Tenis 250

Ponedeljak, 10.07.2017.

17:17

Šok u Londonu, Miler posle spektakla eliminisao Nadala!

Rafael Nadal eliminisan je sa Vimbldona, pošto ga je u osmini finala posle spektakularne borbe savladao Žil Miler, 3:6, 4:6, 6:3, 6:4, 13:15.

Šok u Londonu, Miler posle spektakla eliminisao Nadala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

250 Komentari

Sortiraj po:

Da kazem

pre 6 godina

ŠTA konkretno nije tačno u mom komentaru? Je l dva puta vezao RG i Vimbldon? Jeste! Je l on prvi OD AKTUELNIH IGRAČA to uspeo? Jeste! Ako baš treba da vam nacrtam 2008.i 2010.godine. Je l sam nesto slagao? Nisam! To verovatno neko bez talenta može. Ne znam šta vas je zabolelo ali očigledno nešto jeste. Rodzer je to uspeo 2009.

Milan O.

pre 6 godina

Djoković je prošle godine izgubio od Kverija, ovde su bili komentari "dobro dešava se" i "umoran je od R.Garosa" i "sagoreo na "R.G." i td. Sada je Nadal izgubio i za njega ne važi to, on je sada netalentovan, on nema pojma i ne zna ništa. Je l' da? A lepo jedan reče da je dva puta osvojio, i to vezavši R.G.i Wimbldon što nije ni Rodzeru ni Novaku to pošlo za rukom. Mnogo ste vi nešto realni..

monden

pre 6 godina

(Slavisa V., 11. jul 2017 07:32) Naravno da ne znaju.Jer su, za razliku od Srbistanaca, u mogućnosti da žive svoje živote, a ne da "vise" ispred TV-a i "žive" tuđe.

mm

pre 6 godina

@VladanR
Ja sasvim sigurno nisam Nolobot ili idolopoklonik, čak na protiv. Moj komentar nisi shvatio, sarkazam druže, sarkazam. A da je imao sreću imao je, ali to nije ništa novo, on uvek ima sreću, nikako da dobije protivnika sa imenom, sve neke Mandarine i Aguti i Svarcmani i td.

nebitanfaxor

pre 6 godina

xfaktor
Pre nego sto pametujes i ispravljas druge informisi se..Rodzer Federer je 2009 vezao Rolan Garos i Wimbldon, na frenc openu pobedio Soderlinga, a na Wimbldonu Rodika.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Gde je strucnjak koji je pisao da je Nadal najbolji u istoriji ? Covek moze da pobedi jedino u onom blatu zvanom sljaka, sporoj smrti od podloge. 
Na Vimbldonu ga redovno izbacuju razni Rosoli, Mileri i slicni, 
Novak i Nadal imaju vise poraza od bezveznjaka u jednoj sezoni, nego Federer za celu karijeru. Izmedju ostalog, i zato je najveci.
(Carletto, 11. jul 2017 00:11)

Bas cudno, ako Rafa samo zna da igra na sljaci, bas cudno što je na travi osvojio dva Vimbldona , od toga u jednom epskom finalu pobedio kralja trave, Federera. Bas cudno sto ima zlato na olimpijskim igrama na betonu, dva US Opena i jedan Australijan Open...Osvajao je i vise Mastersa na betonu, tako da prica da Rafa zna samo na sljaci da igra je pala u vodu jos 2010. godine kada je kompletirao grend slemove.

Xfaktor

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će... 
(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)
Nije tacno za Federera! Nemoj pametovati sa manjkom znanja.

Slavisa V.

pre 6 godina

Po komentarima bih rekao da daleko veci procenat gradjana Srbije zna da je Luksemburzanin Zil Miler izbacio Nadala sa Vimbldona, nego procenat gradjana Luksemburga. Tacnije, verovatno vecina njih ne zna ni da se mec igrao.

Delije Čikago

pre 6 godina

Koliko se Novak razlikuje od drugih to se najbolje videlo u primeru Nadala, nadmen, nepoštovanje, narcis, pao je mit o dobrom momku sa Majorke, srećan sam što lično poznajem jednog od najboljih ljudi koje sam upoznao u životu, a to isto su rekli i Vajda, Baker, Fič, Agasi, da li to oni greše?! Novak je nešto najbolje što imamo, i u narednih 500 godina se neće pojaviti takva legenda.

haha

pre 6 godina

Nadal neće da servira dok mu ne ugase sunce aaahahaaaaaa! Komedija od tenisera, bio i ostao, sa sve svrabom, gaćama, flašicama, linijama, nosem, ušima, ćelavom kosom, tužbom protiv ministarke, prp injekcijama, kolenima, šljakom u O2 areni, in door titulama, sedam za redom, sedam za redom, stričevima, tetkama, mojom, tvojom, vamosom tamosom....
(ćelorafobot, 10. jul 2017 22:51)

Uu, svaka čast, ali Anica kad pročita, nadrljao si.

dusan

pre 6 godina

Pre svega.drago mi je zbog publike,zasluzila je to...drugo.drago mi je zbog komentatora RTSa,koji nije svojim uzdasima utolio strast za Rafom...trece,drago mi je zbog Rafe

Edukovanje

pre 6 godina

Žil Miler nikad nije igrao polufinale nekog GS. Njegovi rezultati su dva puta četvrtfinala na VMB i US openu. AO je igrao četvrt kolo a RG nije više otišao od 2 kola.

matador Muler

pre 6 godina

Nadalovo proslavljanje pojedinih poena je preterano, nevaspitano i iritantno.
(Mujo, 10. jul 2017 21:19)

Pa sta drugo ocekivati od BIKA sa Majorke!

antiDebil

pre 6 godina

(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)

Jesi li ti onaj sto se juce potpisao ,,bravo'' ?
- Djokovic je talentovaniji od Nadala, Nadal upravo taj rudar
- Borg je nekoliko puta osvojio RG pa Wimbledon, ustvari on je samo i ta 2 turnira osvajao
- Djokovic je osvojio 4 GS u nizu, a to nisu uspeli niti Borg, ni Federer, Nadal, Sampras i mnogi drugi
- Sto se tice dopinga, evo ja ti kazem da se Nadal nikada nije dopingovao ALI zato Nadal nikada nije bio teze povredjen u karijeri, lagao je kada je o tome govorio. Dakle Nadal je obican lazov, manipulant, prevarant, zato sto je toliko puta besramno slagao...
Nego koji si ti ? Ti si onih navijaca i Federera i Nadala ? Ako navijas za obojicu onda imas bas veliki problem, kompleksi su napravili ogromnu stetu !!

Carletto

pre 6 godina

Gde je strucnjak koji je pisao da je Nadal najbolji u istoriji ? Covek moze da pobedi jedino u onom blatu zvanom sljaka, sporoj smrti od podloge.
Na Vimbldonu ga redovno izbacuju razni Rosoli, Mileri i slicni,
Novak i Nadal imaju vise poraza od bezveznjaka u jednoj sezoni, nego Federer za celu karijeru. Izmedju ostalog, i zato je najveci.

Da kazem... i slažem.

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će...
(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)

Federer je samo JEDAN put u karijeri osvojio RG (2009-te). Kako bi rekli stari Latini - Sapienti sat.

Vladan R

pre 6 godina

@ mm

Ni o kakvoj zaveri ne pricam, samo konstaujem da je imao srece pri zrebu, za razliku od vas, Novakovih idolopoklonika koji su uoci W, kukali na satro tezak zreb i koji uvek i u svemu vide zaveru. Ako igra ranije dnevne meceve namestaju mu vrucinu, ako igra kanije popodne ili nocene meceve, zavisno od turnira, namestaju mu da bude umoran za naredni mec, jer ce da zanoci na terenu. I tako redom.

Da kazem

pre 6 godina

Mislio sam na aktuelne igrače, a za Borga naravno da znam, bio sam svojevremeno njegov navijač i bilo mi je krivo sto se mlad penzionisao.

Nnn

pre 6 godina

Cak sam ga i donekle gotivio do ovog meca ali danas mi se Nadal zgadio! Osim standardnog odugovlacenja dok izvadi gace, pocese se po nosu, pa prodje rukom iza levog pa desnog uveta i skine znoj sa cela pri cemu prodje 30 sekundi i padne koncentracija drugog igraca u iscekivanju servisa... sada je svoju bezobrastinu doveo na potpuno novi nivo! Barem tri puta je trazio celendz iao je znao da nema pravo na celendz a sve samo kako bio jos dodatno ukrao na vremenu i omeo protivnika!? Ali vrhunac je bio kada je odbio da servira zato sto se svetlost sunca odbija od table??? EEEEEEJJJJJ covece!!! I jos je zvao sudiju da mu TO pokaze!?!?!? Pa treba ga kaznit ne igranjem godinu dana na turu i svim GS-ovima. Sto je jos gore Zil Miler je igrao na toj strani celi gem pre Nadala i ije se zalio, a ovaj cim je dosao na tu stranu odbija da servira!!! ODVRATNO i krajnje nesportski i nekorektno!!! Zasluzeno je izgubio a Zil Mileru d srca zelim da prodje do finala! Svaka cast decku!!!
(antibuljosvrab, 10. jul 2017 22:09)
Neka si mu rek'o srbendo! Inače, kako život?

Baxi

pre 6 godina

Pa i jeste šok, Miler ispustio 2 seta bezveze, ne znam po čemu je to svima Nadal bio favorit, jednom omiljena podloga, drugi "ne zna" da igra na travi, briga me što ima 2 WB-a, da je i prošao dalje opet bi za mene favorit bio Čilić, pa nismo više na RG-u, tamo bi ga Nadal tuk'o verovatno tipa 3x po 6:2, ali jednostavno na travi svi ovi tipa Miler, Kirjos, Lopez, Čilić moraju dobijati Rafu.

Mrmac

pre 6 godina

Napisa ovde jedan vajni poznavalac da je Miler igrao ziheraski. Covek napravio 95 vinera i mislim 55 neiznudjenih gresaka.Doduse 30 vinera su asovi ali to nazvati ziherastvom je krajnje neznanje i neobjektivnost.Nadal,sa druge strane,uopste nije igrao lose.Samo 17 neiznudjenih gresaka za pet setova i to u ukupno 65 gemova.Pa to je za jedan normalan set od desetak gemova 2,6 gresaka po setu.Ne bih rekao da je Rafa igrao lose.Sluzio ga je prvi servis kao nikad,mislim da je imao 23 asa, sto mu je licni rekord, ubacenih oko 70% ,sto uopste nije lose, i daleko bolje iskoristenje drugog servisa od Milera, za nekih 12-13%. Ono sto je,po mom skromnom misljenju odlucilo danasnji mec je Nadalov jako mali prosek iskoristenosti brejk lopti.Koliko se secam u jednom momentu,u petom setu,ukupan odnos u mecu je bio 2 od 15, dok je kod Milera bilo 2 od 5. Interesantno da se slicno desava i nasem Novaku i na to mora da obrate paznju obojica.

Umerenost - zlatna rec

pre 6 godina

Svaka cast Mileru, decko se borio, nijednom nije gestikulirao, iritantno se radovao ili sta slicno. Videlo se da ima respekt prema Nadalu, ali se videlo i da Nadal nema uopste respekta prema njemu. Iritantno, nadmeno i sebicno ponasanje Nadala, koji je umislio da je tu jedino moguce i da treba on da pobedi, sve drugo ne moze da se desi. E pa bas mi je drago, itekako moze!

zoran ivkovic

pre 6 godina

svaka cast Mileru jako velika pobeda .pobeda jos vise dolazi na znacaju jer je imao publiku protiv sebe . publika vise nego ocigledno na strani nadala . malo neshvatljivo kako je nadal bio totalno fizicki dominantan na sljaci ,nesto tu nisu cista posla .miler decko ima sjajan servis i u mnogome mu to pomaze . moram da napomenem novaka koji po meni ima lepu sansu da osvoji vimbldon . najveca 2 noletova konkurenta su marej i federer . novak je nesporno bolji igrac od mareja i ako je marej prvi . nole nije bas u top formi zadnjih godinu dana bas od vimbldona prosle godine .red je da se na vimbldonu i vrati .federer je preskocio rolangaros samo da se sto bolje pripremi za travu . pri tom federer igra tako da mu igra na travi lezi jer se igraju kraci poeni i po meni je 1 favorit . jos nesto neverovatno meni da neko igra i krece se tako dobro i fit je u skoro 40 godina . cak mu udarci imaju ostrinu . nole samo malo da poboljsa servis i moze do titule . nole je odlican igrac malo mu servis nije radio duze vremena i tu je njegov problem . prava je steta sto nema servis tipa federera ii bio bi najbolji teniser u istoriji ubedljivo ...federer se x puta servisom izvukao . svako postovanje novaku on je u jeku ere federera i nadala izbio na prvo mesto i bio 3 godine na vrhu ,to je za postovanje .

Vladan R

pre 6 godina

Prakticno prvi ozbiljniji rival na travi je Rafu poslao kuci. Sa druge strane tek sad se vidi da je zreb Novaku bio naklonjen. Jeste Del Potro zvucno ime i jeste ga Tim nedavno dobio, ali niti jedan od njih se ne snalazi dobor na travi. To se uostalom i pokazalo njihovim ispadanjem. Preciznije njegova cetvrtina zreba je ostala i bez Zvereva, Raonica, Andersona, karlovica, iznera, Milera, itd, igraca koji ako im je dan mogu da predsatvljaju izuzetno veliki problem na W.

Da kazem

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će. Druga stvar je što se vi tesite time da je bio dopingovan. Posle osvajanja DESETOG Garosa mislim da niko nije ni mislio (bar ne niko ozbiljno) da će da postigne isto jer je to jako teško., ne zato što nije talentovan ili ne zna, nego kao što rekoh to je jako tesko. Sada se nasladjujete ovim porazom, ali kada Djokovića neko "pošalje kuci" vi se pozivate na ishranu, na Pepea, na Jelenu, na organizatore, na atp, na sponzore, na teorije zavere i td. Kada Nadalu neko preda eto to je naređenje sa "vrha" a kada Djokovicu (na svakom turniru bar po jedan), onda to ne ide njemu u prilog nego mu ne odgovara, razbija mu ritam i ostale gluposti. Uopšte niste realni, ubiste se od demantovanja žene koja je iznela svoje mišljenje o talentu, sve vi bolje znate i nemoj neko da je dirao vase BOŽANSTVO! Vređate svakoga, ali nemoj slučajno neko nesto protiv Novaka.

Goran

pre 6 godina

Progutao ga je teren broj 1. Ceo dan se raspravlja da li ima uticaja teren na Vimbldonu ili nema uticaja, a evo ga direktna potvrda kako se svaki autsajder razgoropadi kada nije na centralnom terenu, dok je na centralnom terenu uplasen kao mis. Ne zaboravite da Novak nije izgubio na centralnom teernu skoro 4 godine pa posle neko kaze nema veze gde igra, teren je teren. Na terenu broj 1 nema dobrih uspomena, niko tamo nije osvojio Vimbldon, tamo se samo dolazi na naslovne strane porazom.

antibuljosvrab

pre 6 godina

Neka si mu rek'o srbendo! Inače, kako život?
(Nnn, 10. jul 2017 23:11)

Dobro, hvala na pitanju.
Nauči se vaspitanju. Ko si ti da mi određuješ nacionalnost? Ako ovi rafoboti/nolehejteri se kunu da su svi redom Srbi (aha, važi), evo ja se kunem da sam Hrvat iz N. Sada

bataraka

pre 6 godina

(PihtijaTheGreat, 10. jul 2017 23:00)

Prijatelju, nema veze sto tek sad pisem, ja sam ovo isto ispricao jutros u kaficu bivsem selektoru koga ne bih da imenujem, a bilo je tu jos ljudi iz saveza i sveta sporta. Ja sam poznat i uvazen u teniskim krugovima, pratim tenis preko 60 godina, pitaj slobodno koga hoces za mene.
Pozdrav,
bata raka kikirez

absolutezero

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će...
(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)

Borg je to uradio tri puta za redom. Promeni nik u "Da slažem".

mm

pre 6 godina

jel ti to ok
Sasvim sigurno bolje od lomljenja reketa, cepanja majice, dranja na sudiju, publiku, svoj stručni štab, skupljače loptica, izbacivanje oca sa tribina, psovanja svakoga, udaranja loptica u publiku sa namerom da nekome otkine glavu (jer je svako kriv kad izgubi samo ne on sam), i td.

bolji nole na 3 od 4 slema

pre 6 godina

Sa' će nadaloboti - kolena, povrede, godine, sunce, da je stari Rafa iz 2008. ordao bi ga bla bla... Pusa @Mikiiju, ljubitelju stranog državljanina.
1
2
3
4
5
6
7 ZA REDOM
2 puta
he he he...

Mikii

pre 6 godina

Onoliki zvižduci publike na kraju meča!? Sramota! I to igraču koji je pošteno pobedio, igrao hrabro i imao divan stav tokom meča, ćutao i igrao.
(Mujo, 10. jul 2017 21:40)

Daj, o'ladi vise, aman ti Bog. E, kompleksasa, ovo svet nije video.

anica

pre 6 godina

(antibuljosvrab, 10. jul 2017 22:09)
Au sunce ti koji kolaps, da li si video koliko je trajao mec, skoro 5sati. Ajde ti izadji na teren mesto njega.
Nadal je primer sportiste koji daje sve od sebe, posten i dobar, nikad nikoga uvredio nije, GLEDA SEBE I BOLI GA ZA ISKOMPLEKSIRANE MUSKARCINE, samo mu Fonjini skace za vrat ajde jos i ti, izgubio je jer je protivnik bio bolji, prisao mu, pozdravio se, sta je trebao? Da mu siri ljubav?
Takav je kakav je, to sto je trazio od sudije da sprece odbijanje svetlosti nije mogao da servira. Nema razloga da ga vredjas, neka vadi gace koliko oce, sta te to briga, gledaj tenis.

bataraka

pre 6 godina

Ide ovo u pet setova i peti uzima Miler ali nakon velike borbe. Bice 20+ gemova u poslednjem setu, verujte mi... pratim tenis preko 50 godina!

nemke

pre 6 godina

Koliko hvalospevi o Luksemburcu kojeg je redvno pobedjivao Novak,Federer pa cak Nadal al se desilo poraz koji ne znaci da je manje vredan zbog toga Rafa. Gilu svaka cast na ludoj igri danas al takvi jednu bljesnu pa nestanu..Mozda bude imao sanse u cetvrtfinalu al mislim da njemu najvece pobeda je ovo. Tesko da ce mu se ukazivati cesto.

Andjela

pre 6 godina

"spektakl"? Ne to je GLADIATORSO MLAĆENJE...POSLE 6:6 (I U 5 SETU) TREBA DA POSTOJI TAJBREJK...Ko god da je pobedio ima u narednom kolu da izgubi (garant) to se zove "pirova pobeda"....igrać se maksimalno iscrpi....

Zorka

pre 6 godina

Reći ću samo da i ja stojim iza te smešne priče jer jeste smešna ali je tačna - da je Nadal bio na centralnom pobedio bi. Jednostavno - druga dimenzija igre bi bil ali... ali... ne verujem da vole ovoliko Federera pa Sampras je bio toliko divaaan i simpatičniji i drugačiji ali valjda Amer grčkog porekla pa ne ide uz dlaku ovim uštogljenima

Ime i prezime

pre 6 godina

Ruku na srce, Rafa je malo izpražnjen pobedom na RG, i nije odigrao kako ume. Muller je igrao onako rutinski, ziheraški, kao što bi odigrao i svaki drugi prosečni teniser.

