Fudbal 139

Nedelja, 15.01.2017.

16:57

Junajted i Liverpul odigrali za Čelsi!

Fudbaleri Liverpula i Mančester Junajteda odigrali su nerešen meč na Old Trafordu, u utakmici 21. kola Premijer lige – 1:1.

Junajted i Liverpul odigrali za Èelsi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

ИксОкс

pre 7 godina

@Бруфен од 400

Колико глуп мораш да будеш да кажеш да је пенал поклоњен. Најгоре је кад коментаришу ови што ниву гледали утакмицу. Уђе на лајвскор, види гол из пенала, дође овде коментарише а нема везе с мозгом.

Red Veteran

pre 7 godina

Mnogo sam očekivao od derbija... i na kraju pobedio Čelsi! Kvalitet igre ispod proseka, al' zalaganje, trčanje i borbenost igrača pravo uživanje za gledanje.
Man Utd bio bolji po šansama, promašaji iz čistih pozicija koštaju Murinja šestog mesta na tabeli. Postalo je pravili da na OT protivnički golman redovno dobije priznanje igrač utakmice.
Liverpul (Klop) bolji po taktici, trčanju i pokrivanju terena, al' gol postigli čistom srećom iz Pogbinog poklona. Nakon toga "autobus" i kontre. Šut u okvir De Hejinog gola tek su imali u 61. minutu! Klop taktički bolje odigrao od Murinja koji uvodjenem Felainija prelazi na taktiku "B" (bunarenje visokim loptama), što se na kraju isplatilo izjednačenjem. Kao zagriženi navijač Man Utd-a zaključujem... realan rezultat. Šteta što nije pobeda, tako bi se L'pulu približili na dva boda i pretekli Šiti. Idemo dalje.

posred cela

pre 7 godina

ja mislio da su navijaci Arsenala odvratni, kad ono Loverpool-ovci me totalno razuveriše. Totalno u smislu onog "totalnog" fudbala kojeg tobož igraju.
(CENTURION, 16. januar 2017 01:23)

Pa?

Milan

pre 7 godina

@eurosport

I reci mi koliko tih sviranih penala je bilo a da nisu 100% zasluzeni? Jel treba sudija da pusti i da zazmuri, kao sto je ovaj danas kad je Junajted dao gol, a pre toga ofsajd koji bi i corav video.

u prolazu

pre 7 godina

Ovaj Ibra je davao golove na svim najvecim derbijima u svim ligama u kojima je igrao, falili su mu samo ovi engleski derbiji MunUtd-City i MunUtd-Liverpul, i eto i na ta dva derbija se upisao:)

CENTURION

pre 7 godina

ja mislio da su navijaci Arsenala odvratni, kad ono Loverpool-ovci me totalno razuveriše. Totalno u smislu onog "totalnog" fudbala kojeg tobož igraju.

hare

pre 7 godina

Drago mi je sto je celsi vodeci u engleskoj zato sto se igraci i trener trude iz utakmice u utakmicu sve vise i vise pa samim tim su sve uigranija ekipa koja je zasluzeno prva a ne kao liverpul i arsenal sto misle da su postigli nesto ako pobijede celsi a gube od dosta slabijih klubova a celsi dobija utakmice protiv tih slabijih klubova i u tome je razlika

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Ovi sto daju minuse za Lovrena neka pogledaju koliko kikseva covek pravi. Krava koja da 30 litara mleka pa sutne i prospe nije nikakva krava. Uklizava, startuje, leti a onda napravi 2 kiksa na nivou gradske lige. Nepouzdan totalno.

eurosport

pre 7 godina

Kad smo već kod sudija i otimanja, kom klubu je svirano najviše penala na Old Trafordu protiv Man Utd-a ? Odgovor je Liverpool..čak 8. Toliko o teoriji zavere

CJ

pre 7 godina

Bože blagi šta ja čitam ovde...Ibra dao gol sa dva metra (jedva) i opet proglašen za boga...a to sto je lik bio 10 puta u ofsajdu i što je napravio 10 faula u napadu to ništa...sto lik u šansu ne može da uđe to ništara. Mada zumem Murinja, za ovo bunarenje od fudbala Ibra i Felaini su mu idealni igrači.
Liverpul ok, ekipa bez pobedničkog mentaliteta, zadnjih 10 minuta im gol uvek viši u vazduhu. Emre i Vajnaldum nešto igraju ali šta to je velika enigma.
5 i 6 mesto za ove dve ekipe na kraju i da pevaju.

nije sve u golovima

pre 7 godina

Meni stvarno nije jasno zašto Pogba vredi onoliko. Šta se tu desilo? Lik je propao. Ponaša se kao derište na terenu.
(Šokiran, 15. januar 2017 18:06)

Pogledaj siru sliku, vise od jedne utakmice. I ja sam sokiran, neznanjem kriticara. Ili je to zloba, ljubomora jer vredi vise od nekih vasih ljubimaca ili sta. On je medju najboljima u Premijer ligi. Ubedljivo najbolji igrac Junajteda.

Vuk

pre 7 godina

Valensija je bio u dubokom ofsajdu kod izjednacujuceg gola (pogledajte snimak). Pogba pokusao da slomi vrat Hendersonu sto je trebao da bude cist crveni karton. Liverpul je bez pola tima bio bolji i ostecen je za pobedu.

t > d

pre 7 godina

И, пише се оДкако.
@(Nikola)

Jednačenje po zvučnosti je glasovna promena. U prefiksu "od", d prelazi u bezvučno t, jer je k u reči "kako" bezvučno.

M

pre 7 godina

Ova dva tima bi u neka srecnija vremena pre 15-20 godina igrala derbi zacelja. Liverpul u vreme Robija Faulera, Ovena i Dzerarda, ili Junajted pod Fergusonom su svetlosnu godinu ispred ovih danas. A ako Pogba vredi 100 miliona, danas bi trio Gulit-Rajkard-Van Basten vredeo bar 2 milijarde. Toliko o ovom pokusaju fudbala koji sam gledao danas.

vladimir

pre 7 godina

Ibrahimović drži Mančester Junajted.Mančester nije danas pobedio Liverpul bez Manea,Klajna,Matipa i Kutinja(ajde igrao pola sata).Tačka.Čelzi prvak.Sanjaće Klop poraz od Barnlija 0-2 i remi sa Sanderlendom 2-2 kojeg je juče Stouk odučio od fudbala.Tih 5 bodova će faliti Liverpulu.Za početak Liverpulu top 4 premija.Klupu nemaju.

vladimir

pre 7 godina

Junajtedu treba rasni centarfor tipa Morata ili Lakazet .Toliko promašaja,stativa i prečki nije slučajno.To nije pitanje sreće već znanja.Ibrahimović jedini napadač top klase u timu.Premalo.Čelzi napravi tri šanse na utakmici i postigne tri gola.Zato je prvi.Tu je razlika.U realizaciji.Barnli je jedini bod na strani uzeo na Old Trafordu.Junajted mora takve ekipe pobedjivati jednom nogom.

