Fudbal 93

Ponedeljak, 23.01.2017.

10:30

Milijaš: Još me progranja poništen gol Partizanu

Nenad Milijaš kaže u razgovoru da ga i dalje, posle devet godina, progranja poništen gol u večitom derbiju sa Partizanom.

Milijaš: Još me progranja poništen gol Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Alhemičar

pre 7 godina

Videli smo ko je frustriran zbog Covica u subotu!!!
(sta im uradi Nebojsa, 23. januar 2017 12:18)
A videli smo i ko je frustriran zbog Bogija i Zeljka u Evroligi protiv Fenera.
(Patrik, 23. januar 2017 13:18
Kako je Bogi?Jel i dalje klima glavom?

PV

pre 7 godina

Našli jednu jedinu situaciju u kojoj su možda oštećeni za 72 godine postojanja i samo o tome pričaju. Pa u svakom derbiju Partizan oštete za dve, tri takve situacije. Na primer poništenog gola Ilijeva, u 0:0 derbiju koji je odlučivao o tituli, niko se i ne seća.

Zvezda naprednjacki klub

pre 7 godina

Jaoooooo sad ce ti sadasnja vlast priznati gol i dati dodeli medalju, pa ces moci mirno da spavas, jadnicak, nocima ne spava zbog toga sto je bio 5 metara u ofsajdu. Kus breee!!!

Zvezda naprednjacki klub

pre 7 godina

Jaoooooo sad ce ti sadasnja vlast priznati gol i dati dodeli medalju, pa ces moci mirno da spavas, jadnicak, nocima ne spava zbog toga sto je bio 5 metara u ofsajdu. Kus breee!!!

EU bot

pre 7 godina

Ofsajd kao kuća. Milijaš se aktivira dok dvojica čekaju loptu koja ide prema njima. Nemaju nameru da je propuste i sudija je morao da maše. Nemate pojma.

Voip

pre 7 godina

Sudio Rej Čarls a pomoćnici bili Stivi Vonder i Saša Matić. Kako drugo opisati pomenuti događaj. Praksa se posle nastavila dugi niz godina.

Nazif sjajac zepljak

pre 7 godina

traziste pehar kupa od hajduka, a vi iz saveza nemate snage da pravite manje replike jugoslovenskog fudbalskog prvaka? Taj trajni pehar sto je namjenjen drzavnom prvaku nema nikakvu istoriju velikana, a izgled mu je skolskih i srednjoskolskih turnira. Bila je nekad jaka CZ al moj partizan izmislio fudbal za CZ.

nista o nicemu

pre 7 godina

Slučajno naleteo na pomoćnog sudiju baš kod svog prijatelja...
Kako li tek glavne obrađuju.
(pan, 23. januar 2017 10:38)

Pitj Sasu Danilovica.

Dottore

pre 7 godina

@Да би се досудио пенал потребан је фаул у шеснаестерцу а не прескакање и театрално падање попут Михајловића. Тога није било 20 година када је Партизан у питању. А када смо већ код пенала.... Шта би са фамозним стартом са две руке Драгутиновића над кадуом? Неке ствари се изгледа прелако заборављају..
(Вождовац, 23. januar 2017 12:06)

Zaista se prelako zaboravljaju, evo npr. ja sam zaboravio da je Dragutinovic ikada igrao u Partizanu.

dk

pre 7 godina

A koloko puta si kao neka strina padao oko šesnaesterca i svirali ti nepostojeće faulove. Koliko si golova dao iz nepostojećih faulova. Da igraš košarku bio bi svetski rekorder u tehničkim greškama.

nista o nicemu

pre 7 godina

Ne pominjes gol kada je lopta presla gol liniju za metar u vasem golu!?jel mozes zbog toga da spavas?
(Spale, 23. januar 2017 12:39)

Ne pominje. Aj paljba.

Batko

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd! 
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48) 

Posle ovog "aviJona" i "oPsajda" proglasavam monitorijum na slanje komentara
Majko mila, svi gresimo, ali ovoliko nepismenosti jos niko nije ovde pokazao !!!

Patrik

pre 7 godina

Videli smo ko je frustriran zbog Covica u subotu!!!
(sta im uradi Nebojsa, 23. januar 2017 12:18)

A videli smo i ko je frustriran zbog Bogija i Zeljka u Evroligi protiv Fenera.

Tolle

pre 7 godina

A ne proganjaju te silni golovi iz smehotresnih penala koje si dao Partizanu?

Ipak, ako nista drugo, skidam kapu sto si bar javno razjasnio da se radi o obicnoj gresci.

mirko

pre 7 godina

Boris Tadić i ekipa su vladali tih godina i pravili ekipu Partizana. Mnogo su bili jaki. Nesto kasnike i najsramnije finale kupa protiv Vojvodine

Вождовац

pre 7 godina

Да би се досудио пенал потребан је фаул у шеснаестерцу а не прескакање и театрално падање попут Михајловића. Тога није било 20 година када је Партизан у питању. А када смо већ код пенала.... Шта би са фамозним стартом са две руке Драгутиновића над кадуом? Неке ствари се изгледа прелако заборављају..

sta im uradi Nebojsa

pre 7 godina

Frustriran kao i svi Pantergani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 23. januar 2017 11:48)
Videli smo ko je frustriran zbog Covica u subotu!!!

Karahart

pre 7 godina

Ako vam on dodje, sanse za ulaz u ligu sampiona su vam dosta dobre. Titula vam je dodijeljena odavno, to se zna. Sreca vasa jer ste veliko biracko tijelo... Mi dok god budemo igrali sa dva zadnja vezna i bez dobrog "pleja" , mozemo samo na politiku i da se vadimo. Slicno je i sa vama bilo zadnjih desetak godina.

