Tenis 58

Subota, 21.01.2017.

10:13

Nadalu maraton sa sjajnim Zverevim!

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala Australijan opena pobedom na Aleksanderom Zvereim posle maratonskog meča sa 4:6, 6:3, 6:7, 6:3, 6:2.

Nadalu maraton sa sjajnim Zverevim! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Deda Proka

pre 7 godina

@xx lazar

Čuj ovu kreaturu: "ne interesuje ga tenis bez naseg coveka!!!". Slušaj, Lazice, sine, ja tebe ne bih pustio ni blizu teniskih tetena. Ne zaslužuješ ti da budes sa finim svetom.

Jumko

pre 7 godina

Vidim komentare tipa "Rafa kao nekada"... Pa bih promenio svoju konstataciju... Ipak izgleda da vi tenis pratite od 2014. Ju tjub "u ruke", pa pogledajte sta je Rafa iz 2008,9,10...

Damir

pre 7 godina

Prije svega,odličan meč,vjerovatno najkvalitetniji u dosadašnjem dijelu turnira. Rafa u dobroj formi,kao nekad. Zverev je fantastičan,ima svaki udarac,kao i stav. Poput Safina nekad,čak i nosi one silne ogrlice...Što se tiče fizičke spreme - polako,tek mu je 19 godina,dobio grčeve,pa šta. Nema on mnogo takvih mečeva u nogama. Nisu svi kao Nadal po tom pitanju. Sjetite se samo Murraya i Đokovića u tim godinama,kako su fizički izgledali,osobito Murray i koliko često su zapadali u fizičke probleme. Pogledajte danas Murraya...Šteta što su se sastali ovako rano,ali to će se u budućnosti brzo promijeniti,jer će "mali" podići ranking. Ne znam za koliko vremena ,ali očekujem ga vrlo brzo,možda već ove godine,u borbi za najveće titule,kao i za vrh svjetskog tenisa. Bez sumnje,najkvalitetniji mladi teniser u zadnjih 10-ak godina.

Nova Cedevita

pre 7 godina

"Pa gde ti je snaga Zvereve babo jedna, imas 19 godina i Nadal ima vise snage i kondicije od tebe, pa kad ces da imas snage ako ne sad? Najbolje godine. Ovo je Nadal dobio na čistu snagu i mišićnu masu, Zverev mora da poradi na kondiciji i masi ako misli da počne da pobeđuje najbolje.(Stevča, 21. januar 2017 10:41)" . Pa Zverev nije još nasao sebi čarobni eliksir. Mlad je, ukapirace da bez toga ne može. Rafa je opet otkrio novu "cedevitu". Opet onaj "stari" Rafa. Ne znam samo, da li su mu sada odobrili da leci povredu, ili su mu odobrili lek za rast kose.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Iako navijam za novaka ovog puta cu da navijam za nadala d osvoji australijan open pa cak i za federera da osvoji samo da neosvoji onaj britanac

NS#1

pre 7 godina

Vec uveliko bi trebalo ove mladje generacije da dobijaju ove velike sampione ali i dalje se nista ne desava...Evo i Zverev je izguio u 5 setova....Kada su Novak i Rafa bili mlafi,drali su redovno ove sampione.
(sinki, 21. januar 2017 10:59)

Kada cete shvatiti i prestati da uporedjujete rafu i noleta, sa nekim mladjim igracima danas; rafa i nole su u top 3 ili 5 svih vremena. Pa, naravno da su pobedjivali jos u tinejdzerskim danima, kad je rec o najboljim igracima ikada! Zverev to nije i niti ce biti. Mozda ce i biti prvi igrac sveta, cak bih se i kladio na to, ali nece biti u top 10 svih vremena. Sto pre to shvatite, pre cete prestati sa nerealnim ocekivanjima.

bole bgd

pre 7 godina

Pa gde ti je snaga Zvereve babo jedna, imas 19 godina...
(Stevča, 21. januar 2017 10:41)

Hahaha....Iz tvog teksta vidi se velika ljubomora. Da ti nisi navijač Borne Ćorića?

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Nadal na trenutke odličan, a onda nekako plitko šalje lopte, promašuje lake lopte, mora to mnogo bolje... previše je bio podređen danas... mora da preuzme inicijativu, samo tako može da dogura daleko.

Zox

pre 7 godina

Sreca pa u finalu nece biti Nadal-Federer, ipak su oni stari da dodju dotle, ali, kad bi bilo: na postolju za pehar, Nadal, do njega Federer... Kao nekad i kao da Nole nije ni postojao...

Lik

pre 7 godina

Kakav borac, fajter, sprtanac bre .... Hvala ti Rafo što si se vratio, uželeli smo se pravog tenisa, atraktivnog a ne dosadnog kojeg igra prosečni Djoković. Ajmo BOTovi navalite na vaše sendviče.
(Labud, 21. januar 2017 10:28)

Taj prosečni Đoković je razvalio tvog Spartanca pa ti vidi.

aleksandar

pre 7 godina

Voleo bih da Nadal osvoji ovaj turnir i približi se Federeru. Nažalost od Noleta se više ne može očekivati da stigne Federera. Nadal možda još to može.

karma

pre 7 godina

Nije bilo nikakve povrede. Nadal ga je majstorski "izduvao" u poenu gde su razmenili 34 udarca.. Mali posle toga nije mogao ni supicu..

stef

pre 7 godina

Eto, sad ispade da je povreda Zvereva spasila Nadala a ustvari treba Zvereva da je sramota sto je ocajno fizicki spreman a dolazi na gren slem, u najboljim godinama i on nema snage za par sati tenisa a covjek koji gazi u 30-tu i naigrao se tenisa i tenisa ga lagano sije na polju fizicke spreme... Nema od Zvereva nista dok ne obrati paznju i na taj dio pripreme! Rafa nikad nece biti stari jer su godine stigle i povrede uzele danak ali mislim da je sasvim dobar da ga mozemo gledati u zavrsnicama turnira a onda ko zna, mozda se i uzme neka titula! Samo nek su Nole, Rafa, Rodja zdravi pa da gledamo jos koji antologijski duel
(Miki28, 21. januar 2017 10:53)

Sramota? Da li se sećaš kakve je muke Novak mučio do 2011-te? Koliko je često dolazilo do predaja mečeva, valjanja po terene, prenemaganja, mučenja..? Plus u pitanju je bila povreda, ne iscrpljenost. Videlo se da je odjednom počeo da se kreće očajno. I najspremniji mogu da dožive takav krah. Dečko jeste mršaviji, svakako da bi mogao da poradi na fizičkoj spremnosti, al reći da je sramota to što ne poseduje idealnu mišićnu masu.. sramotno s tvoje strane. Seti se i Mareja i razvlačenja po terenu, kao i Nadalovog odustajanja od polovine sezone u već nekoliko navrata. Pokrij se ušima.

