Tenis 33

Sreda, 12.07.2017.

09:00

Rusedski za B92: To je Nole, može on da igra dan za danom

Greg Rusedski, nekada četvrti teniser sveta, prokomentarisao je za B92 situaciju od ponedeljka i odlaganje meča Novaka Đokovića i Adrijana Manarina.

Rusedski za B92: To je Nole, može on da igra dan za danom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

D

pre 6 godina

Može dan za danom, da menja svaki meč terene, ali zašto?Zašto u sportu ne postoji fer plej?Gde su RF i Mari da se oglase kako nije u redu? nije pošteno?Ćute kao miševi i mole se bogu da izbegnu Novaka.Pa ko može drugi da ih pobedi sad sem Novaka?Nadate se Raoniću? Jednom zablistao neće uvek. O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.
(PetaR, 12. jul 2017 09:23)

Uzeo je dva za sad i vodi u petom 1:0. Toliko koliko znas

bojaaan

pre 6 godina

Može dan za danom, da menja svaki meč terene, ali zašto? 
Zašto u sportu ne postoji fer plej? 
Gde su RF i Mari da se oglase kako nije u redu? nije pošteno? 
Ćute kao miševi i mole se bogu da izbegnu Novaka.Pa ko može drugi da ih pobedi sad sem Novaka? 
Nadate se Raoniću? Jednom zablistao neće uvek. O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.
(PetaR, 12. jul 2017 09:23)

Nece set uzeti Kveri, uzece 3.

teslin svet

pre 6 godina

covek prica o Novaku iz 2015te... danasnji Novak ako osvoji ovaj turnir ne znam kako ce se to zvati. vatreni sam navijac Novaka i nadam se cudu, da cudu, sve ostalo sto bi rekao je lupetanje gluposti. verujem da rame igra ulogu od polovine prosle god. Vilander je rekao da Novak treva da napravi pauzu i to je po meni najbolje resenje kako bi zalecio rame i vratio svoje prepoznatljive udarce.
srecno Nole!
hug and love

abvgd

pre 6 godina

Motiva imaš uvek ako voliš svoj posao.
I on ti pomaže, nosi te, ali te ne baca do pobede,
tu se gleda kondicija i forma jer je ovo GS.
Igrao je Nole dal' u IW ili Majamiju protiv RF
najsmoreniji meč svoje karijere. Nije imao motiv
iako je igrao protiv trenutno najboljeg ikada.
Znači nema veze to s kim igraš ako te nosi cilj i imaš
volje svejedno, super, ali ako se nisi spremao...
Ne zaboravimo da je Nole uzeo i odigrao ceo turnir
pre Wim. Da ga mentalno cimaju. Da je RF u formi.
Pa i Mari, 1 je reket sveta i igra dobro da se ne lažemo,
igra sigurno!
Ali ako si najbolji - najbolji si. Nema veze na kraju ni teren
ni mediji, niko ne može da udara lopticu protiv Novaka
sem njegovog protivnika preko puta mreže.
Pa ko je bolji pobedi.
To je čitava nauka. Uvek bila. Nole nije još pokazao
kako ume i kako je umeo da igra tenis.
Što ne znači da neće. Jednostavno, ostaje nam
navijanje, držanje palčeva i nada da će osvojiti svoj 13 tj 4-ti Wim.

m

pre 6 godina

Novak je sam rekao da mu vise odgovara teren broj jedan, tako da mozda i nije lose sto ce protiv Berdiha igrati na tom terenu (pod uslovom da kisa ne remeti program). Ako rame izdrzi i prodje Berdiha naredna dva meca mora da igra na centralnom terenu. Raonic - Federer? Zanimljiv mec, jer Raonic nema kompleks zvani Federer, ume opusteno da igra protiv Rodzera. Ako ipak budemo gledali SF Nole-Rodzer ne zaboravite jedno, Novak je usao u glavu Rodzeru odavno, cita mu serve, probija ga pasingom, tera ga dubokim loptama iz komfor zone.... uostalom Federer je bio favorit u finalima Vimbldona, UO, zavrsnog mastersa 2015-te, igrao mnogo bolje nego sada, uveo novi ritern u svet tenisa (Nole ga je odvikao od toga u finalu), govorili su da se krece nikad ....
(Rogi Obrenovac, 12. jul 2017 10:54)
# Link komentara

Izvini Rogi iz Obrenovca (tako inspirativan nik)rolleyes ali Federer nije bio favorit u Finalu Wimbledona 2015 čak ni Wimbledona 2014(kada je Djokovic bio u seriji poraza u finalina GSa), USO-a 2015 niti na završnom turniru 2015. Možda je bio favorit u tvojoj glavi a to je druga priča.

