Košarka 74

Četvrtak, 06.04.2017.

11:05

Ko će da sudi Zvezdi u Istanbulu?

Evroliga je odlučila da će Španac Migel Peres Peres, Letonac Olegs Latisevs i Izraelac Sefi Šemeš deliti pravdu u duelu Darušafake i Crvene zvezde.

Ko æe da sudi Zvezdi u Istanbulu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

И још мало објективније

pre 7 godina

А замислите који manhunt има да почне на Радоњу ако човјек који је ове сезоне увео Добрића, Ракићевића и раније Симанића у тим, направи чудо, па избаци кајлу која је тренирала прошле сезоне Леброна, Кајрија и Лава? Лакше је ријешити ону Фермаову теорему него загонетку како задржати Радоњу на љето. Ако уђемо у осам, човјек ладно добија европског тренера године и нову понуду са "трулог Запада" у висини од неких милион еуропејаца по сезони. Живи били па видјели...

Објективно

pre 7 godina

Ко год да суди, Звезда ће бити у подређеном положају, ако буде егал, овај тројац сигурно доноси превагу у корист Турака, па толике паре стоје иза тог пројекта, немојте да сте наивни... Дакле, Звезда мора имати најмање 10-15 поена разлике уочи 4. четвртине ако рачуна да уз "домаћинско" суђење извуче побједу.
Црњак је што је њима довољно и 16 побједа за четвртфинале, а нама није. А ако изгубимо, неће бити крива Дарушафака јер 0-2 ипак није случајност. Ако не прођемо, пролаз смо испустили у Казању - одлично играли малтене читав меч, крваво зарадили те бодове и онда на крају све просули... Пораз који ми је најтеже пао ове сезоне.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

@Ser Džon

Bez želje da umanjim vaš uspeh 2010.godine, moram da ti odgovorim na fizičku spremu koju spominješ. Vi ste do F8 faze te godine odigrali 16 utakmica, a mi ove igramo 30...

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

Cele sezone imaju vise nego domacinsko sudjenje i sad krenuli da kukaju na sudije pre nego sto je utakmica i pocela.
e ZATO ste mali!

Објективно

pre 7 godina

Ко год да суди, Звезда ће бити у подређеном положају, ако буде егал, овај тројац сигурно доноси превагу у корист Турака, па толике паре стоје иза тог пројекта, немојте да сте наивни... Дакле, Звезда мора имати најмање 10-15 поена разлике уочи 4. четвртине ако рачуна да уз "домаћинско" суђење извуче побједу.
Црњак је што је њима довољно и 16 побједа за четвртфинале, а нама није. А ако изгубимо, неће бити крива Дарушафака јер 0-2 ипак није случајност. Ако не прођемо, пролаз смо испустили у Казању - одлично играли малтене читав меч, крваво зарадили те бодове и онда на крају све просули... Пораз који ми је најтеже пао ове сезоне.

Ser Dzon

pre 7 godina

Da li ste sada svesni koliki je bio uspeh Partizana, koliko je bilo znanja trenera i fizička i tehničko- taktička spremnost igrača, kada se Partizan plasirao na F4 ? I koliko Partizan nije imao sportske sreće na F4 posle šuta (air ball) Teodosića, kao i tesan poraz, za treće mesto, u produžetku od sjajnog CSKA. A neki su tada pljuvali samo zato što je to bio Partizan na čelu sa DV! Tada pojedini nisu znali šta je pick an' roll a sada prodaju .... za bubrege.
Sportski pozdrav svima.

Djovani

pre 7 godina

Pa nije ni cudo sto ne znas za koga da navijas, kad vec 3god. svake nedelje navijas za drugi klub u EL...
(vuk, 6. april 2017 12:05)

Sta je tri godine u odnosu na 10? I jos nesto, pre tri godine je i Partizan igrao EL :)

Cika Slave

pre 7 godina

Hahaha, morate da ih razumete, ubija ih nebitnost. Postali su nebitni u domacim okvirima, a u nikad jacoj LS ispali su jos u februaru. Sada im je jedina zanimacija Zvezda i eventualno cekaju izvestaj o trovanju. Vec su nabavili dres Daruse i Cedevite. Sve je to OK, ali kako su mogli da navijaju za Galatu, ciji su navijaci ubili jednog srpskog mladica i hvalili se sa tim, a Ataman ga prozvao srpskim teroristom. Ocekujem da sada u svom ocaju Patrick jos brze, jace, bolje nas ubedi da smo hrvatski klub jer nam je Idea sponzor i pozove sve navijace kluba osnovanog u Zagrebu kome je boje dao licno Franja, da bojkotuju Ideu. Ako se Pekovic dovoljno bude zahvaljivao, ko zna, mozda nikad jaci Sarloa sledece sezone padne u sred Beograda. A mi cemo se vec nekako snaci sa CSKA, Realom, Barsom, Fenerom... Ovima sto pominju Printezisa ja bih lupio kontru sa nekim igracem iz Sarloa, ali oprostice te mi, nisam cuo ni za jednog. Drago mi je sto je Zvezda dostigla taj nivo gde su pali u istoj sezoni svi velikani EL, CSKA, Real, Barsa, Fener, Makabi..I gde se poraz protiv Barse u sred Spanije smatra neuspehom. Ovi sto znaju kosarki predvidjali su nam 1/29. Mnogo mi je drago sto smo ih razocarali. A sto se tice Daruse, Dogus hoce svoj tim u top 8 svoje lige i tu nam je kraj. A ta Darusafaka ima jedan od najskupljih timova EL, sa 5 igraca koji imaju NBA iskustvo i trenera koji je vc osvajao EL. Voleo bih samo fer sudjenje, pa nek izgubimo i 30 razlike ako je takav odnos snaga.

NastyB

pre 7 godina

(karma, 6. april 2017 13:34)

Potpisujem svaku reč, vidi se da se razumeš u košarku. Objasniti ljudima šta je "small ball" postava i koliko brze kretnmje utiču na igru u napadu i odbrani je gadna rabota. Golden Stejt je u NBA napravio najbolji skor lige ikada tako što im je, izuzimajući 10-ak minuta po utakmici Boguta i Varežaa, "centra" igrao Drejmond Grin visok 2.03. Ostatak postave Kari, Tompson, Barns (Harison, ne ovaj sada), Igudala su svi niži ili tu negde. A ove godine im je Durant sa 2.10 na poziciji 3, ali to je druga priča.
Što se tiče ove utakmice protiv Darufašake, LIČNO, voleo bih da je izgubimo. Prvenstveno zato što nas čekaju najbitnije utakmice protiv Cedevite, a ako bi kojim slučajem (nemoguće je zbog drugih razloga) prošli Darufašaku, igrači bi igrali 5 utakmica u 7 dana. Protiv „F8 Reala“ nemamo ni promil šanse, ali bi se istrošili toliko da bi Cedevita mogla da napravi ogromno iznenađenje i ovako oslabljena. Zato bi, da sam na mestu Radonjića u prvu petorku protiv Dare ubacio i Dobrića i Simanića i Rakićevića i bilo koje klince koji mogu da igraju za Zvezdu. Pa šta bude. Eto, Lejkersi bez DeAnđela Rasela, Mozgova, Denga, Janga, sa gomilom klinčadije dobiše Sparse u sred San Antonija, za koje jedino Đinobili nije igrao. Što ne znači i da oslabljena Cedevita ne može da dobije Zvezdu koja je kompletna. Samo je stvar u motivaciji i spremnosti, a ako igraš 5 utakmica u 7 dana...

drug Vucela

pre 7 godina

Zasto se i na ovoj vesti javljaju navijaci KK prolecni raspust? Postala je tradicija da posle marta ne igraju ABA, a u Evropi su napravili iskorak, prosle sezone su ispali u decembru, sada su dogurali do februara, za 2.5 godine ako budu trenirali brze, jace, bolje, ko zna sta ce da bude...I ne zaboravite kao vas preCednik - hvala premijeru.

