Tenis 60

Petak, 20.01.2017.

01:40

Kraj u singlu - Viktor krenuo pa stao, Jelena pala u drami!

Srbija je ostala bez predstavnika u singlu na Australijan openu nakon što su posle Novaka Đokovića eliminisani i Viktor Troicki i Jelena Janković.

Kraj u singlu - Viktor krenuo pa stao, Jelena pala u drami! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 7 godina

Troicki je nepravedno zapostavljen od medija,jer samo se najviše pisalo o Đokoviću.Troicki je potpuno igrao ravnopravno sa Wawrinkom i mogao ga je i pobediti, a trenutno puno bolje igra od Đokovića.Nažalost,Đoković muči sa svojom igrom i sebe i svoje navijače.Postigao je sve i slavu i pare i izgleda da više nije ni motivisan i na mečeve izlazi u slaboj kondiciji i nepripremljen.Te izjave da je protivnik igrao dobro, ali šta vredi kada si ti Novače igrao katastrofalno.Može se zaključiti da je Novak završio svoju karijeru i pošteno bi bilo prestati sa tim natezanjem,jer njega u ovom stanju može svako da pobedi.Ništa strašno, Novak je legenda,ušao je u istoriju,zaraddio ogroman novac i zaslužuje sve čestitke i priznanja,ali svmu dođe kraj. Neki komentatori su zlobni,Novak je samo čovek koji je jako osećajan i on može sada da se posveti porodici,nekom pametnom poslu,da uživa i sačuva načeto zdravlje.Mlad je i postigao je sve!

T

pre 7 godina

@qweery

Nasa najbolja teniserka svih vremena se zvanicno oprostila od tenisa jos 2008, posle osvojenih 9 GS-ova. Da, Jelena trenutno igra lose; a Anu Ivanovic nisi spomenuo.

Batistuta

pre 7 godina

Ko igra mečeve od po četiri sata protiv Kuznjecove koja je samo nekoliko meseci mlađa, šta ima da traži protiv mladih teniserki koje imaju servis i forhend? Baš zbog takvog stila igre, besomučnog prebacivanja loptice 20-30 puta, ne može ništa značajno da osvoji, a u 33. godini biće u Top 5 najstarijih (Baroni, Skjavoni, Venus, Vinči).

Neko

pre 7 godina

Ova Jelena je stvarno fenomen.Sve ali sve velike meceve na jednu loptu je uspela da izgubi,ali sve,jer ne zna da servira i da udari forhend kako treba,a psiha nikakva.Ja u zivotu nisam video psihicki nestabilnijeg sportistu od nje.Cak je i Ana bila stabilnija,mada ne mnogo.

MilojePI

pre 7 godina

Nek prica ko sta hoce, mec JJ - Kuznjecova je bio veoma, veoma dobar i JJ je igrala na iznenadjujuce visokom nivou.
Od Jelene nisam ocekivao ni drugo kolo, tako da je ovo bilo veoma lepo gledati. Ogromna je razlika i napredak u odnosu na prvi mec! Do sredine treceg seta je veoma, veoma dobro igrala, al onda se desilo to sto se desilo, normalno je da telo popusti posle 3 sata igre.
Steta sto je na kraju pala, jer je na pocetku treceg seta delovala odmornije od Svetlane.
Ipak, zasluzena pobeda Kuznjecove i fantasticnom mecu. Ne zaboravite da je Kuznjecova u top 10 i igra fantasticno u poslednjih godinu dana.
A sto se tice Jelene, ako ne krene ponovo da luta bez razloga i ako je zaobidju povrede, sa ovakvom igrom moze lagano nazad u prvih 20 uz neku titulu na 250$ i neki malo dublji "run" (QF/SF/F) na nekima od jacih turnira, mada je sezona tek pocela, ko zna sta ce biti, tu je naravno veliko "AKO" al da, nadam se da ce ova (a ocekujem da je poslednja) biti puno uspesnija od prosle sezone.

Sasa

pre 7 godina

Viktor je toliko uspeo koliko je bio u Stanju, Wawrinka se tesko pobedjuje u Australiji. Od Jelene se nije nista ocekivalo, vec 4-5 Godine igra Tenis kao Hobi a ne kao svoj Posao, nimalo nije tamo gde je bila na Pocetku svoje Karijere. I Nole naprimer igra momentalno kao jedan Teniser od Top 50, a ne kao bivsi broj 1 ili aktuelna 2! Mozemo reci nas Tenis je aktuelno u jakoj Krizi, nemamo Naslednika, jedino mozda Olga Danilovic, al dok se ona progura proce jos 6-7 Godina.

Lala iz Banata

pre 7 godina

@jako i do samog kraja
"To je u zenskom tenisu uvek izvesno a Jeca je zasluzila svoju bajku. "

Malo morgen!
Dve pomenute su daleeeko veći borci jer su psihološki čvršće osobe.
Četvrtfinale mastersa (eventualno) bi bio ogroman uspeh za JJ. (Na GS max. treće kolo).
Za mesec i neki dan će napuniti 32 godine.
Nema više. Kraj maštanja.

цг..пфк

pre 7 godina

Никад лошији и скромнији вавринка , кад га данас није добио тешко икада...Питање трена кад ће станиславс испасти, а виктор ок добар меч ..Настави сад још јаче и снажније викторе , можеш више у паризу и лондону..