Što se tiče ATP rasporeda, krajnje je vreme da se RG pomeri par nedelja nazad, da ima više vremena za pripremu na travi.

A, za mesec i po dana već ćemo gledati još jedan GS. Ispada da u roku od 4 meseca imamo 3 GS na 3 različite podloge.

Mikoli

pre 6 godina

Ubedjen sam da je Rafa prvi servirao u 5 setu da bi pobedio i to mnogo ranije. Miler je stvarno igrao nestvarno i sjajno, ali verujem da bi podlegao pritisku da "juri" opstanak u mecu kao Rafa svaki gem. Ovako je servirao na neresen rezultat i imao koliko toliko laksi posao. Sve u svemu, bilo je uzivanje gledati ovaj spektakl :-)

@@@

pre 6 godina

Posto ima toliko teniskih strucnjaka ovde, da pitam..
Zasto Nole nije prebacen na Centralni Teren?
1. Zato sto su gledaoci koji su gledali Nadala platili kartu za teren broj 1 i morali da gledaju i Novaka pa bi Nole igrao pred praznim tribinama..
2. Zato sto organizatori hoce da iznerviraju Noleta i da izgubi zato sto je Srbin
Hm... jedva cekam da saznam

alo

pre 6 godina

@mladjo i ostali
A je l' to prosle godine kada je Djokovica Qweri poslao kuci znacilo da Djokovic nije talentovan ili se eto desilo? A je l' na R.G.kada je Djokovica Tim poslao kuci sa NULOM znaci da Djokovic nema pojma? Ajde me podsetite ko je Djokovica poslao kuci (carter letom) iz Meburna sa A.O. nesto me mrzi da traziim a zaboravio sam. Vise volite da Nadal izgubi nebo 'leba da jedete, a nesto brzo zaboravljate ko "salje kuci" Djokovica.

Corba

pre 6 godina

Uzasno divljanje Nadala na osvojene poene. Uzasno ponasanje. Kako nefer prema protivniku. Svaka cast Mulleru, nadam se da ce biti uspesan u sledecoj rundi.

Dragan

pre 6 godina

Rafa nagazio na minu, koja se aktivirala u zakasnjenju, odnosno nakon nepunih pet sati, sasvim zasluzena pobeda Mulera.Sada se stvari naveliko mjenjaju.Jos treba Fedex da nagazi na kanadsku minu, pa da gledamo finale NOVAK/CILIC. To bi bilo vise nego zanimljivo.Idemo Novace po 13 GS.

?

pre 6 godina

@ccc
Ajde ajde, lako je izigravati strucnjaka posle meca. Strucnjaci znaju o cemu govore, za razliku od tebe. Taj koji nema glavu je jedan od najboljih 10 tenisera sveta, polufinalista ovogodisnjeg AO i nekadasnji polufinalista Vimbldona. Dakle, ozbiljan protivnik. Ti se ne pravi pametan kad nisi, nego nauci da slusas one koji nesto znaju o tenisu.

Ivan NK

pre 6 godina

Mnogo nesportskih poteza Nadala, a vrhunac je bio sredinom treceg seta na 3:3, Miler servira, pravi as, a Nadal kao nije bio spreman za servis, pa sve iznova...
Upravo tu pravi break i dobija treci set, pa kasnije i cetvrti.
Ipak, vratio ga je Gil na "fabricka podesavanja" u petom setu, tako da ce Nadal da se raspadne do kraja sezone...

nastja

pre 6 godina

Zasluzio je Miler ovo. Rafi svaka cast na borbi, tu je uvek bio najbolji i nikada se ne predaje. Drago mi je sto je postigao ovakav uspeh, i sa mnogo dostojanstva je proslavio pobedu.

Kad je vec toliko trajalo, bar da nije ona prva dva seta osvojio za dzabe i udesio Novaka.

kaokakao

pre 6 godina

Pa , ovo je i logican slijed dogadjaja. Kao prepelica je bio na RG, sad se polako cisti. Nije vise tako mlad pa da dodje nadopingovan i na Vimbldon. Sad krece prica o koljenima, bla,bla,bla... A na RG koljena kao u djeteta! Nikad brzi, nikad jaci!

antibuljosvrab

pre 6 godina

Cak sam ga i donekle gotivio do ovog meca ali danas mi se Nadal zgadio! Osim standardnog odugovlacenja dok izvadi gace, pocese se po nosu, pa prodje rukom iza levog pa desnog uveta i skine znoj sa cela pri cemu prodje 30 sekundi i padne koncentracija drugog igraca u iscekivanju servisa... sada je svoju bezobrastinu doveo na potpuno novi nivo! Barem tri puta je trazio celendz iao je znao da nema pravo na celendz a sve samo kako bio jos dodatno ukrao na vremenu i omeo protivnika!? Ali vrhunac je bio kada je odbio da servira zato sto se svetlost sunca odbija od table??? EEEEEEJJJJJ covece!!! I jos je zvao sudiju da mu TO pokaze!?!?!? Pa treba ga kaznit ne igranjem godinu dana na turu i svim GS-ovima. Sto je jos gore Zil Miler je igrao na toj strani celi gem pre Nadala i ije se zalio, a ovaj cim je dosao na tu stranu odbija da servira!!! ODVRATNO i krajnje nesportski i nekorektno!!! Zasluzeno je izgubio a Zil Mileru d srca zelim da prodje do finala! Svaka cast decku!!!

ćelorafobot

pre 6 godina

Nadal neće da servira dok mu ne ugase sunce aaahahaaaaaa! Komedija od tenisera, bio i ostao, sa sve svrabom, gaćama, flašicama, linijama, nosem, ušima, ćelavom kosom, tužbom protiv ministarke, prp injekcijama, kolenima, šljakom u O2 areni, in door titulama, sedam za redom, sedam za redom, stričevima, tetkama, mojom, tvojom, vamosom tamosom....

Presheva

pre 6 godina

Kako samo ladno igra ovaj muller stvarno ko pobedi zasluzuje samo kako forsira publiku svaki drugi pukao bi momak ima zivce slona stobse kaze kod nas

brufen_od_400

pre 6 godina

Stavljena TAČKA na debatu ko je GOAT. Posle svih pucanja Nadala u karijeri na svim mogućim turnirima osim na šljaci jasno je da je Federer najveći ikad.

hours of love

pre 6 godina

Navijam za Milera samo zato sto igra mec zivota i sto ga vise nikada nece ponoviti.
Greota bi bilo da ne bude nagradjen za to, ma ko bio sa druge strane mreze!

vlajzi

pre 6 godina

"Nije fer" prema nolu.

A jel "fer" prema Manarinu, a botovi?
(Jumko, 10. jul 2017 21:25)

Opusti se, necemo da se sprdamo s tobom veceras, Nadal ispao, Nolo ide ka prvom mestu, nema potrebe da ti jos vise zagorcavamo zivot. Saljem ljubav!

Komunalac

pre 6 godina

Kao sto sam i napisao pre 2 dana, ovo je bio ocekivano uzbudljiv mec, a ne kao sto su mnogi ocekivali "lagan" mec za Nadala...Istini za volju, nisam ocekivao ovakav epilog, ali Zil je zasluzeno slavio...E sad protiv Cilica ce biti totalni autsajder, samo iz prostog razloga premorenosti i velike potrosnje danas!

RForever

pre 6 godina

Kakav mec! Postovanje za Mulera! Odakle mu ovoliki zivci ljudi?? Covek hladan kao spricer, hladnokrvna ubitacna igra. Cuti i napada kad god moze. Gospodin. I Nadal se borio kao lav, ali protiv levorukog, bum servisera i fantasticnog igraca na travi danas nije mogao. Uzivanje.

Jel ti to ok?

pre 6 godina

mm - Ne nego po 100000 puta drpa gace,cese se po usima,dodiruje nos,cupka patikama po odredjenom mestu,redja flasice,ide istim putem,dodiruje ramena po milijardu puta.Jel ti to ok?

Ada

pre 6 godina

E sad da čujem Mekinroa!Ko je rođeni talenat!Miler ga bukvalno pojeo na mreži!Bravo za Milera , igrao je kako treba.Dobar tenis za gledanje!

Beograd

pre 6 godina

Svaka cast Mileru spektakl od meca i Nadal se vratio posle 0-2 ali nije imao snage da preokrene mec. Sta reci Nadal je jedan od najvecih ali samo moze da ostane kralj sljake na betonu i travi on ne igra na tom nivou i nema tu sta da trazi. Jos jednom sve cestitke Mileru na vise nego zasluzenoj pobedi.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Glavu gore, sampion Rafa! 
Ovaj momak je zasluzio pobedu kako igra, kakve voleje ima, bas igra za travu. 
Lici hodom na Blejka. 
(anica, 10. jul 2017 21:38) 

Pobedice on Noloa na US openu ili gde se vec budu sreli.Bice samo zanimljivo procitati za koga ces ti navijati.

ccc

pre 6 godina

"Strucnjaci" kazu da je Rafa u vrhunskoj formi, da osvaja turnir? Mozda, da je sljaka u pitanju. Ali nije, ovo je trava. Morao je da popije 3-0 ali je ovaj Miler nesposoban da posle 2 seta prednosti zavrsi mec. Jos je mogao da ga izgubi, jer kada vodis gem, onda na servis Rafe ne mozes samo slajsove da igras jer to nisu napadacki udarci, nije agresivna igra, nego samo menjanje ritma i pruzas Rafi sansu da vraca agresivno sto je Rafa i radio. I vadio se u igri na razliku nakon 6-6 i jos je barem 6 puta pocinjao svoj gem sa 0-15? Isto "strucnjaci" pricaju kako Rodzer izvanredno igra. Dimitrov? Onaj sto nema u glavi sto je i danas pokazao? Ajde pa da vidimo to Rodzerovo izvanredno..

mm

pre 6 godina

Ratko
Da je kojim slučajem ovaj Miler igrao sa Djokovićem danas, isto bi prošao. .ali tada ne bi pisao " toliko o Djokovicu" nego bi napisao da nije bio na svom nivou inače bi ga odrao. Je l' tako?

Ratko

pre 6 godina

Toliko o Rafi Nadalu. Ovaj Žil Miler je danas bio baš raspucan, igrao kao najboljih svih vremena i teško bi ga bilo ko dobio sa ovakvom igrom. Đoković igra sutra kao po običaju gleda se da se zamuti što više, centralni teren prazan nekoliko sati a na glavnom se čeka meč Đokovića, koji je evo odložen za sutra. Tako da će ako prođe Novak sa Berdihom pa odmah i sa Rogerom dan za danom. Sram vas bilo.

Millennium

pre 6 godina

Kakav spektakularan meč a vi pričate o Đokoviću. Nije sporno, svi navijamo za Novaka i čekamo njegov meč, ali hajde da ispoštujemo ovu dvojicu koji prave magiju na terenu.

fantom

pre 6 godina

Mnogo favorizuju Federera i Mareja. Bruka i sramota za organizatore, prošle godine su napravili propust, sada sličan scenario. Nadal bi pobedio Milera da je igrao na centralnom terenu, sada Novak mora sutra da igra i ako pobedi opet prekosutra protiv odmornog Berdiha. Dabogda im se trava osušila.

Nebojša

pre 6 godina

Nadal je uspeo da uradi nekoliko stvari u ovom meču prva još jednom je uspeo da se osramoti pod dva zeznuo je usput i Novaka i pod tri i Milera posle ovih četiri ipo sata biće lak plen Cilicu a mogao je lepo izgubiti 3-0 što bi bilo dobro i za Novaka i za Milera.

AELTC

pre 6 godina

Nole bi pod ovakvim pritiskom iskreno napravio dve duple zaredom, naročito zbog toga što odavno nije igrao ovako dug peti set (još od 2012 u finalu AO)

sara

pre 6 godina

Trijumf uma i mekog setinga nad žilavim telom i žustrim instinktom. Tačno kako i jeste u sudaru te dve vrste. Istina, ovaj slabiji oblik retko kad je tako divno bivao ispoljen kao što je to slučaj sa Nadalom.

adem

pre 6 godina

osmina finala, igras skoro pet sati i pobedi te teniser stariji od tebe koji do ove godine nijednu titulu nije osvojio. sto ti je tenis. naletis na nekog ko igra partiju zivota, i to mu je najveci uspeh u karijeri. nije ovde rec o nadalu, vec uopste o vrhunskim teniserima koji mozda izgube i titulu na tom turniru jer su bili te srece ...
ps. ne znam da li bi odgovaralo ovim top 4 ili 8 teniserima, ali kada ne bi igrali uopste prve nedelje GS. cisto da se ne maltretiraju sa "boranijom".

Mikii

pre 6 godina

Miler je imao dobru taktiku za Nadala. Servirao je brzo, bez odugovlačenja i čekanja, pa nije imao dovoljno vremena da izvuče gaće. Zbog toga je reternirao loše i nije bio spreman za razmene. Jedva je čekao da se poen završi da bi mogao da se posveti svom ritualu u čemu uživa više nego u tenisu.
(Mujo, 10. jul 2017 21:36)

Prosecni, neduhoviti, neobrazovani ljubitelj stranog drzavljanina koji uziva vise u omalovazavanju drugih, nego u igrama "svojeg".

rafa

pre 6 godina

Drago mi je zbog Milera, odigrao je sjajan mec i zasluzeno je pobedio. Ni nadalu se nema sta zameriti, jednostavno ovaj tenis na travi je nesto potpuno drugacije. Statisticki, Nadal bi veceras 99 posto tenisera pocistio sa 3 0 , a ovde je gubio sa 2 : 0. Mislim da je Rafa suvise respektovao servis Milera, trebao je na 2. servis da stoji na liniji i da odigrava blok ritern, samo da cusne lopticu preko.Medjutim on je igrao svoj tenis i opet dosao u situaciju da brejkne protivnika vise puta na samom kraju a onda je kao poceetnik odreagovao.Servis mu je pomogao u 3. i 4. a u 5. ga sahranio. Ovo je nedopustivo za Nadala po meni da izgubi mec od ovakvog igraca koji je u poredjenju sa njim "invalid" u fizickom smislu. Ispade da ga je lik dobio na talenat a Nadal drzi tenis u malom prstu koliko god to nekome cudno zvucalo..Steta zbog nastavka turnira i mogucih epskih meceva

Mujo

pre 6 godina

Nadal je izgubio samo zbog straha od poraza koji ga je potpuno obuzeo pred kraj trećeg seta. Čovek jeste borac, ali jednostavno trema i nervoza ga potpuno pojedu, samo to naravno krije. Danas ga je dobar servis, što mu inače nije jača strana, puno puta izvadio iz problema, a u onome u čemu je najbolji, u razmenama, bio je znatno lošiji od Milera. Osim borbenosti i neočekivanog servisa, jedna bleda Nadalova partija. Miler ga je nadigrao u svemu, hrabar, na mreži nepogrešiv bekhend volej, ubedljivo je dobijao svoje servis gemove, a u Nadalovim je uvek bio blizu brejka. Jednostavno bolji od početka do kraja.

Tribislav

pre 6 godina

Koji je ovaj grend slem golgota. Ovoliki snoj i suze pogotovu Rafe Nadala i jedno veliko ništa. Na mastersu bi sada igrao polufinale lagano i sa tri odigrana seta manje. Čestitke Mileru, čestitke Rafi, meč dostojan mogu slobodno reći polufinala. Svaka čast još jednom obojici.

Mujo

pre 6 godina

Miler je imao dobru taktiku za Nadala. Servirao je brzo, bez odugovlačenja i čekanja, pa nije imao dovoljno vremena da izvuče gaće. Zbog toga je reternirao loše i nije bio spreman za razmene. Jedva je čekao da se poen završi da bi mogao da se posveti svom ritualu u čemu uživa više nego u tenisu.

Michael

pre 6 godina

Nadal je povređen. Ne čekajte, nije to onaj stari Nadal od pre tri nedelje, koji je leteo po terenu i uništavao protivnike. Ovo je sad povređen i star Nadal premoren od šljake.
Oh wait...

Tihi komentator

pre 6 godina

Miler ove godine igra sezonu snova. Čovek tokom čitave karijere nije osvojio niti jedan trofej i evo ove sezone dva komada. Pa sad ovo. 34 godine bato, a koja strast!

mlekadzija

pre 6 godina

Cestitke MIleru na velikoj pobedi, verovatno najznacajnijoj u karijeri. Nadam se da nece ispasti u sledecoj rundi... a opsednutost Djokovicem pojedinih komentatora (mrzitelja) je antologijska....

Mujo

pre 6 godina

Antologijski mec,a Miler djeluje kao da bi mogao jos 2 dana ovako da servira,sto je nenormalno iritirajuce. (Simke, 10. jul 2017 21:01)

Iritirajuće je tebi koji navijaš za Nadala. Nama drugima je uživanje.

VUK

pre 6 godina

u pravu je Jumko..nisu fer ni prema Manarinu..turnir više nije regularan. Bilo ko da pobedi sutra imaće manje 24h za oporavak pred četvrtfinale. Apsolutno neregularno.

antiDebil

pre 6 godina

Glavu gore, sampion Rafa!
Ovaj momak je zasluzio pobedu kako igra, kakve voleje ima, bas igra za travu.
Lici hodom na Blejka.
(anica, 10. jul 2017 21:38)

A kolena ?

djarzinjo

pre 6 godina

Ovaj poraz nista ne cudi. Teniseri se na Vimbldonu vise ne plase Nadala. Od 2012. covek nije usao u cetvrtfinale, a skalp su mu skidali igraci poput Dastina Brauna i Lukasa Rosola, serveri i volej igraci. Svako ko prati tenis zna da je i ranije Nadal u prva tri kola uvek gubio setove dok se trava malo "pohaba" i podloga uspori u drugoj nedelji.

šetač

pre 6 godina

E ako ga je dobio, Rafa umesto ovo u tri lagana komada on igra pet sati. Drago mi je i zbog samog Milera, izgleda kao fin dečko i zaslužio je pošteno.

Mujo

pre 6 godina

Onoliki zvižduci publike na kraju meča!? Sramota! I to igraču koji je pošteno pobedio, igrao hrabro i imao divan stav tokom meča, ćutao i igrao.

Cockneeey

pre 6 godina

Puče Rafa, gotovo niko ne može da izdrži taj pritisak, da konstantno servira za ostanak u meču. Bravo, Žil, potpuno zaslužena pobeda. Idemo Nole, do megdana sa Rođom za par dana :D

Gospodža Pepita

pre 6 godina

Ovaj Muller bolji od Đokovića za klasu.Kako se Nadal muči sa njim a igra prilično dobro.Da je kojim slučajem Novo dobio Mullera u žrebu ne bi se dobro proveo.

kezinjo

pre 6 godina

cekam milera 2 tako ne mogu da prezalim one dve mec ..samo mi nije jasno kad je nadal ovoliko dobro servirao?? salu na stranu izes mojih 20000 samo bi mi jako drago bilo da ovoj publici miler zapusi usta ...

pustite komentar

pre 6 godina

.@Nebojsa... Federer i Nadal se neraduju duploj servis gresci kao NOLO
(Tipsarevic je gospodin NOLO nije, 10. jul 2017 19:37)

E moj ti...kako god da ti je nick!!!
Prvo,ne da se raduju nego svako normalan se raduje svakom poenu u svoju korist,zato nemoj molim te...
Dalje,ako i to ne pokazuju,zato nikada i ne cestitaju protivniku na sjajnom poenu,sto Novak radi UVEK,pa ti vidi sta je vise sportski!!!
Na kraju,sedi jedan!

