Fudbal 62

Nedelja, 28.05.2017.

17:12

"Podrška Kokezi, Terzić je izabrao pogrešan put"

Fudbalski savez Regiona Zapadne Srbije izdalo je zvanično saopštenje povodom medijskih napada na FSS i predsednika Slaviša Kokezu.

"Podrška Kokezi, Terziæ je izabrao pogrešan put" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Delija

pre 6 godina

Terza polako da kupi kofere...I solidan budzet je imao i trenera i nekoliko bisera koje je kasnije prodao i nista nije uradio...dovidjenja

Terza protiv one politicke stranke to se trenutno desava

pre 6 godina

@
Predsednik Kokeza, potpredsednik Toncev, predsednik regiona Branko Stojakovic... Sve proslavljena imena srpskog fudbala, za koje niko ziv ne zna da li su u zivotu sutnuli loptu.
(veliki strumf, 28. maj 2017 18:47)

Izvini prijatelju hoćeš samo da me podsećas gde je ovaj stručnjak za fudbal i sudjenje ( Terza ) igrao fudbal?
(Tata sine, 28. maj 2017 20:45)

Terza je bio solidan stoper u OFK Beogradu za koji je igrao desetak godina prvoligaskog fudbala. Nista tehnika samo "lopta moze, igrac ne". U to vreme imao je dugu kosu. Igrac tipa Ilija Najdoski.

Tata sine

pre 6 godina

@
Predsednik Kokeza, potpredsednik Toncev, predsednik regiona Branko Stojakovic... Sve proslavljena imena srpskog fudbala, za koje niko ziv ne zna da li su u zivotu sutnuli loptu.
(veliki strumf, 28. maj 2017 18:47)

Izvini prijatelju hoćeš samo da me podsećas gde je ovaj stručnjak za fudbal i sudjenje ( Terza ) igrao fudbal?

Odgovor na komentar "verujem u cuda"

pre 6 godina

Očigledno nisi gledao sinoć SOS posle derbija, gde su se analizirali svi detalji derbija, a zaključak je bio da je Mažić sudio za 10..!
Nije bio ni jedan penal za zvezdanesterac i jos jednom smo pokazali ko je najbolji klub u Srbiji! 4 derbija
3 pobede
1 remi (svi se secamo tog remija)

Sah-mat

pre 6 godina

Gospodo sve ste u pravu ali cinjenica je da je Mazic ostetio Zvezdu ovaj put. To sto on sudi u evropskim takmicenjima ne znaci da moze da gresi u ovako vaznoj utakmici i da za to ne snosi posledice. Uz to taj isti sudija je ostetio Vojvodinu za penal protiv Partizana i tako im pomogao da osvoje titulu. To su cinjenice a sto se tice Terzica sve ste u pravu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (verujem u čuda, 28. maj 2017 17:24) # Link komentara

Vama se ceo fudbal svodi na penale pa vam se sad prividjaju.Vi ne mozete da pobedite nikako osim penalima i ako su svi strucnjaci dokazali da zvezda nije ostecena za penal.
Kako je onda mogao Mazic da vam svira dva penala ako je partizanovac?

Zanimljiv mladic

pre 6 godina

*** kako odmah podanici skoče da brane vođu, zanimljivo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hipofiza, 28. maj 2017 17:32)

A ti brze, bolje da branis svog!

Dusan

pre 6 godina

Evo ja kao iskreni navijač Crvene Zvezde, jos iz doba Jugoslavije kažem da ste vi svi korumpiran i da ste svi dvadeset pet godina radili protiv Zvezde. Svi ste htijeli u Zvezdu jer su tamo bili milioni pa kad su vam se vrata zatvarala ispred nosa okretali ste se protiv Zvezde i radili na njenom urušavanju. Samo da pogledamo od 92 godine koliko ste puta mijenjali statute , zakone samo da Zvezda nebi postala dominantna u Srbiji. Volio bih da neko stisne petlju i jednog dana izadje sa čvrstim dokazima o svemu sto se radilo godinama unazad. Svi bi ste vi meni u prdekanu sa sve Terzićem i Kokezom.

milos

pre 6 godina

do kuce su duvali u istu tikvu, a danas neprijatelji, nisu zatvo
rili jednu utakmicu i pade sve u vodu. Kad pomialis da je dno, ono moze jos dublje, samo me zanima dokle moze da tone ovaj jadni i istroseni nas fudbal?

