Fudbal 507

Subota, 06.05.2017.

16:55

Voždovac šokirao Zvezdu, titula u rukama Partizana

Ekipa Voždovca šokirala je Crvenu zvezdu na krovu tržnog centra 'Stadion' u meču 34. kola Superlige i možda rešila pitanje šampiona Srbije – 3:2 (2:0)!

Voždovac šokirao Zvezdu, titula u rukama Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

507 Komentari

Sortiraj po:

ivan

pre 6 godina

srbi,hravti,bosanci,slovenci,makedonci i balkanci sve boranije od liga zaboravih i crnogorce .ko je sta napravio.niko nista u zadnjih 10 godina.bruka a lige namjestene jedna do druge

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Ode titula. Pritisak na Zvezdu je uspeo..Pola lige treneri iz partizana.Igra se kao da zivot znaci.Sada ce sve biti regularno.Nece biti kuknjave i partizan ce zavrsiti sa 35 utakmica bez poraza. sasvim normalno jer imaju Murinja na klupi a tim sposoban za finale LS
(Navijac, 06. maj 2017 17:47)

Trener i igrači Partizana nisu bog zna šta, u poređenju sa Evropa jad i beda, ali u ovoj našoj raspaloj ligi su Barselona za sve ostale timove.

Anica

pre 6 godina

Ova anica mora da je Batko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah-mat, 7. maj 2017 10:53)

Batko ti tatko!!!

Toto-ko-tunjo-iz-Tvornice-kulture

pre 6 godina

Ima li danas novih slika i obavjesti od Obradoviceve brace i sestara, taste ili pasenog, nove Panticeve ispovjesti, kakvog cvrkuta zagrebackog Vjesnika? Dapace. Sve ok.

Milos Petrovic

pre 6 godina

Sta je sad, sad je regularno? Otkud to kad se zna da Zvezda dobija sve do kraja? Zar vas nije i malo sramota ovakvih naslova i hajke na Zvezdu:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=05&dd=06&nav_id=1257470

I da. Eto, taj sudija je resio prvenstvo. Kad je Zvezda ostala bez Evrope, tim razbijen u paramparcad i Partizan zauzeo njeno mesto Karadzic je trljao ruke. Nije niko cvileo po medijima da se angazuje "hvala, premijeru!" donatorska opcija, da se pomogne, pise zalba. A za "drz'te lopova!" klubic je moralo da bude, da se nadje resenje.

VERMUT

pre 6 godina

, zelimo da shvatite da je Zvezda ime, ime sa stilom, i da ne vredjate sto smo pali u igri, kao sto ja znam da je Partizan u kosarci ime...nemate tu toplinu kao Delije, nemate Kebinu dusu.
Nismo isti niti cemo ikada biti.
(anica, 6. maj 2017 23:35)
####

Anica Dobra???-Ne bi` rek`o !
Partizan nije ime??Vec 25 godina ste zbrisani sa karte Evrope,ne postojite !Nije fudbal stao 91`,jos se igra,,probudite se....U stvari kad bolje razmislim...neka vas ovako.

anica

pre 6 godina

Kakva prezimena sunce ti, nisi me razumeo, ovde su Delije rekle sve vezano za sve sto se izdesavalo tokom ovog prvenstva, bolji jeste niko to ne spori zasluzili tituli...ali nemojmo da se sad foliramo da ste vi bezgresni, i da glumite nevinasca kad odlicno znamo kako drmate i glavom i kako se busate, zelimo da shvatite da je Zvezda ime, ime sa stilom, i da ne vredjate sto smo pali u igri, kao sto ja znam da je Partizan u kosarci ime...nemate tu toplinu kao Delije, nemate Kebinu dusu.
Nismo isti niti cemo ikada biti.

Analiza

pre 6 godina

... Od igraca Partizana znam onog Ilica, Kralja golmana, i ovog sto drzi pekaru u Topoli..Duljaj.
... gube se u svom cemeru, a onda pobedise pa obrnuse pesmu, sad regularno...i opet jovo na novo...Ne kazem ja da je sve regularno i da je sve bajno, ali smo gospoda bili i ostali za njih!
(anica, 6. maj 2017 22:17) # Link komenta
Meni ostase u secanju neki Djurdjevic.Leonardo,Everton,neki Zivkovic,Markovic,Mitrovic,Jovetic,Ljajic,Jojic,Raca Petrovic...pre njih Diara,Moreira,Zuka,Kleo...Bilo je par njih koji su sigurno ostali u secanju navijacima CZ iz raznih razloga.
Sto se prvenstva tice,bice regularno onog trenutka kada jos neko sem Mazica sme da svira penal protiv CZ,kada sudije prestanu da sviraju sitne faulove oko sesnaesterca protivnika CZ ili Par,kada pomocne sudije prestanu da izmisljaju ofsajde protivnicima CZ ili Par i kad ne bude svako saplitanje o travu u sesnaestercu protivnika CZ penal.E,u takvim uslovima mislim da bi opet Par bio bolji od CZ,a da bi im disali za vrat i Vosa,i Cukaricki i Vozdovac.

Zex

pre 6 godina

Anice
Tako je,Oni i Mi nsimo isti.Navijaca partizana mozes prepoznati na kilometar.Bezobrazni su vole da vredjaju.Puni su mrznje ali treba razumeti i to.Ipak vole svoj klub a znaju da je Zvezda najveca na ovim prostorima.Celi svet zna ko je Zvezda znaju i za Milan i Inter kojima ne cevetaju ruze sada kao ni nama ali su to velikani koji imaju onaj pehar kao i mi.

Gagi

pre 6 godina

Niko ne prica kako je Partizan osvajao titule '92 i dalje, tu je bilo sve regularno.Pozz :) 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 6. maj 2017 19:47) 
Osvajao je tako sto je Jojić, posle slobodnog udarca, uneo nesrećnog Bajkovića u gol, a Drinčić Rajkovića.

anica

pre 6 godina

@zex
Naidje period kad ne ide, i to je normalno, vole svoj klub ali vole da vredjaju, Delije su drugacije...klasicna ljubomora kapiras, cesto pogledam na netu onu emisiju sa naratorom Gagom Nikolicem, laka mu zemlja...neverovatno je to, Dzajic, Pancev, Perica, Sinisa protiv Bajerna...kakvo navijanje, kakav spektakl. Pa onda finale... Urezano je to!
Ona ekipa Zvezde sa Zigicem, Lukovicem, Boskovicem, super su bili.
Ovo sad nije fudbal, bruka i sramota ali oni vredjaju i kosarkase, Zvezda je veliko ime koje se pise velikim slovom, izdradjeno ime, sta god da pisu neka znaju da nama niko nije poklonio pobede u EL, momci znaju znanje...znaju da igraju kosarku za razliku od njihovih kosarkasa.

anica

pre 6 godina

Za dobrim konjem se prasina dize. UVEK BILO I BICE! Kad si dostojanstven, i kad si svestan sebe, to je tako. Ajde realno, kad bi bilo koji grobar priznao pola ovoga sto su delije ovde napisale. Igramo EL u kosarci, oni ne mogu se sastave da pobede Cedevitu, nema ih nigde godinama, a odmah se hvataju za njihov F4, Bogdanovica itd, drzavni projekat itd...
Dakle, ne mogu bez nas, ne mogu bez Zvezde, mora da uvrede, mora da peckaju. Jeste totalno rasulo u fudbalu ali ispadose oni neke postenjacine, neke igracine, a koliko se secam Zvezda je imala dobre fudbalere kroz istoriju i nije bas da je toliko lose bilo od te titule 1991. Velike igracine su nosile crveno beli dres. Od igraca Partizana znam onog Ilica, Kralja golmana, i ovog sto drzi pekaru u Topoli..Duljaj.
Vredjaju Jovica, Lazica, Gudurica, momci za primer, pominju prepone i ono izmedju, a oni direktno pobrljavili od jednog Delije, samo neke muljaze, ili psuju ili se busaju, ili udaraju medju noge, ili se bece, haos...smeta im jednostavno crveno bela kombiancija, napadaju kako namestamo, ne moze se bez penala, oce okrenu nece.. gube se u svom cemeru, a onda pobedise pa obrnuse pesmu, sad regularno...i opet jovo na novo...Ne kazem ja da je sve regularno i da je sve bajno, ali smo gospoda bili i ostali za njih!

xyz

pre 6 godina

sad je partizan prvi sad je sve cisto i regularno....
(nesa, 06. maj 2017 20:46)

Hej, nepismeni...Nije regularno, jer da jeste, Zvezda bi na tabeli bila oko 5.-6. mesta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Inspektor Kluzo, 6. maj 2017 21:30) # Link komentara
Preporučujem (+84)Ne preporučujem (-26)

Iza broja 5 se nestavlja tacka (kad vec pominjes pismenost).

Коло коло

pre 6 godina

Осим утакмица са Партизаном где су у три утакмице 5 - 6 пута шутнули на гол, ово је једина такмичарска утакмица коју је Звезда одиграла у овом првенству.

Ко је гледао (само очима) утакмицу Звезде са Војводином у прошлом колу све му је јасно било. Свемоћни шампион Србије на свом терену није направио ни једну шансу, чак ни када је искључен Антић.

fenomen

pre 6 godina

Sad bi Partizan trebao da pokaze velicinu i da novcano nagradi igrace Vozdovca koji su za razliku od vecine drugih ekipa odigrali postenu utakmicu. Dalje, nema opustanja jer u ova tri meca dva se moraju dobiti i jedna nereseno su dovoljno za titulu. Tim ce se osuti jer ocekujem odlaske Leonarda, Evertona, Urosa, Milenkovica i treba na vreme traziti adekvatne zamene. Zvezdi zelim da se oslobodi Terzica, Grofa i nekvalitetnih stranaca pa da sledece sezone gledamo regularnije prvenstvo i da se na tribinama uvede red a politicari iz uprava udalje iz klubova. Poz.

Kiza

pre 6 godina

Ja ne vidim razlog za euforiju navijaca Partizana, kao i razlog za tugu navijaca Zvezde jer kada izadju u Evropu tada se vidi koliko su smesni. Prema tome bolje da cute i jedni i drugi.

manunited

pre 6 godina

Grobari, ima jedna drzava u Evropi, zove se Spanija. U toj drzavi postoji derbi koji se zove El klasiko. U tom derbiju je Barselona pobedila Real Madrid u sred Madrida. Medjutim, po kladionicama Real uzima titulu 99%! Isti taj Real se gura u najjacem evropskom takmicenju protiv evropskih velikana u proteklih mesec-dva... i niko taj Real ne poredi sa kartelima, lobijima i mafijama! Ali jbg... dobrodosli u zemlju SRBIJU!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Southpaw, 6. maj 2017 21:16)

Cek polako, ti stvarno poredis Spanski i nas fudbal? Ti stvarno uporedjujes El klasiko sa nasim derbijem? Ti stvarno poredis Real i Barsu sa Partizanom i Zvezdom?

Petar

pre 6 godina

Problem naseg fudbala je sto se za titulu uvek bore samo Zvezda i Partizan i dok se ne ukljuce bar jos dva kluba, nema nama srece u ovom sportu.
(Slaninar Futog, 06. maj 2017 21:39)

Upravo tako..potpisujem

Евроталибан

pre 6 godina

Да је првенство поштено Партизан би имао све победе и освајао би Лигу Шампиона са све Суперкупом Европе сваке године!

okidač

pre 6 godina

Vi grobari, pa vi ste stvarno show...sad ste ok, ustvari ne..Zvezda treba da ispadne iz lige, a u basketu je Zvezda sve pokrala a vi jadni...nekako vi ste uvek jadni, i nekako vam je uvek Zvezda u svim postovima, komentarima..u svemu.. e to se zove kompleks. I to kompleks nad kompleksima. Ma evo vam bre liga i jedna i druga i treca, ma izmislite svoju ligu sa jednim klubom i igrajte svake subote sami protiv sebe, to je najbolje. Ceo zivot funkcionisete na bazi neprijatelja, uvek su drugi krivi, a vi..vi ste cisti..ma kao suza. Ne postoji cistiji klub u Evropi od vas, vi ste bre...samo ste u jednom u pravu, nikada necemo biti isti i nedo Bog da smo isti.
(Knez, 06. maj 2017 21:47)
Sto si nervozan?Sta se desilo??Ajde smiri se nije smak sveta!!

okidač

pre 6 godina

hahahahah a grobari se uvek vise vesele kad zvezda izgubi, nego kad partizan pobedi... sta rade kompleksi cudo jedno.
(Vlajko, 06. maj 2017 22:12)
A sta ces brate nesto nam milo i drago...

Terza u ostavci

pre 6 godina

Ovo je bolje,da uprava napokon shvati da većina igrača nemoze da igra u Zvezdi.Svi stranci lagano iz Zvezde što dalje.
(Brat Kile, 6. maj 2017 21:18)

Samo što prvo ta uprava treba da shvati da ne može da upravlja. Za igrače ćemo lako.

Southpaw

pre 6 godina

@ aca
Ne poredim ja covece spanski i srpski fudbal. Kvalitet je neuporediv! Poredim desavanja van terena i igre oko terena! Ali to vi posteni partizani necete skontati nikada! Uzmite pretplatu na titule u svakom sportu! Samo vi zasluzujete titule! :))

aj ne ditepr vise

pre 6 godina

Nesrecan splet okolnosti odredio je u velikoj meri konacan ishod ove utakmice. Pocevsi od promasenog zicera Milijasa u prvom minutu pa preko autogola i nadalje. Zvezda nije iskoristila svoje sanse u drugom poluvremenu kad je mogla do preokreta a s druge strane veliki broj sansi Vozdovca je plod Zvezdine igre na sve ili nista. Ima jos tri kola do kraja. Pa eto, obzirom da se komsije pozivaju na postenje i regularnost, jedva cekam da vidimo utakmicu u Nisu ako bude bas kao sto prizeljkuju posteno i regularno. Mi cemo imati problema sa Lucancima u sledecem kolu jer su odlicna ekipa, dok gostovanje Vozdovca u komsiluku smo imali prilike da vidimo kako ce izgledati, nedavno u prelazu iz keca u dva. Dakle, utakmica koja ce odluciti prvaka bice ona u Nisu a ne ova danas. Zivi bili pa videli. Pozdrav uz onu narodnu - ko se zadnji smeje...

Knez

pre 6 godina

Vi grobari, pa vi ste stvarno show...sad ste ok, ustvari ne..Zvezda treba da ispadne iz lige, a u basketu je Zvezda sve pokrala a vi jadni...nekako vi ste uvek jadni, i nekako vam je uvek Zvezda u svim postovima, komentarima..u svemu.. e to se zove kompleks. I to kompleks nad kompleksima. Ma evo vam bre liga i jedna i druga i treca, ma izmislite svoju ligu sa jednim klubom i igrajte svake subote sami protiv sebe, to je najbolje. Ceo zivot funkcionisete na bazi neprijatelja, uvek su drugi krivi, a vi..vi ste cisti..ma kao suza. Ne postoji cistiji klub u Evropi od vas, vi ste bre...samo ste u jednom u pravu, nikada necemo biti isti i nedo Bog da smo isti.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56)

Da je regularno vi bi ste bili u plejaut grupi!
 (Tolle, 6. maj 2017 19:03)

Dobro sto nam pismeni uvek objasne kako bi trebalo da bude.

ronaldinho

pre 6 godina

za sport je potreban zdrav duh i pozitivna energija ...a toga nema...svi koji trenutno vode sport imaju jako loshu karmu i tu uspeha nema...mozda to jednog dana neko shvati...duhovna sirotinja

Slaninar Futog

pre 6 godina

Ne mogu opisati koliko mi je drago sto se ovo desilo Zvezdi, posle one sramotne utakmice proslog vikenda protiv moje Vojvodine.

Nisam ljubitelj Partizana, cak naprotiv, ali potpuno zasluzeno uzimaju titulu, jer su za ovakvu Zvezdu, Juventus licno.

Problem naseg fudbala je sto se za titulu uvek bore samo Zvezda i Partizan i dok se ne ukljuce bar jos dva kluba, nema nama srece u ovom sportu.

Zer Gud

pre 6 godina

Smesni ste...da li ste znali da lrosle sezone kad je Zvezda bila prva sa gotovo 30 bodova razlike da su pravila bila drugacija?Ove sezone kad se.videlo da je Partizan znatno jaci od Zvezde odluka je da se promene pravila i u slucaju istog broja bodova sampion bude onaj ko je bio jesenji sampion!Zasto se onda igra taj play off i aut??Zvezda jeste imala 6 bodova prednosti ali je izgubila od Partizana i Vozdovca,da je po proslogodisnjem sistemu opet bi Partizan bio prvi zbkg boljeg medjusobnog skora,ZVEZDINI ljudi su izmislili nova pravila koja su im se obila o glavu i sta je sad sporno?

Southpaw

pre 6 godina

Grobari, ima jedna drzava u Evropi, zove se Spanija. U toj drzavi postoji derbi koji se zove El klasiko. U tom derbiju je Barselona pobedila Real Madrid u sred Madrida. Medjutim, po kladionicama Real uzima titulu 99%! Isti taj Real se gura u najjacem evropskom takmicenju protiv evropskih velikana u proteklih mesec-dva... i niko taj Real ne poredi sa kartelima, lobijima i mafijama! Ali jbg... dobrodosli u zemlju SRBIJU!

Inspektor Kluzo

pre 6 godina

sad je partizan prvi sad je sve cisto i regularno....
(nesa, 06. maj 2017 20:46)

Hej, nepismeni...Nije regularno, jer da jeste, Zvezda bi na tabeli bila oko 5.-6. mesta.

realnost je tamo negde

pre 6 godina

nije problem što bi zvezda uzela titulu a nije pobedila partizan veći je problem što ima toliki niz pobeda iz 1 u 2 i što nema nijednu nerešenu. kao što je barselona pobeđivala reala ali ipak kiksirala protiv nekih slabijih ekipa jer ne može se biti na nivou baš svaku utakmicu a i drugi igraju fudbal ili bar imaju sreće.

Tata sine

pre 6 godina

Za same Zvezdase je bolje da zvezda ne osvoji titulu i sramoti se po Evropi jer vidite sami kako je igrati bez pomoći sudija.
Voždovac bez 5-orice standardnih vas pobedio ej 5-orica standardnih i opet vas pobedili...
Nadam se da ce sledeće sezone igrati sa mladim igračima a ove strance sutnuti što dalje od zvezde.

realno

pre 6 godina

Niko ne prica kako je Partizan osvajao titule '92 i dalje, tu je bilo sve regularno.Pozz :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 6. maj 2017 19:47)

Tako sto smo vas kidali u derbijima kao i ove godine... Aj cao sad!

goran

pre 6 godina

E pa Zvezdasi dosta je bilo...napokon se neko usudio da igra posteno i muski i da ne popusta, i kada se tako igra i kada nema pomoci sudija automatski se ne moze stici do pobede,a kada je rec o sudiji mora se napomenuti da je sudija danas posle kozna koliko vremena napokon sudio onako kako i treba da sudi,bez respekta prema imenu i velicini kluba, vec samo fudbalski i po pravilima...sa druge strane vama niko nije kriv sto imate veoma los tim to je cinjenica ,a to se pogotovu vidi kada vam ne igra neki kljucan igrac (poput Kange) koji ume svojim kvalitetom da razigra tim i kada npr.timu ne ide ,u odbrani vam je ovaj Frimpong ocajan (da je dobar ne bi ga se Partizan tek tako odrekao) na njegovu adresu danas idu dva gola kada je reagovao amaterski i gde su igraci Vozdovca prolazili pored njega kao pored rekreativca, takodje veliko hvala vasem strucnjaku sto je uvrstio danas u tim Milijasa na mesto Kange koji nije imao sansu da (onako spor i tromav i rekao bih totalno van forme) iole ozbiljnije organizuje igru , a posle njegovih gresaka je palo i nekoliko ozbiljnih kontri iz kojih je Vozdovac postigao jedan gol, koliko vam je danas duvala promaja u odbrani dovoljno govori podatak da je Vozdovac imao 5-6 stopostotnih sansi koje je lakse bilo realizovati nego promasiti i opet vam je pored toliko sansi postigao dva gola (onaj autogol da ne racunamo,jer nije plod igre vec velike greske Andjelkovica)

CzBg89!

pre 6 godina

U velikoj su dilemi sada navijaci partizana da li da daju plus ili minus ovim komentarima "sad ce 2-3, sad ce 4 penala, sad krece cirkus, jedan poziv menja sve" Ovo prvenstvo je regularno jedino kad je partizan prvi.

Nenad

pre 6 godina

Mole, rivalstvo i rezultati Zvezde i Partizana nisu poceli od 2008, vec je pocelo sve 1945 godine, pa se od tada i racuna, a ne kako kome odgovara.

antiDebil

pre 6 godina

Nenad

Ne radi se o skoru, radi se o igri, sansama, intenzitetu, broju suteva zvezdaninih suteva na gol u 3 utakmice...
Jesi li ti uopste gledao ovu utakmicu sa Vozdovcem ? Jesi li video 2 i 3 gol na sta to lici ? Jesi li primetio da sudija nije svirao nepostojece ofsajde da je moglo da bude 7:2 ? Jesi li ti svestan da zvezdana nikada u istoriji nije imala ovako ocajnu i sramnu ekipu. Izgovori te igrace naglas pa ce ti sve biti jasno !!
Da je prvenstvo iole regularnije pitanje osvajaca titule bi odavno bilo resenom, a zvezda bi imala 20 poena manje od Partizana !

igor

pre 6 godina

bozovicu ako si castan covek jos veceras daj ostavku to je minimum sta mozes da uradis za zvezdu a upravi da kup odigra bez ijednog stranca znaci drugi tim i samo plavsic sa danasnje utakmice a svi ostali na radnicke sportske igre

Petar

pre 6 godina

(C.Z, 06. maj 2017 19:52)

Mislim da ovako objektivan komentar prvi put vidim na ovom portalu..bilo da se radi o navijacu jednog ili drugog tima..bravo majstore ziv mi bio 100 godina.

Miles Davis

pre 6 godina

Titula se vraca tano gde i pripada jos samo da se vrati u kosarci
(Bando, 06. maj 2017 19:33)
Titula pripada onom ko je osvoji, smesno je sto mislite da je vama titula zagarantovana uvek, bilo da se radi o Zvezdi ili Partizanu.

anica

pre 6 godina

(VEČITI DELIJA, 6. maj 2017 20:34)
:)))) Dobri su ti emotikoni:)
Pitao si me jesam li iz Ivanjice, rodjena sam u Kragujevcu, ali roditelji iz Ivanjice, tacnije Medjurecje...detinjstvo sam provodila tamo i letnje raspuste, tako da je to moj drugi grad.

razumeš

pre 6 godina

sad je partizan prvi sad je sve cisto i regularno....
(nesa, 06. maj 2017 20:46)

Ne. I dalje stoji da ste u mnogo utakmica imali vetar u leđa.

Hmm

pre 6 godina

Titula se vraca tano gde i pripada jos samo da se vrati u kosarci
(Bando, 06. maj 2017 19:33)

Previse vam je deljeno i sakom i kapom,toliko da smatrate da je titula samo vasa uvek...

Novikorisnik

pre 6 godina

Ne pratim domaći fudbal, pa bih vas zamolio da mi pojasnite kako Partizan ima 3 boda više od Zvezde a imaju isti skor 27 4 3?
Kakav je ovo sisitem bodovanja?

Orthodox

pre 6 godina

Sta reci posle ove igre i ne ispati smesan!?Kakva crna titula i evropa, pa ovo nije ni za intertoto kup. Zalozno totalno ama bas sve. Stadion katastrofa, kao da se igralo u balonu. Budala sam sto sam isao da gledam ono mucenje

Runner

pre 6 godina

Добро је ово доигравање или ти PLAY OFF! Да га нема требало би га измислити. Кад се само сетим да је ФК Партизан био једини у лиги против њега.

Mole

pre 6 godina

Smesne su price tipa Partizan je u duelima sa Zvezdom pokazao da zasluzuje titulu jer ako bismo taj princip gledali nepristrasno i do kraja, Zvezda je onda zasluzila da ima u vitrinama barem jos 5 titula vise, zato sto je upravo Partizan taj koji je osvojio dosta vise titula u sezonama kada je imao negativan skor protiv Zvezde.
(Nenad, 06. maj 2017 20:04)
Ne bih bas rekao, od 1. Marta 2008, do poslednjeg derbija, odnos pobeda je 12:6(5 derbija zavrseno neresenim rezultatom)u korist Partizana. Lako je da izguglas. Ove sezone jesmo bolja ekipa, realno.

Ivan KG

pre 6 godina

Mene sada zanima da li je prvenstvo regularno? Kako je Partizan prvi, ako se zna da samo Zvezda sme biti sampion? Kako je moguce da neko preko 30 utakmica ne zna za poraz? Prosle sezone je znacilo da je neregularno prvenstvo!
Ne sumnjam ja da Partizan nece izgubiti jos bar 30 utakmica zajedno sa sledecom sezonom... Takva nam je liga... Regularna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 6. maj 2017 18:51) A mene zanima da li ima negde jevtino kavurma i cvarci... PARTIZAN SAMPION!!!

Joksa

pre 6 godina

kraja. Ima težak raspored. Izgubiće i oni i titula će biti Zvezdina. Kao što smo i zaslužili. A i po svemu prikazanom smo najbolji tim u ligi. Tako da se džabe radujete unapred, titula je Zvezdina ove sezone, kao i narednih pet godina i u fudbalu, košarci, odbojci itd. Totalno će da vas izdominiramo u svim sportovima u narednih pet godina. pozz
(djenka, 06. maj 2017 20:14)

I bre Đenka, jel ti to kuražiš sebe ili nas, hahaaahaha!

Nenad

pre 6 godina

Smesne su price tipa Partizan je u duelima sa Zvezdom pokazao da zasluzuje titulu jer ako bismo taj princip gledali nepristrasno i do kraja, Zvezda je onda zasluzila da ima u vitrinama barem jos 5 titula vise, zato sto je upravo Partizan taj koji je osvojio dosta vise titula u sezonama kada je imao negativan skor protiv Zvezde.

djenka

pre 6 godina

Nema šanse da Partizan pobedi sve tri do kraja. Ima težak raspored. Izgubiće i oni i titula će biti Zvezdina. Kao što smo i zaslužili. A i po svemu prikazanom smo najbolji tim u ligi. Tako da se džabe radujete unapred, titula je Zvezdina ove sezone, kao i narednih pet godina i u fudbalu, košarci, odbojci itd. Totalno će da vas izdominiramo u svim sportovima u narednih pet godina. pozz

Nesa

pre 6 godina

Nema šanse da Partizan pobedi sve tri do kraja. Ima težak raspored. Izgubiće i oni i titula će biti Zvezdina. Kao što smo i zaslužili. A i po svemu prikazanom smo najbolji tim u ligi. Tako da se džabe radujete unapred, titula je Zvezdina ove sezone, kao i narednih pet godina i u fudbalu, košarci, odbojci itd. Totalno će da vas izdominiramo u svim sportovima u narednih pet godina. pozz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djenka, 6. maj 2017 20:14)

Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću. Tata spalio Djenku!

xMADx

pre 6 godina

Drago mi je zbog ovoga mogu da zezam surjaka ali i on i ja se sprdamo sa nasim fudbalom... Da nas ubace u englesku ligu borili bi se za poslednje mesto

ccc?

pre 6 godina

igraci zvezde ne znaju da igraju na vestackoj travi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boot-am, 6. maj 2017 19:00)

Oni ne znaju da igraju ni na poljancetu. Amateri su to...

