NBA 174

Utorak, 17.01.2017.

01:21

Veče karijere Nikole Jokića! (VIDEO)

Srpski reprezentativac Nikola Jokić nastavio je da blista ove sezone odigravši protiv Orlanda meč dosadašnjeg toka karijere!

Veèe karijere Nikole Jokiæa! (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

u

pre 7 godina

C - Marjanović C - Kuzmić C - Raduljica
PF - Jokić … PF - Simonović PF - Mačvan
SF - Bjelica SF - Kalinić SF - Jelovac
SG - Bogdanović SG - Lazić … SG - Andjušić
PG - Teodosić PG - Jović … PG - Nedović

Šta mislite?
(Petorke za sve, 17. januar 2017 12:58)

Ala si se zaigrao, ali ajde da te udostojimo paznje:
Teodosic i Jovic obavezno,ali Nedovic? Mislio sam da ovo nikad necu reci, ali bolje i Markovic ako je Nedovic nespreman.
Bogdanovic da, ali za Lazica razmisliti. Andjusic - gde ga nadje?
Sta je sa Milosavljevicem, Miljenovicem ili Micovom?
Na uslovno receno 3 si se ispromasivao samo tako.
Jelovac mora da bude pozvan konacno, a za formu Bjelice, pa i Kalinica sam zabrinut? Definitivno nam trebaju obojica, ali ovde mora da se razmislja o Lucucu, Guduricu,Zagorcu,...
Macvan me prjatno iznenadjuje, a i Simonovic. Ipak mora da se isprati jos neko za tu 4.
Jokic je siguran i to cak na 5, ali Ne vidim zasto bi Marjanovic i Kuzmic imali mesto. Raduljica mozda? Sta je sa Milutinovim ili Aleksandrovom?

Teo,Jovic,Nedovic(Markovic),Bogdanovic, Milosavljevic,Guduric(Lazic), Kalinic, Bjelica, Macvan,Jelovac,Jokic, Raduljica .

Rudra

pre 7 godina

"Koliko je nerealno malo ovih 30 poena sto je dao... Sve je dao kad se lomi utakmica... Prvo kad su krenuli da prave prednost on je izdominirao, pa posle kad se malo Orlando vratio u meč, on opet us'o i povukao ekipu... Posle kad bilo 20+,Nelson, Mudiay I ostala ekipa krenula sa se ispucava .."

Ma Mudiay je bio odličan sinoć. Volio bih da češće igra onako, ali Nelson... pa život će mi uzeti sa onim trojkama bez ikakve akcije...

Bukvalno čim pređe na protivničku polovinu terena, odma šutira trojku, a on češće promašuje čitav obruč, nego što ubacuje te poene... Čendler mi je okej kad je sebičan jer on očito zna da šutne i u zadnje vrijeme je dosta konzistentan, a i šutira tek nakon što primi loptu, ali Nelson... uhhhh...

Mada dobro, kako sam čuo, dobar je lik ovako van terena, što kažu ameri "locker room guy", tako da neću ništa pričam...

Иван-Ниш

pre 7 godina

Одгледао сам цео меч јер се играо нешто раније (23 сати по нашем времену). Јокић сјајан на почетку меча, без промашаја. Одлично играо против Вучевића и Ибаке. Оно што се примећује је да са њим у екипи расту могућности поготово у нападу. Успео је да смањи и број личних тако да је био 35 минута на паркету. Е сада, шта је лоше? Своје најлошије минуте је имао на крају. Направио фаулове за 2+1, промашио слободна бацања у одбрани био слаб... Видело се да све теже долази до ваздуха. Имам утисак да је спреман за максимално 30 минута озбиљне кошарке. Денвер као екипа игра лошу одбрану. Јокић са оваквим напредовањем идуће године има велике шансе за ол-стар.

Oxi

pre 7 godina

Da sam kosarkas, igrao bih kosarku kao Nikola Jokic. Zbog Jokica, Tea i nekada Kukoca je kosarka sport koji publika voli da prati a deca pocinju da se njime bave...

Filip998

pre 7 godina

Koliko je nerealno malo ovih 30 poena sto je dao... Sve je dao kad se lomi utakmica... Prvo kad su krenuli da prave prednost on je izdominirao, pa posle kad se malo Orlando vratio u meč, on opet us'o i povukao ekipu... Posle kad bilo 20+,Nelson, Mudiay I ostala ekipa krenula sa se ispucava ..

Rocky Balboa

pre 7 godina

cile@Šarić je sve samo ne prosječan igrač,a Philla najlošiji tim lige?možda bila do ove sezone,ali živi bili pa vidjeli,po meni talentiranija ekipa od Denvera,uostalom i dobili su ih...

reks

pre 7 godina

Prvo da napomenem da nisam navijacki opredeljen,ali gledajuci utakmicu izmedju Denvera i Orlanda sticem utisak da bi Zvezda mogla da se nosi sa obe ekipe.Ono je bio uzas od kosarke,podsetilo me na neku od utakmica Mega Leksa koje sluze za razigravanje igraca,pa me i ne cudi vise nego prazna dvorana u Denveru,vervatno je ljudima dosadilo da gledaju amatersku kosarku.

Neko iz Banata

pre 7 godina

Prebacila se rulja sa tenisa na kosarku,vise ne mozes ni da procitas kvalitetan komentar,bez hvalisanja i dizanja u nebesa,samo jos Jumko-troll fali pa da bude komplet.

Petorke za sve

pre 7 godina

Eurobasket 2017:

Ofanzivna petorka: Defanzivna petorka: Kombinovana petorka

C - Marjanović C - Kuzmić C - Raduljica
PF - Jokić PF - Simonović PF - Mačvan
SF - Bjelica SF - Kalinić SF - Jelovac
SG - Bogdanović SG - Lazić SG - Andjušić
PG - Teodosić PG - Jović PG - Nedović

Šta mislite?

Jokozuma

pre 7 godina

@cvele

Ma svi ga saigraci kopiraju, eno, kod drugog Jokicevog kosa, imas no-look asistenciju Mudieja, savrseno izvedenu, krenuli igraci Denvera nazad u odbranu a Miks i dalje ne zna gde je lopta, Vucevic ga izribao.. Sto kazu ameri u jednom tekstu "With Jokic in, unselfishness is up"

Marko

pre 7 godina

Svaki put kad Jokic razbije mi je jako drago ali se odmah pojavi tuga sto nemamo jos igraca takvog kvaliteta u NBA. Zamislite samo kad bi imali petoricu talentovanih tamo.....

Mogli

pre 7 godina

Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Bjelica, Jokic.... Samo.nebo je granica. Dva plejmejkera u igri. :D Druga petorka, Nedovic, Jovic, Simonovic, Macvan, Raduljica/Marijanovic.

Mihajlovic

pre 7 godina

@drago
Razlika između nas i vas je u tome što smo mi aktuelni svetski i olimpijski vicesampioni, što imamo nakboljeg košarkaša evropljanina, što smo od '95 pa do danas osvojili tri evropska i dva svetska zlata, dva olimpijska, svetsko i evropsko srebro i evropsku bronzu a vi ništa. Što smo vas pobedili u svakom meču koji smo igrali na EP, SP, OI..
To sto vi nećete sebi da priznate da ste jedva evropski prosek, druga liga evropske kosarke a mozda ni to, to je vaš problem. Sportski pozdrav

Kum

pre 7 godina

Nebitan. Moj Hezonja ga je uništio i u odbrani i u napadu. Sljedeće godine na All-star.

PS: I napomenuo bih maestralnu partiju Daria Šarića: 17pt 9rb i 4as za 24min na parketu. Budući MVP lige.
(drago, 17. januar 2017 10:10)


Vidi se da blage veze o kosarci nemas. :D

cile

pre 7 godina

PS: I napomenuo bih maestralnu partiju Daria Šarića: 17pt 9rb i 4as za 24min na parketu. Budući MVP lige.
(drago, 17. januar 2017 10:10)

Svaka cast decko. Tacno si pogodio Jokicev prosek do kraja sezone, samo malo vise asistencija. Ali dobro niko nije savrsen. Uzivaj ti u prosecnim igracima dveju najlosijih ekipa u ligi.

BBO

pre 7 godina

Jokic nije los defanzivac. To moze da kaze neko ko povrsno prati kosarku, jer on jedino nije dobar zastitnik obruca, u svim ostalim parametrima je medju defanzivnim liderima (kada su centri u pitanju).

Pera peric

pre 7 godina

Joka dobar ali koja cirkus kosarka niko ne igra odbranu samo trpaj. Zvezda bi ih odvalila a i većinu NBA timova Zvezda može dobiti kao trenutno najaci tim Evrope.

Boksi

pre 7 godina

Sve čestitke Nikoli i samo ta nek nastavi!
Osvrnuo bih se na našu "repku" malo i Euro 2017.. Na centarskim pozicijama smo se lepo "popunili" u medjuvremenu: pored Jokića koji je trenutno u najboljoj formi, Kuzmić igra odlično a tu su još i Radule i Bobi. Prvi nema sreće što je u ekipi bez hemije koja je potpuno potonula psihički a drugi što mu trener daje šansu na kašičicu (kao i Milutinov). Musli igra odlično u najjačoj španskoj ligi (15. u ligi po proseu poena!) Što se tiče krila: Bjelica traži formu ali očekujem da nailazi njegovih "5 minuta", Mačvan je možda i najbolji u Armaniju, Simonović igra najbolju sezonu karijere..Kalinić nije u najboljoj formi a ne znam zašto Erceg nije došao u Zvezdu ove sezone? (zvao bih S.Jelovca koji igra odlično u Španiji). Od bekova Bogdanović posle povrede ulazi u dobru formu, Nedovic igra napadački najbolju sezonu kao i Paunić koga bih takodje pozvao na pripreme. Ako se Stef Markovic oprostio od repke - za odbranu svakako Lazića! Treba računati i na Stefana Peno-a kao mogućeg naslednika na mestu play-a koji igra prvu seniorsku sezonu u Barseloni. Postoje još neki igrači koje nisam pomenuo a koji zaslužuju barem pripreme :-) Mislim da smo konačno zreli da uz dobro zdravstveno stanje i odsusvo otkaza konačno pokupimo zlato (pogotovo što je za očekivati veterane iz Španije, Francuske i Litvanije koje smo i sa njima doduse pobedjivali - van repke)!

diktator

pre 7 godina

Bila je neka konferencija nakon onog meca od pre par dana u Londonu na kojoj je Jokic na kraju pitao da li ima nekog iz Srbije, kada je shvatio da ima i da ga je neko pratio, tako se toliko obradovao da je tiho promumlao, "takoo je". Sreca pa je tu bio jedan novinar, da nije, verovatno bi se razocarao... Zato ja mislim da on itekako zeli da igra za Srbiju, i ako ne dodje, to nikako nije zbog njega.

drago

pre 7 godina

Nebitan. Moj Hezonja ga je uništio i u odbrani i u napadu. Sljedeće godine na All-star.

PS: I napomenuo bih maestralnu partiju Daria Šarića: 17pt 9rb i 4as za 24min na parketu. Budući MVP lige.

dalibor79

pre 7 godina

jokic za koju godinu moze da bude bolji i od divca i gasola. samo neka tako nastavi. svaka cast momku koji tek ima 21 godinu. drago za tebe sada si me stvarno nasmejao i hvala ti zato. da unistio ga je kezonja postigao 3 poena a jokic 30:) toliko o tome ko je koga unistio. verovatno sada sledi prica od tebe kako ste nas vi unistili i na OI pa kako nas unistavate u kosarci vec 20 godina ili da to nije mozda obrnuto:)

Figo

pre 7 godina

Covece, kakav napredak i kakav uticaj na ceo tim je Jokic napravio. Nikad nisam video da je neko toliko dobrog doneo nekoj ekipi za tako kratko vreme a toliko je mlad. Najbolje od svega je sto napravi Herisa i Bartona i Mudiaja u igrace. Heris prvi i provalio sta treba da radi. Izjavio je, paafraziram:"Dam Jokicu loptu i trcim oko njega ili pod kos jer znam da ce da mi prosledi pas. Ako ne meni, nekom ce dati loptu. Svi tako igramo u poslednje vreme." Najjednostavnija taktika. To je primetio i Stiv Ker. Kaze kako daju loptu Jokicu i trce kao ludi. Jokic udario rampe Karmelu, Dramondu, Porcingisu, M. Gasolu, Valancijunasu, preko svih davao poene, delio asistencije. Svi kazu da mu treba jos malo misica, bice i to. Za sad je dovoljno da udje ramenom ispod centra i da ga gura za poziciju. Bitno da je smrsao neverovatno, zato se i bolje krece. Sve u svemu, uzivam da ga gledam. Mozak pleja i magiju u rukama ima momak...

cvele

pre 7 godina

Hteo sam bas da napisem kako sam sinoc primetio da su svi, a pre svega Farid počeli da uživaju u timskoj kosarci u Denveru. Mudiej je konačno popunjavao statistiku po kojoj se vidi ko je dobar plej - asistencije (13).
U jednom trenutku, u poslednjoj četvrtin, Farid je na postu sa loptom, neko utrčava i on mu spušta loptu o parket između dvojice igrača Orlanda i ide lagano zakucavanje. Tačno se vidi da uči od Jokića kako postoje i saigrači koji su ,ako želiš da pobeđuješ, bitniji od statistike. To je način kako igra naša reprezentacija i trenutno Crvena zvezda i to jako uspešno sa ne tako napadnim rosterom gde je samo Teodosić velika zvezda, a ostali nemaju tako impresivne statistike, ali su svi korisni i takvom timskom igrom jedan drugog guraju da postanu što produktivniji za ekipu, pa kada se hemija stvori postaju nezaustavljiva mašina, zato što niko ne može da predvidi ko će danas iskočiti, jer to ni oni sami ne znaju i samo je rezultat trenutnih inspiracija pojedinaca na terenu.

Michael de Santa

pre 7 godina

Jokic se stidi sto je iz Srbije. Poslije postignute trojke dize americki znak za trojku a ne nas.
(Goran, 17. januar 2017 07:14)
KAKVA SI TI DIJABOLA DRUZE, Amercki znak za trojku
CCCCCCCC

Don Serđo

pre 7 godina

...hvala od Nikole Jokića svima koji su glasali da igra na ALL-STAR susretu!!! :-)Svaka tebi čast momčino i puno zdravlja u nastavku sezone i karijere!!!

Trebinje

pre 7 godina

Evo desetu utakmicu za redom ima preko 20 tak poena,a prosjek nikako da makne sa 13 poena po utakmici...Ili vi dobro ne racunate ,ili se utakmice u kojima nije nastupao racunaju kao 0 poena i ulaze u prosjek?

