Rukomet 332

Nedelja, 05.02.2017.

13:20

Vujović: Novak bolji od Vučića,Kosovo smo izgubili

Proslavljeni rukometni trener Veselin Vujović govorio je za "Večernje novosti" o stanju u srpskom sportu, politici, odnosu sa komšijama…

Vujoviæ: Novak bolji od Vuèiæa,Kosovo smo izgubili IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

332 Komentari

Sortiraj po:

Karcika

pre 7 godina

Slazem se sa stanjem i situacijom u Srbiji, ali cinjenica da su nam mnoge stvari nametnute, da smo tesku situaciju nasledili, da imamo ljude koji su profitirali u toj situaciji,udruzeni sa spoljnim neprijateljima zele da ruse vlast.Za sve to nemozemo osudjivati A.Vucica i SNS.

Damjan

pre 7 godina

Ne mogu se porediti sportisti i politicari, Novak je najbolji u tome sto radi, premijer Vucic opet sa druge strane radi najbolje svoj posao. Obojica su veoma korisni za promovisanje Srbije u svetu.

Diksi

pre 7 godina

Novak je bolji od svih nas, a zadatak politčara je da država bude stabilna i da živimo i radimo u miru, što aktelna vlada apsolutno radi.

Strela

pre 7 godina

Reče čovek koji je rođen na Cetinju i do prošle godine trenirao RK Zagreb.
A Đoković će biti patriota kada bude plaćao porez u Srbiji a ne da beži po Monte Karlu i da pravi svadbu na Svetom Stefanu.

Dragan VG

pre 7 godina

A ovi botovi sto udaraju minuse kao blesavi, su neumorni.
Sta god napises lose za SNS ili istinu o necemu, oni te izbombarduju minusima...
Objavite mi barem jednu ovakvu poruku...

bosko

pre 7 godina

Ala su se botovi uznemirili cim se pomenuo njihov duhovni vođa.
Večeras mozda dobiju i bečke šnicle umesto sendviča za svoje veliko zalaganje na portalima.

Rasta

pre 7 godina

Zasto je uporedjivao Novaka i Vucica? Ja mislim da svako u svojoj oblasti radi nabolje. Novak je najbolji ambasador sporta,i o tome ne treba voditi nikakvu diskusiju.

Routmajster

pre 7 godina

Botovi su posebno ljuti na Vujketa jer sad zbog njega moraju da rade nedeljom :D Al dobićete dobar sendvič, nemaju njivu da prodaju za sendvič, ali zato prodaju nešto drugo

Milica

pre 7 godina

Sve je meni jasno ali Kosovo nikada ne sme biti ostavljeno, Kosovo nikada ne sme biti zaboravljeno, o Kosovu nikada ne sme da se prestane pričati, Kosova se nikada ne sme odreći jer Kosovo je Srbija i to mora biti za vjek i vjekova.

Cinik

pre 7 godina

Pa gde da kazes da je bilo ko "bolji od Vucica"? Pa on nam svojim zalaganjem doneo otopljenje sa -10 na +15. Narucio si sebi negativne tekstove u Informeru.

prizrenac

pre 7 godina

Pa ko ce da se vrati u prodato imanje,srbi su uzeli dobre pare.nista nisu poklonili,i ja bih se vratio u selu,al kad prodas i uzmes pare cutis.

Aleksandar

pre 7 godina

Novak jeste jedan od najboljih sportista i ambasador nase zemlje.Ali Kosovo nije izgubljeno sve dok ima Srba na Kosovu,Srbija ce se boriti za Kosovo.Kosovo pripada Srbiji .

spock

pre 7 godina

Da li su tako razmišljali i Nemci i Kiparski Grci, a najposle mi posle kosovskog boja ne znam ali da jesu znam da nebi bilo ni Srba ni Srbije.

knezevic filip

pre 7 godina

Ne treba se mesati u stvari koje nemaju veze sa vezom.Sport i politika nikada zajedno, a ti, sportski radnik, komentarišeš politiku u koju se ne razumeš.

Влада

pre 7 godina

Има и оних Вујовићу који нусу продали ништа, јер нису имли шта. А знаш кад је глава у питању, а држава ти окрене леђа као што је то случај био '99-те, онда то не преостаје много тога. Тако да кад будеш поново причао о Косову и Метохији добро размисли шта ћеш рећи.

mile

pre 7 godina

Slazem se da je Novak bolji od Vucica ali samo u tenisu. Kako je Djokovic u sportu tako i Vucic u politici najbolji. Jer nikada do sad nismo imali boljeg premijera ni vodju jedne drzave.

CarloNS

pre 7 godina

Veliki problem je sto se u Srbiji svi u sve razumeju. Ako nisi elektricar pa neces ti sigurno uzeti da popravljas instalacije nego ces zvati majstora. A u politiku se svi razumeju i svakome se daje prostor da prica o tome osim ljudima koji rade u institutima i koji su strucni za to.
(oklagija, 5. februar 2017 13:51)

Živa istina. Jedino za politiku ne treba nikakva škola.

Bosanac Vucic

pre 7 godina

Свако од нас има право да мисли шта хоће, и да лапрда. Питање је шта ће будућност донети. Одрицање од њиве није исто што и одрицање од идентитета. Мало је људи који капирају то.
(х, 05. februar 2017 14:22)
Pa sto si onda prodao identitet, pardon njivu?!

Dalibor

pre 7 godina

Normalno je da sportisti uvek imaju prednost, mad ane znam ko je gospodin aVujovića pitao oko situacije na Kosovu, št aima on tu da se pita bilo šta!

Јабучило

pre 7 godina

Objasnio! Ovo za Kosovo je 100% u pravu.
(Bree, 05. februar 2017 14:02)

Није. У праву је само за ове "јуначине" са њивама. Па ни ту сасвим.

CV

pre 7 godina

Ne razume zašto svaki sportista, umetnik, pisac mora daje političke izjave, izjave koje oslikavaju samo njihov subjektivni stav, i vrlo često nemaju veze sa realnošću.

Mikisa

pre 7 godina

Kakva dubokoumna recenica na kraju teksta! Ja da sam na njegovom mestu to bih patentirao. Naravno da su najbolji ambasadori Srbije sportisti na celu sa Novakom Djokovicem. Vucic se ipak bavi mnogo kompleksnijom problematikom!!!

Spaky

pre 7 godina

"Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari".