Maleeva

pre 7 godina

Steta.Pustila je Kuznjecovu da bi se pripremila za Americku turneju, gde je podloga Americki beton, omiljena podloga nase Jece.Zatim slede Bogota i Marbelja na kojima ce tempirati formu za RG.Ako je mogla Peneta, moze i nasa Jeca.

henry_lee

pre 7 godina

@Ajmo Viktoree!! Nemoj da sam dzabe ustajao ovako rano.
(Patrick, 20. januar 2017 07:12)

Ja se ne dam dvaput zajebati. Juče jesam.

Optimista sa i bez pokrica

pre 7 godina

Sve u svemu, Viktor je muski odigrao - vidi se da je dosta poboljsao igru. Ostaje da popravi koncentraciju u kljucnim trenucima i jos poradi na kretanju i anticipaciji. Sta reci za Jelenu - sve zna, samo jos da nauci da zavrsi mec. U svakom slucaju, odlicni mecevi nasih nocas. Bice to jos bolje.

.

pre 7 godina

au jelena,cekao sam te za 23000 dinara...kad je bilo 4:2 u trecem,budim zenu,kazem dobili smo,kad ono katastrofa.realno bi i bilo veliko iznenadjenje da je dobila,ali bilo je sanse i to velike...

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Kako god, ima nade za Jecu jos uvek. Ako nastavi da trenira, bez pompe i velikih najava, mozda se i dogodi Peneta-Bartoli scenario. To je u zenskom tenisu uvek izvesno a Jeca je zasluzila svoju bajku. Tonu i tonu maratona, preokreta, pretrcanih kilometara, samomaltretiranja. Velika podrska za JJ! Kad se do sad nisi predala, sad tek ne smes.
Glavu gore, osmeh pa jos jedan krug!

Jovan

pre 7 godina

Jelena ne ume da udari forhend celu karijeru i zato ce ostati bez GS titule. Realno sa ovom balon-igrom mogla je maksimalno do polufinala sa zrebom koji je polu-otvoren i tu bi usledilo ciscenje od Kerberove.

Neko rece pre neki dan da nije jos otisla u penziju jer se nada GS tituli. To nije tacno, ona sada igra samo zbog para, sponzora i nekog osecaja zavisnosti od tenisa jer ga igra profesionalno toliko dugo. Ona je prva svesna da sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv top5 na svetu. Bila je prva, igrala finala GS turnira, uzela 15 titula, treba da bude ponosna na sebe.
Nek igra tenis jos 10 godina ako moze i ako to stvarno zeli, ali ja kao navijac i veliki ljubitelj tenisa pre svega, retko skupim zivaca da odgledam njen mec. Taman izgradi poen i onda prebaci forhend-balon od 70 na sat u sred servis polja i daa protivnici cist penal. Forhend je jednostavno njena ogromna rupa u igri, to radi celu karijeru i to je stvarno mucno za gledanje.

bosko rs

pre 7 godina

Svaka cast lavice,uzivao sam i ne zalim sto sam ustao da ispratim tebe i Jokica...i da si prosla odrazilo bi se u nastavku turnira ali to je ona Jelena iz najboljih dana i zato glavu gore jer takvi sportisti kao ti i Nikola su nas ponos!!!Pozdrav iz Republike Srpske

ss

pre 7 godina

Kako je meljeeeeeeee.
Vrijedilo je čekati pet godina da opet zablistaš.
Svaka čast na igri!
Razbucala si je ko sito rešeto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tata Mata,
Sta kazes ? Razbucala a izgubila.Blago tebi na tolikoj pameti!!

Sasha

pre 7 godina

Jos jedno "vec vidjeno" Jelene Jankovic. Svaka cast na preokretu u drugom setu i na fenomemalnoj igri u trecem, kada je potegla sedam uzastopnih gemova, u momentu kada je Kuznjecova imala 6:4, 5:3. Ipak, cim je Kuznjecova osvojila dva naredna gema, znao sam da se ovo nece dobrim zavrsiti. I kao sto to uvijek kod Jelene biva, psovke, prostakluk, dobacivanje bratu, nemogucnost kontrolisanja i kanalisanja emocija i frustracije, rezultirali su tim da je i ovaj prakticno dobijen mec izgubila, iscrpivsi se nakon 4 sata. U 32-oj godini bilo bi joj bolje da je izgubila u dva seta. Ovako ce samo agravirati jedva zalijecene povrede koje je muce mjesecima nakon ovakvog fizickog iscrpljivanja od 4 sata na enormnoj melburnskoj vrucini.

Nemanja Bjelica

pre 7 godina

Iako kritikujem Jelenu Tosic zbog ponašanja sada je potpuno u pravu. Pa čemu služe ti njeni treneri. Pa taman je od Cvete napravila ikebanu ( od 3:5 do 7:5 i 3:0 i dve brejk lopte za 4:0 ) i JT pocinje da pada. Daj bre Tosicu neki savet,smiri je, tada treba da igra svoje duge poene. Ali ništa od toga oni sede i kao nešto aplaudiraju. Prava su pozorišna publika. Ja bih ih peske vratio za Beograd. A ovaj meč je mogao da da zamah ovoj sezoni. Menjaj Tošića kao trenera.

