Tenis 208

Petak, 12.05.2017.

19:23

"Novakov koncept? Zagrljaji, ljubav i Pepe Imas"

Pepe Imas, mentalni trener i spiritualni guru Novaka Đokovića, kaže da najbolji srpski sportista funkiconiše po konceptu – "zagrljaj, ljubav i Pepe Imas".

"Novakov koncept? Zagrljaji, ljubav i Pepe Imas" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

208 Komentari

Sortiraj po:

Negativni

pre 6 godina

Apsolutno je njegova stvar kako će da vodi svoju karijeru. Sećam se, kada je počinjao, ovde su isto ovako pljuvali Vajdu i veliki srpski teniski stručnjaci su predlagali razne trenere umesto njega. A on sa Vajdom osvojio 12 GS-a.
Da li je Pepe Imaz za njega dobar ili ne, pokazaće se. Ali, ljudi, on više nije u godinama kada se razbijaju protivnici turnir za turnirom. Pogledajte Mareja, usporio je i nema više snage kao nekad. Nadal se vratio posle dve godine, ali pitanje je koliko će još izdržati. Do RG-a najviše.
Federer igra tri turnira za šest meseci, inače ne bi imao snage ni prvo kolo da prodje. Strpite se malo, osvojiće vam Djole još neki veliki turnir da možete da se busate u grudi kao da ste ga vi lično trenirali.

Masha

pre 6 godina

Stvarno mi je dosta ovih sto stalno pitaju 'kako mozete tako da govorite o Novaku, pa on je nas najbolji... on je donirao...'". Pa mozemo!
Ako imas prijatelja kome ne ide dobro, jer treba da se smeskam sa njim i govorim mu da je najbolji? Pa, naravno da necu! Reci cu mu puko si, promeni nesto (ako hoces). Prijatelj ti je onaj ko te kritikuje, a ne ko ti pevusi da je sve u redu... Ovo je stvarno bio malo jaci trening za Nadala, velika razlika u klasi danas.
A taj Pepe i MArko samo sede onako belo, bez ikakvih reakcija, kao i Novak... Moj zakljucak je da je Novak sam kriv, jer sam biras ljude kojima se okruzujes. I vukovi dolaze u odelu ovcijem. Ja kada sam cula kako mu se Jelena obraca sa majke ti, bila sam zapanjena. Ja tako ne kazem nekome cak ni kada se svadjam. Gde je tu postovanje, podrska? Nije mudar taj nas Novak, naivan je i gord, kombinacija za ocaj. I u takvoj krizi jos pravi drugo dete! Nece se tako resiti problemi u braku. Ovo je sad prilika za njega da odraste, sazri. Ako uspe, super, ako ne, bice mi zao.

baki

pre 6 godina

Sada je, ako nista drugo, bar kristalno jasno sta je Novakov problem, zbog cega je posle osvajanja Rolan Garosa zapao u rezultatsku krizu. Hajde da svi budemo realni, kakve je rezultate postizao kada su se pitali Vajda i Beker, a kakve od kada ga Imaz vodi. Sta mu je trebao taj covek u timu nije mi jasno... Zelim Novaku sve najbolje. Ako Imaz ostane kod njega tonuce sve dublje na ATP rang listi, a uticaj na svest i dusu je posebna tema.

Lepa

pre 6 godina

Novak je prvo covek.pa sve ostalo.a oni koji ga kritikuju i daju mu savete,verovatno nisu zadovoljni svojim zivotom.Novace samo napred.uz tebe sam i kad pobedjujes i kad gubis.

Ivan

pre 6 godina

Možda je bolje da piše "mržnja i rat". Čovek propagira ljubav i mir (bar javno) i to je za tebe i ove što su ti pluseve lupali sekta. Šta je loše u širenju ljubavi?? Naravno, osim ako nije foliranje zarad nekog interesa.
(dominus, 13. maj 2017 00:03)

Pitam se pitam, kako li on to siri lubav...

majvuk

pre 6 godina

Ma sve je to ok...ali da bi bio prvi opet, a moze, on mora da batali tu filozofiju i da se vrati krvavom radu i da ima zelju da bude najbolji opet...ni jedno ni drugo nema vise. Ljubav ? Sve ok, dete, zena, prijatelji...sve to ostavis van terena i kidas . Ovim stavom i igrom ce ispasti iz top 10 ove godine.

ne bese to tako davno

pre 6 godina

Kada smo poslednji put videli Novakovog strica u loži, onog momenta kada se pojavio Imaz.Da ne pominjem oca i majku. Prva stvar koju svaka sekta zahteva od svojih žrtava je da prekinu sve veze sa porodicom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogu 'fala što sam Lala, 13. maj 2017 00:07)

Ja sam oca i majku videla u lozi sad u MC.
To sto se tice sportskih desavanja. Sto se tice privatnih videla sam ih zajedno na Kopaoniku, na raznim koncertima, u Beogradu....

gigatrend

pre 6 godina

@ Dragan: "Ovaj spanac je u njegovom timu 4 godine, sto znaci da je Novak sve uspehe ostvario upravo u tom periodu saradnje."

Da se razumemo, navijač sam Novaka Đokovića od kad se pojavio na teniskom nebu, i želim mu sve najbolje u karijeri, ali ovo je totalna neistina. 4 godine unazad znamo za svaki korak i svaku promenu u Novakovom timu, znali smo sve o Pjeru i Tesli, a ovog prevaranta od čoveka je uspešno krio (pitam se zašto bi? - sad bih ga i ja krio, ali onda...)!! Nije istina da je taj čovek u timu 4 godine, već je istina da je sve krenulo naopako od kada je on postao "glavni trener" Novaka Đokovića. Jedno vreme se to nije videlo zbog velike zalihe bodova, a kada je sve postalo očogledno, već je bilo kasno.

Srećko

pre 6 godina

Slabo se razumem u tenis. Zašto su čelendžeri uskraćeni za Novakovu ljubav i poštovanje? Šta bi trebalo da se desi da Nole malo tu životnu filosofiju velikog maga Pepe Imaga proširi i na taj segmet tenisa?

ne vidim balvan u oku svom

pre 6 godina

Novak je mnogo puta do sada pokazao da ume da pronađe put do vrha. Tako će biti i ovaj put a vi koji tako savršeno znate šta mu je činiti, ko mu je prijatelj a ko ga loži za novac, malo pospremite sopstvene živote pa kad postignete neke konkretne rezultate dobrodošli ste da delite savete. Do tada, pokrijte se ušima.

XL

pre 6 godina

ATP entry lista služi da se najbolji ne bi sastajali u prvim kolima. Za nju se ne dobija nikakva medalja ili priznanje. To nije nikakvo merilo. Važne su titule poglavito GS. Od aktivnih tenisera, prema tome, prvi je RF, pa RN i NDJ. Andy je iza njih. Kako možeš biti najbolji a igrati onako kako Škot trenutno igra. Zbog ranijih zasluga! Nema nikakvog smisla, jer su ranije zasluge pomenute trojke neuporedivo veće. Reći da je Škot trenutno najbolji na svetu je smešno jer vidimo da je on trenutno daleko od toga.

Aca

pre 6 godina

Prvi put cu navijati za Nadala protiv Noleta jer sto pre dozivi sportski slom valjda ce se resiti parazita oko sebe.
I to nije vazno samo zbog povratka na vrh ATPa vec zbog njegovog nastavka zivota u kome mu zelim svu srecu.

Vojvoda Zivojin Misic

pre 6 godina

Ovaj mi sa ovom pricom lici na one sto dolaze na kucnu adresu i pokusavaju da mi uvale filter za vodu ili Kirby, nekima se zgadi taj koncept nastupa i prezentacije, a neki se prime! Novak se primio...

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Od strucnjaka koji prate tenis od pojave Djokovica nije ni za ocekivati drugo od komentara tipa, kobasice,slanine,pljeskavice i sl, tenis na ovom nivou je pre svega mentalna igra u kojoj je hvala bogu nas Novak cetiri duge godine bio i tata i mama svima na ATP...ejjjjj cetiri godine apsolutni dominus a deset godina u medju tri!!! i sad jos pljuvacina? Pa amerikanci koji imaju vise terena za tenis u LA nego mi stanovnika nisu u celoj svojoj istoriji imali ovakvog igraca o englezima da ne pricam...

Nenad

pre 6 godina

@doberman, dakle formalno, skolsko obrazovanje obezbedjuje da ljudi ne budu naivni? Cekaj, sta onda bi sa ovim generacijama odraslim u komunizmu- isli redovno u skole, ni propustenog casa, a verovali da je Tito besmrtan, Jugoslavija najaca zemlja na svetu koja odrzava balans izmedju SAD i Rusije i ko zna jos koliko djavola? Ne znam u kom svetu ti zivis i koliko skole imas ali Novak je sigurno ostroumniji od 90% populacije Srbije, bilo sa ili bez skole....Inace imam univerzitetsku diplomu i zivim i radim u Kanadi- o Srbima u matici mislim da su neverovatno naivni i podlozni manipulaciji- pa pogledajte samo ko vam novi predsednik. Dakle pokrivanje usima i psssst...

Milan

pre 6 godina

Lukav je Pepe, našao žrtvu i cedi je. Naravno ko može da bude protiv ljubavi, prijateljstva, zagrljaja. Ali to je valjda sastavni deo života, svako treba da voli svoju porodicu, ženu, devojku,poštuje prave i iskrene prijatelje, grli se sa najbližima, ali da mi neko naplaćuje debelo tu svoju filozofiju, pa stvarno bi trebalo da imam jako nizak IQ pa da u to poverujem.
Pametan je Pepe kad je uspeo da Noletu proda (preko brata) tu svoju filozofiju. Ima jedna stara, dobra izreka: "Ovce treba šišati"

beograd_moskva

pre 6 godina

"je podredio sve da bi pomogao svom bratu koji je cetiri godine u hronicnoj depresiji."

Vidi mu se iz pogleda da je u depresiji. A za takve slucajeve je psiholog zaduzen, a ne ovaj... I zasto ih voda sa sobom? Porodicni problemi se ostave kod kuce, jedino sad ako se boje Marka da ostave samog, to je druga prica.

Hajle Selasije, Car Afrike i Azije

pre 6 godina

i vidovita Zorka je pricala isto dok je nisu uhapsili za prevaru. Tom Kruz je hodajuci guru svoje "crkve"'. Ima mnogoprimera slicnog ponasanja. Ovo ce biti klasican primer ponasanja zbog koga ce mnogima biti zao jednog dana sto su propustili sanse. Ja ovog imama razumem u potpunosti. odabrao je put i radi to najbolje sto moze .

Sektasenje jasta!

pre 6 godina

Ja mislim da Sinod treba tu da odreaguje. Da se Novaku preporuci da provede mesec dana sa zivahnim monasima na Svetoj Gori. Cak mozda i Pepeta da povede. Ljubav da se siri.

solskjaer

pre 6 godina

budimo realni, nole je redovno zavrsio samo osmoljetku, ima i maturu sportske gimnazije, al tu zgradu nikad nije video, jednom izasao u kladionicu i ozenio prvu kelnericu koju video, njegov zivot je bio kuca poso, decko je vredan, jednostavan, prost covek, igra dosadan tenis sa linije al radi, radi, ne dobija kreativnoscu i talentom. e to je najlaksi plen yogi gurua, pogodan za manipulaciju, bez kritickog stava, neuk, navikao na eksploataciju, i jos 300 djavla je tu sad.
(doberman, 12. maj 2017 23:09)

Човек каже за Новака да је неук и још добије 85% лајкова !? Заиста невероватно колико себи дајемо за право да критикујемо друге...

Secanje

pre 6 godina

Mislim da se svi secamo cuvene pobede kada je na kraju meca vristao "jaciii si ku**c breeeee!!" E, to je sportista. Svi koji su odigrali makar fudbal na golove cije su stative bile cigle, znaju o cemu pricam.

zainteresovani

pre 6 godina

@Bane
"Meni liči na mešavinu konkviskadora i inkvizitora."

Ja nesto stalno pominjem kombinaciju poglavice Dzeronima sa osmehom Mona Lise!

Pustite komentar

pre 6 godina

Pitam se baš da'l je isto tako, u ne tako davnoj prošlosti, "voleo" svoje protivnike kada im je svima redom delio "krompire"?

zainteresovani

pre 6 godina

Najbolje ce biti kada Pepe uzme veliku kintu (Novak, Verdasko, Geraldo, i svi drugi anonimni) pa zvanicno sponzorise Novaka pa majica bude i na terenu ne samo u lozi.

novikorisnik

pre 6 godina

da nema žene, ne bi bilo ni pepea...gđa ne zna šta će od sebe pa izmišlja razno razne trendove...te vegan, te pepe imaš, pa će biti pepe nemaš...samo čekam novu izmišljotinu...a nole, pa nije mi baš jasan...kako ga je tako stegla da ne može da mrdne...ili radi po njenom samo da bi održao mir u kući dok lupa lopticu, a posle...qq lele, bež'te noge us..ću vas...

gigatrend

pre 6 godina

@ Dragan: "Ovaj spanac je u njegovom timu 4 godine, sto znaci da je Novak sve uspehe ostvario upravo u tom periodu saradnje."

Da se razumemo, navijač sam Novaka Đokovića od kad se pojavio na teniskom nebu, i želim mu sve najbolje u karijeri, ali ovo je totalna neistina. 4 godine unazad znamo za svaki korak i svaku promenu u Novakovom timu, znali smo sve o Pjeru i Tesli, a ovog prevaranta od čoveka je uspešno krio (pitam se zašto bi? - sad bih ga i ja krio, ali onda...)!! Nije istina da je taj čovek u timu 4 godine, već je istina da je sve krenulo naopako od kada je on postao "glavni trener" Novaka Đokovića. Jedno vreme se to nije videlo zbog velike zalihe bodova, a kada je sve postalo očogledno, već je bilo kasno.

Felix

pre 6 godina

Pa jel ovaj covek ima obraz.?
Jel on cuje sam sebe uopste sta prica..?
Sve kao neka ljubav,postovanje bla bla..a rezultata nigde.
Znaci prosto je cinjenica da odkad je Novak poceo da saradjuje sa njim da su Novakovi rezultati krenuli strmoglavo da padaju.
Al eto,i pored te cinjenice nas ovaj covek obmanjuje i govori kako je sve u najboljem redu.
Sve bi to bilo uredu pa neka Novak ako treba i da siri ljubav,zagrljaje,al da sa druge strane ostvaruje vrhunske rezultate,jer cilj opravdava sredstvo.
Al nazalost nas Novakovih navijaca,Novak je sad postao prosek teniser,a ovaj covek ni ne pimislja da napusti Novaka.

dominus

pre 6 godina

Okej je da on voli i postuje druge, ali ovaj nivo je vec sekta, covece, na autu pise ljubav i mir, na majicama, na lancicu, na svemu, ocigledno je da je to preterivanje i vec sektasenje, stvarno nema smisla
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lola, 12. maj 2017 23:28)

Možda je bolje da piše "mržnja i rat". Čovek propagira ljubav i mir (bar javno) i to je za tebe i ove što su ti pluseve lupali sekta. Šta je loše u širenju ljubavi?? Naravno, osim ako nije foliranje zarad nekog interesa.

ona

pre 6 godina

Nije uredu da ga vređate po osnovu obrazovanja, covek je skolovan u inostranstvu da postane vhunski sportista...Imez je sektas a Noletu je potrebna pomoć...gde su ti sveštenici kojima je donirao novac..? Dajte kao publika da se organizujemo nekako, napravimo protest makar na Facebook u i da mu pokažemo da nije sam i šta je stvarno ljubav!

romantični trio

pre 6 godina

Na kraju će Novak kao i uvek u ovakvim pričama kad žene kolo vode, završiti i kao rogonja. Zapamtite ovo! Uvek je tako.
Volimo te Nole, ali ne zameri što ćemo uživati u nastavku priče o ovom triu. Sam si kriv.

Mix

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da i jednu ruznu rec kazete o coveku koji je samo u jednom pojedinacnom slucaju donirao 500.000 evra za pomoc stradalim ljudima od poplava.Da ne pricamo o jos mnogo donacija,za koje se i ne zna mnogo u javnosti.I da,NIJE bio duzan ni dinar da da,ni porez da placa Srbiji,jer ne zaradjuje ovde,a ipak jeste dao mnogo.O radosti koju nam je pruzao svih ovih godina,za ljude koji istinski vole tenis,da i ne govorim.Stidite se.

