NBA 66

Utorak, 21.02.2017.

19:00

Dramond odlazi, ostaje mesto za Bobija?

Andre Dramond, prvi centar Detroit Pistonsa, mogao bi da napusti ekipu i preseli se u redove Boston Seltiksa.

Dramond odlazi, ostaje mesto za Bobija? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

JPR24

pre 7 godina

Ne vreujem da ce se ovo desiti, barem ne sada. Ne vidim poentu da sad ide u Boston koji je poprilicno solidna ekipa, odbrana i je takodje ok.. sad dobro, kakvi si njihovi planovi z dalje to ne znamo, tako da je sve moguce, ali ipak, meni ne deluje rezonski sada.

PA

pre 7 godina

Realno gledano ovakav igrac je dobro dosao u svakoj ekipi .Mada mislim da on Bostonu i nije potreban jer su sasvim dobri sto se tice odbrane ,cak im je i skok solidan .Plus Amir Dzonson i Horford su igraci koji mogu da pogode i za tri ,tu su jos Olinik ,Jerbko i Zeler sasvim solidno su popunjeni pod kosem .Oni ganjaju krilo nekog kosgetera zato se dosta i prica o Karmelu .Mislim da ce verovatno dati Kraudera i nekog pika a Dzejlena ostaviti jer je mladji a i pokazuje da moze biti potencijal .Karmelo bi u ovakvoj ekipi bio maksimalno iskoriscen jer bi mu zadatak bio samo da napada,sad jedino dal ce uspeti da ga ustroje da koliko toliko igra timski .MOzda se i on donekle uzme u pamet ,jer mu je to realno jedina sansa za prsten ,a i to je pitanje koliko ga interesuje .

Mich

pre 7 godina

Dramond bezvezan igrac u sezoni mozda 5-6 puta postigne vise od 15 pts sto znaci teski prosek za pare koje prima cak presmesno....

SKIDS

pre 7 godina

Drago mi je sto se i Toronto i Boston pojacali. Jos i Washington da napravi neki hrabar potez i bice mnogo uzbudljivije u play off-u.

prijatelj

pre 7 godina

U Detroitu nasi centri izgleda dolaze da sede na klupi. Prvo Milicic, a sad Marjanovic. Daju im sansu na kasicicu. Marjanovic prosek 6.5 min. po utakmici. Sad mu je sansa da se dokaze, ako Dramond ode. Mora da zagrize, sa 20 min. minimum po utakmici popravio bi statistiku. Pokazao je to na nekim utakmicama, nadam se da ce u ovom nekom buducem periodu da mu daju vise minuta.

dragan

pre 7 godina

Mislim da je ovo i bio plan ekipe. Nabiti Drummondu 'cenu', uzeti nekog kvalitetnijeg igraca na nizoj poziciji a ubaciti vise Bobia u vatru. Nema druge logike sad, da je Drummmond toliko igrao a Bobi ne. Bobi se odlicno pokazao u onih par utakmica.

Zile

pre 7 godina

Odlican trejd za obe ekipe, Boston bi dobio visokog igraca koji im je preko potreban, a pistonsi verovatno jedan od top 3 pikova i jos nekog igraca. A Bobiju evo sanse da se dokaze!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lucky, 21. februar 2017 19:12)

Boston ce dati top 3 pika samo za top 10 igraca u ligi (izjava njihovog generalnog menadzera), a Dramond to sigurno nije. Kad se vidi sta je Sakramento dobio za Kazinsa, nerealno je ocekivati top 3 pik za Dramonda. Verovatno bi se trejd vrteo oko 2 pika, Bostonov 2018 i Memfis ili Klipers 2019, plus Teri Rozier ili eventualno Jalen Brown. Markus Smart je prakticno nedodirljiv osim u trejdu za top 10 igraca, mozda Joe Crowder bude u dilu.

Dramond jeste dobar igrac, ali njegovim trejdom Boston prakticno zatvara sebi prostor za dovodjenje nekog drugog velikog imena nakon ove sezone, a sa druge strane Detroitu mnogo znaci da se ratosilja njegovog ugovora i krene ispocetka. Nema mnogo timova koji su spremni da ga uzmu, i zato ce cena biti jako niska. Pri tom nije jedini centar koji se nudi - Brook Lopeza Bruklin nudi za jednog pika prve i jednog druge runde, pri tom niko ne ocekuje da taj pik bude ni top 10 (kojem timu koji ce imati top 10 pik ove godine treba Brook Lopez). Prosli prelazni rok je bio izuzetak jer je salary cap skocio sa 67 na 90 miliona dolara pa su svi trosili i sakom i kapom. Sada se vec "trziste stabilizovalo" i znaci imati prostor za dovodjenje novog igraca.

nesha

pre 7 godina

e pa isplatilo se što se čuvao pa nije hteo da igra kvalifikacije za reprezentaciju. sačuvao se povreda, sačuvao svežinu i ako ovako nastavi biće od njega jednog dana nikola jokić

bskfan

pre 7 godina

Za Bobija je dobro da ostane back-up centar i da u igru ulazi sa klupe, kao kod Spursa, pod uslovom da dobija 18-24 minuta po utakmici. Dovoljno da podigne formu a manja odgovornost i glavobolja zbog losih rezultata. Kao starter bi imao 15+ miliona po sezoni ali nije lose ni ovih sadasnjih 5 sa klupe. Bobi moze da bude zver na terenu ali samo uz igrace koji dobro asistiraju, kao sto su bili Parker i Diao u Spursima.