MM

pre 7 godina

Još 17 kola je do kraja... Biće vrlo neizvesna trka..., nerealo je da Čelzi tera ovako do kraja, pašće u formi u najgorem trenutku, a iza svi vrebaju... Kad je one godine Siti osvojio titulu u unadoknadi vremena zadnjem kolu, posle 32. kola imao je 8 bodova zaostatka u odnosu na Junajted!

TecHiFi

pre 7 godina

Pre gola UTD Valensija metar u ofsajdu i ništa. Suđenje katastrofa. Mada je veći problem što je Vajnaldum operisan od fudbala, onaj zadnji napad ne da gol a sam kao duh.

Paki

pre 7 godina

Mančester je pobedio samog sebe. Liverpul nije dobar kao na početku sezone, te nije bio toliko opasan. U svakom slučaju ovo je realan rezultat, jer je United kažnjen za svoje greške i Minjole je imao nekoliko solidnih odbrana. Sigurno niko nije zadovoljan ovakvim rezultatom.

Glavni utisak mi je ipak Runi koji sasvim sigurno više nije čovek za PL. Previše grešaka.

nista o nicemu

pre 7 godina

U cemu bolji? Onaj djon Runija nad Milnerom nije ni za zuti, onaj djon Mktarijana nad Milnerom takodje, pa rvacki zahvat Pogbe nad Hendersonom, pa Erera koji drzi za dres Firmina a stalno kukaju na sudije, igrac Vest Hema je iskljucen protiv Junajteda za blazi prekrsaj. Najobicniji hrkljus fudbal.
(oldridz, 15. januar 2017 18:58)

Jesi ti na lsdu posto to niko osim tebe nije video?

stef

pre 7 godina

Poslednji šut Vajnalduma.. Isuse. Utd golom iz ofsajda do remija, al ae, zaslužili su makar taj jedan gol. Šteta za Liverpul, mogli su koliko toliko da ostanu uz chelsea, ovako prc :(

Nikola

pre 7 godina

Ovog Lovrena oterati podhitno. Ubedljivo najgori igrac otkako je dosao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bicu Slobodan, 15. januar 2017 17:20)

Не млати!

И, пише се оДкако.

Sup

pre 7 godina

Da ne jurimo chelsy i da nisu ovako porasli apetiti ovo bi bio odlican rezultat - pobogu pa pola tima nam nije igralo:klajn,mane,matip,kutinjo(pola sata ne.racunam) i to sve najvažniji igraci...iskreno ovo je bio max koji smo mogli...i molio bih da me neko prosvetli sta to vajnaldum radi i zasto ljiljana ne igra u sredini?!

liga bas zanimljiva

pre 7 godina

Junajted je, u najbukvalnijem smislu, promasio, ako ne titulu, a ono borbu za titulu ove sezone. Najvise precaka i stativa u ligi, najveci broj promasenih gol sansi, naravno, pre toga, najvise i stvorenih... Promasivali su, nisu imali srece, Celsi se odlepio i pritisak u glavama Junajtedovih ograca porastao. Kada su igraci mirni iz jedne sanse daju dva gola (Celsi i Kosta), kada prospu ovoliko bodova koliko je Junajted do sada i iz stopostotnih sansi (danas Mikitarijan dva puta oci u oci s golmanom, a ranije utakmice da i ne pominjem) mnogo se teze daju golovi. Igra, medjutim, postoji prvi put od Fergusona. Sistem se uspostavlja, zna se sta ko radi i, od poraza od Celsija, igraju jako dobar fudbal. Ako se u upravi ne budu igrali EPL menadzera Junajted ce narednih sezona biti u ili na vrhu. Kazem, bili bi i sada, ali su se ispromasivali. Pravili su i gluposti koje su ih kostale bodova. Felaini protiv Evertona i Pogba danas na primer... Takodje, vrlo lako moze da se desi da se svake godine menja sampion u Engleskoj.

andreas kisser

pre 7 godina

mancester zasluzio remi, po meni ne i pobedu, i pored boljih par sansi. ali kad sad nisu dobili liverpul, sa najjacim timom, na old trafordu, i LFC-om bez manea, matipa, klajna, sa kutinjom 60 minuta na klupi, i 18godisnjakom kome je ovo prva PL utakmica u karijeri na desnom beku, onda stvarno ne znam kad ce! mislim da je klop trebalo da odigra od pocetka sa kutinjom, ali valjda on bolje zna. razumem da je trebala fizicki jaka sredina da bi se neutralisao junajtedov vezni red, a vajnaldum je odlicno zatvorio pogbu...., ali napadacki, liverpul sa kutinjom i bez njega, kao dva razlicita tima. inace ko pomisli nesto da zameri klopovoj zatvorenijoj taktici na ovoj utakmici, neka se samo priseti mancesterove igre u prvoj utakmici na enfilu, pre nego sto ista prokomentarise. i jedva cekam da prodje vise ovaj januar i da liverpul konacno jednom bude kompletan, kada se vrate mane i matip! jedini tim u prvenstvu kome je skoro konstantno neko od standardnih prvotimaca povredjen. ipak, ovim remijem liverpul vise ne moze da se nada tituli; po mom misljenju bice ili celsi (najverovatnije) ili totenhem, a u LS jos arsenal i liverpul.

pajser

pre 7 godina

Nisam navijac MU,ali da im nema ovog Ibrahimovica,ko zna gde bi bili...?!
Tim Junajteda je raspad sistema,odbrana nula,jedino Baji,on je perfektan,ali sta ces KAN. Vezni red,Herera prosecan,Pogba dobar,ali umisljen,pa to dovodi do varijacija u kavalitetu njegove igre. Miktarjan ima mozak,ali retko ko vidi njegovu viziju.Marsijal sebican jer je zeljan dokazivanja. Mata je sasvim pristojan u svakom mecu,ali ne igra toliko cesto.Runi je sve sporiji i tromiji,usporava igru.
Mozda sam preterao kada sam rekao raspad sistema,ali ima puno slabih karika u timu.
Felaini,da nije velik ne bi nista valjao.
Junajted ima i sumu i drvosecu,Blind je najveci panj,a Felaini najvece drvo...
De Hea,ja po mom misljenju najboljih golman trenutno,Nojer kao i Bufon i Ljoris ispred sebe imaju sigurne odbrane,dok De Hea spasava Junajted redovno.Cujem da Murinjo zeli Matica,on bi sigurno uneo cvrstinu i sigurnost u igri.Ipak ,Junajtedu zelim puno srece,napredak se vidi,ali moraju doci pravi igraci,a ne umisljene zvezde kao sto su Pogba i Ibra. Samo sto Ibra svoj ego drzi van terena,dok pogba zeli da ponizi protivnika. Ako nista imate golmana i spica dobre,ocigledno je gde treba da se pravi cistka.
Lepi pozdravi...