True Batman Fan

pre 7 godina

Zamolio bih nekoga da objavi Jokicev prosek od kada je zamenio Nurkuca u startnoj petorci i poceo da dobija normalnu minutazu. Ove cifre nisu realne. I Vestbruk da igra 12 minuta po utakmici (koliko je Jokic igrao na pocetku sezone) ne bi ubacivao ni 15 poena u proseku.

fargo

pre 7 godina

Zaista dobra napadacka partija Jokica,bar u prvom poluvremenu koliko sam gledao,dalje nisam mogao pre svega psihicki.Osim Bijomba niko se nije ni trudio da igra odbranu,mislim na obe ekipe,stvarno jedna izuzetno losa utakmica.Plejof je odmor za oci i dusu od ovakvih utakmica

bbr

pre 7 godina

A.Petrov...da,moze sa iste ip adrese ako je glas na drustvenim mrezama kao nikola jokic#nbavote,onda moze 5 puta,mislim da je to najvise po coveku.

voodoo

pre 7 godina

Ne dam Raduljici u reprezentaciju. Taj bezobrazni lenji snob nije dobrodosao, a tek nije zasluzio.
(posmatrac, 17. januar 2017 04:50)
Vest je o Jokicu ne Raduljici, a drugo Raduljica za reprezentaciju svake godine igrao mnogo bolje nego sto igra u svojim klubovima, mene licno je svaki put iznenadio, i kada sam mislio da nemamo nijednog centra dovoljnog kvaliteta za zavrsnice jakih prvenstava Raduljica je odigrao utakmice karijere protiv najboljih centara u svetu, rvao se i sa Gasolovima i Voloncijunasom itd. Izjava ti je krajnje ne fer prema njemu, prvo svake godine se odazvao pozivu i uvek odigrao na nivou vecem od ocekivanja. Sada je odlicno sto imamo i Jokicu tu da preuzme ulogu prvog centra, ali ne treba ni zaboraviti da Teodosicu koji je nas organizator igre izuzetno lezi Raduljica kao igrac i njegova kretnja za asistencije, ako si gledao ove godine OI kada su bili i Jokic i Raduljica mogao si to da primetis, to je jako bitan deo nase igre, uz tu kombinaciju gde Jokic prakticno i ne treba plej jer je delom i on organizator i sa druge strane saradnja Teo i Raduljica uz bekove i krila uvek opasne, Bogdanovic, Bjelica, Nedovic,... i za tri i za ulaze imamo izuzetno opasan tim u napadu, a sa Saletovim stilom treniranja i odbrana ce biti cvrsta, ali poenta je da je Raduljica deo te ekipe vec neko vreme i u pojedinim delovima bitniji bio za uspeh i od Bogdanovica i Nedovica i nekih drugih.

kangrga

pre 7 godina

@Jumko
30 poena uz šut iz igre od 66% je mnoooogo daleko od ol star standarda?!
Potpuno si u pravu, svima je poznato da je ol star standard 80 poena 40 skokova i 25 asistencija. Sve ispod toga je loše.

Jumko

pre 7 godina

Nije lose, ali daleko, mnogo daleko od ol star standarda! Ipak teski prosek od centra, pa ga zato ni nema ni na siroj listi ol star spektakla. Zao mi je Joka...

Dr Misa

pre 7 godina

Sve pohvale za naseg Jokica,decko je garant nase sadasnjosti i buducnosti.Mislim da dugo vremena nismo imali tako talentovanu repku.Ali hteo bi da primetim da nijedan nas sportski list danas nije objavio vest da je nas Teodosic izabran za najboljeg igraca Evrope u 2016god.Pozdrav svim ljubiteljima sporta u nasoj lepoj zemlji.

Valjevska podvala

pre 7 godina

a jedno 80p dao Orlando iz zone sto pokrivaju centri.
(Beljo, 17. januar 2017 01:50)

A jbg, ne može Orlando da postigne poena iz reketa, koliko Jokić može da ih da

xd

pre 7 godina

Nadam se da ce medijski i kosarkask panel uzeti u obzir ovu neverovatnu partiju i da ce ga castiti sa dovoljno glasova da ode na All-Star. Zasluzio je!

Nemanja

pre 7 godina

Auu,desi se poneki uspesan Srbin poput Djokovica ili ovog Jokica, i onda 9 miliona Srba zive njihov zivot i ostavljaju stotine komentara:)
(u prolazu, 17. januar 2017 02:40)Druze reci tvojima da ne brinu,ja cu finansirati tvoje lecenje.

Milivoje vatrogasac

pre 7 godina

Neverovatan je, ali mi je najjace kako cela igra Denvera zavisi od njega. Kad je on na klupi lopta se jako lose krece, svi je carine. Barton i Cendler su inace crne rupe, kod njih nema povratne, a i Nelson ume da solira dosta nerezonski. Mislim da bi Nikola mogao jos bolje ako bi napravili koji trade i doveli igrace voljne da igraju timski. 
Bilo bi jako lepo kad bi usli u plejof, makar i da ih pociste Voriorsi, veliko iskustvo u svakom slucaju odigrati 4 utakmice protiv takve ekipe u plejof atmosferi. 

P.S. Nemojte da ga pljujete ako propusti neko leto sa reprezentacijom, on je multimilionska investicija koja moze da preokrene smer cele fransize tako da se definitivno ne pita samo on...
(palop, 17. januar 2017 07:0

Po jedan- moze trejd u Zvezdu! A pod dva-ako ne dođe u reprezentaciju, ma ako i dođe i ne igra ovako kao tamo, on je za mene mrtav! Nikad više neću da čitam vesti o njemu ni da gledam na yt klipove s njim, a moji drugari i ja ćemo da se raspitamo koji je njegov auto da mu probušimo gume

Grobar Srpski Miletic

pre 7 godina

Milivoje vatrogasac@@
Bogami Milivoje da nisam u Jokicevoj kozi.Ucenio si ga on ce morati da igra za repku.Bilo bi strasno da ti prestanes da citas vesti o njemu,ili da ga gledas.Ako ti je u blizini neka psihijatriska ustanova,trci!!svaki minut je bitan.

Oplenac

pre 7 godina

Jel moze da se apeluje na Sport Klub da uzima sto vise prenosa Denvera ili B92 da uzme prenose i podsete na dane kada smo dane i noci provodili uz B92 i Kingse i NBA Action emisiju. Dajte ljudi. Srbija ponovo ima NBA zvezdu!!!

palop

pre 7 godina

Neverovatan je, ali mi je najjace kako cela igra Denvera zavisi od njega. Kad je on na klupi lopta se jako lose krece, svi je carine. Barton i Cendler su inace crne rupe, kod njih nema povratne, a i Nelson ume da solira dosta nerezonski. Mislim da bi Nikola mogao jos bolje ako bi napravili koji trade i doveli igrace voljne da igraju timski.
Bilo bi jako lepo kad bi usli u plejof, makar i da ih pociste Voriorsi, veliko iskustvo u svakom slucaju odigrati 4 utakmice protiv takve ekipe u plejof atmosferi.

P.S. Nemojte da ga pljujete ako propusti neko leto sa reprezentacijom, on je multimilionska investicija koja moze da preokrene smer cele fransize tako da se definitivno ne pita samo on...

Mufljuz

pre 7 godina

Mudiej,Farid,Jokic.Ozbiljan trio,sjajno funkcionisu.To se i vidi,zabavljaju se ne terenu.Lagano igraju,s godinama dolazi i iskustvo,ako ostanu na okupu bice to preozbiljan tim.

jд123

pre 7 godina

a jedno 80p dao Orlando iz zone sto pokrivaju centri.
(Beljo, 17. januar 2017 01:50)

Нешто не спомињеш Вучевића за кога си пре неки дан тврдио да је бољи од Јокића? Вучевић је имао добре статистике задњих пар утакмица, али како је прошао у директном дуелу са Јокићем?

A inace, da samo podsjetim na neka imena... Kevin Lov. Dzeremi Lin. Monta Elis. Brendan Dzenings...
Svima je zajednicko da su igrali u nekompetitivnim timovima, a da su vedrili i oblacili sezonu-dvije-tri. Prelaskom u ozbiljne timove koji se bore za plasman oni su postali nebitni.
(Beljo, 17. januar 2017 02:44)

Зато ја кажем да треба да остане у Денверу као што је Новицки у Даласу. Тим ће се градити око њега, да постану редован учесник плеј-офа и једног дана освоје титулу на челу са Јокићем. Тако може да има каријеру сличну Новицком.

Видео сам још један твој безвезе коментар и схватио да си ти обични трол, зато више нећу одговарати на твоје троловање.

stevan

pre 7 godina

Sjajno, visoki procenti suta, skokovi asistencije i nekoloko ukradenih lopti.
Denver jednu pobedu ispod 8. mesta i plej of pozicije. Nije mala stvar biti najbolji igrac u jednoj potencijalnoj plej of NBA ekipi, i to sa samo 21. godinom.

dadaaaadaaa

pre 7 godina

Gledam intervju trenera Orlanda i covek ceo minut prica o Jokicu a da ga niko nije ni pitao za njega... hahahhahaha... svaka cast Nikola.

Славиша

pre 7 godina

Ау шта уради човек. Свака част!!!

Идемо следећа текма трипл дабл, па она тамо нови рекорд 30+!

underworld

pre 7 godina

Cuj ovog, da igraju sa Zvezdom ne bi dlai ni 90 koseva. Da me neko pogresno ne razume, ja obozavam Zvezdu ali daj budimo realni. Pa ako su ovima dali 125 Zvezdi bi dali 160. S'tim da moja Zvezda ne bi dala ni 80 koseva u svom najbolje ofanzivnom izdanju. Cak ni pored ove
"lose" odbrane NBA igraca. Treba biti realan u zivotu. Mi hocemo da kazemo kako zbog lose odbrane ovi igraci NBA timova izgledaju dobri, A da bi ih Lazic i Jovic zaustavili. E mi srbi stvarno znamo biti "realni" a tako smo mali.

Scholes

pre 7 godina

Konacno opet imamo razlog da ostajemo do kasno gledajuci NBA, kao nekad Kingse sto smo gledali. Svaka cast majstore, 21. godina, a vec zavrces usi Amerima.

qwerty

pre 7 godina

Jokic je sjajan, ali malo realnosti nije na odmet. Ima potencijal da postane jedan od najboljih srpskih kosarkasa ikada, ali da li ce u tome uspeti zavisi od mnogo faktora. Za All Star cemo ga sledece godine ubaciti siguran sam, sad je ok i da igra za Sophomore protiv Rookijea, ili tim sveta protiv Amerikanaca, nisam siguran kako ce biti ove godine. Uglavnom, samo tako nastavi majstore, i zarad svoje karijere, necemo ti zameriti i ako propustis poneko EP ili Sp, ionako su svake godine.

Beljo

pre 7 godina

Zaza Pašulija na parketu i vec 7:0 za GSW. Kakav igrac, koliko je njemu u + kolona koja posmatra rez dok je na parketu...
Jokic inace se pomjerio za 3 pozicije i mozda i ode na ASG. Valjda Ameri poludjeli za njim nakon vecerasnje nezapamcene partije.

Beljo

pre 7 godina

A inace, da samo podsjetim na neka imena... Kevin Lov. Dzeremi Lin. Monta Elis. Brendan Dzenings...
Svima je zajednicko da su igrali u nekompetitivnim timovima, a da su vedrili i oblacili sezonu-dvije-tri. Prelaskom u ozbiljne timove koji se bore za plasman oni su postali nebitni.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Trener Orlanda Frank Vogel poslije meča večeras izjavio da"klinac Jokić jednostavno igra izvanrednu košarku i teško ga je čuvati jer igra ofanzivo,može da šutira 3 i velika je prijetnja sa svake pozicije". Bravo Jokara i u Zagrebu te gledam od prvog dana kada još niko nije znao za tebe.Dečko samo igraj tako,svaki trener,Nba analitičar i bivši NBA asovi pričaju u superlativima o tebi.Budi i dalje skroman i igraj košarku sa strašću i opuštenošću,jer ti činiš ljude da se ponovo bude i nespavaju noću.

Beljo

pre 7 godina

To je zato sto je jedna cetvrtina u NBA 12 minuta tako da prakticno skoro kao da igraju 5 evropskih cetvrtina. Plus istina da su odbrane malo slabije ali imaju i jace sutere. I zato je uvek takav rezultat
(Dzaja, 17. januar 2017 02:01)
Veci teren. Vise napada. U NBA se odradi 4 napada po minuti. U Evropi 2. A isti procenti suta. Cak slabiji u Evropi. U NBA se ne mogu braniti ulazi i zakicavanja kao u Evropi. Jer u Evropi zakucava Lukovic koji svaki put rizikuje da ode u invalidnu penziju zbog toga, a tamo DeAndre Dzordan.

u prolazu

pre 7 godina

Auu,desi se poneki uspesan Srbin poput Djokovica ili ovog Jokica, i onda 9 miliona Srba zive njihov zivot i ostavljaju stotine komentara:)

Dzaja

pre 7 godina

@xxx

To je zato sto je jedna cetvrtina u NBA 12 minuta tako da prakticno skoro kao da igraju 5 evropskih cetvrtina. Plus istina da su odbrane malo slabije ali imaju i jace sutere. I zato je uvek takav rezultat

BB

pre 7 godina

Vidim da ne igraju kasno i obradujem se da gledam Nikolu... Dodje vreme utakmice a sk prenosi Sarica. Mnogo sam srecan zbog Jokica i mnogo tuzan sto nisam gledao prenos live...

Scoutreporter

pre 7 godina

Jokic je peti po procentu šuta u celoj NBA, jedini ispred njega su ovi koji iskljucivo samo zakucavaju na primer deandre jordan. Jokic je broj jedan u efikasnosti dodavanja u čitavoj NBA, ispred igrača kao sto su wall harden i westbrook. Sad za all star, ne razumem da nema više od 200 hiljada glasova? Posto sam lično video na denverovoj fejs stranici najmanje 100.000 komentara iskljucivo gde naši glasaju za jokica i to samo na njihovoj stranici ima više 'clanaka' sa preko 10.000 komentara, a komentari iskljucivo za jokica, tako da stvarno ne razumem da nema vise ukupnih glasova.

Mirko

pre 7 godina

...Kao da su svi videli kako od Jokica kako treba da se igra kosarka....
(The North Remembers, 17. januar 2017 01:34)

Isto sam to pomislio! Ta dodavanja Farida, Galinarija, a pre toga je bilo samo run&gun, ništa nisu igrali, samo se ispucavali. Ovo sad liči na timsku košarku visokog kvaliteta za NBA uslove, a za evropske - tek ima da rade i ugledaju se na Jokića.
Drugi utisak mi je da je on prosto očarao ljude svojim potezima, kako to nemarno, opušteno ide, bez neke fizikalije, a savršeno perfektno. Asistencije - pa brate kao da mu je Teo brat rođeni! Da omaši ne ume - od onih horoga, poludistanci do trojki. Još i ta dva bacanja da je dao pa msm da ne bi imao promašaje celu utakmicu!
Znači neka nam je živ i zdrav, izrasta u svetskog asa!
Nikola Jokić #NBAvote

Pera

pre 7 godina

Ma ja i dalje mislim da je Jusuf zasluzio da bude u prvoj petorci... hahahahhaahhaha... ali kada razmislim, nekako mi je zao ali istovremeno se i divim Nurkicu - on svaki dan ima priliku da gleda Jokica kako igra... :)
Svaka cast Nikola i jedva cekam sledecu utakmicu Denvera...

Winner

pre 7 godina

Lepo je opet biti NBA noćobdija i sa nestrpljenjem čekati utakmicu jednog NBA tima. Hvala ti Nikola za to, kakva elegancija i inteligencija uhhh!

MvpofNba

pre 7 godina

Kakav igrac! Samo se plasim njegove izjave americkim medijima da igra sa bolom u levom rucnom zglobu, i da ce verovatno izmedju sezona na operaciju zgloba. Mozda nam nece biti na raspolaganju na evrobasketu.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Covek nije realan, necemo ga gledati na allstar-u, ali to umece koje on poseduje je neverovatno. Nisam verovao u taj kvalitet koji poseduje dok je bio u Megi ali u NBA-u me je totalno razuverio i previse mi je drago zbog toga. Odusevljen sam, o d u s e v lj e n. Dogodine Allstar. Dogodine...