Marko

pre 7 godina

Sto neko dole napisa, samo da izbegnemo neizvesnu zavrsnicu, tu ce nas sudije unistiti. Po meni je kljuc zaustavljanje Klejburna ili Vonamejkera ali siguran sam da Radonja to zna bolje od mene. Napred momci pa sta bude.

samo kažem

pre 7 godina

@karma e moj druže pa oni će ovu sezonu proglasiti neuspešnom ako, ne daj Bože, ne prođemo turke. Bez obzira što će se uzeti aba liga i što je ekipa i borbi za top 8 do poslednje utakmice. Proglasiće Radonjića nesposobnim da bi oni imali šta da kažu na portalu i da se pokaže njihovo vrhunsko 'znanje'. Džaba trošiš reči oni su svoj stav zacementirali jer znaju najbolje. Gotovo sam siguran da jedva čekaju poraze kako bi se pokzala njihova 'genijalnost' i da mogu da kažu jesam vam rekao...

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Svi vi kojima je ABA liga na prvom mestu, pre F8. Finale ABA lige počinje 10. a završava se najkasnije 16.aprila. Utakmice za F8 kreću 20. i 21.aprila (kako koji par). Znači, Zvezdin eventualni F8 uopšte nema uticaj na finale ABA lige.

Ja hoću da gledam Real još jednom ili 2x u Beogradu, a vi?! Ali to zavisi od ovih naših momaka na terenu. Sretno sutra...

Batko

pre 7 godina

Jenkins, Simon i Okuz drze kljuc pobede. Samo se nadam da nece genije igrati bez centara. Tako je izgubio utakmicu u Brogradu. Valjda je nauicio nesto iz tog poraza.
(santa justa, 6. april 2017 12:53)

U petak u 09:15 imas let za Istanbul, pa ti lepo zapali tamo i vodi ekipu, jer ovaj drljavi Radonjic koji je par puta proglasen za trenera kola EL, uzeo 2, a verovatno i trecu titulu ABA lige sa apsolutnom dominacijom nema pojma kako treba da se igra, vodi ekipa i slicno... Sta on zna ?!! Ti bre na klupu i Bog da nas vidi. Sa tobom i tebi slicnim "strucnjacima" vec nas vidim i na F4 ! Samo jako !!!

karma

pre 7 godina

@Jenkins, Simon i Okuz drze kljuc pobede. Samo se nadam da nece genije igrati bez centara. Tako je izgubio utakmicu u Brogradu. Valjda je nauicio nesto iz tog poraza.
(santa justa, 06. april 2017 12:53)

Vec par dana vidim ovakve komentare na portalima i prosto ne mogu da verujem o cemu vi pricate i da li smo mi gledali istu utakmicu protiv Barselone. Nije igrao Kuzmic jer je spor i nije mogo da prati protivnicke centre(lazne) sve te lazne petice su uglavnom sa izuzetnim sutem pa dodatno mogu da sire odbranu a Kuzmic po pravilu zakasni na sut, pokusao je Radonjic i sa Tomsonom i Bjelicom ali su i oni sporiji i nisu dovoljno dobro branili protivnicke petice u tom mecu, pa je na kraju uveo i Mitra da igra na poziciji 5. Ista situacija je kada je Simon na cetri pa pretrci protivnickog igraca koji mu izadje na sut, zato ocekujem da ce Blat igrati smol bol kosarku i Klajburn biti na cetri a Moerman i Harangodi na pet.Kosarka i fudbal spadaju u red sportova za koje je potreban mozak, nije samo prosto davanje golova i koseva.

Batko

pre 7 godina

presudice vam turci...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borivoje surdilovic, 6. april 2017 12:51)

Presudio Bog tebi odmah po rodjenju...

Lomi

pre 7 godina

Ne treba razmisljati o sudijama, vec samo o igri. Ako krene sut za 3, tu sudije ne mogu nista sa naprave. Raduje dobra forma Gudurica, Dzenkinsa, Voltersa i Bjelice, jos da Kuzmic i Simonovic budu oni od prije 2.5 mjeseca i utakmica u Istanbulu moze da se dobije lakse nego sto se misli.

republika srpska

pre 7 godina

Zvezda ako pobijedi moze biti i sedma u slucaju da baskonia izgubi
znaci ako pobjedimo idemo na real ili cska!
Samo da prodjemo pa sta bude dalje nije bitno

lol

pre 7 godina

Ako ne moze da igra Jovic mogli da pozajmimo Djurjdevica iz Partizana. U fudbalu je onako, ali rukama igra odlicno. A moze i Leonaro da sarmira sudiju.

Стара школа

pre 7 godina

Перес Перес је у читавој Европи познат као "специјалац", само навијачима Јсд-а је, видим по коментарима, апостол поштења. Испада да је Звезда била повлашћена код судија??? Видели смо против Олимпијакоса ове године...

santa justa

pre 7 godina

Jenkins, Simon i Okuz drze kljuc pobede. Samo se nadam da nece genije igrati bez centara. Tako je izgubio utakmicu u Brogradu. Valjda je nauicio nesto iz tog poraza.

hugo lloris

pre 7 godina

Peres Peres, kao i Javor, sudi samo po zadatku. Očekivali smo i Javora, ali je i ovako sve jasno. Za neupućene, Peres Peres nam je sudio i protiv Olija u Beogradu, a i mnogo drugih utakmica, uvek na našu štetu.
(Iskreno, 06. april 2017 11:21)

Referees: JAVOR, DAMIR (SLO), GARCIA GONZALEZ, JUAN CARLOS (ESP), BALAK, AMIT (ISR)
Ovo su sudije koje su sudile czv-oly u beogradu, posto smo neupuceni. Peres peres nas je pokrao par puta, ne volim ga ali proveri nekad pre nego sto napises nesto

Mile

pre 7 godina

Kupio sam dres Bosne sa ljiljanima a na ledjima pise Dule Vujosevic, mislim da bi ovo mogao da bude kompromis jer sutra cu navijati za Tursku Darusafaku a iduce sedmice za Hrvatsku Cedevitu ... kod nas igraju Adin i Kenan i mislim da je ovo okej pogotovo posle pisma Dula gde prica o ljubavi prema Bosni, dok nam Dule nije objasnio ja sam bio u zabludi i sada verujem da smo mi Srbi pravili ratne zlocine, Bosnjaci su dobri momci a Srbi iz RS nisu. Zao mi je sto smo se ujedinili sa Igokeom 2007-me i to je ruzna proslost koje se odricem ... Svim srcem za Darusu i Cedevitu!!!

vuk

pre 7 godina

Prosto da covek ne zna za koju opciju da navija: da li da to Darusafaka bije i izbaci iz takmicenja, ili da ih Real pregazi u cetvrtfinalu? Njah, ipak bolje da ispadnu. Ajmo, Daruša, mlati boraniju!
(Mikii, 06. april 2017 11:25)

Pa nije ni cudo sto ne znas za koga da navijas, kad vec 3god. svake nedelje navijas za drugi klub u EL...

Amaterasu

pre 7 godina

Ne, nemate pravo da se zalite na Spanca. Kad se Vujosevic bunio smejali ste mu se, uvek su mu sudije krive i tako to. Naravno da ce Spanac navlaciti, uvek je to i radio.

duh sa sekirom

pre 7 godina

ova vaša glad za pravdom i poštenjem me podseća na neka stara vremena kada ste pevali 'ne treba nam plaćena titula....' ali ste danas odustali od kalčopolija kad se navlači za vas i šakom i kapom, iz kola u kolo...licimuri 1989.

Alex

pre 7 godina

Gledam ovu tabelu Panatenaikos cetvrti sa 18:11 skorom. E onda se setih poraza kod kuce od Darusafake, Zalgirisa i Olimpijakosa a i na strani od Uniksa. Borimo se za ulazak u prvih 8 a mogli smo ladno sa malo vise srece i u prvih 4.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Lopovcina. Steta sto Migela nije Dule prevaspitao. Taj ne zasluzuje nista bolje. Znaci, sve je spremno za lakrdiju id sudjenja?!

