Tenis 187

Četvrtak, 02.03.2017.

05:09

Novak od ivice ambisa do pobede nad Delpom!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Akapulku dramatičnom pobedom nad Huanom Martinom del Potrom.

Novak od ivice ambisa do pobede nad Delpom! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

187 Komentari

Sortiraj po:

Beobrad

pre 7 godina

U odnosu na mec s Klizanom, Novak mnogo bolji!
Udarci su bili jaci, dublji, radio je i forhend i bekhend paralela, i servis je bio bolji!
Vraca se Nole lagano, iako ima jos dosta oscilacija u igri!

Sudija Majo Vujić

pre 7 godina

@Gdje je moj komentar na ovu temu, danas oko 12. 03, min?
(Stojan, 2. mart 2017 13:50)
Greskom otisao u rubriku Super Zena, ali je zaradio dosta pluseva

mikson82

pre 7 godina

Mnogo je važnija teška pobeda nego laka pobeda za sticanje samopouzdanja. Novak nije ni blizu onog starog , ali samopouzdanje i vera se vraća ovakvim pobedama i dugim mečevima koji se dobijaju. Rutinom dolazi i samopouzdanje, samopouzdanjem dolaze lakše pobede i sve tako u krug . Očekujem rutiniranje u drugoj polovini sezone :P

P.S. Ako Nadal osvoji RG onda mi je sve jasno - svi srećni : Novak kompletirao GS titule, Mari postao prvi na svetu konačno, Rodja uzeo 18 GS konačno, nadal opet osvojio RG . Svi se lepo podelili ,a mi majmuni gledamo kao nešto ložimo se i navijamo :D

Milosav

pre 7 godina

Nisam gledao mec ali citajuci vidim da je Nole jos mnogo daleko od one forme u kojoj je bio pre osvajanja RG. Sve je to neka muka, natezanje, jedva pobede. Sada ovo protive Delpa je i ocekivano jel Delpo je klasa i uvek mi je zao zbog povrede koju je imao, da nije bilo toga verujem da je mogao da bude bolji nego Murray.
Nesto sa Novakom nije kako treba, da li je dijeta, guru, licni problemi ili jednostavno zasicenost posle osvojenog RG. Nadam se da ce Federerov i Rafin povratak da ga motivise da postane opet ono sto je nekad bio. Ovako izgleda ne ide nigde.
Ubedjen sam da je trebao da ostavi Bekera u timu jer je tu sve stimalo kako treba dok je on bio.
Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe.

vlado

pre 7 godina

A jeste li videli za koga je vecinski navijala publika? "Omrazeni" Nole. Omrazen jeste, ali gde.

Kod komšija(suseda) i partizanovaca(grobara). :)

boing

pre 7 godina

Sve sami poznavaoci,90% nije gledalo mec ali znaju fa jr servis slab,a od njih 90%ni ne znaju gde je prenos meca ali umeju zato da piskaraju svakojake gluposti.Idemoooo!

slikar

pre 7 godina

Gospodo.da se razumemo.ili navijamo za naseg najboljeg sportistu svih vremena a nadamo se I tenisera u istoriji svetskog tenisa i uz njega smo i ne samo kada podize trofeje.vec i u njegovim padovima kada mu je tesko.i kada mu je potrebna nasa podrska.ili pokazujemo da navijamo samo kada pobedjuje.sto nije u duhu sporta.na kraju krajeva I on je kao I svaki covek od krvi I mesa.nema izdaje. a kukavicki je da ga kaznjavamo zlonamernim komentarima kada I on kao i svaku covek.pokaze da je ranjiv I da mu treba nase:"IDEMO NOVACE, GLAVU GORE, UZ TEBE JE CELA SRBIJA,ALI UVEK"!

Tennisman

pre 7 godina

Konacno cemo imati jednu zanimljivu sezonu, jos onu iz 2012. cak, zanimliiv mec, dobijen, ovo je mala osveta, ni priblizna ono mecu iz Rija, Nadal igra odlicno, cudno da ne izbacuju nista u vezi njega

Nebojša

pre 7 godina

tu dileme vise nema novak je najbolji u istoriji sto se tice propustenih sansi da zavrsi set i mec na svoj servis. koliko setova i meceva je prokockao to se nece stici ni za 30 godina. to je mentalna gromada
(nema vise povratka, 02. mart 2017 07:46)

Pogledaj šta je mentalna gromada Federer prokockao u Dubaiu pa se javi opet.

Stojan

pre 7 godina

Bravo Novak, dobra igra, idemo dalje. Nema lakih protivnika, najteži je svaki sledeći protivnik. Vidjeli smo kako Federer ispade od rusa Donskoj. Ako bi Novaka pobijedio jedan Ćorić ili jedan 200 igrač i to bi bilo prihvatljivo (Niko nije nepobjediv).

tennis

pre 7 godina

Pa lepo. Pobedio. Ima danas još barem tri puta da se piše o Novaku. I to je razumljivo. Ali je baš nerazumljivo, da se ne napiše ni jednim slovom kako igra Nadal u Acapulcu, jer momak rastura. Igra odličan tenis. Meč pre Novaka protiv Lorencija (38 ATP)završio 6:1, 6:1. Neka se ovaj naš i ovaj njihov nađu u finalu. Pa da vidimo kako stoje stvari.

Web Design

pre 7 godina

lako im je u Meksiku kada nema Federera!
(Jumko, 2. mart 2017 08:23)
Njega je odrao Evgeny Donskoy u Dubai. Donskoy je inace 116. igrac na ATP listi.

šetač

pre 7 godina

Delpo je jendostavno drugi igrač posle povreda. On je oduvek bio dobar ali "prljava" tehnika mu je upropastila zglobove. Iz BH usporava slajsom koji je nizak, loptica je mrtva sa njom ne možeš mnogo, ne možeš takvu lopticu da napadneš kao rezultat toga Nole se muči. Na isti način mu Vavrinka pravi probleme. Zato nole ide kroz Delpov forhend koji je i dalje moćan ali ne na duže staze. Sve u svemu najvažnije je da je Nole pokazao želju da igra i da se takmiči. Servis je mnogo bolji i dići će valjda formu na svoje za IW. Godina je duga a forma za RG je najvažnija.

gradjanin

pre 7 godina

@U svakom slucaju, ovde uvek iskrene emocije i prijateljstvo pobedi.
(Gordan

Pa, Delpo je pre neki dan izjavio da mu je idol Federer i najbolji na svetu. Moze se proveriti.

milutin

pre 7 godina

Ako može Delpa, zašto nebi i Kirjosa, neozbiljnog i sa puno manje znanja od Novaka. Idemo Nole, možeš i hočeš ti to. Očekujemo tvoju stisnutu pesnicu, kao mnogo puta dosada.

dark

pre 7 godina

Dosadni ste više sa kilažom i veganstvom! Nije čovjek mašina programirana za tenis. On je samo čovjek koji je postigao mnogo i,kao svi,naiđe na probleme. Ta ista ishrana ga je dovela do vrha. Vi iz kuće znate šta njemu fali!? Liječite frustracije negdje drugo.

šetač

pre 7 godina

@Duki NS - Protiv agresivnih igrača koji ne greše puno niko nema šanse. Tako je igrao Wavrinka na RG. Ali tako ne može svaki meč.

Jumko

pre 7 godina

Hahaha, kako jedna pobeda menja sve... Po komentarima vidim da ce Djokovic opet dominirati i u naredne tri godine da osvaja samo, ali samo 2 Gs i postaje GOAT! Hahaha, haos! Ustvari, jos jedan mu treba:)

Las Palmas

pre 7 godina

@Nekada smo bili sigurni, i pored nekih kriznih trenutaka u mecu, da Novak sigurno pobedjuje. A danas znamo, i pored nekih u kojima bljesne, da sigurno gubi.
(Bojan, 2. mart 2017 07:04)
Priznaj da si pomislio kako bi bilo dobro da postoji opcija-opozovi komentar!

Zacudjeni u zemlji cuda

pre 7 godina

@ 3,75 na Delpa. Zahvaljujem 
 (Jokas, 1. mart 2017 14:08) # Link komentara 
Preporučujem (+14)Ne preporučujem (-5) 

Nadam se da si stavio 1000€. 

BRAVO NOLE!!!
(N°1e, 02. mart 2017 08:14)

Zah

:-D :-D :-D I ja se pridružujem tim željama.

Patrick

pre 7 godina

Ovo samo pokazuje da je Noleaux mogao da pobedi De Potra u Riju na olimpijadi.Bolje da ga je tamo pobedio nego na ovom slabasnom turniru.