Lok

pre 7 godina

Razmisljam sta da napisem, kojim recima da ga ishvalim i bojim se da sve sto napisem nece biti dovoljno dobro u odnosu na to u kom pravcu se razvija ovaj decko. Dati 30 poena i imati 11 skokova u 21 godini na nba utakmici i to protiv odbrambeno nimalo naivnih centara kakvi su Vucevic i Biombo... Ne postoje granice za ovog momka!

antiDebil

pre 7 godina

(SASHA THE RED BARON, 17. januar 2017 01:34)

Ne znam sta si zapenio sa ovim 1 pa 1, pa 1, ali jedno znam da si promasio, za reprezentaciju su sigurni Raduljica i Jokic i najverovatnije Kuzmic posto je on, jelte, Djordjevicev ljubimac koga je ovaj doveo u PAO i uzimao procente ili kako god. Tako da imamo trojicu sigurnih a da li ce biti cetvrtog to je vec pitanje !

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

NIKOLA:::

Gledao sam tekmu, i sasvim je jasno da je N.Jokic najveci talent koji se ikad pojavio na ovim, ali onim prostorima...
Igra sa takvom lakocom, sve je sigurniji u sebe, puno vise napada, i belezi double-double gotov svaku tekmu, ..
Njegove prosek brojke skacu svakog meseca, i nema sumnje, on je 1 igrac Denvera...
Od svih Evropljana u NBA, ubedljivo najkoristniji igrac tima, i ako Denver napravi dobar draft, i dovede barem jednog kvalitenog beka, Jokic ce imati tim..
Ovako, mnogo sta mora sam, i nekako ispada da je 1 centar, i 1 asistent, i 1 poenter svog tima, a to je isuvise mnogo za jednog centra..
Ali sasvim sigurno je da je ubedljivo 1 centar reprezentacije, i da on i Marjanovic su zagarantovani...
Ne verejem da sam ikad video raznovrsnijeg igraca sa ovih prostora, tako lak na dodavanju, poentiranju, skokovima, sve to izgleda kao da i ja to bi mogao...

Mogli

pre 7 godina

Kakva legenda, kako igra, nemam reci. Postao je najbolji igrac Denvera. Ajmo ljudi, znamo da je mnogo tesko, ali sada NAJJACE... Nikola Jokic #NBAvote
Elem kako je Paculia odmah iza Durenta, pa to ni Stiven Hoking ne moze da objasni.

zzz

pre 7 godina

Barton i Chandler su nepodnosljivo sebicni. U svakom slucaju, sada kada je svima jasno da je Jokara Bog i batina u ovom timu, nema zime za njega. Kada bi ovi krenuli da siluju sa sutevima i preterano soliraju, Malone odmah to prekida timeout-om i sledeci napad ide na Nikolu. Ove godine mozda neces ici na All-star, mozda je i prerano, ali je sledeci tvoj!

Srećko

pre 7 godina

Sjajno! Opet nekoliko neverovatnih dodavanja. Liče na ekipu kad je on u igri. Ili, kako je to američki komentator rekao, "dodavanja su zarazna".

Bravo, mali!

anonymous

pre 7 godina

Kakvog igraca mi imamo! Morala je sva ova pozitivna energija u vezi sa glasanjem za ALL star motivisati Nikolu. Stojakovic je nas igrac sa najboljom NBA karijerom koja je bila fenomenalna, Divac je iza njega, ali bez sumnje Jokic ce Divca zasigurno prestici, a ako ovako nastavi, mozda i Stojakovica. 30 poena, 11 skokova, 5 asistencija i 3 ukradene lopte - fantasticno!

Shone

pre 7 godina

Aj sto je dominirao i bio ubedljivo najbolji na terenu ali fascinira koliko se sve u Denveru vrti oko njega , komentatori pricaju non stop o njemu cak i kada je na klupi , pozivaju da se glasa za njega , novinarka njega ceka za intervju po zavrsetku ... Postao je pravi NBA star

The North Remembers

pre 7 godina

Pratim Denver celu sezonu,i zakljucio sam da odkad je Jokić starter Denver igra timsku kosarku.Najvece siledzije Mudiaj i Galinari koji nisu znali da dodaju loptu su postali pravi timski igraci.Farid imao asistenciju u stilu Jokica.Ta timska igra je malo zastala kad je Cendler usao.Kao da su svi videli kako od Jokica kako treba da se igra kosarka.A Jokiću svaka cast kako igra.Nemam reci za njegovu igru u napadu,ali u odbrani mora da se popravi.Na kraju utakmice Jokić daje intervju i dolazi Nelson i ljubi ga u celo :).Na kraju kad se sve sabere odlicna igra Nagetsa i nadam se plejofu,tesko je ali nije nemoguce.
Sportski pozdrav.

strah trepet

pre 7 godina

kakva zver... sumljivo mi nesto da nema glasova za all star ali sledece sezone se nece boriti za to da li ce otici na all star vec za prvo mesto po broju glasova. svaka cast momcino

x5ftu

pre 7 godina

Jokic je odlican i tu nema spora, ali gledanje nba utakmice je izvlacenje zivaca. Svi samo nabijaju statistiku i nikome nije ni na kraj pameti da igra odbranu. Lako je Denveru postici 125 poena kada protivnik ne pokusava da se odbrani. Da je umjesto Orlanda na terenu bila Crvena Zvezda ne bi Denver postigao ni 90 poena, sve sa raspucanim Jokicem.

Mihajlo

pre 7 godina

Ako ostane zdrav biće vjerovatno najbolji srpski košarkaš u istoriji! Ljudi, momak ima tek 21 godinu, a njegove statistike su brutalne! Šta li će tek raditi za 2-3 godine?!

Cole

pre 7 godina

Lično, osim spektakularno odigrane utakmice
utisak mi je je Jokić nekako "preko noći" ojačao,
očvrsnuo, kao da je ispod naizgled pihtijaste
građe dobio dobrih par kilograma mišića, time
je dobio na snazi, samim tim i na samopouzdanju,
a upravo zbog toga, od Nikole ovakve, čak i bolje
partije možemo očekivati u narednom periodu.

P.S.
Prvo poluvreme je završio sa 22 poena, mislim pet-šest
skokova i tri asistencije, to su brojke na kojima mogu
da mu pozavide i najveća imena NBA lige.

aleksandar

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu na linku gde komentarisu komentatori Orlanda i od njih se moglo cuti samo reci hvale i divljenje Jokicu!!Sutra razbija Lejkerse!!!!

....

pre 7 godina

Svaka cast Jokicu! Vliki sam fan i Jokica i Vucevica,oni su strasni napadaci a u dobranu jako losi..napr Vucevic gotovo da ne postoji u odbrani kad protivnik igra pik,on to ne zna da brani...zvuci nevjerovatno al stvarno je tako...da neko nesto ne pomisli i jedan i drugi su mi premili al odbrana im i nije bas najbolja,al svakako ih je milina gledat. Znam da se mnogima nece svidjeti sto sam napisao,al vecina ljudi gleda samo statistiku na nba.com onda komentarise,cast ljudima koji prate. Pozdrav!

NNN

pre 7 godina

...jedno od mnogih u budućnosti :)
i da mu poželimo što više ovakvih utakmica u karijeri
(naročito reprezentativnoj)
Nikola Jokić #NBAVote

xxx

pre 7 godina

Yokkara

Ali odbrane u danasnjem NBA su ocajne.. Morace liga nesto da cini da se ovo promijeni..Ne moze 75% timova svaku noc po 110+ poena da sipa, nesto tu nije u redu..

JPR23

pre 7 godina

Pratim Denver celu sezonu,i zakljucio sam da odkad je Jokić starter Denver igra timsku kosarku.Najvece siledzije Mudiaj i Galinari koji nisu znali da dodaju loptu su postali pravi timski igraci.Farid imao asistenciju u stilu Jokica.Ta timska igra je malo zastala kad je Cendler usao.Kao da su svi videli kako od Jokica kako treba da se igra kosarka.A Jokiću svaka cast kako igra.Nemam reci za njegovu igru u napadu,ali u odbrani mora da se popravi.Na kraju utakmice Jokić daje intervju i dolazi Nelson i ljubi ga u celo :).Na kraju kad se sve sabere odlicna igra Nagetsa i nadam se plejofu,tesko je ali nije nemoguce.Sportski pozdrav.
(The North Remembers, 17. januar 2017 01:34)

Galinari je i dalje solista, jedva je "izvukao" one dve asistencije. I i dalje previse mlati loptu. Mudiay je krenuo ka boljem. No dobro ima tu jos da se radi. Napad je odlican, ali odbrana ke tragikomedija, kad zaskripi malo napad nema u odbrani nista da bi odrzalo ekipu... Koliko god svi igrali "napadacku" kosarku, za ozbiljne stvari je potrebna i ta odbrana...
Inace, Jokara The Yoke, dominiraj, gazi.

Kutuzov

pre 7 godina

Ne dozvoli da te napumpaju - da izgubis vic, ideju, nacin razmisljanja ...
U misicima ne mozes da im pariras, kao sto ni oni tebi ne mogu u gore navedenom.

Uz Tea, Bogdana i Bjelicu ...buducnost ti/nam se smesi !

Googlehajm

pre 7 godina

Prosto talentovan momak. Šta sve glava može da zameni (pokretljivost, brzinu, skočnost)...
Za one kojima baš i nije impresivno, Nikolin PER (ili ti efikasnost) je među 5 (pet!) najboljih u ligi, zaista fenomenalno!
I naravno sad ide ono čuveno:
Nikola Jokić #NBAVote !

djuro123

pre 7 godina

Najjace mi je kad Jokic na 28 poena masi oba bacanja i komentator govori: "he is only human". I kako se prodera kad postize 30 poen, "that man again"

A.Davis

pre 7 godina

I dalje baš loš u odbrani, ali u napadu ubija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(Mrsimud, 17. januar 2017 01:31)

Polako tek mu je 21, popravice i odbranu i igru ledjno. Ne morate odmah naci zamerku !!

dj

pre 7 godina

ovaj decko je neverovatan,sa kakvom lakocom on igra,procenat suta savrsen,ovo mu je ja mislim 15 tekma preko 15 poena, stvarno steta sto ne ide na all star weekend,ali boze moj tu je i sledeca godina
pozzdrav

antiDebil

pre 7 godina

Nestvarno je sta radi, i jos se poslednjih 5 minuta nezainteresovano vukao po terenu. Da je malo alaviji, drcniji, agresivniji, zeljniji nabijanja statistike ubacio bi bez problema 40, ali i ovako je nenormalno dobar !

Shone

pre 7 godina

Aj sto je dominirao i bio ubedljivo najbolji na terenu ali fascinira koliko se sve u Denveru vrti oko njega , komentatori pricaju non stop o njemu cak i kada je na klupi , pozivaju da se glasa za njega , novinarka njega ceka za intervju po zavrsetku ... Postao je pravi NBA star

anonymous

pre 7 godina

Kakvog igraca mi imamo! Morala je sva ova pozitivna energija u vezi sa glasanjem za ALL star motivisati Nikolu. Stojakovic je nas igrac sa najboljom NBA karijerom koja je bila fenomenalna, Divac je iza njega, ali bez sumnje Jokic ce Divca zasigurno prestici, a ako ovako nastavi, mozda i Stojakovica. 30 poena, 11 skokova, 5 asistencija i 3 ukradene lopte - fantasticno!

djuro123

pre 7 godina

Najjace mi je kad Jokic na 28 poena masi oba bacanja i komentator govori: "he is only human". I kako se prodera kad postize 30 poen, "that man again"

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Trener Orlanda Frank Vogel poslije meča večeras izjavio da"klinac Jokić jednostavno igra izvanrednu košarku i teško ga je čuvati jer igra ofanzivo,može da šutira 3 i velika je prijetnja sa svake pozicije". Bravo Jokara i u Zagrebu te gledam od prvog dana kada još niko nije znao za tebe.Dečko samo igraj tako,svaki trener,Nba analitičar i bivši NBA asovi pričaju u superlativima o tebi.Budi i dalje skroman i igraj košarku sa strašću i opuštenošću,jer ti činiš ljude da se ponovo bude i nespavaju noću.

aleksandar

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu na linku gde komentarisu komentatori Orlanda i od njih se moglo cuti samo reci hvale i divljenje Jokicu!!Sutra razbija Lejkerse!!!!

zzz

pre 7 godina

Barton i Chandler su nepodnosljivo sebicni. U svakom slucaju, sada kada je svima jasno da je Jokara Bog i batina u ovom timu, nema zime za njega. Kada bi ovi krenuli da siluju sa sutevima i preterano soliraju, Malone odmah to prekida timeout-om i sledeci napad ide na Nikolu. Ove godine mozda neces ici na All-star, mozda je i prerano, ali je sledeci tvoj!

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

NIKOLA:::

Gledao sam tekmu, i sasvim je jasno da je N.Jokic najveci talent koji se ikad pojavio na ovim, ali onim prostorima...
Igra sa takvom lakocom, sve je sigurniji u sebe, puno vise napada, i belezi double-double gotov svaku tekmu, ..
Njegove prosek brojke skacu svakog meseca, i nema sumnje, on je 1 igrac Denvera...
Od svih Evropljana u NBA, ubedljivo najkoristniji igrac tima, i ako Denver napravi dobar draft, i dovede barem jednog kvalitenog beka, Jokic ce imati tim..
Ovako, mnogo sta mora sam, i nekako ispada da je 1 centar, i 1 asistent, i 1 poenter svog tima, a to je isuvise mnogo za jednog centra..
Ali sasvim sigurno je da je ubedljivo 1 centar reprezentacije, i da on i Marjanovic su zagarantovani...
Ne verejem da sam ikad video raznovrsnijeg igraca sa ovih prostora, tako lak na dodavanju, poentiranju, skokovima, sve to izgleda kao da i ja to bi mogao...

dadaaaadaaa

pre 7 godina

Gledam intervju trenera Orlanda i covek ceo minut prica o Jokicu a da ga niko nije ni pitao za njega... hahahhahaha... svaka cast Nikola.

The North Remembers

pre 7 godina

Pratim Denver celu sezonu,i zakljucio sam da odkad je Jokić starter Denver igra timsku kosarku.Najvece siledzije Mudiaj i Galinari koji nisu znali da dodaju loptu su postali pravi timski igraci.Farid imao asistenciju u stilu Jokica.Ta timska igra je malo zastala kad je Cendler usao.Kao da su svi videli kako od Jokica kako treba da se igra kosarka.A Jokiću svaka cast kako igra.Nemam reci za njegovu igru u napadu,ali u odbrani mora da se popravi.Na kraju utakmice Jokić daje intervju i dolazi Nelson i ljubi ga u celo :).Na kraju kad se sve sabere odlicna igra Nagetsa i nadam se plejofu,tesko je ali nije nemoguce.
Sportski pozdrav.

Mihajlo

pre 7 godina

Ako ostane zdrav biće vjerovatno najbolji srpski košarkaš u istoriji! Ljudi, momak ima tek 21 godinu, a njegove statistike su brutalne! Šta li će tek raditi za 2-3 godine?!

underworld

pre 7 godina

Cuj ovog, da igraju sa Zvezdom ne bi dlai ni 90 koseva. Da me neko pogresno ne razume, ja obozavam Zvezdu ali daj budimo realni. Pa ako su ovima dali 125 Zvezdi bi dali 160. S'tim da moja Zvezda ne bi dala ni 80 koseva u svom najbolje ofanzivnom izdanju. Cak ni pored ove
"lose" odbrane NBA igraca. Treba biti realan u zivotu. Mi hocemo da kazemo kako zbog lose odbrane ovi igraci NBA timova izgledaju dobri, A da bi ih Lazic i Jovic zaustavili. E mi srbi stvarno znamo biti "realni" a tako smo mali.