Jovan

pre 7 godina

@(Thriller, 20. januar 2017 03:29)
Probudio sam se i pisem pri rezultatu 6:4 4:1 za Ruskinju. Ali to je valjda fora kad je JJ u pitanju, ja mislim da moze da stigne ovaj zaostatak....

Evo kod mene 6:4 5:7 i 1:3 u 04:04 kad pisem ovo. U 3:29 kad si poslao komentar Jelena je izjednacila na 5:5
Nije lepo lagati da drugi pomisle da je Nostradamus dosao na B92 komentare.

Milan

pre 7 godina

Jelena Janković iliti kako se samouništiti u par koraka.
Pišem ovo pri rezultatu u trećem setu 3:2. Perfektna igra Jelena iz drugog seta se nastavila u trećem i povela je 3:0 i imala dve brejk lopte za 4:0 (nakon toga bi servirala za 5:0 i tu bi bio kraj). Šta se dešava umesto svega toga? Jelena ispušta obe brejk lopte, u sledećem gemu ispušta i svoj servis gem koji je trajao blizu 10 minuta Kuznjecova je sada u psihološkoj prednosti i, nadam se da grešim, ali mislim da će završiti ovaj meč još jednim brejkom.
One dve brejk lopte na 3:0, nisu koštale Jelenu samo tog gema već i potencijalnog polufinala jer joj je put otvoren dotle, a možda čak i finala.

Iskreno se nadam da grešim i da će Jeca proći, ali koliko smo samo puta videli takav scenario u njenom slučaju. Gubi meč - preokrene ga - umesto da završi, ispusti zicere i ispusti potencijalna finala ili polufinala.

Kile

pre 7 godina

Suze su mi potekle kada sam video preokret Jelene.Podsetila je u trecem setu na stare dane.Bekhend je bio fantastican, pokazala je da nema niko bolji bekhend od nje.Zaista je magičan, a Jelena borac najveći.Veliko bravo

qweery

pre 7 godina

Nasa najbolja teniserka svih vremena se oprostila od tenisa. Nasa druga najbolja teniserka je odavno prosla svoj zenit i u padu je. Nas najbolji teniser i sportista ikada takodje je u silaznoj putanji uspjesnosti. Sta se moze ocekivati od Kecmanovica? U tenisu nema pravila, ne mora juniorska konkurencija nista znaciti. Srbija je zahvaljujuci sjajnoj generaciji od 2007-2016 bila zemlja i tenisa (kao i kosarke i vaterpola). Medjutim, od 2017. ona to izgleda vise nije.

Thriller

pre 7 godina

Probudio sam se i pisem pri rezultatu 6:4 4:1 za Ruskinju. Ali to je valjda fora kad je JJ u pitanju, ja mislim da moze da stigne ovaj zaostatak. Da dobije , ne znam... ali da stigne, moze. To je fora kod nase Jece, borac je i borac ce biti do poslednjeg poena. A ljudi koji seru po njoj i Ani mogu dupe da im obrisu. Da li ste vi svesni sta je biti najbolji u necemu pa malar i na jednu sekundu. Dajte malo respecta za ove nase sampionke! Kapa dole za obe sto se tice karijere, zivele

nije bitno

pre 7 godina

Ceo zivot saljes te lopte u vazduh pa sta radis zeno aman za aman.. Ovu babu ako ne moze pobedis ni nisi za dalje... Ajdeee u napad, hrabro pa sta bude!!!

Cicko

pre 7 godina

Jelena se istrosi na svojim servisima koji mogu trajati i po 10 minuta, taman vrati brejk pa ponovo gubi svoj servis. Da ne govorim o tome koliko je trenutno Svetlana u boljoj formi, igra dobar tenis jos od prosle godine. JJ ce morati nesto da menja u svom servisu, mozda i vise rizika na drugom po cenu duplih gresaka.

Thriller

pre 7 godina

Probudio sam se i pisem pri rezultatu 6:4 4:1 za Ruskinju. Ali to je valjda fora kad je JJ u pitanju, ja mislim da moze da stigne ovaj zaostatak. Da dobije , ne znam... ali da stigne, moze. To je fora kod nase Jece, borac je i borac ce biti do poslednjeg poena. A ljudi koji seru po njoj i Ani mogu dupe da im obrisu. Da li ste vi svesni sta je biti najbolji u necemu pa malar i na jednu sekundu. Dajte malo respecta za ove nase sampionke! Kapa dole za obe sto se tice karijere, zivele

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Kako god, ima nade za Jecu jos uvek. Ako nastavi da trenira, bez pompe i velikih najava, mozda se i dogodi Peneta-Bartoli scenario. To je u zenskom tenisu uvek izvesno a Jeca je zasluzila svoju bajku. Tonu i tonu maratona, preokreta, pretrcanih kilometara, samomaltretiranja. Velika podrska za JJ! Kad se do sad nisi predala, sad tek ne smes.
Glavu gore, osmeh pa jos jedan krug!

Jovan

pre 7 godina

Jelena ne ume da udari forhend celu karijeru i zato ce ostati bez GS titule. Realno sa ovom balon-igrom mogla je maksimalno do polufinala sa zrebom koji je polu-otvoren i tu bi usledilo ciscenje od Kerberove.

