Tenis 87

Petak, 07.07.2017.

19:10

Đoković: Krivo mi je što Gulbis ima takvo mišljenje o meni

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli", pošto se Novak prema mišljenu Letonca 'promenio'.

Ðokoviæ: Krivo mi je što Gulbis ima takvo mišljenje o meni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

monden

pre 6 godina

Gulbis je samo hteo da istakne poentu da je Novak vremenom pokazao dvoličnost i neiskrenost, što svakako ne znači da Gulbis ima nešto posebno protiv Novaka ili slično.Mogu da se kladim da Federer i Nadal daleko manje mogu da smisle Novaka.Gulbis je samo jedan običan momak, koji živi neki svoj fazon daleko od tenisa.A u tenisu je, maltene, prisutan rekreativno.

nnnn

pre 6 godina

(Advokat pametnih Srba, 8. jul 2017 10:21)
Pametno zboris, ipak je 5 vekova Otamanistne ostavilo trga, daleko smo mi od evropske zapadne civilizacije. Svako ko pokusa da priblize zapad Srbiji, oni ga ubiju.

jasno k' o dan

pre 6 godina

Ova njegova izjava je dokaz da mu teško pada što publika u velikoj navija za njegovog rivala ,što joj nije najomiljeniji i što teniserima sa Tura ne smatraju da je najkorektniji među njima i sl.Kako niko nema da mu objasni da se povjerenje publike ne pridobija providnim dodvoravanjem, kreveljenjem,psovanjem na terenu ,svađanje sa članovima svog tima,deranjem na skupljače loptica,sa publikom na tribinama kad gubi ,odnosno urlanjem kad pobjeđuje, a kolege sa Tura "zabavljačkim" uratcima,u kojima ih na odvratan način imitira i djeljenjem im neiskrenih komplimenata.

Eugen

pre 6 godina

Ja pobegoh od krezubih.
A vi?
(Advokat pametnih Srba, 8. jul 2017 10:21)

Ja sam jos medju krezubima, ali idem redovno kod zubara. Zubi su mi k'o biseri, i sve ih imam. U pitanju je svest, a ona je individualna kategorija. I u Srbiji, kao i svuda po svetu, ima onih koji zive svesno, a ima i onih koji zive besvesno, tj. bezvezno.

pepe niksic

pre 6 godina

Mislim da ne postoji Srbin koji ne voli Nola u to sam ubijedjen...
Ako ga neko ne voli taj nije Srbin, ne osjeca se tako, ima neki problem, sto je u pitanju ne znam!

adem

pre 6 godina

da je to rekao nadal ili federer odmah biste ih prozvali bezkicmenjacima koji ne smeju da se brane od izjava tamo nekog tenisera.
(adem, 6. jul 2017 21:00)

Ne znam odakle ti takva konstrukcija u glavi? Kada je neka izjava kulturna i na mestu, onda je to tako. A posto svako polazi od sebe, verovatno bi ti Ademe tako reagovao, ali ne mogu da kazem da potpuno gresis. Ovaj portal je prepun takvih koji pretpostavljaju, osudjuju, ne vole... Nazalost u fudbalskim komentarima ima manje mrznje i nipodastavanja protivnika nego u teniskim u poslednja dve godine.
(Veliki pozdrav i svako dobro, 6. jul 2017 23:07)
kada je mekinro rekao to sto je rekao, moj komentar i odgovor jednog citaoca.
filozofija sirenja mira daje odgovore koje novak daje. pristojan covek ce reci da mekinro daje sebi za pravo da se mesa u tudji zivot, da nije u pravu to sto kaze i sl. ali nece cutati i pravdati bilo koga kada ga neopravdano kritikuje. ja ne smatram da je civilizovano cutati ako te neko NEOPRAVDANO kritikuje. nekako mi je to malo da kazem kukavicki.

Tl

pre 6 godina

Gulbise, gubi se! A komentari koji daju ozbiljno savete Djokovicu, i pišu tonom koji se direktno obraća njemu kao da će on da čita su mi bas simpatični. Čovek ima tim koji ga savetuje, i radi onako kako on misli. Ako želi da ima srca, sto da ne, njegova stvar.

miodrag

pre 6 godina

Kada su bili kod Pilica bili su dost dobri prijatelji i u jednom intervju pre par godina, Gulbis je izjavio da se Novak I tada razlikovao od svih njih po pristupu sportu kojim se bavi. Tada je Gulbis rekao i sledece " Kada sam predlozio Novaku da odemo do grada i zabavimo se malo sa devojkama, on mi je odgovorio - sve u svoje vreme". Jos tada se Novak dosta razlikovao od nas, rekao je Gulbis. Da, to je razlog sto je Novak postigao mnogo toga u tenisu a vrlo talentovani Gulbis skoro nista. Nazalost Novak je u svojoj daljoj karijer pomalo zaboravio to sto je tada rekao i kako je verovatno i mislio. Da je ostao dosledan sada bi vec bio najbolji teniser svih vremena. Seti se Novace toga! A to sto te neko "bas I ne voli".....to je prirodno, u svakom slucaju mnogo prirodnije od toga sto si ti sebi utuvio u glavu, pa saljes srca na sve strane ko neki ludak. Sve dok se ne resis tog "ludila" nista od povratka na tron- sve u svoje vreme!

Тарми пфк цг

pre 6 godina

Данас пргавог летонца приземљи добрим мечом , нека има повод више за негативу..

Advokat pametnih Srba

pre 6 godina

Ja, sa zapada, podrzavam svako normalno, ponekad diplomatsko ogovaranje na ovakve provokacije. Deluje pomalo sonjavo, ali, takav je zapad. Uvek samo, mirno, bez tenziju, talasanja, emocija. Postovanje za sve i svakog, ali nedaj boze da svako stvarno kaze ono sto misli.
Mi smo, na Balkanu, uvek emocionalni, psujemo protivnike, publiku, rezimo na skupljace loptica, uvek samo frustracije i konflikti.
Da je Mekinro rekao nekom pravom Srbinu ono za zenu i poredjenju sa Tajger Vudsom, taj bi mu zavrnuo siju. Nema price.
Ovako, mi smo pametni i nismo sonje vec PRAVI muskarci, ali smo zato najjadniji, krezubi, ubijeni u pojam i totalno nebitni za ostatak sveta. Oni koji su sonje, oni nam vec vekovima sve odredjuju i zivimo onako kako ONI hoce.
Sto kaze Nole, svako ima pravo na svoje misljenje, pa i na zivot.
Ja pobegoh od krezubih.
A vi?

mackica

pre 6 godina

Ovi komentari poput: ne vole te ni neki Srbi; vi takvi, zapitajte se kako biste se osecali da vam drug/prijatelj iz detinjstva tako promeni stav I tako prica o vama.