Maki Nbg

pre 7 godina

A jel te proganja mozda penal kada Rnica lopta udara u nogu i leti 3 sprata u vis. Ili mozda Purovicevo bacanja za penal na pola metra od Asprogenisa. Ili nedosudjen penal za Partizan u derbiju preko 20 godina ili ponisten cist gol Ilijeva za titulu. Spisak bi potrajao do ko zna kad.....

lal

pre 7 godina

ako me secanje dobro sluzi, ovo je bio derbi u kome se nije navijalo na severu prvih 22-23 minuta (toliko je godina imao navijac vojvodine koji je izboden u navijackoj tuci u novom sadu)...
kada je navijanje pocelo, partizan je vec vodio sa dva nula, a onda ih je zvezda unistila, sve do ovog ponistenog gola... problematican je valjda bio igrac na potpuno drugoj stativi i koji se ne vidi na ovom snimku...
nisam 100% siguran... davno je bilo... a ne gugla mi se poraz od partizana... :)

Nije nego

pre 7 godina

Nista se drugo nije bitno desilo u ostatku karijere pa ajde sad o ponistenom golu...I zvezda i partizan su mi odvratni i odbojni zbog svega sto ih prati i okruzuje zadnjih 20 i kusur godina a samim tim i ovakvi povrsni i plitki likovi...dzaba inostrana karijera,drugacija podneblja kad se na kraju karijere svi vrate ovamo apsolutno nekulturni i nevaspitani kao i pre nego sto su otisli.Ona cuvena,hoce selo iz vas vas al' necete vi iz sela...

Wolfy

pre 7 godina

Ako mi je nekog zao sto nije iskoristio pun potencijal, to je za Burzu legendu!
Onaj promasaj protiv Rendzersa mogao je da promeni sve..

kv

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd!
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48)

Ovaj čovek je u pravu "opsajd" iz "avijona" je definitivno bio! A za ofsajd je diskutabilno.

Mandusic Vuk

pre 7 godina

Šta bi tek da ti ne sude penal 20 godina...
(Walter White, 23. januar 2017 11:05)

Sta bi tek da ne das gol iz kornera dvadeset godina.

Perica

pre 7 godina

Eeee koliko je Partizanu ponisteno u derbijima, sudija Sipka 1989 ponistio cist gol nije svirao penal na Milku, pa prosle sezone Neca Mihajlovic...

Antidervis - vase je proslo

pre 7 godina

Neposredno pre tog polufinala na vlast je dosao Tole... I tako krecu Partizanove titule, serija titula.

Nikad za 75 godina postojanja nije FKP ostvario toliku nadmoc kao u vreme Toleta Karadzica, za Toleta su i Mirkove 90-te bile smejurija.

Ode Tole, ode i titula...

Nicky boy

pre 7 godina

Zvezdi je tada možda zaista poništen regularan gol, a Partizanu više od 20 godina nije sviran penal u derbiju. Pitam se ko je više oštećen ?

Idemo dalje

pre 7 godina

Posto vidim da se grobari hvale pobedom u derbiju i pricaju o nekakvom sklanjaju, samo da pogledamo ko je osvajao te titule bez pobede u Derbiju zadnjih 15 godina...Ko je "sampion malih utakmica" da razbijemo ovu njihovu propagandu.

2001/2002.
117. (3. novembar 2001) Crvena zvezda - Partizan 0:0
118. (21. april 2002) Partizan - CRVENA ZVEZDA 0:3
PRVAK: Partizan

2002/2003.
119. (19. oktobar 2002) Partizan - Crvena zvezda 2:2
120. (20. april 2002) CRVENA ZVEZDA - Partizan 2:0
PRVAK: Partizan

2004/2005.
123. (16. oktobar 2004) Partizan - Crvena Zvezda 0:0
124. (23. april 2005) Crvena Zvezda - Partizan 1:1
PRVAK: Partizan


2007/08.
131. (29. septembar 2007) Partizan - Crvena zvezda 2:2
132. (1. mart 2008) CRVENA ZVEZDA - Partizan 4:1
133. (5. april 2008) Partizan - Crvena zvezda 1:1
PRVAK: Partizan


I vi imate obraza da se javite i da ovom smesnom propagandom prodajete pricu? Sta bi sa "Tole namestio" doskocicama, toga nema u poslednje vreme? Sta maca pojela jezik?

BigBoca

pre 7 godina

Tada nije postojao pasivan ofsajd. Drugi igrac Zvezde je bio u ofsajdu i to je tada tako svirano. Ne mozete sadasnja pravila da koristite u proslosti.
(Aleksandrovic, 23. januar 2017 10:47)

Sad će tražiti i da im priznaju koševe za tri poena iz perioda šljake, kada trojka nije postojala :))
Kod njih može sve :)

Штилцована катаболцна

pre 7 godina

Занимљиво. Како никог од вас "ппоштених" на прогања други погодак Црвене Звезде на тој истој утакмици који је постигнут из офсајда. Јестровић јке бар пола метра иза последњег играча Партизана.

Bojsi

pre 7 godina

I mene brate moj. Pa me posle pitaju zasto mrzim Toleta, Tadica i onu SPS bagru. Izivljavali se kako su htijeli. Cijela vlada i savez na proslavama titula a na nas napuckavaju seoske klubove BSK Borče, Džombe, Banat, Metalce i Smederevce da reze na nas, dok im oni ledja cuvaju. Nepriznati golovni i kradje na Marakani. Kad njihovi klubovi daju gol iz ofsajda, tada na Areni i Sos-u ide ono cuveno: " Pa znate greše i evropske sudije". Montiranje snimaka na Areni protiv Vojvodine, kad im je trebalo 5 snimaka kako bi opravdasli nedosudjen penal za nas. Cimanje do Kule i placanje ulaza od 1000 dina a savez cuti. Na putu gdje god da se ide, tretiraju te ko najveceg zlocinca. Hapsenje Dzaje i Cveleta pa ondar Uros, kada je cijelo vrijeme zandarmerija bila na istoku a inspektori umjesto da pomognu kolegi, oni uzese pistolj i njega ostavise a posle je bilo sta je bilo. Od kluba koji u SFRJ nije bio ni medju 5, oni su htjeli da naprave ime a nas da ponize. Otimanje zemljista, gasenje struje, upadi policije, maltretiranja. Vlast uhapsi kriminalca, koji nema veze sa sportom, niti sa navijanjem ali eto pretpostavljaju da je navijac Crvene Zvezde. Ovo sto vam Čović radi u basketu je nista sta bi vam ja radio.

nemanja_drach

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd!
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48)

Jedino sto se vidi iz aviona je da si ti nepismen, da ne kazem glup...

