Košarka 163

Subota, 01.04.2017.

13:45

Dan kada je crno-bela Arena progutala Makabi!

Pre tačno sedam godina košarkaši Partizana, predvođeni trenerom Duškom Vujoševićem, plasirali su se na Fajnal-for Evrolige.

Dan kada je crno-bela Arena progutala Makabi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

163 Komentari

Sortiraj po:

Micko

pre 7 godina

iskreno, malo pre zam hranio sina od 15 meseci uz taj snimak pre pocetka utakmice protiv Makabija. Mali nije ni trepnuo, dok je jeo :) . Buduci grobar nadam se, mada i ne mora.
(hmm.., 1. april 2017 17:30)
Nek ti je dete zivo i zdravo, samo da ne postane grobar. Ako si ti lose usmeren, nemoj da i on ide pogresnim putem!

Turista iz Gane , ostao u Bgd - u , zbog KKP - a !

pre 7 godina

@ muftija delija

Naježio si se ? I ja , ali od ovog što si kao napisao ! Utakmice KKP bile u ponudi turističkih agencija iz ...Skandinavije !? Super fora ! Zar nisu i agencije iz Australije i Afrike prvenstveno nudile taj doživljaj kao egzotičnu i vrhunsku ponudu uz specifično snalaženje za ulaz u dvoranu - karte se ne puštaju u prodaju , nego u kešu platite nekom od vodja ( snadjite se i prepoznajte ih ) i onda zauzmite mesto ...negde , najbolje iza dežmekastog trenera domaće ekipe! Inače do Arene su turisti stizali brodovima , trasu kretanja je već objasnio jedan od navijača Topalovića - Toma.

sve je relativno

pre 7 godina

@Guduric

Pojma ti nemaš. Marić je Srbin iz Krajine, otišao kao dete za Australiju, Hrvati mi ubili dedu za vreme Oluje. Edukuj se malo!

umbrisimo

pre 7 godina

(Neko iz mase, 1. april 2017 13:54)

vujosevicevo tempiranje forme se najbolje videlo u Aprilu 2015 kada smo vas pobedili u najvaznijoj seriji u istoriji medjusobnih duela. U seriji polufinala Aba

Istina

pre 7 godina

(nsssr, 1. april 2017 17:29)
Šta to reče? Aleks Maric najbolji centar spanske lige, sezonu pre nego sto ce doci u parizan, i zamalo mvp spanske lige... !!!!
On je te sezone imao 4.6 poena, 3.5 skokova i 12 minuta, i ti misliš da je on sa tim učinkom zamalo bio mvp?!
Svašta ljudi pišu....

oskar

pre 7 godina

Uporedimo tadasnji tim Partizana sa sadasnjim Zvezdinim.Partizan tada:1 reprezentativac(Rasic),stranci pristigli iz Mersina,Granade,Geoplin Slovana i bankrotirane Zvezde,drvo Vranes,Kecman i Bozic koji nikad nisu mrdnuli iz zemlje i par polutalentovanih klinaca.Zvezda danas:6 reprezentativaca(Jovic,Simon,Guduric,Mitrovic,Dangubic i Kuzmic),stranci pristigli iz Besiktasa,Galate,Darusafake i Armanija)plus citav sistem starog FMP-a,nekad najbolje omladinske skole u Evropi.Partizan sa onim timom je tada u zadnjoj sekundi ispustio finale EL i to se smatra nikakvim uspehom a Dule prevarom od trenera.Danas je Zvezda sa ovakvim timom osma i to se smatra kosmickim uspehom a Radonjic najtrenerom univerzuma.A najgore od svega sto smo tada u vreme Partizanovih uspeha imali i jaku Zvezdu,Hemofarm,FMP,a domaca liga je koliko toliko imala smisla,a Partizanov tim je pravljen iskljucivo prodajom igraca.Danas u vreme Zvezdine dominacije domaca liga ne postoji a na Jadranu su 2 njene filijale i Partizan napravljen po njemoj meri,a sam Zvezdin tim je napravljen od novaca poreskih obveznika,o volsebnom vracanju duga da ne govorimo i pored svega toga uspeh PartizanA je za njih nedostizan san.

Sheen Charlie

pre 7 godina

Kako je sve pocelo brzo prolaziti u ovom 21.veku to je strasno...2010 je bila prije 7 godina, a 2020 ce doci za 3 i kako ja da normalno spavam :-D:-D:-D

drinska divizija

pre 7 godina

@Guduric...

ne blamiraj se vise. Mekejleb pre Partizana igrao u Mersinu u Turskoj(mislim da su cak bili medju poslednjima u ligi). A to da li je EL bila jaca onda ili sad, nebitno je. Ako je nekada budete osvojili, onda mozemo da pricamo. Ovako, samo ispadas smesan. Osim ako imas 15 godina(onda su ti komentari potpuno na mestu).

Sheen Charlie

pre 7 godina

@Terry padali su i Real u Madridu i CSKA i u Moskvi !!! A vi imate sezonu iz snova, koja se vise necete ponoviti, a opet necete proci u top 8...Nismo isti, a i ne bih volio !!!

Nicky boy

pre 7 godina

Imali smo dobar tim, šteta što je usledio poraz u polufinalu F4 protiv Olimpijakosa. Ako se ne varam, u finišu tog meča bio je neki odbitak od table, Grci su imali sreće. Ali nema veze, Partizan je osvetlio obraz.

Patrick

pre 7 godina

Mekejleb ,Maric i Roberts.Sve Srbin do Srbina.
(Gudurić sa 10 metara, 01. april 2017 16:47)

Volters,Dzenkins,Tomson,Kanga,Ruiz,Talek,Boaci.Sve Srbin do Srbina.

hmm..

pre 7 godina

(drug dusko, 01. april 2017 17:57)

U redu, nismo osvojili evroligu, bili smo prvaci Evrope , znam da si shvatio da je to svetlosnim godinama daleko od vas, nisam spomenuo navijanje dembelija protiv nas u ligi sampiona, dosta je i ovo za sindrom zavisti...

Ukoliko mi objavite komentar.

pre 7 godina

Zvezda nikad nije imala fantastične rezultate pa u periodu kad su dominirali šljakom 60,70 godina osim jednog Kup saporta i jedne godine kad su igra li Kup šampiona sa Mokom i Ducijem generacijom koji je jedini rezultat polufinala koji njihov klub ima u Evropi takmičenju naspram Partizana koji jeste kasnije ostvario uspehe u košarci kad je reč o evroligi,evropskom kupu ali uradio je više puta da će se teško ponovit u skorijoj budućnosti u Srbiji.

Petar

pre 7 godina

(drug dusko, 01. april 2017 17:57)

Hteo to sebi da priznas ili ne Partizan jeste osvojio EL..da li se ona igrala u ovakvom ili onakvom ili nekom trecem formatu uvek je se zvala EL..i zauvek u spisku pobednika stajace da je 91/92 to uradio KK Partizan...

Patrick

pre 7 godina

Ovaj sto se potpisuje sa Guduric sa 10 metara ima opasne psiholoske probleme.Sine nisi ti kriv sto Gudura pravi korake pri sutiranju,take it easy man.

Nikolla

pre 7 godina

Aleks Maric najbolji centar spanske lige, sezonu pre nego sto ce doci u parizan, i zamalo mvp spanske lige...
Tako da vi iz zemlje kosarke naucite, ko su i sta su vasi igraci bili
(nsssr, 01. april 2017 17:29)

Maric najbolji centar spanske lige sa prosekom od po 4 poena i skoka za 12 minuta na parketu u dresu Granade? Mora da se salis (uostalom najbolji centar jedne lige kao sto je ACB ne bi dosao u Srbiju).
Mekejleb je bio deseti strelac u Turskoj i za njega je cuo samo onaj sto je u novinama (skraceno S.Z.) nehotice procitao najbolje poentere Mersina u statistikama. A takvih je verujem 0,02 posto.
Roberts nije imao narocitu sezonu u Zvezdi, kao uostalom citav tim. Veseli anonimus. Toliko.

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Kaze lik dole da do tad niko nije znao za Mekejleba ??? Pre dolaska u partizan je bio drugi strelac evrolige aloo....pa to kao da kazes da niko nije cuo za Dilejnija ili Lengforda...

hmm..

pre 7 godina

iskreno, malo pre zam hranio sina od 15 meseci uz taj snimak pre pocetka utakmice protiv Makabija. Mali nije ni trepnuo, dok je jeo :) . Buduci grobar nadam se, mada i ne mora.

Mrki

pre 7 godina

Kažu Dulo majstor,genije,znao tačno kada i kako da tempira formu,baš me čudi što u Limožu godinu i po dana ne zna da tempira formu!!

ajeste

pre 7 godina

"Gudurić sa 10 metara" Ti dečko nisi tad ni znao za košarku, Makabi si mislio da je isto što i Mosad, Zvezdu u košarci nisi ni gledao, a sad kao prosipaš pamet neku, izbacuješ 10 nebitnih komentara u cugu..jadan si..
Evo Vam svima jedno poređenje, izbaciti Makabi i dobiti ih u gostima tada je bilo isto kao izbaciti i dobiti Cska sad. Ako uspete to da uradite, tek onda ćete biti veliki kao Partizan što je, pozdrav :)

Petar

pre 7 godina

Guduricu,i ti mozes da slavis 1.april ali 1998. godine.Tog dana vas je Obilic zgazio u fudbalu a uvece MASH Verona u basketu.Stara dobra pesma :aprililili aprililili,aprililili Zveda je shampion!!!Mash,Mash,Mash Verona....