Ceda

pre 6 godina

Mnogo volim Noleta, ali ce Rafa da ga pokida dok mu bude pokazivao ljubav. Pritisli i zena i brat i guru, jadan covek ne zna sta ga je snaslo.

Bogu 'fala što sam Lala

pre 6 godina

Kada smo poslednji put videli Novakovog strica u loži, onog momenta kada se pojavio Imaz.Da ne pominjem oca i majku. Prva stvar koju svaka sekta zahteva od svojih žrtava je da prekinu sve veze sa porodicom.

Bogu 'fala što sam Lala

pre 6 godina

Pa zar treba veći dokaz nekome da je Novak pod uticajem Pepeova sekte od ovih reči. Jedan od najvećih tenisera ikada ćuti dok ovaj šarlatan ubacuje svoje ime u frazu koja treba da predstavlja Novakov životni kredo. Pogledajte na youtubeu Imazovu "seansu" i videćete i sami kakvo je to sektašenje.

doberman

pre 6 godina

budimo realni, nole je redovno zavrsio samo osmoljetku, ima i maturu sportske gimnazije, al tu zgradu nikad nije video, jednom izasao u kladionicu i ozenio prvu kelnericu koju video, njegov zivot je bio kuca poso, decko je vredan, jednostavan, prost covek, igra dosadan tenis sa linije al radi, radi, ne dobija kreativnoscu i talentom. e to je najlaksi plen yogi gurua, pogodan za manipulaciju, bez kritickog stava, neuk, navikao na eksploataciju, i jos 300 djavla je tu sad.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ anica - Ma bravo 👏 za ovaj ljubavni citat! Tvoj dečko je vjerovatno veliki srećnik što te ima ? 💑 . VERUJEM U LJUBAV , ZA NJU DAJEM SVE I SUZE I VINO ISPIJAM ZBOG NJE . . . !

Vonald Vegan

pre 6 godina

Kao sto se provlaci prica da je Novak vegan vec godinama, a 20012. ili 2013. objavio knjigu o ishrani koja sigurno nije veganska, tako se sada .potura proca da je Pepe u timu vec 4 godine, a prvi put se o njemu cuje negde oko turnira u Parizu. Znaci ili ga je dobro krio kao aduta ili je on samo poznanstvo preko njegovog brata sada unapredio u clanstvo u timu.

lola

pre 6 godina

Okej je da on voli i postuje druge, ali ovaj nivo je vec sekta, covece, na autu pise ljubav i mir, na majicama, na lancicu, na svemu, ocigledno je da je to preterivanje i vec sektasenje, stvarno nema smisla

sasa jokic

pre 6 godina

Kada Nile skapira da ljubav i vrhunski tenis ne idu zajedno, sve ce doci na svoje. Profi tenis znaci "zgazi" protivnika, "pokidaj ga" a ne daj mu ljubav. Ljubav ostavi za van terena, tako da je ovo totalno promasena saradnja, totalno.

Zoran

pre 6 godina

Ne znam?
Ako vrhunski profesionalni sportista u svom protivniku ne vidi sportskog neprijatelja i ne "mrzi" ga na sportski način dok traje meč ne samo u tenisu nego u svim sportovima, i idividualnim i ekipnim, zaista mi nije jasno kako može da stigne do očekivane pobede?

Već sutra oko 18 časova videćemo.

ccc?

pre 6 godina

Deca cveca i hipi pokret... Ali to je bilo 70 tih godina? Ljubav? Zna se gde je ljubav neophodna? Ovo je bre tenis, ne zamlacuj ga sa tim. Covek treba da igra i trenira a neka vodi ljubav sa svojom zenom.

E pa, svašta

pre 6 godina

@sasha, 12. maj 2017 19:43
Ti znaš da Djole ima potrebu da se dopadne svima, da nije mogao da podnese poraz, pa danas izmišlja povrede?!?
Nastavi da mlaltiš i lupetaš; sad imaš puno plusića, a možda dobiješ i zvaničnu medalju..

Pepe i amor

pre 6 godina

A nekada mu je u loži sedela Marija Šarapova i upućivala poglede pune prijteljstva!!! A sada tu sedi Pepe Imaz sa odličnom frizurom i daje mu poglede pune ljubavi!! E Nole Nole dobar si teniser ali baš baš baš ne umeš da sebi izabereš pravo drustvo..

zpt2901

pre 6 godina

Novače, ti si pametan čovek i najbolje znaš šta tebi treba. Ne svođa mi se osmeh na licu tog Pepea. Da li je možda u pitanju i teorija zavere pa da te smaknu sa mesta broj 1. Ne sviđa mi se što poklanjaš svoje srce publici posle pobede. Imaš ti kome da poklanjaš svoje srce a ne i onima koji ti zvižde tokom meča. Samo napred ka 1.

hehe

pre 6 godina

"Success = Happiness = Love
Therefore LOVE = SUCCESS”

Ne vidim nista lose iz ovog koncepta koji prirodno sledi iz navedene realcije izmedju uspeha srece i ljubavi.

Nidza

pre 6 godina

Evo Nole ja sam lekar, razumem psihijatriju dobrano i zagrlicu te za 100 puta manju sumu. Posadicu dzabe i desetak stabala pride da jos mozes da se grlis.

milos

pre 6 godina

on ako igra za pare tu onda prestaje ljubav vec posao..na i ti sigurno dobijas neku paru...to je kao kada bi zenu placao posle svako s... sa njom...to onda nije brak vec nesto drgo..tako da tu ta teorija njegova pada u vodu...al prorpdno je da covek voli ono sto radi i kada covek radi on sto voli je idealno..al samo to ima da se kaze u vezi sa tom temom..a ovaj lik od toga pravi posao..n

Патас

pre 6 godina

Није ми јасно зашто Новак није запослио неког психолога умјесто овог лика. Многи спортисти имају психолога у свом тиму. Какве овај човјек има референце из психологије као науке? Очигледно никакве. Какво је то занимање гуру или лајфкоуч. Смијешно. Емоционална интелигенција се не жоже научити. Ако имаш 29 година и треба ти неко да те научи како да артикулишеш своје емоције на терену и у животу онда нешто ту није у реду. Ако си емоционално незрео у 29ој години онда то никад нећеш ни бити.

BeKo

pre 6 godina

"Šta jedna osoba daje drugoj? Ona daje od sebe, od najskupocenijeg što ima, ona daje od svog života.
To ne znači nužno da ona žrtvuje svoj život za drugu osobu – već da joj daje od onoga što u njoj živi; ona joj daje od svoje radosti, svog interesovanja, razumevanja, znanja, humora, od svoje tuge – sve izraze i manifestacije onoga što u njoj živi.
Aktivni karakter ljubavi ogleda se u činjenici da ona uvek sadrži određene osnovne elemente, zajedničke svim oblicima ljubavi. To su: briga, odgovornost, poštovanje i znanje. Ljubav je aktivna zainteresovanost za život i rast onoga što volimo. Čovek voli ono oko čega se trudi i trudi se oko onoga što voli".

Pepe Imas

Dragan

pre 6 godina

Zasto ovoliki komentari na ovu temu.Stvarno nemogu da verujem u ovakve gluposti.Ovaj spanac je u njegovom timu 4 godine, sto znaci da je Novak sve uspehe ostvario upravo u tom periodu saradnje.Zato jos jednom kazem, pustite Novaka na miru da uziva svoj zivot.On zna najbolje sta treba da radi i menja u svojoj karijer.Mi nismo zasluzili da bacamo.ljagu i dajemo.svoje neke glupe savete, sta on treba da radi i mjenja.Molim vas jos jednom, uhvatite se pametnijih stvari , ako ih imate u zivotu.Za mene je najbolji za sva vremana, a vi slobodno pucajte minuse na komentar.Hvala lepa, i veliki pozdrav.Samo napred NOVACE.

iva

pre 6 godina

Problem s tim sportistima je taj sto ne samo sto nisu imali normalan zivot u mladosti, vreme za normalno druzenje, te priliku da steknu neku orijentaciju u medjuljudskim odnosima, nego nisu imali ni normalno obrazovanje, nego mlacenje po nekim tzv sportskim gimnazijama i odeljenjima. Tako dolazimo do toga da su to odrasli ljudi koji su na granici nepismenosti, ne citaju knjige, ne znaju nista o svetu oko sebe van terena, ne znaju da misle. Onda ako su uspesni namlate pare i onda im se navrzu ovakvi, a oni nemaju cime da se odbrane i postaju lak plen.

dženkins

pre 6 godina

Da kažem još nešto ipak moram. Nije Nole prso Nole je car kako god ga se završi ova priča,prsli smo mi koji sada kucamo u telefon u deset uveče i nemamo pametnina posla a u uglavnom mladi ljudi. Žao mi je ali to je istina.

coa

pre 6 godina

Da je Dzordan ovako razmisljao ne bi dosao ni do polufinala konferencija. Ako si takmicar u nekom sportu, filozofija tipa sirimo ljubav ne funkcionise. Dzordan je bio odlican prijatelj sa vecinom glavnih zvezda u konkurentnim timovima, ali kad pocne utakmica, hteo je da ih pojede.

Kakva ljubav na terenu, to nema veze sa sportom. Danasnji sport je zamena za gladijatore nekada. Zamislite danas da gladijator siri ljubav i grli drveca. Takmicar danas, nekada ratnik, mora da ima mentalni stav da bukvalno ubije da bi pobedio. Zelja za pobedom 24 sata dnevno.

Zelim Noletu sve najbolje od srca, sta god radio. U srcu, on je sampion, samo mu treba "cist" teren za tenis.

anica

pre 6 godina

Ljubav je samo rec i nista vise Ljubav je samo rec i nista vise
ljubav se uvek isto cita i pise obicna slova svakog lista papira
ruka u ruci je vec nesto drugo tajna i strepnja su vec nesto drugo
i sapat neznih uz kapi kise. to je prvo pismo sto reci bira

Ponekad je samo pogled, uzrok bezbroj budnih noci
uzalud se nekad moli, to je ljubav to se voli!
Kad oci suze vlaze, nevesto kad se laze,
Kad telo boli, to je ljubav to se voli!

devlinjo

pre 6 godina

O ovome sa Novakom i oko njega pisaće se knjige i snimati filmovi. I to ne oni sa srećnim završetkom. Osim ako ovog lika neko ne makne iz njegovog života. Recimo da ga neko pošalje na fino egzotično putovanje po dnu nekog mora ili okeana, da pravi društvo ribicama.
(rigidni degnator, 12. maj 2017 20:43)

Nece pisati zato sto nije amerikanac i bobi fiser. a svakako je za pisanje. pa jel vidite da bogdan obradovic nije selektor jer je prvi istupio ptotiv ovog lika. meni je sve ovo jako indikativno pre svega iz razloga sto je Novak postao oslonac i svetla tacka oko koje smo kao narod krenuli da se okupljamo i vezemo.

nolerafa

pre 6 godina

Kakva crna ljubav.Michael Jordan je htio uništiti svakog protivnika,oni sami svjedoče da kada bi ih prije utakmice gledao imali su osjećaj da ih reže pogledom i da gleda kroz njih.To je ključ,odmah u startu utjerati protivniku strah u kosti da mu se stegne svaki mišić u tijelu a ne ga voliti.Poslije meča mogu raditi šta god hoće,to je nebitno ali na terenu ga se mora mrziti,tako to rade oni koji jako žele biti šampioni.

Aleksandra

pre 6 godina

Strašno, Novače, šta si sebi dozvolio... Posle tolikih uspeha, želje da budeš broj jedan, što si i ostvario. Strašno da jedan anonimus treba da ti soli pamet kako da živiš. Da l je brat, žena, roditelji, šta god... Kad si mogao da igraš protiv 20 hiljada navijača na us openu, šta ti bi da ti sad treba ovaj guru, lajf kouc, ili sta je vec... Nadam se da ces se dozvati pameti...

mirka

pre 6 godina

Prso Nole, nema sta!
Ima sve: zdravlje, porodicu, milione da moze da uradi sta pozeli, 12 puta GS sampion... Umesto da se opusti, jede normalno ( zdravo ali normalno), uziva u tenisu i zivotu,on meditira i propoveda!
To znaci da je prso i nema dalje. Nazalost.

Ivan

pre 6 godina

Verujem da Novak zna kakvo je generalno misljenje njegovih pristalica i navijaca o Imasu. Sto vise mi kritikujemo Imasa, cini mi se da ce Novak vise zeleti da bude sa njim. Ajde da okrenemo plocu dok jos nije kasno.

Perica jase ponovo

pre 6 godina

Ocigledno je vecina komentara na istoj strani ali komentari nisu dovoljni treba se nesto i konkretno uraditi, zato pozivam sve kojima je stalo do Novaka da transparentima ili drugim dozvoljenim rekvizitima poruce Pepeu da nije dobrodosao verujem da ima dosta nasih u Madridu, porucite mu da ostavi Novaka na miru toliko.

Probudi se, pokreni se

pre 6 godina

Ovo me podsjeca na Bitlse I "spiritualnog vodju" Maharisija. Kada sam bio mladji, I ja sam se iscudjavao slicnim pricama. Sada mislim da neko nekada odluci I da nesta ne vidi, iako je sve tu, ocigledno. Zelim Novaku da mu ova faza sto krace traje.

vatraaa

pre 6 godina

Kakav guru,zagrljaj,ljubav itd.,nek se vrati onaj stari srcani i temperamentni balkanac,to je Novak,a ovu pricu Pepe neka proda nekom Skandinavcu ili Svajcarcu,to kod Srba ne pali...

бт

pre 6 godina

Не спорећи да је све ово јако сумњиво када говоримо о Новаковој добробити, треба рећи да постоји неспоразум када се помиње Имазова филозофија. Дакле, није у питању "загрљаји, љубав и Имаз" већ "Amor Y Paz (Love and Peace)". Тако барем пише на Википедији. Оно Паз није скраћеница од Пепе Имаз већ реч "мир" на шпанском.

Wow

pre 6 godina

Gde ode taj predani dugogodisnji rad i vezba da se postane najbolji teniser planete?

Preporucujem da posetite Pepe Imaz Tennis internet stranicu

Uverite se i sami.

Mile

pre 6 godina

Vidim svi napadaju vraca Pepea. Vrac radi svoj posao, vodi sektu i prica gluposti. Ima takvih likova svuda po belom svetu, uvek bilo i bice. Novak je problem, a ne Pepe. Novak slusa Pepea, salje srca i veruje u te vrazbine.

boban,nis

pre 6 godina

Aman ljudi,zar ne vidite da Novak sve ovo radi zbog brata Marka koga neizmerno voli.Covek koji ima na racunu 100 miliona samo od turnira je podredio sve da bi pomogao svom bratu koji je cetiri godine u hronicnoj depresiji.
Nole je jos jednom pokazao da je najveci,ali nije hteo da se pravda time.
Nole jedan,jedini!

Posmatrač

pre 6 godina

Nekad su ljudi mnogi govorili da slika govori više od hiljadu reči! Ova govori dosta o tome a za to treba imat sposobnost da čitaš UM čoveka njegov način govora tela i ponašanja. Na Imaz su to dosta ocrtava.

Pokojni Toza

pre 6 godina

Ma njegova karijera moze da radi sta hoce! Ko se bavio bilo kakvim sportom zna sta je naporan rad i odricanje. Vecina komentara dolazi od ljudi koji u zivotu nisu potrcali. E sad sto se tice srca prema publici to mi je od prvog dana katastrofa. Konstantna potreba da se dopadne publici je dovela do toga da im je iritantno. Ako ga je Pepe doveo do ovakve propasti sam je kriv a najbolje se uci ma licnim greskama!

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ Baki - I ja sve više mislim da je Pepe poslan da Novaka skrene sa pravog puta . Sad , ko ga je poslao , teško je reći al nije toliko ni bitno . Bitno je da se Novak vrati na pravi put , put uspjeha a sutra je idealna prilika za to . Moliću se i navijati . . . Vidjećemo .

Alex

pre 6 godina

kakve gluposti! Pa nije Novak siroče koje ište ljubav, ima ženu, sina, oca i majku, braću, prijatelje, tazbinu da mu pruže pažnju i ljubav.

Šta ima da širi ljubav po terenu?