Novak trenutno nema formu za finale GS zato je Roger stavljen u polovinu sa Djokovicem (potencijano željeno finale za britance Federer/Murray)je izglednije , a uz put još ponešto kao mogućnost da se revanšira Djokoviću za dva uzastopna poraza knjegovoh kraljevskog veličanstva.

taki p.

pre 6 godina

Ako dodje do tog polufinala Federer bi imao blagu prednost,madjutim tako je bilo i prethodnih godina, pa je Nole nalazio resenje.Stvar je u tome da Novak kada igra sa Fedom,Rafom,ima silnu motivaciju i izvlaci maksimum,tako je bilo od pocetka karijere.Ritern bi mogao da donese prednost,ali ce servis morati da bude na vrhunskom nivou, jer Federerov blok ritern funkcionise besprekorno.Ipak obojica prvo moraju da prodju 4f,pogotovo Nole sa rovitim ramenom.

RForever

pre 6 godina

Ako je neko imao mentalnu prednost u mecevima protiv Federera onda je to Nadal, ali smo videli kako je prolazio protiv Federera ove godine. Bekend, koji je zadnjih godina bio slaba tacka Federeru, sada je unapredjen i donosi mu mnogo vinera. Drugo, covek je nakon duze vremena osvojio gs i nema vise pritisak te vrste, igra rastereceno. Ako se sa Djokovicem sastane u polufinalu, dobice ga sa 3:0.

Irvas

pre 6 godina

"U sredu će njegov i Berdihov meč verovatno postaviti kao poslednji na Centralnom terenu, garantovano će biti zatvoren krov. Došlo je do velikog nesporazuma, trebalo je da se to dogodi još prekjuče" - nije nesporazum nego NAMERA što potvrđuje činjenica da su ga i danas stavili na prvi teren iako će biti kišovit dan...

Okle da znam?

pre 6 godina

@Rforever isto onako kao sto je prosle godine oduvao Federera na Ao. Federer je sve raznosio sa po 3:0 i onda ga Nole nalupao ko konja u polufinale. Ovdje sve zavisi od Noleta i njegove forme, nadam se da su mu bile dovoljne ove 2 nedelje Wimbldona da se dovede u potrebnu formu.

Ćao

pre 6 godina

Plaši me vetar u Londonu danas i to što Berdih nema šta da izgubi.
Mislim da su mu i roditelji rekli da nema šanse protiv Novaka.
Kad ceo svet vidi samo jednog pobednika.... Biće danas težak meč!

Bas Novak

pre 6 godina

Pa da, bilo je i ranije sa programom sitnih problema,
i onda naravno, kod Novaka samo, to preraste u paranoju
i teoriju zavere svetskih razmera!
Kako kod njega uvek bas problem...
I da, klasicno vadjenje na rame, ako ne prodje,
a ako se kojim slucajem nadje uz titulu onda ce to da bude
nadljudski napor, supermen, Spartaaa itd..
Provaljen si!

Oz

pre 6 godina

Djokovic ovakav kakav je,a trenutno je na mozda 70% onog pravog Djokovica u prva 4 kola ne izgubi set,sa Federerom je egal ili je privilegovani mali favorit....znaci na 100% samo Federer i Marej imaju sansu sa druge strane mreze....ali samo ako igraju zajedno

Mili

pre 6 godina

Razlika između T1 i centralnog može biti samo u atmosferi, ili kada se na C spusti krov.
Dimenzije su iste inače, visina mreže ista, bezlajn, loptice, sudije....
Problem je mentlani jer non-stop gledaš u nebo i pitaš še da li će se meč prekinuti zbog kiše.
Znači nije velika razlika, ali zavisi od igrača do igrača i njihove moći da se adaptiraju, koncetrnišu i sve oko sebe isključe.
Nole ume to, ali ume i da pobesni, i to znaju glavonje iz Engleske i ATP-a, a jasno je svima već da ga miniraju koliko mogu u nadi da će im se ispuniti novogodišnja želja: Finale RF - Endi Marej.
Jedini trn u oku je Novak. Rafe su se rešili. Ostali su smešni za ovu trojicu.
Videćemo, nadam se da Novak ima živaca i elana, inata i duha da ih PONOVO sve pobedi, jer on ne može igrati samo protiv protivnika, vež i protiv publike, organizatora, vremena, loše sreće...
Oduvek.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Novak je sam rekao da mu vise odgovara teren broj jedan, tako da mozda i nije lose sto ce protiv Berdiha igrati na tom terenu (pod uslovom da kisa ne remeti program). Ako rame izdrzi i prodje Berdiha naredna dva meca mora da igra na centralnom terenu. Raonic - Federer? Zanimljiv mec, jer Raonic nema kompleks zvani Federer, ume opusteno da igra protiv Rodzera. Ako ipak budemo gledali SF Nole-Rodzer ne zaboravite jedno, Novak je usao u glavu Rodzeru odavno, cita mu serve, probija ga pasingom, tera ga dubokim loptama iz komfor zone.... uostalom Federer je bio favorit u finalima Vimbldona, UO, zavrsnog mastersa 2015-te, igrao mnogo bolje nego sada, uveo novi ritern u svet tenisa (Nole ga je odvikao od toga u finalu), govorili su da se krece nikad bolje, da please poput balerine, ali jaka glava je dobijala ove meceve. Pozz i ne brinite, ako je rame dobro i baksuzna trinaesta nije daleko.

srpski inat

pre 6 godina

(Dr. Roddick)
Voleo bi da ti tako odmaras! Da te drze na zaru hoces ili neces da igras. Kad je neko nerealan onda je nerealan i to uglavnom za sve pare.
Ali neka, Novak ce iz ovog izaci jaci. Sad ocekujem da inat odradi svoje i da Noletu snagu da "razbaca po Londonskim brdima" do titule! Mislim da mu je bas to falilo jer se ostali cinioci igre vracaju.