Neko rece pre neki dan da nije jos otisla u penziju jer se nada GS tituli. To nije tacno, ona sada igra samo zbog para, sponzora i nekog osecaja zavisnosti od tenisa jer ga igra profesionalno toliko dugo. Ona je prva svesna da sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv top5 na svetu. Bila je prva, igrala finala GS turnira, uzela 15 titula, treba da bude ponosna na sebe.
Nek igra tenis jos 10 godina ako moze i ako to stvarno zeli, ali ja kao navijac i veliki ljubitelj tenisa pre svega, retko skupim zivaca da odgledam njen mec. Taman izgradi poen i onda prebaci forhend-balon od 70 na sat u sred servis polja i daa protivnici cist penal. Forhend je jednostavno njena ogromna rupa u igri, to radi celu karijeru i to je stvarno mucno za gledanje.

Milan

pre 7 godina

Jelena Janković iliti kako se samouništiti u par koraka.
Pišem ovo pri rezultatu u trećem setu 3:2. Perfektna igra Jelena iz drugog seta se nastavila u trećem i povela je 3:0 i imala dve brejk lopte za 4:0 (nakon toga bi servirala za 5:0 i tu bi bio kraj). Šta se dešava umesto svega toga? Jelena ispušta obe brejk lopte, u sledećem gemu ispušta i svoj servis gem koji je trajao blizu 10 minuta Kuznjecova je sada u psihološkoj prednosti i, nadam se da grešim, ali mislim da će završiti ovaj meč još jednim brejkom.
One dve brejk lopte na 3:0, nisu koštale Jelenu samo tog gema već i potencijalnog polufinala jer joj je put otvoren dotle, a možda čak i finala.

Iskreno se nadam da grešim i da će Jeca proći, ali koliko smo samo puta videli takav scenario u njenom slučaju. Gubi meč - preokrene ga - umesto da završi, ispusti zicere i ispusti potencijalna finala ili polufinala.

Jovan

pre 7 godina

@(Thriller, 20. januar 2017 03:29)
Probudio sam se i pisem pri rezultatu 6:4 4:1 za Ruskinju. Ali to je valjda fora kad je JJ u pitanju, ja mislim da moze da stigne ovaj zaostatak....

Evo kod mene 6:4 5:7 i 1:3 u 04:04 kad pisem ovo. U 3:29 kad si poslao komentar Jelena je izjednacila na 5:5
Nije lepo lagati da drugi pomisle da je Nostradamus dosao na B92 komentare.

qweery

pre 7 godina

Nasa najbolja teniserka svih vremena se oprostila od tenisa. Nasa druga najbolja teniserka je odavno prosla svoj zenit i u padu je. Nas najbolji teniser i sportista ikada takodje je u silaznoj putanji uspjesnosti. Sta se moze ocekivati od Kecmanovica? U tenisu nema pravila, ne mora juniorska konkurencija nista znaciti. Srbija je zahvaljujuci sjajnoj generaciji od 2007-2016 bila zemlja i tenisa (kao i kosarke i vaterpola). Medjutim, od 2017. ona to izgleda vise nije.

ss

pre 7 godina

Kako je meljeeeeeeee.
Vrijedilo je čekati pet godina da opet zablistaš.
Svaka čast na igri!
Razbucala si je ko sito rešeto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tata Mata,
Sta kazes ? Razbucala a izgubila.Blago tebi na tolikoj pameti!!

Sasha

pre 7 godina

Jos jedno "vec vidjeno" Jelene Jankovic. Svaka cast na preokretu u drugom setu i na fenomemalnoj igri u trecem, kada je potegla sedam uzastopnih gemova, u momentu kada je Kuznjecova imala 6:4, 5:3. Ipak, cim je Kuznjecova osvojila dva naredna gema, znao sam da se ovo nece dobrim zavrsiti. I kao sto to uvijek kod Jelene biva, psovke, prostakluk, dobacivanje bratu, nemogucnost kontrolisanja i kanalisanja emocija i frustracije, rezultirali su tim da je i ovaj prakticno dobijen mec izgubila, iscrpivsi se nakon 4 sata. U 32-oj godini bilo bi joj bolje da je izgubila u dva seta. Ovako ce samo agravirati jedva zalijecene povrede koje je muce mjesecima nakon ovakvog fizickog iscrpljivanja od 4 sata na enormnoj melburnskoj vrucini.

Kile

pre 7 godina

Suze su mi potekle kada sam video preokret Jelene.Podsetila je u trecem setu na stare dane.Bekhend je bio fantastican, pokazala je da nema niko bolji bekhend od nje.Zaista je magičan, a Jelena borac najveći.Veliko bravo

Nemanja Bjelica

pre 7 godina

Iako kritikujem Jelenu Tosic zbog ponašanja sada je potpuno u pravu. Pa čemu služe ti njeni treneri. Pa taman je od Cvete napravila ikebanu ( od 3:5 do 7:5 i 3:0 i dve brejk lopte za 4:0 ) i JT pocinje da pada. Daj bre Tosicu neki savet,smiri je, tada treba da igra svoje duge poene. Ali ništa od toga oni sede i kao nešto aplaudiraju. Prava su pozorišna publika. Ja bih ih peske vratio za Beograd. A ovaj meč je mogao da da zamah ovoj sezoni. Menjaj Tošića kao trenera.