Raymond

pre 6 godina

Koliko ja znam Gulbis je iz Latvije. Od baltickih zemalja znam za, pored vec pomenute Latvije, Litvu i Estoniju. A za Letoniju bas nikad cula nisam. Jel' moze neko da mi pojasni gde se ta Letonija nalazi?
(Jelena, 8. jul 2017 03:58)

Letonija se nalazi pored Litvanije i Estonije, a Gulbis je Letonac a ne Latvijac. 'Jel ti sad jasno? Ako nije, knjigu u sake. Da li bi se u Americi pravila tako luda i tvrdila da ti ne poznajes drzavu koju Amerikanci nazivaju SERBIA, ali si cula za drzavu koja se zove SRBIJA?

Malinans

pre 6 godina

Eeeee Pepe, Pepe... Sad već mislim da je Pepe nečija malo ozbiljnija kombinacija da se uništi onaj nekadašnji, nepobedivi Nole.

Bravo

pre 6 godina

Brnabic treba da uci PR od Djokovica, decko jednostavno nije u stanju da kaze nesto lose na bilo kojoj pres konferenciji, a toliko puta je bio isprovociran zajedljivim pitanjima i komentarima.

dejan76

pre 6 godina

Gulbis je tom izjavom postigao autogol u psihološko-medijskoj ravni, i nije tu Novaku ništa 'krivo' nego je vešto na njegov autogol iskoristio šansu za medijskih 2:0. Ostalo mu je samo da ga dokusuri na terenu.

Silja

pre 6 godina

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli"I ne samo Gulbis.Ima i nas Srba koji te ne vole i to poprilican broj.
(Dusan kg, 07. jul 2017 20 Dusane pa ti izgleda nevolis ni sebe o kamoli druge

Vladimir

pre 6 godina

Letonac ne voli Djokovica sto je Srbin . Poznato je da on mrze Ruse a onda i one koji su slicnih Rusima. Ali to je Gulbisov problem a i bolest.

WolfPrincess of Mt. Lupus

pre 6 godina

Gulbis je tipican "siroti mali bogatas" koji ne moze da obuzda zavist prema onome koji ima nesto sto tatine milijarde ne mogu da kupe - srce sampiona.
Novak neka igra svoju igru hladne glave, a sve probleme srca neka ostavi van terena. Tako ce mu i srce u grudima (ono njegovo sampionsko, ne Pepeovo sarlatansko!) pomoci da uz bistar mozak dodje do cilja: 4. vimbldonske krune i 13. GS titule.
Samo napred, Novace! Tvoji verni navijaci su uz tebe.

Jelena

pre 6 godina

Koliko ja znam Gulbis je iz Latvije. Od baltickih zemalja znam za, pored vec pomenute Latvije, Litvu i Estoniju. A za Letoniju bas nikad cula nisam. Jel' moze neko da mi pojasni gde se ta Letonija nalazi?

Krle

pre 6 godina

Gulbis i te kako zna sta priča o Djokoviću, kao što i mnogi drugi znaju. Medjutim u srpskoj javnosti i medijima se takva mišljenja o "caru, gospodinu (!!!????)" u velikoj meri filtriraju. Ne sme se dirati u. Noloa.

pedja

pre 6 godina

Ajde Nole budi brate malo bar malo ostrji bar u izjavama ,kakve gluposti krivo ,ti je sto te tamo neki bezbeznjakovic ne voli.Da ces mu na terenu odgovoriti ne sumnjam ,al ajde malo i van terena pokazi zube ,ne samo njemu.

Mladen

pre 6 godina

Nema potrebe svako da ga voli, ne znam zasto nas Novak ima potrebu da ga avi obozavaju, pa preteruje sa onim srcima i ostalim glupostima. Ovaj je barem korektan, jer pola njih se ne podnosi, a svi na pitanja daju od reci do reci iste odgovore, jer to tako treba.

323

pre 6 godina

Ma ovaj Gulbis nema u glavi i Novak ne treba da obraca paznju sta on baljezga. To je lik za koga niko nece da zna posle njegove karijere jer iza sebe nece ostaviti nista kao teniser. Hvali Tomica i o njemu pise pozitivno, da ga razume? O cemu dalje pricati?

Sanja

pre 6 godina

Ljudi su zli Novace. Ne reaguj na to. Ni izjavu u vezi s tim nije trebalo da das vec odmah na trening. Niko nije svima ugodio. U skladu s tim, i srca koja saljes nemaju nikakvog smisla niti citava Pepeova, a sada i tvoja,ideja o ljubavi. Treniraj, pobedjuj i ne ugadjaj svima. Ta ideja je veliko opterecenje u zivotu uopste, a posebno u tvom poslu. Ti si pobednik, vrati se tom razmisljanju.

stef

pre 6 godina

Lol, Gulbis je imao reči hvale za Tomić(k)a, šta drugo treba reći? Poistovećuje se sa lošim momcima u svetu tenisa. To će mu možda doneti ribe, al ništa više. Glatkih 3:0 za Novaka sutra, očekujte preko 60 Gulbisovih grešaka.

lepard

pre 6 godina

sass i lj - svaka cast za komentare
Novache igras za sebe i one koji te vole. I ti verovatno imas one koje ne volis toliko i verujem da te nece niko nikad ni nauciti. I ne treba. Izbaci to srce - vise izgleda kao dodvoravanje nego sirenje ljubavi - cak i tebi smeta i nije ti prijatno kad to radis. Nastavi da pobedjujes i stremis sto vecim ostarenjima, a ljubav pokazuj kako si i do sad - ljudskoscu i podrskom prema deci i ljudima. Vrhunski sport je zar za pobedom i potpuno je opravdano to i pokazati, da li kao igrac ili navijac. Samo napred Novace, uz tebe sam.

kaokakao

pre 6 godina

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli" 

I ne samo Gulbis.Ima i nas Srba koji te ne vole i to poprilican broj.
(Dusan kg, 07. jul 2017 20:37)

Mozda Srba i ima, al srba nema.

a

pre 6 godina

Važno je da ga vole žena i deca(sin i buduća ćerka) a ostali....Gulbis mu zamera što se promenio !?Pa normalno je da se promenio,govori par jezika,12 g.slemova...Neće valjda sa
tobom da tračari i tuguje nad promašenim životom.

Samo Svoj

pre 6 godina

Naravno da Novak drzi do sebe i nece da se spusta na taj nivo,ipak je on jedan od najvecih u istoriji tenisa volio ga neko ili ne.Nece covjek da mu daje na znacaju i gubi energiju na nebitne likove

Dusan kg

pre 6 godina

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli"

I ne samo Gulbis.Ima i nas Srba koji te ne vole i to poprilican broj.