Danilo

pre 6 godina

Nema ništa čudno u tome što Federera favorizuju u odnosu na Novaka. Pa i Novaka favorizuju u odnosu na Raonića koji je igrao na terenu 18, pa se ne žali. Fali nam malo objektivnosti...

m

pre 6 godina

Vidimo gdine Rusedski da je Djokovic opet raspoređen na teren br 1 umesto na centralni kao što ste vi pomenuli. A i organizatori kažu da su visoki bezbednostni riyici od prebacivanja igrača i publike sa terena 1 na CC. Oh wait!

Sve u svemu nečuveno je da se šampion sa rezimeom Đokovića 3 puta na jednom Wimbledonu stavlja na teren bez krova . Ko god od favorizovanih igrača osvoji titulu u srcima običnih ljudi ljubitelja tenisa ona neće imati težinu jer osvojena će biti preko davanja nelegitimine prednosti.
Naravno to malo znači ali ipak znači, imati čisto srce i savest , ono što se u današnjem svetu nekako izgubilo u trci za materijalnim.

RForever

pre 6 godina

Oduvace Federera? Federer osvojio AO igrajuci tri uzastopna meca u 5 setova protiv top 10 igraca, nakon toga osvojio Majami, Indijan Vels, Hale, prekjuce 10 god. mladjeg Dimitrova sa 3:0. Kako mislis da ce ga Novak, koji jos uvek nije ni blizu nekadasnjoj formi oduvati?

Dr. Roddick

pre 6 godina

Prethodno je imao 2 puna dana odmora, zbog pomeranja meca sa mandarinom, dok su ostali imali samo jedan. Tako da je sad odmoran.
A ruku na srce pravi poznavaoci tenisa znaju da ce Berdich da pobedi samog sebe, nas nolo ce samo da vraca, a ovaj ce da se smori i izbacuje u aut.

Никола

pre 6 godina

Ноле ће из овога изаћи јачи и одуваће Федерера у полуфиналу, наравно ако прође Милоша. Велика је разлика између централног и јединице. Традиција се мора поштовати, осим ако су то Мареј и Роџер. Идемо до 13.

autokmd

pre 6 godina

Naravno, to je Nole, on moze svaki dan da se takmici. Ali, stvar je u tome da se nekako stvori neka vrsta zavera da se Nole muci pre polufinala ili finala. To je problem.

Nmm

pre 6 godina

Pa naravno, zašto i ne bi mogao? To mu je posao? Ovo je isto kao kad bi neko ko radi u banci rekao ma ne mogu danas na posao, bio sam juče?!

PetaR

pre 6 godina

Može dan za danom, da menja svaki meč terene, ali zašto?
Zašto u sportu ne postoji fer plej?
Gde su RF i Mari da se oglase kako nije u redu? nije pošteno?
Ćute kao miševi i mole se bogu da izbegnu Novaka.Pa ko može drugi da ih pobedi sad sem Novaka?
Nadate se Raoniću? Jednom zablistao neće uvek. O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.

PetaR

pre 6 godina

Može dan za danom, da menja svaki meč terene, ali zašto?
Zašto u sportu ne postoji fer plej?
Gde su RF i Mari da se oglase kako nije u redu? nije pošteno?
Ćute kao miševi i mole se bogu da izbegnu Novaka.Pa ko može drugi da ih pobedi sad sem Novaka?
Nadate se Raoniću? Jednom zablistao neće uvek. O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.

Никола

pre 6 godina

Ноле ће из овога изаћи јачи и одуваће Федерера у полуфиналу, наравно ако прође Милоша. Велика је разлика између централног и јединице. Традиција се мора поштовати, осим ако су то Мареј и Роџер. Идемо до 13.

Mili

pre 6 godina

Razlika između T1 i centralnog može biti samo u atmosferi, ili kada se na C spusti krov.
Dimenzije su iste inače, visina mreže ista, bezlajn, loptice, sudije....
Problem je mentlani jer non-stop gledaš u nebo i pitaš še da li će se meč prekinuti zbog kiše.
Znači nije velika razlika, ali zavisi od igrača do igrača i njihove moći da se adaptiraju, koncetrnišu i sve oko sebe isključe.
Nole ume to, ali ume i da pobesni, i to znaju glavonje iz Engleske i ATP-a, a jasno je svima već da ga miniraju koliko mogu u nadi da će im se ispuniti novogodišnja želja: Finale RF - Endi Marej.
Jedini trn u oku je Novak. Rafe su se rešili. Ostali su smešni za ovu trojicu.
Videćemo, nadam se da Novak ima živaca i elana, inata i duha da ih PONOVO sve pobedi, jer on ne može igrati samo protiv protivnika, vež i protiv publike, organizatora, vremena, loše sreće...
Oduvek.

m

pre 6 godina

Vidimo gdine Rusedski da je Djokovic opet raspoređen na teren br 1 umesto na centralni kao što ste vi pomenuli. A i organizatori kažu da su visoki bezbednostni riyici od prebacivanja igrača i publike sa terena 1 na CC. Oh wait!