Munja

pre 6 godina

Nekom je dozvoljeno javno napadanje na predsednike saveza, a neko ko pozeli srecu u buducnosti i trofej klubu dobije ispisnicu. Ja ne znam kakve su one pecurke sto su rasle po terenu, ali vidim da je Terzi fenomenalno.

alcatole

pre 6 godina

Hahahhahah smesno...Jos ce ispasti da je Kokeza Partizanovac, pa ce zvezdasi opet morati da ruse "partizanov savez" koji je sasvim slucajno obojen u crveno-belo, pocevsi od sanog kokeze...

Meni samo nije jasna struktura mozga zvezdinog navijaca koji podrzava terzica..Ja na primer nikada necu moci da podrzavam ovakvu upravu Partizana.

I pored duple krune, uprava napolje!!

dj92

pre 6 godina

Svaku reč vezanu za Terzića potpisujem. Podršku Kokezi nikada! Svaka čast ovom čoveku što je sasuo istinu u lice Terziću. Takođe i Nebojši Petroviću koji je to sinoć uradio u svojoj emisiji. Ostali neka se postide, novinari i sportski radnici, pre svega zbog nedostatka hrabrosti.

zoran

pre 6 godina

Kao da cujem zveckanje...

http://4.bp.blogspot.com/__afiK_MG5kI/THeooEUSQ8I/AAAAAAAABoA/2iOCwtxm6HI/s1600/ball_and_chain%5B1%5D.jpg

veliki strumf

pre 6 godina

Predsednik Kokeza, potpredsednik Toncev, predsednik regiona Branko Stojakovic... Sve proslavljena imena srpskog fudbala, za koje niko ziv ne zna da li su u zivotu sutnuli loptu.

veliki strumf

pre 6 godina

Bolje da zamuknu svi, i Terzic i Vucelic i Kokeza i razni Toncevi, a i ovi instruirani anonimusi iz Zapadne Srbije! Sta se pa oni mesaju, ko su uopste ti bezimeni likovi?

melo

pre 6 godina

Meni se sve čini da u našoj Zvezdi glavnu reč ipak vodi neko ,,iz senke" (da se tako izrazim). Terzić treba da da otkaz i prestane da daje ove sramne izjave, kao navijač Zvezde ne znam da li da se smejem ili da plačem. Ipak mislim da su svi u upravi zvezde nečije marionete za pranje para (a i oni se ugrade tu). Pravi navijači su davno van stadiona i kad dodju oni su na istoku i zapadu, na severu kriminalci i naloženi klinci sa ispranim mozgovima. Dok ne dodje neko kao Čović (kakav god bio i koliko god ga neki mrzeli) čovek zna šta radi, košarkaški klub veliki napredak i posle silnih godina kada smo bili kanta za napucavanje u derbiju konačno gledamo dobar derbi. Treba pomoći i Partizanu jer brz njih nema draži u bilo kom sportu, ipak je derbi nešto posebno svima nama. Veliki pozdrav svim ljubiteljima sporta, delija97

Ivan

pre 6 godina

Sad ce opet neredi na utakmicama reprezentacije. Verovatno ce nas i opet izbaciti. Opet cemo gledati Icu Bogdanova i ekipu...
Verovatno ce i par reprezentativaca (Kolarov, Ivanovic i sl...) naprasno opet zaboraviti da igraju fudbal...
Oproban i uspesan Terzicev recept...
A placeni klinci sa severa iznose Terzicevo misljenje koje je suprotno od 99% Zvezdinih navijaca...
Jooooj Srbijo gde mi deca rastu....

CZ na krilima zmaja

pre 6 godina

Podrška Terziću. Izdrži, moramo da osvojimo FSS i da uništimo Partizan, a onda će sve sudije biti naše, sviraće nam se penali kad bude trebalo, pet ako treba, i osvojićemo sve titule do kraja ovog veka.

dunda

pre 6 godina

poraz mi nije tesko pao ali od kad sam procitao da je sazvana vanredna konferencija odmah posle meca nisam usao na vesti do sad. sramota me je ovog "coveka". rezultati nisu problem, gubile su se titule i sa mnogo boljim timom ali kada te rival pobedi 3 puta u 4 meca pruzis mu ruku i cestitas i to sam uradio sa svim grobarima. problem je sto smo platili (ustvari nismo jos ni platili) 300k eura za igraca koji nije odigrao 15 minuta za polusezonu, od kad smo MI TI? problem je sto covek koji je 2 godine bio u bekstvu drzi lekcije o moralu celoj drzavi. i u partizanu nije nista bolja garnitura ali uspece da se sakriju iza rezultata ove sezone isto kao sto bi i nasi uradili. za nas ne vidim nadu, obraz nema da ode sam, protivkandidata verovatno nece ni imati, vodje dobijaju pare da cute i ne talasaju previse, ne pise nam se dobro...