Covek je objasnio u dve recenice, pametnom dosta.

bok

pre 7 godina

"Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari".

Covek je objasnio u dve recenice, pametnom dosta.
(Spaky, 5. februar 2017 14:12)

Pametnom dosta? Drugsrici je spaljena kuća u Uroševcu sa sve stvarima koje su imali. Ima je sa sve zgarištem su nakon toga prodali za smesnu cifru i sklonili se odatle da sačuvaju zivu glavu. Ovk je pobila na hiljade Srba koji ili nisi hteli da prodaju svoje ili nisu imali sta. Ko je to prodao imanje Albancima za milione i onda otišao u Čačak da peva o Kosovu u kafani? Jel znate neki takav primer? Ja ne znam. Jedna od najvećih i najgrdjih laži koja postoji u našem narodu. Inače, doticni gospodin je stranac iz susedne zemlje i nije iz našeg naroda, tako da mi nije jasno zašto on komentariše Kosovo i naše gubitke.

х

pre 7 godina

Свако од нас има право да мисли шта хоће, и да лапрда. Питање је шта ће будућност донети. Одрицање од њиве није исто што и одрицање од идентитета. Мало је људи који капирају то.

Srbenda

pre 7 godina

a sve ovo govori crnogorac koji nikakve veze nema sa srbijom!
(sladjan, 5. februar 2017 14:07

Kazes ti? U CG nema srba? Covek u zivotu ne moze da bira mesto rodjenja i roditelje

TheRiddler

pre 7 godina

Mislim da je jako glupo mesati politiku i sport. Ovaj covek ne zna sta govori. Dobio je pet minuta u medijima pa misli da je ceo svet njegov.

Kosta

pre 7 godina

Slazem se sa gotovo celim Vujovicevim izlaganjem, sem da je Kosovo "otislo", te da je samostalna drzava. Da je tako, ne bi EU insistirala na pregovorima, nego bi nas bacili pod noge kao i mnogo puta ranije. A drugo, nikada ne reci nikada. Kako, pa prosto. I Berlinski zid je delio Nemce mnogo godina, pa su se satavili. Tako i Kosovo moze biti trenutno odvojeno, ali tamo su nam svetinje, groblja ... Doci ce dan kada ce se politicka scena u svetu prekomponovatii eto sanse da se nasa zemlja vrati pod okrilje matice.

saša

pre 7 godina

Kosovo je proglasilo nezavisnost za vreme Tadica... a ne Vucica (klot Crnac, 5. februar 2017 13:23)

Out of point!
Kosovo je izgubljeno---> Point

Galeb south

pre 7 godina

Jedan od najboljih rukometaša sveta svih vremena. Sam sportski vrh! Igor Milanović, Veselin Vujović, Vlade Divac, Kićanović, Piksi Stojković, Gligorić, Vujasinović, Jasna Šekarić..i naravno NOVAK Djoković !! Uz sve to- Vujović je i veoma intelig.čovek.

Graoran

pre 7 godina

Nek si im rekao, svaka ti cast! Svi se prave ludi, a tacno znaju da je to jedina istina koja postoji... Veliki covek i vrhunski sportista dobro razume sopstveni narod i situaciju u kojoj se svi nalazimo ...

Ivan

pre 7 godina

Djokovic jeste veliki patriota i nas ponos, dugo je bio broj jedan u svetu, ali to sto premijer radi ima veliki znacaj za nasu zemlju sa ekonomskog i politickog aspekta, zemlja prosperira.

odessa

pre 7 godina

Vujke u ovoj zemlji vladaju lopovi i vucibatine tesko je promeniti bilo sta i Novak da postane premijer pojeli bi ga za dan."PETICIJA BOJKOT GLASANJA"

veerghoen

pre 7 godina

Велики Вујо! Запушио је уста власти која мисли да је народ пао с'Марса и рекао оно што сви мисле. Свака част мајсторе. Воле ги и поштују Срби, Хрвати, Словенци, Македонци, Црногорци.

nemke

pre 7 godina

"Naša zemlja se trenutno nalazi u kriznoj situaciji sa Kosovom, ali 56-godišnja legenda jugoslovenskog rukometa ističe da ne bi trebalo uvlačiti politiku u sport.

"Još kada im je priznata rukometna liga dole, želeo sam da je osvojim sa srpskim timom. Rekao sam: 'Dajte mi ekipu u Mitrovici, da pobedim Kosovo'. Isto je i sad. Pustite ih da se bave sportom. Doći će dan kada će morati da se odigra Srbija – Kosovo. Ne znam da li ću doživeti da to bude bez krvi i ludila, mator sam. Ali zarad ovih mlađih – izađi, pobedi ih, pokaži da si bolji i nek' ide život. Bez obzira na sav trud, Kosovo smo izgubili. Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari". "

- Pravo u centar! Poslednje tri recenice, objasnjavaju sta i kako!
Ps: Ocekuje se najezda botova!

Milesa

pre 7 godina

Bravo matori... vidi se da si prosao svet i da mozes da procenis sta smo i gde smo... nekom ko je u takvoj "kafani u Cacku" koju spominjes si verovatno izdajnik, ali si meni faca ipo. Sve najbolje Vujoviću!

slonov_rep

pre 7 godina

Principijelno je čovek u pravu, Kosovo na žalost jesmo izgubili i samo da nikad više ne bude krvi i ludila. Ali ne razumem kad kaže "mi". Koji mi? Kakve on veze ima sa nama kada je Crnogorac a ne Srbin? Poštujem to što čovek nije nacionalista i što hvala Bogu nikoga ne mrzi, ali gledao sam njegovo gostovanje na hrt-u kada Srbiju nije smeo ni da pomene. Pričao je o svim bivšim republikama i šta mu znače i kako ih sve voli, samo ime Srbije nije smeo ni da spomene i to je nešto što ne mogu da poštujem. Njegova je zemlja Crna Gora, po onome šta je tada rekao to je i Hrvatska i Slovenija, ali Srbija nije. Kosovo smo izgubili mi Srbi, ti sa tim nemaš ništa, kao ni ostali Crnogorci. I dosta više priča o nekom lažnom bratstvu nas i njih, to ne postoji.

Jovance

pre 7 godina

Tačno! Uspeh je kada svojim talentom i znanjem postignete poštovanje i mnogo toga, a ne da sazivate konferenciju kako biste se predstavljali kao spasilac, plus angažovali botove da "rade na vašem imidžu".