Goran

pre 7 godina

Navijac sam CZ i ne bih da ulazim u te vase rasprave. Mogu samo reci svaka cast za rezultat, a navijanje i pjesma na pocetku....najezio sam se.

Muftija delija

pre 7 godina

Najezio sam se,igra,atmosfera,neponovljivo!
Treba istaci da su utkmice KKP,bile u turistickoj ponudi svedske,danske,norveske,a dolazili su ljufi iz celog sveta da vide nesto sto se nikad u svetskoj kosarci desilo!zato je KKP institucija!

hmm..

pre 7 godina

gledam napacene dembelije kako pucaju od zavisti, nikad nece videti F4, nikad nece osvojiti evroligu....jos jednu utakmicu imaju u aba ligi i evroligi, i onda laku noc FMP. Razumem ih, Partizan ih je deceniju razbijao, deceniju su navijali protiv nas u evroligi...ostavilo je to posledice po mozak i psihu.

Antidervis

pre 7 godina

U međuvremenu juče gornji prsten Arene zatvoren, donji jedva popunjen...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nčf, 1. april 2017 16:03)

U medjuvremenu - 4 prve prosecne posete po sezoni u Evroligi drze Zvezdini navijaci, vi niste ni medju 5.

U medjuvremenu, za nastup u Areni mora da se plati - nema vise kao u vase vreme besplatnog boravka u Areni, pa 15 000 karata podeljeno sponzorima. Nego svaka utakmica u Areni mora da se plati, pa sto zaradis od karata - zaradio si. I u tom sistemu - cetiri prve prosecne sezonske posete u Evroligi - Zvezdini navijaci.

U medjuvremenu...

Cika Slave

pre 7 godina

Gde ste bili a gde ste sad. Vas je stiglo ono, imao pa nemao. Bili ste bahati, prodavali price da se za partizan igra iz ljubavi, a da je igranje u Areni cist gubitak. A onda kad su se sveli racuni, 11 miliona duga. Pa sto ne pitate Dula i Danilovica odakle dug. Nije mogao Vucic da ga napravi u ime partizana. Taj Vucic je izjavio da partizan dobija mnogo vise u kosarci, a Zvezda u fudbalu. Niko iz Partizana to nije demantovao i svakih 5 minuta se zahvaljujete premijeru. I vi i dalje za svoju propast krivite druge, a odgovor vam mogu dati samo Dule i Danilovic

drug dusko

pre 7 godina

gledam napacene dembelije kako pucaju od zavisti, nikad nece videti F4, nikad nece osvojiti evroligu....jos jednu utakmicu imaju u aba ligi i evroligi, i onda laku noc FMP. Razumem ih, Partizan ih je deceniju razbijao, deceniju su navijali protiv nas u evroligi...ostavilo je to posledice po mozak i psihu.
(hmm.., 01. april 2017 17:18)
I vi ste bas osvojili evroligu?!
Evroliga se igra u tom formatu od 2002 godine,a vi ste je osvojili 1992???
A zavist? Pa to je ono kao kada detetu uzmes igracku,a ono place da mu je vratis i gleda dok se neko drugi igra sa nkom. Plakacete vi jos malo duze dok je ne vidite ponovo.ps.nije bolest sve sto boli!

nsssr

pre 7 godina

Roberts tada igrac sa solidnim pedigreom, bio kod nas placen odlicno i za danasnje pojmove, povredio se, sezonu kasnije otisao u partizan za jos vece pare, pokazao ko je i sta je...
Bo Mekejleb ko je znao i pratio kosarku (kao i sto su ljudi u partizanu, jer to im je posao), znao je da je to bruka dobar igrac kao npr rajs iz barse danas, doveden i jako skupo placen, ali se visetruko isplatio...
Aleks Maric najbolji centar spanske lige, sezonu pre nego sto ce doci u parizan, i zamalo mvp spanske lige...
Tako da vi iz zemlje kosarke naucite, ko su i sta su vasi igraci bili, pa tek onda pisite o njima kao o "prosecnim" igracima, i takodje treba da vam bude cast sto su takvi igraci igrali kod vas... Svaka cast za f4, i ne samo za f4, nego i za skoro finale, jedna bedna lopta vas je delila...

ranko

pre 7 godina

Sedam godina mladji Navaro Dijamantidis i Spanulis.Makabi koji ne gubi kuci i treba ti 3 pobede da odes na F4.I sad u liga sistemu plasman u 8 cudo nevidjeno?

Zemlja kosarke

pre 7 godina

Jeste to bio veliki uspeh, svaka cast. Ali ako realno analiziramo sve te godine partizanove dominacije u domacoj ligi i uspeha u evropi, nosioci igre bili su jako kvalitetni i skupi stranci. Eto vidi se i u izvestaju sa ovog meca. Malo je domacih mladih igraca u velikoj meri ucestvovalo u tim ma. Dakle novac je donosio te uspehe a ne ne znam kakva strucnost vujosevica ili partizanove skole. Da je tako vidi se po rezultatima sada kad nema tolikog novca...

Roberts dosao iz zvezde, za mekejleba niko nije cuo dok nije dosao kod nas, veseli dosao sa 18 godina u partizan, maric ko je cuo za njega.... Rasic, Kecman, Vranjes, Mitrovic, Sinovec, Djekic, Milosevic, Bozic.. Gde su ti skupi stranci objasni mi ??

Pedja Guldovic

pre 7 godina

Nikada necu zaboraviti onaj trenutak pre utakmice kada se orilo : "DA VOLIM CRNO BELE"! Mogu cigani da osovoje sta hoce,pobede koga hoce,ali nece imati ovakve trenutke u secanju,ipak je arena i pionir partizanov hram kosarke!

Mićun

pre 7 godina

Eeeej mutavci...pa mi smo vezali tri pobede nad poslednja 3 prvaka Evrope u 7 dana...imali 7 vezanih u nizu u EL...e to je misaona imenica za vas semenkare!!!

Isaiah Thomas

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu, ali ne mogu da shvatim zasto ljudi sa ovih prostora nisu u stanju da priznaju tudje uspehe, a ovaj Partizanov je sigurno jedan od najvecih...Nadam se da cemo i mi u skorijoj buducnosti docekati NAS Pariz

Grrrrunf

pre 7 godina

Jeste to bio veliki uspeh, svaka cast. Ali ako realno analiziramo sve te godine partizanove dominacije u domacoj ligi i uspeha u evropi, nosioci igre bili su jako kvalitetni i skupi stranci. Eto vidi se i u izvestaju sa ovog meca. Malo je domacih mladih igraca u velikoj meri ucestvovalo u tim ma. Dakle novac je donosio te uspehe a ne ne znam kakva strucnost vujosevica ili partizanove skole. Da je tako vidi se po rezultatima sada kad nema tolikog novca...

hokahej

pre 7 godina

A onda je pre pet godina na vlast došao najveći navijač CZ, koji, dok se tušira, peva navijačke pesme, i naredio da Partizan ne sme više da bude prvi.
(I ovo će biti lani, 01. april 2017 15:08)

vas dosao pre 25 godina...

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Te godine je raspala Barsa zavrsila sezonu sa jednim porazom,ej pa za njih tad igrao neki Lorbek i Jaka Lakovic..Kad se jedna ekipa proseta do trofeja to znaci da je nikad slabija evroliga.A Barselonin tim te godine je jak koliko i ovaj tim sto sad imaju.Ajde malo objektivnosti i realnosti.Olimpijakos je te godine dovodio igrace kao Makabi ove.A vidite kako je sad prosla takva divlja ekipa ? Treci od pozadi.Zato je ove sezone nikad jaca evroliga.

Tor

pre 7 godina

@Ganci, a da poteramo mi ipak tebe i tvoje malo iz zemlje? Nekako mi se cini da bismo svi prodisali kada bi zemlju napustili zajedljivi i iskompleksirani luzeri umesto pametnih i velikih boraca pobednickog mentaliteta!

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Te sezone nikad slabija evroliga.Sve velike ekipe su se raspale,dovodile igrace cisto da popune roster.Nije ni cudo sto je jedna mala ekipa stigla na f4

nista o nicemu

pre 7 godina

Sedam godina mladji Navaro Dijamantidis i Spanulis.Makabi koji ne gubi kuci i treba ti 3 pobede da odes na F4.I sad u liga sistemu plasman u 8 cudo nevidjeno?
(ranko, 01. april 2017 16:03)

Saberi pobede Partizana te sezone, i ove Zvezdine. Pa da se prebrojimo. Znaci ni sa vise pobeda nema Top8 danas, a nekad je bilo za F4 i previse.

ticco

pre 7 godina

@sandžak (raška)

a onda sam nabavio karte preko nekih rusa i pravac pariz. Morao sam da preskačem preko obezbeđenja (koje je ogradilo samo partizanove navijače, dok su oly cigani slobodno demolirali i halu i grad) i koji su me bledo gledali zašto hoću sa skupim kartom da se švercujem u jeftinom delu. Navijanje do poslednjeg atoma, igra partizana takođe, ali te večeri je Teo odlučio da odigra najbolju tekmu sezone i da posle produžetka odvede oly u finale ... nema veze, sve je bilo na mestu i biće sigurno i sledećih prilika.
Naravno to prozivačima nikad neće biti jasno.
PARIS BERCY PARTIZAN MERCY

Trener

pre 7 godina

Kakva glupa vest ali i dokaz da se KK Partizan gasi bas kao i FK CZ jer od sećanja na Bari i F4 se ne živi mora da postoji sistem. Sistem donekle imaju FK Partizan i KK CZ i samo ta dva kluba treba gurati sa državnim parama ostalo katanac.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Ajde ti što se potpisuješ sa Gudrunic sa ... ne sramoti se više poštuj tuđe da bi znao da ceniš svoje... ja iskreno Zvezdi želim da ne ode u osam najboljih ali ću poštovati taj rezultat ako se desi.