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ha ha kakav očajnik.Nenade preboli to,u pitanju je mrtvi kup,vi ste nama tako dosta titula ukrali,gomila penala nije dosuđeno,a poslednji sviran je bio 1997.Preboli to.

Ludilo mozga

pre 7 godina

Cudo te ne proganja sto si bio najbolji strelac prvenstva a da nisi dao gol iz igre!?
Jeste bila greska sudije, ali za tako sta cemo sa 2 ofsajda u pretproslom derbiju i cistom penalu nad Mihajlovicem... Uefa je potvrdila da su sve 3 situacije bile greska sudije... Sta treba Neca, da ne spava danima...
(ak47, 23. januar 2017 10:57)

Nije dao gol iz igre? pa ovo moze samo tastatura grobar da napise, da ovako bezobrazno slaze, 90% golova Milijasa su iz igre, iz slobodnjaka ali ono lako je lagati, Cuj UEFA potvrdila, vi stvarno mislite da se UEFA bavi nasim prvenstvom?

dobro pamtimo sve

pre 7 godina

Kako se komsije djilitaju cim se i malo zakaci Toletova era i cuvene titule. Pocasni osnivaci jsl sistema. Filijale, zatvorene utakmice, sps uprave, penali od komicnih do Jojicevih samodosudjenih, Pazar bez izmena na klupi i 2-1, itd. Nije ni cudo sto stalno vide lopovluk i mantraju o postenju. Klasicna Partizanstina since '45.
Kojo brate Veljo, pozdrav!

delije-gate7-fratrija 3kluba 2boje 1vera

pre 7 godina

navijam za zvezdu,ali mogu da razumem pomocnog sudiju,zato sto kad je onaj sutirao bilo je jedno 5 partizanovih i 3-4 zvezdinih I vrv se tad izgubio nije znao kome ce se odbiti lopta,ali svakako da to nije smelo da se desi...

RED *

pre 7 godina

Šta bi tek da ti ne sude penal 20 godina...
(Walter White)

Da bi vam neko sudio penal osnovni preduslov je da sa loptom udjete u sesnaesterac.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

@nicky boy
Forsirate to za nedosudjivanje penala a ne pitate se da li je bilo dvaput propisnog materijala za isti u derbijima. Mali dodatak, od devedesetih do pre 4 godine ste bili nesumnjivo favorizovani od strane drzave i to se ne moze osporiti, te cu lepo moliti da sa ovakvim komentarima o penalima odstupite.

Borat iz predgradja

pre 7 godina

To je najveća krađa ikad,samo dva metra pogrešili
(Travis, 23. januar 2017 10:47).....Veca od penala zbog Rniceve butine? Od faula i sviranig penala nad zigicem van 16m? Od ponistenog gola Nemanje Mihajlovica? Itd.......

rosonero

pre 7 godina

najsmesniji dosudjeni ofsajd koji sam video i dan danas , a ovi mutavci sto se navrzli na penal , zasto bi vam bilo ko svirao penal ako ne postoji , reda radi !?!

Zvezda je zivot

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd!
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48)

Hm prvo i prvo nema OFSAJDA,drugo pise se aviona,a ne aviJona i trece nije opsajd,nego oFsajd! Tomo verovatno od skole imas isto sto i tvoj imenjak,koji je na visokom polozaju!

ak47

pre 7 godina

Cudo te ne proganja sto si bio najbolji strelac prvenstva a da nisi dao gol iz igre!?
Jeste bila greska sudije, ali za tako sta cemo sa 2 ofsajda u pretproslom derbiju i cistom penalu nad Mihajlovicem... Uefa je potvrdila da su sve 3 situacije bile greska sudije... Sta treba Neca, da ne spava danima...

Aleksandrovic

pre 7 godina

Tada nije postojao pasivan ofsajd. Drugi igrac Zvezde je bio u ofsajdu i to je tada tako svirano. Ne mozete sadasnja pravila da koristite u proslosti.

ak47

pre 7 godina

Cudo te ne proganja sto si bio najbolji strelac prvenstva a da nisi dao gol iz igre!?
Jeste bila greska sudije, ali za tako sta cemo sa 2 ofsajda u pretproslom derbiju i cistom penalu nad Mihajlovicem... Uefa je potvrdila da su sve 3 situacije bile greska sudije... Sta treba Neca, da ne spava danima...

Nicky boy

pre 7 godina

Zvezdi je tada možda zaista poništen regularan gol, a Partizanu više od 20 godina nije sviran penal u derbiju. Pitam se ko je više oštećen ?

Maki Nbg

pre 7 godina

A jel te proganja mozda penal kada Rnica lopta udara u nogu i leti 3 sprata u vis. Ili mozda Purovicevo bacanja za penal na pola metra od Asprogenisa. Ili nedosudjen penal za Partizan u derbiju preko 20 godina ili ponisten cist gol Ilijeva za titulu. Spisak bi potrajao do ko zna kad.....

RED *

pre 7 godina

Šta bi tek da ti ne sude penal 20 godina...
(Walter White)

Da bi vam neko sudio penal osnovni preduslov je da sa loptom udjete u sesnaesterac.

nista o nicemu

pre 7 godina

Slučajno naleteo na pomoćnog sudiju baš kod svog prijatelja...
Kako li tek glavne obrađuju.
(pan, 23. januar 2017 10:38)

Pitj Sasu Danilovica.

Aleksandrovic

pre 7 godina

Tada nije postojao pasivan ofsajd. Drugi igrac Zvezde je bio u ofsajdu i to je tada tako svirano. Ne mozete sadasnja pravila da koristite u proslosti.

Perica

pre 7 godina

Eeee koliko je Partizanu ponisteno u derbijima, sudija Sipka 1989 ponistio cist gol nije svirao penal na Milku, pa prosle sezone Neca Mihajlovic...