323

pre 6 godina

Pocetak mnogo boljeg zivota u Srbiji. Jos ostaje da se rese neki problemi i bice bolje ovom narodu. Pojavljuje se svetlost u ovom mraku. Sve na kraju dodje na svoje, svi se dugovi placaju. A sada ozbiljno. Toliko vasi igraci nemaju pojma da je SRAMOTA da ovaj tim, ovi amateri i ovo rukovodstvo uzme titulu. Toliko ste slabiji od Partizana pa i sa namestanjima oba tima da ne zasluzujete titulu a to vam je Partizan pokazao u ne jednom derbiju u poslednje dve godine. Daa li vam je sada jasno ili je opet neko drugi kriv?? Pa vi sami sebi dajete golove o cemu da pricamo??

Doktor

pre 6 godina

Toliko smo loši. Trener pleteo, pojačanja promašaj, stranci sve gori, naše deve nema, igraju penzioneri bez snage. Motivacija nula. Dakle, sami smo krivi. Titulu nismo zaslužili. A nisu ni Ivi sto kukaju od prvog kola i spinuju. Kako GOD i ko GOD , Evropa će pokazati gđe nam je fudbal.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati
(More, 6. maj 2017 18:52)

I mi se nadamo da će ostati. :''D

juga

pre 6 godina

Da je srece pa da ste pametni i iskoristite ovu situaciju da se otarasite onog koji je vecito u ostavci, i ovakvih samozvanih grofova, siguran sam da bi vam sledece godine bilo bolje.

Error404

pre 6 godina

(Red machine, 6. maj 2017 19:01) nesto bi se promenilo da je pobednik Zvezvda? Isti k. Samo drugo pakovanje ...

(Vladimir, 06. maj 2017 19:26) ako ne ispadne u prvi krug, ispada u drugi. Ne ulazi sigurno u grupnu fazu bilo kof evropskog takkicenja. Ni zvezda ni partizan.

Aki

pre 6 godina

Samo kada zvezda igra, poslednji minut nadoknade traje 3'. Sramota.
(Djole, 6. maj 2017 18:57) I u tom periodu fudbalski mag Donald sa 5 metara promasi ceo gol. Bolje da je umesto suta gledao da se sudari sa nekim pa da pucaju penal dok ne daju. Sta ces...

Jankovic Predrag

pre 6 godina

Gospod one Bozovicu,Vi ste fenomenallan trener ,ali ne za ovu ligu one za ovaj klub!Sto se rice Ponga,Letaka i ostalih legionara,netrebaju oni ZVEZDI,Zvezdi trebaju decaci iz podmlatka ,koji imaju GLAD ZA POBEDAMA I PROSTOR DA POKAZU SVOJ TALENAT!Milijas,Lukovic,Petkovic....HVALA!!!!!

hmm...

pre 6 godina

ipak je zvezda najbolja u Evropi, bolja od Reala i Juvea, u broju dosudjenih penala hahahaaaa....beni hil vam nije ravan koliko glumite. Bolje bi vam bilo da otvorite akademiju dramskih umetnosti na stadionu.

mirko

pre 6 godina

Ja sam navijač Partizana i normalno je da mi je drago što Partizan ima šansu da osvoji šampionsku titulu.
Ne želim da previše likujem, jer još nije kraj i svašta može biti.
Drago mi je što vidim da neki navijači Zvezde korektno komentarišu utakmicu i to je za pohvalu.
Nije za pohvalu što neki navijači Partizana prozivaju golmana Stevanovića, jer čovek je branio dobro uz jednu grešku, greške je pravio i Kljajić i svaki drugi igrač.
Ti ljudi nisu igrali fudbal i ne razumeju da igrač igra za sebe u prvom redu, Dražić je zvezdaš a danas je dao gol timu u kojem je ponikao, mnogo je takvih primera i potpuno razumljivo.
Ne znam za koga je nekada navijao Stevanović, ali znam da su u Zvezdi bili: Đurđević, Kljajić, Miletić, Đuričković pa se bore svim srcem.
Stevanović nikada nije bio u Zvezdi, porijeklom je iz Zvornika

aleksa

pre 6 godina

Mene sada zanima da li je prvenstvo regularno? Kako je Partizan prvi, ako se zna da samo Zvezda sme biti sampion? Kako je moguce da neko preko 30 utakmica ne zna za poraz? Prosle sezone je znacilo da je neregularno prvenstvo!
Ne sumnjam ja da Partizan nece izgubiti jos bar 30 utakmica zajedno sa sledecom sezonom... Takva nam je liga... Regularna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 6. maj 2017 18:51)

Imali ste tri prilike ove sezone da prekinete taj niz... Secas se rezultata?!

Goran

pre 6 godina

Cime su navijacu Partizana iskukali poraz Zvezde???Da li je sudijadanas sudio regularno ili je ostetio Zvezdu?Nego kada nema pomoci sudije,ovo je vas realna igra...Imali ste prilika,mogli ste da okrenete,a vala mogao je i Vozdovac da vam zavali bar 5 komada....

...

pre 6 godina

Zvezda je igrala slabo. Da je povela sa 1 0 iz šanse u 1.min. ili da je sudija dosudio očigledan penal na 1-0 možda je mogla da pobedi. Ovako su teoretičari zavere dokazali da su u pravu i da Željko Pantić nije pričao uzalud.

Vladimir

pre 6 godina

i sta sad grobari,ispadate u prvom kolu u julu,pa opet domace prvenstvo
(Red machine, 6. maj 2017 19:01)

Mislim da si malkice pomešao klubove! Zna se ko ispada u prvom kolu, a ko igra Ligu Evrope ... a ponekad i Ligu šampiona.

rooney_utd

pre 6 godina

Klasika, odmah posle poluvremena gol, po vec oprobanom obicaju. Nemoj slucajno da ostane nereseno do 75-80. min pa bi bilo providno. Dzaba vam, zna se ko uzima titulu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 5. maj 2017 21:08)




Zna se Partizan! Slaviceeeeeeee seeeee titula, gde si sad ?

Ja

pre 6 godina

Nadam se da vise necete da prenosite kuknjavu Pantica . Evo prvaci ste , sad moze malo da se smanji pritisak .
(Mijat Splitski bili, 06. maj 20
Ovo je vas limit i ako ti mislis da ste vi izgubili zbog naseg kukanja svaka ti čast samo ne spominji derbije

Lala iz Banata

pre 6 godina

Otkako se Ruiz oporavio Zvezda ima krizu igre i prima vise golova. Potpuno beskoristan igrac, ni sada nije uspeo sa 2 metra da ugura loptu u prazan gol. Dok ga je Milic menjao, igra je bila daleko brza, efikasnija, onda se Ruiz oporavio i Bozovic ga ekspresno vraca u prvi tim. Da li je moguce da ne vidi da nema pojma.
(Pedja, 06. maj 2017 17:52)

Ovi "poluproizvodi" koji igraju kod nas imaju klauzule da moraju svaku utakmicu biti u timu, zbog bonusa ili čega već.
Tako je bilo i sa nesretnim Moučeom pa sreća da su ga vratili odakle je došao, da se mi više ne mučimo gledajući njegove "majstorije".

Ja

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56)
Normalno da je regularno nije bilo nepostojecih penala i crvenih kartona i to je to, to vam je limit da je pravde vi biste bili minimum četvrti ove sezone

Kontras

pre 6 godina

A zasto sokirao? Zar moraju Zvezda i Partizan svaku da pobede? Hoce li Zvezda prestati da postoji ako ne osvoji?
Tvrdim da je za Zvezdu bolje da ne osvoji jer ce im se klub onda reorganizovati. Ovo im je mucenje.

Da je vise ovakvih neizvesnih utakmica nase prvenstvo bi bilo zanimljivije i gledanije i kvalitet fudbala bolji.

Jos nije gotovo iako je Partizan blize tituli. Ima jos da se igra, neka sada bar u ova tri poslednja kola prvenstva bude sve regularno i neka prsti od fudbala. Bar od zelje i neizvesnosti ako ne toliko od kvaliteta. Pa neka osvoji najbolji.

Kada prvenstvo bude osvojio ovaj Vozdovac, Radnicki Nis, Vojvodina ili neki tako manji klub tad ce nasem fudbalu svanuti.

No name

pre 6 godina

Zvezda je jedan veliki gubitnik ove sezone i ovo je usudiću se da kažem najgora sezona u istoriji kluba. A evo i zašto: ispali smo iz Evrope onako kako smo ispali, izgubili dva od tri derbija,cele sezone bili lideri,digla se fama u nekoliko navrata da nameštamo i da smo kriminalni kartel tj. napadali nas kako moramo da budemo prvi a na kraju svega i pored svih optužbi ostaćemo bez titule. Jedna nevidjeno užasna sezona za Zvezdu i zvezdaše. Nadam se da ćemo izvući pouke i biti spremni za narednu sezonu.

absolutezero

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati 
(More, 06. maj 2017 18:52)

Da li si ti normalan? Trebalo je da ode posle Sasuola. Ostavka odmah. Neka nekom drugom prodaje maglu. Cirkuzant.

Jovan

pre 6 godina

Ovo mi je najsrecniji dan ovog meseca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 6. maj 2017 18:55)

Ovo je tebi najsrecniji dan u zivotu, ti zivota svoga privatnog nemas.

12

pre 6 godina

grobari jel se nadate. dobija ovo zvezda bez brige. poklon penal za Zvezdu u 92. minutu za pobedu. Tako će biti najprijatnije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djenka, 6. maj 2017 17:21)

'Esi mi dobar?

Neko

pre 6 godina

Pravda ce izgleda ipak biti zadovoljena.A i red je da bude,jer se vidi da smo bolji ako ne i za klasu ove sezone.Naravno treba biti oprezan jos ova 3 kola i onda da se slavi.

Chuki

pre 6 godina

Kao navijac Crvene Zvezde moram istaci da igrom tokom veceg dela prvenstva nismo zasluzili titulu, e sad po mom gledanju fudbala samoprozvani grof je kriv sto nema igre, e sad on je sam izjavio da je odgovoran za pojacanja tako da je i za to promasio, e sad mozda je ovaj igracki kadar mogao bolje ne znam, na zimu smo doveli 15 igraca od kojih su igrali samo Frimpong i Boaci, mnoge stvari kod nas ne valjaju, a nisu valjale i kad smo uzeli titulu samo su mazali pojedincima oci ne i meni i vecini navijaca koji vise i ne dolaze na stadion

Roki

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati
(More, 06. maj 2017 18:52)

Ako cemo posteno,odlucena je kad je priznat gol Kange posle gola-auta.

xxx

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 6. maj 2017 18:56) Nije. U derbiju ste poveli golom iz gol-auta...

papandopulosu

pre 6 godina

Znaci dolazi iz 1-2
(Football manager, 06. maj 2017 17:43)

Sve ste pogodili
(UltraBGD, 06. maj 2017 19:19)

Pa jednom i da promašimo.

goran

pre 6 godina

Napokon jedna postena i fer utakmica ,gde nema sumnjivih penala, gde se igra cvrst i muski fudbal bez respekta prema protivniku , ima nade jos za nas fudbal posle svih onih silnih neregularnosti i propusta (uglavnom u korist Zvezde)eh da su sve utakmice bile ovakve od pocetka sampionata (kada je Partizan u tim malim utakmicama gubio bodove)sampionat bi jos mnogo ranije dobio neizvesniji tok i mogli bi da uzivamo u fudbalu bez predrasuda, jer evidentno je da ovaj tim Zvezde (bez pomoci sudija) ne moze uvek da dobija svoje protivnike...svaka cast sudiji Lazicu koji nije podlegao pritisku, jeste imao neke greske poput sviranja ofsajda igracima Vozdovca ali generalno gledano nije dozvoljavao kardinalne greske koji bi direktno uticale na rezultat, penal koji je svirao je cist a sve ostalo je do kraja vrhunski odradio...sa druge strane cestitke i igracima Vozdovca koji su danas su odigrali posteno i apsolutno su nadigrali Zvezdu koju je samo puka sreca danas spasila da ne prime 5-6 komada...jos jednom se pokazalo da Zvezda nema neki tim tj. ima nekoliko igraca koji vrede a sve ostalo je suvi prosek koji ne moze da donese prevagu protiv bilo kojeg tima u nasoj ligi, to kazem jer je evidentno da im je Kanga mnogo nedostajao danas ,cinjenica je (iako sam grobar to ipak moram da priznam) da je sa njim Zvezda mnogo opasnija i ubojitija, a takodje veliko hvala i Bozovicu sto je danas ubacio Milijasa koji ne moze da se sastavi sa loptom i koji je po meni glavni krivac za ovakav rezultat !

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Sve osim titule Partizana bila bi fudbalska nepravda. Najbolji tim u ligi, igra najlepsi fudbal ove sezone, a sad zasto je dospeo u ovu situaciju, da zavisi od Vozdovca, i ako je bolji od Zvezde za klasu, to je neka druga prica. Deo zasluga za to ide i upravi Partizana koja je kasnila sa formiranjem tima, pa smo rasipali bodove protiv Spartaka, Backe, itd. Cisto da se ne zabori.

20kinte

pre 6 godina

1. nemamo odbranu dve godine. Savo i Vule kao centralni i Ibanjez i Petko kao bekovi su mi izgledali kilavo. E da nam je sada ta 4 u liniji. Muka mi je od naše odbrane, ne znaju da reše pritisak na liniju celu sezonu. Anđelko ne može da bude prvi bek Zvezde, tačka. Grofov problem i neznanje još od prošle polusezone.
2. sredina ne zna i nema ideju. Celu polusezonu razigravamo Poletanovića, dečko nit je naš nit ima veze. Donald je naš najbolji fudbaler na sredini, u lošoj formi i letargičan iz neshvatljivih razloga kao i ceo tim cele sezone. Le Talek užas. Nemamo koncept, ideju.
3. Ruiz tuga od igrača, ne pamtim stranca sa toliko kredita u Zvezdi. Plavšić mora da igra desno u paru sa Petkom, inače je nevidljiv levo. Koji god špic da je, odsečen je.
4. U Zvezdi nema sistema i plana, sve je otaljavanje, i u sportskom i u upravnom sektoru.

Gore nabrojano je samo vrh ledenog brega problema koje imamo. Gubimo titulu, gotova priča.

ipsilon

pre 6 godina

Zvezdini igraci su katastrofalno fizicki pripljemeni.Na nivou igraca seoske lige.Takticki na terenu katastrofalno stoje,nema ni jedne linije tima koju mozemo videti na terenu.Ocaj zivi i to ne samo na danasnjoj utakmici.

papandopulosu

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56)

Da je regularno vi bi ste bili u plejaut grupi!
(Tolle, 06. maj 2017 19:03)

Grobari i realnost, svaka čast
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 06. maj 2017 19:32)

Aj ti, sa tih 12 penala, i sa 3 onakva derbija, reci REALNO ko zaslužuje titulu?
Čekam odgovor. Hvala.

Pfc

pre 6 godina

neka pobedi Vozdovac samo vise da ne slusam ovu hajku protiv Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori zvezdas, 6. maj 2017 17:52)

OK.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

-Sudija cista desetka.
-Vozdovac muski do kraja.
-Zvezda bez pomoci sudija,pokazuje svoju pravu igru.
Partizane sad ili nikad.
Nikolicu sklanjaj Zvezdasa sa gola!!!
Nikolicu sklanjaj Zvezdasa sa gola!!!
Nikolicu sklanjaj Zvezdasa sa gola!!!

Levi lakat

pre 6 godina

Na 2:2 protiv Ludogoreca u 89. minutu Zvezda ima korner i ima jednog (Halo JEDNOG!!!) igrača u njihovom šesnaestercu?!
E tada se videlo kako će izgledati ova sezona ...

Old School

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati
(More, 6. maj 2017 18:52)
@
Meni je delovalo da je sezona odlučena posle gola iz auta i sudije Maja. Pridružujem se podršci Božoviću, takodje se nadam da će ostati veoma dugo.

c7-5

pre 6 godina

i sta sad grobari,ispadate u prvom kolu u julu,pa opet domace prvenstvo
(Red machine, 6. maj 2017 19:01)


Zapamti to sto si napisao ili si mislio na CZ? Partizan NE ispada u prvom kolu, seti se malo unazad ko ispada u sezoni kupanja.

dalibor

pre 6 godina

Kao navijacu CZ naravno ovo nikako ne prija. Ali sa druge strane barem necu slusati suprotni tabor sudija ovo ono, penal, karton... Evo vam. A mozda i ovaj poraz i gubitak titule da malo pameti ljudima u zvezdi da shvate da je vreme da se promeni trener i ne daje toliko prostora strancima koji su ove godine promasaj

analiza

pre 6 godina

Andjelkovic je dao neobjasnjiv gol.Ali,ono sto je prelomilo tok utakmice,bio je sut Milijasa u prvom minutu-kad to nije uslo,golman Vozdovca je poceo da brani i nemoguce stvari.Pomocni sudija se trudio da zezne Vozdovac-najmanje tri ofsajda je odsvirao a nisu bili.Glavni sudija se junacki drzao kad se Boaci sapleo o vestacku travu u prvom poluvremenu i kad je ostao bez daha posle sudara s golmanom ,isto u prvom.Ali,obratite paznju na trenutak u kome sudi kraj prvog poluvremena-igrac Vozdovca bukvalno je sam pred golmanom,istina,na centru-i u tom trenutku on sudi poluvreme.Sta mislite,da li bi sudio isto da je CZ imala tu loptu u nogama?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno? 
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56) 

Da je regularno vi bi ste bili u plejaut grupi!
(Tolle, 06. maj 2017 19:03)

Grobari i realnost, svaka čast

Zorz Vea

pre 6 godina

Cast i pozdravi svim navijacima Zvezde koji razloge za ovaj poraz i lose igre svog tima vide iskljucivo u svojim redovima. Utisak prvog poluvremena je borba za dah Milijasa i potpuno odsustvo interesovanja i odgovornosti Bozovica za ocajnu igru. Utisak je da je Partizan prikazao vise od ostalih na terenu pre svega sto ne umanjuje ogorcenost sadasnjom upravom. Kredibilitet pobedama u domacem prvenstvu daju pobede u derbijima a kredibilitet tituli daje evro scena. U tim utakmicama se vidi i kvalitet i namesteni mecevi. Drzava koja moze da ode na svetsko prvenstvo mora vise da obrati na domacu ligu a ne da se uzda u premier primeru bundes seriu a da vaspitava reprezentativce vitestvu u sportu. Atmosfera je bila teska kao omorina i lesina na Suncu zadnjih meseci pa mozemo odahnuti jer se ovo prvenstvo uskoro zavrsava. Pamet u glavu svi za buducnost vec naredne sezone.

Zivela Srbija i napred Partizan

C.Z

pre 6 godina

Zanimljivo će biti gledati igru Voždovca sledeće subote protiv Partizana ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Levi lakat, 6. maj 2017 19:09)

Sta tu ima zanimljivo?? Partizan ce da ih razbije sa 3 razlike i to lagano. Ono sto je Grof prevideo, ovo pise navijac Zvezde, jeste da mi nemamo Djurdjevica, leonarda i Evertona. No zatvarali smo oci, apomenuta trojica su daleko iznad ove lige, potpomognuti zaista solidnim timom za nase uslove. to je to. Dok u nasoj upravi zaista sve to shvate i uvide da su doveli krs nad krsevima, a nase dete Drzaic, danas, ubi nasu odbranu, proci ce mnogo vode Save i Dunavom. Nemojmo zaboraviti da je Vozdovac igrao bez 5 standardnih prvotimaca..!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaki normalan navijac, postovalac, Zvezde ce ovo isto uvideti. Ostavimos e mi Partizana. Skockali su odlican tim za Srbiju s atrenerom koji je z anaseg "Grofa" licno Murinjo i tu je prici kraj.

...

pre 6 godina

Nadam se da ce bar sad stati sa optuzbama i stalnog napada na sudije i zvedu, a zna se da imaju duplo vise penala i pored toga na yt-u stalno pisu "hocemo penal za zvezdu".

milos

pre 6 godina

ja kao objektivan bi rekao, da su sami stranci u zvezdi nezadovoljni i nemotivisani, a domaci igraci su upali u tu letargiju. Luka Adzic, Milic? gde su oni? sto ne igraju? sto 4 odlicna kadeta idu u Partizan a ne kod terzica u Zvezdu?
Partizan jeste ove godine najbolja ekipa i to ubedljivo. Leonardo, Everton, Djurdjevic, Milenkovic, iskusni pouzdani Ostojic i Vulicevic, fizicki prespreman Miletic, Jevtovic, Jankovic, pa cak i samo na derbiju Tawamba. Realno na njih moze doci samo onaj stoper Vojvodine i neki igraci iz Cuke, a iz Zvezde samo Kanga a on je ljudi limitiran. Menadzer sam, smejali se stranci na derbiju sta mu je radio Everton koji je usput najbolji igrac ove lige. Najbolji jer moze da trci pun tempo 3 utakmice.

Moke

pre 6 godina

Jos nisam video da jedan trener ovako izgubi titulu! Bravo mojkovacka legendo. Sad na presu pricaj o kravama u Surdulici.
Prvenstvo, ipak, jos nije gotovo.

Ivan

pre 6 godina

vec se zna cija je titula. vozdovac nece ovo da ponovi sledece nedelje. ali je prvenstvo sada regularno. gde mi zivimo. samo me zanima kako ce da izgleda srbija-vels. ili mozda zvezda pored toga sto nema tim ni uticaj u drzavi nema ni navijace vise???

Hmm

pre 6 godina

Cele sezone se vrsi pritisak na Zvzedu i njene igrace...moralo je nekad da popusti...
Nadam se da ce se najneregularnija sezona kako kazu grobari,zavrsiti njihovim osvajanjem titule....jer onda ce da bude regularno...

Dostavise

pre 6 godina

Ma, ljudi u 64.min. Cirkovic nije smeo da postigne 3. gol ...to je bilo tako ochigledno...ne brinite za rezultat ...2:3
(zoran, 06. maj 2017 18:42)

E moj Zorane, pa Vi ste na ovom stadionu igrali 1-2, koliko su tada sansi promasili igraci Vozdovca, evo ja cu vam reci minimalno 5 oci u oci sa golmanom, al tad je sve bilo posteno....

Petar

pre 6 godina

Ovu titulu i ulazak u LS je izgubio najbolji Zvezdin igrac Kanga zutim kartonom na prosloj utakmkci zbog skidanja dresa i ne igranjem na ovoj i crvenim kartonom na poluvremenu protiv Ludogoretsa
(tuzno ali istinito, 06. maj 2017 18:17)

Da li ti mislis da je ovakav tim C.Zvezde zaista mogao u LS? Ako mislis ti si onda najveci optimista na svetu...

Zemunac

pre 6 godina

Ukoliko se desi da Zvezda izgubi ili igra nerešeno sa Voždovcem, od idućeg kola možemo opušteno u kladionici igrati protiv Partizana, jer čvrsto verujem da Zvezda mora biti prvak.

zoran

pre 6 godina

HA,ha,ha...tek 12. penal u prvenstvu...idemo na 20 komada...ajmo sudija, mozes ti to i jace...ocekujem bar jos jedan penal najmanje, a morace i jedan igrac da leti napolje...druge nema, jer ovo su takve vezare da je tesko opisati...

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Penal cist kao suza. Najzalosnije od svega je sto 99% tih tastatura nije ni videlo snimak. Zasluzena pobeda Vozdovca, imali smo i mi svoje sanse ali ih nismo iskoristili.
Napred Zvezdo!

mislilac

pre 6 godina

Samo me interesuju komentari navijača Partizana ako Zvezda ne pobedi danas...
(kangrga, 06. maj 2017 17:51)

Komentari su suvisni sta ste vi radili u ovom prvenstvu. Jos imas i obraza nesto da napises.

Lule

pre 6 godina

urosRuma

Kada su bilo gde derbiji odlucivali o prvaku.Drugo.U prve dve utakmice ste dolazili do bodova u poslednjim trenutcima utakmice sa dva suta u okvir gola

Patrick

pre 6 godina

Konacno da ovaj drzavni projekat izgubi.Da je srece jos 8 marta u Novom Sadu bi izgubila.Ali sve dodje na naplatu,ko ne plati na mostu platice na cupriji.Bice bolje sledece sezone.

tuzno ali istinito

pre 6 godina

Ovu titulu i ulazak u LS je izgubio najbolji Zvezdin igrac Kanga zutim kartonom na prosloj utakmkci zbog skidanja dresa i ne igranjem na ovoj i crvenim kartonom na poluvremenu protiv Ludogoretsa

Zvezdaš

pre 6 godina

Nisu ni zaslužili titulu.Kad u tri derbija i to dva na svom stadionu izgubiš 8 boda nema čemu da se nadamo.Terzića i Božovića oterati što pre i njijova pojačanja, ali oni da im plate dugovanja.

lule-nine-miki-kumare

pre 6 godina

Koja bre dečko pravda, u kom univerzumu živiš, jedan Real onako jak koji igra tri finala LŠ u poslednje četiri sezone se izkiksira u ligi a jedan Partizan NEMA 33 UTAKMICE PORAZ, o čemu mi pričamo, to je čisto jel da?
Ako ti misliš da vi ne nameštate i da ovu sezonu ispade niste malo bolje namestili pa zato i osvojili prvenstvo, onda stvarno treba da preispitaš svoju egzistenciju
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 06. maj 2017 18:21)

3x smo igrali sa najbolje plasiranom ekipom tj Zvezdom, zasto nas niste pobedili i tako prekinuli seriju??
Sto se serije tice ,zar niste prosle sezone napravili neki niz pobeda od 25 utakmica i pazi cuda Partizan ga zaustavio??
Pazi ima protekcije od sudija za oba kluba, ali ovo sto vama sviraju nije vidjeno nigde!

dex

pre 6 godina

Mene sada zanima da li je prvenstvo regularno? Kako je Partizan prvi, ako se zna da samo Zvezda sme biti sampion? Kako je moguce da neko preko 30 utakmica ne zna za poraz? Prosle sezone je znacilo da je neregularno prvenstvo!
Ne sumnjam ja da Partizan nece izgubiti jos bar 30 utakmica zajedno sa sledecom sezonom... Takva nam je liga... Regularna.

uostalom nije jos kraj

pre 6 godina

Grobari jel vam sad posteno?? Jel nas i sad guraju ?
(Ljubisa livac, 6. maj 2017 17:52)

Ako je jedan mec posten, a brdo nepostenih, sta to vredi?

