Košarka 321

Subota, 08.04.2017.

08:52

Čović: Veče za opuštanje mrziteljima Zvezde

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je novinarima u Istanbulu da je prezadovoljan sezonom u Evroligi.

Èoviæ: Veèe za opuštanje mrziteljima Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

321 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 7 godina

Pa upravo Covic stalno insistira na toj tenziji, mrznji, jer mu odgovara da pliva i igra na kartu manipulacije i navijacke ostrascenosti. I ljudi se primaju, jedni i drugi, on za to vreme postaje nevinasce. Kao sto je i Vesicu zaboravljeno sta je radio, tako se i Covicu zaboravlja. Preko noci postaje lice morala. Ali to je Srbija, nazalost..

Ser Dzon

pre 7 godina

Da li sada vidite koliki je bio USPEH Partizana kada se plasirao na F 4 ?! Dule Vujošević ih je vodio vrhunski! Ogroman uspeh! Da nije bilo promašaja Teodosica i odbitka Childersa, Partizan bi igrao finale! A u produžetku za treće mesto gubi od sjajnog CSKA.
Ogroman uspeh. Treba da se udje u TOP 8 pa onda u TOP 4. Sada tek vidite koliko je teško da se dodje do toga! Sportski pozdrav.

Angmar

pre 7 godina

Mislim da je TOMPSON nasa buducnost!!Treba ga potpisati na jos min 2 godine,covek je pokidao odkad je dosao....i Voltersa isto na min 3 godine potpisati,odvalio je,pogotovo kad smo ostali bez Jovica,odlicno je vodio ekipu!isto tako oterati Rakicevica,Dobrica,Simanica,posto ne znaju nista a i sta imaju tek prosecno 19 godina...i Radanova poslati iz FMP gde je igra po 35 minuta ove sezone na kaljenje u KLS ligu,posto je prevazisao ABA ligu ...a onog Boldena iz FMP-a pustit u MEgu ili da ide gde hoce,posto je pokazao da ne zna nista!Odlicno smo ubacili mlae igrace u sistem,nakupili su se ove godine iskustvom i u ABA i u Evroligi!Klub odlicno funkcionise,nema duga iopste,i samo je nebo granica,a za sl.sezonu kad ja FINAl four evrolige u BGu ko zna kakvu ce zivuljku od tima da naprave!!!Tako da ovu sezonu smo pogodili sa strancima,razvili nase mlade igrace,imamo sigurno 3 igraca za prodaju gde ce klub prihodovati min 2 miliona ...Ma objasnili smo!!

Kastro@

pre 7 godina

samo kazem@
Samo broji nebitne pobede,Partizan je retko kada pobedio u Evropi.Ali zato ima trofeje za izvoz.Top -8 ne racunam u neki uspehPartizana a vama je to san.Vidis li sad ko je ko u kosarci.Vi ste u rangu sa
Fener,Efes,Bamberg,Uniks,Galata,Darusafaka ....
Barsa,Real ,CSKA,MAKABI,LIMOZ,PARTIZAN,a ti pogadjaj zasto niste sa velikanima

zzbz

pre 7 godina

Puna usta zvezde a radi se o fmp-u
(dingoslav zora lajf fejt, 08. april 2017 09:04)

800 i kusur pacenika poput tebe ti je dalo plus, to samo govori koliko ste jadni i koliko vas je ovaj covek unistio...

Sta to uradi Krcune?

pre 7 godina

Nisi u top 8, prodali ste samo Kalinica /hvala Zeljku/, i zaradili od balona u Areni, a tolika ulaganja?
Pozdrav Bodirogi, Duletu, Zeljku i Dudi

Павле

pre 7 godina

Прави политичар , уверава нас да је Топ 16 успех.У овој земљи је само финале успех, упамти то.Од када сте ти, Дуле Вујошевић и Ражнатовић почели да управљате кошарком све се проглашава за успех , млади играчи се као робље продају , вама пуни џепови и све Ок.Жељко Обрадовић је 1992 узео Куп шампиона са Партизаном без иједноиг странца , али су играли заиста најбољи , а не они које менаџери гурају , и за које траба да се талите.Синић ни једном нисмо повели нити изједначили.Најважнија утакмица сезоне а Гудурић игра као уплашени пионир , Дангубић покушава али то ни на шта не личи.А овде су проглашени за вундеркинде.Ни остатак екипе се није прославио али ова двојица морају да играју.Синић нисмо изгубили због одбране која је била добра , изгубили смо јер су наши играчи у нападу без креативност,дрскости , шута , срца, кад се креће у напад цела петрока се окреће ка Радоњићу да га пита шта се игра.Куку мајко , да ли би Кића,Праја , Ђорђевић и др.били играчи да су читали мисли тренара.Играчи су нам ушкопљени , технички на ужасно лошем нивоу, шутерски бледи , осим Дангубића , Џенкинса и Кузмића атлетски јадни.Па ти причај да је успех што си у Топ 16.Подсећаш на Дулета Вујошевића.Лице и наличје једне медаље.

Nebojsa

pre 7 godina

Lepo biti navijac C.Zvezde ona iza sebe ima jednu dobru sezonu u EL. Uspela je svaku ekipu osim Olimpijakosa da dobije bar po jednom .Ispustila plejof e tu krivicu snosi trener morao je da iskoristi sansu koja mu se nudila. Ne moze da se ceka da neko drugi progura moras sam to da uradis. Nisam zadovoljan strancima koji su dovedeni u toku sezone jer ako dovodimo strance to moraju da budu kvalitetni , a ne dovoditi igrace koji ce biti dobro placeni a terenu nista i mala minutaza . Znaci ako dovodis stranca on mora da ima mininum 25-30 minuta po utakmici , da nosi ekipu a ne da bude alternativa sa klupe to za mene je nezamislivo ili ih onda ne dovoditi .Sto se tice sledece sezone voleo bih da dodje do promene trenera na klupi Radonjic je dobar trener iskoristio je priliku vreme da i on pronadje novu sredinu . Dovesti trenera koji ce imati odresne ruke oko selekcije tima , a ne da nam tim sastavljaju neki menadzeri . Mora se davati veca sansa mladima u Aba ligi a C.Zvezda ima takve bisari da komotno mogu da dobijaju minutazu .To Radonjic nije radio i to je jedna od gresaka nije spremio i izveo na put bar jednog mladog igraca za narednu sezonu . Sve u svemu zadovoljan sam ovo EL sezonom i nadam se da ce se odbraniti trofeji iz Aba ligd i KLS .

Tegeltija Vladan

pre 7 godina

Zvezda se 2015 vratila na Mali kalemegdan.PIB onaj kojije imala ranije

[link]/
(APR, 8. april 2017 13:45) # Link komentara

Pa jel tebi tu sto sta jasno panteru ili sam sebi uskaces u usta. To ti sve vreme pricaju grobari a vi negirate.

DekiPeki

pre 7 godina

Kako uporedjujes ta dva sistema takmicenja ...ovde gde je dozvoljeno mnogo vise kalkulacija i mnogo vise utalmica sto dovodi i do vece sanse za oscilaciju forme ...pa ste tako uspeli da dobijete neke ekipe koje prosle sezone niste mogli ni da zamislite

PARTIZANOVA AKADEMSKA PUBLIKA

pre 7 godina

NEĆETE NIKADA BITI PRVACI EVROPE ,NITI VIDETI F4, ŠTO JE PARTIZAN IGRAO VIŠE PUTA ...F 8 SMO IGRALI GODINAMA .... NAPRED PARTIZAN GOSPODSKI KLUB !!!

smogovac iz Humske

pre 7 godina

Smogovci kada vide ovog odlepe , tačno znaju da im se sprema neka katastrofa.
Stalno pominjanje familije, stavlja ovog čoveka u ovakvo stanje. To je već lično .
Nastavice On da Vas gazi , zlopamtilo je staro to . Neće taj da se smiri dok Vas ne ugazi skroz .
Svi vide da ste nebitni ali ne On iznova Vas čačka, provocira , hrani se Vašim besom .

Alo Alo

pre 7 godina

@Pukovnik Vranic

Da se malo razumeš u net znao bi šta je lag. Da možeš da čitaš znao bi za Pravila b92. Da radis posao moda znao bi koje kom. da pustiš. I naravno, sa takvom (ne)inteligencijom ne bi prišao Humskoj

Cika Slave

pre 7 godina

Kad ce izvestaj o trovanju?
Zasto se mi zahvaljujemo premijeru, ako je Zvezda drzavni projekat?
Zasto je njima Idea sponzor, a ne nama ili Ciboni, kad smo iz iste zemlje?
Zasto niko nije demantovao premijera kad je rekao da dobijamo mnogo vise para od Zvezde, nego mu se jos zahvaljujemo?
Kada opet igramo nikad jacu LS sa velikanima Ludvizburgom, Sarloa, Juventusom?
Da li je Jovic potpisao za Barsu ili nije primio platu?
Ko je od domacih izdajnika i stranih placenika omogucio Zvezdi 16 pobeda u nikad slabijoj EL kad su trebali da imaju 1/29?
Zasto Arena nije nama profitabilna a Zvezdi jeste?
Da li je Dule nekog skoro udavio?
Kad cemo da gepekujemo nekog sudiju, mnogo su se opustili?
Da li Limoz moze do 8. mesta nika jace francuske lige?
Da li je Sarloa jaci 20% ili 30% od CSKA, Reala, Panate, Fenera?
Kad stizu plej, Kinzi i Pavlovic i kad se pali masina?
Ko kaze da smo se odrekli Franjovih crno belih boja?
Da li je Covic napravio dug u Partizanu, jer svi znaju da se za partizan igra iz ljubavi, ne za pare?
Koje izmislio laz da se Dulu duguje pola miliona, on je radio volonterski iz ciste ljubavi?
Napred cedevita, napred zagrebacka braco.

Grobarče

pre 7 godina

Ja sam ostavio ovde 200 komentara,nekako da utesim sebe,svestan toga da necu gledati partizan u evroligi ni sledece sezone...cetvrta za redom...kao da sam se naviko,jos godinu - dve i prebolecu.

dejo majstore

pre 7 godina

@realista
U pravu si. Trebali smo uzeti sve državne firme da budu naši sponzori a vi ako nemate para založite grb ili u niži rang. Malo da gledamo vas u slobodnom padu

piki

pre 7 godina

Koliko komentara, to je znak da si im nabio komplekse za sva vremena...Samo napred Čovke, još jači tim sledeće sezone,neka pate još više dok gledaju šampiona u Evroligi!

Samo kažem...

pre 7 godina

Dr Nebojša objasnio...
Nije ovo nikakav alibi, stvarno je ovo uspeh... da je neko na početku sezone ponudio da se u zadnjem kolu odlučuje o top 8, svi bi oberučke prihvatili...
a koliki je uspeh da objasnim grobarima...
Partizanovi rezultati u poslednjih 5 sezona u top 16 fazi (kada nisu igrali top 16 uzeo sam rezultate u top 24 koje je po kvalitetu klubova lakše od top 16) su 14 pobeda i 32 poraza...
Zvezda u ovoj sezoni ima 16 pobeda i 14 poraza...
Pametnom dosta...

Ja

pre 7 godina

Nemam ništa protiv Zvezde već protiv tebe,Terzića i vama sličnima koji su ušli u sport da se peru pa kad vas vidim zgade mi se i Zvezda i Partizan.

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Koliku ste količinu kompleksa ostavilu u komentarima pa to je novi rekord,sinoc 700 i do sad 300 ovde.Oborićete sajt grobari,opustite se,poslušajte doktora Čovića.I da,jedno je sigurno - za vas evrolige NEMA.To vas najvise i boli,pa ovde manifestujete posledice.Osudjeni ste na Vrapca,Pota i Koprivicu,taj kalibar igrača.Poz.

Anamneza jedne amnezije

pre 7 godina

Njemu je super.Prilepio naziv Zvezda preko FMP-a i prodaje pricu ovim apatridima bez kluba i skuplja kintu.Nesto kao Kinezi koji su pokupovali nekad jake firme Donnay,Diadora,Champions,Slazenger i sad koriste to ime a uvaljuju krs robu.A "kupci",bije ih nostalgija kupio Diadora patike iste kao one pre 20 godina,iako zna da ce se raspasti posle 2 meseca,A gazda troluje napravicemo bolje iduce godine trajace 3 meseca u inat mrziteljima.

mehanizam

pre 7 godina

Ko nas pominje? Niko se iz protivnickog tabora nije oglasio od odlaska maga. A ti malo malo pa podbadas i peckas. Drugo je to što pratiš ovakve forume pa pročitaš svašta. Ali tako ti je to, šale, peckanja toga će uvek biti. Pa šta grobari da kažu za Bobadilju i Nolana Smita? Stalno im to nabijamo na nos. Red je da nam i uzvrate. Većina ljudi voli zezati drugove na konto večitih rivala. Ne mrzi niko nikoga. Naravno ima par bolesnih sa obe strane koji lože narod. Ali oni su na sreću u manjini.

Pera Lozac

pre 7 godina

Mislim da je krajnje vreme da ovaj bivsi netalentovani junior Partizana prevazidje frustracije iz detinjstva i zaboravi na mrznju prema klubu koji mu je dao sansu da postane kosarkas. Sad sto on nije vredeo za ovu lepu i dinamicnu igru, pa nije za to kriv Partizan. On licno nije uspeo da progura svog sina u Zvezdu a sam se o svemu pitao. Na kraju je shvatio da mu je sin istog raskosnog talenta kao i tata i da moze da igra samo ispred zgrade u Zelezniku. Nasledno izgleda.

sss

pre 7 godina

Kakav spin. Umesto da se opere za neuspeh svog tima, koji je realno trebao da prodje u top 8, on prica o mrziteljima. Sto mi je poznat taj recept.

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Kazete neće Zvezda nidje,ulazimo opet u evroligu a vi? Gde cete vi ? U evroligu sigurno ne hahaha patnji vasoj nema kraja hahaha

miško

pre 7 godina

Prema broju komentara Čović je medijska ličnost broj jedan.Stariji grobari dobro znaju kakva je bila Miljanova i Džajina Zvezda .Ovaj prvi na jednoj tribini reče:Evo čujem kako partizanovci žestoko zvižde a zvezdaši još žešće aplaudiraju to znači da je Zvezda mnogo jaka.Čović i Jović i Gudurić.

agassi

pre 7 godina

Patetični komentari tipa poštujem Zvezdu mrzim ovog , ovo i ostali razlozi su za malu decu. Ne volimo se i to je to . Potpuno mi je razumljivo što uvek navijate protiv .
Sa bedom koja nas okružuje, sa ovih prostora može samo jedan da ide negde. Partizan je godinama uspešno zatvarao sebi priču, sada to radi neko drugi.
Dok je tako tenzije će biti ovakve .

Panterce

pre 7 godina

Molim sportsku redakciju b92 da zbog zdravlja nacije sto cesce spominje Covica.
@mladici borovi devojke jele

U pravu si. Srpski narod ne voli Covica i zato toliko frustracija.
A nick ...sta reci nego ahahaha

Parket

pre 7 godina

"Vratio bih se na oktobar. Sećate se šta su naši veliki prijatelji, barem u Srbiji, prognozirali. Govorili su da ćemo imati tri ili četiri pobede."

Uvek agresija Covica. Ma samo su u Srbiji pricali da ce Zvezda biti na dnu.. samo sto sam sopstvenim ocima video kvote na stranom sajtu bet365 ili bwin ili oba gde su Zalgiris i Zvezda vodili trku za zacelje. Koja paranoja i umisljena velicina..

Bravo Doktore

pre 7 godina

Covke oglasavaj se cesce.Da nervisras ove. Tek kada se oglasis pocinje lecenje.Ne spomenes KK History chanel a oni nagrnu iz svih misijih rupa.Napravio si im dar mar u zivotu.Unistio mladost

lol

pre 7 godina

Pokazite navijacima Partizana Covicevu sliku i sou moze da pocne. Buka iz porodilista nije nista u odnosu na ovo kmecanje. Jos ako Limoz ispadne iz francuske lige....

nz

pre 7 godina

Mržnja...nije to mržnja nego zadovoljstvo, mnogo ste poleteli pa na kraju ništa, morate da znate koji su vam dometi a to nije TOP 8 EL...a ti nastavi da nas mrziš, pokušavaš da staviš tačku na crno-beli svet, kolo sreće se okreće, opet ćete vi na dno.

APR

pre 7 godina

(dokaz je ugovor overen u sudu, 8. april 2017 11:27)

Zvezda se 2015 vratila na Mali kalemegdan.PIB onaj kojije imala ranije

http://kosarka.hotsport.rs/2015/07/08/povratak-otpisanih-ozivela-kk-crvena-zvezda-sa-malog-kalemegdana/

stevan

pre 7 godina

Ovaj zeli da nas podeli do kraja, uzasno los covek, mozda sa zadatkom. Navijac sam Partizana, gledao na stadionu Zvezdine mwdjunarodne utakmice, jos od Pizonove generacije. Sa partizanovom kapom. I tada je bilo i poneka tuca ili svadje medju nama alu se tada nismo mrzeli. Sada kod mladih gaje podelu i mrznju.

zoran

pre 7 godina

"Čović je istakao da je ovaj poraz lep dan za ljude koji mrze klub sa Malog Kalemegdana.." -


Koji kompleksi drmaju ovog coveka, to je strasno. Prva recenica njegovog izlaganja je NEGATIVNOST, to mnogo govori o njemu samom, a ne o nekim iluzornim mrziteljima Zvezde. Gospodine, ljudi u ovoj zemlji imaju mnogo, mnogo, precih izazova no sto je plasaman nekog kosarkaskog kluba u nekoj ligi. Mozda to decu do 15god. starosti interesuje, pa s eprepucavaju, ozbiljniji ljudi imaju malo vecih problema, a na kosarku gledaju kao zabavu u slobodno vreme.
Manje negativnosti, covek ste u ozbiljnim godinama.

Došlo je do kraja

pre 7 godina

- Sve otada, Tuđmanov kartaški partner Ivica Todorić smatra se njegovim nasljednikom na prijestolju „najsretnijeg Hrvata“, ovo čitam u hrvatskim novinama. Dakle, nema vrdanja, Tuđman nije osnovao Partizan ali jeste Todorića, vlasnika Idee, koja je juče bankrotirala i prešla u vlasništvo države Hrvatske. Tako će Čovićev klub biti hrvatski državni projekat. I šahovnica je crveno-bela.
(Simo, 8. april 2017 11:20)
Opa! Pravo u mozak! Da li ste još crveno-bela Idea?

Karaburac

pre 7 godina

Broj komentara govori u prilog ovome sto prica.
@Ivan

Broj komentara govori da Srbija ne voli ovog coveka ,ne voli fmp, da grobara ima ko mrava. Ne znas vise odakle nadiru.

lefthended

pre 7 godina

Čudna neka vremena došla...ranije si u komentarima na košarkaške vesti mogao da pročitaš pojmove kao odbrana, koraci, skokovi, zona, pik... sada čitam: PIB, pečat, matični broj, adresa, uppr... Dok sam se ja bavio ovim sportom ovih pojmova nije bilo...ali sve evoluira...

I feel frustration

pjer

pre 7 godina

Svaka čast Zvezdi na svemu učinjenom u EL ove godine iako sam navijač Partizana. Igrali su odlično i prevazisli kapacitete tima sa početka sezone. Mišljenja sam da su čak mogli još i bolje i da su to propustili u direktnim duelima sa Olimpijakosom i Darusafakom u Beogradu. Sa samo jednom pobedom iz te dve utakmice sada bi se plasirali medju osam najboljih i to bi bio realni scenario na osnovu svih igara ove sezone. Nije bilo realno očekivati prolazak dalje u posljednjem kolu na vrućem gostujućem terenu kakav je u Turskoj. Šteta i za povredu Jovica koju je obnovio u najgorem trenutku po svoj tim. U svakom slučaju uz par ozbiljnih pojačanja sledeće sezone i zadržavanja kostura tima od ove Zvezda ima objektivne šanse da napadne final four

Dragutinov sin

pre 7 godina

Zasto bi meni smetao fond za bilo ciju decu!Sta su deca kriva. Jedino ako su kriva sto su rodjena u istoj drzavi kao i JSD... po vas to zulja

Стара школа

pre 7 godina

Реалисто, лоше опонашаш хрватски говор, ијекавица ти је слаба, пишеш "да + презент" тамо где Хрвати имају инфинитив. Дакле, ниси Хрват, него навијач Партизана из Србије! Још један спин из исте кухиње!!!

realista

pre 7 godina

Стара школа

Ne mrzim nikoga, poštujem svakoga. Samo sam napisao činjenicu, a činjenica je da delijama ne smeta što na dresu nose ime kompanije koja je osnovala fondaciju pod imenom "fond za djecu poginulih hrvatskih branitelja". I to je Zvezdin glavni sponzor. I da moja nacionalnost je nevažna. I ijekavica je srpski govor.

Cika Slave

pre 7 godina

Najveci uspeh partizana ove sezone? Zadovoljstvo je gledati koliko ste nebitni. Mrzi me da citam komentare, jel Patrick pozvao na bojkot Idea marketa?

Bane ker

pre 7 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Burazengija, 8. april 2017 11:25)

POslednje tri sezone takmicenja EL su jaca ipo timovima i po broju utakmica od takmicenja kada je Partisan igrao F4.Kao kada bi sada uporedjivao Zvezdin Bari sa danasnjom LS

Rajko

pre 7 godina

to mržnja nego zadovoljstvo, mnogo ste poleteli pa na kraju ništa, morate da znate koji su vam dometi a to nije TOP 8 EL...a ti nastavi da nas mrziš, pokušavaš da staviš tačku na crno-beli svet, kolo sreće se okreće, opet ćete vi na dno.
(nz, 08. april 2017 13:26) Pa na kraju nista?16 pobjeda ,CSKA,Real,Barsa,Panata,Makabi 2 puta..samo Oly nismo dobili..ti si taj koji mrziš i kolo se orkrenulo,vi ste tu gdje treba da budete..vjerovatno ti je idol Dule Vujosevic.

lmaoo čisto onako

pre 7 godina

lmaooooo čuj ovog " dajte dokaz da je zvezda fmp " ! daj ti dokaz da nije, a da to nije saopštenje ili tako neka fantazija za teletabise

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

@kipo
Tipičan spin majstor morala , pljuvao si Zvezdu cele godine , navijao i za Kurtu i Murtu , ali Ti duboko u sebi misliš da znaš šta je "najveći rival " . A mržnju sam doktorirao kada Mag iz Rominga ima izjave za štampu.

realista

pre 7 godina

Idea je od sada čisto hrvatska tvrtka. Nemojte nasedat na budalaštine o tome kako je to sada rusko, Rusi su jedni od kreditora. Ovo je čista nacionalizacija od strane hrvatske države te kompanije. Nešto kao Podravka gde je država vlasnik. Ako Zvezda ubuduće bude nosila onaj natpis Idea, odnosno ako im Idea bude još uvek sponzor onda morate znati da pare dobivate od hrvatske države, odnosno da reklamirate Hrvatsku. To vam je otprilike kao da zvezdini košarkaši na svojim dresovima nose natpise HEP(hrvatska elektroprivreda) ili HRT (hrvatka radiotelevizija). Da se razumemo nisam nacionalista i nemam ništa protiv, ali to su fakti koje ova balavurdija koja se beči velikm srpstvom mora da razume.

Goran

pre 7 godina

Pretragom baze privrednog registra moze se doci do maticnog broja 07078048 cije je poslovno ime "Кошаркашки клуб ИЛР Железник". U rubrici statuti na sajtu APR-a kliknite na svaki ponaosob i videcete da su to zapravo statuti KK CZV. Cak i na poslednjem gde pise da je statut FMP-a jasno se vidi pecat KK CZV Telekom, tako da... ocigledno je... Dzaba vam novci...

cvarci i kavurma

pre 7 godina

Ovo mi lici ko vesti gde botovi lupaju pluseve ili minuse u zavisnosti ko se spominje u komentaru i u kom kontekstu... Elem, navijam za Zvezdu, ali nikada nisam navijao protiv Partizana-osim kad igra protiv Zvezde, ne bih mogao ni da se 'nateram' da navijam npr za Darusu da je igrala protiv Partizana, naravno iz vise razloga, ja sam srbin i zelim uspeh svakog srpskog kluba, zivim u BG-u i sve sto je u BG-u meni je bitno i vazno, a najvaznije je da ne zelim neuspeh bilo kom iz svoje zemlje... Ne znam kako se to zove-bes, jad, kriza svesti ili cista zloba, ali da vecina komentara bude od partizanovaca i od toga vecina puna mrznje je samo znak gde se kao drustvo nalazimo, ubi nas ona nasa izreka 'nek komsiji crkne krava''... Da li je moguce da se ne shvata da bez Zvezde ne bi bilo ni Partizana i obrnuto, da su dva kluba koja ne mogu jedno bez drugog, ali da treba da postoji sportska tolerancija, a zavist samo moze da steti i to prvenstveno onog ko je zavidan i besan na uspehe protivnickog kluba... Sreca moja pa oko mene moji zvezdasi ne mrze partizanovce i kad je Partizan bio dominantan godinama nikada mu nisam zeleo nista lose, navijao sam za Zvezdu i nadao se boljim danima i eto oni su dosli, ne vidim razlog za bes i ljutnju kod partizanovaca...

Limene trube duvaju

pre 7 godina

Za Zvezdu nisam nikad navijao,za Hemofarm,FMP ,Megu...tu i tamo.Sinoć sam navijao za autsajdera ali Turci su bili prejaki.Sudije su uspele da nas vrate na pristojnih -16 ali kineska nova godina je iza nas a kosarkaska zbilja ispred kao i Cedevita i tu se priča zavrsava .Mali ostaju mali i kad gube i kad dobijaju.

Dragutinov sin

pre 7 godina

Drage komsije male pa sto vama smeta sto je Hrvatska preuzela Agrokor (ako jeste mada mislim da su Rusi) pa to je vasa matica. Zagorje je njen deo

Ivan

pre 7 godina

Navijac sam zvezde i apsolutno razumem te grobare sto nisu navijali za nas...pa i ja nisam nikad navijao za partizan u evroligi u smislu da prodju dalje, desavalo se da na nekoj tekmi navijam za njih zbog borbenosti, zelje itd. ali da im zelim da odu na f4 ne. To je veliko rivalstvo i sta se uopste ljutis na njih? Imam bas dosta drugara partizanovaca i nijedan od njih ne navija za zvezdu, usijao mi se telefon sinoc od zezanja:) Tako da opusteno, to je normalno

Antidervis - vase je proslo

pre 7 godina

Covke je samo podvukao onu mrznu koju je Zvezdomrzac dervis iz Limzoa godinama usadjivao svojim podanicima.
Sad kad je nakaradni sistem u kome se Kina i Nigerija ponizavaju Srbiju da bi kvazivojniklub belezio uspehe otisao do djavola - Covke je samo rekao istinu - od svih silnih uspeha zivot im se sveo na mrznju prema nama.

A mi ponosni iz sve snage - briljantna sezona u Evroligi, Kup uzet, sad cemo jos malo da im nabijamo komplekse u finalu ABA, doduse, kroz Cedevitu, jer oni svoj klub nu finalu ABA vise nikad nece gledati, a onda, kao da to nije dovoljno, ide i KLS - ove godine ne izbegavaju sweep kao prosle.

realno

pre 7 godina

Koji bre mrzitelji, pa ja sam sttastveni partizanovac ali da navijem za turke?! To mozda ti i tebi slicni tako razmisljaju. Nego mislim da je drugi problem bio sinoc sa kojim i ti imas veze pa je sad zamena teza najbolje resenje... Ali da, najbolje je da se kaze mrzitelji zvezde mogu da odahnu, ti posebno o njima brineš. ...

ludinovinar

pre 7 godina

хахахаха А мало ми га жао.. :-( Завршићете ускоро ову превару звану КК Ц. Звезда, крај ће бити тужан.. ;-(

voodoo

pre 7 godina

Ovaj covek zaista ne ume da prestane, opet proziva nekog, opet navijacka prica, kao da ne postoji dovoljno mrznje i razdvajanja u nasem drustvu, ali ne svaka njegova izjava je ovog tipa, ako znas da ima mrzitelja, onda znas da ih ima na obe strane, ali trenutno od javnih licnosti i funkcionera klubova samo Covic i dalje daje ovakve izjave, pa potrudi se onda da budes covek koji ce svojim izjavama tu mrznju da smanji, a ne da podstice. U duelu Zvezda-Partizan ja navijam za Partizan, u evroligi ja sam naravno navijao za Zvezdu, sa drugarima koji navijaju za Zvezdu zajedno smo kritikovali i Vujosevica koji je preterivao i podrzavao mrznju, kao i Covica koji isto radi, medjutim Vujosevica vise nema u Partizanu, vec druga godina, a Covic ne prestaje i dalje sa istim tipom izjava, ne znam samo sa kim se vise svadja posto niko sa druge strane ne odgovara. Dok ono daje izjave iz svoje udobne fotelje zaludjeni klinci od mladji od 20 godina se bodu nozevima, biju u ime te Zvezde i Partizana, prave stetu na stadionima u hala i slicno, pritom jos svedoci smo da su i narko dileri nasli odlicnu grupaciju za svoje poslove, a to su te navijacke grupe, gde su ubacili i koriste taj haos, neusmerenu energiju te dece, politizovano drustvo da obavljaju svoj posao bez problema. Ovakve paranoicne izjave samo doprinose svemu tome.

Rale

pre 7 godina

Ne razumem zasto grobari toliko pene,pljuju i spinuju,pa sta je rekao Covic a da nije tacno?? Evo recite sta?? Pa svako kome nesto nije jasno,samo neka pogleda komentare nakon utakmice sinoc i videce to opustanje tih mrzitelja Zvezde,da to je definitivno bila noc za opustanje mrzitelja najboljeg srpskog kluba!!! Pogledajte samo slavlje i radost grobara koji vise mrze Zvezdu nego sto vole partizan i koji se vise raduju nasem neuspehu nego svom uspehu,pogledajte samo preko 500 komentara punih mrznje iako je Zvezda opet zavrsila EL sa pozitivnim skorom!! E to je ono sto njih boli! I Covic ih boli!!! E zato je sinoc bila njihova noc za opustanje,upravo to je Covic i rekao! I u cemu je onda problem?? Da li je nesto slagao? Ne. Samo istina,dragi moji,a i ona vas boli! Slavite grobari,opustajte de mrzitelji Zvezde,za vas poslednjih sezona nema puno radosti!!

John Stockton

pre 7 godina

Sa kime se ovaj svađa više? Izgleda ima nekog prijatelja, odnosno mrzitelja u glavi pa se s njim non stop prepire javno, drugog objašnjenja nema. Do pre dve sezone je imao izgovor da se raspravlja sa Duletom, sada više nema pokriće.

sinovac

pre 7 godina

Pa dobro grobari neka je fmp iz svega ovog i sta onda? Klub se opet zove Crvena Zvezda, a vi mozete da kukate samo...Nadam se da se sladite ovim sto nismo prosli! Vi pozitivan skor u grupnom delu niste mogli da ostvarite, al' ja necu da pljujem i da kazem niste nikad nista uradili, jer ste sa Saletom osvojili evroligu, pre 6 godina stigli na F4. Tako da slobodno mozete da pruzite ruku i kazete bravo Zvezdo za ovu sezonu u evroligi...Ovo je dobro za srpsku kosarka.

Grobelar

pre 7 godina

Moderatori, nadam se da ćete bar sada da objavite komentar jednog sportskog radnika, fudbalskog trenera, koji mnogo voli sport, koji poštuje svaki uspeh (jer zna koliko je teško doći do njega), ali koji ne podnosi prevarante koji mešetare našim sportom.
Da li si se dr. Nebojša ikada zapitao zbog čega neko "mrzi" tvoj klub? Možda zbog manipulacija kojima si CZ zamrzao, FMP preimenovao, preuzeo mesto, poništio silne dugove, odmrzao... koznaštasvene? Možda zbog toga što si se svim silama trudio da, uz pomoć bratije koja te je tu dovela, uništiš najuspešniji srpski KK? Možda zbog toga što si izjavljivao kako ćeš da staviš tačku na "crno-beli svet"? Možda zbog činjenice da si govorio kako će se u Srbiji bolje živeti kada tvoj klub bude šampion? Inače, niko ne mrzi ni Radonjića, ni igrače! Naprotiv, momci su bili izvanredni ove sezone i ovom prilikom, kao grobar, im čestitam na čak 16 pobeda u EL, kao i unapred na osvojenoj ABA ligi! Ali dok si ti na čelu tog kluba i dok se ne otkriju sve malverzacije koje si činio (za koje ćeš nadam se odgovarati nekog lepog dana) biće i onih koji će se radovati tuđim neuspesima!

Крејзи Норт

pre 7 godina

Замолио бих дежурне стручњаке да се ману прича у које се не разумеју!Човић смара са оваквим саопштењима али има право јер клуб трпи велике притиске(ван терена).Брат малог Алека није у клубу и то је кључни фактор проблема и притиска ван терена те бих замолио све стручњаке да прекину више са тим и не повезују Звезду са тим човеком.

П.С. Селфи навијачи,напуните Пионир у понедељак и уторак,да нема игла да падне а онда се видимо на Маракани против Борца.