Sinisa

pre 6 godina

Visokim serverina treba zabraniti da igraju na Vimbldonu.Ja ne podnosim tenisere koji su visoki i najjace im je oruzije servis,a kada dodje razmjena sa osnovne linije,nemaju pojma!!!!

Nolox

pre 6 godina

Visokim serverina treba zabraniti da igraju na Vimbldonu.Ja ne podnosim tenisere koji su visoki i najjace im je oruzije servis,a kada dodje razmjena sa osnovne linije,nemaju pojma!!!!
(Sinisa, 10. jul 2017 20:41)

Hahahaha sta pricas ti? Miler ne moze da se poredi sa drvima poput Karlovica i Iznera, decko igra TENIS danas, a ti ne pratis mec vec ides po portalima i prosipas mudrost. Zaobidji nas

Hardwell

pre 6 godina

Ne znam kako neko moze da gotivi igru Milera. Covek decenijama igra prosecan tenis,dodje na travu gde jedino putem servisa uspeva da ostvari nesto u mecevima,pravi greske kao amater... Uzasavam se takvih tenisera

delboj

pre 6 godina

Briljantna igra Milera, svaka mu cast ko god da dobije ovo. I u pravu su ovi novinari koji kazu da mu je trava omiljena podloga. Sa ovom igrom dobio bi gotove sve ove igrace iz ove osmine finala.

Marko83

pre 6 godina

I naravno da ne zele da presele novakov mec na slobodan centralni teren,znaci svesno idu na to da se i sutra igra,svake godine bas djokovic igra neki mec dva dana,nista nije slucajno,al bice sladje na kraju,samo nek ini teraju svoje

sasa jokic

pre 6 godina

Tomy@ ne pricaj napamet. Desavalo se da su mecevi zbog kise izmestano na centralni teren, to traje nekih 30 do 45 minuta ali obzirom da ima reflektora da se nadoknaditi.
Na zalost nece se desiti jer bi pokvarilo planove Englezima koji su sve ovo ispalnirali unapred. Da je Rodzer ili Marej u pitanju odmah bi prebacili.

први српски бек

pre 6 godina

Rekoh pre dva dana da je Miler najgori moguci protivnik za nadala...zrela servis volej igra na travi je 80% pobeda, videcemo sad od cega je Rafa napravljen...

dokaz

pre 6 godina

@pustite komentar ,Novak je neki dan urlanjem na Gulbisovu dvostruku servis grešku, kojom je izgubio svoj zadnji gem u prvom setu meča, pokazao svoje pravo lice i zato nije ni čudno, zašto mu do sada nikad teniseri sa Tura nisu dodjelili priznanje za najkorektnijeg među njima!

Tomy

pre 6 godina

Nole može danas da završi meč samo ako njegov meč premeste na centralni teren, pošto mi se čini da će Federer da završi pre nego ova dvojica a taj teren jedini ima reflektore. Ne znam kolika je verovatnoć da se to uradi. Videćemo.
(brm, 10. jul 2017 19:27)
Nije moguće zbog gledalaca koji bi morali da predju sa jednog na drugi teren a to numerisati je teško jer ne vaze isti brojevi karata na oba terena jer nisu isti a da ih puste kao stoku da seda gde ko hoće ne mogu.Ista stvar sa TV kamerama i režiserima koji su završili svoju smjenu.

xxx7

pre 6 godina

shvatite da ne mogu tek tako da prebace Novakov mec na centralni teren,iz prostog razloga sto su ljudi platili kartu za teren br.1 da gledaju tri meca,tj. Novaka i Rafu!

lal

pre 6 godina

@strucnjak: bas mu ne odgovara miler na travi... pobedio ga je jednom... 2005!!!
2011. nadal 3:0 krompir u trecem setu...
zgrozen sam komentarom...
a ono sto mi se posebno zgadilo je vreme pisanja istog...

Tribislav

pre 6 godina

Ahaaa znaci kad je Nole u pitanju tradicija ne dozvoljava da se upale reflektori...kod Marija ili Rodzera kad pi pao mrak ja mislim da bi upalili sve reflektore svetla i lampe koje postoje u Wimbldonu ako nista drugo 20.000 navijaca bi upalilo upaljace ili bi im doneli svece da drze u rukama samo da im miljenici zavrse mec u najgorem slucaju cimala bi se vojska Britanije da dodju sa 5 helikoptera pa bi oni obasjali teren...ma bre necu da se nerviram...Nole do titule u inat svima!!!
(cetnici sever, 10. jul 2017 18:22)

Hahahaha kralju!

Grobaros

pre 6 godina

Nadal lagano ovo zavrsava kraju.
Nole oko 20h izlazi na teren i ima 2 sata da zavrsi posao danas. Do 22h po nasem vremenu se moze lagano igrati

Nebojša

pre 6 godina

Nervira me Nadal pokazao je najbolju igru u prva tri kola od svih favorita i kad je već vreme poslužilo odnosno nije bilo kiše on odigra kilavo prva dva seta i izgubi ih potom meč ode u peti set što ugrožava odigravanja i završetak meča Novaka i Manarina nadam se da će se sve ipak završiti kako treba kako u ovom meču što bi bilo pobeda Nadala i da Novak uspe da završi večeras svoj meč.

anica

pre 6 godina

Koliki je borac Rafa...nema predaje. Melem na dusu gledati ga, tako strastven borben sa ovakvim pogledom a van terena ljubaznost i vedrina. Najveci kontrast. Postovanje!

Milojko

pre 6 godina

Izgleda da ce krivousti da se izvuce. Peti set. Znaci Novakigra i sutra nastavak. Sta rade englezi.Jos ako padne kisa aovaj teren nema krov a ne moze da se prebacuje na Centralni jer je mec zapocet na terenu jedan. Prave kombinaciju finale Federer Marej

brm

pre 6 godina

Nole može danas da završi meč samo ako njegov meč premeste na centralni teren, pošto mi se čini da će Federer da završi pre nego ova dvojica a taj teren jedini ima reflektore. Ne znam kolika je verovatnoć da se to uradi. Videćemo.

naucni institut za istrazivanje nauke

pre 6 godina

ovaj ne sme da ima biceps ovaj ne sme da bude mrsav. ugledajte se teniseri na srpske vitezove iz fotelje

Adem

pre 6 godina

nikad nisam pomislio da mogu videti gejm nadala koji traje svega jedan minut. mislim na 7-mi gejm. inace nadal igra odlicno ali ovaj miler brate... steta sto nema bolje rezultate. samo dve titule u karijeri.

Nikola

pre 6 godina

Novaka bi trebalo da prebace na centralni teren.Nebi valjalo da zapocne mec na terenu 1 jer onda tu mora i da ga zavrsi,a kako teku stvari ovaj Nadalov mec mogao bi da se oduzi.I da se ne oduzi,kisa je najavljena od 19.00.Ako Novak pocne na terenu 1,onda nece zavrsiti mec pre srede,jer za sutra je najavljena kisa celi dan.Znajuci britance nece ga veceras prebaciti na centralni teren.Tamo je ostao samo Federerov mec i realno je da ce tu budu brzi poeni,pa sve i da odu u 5 setova nece to trajati vise od 3 sata.

cetnici sever

pre 6 godina

Ahaaa znaci kad je Nole u pitanju tradicija ne dozvoljava da se upale reflektori...kod Marija ili Rodzera kad pi pao mrak ja mislim da bi upalili sve reflektore svetla i lampe koje postoje u Wimbldonu ako nista drugo 20.000 navijaca bi upalilo upaljace ili bi im doneli svece da drze u rukama samo da im miljenici zavrse mec u najgorem slucaju cimala bi se vojska Britanije da dodju sa 5 helikoptera pa bi oni obasjali teren...ma bre necu da se nerviram...Nole do titule u inat svima!!!

Šta 2 naspram 0?

pre 6 godina

Pih, šteta što Žil nije pročitao komentar čuvene (među engleskim skorojevićima) teniserke - pa da padne na kolena pred ovim Talentom.

Martic_agent

pre 6 godina

Kad neko napise da bi sve osim 3:0 za Milera protiv Nadala bilo ogromno iznenadjenje, I pri tome dobije pluseve, onda je covjeku jasno ko su "strucnjaci". Pa da je ne znam koja podloga.
Nije ni cudo sto su top komentari za Novaka takvi kakvi jesu. Sve sami krem de la krem tenisa komentarise.

AleksandarRS

pre 6 godina

Zene 3 seta, Nadal gubi 2:0. Kad li ce Nole? Pero izgubi od Skota. Federer izlazi na teren. Engleska posla. Nole ce mozda tek sutra na teren, posto moze da se desi da Nadal okrene.

Robert

pre 6 godina

nije mi jasno kako muller vise servisa izgubi protiv bedenea,karlovica,isnera itd nego protiv ovih sto znaju igrati...
(Zigzag, 10. jul 2017 17:58)

To se zove motivacija, kada igras protiv najboljih. Kod nas poznatije kao "svi igraju najbolje samo protiv Novaka".

Jovan

pre 6 godina

@Nadal protiv millera nema nikakve šanse iz jednostavnog razloga, miler mu nikako ne odgovara pogotovo na travi. Glatkih 3-0 za milera, sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje.
(Znalac, 10. jul 2017 17:26)

A to napises u trenutku kada je Nadal gubio 1-0 u setovima i brejk zaostatka u drugom? Pravi si znalac, jos da Nadal preokrene i dobije ovo 3-2 pa da ti se blokira IP da nas postedis svoje mudrosti ubuduce :)

Kicanovic

pre 6 godina

Ove dve pre Nadala i Milera mogu lagano dva sata da igraju,a sam Nadal i kad pobedi 3:0 mec mu traje vise od dva sata,ako Nadal-Miler kojim slucajem ode u cetri seta,Novaka na terenu nema prije 8.
(Pjentrandjeli, 09. jul 2017 13:37)

Pogodi frajer,svaka mu cast, ove dve igrale 2 sata i 15 min.
Nadal sad dok pisem ovaj komentar gubi 2:0 u setovima,ako Miler kojim slucajem ovo dobije 3:1,Novak ce na teren negde malo posle 8.

stefke

pre 6 godina

Šta sam ja sinoć rekao ? Žene će da igraju preko 2 sata, što se i dogodilo, Miler će da otkine set Nadalu(nisam očekivao da će da mu uzme 2 seta). Tako se sve iskomplikovalo, i veliko je pitanje da li će i kad Novak na teren. Nema krova, nema reflektora na terenu 1. Na centralnom može da se igra i do ujutru jer ima reflektore.

Mikii

pre 6 godina

Nadal protiv millera nema nikakve šanse iz jednostavnog razloga, miler mu nikako ne odgovara pogotovo na travi. Glatkih 3-0 za milera, sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje.
(Znalac, 10. jul 2017 17:26)

Pa sto nam, strucnjak, to ne rece pre pocetka meca da se oparimo, nego kad si video da Nadal nema veze s vezom? Sve sami pametnjakovici.

Dott

pre 6 godina

Nadal dobija Milera, istina gubi 2:0 u setovima, ali zato sto je Miler krenuo iz sve snage i bez kalkulisanja, u petom setu ce se jedva kretati, ne valja mu ta rabota.

redi

pre 6 godina

Jel ima teren 1 reflektore da li neko zna? U slucajo da Noletov mec uhvati mrak?
(cetnici sever, 10. jul 2017 17:26)

S obzirom da nema krov, nema ni reflektore.. Na centralnom terenu dok se ne navuče krov, ne rade reflektori..

mm

pre 6 godina

Ooo vidi ga Rafa u naslovu, i to na kraju prvog dela meca, to je pretpostavljam zato što je izgubio set..do sada je slabo bio i na kraju meča koji je naravno dobijao. Jao što ste licemerni, englezi su mala deca za vas.

Sinki

pre 6 godina

Vec sada je pitanje sta sa Novakovim mecom,ne moze se zavrsiti nikako prije mraka,a Nadalov mec moze da traje cak do 8 stavi uvece po nasem vremenu.

Gospodža Pepita

pre 6 godina

Ne pale reflektore zbog tradicije,dok je dan igra se.A kako ovaj Per igra da mu je Đoković sa druge strane a ne Marej razbio bi ga.Koja agresivnost kod obojice igrača ja ne videh kod Nove većgodinu dana.

Znalac

pre 6 godina

Nadal protiv millera nema nikakve šanse iz jednostavnog razloga, miler mu nikako ne odgovara pogotovo na travi. Glatkih 3-0 za milera, sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje.

Nebojša

pre 6 godina

Jel ima teren 1 reflektore da li neko zna? U slucajo da Noletov mec uhvati mrak?
(cetnici sever, 10. jul 2017 17:26)

Na wimbldonu ni jedan teren nema reflektore čak ni centralni koji ima krov on jedini valjda ima neko osvetljenje ali mislim da čak ni tamo ne može po mrklom mraku da se igra.

Jovan

pre 6 godina

@Nadal protiv millera nema nikakve šanse iz jednostavnog razloga, miler mu nikako ne odgovara pogotovo na travi. Glatkih 3-0 za milera, sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje.
(Znalac, 10. jul 2017 17:26)

A to napises u trenutku kada je Nadal gubio 1-0 u setovima i brejk zaostatka u drugom? Pravi si znalac, jos da Nadal preokrene i dobije ovo 3-2 pa da ti se blokira IP da nas postedis svoje mudrosti ubuduce :)

hours of love

pre 6 godina

Navijam za Milera samo zato sto igra mec zivota i sto ga vise nikada nece ponoviti.
Greota bi bilo da ne bude nagradjen za to, ma ko bio sa druge strane mreze!

Nolox

pre 6 godina

Visokim serverina treba zabraniti da igraju na Vimbldonu.Ja ne podnosim tenisere koji su visoki i najjace im je oruzije servis,a kada dodje razmjena sa osnovne linije,nemaju pojma!!!!
(Sinisa, 10. jul 2017 20:41)

Hahahaha sta pricas ti? Miler ne moze da se poredi sa drvima poput Karlovica i Iznera, decko igra TENIS danas, a ti ne pratis mec vec ides po portalima i prosipas mudrost. Zaobidji nas

absolutezero

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će...
(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)

Borg je to uradio tri puta za redom. Promeni nik u "Da slažem".

Mujo

pre 6 godina

Onoliki zvižduci publike na kraju meča!? Sramota! I to igraču koji je pošteno pobedio, igrao hrabro i imao divan stav tokom meča, ćutao i igrao.

Umerenost - zlatna rec

pre 6 godina

Svaka cast Mileru, decko se borio, nijednom nije gestikulirao, iritantno se radovao ili sta slicno. Videlo se da ima respekt prema Nadalu, ali se videlo i da Nadal nema uopste respekta prema njemu. Iritantno, nadmeno i sebicno ponasanje Nadala, koji je umislio da je tu jedino moguce i da treba on da pobedi, sve drugo ne moze da se desi. E pa bas mi je drago, itekako moze!

antibuljosvrab

pre 6 godina

Cak sam ga i donekle gotivio do ovog meca ali danas mi se Nadal zgadio! Osim standardnog odugovlacenja dok izvadi gace, pocese se po nosu, pa prodje rukom iza levog pa desnog uveta i skine znoj sa cela pri cemu prodje 30 sekundi i padne koncentracija drugog igraca u iscekivanju servisa... sada je svoju bezobrastinu doveo na potpuno novi nivo! Barem tri puta je trazio celendz iao je znao da nema pravo na celendz a sve samo kako bio jos dodatno ukrao na vremenu i omeo protivnika!? Ali vrhunac je bio kada je odbio da servira zato sto se svetlost sunca odbija od table??? EEEEEEJJJJJ covece!!! I jos je zvao sudiju da mu TO pokaze!?!?!? Pa treba ga kaznit ne igranjem godinu dana na turu i svim GS-ovima. Sto je jos gore Zil Miler je igrao na toj strani celi gem pre Nadala i ije se zalio, a ovaj cim je dosao na tu stranu odbija da servira!!! ODVRATNO i krajnje nesportski i nekorektno!!! Zasluzeno je izgubio a Zil Mileru d srca zelim da prodje do finala! Svaka cast decku!!!

stefke

pre 6 godina

Šta sam ja sinoć rekao ? Žene će da igraju preko 2 sata, što se i dogodilo, Miler će da otkine set Nadalu(nisam očekivao da će da mu uzme 2 seta). Tako se sve iskomplikovalo, i veliko je pitanje da li će i kad Novak na teren. Nema krova, nema reflektora na terenu 1. Na centralnom može da se igra i do ujutru jer ima reflektore.

fantom

pre 6 godina

Mnogo favorizuju Federera i Mareja. Bruka i sramota za organizatore, prošle godine su napravili propust, sada sličan scenario. Nadal bi pobedio Milera da je igrao na centralnom terenu, sada Novak mora sutra da igra i ako pobedi opet prekosutra protiv odmornog Berdiha. Dabogda im se trava osušila.

Michael

pre 6 godina

Nadal je povređen. Ne čekajte, nije to onaj stari Nadal od pre tri nedelje, koji je leteo po terenu i uništavao protivnike. Ovo je sad povređen i star Nadal premoren od šljake.
Oh wait...

Marko83

pre 6 godina

I naravno da ne zele da presele novakov mec na slobodan centralni teren,znaci svesno idu na to da se i sutra igra,svake godine bas djokovic igra neki mec dva dana,nista nije slucajno,al bice sladje na kraju,samo nek ini teraju svoje

Mujo

pre 6 godina

Antologijski mec,a Miler djeluje kao da bi mogao jos 2 dana ovako da servira,sto je nenormalno iritirajuce. (Simke, 10. jul 2017 21:01)

Iritirajuće je tebi koji navijaš za Nadala. Nama drugima je uživanje.

zoran ivkovic

pre 6 godina

svaka cast Mileru jako velika pobeda .pobeda jos vise dolazi na znacaju jer je imao publiku protiv sebe . publika vise nego ocigledno na strani nadala . malo neshvatljivo kako je nadal bio totalno fizicki dominantan na sljaci ,nesto tu nisu cista posla .miler decko ima sjajan servis i u mnogome mu to pomaze . moram da napomenem novaka koji po meni ima lepu sansu da osvoji vimbldon . najveca 2 noletova konkurenta su marej i federer . novak je nesporno bolji igrac od mareja i ako je marej prvi . nole nije bas u top formi zadnjih godinu dana bas od vimbldona prosle godine .red je da se na vimbldonu i vrati .federer je preskocio rolangaros samo da se sto bolje pripremi za travu . pri tom federer igra tako da mu igra na travi lezi jer se igraju kraci poeni i po meni je 1 favorit . jos nesto neverovatno meni da neko igra i krece se tako dobro i fit je u skoro 40 godina . cak mu udarci imaju ostrinu . nole samo malo da poboljsa servis i moze do titule . nole je odlican igrac malo mu servis nije radio duze vremena i tu je njegov problem . prava je steta sto nema servis tipa federera ii bio bi najbolji teniser u istoriji ubedljivo ...federer se x puta servisom izvukao . svako postovanje novaku on je u jeku ere federera i nadala izbio na prvo mesto i bio 3 godine na vrhu ,to je za postovanje .