Mirko

pre 6 godina

Kokeza i svi u savezu treba da budu smenjeni zbog favorizovanja crvene zvezde i zbog sudijske organizacije koja je pretvorena u navijacku grupe iste a ovaj Tvorazan koji se sam sa sobom svadja treba na robiju zbog kradje i zloupotrebe sluzbenog polozaja u OFK Beogradu koji je upropastio i zbog namestanja utakmica u proslom i ovom prvenstvu.

Bonton

pre 6 godina

Znate da se vodi proces njega i opet ste ga stavili na celo Zvezde..zato Zvezda ovako i prolazi..namerno ste ga i stavili tu..da unisti C.Zvezdu...fuj

Deki

pre 6 godina

Zvezdi treba oduzeti 4,5 milona evra koje država daje preko Gazproma, onda da imamo ravnopravne uslove u prvenstvu. Ovako Zvezda dovodi gomilu stranaca i kada nema rezultate onda kriv Tole, Kokeza...

djape korleone

pre 6 godina

Iako je Terzic u najmanju ruku upitna fudbalska licnost, zanimljivo je da nije bilo ovakvih izjava regionalnih saveza kada su predstavnici fkp svakodnevno vrsili pritisak preko saopstenja, novina i sl.
Privatizacija klubova pod hitno, pa ko se kako snadje!

derion

pre 6 godina

Sve je ok,ali kako se kao u vreme Tola,nikad ne obrati onaj koji je prozvan,vec uvek kao preko nekih regionalnih saveza,koji odjednom nadju potrebu da se oglase.Mesecima se sa druge strane sto direktno sto preko medija,optuzivalo I napadalo sve u vezi prvenstva,da je neregularno,namesteno,da se gura jedan klub od strane saveza i sudijske organizacije...itd,kako tad niko iz svih tih reginalnih saveza,pa i sam savez,nije izdavao nikakva saopstenja.

misko

pre 6 godina

Evo ja sam iz Zapadne Srbije o nikome nisam dao podrsku i kako neko moze u moje ima nekome da da nesto..ova drzavai treba da stane pod jednu sljivu..valjda cemo se tad opametiti...Lepo rece Dusan Kovacevic pre neko vece kod Ivana Ivanovica da je "DB ili UDBA oduvek stitila samo one koji su na vlasti i oko nje,a nikad narod i gradjane koje bi trebala"..

GM

pre 6 godina

O Terzicu nema sta da se kaze i doda. Sve se zna.

Ali ovo je samo dokaz da Kokeza glumi i hoce da bude to sto ovaj mu kaze. Tole nad Toletom.

Javlja se zapadna Srbija dan posle derbija, u NEDELJU, u problemu koji jedan klub iz ne njihovog regiona ima sa FSS.

Fudbal=mafija.

Marko

pre 6 godina

Koja njuska majko moja oko njega i Vucele se mi svadjamo : ( Ljudi uživajte u zivotu ostavite se propalog fudbala!
https://youtu.be/P_OtQjWVRMQ

verujem u čuda

pre 6 godina

Gospodo sve ste u pravu ali cinjenica je da je Mazic ostetio Zvezdu ovaj put. To sto on sudi u evropskim takmicenjima ne znaci da moze da gresi u ovako vaznoj utakmici i da za to ne snosi posledice. Uz to taj isti sudija je ostetio Vojvodinu za penal protiv Partizana i tako im pomogao da osvoje titulu. To su cinjenice a sto se tice Terzica sve ste u pravu.

Odgovor na komentar "verujem u cuda"

pre 6 godina

Očigledno nisi gledao sinoć SOS posle derbija, gde su se analizirali svi detalji derbija, a zaključak je bio da je Mažić sudio za 10..!
Nije bio ni jedan penal za zvezdanesterac i jos jednom smo pokazali ko je najbolji klub u Srbiji! 4 derbija
3 pobede
1 remi (svi se secamo tog remija)

Ivan

pre 6 godina

Sad ce opet neredi na utakmicama reprezentacije. Verovatno ce nas i opet izbaciti. Opet cemo gledati Icu Bogdanova i ekipu...
Verovatno ce i par reprezentativaca (Kolarov, Ivanovic i sl...) naprasno opet zaboraviti da igraju fudbal...
Oproban i uspesan Terzicev recept...
A placeni klinci sa severa iznose Terzicevo misljenje koje je suprotno od 99% Zvezdinih navijaca...
Jooooj Srbijo gde mi deca rastu....