Kipo

pre 7 godina

"Normalno više mrzim Partizan nego Covica" tipučna izjava dece kojima su političari poput Čovića ubrizgali mržnju prema najvećem rivalima i neisromišljenicima...

smogovac iz Humske

pre 7 godina

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj4itfb0JTTAhUE1RQKHdbKCJ4QFggYMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Fkosarka%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2015%26mm%3D07%26dd%3D08%26nav_id%3D1013421&usg=AFQjCNFgNL7qfQiDh9zNdfwPR3-HDqOSWA&sig2=f4f-87OpDnQQTRrzxJkBAg&bvm=bv.152180690,bs.2,d.d2s

Milos

pre 7 godina

Koliki kompleks, to je strašno... Čoveče, gledaj svoj klub i ne brini ni za kog drugog.
(Vitez Lukić od Lamburginija, 08. april 2017 09:18)

On moze da kaze sta hoce a ti ovim pokazujes kompleks i da te boli snaznoo

gpro

pre 7 godina

dokaz je ugovor overen u sudu, 08. april 2017 11:27)


Tvoja vest je iz 2011. Ajde sad malo proguglaj jer je od tada Zvezda vratila i grb i dugove

Opa djurdjo

pre 7 godina

Promasili ste sa pojacanjima (opet), i dalje iz stvarno ne znam kog razloga se trpe dangubic i mitrovic koji ne da ne napreduju nego nazaduju, sveli ste ekipu na jednog pleja i sa njim gurate 3 takmicenja, svi sto ga menjaju su dvojke i ono je pravo mucenje. Radonja iz tima izvukao maksimum i svaka cast za 16 pobeda, bice top 8 sledece godine.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

molim sportsku redakciju b92 da zbog zdravlja nacije što češće pominje čovića - grobarčići izbace nagomilane frustracije, a mi se, grešna nam duša, slatko nasmejemo njihovoj muci.

Bugarski grafolog

pre 7 godina

Dajte i jedan dokaz da Zvezda ne postoji i da je ovo FMP koji je igrao Evroligu, cekam grobare da dostave dokaze ili ce nastaviti da spinuju stvarnost hiljadu puta ponovljenim lazima?
(York, 08. april 2017 10:28)

Covic Nebojsa. Eto ti dokaz. Zadovoljan?

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Da li svi shvatate da Zvezda sa svim ovim rezultatima od države ima samo MTS sa 700.000 godišnje a partizan bez ikakvih rezultata ima NIS, MTS, Aerodrom i Komercijalnu banku za 2.2 miliona godišnje! Objasnite kako je to moguće? Aa da, uprava kk partizana potpisala podršku Vučiću, uprava Zvezde nije. Još jedan razlog zašto mi je drago što sam Zvezdaš i još jedan razlog za sramotu licemernih grobara. Kad bi Zvezda samo jedne godine dobila kao partizan prošetala bi se do F4 Evrolige a partizan bi se sa 700k borio za opstanak u ABA. To su činjenice a vi onda vidite za koji ćete klub da navijate.

Sumadin.

pre 7 godina

Ovaj covek neodoljivo podseca na AV svojim izjavama. A da stvar bude tuznija izgleda da ima i botove ( ne sumnjam da su mahom isti oni koji rade za sendvic) kojima je posao da komentarisu ovde. Jer ja ne mogu da verujem da neki zvezdas ( navijac kluba i ljubitelj kosarke) moze da veruje da Zvezda ima manji budzet od Partizana ove sezone. Te partizanu milioni te zvezdi hiljade i sl. Da li zaboravljate u kojoj zemlji zivimo samo kada je CZ u pitanju, u CZ je napokon sve cisto i transparentno?
Mozda je CZ i dobila manje para od drzavnih preduzeca ali sa druge strane Partizan ne sme niko da sponzorise od privatnih kompanija. jednostavno ce uci u probleme ako to urade, dok sa druge strane CZ ima gomilu priv. sponzora koji su dobri sa vlastima. Zasto zmuriti pred tim cinjenicama. Zvezda je svakako bolji tim poslednjih godina i volim da je gledam, sinoc sam navijao za klub iz grada u kome zivim.

Burazengija

pre 7 godina

I vi ste otisli na F4 u takmicenju sa duplo manje klubova i utakmica.Prva faza 6 timova.Ucinak 5:5.Druga faza cetiri tima.Ucinak 3;3.Sve same velicine od ekipa Lytas,Orlean,Lotomatica,Prokom..... Nikada niste otisli dalje sa pozitivnim skorom pobeda i poraza.Isli ste i sa dve pobede.
Sada se igra kao u NBA svaki drugi dan.Klubovi sa velikim budzetima.Legije stranaca

Od ovoliko komentara 90% pristigli od navijaca KK Mali budzet.Kako ih je Tegeltija ujeo i preneo zarazu.Srecom neprelazna bolest za koju leka nema
(Bane ker, 08. april 2017 10:43)

Pa kada je tako lako bilo otici na F4 u starom formatu ko vas je u tome sprecavao prosle i predprosle godine ? Ko je sprecavao Efes,Galatu,Bamberg,Zalgiris,Unikahu,Valensiju... ! Kako to da niko od ovih klubova nije nikada otiso na F4,a Partizan ih po starim formatima ima 4 ? Bitno je na kraju otici ! Italijani su u fudbalu postali prvaci sveta,a da su jedva prosli grupu.Portugal je postao prvak evrope bez ijedne dobijene utakmice u regularnom delu ! Postoji nesto sto se zove racunica.Postoji nesto sto se zove matematika.Negde igras,negde odmaras i ostvaris cilj ! Sta vam znace 16 pobeda kad ste ispali.Da ste bili takmicari sada bi igrali u 8 !

JA

pre 7 godina

Tačno je, evo ja sam sinoć uživao što su veliki vođa i Covic bili uplakani. Uživao sam. Obriši suze mala moja.....
A sve zbog načina kako ste uništili jednog velikana košarke.

lilly alen

pre 7 godina

Ne tišti derviše poreklo, PIB, adresa,maticni broj, vec to sto su postali potpuno nebitni, tako da braco pustite ih nek se isprazne!

Pedja

pre 7 godina

Zvezda je za nekoliko sezona uspela da ostvari vise pobeda u evroligi nego Partizan za sve one godine kada je cela drzava sponzorisala Partizan i kada se govorilo kako treba vremena da se pobedjuju najjaci u Evropi, da to nije lako i da je uspeh samo igranje evrolige. I za sve te godine Partizan nikada nije imao pozitivan skor na kraju takmicenja. Kad god bi prosli dalje, to je bilo sa negativnim skorom. Zahvaljujuci Zvezdi ljubitelji kosarke u Srbiji su mogli da vide kako je to moguce, kako ne treba decenija da bi se pobedjivali veliki klubovi. Sa najskromnijim budzetom dosli su do 16 pobeda, a verovatno bi i vise da je Jovic mogao da igra. Sada ostaje samo da se Partizan pobratimi sa turskim timovima, jer su za njih najvise navijali ove sezone.

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

Iako ovog čoveka ne podnosim , samo cvilenje komšija kad god nešto kaže je neprocenljivo. Drma im kavez već 3-4 god opasno. Da je stavio tačku jeste. Videćemo za par god da li će da iskoristi dominaciju koju je stvorio , za sada ide u dobrom pravcu. Kad god oni nekog pljuju prosto znaš da stvari idu kako treba.
Normalno više mrzim Partizan nego Covica , to je potpuno legitimno bar ovde po komentarima sa druge strane .

018

pre 7 godina

Partizan sada od drzave moze da dobije i 5 miliona.To je sve dzaba kada vise od polovine tih para ode na vracanje toj istoj drzavi.To se u narodu zove tante za kukuriku.

lol

pre 7 godina

Realmno gledano i mereci po radosti u komentarima jucerasnji poraz Zvezde od Turaka je najveci uspeh KK Partizan u poslednje 4 sezone. Vise su se obradovali pobedi Darusafake nego nekoj njihovoj epskoj pobedi u poslednjoj sekundi protiv MZTa. Cestitamo :)

muamua

pre 7 godina

@york
dovoljan dokaz ti je aba liga posle uppr nestao je dugogodisnji ucesnik aba lige fmp koji je te godine bio 6ili 7 zvezda medju poslednjima...

Saca

pre 7 godina

On je zadovoljan, prodaje maglu, pun je para jos kada udomi 2-3 igraca zadovoljstvo ce preci i na njega. Sto kukate da vam drzava ne daje pare kada i ne treba, vi ste privatni klub, to morate da shvatite jednom.

Darušafaka je nebitna, ovo je glavna vest

pre 7 godina

Agrokor Idea riknula! Od danas je u vlasništvu države Hrvatske! Todorić predao svu imovinu u ruke države, jer ima neverovatne dugove od sedam milijardi evra. Da li ćete i dalje biti Idea, hrvatski državni projekat?

.

pre 7 godina

nisam fan ni jugoslovenskog sd ni czt/fmp ali smesno je da nekog optuzujes da ima komplekse a ti si taj koji njega ne vadi iz usta... izgleda da su godine dominacije ostavile velike ožiljke, dule koji jeste da je kao čovek 0 ali veliki trener se pominje od strane novokomponovanih fanova kk cz svuda pa tamo i gde vest nema veze s njim.
Nisam iz bg i ne volim ni jednog od komunistickih titovih blizanaca ali ovo su činjenice.

gpro

pre 7 godina

,,Partizan je dugo godina bio evroligaš. Pred početak sezone pitali su nas da učestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali. Međutim, kasnije su promenili odluku i želimo im mnogo uspeha u Fibinoj ligi ove i u narednim sezonama."

"Nadamo se da će u narednim godinama imati uspeha u FIBA takmičenjima”, rekao je Bartomeu za Radio televiziju Srbije. 


Komsije, nema preskakanja razreda!

Beli65

pre 7 godina

Sa NISom i MTS om je bas stavio tacku...
(Dexim, 08. april 2017 10:04)
stavio je tacku na vase titule i pehare kojih nema vec trecu sezonu za redom i nece ih biti bar jos toliko a ako bog da i duze

Simo

pre 7 godina

- Sve otada, Tuđmanov kartaški partner Ivica Todorić smatra se njegovim nasljednikom na prijestolju „najsretnijeg Hrvata“, ovo čitam u hrvatskim novinama. Dakle, nema vrdanja, Tuđman nije osnovao Partizan ali jeste Todorića, vlasnika Idee, koja je juče bankrotirala i prešla u vlasništvo države Hrvatske. Tako će Čovićev klub biti hrvatski državni projekat. I šahovnica je crveno-bela.

MarcoPolo

pre 7 godina

slušaj ti,zvezda ponos srbije...ajde ako si toliko pametan,reci ti meni gde je dug od skoro 15-ak miliona? nestalo preko noći...sa samo 700 hiljada o kojima ti pričaš? mora da si neki klinac od 12,13 godina,pa ti je oprošteno...

lex speciallis

pre 7 godina

Što mi poznat rečnik...Evo nema DV u srpskoj košarcki već dve godine, ko podiže tenzziju, imam drugare Zvedaše koji ovog čoveka ne podnose iz više razloga...a "samo" jedan od njih su pare sa KiM, sumnja u pozadinu ubistva premijera, ...a najteže im pada to što je, ne bitno kakavim sredsvima i na koji način-brisanje duga i itd... prisvojio CZV, to kažu moji prijatelji normalni, realni Zvedaši s kojima neretko imama zdrava prepucavanja oko ova dva kluba, mada u psolednje vreme i ne jer se sve svelo na kako ON kaže.

Dejan CZ

pre 7 godina

Kakva najezda komaraca iz komsiluka cim se Covke pojavi...au ala boli tacka na crno beli svet...Sta ce kad su sve vesti o njihovom klubu posle 2 aprila u rubrici Bulevar...Naravno sad svom snagom overiti EL opet...a potom ugaziti jos jedared u srpskoj ligi kmecavce jer nasem klubu koji potice iz Srbije ipak ta titula ima posebnu vrednost pa makar i simbolicna bila sa aspekta rezultatskog znacaja...a i opet staviti do znanja malima gde im je mesto...Treba hijerarhiju i disciplinu uvek kontrolisati i sprovoditi.

Muftija delija

pre 7 godina

B92:12.08.2011,pa kaze,FMP postaje CZV!lako se da proveriti!Ovo vam je klasican covicev manir,koji je naucio od slobe,usavrsio sa dos-om,u punom kapacitetu primenjuje sa sns-om.

Alek

pre 7 godina

Nemoj da se kriješ iza Zvezde kao ovaj iza naroda!!! Evo sad vidimo i ne voli ga baš "sav" narod. "Sredio" je Jug ali studente ne može!!!

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Covic sve vise zvuci kao "jedan ministar" koji je povezao neka lica sa nekim mestima, a neka mesta sa nekim dogadjajima. Te neki trener iz Nemacke, te neki neprijatelji...
A sto je nekome oprosteno 16 miliona evra kroz politicki UPPR, ili sto neko ima 2 svoja kluba u istoj ligi, ili sto se nekome ne daje, a nekome organizuje F4 u nekom gradu...mogao bih do sutra ovako.
Sta si mu to uradio Dusane Vujosevicu?!

muamua

pre 7 godina

@bane ker i sta kazes nikad nismo otisli sa pozitivnim skorom...pa kako smo onda otisli na final 4nekoliko puta??? pogledaj malo bolje istoriju evrolige pa ces videti

Dragan Mitic

pre 7 godina

Koliko iskompleksiranih grobara na jednom mestu! Samo vi trabunjajte FMP ,FMP !!! Ovo je Zvezda i to nasa Zvezda ,a vi ste zbog vase zlobe tu i gde pripadate! A sto se tice Covica uradio je sjajan posao, samo napred imas nasu podrsku!

dokaz je ugovor overen u sudu

pre 7 godina

Dajte i jedan dokaz da Zvezda ne postoji i da je ovo FMP koji je igrao Evroligu, cekam grobare da dostave dokaze ili ce nastaviti da spinuju stvarnost hiljadu puta ponovljenim lazima?
(York, 8. april 2017 10:28)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=12&nav_id=531581

Poslovno tehnicka saradnja FMP I Crvene Zvezde je ostvarena 2011 godine u cilju stabilizacije KK Crvena Zvezda. U tom sporazumu dva kluba, cilj je da se Zvezda finansijski stabilizuje. Ugovor je potpisan na 5 godina. U tih 5 godina Zvezda proglasava stecaj na pocetku i taj dug od 15 miliona eura se smanjuje na nekih 700-800 hiljada evra ... Fmp menja svoje ime u Crvena Zvezda Telekom. Zvezda dozvoljava koriscenje svog brenda zarad sticanja finansijske dobiti i stabilizacije kluba. Sve sto osvoji Crvena Zvezda Telekom, svaki trofej, ide Crvenoj Zvezdi. Svi uspesi u evro takmicenjima, igraci CZ Telekom se pripisuje KK Crvena zvezda. FMP za ovih 5 godina poslovanja sa Zvezdom dobija finansijsku dobit, duzni su placati Zvezdin dug, koriscenje Zvezdinog imena ...

realno

pre 7 godina

I nije ti neki uspeh.Cetiri kluba je unisteno da bi ste se vi spasili.Radnicki KG,Partizan,Hemofarm i Vojvodina.Za uzvrat sam ocekivao osvajanje Evrolige ovako nista.

Jel sad jasnije ?

pre 7 godina

Dajte jedan dokaz da ovo nije zvezda nego fmp.
@ York

Ukucaj u google konferenciju za stampu ovog gospodina iz 2011 on ce ti sve kazati. Ne moras grobarima nista da verujes.

Bane

pre 7 godina

(cobisd, 8. april 2017 09:12)

Od toga se živi da komšiji crnke krava. Nemogu oni u potpunosti da uživaju u svom uspehu dok malo ne pecnu rivala kako bi se osećali moćno.

Čović nije podržao Vučića, Peković jeste

pre 7 godina

Grobari vratićete se brzo u te vaše rupe iz kojih ste na krato izašli. Vučić vam dao 2.2 miliona a vi ispali sramno iz svih takmičenja dok Zvezda sa 700k od države imala bolji skor u EL nego vi ikada i bori se za novu. A ova vaša histerija na pomen Čovića pokazuje kakve vam je traume naneo i baš mi je drago. Džabe ste toliko podržavali Vučića i džaba vam toliki milioni kad imate kompleks od Zvezde od svog rođenja.

Nikad kao Bane...

pre 7 godina

Otisao Vujosevic koji je sirio mrznju i od tada smo se naslusali korektnih, prijateljskih i sportskih izjava doktora iz Zeleznika. Hvala sto ste ucinili zivot u Srbiji boljim i lepsim.

ZVEZDAS ne delija

pre 7 godina

Kadinjaca nismo vam mi oterali Duleta to su uradili ljudi iz tvog kluba na skupstini. Nismo vam mi doveli Pekovica to ste vi uradili na skupstini. Nismo mi izneli koliko dugujete Dulu to je on uradio. Nismo mi napisali pismo upozorenja ako ne dobijem pare tuzim vas na kraju sezone to je Dulo napisao. . .

duledudule

pre 7 godina

sta je grobari.dobili ste i vi nekuli virus a?pricate o neuspehu,celu sezonu navijate za fenere,galate,pao i ostale.neuspeh?16-14?savrsena sezona u evroligi.plus kraj u pravo vreme.bez mucenja protiv reala.da se zgazi cedevita.da se sledece godine opet ne cuje u hali i feel devotion.da placete i dalje.da navijate za vasu bracu turke i ostale.i naravno da imate puno srece u ligi sampiona,a mozete da probate i evrokup,mada ce to biti za vas nba...

Bane

pre 7 godina

(York, 8. april 2017 10:28)

Dokaza imaš koliko hoćeš pun je interenet. E sad to što se ti time nemožeš da pomiriš za to ti milion dokaza neće pomoći. Mislim da u Srbiji ne postoji niti jedan izvorni klub sve do jednog su neki franksenštajni.

Webber

pre 7 godina

Niko ovde ne mrzi Zvezdu, naprotiv...Zvezdi zelim da se sto pre aktivira kosarkaska sekcija koja je ugasena i da se klub ponovo vrati na stare staze. Ovde je problem tvog privatnog kluba iz zeleznika koji je uzurpirao grb i ime nekada slavnog kluba. Cak to i nije najveci probelm, jos veci problem je to sto se iz BUDZETA, dakle od novca gradjana Srbije finansira taj isti tvoj privatni instant klub. I zato, ne da sam uzivao sinoc...nego ti ne mogu objasniti, a tek cu uzivati kad vas i cedevita izbaci, jer su realno kvalitetniji od vas.
(Nece ona NIDJE!, 08. april 2017 09:59)

Laz laz i jos lazi i nije vas sramota da toliko lazete. Zvezda nije ugasena na tvoju veeeeliku zalost... Neces uzivati u izbacivanju od Cedevite. Dzaba se nadas.

Webber

pre 7 godina

Samo ti sebe lazi da zvezda vise ne postoji mozda vam to pomogne da izlecite svoje frustracije i komplekse od propale sezone. 
(Kosjan, 08. april 2017 09:38) 

Pa pravno KK C.Zvezda ne postoji..e sad sto je u Srbiji svasta moguce to je druga prica.
(Petar, 08. april 2017 10:06)

Pravno KK Crvena zvezda postoji ako imate dokaze da ne postoji prinosite dokaze imate eto APR pa nam posaljite link. Do tada mozete da lazete samo fanove Tegeltije i Vujosevica..

Najbolja je Vojvodjanska domacica koja lepi prste

pre 7 godina

Preterujes majstore, celu drzavu ste sveli na mrznju i hranite se njom sta ja kao covek koji navija za Partizan imam od toga sto je Zvezda ispala nista isto i navijacima Zvezde je mnogo bolje sto je Partizan ispao nevalja vam posao mrznja nikome dobro nije donela

Kadinjača

pre 7 godina

Niste mogli da budete bolji od Partizana na terenu pa ste nam preoteli sve sponzore, blokirali račun, oterali upravu i najuspešnijeg trenera, postavili za predsednika marionetu, pa vam opet ne ide. Zvezdu nikad nisam mrzeo, samo nabudženi FMP sa državnim bankomatom i nastaviću dok nam ne vratite grobarsku upravu i Duleta Dulenceta Duška Vujoševića!

York

pre 7 godina

Dajte i jedan dokaz da Zvezda ne postoji i da je ovo FMP koji je igrao Evroligu, cekam grobare da dostave dokaze ili ce nastaviti da spinuju stvarnost hiljadu puta ponovljenim lazima?

Dexim

pre 7 godina

Covicu brate moj bitno da si ti stavio tacku na crno beli svet, sve ostalo je nebitno! 
(Kolecz, 08. april 2017 09:14) 

Da...ON je stavio tačku...
(ja, 08. april 2017 09:41)

Sa NISom i MTS om je bas stavio tacku...

ulicni setac

pre 7 godina

KK.CRVENA ZVEZDA M.KALEMEGDAN 2 redovan petogodisnji ucesnik E.LIGE psi laju vetar nosi karavani prolaze . . . Gospodo Zvezdasi uzivajmo u bespomocnom pljuvanju komsije malog! Pomozimo nasim herojima i nasem Dejanu Radonjicu da nam obezbede jos godinu dana radosti u E. Ligi...

djuro

pre 7 godina

@Pitaj Duleta da ti prica kako je na f4.
(Bajo 021, 08. april 2017 10:42)


nema potrebe.. on će se i dalje za f4 boriti, a vjerovatno i učestvovati, a Dule i JSD nikad, nikad više... šmrc!

rejnald

pre 7 godina

Pa po komentarima koje ostavljaju grobari i njihovoj masovnosti ocigledno je da je gospodin Nebojisa Covic(spasilac srpske kosarke)bio upravu, oni i javno priznaju da vise vole turske klubove,svoju bracu zagrepcane da pobijede u finalu ABA lige,javljali su se i njihovi treneri Dulo koji se javno u njegovom stilu,, ne raduje uspesima Zvezde" i cuveni Zoc i njegova blamaza posle poraza Fenjera,mnogo je ta mrznja ocigledna!!!...Pa grobari moracete da se naviknete da sledecih 5 sezona gledate Zvezdu kao prvaka Srbije,osvajaca Aba lige i Kupa, i najverovatnije jos +5 jer ce se poklopiti sa mandatom vladavine predsednika Srbije,velikog zvezdasa i naravno nema ljutnje jer dok su vasi ,,zuti" vladali vi ste osvajali 13 titula za redom...E sad je red na nas da napravimo takav niz, jos samo 10ak godina se strpite,pa mozda u tom periodu osvoite po neki Kup:)

Petar

pre 7 godina

Samo ti sebe lazi da zvezda vise ne postoji mozda vam to pomogne da izlecite svoje frustracije i komplekse od propale sezone.
(Kosjan, 08. april 2017 09:38)

Pa pravno KK C.Zvezda ne postoji..e sad sto je u Srbiji svasta moguce to je druga prica.

Istina

pre 7 godina

E moj Covicu, neprestano trazis sukob i alibi za svoje postupke. Ne mrzim CZ, jos manje tvoj FMP, ali to sto si uradio Partizanu sa svojim AV AV drugarima ti nikada necu oprostiti.
(Bili Bin, 08. april 2017 09:53)

Vi mrzite zvezdu a ne fmp, jer to laganje kako je ovo fmp je samo vasa hiljadu ponovljena laz.

Pitanje

pre 7 godina

Veliki uspeh srpskog kluba.S obzirom da je Partizan u krizi, a Zvezda ugasena ovo je sjajno predstavljanje nase kosarke.
(Mrgud, 08. april 2017 09:57)

Jel vam bude lakse kada sebe lazete da je zvezda ugasena a nemate ni jedan validan dokaz za to?

srpche

pre 7 godina

Navijam za Partizan ali sam sinoc bip svim srcem uz NAŠ klub. A sta sada tadi Covic? Nije to moj ni tvoj ni tvoje porodice klub vec svih nas koji zivimo ovde i volimo sport. Mogu da razumem sve ali posle izgubljene EL utakmice prozivati neke domace izdajnike....e to je stvarno dno. Volim Partizan ali Zvezdo svaka cast za sve postignuto ove godine. Radovao sam se svakoj pobedi protiv evropskih velikana jer ipak smo MI (Covicu) zemlja kosarke a ne ti. Zvezdo zelim ti uspeh u ABA finalu i da se otarasis ovog coveka. A svim Partizanovcima porucujem da se stide ako budu navijali za Cedevitu.

delija von brdo

pre 7 godina

Dr.Covicu sta uradi ovim navijacima KK History chanel.Unistio si im mladost. Vidi koliko komentara. Jedinu radost u zivotu si im napravio kada navijaju za turke,spance, grke, hrvate,makedonce, bosance i jos kada Zvezda izgubi.A Zvezda od 66 odigranih utakmica izgubila samo 16 puta..Kakvu im frustraciju nabijas cim se oglasis.Jos im smeta Vucic a zaboravljaju Pekovic "Hvala premijeru"

Bozza

pre 7 godina

Ko ti drma konzervu, Duleta su braća Vučić oterali, jer je jedini imao hrabrosti da ih otvoreno i javno kritikuje, a ovaj se i dalje svađa sa samim sobom!

Kanjoshhh

pre 7 godina

Da je to ona originalna Zvezda,možda bi mi i blo žao zbog poraza. Ovako, milo mi je zbog neuspeha tvog lažnog kluba. "Neće ona niđe. " Pozdrav iskrenim Zvezdašima.

Bane ker

pre 7 godina

Sva sreca pa si otisao na f4 Covicu...
Nikada ali nikada neces ostvariti uspeh sa FMP om
(Sta ja znam, 8. april 2017 09:53)

I vi ste otisli na F4 u takmicenju sa duplo manje klubova i utakmica.Prva faza 6 timova.Ucinak 5:5.Druga faza cetiri tima.Ucinak 3;3.Sve same velicine od ekipa Lytas,Orlean,Lotomatica,Prokom..... Nikada niste otisli dalje sa pozitivnim skorom pobeda i poraza.Isli ste i sa dve pobede.
Sada se igra kao u NBA svaki drugi dan.Klubovi sa velikim budzetima.Legije stranaca

Od ovoliko komentara 90% pristigli od navijaca KK Mali budzet.Kako ih je Tegeltija ujeo i preneo zarazu.Srecom neprelazna bolest za koju leka nema

Bagg

pre 7 godina

Pričati o sportskim rezultatima bez priče o uslovima koji su do njih doveli je isto što i kontroverznog biznismena ne pitati za prvi milion evra.

Dexim

pre 7 godina

Covic je pogodio u zivac grobare Vujosevica prvenstveno i to istinom, cele sezone su otvoreno navijali protiv Zvezde u svakom mecu, Sama cinjenica da svi do jednog govore kako Zvezda ne postoji govori o zelji njihovoj tihoj patnji. Vujosevic otvoreno govori kako mu nije drago zbog uspeha Zvezde, i sto vas cudi Covicev komentar? Onog kvazi novinara sa male lokalne televizije da ne spominjem.Tako i Nikolic spominje neke koji su se radovali izbacivanju Partizana a oni upravo se najvise veselili izbacivanju zvezde 2014

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 7 godina

Hvala Čovicu što si nas doveo do toga da je najveći uspeh "institucije" kada Zvezda izgubi u Evroligi,trofejima se izgleda više ni ne nadaju.

srbin

pre 7 godina

Grobariii jel nas cujeteeee...?.sta se bre javljaju grobari pa prepoznali se u izjavi i sad pisu komentare...aj palite u fiba ligu sampiona i igrajte se tamo i tisina da vas ne cujem vise...Zvezda Zvezda Zvezda oOOOOOOoooooOOOooooo...!!!

Iskreni Zvezdaš

pre 7 godina

Da je to ona originalna Zvezda,možda bi mi i blo žao zbog poraza. Ovako, milo mi je zbog neuspeha tvog lažnog kluba. "Neće ona niđe. " Pozdrav iskrenim Zvezdašima.
(Kanjoshhh, 08. april 2017 10)

Ovo je ta ona originalna zvezda , sta pozdravljas iskrene zvezdase? Pa pravi iskreni zvezdas se gadi tvog komentara.

vladek

pre 7 godina

Pre nego sto krenete da baljezgate,uspeh Partizana 1992 god,je jedan od najvecih podviga u istoriji sporta,jer Partizan zbog rata na ovim prostorima,nije igrao u Bg uopste,sto vise niko nije nikada ponovio.Drugo,vi ste osvojili 91 god,pre slucaja Bosman,tada su samo tri stranca mogla da igraju u bilo kom timu.Na sta bi licio PSG,Man city,Real sa samo tri stranca danas? Covic se pere sada,jer je dobio neogranicena sredstva,jeste suma tacna,ali dajete pare igracima na ruke,jer vam se moze.Finansijska inspekcija vam nece banuti na vrata

BgRedOrBlack

pre 7 godina

"Veče za opuštanje mrziteljima Zvezde"... sam naslov pokazuje mrznju koju sam zeli da širi kao "osoba",umesto SAMO "Čestitam kosarkasima na dobroj sezoni"....
"Život je jednostavno takav da u pojedinim trenucima ne možete da sami svoju sudbinu izvedete kako ste zamislili. " - naravno da je bilo trenutaka da izvedete svoje zamisli ,mozda su bas Grci krivi sto vas nisu pustili za prolaz,krivite njih ! I veciti krivac sudija ,pa osteti li taj sudija nekada i druge ??? Sve cestitke ,max od ove sezone ...

Vlajzi

pre 7 godina

Hhahahahaham, koliko se on ubacio da su nesto bitno.
Srce, jedva primecujem da postojite.
Cuj da mrzim njegov FMP/Zvezdu! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sta li ce sledece da izjavi: da su veci klub od Partizana?!?
Covke kralj, majke mi!!!

miki

pre 7 godina

Ispricacu vam koliko mrznja moze biiti jaka. Stojim u redu u posti, a jedan grobar osuo paljbu po Zvezdi pa cak tvrdi da Zvezda vise placa juniore nego Partizan svoje Amerikance. Malo im 13 titula za redom, naravno "posteno" osvojenih, pa bi valjda hteli jos bar 313. Sto se Zvezde tice molim najvatrenije navijace da pomognu protiv Cedevite, jer je Covic vec najavio u ovom intervjuu da ce u tom slucaju napraviti ekipu koja bi se borila za final4. Iako ste me ponekad ljutili slabom igrom, ipak bravo Zvezdo, bravo Covicu.

complex boys

pre 7 godina

Sa bezmalo 6mil budzeta je moralo vise.Razlika izmedju budzeta Daske i KkCz je 3-4 puta,Tacno onoliko kolika je razlika izmedju KKP i KKCZ,pa je jasno koliko je novac bitan.
Trositi ga bahato kao cz u zemlji dembeliji na Tompsone ,Mekele ,Sofoklise... kititi se sa tolikim parama pobedama na siromasnom jadranu je u najmanju ruku jadno.
Par pobeda u januaru kad se forma obara price ,ma koji f4 ,osvajamo to sigurno...itd.
Eee moji rodjaci ,hrkljus kosarka sa tabadzijama je kratkog roka.
(Evo banke, 8. april 2017 09:11)

Mnogo pametnije je trošiti novac na Robinsone, Hečere, Gordone, Vrapce i ostale učesnike Lige Šampinjona.

Todoriću, Todoriću, pokislo toi perje

pre 7 godina

"Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas u 10.00 časova sastanak sa predstavnicima dobavljača kompanije Merkator S, koja je deo koncerna Agrokor", tu je i Idea.

grobar-bn

pre 7 godina

grobar sam, pratim kosarku. ne vidim smisao da u trenutku kada CZV dozivljava najlepse momente istorije predsednik kluba govori da je poraz godio onima koji mrze klub. u januaru sam drugarima navijacima zvezde ponavljao da su one pobede veliki uspeh i da trebaju biti ponosni. gorak utisak stvara to sto su se razocarali mnogo svi a nemaju razloga. u kosarci gde je velika razlika u budzetima svaka pobeda tima koji ima mali evroligaski budzet treba da se slavi. problem je sto se zvezdina publika podigla i pocela da ocekuje pobede, otud i razocarenje. predsednik evroligaskog kluba se bavi lokalnim negativnim pitanjima u neprimerenom trenutku.

samovasgledam

pre 7 godina

Po komentarima vidi se koliko je Čović u pravu.
Radujte se mrzitelji, još samo par dana a onda idu nove pobede i titule za Crvenu Zvezdu!!

Ogilo

pre 7 godina

Ne razumem potrebu coveka da non stop trazi nekoga sa kim bi se prepucavao sa saopstenjima. Ranije je Dule Vujosevic bio "taj problem", a ja se pitam ko je sad... Realno Zvezda je napravila veliki uspeh mada je mogla vise i trebalo bi da analizira zasto je to tako i zasto u timu ima samo jednog pleja (Jovica). Dokle god nas ovaki politicari "truju" nema nama zdravog sporta i napretka...

kragujevac

pre 7 godina

Puko agrokor i sidjoste ispod crte, limeni.
Zvezda je institucija za tebe i av a, i čak i ja grobar od rodjenja zelim takvu zvezdu ociscenu od vas koji ganjate interese novcane.
Partizan se voli, pa neka takvi koji su oko nas odu na isti nacin.

my separate reality

pre 7 godina

Covicu brate moj bitno da si ti stavio tacku na crno beli svet, sve ostalo je nebitno!
(Kolecz, 08. april 2017 09:14)

Stavio je AV i njegov brat AV.


AV,AV,AV,AV,AV i tacka.

Nece ona NIDJE!

pre 7 godina

Niko ovde ne mrzi Zvezdu, naprotiv...Zvezdi zelim da se sto pre aktivira kosarkaska sekcija koja je ugasena i da se klub ponovo vrati na stare staze. Ovde je problem tvog privatnog kluba iz zeleznika koji je uzurpirao grb i ime nekada slavnog kluba. Cak to i nije najveci probelm, jos veci problem je to sto se iz BUDZETA, dakle od novca gradjana Srbije finansira taj isti tvoj privatni instant klub. I zato, ne da sam uzivao sinoc...nego ti ne mogu objasniti, a tek cu uzivati kad vas i cedevita izbaci, jer su realno kvalitetniji od vas.

Sasa

pre 7 godina

Pratim kosarku revnosno,i sada kada su tenzije splasnule zadnje 2 sezone(zbog unistavanja KKP i poltroba partijskih u upravi-nametnutih)..samo se cuje jedna strana saopstenja,i to non stop crveno-bela.valjda shvatate sada mnoge stvari.

Wows

pre 7 godina

partizanivac sam ali je izgleda sindrom o teoriji zavere okupirao ovog coveka.Iskreno, navijao sam sinoc za Zvezdu,zeleo da prodje u Top 8 jer je sujeta najgora moguca osobina na ovom nasem podneblju.