Cole

pre 7 godina

Lično, osim spektakularno odigrane utakmice
utisak mi je je Jokić nekako "preko noći" ojačao,
očvrsnuo, kao da je ispod naizgled pihtijaste
građe dobio dobrih par kilograma mišića, time
je dobio na snazi, samim tim i na samopouzdanju,
a upravo zbog toga, od Nikole ovakve, čak i bolje
partije možemo očekivati u narednom periodu.

P.S.
Prvo poluvreme je završio sa 22 poena, mislim pet-šest
skokova i tri asistencije, to su brojke na kojima mogu
da mu pozavide i najveća imena NBA lige.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Covek nije realan, necemo ga gledati na allstar-u, ali to umece koje on poseduje je neverovatno. Nisam verovao u taj kvalitet koji poseduje dok je bio u Megi ali u NBA-u me je totalno razuverio i previse mi je drago zbog toga. Odusevljen sam, o d u s e v lj e n. Dogodine Allstar. Dogodine...

antiDebil

pre 7 godina

Nestvarno je sta radi, i jos se poslednjih 5 minuta nezainteresovano vukao po terenu. Da je malo alaviji, drcniji, agresivniji, zeljniji nabijanja statistike ubacio bi bez problema 40, ali i ovako je nenormalno dobar !

BB

pre 7 godina

Vidim da ne igraju kasno i obradujem se da gledam Nikolu... Dodje vreme utakmice a sk prenosi Sarica. Mnogo sam srecan zbog Jokica i mnogo tuzan sto nisam gledao prenos live...

Lok

pre 7 godina

Razmisljam sta da napisem, kojim recima da ga ishvalim i bojim se da sve sto napisem nece biti dovoljno dobro u odnosu na to u kom pravcu se razvija ovaj decko. Dati 30 poena i imati 11 skokova u 21 godini na nba utakmici i to protiv odbrambeno nimalo naivnih centara kakvi su Vucevic i Biombo... Ne postoje granice za ovog momka!

Kutuzov

pre 7 godina

Ne dozvoli da te napumpaju - da izgubis vic, ideju, nacin razmisljanja ...
U misicima ne mozes da im pariras, kao sto ni oni tebi ne mogu u gore navedenom.

Uz Tea, Bogdana i Bjelicu ...buducnost ti/nam se smesi !

stevan

pre 7 godina

Sjajno, visoki procenti suta, skokovi asistencije i nekoloko ukradenih lopti.
Denver jednu pobedu ispod 8. mesta i plej of pozicije. Nije mala stvar biti najbolji igrac u jednoj potencijalnoj plej of NBA ekipi, i to sa samo 21. godinom.

Googlehajm

pre 7 godina

Prosto talentovan momak. Šta sve glava može da zameni (pokretljivost, brzinu, skočnost)...
Za one kojima baš i nije impresivno, Nikolin PER (ili ti efikasnost) je među 5 (pet!) najboljih u ligi, zaista fenomenalno!
I naravno sad ide ono čuveno:
Nikola Jokić #NBAVote !

Srećko

pre 7 godina

Sjajno! Opet nekoliko neverovatnih dodavanja. Liče na ekipu kad je on u igri. Ili, kako je to američki komentator rekao, "dodavanja su zarazna".

Bravo, mali!

Mogli

pre 7 godina

Kakva legenda, kako igra, nemam reci. Postao je najbolji igrac Denvera. Ajmo ljudi, znamo da je mnogo tesko, ali sada NAJJACE... Nikola Jokic #NBAvote
Elem kako je Paculia odmah iza Durenta, pa to ni Stiven Hoking ne moze da objasni.

Valjevska podvala

pre 7 godina

a jedno 80p dao Orlando iz zone sto pokrivaju centri.
(Beljo, 17. januar 2017 01:50)

A jbg, ne može Orlando da postigne poena iz reketa, koliko Jokić može da ih da

Michael de Santa

pre 7 godina

Jokic se stidi sto je iz Srbije. Poslije postignute trojke dize americki znak za trojku a ne nas.
(Goran, 17. januar 2017 07:14)
KAKVA SI TI DIJABOLA DRUZE, Amercki znak za trojku
CCCCCCCC

Winner

pre 7 godina

Lepo je opet biti NBA noćobdija i sa nestrpljenjem čekati utakmicu jednog NBA tima. Hvala ti Nikola za to, kakva elegancija i inteligencija uhhh!

palop

pre 7 godina

Neverovatan je, ali mi je najjace kako cela igra Denvera zavisi od njega. Kad je on na klupi lopta se jako lose krece, svi je carine. Barton i Cendler su inace crne rupe, kod njih nema povratne, a i Nelson ume da solira dosta nerezonski. Mislim da bi Nikola mogao jos bolje ako bi napravili koji trade i doveli igrace voljne da igraju timski.
Bilo bi jako lepo kad bi usli u plejof, makar i da ih pociste Voriorsi, veliko iskustvo u svakom slucaju odigrati 4 utakmice protiv takve ekipe u plejof atmosferi.

P.S. Nemojte da ga pljujete ako propusti neko leto sa reprezentacijom, on je multimilionska investicija koja moze da preokrene smer cele fransize tako da se definitivno ne pita samo on...

xd

pre 7 godina

Nadam se da ce medijski i kosarkask panel uzeti u obzir ovu neverovatnu partiju i da ce ga castiti sa dovoljno glasova da ode na All-Star. Zasluzio je!

voodoo

pre 7 godina

Ne dam Raduljici u reprezentaciju. Taj bezobrazni lenji snob nije dobrodosao, a tek nije zasluzio.
(posmatrac, 17. januar 2017 04:50)
Vest je o Jokicu ne Raduljici, a drugo Raduljica za reprezentaciju svake godine igrao mnogo bolje nego sto igra u svojim klubovima, mene licno je svaki put iznenadio, i kada sam mislio da nemamo nijednog centra dovoljnog kvaliteta za zavrsnice jakih prvenstava Raduljica je odigrao utakmice karijere protiv najboljih centara u svetu, rvao se i sa Gasolovima i Voloncijunasom itd. Izjava ti je krajnje ne fer prema njemu, prvo svake godine se odazvao pozivu i uvek odigrao na nivou vecem od ocekivanja. Sada je odlicno sto imamo i Jokicu tu da preuzme ulogu prvog centra, ali ne treba ni zaboraviti da Teodosicu koji je nas organizator igre izuzetno lezi Raduljica kao igrac i njegova kretnja za asistencije, ako si gledao ove godine OI kada su bili i Jokic i Raduljica mogao si to da primetis, to je jako bitan deo nase igre, uz tu kombinaciju gde Jokic prakticno i ne treba plej jer je delom i on organizator i sa druge strane saradnja Teo i Raduljica uz bekove i krila uvek opasne, Bogdanovic, Bjelica, Nedovic,... i za tri i za ulaze imamo izuzetno opasan tim u napadu, a sa Saletovim stilom treniranja i odbrana ce biti cvrsta, ali poenta je da je Raduljica deo te ekipe vec neko vreme i u pojedinim delovima bitniji bio za uspeh i od Bogdanovica i Nedovica i nekih drugih.

jд123

pre 7 godina

a jedno 80p dao Orlando iz zone sto pokrivaju centri.
(Beljo, 17. januar 2017 01:50)

Нешто не спомињеш Вучевића за кога си пре неки дан тврдио да је бољи од Јокића? Вучевић је имао добре статистике задњих пар утакмица, али како је прошао у директном дуелу са Јокићем?

A inace, da samo podsjetim na neka imena... Kevin Lov. Dzeremi Lin. Monta Elis. Brendan Dzenings...
Svima je zajednicko da su igrali u nekompetitivnim timovima, a da su vedrili i oblacili sezonu-dvije-tri. Prelaskom u ozbiljne timove koji se bore za plasman oni su postali nebitni.
(Beljo, 17. januar 2017 02:44)

Зато ја кажем да треба да остане у Денверу као што је Новицки у Даласу. Тим ће се градити око њега, да постану редован учесник плеј-офа и једног дана освоје титулу на челу са Јокићем. Тако може да има каријеру сличну Новицком.

Видео сам још један твој безвезе коментар и схватио да си ти обични трол, зато више нећу одговарати на твоје троловање.

dj

pre 7 godina

ovaj decko je neverovatan,sa kakvom lakocom on igra,procenat suta savrsen,ovo mu je ja mislim 15 tekma preko 15 poena, stvarno steta sto ne ide na all star weekend,ali boze moj tu je i sledeca godina
pozzdrav

Mufljuz

pre 7 godina

Mudiej,Farid,Jokic.Ozbiljan trio,sjajno funkcionisu.To se i vidi,zabavljaju se ne terenu.Lagano igraju,s godinama dolazi i iskustvo,ako ostanu na okupu bice to preozbiljan tim.

kangrga

pre 7 godina

@Jumko
30 poena uz šut iz igre od 66% je mnoooogo daleko od ol star standarda?!
Potpuno si u pravu, svima je poznato da je ol star standard 80 poena 40 skokova i 25 asistencija. Sve ispod toga je loše.

NNN

pre 7 godina

...jedno od mnogih u budućnosti :)
i da mu poželimo što više ovakvih utakmica u karijeri
(naročito reprezentativnoj)
Nikola Jokić #NBAVote

u prolazu

pre 7 godina

Auu,desi se poneki uspesan Srbin poput Djokovica ili ovog Jokica, i onda 9 miliona Srba zive njihov zivot i ostavljaju stotine komentara:)

Славиша

pre 7 godina

Ау шта уради човек. Свака част!!!

Идемо следећа текма трипл дабл, па она тамо нови рекорд 30+!

Dr Misa

pre 7 godina

Sve pohvale za naseg Jokica,decko je garant nase sadasnjosti i buducnosti.Mislim da dugo vremena nismo imali tako talentovanu repku.Ali hteo bi da primetim da nijedan nas sportski list danas nije objavio vest da je nas Teodosic izabran za najboljeg igraca Evrope u 2016god.Pozdrav svim ljubiteljima sporta u nasoj lepoj zemlji.

A.Davis

pre 7 godina

I dalje baš loš u odbrani, ali u napadu ubija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(Mrsimud, 17. januar 2017 01:31)

Polako tek mu je 21, popravice i odbranu i igru ledjno. Ne morate odmah naci zamerku !!

Beljo

pre 7 godina

To je zato sto je jedna cetvrtina u NBA 12 minuta tako da prakticno skoro kao da igraju 5 evropskih cetvrtina. Plus istina da su odbrane malo slabije ali imaju i jace sutere. I zato je uvek takav rezultat
(Dzaja, 17. januar 2017 02:01)
Veci teren. Vise napada. U NBA se odradi 4 napada po minuti. U Evropi 2. A isti procenti suta. Cak slabiji u Evropi. U NBA se ne mogu braniti ulazi i zakicavanja kao u Evropi. Jer u Evropi zakucava Lukovic koji svaki put rizikuje da ode u invalidnu penziju zbog toga, a tamo DeAndre Dzordan.

strah trepet

pre 7 godina

kakva zver... sumljivo mi nesto da nema glasova za all star ali sledece sezone se nece boriti za to da li ce otici na all star vec za prvo mesto po broju glasova. svaka cast momcino

Scoutreporter

pre 7 godina

Jokic je peti po procentu šuta u celoj NBA, jedini ispred njega su ovi koji iskljucivo samo zakucavaju na primer deandre jordan. Jokic je broj jedan u efikasnosti dodavanja u čitavoj NBA, ispred igrača kao sto su wall harden i westbrook. Sad za all star, ne razumem da nema više od 200 hiljada glasova? Posto sam lično video na denverovoj fejs stranici najmanje 100.000 komentara iskljucivo gde naši glasaju za jokica i to samo na njihovoj stranici ima više 'clanaka' sa preko 10.000 komentara, a komentari iskljucivo za jokica, tako da stvarno ne razumem da nema vise ukupnih glasova.

qwerty

pre 7 godina

Jokic je sjajan, ali malo realnosti nije na odmet. Ima potencijal da postane jedan od najboljih srpskih kosarkasa ikada, ali da li ce u tome uspeti zavisi od mnogo faktora. Za All Star cemo ga sledece godine ubaciti siguran sam, sad je ok i da igra za Sophomore protiv Rookijea, ili tim sveta protiv Amerikanaca, nisam siguran kako ce biti ove godine. Uglavnom, samo tako nastavi majstore, i zarad svoje karijere, necemo ti zameriti i ako propustis poneko EP ili Sp, ionako su svake godine.

MvpofNba

pre 7 godina

Kakav igrac! Samo se plasim njegove izjave americkim medijima da igra sa bolom u levom rucnom zglobu, i da ce verovatno izmedju sezona na operaciju zgloba. Mozda nam nece biti na raspolaganju na evrobasketu.

JPR23

pre 7 godina

Pratim Denver celu sezonu,i zakljucio sam da odkad je Jokić starter Denver igra timsku kosarku.Najvece siledzije Mudiaj i Galinari koji nisu znali da dodaju loptu su postali pravi timski igraci.Farid imao asistenciju u stilu Jokica.Ta timska igra je malo zastala kad je Cendler usao.Kao da su svi videli kako od Jokica kako treba da se igra kosarka.A Jokiću svaka cast kako igra.Nemam reci za njegovu igru u napadu,ali u odbrani mora da se popravi.Na kraju utakmice Jokić daje intervju i dolazi Nelson i ljubi ga u celo :).Na kraju kad se sve sabere odlicna igra Nagetsa i nadam se plejofu,tesko je ali nije nemoguce.Sportski pozdrav.
(The North Remembers, 17. januar 2017 01:34)

Galinari je i dalje solista, jedva je "izvukao" one dve asistencije. I i dalje previse mlati loptu. Mudiay je krenuo ka boljem. No dobro ima tu jos da se radi. Napad je odlican, ali odbrana ke tragikomedija, kad zaskripi malo napad nema u odbrani nista da bi odrzalo ekipu... Koliko god svi igrali "napadacku" kosarku, za ozbiljne stvari je potrebna i ta odbrana...
Inace, Jokara The Yoke, dominiraj, gazi.

Pera

pre 7 godina

Ma ja i dalje mislim da je Jusuf zasluzio da bude u prvoj petorci... hahahahhaahhaha... ali kada razmislim, nekako mi je zao ali istovremeno se i divim Nurkicu - on svaki dan ima priliku da gleda Jokica kako igra... :)
Svaka cast Nikola i jedva cekam sledecu utakmicu Denvera...