Sve u svemu nečuveno je da se šampion sa rezimeom Đokovića 3 puta na jednom Wimbledonu stavlja na teren bez krova . Ko god od favorizovanih igrača osvoji titulu u srcima običnih ljudi ljubitelja tenisa ona neće imati težinu jer osvojena će biti preko davanja nelegitimine prednosti.
Naravno to malo znači ali ipak znači, imati čisto srce i savest , ono što se u današnjem svetu nekako izgubilo u trci za materijalnim.

autokmd

pre 6 godina

Naravno, to je Nole, on moze svaki dan da se takmici. Ali, stvar je u tome da se nekako stvori neka vrsta zavera da se Nole muci pre polufinala ili finala. To je problem.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Novak je sam rekao da mu vise odgovara teren broj jedan, tako da mozda i nije lose sto ce protiv Berdiha igrati na tom terenu (pod uslovom da kisa ne remeti program). Ako rame izdrzi i prodje Berdiha naredna dva meca mora da igra na centralnom terenu. Raonic - Federer? Zanimljiv mec, jer Raonic nema kompleks zvani Federer, ume opusteno da igra protiv Rodzera. Ako ipak budemo gledali SF Nole-Rodzer ne zaboravite jedno, Novak je usao u glavu Rodzeru odavno, cita mu serve, probija ga pasingom, tera ga dubokim loptama iz komfor zone.... uostalom Federer je bio favorit u finalima Vimbldona, UO, zavrsnog mastersa 2015-te, igrao mnogo bolje nego sada, uveo novi ritern u svet tenisa (Nole ga je odvikao od toga u finalu), govorili su da se krece nikad bolje, da please poput balerine, ali jaka glava je dobijala ove meceve. Pozz i ne brinite, ako je rame dobro i baksuzna trinaesta nije daleko.

Oz

pre 6 godina

Djokovic ovakav kakav je,a trenutno je na mozda 70% onog pravog Djokovica u prva 4 kola ne izgubi set,sa Federerom je egal ili je privilegovani mali favorit....znaci na 100% samo Federer i Marej imaju sansu sa druge strane mreze....ali samo ako igraju zajedno

srpski inat

pre 6 godina

(Dr. Roddick)
Voleo bi da ti tako odmaras! Da te drze na zaru hoces ili neces da igras. Kad je neko nerealan onda je nerealan i to uglavnom za sve pare.
Ali neka, Novak ce iz ovog izaci jaci. Sad ocekujem da inat odradi svoje i da Noletu snagu da "razbaca po Londonskim brdima" do titule! Mislim da mu je bas to falilo jer se ostali cinioci igre vracaju.

Okle da znam?

pre 6 godina

@Rforever isto onako kao sto je prosle godine oduvao Federera na Ao. Federer je sve raznosio sa po 3:0 i onda ga Nole nalupao ko konja u polufinale. Ovdje sve zavisi od Noleta i njegove forme, nadam se da su mu bile dovoljne ove 2 nedelje Wimbldona da se dovede u potrebnu formu.

RForever

pre 6 godina

Oduvace Federera? Federer osvojio AO igrajuci tri uzastopna meca u 5 setova protiv top 10 igraca, nakon toga osvojio Majami, Indijan Vels, Hale, prekjuce 10 god. mladjeg Dimitrova sa 3:0. Kako mislis da ce ga Novak, koji jos uvek nije ni blizu nekadasnjoj formi oduvati?

Irvas

pre 6 godina

"U sredu će njegov i Berdihov meč verovatno postaviti kao poslednji na Centralnom terenu, garantovano će biti zatvoren krov. Došlo je do velikog nesporazuma, trebalo je da se to dogodi još prekjuče" - nije nesporazum nego NAMERA što potvrđuje činjenica da su ga i danas stavili na prvi teren iako će biti kišovit dan...

Dr. Roddick

pre 6 godina

Prethodno je imao 2 puna dana odmora, zbog pomeranja meca sa mandarinom, dok su ostali imali samo jedan. Tako da je sad odmoran.
A ruku na srce pravi poznavaoci tenisa znaju da ce Berdich da pobedi samog sebe, nas nolo ce samo da vraca, a ovaj ce da se smori i izbacuje u aut.

taki p.

pre 6 godina

Ako dodje do tog polufinala Federer bi imao blagu prednost,madjutim tako je bilo i prethodnih godina, pa je Nole nalazio resenje.Stvar je u tome da Novak kada igra sa Fedom,Rafom,ima silnu motivaciju i izvlaci maksimum,tako je bilo od pocetka karijere.Ritern bi mogao da donese prednost,ali ce servis morati da bude na vrhunskom nivou, jer Federerov blok ritern funkcionise besprekorno.Ipak obojica prvo moraju da prodju 4f,pogotovo Nole sa rovitim ramenom.