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Za ove koji pricaju da Zverev mora pod hitno da poradi na fizickoj spremi i da sa 19 godina mora da bude spremniji od 30godisnjeg Nadala, zapitajte se da li je Novak bio spremniji sa 19 godina, 2006 znaci, ili 2015 sa 28? Kad je Marej postao ovakva mašina fizička, sigurno ne sa 19 godina. Upravo tako. Zverev tek treba da za koju godinu dostigne fizicki kapacitet da izdrzi ovakve meceve, on je svega 5 puta igrao mec u 5 setova u karijeri, a danas je pogotovo bilo tesko jer je protivnik bio Nadal. Sasvim je normalno da ce pre da sustignu grcevi tinejdzera nego "odraslog" igraca sa ovolikim iskustvom.

Nikola

pre 7 godina

Zverev se mnogo plaši kad igra protiv Nadala, nemam pojma zašto. Prošle godine na jednom turniru je imao meč loptu i čist zicer na mreži, i promašio je ceo teren. I danas je slično bilo. I fizički nije spreman uopšte.

krastavcevic

pre 7 godina

Ovde je u 90% poena sve zavisilo od Zvereva. Ispaljivao je petarde u mrežu, aut ili teren. Nadal je uglavno vraćao lopte i tek poneki viner. Sbog svoje mladosti i neiskustva više poena u četvrtom setu je hteo prebzo da završi i pravo puno grešaka. Da je Zverev bio malo smireniji i strpljiviji pobedio bi sa 3:1. Ovako, Nadal je uzeo poklon, ali me nije impresionirao. Rafa je samo povremeno ličio na sebe.
AO osvaja Raonić ili Conga!

Aleksandar

pre 7 godina

Mec je odlucila povreda Zvereva na 2-2 u petom setu. Napred Zverev, pored nasih moj omiljeni teniser, zeli mu da sto pre osvaja velike titule.

profesor fizičkog

pre 7 godina

Добар тенис. Ал' Рафини форхенди подсећају на старе дане, сева са свих страна, а поготово она његова форхенд паралела.
(Рико, 21. januar 2017 10:20)

Tzv LASO.Bravo za Rafu,ipak mi je najdraži sad kad nema Noloa.

xx lazar

pre 7 godina

Cisto da odgovorim Labudu ako puste komentar :D Drago mi je sto sad uzivas u pravom tenisu i sto pre nisi mogao da nasladis svoje sive celije. Uvek sam se pitao zasto zivimo ovako kako zivimo. Ti si mi definitivno pokazao razlog. A te botove koje prozivas, ne bi me cudilo da si i ti na njihovom kazanu.. Nole je unistio sebe svojom ishranom kao i feminizam bliske njemu osobe. Pametnom dovoljno. Ja ne gledam tenis, ne interesuje me bez naseg coveka.

Tennisman

pre 7 godina

Zverev nema kontinuitet u igri, ne igra konstantno, promasuje zicere, mora jos da radi, a i ocigledno je da mu nedostaje par kilograma, za svoju visinu nije dovoljno fizicki spreman, noge kada mu pogledam zaprepastim se, sto se tice Nadala, igra dobro za sad, ali ima tezak zreb, teske protivnike, Monfisa verovatno, pa Raonica, bice zanimljivo gledati ga dokle moze doci, voleo bih do kraja ali fali mu jos nesto, a ni sam ne zna sta je to. Pozdrav

Рико

pre 7 godina

Добар тенис. Ал' Рафини форхенди подсећају на старе дане, сева са свих страна, а поготово она његова форхенд паралела.

Scholes

pre 7 godina

@e-mail

Ahahah... Kakva bre povreda!? Crk'o!
Krenuli grcevi. Dzaba servisi ako ne mozes da izdrzis tempo. Nadal na kraju kao da tek krenuo mec, a ovaj jadnik od iscrpljenosti ne moze da ide. I ova dva seta sto uzeo neka zahvali Nadalu, pogotovo treci set, u kome nije mogao da uzme poen na svoj servis u tie-breaku, a kad krenuo cetvrti set nije izgubio poen na svoj servis.

Xfaktor

pre 7 godina

Gledao sam mec i Zverev je stvarno dobar, mislim da je njegov prvi GS na vidiku. Nadal je izvukao ovo na misice i dobice dosta samopouzdanja. Mislim da Nadal ili Wawrinka su glavni favoriti a nadam se Raonic.

ekg

pre 7 godina

Vrlo tezak zreb za Nadala. Zverev,talentovan,ambiciozan.
Nakon njega sledi Monfils pa verovatno Raonic. Trebace Rafi mnogo snage i mentalne i fizicke da prebrodi ove dve prepreke.
U ovom mecu videlo se da je Rafa dobar ali i nesigurnost u vaznim momentima kada je se povlacio i cekao gresku Zvereva a stari Rafa je u najvaznijim momentima bio najagresivniji.

E-mail

pre 7 godina

Auu, malac ga imao i povredio se! Na 2:2 u petom setu neverovatan poen, 37 udara, prednost i povreda... Nadal danas nista posebno, msm da ga Monfis dobija u sledecem kolu. Zverev-zver, ali morace jos da raste za najbolje :)

Miki28

pre 7 godina

Eto, sad ispade da je povreda Zvereva spasila Nadala a ustvari treba Zvereva da je sramota sto je ocajno fizicki spreman a dolazi na gren slem, u najboljim godinama i on nema snage za par sati tenisa a covjek koji gazi u 30-tu i naigrao se tenisa i tenisa ga lagano sije na polju fizicke spreme... Nema od Zvereva nista dok ne obrati paznju i na taj dio pripreme! Rafa nikad nece biti stari jer su godine stigle i povrede uzele danak ali mislim da je sasvim dobar da ga mozemo gledati u zavrsnicama turnira a onda ko zna, mozda se i uzme neka titula! Samo nek su Nole, Rafa, Rodja zdravi pa da gledamo jos koji antologijski duel

Labud

pre 7 godina

Kakav borac, fajter, sprtanac bre .... Hvala ti Rafo što si se vratio, uželeli smo se pravog tenisa, atraktivnog a ne dosadnog kojeg igra prosečni Djoković. Ajmo BOTovi navalite na vaše sendviče.

sinki

pre 7 godina

Vec uveliko bi trebalo ove mladje generacije da dobijaju ove velike sampione ali i dalje se nista ne desava...Evo i Zverev je izguio u 5 setova....Kada su Novak i Rafa bili mlafi,drali su redovno ove sampione.

