Fudbal 153

Sreda, 01.03.2017.

16:20

Kada je sviran poslednji penal za Partizan...

Navijači Partizana prošle godine su pred ’večiti derbi’ na Tviteru započeli svojevrsnu kampanju uz hešteg ’poslednjipenal’.

Kada je sviran poslednji penal za Partizan... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Patrick

pre 7 godina

Kad je sviran poslednji penal za Partizan tad: sta uradi Smithe,Bodibond,Sika Momsilo,Batko,Deda Miloje,Ko-tunjo,Delije Cikago,Ultra Nbgd....nisu bili ni u planu da se rode.

hill

pre 7 godina

cinjenica da bi se svirao penal mora postojati faul u sesneastercu. ali je za riplija da 22 godine nije bilo takvog prekrsaja u zvezdlnom sesnaestercu. ovako iz glave je bilo vise takvih situacija. dok za zvezdu su nekada sudjena i dva komada po mecu.

Patrick

pre 7 godina

Ala ce narikace sever da placu i ridaju ako dobijemo penal u subotu i njime odnesemo 3 boda ijaooo.Pa to ce biti lepse nego ulazak u LS 2003 godine.

bagzi

pre 7 godina

@dabl dab masina
"partizanovci nisu nikada vase legende toliko omalovazavali..."
Druze, vi kolektivno pljujete po Novaku koji je samo navijac Zvezde!? Ne secam se da su zvezdasi nekad pljuvali po Caviću ili po Mandićki koji su veliki Grobari. Da li se secas aplauza koji je Sale dobio kad je gostovao kao trener u Areni? Divca bas ni ne pominju. Obtadovica su krenuli da prozivaju posle onoga "nisam ja Zvezda, ja sam Partizan" a Dule je prica za sebe. Imam utisak da se covek svojski potrudio da ga mrze svi sa druge strane brda. Pa on ne sedi miran ni u Francuskoj, malo malo pa pecne. Na kraju, ako je mrznja 100 pita veca( kako kazes), zasto ne Delije ne mrze Dikica, Peru Bozica, Casu Ilica...

saeKn

pre 7 godina

Ajde dajte neke konkretne informacije npr snimci gde je trebao da bude penal, a nije bio manite se teorije. Ovo radite i u kosarci gde je zvezda 10 klasa ispred.

Ljubisa livac

pre 7 godina

@dabl-dabl masina

Hah, koliko samo subjektivnosti. Klasican Grobar, koji odbija da pogleda u svoje dvoriste. Ne pamtis sta ste radili, recimo Gurovicu? Obrnuto je decko. Vasa mrznja prema Zvezdi je visestruko veca nego ljubav prema samom Partizanu. To ponosno i isticete. Sindrom manjeg kluba, sa manje trofeja, pobeda i navijaca. A taj Vujosevic je sam tome doprineo. Nije se bunio 15 godina dok je imao sve moguce drzavne sponzore iza sebe, a kada je krenula malo da se zavrce slavina, na svakoj mogucoj konferenciji je pricao vise o Zvezdi nego o svom timu. Cije je to onda opterecenost?

poskok

pre 7 godina

Zadnji put kad je sviran penal za Partizan, KKCZ je još uvek postojao :)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip Must Play, 1. mart 2017 16:53)
KKCZ još uvek postoji (na vašu žalost)a to što odbijate da priznate istinu i zatvarate oči pred činjenicom da je Zvezda spašena i očišćena od dugova i da se takmiči to je vaša muka :)))

milooraad

pre 7 godina

Kao sto rece Bozovic prosle godine, neka na startu tekme sutiraju penal mutavci, pa neka pocne tekma....kad ovoliko smaraju... dje je naslov, kad je Partizan legalno uzeo titulu !?

Choopo

pre 7 godina

Uvek pred derbi tema je "Penal još nije stigao, a kad će ne zna se". To me podseti da još postoji JelenSuperSeljačka liga,a onda se nađem u čudu da to neko još i prati, a tek šok da se i rasprava povede. Bezvredna liga čemu svedoči samo najuža rodbina igrača i po neki zaluđenik zalutao na trubine koji misli da se može proći Peteh-Tikva ili Kairat. Čim se prvenstvo završi glavom bez obzira razbeži se svako ko ima ikakvu ponudu, a njih zamene igrači bez ugovora,bez kvaliteta. Samim tim svake godine timovi sve lošiji, a obećanja sve veća. Jedina zvezda koja trči ovim livadama je sudija Mažić. To dovoljno govori o fuzbalu u nas.

Soldatović Božidar

pre 7 godina

Sviraj im sudija( ko go da bude sudio) dva komada. Molim te kao Boga. Jer naravno da ce oni i tada da se zale na sudjenje. Zgazice vas nasa Zvezda svakako kukavci.

srb

pre 7 godina

@nn lepo receno ali ne mozes da ne kazes da nije dobra fora, znaci ima vrhunskih tvitova na ovu temu. Najvise mi se svidja broj pobeda zvezde i part u kosarci :)

stf

pre 7 godina

vrh, bas kreativan i inteligentan nacin da se pokaze koliko je CZ povlascena.

i zato volim Partizan, zato sto su vecina navijaci carevi. a ne paljevine aktuelne vlasti, ratnih profitera i slicne bagre.

NS

pre 7 godina

Odavno nista gluplje nisam cuo...to kao da se povede prica "Zasto partizan nikada nije bio sampion sveta?" ...pa jednostavno nije bilo prilike za to...kao i za penal...ispada da je na svakoj utakmici bilo 5 nedosudjenih penala...smesna prica.
Toliko puta su oni za to vreme pobedili i izgubili...i neresenih rezultata...svasta je tu proslo i dogodilo se.
Eto, posto sam gledao sve jedan derbi u poslednjih 30ak godina...najupecatljivija greska mi je kada je Milijasev gol ponisten zbog "ofsajda"...pogledajte na You Tube-u...to je na primer bas cudna odluka. A bilo ih je i na jednoj i na drugoj strani...i bice...
Napred Zvezdo...uz tebe do kraja i u dobru i u zlu!

xxx

pre 7 godina

Ne, tad ste ga Vi dobijali... i. to dugo.. ne mislim na penal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djuro, 1. mart 2017 18:13) Misliš na ono što voli većina vas Delija?