el.comandante

pre 7 godina

Uporedite ovog momka sa Hauardom.Kako je Hauard dominirao dok je bio u Orlandu, doveo ih do finala.Na stranu sto se posle raspao, trpao 30 poena i 15 skokova.Ovaj momak ne moze da prebaci 15, a kamoli da primirise plej-of.Realno Detroitu treba ozbiljan rebilding.Momak realno nema kvalitet niti ce se razviti u fransiznog igraca.

zelja

pre 7 godina

Držali Bobija na klupi a Dramonda da igra da mu povećaju cenu i bolje prodaju. Sada može da ide a naš Bobi može da počne. Napred Bobi....

Kol

pre 7 godina

Sigurno je da Bobi moze i treba da igra minimum 20+ minuta po utakmici i imace sigurno ali sigurno double double ucinak, bez obzira da li Dramond ide ili ostaje!

Tolle

pre 7 godina

I treba da ode, i Boban neka bude prvi centar, i garantujem da ce imati bolju statistiku od njega, u svakom segmentu. A jos bolje da Boban ode u Boston, kakva bi to tek ekipa bila!
(miki, 21. februar 2017 19:34)

U Bostonu su kvalitetniji peškiri za mahanje...

asprilla

pre 7 godina

Bobi nema snage ni za 15 eventualno 20min da igra u nba,tako da mu evropa ne gine ako hoce da igra nesto vise bwskete,a porediti ga sa Dramond je vise nego smesno...

Bojan86

pre 7 godina

Realno je ovde da Bobi nema sta da trazi.Cak i da trejdiju ceo tim negine mu 5min po utakmici. Jeste nas i jeste dobar igraz za evropu, al ne za NBA. Njegova fizicka konsttucija nije za takvu vrstu kosarke. Njemu je potrbno podrediti tim njegovim mogucnostima kao u Zvezdi i Megi. Sto nije moguce u NBA.Voleo bih da odradi taj ugovor, uzme im lovu i vrati se u Evropu i igra.Srecno majstore!!

Millennium

pre 7 godina

Sumnjam da će to išta značiti Bobiju. Čak i da je istina, doći će neko drugi na Dramondovo mesto. Bojim se da njima Bobi služi isključivo kao atrakcija. Nadam se da će i on to shvatiti i prema tome planirati dalju karijeru. Jer ne treba izigravati cirkuzanta ni za koga, bez obzira na pare.

skywalker

pre 7 godina

Boston ima dobru kolekciju pikova koju može da uključi u trejd, ima dosta mladih igrača koji su već tu u sistemu. Imaju Ajzeu koji igra u životnoj formi, ali potreban im je ovakav centar, solidan defanzivac i skakač. Vrlo dobra ekipa, i ako do ovoga dođe smem da se usudim da kažem da vrlo lako mogu do finala. Izuzetno mi je drago što su se ovako brzo vratili u sam vrh nba.

Logen

pre 7 godina

Cus Dramond bi bio prosecan u Zvezdi i Megi... sto se sve moze cuti ovde.
Pa i sve da je taktika fauliranje, izbacio bi 10 igraca napolje.. covek bi imao 50 po mecu..
Nisu ljudi ni svesni sto znaci magare od 215 cm, super atletsko, za Evropu...
1996. vec matori i iznemogli Wilkins je dosao u Pao i osramotio Evroligu za sva vremena. Dominacija kakva se do dana danasnjeg nije videla na evropskim terenima.

Dragoljub

pre 7 godina

P neki dan stoji jedna ugladjena starija gospodja u redu iza mene u marketu, uzela svargle samo, a ja puna kolica svega i svacega. Bilo svega, bohor, lebac, zacina nekih, banane, kompot, brasno, grasak. Kupio sam i Matijeviceve virsle. Zamoli me da je propustim, ja rekoh ajde. Kad vrag odnese salu, te jedna dopuna, te druga, te zvake, te cigare, cokoladice za decu. Strasne stvari se desavaju, drzava da uradi nesto. U vreme Tita nije bilo tako.

vlade

pre 7 godina

Realno, sad da Drummond dodje u Zvezdu, Partizan, Megu bio bi prosecan centar, sto on i jeste, ali u NBA on je zvezda. Kada su Drummond i Kazins rezerve jednom DeAndre panju Jordanu u timu SAD pod palicom jednog od najboljih koledz trenera, onda znajte koliko je sati.
Jos covek ljut, sto mu je jedan tim omogucio da zaradjuje milione na osnovu prosecnih partija.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ništa to ne znači za Bobija jer će logično ako Dramonda trejduju, to biti za nekog drugog centra, ili čak možda i Bobi bude deo tog trejda, tako da

Иван

pre 7 godina

Ако и не оде сад, отићи ће налето.

Драмодн је млад, висок и атлетичан. И игра за огромне паре. Детроиту је била потребна звезда. Изабрали су њега, али сада се открива да он не вреди толико колико су га платили. Он не може бити франшиза око које ће се градити тим. Логично је да хоће да га продају, то јест утрапе другоме.