Mirko

pre 7 godina

...Kao da su svi videli kako od Jokica kako treba da se igra kosarka....
(The North Remembers, 17. januar 2017 01:34)

Isto sam to pomislio! Ta dodavanja Farida, Galinarija, a pre toga je bilo samo run&gun, ništa nisu igrali, samo se ispucavali. Ovo sad liči na timsku košarku visokog kvaliteta za NBA uslove, a za evropske - tek ima da rade i ugledaju se na Jokića.
Drugi utisak mi je da je on prosto očarao ljude svojim potezima, kako to nemarno, opušteno ide, bez neke fizikalije, a savršeno perfektno. Asistencije - pa brate kao da mu je Teo brat rođeni! Da omaši ne ume - od onih horoga, poludistanci do trojki. Još i ta dva bacanja da je dao pa msm da ne bi imao promašaje celu utakmicu!
Znači neka nam je živ i zdrav, izrasta u svetskog asa!
Nikola Jokić #NBAvote

Scholes

pre 7 godina

Konacno opet imamo razlog da ostajemo do kasno gledajuci NBA, kao nekad Kingse sto smo gledali. Svaka cast majstore, 21. godina, a vec zavrces usi Amerima.

cvele

pre 7 godina

Hteo sam bas da napisem kako sam sinoc primetio da su svi, a pre svega Farid počeli da uživaju u timskoj kosarci u Denveru. Mudiej je konačno popunjavao statistiku po kojoj se vidi ko je dobar plej - asistencije (13).
U jednom trenutku, u poslednjoj četvrtin, Farid je na postu sa loptom, neko utrčava i on mu spušta loptu o parket između dvojice igrača Orlanda i ide lagano zakucavanje. Tačno se vidi da uči od Jokića kako postoje i saigrači koji su ,ako želiš da pobeđuješ, bitniji od statistike. To je način kako igra naša reprezentacija i trenutno Crvena zvezda i to jako uspešno sa ne tako napadnim rosterom gde je samo Teodosić velika zvezda, a ostali nemaju tako impresivne statistike, ali su svi korisni i takvom timskom igrom jedan drugog guraju da postanu što produktivniji za ekipu, pa kada se hemija stvori postaju nezaustavljiva mašina, zato što niko ne može da predvidi ko će danas iskočiti, jer to ni oni sami ne znaju i samo je rezultat trenutnih inspiracija pojedinaca na terenu.

cile

pre 7 godina

PS: I napomenuo bih maestralnu partiju Daria Šarića: 17pt 9rb i 4as za 24min na parketu. Budući MVP lige.
(drago, 17. januar 2017 10:10)

Svaka cast decko. Tacno si pogodio Jokicev prosek do kraja sezone, samo malo vise asistencija. Ali dobro niko nije savrsen. Uzivaj ti u prosecnim igracima dveju najlosijih ekipa u ligi.

....

pre 7 godina

Svaka cast Jokicu! Vliki sam fan i Jokica i Vucevica,oni su strasni napadaci a u dobranu jako losi..napr Vucevic gotovo da ne postoji u odbrani kad protivnik igra pik,on to ne zna da brani...zvuci nevjerovatno al stvarno je tako...da neko nesto ne pomisli i jedan i drugi su mi premili al odbrana im i nije bas najbolja,al svakako ih je milina gledat. Znam da se mnogima nece svidjeti sto sam napisao,al vecina ljudi gleda samo statistiku na nba.com onda komentarise,cast ljudima koji prate. Pozdrav!

Figo

pre 7 godina

Covece, kakav napredak i kakav uticaj na ceo tim je Jokic napravio. Nikad nisam video da je neko toliko dobrog doneo nekoj ekipi za tako kratko vreme a toliko je mlad. Najbolje od svega je sto napravi Herisa i Bartona i Mudiaja u igrace. Heris prvi i provalio sta treba da radi. Izjavio je, paafraziram:"Dam Jokicu loptu i trcim oko njega ili pod kos jer znam da ce da mi prosledi pas. Ako ne meni, nekom ce dati loptu. Svi tako igramo u poslednje vreme." Najjednostavnija taktika. To je primetio i Stiv Ker. Kaze kako daju loptu Jokicu i trce kao ludi. Jokic udario rampe Karmelu, Dramondu, Porcingisu, M. Gasolu, Valancijunasu, preko svih davao poene, delio asistencije. Svi kazu da mu treba jos malo misica, bice i to. Za sad je dovoljno da udje ramenom ispod centra i da ga gura za poziciju. Bitno da je smrsao neverovatno, zato se i bolje krece. Sve u svemu, uzivam da ga gledam. Mozak pleja i magiju u rukama ima momak...

Boksi

pre 7 godina

Sve čestitke Nikoli i samo ta nek nastavi!
Osvrnuo bih se na našu "repku" malo i Euro 2017.. Na centarskim pozicijama smo se lepo "popunili" u medjuvremenu: pored Jokića koji je trenutno u najboljoj formi, Kuzmić igra odlično a tu su još i Radule i Bobi. Prvi nema sreće što je u ekipi bez hemije koja je potpuno potonula psihički a drugi što mu trener daje šansu na kašičicu (kao i Milutinov). Musli igra odlično u najjačoj španskoj ligi (15. u ligi po proseu poena!) Što se tiče krila: Bjelica traži formu ali očekujem da nailazi njegovih "5 minuta", Mačvan je možda i najbolji u Armaniju, Simonović igra najbolju sezonu karijere..Kalinić nije u najboljoj formi a ne znam zašto Erceg nije došao u Zvezdu ove sezone? (zvao bih S.Jelovca koji igra odlično u Španiji). Od bekova Bogdanović posle povrede ulazi u dobru formu, Nedovic igra napadački najbolju sezonu kao i Paunić koga bih takodje pozvao na pripreme. Ako se Stef Markovic oprostio od repke - za odbranu svakako Lazića! Treba računati i na Stefana Peno-a kao mogućeg naslednika na mestu play-a koji igra prvu seniorsku sezonu u Barseloni. Postoje još neki igrači koje nisam pomenuo a koji zaslužuju barem pripreme :-) Mislim da smo konačno zreli da uz dobro zdravstveno stanje i odsusvo otkaza konačno pokupimo zlato (pogotovo što je za očekivati veterane iz Španije, Francuske i Litvanije koje smo i sa njima doduse pobedjivali - van repke)!

Dzaja

pre 7 godina

@xxx

To je zato sto je jedna cetvrtina u NBA 12 minuta tako da prakticno skoro kao da igraju 5 evropskih cetvrtina. Plus istina da su odbrane malo slabije ali imaju i jace sutere. I zato je uvek takav rezultat

Don Serđo

pre 7 godina

...hvala od Nikole Jokića svima koji su glasali da igra na ALL-STAR susretu!!! :-)Svaka tebi čast momčino i puno zdravlja u nastavku sezone i karijere!!!

Kum

pre 7 godina

Nebitan. Moj Hezonja ga je uništio i u odbrani i u napadu. Sljedeće godine na All-star.

PS: I napomenuo bih maestralnu partiju Daria Šarića: 17pt 9rb i 4as za 24min na parketu. Budući MVP lige.
(drago, 17. januar 2017 10:10)


Vidi se da blage veze o kosarci nemas. :D

Oplenac

pre 7 godina

Jel moze da se apeluje na Sport Klub da uzima sto vise prenosa Denvera ili B92 da uzme prenose i podsete na dane kada smo dane i noci provodili uz B92 i Kingse i NBA Action emisiju. Dajte ljudi. Srbija ponovo ima NBA zvezdu!!!

BBO

pre 7 godina

Jokic nije los defanzivac. To moze da kaze neko ko povrsno prati kosarku, jer on jedino nije dobar zastitnik obruca, u svim ostalim parametrima je medju defanzivnim liderima (kada su centri u pitanju).

diktator

pre 7 godina

Bila je neka konferencija nakon onog meca od pre par dana u Londonu na kojoj je Jokic na kraju pitao da li ima nekog iz Srbije, kada je shvatio da ima i da ga je neko pratio, tako se toliko obradovao da je tiho promumlao, "takoo je". Sreca pa je tu bio jedan novinar, da nije, verovatno bi se razocarao... Zato ja mislim da on itekako zeli da igra za Srbiju, i ako ne dodje, to nikako nije zbog njega.

dalibor79

pre 7 godina

jokic za koju godinu moze da bude bolji i od divca i gasola. samo neka tako nastavi. svaka cast momku koji tek ima 21 godinu. drago za tebe sada si me stvarno nasmejao i hvala ti zato. da unistio ga je kezonja postigao 3 poena a jokic 30:) toliko o tome ko je koga unistio. verovatno sada sledi prica od tebe kako ste nas vi unistili i na OI pa kako nas unistavate u kosarci vec 20 godina ili da to nije mozda obrnuto:)

Mihajlovic

pre 7 godina

@drago
Razlika između nas i vas je u tome što smo mi aktuelni svetski i olimpijski vicesampioni, što imamo nakboljeg košarkaša evropljanina, što smo od '95 pa do danas osvojili tri evropska i dva svetska zlata, dva olimpijska, svetsko i evropsko srebro i evropsku bronzu a vi ništa. Što smo vas pobedili u svakom meču koji smo igrali na EP, SP, OI..
To sto vi nećete sebi da priznate da ste jedva evropski prosek, druga liga evropske kosarke a mozda ni to, to je vaš problem. Sportski pozdrav

xxx

pre 7 godina

Yokkara

Ali odbrane u danasnjem NBA su ocajne.. Morace liga nesto da cini da se ovo promijeni..Ne moze 75% timova svaku noc po 110+ poena da sipa, nesto tu nije u redu..

x5ftu

pre 7 godina

Jokic je odlican i tu nema spora, ali gledanje nba utakmice je izvlacenje zivaca. Svi samo nabijaju statistiku i nikome nije ni na kraj pameti da igra odbranu. Lako je Denveru postici 125 poena kada protivnik ne pokusava da se odbrani. Da je umjesto Orlanda na terenu bila Crvena Zvezda ne bi Denver postigao ni 90 poena, sve sa raspucanim Jokicem.

True Batman Fan

pre 7 godina

Zamolio bih nekoga da objavi Jokicev prosek od kada je zamenio Nurkuca u startnoj petorci i poceo da dobija normalnu minutazu. Ove cifre nisu realne. I Vestbruk da igra 12 minuta po utakmici (koliko je Jokic igrao na pocetku sezone) ne bi ubacivao ni 15 poena u proseku.

Oxi

pre 7 godina

Da sam kosarkas, igrao bih kosarku kao Nikola Jokic. Zbog Jokica, Tea i nekada Kukoca je kosarka sport koji publika voli da prati a deca pocinju da se njime bave...

Nemanja

pre 7 godina

Auu,desi se poneki uspesan Srbin poput Djokovica ili ovog Jokica, i onda 9 miliona Srba zive njihov zivot i ostavljaju stotine komentara:)
(u prolazu, 17. januar 2017 02:40)Druze reci tvojima da ne brinu,ja cu finansirati tvoje lecenje.

Trebinje

pre 7 godina

Evo desetu utakmicu za redom ima preko 20 tak poena,a prosjek nikako da makne sa 13 poena po utakmici...Ili vi dobro ne racunate ,ili se utakmice u kojima nije nastupao racunaju kao 0 poena i ulaze u prosjek?

Grobar Srpski Miletic

pre 7 godina

Milivoje vatrogasac@@
Bogami Milivoje da nisam u Jokicevoj kozi.Ucenio si ga on ce morati da igra za repku.Bilo bi strasno da ti prestanes da citas vesti o njemu,ili da ga gledas.Ako ti je u blizini neka psihijatriska ustanova,trci!!svaki minut je bitan.

Neko iz Banata

pre 7 godina

Prebacila se rulja sa tenisa na kosarku,vise ne mozes ni da procitas kvalitetan komentar,bez hvalisanja i dizanja u nebesa,samo jos Jumko-troll fali pa da bude komplet.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Одгледао сам цео меч јер се играо нешто раније (23 сати по нашем времену). Јокић сјајан на почетку меча, без промашаја. Одлично играо против Вучевића и Ибаке. Оно што се примећује је да са њим у екипи расту могућности поготово у нападу. Успео је да смањи и број личних тако да је био 35 минута на паркету. Е сада, шта је лоше? Своје најлошије минуте је имао на крају. Направио фаулове за 2+1, промашио слободна бацања у одбрани био слаб... Видело се да све теже долази до ваздуха. Имам утисак да је спреман за максимално 30 минута озбиљне кошарке. Денвер као екипа игра лошу одбрану. Јокић са оваквим напредовањем идуће године има велике шансе за ол-стар.

Milivoje vatrogasac

pre 7 godina

Neverovatan je, ali mi je najjace kako cela igra Denvera zavisi od njega. Kad je on na klupi lopta se jako lose krece, svi je carine. Barton i Cendler su inace crne rupe, kod njih nema povratne, a i Nelson ume da solira dosta nerezonski. Mislim da bi Nikola mogao jos bolje ako bi napravili koji trade i doveli igrace voljne da igraju timski. 
Bilo bi jako lepo kad bi usli u plejof, makar i da ih pociste Voriorsi, veliko iskustvo u svakom slucaju odigrati 4 utakmice protiv takve ekipe u plejof atmosferi. 

P.S. Nemojte da ga pljujete ako propusti neko leto sa reprezentacijom, on je multimilionska investicija koja moze da preokrene smer cele fransize tako da se definitivno ne pita samo on...
(palop, 17. januar 2017 07:0

Po jedan- moze trejd u Zvezdu! A pod dva-ako ne dođe u reprezentaciju, ma ako i dođe i ne igra ovako kao tamo, on je za mene mrtav! Nikad više neću da čitam vesti o njemu ni da gledam na yt klipove s njim, a moji drugari i ja ćemo da se raspitamo koji je njegov auto da mu probušimo gume

Filip998

pre 7 godina

Koliko je nerealno malo ovih 30 poena sto je dao... Sve je dao kad se lomi utakmica... Prvo kad su krenuli da prave prednost on je izdominirao, pa posle kad se malo Orlando vratio u meč, on opet us'o i povukao ekipu... Posle kad bilo 20+,Nelson, Mudiay I ostala ekipa krenula sa se ispucava ..

Jokozuma

pre 7 godina

@cvele

Ma svi ga saigraci kopiraju, eno, kod drugog Jokicevog kosa, imas no-look asistenciju Mudieja, savrseno izvedenu, krenuli igraci Denvera nazad u odbranu a Miks i dalje ne zna gde je lopta, Vucevic ga izribao.. Sto kazu ameri u jednom tekstu "With Jokic in, unselfishness is up"

bbr

pre 7 godina

A.Petrov...da,moze sa iste ip adrese ako je glas na drustvenim mrezama kao nikola jokic#nbavote,onda moze 5 puta,mislim da je to najvise po coveku.

antiDebil

pre 7 godina

(SASHA THE RED BARON, 17. januar 2017 01:34)

Ne znam sta si zapenio sa ovim 1 pa 1, pa 1, ali jedno znam da si promasio, za reprezentaciju su sigurni Raduljica i Jokic i najverovatnije Kuzmic posto je on, jelte, Djordjevicev ljubimac koga je ovaj doveo u PAO i uzimao procente ili kako god. Tako da imamo trojicu sigurnih a da li ce biti cetvrtog to je vec pitanje !

fargo

pre 7 godina

Zaista dobra napadacka partija Jokica,bar u prvom poluvremenu koliko sam gledao,dalje nisam mogao pre svega psihicki.Osim Bijomba niko se nije ni trudio da igra odbranu,mislim na obe ekipe,stvarno jedna izuzetno losa utakmica.Plejof je odmor za oci i dusu od ovakvih utakmica

Mogli

pre 7 godina

Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Bjelica, Jokic.... Samo.nebo je granica. Dva plejmejkera u igri. :D Druga petorka, Nedovic, Jovic, Simonovic, Macvan, Raduljica/Marijanovic.

Jumko

pre 7 godina

Nije lose, ali daleko, mnogo daleko od ol star standarda! Ipak teski prosek od centra, pa ga zato ni nema ni na siroj listi ol star spektakla. Zao mi je Joka...