Ivan

pre 6 godina

"Širiti ljubav i poštovanje"!! Pa zašto ga onda nisi odvratio od sulude samoubilačke ideje da na prečac otpusti čitav svoj tim koji mu je evo više od deceniju u mnogome doprineo da se popne na sam vrh tenisa i osvoji sve te sline trofeje?? Šta, za njih ne važi znači to "širenje ljubavi i poštovanja"?? Prema tim ljudima je najpre trebao da iskaže svo poštovanje a ne da ih najuri na jedan zaista nedopustiv način!!

b

pre 6 godina

Sugerisao je Novaku da oni koje je raspustio šire " negativnost" i slicno. Cilj Imasa je jasan, vladati Novakom, rasterati sve oko njega i tako biti apsolutni vladar Novakovih finansija. Ovakvi prevaranti se uvek pojavljuju gde je novac a pozitivno za Novaka ce biti lekcija koju ce naučiti kada i sam shvati ovo. Jedino sto ce tada biti kasno za tenis.

1€ satnica srpskih radnika

pre 6 godina

Pepe Imas je vrhunski guru. Bio sam na Marbelji kod njega u kampu. Verujte da od tada mnogo lakše zagrlim drvo a i srca koja pravim rukama ostaju spojena mnogo duže.

goblin

pre 6 godina

Ovaj Pepe nije nimalo bezazlen kako se cini,deluje mi kao jako mracan i opasan tip.Sam pogled na njega izaziva strah.Koliko Novaka samo kosta ta "ljubav"i "zagrljaji"?

Obrazovanje - sta to bese?

pre 6 godina

Novak je možda vrhunski sportista, međutim i on i svi oko njega su neobrazovani ili polu-obrazovani(mega sega i slično). Kad se spoji ogroman novac i nedostatak obrazovanja, tu onda nastupaju likovi kao Pepe. Ne bi bio ni prvi a ni posljednji koga su izvacarili "gurui"

nema se sta reci

pre 6 godina

Zasto Pepe Imas prica o sebi u trecem licu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rrmx, 12. maj 2017 19:40)

E, tu vec ne pomaze guru, nego psiholog... kada sam bio u pubertetu u jednom periodu sam shvatao sebe kako o sebi mislim u trecem licu (u fazonu "on treba da uradi domaci") i strasno sam se isprepadao... srecom nije trajalo dugo... verovatno je imalo veze sa samospoznajom i sazrevanjem... u svakom slucaju verovatno i gospodinu treba guru.
Ono sto poslednjih par dana posebno nervira je ovo spinovanja da je on bio sa Novakom i tokom Novakovih najvecih uspeha - verovatno ga je Novak poznavao preko brata Marka, mozda su ponekad i popricali, ali on u tom periodu nije bio u boksu, cak ni u mecevima gde je Novaku psiholoska pomoc bila najpotrebnija... oko njega su bili familija, Vajda, Beker, kolege teniseri... to je razlika, od kako ovaj covek sedi u boksu sve ide naopako... a oni bi sada da prikazu da je on bio vazan faktor za najvece uspehe, cilj je da se "napeca" jos nesretnih tenisera.

Žalosna sova

pre 6 godina

Novak, koji usput uči nekoliko stranih jezika je sigurno izuzetno inteligentan. Nije to zbunjeni adolescent, niti pogubljen čovek. Za dobro njegove porodice i njega samoga, nadam se da drži stvari pod kontrolom.

Миле

pre 6 godina

Драги мој, ако ти треба љубави и мира, то је православље а не Пепе! Опрости ако грешим. Ти си спортиста, ту нема пуно љубави и мира, надам се да си то схватио. Живео!

zozon,R.Srpska

pre 6 godina

Izuzetno skupo placeno bratovo zdravlje...mada porodica i treba uvjek biti na prvom mjestu....brat Marko ce uvjek biti u takvom stanju dok god Novak profesionalno igra tenis...sve u svemu ,zao mi je Marka ali mi je jos vise zao Novaka...

Toti

pre 6 godina

Taj da je mogao da se fokusira bio bi on bolji teniser ili broj1 u vreme kada je igrao.Vrlo naivno i prosto neverovatno da niko kd porodice ne reaguje.Verovatno su i oni van tima, koji očigledno čine Joko, Pepe i Mare.

avionavion

pre 6 godina

Bravo Pepe, nije Pepe kriv sto Novak slabo igra, posle RG je pao i to je to. Sada trazi nesto novo da ga digne isto kao kada je izbacio gluten pa poceo da igra. Tako i sada, mozda mu uspe a mozda ne.

nostalgija

pre 6 godina

Covece, kako je sve ovo meni jezivo. Zar se ovo desava u 21. veku? Noletov um je zacaran, ali mozda mu treba pomoci, pa makar i silom, i protiv njegove volje. Po ko zna koji put cu ponoviti da nisu problem rezultati, ne mora Nole vise nista da osvoji, za mene bi bio Bog, ali zao mi ga je kao coveka. Tuzno ga je gledati ovakvog, to nije nas Novak.

Тања

pre 6 godina

Победе дођу и оду, љубав траје вечно. Браво Новаче на избору правог пута. Сви смо уз тебе!

rigidni degnator

pre 6 godina

O ovome sa Novakom i oko njega pisaće se knjige i snimati filmovi. I to ne oni sa srećnim završetkom. Osim ako ovog lika neko ne makne iz njegovog života. Recimo da ga neko pošalje na fino egzotično putovanje po dnu nekog mora ili okeana, da pravi društvo ribicama.

Paja ponovo

pre 6 godina

Nisam bas mlad kao Nole al mene najiskrenije ovaj lik plasi nedao Bog da mi je u blizini ili blizini moje porodice pa neka je najbolji covek na svetu, daleko mu lepa kuca.

Мишка

pre 6 godina

Новак је много смиренији и сређенији од кад има Пепеа, надам се да ће им сарадња потрајати!

т

pre 6 godina

Љубав је природан, спонтан чин, а не Пепе који узима кинту и грли без емоције. Какве глупости.

Brka

pre 6 godina

Zna li neko ko je ova gospodja koja cesto ide u paketu s njim i Markom? Bila j ena slici celog tima iz Novakove kuce u Monte Karlo-u na pocetku godine, mislim da je i u juce stajala u boksu, itd.

Laki

pre 6 godina

Potvrdio je ono što je većina nas i pretpostavljala- Novak je prihvatio njegov koncept,kako se izrazio.
Znači,to je njegova uloga u Novakovom timu i životu uopšte.
Za mene lično,ova činjenica o Novaku govori da je on privatno bio osoba nesigurna u sebe,sa nekom jakom potrebom za nekim autoritetom koji će mu ponuditi nekakvo mentalno olakšanje usled ekstremno velikog pritiska i stresa koji su bili sastavni deo njegove profesije i života.
To olakšanje će ovim možda i dobiti u privatnom životu ali za profesionalnu karijeru je spsolutno pogubno.
Fokus, energija,razmišljanja više nisu tamo gde su bili.
Bićemo svedoci jednog doslovno mučenja u ostatku Novakove karijere.
U svakom slučaju,to je bila jedna uspešna karijera,ali karijera koja je zaslužila dostojanstven kraj,i jedino takav.

MikeS

pre 6 godina

Kakav prodavac magle. Ne mogu da verujem da je Novak upao u mrezu ovog gurua koji prodaje maglu. Takodje ne mogu da verujem da ljudi oko Novaka ne vide isto sto vidimo mi svi ostali. Znam da je Marko brat od Novaka imao nekih problema pa je naleteo na ovoga ali sad i Novak mora da se zrtvuje (svoju kareijeru) zarad ovog tipa i Marka.

Милојко

pre 6 godina

Браво за Новака и Пепеа! Љубав је искра живота и што пре то схватимо, тим боље за све нас! Само напред!

Mrki

pre 6 godina

Kao prvo konacno da neko prizna da je Boris napustio njih a ne Novak dao otkaz odnosno sporazumno su se kao dogovorili,a ko drugo jos uvek se smejem ovome sto sam procitao!!

stefke

pre 6 godina

Šta je bre ovo ? Šta ja ovo čitam ? Znači da bi imao poštovanje prema nekom i ljubav, treba mi jedan Pepe Imas, jer ja to ne znam sam ?

GM

pre 6 godina

Neka ovaj covek radi sta god zeli, to je njegov posao i bitan mu je broj klijenata. Te reci sekta ovo ono, to nece promeniti to sto on radi i predstaviti kao ko zna sta.

Ali, ono sto je neverovatno, je da ovaj vid njegovog rada blamira jednog velikog sampiona Novaka Djokovica, cega on ocgiledno nije svestan.

Milko

pre 6 godina

Novi koncept je bez sumnje dobar, čak brže daje rezultate nego onaj iz prthodnih 10 godina.
Jedina greška mu je pogrešan smer na ATP listi, vodi prema dole, nezadrživo.

Intesivpfleger

pre 6 godina

Kako me ovo samo podseca na nesrecnu sudbinu Michael Schumachera,svi znaju i vide da je na delu prevara a prave se naivni i nevini.Kod Schumachera je
sve jasno(takvi su mi pacijenti),a oko njega lazu familiju i izvlace debele pare za nista.Kod Noleta ovaj Guru koga ocito samo lova zanima jer uspeha nema i nece ga tako biti,bar sa ovim,ne!

Veronika

pre 6 godina

Ne znam što je Nole vidio u ovom liku,ne znam ni na koji je način on spasio Marka Djokovica,možda je stvarno zadužio Novaka,možda su njegove metode stvarno ok, ali kad ga vidim, meni je Pepe Imas čisti horor i ne bih se dobro osjećala u njegovoj blizini.

sasha

pre 6 godina

Novak je oduvek imao neku potrebu da se dopadne svima, sto je odraz nesigurnosti. Takodje, nikad nije mogao da podnese poraz, ranije je u takvim situacijama predavao meceve, a danas izmislja povrede. U nekim momentima je zaista pokazivao mentalnu stabilnost, naravno talenat i rad su nesporni. Mene je poceo da iritira, ne zbog toga sto nije uspesan kao ranije, nego zbog takvog stava prema sportu.

Gass

pre 6 godina

Novak više nema snage a ni motivacije da se izbori sa familijom.. ja mu želim da pronađe svoj mir i zadovoljstvo.. i hvala mu za svaku pobedu koju je ostvario.. nekako bih da mogu da mu uzvratim, ali jedino što mogu je da ga poštujem - dosadašnji uspesi su više nego dovoljni za to

fantom

pre 6 godina

Ja kad vidim sliku ovog tipa, pomislim na neki horor film. Kakva crna ljubav, zagrljaji i ostale priče. More Nole dozovi se pameti, izbacuj tog tipa iz tima i dovedi Samprasa da te vrati na pravi put.

Dovla

pre 6 godina

Nisam od onih koji kritikuju Novakovu ishranu, grljenje drveća i slično, jer jbg njegov život njegova stvar, ali ovo je tragikomedija. Razumem ja i poštovanje (uvek ga moraš imati za protivnika) i ljubav prema bližnjima (na prvom mestu), ali brate mili.

Bojan

pre 6 godina

Brate,možda ja umišljam,ali ova slika Jelene i Imasa,pa tako nešto čudno u pogledu imaju oboje, e znam ali ništa prijatno ne osećam. Ali opet,ako se vrate rezultati,onda je sve drugo nebitno,mada sumnjam.

Dovla

pre 6 godina

Nisam od onih koji kritikuju Novakovu ishranu, grljenje drveća i slično, jer jbg njegov život njegova stvar, ali ovo je tragikomedija. Razumem ja i poštovanje (uvek ga moraš imati za protivnika) i ljubav prema bližnjima (na prvom mestu), ali brate mili.

т

pre 6 godina

Љубав је природан, спонтан чин, а не Пепе који узима кинту и грли без емоције. Какве глупости.

fantom

pre 6 godina

Ja kad vidim sliku ovog tipa, pomislim na neki horor film. Kakva crna ljubav, zagrljaji i ostale priče. More Nole dozovi se pameti, izbacuj tog tipa iz tima i dovedi Samprasa da te vrati na pravi put.

Paja ponovo

pre 6 godina

Nisam bas mlad kao Nole al mene najiskrenije ovaj lik plasi nedao Bog da mi je u blizini ili blizini moje porodice pa neka je najbolji covek na svetu, daleko mu lepa kuca.

stefke

pre 6 godina

Šta je bre ovo ? Šta ja ovo čitam ? Znači da bi imao poštovanje prema nekom i ljubav, treba mi jedan Pepe Imas, jer ja to ne znam sam ?

Mrki

pre 6 godina

Kao prvo konacno da neko prizna da je Boris napustio njih a ne Novak dao otkaz odnosno sporazumno su se kao dogovorili,a ko drugo jos uvek se smejem ovome sto sam procitao!!

b

pre 6 godina

Sugerisao je Novaku da oni koje je raspustio šire " negativnost" i slicno. Cilj Imasa je jasan, vladati Novakom, rasterati sve oko njega i tako biti apsolutni vladar Novakovih finansija. Ovakvi prevaranti se uvek pojavljuju gde je novac a pozitivno za Novaka ce biti lekcija koju ce naučiti kada i sam shvati ovo. Jedino sto ce tada biti kasno za tenis.

sasha

pre 6 godina

Novak je oduvek imao neku potrebu da se dopadne svima, sto je odraz nesigurnosti. Takodje, nikad nije mogao da podnese poraz, ranije je u takvim situacijama predavao meceve, a danas izmislja povrede. U nekim momentima je zaista pokazivao mentalnu stabilnost, naravno talenat i rad su nesporni. Mene je poceo da iritira, ne zbog toga sto nije uspesan kao ranije, nego zbog takvog stava prema sportu.

Laki

pre 6 godina

Potvrdio je ono što je većina nas i pretpostavljala- Novak je prihvatio njegov koncept,kako se izrazio.
Znači,to je njegova uloga u Novakovom timu i životu uopšte.
Za mene lično,ova činjenica o Novaku govori da je on privatno bio osoba nesigurna u sebe,sa nekom jakom potrebom za nekim autoritetom koji će mu ponuditi nekakvo mentalno olakšanje usled ekstremno velikog pritiska i stresa koji su bili sastavni deo njegove profesije i života.
To olakšanje će ovim možda i dobiti u privatnom životu ali za profesionalnu karijeru je spsolutno pogubno.
Fokus, energija,razmišljanja više nisu tamo gde su bili.
Bićemo svedoci jednog doslovno mučenja u ostatku Novakove karijere.
U svakom slučaju,to je bila jedna uspešna karijera,ali karijera koja je zaslužila dostojanstven kraj,i jedino takav.

lola

pre 6 godina

Okej je da on voli i postuje druge, ali ovaj nivo je vec sekta, covece, na autu pise ljubav i mir, na majicama, na lancicu, na svemu, ocigledno je da je to preterivanje i vec sektasenje, stvarno nema smisla

MikeS

pre 6 godina

Kakav prodavac magle. Ne mogu da verujem da je Novak upao u mrezu ovog gurua koji prodaje maglu. Takodje ne mogu da verujem da ljudi oko Novaka ne vide isto sto vidimo mi svi ostali. Znam da je Marko brat od Novaka imao nekih problema pa je naleteo na ovoga ali sad i Novak mora da se zrtvuje (svoju kareijeru) zarad ovog tipa i Marka.

goblin

pre 6 godina

Ovaj Pepe nije nimalo bezazlen kako se cini,deluje mi kao jako mracan i opasan tip.Sam pogled na njega izaziva strah.Koliko Novaka samo kosta ta "ljubav"i "zagrljaji"?

Mile

pre 6 godina

Vidim svi napadaju vraca Pepea. Vrac radi svoj posao, vodi sektu i prica gluposti. Ima takvih likova svuda po belom svetu, uvek bilo i bice. Novak je problem, a ne Pepe. Novak slusa Pepea, salje srca i veruje u te vrazbine.

Milko

pre 6 godina

Novi koncept je bez sumnje dobar, čak brže daje rezultate nego onaj iz prthodnih 10 godina.
Jedina greška mu je pogrešan smer na ATP listi, vodi prema dole, nezadrživo.