Пистонси су мало изгубили главу. Све су прилагодили Драмонду, а он испаде промашај. Џексон такође. Морају да раде рибилдинг, јер нису били ни толико интелигентни да смисле какав план Б, неку игру са другим носиоцима. Марјановића нису искористили за ту сврху, а није да нису могли. У Денверу су били паметнији. И у Сакраменту чак.

Шанса за Марјановића? Не очекујте превише. Драмонда ће трампити за другог центра, који ће им бити или стартер или замена Бејнсу. Да су хтели Бобију да пруже шансу, урадили би то. Свако паметан би гледао да искористи онај његов налет док је Бејнс био повређен, али Ван Ганди је тај налет само сасекао и упорно терао мртвог коња у виду Драмонда као носиоца и Бејнса као златне резерве. Била је утакмица, сећам се, губе Пистонси све време 20-30 разлике, одлучено све пре последње четвртине, а Ван Ганди убацује задњих 5 минута кога - Драмонда! Ајде што не убаци Бобија кад је све готово 12 минута пре краја, него га не убаци ни после Бејнса!?! Ниједно набијање цене Бејнсу то не може оправдати. Тај тим је проклет, воде га морончине још од Лерија Брауна и није ми га нимало жао.

miki

pre 7 godina

I treba da ode, i Boban neka bude prvi centar, i garantujem da ce imati bolju statistiku od njega, u svakom segmentu. A jos bolje da Boban ode u Boston, kakva bi to tek ekipa bila!

Lucky

pre 7 godina

Odlican trejd za obe ekipe, Boston bi dobio visokog igraca koji im je preko potreban, a pistonsi verovatno jedan od top 3 pikova i jos nekog igraca. A Bobiju evo sanse da se dokaze!

ABCDEFG

pre 7 godina

Po meni bi bio to loš potez, Horford bolji od njega, sasvim dovoljan je za prvu postavu, Andre može biti zamena, a to ne želi naravno :)
Idemo do prstena let's go BC!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Realno, sad da Drummond dodje u Zvezdu, Partizan, Megu bio bi prosecan centar, sto on i jeste, ali u NBA on je zvezda. Kada su Drummond i Kazins rezerve jednom DeAndre panju Jordanu u timu SAD pod palicom jednog od najboljih koledz trenera, onda znajte koliko je sati. 
Jos covek ljut, sto mu je jedan tim omogucio da zaradjuje milione na osnovu prosecnih partija.
(vlade, 21. februar 2017 19:21)

Hahahahahah jel si ti realan druže?

GOAT lista

pre 7 godina

Mislim da ce opet dobijati šanse na kašičicu, sam dokaz je da čak i Bejns dobija više minuta od Bobija, iako je stariji, a i ne verujem da je nešto bolji. Marjanović treba da menja tim, sve dok je tu Van Gandi, neće dobijati potrebnu minutažu.

NBG

pre 7 godina

Sjajan old school centar, fizicki dominantan, odlican defanzivac I zastitnik reketa ALI ta sorta fizicki dominantih centara bez suta sa poludistance za 2, suta za 3, 80+ slobodnih bacanja I osecajem za pass zamire u small ball kosarci koja ce se igrati narednih 10 godina...

Kurir Djoka

pre 7 godina

Boston generalno ima popunjene pozicije 4 i 5. Mada, nigde ovakav centar nije višak... Dramond na poz 5 a Horford na 4 i u reketu apsolutna dominacija...

rs

pre 7 godina

vlade
dramond da dodje u evropu bio bi najdominantniji igrac imao bi oko 20 poena i 15 skokova po utakmici jer nema centra u evropi koji bi mogo da parira njegovim fizikalijama pa bobi je dominirao evroligom nije ga niko mogo zaustaviti


bostonu bi trebao ovakav jedan igrac koji brani reket i ima dosta skokova a napredovo je i u napadu a boston ima dosta toga ponuditi jer imaju dosta pikova a mogu dati i neke igrace

Dragoljub

pre 7 godina

P neki dan stoji jedna ugladjena starija gospodja u redu iza mene u marketu, uzela svargle samo, a ja puna kolica svega i svacega. Bilo svega, bohor, lebac, zacina nekih, banane, kompot, brasno, grasak. Kupio sam i Matijeviceve virsle. Zamoli me da je propustim, ja rekoh ajde. Kad vrag odnese salu, te jedna dopuna, te druga, te zvake, te cigare, cokoladice za decu. Strasne stvari se desavaju, drzava da uradi nesto. U vreme Tita nije bilo tako.

Иван

pre 7 godina

Ако и не оде сад, отићи ће налето.

Драмодн је млад, висок и атлетичан. И игра за огромне паре. Детроиту је била потребна звезда. Изабрали су њега, али сада се открива да он не вреди толико колико су га платили. Он не може бити франшиза око које ће се градити тим. Логично је да хоће да га продају, то јест утрапе другоме.

Пистонси су мало изгубили главу. Све су прилагодили Драмонду, а он испаде промашај. Џексон такође. Морају да раде рибилдинг, јер нису били ни толико интелигентни да смисле какав план Б, неку игру са другим носиоцима. Марјановића нису искористили за ту сврху, а није да нису могли. У Денверу су били паметнији. И у Сакраменту чак.