Kosjan

pre 7 godina

Jel' se to 'razumevanje' zove,budžet o 10 mil.e narodnih,sirotinjskih para za sledeću sezonu? 
I da ti daju,Radonjić jednostavno nije trener sposoban da odvede tim F4!! 
Oni koji su sposobni,neće tebe za tutora.U tome je problem!!
(Бора, 08. april 2017 09:19)

a sta se ti brines za zvezdu?

Misha

pre 7 godina

Lazov polazi od toga da svi lazu, lopov razmislja da su svi lopovi, dame koje se prodaju za novac misle da sve zene to rade a Nebojsa Covic misli da svaki Srbin koji je gledao uspehe CZ u Evroligi ove godine a navija za Partizan pije neke tablete za smirenje da smiri svoju mrznju. To govori o tome da se taj covek u prethodnih 20 godina sam napunio toliko mrznje dok je jos jedan srpski klub pravio takve uspehe. To mora da je nepodnosljiv bol. Eto, ja ne mrzim CZ i dok je nije bilo nigde a Partizan igrao F4 razmisljao sam kako bi bilo dobro da je sad tu i CZ.

Jadni ste

pre 7 godina

Nijedan komentar zvezdasa na text o zvezdi,samo grobari komentarisu i pljuju. Valjda zato, sto njihova sezona LE nikada nije ni pocela a vec je zavrsena i za sledecu sezonu! A da se nekada plasiraju i ostvare 16 pobeda? Haha,naucna fantastika za njih!

shone

pre 7 godina

Mrzitelji Zvezde...,opustajuce vece? Ako je opustajuce vece za mrzitelje Zvezde, kakvo je onda za tebe i ostale navijace? Ne moze biti takvo kao sto pricas da treba, jer bi vi onda bili mrzitelji Zvezde!Kad smo vec kod mrzitelja Zvezde, prvi navijac koji je ostavio komentar cestitao ti je gasenje crno-belog sveta! Opusten je pa je verovatno mrzitelj i Zvezde i Partizana isto kao ti! Sto se tice sudjenja i kakvo je sudjenje u Evroligi, kazes da su o tome dosta rekli treneri, posebno jedan koji radi u Nemackoj? Da li se secas sta je taj koji radi u Nemackoj rekao o sudjenju posle utakmice koji je njegov tim igrao protiv Zvezde u Nemackoj?Svaki tvoj intervju, je cista nebuloza, koja ima za cilj podizanje tenzija, jer ti drugacije ne znas da radis!

Nemanja

pre 7 godina

Ko o cemu on o "Zvezdinim mrziteljima". Pozdravio te premijer/predsednik! U svakoj izjavi pocne sa nekima koji ruse Zvezdu itd. Toliko kompleksa na jednom mestu...

NikolaSrb

pre 7 godina

Ovi sto mu odaju priznanje da je sposoban ili se prave ludi ili... 
Lako je biti sposoban kad su ti sva vrata otvorena kad Andrej pregovara sa sponzorima,duznicima. 
Sa druge strane kapiram volis svoj klub,volis da gledas kako pobedjuje i to je normalno. 
Samo bez price o uspesnom top menadzeru.
(satronije, 08. april 2017 09:38)

Kakav Andrej bre? Igracima zvezde i proslih sezona i ove kasne plate po 5 meseci, lako je lagati ali istina je drugacija

Vlada

pre 7 godina

Hoce li sad "pravi" navijaci Zvezde doci protiv Cedevite ili ce nastaviti i dalje da navijaju za OLYMPIAKOS.Mi "lazni, selfi" navijaci cemo sigurno biti u hali i u ABA i KLS pa i u "cipiripi" kupu ako treba.Samo napred momci ponosni smo na vas i hvala vam za sve sto ste ucini do sada.Idemo dalje.

NikolaSrb

pre 7 godina

Dobro poznata patetika, moglo se videti ovih dana. Sam protiv svih. A upravo obratno, tolika mrznja i toliko nipodastavanja tudjih uspeha. U svakom slucaju bio je i bice za tebe institucija klub kome se stalno obracas i kad slavis i kad tugujes. INSTITUCIJA.
(Igor, 08. april 2017 09:33)

Koja bre mrznja prema vasoj laznoj instituciji, utuvi to sebi u glavu, vi ste nebitni. Niko vas nije spominjao osim vas navijace Darusafake.

ja

pre 7 godina

Covicu brate moj bitno da si ti stavio tacku na crno beli svet, sve ostalo je nebitno!
(Kolecz, 08. april 2017 09:14)

Da...ON je stavio tačku...

Zvezdaš

pre 7 godina

Šta je tu je.Ovo je veliki uspeh ali mali je i sreće hvalilo da bude bolje.Nesrećan poraz od Olimpijakosa i povreda Jovića to je to.Za vršiti ovu sezonu u ABA i našoj ligi, pa se zahvaliti nekim igračima pre svih Mitroviću jer je stvarno bio najgori igrač i ove i proške sezone.Dugo smo čekali pojačanja ali Volters i Tompson nisu pojačanja već osrednji igrači.Svaka čast Dženkinsu.

pancevac

pre 7 godina

Covicu tako ne bi trebalo da prica covek tvoga kalibra,zvezda se ne mrzi vec nevoli sramno je sto sa tolikim budzetom ne uđoste barem na fajnel for.

Бора

pre 7 godina

Jel' se to 'razumevanje' zove,budžet o 10 mil.e narodnih,sirotinjskih para za sledeću sezonu?
I da ti daju,Radonjić jednostavno nije trener sposoban da odvede tim F4!!
Oni koji su sposobni,neće tebe za tutora.U tome je problem!!

Evo banke

pre 7 godina

Sa bezmalo 6mil budzeta je moralo vise.Razlika izmedju budzeta Daske i KkCz je 3-4 puta,tCno onoliko kolika je razlika izmedju KKP i KKCZ,pa je jasno koliko je novac bitan.
Trositi ga bahato kao cz u zemlji dembeliji na Tompsone ,Mekele ,Sofoklise... kititi se sa tolikim parama pobedama na siromasnom jadranu je u najmanju ruku jadno.
Par pobeda u januaru kad se forma obara price ,ma koji f4 ,osvajamo to sigurno...itd.
Eee moji rodjaci ,hrkljus kosarka sa tabadzijama je kratkog roka.

niksha

pre 7 godina

Evo nema Duleta vec par godina i sada se lepo vidi ko je kriv za tenzije predhodnih godina!
Dok se sadasnja uprava Partizana utrkuje u ulizivanju premijeru i ne radi bas nista pametno, ova nova legenda zvezdasa pljuje, proziva, pise saopstenja i nastavlja da se svadja ovaj put sa nekim virtuelnim protivnicima jer je to jedina atmosfera u kojoj takvi ljudi profitiraju...
A iz ove perspektive sada Dule je bio jedan od retkih koji je smeo da se suprotstavi unistavanju Partizana (a i drzave) i premijeru i zato je i oteran iz Srbije i Partizana!

cobisd

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali ne vidim poentu ovakve izjave... Zašto se sve svodi na to ko će koga više da pljune?
Zvezda ima uspešnu sezonu. Tačka.

Zašto mora da se neko napada i provocira ovakvim izjavama? To važi i za drugu stranu.

Pukovnik Vranic

pre 7 godina

U trenutku citanja ove vesti, od 9 komentara, 6 je napisano od strane onih koji su izgleda jako propatili citave sezone. Tu pre svega mislim finansijski, jer znam da obozavaju da se klade protiv Zvezde.

Pustite mi komrntar vise

pre 7 godina

Zvezdasi "realisti" veliki navijaci Partizana protiv stranih klubova gde ste da odgovorite ovim pakosnim grobarima navijacima Darusafake sada navijaca Cedevite u ponedeljak? Kako vas bre nikad nema na zvezdinim vestima?

Gde ste sad?

pre 7 godina

Pitanje za "Zvezdase" koji se javljaju na vestima Partizana da iskazu "patriotizam" i svima kazu da navijaju za Partizan , pitam se gde su juce da se jave navijacima Darusafake?? Kako je moguce da se oni javljaju samo da se uvlace grobarima a kada zvezda igra onda ih nema?? kako je bre to moguce?

nista o nicemu

pre 7 godina

Jel' se to 'razumevanje' zove,budžet o 10 mil.e narodnih,sirotinjskih para za sledeću sezonu?
I da ti daju,Radonjić jednostavno nije trener sposoban da odvede tim F4!!
Oni koji su sposobni,neće tebe za tutora.U tome je problem!!
(Бора, 08. april 2017 09:19)

Sirotinjskih para ste uzeli kada ste potpisali ugovor sa aerodromom.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Nije se pohvalio sa Tomsonom i Voltersom. Bacene pare za oba igraca. Ako dodamo i one otpustene iz prosle sezone dolazimo do ogromne sume bacenih para.
(Minja, 08. april 2017 09:18)

Šta ga briga nisu njegove pare,inače se priča o tome kako je već nagomilao dugove u ovom klubu,a to što sad plače je zbog toga što je ostao bez još 200 k eura,FMP 2 pojačava do besvesti da bi imao gde da se vrati kad ga najurite.

NikolaSrb

pre 7 godina

Evo nema Duleta vec par godina i sada se lepo vidi ko je kriv za tenzije predhodnih godina! 
Dok se sadasnja uprava Partizana utrkuje u ulizivanju premijeru i ne radi bas nista pametno, ova nova legenda zvezdasa pljuje, proziva, pise saopstenja i nastavlja da se svadja ovaj put sa nekim virtuelnim protivnicima jer je to jedina atmosfera u kojoj takvi ljudi profitiraju... 
A iz ove perspektive sada Dule je bio jedan od retkih koji je smeo da se suprotstavi unistavanju Partizana (a i drzave) i premijeru i zato je i oteran iz Srbije i Partizana!
(niksha, 08. april 2017 09:29)

Kakav komentar covece...Koji su to kompleksi..Ma dulo je svetac samo je isao na rodjendan snsa i hvalio premijera..

mikson82

pre 7 godina

Daj Cedevitu u Areni, staviš karte po 300din gore i 500-600 din donji deo u zavisnosti od lokacije mesta u Areni, da se napuni arena u ova dva domaćinstva, da se skupi još neki novac i da se krene u sledeću sezonu sa pridodatim Štimcem, Stefom Markovićem, jednim dobrim bekom šuterom, Ostinom i Boldenom, a bez Luke, Tomsona, Voltersa i možda Bjelice ( mada mislim da će Bjelica sledeće sezone biti dosta bolji ). To bi bio tim jači minimum 20% od ovog ove sezone i pametno raspodeliti minute, pustiti Rakićevića, Dobrića, Simanića da igraju više ABA, a recimo EL Kuzmić, Štimac, Ostin, Bolden, Simonović, Dangubić, Gudurić, Lazić, Jenkins, Bek šuter-pojačanje, Jović, Marković ( možda i Bjelicom kao 13. koji se menja u rotaciji).
Raspodeliti minute, biti konkurentniji na kraju sezone u EL tako što će se igrači manje trošiti i neće ulaziti u crne minute jer bi imali dva jako kvalitetna organizatora igre.

Hvala vam na svemu ove sezone, jako uspešna sezona, samo još Cedevitu da dobijemo pa posle na odmor :D .

Kosjan

pre 7 godina

pa KK Crvena Zvezda vise ne postoji. postoji kk crvena zvezda idea beograd sto mu dodje kao tim II FMP-a. tako da.. a ostali sto su uvredjeni i povredjeni neka provere adresu klub svog bivseg kluba sa malog kalemegdana.
(mr o, 08. april 2017 09:10)

Samo ti sebe lazi da zvezda vise ne postoji mozda vam to pomogne da izlecite svoje frustracije i komplekse od propale sezone.

Aleksandar

pre 7 godina

Čoviću istina je.Ovo je bilo veče za opuštanje.Tek da vidite kako je teško postati prvak Evrope.A to je uspelo samo Partizanu.Verovatno ste čuli ili negde pročitali.

mr o

pre 7 godina

pa KK Crvena Zvezda vise ne postoji. postoji kk crvena zvezda idea beograd sto mu dodje kao tim II FMP-a. tako da.. a ostali sto su uvredjeni i povredjeni neka provere adresu klub svog bivseg kluba sa malog kalemegdana.

dejan

pre 7 godina

Imam 46 godina,nisam klinac ni mrzitelj,sinoć sam sa prijateljima koji navijaju za Partizan zajedno navijao za naš tim. Jedino mi je teško da ne budem protiv Čovića. On ne zaslužuje da daje bilo kakvu izjavu. Ovo liči na paranoju.. Potreban mu je sukob i svađa. Kad nema sa kim onda sam izmisli sukob.

D

pre 7 godina

Druze uzivali smo kad smo vam prekinuli nalet i posle silnih pobeda u aba i u el,sa 10x slabijim timom,kad ste kukali na ratnu zonu i sudije :)sinoc ste sami krivi,al to je realna partija vasa.

Igor

pre 7 godina

Dobro poznata patetika, moglo se videti ovih dana. Sam protiv svih. A upravo obratno, tolika mrznja i toliko nipodastavanja tudjih uspeha. U svakom slucaju bio je i bice za tebe institucija klub kome se stalno obracas i kad slavis i kad tugujes. INSTITUCIJA.

Decoooo

pre 7 godina

Samo zbog Covica i AV zelim da Cedevita razbije Zvezdu i plasira se u LS. Za svu mrznju prema Zvezdi najveci krivac je Covic jer njimu mrznja i prezir se vide u ocima i on to ne moze sakriti . On je najvece ZLO SRPSKOG SPORTA .

Aron

pre 7 godina

Pa ne bih rekao da je baš tako. Čović je kontraverzna ličnost i tu nema spora. Ali jedno mu se mora oodneti priznanje a to je da je za vreme dok je glavni u zvezdi uspeo da uzdigne klub i da podigne posetu i zainteresovanost navijača Zvezde. Tu takođe je zaslužan i Vujošević sa koim se on bio u stalnim prepucavanjima što je dovelo do dodadne tenzije među navijačima oba kluba. Pa su gotovo svaki derbiji ekstra posećeni za razliku od ranijih vremena. To isto važi i za Vladana Lukića i njegove naslednike koji su to isto radili sa FK Zvezdom i odnosom prema partizanu. Jer pre 2009-e, poseta na marakani je bila oko 10 000 a od 2009-e je minimum 40 000.

Maksim

pre 7 godina

Čoviću??? O čemu ti pričsš?? O mrziteljima. Može se samo pričati da li ste s obzirom na količinu novaca uloženih u tim i rada igrača uspeli, ili ne. Po meni je uspeh očigledan. To što je neko želeo više pa se razočarao je nešto drugo.

Iskreno

pre 7 godina

Grobari pakosni toliko puta spominju kako zvezda ne postoji da su sebe u to ubedili...Ali ono hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Jos kukaju posle kako je vracen dug. Ludilo cisto.

Kosjan

pre 7 godina

Sa bezmalo 6mil budzeta je moralo vise.Razlika izmedju budzeta Daske i KkCz je 3-4 puta,tCno onoliko kolika je razlika izmedju KKP i KKCZ,pa je jasno koliko je novac bitan. 
Trositi ga bahato kao cz u zemlji dembeliji na Tompsone ,Mekele ,Sofoklise... kititi se sa tolikim parama pobedama na siromasnom jadranu je u najmanju ruku jadno. 
Par pobeda u januaru kad se forma obara price ,ma koji f4 ,osvajamo to sigurno...itd. 
Eee moji rodjaci ,hrkljus kosarka sa tabadzijama je kratkog roka.
(Evo banke, 08. april 2017 09:11)

Ma budzet na je 20 miliona... samo ti lazi sebe..

satronije

pre 7 godina

Ovi sto mu odaju priznanje da je sposoban ili se prave ludi ili...
Lako je biti sposoban kad su ti sva vrata otvorena kad Andrej pregovara sa sponzorima,duznicima.
Sa druge strane kapiram volis svoj klub,volis da gledas kako pobedjuje i to je normalno.
Samo bez price o uspesnom top menadzeru.

bilajednomjednaliga

pre 7 godina

"Znate u ovakvim takmičenjima, a naročito u Crvenoj zvezdi, ko ne zna da se podigne nakon što padne onda i nije za Zvezdu."

Svako ko izjavi ovakvu skrivenu pretnju, ne zeli dobro svojim igracima. Iskreno mi je zao komsija koji zive u zabludi da im ovaj covek zeli dobro. Jednom biznismen uvek biznismen.

Kosjan

pre 7 godina

pa KK Crvena Zvezda vise ne postoji. postoji kk crvena zvezda idea beograd sto mu dodje kao tim II FMP-a. tako da.. a ostali sto su uvredjeni i povredjeni neka provere adresu klub svog bivseg kluba sa malog kalemegdana.
(mr o, 08. april 2017 09:10)

Pa sto ti ne proveris adresu ovog kluba?Pa adresa je Mali Kalemegdan 2 Decko to sto ti pises su kompleksi i zloba jer ste od skoro mrtvog kluba napravili Evroligasa, hvala vam na vasoj pakosti.

Dexim

pre 7 godina

I tako od pamtiveka. Nije važno što smo ubedljivo izgubili, nije važno što nisu za to krive sudije iako smo najavljivali krađu - odmah udar na neprijatelje iz senke, mrzitelje i slično. Kakva su ono bila saopštenja pred mečeve s Budućnošću? 
Inače, sezona u EL jeste iznad očekivanja. Neke utakmice odigrane su iznad limita tima i šteta da je baš odlučivao meč protiv ekipe koja ne leži Zvezdi. Pri tom, noseći igrači iscrpljeni, a Jović povređen. I tu vidim jedinu grešku u vođenju ekipe. ABA je trebalo igrati s mlađim igračima i odmoriti nosioce ali jureni su besmisleni rekordi u broju pobeda. Zato i ono Čovićevo divljanje posle poraza od Partizana.
(Nigde Uigrane Akcije, 08. april 2017 09:25)

I ti si mi kao navijac zvezde?

Nigde Uigrane Akcije

pre 7 godina

I tako od pamtiveka. Nije važno što smo ubedljivo izgubili, nije važno što nisu za to krive sudije iako smo najavljivali krađu - odmah udar na neprijatelje iz senke, mrzitelje i slično. Kakva su ono bila saopštenja pred mečeve s Budućnošću?
Inače, sezona u EL jeste iznad očekivanja. Neke utakmice odigrane su iznad limita tima i šteta da je baš odlučivao meč protiv ekipe koja ne leži Zvezdi. Pri tom, noseći igrači iscrpljeni, a Jović povređen. I tu vidim jedinu grešku u vođenju ekipe. ABA je trebalo igrati s mlađim igračima i odmoriti nosioce ali jureni su besmisleni rekordi u broju pobeda. Zato i ono Čovićevo divljanje posle poraza od Partizana.

Minja

pre 7 godina

Nije se pohvalio sa Tomsonom i Voltersom. Bacene pare za oba igraca. Ako dodamo i one otpustene iz prosle sezone dolazimo do ogromne sume bacenih para.

loshmi

pre 7 godina

Kolika je opsednutost ovog coveka i mrznja prema partizanu..ovo jos nisam video..Ko mu je sta rekao,izgubi od Turaka i kuka na navijace Partizana?? Pa ne nego cemo svi da se radujemo uspesima Zvezde ?? A pa da..

mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci

pre 7 godina

Lopatari se pojedose zivi al sta da vam kazem mi cemo i narednih godina igrati el.30 vrhunskim utakmjca a vi zavrsavati u polufinalima aba lige,to vam je tako i puknite od muke..pozdrav

Srbin

pre 7 godina

Placite sa mnom jesenje kise


Da si htela zvezde ja bih skinuo
da si rekla nemam ja bih ukrao
da si htela sunce ja bih goreo
toliko sam te duso voleo

Ref. 2x
Placite sa mnom jesenje kise
zivot se nastavlja
moja me mala ne voli vise
srecu zaboravlja

Kad si posla s drugim ja sam patio
kad si rekla idi ja sam shvatio
zbog tebe sam sreco sebe mrzeo
toliko sam te duso voleo

Ref. 2x

Kad si bila tuzna ja sam plakao
kad si bila srecna ja sam pevao
da si htela zivot ne bih ziveo
toliko sam te duso voleo

m4

pre 7 godina

ja sam bio veoma zadovoljan pobedom darusafake sinoc,veoma lep pocetak vikenda.Bicu jos zadovoljniji ako braca iz zagreba osvoje Aba i odu u el.

RUMBLE RUMBLE

pre 7 godina

Ja sam zadovoljan i zbog činjenice da su posle neprospavane noći i danas Topalovići radosni što Zvezda nije otišla dalje.Razumem ih.Ipak je to ove godine njihov najveći uspeh.Srećno

Bili Bin

pre 7 godina

E moj Covicu, neprestano trazis sukob i alibi za svoje postupke. Ne mrzim CZ, jos manje tvoj FMP, ali to sto si uradio Partizanu sa svojim AV AV drugarima ti nikada necu oprostiti.

navijac

pre 7 godina

Za ovih pet godina koliko postoji czfmp, budzet im se prema izjavama njihovog gazde kretao od 5,5 do 8,5 miliona evra godisnje! Prostom matematikom dolazimo do toga da je u ovaj privatni projekat podrzan od strane drzave skrcano oko 35 miliona evra za pet sezona!!

Mara

pre 7 godina

Daj o'ladi! Navijam za Partizan, ali nisam imala problem da u jednom trenutku kažem za Duleta "preterao je". Ali ti ga brate šiješ! Samo saopštenja, zavere, napadi i mržnja. Džile vas maltene pomenuo nije, a Vesna ga proziva da je isti Dule. Nama isključuju Birču pred Budućnost kad je bio u super formi pred maltene kljucni duel za play off (Budućnost u PG). Sada Mršića 2 utakmice, zašto nije isključen za majstoricu sa nama, pred tu je utakmicu komentarisao. Ne kažem, sada ste najjači i imate povlašćen položaj, koji je imao i Partizan. Ali ti se i dalje ponašaš kao sa Duletom u Utisku nedelje. O'ladi više. Svim normalnim Zvezdašima čestitke, imali ste sjajnu sezonu u EL i momci zaslužuju sve pohvale.

DL

pre 7 godina

Čović pokušava da održi popularnost Zvezde tako što polarizuje srpsku javnost. To mu je u interesu, ličnom,kao menadžeru ovog projekta i zbog održavanja dobrih odnosa sa režimom. S druge strane je finansijski interes, lični, ali još važniji za njega je klupski finansijski momenat zbog održivosti odnosno profitabilnosti projekta "nova zvezda" koji njega lično održava na površini, iznad raznih optužbi za dela iz prošlosti.

XXXL

pre 7 godina

Čoviću, da ti ja nešto kažem. Umesto što ti se priviđaju imaginarni neprijatelji, bolje radi na tome da igrači što pre zaborave ovaj poraz i okrenu se mečevima protiv Cedevite od kojih nam direktno zavisi sledeća sezona. Džabe nam F4 u Beogradu ako Zvezda neće igrati Evroligu.

mr o

pre 7 godina

pa KK Crvena Zvezda vise ne postoji. postoji kk crvena zvezda idea beograd sto mu dodje kao tim II FMP-a. tako da.. a ostali sto su uvredjeni i povredjeni neka provere adresu klub svog bivseg kluba sa malog kalemegdana.

cobisd

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali ne vidim poentu ovakve izjave... Zašto se sve svodi na to ko će koga više da pljune?
Zvezda ima uspešnu sezonu. Tačka.

Zašto mora da se neko napada i provocira ovakvim izjavama? To važi i za drugu stranu.

Evo banke

pre 7 godina

Sa bezmalo 6mil budzeta je moralo vise.Razlika izmedju budzeta Daske i KkCz je 3-4 puta,tCno onoliko kolika je razlika izmedju KKP i KKCZ,pa je jasno koliko je novac bitan.
Trositi ga bahato kao cz u zemlji dembeliji na Tompsone ,Mekele ,Sofoklise... kititi se sa tolikim parama pobedama na siromasnom jadranu je u najmanju ruku jadno.
Par pobeda u januaru kad se forma obara price ,ma koji f4 ,osvajamo to sigurno...itd.
Eee moji rodjaci ,hrkljus kosarka sa tabadzijama je kratkog roka.

dejan

pre 7 godina

Imam 46 godina,nisam klinac ni mrzitelj,sinoć sam sa prijateljima koji navijaju za Partizan zajedno navijao za naš tim. Jedino mi je teško da ne budem protiv Čovića. On ne zaslužuje da daje bilo kakvu izjavu. Ovo liči na paranoju.. Potreban mu je sukob i svađa. Kad nema sa kim onda sam izmisli sukob.

pancevac

pre 7 godina

Covicu tako ne bi trebalo da prica covek tvoga kalibra,zvezda se ne mrzi vec nevoli sramno je sto sa tolikim budzetom ne uđoste barem na fajnel for.

Minja

pre 7 godina

Nije se pohvalio sa Tomsonom i Voltersom. Bacene pare za oba igraca. Ako dodamo i one otpustene iz prosle sezone dolazimo do ogromne sume bacenih para.

niksha

pre 7 godina

Evo nema Duleta vec par godina i sada se lepo vidi ko je kriv za tenzije predhodnih godina!
Dok se sadasnja uprava Partizana utrkuje u ulizivanju premijeru i ne radi bas nista pametno, ova nova legenda zvezdasa pljuje, proziva, pise saopstenja i nastavlja da se svadja ovaj put sa nekim virtuelnim protivnicima jer je to jedina atmosfera u kojoj takvi ljudi profitiraju...
A iz ove perspektive sada Dule je bio jedan od retkih koji je smeo da se suprotstavi unistavanju Partizana (a i drzave) i premijeru i zato je i oteran iz Srbije i Partizana!

Бора

pre 7 godina

Jel' se to 'razumevanje' zove,budžet o 10 mil.e narodnih,sirotinjskih para za sledeću sezonu?
I da ti daju,Radonjić jednostavno nije trener sposoban da odvede tim F4!!
Oni koji su sposobni,neće tebe za tutora.U tome je problem!!

loshmi

pre 7 godina

Kolika je opsednutost ovog coveka i mrznja prema partizanu..ovo jos nisam video..Ko mu je sta rekao,izgubi od Turaka i kuka na navijace Partizana?? Pa ne nego cemo svi da se radujemo uspesima Zvezde ?? A pa da..

Bugarski grafolog

pre 7 godina

Dajte i jedan dokaz da Zvezda ne postoji i da je ovo FMP koji je igrao Evroligu, cekam grobare da dostave dokaze ili ce nastaviti da spinuju stvarnost hiljadu puta ponovljenim lazima?
(York, 08. april 2017 10:28)

Covic Nebojsa. Eto ti dokaz. Zadovoljan?

Sasa

pre 7 godina

Pratim kosarku revnosno,i sada kada su tenzije splasnule zadnje 2 sezone(zbog unistavanja KKP i poltroba partijskih u upravi-nametnutih)..samo se cuje jedna strana saopstenja,i to non stop crveno-bela.valjda shvatate sada mnoge stvari.

Maksim

pre 7 godina

Čoviću??? O čemu ti pričsš?? O mrziteljima. Može se samo pričati da li ste s obzirom na količinu novaca uloženih u tim i rada igrača uspeli, ili ne. Po meni je uspeh očigledan. To što je neko želeo više pa se razočarao je nešto drugo.

XXXL

pre 7 godina

Čoviću, da ti ja nešto kažem. Umesto što ti se priviđaju imaginarni neprijatelji, bolje radi na tome da igrači što pre zaborave ovaj poraz i okrenu se mečevima protiv Cedevite od kojih nam direktno zavisi sledeća sezona. Džabe nam F4 u Beogradu ako Zvezda neće igrati Evroligu.

Igor

pre 7 godina

Dobro poznata patetika, moglo se videti ovih dana. Sam protiv svih. A upravo obratno, tolika mrznja i toliko nipodastavanja tudjih uspeha. U svakom slucaju bio je i bice za tebe institucija klub kome se stalno obracas i kad slavis i kad tugujes. INSTITUCIJA.

Bozza

pre 7 godina

Ko ti drma konzervu, Duleta su braća Vučić oterali, jer je jedini imao hrabrosti da ih otvoreno i javno kritikuje, a ovaj se i dalje svađa sa samim sobom!

Nigde Uigrane Akcije

pre 7 godina

I tako od pamtiveka. Nije važno što smo ubedljivo izgubili, nije važno što nisu za to krive sudije iako smo najavljivali krađu - odmah udar na neprijatelje iz senke, mrzitelje i slično. Kakva su ono bila saopštenja pred mečeve s Budućnošću?
Inače, sezona u EL jeste iznad očekivanja. Neke utakmice odigrane su iznad limita tima i šteta da je baš odlučivao meč protiv ekipe koja ne leži Zvezdi. Pri tom, noseći igrači iscrpljeni, a Jović povređen. I tu vidim jedinu grešku u vođenju ekipe. ABA je trebalo igrati s mlađim igračima i odmoriti nosioce ali jureni su besmisleni rekordi u broju pobeda. Zato i ono Čovićevo divljanje posle poraza od Partizana.

DL

pre 7 godina

Čović pokušava da održi popularnost Zvezde tako što polarizuje srpsku javnost. To mu je u interesu, ličnom,kao menadžeru ovog projekta i zbog održavanja dobrih odnosa sa režimom. S druge strane je finansijski interes, lični, ali još važniji za njega je klupski finansijski momenat zbog održivosti odnosno profitabilnosti projekta "nova zvezda" koji njega lično održava na površini, iznad raznih optužbi za dela iz prošlosti.

Mara

pre 7 godina

Daj o'ladi! Navijam za Partizan, ali nisam imala problem da u jednom trenutku kažem za Duleta "preterao je". Ali ti ga brate šiješ! Samo saopštenja, zavere, napadi i mržnja. Džile vas maltene pomenuo nije, a Vesna ga proziva da je isti Dule. Nama isključuju Birču pred Budućnost kad je bio u super formi pred maltene kljucni duel za play off (Budućnost u PG). Sada Mršića 2 utakmice, zašto nije isključen za majstoricu sa nama, pred tu je utakmicu komentarisao. Ne kažem, sada ste najjači i imate povlašćen položaj, koji je imao i Partizan. Ali ti se i dalje ponašaš kao sa Duletom u Utisku nedelje. O'ladi više. Svim normalnim Zvezdašima čestitke, imali ste sjajnu sezonu u EL i momci zaslužuju sve pohvale.

Pera Lozac

pre 7 godina

Mislim da je krajnje vreme da ovaj bivsi netalentovani junior Partizana prevazidje frustracije iz detinjstva i zaboravi na mrznju prema klubu koji mu je dao sansu da postane kosarkas. Sad sto on nije vredeo za ovu lepu i dinamicnu igru, pa nije za to kriv Partizan. On licno nije uspeo da progura svog sina u Zvezdu a sam se o svemu pitao. Na kraju je shvatio da mu je sin istog raskosnog talenta kao i tata i da moze da igra samo ispred zgrade u Zelezniku. Nasledno izgleda.

my separate reality

pre 7 godina

Covicu brate moj bitno da si ti stavio tacku na crno beli svet, sve ostalo je nebitno!
(Kolecz, 08. april 2017 09:14)

Stavio je AV i njegov brat AV.


AV,AV,AV,AV,AV i tacka.

navijac

pre 7 godina

Za ovih pet godina koliko postoji czfmp, budzet im se prema izjavama njihovog gazde kretao od 5,5 do 8,5 miliona evra godisnje! Prostom matematikom dolazimo do toga da je u ovaj privatni projekat podrzan od strane drzave skrcano oko 35 miliona evra za pet sezona!!

D

pre 7 godina

Druze uzivali smo kad smo vam prekinuli nalet i posle silnih pobeda u aba i u el,sa 10x slabijim timom,kad ste kukali na ratnu zonu i sudije :)sinoc ste sami krivi,al to je realna partija vasa.

Kadinjača

pre 7 godina

Niste mogli da budete bolji od Partizana na terenu pa ste nam preoteli sve sponzore, blokirali račun, oterali upravu i najuspešnijeg trenera, postavili za predsednika marionetu, pa vam opet ne ide. Zvezdu nikad nisam mrzeo, samo nabudženi FMP sa državnim bankomatom i nastaviću dok nam ne vratite grobarsku upravu i Duleta Dulenceta Duška Vujoševića!

voodoo

pre 7 godina

Ovaj covek zaista ne ume da prestane, opet proziva nekog, opet navijacka prica, kao da ne postoji dovoljno mrznje i razdvajanja u nasem drustvu, ali ne svaka njegova izjava je ovog tipa, ako znas da ima mrzitelja, onda znas da ih ima na obe strane, ali trenutno od javnih licnosti i funkcionera klubova samo Covic i dalje daje ovakve izjave, pa potrudi se onda da budes covek koji ce svojim izjavama tu mrznju da smanji, a ne da podstice. U duelu Zvezda-Partizan ja navijam za Partizan, u evroligi ja sam naravno navijao za Zvezdu, sa drugarima koji navijaju za Zvezdu zajedno smo kritikovali i Vujosevica koji je preterivao i podrzavao mrznju, kao i Covica koji isto radi, medjutim Vujosevica vise nema u Partizanu, vec druga godina, a Covic ne prestaje i dalje sa istim tipom izjava, ne znam samo sa kim se vise svadja posto niko sa druge strane ne odgovara. Dok ono daje izjave iz svoje udobne fotelje zaludjeni klinci od mladji od 20 godina se bodu nozevima, biju u ime te Zvezde i Partizana, prave stetu na stadionima u hala i slicno, pritom jos svedoci smo da su i narko dileri nasli odlicnu grupaciju za svoje poslove, a to su te navijacke grupe, gde su ubacili i koriste taj haos, neusmerenu energiju te dece, politizovano drustvo da obavljaju svoj posao bez problema. Ovakve paranoicne izjave samo doprinose svemu tome.

PARTIZANOVA AKADEMSKA PUBLIKA

pre 7 godina

NEĆETE NIKADA BITI PRVACI EVROPE ,NITI VIDETI F4, ŠTO JE PARTIZAN IGRAO VIŠE PUTA ...F 8 SMO IGRALI GODINAMA .... NAPRED PARTIZAN GOSPODSKI KLUB !!!