Sima

pre 7 godina

hoce hoce doci ce ti fani sigurno..a do tada morate stalno navijati protiv zvezde i sa tugom propratiti svaku njenu pobedu..kompleksi su cudo..i cinjenica da je sada el dosta jaca i sa doata vise kvalitetnih igraca.

2CRAZY

pre 7 godina

Ja kao grobar, sam cestitao zvezdi dok je bila u seriji pobeda u evroligi, napisao sam kako igraju dobro i da cak podsecaju pomalo na partizan iz te sezone kad je usao u final for, i dobio sam dosta negativnih komentara, valjda zvezdasi misleci da je zvezda bolja, nego sto je partizan tad bio.
Gledajuci kroz ovu prizmu sada, Zvezdi je veliko mozda dal ce uopste i uci i to samo u plejof, a o fajnal foru da ne pricamo za koji nemaju prakticno nikakve sanse, a Partizan je IGRAO taj final four. Pa vi meni lupajte minuse, sto sam vas ljudski pohvalio, dao vam prst, a vi uzeli celu saku. Vreme je pokazalo da Zvezda nije ni blizu Partizanu iz te sezone.

Ganci

pre 7 godina

Ne razume se sta se to peva pre utakmice lici malo na Dubrovacke trubadure i dok palme njisu grane sigurno gresim zasto bi to pevali u Srbiji...

I ovo će biti lani

pre 7 godina

A onda je pre pet godina na vlast došao najveći navijač CZ, koji, dok se tušira, peva navijačke pesme, i naredio da Partizan ne sme više da bude prvi.

hmm..

pre 7 godina

Kako su to bila ruzna vremena za 75 odsto Srbije. Srecom poslednjih 5 godina vecinska srbija se raduje... A da se vi lepo vratite u zagorje...
(Cergar, 01. april 2017 14:45)

75 odsto Srbije??? "O kako je lepo biti glup" je tvoja pesma.

Istina

pre 7 godina

Meni se to vece poradjala zena,nisam znao sta da pratim.. Ipak Partizan jer sta cu sad,ona je tamo ja nista ne mogu. Kakva je to konfuzija u glavi bila.. Da smo izgubili,ne znam ,poremetilo bi me sigurno i ako se dete radjalo.. Slavlje,sou,delirijum.. Danas je sinu sedmi rodjendan i bice zurka.. Ajde svi na pivo..

Mile renta bubreg

pre 7 godina

Dobro pamtim sve...! Sva 4 Final forur-a.Prvi 1989,drugi 1992,treći 1998,četvrti 2010!!! KK Partizan velikan evropske košarke!!!

Глава луда

pre 7 godina

Пантери мисле да је Макаби слаб и мали клуб...
Која туга од "навијача"

alt ctrl

pre 7 godina

Bas juce pricam sa drugarima o mogucnosti da zvezda izgubi od buducnosti, a partizan dobije cedevitu.. Svi kolektivno kod nase "brace" i da se bacamo u pirej xD Nadam se da cemo mi jednom ovo doziveti.. Pozdrav svim normalnim navijacima!

duh sa sekirom

pre 7 godina

sa najvećim budžetom do tada čitavih 2,7 M € KKP je uspeo da se ugura na F4 u Pariz, gde je zbog koša u poslednjoj sekundi (teo/čilders) izgubio finale sa Barcelonom, koja je te sezone na veoma impresivan način osvojila LE sa samo jednim porazom u celoj takmičarskoj godini i to baš u Pioniru!

Patrick

pre 7 godina

Neko je bio ljubomoran na ovaj uspeh Partizana i zato je doprineo da zapadne u dugovanja,izgubi sponzore,bude USLOVLJEN da igra Ligu Sampiona i to sve zarad kluba koji je sinoc u Bg pobedio ekipu Uniksa iz Kazanja.Ali za bar 2 sezone,posto se za ovu vec zna sampion,vracamo se u Evroligu!!

Cergar

pre 7 godina

Kako su to bila ruzna vremena za 75 odsto Srbije. Srecom poslednjih 5 godina vecinska srbija se raduje... A da se vi lepo vratite u zagorje...

znamo

pre 7 godina

svaka čast Partizanu. Svaka čast Zvezdi. Ovo su veliki rezultati I velike stvari. Košarka je retka pozitivna tvar u našoj mračnoj I depresivnoj budućnosti.

Aнархиста

pre 7 godina

За 6 година клуб један од 4 најбоља клуба Европе стигне пред гашење, само у српском спорту!

Labud

pre 7 godina

I onda je Marinkova bara zapucala u Pariz ne bi li navijala protiv Partizana. A onda supci ovde poput Batka pisu kako Partizan navija za nekog marginalnog ucesnika EL protiv Nebojsinog kluba, neshvatajuci da im je klub iskoriscen kondom. Doduse, skup, nije romed, ali svakako busan.

Ime i prezime

pre 7 godina

Neverovatna sezona,posle ovoga F4 u Zagrebu i trojka Kecmana u finalu,toliko srece i radosti,a posle u Parizu toliko zaljenja... Al sve u svemu,doktorska sezona,ko god sumnja u kvalitet Duleta,pogledajte kako je ta ekipa igrala i dokle je stigla sa Sinovecom,S.Milosevicem,Aljosom Mitrovicem,Djekiem,Vranesom,Tarzanom Milosevicem koji je dosao kao zamena Maricu,sa strancima za koje niko cuo nije dotad..

Spale

pre 7 godina

volim istorijske članke srpskog sporta.
Verovatno će 10. aprila biti članak, kako su Dejo i Darko razbili Bayern na olimpijskom stadionu u Minhenu pre 26 godina.
To su neke stvari, koje se nikad neće ponoviti.

Vojin Ćetkovic = Laza Kostić

pre 7 godina

I naravno Rts prenosio drzavni projekat Partizan Nis, dok sad moras da se dovijas na 100 nacina ne bi li gledao Zvezdu u Euroligi ...

Sasacg

pre 7 godina

A onda je na vlast dosao koji je po svaku cenu hteo da njegova limena mezimica bude iznad Partizana...I ovo ce se jednom lane zvati,sto bi Dule rekao...

Aнархиста

pre 7 godina

За 6 година клуб један од 4 најбоља клуба Европе стигне пред гашење, само у српском спорту!

duh sa sekirom

pre 7 godina

sa najvećim budžetom do tada čitavih 2,7 M € KKP je uspeo da se ugura na F4 u Pariz, gde je zbog koša u poslednjoj sekundi (teo/čilders) izgubio finale sa Barcelonom, koja je te sezone na veoma impresivan način osvojila LE sa samo jednim porazom u celoj takmičarskoj godini i to baš u Pioniru!

Labud

pre 7 godina

I onda je Marinkova bara zapucala u Pariz ne bi li navijala protiv Partizana. A onda supci ovde poput Batka pisu kako Partizan navija za nekog marginalnog ucesnika EL protiv Nebojsinog kluba, neshvatajuci da im je klub iskoriscen kondom. Doduse, skup, nije romed, ali svakako busan.

Ime i prezime

pre 7 godina

Neverovatna sezona,posle ovoga F4 u Zagrebu i trojka Kecmana u finalu,toliko srece i radosti,a posle u Parizu toliko zaljenja... Al sve u svemu,doktorska sezona,ko god sumnja u kvalitet Duleta,pogledajte kako je ta ekipa igrala i dokle je stigla sa Sinovecom,S.Milosevicem,Aljosom Mitrovicem,Djekiem,Vranesom,Tarzanom Milosevicem koji je dosao kao zamena Maricu,sa strancima za koje niko cuo nije dotad..

Sasacg

pre 7 godina

A onda je na vlast dosao koji je po svaku cenu hteo da njegova limena mezimica bude iznad Partizana...I ovo ce se jednom lane zvati,sto bi Dule rekao...

alt ctrl

pre 7 godina

Bas juce pricam sa drugarima o mogucnosti da zvezda izgubi od buducnosti, a partizan dobije cedevitu.. Svi kolektivno kod nase "brace" i da se bacamo u pirej xD Nadam se da cemo mi jednom ovo doziveti.. Pozdrav svim normalnim navijacima!

oskar

pre 7 godina

Uporedimo tadasnji tim Partizana sa sadasnjim Zvezdinim.Partizan tada:1 reprezentativac(Rasic),stranci pristigli iz Mersina,Granade,Geoplin Slovana i bankrotirane Zvezde,drvo Vranes,Kecman i Bozic koji nikad nisu mrdnuli iz zemlje i par polutalentovanih klinaca.Zvezda danas:6 reprezentativaca(Jovic,Simon,Guduric,Mitrovic,Dangubic i Kuzmic),stranci pristigli iz Besiktasa,Galate,Darusafake i Armanija)plus citav sistem starog FMP-a,nekad najbolje omladinske skole u Evropi.Partizan sa onim timom je tada u zadnjoj sekundi ispustio finale EL i to se smatra nikakvim uspehom a Dule prevarom od trenera.Danas je Zvezda sa ovakvim timom osma i to se smatra kosmickim uspehom a Radonjic najtrenerom univerzuma.A najgore od svega sto smo tada u vreme Partizanovih uspeha imali i jaku Zvezdu,Hemofarm,FMP,a domaca liga je koliko toliko imala smisla,a Partizanov tim je pravljen iskljucivo prodajom igraca.Danas u vreme Zvezdine dominacije domaca liga ne postoji a na Jadranu su 2 njene filijale i Partizan napravljen po njemoj meri,a sam Zvezdin tim je napravljen od novaca poreskih obveznika,o volsebnom vracanju duga da ne govorimo i pored svega toga uspeh PartizanA je za njih nedostizan san.

hmm..

pre 7 godina

Kako su to bila ruzna vremena za 75 odsto Srbije. Srecom poslednjih 5 godina vecinska srbija se raduje... A da se vi lepo vratite u zagorje...
(Cergar, 01. april 2017 14:45)

75 odsto Srbije??? "O kako je lepo biti glup" je tvoja pesma.