Nmm

pre 6 godina

Pa naravno, zašto i ne bi mogao? To mu je posao? Ovo je isto kao kad bi neko ko radi u banci rekao ma ne mogu danas na posao, bio sam juče?!

abvgd

pre 6 godina

Motiva imaš uvek ako voliš svoj posao.
I on ti pomaže, nosi te, ali te ne baca do pobede,
tu se gleda kondicija i forma jer je ovo GS.
Igrao je Nole dal' u IW ili Majamiju protiv RF
najsmoreniji meč svoje karijere. Nije imao motiv
iako je igrao protiv trenutno najboljeg ikada.
Znači nema veze to s kim igraš ako te nosi cilj i imaš
volje svejedno, super, ali ako se nisi spremao...
Ne zaboravimo da je Nole uzeo i odigrao ceo turnir
pre Wim. Da ga mentalno cimaju. Da je RF u formi.
Pa i Mari, 1 je reket sveta i igra dobro da se ne lažemo,
igra sigurno!
Ali ako si najbolji - najbolji si. Nema veze na kraju ni teren
ni mediji, niko ne može da udara lopticu protiv Novaka
sem njegovog protivnika preko puta mreže.
Pa ko je bolji pobedi.
To je čitava nauka. Uvek bila. Nole nije još pokazao
kako ume i kako je umeo da igra tenis.
Što ne znači da neće. Jednostavno, ostaje nam
navijanje, držanje palčeva i nada da će osvojiti svoj 13 tj 4-ti Wim.

Ćao

pre 6 godina

Plaši me vetar u Londonu danas i to što Berdih nema šta da izgubi.
Mislim da su mu i roditelji rekli da nema šanse protiv Novaka.
Kad ceo svet vidi samo jednog pobednika.... Biće danas težak meč!

m

pre 6 godina

Novak je sam rekao da mu vise odgovara teren broj jedan, tako da mozda i nije lose sto ce protiv Berdiha igrati na tom terenu (pod uslovom da kisa ne remeti program). Ako rame izdrzi i prodje Berdiha naredna dva meca mora da igra na centralnom terenu. Raonic - Federer? Zanimljiv mec, jer Raonic nema kompleks zvani Federer, ume opusteno da igra protiv Rodzera. Ako ipak budemo gledali SF Nole-Rodzer ne zaboravite jedno, Novak je usao u glavu Rodzeru odavno, cita mu serve, probija ga pasingom, tera ga dubokim loptama iz komfor zone.... uostalom Federer je bio favorit u finalima Vimbldona, UO, zavrsnog mastersa 2015-te, igrao mnogo bolje nego sada, uveo novi ritern u svet tenisa (Nole ga je odvikao od toga u finalu), govorili su da se krece nikad ....
(Rogi Obrenovac, 12. jul 2017 10:54)
# Link komentara

Izvini Rogi iz Obrenovca (tako inspirativan nik)rolleyes ali Federer nije bio favorit u Finalu Wimbledona 2015 čak ni Wimbledona 2014(kada je Djokovic bio u seriji poraza u finalina GSa), USO-a 2015 niti na završnom turniru 2015. Možda je bio favorit u tvojoj glavi a to je druga priča.

Novak trenutno nema formu za finale GS zato je Roger stavljen u polovinu sa Djokovicem (potencijano željeno finale za britance Federer/Murray)je izglednije , a uz put još ponešto kao mogućnost da se revanšira Djokoviću za dva uzastopna poraza knjegovoh kraljevskog veličanstva.

Danilo

pre 6 godina

Nema ništa čudno u tome što Federera favorizuju u odnosu na Novaka. Pa i Novaka favorizuju u odnosu na Raonića koji je igrao na terenu 18, pa se ne žali. Fali nam malo objektivnosti...

bojaaan

pre 6 godina

Može dan za danom, da menja svaki meč terene, ali zašto? 
Zašto u sportu ne postoji fer plej? 
Gde su RF i Mari da se oglase kako nije u redu? nije pošteno? 
Ćute kao miševi i mole se bogu da izbegnu Novaka.Pa ko može drugi da ih pobedi sad sem Novaka? 
Nadate se Raoniću? Jednom zablistao neće uvek. O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.
(PetaR, 12. jul 2017 09:23)

Nece set uzeti Kveri, uzece 3.