Ser Dzon

pre 7 godina

Da li sada vidite koliki je bio USPEH Partizana kada se plasirao na F 4 ?! Dule Vujošević ih je vodio vrhunski! Ogroman uspeh! Da nije bilo promašaja Teodosica i odbitka Childersa, Partizan bi igrao finale! A u produžetku za treće mesto gubi od sjajnog CSKA.
Ogroman uspeh. Treba da se udje u TOP 8 pa onda u TOP 4. Sada tek vidite koliko je teško da se dodje do toga! Sportski pozdrav.

zoran

pre 7 godina

"Čović je istakao da je ovaj poraz lep dan za ljude koji mrze klub sa Malog Kalemegdana.." -


Koji kompleksi drmaju ovog coveka, to je strasno. Prva recenica njegovog izlaganja je NEGATIVNOST, to mnogo govori o njemu samom, a ne o nekim iluzornim mrziteljima Zvezde. Gospodine, ljudi u ovoj zemlji imaju mnogo, mnogo, precih izazova no sto je plasaman nekog kosarkaskog kluba u nekoj ligi. Mozda to decu do 15god. starosti interesuje, pa s eprepucavaju, ozbiljniji ljudi imaju malo vecih problema, a na kosarku gledaju kao zabavu u slobodno vreme.
Manje negativnosti, covek ste u ozbiljnim godinama.

Petar

pre 7 godina

Samo ti sebe lazi da zvezda vise ne postoji mozda vam to pomogne da izlecite svoje frustracije i komplekse od propale sezone.
(Kosjan, 08. april 2017 09:38)

Pa pravno KK C.Zvezda ne postoji..e sad sto je u Srbiji svasta moguce to je druga prica.

Sta to uradi Krcune?

pre 7 godina

Nisi u top 8, prodali ste samo Kalinica /hvala Zeljku/, i zaradili od balona u Areni, a tolika ulaganja?
Pozdrav Bodirogi, Duletu, Zeljku i Dudi

Decoooo

pre 7 godina

Samo zbog Covica i AV zelim da Cedevita razbije Zvezdu i plasira se u LS. Za svu mrznju prema Zvezdi najveci krivac je Covic jer njimu mrznja i prezir se vide u ocima i on to ne moze sakriti . On je najvece ZLO SRPSKOG SPORTA .

Alek

pre 7 godina

Nemoj da se kriješ iza Zvezde kao ovaj iza naroda!!! Evo sad vidimo i ne voli ga baš "sav" narod. "Sredio" je Jug ali studente ne može!!!

Najbolja je Vojvodjanska domacica koja lepi prste

pre 7 godina

Preterujes majstore, celu drzavu ste sveli na mrznju i hranite se njom sta ja kao covek koji navija za Partizan imam od toga sto je Zvezda ispala nista isto i navijacima Zvezde je mnogo bolje sto je Partizan ispao nevalja vam posao mrznja nikome dobro nije donela

vladek

pre 7 godina

Pre nego sto krenete da baljezgate,uspeh Partizana 1992 god,je jedan od najvecih podviga u istoriji sporta,jer Partizan zbog rata na ovim prostorima,nije igrao u Bg uopste,sto vise niko nije nikada ponovio.Drugo,vi ste osvojili 91 god,pre slucaja Bosman,tada su samo tri stranca mogla da igraju u bilo kom timu.Na sta bi licio PSG,Man city,Real sa samo tri stranca danas? Covic se pere sada,jer je dobio neogranicena sredstva,jeste suma tacna,ali dajete pare igracima na ruke,jer vam se moze.Finansijska inspekcija vam nece banuti na vrata

Cika Slave

pre 7 godina

Kad ce izvestaj o trovanju?
Zasto se mi zahvaljujemo premijeru, ako je Zvezda drzavni projekat?
Zasto je njima Idea sponzor, a ne nama ili Ciboni, kad smo iz iste zemlje?
Zasto niko nije demantovao premijera kad je rekao da dobijamo mnogo vise para od Zvezde, nego mu se jos zahvaljujemo?
Kada opet igramo nikad jacu LS sa velikanima Ludvizburgom, Sarloa, Juventusom?
Da li je Jovic potpisao za Barsu ili nije primio platu?
Ko je od domacih izdajnika i stranih placenika omogucio Zvezdi 16 pobeda u nikad slabijoj EL kad su trebali da imaju 1/29?
Zasto Arena nije nama profitabilna a Zvezdi jeste?
Da li je Dule nekog skoro udavio?
Kad cemo da gepekujemo nekog sudiju, mnogo su se opustili?
Da li Limoz moze do 8. mesta nika jace francuske lige?
Da li je Sarloa jaci 20% ili 30% od CSKA, Reala, Panate, Fenera?
Kad stizu plej, Kinzi i Pavlovic i kad se pali masina?
Ko kaze da smo se odrekli Franjovih crno belih boja?
Da li je Covic napravio dug u Partizanu, jer svi znaju da se za partizan igra iz ljubavi, ne za pare?
Koje izmislio laz da se Dulu duguje pola miliona, on je radio volonterski iz ciste ljubavi?
Napred cedevita, napred zagrebacka braco.

Došlo je do kraja

pre 7 godina

- Sve otada, Tuđmanov kartaški partner Ivica Todorić smatra se njegovim nasljednikom na prijestolju „najsretnijeg Hrvata“, ovo čitam u hrvatskim novinama. Dakle, nema vrdanja, Tuđman nije osnovao Partizan ali jeste Todorića, vlasnika Idee, koja je juče bankrotirala i prešla u vlasništvo države Hrvatske. Tako će Čovićev klub biti hrvatski državni projekat. I šahovnica je crveno-bela.
(Simo, 8. april 2017 11:20)
Opa! Pravo u mozak! Da li ste još crveno-bela Idea?

Ja

pre 7 godina

Nemam ništa protiv Zvezde već protiv tebe,Terzića i vama sličnima koji su ušli u sport da se peru pa kad vas vidim zgade mi se i Zvezda i Partizan.

m4

pre 7 godina

ja sam bio veoma zadovoljan pobedom darusafake sinoc,veoma lep pocetak vikenda.Bicu jos zadovoljniji ako braca iz zagreba osvoje Aba i odu u el.

sss

pre 7 godina

Kakav spin. Umesto da se opere za neuspeh svog tima, koji je realno trebao da prodje u top 8, on prica o mrziteljima. Sto mi je poznat taj recept.

Anamneza jedne amnezije

pre 7 godina

Njemu je super.Prilepio naziv Zvezda preko FMP-a i prodaje pricu ovim apatridima bez kluba i skuplja kintu.Nesto kao Kinezi koji su pokupovali nekad jake firme Donnay,Diadora,Champions,Slazenger i sad koriste to ime a uvaljuju krs robu.A "kupci",bije ih nostalgija kupio Diadora patike iste kao one pre 20 godina,iako zna da ce se raspasti posle 2 meseca,A gazda troluje napravicemo bolje iduce godine trajace 3 meseca u inat mrziteljima.

realista

pre 7 godina

Idea je od sada čisto hrvatska tvrtka. Nemojte nasedat na budalaštine o tome kako je to sada rusko, Rusi su jedni od kreditora. Ovo je čista nacionalizacija od strane hrvatske države te kompanije. Nešto kao Podravka gde je država vlasnik. Ako Zvezda ubuduće bude nosila onaj natpis Idea, odnosno ako im Idea bude još uvek sponzor onda morate znati da pare dobivate od hrvatske države, odnosno da reklamirate Hrvatsku. To vam je otprilike kao da zvezdini košarkaši na svojim dresovima nose natpise HEP(hrvatska elektroprivreda) ili HRT (hrvatka radiotelevizija). Da se razumemo nisam nacionalista i nemam ništa protiv, ali to su fakti koje ova balavurdija koja se beči velikm srpstvom mora da razume.

mehanizam

pre 7 godina

Ko nas pominje? Niko se iz protivnickog tabora nije oglasio od odlaska maga. A ti malo malo pa podbadas i peckas. Drugo je to što pratiš ovakve forume pa pročitaš svašta. Ali tako ti je to, šale, peckanja toga će uvek biti. Pa šta grobari da kažu za Bobadilju i Nolana Smita? Stalno im to nabijamo na nos. Red je da nam i uzvrate. Većina ljudi voli zezati drugove na konto večitih rivala. Ne mrzi niko nikoga. Naravno ima par bolesnih sa obe strane koji lože narod. Ali oni su na sreću u manjini.

Bagg

pre 7 godina

Pričati o sportskim rezultatima bez priče o uslovima koji su do njih doveli je isto što i kontroverznog biznismena ne pitati za prvi milion evra.

Tegeltija Vladan

pre 7 godina

Zvezda se 2015 vratila na Mali kalemegdan.PIB onaj kojije imala ranije

[link]/
(APR, 8. april 2017 13:45) # Link komentara

Pa jel tebi tu sto sta jasno panteru ili sam sebi uskaces u usta. To ti sve vreme pricaju grobari a vi negirate.

Misha

pre 7 godina

Lazov polazi od toga da svi lazu, lopov razmislja da su svi lopovi, dame koje se prodaju za novac misle da sve zene to rade a Nebojsa Covic misli da svaki Srbin koji je gledao uspehe CZ u Evroligi ove godine a navija za Partizan pije neke tablete za smirenje da smiri svoju mrznju. To govori o tome da se taj covek u prethodnih 20 godina sam napunio toliko mrznje dok je jos jedan srpski klub pravio takve uspehe. To mora da je nepodnosljiv bol. Eto, ja ne mrzim CZ i dok je nije bilo nigde a Partizan igrao F4 razmisljao sam kako bi bilo dobro da je sad tu i CZ.

Grobelar

pre 7 godina

Moderatori, nadam se da ćete bar sada da objavite komentar jednog sportskog radnika, fudbalskog trenera, koji mnogo voli sport, koji poštuje svaki uspeh (jer zna koliko je teško doći do njega), ali koji ne podnosi prevarante koji mešetare našim sportom.
Da li si se dr. Nebojša ikada zapitao zbog čega neko "mrzi" tvoj klub? Možda zbog manipulacija kojima si CZ zamrzao, FMP preimenovao, preuzeo mesto, poništio silne dugove, odmrzao... koznaštasvene? Možda zbog toga što si se svim silama trudio da, uz pomoć bratije koja te je tu dovela, uništiš najuspešniji srpski KK? Možda zbog toga što si izjavljivao kako ćeš da staviš tačku na "crno-beli svet"? Možda zbog činjenice da si govorio kako će se u Srbiji bolje živeti kada tvoj klub bude šampion? Inače, niko ne mrzi ni Radonjića, ni igrače! Naprotiv, momci su bili izvanredni ove sezone i ovom prilikom, kao grobar, im čestitam na čak 16 pobeda u EL, kao i unapred na osvojenoj ABA ligi! Ali dok si ti na čelu tog kluba i dok se ne otkriju sve malverzacije koje si činio (za koje ćeš nadam se odgovarati nekog lepog dana) biće i onih koji će se radovati tuđim neuspesima!

satronije

pre 7 godina

Ovi sto mu odaju priznanje da je sposoban ili se prave ludi ili...
Lako je biti sposoban kad su ti sva vrata otvorena kad Andrej pregovara sa sponzorima,duznicima.
Sa druge strane kapiram volis svoj klub,volis da gledas kako pobedjuje i to je normalno.
Samo bez price o uspesnom top menadzeru.

srpche

pre 7 godina

Navijam za Partizan ali sam sinoc bip svim srcem uz NAŠ klub. A sta sada tadi Covic? Nije to moj ni tvoj ni tvoje porodice klub vec svih nas koji zivimo ovde i volimo sport. Mogu da razumem sve ali posle izgubljene EL utakmice prozivati neke domace izdajnike....e to je stvarno dno. Volim Partizan ali Zvezdo svaka cast za sve postignuto ove godine. Radovao sam se svakoj pobedi protiv evropskih velikana jer ipak smo MI (Covicu) zemlja kosarke a ne ti. Zvezdo zelim ti uspeh u ABA finalu i da se otarasis ovog coveka. A svim Partizanovcima porucujem da se stide ako budu navijali za Cedevitu.

Pukovnik Vranic

pre 7 godina

U trenutku citanja ove vesti, od 9 komentara, 6 je napisano od strane onih koji su izgleda jako propatili citave sezone. Tu pre svega mislim finansijski, jer znam da obozavaju da se klade protiv Zvezde.

Aleksandar

pre 7 godina

Čoviću istina je.Ovo je bilo veče za opuštanje.Tek da vidite kako je teško postati prvak Evrope.A to je uspelo samo Partizanu.Verovatno ste čuli ili negde pročitali.

Parket

pre 7 godina

"Vratio bih se na oktobar. Sećate se šta su naši veliki prijatelji, barem u Srbiji, prognozirali. Govorili su da ćemo imati tri ili četiri pobede."

Uvek agresija Covica. Ma samo su u Srbiji pricali da ce Zvezda biti na dnu.. samo sto sam sopstvenim ocima video kvote na stranom sajtu bet365 ili bwin ili oba gde su Zalgiris i Zvezda vodili trku za zacelje. Koja paranoja i umisljena velicina..

Павле

pre 7 godina

Прави политичар , уверава нас да је Топ 16 успех.У овој земљи је само финале успех, упамти то.Од када сте ти, Дуле Вујошевић и Ражнатовић почели да управљате кошарком све се проглашава за успех , млади играчи се као робље продају , вама пуни џепови и све Ок.Жељко Обрадовић је 1992 узео Куп шампиона са Партизаном без иједноиг странца , али су играли заиста најбољи , а не они које менаџери гурају , и за које траба да се талите.Синић ни једном нисмо повели нити изједначили.Најважнија утакмица сезоне а Гудурић игра као уплашени пионир , Дангубић покушава али то ни на шта не личи.А овде су проглашени за вундеркинде.Ни остатак екипе се није прославио али ова двојица морају да играју.Синић нисмо изгубили због одбране која је била добра , изгубили смо јер су наши играчи у нападу без креативност,дрскости , шута , срца, кад се креће у напад цела петрока се окреће ка Радоњићу да га пита шта се игра.Куку мајко , да ли би Кића,Праја , Ђорђевић и др.били играчи да су читали мисли тренара.Играчи су нам ушкопљени , технички на ужасно лошем нивоу, шутерски бледи , осим Дангубића , Џенкинса и Кузмића атлетски јадни.Па ти причај да је успех што си у Топ 16.Подсећаш на Дулета Вујошевића.Лице и наличје једне медаље.

Todoriću, Todoriću, pokislo toi perje

pre 7 godina

"Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas u 10.00 časova sastanak sa predstavnicima dobavljača kompanije Merkator S, koja je deo koncerna Agrokor", tu je i Idea.

stevan

pre 7 godina

Ovaj zeli da nas podeli do kraja, uzasno los covek, mozda sa zadatkom. Navijac sam Partizana, gledao na stadionu Zvezdine mwdjunarodne utakmice, jos od Pizonove generacije. Sa partizanovom kapom. I tada je bilo i poneka tuca ili svadje medju nama alu se tada nismo mrzeli. Sada kod mladih gaje podelu i mrznju.

shone

pre 7 godina

Mrzitelji Zvezde...,opustajuce vece? Ako je opustajuce vece za mrzitelje Zvezde, kakvo je onda za tebe i ostale navijace? Ne moze biti takvo kao sto pricas da treba, jer bi vi onda bili mrzitelji Zvezde!Kad smo vec kod mrzitelja Zvezde, prvi navijac koji je ostavio komentar cestitao ti je gasenje crno-belog sveta! Opusten je pa je verovatno mrzitelj i Zvezde i Partizana isto kao ti! Sto se tice sudjenja i kakvo je sudjenje u Evroligi, kazes da su o tome dosta rekli treneri, posebno jedan koji radi u Nemackoj? Da li se secas sta je taj koji radi u Nemackoj rekao o sudjenju posle utakmice koji je njegov tim igrao protiv Zvezde u Nemackoj?Svaki tvoj intervju, je cista nebuloza, koja ima za cilj podizanje tenzija, jer ti drugacije ne znas da radis!

realista

pre 7 godina

Стара школа

Ne mrzim nikoga, poštujem svakoga. Samo sam napisao činjenicu, a činjenica je da delijama ne smeta što na dresu nose ime kompanije koja je osnovala fondaciju pod imenom "fond za djecu poginulih hrvatskih branitelja". I to je Zvezdin glavni sponzor. I da moja nacionalnost je nevažna. I ijekavica je srpski govor.

Nikad kao Bane...

pre 7 godina

Otisao Vujosevic koji je sirio mrznju i od tada smo se naslusali korektnih, prijateljskih i sportskih izjava doktora iz Zeleznika. Hvala sto ste ucinili zivot u Srbiji boljim i lepsim.

Kastro@

pre 7 godina

samo kazem@
Samo broji nebitne pobede,Partizan je retko kada pobedio u Evropi.Ali zato ima trofeje za izvoz.Top -8 ne racunam u neki uspehPartizana a vama je to san.Vidis li sad ko je ko u kosarci.Vi ste u rangu sa
Fener,Efes,Bamberg,Uniks,Galata,Darusafaka ....
Barsa,Real ,CSKA,MAKABI,LIMOZ,PARTIZAN,a ti pogadjaj zasto niste sa velikanima

bilajednomjednaliga

pre 7 godina

"Znate u ovakvim takmičenjima, a naročito u Crvenoj zvezdi, ko ne zna da se podigne nakon što padne onda i nije za Zvezdu."

Svako ko izjavi ovakvu skrivenu pretnju, ne zeli dobro svojim igracima. Iskreno mi je zao komsija koji zive u zabludi da im ovaj covek zeli dobro. Jednom biznismen uvek biznismen.

kragujevac

pre 7 godina

Puko agrokor i sidjoste ispod crte, limeni.
Zvezda je institucija za tebe i av a, i čak i ja grobar od rodjenja zelim takvu zvezdu ociscenu od vas koji ganjate interese novcane.
Partizan se voli, pa neka takvi koji su oko nas odu na isti nacin.

Kipo

pre 7 godina

"Normalno više mrzim Partizan nego Covica" tipučna izjava dece kojima su političari poput Čovića ubrizgali mržnju prema najvećem rivalima i neisromišljenicima...

Vlajzi

pre 7 godina

Hhahahahaham, koliko se on ubacio da su nesto bitno.
Srce, jedva primecujem da postojite.
Cuj da mrzim njegov FMP/Zvezdu! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sta li ce sledece da izjavi: da su veci klub od Partizana?!?
Covke kralj, majke mi!!!

Ivan

pre 7 godina

Navijac sam zvezde i apsolutno razumem te grobare sto nisu navijali za nas...pa i ja nisam nikad navijao za partizan u evroligi u smislu da prodju dalje, desavalo se da na nekoj tekmi navijam za njih zbog borbenosti, zelje itd. ali da im zelim da odu na f4 ne. To je veliko rivalstvo i sta se uopste ljutis na njih? Imam bas dosta drugara partizanovaca i nijedan od njih ne navija za zvezdu, usijao mi se telefon sinoc od zezanja:) Tako da opusteno, to je normalno

ludinovinar

pre 7 godina

хахахаха А мало ми га жао.. :-( Завршићете ускоро ову превару звану КК Ц. Звезда, крај ће бити тужан.. ;-(

Angmar

pre 7 godina

Mislim da je TOMPSON nasa buducnost!!Treba ga potpisati na jos min 2 godine,covek je pokidao odkad je dosao....i Voltersa isto na min 3 godine potpisati,odvalio je,pogotovo kad smo ostali bez Jovica,odlicno je vodio ekipu!isto tako oterati Rakicevica,Dobrica,Simanica,posto ne znaju nista a i sta imaju tek prosecno 19 godina...i Radanova poslati iz FMP gde je igra po 35 minuta ove sezone na kaljenje u KLS ligu,posto je prevazisao ABA ligu ...a onog Boldena iz FMP-a pustit u MEgu ili da ide gde hoce,posto je pokazao da ne zna nista!Odlicno smo ubacili mlae igrace u sistem,nakupili su se ove godine iskustvom i u ABA i u Evroligi!Klub odlicno funkcionise,nema duga iopste,i samo je nebo granica,a za sl.sezonu kad ja FINAl four evrolige u BGu ko zna kakvu ce zivuljku od tima da naprave!!!Tako da ovu sezonu smo pogodili sa strancima,razvili nase mlade igrace,imamo sigurno 3 igraca za prodaju gde ce klub prihodovati min 2 miliona ...Ma objasnili smo!!

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Da li svi shvatate da Zvezda sa svim ovim rezultatima od države ima samo MTS sa 700.000 godišnje a partizan bez ikakvih rezultata ima NIS, MTS, Aerodrom i Komercijalnu banku za 2.2 miliona godišnje! Objasnite kako je to moguće? Aa da, uprava kk partizana potpisala podršku Vučiću, uprava Zvezde nije. Još jedan razlog zašto mi je drago što sam Zvezdaš i još jedan razlog za sramotu licemernih grobara. Kad bi Zvezda samo jedne godine dobila kao partizan prošetala bi se do F4 Evrolige a partizan bi se sa 700k borio za opstanak u ABA. To su činjenice a vi onda vidite za koji ćete klub da navijate.

muamua

pre 7 godina

@bane ker i sta kazes nikad nismo otisli sa pozitivnim skorom...pa kako smo onda otisli na final 4nekoliko puta??? pogledaj malo bolje istoriju evrolige pa ces videti

lefthended

pre 7 godina

Čudna neka vremena došla...ranije si u komentarima na košarkaške vesti mogao da pročitaš pojmove kao odbrana, koraci, skokovi, zona, pik... sada čitam: PIB, pečat, matični broj, adresa, uppr... Dok sam se ja bavio ovim sportom ovih pojmova nije bilo...ali sve evoluira...

I feel frustration

Srbin

pre 7 godina

Placite sa mnom jesenje kise


Da si htela zvezde ja bih skinuo
da si rekla nemam ja bih ukrao
da si htela sunce ja bih goreo
toliko sam te duso voleo

Ref. 2x
Placite sa mnom jesenje kise
zivot se nastavlja
moja me mala ne voli vise
srecu zaboravlja

Kad si posla s drugim ja sam patio
kad si rekla idi ja sam shvatio
zbog tebe sam sreco sebe mrzeo
toliko sam te duso voleo

Ref. 2x

Kad si bila tuzna ja sam plakao
kad si bila srecna ja sam pevao
da si htela zivot ne bih ziveo
toliko sam te duso voleo

ja

pre 7 godina

Covicu brate moj bitno da si ti stavio tacku na crno beli svet, sve ostalo je nebitno!
(Kolecz, 08. april 2017 09:14)

Da...ON je stavio tačku...

Bili Bin

pre 7 godina

E moj Covicu, neprestano trazis sukob i alibi za svoje postupke. Ne mrzim CZ, jos manje tvoj FMP, ali to sto si uradio Partizanu sa svojim AV AV drugarima ti nikada necu oprostiti.

complex boys

pre 7 godina

Sa bezmalo 6mil budzeta je moralo vise.Razlika izmedju budzeta Daske i KkCz je 3-4 puta,Tacno onoliko kolika je razlika izmedju KKP i KKCZ,pa je jasno koliko je novac bitan.
Trositi ga bahato kao cz u zemlji dembeliji na Tompsone ,Mekele ,Sofoklise... kititi se sa tolikim parama pobedama na siromasnom jadranu je u najmanju ruku jadno.
Par pobeda u januaru kad se forma obara price ,ma koji f4 ,osvajamo to sigurno...itd.
Eee moji rodjaci ,hrkljus kosarka sa tabadzijama je kratkog roka.
(Evo banke, 8. april 2017 09:11)

Mnogo pametnije je trošiti novac na Robinsone, Hečere, Gordone, Vrapce i ostale učesnike Lige Šampinjona.

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Covic sve vise zvuci kao "jedan ministar" koji je povezao neka lica sa nekim mestima, a neka mesta sa nekim dogadjajima. Te neki trener iz Nemacke, te neki neprijatelji...
A sto je nekome oprosteno 16 miliona evra kroz politicki UPPR, ili sto neko ima 2 svoja kluba u istoj ligi, ili sto se nekome ne daje, a nekome organizuje F4 u nekom gradu...mogao bih do sutra ovako.
Sta si mu to uradio Dusane Vujosevicu?!

Darušafaka je nebitna, ovo je glavna vest

pre 7 godina

Agrokor Idea riknula! Od danas je u vlasništvu države Hrvatske! Todorić predao svu imovinu u ruke države, jer ima neverovatne dugove od sedam milijardi evra. Da li ćete i dalje biti Idea, hrvatski državni projekat?

zzbz

pre 7 godina

Puna usta zvezde a radi se o fmp-u
(dingoslav zora lajf fejt, 08. april 2017 09:04)

800 i kusur pacenika poput tebe ti je dalo plus, to samo govori koliko ste jadni i koliko vas je ovaj covek unistio...

Nemanja

pre 7 godina

Ko o cemu on o "Zvezdinim mrziteljima". Pozdravio te premijer/predsednik! U svakoj izjavi pocne sa nekima koji ruse Zvezdu itd. Toliko kompleksa na jednom mestu...

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Nije se pohvalio sa Tomsonom i Voltersom. Bacene pare za oba igraca. Ako dodamo i one otpustene iz prosle sezone dolazimo do ogromne sume bacenih para.
(Minja, 08. april 2017 09:18)

Šta ga briga nisu njegove pare,inače se priča o tome kako je već nagomilao dugove u ovom klubu,a to što sad plače je zbog toga što je ostao bez još 200 k eura,FMP 2 pojačava do besvesti da bi imao gde da se vrati kad ga najurite.

Nece ona NIDJE!

pre 7 godina

Niko ovde ne mrzi Zvezdu, naprotiv...Zvezdi zelim da se sto pre aktivira kosarkaska sekcija koja je ugasena i da se klub ponovo vrati na stare staze. Ovde je problem tvog privatnog kluba iz zeleznika koji je uzurpirao grb i ime nekada slavnog kluba. Cak to i nije najveci probelm, jos veci problem je to sto se iz BUDZETA, dakle od novca gradjana Srbije finansira taj isti tvoj privatni instant klub. I zato, ne da sam uzivao sinoc...nego ti ne mogu objasniti, a tek cu uzivati kad vas i cedevita izbaci, jer su realno kvalitetniji od vas.

Ogilo

pre 7 godina

Ne razumem potrebu coveka da non stop trazi nekoga sa kim bi se prepucavao sa saopstenjima. Ranije je Dule Vujosevic bio "taj problem", a ja se pitam ko je sad... Realno Zvezda je napravila veliki uspeh mada je mogla vise i trebalo bi da analizira zasto je to tako i zasto u timu ima samo jednog pleja (Jovica). Dokle god nas ovaki politicari "truju" nema nama zdravog sporta i napretka...

grobar-bn

pre 7 godina

grobar sam, pratim kosarku. ne vidim smisao da u trenutku kada CZV dozivljava najlepse momente istorije predsednik kluba govori da je poraz godio onima koji mrze klub. u januaru sam drugarima navijacima zvezde ponavljao da su one pobede veliki uspeh i da trebaju biti ponosni. gorak utisak stvara to sto su se razocarali mnogo svi a nemaju razloga. u kosarci gde je velika razlika u budzetima svaka pobeda tima koji ima mali evroligaski budzet treba da se slavi. problem je sto se zvezdina publika podigla i pocela da ocekuje pobede, otud i razocarenje. predsednik evroligaskog kluba se bavi lokalnim negativnim pitanjima u neprimerenom trenutku.

Burazengija

pre 7 godina

I vi ste otisli na F4 u takmicenju sa duplo manje klubova i utakmica.Prva faza 6 timova.Ucinak 5:5.Druga faza cetiri tima.Ucinak 3;3.Sve same velicine od ekipa Lytas,Orlean,Lotomatica,Prokom..... Nikada niste otisli dalje sa pozitivnim skorom pobeda i poraza.Isli ste i sa dve pobede.
Sada se igra kao u NBA svaki drugi dan.Klubovi sa velikim budzetima.Legije stranaca

Od ovoliko komentara 90% pristigli od navijaca KK Mali budzet.Kako ih je Tegeltija ujeo i preneo zarazu.Srecom neprelazna bolest za koju leka nema
(Bane ker, 08. april 2017 10:43)

Pa kada je tako lako bilo otici na F4 u starom formatu ko vas je u tome sprecavao prosle i predprosle godine ? Ko je sprecavao Efes,Galatu,Bamberg,Zalgiris,Unikahu,Valensiju... ! Kako to da niko od ovih klubova nije nikada otiso na F4,a Partizan ih po starim formatima ima 4 ? Bitno je na kraju otici ! Italijani su u fudbalu postali prvaci sveta,a da su jedva prosli grupu.Portugal je postao prvak evrope bez ijedne dobijene utakmice u regularnom delu ! Postoji nesto sto se zove racunica.Postoji nesto sto se zove matematika.Negde igras,negde odmaras i ostvaris cilj ! Sta vam znace 16 pobeda kad ste ispali.Da ste bili takmicari sada bi igrali u 8 !

Karaburac

pre 7 godina

Broj komentara govori u prilog ovome sto prica.
@Ivan

Broj komentara govori da Srbija ne voli ovog coveka ,ne voli fmp, da grobara ima ko mrava. Ne znas vise odakle nadiru.

Goran

pre 7 godina

Pretragom baze privrednog registra moze se doci do maticnog broja 07078048 cije je poslovno ime "Кошаркашки клуб ИЛР Железник". U rubrici statuti na sajtu APR-a kliknite na svaki ponaosob i videcete da su to zapravo statuti KK CZV. Cak i na poslednjem gde pise da je statut FMP-a jasno se vidi pecat KK CZV Telekom, tako da... ocigledno je... Dzaba vam novci...

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Koliku ste količinu kompleksa ostavilu u komentarima pa to je novi rekord,sinoc 700 i do sad 300 ovde.Oborićete sajt grobari,opustite se,poslušajte doktora Čovića.I da,jedno je sigurno - za vas evrolige NEMA.To vas najvise i boli,pa ovde manifestujete posledice.Osudjeni ste na Vrapca,Pota i Koprivicu,taj kalibar igrača.Poz.

BgRedOrBlack

pre 7 godina

"Veče za opuštanje mrziteljima Zvezde"... sam naslov pokazuje mrznju koju sam zeli da širi kao "osoba",umesto SAMO "Čestitam kosarkasima na dobroj sezoni"....
"Život je jednostavno takav da u pojedinim trenucima ne možete da sami svoju sudbinu izvedete kako ste zamislili. " - naravno da je bilo trenutaka da izvedete svoje zamisli ,mozda su bas Grci krivi sto vas nisu pustili za prolaz,krivite njih ! I veciti krivac sudija ,pa osteti li taj sudija nekada i druge ??? Sve cestitke ,max od ove sezone ...

dokaz je ugovor overen u sudu

pre 7 godina

Dajte i jedan dokaz da Zvezda ne postoji i da je ovo FMP koji je igrao Evroligu, cekam grobare da dostave dokaze ili ce nastaviti da spinuju stvarnost hiljadu puta ponovljenim lazima?
(York, 8. april 2017 10:28)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=12&nav_id=531581

Poslovno tehnicka saradnja FMP I Crvene Zvezde je ostvarena 2011 godine u cilju stabilizacije KK Crvena Zvezda. U tom sporazumu dva kluba, cilj je da se Zvezda finansijski stabilizuje. Ugovor je potpisan na 5 godina. U tih 5 godina Zvezda proglasava stecaj na pocetku i taj dug od 15 miliona eura se smanjuje na nekih 700-800 hiljada evra ... Fmp menja svoje ime u Crvena Zvezda Telekom. Zvezda dozvoljava koriscenje svog brenda zarad sticanja finansijske dobiti i stabilizacije kluba. Sve sto osvoji Crvena Zvezda Telekom, svaki trofej, ide Crvenoj Zvezdi. Svi uspesi u evro takmicenjima, igraci CZ Telekom se pripisuje KK Crvena zvezda. FMP za ovih 5 godina poslovanja sa Zvezdom dobija finansijsku dobit, duzni su placati Zvezdin dug, koriscenje Zvezdinog imena ...

realno

pre 7 godina

I nije ti neki uspeh.Cetiri kluba je unisteno da bi ste se vi spasili.Radnicki KG,Partizan,Hemofarm i Vojvodina.Za uzvrat sam ocekivao osvajanje Evrolige ovako nista.

John Stockton

pre 7 godina

Sa kime se ovaj svađa više? Izgleda ima nekog prijatelja, odnosno mrzitelja u glavi pa se s njim non stop prepire javno, drugog objašnjenja nema. Do pre dve sezone je imao izgovor da se raspravlja sa Duletom, sada više nema pokriće.

Kosjan

pre 7 godina

Sa bezmalo 6mil budzeta je moralo vise.Razlika izmedju budzeta Daske i KkCz je 3-4 puta,tCno onoliko kolika je razlika izmedju KKP i KKCZ,pa je jasno koliko je novac bitan. 
Trositi ga bahato kao cz u zemlji dembeliji na Tompsone ,Mekele ,Sofoklise... kititi se sa tolikim parama pobedama na siromasnom jadranu je u najmanju ruku jadno. 
Par pobeda u januaru kad se forma obara price ,ma koji f4 ,osvajamo to sigurno...itd. 
Eee moji rodjaci ,hrkljus kosarka sa tabadzijama je kratkog roka.
(Evo banke, 08. april 2017 09:11)

Ma budzet na je 20 miliona... samo ti lazi sebe..

