Fudbal 68

Subota, 25.03.2017.

16:11

Dušan Tadić – lider kakvog Srbija čeka godinama

Krilni napadač Dušan Tadić svojim partijama u dresu "Orlova" nastavlja da potvrđuje da je lider aktuelne generacije fudbalske reprezentacije Srbije.

Dušan Tadiæ – lider kakvog Srbija èeka godinama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

sale

pre 7 godina

3-4-2-1

Stojke, maksimovic, nastasic, ivanovic,kolarov, matic, milinkovic-savic, Basta, Tadic, kostic, Mitra

na klupi:
rajkovic,rukavina, Kacar, obradovic, Mitrovic, ljajic, tosic, (markovic)

Boro iz Pobede

pre 7 godina

Srbija ceka jos kojeg pravog igaca jer osim Tadica i Matica mi nemamo vise ni jednog pravog igraca! Ovi klinci sto ih Lalat vodi uz Tadica,Matica i mozda jos Nastasica i Kostica trebali bi uveliko da budu nosioci igre! Dali neko misli da smo mi ozbiljna selekcija kada vidi Stojkovica na golu koji nigde nebrani vec desetak godina (bez obzira sto i negresi puno kada brani za Srbiju)? Dalje necu da nabrajam i nikog omalovazavam videcete u Rusiji nas kvalitet kad nas dohvati neka bolja selekcija a setite se da je Gruzija mogla da nam uvali prvo poluvreme 3,4 komada!

lucho

pre 7 godina

Nismo bas neka ekstra ekipa ali imamo igraca oko gradimo ceo tim hvala bogu nasli smo ga konacno lider i po znanju i onako pravi plejmejker ali bogami i strelac kao Pixi nekad. Zato nam donekle ovako dobro i ide trenutno on sve igrace "vuce" i cini boljim.

Bane

pre 7 godina

(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 25. mart 2017 19:29)

Da je golman pogodio stranu odbranio bi. Ja da imam milion dolara leteo bi na mesec. Golman omaši stranu i ja nemam milion dolara i šta sad.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Šta se sve vodi kao asistencija, sačuvaj Bože. Pa on kod drugog gola daje loptu na kontra stranu Mitroviću, pogledajte snimak. Sva sreća, ovaj uštopovao, okrenuo se u mestu i dao sjajan gol. Penal loše izveden, da je golman pogodio stranu, odbranio bi lagano. Čovek imao 30 loših pasova a ti

Vladan R

pre 7 godina

Na prvu loptu. Recimo da je Zigic asistirao za izjednacenje protiv Spanije, i za pobedonosni gol protiv Bosne. Ta 4 boda, su nam na kraju donela direktan plasma na SP u Nemackoj. Pre toga u napadu igrali Milosevic i Kezman, gol nismo mogli da damo. Prve dve utakmice u grupi na SP opet Sava i Kezman u duetu, toliko koordinirani da jedino sto pamtim, je njivo sudaranje u sesnaestercu. Zigic starter u narednoj i za manje od 10 minuta njegov gol. Ako se izuzmu mecevi sa Francuskom u narednom ciklusu kvalifikacija za sp u JA, mucili smo se jedino sa Austrijom, tj dali samo 1 gol, sve ostale meceve po 3 komada ili vise. Jedini mec bez Zigica bas taj sa Austrijom. Ako se ne varam Zigic asistent Jovanovicu za pobedonosni gol protiv Nemcake. Sto se Vidica tice sa njim u celim kvalifikacijama za Nemacku, samo jedan primljen gol, bez njega 10 u 3 utakmice u grupi. Da ne nabrajam dalje pametnom i ne iskompoleksiranom vise nego dovoljno.

Milton Keys

pre 7 godina

@Mastiff

Imate dobar tim ali realno,ne možete vi da se poigravate ni sa kim,kao ni mi,posebno ne sa ozbiljnijim ekipama. Mučite se protiv Ukrajine,antifudbal ekipe,posed lopte 46:54 na domaćem terenu,imali su 82 tačna pasa više od vas!
Vaša grupa je uz našu najslabija,čuvajte se vi moćnog Islanda da vas ne pošalje Italiji u baraž jer će biti šmrc šmrc..

Zigzag

pre 7 godina

kad cete vise shvatiti da su najveci problem kod vas precijenjeni igraci (i bivsi) partizana i zvezde dok momci iz vojvodine i ostalih klubova moraju tezim putem do nacionalne vrste....

NIKOLA

pre 7 godina

Teško je igrati pravi fudbal bez igrača tip Aćimovića ili Jugovića. Eh da je Jokić fudbaler. Dok se ne rodi gledaćemo antifudbal kao u 1. poluvremenu.

NS BOY

pre 7 godina

@fcv914ns druze samo bez tog Ujvideki i sve ce biti u redu. Pozdrav za nase komsije madjare. Nemam nista protiv njih. Ali nas Tadic je nas orao za desetku.

BMF

pre 7 godina

Pokusavam da se prisetim koju su utakmicu za reprezentaciju odigrali na istom nivou kao i u klubovima u kojima su nastupali ali ne uspevam.Pomozite mi. Rec je o Zigicu,Vidicu i Stankovicu. Hvala Vam i hvala Njima sto ih vise ne gledam.