ćelorafobot

pre 6 godina

Nadal neće da servira dok mu ne ugase sunce aaahahaaaaaa! Komedija od tenisera, bio i ostao, sa sve svrabom, gaćama, flašicama, linijama, nosem, ušima, ćelavom kosom, tužbom protiv ministarke, prp injekcijama, kolenima, šljakom u O2 areni, in door titulama, sedam za redom, sedam za redom, stričevima, tetkama, mojom, tvojom, vamosom tamosom....

Ivan NK

pre 6 godina

Mnogo nesportskih poteza Nadala, a vrhunac je bio sredinom treceg seta na 3:3, Miler servira, pravi as, a Nadal kao nije bio spreman za servis, pa sve iznova...
Upravo tu pravi break i dobija treci set, pa kasnije i cetvrti.
Ipak, vratio ga je Gil na "fabricka podesavanja" u petom setu, tako da ce Nadal da se raspadne do kraja sezone...

Millennium

pre 6 godina

Kakav spektakularan meč a vi pričate o Đokoviću. Nije sporno, svi navijamo za Novaka i čekamo njegov meč, ali hajde da ispoštujemo ovu dvojicu koji prave magiju na terenu.

kaokakao

pre 6 godina

Pa , ovo je i logican slijed dogadjaja. Kao prepelica je bio na RG, sad se polako cisti. Nije vise tako mlad pa da dodje nadopingovan i na Vimbldon. Sad krece prica o koljenima, bla,bla,bla... A na RG koljena kao u djeteta! Nikad brzi, nikad jaci!

šetač

pre 6 godina

E ako ga je dobio, Rafa umesto ovo u tri lagana komada on igra pet sati. Drago mi je i zbog samog Milera, izgleda kao fin dečko i zaslužio je pošteno.

Dragan

pre 6 godina

Rafa nagazio na minu, koja se aktivirala u zakasnjenju, odnosno nakon nepunih pet sati, sasvim zasluzena pobeda Mulera.Sada se stvari naveliko mjenjaju.Jos treba Fedex da nagazi na kanadsku minu, pa da gledamo finale NOVAK/CILIC. To bi bilo vise nego zanimljivo.Idemo Novace po 13 GS.

Tihi komentator

pre 6 godina

Miler ove godine igra sezonu snova. Čovek tokom čitave karijere nije osvojio niti jedan trofej i evo ove sezone dva komada. Pa sad ovo. 34 godine bato, a koja strast!

Mrmac

pre 6 godina

Napisa ovde jedan vajni poznavalac da je Miler igrao ziheraski. Covek napravio 95 vinera i mislim 55 neiznudjenih gresaka.Doduse 30 vinera su asovi ali to nazvati ziherastvom je krajnje neznanje i neobjektivnost.Nadal,sa druge strane,uopste nije igrao lose.Samo 17 neiznudjenih gresaka za pet setova i to u ukupno 65 gemova.Pa to je za jedan normalan set od desetak gemova 2,6 gresaka po setu.Ne bih rekao da je Rafa igrao lose.Sluzio ga je prvi servis kao nikad,mislim da je imao 23 asa, sto mu je licni rekord, ubacenih oko 70% ,sto uopste nije lose, i daleko bolje iskoristenje drugog servisa od Milera, za nekih 12-13%. Ono sto je,po mom skromnom misljenju odlucilo danasnji mec je Nadalov jako mali prosek iskoristenosti brejk lopti.Koliko se secam u jednom momentu,u petom setu,ukupan odnos u mecu je bio 2 od 15, dok je kod Milera bilo 2 od 5. Interesantno da se slicno desava i nasem Novaku i na to mora da obrate paznju obojica.

delboj

pre 6 godina

Briljantna igra Milera, svaka mu cast ko god da dobije ovo. I u pravu su ovi novinari koji kazu da mu je trava omiljena podloga. Sa ovom igrom dobio bi gotove sve ove igrace iz ove osmine finala.

Corba

pre 6 godina

Uzasno divljanje Nadala na osvojene poene. Uzasno ponasanje. Kako nefer prema protivniku. Svaka cast Mulleru, nadam se da ce biti uspesan u sledecoj rundi.

RForever

pre 6 godina

Kakav mec! Postovanje za Mulera! Odakle mu ovoliki zivci ljudi?? Covek hladan kao spricer, hladnokrvna ubitacna igra. Cuti i napada kad god moze. Gospodin. I Nadal se borio kao lav, ali protiv levorukog, bum servisera i fantasticnog igraca na travi danas nije mogao. Uzivanje.

Jel ti to ok?

pre 6 godina

mm - Ne nego po 100000 puta drpa gace,cese se po usima,dodiruje nos,cupka patikama po odredjenom mestu,redja flasice,ide istim putem,dodiruje ramena po milijardu puta.Jel ti to ok?

Martic_agent

pre 6 godina

Kad neko napise da bi sve osim 3:0 za Milera protiv Nadala bilo ogromno iznenadjenje, I pri tome dobije pluseve, onda je covjeku jasno ko su "strucnjaci". Pa da je ne znam koja podloga.
Nije ni cudo sto su top komentari za Novaka takvi kakvi jesu. Sve sami krem de la krem tenisa komentarise.

djarzinjo

pre 6 godina

Ovaj poraz nista ne cudi. Teniseri se na Vimbldonu vise ne plase Nadala. Od 2012. covek nije usao u cetvrtfinale, a skalp su mu skidali igraci poput Dastina Brauna i Lukasa Rosola, serveri i volej igraci. Svako ko prati tenis zna da je i ranije Nadal u prva tri kola uvek gubio setove dok se trava malo "pohaba" i podloga uspori u drugoj nedelji.

Znalac

pre 6 godina

Nadal protiv millera nema nikakve šanse iz jednostavnog razloga, miler mu nikako ne odgovara pogotovo na travi. Glatkih 3-0 za milera, sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje.

Goran

pre 6 godina

Progutao ga je teren broj 1. Ceo dan se raspravlja da li ima uticaja teren na Vimbldonu ili nema uticaja, a evo ga direktna potvrda kako se svaki autsajder razgoropadi kada nije na centralnom terenu, dok je na centralnom terenu uplasen kao mis. Ne zaboravite da Novak nije izgubio na centralnom teernu skoro 4 godine pa posle neko kaze nema veze gde igra, teren je teren. Na terenu broj 1 nema dobrih uspomena, niko tamo nije osvojio Vimbldon, tamo se samo dolazi na naslovne strane porazom.

antibuljosvrab

pre 6 godina

Neka si mu rek'o srbendo! Inače, kako život?
(Nnn, 10. jul 2017 23:11)

Dobro, hvala na pitanju.
Nauči se vaspitanju. Ko si ti da mi određuješ nacionalnost? Ako ovi rafoboti/nolehejteri se kunu da su svi redom Srbi (aha, važi), evo ja se kunem da sam Hrvat iz N. Sada

Komunalac

pre 6 godina

Kao sto sam i napisao pre 2 dana, ovo je bio ocekivano uzbudljiv mec, a ne kao sto su mnogi ocekivali "lagan" mec za Nadala...Istini za volju, nisam ocekivao ovakav epilog, ali Zil je zasluzeno slavio...E sad protiv Cilica ce biti totalni autsajder, samo iz prostog razloga premorenosti i velike potrosnje danas!

vlajzi

pre 6 godina

"Nije fer" prema nolu.

A jel "fer" prema Manarinu, a botovi?
(Jumko, 10. jul 2017 21:25)

Opusti se, necemo da se sprdamo s tobom veceras, Nadal ispao, Nolo ide ka prvom mestu, nema potrebe da ti jos vise zagorcavamo zivot. Saljem ljubav!

mlekadzija

pre 6 godina

Cestitke MIleru na velikoj pobedi, verovatno najznacajnijoj u karijeri. Nadam se da nece ispasti u sledecoj rundi... a opsednutost Djokovicem pojedinih komentatora (mrzitelja) je antologijska....

sasa jokic

pre 6 godina

Tomy@ ne pricaj napamet. Desavalo se da su mecevi zbog kise izmestano na centralni teren, to traje nekih 30 do 45 minuta ali obzirom da ima reflektora da se nadoknaditi.
Na zalost nece se desiti jer bi pokvarilo planove Englezima koji su sve ovo ispalnirali unapred. Da je Rodzer ili Marej u pitanju odmah bi prebacili.

Mujo

pre 6 godina

Miler je imao dobru taktiku za Nadala. Servirao je brzo, bez odugovlačenja i čekanja, pa nije imao dovoljno vremena da izvuče gaće. Zbog toga je reternirao loše i nije bio spreman za razmene. Jedva je čekao da se poen završi da bi mogao da se posveti svom ritualu u čemu uživa više nego u tenisu.

Andjela

pre 6 godina

"spektakl"? Ne to je GLADIATORSO MLAĆENJE...POSLE 6:6 (I U 5 SETU) TREBA DA POSTOJI TAJBREJK...Ko god da je pobedio ima u narednom kolu da izgubi (garant) to se zove "pirova pobeda"....igrać se maksimalno iscrpi....

Baxi

pre 6 godina

Pa i jeste šok, Miler ispustio 2 seta bezveze, ne znam po čemu je to svima Nadal bio favorit, jednom omiljena podloga, drugi "ne zna" da igra na travi, briga me što ima 2 WB-a, da je i prošao dalje opet bi za mene favorit bio Čilić, pa nismo više na RG-u, tamo bi ga Nadal tuk'o verovatno tipa 3x po 6:2, ali jednostavno na travi svi ovi tipa Miler, Kirjos, Lopez, Čilić moraju dobijati Rafu.

Mujo

pre 6 godina

Nadal je izgubio samo zbog straha od poraza koji ga je potpuno obuzeo pred kraj trećeg seta. Čovek jeste borac, ali jednostavno trema i nervoza ga potpuno pojedu, samo to naravno krije. Danas ga je dobar servis, što mu inače nije jača strana, puno puta izvadio iz problema, a u onome u čemu je najbolji, u razmenama, bio je znatno lošiji od Milera. Osim borbenosti i neočekivanog servisa, jedna bleda Nadalova partija. Miler ga je nadigrao u svemu, hrabar, na mreži nepogrešiv bekhend volej, ubedljivo je dobijao svoje servis gemove, a u Nadalovim je uvek bio blizu brejka. Jednostavno bolji od početka do kraja.

AleksandarRS

pre 6 godina

Zene 3 seta, Nadal gubi 2:0. Kad li ce Nole? Pero izgubi od Skota. Federer izlazi na teren. Engleska posla. Nole ce mozda tek sutra na teren, posto moze da se desi da Nadal okrene.

bataraka

pre 6 godina

Ide ovo u pet setova i peti uzima Miler ali nakon velike borbe. Bice 20+ gemova u poslednjem setu, verujte mi... pratim tenis preko 50 godina!

Ratko

pre 6 godina

Toliko o Rafi Nadalu. Ovaj Žil Miler je danas bio baš raspucan, igrao kao najboljih svih vremena i teško bi ga bilo ko dobio sa ovakvom igrom. Đoković igra sutra kao po običaju gleda se da se zamuti što više, centralni teren prazan nekoliko sati a na glavnom se čeka meč Đokovića, koji je evo odložen za sutra. Tako da će ako prođe Novak sa Berdihom pa odmah i sa Rogerom dan za danom. Sram vas bilo.

први српски бек

pre 6 godina

Rekoh pre dva dana da je Miler najgori moguci protivnik za nadala...zrela servis volej igra na travi je 80% pobeda, videcemo sad od cega je Rafa napravljen...

VUK

pre 6 godina

u pravu je Jumko..nisu fer ni prema Manarinu..turnir više nije regularan. Bilo ko da pobedi sutra imaće manje 24h za oporavak pred četvrtfinale. Apsolutno neregularno.

nastja

pre 6 godina

Zasluzio je Miler ovo. Rafi svaka cast na borbi, tu je uvek bio najbolji i nikada se ne predaje. Drago mi je sto je postigao ovakav uspeh, i sa mnogo dostojanstva je proslavio pobedu.

Kad je vec toliko trajalo, bar da nije ona prva dva seta osvojio za dzabe i udesio Novaka.

Zorka

pre 6 godina

Reći ću samo da i ja stojim iza te smešne priče jer jeste smešna ali je tačna - da je Nadal bio na centralnom pobedio bi. Jednostavno - druga dimenzija igre bi bil ali... ali... ne verujem da vole ovoliko Federera pa Sampras je bio toliko divaaan i simpatičniji i drugačiji ali valjda Amer grčkog porekla pa ne ide uz dlaku ovim uštogljenima

kezinjo

pre 6 godina

cekam milera 2 tako ne mogu da prezalim one dve mec ..samo mi nije jasno kad je nadal ovoliko dobro servirao?? salu na stranu izes mojih 20000 samo bi mi jako drago bilo da ovoj publici miler zapusi usta ...

Tribislav

pre 6 godina

Koji je ovaj grend slem golgota. Ovoliki snoj i suze pogotovu Rafe Nadala i jedno veliko ništa. Na mastersu bi sada igrao polufinale lagano i sa tri odigrana seta manje. Čestitke Mileru, čestitke Rafi, meč dostojan mogu slobodno reći polufinala. Svaka čast još jednom obojici.

Tribislav

pre 6 godina

Ahaaa znaci kad je Nole u pitanju tradicija ne dozvoljava da se upale reflektori...kod Marija ili Rodzera kad pi pao mrak ja mislim da bi upalili sve reflektore svetla i lampe koje postoje u Wimbldonu ako nista drugo 20.000 navijaca bi upalilo upaljace ili bi im doneli svece da drze u rukama samo da im miljenici zavrse mec u najgorem slucaju cimala bi se vojska Britanije da dodju sa 5 helikoptera pa bi oni obasjali teren...ma bre necu da se nerviram...Nole do titule u inat svima!!!
(cetnici sever, 10. jul 2017 18:22)

Hahahaha kralju!

pustite komentar

pre 6 godina

.@Nebojsa... Federer i Nadal se neraduju duploj servis gresci kao NOLO
(Tipsarevic je gospodin NOLO nije, 10. jul 2017 19:37)

E moj ti...kako god da ti je nick!!!
Prvo,ne da se raduju nego svako normalan se raduje svakom poenu u svoju korist,zato nemoj molim te...
Dalje,ako i to ne pokazuju,zato nikada i ne cestitaju protivniku na sjajnom poenu,sto Novak radi UVEK,pa ti vidi sta je vise sportski!!!
Na kraju,sedi jedan!

anica

pre 6 godina

(antibuljosvrab, 10. jul 2017 22:09)
Au sunce ti koji kolaps, da li si video koliko je trajao mec, skoro 5sati. Ajde ti izadji na teren mesto njega.
Nadal je primer sportiste koji daje sve od sebe, posten i dobar, nikad nikoga uvredio nije, GLEDA SEBE I BOLI GA ZA ISKOMPLEKSIRANE MUSKARCINE, samo mu Fonjini skace za vrat ajde jos i ti, izgubio je jer je protivnik bio bolji, prisao mu, pozdravio se, sta je trebao? Da mu siri ljubav?
Takav je kakav je, to sto je trazio od sudije da sprece odbijanje svetlosti nije mogao da servira. Nema razloga da ga vredjas, neka vadi gace koliko oce, sta te to briga, gledaj tenis.

xxx7

pre 6 godina

shvatite da ne mogu tek tako da prebace Novakov mec na centralni teren,iz prostog razloga sto su ljudi platili kartu za teren br.1 da gledaju tri meca,tj. Novaka i Rafu!

Nnn

pre 6 godina

Cak sam ga i donekle gotivio do ovog meca ali danas mi se Nadal zgadio! Osim standardnog odugovlacenja dok izvadi gace, pocese se po nosu, pa prodje rukom iza levog pa desnog uveta i skine znoj sa cela pri cemu prodje 30 sekundi i padne koncentracija drugog igraca u iscekivanju servisa... sada je svoju bezobrastinu doveo na potpuno novi nivo! Barem tri puta je trazio celendz iao je znao da nema pravo na celendz a sve samo kako bio jos dodatno ukrao na vremenu i omeo protivnika!? Ali vrhunac je bio kada je odbio da servira zato sto se svetlost sunca odbija od table??? EEEEEEJJJJJ covece!!! I jos je zvao sudiju da mu TO pokaze!?!?!? Pa treba ga kaznit ne igranjem godinu dana na turu i svim GS-ovima. Sto je jos gore Zil Miler je igrao na toj strani celi gem pre Nadala i ije se zalio, a ovaj cim je dosao na tu stranu odbija da servira!!! ODVRATNO i krajnje nesportski i nekorektno!!! Zasluzeno je izgubio a Zil Mileru d srca zelim da prodje do finala! Svaka cast decku!!!
(antibuljosvrab, 10. jul 2017 22:09)
Neka si mu rek'o srbendo! Inače, kako život?

Robert

pre 6 godina

nije mi jasno kako muller vise servisa izgubi protiv bedenea,karlovica,isnera itd nego protiv ovih sto znaju igrati...
(Zigzag, 10. jul 2017 17:58)

To se zove motivacija, kada igras protiv najboljih. Kod nas poznatije kao "svi igraju najbolje samo protiv Novaka".

Cockneeey

pre 6 godina

Puče Rafa, gotovo niko ne može da izdrži taj pritisak, da konstantno servira za ostanak u meču. Bravo, Žil, potpuno zaslužena pobeda. Idemo Nole, do megdana sa Rođom za par dana :D

cetnici sever

pre 6 godina

Ahaaa znaci kad je Nole u pitanju tradicija ne dozvoljava da se upale reflektori...kod Marija ili Rodzera kad pi pao mrak ja mislim da bi upalili sve reflektore svetla i lampe koje postoje u Wimbldonu ako nista drugo 20.000 navijaca bi upalilo upaljace ili bi im doneli svece da drze u rukama samo da im miljenici zavrse mec u najgorem slucaju cimala bi se vojska Britanije da dodju sa 5 helikoptera pa bi oni obasjali teren...ma bre necu da se nerviram...Nole do titule u inat svima!!!

ccc

pre 6 godina

"Strucnjaci" kazu da je Rafa u vrhunskoj formi, da osvaja turnir? Mozda, da je sljaka u pitanju. Ali nije, ovo je trava. Morao je da popije 3-0 ali je ovaj Miler nesposoban da posle 2 seta prednosti zavrsi mec. Jos je mogao da ga izgubi, jer kada vodis gem, onda na servis Rafe ne mozes samo slajsove da igras jer to nisu napadacki udarci, nije agresivna igra, nego samo menjanje ritma i pruzas Rafi sansu da vraca agresivno sto je Rafa i radio. I vadio se u igri na razliku nakon 6-6 i jos je barem 6 puta pocinjao svoj gem sa 0-15? Isto "strucnjaci" pricaju kako Rodzer izvanredno igra. Dimitrov? Onaj sto nema u glavi sto je i danas pokazao? Ajde pa da vidimo to Rodzerovo izvanredno..

Ada

pre 6 godina

E sad da čujem Mekinroa!Ko je rođeni talenat!Miler ga bukvalno pojeo na mreži!Bravo za Milera , igrao je kako treba.Dobar tenis za gledanje!