Bubakar

pre 6 godina

Mislim da ima jedan intervju sa Saletom Đorđevićem gde priča o tome kako novac ,slava ,uspeh i popularnost utiču na čoveka. suštinski nenormalno je ne promeniti ponašanje tj ostati isti jer jednostavno ni uslovi oko vas nisu više isti

А. Петров

pre 6 godina

Poceo sam da se nerviram zbog njegove uctivosti... Mozda bi trebalo probuditi onog starog lava sto je nekad cepao majice! Sutra balkanska pravila, pa nek se ceska!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (canda, 7. jul 2017 19:53)

А можда је Новак свестан да му је син довољно велик да може да га гледа на телевизији и да то коментарише са својим малим другарима, па неће да дозволи да се пред дететом брука (рецимо тако што псује и цепа мајице)

Ivan

pre 6 godina

Gulbis nema velike sanse protiv Djokovica, doci ce mec pa cete se uveriti. Del potra je pobedio, jer je Del Potro bio potpuno van utakmice iz nekog razloga. Ovo je drugi nivo tenisa, gde jedan, uz duzno postovanje rekreativac nekada talenat, kome egzistencija ne zavisi od igranja tenisa, igra kada mu se igra, i takav ne moze tek tako da dobije Djokovica u mecu na tri dobijena seta. Moze da ga iznenadi jedan set i to bi bilo to.

True Batman Fan

pre 6 godina

@cetnici sever

A da li si se zapitao zasto ga svi resom prozivaju...? Zasto ne prozivaju Rafu, Federera, Vavrinku... Svi ga prozivaju jer je srbin, jel da?

Sg

pre 6 godina

Sutra ga ti blago nama počisti, pa ćemo lako njegovo voljenje.Vazno je da te voli familija, prijatelji i tvoj narod, a to sto kažu neki nebitni tipovi, to se ne računa.

PihtijaTheGreat

pre 6 godina

Loze se opet hejteri... Zasto bi Nole usao u raspravu sa Gulbisom preko medija. Upravo je uradio ono sto je trebao da uradi, rekao je da mu je krivo jer su odrastali zajedno, a sutra ce da ga opangla, pa moze da mu se ne svidja slobodno...

sve vise seka-persi u sportu, i u zivotu...

pre 6 godina

Jel ne sme da te ne voli, jel si se mnogo uvredio? Svi ovi danasnji sportisti, odnosno teniseri su takve primadone da je to strasno...

fantom

pre 6 godina

Koga je briga šta kaže Gulbis. Imao je talenat i šansu da osvaja trofeje, ali ništa nije uradio. Upravo je Gulbis jedan od onih koji je proćerdao svoj talenat, a danas gledamo Kirgijosa koji prolazi kroz sličnu fazu. Novak sutra samo da bude koncentrisan na riternu, da pokuša da dobije prvi set i to je to.

lj

pre 6 godina

Nole, molim te prestani da rasipaš energiju. Lično bih najviše voleo da si fokusiran samo na svoju igru, bez ikakvih sporednih aktivnosti poput ovakvih komentara. Koji, uzgred, krije u sebi, poput mnoštva tvojih drugih gestova, izvesnu dozu dodvoravanja. Zaista ne razumem čemu to?

Svedok s'lica mesta

pre 6 godina

Gulbis je maher, provalio je da ovaj naš odlepi kad ga neko ne „voli", jer, budimo iskreni, Novaku je to postao prioritet u odnosu na tenis, da se svidi ljudima, posebno iz zapadnog sveta, u toj težnji je preterao i dobio kontra efekat, to je tako kad se trudiš da budeš ono što nisi, ako je neko iskren, onda je to Gulbis, Gulbis je isti od prvog dana do danas, a Novak?

canda

pre 6 godina

Poceo sam da se nerviram zbog njegove uctivosti... Mozda bi trebalo probuditi onog starog lava sto je nekad cepao majice! Sutra balkanska pravila, pa nek se ceska!

Sass

pre 6 godina

Sta te briga sta ko misli... Zbog misljenja drugih i pokazujes srca na terenu. Zraci ljubavlju, nema potrebe da je pokazujes na taj nacin. Sano napred

Milan

pre 6 godina

Gulbis izgleda kao neki namcor, uvek deluje kao da je lose volje, nekako svadjalacki nastrojen. Njemu verovatno niko i nije po volji. Novak je potpuno drugaciji, uvek pozitivan, lepo raspolozen i prijatan covek. Desi se i Novaku da se ponekad naljuti, ali ga zaista vrlo brzo prodje. Zato, Novace, ne gubi mnogo vremena i energije sa namcorom, nego ga ekspresno pocisti sa terena, svima ce tako biti prijatnije, i tebi i gledaocima.

cetnici sever

pre 6 godina

Kakav car...svi redom ga prozivaju a on svima diplomatski odgovara u fazonu svako ima svoje misljenje i to je to...smeker decko! Sutra ga oduvaj 3:0 pa ces posle mozda da mu se svidis hahahah GAZI BRE sve redom!

Petar

pre 6 godina

Sad ce Novak da izgubi da bi ga ovaj zavoleo, bice mi krivo da ga pobedi. Tako ga je Pepe naucio, treba siriti ljubav i sa njom pokusati pobediti ako ne ide nije bitno, bitno da si mu dao svoju ljubav

cetnici sever

pre 6 godina

Kakav car...svi redom ga prozivaju a on svima diplomatski odgovara u fazonu svako ima svoje misljenje i to je to...smeker decko! Sutra ga oduvaj 3:0 pa ces posle mozda da mu se svidis hahahah GAZI BRE sve redom!

fantom

pre 6 godina

Koga je briga šta kaže Gulbis. Imao je talenat i šansu da osvaja trofeje, ali ništa nije uradio. Upravo je Gulbis jedan od onih koji je proćerdao svoj talenat, a danas gledamo Kirgijosa koji prolazi kroz sličnu fazu. Novak sutra samo da bude koncentrisan na riternu, da pokuša da dobije prvi set i to je to.

Milan

pre 6 godina

Gulbis izgleda kao neki namcor, uvek deluje kao da je lose volje, nekako svadjalacki nastrojen. Njemu verovatno niko i nije po volji. Novak je potpuno drugaciji, uvek pozitivan, lepo raspolozen i prijatan covek. Desi se i Novaku da se ponekad naljuti, ali ga zaista vrlo brzo prodje. Zato, Novace, ne gubi mnogo vremena i energije sa namcorom, nego ga ekspresno pocisti sa terena, svima ce tako biti prijatnije, i tebi i gledaocima.

Sg

pre 6 godina

Sutra ga ti blago nama počisti, pa ćemo lako njegovo voljenje.Vazno je da te voli familija, prijatelji i tvoj narod, a to sto kažu neki nebitni tipovi, to se ne računa.

a

pre 6 godina

Važno je da ga vole žena i deca(sin i buduća ćerka) a ostali....Gulbis mu zamera što se promenio !?Pa normalno je da se promenio,govori par jezika,12 g.slemova...Neće valjda sa
tobom da tračari i tuguje nad promašenim životom.

Svedok s'lica mesta

pre 6 godina

Gulbis je maher, provalio je da ovaj naš odlepi kad ga neko ne „voli", jer, budimo iskreni, Novaku je to postao prioritet u odnosu na tenis, da se svidi ljudima, posebno iz zapadnog sveta, u toj težnji je preterao i dobio kontra efekat, to je tako kad se trudiš da budeš ono što nisi, ako je neko iskren, onda je to Gulbis, Gulbis je isti od prvog dana do danas, a Novak?