Alex

pre 7 godina

Aman ljudi ja sam vegetarijanac ceo zivot I nikad nisam bila premrsava.uvek sam se bavila sportom i imam energije za sve.Misici,kosti nivo proteina sve mi je u normali. Novakov gubitak kilaze je na nervnoj bazi. (s.t, 02. mart 2017 07:21)

Ja ovo pričam sve vreme. Postoje oni bodi bilderi - vegani, sa ogromnim mišićima. Nije u tome stvar, nešto vas muči.

srbin

pre 7 godina

Sve u svemu solidan mec za Novaka, na momente vrlo dobar kada se uzme u obzir da ne tempira formu za ovaj turnir vec da ga koristi da se vrati u takmicarski ritam kao i to da mu Delpo kao protivnik ne lezi... Dosadni ste sa tom Novakovom kilazom i ishranom, hranio se potpuno isto i imao istu kilazu i kada je bio nepobediv prema tome nema smisla diskutovati u tom pravcu...

VLADIMIR

pre 7 godina

Pored cestitke za zasluzenu pobedu - prevashodno bih istakao veliki napredak u igri Novaka (doduse jos ima velikih podova u nekim momentima, koji su verovatno posledica nedovoljnog broja jakih meceva) i ako tako nastavi da napreduje i eliminise te nepotrebne padove vrlo brzo mozemo ocekivati Novaka na njegovom starom-sampionskom nivou. Igranje na ovom turniru mu je pun pogodak. Ocekujem sigurnu pobedu nad Kirgiosom,a potom jos jedan tezak mec - verovatno sa Gofanom. Naravno zelja mi je velika da turnir osvojo Pobedom nad svojim najvecim rivalom Nadalom.Napred Nole. Srecno!!!

Nebojša

pre 7 godina

Dobro je igrao i više od dobro protiv jakog protivnika čitajući komentare dole čini mi se da kako god on odigrao neki očekuju izgleda 6-2 6-3 za sat vremena ma ko mu bio protivnik ne ide to tako dobar meč obojice.

dzhoni

pre 7 godina

Kakvo pitanje,na kom kanalu ima prenos. Naravno da je na 24h kuhinjica, emisija sa Sonjom Volk.
(Miodrag, 2. mart 2017 07:10)

majom volk, zvekane...

Djoka

pre 7 godina

Po stoti put ... Djokovic NE ZNA da zavrsi set kad vodi sa 5:4 i servira.
Zalosno je vec gledati tu nemoc. Ima li neko da ga nauci kako se toradi?
(Mufljuz, 2. mart 2017 07:05) Evo ja ne umem da ga poducim, Boga mi... A zasto ga ti ne naucis kako se "toradi"?

Gordan

pre 7 godina

Za mene je ova slika na kraju govori sve...uopste je nebitno ko je pobedio...ovaj match je mogao dobiti i Delpo i bilo bi zasluzeno....dva vrhunska tenisera bez velike razlike u teniskom umecu...
U svakom slucaju, ovde uvek iskrene emocije i prijateljstvo pobedi.

ahila

pre 7 godina

Nole se vratio ...Konačno! Hvala Bogu.Sada će se "miševi" povući u rupe . Nije se moglo od njih živjeti.Sve je vrvio od njih.Još jednom ,Bože ,hvala Ti .

anica

pre 7 godina

Delpo dobija prvi set, Novak ostala dva. Novakovi udarci mnogo bolji, 
mozda se najeo brokola dosta. 
Uglavnom uz tebe smo Nole nema spavanja.
(Veliki Fun Nole, 02. mart 2017 06:10)

Rekao sam, da Novak dobija sedeca dva. Mada mi sumljiv mec. svaki set po 6-4.
Sledeci neka se spremi....

Dragan

pre 7 godina

Povratak kralja na tron dolazi na sigurna vrata.Pao je Delpo, napokon.Novak je igrao sa setom zaostatka, i nista ga nije poremetilo da savlada velikog Delpa.Bravo Nole na ovoj velikoj borbi i velikoj pobedi.Od srca cestitam.Ko je sledeci, a Nik.Kirijos je onaj sto prica svasta o Novaku.Sada ga Nole, poderi ko jarca.Idemo Nole, samo gazi i cepaj.Gdje su oni.sada sto kazu da ce ga Delpo lagano da dobije.Javite se , da vas cujem, ako ste zivi posle ove majstorske partije nasega NOLETA.

mk

pre 7 godina

Mene samo zanima kakve to proteine organizam resorbuje iz veganske ishrane, gde je tu ATP !! Obradović je komentarisao da se Novak mora vratiti straroj ishrani, da jede meso. Ops odjednom vise nije selektor teniske reprezentacije. Beker je javno govorio o Imazu,gde je sad ? A restoran zdrave hrane je otvorio pre RG, od tada ne igra ni blizu tenis koji mu je doneo SVE.

N°1e

pre 7 godina

3,75 na Delpa. Zahvaljujem
 (Jokas, 1. mart 2017 14:08) # Link komentara
Preporučujem (+14)Ne preporučujem (-5)

Nadam se da si stavio 1000€.

BRAVO NOLE!!!

Ratko Jevtovic

pre 7 godina

Na poslu sam i vidim da je Novak pobedio! Bravo majstore! Vazna pobeda i sretno do titule! Da nam opet budes nepobedivi NO1E!

Pozdrav iz Perta, Australija

zemljanin

pre 7 godina

najjaci covek na svetu, vegan i vegetarijanac vec duzi niz godina. Patrik Bouvijan, takmicar steelman. Potrazite na youtubu, cak imaju klipovi gde se takmici sa bodibilderima mesojedima. On ce vam dati mnoge odgovore o ishrani

dezurni filozof

pre 7 godina

Kako bi Delpo bio moćan igrač da je uspeo da zaleči povredu desnog ručnog zgloba!
On praktično bez bekhenda igra ravnopravno protiv Novaka?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 2. mart 2017 07:00)



I mene to zanima pošto i ja imam problem sa desnim ručnim zglobom 🙂!

Major

pre 7 godina

Najsladje mi je da posle meca, procitam komentare ovih pacenika sto pisu za vreme meca...Takva kolicina mrznje prema Novaku je za opsirnu analizu svih relevantnih psihijatara...A posle meca se verovatno ponovo vracaju u svoj "svet"...

Mrki

pre 7 godina

Ma bravo,sjajan meč,odličan sa obe strane,Novak konačnooo ofanzivan,tražio je poene,izgarao za svaki poen,borio se kao lav.Posle ovog meča miran sam,video sam da još uvek može da igra fenomenalno,a kada uđe u kontinuitet biće opet teškooo pobedljiv.

Теча

pre 7 godina

Idemo Nole, neka cvekla iz tebe izvuče maksimum. Do pobede.
(Strahinja, 02. mart 2017 06:37)

Какогод, ал' ето, победи! А ти Страхиња, баш си ме лепо насмејао. Има ту нечега.

siki

pre 7 godina

"Budimo realni tenis je gladijatorski sport pa on nije za vegane.Nazalost ovaj nas je davno skrenuo u levu stranu bez povratka."
@(alen, 02. mart 2017 06:18)

http://www.bbc.com/news/education-29723384

Vz

pre 7 godina

Ahahah pa sta je vama ljudi? Da li je realno da neko napisa da se smanjio 1cm od veganstva?! Pa hahahahhaha ajde bre ulepsa mi dan :)))))

Бојан Илић - Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Bravo. strahovao sam, ali sam video da Novak želi još mečeva u rukama dok ne počnu Mastersi. Još jednom, bravo.

Jovan

pre 7 godina

@ Kakvo pitanje,na kom kanalu ima prenos. Naravno da je na 24h kuhinjica, emisija sa Sonjom Volk.
(Miodrag, 02. mart 2017 07:10)

Sto lazes gledam celo jutro taj kanal nikako da pocne mec?

novica

pre 7 godina

Kako bi Delpo bio moćan igrač da je uspeo da zaleči povredu desnog ručnog zgloba!
On praktično bez bekhenda igra ravnopravno protiv Novaka?!

Bojan

pre 7 godina

Nekada smo bili sigurni, i pored nekih kriznih trenutaka u mecu, da Novak sigurno pobedjuje. A danas znamo, i pored nekih u kojima bljesne, da sigurno gubi.

ja pa ja

pre 7 godina

i ne lupetaj te vise vegan vegan vegan...prvi kao sto vidite ima snage i te kako a drugo siguran sam da jede ribu tako da stop hejterima i go vegan ili sta je vec

Press red button for selfdestruction

pre 7 godina

ljudi moji, sta je ovo sa Novakom?? sto ne napusti vise, ovo postaje blamiranje, igra na nivou oko 150 igraca na svetu i malo dobija na ime i to je to, ovo je horor film!!

we

pre 7 godina

Gledam, 2:2, treći set. Igra Nole sasvim solidno, pogotovo u odnosu na juče, naravno može bolje. Imajte u vidu da nikom nije lako protiv Delpovog razornog forhenda, u pitanju je igrač koji bi imao mnogo više trofeja, možda grend slem-dva više, da nije prošao kroz košmar sa povredama. Raduje što je proradila Noletova bh paralela. Malo više miksuje, izlazi iz šablonske igre, podiže formu polako.. meni deluje obećavajuće.