Vojin Ćetkovic = Laza Kostić

pre 7 godina

I naravno Rts prenosio drzavni projekat Partizan Nis, dok sad moras da se dovijas na 100 nacina ne bi li gledao Zvezdu u Euroligi ...

Patrick

pre 7 godina

Neko je bio ljubomoran na ovaj uspeh Partizana i zato je doprineo da zapadne u dugovanja,izgubi sponzore,bude USLOVLJEN da igra Ligu Sampiona i to sve zarad kluba koji je sinoc u Bg pobedio ekipu Uniksa iz Kazanja.Ali za bar 2 sezone,posto se za ovu vec zna sampion,vracamo se u Evroligu!!

znamo

pre 7 godina

svaka čast Partizanu. Svaka čast Zvezdi. Ovo su veliki rezultati I velike stvari. Košarka je retka pozitivna tvar u našoj mračnoj I depresivnoj budućnosti.

Spale

pre 7 godina

volim istorijske članke srpskog sporta.
Verovatno će 10. aprila biti članak, kako su Dejo i Darko razbili Bayern na olimpijskom stadionu u Minhenu pre 26 godina.
To su neke stvari, koje se nikad neće ponoviti.

ranko

pre 7 godina

Sedam godina mladji Navaro Dijamantidis i Spanulis.Makabi koji ne gubi kuci i treba ti 3 pobede da odes na F4.I sad u liga sistemu plasman u 8 cudo nevidjeno?

Istina

pre 7 godina

Meni se to vece poradjala zena,nisam znao sta da pratim.. Ipak Partizan jer sta cu sad,ona je tamo ja nista ne mogu. Kakva je to konfuzija u glavi bila.. Da smo izgubili,ne znam ,poremetilo bi me sigurno i ako se dete radjalo.. Slavlje,sou,delirijum.. Danas je sinu sedmi rodjendan i bice zurka.. Ajde svi na pivo..

Pedja Guldovic

pre 7 godina

Nikada necu zaboraviti onaj trenutak pre utakmice kada se orilo : "DA VOLIM CRNO BELE"! Mogu cigani da osovoje sta hoce,pobede koga hoce,ali nece imati ovakve trenutke u secanju,ipak je arena i pionir partizanov hram kosarke!

Mile renta bubreg

pre 7 godina

Dobro pamtim sve...! Sva 4 Final forur-a.Prvi 1989,drugi 1992,treći 1998,četvrti 2010!!! KK Partizan velikan evropske košarke!!!

Patrick

pre 7 godina

Mekejleb ,Maric i Roberts.Sve Srbin do Srbina.
(Gudurić sa 10 metara, 01. april 2017 16:47)

Volters,Dzenkins,Tomson,Kanga,Ruiz,Talek,Boaci.Sve Srbin do Srbina.

I ovo će biti lani

pre 7 godina

A onda je pre pet godina na vlast došao najveći navijač CZ, koji, dok se tušira, peva navijačke pesme, i naredio da Partizan ne sme više da bude prvi.

Petar

pre 7 godina

(drug dusko, 01. april 2017 17:57)

Hteo to sebi da priznas ili ne Partizan jeste osvojio EL..da li se ona igrala u ovakvom ili onakvom ili nekom trecem formatu uvek je se zvala EL..i zauvek u spisku pobednika stajace da je 91/92 to uradio KK Partizan...

Zemlja kosarke

pre 7 godina

Jeste to bio veliki uspeh, svaka cast. Ali ako realno analiziramo sve te godine partizanove dominacije u domacoj ligi i uspeha u evropi, nosioci igre bili su jako kvalitetni i skupi stranci. Eto vidi se i u izvestaju sa ovog meca. Malo je domacih mladih igraca u velikoj meri ucestvovalo u tim ma. Dakle novac je donosio te uspehe a ne ne znam kakva strucnost vujosevica ili partizanove skole. Da je tako vidi se po rezultatima sada kad nema tolikog novca...

Roberts dosao iz zvezde, za mekejleba niko nije cuo dok nije dosao kod nas, veseli dosao sa 18 godina u partizan, maric ko je cuo za njega.... Rasic, Kecman, Vranjes, Mitrovic, Sinovec, Djekic, Milosevic, Bozic.. Gde su ti skupi stranci objasni mi ??

Nikolla

pre 7 godina

Aleks Maric najbolji centar spanske lige, sezonu pre nego sto ce doci u parizan, i zamalo mvp spanske lige...
Tako da vi iz zemlje kosarke naucite, ko su i sta su vasi igraci bili
(nsssr, 01. april 2017 17:29)

Maric najbolji centar spanske lige sa prosekom od po 4 poena i skoka za 12 minuta na parketu u dresu Granade? Mora da se salis (uostalom najbolji centar jedne lige kao sto je ACB ne bi dosao u Srbiju).
Mekejleb je bio deseti strelac u Turskoj i za njega je cuo samo onaj sto je u novinama (skraceno S.Z.) nehotice procitao najbolje poentere Mersina u statistikama. A takvih je verujem 0,02 posto.
Roberts nije imao narocitu sezonu u Zvezdi, kao uostalom citav tim. Veseli anonimus. Toliko.

Muftija delija

pre 7 godina

Najezio sam se,igra,atmosfera,neponovljivo!
Treba istaci da su utkmice KKP,bile u turistickoj ponudi svedske,danske,norveske,a dolazili su ljufi iz celog sveta da vide nesto sto se nikad u svetskoj kosarci desilo!zato je KKP institucija!

ajeste

pre 7 godina

"Gudurić sa 10 metara" Ti dečko nisi tad ni znao za košarku, Makabi si mislio da je isto što i Mosad, Zvezdu u košarci nisi ni gledao, a sad kao prosipaš pamet neku, izbacuješ 10 nebitnih komentara u cugu..jadan si..
Evo Vam svima jedno poređenje, izbaciti Makabi i dobiti ih u gostima tada je bilo isto kao izbaciti i dobiti Cska sad. Ako uspete to da uradite, tek onda ćete biti veliki kao Partizan što je, pozdrav :)

Goran

pre 7 godina

Navijac sam CZ i ne bih da ulazim u te vase rasprave. Mogu samo reci svaka cast za rezultat, a navijanje i pjesma na pocetku....najezio sam se.

drinska divizija

pre 7 godina

@Guduric...

ne blamiraj se vise. Mekejleb pre Partizana igrao u Mersinu u Turskoj(mislim da su cak bili medju poslednjima u ligi). A to da li je EL bila jaca onda ili sad, nebitno je. Ako je nekada budete osvojili, onda mozemo da pricamo. Ovako, samo ispadas smesan. Osim ako imas 15 godina(onda su ti komentari potpuno na mestu).

ticco

pre 7 godina

@sandžak (raška)

a onda sam nabavio karte preko nekih rusa i pravac pariz. Morao sam da preskačem preko obezbeđenja (koje je ogradilo samo partizanove navijače, dok su oly cigani slobodno demolirali i halu i grad) i koji su me bledo gledali zašto hoću sa skupim kartom da se švercujem u jeftinom delu. Navijanje do poslednjeg atoma, igra partizana takođe, ali te večeri je Teo odlučio da odigra najbolju tekmu sezone i da posle produžetka odvede oly u finale ... nema veze, sve je bilo na mestu i biće sigurno i sledećih prilika.
Naravno to prozivačima nikad neće biti jasno.
PARIS BERCY PARTIZAN MERCY

Sheen Charlie

pre 7 godina

@Terry padali su i Real u Madridu i CSKA i u Moskvi !!! A vi imate sezonu iz snova, koja se vise necete ponoviti, a opet necete proci u top 8...Nismo isti, a i ne bih volio !!!

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Ajde ti što se potpisuješ sa Gudrunic sa ... ne sramoti se više poštuj tuđe da bi znao da ceniš svoje... ja iskreno Zvezdi želim da ne ode u osam najboljih ali ću poštovati taj rezultat ako se desi.

Patrick

pre 7 godina

Ovaj sto se potpisuje sa Guduric sa 10 metara ima opasne psiholoske probleme.Sine nisi ti kriv sto Gudura pravi korake pri sutiranju,take it easy man.

hmm..

pre 7 godina

iskreno, malo pre zam hranio sina od 15 meseci uz taj snimak pre pocetka utakmice protiv Makabija. Mali nije ni trepnuo, dok je jeo :) . Buduci grobar nadam se, mada i ne mora.