Dottore

pre 7 godina

@Да би се досудио пенал потребан је фаул у шеснаестерцу а не прескакање и театрално падање попут Михајловића. Тога није било 20 година када је Партизан у питању. А када смо већ код пенала.... Шта би са фамозним стартом са две руке Драгутиновића над кадуом? Неке ствари се изгледа прелако заборављају..
(Вождовац, 23. januar 2017 12:06)

Zaista se prelako zaboravljaju, evo npr. ja sam zaboravio da je Dragutinovic ikada igrao u Partizanu.

dk

pre 7 godina

A koloko puta si kao neka strina padao oko šesnaesterca i svirali ti nepostojeće faulove. Koliko si golova dao iz nepostojećih faulova. Da igraš košarku bio bi svetski rekorder u tehničkim greškama.

nista o nicemu

pre 7 godina

Ne pominjes gol kada je lopta presla gol liniju za metar u vasem golu!?jel mozes zbog toga da spavas?
(Spale, 23. januar 2017 12:39)

Ne pominje. Aj paljba.

sta im uradi Nebojsa

pre 7 godina

Frustriran kao i svi Pantergani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 23. januar 2017 11:48)
Videli smo ko je frustriran zbog Covica u subotu!!!

Patrik

pre 7 godina

Videli smo ko je frustriran zbog Covica u subotu!!!
(sta im uradi Nebojsa, 23. januar 2017 12:18)

A videli smo i ko je frustriran zbog Bogija i Zeljka u Evroligi protiv Fenera.

Штилцована катаболцна

pre 7 godina

Занимљиво. Како никог од вас "ппоштених" на прогања други погодак Црвене Звезде на тој истој утакмици који је постигнут из офсајда. Јестровић јке бар пола метра иза последњег играча Партизана.

mirko

pre 7 godina

Boris Tadić i ekipa su vladali tih godina i pravili ekipu Partizana. Mnogo su bili jaki. Nesto kasnike i najsramnije finale kupa protiv Vojvodine

Voip

pre 7 godina

Sudio Rej Čarls a pomoćnici bili Stivi Vonder i Saša Matić. Kako drugo opisati pomenuti događaj. Praksa se posle nastavila dugi niz godina.

Mandusic Vuk

pre 7 godina

Šta bi tek da ti ne sude penal 20 godina...
(Walter White, 23. januar 2017 11:05)

Sta bi tek da ne das gol iz kornera dvadeset godina.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ha ha kakav očajnik.Nenade preboli to,u pitanju je mrtvi kup,vi ste nama tako dosta titula ukrali,gomila penala nije dosuđeno,a poslednji sviran je bio 1997.Preboli to.

Tolle

pre 7 godina

A ne proganjaju te silni golovi iz smehotresnih penala koje si dao Partizanu?

Ipak, ako nista drugo, skidam kapu sto si bar javno razjasnio da se radi o obicnoj gresci.

lal

pre 7 godina

ako me secanje dobro sluzi, ovo je bio derbi u kome se nije navijalo na severu prvih 22-23 minuta (toliko je godina imao navijac vojvodine koji je izboden u navijackoj tuci u novom sadu)...
kada je navijanje pocelo, partizan je vec vodio sa dva nula, a onda ih je zvezda unistila, sve do ovog ponistenog gola... problematican je valjda bio igrac na potpuno drugoj stativi i koji se ne vidi na ovom snimku...
nisam 100% siguran... davno je bilo... a ne gugla mi se poraz od partizana... :)

kv

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd!
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48)

Ovaj čovek je u pravu "opsajd" iz "avijona" je definitivno bio! A za ofsajd je diskutabilno.

Bojsi

pre 7 godina

I mene brate moj. Pa me posle pitaju zasto mrzim Toleta, Tadica i onu SPS bagru. Izivljavali se kako su htijeli. Cijela vlada i savez na proslavama titula a na nas napuckavaju seoske klubove BSK Borče, Džombe, Banat, Metalce i Smederevce da reze na nas, dok im oni ledja cuvaju. Nepriznati golovni i kradje na Marakani. Kad njihovi klubovi daju gol iz ofsajda, tada na Areni i Sos-u ide ono cuveno: " Pa znate greše i evropske sudije". Montiranje snimaka na Areni protiv Vojvodine, kad im je trebalo 5 snimaka kako bi opravdasli nedosudjen penal za nas. Cimanje do Kule i placanje ulaza od 1000 dina a savez cuti. Na putu gdje god da se ide, tretiraju te ko najveceg zlocinca. Hapsenje Dzaje i Cveleta pa ondar Uros, kada je cijelo vrijeme zandarmerija bila na istoku a inspektori umjesto da pomognu kolegi, oni uzese pistolj i njega ostavise a posle je bilo sta je bilo. Od kluba koji u SFRJ nije bio ni medju 5, oni su htjeli da naprave ime a nas da ponize. Otimanje zemljista, gasenje struje, upadi policije, maltretiranja. Vlast uhapsi kriminalca, koji nema veze sa sportom, niti sa navijanjem ali eto pretpostavljaju da je navijac Crvene Zvezde. Ovo sto vam Čović radi u basketu je nista sta bi vam ja radio.

Antidervis - vase je proslo

pre 7 godina

Neposredno pre tog polufinala na vlast je dosao Tole... I tako krecu Partizanove titule, serija titula.

Nikad za 75 godina postojanja nije FKP ostvario toliku nadmoc kao u vreme Toleta Karadzica, za Toleta su i Mirkove 90-te bile smejurija.

Ode Tole, ode i titula...

Borat iz predgradja

pre 7 godina

To je najveća krađa ikad,samo dva metra pogrešili
(Travis, 23. januar 2017 10:47).....Veca od penala zbog Rniceve butine? Od faula i sviranig penala nad zigicem van 16m? Od ponistenog gola Nemanje Mihajlovica? Itd.......

EU bot

pre 7 godina

Ofsajd kao kuća. Milijaš se aktivira dok dvojica čekaju loptu koja ide prema njima. Nemaju nameru da je propuste i sudija je morao da maše. Nemate pojma.