John Isner

pre 7 godina

Đoković evoluira u igrača za šljaku, što se vidi na terenu. To možda i nije loše kao što mislimo, jer na Garosu sasvim sigurno i dalje ima motiv.

s.t

pre 7 godina

Aman ljudi ja sam vegetarijanac ceo zivot I nikad nisam bila premrsava.uvek sam se bavila sportom i imam energije za sve.Misici,kosti nivo proteina sve mi je u normali. Novakov gubitak kilaze je na nervnoj bazi.

djuka

pre 7 godina

Novak nikad ali nikad kad servira da osvoji set nije uspeo da odservira muški i osvoji set.. I posle kažu da je on mentalno jak ma kako da ne..

mikin

pre 7 godina

"Uživo: Đoković u problemu..."
Djokovic je vec odavno u problemu. I to malo zescem ... bar sto se tenisa tice.
ps. hoce da osvaja grand slamove i da bude prvi. Lepe zelje ali nerealne. Ne moze da prodje ni turnir 500.

Mufljuz

pre 7 godina

Po stoti put ... Djokovic NE ZNA da zavrsi set kad vodi sa 5:4 i servira.
Zalosno je vec gledati tu nemoc. Ima li neko da ga nauci kako se toradi?

Rep.Srpska

pre 7 godina

evo gledam ponovo nakon duzeg vremena i Novaka.uvjek sam se nervirao,ovo ono,kao i velika vecina vas,vise se ni najmanje ne nerviram,iz prostog razloga jer gledajuci iz mog ugla,on je postigao sve.uzecu sebi za pravo da kazem da u ovom mecu kao i u ostalim od Roland Garrosa,nije u pitanju snaga,nego prosto i jednostavno,motiv.glava.nista drugo nije u pitanju,to se tako vidi da me prosto zapanjuju napadi na njega zbog veganstva,odnosno vase nepoznavanje materije.kad zaleci glavu i nadje novi motiv,bice opet onaj isti.NAPRED NOVACE...

nema vise povratka

pre 7 godina

tu dileme vise nema novak je najbolji u istoriji sto se tice propustenih sansi da zavrsi set i mec na svoj servis. koliko setova i meceva je prokockao to se nece stici ni za 30 godina. to je mentalna gromada

Duki NS

pre 7 godina

Mozda je za Djokovica bolje, ako zeli da se u nekom trenutku vrati u formu sa pocetka prosle godine, da dobije par 'samara' u prvim kolima narednih turnira. Jedino se tako mozda trgne i vrati se tamo gde objektivno moze da bude. Moze on i njegov tim negirati stvari ali evidentno je da snage i ostrine nema kao nekad. To brzina servisa govori kao i nemogucnost 'probijanja' protivnika. Cak i kada je mentalno u mecu, to mu vise ne pomaze jer igra previse mlako i protiv agresivnih igraca , koji ne grese puno, nece imati nikakve sanse. Iskreno se nadam da ce trgnuti bar do kraja ove godine i pokazati onaj najbolji svoj tenis.

Press red button for selfdestruction

pre 7 godina

no comment!! ako ovo nije razlog da se popale sve lampice alarmantne u novakovom timu kao i u samom novaku da sve sto je radio u zadnjih godinu dana vise ne radi!! ovo je tuga!!

matori

pre 7 godina

@ Nisu mi jasni naši koji navijaju protiv Novaka.
(momke, 02. mart 2017 06:09) meni nisu jasni naši koji glasaju Vucica.
(Rkoma, 02. mart 2017 06:15)

meni nisu jasni ni jedni ni drugi...
IDEMO Nole !!!!!!
(dole AV)

ZORICA -CANADA

pre 7 godina

...gledam pre meca, licne podatke, Delpo je od Novaka tezi citavih 22 kg. OK, Delpo je visi 10 cm, ali bas tolika razlika u kilazi, neverovatna. A ne moze se reci da je Delpo debeo, nego pre da je nas Novak bukvalno kost i koza. Jos nesto, Novak je oduvek bio 1 88 cm visine. Veceras kazu 1 87, nije valjda da se i 1 cm skratio, tim svojim veganstvom, bestraga glava tom veganstvu....

Veliki Fun Nole

pre 7 godina

Delpo dobija prvi set, Novak ostala dva. Novakovi udarci mnogo bolji,
mozda se najeo brokola dosta.
Uglavnom uz tebe smo Nole nema spavanja.

miki

pre 7 godina

želim ti da pobedis u svakom meču ali Djole kako ces to uspeti kad ti nemaš snage u servisu a servis je najmanje 60%dobijenog poena. Ejjjj pa 123 km/h.Mislim
da od tebe nema niko slabiji (po snazi)servis.Djole,jedi malo i nabij malo mišićne mase u te ruke o ramena kao i grudi i onda razvaljuj ove miševe i razuveri neverne tome!!!!

bad grandpa

pre 7 godina

Nisu mi jasni naši koji navijaju protiv Novaka. (momke, 02. mart 2017 06:09) meni nisu jasni naši koji glasaju Vucica.
(Rkoma, 02. mart 2017 06:15)

al si ga povezo...

Nik

pre 7 godina

@Posmatrac
Pa? Sta sada jel treba da ga pljujemo ili da mu mi kao tradicionalna teniska nacija damo neki savet? Poslednjih 10 godina je igrao za nas pa red je malo i da se opusti i igra za dusu a ti posmatracu vrati se na fudbal pa uzivaj.

Press red button for selfdestruction

pre 7 godina

ovo definitivno vise nije Novak, 40:0 na 4:2, delpotro dolazi do brejk lopte iz nicega a ne moze da stoji na nogama bukvalno i bekendom odigrava samo slajs, mucno za gledanje, kao da gledam nekog pocetnika koji se gubi na terenu usled pritiska, mnogo mi je zao sto se ovako zavrsava karijera velikog sportiste, nadam se da ce da se izvuce iz ovog lavirinta u koji je upao, moze on jos dosta da pruzi tenisu ali je velikom kanalu!!

Daljac

pre 7 godina

Trenutno 1.set, 3:3 Nole podseca dosta na ONOG Novaka, pravog, napadackog, trazi winere, forsira i nije bojazljiv. Sve u svemu, igra koja obecava svetlu buducnost !!! Samo da tako nastavi.

ja pa ja

pre 7 godina

vidi se da ce ga dobiti,ima taj kiler pogled opet...ovo mu je trebalo bas bas,dobiti jednog od nezgodnih i napuniti se samopouzdanjem ...idemo sokole

matori

pre 7 godina

@ Nisu mi jasni naši koji navijaju protiv Novaka.
(momke, 02. mart 2017 06:09) meni nisu jasni naši koji glasaju Vucica.
(Rkoma, 02. mart 2017 06:15)

meni nisu jasni ni jedni ni drugi...
IDEMO Nole !!!!!!
(dole AV)

bad grandpa

pre 7 godina

Nisu mi jasni naši koji navijaju protiv Novaka. (momke, 02. mart 2017 06:09) meni nisu jasni naši koji glasaju Vucica.
(Rkoma, 02. mart 2017 06:15)

al si ga povezo...

s.t

pre 7 godina

Aman ljudi ja sam vegetarijanac ceo zivot I nikad nisam bila premrsava.uvek sam se bavila sportom i imam energije za sve.Misici,kosti nivo proteina sve mi je u normali. Novakov gubitak kilaze je na nervnoj bazi.

ZORICA -CANADA

pre 7 godina

...gledam pre meca, licne podatke, Delpo je od Novaka tezi citavih 22 kg. OK, Delpo je visi 10 cm, ali bas tolika razlika u kilazi, neverovatna. A ne moze se reci da je Delpo debeo, nego pre da je nas Novak bukvalno kost i koza. Jos nesto, Novak je oduvek bio 1 88 cm visine. Veceras kazu 1 87, nije valjda da se i 1 cm skratio, tim svojim veganstvom, bestraga glava tom veganstvu....

srbin

pre 7 godina

Sve u svemu solidan mec za Novaka, na momente vrlo dobar kada se uzme u obzir da ne tempira formu za ovaj turnir vec da ga koristi da se vrati u takmicarski ritam kao i to da mu Delpo kao protivnik ne lezi... Dosadni ste sa tom Novakovom kilazom i ishranom, hranio se potpuno isto i imao istu kilazu i kada je bio nepobediv prema tome nema smisla diskutovati u tom pravcu...

Nik

pre 7 godina

@Posmatrac
Pa? Sta sada jel treba da ga pljujemo ili da mu mi kao tradicionalna teniska nacija damo neki savet? Poslednjih 10 godina je igrao za nas pa red je malo i da se opusti i igra za dusu a ti posmatracu vrati se na fudbal pa uzivaj.

Veliki Fun Nole

pre 7 godina

Delpo dobija prvi set, Novak ostala dva. Novakovi udarci mnogo bolji,
mozda se najeo brokola dosta.
Uglavnom uz tebe smo Nole nema spavanja.

Gordan

pre 7 godina

Za mene je ova slika na kraju govori sve...uopste je nebitno ko je pobedio...ovaj match je mogao dobiti i Delpo i bilo bi zasluzeno....dva vrhunska tenisera bez velike razlike u teniskom umecu...
U svakom slucaju, ovde uvek iskrene emocije i prijateljstvo pobedi.