Stevča

pre 7 godina

Pa gde ti je snaga Zvereve babo jedna, imas 19 godina i Nadal ima vise snage i kondicije od tebe, pa kad ces da imas snage ako ne sad? Najbolje godine. Ovo je Nadal dobio na čistu snagu i mišićnu masu, Zverev mora da poradi na kondiciji i masi ako misli da počne da pobeđuje najbolje.

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Kljucan momenat meca je bio poen od 37 udaraca u 5.gemu 5.seta. Posle tog poena Zverevu su grcevi ometali kretanje i nije se postavljalo pitanje pobednika. Nadal dobro igra, mislim da ce pobediti i Monfisa/Kolsrajbera ali ipak je Raonic u 1/4 finalu bolji...

.

pre 7 godina

E a kad se setim da su do skoro Hrvati veliki teniski “stručnjaci“ pratioci tenisa od Kulina Bana i Žana Borotre govorili da je njihov Borna veći talenat od Zvereva i da će biti bolji od njega jer je Zverev previsok (?!?) za šampiona!?! Ahahaaa!! Ovaj mali Zverev ubija i iz forhenda i iz bekhenda, servis top, stav na terenu top, hrabar, bez respekta, kao Novak iz 2007—08. Danas je i igrao protiv Nadala kao Novak, po njegovom dokazanom toliko puta receptu. Još malo da ojača i popravi voleje i defanzivu i uz predanost i posvećenost, biće pravi naslednik Novaka i dostojni broj 1. Pozdrav susjedi i sorry, ponadali ste se za Bornu, ali pevajte ako uđe u top10.

Mairon

pre 7 godina

Sjajan meč. Zverev se verovatno nije povredio, reč je o umoru a to je veliki faktor u mečevima u pet setova. Bilo je mnogo kvalitetnih udaraca na obe strane. Rafa polako vraća svoju igru, ali još je rano davati bilo kakve procene.

cinober

pre 7 godina

Ovo što igra Nadal je stvarno blijeda slika njega samoga otprije. Ja nisam neki teniski stručnjak ali mi se čini da su lopte koje danas igra neusporedivo jednostavnije protivniku za napasti ga nego što je to bilo prije. Sve nešto mlako, na sredinu terena ili još kraće, tu i tamo bljesne nešto nalik na starog Nadala kojeg je samo Đoković u najboljoj formi mogao uspješno napadati u kontinuitetu. Jedino mu je servis dosta dobar.
Ovakvog protivnika kao što je ovaj žgoljavi talentirani tinejdžer Zverev, Nadal bi nekad doslovno otpuhao s terena, kažnjavajući gotovo svaku njegovu grešku kojih ima fakat more! Ovako, imao je sreću što je mladac toliko griješio da je praktički sam sebe pobijedio.
Mislim da Nadal ima minimalnu šansu protiv Monfilsa a ako ga slučajno i prođe, bilo što protiv Raonića osim glatkih 0:3 bit će veliko iznenađenje. S ovakvom igrom, naravno, a ne čini mi se baš da on tu može ne znam što promijeniti, jer tako igra već dvije godine.

zex

pre 7 godina

Kada pogledate ovaj mec videcete koliko se nas narod ogresio o Novaka Djokovica.sve izjave pljuvaca padaju u vodu.Neznam sta je spektalurno bilo ovde?ovo nije bolji mec nego izmedju Nivaka i Denisa.Druga stvar pogledajte Nadala njegovi servisi su oko 170-180 kmh a Zverev sa njegovih 60kg izgleda kao zivi skelet on servira i preko 200kmh i dzaba mu sve.Bice sjajan igrac sigurno ali ovde pada sve u vodu sto se misica tice.Svaka cast Nadalu voleo bih da on osvoji ovaj turnir.Da ne zaboravim Istomin je pobedio i mislim da ce ici daleko na AO.

Рико

pre 7 godina

Добар тенис. Ал' Рафини форхенди подсећају на старе дане, сева са свих страна, а поготово она његова форхенд паралела.

Miki28

pre 7 godina

Eto, sad ispade da je povreda Zvereva spasila Nadala a ustvari treba Zvereva da je sramota sto je ocajno fizicki spreman a dolazi na gren slem, u najboljim godinama i on nema snage za par sati tenisa a covjek koji gazi u 30-tu i naigrao se tenisa i tenisa ga lagano sije na polju fizicke spreme... Nema od Zvereva nista dok ne obrati paznju i na taj dio pripreme! Rafa nikad nece biti stari jer su godine stigle i povrede uzele danak ali mislim da je sasvim dobar da ga mozemo gledati u zavrsnicama turnira a onda ko zna, mozda se i uzme neka titula! Samo nek su Nole, Rafa, Rodja zdravi pa da gledamo jos koji antologijski duel

Mairon

pre 7 godina

Sjajan meč. Zverev se verovatno nije povredio, reč je o umoru a to je veliki faktor u mečevima u pet setova. Bilo je mnogo kvalitetnih udaraca na obe strane. Rafa polako vraća svoju igru, ali još je rano davati bilo kakve procene.

ekg

pre 7 godina

Vrlo tezak zreb za Nadala. Zverev,talentovan,ambiciozan.
Nakon njega sledi Monfils pa verovatno Raonic. Trebace Rafi mnogo snage i mentalne i fizicke da prebrodi ove dve prepreke.
U ovom mecu videlo se da je Rafa dobar ali i nesigurnost u vaznim momentima kada je se povlacio i cekao gresku Zvereva a stari Rafa je u najvaznijim momentima bio najagresivniji.