Veronika

pre 6 godina

Ne znam što je Nole vidio u ovom liku,ne znam ni na koji je način on spasio Marka Djokovica,možda je stvarno zadužio Novaka,možda su njegove metode stvarno ok, ali kad ga vidim, meni je Pepe Imas čisti horor i ne bih se dobro osjećala u njegovoj blizini.

iva

pre 6 godina

Problem s tim sportistima je taj sto ne samo sto nisu imali normalan zivot u mladosti, vreme za normalno druzenje, te priliku da steknu neku orijentaciju u medjuljudskim odnosima, nego nisu imali ni normalno obrazovanje, nego mlacenje po nekim tzv sportskim gimnazijama i odeljenjima. Tako dolazimo do toga da su to odrasli ljudi koji su na granici nepismenosti, ne citaju knjige, ne znaju nista o svetu oko sebe van terena, ne znaju da misle. Onda ako su uspesni namlate pare i onda im se navrzu ovakvi, a oni nemaju cime da se odbrane i postaju lak plen.

doberman

pre 6 godina

budimo realni, nole je redovno zavrsio samo osmoljetku, ima i maturu sportske gimnazije, al tu zgradu nikad nije video, jednom izasao u kladionicu i ozenio prvu kelnericu koju video, njegov zivot je bio kuca poso, decko je vredan, jednostavan, prost covek, igra dosadan tenis sa linije al radi, radi, ne dobija kreativnoscu i talentom. e to je najlaksi plen yogi gurua, pogodan za manipulaciju, bez kritickog stava, neuk, navikao na eksploataciju, i jos 300 djavla je tu sad.

Gass

pre 6 godina

Novak više nema snage a ni motivacije da se izbori sa familijom.. ja mu želim da pronađe svoj mir i zadovoljstvo.. i hvala mu za svaku pobedu koju je ostvario.. nekako bih da mogu da mu uzvratim, ali jedino što mogu je da ga poštujem - dosadašnji uspesi su više nego dovoljni za to

mirka

pre 6 godina

Prso Nole, nema sta!
Ima sve: zdravlje, porodicu, milione da moze da uradi sta pozeli, 12 puta GS sampion... Umesto da se opusti, jede normalno ( zdravo ali normalno), uziva u tenisu i zivotu,on meditira i propoveda!
To znaci da je prso i nema dalje. Nazalost.

Pepe i amor

pre 6 godina

A nekada mu je u loži sedela Marija Šarapova i upućivala poglede pune prijteljstva!!! A sada tu sedi Pepe Imaz sa odličnom frizurom i daje mu poglede pune ljubavi!! E Nole Nole dobar si teniser ali baš baš baš ne umeš da sebi izabereš pravo drustvo..

zozon,R.Srpska

pre 6 godina

Izuzetno skupo placeno bratovo zdravlje...mada porodica i treba uvjek biti na prvom mjestu....brat Marko ce uvjek biti u takvom stanju dok god Novak profesionalno igra tenis...sve u svemu ,zao mi je Marka ali mi je jos vise zao Novaka...

Obrazovanje - sta to bese?

pre 6 godina

Novak je možda vrhunski sportista, međutim i on i svi oko njega su neobrazovani ili polu-obrazovani(mega sega i slično). Kad se spoji ogroman novac i nedostatak obrazovanja, tu onda nastupaju likovi kao Pepe. Ne bi bio ni prvi a ni posljednji koga su izvacarili "gurui"

Alex

pre 6 godina

kakve gluposti! Pa nije Novak siroče koje ište ljubav, ima ženu, sina, oca i majku, braću, prijatelje, tazbinu da mu pruže pažnju i ljubav.

Šta ima da širi ljubav po terenu?

1€ satnica srpskih radnika

pre 6 godina

Pepe Imas je vrhunski guru. Bio sam na Marbelji kod njega u kampu. Verujte da od tada mnogo lakše zagrlim drvo a i srca koja pravim rukama ostaju spojena mnogo duže.

nostalgija

pre 6 godina

Covece, kako je sve ovo meni jezivo. Zar se ovo desava u 21. veku? Noletov um je zacaran, ali mozda mu treba pomoci, pa makar i silom, i protiv njegove volje. Po ko zna koji put cu ponoviti da nisu problem rezultati, ne mora Nole vise nista da osvoji, za mene bi bio Bog, ali zao mi ga je kao coveka. Tuzno ga je gledati ovakvog, to nije nas Novak.

Патас

pre 6 godina

Није ми јасно зашто Новак није запослио неког психолога умјесто овог лика. Многи спортисти имају психолога у свом тиму. Какве овај човјек има референце из психологије као науке? Очигледно никакве. Какво је то занимање гуру или лајфкоуч. Смијешно. Емоционална интелигенција се не жоже научити. Ако имаш 29 година и треба ти неко да те научи како да артикулишеш своје емоције на терену и у животу онда нешто ту није у реду. Ако си емоционално незрео у 29ој години онда то никад нећеш ни бити.

Bojan

pre 6 godina

Brate,možda ja umišljam,ali ova slika Jelene i Imasa,pa tako nešto čudno u pogledu imaju oboje, e znam ali ništa prijatno ne osećam. Ali opet,ako se vrate rezultati,onda je sve drugo nebitno,mada sumnjam.

ccc?

pre 6 godina

Deca cveca i hipi pokret... Ali to je bilo 70 tih godina? Ljubav? Zna se gde je ljubav neophodna? Ovo je bre tenis, ne zamlacuj ga sa tim. Covek treba da igra i trenira a neka vodi ljubav sa svojom zenom.

nema se sta reci

pre 6 godina

Zasto Pepe Imas prica o sebi u trecem licu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rrmx, 12. maj 2017 19:40)

E, tu vec ne pomaze guru, nego psiholog... kada sam bio u pubertetu u jednom periodu sam shvatao sebe kako o sebi mislim u trecem licu (u fazonu "on treba da uradi domaci") i strasno sam se isprepadao... srecom nije trajalo dugo... verovatno je imalo veze sa samospoznajom i sazrevanjem... u svakom slucaju verovatno i gospodinu treba guru.
Ono sto poslednjih par dana posebno nervira je ovo spinovanja da je on bio sa Novakom i tokom Novakovih najvecih uspeha - verovatno ga je Novak poznavao preko brata Marka, mozda su ponekad i popricali, ali on u tom periodu nije bio u boksu, cak ni u mecevima gde je Novaku psiholoska pomoc bila najpotrebnija... oko njega su bili familija, Vajda, Beker, kolege teniseri... to je razlika, od kako ovaj covek sedi u boksu sve ide naopako... a oni bi sada da prikazu da je on bio vazan faktor za najvece uspehe, cilj je da se "napeca" jos nesretnih tenisera.

GM

pre 6 godina

Neka ovaj covek radi sta god zeli, to je njegov posao i bitan mu je broj klijenata. Te reci sekta ovo ono, to nece promeniti to sto on radi i predstaviti kao ko zna sta.

Ali, ono sto je neverovatno, je da ovaj vid njegovog rada blamira jednog velikog sampiona Novaka Djokovica, cega on ocgiledno nije svestan.

Ivan

pre 6 godina

"Širiti ljubav i poštovanje"!! Pa zašto ga onda nisi odvratio od sulude samoubilačke ideje da na prečac otpusti čitav svoj tim koji mu je evo više od deceniju u mnogome doprineo da se popne na sam vrh tenisa i osvoji sve te sline trofeje?? Šta, za njih ne važi znači to "širenje ljubavi i poštovanja"?? Prema tim ljudima je najpre trebao da iskaže svo poštovanje a ne da ih najuri na jedan zaista nedopustiv način!!

Aleksandra

pre 6 godina

Strašno, Novače, šta si sebi dozvolio... Posle tolikih uspeha, želje da budeš broj jedan, što si i ostvario. Strašno da jedan anonimus treba da ti soli pamet kako da živiš. Da l je brat, žena, roditelji, šta god... Kad si mogao da igraš protiv 20 hiljada navijača na us openu, šta ti bi da ti sad treba ovaj guru, lajf kouc, ili sta je vec... Nadam se da ces se dozvati pameti...

Vonald Vegan

pre 6 godina

Kao sto se provlaci prica da je Novak vegan vec godinama, a 20012. ili 2013. objavio knjigu o ishrani koja sigurno nije veganska, tako se sada .potura proca da je Pepe u timu vec 4 godine, a prvi put se o njemu cuje negde oko turnira u Parizu. Znaci ili ga je dobro krio kao aduta ili je on samo poznanstvo preko njegovog brata sada unapredio u clanstvo u timu.

Zoran

pre 6 godina

Ne znam?
Ako vrhunski profesionalni sportista u svom protivniku ne vidi sportskog neprijatelja i ne "mrzi" ga na sportski način dok traje meč ne samo u tenisu nego u svim sportovima, i idividualnim i ekipnim, zaista mi nije jasno kako može da stigne do očekivane pobede?

Već sutra oko 18 časova videćemo.

Nidza

pre 6 godina

Evo Nole ja sam lekar, razumem psihijatriju dobrano i zagrlicu te za 100 puta manju sumu. Posadicu dzabe i desetak stabala pride da jos mozes da se grlis.

Intesivpfleger

pre 6 godina

Kako me ovo samo podseca na nesrecnu sudbinu Michael Schumachera,svi znaju i vide da je na delu prevara a prave se naivni i nevini.Kod Schumachera je
sve jasno(takvi su mi pacijenti),a oko njega lazu familiju i izvlace debele pare za nista.Kod Noleta ovaj Guru koga ocito samo lova zanima jer uspeha nema i nece ga tako biti,bar sa ovim,ne!

dženkins

pre 6 godina

Da kažem još nešto ipak moram. Nije Nole prso Nole je car kako god ga se završi ova priča,prsli smo mi koji sada kucamo u telefon u deset uveče i nemamo pametnina posla a u uglavnom mladi ljudi. Žao mi je ali to je istina.

sasa jokic

pre 6 godina

Kada Nile skapira da ljubav i vrhunski tenis ne idu zajedno, sve ce doci na svoje. Profi tenis znaci "zgazi" protivnika, "pokidaj ga" a ne daj mu ljubav. Ljubav ostavi za van terena, tako da je ovo totalno promasena saradnja, totalno.

Миле

pre 6 godina

Драги мој, ако ти треба љубави и мира, то је православље а не Пепе! Опрости ако грешим. Ти си спортиста, ту нема пуно љубави и мира, надам се да си то схватио. Живео!

Pokojni Toza

pre 6 godina

Ma njegova karijera moze da radi sta hoce! Ko se bavio bilo kakvim sportom zna sta je naporan rad i odricanje. Vecina komentara dolazi od ljudi koji u zivotu nisu potrcali. E sad sto se tice srca prema publici to mi je od prvog dana katastrofa. Konstantna potreba da se dopadne publici je dovela do toga da im je iritantno. Ako ga je Pepe doveo do ovakve propasti sam je kriv a najbolje se uci ma licnim greskama!

Probudi se, pokreni se

pre 6 godina

Ovo me podsjeca na Bitlse I "spiritualnog vodju" Maharisija. Kada sam bio mladji, I ja sam se iscudjavao slicnim pricama. Sada mislim da neko nekada odluci I da nesta ne vidi, iako je sve tu, ocigledno. Zelim Novaku da mu ova faza sto krace traje.

Perica jase ponovo

pre 6 godina

Ocigledno je vecina komentara na istoj strani ali komentari nisu dovoljni treba se nesto i konkretno uraditi, zato pozivam sve kojima je stalo do Novaka da transparentima ili drugim dozvoljenim rekvizitima poruce Pepeu da nije dobrodosao verujem da ima dosta nasih u Madridu, porucite mu da ostavi Novaka na miru toliko.

nolerafa

pre 6 godina

Kakva crna ljubav.Michael Jordan je htio uništiti svakog protivnika,oni sami svjedoče da kada bi ih prije utakmice gledao imali su osjećaj da ih reže pogledom i da gleda kroz njih.To je ključ,odmah u startu utjerati protivniku strah u kosti da mu se stegne svaki mišić u tijelu a ne ga voliti.Poslije meča mogu raditi šta god hoće,to je nebitno ali na terenu ga se mora mrziti,tako to rade oni koji jako žele biti šampioni.

Toti

pre 6 godina

Taj da je mogao da se fokusira bio bi on bolji teniser ili broj1 u vreme kada je igrao.Vrlo naivno i prosto neverovatno da niko kd porodice ne reaguje.Verovatno su i oni van tima, koji očigledno čine Joko, Pepe i Mare.

coa

pre 6 godina

Da je Dzordan ovako razmisljao ne bi dosao ni do polufinala konferencija. Ako si takmicar u nekom sportu, filozofija tipa sirimo ljubav ne funkcionise. Dzordan je bio odlican prijatelj sa vecinom glavnih zvezda u konkurentnim timovima, ali kad pocne utakmica, hteo je da ih pojede.

Kakva ljubav na terenu, to nema veze sa sportom. Danasnji sport je zamena za gladijatore nekada. Zamislite danas da gladijator siri ljubav i grli drveca. Takmicar danas, nekada ratnik, mora da ima mentalni stav da bukvalno ubije da bi pobedio. Zelja za pobedom 24 sata dnevno.

Zelim Noletu sve najbolje od srca, sta god radio. U srcu, on je sampion, samo mu treba "cist" teren za tenis.

zpt2901

pre 6 godina

Novače, ti si pametan čovek i najbolje znaš šta tebi treba. Ne svođa mi se osmeh na licu tog Pepea. Da li je možda u pitanju i teorija zavere pa da te smaknu sa mesta broj 1. Ne sviđa mi se što poklanjaš svoje srce publici posle pobede. Imaš ti kome da poklanjaš svoje srce a ne i onima koji ti zvižde tokom meča. Samo napred ka 1.

Brka

pre 6 godina

Zna li neko ko je ova gospodja koja cesto ide u paketu s njim i Markom? Bila j ena slici celog tima iz Novakove kuce u Monte Karlo-u na pocetku godine, mislim da je i u juce stajala u boksu, itd.

boban,nis

pre 6 godina

Aman ljudi,zar ne vidite da Novak sve ovo radi zbog brata Marka koga neizmerno voli.Covek koji ima na racunu 100 miliona samo od turnira je podredio sve da bi pomogao svom bratu koji je cetiri godine u hronicnoj depresiji.
Nole je jos jednom pokazao da je najveci,ali nije hteo da se pravda time.
Nole jedan,jedini!

rigidni degnator

pre 6 godina

O ovome sa Novakom i oko njega pisaće se knjige i snimati filmovi. I to ne oni sa srećnim završetkom. Osim ako ovog lika neko ne makne iz njegovog života. Recimo da ga neko pošalje na fino egzotično putovanje po dnu nekog mora ili okeana, da pravi društvo ribicama.

Žalosna sova

pre 6 godina

Novak, koji usput uči nekoliko stranih jezika je sigurno izuzetno inteligentan. Nije to zbunjeni adolescent, niti pogubljen čovek. Za dobro njegove porodice i njega samoga, nadam se da drži stvari pod kontrolom.

Posmatrač

pre 6 godina

Nekad su ljudi mnogi govorili da slika govori više od hiljadu reči! Ova govori dosta o tome a za to treba imat sposobnost da čitaš UM čoveka njegov način govora tela i ponašanja. Na Imaz su to dosta ocrtava.

Wow

pre 6 godina

Gde ode taj predani dugogodisnji rad i vezba da se postane najbolji teniser planete?

Preporucujem da posetite Pepe Imaz Tennis internet stranicu

Uverite se i sami.

vatraaa

pre 6 godina

Kakav guru,zagrljaj,ljubav itd.,nek se vrati onaj stari srcani i temperamentni balkanac,to je Novak,a ovu pricu Pepe neka proda nekom Skandinavcu ili Svajcarcu,to kod Srba ne pali...

devlinjo

pre 6 godina

O ovome sa Novakom i oko njega pisaće se knjige i snimati filmovi. I to ne oni sa srećnim završetkom. Osim ako ovog lika neko ne makne iz njegovog života. Recimo da ga neko pošalje na fino egzotično putovanje po dnu nekog mora ili okeana, da pravi društvo ribicama.
(rigidni degnator, 12. maj 2017 20:43)

Nece pisati zato sto nije amerikanac i bobi fiser. a svakako je za pisanje. pa jel vidite da bogdan obradovic nije selektor jer je prvi istupio ptotiv ovog lika. meni je sve ovo jako indikativno pre svega iz razloga sto je Novak postao oslonac i svetla tacka oko koje smo kao narod krenuli da se okupljamo i vezemo.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ Baki - I ja sve više mislim da je Pepe poslan da Novaka skrene sa pravog puta . Sad , ko ga je poslao , teško je reći al nije toliko ni bitno . Bitno je da se Novak vrati na pravi put , put uspjeha a sutra je idealna prilika za to . Moliću se i navijati . . . Vidjećemo .