Mihajlovic

pre 7 godina

Radovan Curcic je morao protiv Portugala da pruži šansu Sergej M. Savicu da debituje u kvalifikacijama za EP. On je hteo da dobije meč koji nije imao nikakav značaj, na ktaji smo izgubili a dobili crvene kartone Matica i Kolarova. Da je tada debitovao danas ne bi bilo strepnje i opasnosti da nam ga crnogorci preuzmu. To bi bio veliki propust jer je SMS vanserijski talenat koji bi uz Zivkivica morao da bude u A timu. Sergej već sada vredi 30 miliona sa tendencijom da mu vrednost samo raste. Crnogorci su nudili državljanstvo i Nemanji Radoji ali je on srećom odbio. Nadam se da ce isto učiniti i braca Milinkovjc-Savic. Ovo je ozbiljna tema kojom ljudi iz FSS-a moraju da se pozabave.
Sto se Tadica tiče, svaka čast, majstor!

SONE

pre 7 godina

Tadic je protiv Gruzije izgubio petnaest lopti sto u pokusaju driblinga sto u pogresnim pasovima.To sto nam je on trenutno najbolji igrac samo govori kakvi su ovi drugi.Tadic ni u svom klubu ne igra 90minuta.Da bi smo se ravnopravno nosili sa Nemackom,Italijom,Francuskom,Hrvatskom trebalo bi da su i ostali igraci na nivou Tadica.Do tada cemo se radovati pobedama nad Gruzijom,Welsom,Irskom,Linhenstajnom....

adriano_galliani

pre 7 godina

Да не реплицирам сада свима - што мање Звездаспор играча и тренера, то боље за репрезентацију. Уосталом, који је то Звездин селектор одвео репрезентацију негде осим на само дно? Сећате се Савићевића и Бата Ђоре. Само без Звездаспора и биће боље.

Horatio Caine

pre 7 godina

Ovi momci moraju ginuti na svakoj utakmici, a vi sto ocekujete da svakom protivniku daju 5 golova, niste realni. Nasi ofanzivni igraci su igraci trece klase pa i Tadic. Samo je potrebno da se na svakoj utakmici da sve od sebe, bez obzira ko je protivnik.Nismo Spanija, pa da nam sudija svira penal ili da neko odluci jednim potezom. Svaka pobjeda je bitna, realno je ocekivati plasman na velika takmicenja, ali nista vise od toga.

goran

pre 7 godina

a nije se nasem ivanjickom murinju curetu uklapao u koncepciju? ej cure I koncepcija, o zivote... ovako ce I SMS da dominira kod sledeceg selektora, jer se on muslinu ne uklapa, ccc... ej bre sama rec kaze ti si selektor, nisi trener, treneri rade u klubovima sa igracima 365 dana u godini, tvoje je bre da pozoves najbolje... koncepcija sa 5 odbrambenih I tri defanzivna vezna, o zemljo otvori se

Dragan

pre 7 godina

Ne dizite ih tako! Odbrana nam je uzas, dobro sto neigramo sa ozbilnom ekipom. Bolje igramo nego pre godinu dana ali smo jos mnogo daleko da igramo dobro.

Filip

pre 7 godina

Da igramo 3-4-3 ali da nam u cetvorci krilni vezni ne budu nuzno bekovi.
Stojkovic dok dobro brani i treba Rajko ce ga naslediti.
Maksimovic,Ivanovic i Nastasic mozda umesto Baneta i Subotic ali to je najbolje sto imamo.
Dva vezna Matic i Milivojevic a mozda i Sergej umesto Luke zbog efikasnijeg napada.
Levo Kostic jer bi mu ta pozicija zbog njegovih osobina sigurno odgovarala, desno mozda Gajic al moze i Rukavina. 3 ispred Tadic,Mitrovic i Gacinovic ili Zivkovic.

Against modern football

pre 7 godina

Tadic je vrlo dobar igrac, stavise sjajan, ako se uzme u obzir danasnji kvalitet fudbala. Nasa reprezentacija je po kvalitetu stvarno losa. Ko se imalo razume u fudbal zna da je ono od sinoc bilo mnogo lose.

Filip

pre 7 godina

Tadic je pokretac ekipe moze jedim potezom da primeni mec to je sigurno i polako postaje vodja ove ekipe. Misljenja sam ipak da bi njemu trebao jos jedan takav igrac da kada njega pritisnu kao u Kardifu da ima kod da saradjuje sa Mitrovicem. Kostic je odlican tu nema reci ali njega bi mozda vise gledao na poziciji spica ili cak na poziciji na kojoj je Obradovic igrao jer je i prodoran i jak i ima dobar centarsut da uputi, dok kao kreativni vezista ima manje da ponudi ide vise u stranu i ostajemo za manjkom u sredini. Mijat ili Sergej bi bili odlicni za te pozicije po svojim karakteristikama i doprineli bi kreativnijoj igri to je sigurno.

stara škola

pre 7 godina

Pa nismo morali toliko da ga čekamo, tu je on već godinama .Ali ima veliki "feler", igrao dečko za Vojvodinu a ne za bg blizance a to se u Srbiji ne oprašta.

adriano_galliani

pre 7 godina

Ми од Мијатовића немамо нападача, и таквог играча већ годинама чекамо али што се Тадића тиче - само похвале. Даје све од себе за репрезентацију, мени је то довољно. Најгори су били они Звездини играчи - Жигић, Видић, Станковић, увек са само 50% могућности. И Пантела је, али он је већ легенда.