Lule

pre 6 godina

Odavno pisem da Grof nije zasluzio klupu Zvezde.Nisam od onih koji teraju Radonju jer je crnogorac.Sportski direktor Blazo Raosavljevic.Nikada cuo za njega.Gomilanje igraca.Cemu sluze Pavkov, Vukajlija, Poletanovic.....Od uvek sam bio da se godinu dve isforziraju deca Zvezde da se napravi kostur tima uz dva tri vrhunska stranca.Cemu jurnjava za titulom kada smo slabi za Evropu ( kao i svi nasi timovi) .Da se smanji dug.Praviti tim, sistem igre i pokusati kroz slabije takmicenje a to je liga Evrope.Stepenucu po stepenicu
Bolje i za nas fudbal

Najrealnije

pre 6 godina

Rekao sam posle derbija da me Zvezda ne interesuje dok u njoj budu igrali Ruiz i Luković i nisam gledao prvo poluvreme.Pisao sam još pri kraju polusezone da će Zvezda najverovatnije izgubiti titulu ako ostane najveća prevara od trenera Božović i pošto je ostao,epilog je upravo taj.Ispustio je 6 bodova i dva derbija kod kuće i uništio klub sa svojim nazovi igračima,poput Ruiza.

Ja

pre 6 godina

Mislim da za poraz najveci krivac je Grof,drzi Srnica masinu za trcanje u ondnosu n'a Luiza.Donald i Milijas hmm pa njih ne ni pustio n'a stadion uopste à ne d'à igraju.Smejurija od of ekipe.Partizanu zelim sve najbolje u LS.Fudbal u srbiji samo donosi mrznju i ludilo medju ljudima.

veliki strumf

pre 6 godina

Frimpong maneken, Andjelkovic luzer (ko ga vrati - jedini igrac na svetu koji nikad ne dize glavu), Lukovic sporac, Petkovic neznalica...

Страшно

pre 6 godina

Три непостојећа офсајда свирана.Тек је почетак другог полувремена. Ево и четврти.

rooney_utd

pre 6 godina

Ma bravo Voždovac breee, napokon bre iako su naravno opet iz penala ma ima Boga bre. Ovde je bre trebalo da bude 5:1 sta su sve mašili igrači Voždovca, napokon bre da bude prvi onaj ko je zaista bolji ove sezone, ide Partizan do titule!

Skosko

pre 6 godina

Kreće preokret! Pa se vi iz FSS i dalje čudite što su prazne tribine. Poziv na bojkot ovog takmičenja dokle god su ovakve malverzacije prisutne!

drzavni posao:ep.20

pre 6 godina

Namerno promasuje prazan gol i opet pebal!
Sledeci je crveni karton i 2-3..
Treba verovati sudiji koji je sa 20 metara primetio da je Antic opsovao koga?!

analiticar_amater

pre 6 godina

Au kakvi komentari. Ne znam ko od vas gleda utakmicu ali penal je cist ko suza. Ako ovo nije penal, sta onda jeste? Kako god, Zvezda ove sezone nije zasluzila titulu, Partizan je tesko ostecen u pretposlednjem derbiju, a u poslednjem je dokazao da je bolji. Videli smo i pobedu Zvezde protiv Vojvodine koja je jako sumnjiva. Igra Zvezde je katastrofa i u LS ovaj tim nema sta da trazi. Ali ovaj penal danas je cist ko suza.

navijac

pre 6 godina

Cirkovic u 65. min. promasio apsolutno cistu sansu za 3:0...sam na gol liniji...

Drugim rechima , ne brinite za krajnji rezultat....2:3

analiticar_amater

pre 6 godina

Namerno promasuje prazan gol i opet pebal!
Sledeci je crveni karton i 2-3..
Treba verovati sudiji koji je sa 20 metara primetio da je Antic opsovao koga?!
(drzavni posao:ep.20, 6. maj 2017 18:37)

Namerno promasuju prazan gol? Jel zato sada Vozdovac zabio i treci gol? Niste nikad videli da se masi onakva sansa? Penal cist ko suza, pobeda Vozdobvca zasluzena i cista ko suza, Partizan sazluzeno prvi. Ali stvarno smarate vise sto za svaku mogucu situaciju tvrdite da je namestena.

sasa

pre 6 godina

Grobari jel vam sad posteno?? Jel nas i sad guraju ?
(Ljubisa livac, 6. maj 2017 17:52)

Ako je jedan mec posten, a brdo nepostenih, sta to vredi?
(uostalom nije jos kraj, 6. maj 2017 18:06)

A posten mec je samo onaj u kome zvezda gubi , a partizan dobija? Hahahahaahahahahahah

аналитичар_аматер

pre 6 godina

Ladno Voždovac ne sme da postigne gol. Čista akcija i dečko šutira pored gola. Grofe odlazi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voip, 6. maj 2017 18:28)

Ајде не причајте свашта, Вождовац да не сме да постигне гол не би сада водио 2:0. У фудбалу се маше и сигурније прилике од ове. Шта би сте рекли да је Вождовац постигао онакав аутогол? Није свака стопостотна шанса у фубдалу гол.

Powerslave

pre 6 godina

Čitam na FB da je utakmica skinuta u kladionicama. Nemam pojma da li je istina. Ali pretpostavljam da su se igrači Voždovca previše rastrčali

koshke

pre 6 godina

da izvisimo za titulu pa Boze zdravlja da vidimo Bozovicu ledja!Zvezda koju je vodio Prosinecki i ova Bozoviceva su nebo i zemlja.Kod Prosineckog se znalo ko sta igra i sa mnogo skromnijem budzetom ekipa je bila odlicna a ovo sto forsira Bozovic vraca Zvezdu 5 godina u proslost

koshke

pre 6 godina

Samo neka Ristic i Milosevic greju klupu a Andjelkovic i Milijas neka igraju ipak ce oni da se prodaju za fine parice.Ne volim Partizan ali to sto forsiraju mlade igrace iz svoje skole je za pohvalu a i vidi se kako deca izgaraju za tim iz kojeg su potekli a ne stranci.

kangrga

pre 6 godina

Ovi likovi koji su najavljivali 3 penala, preokret Zvezde, zatim da Vozdovac ne sme da pobedi i da namerno promašuju bi trebalo da zauvek zaćute i manu se teorija zavera ako još uvrk imaju obraza.
Ali svi znamo da takve persone obraza nemaju:(
Čestitke Partizanu na tituli. Bili su bolji od Zvezde ove sezone.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Samo me interesuju komentari navijača Partizana ako Zvezda ne pobedi danas... 
(kangrga, 06. maj 2017 17:51)pravda :)
(Miki, 06. maj 2017 17:54)

Koja bre dečko pravda, u kom univerzumu živiš, jedan Real onako jak koji igra tri finala LŠ u poslednje četiri sezone se izkiksira u ligi a jedan Partizan NEMA 33 UTAKMICE PORAZ, o čemu mi pričamo, to je čisto jel da?
Ako ti misliš da vi ne nameštate i da ovu sezonu ispade niste malo bolje namestili pa zato i osvojili prvenstvo, onda stvarno treba da preispitaš svoju egzistenciju

adriano_galliani

pre 6 godina

Какав циркус, па овај Вождовац сада намерно промашује, ево већ друга ситуација када су сами испред голмана.

anonymous

pre 6 godina

Grofovo trenersko umece: Ruiz i Lukovic mu celu sezonu igraju u prvoj postavi, gubimo 2-0 od Vozdovca, jedini koji nesto pokusava i uspeva na terenu je Plavsic, i on ga vadi u 62. minutu?!?!?!? Pa da li si bre normalan? Od ovog trenutka vise nema moju podrsku, lazni Grofe odlazi!

Sasa

pre 6 godina

Ako Zvezda ovo izgubi, mogu misliti komentare navijaca Partizana.Ipak,ako Partizan osvoji titulu, bice to zasluzeno, ma sta se pisalo.Jer Zvezda je katastrofa sa ovim Bozovicem,a Partizan je svakako mnogo vise pokazao i sportska pravda je da budu prvaci, iako mi to nije drago.

Mik

pre 6 godina

Igra je vrlo losa, stranci bezlicni, domaci nemaju pojma. Zvezdi je potrebno otreznjenje i nekakva igra. Ako nema igre, dzabe logistika! Izgleda da cemo ovih dana morati da trpimo grobare srpskog fudbala, zamalo evropske šampione i zamalo veliki klub...

psiho

pre 6 godina

pogledajte kretanje igraca zvezde broj pet kod treceg gola Vozdovca... da li je normalno da jedan stranac koji je dosao u najveci klub u jednoj drzavi kakav god kvalitet fudbala bio kod nas onako nonsalantno i lagano trci bez zelje da uzme loptu... za sta si placen ti, da li ce se lvakvkm sumnjivom igracima i transferima stati na put

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Minut 85-i mi gubimo a naš trener ništa ne mijenja . . . Jel mi nemamo nikog na klupi ili on i dalje tjera po svome ? ! Ja ne znam dal se vrijedi i dalje zbog ovog nervirati ? AJDE ZVEZDO !!!!!!

donjimilanovac

pre 6 godina

Bozovicu jel mi gledamo istu utakmicu? Prevrsio je svaku meru zamenom Plavsica koji je danas bio ubedljivo najbolji igrac Zvezde. Sramota, zalosno. Nemam reci. Vozdovac nam odrzao lekciju fudbala. Ne zasluzujemo titulu sa trenerskom prevarom.

Paranoid Android

pre 6 godina

Grobari jel vam sad posteno?? Jel nas i sad guraju ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ljubisa livac, 6. maj 2017 17:52)

Kako ono bi - "2:0 je najopasniji rezultat!"?

bagzi

pre 6 godina

Voleo bih da Zvezda preokrene samo zbog ovih sa tuzne strane brda. Kakav bi to lelek bio. Inace pojma nemamo i ispadanje od nekih luksemburzana u sezoni kupanja nam ne gine.

Nikola

pre 6 godina

Pre Zvezdinih utakmica mozes komotno napisati da je dosudjen penal. Unapred, lagano. Postaje urnebesno koliko je ocigledno (ruku na srce ima ih i objektivnih). I to ne na 2:0 ili 4:1 nego kada se lomi za pobedu, kada je tesno i kada se mora.
2:2 danas najmanje.

Milan

pre 6 godina

Mislim da nismo imali losiju ekipu u istoriji kluba. Za poslednjih 30 godina koliko navijam to tvrdim, a verujem da bi ih pobedio i onaj tim iz 1946 godine.

Labud

pre 6 godina

Milijaš parodija. Pa pogl. kako Voždovčani iz tri pasa u sprintu pređu pola terena. To je moderan fudbal. A ne ovo Grofovo.

I tako su guslali cele sezone. I da idu u LŠ kvalifikacije s takvim fudbalom?

Ne bi bilo u redu na više nivoa. Ne ubija Partizan lepotom ali ima efikasne Lea i Đurđevića i na konto njihovog kvaliteta i snage Tawambe može da uradi nešto.

qwertt

pre 6 godina

Stvorila se takva atmosfera da nesme da se svira penal cak i kad je potpuno cist, kao danas. Pa sta sad, jel nije trebalo faul nad Sikimicem da se sudi? Kao navijac Zvezde, priznajem da se Zvezdi pomagalo, i to nije dobro za srpski fudbal, ali pomagalo se i Partizanu, pa tad nismo imali lazna moralisanja. Penal je cist kao suza, niko nije kriv Vozdovcu sto promasuje zicere.

nemanja

pre 6 godina

Dokle vise Ruiz u prvoj postavi? Igraju ispod svakog nivoa, Petkovica ne vredi komentarisati. Ako izgubimo imaju pravo komsije da nas zezaju. Medjutim, ja bih samo voleo da izdvojim Plavsica, decko je daleko najbolji Zvezdin igrac, dribla, ubacuje, daje lopte u prostor, odlican tehnicar, i zaista cak i u ovom mecu, zasluzuje sve pohvale.

devlinjo

pre 6 godina

Rekao sam posle derbija da me Zvezda ne interesuje dok u njoj budu igrali Ruiz i Luković i nisam gledao prvo poluvreme.Pisao sam još pri kraju polusezone da će Zvezda najverovatnije izgubiti titulu ako ostane najveća prevara od trenera Božović i pošto je ostao,epilog je upravo taj.Ispustio je 6 bodova i dva derbija kod kuće i uništio klub sa svojim nazovi igračima,poput Ruiza.
(Najrealnije, 06. maj 2017 18:00)

moucea, fibela, mičela... Pin ponga i naravno le taleka. zaboravio sam i Manojlovića. dečko je zabluda.

Zvezdaš

pre 6 godina

Pa Božović i dalje treba da igra sa jednim napadačem i sa tri zadnja vezna.Nemoguć čovek.Sad je sve gotovo.Ništa nisu ni zaslužili ove godine.Najlošiji tim i najgoru idru ima Zvazda u poslednjoj deceniji.

urosRuma

pre 6 godina

@Navijac
Pokazali smo vama ove sezone kakav tim imamo,niste 2 prilike napravili ukupno u 3 susreta sa nama,jedan bod osvojili ste pomoću gola pola metra iz gol auta,i tako
Nemojte kritikovati Partizan,gledajte svoje dvoriste i gotovo

goxi

pre 6 godina

Da li Zvezda danas oprasta od titule? Prica se da Vozdovac nece da pusti Zvezdu, i vec vodi 1-0. A ni omladinci Zvezde nece igrati Ligu sampiona sledece sezone, jer su danas izgubili u Pirotu.

Boki

pre 6 godina

Pazite sada na poluvremenu kako ce Vozdovac u drugom poluvremenu da zaboravi da igra fudbal.Rezultat 4:2 za Zvezdu naravno.Upamtite sta kazem.

scorpio

pre 6 godina

Da sam navijač Zvezde draže bi mi bilo da klub krene od pete lige i očisti se od mulja, nego da gledam ovu bruku, a kamoli da ovaj tim bude prvak. Ovo je bruka i sramota, a još na šta bi sve ovo ličilo da nema logistike sa strane.

anica

pre 6 godina

Prisutna Delijo.
Ajde Zvezdo, teraj dalje...bice valjda penal ili nesto, da budete prvi, da se ovi 'posteni' sto vise nerviraju...mrava ne bi zgazili...u okicama im se vidi dobrota.

marerakarera

pre 6 godina

Nivo odbrambenih igraca u nasoj ligi nije cak ni smesan vec tuzan. U Evropi nas kao poznaju po stoperima i zadnjim veznima (Deki,Matic,Vidic,Subotic,Bane,Bisevac itd.) I Partizan i Zvezda su katastrofalni u tom segmentu. Drugi gol Vozdovca uzas. Sto je najgore svaki put kada neko pokaze bar malo inteligencije i organizacije, ide, jer boze moj, profit je u pitanju

zoran

pre 6 godina

Suze od smeha mi podjose kada videh auto-gol ovog naseg muchenika. Ma, realno pojma nemamo...evo nekih pola sata igre i sta imamo da vidimo..? Milijasa koji jedva stoji na nogama...neprecizna dodavanja...jeza...

Del

pre 6 godina

Utisak posle 20 min: Vozdovac iz bukvalno svakog napada moze da postigne gol, kada bi malo drskije igrali. Sta Zvezda igra nazad, mislim da ni oni ne znaju. I tako vec godinama.

lukac

pre 6 godina

Lepo sam napisao pre pola sata da kruze price da Vozdovac nece da pusti Zvezdu. Evo vec je 2-0. Videcemo do kraja.
(goxi, 06. maj 2017 17:37)

Partizan su pustili.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Čestitam Partizanu titulu kojju im je "Grof" Božović dao na tacni, zajedno sa medijskom histerijom zbog koje sudije sada ne smeju da sviraju čiste situacije za Zvezdu. Ali to je manji problem. Igrati sa Ruizom, Milijašem i jednim napadačem, dok na klupi sede Srnić, Poletanović, Andrija Luković i još par igrača boljih od ovih iz prve postave jeste odraz totalnog amaterizma. I najveći početnik kao od šale pročita jednu jedinu postavu i sistem igre koju forsira Božović uz potpunu indolentnost i nekretanje bez lopte igrača Crvene Zvezde. Samo videti to da kad jedan igrač Zvezde ima loptu, 9 ostalih stoje nepokretno i blenu u istog. Žalosno i jadno do bola.
A i zašto bih se nervirao? Da igraju dobro, da ih "neće" pa da razumem, ali ovako nezalaganje, bezidejnost i svako odsustvo želje mi je nejasno. Zato i ne zaslužujemo titulu sa ovako sramotnom igrom.

devlinjo

pre 6 godina

Ako dođe iz keca, više neću navijati za zvezdu sve dok svi koji se sada u njoj nalaze uključujući i tehničko osoblje ne ode.

zex

pre 6 godina

Treba Zvezda da izgubi da prepusti titulu ovim mucenicima. Ako preokrene bice namestaljka ako izgubi onda je Vozdovac nije pustio.Sto se mene tice bolje neka izgube.Nemoze Luka Adzic da greje klupu Milijasu a ni Mihajlo ristic.Lukovic,Andjelkovic,Le telek,Milijas sve sporaci.neide to tako.

Dule

pre 6 godina

Utakmica se odvija nepovoljno po crveno-bele,morao bi da reaguje sudija već u prvom poluvremenu i da isključi nekog igrača Voždovca,poželjan bi bio i jedanaesterac.

Pedja

pre 6 godina

Otkako se Ruiz oporavio Zvezda ima krizu igre i prima vise golova. Potpuno beskoristan igrac, ni sada nije uspeo sa 2 metra da ugura loptu u prazan gol. Dok ga je Milic menjao, igra je bila daleko brza, efikasnija, onda se Ruiz oporavio i Bozovic ga ekspresno vraca u prvi tim. Da li je moguce da ne vidi da nema pojma.

Nenad

pre 6 godina

@NBGD
Jel možeš da nam objasniš iz kojih izvora si imao informaciju da je Grof dobar trener pošto sam ja lično samo od navijača Zvezde čuo za njega..!?

Doktor

pre 6 godina

Navijam za zvezdu, ali brate mili, Petkovicu i Ruizu zabraniti i rekreativno da igraju fudbal. Po svemu sudeci cemo izgubiti titulu, sto nece biti nezasluzeno, Pozdrav

Navijac

pre 6 godina

Ode titula. Pritisak na Zvezdu je uspeo..Pola lige treneri iz partizana.Igra se kao da zivot znaci.Sada ce sve biti regularno.Nece biti kuknjave i partizan ce zavrsiti sa 35 utakmica bez poraza. sasvim normalno jer imaju Murinja na klupi a tim sposoban za finale LS

adriano_galliani

pre 6 godina

Vi koji "znate" rezultat molim vas da napisete koji ce rezultat konacan da bude.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NBGD, 6. maj 2017 17:23)

Звезда ће победити на крају, освојиће титулу, испада из Европе у Јулу.

C.Z

pre 6 godina

Zanimljivo će biti gledati igru Voždovca sledeće subote protiv Partizana ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Levi lakat, 6. maj 2017 19:09)

Sta tu ima zanimljivo?? Partizan ce da ih razbije sa 3 razlike i to lagano. Ono sto je Grof prevideo, ovo pise navijac Zvezde, jeste da mi nemamo Djurdjevica, leonarda i Evertona. No zatvarali smo oci, apomenuta trojica su daleko iznad ove lige, potpomognuti zaista solidnim timom za nase uslove. to je to. Dok u nasoj upravi zaista sve to shvate i uvide da su doveli krs nad krsevima, a nase dete Drzaic, danas, ubi nasu odbranu, proci ce mnogo vode Save i Dunavom. Nemojmo zaboraviti da je Vozdovac igrao bez 5 standardnih prvotimaca..!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaki normalan navijac, postovalac, Zvezde ce ovo isto uvideti. Ostavimos e mi Partizana. Skockali su odlican tim za Srbiju s atrenerom koji je z anaseg "Grofa" licno Murinjo i tu je prici kraj.

zoran

pre 6 godina

Suze od smeha mi podjose kada videh auto-gol ovog naseg muchenika. Ma, realno pojma nemamo...evo nekih pola sata igre i sta imamo da vidimo..? Milijasa koji jedva stoji na nogama...neprecizna dodavanja...jeza...

Old School

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati
(More, 6. maj 2017 18:52)
@
Meni je delovalo da je sezona odlučena posle gola iz auta i sudije Maja. Pridružujem se podršci Božoviću, takodje se nadam da će ostati veoma dugo.

Del

pre 6 godina

Utisak posle 20 min: Vozdovac iz bukvalno svakog napada moze da postigne gol, kada bi malo drskije igrali. Sta Zvezda igra nazad, mislim da ni oni ne znaju. I tako vec godinama.

papandopulosu

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56)

Da je regularno vi bi ste bili u plejaut grupi!
(Tolle, 06. maj 2017 19:03)

Grobari i realnost, svaka čast
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 06. maj 2017 19:32)

Aj ti, sa tih 12 penala, i sa 3 onakva derbija, reci REALNO ko zaslužuje titulu?
Čekam odgovor. Hvala.

Nesa

pre 6 godina

Nema šanse da Partizan pobedi sve tri do kraja. Ima težak raspored. Izgubiće i oni i titula će biti Zvezdina. Kao što smo i zaslužili. A i po svemu prikazanom smo najbolji tim u ligi. Tako da se džabe radujete unapred, titula je Zvezdina ove sezone, kao i narednih pet godina i u fudbalu, košarci, odbojci itd. Totalno će da vas izdominiramo u svim sportovima u narednih pet godina. pozz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djenka, 6. maj 2017 20:14)

Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću. Tata spalio Djenku!

Zorz Vea

pre 6 godina

Cast i pozdravi svim navijacima Zvezde koji razloge za ovaj poraz i lose igre svog tima vide iskljucivo u svojim redovima. Utisak prvog poluvremena je borba za dah Milijasa i potpuno odsustvo interesovanja i odgovornosti Bozovica za ocajnu igru. Utisak je da je Partizan prikazao vise od ostalih na terenu pre svega sto ne umanjuje ogorcenost sadasnjom upravom. Kredibilitet pobedama u domacem prvenstvu daju pobede u derbijima a kredibilitet tituli daje evro scena. U tim utakmicama se vidi i kvalitet i namesteni mecevi. Drzava koja moze da ode na svetsko prvenstvo mora vise da obrati na domacu ligu a ne da se uzda u premier primeru bundes seriu a da vaspitava reprezentativce vitestvu u sportu. Atmosfera je bila teska kao omorina i lesina na Suncu zadnjih meseci pa mozemo odahnuti jer se ovo prvenstvo uskoro zavrsava. Pamet u glavu svi za buducnost vec naredne sezone.

Zivela Srbija i napred Partizan

antiDebil

pre 6 godina

Nenad

Ne radi se o skoru, radi se o igri, sansama, intenzitetu, broju suteva zvezdaninih suteva na gol u 3 utakmice...
Jesi li ti uopste gledao ovu utakmicu sa Vozdovcem ? Jesi li video 2 i 3 gol na sta to lici ? Jesi li primetio da sudija nije svirao nepostojece ofsajde da je moglo da bude 7:2 ? Jesi li ti svestan da zvezdana nikada u istoriji nije imala ovako ocajnu i sramnu ekipu. Izgovori te igrace naglas pa ce ti sve biti jasno !!
Da je prvenstvo iole regularnije pitanje osvajaca titule bi odavno bilo resenom, a zvezda bi imala 20 poena manje od Partizana !

Pfc

pre 6 godina

neka pobedi Vozdovac samo vise da ne slusam ovu hajku protiv Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori zvezdas, 6. maj 2017 17:52)

OK.

analiticar_amater

pre 6 godina

Au kakvi komentari. Ne znam ko od vas gleda utakmicu ali penal je cist ko suza. Ako ovo nije penal, sta onda jeste? Kako god, Zvezda ove sezone nije zasluzila titulu, Partizan je tesko ostecen u pretposlednjem derbiju, a u poslednjem je dokazao da je bolji. Videli smo i pobedu Zvezde protiv Vojvodine koja je jako sumnjiva. Igra Zvezde je katastrofa i u LS ovaj tim nema sta da trazi. Ali ovaj penal danas je cist ko suza.

Gagi

pre 6 godina

Niko ne prica kako je Partizan osvajao titule '92 i dalje, tu je bilo sve regularno.Pozz :) 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 6. maj 2017 19:47) 
Osvajao je tako sto je Jojić, posle slobodnog udarca, uneo nesrećnog Bajkovića u gol, a Drinčić Rajkovića.

adriano_galliani

pre 6 godina

Vi koji "znate" rezultat molim vas da napisete koji ce rezultat konacan da bude.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NBGD, 6. maj 2017 17:23)

Звезда ће победити на крају, освојиће титулу, испада из Европе у Јулу.

milos

pre 6 godina

ja kao objektivan bi rekao, da su sami stranci u zvezdi nezadovoljni i nemotivisani, a domaci igraci su upali u tu letargiju. Luka Adzic, Milic? gde su oni? sto ne igraju? sto 4 odlicna kadeta idu u Partizan a ne kod terzica u Zvezdu?
Partizan jeste ove godine najbolja ekipa i to ubedljivo. Leonardo, Everton, Djurdjevic, Milenkovic, iskusni pouzdani Ostojic i Vulicevic, fizicki prespreman Miletic, Jevtovic, Jankovic, pa cak i samo na derbiju Tawamba. Realno na njih moze doci samo onaj stoper Vojvodine i neki igraci iz Cuke, a iz Zvezde samo Kanga a on je ljudi limitiran. Menadzer sam, smejali se stranci na derbiju sta mu je radio Everton koji je usput najbolji igrac ove lige. Najbolji jer moze da trci pun tempo 3 utakmice.

Mole

pre 6 godina

Smesne su price tipa Partizan je u duelima sa Zvezdom pokazao da zasluzuje titulu jer ako bismo taj princip gledali nepristrasno i do kraja, Zvezda je onda zasluzila da ima u vitrinama barem jos 5 titula vise, zato sto je upravo Partizan taj koji je osvojio dosta vise titula u sezonama kada je imao negativan skor protiv Zvezde.
(Nenad, 06. maj 2017 20:04)
Ne bih bas rekao, od 1. Marta 2008, do poslednjeg derbija, odnos pobeda je 12:6(5 derbija zavrseno neresenim rezultatom)u korist Partizana. Lako je da izguglas. Ove sezone jesmo bolja ekipa, realno.

aleksa

pre 6 godina

Mene sada zanima da li je prvenstvo regularno? Kako je Partizan prvi, ako se zna da samo Zvezda sme biti sampion? Kako je moguce da neko preko 30 utakmica ne zna za poraz? Prosle sezone je znacilo da je neregularno prvenstvo!
Ne sumnjam ja da Partizan nece izgubiti jos bar 30 utakmica zajedno sa sledecom sezonom... Takva nam je liga... Regularna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 6. maj 2017 18:51)

Imali ste tri prilike ove sezone da prekinete taj niz... Secas se rezultata?!

Ja

pre 6 godina

Mislim da za poraz najveci krivac je Grof,drzi Srnica masinu za trcanje u ondnosu n'a Luiza.Donald i Milijas hmm pa njih ne ni pustio n'a stadion uopste à ne d'à igraju.Smejurija od of ekipe.Partizanu zelim sve najbolje u LS.Fudbal u srbiji samo donosi mrznju i ludilo medju ljudima.

Vladimir

pre 6 godina

i sta sad grobari,ispadate u prvom kolu u julu,pa opet domace prvenstvo
(Red machine, 6. maj 2017 19:01)

Mislim da si malkice pomešao klubove! Zna se ko ispada u prvom kolu, a ko igra Ligu Evrope ... a ponekad i Ligu šampiona.