Scholes

pre 7 godina

@e-mail

Ahahah... Kakva bre povreda!? Crk'o!
Krenuli grcevi. Dzaba servisi ako ne mozes da izdrzis tempo. Nadal na kraju kao da tek krenuo mec, a ovaj jadnik od iscrpljenosti ne moze da ide. I ova dva seta sto uzeo neka zahvali Nadalu, pogotovo treci set, u kome nije mogao da uzme poen na svoj servis u tie-breaku, a kad krenuo cetvrti set nije izgubio poen na svoj servis.

sinki

pre 7 godina

Vec uveliko bi trebalo ove mladje generacije da dobijaju ove velike sampione ali i dalje se nista ne desava...Evo i Zverev je izguio u 5 setova....Kada su Novak i Rafa bili mlafi,drali su redovno ove sampione.

Labud

pre 7 godina

Kakav borac, fajter, sprtanac bre .... Hvala ti Rafo što si se vratio, uželeli smo se pravog tenisa, atraktivnog a ne dosadnog kojeg igra prosečni Djoković. Ajmo BOTovi navalite na vaše sendviče.

Stevča

pre 7 godina

Pa gde ti je snaga Zvereve babo jedna, imas 19 godina i Nadal ima vise snage i kondicije od tebe, pa kad ces da imas snage ako ne sad? Najbolje godine. Ovo je Nadal dobio na čistu snagu i mišićnu masu, Zverev mora da poradi na kondiciji i masi ako misli da počne da pobeđuje najbolje.

profesor fizičkog

pre 7 godina

Добар тенис. Ал' Рафини форхенди подсећају на старе дане, сева са свих страна, а поготово она његова форхенд паралела.
(Рико, 21. januar 2017 10:20)

Tzv LASO.Bravo za Rafu,ipak mi je najdraži sad kad nema Noloa.

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Kljucan momenat meca je bio poen od 37 udaraca u 5.gemu 5.seta. Posle tog poena Zverevu su grcevi ometali kretanje i nije se postavljalo pitanje pobednika. Nadal dobro igra, mislim da ce pobediti i Monfisa/Kolsrajbera ali ipak je Raonic u 1/4 finalu bolji...

Nikola

pre 7 godina

Zverev se mnogo plaši kad igra protiv Nadala, nemam pojma zašto. Prošle godine na jednom turniru je imao meč loptu i čist zicer na mreži, i promašio je ceo teren. I danas je slično bilo. I fizički nije spreman uopšte.

Jumko

pre 7 godina

Vidim komentare tipa "Rafa kao nekada"... Pa bih promenio svoju konstataciju... Ipak izgleda da vi tenis pratite od 2014. Ju tjub "u ruke", pa pogledajte sta je Rafa iz 2008,9,10...

Deda Proka

pre 7 godina

@xx lazar

Čuj ovu kreaturu: "ne interesuje ga tenis bez naseg coveka!!!". Slušaj, Lazice, sine, ja tebe ne bih pustio ni blizu teniskih tetena. Ne zaslužuješ ti da budes sa finim svetom.

Damir

pre 7 godina

Prije svega,odličan meč,vjerovatno najkvalitetniji u dosadašnjem dijelu turnira. Rafa u dobroj formi,kao nekad. Zverev je fantastičan,ima svaki udarac,kao i stav. Poput Safina nekad,čak i nosi one silne ogrlice...Što se tiče fizičke spreme - polako,tek mu je 19 godina,dobio grčeve,pa šta. Nema on mnogo takvih mečeva u nogama. Nisu svi kao Nadal po tom pitanju. Sjetite se samo Murraya i Đokovića u tim godinama,kako su fizički izgledali,osobito Murray i koliko često su zapadali u fizičke probleme. Pogledajte danas Murraya...Šteta što su se sastali ovako rano,ali to će se u budućnosti brzo promijeniti,jer će "mali" podići ranking. Ne znam za koliko vremena ,ali očekujem ga vrlo brzo,možda već ove godine,u borbi za najveće titule,kao i za vrh svjetskog tenisa. Bez sumnje,najkvalitetniji mladi teniser u zadnjih 10-ak godina.

krastavcevic

pre 7 godina

Ovde je u 90% poena sve zavisilo od Zvereva. Ispaljivao je petarde u mrežu, aut ili teren. Nadal je uglavno vraćao lopte i tek poneki viner. Sbog svoje mladosti i neiskustva više poena u četvrtom setu je hteo prebzo da završi i pravo puno grešaka. Da je Zverev bio malo smireniji i strpljiviji pobedio bi sa 3:1. Ovako, Nadal je uzeo poklon, ali me nije impresionirao. Rafa je samo povremeno ličio na sebe.
AO osvaja Raonić ili Conga!

karma

pre 7 godina

Nije bilo nikakve povrede. Nadal ga je majstorski "izduvao" u poenu gde su razmenili 34 udarca.. Mali posle toga nije mogao ni supicu..

aleksandar

pre 7 godina

Voleo bih da Nadal osvoji ovaj turnir i približi se Federeru. Nažalost od Noleta se više ne može očekivati da stigne Federera. Nadal možda još to može.

zex

pre 7 godina

Kada pogledate ovaj mec videcete koliko se nas narod ogresio o Novaka Djokovica.sve izjave pljuvaca padaju u vodu.Neznam sta je spektalurno bilo ovde?ovo nije bolji mec nego izmedju Nivaka i Denisa.Druga stvar pogledajte Nadala njegovi servisi su oko 170-180 kmh a Zverev sa njegovih 60kg izgleda kao zivi skelet on servira i preko 200kmh i dzaba mu sve.Bice sjajan igrac sigurno ali ovde pada sve u vodu sto se misica tice.Svaka cast Nadalu voleo bih da on osvoji ovaj turnir.Da ne zaboravim Istomin je pobedio i mislim da ce ici daleko na AO.

NS#1

pre 7 godina

Vec uveliko bi trebalo ove mladje generacije da dobijaju ove velike sampione ali i dalje se nista ne desava...Evo i Zverev je izguio u 5 setova....Kada su Novak i Rafa bili mlafi,drali su redovno ove sampione.
(sinki, 21. januar 2017 10:59)

Kada cete shvatiti i prestati da uporedjujete rafu i noleta, sa nekim mladjim igracima danas; rafa i nole su u top 3 ili 5 svih vremena. Pa, naravno da su pobedjivali jos u tinejdzerskim danima, kad je rec o najboljim igracima ikada! Zverev to nije i niti ce biti. Mozda ce i biti prvi igrac sveta, cak bih se i kladio na to, ali nece biti u top 10 svih vremena. Sto pre to shvatite, pre cete prestati sa nerealnim ocekivanjima.