Dragan

pre 6 godina

Zasto ovoliki komentari na ovu temu.Stvarno nemogu da verujem u ovakve gluposti.Ovaj spanac je u njegovom timu 4 godine, sto znaci da je Novak sve uspehe ostvario upravo u tom periodu saradnje.Zato jos jednom kazem, pustite Novaka na miru da uziva svoj zivot.On zna najbolje sta treba da radi i menja u svojoj karijer.Mi nismo zasluzili da bacamo.ljagu i dajemo.svoje neke glupe savete, sta on treba da radi i mjenja.Molim vas jos jednom, uhvatite se pametnijih stvari , ako ih imate u zivotu.Za mene je najbolji za sva vremana, a vi slobodno pucajte minuse na komentar.Hvala lepa, i veliki pozdrav.Samo napred NOVACE.

milos

pre 6 godina

on ako igra za pare tu onda prestaje ljubav vec posao..na i ti sigurno dobijas neku paru...to je kao kada bi zenu placao posle svako s... sa njom...to onda nije brak vec nesto drgo..tako da tu ta teorija njegova pada u vodu...al prorpdno je da covek voli ono sto radi i kada covek radi on sto voli je idealno..al samo to ima da se kaze u vezi sa tom temom..a ovaj lik od toga pravi posao..n

Ivan

pre 6 godina

Verujem da Novak zna kakvo je generalno misljenje njegovih pristalica i navijaca o Imasu. Sto vise mi kritikujemo Imasa, cini mi se da ce Novak vise zeleti da bude sa njim. Ajde da okrenemo plocu dok jos nije kasno.

anica

pre 6 godina

Ljubav je samo rec i nista vise Ljubav je samo rec i nista vise
ljubav se uvek isto cita i pise obicna slova svakog lista papira
ruka u ruci je vec nesto drugo tajna i strepnja su vec nesto drugo
i sapat neznih uz kapi kise. to je prvo pismo sto reci bira

Ponekad je samo pogled, uzrok bezbroj budnih noci
uzalud se nekad moli, to je ljubav to se voli!
Kad oci suze vlaze, nevesto kad se laze,
Kad telo boli, to je ljubav to se voli!

бт

pre 6 godina

Не спорећи да је све ово јако сумњиво када говоримо о Новаковој добробити, треба рећи да постоји неспоразум када се помиње Имазова филозофија. Дакле, није у питању "загрљаји, љубав и Имаз" већ "Amor Y Paz (Love and Peace)". Тако барем пише на Википедији. Оно Паз није скраћеница од Пепе Имаз већ реч "мир" на шпанском.

gigatrend

pre 6 godina

@ Dragan: "Ovaj spanac je u njegovom timu 4 godine, sto znaci da je Novak sve uspehe ostvario upravo u tom periodu saradnje."

Da se razumemo, navijač sam Novaka Đokovića od kad se pojavio na teniskom nebu, i želim mu sve najbolje u karijeri, ali ovo je totalna neistina. 4 godine unazad znamo za svaki korak i svaku promenu u Novakovom timu, znali smo sve o Pjeru i Tesli, a ovog prevaranta od čoveka je uspešno krio (pitam se zašto bi? - sad bih ga i ja krio, ali onda...)!! Nije istina da je taj čovek u timu 4 godine, već je istina da je sve krenulo naopako od kada je on postao "glavni trener" Novaka Đokovića. Jedno vreme se to nije videlo zbog velike zalihe bodova, a kada je sve postalo očogledno, već je bilo kasno.

E pa, svašta

pre 6 godina

@sasha, 12. maj 2017 19:43
Ti znaš da Djole ima potrebu da se dopadne svima, da nije mogao da podnese poraz, pa danas izmišlja povrede?!?
Nastavi da mlaltiš i lupetaš; sad imaš puno plusića, a možda dobiješ i zvaničnu medalju..

Vojvoda Zivojin Misic

pre 6 godina

Ovaj mi sa ovom pricom lici na one sto dolaze na kucnu adresu i pokusavaju da mi uvale filter za vodu ili Kirby, nekima se zgadi taj koncept nastupa i prezentacije, a neki se prime! Novak se primio...

Тања

pre 6 godina

Победе дођу и оду, љубав траје вечно. Браво Новаче на избору правог пута. Сви смо уз тебе!

Милојко

pre 6 godina

Браво за Новака и Пепеа! Љубав је искра живота и што пре то схватимо, тим боље за све нас! Само напред!

Secanje

pre 6 godina

Mislim da se svi secamo cuvene pobede kada je na kraju meca vristao "jaciii si ku**c breeeee!!" E, to je sportista. Svi koji su odigrali makar fudbal na golove cije su stative bile cigle, znaju o cemu pricam.

Milan

pre 6 godina

Lukav je Pepe, našao žrtvu i cedi je. Naravno ko može da bude protiv ljubavi, prijateljstva, zagrljaja. Ali to je valjda sastavni deo života, svako treba da voli svoju porodicu, ženu, devojku,poštuje prave i iskrene prijatelje, grli se sa najbližima, ali da mi neko naplaćuje debelo tu svoju filozofiju, pa stvarno bi trebalo da imam jako nizak IQ pa da u to poverujem.
Pametan je Pepe kad je uspeo da Noletu proda (preko brata) tu svoju filozofiju. Ima jedna stara, dobra izreka: "Ovce treba šišati"

Мишка

pre 6 godina

Новак је много смиренији и сређенији од кад има Пепеа, надам се да ће им сарадња потрајати!

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ anica - Ma bravo 👏 za ovaj ljubavni citat! Tvoj dečko je vjerovatno veliki srećnik što te ima ? 💑 . VERUJEM U LJUBAV , ZA NJU DAJEM SVE I SUZE I VINO ISPIJAM ZBOG NJE . . . !

beograd_moskva

pre 6 godina

"je podredio sve da bi pomogao svom bratu koji je cetiri godine u hronicnoj depresiji."

Vidi mu se iz pogleda da je u depresiji. A za takve slucajeve je psiholog zaduzen, a ne ovaj... I zasto ih voda sa sobom? Porodicni problemi se ostave kod kuce, jedino sad ako se boje Marka da ostave samog, to je druga prica.

avionavion

pre 6 godina

Bravo Pepe, nije Pepe kriv sto Novak slabo igra, posle RG je pao i to je to. Sada trazi nesto novo da ga digne isto kao kada je izbacio gluten pa poceo da igra. Tako i sada, mozda mu uspe a mozda ne.

Aca

pre 6 godina

Prvi put cu navijati za Nadala protiv Noleta jer sto pre dozivi sportski slom valjda ce se resiti parazita oko sebe.
I to nije vazno samo zbog povratka na vrh ATPa vec zbog njegovog nastavka zivota u kome mu zelim svu srecu.

Masha

pre 6 godina

Stvarno mi je dosta ovih sto stalno pitaju 'kako mozete tako da govorite o Novaku, pa on je nas najbolji... on je donirao...'". Pa mozemo!
Ako imas prijatelja kome ne ide dobro, jer treba da se smeskam sa njim i govorim mu da je najbolji? Pa, naravno da necu! Reci cu mu puko si, promeni nesto (ako hoces). Prijatelj ti je onaj ko te kritikuje, a ne ko ti pevusi da je sve u redu... Ovo je stvarno bio malo jaci trening za Nadala, velika razlika u klasi danas.
A taj Pepe i MArko samo sede onako belo, bez ikakvih reakcija, kao i Novak... Moj zakljucak je da je Novak sam kriv, jer sam biras ljude kojima se okruzujes. I vukovi dolaze u odelu ovcijem. Ja kada sam cula kako mu se Jelena obraca sa majke ti, bila sam zapanjena. Ja tako ne kazem nekome cak ni kada se svadjam. Gde je tu postovanje, podrska? Nije mudar taj nas Novak, naivan je i gord, kombinacija za ocaj. I u takvoj krizi jos pravi drugo dete! Nece se tako resiti problemi u braku. Ovo je sad prilika za njega da odraste, sazri. Ako uspe, super, ako ne, bice mi zao.

Ceda

pre 6 godina

Mnogo volim Noleta, ali ce Rafa da ga pokida dok mu bude pokazivao ljubav. Pritisli i zena i brat i guru, jadan covek ne zna sta ga je snaslo.

Srećko

pre 6 godina

Slabo se razumem u tenis. Zašto su čelendžeri uskraćeni za Novakovu ljubav i poštovanje? Šta bi trebalo da se desi da Nole malo tu životnu filosofiju velikog maga Pepe Imaga proširi i na taj segmet tenisa?

BeKo

pre 6 godina

"Šta jedna osoba daje drugoj? Ona daje od sebe, od najskupocenijeg što ima, ona daje od svog života.
To ne znači nužno da ona žrtvuje svoj život za drugu osobu – već da joj daje od onoga što u njoj živi; ona joj daje od svoje radosti, svog interesovanja, razumevanja, znanja, humora, od svoje tuge – sve izraze i manifestacije onoga što u njoj živi.
Aktivni karakter ljubavi ogleda se u činjenici da ona uvek sadrži određene osnovne elemente, zajedničke svim oblicima ljubavi. To su: briga, odgovornost, poštovanje i znanje. Ljubav je aktivna zainteresovanost za život i rast onoga što volimo. Čovek voli ono oko čega se trudi i trudi se oko onoga što voli".

Pepe Imas

novikorisnik

pre 6 godina

da nema žene, ne bi bilo ni pepea...gđa ne zna šta će od sebe pa izmišlja razno razne trendove...te vegan, te pepe imaš, pa će biti pepe nemaš...samo čekam novu izmišljotinu...a nole, pa nije mi baš jasan...kako ga je tako stegla da ne može da mrdne...ili radi po njenom samo da bi održao mir u kući dok lupa lopticu, a posle...qq lele, bež'te noge us..ću vas...

ne bese to tako davno

pre 6 godina

Kada smo poslednji put videli Novakovog strica u loži, onog momenta kada se pojavio Imaz.Da ne pominjem oca i majku. Prva stvar koju svaka sekta zahteva od svojih žrtava je da prekinu sve veze sa porodicom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogu 'fala što sam Lala, 13. maj 2017 00:07)

Ja sam oca i majku videla u lozi sad u MC.
To sto se tice sportskih desavanja. Sto se tice privatnih videla sam ih zajedno na Kopaoniku, na raznim koncertima, u Beogradu....

Hajle Selasije, Car Afrike i Azije

pre 6 godina

i vidovita Zorka je pricala isto dok je nisu uhapsili za prevaru. Tom Kruz je hodajuci guru svoje "crkve"'. Ima mnogoprimera slicnog ponasanja. Ovo ce biti klasican primer ponasanja zbog koga ce mnogima biti zao jednog dana sto su propustili sanse. Ja ovog imama razumem u potpunosti. odabrao je put i radi to najbolje sto moze .

Bogu 'fala što sam Lala

pre 6 godina

Pa zar treba veći dokaz nekome da je Novak pod uticajem Pepeova sekte od ovih reči. Jedan od najvećih tenisera ikada ćuti dok ovaj šarlatan ubacuje svoje ime u frazu koja treba da predstavlja Novakov životni kredo. Pogledajte na youtubeu Imazovu "seansu" i videćete i sami kakvo je to sektašenje.

romantični trio

pre 6 godina

Na kraju će Novak kao i uvek u ovakvim pričama kad žene kolo vode, završiti i kao rogonja. Zapamtite ovo! Uvek je tako.
Volimo te Nole, ali ne zameri što ćemo uživati u nastavku priče o ovom triu. Sam si kriv.

hehe

pre 6 godina

"Success = Happiness = Love
Therefore LOVE = SUCCESS”

Ne vidim nista lose iz ovog koncepta koji prirodno sledi iz navedene realcije izmedju uspeha srece i ljubavi.

solskjaer

pre 6 godina

budimo realni, nole je redovno zavrsio samo osmoljetku, ima i maturu sportske gimnazije, al tu zgradu nikad nije video, jednom izasao u kladionicu i ozenio prvu kelnericu koju video, njegov zivot je bio kuca poso, decko je vredan, jednostavan, prost covek, igra dosadan tenis sa linije al radi, radi, ne dobija kreativnoscu i talentom. e to je najlaksi plen yogi gurua, pogodan za manipulaciju, bez kritickog stava, neuk, navikao na eksploataciju, i jos 300 djavla je tu sad.
(doberman, 12. maj 2017 23:09)

Човек каже за Новака да је неук и још добије 85% лајкова !? Заиста невероватно колико себи дајемо за право да критикујемо друге...

Sektasenje jasta!

pre 6 godina

Ja mislim da Sinod treba tu da odreaguje. Da se Novaku preporuci da provede mesec dana sa zivahnim monasima na Svetoj Gori. Cak mozda i Pepeta da povede. Ljubav da se siri.

Nenad

pre 6 godina

@doberman, dakle formalno, skolsko obrazovanje obezbedjuje da ljudi ne budu naivni? Cekaj, sta onda bi sa ovim generacijama odraslim u komunizmu- isli redovno u skole, ni propustenog casa, a verovali da je Tito besmrtan, Jugoslavija najaca zemlja na svetu koja odrzava balans izmedju SAD i Rusije i ko zna jos koliko djavola? Ne znam u kom svetu ti zivis i koliko skole imas ali Novak je sigurno ostroumniji od 90% populacije Srbije, bilo sa ili bez skole....Inace imam univerzitetsku diplomu i zivim i radim u Kanadi- o Srbima u matici mislim da su neverovatno naivni i podlozni manipulaciji- pa pogledajte samo ko vam novi predsednik. Dakle pokrivanje usima i psssst...

Ivan

pre 6 godina

Možda je bolje da piše "mržnja i rat". Čovek propagira ljubav i mir (bar javno) i to je za tebe i ove što su ti pluseve lupali sekta. Šta je loše u širenju ljubavi?? Naravno, osim ako nije foliranje zarad nekog interesa.
(dominus, 13. maj 2017 00:03)

Pitam se pitam, kako li on to siri lubav...

gigatrend

pre 6 godina

@ Dragan: "Ovaj spanac je u njegovom timu 4 godine, sto znaci da je Novak sve uspehe ostvario upravo u tom periodu saradnje."

Da se razumemo, navijač sam Novaka Đokovića od kad se pojavio na teniskom nebu, i želim mu sve najbolje u karijeri, ali ovo je totalna neistina. 4 godine unazad znamo za svaki korak i svaku promenu u Novakovom timu, znali smo sve o Pjeru i Tesli, a ovog prevaranta od čoveka je uspešno krio (pitam se zašto bi? - sad bih ga i ja krio, ali onda...)!! Nije istina da je taj čovek u timu 4 godine, već je istina da je sve krenulo naopako od kada je on postao "glavni trener" Novaka Đokovića. Jedno vreme se to nije videlo zbog velike zalihe bodova, a kada je sve postalo očogledno, već je bilo kasno.

zainteresovani

pre 6 godina

Najbolje ce biti kada Pepe uzme veliku kintu (Novak, Verdasko, Geraldo, i svi drugi anonimni) pa zvanicno sponzorise Novaka pa majica bude i na terenu ne samo u lozi.

baki

pre 6 godina

Sada je, ako nista drugo, bar kristalno jasno sta je Novakov problem, zbog cega je posle osvajanja Rolan Garosa zapao u rezultatsku krizu. Hajde da svi budemo realni, kakve je rezultate postizao kada su se pitali Vajda i Beker, a kakve od kada ga Imaz vodi. Sta mu je trebao taj covek u timu nije mi jasno... Zelim Novaku sve najbolje. Ako Imaz ostane kod njega tonuce sve dublje na ATP rang listi, a uticaj na svest i dusu je posebna tema.

zainteresovani

pre 6 godina

@Bane
"Meni liči na mešavinu konkviskadora i inkvizitora."

Ja nesto stalno pominjem kombinaciju poglavice Dzeronima sa osmehom Mona Lise!

majvuk

pre 6 godina

Ma sve je to ok...ali da bi bio prvi opet, a moze, on mora da batali tu filozofiju i da se vrati krvavom radu i da ima zelju da bude najbolji opet...ni jedno ni drugo nema vise. Ljubav ? Sve ok, dete, zena, prijatelji...sve to ostavis van terena i kidas . Ovim stavom i igrom ce ispasti iz top 10 ove godine.