bosko rs

pre 7 godina

Svaka cast lavice,uzivao sam i ne zalim sto sam ustao da ispratim tebe i Jokica...i da si prosla odrazilo bi se u nastavku turnira ali to je ona Jelena iz najboljih dana i zato glavu gore jer takvi sportisti kao ti i Nikola su nas ponos!!!Pozdrav iz Republike Srpske

Lala iz Banata

pre 7 godina

@jako i do samog kraja
"To je u zenskom tenisu uvek izvesno a Jeca je zasluzila svoju bajku. "

Malo morgen!
Dve pomenute su daleeeko veći borci jer su psihološki čvršće osobe.
Četvrtfinale mastersa (eventualno) bi bio ogroman uspeh za JJ. (Na GS max. treće kolo).
Za mesec i neki dan će napuniti 32 godine.
Nema više. Kraj maštanja.

henry_lee

pre 7 godina

@Ajmo Viktoree!! Nemoj da sam dzabe ustajao ovako rano.
(Patrick, 20. januar 2017 07:12)

Ja se ne dam dvaput zajebati. Juče jesam.

Sasa

pre 7 godina

Viktor je toliko uspeo koliko je bio u Stanju, Wawrinka se tesko pobedjuje u Australiji. Od Jelene se nije nista ocekivalo, vec 4-5 Godine igra Tenis kao Hobi a ne kao svoj Posao, nimalo nije tamo gde je bila na Pocetku svoje Karijere. I Nole naprimer igra momentalno kao jedan Teniser od Top 50, a ne kao bivsi broj 1 ili aktuelna 2! Mozemo reci nas Tenis je aktuelno u jakoj Krizi, nemamo Naslednika, jedino mozda Olga Danilovic, al dok se ona progura proce jos 6-7 Godina.

nije bitno

pre 7 godina

Ceo zivot saljes te lopte u vazduh pa sta radis zeno aman za aman.. Ovu babu ako ne moze pobedis ni nisi za dalje... Ajdeee u napad, hrabro pa sta bude!!!

Optimista sa i bez pokrica

pre 7 godina

Sve u svemu, Viktor je muski odigrao - vidi se da je dosta poboljsao igru. Ostaje da popravi koncentraciju u kljucnim trenucima i jos poradi na kretanju i anticipaciji. Sta reci za Jelenu - sve zna, samo jos da nauci da zavrsi mec. U svakom slucaju, odlicni mecevi nasih nocas. Bice to jos bolje.

Maleeva

pre 7 godina

Steta.Pustila je Kuznjecovu da bi se pripremila za Americku turneju, gde je podloga Americki beton, omiljena podloga nase Jece.Zatim slede Bogota i Marbelja na kojima ce tempirati formu za RG.Ako je mogla Peneta, moze i nasa Jeca.

Cicko

pre 7 godina

Jelena se istrosi na svojim servisima koji mogu trajati i po 10 minuta, taman vrati brejk pa ponovo gubi svoj servis. Da ne govorim o tome koliko je trenutno Svetlana u boljoj formi, igra dobar tenis jos od prosle godine. JJ ce morati nesto da menja u svom servisu, mozda i vise rizika na drugom po cenu duplih gresaka.

MilojePI

pre 7 godina

Nek prica ko sta hoce, mec JJ - Kuznjecova je bio veoma, veoma dobar i JJ je igrala na iznenadjujuce visokom nivou.
Od Jelene nisam ocekivao ni drugo kolo, tako da je ovo bilo veoma lepo gledati. Ogromna je razlika i napredak u odnosu na prvi mec! Do sredine treceg seta je veoma, veoma dobro igrala, al onda se desilo to sto se desilo, normalno je da telo popusti posle 3 sata igre.
Steta sto je na kraju pala, jer je na pocetku treceg seta delovala odmornije od Svetlane.
Ipak, zasluzena pobeda Kuznjecove i fantasticnom mecu. Ne zaboravite da je Kuznjecova u top 10 i igra fantasticno u poslednjih godinu dana.
A sto se tice Jelene, ako ne krene ponovo da luta bez razloga i ako je zaobidju povrede, sa ovakvom igrom moze lagano nazad u prvih 20 uz neku titulu na 250$ i neki malo dublji "run" (QF/SF/F) na nekima od jacih turnira, mada je sezona tek pocela, ko zna sta ce biti, tu je naravno veliko "AKO" al da, nadam se da ce ova (a ocekujem da je poslednja) biti puno uspesnija od prosle sezone.

.

pre 7 godina

au jelena,cekao sam te za 23000 dinara...kad je bilo 4:2 u trecem,budim zenu,kazem dobili smo,kad ono katastrofa.realno bi i bilo veliko iznenadjenje da je dobila,ali bilo je sanse i to velike...

цг..пфк

pre 7 godina

Никад лошији и скромнији вавринка , кад га данас није добио тешко икада...Питање трена кад ће станиславс испасти, а виктор ок добар меч ..Настави сад још јаче и снажније викторе , можеш више у паризу и лондону..

T

pre 7 godina

@qweery

Nasa najbolja teniserka svih vremena se zvanicno oprostila od tenisa jos 2008, posle osvojenih 9 GS-ova. Da, Jelena trenutno igra lose; a Anu Ivanovic nisi spomenuo.