Milos

pre 7 godina

Hteo si da prodas utakmicu Hrvatskoj a sada nama delis pamet ovde. Gospodine Vujevicu kulturno receno - nasa stvar. Vama zelim uspeh u zivotu ali da li Kosovo izgubljeno ili nije prepustite to nama koji zivemo ovde i koji cemo ovde ziveti sa svojom decom.

Rade

pre 7 godina

G. Vujevicu vidi se da ste kadar politike koja nas Je unazadila 30 godina I zato ste I otisli iz Srbije u veoma liberalan I demokratski Zagreb. Za razliku od vas ja imam samo Srbiju.

Arch

pre 7 godina

Svaka čast. Dosta više sa demagogijom i lažnim nadama. Kosovo su prodali stanovnici Kosova još davnih dana. Nikome nije lako da to prizna ali tako je. Nije Kosovo oteto, Kosovo je prodato.

ozymandias

pre 7 godina

e moj vujo ,lako je reci da si izgubio nesto sto nisi ti krvlju vekovima "placao" ,kosovo je trenutno bespravno okupirana teritorija koja ce, ubedjen sam,ponovo biti srce srbije jer nas nacionalni identitet je tamo stvoren a bez toga sta si ti ...

Arch

pre 7 godina

Svaka čast. Dosta više sa demagogijom i lažnim nadama. Kosovo su prodali stanovnici Kosova još davnih dana. Nikome nije lako da to prizna ali tako je. Nije Kosovo oteto, Kosovo je prodato.

Vladimir

pre 7 godina

"Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole."
Sve receno, kratko a jasno.

Mikii

pre 7 godina

Kritikuje se Nole, naš najveći sportista. Slavi se neki inženjer koji je uspeo u svetu a ovde nije dobio ni stipendiju.

A gde je uspeo Djokovic nego tamo u svetu? On je vise Monacanin nego sto je Srbin. Tamo zivi. A vazno je da tog inzenjera koji postize uspehe od kojeg mnogi zaista imaju nekakve vajde popljujemo. To smo mi Srbi. 90% ljudi ne zna ko je Tesla (pomislice na psa doticnog), ali zato svi znaju ko prebacuje lopticu preko mreze. Zato smo tu gde jesmo, gospodine Vujovicu. I naravno da se nece naljutiti kad mu kazu da je Hrvat jer delom i jeste.

objavi komentar bre !!!!!!

pre 7 godina

a jel si se zapitao zasto su ljudi prodavali svoja imanja veseline? ko je od vas ovde u srbiji pomogao kosovcima,olaksao im zivot? niko ! al ste ih zato vi srbijanci castili novim imenima"siptari" !!!

veerghoen

pre 7 godina

Велики Вујо! Запушио је уста власти која мисли да је народ пао с'Марса и рекао оно што сви мисле. Свака част мајсторе. Воле ги и поштују Срби, Хрвати, Словенци, Македонци, Црногорци.

Marko (Dorcol)

pre 7 godina

Recenica o njivi i Cacku objasnjava nas mentalitet i nasu tragediju. Raspitajte se malo po Mitrovici: kazu, niko si i nista, ako nemas tri B: stan u Beogradu, apartman u nekoj banji i stan u Budvi. Kosovo je izgubljeno podjednako zbog albanske agresivnosti i srpske gramzivosti.

popeye

pre 7 godina

Свака њему част, спортстка легенда али наприча свашта човек овде, све помало набацано, па је тешко за испратити у целини. Само пар ствари, никаквог референдума на Космету никад није ни било, па не знам какав нови помиње. Друго, замисли колико је поштена куповина и праведна цена била за њиву у околини Призрена, одакле те прво истерају, забране или на сваки начин онемогуће ти приступ, а од нечег треба негде да живиш? Колико знам, и он иде да тренира у иностранству, вероватно због пара, не због љубави према тамошњем клубу и земљи.

Srbijo mati...

pre 7 godina

Bravo Vujo! Kakav bre vucic,kakvi bagraci,nazadovali nas nazadnjaci onoliko! Otimaju penzije,plate,postavljaju vacice,ograniceni ljudi...kriminal nikad gori,ubija se i puca na sve strane ujutro ispred skola.. Ovo je strahota kako su nas upropastili

oklagija

pre 7 godina

Veliki problem je sto se u Srbiji svi u sve razumeju. Ako nisi elektricar pa neces ti sigurno uzeti da popravljas instalacije nego ces zvati majstora. A u politiku se svi razumeju i svakome se daje prostor da prica o tome osim ljudima koji rade u institutima i koji su strucni za to.

Ivan

pre 7 godina

Djokovic jeste veliki patriota i nas ponos, dugo je bio broj jedan u svetu, ali to sto premijer radi ima veliki znacaj za nasu zemlju sa ekonomskog i politickog aspekta, zemlja prosperira.

veerghoen

pre 7 godina

Велики Вујо! Запушио је уста власти која мисли да је народ пао с'Марса и рекао оно што сви мисле. Свака част мајсторе. Воле ги и поштују Срби, Хрвати, Словенци, Македонци, Црногорци.

oklagija

pre 7 godina

Veliki problem je sto se u Srbiji svi u sve razumeju. Ako nisi elektricar pa neces ti sigurno uzeti da popravljas instalacije nego ces zvati majstora. A u politiku se svi razumeju i svakome se daje prostor da prica o tome osim ljudima koji rade u institutima i koji su strucni za to.

bok

pre 7 godina

"Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari".

Covek je objasnio u dve recenice, pametnom dosta.
(Spaky, 5. februar 2017 14:12)

Pametnom dosta? Drugsrici je spaljena kuća u Uroševcu sa sve stvarima koje su imali. Ima je sa sve zgarištem su nakon toga prodali za smesnu cifru i sklonili se odatle da sačuvaju zivu glavu. Ovk je pobila na hiljade Srba koji ili nisi hteli da prodaju svoje ili nisu imali sta. Ko je to prodao imanje Albancima za milione i onda otišao u Čačak da peva o Kosovu u kafani? Jel znate neki takav primer? Ja ne znam. Jedna od najvećih i najgrdjih laži koja postoji u našem narodu. Inače, doticni gospodin je stranac iz susedne zemlje i nije iz našeg naroda, tako da mi nije jasno zašto on komentariše Kosovo i naše gubitke.