Ono

pre 7 godina

Priznajem izbegavam da se mešam u bolesne odnose navijača ova dva kluba, ali priznajem da je fora odlična! Ovako treba razvijati navijacko rivalstvo kroz zezanje, a ne kroz obračune, teške reci, materijalnu štetu i ostale nasilnicke i nezakonite poteze!

dejan

pre 7 godina

Pa nije sviran,jer nije bilo penala,kad bude ,svirace ga,nema vise Toleta,Mirka Marjanovica,poklonjenih titula,Vujosevicevih gepekovanja,Danilovicevih pistolja...

dabl-dabl masina Furdan Aldermir

pre 7 godina

@Mywy
Pa bas ne vidim neka pozitivna zadirkivanja vec optuzbe za kuknjavu,a vi prvi kukate na neregularne titule i Toleta,a sto se patologije i duha tice,mrznja zvezdasa prema Partizanu je bar 100 puta jaca i otrovnija nego obratno,dovoljno je navesti bolesnu mrznju prema Vujosevicu,pljuvanje Obradovica,Djordjevica,Divca(partizanovci nikada nisu vase legende toliko omalovazavali)

belgrado

pre 7 godina

...a neki dobiju 2 penala za poluvreme,kao svetski sudija mazic svira ej!!!
tako je i babarogic sudio 100 derbija"svetski"...i cim je otisao u penziju,
pravo u upravu zvezde?!
zasluzio covek....

gani ko vas ne zna,
pomislio bi da ste normalni : )

Muftija delija

pre 7 godina

#poslednji penal,mrakic sudija danas u sudijskoj delegaci inace clan uprave cz.sta jos nije jasno?
Nek dune mazic dva za czv,i da ih dobijemo,samo malo pre 90og,da ne boli previse!

el gladijator

pre 7 godina

@NS
A po meni najveca greska je bila 2 godine ranije isto u polufinalu Kupa. Tada je Panteluc dao pobedonosni gol dok su igraci Partizana cekali da im Zigic vrati loptu jer je Delevicev pomocnik mahao ofsajd. Mahao dok Ziguc nije izveo aut. Pa onda naprasno spustio. Pogledaj, ima snimak

Filip Must Play

pre 7 godina

@dragan hahaha kako te samo nije sramota da pominješ Sartid, jedna od najvećih krađa Zvezde je upravo protiv njih, kada igrač na gol liniji pravi golmansku paradu i brani rukom, a sudija ne svira ni penal ni isključenje, kasnije kažnjen 3 utakmice.

Anđusizam,ludovan,živomanija

pre 7 godina

Мажић обавезно два комада за кону нек свирне,за сваки случај.

Tarkomen

pre 7 godina

hahahaha slike su vrh. Ali šalu na stranu stavrno dug period. Govori ipak nešto taj podatak... Sitaucija za penal je bilo pregršt...

KKP

pre 7 godina

Pre početka utakmice, obavezno prvo penal za Partizan, da ih više ne slušamo kako plaču. Konačan rezultat 4:1 za Zvezdu.(tassotty, 01. mart 2017 16:34)4:0, promašiće penal...
(Boki, 01. mart 2017 16:44) jedan i nekako..al da omasis 2 za poluvreme,to ne ume svako

Crni Bombonjerobarder

pre 7 godina

Pa prošlo je 30 godina otkako je igrač Zvezde dao Partizanu gol iz kornera, pa ne vidim da se Zvezdini navijači žale da hoće gol iz kornera kad svaki derbi počne.

kiza

pre 7 godina

Glupo je i pitati,toliko i o ciganskoj kuknjavi na Toleta a Partizan proslavio punoletstvo od poslednjeg penala.Sad tek nema šanse pa kako nesto protiv drzavnog projekta da se svira neka im je bog u pomoci ako zivu glavu izvku ipak je to premijerova mezimica!!!!A i da ne zaboravim jedina svetla tacka je Marko Nikolic koga ce verovatno ova poltronska uprava oterati jer je ugrozio mezimicu i drzno se da je pobedi a lepo je receno da ce Srbiji biti bolje ako je samo Zvezda prvak!p.s. ovima iz evrope to niko nije rekao....

Dragi

pre 7 godina

Mislim da je pogrešno predstavljeno na internetu priča o tome kada je sviran poslednji penal za Partizan na derbijima protiv Zvezde. Bolje bi bilo da je navedeno tačno koliko je u tom vremenu, za te protekle 22 godine dosuđeno penala za Zvezdu na derbijima protiv Partizana.

Dragan

pre 7 godina

Protiv Zvezde nisu mogli toliko da kradu, jer su oci javnosti ipak uvek uprte u taj derbi, ali su titule otimali preko tzv. malih utakmica gd su im ti isti penali sudjeni obilato...a utakmice sa burazerskim klubovima,poput Sartida, Hajduka iz Kule, i ostalih, da i ne spominjemo.

djuro

pre 7 godina

@Onda kad je napravljen prekrsaj u sesnaestercu... 
(NbgDeki, 1. mart 2017 17:13) 

Vi ste ga dobijali i kada lopta Rnica pogodi u butinu, pa kad se Purovic sm sinu, pa kad se Purovic sam saplete o svoju nogu, kad Mrdja padne kao da ga je grom pogodio i tome slicno...
(Ivan kg, 01. mart 2017 17:58)aplete o svoju nogu, kad Mrdja padne kao da ga je grom pogodio i tome slicno...
(Ivan kg, 01. mart 2017 17:58)

Ne, tad ste ga Vi dobijali... i. to dugo.. ne mislim na penal...

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

@ Nbgd Deki , bravo za komentar , slažem se . @ Ivan kg , ovde je riječ o Partizanu a ne o Zvezdi , iskuliraj . Najveći šok za grobare bi bio kad bi u subotu dobili penal i da ga promaše što bi za nas istovremeno bilo veliko zadovoljstvo i razlog da ih zezamo 24 časa . Neka tako bude .

црна овца друштва

pre 7 godina

Када је досуђен последњи пенал за Партизан, КК Црвена Звезда Београд се звала КК ФМП Железник.

Okram Idul

pre 7 godina

Pred svaki derbi krece ista kuknjava grobara, penal.. pa penal. Najbolje bi bilo, kako bi prestali da placu, da svaki derbi pocne penalom za njih.

Ljubisa livac

pre 7 godina

Hahahaha, pa ovo je vise posalica na racun toga sto toliko kukaju za taj penal. Kao da postoji pravilo da mora da se svira ako vec dugo nije. Prosto, ne pravimo prekrsaje u sesnaestercu i zato nemate penala. Mada, sto kaze Grof, svirajte im taj penal odmah u prvoj minuti pa da igramo posle normalno.