Slaninar Futog

pre 6 godina

Ne mogu opisati koliko mi je drago sto se ovo desilo Zvezdi, posle one sramotne utakmice proslog vikenda protiv moje Vojvodine.

Nisam ljubitelj Partizana, cak naprotiv, ali potpuno zasluzeno uzimaju titulu, jer su za ovakvu Zvezdu, Juventus licno.

Problem naseg fudbala je sto se za titulu uvek bore samo Zvezda i Partizan i dok se ne ukljuce bar jos dva kluba, nema nama srece u ovom sportu.

okidač

pre 6 godina

hahahahah a grobari se uvek vise vesele kad zvezda izgubi, nego kad partizan pobedi... sta rade kompleksi cudo jedno.
(Vlajko, 06. maj 2017 22:12)
A sta ces brate nesto nam milo i drago...

fenomen

pre 6 godina

Sad bi Partizan trebao da pokaze velicinu i da novcano nagradi igrace Vozdovca koji su za razliku od vecine drugih ekipa odigrali postenu utakmicu. Dalje, nema opustanja jer u ova tri meca dva se moraju dobiti i jedna nereseno su dovoljno za titulu. Tim ce se osuti jer ocekujem odlaske Leonarda, Evertona, Urosa, Milenkovica i treba na vreme traziti adekvatne zamene. Zvezdi zelim da se oslobodi Terzica, Grofa i nekvalitetnih stranaca pa da sledece sezone gledamo regularnije prvenstvo i da se na tribinama uvede red a politicari iz uprava udalje iz klubova. Poz.

Analiza

pre 6 godina

... Od igraca Partizana znam onog Ilica, Kralja golmana, i ovog sto drzi pekaru u Topoli..Duljaj.
... gube se u svom cemeru, a onda pobedise pa obrnuse pesmu, sad regularno...i opet jovo na novo...Ne kazem ja da je sve regularno i da je sve bajno, ali smo gospoda bili i ostali za njih!
(anica, 6. maj 2017 22:17) # Link komenta
Meni ostase u secanju neki Djurdjevic.Leonardo,Everton,neki Zivkovic,Markovic,Mitrovic,Jovetic,Ljajic,Jojic,Raca Petrovic...pre njih Diara,Moreira,Zuka,Kleo...Bilo je par njih koji su sigurno ostali u secanju navijacima CZ iz raznih razloga.
Sto se prvenstva tice,bice regularno onog trenutka kada jos neko sem Mazica sme da svira penal protiv CZ,kada sudije prestanu da sviraju sitne faulove oko sesnaesterca protivnika CZ ili Par,kada pomocne sudije prestanu da izmisljaju ofsajde protivnicima CZ ili Par i kad ne bude svako saplitanje o travu u sesnaestercu protivnika CZ penal.E,u takvim uslovima mislim da bi opet Par bio bolji od CZ,a da bi im disali za vrat i Vosa,i Cukaricki i Vozdovac.

Joksa

pre 6 godina

kraja. Ima težak raspored. Izgubiće i oni i titula će biti Zvezdina. Kao što smo i zaslužili. A i po svemu prikazanom smo najbolji tim u ligi. Tako da se džabe radujete unapred, titula je Zvezdina ove sezone, kao i narednih pet godina i u fudbalu, košarci, odbojci itd. Totalno će da vas izdominiramo u svim sportovima u narednih pet godina. pozz
(djenka, 06. maj 2017 20:14)

I bre Đenka, jel ti to kuražiš sebe ili nas, hahaaahaha!

realno

pre 6 godina

Niko ne prica kako je Partizan osvajao titule '92 i dalje, tu je bilo sve regularno.Pozz :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 6. maj 2017 19:47)

Tako sto smo vas kidali u derbijima kao i ove godine... Aj cao sad!

okidač

pre 6 godina

Vi grobari, pa vi ste stvarno show...sad ste ok, ustvari ne..Zvezda treba da ispadne iz lige, a u basketu je Zvezda sve pokrala a vi jadni...nekako vi ste uvek jadni, i nekako vam je uvek Zvezda u svim postovima, komentarima..u svemu.. e to se zove kompleks. I to kompleks nad kompleksima. Ma evo vam bre liga i jedna i druga i treca, ma izmislite svoju ligu sa jednim klubom i igrajte svake subote sami protiv sebe, to je najbolje. Ceo zivot funkcionisete na bazi neprijatelja, uvek su drugi krivi, a vi..vi ste cisti..ma kao suza. Ne postoji cistiji klub u Evropi od vas, vi ste bre...samo ste u jednom u pravu, nikada necemo biti isti i nedo Bog da smo isti.
(Knez, 06. maj 2017 21:47)
Sto si nervozan?Sta se desilo??Ajde smiri se nije smak sveta!!

Goran

pre 6 godina

Cime su navijacu Partizana iskukali poraz Zvezde???Da li je sudijadanas sudio regularno ili je ostetio Zvezdu?Nego kada nema pomoci sudije,ovo je vas realna igra...Imali ste prilika,mogli ste da okrenete,a vala mogao je i Vozdovac da vam zavali bar 5 komada....

manunited

pre 6 godina

Grobari, ima jedna drzava u Evropi, zove se Spanija. U toj drzavi postoji derbi koji se zove El klasiko. U tom derbiju je Barselona pobedila Real Madrid u sred Madrida. Medjutim, po kladionicama Real uzima titulu 99%! Isti taj Real se gura u najjacem evropskom takmicenju protiv evropskih velikana u proteklih mesec-dva... i niko taj Real ne poredi sa kartelima, lobijima i mafijama! Ali jbg... dobrodosli u zemlju SRBIJU!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Southpaw, 6. maj 2017 21:16)

Cek polako, ti stvarno poredis Spanski i nas fudbal? Ti stvarno uporedjujes El klasiko sa nasim derbijem? Ti stvarno poredis Real i Barsu sa Partizanom i Zvezdom?

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Sve osim titule Partizana bila bi fudbalska nepravda. Najbolji tim u ligi, igra najlepsi fudbal ove sezone, a sad zasto je dospeo u ovu situaciju, da zavisi od Vozdovca, i ako je bolji od Zvezde za klasu, to je neka druga prica. Deo zasluga za to ide i upravi Partizana koja je kasnila sa formiranjem tima, pa smo rasipali bodove protiv Spartaka, Backe, itd. Cisto da se ne zabori.

Коло коло

pre 6 godina

Осим утакмица са Партизаном где су у три утакмице 5 - 6 пута шутнули на гол, ово је једина такмичарска утакмица коју је Звезда одиграла у овом првенству.

Ко је гледао (само очима) утакмицу Звезде са Војводином у прошлом колу све му је јасно било. Свемоћни шампион Србије на свом терену није направио ни једну шансу, чак ни када је искључен Антић.

Roki

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati
(More, 06. maj 2017 18:52)

Ako cemo posteno,odlucena je kad je priznat gol Kange posle gola-auta.

Tata sine

pre 6 godina

Za same Zvezdase je bolje da zvezda ne osvoji titulu i sramoti se po Evropi jer vidite sami kako je igrati bez pomoći sudija.
Voždovac bez 5-orice standardnih vas pobedio ej 5-orica standardnih i opet vas pobedili...
Nadam se da ce sledeće sezone igrati sa mladim igračima a ove strance sutnuti što dalje od zvezde.

Runner

pre 6 godina

Добро је ово доигравање или ти PLAY OFF! Да га нема требало би га измислити. Кад се само сетим да је ФК Партизан био једини у лиги против њега.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Čestitam Partizanu titulu kojju im je "Grof" Božović dao na tacni, zajedno sa medijskom histerijom zbog koje sudije sada ne smeju da sviraju čiste situacije za Zvezdu. Ali to je manji problem. Igrati sa Ruizom, Milijašem i jednim napadačem, dok na klupi sede Srnić, Poletanović, Andrija Luković i još par igrača boljih od ovih iz prve postave jeste odraz totalnog amaterizma. I najveći početnik kao od šale pročita jednu jedinu postavu i sistem igre koju forsira Božović uz potpunu indolentnost i nekretanje bez lopte igrača Crvene Zvezde. Samo videti to da kad jedan igrač Zvezde ima loptu, 9 ostalih stoje nepokretno i blenu u istog. Žalosno i jadno do bola.
A i zašto bih se nervirao? Da igraju dobro, da ih "neće" pa da razumem, ali ovako nezalaganje, bezidejnost i svako odsustvo želje mi je nejasno. Zato i ne zaslužujemo titulu sa ovako sramotnom igrom.

razumeš

pre 6 godina

sad je partizan prvi sad je sve cisto i regularno....
(nesa, 06. maj 2017 20:46)

Ne. I dalje stoji da ste u mnogo utakmica imali vetar u leđa.

Levi lakat

pre 6 godina

Na 2:2 protiv Ludogoreca u 89. minutu Zvezda ima korner i ima jednog (Halo JEDNOG!!!) igrača u njihovom šesnaestercu?!
E tada se videlo kako će izgledati ova sezona ...

Zer Gud

pre 6 godina

Smesni ste...da li ste znali da lrosle sezone kad je Zvezda bila prva sa gotovo 30 bodova razlike da su pravila bila drugacija?Ove sezone kad se.videlo da je Partizan znatno jaci od Zvezde odluka je da se promene pravila i u slucaju istog broja bodova sampion bude onaj ko je bio jesenji sampion!Zasto se onda igra taj play off i aut??Zvezda jeste imala 6 bodova prednosti ali je izgubila od Partizana i Vozdovca,da je po proslogodisnjem sistemu opet bi Partizan bio prvi zbkg boljeg medjusobnog skora,ZVEZDINI ljudi su izmislili nova pravila koja su im se obila o glavu i sta je sad sporno?

Inspektor Kluzo

pre 6 godina

sad je partizan prvi sad je sve cisto i regularno....
(nesa, 06. maj 2017 20:46)

Hej, nepismeni...Nije regularno, jer da jeste, Zvezda bi na tabeli bila oko 5.-6. mesta.

xxx

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 6. maj 2017 18:56) Nije. U derbiju ste poveli golom iz gol-auta...

analiticar_amater

pre 6 godina

Namerno promasuje prazan gol i opet pebal!
Sledeci je crveni karton i 2-3..
Treba verovati sudiji koji je sa 20 metara primetio da je Antic opsovao koga?!
(drzavni posao:ep.20, 6. maj 2017 18:37)

Namerno promasuju prazan gol? Jel zato sada Vozdovac zabio i treci gol? Niste nikad videli da se masi onakva sansa? Penal cist ko suza, pobeda Vozdobvca zasluzena i cista ko suza, Partizan sazluzeno prvi. Ali stvarno smarate vise sto za svaku mogucu situaciju tvrdite da je namestena.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati
(More, 6. maj 2017 18:52)

I mi se nadamo da će ostati. :''D

Moke

pre 6 godina

Jos nisam video da jedan trener ovako izgubi titulu! Bravo mojkovacka legendo. Sad na presu pricaj o kravama u Surdulici.
Prvenstvo, ipak, jos nije gotovo.

12

pre 6 godina

grobari jel se nadate. dobija ovo zvezda bez brige. poklon penal za Zvezdu u 92. minutu za pobedu. Tako će biti najprijatnije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djenka, 6. maj 2017 17:21)

'Esi mi dobar?

absolutezero

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati 
(More, 06. maj 2017 18:52)

Da li si ti normalan? Trebalo je da ode posle Sasuola. Ostavka odmah. Neka nekom drugom prodaje maglu. Cirkuzant.

Ja

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56)
Normalno da je regularno nije bilo nepostojecih penala i crvenih kartona i to je to, to vam je limit da je pravde vi biste bili minimum četvrti ove sezone

igor

pre 6 godina

bozovicu ako si castan covek jos veceras daj ostavku to je minimum sta mozes da uradis za zvezdu a upravi da kup odigra bez ijednog stranca znaci drugi tim i samo plavsic sa danasnje utakmice a svi ostali na radnicke sportske igre

Navijac

pre 6 godina

Ode titula. Pritisak na Zvezdu je uspeo..Pola lige treneri iz partizana.Igra se kao da zivot znaci.Sada ce sve biti regularno.Nece biti kuknjave i partizan ce zavrsiti sa 35 utakmica bez poraza. sasvim normalno jer imaju Murinja na klupi a tim sposoban za finale LS

lule-nine-miki-kumare

pre 6 godina

Koja bre dečko pravda, u kom univerzumu živiš, jedan Real onako jak koji igra tri finala LŠ u poslednje četiri sezone se izkiksira u ligi a jedan Partizan NEMA 33 UTAKMICE PORAZ, o čemu mi pričamo, to je čisto jel da?
Ako ti misliš da vi ne nameštate i da ovu sezonu ispade niste malo bolje namestili pa zato i osvojili prvenstvo, onda stvarno treba da preispitaš svoju egzistenciju
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 06. maj 2017 18:21)

3x smo igrali sa najbolje plasiranom ekipom tj Zvezdom, zasto nas niste pobedili i tako prekinuli seriju??
Sto se serije tice ,zar niste prosle sezone napravili neki niz pobeda od 25 utakmica i pazi cuda Partizan ga zaustavio??
Pazi ima protekcije od sudija za oba kluba, ali ovo sto vama sviraju nije vidjeno nigde!

goran

pre 6 godina

E pa Zvezdasi dosta je bilo...napokon se neko usudio da igra posteno i muski i da ne popusta, i kada se tako igra i kada nema pomoci sudija automatski se ne moze stici do pobede,a kada je rec o sudiji mora se napomenuti da je sudija danas posle kozna koliko vremena napokon sudio onako kako i treba da sudi,bez respekta prema imenu i velicini kluba, vec samo fudbalski i po pravilima...sa druge strane vama niko nije kriv sto imate veoma los tim to je cinjenica ,a to se pogotovu vidi kada vam ne igra neki kljucan igrac (poput Kange) koji ume svojim kvalitetom da razigra tim i kada npr.timu ne ide ,u odbrani vam je ovaj Frimpong ocajan (da je dobar ne bi ga se Partizan tek tako odrekao) na njegovu adresu danas idu dva gola kada je reagovao amaterski i gde su igraci Vozdovca prolazili pored njega kao pored rekreativca, takodje veliko hvala vasem strucnjaku sto je uvrstio danas u tim Milijasa na mesto Kange koji nije imao sansu da (onako spor i tromav i rekao bih totalno van forme) iole ozbiljnije organizuje igru , a posle njegovih gresaka je palo i nekoliko ozbiljnih kontri iz kojih je Vozdovac postigao jedan gol, koliko vam je danas duvala promaja u odbrani dovoljno govori podatak da je Vozdovac imao 5-6 stopostotnih sansi koje je lakse bilo realizovati nego promasiti i opet vam je pored toliko sansi postigao dva gola (onaj autogol da ne racunamo,jer nije plod igre vec velike greske Andjelkovica)

Terza u ostavci

pre 6 godina

Ovo je bolje,da uprava napokon shvati da većina igrača nemoze da igra u Zvezdi.Svi stranci lagano iz Zvezde što dalje.
(Brat Kile, 6. maj 2017 21:18)

Samo što prvo ta uprava treba da shvati da ne može da upravlja. Za igrače ćemo lako.

ccc?

pre 6 godina

igraci zvezde ne znaju da igraju na vestackoj travi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boot-am, 6. maj 2017 19:00)

Oni ne znaju da igraju ni na poljancetu. Amateri su to...

Ivan KG

pre 6 godina

Mene sada zanima da li je prvenstvo regularno? Kako je Partizan prvi, ako se zna da samo Zvezda sme biti sampion? Kako je moguce da neko preko 30 utakmica ne zna za poraz? Prosle sezone je znacilo da je neregularno prvenstvo!
Ne sumnjam ja da Partizan nece izgubiti jos bar 30 utakmica zajedno sa sledecom sezonom... Takva nam je liga... Regularna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 6. maj 2017 18:51) A mene zanima da li ima negde jevtino kavurma i cvarci... PARTIZAN SAMPION!!!

analiza

pre 6 godina

Andjelkovic je dao neobjasnjiv gol.Ali,ono sto je prelomilo tok utakmice,bio je sut Milijasa u prvom minutu-kad to nije uslo,golman Vozdovca je poceo da brani i nemoguce stvari.Pomocni sudija se trudio da zezne Vozdovac-najmanje tri ofsajda je odsvirao a nisu bili.Glavni sudija se junacki drzao kad se Boaci sapleo o vestacku travu u prvom poluvremenu i kad je ostao bez daha posle sudara s golmanom ,isto u prvom.Ali,obratite paznju na trenutak u kome sudi kraj prvog poluvremena-igrac Vozdovca bukvalno je sam pred golmanom,istina,na centru-i u tom trenutku on sudi poluvreme.Sta mislite,da li bi sudio isto da je CZ imala tu loptu u nogama?

Kontras

pre 6 godina

A zasto sokirao? Zar moraju Zvezda i Partizan svaku da pobede? Hoce li Zvezda prestati da postoji ako ne osvoji?
Tvrdim da je za Zvezdu bolje da ne osvoji jer ce im se klub onda reorganizovati. Ovo im je mucenje.

Da je vise ovakvih neizvesnih utakmica nase prvenstvo bi bilo zanimljivije i gledanije i kvalitet fudbala bolji.

Jos nije gotovo iako je Partizan blize tituli. Ima jos da se igra, neka sada bar u ova tri poslednja kola prvenstva bude sve regularno i neka prsti od fudbala. Bar od zelje i neizvesnosti ako ne toliko od kvaliteta. Pa neka osvoji najbolji.

Kada prvenstvo bude osvojio ovaj Vozdovac, Radnicki Nis, Vojvodina ili neki tako manji klub tad ce nasem fudbalu svanuti.

mirko

pre 6 godina

Ja sam navijač Partizana i normalno je da mi je drago što Partizan ima šansu da osvoji šampionsku titulu.
Ne želim da previše likujem, jer još nije kraj i svašta može biti.
Drago mi je što vidim da neki navijači Zvezde korektno komentarišu utakmicu i to je za pohvalu.
Nije za pohvalu što neki navijači Partizana prozivaju golmana Stevanovića, jer čovek je branio dobro uz jednu grešku, greške je pravio i Kljajić i svaki drugi igrač.
Ti ljudi nisu igrali fudbal i ne razumeju da igrač igra za sebe u prvom redu, Dražić je zvezdaš a danas je dao gol timu u kojem je ponikao, mnogo je takvih primera i potpuno razumljivo.
Ne znam za koga je nekada navijao Stevanović, ali znam da su u Zvezdi bili: Đurđević, Kljajić, Miletić, Đuričković pa se bore svim srcem.
Stevanović nikada nije bio u Zvezdi, porijeklom je iz Zvornika

Petar

pre 6 godina

Problem naseg fudbala je sto se za titulu uvek bore samo Zvezda i Partizan i dok se ne ukljuce bar jos dva kluba, nema nama srece u ovom sportu.
(Slaninar Futog, 06. maj 2017 21:39)

Upravo tako..potpisujem

juga

pre 6 godina

Da je srece pa da ste pametni i iskoristite ovu situaciju da se otarasite onog koji je vecito u ostavci, i ovakvih samozvanih grofova, siguran sam da bi vam sledece godine bilo bolje.

Kiza

pre 6 godina

Ja ne vidim razlog za euforiju navijaca Partizana, kao i razlog za tugu navijaca Zvezde jer kada izadju u Evropu tada se vidi koliko su smesni. Prema tome bolje da cute i jedni i drugi.

papandopulosu

pre 6 godina

Znaci dolazi iz 1-2
(Football manager, 06. maj 2017 17:43)

Sve ste pogodili
(UltraBGD, 06. maj 2017 19:19)

Pa jednom i da promašimo.

c7-5

pre 6 godina

i sta sad grobari,ispadate u prvom kolu u julu,pa opet domace prvenstvo
(Red machine, 6. maj 2017 19:01)


Zapamti to sto si napisao ili si mislio na CZ? Partizan NE ispada u prvom kolu, seti se malo unazad ko ispada u sezoni kupanja.

hmm...

pre 6 godina

ipak je zvezda najbolja u Evropi, bolja od Reala i Juvea, u broju dosudjenih penala hahahaaaa....beni hil vam nije ravan koliko glumite. Bolje bi vam bilo da otvorite akademiju dramskih umetnosti na stadionu.

Orthodox

pre 6 godina

Sta reci posle ove igre i ne ispati smesan!?Kakva crna titula i evropa, pa ovo nije ni za intertoto kup. Zalozno totalno ama bas sve. Stadion katastrofa, kao da se igralo u balonu. Budala sam sto sam isao da gledam ono mucenje

Zvezdaš

pre 6 godina

Nisu ni zaslužili titulu.Kad u tri derbija i to dva na svom stadionu izgubiš 8 boda nema čemu da se nadamo.Terzića i Božovića oterati što pre i njijova pojačanja, ali oni da im plate dugovanja.

Miles Davis

pre 6 godina

Titula se vraca tano gde i pripada jos samo da se vrati u kosarci
(Bando, 06. maj 2017 19:33)
Titula pripada onom ko je osvoji, smesno je sto mislite da je vama titula zagarantovana uvek, bilo da se radi o Zvezdi ili Partizanu.

323

pre 6 godina

Pocetak mnogo boljeg zivota u Srbiji. Jos ostaje da se rese neki problemi i bice bolje ovom narodu. Pojavljuje se svetlost u ovom mraku. Sve na kraju dodje na svoje, svi se dugovi placaju. A sada ozbiljno. Toliko vasi igraci nemaju pojma da je SRAMOTA da ovaj tim, ovi amateri i ovo rukovodstvo uzme titulu. Toliko ste slabiji od Partizana pa i sa namestanjima oba tima da ne zasluzujete titulu a to vam je Partizan pokazao u ne jednom derbiju u poslednje dve godine. Daa li vam je sada jasno ili je opet neko drugi kriv?? Pa vi sami sebi dajete golove o cemu da pricamo??

Chuki

pre 6 godina

Kao navijac Crvene Zvezde moram istaci da igrom tokom veceg dela prvenstva nismo zasluzili titulu, e sad po mom gledanju fudbala samoprozvani grof je kriv sto nema igre, e sad on je sam izjavio da je odgovoran za pojacanja tako da je i za to promasio, e sad mozda je ovaj igracki kadar mogao bolje ne znam, na zimu smo doveli 15 igraca od kojih su igrali samo Frimpong i Boaci, mnoge stvari kod nas ne valjaju, a nisu valjale i kad smo uzeli titulu samo su mazali pojedincima oci ne i meni i vecini navijaca koji vise i ne dolaze na stadion

20kinte

pre 6 godina

1. nemamo odbranu dve godine. Savo i Vule kao centralni i Ibanjez i Petko kao bekovi su mi izgledali kilavo. E da nam je sada ta 4 u liniji. Muka mi je od naše odbrane, ne znaju da reše pritisak na liniju celu sezonu. Anđelko ne može da bude prvi bek Zvezde, tačka. Grofov problem i neznanje još od prošle polusezone.
2. sredina ne zna i nema ideju. Celu polusezonu razigravamo Poletanovića, dečko nit je naš nit ima veze. Donald je naš najbolji fudbaler na sredini, u lošoj formi i letargičan iz neshvatljivih razloga kao i ceo tim cele sezone. Le Talek užas. Nemamo koncept, ideju.
3. Ruiz tuga od igrača, ne pamtim stranca sa toliko kredita u Zvezdi. Plavšić mora da igra desno u paru sa Petkom, inače je nevidljiv levo. Koji god špic da je, odsečen je.
4. U Zvezdi nema sistema i plana, sve je otaljavanje, i u sportskom i u upravnom sektoru.

Gore nabrojano je samo vrh ledenog brega problema koje imamo. Gubimo titulu, gotova priča.

VERMUT

pre 6 godina

, zelimo da shvatite da je Zvezda ime, ime sa stilom, i da ne vredjate sto smo pali u igri, kao sto ja znam da je Partizan u kosarci ime...nemate tu toplinu kao Delije, nemate Kebinu dusu.
Nismo isti niti cemo ikada biti.
(anica, 6. maj 2017 23:35)
####

Anica Dobra???-Ne bi` rek`o !
Partizan nije ime??Vec 25 godina ste zbrisani sa karte Evrope,ne postojite !Nije fudbal stao 91`,jos se igra,,probudite se....U stvari kad bolje razmislim...neka vas ovako.

dalibor

pre 6 godina

Kao navijacu CZ naravno ovo nikako ne prija. Ali sa druge strane barem necu slusati suprotni tabor sudija ovo ono, penal, karton... Evo vam. A mozda i ovaj poraz i gubitak titule da malo pameti ljudima u zvezdi da shvate da je vreme da se promeni trener i ne daje toliko prostora strancima koji su ove godine promasaj

psiho

pre 6 godina

pogledajte kretanje igraca zvezde broj pet kod treceg gola Vozdovca... da li je normalno da jedan stranac koji je dosao u najveci klub u jednoj drzavi kakav god kvalitet fudbala bio kod nas onako nonsalantno i lagano trci bez zelje da uzme loptu... za sta si placen ti, da li ce se lvakvkm sumnjivom igracima i transferima stati na put

sasa

pre 6 godina

Grobari jel vam sad posteno?? Jel nas i sad guraju ?
(Ljubisa livac, 6. maj 2017 17:52)

Ako je jedan mec posten, a brdo nepostenih, sta to vredi?
(uostalom nije jos kraj, 6. maj 2017 18:06)

A posten mec je samo onaj u kome zvezda gubi , a partizan dobija? Hahahahaahahahahahah

kangrga

pre 6 godina

Ovi likovi koji su najavljivali 3 penala, preokret Zvezde, zatim da Vozdovac ne sme da pobedi i da namerno promašuju bi trebalo da zauvek zaćute i manu se teorija zavera ako još uvrk imaju obraza.
Ali svi znamo da takve persone obraza nemaju:(
Čestitke Partizanu na tituli. Bili su bolji od Zvezde ove sezone.

Ja

pre 6 godina

Nadam se da vise necete da prenosite kuknjavu Pantica . Evo prvaci ste , sad moze malo da se smanji pritisak .
(Mijat Splitski bili, 06. maj 20
Ovo je vas limit i ako ti mislis da ste vi izgubili zbog naseg kukanja svaka ti čast samo ne spominji derbije

ipsilon

pre 6 godina

Zvezdini igraci su katastrofalno fizicki pripljemeni.Na nivou igraca seoske lige.Takticki na terenu katastrofalno stoje,nema ni jedne linije tima koju mozemo videti na terenu.Ocaj zivi i to ne samo na danasnjoj utakmici.

Neko

pre 6 godina

Pravda ce izgleda ipak biti zadovoljena.A i red je da bude,jer se vidi da smo bolji ako ne i za klasu ove sezone.Naravno treba biti oprezan jos ova 3 kola i onda da se slavi.