х

pre 7 godina

Свако од нас има право да мисли шта хоће, и да лапрда. Питање је шта ће будућност донети. Одрицање од њиве није исто што и одрицање од идентитета. Мало је људи који капирају то.

Strela

pre 7 godina

Reče čovek koji je rođen na Cetinju i do prošle godine trenirao RK Zagreb.
A Đoković će biti patriota kada bude plaćao porez u Srbiji a ne da beži po Monte Karlu i da pravi svadbu na Svetom Stefanu.

Rade

pre 7 godina

G. Vujevicu vidi se da ste kadar politike koja nas Je unazadila 30 godina I zato ste I otisli iz Srbije u veoma liberalan I demokratski Zagreb. Za razliku od vas ja imam samo Srbiju.

Mikisa

pre 7 godina

Kakva dubokoumna recenica na kraju teksta! Ja da sam na njegovom mestu to bih patentirao. Naravno da su najbolji ambasadori Srbije sportisti na celu sa Novakom Djokovicem. Vucic se ipak bavi mnogo kompleksnijom problematikom!!!

Kosta

pre 7 godina

Slazem se sa gotovo celim Vujovicevim izlaganjem, sem da je Kosovo "otislo", te da je samostalna drzava. Da je tako, ne bi EU insistirala na pregovorima, nego bi nas bacili pod noge kao i mnogo puta ranije. A drugo, nikada ne reci nikada. Kako, pa prosto. I Berlinski zid je delio Nemce mnogo godina, pa su se satavili. Tako i Kosovo moze biti trenutno odvojeno, ali tamo su nam svetinje, groblja ... Doci ce dan kada ce se politicka scena u svetu prekomponovatii eto sanse da se nasa zemlja vrati pod okrilje matice.

Milica

pre 7 godina

Sve je meni jasno ali Kosovo nikada ne sme biti ostavljeno, Kosovo nikada ne sme biti zaboravljeno, o Kosovu nikada ne sme da se prestane pričati, Kosova se nikada ne sme odreći jer Kosovo je Srbija i to mora biti za vjek i vjekova.

veerghoen

pre 7 godina

Велики Вујо! Запушио је уста власти која мисли да је народ пао с'Марса и рекао оно што сви мисле. Свака част мајсторе. Воле ги и поштују Срби, Хрвати, Словенци, Македонци, Црногорци.

Rasta

pre 7 godina

Zasto je uporedjivao Novaka i Vucica? Ja mislim da svako u svojoj oblasti radi nabolje. Novak je najbolji ambasador sporta,i o tome ne treba voditi nikakvu diskusiju.

Milos

pre 7 godina

Hteo si da prodas utakmicu Hrvatskoj a sada nama delis pamet ovde. Gospodine Vujevicu kulturno receno - nasa stvar. Vama zelim uspeh u zivotu ali da li Kosovo izgubljeno ili nije prepustite to nama koji zivemo ovde i koji cemo ovde ziveti sa svojom decom.

ozymandias

pre 7 godina

e moj vujo ,lako je reci da si izgubio nesto sto nisi ti krvlju vekovima "placao" ,kosovo je trenutno bespravno okupirana teritorija koja ce, ubedjen sam,ponovo biti srce srbije jer nas nacionalni identitet je tamo stvoren a bez toga sta si ti ...

odessa

pre 7 godina

Vujke u ovoj zemlji vladaju lopovi i vucibatine tesko je promeniti bilo sta i Novak da postane premijer pojeli bi ga za dan."PETICIJA BOJKOT GLASANJA"

Spaky

pre 7 godina

"Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari".

Covek je objasnio u dve recenice, pametnom dosta.

Dalibor

pre 7 godina

Normalno je da sportisti uvek imaju prednost, mad ane znam ko je gospodin aVujovića pitao oko situacije na Kosovu, št aima on tu da se pita bilo šta!

bosko

pre 7 godina

Ala su se botovi uznemirili cim se pomenuo njihov duhovni vođa.
Večeras mozda dobiju i bečke šnicle umesto sendviča za svoje veliko zalaganje na portalima.

Karcika

pre 7 godina

Slazem se sa stanjem i situacijom u Srbiji, ali cinjenica da su nam mnoge stvari nametnute, da smo tesku situaciju nasledili, da imamo ljude koji su profitirali u toj situaciji,udruzeni sa spoljnim neprijateljima zele da ruse vlast.Za sve to nemozemo osudjivati A.Vucica i SNS.

Vladimir

pre 7 godina

"Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole."
Sve receno, kratko a jasno.

Damjan

pre 7 godina

Ne mogu se porediti sportisti i politicari, Novak je najbolji u tome sto radi, premijer Vucic opet sa druge strane radi najbolje svoj posao. Obojica su veoma korisni za promovisanje Srbije u svetu.

Aleksandar

pre 7 godina

Novak jeste jedan od najboljih sportista i ambasador nase zemlje.Ali Kosovo nije izgubljeno sve dok ima Srba na Kosovu,Srbija ce se boriti za Kosovo.Kosovo pripada Srbiji .

spock

pre 7 godina

Da li su tako razmišljali i Nemci i Kiparski Grci, a najposle mi posle kosovskog boja ne znam ali da jesu znam da nebi bilo ni Srba ni Srbije.

Diksi

pre 7 godina

Novak je bolji od svih nas, a zadatak politčara je da država bude stabilna i da živimo i radimo u miru, što aktelna vlada apsolutno radi.

Graoran

pre 7 godina

Nek si im rekao, svaka ti cast! Svi se prave ludi, a tacno znaju da je to jedina istina koja postoji... Veliki covek i vrhunski sportista dobro razume sopstveni narod i situaciju u kojoj se svi nalazimo ...

CV

pre 7 godina

Ne razume zašto svaki sportista, umetnik, pisac mora daje političke izjave, izjave koje oslikavaju samo njihov subjektivni stav, i vrlo često nemaju veze sa realnošću.

mile

pre 7 godina

Slazem se da je Novak bolji od Vucica ali samo u tenisu. Kako je Djokovic u sportu tako i Vucic u politici najbolji. Jer nikada do sad nismo imali boljeg premijera ni vodju jedne drzave.

knezevic filip

pre 7 godina

Ne treba se mesati u stvari koje nemaju veze sa vezom.Sport i politika nikada zajedno, a ti, sportski radnik, komentarišeš politiku u koju se ne razumeš.