Dddd

pre 7 godina

Dzudo zahvat Vukasina nad Balazicem (plus igranje rukom Andjelkovica u istoj situaciji), lakat Pavicevica Ninkovicu, igranje rukom Ibanjeza, povlacenje Miljkovica od strane Kasalice... Eto ti tvoji prekrsaji u sesnaestercu u poslednjih 10 derbija, a nijedan penal. Sa druge strane butina Rnica i simuliranje Mrdje u jednom od dva penala koji su svirani u razmaku od 10 minuta. Eto, ne moramo da idemo unazad 22 godine ili 54 derbija (u kojima je Partizan vise puta pobedio, toliko i o tezi "ulaska u sesnaesterac").

pro_institucija

pre 7 godina

@xman
Taj sam gledao i trčao kuci da vidim evrogol. A penal Vas spasao debakla. Izvođač Samir nije Damir .
Bilo kako bilo kukate a 6-7god sudi Mazic , sudio čovek Bayern Arsenal pre neki dan. Recite koje Vama po volji , Ja boljeg ne vidim od njega.
Ali tu dolazimo do teorije zavere da ste toliko bitni da zbog Vas ugrožava karijeru.
Trovanja, penali , Uefa uvek nešto. Shvatite da je Vaše prošlo, nema Kule Smedereva Bački Jarak nedostaju bodovi , kasni se i po 32 .
Nego subota teren pa koje bolji , čestitke i idemo dalje

Ноле

pre 7 godina

Баш сам се питао када почињете са кукњавом.Нисте још од финала кошаркашког купа читаву недељу дана.

Ivann

pre 7 godina

Počinje pritisak na sudije. Penal mora da se zasluži, to se ne poklanja
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Uki, 1. mart 2017 16:35)

Da, ali zasto se onda Zvezdi poklanjaju penali za svaku sitnicu???

Ivan kg

pre 7 godina

Onda kad je napravljen prekrsaj u sesnaestercu...
(NbgDeki, 1. mart 2017 17:13)

Vi ste ga dobijali i kada lopta Rnica pogodi u butinu, pa kad se Purovic sam saplete o svoju nogu, kad Mrdja padne kao da ga je grom pogodio i tome slicno...

Mywy

pre 7 godina

Sve tvitovi zvezdasa, ukusne sale na svoj i tudj racun, u sustini zdravo zadirkivanje i rivalstvo. Steta je sto se kod partizanovaca izgubio taj duh i sto su vecinom otisli u neku nezdravu patologiju.

Vuk

pre 7 godina

Imam i ja jedan : Kad je Partizanu sviran poslednji penal Zvezda je zadnji put dočekala septembar u Evropi..


Takva sudjenja i ovakve titule su vas i dovele do toga da vam je danas UEFA koeficijent na nivou sarajevskog Zeljeznicara, Ziline, Cernomoreca, Skenderbega i slicnih giganata.. Vidimo se u subotu.

KORN

pre 7 godina

Evo malo smeha,jedan vic"Večeras se u Humskoj 1 obreo čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom – uniziti fudbalsku igru, sebe promovisati u neslavnu zvezdu večeri, uništiti sve dobro što odlikuje najveću utakmicu ovih prostora"

Karaburac

pre 7 godina

Sad nam srpske delije nude penal a u zadnjem derbiju Mazic nije svirao skolski primer penala za Partizan.
Sto onda ne rekoste da je Partizan ostecen nego sad kao nudite penal.
Licemeri bili i ostali.

Lord

pre 7 godina

Prestanite da dajete tolike pare fudbalerima, zaposlite ljude koji ne znaju kako da plate struju, grijanje, kupe koricu hljeba.
Partizan i CZ najgore drzavne firme.

bar

pre 7 godina

Predlazem da sledeci hesteg bude #kadjederbibiozanimljiv ili #nemamstadaradimpasesvadjamzbogcuskanjalopte ili #reprezentacijunegledamtojemejnstrim #alzatorazbijamglavezbogtrecera zrednogfudbala. Besmislen derbi u kome se trose narodne pare za trecerazrednu sporednu stvar!

sarkazam

pre 7 godina

proslo je 25+ godina od poslednjeg evropskog troveja FK Crvena Zvezda....tako da mislim da je krajnje vreme da nam iz UEFA-e dodele jedan trofej prvaka evrope!!

Boki

pre 7 godina

Pre početka utakmice, obavezno prvo penal za Partizan, da ih više ne slušamo kako plaču. 
Konačan rezultat 4:1 za Zvezdu.
(tassotty, 01. mart 2017 16:34)

4:0, promašiće penal...

Tor

pre 7 godina

nekada su gani bili delije i zezali bi se zajednk sa nama na ovo i provaljivali fore, kao sto ih i dalje ima koliko vidim po postovima ali minimalno. sada su ove botine vladari zvezdinog mentaliteta

Lik iz doma

pre 7 godina

Ја мислим да и када би био суђен пенал за Партизан овог викенда, успео би неко да га промаши.

iiijao!

pre 7 godina

Zvezda oduvek igrala gospodski fudbal, a ne partizanski hrkljuš.

Kad se samo setim likova poput Hatunića, Đurovića koji je cepao dres Duletu Saviću, ..., Bajre Župića, ...

Partizan je oduvek imao takve likove, otuda penali.

sarkazam

pre 7 godina

proslo je 25+ godina od poslednjeg evropskog troveja FK Crvena Zvezda....tako da mislim da je krajnje vreme da nam iz UEFA-e dodele jedan trofej prvaka evrope!!

Tor

pre 7 godina

nekada su gani bili delije i zezali bi se zajednk sa nama na ovo i provaljivali fore, kao sto ih i dalje ima koliko vidim po postovima ali minimalno. sada su ove botine vladari zvezdinog mentaliteta

Boki

pre 7 godina

Pre početka utakmice, obavezno prvo penal za Partizan, da ih više ne slušamo kako plaču. 
Konačan rezultat 4:1 za Zvezdu.
(tassotty, 01. mart 2017 16:34)

4:0, promašiće penal...

Ivan kg

pre 7 godina

Onda kad je napravljen prekrsaj u sesnaestercu...
(NbgDeki, 1. mart 2017 17:13)

Vi ste ga dobijali i kada lopta Rnica pogodi u butinu, pa kad se Purovic sam saplete o svoju nogu, kad Mrdja padne kao da ga je grom pogodio i tome slicno...

Ivann

pre 7 godina

Počinje pritisak na sudije. Penal mora da se zasluži, to se ne poklanja
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Uki, 1. mart 2017 16:35)

Da, ali zasto se onda Zvezdi poklanjaju penali za svaku sitnicu???

црна овца друштва

pre 7 godina

Када је досуђен последњи пенал за Партизан, КК Црвена Звезда Београд се звала КК ФМП Железник.

Karaburac

pre 7 godina

Sad nam srpske delije nude penal a u zadnjem derbiju Mazic nije svirao skolski primer penala za Partizan.
Sto onda ne rekoste da je Partizan ostecen nego sad kao nudite penal.
Licemeri bili i ostali.

Vuk

pre 7 godina

Imam i ja jedan : Kad je Partizanu sviran poslednji penal Zvezda je zadnji put dočekala septembar u Evropi..