Andrija

pre 7 godina

Ми од Мијатовића немамо нападача, и таквог играча већ годинама чекамо али што се Тадића тиче - само похвале. Даје све од себе за репрезентацију, мени је то довољно. Најгори су били они Звездини играчи - Жигић, Видић, Станковић, увек са само 50% могућности. И Пантела је, али он је већ легенда.
(adriano_galliani, 25. mart 2017 17:25)

Kakva glupost. Pa Žigić je sa svoja dva metra na skoro svakoj, ako ne i baš svakoj, utakmici reprezentacije najviše kilometara pretrčao.

Mikeli

pre 7 godina

Ми од Мијатовића немамо нападача, и таквог играча већ годинама чекамо али што се Тадића тиче - само похвале. Даје све од себе за репрезентацију, мени је то довољно. Најгори су били они Звездини играчи - Жигић, Видић, Станковић, увек са само 50% могућности. И Пантела је, али он је већ легенда.
(adriano_galliani, 25. mart 2017 17:25)

Kada je Stanković odlazio rekao sam da ćemo tek videti koliko je on značio u reprezentaciji i to se pokazalo. Oni koji gledaju fudbal kroz dribling a takvih je mnogo , misle što i ti. Oni koji ga poznaju malo bolje videli su da je on držao celu sredinu terena. Evo ti Matića koji je klasa pa nije ni blizu tog nivoa a teško da će i biti. Stanković je poslednja legenda srpskog fudbala i da je imao sa kim da igra doprinos bi mu bio još veći. Mada ti pričaš na osnovu navijačkog opredeljenja samim tim nisi merodavan za priču o fudbalu.

C i n i k

pre 7 godina

Kompletna odbrana nam je uzas.Nemam bolji komentar,prosto se vudi koliko je to lose. Kolarova odmah skloniti ali i Ivanovica! Rukavina pored Tadica najbolji igrac.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Strašan tehničar a kad se setim sta je rekao kad ga nije pozvao u repku Ćurčić, ona neznalica, ko je sve vodio našu repku

Ivan kg

pre 7 godina

Ljudi, daj da ne preterujemo, jeste dobar igrac, ali ne sad nesto mnogo vise od toga. Juce je recimo izgubio mnogo lopti i delovao nekako malodusno, ne zapinje covek. Ne zelim da hejtujem, super je sto smo pobedili, ali ovo je moje misljenje, njemu i nasima sve najbolje i plasman na SP.

Delije Berlin

pre 7 godina

Sta kaze Curcic? Nema kvalitet a? E moj Curcicu samo zbog ovog felera i blama nevidjenog koji si si naneo ti bi trebao da se u zemlju pogreznes i nikad vise fudbal ni da preko tvja odgledas a kamoli da vodis nekoga. Pa ko te jos respektuje pogle ove bruke sa Tadicem?

Lopta je jajasta

pre 7 godina

Onaj isti Tadic kojeg ste brze bolje popljuvali kad se sukobio sa Ćurčićem?? Ma nemoguce!

Sljedeci put pamet u glavu, pa vodite racuna sta klevecete po tim vasim clancima.

Lesinho

pre 7 godina

Ej, čovek je na 5 utakmica postigao 4 gola i napravio 7 asistencija. Učestvovao je u 11 od 12 golova naše reprezentacije. Dušan Tadić!!!
P.S. Je l' ono beše on nije imao mesta medju 23 igrača kod strčnjaka Ćurčića?!

Lesinho

pre 7 godina

Ej, čovek je na 5 utakmica postigao 4 gola i napravio 7 asistencija. Učestvovao je u 11 od 12 golova naše reprezentacije. Dušan Tadić!!!
P.S. Je l' ono beše on nije imao mesta medju 23 igrača kod strčnjaka Ćurčića?!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Strašan tehničar a kad se setim sta je rekao kad ga nije pozvao u repku Ćurčić, ona neznalica, ko je sve vodio našu repku

Lopta je jajasta

pre 7 godina

Onaj isti Tadic kojeg ste brze bolje popljuvali kad se sukobio sa Ćurčićem?? Ma nemoguce!

Sljedeci put pamet u glavu, pa vodite racuna sta klevecete po tim vasim clancima.

Delije Berlin

pre 7 godina

Sta kaze Curcic? Nema kvalitet a? E moj Curcicu samo zbog ovog felera i blama nevidjenog koji si si naneo ti bi trebao da se u zemlju pogreznes i nikad vise fudbal ni da preko tvja odgledas a kamoli da vodis nekoga. Pa ko te jos respektuje pogle ove bruke sa Tadicem?

C i n i k

pre 7 godina

Kompletna odbrana nam je uzas.Nemam bolji komentar,prosto se vudi koliko je to lose. Kolarova odmah skloniti ali i Ivanovica! Rukavina pored Tadica najbolji igrac.