Idemo dalje

pre 7 godina

Posto vidim da se grobari hvale pobedom u derbiju i pricaju o nekakvom sklanjaju, samo da pogledamo ko je osvajao te titule bez pobede u Derbiju zadnjih 15 godina...Ko je "sampion malih utakmica" da razbijemo ovu njihovu propagandu.

2001/2002.
117. (3. novembar 2001) Crvena zvezda - Partizan 0:0
118. (21. april 2002) Partizan - CRVENA ZVEZDA 0:3
PRVAK: Partizan

2002/2003.
119. (19. oktobar 2002) Partizan - Crvena zvezda 2:2
120. (20. april 2002) CRVENA ZVEZDA - Partizan 2:0
PRVAK: Partizan

2004/2005.
123. (16. oktobar 2004) Partizan - Crvena Zvezda 0:0
124. (23. april 2005) Crvena Zvezda - Partizan 1:1
PRVAK: Partizan


2007/08.
131. (29. septembar 2007) Partizan - Crvena zvezda 2:2
132. (1. mart 2008) CRVENA ZVEZDA - Partizan 4:1
133. (5. april 2008) Partizan - Crvena zvezda 1:1
PRVAK: Partizan


I vi imate obraza da se javite i da ovom smesnom propagandom prodajete pricu? Sta bi sa "Tole namestio" doskocicama, toga nema u poslednje vreme? Sta maca pojela jezik?

Batko

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd! 
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48) 

Posle ovog "aviJona" i "oPsajda" proglasavam monitorijum na slanje komentara
Majko mila, svi gresimo, ali ovoliko nepismenosti jos niko nije ovde pokazao !!!

nemanja_drach

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd!
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48)

Jedino sto se vidi iz aviona je da si ti nepismen, da ne kazem glup...

Ludilo mozga

pre 7 godina

Cudo te ne proganja sto si bio najbolji strelac prvenstva a da nisi dao gol iz igre!?
Jeste bila greska sudije, ali za tako sta cemo sa 2 ofsajda u pretproslom derbiju i cistom penalu nad Mihajlovicem... Uefa je potvrdila da su sve 3 situacije bile greska sudije... Sta treba Neca, da ne spava danima...
(ak47, 23. januar 2017 10:57)

Nije dao gol iz igre? pa ovo moze samo tastatura grobar da napise, da ovako bezobrazno slaze, 90% golova Milijasa su iz igre, iz slobodnjaka ali ono lako je lagati, Cuj UEFA potvrdila, vi stvarno mislite da se UEFA bavi nasim prvenstvom?

dobro pamtimo sve

pre 7 godina

Kako se komsije djilitaju cim se i malo zakaci Toletova era i cuvene titule. Pocasni osnivaci jsl sistema. Filijale, zatvorene utakmice, sps uprave, penali od komicnih do Jojicevih samodosudjenih, Pazar bez izmena na klupi i 2-1, itd. Nije ni cudo sto stalno vide lopovluk i mantraju o postenju. Klasicna Partizanstina since '45.
Kojo brate Veljo, pozdrav!

rosonero

pre 7 godina

najsmesniji dosudjeni ofsajd koji sam video i dan danas , a ovi mutavci sto se navrzli na penal , zasto bi vam bilo ko svirao penal ako ne postoji , reda radi !?!

Zvezda je zivot

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd!
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48)

Hm prvo i prvo nema OFSAJDA,drugo pise se aviona,a ne aviJona i trece nije opsajd,nego oFsajd! Tomo verovatno od skole imas isto sto i tvoj imenjak,koji je na visokom polozaju!

Zvezda naprednjacki klub

pre 7 godina

Jaoooooo sad ce ti sadasnja vlast priznati gol i dati dodeli medalju, pa ces moci mirno da spavas, jadnicak, nocima ne spava zbog toga sto je bio 5 metara u ofsajdu. Kus breee!!!

BigBoca

pre 7 godina

Tada nije postojao pasivan ofsajd. Drugi igrac Zvezde je bio u ofsajdu i to je tada tako svirano. Ne mozete sadasnja pravila da koristite u proslosti.
(Aleksandrovic, 23. januar 2017 10:47)

Sad će tražiti i da im priznaju koševe za tri poena iz perioda šljake, kada trojka nije postojala :))
Kod njih može sve :)

PV

pre 7 godina

Našli jednu jedinu situaciju u kojoj su možda oštećeni za 72 godine postojanja i samo o tome pričaju. Pa u svakom derbiju Partizan oštete za dve, tri takve situacije. Na primer poništenog gola Ilijeva, u 0:0 derbiju koji je odlučivao o tituli, niko se i ne seća.

Wolfy

pre 7 godina

Ako mi je nekog zao sto nije iskoristio pun potencijal, to je za Burzu legendu!
Onaj promasaj protiv Rendzersa mogao je da promeni sve..

Вождовац

pre 7 godina

Да би се досудио пенал потребан је фаул у шеснаестерцу а не прескакање и театрално падање попут Михајловића. Тога није било 20 година када је Партизан у питању. А када смо већ код пенала.... Шта би са фамозним стартом са две руке Драгутиновића над кадуом? Неке ствари се изгледа прелако заборављају..

Nazif sjajac zepljak

pre 7 godina

traziste pehar kupa od hajduka, a vi iz saveza nemate snage da pravite manje replike jugoslovenskog fudbalskog prvaka? Taj trajni pehar sto je namjenjen drzavnom prvaku nema nikakvu istoriju velikana, a izgled mu je skolskih i srednjoskolskih turnira. Bila je nekad jaka CZ al moj partizan izmislio fudbal za CZ.

Nije nego

pre 7 godina

Nista se drugo nije bitno desilo u ostatku karijere pa ajde sad o ponistenom golu...I zvezda i partizan su mi odvratni i odbojni zbog svega sto ih prati i okruzuje zadnjih 20 i kusur godina a samim tim i ovakvi povrsni i plitki likovi...dzaba inostrana karijera,drugacija podneblja kad se na kraju karijere svi vrate ovamo apsolutno nekulturni i nevaspitani kao i pre nego sto su otisli.Ona cuvena,hoce selo iz vas vas al' necete vi iz sela...