Шанса за Марјановића? Не очекујте превише. Драмонда ће трампити за другог центра, који ће им бити или стартер или замена Бејнсу. Да су хтели Бобију да пруже шансу, урадили би то. Свако паметан би гледао да искористи онај његов налет док је Бејнс био повређен, али Ван Ганди је тај налет само сасекао и упорно терао мртвог коња у виду Драмонда као носиоца и Бејнса као златне резерве. Била је утакмица, сећам се, губе Пистонси све време 20-30 разлике, одлучено све пре последње четвртине, а Ван Ганди убацује задњих 5 минута кога - Драмонда! Ајде што не убаци Бобија кад је све готово 12 минута пре краја, него га не убаци ни после Бејнса!?! Ниједно набијање цене Бејнсу то не може оправдати. Тај тим је проклет, воде га морончине још од Лерија Брауна и није ми га нимало жао.

Logen

pre 7 godina

Cus Dramond bi bio prosecan u Zvezdi i Megi... sto se sve moze cuti ovde.
Pa i sve da je taktika fauliranje, izbacio bi 10 igraca napolje.. covek bi imao 50 po mecu..
Nisu ljudi ni svesni sto znaci magare od 215 cm, super atletsko, za Evropu...
1996. vec matori i iznemogli Wilkins je dosao u Pao i osramotio Evroligu za sva vremena. Dominacija kakva se do dana danasnjeg nije videla na evropskim terenima.

NBG

pre 7 godina

Sjajan old school centar, fizicki dominantan, odlican defanzivac I zastitnik reketa ALI ta sorta fizicki dominantih centara bez suta sa poludistance za 2, suta za 3, 80+ slobodnih bacanja I osecajem za pass zamire u small ball kosarci koja ce se igrati narednih 10 godina...

miki

pre 7 godina

I treba da ode, i Boban neka bude prvi centar, i garantujem da ce imati bolju statistiku od njega, u svakom segmentu. A jos bolje da Boban ode u Boston, kakva bi to tek ekipa bila!

GOAT lista

pre 7 godina

Mislim da ce opet dobijati šanse na kašičicu, sam dokaz je da čak i Bejns dobija više minuta od Bobija, iako je stariji, a i ne verujem da je nešto bolji. Marjanović treba da menja tim, sve dok je tu Van Gandi, neće dobijati potrebnu minutažu.

Kurir Djoka

pre 7 godina

Boston generalno ima popunjene pozicije 4 i 5. Mada, nigde ovakav centar nije višak... Dramond na poz 5 a Horford na 4 i u reketu apsolutna dominacija...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ništa to ne znači za Bobija jer će logično ako Dramonda trejduju, to biti za nekog drugog centra, ili čak možda i Bobi bude deo tog trejda, tako da

rs

pre 7 godina

vlade
dramond da dodje u evropu bio bi najdominantniji igrac imao bi oko 20 poena i 15 skokova po utakmici jer nema centra u evropi koji bi mogo da parira njegovim fizikalijama pa bobi je dominirao evroligom nije ga niko mogo zaustaviti


bostonu bi trebao ovakav jedan igrac koji brani reket i ima dosta skokova a napredovo je i u napadu a boston ima dosta toga ponuditi jer imaju dosta pikova a mogu dati i neke igrace

skywalker

pre 7 godina

Boston ima dobru kolekciju pikova koju može da uključi u trejd, ima dosta mladih igrača koji su već tu u sistemu. Imaju Ajzeu koji igra u životnoj formi, ali potreban im je ovakav centar, solidan defanzivac i skakač. Vrlo dobra ekipa, i ako do ovoga dođe smem da se usudim da kažem da vrlo lako mogu do finala. Izuzetno mi je drago što su se ovako brzo vratili u sam vrh nba.

Tolle

pre 7 godina

I treba da ode, i Boban neka bude prvi centar, i garantujem da ce imati bolju statistiku od njega, u svakom segmentu. A jos bolje da Boban ode u Boston, kakva bi to tek ekipa bila!
(miki, 21. februar 2017 19:34)

U Bostonu su kvalitetniji peškiri za mahanje...

Lucky

pre 7 godina

Odlican trejd za obe ekipe, Boston bi dobio visokog igraca koji im je preko potreban, a pistonsi verovatno jedan od top 3 pikova i jos nekog igraca. A Bobiju evo sanse da se dokaze!

ABCDEFG

pre 7 godina

Po meni bi bio to loš potez, Horford bolji od njega, sasvim dovoljan je za prvu postavu, Andre može biti zamena, a to ne želi naravno :)
Idemo do prstena let's go BC!

el.comandante

pre 7 godina

Uporedite ovog momka sa Hauardom.Kako je Hauard dominirao dok je bio u Orlandu, doveo ih do finala.Na stranu sto se posle raspao, trpao 30 poena i 15 skokova.Ovaj momak ne moze da prebaci 15, a kamoli da primirise plej-of.Realno Detroitu treba ozbiljan rebilding.Momak realno nema kvalitet niti ce se razviti u fransiznog igraca.

Zile

pre 7 godina

Odlican trejd za obe ekipe, Boston bi dobio visokog igraca koji im je preko potreban, a pistonsi verovatno jedan od top 3 pikova i jos nekog igraca. A Bobiju evo sanse da se dokaze!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lucky, 21. februar 2017 19:12)

Boston ce dati top 3 pika samo za top 10 igraca u ligi (izjava njihovog generalnog menadzera), a Dramond to sigurno nije. Kad se vidi sta je Sakramento dobio za Kazinsa, nerealno je ocekivati top 3 pik za Dramonda. Verovatno bi se trejd vrteo oko 2 pika, Bostonov 2018 i Memfis ili Klipers 2019, plus Teri Rozier ili eventualno Jalen Brown. Markus Smart je prakticno nedodirljiv osim u trejdu za top 10 igraca, mozda Joe Crowder bude u dilu.