Sah-mat

pre 6 godina

Gospodo sve ste u pravu ali cinjenica je da je Mazic ostetio Zvezdu ovaj put. To sto on sudi u evropskim takmicenjima ne znaci da moze da gresi u ovako vaznoj utakmici i da za to ne snosi posledice. Uz to taj isti sudija je ostetio Vojvodinu za penal protiv Partizana i tako im pomogao da osvoje titulu. To su cinjenice a sto se tice Terzica sve ste u pravu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (verujem u čuda, 28. maj 2017 17:24) # Link komentara

Vama se ceo fudbal svodi na penale pa vam se sad prividjaju.Vi ne mozete da pobedite nikako osim penalima i ako su svi strucnjaci dokazali da zvezda nije ostecena za penal.
Kako je onda mogao Mazic da vam svira dva penala ako je partizanovac?

Munja

pre 6 godina

Nekom je dozvoljeno javno napadanje na predsednike saveza, a neko ko pozeli srecu u buducnosti i trofej klubu dobije ispisnicu. Ja ne znam kakve su one pecurke sto su rasle po terenu, ali vidim da je Terzi fenomenalno.

Zanimljiv mladic

pre 6 godina

*** kako odmah podanici skoče da brane vođu, zanimljivo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hipofiza, 28. maj 2017 17:32)

A ti brze, bolje da branis svog!

Tata sine

pre 6 godina

@
Predsednik Kokeza, potpredsednik Toncev, predsednik regiona Branko Stojakovic... Sve proslavljena imena srpskog fudbala, za koje niko ziv ne zna da li su u zivotu sutnuli loptu.
(veliki strumf, 28. maj 2017 18:47)

Izvini prijatelju hoćeš samo da me podsećas gde je ovaj stručnjak za fudbal i sudjenje ( Terza ) igrao fudbal?

veliki strumf

pre 6 godina

Predsednik Kokeza, potpredsednik Toncev, predsednik regiona Branko Stojakovic... Sve proslavljena imena srpskog fudbala, za koje niko ziv ne zna da li su u zivotu sutnuli loptu.

alcatole

pre 6 godina

Hahahhahah smesno...Jos ce ispasti da je Kokeza Partizanovac, pa ce zvezdasi opet morati da ruse "partizanov savez" koji je sasvim slucajno obojen u crveno-belo, pocevsi od sanog kokeze...

Meni samo nije jasna struktura mozga zvezdinog navijaca koji podrzava terzica..Ja na primer nikada necu moci da podrzavam ovakvu upravu Partizana.

I pored duple krune, uprava napolje!!

dunda

pre 6 godina

poraz mi nije tesko pao ali od kad sam procitao da je sazvana vanredna konferencija odmah posle meca nisam usao na vesti do sad. sramota me je ovog "coveka". rezultati nisu problem, gubile su se titule i sa mnogo boljim timom ali kada te rival pobedi 3 puta u 4 meca pruzis mu ruku i cestitas i to sam uradio sa svim grobarima. problem je sto smo platili (ustvari nismo jos ni platili) 300k eura za igraca koji nije odigrao 15 minuta za polusezonu, od kad smo MI TI? problem je sto covek koji je 2 godine bio u bekstvu drzi lekcije o moralu celoj drzavi. i u partizanu nije nista bolja garnitura ali uspece da se sakriju iza rezultata ove sezone isto kao sto bi i nasi uradili. za nas ne vidim nadu, obraz nema da ode sam, protivkandidata verovatno nece ni imati, vodje dobijaju pare da cute i ne talasaju previse, ne pise nam se dobro...

veliki strumf

pre 6 godina

Bolje da zamuknu svi, i Terzic i Vucelic i Kokeza i razni Toncevi, a i ovi instruirani anonimusi iz Zapadne Srbije! Sta se pa oni mesaju, ko su uopste ti bezimeni likovi?

verujem u čuda

pre 6 godina

Gospodo sve ste u pravu ali cinjenica je da je Mazic ostetio Zvezdu ovaj put. To sto on sudi u evropskim takmicenjima ne znaci da moze da gresi u ovako vaznoj utakmici i da za to ne snosi posledice. Uz to taj isti sudija je ostetio Vojvodinu za penal protiv Partizana i tako im pomogao da osvoje titulu. To su cinjenice a sto se tice Terzica sve ste u pravu.

Deki

pre 6 godina

Zvezdi treba oduzeti 4,5 milona evra koje država daje preko Gazproma, onda da imamo ravnopravne uslove u prvenstvu. Ovako Zvezda dovodi gomilu stranaca i kada nema rezultate onda kriv Tole, Kokeza...

misko

pre 6 godina

Evo ja sam iz Zapadne Srbije o nikome nisam dao podrsku i kako neko moze u moje ima nekome da da nesto..ova drzavai treba da stane pod jednu sljivu..valjda cemo se tad opametiti...Lepo rece Dusan Kovacevic pre neko vece kod Ivana Ivanovica da je "DB ili UDBA oduvek stitila samo one koji su na vlasti i oko nje,a nikad narod i gradjane koje bi trebala"..