TheRiddler

pre 7 godina

Mislim da je jako glupo mesati politiku i sport. Ovaj covek ne zna sta govori. Dobio je pet minuta u medijima pa misli da je ceo svet njegov.

Cinik

pre 7 godina

Pa gde da kazes da je bilo ko "bolji od Vucica"? Pa on nam svojim zalaganjem doneo otopljenje sa -10 na +15. Narucio si sebi negativne tekstove u Informeru.

Arch

pre 7 godina

Svaka čast. Dosta više sa demagogijom i lažnim nadama. Kosovo su prodali stanovnici Kosova još davnih dana. Nikome nije lako da to prizna ali tako je. Nije Kosovo oteto, Kosovo je prodato.

Dragan VG

pre 7 godina

A ovi botovi sto udaraju minuse kao blesavi, su neumorni.
Sta god napises lose za SNS ili istinu o necemu, oni te izbombarduju minusima...
Objavite mi barem jednu ovakvu poruku...

CarloNS

pre 7 godina

Veliki problem je sto se u Srbiji svi u sve razumeju. Ako nisi elektricar pa neces ti sigurno uzeti da popravljas instalacije nego ces zvati majstora. A u politiku se svi razumeju i svakome se daje prostor da prica o tome osim ljudima koji rade u institutima i koji su strucni za to.
(oklagija, 5. februar 2017 13:51)

Živa istina. Jedino za politiku ne treba nikakva škola.

Routmajster

pre 7 godina

Botovi su posebno ljuti na Vujketa jer sad zbog njega moraju da rade nedeljom :D Al dobićete dobar sendvič, nemaju njivu da prodaju za sendvič, ali zato prodaju nešto drugo

Milesa

pre 7 godina

Bravo matori... vidi se da si prosao svet i da mozes da procenis sta smo i gde smo... nekom ko je u takvoj "kafani u Cacku" koju spominjes si verovatno izdajnik, ali si meni faca ipo. Sve najbolje Vujoviću!

Marko (Dorcol)

pre 7 godina

Recenica o njivi i Cacku objasnjava nas mentalitet i nasu tragediju. Raspitajte se malo po Mitrovici: kazu, niko si i nista, ako nemas tri B: stan u Beogradu, apartman u nekoj banji i stan u Budvi. Kosovo je izgubljeno podjednako zbog albanske agresivnosti i srpske gramzivosti.

nemke

pre 7 godina

"Naša zemlja se trenutno nalazi u kriznoj situaciji sa Kosovom, ali 56-godišnja legenda jugoslovenskog rukometa ističe da ne bi trebalo uvlačiti politiku u sport.

"Još kada im je priznata rukometna liga dole, želeo sam da je osvojim sa srpskim timom. Rekao sam: 'Dajte mi ekipu u Mitrovici, da pobedim Kosovo'. Isto je i sad. Pustite ih da se bave sportom. Doći će dan kada će morati da se odigra Srbija – Kosovo. Ne znam da li ću doživeti da to bude bez krvi i ludila, mator sam. Ali zarad ovih mlađih – izađi, pobedi ih, pokaži da si bolji i nek' ide život. Bez obzira na sav trud, Kosovo smo izgubili. Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari". "

- Pravo u centar! Poslednje tri recenice, objasnjavaju sta i kako!
Ps: Ocekuje se najezda botova!

Arch

pre 7 godina

Svaka čast. Dosta više sa demagogijom i lažnim nadama. Kosovo su prodali stanovnici Kosova još davnih dana. Nikome nije lako da to prizna ali tako je. Nije Kosovo oteto, Kosovo je prodato.

Srbijo mati...

pre 7 godina

Bravo Vujo! Kakav bre vucic,kakvi bagraci,nazadovali nas nazadnjaci onoliko! Otimaju penzije,plate,postavljaju vacice,ograniceni ljudi...kriminal nikad gori,ubija se i puca na sve strane ujutro ispred skola.. Ovo je strahota kako su nas upropastili

Srbenda

pre 7 godina

a sve ovo govori crnogorac koji nikakve veze nema sa srbijom!
(sladjan, 5. februar 2017 14:07

Kazes ti? U CG nema srba? Covek u zivotu ne moze da bira mesto rodjenja i roditelje

Bosanac Vucic

pre 7 godina

Свако од нас има право да мисли шта хоће, и да лапрда. Питање је шта ће будућност донети. Одрицање од њиве није исто што и одрицање од идентитета. Мало је људи који капирају то.
(х, 05. februar 2017 14:22)
Pa sto si onda prodao identitet, pardon njivu?!

Jovance

pre 7 godina

Tačno! Uspeh je kada svojim talentom i znanjem postignete poštovanje i mnogo toga, a ne da sazivate konferenciju kako biste se predstavljali kao spasilac, plus angažovali botove da "rade na vašem imidžu".

slonov_rep

pre 7 godina

Principijelno je čovek u pravu, Kosovo na žalost jesmo izgubili i samo da nikad više ne bude krvi i ludila. Ali ne razumem kad kaže "mi". Koji mi? Kakve on veze ima sa nama kada je Crnogorac a ne Srbin? Poštujem to što čovek nije nacionalista i što hvala Bogu nikoga ne mrzi, ali gledao sam njegovo gostovanje na hrt-u kada Srbiju nije smeo ni da pomene. Pričao je o svim bivšim republikama i šta mu znače i kako ih sve voli, samo ime Srbije nije smeo ni da spomene i to je nešto što ne mogu da poštujem. Njegova je zemlja Crna Gora, po onome šta je tada rekao to je i Hrvatska i Slovenija, ali Srbija nije. Kosovo smo izgubili mi Srbi, ti sa tim nemaš ništa, kao ni ostali Crnogorci. I dosta više priča o nekom lažnom bratstvu nas i njih, to ne postoji.

popeye

pre 7 godina

Свака њему част, спортстка легенда али наприча свашта човек овде, све помало набацано, па је тешко за испратити у целини. Само пар ствари, никаквог референдума на Космету никад није ни било, па не знам какав нови помиње. Друго, замисли колико је поштена куповина и праведна цена била за њиву у околини Призрена, одакле те прво истерају, забране или на сваки начин онемогуће ти приступ, а од нечег треба негде да живиш? Колико знам, и он иде да тренира у иностранству, вероватно због пара, не због љубави према тамошњем клубу и земљи.

objavi komentar bre !!!!!!

pre 7 godina

a jel si se zapitao zasto su ljudi prodavali svoja imanja veseline? ko je od vas ovde u srbiji pomogao kosovcima,olaksao im zivot? niko ! al ste ih zato vi srbijanci castili novim imenima"siptari" !!!