Beograd

pre 6 godina

Svaka cast Mileru spektakl od meca i Nadal se vratio posle 0-2 ali nije imao snage da preokrene mec. Sta reci Nadal je jedan od najvecih ali samo moze da ostane kralj sljake na betonu i travi on ne igra na tom nivou i nema tu sta da trazi. Jos jednom sve cestitke Mileru na vise nego zasluzenoj pobedi.

Mikii

pre 6 godina

Nadal protiv millera nema nikakve šanse iz jednostavnog razloga, miler mu nikako ne odgovara pogotovo na travi. Glatkih 3-0 za milera, sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje.
(Znalac, 10. jul 2017 17:26)

Pa sto nam, strucnjak, to ne rece pre pocetka meca da se oparimo, nego kad si video da Nadal nema veze s vezom? Sve sami pametnjakovici.

Tomy

pre 6 godina

Nole može danas da završi meč samo ako njegov meč premeste na centralni teren, pošto mi se čini da će Federer da završi pre nego ova dvojica a taj teren jedini ima reflektore. Ne znam kolika je verovatnoć da se to uradi. Videćemo.
(brm, 10. jul 2017 19:27)
Nije moguće zbog gledalaca koji bi morali da predju sa jednog na drugi teren a to numerisati je teško jer ne vaze isti brojevi karata na oba terena jer nisu isti a da ih puste kao stoku da seda gde ko hoće ne mogu.Ista stvar sa TV kamerama i režiserima koji su završili svoju smjenu.

rafa

pre 6 godina

Drago mi je zbog Milera, odigrao je sjajan mec i zasluzeno je pobedio. Ni nadalu se nema sta zameriti, jednostavno ovaj tenis na travi je nesto potpuno drugacije. Statisticki, Nadal bi veceras 99 posto tenisera pocistio sa 3 0 , a ovde je gubio sa 2 : 0. Mislim da je Rafa suvise respektovao servis Milera, trebao je na 2. servis da stoji na liniji i da odigrava blok ritern, samo da cusne lopticu preko.Medjutim on je igrao svoj tenis i opet dosao u situaciju da brejkne protivnika vise puta na samom kraju a onda je kao poceetnik odreagovao.Servis mu je pomogao u 3. i 4. a u 5. ga sahranio. Ovo je nedopustivo za Nadala po meni da izgubi mec od ovakvog igraca koji je u poredjenju sa njim "invalid" u fizickom smislu. Ispade da ga je lik dobio na talenat a Nadal drzi tenis u malom prstu koliko god to nekome cudno zvucalo..Steta zbog nastavka turnira i mogucih epskih meceva

Dott

pre 6 godina

Nadal dobija Milera, istina gubi 2:0 u setovima, ali zato sto je Miler krenuo iz sve snage i bez kalkulisanja, u petom setu ce se jedva kretati, ne valja mu ta rabota.

Mikoli

pre 6 godina

Ubedjen sam da je Rafa prvi servirao u 5 setu da bi pobedio i to mnogo ranije. Miler je stvarno igrao nestvarno i sjajno, ali verujem da bi podlegao pritisku da "juri" opstanak u mecu kao Rafa svaki gem. Ovako je servirao na neresen rezultat i imao koliko toliko laksi posao. Sve u svemu, bilo je uzivanje gledati ovaj spektakl :-)

Sinki

pre 6 godina

Vec sada je pitanje sta sa Novakovim mecom,ne moze se zavrsiti nikako prije mraka,a Nadalov mec moze da traje cak do 8 stavi uvece po nasem vremenu.

Adem

pre 6 godina

nikad nisam pomislio da mogu videti gejm nadala koji traje svega jedan minut. mislim na 7-mi gejm. inace nadal igra odlicno ali ovaj miler brate... steta sto nema bolje rezultate. samo dve titule u karijeri.

Nebojša

pre 6 godina

Nadal je uspeo da uradi nekoliko stvari u ovom meču prva još jednom je uspeo da se osramoti pod dva zeznuo je usput i Novaka i pod tri i Milera posle ovih četiri ipo sata biće lak plen Cilicu a mogao je lepo izgubiti 3-0 što bi bilo dobro i za Novaka i za Milera.

@@@

pre 6 godina

Posto ima toliko teniskih strucnjaka ovde, da pitam..
Zasto Nole nije prebacen na Centralni Teren?
1. Zato sto su gledaoci koji su gledali Nadala platili kartu za teren broj 1 i morali da gledaju i Novaka pa bi Nole igrao pred praznim tribinama..
2. Zato sto organizatori hoce da iznerviraju Noleta i da izgubi zato sto je Srbin
Hm... jedva cekam da saznam

antiDebil

pre 6 godina

Glavu gore, sampion Rafa!
Ovaj momak je zasluzio pobedu kako igra, kakve voleje ima, bas igra za travu.
Lici hodom na Blejka.
(anica, 10. jul 2017 21:38)

A kolena ?

bolji nole na 3 od 4 slema

pre 6 godina

Sa' će nadaloboti - kolena, povrede, godine, sunce, da je stari Rafa iz 2008. ordao bi ga bla bla... Pusa @Mikiiju, ljubitelju stranog državljanina.
1
2
3
4
5
6
7 ZA REDOM
2 puta
he he he...

Presheva

pre 6 godina

Kako samo ladno igra ovaj muller stvarno ko pobedi zasluzuje samo kako forsira publiku svaki drugi pukao bi momak ima zivce slona stobse kaze kod nas

Vladan R

pre 6 godina

Prakticno prvi ozbiljniji rival na travi je Rafu poslao kuci. Sa druge strane tek sad se vidi da je zreb Novaku bio naklonjen. Jeste Del Potro zvucno ime i jeste ga Tim nedavno dobio, ali niti jedan od njih se ne snalazi dobor na travi. To se uostalom i pokazalo njihovim ispadanjem. Preciznije njegova cetvrtina zreba je ostala i bez Zvereva, Raonica, Andersona, karlovica, iznera, Milera, itd, igraca koji ako im je dan mogu da predsatvljaju izuzetno veliki problem na W.

Gospodža Pepita

pre 6 godina

Ovaj Muller bolji od Đokovića za klasu.Kako se Nadal muči sa njim a igra prilično dobro.Da je kojim slučajem Novo dobio Mullera u žrebu ne bi se dobro proveo.

dokaz

pre 6 godina

@pustite komentar ,Novak je neki dan urlanjem na Gulbisovu dvostruku servis grešku, kojom je izgubio svoj zadnji gem u prvom setu meča, pokazao svoje pravo lice i zato nije ni čudno, zašto mu do sada nikad teniseri sa Tura nisu dodjelili priznanje za najkorektnijeg među njima!

brufen_od_400

pre 6 godina

Stavljena TAČKA na debatu ko je GOAT. Posle svih pucanja Nadala u karijeri na svim mogućim turnirima osim na šljaci jasno je da je Federer najveći ikad.

mm

pre 6 godina

Ratko
Da je kojim slučajem ovaj Miler igrao sa Djokovićem danas, isto bi prošao. .ali tada ne bi pisao " toliko o Djokovicu" nego bi napisao da nije bio na svom nivou inače bi ga odrao. Je l' tako?

sara

pre 6 godina

Trijumf uma i mekog setinga nad žilavim telom i žustrim instinktom. Tačno kako i jeste u sudaru te dve vrste. Istina, ovaj slabiji oblik retko kad je tako divno bivao ispoljen kao što je to slučaj sa Nadalom.

nemke

pre 6 godina

Koliko hvalospevi o Luksemburcu kojeg je redvno pobedjivao Novak,Federer pa cak Nadal al se desilo poraz koji ne znaci da je manje vredan zbog toga Rafa. Gilu svaka cast na ludoj igri danas al takvi jednu bljesnu pa nestanu..Mozda bude imao sanse u cetvrtfinalu al mislim da njemu najvece pobeda je ovo. Tesko da ce mu se ukazivati cesto.

Slavisa V.

pre 6 godina

Po komentarima bih rekao da daleko veci procenat gradjana Srbije zna da je Luksemburzanin Zil Miler izbacio Nadala sa Vimbldona, nego procenat gradjana Luksemburga. Tacnije, verovatno vecina njih ne zna ni da se mec igrao.

Mikii

pre 6 godina

Miler je imao dobru taktiku za Nadala. Servirao je brzo, bez odugovlačenja i čekanja, pa nije imao dovoljno vremena da izvuče gaće. Zbog toga je reternirao loše i nije bio spreman za razmene. Jedva je čekao da se poen završi da bi mogao da se posveti svom ritualu u čemu uživa više nego u tenisu.
(Mujo, 10. jul 2017 21:36)

Prosecni, neduhoviti, neobrazovani ljubitelj stranog drzavljanina koji uziva vise u omalovazavanju drugih, nego u igrama "svojeg".

naucni institut za istrazivanje nauke

pre 6 godina

ovaj ne sme da ima biceps ovaj ne sme da bude mrsav. ugledajte se teniseri na srpske vitezove iz fotelje

Da kazem

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će. Druga stvar je što se vi tesite time da je bio dopingovan. Posle osvajanja DESETOG Garosa mislim da niko nije ni mislio (bar ne niko ozbiljno) da će da postigne isto jer je to jako teško., ne zato što nije talentovan ili ne zna, nego kao što rekoh to je jako tesko. Sada se nasladjujete ovim porazom, ali kada Djokovića neko "pošalje kuci" vi se pozivate na ishranu, na Pepea, na Jelenu, na organizatore, na atp, na sponzore, na teorije zavere i td. Kada Nadalu neko preda eto to je naređenje sa "vrha" a kada Djokovicu (na svakom turniru bar po jedan), onda to ne ide njemu u prilog nego mu ne odgovara, razbija mu ritam i ostale gluposti. Uopšte niste realni, ubiste se od demantovanja žene koja je iznela svoje mišljenje o talentu, sve vi bolje znate i nemoj neko da je dirao vase BOŽANSTVO! Vređate svakoga, ali nemoj slučajno neko nesto protiv Novaka.

brm

pre 6 godina

Nole može danas da završi meč samo ako njegov meč premeste na centralni teren, pošto mi se čini da će Federer da završi pre nego ova dvojica a taj teren jedini ima reflektore. Ne znam kolika je verovatnoć da se to uradi. Videćemo.

adem

pre 6 godina

osmina finala, igras skoro pet sati i pobedi te teniser stariji od tebe koji do ove godine nijednu titulu nije osvojio. sto ti je tenis. naletis na nekog ko igra partiju zivota, i to mu je najveci uspeh u karijeri. nije ovde rec o nadalu, vec uopste o vrhunskim teniserima koji mozda izgube i titulu na tom turniru jer su bili te srece ...
ps. ne znam da li bi odgovaralo ovim top 4 ili 8 teniserima, ali kada ne bi igrali uopste prve nedelje GS. cisto da se ne maltretiraju sa "boranijom".

Milojko

pre 6 godina

Izgleda da ce krivousti da se izvuce. Peti set. Znaci Novakigra i sutra nastavak. Sta rade englezi.Jos ako padne kisa aovaj teren nema krov a ne moze da se prebacuje na Centralni jer je mec zapocet na terenu jedan. Prave kombinaciju finale Federer Marej

mm

pre 6 godina

Ooo vidi ga Rafa u naslovu, i to na kraju prvog dela meca, to je pretpostavljam zato što je izgubio set..do sada je slabo bio i na kraju meča koji je naravno dobijao. Jao što ste licemerni, englezi su mala deca za vas.

haha

pre 6 godina

Nadal neće da servira dok mu ne ugase sunce aaahahaaaaaa! Komedija od tenisera, bio i ostao, sa sve svrabom, gaćama, flašicama, linijama, nosem, ušima, ćelavom kosom, tužbom protiv ministarke, prp injekcijama, kolenima, šljakom u O2 areni, in door titulama, sedam za redom, sedam za redom, stričevima, tetkama, mojom, tvojom, vamosom tamosom....
(ćelorafobot, 10. jul 2017 22:51)

Uu, svaka čast, ali Anica kad pročita, nadrljao si.

redi

pre 6 godina

Jel ima teren 1 reflektore da li neko zna? U slucajo da Noletov mec uhvati mrak?
(cetnici sever, 10. jul 2017 17:26)

S obzirom da nema krov, nema ni reflektore.. Na centralnom terenu dok se ne navuče krov, ne rade reflektori..

Nikola

pre 6 godina

Novaka bi trebalo da prebace na centralni teren.Nebi valjalo da zapocne mec na terenu 1 jer onda tu mora i da ga zavrsi,a kako teku stvari ovaj Nadalov mec mogao bi da se oduzi.I da se ne oduzi,kisa je najavljena od 19.00.Ako Novak pocne na terenu 1,onda nece zavrsiti mec pre srede,jer za sutra je najavljena kisa celi dan.Znajuci britance nece ga veceras prebaciti na centralni teren.Tamo je ostao samo Federerov mec i realno je da ce tu budu brzi poeni,pa sve i da odu u 5 setova nece to trajati vise od 3 sata.

?

pre 6 godina

@ccc
Ajde ajde, lako je izigravati strucnjaka posle meca. Strucnjaci znaju o cemu govore, za razliku od tebe. Taj koji nema glavu je jedan od najboljih 10 tenisera sveta, polufinalista ovogodisnjeg AO i nekadasnji polufinalista Vimbldona. Dakle, ozbiljan protivnik. Ti se ne pravi pametan kad nisi, nego nauci da slusas one koji nesto znaju o tenisu.

mm

pre 6 godina

jel ti to ok
Sasvim sigurno bolje od lomljenja reketa, cepanja majice, dranja na sudiju, publiku, svoj stručni štab, skupljače loptica, izbacivanje oca sa tribina, psovanja svakoga, udaranja loptica u publiku sa namerom da nekome otkine glavu (jer je svako kriv kad izgubi samo ne on sam), i td.

Mikii

pre 6 godina

Onoliki zvižduci publike na kraju meča!? Sramota! I to igraču koji je pošteno pobedio, igrao hrabro i imao divan stav tokom meča, ćutao i igrao.
(Mujo, 10. jul 2017 21:40)

Daj, o'ladi vise, aman ti Bog. E, kompleksasa, ovo svet nije video.

AELTC

pre 6 godina

Nole bi pod ovakvim pritiskom iskreno napravio dve duple zaredom, naročito zbog toga što odavno nije igrao ovako dug peti set (još od 2012 u finalu AO)

Delije Čikago

pre 6 godina

Koliko se Novak razlikuje od drugih to se najbolje videlo u primeru Nadala, nadmen, nepoštovanje, narcis, pao je mit o dobrom momku sa Majorke, srećan sam što lično poznajem jednog od najboljih ljudi koje sam upoznao u životu, a to isto su rekli i Vajda, Baker, Fič, Agasi, da li to oni greše?! Novak je nešto najbolje što imamo, i u narednih 500 godina se neće pojaviti takva legenda.

Hardwell

pre 6 godina

Ne znam kako neko moze da gotivi igru Milera. Covek decenijama igra prosecan tenis,dodje na travu gde jedino putem servisa uspeva da ostvari nesto u mecevima,pravi greske kao amater... Uzasavam se takvih tenisera

alo

pre 6 godina

@mladjo i ostali
A je l' to prosle godine kada je Djokovica Qweri poslao kuci znacilo da Djokovic nije talentovan ili se eto desilo? A je l' na R.G.kada je Djokovica Tim poslao kuci sa NULOM znaci da Djokovic nema pojma? Ajde me podsetite ko je Djokovica poslao kuci (carter letom) iz Meburna sa A.O. nesto me mrzi da traziim a zaboravio sam. Vise volite da Nadal izgubi nebo 'leba da jedete, a nesto brzo zaboravljate ko "salje kuci" Djokovica.

matador Muler

pre 6 godina

Nadalovo proslavljanje pojedinih poena je preterano, nevaspitano i iritantno.
(Mujo, 10. jul 2017 21:19)

Pa sta drugo ocekivati od BIKA sa Majorke!

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Gde je strucnjak koji je pisao da je Nadal najbolji u istoriji ? Covek moze da pobedi jedino u onom blatu zvanom sljaka, sporoj smrti od podloge. 
Na Vimbldonu ga redovno izbacuju razni Rosoli, Mileri i slicni, 
Novak i Nadal imaju vise poraza od bezveznjaka u jednoj sezoni, nego Federer za celu karijeru. Izmedju ostalog, i zato je najveci.
(Carletto, 11. jul 2017 00:11)

Bas cudno, ako Rafa samo zna da igra na sljaci, bas cudno što je na travi osvojio dva Vimbldona , od toga u jednom epskom finalu pobedio kralja trave, Federera. Bas cudno sto ima zlato na olimpijskim igrama na betonu, dva US Opena i jedan Australijan Open...Osvajao je i vise Mastersa na betonu, tako da prica da Rafa zna samo na sljaci da igra je pala u vodu jos 2010. godine kada je kompletirao grend slemove.

anica

pre 6 godina

Koliki je borac Rafa...nema predaje. Melem na dusu gledati ga, tako strastven borben sa ovakvim pogledom a van terena ljubaznost i vedrina. Najveci kontrast. Postovanje!

Nebojša

pre 6 godina

Jel ima teren 1 reflektore da li neko zna? U slucajo da Noletov mec uhvati mrak?
(cetnici sever, 10. jul 2017 17:26)

Na wimbldonu ni jedan teren nema reflektore čak ni centralni koji ima krov on jedini valjda ima neko osvetljenje ali mislim da čak ni tamo ne može po mrklom mraku da se igra.

Ime i prezime

pre 6 godina

Ruku na srce, Rafa je malo izpražnjen pobedom na RG, i nije odigrao kako ume. Muller je igrao onako rutinski, ziheraški, kao što bi odigrao i svaki drugi prosečni teniser.

Što se tiče ATP rasporeda, krajnje je vreme da se RG pomeri par nedelja nazad, da ima više vremena za pripremu na travi.

A, za mesec i po dana već ćemo gledati još jedan GS. Ispada da u roku od 4 meseca imamo 3 GS na 3 različite podloge.

Nebojša

pre 6 godina

Nervira me Nadal pokazao je najbolju igru u prva tri kola od svih favorita i kad je već vreme poslužilo odnosno nije bilo kiše on odigra kilavo prva dva seta i izgubi ih potom meč ode u peti set što ugrožava odigravanja i završetak meča Novaka i Manarina nadam se da će se sve ipak završiti kako treba kako u ovom meču što bi bilo pobeda Nadala i da Novak uspe da završi večeras svoj meč.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Glavu gore, sampion Rafa! 
Ovaj momak je zasluzio pobedu kako igra, kakve voleje ima, bas igra za travu. 
Lici hodom na Blejka. 
(anica, 10. jul 2017 21:38) 

Pobedice on Noloa na US openu ili gde se vec budu sreli.Bice samo zanimljivo procitati za koga ces ti navijati.

antiDebil

pre 6 godina

(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)

Jesi li ti onaj sto se juce potpisao ,,bravo'' ?
- Djokovic je talentovaniji od Nadala, Nadal upravo taj rudar
- Borg je nekoliko puta osvojio RG pa Wimbledon, ustvari on je samo i ta 2 turnira osvajao
- Djokovic je osvojio 4 GS u nizu, a to nisu uspeli niti Borg, ni Federer, Nadal, Sampras i mnogi drugi
- Sto se tice dopinga, evo ja ti kazem da se Nadal nikada nije dopingovao ALI zato Nadal nikada nije bio teze povredjen u karijeri, lagao je kada je o tome govorio. Dakle Nadal je obican lazov, manipulant, prevarant, zato sto je toliko puta besramno slagao...
Nego koji si ti ? Ti si onih navijaca i Federera i Nadala ? Ako navijas za obojicu onda imas bas veliki problem, kompleksi su napravili ogromnu stetu !!