Marko

pre 7 godina

Svaki put kad Jokic razbije mi je jako drago ali se odmah pojavi tuga sto nemamo jos igraca takvog kvaliteta u NBA. Zamislite samo kad bi imali petoricu talentovanih tamo.....

Petorke za sve

pre 7 godina

Eurobasket 2017:

Ofanzivna petorka: Defanzivna petorka: Kombinovana petorka

C - Marjanović C - Kuzmić C - Raduljica
PF - Jokić PF - Simonović PF - Mačvan
SF - Bjelica SF - Kalinić SF - Jelovac
SG - Bogdanović SG - Lazić SG - Andjušić
PG - Teodosić PG - Jović PG - Nedović

Šta mislite?

Beljo

pre 7 godina

A inace, da samo podsjetim na neka imena... Kevin Lov. Dzeremi Lin. Monta Elis. Brendan Dzenings...
Svima je zajednicko da su igrali u nekompetitivnim timovima, a da su vedrili i oblacili sezonu-dvije-tri. Prelaskom u ozbiljne timove koji se bore za plasman oni su postali nebitni.

drago

pre 7 godina

Nebitan. Moj Hezonja ga je uništio i u odbrani i u napadu. Sljedeće godine na All-star.

PS: I napomenuo bih maestralnu partiju Daria Šarića: 17pt 9rb i 4as za 24min na parketu. Budući MVP lige.

Pera peric

pre 7 godina

Joka dobar ali koja cirkus kosarka niko ne igra odbranu samo trpaj. Zvezda bi ih odvalila a i većinu NBA timova Zvezda može dobiti kao trenutno najaci tim Evrope.

Rocky Balboa

pre 7 godina

cile@Šarić je sve samo ne prosječan igrač,a Philla najlošiji tim lige?možda bila do ove sezone,ali živi bili pa vidjeli,po meni talentiranija ekipa od Denvera,uostalom i dobili su ih...

reks

pre 7 godina

Prvo da napomenem da nisam navijacki opredeljen,ali gledajuci utakmicu izmedju Denvera i Orlanda sticem utisak da bi Zvezda mogla da se nosi sa obe ekipe.Ono je bio uzas od kosarke,podsetilo me na neku od utakmica Mega Leksa koje sluze za razigravanje igraca,pa me i ne cudi vise nego prazna dvorana u Denveru,vervatno je ljudima dosadilo da gledaju amatersku kosarku.

Beljo

pre 7 godina

Zaza Pašulija na parketu i vec 7:0 za GSW. Kakav igrac, koliko je njemu u + kolona koja posmatra rez dok je na parketu...
Jokic inace se pomjerio za 3 pozicije i mozda i ode na ASG. Valjda Ameri poludjeli za njim nakon vecerasnje nezapamcene partije.

Rudra

pre 7 godina

"Koliko je nerealno malo ovih 30 poena sto je dao... Sve je dao kad se lomi utakmica... Prvo kad su krenuli da prave prednost on je izdominirao, pa posle kad se malo Orlando vratio u meč, on opet us'o i povukao ekipu... Posle kad bilo 20+,Nelson, Mudiay I ostala ekipa krenula sa se ispucava .."

Ma Mudiay je bio odličan sinoć. Volio bih da češće igra onako, ali Nelson... pa život će mi uzeti sa onim trojkama bez ikakve akcije...

Bukvalno čim pređe na protivničku polovinu terena, odma šutira trojku, a on češće promašuje čitav obruč, nego što ubacuje te poene... Čendler mi je okej kad je sebičan jer on očito zna da šutne i u zadnje vrijeme je dosta konzistentan, a i šutira tek nakon što primi loptu, ali Nelson... uhhhh...

Mada dobro, kako sam čuo, dobar je lik ovako van terena, što kažu ameri "locker room guy", tako da neću ništa pričam...

u

pre 7 godina

C - Marjanović C - Kuzmić C - Raduljica
PF - Jokić … PF - Simonović PF - Mačvan
SF - Bjelica SF - Kalinić SF - Jelovac
SG - Bogdanović SG - Lazić … SG - Andjušić
PG - Teodosić PG - Jović … PG - Nedović

Šta mislite?
(Petorke za sve, 17. januar 2017 12:58)

Ala si se zaigrao, ali ajde da te udostojimo paznje:
Teodosic i Jovic obavezno,ali Nedovic? Mislio sam da ovo nikad necu reci, ali bolje i Markovic ako je Nedovic nespreman.
Bogdanovic da, ali za Lazica razmisliti. Andjusic - gde ga nadje?
Sta je sa Milosavljevicem, Miljenovicem ili Micovom?
Na uslovno receno 3 si se ispromasivao samo tako.
Jelovac mora da bude pozvan konacno, a za formu Bjelice, pa i Kalinica sam zabrinut? Definitivno nam trebaju obojica, ali ovde mora da se razmislja o Lucucu, Guduricu,Zagorcu,...
Macvan me prjatno iznenadjuje, a i Simonovic. Ipak mora da se isprati jos neko za tu 4.
Jokic je siguran i to cak na 5, ali Ne vidim zasto bi Marjanovic i Kuzmic imali mesto. Raduljica mozda? Sta je sa Milutinovim ili Aleksandrovom?

Teo,Jovic,Nedovic(Markovic),Bogdanovic, Milosavljevic,Guduric(Lazic), Kalinic, Bjelica, Macvan,Jelovac,Jokic, Raduljica .

Jumko

pre 7 godina

Nije lose, ali daleko, mnogo daleko od ol star standarda! Ipak teski prosek od centra, pa ga zato ni nema ni na siroj listi ol star spektakla. Zao mi je Joka...

Milivoje vatrogasac

pre 7 godina

Neverovatan je, ali mi je najjace kako cela igra Denvera zavisi od njega. Kad je on na klupi lopta se jako lose krece, svi je carine. Barton i Cendler su inace crne rupe, kod njih nema povratne, a i Nelson ume da solira dosta nerezonski. Mislim da bi Nikola mogao jos bolje ako bi napravili koji trade i doveli igrace voljne da igraju timski. 
Bilo bi jako lepo kad bi usli u plejof, makar i da ih pociste Voriorsi, veliko iskustvo u svakom slucaju odigrati 4 utakmice protiv takve ekipe u plejof atmosferi. 

P.S. Nemojte da ga pljujete ako propusti neko leto sa reprezentacijom, on je multimilionska investicija koja moze da preokrene smer cele fransize tako da se definitivno ne pita samo on...
(palop, 17. januar 2017 07:0

Po jedan- moze trejd u Zvezdu! A pod dva-ako ne dođe u reprezentaciju, ma ako i dođe i ne igra ovako kao tamo, on je za mene mrtav! Nikad više neću da čitam vesti o njemu ni da gledam na yt klipove s njim, a moji drugari i ja ćemo da se raspitamo koji je njegov auto da mu probušimo gume

x5ftu

pre 7 godina

Jokic je odlican i tu nema spora, ali gledanje nba utakmice je izvlacenje zivaca. Svi samo nabijaju statistiku i nikome nije ni na kraj pameti da igra odbranu. Lako je Denveru postici 125 poena kada protivnik ne pokusava da se odbrani. Da je umjesto Orlanda na terenu bila Crvena Zvezda ne bi Denver postigao ni 90 poena, sve sa raspucanim Jokicem.

Beljo

pre 7 godina

A inace, da samo podsjetim na neka imena... Kevin Lov. Dzeremi Lin. Monta Elis. Brendan Dzenings...
Svima je zajednicko da su igrali u nekompetitivnim timovima, a da su vedrili i oblacili sezonu-dvije-tri. Prelaskom u ozbiljne timove koji se bore za plasman oni su postali nebitni.

drago

pre 7 godina

Nebitan. Moj Hezonja ga je uništio i u odbrani i u napadu. Sljedeće godine na All-star.

PS: I napomenuo bih maestralnu partiju Daria Šarića: 17pt 9rb i 4as za 24min na parketu. Budući MVP lige.

Petorke za sve

pre 7 godina

Eurobasket 2017:

Ofanzivna petorka: Defanzivna petorka: Kombinovana petorka

C - Marjanović C - Kuzmić C - Raduljica
PF - Jokić PF - Simonović PF - Mačvan
SF - Bjelica SF - Kalinić SF - Jelovac
SG - Bogdanović SG - Lazić SG - Andjušić
PG - Teodosić PG - Jović PG - Nedović

Šta mislite?

Pera peric

pre 7 godina

Joka dobar ali koja cirkus kosarka niko ne igra odbranu samo trpaj. Zvezda bi ih odvalila a i većinu NBA timova Zvezda može dobiti kao trenutno najaci tim Evrope.

u prolazu

pre 7 godina

Auu,desi se poneki uspesan Srbin poput Djokovica ili ovog Jokica, i onda 9 miliona Srba zive njihov zivot i ostavljaju stotine komentara:)

reks

pre 7 godina

Prvo da napomenem da nisam navijacki opredeljen,ali gledajuci utakmicu izmedju Denvera i Orlanda sticem utisak da bi Zvezda mogla da se nosi sa obe ekipe.Ono je bio uzas od kosarke,podsetilo me na neku od utakmica Mega Leksa koje sluze za razigravanje igraca,pa me i ne cudi vise nego prazna dvorana u Denveru,vervatno je ljudima dosadilo da gledaju amatersku kosarku.

antiDebil

pre 7 godina

(SASHA THE RED BARON, 17. januar 2017 01:34)

Ne znam sta si zapenio sa ovim 1 pa 1, pa 1, ali jedno znam da si promasio, za reprezentaciju su sigurni Raduljica i Jokic i najverovatnije Kuzmic posto je on, jelte, Djordjevicev ljubimac koga je ovaj doveo u PAO i uzimao procente ili kako god. Tako da imamo trojicu sigurnih a da li ce biti cetvrtog to je vec pitanje !

Beljo

pre 7 godina

Zaza Pašulija na parketu i vec 7:0 za GSW. Kakav igrac, koliko je njemu u + kolona koja posmatra rez dok je na parketu...
Jokic inace se pomjerio za 3 pozicije i mozda i ode na ASG. Valjda Ameri poludjeli za njim nakon vecerasnje nezapamcene partije.

xxx

pre 7 godina

Yokkara

Ali odbrane u danasnjem NBA su ocajne.. Morace liga nesto da cini da se ovo promijeni..Ne moze 75% timova svaku noc po 110+ poena da sipa, nesto tu nije u redu..

Rocky Balboa

pre 7 godina

cile@Šarić je sve samo ne prosječan igrač,a Philla najlošiji tim lige?možda bila do ove sezone,ali živi bili pa vidjeli,po meni talentiranija ekipa od Denvera,uostalom i dobili su ih...

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

NIKOLA:::

Gledao sam tekmu, i sasvim je jasno da je N.Jokic najveci talent koji se ikad pojavio na ovim, ali onim prostorima...
Igra sa takvom lakocom, sve je sigurniji u sebe, puno vise napada, i belezi double-double gotov svaku tekmu, ..
Njegove prosek brojke skacu svakog meseca, i nema sumnje, on je 1 igrac Denvera...
Od svih Evropljana u NBA, ubedljivo najkoristniji igrac tima, i ako Denver napravi dobar draft, i dovede barem jednog kvalitenog beka, Jokic ce imati tim..
Ovako, mnogo sta mora sam, i nekako ispada da je 1 centar, i 1 asistent, i 1 poenter svog tima, a to je isuvise mnogo za jednog centra..
Ali sasvim sigurno je da je ubedljivo 1 centar reprezentacije, i da on i Marjanovic su zagarantovani...
Ne verejem da sam ikad video raznovrsnijeg igraca sa ovih prostora, tako lak na dodavanju, poentiranju, skokovima, sve to izgleda kao da i ja to bi mogao...

underworld

pre 7 godina

Cuj ovog, da igraju sa Zvezdom ne bi dlai ni 90 koseva. Da me neko pogresno ne razume, ja obozavam Zvezdu ali daj budimo realni. Pa ako su ovima dali 125 Zvezdi bi dali 160. S'tim da moja Zvezda ne bi dala ni 80 koseva u svom najbolje ofanzivnom izdanju. Cak ni pored ove
"lose" odbrane NBA igraca. Treba biti realan u zivotu. Mi hocemo da kazemo kako zbog lose odbrane ovi igraci NBA timova izgledaju dobri, A da bi ih Lazic i Jovic zaustavili. E mi srbi stvarno znamo biti "realni" a tako smo mali.

Neko iz Banata

pre 7 godina

Prebacila se rulja sa tenisa na kosarku,vise ne mozes ni da procitas kvalitetan komentar,bez hvalisanja i dizanja u nebesa,samo jos Jumko-troll fali pa da bude komplet.

Dr Misa

pre 7 godina

Sve pohvale za naseg Jokica,decko je garant nase sadasnjosti i buducnosti.Mislim da dugo vremena nismo imali tako talentovanu repku.Ali hteo bi da primetim da nijedan nas sportski list danas nije objavio vest da je nas Teodosic izabran za najboljeg igraca Evrope u 2016god.Pozdrav svim ljubiteljima sporta u nasoj lepoj zemlji.

....

pre 7 godina

Svaka cast Jokicu! Vliki sam fan i Jokica i Vucevica,oni su strasni napadaci a u dobranu jako losi..napr Vucevic gotovo da ne postoji u odbrani kad protivnik igra pik,on to ne zna da brani...zvuci nevjerovatno al stvarno je tako...da neko nesto ne pomisli i jedan i drugi su mi premili al odbrana im i nije bas najbolja,al svakako ih je milina gledat. Znam da se mnogima nece svidjeti sto sam napisao,al vecina ljudi gleda samo statistiku na nba.com onda komentarise,cast ljudima koji prate. Pozdrav!

Dzaja

pre 7 godina

@xxx

To je zato sto je jedna cetvrtina u NBA 12 minuta tako da prakticno skoro kao da igraju 5 evropskih cetvrtina. Plus istina da su odbrane malo slabije ali imaju i jace sutere. I zato je uvek takav rezultat

anonymous

pre 7 godina

Kakvog igraca mi imamo! Morala je sva ova pozitivna energija u vezi sa glasanjem za ALL star motivisati Nikolu. Stojakovic je nas igrac sa najboljom NBA karijerom koja je bila fenomenalna, Divac je iza njega, ali bez sumnje Jokic ce Divca zasigurno prestici, a ako ovako nastavi, mozda i Stojakovica. 30 poena, 11 skokova, 5 asistencija i 3 ukradene lopte - fantasticno!

Trebinje

pre 7 godina

Evo desetu utakmicu za redom ima preko 20 tak poena,a prosjek nikako da makne sa 13 poena po utakmici...Ili vi dobro ne racunate ,ili se utakmice u kojima nije nastupao racunaju kao 0 poena i ulaze u prosjek?

u

pre 7 godina

C - Marjanović C - Kuzmić C - Raduljica
PF - Jokić … PF - Simonović PF - Mačvan
SF - Bjelica SF - Kalinić SF - Jelovac
SG - Bogdanović SG - Lazić … SG - Andjušić
PG - Teodosić PG - Jović … PG - Nedović

Šta mislite?
(Petorke za sve, 17. januar 2017 12:58)

Ala si se zaigrao, ali ajde da te udostojimo paznje:
Teodosic i Jovic obavezno,ali Nedovic? Mislio sam da ovo nikad necu reci, ali bolje i Markovic ako je Nedovic nespreman.
Bogdanovic da, ali za Lazica razmisliti. Andjusic - gde ga nadje?
Sta je sa Milosavljevicem, Miljenovicem ili Micovom?
Na uslovno receno 3 si se ispromasivao samo tako.
Jelovac mora da bude pozvan konacno, a za formu Bjelice, pa i Kalinica sam zabrinut? Definitivno nam trebaju obojica, ali ovde mora da se razmislja o Lucucu, Guduricu,Zagorcu,...
Macvan me prjatno iznenadjuje, a i Simonovic. Ipak mora da se isprati jos neko za tu 4.
Jokic je siguran i to cak na 5, ali Ne vidim zasto bi Marjanovic i Kuzmic imali mesto. Raduljica mozda? Sta je sa Milutinovim ili Aleksandrovom?