Mikii

pre 7 godina

Kritikuje se Nole, naš najveći sportista. Slavi se neki inženjer koji je uspeo u svetu a ovde nije dobio ni stipendiju.

A gde je uspeo Djokovic nego tamo u svetu? On je vise Monacanin nego sto je Srbin. Tamo zivi. A vazno je da tog inzenjera koji postize uspehe od kojeg mnogi zaista imaju nekakve vajde popljujemo. To smo mi Srbi. 90% ljudi ne zna ko je Tesla (pomislice na psa doticnog), ali zato svi znaju ko prebacuje lopticu preko mreze. Zato smo tu gde jesmo, gospodine Vujovicu. I naravno da se nece naljutiti kad mu kazu da je Hrvat jer delom i jeste.

prizrenac

pre 7 godina

Pa ko ce da se vrati u prodato imanje,srbi su uzeli dobre pare.nista nisu poklonili,i ja bih se vratio u selu,al kad prodas i uzmes pare cutis.

Galeb south

pre 7 godina

Jedan od najboljih rukometaša sveta svih vremena. Sam sportski vrh! Igor Milanović, Veselin Vujović, Vlade Divac, Kićanović, Piksi Stojković, Gligorić, Vujasinović, Jasna Šekarić..i naravno NOVAK Djoković !! Uz sve to- Vujović je i veoma intelig.čovek.

Влада

pre 7 godina

Има и оних Вујовићу који нусу продали ништа, јер нису имли шта. А знаш кад је глава у питању, а држава ти окрене леђа као што је то случај био '99-те, онда то не преостаје много тога. Тако да кад будеш поново причао о Косову и Метохији добро размисли шта ћеш рећи.

saša

pre 7 godina

Kosovo je proglasilo nezavisnost za vreme Tadica... a ne Vucica (klot Crnac, 5. februar 2017 13:23)

Out of point!
Kosovo je izgubljeno---> Point

Јабучило

pre 7 godina

Objasnio! Ovo za Kosovo je 100% u pravu.
(Bree, 05. februar 2017 14:02)

Није. У праву је само за ове "јуначине" са њивама. Па ни ту сасвим.

veerghoen

pre 7 godina

Велики Вујо! Запушио је уста власти која мисли да је народ пао с'Марса и рекао оно што сви мисле. Свака част мајсторе. Воле ги и поштују Срби, Хрвати, Словенци, Македонци, Црногорци.

veerghoen

pre 7 godina

Велики Вујо! Запушио је уста власти која мисли да је народ пао с'Марса и рекао оно што сви мисле. Свака част мајсторе. Воле ги и поштују Срби, Хрвати, Словенци, Македонци, Црногорци.

Spaky

pre 7 godina

"Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari".

Covek je objasnio u dve recenice, pametnom dosta.

odessa

pre 7 godina

Vujke u ovoj zemlji vladaju lopovi i vucibatine tesko je promeniti bilo sta i Novak da postane premijer pojeli bi ga za dan."PETICIJA BOJKOT GLASANJA"

Graoran

pre 7 godina

Nek si im rekao, svaka ti cast! Svi se prave ludi, a tacno znaju da je to jedina istina koja postoji... Veliki covek i vrhunski sportista dobro razume sopstveni narod i situaciju u kojoj se svi nalazimo ...

Vladimir

pre 7 godina

"Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole."
Sve receno, kratko a jasno.

Cinik

pre 7 godina

Pa gde da kazes da je bilo ko "bolji od Vucica"? Pa on nam svojim zalaganjem doneo otopljenje sa -10 na +15. Narucio si sebi negativne tekstove u Informeru.

bosko

pre 7 godina

Ala su se botovi uznemirili cim se pomenuo njihov duhovni vođa.
Večeras mozda dobiju i bečke šnicle umesto sendviča za svoje veliko zalaganje na portalima.

Ivan

pre 7 godina

Djokovic jeste veliki patriota i nas ponos, dugo je bio broj jedan u svetu, ali to sto premijer radi ima veliki znacaj za nasu zemlju sa ekonomskog i politickog aspekta, zemlja prosperira.

Dragan VG

pre 7 godina

A ovi botovi sto udaraju minuse kao blesavi, su neumorni.
Sta god napises lose za SNS ili istinu o necemu, oni te izbombarduju minusima...
Objavite mi barem jednu ovakvu poruku...

Arch

pre 7 godina

Svaka čast. Dosta više sa demagogijom i lažnim nadama. Kosovo su prodali stanovnici Kosova još davnih dana. Nikome nije lako da to prizna ali tako je. Nije Kosovo oteto, Kosovo je prodato.

oklagija

pre 7 godina

Veliki problem je sto se u Srbiji svi u sve razumeju. Ako nisi elektricar pa neces ti sigurno uzeti da popravljas instalacije nego ces zvati majstora. A u politiku se svi razumeju i svakome se daje prostor da prica o tome osim ljudima koji rade u institutima i koji su strucni za to.

Arch

pre 7 godina

Svaka čast. Dosta više sa demagogijom i lažnim nadama. Kosovo su prodali stanovnici Kosova još davnih dana. Nikome nije lako da to prizna ali tako je. Nije Kosovo oteto, Kosovo je prodato.

slonov_rep

pre 7 godina

Principijelno je čovek u pravu, Kosovo na žalost jesmo izgubili i samo da nikad više ne bude krvi i ludila. Ali ne razumem kad kaže "mi". Koji mi? Kakve on veze ima sa nama kada je Crnogorac a ne Srbin? Poštujem to što čovek nije nacionalista i što hvala Bogu nikoga ne mrzi, ali gledao sam njegovo gostovanje na hrt-u kada Srbiju nije smeo ni da pomene. Pričao je o svim bivšim republikama i šta mu znače i kako ih sve voli, samo ime Srbije nije smeo ni da spomene i to je nešto što ne mogu da poštujem. Njegova je zemlja Crna Gora, po onome šta je tada rekao to je i Hrvatska i Slovenija, ali Srbija nije. Kosovo smo izgubili mi Srbi, ti sa tim nemaš ništa, kao ni ostali Crnogorci. I dosta više priča o nekom lažnom bratstvu nas i njih, to ne postoji.