Felix

pre 6 godina

Pa jel ovaj covek ima obraz.?
Jel on cuje sam sebe uopste sta prica..?
Sve kao neka ljubav,postovanje bla bla..a rezultata nigde.
Znaci prosto je cinjenica da odkad je Novak poceo da saradjuje sa njim da su Novakovi rezultati krenuli strmoglavo da padaju.
Al eto,i pored te cinjenice nas ovaj covek obmanjuje i govori kako je sve u najboljem redu.
Sve bi to bilo uredu pa neka Novak ako treba i da siri ljubav,zagrljaje,al da sa druge strane ostvaruje vrhunske rezultate,jer cilj opravdava sredstvo.
Al nazalost nas Novakovih navijaca,Novak je sad postao prosek teniser,a ovaj covek ni ne pimislja da napusti Novaka.

Bogu 'fala što sam Lala

pre 6 godina

Kada smo poslednji put videli Novakovog strica u loži, onog momenta kada se pojavio Imaz.Da ne pominjem oca i majku. Prva stvar koju svaka sekta zahteva od svojih žrtava je da prekinu sve veze sa porodicom.

Pustite komentar

pre 6 godina

Pitam se baš da'l je isto tako, u ne tako davnoj prošlosti, "voleo" svoje protivnike kada im je svima redom delio "krompire"?

Mix

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da i jednu ruznu rec kazete o coveku koji je samo u jednom pojedinacnom slucaju donirao 500.000 evra za pomoc stradalim ljudima od poplava.Da ne pricamo o jos mnogo donacija,za koje se i ne zna mnogo u javnosti.I da,NIJE bio duzan ni dinar da da,ni porez da placa Srbiji,jer ne zaradjuje ovde,a ipak jeste dao mnogo.O radosti koju nam je pruzao svih ovih godina,za ljude koji istinski vole tenis,da i ne govorim.Stidite se.

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Od strucnjaka koji prate tenis od pojave Djokovica nije ni za ocekivati drugo od komentara tipa, kobasice,slanine,pljeskavice i sl, tenis na ovom nivou je pre svega mentalna igra u kojoj je hvala bogu nas Novak cetiri duge godine bio i tata i mama svima na ATP...ejjjjj cetiri godine apsolutni dominus a deset godina u medju tri!!! i sad jos pljuvacina? Pa amerikanci koji imaju vise terena za tenis u LA nego mi stanovnika nisu u celoj svojoj istoriji imali ovakvog igraca o englezima da ne pricam...

XL

pre 6 godina

ATP entry lista služi da se najbolji ne bi sastajali u prvim kolima. Za nju se ne dobija nikakva medalja ili priznanje. To nije nikakvo merilo. Važne su titule poglavito GS. Od aktivnih tenisera, prema tome, prvi je RF, pa RN i NDJ. Andy je iza njih. Kako možeš biti najbolji a igrati onako kako Škot trenutno igra. Zbog ranijih zasluga! Nema nikakvog smisla, jer su ranije zasluge pomenute trojke neuporedivo veće. Reći da je Škot trenutno najbolji na svetu je smešno jer vidimo da je on trenutno daleko od toga.

ne vidim balvan u oku svom

pre 6 godina

Novak je mnogo puta do sada pokazao da ume da pronađe put do vrha. Tako će biti i ovaj put a vi koji tako savršeno znate šta mu je činiti, ko mu je prijatelj a ko ga loži za novac, malo pospremite sopstvene živote pa kad postignete neke konkretne rezultate dobrodošli ste da delite savete. Do tada, pokrijte se ušima.

ona

pre 6 godina

Nije uredu da ga vređate po osnovu obrazovanja, covek je skolovan u inostranstvu da postane vhunski sportista...Imez je sektas a Noletu je potrebna pomoć...gde su ti sveštenici kojima je donirao novac..? Dajte kao publika da se organizujemo nekako, napravimo protest makar na Facebook u i da mu pokažemo da nije sam i šta je stvarno ljubav!

dominus

pre 6 godina

Okej je da on voli i postuje druge, ali ovaj nivo je vec sekta, covece, na autu pise ljubav i mir, na majicama, na lancicu, na svemu, ocigledno je da je to preterivanje i vec sektasenje, stvarno nema smisla
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lola, 12. maj 2017 23:28)

Možda je bolje da piše "mržnja i rat". Čovek propagira ljubav i mir (bar javno) i to je za tebe i ove što su ti pluseve lupali sekta. Šta je loše u širenju ljubavi?? Naravno, osim ako nije foliranje zarad nekog interesa.

Lepa

pre 6 godina

Novak je prvo covek.pa sve ostalo.a oni koji ga kritikuju i daju mu savete,verovatno nisu zadovoljni svojim zivotom.Novace samo napred.uz tebe sam i kad pobedjujes i kad gubis.

Negativni

pre 6 godina

Apsolutno je njegova stvar kako će da vodi svoju karijeru. Sećam se, kada je počinjao, ovde su isto ovako pljuvali Vajdu i veliki srpski teniski stručnjaci su predlagali razne trenere umesto njega. A on sa Vajdom osvojio 12 GS-a.
Da li je Pepe Imaz za njega dobar ili ne, pokazaće se. Ali, ljudi, on više nije u godinama kada se razbijaju protivnici turnir za turnirom. Pogledajte Mareja, usporio je i nema više snage kao nekad. Nadal se vratio posle dve godine, ali pitanje je koliko će još izdržati. Do RG-a najviše.
Federer igra tri turnira za šest meseci, inače ne bi imao snage ni prvo kolo da prodje. Strpite se malo, osvojiće vam Djole još neki veliki turnir da možete da se busate u grudi kao da ste ga vi lično trenirali.

Тања

pre 6 godina

Победе дођу и оду, љубав траје вечно. Браво Новаче на избору правог пута. Сви смо уз тебе!

Мишка

pre 6 godina

Новак је много смиренији и сређенији од кад има Пепеа, надам се да ће им сарадња потрајати!

Милојко

pre 6 godina

Браво за Новака и Пепеа! Љубав је искра живота и што пре то схватимо, тим боље за све нас! Само напред!

Dragan

pre 6 godina

Zasto ovoliki komentari na ovu temu.Stvarno nemogu da verujem u ovakve gluposti.Ovaj spanac je u njegovom timu 4 godine, sto znaci da je Novak sve uspehe ostvario upravo u tom periodu saradnje.Zato jos jednom kazem, pustite Novaka na miru da uziva svoj zivot.On zna najbolje sta treba da radi i menja u svojoj karijer.Mi nismo zasluzili da bacamo.ljagu i dajemo.svoje neke glupe savete, sta on treba da radi i mjenja.Molim vas jos jednom, uhvatite se pametnijih stvari , ako ih imate u zivotu.Za mene je najbolji za sva vremana, a vi slobodno pucajte minuse na komentar.Hvala lepa, i veliki pozdrav.Samo napred NOVACE.

hehe

pre 6 godina

"Success = Happiness = Love
Therefore LOVE = SUCCESS”

Ne vidim nista lose iz ovog koncepta koji prirodno sledi iz navedene realcije izmedju uspeha srece i ljubavi.

E pa, svašta

pre 6 godina

@sasha, 12. maj 2017 19:43
Ti znaš da Djole ima potrebu da se dopadne svima, da nije mogao da podnese poraz, pa danas izmišlja povrede?!?
Nastavi da mlaltiš i lupetaš; sad imaš puno plusića, a možda dobiješ i zvaničnu medalju..

BeKo

pre 6 godina

"Šta jedna osoba daje drugoj? Ona daje od sebe, od najskupocenijeg što ima, ona daje od svog života.
To ne znači nužno da ona žrtvuje svoj život za drugu osobu – već da joj daje od onoga što u njoj živi; ona joj daje od svoje radosti, svog interesovanja, razumevanja, znanja, humora, od svoje tuge – sve izraze i manifestacije onoga što u njoj živi.
Aktivni karakter ljubavi ogleda se u činjenici da ona uvek sadrži određene osnovne elemente, zajedničke svim oblicima ljubavi. To su: briga, odgovornost, poštovanje i znanje. Ljubav je aktivna zainteresovanost za život i rast onoga što volimo. Čovek voli ono oko čega se trudi i trudi se oko onoga što voli".

Pepe Imas

doberman

pre 6 godina

budimo realni, nole je redovno zavrsio samo osmoljetku, ima i maturu sportske gimnazije, al tu zgradu nikad nije video, jednom izasao u kladionicu i ozenio prvu kelnericu koju video, njegov zivot je bio kuca poso, decko je vredan, jednostavan, prost covek, igra dosadan tenis sa linije al radi, radi, ne dobija kreativnoscu i talentom. e to je najlaksi plen yogi gurua, pogodan za manipulaciju, bez kritickog stava, neuk, navikao na eksploataciju, i jos 300 djavla je tu sad.

boban,nis

pre 6 godina

Aman ljudi,zar ne vidite da Novak sve ovo radi zbog brata Marka koga neizmerno voli.Covek koji ima na racunu 100 miliona samo od turnira je podredio sve da bi pomogao svom bratu koji je cetiri godine u hronicnoj depresiji.
Nole je jos jednom pokazao da je najveci,ali nije hteo da se pravda time.
Nole jedan,jedini!

avionavion

pre 6 godina

Bravo Pepe, nije Pepe kriv sto Novak slabo igra, posle RG je pao i to je to. Sada trazi nesto novo da ga digne isto kao kada je izbacio gluten pa poceo da igra. Tako i sada, mozda mu uspe a mozda ne.

sasha

pre 6 godina

Novak je oduvek imao neku potrebu da se dopadne svima, sto je odraz nesigurnosti. Takodje, nikad nije mogao da podnese poraz, ranije je u takvim situacijama predavao meceve, a danas izmislja povrede. U nekim momentima je zaista pokazivao mentalnu stabilnost, naravno talenat i rad su nesporni. Mene je poceo da iritira, ne zbog toga sto nije uspesan kao ranije, nego zbog takvog stava prema sportu.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ anica - Ma bravo 👏 za ovaj ljubavni citat! Tvoj dečko je vjerovatno veliki srećnik što te ima ? 💑 . VERUJEM U LJUBAV , ZA NJU DAJEM SVE I SUZE I VINO ISPIJAM ZBOG NJE . . . !

iva

pre 6 godina

Problem s tim sportistima je taj sto ne samo sto nisu imali normalan zivot u mladosti, vreme za normalno druzenje, te priliku da steknu neku orijentaciju u medjuljudskim odnosima, nego nisu imali ni normalno obrazovanje, nego mlacenje po nekim tzv sportskim gimnazijama i odeljenjima. Tako dolazimo do toga da su to odrasli ljudi koji su na granici nepismenosti, ne citaju knjige, ne znaju nista o svetu oko sebe van terena, ne znaju da misle. Onda ako su uspesni namlate pare i onda im se navrzu ovakvi, a oni nemaju cime da se odbrane i postaju lak plen.

Bojan

pre 6 godina

Brate,možda ja umišljam,ali ova slika Jelene i Imasa,pa tako nešto čudno u pogledu imaju oboje, e znam ali ništa prijatno ne osećam. Ali opet,ako se vrate rezultati,onda je sve drugo nebitno,mada sumnjam.

anica

pre 6 godina

Ljubav je samo rec i nista vise Ljubav je samo rec i nista vise
ljubav se uvek isto cita i pise obicna slova svakog lista papira
ruka u ruci je vec nesto drugo tajna i strepnja su vec nesto drugo
i sapat neznih uz kapi kise. to je prvo pismo sto reci bira

Ponekad je samo pogled, uzrok bezbroj budnih noci
uzalud se nekad moli, to je ljubav to se voli!
Kad oci suze vlaze, nevesto kad se laze,
Kad telo boli, to je ljubav to se voli!

Миле

pre 6 godina

Драги мој, ако ти треба љубави и мира, то је православље а не Пепе! Опрости ако грешим. Ти си спортиста, ту нема пуно љубави и мира, надам се да си то схватио. Живео!

mirka

pre 6 godina

Prso Nole, nema sta!
Ima sve: zdravlje, porodicu, milione da moze da uradi sta pozeli, 12 puta GS sampion... Umesto da se opusti, jede normalno ( zdravo ali normalno), uziva u tenisu i zivotu,on meditira i propoveda!
To znaci da je prso i nema dalje. Nazalost.

ne vidim balvan u oku svom

pre 6 godina

Novak je mnogo puta do sada pokazao da ume da pronađe put do vrha. Tako će biti i ovaj put a vi koji tako savršeno znate šta mu je činiti, ko mu je prijatelj a ko ga loži za novac, malo pospremite sopstvene živote pa kad postignete neke konkretne rezultate dobrodošli ste da delite savete. Do tada, pokrijte se ušima.

devlinjo

pre 6 godina

O ovome sa Novakom i oko njega pisaće se knjige i snimati filmovi. I to ne oni sa srećnim završetkom. Osim ako ovog lika neko ne makne iz njegovog života. Recimo da ga neko pošalje na fino egzotično putovanje po dnu nekog mora ili okeana, da pravi društvo ribicama.
(rigidni degnator, 12. maj 2017 20:43)

Nece pisati zato sto nije amerikanac i bobi fiser. a svakako je za pisanje. pa jel vidite da bogdan obradovic nije selektor jer je prvi istupio ptotiv ovog lika. meni je sve ovo jako indikativno pre svega iz razloga sto je Novak postao oslonac i svetla tacka oko koje smo kao narod krenuli da se okupljamo i vezemo.

vatraaa

pre 6 godina

Kakav guru,zagrljaj,ljubav itd.,nek se vrati onaj stari srcani i temperamentni balkanac,to je Novak,a ovu pricu Pepe neka proda nekom Skandinavcu ili Svajcarcu,to kod Srba ne pali...

fantom

pre 6 godina

Ja kad vidim sliku ovog tipa, pomislim na neki horor film. Kakva crna ljubav, zagrljaji i ostale priče. More Nole dozovi se pameti, izbacuj tog tipa iz tima i dovedi Samprasa da te vrati na pravi put.

Žalosna sova

pre 6 godina

Novak, koji usput uči nekoliko stranih jezika je sigurno izuzetno inteligentan. Nije to zbunjeni adolescent, niti pogubljen čovek. Za dobro njegove porodice i njega samoga, nadam se da drži stvari pod kontrolom.

dženkins

pre 6 godina

Da kažem još nešto ipak moram. Nije Nole prso Nole je car kako god ga se završi ova priča,prsli smo mi koji sada kucamo u telefon u deset uveče i nemamo pametnina posla a u uglavnom mladi ljudi. Žao mi je ali to je istina.

dominus

pre 6 godina

Okej je da on voli i postuje druge, ali ovaj nivo je vec sekta, covece, na autu pise ljubav i mir, na majicama, na lancicu, na svemu, ocigledno je da je to preterivanje i vec sektasenje, stvarno nema smisla
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lola, 12. maj 2017 23:28)

Možda je bolje da piše "mržnja i rat". Čovek propagira ljubav i mir (bar javno) i to je za tebe i ove što su ti pluseve lupali sekta. Šta je loše u širenju ljubavi?? Naravno, osim ako nije foliranje zarad nekog interesa.

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Od strucnjaka koji prate tenis od pojave Djokovica nije ni za ocekivati drugo od komentara tipa, kobasice,slanine,pljeskavice i sl, tenis na ovom nivou je pre svega mentalna igra u kojoj je hvala bogu nas Novak cetiri duge godine bio i tata i mama svima na ATP...ejjjjj cetiri godine apsolutni dominus a deset godina u medju tri!!! i sad jos pljuvacina? Pa amerikanci koji imaju vise terena za tenis u LA nego mi stanovnika nisu u celoj svojoj istoriji imali ovakvog igraca o englezima da ne pricam...

Paja ponovo

pre 6 godina

Nisam bas mlad kao Nole al mene najiskrenije ovaj lik plasi nedao Bog da mi je u blizini ili blizini moje porodice pa neka je najbolji covek na svetu, daleko mu lepa kuca.