Sumadin.

pre 7 godina

Ovaj covek neodoljivo podseca na AV svojim izjavama. A da stvar bude tuznija izgleda da ima i botove ( ne sumnjam da su mahom isti oni koji rade za sendvic) kojima je posao da komentarisu ovde. Jer ja ne mogu da verujem da neki zvezdas ( navijac kluba i ljubitelj kosarke) moze da veruje da Zvezda ima manji budzet od Partizana ove sezone. Te partizanu milioni te zvezdi hiljade i sl. Da li zaboravljate u kojoj zemlji zivimo samo kada je CZ u pitanju, u CZ je napokon sve cisto i transparentno?
Mozda je CZ i dobila manje para od drzavnih preduzeca ali sa druge strane Partizan ne sme niko da sponzorise od privatnih kompanija. jednostavno ce uci u probleme ako to urade, dok sa druge strane CZ ima gomilu priv. sponzora koji su dobri sa vlastima. Zasto zmuriti pred tim cinjenicama. Zvezda je svakako bolji tim poslednjih godina i volim da je gledam, sinoc sam navijao za klub iz grada u kome zivim.

realno

pre 7 godina

Koji bre mrzitelji, pa ja sam sttastveni partizanovac ali da navijem za turke?! To mozda ti i tebi slicni tako razmisljaju. Nego mislim da je drugi problem bio sinoc sa kojim i ti imas veze pa je sad zamena teza najbolje resenje... Ali da, najbolje je da se kaze mrzitelji zvezde mogu da odahnu, ti posebno o njima brineš. ...

delija von brdo

pre 7 godina

Dr.Covicu sta uradi ovim navijacima KK History chanel.Unistio si im mladost. Vidi koliko komentara. Jedinu radost u zivotu si im napravio kada navijaju za turke,spance, grke, hrvate,makedonce, bosance i jos kada Zvezda izgubi.A Zvezda od 66 odigranih utakmica izgubila samo 16 puta..Kakvu im frustraciju nabijas cim se oglasis.Jos im smeta Vucic a zaboravljaju Pekovic "Hvala premijeru"

Čović nije podržao Vučića, Peković jeste

pre 7 godina

Grobari vratićete se brzo u te vaše rupe iz kojih ste na krato izašli. Vučić vam dao 2.2 miliona a vi ispali sramno iz svih takmičenja dok Zvezda sa 700k od države imala bolji skor u EL nego vi ikada i bori se za novu. A ova vaša histerija na pomen Čovića pokazuje kakve vam je traume naneo i baš mi je drago. Džabe ste toliko podržavali Vučića i džaba vam toliki milioni kad imate kompleks od Zvezde od svog rođenja.

Grobarče

pre 7 godina

Ja sam ostavio ovde 200 komentara,nekako da utesim sebe,svestan toga da necu gledati partizan u evroligi ni sledece sezone...cetvrta za redom...kao da sam se naviko,jos godinu - dve i prebolecu.

Vlada

pre 7 godina

Hoce li sad "pravi" navijaci Zvezde doci protiv Cedevite ili ce nastaviti i dalje da navijaju za OLYMPIAKOS.Mi "lazni, selfi" navijaci cemo sigurno biti u hali i u ABA i KLS pa i u "cipiripi" kupu ako treba.Samo napred momci ponosni smo na vas i hvala vam za sve sto ste ucini do sada.Idemo dalje.

lex speciallis

pre 7 godina

Što mi poznat rečnik...Evo nema DV u srpskoj košarcki već dve godine, ko podiže tenzziju, imam drugare Zvedaše koji ovog čoveka ne podnose iz više razloga...a "samo" jedan od njih su pare sa KiM, sumnja u pozadinu ubistva premijera, ...a najteže im pada to što je, ne bitno kakavim sredsvima i na koji način-brisanje duga i itd... prisvojio CZV, to kažu moji prijatelji normalni, realni Zvedaši s kojima neretko imama zdrava prepucavanja oko ova dva kluba, mada u psolednje vreme i ne jer se sve svelo na kako ON kaže.

nz

pre 7 godina

Mržnja...nije to mržnja nego zadovoljstvo, mnogo ste poleteli pa na kraju ništa, morate da znate koji su vam dometi a to nije TOP 8 EL...a ti nastavi da nas mrziš, pokušavaš da staviš tačku na crno-beli svet, kolo sreće se okreće, opet ćete vi na dno.

Samo kažem...

pre 7 godina

Dr Nebojša objasnio...
Nije ovo nikakav alibi, stvarno je ovo uspeh... da je neko na početku sezone ponudio da se u zadnjem kolu odlučuje o top 8, svi bi oberučke prihvatili...
a koliki je uspeh da objasnim grobarima...
Partizanovi rezultati u poslednjih 5 sezona u top 16 fazi (kada nisu igrali top 16 uzeo sam rezultate u top 24 koje je po kvalitetu klubova lakše od top 16) su 14 pobeda i 32 poraza...
Zvezda u ovoj sezoni ima 16 pobeda i 14 poraza...
Pametnom dosta...

smogovac iz Humske

pre 7 godina

Smogovci kada vide ovog odlepe , tačno znaju da im se sprema neka katastrofa.
Stalno pominjanje familije, stavlja ovog čoveka u ovakvo stanje. To je već lično .
Nastavice On da Vas gazi , zlopamtilo je staro to . Neće taj da se smiri dok Vas ne ugazi skroz .
Svi vide da ste nebitni ali ne On iznova Vas čačka, provocira , hrani se Vašim besom .

Wows

pre 7 godina

partizanivac sam ali je izgleda sindrom o teoriji zavere okupirao ovog coveka.Iskreno, navijao sam sinoc za Zvezdu,zeleo da prodje u Top 8 jer je sujeta najgora moguca osobina na ovom nasem podneblju.

Rajko

pre 7 godina

to mržnja nego zadovoljstvo, mnogo ste poleteli pa na kraju ništa, morate da znate koji su vam dometi a to nije TOP 8 EL...a ti nastavi da nas mrziš, pokušavaš da staviš tačku na crno-beli svet, kolo sreće se okreće, opet ćete vi na dno.
(nz, 08. april 2017 13:26) Pa na kraju nista?16 pobjeda ,CSKA,Real,Barsa,Panata,Makabi 2 puta..samo Oly nismo dobili..ti si taj koji mrziš i kolo se orkrenulo,vi ste tu gdje treba da budete..vjerovatno ti je idol Dule Vujosevic.

Aron

pre 7 godina

Pa ne bih rekao da je baš tako. Čović je kontraverzna ličnost i tu nema spora. Ali jedno mu se mora oodneti priznanje a to je da je za vreme dok je glavni u zvezdi uspeo da uzdigne klub i da podigne posetu i zainteresovanost navijača Zvezde. Tu takođe je zaslužan i Vujošević sa koim se on bio u stalnim prepucavanjima što je dovelo do dodadne tenzije među navijačima oba kluba. Pa su gotovo svaki derbiji ekstra posećeni za razliku od ranijih vremena. To isto važi i za Vladana Lukića i njegove naslednike koji su to isto radili sa FK Zvezdom i odnosom prema partizanu. Jer pre 2009-e, poseta na marakani je bila oko 10 000 a od 2009-e je minimum 40 000.

Kanjoshhh

pre 7 godina

Da je to ona originalna Zvezda,možda bi mi i blo žao zbog poraza. Ovako, milo mi je zbog neuspeha tvog lažnog kluba. "Neće ona niđe. " Pozdrav iskrenim Zvezdašima.

MarcoPolo

pre 7 godina

slušaj ti,zvezda ponos srbije...ajde ako si toliko pametan,reci ti meni gde je dug od skoro 15-ak miliona? nestalo preko noći...sa samo 700 hiljada o kojima ti pričaš? mora da si neki klinac od 12,13 godina,pa ti je oprošteno...

lmaoo čisto onako

pre 7 godina

lmaooooo čuj ovog " dajte dokaz da je zvezda fmp " ! daj ti dokaz da nije, a da to nije saopštenje ili tako neka fantazija za teletabise

Bravo Doktore

pre 7 godina

Covke oglasavaj se cesce.Da nervisras ove. Tek kada se oglasis pocinje lecenje.Ne spomenes KK History chanel a oni nagrnu iz svih misijih rupa.Napravio si im dar mar u zivotu.Unistio mladost

Jadni ste

pre 7 godina

Nijedan komentar zvezdasa na text o zvezdi,samo grobari komentarisu i pljuju. Valjda zato, sto njihova sezona LE nikada nije ni pocela a vec je zavrsena i za sledecu sezonu! A da se nekada plasiraju i ostvare 16 pobeda? Haha,naucna fantastika za njih!

rejnald

pre 7 godina

Pa po komentarima koje ostavljaju grobari i njihovoj masovnosti ocigledno je da je gospodin Nebojisa Covic(spasilac srpske kosarke)bio upravu, oni i javno priznaju da vise vole turske klubove,svoju bracu zagrepcane da pobijede u finalu ABA lige,javljali su se i njihovi treneri Dulo koji se javno u njegovom stilu,, ne raduje uspesima Zvezde" i cuveni Zoc i njegova blamaza posle poraza Fenjera,mnogo je ta mrznja ocigledna!!!...Pa grobari moracete da se naviknete da sledecih 5 sezona gledate Zvezdu kao prvaka Srbije,osvajaca Aba lige i Kupa, i najverovatnije jos +5 jer ce se poklopiti sa mandatom vladavine predsednika Srbije,velikog zvezdasa i naravno nema ljutnje jer dok su vasi ,,zuti" vladali vi ste osvajali 13 titula za redom...E sad je red na nas da napravimo takav niz, jos samo 10ak godina se strpite,pa mozda u tom periodu osvoite po neki Kup:)

ZVEZDAS ne delija

pre 7 godina

Kadinjaca nismo vam mi oterali Duleta to su uradili ljudi iz tvog kluba na skupstini. Nismo vam mi doveli Pekovica to ste vi uradili na skupstini. Nismo mi izneli koliko dugujete Dulu to je on uradio. Nismo mi napisali pismo upozorenja ako ne dobijem pare tuzim vas na kraju sezone to je Dulo napisao. . .

Muftija delija

pre 7 godina

B92:12.08.2011,pa kaze,FMP postaje CZV!lako se da proveriti!Ovo vam je klasican covicev manir,koji je naucio od slobe,usavrsio sa dos-om,u punom kapacitetu primenjuje sa sns-om.

Simo

pre 7 godina

- Sve otada, Tuđmanov kartaški partner Ivica Todorić smatra se njegovim nasljednikom na prijestolju „najsretnijeg Hrvata“, ovo čitam u hrvatskim novinama. Dakle, nema vrdanja, Tuđman nije osnovao Partizan ali jeste Todorića, vlasnika Idee, koja je juče bankrotirala i prešla u vlasništvo države Hrvatske. Tako će Čovićev klub biti hrvatski državni projekat. I šahovnica je crveno-bela.

Opa djurdjo

pre 7 godina

Promasili ste sa pojacanjima (opet), i dalje iz stvarno ne znam kog razloga se trpe dangubic i mitrovic koji ne da ne napreduju nego nazaduju, sveli ste ekipu na jednog pleja i sa njim gurate 3 takmicenja, svi sto ga menjaju su dvojke i ono je pravo mucenje. Radonja iz tima izvukao maksimum i svaka cast za 16 pobeda, bice top 8 sledece godine.

Bane

pre 7 godina

(York, 8. april 2017 10:28)

Dokaza imaš koliko hoćeš pun je interenet. E sad to što se ti time nemožeš da pomiriš za to ti milion dokaza neće pomoći. Mislim da u Srbiji ne postoji niti jedan izvorni klub sve do jednog su neki franksenštajni.

pjer

pre 7 godina

Svaka čast Zvezdi na svemu učinjenom u EL ove godine iako sam navijač Partizana. Igrali su odlično i prevazisli kapacitete tima sa početka sezone. Mišljenja sam da su čak mogli još i bolje i da su to propustili u direktnim duelima sa Olimpijakosom i Darusafakom u Beogradu. Sa samo jednom pobedom iz te dve utakmice sada bi se plasirali medju osam najboljih i to bi bio realni scenario na osnovu svih igara ove sezone. Nije bilo realno očekivati prolazak dalje u posljednjem kolu na vrućem gostujućem terenu kakav je u Turskoj. Šteta i za povredu Jovica koju je obnovio u najgorem trenutku po svoj tim. U svakom slučaju uz par ozbiljnih pojačanja sledeće sezone i zadržavanja kostura tima od ove Zvezda ima objektivne šanse da napadne final four

piki

pre 7 godina

Koliko komentara, to je znak da si im nabio komplekse za sva vremena...Samo napred Čovke, još jači tim sledeće sezone,neka pate još više dok gledaju šampiona u Evroligi!

Webber

pre 7 godina

Niko ovde ne mrzi Zvezdu, naprotiv...Zvezdi zelim da se sto pre aktivira kosarkaska sekcija koja je ugasena i da se klub ponovo vrati na stare staze. Ovde je problem tvog privatnog kluba iz zeleznika koji je uzurpirao grb i ime nekada slavnog kluba. Cak to i nije najveci probelm, jos veci problem je to sto se iz BUDZETA, dakle od novca gradjana Srbije finansira taj isti tvoj privatni instant klub. I zato, ne da sam uzivao sinoc...nego ti ne mogu objasniti, a tek cu uzivati kad vas i cedevita izbaci, jer su realno kvalitetniji od vas.
(Nece ona NIDJE!, 08. april 2017 09:59)

Laz laz i jos lazi i nije vas sramota da toliko lazete. Zvezda nije ugasena na tvoju veeeeliku zalost... Neces uzivati u izbacivanju od Cedevite. Dzaba se nadas.

Iskreni Zvezdaš

pre 7 godina

Da je to ona originalna Zvezda,možda bi mi i blo žao zbog poraza. Ovako, milo mi je zbog neuspeha tvog lažnog kluba. "Neće ona niđe. " Pozdrav iskrenim Zvezdašima.
(Kanjoshhh, 08. april 2017 10)

Ovo je ta ona originalna zvezda , sta pozdravljas iskrene zvezdase? Pa pravi iskreni zvezdas se gadi tvog komentara.

JA

pre 7 godina

Tačno je, evo ja sam sinoć uživao što su veliki vođa i Covic bili uplakani. Uživao sam. Obriši suze mala moja.....
A sve zbog načina kako ste uništili jednog velikana košarke.

Saca

pre 7 godina

On je zadovoljan, prodaje maglu, pun je para jos kada udomi 2-3 igraca zadovoljstvo ce preci i na njega. Sto kukate da vam drzava ne daje pare kada i ne treba, vi ste privatni klub, to morate da shvatite jednom.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

molim sportsku redakciju b92 da zbog zdravlja nacije što češće pominje čovića - grobarčići izbace nagomilane frustracije, a mi se, grešna nam duša, slatko nasmejemo njihovoj muci.

Bane ker

pre 7 godina

Sva sreca pa si otisao na f4 Covicu...
Nikada ali nikada neces ostvariti uspeh sa FMP om
(Sta ja znam, 8. april 2017 09:53)

I vi ste otisli na F4 u takmicenju sa duplo manje klubova i utakmica.Prva faza 6 timova.Ucinak 5:5.Druga faza cetiri tima.Ucinak 3;3.Sve same velicine od ekipa Lytas,Orlean,Lotomatica,Prokom..... Nikada niste otisli dalje sa pozitivnim skorom pobeda i poraza.Isli ste i sa dve pobede.
Sada se igra kao u NBA svaki drugi dan.Klubovi sa velikim budzetima.Legije stranaca

Od ovoliko komentara 90% pristigli od navijaca KK Mali budzet.Kako ih je Tegeltija ujeo i preneo zarazu.Srecom neprelazna bolest za koju leka nema

Panterce

pre 7 godina

Molim sportsku redakciju b92 da zbog zdravlja nacije sto cesce spominje Covica.
@mladici borovi devojke jele

U pravu si. Srpski narod ne voli Covica i zato toliko frustracija.
A nick ...sta reci nego ahahaha

samovasgledam

pre 7 godina

Po komentarima vidi se koliko je Čović u pravu.
Radujte se mrzitelji, još samo par dana a onda idu nove pobede i titule za Crvenu Zvezdu!!

DekiPeki

pre 7 godina

Kako uporedjujes ta dva sistema takmicenja ...ovde gde je dozvoljeno mnogo vise kalkulacija i mnogo vise utalmica sto dovodi i do vece sanse za oscilaciju forme ...pa ste tako uspeli da dobijete neke ekipe koje prosle sezone niste mogli ni da zamislite

mikson82

pre 7 godina

Daj Cedevitu u Areni, staviš karte po 300din gore i 500-600 din donji deo u zavisnosti od lokacije mesta u Areni, da se napuni arena u ova dva domaćinstva, da se skupi još neki novac i da se krene u sledeću sezonu sa pridodatim Štimcem, Stefom Markovićem, jednim dobrim bekom šuterom, Ostinom i Boldenom, a bez Luke, Tomsona, Voltersa i možda Bjelice ( mada mislim da će Bjelica sledeće sezone biti dosta bolji ). To bi bio tim jači minimum 20% od ovog ove sezone i pametno raspodeliti minute, pustiti Rakićevića, Dobrića, Simanića da igraju više ABA, a recimo EL Kuzmić, Štimac, Ostin, Bolden, Simonović, Dangubić, Gudurić, Lazić, Jenkins, Bek šuter-pojačanje, Jović, Marković ( možda i Bjelicom kao 13. koji se menja u rotaciji).
Raspodeliti minute, biti konkurentniji na kraju sezone u EL tako što će se igrači manje trošiti i neće ulaziti u crne minute jer bi imali dva jako kvalitetna organizatora igre.

Hvala vam na svemu ove sezone, jako uspešna sezona, samo još Cedevitu da dobijemo pa posle na odmor :D .

Limene trube duvaju

pre 7 godina

Za Zvezdu nisam nikad navijao,za Hemofarm,FMP ,Megu...tu i tamo.Sinoć sam navijao za autsajdera ali Turci su bili prejaki.Sudije su uspele da nas vrate na pristojnih -16 ali kineska nova godina je iza nas a kosarkaska zbilja ispred kao i Cedevita i tu se priča zavrsava .Mali ostaju mali i kad gube i kad dobijaju.

miki

pre 7 godina

Ispricacu vam koliko mrznja moze biiti jaka. Stojim u redu u posti, a jedan grobar osuo paljbu po Zvezdi pa cak tvrdi da Zvezda vise placa juniore nego Partizan svoje Amerikance. Malo im 13 titula za redom, naravno "posteno" osvojenih, pa bi valjda hteli jos bar 313. Sto se Zvezde tice molim najvatrenije navijace da pomognu protiv Cedevite, jer je Covic vec najavio u ovom intervjuu da ce u tom slucaju napraviti ekipu koja bi se borila za final4. Iako ste me ponekad ljutili slabom igrom, ipak bravo Zvezdo, bravo Covicu.

djuro

pre 7 godina

@Pitaj Duleta da ti prica kako je na f4.
(Bajo 021, 08. april 2017 10:42)


nema potrebe.. on će se i dalje za f4 boriti, a vjerovatno i učestvovati, a Dule i JSD nikad, nikad više... šmrc!

duledudule

pre 7 godina

sta je grobari.dobili ste i vi nekuli virus a?pricate o neuspehu,celu sezonu navijate za fenere,galate,pao i ostale.neuspeh?16-14?savrsena sezona u evroligi.plus kraj u pravo vreme.bez mucenja protiv reala.da se zgazi cedevita.da se sledece godine opet ne cuje u hali i feel devotion.da placete i dalje.da navijate za vasu bracu turke i ostale.i naravno da imate puno srece u ligi sampiona,a mozete da probate i evrokup,mada ce to biti za vas nba...

Rale

pre 7 godina

Ne razumem zasto grobari toliko pene,pljuju i spinuju,pa sta je rekao Covic a da nije tacno?? Evo recite sta?? Pa svako kome nesto nije jasno,samo neka pogleda komentare nakon utakmice sinoc i videce to opustanje tih mrzitelja Zvezde,da to je definitivno bila noc za opustanje mrzitelja najboljeg srpskog kluba!!! Pogledajte samo slavlje i radost grobara koji vise mrze Zvezdu nego sto vole partizan i koji se vise raduju nasem neuspehu nego svom uspehu,pogledajte samo preko 500 komentara punih mrznje iako je Zvezda opet zavrsila EL sa pozitivnim skorom!! E to je ono sto njih boli! I Covic ih boli!!! E zato je sinoc bila njihova noc za opustanje,upravo to je Covic i rekao! I u cemu je onda problem?? Da li je nesto slagao? Ne. Samo istina,dragi moji,a i ona vas boli! Slavite grobari,opustajte de mrzitelji Zvezde,za vas poslednjih sezona nema puno radosti!!

Стара школа

pre 7 godina

Реалисто, лоше опонашаш хрватски говор, ијекавица ти је слаба, пишеш "да + презент" тамо где Хрвати имају инфинитив. Дакле, ниси Хрват, него навијач Партизана из Србије! Још један спин из исте кухиње!!!

Iskreno

pre 7 godina

Grobari pakosni toliko puta spominju kako zvezda ne postoji da su sebe u to ubedili...Ali ono hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Jos kukaju posle kako je vracen dug. Ludilo cisto.

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 7 godina

Hvala Čovicu što si nas doveo do toga da je najveći uspeh "institucije" kada Zvezda izgubi u Evroligi,trofejima se izgleda više ni ne nadaju.

muamua

pre 7 godina

@york
dovoljan dokaz ti je aba liga posle uppr nestao je dugogodisnji ucesnik aba lige fmp koji je te godine bio 6ili 7 zvezda medju poslednjima...

Antidervis - vase je proslo

pre 7 godina

Covke je samo podvukao onu mrznu koju je Zvezdomrzac dervis iz Limzoa godinama usadjivao svojim podanicima.
Sad kad je nakaradni sistem u kome se Kina i Nigerija ponizavaju Srbiju da bi kvazivojniklub belezio uspehe otisao do djavola - Covke je samo rekao istinu - od svih silnih uspeha zivot im se sveo na mrznju prema nama.

A mi ponosni iz sve snage - briljantna sezona u Evroligi, Kup uzet, sad cemo jos malo da im nabijamo komplekse u finalu ABA, doduse, kroz Cedevitu, jer oni svoj klub nu finalu ABA vise nikad nece gledati, a onda, kao da to nije dovoljno, ide i KLS - ove godine ne izbegavaju sweep kao prosle.

Istina

pre 7 godina

E moj Covicu, neprestano trazis sukob i alibi za svoje postupke. Ne mrzim CZ, jos manje tvoj FMP, ali to sto si uradio Partizanu sa svojim AV AV drugarima ti nikada necu oprostiti.
(Bili Bin, 08. april 2017 09:53)

Vi mrzite zvezdu a ne fmp, jer to laganje kako je ovo fmp je samo vasa hiljadu ponovljena laz.

Jel sad jasnije ?

pre 7 godina

Dajte jedan dokaz da ovo nije zvezda nego fmp.
@ York

Ukucaj u google konferenciju za stampu ovog gospodina iz 2011 on ce ti sve kazati. Ne moras grobarima nista da verujes.

agassi

pre 7 godina

Patetični komentari tipa poštujem Zvezdu mrzim ovog , ovo i ostali razlozi su za malu decu. Ne volimo se i to je to . Potpuno mi je razumljivo što uvek navijate protiv .
Sa bedom koja nas okružuje, sa ovih prostora može samo jedan da ide negde. Partizan je godinama uspešno zatvarao sebi priču, sada to radi neko drugi.
Dok je tako tenzije će biti ovakve .

miško

pre 7 godina

Prema broju komentara Čović je medijska ličnost broj jedan.Stariji grobari dobro znaju kakva je bila Miljanova i Džajina Zvezda .Ovaj prvi na jednoj tribini reče:Evo čujem kako partizanovci žestoko zvižde a zvezdaši još žešće aplaudiraju to znači da je Zvezda mnogo jaka.Čović i Jović i Gudurić.

Dexim

pre 7 godina

Covic je pogodio u zivac grobare Vujosevica prvenstveno i to istinom, cele sezone su otvoreno navijali protiv Zvezde u svakom mecu, Sama cinjenica da svi do jednog govore kako Zvezda ne postoji govori o zelji njihovoj tihoj patnji. Vujosevic otvoreno govori kako mu nije drago zbog uspeha Zvezde, i sto vas cudi Covicev komentar? Onog kvazi novinara sa male lokalne televizije da ne spominjem.Tako i Nikolic spominje neke koji su se radovali izbacivanju Partizana a oni upravo se najvise veselili izbacivanju zvezde 2014

Kosjan

pre 7 godina

pa KK Crvena Zvezda vise ne postoji. postoji kk crvena zvezda idea beograd sto mu dodje kao tim II FMP-a. tako da.. a ostali sto su uvredjeni i povredjeni neka provere adresu klub svog bivseg kluba sa malog kalemegdana.
(mr o, 08. april 2017 09:10)

Samo ti sebe lazi da zvezda vise ne postoji mozda vam to pomogne da izlecite svoje frustracije i komplekse od propale sezone.

Webber

pre 7 godina

Samo ti sebe lazi da zvezda vise ne postoji mozda vam to pomogne da izlecite svoje frustracije i komplekse od propale sezone. 
(Kosjan, 08. april 2017 09:38) 

Pa pravno KK C.Zvezda ne postoji..e sad sto je u Srbiji svasta moguce to je druga prica.
(Petar, 08. april 2017 10:06)

Pravno KK Crvena zvezda postoji ako imate dokaze da ne postoji prinosite dokaze imate eto APR pa nam posaljite link. Do tada mozete da lazete samo fanove Tegeltije i Vujosevica..

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

Iako ovog čoveka ne podnosim , samo cvilenje komšija kad god nešto kaže je neprocenljivo. Drma im kavez već 3-4 god opasno. Da je stavio tačku jeste. Videćemo za par god da li će da iskoristi dominaciju koju je stvorio , za sada ide u dobrom pravcu. Kad god oni nekog pljuju prosto znaš da stvari idu kako treba.
Normalno više mrzim Partizan nego Covica , to je potpuno legitimno bar ovde po komentarima sa druge strane .

lol

pre 7 godina

Pokazite navijacima Partizana Covicevu sliku i sou moze da pocne. Buka iz porodilista nije nista u odnosu na ovo kmecanje. Jos ako Limoz ispadne iz francuske lige....

018

pre 7 godina

Partizan sada od drzave moze da dobije i 5 miliona.To je sve dzaba kada vise od polovine tih para ode na vracanje toj istoj drzavi.To se u narodu zove tante za kukuriku.

Alo Alo

pre 7 godina

@Pukovnik Vranic

Da se malo razumeš u net znao bi šta je lag. Da možeš da čitaš znao bi za Pravila b92. Da radis posao moda znao bi koje kom. da pustiš. I naravno, sa takvom (ne)inteligencijom ne bi prišao Humskoj

NikolaSrb

pre 7 godina

Evo nema Duleta vec par godina i sada se lepo vidi ko je kriv za tenzije predhodnih godina! 
Dok se sadasnja uprava Partizana utrkuje u ulizivanju premijeru i ne radi bas nista pametno, ova nova legenda zvezdasa pljuje, proziva, pise saopstenja i nastavlja da se svadja ovaj put sa nekim virtuelnim protivnicima jer je to jedina atmosfera u kojoj takvi ljudi profitiraju... 
A iz ove perspektive sada Dule je bio jedan od retkih koji je smeo da se suprotstavi unistavanju Partizana (a i drzave) i premijeru i zato je i oteran iz Srbije i Partizana!
(niksha, 08. april 2017 09:29)

Kakav komentar covece...Koji su to kompleksi..Ma dulo je svetac samo je isao na rodjendan snsa i hvalio premijera..

.

pre 7 godina

nisam fan ni jugoslovenskog sd ni czt/fmp ali smesno je da nekog optuzujes da ima komplekse a ti si taj koji njega ne vadi iz usta... izgleda da su godine dominacije ostavile velike ožiljke, dule koji jeste da je kao čovek 0 ali veliki trener se pominje od strane novokomponovanih fanova kk cz svuda pa tamo i gde vest nema veze s njim.
Nisam iz bg i ne volim ni jednog od komunistickih titovih blizanaca ali ovo su činjenice.

Milos

pre 7 godina

Koliki kompleks, to je strašno... Čoveče, gledaj svoj klub i ne brini ni za kog drugog.
(Vitez Lukić od Lamburginija, 08. april 2017 09:18)

On moze da kaze sta hoce a ti ovim pokazujes kompleks i da te boli snaznoo

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Kazete neće Zvezda nidje,ulazimo opet u evroligu a vi? Gde cete vi ? U evroligu sigurno ne hahaha patnji vasoj nema kraja hahaha

ulicni setac

pre 7 godina

KK.CRVENA ZVEZDA M.KALEMEGDAN 2 redovan petogodisnji ucesnik E.LIGE psi laju vetar nosi karavani prolaze . . . Gospodo Zvezdasi uzivajmo u bespomocnom pljuvanju komsije malog! Pomozimo nasim herojima i nasem Dejanu Radonjicu da nam obezbede jos godinu dana radosti u E. Ligi...

srbin

pre 7 godina

Grobariii jel nas cujeteeee...?.sta se bre javljaju grobari pa prepoznali se u izjavi i sad pisu komentare...aj palite u fiba ligu sampiona i igrajte se tamo i tisina da vas ne cujem vise...Zvezda Zvezda Zvezda oOOOOOOoooooOOOooooo...!!!

Dragan Mitic

pre 7 godina

Koliko iskompleksiranih grobara na jednom mestu! Samo vi trabunjajte FMP ,FMP !!! Ovo je Zvezda i to nasa Zvezda ,a vi ste zbog vase zlobe tu i gde pripadate! A sto se tice Covica uradio je sjajan posao, samo napred imas nasu podrsku!

Nebojsa

pre 7 godina

Lepo biti navijac C.Zvezde ona iza sebe ima jednu dobru sezonu u EL. Uspela je svaku ekipu osim Olimpijakosa da dobije bar po jednom .Ispustila plejof e tu krivicu snosi trener morao je da iskoristi sansu koja mu se nudila. Ne moze da se ceka da neko drugi progura moras sam to da uradis. Nisam zadovoljan strancima koji su dovedeni u toku sezone jer ako dovodimo strance to moraju da budu kvalitetni , a ne dovoditi igrace koji ce biti dobro placeni a terenu nista i mala minutaza . Znaci ako dovodis stranca on mora da ima mininum 25-30 minuta po utakmici , da nosi ekipu a ne da bude alternativa sa klupe to za mene je nezamislivo ili ih onda ne dovoditi .Sto se tice sledece sezone voleo bih da dodje do promene trenera na klupi Radonjic je dobar trener iskoristio je priliku vreme da i on pronadje novu sredinu . Dovesti trenera koji ce imati odresne ruke oko selekcije tima , a ne da nam tim sastavljaju neki menadzeri . Mora se davati veca sansa mladima u Aba ligi a C.Zvezda ima takve bisari da komotno mogu da dobijaju minutazu .To Radonjic nije radio i to je jedna od gresaka nije spremio i izveo na put bar jednog mladog igraca za narednu sezonu . Sve u svemu zadovoljan sam ovo EL sezonom i nadam se da ce se odbraniti trofeji iz Aba ligd i KLS .

mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci

pre 7 godina

Lopatari se pojedose zivi al sta da vam kazem mi cemo i narednih godina igrati el.30 vrhunskim utakmjca a vi zavrsavati u polufinalima aba lige,to vam je tako i puknite od muke..pozdrav

NikolaSrb

pre 7 godina

Ovi sto mu odaju priznanje da je sposoban ili se prave ludi ili... 
Lako je biti sposoban kad su ti sva vrata otvorena kad Andrej pregovara sa sponzorima,duznicima. 
Sa druge strane kapiram volis svoj klub,volis da gledas kako pobedjuje i to je normalno. 
Samo bez price o uspesnom top menadzeru.
(satronije, 08. april 2017 09:38)

Kakav Andrej bre? Igracima zvezde i proslih sezona i ove kasne plate po 5 meseci, lako je lagati ali istina je drugacija

Dejan CZ

pre 7 godina

Kakva najezda komaraca iz komsiluka cim se Covke pojavi...au ala boli tacka na crno beli svet...Sta ce kad su sve vesti o njihovom klubu posle 2 aprila u rubrici Bulevar...Naravno sad svom snagom overiti EL opet...a potom ugaziti jos jedared u srpskoj ligi kmecavce jer nasem klubu koji potice iz Srbije ipak ta titula ima posebnu vrednost pa makar i simbolicna bila sa aspekta rezultatskog znacaja...a i opet staviti do znanja malima gde im je mesto...Treba hijerarhiju i disciplinu uvek kontrolisati i sprovoditi.

lilly alen

pre 7 godina

Ne tišti derviše poreklo, PIB, adresa,maticni broj, vec to sto su postali potpuno nebitni, tako da braco pustite ih nek se isprazne!

Cika Slave

pre 7 godina

Najveci uspeh partizana ove sezone? Zadovoljstvo je gledati koliko ste nebitni. Mrzi me da citam komentare, jel Patrick pozvao na bojkot Idea marketa?

dejo majstore

pre 7 godina

@realista
U pravu si. Trebali smo uzeti sve državne firme da budu naši sponzori a vi ako nemate para založite grb ili u niži rang. Malo da gledamo vas u slobodnom padu

Petar

pre 7 godina

Pa upravo Covic stalno insistira na toj tenziji, mrznji, jer mu odgovara da pliva i igra na kartu manipulacije i navijacke ostrascenosti. I ljudi se primaju, jedni i drugi, on za to vreme postaje nevinasce. Kao sto je i Vesicu zaboravljeno sta je radio, tako se i Covicu zaboravlja. Preko noci postaje lice morala. Ali to je Srbija, nazalost..

Dexim

pre 7 godina

Covicu brate moj bitno da si ti stavio tacku na crno beli svet, sve ostalo je nebitno! 
(Kolecz, 08. april 2017 09:14) 

Da...ON je stavio tačku...
(ja, 08. april 2017 09:41)

Sa NISom i MTS om je bas stavio tacku...

Pitanje

pre 7 godina

Veliki uspeh srpskog kluba.S obzirom da je Partizan u krizi, a Zvezda ugasena ovo je sjajno predstavljanje nase kosarke.
(Mrgud, 08. april 2017 09:57)

Jel vam bude lakse kada sebe lazete da je zvezda ugasena a nemate ni jedan validan dokaz za to?