CarloNS

pre 7 godina

Veliki problem je sto se u Srbiji svi u sve razumeju. Ako nisi elektricar pa neces ti sigurno uzeti da popravljas instalacije nego ces zvati majstora. A u politiku se svi razumeju i svakome se daje prostor da prica o tome osim ljudima koji rade u institutima i koji su strucni za to.
(oklagija, 5. februar 2017 13:51)

Živa istina. Jedino za politiku ne treba nikakva škola.

Srbijo mati...

pre 7 godina

Bravo Vujo! Kakav bre vucic,kakvi bagraci,nazadovali nas nazadnjaci onoliko! Otimaju penzije,plate,postavljaju vacice,ograniceni ljudi...kriminal nikad gori,ubija se i puca na sve strane ujutro ispred skola.. Ovo je strahota kako su nas upropastili

nemke

pre 7 godina

"Naša zemlja se trenutno nalazi u kriznoj situaciji sa Kosovom, ali 56-godišnja legenda jugoslovenskog rukometa ističe da ne bi trebalo uvlačiti politiku u sport.

"Još kada im je priznata rukometna liga dole, želeo sam da je osvojim sa srpskim timom. Rekao sam: 'Dajte mi ekipu u Mitrovici, da pobedim Kosovo'. Isto je i sad. Pustite ih da se bave sportom. Doći će dan kada će morati da se odigra Srbija – Kosovo. Ne znam da li ću doživeti da to bude bez krvi i ludila, mator sam. Ali zarad ovih mlađih – izađi, pobedi ih, pokaži da si bolji i nek' ide život. Bez obzira na sav trud, Kosovo smo izgubili. Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari". "

- Pravo u centar! Poslednje tri recenice, objasnjavaju sta i kako!
Ps: Ocekuje se najezda botova!

Jovance

pre 7 godina

Tačno! Uspeh je kada svojim talentom i znanjem postignete poštovanje i mnogo toga, a ne da sazivate konferenciju kako biste se predstavljali kao spasilac, plus angažovali botove da "rade na vašem imidžu".

popeye

pre 7 godina

Свака њему част, спортстка легенда али наприча свашта човек овде, све помало набацано, па је тешко за испратити у целини. Само пар ствари, никаквог референдума на Космету никад није ни било, па не знам какав нови помиње. Друго, замисли колико је поштена куповина и праведна цена била за њиву у околини Призрена, одакле те прво истерају, забране или на сваки начин онемогуће ти приступ, а од нечег треба негде да живиш? Колико знам, и он иде да тренира у иностранству, вероватно због пара, не због љубави према тамошњем клубу и земљи.

Bosanac Vucic

pre 7 godina

Свако од нас има право да мисли шта хоће, и да лапрда. Питање је шта ће будућност донети. Одрицање од њиве није исто што и одрицање од идентитета. Мало је људи који капирају то.
(х, 05. februar 2017 14:22)
Pa sto si onda prodao identitet, pardon njivu?!

Routmajster

pre 7 godina

Botovi su posebno ljuti na Vujketa jer sad zbog njega moraju da rade nedeljom :D Al dobićete dobar sendvič, nemaju njivu da prodaju za sendvič, ali zato prodaju nešto drugo

Milesa

pre 7 godina

Bravo matori... vidi se da si prosao svet i da mozes da procenis sta smo i gde smo... nekom ko je u takvoj "kafani u Cacku" koju spominjes si verovatno izdajnik, ali si meni faca ipo. Sve najbolje Vujoviću!

Marko (Dorcol)

pre 7 godina

Recenica o njivi i Cacku objasnjava nas mentalitet i nasu tragediju. Raspitajte se malo po Mitrovici: kazu, niko si i nista, ako nemas tri B: stan u Beogradu, apartman u nekoj banji i stan u Budvi. Kosovo je izgubljeno podjednako zbog albanske agresivnosti i srpske gramzivosti.

bok

pre 7 godina

"Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari".

Covek je objasnio u dve recenice, pametnom dosta.
(Spaky, 5. februar 2017 14:12)

Pametnom dosta? Drugsrici je spaljena kuća u Uroševcu sa sve stvarima koje su imali. Ima je sa sve zgarištem su nakon toga prodali za smesnu cifru i sklonili se odatle da sačuvaju zivu glavu. Ovk je pobila na hiljade Srba koji ili nisi hteli da prodaju svoje ili nisu imali sta. Ko je to prodao imanje Albancima za milione i onda otišao u Čačak da peva o Kosovu u kafani? Jel znate neki takav primer? Ja ne znam. Jedna od najvećih i najgrdjih laži koja postoji u našem narodu. Inače, doticni gospodin je stranac iz susedne zemlje i nije iz našeg naroda, tako da mi nije jasno zašto on komentariše Kosovo i naše gubitke.

Strela

pre 7 godina

Reče čovek koji je rođen na Cetinju i do prošle godine trenirao RK Zagreb.
A Đoković će biti patriota kada bude plaćao porez u Srbiji a ne da beži po Monte Karlu i da pravi svadbu na Svetom Stefanu.

prizrenac

pre 7 godina

Pa ko ce da se vrati u prodato imanje,srbi su uzeli dobre pare.nista nisu poklonili,i ja bih se vratio u selu,al kad prodas i uzmes pare cutis.

Srbenda

pre 7 godina

a sve ovo govori crnogorac koji nikakve veze nema sa srbijom!
(sladjan, 5. februar 2017 14:07

Kazes ti? U CG nema srba? Covek u zivotu ne moze da bira mesto rodjenja i roditelje

objavi komentar bre !!!!!!

pre 7 godina

a jel si se zapitao zasto su ljudi prodavali svoja imanja veseline? ko je od vas ovde u srbiji pomogao kosovcima,olaksao im zivot? niko ! al ste ih zato vi srbijanci castili novim imenima"siptari" !!!

Mikii

pre 7 godina

Kritikuje se Nole, naš najveći sportista. Slavi se neki inženjer koji je uspeo u svetu a ovde nije dobio ni stipendiju.

A gde je uspeo Djokovic nego tamo u svetu? On je vise Monacanin nego sto je Srbin. Tamo zivi. A vazno je da tog inzenjera koji postize uspehe od kojeg mnogi zaista imaju nekakve vajde popljujemo. To smo mi Srbi. 90% ljudi ne zna ko je Tesla (pomislice na psa doticnog), ali zato svi znaju ko prebacuje lopticu preko mreze. Zato smo tu gde jesmo, gospodine Vujovicu. I naravno da se nece naljutiti kad mu kazu da je Hrvat jer delom i jeste.