Kicanovic

pre 6 godina

Ove dve pre Nadala i Milera mogu lagano dva sata da igraju,a sam Nadal i kad pobedi 3:0 mec mu traje vise od dva sata,ako Nadal-Miler kojim slucajem ode u cetri seta,Novaka na terenu nema prije 8.
(Pjentrandjeli, 09. jul 2017 13:37)

Pogodi frajer,svaka mu cast, ove dve igrale 2 sata i 15 min.
Nadal sad dok pisem ovaj komentar gubi 2:0 u setovima,ako Miler kojim slucajem ovo dobije 3:1,Novak ce na teren negde malo posle 8.

bataraka

pre 6 godina

(PihtijaTheGreat, 10. jul 2017 23:00)

Prijatelju, nema veze sto tek sad pisem, ja sam ovo isto ispricao jutros u kaficu bivsem selektoru koga ne bih da imenujem, a bilo je tu jos ljudi iz saveza i sveta sporta. Ja sam poznat i uvazen u teniskim krugovima, pratim tenis preko 60 godina, pitaj slobodno koga hoces za mene.
Pozdrav,
bata raka kikirez

dusan

pre 6 godina

Pre svega.drago mi je zbog publike,zasluzila je to...drugo.drago mi je zbog komentatora RTSa,koji nije svojim uzdasima utolio strast za Rafom...trece,drago mi je zbog Rafe

Xfaktor

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će... 
(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)
Nije tacno za Federera! Nemoj pametovati sa manjkom znanja.

Šta 2 naspram 0?

pre 6 godina

Pih, šteta što Žil nije pročitao komentar čuvene (među engleskim skorojevićima) teniserke - pa da padne na kolena pred ovim Talentom.

Sinisa

pre 6 godina

Visokim serverina treba zabraniti da igraju na Vimbldonu.Ja ne podnosim tenisere koji su visoki i najjace im je oruzije servis,a kada dodje razmjena sa osnovne linije,nemaju pojma!!!!

Da kazem... i slažem.

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će...
(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)

Federer je samo JEDAN put u karijeri osvojio RG (2009-te). Kako bi rekli stari Latini - Sapienti sat.

Edukovanje

pre 6 godina

Žil Miler nikad nije igrao polufinale nekog GS. Njegovi rezultati su dva puta četvrtfinala na VMB i US openu. AO je igrao četvrt kolo a RG nije više otišao od 2 kola.

Milan O.

pre 6 godina

Djoković je prošle godine izgubio od Kverija, ovde su bili komentari "dobro dešava se" i "umoran je od R.Garosa" i "sagoreo na "R.G." i td. Sada je Nadal izgubio i za njega ne važi to, on je sada netalentovan, on nema pojma i ne zna ništa. Je l' da? A lepo jedan reče da je dva puta osvojio, i to vezavši R.G.i Wimbldon što nije ni Rodzeru ni Novaku to pošlo za rukom. Mnogo ste vi nešto realni..

nebitanfaxor

pre 6 godina

xfaktor
Pre nego sto pametujes i ispravljas druge informisi se..Rodzer Federer je 2009 vezao Rolan Garos i Wimbldon, na frenc openu pobedio Soderlinga, a na Wimbldonu Rodika.

Gospodža Pepita

pre 6 godina

Ne pale reflektore zbog tradicije,dok je dan igra se.A kako ovaj Per igra da mu je Đoković sa druge strane a ne Marej razbio bi ga.Koja agresivnost kod obojice igrača ja ne videh kod Nove većgodinu dana.

Vladan R

pre 6 godina

@ mm

Ni o kakvoj zaveri ne pricam, samo konstaujem da je imao srece pri zrebu, za razliku od vas, Novakovih idolopoklonika koji su uoci W, kukali na satro tezak zreb i koji uvek i u svemu vide zaveru. Ako igra ranije dnevne meceve namestaju mu vrucinu, ako igra kanije popodne ili nocene meceve, zavisno od turnira, namestaju mu da bude umoran za naredni mec, jer ce da zanoci na terenu. I tako redom.

Grobaros

pre 6 godina

Nadal lagano ovo zavrsava kraju.
Nole oko 20h izlazi na teren i ima 2 sata da zavrsi posao danas. Do 22h po nasem vremenu se moze lagano igrati

lal

pre 6 godina

@strucnjak: bas mu ne odgovara miler na travi... pobedio ga je jednom... 2005!!!
2011. nadal 3:0 krompir u trecem setu...
zgrozen sam komentarom...
a ono sto mi se posebno zgadilo je vreme pisanja istog...

Da kazem

pre 6 godina

ŠTA konkretno nije tačno u mom komentaru? Je l dva puta vezao RG i Vimbldon? Jeste! Je l on prvi OD AKTUELNIH IGRAČA to uspeo? Jeste! Ako baš treba da vam nacrtam 2008.i 2010.godine. Je l sam nesto slagao? Nisam! To verovatno neko bez talenta može. Ne znam šta vas je zabolelo ali očigledno nešto jeste. Rodzer je to uspeo 2009.

mm

pre 6 godina

@VladanR
Ja sasvim sigurno nisam Nolobot ili idolopoklonik, čak na protiv. Moj komentar nisi shvatio, sarkazam druže, sarkazam. A da je imao sreću imao je, ali to nije ništa novo, on uvek ima sreću, nikako da dobije protivnika sa imenom, sve neke Mandarine i Aguti i Svarcmani i td.

Carletto

pre 6 godina

Gde je strucnjak koji je pisao da je Nadal najbolji u istoriji ? Covek moze da pobedi jedino u onom blatu zvanom sljaka, sporoj smrti od podloge.
Na Vimbldonu ga redovno izbacuju razni Rosoli, Mileri i slicni,
Novak i Nadal imaju vise poraza od bezveznjaka u jednoj sezoni, nego Federer za celu karijeru. Izmedju ostalog, i zato je najveci.

monden

pre 6 godina

(Slavisa V., 11. jul 2017 07:32) Naravno da ne znaju.Jer su, za razliku od Srbistanaca, u mogućnosti da žive svoje živote, a ne da "vise" ispred TV-a i "žive" tuđe.

Da kazem

pre 6 godina

Mislio sam na aktuelne igrače, a za Borga naravno da znam, bio sam svojevremeno njegov navijač i bilo mi je krivo sto se mlad penzionisao.

Da kazem

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će. Druga stvar je što se vi tesite time da je bio dopingovan. Posle osvajanja DESETOG Garosa mislim da niko nije ni mislio (bar ne niko ozbiljno) da će da postigne isto jer je to jako teško., ne zato što nije talentovan ili ne zna, nego kao što rekoh to je jako tesko. Sada se nasladjujete ovim porazom, ali kada Djokovića neko "pošalje kuci" vi se pozivate na ishranu, na Pepea, na Jelenu, na organizatore, na atp, na sponzore, na teorije zavere i td. Kada Nadalu neko preda eto to je naređenje sa "vrha" a kada Djokovicu (na svakom turniru bar po jedan), onda to ne ide njemu u prilog nego mu ne odgovara, razbija mu ritam i ostale gluposti. Uopšte niste realni, ubiste se od demantovanja žene koja je iznela svoje mišljenje o talentu, sve vi bolje znate i nemoj neko da je dirao vase BOŽANSTVO! Vređate svakoga, ali nemoj slučajno neko nesto protiv Novaka.

Znalac

pre 6 godina

Nadal protiv millera nema nikakve šanse iz jednostavnog razloga, miler mu nikako ne odgovara pogotovo na travi. Glatkih 3-0 za milera, sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje.

Nnn

pre 6 godina

Cak sam ga i donekle gotivio do ovog meca ali danas mi se Nadal zgadio! Osim standardnog odugovlacenja dok izvadi gace, pocese se po nosu, pa prodje rukom iza levog pa desnog uveta i skine znoj sa cela pri cemu prodje 30 sekundi i padne koncentracija drugog igraca u iscekivanju servisa... sada je svoju bezobrastinu doveo na potpuno novi nivo! Barem tri puta je trazio celendz iao je znao da nema pravo na celendz a sve samo kako bio jos dodatno ukrao na vremenu i omeo protivnika!? Ali vrhunac je bio kada je odbio da servira zato sto se svetlost sunca odbija od table??? EEEEEEJJJJJ covece!!! I jos je zvao sudiju da mu TO pokaze!?!?!? Pa treba ga kaznit ne igranjem godinu dana na turu i svim GS-ovima. Sto je jos gore Zil Miler je igrao na toj strani celi gem pre Nadala i ije se zalio, a ovaj cim je dosao na tu stranu odbija da servira!!! ODVRATNO i krajnje nesportski i nekorektno!!! Zasluzeno je izgubio a Zil Mileru d srca zelim da prodje do finala! Svaka cast decku!!!
(antibuljosvrab, 10. jul 2017 22:09)
Neka si mu rek'o srbendo! Inače, kako život?

dokaz

pre 6 godina

@pustite komentar ,Novak je neki dan urlanjem na Gulbisovu dvostruku servis grešku, kojom je izgubio svoj zadnji gem u prvom setu meča, pokazao svoje pravo lice i zato nije ni čudno, zašto mu do sada nikad teniseri sa Tura nisu dodjelili priznanje za najkorektnijeg među njima!

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Glavu gore, sampion Rafa! 
Ovaj momak je zasluzio pobedu kako igra, kakve voleje ima, bas igra za travu. 
Lici hodom na Blejka. 
(anica, 10. jul 2017 21:38) 

Pobedice on Noloa na US openu ili gde se vec budu sreli.Bice samo zanimljivo procitati za koga ces ti navijati.

Hardwell

pre 6 godina

Ne znam kako neko moze da gotivi igru Milera. Covek decenijama igra prosecan tenis,dodje na travu gde jedino putem servisa uspeva da ostvari nesto u mecevima,pravi greske kao amater... Uzasavam se takvih tenisera

Mikii

pre 6 godina

Onoliki zvižduci publike na kraju meča!? Sramota! I to igraču koji je pošteno pobedio, igrao hrabro i imao divan stav tokom meča, ćutao i igrao.
(Mujo, 10. jul 2017 21:40)

Daj, o'ladi vise, aman ti Bog. E, kompleksasa, ovo svet nije video.

Mikii

pre 6 godina

Miler je imao dobru taktiku za Nadala. Servirao je brzo, bez odugovlačenja i čekanja, pa nije imao dovoljno vremena da izvuče gaće. Zbog toga je reternirao loše i nije bio spreman za razmene. Jedva je čekao da se poen završi da bi mogao da se posveti svom ritualu u čemu uživa više nego u tenisu.
(Mujo, 10. jul 2017 21:36)

Prosecni, neduhoviti, neobrazovani ljubitelj stranog drzavljanina koji uziva vise u omalovazavanju drugih, nego u igrama "svojeg".

mm

pre 6 godina

jel ti to ok
Sasvim sigurno bolje od lomljenja reketa, cepanja majice, dranja na sudiju, publiku, svoj stručni štab, skupljače loptica, izbacivanje oca sa tribina, psovanja svakoga, udaranja loptica u publiku sa namerom da nekome otkine glavu (jer je svako kriv kad izgubi samo ne on sam), i td.

Gospodža Pepita

pre 6 godina

Ovaj Muller bolji od Đokovića za klasu.Kako se Nadal muči sa njim a igra prilično dobro.Da je kojim slučajem Novo dobio Mullera u žrebu ne bi se dobro proveo.

Sinisa

pre 6 godina

Visokim serverina treba zabraniti da igraju na Vimbldonu.Ja ne podnosim tenisere koji su visoki i najjace im je oruzije servis,a kada dodje razmjena sa osnovne linije,nemaju pojma!!!!

alo

pre 6 godina

@mladjo i ostali
A je l' to prosle godine kada je Djokovica Qweri poslao kuci znacilo da Djokovic nije talentovan ili se eto desilo? A je l' na R.G.kada je Djokovica Tim poslao kuci sa NULOM znaci da Djokovic nema pojma? Ajde me podsetite ko je Djokovica poslao kuci (carter letom) iz Meburna sa A.O. nesto me mrzi da traziim a zaboravio sam. Vise volite da Nadal izgubi nebo 'leba da jedete, a nesto brzo zaboravljate ko "salje kuci" Djokovica.

antibuljosvrab

pre 6 godina

Cak sam ga i donekle gotivio do ovog meca ali danas mi se Nadal zgadio! Osim standardnog odugovlacenja dok izvadi gace, pocese se po nosu, pa prodje rukom iza levog pa desnog uveta i skine znoj sa cela pri cemu prodje 30 sekundi i padne koncentracija drugog igraca u iscekivanju servisa... sada je svoju bezobrastinu doveo na potpuno novi nivo! Barem tri puta je trazio celendz iao je znao da nema pravo na celendz a sve samo kako bio jos dodatno ukrao na vremenu i omeo protivnika!? Ali vrhunac je bio kada je odbio da servira zato sto se svetlost sunca odbija od table??? EEEEEEJJJJJ covece!!! I jos je zvao sudiju da mu TO pokaze!?!?!? Pa treba ga kaznit ne igranjem godinu dana na turu i svim GS-ovima. Sto je jos gore Zil Miler je igrao na toj strani celi gem pre Nadala i ije se zalio, a ovaj cim je dosao na tu stranu odbija da servira!!! ODVRATNO i krajnje nesportski i nekorektno!!! Zasluzeno je izgubio a Zil Mileru d srca zelim da prodje do finala! Svaka cast decku!!!

Vladan R

pre 6 godina

Prakticno prvi ozbiljniji rival na travi je Rafu poslao kuci. Sa druge strane tek sad se vidi da je zreb Novaku bio naklonjen. Jeste Del Potro zvucno ime i jeste ga Tim nedavno dobio, ali niti jedan od njih se ne snalazi dobor na travi. To se uostalom i pokazalo njihovim ispadanjem. Preciznije njegova cetvrtina zreba je ostala i bez Zvereva, Raonica, Andersona, karlovica, iznera, Milera, itd, igraca koji ako im je dan mogu da predsatvljaju izuzetno veliki problem na W.

anica

pre 6 godina

(antibuljosvrab, 10. jul 2017 22:09)
Au sunce ti koji kolaps, da li si video koliko je trajao mec, skoro 5sati. Ajde ti izadji na teren mesto njega.
Nadal je primer sportiste koji daje sve od sebe, posten i dobar, nikad nikoga uvredio nije, GLEDA SEBE I BOLI GA ZA ISKOMPLEKSIRANE MUSKARCINE, samo mu Fonjini skace za vrat ajde jos i ti, izgubio je jer je protivnik bio bolji, prisao mu, pozdravio se, sta je trebao? Da mu siri ljubav?
Takav je kakav je, to sto je trazio od sudije da sprece odbijanje svetlosti nije mogao da servira. Nema razloga da ga vredjas, neka vadi gace koliko oce, sta te to briga, gledaj tenis.

AELTC

pre 6 godina

Nole bi pod ovakvim pritiskom iskreno napravio dve duple zaredom, naročito zbog toga što odavno nije igrao ovako dug peti set (još od 2012 u finalu AO)

Mikoli

pre 6 godina

Ubedjen sam da je Rafa prvi servirao u 5 setu da bi pobedio i to mnogo ranije. Miler je stvarno igrao nestvarno i sjajno, ali verujem da bi podlegao pritisku da "juri" opstanak u mecu kao Rafa svaki gem. Ovako je servirao na neresen rezultat i imao koliko toliko laksi posao. Sve u svemu, bilo je uzivanje gledati ovaj spektakl :-)

Jovan

pre 6 godina

@Nadal protiv millera nema nikakve šanse iz jednostavnog razloga, miler mu nikako ne odgovara pogotovo na travi. Glatkih 3-0 za milera, sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje.
(Znalac, 10. jul 2017 17:26)

A to napises u trenutku kada je Nadal gubio 1-0 u setovima i brejk zaostatka u drugom? Pravi si znalac, jos da Nadal preokrene i dobije ovo 3-2 pa da ti se blokira IP da nas postedis svoje mudrosti ubuduce :)

brufen_od_400

pre 6 godina

Stavljena TAČKA na debatu ko je GOAT. Posle svih pucanja Nadala u karijeri na svim mogućim turnirima osim na šljaci jasno je da je Federer najveći ikad.

Ime i prezime

pre 6 godina

Ruku na srce, Rafa je malo izpražnjen pobedom na RG, i nije odigrao kako ume. Muller je igrao onako rutinski, ziheraški, kao što bi odigrao i svaki drugi prosečni teniser.

Što se tiče ATP rasporeda, krajnje je vreme da se RG pomeri par nedelja nazad, da ima više vremena za pripremu na travi.

A, za mesec i po dana već ćemo gledati još jedan GS. Ispada da u roku od 4 meseca imamo 3 GS na 3 različite podloge.

ćelorafobot

pre 6 godina

Nadal neće da servira dok mu ne ugase sunce aaahahaaaaaa! Komedija od tenisera, bio i ostao, sa sve svrabom, gaćama, flašicama, linijama, nosem, ušima, ćelavom kosom, tužbom protiv ministarke, prp injekcijama, kolenima, šljakom u O2 areni, in door titulama, sedam za redom, sedam za redom, stričevima, tetkama, mojom, tvojom, vamosom tamosom....

ccc

pre 6 godina

"Strucnjaci" kazu da je Rafa u vrhunskoj formi, da osvaja turnir? Mozda, da je sljaka u pitanju. Ali nije, ovo je trava. Morao je da popije 3-0 ali je ovaj Miler nesposoban da posle 2 seta prednosti zavrsi mec. Jos je mogao da ga izgubi, jer kada vodis gem, onda na servis Rafe ne mozes samo slajsove da igras jer to nisu napadacki udarci, nije agresivna igra, nego samo menjanje ritma i pruzas Rafi sansu da vraca agresivno sto je Rafa i radio. I vadio se u igri na razliku nakon 6-6 i jos je barem 6 puta pocinjao svoj gem sa 0-15? Isto "strucnjaci" pricaju kako Rodzer izvanredno igra. Dimitrov? Onaj sto nema u glavi sto je i danas pokazao? Ajde pa da vidimo to Rodzerovo izvanredno..

Umerenost - zlatna rec

pre 6 godina

Svaka cast Mileru, decko se borio, nijednom nije gestikulirao, iritantno se radovao ili sta slicno. Videlo se da ima respekt prema Nadalu, ali se videlo i da Nadal nema uopste respekta prema njemu. Iritantno, nadmeno i sebicno ponasanje Nadala, koji je umislio da je tu jedino moguce i da treba on da pobedi, sve drugo ne moze da se desi. E pa bas mi je drago, itekako moze!

bataraka

pre 6 godina

(PihtijaTheGreat, 10. jul 2017 23:00)

Prijatelju, nema veze sto tek sad pisem, ja sam ovo isto ispricao jutros u kaficu bivsem selektoru koga ne bih da imenujem, a bilo je tu jos ljudi iz saveza i sveta sporta. Ja sam poznat i uvazen u teniskim krugovima, pratim tenis preko 60 godina, pitaj slobodno koga hoces za mene.
Pozdrav,
bata raka kikirez

kaokakao

pre 6 godina

Pa , ovo je i logican slijed dogadjaja. Kao prepelica je bio na RG, sad se polako cisti. Nije vise tako mlad pa da dodje nadopingovan i na Vimbldon. Sad krece prica o koljenima, bla,bla,bla... A na RG koljena kao u djeteta! Nikad brzi, nikad jaci!