Mihajlovic

pre 7 godina

Radovan Curcic je morao protiv Portugala da pruži šansu Sergej M. Savicu da debituje u kvalifikacijama za EP. On je hteo da dobije meč koji nije imao nikakav značaj, na ktaji smo izgubili a dobili crvene kartone Matica i Kolarova. Da je tada debitovao danas ne bi bilo strepnje i opasnosti da nam ga crnogorci preuzmu. To bi bio veliki propust jer je SMS vanserijski talenat koji bi uz Zivkivica morao da bude u A timu. Sergej već sada vredi 30 miliona sa tendencijom da mu vrednost samo raste. Crnogorci su nudili državljanstvo i Nemanji Radoji ali je on srećom odbio. Nadam se da ce isto učiniti i braca Milinkovjc-Savic. Ovo je ozbiljna tema kojom ljudi iz FSS-a moraju da se pozabave.
Sto se Tadica tiče, svaka čast, majstor!

stara škola

pre 7 godina

Pa nismo morali toliko da ga čekamo, tu je on već godinama .Ali ima veliki "feler", igrao dečko za Vojvodinu a ne za bg blizance a to se u Srbiji ne oprašta.

Mikeli

pre 7 godina

Ми од Мијатовића немамо нападача, и таквог играча већ годинама чекамо али што се Тадића тиче - само похвале. Даје све од себе за репрезентацију, мени је то довољно. Најгори су били они Звездини играчи - Жигић, Видић, Станковић, увек са само 50% могућности. И Пантела је, али он је већ легенда.
(adriano_galliani, 25. mart 2017 17:25)

Kada je Stanković odlazio rekao sam da ćemo tek videti koliko je on značio u reprezentaciji i to se pokazalo. Oni koji gledaju fudbal kroz dribling a takvih je mnogo , misle što i ti. Oni koji ga poznaju malo bolje videli su da je on držao celu sredinu terena. Evo ti Matića koji je klasa pa nije ni blizu tog nivoa a teško da će i biti. Stanković je poslednja legenda srpskog fudbala i da je imao sa kim da igra doprinos bi mu bio još veći. Mada ti pričaš na osnovu navijačkog opredeljenja samim tim nisi merodavan za priču o fudbalu.

Against modern football

pre 7 godina

Tadic je vrlo dobar igrac, stavise sjajan, ako se uzme u obzir danasnji kvalitet fudbala. Nasa reprezentacija je po kvalitetu stvarno losa. Ko se imalo razume u fudbal zna da je ono od sinoc bilo mnogo lose.

Andrija

pre 7 godina

Ми од Мијатовића немамо нападача, и таквог играча већ годинама чекамо али што се Тадића тиче - само похвале. Даје све од себе за репрезентацију, мени је то довољно. Најгори су били они Звездини играчи - Жигић, Видић, Станковић, увек са само 50% могућности. И Пантела је, али он је већ легенда.
(adriano_galliani, 25. mart 2017 17:25)

Kakva glupost. Pa Žigić je sa svoja dva metra na skoro svakoj, ako ne i baš svakoj, utakmici reprezentacije najviše kilometara pretrčao.

goran

pre 7 godina

a nije se nasem ivanjickom murinju curetu uklapao u koncepciju? ej cure I koncepcija, o zivote... ovako ce I SMS da dominira kod sledeceg selektora, jer se on muslinu ne uklapa, ccc... ej bre sama rec kaze ti si selektor, nisi trener, treneri rade u klubovima sa igracima 365 dana u godini, tvoje je bre da pozoves najbolje... koncepcija sa 5 odbrambenih I tri defanzivna vezna, o zemljo otvori se

Milton Keys

pre 7 godina

@Mastiff

Imate dobar tim ali realno,ne možete vi da se poigravate ni sa kim,kao ni mi,posebno ne sa ozbiljnijim ekipama. Mučite se protiv Ukrajine,antifudbal ekipe,posed lopte 46:54 na domaćem terenu,imali su 82 tačna pasa više od vas!
Vaša grupa je uz našu najslabija,čuvajte se vi moćnog Islanda da vas ne pošalje Italiji u baraž jer će biti šmrc šmrc..

Vladan R

pre 7 godina

Na prvu loptu. Recimo da je Zigic asistirao za izjednacenje protiv Spanije, i za pobedonosni gol protiv Bosne. Ta 4 boda, su nam na kraju donela direktan plasma na SP u Nemackoj. Pre toga u napadu igrali Milosevic i Kezman, gol nismo mogli da damo. Prve dve utakmice u grupi na SP opet Sava i Kezman u duetu, toliko koordinirani da jedino sto pamtim, je njivo sudaranje u sesnaestercu. Zigic starter u narednoj i za manje od 10 minuta njegov gol. Ako se izuzmu mecevi sa Francuskom u narednom ciklusu kvalifikacija za sp u JA, mucili smo se jedino sa Austrijom, tj dali samo 1 gol, sve ostale meceve po 3 komada ili vise. Jedini mec bez Zigica bas taj sa Austrijom. Ako se ne varam Zigic asistent Jovanovicu za pobedonosni gol protiv Nemcake. Sto se Vidica tice sa njim u celim kvalifikacijama za Nemacku, samo jedan primljen gol, bez njega 10 u 3 utakmice u grupi. Da ne nabrajam dalje pametnom i ne iskompoleksiranom vise nego dovoljno.