Zox

pre 7 godina

Sreca pa u finalu nece biti Nadal-Federer, ipak su oni stari da dodju dotle, ali, kad bi bilo: na postolju za pehar, Nadal, do njega Federer... Kao nekad i kao da Nole nije ni postojao...

.

pre 7 godina

E a kad se setim da su do skoro Hrvati veliki teniski “stručnjaci“ pratioci tenisa od Kulina Bana i Žana Borotre govorili da je njihov Borna veći talenat od Zvereva i da će biti bolji od njega jer je Zverev previsok (?!?) za šampiona!?! Ahahaaa!! Ovaj mali Zverev ubija i iz forhenda i iz bekhenda, servis top, stav na terenu top, hrabar, bez respekta, kao Novak iz 2007—08. Danas je i igrao protiv Nadala kao Novak, po njegovom dokazanom toliko puta receptu. Još malo da ojača i popravi voleje i defanzivu i uz predanost i posvećenost, biće pravi naslednik Novaka i dostojni broj 1. Pozdrav susjedi i sorry, ponadali ste se za Bornu, ali pevajte ako uđe u top10.

E-mail

pre 7 godina

Auu, malac ga imao i povredio se! Na 2:2 u petom setu neverovatan poen, 37 udara, prednost i povreda... Nadal danas nista posebno, msm da ga Monfis dobija u sledecem kolu. Zverev-zver, ali morace jos da raste za najbolje :)

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Za ove koji pricaju da Zverev mora pod hitno da poradi na fizickoj spremi i da sa 19 godina mora da bude spremniji od 30godisnjeg Nadala, zapitajte se da li je Novak bio spremniji sa 19 godina, 2006 znaci, ili 2015 sa 28? Kad je Marej postao ovakva mašina fizička, sigurno ne sa 19 godina. Upravo tako. Zverev tek treba da za koju godinu dostigne fizicki kapacitet da izdrzi ovakve meceve, on je svega 5 puta igrao mec u 5 setova u karijeri, a danas je pogotovo bilo tesko jer je protivnik bio Nadal. Sasvim je normalno da ce pre da sustignu grcevi tinejdzera nego "odraslog" igraca sa ovolikim iskustvom.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Nadal na trenutke odličan, a onda nekako plitko šalje lopte, promašuje lake lopte, mora to mnogo bolje... previše je bio podređen danas... mora da preuzme inicijativu, samo tako može da dogura daleko.

Tennisman

pre 7 godina

Zverev nema kontinuitet u igri, ne igra konstantno, promasuje zicere, mora jos da radi, a i ocigledno je da mu nedostaje par kilograma, za svoju visinu nije dovoljno fizicki spreman, noge kada mu pogledam zaprepastim se, sto se tice Nadala, igra dobro za sad, ali ima tezak zreb, teske protivnike, Monfisa verovatno, pa Raonica, bice zanimljivo gledati ga dokle moze doci, voleo bih do kraja ali fali mu jos nesto, a ni sam ne zna sta je to. Pozdrav

Aleksandar

pre 7 godina

Mec je odlucila povreda Zvereva na 2-2 u petom setu. Napred Zverev, pored nasih moj omiljeni teniser, zeli mu da sto pre osvaja velike titule.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Iako navijam za novaka ovog puta cu da navijam za nadala d osvoji australijan open pa cak i za federera da osvoji samo da neosvoji onaj britanac

bole bgd

pre 7 godina

Pa gde ti je snaga Zvereve babo jedna, imas 19 godina...
(Stevča, 21. januar 2017 10:41)

Hahaha....Iz tvog teksta vidi se velika ljubomora. Da ti nisi navijač Borne Ćorića?

Xfaktor

pre 7 godina

Gledao sam mec i Zverev je stvarno dobar, mislim da je njegov prvi GS na vidiku. Nadal je izvukao ovo na misice i dobice dosta samopouzdanja. Mislim da Nadal ili Wawrinka su glavni favoriti a nadam se Raonic.

cinober

pre 7 godina

Ovo što igra Nadal je stvarno blijeda slika njega samoga otprije. Ja nisam neki teniski stručnjak ali mi se čini da su lopte koje danas igra neusporedivo jednostavnije protivniku za napasti ga nego što je to bilo prije. Sve nešto mlako, na sredinu terena ili još kraće, tu i tamo bljesne nešto nalik na starog Nadala kojeg je samo Đoković u najboljoj formi mogao uspješno napadati u kontinuitetu. Jedino mu je servis dosta dobar.
Ovakvog protivnika kao što je ovaj žgoljavi talentirani tinejdžer Zverev, Nadal bi nekad doslovno otpuhao s terena, kažnjavajući gotovo svaku njegovu grešku kojih ima fakat more! Ovako, imao je sreću što je mladac toliko griješio da je praktički sam sebe pobijedio.
Mislim da Nadal ima minimalnu šansu protiv Monfilsa a ako ga slučajno i prođe, bilo što protiv Raonića osim glatkih 0:3 bit će veliko iznenađenje. S ovakvom igrom, naravno, a ne čini mi se baš da on tu može ne znam što promijeniti, jer tako igra već dvije godine.

Nova Cedevita

pre 7 godina

"Pa gde ti je snaga Zvereve babo jedna, imas 19 godina i Nadal ima vise snage i kondicije od tebe, pa kad ces da imas snage ako ne sad? Najbolje godine. Ovo je Nadal dobio na čistu snagu i mišićnu masu, Zverev mora da poradi na kondiciji i masi ako misli da počne da pobeđuje najbolje.(Stevča, 21. januar 2017 10:41)" . Pa Zverev nije još nasao sebi čarobni eliksir. Mlad je, ukapirace da bez toga ne može. Rafa je opet otkrio novu "cedevitu". Opet onaj "stari" Rafa. Ne znam samo, da li su mu sada odobrili da leci povredu, ili su mu odobrili lek za rast kose.