Teo,Jovic,Nedovic(Markovic),Bogdanovic, Milosavljevic,Guduric(Lazic), Kalinic, Bjelica, Macvan,Jelovac,Jokic, Raduljica .

Kutuzov

pre 7 godina

Ne dozvoli da te napumpaju - da izgubis vic, ideju, nacin razmisljanja ...
U misicima ne mozes da im pariras, kao sto ni oni tebi ne mogu u gore navedenom.

Uz Tea, Bogdana i Bjelicu ...buducnost ti/nam se smesi !

fargo

pre 7 godina

Zaista dobra napadacka partija Jokica,bar u prvom poluvremenu koliko sam gledao,dalje nisam mogao pre svega psihicki.Osim Bijomba niko se nije ni trudio da igra odbranu,mislim na obe ekipe,stvarno jedna izuzetno losa utakmica.Plejof je odmor za oci i dusu od ovakvih utakmica

Boksi

pre 7 godina

Sve čestitke Nikoli i samo ta nek nastavi!
Osvrnuo bih se na našu "repku" malo i Euro 2017.. Na centarskim pozicijama smo se lepo "popunili" u medjuvremenu: pored Jokića koji je trenutno u najboljoj formi, Kuzmić igra odlično a tu su još i Radule i Bobi. Prvi nema sreće što je u ekipi bez hemije koja je potpuno potonula psihički a drugi što mu trener daje šansu na kašičicu (kao i Milutinov). Musli igra odlično u najjačoj španskoj ligi (15. u ligi po proseu poena!) Što se tiče krila: Bjelica traži formu ali očekujem da nailazi njegovih "5 minuta", Mačvan je možda i najbolji u Armaniju, Simonović igra najbolju sezonu karijere..Kalinić nije u najboljoj formi a ne znam zašto Erceg nije došao u Zvezdu ove sezone? (zvao bih S.Jelovca koji igra odlično u Španiji). Od bekova Bogdanović posle povrede ulazi u dobru formu, Nedovic igra napadački najbolju sezonu kao i Paunić koga bih takodje pozvao na pripreme. Ako se Stef Markovic oprostio od repke - za odbranu svakako Lazića! Treba računati i na Stefana Peno-a kao mogućeg naslednika na mestu play-a koji igra prvu seniorsku sezonu u Barseloni. Postoje još neki igrači koje nisam pomenuo a koji zaslužuju barem pripreme :-) Mislim da smo konačno zreli da uz dobro zdravstveno stanje i odsusvo otkaza konačno pokupimo zlato (pogotovo što je za očekivati veterane iz Španije, Francuske i Litvanije koje smo i sa njima doduse pobedjivali - van repke)!

djuro123

pre 7 godina

Najjace mi je kad Jokic na 28 poena masi oba bacanja i komentator govori: "he is only human". I kako se prodera kad postize 30 poen, "that man again"

Beljo

pre 7 godina

To je zato sto je jedna cetvrtina u NBA 12 minuta tako da prakticno skoro kao da igraju 5 evropskih cetvrtina. Plus istina da su odbrane malo slabije ali imaju i jace sutere. I zato je uvek takav rezultat
(Dzaja, 17. januar 2017 02:01)
Veci teren. Vise napada. U NBA se odradi 4 napada po minuti. U Evropi 2. A isti procenti suta. Cak slabiji u Evropi. U NBA se ne mogu braniti ulazi i zakicavanja kao u Evropi. Jer u Evropi zakucava Lukovic koji svaki put rizikuje da ode u invalidnu penziju zbog toga, a tamo DeAndre Dzordan.

palop

pre 7 godina

Neverovatan je, ali mi je najjace kako cela igra Denvera zavisi od njega. Kad je on na klupi lopta se jako lose krece, svi je carine. Barton i Cendler su inace crne rupe, kod njih nema povratne, a i Nelson ume da solira dosta nerezonski. Mislim da bi Nikola mogao jos bolje ako bi napravili koji trade i doveli igrace voljne da igraju timski.
Bilo bi jako lepo kad bi usli u plejof, makar i da ih pociste Voriorsi, veliko iskustvo u svakom slucaju odigrati 4 utakmice protiv takve ekipe u plejof atmosferi.

P.S. Nemojte da ga pljujete ako propusti neko leto sa reprezentacijom, on je multimilionska investicija koja moze da preokrene smer cele fransize tako da se definitivno ne pita samo on...

Pera

pre 7 godina

Ma ja i dalje mislim da je Jusuf zasluzio da bude u prvoj petorci... hahahahhaahhaha... ali kada razmislim, nekako mi je zao ali istovremeno se i divim Nurkicu - on svaki dan ima priliku da gleda Jokica kako igra... :)
Svaka cast Nikola i jedva cekam sledecu utakmicu Denvera...

strah trepet

pre 7 godina

kakva zver... sumljivo mi nesto da nema glasova za all star ali sledece sezone se nece boriti za to da li ce otici na all star vec za prvo mesto po broju glasova. svaka cast momcino

Michael de Santa

pre 7 godina

Jokic se stidi sto je iz Srbije. Poslije postignute trojke dize americki znak za trojku a ne nas.
(Goran, 17. januar 2017 07:14)
KAKVA SI TI DIJABOLA DRUZE, Amercki znak za trojku
CCCCCCCC

Mogli

pre 7 godina

Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Bjelica, Jokic.... Samo.nebo je granica. Dva plejmejkera u igri. :D Druga petorka, Nedovic, Jovic, Simonovic, Macvan, Raduljica/Marijanovic.

Nemanja

pre 7 godina

Auu,desi se poneki uspesan Srbin poput Djokovica ili ovog Jokica, i onda 9 miliona Srba zive njihov zivot i ostavljaju stotine komentara:)
(u prolazu, 17. januar 2017 02:40)Druze reci tvojima da ne brinu,ja cu finansirati tvoje lecenje.

Shone

pre 7 godina

Aj sto je dominirao i bio ubedljivo najbolji na terenu ali fascinira koliko se sve u Denveru vrti oko njega , komentatori pricaju non stop o njemu cak i kada je na klupi , pozivaju da se glasa za njega , novinarka njega ceka za intervju po zavrsetku ... Postao je pravi NBA star

Mihajlo

pre 7 godina

Ako ostane zdrav biće vjerovatno najbolji srpski košarkaš u istoriji! Ljudi, momak ima tek 21 godinu, a njegove statistike su brutalne! Šta li će tek raditi za 2-3 godine?!

Lok

pre 7 godina

Razmisljam sta da napisem, kojim recima da ga ishvalim i bojim se da sve sto napisem nece biti dovoljno dobro u odnosu na to u kom pravcu se razvija ovaj decko. Dati 30 poena i imati 11 skokova u 21 godini na nba utakmici i to protiv odbrambeno nimalo naivnih centara kakvi su Vucevic i Biombo... Ne postoje granice za ovog momka!

cile

pre 7 godina

PS: I napomenuo bih maestralnu partiju Daria Šarića: 17pt 9rb i 4as za 24min na parketu. Budući MVP lige.
(drago, 17. januar 2017 10:10)

Svaka cast decko. Tacno si pogodio Jokicev prosek do kraja sezone, samo malo vise asistencija. Ali dobro niko nije savrsen. Uzivaj ti u prosecnim igracima dveju najlosijih ekipa u ligi.

BB

pre 7 godina

Vidim da ne igraju kasno i obradujem se da gledam Nikolu... Dodje vreme utakmice a sk prenosi Sarica. Mnogo sam srecan zbog Jokica i mnogo tuzan sto nisam gledao prenos live...

qwerty

pre 7 godina

Jokic je sjajan, ali malo realnosti nije na odmet. Ima potencijal da postane jedan od najboljih srpskih kosarkasa ikada, ali da li ce u tome uspeti zavisi od mnogo faktora. Za All Star cemo ga sledece godine ubaciti siguran sam, sad je ok i da igra za Sophomore protiv Rookijea, ili tim sveta protiv Amerikanaca, nisam siguran kako ce biti ove godine. Uglavnom, samo tako nastavi majstore, i zarad svoje karijere, necemo ti zameriti i ako propustis poneko EP ili Sp, ionako su svake godine.

Mufljuz

pre 7 godina

Mudiej,Farid,Jokic.Ozbiljan trio,sjajno funkcionisu.To se i vidi,zabavljaju se ne terenu.Lagano igraju,s godinama dolazi i iskustvo,ako ostanu na okupu bice to preozbiljan tim.

The North Remembers

pre 7 godina

Pratim Denver celu sezonu,i zakljucio sam da odkad je Jokić starter Denver igra timsku kosarku.Najvece siledzije Mudiaj i Galinari koji nisu znali da dodaju loptu su postali pravi timski igraci.Farid imao asistenciju u stilu Jokica.Ta timska igra je malo zastala kad je Cendler usao.Kao da su svi videli kako od Jokica kako treba da se igra kosarka.A Jokiću svaka cast kako igra.Nemam reci za njegovu igru u napadu,ali u odbrani mora da se popravi.Na kraju utakmice Jokić daje intervju i dolazi Nelson i ljubi ga u celo :).Na kraju kad se sve sabere odlicna igra Nagetsa i nadam se plejofu,tesko je ali nije nemoguce.
Sportski pozdrav.

xd

pre 7 godina

Nadam se da ce medijski i kosarkask panel uzeti u obzir ovu neverovatnu partiju i da ce ga castiti sa dovoljno glasova da ode na All-Star. Zasluzio je!

zzz

pre 7 godina

Barton i Chandler su nepodnosljivo sebicni. U svakom slucaju, sada kada je svima jasno da je Jokara Bog i batina u ovom timu, nema zime za njega. Kada bi ovi krenuli da siluju sa sutevima i preterano soliraju, Malone odmah to prekida timeout-om i sledeci napad ide na Nikolu. Ove godine mozda neces ici na All-star, mozda je i prerano, ali je sledeci tvoj!

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Trener Orlanda Frank Vogel poslije meča večeras izjavio da"klinac Jokić jednostavno igra izvanrednu košarku i teško ga je čuvati jer igra ofanzivo,može da šutira 3 i velika je prijetnja sa svake pozicije". Bravo Jokara i u Zagrebu te gledam od prvog dana kada još niko nije znao za tebe.Dečko samo igraj tako,svaki trener,Nba analitičar i bivši NBA asovi pričaju u superlativima o tebi.Budi i dalje skroman i igraj košarku sa strašću i opuštenošću,jer ti činiš ljude da se ponovo bude i nespavaju noću.

Marko

pre 7 godina

Svaki put kad Jokic razbije mi je jako drago ali se odmah pojavi tuga sto nemamo jos igraca takvog kvaliteta u NBA. Zamislite samo kad bi imali petoricu talentovanih tamo.....

Mogli

pre 7 godina

Kakva legenda, kako igra, nemam reci. Postao je najbolji igrac Denvera. Ajmo ljudi, znamo da je mnogo tesko, ali sada NAJJACE... Nikola Jokic #NBAvote
Elem kako je Paculia odmah iza Durenta, pa to ni Stiven Hoking ne moze da objasni.

Googlehajm

pre 7 godina

Prosto talentovan momak. Šta sve glava može da zameni (pokretljivost, brzinu, skočnost)...
Za one kojima baš i nije impresivno, Nikolin PER (ili ti efikasnost) je među 5 (pet!) najboljih u ligi, zaista fenomenalno!
I naravno sad ide ono čuveno:
Nikola Jokić #NBAVote !

Mirko

pre 7 godina

...Kao da su svi videli kako od Jokica kako treba da se igra kosarka....
(The North Remembers, 17. januar 2017 01:34)

Isto sam to pomislio! Ta dodavanja Farida, Galinarija, a pre toga je bilo samo run&gun, ništa nisu igrali, samo se ispucavali. Ovo sad liči na timsku košarku visokog kvaliteta za NBA uslove, a za evropske - tek ima da rade i ugledaju se na Jokića.
Drugi utisak mi je da je on prosto očarao ljude svojim potezima, kako to nemarno, opušteno ide, bez neke fizikalije, a savršeno perfektno. Asistencije - pa brate kao da mu je Teo brat rođeni! Da omaši ne ume - od onih horoga, poludistanci do trojki. Još i ta dva bacanja da je dao pa msm da ne bi imao promašaje celu utakmicu!
Znači neka nam je živ i zdrav, izrasta u svetskog asa!
Nikola Jokić #NBAvote

dadaaaadaaa

pre 7 godina

Gledam intervju trenera Orlanda i covek ceo minut prica o Jokicu a da ga niko nije ni pitao za njega... hahahhahaha... svaka cast Nikola.

cvele

pre 7 godina

Hteo sam bas da napisem kako sam sinoc primetio da su svi, a pre svega Farid počeli da uživaju u timskoj kosarci u Denveru. Mudiej je konačno popunjavao statistiku po kojoj se vidi ko je dobar plej - asistencije (13).
U jednom trenutku, u poslednjoj četvrtin, Farid je na postu sa loptom, neko utrčava i on mu spušta loptu o parket između dvojice igrača Orlanda i ide lagano zakucavanje. Tačno se vidi da uči od Jokića kako postoje i saigrači koji su ,ako želiš da pobeđuješ, bitniji od statistike. To je način kako igra naša reprezentacija i trenutno Crvena zvezda i to jako uspešno sa ne tako napadnim rosterom gde je samo Teodosić velika zvezda, a ostali nemaju tako impresivne statistike, ali su svi korisni i takvom timskom igrom jedan drugog guraju da postanu što produktivniji za ekipu, pa kada se hemija stvori postaju nezaustavljiva mašina, zato što niko ne može da predvidi ko će danas iskočiti, jer to ni oni sami ne znaju i samo je rezultat trenutnih inspiracija pojedinaca na terenu.

Filip998

pre 7 godina

Koliko je nerealno malo ovih 30 poena sto je dao... Sve je dao kad se lomi utakmica... Prvo kad su krenuli da prave prednost on je izdominirao, pa posle kad se malo Orlando vratio u meč, on opet us'o i povukao ekipu... Posle kad bilo 20+,Nelson, Mudiay I ostala ekipa krenula sa se ispucava ..

A.Davis

pre 7 godina

I dalje baš loš u odbrani, ali u napadu ubija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(Mrsimud, 17. januar 2017 01:31)

Polako tek mu je 21, popravice i odbranu i igru ledjno. Ne morate odmah naci zamerku !!

Scoutreporter

pre 7 godina

Jokic je peti po procentu šuta u celoj NBA, jedini ispred njega su ovi koji iskljucivo samo zakucavaju na primer deandre jordan. Jokic je broj jedan u efikasnosti dodavanja u čitavoj NBA, ispred igrača kao sto su wall harden i westbrook. Sad za all star, ne razumem da nema više od 200 hiljada glasova? Posto sam lično video na denverovoj fejs stranici najmanje 100.000 komentara iskljucivo gde naši glasaju za jokica i to samo na njihovoj stranici ima više 'clanaka' sa preko 10.000 komentara, a komentari iskljucivo za jokica, tako da stvarno ne razumem da nema vise ukupnih glasova.

jд123

pre 7 godina

a jedno 80p dao Orlando iz zone sto pokrivaju centri.
(Beljo, 17. januar 2017 01:50)

Нешто не спомињеш Вучевића за кога си пре неки дан тврдио да је бољи од Јокића? Вучевић је имао добре статистике задњих пар утакмица, али како је прошао у директном дуелу са Јокићем?