Zigzag

pre 7 godina

kad cete vise shvatiti da su najveci problem kod vas precijenjeni igraci (i bivsi) partizana i zvezde dok momci iz vojvodine i ostalih klubova moraju tezim putem do nacionalne vrste....

adriano_galliani

pre 7 godina

Ми од Мијатовића немамо нападача, и таквог играча већ годинама чекамо али што се Тадића тиче - само похвале. Даје све од себе за репрезентацију, мени је то довољно. Најгори су били они Звездини играчи - Жигић, Видић, Станковић, увек са само 50% могућности. И Пантела је, али он је већ легенда.

Bane

pre 7 godina

(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 25. mart 2017 19:29)

Da je golman pogodio stranu odbranio bi. Ja da imam milion dolara leteo bi na mesec. Golman omaši stranu i ja nemam milion dolara i šta sad.

SONE

pre 7 godina

Tadic je protiv Gruzije izgubio petnaest lopti sto u pokusaju driblinga sto u pogresnim pasovima.To sto nam je on trenutno najbolji igrac samo govori kakvi su ovi drugi.Tadic ni u svom klubu ne igra 90minuta.Da bi smo se ravnopravno nosili sa Nemackom,Italijom,Francuskom,Hrvatskom trebalo bi da su i ostali igraci na nivou Tadica.Do tada cemo se radovati pobedama nad Gruzijom,Welsom,Irskom,Linhenstajnom....

Filip

pre 7 godina

Tadic je pokretac ekipe moze jedim potezom da primeni mec to je sigurno i polako postaje vodja ove ekipe. Misljenja sam ipak da bi njemu trebao jos jedan takav igrac da kada njega pritisnu kao u Kardifu da ima kod da saradjuje sa Mitrovicem. Kostic je odlican tu nema reci ali njega bi mozda vise gledao na poziciji spica ili cak na poziciji na kojoj je Obradovic igrao jer je i prodoran i jak i ima dobar centarsut da uputi, dok kao kreativni vezista ima manje da ponudi ide vise u stranu i ostajemo za manjkom u sredini. Mijat ili Sergej bi bili odlicni za te pozicije po svojim karakteristikama i doprineli bi kreativnijoj igri to je sigurno.

Horatio Caine

pre 7 godina

Ovi momci moraju ginuti na svakoj utakmici, a vi sto ocekujete da svakom protivniku daju 5 golova, niste realni. Nasi ofanzivni igraci su igraci trece klase pa i Tadic. Samo je potrebno da se na svakoj utakmici da sve od sebe, bez obzira ko je protivnik.Nismo Spanija, pa da nam sudija svira penal ili da neko odluci jednim potezom. Svaka pobjeda je bitna, realno je ocekivati plasman na velika takmicenja, ali nista vise od toga.

Dragan

pre 7 godina

Ne dizite ih tako! Odbrana nam je uzas, dobro sto neigramo sa ozbilnom ekipom. Bolje igramo nego pre godinu dana ali smo jos mnogo daleko da igramo dobro.

Ivan kg

pre 7 godina

Ljudi, daj da ne preterujemo, jeste dobar igrac, ali ne sad nesto mnogo vise od toga. Juce je recimo izgubio mnogo lopti i delovao nekako malodusno, ne zapinje covek. Ne zelim da hejtujem, super je sto smo pobedili, ali ovo je moje misljenje, njemu i nasima sve najbolje i plasman na SP.

NIKOLA

pre 7 godina

Teško je igrati pravi fudbal bez igrača tip Aćimovića ili Jugovića. Eh da je Jokić fudbaler. Dok se ne rodi gledaćemo antifudbal kao u 1. poluvremenu.

BMF

pre 7 godina

Pokusavam da se prisetim koju su utakmicu za reprezentaciju odigrali na istom nivou kao i u klubovima u kojima su nastupali ali ne uspevam.Pomozite mi. Rec je o Zigicu,Vidicu i Stankovicu. Hvala Vam i hvala Njima sto ih vise ne gledam.

NS BOY

pre 7 godina

@fcv914ns druze samo bez tog Ujvideki i sve ce biti u redu. Pozdrav za nase komsije madjare. Nemam nista protiv njih. Ali nas Tadic je nas orao za desetku.

adriano_galliani

pre 7 godina

Да не реплицирам сада свима - што мање Звездаспор играча и тренера, то боље за репрезентацију. Уосталом, који је то Звездин селектор одвео репрезентацију негде осим на само дно? Сећате се Савићевића и Бата Ђоре. Само без Звездаспора и биће боље.

lucho

pre 7 godina

Nismo bas neka ekstra ekipa ali imamo igraca oko gradimo ceo tim hvala bogu nasli smo ga konacno lider i po znanju i onako pravi plejmejker ali bogami i strelac kao Pixi nekad. Zato nam donekle ovako dobro i ide trenutno on sve igrace "vuce" i cini boljim.