Patrick

pre 6 godina

Konacno da ovaj drzavni projekat izgubi.Da je srece jos 8 marta u Novom Sadu bi izgubila.Ali sve dodje na naplatu,ko ne plati na mostu platice na cupriji.Bice bolje sledece sezone.

goran

pre 6 godina

Napokon jedna postena i fer utakmica ,gde nema sumnjivih penala, gde se igra cvrst i muski fudbal bez respekta prema protivniku , ima nade jos za nas fudbal posle svih onih silnih neregularnosti i propusta (uglavnom u korist Zvezde)eh da su sve utakmice bile ovakve od pocetka sampionata (kada je Partizan u tim malim utakmicama gubio bodove)sampionat bi jos mnogo ranije dobio neizvesniji tok i mogli bi da uzivamo u fudbalu bez predrasuda, jer evidentno je da ovaj tim Zvezde (bez pomoci sudija) ne moze uvek da dobija svoje protivnike...svaka cast sudiji Lazicu koji nije podlegao pritisku, jeste imao neke greske poput sviranja ofsajda igracima Vozdovca ali generalno gledano nije dozvoljavao kardinalne greske koji bi direktno uticale na rezultat, penal koji je svirao je cist a sve ostalo je do kraja vrhunski odradio...sa druge strane cestitke i igracima Vozdovca koji su danas su odigrali posteno i apsolutno su nadigrali Zvezdu koju je samo puka sreca danas spasila da ne prime 5-6 komada...jos jednom se pokazalo da Zvezda nema neki tim tj. ima nekoliko igraca koji vrede a sve ostalo je suvi prosek koji ne moze da donese prevagu protiv bilo kojeg tima u nasoj ligi, to kazem jer je evidentno da im je Kanga mnogo nedostajao danas ,cinjenica je (iako sam grobar to ipak moram da priznam) da je sa njim Zvezda mnogo opasnija i ubojitija, a takodje veliko hvala i Bozovicu sto je danas ubacio Milijasa koji ne moze da se sastavi sa loptom i koji je po meni glavni krivac za ovakav rezultat !

veliki strumf

pre 6 godina

Frimpong maneken, Andjelkovic luzer (ko ga vrati - jedini igrac na svetu koji nikad ne dize glavu), Lukovic sporac, Petkovic neznalica...

Petar

pre 6 godina

(C.Z, 06. maj 2017 19:52)

Mislim da ovako objektivan komentar prvi put vidim na ovom portalu..bilo da se radi o navijacu jednog ili drugog tima..bravo majstore ziv mi bio 100 godina.

Jankovic Predrag

pre 6 godina

Gospod one Bozovicu,Vi ste fenomenallan trener ,ali ne za ovu ligu one za ovaj klub!Sto se rice Ponga,Letaka i ostalih legionara,netrebaju oni ZVEZDI,Zvezdi trebaju decaci iz podmlatka ,koji imaju GLAD ZA POBEDAMA I PROSTOR DA POKAZU SVOJ TALENAT!Milijas,Lukovic,Petkovic....HVALA!!!!!

zoran

pre 6 godina

HA,ha,ha...tek 12. penal u prvenstvu...idemo na 20 komada...ajmo sudija, mozes ti to i jace...ocekujem bar jos jedan penal najmanje, a morace i jedan igrac da leti napolje...druge nema, jer ovo su takve vezare da je tesko opisati...

No name

pre 6 godina

Zvezda je jedan veliki gubitnik ove sezone i ovo je usudiću se da kažem najgora sezona u istoriji kluba. A evo i zašto: ispali smo iz Evrope onako kako smo ispali, izgubili dva od tri derbija,cele sezone bili lideri,digla se fama u nekoliko navrata da nameštamo i da smo kriminalni kartel tj. napadali nas kako moramo da budemo prvi a na kraju svega i pored svih optužbi ostaćemo bez titule. Jedna nevidjeno užasna sezona za Zvezdu i zvezdaše. Nadam se da ćemo izvući pouke i biti spremni za narednu sezonu.

urosRuma

pre 6 godina

@Navijac
Pokazali smo vama ove sezone kakav tim imamo,niste 2 prilike napravili ukupno u 3 susreta sa nama,jedan bod osvojili ste pomoću gola pola metra iz gol auta,i tako
Nemojte kritikovati Partizan,gledajte svoje dvoriste i gotovo

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

-Sudija cista desetka.
-Vozdovac muski do kraja.
-Zvezda bez pomoci sudija,pokazuje svoju pravu igru.
Partizane sad ili nikad.
Nikolicu sklanjaj Zvezdasa sa gola!!!
Nikolicu sklanjaj Zvezdasa sa gola!!!
Nikolicu sklanjaj Zvezdasa sa gola!!!

Aki

pre 6 godina

Samo kada zvezda igra, poslednji minut nadoknade traje 3'. Sramota.
(Djole, 6. maj 2017 18:57) I u tom periodu fudbalski mag Donald sa 5 metara promasi ceo gol. Bolje da je umesto suta gledao da se sudari sa nekim pa da pucaju penal dok ne daju. Sta ces...

mislilac

pre 6 godina

Samo me interesuju komentari navijača Partizana ako Zvezda ne pobedi danas...
(kangrga, 06. maj 2017 17:51)

Komentari su suvisni sta ste vi radili u ovom prvenstvu. Jos imas i obraza nesto da napises.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Otkako se Ruiz oporavio Zvezda ima krizu igre i prima vise golova. Potpuno beskoristan igrac, ni sada nije uspeo sa 2 metra da ugura loptu u prazan gol. Dok ga je Milic menjao, igra je bila daleko brza, efikasnija, onda se Ruiz oporavio i Bozovic ga ekspresno vraca u prvi tim. Da li je moguce da ne vidi da nema pojma.
(Pedja, 06. maj 2017 17:52)

Ovi "poluproizvodi" koji igraju kod nas imaju klauzule da moraju svaku utakmicu biti u timu, zbog bonusa ili čega već.
Tako je bilo i sa nesretnim Moučeom pa sreća da su ga vratili odakle je došao, da se mi više ne mučimo gledajući njegove "majstorije".

Knez

pre 6 godina

Vi grobari, pa vi ste stvarno show...sad ste ok, ustvari ne..Zvezda treba da ispadne iz lige, a u basketu je Zvezda sve pokrala a vi jadni...nekako vi ste uvek jadni, i nekako vam je uvek Zvezda u svim postovima, komentarima..u svemu.. e to se zove kompleks. I to kompleks nad kompleksima. Ma evo vam bre liga i jedna i druga i treca, ma izmislite svoju ligu sa jednim klubom i igrajte svake subote sami protiv sebe, to je najbolje. Ceo zivot funkcionisete na bazi neprijatelja, uvek su drugi krivi, a vi..vi ste cisti..ma kao suza. Ne postoji cistiji klub u Evropi od vas, vi ste bre...samo ste u jednom u pravu, nikada necemo biti isti i nedo Bog da smo isti.

goxi

pre 6 godina

Da li Zvezda danas oprasta od titule? Prica se da Vozdovac nece da pusti Zvezdu, i vec vodi 1-0. A ni omladinci Zvezde nece igrati Ligu sampiona sledece sezone, jer su danas izgubili u Pirotu.

rooney_utd

pre 6 godina

Ma bravo Voždovac breee, napokon bre iako su naravno opet iz penala ma ima Boga bre. Ovde je bre trebalo da bude 5:1 sta su sve mašili igrači Voždovca, napokon bre da bude prvi onaj ko je zaista bolji ove sezone, ide Partizan do titule!

uostalom nije jos kraj

pre 6 godina

Grobari jel vam sad posteno?? Jel nas i sad guraju ?
(Ljubisa livac, 6. maj 2017 17:52)

Ako je jedan mec posten, a brdo nepostenih, sta to vredi?

Skosko

pre 6 godina

Kreće preokret! Pa se vi iz FSS i dalje čudite što su prazne tribine. Poziv na bojkot ovog takmičenja dokle god su ovakve malverzacije prisutne!

Zex

pre 6 godina

Anice
Tako je,Oni i Mi nsimo isti.Navijaca partizana mozes prepoznati na kilometar.Bezobrazni su vole da vredjaju.Puni su mrznje ali treba razumeti i to.Ipak vole svoj klub a znaju da je Zvezda najveca na ovim prostorima.Celi svet zna ko je Zvezda znaju i za Milan i Inter kojima ne cevetaju ruze sada kao ni nama ali su to velikani koji imaju onaj pehar kao i mi.

Zvezdaš

pre 6 godina

Pa Božović i dalje treba da igra sa jednim napadačem i sa tri zadnja vezna.Nemoguć čovek.Sad je sve gotovo.Ništa nisu ni zaslužili ove godine.Najlošiji tim i najgoru idru ima Zvazda u poslednjoj deceniji.

ronaldinho

pre 6 godina

za sport je potreban zdrav duh i pozitivna energija ...a toga nema...svi koji trenutno vode sport imaju jako loshu karmu i tu uspeha nema...mozda to jednog dana neko shvati...duhovna sirotinja

Petar

pre 6 godina

Ovu titulu i ulazak u LS je izgubio najbolji Zvezdin igrac Kanga zutim kartonom na prosloj utakmkci zbog skidanja dresa i ne igranjem na ovoj i crvenim kartonom na poluvremenu protiv Ludogoretsa
(tuzno ali istinito, 06. maj 2017 18:17)

Da li ti mislis da je ovakav tim C.Zvezde zaista mogao u LS? Ako mislis ti si onda najveci optimista na svetu...

Dule

pre 6 godina

Utakmica se odvija nepovoljno po crveno-bele,morao bi da reaguje sudija već u prvom poluvremenu i da isključi nekog igrača Voždovca,poželjan bi bio i jedanaesterac.

koshke

pre 6 godina

da izvisimo za titulu pa Boze zdravlja da vidimo Bozovicu ledja!Zvezda koju je vodio Prosinecki i ova Bozoviceva su nebo i zemlja.Kod Prosineckog se znalo ko sta igra i sa mnogo skromnijem budzetom ekipa je bila odlicna a ovo sto forsira Bozovic vraca Zvezdu 5 godina u proslost

xMADx

pre 6 godina

Drago mi je zbog ovoga mogu da zezam surjaka ali i on i ja se sprdamo sa nasim fudbalom... Da nas ubace u englesku ligu borili bi se za poslednje mesto

anica

pre 6 godina

Kakva prezimena sunce ti, nisi me razumeo, ovde su Delije rekle sve vezano za sve sto se izdesavalo tokom ovog prvenstva, bolji jeste niko to ne spori zasluzili tituli...ali nemojmo da se sad foliramo da ste vi bezgresni, i da glumite nevinasca kad odlicno znamo kako drmate i glavom i kako se busate, zelimo da shvatite da je Zvezda ime, ime sa stilom, i da ne vredjate sto smo pali u igri, kao sto ja znam da je Partizan u kosarci ime...nemate tu toplinu kao Delije, nemate Kebinu dusu.
Nismo isti niti cemo ikada biti.

CzBg89!

pre 6 godina

U velikoj su dilemi sada navijaci partizana da li da daju plus ili minus ovim komentarima "sad ce 2-3, sad ce 4 penala, sad krece cirkus, jedan poziv menja sve" Ovo prvenstvo je regularno jedino kad je partizan prvi.

Евроталибан

pre 6 godina

Да је првенство поштено Партизан би имао све победе и освајао би Лигу Шампиона са све Суперкупом Европе сваке године!

anica

pre 6 godina

Za dobrim konjem se prasina dize. UVEK BILO I BICE! Kad si dostojanstven, i kad si svestan sebe, to je tako. Ajde realno, kad bi bilo koji grobar priznao pola ovoga sto su delije ovde napisale. Igramo EL u kosarci, oni ne mogu se sastave da pobede Cedevitu, nema ih nigde godinama, a odmah se hvataju za njihov F4, Bogdanovica itd, drzavni projekat itd...
Dakle, ne mogu bez nas, ne mogu bez Zvezde, mora da uvrede, mora da peckaju. Jeste totalno rasulo u fudbalu ali ispadose oni neke postenjacine, neke igracine, a koliko se secam Zvezda je imala dobre fudbalere kroz istoriju i nije bas da je toliko lose bilo od te titule 1991. Velike igracine su nosile crveno beli dres. Od igraca Partizana znam onog Ilica, Kralja golmana, i ovog sto drzi pekaru u Topoli..Duljaj.
Vredjaju Jovica, Lazica, Gudurica, momci za primer, pominju prepone i ono izmedju, a oni direktno pobrljavili od jednog Delije, samo neke muljaze, ili psuju ili se busaju, ili udaraju medju noge, ili se bece, haos...smeta im jednostavno crveno bela kombiancija, napadaju kako namestamo, ne moze se bez penala, oce okrenu nece.. gube se u svom cemeru, a onda pobedise pa obrnuse pesmu, sad regularno...i opet jovo na novo...Ne kazem ja da je sve regularno i da je sve bajno, ali smo gospoda bili i ostali za njih!

Milan

pre 6 godina

Mislim da nismo imali losiju ekipu u istoriji kluba. Za poslednjih 30 godina koliko navijam to tvrdim, a verujem da bi ih pobedio i onaj tim iz 1946 godine.

Nenad

pre 6 godina

Mole, rivalstvo i rezultati Zvezde i Partizana nisu poceli od 2008, vec je pocelo sve 1945 godine, pa se od tada i racuna, a ne kako kome odgovara.

Sasa

pre 6 godina

Ako Zvezda ovo izgubi, mogu misliti komentare navijaca Partizana.Ipak,ako Partizan osvoji titulu, bice to zasluzeno, ma sta se pisalo.Jer Zvezda je katastrofa sa ovim Bozovicem,a Partizan je svakako mnogo vise pokazao i sportska pravda je da budu prvaci, iako mi to nije drago.

rooney_utd

pre 6 godina

Klasika, odmah posle poluvremena gol, po vec oprobanom obicaju. Nemoj slucajno da ostane nereseno do 75-80. min pa bi bilo providno. Dzaba vam, zna se ko uzima titulu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 5. maj 2017 21:08)




Zna se Partizan! Slaviceeeeeeee seeeee titula, gde si sad ?

Doktor

pre 6 godina

Toliko smo loši. Trener pleteo, pojačanja promašaj, stranci sve gori, naše deve nema, igraju penzioneri bez snage. Motivacija nula. Dakle, sami smo krivi. Titulu nismo zaslužili. A nisu ni Ivi sto kukaju od prvog kola i spinuju. Kako GOD i ko GOD , Evropa će pokazati gđe nam je fudbal.

Zemunac

pre 6 godina

Ukoliko se desi da Zvezda izgubi ili igra nerešeno sa Voždovcem, od idućeg kola možemo opušteno u kladionici igrati protiv Partizana, jer čvrsto verujem da Zvezda mora biti prvak.

аналитичар_аматер

pre 6 godina

Ladno Voždovac ne sme da postigne gol. Čista akcija i dečko šutira pored gola. Grofe odlazi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voip, 6. maj 2017 18:28)

Ајде не причајте свашта, Вождовац да не сме да постигне гол не би сада водио 2:0. У фудбалу се маше и сигурније прилике од ове. Шта би сте рекли да је Вождовац постигао онакав аутогол? Није свака стопостотна шанса у фубдалу гол.

Mik

pre 6 godina

Igra je vrlo losa, stranci bezlicni, domaci nemaju pojma. Zvezdi je potrebno otreznjenje i nekakva igra. Ako nema igre, dzabe logistika! Izgleda da cemo ovih dana morati da trpimo grobare srpskog fudbala, zamalo evropske šampione i zamalo veliki klub...

scorpio

pre 6 godina

Da sam navijač Zvezde draže bi mi bilo da klub krene od pete lige i očisti se od mulja, nego da gledam ovu bruku, a kamoli da ovaj tim bude prvak. Ovo je bruka i sramota, a još na šta bi sve ovo ličilo da nema logistike sa strane.

dex

pre 6 godina

Mene sada zanima da li je prvenstvo regularno? Kako je Partizan prvi, ako se zna da samo Zvezda sme biti sampion? Kako je moguce da neko preko 30 utakmica ne zna za poraz? Prosle sezone je znacilo da je neregularno prvenstvo!
Ne sumnjam ja da Partizan nece izgubiti jos bar 30 utakmica zajedno sa sledecom sezonom... Takva nam je liga... Regularna.

Paranoid Android

pre 6 godina

Grobari jel vam sad posteno?? Jel nas i sad guraju ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ljubisa livac, 6. maj 2017 17:52)

Kako ono bi - "2:0 je najopasniji rezultat!"?

koshke

pre 6 godina

Samo neka Ristic i Milosevic greju klupu a Andjelkovic i Milijas neka igraju ipak ce oni da se prodaju za fine parice.Ne volim Partizan ali to sto forsiraju mlade igrace iz svoje skole je za pohvalu a i vidi se kako deca izgaraju za tim iz kojeg su potekli a ne stranci.

Jovan

pre 6 godina

Ovo mi je najsrecniji dan ovog meseca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 6. maj 2017 18:55)

Ovo je tebi najsrecniji dan u zivotu, ti zivota svoga privatnog nemas.

Najrealnije

pre 6 godina

Rekao sam posle derbija da me Zvezda ne interesuje dok u njoj budu igrali Ruiz i Luković i nisam gledao prvo poluvreme.Pisao sam još pri kraju polusezone da će Zvezda najverovatnije izgubiti titulu ako ostane najveća prevara od trenera Božović i pošto je ostao,epilog je upravo taj.Ispustio je 6 bodova i dva derbija kod kuće i uništio klub sa svojim nazovi igračima,poput Ruiza.

qwertt

pre 6 godina

Stvorila se takva atmosfera da nesme da se svira penal cak i kad je potpuno cist, kao danas. Pa sta sad, jel nije trebalo faul nad Sikimicem da se sudi? Kao navijac Zvezde, priznajem da se Zvezdi pomagalo, i to nije dobro za srpski fudbal, ali pomagalo se i Partizanu, pa tad nismo imali lazna moralisanja. Penal je cist kao suza, niko nije kriv Vozdovcu sto promasuje zicere.

realnost je tamo negde

pre 6 godina

nije problem što bi zvezda uzela titulu a nije pobedila partizan veći je problem što ima toliki niz pobeda iz 1 u 2 i što nema nijednu nerešenu. kao što je barselona pobeđivala reala ali ipak kiksirala protiv nekih slabijih ekipa jer ne može se biti na nivou baš svaku utakmicu a i drugi igraju fudbal ili bar imaju sreće.

anica

pre 6 godina

@zex
Naidje period kad ne ide, i to je normalno, vole svoj klub ali vole da vredjaju, Delije su drugacije...klasicna ljubomora kapiras, cesto pogledam na netu onu emisiju sa naratorom Gagom Nikolicem, laka mu zemlja...neverovatno je to, Dzajic, Pancev, Perica, Sinisa protiv Bajerna...kakvo navijanje, kakav spektakl. Pa onda finale... Urezano je to!
Ona ekipa Zvezde sa Zigicem, Lukovicem, Boskovicem, super su bili.
Ovo sad nije fudbal, bruka i sramota ali oni vredjaju i kosarkase, Zvezda je veliko ime koje se pise velikim slovom, izdradjeno ime, sta god da pisu neka znaju da nama niko nije poklonio pobede u EL, momci znaju znanje...znaju da igraju kosarku za razliku od njihovih kosarkasa.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno? 
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56) 

Da je regularno vi bi ste bili u plejaut grupi!
(Tolle, 06. maj 2017 19:03)

Grobari i realnost, svaka čast

Nenad

pre 6 godina

Smesne su price tipa Partizan je u duelima sa Zvezdom pokazao da zasluzuje titulu jer ako bismo taj princip gledali nepristrasno i do kraja, Zvezda je onda zasluzila da ima u vitrinama barem jos 5 titula vise, zato sto je upravo Partizan taj koji je osvojio dosta vise titula u sezonama kada je imao negativan skor protiv Zvezde.

Hmm

pre 6 godina

Titula se vraca tano gde i pripada jos samo da se vrati u kosarci
(Bando, 06. maj 2017 19:33)

Previse vam je deljeno i sakom i kapom,toliko da smatrate da je titula samo vasa uvek...

devlinjo

pre 6 godina

Ako dođe iz keca, više neću navijati za zvezdu sve dok svi koji se sada u njoj nalaze uključujući i tehničko osoblje ne ode.

Nikola

pre 6 godina

Pre Zvezdinih utakmica mozes komotno napisati da je dosudjen penal. Unapred, lagano. Postaje urnebesno koliko je ocigledno (ruku na srce ima ih i objektivnih). I to ne na 2:0 ili 4:1 nego kada se lomi za pobedu, kada je tesno i kada se mora.
2:2 danas najmanje.

xyz

pre 6 godina

sad je partizan prvi sad je sve cisto i regularno....
(nesa, 06. maj 2017 20:46)

Hej, nepismeni...Nije regularno, jer da jeste, Zvezda bi na tabeli bila oko 5.-6. mesta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Inspektor Kluzo, 6. maj 2017 21:30) # Link komentara
Preporučujem (+84)Ne preporučujem (-26)

Iza broja 5 se nestavlja tacka (kad vec pominjes pismenost).

navijac

pre 6 godina

Cirkovic u 65. min. promasio apsolutno cistu sansu za 3:0...sam na gol liniji...

Drugim rechima , ne brinite za krajnji rezultat....2:3

Error404

pre 6 godina

(Red machine, 6. maj 2017 19:01) nesto bi se promenilo da je pobednik Zvezvda? Isti k. Samo drugo pakovanje ...

(Vladimir, 06. maj 2017 19:26) ako ne ispadne u prvi krug, ispada u drugi. Ne ulazi sigurno u grupnu fazu bilo kof evropskog takkicenja. Ni zvezda ni partizan.

Doktor

pre 6 godina

Navijam za zvezdu, ali brate mili, Petkovicu i Ruizu zabraniti i rekreativno da igraju fudbal. Po svemu sudeci cemo izgubiti titulu, sto nece biti nezasluzeno, Pozdrav

Страшно

pre 6 godina

Три непостојећа офсајда свирана.Тек је почетак другог полувремена. Ево и четврти.

marerakarera

pre 6 godina

Nivo odbrambenih igraca u nasoj ligi nije cak ni smesan vec tuzan. U Evropi nas kao poznaju po stoperima i zadnjim veznima (Deki,Matic,Vidic,Subotic,Bane,Bisevac itd.) I Partizan i Zvezda su katastrofalni u tom segmentu. Drugi gol Vozdovca uzas. Sto je najgore svaki put kada neko pokaze bar malo inteligencije i organizacije, ide, jer boze moj, profit je u pitanju

Pedja

pre 6 godina

Otkako se Ruiz oporavio Zvezda ima krizu igre i prima vise golova. Potpuno beskoristan igrac, ni sada nije uspeo sa 2 metra da ugura loptu u prazan gol. Dok ga je Milic menjao, igra je bila daleko brza, efikasnija, onda se Ruiz oporavio i Bozovic ga ekspresno vraca u prvi tim. Da li je moguce da ne vidi da nema pojma.

Powerslave

pre 6 godina

Čitam na FB da je utakmica skinuta u kladionicama. Nemam pojma da li je istina. Ali pretpostavljam da su se igrači Voždovca previše rastrčali

adriano_galliani

pre 6 godina

Какав циркус, па овај Вождовац сада намерно промашује, ево већ друга ситуација када су сами испред голмана.

Boki

pre 6 godina

Pazite sada na poluvremenu kako ce Vozdovac u drugom poluvremenu da zaboravi da igra fudbal.Rezultat 4:2 za Zvezdu naravno.Upamtite sta kazem.

anonymous

pre 6 godina

Grofovo trenersko umece: Ruiz i Lukovic mu celu sezonu igraju u prvoj postavi, gubimo 2-0 od Vozdovca, jedini koji nesto pokusava i uspeva na terenu je Plavsic, i on ga vadi u 62. minutu?!?!?!? Pa da li si bre normalan? Od ovog trenutka vise nema moju podrsku, lazni Grofe odlazi!

Labud

pre 6 godina

Milijaš parodija. Pa pogl. kako Voždovčani iz tri pasa u sprintu pređu pola terena. To je moderan fudbal. A ne ovo Grofovo.

I tako su guslali cele sezone. I da idu u LŠ kvalifikacije s takvim fudbalom?

Ne bi bilo u redu na više nivoa. Ne ubija Partizan lepotom ali ima efikasne Lea i Đurđevića i na konto njihovog kvaliteta i snage Tawambe može da uradi nešto.

Southpaw

pre 6 godina

Grobari, ima jedna drzava u Evropi, zove se Spanija. U toj drzavi postoji derbi koji se zove El klasiko. U tom derbiju je Barselona pobedila Real Madrid u sred Madrida. Medjutim, po kladionicama Real uzima titulu 99%! Isti taj Real se gura u najjacem evropskom takmicenju protiv evropskih velikana u proteklih mesec-dva... i niko taj Real ne poredi sa kartelima, lobijima i mafijama! Ali jbg... dobrodosli u zemlju SRBIJU!

Lule

pre 6 godina

Odavno pisem da Grof nije zasluzio klupu Zvezde.Nisam od onih koji teraju Radonju jer je crnogorac.Sportski direktor Blazo Raosavljevic.Nikada cuo za njega.Gomilanje igraca.Cemu sluze Pavkov, Vukajlija, Poletanovic.....Od uvek sam bio da se godinu dve isforziraju deca Zvezde da se napravi kostur tima uz dva tri vrhunska stranca.Cemu jurnjava za titulom kada smo slabi za Evropu ( kao i svi nasi timovi) .Da se smanji dug.Praviti tim, sistem igre i pokusati kroz slabije takmicenje a to je liga Evrope.Stepenucu po stepenicu
Bolje i za nas fudbal

Dostavise

pre 6 godina

Ma, ljudi u 64.min. Cirkovic nije smeo da postigne 3. gol ...to je bilo tako ochigledno...ne brinite za rezultat ...2:3
(zoran, 06. maj 2017 18:42)

E moj Zorane, pa Vi ste na ovom stadionu igrali 1-2, koliko su tada sansi promasili igraci Vozdovca, evo ja cu vam reci minimalno 5 oci u oci sa golmanom, al tad je sve bilo posteno....

anica

pre 6 godina

(VEČITI DELIJA, 6. maj 2017 20:34)
:)))) Dobri su ti emotikoni:)
Pitao si me jesam li iz Ivanjice, rodjena sam u Kragujevcu, ali roditelji iz Ivanjice, tacnije Medjurecje...detinjstvo sam provodila tamo i letnje raspuste, tako da je to moj drugi grad.

bagzi

pre 6 godina

Voleo bih da Zvezda preokrene samo zbog ovih sa tuzne strane brda. Kakav bi to lelek bio. Inace pojma nemamo i ispadanje od nekih luksemburzana u sezoni kupanja nam ne gine.

drzavni posao:ep.20

pre 6 godina

Namerno promasuje prazan gol i opet pebal!
Sledeci je crveni karton i 2-3..
Treba verovati sudiji koji je sa 20 metara primetio da je Antic opsovao koga?!

...

pre 6 godina

Zvezda je igrala slabo. Da je povela sa 1 0 iz šanse u 1.min. ili da je sudija dosudio očigledan penal na 1-0 možda je mogla da pobedi. Ovako su teoretičari zavere dokazali da su u pravu i da Željko Pantić nije pričao uzalud.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56)

Da je regularno vi bi ste bili u plejaut grupi!
 (Tolle, 6. maj 2017 19:03)

Dobro sto nam pismeni uvek objasne kako bi trebalo da bude.

tuzno ali istinito

pre 6 godina

Ovu titulu i ulazak u LS je izgubio najbolji Zvezdin igrac Kanga zutim kartonom na prosloj utakmkci zbog skidanja dresa i ne igranjem na ovoj i crvenim kartonom na poluvremenu protiv Ludogoretsa

Ivan

pre 6 godina

vec se zna cija je titula. vozdovac nece ovo da ponovi sledece nedelje. ali je prvenstvo sada regularno. gde mi zivimo. samo me zanima kako ce da izgleda srbija-vels. ili mozda zvezda pored toga sto nema tim ni uticaj u drzavi nema ni navijace vise???