Dramond jeste dobar igrac, ali njegovim trejdom Boston prakticno zatvara sebi prostor za dovodjenje nekog drugog velikog imena nakon ove sezone, a sa druge strane Detroitu mnogo znaci da se ratosilja njegovog ugovora i krene ispocetka. Nema mnogo timova koji su spremni da ga uzmu, i zato ce cena biti jako niska. Pri tom nije jedini centar koji se nudi - Brook Lopeza Bruklin nudi za jednog pika prve i jednog druge runde, pri tom niko ne ocekuje da taj pik bude ni top 10 (kojem timu koji ce imati top 10 pik ove godine treba Brook Lopez). Prosli prelazni rok je bio izuzetak jer je salary cap skocio sa 67 na 90 miliona dolara pa su svi trosili i sakom i kapom. Sada se vec "trziste stabilizovalo" i znaci imati prostor za dovodjenje novog igraca.

zelja

pre 7 godina

Držali Bobija na klupi a Dramonda da igra da mu povećaju cenu i bolje prodaju. Sada može da ide a naš Bobi može da počne. Napred Bobi....

Kol

pre 7 godina

Sigurno je da Bobi moze i treba da igra minimum 20+ minuta po utakmici i imace sigurno ali sigurno double double ucinak, bez obzira da li Dramond ide ili ostaje!

vlade

pre 7 godina

Realno, sad da Drummond dodje u Zvezdu, Partizan, Megu bio bi prosecan centar, sto on i jeste, ali u NBA on je zvezda. Kada su Drummond i Kazins rezerve jednom DeAndre panju Jordanu u timu SAD pod palicom jednog od najboljih koledz trenera, onda znajte koliko je sati.
Jos covek ljut, sto mu je jedan tim omogucio da zaradjuje milione na osnovu prosecnih partija.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Realno, sad da Drummond dodje u Zvezdu, Partizan, Megu bio bi prosecan centar, sto on i jeste, ali u NBA on je zvezda. Kada su Drummond i Kazins rezerve jednom DeAndre panju Jordanu u timu SAD pod palicom jednog od najboljih koledz trenera, onda znajte koliko je sati. 
Jos covek ljut, sto mu je jedan tim omogucio da zaradjuje milione na osnovu prosecnih partija.
(vlade, 21. februar 2017 19:21)

Hahahahahah jel si ti realan druže?

asprilla

pre 7 godina

Bobi nema snage ni za 15 eventualno 20min da igra u nba,tako da mu evropa ne gine ako hoce da igra nesto vise bwskete,a porediti ga sa Dramond je vise nego smesno...

Bojan86

pre 7 godina

Realno je ovde da Bobi nema sta da trazi.Cak i da trejdiju ceo tim negine mu 5min po utakmici. Jeste nas i jeste dobar igraz za evropu, al ne za NBA. Njegova fizicka konsttucija nije za takvu vrstu kosarke. Njemu je potrbno podrediti tim njegovim mogucnostima kao u Zvezdi i Megi. Sto nije moguce u NBA.Voleo bih da odradi taj ugovor, uzme im lovu i vrati se u Evropu i igra.Srecno majstore!!

nesha

pre 7 godina

e pa isplatilo se što se čuvao pa nije hteo da igra kvalifikacije za reprezentaciju. sačuvao se povreda, sačuvao svežinu i ako ovako nastavi biće od njega jednog dana nikola jokić

Millennium

pre 7 godina

Sumnjam da će to išta značiti Bobiju. Čak i da je istina, doći će neko drugi na Dramondovo mesto. Bojim se da njima Bobi služi isključivo kao atrakcija. Nadam se da će i on to shvatiti i prema tome planirati dalju karijeru. Jer ne treba izigravati cirkuzanta ni za koga, bez obzira na pare.

dragan

pre 7 godina

Mislim da je ovo i bio plan ekipe. Nabiti Drummondu 'cenu', uzeti nekog kvalitetnijeg igraca na nizoj poziciji a ubaciti vise Bobia u vatru. Nema druge logike sad, da je Drummmond toliko igrao a Bobi ne. Bobi se odlicno pokazao u onih par utakmica.

bskfan

pre 7 godina

Za Bobija je dobro da ostane back-up centar i da u igru ulazi sa klupe, kao kod Spursa, pod uslovom da dobija 18-24 minuta po utakmici. Dovoljno da podigne formu a manja odgovornost i glavobolja zbog losih rezultata. Kao starter bi imao 15+ miliona po sezoni ali nije lose ni ovih sadasnjih 5 sa klupe. Bobi moze da bude zver na terenu ali samo uz igrace koji dobro asistiraju, kao sto su bili Parker i Diao u Spursima.

prijatelj

pre 7 godina

U Detroitu nasi centri izgleda dolaze da sede na klupi. Prvo Milicic, a sad Marjanovic. Daju im sansu na kasicicu. Marjanovic prosek 6.5 min. po utakmici. Sad mu je sansa da se dokaze, ako Dramond ode. Mora da zagrize, sa 20 min. minimum po utakmici popravio bi statistiku. Pokazao je to na nekim utakmicama, nadam se da ce u ovom nekom buducem periodu da mu daju vise minuta.