Batko

pre 7 godina

Gledam ovu tabelu Panatenaikos cetvrti sa 18:11 skorom. E onda se setih poraza kod kuce od Darusafake, Zalgirisa i Olimpijakosa a i na strani od Uniksa. Borimo se za ulazak u prvih 8 a mogli smo ladno sa malo vise srece i u prvih 4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 6. april 2017 11:28)

Da nisi malo nezajazljiv ? Vise srece ??? A, sto se ne setis pobede nad Bambergom tamo (branili ulaz za pobedu), pa na pocetku Galatasaraj , pa ovde Fener (branili poslednji napad) ???
Upravo je onako kako je trebalo da bude. To sto su nasi navijaci nerealni, sto misle da su sve pobede i ovo 8,9 mesto nesto "sasvim normalno", neka pogledaju tabelu ispod 9. mesta, ekipe koje se nalaze tu , rostere i budzete tih ekipa, pa neka onda stave prst na celo i zapitaju se da li su relni u zeljama ??? Zelje su jedno, stvarnost nesto drugo.
I ovo sto je napravljen , napravljno je preko svih granica i zato sutra opusteno gledati utakmicu i to je to .
A, ekipi i treneru SVE, SVE, SVE POČASTI !!!

PS. Sada krecu "nasi strucnjaci" sa svojim glupim opservacijama...

Iskreno

pre 7 godina

Peres Peres, kao i Javor, sudi samo po zadatku. Očekivali smo i Javora, ali je i ovako sve jasno. Za neupućene, Peres Peres nam je sudio i protiv Olija u Beogradu, a i mnogo drugih utakmica, uvek na našu štetu.

nemanja_drach

pre 7 godina

Da nam je Jovic tu, onda bi ocekivao pobjedu, mada da smo igrali sa Jovicem zadnjih mjesec dana sad ova utakmica ne bi uopste ni odlucivala... druga stvar momci imaju 16 pobjeda ove sezone u ovako teskom sistemu tako da .......... mozda jedino zbog njih da mi bude krivo ako ne prodju dalje jer su stvarno zasluzili, a sa druge strane ocekuje nas `paklen` raspored u ABA ligi protiv Cedevite, a ovako kad bi prosli u TOP8 igrali bi sa Realom.. lako bi nama bilo da `odredimo prioritet` da kao drugi timovi imamo A licencu, a s obzirom da mi moramo da `izborimo` mjesto u Evroligi onda definitivno nam je bitnije finale sa Cedevitom, a sto se tice Evrolige kako god, vec smo uradili i vise nego dovoljno... samo od pobjeda smo uzeli nekih 560.000.. tako da momci vama hvala do neba za ovu sezonu.. osvajanje ABA lige bi trebalo da `kompletira` uspjesnu sezonu, a onda da se molimo da nam ostane Radonja i `kostur` ekipe na okupu...

Major

pre 7 godina

@Aleks, pobeda donosi 37000€, Zvezda ima 16 pobeda a to znaci da je do sada inkasirala 592000€ i jos od prodatih tv prava 250000€ sto je ukupno 842000€ od eurolige (u tu sumu ne ulazi prihod od ulaznica koji nije zanemarljiv), tako da je ovogodisnja zarada preko 1 000 000€...

црна овца друштва

pre 7 godina

Звезда ове сезоне има и више него коректан критеријум суђења у ЕЛ, често су били повлашћени тим код судија, што се за Партизан никада није могло рећи, а опет су тад сви ћутали а сада се данима пре меча потежу питања о судијама...доста ово све јадно изгледа, да бар имају бар неки аргумент сем оног њиховог чувеног "изгубили смо кад нам је он судио"

NBA ventilator

pre 7 godina

koji tezak sistem pa tezio je bio onaj sa grupama kad je svaka pobeda znacila ovde CKSA REAL FENER i ovi jaci znaju odavno da su se plasirali i ne zapinju toliko ranije si morao za svaku pobedu da krvaris, da nekazem ove ekipe sto su odavno ispale Armani, Makabi i ta buranija pa oni zadnjih 6-7 kola otaljavaju utakmice i neko kaze nikad tezi sistem boze sacuvaj...

pn

pre 7 godina

Ko god da sudi Zvezda mora da se odvoji što brže ako želi dalje. Ako dođe do toga da se igra neizvesna utakmica i rešava u poslednjim minutima desiće se ono što se desilo protiv "braće" i Bambergu u Nemačkoj prošlo kolo. Svakako verujemo u ove momke i debelo su zaslužili top8.

Tennisman

pre 7 godina

Peres peres, kad se setih, sudio nam je protiv Efesa prosle sezone kad su nas pokrali za cist faul nad Cirbesom u poslednjoj sekundi

Mikii

pre 7 godina

Prosto da covek ne zna za koju opciju da navija: da li da to Darusafaka bije i izbaci iz takmicenja, ili da ih Real pregazi u cetvrtfinalu? Njah, ipak bolje da ispadnu. Ajmo, Daruša, mlati boraniju!

BokeeLee

pre 7 godina

Prosto da covek ne zna za koju opciju da navija: da li da to Darusafaka bije i izbaci iz takmicenja, ili da ih Real pregazi u cetvrtfinalu? Njah, ipak bolje da ispadnu. Ajmo, Daruša, mlati boraniju!
(Mikii, 06. april 2017 11:25)
a zvezda ce se casno boriti do kraja, a ti na raspust do oktobra.

Ime i prezime

pre 7 godina

Pa taj Peres Peres je stajao ispor kosa i direktno gledao kako Guduric izlazi s loptom u aut i nije nista svirao... A vi sad pricate kako vas je krao,haha pa stvarno uvek komedija s vama..

Iskreno

pre 7 godina

Peres Peres, kao i Javor, sudi samo po zadatku. Očekivali smo i Javora, ali je i ovako sve jasno. Za neupućene, Peres Peres nam je sudio i protiv Olija u Beogradu, a i mnogo drugih utakmica, uvek na našu štetu.

nemanja_drach

pre 7 godina

Da nam je Jovic tu, onda bi ocekivao pobjedu, mada da smo igrali sa Jovicem zadnjih mjesec dana sad ova utakmica ne bi uopste ni odlucivala... druga stvar momci imaju 16 pobjeda ove sezone u ovako teskom sistemu tako da .......... mozda jedino zbog njih da mi bude krivo ako ne prodju dalje jer su stvarno zasluzili, a sa druge strane ocekuje nas `paklen` raspored u ABA ligi protiv Cedevite, a ovako kad bi prosli u TOP8 igrali bi sa Realom.. lako bi nama bilo da `odredimo prioritet` da kao drugi timovi imamo A licencu, a s obzirom da mi moramo da `izborimo` mjesto u Evroligi onda definitivno nam je bitnije finale sa Cedevitom, a sto se tice Evrolige kako god, vec smo uradili i vise nego dovoljno... samo od pobjeda smo uzeli nekih 560.000.. tako da momci vama hvala do neba za ovu sezonu.. osvajanje ABA lige bi trebalo da `kompletira` uspjesnu sezonu, a onda da se molimo da nam ostane Radonja i `kostur` ekipe na okupu...

Batko

pre 7 godina

Gledam ovu tabelu Panatenaikos cetvrti sa 18:11 skorom. E onda se setih poraza kod kuce od Darusafake, Zalgirisa i Olimpijakosa a i na strani od Uniksa. Borimo se za ulazak u prvih 8 a mogli smo ladno sa malo vise srece i u prvih 4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 6. april 2017 11:28)

Da nisi malo nezajazljiv ? Vise srece ??? A, sto se ne setis pobede nad Bambergom tamo (branili ulaz za pobedu), pa na pocetku Galatasaraj , pa ovde Fener (branili poslednji napad) ???
Upravo je onako kako je trebalo da bude. To sto su nasi navijaci nerealni, sto misle da su sve pobede i ovo 8,9 mesto nesto "sasvim normalno", neka pogledaju tabelu ispod 9. mesta, ekipe koje se nalaze tu , rostere i budzete tih ekipa, pa neka onda stave prst na celo i zapitaju se da li su relni u zeljama ??? Zelje su jedno, stvarnost nesto drugo.
I ovo sto je napravljen , napravljno je preko svih granica i zato sutra opusteno gledati utakmicu i to je to .
A, ekipi i treneru SVE, SVE, SVE POČASTI !!!