Kol

pre 7 godina

Na kraju realan rezultat iako je Junajted zasluzio pobedu bili su dosta bolji, o Ibri ne treba trositi reci covek je tokom cele karijere na visokom nivou, a onaj Pogba ne vredi ni 50 miliona a ne 105, zaista covek za celu utakmicu jedino sto je dobro uradio je onaj sut pored stative?! Steta sto Junajted nije pobedio ali dobro nereseno je bolje od poraza!

Sprewell

pre 7 godina

Lepo ja govorim da je sampion bio poznat jos u Decembru i da je cak i Grcko prvenstvo neizvesnije sto se tice sampionske trke. Celzi protiv Liverpula, Arsenala i Totenhema ima 3 poraza i gol razliku 1:7. Sramota kakav tim ce osvojiti PL, mada to i ne cudi kad znamo ko ih vodi (optuzen u domovini za namestanje).

gol nije postojao

pre 7 godina

Rezultat kao naručen za Celzi. Gol je iz ofsajda ali sudija je situaciju pre gola svirao ofsajd Runiju koji nije postojao.
(Drakenzen, 15. januar 2017 19:07)

A Runi je postigao gol?

ian

pre 7 godina

Kakvi komentari decice koja je razbila Liverpul dva dana pre utakmice, izjednacili iz ofsajda i sad opet slave nereseno, na Enfildu su slavili 0-0.

Liverpool

pre 7 godina

Ima jos mnogo bodova u opticaju. Ako Liverpool ponovo pobedi čelsi, borice se za titulu do kraja. Gostuje jos samo sitiju od vodecih..

alhambra

pre 7 godina

Pogba ocaj od igraca,prosecan sa manjim ekipama sa velikim ekipama se izgubi. Nikoga ne treba platiti toliki novac veliki je to pritisak.

dragon

pre 7 godina

Au em sto je ofsajd em sto je postavljanje sudije blago receno na nivou trece lige Tadzikistana

https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15977656_745707145598037_7654968845226108588_n.jpg?oh=ae057df0efb6de4f66750868bad372ea&oe=5912E413

brufen_od_400

pre 7 godina

Kad sam video ove zelene dresove nisam se previše nadao, ali u sudaru totalnog fudbala i autobusa, nerešeni ishod i nije tako loš. Nadigrali smo sve i jednog rivala, istina Man United nismo pobedili, ali tu je finale liga kupa za naplatu dugova!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 15. januar 2017 18:59)

Šta uzimaš sinak?Da vam nisu poklonili penal 0 golova biste dali.

Voip

pre 7 godina

Uz ovaku večerašnju igru i nedostatak nekih ključnih igrača remi za Liverpul puna kapa. Liverpul mora na tržište jer je klupa tanka.

Gajetano

pre 7 godina

Ovo je najveci derbi engleskog fudbala, ko nije znao zbog cega danas je video. Po meni je Liverpul zasluzio pobedu, primili su gol posle cistog ofsajda Valensije, bili su bolji na lopti, vise su trcali (mislim da su za 10-ak kilometara nadtrcali protivnika), prvi su dali gol, bili su jednostavno pobednicka opcija sve do 84. minuta. Ali sta bi bilo da je bilo... Sta bi bilo da je Mancester iskoristio jednu od tri sanse koje su prethodile golu Liverpula, ili da Pogba nije imao trenutak ludila kod penala, ili da...

Zanimljivo da je Milneru ovo 46. mec u kojem je zabio gol a njegov tim nije izgubio. Za postovanje!

Pozdrav,

yeahbote

pre 7 godina

@(Sladjan LazareFaC, 15. januar 2017 18:59)

Protiv autobusa? Nadigrali United? U kom svetu ti živiš?
(RD7, 15. januar 2017 19:19)

Gde si Frojde, a mentalitet?

МиЛаН

pre 7 godina

Kad sam video ove zelene dresove nisam se previše nadao, ali u sudaru totalnog fudbala i autobusa, nerešeni ishod i nije tako loš. Nadigrali smo sve i jednog rivala, istina Man United nismo pobedili, ali tu je finale liga kupa za naplatu dugova! 
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 15. januar 2017 18:59)
Надиграли сте? Ко сте то ви? Шта си ти у Ливерпулу, тренер, скаут, шта? Ти си само фан и ништа више.

kb

pre 7 godina

Realno United je bio bolji, zasluzio je pobedu. Pogba ocajan i to ne samo zbog penala...Miki i Ibra odlicni. Sve u svemu, vidi se svetla buducnost Uniteda sa Murinjom...bez obzira na sve, covek je veliki strucnjak

oldridz

pre 7 godina

Man.utd.bolji al dzabe kad uvek neka greska i dobiju gol a oni zicere promasuju redovno.
(minja, 15. januar 2017 18:31)

U cemu bolji? Onaj djon Runija nad Milnerom nije ni za zuti, onaj djon Mktarijana nad Milnerom takodje, pa rvacki zahvat Pogbe nad Hendersonom, pa Erera koji drzi za dres Firmina a stalno kukaju na sudije, igrac Vest Hema je iskljucen protiv Junajteda za blazi prekrsaj. Najobicniji hrkljus fudbal.

Ivan

pre 7 godina

Miktarjan nije igrac za veliki klub. Covek kroz citavu karijeru promasuje neke neverovatne zicere. Ako su Depaja proglasili za najveci promasaj, sta je onda Marsijal? Decko nema osim brzine ni jednu karakteristiku vrhunskog fudbalera. Po toj osnovi su mogli i Markovica da dovedu za sto puta manje pare. Rasford rodjeni pobednik i golgeter presedeo mec na klupi. Runi, Mata i Rasford moraju da pocinju u velikim derbijima.

velicanstveni

pre 7 godina

Uzasno losa utakmica, nisam fan ni Liv. ni Jun. ali volim oba trenera i evo Jun. daje gol ali i dalje mislim da je utakmica nikakva i da me podseca na nas derbi stim sto kod nas ima vise sansi za gol iako vrede manje svi igraci iz Zv. i Par. od najmanje placenog u ova dva kluba. Ne znam dal se samo meni cini da je PL nikad slabija tj. igra se najslabiji fudbal u zadnjih deset god., mozda je samo prosla bila gora.

Blueblueblue

pre 7 godina

"Nemaju igrace oni iz Manchesta treba americki vlasnik da odresi kesu malo." - iSad kada maju igrace mogu konacno da se stabilizuju na 6. mestu na tabeli!