PA

pre 7 godina

Realno gledano ovakav igrac je dobro dosao u svakoj ekipi .Mada mislim da on Bostonu i nije potreban jer su sasvim dobri sto se tice odbrane ,cak im je i skok solidan .Plus Amir Dzonson i Horford su igraci koji mogu da pogode i za tri ,tu su jos Olinik ,Jerbko i Zeler sasvim solidno su popunjeni pod kosem .Oni ganjaju krilo nekog kosgetera zato se dosta i prica o Karmelu .Mislim da ce verovatno dati Kraudera i nekog pika a Dzejlena ostaviti jer je mladji a i pokazuje da moze biti potencijal .Karmelo bi u ovakvoj ekipi bio maksimalno iskoriscen jer bi mu zadatak bio samo da napada,sad jedino dal ce uspeti da ga ustroje da koliko toliko igra timski .MOzda se i on donekle uzme u pamet ,jer mu je to realno jedina sansa za prsten ,a i to je pitanje koliko ga interesuje .

SKIDS

pre 7 godina

Drago mi je sto se i Toronto i Boston pojacali. Jos i Washington da napravi neki hrabar potez i bice mnogo uzbudljivije u play off-u.

Mich

pre 7 godina

Dramond bezvezan igrac u sezoni mozda 5-6 puta postigne vise od 15 pts sto znaci teski prosek za pare koje prima cak presmesno....

JPR24

pre 7 godina

Ne vreujem da ce se ovo desiti, barem ne sada. Ne vidim poentu da sad ide u Boston koji je poprilicno solidna ekipa, odbrana i je takodje ok.. sad dobro, kakvi si njihovi planovi z dalje to ne znamo, tako da je sve moguce, ali ipak, meni ne deluje rezonski sada.

vlade

pre 7 godina

Realno, sad da Drummond dodje u Zvezdu, Partizan, Megu bio bi prosecan centar, sto on i jeste, ali u NBA on je zvezda. Kada su Drummond i Kazins rezerve jednom DeAndre panju Jordanu u timu SAD pod palicom jednog od najboljih koledz trenera, onda znajte koliko je sati.
Jos covek ljut, sto mu je jedan tim omogucio da zaradjuje milione na osnovu prosecnih partija.

miki

pre 7 godina

I treba da ode, i Boban neka bude prvi centar, i garantujem da ce imati bolju statistiku od njega, u svakom segmentu. A jos bolje da Boban ode u Boston, kakva bi to tek ekipa bila!

Dragoljub

pre 7 godina

P neki dan stoji jedna ugladjena starija gospodja u redu iza mene u marketu, uzela svargle samo, a ja puna kolica svega i svacega. Bilo svega, bohor, lebac, zacina nekih, banane, kompot, brasno, grasak. Kupio sam i Matijeviceve virsle. Zamoli me da je propustim, ja rekoh ajde. Kad vrag odnese salu, te jedna dopuna, te druga, te zvake, te cigare, cokoladice za decu. Strasne stvari se desavaju, drzava da uradi nesto. U vreme Tita nije bilo tako.

dragan

pre 7 godina

Mislim da je ovo i bio plan ekipe. Nabiti Drummondu 'cenu', uzeti nekog kvalitetnijeg igraca na nizoj poziciji a ubaciti vise Bobia u vatru. Nema druge logike sad, da je Drummmond toliko igrao a Bobi ne. Bobi se odlicno pokazao u onih par utakmica.

zelja

pre 7 godina

Držali Bobija na klupi a Dramonda da igra da mu povećaju cenu i bolje prodaju. Sada može da ide a naš Bobi može da počne. Napred Bobi....

Иван

pre 7 godina

Ако и не оде сад, отићи ће налето.

Драмодн је млад, висок и атлетичан. И игра за огромне паре. Детроиту је била потребна звезда. Изабрали су њега, али сада се открива да он не вреди толико колико су га платили. Он не може бити франшиза око које ће се градити тим. Логично је да хоће да га продају, то јест утрапе другоме.

Пистонси су мало изгубили главу. Све су прилагодили Драмонду, а он испаде промашај. Џексон такође. Морају да раде рибилдинг, јер нису били ни толико интелигентни да смисле какав план Б, неку игру са другим носиоцима. Марјановића нису искористили за ту сврху, а није да нису могли. У Денверу су били паметнији. И у Сакраменту чак.

Шанса за Марјановића? Не очекујте превише. Драмонда ће трампити за другог центра, који ће им бити или стартер или замена Бејнсу. Да су хтели Бобију да пруже шансу, урадили би то. Свако паметан би гледао да искористи онај његов налет док је Бејнс био повређен, али Ван Ганди је тај налет само сасекао и упорно терао мртвог коња у виду Драмонда као носиоца и Бејнса као златне резерве. Била је утакмица, сећам се, губе Пистонси све време 20-30 разлике, одлучено све пре последње четвртине, а Ван Ганди убацује задњих 5 минута кога - Драмонда! Ајде што не убаци Бобија кад је све готово 12 минута пре краја, него га не убаци ни после Бејнса!?! Ниједно набијање цене Бејнсу то не може оправдати. Тај тим је проклет, воде га морончине још од Лерија Брауна и није ми га нимало жао.