PS. Sada krecu "nasi strucnjaci" sa svojim glupim opservacijama...

Alex

pre 7 godina

Gledam ovu tabelu Panatenaikos cetvrti sa 18:11 skorom. E onda se setih poraza kod kuce od Darusafake, Zalgirisa i Olimpijakosa a i na strani od Uniksa. Borimo se za ulazak u prvih 8 a mogli smo ladno sa malo vise srece i u prvih 4.

pn

pre 7 godina

Ko god da sudi Zvezda mora da se odvoji što brže ako želi dalje. Ako dođe do toga da se igra neizvesna utakmica i rešava u poslednjim minutima desiće se ono što se desilo protiv "braće" i Bambergu u Nemačkoj prošlo kolo. Svakako verujemo u ove momke i debelo su zaslužili top8.

vuk

pre 7 godina

Prosto da covek ne zna za koju opciju da navija: da li da to Darusafaka bije i izbaci iz takmicenja, ili da ih Real pregazi u cetvrtfinalu? Njah, ipak bolje da ispadnu. Ajmo, Daruša, mlati boraniju!
(Mikii, 06. april 2017 11:25)

Pa nije ni cudo sto ne znas za koga da navijas, kad vec 3god. svake nedelje navijas za drugi klub u EL...

Major

pre 7 godina

@Aleks, pobeda donosi 37000€, Zvezda ima 16 pobeda a to znaci da je do sada inkasirala 592000€ i jos od prodatih tv prava 250000€ sto je ukupno 842000€ od eurolige (u tu sumu ne ulazi prihod od ulaznica koji nije zanemarljiv), tako da je ovogodisnja zarada preko 1 000 000€...

BokeeLee

pre 7 godina

Prosto da covek ne zna za koju opciju da navija: da li da to Darusafaka bije i izbaci iz takmicenja, ili da ih Real pregazi u cetvrtfinalu? Njah, ipak bolje da ispadnu. Ajmo, Daruša, mlati boraniju!
(Mikii, 06. april 2017 11:25)
a zvezda ce se casno boriti do kraja, a ti na raspust do oktobra.

Tennisman

pre 7 godina

Peres peres, kad se setih, sudio nam je protiv Efesa prosle sezone kad su nas pokrali za cist faul nad Cirbesom u poslednjoj sekundi

Стара школа

pre 7 godina

Перес Перес је у читавој Европи познат као "специјалац", само навијачима Јсд-а је, видим по коментарима, апостол поштења. Испада да је Звезда била повлашћена код судија??? Видели смо против Олимпијакоса ове године...

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Lopovcina. Steta sto Migela nije Dule prevaspitao. Taj ne zasluzuje nista bolje. Znaci, sve je spremno za lakrdiju id sudjenja?!

hugo lloris

pre 7 godina

Peres Peres, kao i Javor, sudi samo po zadatku. Očekivali smo i Javora, ali je i ovako sve jasno. Za neupućene, Peres Peres nam je sudio i protiv Olija u Beogradu, a i mnogo drugih utakmica, uvek na našu štetu.
(Iskreno, 06. april 2017 11:21)

Referees: JAVOR, DAMIR (SLO), GARCIA GONZALEZ, JUAN CARLOS (ESP), BALAK, AMIT (ISR)
Ovo su sudije koje su sudile czv-oly u beogradu, posto smo neupuceni. Peres peres nas je pokrao par puta, ne volim ga ali proveri nekad pre nego sto napises nesto

Batko

pre 7 godina

presudice vam turci...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borivoje surdilovic, 6. april 2017 12:51)

Presudio Bog tebi odmah po rodjenju...

Batko

pre 7 godina

Jenkins, Simon i Okuz drze kljuc pobede. Samo se nadam da nece genije igrati bez centara. Tako je izgubio utakmicu u Brogradu. Valjda je nauicio nesto iz tog poraza.
(santa justa, 6. april 2017 12:53)

U petak u 09:15 imas let za Istanbul, pa ti lepo zapali tamo i vodi ekipu, jer ovaj drljavi Radonjic koji je par puta proglasen za trenera kola EL, uzeo 2, a verovatno i trecu titulu ABA lige sa apsolutnom dominacijom nema pojma kako treba da se igra, vodi ekipa i slicno... Sta on zna ?!! Ti bre na klupu i Bog da nas vidi. Sa tobom i tebi slicnim "strucnjacima" vec nas vidim i na F4 ! Samo jako !!!

Mile

pre 7 godina

Kupio sam dres Bosne sa ljiljanima a na ledjima pise Dule Vujosevic, mislim da bi ovo mogao da bude kompromis jer sutra cu navijati za Tursku Darusafaku a iduce sedmice za Hrvatsku Cedevitu ... kod nas igraju Adin i Kenan i mislim da je ovo okej pogotovo posle pisma Dula gde prica o ljubavi prema Bosni, dok nam Dule nije objasnio ja sam bio u zabludi i sada verujem da smo mi Srbi pravili ratne zlocine, Bosnjaci su dobri momci a Srbi iz RS nisu. Zao mi je sto smo se ujedinili sa Igokeom 2007-me i to je ruzna proslost koje se odricem ... Svim srcem za Darusu i Cedevitu!!!

Cika Slave

pre 7 godina

Hahaha, morate da ih razumete, ubija ih nebitnost. Postali su nebitni u domacim okvirima, a u nikad jacoj LS ispali su jos u februaru. Sada im je jedina zanimacija Zvezda i eventualno cekaju izvestaj o trovanju. Vec su nabavili dres Daruse i Cedevite. Sve je to OK, ali kako su mogli da navijaju za Galatu, ciji su navijaci ubili jednog srpskog mladica i hvalili se sa tim, a Ataman ga prozvao srpskim teroristom. Ocekujem da sada u svom ocaju Patrick jos brze, jace, bolje nas ubedi da smo hrvatski klub jer nam je Idea sponzor i pozove sve navijace kluba osnovanog u Zagrebu kome je boje dao licno Franja, da bojkotuju Ideu. Ako se Pekovic dovoljno bude zahvaljivao, ko zna, mozda nikad jaci Sarloa sledece sezone padne u sred Beograda. A mi cemo se vec nekako snaci sa CSKA, Realom, Barsom, Fenerom... Ovima sto pominju Printezisa ja bih lupio kontru sa nekim igracem iz Sarloa, ali oprostice te mi, nisam cuo ni za jednog. Drago mi je sto je Zvezda dostigla taj nivo gde su pali u istoj sezoni svi velikani EL, CSKA, Real, Barsa, Fener, Makabi..I gde se poraz protiv Barse u sred Spanije smatra neuspehom. Ovi sto znaju kosarki predvidjali su nam 1/29. Mnogo mi je drago sto smo ih razocarali. A sto se tice Daruse, Dogus hoce svoj tim u top 8 svoje lige i tu nam je kraj. A ta Darusafaka ima jedan od najskupljih timova EL, sa 5 igraca koji imaju NBA iskustvo i trenera koji je vc osvajao EL. Voleo bih samo fer sudjenje, pa nek izgubimo i 30 razlike ako je takav odnos snaga.

drug Vucela

pre 7 godina

Zasto se i na ovoj vesti javljaju navijaci KK prolecni raspust? Postala je tradicija da posle marta ne igraju ABA, a u Evropi su napravili iskorak, prosle sezone su ispali u decembru, sada su dogurali do februara, za 2.5 godine ako budu trenirali brze, jace, bolje, ko zna sta ce da bude...I ne zaboravite kao vas preCednik - hvala premijeru.

karma

pre 7 godina

@Jenkins, Simon i Okuz drze kljuc pobede. Samo se nadam da nece genije igrati bez centara. Tako je izgubio utakmicu u Brogradu. Valjda je nauicio nesto iz tog poraza.
(santa justa, 06. april 2017 12:53)