Djoka

pre 7 godina

Po stoti put ... Djokovic NE ZNA da zavrsi set kad vodi sa 5:4 i servira.
Zalosno je vec gledati tu nemoc. Ima li neko da ga nauci kako se toradi?
(Mufljuz, 2. mart 2017 07:05) Evo ja ne umem da ga poducim, Boga mi... A zasto ga ti ne naucis kako se "toradi"?

Бојан Илић - Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Bravo. strahovao sam, ali sam video da Novak želi još mečeva u rukama dok ne počnu Mastersi. Još jednom, bravo.

ja pa ja

pre 7 godina

vidi se da ce ga dobiti,ima taj kiler pogled opet...ovo mu je trebalo bas bas,dobiti jednog od nezgodnih i napuniti se samopouzdanjem ...idemo sokole

Web Design

pre 7 godina

lako im je u Meksiku kada nema Federera!
(Jumko, 2. mart 2017 08:23)
Njega je odrao Evgeny Donskoy u Dubai. Donskoy je inace 116. igrac na ATP listi.

ja pa ja

pre 7 godina

i ne lupetaj te vise vegan vegan vegan...prvi kao sto vidite ima snage i te kako a drugo siguran sam da jede ribu tako da stop hejterima i go vegan ili sta je vec

Major

pre 7 godina

Najsladje mi je da posle meca, procitam komentare ovih pacenika sto pisu za vreme meca...Takva kolicina mrznje prema Novaku je za opsirnu analizu svih relevantnih psihijatara...A posle meca se verovatno ponovo vracaju u svoj "svet"...

Daljac

pre 7 godina

Trenutno 1.set, 3:3 Nole podseca dosta na ONOG Novaka, pravog, napadackog, trazi winere, forsira i nije bojazljiv. Sve u svemu, igra koja obecava svetlu buducnost !!! Samo da tako nastavi.

miki

pre 7 godina

želim ti da pobedis u svakom meču ali Djole kako ces to uspeti kad ti nemaš snage u servisu a servis je najmanje 60%dobijenog poena. Ejjjj pa 123 km/h.Mislim
da od tebe nema niko slabiji (po snazi)servis.Djole,jedi malo i nabij malo mišićne mase u te ruke o ramena kao i grudi i onda razvaljuj ove miševe i razuveri neverne tome!!!!

milutin

pre 7 godina

Ako može Delpa, zašto nebi i Kirjosa, neozbiljnog i sa puno manje znanja od Novaka. Idemo Nole, možeš i hočeš ti to. Očekujemo tvoju stisnutu pesnicu, kao mnogo puta dosada.

šetač

pre 7 godina

Delpo je jendostavno drugi igrač posle povreda. On je oduvek bio dobar ali "prljava" tehnika mu je upropastila zglobove. Iz BH usporava slajsom koji je nizak, loptica je mrtva sa njom ne možeš mnogo, ne možeš takvu lopticu da napadneš kao rezultat toga Nole se muči. Na isti način mu Vavrinka pravi probleme. Zato nole ide kroz Delpov forhend koji je i dalje moćan ali ne na duže staze. Sve u svemu najvažnije je da je Nole pokazao želju da igra i da se takmiči. Servis je mnogo bolji i dići će valjda formu na svoje za IW. Godina je duga a forma za RG je najvažnija.

Nebojša

pre 7 godina

tu dileme vise nema novak je najbolji u istoriji sto se tice propustenih sansi da zavrsi set i mec na svoj servis. koliko setova i meceva je prokockao to se nece stici ni za 30 godina. to je mentalna gromada
(nema vise povratka, 02. mart 2017 07:46)

Pogledaj šta je mentalna gromada Federer prokockao u Dubaiu pa se javi opet.

novica

pre 7 godina

Kako bi Delpo bio moćan igrač da je uspeo da zaleči povredu desnog ručnog zgloba!
On praktično bez bekhenda igra ravnopravno protiv Novaka?!

VLADIMIR

pre 7 godina

Pored cestitke za zasluzenu pobedu - prevashodno bih istakao veliki napredak u igri Novaka (doduse jos ima velikih podova u nekim momentima, koji su verovatno posledica nedovoljnog broja jakih meceva) i ako tako nastavi da napreduje i eliminise te nepotrebne padove vrlo brzo mozemo ocekivati Novaka na njegovom starom-sampionskom nivou. Igranje na ovom turniru mu je pun pogodak. Ocekujem sigurnu pobedu nad Kirgiosom,a potom jos jedan tezak mec - verovatno sa Gofanom. Naravno zelja mi je velika da turnir osvojo Pobedom nad svojim najvecim rivalom Nadalom.Napred Nole. Srecno!!!

N°1e

pre 7 godina

3,75 na Delpa. Zahvaljujem
 (Jokas, 1. mart 2017 14:08) # Link komentara
Preporučujem (+14)Ne preporučujem (-5)

Nadam se da si stavio 1000€.

BRAVO NOLE!!!

Ratko Jevtovic

pre 7 godina

Na poslu sam i vidim da je Novak pobedio! Bravo majstore! Vazna pobeda i sretno do titule! Da nam opet budes nepobedivi NO1E!

Pozdrav iz Perta, Australija

Alex

pre 7 godina

Aman ljudi ja sam vegetarijanac ceo zivot I nikad nisam bila premrsava.uvek sam se bavila sportom i imam energije za sve.Misici,kosti nivo proteina sve mi je u normali. Novakov gubitak kilaze je na nervnoj bazi. (s.t, 02. mart 2017 07:21)

Ja ovo pričam sve vreme. Postoje oni bodi bilderi - vegani, sa ogromnim mišićima. Nije u tome stvar, nešto vas muči.

Mufljuz

pre 7 godina

Po stoti put ... Djokovic NE ZNA da zavrsi set kad vodi sa 5:4 i servira.
Zalosno je vec gledati tu nemoc. Ima li neko da ga nauci kako se toradi?

dark

pre 7 godina

Dosadni ste više sa kilažom i veganstvom! Nije čovjek mašina programirana za tenis. On je samo čovjek koji je postigao mnogo i,kao svi,naiđe na probleme. Ta ista ishrana ga je dovela do vrha. Vi iz kuće znate šta njemu fali!? Liječite frustracije negdje drugo.

Las Palmas

pre 7 godina

@Nekada smo bili sigurni, i pored nekih kriznih trenutaka u mecu, da Novak sigurno pobedjuje. A danas znamo, i pored nekih u kojima bljesne, da sigurno gubi.
(Bojan, 2. mart 2017 07:04)
Priznaj da si pomislio kako bi bilo dobro da postoji opcija-opozovi komentar!

Vz

pre 7 godina

Ahahah pa sta je vama ljudi? Da li je realno da neko napisa da se smanjio 1cm od veganstva?! Pa hahahahhaha ajde bre ulepsa mi dan :)))))

Dragan

pre 7 godina

Povratak kralja na tron dolazi na sigurna vrata.Pao je Delpo, napokon.Novak je igrao sa setom zaostatka, i nista ga nije poremetilo da savlada velikog Delpa.Bravo Nole na ovoj velikoj borbi i velikoj pobedi.Od srca cestitam.Ko je sledeci, a Nik.Kirijos je onaj sto prica svasta o Novaku.Sada ga Nole, poderi ko jarca.Idemo Nole, samo gazi i cepaj.Gdje su oni.sada sto kazu da ce ga Delpo lagano da dobije.Javite se , da vas cujem, ako ste zivi posle ove majstorske partije nasega NOLETA.

ahila

pre 7 godina

Nole se vratio ...Konačno! Hvala Bogu.Sada će se "miševi" povući u rupe . Nije se moglo od njih živjeti.Sve je vrvio od njih.Još jednom ,Bože ,hvala Ti .

djuka

pre 7 godina

Novak nikad ali nikad kad servira da osvoji set nije uspeo da odservira muški i osvoji set.. I posle kažu da je on mentalno jak ma kako da ne..

Теча

pre 7 godina

Idemo Nole, neka cvekla iz tebe izvuče maksimum. Do pobede.
(Strahinja, 02. mart 2017 06:37)

Какогод, ал' ето, победи! А ти Страхиња, баш си ме лепо насмејао. Има ту нечега.

dzhoni

pre 7 godina

Kakvo pitanje,na kom kanalu ima prenos. Naravno da je na 24h kuhinjica, emisija sa Sonjom Volk.
(Miodrag, 2. mart 2017 07:10)

majom volk, zvekane...

tennis

pre 7 godina

Pa lepo. Pobedio. Ima danas još barem tri puta da se piše o Novaku. I to je razumljivo. Ali je baš nerazumljivo, da se ne napiše ni jednim slovom kako igra Nadal u Acapulcu, jer momak rastura. Igra odličan tenis. Meč pre Novaka protiv Lorencija (38 ATP)završio 6:1, 6:1. Neka se ovaj naš i ovaj njihov nađu u finalu. Pa da vidimo kako stoje stvari.

we

pre 7 godina

Gledam, 2:2, treći set. Igra Nole sasvim solidno, pogotovo u odnosu na juče, naravno može bolje. Imajte u vidu da nikom nije lako protiv Delpovog razornog forhenda, u pitanju je igrač koji bi imao mnogo više trofeja, možda grend slem-dva više, da nije prošao kroz košmar sa povredama. Raduje što je proradila Noletova bh paralela. Malo više miksuje, izlazi iz šablonske igre, podiže formu polako.. meni deluje obećavajuće.