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Kad sam video ove zelene dresove nisam se previše nadao, ali u sudaru totalnog fudbala i autobusa, nerešeni ishod i nije tako loš. Nadigrali smo sve i jednog rivala, istina Man United nismo pobedili, ali tu je finale liga kupa za naplatu dugova!
YNWA

Djera mentol

pre 7 godina

Svaka čast za MY sto ume da kupi igrača i plati ga 110 miliona e ! Uboli su sa Pogbom svaka čast ! Sad jos jednog takvog majstora nadjite negde i platite ga 150 miliona i bicete 5. valjda !

kiza

pre 7 godina

Ispodprosecan kvalitet fudbala. Samo haoticna jurnjava. Ukoliko Englezi nastave ovako nece imati sanse protiv kontinentalnog dela Evrope jos narednih deset godina.

Lalatovic LFC

pre 7 godina

Jedino sto su ovi iz Jedinstva mogli protiv rezervista iz Liverpula je da daju gol iz debelog ofsajda, i to ispred nosa linijskog sudije.

Suština ove utakmice.

Suština Jedinstva.

...

pre 7 godina

Auuu Wijnaldum koja prodaja meča i poklon Čelsiju! Ono šta je on promašio u 93. min. sam sa 12 metara je sramota za profesionalca. Neverovatno.

Mr_No_Name

pre 7 godina

Murinjo je ove sezone doziveo stresova kao da zivi i radi u Srbiji! :D
Tvrda utakmica ali ipak dodje gg i dosta sansi, nadam se da ce i jedni i drugi zavrsiti u top4.

Mladen

pre 7 godina

Kakvo je ovo sudjene za Junajted, ovo je sramota. Pogba rvackim zahvatom rusi Hendersona, a ovaj svira faul za Junajted. Lovren dobija za cist start na loptu zuti. Valjda ce u drugom poluvremenu biti bolje, da se gleda normalna utakmica.

Patrick

pre 7 godina

Kako uzasna reakcija Pogbe ko ga platio 105 miliona funti?Bolje da smo za te pare doveli Tadica,Matica i Aleksandra Dragovica.
Sad ce Ibra car da poravna rezultat.Moramo i pobediti ovo!!Redsi nemaju bolji tim od nas!!

lorenzo

pre 7 godina

nije tek onako SAF pusti Pogbu onda...realno nije on igrač za velike stvari, ono u Juventusu je bilo dobro zato što je bio u tom timu, da je bio npr. u Interu ili Milanu bila bi druga priča...i daleko od toga da vrijedi onoliko para za koliko je doveden

Nepristrasni navijac

pre 7 godina

Ovo je tuzno gledati kako sudija navlaci za junajted ! Pol"ne vrijedim ni 2 miliona"Pogba hvata za grkljan Hendersona i u stilu Aleksandra Kareljina ga baca na travu a sudije kao da nemaju oci ! Svaki kontakt faul za junajted ! Bojim se da liverpul ovo nece dobiti iako je desetkovan protiv ovih nabedjenih zvezda !

bulbasor

pre 7 godina

@bicu slobodan. Da je najgori vec bi ga otjerali, a ne bi igrao u pocetnoj postavi u najvecem derbiju premier lige. One najgore su vec otjerali, u Tursku na primjer. Pozdrav

VukK

pre 7 godina

Sada posle prvog povremena pomislis koliko je ovaj fudbal nerealan sport i zbog toga je zanimljiv.. Bukvalno Liverpul koji igra top fudbal ove sezone za 45 min osim prvih 5 minuta centar nije preso, ni polunapad, a ne polusansu nisu imali i vode zbog poklona. Nije ni Junajted igrao odlicno, ali mnogo promasuju sansi ove sezone, ciste 3 u prvom poluvremenu. Ali ako ovako nastavi Liverpul da igra preokrenuce junajted sigurno.Sad ce svi da pljuju Pogbu, a realno decko prvi put pravi neku grusku, desava se i nista strasno. Zao mi je sto nema sa kim da igra na sredini u Mančesteru, ali definitivno najbolji igrac na svetu na toj poziciji.Skroman, dobar momak i nije kriv sto je neko dao za njega toliki novac. A sa druge strane tako mlad i dobar igrac je super plaćen kad vidimo neke starce i prosecne igrace koliko se placaju.

Milos

pre 7 godina

"U Junajted sam došao zbog izazova. Imao sam ponude Reala i Barselone, ali sam izabrao Junajted jer je to za mene veći izazov. Srce je tako izabralo i drago mi je što sam se vratio u klub. Nadam se da ćemo vratiti Junajted u sami vrh evropskog fudbala, zbog toga je ovo za mene izazov", rekao je Pogba. Ni 50 miliona ne vredi. Uzasno igra.

Milan

pre 7 godina

Junajted jedini koji bi mogao konkurisati celziju ali zaostaje previše. Čvrsta odbrana, fizikalije mladih francuza iz afrike i Ibra su previše za prosečnu ekipu liverpula.

cofi95

pre 7 godina

Ovaj Pogba je najveca prevara u istoriji covecanstva. Zamisljam situaciju u kojoj igra istu ovakvu situaciju, a Fergi mu trener. U najboljem slucaju bi prosao kao Bekam.

Jeremija Darkovic

pre 7 godina

Suđenje za Utd. Penal morao svirati, toliko je očigledan bio. Zato izmislio žuti Lovrenu, a nije dao 2 žuta Pogbi. Što je najgore posle tih situacija Utd imao 2 najbolje šanse, Ibra iz slobodnog i Miktarijan sam pred golmanom...

auuuuu

pre 7 godina

i zaboravih da napišem da i Zlatan može ruku pod ruku sa Smorinjom i Pogbom i za 10 miliona lagano put pod noge, hahaha više ne vrede, a Juve trlja ruke za posao veka, hahaha

Kol

pre 7 godina

Pa da li je ovo realno ne predju pola i vode 1-0 e to je fudbal, da se covek iznervira za sve pare valjda ce biti bolje za Junajted u nastavku!

Ko bi ga znao...

pre 7 godina

Pisem u poluvremenu. Sve sanse u prvom je stvorio Junajted. Sve su bile stopostotne. A kada neki igrac uradi ovo sto je uradio Pogba prva stvar koja mi padne na pamet je kladionica.