Vec par dana vidim ovakve komentare na portalima i prosto ne mogu da verujem o cemu vi pricate i da li smo mi gledali istu utakmicu protiv Barselone. Nije igrao Kuzmic jer je spor i nije mogo da prati protivnicke centre(lazne) sve te lazne petice su uglavnom sa izuzetnim sutem pa dodatno mogu da sire odbranu a Kuzmic po pravilu zakasni na sut, pokusao je Radonjic i sa Tomsonom i Bjelicom ali su i oni sporiji i nisu dovoljno dobro branili protivnicke petice u tom mecu, pa je na kraju uveo i Mitra da igra na poziciji 5. Ista situacija je kada je Simon na cetri pa pretrci protivnickog igraca koji mu izadje na sut, zato ocekujem da ce Blat igrati smol bol kosarku i Klajburn biti na cetri a Moerman i Harangodi na pet.Kosarka i fudbal spadaju u red sportova za koje je potreban mozak, nije samo prosto davanje golova i koseva.

lol

pre 7 godina

Ako ne moze da igra Jovic mogli da pozajmimo Djurjdevica iz Partizana. U fudbalu je onako, ali rukama igra odlicno. A moze i Leonaro da sarmira sudiju.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Svi vi kojima je ABA liga na prvom mestu, pre F8. Finale ABA lige počinje 10. a završava se najkasnije 16.aprila. Utakmice za F8 kreću 20. i 21.aprila (kako koji par). Znači, Zvezdin eventualni F8 uopšte nema uticaj na finale ABA lige.

Ja hoću da gledam Real još jednom ili 2x u Beogradu, a vi?! Ali to zavisi od ovih naših momaka na terenu. Sretno sutra...

Lomi

pre 7 godina

Ne treba razmisljati o sudijama, vec samo o igri. Ako krene sut za 3, tu sudije ne mogu nista sa naprave. Raduje dobra forma Gudurica, Dzenkinsa, Voltersa i Bjelice, jos da Kuzmic i Simonovic budu oni od prije 2.5 mjeseca i utakmica u Istanbulu moze da se dobije lakse nego sto se misli.

Amaterasu

pre 7 godina

Ne, nemate pravo da se zalite na Spanca. Kad se Vujosevic bunio smejali ste mu se, uvek su mu sudije krive i tako to. Naravno da ce Spanac navlaciti, uvek je to i radio.

republika srpska

pre 7 godina

Zvezda ako pobijedi moze biti i sedma u slucaju da baskonia izgubi
znaci ako pobjedimo idemo na real ili cska!
Samo da prodjemo pa sta bude dalje nije bitno

Marko

pre 7 godina

Sto neko dole napisa, samo da izbegnemo neizvesnu zavrsnicu, tu ce nas sudije unistiti. Po meni je kljuc zaustavljanje Klejburna ili Vonamejkera ali siguran sam da Radonja to zna bolje od mene. Napred momci pa sta bude.

црна овца друштва

pre 7 godina

Звезда ове сезоне има и више него коректан критеријум суђења у ЕЛ, често су били повлашћени тим код судија, што се за Партизан никада није могло рећи, а опет су тад сви ћутали а сада се данима пре меча потежу питања о судијама...доста ово све јадно изгледа, да бар имају бар неки аргумент сем оног њиховог чувеног "изгубили смо кад нам је он судио"

santa justa

pre 7 godina

Jenkins, Simon i Okuz drze kljuc pobede. Samo se nadam da nece genije igrati bez centara. Tako je izgubio utakmicu u Brogradu. Valjda je nauicio nesto iz tog poraza.

samo kažem

pre 7 godina

@karma e moj druže pa oni će ovu sezonu proglasiti neuspešnom ako, ne daj Bože, ne prođemo turke. Bez obzira što će se uzeti aba liga i što je ekipa i borbi za top 8 do poslednje utakmice. Proglasiće Radonjića nesposobnim da bi oni imali šta da kažu na portalu i da se pokaže njihovo vrhunsko 'znanje'. Džaba trošiš reči oni su svoj stav zacementirali jer znaju najbolje. Gotovo sam siguran da jedva čekaju poraze kako bi se pokzala njihova 'genijalnost' i da mogu da kažu jesam vam rekao...

Објективно

pre 7 godina

Ко год да суди, Звезда ће бити у подређеном положају, ако буде егал, овај тројац сигурно доноси превагу у корист Турака, па толике паре стоје иза тог пројекта, немојте да сте наивни... Дакле, Звезда мора имати најмање 10-15 поена разлике уочи 4. четвртине ако рачуна да уз "домаћинско" суђење извуче побједу.
Црњак је што је њима довољно и 16 побједа за четвртфинале, а нама није. А ако изгубимо, неће бити крива Дарушафака јер 0-2 ипак није случајност. Ако не прођемо, пролаз смо испустили у Казању - одлично играли малтене читав меч, крваво зарадили те бодове и онда на крају све просули... Пораз који ми је најтеже пао ове сезоне.

Објективно

pre 7 godina

Ко год да суди, Звезда ће бити у подређеном положају, ако буде егал, овај тројац сигурно доноси превагу у корист Турака, па толике паре стоје иза тог пројекта, немојте да сте наивни... Дакле, Звезда мора имати најмање 10-15 поена разлике уочи 4. четвртине ако рачуна да уз "домаћинско" суђење извуче побједу.
Црњак је што је њима довољно и 16 побједа за четвртфинале, а нама није. А ако изгубимо, неће бити крива Дарушафака јер 0-2 ипак није случајност. Ако не прођемо, пролаз смо испустили у Казању - одлично играли малтене читав меч, крваво зарадили те бодове и онда на крају све просули... Пораз који ми је најтеже пао ове сезоне.

Ser Dzon

pre 7 godina

Da li ste sada svesni koliki je bio uspeh Partizana, koliko je bilo znanja trenera i fizička i tehničko- taktička spremnost igrača, kada se Partizan plasirao na F4 ? I koliko Partizan nije imao sportske sreće na F4 posle šuta (air ball) Teodosića, kao i tesan poraz, za treće mesto, u produžetku od sjajnog CSKA. A neki su tada pljuvali samo zato što je to bio Partizan na čelu sa DV! Tada pojedini nisu znali šta je pick an' roll a sada prodaju .... za bubrege.
Sportski pozdrav svima.

Mikii

pre 7 godina

Prosto da covek ne zna za koju opciju da navija: da li da to Darusafaka bije i izbaci iz takmicenja, ili da ih Real pregazi u cetvrtfinalu? Njah, ipak bolje da ispadnu. Ajmo, Daruša, mlati boraniju!

Ime i prezime

pre 7 godina

Pa taj Peres Peres je stajao ispor kosa i direktno gledao kako Guduric izlazi s loptom u aut i nije nista svirao... A vi sad pricate kako vas je krao,haha pa stvarno uvek komedija s vama..

NastyB

pre 7 godina

(karma, 6. april 2017 13:34)

Potpisujem svaku reč, vidi se da se razumeš u košarku. Objasniti ljudima šta je "small ball" postava i koliko brze kretnmje utiču na igru u napadu i odbrani je gadna rabota. Golden Stejt je u NBA napravio najbolji skor lige ikada tako što im je, izuzimajući 10-ak minuta po utakmici Boguta i Varežaa, "centra" igrao Drejmond Grin visok 2.03. Ostatak postave Kari, Tompson, Barns (Harison, ne ovaj sada), Igudala su svi niži ili tu negde. A ove godine im je Durant sa 2.10 na poziciji 3, ali to je druga priča.
Što se tiče ove utakmice protiv Darufašake, LIČNO, voleo bih da je izgubimo. Prvenstveno zato što nas čekaju najbitnije utakmice protiv Cedevite, a ako bi kojim slučajem (nemoguće je zbog drugih razloga) prošli Darufašaku, igrači bi igrali 5 utakmica u 7 dana. Protiv „F8 Reala“ nemamo ni promil šanse, ali bi se istrošili toliko da bi Cedevita mogla da napravi ogromno iznenađenje i ovako oslabljena. Zato bi, da sam na mestu Radonjića u prvu petorku protiv Dare ubacio i Dobrića i Simanića i Rakićevića i bilo koje klince koji mogu da igraju za Zvezdu. Pa šta bude. Eto, Lejkersi bez DeAnđela Rasela, Mozgova, Denga, Janga, sa gomilom klinčadije dobiše Sparse u sred San Antonija, za koje jedino Đinobili nije igrao. Što ne znači i da oslabljena Cedevita ne može da dobije Zvezdu koja je kompletna. Samo je stvar u motivaciji i spremnosti, a ako igraš 5 utakmica u 7 dana...