Karahart

pre 7 godina

Ako vam on dodje, sanse za ulaz u ligu sampiona su vam dosta dobre. Titula vam je dodijeljena odavno, to se zna. Sreca vasa jer ste veliko biracko tijelo... Mi dok god budemo igrali sa dva zadnja vezna i bez dobrog "pleja" , mozemo samo na politiku i da se vadimo. Slicno je i sa vama bilo zadnjih desetak godina.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

@nicky boy
Forsirate to za nedosudjivanje penala a ne pitate se da li je bilo dvaput propisnog materijala za isti u derbijima. Mali dodatak, od devedesetih do pre 4 godine ste bili nesumnjivo favorizovani od strane drzave i to se ne moze osporiti, te cu lepo moliti da sa ovakvim komentarima o penalima odstupite.

Alhemičar

pre 7 godina

Videli smo ko je frustriran zbog Covica u subotu!!!
(sta im uradi Nebojsa, 23. januar 2017 12:18)
A videli smo i ko je frustriran zbog Bogija i Zeljka u Evroligi protiv Fenera.
(Patrik, 23. januar 2017 13:18
Kako je Bogi?Jel i dalje klima glavom?

Zvezda naprednjacki klub

pre 7 godina

Jaoooooo sad ce ti sadasnja vlast priznati gol i dati dodeli medalju, pa ces moci mirno da spavas, jadnicak, nocima ne spava zbog toga sto je bio 5 metara u ofsajdu. Kus breee!!!

delije-gate7-fratrija 3kluba 2boje 1vera

pre 7 godina

navijam za zvezdu,ali mogu da razumem pomocnog sudiju,zato sto kad je onaj sutirao bilo je jedno 5 partizanovih i 3-4 zvezdinih I vrv se tad izgubio nije znao kome ce se odbiti lopta,ali svakako da to nije smelo da se desi...

ak47

pre 7 godina

Cudo te ne proganja sto si bio najbolji strelac prvenstva a da nisi dao gol iz igre!?
Jeste bila greska sudije, ali za tako sta cemo sa 2 ofsajda u pretproslom derbiju i cistom penalu nad Mihajlovicem... Uefa je potvrdila da su sve 3 situacije bile greska sudije... Sta treba Neca, da ne spava danima...

Nicky boy

pre 7 godina

Zvezdi je tada možda zaista poništen regularan gol, a Partizanu više od 20 godina nije sviran penal u derbiju. Pitam se ko je više oštećen ?

Aleksandrovic

pre 7 godina

Tada nije postojao pasivan ofsajd. Drugi igrac Zvezde je bio u ofsajdu i to je tada tako svirano. Ne mozete sadasnja pravila da koristite u proslosti.

RED *

pre 7 godina

Šta bi tek da ti ne sude penal 20 godina...
(Walter White)

Da bi vam neko sudio penal osnovni preduslov je da sa loptom udjete u sesnaesterac.

Maki Nbg

pre 7 godina

A jel te proganja mozda penal kada Rnica lopta udara u nogu i leti 3 sprata u vis. Ili mozda Purovicevo bacanja za penal na pola metra od Asprogenisa. Ili nedosudjen penal za Partizan u derbiju preko 20 godina ili ponisten cist gol Ilijeva za titulu. Spisak bi potrajao do ko zna kad.....

Perica

pre 7 godina

Eeee koliko je Partizanu ponisteno u derbijima, sudija Sipka 1989 ponistio cist gol nije svirao penal na Milku, pa prosle sezone Neca Mihajlovic...

EU bot

pre 7 godina

Ofsajd kao kuća. Milijaš se aktivira dok dvojica čekaju loptu koja ide prema njima. Nemaju nameru da je propuste i sudija je morao da maše. Nemate pojma.

nista o nicemu

pre 7 godina

Ne pominjes gol kada je lopta presla gol liniju za metar u vasem golu!?jel mozes zbog toga da spavas?
(Spale, 23. januar 2017 12:39)

Ne pominje. Aj paljba.

Вождовац

pre 7 godina

Да би се досудио пенал потребан је фаул у шеснаестерцу а не прескакање и театрално падање попут Михајловића. Тога није било 20 година када је Партизан у питању. А када смо већ код пенала.... Шта би са фамозним стартом са две руке Драгутиновића над кадуом? Неке ствари се изгледа прелако заборављају..

mirko

pre 7 godina

Boris Tadić i ekipa su vladali tih godina i pravili ekipu Partizana. Mnogo su bili jaki. Nesto kasnike i najsramnije finale kupa protiv Vojvodine

sta im uradi Nebojsa

pre 7 godina

Frustriran kao i svi Pantergani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 23. januar 2017 11:48)
Videli smo ko je frustriran zbog Covica u subotu!!!

nista o nicemu

pre 7 godina

Slučajno naleteo na pomoćnog sudiju baš kod svog prijatelja...
Kako li tek glavne obrađuju.
(pan, 23. januar 2017 10:38)

Pitj Sasu Danilovica.

Bojsi

pre 7 godina

I mene brate moj. Pa me posle pitaju zasto mrzim Toleta, Tadica i onu SPS bagru. Izivljavali se kako su htijeli. Cijela vlada i savez na proslavama titula a na nas napuckavaju seoske klubove BSK Borče, Džombe, Banat, Metalce i Smederevce da reze na nas, dok im oni ledja cuvaju. Nepriznati golovni i kradje na Marakani. Kad njihovi klubovi daju gol iz ofsajda, tada na Areni i Sos-u ide ono cuveno: " Pa znate greše i evropske sudije". Montiranje snimaka na Areni protiv Vojvodine, kad im je trebalo 5 snimaka kako bi opravdasli nedosudjen penal za nas. Cimanje do Kule i placanje ulaza od 1000 dina a savez cuti. Na putu gdje god da se ide, tretiraju te ko najveceg zlocinca. Hapsenje Dzaje i Cveleta pa ondar Uros, kada je cijelo vrijeme zandarmerija bila na istoku a inspektori umjesto da pomognu kolegi, oni uzese pistolj i njega ostavise a posle je bilo sta je bilo. Od kluba koji u SFRJ nije bio ni medju 5, oni su htjeli da naprave ime a nas da ponize. Otimanje zemljista, gasenje struje, upadi policije, maltretiranja. Vlast uhapsi kriminalca, koji nema veze sa sportom, niti sa navijanjem ali eto pretpostavljaju da je navijac Crvene Zvezde. Ovo sto vam Čović radi u basketu je nista sta bi vam ja radio.