Mrki

pre 7 godina

Ma bravo,sjajan meč,odličan sa obe strane,Novak konačnooo ofanzivan,tražio je poene,izgarao za svaki poen,borio se kao lav.Posle ovog meča miran sam,video sam da još uvek može da igra fenomenalno,a kada uđe u kontinuitet biće opet teškooo pobedljiv.

Rep.Srpska

pre 7 godina

evo gledam ponovo nakon duzeg vremena i Novaka.uvjek sam se nervirao,ovo ono,kao i velika vecina vas,vise se ni najmanje ne nerviram,iz prostog razloga jer gledajuci iz mog ugla,on je postigao sve.uzecu sebi za pravo da kazem da u ovom mecu kao i u ostalim od Roland Garrosa,nije u pitanju snaga,nego prosto i jednostavno,motiv.glava.nista drugo nije u pitanju,to se tako vidi da me prosto zapanjuju napadi na njega zbog veganstva,odnosno vase nepoznavanje materije.kad zaleci glavu i nadje novi motiv,bice opet onaj isti.NAPRED NOVACE...

zemljanin

pre 7 godina

najjaci covek na svetu, vegan i vegetarijanac vec duzi niz godina. Patrik Bouvijan, takmicar steelman. Potrazite na youtubu, cak imaju klipovi gde se takmici sa bodibilderima mesojedima. On ce vam dati mnoge odgovore o ishrani

Zacudjeni u zemlji cuda

pre 7 godina

@ 3,75 na Delpa. Zahvaljujem 
 (Jokas, 1. mart 2017 14:08) # Link komentara 
Preporučujem (+14)Ne preporučujem (-5) 

Nadam se da si stavio 1000€. 

BRAVO NOLE!!!
(N°1e, 02. mart 2017 08:14)

Zah

:-D :-D :-D I ja se pridružujem tim željama.

Press red button for selfdestruction

pre 7 godina

ovo definitivno vise nije Novak, 40:0 na 4:2, delpotro dolazi do brejk lopte iz nicega a ne moze da stoji na nogama bukvalno i bekendom odigrava samo slajs, mucno za gledanje, kao da gledam nekog pocetnika koji se gubi na terenu usled pritiska, mnogo mi je zao sto se ovako zavrsava karijera velikog sportiste, nadam se da ce da se izvuce iz ovog lavirinta u koji je upao, moze on jos dosta da pruzi tenisu ali je velikom kanalu!!

Bojan

pre 7 godina

Nekada smo bili sigurni, i pored nekih kriznih trenutaka u mecu, da Novak sigurno pobedjuje. A danas znamo, i pored nekih u kojima bljesne, da sigurno gubi.

Jovan

pre 7 godina

@ Kakvo pitanje,na kom kanalu ima prenos. Naravno da je na 24h kuhinjica, emisija sa Sonjom Volk.
(Miodrag, 02. mart 2017 07:10)

Sto lazes gledam celo jutro taj kanal nikako da pocne mec?

mikson82

pre 7 godina

Mnogo je važnija teška pobeda nego laka pobeda za sticanje samopouzdanja. Novak nije ni blizu onog starog , ali samopouzdanje i vera se vraća ovakvim pobedama i dugim mečevima koji se dobijaju. Rutinom dolazi i samopouzdanje, samopouzdanjem dolaze lakše pobede i sve tako u krug . Očekujem rutiniranje u drugoj polovini sezone :P

P.S. Ako Nadal osvoji RG onda mi je sve jasno - svi srećni : Novak kompletirao GS titule, Mari postao prvi na svetu konačno, Rodja uzeo 18 GS konačno, nadal opet osvojio RG . Svi se lepo podelili ,a mi majmuni gledamo kao nešto ložimo se i navijamo :D

vlado

pre 7 godina

A jeste li videli za koga je vecinski navijala publika? "Omrazeni" Nole. Omrazen jeste, ali gde.

Kod komšija(suseda) i partizanovaca(grobara). :)

Press red button for selfdestruction

pre 7 godina

ljudi moji, sta je ovo sa Novakom?? sto ne napusti vise, ovo postaje blamiranje, igra na nivou oko 150 igraca na svetu i malo dobija na ime i to je to, ovo je horor film!!

Nebojša

pre 7 godina

Dobro je igrao i više od dobro protiv jakog protivnika čitajući komentare dole čini mi se da kako god on odigrao neki očekuju izgleda 6-2 6-3 za sat vremena ma ko mu bio protivnik ne ide to tako dobar meč obojice.

John Isner

pre 7 godina

Đoković evoluira u igrača za šljaku, što se vidi na terenu. To možda i nije loše kao što mislimo, jer na Garosu sasvim sigurno i dalje ima motiv.

Tennisman

pre 7 godina

Konacno cemo imati jednu zanimljivu sezonu, jos onu iz 2012. cak, zanimliiv mec, dobijen, ovo je mala osveta, ni priblizna ono mecu iz Rija, Nadal igra odlicno, cudno da ne izbacuju nista u vezi njega

slikar

pre 7 godina

Gospodo.da se razumemo.ili navijamo za naseg najboljeg sportistu svih vremena a nadamo se I tenisera u istoriji svetskog tenisa i uz njega smo i ne samo kada podize trofeje.vec i u njegovim padovima kada mu je tesko.i kada mu je potrebna nasa podrska.ili pokazujemo da navijamo samo kada pobedjuje.sto nije u duhu sporta.na kraju krajeva I on je kao I svaki covek od krvi I mesa.nema izdaje. a kukavicki je da ga kaznjavamo zlonamernim komentarima kada I on kao i svaku covek.pokaze da je ranjiv I da mu treba nase:"IDEMO NOVACE, GLAVU GORE, UZ TEBE JE CELA SRBIJA,ALI UVEK"!

mk

pre 7 godina

Mene samo zanima kakve to proteine organizam resorbuje iz veganske ishrane, gde je tu ATP !! Obradović je komentarisao da se Novak mora vratiti straroj ishrani, da jede meso. Ops odjednom vise nije selektor teniske reprezentacije. Beker je javno govorio o Imazu,gde je sad ? A restoran zdrave hrane je otvorio pre RG, od tada ne igra ni blizu tenis koji mu je doneo SVE.

Stojan

pre 7 godina

Bravo Novak, dobra igra, idemo dalje. Nema lakih protivnika, najteži je svaki sledeći protivnik. Vidjeli smo kako Federer ispade od rusa Donskoj. Ako bi Novaka pobijedio jedan Ćorić ili jedan 200 igrač i to bi bilo prihvatljivo (Niko nije nepobjediv).

šetač

pre 7 godina

@Duki NS - Protiv agresivnih igrača koji ne greše puno niko nema šanse. Tako je igrao Wavrinka na RG. Ali tako ne može svaki meč.

dezurni filozof

pre 7 godina

Kako bi Delpo bio moćan igrač da je uspeo da zaleči povredu desnog ručnog zgloba!
On praktično bez bekhenda igra ravnopravno protiv Novaka?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 2. mart 2017 07:00)



I mene to zanima pošto i ja imam problem sa desnim ručnim zglobom 🙂!

Patrick

pre 7 godina

Ovo samo pokazuje da je Noleaux mogao da pobedi De Potra u Riju na olimpijadi.Bolje da ga je tamo pobedio nego na ovom slabasnom turniru.

siki

pre 7 godina

"Budimo realni tenis je gladijatorski sport pa on nije za vegane.Nazalost ovaj nas je davno skrenuo u levu stranu bez povratka."
@(alen, 02. mart 2017 06:18)

http://www.bbc.com/news/education-29723384

Beobrad

pre 7 godina

U odnosu na mec s Klizanom, Novak mnogo bolji!
Udarci su bili jaci, dublji, radio je i forhend i bekhend paralela, i servis je bio bolji!
Vraca se Nole lagano, iako ima jos dosta oscilacija u igri!

Sudija Majo Vujić

pre 7 godina

@Gdje je moj komentar na ovu temu, danas oko 12. 03, min?
(Stojan, 2. mart 2017 13:50)
Greskom otisao u rubriku Super Zena, ali je zaradio dosta pluseva

Milosav

pre 7 godina

Nisam gledao mec ali citajuci vidim da je Nole jos mnogo daleko od one forme u kojoj je bio pre osvajanja RG. Sve je to neka muka, natezanje, jedva pobede. Sada ovo protive Delpa je i ocekivano jel Delpo je klasa i uvek mi je zao zbog povrede koju je imao, da nije bilo toga verujem da je mogao da bude bolji nego Murray.
Nesto sa Novakom nije kako treba, da li je dijeta, guru, licni problemi ili jednostavno zasicenost posle osvojenog RG. Nadam se da ce Federerov i Rafin povratak da ga motivise da postane opet ono sto je nekad bio. Ovako izgleda ne ide nigde.
Ubedjen sam da je trebao da ostavi Bekera u timu jer je tu sve stimalo kako treba dok je on bio.
Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe.

anica

pre 7 godina

Delpo dobija prvi set, Novak ostala dva. Novakovi udarci mnogo bolji, 
mozda se najeo brokola dosta. 
Uglavnom uz tebe smo Nole nema spavanja.
(Veliki Fun Nole, 02. mart 2017 06:10)

Rekao sam, da Novak dobija sedeca dva. Mada mi sumljiv mec. svaki set po 6-4.
Sledeci neka se spremi....