PihtijaTheGreat

pre 6 godina

Loze se opet hejteri... Zasto bi Nole usao u raspravu sa Gulbisom preko medija. Upravo je uradio ono sto je trebao da uradi, rekao je da mu je krivo jer su odrastali zajedno, a sutra ce da ga opangla, pa moze da mu se ne svidja slobodno...

Samo Svoj

pre 6 godina

Naravno da Novak drzi do sebe i nece da se spusta na taj nivo,ipak je on jedan od najvecih u istoriji tenisa volio ga neko ili ne.Nece covjek da mu daje na znacaju i gubi energiju na nebitne likove

Bubakar

pre 6 godina

Mislim da ima jedan intervju sa Saletom Đorđevićem gde priča o tome kako novac ,slava ,uspeh i popularnost utiču na čoveka. suštinski nenormalno je ne promeniti ponašanje tj ostati isti jer jednostavno ni uslovi oko vas nisu više isti

lj

pre 6 godina

Nole, molim te prestani da rasipaš energiju. Lično bih najviše voleo da si fokusiran samo na svoju igru, bez ikakvih sporednih aktivnosti poput ovakvih komentara. Koji, uzgred, krije u sebi, poput mnoštva tvojih drugih gestova, izvesnu dozu dodvoravanja. Zaista ne razumem čemu to?

Sanja

pre 6 godina

Ljudi su zli Novace. Ne reaguj na to. Ni izjavu u vezi s tim nije trebalo da das vec odmah na trening. Niko nije svima ugodio. U skladu s tim, i srca koja saljes nemaju nikakvog smisla niti citava Pepeova, a sada i tvoja,ideja o ljubavi. Treniraj, pobedjuj i ne ugadjaj svima. Ta ideja je veliko opterecenje u zivotu uopste, a posebno u tvom poslu. Ti si pobednik, vrati se tom razmisljanju.

kaokakao

pre 6 godina

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli" 

I ne samo Gulbis.Ima i nas Srba koji te ne vole i to poprilican broj.
(Dusan kg, 07. jul 2017 20:37)

Mozda Srba i ima, al srba nema.

Sass

pre 6 godina

Sta te briga sta ko misli... Zbog misljenja drugih i pokazujes srca na terenu. Zraci ljubavlju, nema potrebe da je pokazujes na taj nacin. Sano napred

Petar

pre 6 godina

Sad ce Novak da izgubi da bi ga ovaj zavoleo, bice mi krivo da ga pobedi. Tako ga je Pepe naucio, treba siriti ljubav i sa njom pokusati pobediti ako ne ide nije bitno, bitno da si mu dao svoju ljubav

Ivan

pre 6 godina

Gulbis nema velike sanse protiv Djokovica, doci ce mec pa cete se uveriti. Del potra je pobedio, jer je Del Potro bio potpuno van utakmice iz nekog razloga. Ovo je drugi nivo tenisa, gde jedan, uz duzno postovanje rekreativac nekada talenat, kome egzistencija ne zavisi od igranja tenisa, igra kada mu se igra, i takav ne moze tek tako da dobije Djokovica u mecu na tri dobijena seta. Moze da ga iznenadi jedan set i to bi bilo to.

canda

pre 6 godina

Poceo sam da se nerviram zbog njegove uctivosti... Mozda bi trebalo probuditi onog starog lava sto je nekad cepao majice! Sutra balkanska pravila, pa nek se ceska!

sve vise seka-persi u sportu, i u zivotu...

pre 6 godina

Jel ne sme da te ne voli, jel si se mnogo uvredio? Svi ovi danasnji sportisti, odnosno teniseri su takve primadone da je to strasno...

stef

pre 6 godina

Lol, Gulbis je imao reči hvale za Tomić(k)a, šta drugo treba reći? Poistovećuje se sa lošim momcima u svetu tenisa. To će mu možda doneti ribe, al ništa više. Glatkih 3:0 za Novaka sutra, očekujte preko 60 Gulbisovih grešaka.

True Batman Fan

pre 6 godina

@cetnici sever

A da li si se zapitao zasto ga svi resom prozivaju...? Zasto ne prozivaju Rafu, Federera, Vavrinku... Svi ga prozivaju jer je srbin, jel da?

Dusan kg

pre 6 godina

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli"

I ne samo Gulbis.Ima i nas Srba koji te ne vole i to poprilican broj.

lepard

pre 6 godina

sass i lj - svaka cast za komentare
Novache igras za sebe i one koji te vole. I ti verovatno imas one koje ne volis toliko i verujem da te nece niko nikad ni nauciti. I ne treba. Izbaci to srce - vise izgleda kao dodvoravanje nego sirenje ljubavi - cak i tebi smeta i nije ti prijatno kad to radis. Nastavi da pobedjujes i stremis sto vecim ostarenjima, a ljubav pokazuj kako si i do sad - ljudskoscu i podrskom prema deci i ljudima. Vrhunski sport je zar za pobedom i potpuno je opravdano to i pokazati, da li kao igrac ili navijac. Samo napred Novace, uz tebe sam.

WolfPrincess of Mt. Lupus

pre 6 godina

Gulbis je tipican "siroti mali bogatas" koji ne moze da obuzda zavist prema onome koji ima nesto sto tatine milijarde ne mogu da kupe - srce sampiona.
Novak neka igra svoju igru hladne glave, a sve probleme srca neka ostavi van terena. Tako ce mu i srce u grudima (ono njegovo sampionsko, ne Pepeovo sarlatansko!) pomoci da uz bistar mozak dodje do cilja: 4. vimbldonske krune i 13. GS titule.
Samo napred, Novace! Tvoji verni navijaci su uz tebe.

Vladimir

pre 6 godina

Letonac ne voli Djokovica sto je Srbin . Poznato je da on mrze Ruse a onda i one koji su slicnih Rusima. Ali to je Gulbisov problem a i bolest.

А. Петров

pre 6 godina

Poceo sam da se nerviram zbog njegove uctivosti... Mozda bi trebalo probuditi onog starog lava sto je nekad cepao majice! Sutra balkanska pravila, pa nek se ceska!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (canda, 7. jul 2017 19:53)

А можда је Новак свестан да му је син довољно велик да може да га гледа на телевизији и да то коментарише са својим малим другарима, па неће да дозволи да се пред дететом брука (рецимо тако што псује и цепа мајице)

Silja

pre 6 godina

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli"I ne samo Gulbis.Ima i nas Srba koji te ne vole i to poprilican broj.
(Dusan kg, 07. jul 2017 20 Dusane pa ti izgleda nevolis ni sebe o kamoli druge

Bravo

pre 6 godina

Brnabic treba da uci PR od Djokovica, decko jednostavno nije u stanju da kaze nesto lose na bilo kojoj pres konferenciji, a toliko puta je bio isprovociran zajedljivim pitanjima i komentarima.