York

pre 7 godina

Dajte i jedan dokaz da Zvezda ne postoji i da je ovo FMP koji je igrao Evroligu, cekam grobare da dostave dokaze ili ce nastaviti da spinuju stvarnost hiljadu puta ponovljenim lazima?

gpro

pre 7 godina

,,Partizan je dugo godina bio evroligaš. Pred početak sezone pitali su nas da učestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali. Međutim, kasnije su promenili odluku i želimo im mnogo uspeha u Fibinoj ligi ove i u narednim sezonama."

"Nadamo se da će u narednim godinama imati uspeha u FIBA takmičenjima”, rekao je Bartomeu za Radio televiziju Srbije. 


Komsije, nema preskakanja razreda!

Dexim

pre 7 godina

I tako od pamtiveka. Nije važno što smo ubedljivo izgubili, nije važno što nisu za to krive sudije iako smo najavljivali krađu - odmah udar na neprijatelje iz senke, mrzitelje i slično. Kakva su ono bila saopštenja pred mečeve s Budućnošću? 
Inače, sezona u EL jeste iznad očekivanja. Neke utakmice odigrane su iznad limita tima i šteta da je baš odlučivao meč protiv ekipe koja ne leži Zvezdi. Pri tom, noseći igrači iscrpljeni, a Jović povređen. I tu vidim jedinu grešku u vođenju ekipe. ABA je trebalo igrati s mlađim igračima i odmoriti nosioce ali jureni su besmisleni rekordi u broju pobeda. Zato i ono Čovićevo divljanje posle poraza od Partizana.
(Nigde Uigrane Akcije, 08. april 2017 09:25)

I ti si mi kao navijac zvezde?

lol

pre 7 godina

Realmno gledano i mereci po radosti u komentarima jucerasnji poraz Zvezde od Turaka je najveci uspeh KK Partizan u poslednje 4 sezone. Vise su se obradovali pobedi Darusafake nego nekoj njihovoj epskoj pobedi u poslednjoj sekundi protiv MZTa. Cestitamo :)

Pedja

pre 7 godina

Zvezda je za nekoliko sezona uspela da ostvari vise pobeda u evroligi nego Partizan za sve one godine kada je cela drzava sponzorisala Partizan i kada se govorilo kako treba vremena da se pobedjuju najjaci u Evropi, da to nije lako i da je uspeh samo igranje evrolige. I za sve te godine Partizan nikada nije imao pozitivan skor na kraju takmicenja. Kad god bi prosli dalje, to je bilo sa negativnim skorom. Zahvaljujuci Zvezdi ljubitelji kosarke u Srbiji su mogli da vide kako je to moguce, kako ne treba decenija da bi se pobedjivali veliki klubovi. Sa najskromnijim budzetom dosli su do 16 pobeda, a verovatno bi i vise da je Jovic mogao da igra. Sada ostaje samo da se Partizan pobratimi sa turskim timovima, jer su za njih najvise navijali ove sezone.

gpro

pre 7 godina

dokaz je ugovor overen u sudu, 08. april 2017 11:27)


Tvoja vest je iz 2011. Ajde sad malo proguglaj jer je od tada Zvezda vratila i grb i dugove

Dragutinov sin

pre 7 godina

Drage komsije male pa sto vama smeta sto je Hrvatska preuzela Agrokor (ako jeste mada mislim da su Rusi) pa to je vasa matica. Zagorje je njen deo

Крејзи Норт

pre 7 godina

Замолио бих дежурне стручњаке да се ману прича у које се не разумеју!Човић смара са оваквим саопштењима али има право јер клуб трпи велике притиске(ван терена).Брат малог Алека није у клубу и то је кључни фактор проблема и притиска ван терена те бих замолио све стручњаке да прекину више са тим и не повезују Звезду са тим човеком.

П.С. Селфи навијачи,напуните Пионир у понедељак и уторак,да нема игла да падне а онда се видимо на Маракани против Борца.

Bane ker

pre 7 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Burazengija, 8. april 2017 11:25)

POslednje tri sezone takmicenja EL su jaca ipo timovima i po broju utakmica od takmicenja kada je Partisan igrao F4.Kao kada bi sada uporedjivao Zvezdin Bari sa danasnjom LS

Dragutinov sin

pre 7 godina

Zasto bi meni smetao fond za bilo ciju decu!Sta su deca kriva. Jedino ako su kriva sto su rodjena u istoj drzavi kao i JSD... po vas to zulja

Kosjan

pre 7 godina

Jel' se to 'razumevanje' zove,budžet o 10 mil.e narodnih,sirotinjskih para za sledeću sezonu? 
I da ti daju,Radonjić jednostavno nije trener sposoban da odvede tim F4!! 
Oni koji su sposobni,neće tebe za tutora.U tome je problem!!
(Бора, 08. april 2017 09:19)

a sta se ti brines za zvezdu?

RUMBLE RUMBLE

pre 7 godina

Ja sam zadovoljan i zbog činjenice da su posle neprospavane noći i danas Topalovići radosni što Zvezda nije otišla dalje.Razumem ih.Ipak je to ove godine njihov najveći uspeh.Srećno

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

@kipo
Tipičan spin majstor morala , pljuvao si Zvezdu cele godine , navijao i za Kurtu i Murtu , ali Ti duboko u sebi misliš da znaš šta je "najveći rival " . A mržnju sam doktorirao kada Mag iz Rominga ima izjave za štampu.

nista o nicemu

pre 7 godina

Jel' se to 'razumevanje' zove,budžet o 10 mil.e narodnih,sirotinjskih para za sledeću sezonu?
I da ti daju,Radonjić jednostavno nije trener sposoban da odvede tim F4!!
Oni koji su sposobni,neće tebe za tutora.U tome je problem!!
(Бора, 08. april 2017 09:19)

Sirotinjskih para ste uzeli kada ste potpisali ugovor sa aerodromom.

Pustite mi komrntar vise

pre 7 godina

Zvezdasi "realisti" veliki navijaci Partizana protiv stranih klubova gde ste da odgovorite ovim pakosnim grobarima navijacima Darusafake sada navijaca Cedevite u ponedeljak? Kako vas bre nikad nema na zvezdinim vestima?

Kosjan

pre 7 godina

pa KK Crvena Zvezda vise ne postoji. postoji kk crvena zvezda idea beograd sto mu dodje kao tim II FMP-a. tako da.. a ostali sto su uvredjeni i povredjeni neka provere adresu klub svog bivseg kluba sa malog kalemegdana.
(mr o, 08. april 2017 09:10)

Pa sto ti ne proveris adresu ovog kluba?Pa adresa je Mali Kalemegdan 2 Decko to sto ti pises su kompleksi i zloba jer ste od skoro mrtvog kluba napravili Evroligasa, hvala vam na vasoj pakosti.

Zvezdaš

pre 7 godina

Šta je tu je.Ovo je veliki uspeh ali mali je i sreće hvalilo da bude bolje.Nesrećan poraz od Olimpijakosa i povreda Jovića to je to.Za vršiti ovu sezonu u ABA i našoj ligi, pa se zahvaliti nekim igračima pre svih Mitroviću jer je stvarno bio najgori igrač i ove i proške sezone.Dugo smo čekali pojačanja ali Volters i Tompson nisu pojačanja već osrednji igrači.Svaka čast Dženkinsu.

cvarci i kavurma

pre 7 godina

Ovo mi lici ko vesti gde botovi lupaju pluseve ili minuse u zavisnosti ko se spominje u komentaru i u kom kontekstu... Elem, navijam za Zvezdu, ali nikada nisam navijao protiv Partizana-osim kad igra protiv Zvezde, ne bih mogao ni da se 'nateram' da navijam npr za Darusu da je igrala protiv Partizana, naravno iz vise razloga, ja sam srbin i zelim uspeh svakog srpskog kluba, zivim u BG-u i sve sto je u BG-u meni je bitno i vazno, a najvaznije je da ne zelim neuspeh bilo kom iz svoje zemlje... Ne znam kako se to zove-bes, jad, kriza svesti ili cista zloba, ali da vecina komentara bude od partizanovaca i od toga vecina puna mrznje je samo znak gde se kao drustvo nalazimo, ubi nas ona nasa izreka 'nek komsiji crkne krava''... Da li je moguce da se ne shvata da bez Zvezde ne bi bilo ni Partizana i obrnuto, da su dva kluba koja ne mogu jedno bez drugog, ali da treba da postoji sportska tolerancija, a zavist samo moze da steti i to prvenstveno onog ko je zavidan i besan na uspehe protivnickog kluba... Sreca moja pa oko mene moji zvezdasi ne mrze partizanovce i kad je Partizan bio dominantan godinama nikada mu nisam zeleo nista lose, navijao sam za Zvezdu i nadao se boljim danima i eto oni su dosli, ne vidim razlog za bes i ljutnju kod partizanovaca...

NikolaSrb

pre 7 godina

Dobro poznata patetika, moglo se videti ovih dana. Sam protiv svih. A upravo obratno, tolika mrznja i toliko nipodastavanja tudjih uspeha. U svakom slucaju bio je i bice za tebe institucija klub kome se stalno obracas i kad slavis i kad tugujes. INSTITUCIJA.
(Igor, 08. april 2017 09:33)

Koja bre mrznja prema vasoj laznoj instituciji, utuvi to sebi u glavu, vi ste nebitni. Niko vas nije spominjao osim vas navijace Darusafake.

sinovac

pre 7 godina

Pa dobro grobari neka je fmp iz svega ovog i sta onda? Klub se opet zove Crvena Zvezda, a vi mozete da kukate samo...Nadam se da se sladite ovim sto nismo prosli! Vi pozitivan skor u grupnom delu niste mogli da ostvarite, al' ja necu da pljujem i da kazem niste nikad nista uradili, jer ste sa Saletom osvojili evroligu, pre 6 godina stigli na F4. Tako da slobodno mozete da pruzite ruku i kazete bravo Zvezdo za ovu sezonu u evroligi...Ovo je dobro za srpsku kosarka.

Beli65

pre 7 godina

Sa NISom i MTS om je bas stavio tacku...
(Dexim, 08. april 2017 10:04)
stavio je tacku na vase titule i pehare kojih nema vec trecu sezonu za redom i nece ih biti bar jos toliko a ako bog da i duze

smogovac iz Humske

pre 7 godina

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj4itfb0JTTAhUE1RQKHdbKCJ4QFggYMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Fkosarka%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2015%26mm%3D07%26dd%3D08%26nav_id%3D1013421&usg=AFQjCNFgNL7qfQiDh9zNdfwPR3-HDqOSWA&sig2=f4f-87OpDnQQTRrzxJkBAg&bvm=bv.152180690,bs.2,d.d2s

APR

pre 7 godina

(dokaz je ugovor overen u sudu, 8. april 2017 11:27)

Zvezda se 2015 vratila na Mali kalemegdan.PIB onaj kojije imala ranije

http://kosarka.hotsport.rs/2015/07/08/povratak-otpisanih-ozivela-kk-crvena-zvezda-sa-malog-kalemegdana/

Gde ste sad?

pre 7 godina

Pitanje za "Zvezdase" koji se javljaju na vestima Partizana da iskazu "patriotizam" i svima kazu da navijaju za Partizan , pitam se gde su juce da se jave navijacima Darusafake?? Kako je moguce da se oni javljaju samo da se uvlace grobarima a kada zvezda igra onda ih nema?? kako je bre to moguce?

Bane

pre 7 godina

(cobisd, 8. april 2017 09:12)

Od toga se živi da komšiji crnke krava. Nemogu oni u potpunosti da uživaju u svom uspehu dok malo ne pecnu rivala kako bi se osećali moćno.

Evo banke

pre 7 godina

Sa bezmalo 6mil budzeta je moralo vise.Razlika izmedju budzeta Daske i KkCz je 3-4 puta,tCno onoliko kolika je razlika izmedju KKP i KKCZ,pa je jasno koliko je novac bitan.
Trositi ga bahato kao cz u zemlji dembeliji na Tompsone ,Mekele ,Sofoklise... kititi se sa tolikim parama pobedama na siromasnom jadranu je u najmanju ruku jadno.
Par pobeda u januaru kad se forma obara price ,ma koji f4 ,osvajamo to sigurno...itd.
Eee moji rodjaci ,hrkljus kosarka sa tabadzijama je kratkog roka.

mr o

pre 7 godina

pa KK Crvena Zvezda vise ne postoji. postoji kk crvena zvezda idea beograd sto mu dodje kao tim II FMP-a. tako da.. a ostali sto su uvredjeni i povredjeni neka provere adresu klub svog bivseg kluba sa malog kalemegdana.

pancevac

pre 7 godina

Covicu tako ne bi trebalo da prica covek tvoga kalibra,zvezda se ne mrzi vec nevoli sramno je sto sa tolikim budzetom ne uđoste barem na fajnel for.

Pukovnik Vranic

pre 7 godina

U trenutku citanja ove vesti, od 9 komentara, 6 je napisano od strane onih koji su izgleda jako propatili citave sezone. Tu pre svega mislim finansijski, jer znam da obozavaju da se klade protiv Zvezde.

Čović nije podržao Vučića, Peković jeste

pre 7 godina

Grobari vratićete se brzo u te vaše rupe iz kojih ste na krato izašli. Vučić vam dao 2.2 miliona a vi ispali sramno iz svih takmičenja dok Zvezda sa 700k od države imala bolji skor u EL nego vi ikada i bori se za novu. A ova vaša histerija na pomen Čovića pokazuje kakve vam je traume naneo i baš mi je drago. Džabe ste toliko podržavali Vučića i džaba vam toliki milioni kad imate kompleks od Zvezde od svog rođenja.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Da li svi shvatate da Zvezda sa svim ovim rezultatima od države ima samo MTS sa 700.000 godišnje a partizan bez ikakvih rezultata ima NIS, MTS, Aerodrom i Komercijalnu banku za 2.2 miliona godišnje! Objasnite kako je to moguće? Aa da, uprava kk partizana potpisala podršku Vučiću, uprava Zvezde nije. Još jedan razlog zašto mi je drago što sam Zvezdaš i još jedan razlog za sramotu licemernih grobara. Kad bi Zvezda samo jedne godine dobila kao partizan prošetala bi se do F4 Evrolige a partizan bi se sa 700k borio za opstanak u ABA. To su činjenice a vi onda vidite za koji ćete klub da navijate.

zzbz

pre 7 godina

Puna usta zvezde a radi se o fmp-u
(dingoslav zora lajf fejt, 08. april 2017 09:04)

800 i kusur pacenika poput tebe ti je dalo plus, to samo govori koliko ste jadni i koliko vas je ovaj covek unistio...

Aron

pre 7 godina

Pa ne bih rekao da je baš tako. Čović je kontraverzna ličnost i tu nema spora. Ali jedno mu se mora oodneti priznanje a to je da je za vreme dok je glavni u zvezdi uspeo da uzdigne klub i da podigne posetu i zainteresovanost navijača Zvezde. Tu takođe je zaslužan i Vujošević sa koim se on bio u stalnim prepucavanjima što je dovelo do dodadne tenzije među navijačima oba kluba. Pa su gotovo svaki derbiji ekstra posećeni za razliku od ranijih vremena. To isto važi i za Vladana Lukića i njegove naslednike koji su to isto radili sa FK Zvezdom i odnosom prema partizanu. Jer pre 2009-e, poseta na marakani je bila oko 10 000 a od 2009-e je minimum 40 000.

delija von brdo

pre 7 godina

Dr.Covicu sta uradi ovim navijacima KK History chanel.Unistio si im mladost. Vidi koliko komentara. Jedinu radost u zivotu si im napravio kada navijaju za turke,spance, grke, hrvate,makedonce, bosance i jos kada Zvezda izgubi.A Zvezda od 66 odigranih utakmica izgubila samo 16 puta..Kakvu im frustraciju nabijas cim se oglasis.Jos im smeta Vucic a zaboravljaju Pekovic "Hvala premijeru"

djuro

pre 7 godina

@Pitaj Duleta da ti prica kako je na f4.
(Bajo 021, 08. april 2017 10:42)


nema potrebe.. on će se i dalje za f4 boriti, a vjerovatno i učestvovati, a Dule i JSD nikad, nikad više... šmrc!

Antidervis - vase je proslo

pre 7 godina

Covke je samo podvukao onu mrznu koju je Zvezdomrzac dervis iz Limzoa godinama usadjivao svojim podanicima.
Sad kad je nakaradni sistem u kome se Kina i Nigerija ponizavaju Srbiju da bi kvazivojniklub belezio uspehe otisao do djavola - Covke je samo rekao istinu - od svih silnih uspeha zivot im se sveo na mrznju prema nama.

A mi ponosni iz sve snage - briljantna sezona u Evroligi, Kup uzet, sad cemo jos malo da im nabijamo komplekse u finalu ABA, doduse, kroz Cedevitu, jer oni svoj klub nu finalu ABA vise nikad nece gledati, a onda, kao da to nije dovoljno, ide i KLS - ove godine ne izbegavaju sweep kao prosle.

Webber

pre 7 godina

Niko ovde ne mrzi Zvezdu, naprotiv...Zvezdi zelim da se sto pre aktivira kosarkaska sekcija koja je ugasena i da se klub ponovo vrati na stare staze. Ovde je problem tvog privatnog kluba iz zeleznika koji je uzurpirao grb i ime nekada slavnog kluba. Cak to i nije najveci probelm, jos veci problem je to sto se iz BUDZETA, dakle od novca gradjana Srbije finansira taj isti tvoj privatni instant klub. I zato, ne da sam uzivao sinoc...nego ti ne mogu objasniti, a tek cu uzivati kad vas i cedevita izbaci, jer su realno kvalitetniji od vas.
(Nece ona NIDJE!, 08. april 2017 09:59)

Laz laz i jos lazi i nije vas sramota da toliko lazete. Zvezda nije ugasena na tvoju veeeeliku zalost... Neces uzivati u izbacivanju od Cedevite. Dzaba se nadas.

srbin

pre 7 godina

Grobariii jel nas cujeteeee...?.sta se bre javljaju grobari pa prepoznali se u izjavi i sad pisu komentare...aj palite u fiba ligu sampiona i igrajte se tamo i tisina da vas ne cujem vise...Zvezda Zvezda Zvezda oOOOOOOoooooOOOooooo...!!!

Bravo Doktore

pre 7 godina

Covke oglasavaj se cesce.Da nervisras ove. Tek kada se oglasis pocinje lecenje.Ne spomenes KK History chanel a oni nagrnu iz svih misijih rupa.Napravio si im dar mar u zivotu.Unistio mladost

rejnald

pre 7 godina

Pa po komentarima koje ostavljaju grobari i njihovoj masovnosti ocigledno je da je gospodin Nebojisa Covic(spasilac srpske kosarke)bio upravu, oni i javno priznaju da vise vole turske klubove,svoju bracu zagrepcane da pobijede u finalu ABA lige,javljali su se i njihovi treneri Dulo koji se javno u njegovom stilu,, ne raduje uspesima Zvezde" i cuveni Zoc i njegova blamaza posle poraza Fenjera,mnogo je ta mrznja ocigledna!!!...Pa grobari moracete da se naviknete da sledecih 5 sezona gledate Zvezdu kao prvaka Srbije,osvajaca Aba lige i Kupa, i najverovatnije jos +5 jer ce se poklopiti sa mandatom vladavine predsednika Srbije,velikog zvezdasa i naravno nema ljutnje jer dok su vasi ,,zuti" vladali vi ste osvajali 13 titula za redom...E sad je red na nas da napravimo takav niz, jos samo 10ak godina se strpite,pa mozda u tom periodu osvoite po neki Kup:)

piki

pre 7 godina

Koliko komentara, to je znak da si im nabio komplekse za sva vremena...Samo napred Čovke, još jači tim sledeće sezone,neka pate još više dok gledaju šampiona u Evroligi!

Cika Slave

pre 7 godina

Kad ce izvestaj o trovanju?
Zasto se mi zahvaljujemo premijeru, ako je Zvezda drzavni projekat?
Zasto je njima Idea sponzor, a ne nama ili Ciboni, kad smo iz iste zemlje?
Zasto niko nije demantovao premijera kad je rekao da dobijamo mnogo vise para od Zvezde, nego mu se jos zahvaljujemo?
Kada opet igramo nikad jacu LS sa velikanima Ludvizburgom, Sarloa, Juventusom?
Da li je Jovic potpisao za Barsu ili nije primio platu?
Ko je od domacih izdajnika i stranih placenika omogucio Zvezdi 16 pobeda u nikad slabijoj EL kad su trebali da imaju 1/29?
Zasto Arena nije nama profitabilna a Zvezdi jeste?
Da li je Dule nekog skoro udavio?
Kad cemo da gepekujemo nekog sudiju, mnogo su se opustili?
Da li Limoz moze do 8. mesta nika jace francuske lige?
Da li je Sarloa jaci 20% ili 30% od CSKA, Reala, Panate, Fenera?
Kad stizu plej, Kinzi i Pavlovic i kad se pali masina?
Ko kaze da smo se odrekli Franjovih crno belih boja?
Da li je Covic napravio dug u Partizanu, jer svi znaju da se za partizan igra iz ljubavi, ne za pare?
Koje izmislio laz da se Dulu duguje pola miliona, on je radio volonterski iz ciste ljubavi?
Napred cedevita, napred zagrebacka braco.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

molim sportsku redakciju b92 da zbog zdravlja nacije što češće pominje čovića - grobarčići izbace nagomilane frustracije, a mi se, grešna nam duša, slatko nasmejemo njihovoj muci.

Бора

pre 7 godina

Jel' se to 'razumevanje' zove,budžet o 10 mil.e narodnih,sirotinjskih para za sledeću sezonu?
I da ti daju,Radonjić jednostavno nije trener sposoban da odvede tim F4!!
Oni koji su sposobni,neće tebe za tutora.U tome je problem!!

Jadni ste

pre 7 godina

Nijedan komentar zvezdasa na text o zvezdi,samo grobari komentarisu i pljuju. Valjda zato, sto njihova sezona LE nikada nije ni pocela a vec je zavrsena i za sledecu sezonu! A da se nekada plasiraju i ostvare 16 pobeda? Haha,naucna fantastika za njih!

Rale

pre 7 godina

Ne razumem zasto grobari toliko pene,pljuju i spinuju,pa sta je rekao Covic a da nije tacno?? Evo recite sta?? Pa svako kome nesto nije jasno,samo neka pogleda komentare nakon utakmice sinoc i videce to opustanje tih mrzitelja Zvezde,da to je definitivno bila noc za opustanje mrzitelja najboljeg srpskog kluba!!! Pogledajte samo slavlje i radost grobara koji vise mrze Zvezdu nego sto vole partizan i koji se vise raduju nasem neuspehu nego svom uspehu,pogledajte samo preko 500 komentara punih mrznje iako je Zvezda opet zavrsila EL sa pozitivnim skorom!! E to je ono sto njih boli! I Covic ih boli!!! E zato je sinoc bila njihova noc za opustanje,upravo to je Covic i rekao! I u cemu je onda problem?? Da li je nesto slagao? Ne. Samo istina,dragi moji,a i ona vas boli! Slavite grobari,opustajte de mrzitelji Zvezde,za vas poslednjih sezona nema puno radosti!!

Iskreno

pre 7 godina

Grobari pakosni toliko puta spominju kako zvezda ne postoji da su sebe u to ubedili...Ali ono hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Jos kukaju posle kako je vracen dug. Ludilo cisto.

Bane ker

pre 7 godina

Sva sreca pa si otisao na f4 Covicu...
Nikada ali nikada neces ostvariti uspeh sa FMP om
(Sta ja znam, 8. april 2017 09:53)

I vi ste otisli na F4 u takmicenju sa duplo manje klubova i utakmica.Prva faza 6 timova.Ucinak 5:5.Druga faza cetiri tima.Ucinak 3;3.Sve same velicine od ekipa Lytas,Orlean,Lotomatica,Prokom..... Nikada niste otisli dalje sa pozitivnim skorom pobeda i poraza.Isli ste i sa dve pobede.
Sada se igra kao u NBA svaki drugi dan.Klubovi sa velikim budzetima.Legije stranaca

Od ovoliko komentara 90% pristigli od navijaca KK Mali budzet.Kako ih je Tegeltija ujeo i preneo zarazu.Srecom neprelazna bolest za koju leka nema

Samo kažem...

pre 7 godina

Dr Nebojša objasnio...
Nije ovo nikakav alibi, stvarno je ovo uspeh... da je neko na početku sezone ponudio da se u zadnjem kolu odlučuje o top 8, svi bi oberučke prihvatili...
a koliki je uspeh da objasnim grobarima...
Partizanovi rezultati u poslednjih 5 sezona u top 16 fazi (kada nisu igrali top 16 uzeo sam rezultate u top 24 koje je po kvalitetu klubova lakše od top 16) su 14 pobeda i 32 poraza...
Zvezda u ovoj sezoni ima 16 pobeda i 14 poraza...
Pametnom dosta...

miki

pre 7 godina

Ispricacu vam koliko mrznja moze biiti jaka. Stojim u redu u posti, a jedan grobar osuo paljbu po Zvezdi pa cak tvrdi da Zvezda vise placa juniore nego Partizan svoje Amerikance. Malo im 13 titula za redom, naravno "posteno" osvojenih, pa bi valjda hteli jos bar 313. Sto se Zvezde tice molim najvatrenije navijace da pomognu protiv Cedevite, jer je Covic vec najavio u ovom intervjuu da ce u tom slucaju napraviti ekipu koja bi se borila za final4. Iako ste me ponekad ljutili slabom igrom, ipak bravo Zvezdo, bravo Covicu.

Dexim

pre 7 godina

Covic je pogodio u zivac grobare Vujosevica prvenstveno i to istinom, cele sezone su otvoreno navijali protiv Zvezde u svakom mecu, Sama cinjenica da svi do jednog govore kako Zvezda ne postoji govori o zelji njihovoj tihoj patnji. Vujosevic otvoreno govori kako mu nije drago zbog uspeha Zvezde, i sto vas cudi Covicev komentar? Onog kvazi novinara sa male lokalne televizije da ne spominjem.Tako i Nikolic spominje neke koji su se radovali izbacivanju Partizana a oni upravo se najvise veselili izbacivanju zvezde 2014

samovasgledam

pre 7 godina

Po komentarima vidi se koliko je Čović u pravu.
Radujte se mrzitelji, još samo par dana a onda idu nove pobede i titule za Crvenu Zvezdu!!

lol

pre 7 godina

Pokazite navijacima Partizana Covicevu sliku i sou moze da pocne. Buka iz porodilista nije nista u odnosu na ovo kmecanje. Jos ako Limoz ispadne iz francuske lige....

York

pre 7 godina

Dajte i jedan dokaz da Zvezda ne postoji i da je ovo FMP koji je igrao Evroligu, cekam grobare da dostave dokaze ili ce nastaviti da spinuju stvarnost hiljadu puta ponovljenim lazima?

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Koliku ste količinu kompleksa ostavilu u komentarima pa to je novi rekord,sinoc 700 i do sad 300 ovde.Oborićete sajt grobari,opustite se,poslušajte doktora Čovića.I da,jedno je sigurno - za vas evrolige NEMA.To vas najvise i boli,pa ovde manifestujete posledice.Osudjeni ste na Vrapca,Pota i Koprivicu,taj kalibar igrača.Poz.

Minja

pre 7 godina

Nije se pohvalio sa Tomsonom i Voltersom. Bacene pare za oba igraca. Ako dodamo i one otpustene iz prosle sezone dolazimo do ogromne sume bacenih para.

Iskreni Zvezdaš

pre 7 godina

Da je to ona originalna Zvezda,možda bi mi i blo žao zbog poraza. Ovako, milo mi je zbog neuspeha tvog lažnog kluba. "Neće ona niđe. " Pozdrav iskrenim Zvezdašima.
(Kanjoshhh, 08. april 2017 10)

Ovo je ta ona originalna zvezda , sta pozdravljas iskrene zvezdase? Pa pravi iskreni zvezdas se gadi tvog komentara.

m4

pre 7 godina

ja sam bio veoma zadovoljan pobedom darusafake sinoc,veoma lep pocetak vikenda.Bicu jos zadovoljniji ako braca iz zagreba osvoje Aba i odu u el.

Bane ker

pre 7 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Burazengija, 8. april 2017 11:25)

POslednje tri sezone takmicenja EL su jaca ipo timovima i po broju utakmica od takmicenja kada je Partisan igrao F4.Kao kada bi sada uporedjivao Zvezdin Bari sa danasnjom LS

Nebojsa

pre 7 godina

Lepo biti navijac C.Zvezde ona iza sebe ima jednu dobru sezonu u EL. Uspela je svaku ekipu osim Olimpijakosa da dobije bar po jednom .Ispustila plejof e tu krivicu snosi trener morao je da iskoristi sansu koja mu se nudila. Ne moze da se ceka da neko drugi progura moras sam to da uradis. Nisam zadovoljan strancima koji su dovedeni u toku sezone jer ako dovodimo strance to moraju da budu kvalitetni , a ne dovoditi igrace koji ce biti dobro placeni a terenu nista i mala minutaza . Znaci ako dovodis stranca on mora da ima mininum 25-30 minuta po utakmici , da nosi ekipu a ne da bude alternativa sa klupe to za mene je nezamislivo ili ih onda ne dovoditi .Sto se tice sledece sezone voleo bih da dodje do promene trenera na klupi Radonjic je dobar trener iskoristio je priliku vreme da i on pronadje novu sredinu . Dovesti trenera koji ce imati odresne ruke oko selekcije tima , a ne da nam tim sastavljaju neki menadzeri . Mora se davati veca sansa mladima u Aba ligi a C.Zvezda ima takve bisari da komotno mogu da dobijaju minutazu .To Radonjic nije radio i to je jedna od gresaka nije spremio i izveo na put bar jednog mladog igraca za narednu sezonu . Sve u svemu zadovoljan sam ovo EL sezonom i nadam se da ce se odbraniti trofeji iz Aba ligd i KLS .

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Kazete neće Zvezda nidje,ulazimo opet u evroligu a vi? Gde cete vi ? U evroligu sigurno ne hahaha patnji vasoj nema kraja hahaha

Kosjan

pre 7 godina

Sa bezmalo 6mil budzeta je moralo vise.Razlika izmedju budzeta Daske i KkCz je 3-4 puta,tCno onoliko kolika je razlika izmedju KKP i KKCZ,pa je jasno koliko je novac bitan. 
Trositi ga bahato kao cz u zemlji dembeliji na Tompsone ,Mekele ,Sofoklise... kititi se sa tolikim parama pobedama na siromasnom jadranu je u najmanju ruku jadno. 
Par pobeda u januaru kad se forma obara price ,ma koji f4 ,osvajamo to sigurno...itd. 
Eee moji rodjaci ,hrkljus kosarka sa tabadzijama je kratkog roka.
(Evo banke, 08. april 2017 09:11)

Ma budzet na je 20 miliona... samo ti lazi sebe..

Grobarče

pre 7 godina

Ja sam ostavio ovde 200 komentara,nekako da utesim sebe,svestan toga da necu gledati partizan u evroligi ni sledece sezone...cetvrta za redom...kao da sam se naviko,jos godinu - dve i prebolecu.

duledudule

pre 7 godina

sta je grobari.dobili ste i vi nekuli virus a?pricate o neuspehu,celu sezonu navijate za fenere,galate,pao i ostale.neuspeh?16-14?savrsena sezona u evroligi.plus kraj u pravo vreme.bez mucenja protiv reala.da se zgazi cedevita.da se sledece godine opet ne cuje u hali i feel devotion.da placete i dalje.da navijate za vasu bracu turke i ostale.i naravno da imate puno srece u ligi sampiona,a mozete da probate i evrokup,mada ce to biti za vas nba...

Rajko

pre 7 godina

to mržnja nego zadovoljstvo, mnogo ste poleteli pa na kraju ništa, morate da znate koji su vam dometi a to nije TOP 8 EL...a ti nastavi da nas mrziš, pokušavaš da staviš tačku na crno-beli svet, kolo sreće se okreće, opet ćete vi na dno.
(nz, 08. april 2017 13:26) Pa na kraju nista?16 pobjeda ,CSKA,Real,Barsa,Panata,Makabi 2 puta..samo Oly nismo dobili..ti si taj koji mrziš i kolo se orkrenulo,vi ste tu gdje treba da budete..vjerovatno ti je idol Dule Vujosevic.

Maksim

pre 7 godina

Čoviću??? O čemu ti pričsš?? O mrziteljima. Može se samo pričati da li ste s obzirom na količinu novaca uloženih u tim i rada igrača uspeli, ili ne. Po meni je uspeh očigledan. To što je neko želeo više pa se razočarao je nešto drugo.

complex boys

pre 7 godina

Sa bezmalo 6mil budzeta je moralo vise.Razlika izmedju budzeta Daske i KkCz je 3-4 puta,Tacno onoliko kolika je razlika izmedju KKP i KKCZ,pa je jasno koliko je novac bitan.
Trositi ga bahato kao cz u zemlji dembeliji na Tompsone ,Mekele ,Sofoklise... kititi se sa tolikim parama pobedama na siromasnom jadranu je u najmanju ruku jadno.
Par pobeda u januaru kad se forma obara price ,ma koji f4 ,osvajamo to sigurno...itd.
Eee moji rodjaci ,hrkljus kosarka sa tabadzijama je kratkog roka.
(Evo banke, 8. april 2017 09:11)

Mnogo pametnije je trošiti novac na Robinsone, Hečere, Gordone, Vrapce i ostale učesnike Lige Šampinjona.

Istina

pre 7 godina

E moj Covicu, neprestano trazis sukob i alibi za svoje postupke. Ne mrzim CZ, jos manje tvoj FMP, ali to sto si uradio Partizanu sa svojim AV AV drugarima ti nikada necu oprostiti.
(Bili Bin, 08. april 2017 09:53)

Vi mrzite zvezdu a ne fmp, jer to laganje kako je ovo fmp je samo vasa hiljadu ponovljena laz.