Petar®

pre 7 godina

Dva nabeđena trenera, ''Specijalni'', kji ne može da sastav idealan tim ni sa pola milijarde; frau Klop koji je takoe izvikan trener.
Junajted ne može jedan normalan napad da organizuje. Publika na nogama kad naprave tri tačna pasa; to dovoljno govori. Kad izbore korner kao da su gol dali, toliko se radju jer im je igra kriminalna.
Pogba... ne vredi ni 100 hiljada a kamoli 100 miliona. Ne znam više koji IZGOVORI treba da se smišljaju da oprvdaju najveću prevaru u istoriji fudbala.
Momak je realno ispod prosečan fudbalerčić, to je sve!
Murinjo nikako da izdefiniše ko šta radi u timu, na kojoj poziciji, stil igre, jasnu taktiku...
Jednostavno Čelzi je več sada prvak Engleske. Jedino Totenhem, ili Siti ako se trgnu malo i opet zaigraju kao na početku, jer su usporili - mogu da pomute račune Konteu, ali 90% da su plavci već šampioni PL.

Djera mentol

pre 7 godina

Svaka čast za MY sto ume da kupi igrača i plati ga 110 miliona e ! Uboli su sa Pogbom svaka čast ! Sad jos jednog takvog majstora nadjite negde i platite ga 150 miliona i bicete 5. valjda !

M

pre 7 godina

Ova dva tima bi u neka srecnija vremena pre 15-20 godina igrala derbi zacelja. Liverpul u vreme Robija Faulera, Ovena i Dzerarda, ili Junajted pod Fergusonom su svetlosnu godinu ispred ovih danas. A ako Pogba vredi 100 miliona, danas bi trio Gulit-Rajkard-Van Basten vredeo bar 2 milijarde. Toliko o ovom pokusaju fudbala koji sam gledao danas.

TecHiFi

pre 7 godina

Pre gola UTD Valensija metar u ofsajdu i ništa. Suđenje katastrofa. Mada je veći problem što je Vajnaldum operisan od fudbala, onaj zadnji napad ne da gol a sam kao duh.

...

pre 7 godina

Auuu Wijnaldum koja prodaja meča i poklon Čelsiju! Ono šta je on promašio u 93. min. sam sa 12 metara je sramota za profesionalca. Neverovatno.

stef

pre 7 godina

Poslednji šut Vajnalduma.. Isuse. Utd golom iz ofsajda do remija, al ae, zaslužili su makar taj jedan gol. Šteta za Liverpul, mogli su koliko toliko da ostanu uz chelsea, ovako prc :(

Voip

pre 7 godina

Uz ovaku večerašnju igru i nedostatak nekih ključnih igrača remi za Liverpul puna kapa. Liverpul mora na tržište jer je klupa tanka.

Vuk

pre 7 godina

Valensija je bio u dubokom ofsajdu kod izjednacujuceg gola (pogledajte snimak). Pogba pokusao da slomi vrat Hendersonu sto je trebao da bude cist crveni karton. Liverpul je bez pola tima bio bolji i ostecen je za pobedu.

vladimir

pre 7 godina

Ibrahimović drži Mančester Junajted.Mančester nije danas pobedio Liverpul bez Manea,Klajna,Matipa i Kutinja(ajde igrao pola sata).Tačka.Čelzi prvak.Sanjaće Klop poraz od Barnlija 0-2 i remi sa Sanderlendom 2-2 kojeg je juče Stouk odučio od fudbala.Tih 5 bodova će faliti Liverpulu.Za početak Liverpulu top 4 premija.Klupu nemaju.

oldridz

pre 7 godina

Man.utd.bolji al dzabe kad uvek neka greska i dobiju gol a oni zicere promasuju redovno.
(minja, 15. januar 2017 18:31)

U cemu bolji? Onaj djon Runija nad Milnerom nije ni za zuti, onaj djon Mktarijana nad Milnerom takodje, pa rvacki zahvat Pogbe nad Hendersonom, pa Erera koji drzi za dres Firmina a stalno kukaju na sudije, igrac Vest Hema je iskljucen protiv Junajteda za blazi prekrsaj. Najobicniji hrkljus fudbal.

liga bas zanimljiva

pre 7 godina

Junajted je, u najbukvalnijem smislu, promasio, ako ne titulu, a ono borbu za titulu ove sezone. Najvise precaka i stativa u ligi, najveci broj promasenih gol sansi, naravno, pre toga, najvise i stvorenih... Promasivali su, nisu imali srece, Celsi se odlepio i pritisak u glavama Junajtedovih ograca porastao. Kada su igraci mirni iz jedne sanse daju dva gola (Celsi i Kosta), kada prospu ovoliko bodova koliko je Junajted do sada i iz stopostotnih sansi (danas Mikitarijan dva puta oci u oci s golmanom, a ranije utakmice da i ne pominjem) mnogo se teze daju golovi. Igra, medjutim, postoji prvi put od Fergusona. Sistem se uspostavlja, zna se sta ko radi i, od poraza od Celsija, igraju jako dobar fudbal. Ako se u upravi ne budu igrali EPL menadzera Junajted ce narednih sezona biti u ili na vrhu. Kazem, bili bi i sada, ali su se ispromasivali. Pravili su i gluposti koje su ih kostale bodova. Felaini protiv Evertona i Pogba danas na primer... Takodje, vrlo lako moze da se desi da se svake godine menja sampion u Engleskoj.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Ovi sto daju minuse za Lovrena neka pogledaju koliko kikseva covek pravi. Krava koja da 30 litara mleka pa sutne i prospe nije nikakva krava. Uklizava, startuje, leti a onda napravi 2 kiksa na nivou gradske lige. Nepouzdan totalno.

alhambra

pre 7 godina

Pogba ocaj od igraca,prosecan sa manjim ekipama sa velikim ekipama se izgubi. Nikoga ne treba platiti toliki novac veliki je to pritisak.

pajser

pre 7 godina

Nisam navijac MU,ali da im nema ovog Ibrahimovica,ko zna gde bi bili...?!
Tim Junajteda je raspad sistema,odbrana nula,jedino Baji,on je perfektan,ali sta ces KAN. Vezni red,Herera prosecan,Pogba dobar,ali umisljen,pa to dovodi do varijacija u kavalitetu njegove igre. Miktarjan ima mozak,ali retko ko vidi njegovu viziju.Marsijal sebican jer je zeljan dokazivanja. Mata je sasvim pristojan u svakom mecu,ali ne igra toliko cesto.Runi je sve sporiji i tromiji,usporava igru.
Mozda sam preterao kada sam rekao raspad sistema,ali ima puno slabih karika u timu.
Felaini,da nije velik ne bi nista valjao.
Junajted ima i sumu i drvosecu,Blind je najveci panj,a Felaini najvece drvo...
De Hea,ja po mom misljenju najboljih golman trenutno,Nojer kao i Bufon i Ljoris ispred sebe imaju sigurne odbrane,dok De Hea spasava Junajted redovno.Cujem da Murinjo zeli Matica,on bi sigurno uneo cvrstinu i sigurnost u igri.Ipak ,Junajtedu zelim puno srece,napredak se vidi,ali moraju doci pravi igraci,a ne umisljene zvezde kao sto su Pogba i Ibra. Samo sto Ibra svoj ego drzi van terena,dok pogba zeli da ponizi protivnika. Ako nista imate golmana i spica dobre,ocigledno je gde treba da se pravi cistka.
Lepi pozdravi...