RForever

pre 6 godina

Ako je neko imao mentalnu prednost u mecevima protiv Federera onda je to Nadal, ali smo videli kako je prolazio protiv Federera ove godine. Bekend, koji je zadnjih godina bio slaba tacka Federeru, sada je unapredjen i donosi mu mnogo vinera. Drugo, covek je nakon duze vremena osvojio gs i nema vise pritisak te vrste, igra rastereceno. Ako se sa Djokovicem sastane u polufinalu, dobice ga sa 3:0.

Bas Novak

pre 6 godina

Pa da, bilo je i ranije sa programom sitnih problema,
i onda naravno, kod Novaka samo, to preraste u paranoju
i teoriju zavere svetskih razmera!
Kako kod njega uvek bas problem...
I da, klasicno vadjenje na rame, ako ne prodje,
a ako se kojim slucajem nadje uz titulu onda ce to da bude
nadljudski napor, supermen, Spartaaa itd..
Provaljen si!

teslin svet

pre 6 godina

covek prica o Novaku iz 2015te... danasnji Novak ako osvoji ovaj turnir ne znam kako ce se to zvati. vatreni sam navijac Novaka i nadam se cudu, da cudu, sve ostalo sto bi rekao je lupetanje gluposti. verujem da rame igra ulogu od polovine prosle god. Vilander je rekao da Novak treva da napravi pauzu i to je po meni najbolje resenje kako bi zalecio rame i vratio svoje prepoznatljive udarce.
srecno Nole!
hug and love

D

pre 6 godina

Može dan za danom, da menja svaki meč terene, ali zašto?Zašto u sportu ne postoji fer plej?Gde su RF i Mari da se oglase kako nije u redu? nije pošteno?Ćute kao miševi i mole se bogu da izbegnu Novaka.Pa ko može drugi da ih pobedi sad sem Novaka?Nadate se Raoniću? Jednom zablistao neće uvek. O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.
(PetaR, 12. jul 2017 09:23)

Uzeo je dva za sad i vodi u petom 1:0. Toliko koliko znas

Dr. Roddick

pre 6 godina

Prethodno je imao 2 puna dana odmora, zbog pomeranja meca sa mandarinom, dok su ostali imali samo jedan. Tako da je sad odmoran.
A ruku na srce pravi poznavaoci tenisa znaju da ce Berdich da pobedi samog sebe, nas nolo ce samo da vraca, a ovaj ce da se smori i izbacuje u aut.

RForever

pre 6 godina

Oduvace Federera? Federer osvojio AO igrajuci tri uzastopna meca u 5 setova protiv top 10 igraca, nakon toga osvojio Majami, Indijan Vels, Hale, prekjuce 10 god. mladjeg Dimitrova sa 3:0. Kako mislis da ce ga Novak, koji jos uvek nije ni blizu nekadasnjoj formi oduvati?

Bas Novak

pre 6 godina

Pa da, bilo je i ranije sa programom sitnih problema,
i onda naravno, kod Novaka samo, to preraste u paranoju
i teoriju zavere svetskih razmera!
Kako kod njega uvek bas problem...
I da, klasicno vadjenje na rame, ako ne prodje,
a ako se kojim slucajem nadje uz titulu onda ce to da bude
nadljudski napor, supermen, Spartaaa itd..
Provaljen si!

Danilo

pre 6 godina

Nema ništa čudno u tome što Federera favorizuju u odnosu na Novaka. Pa i Novaka favorizuju u odnosu na Raonića koji je igrao na terenu 18, pa se ne žali. Fali nam malo objektivnosti...

Nmm

pre 6 godina

Pa naravno, zašto i ne bi mogao? To mu je posao? Ovo je isto kao kad bi neko ko radi u banci rekao ma ne mogu danas na posao, bio sam juče?!

RForever

pre 6 godina

Ako je neko imao mentalnu prednost u mecevima protiv Federera onda je to Nadal, ali smo videli kako je prolazio protiv Federera ove godine. Bekend, koji je zadnjih godina bio slaba tacka Federeru, sada je unapredjen i donosi mu mnogo vinera. Drugo, covek je nakon duze vremena osvojio gs i nema vise pritisak te vrste, igra rastereceno. Ako se sa Djokovicem sastane u polufinalu, dobice ga sa 3:0.

PetaR

pre 6 godina

Može dan za danom, da menja svaki meč terene, ali zašto?
Zašto u sportu ne postoji fer plej?
Gde su RF i Mari da se oglase kako nije u redu? nije pošteno?
Ćute kao miševi i mole se bogu da izbegnu Novaka.Pa ko može drugi da ih pobedi sad sem Novaka?
Nadate se Raoniću? Jednom zablistao neće uvek. O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.