Novikorisnik

pre 6 godina

Ne pratim domaći fudbal, pa bih vas zamolio da mi pojasnite kako Partizan ima 3 boda više od Zvezde a imaju isti skor 27 4 3?
Kakav je ovo sisitem bodovanja?

Southpaw

pre 6 godina

@ aca
Ne poredim ja covece spanski i srpski fudbal. Kvalitet je neuporediv! Poredim desavanja van terena i igre oko terena! Ali to vi posteni partizani necete skontati nikada! Uzmite pretplatu na titule u svakom sportu! Samo vi zasluzujete titule! :))

Nenad

pre 6 godina

@NBGD
Jel možeš da nam objasniš iz kojih izvora si imao informaciju da je Grof dobar trener pošto sam ja lično samo od navijača Zvezde čuo za njega..!?

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Penal cist kao suza. Najzalosnije od svega je sto 99% tih tastatura nije ni videlo snimak. Zasluzena pobeda Vozdovca, imali smo i mi svoje sanse ali ih nismo iskoristili.
Napred Zvezdo!

zex

pre 6 godina

Treba Zvezda da izgubi da prepusti titulu ovim mucenicima. Ako preokrene bice namestaljka ako izgubi onda je Vozdovac nije pustio.Sto se mene tice bolje neka izgube.Nemoze Luka Adzic da greje klupu Milijasu a ni Mihajlo ristic.Lukovic,Andjelkovic,Le telek,Milijas sve sporaci.neide to tako.

donjimilanovac

pre 6 godina

Bozovicu jel mi gledamo istu utakmicu? Prevrsio je svaku meru zamenom Plavsica koji je danas bio ubedljivo najbolji igrac Zvezde. Sramota, zalosno. Nemam reci. Vozdovac nam odrzao lekciju fudbala. Ne zasluzujemo titulu sa trenerskom prevarom.

djenka

pre 6 godina

Nema šanse da Partizan pobedi sve tri do kraja. Ima težak raspored. Izgubiće i oni i titula će biti Zvezdina. Kao što smo i zaslužili. A i po svemu prikazanom smo najbolji tim u ligi. Tako da se džabe radujete unapred, titula je Zvezdina ove sezone, kao i narednih pet godina i u fudbalu, košarci, odbojci itd. Totalno će da vas izdominiramo u svim sportovima u narednih pet godina. pozz

aj ne ditepr vise

pre 6 godina

Nesrecan splet okolnosti odredio je u velikoj meri konacan ishod ove utakmice. Pocevsi od promasenog zicera Milijasa u prvom minutu pa preko autogola i nadalje. Zvezda nije iskoristila svoje sanse u drugom poluvremenu kad je mogla do preokreta a s druge strane veliki broj sansi Vozdovca je plod Zvezdine igre na sve ili nista. Ima jos tri kola do kraja. Pa eto, obzirom da se komsije pozivaju na postenje i regularnost, jedva cekam da vidimo utakmicu u Nisu ako bude bas kao sto prizeljkuju posteno i regularno. Mi cemo imati problema sa Lucancima u sledecem kolu jer su odlicna ekipa, dok gostovanje Vozdovca u komsiluku smo imali prilike da vidimo kako ce izgledati, nedavno u prelazu iz keca u dva. Dakle, utakmica koja ce odluciti prvaka bice ona u Nisu a ne ova danas. Zivi bili pa videli. Pozdrav uz onu narodnu - ko se zadnji smeje...

lukac

pre 6 godina

Lepo sam napisao pre pola sata da kruze price da Vozdovac nece da pusti Zvezdu. Evo vec je 2-0. Videcemo do kraja.
(goxi, 06. maj 2017 17:37)

Partizan su pustili.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Ode titula. Pritisak na Zvezdu je uspeo..Pola lige treneri iz partizana.Igra se kao da zivot znaci.Sada ce sve biti regularno.Nece biti kuknjave i partizan ce zavrsiti sa 35 utakmica bez poraza. sasvim normalno jer imaju Murinja na klupi a tim sposoban za finale LS
(Navijac, 06. maj 2017 17:47)

Trener i igrači Partizana nisu bog zna šta, u poređenju sa Evropa jad i beda, ali u ovoj našoj raspaloj ligi su Barselona za sve ostale timove.

anica

pre 6 godina

Prisutna Delijo.
Ajde Zvezdo, teraj dalje...bice valjda penal ili nesto, da budete prvi, da se ovi 'posteni' sto vise nerviraju...mrava ne bi zgazili...u okicama im se vidi dobrota.

devlinjo

pre 6 godina

Rekao sam posle derbija da me Zvezda ne interesuje dok u njoj budu igrali Ruiz i Luković i nisam gledao prvo poluvreme.Pisao sam još pri kraju polusezone da će Zvezda najverovatnije izgubiti titulu ako ostane najveća prevara od trenera Božović i pošto je ostao,epilog je upravo taj.Ispustio je 6 bodova i dva derbija kod kuće i uništio klub sa svojim nazovi igračima,poput Ruiza.
(Najrealnije, 06. maj 2017 18:00)

moucea, fibela, mičela... Pin ponga i naravno le taleka. zaboravio sam i Manojlovića. dečko je zabluda.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Minut 85-i mi gubimo a naš trener ništa ne mijenja . . . Jel mi nemamo nikog na klupi ili on i dalje tjera po svome ? ! Ja ne znam dal se vrijedi i dalje zbog ovog nervirati ? AJDE ZVEZDO !!!!!!

nemanja

pre 6 godina

Dokle vise Ruiz u prvoj postavi? Igraju ispod svakog nivoa, Petkovica ne vredi komentarisati. Ako izgubimo imaju pravo komsije da nas zezaju. Medjutim, ja bih samo voleo da izdvojim Plavsica, decko je daleko najbolji Zvezdin igrac, dribla, ubacuje, daje lopte u prostor, odlican tehnicar, i zaista cak i u ovom mecu, zasluzuje sve pohvale.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Samo me interesuju komentari navijača Partizana ako Zvezda ne pobedi danas... 
(kangrga, 06. maj 2017 17:51)pravda :)
(Miki, 06. maj 2017 17:54)

Koja bre dečko pravda, u kom univerzumu živiš, jedan Real onako jak koji igra tri finala LŠ u poslednje četiri sezone se izkiksira u ligi a jedan Partizan NEMA 33 UTAKMICE PORAZ, o čemu mi pričamo, to je čisto jel da?
Ako ti misliš da vi ne nameštate i da ovu sezonu ispade niste malo bolje namestili pa zato i osvojili prvenstvo, onda stvarno treba da preispitaš svoju egzistenciju

...

pre 6 godina

Nadam se da ce bar sad stati sa optuzbama i stalnog napada na sudije i zvedu, a zna se da imaju duplo vise penala i pored toga na yt-u stalno pisu "hocemo penal za zvezdu".

Lule

pre 6 godina

urosRuma

Kada su bilo gde derbiji odlucivali o prvaku.Drugo.U prve dve utakmice ste dolazili do bodova u poslednjim trenutcima utakmice sa dva suta u okvir gola

Hmm

pre 6 godina

Cele sezone se vrsi pritisak na Zvzedu i njene igrace...moralo je nekad da popusti...
Nadam se da ce se najneregularnija sezona kako kazu grobari,zavrsiti njihovim osvajanjem titule....jer onda ce da bude regularno...

Milos Petrovic

pre 6 godina

Sta je sad, sad je regularno? Otkud to kad se zna da Zvezda dobija sve do kraja? Zar vas nije i malo sramota ovakvih naslova i hajke na Zvezdu:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=05&dd=06&nav_id=1257470

I da. Eto, taj sudija je resio prvenstvo. Kad je Zvezda ostala bez Evrope, tim razbijen u paramparcad i Partizan zauzeo njeno mesto Karadzic je trljao ruke. Nije niko cvileo po medijima da se angazuje "hvala, premijeru!" donatorska opcija, da se pomogne, pise zalba. A za "drz'te lopova!" klubic je moralo da bude, da se nadje resenje.

Toto-ko-tunjo-iz-Tvornice-kulture

pre 6 godina

Ima li danas novih slika i obavjesti od Obradoviceve brace i sestara, taste ili pasenog, nove Panticeve ispovjesti, kakvog cvrkuta zagrebackog Vjesnika? Dapace. Sve ok.

Anica

pre 6 godina

Ova anica mora da je Batko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah-mat, 7. maj 2017 10:53)

Batko ti tatko!!!

ivan

pre 6 godina

srbi,hravti,bosanci,slovenci,makedonci i balkanci sve boranije od liga zaboravih i crnogorce .ko je sta napravio.niko nista u zadnjih 10 godina.bruka a lige namjestene jedna do druge

djenka

pre 6 godina

Nema šanse da Partizan pobedi sve tri do kraja. Ima težak raspored. Izgubiće i oni i titula će biti Zvezdina. Kao što smo i zaslužili. A i po svemu prikazanom smo najbolji tim u ligi. Tako da se džabe radujete unapred, titula je Zvezdina ove sezone, kao i narednih pet godina i u fudbalu, košarci, odbojci itd. Totalno će da vas izdominiramo u svim sportovima u narednih pet godina. pozz

Navijac

pre 6 godina

Ode titula. Pritisak na Zvezdu je uspeo..Pola lige treneri iz partizana.Igra se kao da zivot znaci.Sada ce sve biti regularno.Nece biti kuknjave i partizan ce zavrsiti sa 35 utakmica bez poraza. sasvim normalno jer imaju Murinja na klupi a tim sposoban za finale LS

Zex

pre 6 godina

Anice
Tako je,Oni i Mi nsimo isti.Navijaca partizana mozes prepoznati na kilometar.Bezobrazni su vole da vredjaju.Puni su mrznje ali treba razumeti i to.Ipak vole svoj klub a znaju da je Zvezda najveca na ovim prostorima.Celi svet zna ko je Zvezda znaju i za Milan i Inter kojima ne cevetaju ruze sada kao ni nama ali su to velikani koji imaju onaj pehar kao i mi.

anica

pre 6 godina

Kakva prezimena sunce ti, nisi me razumeo, ovde su Delije rekle sve vezano za sve sto se izdesavalo tokom ovog prvenstva, bolji jeste niko to ne spori zasluzili tituli...ali nemojmo da se sad foliramo da ste vi bezgresni, i da glumite nevinasca kad odlicno znamo kako drmate i glavom i kako se busate, zelimo da shvatite da je Zvezda ime, ime sa stilom, i da ne vredjate sto smo pali u igri, kao sto ja znam da je Partizan u kosarci ime...nemate tu toplinu kao Delije, nemate Kebinu dusu.
Nismo isti niti cemo ikada biti.

anica

pre 6 godina

Za dobrim konjem se prasina dize. UVEK BILO I BICE! Kad si dostojanstven, i kad si svestan sebe, to je tako. Ajde realno, kad bi bilo koji grobar priznao pola ovoga sto su delije ovde napisale. Igramo EL u kosarci, oni ne mogu se sastave da pobede Cedevitu, nema ih nigde godinama, a odmah se hvataju za njihov F4, Bogdanovica itd, drzavni projekat itd...
Dakle, ne mogu bez nas, ne mogu bez Zvezde, mora da uvrede, mora da peckaju. Jeste totalno rasulo u fudbalu ali ispadose oni neke postenjacine, neke igracine, a koliko se secam Zvezda je imala dobre fudbalere kroz istoriju i nije bas da je toliko lose bilo od te titule 1991. Velike igracine su nosile crveno beli dres. Od igraca Partizana znam onog Ilica, Kralja golmana, i ovog sto drzi pekaru u Topoli..Duljaj.
Vredjaju Jovica, Lazica, Gudurica, momci za primer, pominju prepone i ono izmedju, a oni direktno pobrljavili od jednog Delije, samo neke muljaze, ili psuju ili se busaju, ili udaraju medju noge, ili se bece, haos...smeta im jednostavno crveno bela kombiancija, napadaju kako namestamo, ne moze se bez penala, oce okrenu nece.. gube se u svom cemeru, a onda pobedise pa obrnuse pesmu, sad regularno...i opet jovo na novo...Ne kazem ja da je sve regularno i da je sve bajno, ali smo gospoda bili i ostali za njih!

Southpaw

pre 6 godina

Grobari, ima jedna drzava u Evropi, zove se Spanija. U toj drzavi postoji derbi koji se zove El klasiko. U tom derbiju je Barselona pobedila Real Madrid u sred Madrida. Medjutim, po kladionicama Real uzima titulu 99%! Isti taj Real se gura u najjacem evropskom takmicenju protiv evropskih velikana u proteklih mesec-dva... i niko taj Real ne poredi sa kartelima, lobijima i mafijama! Ali jbg... dobrodosli u zemlju SRBIJU!

Nenad

pre 6 godina

Smesne su price tipa Partizan je u duelima sa Zvezdom pokazao da zasluzuje titulu jer ako bismo taj princip gledali nepristrasno i do kraja, Zvezda je onda zasluzila da ima u vitrinama barem jos 5 titula vise, zato sto je upravo Partizan taj koji je osvojio dosta vise titula u sezonama kada je imao negativan skor protiv Zvezde.

Knez

pre 6 godina

Vi grobari, pa vi ste stvarno show...sad ste ok, ustvari ne..Zvezda treba da ispadne iz lige, a u basketu je Zvezda sve pokrala a vi jadni...nekako vi ste uvek jadni, i nekako vam je uvek Zvezda u svim postovima, komentarima..u svemu.. e to se zove kompleks. I to kompleks nad kompleksima. Ma evo vam bre liga i jedna i druga i treca, ma izmislite svoju ligu sa jednim klubom i igrajte svake subote sami protiv sebe, to je najbolje. Ceo zivot funkcionisete na bazi neprijatelja, uvek su drugi krivi, a vi..vi ste cisti..ma kao suza. Ne postoji cistiji klub u Evropi od vas, vi ste bre...samo ste u jednom u pravu, nikada necemo biti isti i nedo Bog da smo isti.

anica

pre 6 godina

@zex
Naidje period kad ne ide, i to je normalno, vole svoj klub ali vole da vredjaju, Delije su drugacije...klasicna ljubomora kapiras, cesto pogledam na netu onu emisiju sa naratorom Gagom Nikolicem, laka mu zemlja...neverovatno je to, Dzajic, Pancev, Perica, Sinisa protiv Bajerna...kakvo navijanje, kakav spektakl. Pa onda finale... Urezano je to!
Ona ekipa Zvezde sa Zigicem, Lukovicem, Boskovicem, super su bili.
Ovo sad nije fudbal, bruka i sramota ali oni vredjaju i kosarkase, Zvezda je veliko ime koje se pise velikim slovom, izdradjeno ime, sta god da pisu neka znaju da nama niko nije poklonio pobede u EL, momci znaju znanje...znaju da igraju kosarku za razliku od njihovih kosarkasa.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno? 
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56) 

Da je regularno vi bi ste bili u plejaut grupi!
(Tolle, 06. maj 2017 19:03)

Grobari i realnost, svaka čast

CzBg89!

pre 6 godina

U velikoj su dilemi sada navijaci partizana da li da daju plus ili minus ovim komentarima "sad ce 2-3, sad ce 4 penala, sad krece cirkus, jedan poziv menja sve" Ovo prvenstvo je regularno jedino kad je partizan prvi.

Hmm

pre 6 godina

Titula se vraca tano gde i pripada jos samo da se vrati u kosarci
(Bando, 06. maj 2017 19:33)

Previse vam je deljeno i sakom i kapom,toliko da smatrate da je titula samo vasa uvek...

Евроталибан

pre 6 godina

Да је првенство поштено Партизан би имао све победе и освајао би Лигу Шампиона са све Суперкупом Европе сваке године!

xyz

pre 6 godina

sad je partizan prvi sad je sve cisto i regularno....
(nesa, 06. maj 2017 20:46)

Hej, nepismeni...Nije regularno, jer da jeste, Zvezda bi na tabeli bila oko 5.-6. mesta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Inspektor Kluzo, 6. maj 2017 21:30) # Link komentara
Preporučujem (+84)Ne preporučujem (-26)

Iza broja 5 se nestavlja tacka (kad vec pominjes pismenost).

sasa

pre 6 godina

Grobari jel vam sad posteno?? Jel nas i sad guraju ?
(Ljubisa livac, 6. maj 2017 17:52)

Ako je jedan mec posten, a brdo nepostenih, sta to vredi?
(uostalom nije jos kraj, 6. maj 2017 18:06)

A posten mec je samo onaj u kome zvezda gubi , a partizan dobija? Hahahahaahahahahahah

Southpaw

pre 6 godina

@ aca
Ne poredim ja covece spanski i srpski fudbal. Kvalitet je neuporediv! Poredim desavanja van terena i igre oko terena! Ali to vi posteni partizani necete skontati nikada! Uzmite pretplatu na titule u svakom sportu! Samo vi zasluzujete titule! :))

Novikorisnik

pre 6 godina

Ne pratim domaći fudbal, pa bih vas zamolio da mi pojasnite kako Partizan ima 3 boda više od Zvezde a imaju isti skor 27 4 3?
Kakav je ovo sisitem bodovanja?

adriano_galliani

pre 6 godina

Vi koji "znate" rezultat molim vas da napisete koji ce rezultat konacan da bude.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NBGD, 6. maj 2017 17:23)

Звезда ће победити на крају, освојиће титулу, испада из Европе у Јулу.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56)

Da je regularno vi bi ste bili u plejaut grupi!
 (Tolle, 6. maj 2017 19:03)

Dobro sto nam pismeni uvek objasne kako bi trebalo da bude.

aj ne ditepr vise

pre 6 godina

Nesrecan splet okolnosti odredio je u velikoj meri konacan ishod ove utakmice. Pocevsi od promasenog zicera Milijasa u prvom minutu pa preko autogola i nadalje. Zvezda nije iskoristila svoje sanse u drugom poluvremenu kad je mogla do preokreta a s druge strane veliki broj sansi Vozdovca je plod Zvezdine igre na sve ili nista. Ima jos tri kola do kraja. Pa eto, obzirom da se komsije pozivaju na postenje i regularnost, jedva cekam da vidimo utakmicu u Nisu ako bude bas kao sto prizeljkuju posteno i regularno. Mi cemo imati problema sa Lucancima u sledecem kolu jer su odlicna ekipa, dok gostovanje Vozdovca u komsiluku smo imali prilike da vidimo kako ce izgledati, nedavno u prelazu iz keca u dva. Dakle, utakmica koja ce odluciti prvaka bice ona u Nisu a ne ova danas. Zivi bili pa videli. Pozdrav uz onu narodnu - ko se zadnji smeje...

Jovan

pre 6 godina

Ovo mi je najsrecniji dan ovog meseca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 6. maj 2017 18:55)

Ovo je tebi najsrecniji dan u zivotu, ti zivota svoga privatnog nemas.

dex

pre 6 godina

Mene sada zanima da li je prvenstvo regularno? Kako je Partizan prvi, ako se zna da samo Zvezda sme biti sampion? Kako je moguce da neko preko 30 utakmica ne zna za poraz? Prosle sezone je znacilo da je neregularno prvenstvo!
Ne sumnjam ja da Partizan nece izgubiti jos bar 30 utakmica zajedno sa sledecom sezonom... Takva nam je liga... Regularna.

...

pre 6 godina

Nadam se da ce bar sad stati sa optuzbama i stalnog napada na sudije i zvedu, a zna se da imaju duplo vise penala i pored toga na yt-u stalno pisu "hocemo penal za zvezdu".

Ivan

pre 6 godina

vec se zna cija je titula. vozdovac nece ovo da ponovi sledece nedelje. ali je prvenstvo sada regularno. gde mi zivimo. samo me zanima kako ce da izgleda srbija-vels. ili mozda zvezda pored toga sto nema tim ni uticaj u drzavi nema ni navijace vise???

qwertt

pre 6 godina

Stvorila se takva atmosfera da nesme da se svira penal cak i kad je potpuno cist, kao danas. Pa sta sad, jel nije trebalo faul nad Sikimicem da se sudi? Kao navijac Zvezde, priznajem da se Zvezdi pomagalo, i to nije dobro za srpski fudbal, ali pomagalo se i Partizanu, pa tad nismo imali lazna moralisanja. Penal je cist kao suza, niko nije kriv Vozdovcu sto promasuje zicere.

Error404

pre 6 godina

(Red machine, 6. maj 2017 19:01) nesto bi se promenilo da je pobednik Zvezvda? Isti k. Samo drugo pakovanje ...

(Vladimir, 06. maj 2017 19:26) ako ne ispadne u prvi krug, ispada u drugi. Ne ulazi sigurno u grupnu fazu bilo kof evropskog takkicenja. Ni zvezda ni partizan.

anica

pre 6 godina

Prisutna Delijo.
Ajde Zvezdo, teraj dalje...bice valjda penal ili nesto, da budete prvi, da se ovi 'posteni' sto vise nerviraju...mrava ne bi zgazili...u okicama im se vidi dobrota.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Minut 85-i mi gubimo a naš trener ništa ne mijenja . . . Jel mi nemamo nikog na klupi ili on i dalje tjera po svome ? ! Ja ne znam dal se vrijedi i dalje zbog ovog nervirati ? AJDE ZVEZDO !!!!!!

Mik

pre 6 godina

Igra je vrlo losa, stranci bezlicni, domaci nemaju pojma. Zvezdi je potrebno otreznjenje i nekakva igra. Ako nema igre, dzabe logistika! Izgleda da cemo ovih dana morati da trpimo grobare srpskog fudbala, zamalo evropske šampione i zamalo veliki klub...

Dostavise

pre 6 godina

Ma, ljudi u 64.min. Cirkovic nije smeo da postigne 3. gol ...to je bilo tako ochigledno...ne brinite za rezultat ...2:3
(zoran, 06. maj 2017 18:42)

E moj Zorane, pa Vi ste na ovom stadionu igrali 1-2, koliko su tada sansi promasili igraci Vozdovca, evo ja cu vam reci minimalno 5 oci u oci sa golmanom, al tad je sve bilo posteno....

okidač

pre 6 godina

Vi grobari, pa vi ste stvarno show...sad ste ok, ustvari ne..Zvezda treba da ispadne iz lige, a u basketu je Zvezda sve pokrala a vi jadni...nekako vi ste uvek jadni, i nekako vam je uvek Zvezda u svim postovima, komentarima..u svemu.. e to se zove kompleks. I to kompleks nad kompleksima. Ma evo vam bre liga i jedna i druga i treca, ma izmislite svoju ligu sa jednim klubom i igrajte svake subote sami protiv sebe, to je najbolje. Ceo zivot funkcionisete na bazi neprijatelja, uvek su drugi krivi, a vi..vi ste cisti..ma kao suza. Ne postoji cistiji klub u Evropi od vas, vi ste bre...samo ste u jednom u pravu, nikada necemo biti isti i nedo Bog da smo isti.
(Knez, 06. maj 2017 21:47)
Sto si nervozan?Sta se desilo??Ajde smiri se nije smak sveta!!

...

pre 6 godina

Zvezda je igrala slabo. Da je povela sa 1 0 iz šanse u 1.min. ili da je sudija dosudio očigledan penal na 1-0 možda je mogla da pobedi. Ovako su teoretičari zavere dokazali da su u pravu i da Željko Pantić nije pričao uzalud.

Kiza

pre 6 godina

Ja ne vidim razlog za euforiju navijaca Partizana, kao i razlog za tugu navijaca Zvezde jer kada izadju u Evropu tada se vidi koliko su smesni. Prema tome bolje da cute i jedni i drugi.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Samo me interesuju komentari navijača Partizana ako Zvezda ne pobedi danas... 
(kangrga, 06. maj 2017 17:51)pravda :)
(Miki, 06. maj 2017 17:54)

Koja bre dečko pravda, u kom univerzumu živiš, jedan Real onako jak koji igra tri finala LŠ u poslednje četiri sezone se izkiksira u ligi a jedan Partizan NEMA 33 UTAKMICE PORAZ, o čemu mi pričamo, to je čisto jel da?
Ako ti misliš da vi ne nameštate i da ovu sezonu ispade niste malo bolje namestili pa zato i osvojili prvenstvo, onda stvarno treba da preispitaš svoju egzistenciju

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Penal cist kao suza. Najzalosnije od svega je sto 99% tih tastatura nije ni videlo snimak. Zasluzena pobeda Vozdovca, imali smo i mi svoje sanse ali ih nismo iskoristili.
Napred Zvezdo!

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Čestitam Partizanu titulu kojju im je "Grof" Božović dao na tacni, zajedno sa medijskom histerijom zbog koje sudije sada ne smeju da sviraju čiste situacije za Zvezdu. Ali to je manji problem. Igrati sa Ruizom, Milijašem i jednim napadačem, dok na klupi sede Srnić, Poletanović, Andrija Luković i još par igrača boljih od ovih iz prve postave jeste odraz totalnog amaterizma. I najveći početnik kao od šale pročita jednu jedinu postavu i sistem igre koju forsira Božović uz potpunu indolentnost i nekretanje bez lopte igrača Crvene Zvezde. Samo videti to da kad jedan igrač Zvezde ima loptu, 9 ostalih stoje nepokretno i blenu u istog. Žalosno i jadno do bola.
A i zašto bih se nervirao? Da igraju dobro, da ih "neće" pa da razumem, ali ovako nezalaganje, bezidejnost i svako odsustvo želje mi je nejasno. Zato i ne zaslužujemo titulu sa ovako sramotnom igrom.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

-Sudija cista desetka.
-Vozdovac muski do kraja.
-Zvezda bez pomoci sudija,pokazuje svoju pravu igru.
Partizane sad ili nikad.
Nikolicu sklanjaj Zvezdasa sa gola!!!
Nikolicu sklanjaj Zvezdasa sa gola!!!
Nikolicu sklanjaj Zvezdasa sa gola!!!

antiDebil

pre 6 godina

Nenad

Ne radi se o skoru, radi se o igri, sansama, intenzitetu, broju suteva zvezdaninih suteva na gol u 3 utakmice...
Jesi li ti uopste gledao ovu utakmicu sa Vozdovcem ? Jesi li video 2 i 3 gol na sta to lici ? Jesi li primetio da sudija nije svirao nepostojece ofsajde da je moglo da bude 7:2 ? Jesi li ti svestan da zvezdana nikada u istoriji nije imala ovako ocajnu i sramnu ekipu. Izgovori te igrace naglas pa ce ti sve biti jasno !!
Da je prvenstvo iole regularnije pitanje osvajaca titule bi odavno bilo resenom, a zvezda bi imala 20 poena manje od Partizana !

Gagi

pre 6 godina

Niko ne prica kako je Partizan osvajao titule '92 i dalje, tu je bilo sve regularno.Pozz :) 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 6. maj 2017 19:47) 
Osvajao je tako sto je Jojić, posle slobodnog udarca, uneo nesrećnog Bajkovića u gol, a Drinčić Rajkovića.