Paki

pre 7 godina

Mančester je pobedio samog sebe. Liverpul nije dobar kao na početku sezone, te nije bio toliko opasan. U svakom slučaju ovo je realan rezultat, jer je United kažnjen za svoje greške i Minjole je imao nekoliko solidnih odbrana. Sigurno niko nije zadovoljan ovakvim rezultatom.

Glavni utisak mi je ipak Runi koji sasvim sigurno više nije čovek za PL. Previše grešaka.

brufen_od_400

pre 7 godina

Kad sam video ove zelene dresove nisam se previše nadao, ali u sudaru totalnog fudbala i autobusa, nerešeni ishod i nije tako loš. Nadigrali smo sve i jednog rivala, istina Man United nismo pobedili, ali tu je finale liga kupa za naplatu dugova!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 15. januar 2017 18:59)

Šta uzimaš sinak?Da vam nisu poklonili penal 0 golova biste dali.

gol nije postojao

pre 7 godina

Rezultat kao naručen za Celzi. Gol je iz ofsajda ali sudija je situaciju pre gola svirao ofsajd Runiju koji nije postojao.
(Drakenzen, 15. januar 2017 19:07)

A Runi je postigao gol?

Sup

pre 7 godina

Da ne jurimo chelsy i da nisu ovako porasli apetiti ovo bi bio odlican rezultat - pobogu pa pola tima nam nije igralo:klajn,mane,matip,kutinjo(pola sata ne.racunam) i to sve najvažniji igraci...iskreno ovo je bio max koji smo mogli...i molio bih da me neko prosvetli sta to vajnaldum radi i zasto ljiljana ne igra u sredini?!

kb

pre 7 godina

Realno United je bio bolji, zasluzio je pobedu. Pogba ocajan i to ne samo zbog penala...Miki i Ibra odlicni. Sve u svemu, vidi se svetla buducnost Uniteda sa Murinjom...bez obzira na sve, covek je veliki strucnjak

vladimir

pre 7 godina

Junajtedu treba rasni centarfor tipa Morata ili Lakazet .Toliko promašaja,stativa i prečki nije slučajno.To nije pitanje sreće već znanja.Ibrahimović jedini napadač top klase u timu.Premalo.Čelzi napravi tri šanse na utakmici i postigne tri gola.Zato je prvi.Tu je razlika.U realizaciji.Barnli je jedini bod na strani uzeo na Old Trafordu.Junajted mora takve ekipe pobedjivati jednom nogom.

MM

pre 7 godina

Još 17 kola je do kraja... Biće vrlo neizvesna trka..., nerealo je da Čelzi tera ovako do kraja, pašće u formi u najgorem trenutku, a iza svi vrebaju... Kad je one godine Siti osvojio titulu u unadoknadi vremena zadnjem kolu, posle 32. kola imao je 8 bodova zaostatka u odnosu na Junajted!

Kol

pre 7 godina

Na kraju realan rezultat iako je Junajted zasluzio pobedu bili su dosta bolji, o Ibri ne treba trositi reci covek je tokom cele karijere na visokom nivou, a onaj Pogba ne vredi ni 50 miliona a ne 105, zaista covek za celu utakmicu jedino sto je dobro uradio je onaj sut pored stative?! Steta sto Junajted nije pobedio ali dobro nereseno je bolje od poraza!

u prolazu

pre 7 godina

Ovaj Ibra je davao golove na svim najvecim derbijima u svim ligama u kojima je igrao, falili su mu samo ovi engleski derbiji MunUtd-City i MunUtd-Liverpul, i eto i na ta dva derbija se upisao:)

Gajetano

pre 7 godina

Ovo je najveci derbi engleskog fudbala, ko nije znao zbog cega danas je video. Po meni je Liverpul zasluzio pobedu, primili su gol posle cistog ofsajda Valensije, bili su bolji na lopti, vise su trcali (mislim da su za 10-ak kilometara nadtrcali protivnika), prvi su dali gol, bili su jednostavno pobednicka opcija sve do 84. minuta. Ali sta bi bilo da je bilo... Sta bi bilo da je Mancester iskoristio jednu od tri sanse koje su prethodile golu Liverpula, ili da Pogba nije imao trenutak ludila kod penala, ili da...

Zanimljivo da je Milneru ovo 46. mec u kojem je zabio gol a njegov tim nije izgubio. Za postovanje!

Pozdrav,

t > d

pre 7 godina

И, пише се оДкако.
@(Nikola)

Jednačenje po zvučnosti je glasovna promena. U prefiksu "od", d prelazi u bezvučno t, jer je k u reči "kako" bezvučno.

ian

pre 7 godina

Kakvi komentari decice koja je razbila Liverpul dva dana pre utakmice, izjednacili iz ofsajda i sad opet slave nereseno, na Enfildu su slavili 0-0.

Mr_No_Name

pre 7 godina

Murinjo je ove sezone doziveo stresova kao da zivi i radi u Srbiji! :D
Tvrda utakmica ali ipak dodje gg i dosta sansi, nadam se da ce i jedni i drugi zavrsiti u top4.

eurosport

pre 7 godina

Kad smo već kod sudija i otimanja, kom klubu je svirano najviše penala na Old Trafordu protiv Man Utd-a ? Odgovor je Liverpool..čak 8. Toliko o teoriji zavere

МиЛаН

pre 7 godina

Kad sam video ove zelene dresove nisam se previše nadao, ali u sudaru totalnog fudbala i autobusa, nerešeni ishod i nije tako loš. Nadigrali smo sve i jednog rivala, istina Man United nismo pobedili, ali tu je finale liga kupa za naplatu dugova! 
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 15. januar 2017 18:59)
Надиграли сте? Ко сте то ви? Шта си ти у Ливерпулу, тренер, скаут, шта? Ти си само фан и ништа више.

Nikola

pre 7 godina

Ovog Lovrena oterati podhitno. Ubedljivo najgori igrac otkako je dosao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bicu Slobodan, 15. januar 2017 17:20)

Не млати!