Никола

pre 6 godina

Ноле ће из овога изаћи јачи и одуваће Федерера у полуфиналу, наравно ако прође Милоша. Велика је разлика између централног и јединице. Традиција се мора поштовати, осим ако су то Мареј и Роџер. Идемо до 13.

autokmd

pre 6 godina

Naravno, to je Nole, on moze svaki dan da se takmici. Ali, stvar je u tome da se nekako stvori neka vrsta zavera da se Nole muci pre polufinala ili finala. To je problem.

m

pre 6 godina

Novak je sam rekao da mu vise odgovara teren broj jedan, tako da mozda i nije lose sto ce protiv Berdiha igrati na tom terenu (pod uslovom da kisa ne remeti program). Ako rame izdrzi i prodje Berdiha naredna dva meca mora da igra na centralnom terenu. Raonic - Federer? Zanimljiv mec, jer Raonic nema kompleks zvani Federer, ume opusteno da igra protiv Rodzera. Ako ipak budemo gledali SF Nole-Rodzer ne zaboravite jedno, Novak je usao u glavu Rodzeru odavno, cita mu serve, probija ga pasingom, tera ga dubokim loptama iz komfor zone.... uostalom Federer je bio favorit u finalima Vimbldona, UO, zavrsnog mastersa 2015-te, igrao mnogo bolje nego sada, uveo novi ritern u svet tenisa (Nole ga je odvikao od toga u finalu), govorili su da se krece nikad ....
(Rogi Obrenovac, 12. jul 2017 10:54)
# Link komentara

Izvini Rogi iz Obrenovca (tako inspirativan nik)rolleyes ali Federer nije bio favorit u Finalu Wimbledona 2015 čak ni Wimbledona 2014(kada je Djokovic bio u seriji poraza u finalina GSa), USO-a 2015 niti na završnom turniru 2015. Možda je bio favorit u tvojoj glavi a to je druga priča.

Novak trenutno nema formu za finale GS zato je Roger stavljen u polovinu sa Djokovicem (potencijano željeno finale za britance Federer/Murray)je izglednije , a uz put još ponešto kao mogućnost da se revanšira Djokoviću za dva uzastopna poraza knjegovoh kraljevskog veličanstva.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Novak je sam rekao da mu vise odgovara teren broj jedan, tako da mozda i nije lose sto ce protiv Berdiha igrati na tom terenu (pod uslovom da kisa ne remeti program). Ako rame izdrzi i prodje Berdiha naredna dva meca mora da igra na centralnom terenu. Raonic - Federer? Zanimljiv mec, jer Raonic nema kompleks zvani Federer, ume opusteno da igra protiv Rodzera. Ako ipak budemo gledali SF Nole-Rodzer ne zaboravite jedno, Novak je usao u glavu Rodzeru odavno, cita mu serve, probija ga pasingom, tera ga dubokim loptama iz komfor zone.... uostalom Federer je bio favorit u finalima Vimbldona, UO, zavrsnog mastersa 2015-te, igrao mnogo bolje nego sada, uveo novi ritern u svet tenisa (Nole ga je odvikao od toga u finalu), govorili su da se krece nikad bolje, da please poput balerine, ali jaka glava je dobijala ove meceve. Pozz i ne brinite, ako je rame dobro i baksuzna trinaesta nije daleko.

teslin svet

pre 6 godina

covek prica o Novaku iz 2015te... danasnji Novak ako osvoji ovaj turnir ne znam kako ce se to zvati. vatreni sam navijac Novaka i nadam se cudu, da cudu, sve ostalo sto bi rekao je lupetanje gluposti. verujem da rame igra ulogu od polovine prosle god. Vilander je rekao da Novak treva da napravi pauzu i to je po meni najbolje resenje kako bi zalecio rame i vratio svoje prepoznatljive udarce.
srecno Nole!
hug and love

Okle da znam?

pre 6 godina

@Rforever isto onako kao sto je prosle godine oduvao Federera na Ao. Federer je sve raznosio sa po 3:0 i onda ga Nole nalupao ko konja u polufinale. Ovdje sve zavisi od Noleta i njegove forme, nadam se da su mu bile dovoljne ove 2 nedelje Wimbldona da se dovede u potrebnu formu.

Oz

pre 6 godina

Djokovic ovakav kakav je,a trenutno je na mozda 70% onog pravog Djokovica u prva 4 kola ne izgubi set,sa Federerom je egal ili je privilegovani mali favorit....znaci na 100% samo Federer i Marej imaju sansu sa druge strane mreze....ali samo ako igraju zajedno

m

pre 6 godina

Vidimo gdine Rusedski da je Djokovic opet raspoređen na teren br 1 umesto na centralni kao što ste vi pomenuli. A i organizatori kažu da su visoki bezbednostni riyici od prebacivanja igrača i publike sa terena 1 na CC. Oh wait!

Sve u svemu nečuveno je da se šampion sa rezimeom Đokovića 3 puta na jednom Wimbledonu stavlja na teren bez krova . Ko god od favorizovanih igrača osvoji titulu u srcima običnih ljudi ljubitelja tenisa ona neće imati težinu jer osvojena će biti preko davanja nelegitimine prednosti.
Naravno to malo znači ali ipak znači, imati čisto srce i savest , ono što se u današnjem svetu nekako izgubilo u trci za materijalnim.