Old School

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati
(More, 6. maj 2017 18:52)
@
Meni je delovalo da je sezona odlučena posle gola iz auta i sudije Maja. Pridružujem se podršci Božoviću, takodje se nadam da će ostati veoma dugo.

lukac

pre 6 godina

Lepo sam napisao pre pola sata da kruze price da Vozdovac nece da pusti Zvezdu. Evo vec je 2-0. Videcemo do kraja.
(goxi, 06. maj 2017 17:37)

Partizan su pustili.

goran

pre 6 godina

E pa Zvezdasi dosta je bilo...napokon se neko usudio da igra posteno i muski i da ne popusta, i kada se tako igra i kada nema pomoci sudija automatski se ne moze stici do pobede,a kada je rec o sudiji mora se napomenuti da je sudija danas posle kozna koliko vremena napokon sudio onako kako i treba da sudi,bez respekta prema imenu i velicini kluba, vec samo fudbalski i po pravilima...sa druge strane vama niko nije kriv sto imate veoma los tim to je cinjenica ,a to se pogotovu vidi kada vam ne igra neki kljucan igrac (poput Kange) koji ume svojim kvalitetom da razigra tim i kada npr.timu ne ide ,u odbrani vam je ovaj Frimpong ocajan (da je dobar ne bi ga se Partizan tek tako odrekao) na njegovu adresu danas idu dva gola kada je reagovao amaterski i gde su igraci Vozdovca prolazili pored njega kao pored rekreativca, takodje veliko hvala vasem strucnjaku sto je uvrstio danas u tim Milijasa na mesto Kange koji nije imao sansu da (onako spor i tromav i rekao bih totalno van forme) iole ozbiljnije organizuje igru , a posle njegovih gresaka je palo i nekoliko ozbiljnih kontri iz kojih je Vozdovac postigao jedan gol, koliko vam je danas duvala promaja u odbrani dovoljno govori podatak da je Vozdovac imao 5-6 stopostotnih sansi koje je lakse bilo realizovati nego promasiti i opet vam je pored toliko sansi postigao dva gola (onaj autogol da ne racunamo,jer nije plod igre vec velike greske Andjelkovica)

Analiza

pre 6 godina

... Od igraca Partizana znam onog Ilica, Kralja golmana, i ovog sto drzi pekaru u Topoli..Duljaj.
... gube se u svom cemeru, a onda pobedise pa obrnuse pesmu, sad regularno...i opet jovo na novo...Ne kazem ja da je sve regularno i da je sve bajno, ali smo gospoda bili i ostali za njih!
(anica, 6. maj 2017 22:17) # Link komenta
Meni ostase u secanju neki Djurdjevic.Leonardo,Everton,neki Zivkovic,Markovic,Mitrovic,Jovetic,Ljajic,Jojic,Raca Petrovic...pre njih Diara,Moreira,Zuka,Kleo...Bilo je par njih koji su sigurno ostali u secanju navijacima CZ iz raznih razloga.
Sto se prvenstva tice,bice regularno onog trenutka kada jos neko sem Mazica sme da svira penal protiv CZ,kada sudije prestanu da sviraju sitne faulove oko sesnaesterca protivnika CZ ili Par,kada pomocne sudije prestanu da izmisljaju ofsajde protivnicima CZ ili Par i kad ne bude svako saplitanje o travu u sesnaestercu protivnika CZ penal.E,u takvim uslovima mislim da bi opet Par bio bolji od CZ,a da bi im disali za vrat i Vosa,i Cukaricki i Vozdovac.

papandopulosu

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56)

Da je regularno vi bi ste bili u plejaut grupi!
(Tolle, 06. maj 2017 19:03)

Grobari i realnost, svaka čast
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 06. maj 2017 19:32)

Aj ti, sa tih 12 penala, i sa 3 onakva derbija, reci REALNO ko zaslužuje titulu?
Čekam odgovor. Hvala.

аналитичар_аматер

pre 6 godina

Ladno Voždovac ne sme da postigne gol. Čista akcija i dečko šutira pored gola. Grofe odlazi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voip, 6. maj 2017 18:28)

Ајде не причајте свашта, Вождовац да не сме да постигне гол не би сада водио 2:0. У фудбалу се маше и сигурније прилике од ове. Шта би сте рекли да је Вождовац постигао онакав аутогол? Није свака стопостотна шанса у фубдалу гол.

lule-nine-miki-kumare

pre 6 godina

Koja bre dečko pravda, u kom univerzumu živiš, jedan Real onako jak koji igra tri finala LŠ u poslednje četiri sezone se izkiksira u ligi a jedan Partizan NEMA 33 UTAKMICE PORAZ, o čemu mi pričamo, to je čisto jel da?
Ako ti misliš da vi ne nameštate i da ovu sezonu ispade niste malo bolje namestili pa zato i osvojili prvenstvo, onda stvarno treba da preispitaš svoju egzistenciju
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 06. maj 2017 18:21)

3x smo igrali sa najbolje plasiranom ekipom tj Zvezdom, zasto nas niste pobedili i tako prekinuli seriju??
Sto se serije tice ,zar niste prosle sezone napravili neki niz pobeda od 25 utakmica i pazi cuda Partizan ga zaustavio??
Pazi ima protekcije od sudija za oba kluba, ali ovo sto vama sviraju nije vidjeno nigde!

Hmm

pre 6 godina

Cele sezone se vrsi pritisak na Zvzedu i njene igrace...moralo je nekad da popusti...
Nadam se da ce se najneregularnija sezona kako kazu grobari,zavrsiti njihovim osvajanjem titule....jer onda ce da bude regularno...

Zer Gud

pre 6 godina

Smesni ste...da li ste znali da lrosle sezone kad je Zvezda bila prva sa gotovo 30 bodova razlike da su pravila bila drugacija?Ove sezone kad se.videlo da je Partizan znatno jaci od Zvezde odluka je da se promene pravila i u slucaju istog broja bodova sampion bude onaj ko je bio jesenji sampion!Zasto se onda igra taj play off i aut??Zvezda jeste imala 6 bodova prednosti ali je izgubila od Partizana i Vozdovca,da je po proslogodisnjem sistemu opet bi Partizan bio prvi zbkg boljeg medjusobnog skora,ZVEZDINI ljudi su izmislili nova pravila koja su im se obila o glavu i sta je sad sporno?

Inspektor Kluzo

pre 6 godina

sad je partizan prvi sad je sve cisto i regularno....
(nesa, 06. maj 2017 20:46)

Hej, nepismeni...Nije regularno, jer da jeste, Zvezda bi na tabeli bila oko 5.-6. mesta.

bagzi

pre 6 godina

Voleo bih da Zvezda preokrene samo zbog ovih sa tuzne strane brda. Kakav bi to lelek bio. Inace pojma nemamo i ispadanje od nekih luksemburzana u sezoni kupanja nam ne gine.

Nesa

pre 6 godina

Nema šanse da Partizan pobedi sve tri do kraja. Ima težak raspored. Izgubiće i oni i titula će biti Zvezdina. Kao što smo i zaslužili. A i po svemu prikazanom smo najbolji tim u ligi. Tako da se džabe radujete unapred, titula je Zvezdina ove sezone, kao i narednih pet godina i u fudbalu, košarci, odbojci itd. Totalno će da vas izdominiramo u svim sportovima u narednih pet godina. pozz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djenka, 6. maj 2017 20:14)

Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću. Tata spalio Djenku!

analiticar_amater

pre 6 godina

Au kakvi komentari. Ne znam ko od vas gleda utakmicu ali penal je cist ko suza. Ako ovo nije penal, sta onda jeste? Kako god, Zvezda ove sezone nije zasluzila titulu, Partizan je tesko ostecen u pretposlednjem derbiju, a u poslednjem je dokazao da je bolji. Videli smo i pobedu Zvezde protiv Vojvodine koja je jako sumnjiva. Igra Zvezde je katastrofa i u LS ovaj tim nema sta da trazi. Ali ovaj penal danas je cist ko suza.

rooney_utd

pre 6 godina

Ma bravo Voždovac breee, napokon bre iako su naravno opet iz penala ma ima Boga bre. Ovde je bre trebalo da bude 5:1 sta su sve mašili igrači Voždovca, napokon bre da bude prvi onaj ko je zaista bolji ove sezone, ide Partizan do titule!

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Sve osim titule Partizana bila bi fudbalska nepravda. Najbolji tim u ligi, igra najlepsi fudbal ove sezone, a sad zasto je dospeo u ovu situaciju, da zavisi od Vozdovca, i ako je bolji od Zvezde za klasu, to je neka druga prica. Deo zasluga za to ide i upravi Partizana koja je kasnila sa formiranjem tima, pa smo rasipali bodove protiv Spartaka, Backe, itd. Cisto da se ne zabori.

Mole

pre 6 godina

Smesne su price tipa Partizan je u duelima sa Zvezdom pokazao da zasluzuje titulu jer ako bismo taj princip gledali nepristrasno i do kraja, Zvezda je onda zasluzila da ima u vitrinama barem jos 5 titula vise, zato sto je upravo Partizan taj koji je osvojio dosta vise titula u sezonama kada je imao negativan skor protiv Zvezde.
(Nenad, 06. maj 2017 20:04)
Ne bih bas rekao, od 1. Marta 2008, do poslednjeg derbija, odnos pobeda je 12:6(5 derbija zavrseno neresenim rezultatom)u korist Partizana. Lako je da izguglas. Ove sezone jesmo bolja ekipa, realno.

Ivan KG

pre 6 godina

Mene sada zanima da li je prvenstvo regularno? Kako je Partizan prvi, ako se zna da samo Zvezda sme biti sampion? Kako je moguce da neko preko 30 utakmica ne zna za poraz? Prosle sezone je znacilo da je neregularno prvenstvo!
Ne sumnjam ja da Partizan nece izgubiti jos bar 30 utakmica zajedno sa sledecom sezonom... Takva nam je liga... Regularna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 6. maj 2017 18:51) A mene zanima da li ima negde jevtino kavurma i cvarci... PARTIZAN SAMPION!!!

okidač

pre 6 godina

hahahahah a grobari se uvek vise vesele kad zvezda izgubi, nego kad partizan pobedi... sta rade kompleksi cudo jedno.
(Vlajko, 06. maj 2017 22:12)
A sta ces brate nesto nam milo i drago...

xxx

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 6. maj 2017 18:56) Nije. U derbiju ste poveli golom iz gol-auta...

Vladimir

pre 6 godina

i sta sad grobari,ispadate u prvom kolu u julu,pa opet domace prvenstvo
(Red machine, 6. maj 2017 19:01)

Mislim da si malkice pomešao klubove! Zna se ko ispada u prvom kolu, a ko igra Ligu Evrope ... a ponekad i Ligu šampiona.

Doktor

pre 6 godina

Toliko smo loši. Trener pleteo, pojačanja promašaj, stranci sve gori, naše deve nema, igraju penzioneri bez snage. Motivacija nula. Dakle, sami smo krivi. Titulu nismo zaslužili. A nisu ni Ivi sto kukaju od prvog kola i spinuju. Kako GOD i ko GOD , Evropa će pokazati gđe nam je fudbal.

dalibor

pre 6 godina

Kao navijacu CZ naravno ovo nikako ne prija. Ali sa druge strane barem necu slusati suprotni tabor sudija ovo ono, penal, karton... Evo vam. A mozda i ovaj poraz i gubitak titule da malo pameti ljudima u zvezdi da shvate da je vreme da se promeni trener i ne daje toliko prostora strancima koji su ove godine promasaj

realno

pre 6 godina

Niko ne prica kako je Partizan osvajao titule '92 i dalje, tu je bilo sve regularno.Pozz :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 6. maj 2017 19:47)

Tako sto smo vas kidali u derbijima kao i ove godine... Aj cao sad!

manunited

pre 6 godina

Grobari, ima jedna drzava u Evropi, zove se Spanija. U toj drzavi postoji derbi koji se zove El klasiko. U tom derbiju je Barselona pobedila Real Madrid u sred Madrida. Medjutim, po kladionicama Real uzima titulu 99%! Isti taj Real se gura u najjacem evropskom takmicenju protiv evropskih velikana u proteklih mesec-dva... i niko taj Real ne poredi sa kartelima, lobijima i mafijama! Ali jbg... dobrodosli u zemlju SRBIJU!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Southpaw, 6. maj 2017 21:16)

Cek polako, ti stvarno poredis Spanski i nas fudbal? Ti stvarno uporedjujes El klasiko sa nasim derbijem? Ti stvarno poredis Real i Barsu sa Partizanom i Zvezdom?

analiticar_amater

pre 6 godina

Namerno promasuje prazan gol i opet pebal!
Sledeci je crveni karton i 2-3..
Treba verovati sudiji koji je sa 20 metara primetio da je Antic opsovao koga?!
(drzavni posao:ep.20, 6. maj 2017 18:37)

Namerno promasuju prazan gol? Jel zato sada Vozdovac zabio i treci gol? Niste nikad videli da se masi onakva sansa? Penal cist ko suza, pobeda Vozdobvca zasluzena i cista ko suza, Partizan sazluzeno prvi. Ali stvarno smarate vise sto za svaku mogucu situaciju tvrdite da je namestena.

kangrga

pre 6 godina

Ovi likovi koji su najavljivali 3 penala, preokret Zvezde, zatim da Vozdovac ne sme da pobedi i da namerno promašuju bi trebalo da zauvek zaćute i manu se teorija zavera ako još uvrk imaju obraza.
Ali svi znamo da takve persone obraza nemaju:(
Čestitke Partizanu na tituli. Bili su bolji od Zvezde ove sezone.

aleksa

pre 6 godina

Mene sada zanima da li je prvenstvo regularno? Kako je Partizan prvi, ako se zna da samo Zvezda sme biti sampion? Kako je moguce da neko preko 30 utakmica ne zna za poraz? Prosle sezone je znacilo da je neregularno prvenstvo!
Ne sumnjam ja da Partizan nece izgubiti jos bar 30 utakmica zajedno sa sledecom sezonom... Takva nam je liga... Regularna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 6. maj 2017 18:51)

Imali ste tri prilike ove sezone da prekinete taj niz... Secas se rezultata?!

uostalom nije jos kraj

pre 6 godina

Grobari jel vam sad posteno?? Jel nas i sad guraju ?
(Ljubisa livac, 6. maj 2017 17:52)

Ako je jedan mec posten, a brdo nepostenih, sta to vredi?

Goran

pre 6 godina

Cime su navijacu Partizana iskukali poraz Zvezde???Da li je sudijadanas sudio regularno ili je ostetio Zvezdu?Nego kada nema pomoci sudije,ovo je vas realna igra...Imali ste prilika,mogli ste da okrenete,a vala mogao je i Vozdovac da vam zavali bar 5 komada....

Коло коло

pre 6 godina

Осим утакмица са Партизаном где су у три утакмице 5 - 6 пута шутнули на гол, ово је једина такмичарска утакмица коју је Звезда одиграла у овом првенству.

Ко је гледао (само очима) утакмицу Звезде са Војводином у прошлом колу све му је јасно било. Свемоћни шампион Србије на свом терену није направио ни једну шансу, чак ни када је искључен Антић.

C.Z

pre 6 godina

Zanimljivo će biti gledati igru Voždovca sledeće subote protiv Partizana ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Levi lakat, 6. maj 2017 19:09)

Sta tu ima zanimljivo?? Partizan ce da ih razbije sa 3 razlike i to lagano. Ono sto je Grof prevideo, ovo pise navijac Zvezde, jeste da mi nemamo Djurdjevica, leonarda i Evertona. No zatvarali smo oci, apomenuta trojica su daleko iznad ove lige, potpomognuti zaista solidnim timom za nase uslove. to je to. Dok u nasoj upravi zaista sve to shvate i uvide da su doveli krs nad krsevima, a nase dete Drzaic, danas, ubi nasu odbranu, proci ce mnogo vode Save i Dunavom. Nemojmo zaboraviti da je Vozdovac igrao bez 5 standardnih prvotimaca..!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaki normalan navijac, postovalac, Zvezde ce ovo isto uvideti. Ostavimos e mi Partizana. Skockali su odlican tim za Srbiju s atrenerom koji je z anaseg "Grofa" licno Murinjo i tu je prici kraj.

mislilac

pre 6 godina

Samo me interesuju komentari navijača Partizana ako Zvezda ne pobedi danas...
(kangrga, 06. maj 2017 17:51)

Komentari su suvisni sta ste vi radili u ovom prvenstvu. Jos imas i obraza nesto da napises.

Ja

pre 6 godina

Nadam se da vise necete da prenosite kuknjavu Pantica . Evo prvaci ste , sad moze malo da se smanji pritisak .
(Mijat Splitski bili, 06. maj 20
Ovo je vas limit i ako ti mislis da ste vi izgubili zbog naseg kukanja svaka ti čast samo ne spominji derbije

razumeš

pre 6 godina

sad je partizan prvi sad je sve cisto i regularno....
(nesa, 06. maj 2017 20:46)

Ne. I dalje stoji da ste u mnogo utakmica imali vetar u leđa.

Ja

pre 6 godina

Grobari, sad je odjednom sve regularno?
(nista o nicemu, 06. maj 2017 18:56)
Normalno da je regularno nije bilo nepostojecih penala i crvenih kartona i to je to, to vam je limit da je pravde vi biste bili minimum četvrti ove sezone

323

pre 6 godina

Pocetak mnogo boljeg zivota u Srbiji. Jos ostaje da se rese neki problemi i bice bolje ovom narodu. Pojavljuje se svetlost u ovom mraku. Sve na kraju dodje na svoje, svi se dugovi placaju. A sada ozbiljno. Toliko vasi igraci nemaju pojma da je SRAMOTA da ovaj tim, ovi amateri i ovo rukovodstvo uzme titulu. Toliko ste slabiji od Partizana pa i sa namestanjima oba tima da ne zasluzujete titulu a to vam je Partizan pokazao u ne jednom derbiju u poslednje dve godine. Daa li vam je sada jasno ili je opet neko drugi kriv?? Pa vi sami sebi dajete golove o cemu da pricamo??

zoran

pre 6 godina

HA,ha,ha...tek 12. penal u prvenstvu...idemo na 20 komada...ajmo sudija, mozes ti to i jace...ocekujem bar jos jedan penal najmanje, a morace i jedan igrac da leti napolje...druge nema, jer ovo su takve vezare da je tesko opisati...

analiza

pre 6 godina

Andjelkovic je dao neobjasnjiv gol.Ali,ono sto je prelomilo tok utakmice,bio je sut Milijasa u prvom minutu-kad to nije uslo,golman Vozdovca je poceo da brani i nemoguce stvari.Pomocni sudija se trudio da zezne Vozdovac-najmanje tri ofsajda je odsvirao a nisu bili.Glavni sudija se junacki drzao kad se Boaci sapleo o vestacku travu u prvom poluvremenu i kad je ostao bez daha posle sudara s golmanom ,isto u prvom.Ali,obratite paznju na trenutak u kome sudi kraj prvog poluvremena-igrac Vozdovca bukvalno je sam pred golmanom,istina,na centru-i u tom trenutku on sudi poluvreme.Sta mislite,da li bi sudio isto da je CZ imala tu loptu u nogama?

Miles Davis

pre 6 godina

Titula se vraca tano gde i pripada jos samo da se vrati u kosarci
(Bando, 06. maj 2017 19:33)
Titula pripada onom ko je osvoji, smesno je sto mislite da je vama titula zagarantovana uvek, bilo da se radi o Zvezdi ili Partizanu.

Joksa

pre 6 godina

kraja. Ima težak raspored. Izgubiće i oni i titula će biti Zvezdina. Kao što smo i zaslužili. A i po svemu prikazanom smo najbolji tim u ligi. Tako da se džabe radujete unapred, titula je Zvezdina ove sezone, kao i narednih pet godina i u fudbalu, košarci, odbojci itd. Totalno će da vas izdominiramo u svim sportovima u narednih pet godina. pozz
(djenka, 06. maj 2017 20:14)

I bre Đenka, jel ti to kuražiš sebe ili nas, hahaaahaha!

zoran

pre 6 godina

Suze od smeha mi podjose kada videh auto-gol ovog naseg muchenika. Ma, realno pojma nemamo...evo nekih pola sata igre i sta imamo da vidimo..? Milijasa koji jedva stoji na nogama...neprecizna dodavanja...jeza...

milos

pre 6 godina

ja kao objektivan bi rekao, da su sami stranci u zvezdi nezadovoljni i nemotivisani, a domaci igraci su upali u tu letargiju. Luka Adzic, Milic? gde su oni? sto ne igraju? sto 4 odlicna kadeta idu u Partizan a ne kod terzica u Zvezdu?
Partizan jeste ove godine najbolja ekipa i to ubedljivo. Leonardo, Everton, Djurdjevic, Milenkovic, iskusni pouzdani Ostojic i Vulicevic, fizicki prespreman Miletic, Jevtovic, Jankovic, pa cak i samo na derbiju Tawamba. Realno na njih moze doci samo onaj stoper Vojvodine i neki igraci iz Cuke, a iz Zvezde samo Kanga a on je ljudi limitiran. Menadzer sam, smejali se stranci na derbiju sta mu je radio Everton koji je usput najbolji igrac ove lige. Najbolji jer moze da trci pun tempo 3 utakmice.

Pfc

pre 6 godina

neka pobedi Vozdovac samo vise da ne slusam ovu hajku protiv Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori zvezdas, 6. maj 2017 17:52)

OK.

urosRuma

pre 6 godina

@Navijac
Pokazali smo vama ove sezone kakav tim imamo,niste 2 prilike napravili ukupno u 3 susreta sa nama,jedan bod osvojili ste pomoću gola pola metra iz gol auta,i tako
Nemojte kritikovati Partizan,gledajte svoje dvoriste i gotovo

Lule

pre 6 godina

urosRuma

Kada su bilo gde derbiji odlucivali o prvaku.Drugo.U prve dve utakmice ste dolazili do bodova u poslednjim trenutcima utakmice sa dva suta u okvir gola

No name

pre 6 godina

Zvezda je jedan veliki gubitnik ove sezone i ovo je usudiću se da kažem najgora sezona u istoriji kluba. A evo i zašto: ispali smo iz Evrope onako kako smo ispali, izgubili dva od tri derbija,cele sezone bili lideri,digla se fama u nekoliko navrata da nameštamo i da smo kriminalni kartel tj. napadali nas kako moramo da budemo prvi a na kraju svega i pored svih optužbi ostaćemo bez titule. Jedna nevidjeno užasna sezona za Zvezdu i zvezdaše. Nadam se da ćemo izvući pouke i biti spremni za narednu sezonu.

hmm...

pre 6 godina

ipak je zvezda najbolja u Evropi, bolja od Reala i Juvea, u broju dosudjenih penala hahahaaaa....beni hil vam nije ravan koliko glumite. Bolje bi vam bilo da otvorite akademiju dramskih umetnosti na stadionu.

goran

pre 6 godina

Napokon jedna postena i fer utakmica ,gde nema sumnjivih penala, gde se igra cvrst i muski fudbal bez respekta prema protivniku , ima nade jos za nas fudbal posle svih onih silnih neregularnosti i propusta (uglavnom u korist Zvezde)eh da su sve utakmice bile ovakve od pocetka sampionata (kada je Partizan u tim malim utakmicama gubio bodove)sampionat bi jos mnogo ranije dobio neizvesniji tok i mogli bi da uzivamo u fudbalu bez predrasuda, jer evidentno je da ovaj tim Zvezde (bez pomoci sudija) ne moze uvek da dobija svoje protivnike...svaka cast sudiji Lazicu koji nije podlegao pritisku, jeste imao neke greske poput sviranja ofsajda igracima Vozdovca ali generalno gledano nije dozvoljavao kardinalne greske koji bi direktno uticale na rezultat, penal koji je svirao je cist a sve ostalo je do kraja vrhunski odradio...sa druge strane cestitke i igracima Vozdovca koji su danas su odigrali posteno i apsolutno su nadigrali Zvezdu koju je samo puka sreca danas spasila da ne prime 5-6 komada...jos jednom se pokazalo da Zvezda nema neki tim tj. ima nekoliko igraca koji vrede a sve ostalo je suvi prosek koji ne moze da donese prevagu protiv bilo kojeg tima u nasoj ligi, to kazem jer je evidentno da im je Kanga mnogo nedostajao danas ,cinjenica je (iako sam grobar to ipak moram da priznam) da je sa njim Zvezda mnogo opasnija i ubojitija, a takodje veliko hvala i Bozovicu sto je danas ubacio Milijasa koji ne moze da se sastavi sa loptom i koji je po meni glavni krivac za ovakav rezultat !

anica

pre 6 godina

(VEČITI DELIJA, 6. maj 2017 20:34)
:)))) Dobri su ti emotikoni:)
Pitao si me jesam li iz Ivanjice, rodjena sam u Kragujevcu, ali roditelji iz Ivanjice, tacnije Medjurecje...detinjstvo sam provodila tamo i letnje raspuste, tako da je to moj drugi grad.

Neko

pre 6 godina

Pravda ce izgleda ipak biti zadovoljena.A i red je da bude,jer se vidi da smo bolji ako ne i za klasu ove sezone.Naravno treba biti oprezan jos ova 3 kola i onda da se slavi.

Runner

pre 6 godina

Добро је ово доигравање или ти PLAY OFF! Да га нема требало би га измислити. Кад се само сетим да је ФК Партизан био једини у лиги против њега.

VERMUT

pre 6 godina

, zelimo da shvatite da je Zvezda ime, ime sa stilom, i da ne vredjate sto smo pali u igri, kao sto ja znam da je Partizan u kosarci ime...nemate tu toplinu kao Delije, nemate Kebinu dusu.
Nismo isti niti cemo ikada biti.
(anica, 6. maj 2017 23:35)
####

Anica Dobra???-Ne bi` rek`o !
Partizan nije ime??Vec 25 godina ste zbrisani sa karte Evrope,ne postojite !Nije fudbal stao 91`,jos se igra,,probudite se....U stvari kad bolje razmislim...neka vas ovako.

Boki

pre 6 godina

Pazite sada na poluvremenu kako ce Vozdovac u drugom poluvremenu da zaboravi da igra fudbal.Rezultat 4:2 za Zvezdu naravno.Upamtite sta kazem.

Zorz Vea

pre 6 godina

Cast i pozdravi svim navijacima Zvezde koji razloge za ovaj poraz i lose igre svog tima vide iskljucivo u svojim redovima. Utisak prvog poluvremena je borba za dah Milijasa i potpuno odsustvo interesovanja i odgovornosti Bozovica za ocajnu igru. Utisak je da je Partizan prikazao vise od ostalih na terenu pre svega sto ne umanjuje ogorcenost sadasnjom upravom. Kredibilitet pobedama u domacem prvenstvu daju pobede u derbijima a kredibilitet tituli daje evro scena. U tim utakmicama se vidi i kvalitet i namesteni mecevi. Drzava koja moze da ode na svetsko prvenstvo mora vise da obrati na domacu ligu a ne da se uzda u premier primeru bundes seriu a da vaspitava reprezentativce vitestvu u sportu. Atmosfera je bila teska kao omorina i lesina na Suncu zadnjih meseci pa mozemo odahnuti jer se ovo prvenstvo uskoro zavrsava. Pamet u glavu svi za buducnost vec naredne sezone.