И, пише се оДкако.

dragon

pre 7 godina

Au em sto je ofsajd em sto je postavljanje sudije blago receno na nivou trece lige Tadzikistana

https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15977656_745707145598037_7654968845226108588_n.jpg?oh=ae057df0efb6de4f66750868bad372ea&oe=5912E413

CJ

pre 7 godina

Bože blagi šta ja čitam ovde...Ibra dao gol sa dva metra (jedva) i opet proglašen za boga...a to sto je lik bio 10 puta u ofsajdu i što je napravio 10 faula u napadu to ništa...sto lik u šansu ne može da uđe to ništara. Mada zumem Murinja, za ovo bunarenje od fudbala Ibra i Felaini su mu idealni igrači.
Liverpul ok, ekipa bez pobedničkog mentaliteta, zadnjih 10 minuta im gol uvek viši u vazduhu. Emre i Vajnaldum nešto igraju ali šta to je velika enigma.
5 i 6 mesto za ove dve ekipe na kraju i da pevaju.

Lalatovic LFC

pre 7 godina

Jedino sto su ovi iz Jedinstva mogli protiv rezervista iz Liverpula je da daju gol iz debelog ofsajda, i to ispred nosa linijskog sudije.

Suština ove utakmice.

Suština Jedinstva.

nije sve u golovima

pre 7 godina

Meni stvarno nije jasno zašto Pogba vredi onoliko. Šta se tu desilo? Lik je propao. Ponaša se kao derište na terenu.
(Šokiran, 15. januar 2017 18:06)

Pogledaj siru sliku, vise od jedne utakmice. I ja sam sokiran, neznanjem kriticara. Ili je to zloba, ljubomora jer vredi vise od nekih vasih ljubimaca ili sta. On je medju najboljima u Premijer ligi. Ubedljivo najbolji igrac Junajteda.

nista o nicemu

pre 7 godina

U cemu bolji? Onaj djon Runija nad Milnerom nije ni za zuti, onaj djon Mktarijana nad Milnerom takodje, pa rvacki zahvat Pogbe nad Hendersonom, pa Erera koji drzi za dres Firmina a stalno kukaju na sudije, igrac Vest Hema je iskljucen protiv Junajteda za blazi prekrsaj. Najobicniji hrkljus fudbal.
(oldridz, 15. januar 2017 18:58)

Jesi ti na lsdu posto to niko osim tebe nije video?

hare

pre 7 godina

Drago mi je sto je celsi vodeci u engleskoj zato sto se igraci i trener trude iz utakmice u utakmicu sve vise i vise pa samim tim su sve uigranija ekipa koja je zasluzeno prva a ne kao liverpul i arsenal sto misle da su postigli nesto ako pobijede celsi a gube od dosta slabijih klubova a celsi dobija utakmice protiv tih slabijih klubova i u tome je razlika

andreas kisser

pre 7 godina

mancester zasluzio remi, po meni ne i pobedu, i pored boljih par sansi. ali kad sad nisu dobili liverpul, sa najjacim timom, na old trafordu, i LFC-om bez manea, matipa, klajna, sa kutinjom 60 minuta na klupi, i 18godisnjakom kome je ovo prva PL utakmica u karijeri na desnom beku, onda stvarno ne znam kad ce! mislim da je klop trebalo da odigra od pocetka sa kutinjom, ali valjda on bolje zna. razumem da je trebala fizicki jaka sredina da bi se neutralisao junajtedov vezni red, a vajnaldum je odlicno zatvorio pogbu...., ali napadacki, liverpul sa kutinjom i bez njega, kao dva razlicita tima. inace ko pomisli nesto da zameri klopovoj zatvorenijoj taktici na ovoj utakmici, neka se samo priseti mancesterove igre u prvoj utakmici na enfilu, pre nego sto ista prokomentarise. i jedva cekam da prodje vise ovaj januar i da liverpul konacno jednom bude kompletan, kada se vrate mane i matip! jedini tim u prvenstvu kome je skoro konstantno neko od standardnih prvotimaca povredjen. ipak, ovim remijem liverpul vise ne moze da se nada tituli; po mom misljenju bice ili celsi (najverovatnije) ili totenhem, a u LS jos arsenal i liverpul.

Liverpool

pre 7 godina

Ima jos mnogo bodova u opticaju. Ako Liverpool ponovo pobedi čelsi, borice se za titulu do kraja. Gostuje jos samo sitiju od vodecih..

Mladen

pre 7 godina

Kakvo je ovo sudjene za Junajted, ovo je sramota. Pogba rvackim zahvatom rusi Hendersona, a ovaj svira faul za Junajted. Lovren dobija za cist start na loptu zuti. Valjda ce u drugom poluvremenu biti bolje, da se gleda normalna utakmica.

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Kad sam video ove zelene dresove nisam se previše nadao, ali u sudaru totalnog fudbala i autobusa, nerešeni ishod i nije tako loš. Nadigrali smo sve i jednog rivala, istina Man United nismo pobedili, ali tu je finale liga kupa za naplatu dugova!
YNWA

Blueblueblue

pre 7 godina

"Nemaju igrace oni iz Manchesta treba americki vlasnik da odresi kesu malo." - iSad kada maju igrace mogu konacno da se stabilizuju na 6. mestu na tabeli!

cofi95

pre 7 godina

Ovaj Pogba je najveca prevara u istoriji covecanstva. Zamisljam situaciju u kojoj igra istu ovakvu situaciju, a Fergi mu trener. U najboljem slucaju bi prosao kao Bekam.

CENTURION

pre 7 godina

ja mislio da su navijaci Arsenala odvratni, kad ono Loverpool-ovci me totalno razuveriše. Totalno u smislu onog "totalnog" fudbala kojeg tobož igraju.

Milos

pre 7 godina

"U Junajted sam došao zbog izazova. Imao sam ponude Reala i Barselone, ali sam izabrao Junajted jer je to za mene veći izazov. Srce je tako izabralo i drago mi je što sam se vratio u klub. Nadam se da ćemo vratiti Junajted u sami vrh evropskog fudbala, zbog toga je ovo za mene izazov", rekao je Pogba. Ni 50 miliona ne vredi. Uzasno igra.

yeahbote

pre 7 godina

@(Sladjan LazareFaC, 15. januar 2017 18:59)

Protiv autobusa? Nadigrali United? U kom svetu ti živiš?
(RD7, 15. januar 2017 19:19)

Gde si Frojde, a mentalitet?

Milan

pre 7 godina

@eurosport

I reci mi koliko tih sviranih penala je bilo a da nisu 100% zasluzeni? Jel treba sudija da pusti i da zazmuri, kao sto je ovaj danas kad je Junajted dao gol, a pre toga ofsajd koji bi i corav video.

Nepristrasni navijac

pre 7 godina

Ovo je tuzno gledati kako sudija navlaci za junajted ! Pol"ne vrijedim ni 2 miliona"Pogba hvata za grkljan Hendersona i u stilu Aleksandra Kareljina ga baca na travu a sudije kao da nemaju oci ! Svaki kontakt faul za junajted ! Bojim se da liverpul ovo nece dobiti iako je desetkovan protiv ovih nabedjenih zvezda !