ABCDEFG

pre 7 godina

Po meni bi bio to loš potez, Horford bolji od njega, sasvim dovoljan je za prvu postavu, Andre može biti zamena, a to ne želi naravno :)
Idemo do prstena let's go BC!

Logen

pre 7 godina

Cus Dramond bi bio prosecan u Zvezdi i Megi... sto se sve moze cuti ovde.
Pa i sve da je taktika fauliranje, izbacio bi 10 igraca napolje.. covek bi imao 50 po mecu..
Nisu ljudi ni svesni sto znaci magare od 215 cm, super atletsko, za Evropu...
1996. vec matori i iznemogli Wilkins je dosao u Pao i osramotio Evroligu za sva vremena. Dominacija kakva se do dana danasnjeg nije videla na evropskim terenima.

Kol

pre 7 godina

Sigurno je da Bobi moze i treba da igra minimum 20+ minuta po utakmici i imace sigurno ali sigurno double double ucinak, bez obzira da li Dramond ide ili ostaje!

bskfan

pre 7 godina

Za Bobija je dobro da ostane back-up centar i da u igru ulazi sa klupe, kao kod Spursa, pod uslovom da dobija 18-24 minuta po utakmici. Dovoljno da podigne formu a manja odgovornost i glavobolja zbog losih rezultata. Kao starter bi imao 15+ miliona po sezoni ali nije lose ni ovih sadasnjih 5 sa klupe. Bobi moze da bude zver na terenu ali samo uz igrace koji dobro asistiraju, kao sto su bili Parker i Diao u Spursima.

Tolle

pre 7 godina

I treba da ode, i Boban neka bude prvi centar, i garantujem da ce imati bolju statistiku od njega, u svakom segmentu. A jos bolje da Boban ode u Boston, kakva bi to tek ekipa bila!
(miki, 21. februar 2017 19:34)

U Bostonu su kvalitetniji peškiri za mahanje...

Kurir Djoka

pre 7 godina

Boston generalno ima popunjene pozicije 4 i 5. Mada, nigde ovakav centar nije višak... Dramond na poz 5 a Horford na 4 i u reketu apsolutna dominacija...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Realno, sad da Drummond dodje u Zvezdu, Partizan, Megu bio bi prosecan centar, sto on i jeste, ali u NBA on je zvezda. Kada su Drummond i Kazins rezerve jednom DeAndre panju Jordanu u timu SAD pod palicom jednog od najboljih koledz trenera, onda znajte koliko je sati. 
Jos covek ljut, sto mu je jedan tim omogucio da zaradjuje milione na osnovu prosecnih partija.
(vlade, 21. februar 2017 19:21)

Hahahahahah jel si ti realan druže?

nesha

pre 7 godina

e pa isplatilo se što se čuvao pa nije hteo da igra kvalifikacije za reprezentaciju. sačuvao se povreda, sačuvao svežinu i ako ovako nastavi biće od njega jednog dana nikola jokić

prijatelj

pre 7 godina

U Detroitu nasi centri izgleda dolaze da sede na klupi. Prvo Milicic, a sad Marjanovic. Daju im sansu na kasicicu. Marjanovic prosek 6.5 min. po utakmici. Sad mu je sansa da se dokaze, ako Dramond ode. Mora da zagrize, sa 20 min. minimum po utakmici popravio bi statistiku. Pokazao je to na nekim utakmicama, nadam se da ce u ovom nekom buducem periodu da mu daju vise minuta.

NBG

pre 7 godina

Sjajan old school centar, fizicki dominantan, odlican defanzivac I zastitnik reketa ALI ta sorta fizicki dominantih centara bez suta sa poludistance za 2, suta za 3, 80+ slobodnih bacanja I osecajem za pass zamire u small ball kosarci koja ce se igrati narednih 10 godina...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ništa to ne znači za Bobija jer će logično ako Dramonda trejduju, to biti za nekog drugog centra, ili čak možda i Bobi bude deo tog trejda, tako da

rs

pre 7 godina

vlade
dramond da dodje u evropu bio bi najdominantniji igrac imao bi oko 20 poena i 15 skokova po utakmici jer nema centra u evropi koji bi mogo da parira njegovim fizikalijama pa bobi je dominirao evroligom nije ga niko mogo zaustaviti


bostonu bi trebao ovakav jedan igrac koji brani reket i ima dosta skokova a napredovo je i u napadu a boston ima dosta toga ponuditi jer imaju dosta pikova a mogu dati i neke igrace

asprilla

pre 7 godina

Bobi nema snage ni za 15 eventualno 20min da igra u nba,tako da mu evropa ne gine ako hoce da igra nesto vise bwskete,a porediti ga sa Dramond je vise nego smesno...

Bojan86

pre 7 godina

Realno je ovde da Bobi nema sta da trazi.Cak i da trejdiju ceo tim negine mu 5min po utakmici. Jeste nas i jeste dobar igraz za evropu, al ne za NBA. Njegova fizicka konsttucija nije za takvu vrstu kosarke. Njemu je potrbno podrediti tim njegovim mogucnostima kao u Zvezdi i Megi. Sto nije moguce u NBA.Voleo bih da odradi taj ugovor, uzme im lovu i vrati se u Evropu i igra.Srecno majstore!!