Mili

pre 6 godina

Razlika između T1 i centralnog može biti samo u atmosferi, ili kada se na C spusti krov.
Dimenzije su iste inače, visina mreže ista, bezlajn, loptice, sudije....
Problem je mentlani jer non-stop gledaš u nebo i pitaš še da li će se meč prekinuti zbog kiše.
Znači nije velika razlika, ali zavisi od igrača do igrača i njihove moći da se adaptiraju, koncetrnišu i sve oko sebe isključe.
Nole ume to, ali ume i da pobesni, i to znaju glavonje iz Engleske i ATP-a, a jasno je svima već da ga miniraju koliko mogu u nadi da će im se ispuniti novogodišnja želja: Finale RF - Endi Marej.
Jedini trn u oku je Novak. Rafe su se rešili. Ostali su smešni za ovu trojicu.
Videćemo, nadam se da Novak ima živaca i elana, inata i duha da ih PONOVO sve pobedi, jer on ne može igrati samo protiv protivnika, vež i protiv publike, organizatora, vremena, loše sreće...
Oduvek.

Irvas

pre 6 godina

"U sredu će njegov i Berdihov meč verovatno postaviti kao poslednji na Centralnom terenu, garantovano će biti zatvoren krov. Došlo je do velikog nesporazuma, trebalo je da se to dogodi još prekjuče" - nije nesporazum nego NAMERA što potvrđuje činjenica da su ga i danas stavili na prvi teren iako će biti kišovit dan...

taki p.

pre 6 godina

Ako dodje do tog polufinala Federer bi imao blagu prednost,madjutim tako je bilo i prethodnih godina, pa je Nole nalazio resenje.Stvar je u tome da Novak kada igra sa Fedom,Rafom,ima silnu motivaciju i izvlaci maksimum,tako je bilo od pocetka karijere.Ritern bi mogao da donese prednost,ali ce servis morati da bude na vrhunskom nivou, jer Federerov blok ritern funkcionise besprekorno.Ipak obojica prvo moraju da prodju 4f,pogotovo Nole sa rovitim ramenom.

srpski inat

pre 6 godina

(Dr. Roddick)
Voleo bi da ti tako odmaras! Da te drze na zaru hoces ili neces da igras. Kad je neko nerealan onda je nerealan i to uglavnom za sve pare.
Ali neka, Novak ce iz ovog izaci jaci. Sad ocekujem da inat odradi svoje i da Noletu snagu da "razbaca po Londonskim brdima" do titule! Mislim da mu je bas to falilo jer se ostali cinioci igre vracaju.

Ćao

pre 6 godina

Plaši me vetar u Londonu danas i to što Berdih nema šta da izgubi.
Mislim da su mu i roditelji rekli da nema šanse protiv Novaka.
Kad ceo svet vidi samo jednog pobednika.... Biće danas težak meč!

abvgd

pre 6 godina

Motiva imaš uvek ako voliš svoj posao.
I on ti pomaže, nosi te, ali te ne baca do pobede,
tu se gleda kondicija i forma jer je ovo GS.
Igrao je Nole dal' u IW ili Majamiju protiv RF
najsmoreniji meč svoje karijere. Nije imao motiv
iako je igrao protiv trenutno najboljeg ikada.
Znači nema veze to s kim igraš ako te nosi cilj i imaš
volje svejedno, super, ali ako se nisi spremao...
Ne zaboravimo da je Nole uzeo i odigrao ceo turnir
pre Wim. Da ga mentalno cimaju. Da je RF u formi.
Pa i Mari, 1 je reket sveta i igra dobro da se ne lažemo,
igra sigurno!
Ali ako si najbolji - najbolji si. Nema veze na kraju ni teren
ni mediji, niko ne može da udara lopticu protiv Novaka
sem njegovog protivnika preko puta mreže.
Pa ko je bolji pobedi.
To je čitava nauka. Uvek bila. Nole nije još pokazao
kako ume i kako je umeo da igra tenis.
Što ne znači da neće. Jednostavno, ostaje nam
navijanje, držanje palčeva i nada da će osvojiti svoj 13 tj 4-ti Wim.

D

pre 6 godina

Može dan za danom, da menja svaki meč terene, ali zašto?Zašto u sportu ne postoji fer plej?Gde su RF i Mari da se oglase kako nije u redu? nije pošteno?Ćute kao miševi i mole se bogu da izbegnu Novaka.Pa ko može drugi da ih pobedi sad sem Novaka?Nadate se Raoniću? Jednom zablistao neće uvek. O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.
(PetaR, 12. jul 2017 09:23)

Uzeo je dva za sad i vodi u petom 1:0. Toliko koliko znas

bojaaan

pre 6 godina

Može dan za danom, da menja svaki meč terene, ali zašto? 
Zašto u sportu ne postoji fer plej? 
Gde su RF i Mari da se oglase kako nije u redu? nije pošteno? 
Ćute kao miševi i mole se bogu da izbegnu Novaka.Pa ko može drugi da ih pobedi sad sem Novaka? 
Nadate se Raoniću? Jednom zablistao neće uvek. O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.
(PetaR, 12. jul 2017 09:23)

Nece set uzeti Kveri, uzece 3.