Mirko

pre 6 godina

Kokeza i svi u savezu treba da budu smenjeni zbog favorizovanja crvene zvezde i zbog sudijske organizacije koja je pretvorena u navijacku grupe iste a ovaj Tvorazan koji se sam sa sobom svadja treba na robiju zbog kradje i zloupotrebe sluzbenog polozaja u OFK Beogradu koji je upropastio i zbog namestanja utakmica u proslom i ovom prvenstvu.

melo

pre 6 godina

Meni se sve čini da u našoj Zvezdi glavnu reč ipak vodi neko ,,iz senke" (da se tako izrazim). Terzić treba da da otkaz i prestane da daje ove sramne izjave, kao navijač Zvezde ne znam da li da se smejem ili da plačem. Ipak mislim da su svi u upravi zvezde nečije marionete za pranje para (a i oni se ugrade tu). Pravi navijači su davno van stadiona i kad dodju oni su na istoku i zapadu, na severu kriminalci i naloženi klinci sa ispranim mozgovima. Dok ne dodje neko kao Čović (kakav god bio i koliko god ga neki mrzeli) čovek zna šta radi, košarkaški klub veliki napredak i posle silnih godina kada smo bili kanta za napucavanje u derbiju konačno gledamo dobar derbi. Treba pomoći i Partizanu jer brz njih nema draži u bilo kom sportu, ipak je derbi nešto posebno svima nama. Veliki pozdrav svim ljubiteljima sporta, delija97

milos

pre 6 godina

do kuce su duvali u istu tikvu, a danas neprijatelji, nisu zatvo
rili jednu utakmicu i pade sve u vodu. Kad pomialis da je dno, ono moze jos dublje, samo me zanima dokle moze da tone ovaj jadni i istroseni nas fudbal?

CZ na krilima zmaja

pre 6 godina

Podrška Terziću. Izdrži, moramo da osvojimo FSS i da uništimo Partizan, a onda će sve sudije biti naše, sviraće nam se penali kad bude trebalo, pet ako treba, i osvojićemo sve titule do kraja ovog veka.

Marko

pre 6 godina

Koja njuska majko moja oko njega i Vucele se mi svadjamo : ( Ljudi uživajte u zivotu ostavite se propalog fudbala!
https://youtu.be/P_OtQjWVRMQ

Dusan

pre 6 godina

Evo ja kao iskreni navijač Crvene Zvezde, jos iz doba Jugoslavije kažem da ste vi svi korumpiran i da ste svi dvadeset pet godina radili protiv Zvezde. Svi ste htijeli u Zvezdu jer su tamo bili milioni pa kad su vam se vrata zatvarala ispred nosa okretali ste se protiv Zvezde i radili na njenom urušavanju. Samo da pogledamo od 92 godine koliko ste puta mijenjali statute , zakone samo da Zvezda nebi postala dominantna u Srbiji. Volio bih da neko stisne petlju i jednog dana izadje sa čvrstim dokazima o svemu sto se radilo godinama unazad. Svi bi ste vi meni u prdekanu sa sve Terzićem i Kokezom.

Terza protiv one politicke stranke to se trenutno desava

pre 6 godina

@
Predsednik Kokeza, potpredsednik Toncev, predsednik regiona Branko Stojakovic... Sve proslavljena imena srpskog fudbala, za koje niko ziv ne zna da li su u zivotu sutnuli loptu.
(veliki strumf, 28. maj 2017 18:47)

Izvini prijatelju hoćeš samo da me podsećas gde je ovaj stručnjak za fudbal i sudjenje ( Terza ) igrao fudbal?
(Tata sine, 28. maj 2017 20:45)

Terza je bio solidan stoper u OFK Beogradu za koji je igrao desetak godina prvoligaskog fudbala. Nista tehnika samo "lopta moze, igrac ne". U to vreme imao je dugu kosu. Igrac tipa Ilija Najdoski.

djape korleone

pre 6 godina

Iako je Terzic u najmanju ruku upitna fudbalska licnost, zanimljivo je da nije bilo ovakvih izjava regionalnih saveza kada su predstavnici fkp svakodnevno vrsili pritisak preko saopstenja, novina i sl.
Privatizacija klubova pod hitno, pa ko se kako snadje!

derion

pre 6 godina

Sve je ok,ali kako se kao u vreme Tola,nikad ne obrati onaj koji je prozvan,vec uvek kao preko nekih regionalnih saveza,koji odjednom nadju potrebu da se oglase.Mesecima se sa druge strane sto direktno sto preko medija,optuzivalo I napadalo sve u vezi prvenstva,da je neregularno,namesteno,da se gura jedan klub od strane saveza i sudijske organizacije...itd,kako tad niko iz svih tih reginalnih saveza,pa i sam savez,nije izdavao nikakva saopstenja.