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

Cele sezone imaju vise nego domacinsko sudjenje i sad krenuli da kukaju na sudije pre nego sto je utakmica i pocela.
e ZATO ste mali!

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

@Ser Džon

Bez želje da umanjim vaš uspeh 2010.godine, moram da ti odgovorim na fizičku spremu koju spominješ. Vi ste do F8 faze te godine odigrali 16 utakmica, a mi ove igramo 30...

NBA ventilator

pre 7 godina

koji tezak sistem pa tezio je bio onaj sa grupama kad je svaka pobeda znacila ovde CKSA REAL FENER i ovi jaci znaju odavno da su se plasirali i ne zapinju toliko ranije si morao za svaku pobedu da krvaris, da nekazem ove ekipe sto su odavno ispale Armani, Makabi i ta buranija pa oni zadnjih 6-7 kola otaljavaju utakmice i neko kaze nikad tezi sistem boze sacuvaj...

duh sa sekirom

pre 7 godina

ova vaša glad za pravdom i poštenjem me podseća na neka stara vremena kada ste pevali 'ne treba nam plaćena titula....' ali ste danas odustali od kalčopolija kad se navlači za vas i šakom i kapom, iz kola u kolo...licimuri 1989.

Djovani

pre 7 godina

Pa nije ni cudo sto ne znas za koga da navijas, kad vec 3god. svake nedelje navijas za drugi klub u EL...
(vuk, 6. april 2017 12:05)

Sta je tri godine u odnosu na 10? I jos nesto, pre tri godine je i Partizan igrao EL :)

И још мало објективније

pre 7 godina

А замислите који manhunt има да почне на Радоњу ако човјек који је ове сезоне увео Добрића, Ракићевића и раније Симанића у тим, направи чудо, па избаци кајлу која је тренирала прошле сезоне Леброна, Кајрија и Лава? Лакше је ријешити ону Фермаову теорему него загонетку како задржати Радоњу на љето. Ако уђемо у осам, човјек ладно добија европског тренера године и нову понуду са "трулог Запада" у висини од неких милион еуропејаца по сезони. Живи били па видјели...

Mikii

pre 7 godina

Prosto da covek ne zna za koju opciju da navija: da li da to Darusafaka bije i izbaci iz takmicenja, ili da ih Real pregazi u cetvrtfinalu? Njah, ipak bolje da ispadnu. Ajmo, Daruša, mlati boraniju!

црна овца друштва

pre 7 godina

Звезда ове сезоне има и више него коректан критеријум суђења у ЕЛ, често су били повлашћени тим код судија, што се за Партизан никада није могло рећи, а опет су тад сви ћутали а сада се данима пре меча потежу питања о судијама...доста ово све јадно изгледа, да бар имају бар неки аргумент сем оног њиховог чувеног "изгубили смо кад нам је он судио"

Ime i prezime

pre 7 godina

Pa taj Peres Peres je stajao ispor kosa i direktno gledao kako Guduric izlazi s loptom u aut i nije nista svirao... A vi sad pricate kako vas je krao,haha pa stvarno uvek komedija s vama..

NBA ventilator

pre 7 godina

koji tezak sistem pa tezio je bio onaj sa grupama kad je svaka pobeda znacila ovde CKSA REAL FENER i ovi jaci znaju odavno da su se plasirali i ne zapinju toliko ranije si morao za svaku pobedu da krvaris, da nekazem ove ekipe sto su odavno ispale Armani, Makabi i ta buranija pa oni zadnjih 6-7 kola otaljavaju utakmice i neko kaze nikad tezi sistem boze sacuvaj...

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

Cele sezone imaju vise nego domacinsko sudjenje i sad krenuli da kukaju na sudije pre nego sto je utakmica i pocela.
e ZATO ste mali!

Alex

pre 7 godina

Gledam ovu tabelu Panatenaikos cetvrti sa 18:11 skorom. E onda se setih poraza kod kuce od Darusafake, Zalgirisa i Olimpijakosa a i na strani od Uniksa. Borimo se za ulazak u prvih 8 a mogli smo ladno sa malo vise srece i u prvih 4.

Ser Dzon

pre 7 godina

Da li ste sada svesni koliki je bio uspeh Partizana, koliko je bilo znanja trenera i fizička i tehničko- taktička spremnost igrača, kada se Partizan plasirao na F4 ? I koliko Partizan nije imao sportske sreće na F4 posle šuta (air ball) Teodosića, kao i tesan poraz, za treće mesto, u produžetku od sjajnog CSKA. A neki su tada pljuvali samo zato što je to bio Partizan na čelu sa DV! Tada pojedini nisu znali šta je pick an' roll a sada prodaju .... za bubrege.
Sportski pozdrav svima.

Mile

pre 7 godina

Kupio sam dres Bosne sa ljiljanima a na ledjima pise Dule Vujosevic, mislim da bi ovo mogao da bude kompromis jer sutra cu navijati za Tursku Darusafaku a iduce sedmice za Hrvatsku Cedevitu ... kod nas igraju Adin i Kenan i mislim da je ovo okej pogotovo posle pisma Dula gde prica o ljubavi prema Bosni, dok nam Dule nije objasnio ja sam bio u zabludi i sada verujem da smo mi Srbi pravili ratne zlocine, Bosnjaci su dobri momci a Srbi iz RS nisu. Zao mi je sto smo se ujedinili sa Igokeom 2007-me i to je ruzna proslost koje se odricem ... Svim srcem za Darusu i Cedevitu!!!

duh sa sekirom

pre 7 godina

ova vaša glad za pravdom i poštenjem me podseća na neka stara vremena kada ste pevali 'ne treba nam plaćena titula....' ali ste danas odustali od kalčopolija kad se navlači za vas i šakom i kapom, iz kola u kolo...licimuri 1989.

Iskreno

pre 7 godina

Peres Peres, kao i Javor, sudi samo po zadatku. Očekivali smo i Javora, ali je i ovako sve jasno. Za neupućene, Peres Peres nam je sudio i protiv Olija u Beogradu, a i mnogo drugih utakmica, uvek na našu štetu.

Djovani

pre 7 godina

Pa nije ni cudo sto ne znas za koga da navijas, kad vec 3god. svake nedelje navijas za drugi klub u EL...
(vuk, 6. april 2017 12:05)

Sta je tri godine u odnosu na 10? I jos nesto, pre tri godine je i Partizan igrao EL :)

nemanja_drach

pre 7 godina

Da nam je Jovic tu, onda bi ocekivao pobjedu, mada da smo igrali sa Jovicem zadnjih mjesec dana sad ova utakmica ne bi uopste ni odlucivala... druga stvar momci imaju 16 pobjeda ove sezone u ovako teskom sistemu tako da .......... mozda jedino zbog njih da mi bude krivo ako ne prodju dalje jer su stvarno zasluzili, a sa druge strane ocekuje nas `paklen` raspored u ABA ligi protiv Cedevite, a ovako kad bi prosli u TOP8 igrali bi sa Realom.. lako bi nama bilo da `odredimo prioritet` da kao drugi timovi imamo A licencu, a s obzirom da mi moramo da `izborimo` mjesto u Evroligi onda definitivno nam je bitnije finale sa Cedevitom, a sto se tice Evrolige kako god, vec smo uradili i vise nego dovoljno... samo od pobjeda smo uzeli nekih 560.000.. tako da momci vama hvala do neba za ovu sezonu.. osvajanje ABA lige bi trebalo da `kompletira` uspjesnu sezonu, a onda da se molimo da nam ostane Radonja i `kostur` ekipe na okupu...