Neko

pre 7 godina

Ova Jelena je stvarno fenomen.Sve ali sve velike meceve na jednu loptu je uspela da izgubi,ali sve,jer ne zna da servira i da udari forhend kako treba,a psiha nikakva.Ja u zivotu nisam video psihicki nestabilnijeg sportistu od nje.Cak je i Ana bila stabilnija,mada ne mnogo.

Milan

pre 7 godina

Troicki je nepravedno zapostavljen od medija,jer samo se najviše pisalo o Đokoviću.Troicki je potpuno igrao ravnopravno sa Wawrinkom i mogao ga je i pobediti, a trenutno puno bolje igra od Đokovića.Nažalost,Đoković muči sa svojom igrom i sebe i svoje navijače.Postigao je sve i slavu i pare i izgleda da više nije ni motivisan i na mečeve izlazi u slaboj kondiciji i nepripremljen.Te izjave da je protivnik igrao dobro, ali šta vredi kada si ti Novače igrao katastrofalno.Može se zaključiti da je Novak završio svoju karijeru i pošteno bi bilo prestati sa tim natezanjem,jer njega u ovom stanju može svako da pobedi.Ništa strašno, Novak je legenda,ušao je u istoriju,zaraddio ogroman novac i zaslužuje sve čestitke i priznanja,ali svmu dođe kraj. Neki komentatori su zlobni,Novak je samo čovek koji je jako osećajan i on može sada da se posveti porodici,nekom pametnom poslu,da uživa i sačuva načeto zdravlje.Mlad je i postigao je sve!

Batistuta

pre 7 godina

Ko igra mečeve od po četiri sata protiv Kuznjecove koja je samo nekoliko meseci mlađa, šta ima da traži protiv mladih teniserki koje imaju servis i forhend? Baš zbog takvog stila igre, besomučnog prebacivanja loptice 20-30 puta, ne može ništa značajno da osvoji, a u 33. godini biće u Top 5 najstarijih (Baroni, Skjavoni, Venus, Vinči).

nije bitno

pre 7 godina

Ceo zivot saljes te lopte u vazduh pa sta radis zeno aman za aman.. Ovu babu ako ne moze pobedis ni nisi za dalje... Ajdeee u napad, hrabro pa sta bude!!!

qweery

pre 7 godina

Nasa najbolja teniserka svih vremena se oprostila od tenisa. Nasa druga najbolja teniserka je odavno prosla svoj zenit i u padu je. Nas najbolji teniser i sportista ikada takodje je u silaznoj putanji uspjesnosti. Sta se moze ocekivati od Kecmanovica? U tenisu nema pravila, ne mora juniorska konkurencija nista znaciti. Srbija je zahvaljujuci sjajnoj generaciji od 2007-2016 bila zemlja i tenisa (kao i kosarke i vaterpola). Medjutim, od 2017. ona to izgleda vise nije.

bosko rs

pre 7 godina

Svaka cast lavice,uzivao sam i ne zalim sto sam ustao da ispratim tebe i Jokica...i da si prosla odrazilo bi se u nastavku turnira ali to je ona Jelena iz najboljih dana i zato glavu gore jer takvi sportisti kao ti i Nikola su nas ponos!!!Pozdrav iz Republike Srpske

Thriller

pre 7 godina

Probudio sam se i pisem pri rezultatu 6:4 4:1 za Ruskinju. Ali to je valjda fora kad je JJ u pitanju, ja mislim da moze da stigne ovaj zaostatak. Da dobije , ne znam... ali da stigne, moze. To je fora kod nase Jece, borac je i borac ce biti do poslednjeg poena. A ljudi koji seru po njoj i Ani mogu dupe da im obrisu. Da li ste vi svesni sta je biti najbolji u necemu pa malar i na jednu sekundu. Dajte malo respecta za ove nase sampionke! Kapa dole za obe sto se tice karijere, zivele

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Kako god, ima nade za Jecu jos uvek. Ako nastavi da trenira, bez pompe i velikih najava, mozda se i dogodi Peneta-Bartoli scenario. To je u zenskom tenisu uvek izvesno a Jeca je zasluzila svoju bajku. Tonu i tonu maratona, preokreta, pretrcanih kilometara, samomaltretiranja. Velika podrska za JJ! Kad se do sad nisi predala, sad tek ne smes.
Glavu gore, osmeh pa jos jedan krug!

Nemanja Bjelica

pre 7 godina

Iako kritikujem Jelenu Tosic zbog ponašanja sada je potpuno u pravu. Pa čemu služe ti njeni treneri. Pa taman je od Cvete napravila ikebanu ( od 3:5 do 7:5 i 3:0 i dve brejk lopte za 4:0 ) i JT pocinje da pada. Daj bre Tosicu neki savet,smiri je, tada treba da igra svoje duge poene. Ali ništa od toga oni sede i kao nešto aplaudiraju. Prava su pozorišna publika. Ja bih ih peske vratio za Beograd. A ovaj meč je mogao da da zamah ovoj sezoni. Menjaj Tošića kao trenera.

Jovan

pre 7 godina

Jelena ne ume da udari forhend celu karijeru i zato ce ostati bez GS titule. Realno sa ovom balon-igrom mogla je maksimalno do polufinala sa zrebom koji je polu-otvoren i tu bi usledilo ciscenje od Kerberove.