Patrik

pre 7 godina

Videli smo ko je frustriran zbog Covica u subotu!!!
(sta im uradi Nebojsa, 23. januar 2017 12:18)

A videli smo i ko je frustriran zbog Bogija i Zeljka u Evroligi protiv Fenera.

Nazif sjajac zepljak

pre 7 godina

traziste pehar kupa od hajduka, a vi iz saveza nemate snage da pravite manje replike jugoslovenskog fudbalskog prvaka? Taj trajni pehar sto je namjenjen drzavnom prvaku nema nikakvu istoriju velikana, a izgled mu je skolskih i srednjoskolskih turnira. Bila je nekad jaka CZ al moj partizan izmislio fudbal za CZ.

dobro pamtimo sve

pre 7 godina

Kako se komsije djilitaju cim se i malo zakaci Toletova era i cuvene titule. Pocasni osnivaci jsl sistema. Filijale, zatvorene utakmice, sps uprave, penali od komicnih do Jojicevih samodosudjenih, Pazar bez izmena na klupi i 2-1, itd. Nije ni cudo sto stalno vide lopovluk i mantraju o postenju. Klasicna Partizanstina since '45.
Kojo brate Veljo, pozdrav!

dk

pre 7 godina

A koloko puta si kao neka strina padao oko šesnaesterca i svirali ti nepostojeće faulove. Koliko si golova dao iz nepostojećih faulova. Da igraš košarku bio bi svetski rekorder u tehničkim greškama.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ha ha kakav očajnik.Nenade preboli to,u pitanju je mrtvi kup,vi ste nama tako dosta titula ukrali,gomila penala nije dosuđeno,a poslednji sviran je bio 1997.Preboli to.

Antidervis - vase je proslo

pre 7 godina

Neposredno pre tog polufinala na vlast je dosao Tole... I tako krecu Partizanove titule, serija titula.

Nikad za 75 godina postojanja nije FKP ostvario toliku nadmoc kao u vreme Toleta Karadzica, za Toleta su i Mirkove 90-te bile smejurija.

Ode Tole, ode i titula...

Mandusic Vuk

pre 7 godina

Šta bi tek da ti ne sude penal 20 godina...
(Walter White, 23. januar 2017 11:05)

Sta bi tek da ne das gol iz kornera dvadeset godina.

Idemo dalje

pre 7 godina

Posto vidim da se grobari hvale pobedom u derbiju i pricaju o nekakvom sklanjaju, samo da pogledamo ko je osvajao te titule bez pobede u Derbiju zadnjih 15 godina...Ko je "sampion malih utakmica" da razbijemo ovu njihovu propagandu.

2001/2002.
117. (3. novembar 2001) Crvena zvezda - Partizan 0:0
118. (21. april 2002) Partizan - CRVENA ZVEZDA 0:3
PRVAK: Partizan

2002/2003.
119. (19. oktobar 2002) Partizan - Crvena zvezda 2:2
120. (20. april 2002) CRVENA ZVEZDA - Partizan 2:0
PRVAK: Partizan

2004/2005.
123. (16. oktobar 2004) Partizan - Crvena Zvezda 0:0
124. (23. april 2005) Crvena Zvezda - Partizan 1:1
PRVAK: Partizan


2007/08.
131. (29. septembar 2007) Partizan - Crvena zvezda 2:2
132. (1. mart 2008) CRVENA ZVEZDA - Partizan 4:1
133. (5. april 2008) Partizan - Crvena zvezda 1:1
PRVAK: Partizan


I vi imate obraza da se javite i da ovom smesnom propagandom prodajete pricu? Sta bi sa "Tole namestio" doskocicama, toga nema u poslednje vreme? Sta maca pojela jezik?

Штилцована катаболцна

pre 7 godina

Занимљиво. Како никог од вас "ппоштених" на прогања други погодак Црвене Звезде на тој истој утакмици који је постигнут из офсајда. Јестровић јке бар пола метра иза последњег играча Партизана.

Tolle

pre 7 godina

A ne proganjaju te silni golovi iz smehotresnih penala koje si dao Partizanu?

Ipak, ako nista drugo, skidam kapu sto si bar javno razjasnio da se radi o obicnoj gresci.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

@nicky boy
Forsirate to za nedosudjivanje penala a ne pitate se da li je bilo dvaput propisnog materijala za isti u derbijima. Mali dodatak, od devedesetih do pre 4 godine ste bili nesumnjivo favorizovani od strane drzave i to se ne moze osporiti, te cu lepo moliti da sa ovakvim komentarima o penalima odstupite.

Ludilo mozga

pre 7 godina

Cudo te ne proganja sto si bio najbolji strelac prvenstva a da nisi dao gol iz igre!?
Jeste bila greska sudije, ali za tako sta cemo sa 2 ofsajda u pretproslom derbiju i cistom penalu nad Mihajlovicem... Uefa je potvrdila da su sve 3 situacije bile greska sudije... Sta treba Neca, da ne spava danima...
(ak47, 23. januar 2017 10:57)

Nije dao gol iz igre? pa ovo moze samo tastatura grobar da napise, da ovako bezobrazno slaze, 90% golova Milijasa su iz igre, iz slobodnjaka ali ono lako je lagati, Cuj UEFA potvrdila, vi stvarno mislite da se UEFA bavi nasim prvenstvom?