Lucky

pre 7 godina

Odlican trejd za obe ekipe, Boston bi dobio visokog igraca koji im je preko potreban, a pistonsi verovatno jedan od top 3 pikova i jos nekog igraca. A Bobiju evo sanse da se dokaze!

skywalker

pre 7 godina

Boston ima dobru kolekciju pikova koju može da uključi u trejd, ima dosta mladih igrača koji su već tu u sistemu. Imaju Ajzeu koji igra u životnoj formi, ali potreban im je ovakav centar, solidan defanzivac i skakač. Vrlo dobra ekipa, i ako do ovoga dođe smem da se usudim da kažem da vrlo lako mogu do finala. Izuzetno mi je drago što su se ovako brzo vratili u sam vrh nba.

GOAT lista

pre 7 godina

Mislim da ce opet dobijati šanse na kašičicu, sam dokaz je da čak i Bejns dobija više minuta od Bobija, iako je stariji, a i ne verujem da je nešto bolji. Marjanović treba da menja tim, sve dok je tu Van Gandi, neće dobijati potrebnu minutažu.

Millennium

pre 7 godina

Sumnjam da će to išta značiti Bobiju. Čak i da je istina, doći će neko drugi na Dramondovo mesto. Bojim se da njima Bobi služi isključivo kao atrakcija. Nadam se da će i on to shvatiti i prema tome planirati dalju karijeru. Jer ne treba izigravati cirkuzanta ni za koga, bez obzira na pare.

el.comandante

pre 7 godina

Uporedite ovog momka sa Hauardom.Kako je Hauard dominirao dok je bio u Orlandu, doveo ih do finala.Na stranu sto se posle raspao, trpao 30 poena i 15 skokova.Ovaj momak ne moze da prebaci 15, a kamoli da primirise plej-of.Realno Detroitu treba ozbiljan rebilding.Momak realno nema kvalitet niti ce se razviti u fransiznog igraca.

Zile

pre 7 godina

Odlican trejd za obe ekipe, Boston bi dobio visokog igraca koji im je preko potreban, a pistonsi verovatno jedan od top 3 pikova i jos nekog igraca. A Bobiju evo sanse da se dokaze!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lucky, 21. februar 2017 19:12)

Boston ce dati top 3 pika samo za top 10 igraca u ligi (izjava njihovog generalnog menadzera), a Dramond to sigurno nije. Kad se vidi sta je Sakramento dobio za Kazinsa, nerealno je ocekivati top 3 pik za Dramonda. Verovatno bi se trejd vrteo oko 2 pika, Bostonov 2018 i Memfis ili Klipers 2019, plus Teri Rozier ili eventualno Jalen Brown. Markus Smart je prakticno nedodirljiv osim u trejdu za top 10 igraca, mozda Joe Crowder bude u dilu.

Dramond jeste dobar igrac, ali njegovim trejdom Boston prakticno zatvara sebi prostor za dovodjenje nekog drugog velikog imena nakon ove sezone, a sa druge strane Detroitu mnogo znaci da se ratosilja njegovog ugovora i krene ispocetka. Nema mnogo timova koji su spremni da ga uzmu, i zato ce cena biti jako niska. Pri tom nije jedini centar koji se nudi - Brook Lopeza Bruklin nudi za jednog pika prve i jednog druge runde, pri tom niko ne ocekuje da taj pik bude ni top 10 (kojem timu koji ce imati top 10 pik ove godine treba Brook Lopez). Prosli prelazni rok je bio izuzetak jer je salary cap skocio sa 67 na 90 miliona dolara pa su svi trosili i sakom i kapom. Sada se vec "trziste stabilizovalo" i znaci imati prostor za dovodjenje novog igraca.

Mich

pre 7 godina

Dramond bezvezan igrac u sezoni mozda 5-6 puta postigne vise od 15 pts sto znaci teski prosek za pare koje prima cak presmesno....

JPR24

pre 7 godina

Ne vreujem da ce se ovo desiti, barem ne sada. Ne vidim poentu da sad ide u Boston koji je poprilicno solidna ekipa, odbrana i je takodje ok.. sad dobro, kakvi si njihovi planovi z dalje to ne znamo, tako da je sve moguce, ali ipak, meni ne deluje rezonski sada.

PA

pre 7 godina

Realno gledano ovakav igrac je dobro dosao u svakoj ekipi .Mada mislim da on Bostonu i nije potreban jer su sasvim dobri sto se tice odbrane ,cak im je i skok solidan .Plus Amir Dzonson i Horford su igraci koji mogu da pogode i za tri ,tu su jos Olinik ,Jerbko i Zeler sasvim solidno su popunjeni pod kosem .Oni ganjaju krilo nekog kosgetera zato se dosta i prica o Karmelu .Mislim da ce verovatno dati Kraudera i nekog pika a Dzejlena ostaviti jer je mladji a i pokazuje da moze biti potencijal .Karmelo bi u ovakvoj ekipi bio maksimalno iskoriscen jer bi mu zadatak bio samo da napada,sad jedino dal ce uspeti da ga ustroje da koliko toliko igra timski .MOzda se i on donekle uzme u pamet ,jer mu je to realno jedina sansa za prsten ,a i to je pitanje koliko ga interesuje .

SKIDS

pre 7 godina

Drago mi je sto se i Toronto i Boston pojacali. Jos i Washington da napravi neki hrabar potez i bice mnogo uzbudljivije u play off-u.