Raymond

pre 6 godina

Koliko ja znam Gulbis je iz Latvije. Od baltickih zemalja znam za, pored vec pomenute Latvije, Litvu i Estoniju. A za Letoniju bas nikad cula nisam. Jel' moze neko da mi pojasni gde se ta Letonija nalazi?
(Jelena, 8. jul 2017 03:58)

Letonija se nalazi pored Litvanije i Estonije, a Gulbis je Letonac a ne Latvijac. 'Jel ti sad jasno? Ako nije, knjigu u sake. Da li bi se u Americi pravila tako luda i tvrdila da ti ne poznajes drzavu koju Amerikanci nazivaju SERBIA, ali si cula za drzavu koja se zove SRBIJA?

Mladen

pre 6 godina

Nema potrebe svako da ga voli, ne znam zasto nas Novak ima potrebu da ga avi obozavaju, pa preteruje sa onim srcima i ostalim glupostima. Ovaj je barem korektan, jer pola njih se ne podnosi, a svi na pitanja daju od reci do reci iste odgovore, jer to tako treba.

miodrag

pre 6 godina

Kada su bili kod Pilica bili su dost dobri prijatelji i u jednom intervju pre par godina, Gulbis je izjavio da se Novak I tada razlikovao od svih njih po pristupu sportu kojim se bavi. Tada je Gulbis rekao i sledece " Kada sam predlozio Novaku da odemo do grada i zabavimo se malo sa devojkama, on mi je odgovorio - sve u svoje vreme". Jos tada se Novak dosta razlikovao od nas, rekao je Gulbis. Da, to je razlog sto je Novak postigao mnogo toga u tenisu a vrlo talentovani Gulbis skoro nista. Nazalost Novak je u svojoj daljoj karijer pomalo zaboravio to sto je tada rekao i kako je verovatno i mislio. Da je ostao dosledan sada bi vec bio najbolji teniser svih vremena. Seti se Novace toga! A to sto te neko "bas I ne voli".....to je prirodno, u svakom slucaju mnogo prirodnije od toga sto si ti sebi utuvio u glavu, pa saljes srca na sve strane ko neki ludak. Sve dok se ne resis tog "ludila" nista od povratka na tron- sve u svoje vreme!

dejan76

pre 6 godina

Gulbis je tom izjavom postigao autogol u psihološko-medijskoj ravni, i nije tu Novaku ništa 'krivo' nego je vešto na njegov autogol iskoristio šansu za medijskih 2:0. Ostalo mu je samo da ga dokusuri na terenu.

pedja

pre 6 godina

Ajde Nole budi brate malo bar malo ostrji bar u izjavama ,kakve gluposti krivo ,ti je sto te tamo neki bezbeznjakovic ne voli.Da ces mu na terenu odgovoriti ne sumnjam ,al ajde malo i van terena pokazi zube ,ne samo njemu.

323

pre 6 godina

Ma ovaj Gulbis nema u glavi i Novak ne treba da obraca paznju sta on baljezga. To je lik za koga niko nece da zna posle njegove karijere jer iza sebe nece ostaviti nista kao teniser. Hvali Tomica i o njemu pise pozitivno, da ga razume? O cemu dalje pricati?

Krle

pre 6 godina

Gulbis i te kako zna sta priča o Djokoviću, kao što i mnogi drugi znaju. Medjutim u srpskoj javnosti i medijima se takva mišljenja o "caru, gospodinu (!!!????)" u velikoj meri filtriraju. Ne sme se dirati u. Noloa.

Advokat pametnih Srba

pre 6 godina

Ja, sa zapada, podrzavam svako normalno, ponekad diplomatsko ogovaranje na ovakve provokacije. Deluje pomalo sonjavo, ali, takav je zapad. Uvek samo, mirno, bez tenziju, talasanja, emocija. Postovanje za sve i svakog, ali nedaj boze da svako stvarno kaze ono sto misli.
Mi smo, na Balkanu, uvek emocionalni, psujemo protivnike, publiku, rezimo na skupljace loptica, uvek samo frustracije i konflikti.
Da je Mekinro rekao nekom pravom Srbinu ono za zenu i poredjenju sa Tajger Vudsom, taj bi mu zavrnuo siju. Nema price.
Ovako, mi smo pametni i nismo sonje vec PRAVI muskarci, ali smo zato najjadniji, krezubi, ubijeni u pojam i totalno nebitni za ostatak sveta. Oni koji su sonje, oni nam vec vekovima sve odredjuju i zivimo onako kako ONI hoce.
Sto kaze Nole, svako ima pravo na svoje misljenje, pa i na zivot.
Ja pobegoh od krezubih.
A vi?

Тарми пфк цг

pre 6 godina

Данас пргавог летонца приземљи добрим мечом , нека има повод више за негативу..

mackica

pre 6 godina

Ovi komentari poput: ne vole te ni neki Srbi; vi takvi, zapitajte se kako biste se osecali da vam drug/prijatelj iz detinjstva tako promeni stav I tako prica o vama.

Malinans

pre 6 godina

Eeeee Pepe, Pepe... Sad već mislim da je Pepe nečija malo ozbiljnija kombinacija da se uništi onaj nekadašnji, nepobedivi Nole.

jasno k' o dan

pre 6 godina

Ova njegova izjava je dokaz da mu teško pada što publika u velikoj navija za njegovog rivala ,što joj nije najomiljeniji i što teniserima sa Tura ne smatraju da je najkorektniji među njima i sl.Kako niko nema da mu objasni da se povjerenje publike ne pridobija providnim dodvoravanjem, kreveljenjem,psovanjem na terenu ,svađanje sa članovima svog tima,deranjem na skupljače loptica,sa publikom na tribinama kad gubi ,odnosno urlanjem kad pobjeđuje, a kolege sa Tura "zabavljačkim" uratcima,u kojima ih na odvratan način imitira i djeljenjem im neiskrenih komplimenata.

Eugen

pre 6 godina

Ja pobegoh od krezubih.
A vi?
(Advokat pametnih Srba, 8. jul 2017 10:21)

Ja sam jos medju krezubima, ali idem redovno kod zubara. Zubi su mi k'o biseri, i sve ih imam. U pitanju je svest, a ona je individualna kategorija. I u Srbiji, kao i svuda po svetu, ima onih koji zive svesno, a ima i onih koji zive besvesno, tj. bezvezno.

pepe niksic

pre 6 godina

Mislim da ne postoji Srbin koji ne voli Nola u to sam ubijedjen...
Ako ga neko ne voli taj nije Srbin, ne osjeca se tako, ima neki problem, sto je u pitanju ne znam!

Tl

pre 6 godina

Gulbise, gubi se! A komentari koji daju ozbiljno savete Djokovicu, i pišu tonom koji se direktno obraća njemu kao da će on da čita su mi bas simpatični. Čovek ima tim koji ga savetuje, i radi onako kako on misli. Ako želi da ima srca, sto da ne, njegova stvar.