Amaterasu

pre 7 godina

Ne, nemate pravo da se zalite na Spanca. Kad se Vujosevic bunio smejali ste mu se, uvek su mu sudije krive i tako to. Naravno da ce Spanac navlaciti, uvek je to i radio.

NastyB

pre 7 godina

(karma, 6. april 2017 13:34)

Potpisujem svaku reč, vidi se da se razumeš u košarku. Objasniti ljudima šta je "small ball" postava i koliko brze kretnmje utiču na igru u napadu i odbrani je gadna rabota. Golden Stejt je u NBA napravio najbolji skor lige ikada tako što im je, izuzimajući 10-ak minuta po utakmici Boguta i Varežaa, "centra" igrao Drejmond Grin visok 2.03. Ostatak postave Kari, Tompson, Barns (Harison, ne ovaj sada), Igudala su svi niži ili tu negde. A ove godine im je Durant sa 2.10 na poziciji 3, ali to je druga priča.
Što se tiče ove utakmice protiv Darufašake, LIČNO, voleo bih da je izgubimo. Prvenstveno zato što nas čekaju najbitnije utakmice protiv Cedevite, a ako bi kojim slučajem (nemoguće je zbog drugih razloga) prošli Darufašaku, igrači bi igrali 5 utakmica u 7 dana. Protiv „F8 Reala“ nemamo ni promil šanse, ali bi se istrošili toliko da bi Cedevita mogla da napravi ogromno iznenađenje i ovako oslabljena. Zato bi, da sam na mestu Radonjića u prvu petorku protiv Dare ubacio i Dobrića i Simanića i Rakićevića i bilo koje klince koji mogu da igraju za Zvezdu. Pa šta bude. Eto, Lejkersi bez DeAnđela Rasela, Mozgova, Denga, Janga, sa gomilom klinčadije dobiše Sparse u sred San Antonija, za koje jedino Đinobili nije igrao. Što ne znači i da oslabljena Cedevita ne može da dobije Zvezdu koja je kompletna. Samo je stvar u motivaciji i spremnosti, a ako igraš 5 utakmica u 7 dana...

Стара школа

pre 7 godina

Перес Перес је у читавој Европи познат као "специјалац", само навијачима Јсд-а је, видим по коментарима, апостол поштења. Испада да је Звезда била повлашћена код судија??? Видели смо против Олимпијакоса ове године...

vuk

pre 7 godina

Prosto da covek ne zna za koju opciju da navija: da li da to Darusafaka bije i izbaci iz takmicenja, ili da ih Real pregazi u cetvrtfinalu? Njah, ipak bolje da ispadnu. Ajmo, Daruša, mlati boraniju!
(Mikii, 06. april 2017 11:25)

Pa nije ni cudo sto ne znas za koga da navijas, kad vec 3god. svake nedelje navijas za drugi klub u EL...

santa justa

pre 7 godina

Jenkins, Simon i Okuz drze kljuc pobede. Samo se nadam da nece genije igrati bez centara. Tako je izgubio utakmicu u Brogradu. Valjda je nauicio nesto iz tog poraza.

Batko

pre 7 godina

Gledam ovu tabelu Panatenaikos cetvrti sa 18:11 skorom. E onda se setih poraza kod kuce od Darusafake, Zalgirisa i Olimpijakosa a i na strani od Uniksa. Borimo se za ulazak u prvih 8 a mogli smo ladno sa malo vise srece i u prvih 4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 6. april 2017 11:28)

Da nisi malo nezajazljiv ? Vise srece ??? A, sto se ne setis pobede nad Bambergom tamo (branili ulaz za pobedu), pa na pocetku Galatasaraj , pa ovde Fener (branili poslednji napad) ???
Upravo je onako kako je trebalo da bude. To sto su nasi navijaci nerealni, sto misle da su sve pobede i ovo 8,9 mesto nesto "sasvim normalno", neka pogledaju tabelu ispod 9. mesta, ekipe koje se nalaze tu , rostere i budzete tih ekipa, pa neka onda stave prst na celo i zapitaju se da li su relni u zeljama ??? Zelje su jedno, stvarnost nesto drugo.
I ovo sto je napravljen , napravljno je preko svih granica i zato sutra opusteno gledati utakmicu i to je to .
A, ekipi i treneru SVE, SVE, SVE POČASTI !!!

PS. Sada krecu "nasi strucnjaci" sa svojim glupim opservacijama...

BokeeLee

pre 7 godina

Prosto da covek ne zna za koju opciju da navija: da li da to Darusafaka bije i izbaci iz takmicenja, ili da ih Real pregazi u cetvrtfinalu? Njah, ipak bolje da ispadnu. Ajmo, Daruša, mlati boraniju!
(Mikii, 06. april 2017 11:25)
a zvezda ce se casno boriti do kraja, a ti na raspust do oktobra.

Cika Slave

pre 7 godina

Hahaha, morate da ih razumete, ubija ih nebitnost. Postali su nebitni u domacim okvirima, a u nikad jacoj LS ispali su jos u februaru. Sada im je jedina zanimacija Zvezda i eventualno cekaju izvestaj o trovanju. Vec su nabavili dres Daruse i Cedevite. Sve je to OK, ali kako su mogli da navijaju za Galatu, ciji su navijaci ubili jednog srpskog mladica i hvalili se sa tim, a Ataman ga prozvao srpskim teroristom. Ocekujem da sada u svom ocaju Patrick jos brze, jace, bolje nas ubedi da smo hrvatski klub jer nam je Idea sponzor i pozove sve navijace kluba osnovanog u Zagrebu kome je boje dao licno Franja, da bojkotuju Ideu. Ako se Pekovic dovoljno bude zahvaljivao, ko zna, mozda nikad jaci Sarloa sledece sezone padne u sred Beograda. A mi cemo se vec nekako snaci sa CSKA, Realom, Barsom, Fenerom... Ovima sto pominju Printezisa ja bih lupio kontru sa nekim igracem iz Sarloa, ali oprostice te mi, nisam cuo ni za jednog. Drago mi je sto je Zvezda dostigla taj nivo gde su pali u istoj sezoni svi velikani EL, CSKA, Real, Barsa, Fener, Makabi..I gde se poraz protiv Barse u sred Spanije smatra neuspehom. Ovi sto znaju kosarki predvidjali su nam 1/29. Mnogo mi je drago sto smo ih razocarali. A sto se tice Daruse, Dogus hoce svoj tim u top 8 svoje lige i tu nam je kraj. A ta Darusafaka ima jedan od najskupljih timova EL, sa 5 igraca koji imaju NBA iskustvo i trenera koji je vc osvajao EL. Voleo bih samo fer sudjenje, pa nek izgubimo i 30 razlike ako je takav odnos snaga.

drug Vucela

pre 7 godina

Zasto se i na ovoj vesti javljaju navijaci KK prolecni raspust? Postala je tradicija da posle marta ne igraju ABA, a u Evropi su napravili iskorak, prosle sezone su ispali u decembru, sada su dogurali do februara, za 2.5 godine ako budu trenirali brze, jace, bolje, ko zna sta ce da bude...I ne zaboravite kao vas preCednik - hvala premijeru.

Batko

pre 7 godina

presudice vam turci...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borivoje surdilovic, 6. april 2017 12:51)

Presudio Bog tebi odmah po rodjenju...

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Lopovcina. Steta sto Migela nije Dule prevaspitao. Taj ne zasluzuje nista bolje. Znaci, sve je spremno za lakrdiju id sudjenja?!

Major

pre 7 godina

@Aleks, pobeda donosi 37000€, Zvezda ima 16 pobeda a to znaci da je do sada inkasirala 592000€ i jos od prodatih tv prava 250000€ sto je ukupno 842000€ od eurolige (u tu sumu ne ulazi prihod od ulaznica koji nije zanemarljiv), tako da je ovogodisnja zarada preko 1 000 000€...