Pedja

pre 7 godina

Zvezda je za nekoliko sezona uspela da ostvari vise pobeda u evroligi nego Partizan za sve one godine kada je cela drzava sponzorisala Partizan i kada se govorilo kako treba vremena da se pobedjuju najjaci u Evropi, da to nije lako i da je uspeh samo igranje evrolige. I za sve te godine Partizan nikada nije imao pozitivan skor na kraju takmicenja. Kad god bi prosli dalje, to je bilo sa negativnim skorom. Zahvaljujuci Zvezdi ljubitelji kosarke u Srbiji su mogli da vide kako je to moguce, kako ne treba decenija da bi se pobedjivali veliki klubovi. Sa najskromnijim budzetom dosli su do 16 pobeda, a verovatno bi i vise da je Jovic mogao da igra. Sada ostaje samo da se Partizan pobratimi sa turskim timovima, jer su za njih najvise navijali ove sezone.

PARTIZANOVA AKADEMSKA PUBLIKA

pre 7 godina

NEĆETE NIKADA BITI PRVACI EVROPE ,NITI VIDETI F4, ŠTO JE PARTIZAN IGRAO VIŠE PUTA ...F 8 SMO IGRALI GODINAMA .... NAPRED PARTIZAN GOSPODSKI KLUB !!!

mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci

pre 7 godina

Lopatari se pojedose zivi al sta da vam kazem mi cemo i narednih godina igrati el.30 vrhunskim utakmjca a vi zavrsavati u polufinalima aba lige,to vam je tako i puknite od muke..pozdrav

Bugarski grafolog

pre 7 godina

Dajte i jedan dokaz da Zvezda ne postoji i da je ovo FMP koji je igrao Evroligu, cekam grobare da dostave dokaze ili ce nastaviti da spinuju stvarnost hiljadu puta ponovljenim lazima?
(York, 08. april 2017 10:28)

Covic Nebojsa. Eto ti dokaz. Zadovoljan?

NikolaSrb

pre 7 godina

Evo nema Duleta vec par godina i sada se lepo vidi ko je kriv za tenzije predhodnih godina! 
Dok se sadasnja uprava Partizana utrkuje u ulizivanju premijeru i ne radi bas nista pametno, ova nova legenda zvezdasa pljuje, proziva, pise saopstenja i nastavlja da se svadja ovaj put sa nekim virtuelnim protivnicima jer je to jedina atmosfera u kojoj takvi ljudi profitiraju... 
A iz ove perspektive sada Dule je bio jedan od retkih koji je smeo da se suprotstavi unistavanju Partizana (a i drzave) i premijeru i zato je i oteran iz Srbije i Partizana!
(niksha, 08. april 2017 09:29)

Kakav komentar covece...Koji su to kompleksi..Ma dulo je svetac samo je isao na rodjendan snsa i hvalio premijera..

Pitanje

pre 7 godina

Veliki uspeh srpskog kluba.S obzirom da je Partizan u krizi, a Zvezda ugasena ovo je sjajno predstavljanje nase kosarke.
(Mrgud, 08. april 2017 09:57)

Jel vam bude lakse kada sebe lazete da je zvezda ugasena a nemate ni jedan validan dokaz za to?

smogovac iz Humske

pre 7 godina

Smogovci kada vide ovog odlepe , tačno znaju da im se sprema neka katastrofa.
Stalno pominjanje familije, stavlja ovog čoveka u ovakvo stanje. To je već lično .
Nastavice On da Vas gazi , zlopamtilo je staro to . Neće taj da se smiri dok Vas ne ugazi skroz .
Svi vide da ste nebitni ali ne On iznova Vas čačka, provocira , hrani se Vašim besom .

NikolaSrb

pre 7 godina

Ovi sto mu odaju priznanje da je sposoban ili se prave ludi ili... 
Lako je biti sposoban kad su ti sva vrata otvorena kad Andrej pregovara sa sponzorima,duznicima. 
Sa druge strane kapiram volis svoj klub,volis da gledas kako pobedjuje i to je normalno. 
Samo bez price o uspesnom top menadzeru.
(satronije, 08. april 2017 09:38)

Kakav Andrej bre? Igracima zvezde i proslih sezona i ove kasne plate po 5 meseci, lako je lagati ali istina je drugacija

Milos

pre 7 godina

Koliki kompleks, to je strašno... Čoveče, gledaj svoj klub i ne brini ni za kog drugog.
(Vitez Lukić od Lamburginija, 08. april 2017 09:18)

On moze da kaze sta hoce a ti ovim pokazujes kompleks i da te boli snaznoo

dejan

pre 7 godina

Imam 46 godina,nisam klinac ni mrzitelj,sinoć sam sa prijateljima koji navijaju za Partizan zajedno navijao za naš tim. Jedino mi je teško da ne budem protiv Čovića. On ne zaslužuje da daje bilo kakvu izjavu. Ovo liči na paranoju.. Potreban mu je sukob i svađa. Kad nema sa kim onda sam izmisli sukob.

niksha

pre 7 godina

Evo nema Duleta vec par godina i sada se lepo vidi ko je kriv za tenzije predhodnih godina!
Dok se sadasnja uprava Partizana utrkuje u ulizivanju premijeru i ne radi bas nista pametno, ova nova legenda zvezdasa pljuje, proziva, pise saopstenja i nastavlja da se svadja ovaj put sa nekim virtuelnim protivnicima jer je to jedina atmosfera u kojoj takvi ljudi profitiraju...
A iz ove perspektive sada Dule je bio jedan od retkih koji je smeo da se suprotstavi unistavanju Partizana (a i drzave) i premijeru i zato je i oteran iz Srbije i Partizana!

ZVEZDAS ne delija

pre 7 godina

Kadinjaca nismo vam mi oterali Duleta to su uradili ljudi iz tvog kluba na skupstini. Nismo vam mi doveli Pekovica to ste vi uradili na skupstini. Nismo mi izneli koliko dugujete Dulu to je on uradio. Nismo mi napisali pismo upozorenja ako ne dobijem pare tuzim vas na kraju sezone to je Dulo napisao. . .

Srbin

pre 7 godina

Placite sa mnom jesenje kise


Da si htela zvezde ja bih skinuo
da si rekla nemam ja bih ukrao
da si htela sunce ja bih goreo
toliko sam te duso voleo

Ref. 2x
Placite sa mnom jesenje kise
zivot se nastavlja
moja me mala ne voli vise
srecu zaboravlja

Kad si posla s drugim ja sam patio
kad si rekla idi ja sam shvatio
zbog tebe sam sreco sebe mrzeo
toliko sam te duso voleo

Ref. 2x

Kad si bila tuzna ja sam plakao
kad si bila srecna ja sam pevao
da si htela zivot ne bih ziveo
toliko sam te duso voleo

Dexim

pre 7 godina

I tako od pamtiveka. Nije važno što smo ubedljivo izgubili, nije važno što nisu za to krive sudije iako smo najavljivali krađu - odmah udar na neprijatelje iz senke, mrzitelje i slično. Kakva su ono bila saopštenja pred mečeve s Budućnošću? 
Inače, sezona u EL jeste iznad očekivanja. Neke utakmice odigrane su iznad limita tima i šteta da je baš odlučivao meč protiv ekipe koja ne leži Zvezdi. Pri tom, noseći igrači iscrpljeni, a Jović povređen. I tu vidim jedinu grešku u vođenju ekipe. ABA je trebalo igrati s mlađim igračima i odmoriti nosioce ali jureni su besmisleni rekordi u broju pobeda. Zato i ono Čovićevo divljanje posle poraza od Partizana.
(Nigde Uigrane Akcije, 08. april 2017 09:25)

I ti si mi kao navijac zvezde?

Webber

pre 7 godina

Samo ti sebe lazi da zvezda vise ne postoji mozda vam to pomogne da izlecite svoje frustracije i komplekse od propale sezone. 
(Kosjan, 08. april 2017 09:38) 

Pa pravno KK C.Zvezda ne postoji..e sad sto je u Srbiji svasta moguce to je druga prica.
(Petar, 08. april 2017 10:06)

Pravno KK Crvena zvezda postoji ako imate dokaze da ne postoji prinosite dokaze imate eto APR pa nam posaljite link. Do tada mozete da lazete samo fanove Tegeltije i Vujosevica..

cobisd

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali ne vidim poentu ovakve izjave... Zašto se sve svodi na to ko će koga više da pljune?
Zvezda ima uspešnu sezonu. Tačka.

Zašto mora da se neko napada i provocira ovakvim izjavama? To važi i za drugu stranu.

ulicni setac

pre 7 godina

KK.CRVENA ZVEZDA M.KALEMEGDAN 2 redovan petogodisnji ucesnik E.LIGE psi laju vetar nosi karavani prolaze . . . Gospodo Zvezdasi uzivajmo u bespomocnom pljuvanju komsije malog! Pomozimo nasim herojima i nasem Dejanu Radonjicu da nam obezbede jos godinu dana radosti u E. Ligi...

Kosjan

pre 7 godina

pa KK Crvena Zvezda vise ne postoji. postoji kk crvena zvezda idea beograd sto mu dodje kao tim II FMP-a. tako da.. a ostali sto su uvredjeni i povredjeni neka provere adresu klub svog bivseg kluba sa malog kalemegdana.
(mr o, 08. april 2017 09:10)

Samo ti sebe lazi da zvezda vise ne postoji mozda vam to pomogne da izlecite svoje frustracije i komplekse od propale sezone.

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 7 godina

Hvala Čovicu što si nas doveo do toga da je najveći uspeh "institucije" kada Zvezda izgubi u Evroligi,trofejima se izgleda više ni ne nadaju.

Dragan Mitic

pre 7 godina

Koliko iskompleksiranih grobara na jednom mestu! Samo vi trabunjajte FMP ,FMP !!! Ovo je Zvezda i to nasa Zvezda ,a vi ste zbog vase zlobe tu i gde pripadate! A sto se tice Covica uradio je sjajan posao, samo napred imas nasu podrsku!

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

Iako ovog čoveka ne podnosim , samo cvilenje komšija kad god nešto kaže je neprocenljivo. Drma im kavez već 3-4 god opasno. Da je stavio tačku jeste. Videćemo za par god da li će da iskoristi dominaciju koju je stvorio , za sada ide u dobrom pravcu. Kad god oni nekog pljuju prosto znaš da stvari idu kako treba.
Normalno više mrzim Partizan nego Covica , to je potpuno legitimno bar ovde po komentarima sa druge strane .

Стара школа

pre 7 godina

Реалисто, лоше опонашаш хрватски говор, ијекавица ти је слаба, пишеш "да + презент" тамо где Хрвати имају инфинитив. Дакле, ниси Хрват, него навијач Партизана из Србије! Још један спин из исте кухиње!!!

miško

pre 7 godina

Prema broju komentara Čović je medijska ličnost broj jedan.Stariji grobari dobro znaju kakva je bila Miljanova i Džajina Zvezda .Ovaj prvi na jednoj tribini reče:Evo čujem kako partizanovci žestoko zvižde a zvezdaši još žešće aplaudiraju to znači da je Zvezda mnogo jaka.Čović i Jović i Gudurić.

Sasa

pre 7 godina

Pratim kosarku revnosno,i sada kada su tenzije splasnule zadnje 2 sezone(zbog unistavanja KKP i poltroba partijskih u upravi-nametnutih)..samo se cuje jedna strana saopstenja,i to non stop crveno-bela.valjda shvatate sada mnoge stvari.

Kadinjača

pre 7 godina

Niste mogli da budete bolji od Partizana na terenu pa ste nam preoteli sve sponzore, blokirali račun, oterali upravu i najuspešnijeg trenera, postavili za predsednika marionetu, pa vam opet ne ide. Zvezdu nikad nisam mrzeo, samo nabudženi FMP sa državnim bankomatom i nastaviću dok nam ne vratite grobarsku upravu i Duleta Dulenceta Duška Vujoševića!

NikolaSrb

pre 7 godina

Dobro poznata patetika, moglo se videti ovih dana. Sam protiv svih. A upravo obratno, tolika mrznja i toliko nipodastavanja tudjih uspeha. U svakom slucaju bio je i bice za tebe institucija klub kome se stalno obracas i kad slavis i kad tugujes. INSTITUCIJA.
(Igor, 08. april 2017 09:33)

Koja bre mrznja prema vasoj laznoj instituciji, utuvi to sebi u glavu, vi ste nebitni. Niko vas nije spominjao osim vas navijace Darusafake.

Dejan CZ

pre 7 godina

Kakva najezda komaraca iz komsiluka cim se Covke pojavi...au ala boli tacka na crno beli svet...Sta ce kad su sve vesti o njihovom klubu posle 2 aprila u rubrici Bulevar...Naravno sad svom snagom overiti EL opet...a potom ugaziti jos jedared u srpskoj ligi kmecavce jer nasem klubu koji potice iz Srbije ipak ta titula ima posebnu vrednost pa makar i simbolicna bila sa aspekta rezultatskog znacaja...a i opet staviti do znanja malima gde im je mesto...Treba hijerarhiju i disciplinu uvek kontrolisati i sprovoditi.

gpro

pre 7 godina

dokaz je ugovor overen u sudu, 08. april 2017 11:27)


Tvoja vest je iz 2011. Ajde sad malo proguglaj jer je od tada Zvezda vratila i grb i dugove

sinovac

pre 7 godina

Pa dobro grobari neka je fmp iz svega ovog i sta onda? Klub se opet zove Crvena Zvezda, a vi mozete da kukate samo...Nadam se da se sladite ovim sto nismo prosli! Vi pozitivan skor u grupnom delu niste mogli da ostvarite, al' ja necu da pljujem i da kazem niste nikad nista uradili, jer ste sa Saletom osvojili evroligu, pre 6 godina stigli na F4. Tako da slobodno mozete da pruzite ruku i kazete bravo Zvezdo za ovu sezonu u evroligi...Ovo je dobro za srpsku kosarka.

Dragutinov sin

pre 7 godina

Drage komsije male pa sto vama smeta sto je Hrvatska preuzela Agrokor (ako jeste mada mislim da su Rusi) pa to je vasa matica. Zagorje je njen deo

Крејзи Норт

pre 7 godina

Замолио бих дежурне стручњаке да се ману прича у које се не разумеју!Човић смара са оваквим саопштењима али има право јер клуб трпи велике притиске(ван терена).Брат малог Алека није у клубу и то је кључни фактор проблема и притиска ван терена те бих замолио све стручњаке да прекину више са тим и не повезују Звезду са тим човеком.

П.С. Селфи навијачи,напуните Пионир у понедељак и уторак,да нема игла да падне а онда се видимо на Маракани против Борца.

loshmi

pre 7 godina

Kolika je opsednutost ovog coveka i mrznja prema partizanu..ovo jos nisam video..Ko mu je sta rekao,izgubi od Turaka i kuka na navijace Partizana?? Pa ne nego cemo svi da se radujemo uspesima Zvezde ?? A pa da..

gpro

pre 7 godina

,,Partizan je dugo godina bio evroligaš. Pred početak sezone pitali su nas da učestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali. Međutim, kasnije su promenili odluku i želimo im mnogo uspeha u Fibinoj ligi ove i u narednim sezonama."

"Nadamo se da će u narednim godinama imati uspeha u FIBA takmičenjima”, rekao je Bartomeu za Radio televiziju Srbije. 


Komsije, nema preskakanja razreda!

Pera Lozac

pre 7 godina

Mislim da je krajnje vreme da ovaj bivsi netalentovani junior Partizana prevazidje frustracije iz detinjstva i zaboravi na mrznju prema klubu koji mu je dao sansu da postane kosarkas. Sad sto on nije vredeo za ovu lepu i dinamicnu igru, pa nije za to kriv Partizan. On licno nije uspeo da progura svog sina u Zvezdu a sam se o svemu pitao. Na kraju je shvatio da mu je sin istog raskosnog talenta kao i tata i da moze da igra samo ispred zgrade u Zelezniku. Nasledno izgleda.

D

pre 7 godina

Druze uzivali smo kad smo vam prekinuli nalet i posle silnih pobeda u aba i u el,sa 10x slabijim timom,kad ste kukali na ratnu zonu i sudije :)sinoc ste sami krivi,al to je realna partija vasa.

XXXL

pre 7 godina

Čoviću, da ti ja nešto kažem. Umesto što ti se priviđaju imaginarni neprijatelji, bolje radi na tome da igrači što pre zaborave ovaj poraz i okrenu se mečevima protiv Cedevite od kojih nam direktno zavisi sledeća sezona. Džabe nam F4 u Beogradu ako Zvezda neće igrati Evroligu.

lol

pre 7 godina

Realmno gledano i mereci po radosti u komentarima jucerasnji poraz Zvezde od Turaka je najveci uspeh KK Partizan u poslednje 4 sezone. Vise su se obradovali pobedi Darusafake nego nekoj njihovoj epskoj pobedi u poslednjoj sekundi protiv MZTa. Cestitamo :)

Cika Slave

pre 7 godina

Najveci uspeh partizana ove sezone? Zadovoljstvo je gledati koliko ste nebitni. Mrzi me da citam komentare, jel Patrick pozvao na bojkot Idea marketa?

Павле

pre 7 godina

Прави политичар , уверава нас да је Топ 16 успех.У овој земљи је само финале успех, упамти то.Од када сте ти, Дуле Вујошевић и Ражнатовић почели да управљате кошарком све се проглашава за успех , млади играчи се као робље продају , вама пуни џепови и све Ок.Жељко Обрадовић је 1992 узео Куп шампиона са Партизаном без иједноиг странца , али су играли заиста најбољи , а не они које менаџери гурају , и за које траба да се талите.Синић ни једном нисмо повели нити изједначили.Најважнија утакмица сезоне а Гудурић игра као уплашени пионир , Дангубић покушава али то ни на шта не личи.А овде су проглашени за вундеркинде.Ни остатак екипе се није прославио али ова двојица морају да играју.Синић нисмо изгубили због одбране која је била добра , изгубили смо јер су наши играчи у нападу без креативност,дрскости , шута , срца, кад се креће у напад цела петрока се окреће ка Радоњићу да га пита шта се игра.Куку мајко , да ли би Кића,Праја , Ђорђевић и др.били играчи да су читали мисли тренара.Играчи су нам ушкопљени , технички на ужасно лошем нивоу, шутерски бледи , осим Дангубића , Џенкинса и Кузмића атлетски јадни.Па ти причај да је успех што си у Топ 16.Подсећаш на Дулета Вујошевића.Лице и наличје једне медаље.

RUMBLE RUMBLE

pre 7 godina

Ja sam zadovoljan i zbog činjenice da su posle neprospavane noći i danas Topalovići radosni što Zvezda nije otišla dalje.Razumem ih.Ipak je to ove godine njihov najveći uspeh.Srećno

Anamneza jedne amnezije

pre 7 godina

Njemu je super.Prilepio naziv Zvezda preko FMP-a i prodaje pricu ovim apatridima bez kluba i skuplja kintu.Nesto kao Kinezi koji su pokupovali nekad jake firme Donnay,Diadora,Champions,Slazenger i sad koriste to ime a uvaljuju krs robu.A "kupci",bije ih nostalgija kupio Diadora patike iste kao one pre 20 godina,iako zna da ce se raspasti posle 2 meseca,A gazda troluje napravicemo bolje iduce godine trajace 3 meseca u inat mrziteljima.

Sta to uradi Krcune?

pre 7 godina

Nisi u top 8, prodali ste samo Kalinica /hvala Zeljku/, i zaradili od balona u Areni, a tolika ulaganja?
Pozdrav Bodirogi, Duletu, Zeljku i Dudi

APR

pre 7 godina

(dokaz je ugovor overen u sudu, 8. april 2017 11:27)

Zvezda se 2015 vratila na Mali kalemegdan.PIB onaj kojije imala ranije

http://kosarka.hotsport.rs/2015/07/08/povratak-otpisanih-ozivela-kk-crvena-zvezda-sa-malog-kalemegdana/

Kastro@

pre 7 godina

samo kazem@
Samo broji nebitne pobede,Partizan je retko kada pobedio u Evropi.Ali zato ima trofeje za izvoz.Top -8 ne racunam u neki uspehPartizana a vama je to san.Vidis li sad ko je ko u kosarci.Vi ste u rangu sa
Fener,Efes,Bamberg,Uniks,Galata,Darusafaka ....
Barsa,Real ,CSKA,MAKABI,LIMOZ,PARTIZAN,a ti pogadjaj zasto niste sa velikanima

Angmar

pre 7 godina

Mislim da je TOMPSON nasa buducnost!!Treba ga potpisati na jos min 2 godine,covek je pokidao odkad je dosao....i Voltersa isto na min 3 godine potpisati,odvalio je,pogotovo kad smo ostali bez Jovica,odlicno je vodio ekipu!isto tako oterati Rakicevica,Dobrica,Simanica,posto ne znaju nista a i sta imaju tek prosecno 19 godina...i Radanova poslati iz FMP gde je igra po 35 minuta ove sezone na kaljenje u KLS ligu,posto je prevazisao ABA ligu ...a onog Boldena iz FMP-a pustit u MEgu ili da ide gde hoce,posto je pokazao da ne zna nista!Odlicno smo ubacili mlae igrace u sistem,nakupili su se ove godine iskustvom i u ABA i u Evroligi!Klub odlicno funkcionise,nema duga iopste,i samo je nebo granica,a za sl.sezonu kad ja FINAl four evrolige u BGu ko zna kakvu ce zivuljku od tima da naprave!!!Tako da ovu sezonu smo pogodili sa strancima,razvili nase mlade igrace,imamo sigurno 3 igraca za prodaju gde ce klub prihodovati min 2 miliona ...Ma objasnili smo!!

mikson82

pre 7 godina

Daj Cedevitu u Areni, staviš karte po 300din gore i 500-600 din donji deo u zavisnosti od lokacije mesta u Areni, da se napuni arena u ova dva domaćinstva, da se skupi još neki novac i da se krene u sledeću sezonu sa pridodatim Štimcem, Stefom Markovićem, jednim dobrim bekom šuterom, Ostinom i Boldenom, a bez Luke, Tomsona, Voltersa i možda Bjelice ( mada mislim da će Bjelica sledeće sezone biti dosta bolji ). To bi bio tim jači minimum 20% od ovog ove sezone i pametno raspodeliti minute, pustiti Rakićevića, Dobrića, Simanića da igraju više ABA, a recimo EL Kuzmić, Štimac, Ostin, Bolden, Simonović, Dangubić, Gudurić, Lazić, Jenkins, Bek šuter-pojačanje, Jović, Marković ( možda i Bjelicom kao 13. koji se menja u rotaciji).
Raspodeliti minute, biti konkurentniji na kraju sezone u EL tako što će se igrači manje trošiti i neće ulaziti u crne minute jer bi imali dva jako kvalitetna organizatora igre.

Hvala vam na svemu ove sezone, jako uspešna sezona, samo još Cedevitu da dobijemo pa posle na odmor :D .

Zvezdaš

pre 7 godina

Šta je tu je.Ovo je veliki uspeh ali mali je i sreće hvalilo da bude bolje.Nesrećan poraz od Olimpijakosa i povreda Jovića to je to.Za vršiti ovu sezonu u ABA i našoj ligi, pa se zahvaliti nekim igračima pre svih Mitroviću jer je stvarno bio najgori igrač i ove i proške sezone.Dugo smo čekali pojačanja ali Volters i Tompson nisu pojačanja već osrednji igrači.Svaka čast Dženkinsu.

Petar

pre 7 godina

Samo ti sebe lazi da zvezda vise ne postoji mozda vam to pomogne da izlecite svoje frustracije i komplekse od propale sezone.
(Kosjan, 08. april 2017 09:38)

Pa pravno KK C.Zvezda ne postoji..e sad sto je u Srbiji svasta moguce to je druga prica.

realista

pre 7 godina

Стара школа

Ne mrzim nikoga, poštujem svakoga. Samo sam napisao činjenicu, a činjenica je da delijama ne smeta što na dresu nose ime kompanije koja je osnovala fondaciju pod imenom "fond za djecu poginulih hrvatskih branitelja". I to je Zvezdin glavni sponzor. I da moja nacionalnost je nevažna. I ijekavica je srpski govor.

Kosjan

pre 7 godina

pa KK Crvena Zvezda vise ne postoji. postoji kk crvena zvezda idea beograd sto mu dodje kao tim II FMP-a. tako da.. a ostali sto su uvredjeni i povredjeni neka provere adresu klub svog bivseg kluba sa malog kalemegdana.
(mr o, 08. april 2017 09:10)

Pa sto ti ne proveris adresu ovog kluba?Pa adresa je Mali Kalemegdan 2 Decko to sto ti pises su kompleksi i zloba jer ste od skoro mrtvog kluba napravili Evroligasa, hvala vam na vasoj pakosti.

Decoooo

pre 7 godina

Samo zbog Covica i AV zelim da Cedevita razbije Zvezdu i plasira se u LS. Za svu mrznju prema Zvezdi najveci krivac je Covic jer njimu mrznja i prezir se vide u ocima i on to ne moze sakriti . On je najvece ZLO SRPSKOG SPORTA .

vladek

pre 7 godina

Pre nego sto krenete da baljezgate,uspeh Partizana 1992 god,je jedan od najvecih podviga u istoriji sporta,jer Partizan zbog rata na ovim prostorima,nije igrao u Bg uopste,sto vise niko nije nikada ponovio.Drugo,vi ste osvojili 91 god,pre slucaja Bosman,tada su samo tri stranca mogla da igraju u bilo kom timu.Na sta bi licio PSG,Man city,Real sa samo tri stranca danas? Covic se pere sada,jer je dobio neogranicena sredstva,jeste suma tacna,ali dajete pare igracima na ruke,jer vam se moze.Finansijska inspekcija vam nece banuti na vrata

Karaburac

pre 7 godina

Broj komentara govori u prilog ovome sto prica.
@Ivan

Broj komentara govori da Srbija ne voli ovog coveka ,ne voli fmp, da grobara ima ko mrava. Ne znas vise odakle nadiru.

Dragutinov sin

pre 7 godina

Zasto bi meni smetao fond za bilo ciju decu!Sta su deca kriva. Jedino ako su kriva sto su rodjena u istoj drzavi kao i JSD... po vas to zulja

Igor

pre 7 godina

Dobro poznata patetika, moglo se videti ovih dana. Sam protiv svih. A upravo obratno, tolika mrznja i toliko nipodastavanja tudjih uspeha. U svakom slucaju bio je i bice za tebe institucija klub kome se stalno obracas i kad slavis i kad tugujes. INSTITUCIJA.

Nece ona NIDJE!

pre 7 godina

Niko ovde ne mrzi Zvezdu, naprotiv...Zvezdi zelim da se sto pre aktivira kosarkaska sekcija koja je ugasena i da se klub ponovo vrati na stare staze. Ovde je problem tvog privatnog kluba iz zeleznika koji je uzurpirao grb i ime nekada slavnog kluba. Cak to i nije najveci probelm, jos veci problem je to sto se iz BUDZETA, dakle od novca gradjana Srbije finansira taj isti tvoj privatni instant klub. I zato, ne da sam uzivao sinoc...nego ti ne mogu objasniti, a tek cu uzivati kad vas i cedevita izbaci, jer su realno kvalitetniji od vas.

nz

pre 7 godina

Mržnja...nije to mržnja nego zadovoljstvo, mnogo ste poleteli pa na kraju ništa, morate da znate koji su vam dometi a to nije TOP 8 EL...a ti nastavi da nas mrziš, pokušavaš da staviš tačku na crno-beli svet, kolo sreće se okreće, opet ćete vi na dno.

Tegeltija Vladan

pre 7 godina

Zvezda se 2015 vratila na Mali kalemegdan.PIB onaj kojije imala ranije

[link]/
(APR, 8. april 2017 13:45) # Link komentara

Pa jel tebi tu sto sta jasno panteru ili sam sebi uskaces u usta. To ti sve vreme pricaju grobari a vi negirate.

bilajednomjednaliga

pre 7 godina

"Znate u ovakvim takmičenjima, a naročito u Crvenoj zvezdi, ko ne zna da se podigne nakon što padne onda i nije za Zvezdu."

Svako ko izjavi ovakvu skrivenu pretnju, ne zeli dobro svojim igracima. Iskreno mi je zao komsija koji zive u zabludi da im ovaj covek zeli dobro. Jednom biznismen uvek biznismen.

Dexim

pre 7 godina

Covicu brate moj bitno da si ti stavio tacku na crno beli svet, sve ostalo je nebitno! 
(Kolecz, 08. april 2017 09:14) 

Da...ON je stavio tačku...
(ja, 08. april 2017 09:41)

Sa NISom i MTS om je bas stavio tacku...

navijac

pre 7 godina

Za ovih pet godina koliko postoji czfmp, budzet im se prema izjavama njihovog gazde kretao od 5,5 do 8,5 miliona evra godisnje! Prostom matematikom dolazimo do toga da je u ovaj privatni projekat podrzan od strane drzave skrcano oko 35 miliona evra za pet sezona!!

Pustite mi komrntar vise

pre 7 godina

Zvezdasi "realisti" veliki navijaci Partizana protiv stranih klubova gde ste da odgovorite ovim pakosnim grobarima navijacima Darusafake sada navijaca Cedevite u ponedeljak? Kako vas bre nikad nema na zvezdinim vestima?

Bane

pre 7 godina

(York, 8. april 2017 10:28)

Dokaza imaš koliko hoćeš pun je interenet. E sad to što se ti time nemožeš da pomiriš za to ti milion dokaza neće pomoći. Mislim da u Srbiji ne postoji niti jedan izvorni klub sve do jednog su neki franksenštajni.

Beli65

pre 7 godina

Sa NISom i MTS om je bas stavio tacku...
(Dexim, 08. april 2017 10:04)
stavio je tacku na vase titule i pehare kojih nema vec trecu sezonu za redom i nece ih biti bar jos toliko a ako bog da i duze

Limene trube duvaju

pre 7 godina

Za Zvezdu nisam nikad navijao,za Hemofarm,FMP ,Megu...tu i tamo.Sinoć sam navijao za autsajdera ali Turci su bili prejaki.Sudije su uspele da nas vrate na pristojnih -16 ali kineska nova godina je iza nas a kosarkaska zbilja ispred kao i Cedevita i tu se priča zavrsava .Mali ostaju mali i kad gube i kad dobijaju.

Nigde Uigrane Akcije

pre 7 godina

I tako od pamtiveka. Nije važno što smo ubedljivo izgubili, nije važno što nisu za to krive sudije iako smo najavljivali krađu - odmah udar na neprijatelje iz senke, mrzitelje i slično. Kakva su ono bila saopštenja pred mečeve s Budućnošću?
Inače, sezona u EL jeste iznad očekivanja. Neke utakmice odigrane su iznad limita tima i šteta da je baš odlučivao meč protiv ekipe koja ne leži Zvezdi. Pri tom, noseći igrači iscrpljeni, a Jović povređen. I tu vidim jedinu grešku u vođenju ekipe. ABA je trebalo igrati s mlađim igračima i odmoriti nosioce ali jureni su besmisleni rekordi u broju pobeda. Zato i ono Čovićevo divljanje posle poraza od Partizana.

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Covic sve vise zvuci kao "jedan ministar" koji je povezao neka lica sa nekim mestima, a neka mesta sa nekim dogadjajima. Te neki trener iz Nemacke, te neki neprijatelji...
A sto je nekome oprosteno 16 miliona evra kroz politicki UPPR, ili sto neko ima 2 svoja kluba u istoj ligi, ili sto se nekome ne daje, a nekome organizuje F4 u nekom gradu...mogao bih do sutra ovako.
Sta si mu to uradio Dusane Vujosevicu?!

ludinovinar

pre 7 godina

хахахаха А мало ми га жао.. :-( Завршићете ускоро ову превару звану КК Ц. Звезда, крај ће бити тужан.. ;-(

realista

pre 7 godina

Idea je od sada čisto hrvatska tvrtka. Nemojte nasedat na budalaštine o tome kako je to sada rusko, Rusi su jedni od kreditora. Ovo je čista nacionalizacija od strane hrvatske države te kompanije. Nešto kao Podravka gde je država vlasnik. Ako Zvezda ubuduće bude nosila onaj natpis Idea, odnosno ako im Idea bude još uvek sponzor onda morate znati da pare dobivate od hrvatske države, odnosno da reklamirate Hrvatsku. To vam je otprilike kao da zvezdini košarkaši na svojim dresovima nose natpise HEP(hrvatska elektroprivreda) ili HRT (hrvatka radiotelevizija). Da se razumemo nisam nacionalista i nemam ništa protiv, ali to su fakti koje ova balavurdija koja se beči velikm srpstvom mora da razume.

Parket

pre 7 godina

"Vratio bih se na oktobar. Sećate se šta su naši veliki prijatelji, barem u Srbiji, prognozirali. Govorili su da ćemo imati tri ili četiri pobede."

Uvek agresija Covica. Ma samo su u Srbiji pricali da ce Zvezda biti na dnu.. samo sto sam sopstvenim ocima video kvote na stranom sajtu bet365 ili bwin ili oba gde su Zalgiris i Zvezda vodili trku za zacelje. Koja paranoja i umisljena velicina..

satronije

pre 7 godina

Ovi sto mu odaju priznanje da je sposoban ili se prave ludi ili...
Lako je biti sposoban kad su ti sva vrata otvorena kad Andrej pregovara sa sponzorima,duznicima.
Sa druge strane kapiram volis svoj klub,volis da gledas kako pobedjuje i to je normalno.
Samo bez price o uspesnom top menadzeru.

Vlajzi

pre 7 godina

Hhahahahaham, koliko se on ubacio da su nesto bitno.
Srce, jedva primecujem da postojite.
Cuj da mrzim njegov FMP/Zvezdu! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sta li ce sledece da izjavi: da su veci klub od Partizana?!?
Covke kralj, majke mi!!!

Bozza

pre 7 godina

Ko ti drma konzervu, Duleta su braća Vučić oterali, jer je jedini imao hrabrosti da ih otvoreno i javno kritikuje, a ovaj se i dalje svađa sa samim sobom!

my separate reality

pre 7 godina

Covicu brate moj bitno da si ti stavio tacku na crno beli svet, sve ostalo je nebitno!
(Kolecz, 08. april 2017 09:14)

Stavio je AV i njegov brat AV.