GM

pre 6 godina

O Terzicu nema sta da se kaze i doda. Sve se zna.

Ali ovo je samo dokaz da Kokeza glumi i hoce da bude to sto ovaj mu kaze. Tole nad Toletom.

Javlja se zapadna Srbija dan posle derbija, u NEDELJU, u problemu koji jedan klub iz ne njihovog regiona ima sa FSS.

Fudbal=mafija.

Bonton

pre 6 godina

Znate da se vodi proces njega i opet ste ga stavili na celo Zvezde..zato Zvezda ovako i prolazi..namerno ste ga i stavili tu..da unisti C.Zvezdu...fuj

dj92

pre 6 godina

Svaku reč vezanu za Terzića potpisujem. Podršku Kokezi nikada! Svaka čast ovom čoveku što je sasuo istinu u lice Terziću. Takođe i Nebojši Petroviću koji je to sinoć uradio u svojoj emisiji. Ostali neka se postide, novinari i sportski radnici, pre svega zbog nedostatka hrabrosti.

Delija

pre 6 godina

Terza polako da kupi kofere...I solidan budzet je imao i trenera i nekoliko bisera koje je kasnije prodao i nista nije uradio...dovidjenja

zoran

pre 6 godina

Kao da cujem zveckanje...

http://4.bp.blogspot.com/__afiK_MG5kI/THeooEUSQ8I/AAAAAAAABoA/2iOCwtxm6HI/s1600/ball_and_chain%5B1%5D.jpg

verujem u čuda

pre 6 godina

Gospodo sve ste u pravu ali cinjenica je da je Mazic ostetio Zvezdu ovaj put. To sto on sudi u evropskim takmicenjima ne znaci da moze da gresi u ovako vaznoj utakmici i da za to ne snosi posledice. Uz to taj isti sudija je ostetio Vojvodinu za penal protiv Partizana i tako im pomogao da osvoje titulu. To su cinjenice a sto se tice Terzica sve ste u pravu.

djape korleone

pre 6 godina

Iako je Terzic u najmanju ruku upitna fudbalska licnost, zanimljivo je da nije bilo ovakvih izjava regionalnih saveza kada su predstavnici fkp svakodnevno vrsili pritisak preko saopstenja, novina i sl.
Privatizacija klubova pod hitno, pa ko se kako snadje!

veliki strumf

pre 6 godina

Bolje da zamuknu svi, i Terzic i Vucelic i Kokeza i razni Toncevi, a i ovi instruirani anonimusi iz Zapadne Srbije! Sta se pa oni mesaju, ko su uopste ti bezimeni likovi?

Sah-mat

pre 6 godina

Gospodo sve ste u pravu ali cinjenica je da je Mazic ostetio Zvezdu ovaj put. To sto on sudi u evropskim takmicenjima ne znaci da moze da gresi u ovako vaznoj utakmici i da za to ne snosi posledice. Uz to taj isti sudija je ostetio Vojvodinu za penal protiv Partizana i tako im pomogao da osvoje titulu. To su cinjenice a sto se tice Terzica sve ste u pravu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (verujem u čuda, 28. maj 2017 17:24) # Link komentara

Vama se ceo fudbal svodi na penale pa vam se sad prividjaju.Vi ne mozete da pobedite nikako osim penalima i ako su svi strucnjaci dokazali da zvezda nije ostecena za penal.
Kako je onda mogao Mazic da vam svira dva penala ako je partizanovac?

derion

pre 6 godina

Sve je ok,ali kako se kao u vreme Tola,nikad ne obrati onaj koji je prozvan,vec uvek kao preko nekih regionalnih saveza,koji odjednom nadju potrebu da se oglase.Mesecima se sa druge strane sto direktno sto preko medija,optuzivalo I napadalo sve u vezi prvenstva,da je neregularno,namesteno,da se gura jedan klub od strane saveza i sudijske organizacije...itd,kako tad niko iz svih tih reginalnih saveza,pa i sam savez,nije izdavao nikakva saopstenja.

veliki strumf

pre 6 godina

Predsednik Kokeza, potpredsednik Toncev, predsednik regiona Branko Stojakovic... Sve proslavljena imena srpskog fudbala, za koje niko ziv ne zna da li su u zivotu sutnuli loptu.