Глава луда

pre 7 godina

Пантери мисле да је Макаби слаб и мали клуб...
Која туга од "навијача"

Isaiah Thomas

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu, ali ne mogu da shvatim zasto ljudi sa ovih prostora nisu u stanju da priznaju tudje uspehe, a ovaj Partizanov je sigurno jedan od najvecih...Nadam se da cemo i mi u skorijoj buducnosti docekati NAS Pariz

2CRAZY

pre 7 godina

Ja kao grobar, sam cestitao zvezdi dok je bila u seriji pobeda u evroligi, napisao sam kako igraju dobro i da cak podsecaju pomalo na partizan iz te sezone kad je usao u final for, i dobio sam dosta negativnih komentara, valjda zvezdasi misleci da je zvezda bolja, nego sto je partizan tad bio.
Gledajuci kroz ovu prizmu sada, Zvezdi je veliko mozda dal ce uopste i uci i to samo u plejof, a o fajnal foru da ne pricamo za koji nemaju prakticno nikakve sanse, a Partizan je IGRAO taj final four. Pa vi meni lupajte minuse, sto sam vas ljudski pohvalio, dao vam prst, a vi uzeli celu saku. Vreme je pokazalo da Zvezda nije ni blizu Partizanu iz te sezone.

Cergar

pre 7 godina

Kako su to bila ruzna vremena za 75 odsto Srbije. Srecom poslednjih 5 godina vecinska srbija se raduje... A da se vi lepo vratite u zagorje...

Nicky boy

pre 7 godina

Imali smo dobar tim, šteta što je usledio poraz u polufinalu F4 protiv Olimpijakosa. Ako se ne varam, u finišu tog meča bio je neki odbitak od table, Grci su imali sreće. Ali nema veze, Partizan je osvetlio obraz.

Istina

pre 7 godina

(nsssr, 1. april 2017 17:29)
Šta to reče? Aleks Maric najbolji centar spanske lige, sezonu pre nego sto ce doci u parizan, i zamalo mvp spanske lige... !!!!
On je te sezone imao 4.6 poena, 3.5 skokova i 12 minuta, i ti misliš da je on sa tim učinkom zamalo bio mvp?!
Svašta ljudi pišu....

Petar

pre 7 godina

Guduricu,i ti mozes da slavis 1.april ali 1998. godine.Tog dana vas je Obilic zgazio u fudbalu a uvece MASH Verona u basketu.Stara dobra pesma :aprililili aprililili,aprililili Zveda je shampion!!!Mash,Mash,Mash Verona....

hmm..

pre 7 godina

gledam napacene dembelije kako pucaju od zavisti, nikad nece videti F4, nikad nece osvojiti evroligu....jos jednu utakmicu imaju u aba ligi i evroligi, i onda laku noc FMP. Razumem ih, Partizan ih je deceniju razbijao, deceniju su navijali protiv nas u evroligi...ostavilo je to posledice po mozak i psihu.

Ukoliko mi objavite komentar.

pre 7 godina

Zvezda nikad nije imala fantastične rezultate pa u periodu kad su dominirali šljakom 60,70 godina osim jednog Kup saporta i jedne godine kad su igra li Kup šampiona sa Mokom i Ducijem generacijom koji je jedini rezultat polufinala koji njihov klub ima u Evropi takmičenju naspram Partizana koji jeste kasnije ostvario uspehe u košarci kad je reč o evroligi,evropskom kupu ali uradio je više puta da će se teško ponovit u skorijoj budućnosti u Srbiji.

hmm..

pre 7 godina

(drug dusko, 01. april 2017 17:57)

U redu, nismo osvojili evroligu, bili smo prvaci Evrope , znam da si shvatio da je to svetlosnim godinama daleko od vas, nisam spomenuo navijanje dembelija protiv nas u ligi sampiona, dosta je i ovo za sindrom zavisti...

Sheen Charlie

pre 7 godina

Kako je sve pocelo brzo prolaziti u ovom 21.veku to je strasno...2010 je bila prije 7 godina, a 2020 ce doci za 3 i kako ja da normalno spavam :-D:-D:-D

Cika Slave

pre 7 godina

Gde ste bili a gde ste sad. Vas je stiglo ono, imao pa nemao. Bili ste bahati, prodavali price da se za partizan igra iz ljubavi, a da je igranje u Areni cist gubitak. A onda kad su se sveli racuni, 11 miliona duga. Pa sto ne pitate Dula i Danilovica odakle dug. Nije mogao Vucic da ga napravi u ime partizana. Taj Vucic je izjavio da partizan dobija mnogo vise u kosarci, a Zvezda u fudbalu. Niko iz Partizana to nije demantovao i svakih 5 minuta se zahvaljujete premijeru. I vi i dalje za svoju propast krivite druge, a odgovor vam mogu dati samo Dule i Danilovic

Antidervis

pre 7 godina

U međuvremenu juče gornji prsten Arene zatvoren, donji jedva popunjen...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nčf, 1. april 2017 16:03)

U medjuvremenu - 4 prve prosecne posete po sezoni u Evroligi drze Zvezdini navijaci, vi niste ni medju 5.

U medjuvremenu, za nastup u Areni mora da se plati - nema vise kao u vase vreme besplatnog boravka u Areni, pa 15 000 karata podeljeno sponzorima. Nego svaka utakmica u Areni mora da se plati, pa sto zaradis od karata - zaradio si. I u tom sistemu - cetiri prve prosecne sezonske posete u Evroligi - Zvezdini navijaci.

U medjuvremenu...

hokahej

pre 7 godina

A onda je pre pet godina na vlast došao najveći navijač CZ, koji, dok se tušira, peva navijačke pesme, i naredio da Partizan ne sme više da bude prvi.
(I ovo će biti lani, 01. april 2017 15:08)

vas dosao pre 25 godina...

Mićun

pre 7 godina

Eeeej mutavci...pa mi smo vezali tri pobede nad poslednja 3 prvaka Evrope u 7 dana...imali 7 vezanih u nizu u EL...e to je misaona imenica za vas semenkare!!!

Mrki

pre 7 godina

Kažu Dulo majstor,genije,znao tačno kada i kako da tempira formu,baš me čudi što u Limožu godinu i po dana ne zna da tempira formu!!

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Te godine je raspala Barsa zavrsila sezonu sa jednim porazom,ej pa za njih tad igrao neki Lorbek i Jaka Lakovic..Kad se jedna ekipa proseta do trofeja to znaci da je nikad slabija evroliga.A Barselonin tim te godine je jak koliko i ovaj tim sto sad imaju.Ajde malo objektivnosti i realnosti.Olimpijakos je te godine dovodio igrace kao Makabi ove.A vidite kako je sad prosla takva divlja ekipa ? Treci od pozadi.Zato je ove sezone nikad jaca evroliga.

umbrisimo

pre 7 godina

(Neko iz mase, 1. april 2017 13:54)

vujosevicevo tempiranje forme se najbolje videlo u Aprilu 2015 kada smo vas pobedili u najvaznijoj seriji u istoriji medjusobnih duela. U seriji polufinala Aba

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Te sezone nikad slabija evroliga.Sve velike ekipe su se raspale,dovodile igrace cisto da popune roster.Nije ni cudo sto je jedna mala ekipa stigla na f4

nsssr

pre 7 godina

Roberts tada igrac sa solidnim pedigreom, bio kod nas placen odlicno i za danasnje pojmove, povredio se, sezonu kasnije otisao u partizan za jos vece pare, pokazao ko je i sta je...
Bo Mekejleb ko je znao i pratio kosarku (kao i sto su ljudi u partizanu, jer to im je posao), znao je da je to bruka dobar igrac kao npr rajs iz barse danas, doveden i jako skupo placen, ali se visetruko isplatio...
Aleks Maric najbolji centar spanske lige, sezonu pre nego sto ce doci u parizan, i zamalo mvp spanske lige...
Tako da vi iz zemlje kosarke naucite, ko su i sta su vasi igraci bili, pa tek onda pisite o njima kao o "prosecnim" igracima, i takodje treba da vam bude cast sto su takvi igraci igrali kod vas... Svaka cast za f4, i ne samo za f4, nego i za skoro finale, jedna bedna lopta vas je delila...

drug dusko

pre 7 godina

gledam napacene dembelije kako pucaju od zavisti, nikad nece videti F4, nikad nece osvojiti evroligu....jos jednu utakmicu imaju u aba ligi i evroligi, i onda laku noc FMP. Razumem ih, Partizan ih je deceniju razbijao, deceniju su navijali protiv nas u evroligi...ostavilo je to posledice po mozak i psihu.
(hmm.., 01. april 2017 17:18)
I vi ste bas osvojili evroligu?!
Evroliga se igra u tom formatu od 2002 godine,a vi ste je osvojili 1992???
A zavist? Pa to je ono kao kada detetu uzmes igracku,a ono place da mu je vratis i gleda dok se neko drugi igra sa nkom. Plakacete vi jos malo duze dok je ne vidite ponovo.ps.nije bolest sve sto boli!

Ganci

pre 7 godina

Ne razume se sta se to peva pre utakmice lici malo na Dubrovacke trubadure i dok palme njisu grane sigurno gresim zasto bi to pevali u Srbiji...

nista o nicemu

pre 7 godina

Sedam godina mladji Navaro Dijamantidis i Spanulis.Makabi koji ne gubi kuci i treba ti 3 pobede da odes na F4.I sad u liga sistemu plasman u 8 cudo nevidjeno?
(ranko, 01. april 2017 16:03)

Saberi pobede Partizana te sezone, i ove Zvezdine. Pa da se prebrojimo. Znaci ni sa vise pobeda nema Top8 danas, a nekad je bilo za F4 i previse.