Takva sudjenja i ovakve titule su vas i dovele do toga da vam je danas UEFA koeficijent na nivou sarajevskog Zeljeznicara, Ziline, Cernomoreca, Skenderbega i slicnih giganata.. Vidimo se u subotu.

NS

pre 7 godina

Odavno nista gluplje nisam cuo...to kao da se povede prica "Zasto partizan nikada nije bio sampion sveta?" ...pa jednostavno nije bilo prilike za to...kao i za penal...ispada da je na svakoj utakmici bilo 5 nedosudjenih penala...smesna prica.
Toliko puta su oni za to vreme pobedili i izgubili...i neresenih rezultata...svasta je tu proslo i dogodilo se.
Eto, posto sam gledao sve jedan derbi u poslednjih 30ak godina...najupecatljivija greska mi je kada je Milijasev gol ponisten zbog "ofsajda"...pogledajte na You Tube-u...to je na primer bas cudna odluka. A bilo ih je i na jednoj i na drugoj strani...i bice...
Napred Zvezdo...uz tebe do kraja i u dobru i u zlu!

Ноле

pre 7 godina

Баш сам се питао када почињете са кукњавом.Нисте још од финала кошаркашког купа читаву недељу дана.

Dddd

pre 7 godina

Dzudo zahvat Vukasina nad Balazicem (plus igranje rukom Andjelkovica u istoj situaciji), lakat Pavicevica Ninkovicu, igranje rukom Ibanjeza, povlacenje Miljkovica od strane Kasalice... Eto ti tvoji prekrsaji u sesnaestercu u poslednjih 10 derbija, a nijedan penal. Sa druge strane butina Rnica i simuliranje Mrdje u jednom od dva penala koji su svirani u razmaku od 10 minuta. Eto, ne moramo da idemo unazad 22 godine ili 54 derbija (u kojima je Partizan vise puta pobedio, toliko i o tezi "ulaska u sesnaesterac").

bar

pre 7 godina

Predlazem da sledeci hesteg bude #kadjederbibiozanimljiv ili #nemamstadaradimpasesvadjamzbogcuskanjalopte ili #reprezentacijunegledamtojemejnstrim #alzatorazbijamglavezbogtrecera zrednogfudbala. Besmislen derbi u kome se trose narodne pare za trecerazrednu sporednu stvar!

Dragi

pre 7 godina

Mislim da je pogrešno predstavljeno na internetu priča o tome kada je sviran poslednji penal za Partizan na derbijima protiv Zvezde. Bolje bi bilo da je navedeno tačno koliko je u tom vremenu, za te protekle 22 godine dosuđeno penala za Zvezdu na derbijima protiv Partizana.

Mywy

pre 7 godina

Sve tvitovi zvezdasa, ukusne sale na svoj i tudj racun, u sustini zdravo zadirkivanje i rivalstvo. Steta je sto se kod partizanovaca izgubio taj duh i sto su vecinom otisli u neku nezdravu patologiju.

belgrado

pre 7 godina

...a neki dobiju 2 penala za poluvreme,kao svetski sudija mazic svira ej!!!
tako je i babarogic sudio 100 derbija"svetski"...i cim je otisao u penziju,
pravo u upravu zvezde?!
zasluzio covek....

gani ko vas ne zna,
pomislio bi da ste normalni : )

Ljubisa livac

pre 7 godina

Hahahaha, pa ovo je vise posalica na racun toga sto toliko kukaju za taj penal. Kao da postoji pravilo da mora da se svira ako vec dugo nije. Prosto, ne pravimo prekrsaje u sesnaestercu i zato nemate penala. Mada, sto kaze Grof, svirajte im taj penal odmah u prvoj minuti pa da igramo posle normalno.

dabl-dabl masina Furdan Aldermir

pre 7 godina

@Mywy
Pa bas ne vidim neka pozitivna zadirkivanja vec optuzbe za kuknjavu,a vi prvi kukate na neregularne titule i Toleta,a sto se patologije i duha tice,mrznja zvezdasa prema Partizanu je bar 100 puta jaca i otrovnija nego obratno,dovoljno je navesti bolesnu mrznju prema Vujosevicu,pljuvanje Obradovica,Djordjevica,Divca(partizanovci nikada nisu vase legende toliko omalovazavali)

KKP

pre 7 godina

Pre početka utakmice, obavezno prvo penal za Partizan, da ih više ne slušamo kako plaču. Konačan rezultat 4:1 za Zvezdu.(tassotty, 01. mart 2017 16:34)4:0, promašiće penal...
(Boki, 01. mart 2017 16:44) jedan i nekako..al da omasis 2 za poluvreme,to ne ume svako

kiza

pre 7 godina

Glupo je i pitati,toliko i o ciganskoj kuknjavi na Toleta a Partizan proslavio punoletstvo od poslednjeg penala.Sad tek nema šanse pa kako nesto protiv drzavnog projekta da se svira neka im je bog u pomoci ako zivu glavu izvku ipak je to premijerova mezimica!!!!A i da ne zaboravim jedina svetla tacka je Marko Nikolic koga ce verovatno ova poltronska uprava oterati jer je ugrozio mezimicu i drzno se da je pobedi a lepo je receno da ce Srbiji biti bolje ako je samo Zvezda prvak!p.s. ovima iz evrope to niko nije rekao....

Crni Bombonjerobarder

pre 7 godina

Pa prošlo je 30 godina otkako je igrač Zvezde dao Partizanu gol iz kornera, pa ne vidim da se Zvezdini navijači žale da hoće gol iz kornera kad svaki derbi počne.

Filip Must Play

pre 7 godina

@dragan hahaha kako te samo nije sramota da pominješ Sartid, jedna od najvećih krađa Zvezde je upravo protiv njih, kada igrač na gol liniji pravi golmansku paradu i brani rukom, a sudija ne svira ni penal ni isključenje, kasnije kažnjen 3 utakmice.

Lord

pre 7 godina

Prestanite da dajete tolike pare fudbalerima, zaposlite ljude koji ne znaju kako da plate struju, grijanje, kupe koricu hljeba.
Partizan i CZ najgore drzavne firme.

stf

pre 7 godina

vrh, bas kreativan i inteligentan nacin da se pokaze koliko je CZ povlascena.

i zato volim Partizan, zato sto su vecina navijaci carevi. a ne paljevine aktuelne vlasti, ratnih profitera i slicne bagre.

Patrick

pre 7 godina

Kad je sviran poslednji penal za Partizan tad: sta uradi Smithe,Bodibond,Sika Momsilo,Batko,Deda Miloje,Ko-tunjo,Delije Cikago,Ultra Nbgd....nisu bili ni u planu da se rode.