Boro iz Pobede

pre 7 godina

Srbija ceka jos kojeg pravog igaca jer osim Tadica i Matica mi nemamo vise ni jednog pravog igraca! Ovi klinci sto ih Lalat vodi uz Tadica,Matica i mozda jos Nastasica i Kostica trebali bi uveliko da budu nosioci igre! Dali neko misli da smo mi ozbiljna selekcija kada vidi Stojkovica na golu koji nigde nebrani vec desetak godina (bez obzira sto i negresi puno kada brani za Srbiju)? Dalje necu da nabrajam i nikog omalovazavam videcete u Rusiji nas kvalitet kad nas dohvati neka bolja selekcija a setite se da je Gruzija mogla da nam uvali prvo poluvreme 3,4 komada!

Filip

pre 7 godina

Da igramo 3-4-3 ali da nam u cetvorci krilni vezni ne budu nuzno bekovi.
Stojkovic dok dobro brani i treba Rajko ce ga naslediti.
Maksimovic,Ivanovic i Nastasic mozda umesto Baneta i Subotic ali to je najbolje sto imamo.
Dva vezna Matic i Milivojevic a mozda i Sergej umesto Luke zbog efikasnijeg napada.
Levo Kostic jer bi mu ta pozicija zbog njegovih osobina sigurno odgovarala, desno mozda Gajic al moze i Rukavina. 3 ispred Tadic,Mitrovic i Gacinovic ili Zivkovic.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Šta se sve vodi kao asistencija, sačuvaj Bože. Pa on kod drugog gola daje loptu na kontra stranu Mitroviću, pogledajte snimak. Sva sreća, ovaj uštopovao, okrenuo se u mestu i dao sjajan gol. Penal loše izveden, da je golman pogodio stranu, odbranio bi lagano. Čovek imao 30 loših pasova a ti

sale

pre 7 godina

3-4-2-1

Stojke, maksimovic, nastasic, ivanovic,kolarov, matic, milinkovic-savic, Basta, Tadic, kostic, Mitra

na klupi:
rajkovic,rukavina, Kacar, obradovic, Mitrovic, ljajic, tosic, (markovic)

Ivan kg

pre 7 godina

Ljudi, daj da ne preterujemo, jeste dobar igrac, ali ne sad nesto mnogo vise od toga. Juce je recimo izgubio mnogo lopti i delovao nekako malodusno, ne zapinje covek. Ne zelim da hejtujem, super je sto smo pobedili, ali ovo je moje misljenje, njemu i nasima sve najbolje i plasman na SP.

adriano_galliani

pre 7 godina

Ми од Мијатовића немамо нападача, и таквог играча већ годинама чекамо али што се Тадића тиче - само похвале. Даје све од себе за репрезентацију, мени је то довољно. Најгори су били они Звездини играчи - Жигић, Видић, Станковић, увек са само 50% могућности. И Пантела је, али он је већ легенда.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Šta se sve vodi kao asistencija, sačuvaj Bože. Pa on kod drugog gola daje loptu na kontra stranu Mitroviću, pogledajte snimak. Sva sreća, ovaj uštopovao, okrenuo se u mestu i dao sjajan gol. Penal loše izveden, da je golman pogodio stranu, odbranio bi lagano. Čovek imao 30 loših pasova a ti

BMF

pre 7 godina

Pokusavam da se prisetim koju su utakmicu za reprezentaciju odigrali na istom nivou kao i u klubovima u kojima su nastupali ali ne uspevam.Pomozite mi. Rec je o Zigicu,Vidicu i Stankovicu. Hvala Vam i hvala Njima sto ih vise ne gledam.

SONE

pre 7 godina

Tadic je protiv Gruzije izgubio petnaest lopti sto u pokusaju driblinga sto u pogresnim pasovima.To sto nam je on trenutno najbolji igrac samo govori kakvi su ovi drugi.Tadic ni u svom klubu ne igra 90minuta.Da bi smo se ravnopravno nosili sa Nemackom,Italijom,Francuskom,Hrvatskom trebalo bi da su i ostali igraci na nivou Tadica.Do tada cemo se radovati pobedama nad Gruzijom,Welsom,Irskom,Linhenstajnom....

adriano_galliani

pre 7 godina

Да не реплицирам сада свима - што мање Звездаспор играча и тренера, то боље за репрезентацију. Уосталом, који је то Звездин селектор одвео репрезентацију негде осим на само дно? Сећате се Савићевића и Бата Ђоре. Само без Звездаспора и биће боље.

Mikeli

pre 7 godina

Ми од Мијатовића немамо нападача, и таквог играча већ годинама чекамо али што се Тадића тиче - само похвале. Даје све од себе за репрезентацију, мени је то довољно. Најгори су били они Звездини играчи - Жигић, Видић, Станковић, увек са само 50% могућности. И Пантела је, али он је већ легенда.
(adriano_galliani, 25. mart 2017 17:25)

Kada je Stanković odlazio rekao sam da ćemo tek videti koliko je on značio u reprezentaciji i to se pokazalo. Oni koji gledaju fudbal kroz dribling a takvih je mnogo , misle što i ti. Oni koji ga poznaju malo bolje videli su da je on držao celu sredinu terena. Evo ti Matića koji je klasa pa nije ni blizu tog nivoa a teško da će i biti. Stanković je poslednja legenda srpskog fudbala i da je imao sa kim da igra doprinos bi mu bio još veći. Mada ti pričaš na osnovu navijačkog opredeljenja samim tim nisi merodavan za priču o fudbalu.