Nenad

pre 6 godina

@doberman, dakle formalno, skolsko obrazovanje obezbedjuje da ljudi ne budu naivni? Cekaj, sta onda bi sa ovim generacijama odraslim u komunizmu- isli redovno u skole, ni propustenog casa, a verovali da je Tito besmrtan, Jugoslavija najaca zemlja na svetu koja odrzava balans izmedju SAD i Rusije i ko zna jos koliko djavola? Ne znam u kom svetu ti zivis i koliko skole imas ali Novak je sigurno ostroumniji od 90% populacije Srbije, bilo sa ili bez skole....Inace imam univerzitetsku diplomu i zivim i radim u Kanadi- o Srbima u matici mislim da su neverovatno naivni i podlozni manipulaciji- pa pogledajte samo ko vam novi predsednik. Dakle pokrivanje usima i psssst...

zpt2901

pre 6 godina

Novače, ti si pametan čovek i najbolje znaš šta tebi treba. Ne svođa mi se osmeh na licu tog Pepea. Da li je možda u pitanju i teorija zavere pa da te smaknu sa mesta broj 1. Ne sviđa mi se što poklanjaš svoje srce publici posle pobede. Imaš ti kome da poklanjaš svoje srce a ne i onima koji ti zvižde tokom meča. Samo napred ka 1.

Mix

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da i jednu ruznu rec kazete o coveku koji je samo u jednom pojedinacnom slucaju donirao 500.000 evra za pomoc stradalim ljudima od poplava.Da ne pricamo o jos mnogo donacija,za koje se i ne zna mnogo u javnosti.I da,NIJE bio duzan ni dinar da da,ni porez da placa Srbiji,jer ne zaradjuje ovde,a ipak jeste dao mnogo.O radosti koju nam je pruzao svih ovih godina,za ljude koji istinski vole tenis,da i ne govorim.Stidite se.

nostalgija

pre 6 godina

Covece, kako je sve ovo meni jezivo. Zar se ovo desava u 21. veku? Noletov um je zacaran, ali mozda mu treba pomoci, pa makar i silom, i protiv njegove volje. Po ko zna koji put cu ponoviti da nisu problem rezultati, ne mora Nole vise nista da osvoji, za mene bi bio Bog, ali zao mi ga je kao coveka. Tuzno ga je gledati ovakvog, to nije nas Novak.

solskjaer

pre 6 godina

budimo realni, nole je redovno zavrsio samo osmoljetku, ima i maturu sportske gimnazije, al tu zgradu nikad nije video, jednom izasao u kladionicu i ozenio prvu kelnericu koju video, njegov zivot je bio kuca poso, decko je vredan, jednostavan, prost covek, igra dosadan tenis sa linije al radi, radi, ne dobija kreativnoscu i talentom. e to je najlaksi plen yogi gurua, pogodan za manipulaciju, bez kritickog stava, neuk, navikao na eksploataciju, i jos 300 djavla je tu sad.
(doberman, 12. maj 2017 23:09)

Човек каже за Новака да је неук и још добије 85% лајкова !? Заиста невероватно колико себи дајемо за право да критикујемо друге...

Obrazovanje - sta to bese?

pre 6 godina

Novak je možda vrhunski sportista, međutim i on i svi oko njega su neobrazovani ili polu-obrazovani(mega sega i slično). Kad se spoji ogroman novac i nedostatak obrazovanja, tu onda nastupaju likovi kao Pepe. Ne bi bio ni prvi a ni posljednji koga su izvacarili "gurui"

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ Baki - I ja sve više mislim da je Pepe poslan da Novaka skrene sa pravog puta . Sad , ko ga je poslao , teško je reći al nije toliko ni bitno . Bitno je da se Novak vrati na pravi put , put uspjeha a sutra je idealna prilika za to . Moliću se i navijati . . . Vidjećemo .

Dovla

pre 6 godina

Nisam od onih koji kritikuju Novakovu ishranu, grljenje drveća i slično, jer jbg njegov život njegova stvar, ali ovo je tragikomedija. Razumem ja i poštovanje (uvek ga moraš imati za protivnika) i ljubav prema bližnjima (na prvom mestu), ali brate mili.

nolerafa

pre 6 godina

Kakva crna ljubav.Michael Jordan je htio uništiti svakog protivnika,oni sami svjedoče da kada bi ih prije utakmice gledao imali su osjećaj da ih reže pogledom i da gleda kroz njih.To je ključ,odmah u startu utjerati protivniku strah u kosti da mu se stegne svaki mišić u tijelu a ne ga voliti.Poslije meča mogu raditi šta god hoće,to je nebitno ali na terenu ga se mora mrziti,tako to rade oni koji jako žele biti šampioni.

Brka

pre 6 godina

Zna li neko ko je ova gospodja koja cesto ide u paketu s njim i Markom? Bila j ena slici celog tima iz Novakove kuce u Monte Karlo-u na pocetku godine, mislim da je i u juce stajala u boksu, itd.

т

pre 6 godina

Љубав је природан, спонтан чин, а не Пепе који узима кинту и грли без емоције. Какве глупости.

Nidza

pre 6 godina

Evo Nole ja sam lekar, razumem psihijatriju dobrano i zagrlicu te za 100 puta manju sumu. Posadicu dzabe i desetak stabala pride da jos mozes da se grlis.

goblin

pre 6 godina

Ovaj Pepe nije nimalo bezazlen kako se cini,deluje mi kao jako mracan i opasan tip.Sam pogled na njega izaziva strah.Koliko Novaka samo kosta ta "ljubav"i "zagrljaji"?

1€ satnica srpskih radnika

pre 6 godina

Pepe Imas je vrhunski guru. Bio sam na Marbelji kod njega u kampu. Verujte da od tada mnogo lakše zagrlim drvo a i srca koja pravim rukama ostaju spojena mnogo duže.

rigidni degnator

pre 6 godina

O ovome sa Novakom i oko njega pisaće se knjige i snimati filmovi. I to ne oni sa srećnim završetkom. Osim ako ovog lika neko ne makne iz njegovog života. Recimo da ga neko pošalje na fino egzotično putovanje po dnu nekog mora ili okeana, da pravi društvo ribicama.

Perica jase ponovo

pre 6 godina

Ocigledno je vecina komentara na istoj strani ali komentari nisu dovoljni treba se nesto i konkretno uraditi, zato pozivam sve kojima je stalo do Novaka da transparentima ili drugim dozvoljenim rekvizitima poruce Pepeu da nije dobrodosao verujem da ima dosta nasih u Madridu, porucite mu da ostavi Novaka na miru toliko.

Патас

pre 6 godina

Није ми јасно зашто Новак није запослио неког психолога умјесто овог лика. Многи спортисти имају психолога у свом тиму. Какве овај човјек има референце из психологије као науке? Очигледно никакве. Какво је то занимање гуру или лајфкоуч. Смијешно. Емоционална интелигенција се не жоже научити. Ако имаш 29 година и треба ти неко да те научи како да артикулишеш своје емоције на терену и у животу онда нешто ту није у реду. Ако си емоционално незрео у 29ој години онда то никад нећеш ни бити.

coa

pre 6 godina

Da je Dzordan ovako razmisljao ne bi dosao ni do polufinala konferencija. Ako si takmicar u nekom sportu, filozofija tipa sirimo ljubav ne funkcionise. Dzordan je bio odlican prijatelj sa vecinom glavnih zvezda u konkurentnim timovima, ali kad pocne utakmica, hteo je da ih pojede.

Kakva ljubav na terenu, to nema veze sa sportom. Danasnji sport je zamena za gladijatore nekada. Zamislite danas da gladijator siri ljubav i grli drveca. Takmicar danas, nekada ratnik, mora da ima mentalni stav da bukvalno ubije da bi pobedio. Zelja za pobedom 24 sata dnevno.

Zelim Noletu sve najbolje od srca, sta god radio. U srcu, on je sampion, samo mu treba "cist" teren za tenis.

Zoran

pre 6 godina

Ne znam?
Ako vrhunski profesionalni sportista u svom protivniku ne vidi sportskog neprijatelja i ne "mrzi" ga na sportski način dok traje meč ne samo u tenisu nego u svim sportovima, i idividualnim i ekipnim, zaista mi nije jasno kako može da stigne do očekivane pobede?

Već sutra oko 18 časova videćemo.

Mile

pre 6 godina

Vidim svi napadaju vraca Pepea. Vrac radi svoj posao, vodi sektu i prica gluposti. Ima takvih likova svuda po belom svetu, uvek bilo i bice. Novak je problem, a ne Pepe. Novak slusa Pepea, salje srca i veruje u te vrazbine.

ona

pre 6 godina

Nije uredu da ga vređate po osnovu obrazovanja, covek je skolovan u inostranstvu da postane vhunski sportista...Imez je sektas a Noletu je potrebna pomoć...gde su ti sveštenici kojima je donirao novac..? Dajte kao publika da se organizujemo nekako, napravimo protest makar na Facebook u i da mu pokažemo da nije sam i šta je stvarno ljubav!

Gass

pre 6 godina

Novak više nema snage a ni motivacije da se izbori sa familijom.. ja mu želim da pronađe svoj mir i zadovoljstvo.. i hvala mu za svaku pobedu koju je ostvario.. nekako bih da mogu da mu uzvratim, ali jedino što mogu je da ga poštujem - dosadašnji uspesi su više nego dovoljni za to

stefke

pre 6 godina

Šta je bre ovo ? Šta ja ovo čitam ? Znači da bi imao poštovanje prema nekom i ljubav, treba mi jedan Pepe Imas, jer ja to ne znam sam ?

Intesivpfleger

pre 6 godina

Kako me ovo samo podseca na nesrecnu sudbinu Michael Schumachera,svi znaju i vide da je na delu prevara a prave se naivni i nevini.Kod Schumachera je
sve jasno(takvi su mi pacijenti),a oko njega lazu familiju i izvlace debele pare za nista.Kod Noleta ovaj Guru koga ocito samo lova zanima jer uspeha nema i nece ga tako biti,bar sa ovim,ne!

Pokojni Toza

pre 6 godina

Ma njegova karijera moze da radi sta hoce! Ko se bavio bilo kakvim sportom zna sta je naporan rad i odricanje. Vecina komentara dolazi od ljudi koji u zivotu nisu potrcali. E sad sto se tice srca prema publici to mi je od prvog dana katastrofa. Konstantna potreba da se dopadne publici je dovela do toga da im je iritantno. Ako ga je Pepe doveo do ovakve propasti sam je kriv a najbolje se uci ma licnim greskama!

бт

pre 6 godina

Не спорећи да је све ово јако сумњиво када говоримо о Новаковој добробити, треба рећи да постоји неспоразум када се помиње Имазова филозофија. Дакле, није у питању "загрљаји, љубав и Имаз" већ "Amor Y Paz (Love and Peace)". Тако барем пише на Википедији. Оно Паз није скраћеница од Пепе Имаз већ реч "мир" на шпанском.

sasa jokic

pre 6 godina

Kada Nile skapira da ljubav i vrhunski tenis ne idu zajedno, sve ce doci na svoje. Profi tenis znaci "zgazi" protivnika, "pokidaj ga" a ne daj mu ljubav. Ljubav ostavi za van terena, tako da je ovo totalno promasena saradnja, totalno.

lola

pre 6 godina

Okej je da on voli i postuje druge, ali ovaj nivo je vec sekta, covece, na autu pise ljubav i mir, na majicama, na lancicu, na svemu, ocigledno je da je to preterivanje i vec sektasenje, stvarno nema smisla

Lepa

pre 6 godina

Novak je prvo covek.pa sve ostalo.a oni koji ga kritikuju i daju mu savete,verovatno nisu zadovoljni svojim zivotom.Novace samo napred.uz tebe sam i kad pobedjujes i kad gubis.

Laki

pre 6 godina

Potvrdio je ono što je većina nas i pretpostavljala- Novak je prihvatio njegov koncept,kako se izrazio.
Znači,to je njegova uloga u Novakovom timu i životu uopšte.
Za mene lično,ova činjenica o Novaku govori da je on privatno bio osoba nesigurna u sebe,sa nekom jakom potrebom za nekim autoritetom koji će mu ponuditi nekakvo mentalno olakšanje usled ekstremno velikog pritiska i stresa koji su bili sastavni deo njegove profesije i života.
To olakšanje će ovim možda i dobiti u privatnom životu ali za profesionalnu karijeru je spsolutno pogubno.
Fokus, energija,razmišljanja više nisu tamo gde su bili.
Bićemo svedoci jednog doslovno mučenja u ostatku Novakove karijere.
U svakom slučaju,to je bila jedna uspešna karijera,ali karijera koja je zaslužila dostojanstven kraj,i jedino takav.

Ivan

pre 6 godina

Verujem da Novak zna kakvo je generalno misljenje njegovih pristalica i navijaca o Imasu. Sto vise mi kritikujemo Imasa, cini mi se da ce Novak vise zeleti da bude sa njim. Ajde da okrenemo plocu dok jos nije kasno.

ne bese to tako davno

pre 6 godina

Kada smo poslednji put videli Novakovog strica u loži, onog momenta kada se pojavio Imaz.Da ne pominjem oca i majku. Prva stvar koju svaka sekta zahteva od svojih žrtava je da prekinu sve veze sa porodicom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogu 'fala što sam Lala, 13. maj 2017 00:07)

Ja sam oca i majku videla u lozi sad u MC.
To sto se tice sportskih desavanja. Sto se tice privatnih videla sam ih zajedno na Kopaoniku, na raznim koncertima, u Beogradu....

MikeS

pre 6 godina

Kakav prodavac magle. Ne mogu da verujem da je Novak upao u mrezu ovog gurua koji prodaje maglu. Takodje ne mogu da verujem da ljudi oko Novaka ne vide isto sto vidimo mi svi ostali. Znam da je Marko brat od Novaka imao nekih problema pa je naleteo na ovoga ali sad i Novak mora da se zrtvuje (svoju kareijeru) zarad ovog tipa i Marka.

GM

pre 6 godina

Neka ovaj covek radi sta god zeli, to je njegov posao i bitan mu je broj klijenata. Te reci sekta ovo ono, to nece promeniti to sto on radi i predstaviti kao ko zna sta.

Ali, ono sto je neverovatno, je da ovaj vid njegovog rada blamira jednog velikog sampiona Novaka Djokovica, cega on ocgiledno nije svestan.

Aleksandra

pre 6 godina

Strašno, Novače, šta si sebi dozvolio... Posle tolikih uspeha, želje da budeš broj jedan, što si i ostvario. Strašno da jedan anonimus treba da ti soli pamet kako da živiš. Da l je brat, žena, roditelji, šta god... Kad si mogao da igraš protiv 20 hiljada navijača na us openu, šta ti bi da ti sad treba ovaj guru, lajf kouc, ili sta je vec... Nadam se da ces se dozvati pameti...

ccc?

pre 6 godina

Deca cveca i hipi pokret... Ali to je bilo 70 tih godina? Ljubav? Zna se gde je ljubav neophodna? Ovo je bre tenis, ne zamlacuj ga sa tim. Covek treba da igra i trenira a neka vodi ljubav sa svojom zenom.

zozon,R.Srpska

pre 6 godina

Izuzetno skupo placeno bratovo zdravlje...mada porodica i treba uvjek biti na prvom mjestu....brat Marko ce uvjek biti u takvom stanju dok god Novak profesionalno igra tenis...sve u svemu ,zao mi je Marka ali mi je jos vise zao Novaka...

Pepe i amor

pre 6 godina

A nekada mu je u loži sedela Marija Šarapova i upućivala poglede pune prijteljstva!!! A sada tu sedi Pepe Imaz sa odličnom frizurom i daje mu poglede pune ljubavi!! E Nole Nole dobar si teniser ali baš baš baš ne umeš da sebi izabereš pravo drustvo..

Mrki

pre 6 godina

Kao prvo konacno da neko prizna da je Boris napustio njih a ne Novak dao otkaz odnosno sporazumno su se kao dogovorili,a ko drugo jos uvek se smejem ovome sto sam procitao!!

Alex

pre 6 godina

kakve gluposti! Pa nije Novak siroče koje ište ljubav, ima ženu, sina, oca i majku, braću, prijatelje, tazbinu da mu pruže pažnju i ljubav.

Šta ima da širi ljubav po terenu?