Kosta

pre 7 godina

Slazem se sa gotovo celim Vujovicevim izlaganjem, sem da je Kosovo "otislo", te da je samostalna drzava. Da je tako, ne bi EU insistirala na pregovorima, nego bi nas bacili pod noge kao i mnogo puta ranije. A drugo, nikada ne reci nikada. Kako, pa prosto. I Berlinski zid je delio Nemce mnogo godina, pa su se satavili. Tako i Kosovo moze biti trenutno odvojeno, ali tamo su nam svetinje, groblja ... Doci ce dan kada ce se politicka scena u svetu prekomponovatii eto sanse da se nasa zemlja vrati pod okrilje matice.

х

pre 7 godina

Свако од нас има право да мисли шта хоће, и да лапрда. Питање је шта ће будућност донети. Одрицање од њиве није исто што и одрицање од идентитета. Мало је људи који капирају то.

Galeb south

pre 7 godina

Jedan od najboljih rukometaša sveta svih vremena. Sam sportski vrh! Igor Milanović, Veselin Vujović, Vlade Divac, Kićanović, Piksi Stojković, Gligorić, Vujasinović, Jasna Šekarić..i naravno NOVAK Djoković !! Uz sve to- Vujović je i veoma intelig.čovek.

Rade

pre 7 godina

G. Vujevicu vidi se da ste kadar politike koja nas Je unazadila 30 godina I zato ste I otisli iz Srbije u veoma liberalan I demokratski Zagreb. Za razliku od vas ja imam samo Srbiju.

saša

pre 7 godina

Kosovo je proglasilo nezavisnost za vreme Tadica... a ne Vucica (klot Crnac, 5. februar 2017 13:23)

Out of point!
Kosovo je izgubljeno---> Point

Mikisa

pre 7 godina

Kakva dubokoumna recenica na kraju teksta! Ja da sam na njegovom mestu to bih patentirao. Naravno da su najbolji ambasadori Srbije sportisti na celu sa Novakom Djokovicem. Vucic se ipak bavi mnogo kompleksnijom problematikom!!!

Milica

pre 7 godina

Sve je meni jasno ali Kosovo nikada ne sme biti ostavljeno, Kosovo nikada ne sme biti zaboravljeno, o Kosovu nikada ne sme da se prestane pričati, Kosova se nikada ne sme odreći jer Kosovo je Srbija i to mora biti za vjek i vjekova.

ozymandias

pre 7 godina

e moj vujo ,lako je reci da si izgubio nesto sto nisi ti krvlju vekovima "placao" ,kosovo je trenutno bespravno okupirana teritorija koja ce, ubedjen sam,ponovo biti srce srbije jer nas nacionalni identitet je tamo stvoren a bez toga sta si ti ...

Milos

pre 7 godina

Hteo si da prodas utakmicu Hrvatskoj a sada nama delis pamet ovde. Gospodine Vujevicu kulturno receno - nasa stvar. Vama zelim uspeh u zivotu ali da li Kosovo izgubljeno ili nije prepustite to nama koji zivemo ovde i koji cemo ovde ziveti sa svojom decom.

Rasta

pre 7 godina

Zasto je uporedjivao Novaka i Vucica? Ja mislim da svako u svojoj oblasti radi nabolje. Novak je najbolji ambasador sporta,i o tome ne treba voditi nikakvu diskusiju.

Damjan

pre 7 godina

Ne mogu se porediti sportisti i politicari, Novak je najbolji u tome sto radi, premijer Vucic opet sa druge strane radi najbolje svoj posao. Obojica su veoma korisni za promovisanje Srbije u svetu.

Karcika

pre 7 godina

Slazem se sa stanjem i situacijom u Srbiji, ali cinjenica da su nam mnoge stvari nametnute, da smo tesku situaciju nasledili, da imamo ljude koji su profitirali u toj situaciji,udruzeni sa spoljnim neprijateljima zele da ruse vlast.Za sve to nemozemo osudjivati A.Vucica i SNS.

Diksi

pre 7 godina

Novak je bolji od svih nas, a zadatak politčara je da država bude stabilna i da živimo i radimo u miru, što aktelna vlada apsolutno radi.

mile

pre 7 godina

Slazem se da je Novak bolji od Vucica ali samo u tenisu. Kako je Djokovic u sportu tako i Vucic u politici najbolji. Jer nikada do sad nismo imali boljeg premijera ni vodju jedne drzave.

Aleksandar

pre 7 godina

Novak jeste jedan od najboljih sportista i ambasador nase zemlje.Ali Kosovo nije izgubljeno sve dok ima Srba na Kosovu,Srbija ce se boriti za Kosovo.Kosovo pripada Srbiji .

Dalibor

pre 7 godina

Normalno je da sportisti uvek imaju prednost, mad ane znam ko je gospodin aVujovića pitao oko situacije na Kosovu, št aima on tu da se pita bilo šta!

spock

pre 7 godina

Da li su tako razmišljali i Nemci i Kiparski Grci, a najposle mi posle kosovskog boja ne znam ali da jesu znam da nebi bilo ni Srba ni Srbije.

Влада

pre 7 godina

Има и оних Вујовићу који нусу продали ништа, јер нису имли шта. А знаш кад је глава у питању, а држава ти окрене леђа као што је то случај био '99-те, онда то не преостаје много тога. Тако да кад будеш поново причао о Косову и Метохији добро размисли шта ћеш рећи.

CV

pre 7 godina

Ne razume zašto svaki sportista, umetnik, pisac mora daje političke izjave, izjave koje oslikavaju samo njihov subjektivni stav, i vrlo često nemaju veze sa realnošću.

TheRiddler

pre 7 godina

Mislim da je jako glupo mesati politiku i sport. Ovaj covek ne zna sta govori. Dobio je pet minuta u medijima pa misli da je ceo svet njegov.

knezevic filip

pre 7 godina

Ne treba se mesati u stvari koje nemaju veze sa vezom.Sport i politika nikada zajedno, a ti, sportski radnik, komentarišeš politiku u koju se ne razumeš.

Јабучило

pre 7 godina

Objasnio! Ovo za Kosovo je 100% u pravu.
(Bree, 05. februar 2017 14:02)

Није. У праву је само за ове "јуначине" са њивама. Па ни ту сасвим.