Neko rece pre neki dan da nije jos otisla u penziju jer se nada GS tituli. To nije tacno, ona sada igra samo zbog para, sponzora i nekog osecaja zavisnosti od tenisa jer ga igra profesionalno toliko dugo. Ona je prva svesna da sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv top5 na svetu. Bila je prva, igrala finala GS turnira, uzela 15 titula, treba da bude ponosna na sebe.
Nek igra tenis jos 10 godina ako moze i ako to stvarno zeli, ali ja kao navijac i veliki ljubitelj tenisa pre svega, retko skupim zivaca da odgledam njen mec. Taman izgradi poen i onda prebaci forhend-balon od 70 na sat u sred servis polja i daa protivnici cist penal. Forhend je jednostavno njena ogromna rupa u igri, to radi celu karijeru i to je stvarno mucno za gledanje.

Kile

pre 7 godina

Suze su mi potekle kada sam video preokret Jelene.Podsetila je u trecem setu na stare dane.Bekhend je bio fantastican, pokazala je da nema niko bolji bekhend od nje.Zaista je magičan, a Jelena borac najveći.Veliko bravo

.

pre 7 godina

au jelena,cekao sam te za 23000 dinara...kad je bilo 4:2 u trecem,budim zenu,kazem dobili smo,kad ono katastrofa.realno bi i bilo veliko iznenadjenje da je dobila,ali bilo je sanse i to velike...

ss

pre 7 godina

Kako je meljeeeeeeee.
Vrijedilo je čekati pet godina da opet zablistaš.
Svaka čast na igri!
Razbucala si je ko sito rešeto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tata Mata,
Sta kazes ? Razbucala a izgubila.Blago tebi na tolikoj pameti!!

Maleeva

pre 7 godina

Steta.Pustila je Kuznjecovu da bi se pripremila za Americku turneju, gde je podloga Americki beton, omiljena podloga nase Jece.Zatim slede Bogota i Marbelja na kojima ce tempirati formu za RG.Ako je mogla Peneta, moze i nasa Jeca.

Sasha

pre 7 godina

Jos jedno "vec vidjeno" Jelene Jankovic. Svaka cast na preokretu u drugom setu i na fenomemalnoj igri u trecem, kada je potegla sedam uzastopnih gemova, u momentu kada je Kuznjecova imala 6:4, 5:3. Ipak, cim je Kuznjecova osvojila dva naredna gema, znao sam da se ovo nece dobrim zavrsiti. I kao sto to uvijek kod Jelene biva, psovke, prostakluk, dobacivanje bratu, nemogucnost kontrolisanja i kanalisanja emocija i frustracije, rezultirali su tim da je i ovaj prakticno dobijen mec izgubila, iscrpivsi se nakon 4 sata. U 32-oj godini bilo bi joj bolje da je izgubila u dva seta. Ovako ce samo agravirati jedva zalijecene povrede koje je muce mjesecima nakon ovakvog fizickog iscrpljivanja od 4 sata na enormnoj melburnskoj vrucini.

Sasa

pre 7 godina

Viktor je toliko uspeo koliko je bio u Stanju, Wawrinka se tesko pobedjuje u Australiji. Od Jelene se nije nista ocekivalo, vec 4-5 Godine igra Tenis kao Hobi a ne kao svoj Posao, nimalo nije tamo gde je bila na Pocetku svoje Karijere. I Nole naprimer igra momentalno kao jedan Teniser od Top 50, a ne kao bivsi broj 1 ili aktuelna 2! Mozemo reci nas Tenis je aktuelno u jakoj Krizi, nemamo Naslednika, jedino mozda Olga Danilovic, al dok se ona progura proce jos 6-7 Godina.

Lala iz Banata

pre 7 godina

@jako i do samog kraja
"To je u zenskom tenisu uvek izvesno a Jeca je zasluzila svoju bajku. "

Malo morgen!
Dve pomenute su daleeeko veći borci jer su psihološki čvršće osobe.
Četvrtfinale mastersa (eventualno) bi bio ogroman uspeh za JJ. (Na GS max. treće kolo).
Za mesec i neki dan će napuniti 32 godine.
Nema više. Kraj maštanja.

цг..пфк

pre 7 godina

Никад лошији и скромнији вавринка , кад га данас није добио тешко икада...Питање трена кад ће станиславс испасти, а виктор ок добар меч ..Настави сад још јаче и снажније викторе , можеш више у паризу и лондону..

Milan

pre 7 godina

Jelena Janković iliti kako se samouništiti u par koraka.
Pišem ovo pri rezultatu u trećem setu 3:2. Perfektna igra Jelena iz drugog seta se nastavila u trećem i povela je 3:0 i imala dve brejk lopte za 4:0 (nakon toga bi servirala za 5:0 i tu bi bio kraj). Šta se dešava umesto svega toga? Jelena ispušta obe brejk lopte, u sledećem gemu ispušta i svoj servis gem koji je trajao blizu 10 minuta Kuznjecova je sada u psihološkoj prednosti i, nadam se da grešim, ali mislim da će završiti ovaj meč još jednim brejkom.
One dve brejk lopte na 3:0, nisu koštale Jelenu samo tog gema već i potencijalnog polufinala jer joj je put otvoren dotle, a možda čak i finala.