Jumko

pre 7 godina

Hahaha, kako jedna pobeda menja sve... Po komentarima vidim da ce Djokovic opet dominirati i u naredne tri godine da osvaja samo, ali samo 2 Gs i postaje GOAT! Hahaha, haos! Ustvari, jos jedan mu treba:)

boing

pre 7 godina

Sve sami poznavaoci,90% nije gledalo mec ali znaju fa jr servis slab,a od njih 90%ni ne znaju gde je prenos meca ali umeju zato da piskaraju svakojake gluposti.Idemoooo!

gradjanin

pre 7 godina

@U svakom slucaju, ovde uvek iskrene emocije i prijateljstvo pobedi.
(Gordan

Pa, Delpo je pre neki dan izjavio da mu je idol Federer i najbolji na svetu. Moze se proveriti.

Duki NS

pre 7 godina

Mozda je za Djokovica bolje, ako zeli da se u nekom trenutku vrati u formu sa pocetka prosle godine, da dobije par 'samara' u prvim kolima narednih turnira. Jedino se tako mozda trgne i vrati se tamo gde objektivno moze da bude. Moze on i njegov tim negirati stvari ali evidentno je da snage i ostrine nema kao nekad. To brzina servisa govori kao i nemogucnost 'probijanja' protivnika. Cak i kada je mentalno u mecu, to mu vise ne pomaze jer igra previse mlako i protiv agresivnih igraca , koji ne grese puno, nece imati nikakve sanse. Iskreno se nadam da ce trgnuti bar do kraja ove godine i pokazati onaj najbolji svoj tenis.

nema vise povratka

pre 7 godina

tu dileme vise nema novak je najbolji u istoriji sto se tice propustenih sansi da zavrsi set i mec na svoj servis. koliko setova i meceva je prokockao to se nece stici ni za 30 godina. to je mentalna gromada

mikin

pre 7 godina

"Uživo: Đoković u problemu..."
Djokovic je vec odavno u problemu. I to malo zescem ... bar sto se tenisa tice.
ps. hoce da osvaja grand slamove i da bude prvi. Lepe zelje ali nerealne. Ne moze da prodje ni turnir 500.

Press red button for selfdestruction

pre 7 godina

no comment!! ako ovo nije razlog da se popale sve lampice alarmantne u novakovom timu kao i u samom novaku da sve sto je radio u zadnjih godinu dana vise ne radi!! ovo je tuga!!

ZORICA -CANADA

pre 7 godina

...gledam pre meca, licne podatke, Delpo je od Novaka tezi citavih 22 kg. OK, Delpo je visi 10 cm, ali bas tolika razlika u kilazi, neverovatna. A ne moze se reci da je Delpo debeo, nego pre da je nas Novak bukvalno kost i koza. Jos nesto, Novak je oduvek bio 1 88 cm visine. Veceras kazu 1 87, nije valjda da se i 1 cm skratio, tim svojim veganstvom, bestraga glava tom veganstvu....

Mufljuz

pre 7 godina

Po stoti put ... Djokovic NE ZNA da zavrsi set kad vodi sa 5:4 i servira.
Zalosno je vec gledati tu nemoc. Ima li neko da ga nauci kako se toradi?

Press red button for selfdestruction

pre 7 godina

ljudi moji, sta je ovo sa Novakom?? sto ne napusti vise, ovo postaje blamiranje, igra na nivou oko 150 igraca na svetu i malo dobija na ime i to je to, ovo je horor film!!

djuka

pre 7 godina

Novak nikad ali nikad kad servira da osvoji set nije uspeo da odservira muški i osvoji set.. I posle kažu da je on mentalno jak ma kako da ne..

Bojan

pre 7 godina

Nekada smo bili sigurni, i pored nekih kriznih trenutaka u mecu, da Novak sigurno pobedjuje. A danas znamo, i pored nekih u kojima bljesne, da sigurno gubi.

s.t

pre 7 godina

Aman ljudi ja sam vegetarijanac ceo zivot I nikad nisam bila premrsava.uvek sam se bavila sportom i imam energije za sve.Misici,kosti nivo proteina sve mi je u normali. Novakov gubitak kilaze je na nervnoj bazi.

Press red button for selfdestruction

pre 7 godina

ovo definitivno vise nije Novak, 40:0 na 4:2, delpotro dolazi do brejk lopte iz nicega a ne moze da stoji na nogama bukvalno i bekendom odigrava samo slajs, mucno za gledanje, kao da gledam nekog pocetnika koji se gubi na terenu usled pritiska, mnogo mi je zao sto se ovako zavrsava karijera velikog sportiste, nadam se da ce da se izvuce iz ovog lavirinta u koji je upao, moze on jos dosta da pruzi tenisu ali je velikom kanalu!!

tennis

pre 7 godina

Pa lepo. Pobedio. Ima danas još barem tri puta da se piše o Novaku. I to je razumljivo. Ali je baš nerazumljivo, da se ne napiše ni jednim slovom kako igra Nadal u Acapulcu, jer momak rastura. Igra odličan tenis. Meč pre Novaka protiv Lorencija (38 ATP)završio 6:1, 6:1. Neka se ovaj naš i ovaj njihov nađu u finalu. Pa da vidimo kako stoje stvari.

Patrick

pre 7 godina

Ovo samo pokazuje da je Noleaux mogao da pobedi De Potra u Riju na olimpijadi.Bolje da ga je tamo pobedio nego na ovom slabasnom turniru.

bad grandpa

pre 7 godina

Nisu mi jasni naši koji navijaju protiv Novaka. (momke, 02. mart 2017 06:09) meni nisu jasni naši koji glasaju Vucica.
(Rkoma, 02. mart 2017 06:15)

al si ga povezo...

ja pa ja

pre 7 godina

i ne lupetaj te vise vegan vegan vegan...prvi kao sto vidite ima snage i te kako a drugo siguran sam da jede ribu tako da stop hejterima i go vegan ili sta je vec

Jumko

pre 7 godina

Hahaha, kako jedna pobeda menja sve... Po komentarima vidim da ce Djokovic opet dominirati i u naredne tri godine da osvaja samo, ali samo 2 Gs i postaje GOAT! Hahaha, haos! Ustvari, jos jedan mu treba:)

mikin

pre 7 godina

"Uživo: Đoković u problemu..."
Djokovic je vec odavno u problemu. I to malo zescem ... bar sto se tenisa tice.
ps. hoce da osvaja grand slamove i da bude prvi. Lepe zelje ali nerealne. Ne moze da prodje ni turnir 500.

gradjanin

pre 7 godina

@U svakom slucaju, ovde uvek iskrene emocije i prijateljstvo pobedi.
(Gordan

Pa, Delpo je pre neki dan izjavio da mu je idol Federer i najbolji na svetu. Moze se proveriti.

miki

pre 7 godina

želim ti da pobedis u svakom meču ali Djole kako ces to uspeti kad ti nemaš snage u servisu a servis je najmanje 60%dobijenog poena. Ejjjj pa 123 km/h.Mislim
da od tebe nema niko slabiji (po snazi)servis.Djole,jedi malo i nabij malo mišićne mase u te ruke o ramena kao i grudi i onda razvaljuj ove miševe i razuveri neverne tome!!!!

mk

pre 7 godina

Mene samo zanima kakve to proteine organizam resorbuje iz veganske ishrane, gde je tu ATP !! Obradović je komentarisao da se Novak mora vratiti straroj ishrani, da jede meso. Ops odjednom vise nije selektor teniske reprezentacije. Beker je javno govorio o Imazu,gde je sad ? A restoran zdrave hrane je otvorio pre RG, od tada ne igra ni blizu tenis koji mu je doneo SVE.

srbin

pre 7 godina

Sve u svemu solidan mec za Novaka, na momente vrlo dobar kada se uzme u obzir da ne tempira formu za ovaj turnir vec da ga koristi da se vrati u takmicarski ritam kao i to da mu Delpo kao protivnik ne lezi... Dosadni ste sa tom Novakovom kilazom i ishranom, hranio se potpuno isto i imao istu kilazu i kada je bio nepobediv prema tome nema smisla diskutovati u tom pravcu...

novica

pre 7 godina

Kako bi Delpo bio moćan igrač da je uspeo da zaleči povredu desnog ručnog zgloba!
On praktično bez bekhenda igra ravnopravno protiv Novaka?!