Odgovor na komentar "verujem u cuda"

pre 6 godina

Očigledno nisi gledao sinoć SOS posle derbija, gde su se analizirali svi detalji derbija, a zaključak je bio da je Mažić sudio za 10..!
Nije bio ni jedan penal za zvezdanesterac i jos jednom smo pokazali ko je najbolji klub u Srbiji! 4 derbija
3 pobede
1 remi (svi se secamo tog remija)

GM

pre 6 godina

O Terzicu nema sta da se kaze i doda. Sve se zna.

Ali ovo je samo dokaz da Kokeza glumi i hoce da bude to sto ovaj mu kaze. Tole nad Toletom.

Javlja se zapadna Srbija dan posle derbija, u NEDELJU, u problemu koji jedan klub iz ne njihovog regiona ima sa FSS.

Fudbal=mafija.

Tata sine

pre 6 godina

@
Predsednik Kokeza, potpredsednik Toncev, predsednik regiona Branko Stojakovic... Sve proslavljena imena srpskog fudbala, za koje niko ziv ne zna da li su u zivotu sutnuli loptu.
(veliki strumf, 28. maj 2017 18:47)

Izvini prijatelju hoćeš samo da me podsećas gde je ovaj stručnjak za fudbal i sudjenje ( Terza ) igrao fudbal?

Dusan

pre 6 godina

Evo ja kao iskreni navijač Crvene Zvezde, jos iz doba Jugoslavije kažem da ste vi svi korumpiran i da ste svi dvadeset pet godina radili protiv Zvezde. Svi ste htijeli u Zvezdu jer su tamo bili milioni pa kad su vam se vrata zatvarala ispred nosa okretali ste se protiv Zvezde i radili na njenom urušavanju. Samo da pogledamo od 92 godine koliko ste puta mijenjali statute , zakone samo da Zvezda nebi postala dominantna u Srbiji. Volio bih da neko stisne petlju i jednog dana izadje sa čvrstim dokazima o svemu sto se radilo godinama unazad. Svi bi ste vi meni u prdekanu sa sve Terzićem i Kokezom.

misko

pre 6 godina

Evo ja sam iz Zapadne Srbije o nikome nisam dao podrsku i kako neko moze u moje ima nekome da da nesto..ova drzavai treba da stane pod jednu sljivu..valjda cemo se tad opametiti...Lepo rece Dusan Kovacevic pre neko vece kod Ivana Ivanovica da je "DB ili UDBA oduvek stitila samo one koji su na vlasti i oko nje,a nikad narod i gradjane koje bi trebala"..

Zanimljiv mladic

pre 6 godina

*** kako odmah podanici skoče da brane vođu, zanimljivo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hipofiza, 28. maj 2017 17:32)

A ti brze, bolje da branis svog!

Ivan

pre 6 godina

Sad ce opet neredi na utakmicama reprezentacije. Verovatno ce nas i opet izbaciti. Opet cemo gledati Icu Bogdanova i ekipu...
Verovatno ce i par reprezentativaca (Kolarov, Ivanovic i sl...) naprasno opet zaboraviti da igraju fudbal...
Oproban i uspesan Terzicev recept...
A placeni klinci sa severa iznose Terzicevo misljenje koje je suprotno od 99% Zvezdinih navijaca...
Jooooj Srbijo gde mi deca rastu....

Munja

pre 6 godina

Nekom je dozvoljeno javno napadanje na predsednike saveza, a neko ko pozeli srecu u buducnosti i trofej klubu dobije ispisnicu. Ja ne znam kakve su one pecurke sto su rasle po terenu, ali vidim da je Terzi fenomenalno.

Bonton

pre 6 godina

Znate da se vodi proces njega i opet ste ga stavili na celo Zvezde..zato Zvezda ovako i prolazi..namerno ste ga i stavili tu..da unisti C.Zvezdu...fuj

melo

pre 6 godina

Meni se sve čini da u našoj Zvezdi glavnu reč ipak vodi neko ,,iz senke" (da se tako izrazim). Terzić treba da da otkaz i prestane da daje ove sramne izjave, kao navijač Zvezde ne znam da li da se smejem ili da plačem. Ipak mislim da su svi u upravi zvezde nečije marionete za pranje para (a i oni se ugrade tu). Pravi navijači su davno van stadiona i kad dodju oni su na istoku i zapadu, na severu kriminalci i naloženi klinci sa ispranim mozgovima. Dok ne dodje neko kao Čović (kakav god bio i koliko god ga neki mrzeli) čovek zna šta radi, košarkaški klub veliki napredak i posle silnih godina kada smo bili kanta za napucavanje u derbiju konačno gledamo dobar derbi. Treba pomoći i Partizanu jer brz njih nema draži u bilo kom sportu, ipak je derbi nešto posebno svima nama. Veliki pozdrav svim ljubiteljima sporta, delija97