Micko

pre 7 godina

iskreno, malo pre zam hranio sina od 15 meseci uz taj snimak pre pocetka utakmice protiv Makabija. Mali nije ni trepnuo, dok je jeo :) . Buduci grobar nadam se, mada i ne mora.
(hmm.., 1. april 2017 17:30)
Nek ti je dete zivo i zdravo, samo da ne postane grobar. Ako si ti lose usmeren, nemoj da i on ide pogresnim putem!

Trener

pre 7 godina

Kakva glupa vest ali i dokaz da se KK Partizan gasi bas kao i FK CZ jer od sećanja na Bari i F4 se ne živi mora da postoji sistem. Sistem donekle imaju FK Partizan i KK CZ i samo ta dva kluba treba gurati sa državnim parama ostalo katanac.

Grrrrunf

pre 7 godina

Jeste to bio veliki uspeh, svaka cast. Ali ako realno analiziramo sve te godine partizanove dominacije u domacoj ligi i uspeha u evropi, nosioci igre bili su jako kvalitetni i skupi stranci. Eto vidi se i u izvestaju sa ovog meca. Malo je domacih mladih igraca u velikoj meri ucestvovalo u tim ma. Dakle novac je donosio te uspehe a ne ne znam kakva strucnost vujosevica ili partizanove skole. Da je tako vidi se po rezultatima sada kad nema tolikog novca...

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Kaze lik dole da do tad niko nije znao za Mekejleba ??? Pre dolaska u partizan je bio drugi strelac evrolige aloo....pa to kao da kazes da niko nije cuo za Dilejnija ili Lengforda...

sve je relativno

pre 7 godina

@Guduric

Pojma ti nemaš. Marić je Srbin iz Krajine, otišao kao dete za Australiju, Hrvati mi ubili dedu za vreme Oluje. Edukuj se malo!

Tor

pre 7 godina

@Ganci, a da poteramo mi ipak tebe i tvoje malo iz zemlje? Nekako mi se cini da bismo svi prodisali kada bi zemlju napustili zajedljivi i iskompleksirani luzeri umesto pametnih i velikih boraca pobednickog mentaliteta!

Turista iz Gane , ostao u Bgd - u , zbog KKP - a !

pre 7 godina

@ muftija delija

Naježio si se ? I ja , ali od ovog što si kao napisao ! Utakmice KKP bile u ponudi turističkih agencija iz ...Skandinavije !? Super fora ! Zar nisu i agencije iz Australije i Afrike prvenstveno nudile taj doživljaj kao egzotičnu i vrhunsku ponudu uz specifično snalaženje za ulaz u dvoranu - karte se ne puštaju u prodaju , nego u kešu platite nekom od vodja ( snadjite se i prepoznajte ih ) i onda zauzmite mesto ...negde , najbolje iza dežmekastog trenera domaće ekipe! Inače do Arene su turisti stizali brodovima , trasu kretanja je već objasnio jedan od navijača Topalovića - Toma.

Sima

pre 7 godina

hoce hoce doci ce ti fani sigurno..a do tada morate stalno navijati protiv zvezde i sa tugom propratiti svaku njenu pobedu..kompleksi su cudo..i cinjenica da je sada el dosta jaca i sa doata vise kvalitetnih igraca.

Vojin Ćetkovic = Laza Kostić

pre 7 godina

I naravno Rts prenosio drzavni projekat Partizan Nis, dok sad moras da se dovijas na 100 nacina ne bi li gledao Zvezdu u Euroligi ...

Cergar

pre 7 godina

Kako su to bila ruzna vremena za 75 odsto Srbije. Srecom poslednjih 5 godina vecinska srbija se raduje... A da se vi lepo vratite u zagorje...

Labud

pre 7 godina

I onda je Marinkova bara zapucala u Pariz ne bi li navijala protiv Partizana. A onda supci ovde poput Batka pisu kako Partizan navija za nekog marginalnog ucesnika EL protiv Nebojsinog kluba, neshvatajuci da im je klub iskoriscen kondom. Doduse, skup, nije romed, ali svakako busan.

Aнархиста

pre 7 godina

За 6 година клуб један од 4 најбоља клуба Европе стигне пред гашење, само у српском спорту!

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Kaze lik dole da do tad niko nije znao za Mekejleba ??? Pre dolaska u partizan je bio drugi strelac evrolige aloo....pa to kao da kazes da niko nije cuo za Dilejnija ili Lengforda...

Sasacg

pre 7 godina

A onda je na vlast dosao koji je po svaku cenu hteo da njegova limena mezimica bude iznad Partizana...I ovo ce se jednom lane zvati,sto bi Dule rekao...

drug dusko

pre 7 godina

gledam napacene dembelije kako pucaju od zavisti, nikad nece videti F4, nikad nece osvojiti evroligu....jos jednu utakmicu imaju u aba ligi i evroligi, i onda laku noc FMP. Razumem ih, Partizan ih je deceniju razbijao, deceniju su navijali protiv nas u evroligi...ostavilo je to posledice po mozak i psihu.
(hmm.., 01. april 2017 17:18)
I vi ste bas osvojili evroligu?!
Evroliga se igra u tom formatu od 2002 godine,a vi ste je osvojili 1992???
A zavist? Pa to je ono kao kada detetu uzmes igracku,a ono place da mu je vratis i gleda dok se neko drugi igra sa nkom. Plakacete vi jos malo duze dok je ne vidite ponovo.ps.nije bolest sve sto boli!

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Te sezone nikad slabija evroliga.Sve velike ekipe su se raspale,dovodile igrace cisto da popune roster.Nije ni cudo sto je jedna mala ekipa stigla na f4

Gudurić sa 10 metara

pre 7 godina

Te godine je raspala Barsa zavrsila sezonu sa jednim porazom,ej pa za njih tad igrao neki Lorbek i Jaka Lakovic..Kad se jedna ekipa proseta do trofeja to znaci da je nikad slabija evroliga.A Barselonin tim te godine je jak koliko i ovaj tim sto sad imaju.Ajde malo objektivnosti i realnosti.Olimpijakos je te godine dovodio igrace kao Makabi ove.A vidite kako je sad prosla takva divlja ekipa ? Treci od pozadi.Zato je ove sezone nikad jaca evroliga.

Trener

pre 7 godina

Kakva glupa vest ali i dokaz da se KK Partizan gasi bas kao i FK CZ jer od sećanja na Bari i F4 se ne živi mora da postoji sistem. Sistem donekle imaju FK Partizan i KK CZ i samo ta dva kluba treba gurati sa državnim parama ostalo katanac.

Grrrrunf

pre 7 godina

Jeste to bio veliki uspeh, svaka cast. Ali ako realno analiziramo sve te godine partizanove dominacije u domacoj ligi i uspeha u evropi, nosioci igre bili su jako kvalitetni i skupi stranci. Eto vidi se i u izvestaju sa ovog meca. Malo je domacih mladih igraca u velikoj meri ucestvovalo u tim ma. Dakle novac je donosio te uspehe a ne ne znam kakva strucnost vujosevica ili partizanove skole. Da je tako vidi se po rezultatima sada kad nema tolikog novca...

duh sa sekirom

pre 7 godina

sa najvećim budžetom do tada čitavih 2,7 M € KKP je uspeo da se ugura na F4 u Pariz, gde je zbog koša u poslednjoj sekundi (teo/čilders) izgubio finale sa Barcelonom, koja je te sezone na veoma impresivan način osvojila LE sa samo jednim porazom u celoj takmičarskoj godini i to baš u Pioniru!

Mićun

pre 7 godina

Eeeej mutavci...pa mi smo vezali tri pobede nad poslednja 3 prvaka Evrope u 7 dana...imali 7 vezanih u nizu u EL...e to je misaona imenica za vas semenkare!!!

nsssr

pre 7 godina

Roberts tada igrac sa solidnim pedigreom, bio kod nas placen odlicno i za danasnje pojmove, povredio se, sezonu kasnije otisao u partizan za jos vece pare, pokazao ko je i sta je...
Bo Mekejleb ko je znao i pratio kosarku (kao i sto su ljudi u partizanu, jer to im je posao), znao je da je to bruka dobar igrac kao npr rajs iz barse danas, doveden i jako skupo placen, ali se visetruko isplatio...
Aleks Maric najbolji centar spanske lige, sezonu pre nego sto ce doci u parizan, i zamalo mvp spanske lige...
Tako da vi iz zemlje kosarke naucite, ko su i sta su vasi igraci bili, pa tek onda pisite o njima kao o "prosecnim" igracima, i takodje treba da vam bude cast sto su takvi igraci igrali kod vas... Svaka cast za f4, i ne samo za f4, nego i za skoro finale, jedna bedna lopta vas je delila...

Ime i prezime

pre 7 godina

Neverovatna sezona,posle ovoga F4 u Zagrebu i trojka Kecmana u finalu,toliko srece i radosti,a posle u Parizu toliko zaljenja... Al sve u svemu,doktorska sezona,ko god sumnja u kvalitet Duleta,pogledajte kako je ta ekipa igrala i dokle je stigla sa Sinovecom,S.Milosevicem,Aljosom Mitrovicem,Djekiem,Vranesom,Tarzanom Milosevicem koji je dosao kao zamena Maricu,sa strancima za koje niko cuo nije dotad..

nista o nicemu

pre 7 godina

Sedam godina mladji Navaro Dijamantidis i Spanulis.Makabi koji ne gubi kuci i treba ti 3 pobede da odes na F4.I sad u liga sistemu plasman u 8 cudo nevidjeno?
(ranko, 01. april 2017 16:03)

Saberi pobede Partizana te sezone, i ove Zvezdine. Pa da se prebrojimo. Znaci ni sa vise pobeda nema Top8 danas, a nekad je bilo za F4 i previse.