Jelena

pre 6 godina

Koliko ja znam Gulbis je iz Latvije. Od baltickih zemalja znam za, pored vec pomenute Latvije, Litvu i Estoniju. A za Letoniju bas nikad cula nisam. Jel' moze neko da mi pojasni gde se ta Letonija nalazi?

monden

pre 6 godina

Gulbis je samo hteo da istakne poentu da je Novak vremenom pokazao dvoličnost i neiskrenost, što svakako ne znači da Gulbis ima nešto posebno protiv Novaka ili slično.Mogu da se kladim da Federer i Nadal daleko manje mogu da smisle Novaka.Gulbis je samo jedan običan momak, koji živi neki svoj fazon daleko od tenisa.A u tenisu je, maltene, prisutan rekreativno.

adem

pre 6 godina

da je to rekao nadal ili federer odmah biste ih prozvali bezkicmenjacima koji ne smeju da se brane od izjava tamo nekog tenisera.
(adem, 6. jul 2017 21:00)

Ne znam odakle ti takva konstrukcija u glavi? Kada je neka izjava kulturna i na mestu, onda je to tako. A posto svako polazi od sebe, verovatno bi ti Ademe tako reagovao, ali ne mogu da kazem da potpuno gresis. Ovaj portal je prepun takvih koji pretpostavljaju, osudjuju, ne vole... Nazalost u fudbalskim komentarima ima manje mrznje i nipodastavanja protivnika nego u teniskim u poslednja dve godine.
(Veliki pozdrav i svako dobro, 6. jul 2017 23:07)
kada je mekinro rekao to sto je rekao, moj komentar i odgovor jednog citaoca.
filozofija sirenja mira daje odgovore koje novak daje. pristojan covek ce reci da mekinro daje sebi za pravo da se mesa u tudji zivot, da nije u pravu to sto kaze i sl. ali nece cutati i pravdati bilo koga kada ga neopravdano kritikuje. ja ne smatram da je civilizovano cutati ako te neko NEOPRAVDANO kritikuje. nekako mi je to malo da kazem kukavicki.

nnnn

pre 6 godina

(Advokat pametnih Srba, 8. jul 2017 10:21)
Pametno zboris, ipak je 5 vekova Otamanistne ostavilo trga, daleko smo mi od evropske zapadne civilizacije. Svako ko pokusa da priblize zapad Srbiji, oni ga ubiju.

Dusan kg

pre 6 godina

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli"

I ne samo Gulbis.Ima i nas Srba koji te ne vole i to poprilican broj.

True Batman Fan

pre 6 godina

@cetnici sever

A da li si se zapitao zasto ga svi resom prozivaju...? Zasto ne prozivaju Rafu, Federera, Vavrinku... Svi ga prozivaju jer je srbin, jel da?

Svedok s'lica mesta

pre 6 godina

Gulbis je maher, provalio je da ovaj naš odlepi kad ga neko ne „voli", jer, budimo iskreni, Novaku je to postao prioritet u odnosu na tenis, da se svidi ljudima, posebno iz zapadnog sveta, u toj težnji je preterao i dobio kontra efekat, to je tako kad se trudiš da budeš ono što nisi, ako je neko iskren, onda je to Gulbis, Gulbis je isti od prvog dana do danas, a Novak?

sve vise seka-persi u sportu, i u zivotu...

pre 6 godina

Jel ne sme da te ne voli, jel si se mnogo uvredio? Svi ovi danasnji sportisti, odnosno teniseri su takve primadone da je to strasno...

Jelena

pre 6 godina

Koliko ja znam Gulbis je iz Latvije. Od baltickih zemalja znam za, pored vec pomenute Latvije, Litvu i Estoniju. A za Letoniju bas nikad cula nisam. Jel' moze neko da mi pojasni gde se ta Letonija nalazi?

А. Петров

pre 6 godina

Poceo sam da se nerviram zbog njegove uctivosti... Mozda bi trebalo probuditi onog starog lava sto je nekad cepao majice! Sutra balkanska pravila, pa nek se ceska!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (canda, 7. jul 2017 19:53)

А можда је Новак свестан да му је син довољно велик да може да га гледа на телевизији и да то коментарише са својим малим другарима, па неће да дозволи да се пред дететом брука (рецимо тако што псује и цепа мајице)

Petar

pre 6 godina

Sad ce Novak da izgubi da bi ga ovaj zavoleo, bice mi krivo da ga pobedi. Tako ga je Pepe naucio, treba siriti ljubav i sa njom pokusati pobediti ako ne ide nije bitno, bitno da si mu dao svoju ljubav

cetnici sever

pre 6 godina

Kakav car...svi redom ga prozivaju a on svima diplomatski odgovara u fazonu svako ima svoje misljenje i to je to...smeker decko! Sutra ga oduvaj 3:0 pa ces posle mozda da mu se svidis hahahah GAZI BRE sve redom!

Krle

pre 6 godina

Gulbis i te kako zna sta priča o Djokoviću, kao što i mnogi drugi znaju. Medjutim u srpskoj javnosti i medijima se takva mišljenja o "caru, gospodinu (!!!????)" u velikoj meri filtriraju. Ne sme se dirati u. Noloa.

kaokakao

pre 6 godina

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli" 

I ne samo Gulbis.Ima i nas Srba koji te ne vole i to poprilican broj.
(Dusan kg, 07. jul 2017 20:37)

Mozda Srba i ima, al srba nema.

Milan

pre 6 godina

Gulbis izgleda kao neki namcor, uvek deluje kao da je lose volje, nekako svadjalacki nastrojen. Njemu verovatno niko i nije po volji. Novak je potpuno drugaciji, uvek pozitivan, lepo raspolozen i prijatan covek. Desi se i Novaku da se ponekad naljuti, ali ga zaista vrlo brzo prodje. Zato, Novace, ne gubi mnogo vremena i energije sa namcorom, nego ga ekspresno pocisti sa terena, svima ce tako biti prijatnije, i tebi i gledaocima.

a

pre 6 godina

Važno je da ga vole žena i deca(sin i buduća ćerka) a ostali....Gulbis mu zamera što se promenio !?Pa normalno je da se promenio,govori par jezika,12 g.slemova...Neće valjda sa
tobom da tračari i tuguje nad promašenim životom.

lj

pre 6 godina

Nole, molim te prestani da rasipaš energiju. Lično bih najviše voleo da si fokusiran samo na svoju igru, bez ikakvih sporednih aktivnosti poput ovakvih komentara. Koji, uzgred, krije u sebi, poput mnoštva tvojih drugih gestova, izvesnu dozu dodvoravanja. Zaista ne razumem čemu to?

Vladimir

pre 6 godina

Letonac ne voli Djokovica sto je Srbin . Poznato je da on mrze Ruse a onda i one koji su slicnih Rusima. Ali to je Gulbisov problem a i bolest.

canda

pre 6 godina

Poceo sam da se nerviram zbog njegove uctivosti... Mozda bi trebalo probuditi onog starog lava sto je nekad cepao majice! Sutra balkanska pravila, pa nek se ceska!