A inace, da samo podsjetim na neka imena... Kevin Lov. Dzeremi Lin. Monta Elis. Brendan Dzenings...
Svima je zajednicko da su igrali u nekompetitivnim timovima, a da su vedrili i oblacili sezonu-dvije-tri. Prelaskom u ozbiljne timove koji se bore za plasman oni su postali nebitni.
(Beljo, 17. januar 2017 02:44)

Зато ја кажем да треба да остане у Денверу као што је Новицки у Даласу. Тим ће се градити око њега, да постану редован учесник плеј-офа и једног дана освоје титулу на челу са Јокићем. Тако може да има каријеру сличну Новицком.

Видео сам још један твој безвезе коментар и схватио да си ти обични трол, зато више нећу одговарати на твоје троловање.

Valjevska podvala

pre 7 godina

a jedno 80p dao Orlando iz zone sto pokrivaju centri.
(Beljo, 17. januar 2017 01:50)

A jbg, ne može Orlando da postigne poena iz reketa, koliko Jokić može da ih da

aleksandar

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu na linku gde komentarisu komentatori Orlanda i od njih se moglo cuti samo reci hvale i divljenje Jokicu!!Sutra razbija Lejkerse!!!!

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Covek nije realan, necemo ga gledati na allstar-u, ali to umece koje on poseduje je neverovatno. Nisam verovao u taj kvalitet koji poseduje dok je bio u Megi ali u NBA-u me je totalno razuverio i previse mi je drago zbog toga. Odusevljen sam, o d u s e v lj e n. Dogodine Allstar. Dogodine...

Cole

pre 7 godina

Lično, osim spektakularno odigrane utakmice
utisak mi je je Jokić nekako "preko noći" ojačao,
očvrsnuo, kao da je ispod naizgled pihtijaste
građe dobio dobrih par kilograma mišića, time
je dobio na snazi, samim tim i na samopouzdanju,
a upravo zbog toga, od Nikole ovakve, čak i bolje
partije možemo očekivati u narednom periodu.

P.S.
Prvo poluvreme je završio sa 22 poena, mislim pet-šest
skokova i tri asistencije, to su brojke na kojima mogu
da mu pozavide i najveća imena NBA lige.

MvpofNba

pre 7 godina

Kakav igrac! Samo se plasim njegove izjave americkim medijima da igra sa bolom u levom rucnom zglobu, i da ce verovatno izmedju sezona na operaciju zgloba. Mozda nam nece biti na raspolaganju na evrobasketu.

stevan

pre 7 godina

Sjajno, visoki procenti suta, skokovi asistencije i nekoloko ukradenih lopti.
Denver jednu pobedu ispod 8. mesta i plej of pozicije. Nije mala stvar biti najbolji igrac u jednoj potencijalnoj plej of NBA ekipi, i to sa samo 21. godinom.

voodoo

pre 7 godina

Ne dam Raduljici u reprezentaciju. Taj bezobrazni lenji snob nije dobrodosao, a tek nije zasluzio.
(posmatrac, 17. januar 2017 04:50)
Vest je o Jokicu ne Raduljici, a drugo Raduljica za reprezentaciju svake godine igrao mnogo bolje nego sto igra u svojim klubovima, mene licno je svaki put iznenadio, i kada sam mislio da nemamo nijednog centra dovoljnog kvaliteta za zavrsnice jakih prvenstava Raduljica je odigrao utakmice karijere protiv najboljih centara u svetu, rvao se i sa Gasolovima i Voloncijunasom itd. Izjava ti je krajnje ne fer prema njemu, prvo svake godine se odazvao pozivu i uvek odigrao na nivou vecem od ocekivanja. Sada je odlicno sto imamo i Jokicu tu da preuzme ulogu prvog centra, ali ne treba ni zaboraviti da Teodosicu koji je nas organizator igre izuzetno lezi Raduljica kao igrac i njegova kretnja za asistencije, ako si gledao ove godine OI kada su bili i Jokic i Raduljica mogao si to da primetis, to je jako bitan deo nase igre, uz tu kombinaciju gde Jokic prakticno i ne treba plej jer je delom i on organizator i sa druge strane saradnja Teo i Raduljica uz bekove i krila uvek opasne, Bogdanovic, Bjelica, Nedovic,... i za tri i za ulaze imamo izuzetno opasan tim u napadu, a sa Saletovim stilom treniranja i odbrana ce biti cvrsta, ali poenta je da je Raduljica deo te ekipe vec neko vreme i u pojedinim delovima bitniji bio za uspeh i od Bogdanovica i Nedovica i nekih drugih.

kangrga

pre 7 godina

@Jumko
30 poena uz šut iz igre od 66% je mnoooogo daleko od ol star standarda?!
Potpuno si u pravu, svima je poznato da je ol star standard 80 poena 40 skokova i 25 asistencija. Sve ispod toga je loše.

BBO

pre 7 godina

Jokic nije los defanzivac. To moze da kaze neko ko povrsno prati kosarku, jer on jedino nije dobar zastitnik obruca, u svim ostalim parametrima je medju defanzivnim liderima (kada su centri u pitanju).

Kum

pre 7 godina

Nebitan. Moj Hezonja ga je uništio i u odbrani i u napadu. Sljedeće godine na All-star.

PS: I napomenuo bih maestralnu partiju Daria Šarića: 17pt 9rb i 4as za 24min na parketu. Budući MVP lige.
(drago, 17. januar 2017 10:10)


Vidi se da blage veze o kosarci nemas. :D

Иван-Ниш

pre 7 godina

Одгледао сам цео меч јер се играо нешто раније (23 сати по нашем времену). Јокић сјајан на почетку меча, без промашаја. Одлично играо против Вучевића и Ибаке. Оно што се примећује је да са њим у екипи расту могућности поготово у нападу. Успео је да смањи и број личних тако да је био 35 минута на паркету. Е сада, шта је лоше? Своје најлошије минуте је имао на крају. Направио фаулове за 2+1, промашио слободна бацања у одбрани био слаб... Видело се да све теже долази до ваздуха. Имам утисак да је спреман за максимално 30 минута озбиљне кошарке. Денвер као екипа игра лошу одбрану. Јокић са оваквим напредовањем идуће године има велике шансе за ол-стар.

antiDebil

pre 7 godina

Nestvarno je sta radi, i jos se poslednjih 5 minuta nezainteresovano vukao po terenu. Da je malo alaviji, drcniji, agresivniji, zeljniji nabijanja statistike ubacio bi bez problema 40, ali i ovako je nenormalno dobar !

Winner

pre 7 godina

Lepo je opet biti NBA noćobdija i sa nestrpljenjem čekati utakmicu jednog NBA tima. Hvala ti Nikola za to, kakva elegancija i inteligencija uhhh!

Oplenac

pre 7 godina

Jel moze da se apeluje na Sport Klub da uzima sto vise prenosa Denvera ili B92 da uzme prenose i podsete na dane kada smo dane i noci provodili uz B92 i Kingse i NBA Action emisiju. Dajte ljudi. Srbija ponovo ima NBA zvezdu!!!

Don Serđo

pre 7 godina

...hvala od Nikole Jokića svima koji su glasali da igra na ALL-STAR susretu!!! :-)Svaka tebi čast momčino i puno zdravlja u nastavku sezone i karijere!!!

dalibor79

pre 7 godina

jokic za koju godinu moze da bude bolji i od divca i gasola. samo neka tako nastavi. svaka cast momku koji tek ima 21 godinu. drago za tebe sada si me stvarno nasmejao i hvala ti zato. da unistio ga je kezonja postigao 3 poena a jokic 30:) toliko o tome ko je koga unistio. verovatno sada sledi prica od tebe kako ste nas vi unistili i na OI pa kako nas unistavate u kosarci vec 20 godina ili da to nije mozda obrnuto:)

JPR23

pre 7 godina

Pratim Denver celu sezonu,i zakljucio sam da odkad je Jokić starter Denver igra timsku kosarku.Najvece siledzije Mudiaj i Galinari koji nisu znali da dodaju loptu su postali pravi timski igraci.Farid imao asistenciju u stilu Jokica.Ta timska igra je malo zastala kad je Cendler usao.Kao da su svi videli kako od Jokica kako treba da se igra kosarka.A Jokiću svaka cast kako igra.Nemam reci za njegovu igru u napadu,ali u odbrani mora da se popravi.Na kraju utakmice Jokić daje intervju i dolazi Nelson i ljubi ga u celo :).Na kraju kad se sve sabere odlicna igra Nagetsa i nadam se plejofu,tesko je ali nije nemoguce.Sportski pozdrav.
(The North Remembers, 17. januar 2017 01:34)

Galinari je i dalje solista, jedva je "izvukao" one dve asistencije. I i dalje previse mlati loptu. Mudiay je krenuo ka boljem. No dobro ima tu jos da se radi. Napad je odlican, ali odbrana ke tragikomedija, kad zaskripi malo napad nema u odbrani nista da bi odrzalo ekipu... Koliko god svi igrali "napadacku" kosarku, za ozbiljne stvari je potrebna i ta odbrana...
Inace, Jokara The Yoke, dominiraj, gazi.

True Batman Fan

pre 7 godina

Zamolio bih nekoga da objavi Jokicev prosek od kada je zamenio Nurkuca u startnoj petorci i poceo da dobija normalnu minutazu. Ove cifre nisu realne. I Vestbruk da igra 12 minuta po utakmici (koliko je Jokic igrao na pocetku sezone) ne bi ubacivao ni 15 poena u proseku.

Mihajlovic

pre 7 godina

@drago
Razlika između nas i vas je u tome što smo mi aktuelni svetski i olimpijski vicesampioni, što imamo nakboljeg košarkaša evropljanina, što smo od '95 pa do danas osvojili tri evropska i dva svetska zlata, dva olimpijska, svetsko i evropsko srebro i evropsku bronzu a vi ništa. Što smo vas pobedili u svakom meču koji smo igrali na EP, SP, OI..
To sto vi nećete sebi da priznate da ste jedva evropski prosek, druga liga evropske kosarke a mozda ni to, to je vaš problem. Sportski pozdrav

Rudra

pre 7 godina

"Koliko je nerealno malo ovih 30 poena sto je dao... Sve je dao kad se lomi utakmica... Prvo kad su krenuli da prave prednost on je izdominirao, pa posle kad se malo Orlando vratio u meč, on opet us'o i povukao ekipu... Posle kad bilo 20+,Nelson, Mudiay I ostala ekipa krenula sa se ispucava .."

Ma Mudiay je bio odličan sinoć. Volio bih da češće igra onako, ali Nelson... pa život će mi uzeti sa onim trojkama bez ikakve akcije...

Bukvalno čim pređe na protivničku polovinu terena, odma šutira trojku, a on češće promašuje čitav obruč, nego što ubacuje te poene... Čendler mi je okej kad je sebičan jer on očito zna da šutne i u zadnje vrijeme je dosta konzistentan, a i šutira tek nakon što primi loptu, ali Nelson... uhhhh...

Mada dobro, kako sam čuo, dobar je lik ovako van terena, što kažu ameri "locker room guy", tako da neću ništa pričam...

dj

pre 7 godina

ovaj decko je neverovatan,sa kakvom lakocom on igra,procenat suta savrsen,ovo mu je ja mislim 15 tekma preko 15 poena, stvarno steta sto ne ide na all star weekend,ali boze moj tu je i sledeca godina
pozzdrav

NNN

pre 7 godina

...jedno od mnogih u budućnosti :)
i da mu poželimo što više ovakvih utakmica u karijeri
(naročito reprezentativnoj)
Nikola Jokić #NBAVote

Scholes

pre 7 godina

Konacno opet imamo razlog da ostajemo do kasno gledajuci NBA, kao nekad Kingse sto smo gledali. Svaka cast majstore, 21. godina, a vec zavrces usi Amerima.

Grobar Srpski Miletic

pre 7 godina

Milivoje vatrogasac@@
Bogami Milivoje da nisam u Jokicevoj kozi.Ucenio si ga on ce morati da igra za repku.Bilo bi strasno da ti prestanes da citas vesti o njemu,ili da ga gledas.Ako ti je u blizini neka psihijatriska ustanova,trci!!svaki minut je bitan.

bbr

pre 7 godina

A.Petrov...da,moze sa iste ip adrese ako je glas na drustvenim mrezama kao nikola jokic#nbavote,onda moze 5 puta,mislim da je to najvise po coveku.

diktator

pre 7 godina

Bila je neka konferencija nakon onog meca od pre par dana u Londonu na kojoj je Jokic na kraju pitao da li ima nekog iz Srbije, kada je shvatio da ima i da ga je neko pratio, tako se toliko obradovao da je tiho promumlao, "takoo je". Sreca pa je tu bio jedan novinar, da nije, verovatno bi se razocarao... Zato ja mislim da on itekako zeli da igra za Srbiju, i ako ne dodje, to nikako nije zbog njega.

Figo

pre 7 godina

Covece, kakav napredak i kakav uticaj na ceo tim je Jokic napravio. Nikad nisam video da je neko toliko dobrog doneo nekoj ekipi za tako kratko vreme a toliko je mlad. Najbolje od svega je sto napravi Herisa i Bartona i Mudiaja u igrace. Heris prvi i provalio sta treba da radi. Izjavio je, paafraziram:"Dam Jokicu loptu i trcim oko njega ili pod kos jer znam da ce da mi prosledi pas. Ako ne meni, nekom ce dati loptu. Svi tako igramo u poslednje vreme." Najjednostavnija taktika. To je primetio i Stiv Ker. Kaze kako daju loptu Jokicu i trce kao ludi. Jokic udario rampe Karmelu, Dramondu, Porcingisu, M. Gasolu, Valancijunasu, preko svih davao poene, delio asistencije. Svi kazu da mu treba jos malo misica, bice i to. Za sad je dovoljno da udje ramenom ispod centra i da ga gura za poziciju. Bitno da je smrsao neverovatno, zato se i bolje krece. Sve u svemu, uzivam da ga gledam. Mozak pleja i magiju u rukama ima momak...

Srećko

pre 7 godina

Sjajno! Opet nekoliko neverovatnih dodavanja. Liče na ekipu kad je on u igri. Ili, kako je to američki komentator rekao, "dodavanja su zarazna".

Bravo, mali!

Славиша

pre 7 godina

Ау шта уради човек. Свака част!!!

Идемо следећа текма трипл дабл, па она тамо нови рекорд 30+!

Jokozuma

pre 7 godina

@cvele

Ma svi ga saigraci kopiraju, eno, kod drugog Jokicevog kosa, imas no-look asistenciju Mudieja, savrseno izvedenu, krenuli igraci Denvera nazad u odbranu a Miks i dalje ne zna gde je lopta, Vucevic ga izribao.. Sto kazu ameri u jednom tekstu "With Jokic in, unselfishness is up"

Oxi

pre 7 godina

Da sam kosarkas, igrao bih kosarku kao Nikola Jokic. Zbog Jokica, Tea i nekada Kukoca je kosarka sport koji publika voli da prati a deca pocinju da se njime bave...