Ono

pre 7 godina

Priznajem izbegavam da se mešam u bolesne odnose navijača ova dva kluba, ali priznajem da je fora odlična! Ovako treba razvijati navijacko rivalstvo kroz zezanje, a ne kroz obračune, teške reci, materijalnu štetu i ostale nasilnicke i nezakonite poteze!

hill

pre 7 godina

cinjenica da bi se svirao penal mora postojati faul u sesneastercu. ali je za riplija da 22 godine nije bilo takvog prekrsaja u zvezdlnom sesnaestercu. ovako iz glave je bilo vise takvih situacija. dok za zvezdu su nekada sudjena i dva komada po mecu.

Tarkomen

pre 7 godina

hahahaha slike su vrh. Ali šalu na stranu stavrno dug period. Govori ipak nešto taj podatak... Sitaucija za penal je bilo pregršt...

Ljubisa livac

pre 7 godina

@dabl-dabl masina

Hah, koliko samo subjektivnosti. Klasican Grobar, koji odbija da pogleda u svoje dvoriste. Ne pamtis sta ste radili, recimo Gurovicu? Obrnuto je decko. Vasa mrznja prema Zvezdi je visestruko veca nego ljubav prema samom Partizanu. To ponosno i isticete. Sindrom manjeg kluba, sa manje trofeja, pobeda i navijaca. A taj Vujosevic je sam tome doprineo. Nije se bunio 15 godina dok je imao sve moguce drzavne sponzore iza sebe, a kada je krenula malo da se zavrce slavina, na svakoj mogucoj konferenciji je pricao vise o Zvezdi nego o svom timu. Cije je to onda opterecenost?

Patrick

pre 7 godina

Ala ce narikace sever da placu i ridaju ako dobijemo penal u subotu i njime odnesemo 3 boda ijaooo.Pa to ce biti lepse nego ulazak u LS 2003 godine.

iiijao!

pre 7 godina

Zvezda oduvek igrala gospodski fudbal, a ne partizanski hrkljuš.

Kad se samo setim likova poput Hatunića, Đurovića koji je cepao dres Duletu Saviću, ..., Bajre Župića, ...

Partizan je oduvek imao takve likove, otuda penali.

dejan

pre 7 godina

Pa nije sviran,jer nije bilo penala,kad bude ,svirace ga,nema vise Toleta,Mirka Marjanovica,poklonjenih titula,Vujosevicevih gepekovanja,Danilovicevih pistolja...

el gladijator

pre 7 godina

@NS
A po meni najveca greska je bila 2 godine ranije isto u polufinalu Kupa. Tada je Panteluc dao pobedonosni gol dok su igraci Partizana cekali da im Zigic vrati loptu jer je Delevicev pomocnik mahao ofsajd. Mahao dok Ziguc nije izveo aut. Pa onda naprasno spustio. Pogledaj, ima snimak

xxx

pre 7 godina

Ne, tad ste ga Vi dobijali... i. to dugo.. ne mislim na penal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djuro, 1. mart 2017 18:13) Misliš na ono što voli većina vas Delija?

Choopo

pre 7 godina

Uvek pred derbi tema je "Penal još nije stigao, a kad će ne zna se". To me podseti da još postoji JelenSuperSeljačka liga,a onda se nađem u čudu da to neko još i prati, a tek šok da se i rasprava povede. Bezvredna liga čemu svedoči samo najuža rodbina igrača i po neki zaluđenik zalutao na trubine koji misli da se može proći Peteh-Tikva ili Kairat. Čim se prvenstvo završi glavom bez obzira razbeži se svako ko ima ikakvu ponudu, a njih zamene igrači bez ugovora,bez kvaliteta. Samim tim svake godine timovi sve lošiji, a obećanja sve veća. Jedina zvezda koja trči ovim livadama je sudija Mažić. To dovoljno govori o fuzbalu u nas.

pro_institucija

pre 7 godina

@xman
Taj sam gledao i trčao kuci da vidim evrogol. A penal Vas spasao debakla. Izvođač Samir nije Damir .
Bilo kako bilo kukate a 6-7god sudi Mazic , sudio čovek Bayern Arsenal pre neki dan. Recite koje Vama po volji , Ja boljeg ne vidim od njega.
Ali tu dolazimo do teorije zavere da ste toliko bitni da zbog Vas ugrožava karijeru.
Trovanja, penali , Uefa uvek nešto. Shvatite da je Vaše prošlo, nema Kule Smedereva Bački Jarak nedostaju bodovi , kasni se i po 32 .
Nego subota teren pa koje bolji , čestitke i idemo dalje

Anđusizam,ludovan,živomanija

pre 7 godina

Мажић обавезно два комада за кону нек свирне,за сваки случај.

Dragan

pre 7 godina

Protiv Zvezde nisu mogli toliko da kradu, jer su oci javnosti ipak uvek uprte u taj derbi, ali su titule otimali preko tzv. malih utakmica gd su im ti isti penali sudjeni obilato...a utakmice sa burazerskim klubovima,poput Sartida, Hajduka iz Kule, i ostalih, da i ne spominjemo.

bagzi

pre 7 godina

@dabl dab masina
"partizanovci nisu nikada vase legende toliko omalovazavali..."
Druze, vi kolektivno pljujete po Novaku koji je samo navijac Zvezde!? Ne secam se da su zvezdasi nekad pljuvali po Caviću ili po Mandićki koji su veliki Grobari. Da li se secas aplauza koji je Sale dobio kad je gostovao kao trener u Areni? Divca bas ni ne pominju. Obtadovica su krenuli da prozivaju posle onoga "nisam ja Zvezda, ja sam Partizan" a Dule je prica za sebe. Imam utisak da se covek svojski potrudio da ga mrze svi sa druge strane brda. Pa on ne sedi miran ni u Francuskoj, malo malo pa pecne. Na kraju, ako je mrznja 100 pita veca( kako kazes), zasto ne Delije ne mrze Dikica, Peru Bozica, Casu Ilica...

milooraad

pre 7 godina

Kao sto rece Bozovic prosle godine, neka na startu tekme sutiraju penal mutavci, pa neka pocne tekma....kad ovoliko smaraju... dje je naslov, kad je Partizan legalno uzeo titulu !?

Lik iz doma

pre 7 godina

Ја мислим да и када би био суђен пенал за Партизан овог викенда, успео би неко да га промаши.