Mirko

pre 6 godina

Kokeza i svi u savezu treba da budu smenjeni zbog favorizovanja crvene zvezde i zbog sudijske organizacije koja je pretvorena u navijacku grupe iste a ovaj Tvorazan koji se sam sa sobom svadja treba na robiju zbog kradje i zloupotrebe sluzbenog polozaja u OFK Beogradu koji je upropastio i zbog namestanja utakmica u proslom i ovom prvenstvu.

dj92

pre 6 godina

Svaku reč vezanu za Terzića potpisujem. Podršku Kokezi nikada! Svaka čast ovom čoveku što je sasuo istinu u lice Terziću. Takođe i Nebojši Petroviću koji je to sinoć uradio u svojoj emisiji. Ostali neka se postide, novinari i sportski radnici, pre svega zbog nedostatka hrabrosti.

alcatole

pre 6 godina

Hahahhahah smesno...Jos ce ispasti da je Kokeza Partizanovac, pa ce zvezdasi opet morati da ruse "partizanov savez" koji je sasvim slucajno obojen u crveno-belo, pocevsi od sanog kokeze...

Meni samo nije jasna struktura mozga zvezdinog navijaca koji podrzava terzica..Ja na primer nikada necu moci da podrzavam ovakvu upravu Partizana.

I pored duple krune, uprava napolje!!

Terza protiv one politicke stranke to se trenutno desava

pre 6 godina

@
Predsednik Kokeza, potpredsednik Toncev, predsednik regiona Branko Stojakovic... Sve proslavljena imena srpskog fudbala, za koje niko ziv ne zna da li su u zivotu sutnuli loptu.
(veliki strumf, 28. maj 2017 18:47)

Izvini prijatelju hoćeš samo da me podsećas gde je ovaj stručnjak za fudbal i sudjenje ( Terza ) igrao fudbal?
(Tata sine, 28. maj 2017 20:45)

Terza je bio solidan stoper u OFK Beogradu za koji je igrao desetak godina prvoligaskog fudbala. Nista tehnika samo "lopta moze, igrac ne". U to vreme imao je dugu kosu. Igrac tipa Ilija Najdoski.

Deki

pre 6 godina

Zvezdi treba oduzeti 4,5 milona evra koje država daje preko Gazproma, onda da imamo ravnopravne uslove u prvenstvu. Ovako Zvezda dovodi gomilu stranaca i kada nema rezultate onda kriv Tole, Kokeza...

dunda

pre 6 godina

poraz mi nije tesko pao ali od kad sam procitao da je sazvana vanredna konferencija odmah posle meca nisam usao na vesti do sad. sramota me je ovog "coveka". rezultati nisu problem, gubile su se titule i sa mnogo boljim timom ali kada te rival pobedi 3 puta u 4 meca pruzis mu ruku i cestitas i to sam uradio sa svim grobarima. problem je sto smo platili (ustvari nismo jos ni platili) 300k eura za igraca koji nije odigrao 15 minuta za polusezonu, od kad smo MI TI? problem je sto covek koji je 2 godine bio u bekstvu drzi lekcije o moralu celoj drzavi. i u partizanu nije nista bolja garnitura ali uspece da se sakriju iza rezultata ove sezone isto kao sto bi i nasi uradili. za nas ne vidim nadu, obraz nema da ode sam, protivkandidata verovatno nece ni imati, vodje dobijaju pare da cute i ne talasaju previse, ne pise nam se dobro...

CZ na krilima zmaja

pre 6 godina

Podrška Terziću. Izdrži, moramo da osvojimo FSS i da uništimo Partizan, a onda će sve sudije biti naše, sviraće nam se penali kad bude trebalo, pet ako treba, i osvojićemo sve titule do kraja ovog veka.

milos

pre 6 godina

do kuce su duvali u istu tikvu, a danas neprijatelji, nisu zatvo
rili jednu utakmicu i pade sve u vodu. Kad pomialis da je dno, ono moze jos dublje, samo me zanima dokle moze da tone ovaj jadni i istroseni nas fudbal?

Marko

pre 6 godina

Koja njuska majko moja oko njega i Vucele se mi svadjamo : ( Ljudi uživajte u zivotu ostavite se propalog fudbala!
https://youtu.be/P_OtQjWVRMQ

zoran

pre 6 godina

Kao da cujem zveckanje...

http://4.bp.blogspot.com/__afiK_MG5kI/THeooEUSQ8I/AAAAAAAABoA/2iOCwtxm6HI/s1600/ball_and_chain%5B1%5D.jpg

Delija

pre 6 godina

Terza polako da kupi kofere...I solidan budzet je imao i trenera i nekoliko bisera koje je kasnije prodao i nista nije uradio...dovidjenja