Lik

pre 7 godina

Kakav borac, fajter, sprtanac bre .... Hvala ti Rafo što si se vratio, uželeli smo se pravog tenisa, atraktivnog a ne dosadnog kojeg igra prosečni Djoković. Ajmo BOTovi navalite na vaše sendviče.
(Labud, 21. januar 2017 10:28)

Taj prosečni Đoković je razvalio tvog Spartanca pa ti vidi.

stef

pre 7 godina

Eto, sad ispade da je povreda Zvereva spasila Nadala a ustvari treba Zvereva da je sramota sto je ocajno fizicki spreman a dolazi na gren slem, u najboljim godinama i on nema snage za par sati tenisa a covjek koji gazi u 30-tu i naigrao se tenisa i tenisa ga lagano sije na polju fizicke spreme... Nema od Zvereva nista dok ne obrati paznju i na taj dio pripreme! Rafa nikad nece biti stari jer su godine stigle i povrede uzele danak ali mislim da je sasvim dobar da ga mozemo gledati u zavrsnicama turnira a onda ko zna, mozda se i uzme neka titula! Samo nek su Nole, Rafa, Rodja zdravi pa da gledamo jos koji antologijski duel
(Miki28, 21. januar 2017 10:53)

Sramota? Da li se sećaš kakve je muke Novak mučio do 2011-te? Koliko je često dolazilo do predaja mečeva, valjanja po terene, prenemaganja, mučenja..? Plus u pitanju je bila povreda, ne iscrpljenost. Videlo se da je odjednom počeo da se kreće očajno. I najspremniji mogu da dožive takav krah. Dečko jeste mršaviji, svakako da bi mogao da poradi na fizičkoj spremnosti, al reći da je sramota to što ne poseduje idealnu mišićnu masu.. sramotno s tvoje strane. Seti se i Mareja i razvlačenja po terenu, kao i Nadalovog odustajanja od polovine sezone u već nekoliko navrata. Pokrij se ušima.

xx lazar

pre 7 godina

Cisto da odgovorim Labudu ako puste komentar :D Drago mi je sto sad uzivas u pravom tenisu i sto pre nisi mogao da nasladis svoje sive celije. Uvek sam se pitao zasto zivimo ovako kako zivimo. Ti si mi definitivno pokazao razlog. A te botove koje prozivas, ne bi me cudilo da si i ti na njihovom kazanu.. Nole je unistio sebe svojom ishranom kao i feminizam bliske njemu osobe. Pametnom dovoljno. Ja ne gledam tenis, ne interesuje me bez naseg coveka.

krastavcevic

pre 7 godina

Ovde je u 90% poena sve zavisilo od Zvereva. Ispaljivao je petarde u mrežu, aut ili teren. Nadal je uglavno vraćao lopte i tek poneki viner. Sbog svoje mladosti i neiskustva više poena u četvrtom setu je hteo prebzo da završi i pravo puno grešaka. Da je Zverev bio malo smireniji i strpljiviji pobedio bi sa 3:1. Ovako, Nadal je uzeo poklon, ali me nije impresionirao. Rafa je samo povremeno ličio na sebe.
AO osvaja Raonić ili Conga!

E-mail

pre 7 godina

Auu, malac ga imao i povredio se! Na 2:2 u petom setu neverovatan poen, 37 udara, prednost i povreda... Nadal danas nista posebno, msm da ga Monfis dobija u sledecem kolu. Zverev-zver, ali morace jos da raste za najbolje :)

zex

pre 7 godina

Kada pogledate ovaj mec videcete koliko se nas narod ogresio o Novaka Djokovica.sve izjave pljuvaca padaju u vodu.Neznam sta je spektalurno bilo ovde?ovo nije bolji mec nego izmedju Nivaka i Denisa.Druga stvar pogledajte Nadala njegovi servisi su oko 170-180 kmh a Zverev sa njegovih 60kg izgleda kao zivi skelet on servira i preko 200kmh i dzaba mu sve.Bice sjajan igrac sigurno ali ovde pada sve u vodu sto se misica tice.Svaka cast Nadalu voleo bih da on osvoji ovaj turnir.Da ne zaboravim Istomin je pobedio i mislim da ce ici daleko na AO.

Aleksandar

pre 7 godina

Mec je odlucila povreda Zvereva na 2-2 u petom setu. Napred Zverev, pored nasih moj omiljeni teniser, zeli mu da sto pre osvaja velike titule.

Nova Cedevita

pre 7 godina

"Pa gde ti je snaga Zvereve babo jedna, imas 19 godina i Nadal ima vise snage i kondicije od tebe, pa kad ces da imas snage ako ne sad? Najbolje godine. Ovo je Nadal dobio na čistu snagu i mišićnu masu, Zverev mora da poradi na kondiciji i masi ako misli da počne da pobeđuje najbolje.(Stevča, 21. januar 2017 10:41)" . Pa Zverev nije još nasao sebi čarobni eliksir. Mlad je, ukapirace da bez toga ne može. Rafa je opet otkrio novu "cedevitu". Opet onaj "stari" Rafa. Ne znam samo, da li su mu sada odobrili da leci povredu, ili su mu odobrili lek za rast kose.

Stevča

pre 7 godina

Pa gde ti je snaga Zvereve babo jedna, imas 19 godina i Nadal ima vise snage i kondicije od tebe, pa kad ces da imas snage ako ne sad? Najbolje godine. Ovo je Nadal dobio na čistu snagu i mišićnu masu, Zverev mora da poradi na kondiciji i masi ako misli da počne da pobeđuje najbolje.

Labud

pre 7 godina

Kakav borac, fajter, sprtanac bre .... Hvala ti Rafo što si se vratio, uželeli smo se pravog tenisa, atraktivnog a ne dosadnog kojeg igra prosečni Djoković. Ajmo BOTovi navalite na vaše sendviče.

cinober

pre 7 godina

Ovo što igra Nadal je stvarno blijeda slika njega samoga otprije. Ja nisam neki teniski stručnjak ali mi se čini da su lopte koje danas igra neusporedivo jednostavnije protivniku za napasti ga nego što je to bilo prije. Sve nešto mlako, na sredinu terena ili još kraće, tu i tamo bljesne nešto nalik na starog Nadala kojeg je samo Đoković u najboljoj formi mogao uspješno napadati u kontinuitetu. Jedino mu je servis dosta dobar.
Ovakvog protivnika kao što je ovaj žgoljavi talentirani tinejdžer Zverev, Nadal bi nekad doslovno otpuhao s terena, kažnjavajući gotovo svaku njegovu grešku kojih ima fakat more! Ovako, imao je sreću što je mladac toliko griješio da je praktički sam sebe pobijedio.
Mislim da Nadal ima minimalnu šansu protiv Monfilsa a ako ga slučajno i prođe, bilo što protiv Raonića osim glatkih 0:3 bit će veliko iznenađenje. S ovakvom igrom, naravno, a ne čini mi se baš da on tu može ne znam što promijeniti, jer tako igra već dvije godine.