Gordan

pre 7 godina

Za mene je ova slika na kraju govori sve...uopste je nebitno ko je pobedio...ovaj match je mogao dobiti i Delpo i bilo bi zasluzeno....dva vrhunska tenisera bez velike razlike u teniskom umecu...
U svakom slucaju, ovde uvek iskrene emocije i prijateljstvo pobedi.

Djoka

pre 7 godina

Po stoti put ... Djokovic NE ZNA da zavrsi set kad vodi sa 5:4 i servira.
Zalosno je vec gledati tu nemoc. Ima li neko da ga nauci kako se toradi?
(Mufljuz, 2. mart 2017 07:05) Evo ja ne umem da ga poducim, Boga mi... A zasto ga ti ne naucis kako se "toradi"?

nema vise povratka

pre 7 godina

tu dileme vise nema novak je najbolji u istoriji sto se tice propustenih sansi da zavrsi set i mec na svoj servis. koliko setova i meceva je prokockao to se nece stici ni za 30 godina. to je mentalna gromada

Press red button for selfdestruction

pre 7 godina

no comment!! ako ovo nije razlog da se popale sve lampice alarmantne u novakovom timu kao i u samom novaku da sve sto je radio u zadnjih godinu dana vise ne radi!! ovo je tuga!!

matori

pre 7 godina

@ Nisu mi jasni naši koji navijaju protiv Novaka.
(momke, 02. mart 2017 06:09) meni nisu jasni naši koji glasaju Vucica.
(Rkoma, 02. mart 2017 06:15)

meni nisu jasni ni jedni ni drugi...
IDEMO Nole !!!!!!
(dole AV)

Nik

pre 7 godina

@Posmatrac
Pa? Sta sada jel treba da ga pljujemo ili da mu mi kao tradicionalna teniska nacija damo neki savet? Poslednjih 10 godina je igrao za nas pa red je malo i da se opusti i igra za dusu a ti posmatracu vrati se na fudbal pa uzivaj.

Veliki Fun Nole

pre 7 godina

Delpo dobija prvi set, Novak ostala dva. Novakovi udarci mnogo bolji,
mozda se najeo brokola dosta.
Uglavnom uz tebe smo Nole nema spavanja.

Web Design

pre 7 godina

lako im je u Meksiku kada nema Federera!
(Jumko, 2. mart 2017 08:23)
Njega je odrao Evgeny Donskoy u Dubai. Donskoy je inace 116. igrac na ATP listi.

Duki NS

pre 7 godina

Mozda je za Djokovica bolje, ako zeli da se u nekom trenutku vrati u formu sa pocetka prosle godine, da dobije par 'samara' u prvim kolima narednih turnira. Jedino se tako mozda trgne i vrati se tamo gde objektivno moze da bude. Moze on i njegov tim negirati stvari ali evidentno je da snage i ostrine nema kao nekad. To brzina servisa govori kao i nemogucnost 'probijanja' protivnika. Cak i kada je mentalno u mecu, to mu vise ne pomaze jer igra previse mlako i protiv agresivnih igraca , koji ne grese puno, nece imati nikakve sanse. Iskreno se nadam da ce trgnuti bar do kraja ove godine i pokazati onaj najbolji svoj tenis.

siki

pre 7 godina

"Budimo realni tenis je gladijatorski sport pa on nije za vegane.Nazalost ovaj nas je davno skrenuo u levu stranu bez povratka."
@(alen, 02. mart 2017 06:18)

http://www.bbc.com/news/education-29723384

Daljac

pre 7 godina

Trenutno 1.set, 3:3 Nole podseca dosta na ONOG Novaka, pravog, napadackog, trazi winere, forsira i nije bojazljiv. Sve u svemu, igra koja obecava svetlu buducnost !!! Samo da tako nastavi.

ja pa ja

pre 7 godina

vidi se da ce ga dobiti,ima taj kiler pogled opet...ovo mu je trebalo bas bas,dobiti jednog od nezgodnih i napuniti se samopouzdanjem ...idemo sokole

Nebojša

pre 7 godina

tu dileme vise nema novak je najbolji u istoriji sto se tice propustenih sansi da zavrsi set i mec na svoj servis. koliko setova i meceva je prokockao to se nece stici ni za 30 godina. to je mentalna gromada
(nema vise povratka, 02. mart 2017 07:46)

Pogledaj šta je mentalna gromada Federer prokockao u Dubaiu pa se javi opet.

Major

pre 7 godina

Najsladje mi je da posle meca, procitam komentare ovih pacenika sto pisu za vreme meca...Takva kolicina mrznje prema Novaku je za opsirnu analizu svih relevantnih psihijatara...A posle meca se verovatno ponovo vracaju u svoj "svet"...

Бојан Илић - Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Bravo. strahovao sam, ali sam video da Novak želi još mečeva u rukama dok ne počnu Mastersi. Još jednom, bravo.

vlado

pre 7 godina

A jeste li videli za koga je vecinski navijala publika? "Omrazeni" Nole. Omrazen jeste, ali gde.

Kod komšija(suseda) i partizanovaca(grobara). :)

anica

pre 7 godina

Delpo dobija prvi set, Novak ostala dva. Novakovi udarci mnogo bolji, 
mozda se najeo brokola dosta. 
Uglavnom uz tebe smo Nole nema spavanja.
(Veliki Fun Nole, 02. mart 2017 06:10)

Rekao sam, da Novak dobija sedeca dva. Mada mi sumljiv mec. svaki set po 6-4.
Sledeci neka se spremi....

VLADIMIR

pre 7 godina

Pored cestitke za zasluzenu pobedu - prevashodno bih istakao veliki napredak u igri Novaka (doduse jos ima velikih podova u nekim momentima, koji su verovatno posledica nedovoljnog broja jakih meceva) i ako tako nastavi da napreduje i eliminise te nepotrebne padove vrlo brzo mozemo ocekivati Novaka na njegovom starom-sampionskom nivou. Igranje na ovom turniru mu je pun pogodak. Ocekujem sigurnu pobedu nad Kirgiosom,a potom jos jedan tezak mec - verovatno sa Gofanom. Naravno zelja mi je velika da turnir osvojo Pobedom nad svojim najvecim rivalom Nadalom.Napred Nole. Srecno!!!

dark

pre 7 godina

Dosadni ste više sa kilažom i veganstvom! Nije čovjek mašina programirana za tenis. On je samo čovjek koji je postigao mnogo i,kao svi,naiđe na probleme. Ta ista ishrana ga je dovela do vrha. Vi iz kuće znate šta njemu fali!? Liječite frustracije negdje drugo.

šetač

pre 7 godina

Delpo je jendostavno drugi igrač posle povreda. On je oduvek bio dobar ali "prljava" tehnika mu je upropastila zglobove. Iz BH usporava slajsom koji je nizak, loptica je mrtva sa njom ne možeš mnogo, ne možeš takvu lopticu da napadneš kao rezultat toga Nole se muči. Na isti način mu Vavrinka pravi probleme. Zato nole ide kroz Delpov forhend koji je i dalje moćan ali ne na duže staze. Sve u svemu najvažnije je da je Nole pokazao želju da igra i da se takmiči. Servis je mnogo bolji i dići će valjda formu na svoje za IW. Godina je duga a forma za RG je najvažnija.

milutin

pre 7 godina

Ako može Delpa, zašto nebi i Kirjosa, neozbiljnog i sa puno manje znanja od Novaka. Idemo Nole, možeš i hočeš ti to. Očekujemo tvoju stisnutu pesnicu, kao mnogo puta dosada.

mikson82

pre 7 godina

Mnogo je važnija teška pobeda nego laka pobeda za sticanje samopouzdanja. Novak nije ni blizu onog starog , ali samopouzdanje i vera se vraća ovakvim pobedama i dugim mečevima koji se dobijaju. Rutinom dolazi i samopouzdanje, samopouzdanjem dolaze lakše pobede i sve tako u krug . Očekujem rutiniranje u drugoj polovini sezone :P

P.S. Ako Nadal osvoji RG onda mi je sve jasno - svi srećni : Novak kompletirao GS titule, Mari postao prvi na svetu konačno, Rodja uzeo 18 GS konačno, nadal opet osvojio RG . Svi se lepo podelili ,a mi majmuni gledamo kao nešto ložimo se i navijamo :D

ahila

pre 7 godina

Nole se vratio ...Konačno! Hvala Bogu.Sada će se "miševi" povući u rupe . Nije se moglo od njih živjeti.Sve je vrvio od njih.Još jednom ,Bože ,hvala Ti .

Dragan

pre 7 godina

Povratak kralja na tron dolazi na sigurna vrata.Pao je Delpo, napokon.Novak je igrao sa setom zaostatka, i nista ga nije poremetilo da savlada velikog Delpa.Bravo Nole na ovoj velikoj borbi i velikoj pobedi.Od srca cestitam.Ko je sledeci, a Nik.Kirijos je onaj sto prica svasta o Novaku.Sada ga Nole, poderi ko jarca.Idemo Nole, samo gazi i cepaj.Gdje su oni.sada sto kazu da ce ga Delpo lagano da dobije.Javite se , da vas cujem, ako ste zivi posle ove majstorske partije nasega NOLETA.