KORN

pre 7 godina

Evo malo smeha,jedan vic"Večeras se u Humskoj 1 obreo čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom – uniziti fudbalsku igru, sebe promovisati u neslavnu zvezdu večeri, uništiti sve dobro što odlikuje najveću utakmicu ovih prostora"

poskok

pre 7 godina

Zadnji put kad je sviran penal za Partizan, KKCZ je još uvek postojao :)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip Must Play, 1. mart 2017 16:53)
KKCZ još uvek postoji (na vašu žalost)a to što odbijate da priznate istinu i zatvarate oči pred činjenicom da je Zvezda spašena i očišćena od dugova i da se takmiči to je vaša muka :)))

djuro

pre 7 godina

@Onda kad je napravljen prekrsaj u sesnaestercu... 
(NbgDeki, 1. mart 2017 17:13) 

Vi ste ga dobijali i kada lopta Rnica pogodi u butinu, pa kad se Purovic sm sinu, pa kad se Purovic sam saplete o svoju nogu, kad Mrdja padne kao da ga je grom pogodio i tome slicno...
(Ivan kg, 01. mart 2017 17:58)aplete o svoju nogu, kad Mrdja padne kao da ga je grom pogodio i tome slicno...
(Ivan kg, 01. mart 2017 17:58)

Ne, tad ste ga Vi dobijali... i. to dugo.. ne mislim na penal...

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

@ Nbgd Deki , bravo za komentar , slažem se . @ Ivan kg , ovde je riječ o Partizanu a ne o Zvezdi , iskuliraj . Najveći šok za grobare bi bio kad bi u subotu dobili penal i da ga promaše što bi za nas istovremeno bilo veliko zadovoljstvo i razlog da ih zezamo 24 časa . Neka tako bude .

Okram Idul

pre 7 godina

Pred svaki derbi krece ista kuknjava grobara, penal.. pa penal. Najbolje bi bilo, kako bi prestali da placu, da svaki derbi pocne penalom za njih.

Soldatović Božidar

pre 7 godina

Sviraj im sudija( ko go da bude sudio) dva komada. Molim te kao Boga. Jer naravno da ce oni i tada da se zale na sudjenje. Zgazice vas nasa Zvezda svakako kukavci.

saeKn

pre 7 godina

Ajde dajte neke konkretne informacije npr snimci gde je trebao da bude penal, a nije bio manite se teorije. Ovo radite i u kosarci gde je zvezda 10 klasa ispred.

Muftija delija

pre 7 godina

#poslednji penal,mrakic sudija danas u sudijskoj delegaci inace clan uprave cz.sta jos nije jasno?
Nek dune mazic dva za czv,i da ih dobijemo,samo malo pre 90og,da ne boli previse!

srb

pre 7 godina

@nn lepo receno ali ne mozes da ne kazes da nije dobra fora, znaci ima vrhunskih tvitova na ovu temu. Najvise mi se svidja broj pobeda zvezde i part u kosarci :)

sarkazam

pre 7 godina

proslo je 25+ godina od poslednjeg evropskog troveja FK Crvena Zvezda....tako da mislim da je krajnje vreme da nam iz UEFA-e dodele jedan trofej prvaka evrope!!

Boki

pre 7 godina

Pre početka utakmice, obavezno prvo penal za Partizan, da ih više ne slušamo kako plaču. 
Konačan rezultat 4:1 za Zvezdu.
(tassotty, 01. mart 2017 16:34)

4:0, promašiće penal...

NS

pre 7 godina

Odavno nista gluplje nisam cuo...to kao da se povede prica "Zasto partizan nikada nije bio sampion sveta?" ...pa jednostavno nije bilo prilike za to...kao i za penal...ispada da je na svakoj utakmici bilo 5 nedosudjenih penala...smesna prica.
Toliko puta su oni za to vreme pobedili i izgubili...i neresenih rezultata...svasta je tu proslo i dogodilo se.
Eto, posto sam gledao sve jedan derbi u poslednjih 30ak godina...najupecatljivija greska mi je kada je Milijasev gol ponisten zbog "ofsajda"...pogledajte na You Tube-u...to je na primer bas cudna odluka. A bilo ih je i na jednoj i na drugoj strani...i bice...
Napred Zvezdo...uz tebe do kraja i u dobru i u zlu!

Tor

pre 7 godina

nekada su gani bili delije i zezali bi se zajednk sa nama na ovo i provaljivali fore, kao sto ih i dalje ima koliko vidim po postovima ali minimalno. sada su ove botine vladari zvezdinog mentaliteta

Ivan kg

pre 7 godina

Onda kad je napravljen prekrsaj u sesnaestercu...
(NbgDeki, 1. mart 2017 17:13)

Vi ste ga dobijali i kada lopta Rnica pogodi u butinu, pa kad se Purovic sam saplete o svoju nogu, kad Mrdja padne kao da ga je grom pogodio i tome slicno...

Ноле

pre 7 godina

Баш сам се питао када почињете са кукњавом.Нисте још од финала кошаркашког купа читаву недељу дана.

dejan

pre 7 godina

Pa nije sviran,jer nije bilo penala,kad bude ,svirace ga,nema vise Toleta,Mirka Marjanovica,poklonjenih titula,Vujosevicevih gepekovanja,Danilovicevih pistolja...

црна овца друштва

pre 7 godina

Када је досуђен последњи пенал за Партизан, КК Црвена Звезда Београд се звала КК ФМП Железник.

Karaburac

pre 7 godina

Sad nam srpske delije nude penal a u zadnjem derbiju Mazic nije svirao skolski primer penala za Partizan.
Sto onda ne rekoste da je Partizan ostecen nego sad kao nudite penal.
Licemeri bili i ostali.

Ivann

pre 7 godina

Počinje pritisak na sudije. Penal mora da se zasluži, to se ne poklanja
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Uki, 1. mart 2017 16:35)

Da, ali zasto se onda Zvezdi poklanjaju penali za svaku sitnicu???

Mywy

pre 7 godina

Sve tvitovi zvezdasa, ukusne sale na svoj i tudj racun, u sustini zdravo zadirkivanje i rivalstvo. Steta je sto se kod partizanovaca izgubio taj duh i sto su vecinom otisli u neku nezdravu patologiju.

saeKn

pre 7 godina

Ajde dajte neke konkretne informacije npr snimci gde je trebao da bude penal, a nije bio manite se teorije. Ovo radite i u kosarci gde je zvezda 10 klasa ispred.

poskok

pre 7 godina

Zadnji put kad je sviran penal za Partizan, KKCZ je još uvek postojao :)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip Must Play, 1. mart 2017 16:53)
KKCZ još uvek postoji (na vašu žalost)a to što odbijate da priznate istinu i zatvarate oči pred činjenicom da je Zvezda spašena i očišćena od dugova i da se takmiči to je vaša muka :)))

Ljubisa livac

pre 7 godina

Hahahaha, pa ovo je vise posalica na racun toga sto toliko kukaju za taj penal. Kao da postoji pravilo da mora da se svira ako vec dugo nije. Prosto, ne pravimo prekrsaje u sesnaestercu i zato nemate penala. Mada, sto kaze Grof, svirajte im taj penal odmah u prvoj minuti pa da igramo posle normalno.