Lik

pre 7 godina

Kakav borac, fajter, sprtanac bre .... Hvala ti Rafo što si se vratio, uželeli smo se pravog tenisa, atraktivnog a ne dosadnog kojeg igra prosečni Djoković. Ajmo BOTovi navalite na vaše sendviče.
(Labud, 21. januar 2017 10:28)

Taj prosečni Đoković je razvalio tvog Spartanca pa ti vidi.

.

pre 7 godina

E a kad se setim da su do skoro Hrvati veliki teniski “stručnjaci“ pratioci tenisa od Kulina Bana i Žana Borotre govorili da je njihov Borna veći talenat od Zvereva i da će biti bolji od njega jer je Zverev previsok (?!?) za šampiona!?! Ahahaaa!! Ovaj mali Zverev ubija i iz forhenda i iz bekhenda, servis top, stav na terenu top, hrabar, bez respekta, kao Novak iz 2007—08. Danas je i igrao protiv Nadala kao Novak, po njegovom dokazanom toliko puta receptu. Još malo da ojača i popravi voleje i defanzivu i uz predanost i posvećenost, biće pravi naslednik Novaka i dostojni broj 1. Pozdrav susjedi i sorry, ponadali ste se za Bornu, ali pevajte ako uđe u top10.

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Kljucan momenat meca je bio poen od 37 udaraca u 5.gemu 5.seta. Posle tog poena Zverevu su grcevi ometali kretanje i nije se postavljalo pitanje pobednika. Nadal dobro igra, mislim da ce pobediti i Monfisa/Kolsrajbera ali ipak je Raonic u 1/4 finalu bolji...

Xfaktor

pre 7 godina

Gledao sam mec i Zverev je stvarno dobar, mislim da je njegov prvi GS na vidiku. Nadal je izvukao ovo na misice i dobice dosta samopouzdanja. Mislim da Nadal ili Wawrinka su glavni favoriti a nadam se Raonic.

xx lazar

pre 7 godina

Cisto da odgovorim Labudu ako puste komentar :D Drago mi je sto sad uzivas u pravom tenisu i sto pre nisi mogao da nasladis svoje sive celije. Uvek sam se pitao zasto zivimo ovako kako zivimo. Ti si mi definitivno pokazao razlog. A te botove koje prozivas, ne bi me cudilo da si i ti na njihovom kazanu.. Nole je unistio sebe svojom ishranom kao i feminizam bliske njemu osobe. Pametnom dovoljno. Ja ne gledam tenis, ne interesuje me bez naseg coveka.

Miki28

pre 7 godina

Eto, sad ispade da je povreda Zvereva spasila Nadala a ustvari treba Zvereva da je sramota sto je ocajno fizicki spreman a dolazi na gren slem, u najboljim godinama i on nema snage za par sati tenisa a covjek koji gazi u 30-tu i naigrao se tenisa i tenisa ga lagano sije na polju fizicke spreme... Nema od Zvereva nista dok ne obrati paznju i na taj dio pripreme! Rafa nikad nece biti stari jer su godine stigle i povrede uzele danak ali mislim da je sasvim dobar da ga mozemo gledati u zavrsnicama turnira a onda ko zna, mozda se i uzme neka titula! Samo nek su Nole, Rafa, Rodja zdravi pa da gledamo jos koji antologijski duel

profesor fizičkog

pre 7 godina

Добар тенис. Ал' Рафини форхенди подсећају на старе дане, сева са свих страна, а поготово она његова форхенд паралела.
(Рико, 21. januar 2017 10:20)

Tzv LASO.Bravo za Rafu,ipak mi je najdraži sad kad nema Noloa.

bole bgd

pre 7 godina

Pa gde ti je snaga Zvereve babo jedna, imas 19 godina...
(Stevča, 21. januar 2017 10:41)

Hahaha....Iz tvog teksta vidi se velika ljubomora. Da ti nisi navijač Borne Ćorića?

Nikola

pre 7 godina

Zverev se mnogo plaši kad igra protiv Nadala, nemam pojma zašto. Prošle godine na jednom turniru je imao meč loptu i čist zicer na mreži, i promašio je ceo teren. I danas je slično bilo. I fizički nije spreman uopšte.

sinki

pre 7 godina

Vec uveliko bi trebalo ove mladje generacije da dobijaju ove velike sampione ali i dalje se nista ne desava...Evo i Zverev je izguio u 5 setova....Kada su Novak i Rafa bili mlafi,drali su redovno ove sampione.

Zox

pre 7 godina

Sreca pa u finalu nece biti Nadal-Federer, ipak su oni stari da dodju dotle, ali, kad bi bilo: na postolju za pehar, Nadal, do njega Federer... Kao nekad i kao da Nole nije ni postojao...

stef

pre 7 godina

Eto, sad ispade da je povreda Zvereva spasila Nadala a ustvari treba Zvereva da je sramota sto je ocajno fizicki spreman a dolazi na gren slem, u najboljim godinama i on nema snage za par sati tenisa a covjek koji gazi u 30-tu i naigrao se tenisa i tenisa ga lagano sije na polju fizicke spreme... Nema od Zvereva nista dok ne obrati paznju i na taj dio pripreme! Rafa nikad nece biti stari jer su godine stigle i povrede uzele danak ali mislim da je sasvim dobar da ga mozemo gledati u zavrsnicama turnira a onda ko zna, mozda se i uzme neka titula! Samo nek su Nole, Rafa, Rodja zdravi pa da gledamo jos koji antologijski duel
(Miki28, 21. januar 2017 10:53)

Sramota? Da li se sećaš kakve je muke Novak mučio do 2011-te? Koliko je često dolazilo do predaja mečeva, valjanja po terene, prenemaganja, mučenja..? Plus u pitanju je bila povreda, ne iscrpljenost. Videlo se da je odjednom počeo da se kreće očajno. I najspremniji mogu da dožive takav krah. Dečko jeste mršaviji, svakako da bi mogao da poradi na fizičkoj spremnosti, al reći da je sramota to što ne poseduje idealnu mišićnu masu.. sramotno s tvoje strane. Seti se i Mareja i razvlačenja po terenu, kao i Nadalovog odustajanja od polovine sezone u već nekoliko navrata. Pokrij se ušima.