Filip

pre 7 godina

Da igramo 3-4-3 ali da nam u cetvorci krilni vezni ne budu nuzno bekovi.
Stojkovic dok dobro brani i treba Rajko ce ga naslediti.
Maksimovic,Ivanovic i Nastasic mozda umesto Baneta i Subotic ali to je najbolje sto imamo.
Dva vezna Matic i Milivojevic a mozda i Sergej umesto Luke zbog efikasnijeg napada.
Levo Kostic jer bi mu ta pozicija zbog njegovih osobina sigurno odgovarala, desno mozda Gajic al moze i Rukavina. 3 ispred Tadic,Mitrovic i Gacinovic ili Zivkovic.

C i n i k

pre 7 godina

Kompletna odbrana nam je uzas.Nemam bolji komentar,prosto se vudi koliko je to lose. Kolarova odmah skloniti ali i Ivanovica! Rukavina pored Tadica najbolji igrac.

Vladan R

pre 7 godina

Na prvu loptu. Recimo da je Zigic asistirao za izjednacenje protiv Spanije, i za pobedonosni gol protiv Bosne. Ta 4 boda, su nam na kraju donela direktan plasma na SP u Nemackoj. Pre toga u napadu igrali Milosevic i Kezman, gol nismo mogli da damo. Prve dve utakmice u grupi na SP opet Sava i Kezman u duetu, toliko koordinirani da jedino sto pamtim, je njivo sudaranje u sesnaestercu. Zigic starter u narednoj i za manje od 10 minuta njegov gol. Ako se izuzmu mecevi sa Francuskom u narednom ciklusu kvalifikacija za sp u JA, mucili smo se jedino sa Austrijom, tj dali samo 1 gol, sve ostale meceve po 3 komada ili vise. Jedini mec bez Zigica bas taj sa Austrijom. Ako se ne varam Zigic asistent Jovanovicu za pobedonosni gol protiv Nemcake. Sto se Vidica tice sa njim u celim kvalifikacijama za Nemacku, samo jedan primljen gol, bez njega 10 u 3 utakmice u grupi. Da ne nabrajam dalje pametnom i ne iskompoleksiranom vise nego dovoljno.

Andrija

pre 7 godina

Ми од Мијатовића немамо нападача, и таквог играча већ годинама чекамо али што се Тадића тиче - само похвале. Даје све од себе за репрезентацију, мени је то довољно. Најгори су били они Звездини играчи - Жигић, Видић, Станковић, увек са само 50% могућности. И Пантела је, али он је већ легенда.
(adriano_galliani, 25. mart 2017 17:25)

Kakva glupost. Pa Žigić je sa svoja dva metra na skoro svakoj, ako ne i baš svakoj, utakmici reprezentacije najviše kilometara pretrčao.

Milton Keys

pre 7 godina

@Mastiff

Imate dobar tim ali realno,ne možete vi da se poigravate ni sa kim,kao ni mi,posebno ne sa ozbiljnijim ekipama. Mučite se protiv Ukrajine,antifudbal ekipe,posed lopte 46:54 na domaćem terenu,imali su 82 tačna pasa više od vas!
Vaša grupa je uz našu najslabija,čuvajte se vi moćnog Islanda da vas ne pošalje Italiji u baraž jer će biti šmrc šmrc..

Against modern football

pre 7 godina

Tadic je vrlo dobar igrac, stavise sjajan, ako se uzme u obzir danasnji kvalitet fudbala. Nasa reprezentacija je po kvalitetu stvarno losa. Ko se imalo razume u fudbal zna da je ono od sinoc bilo mnogo lose.

NIKOLA

pre 7 godina

Teško je igrati pravi fudbal bez igrača tip Aćimovića ili Jugovića. Eh da je Jokić fudbaler. Dok se ne rodi gledaćemo antifudbal kao u 1. poluvremenu.

sale

pre 7 godina

3-4-2-1

Stojke, maksimovic, nastasic, ivanovic,kolarov, matic, milinkovic-savic, Basta, Tadic, kostic, Mitra

na klupi:
rajkovic,rukavina, Kacar, obradovic, Mitrovic, ljajic, tosic, (markovic)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Strašan tehničar a kad se setim sta je rekao kad ga nije pozvao u repku Ćurčić, ona neznalica, ko je sve vodio našu repku

Delije Berlin

pre 7 godina

Sta kaze Curcic? Nema kvalitet a? E moj Curcicu samo zbog ovog felera i blama nevidjenog koji si si naneo ti bi trebao da se u zemlju pogreznes i nikad vise fudbal ni da preko tvja odgledas a kamoli da vodis nekoga. Pa ko te jos respektuje pogle ove bruke sa Tadicem?

goran

pre 7 godina

a nije se nasem ivanjickom murinju curetu uklapao u koncepciju? ej cure I koncepcija, o zivote... ovako ce I SMS da dominira kod sledeceg selektora, jer se on muslinu ne uklapa, ccc... ej bre sama rec kaze ti si selektor, nisi trener, treneri rade u klubovima sa igracima 365 dana u godini, tvoje je bre da pozoves najbolje... koncepcija sa 5 odbrambenih I tri defanzivna vezna, o zemljo otvori se

Lesinho

pre 7 godina

Ej, čovek je na 5 utakmica postigao 4 gola i napravio 7 asistencija. Učestvovao je u 11 od 12 golova naše reprezentacije. Dušan Tadić!!!
P.S. Je l' ono beše on nije imao mesta medju 23 igrača kod strčnjaka Ćurčića?!

stara škola

pre 7 godina

Pa nismo morali toliko da ga čekamo, tu je on već godinama .Ali ima veliki "feler", igrao dečko za Vojvodinu a ne za bg blizance a to se u Srbiji ne oprašta.