Marko83

pre 6 godina

I naravno da ne zele da presele novakov mec na slobodan centralni teren,znaci svesno idu na to da se i sutra igra,svake godine bas djokovic igra neki mec dva dana,nista nije slucajno,al bice sladje na kraju,samo nek ini teraju svoje

bataraka

pre 6 godina

Ide ovo u pet setova i peti uzima Miler ali nakon velike borbe. Bice 20+ gemova u poslednjem setu, verujte mi... pratim tenis preko 50 godina!

Dragan

pre 6 godina

Rafa nagazio na minu, koja se aktivirala u zakasnjenju, odnosno nakon nepunih pet sati, sasvim zasluzena pobeda Mulera.Sada se stvari naveliko mjenjaju.Jos treba Fedex da nagazi na kanadsku minu, pa da gledamo finale NOVAK/CILIC. To bi bilo vise nego zanimljivo.Idemo Novace po 13 GS.

fantom

pre 6 godina

Mnogo favorizuju Federera i Mareja. Bruka i sramota za organizatore, prošle godine su napravili propust, sada sličan scenario. Nadal bi pobedio Milera da je igrao na centralnom terenu, sada Novak mora sutra da igra i ako pobedi opet prekosutra protiv odmornog Berdiha. Dabogda im se trava osušila.

mm

pre 6 godina

Ratko
Da je kojim slučajem ovaj Miler igrao sa Djokovićem danas, isto bi prošao. .ali tada ne bi pisao " toliko o Djokovicu" nego bi napisao da nije bio na svom nivou inače bi ga odrao. Je l' tako?

rafa

pre 6 godina

Drago mi je zbog Milera, odigrao je sjajan mec i zasluzeno je pobedio. Ni nadalu se nema sta zameriti, jednostavno ovaj tenis na travi je nesto potpuno drugacije. Statisticki, Nadal bi veceras 99 posto tenisera pocistio sa 3 0 , a ovde je gubio sa 2 : 0. Mislim da je Rafa suvise respektovao servis Milera, trebao je na 2. servis da stoji na liniji i da odigrava blok ritern, samo da cusne lopticu preko.Medjutim on je igrao svoj tenis i opet dosao u situaciju da brejkne protivnika vise puta na samom kraju a onda je kao poceetnik odreagovao.Servis mu je pomogao u 3. i 4. a u 5. ga sahranio. Ovo je nedopustivo za Nadala po meni da izgubi mec od ovakvog igraca koji je u poredjenju sa njim "invalid" u fizickom smislu. Ispade da ga je lik dobio na talenat a Nadal drzi tenis u malom prstu koliko god to nekome cudno zvucalo..Steta zbog nastavka turnira i mogucih epskih meceva

Michael

pre 6 godina

Nadal je povređen. Ne čekajte, nije to onaj stari Nadal od pre tri nedelje, koji je leteo po terenu i uništavao protivnike. Ovo je sad povređen i star Nadal premoren od šljake.
Oh wait...

antibuljosvrab

pre 6 godina

Neka si mu rek'o srbendo! Inače, kako život?
(Nnn, 10. jul 2017 23:11)

Dobro, hvala na pitanju.
Nauči se vaspitanju. Ko si ti da mi određuješ nacionalnost? Ako ovi rafoboti/nolehejteri se kunu da su svi redom Srbi (aha, važi), evo ja se kunem da sam Hrvat iz N. Sada

anica

pre 6 godina

Koliki je borac Rafa...nema predaje. Melem na dusu gledati ga, tako strastven borben sa ovakvim pogledom a van terena ljubaznost i vedrina. Najveci kontrast. Postovanje!

Mujo

pre 6 godina

Antologijski mec,a Miler djeluje kao da bi mogao jos 2 dana ovako da servira,sto je nenormalno iritirajuce. (Simke, 10. jul 2017 21:01)

Iritirajuće je tebi koji navijaš za Nadala. Nama drugima je uživanje.

Gospodža Pepita

pre 6 godina

Ne pale reflektore zbog tradicije,dok je dan igra se.A kako ovaj Per igra da mu je Đoković sa druge strane a ne Marej razbio bi ga.Koja agresivnost kod obojice igrača ja ne videh kod Nove većgodinu dana.

nemke

pre 6 godina

Koliko hvalospevi o Luksemburcu kojeg je redvno pobedjivao Novak,Federer pa cak Nadal al se desilo poraz koji ne znaci da je manje vredan zbog toga Rafa. Gilu svaka cast na ludoj igri danas al takvi jednu bljesnu pa nestanu..Mozda bude imao sanse u cetvrtfinalu al mislim da njemu najvece pobeda je ovo. Tesko da ce mu se ukazivati cesto.

absolutezero

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će...
(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)

Borg je to uradio tri puta za redom. Promeni nik u "Da slažem".

Carletto

pre 6 godina

Gde je strucnjak koji je pisao da je Nadal najbolji u istoriji ? Covek moze da pobedi jedino u onom blatu zvanom sljaka, sporoj smrti od podloge.
Na Vimbldonu ga redovno izbacuju razni Rosoli, Mileri i slicni,
Novak i Nadal imaju vise poraza od bezveznjaka u jednoj sezoni, nego Federer za celu karijeru. Izmedju ostalog, i zato je najveci.

Dott

pre 6 godina

Nadal dobija Milera, istina gubi 2:0 u setovima, ali zato sto je Miler krenuo iz sve snage i bez kalkulisanja, u petom setu ce se jedva kretati, ne valja mu ta rabota.

stefke

pre 6 godina

Šta sam ja sinoć rekao ? Žene će da igraju preko 2 sata, što se i dogodilo, Miler će da otkine set Nadalu(nisam očekivao da će da mu uzme 2 seta). Tako se sve iskomplikovalo, i veliko je pitanje da li će i kad Novak na teren. Nema krova, nema reflektora na terenu 1. Na centralnom može da se igra i do ujutru jer ima reflektore.

sasa jokic

pre 6 godina

Tomy@ ne pricaj napamet. Desavalo se da su mecevi zbog kise izmestano na centralni teren, to traje nekih 30 do 45 minuta ali obzirom da ima reflektora da se nadoknaditi.
Na zalost nece se desiti jer bi pokvarilo planove Englezima koji su sve ovo ispalnirali unapred. Da je Rodzer ili Marej u pitanju odmah bi prebacili.

vlajzi

pre 6 godina

"Nije fer" prema nolu.

A jel "fer" prema Manarinu, a botovi?
(Jumko, 10. jul 2017 21:25)

Opusti se, necemo da se sprdamo s tobom veceras, Nadal ispao, Nolo ide ka prvom mestu, nema potrebe da ti jos vise zagorcavamo zivot. Saljem ljubav!

Jel ti to ok?

pre 6 godina

mm - Ne nego po 100000 puta drpa gace,cese se po usima,dodiruje nos,cupka patikama po odredjenom mestu,redja flasice,ide istim putem,dodiruje ramena po milijardu puta.Jel ti to ok?

Goran

pre 6 godina

Progutao ga je teren broj 1. Ceo dan se raspravlja da li ima uticaja teren na Vimbldonu ili nema uticaja, a evo ga direktna potvrda kako se svaki autsajder razgoropadi kada nije na centralnom terenu, dok je na centralnom terenu uplasen kao mis. Ne zaboravite da Novak nije izgubio na centralnom teernu skoro 4 godine pa posle neko kaze nema veze gde igra, teren je teren. Na terenu broj 1 nema dobrih uspomena, niko tamo nije osvojio Vimbldon, tamo se samo dolazi na naslovne strane porazom.

pustite komentar

pre 6 godina

.@Nebojsa... Federer i Nadal se neraduju duploj servis gresci kao NOLO
(Tipsarevic je gospodin NOLO nije, 10. jul 2017 19:37)

E moj ti...kako god da ti je nick!!!
Prvo,ne da se raduju nego svako normalan se raduje svakom poenu u svoju korist,zato nemoj molim te...
Dalje,ako i to ne pokazuju,zato nikada i ne cestitaju protivniku na sjajnom poenu,sto Novak radi UVEK,pa ti vidi sta je vise sportski!!!
Na kraju,sedi jedan!

@@@

pre 6 godina

Posto ima toliko teniskih strucnjaka ovde, da pitam..
Zasto Nole nije prebacen na Centralni Teren?
1. Zato sto su gledaoci koji su gledali Nadala platili kartu za teren broj 1 i morali da gledaju i Novaka pa bi Nole igrao pred praznim tribinama..
2. Zato sto organizatori hoce da iznerviraju Noleta i da izgubi zato sto je Srbin
Hm... jedva cekam da saznam

Zorka

pre 6 godina

Reći ću samo da i ja stojim iza te smešne priče jer jeste smešna ali je tačna - da je Nadal bio na centralnom pobedio bi. Jednostavno - druga dimenzija igre bi bil ali... ali... ne verujem da vole ovoliko Federera pa Sampras je bio toliko divaaan i simpatičniji i drugačiji ali valjda Amer grčkog porekla pa ne ide uz dlaku ovim uštogljenima

Corba

pre 6 godina

Uzasno divljanje Nadala na osvojene poene. Uzasno ponasanje. Kako nefer prema protivniku. Svaka cast Mulleru, nadam se da ce biti uspesan u sledecoj rundi.

Baxi

pre 6 godina

Pa i jeste šok, Miler ispustio 2 seta bezveze, ne znam po čemu je to svima Nadal bio favorit, jednom omiljena podloga, drugi "ne zna" da igra na travi, briga me što ima 2 WB-a, da je i prošao dalje opet bi za mene favorit bio Čilić, pa nismo više na RG-u, tamo bi ga Nadal tuk'o verovatno tipa 3x po 6:2, ali jednostavno na travi svi ovi tipa Miler, Kirjos, Lopez, Čilić moraju dobijati Rafu.

cetnici sever

pre 6 godina

Ahaaa znaci kad je Nole u pitanju tradicija ne dozvoljava da se upale reflektori...kod Marija ili Rodzera kad pi pao mrak ja mislim da bi upalili sve reflektore svetla i lampe koje postoje u Wimbldonu ako nista drugo 20.000 navijaca bi upalilo upaljace ili bi im doneli svece da drze u rukama samo da im miljenici zavrse mec u najgorem slucaju cimala bi se vojska Britanije da dodju sa 5 helikoptera pa bi oni obasjali teren...ma bre necu da se nerviram...Nole do titule u inat svima!!!

adem

pre 6 godina

osmina finala, igras skoro pet sati i pobedi te teniser stariji od tebe koji do ove godine nijednu titulu nije osvojio. sto ti je tenis. naletis na nekog ko igra partiju zivota, i to mu je najveci uspeh u karijeri. nije ovde rec o nadalu, vec uopste o vrhunskim teniserima koji mozda izgube i titulu na tom turniru jer su bili te srece ...
ps. ne znam da li bi odgovaralo ovim top 4 ili 8 teniserima, ali kada ne bi igrali uopste prve nedelje GS. cisto da se ne maltretiraju sa "boranijom".

zoran ivkovic

pre 6 godina

svaka cast Mileru jako velika pobeda .pobeda jos vise dolazi na znacaju jer je imao publiku protiv sebe . publika vise nego ocigledno na strani nadala . malo neshvatljivo kako je nadal bio totalno fizicki dominantan na sljaci ,nesto tu nisu cista posla .miler decko ima sjajan servis i u mnogome mu to pomaze . moram da napomenem novaka koji po meni ima lepu sansu da osvoji vimbldon . najveca 2 noletova konkurenta su marej i federer . novak je nesporno bolji igrac od mareja i ako je marej prvi . nole nije bas u top formi zadnjih godinu dana bas od vimbldona prosle godine .red je da se na vimbldonu i vrati .federer je preskocio rolangaros samo da se sto bolje pripremi za travu . pri tom federer igra tako da mu igra na travi lezi jer se igraju kraci poeni i po meni je 1 favorit . jos nesto neverovatno meni da neko igra i krece se tako dobro i fit je u skoro 40 godina . cak mu udarci imaju ostrinu . nole samo malo da poboljsa servis i moze do titule . nole je odlican igrac malo mu servis nije radio duze vremena i tu je njegov problem . prava je steta sto nema servis tipa federera ii bio bi najbolji teniser u istoriji ubedljivo ...federer se x puta servisom izvukao . svako postovanje novaku on je u jeku ere federera i nadala izbio na prvo mesto i bio 3 godine na vrhu ,to je za postovanje .

Grobaros

pre 6 godina

Nadal lagano ovo zavrsava kraju.
Nole oko 20h izlazi na teren i ima 2 sata da zavrsi posao danas. Do 22h po nasem vremenu se moze lagano igrati

Xfaktor

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će... 
(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)
Nije tacno za Federera! Nemoj pametovati sa manjkom znanja.

Ratko

pre 6 godina

Toliko o Rafi Nadalu. Ovaj Žil Miler je danas bio baš raspucan, igrao kao najboljih svih vremena i teško bi ga bilo ko dobio sa ovakvom igrom. Đoković igra sutra kao po običaju gleda se da se zamuti što više, centralni teren prazan nekoliko sati a na glavnom se čeka meč Đokovića, koji je evo odložen za sutra. Tako da će ako prođe Novak sa Berdihom pa odmah i sa Rogerom dan za danom. Sram vas bilo.

Andjela

pre 6 godina

"spektakl"? Ne to je GLADIATORSO MLAĆENJE...POSLE 6:6 (I U 5 SETU) TREBA DA POSTOJI TAJBREJK...Ko god da je pobedio ima u narednom kolu da izgubi (garant) to se zove "pirova pobeda"....igrać se maksimalno iscrpi....

Ada

pre 6 godina

E sad da čujem Mekinroa!Ko je rođeni talenat!Miler ga bukvalno pojeo na mreži!Bravo za Milera , igrao je kako treba.Dobar tenis za gledanje!

antiDebil

pre 6 godina

Glavu gore, sampion Rafa!
Ovaj momak je zasluzio pobedu kako igra, kakve voleje ima, bas igra za travu.
Lici hodom na Blejka.
(anica, 10. jul 2017 21:38)

A kolena ?

Ivan NK

pre 6 godina

Mnogo nesportskih poteza Nadala, a vrhunac je bio sredinom treceg seta na 3:3, Miler servira, pravi as, a Nadal kao nije bio spreman za servis, pa sve iznova...
Upravo tu pravi break i dobija treci set, pa kasnije i cetvrti.
Ipak, vratio ga je Gil na "fabricka podesavanja" u petom setu, tako da ce Nadal da se raspadne do kraja sezone...

Tribislav

pre 6 godina

Ahaaa znaci kad je Nole u pitanju tradicija ne dozvoljava da se upale reflektori...kod Marija ili Rodzera kad pi pao mrak ja mislim da bi upalili sve reflektore svetla i lampe koje postoje u Wimbldonu ako nista drugo 20.000 navijaca bi upalilo upaljace ili bi im doneli svece da drze u rukama samo da im miljenici zavrse mec u najgorem slucaju cimala bi se vojska Britanije da dodju sa 5 helikoptera pa bi oni obasjali teren...ma bre necu da se nerviram...Nole do titule u inat svima!!!
(cetnici sever, 10. jul 2017 18:22)

Hahahaha kralju!

kezinjo

pre 6 godina

cekam milera 2 tako ne mogu da prezalim one dve mec ..samo mi nije jasno kad je nadal ovoliko dobro servirao?? salu na stranu izes mojih 20000 samo bi mi jako drago bilo da ovoj publici miler zapusi usta ...

Delije Čikago

pre 6 godina

Koliko se Novak razlikuje od drugih to se najbolje videlo u primeru Nadala, nadmen, nepoštovanje, narcis, pao je mit o dobrom momku sa Majorke, srećan sam što lično poznajem jednog od najboljih ljudi koje sam upoznao u životu, a to isto su rekli i Vajda, Baker, Fič, Agasi, da li to oni greše?! Novak je nešto najbolje što imamo, i u narednih 500 godina se neće pojaviti takva legenda.

Martic_agent

pre 6 godina

Kad neko napise da bi sve osim 3:0 za Milera protiv Nadala bilo ogromno iznenadjenje, I pri tome dobije pluseve, onda je covjeku jasno ko su "strucnjaci". Pa da je ne znam koja podloga.
Nije ni cudo sto su top komentari za Novaka takvi kakvi jesu. Sve sami krem de la krem tenisa komentarise.

Nebojša

pre 6 godina

Nervira me Nadal pokazao je najbolju igru u prva tri kola od svih favorita i kad je već vreme poslužilo odnosno nije bilo kiše on odigra kilavo prva dva seta i izgubi ih potom meč ode u peti set što ugrožava odigravanja i završetak meča Novaka i Manarina nadam se da će se sve ipak završiti kako treba kako u ovom meču što bi bilo pobeda Nadala i da Novak uspe da završi večeras svoj meč.

Millennium

pre 6 godina

Kakav spektakularan meč a vi pričate o Đokoviću. Nije sporno, svi navijamo za Novaka i čekamo njegov meč, ali hajde da ispoštujemo ovu dvojicu koji prave magiju na terenu.

Mujo

pre 6 godina

Miler je imao dobru taktiku za Nadala. Servirao je brzo, bez odugovlačenja i čekanja, pa nije imao dovoljno vremena da izvuče gaće. Zbog toga je reternirao loše i nije bio spreman za razmene. Jedva je čekao da se poen završi da bi mogao da se posveti svom ritualu u čemu uživa više nego u tenisu.

Milojko

pre 6 godina

Izgleda da ce krivousti da se izvuce. Peti set. Znaci Novakigra i sutra nastavak. Sta rade englezi.Jos ako padne kisa aovaj teren nema krov a ne moze da se prebacuje na Centralni jer je mec zapocet na terenu jedan. Prave kombinaciju finale Federer Marej

Nolox

pre 6 godina

Visokim serverina treba zabraniti da igraju na Vimbldonu.Ja ne podnosim tenisere koji su visoki i najjace im je oruzije servis,a kada dodje razmjena sa osnovne linije,nemaju pojma!!!!
(Sinisa, 10. jul 2017 20:41)

Hahahaha sta pricas ti? Miler ne moze da se poredi sa drvima poput Karlovica i Iznera, decko igra TENIS danas, a ti ne pratis mec vec ides po portalima i prosipas mudrost. Zaobidji nas

mlekadzija

pre 6 godina

Cestitke MIleru na velikoj pobedi, verovatno najznacajnijoj u karijeri. Nadam se da nece ispasti u sledecoj rundi... a opsednutost Djokovicem pojedinih komentatora (mrzitelja) je antologijska....

brm

pre 6 godina

Nole može danas da završi meč samo ako njegov meč premeste na centralni teren, pošto mi se čini da će Federer da završi pre nego ova dvojica a taj teren jedini ima reflektore. Ne znam kolika je verovatnoć da se to uradi. Videćemo.