Scholes

pre 7 godina

@e-mail

Ahahah... Kakva bre povreda!? Crk'o!
Krenuli grcevi. Dzaba servisi ako ne mozes da izdrzis tempo. Nadal na kraju kao da tek krenuo mec, a ovaj jadnik od iscrpljenosti ne moze da ide. I ova dva seta sto uzeo neka zahvali Nadalu, pogotovo treci set, u kome nije mogao da uzme poen na svoj servis u tie-breaku, a kad krenuo cetvrti set nije izgubio poen na svoj servis.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Iako navijam za novaka ovog puta cu da navijam za nadala d osvoji australijan open pa cak i za federera da osvoji samo da neosvoji onaj britanac

NS#1

pre 7 godina

Vec uveliko bi trebalo ove mladje generacije da dobijaju ove velike sampione ali i dalje se nista ne desava...Evo i Zverev je izguio u 5 setova....Kada su Novak i Rafa bili mlafi,drali su redovno ove sampione.
(sinki, 21. januar 2017 10:59)

Kada cete shvatiti i prestati da uporedjujete rafu i noleta, sa nekim mladjim igracima danas; rafa i nole su u top 3 ili 5 svih vremena. Pa, naravno da su pobedjivali jos u tinejdzerskim danima, kad je rec o najboljim igracima ikada! Zverev to nije i niti ce biti. Mozda ce i biti prvi igrac sveta, cak bih se i kladio na to, ali nece biti u top 10 svih vremena. Sto pre to shvatite, pre cete prestati sa nerealnim ocekivanjima.

Рико

pre 7 godina

Добар тенис. Ал' Рафини форхенди подсећају на старе дане, сева са свих страна, а поготово она његова форхенд паралела.

aleksandar

pre 7 godina

Voleo bih da Nadal osvoji ovaj turnir i približi se Federeru. Nažalost od Noleta se više ne može očekivati da stigne Federera. Nadal možda još to može.

ekg

pre 7 godina

Vrlo tezak zreb za Nadala. Zverev,talentovan,ambiciozan.
Nakon njega sledi Monfils pa verovatno Raonic. Trebace Rafi mnogo snage i mentalne i fizicke da prebrodi ove dve prepreke.
U ovom mecu videlo se da je Rafa dobar ali i nesigurnost u vaznim momentima kada je se povlacio i cekao gresku Zvereva a stari Rafa je u najvaznijim momentima bio najagresivniji.

karma

pre 7 godina

Nije bilo nikakve povrede. Nadal ga je majstorski "izduvao" u poenu gde su razmenili 34 udarca.. Mali posle toga nije mogao ni supicu..

Jumko

pre 7 godina

Vidim komentare tipa "Rafa kao nekada"... Pa bih promenio svoju konstataciju... Ipak izgleda da vi tenis pratite od 2014. Ju tjub "u ruke", pa pogledajte sta je Rafa iz 2008,9,10...

Tennisman

pre 7 godina

Zverev nema kontinuitet u igri, ne igra konstantno, promasuje zicere, mora jos da radi, a i ocigledno je da mu nedostaje par kilograma, za svoju visinu nije dovoljno fizicki spreman, noge kada mu pogledam zaprepastim se, sto se tice Nadala, igra dobro za sad, ali ima tezak zreb, teske protivnike, Monfisa verovatno, pa Raonica, bice zanimljivo gledati ga dokle moze doci, voleo bih do kraja ali fali mu jos nesto, a ni sam ne zna sta je to. Pozdrav

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Nadal na trenutke odličan, a onda nekako plitko šalje lopte, promašuje lake lopte, mora to mnogo bolje... previše je bio podređen danas... mora da preuzme inicijativu, samo tako može da dogura daleko.

Damir

pre 7 godina

Prije svega,odličan meč,vjerovatno najkvalitetniji u dosadašnjem dijelu turnira. Rafa u dobroj formi,kao nekad. Zverev je fantastičan,ima svaki udarac,kao i stav. Poput Safina nekad,čak i nosi one silne ogrlice...Što se tiče fizičke spreme - polako,tek mu je 19 godina,dobio grčeve,pa šta. Nema on mnogo takvih mečeva u nogama. Nisu svi kao Nadal po tom pitanju. Sjetite se samo Murraya i Đokovića u tim godinama,kako su fizički izgledali,osobito Murray i koliko često su zapadali u fizičke probleme. Pogledajte danas Murraya...Šteta što su se sastali ovako rano,ali to će se u budućnosti brzo promijeniti,jer će "mali" podići ranking. Ne znam za koliko vremena ,ali očekujem ga vrlo brzo,možda već ove godine,u borbi za najveće titule,kao i za vrh svjetskog tenisa. Bez sumnje,najkvalitetniji mladi teniser u zadnjih 10-ak godina.

Deda Proka

pre 7 godina

@xx lazar

Čuj ovu kreaturu: "ne interesuje ga tenis bez naseg coveka!!!". Slušaj, Lazice, sine, ja tebe ne bih pustio ni blizu teniskih tetena. Ne zaslužuješ ti da budes sa finim svetom.

Mairon

pre 7 godina

Sjajan meč. Zverev se verovatno nije povredio, reč je o umoru a to je veliki faktor u mečevima u pet setova. Bilo je mnogo kvalitetnih udaraca na obe strane. Rafa polako vraća svoju igru, ali još je rano davati bilo kakve procene.

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Za ove koji pricaju da Zverev mora pod hitno da poradi na fizickoj spremi i da sa 19 godina mora da bude spremniji od 30godisnjeg Nadala, zapitajte se da li je Novak bio spremniji sa 19 godina, 2006 znaci, ili 2015 sa 28? Kad je Marej postao ovakva mašina fizička, sigurno ne sa 19 godina. Upravo tako. Zverev tek treba da za koju godinu dostigne fizicki kapacitet da izdrzi ovakve meceve, on je svega 5 puta igrao mec u 5 setova u karijeri, a danas je pogotovo bilo tesko jer je protivnik bio Nadal. Sasvim je normalno da ce pre da sustignu grcevi tinejdzera nego "odraslog" igraca sa ovolikim iskustvom.