Ivan

pre 6 godina

"Širiti ljubav i poštovanje"!! Pa zašto ga onda nisi odvratio od sulude samoubilačke ideje da na prečac otpusti čitav svoj tim koji mu je evo više od deceniju u mnogome doprineo da se popne na sam vrh tenisa i osvoji sve te sline trofeje?? Šta, za njih ne važi znači to "širenje ljubavi i poštovanja"?? Prema tim ljudima je najpre trebao da iskaže svo poštovanje a ne da ih najuri na jedan zaista nedopustiv način!!

milos

pre 6 godina

on ako igra za pare tu onda prestaje ljubav vec posao..na i ti sigurno dobijas neku paru...to je kao kada bi zenu placao posle svako s... sa njom...to onda nije brak vec nesto drgo..tako da tu ta teorija njegova pada u vodu...al prorpdno je da covek voli ono sto radi i kada covek radi on sto voli je idealno..al samo to ima da se kaze u vezi sa tom temom..a ovaj lik od toga pravi posao..n

Milko

pre 6 godina

Novi koncept je bez sumnje dobar, čak brže daje rezultate nego onaj iz prthodnih 10 godina.
Jedina greška mu je pogrešan smer na ATP listi, vodi prema dole, nezadrživo.

Veronika

pre 6 godina

Ne znam što je Nole vidio u ovom liku,ne znam ni na koji je način on spasio Marka Djokovica,možda je stvarno zadužio Novaka,možda su njegove metode stvarno ok, ali kad ga vidim, meni je Pepe Imas čisti horor i ne bih se dobro osjećala u njegovoj blizini.

b

pre 6 godina

Sugerisao je Novaku da oni koje je raspustio šire " negativnost" i slicno. Cilj Imasa je jasan, vladati Novakom, rasterati sve oko njega i tako biti apsolutni vladar Novakovih finansija. Ovakvi prevaranti se uvek pojavljuju gde je novac a pozitivno za Novaka ce biti lekcija koju ce naučiti kada i sam shvati ovo. Jedino sto ce tada biti kasno za tenis.

Toti

pre 6 godina

Taj da je mogao da se fokusira bio bi on bolji teniser ili broj1 u vreme kada je igrao.Vrlo naivno i prosto neverovatno da niko kd porodice ne reaguje.Verovatno su i oni van tima, koji očigledno čine Joko, Pepe i Mare.

Sektasenje jasta!

pre 6 godina

Ja mislim da Sinod treba tu da odreaguje. Da se Novaku preporuci da provede mesec dana sa zivahnim monasima na Svetoj Gori. Cak mozda i Pepeta da povede. Ljubav da se siri.

Vonald Vegan

pre 6 godina

Kao sto se provlaci prica da je Novak vegan vec godinama, a 20012. ili 2013. objavio knjigu o ishrani koja sigurno nije veganska, tako se sada .potura proca da je Pepe u timu vec 4 godine, a prvi put se o njemu cuje negde oko turnira u Parizu. Znaci ili ga je dobro krio kao aduta ili je on samo poznanstvo preko njegovog brata sada unapredio u clanstvo u timu.

Posmatrač

pre 6 godina

Nekad su ljudi mnogi govorili da slika govori više od hiljadu reči! Ova govori dosta o tome a za to treba imat sposobnost da čitaš UM čoveka njegov način govora tela i ponašanja. Na Imaz su to dosta ocrtava.

Probudi se, pokreni se

pre 6 godina

Ovo me podsjeca na Bitlse I "spiritualnog vodju" Maharisija. Kada sam bio mladji, I ja sam se iscudjavao slicnim pricama. Sada mislim da neko nekada odluci I da nesta ne vidi, iako je sve tu, ocigledno. Zelim Novaku da mu ova faza sto krace traje.

nema se sta reci

pre 6 godina

Zasto Pepe Imas prica o sebi u trecem licu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rrmx, 12. maj 2017 19:40)

E, tu vec ne pomaze guru, nego psiholog... kada sam bio u pubertetu u jednom periodu sam shvatao sebe kako o sebi mislim u trecem licu (u fazonu "on treba da uradi domaci") i strasno sam se isprepadao... srecom nije trajalo dugo... verovatno je imalo veze sa samospoznajom i sazrevanjem... u svakom slucaju verovatno i gospodinu treba guru.
Ono sto poslednjih par dana posebno nervira je ovo spinovanja da je on bio sa Novakom i tokom Novakovih najvecih uspeha - verovatno ga je Novak poznavao preko brata Marka, mozda su ponekad i popricali, ali on u tom periodu nije bio u boksu, cak ni u mecevima gde je Novaku psiholoska pomoc bila najpotrebnija... oko njega su bili familija, Vajda, Beker, kolege teniseri... to je razlika, od kako ovaj covek sedi u boksu sve ide naopako... a oni bi sada da prikazu da je on bio vazan faktor za najvece uspehe, cilj je da se "napeca" jos nesretnih tenisera.

Wow

pre 6 godina

Gde ode taj predani dugogodisnji rad i vezba da se postane najbolji teniser planete?

Preporucujem da posetite Pepe Imaz Tennis internet stranicu

Uverite se i sami.

Bogu 'fala što sam Lala

pre 6 godina

Kada smo poslednji put videli Novakovog strica u loži, onog momenta kada se pojavio Imaz.Da ne pominjem oca i majku. Prva stvar koju svaka sekta zahteva od svojih žrtava je da prekinu sve veze sa porodicom.

novikorisnik

pre 6 godina

da nema žene, ne bi bilo ni pepea...gđa ne zna šta će od sebe pa izmišlja razno razne trendove...te vegan, te pepe imaš, pa će biti pepe nemaš...samo čekam novu izmišljotinu...a nole, pa nije mi baš jasan...kako ga je tako stegla da ne može da mrdne...ili radi po njenom samo da bi održao mir u kući dok lupa lopticu, a posle...qq lele, bež'te noge us..ću vas...

XL

pre 6 godina

ATP entry lista služi da se najbolji ne bi sastajali u prvim kolima. Za nju se ne dobija nikakva medalja ili priznanje. To nije nikakvo merilo. Važne su titule poglavito GS. Od aktivnih tenisera, prema tome, prvi je RF, pa RN i NDJ. Andy je iza njih. Kako možeš biti najbolji a igrati onako kako Škot trenutno igra. Zbog ranijih zasluga! Nema nikakvog smisla, jer su ranije zasluge pomenute trojke neuporedivo veće. Reći da je Škot trenutno najbolji na svetu je smešno jer vidimo da je on trenutno daleko od toga.

Srećko

pre 6 godina

Slabo se razumem u tenis. Zašto su čelendžeri uskraćeni za Novakovu ljubav i poštovanje? Šta bi trebalo da se desi da Nole malo tu životnu filosofiju velikog maga Pepe Imaga proširi i na taj segmet tenisa?

romantični trio

pre 6 godina

Na kraju će Novak kao i uvek u ovakvim pričama kad žene kolo vode, završiti i kao rogonja. Zapamtite ovo! Uvek je tako.
Volimo te Nole, ali ne zameri što ćemo uživati u nastavku priče o ovom triu. Sam si kriv.

Hajle Selasije, Car Afrike i Azije

pre 6 godina

i vidovita Zorka je pricala isto dok je nisu uhapsili za prevaru. Tom Kruz je hodajuci guru svoje "crkve"'. Ima mnogoprimera slicnog ponasanja. Ovo ce biti klasican primer ponasanja zbog koga ce mnogima biti zao jednog dana sto su propustili sanse. Ja ovog imama razumem u potpunosti. odabrao je put i radi to najbolje sto moze .

Aca

pre 6 godina

Prvi put cu navijati za Nadala protiv Noleta jer sto pre dozivi sportski slom valjda ce se resiti parazita oko sebe.
I to nije vazno samo zbog povratka na vrh ATPa vec zbog njegovog nastavka zivota u kome mu zelim svu srecu.

gigatrend

pre 6 godina

@ Dragan: "Ovaj spanac je u njegovom timu 4 godine, sto znaci da je Novak sve uspehe ostvario upravo u tom periodu saradnje."

Da se razumemo, navijač sam Novaka Đokovića od kad se pojavio na teniskom nebu, i želim mu sve najbolje u karijeri, ali ovo je totalna neistina. 4 godine unazad znamo za svaki korak i svaku promenu u Novakovom timu, znali smo sve o Pjeru i Tesli, a ovog prevaranta od čoveka je uspešno krio (pitam se zašto bi? - sad bih ga i ja krio, ali onda...)!! Nije istina da je taj čovek u timu 4 godine, već je istina da je sve krenulo naopako od kada je on postao "glavni trener" Novaka Đokovića. Jedno vreme se to nije videlo zbog velike zalihe bodova, a kada je sve postalo očogledno, već je bilo kasno.

Bogu 'fala što sam Lala

pre 6 godina

Pa zar treba veći dokaz nekome da je Novak pod uticajem Pepeova sekte od ovih reči. Jedan od najvećih tenisera ikada ćuti dok ovaj šarlatan ubacuje svoje ime u frazu koja treba da predstavlja Novakov životni kredo. Pogledajte na youtubeu Imazovu "seansu" i videćete i sami kakvo je to sektašenje.

zainteresovani

pre 6 godina

@Bane
"Meni liči na mešavinu konkviskadora i inkvizitora."

Ja nesto stalno pominjem kombinaciju poglavice Dzeronima sa osmehom Mona Lise!

Felix

pre 6 godina

Pa jel ovaj covek ima obraz.?
Jel on cuje sam sebe uopste sta prica..?
Sve kao neka ljubav,postovanje bla bla..a rezultata nigde.
Znaci prosto je cinjenica da odkad je Novak poceo da saradjuje sa njim da su Novakovi rezultati krenuli strmoglavo da padaju.
Al eto,i pored te cinjenice nas ovaj covek obmanjuje i govori kako je sve u najboljem redu.
Sve bi to bilo uredu pa neka Novak ako treba i da siri ljubav,zagrljaje,al da sa druge strane ostvaruje vrhunske rezultate,jer cilj opravdava sredstvo.
Al nazalost nas Novakovih navijaca,Novak je sad postao prosek teniser,a ovaj covek ni ne pimislja da napusti Novaka.

Masha

pre 6 godina

Stvarno mi je dosta ovih sto stalno pitaju 'kako mozete tako da govorite o Novaku, pa on je nas najbolji... on je donirao...'". Pa mozemo!
Ako imas prijatelja kome ne ide dobro, jer treba da se smeskam sa njim i govorim mu da je najbolji? Pa, naravno da necu! Reci cu mu puko si, promeni nesto (ako hoces). Prijatelj ti je onaj ko te kritikuje, a ne ko ti pevusi da je sve u redu... Ovo je stvarno bio malo jaci trening za Nadala, velika razlika u klasi danas.
A taj Pepe i MArko samo sede onako belo, bez ikakvih reakcija, kao i Novak... Moj zakljucak je da je Novak sam kriv, jer sam biras ljude kojima se okruzujes. I vukovi dolaze u odelu ovcijem. Ja kada sam cula kako mu se Jelena obraca sa majke ti, bila sam zapanjena. Ja tako ne kazem nekome cak ni kada se svadjam. Gde je tu postovanje, podrska? Nije mudar taj nas Novak, naivan je i gord, kombinacija za ocaj. I u takvoj krizi jos pravi drugo dete! Nece se tako resiti problemi u braku. Ovo je sad prilika za njega da odraste, sazri. Ako uspe, super, ako ne, bice mi zao.

Negativni

pre 6 godina

Apsolutno je njegova stvar kako će da vodi svoju karijeru. Sećam se, kada je počinjao, ovde su isto ovako pljuvali Vajdu i veliki srpski teniski stručnjaci su predlagali razne trenere umesto njega. A on sa Vajdom osvojio 12 GS-a.
Da li je Pepe Imaz za njega dobar ili ne, pokazaće se. Ali, ljudi, on više nije u godinama kada se razbijaju protivnici turnir za turnirom. Pogledajte Mareja, usporio je i nema više snage kao nekad. Nadal se vratio posle dve godine, ali pitanje je koliko će još izdržati. Do RG-a najviše.
Federer igra tri turnira za šest meseci, inače ne bi imao snage ni prvo kolo da prodje. Strpite se malo, osvojiće vam Djole još neki veliki turnir da možete da se busate u grudi kao da ste ga vi lično trenirali.

Ceda

pre 6 godina

Mnogo volim Noleta, ali ce Rafa da ga pokida dok mu bude pokazivao ljubav. Pritisli i zena i brat i guru, jadan covek ne zna sta ga je snaslo.

gigatrend

pre 6 godina

@ Dragan: "Ovaj spanac je u njegovom timu 4 godine, sto znaci da je Novak sve uspehe ostvario upravo u tom periodu saradnje."

Da se razumemo, navijač sam Novaka Đokovića od kad se pojavio na teniskom nebu, i želim mu sve najbolje u karijeri, ali ovo je totalna neistina. 4 godine unazad znamo za svaki korak i svaku promenu u Novakovom timu, znali smo sve o Pjeru i Tesli, a ovog prevaranta od čoveka je uspešno krio (pitam se zašto bi? - sad bih ga i ja krio, ali onda...)!! Nije istina da je taj čovek u timu 4 godine, već je istina da je sve krenulo naopako od kada je on postao "glavni trener" Novaka Đokovića. Jedno vreme se to nije videlo zbog velike zalihe bodova, a kada je sve postalo očogledno, već je bilo kasno.

Secanje

pre 6 godina

Mislim da se svi secamo cuvene pobede kada je na kraju meca vristao "jaciii si ku**c breeeee!!" E, to je sportista. Svi koji su odigrali makar fudbal na golove cije su stative bile cigle, znaju o cemu pricam.

Milan

pre 6 godina

Lukav je Pepe, našao žrtvu i cedi je. Naravno ko može da bude protiv ljubavi, prijateljstva, zagrljaja. Ali to je valjda sastavni deo života, svako treba da voli svoju porodicu, ženu, devojku,poštuje prave i iskrene prijatelje, grli se sa najbližima, ali da mi neko naplaćuje debelo tu svoju filozofiju, pa stvarno bi trebalo da imam jako nizak IQ pa da u to poverujem.
Pametan je Pepe kad je uspeo da Noletu proda (preko brata) tu svoju filozofiju. Ima jedna stara, dobra izreka: "Ovce treba šišati"

Pustite komentar

pre 6 godina

Pitam se baš da'l je isto tako, u ne tako davnoj prošlosti, "voleo" svoje protivnike kada im je svima redom delio "krompire"?

zainteresovani

pre 6 godina

Najbolje ce biti kada Pepe uzme veliku kintu (Novak, Verdasko, Geraldo, i svi drugi anonimni) pa zvanicno sponzorise Novaka pa majica bude i na terenu ne samo u lozi.

baki

pre 6 godina

Sada je, ako nista drugo, bar kristalno jasno sta je Novakov problem, zbog cega je posle osvajanja Rolan Garosa zapao u rezultatsku krizu. Hajde da svi budemo realni, kakve je rezultate postizao kada su se pitali Vajda i Beker, a kakve od kada ga Imaz vodi. Sta mu je trebao taj covek u timu nije mi jasno... Zelim Novaku sve najbolje. Ako Imaz ostane kod njega tonuce sve dublje na ATP rang listi, a uticaj na svest i dusu je posebna tema.

beograd_moskva

pre 6 godina

"je podredio sve da bi pomogao svom bratu koji je cetiri godine u hronicnoj depresiji."

Vidi mu se iz pogleda da je u depresiji. A za takve slucajeve je psiholog zaduzen, a ne ovaj... I zasto ih voda sa sobom? Porodicni problemi se ostave kod kuce, jedino sad ako se boje Marka da ostave samog, to je druga prica.

Vojvoda Zivojin Misic

pre 6 godina

Ovaj mi sa ovom pricom lici na one sto dolaze na kucnu adresu i pokusavaju da mi uvale filter za vodu ili Kirby, nekima se zgadi taj koncept nastupa i prezentacije, a neki se prime! Novak se primio...

majvuk

pre 6 godina

Ma sve je to ok...ali da bi bio prvi opet, a moze, on mora da batali tu filozofiju i da se vrati krvavom radu i da ima zelju da bude najbolji opet...ni jedno ni drugo nema vise. Ljubav ? Sve ok, dete, zena, prijatelji...sve to ostavis van terena i kidas . Ovim stavom i igrom ce ispasti iz top 10 ove godine.

Ivan

pre 6 godina

Možda je bolje da piše "mržnja i rat". Čovek propagira ljubav i mir (bar javno) i to je za tebe i ove što su ti pluseve lupali sekta. Šta je loše u širenju ljubavi?? Naravno, osim ako nije foliranje zarad nekog interesa.
(dominus, 13. maj 2017 00:03)

Pitam se pitam, kako li on to siri lubav...