Cika Slave

pre 7 godina

Gde ste bili a gde ste sad. Vas je stiglo ono, imao pa nemao. Bili ste bahati, prodavali price da se za partizan igra iz ljubavi, a da je igranje u Areni cist gubitak. A onda kad su se sveli racuni, 11 miliona duga. Pa sto ne pitate Dula i Danilovica odakle dug. Nije mogao Vucic da ga napravi u ime partizana. Taj Vucic je izjavio da partizan dobija mnogo vise u kosarci, a Zvezda u fudbalu. Niko iz Partizana to nije demantovao i svakih 5 minuta se zahvaljujete premijeru. I vi i dalje za svoju propast krivite druge, a odgovor vam mogu dati samo Dule i Danilovic

Antidervis

pre 7 godina

U međuvremenu juče gornji prsten Arene zatvoren, donji jedva popunjen...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nčf, 1. april 2017 16:03)

U medjuvremenu - 4 prve prosecne posete po sezoni u Evroligi drze Zvezdini navijaci, vi niste ni medju 5.

U medjuvremenu, za nastup u Areni mora da se plati - nema vise kao u vase vreme besplatnog boravka u Areni, pa 15 000 karata podeljeno sponzorima. Nego svaka utakmica u Areni mora da se plati, pa sto zaradis od karata - zaradio si. I u tom sistemu - cetiri prve prosecne sezonske posete u Evroligi - Zvezdini navijaci.

U medjuvremenu...

Ganci

pre 7 godina

Ne razume se sta se to peva pre utakmice lici malo na Dubrovacke trubadure i dok palme njisu grane sigurno gresim zasto bi to pevali u Srbiji...

hokahej

pre 7 godina

A onda je pre pet godina na vlast došao najveći navijač CZ, koji, dok se tušira, peva navijačke pesme, i naredio da Partizan ne sme više da bude prvi.
(I ovo će biti lani, 01. april 2017 15:08)

vas dosao pre 25 godina...

alt ctrl

pre 7 godina

Bas juce pricam sa drugarima o mogucnosti da zvezda izgubi od buducnosti, a partizan dobije cedevitu.. Svi kolektivno kod nase "brace" i da se bacamo u pirej xD Nadam se da cemo mi jednom ovo doziveti.. Pozdrav svim normalnim navijacima!

Mrki

pre 7 godina

Kažu Dulo majstor,genije,znao tačno kada i kako da tempira formu,baš me čudi što u Limožu godinu i po dana ne zna da tempira formu!!

Spale

pre 7 godina

volim istorijske članke srpskog sporta.
Verovatno će 10. aprila biti članak, kako su Dejo i Darko razbili Bayern na olimpijskom stadionu u Minhenu pre 26 godina.
To su neke stvari, koje se nikad neće ponoviti.

umbrisimo

pre 7 godina

(Neko iz mase, 1. april 2017 13:54)

vujosevicevo tempiranje forme se najbolje videlo u Aprilu 2015 kada smo vas pobedili u najvaznijoj seriji u istoriji medjusobnih duela. U seriji polufinala Aba

Patrick

pre 7 godina

Neko je bio ljubomoran na ovaj uspeh Partizana i zato je doprineo da zapadne u dugovanja,izgubi sponzore,bude USLOVLJEN da igra Ligu Sampiona i to sve zarad kluba koji je sinoc u Bg pobedio ekipu Uniksa iz Kazanja.Ali za bar 2 sezone,posto se za ovu vec zna sampion,vracamo se u Evroligu!!

Sima

pre 7 godina

hoce hoce doci ce ti fani sigurno..a do tada morate stalno navijati protiv zvezde i sa tugom propratiti svaku njenu pobedu..kompleksi su cudo..i cinjenica da je sada el dosta jaca i sa doata vise kvalitetnih igraca.

Pedja Guldovic

pre 7 godina

Nikada necu zaboraviti onaj trenutak pre utakmice kada se orilo : "DA VOLIM CRNO BELE"! Mogu cigani da osovoje sta hoce,pobede koga hoce,ali nece imati ovakve trenutke u secanju,ipak je arena i pionir partizanov hram kosarke!

Micko

pre 7 godina

iskreno, malo pre zam hranio sina od 15 meseci uz taj snimak pre pocetka utakmice protiv Makabija. Mali nije ni trepnuo, dok je jeo :) . Buduci grobar nadam se, mada i ne mora.
(hmm.., 1. april 2017 17:30)
Nek ti je dete zivo i zdravo, samo da ne postane grobar. Ako si ti lose usmeren, nemoj da i on ide pogresnim putem!

Zemlja kosarke

pre 7 godina

Jeste to bio veliki uspeh, svaka cast. Ali ako realno analiziramo sve te godine partizanove dominacije u domacoj ligi i uspeha u evropi, nosioci igre bili su jako kvalitetni i skupi stranci. Eto vidi se i u izvestaju sa ovog meca. Malo je domacih mladih igraca u velikoj meri ucestvovalo u tim ma. Dakle novac je donosio te uspehe a ne ne znam kakva strucnost vujosevica ili partizanove skole. Da je tako vidi se po rezultatima sada kad nema tolikog novca...

Roberts dosao iz zvezde, za mekejleba niko nije cuo dok nije dosao kod nas, veseli dosao sa 18 godina u partizan, maric ko je cuo za njega.... Rasic, Kecman, Vranjes, Mitrovic, Sinovec, Djekic, Milosevic, Bozic.. Gde su ti skupi stranci objasni mi ??

hmm..

pre 7 godina

Kako su to bila ruzna vremena za 75 odsto Srbije. Srecom poslednjih 5 godina vecinska srbija se raduje... A da se vi lepo vratite u zagorje...
(Cergar, 01. april 2017 14:45)

75 odsto Srbije??? "O kako je lepo biti glup" je tvoja pesma.

Petar

pre 7 godina

Guduricu,i ti mozes da slavis 1.april ali 1998. godine.Tog dana vas je Obilic zgazio u fudbalu a uvece MASH Verona u basketu.Stara dobra pesma :aprililili aprililili,aprililili Zveda je shampion!!!Mash,Mash,Mash Verona....

Patrick

pre 7 godina

Ovaj sto se potpisuje sa Guduric sa 10 metara ima opasne psiholoske probleme.Sine nisi ti kriv sto Gudura pravi korake pri sutiranju,take it easy man.

oskar

pre 7 godina

Uporedimo tadasnji tim Partizana sa sadasnjim Zvezdinim.Partizan tada:1 reprezentativac(Rasic),stranci pristigli iz Mersina,Granade,Geoplin Slovana i bankrotirane Zvezde,drvo Vranes,Kecman i Bozic koji nikad nisu mrdnuli iz zemlje i par polutalentovanih klinaca.Zvezda danas:6 reprezentativaca(Jovic,Simon,Guduric,Mitrovic,Dangubic i Kuzmic),stranci pristigli iz Besiktasa,Galate,Darusafake i Armanija)plus citav sistem starog FMP-a,nekad najbolje omladinske skole u Evropi.Partizan sa onim timom je tada u zadnjoj sekundi ispustio finale EL i to se smatra nikakvim uspehom a Dule prevarom od trenera.Danas je Zvezda sa ovakvim timom osma i to se smatra kosmickim uspehom a Radonjic najtrenerom univerzuma.A najgore od svega sto smo tada u vreme Partizanovih uspeha imali i jaku Zvezdu,Hemofarm,FMP,a domaca liga je koliko toliko imala smisla,a Partizanov tim je pravljen iskljucivo prodajom igraca.Danas u vreme Zvezdine dominacije domaca liga ne postoji a na Jadranu su 2 njene filijale i Partizan napravljen po njemoj meri,a sam Zvezdin tim je napravljen od novaca poreskih obveznika,o volsebnom vracanju duga da ne govorimo i pored svega toga uspeh PartizanA je za njih nedostizan san.

ajeste

pre 7 godina

"Gudurić sa 10 metara" Ti dečko nisi tad ni znao za košarku, Makabi si mislio da je isto što i Mosad, Zvezdu u košarci nisi ni gledao, a sad kao prosipaš pamet neku, izbacuješ 10 nebitnih komentara u cugu..jadan si..
Evo Vam svima jedno poređenje, izbaciti Makabi i dobiti ih u gostima tada je bilo isto kao izbaciti i dobiti Cska sad. Ako uspete to da uradite, tek onda ćete biti veliki kao Partizan što je, pozdrav :)

ranko

pre 7 godina

Sedam godina mladji Navaro Dijamantidis i Spanulis.Makabi koji ne gubi kuci i treba ti 3 pobede da odes na F4.I sad u liga sistemu plasman u 8 cudo nevidjeno?

hmm..

pre 7 godina

gledam napacene dembelije kako pucaju od zavisti, nikad nece videti F4, nikad nece osvojiti evroligu....jos jednu utakmicu imaju u aba ligi i evroligi, i onda laku noc FMP. Razumem ih, Partizan ih je deceniju razbijao, deceniju su navijali protiv nas u evroligi...ostavilo je to posledice po mozak i psihu.