Zivela Srbija i napred Partizan

Skosko

pre 6 godina

Kreće preokret! Pa se vi iz FSS i dalje čudite što su prazne tribine. Poziv na bojkot ovog takmičenja dokle god su ovakve malverzacije prisutne!

Nikola

pre 6 godina

Pre Zvezdinih utakmica mozes komotno napisati da je dosudjen penal. Unapred, lagano. Postaje urnebesno koliko je ocigledno (ruku na srce ima ih i objektivnih). I to ne na 2:0 ili 4:1 nego kada se lomi za pobedu, kada je tesno i kada se mora.
2:2 danas najmanje.

Slaninar Futog

pre 6 godina

Ne mogu opisati koliko mi je drago sto se ovo desilo Zvezdi, posle one sramotne utakmice proslog vikenda protiv moje Vojvodine.

Nisam ljubitelj Partizana, cak naprotiv, ali potpuno zasluzeno uzimaju titulu, jer su za ovakvu Zvezdu, Juventus licno.

Problem naseg fudbala je sto se za titulu uvek bore samo Zvezda i Partizan i dok se ne ukljuce bar jos dva kluba, nema nama srece u ovom sportu.

drzavni posao:ep.20

pre 6 godina

Namerno promasuje prazan gol i opet pebal!
Sledeci je crveni karton i 2-3..
Treba verovati sudiji koji je sa 20 metara primetio da je Antic opsovao koga?!

igor

pre 6 godina

bozovicu ako si castan covek jos veceras daj ostavku to je minimum sta mozes da uradis za zvezdu a upravi da kup odigra bez ijednog stranca znaci drugi tim i samo plavsic sa danasnje utakmice a svi ostali na radnicke sportske igre

fenomen

pre 6 godina

Sad bi Partizan trebao da pokaze velicinu i da novcano nagradi igrace Vozdovca koji su za razliku od vecine drugih ekipa odigrali postenu utakmicu. Dalje, nema opustanja jer u ova tri meca dva se moraju dobiti i jedna nereseno su dovoljno za titulu. Tim ce se osuti jer ocekujem odlaske Leonarda, Evertona, Urosa, Milenkovica i treba na vreme traziti adekvatne zamene. Zvezdi zelim da se oslobodi Terzica, Grofa i nekvalitetnih stranaca pa da sledece sezone gledamo regularnije prvenstvo i da se na tribinama uvede red a politicari iz uprava udalje iz klubova. Poz.

Del

pre 6 godina

Utisak posle 20 min: Vozdovac iz bukvalno svakog napada moze da postigne gol, kada bi malo drskije igrali. Sta Zvezda igra nazad, mislim da ni oni ne znaju. I tako vec godinama.

zex

pre 6 godina

Treba Zvezda da izgubi da prepusti titulu ovim mucenicima. Ako preokrene bice namestaljka ako izgubi onda je Vozdovac nije pustio.Sto se mene tice bolje neka izgube.Nemoze Luka Adzic da greje klupu Milijasu a ni Mihajlo ristic.Lukovic,Andjelkovic,Le telek,Milijas sve sporaci.neide to tako.

Zemunac

pre 6 godina

Ukoliko se desi da Zvezda izgubi ili igra nerešeno sa Voždovcem, od idućeg kola možemo opušteno u kladionici igrati protiv Partizana, jer čvrsto verujem da Zvezda mora biti prvak.

Patrick

pre 6 godina

Konacno da ovaj drzavni projekat izgubi.Da je srece jos 8 marta u Novom Sadu bi izgubila.Ali sve dodje na naplatu,ko ne plati na mostu platice na cupriji.Bice bolje sledece sezone.

Tata sine

pre 6 godina

Za same Zvezdase je bolje da zvezda ne osvoji titulu i sramoti se po Evropi jer vidite sami kako je igrati bez pomoći sudija.
Voždovac bez 5-orice standardnih vas pobedio ej 5-orica standardnih i opet vas pobedili...
Nadam se da ce sledeće sezone igrati sa mladim igračima a ove strance sutnuti što dalje od zvezde.

c7-5

pre 6 godina

i sta sad grobari,ispadate u prvom kolu u julu,pa opet domace prvenstvo
(Red machine, 6. maj 2017 19:01)


Zapamti to sto si napisao ili si mislio na CZ? Partizan NE ispada u prvom kolu, seti se malo unazad ko ispada u sezoni kupanja.

Roki

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati
(More, 06. maj 2017 18:52)

Ako cemo posteno,odlucena je kad je priznat gol Kange posle gola-auta.

rooney_utd

pre 6 godina

Klasika, odmah posle poluvremena gol, po vec oprobanom obicaju. Nemoj slucajno da ostane nereseno do 75-80. min pa bi bilo providno. Dzaba vam, zna se ko uzima titulu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 5. maj 2017 21:08)




Zna se Partizan! Slaviceeeeeeee seeeee titula, gde si sad ?

veliki strumf

pre 6 godina

Frimpong maneken, Andjelkovic luzer (ko ga vrati - jedini igrac na svetu koji nikad ne dize glavu), Lukovic sporac, Petkovic neznalica...

12

pre 6 godina

grobari jel se nadate. dobija ovo zvezda bez brige. poklon penal za Zvezdu u 92. minutu za pobedu. Tako će biti najprijatnije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djenka, 6. maj 2017 17:21)

'Esi mi dobar?

Orthodox

pre 6 godina

Sta reci posle ove igre i ne ispati smesan!?Kakva crna titula i evropa, pa ovo nije ni za intertoto kup. Zalozno totalno ama bas sve. Stadion katastrofa, kao da se igralo u balonu. Budala sam sto sam isao da gledam ono mucenje

Milos Petrovic

pre 6 godina

Sta je sad, sad je regularno? Otkud to kad se zna da Zvezda dobija sve do kraja? Zar vas nije i malo sramota ovakvih naslova i hajke na Zvezdu:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=05&dd=06&nav_id=1257470

I da. Eto, taj sudija je resio prvenstvo. Kad je Zvezda ostala bez Evrope, tim razbijen u paramparcad i Partizan zauzeo njeno mesto Karadzic je trljao ruke. Nije niko cvileo po medijima da se angazuje "hvala, premijeru!" donatorska opcija, da se pomogne, pise zalba. A za "drz'te lopova!" klubic je moralo da bude, da se nadje resenje.

Anica

pre 6 godina

Ova anica mora da je Batko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah-mat, 7. maj 2017 10:53)

Batko ti tatko!!!

Powerslave

pre 6 godina

Čitam na FB da je utakmica skinuta u kladionicama. Nemam pojma da li je istina. Ali pretpostavljam da su se igrači Voždovca previše rastrčali

tuzno ali istinito

pre 6 godina

Ovu titulu i ulazak u LS je izgubio najbolji Zvezdin igrac Kanga zutim kartonom na prosloj utakmkci zbog skidanja dresa i ne igranjem na ovoj i crvenim kartonom na poluvremenu protiv Ludogoretsa

papandopulosu

pre 6 godina

Znaci dolazi iz 1-2
(Football manager, 06. maj 2017 17:43)

Sve ste pogodili
(UltraBGD, 06. maj 2017 19:19)

Pa jednom i da promašimo.

Nenad

pre 6 godina

Mole, rivalstvo i rezultati Zvezde i Partizana nisu poceli od 2008, vec je pocelo sve 1945 godine, pa se od tada i racuna, a ne kako kome odgovara.

Toto-ko-tunjo-iz-Tvornice-kulture

pre 6 godina

Ima li danas novih slika i obavjesti od Obradoviceve brace i sestara, taste ili pasenog, nove Panticeve ispovjesti, kakvog cvrkuta zagrebackog Vjesnika? Dapace. Sve ok.

Ja

pre 6 godina

Mislim da za poraz najveci krivac je Grof,drzi Srnica masinu za trcanje u ondnosu n'a Luiza.Donald i Milijas hmm pa njih ne ni pustio n'a stadion uopste à ne d'à igraju.Smejurija od of ekipe.Partizanu zelim sve najbolje u LS.Fudbal u srbiji samo donosi mrznju i ludilo medju ljudima.

Aki

pre 6 godina

Samo kada zvezda igra, poslednji minut nadoknade traje 3'. Sramota.
(Djole, 6. maj 2017 18:57) I u tom periodu fudbalski mag Donald sa 5 metara promasi ceo gol. Bolje da je umesto suta gledao da se sudari sa nekim pa da pucaju penal dok ne daju. Sta ces...

scorpio

pre 6 godina

Da sam navijač Zvezde draže bi mi bilo da klub krene od pete lige i očisti se od mulja, nego da gledam ovu bruku, a kamoli da ovaj tim bude prvak. Ovo je bruka i sramota, a još na šta bi sve ovo ličilo da nema logistike sa strane.

Paranoid Android

pre 6 godina

Grobari jel vam sad posteno?? Jel nas i sad guraju ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ljubisa livac, 6. maj 2017 17:52)

Kako ono bi - "2:0 je najopasniji rezultat!"?

adriano_galliani

pre 6 godina

Какав циркус, па овај Вождовац сада намерно промашује, ево већ друга ситуација када су сами испред голмана.

navijac

pre 6 godina

Cirkovic u 65. min. promasio apsolutno cistu sansu za 3:0...sam na gol liniji...

Drugim rechima , ne brinite za krajnji rezultat....2:3

Jankovic Predrag

pre 6 godina

Gospod one Bozovicu,Vi ste fenomenallan trener ,ali ne za ovu ligu one za ovaj klub!Sto se rice Ponga,Letaka i ostalih legionara,netrebaju oni ZVEZDI,Zvezdi trebaju decaci iz podmlatka ,koji imaju GLAD ZA POBEDAMA I PROSTOR DA POKAZU SVOJ TALENAT!Milijas,Lukovic,Petkovic....HVALA!!!!!

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Ode titula. Pritisak na Zvezdu je uspeo..Pola lige treneri iz partizana.Igra se kao da zivot znaci.Sada ce sve biti regularno.Nece biti kuknjave i partizan ce zavrsiti sa 35 utakmica bez poraza. sasvim normalno jer imaju Murinja na klupi a tim sposoban za finale LS
(Navijac, 06. maj 2017 17:47)

Trener i igrači Partizana nisu bog zna šta, u poređenju sa Evropa jad i beda, ali u ovoj našoj raspaloj ligi su Barselona za sve ostale timove.

psiho

pre 6 godina

pogledajte kretanje igraca zvezde broj pet kod treceg gola Vozdovca... da li je normalno da jedan stranac koji je dosao u najveci klub u jednoj drzavi kakav god kvalitet fudbala bio kod nas onako nonsalantno i lagano trci bez zelje da uzme loptu... za sta si placen ti, da li ce se lvakvkm sumnjivom igracima i transferima stati na put

ccc?

pre 6 godina

igraci zvezde ne znaju da igraju na vestackoj travi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boot-am, 6. maj 2017 19:00)

Oni ne znaju da igraju ni na poljancetu. Amateri su to...

Dule

pre 6 godina

Utakmica se odvija nepovoljno po crveno-bele,morao bi da reaguje sudija već u prvom poluvremenu i da isključi nekog igrača Voždovca,poželjan bi bio i jedanaesterac.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati
(More, 6. maj 2017 18:52)

I mi se nadamo da će ostati. :''D

absolutezero

pre 6 godina

Sezona je odlucena onog momenta kad sudija nije iskljucio Leonarda u derbiju, podrksa za Bozovica nadam se da ce ostati 
(More, 06. maj 2017 18:52)

Da li si ti normalan? Trebalo je da ode posle Sasuola. Ostavka odmah. Neka nekom drugom prodaje maglu. Cirkuzant.

juga

pre 6 godina

Da je srece pa da ste pametni i iskoristite ovu situaciju da se otarasite onog koji je vecito u ostavci, i ovakvih samozvanih grofova, siguran sam da bi vam sledece godine bilo bolje.

realnost je tamo negde

pre 6 godina

nije problem što bi zvezda uzela titulu a nije pobedila partizan veći je problem što ima toliki niz pobeda iz 1 u 2 i što nema nijednu nerešenu. kao što je barselona pobeđivala reala ali ipak kiksirala protiv nekih slabijih ekipa jer ne može se biti na nivou baš svaku utakmicu a i drugi igraju fudbal ili bar imaju sreće.

Nenad

pre 6 godina

@NBGD
Jel možeš da nam objasniš iz kojih izvora si imao informaciju da je Grof dobar trener pošto sam ja lično samo od navijača Zvezde čuo za njega..!?

devlinjo

pre 6 godina

Ako dođe iz keca, više neću navijati za zvezdu sve dok svi koji se sada u njoj nalaze uključujući i tehničko osoblje ne ode.

Moke

pre 6 godina

Jos nisam video da jedan trener ovako izgubi titulu! Bravo mojkovacka legendo. Sad na presu pricaj o kravama u Surdulici.
Prvenstvo, ipak, jos nije gotovo.

xMADx

pre 6 godina

Drago mi je zbog ovoga mogu da zezam surjaka ali i on i ja se sprdamo sa nasim fudbalom... Da nas ubace u englesku ligu borili bi se za poslednje mesto

Zvezdaš

pre 6 godina

Pa Božović i dalje treba da igra sa jednim napadačem i sa tri zadnja vezna.Nemoguć čovek.Sad je sve gotovo.Ništa nisu ni zaslužili ove godine.Najlošiji tim i najgoru idru ima Zvazda u poslednjoj deceniji.

Najrealnije

pre 6 godina

Rekao sam posle derbija da me Zvezda ne interesuje dok u njoj budu igrali Ruiz i Luković i nisam gledao prvo poluvreme.Pisao sam još pri kraju polusezone da će Zvezda najverovatnije izgubiti titulu ako ostane najveća prevara od trenera Božović i pošto je ostao,epilog je upravo taj.Ispustio je 6 bodova i dva derbija kod kuće i uništio klub sa svojim nazovi igračima,poput Ruiza.

Страшно

pre 6 godina

Три непостојећа офсајда свирана.Тек је почетак другог полувремена. Ево и четврти.

Chuki

pre 6 godina

Kao navijac Crvene Zvezde moram istaci da igrom tokom veceg dela prvenstva nismo zasluzili titulu, e sad po mom gledanju fudbala samoprozvani grof je kriv sto nema igre, e sad on je sam izjavio da je odgovoran za pojacanja tako da je i za to promasio, e sad mozda je ovaj igracki kadar mogao bolje ne znam, na zimu smo doveli 15 igraca od kojih su igrali samo Frimpong i Boaci, mnoge stvari kod nas ne valjaju, a nisu valjale i kad smo uzeli titulu samo su mazali pojedincima oci ne i meni i vecini navijaca koji vise i ne dolaze na stadion

mirko

pre 6 godina

Ja sam navijač Partizana i normalno je da mi je drago što Partizan ima šansu da osvoji šampionsku titulu.
Ne želim da previše likujem, jer još nije kraj i svašta može biti.
Drago mi je što vidim da neki navijači Zvezde korektno komentarišu utakmicu i to je za pohvalu.
Nije za pohvalu što neki navijači Partizana prozivaju golmana Stevanovića, jer čovek je branio dobro uz jednu grešku, greške je pravio i Kljajić i svaki drugi igrač.
Ti ljudi nisu igrali fudbal i ne razumeju da igrač igra za sebe u prvom redu, Dražić je zvezdaš a danas je dao gol timu u kojem je ponikao, mnogo je takvih primera i potpuno razumljivo.
Ne znam za koga je nekada navijao Stevanović, ali znam da su u Zvezdi bili: Đurđević, Kljajić, Miletić, Đuričković pa se bore svim srcem.
Stevanović nikada nije bio u Zvezdi, porijeklom je iz Zvornika

Petar

pre 6 godina

Problem naseg fudbala je sto se za titulu uvek bore samo Zvezda i Partizan i dok se ne ukljuce bar jos dva kluba, nema nama srece u ovom sportu.
(Slaninar Futog, 06. maj 2017 21:39)

Upravo tako..potpisujem

Doktor

pre 6 godina

Navijam za zvezdu, ali brate mili, Petkovicu i Ruizu zabraniti i rekreativno da igraju fudbal. Po svemu sudeci cemo izgubiti titulu, sto nece biti nezasluzeno, Pozdrav

Sasa

pre 6 godina

Ako Zvezda ovo izgubi, mogu misliti komentare navijaca Partizana.Ipak,ako Partizan osvoji titulu, bice to zasluzeno, ma sta se pisalo.Jer Zvezda je katastrofa sa ovim Bozovicem,a Partizan je svakako mnogo vise pokazao i sportska pravda je da budu prvaci, iako mi to nije drago.

Milan

pre 6 godina

Mislim da nismo imali losiju ekipu u istoriji kluba. Za poslednjih 30 godina koliko navijam to tvrdim, a verujem da bi ih pobedio i onaj tim iz 1946 godine.

Zvezdaš

pre 6 godina

Nisu ni zaslužili titulu.Kad u tri derbija i to dva na svom stadionu izgubiš 8 boda nema čemu da se nadamo.Terzića i Božovića oterati što pre i njijova pojačanja, ali oni da im plate dugovanja.

ipsilon

pre 6 godina

Zvezdini igraci su katastrofalno fizicki pripljemeni.Na nivou igraca seoske lige.Takticki na terenu katastrofalno stoje,nema ni jedne linije tima koju mozemo videti na terenu.Ocaj zivi i to ne samo na danasnjoj utakmici.

marerakarera

pre 6 godina

Nivo odbrambenih igraca u nasoj ligi nije cak ni smesan vec tuzan. U Evropi nas kao poznaju po stoperima i zadnjim veznima (Deki,Matic,Vidic,Subotic,Bane,Bisevac itd.) I Partizan i Zvezda su katastrofalni u tom segmentu. Drugi gol Vozdovca uzas. Sto je najgore svaki put kada neko pokaze bar malo inteligencije i organizacije, ide, jer boze moj, profit je u pitanju

devlinjo

pre 6 godina

Rekao sam posle derbija da me Zvezda ne interesuje dok u njoj budu igrali Ruiz i Luković i nisam gledao prvo poluvreme.Pisao sam još pri kraju polusezone da će Zvezda najverovatnije izgubiti titulu ako ostane najveća prevara od trenera Božović i pošto je ostao,epilog je upravo taj.Ispustio je 6 bodova i dva derbija kod kuće i uništio klub sa svojim nazovi igračima,poput Ruiza.
(Najrealnije, 06. maj 2017 18:00)

moucea, fibela, mičela... Pin ponga i naravno le taleka. zaboravio sam i Manojlovića. dečko je zabluda.

Petar

pre 6 godina

Ovu titulu i ulazak u LS je izgubio najbolji Zvezdin igrac Kanga zutim kartonom na prosloj utakmkci zbog skidanja dresa i ne igranjem na ovoj i crvenim kartonom na poluvremenu protiv Ludogoretsa
(tuzno ali istinito, 06. maj 2017 18:17)

Da li ti mislis da je ovakav tim C.Zvezde zaista mogao u LS? Ako mislis ti si onda najveci optimista na svetu...

Lule

pre 6 godina

Odavno pisem da Grof nije zasluzio klupu Zvezde.Nisam od onih koji teraju Radonju jer je crnogorac.Sportski direktor Blazo Raosavljevic.Nikada cuo za njega.Gomilanje igraca.Cemu sluze Pavkov, Vukajlija, Poletanovic.....Od uvek sam bio da se godinu dve isforziraju deca Zvezde da se napravi kostur tima uz dva tri vrhunska stranca.Cemu jurnjava za titulom kada smo slabi za Evropu ( kao i svi nasi timovi) .Da se smanji dug.Praviti tim, sistem igre i pokusati kroz slabije takmicenje a to je liga Evrope.Stepenucu po stepenicu
Bolje i za nas fudbal

Levi lakat

pre 6 godina

Na 2:2 protiv Ludogoreca u 89. minutu Zvezda ima korner i ima jednog (Halo JEDNOG!!!) igrača u njihovom šesnaestercu?!
E tada se videlo kako će izgledati ova sezona ...

Kontras

pre 6 godina

A zasto sokirao? Zar moraju Zvezda i Partizan svaku da pobede? Hoce li Zvezda prestati da postoji ako ne osvoji?
Tvrdim da je za Zvezdu bolje da ne osvoji jer ce im se klub onda reorganizovati. Ovo im je mucenje.

Da je vise ovakvih neizvesnih utakmica nase prvenstvo bi bilo zanimljivije i gledanije i kvalitet fudbala bolji.

Jos nije gotovo iako je Partizan blize tituli. Ima jos da se igra, neka sada bar u ova tri poslednja kola prvenstva bude sve regularno i neka prsti od fudbala. Bar od zelje i neizvesnosti ako ne toliko od kvaliteta. Pa neka osvoji najbolji.

Kada prvenstvo bude osvojio ovaj Vozdovac, Radnicki Nis, Vojvodina ili neki tako manji klub tad ce nasem fudbalu svanuti.

Petar

pre 6 godina

(C.Z, 06. maj 2017 19:52)

Mislim da ovako objektivan komentar prvi put vidim na ovom portalu..bilo da se radi o navijacu jednog ili drugog tima..bravo majstore ziv mi bio 100 godina.

Pedja

pre 6 godina

Otkako se Ruiz oporavio Zvezda ima krizu igre i prima vise golova. Potpuno beskoristan igrac, ni sada nije uspeo sa 2 metra da ugura loptu u prazan gol. Dok ga je Milic menjao, igra je bila daleko brza, efikasnija, onda se Ruiz oporavio i Bozovic ga ekspresno vraca u prvi tim. Da li je moguce da ne vidi da nema pojma.

Labud

pre 6 godina

Milijaš parodija. Pa pogl. kako Voždovčani iz tri pasa u sprintu pređu pola terena. To je moderan fudbal. A ne ovo Grofovo.

I tako su guslali cele sezone. I da idu u LŠ kvalifikacije s takvim fudbalom?

Ne bi bilo u redu na više nivoa. Ne ubija Partizan lepotom ali ima efikasne Lea i Đurđevića i na konto njihovog kvaliteta i snage Tawambe može da uradi nešto.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Otkako se Ruiz oporavio Zvezda ima krizu igre i prima vise golova. Potpuno beskoristan igrac, ni sada nije uspeo sa 2 metra da ugura loptu u prazan gol. Dok ga je Milic menjao, igra je bila daleko brza, efikasnija, onda se Ruiz oporavio i Bozovic ga ekspresno vraca u prvi tim. Da li je moguce da ne vidi da nema pojma.
(Pedja, 06. maj 2017 17:52)

Ovi "poluproizvodi" koji igraju kod nas imaju klauzule da moraju svaku utakmicu biti u timu, zbog bonusa ili čega već.
Tako je bilo i sa nesretnim Moučeom pa sreća da su ga vratili odakle je došao, da se mi više ne mučimo gledajući njegove "majstorije".

ronaldinho

pre 6 godina

za sport je potreban zdrav duh i pozitivna energija ...a toga nema...svi koji trenutno vode sport imaju jako loshu karmu i tu uspeha nema...mozda to jednog dana neko shvati...duhovna sirotinja

Terza u ostavci

pre 6 godina

Ovo je bolje,da uprava napokon shvati da većina igrača nemoze da igra u Zvezdi.Svi stranci lagano iz Zvezde što dalje.
(Brat Kile, 6. maj 2017 21:18)

Samo što prvo ta uprava treba da shvati da ne može da upravlja. Za igrače ćemo lako.

goxi

pre 6 godina

Da li Zvezda danas oprasta od titule? Prica se da Vozdovac nece da pusti Zvezdu, i vec vodi 1-0. A ni omladinci Zvezde nece igrati Ligu sampiona sledece sezone, jer su danas izgubili u Pirotu.

koshke

pre 6 godina

da izvisimo za titulu pa Boze zdravlja da vidimo Bozovicu ledja!Zvezda koju je vodio Prosinecki i ova Bozoviceva su nebo i zemlja.Kod Prosineckog se znalo ko sta igra i sa mnogo skromnijem budzetom ekipa je bila odlicna a ovo sto forsira Bozovic vraca Zvezdu 5 godina u proslost

nemanja

pre 6 godina

Dokle vise Ruiz u prvoj postavi? Igraju ispod svakog nivoa, Petkovica ne vredi komentarisati. Ako izgubimo imaju pravo komsije da nas zezaju. Medjutim, ja bih samo voleo da izdvojim Plavsica, decko je daleko najbolji Zvezdin igrac, dribla, ubacuje, daje lopte u prostor, odlican tehnicar, i zaista cak i u ovom mecu, zasluzuje sve pohvale.

anonymous

pre 6 godina

Grofovo trenersko umece: Ruiz i Lukovic mu celu sezonu igraju u prvoj postavi, gubimo 2-0 od Vozdovca, jedini koji nesto pokusava i uspeva na terenu je Plavsic, i on ga vadi u 62. minutu?!?!?!? Pa da li si bre normalan? Od ovog trenutka vise nema moju podrsku, lazni Grofe odlazi!

20kinte

pre 6 godina

1. nemamo odbranu dve godine. Savo i Vule kao centralni i Ibanjez i Petko kao bekovi su mi izgledali kilavo. E da nam je sada ta 4 u liniji. Muka mi je od naše odbrane, ne znaju da reše pritisak na liniju celu sezonu. Anđelko ne može da bude prvi bek Zvezde, tačka. Grofov problem i neznanje još od prošle polusezone.
2. sredina ne zna i nema ideju. Celu polusezonu razigravamo Poletanovića, dečko nit je naš nit ima veze. Donald je naš najbolji fudbaler na sredini, u lošoj formi i letargičan iz neshvatljivih razloga kao i ceo tim cele sezone. Le Talek užas. Nemamo koncept, ideju.
3. Ruiz tuga od igrača, ne pamtim stranca sa toliko kredita u Zvezdi. Plavšić mora da igra desno u paru sa Petkom, inače je nevidljiv levo. Koji god špic da je, odsečen je.
4. U Zvezdi nema sistema i plana, sve je otaljavanje, i u sportskom i u upravnom sektoru.

Gore nabrojano je samo vrh ledenog brega problema koje imamo. Gubimo titulu, gotova priča.

donjimilanovac

pre 6 godina

Bozovicu jel mi gledamo istu utakmicu? Prevrsio je svaku meru zamenom Plavsica koji je danas bio ubedljivo najbolji igrac Zvezde. Sramota, zalosno. Nemam reci. Vozdovac nam odrzao lekciju fudbala. Ne zasluzujemo titulu sa trenerskom prevarom.

ivan

pre 6 godina

srbi,hravti,bosanci,slovenci,makedonci i balkanci sve boranije od liga zaboravih i crnogorce .ko je sta napravio.niko nista u zadnjih 10 godina.bruka a lige namjestene jedna do druge

koshke

pre 6 godina

Samo neka Ristic i Milosevic greju klupu a Andjelkovic i Milijas neka igraju ipak ce oni da se prodaju za fine parice.Ne volim Partizan ali to sto forsiraju mlade igrace iz svoje skole je za pohvalu a i vidi se kako deca izgaraju za tim iz kojeg su potekli a ne stranci.