Mihajlovic

pre 7 godina

Radovan Curcic je morao protiv Portugala da pruži šansu Sergej M. Savicu da debituje u kvalifikacijama za EP. On je hteo da dobije meč koji nije imao nikakav značaj, na ktaji smo izgubili a dobili crvene kartone Matica i Kolarova. Da je tada debitovao danas ne bi bilo strepnje i opasnosti da nam ga crnogorci preuzmu. To bi bio veliki propust jer je SMS vanserijski talenat koji bi uz Zivkivica morao da bude u A timu. Sergej već sada vredi 30 miliona sa tendencijom da mu vrednost samo raste. Crnogorci su nudili državljanstvo i Nemanji Radoji ali je on srećom odbio. Nadam se da ce isto učiniti i braca Milinkovjc-Savic. Ovo je ozbiljna tema kojom ljudi iz FSS-a moraju da se pozabave.
Sto se Tadica tiče, svaka čast, majstor!

Horatio Caine

pre 7 godina

Ovi momci moraju ginuti na svakoj utakmici, a vi sto ocekujete da svakom protivniku daju 5 golova, niste realni. Nasi ofanzivni igraci su igraci trece klase pa i Tadic. Samo je potrebno da se na svakoj utakmici da sve od sebe, bez obzira ko je protivnik.Nismo Spanija, pa da nam sudija svira penal ili da neko odluci jednim potezom. Svaka pobjeda je bitna, realno je ocekivati plasman na velika takmicenja, ali nista vise od toga.

NS BOY

pre 7 godina

@fcv914ns druze samo bez tog Ujvideki i sve ce biti u redu. Pozdrav za nase komsije madjare. Nemam nista protiv njih. Ali nas Tadic je nas orao za desetku.

Zigzag

pre 7 godina

kad cete vise shvatiti da su najveci problem kod vas precijenjeni igraci (i bivsi) partizana i zvezde dok momci iz vojvodine i ostalih klubova moraju tezim putem do nacionalne vrste....

Lopta je jajasta

pre 7 godina

Onaj isti Tadic kojeg ste brze bolje popljuvali kad se sukobio sa Ćurčićem?? Ma nemoguce!

Sljedeci put pamet u glavu, pa vodite racuna sta klevecete po tim vasim clancima.

Boro iz Pobede

pre 7 godina

Srbija ceka jos kojeg pravog igaca jer osim Tadica i Matica mi nemamo vise ni jednog pravog igraca! Ovi klinci sto ih Lalat vodi uz Tadica,Matica i mozda jos Nastasica i Kostica trebali bi uveliko da budu nosioci igre! Dali neko misli da smo mi ozbiljna selekcija kada vidi Stojkovica na golu koji nigde nebrani vec desetak godina (bez obzira sto i negresi puno kada brani za Srbiju)? Dalje necu da nabrajam i nikog omalovazavam videcete u Rusiji nas kvalitet kad nas dohvati neka bolja selekcija a setite se da je Gruzija mogla da nam uvali prvo poluvreme 3,4 komada!

Dragan

pre 7 godina

Ne dizite ih tako! Odbrana nam je uzas, dobro sto neigramo sa ozbilnom ekipom. Bolje igramo nego pre godinu dana ali smo jos mnogo daleko da igramo dobro.

Bane

pre 7 godina

(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 25. mart 2017 19:29)

Da je golman pogodio stranu odbranio bi. Ja da imam milion dolara leteo bi na mesec. Golman omaši stranu i ja nemam milion dolara i šta sad.

Filip

pre 7 godina

Tadic je pokretac ekipe moze jedim potezom da primeni mec to je sigurno i polako postaje vodja ove ekipe. Misljenja sam ipak da bi njemu trebao jos jedan takav igrac da kada njega pritisnu kao u Kardifu da ima kod da saradjuje sa Mitrovicem. Kostic je odlican tu nema reci ali njega bi mozda vise gledao na poziciji spica ili cak na poziciji na kojoj je Obradovic igrao jer je i prodoran i jak i ima dobar centarsut da uputi, dok kao kreativni vezista ima manje da ponudi ide vise u stranu i ostajemo za manjkom u sredini. Mijat ili Sergej bi bili odlicni za te pozicije po svojim karakteristikama i doprineli bi kreativnijoj igri to je sigurno.

lucho

pre 7 godina

Nismo bas neka ekstra ekipa ali imamo igraca oko gradimo ceo tim hvala bogu nasli smo ga konacno lider i po znanju i onako pravi plejmejker ali bogami i strelac kao Pixi nekad. Zato nam donekle ovako dobro i ide trenutno on sve igrace "vuce" i cini boljim.