Patrick

pre 7 godina

Mekejleb ,Maric i Roberts.Sve Srbin do Srbina.
(Gudurić sa 10 metara, 01. april 2017 16:47)

Volters,Dzenkins,Tomson,Kanga,Ruiz,Talek,Boaci.Sve Srbin do Srbina.

2CRAZY

pre 7 godina

Ja kao grobar, sam cestitao zvezdi dok je bila u seriji pobeda u evroligi, napisao sam kako igraju dobro i da cak podsecaju pomalo na partizan iz te sezone kad je usao u final for, i dobio sam dosta negativnih komentara, valjda zvezdasi misleci da je zvezda bolja, nego sto je partizan tad bio.
Gledajuci kroz ovu prizmu sada, Zvezdi je veliko mozda dal ce uopste i uci i to samo u plejof, a o fajnal foru da ne pricamo za koji nemaju prakticno nikakve sanse, a Partizan je IGRAO taj final four. Pa vi meni lupajte minuse, sto sam vas ljudski pohvalio, dao vam prst, a vi uzeli celu saku. Vreme je pokazalo da Zvezda nije ni blizu Partizanu iz te sezone.

Muftija delija

pre 7 godina

Najezio sam se,igra,atmosfera,neponovljivo!
Treba istaci da su utkmice KKP,bile u turistickoj ponudi svedske,danske,norveske,a dolazili su ljufi iz celog sveta da vide nesto sto se nikad u svetskoj kosarci desilo!zato je KKP institucija!

Petar

pre 7 godina

(drug dusko, 01. april 2017 17:57)

Hteo to sebi da priznas ili ne Partizan jeste osvojio EL..da li se ona igrala u ovakvom ili onakvom ili nekom trecem formatu uvek je se zvala EL..i zauvek u spisku pobednika stajace da je 91/92 to uradio KK Partizan...

Sheen Charlie

pre 7 godina

@Terry padali su i Real u Madridu i CSKA i u Moskvi !!! A vi imate sezonu iz snova, koja se vise necete ponoviti, a opet necete proci u top 8...Nismo isti, a i ne bih volio !!!

Istina

pre 7 godina

Meni se to vece poradjala zena,nisam znao sta da pratim.. Ipak Partizan jer sta cu sad,ona je tamo ja nista ne mogu. Kakva je to konfuzija u glavi bila.. Da smo izgubili,ne znam ,poremetilo bi me sigurno i ako se dete radjalo.. Slavlje,sou,delirijum.. Danas je sinu sedmi rodjendan i bice zurka.. Ajde svi na pivo..

Ukoliko mi objavite komentar.

pre 7 godina

Zvezda nikad nije imala fantastične rezultate pa u periodu kad su dominirali šljakom 60,70 godina osim jednog Kup saporta i jedne godine kad su igra li Kup šampiona sa Mokom i Ducijem generacijom koji je jedini rezultat polufinala koji njihov klub ima u Evropi takmičenju naspram Partizana koji jeste kasnije ostvario uspehe u košarci kad je reč o evroligi,evropskom kupu ali uradio je više puta da će se teško ponovit u skorijoj budućnosti u Srbiji.

Nikolla

pre 7 godina

Aleks Maric najbolji centar spanske lige, sezonu pre nego sto ce doci u parizan, i zamalo mvp spanske lige...
Tako da vi iz zemlje kosarke naucite, ko su i sta su vasi igraci bili
(nsssr, 01. april 2017 17:29)

Maric najbolji centar spanske lige sa prosekom od po 4 poena i skoka za 12 minuta na parketu u dresu Granade? Mora da se salis (uostalom najbolji centar jedne lige kao sto je ACB ne bi dosao u Srbiju).
Mekejleb je bio deseti strelac u Turskoj i za njega je cuo samo onaj sto je u novinama (skraceno S.Z.) nehotice procitao najbolje poentere Mersina u statistikama. A takvih je verujem 0,02 posto.
Roberts nije imao narocitu sezonu u Zvezdi, kao uostalom citav tim. Veseli anonimus. Toliko.

znamo

pre 7 godina

svaka čast Partizanu. Svaka čast Zvezdi. Ovo su veliki rezultati I velike stvari. Košarka je retka pozitivna tvar u našoj mračnoj I depresivnoj budućnosti.

hmm..

pre 7 godina

iskreno, malo pre zam hranio sina od 15 meseci uz taj snimak pre pocetka utakmice protiv Makabija. Mali nije ni trepnuo, dok je jeo :) . Buduci grobar nadam se, mada i ne mora.

hmm..

pre 7 godina

(drug dusko, 01. april 2017 17:57)

U redu, nismo osvojili evroligu, bili smo prvaci Evrope , znam da si shvatio da je to svetlosnim godinama daleko od vas, nisam spomenuo navijanje dembelija protiv nas u ligi sampiona, dosta je i ovo za sindrom zavisti...

Глава луда

pre 7 godina

Пантери мисле да је Макаби слаб и мали клуб...
Која туга од "навијача"

I ovo će biti lani

pre 7 godina

A onda je pre pet godina na vlast došao najveći navijač CZ, koji, dok se tušira, peva navijačke pesme, i naredio da Partizan ne sme više da bude prvi.

Mile renta bubreg

pre 7 godina

Dobro pamtim sve...! Sva 4 Final forur-a.Prvi 1989,drugi 1992,treći 1998,četvrti 2010!!! KK Partizan velikan evropske košarke!!!

Tor

pre 7 godina

@Ganci, a da poteramo mi ipak tebe i tvoje malo iz zemlje? Nekako mi se cini da bismo svi prodisali kada bi zemlju napustili zajedljivi i iskompleksirani luzeri umesto pametnih i velikih boraca pobednickog mentaliteta!

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Ajde ti što se potpisuješ sa Gudrunic sa ... ne sramoti se više poštuj tuđe da bi znao da ceniš svoje... ja iskreno Zvezdi želim da ne ode u osam najboljih ali ću poštovati taj rezultat ako se desi.

Goran

pre 7 godina

Navijac sam CZ i ne bih da ulazim u te vase rasprave. Mogu samo reci svaka cast za rezultat, a navijanje i pjesma na pocetku....najezio sam se.

drinska divizija

pre 7 godina

@Guduric...

ne blamiraj se vise. Mekejleb pre Partizana igrao u Mersinu u Turskoj(mislim da su cak bili medju poslednjima u ligi). A to da li je EL bila jaca onda ili sad, nebitno je. Ako je nekada budete osvojili, onda mozemo da pricamo. Ovako, samo ispadas smesan. Osim ako imas 15 godina(onda su ti komentari potpuno na mestu).

Isaiah Thomas

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu, ali ne mogu da shvatim zasto ljudi sa ovih prostora nisu u stanju da priznaju tudje uspehe, a ovaj Partizanov je sigurno jedan od najvecih...Nadam se da cemo i mi u skorijoj buducnosti docekati NAS Pariz

Nicky boy

pre 7 godina

Imali smo dobar tim, šteta što je usledio poraz u polufinalu F4 protiv Olimpijakosa. Ako se ne varam, u finišu tog meča bio je neki odbitak od table, Grci su imali sreće. Ali nema veze, Partizan je osvetlio obraz.

Turista iz Gane , ostao u Bgd - u , zbog KKP - a !

pre 7 godina

@ muftija delija

Naježio si se ? I ja , ali od ovog što si kao napisao ! Utakmice KKP bile u ponudi turističkih agencija iz ...Skandinavije !? Super fora ! Zar nisu i agencije iz Australije i Afrike prvenstveno nudile taj doživljaj kao egzotičnu i vrhunsku ponudu uz specifično snalaženje za ulaz u dvoranu - karte se ne puštaju u prodaju , nego u kešu platite nekom od vodja ( snadjite se i prepoznajte ih ) i onda zauzmite mesto ...negde , najbolje iza dežmekastog trenera domaće ekipe! Inače do Arene su turisti stizali brodovima , trasu kretanja je već objasnio jedan od navijača Topalovića - Toma.

ticco

pre 7 godina

@sandžak (raška)

a onda sam nabavio karte preko nekih rusa i pravac pariz. Morao sam da preskačem preko obezbeđenja (koje je ogradilo samo partizanove navijače, dok su oly cigani slobodno demolirali i halu i grad) i koji su me bledo gledali zašto hoću sa skupim kartom da se švercujem u jeftinom delu. Navijanje do poslednjeg atoma, igra partizana takođe, ali te večeri je Teo odlučio da odigra najbolju tekmu sezone i da posle produžetka odvede oly u finale ... nema veze, sve je bilo na mestu i biće sigurno i sledećih prilika.
Naravno to prozivačima nikad neće biti jasno.
PARIS BERCY PARTIZAN MERCY

Istina

pre 7 godina

(nsssr, 1. april 2017 17:29)
Šta to reče? Aleks Maric najbolji centar spanske lige, sezonu pre nego sto ce doci u parizan, i zamalo mvp spanske lige... !!!!
On je te sezone imao 4.6 poena, 3.5 skokova i 12 minuta, i ti misliš da je on sa tim učinkom zamalo bio mvp?!
Svašta ljudi pišu....

Sheen Charlie

pre 7 godina

Kako je sve pocelo brzo prolaziti u ovom 21.veku to je strasno...2010 je bila prije 7 godina, a 2020 ce doci za 3 i kako ja da normalno spavam :-D:-D:-D

sve je relativno

pre 7 godina

@Guduric

Pojma ti nemaš. Marić je Srbin iz Krajine, otišao kao dete za Australiju, Hrvati mi ubili dedu za vreme Oluje. Edukuj se malo!