Voip

pre 7 godina

Sudio Rej Čarls a pomoćnici bili Stivi Vonder i Saša Matić. Kako drugo opisati pomenuti događaj. Praksa se posle nastavila dugi niz godina.

lal

pre 7 godina

ako me secanje dobro sluzi, ovo je bio derbi u kome se nije navijalo na severu prvih 22-23 minuta (toliko je godina imao navijac vojvodine koji je izboden u navijackoj tuci u novom sadu)...
kada je navijanje pocelo, partizan je vec vodio sa dva nula, a onda ih je zvezda unistila, sve do ovog ponistenog gola... problematican je valjda bio igrac na potpuno drugoj stativi i koji se ne vidi na ovom snimku...
nisam 100% siguran... davno je bilo... a ne gugla mi se poraz od partizana... :)

BigBoca

pre 7 godina

Tada nije postojao pasivan ofsajd. Drugi igrac Zvezde je bio u ofsajdu i to je tada tako svirano. Ne mozete sadasnja pravila da koristite u proslosti.
(Aleksandrovic, 23. januar 2017 10:47)

Sad će tražiti i da im priznaju koševe za tri poena iz perioda šljake, kada trojka nije postojala :))
Kod njih može sve :)

rosonero

pre 7 godina

najsmesniji dosudjeni ofsajd koji sam video i dan danas , a ovi mutavci sto se navrzli na penal , zasto bi vam bilo ko svirao penal ako ne postoji , reda radi !?!

Borat iz predgradja

pre 7 godina

To je najveća krađa ikad,samo dva metra pogrešili
(Travis, 23. januar 2017 10:47).....Veca od penala zbog Rniceve butine? Od faula i sviranig penala nad zigicem van 16m? Od ponistenog gola Nemanje Mihajlovica? Itd.......

Karahart

pre 7 godina

Ako vam on dodje, sanse za ulaz u ligu sampiona su vam dosta dobre. Titula vam je dodijeljena odavno, to se zna. Sreca vasa jer ste veliko biracko tijelo... Mi dok god budemo igrali sa dva zadnja vezna i bez dobrog "pleja" , mozemo samo na politiku i da se vadimo. Slicno je i sa vama bilo zadnjih desetak godina.

Batko

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd! 
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48) 

Posle ovog "aviJona" i "oPsajda" proglasavam monitorijum na slanje komentara
Majko mila, svi gresimo, ali ovoliko nepismenosti jos niko nije ovde pokazao !!!

Nije nego

pre 7 godina

Nista se drugo nije bitno desilo u ostatku karijere pa ajde sad o ponistenom golu...I zvezda i partizan su mi odvratni i odbojni zbog svega sto ih prati i okruzuje zadnjih 20 i kusur godina a samim tim i ovakvi povrsni i plitki likovi...dzaba inostrana karijera,drugacija podneblja kad se na kraju karijere svi vrate ovamo apsolutno nekulturni i nevaspitani kao i pre nego sto su otisli.Ona cuvena,hoce selo iz vas vas al' necete vi iz sela...

Zvezda je zivot

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd!
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48)

Hm prvo i prvo nema OFSAJDA,drugo pise se aviona,a ne aviJona i trece nije opsajd,nego oFsajd! Tomo verovatno od skole imas isto sto i tvoj imenjak,koji je na visokom polozaju!

kv

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd!
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48)

Ovaj čovek je u pravu "opsajd" iz "avijona" je definitivno bio! A za ofsajd je diskutabilno.

Alhemičar

pre 7 godina

Videli smo ko je frustriran zbog Covica u subotu!!!
(sta im uradi Nebojsa, 23. januar 2017 12:18)
A videli smo i ko je frustriran zbog Bogija i Zeljka u Evroligi protiv Fenera.
(Patrik, 23. januar 2017 13:18
Kako je Bogi?Jel i dalje klima glavom?

nemanja_drach

pre 7 godina

Jao kako se samo pravi blesav! Vidi se iz avijona da je opsajd!
(Tomislav Karadžić, 23. januar 2017 10:48)

Jedino sto se vidi iz aviona je da si ti nepismen, da ne kazem glup...

Dottore

pre 7 godina

@Да би се досудио пенал потребан је фаул у шеснаестерцу а не прескакање и театрално падање попут Михајловића. Тога није било 20 година када је Партизан у питању. А када смо већ код пенала.... Шта би са фамозним стартом са две руке Драгутиновића над кадуом? Неке ствари се изгледа прелако заборављају..
(Вождовац, 23. januar 2017 12:06)

Zaista se prelako zaboravljaju, evo npr. ja sam zaboravio da je Dragutinovic ikada igrao u Partizanu.

Zvezda naprednjacki klub

pre 7 godina

Jaoooooo sad ce ti sadasnja vlast priznati gol i dati dodeli medalju, pa ces moci mirno da spavas, jadnicak, nocima ne spava zbog toga sto je bio 5 metara u ofsajdu. Kus breee!!!

PV

pre 7 godina

Našli jednu jedinu situaciju u kojoj su možda oštećeni za 72 godine postojanja i samo o tome pričaju. Pa u svakom derbiju Partizan oštete za dve, tri takve situacije. Na primer poništenog gola Ilijeva, u 0:0 derbiju koji je odlučivao o tituli, niko se i ne seća.

delije-gate7-fratrija 3kluba 2boje 1vera

pre 7 godina

navijam za zvezdu,ali mogu da razumem pomocnog sudiju,zato sto kad je onaj sutirao bilo je jedno 5 partizanovih i 3-4 zvezdinih I vrv se tad izgubio nije znao kome ce se odbiti lopta,ali svakako da to nije smelo da se desi...

Zvezda naprednjacki klub

pre 7 godina

Jaoooooo sad ce ti sadasnja vlast priznati gol i dati dodeli medalju, pa ces moci mirno da spavas, jadnicak, nocima ne spava zbog toga sto je bio 5 metara u ofsajdu. Kus breee!!!

Wolfy

pre 7 godina

Ako mi je nekog zao sto nije iskoristio pun potencijal, to je za Burzu legendu!
Onaj promasaj protiv Rendzersa mogao je da promeni sve..