AV,AV,AV,AV,AV i tacka.

lilly alen

pre 7 godina

Ne tišti derviše poreklo, PIB, adresa,maticni broj, vec to sto su postali potpuno nebitni, tako da braco pustite ih nek se isprazne!

Kipo

pre 7 godina

"Normalno više mrzim Partizan nego Covica" tipučna izjava dece kojima su političari poput Čovića ubrizgali mržnju prema najvećem rivalima i neisromišljenicima...

lmaoo čisto onako

pre 7 godina

lmaooooo čuj ovog " dajte dokaz da je zvezda fmp " ! daj ti dokaz da nije, a da to nije saopštenje ili tako neka fantazija za teletabise

sss

pre 7 godina

Kakav spin. Umesto da se opere za neuspeh svog tima, koji je realno trebao da prodje u top 8, on prica o mrziteljima. Sto mi je poznat taj recept.

srpche

pre 7 godina

Navijam za Partizan ali sam sinoc bip svim srcem uz NAŠ klub. A sta sada tadi Covic? Nije to moj ni tvoj ni tvoje porodice klub vec svih nas koji zivimo ovde i volimo sport. Mogu da razumem sve ali posle izgubljene EL utakmice prozivati neke domace izdajnike....e to je stvarno dno. Volim Partizan ali Zvezdo svaka cast za sve postignuto ove godine. Radovao sam se svakoj pobedi protiv evropskih velikana jer ipak smo MI (Covicu) zemlja kosarke a ne ti. Zvezdo zelim ti uspeh u ABA finalu i da se otarasis ovog coveka. A svim Partizanovcima porucujem da se stide ako budu navijali za Cedevitu.

Alek

pre 7 godina

Nemoj da se kriješ iza Zvezde kao ovaj iza naroda!!! Evo sad vidimo i ne voli ga baš "sav" narod. "Sredio" je Jug ali studente ne može!!!

Darušafaka je nebitna, ovo je glavna vest

pre 7 godina

Agrokor Idea riknula! Od danas je u vlasništvu države Hrvatske! Todorić predao svu imovinu u ruke države, jer ima neverovatne dugove od sedam milijardi evra. Da li ćete i dalje biti Idea, hrvatski državni projekat?

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

@kipo
Tipičan spin majstor morala , pljuvao si Zvezdu cele godine , navijao i za Kurtu i Murtu , ali Ti duboko u sebi misliš da znaš šta je "najveći rival " . A mržnju sam doktorirao kada Mag iz Rominga ima izjave za štampu.

DekiPeki

pre 7 godina

Kako uporedjujes ta dva sistema takmicenja ...ovde gde je dozvoljeno mnogo vise kalkulacija i mnogo vise utalmica sto dovodi i do vece sanse za oscilaciju forme ...pa ste tako uspeli da dobijete neke ekipe koje prosle sezone niste mogli ni da zamislite

Aleksandar

pre 7 godina

Čoviću istina je.Ovo je bilo veče za opuštanje.Tek da vidite kako je teško postati prvak Evrope.A to je uspelo samo Partizanu.Verovatno ste čuli ili negde pročitali.

voodoo

pre 7 godina

Ovaj covek zaista ne ume da prestane, opet proziva nekog, opet navijacka prica, kao da ne postoji dovoljno mrznje i razdvajanja u nasem drustvu, ali ne svaka njegova izjava je ovog tipa, ako znas da ima mrzitelja, onda znas da ih ima na obe strane, ali trenutno od javnih licnosti i funkcionera klubova samo Covic i dalje daje ovakve izjave, pa potrudi se onda da budes covek koji ce svojim izjavama tu mrznju da smanji, a ne da podstice. U duelu Zvezda-Partizan ja navijam za Partizan, u evroligi ja sam naravno navijao za Zvezdu, sa drugarima koji navijaju za Zvezdu zajedno smo kritikovali i Vujosevica koji je preterivao i podrzavao mrznju, kao i Covica koji isto radi, medjutim Vujosevica vise nema u Partizanu, vec druga godina, a Covic ne prestaje i dalje sa istim tipom izjava, ne znam samo sa kim se vise svadja posto niko sa druge strane ne odgovara. Dok ono daje izjave iz svoje udobne fotelje zaludjeni klinci od mladji od 20 godina se bodu nozevima, biju u ime te Zvezde i Partizana, prave stetu na stadionima u hala i slicno, pritom jos svedoci smo da su i narko dileri nasli odlicnu grupaciju za svoje poslove, a to su te navijacke grupe, gde su ubacili i koriste taj haos, neusmerenu energiju te dece, politizovano drustvo da obavljaju svoj posao bez problema. Ovakve paranoicne izjave samo doprinose svemu tome.

Grobelar

pre 7 godina

Moderatori, nadam se da ćete bar sada da objavite komentar jednog sportskog radnika, fudbalskog trenera, koji mnogo voli sport, koji poštuje svaki uspeh (jer zna koliko je teško doći do njega), ali koji ne podnosi prevarante koji mešetare našim sportom.
Da li si se dr. Nebojša ikada zapitao zbog čega neko "mrzi" tvoj klub? Možda zbog manipulacija kojima si CZ zamrzao, FMP preimenovao, preuzeo mesto, poništio silne dugove, odmrzao... koznaštasvene? Možda zbog toga što si se svim silama trudio da, uz pomoć bratije koja te je tu dovela, uništiš najuspešniji srpski KK? Možda zbog toga što si izjavljivao kako ćeš da staviš tačku na "crno-beli svet"? Možda zbog činjenice da si govorio kako će se u Srbiji bolje živeti kada tvoj klub bude šampion? Inače, niko ne mrzi ni Radonjića, ni igrače! Naprotiv, momci su bili izvanredni ove sezone i ovom prilikom, kao grobar, im čestitam na čak 16 pobeda u EL, kao i unapred na osvojenoj ABA ligi! Ali dok si ti na čelu tog kluba i dok se ne otkriju sve malverzacije koje si činio (za koje ćeš nadam se odgovarati nekog lepog dana) biće i onih koji će se radovati tuđim neuspesima!

Sumadin.

pre 7 godina

Ovaj covek neodoljivo podseca na AV svojim izjavama. A da stvar bude tuznija izgleda da ima i botove ( ne sumnjam da su mahom isti oni koji rade za sendvic) kojima je posao da komentarisu ovde. Jer ja ne mogu da verujem da neki zvezdas ( navijac kluba i ljubitelj kosarke) moze da veruje da Zvezda ima manji budzet od Partizana ove sezone. Te partizanu milioni te zvezdi hiljade i sl. Da li zaboravljate u kojoj zemlji zivimo samo kada je CZ u pitanju, u CZ je napokon sve cisto i transparentno?
Mozda je CZ i dobila manje para od drzavnih preduzeca ali sa druge strane Partizan ne sme niko da sponzorise od privatnih kompanija. jednostavno ce uci u probleme ako to urade, dok sa druge strane CZ ima gomilu priv. sponzora koji su dobri sa vlastima. Zasto zmuriti pred tim cinjenicama. Zvezda je svakako bolji tim poslednjih godina i volim da je gledam, sinoc sam navijao za klub iz grada u kome zivim.

zoran

pre 7 godina

"Čović je istakao da je ovaj poraz lep dan za ljude koji mrze klub sa Malog Kalemegdana.." -


Koji kompleksi drmaju ovog coveka, to je strasno. Prva recenica njegovog izlaganja je NEGATIVNOST, to mnogo govori o njemu samom, a ne o nekim iluzornim mrziteljima Zvezde. Gospodine, ljudi u ovoj zemlji imaju mnogo, mnogo, precih izazova no sto je plasaman nekog kosarkaskog kluba u nekoj ligi. Mozda to decu do 15god. starosti interesuje, pa s eprepucavaju, ozbiljniji ljudi imaju malo vecih problema, a na kosarku gledaju kao zabavu u slobodno vreme.
Manje negativnosti, covek ste u ozbiljnim godinama.

Došlo je do kraja

pre 7 godina

- Sve otada, Tuđmanov kartaški partner Ivica Todorić smatra se njegovim nasljednikom na prijestolju „najsretnijeg Hrvata“, ovo čitam u hrvatskim novinama. Dakle, nema vrdanja, Tuđman nije osnovao Partizan ali jeste Todorića, vlasnika Idee, koja je juče bankrotirala i prešla u vlasništvo države Hrvatske. Tako će Čovićev klub biti hrvatski državni projekat. I šahovnica je crveno-bela.
(Simo, 8. april 2017 11:20)
Opa! Pravo u mozak! Da li ste još crveno-bela Idea?

Alo Alo

pre 7 godina

@Pukovnik Vranic

Da se malo razumeš u net znao bi šta je lag. Da možeš da čitaš znao bi za Pravila b92. Da radis posao moda znao bi koje kom. da pustiš. I naravno, sa takvom (ne)inteligencijom ne bi prišao Humskoj

Mara

pre 7 godina

Daj o'ladi! Navijam za Partizan, ali nisam imala problem da u jednom trenutku kažem za Duleta "preterao je". Ali ti ga brate šiješ! Samo saopštenja, zavere, napadi i mržnja. Džile vas maltene pomenuo nije, a Vesna ga proziva da je isti Dule. Nama isključuju Birču pred Budućnost kad je bio u super formi pred maltene kljucni duel za play off (Budućnost u PG). Sada Mršića 2 utakmice, zašto nije isključen za majstoricu sa nama, pred tu je utakmicu komentarisao. Ne kažem, sada ste najjači i imate povlašćen položaj, koji je imao i Partizan. Ali ti se i dalje ponašaš kao sa Duletom u Utisku nedelje. O'ladi više. Svim normalnim Zvezdašima čestitke, imali ste sjajnu sezonu u EL i momci zaslužuju sve pohvale.

dokaz je ugovor overen u sudu

pre 7 godina

Dajte i jedan dokaz da Zvezda ne postoji i da je ovo FMP koji je igrao Evroligu, cekam grobare da dostave dokaze ili ce nastaviti da spinuju stvarnost hiljadu puta ponovljenim lazima?
(York, 8. april 2017 10:28)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=12&nav_id=531581

Poslovno tehnicka saradnja FMP I Crvene Zvezde je ostvarena 2011 godine u cilju stabilizacije KK Crvena Zvezda. U tom sporazumu dva kluba, cilj je da se Zvezda finansijski stabilizuje. Ugovor je potpisan na 5 godina. U tih 5 godina Zvezda proglasava stecaj na pocetku i taj dug od 15 miliona eura se smanjuje na nekih 700-800 hiljada evra ... Fmp menja svoje ime u Crvena Zvezda Telekom. Zvezda dozvoljava koriscenje svog brenda zarad sticanja finansijske dobiti i stabilizacije kluba. Sve sto osvoji Crvena Zvezda Telekom, svaki trofej, ide Crvenoj Zvezdi. Svi uspesi u evro takmicenjima, igraci CZ Telekom se pripisuje KK Crvena zvezda. FMP za ovih 5 godina poslovanja sa Zvezdom dobija finansijsku dobit, duzni su placati Zvezdin dug, koriscenje Zvezdinog imena ...

realno

pre 7 godina

I nije ti neki uspeh.Cetiri kluba je unisteno da bi ste se vi spasili.Radnicki KG,Partizan,Hemofarm i Vojvodina.Za uzvrat sam ocekivao osvajanje Evrolige ovako nista.

Panterce

pre 7 godina

Molim sportsku redakciju b92 da zbog zdravlja nacije sto cesce spominje Covica.
@mladici borovi devojke jele

U pravu si. Srpski narod ne voli Covica i zato toliko frustracija.
A nick ...sta reci nego ahahaha

ja

pre 7 godina

Covicu brate moj bitno da si ti stavio tacku na crno beli svet, sve ostalo je nebitno!
(Kolecz, 08. april 2017 09:14)

Da...ON je stavio tačku...

nista o nicemu

pre 7 godina

Jel' se to 'razumevanje' zove,budžet o 10 mil.e narodnih,sirotinjskih para za sledeću sezonu?
I da ti daju,Radonjić jednostavno nije trener sposoban da odvede tim F4!!
Oni koji su sposobni,neće tebe za tutora.U tome je problem!!
(Бора, 08. april 2017 09:19)

Sirotinjskih para ste uzeli kada ste potpisali ugovor sa aerodromom.

Kanjoshhh

pre 7 godina

Da je to ona originalna Zvezda,možda bi mi i blo žao zbog poraza. Ovako, milo mi je zbog neuspeha tvog lažnog kluba. "Neće ona niđe. " Pozdrav iskrenim Zvezdašima.

kragujevac

pre 7 godina

Puko agrokor i sidjoste ispod crte, limeni.
Zvezda je institucija za tebe i av a, i čak i ja grobar od rodjenja zelim takvu zvezdu ociscenu od vas koji ganjate interese novcane.
Partizan se voli, pa neka takvi koji su oko nas odu na isti nacin.

muamua

pre 7 godina

@bane ker i sta kazes nikad nismo otisli sa pozitivnim skorom...pa kako smo onda otisli na final 4nekoliko puta??? pogledaj malo bolje istoriju evrolige pa ces videti

Goran

pre 7 godina

Pretragom baze privrednog registra moze se doci do maticnog broja 07078048 cije je poslovno ime "Кошаркашки клуб ИЛР Железник". U rubrici statuti na sajtu APR-a kliknite na svaki ponaosob i videcete da su to zapravo statuti KK CZV. Cak i na poslednjem gde pise da je statut FMP-a jasno se vidi pecat KK CZV Telekom, tako da... ocigledno je... Dzaba vam novci...

cvarci i kavurma

pre 7 godina

Ovo mi lici ko vesti gde botovi lupaju pluseve ili minuse u zavisnosti ko se spominje u komentaru i u kom kontekstu... Elem, navijam za Zvezdu, ali nikada nisam navijao protiv Partizana-osim kad igra protiv Zvezde, ne bih mogao ni da se 'nateram' da navijam npr za Darusu da je igrala protiv Partizana, naravno iz vise razloga, ja sam srbin i zelim uspeh svakog srpskog kluba, zivim u BG-u i sve sto je u BG-u meni je bitno i vazno, a najvaznije je da ne zelim neuspeh bilo kom iz svoje zemlje... Ne znam kako se to zove-bes, jad, kriza svesti ili cista zloba, ali da vecina komentara bude od partizanovaca i od toga vecina puna mrznje je samo znak gde se kao drustvo nalazimo, ubi nas ona nasa izreka 'nek komsiji crkne krava''... Da li je moguce da se ne shvata da bez Zvezde ne bi bilo ni Partizana i obrnuto, da su dva kluba koja ne mogu jedno bez drugog, ali da treba da postoji sportska tolerancija, a zavist samo moze da steti i to prvenstveno onog ko je zavidan i besan na uspehe protivnickog kluba... Sreca moja pa oko mene moji zvezdasi ne mrze partizanovce i kad je Partizan bio dominantan godinama nikada mu nisam zeleo nista lose, navijao sam za Zvezdu i nadao se boljim danima i eto oni su dosli, ne vidim razlog za bes i ljutnju kod partizanovaca...

stevan

pre 7 godina

Ovaj zeli da nas podeli do kraja, uzasno los covek, mozda sa zadatkom. Navijac sam Partizana, gledao na stadionu Zvezdine mwdjunarodne utakmice, jos od Pizonove generacije. Sa partizanovom kapom. I tada je bilo i poneka tuca ili svadje medju nama alu se tada nismo mrzeli. Sada kod mladih gaje podelu i mrznju.

Ser Dzon

pre 7 godina

Da li sada vidite koliki je bio USPEH Partizana kada se plasirao na F 4 ?! Dule Vujošević ih je vodio vrhunski! Ogroman uspeh! Da nije bilo promašaja Teodosica i odbitka Childersa, Partizan bi igrao finale! A u produžetku za treće mesto gubi od sjajnog CSKA.
Ogroman uspeh. Treba da se udje u TOP 8 pa onda u TOP 4. Sada tek vidite koliko je teško da se dodje do toga! Sportski pozdrav.

Vlada

pre 7 godina

Hoce li sad "pravi" navijaci Zvezde doci protiv Cedevite ili ce nastaviti i dalje da navijaju za OLYMPIAKOS.Mi "lazni, selfi" navijaci cemo sigurno biti u hali i u ABA i KLS pa i u "cipiripi" kupu ako treba.Samo napred momci ponosni smo na vas i hvala vam za sve sto ste ucini do sada.Idemo dalje.

DL

pre 7 godina

Čović pokušava da održi popularnost Zvezde tako što polarizuje srpsku javnost. To mu je u interesu, ličnom,kao menadžeru ovog projekta i zbog održavanja dobrih odnosa sa režimom. S druge strane je finansijski interes, lični, ali još važniji za njega je klupski finansijski momenat zbog održivosti odnosno profitabilnosti projekta "nova zvezda" koji njega lično održava na površini, iznad raznih optužbi za dela iz prošlosti.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Nije se pohvalio sa Tomsonom i Voltersom. Bacene pare za oba igraca. Ako dodamo i one otpustene iz prosle sezone dolazimo do ogromne sume bacenih para.
(Minja, 08. april 2017 09:18)

Šta ga briga nisu njegove pare,inače se priča o tome kako je već nagomilao dugove u ovom klubu,a to što sad plače je zbog toga što je ostao bez još 200 k eura,FMP 2 pojačava do besvesti da bi imao gde da se vrati kad ga najurite.

Bagg

pre 7 godina

Pričati o sportskim rezultatima bez priče o uslovima koji su do njih doveli je isto što i kontroverznog biznismena ne pitati za prvi milion evra.

Jel sad jasnije ?

pre 7 godina

Dajte jedan dokaz da ovo nije zvezda nego fmp.
@ York

Ukucaj u google konferenciju za stampu ovog gospodina iz 2011 on ce ti sve kazati. Ne moras grobarima nista da verujes.

MarcoPolo

pre 7 godina

slušaj ti,zvezda ponos srbije...ajde ako si toliko pametan,reci ti meni gde je dug od skoro 15-ak miliona? nestalo preko noći...sa samo 700 hiljada o kojima ti pričaš? mora da si neki klinac od 12,13 godina,pa ti je oprošteno...

Bili Bin

pre 7 godina

E moj Covicu, neprestano trazis sukob i alibi za svoje postupke. Ne mrzim CZ, jos manje tvoj FMP, ali to sto si uradio Partizanu sa svojim AV AV drugarima ti nikada necu oprostiti.

Simo

pre 7 godina

- Sve otada, Tuđmanov kartaški partner Ivica Todorić smatra se njegovim nasljednikom na prijestolju „najsretnijeg Hrvata“, ovo čitam u hrvatskim novinama. Dakle, nema vrdanja, Tuđman nije osnovao Partizan ali jeste Todorića, vlasnika Idee, koja je juče bankrotirala i prešla u vlasništvo države Hrvatske. Tako će Čovićev klub biti hrvatski državni projekat. I šahovnica je crveno-bela.

Opa djurdjo

pre 7 godina

Promasili ste sa pojacanjima (opet), i dalje iz stvarno ne znam kog razloga se trpe dangubic i mitrovic koji ne da ne napreduju nego nazaduju, sveli ste ekipu na jednog pleja i sa njim gurate 3 takmicenja, svi sto ga menjaju su dvojke i ono je pravo mucenje. Radonja iz tima izvukao maksimum i svaka cast za 16 pobeda, bice top 8 sledece godine.

agassi

pre 7 godina

Patetični komentari tipa poštujem Zvezdu mrzim ovog , ovo i ostali razlozi su za malu decu. Ne volimo se i to je to . Potpuno mi je razumljivo što uvek navijate protiv .
Sa bedom koja nas okružuje, sa ovih prostora može samo jedan da ide negde. Partizan je godinama uspešno zatvarao sebi priču, sada to radi neko drugi.
Dok je tako tenzije će biti ovakve .

Gde ste sad?

pre 7 godina

Pitanje za "Zvezdase" koji se javljaju na vestima Partizana da iskazu "patriotizam" i svima kazu da navijaju za Partizan , pitam se gde su juce da se jave navijacima Darusafake?? Kako je moguce da se oni javljaju samo da se uvlace grobarima a kada zvezda igra onda ih nema?? kako je bre to moguce?

Najbolja je Vojvodjanska domacica koja lepi prste

pre 7 godina

Preterujes majstore, celu drzavu ste sveli na mrznju i hranite se njom sta ja kao covek koji navija za Partizan imam od toga sto je Zvezda ispala nista isto i navijacima Zvezde je mnogo bolje sto je Partizan ispao nevalja vam posao mrznja nikome dobro nije donela

JA

pre 7 godina

Tačno je, evo ja sam sinoć uživao što su veliki vođa i Covic bili uplakani. Uživao sam. Obriši suze mala moja.....
A sve zbog načina kako ste uništili jednog velikana košarke.

lex speciallis

pre 7 godina

Što mi poznat rečnik...Evo nema DV u srpskoj košarcki već dve godine, ko podiže tenzziju, imam drugare Zvedaše koji ovog čoveka ne podnose iz više razloga...a "samo" jedan od njih su pare sa KiM, sumnja u pozadinu ubistva premijera, ...a najteže im pada to što je, ne bitno kakavim sredsvima i na koji način-brisanje duga i itd... prisvojio CZV, to kažu moji prijatelji normalni, realni Zvedaši s kojima neretko imama zdrava prepucavanja oko ova dva kluba, mada u psolednje vreme i ne jer se sve svelo na kako ON kaže.

Muftija delija

pre 7 godina

B92:12.08.2011,pa kaze,FMP postaje CZV!lako se da proveriti!Ovo vam je klasican covicev manir,koji je naucio od slobe,usavrsio sa dos-om,u punom kapacitetu primenjuje sa sns-om.

realno

pre 7 godina

Koji bre mrzitelji, pa ja sam sttastveni partizanovac ali da navijem za turke?! To mozda ti i tebi slicni tako razmisljaju. Nego mislim da je drugi problem bio sinoc sa kojim i ti imas veze pa je sad zamena teza najbolje resenje... Ali da, najbolje je da se kaze mrzitelji zvezde mogu da odahnu, ti posebno o njima brineš. ...

Kosjan

pre 7 godina

Jel' se to 'razumevanje' zove,budžet o 10 mil.e narodnih,sirotinjskih para za sledeću sezonu? 
I da ti daju,Radonjić jednostavno nije trener sposoban da odvede tim F4!! 
Oni koji su sposobni,neće tebe za tutora.U tome je problem!!
(Бора, 08. april 2017 09:19)

a sta se ti brines za zvezdu?

Nemanja

pre 7 godina

Ko o cemu on o "Zvezdinim mrziteljima". Pozdravio te premijer/predsednik! U svakoj izjavi pocne sa nekima koji ruse Zvezdu itd. Toliko kompleksa na jednom mestu...

Misha

pre 7 godina

Lazov polazi od toga da svi lazu, lopov razmislja da su svi lopovi, dame koje se prodaju za novac misle da sve zene to rade a Nebojsa Covic misli da svaki Srbin koji je gledao uspehe CZ u Evroligi ove godine a navija za Partizan pije neke tablete za smirenje da smiri svoju mrznju. To govori o tome da se taj covek u prethodnih 20 godina sam napunio toliko mrznje dok je jos jedan srpski klub pravio takve uspehe. To mora da je nepodnosljiv bol. Eto, ja ne mrzim CZ i dok je nije bilo nigde a Partizan igrao F4 razmisljao sam kako bi bilo dobro da je sad tu i CZ.

Ogilo

pre 7 godina

Ne razumem potrebu coveka da non stop trazi nekoga sa kim bi se prepucavao sa saopstenjima. Ranije je Dule Vujosevic bio "taj problem", a ja se pitam ko je sad... Realno Zvezda je napravila veliki uspeh mada je mogla vise i trebalo bi da analizira zasto je to tako i zasto u timu ima samo jednog pleja (Jovica). Dokle god nas ovaki politicari "truju" nema nama zdravog sporta i napretka...

grobar-bn

pre 7 godina

grobar sam, pratim kosarku. ne vidim smisao da u trenutku kada CZV dozivljava najlepse momente istorije predsednik kluba govori da je poraz godio onima koji mrze klub. u januaru sam drugarima navijacima zvezde ponavljao da su one pobede veliki uspeh i da trebaju biti ponosni. gorak utisak stvara to sto su se razocarali mnogo svi a nemaju razloga. u kosarci gde je velika razlika u budzetima svaka pobeda tima koji ima mali evroligaski budzet treba da se slavi. problem je sto se zvezdina publika podigla i pocela da ocekuje pobede, otud i razocarenje. predsednik evroligaskog kluba se bavi lokalnim negativnim pitanjima u neprimerenom trenutku.

BgRedOrBlack

pre 7 godina

"Veče za opuštanje mrziteljima Zvezde"... sam naslov pokazuje mrznju koju sam zeli da širi kao "osoba",umesto SAMO "Čestitam kosarkasima na dobroj sezoni"....
"Život je jednostavno takav da u pojedinim trenucima ne možete da sami svoju sudbinu izvedete kako ste zamislili. " - naravno da je bilo trenutaka da izvedete svoje zamisli ,mozda su bas Grci krivi sto vas nisu pustili za prolaz,krivite njih ! I veciti krivac sudija ,pa osteti li taj sudija nekada i druge ??? Sve cestitke ,max od ove sezone ...

John Stockton

pre 7 godina

Sa kime se ovaj svađa više? Izgleda ima nekog prijatelja, odnosno mrzitelja u glavi pa se s njim non stop prepire javno, drugog objašnjenja nema. Do pre dve sezone je imao izgovor da se raspravlja sa Duletom, sada više nema pokriće.

lefthended

pre 7 godina

Čudna neka vremena došla...ranije si u komentarima na košarkaške vesti mogao da pročitaš pojmove kao odbrana, koraci, skokovi, zona, pik... sada čitam: PIB, pečat, matični broj, adresa, uppr... Dok sam se ja bavio ovim sportom ovih pojmova nije bilo...ali sve evoluira...

I feel frustration

Ja

pre 7 godina

Nemam ništa protiv Zvezde već protiv tebe,Terzića i vama sličnima koji su ušli u sport da se peru pa kad vas vidim zgade mi se i Zvezda i Partizan.

dejo majstore

pre 7 godina

@realista
U pravu si. Trebali smo uzeti sve državne firme da budu naši sponzori a vi ako nemate para založite grb ili u niži rang. Malo da gledamo vas u slobodnom padu

shone

pre 7 godina

Mrzitelji Zvezde...,opustajuce vece? Ako je opustajuce vece za mrzitelje Zvezde, kakvo je onda za tebe i ostale navijace? Ne moze biti takvo kao sto pricas da treba, jer bi vi onda bili mrzitelji Zvezde!Kad smo vec kod mrzitelja Zvezde, prvi navijac koji je ostavio komentar cestitao ti je gasenje crno-belog sveta! Opusten je pa je verovatno mrzitelj i Zvezde i Partizana isto kao ti! Sto se tice sudjenja i kakvo je sudjenje u Evroligi, kazes da su o tome dosta rekli treneri, posebno jedan koji radi u Nemackoj? Da li se secas sta je taj koji radi u Nemackoj rekao o sudjenju posle utakmice koji je njegov tim igrao protiv Zvezde u Nemackoj?Svaki tvoj intervju, je cista nebuloza, koja ima za cilj podizanje tenzija, jer ti drugacije ne znas da radis!

Todoriću, Todoriću, pokislo toi perje

pre 7 godina

"Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas u 10.00 časova sastanak sa predstavnicima dobavljača kompanije Merkator S, koja je deo koncerna Agrokor", tu je i Idea.

Burazengija

pre 7 godina

I vi ste otisli na F4 u takmicenju sa duplo manje klubova i utakmica.Prva faza 6 timova.Ucinak 5:5.Druga faza cetiri tima.Ucinak 3;3.Sve same velicine od ekipa Lytas,Orlean,Lotomatica,Prokom..... Nikada niste otisli dalje sa pozitivnim skorom pobeda i poraza.Isli ste i sa dve pobede.
Sada se igra kao u NBA svaki drugi dan.Klubovi sa velikim budzetima.Legije stranaca

Od ovoliko komentara 90% pristigli od navijaca KK Mali budzet.Kako ih je Tegeltija ujeo i preneo zarazu.Srecom neprelazna bolest za koju leka nema
(Bane ker, 08. april 2017 10:43)

Pa kada je tako lako bilo otici na F4 u starom formatu ko vas je u tome sprecavao prosle i predprosle godine ? Ko je sprecavao Efes,Galatu,Bamberg,Zalgiris,Unikahu,Valensiju... ! Kako to da niko od ovih klubova nije nikada otiso na F4,a Partizan ih po starim formatima ima 4 ? Bitno je na kraju otici ! Italijani su u fudbalu postali prvaci sveta,a da su jedva prosli grupu.Portugal je postao prvak evrope bez ijedne dobijene utakmice u regularnom delu ! Postoji nesto sto se zove racunica.Postoji nesto sto se zove matematika.Negde igras,negde odmaras i ostvaris cilj ! Sta vam znace 16 pobeda kad ste ispali.Da ste bili takmicari sada bi igrali u 8 !

Wows

pre 7 godina

partizanivac sam ali je izgleda sindrom o teoriji zavere okupirao ovog coveka.Iskreno, navijao sam sinoc za Zvezdu,zeleo da prodje u Top 8 jer je sujeta najgora moguca osobina na ovom nasem podneblju.

018

pre 7 godina

Partizan sada od drzave moze da dobije i 5 miliona.To je sve dzaba kada vise od polovine tih para ode na vracanje toj istoj drzavi.To se u narodu zove tante za kukuriku.

muamua

pre 7 godina

@york
dovoljan dokaz ti je aba liga posle uppr nestao je dugogodisnji ucesnik aba lige fmp koji je te godine bio 6ili 7 zvezda medju poslednjima...

Saca

pre 7 godina

On je zadovoljan, prodaje maglu, pun je para jos kada udomi 2-3 igraca zadovoljstvo ce preci i na njega. Sto kukate da vam drzava ne daje pare kada i ne treba, vi ste privatni klub, to morate da shvatite jednom.

Nikad kao Bane...

pre 7 godina

Otisao Vujosevic koji je sirio mrznju i od tada smo se naslusali korektnih, prijateljskih i sportskih izjava doktora iz Zeleznika. Hvala sto ste ucinili zivot u Srbiji boljim i lepsim.

smogovac iz Humske

pre 7 godina

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj4itfb0JTTAhUE1RQKHdbKCJ4QFggYMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Fkosarka%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2015%26mm%3D07%26dd%3D08%26nav_id%3D1013421&usg=AFQjCNFgNL7qfQiDh9zNdfwPR3-HDqOSWA&sig2=f4f-87OpDnQQTRrzxJkBAg&bvm=bv.152180690,bs.2,d.d2s

pjer

pre 7 godina

Svaka čast Zvezdi na svemu učinjenom u EL ove godine iako sam navijač Partizana. Igrali su odlično i prevazisli kapacitete tima sa početka sezone. Mišljenja sam da su čak mogli još i bolje i da su to propustili u direktnim duelima sa Olimpijakosom i Darusafakom u Beogradu. Sa samo jednom pobedom iz te dve utakmice sada bi se plasirali medju osam najboljih i to bi bio realni scenario na osnovu svih igara ove sezone. Nije bilo realno očekivati prolazak dalje u posljednjem kolu na vrućem gostujućem terenu kakav je u Turskoj. Šteta i za povredu Jovica koju je obnovio u najgorem trenutku po svoj tim. U svakom slučaju uz par ozbiljnih pojačanja sledeće sezone i zadržavanja kostura tima od ove Zvezda ima objektivne šanse da napadne final four

Bane

pre 7 godina

(cobisd, 8. april 2017 09:12)

Od toga se živi da komšiji crnke krava. Nemogu oni u potpunosti da uživaju u svom uspehu dok malo ne pecnu rivala kako bi se osećali moćno.

Ivan

pre 7 godina

Navijac sam zvezde i apsolutno razumem te grobare sto nisu navijali za nas...pa i ja nisam nikad navijao za partizan u evroligi u smislu da prodju dalje, desavalo se da na nekoj tekmi navijam za njih zbog borbenosti, zelje itd. ali da im zelim da odu na f4 ne. To je veliko rivalstvo i sta se uopste ljutis na njih? Imam bas dosta drugara partizanovaca i nijedan od njih ne navija za zvezdu, usijao mi se telefon sinoc od zezanja:) Tako da opusteno, to je normalno

mehanizam

pre 7 godina

Ko nas pominje? Niko se iz protivnickog tabora nije oglasio od odlaska maga. A ti malo malo pa podbadas i peckas. Drugo je to što pratiš ovakve forume pa pročitaš svašta. Ali tako ti je to, šale, peckanja toga će uvek biti. Pa šta grobari da kažu za Bobadilju i Nolana Smita? Stalno im to nabijamo na nos. Red je da nam i uzvrate. Većina ljudi voli zezati drugove na konto večitih rivala. Ne mrzi niko nikoga. Naravno ima par bolesnih sa obe strane koji lože narod. Ali oni su na sreću u manjini.

Petar

pre 7 godina

Pa upravo Covic stalno insistira na toj tenziji, mrznji, jer mu odgovara da pliva i igra na kartu manipulacije i navijacke ostrascenosti. I ljudi se primaju, jedni i drugi, on za to vreme postaje nevinasce. Kao sto je i Vesicu zaboravljeno sta je radio, tako se i Covicu zaboravlja. Preko noci postaje lice morala. Ali to je Srbija, nazalost..

.

pre 7 godina

nisam fan ni jugoslovenskog sd ni czt/fmp ali smesno je da nekog optuzujes da ima komplekse a ti si taj koji njega ne vadi iz usta... izgleda da su godine dominacije ostavile velike ožiljke, dule koji jeste da je kao čovek 0 ali veliki trener se pominje od strane novokomponovanih fanova kk cz svuda pa tamo i gde vest nema veze s njim.
Nisam iz bg i ne volim ni jednog od komunistickih titovih blizanaca ali ovo su činjenice.