Теча

pre 7 godina

Idemo Nole, neka cvekla iz tebe izvuče maksimum. Do pobede.
(Strahinja, 02. mart 2017 06:37)

Какогод, ал' ето, победи! А ти Страхиња, баш си ме лепо насмејао. Има ту нечега.

Alex

pre 7 godina

Aman ljudi ja sam vegetarijanac ceo zivot I nikad nisam bila premrsava.uvek sam se bavila sportom i imam energije za sve.Misici,kosti nivo proteina sve mi je u normali. Novakov gubitak kilaze je na nervnoj bazi. (s.t, 02. mart 2017 07:21)

Ja ovo pričam sve vreme. Postoje oni bodi bilderi - vegani, sa ogromnim mišićima. Nije u tome stvar, nešto vas muči.

dzhoni

pre 7 godina

Kakvo pitanje,na kom kanalu ima prenos. Naravno da je na 24h kuhinjica, emisija sa Sonjom Volk.
(Miodrag, 2. mart 2017 07:10)

majom volk, zvekane...

zemljanin

pre 7 godina

najjaci covek na svetu, vegan i vegetarijanac vec duzi niz godina. Patrik Bouvijan, takmicar steelman. Potrazite na youtubu, cak imaju klipovi gde se takmici sa bodibilderima mesojedima. On ce vam dati mnoge odgovore o ishrani

Ratko Jevtovic

pre 7 godina

Na poslu sam i vidim da je Novak pobedio! Bravo majstore! Vazna pobeda i sretno do titule! Da nam opet budes nepobedivi NO1E!

Pozdrav iz Perta, Australija

slikar

pre 7 godina

Gospodo.da se razumemo.ili navijamo za naseg najboljeg sportistu svih vremena a nadamo se I tenisera u istoriji svetskog tenisa i uz njega smo i ne samo kada podize trofeje.vec i u njegovim padovima kada mu je tesko.i kada mu je potrebna nasa podrska.ili pokazujemo da navijamo samo kada pobedjuje.sto nije u duhu sporta.na kraju krajeva I on je kao I svaki covek od krvi I mesa.nema izdaje. a kukavicki je da ga kaznjavamo zlonamernim komentarima kada I on kao i svaku covek.pokaze da je ranjiv I da mu treba nase:"IDEMO NOVACE, GLAVU GORE, UZ TEBE JE CELA SRBIJA,ALI UVEK"!

Zacudjeni u zemlji cuda

pre 7 godina

@ 3,75 na Delpa. Zahvaljujem 
 (Jokas, 1. mart 2017 14:08) # Link komentara 
Preporučujem (+14)Ne preporučujem (-5) 

Nadam se da si stavio 1000€. 

BRAVO NOLE!!!
(N°1e, 02. mart 2017 08:14)

Zah

:-D :-D :-D I ja se pridružujem tim željama.

Rep.Srpska

pre 7 godina

evo gledam ponovo nakon duzeg vremena i Novaka.uvjek sam se nervirao,ovo ono,kao i velika vecina vas,vise se ni najmanje ne nerviram,iz prostog razloga jer gledajuci iz mog ugla,on je postigao sve.uzecu sebi za pravo da kazem da u ovom mecu kao i u ostalim od Roland Garrosa,nije u pitanju snaga,nego prosto i jednostavno,motiv.glava.nista drugo nije u pitanju,to se tako vidi da me prosto zapanjuju napadi na njega zbog veganstva,odnosno vase nepoznavanje materije.kad zaleci glavu i nadje novi motiv,bice opet onaj isti.NAPRED NOVACE...

John Isner

pre 7 godina

Đoković evoluira u igrača za šljaku, što se vidi na terenu. To možda i nije loše kao što mislimo, jer na Garosu sasvim sigurno i dalje ima motiv.

dezurni filozof

pre 7 godina

Kako bi Delpo bio moćan igrač da je uspeo da zaleči povredu desnog ručnog zgloba!
On praktično bez bekhenda igra ravnopravno protiv Novaka?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 2. mart 2017 07:00)



I mene to zanima pošto i ja imam problem sa desnim ručnim zglobom 🙂!

Beobrad

pre 7 godina

U odnosu na mec s Klizanom, Novak mnogo bolji!
Udarci su bili jaci, dublji, radio je i forhend i bekhend paralela, i servis je bio bolji!
Vraca se Nole lagano, iako ima jos dosta oscilacija u igri!

Vz

pre 7 godina

Ahahah pa sta je vama ljudi? Da li je realno da neko napisa da se smanjio 1cm od veganstva?! Pa hahahahhaha ajde bre ulepsa mi dan :)))))

Mrki

pre 7 godina

Ma bravo,sjajan meč,odličan sa obe strane,Novak konačnooo ofanzivan,tražio je poene,izgarao za svaki poen,borio se kao lav.Posle ovog meča miran sam,video sam da još uvek može da igra fenomenalno,a kada uđe u kontinuitet biće opet teškooo pobedljiv.

Stojan

pre 7 godina

Bravo Novak, dobra igra, idemo dalje. Nema lakih protivnika, najteži je svaki sledeći protivnik. Vidjeli smo kako Federer ispade od rusa Donskoj. Ako bi Novaka pobijedio jedan Ćorić ili jedan 200 igrač i to bi bilo prihvatljivo (Niko nije nepobjediv).

Tennisman

pre 7 godina

Konacno cemo imati jednu zanimljivu sezonu, jos onu iz 2012. cak, zanimliiv mec, dobijen, ovo je mala osveta, ni priblizna ono mecu iz Rija, Nadal igra odlicno, cudno da ne izbacuju nista u vezi njega

we

pre 7 godina

Gledam, 2:2, treći set. Igra Nole sasvim solidno, pogotovo u odnosu na juče, naravno može bolje. Imajte u vidu da nikom nije lako protiv Delpovog razornog forhenda, u pitanju je igrač koji bi imao mnogo više trofeja, možda grend slem-dva više, da nije prošao kroz košmar sa povredama. Raduje što je proradila Noletova bh paralela. Malo više miksuje, izlazi iz šablonske igre, podiže formu polako.. meni deluje obećavajuće.

Jovan

pre 7 godina

@ Kakvo pitanje,na kom kanalu ima prenos. Naravno da je na 24h kuhinjica, emisija sa Sonjom Volk.
(Miodrag, 02. mart 2017 07:10)

Sto lazes gledam celo jutro taj kanal nikako da pocne mec?

N°1e

pre 7 godina

3,75 na Delpa. Zahvaljujem
 (Jokas, 1. mart 2017 14:08) # Link komentara
Preporučujem (+14)Ne preporučujem (-5)

Nadam se da si stavio 1000€.

BRAVO NOLE!!!

Las Palmas

pre 7 godina

@Nekada smo bili sigurni, i pored nekih kriznih trenutaka u mecu, da Novak sigurno pobedjuje. A danas znamo, i pored nekih u kojima bljesne, da sigurno gubi.
(Bojan, 2. mart 2017 07:04)
Priznaj da si pomislio kako bi bilo dobro da postoji opcija-opozovi komentar!

Nebojša

pre 7 godina

Dobro je igrao i više od dobro protiv jakog protivnika čitajući komentare dole čini mi se da kako god on odigrao neki očekuju izgleda 6-2 6-3 za sat vremena ma ko mu bio protivnik ne ide to tako dobar meč obojice.

šetač

pre 7 godina

@Duki NS - Protiv agresivnih igrača koji ne greše puno niko nema šanse. Tako je igrao Wavrinka na RG. Ali tako ne može svaki meč.

Milosav

pre 7 godina

Nisam gledao mec ali citajuci vidim da je Nole jos mnogo daleko od one forme u kojoj je bio pre osvajanja RG. Sve je to neka muka, natezanje, jedva pobede. Sada ovo protive Delpa je i ocekivano jel Delpo je klasa i uvek mi je zao zbog povrede koju je imao, da nije bilo toga verujem da je mogao da bude bolji nego Murray.
Nesto sa Novakom nije kako treba, da li je dijeta, guru, licni problemi ili jednostavno zasicenost posle osvojenog RG. Nadam se da ce Federerov i Rafin povratak da ga motivise da postane opet ono sto je nekad bio. Ovako izgleda ne ide nigde.
Ubedjen sam da je trebao da ostavi Bekera u timu jer je tu sve stimalo kako treba dok je on bio.
Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe.

boing

pre 7 godina

Sve sami poznavaoci,90% nije gledalo mec ali znaju fa jr servis slab,a od njih 90%ni ne znaju gde je prenos meca ali umeju zato da piskaraju svakojake gluposti.Idemoooo!

Sudija Majo Vujić

pre 7 godina

@Gdje je moj komentar na ovu temu, danas oko 12. 03, min?
(Stojan, 2. mart 2017 13:50)
Greskom otisao u rubriku Super Zena, ali je zaradio dosta pluseva