Dragan

pre 7 godina

Protiv Zvezde nisu mogli toliko da kradu, jer su oci javnosti ipak uvek uprte u taj derbi, ali su titule otimali preko tzv. malih utakmica gd su im ti isti penali sudjeni obilato...a utakmice sa burazerskim klubovima,poput Sartida, Hajduka iz Kule, i ostalih, da i ne spominjemo.

dabl-dabl masina Furdan Aldermir

pre 7 godina

@Mywy
Pa bas ne vidim neka pozitivna zadirkivanja vec optuzbe za kuknjavu,a vi prvi kukate na neregularne titule i Toleta,a sto se patologije i duha tice,mrznja zvezdasa prema Partizanu je bar 100 puta jaca i otrovnija nego obratno,dovoljno je navesti bolesnu mrznju prema Vujosevicu,pljuvanje Obradovica,Djordjevica,Divca(partizanovci nikada nisu vase legende toliko omalovazavali)

Ljubisa livac

pre 7 godina

@dabl-dabl masina

Hah, koliko samo subjektivnosti. Klasican Grobar, koji odbija da pogleda u svoje dvoriste. Ne pamtis sta ste radili, recimo Gurovicu? Obrnuto je decko. Vasa mrznja prema Zvezdi je visestruko veca nego ljubav prema samom Partizanu. To ponosno i isticete. Sindrom manjeg kluba, sa manje trofeja, pobeda i navijaca. A taj Vujosevic je sam tome doprineo. Nije se bunio 15 godina dok je imao sve moguce drzavne sponzore iza sebe, a kada je krenula malo da se zavrce slavina, na svakoj mogucoj konferenciji je pricao vise o Zvezdi nego o svom timu. Cije je to onda opterecenost?

Vuk

pre 7 godina

Imam i ja jedan : Kad je Partizanu sviran poslednji penal Zvezda je zadnji put dočekala septembar u Evropi..


Takva sudjenja i ovakve titule su vas i dovele do toga da vam je danas UEFA koeficijent na nivou sarajevskog Zeljeznicara, Ziline, Cernomoreca, Skenderbega i slicnih giganata.. Vidimo se u subotu.

Crni Bombonjerobarder

pre 7 godina

Pa prošlo je 30 godina otkako je igrač Zvezde dao Partizanu gol iz kornera, pa ne vidim da se Zvezdini navijači žale da hoće gol iz kornera kad svaki derbi počne.

xxx

pre 7 godina

Ne, tad ste ga Vi dobijali... i. to dugo.. ne mislim na penal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djuro, 1. mart 2017 18:13) Misliš na ono što voli većina vas Delija?

Okram Idul

pre 7 godina

Pred svaki derbi krece ista kuknjava grobara, penal.. pa penal. Najbolje bi bilo, kako bi prestali da placu, da svaki derbi pocne penalom za njih.

milooraad

pre 7 godina

Kao sto rece Bozovic prosle godine, neka na startu tekme sutiraju penal mutavci, pa neka pocne tekma....kad ovoliko smaraju... dje je naslov, kad je Partizan legalno uzeo titulu !?

Soldatović Božidar

pre 7 godina

Sviraj im sudija( ko go da bude sudio) dva komada. Molim te kao Boga. Jer naravno da ce oni i tada da se zale na sudjenje. Zgazice vas nasa Zvezda svakako kukavci.

Dddd

pre 7 godina

Dzudo zahvat Vukasina nad Balazicem (plus igranje rukom Andjelkovica u istoj situaciji), lakat Pavicevica Ninkovicu, igranje rukom Ibanjeza, povlacenje Miljkovica od strane Kasalice... Eto ti tvoji prekrsaji u sesnaestercu u poslednjih 10 derbija, a nijedan penal. Sa druge strane butina Rnica i simuliranje Mrdje u jednom od dva penala koji su svirani u razmaku od 10 minuta. Eto, ne moramo da idemo unazad 22 godine ili 54 derbija (u kojima je Partizan vise puta pobedio, toliko i o tezi "ulaska u sesnaesterac").

pro_institucija

pre 7 godina

@xman
Taj sam gledao i trčao kuci da vidim evrogol. A penal Vas spasao debakla. Izvođač Samir nije Damir .
Bilo kako bilo kukate a 6-7god sudi Mazic , sudio čovek Bayern Arsenal pre neki dan. Recite koje Vama po volji , Ja boljeg ne vidim od njega.
Ali tu dolazimo do teorije zavere da ste toliko bitni da zbog Vas ugrožava karijeru.
Trovanja, penali , Uefa uvek nešto. Shvatite da je Vaše prošlo, nema Kule Smedereva Bački Jarak nedostaju bodovi , kasni se i po 32 .
Nego subota teren pa koje bolji , čestitke i idemo dalje

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

@ Nbgd Deki , bravo za komentar , slažem se . @ Ivan kg , ovde je riječ o Partizanu a ne o Zvezdi , iskuliraj . Najveći šok za grobare bi bio kad bi u subotu dobili penal i da ga promaše što bi za nas istovremeno bilo veliko zadovoljstvo i razlog da ih zezamo 24 časa . Neka tako bude .

iiijao!

pre 7 godina

Zvezda oduvek igrala gospodski fudbal, a ne partizanski hrkljuš.

Kad se samo setim likova poput Hatunića, Đurovića koji je cepao dres Duletu Saviću, ..., Bajre Župića, ...

Partizan je oduvek imao takve likove, otuda penali.

bagzi

pre 7 godina

@dabl dab masina
"partizanovci nisu nikada vase legende toliko omalovazavali..."
Druze, vi kolektivno pljujete po Novaku koji je samo navijac Zvezde!? Ne secam se da su zvezdasi nekad pljuvali po Caviću ili po Mandićki koji su veliki Grobari. Da li se secas aplauza koji je Sale dobio kad je gostovao kao trener u Areni? Divca bas ni ne pominju. Obtadovica su krenuli da prozivaju posle onoga "nisam ja Zvezda, ja sam Partizan" a Dule je prica za sebe. Imam utisak da se covek svojski potrudio da ga mrze svi sa druge strane brda. Pa on ne sedi miran ni u Francuskoj, malo malo pa pecne. Na kraju, ako je mrznja 100 pita veca( kako kazes), zasto ne Delije ne mrze Dikica, Peru Bozica, Casu Ilica...

djuro

pre 7 godina

@Onda kad je napravljen prekrsaj u sesnaestercu... 
(NbgDeki, 1. mart 2017 17:13) 

Vi ste ga dobijali i kada lopta Rnica pogodi u butinu, pa kad se Purovic sm sinu, pa kad se Purovic sam saplete o svoju nogu, kad Mrdja padne kao da ga je grom pogodio i tome slicno...
(Ivan kg, 01. mart 2017 17:58)aplete o svoju nogu, kad Mrdja padne kao da ga je grom pogodio i tome slicno...
(Ivan kg, 01. mart 2017 17:58)

Ne, tad ste ga Vi dobijali... i. to dugo.. ne mislim na penal...

kiza

pre 7 godina

Glupo je i pitati,toliko i o ciganskoj kuknjavi na Toleta a Partizan proslavio punoletstvo od poslednjeg penala.Sad tek nema šanse pa kako nesto protiv drzavnog projekta da se svira neka im je bog u pomoci ako zivu glavu izvku ipak je to premijerova mezimica!!!!A i da ne zaboravim jedina svetla tacka je Marko Nikolic koga ce verovatno ova poltronska uprava oterati jer je ugrozio mezimicu i drzno se da je pobedi a lepo je receno da ce Srbiji biti bolje ako je samo Zvezda prvak!p.s. ovima iz evrope to niko nije rekao....