Lomi

pre 7 godina

Ne treba razmisljati o sudijama, vec samo o igri. Ako krene sut za 3, tu sudije ne mogu nista sa naprave. Raduje dobra forma Gudurica, Dzenkinsa, Voltersa i Bjelice, jos da Kuzmic i Simonovic budu oni od prije 2.5 mjeseca i utakmica u Istanbulu moze da se dobije lakse nego sto se misli.

pn

pre 7 godina

Ko god da sudi Zvezda mora da se odvoji što brže ako želi dalje. Ako dođe do toga da se igra neizvesna utakmica i rešava u poslednjim minutima desiće se ono što se desilo protiv "braće" i Bambergu u Nemačkoj prošlo kolo. Svakako verujemo u ove momke i debelo su zaslužili top8.

Tennisman

pre 7 godina

Peres peres, kad se setih, sudio nam je protiv Efesa prosle sezone kad su nas pokrali za cist faul nad Cirbesom u poslednjoj sekundi

lol

pre 7 godina

Ako ne moze da igra Jovic mogli da pozajmimo Djurjdevica iz Partizana. U fudbalu je onako, ali rukama igra odlicno. A moze i Leonaro da sarmira sudiju.

Објективно

pre 7 godina

Ко год да суди, Звезда ће бити у подређеном положају, ако буде егал, овај тројац сигурно доноси превагу у корист Турака, па толике паре стоје иза тог пројекта, немојте да сте наивни... Дакле, Звезда мора имати најмање 10-15 поена разлике уочи 4. четвртине ако рачуна да уз "домаћинско" суђење извуче побједу.
Црњак је што је њима довољно и 16 побједа за четвртфинале, а нама није. А ако изгубимо, неће бити крива Дарушафака јер 0-2 ипак није случајност. Ако не прођемо, пролаз смо испустили у Казању - одлично играли малтене читав меч, крваво зарадили те бодове и онда на крају све просули... Пораз који ми је најтеже пао ове сезоне.

karma

pre 7 godina

@Jenkins, Simon i Okuz drze kljuc pobede. Samo se nadam da nece genije igrati bez centara. Tako je izgubio utakmicu u Brogradu. Valjda je nauicio nesto iz tog poraza.
(santa justa, 06. april 2017 12:53)

Vec par dana vidim ovakve komentare na portalima i prosto ne mogu da verujem o cemu vi pricate i da li smo mi gledali istu utakmicu protiv Barselone. Nije igrao Kuzmic jer je spor i nije mogo da prati protivnicke centre(lazne) sve te lazne petice su uglavnom sa izuzetnim sutem pa dodatno mogu da sire odbranu a Kuzmic po pravilu zakasni na sut, pokusao je Radonjic i sa Tomsonom i Bjelicom ali su i oni sporiji i nisu dovoljno dobro branili protivnicke petice u tom mecu, pa je na kraju uveo i Mitra da igra na poziciji 5. Ista situacija je kada je Simon na cetri pa pretrci protivnickog igraca koji mu izadje na sut, zato ocekujem da ce Blat igrati smol bol kosarku i Klajburn biti na cetri a Moerman i Harangodi na pet.Kosarka i fudbal spadaju u red sportova za koje je potreban mozak, nije samo prosto davanje golova i koseva.

И још мало објективније

pre 7 godina

А замислите који manhunt има да почне на Радоњу ако човјек који је ове сезоне увео Добрића, Ракићевића и раније Симанића у тим, направи чудо, па избаци кајлу која је тренирала прошле сезоне Леброна, Кајрија и Лава? Лакше је ријешити ону Фермаову теорему него загонетку како задржати Радоњу на љето. Ако уђемо у осам, човјек ладно добија европског тренера године и нову понуду са "трулог Запада" у висини од неких милион еуропејаца по сезони. Живи били па видјели...

republika srpska

pre 7 godina

Zvezda ako pobijedi moze biti i sedma u slucaju da baskonia izgubi
znaci ako pobjedimo idemo na real ili cska!
Samo da prodjemo pa sta bude dalje nije bitno

Објективно

pre 7 godina

Ко год да суди, Звезда ће бити у подређеном положају, ако буде егал, овај тројац сигурно доноси превагу у корист Турака, па толике паре стоје иза тог пројекта, немојте да сте наивни... Дакле, Звезда мора имати најмање 10-15 поена разлике уочи 4. четвртине ако рачуна да уз "домаћинско" суђење извуче побједу.
Црњак је што је њима довољно и 16 побједа за четвртфинале, а нама није. А ако изгубимо, неће бити крива Дарушафака јер 0-2 ипак није случајност. Ако не прођемо, пролаз смо испустили у Казању - одлично играли малтене читав меч, крваво зарадили те бодове и онда на крају све просули... Пораз који ми је најтеже пао ове сезоне.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

@Ser Džon

Bez želje da umanjim vaš uspeh 2010.godine, moram da ti odgovorim na fizičku spremu koju spominješ. Vi ste do F8 faze te godine odigrali 16 utakmica, a mi ove igramo 30...

hugo lloris

pre 7 godina

Peres Peres, kao i Javor, sudi samo po zadatku. Očekivali smo i Javora, ali je i ovako sve jasno. Za neupućene, Peres Peres nam je sudio i protiv Olija u Beogradu, a i mnogo drugih utakmica, uvek na našu štetu.
(Iskreno, 06. april 2017 11:21)

Referees: JAVOR, DAMIR (SLO), GARCIA GONZALEZ, JUAN CARLOS (ESP), BALAK, AMIT (ISR)
Ovo su sudije koje su sudile czv-oly u beogradu, posto smo neupuceni. Peres peres nas je pokrao par puta, ne volim ga ali proveri nekad pre nego sto napises nesto

Batko

pre 7 godina

Jenkins, Simon i Okuz drze kljuc pobede. Samo se nadam da nece genije igrati bez centara. Tako je izgubio utakmicu u Brogradu. Valjda je nauicio nesto iz tog poraza.
(santa justa, 6. april 2017 12:53)

U petak u 09:15 imas let za Istanbul, pa ti lepo zapali tamo i vodi ekipu, jer ovaj drljavi Radonjic koji je par puta proglasen za trenera kola EL, uzeo 2, a verovatno i trecu titulu ABA lige sa apsolutnom dominacijom nema pojma kako treba da se igra, vodi ekipa i slicno... Sta on zna ?!! Ti bre na klupu i Bog da nas vidi. Sa tobom i tebi slicnim "strucnjacima" vec nas vidim i na F4 ! Samo jako !!!

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Svi vi kojima je ABA liga na prvom mestu, pre F8. Finale ABA lige počinje 10. a završava se najkasnije 16.aprila. Utakmice za F8 kreću 20. i 21.aprila (kako koji par). Znači, Zvezdin eventualni F8 uopšte nema uticaj na finale ABA lige.

Ja hoću da gledam Real još jednom ili 2x u Beogradu, a vi?! Ali to zavisi od ovih naših momaka na terenu. Sretno sutra...

Marko

pre 7 godina

Sto neko dole napisa, samo da izbegnemo neizvesnu zavrsnicu, tu ce nas sudije unistiti. Po meni je kljuc zaustavljanje Klejburna ili Vonamejkera ali siguran sam da Radonja to zna bolje od mene. Napred momci pa sta bude.

samo kažem

pre 7 godina

@karma e moj druže pa oni će ovu sezonu proglasiti neuspešnom ako, ne daj Bože, ne prođemo turke. Bez obzira što će se uzeti aba liga i što je ekipa i borbi za top 8 do poslednje utakmice. Proglasiće Radonjića nesposobnim da bi oni imali šta da kažu na portalu i da se pokaže njihovo vrhunsko 'znanje'. Džaba trošiš reči oni su svoj stav zacementirali jer znaju najbolje. Gotovo sam siguran da jedva čekaju poraze kako bi se pokzala njihova 'genijalnost' i da mogu da kažu jesam vam rekao...