Nebojša

pre 6 godina

Nadal je uspeo da uradi nekoliko stvari u ovom meču prva još jednom je uspeo da se osramoti pod dva zeznuo je usput i Novaka i pod tri i Milera posle ovih četiri ipo sata biće lak plen Cilicu a mogao je lepo izgubiti 3-0 što bi bilo dobro i za Novaka i za Milera.

bolji nole na 3 od 4 slema

pre 6 godina

Sa' će nadaloboti - kolena, povrede, godine, sunce, da je stari Rafa iz 2008. ordao bi ga bla bla... Pusa @Mikiiju, ljubitelju stranog državljanina.
1
2
3
4
5
6
7 ZA REDOM
2 puta
he he he...

antiDebil

pre 6 godina

(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)

Jesi li ti onaj sto se juce potpisao ,,bravo'' ?
- Djokovic je talentovaniji od Nadala, Nadal upravo taj rudar
- Borg je nekoliko puta osvojio RG pa Wimbledon, ustvari on je samo i ta 2 turnira osvajao
- Djokovic je osvojio 4 GS u nizu, a to nisu uspeli niti Borg, ni Federer, Nadal, Sampras i mnogi drugi
- Sto se tice dopinga, evo ja ti kazem da se Nadal nikada nije dopingovao ALI zato Nadal nikada nije bio teze povredjen u karijeri, lagao je kada je o tome govorio. Dakle Nadal je obican lazov, manipulant, prevarant, zato sto je toliko puta besramno slagao...
Nego koji si ti ? Ti si onih navijaca i Federera i Nadala ? Ako navijas za obojicu onda imas bas veliki problem, kompleksi su napravili ogromnu stetu !!

Mikii

pre 6 godina

Nadal protiv millera nema nikakve šanse iz jednostavnog razloga, miler mu nikako ne odgovara pogotovo na travi. Glatkih 3-0 za milera, sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje.
(Znalac, 10. jul 2017 17:26)

Pa sto nam, strucnjak, to ne rece pre pocetka meca da se oparimo, nego kad si video da Nadal nema veze s vezom? Sve sami pametnjakovici.

hours of love

pre 6 godina

Navijam za Milera samo zato sto igra mec zivota i sto ga vise nikada nece ponoviti.
Greota bi bilo da ne bude nagradjen za to, ma ko bio sa druge strane mreze!

Beograd

pre 6 godina

Svaka cast Mileru spektakl od meca i Nadal se vratio posle 0-2 ali nije imao snage da preokrene mec. Sta reci Nadal je jedan od najvecih ali samo moze da ostane kralj sljake na betonu i travi on ne igra na tom nivou i nema tu sta da trazi. Jos jednom sve cestitke Mileru na vise nego zasluzenoj pobedi.

djarzinjo

pre 6 godina

Ovaj poraz nista ne cudi. Teniseri se na Vimbldonu vise ne plase Nadala. Od 2012. covek nije usao u cetvrtfinale, a skalp su mu skidali igraci poput Dastina Brauna i Lukasa Rosola, serveri i volej igraci. Svako ko prati tenis zna da je i ranije Nadal u prva tri kola uvek gubio setove dok se trava malo "pohaba" i podloga uspori u drugoj nedelji.

Mujo

pre 6 godina

Onoliki zvižduci publike na kraju meča!? Sramota! I to igraču koji je pošteno pobedio, igrao hrabro i imao divan stav tokom meča, ćutao i igrao.

Šta 2 naspram 0?

pre 6 godina

Pih, šteta što Žil nije pročitao komentar čuvene (među engleskim skorojevićima) teniserke - pa da padne na kolena pred ovim Talentom.

lal

pre 6 godina

@strucnjak: bas mu ne odgovara miler na travi... pobedio ga je jednom... 2005!!!
2011. nadal 3:0 krompir u trecem setu...
zgrozen sam komentarom...
a ono sto mi se posebno zgadilo je vreme pisanja istog...

delboj

pre 6 godina

Briljantna igra Milera, svaka mu cast ko god da dobije ovo. I u pravu su ovi novinari koji kazu da mu je trava omiljena podloga. Sa ovom igrom dobio bi gotove sve ove igrace iz ove osmine finala.

Komunalac

pre 6 godina

Kao sto sam i napisao pre 2 dana, ovo je bio ocekivano uzbudljiv mec, a ne kao sto su mnogi ocekivali "lagan" mec za Nadala...Istini za volju, nisam ocekivao ovakav epilog, ali Zil je zasluzeno slavio...E sad protiv Cilica ce biti totalni autsajder, samo iz prostog razloga premorenosti i velike potrosnje danas!

sara

pre 6 godina

Trijumf uma i mekog setinga nad žilavim telom i žustrim instinktom. Tačno kako i jeste u sudaru te dve vrste. Istina, ovaj slabiji oblik retko kad je tako divno bivao ispoljen kao što je to slučaj sa Nadalom.

Vladan R

pre 6 godina

@ mm

Ni o kakvoj zaveri ne pricam, samo konstaujem da je imao srece pri zrebu, za razliku od vas, Novakovih idolopoklonika koji su uoci W, kukali na satro tezak zreb i koji uvek i u svemu vide zaveru. Ako igra ranije dnevne meceve namestaju mu vrucinu, ako igra kanije popodne ili nocene meceve, zavisno od turnira, namestaju mu da bude umoran za naredni mec, jer ce da zanoci na terenu. I tako redom.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Gde je strucnjak koji je pisao da je Nadal najbolji u istoriji ? Covek moze da pobedi jedino u onom blatu zvanom sljaka, sporoj smrti od podloge. 
Na Vimbldonu ga redovno izbacuju razni Rosoli, Mileri i slicni, 
Novak i Nadal imaju vise poraza od bezveznjaka u jednoj sezoni, nego Federer za celu karijeru. Izmedju ostalog, i zato je najveci.
(Carletto, 11. jul 2017 00:11)

Bas cudno, ako Rafa samo zna da igra na sljaci, bas cudno što je na travi osvojio dva Vimbldona , od toga u jednom epskom finalu pobedio kralja trave, Federera. Bas cudno sto ima zlato na olimpijskim igrama na betonu, dva US Opena i jedan Australijan Open...Osvajao je i vise Mastersa na betonu, tako da prica da Rafa zna samo na sljaci da igra je pala u vodu jos 2010. godine kada je kompletirao grend slemove.

AleksandarRS

pre 6 godina

Zene 3 seta, Nadal gubi 2:0. Kad li ce Nole? Pero izgubi od Skota. Federer izlazi na teren. Engleska posla. Nole ce mozda tek sutra na teren, posto moze da se desi da Nadal okrene.

xxx7

pre 6 godina

shvatite da ne mogu tek tako da prebace Novakov mec na centralni teren,iz prostog razloga sto su ljudi platili kartu za teren br.1 da gledaju tri meca,tj. Novaka i Rafu!

matador Muler

pre 6 godina

Nadalovo proslavljanje pojedinih poena je preterano, nevaspitano i iritantno.
(Mujo, 10. jul 2017 21:19)

Pa sta drugo ocekivati od BIKA sa Majorke!

Tomy

pre 6 godina

Nole može danas da završi meč samo ako njegov meč premeste na centralni teren, pošto mi se čini da će Federer da završi pre nego ova dvojica a taj teren jedini ima reflektore. Ne znam kolika je verovatnoć da se to uradi. Videćemo.
(brm, 10. jul 2017 19:27)
Nije moguće zbog gledalaca koji bi morali da predju sa jednog na drugi teren a to numerisati je teško jer ne vaze isti brojevi karata na oba terena jer nisu isti a da ih puste kao stoku da seda gde ko hoće ne mogu.Ista stvar sa TV kamerama i režiserima koji su završili svoju smjenu.

први српски бек

pre 6 godina

Rekoh pre dva dana da je Miler najgori moguci protivnik za nadala...zrela servis volej igra na travi je 80% pobeda, videcemo sad od cega je Rafa napravljen...

Mujo

pre 6 godina

Nadal je izgubio samo zbog straha od poraza koji ga je potpuno obuzeo pred kraj trećeg seta. Čovek jeste borac, ali jednostavno trema i nervoza ga potpuno pojedu, samo to naravno krije. Danas ga je dobar servis, što mu inače nije jača strana, puno puta izvadio iz problema, a u onome u čemu je najbolji, u razmenama, bio je znatno lošiji od Milera. Osim borbenosti i neočekivanog servisa, jedna bleda Nadalova partija. Miler ga je nadigrao u svemu, hrabar, na mreži nepogrešiv bekhend volej, ubedljivo je dobijao svoje servis gemove, a u Nadalovim je uvek bio blizu brejka. Jednostavno bolji od početka do kraja.

?

pre 6 godina

@ccc
Ajde ajde, lako je izigravati strucnjaka posle meca. Strucnjaci znaju o cemu govore, za razliku od tebe. Taj koji nema glavu je jedan od najboljih 10 tenisera sveta, polufinalista ovogodisnjeg AO i nekadasnji polufinalista Vimbldona. Dakle, ozbiljan protivnik. Ti se ne pravi pametan kad nisi, nego nauci da slusas one koji nesto znaju o tenisu.

haha

pre 6 godina

Nadal neće da servira dok mu ne ugase sunce aaahahaaaaaa! Komedija od tenisera, bio i ostao, sa sve svrabom, gaćama, flašicama, linijama, nosem, ušima, ćelavom kosom, tužbom protiv ministarke, prp injekcijama, kolenima, šljakom u O2 areni, in door titulama, sedam za redom, sedam za redom, stričevima, tetkama, mojom, tvojom, vamosom tamosom....
(ćelorafobot, 10. jul 2017 22:51)

Uu, svaka čast, ali Anica kad pročita, nadrljao si.

VUK

pre 6 godina

u pravu je Jumko..nisu fer ni prema Manarinu..turnir više nije regularan. Bilo ko da pobedi sutra imaće manje 24h za oporavak pred četvrtfinale. Apsolutno neregularno.

mm

pre 6 godina

Ooo vidi ga Rafa u naslovu, i to na kraju prvog dela meca, to je pretpostavljam zato što je izgubio set..do sada je slabo bio i na kraju meča koji je naravno dobijao. Jao što ste licemerni, englezi su mala deca za vas.

Cockneeey

pre 6 godina

Puče Rafa, gotovo niko ne može da izdrži taj pritisak, da konstantno servira za ostanak u meču. Bravo, Žil, potpuno zaslužena pobeda. Idemo Nole, do megdana sa Rođom za par dana :D

šetač

pre 6 godina

E ako ga je dobio, Rafa umesto ovo u tri lagana komada on igra pet sati. Drago mi je i zbog samog Milera, izgleda kao fin dečko i zaslužio je pošteno.

dusan

pre 6 godina

Pre svega.drago mi je zbog publike,zasluzila je to...drugo.drago mi je zbog komentatora RTSa,koji nije svojim uzdasima utolio strast za Rafom...trece,drago mi je zbog Rafe

Slavisa V.

pre 6 godina

Po komentarima bih rekao da daleko veci procenat gradjana Srbije zna da je Luksemburzanin Zil Miler izbacio Nadala sa Vimbldona, nego procenat gradjana Luksemburga. Tacnije, verovatno vecina njih ne zna ni da se mec igrao.

monden

pre 6 godina

(Slavisa V., 11. jul 2017 07:32) Naravno da ne znaju.Jer su, za razliku od Srbistanaca, u mogućnosti da žive svoje živote, a ne da "vise" ispred TV-a i "žive" tuđe.

Nebojša

pre 6 godina

Jel ima teren 1 reflektore da li neko zna? U slucajo da Noletov mec uhvati mrak?
(cetnici sever, 10. jul 2017 17:26)

Na wimbldonu ni jedan teren nema reflektore čak ni centralni koji ima krov on jedini valjda ima neko osvetljenje ali mislim da čak ni tamo ne može po mrklom mraku da se igra.

Presheva

pre 6 godina

Kako samo ladno igra ovaj muller stvarno ko pobedi zasluzuje samo kako forsira publiku svaki drugi pukao bi momak ima zivce slona stobse kaze kod nas

mm

pre 6 godina

@VladanR
Ja sasvim sigurno nisam Nolobot ili idolopoklonik, čak na protiv. Moj komentar nisi shvatio, sarkazam druže, sarkazam. A da je imao sreću imao je, ali to nije ništa novo, on uvek ima sreću, nikako da dobije protivnika sa imenom, sve neke Mandarine i Aguti i Svarcmani i td.

Robert

pre 6 godina

nije mi jasno kako muller vise servisa izgubi protiv bedenea,karlovica,isnera itd nego protiv ovih sto znaju igrati...
(Zigzag, 10. jul 2017 17:58)

To se zove motivacija, kada igras protiv najboljih. Kod nas poznatije kao "svi igraju najbolje samo protiv Novaka".

Mrmac

pre 6 godina

Napisa ovde jedan vajni poznavalac da je Miler igrao ziheraski. Covek napravio 95 vinera i mislim 55 neiznudjenih gresaka.Doduse 30 vinera su asovi ali to nazvati ziherastvom je krajnje neznanje i neobjektivnost.Nadal,sa druge strane,uopste nije igrao lose.Samo 17 neiznudjenih gresaka za pet setova i to u ukupno 65 gemova.Pa to je za jedan normalan set od desetak gemova 2,6 gresaka po setu.Ne bih rekao da je Rafa igrao lose.Sluzio ga je prvi servis kao nikad,mislim da je imao 23 asa, sto mu je licni rekord, ubacenih oko 70% ,sto uopste nije lose, i daleko bolje iskoristenje drugog servisa od Milera, za nekih 12-13%. Ono sto je,po mom skromnom misljenju odlucilo danasnji mec je Nadalov jako mali prosek iskoristenosti brejk lopti.Koliko se secam u jednom momentu,u petom setu,ukupan odnos u mecu je bio 2 od 15, dok je kod Milera bilo 2 od 5. Interesantno da se slicno desava i nasem Novaku i na to mora da obrate paznju obojica.

Da kazem

pre 6 godina

ŠTA konkretno nije tačno u mom komentaru? Je l dva puta vezao RG i Vimbldon? Jeste! Je l on prvi OD AKTUELNIH IGRAČA to uspeo? Jeste! Ako baš treba da vam nacrtam 2008.i 2010.godine. Je l sam nesto slagao? Nisam! To verovatno neko bez talenta može. Ne znam šta vas je zabolelo ali očigledno nešto jeste. Rodzer je to uspeo 2009.

Sinki

pre 6 godina

Vec sada je pitanje sta sa Novakovim mecom,ne moze se zavrsiti nikako prije mraka,a Nadalov mec moze da traje cak do 8 stavi uvece po nasem vremenu.

Tribislav

pre 6 godina

Koji je ovaj grend slem golgota. Ovoliki snoj i suze pogotovu Rafe Nadala i jedno veliko ništa. Na mastersu bi sada igrao polufinale lagano i sa tri odigrana seta manje. Čestitke Mileru, čestitke Rafi, meč dostojan mogu slobodno reći polufinala. Svaka čast još jednom obojici.

nastja

pre 6 godina

Zasluzio je Miler ovo. Rafi svaka cast na borbi, tu je uvek bio najbolji i nikada se ne predaje. Drago mi je sto je postigao ovakav uspeh, i sa mnogo dostojanstva je proslavio pobedu.

Kad je vec toliko trajalo, bar da nije ona prva dva seta osvojio za dzabe i udesio Novaka.

Da kazem

pre 6 godina

Mislio sam na aktuelne igrače, a za Borga naravno da znam, bio sam svojevremeno njegov navijač i bilo mi je krivo sto se mlad penzionisao.

Milan O.

pre 6 godina

Djoković je prošle godine izgubio od Kverija, ovde su bili komentari "dobro dešava se" i "umoran je od R.Garosa" i "sagoreo na "R.G." i td. Sada je Nadal izgubio i za njega ne važi to, on je sada netalentovan, on nema pojma i ne zna ništa. Je l' da? A lepo jedan reče da je dva puta osvojio, i to vezavši R.G.i Wimbldon što nije ni Rodzeru ni Novaku to pošlo za rukom. Mnogo ste vi nešto realni..

Kicanovic

pre 6 godina

Ove dve pre Nadala i Milera mogu lagano dva sata da igraju,a sam Nadal i kad pobedi 3:0 mec mu traje vise od dva sata,ako Nadal-Miler kojim slucajem ode u cetri seta,Novaka na terenu nema prije 8.
(Pjentrandjeli, 09. jul 2017 13:37)

Pogodi frajer,svaka mu cast, ove dve igrale 2 sata i 15 min.
Nadal sad dok pisem ovaj komentar gubi 2:0 u setovima,ako Miler kojim slucajem ovo dobije 3:1,Novak ce na teren negde malo posle 8.

Nikola

pre 6 godina

Novaka bi trebalo da prebace na centralni teren.Nebi valjalo da zapocne mec na terenu 1 jer onda tu mora i da ga zavrsi,a kako teku stvari ovaj Nadalov mec mogao bi da se oduzi.I da se ne oduzi,kisa je najavljena od 19.00.Ako Novak pocne na terenu 1,onda nece zavrsiti mec pre srede,jer za sutra je najavljena kisa celi dan.Znajuci britance nece ga veceras prebaciti na centralni teren.Tamo je ostao samo Federerov mec i realno je da ce tu budu brzi poeni,pa sve i da odu u 5 setova nece to trajati vise od 3 sata.

naucni institut za istrazivanje nauke

pre 6 godina

ovaj ne sme da ima biceps ovaj ne sme da bude mrsav. ugledajte se teniseri na srpske vitezove iz fotelje

Tihi komentator

pre 6 godina

Miler ove godine igra sezonu snova. Čovek tokom čitave karijere nije osvojio niti jedan trofej i evo ove sezone dva komada. Pa sad ovo. 34 godine bato, a koja strast!

Adem

pre 6 godina

nikad nisam pomislio da mogu videti gejm nadala koji traje svega jedan minut. mislim na 7-mi gejm. inace nadal igra odlicno ali ovaj miler brate... steta sto nema bolje rezultate. samo dve titule u karijeri.

RForever

pre 6 godina

Kakav mec! Postovanje za Mulera! Odakle mu ovoliki zivci ljudi?? Covek hladan kao spricer, hladnokrvna ubitacna igra. Cuti i napada kad god moze. Gospodin. I Nadal se borio kao lav, ali protiv levorukog, bum servisera i fantasticnog igraca na travi danas nije mogao. Uzivanje.

Da kazem... i slažem.

pre 6 godina

Samo sa vas podetim, Rafa je dva puta vezao pobede na RG i Vimbldonu što nikome nije pošlo za rukom pre njega (samo Federeru nešto kasnije), a Djokovicu nikad nije niti će...
(Da kazem, 10. jul 2017 23:23)

Federer je samo JEDAN put u karijeri osvojio RG (2009-te). Kako bi rekli stari Latini - Sapienti sat.

redi

pre 6 godina

Jel ima teren 1 reflektore da li neko zna? U slucajo da Noletov mec uhvati mrak?
(cetnici sever, 10. jul 2017 17:26)

S obzirom da nema krov, nema ni reflektore.. Na centralnom terenu dok se ne navuče krov, ne rade reflektori..

Edukovanje

pre 6 godina

Žil Miler nikad nije igrao polufinale nekog GS. Njegovi rezultati su dva puta četvrtfinala na VMB i US openu. AO je igrao četvrt kolo a RG nije više otišao od 2 kola.

nebitanfaxor

pre 6 godina

xfaktor
Pre nego sto pametujes i ispravljas druge informisi se..Rodzer Federer je 2009 vezao Rolan Garos i Wimbldon, na frenc openu pobedio Soderlinga, a na Wimbldonu Rodika.