KKP

pre 7 godina

Pre početka utakmice, obavezno prvo penal za Partizan, da ih više ne slušamo kako plaču. Konačan rezultat 4:1 za Zvezdu.(tassotty, 01. mart 2017 16:34)4:0, promašiće penal...
(Boki, 01. mart 2017 16:44) jedan i nekako..al da omasis 2 za poluvreme,to ne ume svako

belgrado

pre 7 godina

...a neki dobiju 2 penala za poluvreme,kao svetski sudija mazic svira ej!!!
tako je i babarogic sudio 100 derbija"svetski"...i cim je otisao u penziju,
pravo u upravu zvezde?!
zasluzio covek....

gani ko vas ne zna,
pomislio bi da ste normalni : )

Patrick

pre 7 godina

Ala ce narikace sever da placu i ridaju ako dobijemo penal u subotu i njime odnesemo 3 boda ijaooo.Pa to ce biti lepse nego ulazak u LS 2003 godine.

stf

pre 7 godina

vrh, bas kreativan i inteligentan nacin da se pokaze koliko je CZ povlascena.

i zato volim Partizan, zato sto su vecina navijaci carevi. a ne paljevine aktuelne vlasti, ratnih profitera i slicne bagre.

bar

pre 7 godina

Predlazem da sledeci hesteg bude #kadjederbibiozanimljiv ili #nemamstadaradimpasesvadjamzbogcuskanjalopte ili #reprezentacijunegledamtojemejnstrim #alzatorazbijamglavezbogtrecera zrednogfudbala. Besmislen derbi u kome se trose narodne pare za trecerazrednu sporednu stvar!

Patrick

pre 7 godina

Kad je sviran poslednji penal za Partizan tad: sta uradi Smithe,Bodibond,Sika Momsilo,Batko,Deda Miloje,Ko-tunjo,Delije Cikago,Ultra Nbgd....nisu bili ni u planu da se rode.

Muftija delija

pre 7 godina

#poslednji penal,mrakic sudija danas u sudijskoj delegaci inace clan uprave cz.sta jos nije jasno?
Nek dune mazic dva za czv,i da ih dobijemo,samo malo pre 90og,da ne boli previse!

Lik iz doma

pre 7 godina

Ја мислим да и када би био суђен пенал за Партизан овог викенда, успео би неко да га промаши.

Lord

pre 7 godina

Prestanite da dajete tolike pare fudbalerima, zaposlite ljude koji ne znaju kako da plate struju, grijanje, kupe koricu hljeba.
Partizan i CZ najgore drzavne firme.

el gladijator

pre 7 godina

@NS
A po meni najveca greska je bila 2 godine ranije isto u polufinalu Kupa. Tada je Panteluc dao pobedonosni gol dok su igraci Partizana cekali da im Zigic vrati loptu jer je Delevicev pomocnik mahao ofsajd. Mahao dok Ziguc nije izveo aut. Pa onda naprasno spustio. Pogledaj, ima snimak

Filip Must Play

pre 7 godina

@dragan hahaha kako te samo nije sramota da pominješ Sartid, jedna od najvećih krađa Zvezde je upravo protiv njih, kada igrač na gol liniji pravi golmansku paradu i brani rukom, a sudija ne svira ni penal ni isključenje, kasnije kažnjen 3 utakmice.

Tarkomen

pre 7 godina

hahahaha slike su vrh. Ali šalu na stranu stavrno dug period. Govori ipak nešto taj podatak... Sitaucija za penal je bilo pregršt...

Dragi

pre 7 godina

Mislim da je pogrešno predstavljeno na internetu priča o tome kada je sviran poslednji penal za Partizan na derbijima protiv Zvezde. Bolje bi bilo da je navedeno tačno koliko je u tom vremenu, za te protekle 22 godine dosuđeno penala za Zvezdu na derbijima protiv Partizana.

Anđusizam,ludovan,živomanija

pre 7 godina

Мажић обавезно два комада за кону нек свирне,за сваки случај.

Ono

pre 7 godina

Priznajem izbegavam da se mešam u bolesne odnose navijača ova dva kluba, ali priznajem da je fora odlična! Ovako treba razvijati navijacko rivalstvo kroz zezanje, a ne kroz obračune, teške reci, materijalnu štetu i ostale nasilnicke i nezakonite poteze!

KORN

pre 7 godina

Evo malo smeha,jedan vic"Večeras se u Humskoj 1 obreo čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom – uniziti fudbalsku igru, sebe promovisati u neslavnu zvezdu večeri, uništiti sve dobro što odlikuje najveću utakmicu ovih prostora"

Choopo

pre 7 godina

Uvek pred derbi tema je "Penal još nije stigao, a kad će ne zna se". To me podseti da još postoji JelenSuperSeljačka liga,a onda se nađem u čudu da to neko još i prati, a tek šok da se i rasprava povede. Bezvredna liga čemu svedoči samo najuža rodbina igrača i po neki zaluđenik zalutao na trubine koji misli da se može proći Peteh-Tikva ili Kairat. Čim se prvenstvo završi glavom bez obzira razbeži se svako ko ima ikakvu ponudu, a njih zamene igrači bez ugovora,bez kvaliteta. Samim tim svake godine timovi sve lošiji, a obećanja sve veća. Jedina zvezda koja trči ovim livadama je sudija Mažić. To dovoljno govori o fuzbalu u nas.

srb

pre 7 godina

@nn lepo receno ali ne mozes da ne kazes da nije dobra fora, znaci ima vrhunskih tvitova na ovu temu. Najvise mi se svidja broj pobeda zvezde i part u kosarci :)

hill

pre 7 godina

cinjenica da bi se svirao penal mora postojati faul u sesneastercu. ali je za riplija da 22 godine nije bilo takvog prekrsaja u zvezdlnom sesnaestercu. ovako iz glave je bilo vise takvih situacija. dok za zvezdu su nekada sudjena i dva komada po mecu.