Samo Svoj

pre 6 godina

Naravno da Novak drzi do sebe i nece da se spusta na taj nivo,ipak je on jedan od najvecih u istoriji tenisa volio ga neko ili ne.Nece covjek da mu daje na znacaju i gubi energiju na nebitne likove

fantom

pre 6 godina

Koga je briga šta kaže Gulbis. Imao je talenat i šansu da osvaja trofeje, ali ništa nije uradio. Upravo je Gulbis jedan od onih koji je proćerdao svoj talenat, a danas gledamo Kirgijosa koji prolazi kroz sličnu fazu. Novak sutra samo da bude koncentrisan na riternu, da pokuša da dobije prvi set i to je to.

Sg

pre 6 godina

Sutra ga ti blago nama počisti, pa ćemo lako njegovo voljenje.Vazno je da te voli familija, prijatelji i tvoj narod, a to sto kažu neki nebitni tipovi, to se ne računa.

Sanja

pre 6 godina

Ljudi su zli Novace. Ne reaguj na to. Ni izjavu u vezi s tim nije trebalo da das vec odmah na trening. Niko nije svima ugodio. U skladu s tim, i srca koja saljes nemaju nikakvog smisla niti citava Pepeova, a sada i tvoja,ideja o ljubavi. Treniraj, pobedjuj i ne ugadjaj svima. Ta ideja je veliko opterecenje u zivotu uopste, a posebno u tvom poslu. Ti si pobednik, vrati se tom razmisljanju.

jasno k' o dan

pre 6 godina

Ova njegova izjava je dokaz da mu teško pada što publika u velikoj navija za njegovog rivala ,što joj nije najomiljeniji i što teniserima sa Tura ne smatraju da je najkorektniji među njima i sl.Kako niko nema da mu objasni da se povjerenje publike ne pridobija providnim dodvoravanjem, kreveljenjem,psovanjem na terenu ,svađanje sa članovima svog tima,deranjem na skupljače loptica,sa publikom na tribinama kad gubi ,odnosno urlanjem kad pobjeđuje, a kolege sa Tura "zabavljačkim" uratcima,u kojima ih na odvratan način imitira i djeljenjem im neiskrenih komplimenata.

Ivan

pre 6 godina

Gulbis nema velike sanse protiv Djokovica, doci ce mec pa cete se uveriti. Del potra je pobedio, jer je Del Potro bio potpuno van utakmice iz nekog razloga. Ovo je drugi nivo tenisa, gde jedan, uz duzno postovanje rekreativac nekada talenat, kome egzistencija ne zavisi od igranja tenisa, igra kada mu se igra, i takav ne moze tek tako da dobije Djokovica u mecu na tri dobijena seta. Moze da ga iznenadi jedan set i to bi bilo to.

stef

pre 6 godina

Lol, Gulbis je imao reči hvale za Tomić(k)a, šta drugo treba reći? Poistovećuje se sa lošim momcima u svetu tenisa. To će mu možda doneti ribe, al ništa više. Glatkih 3:0 za Novaka sutra, očekujte preko 60 Gulbisovih grešaka.

PihtijaTheGreat

pre 6 godina

Loze se opet hejteri... Zasto bi Nole usao u raspravu sa Gulbisom preko medija. Upravo je uradio ono sto je trebao da uradi, rekao je da mu je krivo jer su odrastali zajedno, a sutra ce da ga opangla, pa moze da mu se ne svidja slobodno...

Sass

pre 6 godina

Sta te briga sta ko misli... Zbog misljenja drugih i pokazujes srca na terenu. Zraci ljubavlju, nema potrebe da je pokazujes na taj nacin. Sano napred

lepard

pre 6 godina

sass i lj - svaka cast za komentare
Novache igras za sebe i one koji te vole. I ti verovatno imas one koje ne volis toliko i verujem da te nece niko nikad ni nauciti. I ne treba. Izbaci to srce - vise izgleda kao dodvoravanje nego sirenje ljubavi - cak i tebi smeta i nije ti prijatno kad to radis. Nastavi da pobedjujes i stremis sto vecim ostarenjima, a ljubav pokazuj kako si i do sad - ljudskoscu i podrskom prema deci i ljudima. Vrhunski sport je zar za pobedom i potpuno je opravdano to i pokazati, da li kao igrac ili navijac. Samo napred Novace, uz tebe sam.

WolfPrincess of Mt. Lupus

pre 6 godina

Gulbis je tipican "siroti mali bogatas" koji ne moze da obuzda zavist prema onome koji ima nesto sto tatine milijarde ne mogu da kupe - srce sampiona.
Novak neka igra svoju igru hladne glave, a sve probleme srca neka ostavi van terena. Tako ce mu i srce u grudima (ono njegovo sampionsko, ne Pepeovo sarlatansko!) pomoci da uz bistar mozak dodje do cilja: 4. vimbldonske krune i 13. GS titule.
Samo napred, Novace! Tvoji verni navijaci su uz tebe.

mackica

pre 6 godina

Ovi komentari poput: ne vole te ni neki Srbi; vi takvi, zapitajte se kako biste se osecali da vam drug/prijatelj iz detinjstva tako promeni stav I tako prica o vama.

miodrag

pre 6 godina

Kada su bili kod Pilica bili su dost dobri prijatelji i u jednom intervju pre par godina, Gulbis je izjavio da se Novak I tada razlikovao od svih njih po pristupu sportu kojim se bavi. Tada je Gulbis rekao i sledece " Kada sam predlozio Novaku da odemo do grada i zabavimo se malo sa devojkama, on mi je odgovorio - sve u svoje vreme". Jos tada se Novak dosta razlikovao od nas, rekao je Gulbis. Da, to je razlog sto je Novak postigao mnogo toga u tenisu a vrlo talentovani Gulbis skoro nista. Nazalost Novak je u svojoj daljoj karijer pomalo zaboravio to sto je tada rekao i kako je verovatno i mislio. Da je ostao dosledan sada bi vec bio najbolji teniser svih vremena. Seti se Novace toga! A to sto te neko "bas I ne voli".....to je prirodno, u svakom slucaju mnogo prirodnije od toga sto si ti sebi utuvio u glavu, pa saljes srca na sve strane ko neki ludak. Sve dok se ne resis tog "ludila" nista od povratka na tron- sve u svoje vreme!

pepe niksic

pre 6 godina

Mislim da ne postoji Srbin koji ne voli Nola u to sam ubijedjen...
Ako ga neko ne voli taj nije Srbin, ne osjeca se tako, ima neki problem, sto je u pitanju ne znam!