Iskreno se nadam da grešim i da će Jeca proći, ali koliko smo samo puta videli takav scenario u njenom slučaju. Gubi meč - preokrene ga - umesto da završi, ispusti zicere i ispusti potencijalna finala ili polufinala.

Jovan

pre 7 godina

@(Thriller, 20. januar 2017 03:29)
Probudio sam se i pisem pri rezultatu 6:4 4:1 za Ruskinju. Ali to je valjda fora kad je JJ u pitanju, ja mislim da moze da stigne ovaj zaostatak....

Evo kod mene 6:4 5:7 i 1:3 u 04:04 kad pisem ovo. U 3:29 kad si poslao komentar Jelena je izjednacila na 5:5
Nije lepo lagati da drugi pomisle da je Nostradamus dosao na B92 komentare.

Cicko

pre 7 godina

Jelena se istrosi na svojim servisima koji mogu trajati i po 10 minuta, taman vrati brejk pa ponovo gubi svoj servis. Da ne govorim o tome koliko je trenutno Svetlana u boljoj formi, igra dobar tenis jos od prosle godine. JJ ce morati nesto da menja u svom servisu, mozda i vise rizika na drugom po cenu duplih gresaka.

Optimista sa i bez pokrica

pre 7 godina

Sve u svemu, Viktor je muski odigrao - vidi se da je dosta poboljsao igru. Ostaje da popravi koncentraciju u kljucnim trenucima i jos poradi na kretanju i anticipaciji. Sta reci za Jelenu - sve zna, samo jos da nauci da zavrsi mec. U svakom slucaju, odlicni mecevi nasih nocas. Bice to jos bolje.

henry_lee

pre 7 godina

@Ajmo Viktoree!! Nemoj da sam dzabe ustajao ovako rano.
(Patrick, 20. januar 2017 07:12)

Ja se ne dam dvaput zajebati. Juče jesam.

Neko

pre 7 godina

Ova Jelena je stvarno fenomen.Sve ali sve velike meceve na jednu loptu je uspela da izgubi,ali sve,jer ne zna da servira i da udari forhend kako treba,a psiha nikakva.Ja u zivotu nisam video psihicki nestabilnijeg sportistu od nje.Cak je i Ana bila stabilnija,mada ne mnogo.

Batistuta

pre 7 godina

Ko igra mečeve od po četiri sata protiv Kuznjecove koja je samo nekoliko meseci mlađa, šta ima da traži protiv mladih teniserki koje imaju servis i forhend? Baš zbog takvog stila igre, besomučnog prebacivanja loptice 20-30 puta, ne može ništa značajno da osvoji, a u 33. godini biće u Top 5 najstarijih (Baroni, Skjavoni, Venus, Vinči).

MilojePI

pre 7 godina

Nek prica ko sta hoce, mec JJ - Kuznjecova je bio veoma, veoma dobar i JJ je igrala na iznenadjujuce visokom nivou.
Od Jelene nisam ocekivao ni drugo kolo, tako da je ovo bilo veoma lepo gledati. Ogromna je razlika i napredak u odnosu na prvi mec! Do sredine treceg seta je veoma, veoma dobro igrala, al onda se desilo to sto se desilo, normalno je da telo popusti posle 3 sata igre.
Steta sto je na kraju pala, jer je na pocetku treceg seta delovala odmornije od Svetlane.
Ipak, zasluzena pobeda Kuznjecove i fantasticnom mecu. Ne zaboravite da je Kuznjecova u top 10 i igra fantasticno u poslednjih godinu dana.
A sto se tice Jelene, ako ne krene ponovo da luta bez razloga i ako je zaobidju povrede, sa ovakvom igrom moze lagano nazad u prvih 20 uz neku titulu na 250$ i neki malo dublji "run" (QF/SF/F) na nekima od jacih turnira, mada je sezona tek pocela, ko zna sta ce biti, tu je naravno veliko "AKO" al da, nadam se da ce ova (a ocekujem da je poslednja) biti puno uspesnija od prosle sezone.

T

pre 7 godina

@qweery

Nasa najbolja teniserka svih vremena se zvanicno oprostila od tenisa jos 2008, posle osvojenih 9 GS-ova. Da, Jelena trenutno igra lose; a Anu Ivanovic nisi spomenuo.

Milan

pre 7 godina

Troicki je nepravedno zapostavljen od medija,jer samo se najviše pisalo o Đokoviću.Troicki je potpuno igrao ravnopravno sa Wawrinkom i mogao ga je i pobediti, a trenutno puno bolje igra od Đokovića.Nažalost,Đoković muči sa svojom igrom i sebe i svoje navijače.Postigao je sve i slavu i pare i izgleda da više nije ni motivisan i na mečeve izlazi u slaboj kondiciji i nepripremljen.Te izjave da je protivnik igrao dobro, ali šta vredi kada si ti Novače igrao katastrofalno.Može se zaključiti da je Novak završio svoju karijeru i pošteno bi bilo prestati sa tim natezanjem,jer njega u ovom stanju može svako da pobedi.Ništa strašno, Novak je legenda,ušao je u istoriju,zaraddio ogroman novac i zaslužuje sve čestitke i priznanja,ali svmu dođe kraj. Neki komentatori su zlobni,Novak je samo čovek koji je jako osećajan i on može sada da se posveti porodici,nekom pametnom poslu,da uživa i sačuva načeto zdravlje.Mlad je i postigao je sve!