Bubakar

pre 6 godina

Mislim da ima jedan intervju sa Saletom Đorđevićem gde priča o tome kako novac ,slava ,uspeh i popularnost utiču na čoveka. suštinski nenormalno je ne promeniti ponašanje tj ostati isti jer jednostavno ni uslovi oko vas nisu više isti

Silja

pre 6 godina

Novak Đoković rekao je da mu je krivo što je Ernest Gublis rekao da ga "baš i ne voli"I ne samo Gulbis.Ima i nas Srba koji te ne vole i to poprilican broj.
(Dusan kg, 07. jul 2017 20 Dusane pa ti izgleda nevolis ni sebe o kamoli druge

Advokat pametnih Srba

pre 6 godina

Ja, sa zapada, podrzavam svako normalno, ponekad diplomatsko ogovaranje na ovakve provokacije. Deluje pomalo sonjavo, ali, takav je zapad. Uvek samo, mirno, bez tenziju, talasanja, emocija. Postovanje za sve i svakog, ali nedaj boze da svako stvarno kaze ono sto misli.
Mi smo, na Balkanu, uvek emocionalni, psujemo protivnike, publiku, rezimo na skupljace loptica, uvek samo frustracije i konflikti.
Da je Mekinro rekao nekom pravom Srbinu ono za zenu i poredjenju sa Tajger Vudsom, taj bi mu zavrnuo siju. Nema price.
Ovako, mi smo pametni i nismo sonje vec PRAVI muskarci, ali smo zato najjadniji, krezubi, ubijeni u pojam i totalno nebitni za ostatak sveta. Oni koji su sonje, oni nam vec vekovima sve odredjuju i zivimo onako kako ONI hoce.
Sto kaze Nole, svako ima pravo na svoje misljenje, pa i na zivot.
Ja pobegoh od krezubih.
A vi?

dejan76

pre 6 godina

Gulbis je tom izjavom postigao autogol u psihološko-medijskoj ravni, i nije tu Novaku ništa 'krivo' nego je vešto na njegov autogol iskoristio šansu za medijskih 2:0. Ostalo mu je samo da ga dokusuri na terenu.

Bravo

pre 6 godina

Brnabic treba da uci PR od Djokovica, decko jednostavno nije u stanju da kaze nesto lose na bilo kojoj pres konferenciji, a toliko puta je bio isprovociran zajedljivim pitanjima i komentarima.

pedja

pre 6 godina

Ajde Nole budi brate malo bar malo ostrji bar u izjavama ,kakve gluposti krivo ,ti je sto te tamo neki bezbeznjakovic ne voli.Da ces mu na terenu odgovoriti ne sumnjam ,al ajde malo i van terena pokazi zube ,ne samo njemu.

323

pre 6 godina

Ma ovaj Gulbis nema u glavi i Novak ne treba da obraca paznju sta on baljezga. To je lik za koga niko nece da zna posle njegove karijere jer iza sebe nece ostaviti nista kao teniser. Hvali Tomica i o njemu pise pozitivno, da ga razume? O cemu dalje pricati?

nnnn

pre 6 godina

(Advokat pametnih Srba, 8. jul 2017 10:21)
Pametno zboris, ipak je 5 vekova Otamanistne ostavilo trga, daleko smo mi od evropske zapadne civilizacije. Svako ko pokusa da priblize zapad Srbiji, oni ga ubiju.

Malinans

pre 6 godina

Eeeee Pepe, Pepe... Sad već mislim da je Pepe nečija malo ozbiljnija kombinacija da se uništi onaj nekadašnji, nepobedivi Nole.

Tl

pre 6 godina

Gulbise, gubi se! A komentari koji daju ozbiljno savete Djokovicu, i pišu tonom koji se direktno obraća njemu kao da će on da čita su mi bas simpatični. Čovek ima tim koji ga savetuje, i radi onako kako on misli. Ako želi da ima srca, sto da ne, njegova stvar.

monden

pre 6 godina

Gulbis je samo hteo da istakne poentu da je Novak vremenom pokazao dvoličnost i neiskrenost, što svakako ne znači da Gulbis ima nešto posebno protiv Novaka ili slično.Mogu da se kladim da Federer i Nadal daleko manje mogu da smisle Novaka.Gulbis je samo jedan običan momak, koji živi neki svoj fazon daleko od tenisa.A u tenisu je, maltene, prisutan rekreativno.

Тарми пфк цг

pre 6 godina

Данас пргавог летонца приземљи добрим мечом , нека има повод више за негативу..

Eugen

pre 6 godina

Ja pobegoh od krezubih.
A vi?
(Advokat pametnih Srba, 8. jul 2017 10:21)

Ja sam jos medju krezubima, ali idem redovno kod zubara. Zubi su mi k'o biseri, i sve ih imam. U pitanju je svest, a ona je individualna kategorija. I u Srbiji, kao i svuda po svetu, ima onih koji zive svesno, a ima i onih koji zive besvesno, tj. bezvezno.

Raymond

pre 6 godina

Koliko ja znam Gulbis je iz Latvije. Od baltickih zemalja znam za, pored vec pomenute Latvije, Litvu i Estoniju. A za Letoniju bas nikad cula nisam. Jel' moze neko da mi pojasni gde se ta Letonija nalazi?
(Jelena, 8. jul 2017 03:58)

Letonija se nalazi pored Litvanije i Estonije, a Gulbis je Letonac a ne Latvijac. 'Jel ti sad jasno? Ako nije, knjigu u sake. Da li bi se u Americi pravila tako luda i tvrdila da ti ne poznajes drzavu koju Amerikanci nazivaju SERBIA, ali si cula za drzavu koja se zove SRBIJA?

adem

pre 6 godina

da je to rekao nadal ili federer odmah biste ih prozvali bezkicmenjacima koji ne smeju da se brane od izjava tamo nekog tenisera.
(adem, 6. jul 2017 21:00)

Ne znam odakle ti takva konstrukcija u glavi? Kada je neka izjava kulturna i na mestu, onda je to tako. A posto svako polazi od sebe, verovatno bi ti Ademe tako reagovao, ali ne mogu da kazem da potpuno gresis. Ovaj portal je prepun takvih koji pretpostavljaju, osudjuju, ne vole... Nazalost u fudbalskim komentarima ima manje mrznje i nipodastavanja protivnika nego u teniskim u poslednja dve godine.
(Veliki pozdrav i svako dobro, 6. jul 2017 23:07)
kada je mekinro rekao to sto je rekao, moj komentar i odgovor jednog citaoca.
filozofija sirenja mira daje odgovore koje novak daje. pristojan covek ce reci da mekinro daje sebi za pravo da se mesa u tudji zivot, da nije u pravu to sto kaze i sl. ali nece cutati i pravdati bilo koga kada ga neopravdano kritikuje. ja ne smatram da je civilizovano cutati ako te neko NEOPRAVDANO kritikuje. nekako mi je to malo da kazem kukavicki.

Mladen

pre 6 godina

Nema potrebe svako da ga voli, ne znam zasto nas Novak ima potrebu da ga avi obozavaju, pa preteruje sa onim srcima i ostalim glupostima. Ovaj je barem korektan, jer pola njih se ne podnosi, a svi na pitanja daju od reci do reci iste odgovore, jer to tako treba.