Jeremija Darkovic

pre 7 godina

Suđenje za Utd. Penal morao svirati, toliko je očigledan bio. Zato izmislio žuti Lovrenu, a nije dao 2 žuta Pogbi. Što je najgore posle tih situacija Utd imao 2 najbolje šanse, Ibra iz slobodnog i Miktarijan sam pred golmanom...

Sprewell

pre 7 godina

Lepo ja govorim da je sampion bio poznat jos u Decembru i da je cak i Grcko prvenstvo neizvesnije sto se tice sampionske trke. Celzi protiv Liverpula, Arsenala i Totenhema ima 3 poraza i gol razliku 1:7. Sramota kakav tim ce osvojiti PL, mada to i ne cudi kad znamo ko ih vodi (optuzen u domovini za namestanje).

lorenzo

pre 7 godina

nije tek onako SAF pusti Pogbu onda...realno nije on igrač za velike stvari, ono u Juventusu je bilo dobro zato što je bio u tom timu, da je bio npr. u Interu ili Milanu bila bi druga priča...i daleko od toga da vrijedi onoliko para za koliko je doveden

Kol

pre 7 godina

Pa da li je ovo realno ne predju pola i vode 1-0 e to je fudbal, da se covek iznervira za sve pare valjda ce biti bolje za Junajted u nastavku!

Ivan

pre 7 godina

Miktarjan nije igrac za veliki klub. Covek kroz citavu karijeru promasuje neke neverovatne zicere. Ako su Depaja proglasili za najveci promasaj, sta je onda Marsijal? Decko nema osim brzine ni jednu karakteristiku vrhunskog fudbalera. Po toj osnovi su mogli i Markovica da dovedu za sto puta manje pare. Rasford rodjeni pobednik i golgeter presedeo mec na klupi. Runi, Mata i Rasford moraju da pocinju u velikim derbijima.

VukK

pre 7 godina

Sada posle prvog povremena pomislis koliko je ovaj fudbal nerealan sport i zbog toga je zanimljiv.. Bukvalno Liverpul koji igra top fudbal ove sezone za 45 min osim prvih 5 minuta centar nije preso, ni polunapad, a ne polusansu nisu imali i vode zbog poklona. Nije ni Junajted igrao odlicno, ali mnogo promasuju sansi ove sezone, ciste 3 u prvom poluvremenu. Ali ako ovako nastavi Liverpul da igra preokrenuce junajted sigurno.Sad ce svi da pljuju Pogbu, a realno decko prvi put pravi neku grusku, desava se i nista strasno. Zao mi je sto nema sa kim da igra na sredini u Mančesteru, ali definitivno najbolji igrac na svetu na toj poziciji.Skroman, dobar momak i nije kriv sto je neko dao za njega toliki novac. A sa druge strane tako mlad i dobar igrac je super plaćen kad vidimo neke starce i prosecne igrace koliko se placaju.

Red Veteran

pre 7 godina

Mnogo sam očekivao od derbija... i na kraju pobedio Čelsi! Kvalitet igre ispod proseka, al' zalaganje, trčanje i borbenost igrača pravo uživanje za gledanje.
Man Utd bio bolji po šansama, promašaji iz čistih pozicija koštaju Murinja šestog mesta na tabeli. Postalo je pravili da na OT protivnički golman redovno dobije priznanje igrač utakmice.
Liverpul (Klop) bolji po taktici, trčanju i pokrivanju terena, al' gol postigli čistom srećom iz Pogbinog poklona. Nakon toga "autobus" i kontre. Šut u okvir De Hejinog gola tek su imali u 61. minutu! Klop taktički bolje odigrao od Murinja koji uvodjenem Felainija prelazi na taktiku "B" (bunarenje visokim loptama), što se na kraju isplatilo izjednačenjem. Kao zagriženi navijač Man Utd-a zaključujem... realan rezultat. Šteta što nije pobeda, tako bi se L'pulu približili na dva boda i pretekli Šiti. Idemo dalje.

bulbasor

pre 7 godina

@bicu slobodan. Da je najgori vec bi ga otjerali, a ne bi igrao u pocetnoj postavi u najvecem derbiju premier lige. One najgore su vec otjerali, u Tursku na primjer. Pozdrav

kiza

pre 7 godina

Ispodprosecan kvalitet fudbala. Samo haoticna jurnjava. Ukoliko Englezi nastave ovako nece imati sanse protiv kontinentalnog dela Evrope jos narednih deset godina.

ИксОкс

pre 7 godina

@Бруфен од 400

Колико глуп мораш да будеш да кажеш да је пенал поклоњен. Најгоре је кад коментаришу ови што ниву гледали утакмицу. Уђе на лајвскор, види гол из пенала, дође овде коментарише а нема везе с мозгом.

Patrick

pre 7 godina

Kako uzasna reakcija Pogbe ko ga platio 105 miliona funti?Bolje da smo za te pare doveli Tadica,Matica i Aleksandra Dragovica.
Sad ce Ibra car da poravna rezultat.Moramo i pobediti ovo!!Redsi nemaju bolji tim od nas!!

velicanstveni

pre 7 godina

Uzasno losa utakmica, nisam fan ni Liv. ni Jun. ali volim oba trenera i evo Jun. daje gol ali i dalje mislim da je utakmica nikakva i da me podseca na nas derbi stim sto kod nas ima vise sansi za gol iako vrede manje svi igraci iz Zv. i Par. od najmanje placenog u ova dva kluba. Ne znam dal se samo meni cini da je PL nikad slabija tj. igra se najslabiji fudbal u zadnjih deset god., mozda je samo prosla bila gora.

auuuuu

pre 7 godina

i zaboravih da napišem da i Zlatan može ruku pod ruku sa Smorinjom i Pogbom i za 10 miliona lagano put pod noge, hahaha više ne vrede, a Juve trlja ruke za posao veka, hahaha

Ko bi ga znao...

pre 7 godina

Pisem u poluvremenu. Sve sanse u prvom je stvorio Junajted. Sve su bile stopostotne. A kada neki igrac uradi ovo sto je uradio Pogba prva stvar koja mi padne na pamet je kladionica.

posred cela

pre 7 godina

ja mislio da su navijaci Arsenala odvratni, kad ono Loverpool-ovci me totalno razuveriše. Totalno u smislu onog "totalnog" fudbala kojeg tobož igraju.
(CENTURION, 16. januar 2017 01:23)

Pa?

Milan

pre 7 godina

Junajted jedini koji bi mogao konkurisati celziju ali zaostaje previše. Čvrsta odbrana, fizikalije mladih francuza iz afrike i Ibra su previše za prosečnu ekipu liverpula.

Petar®

pre 7 godina

Dva nabeđena trenera, ''Specijalni'', kji ne može da sastav idealan tim ni sa pola milijarde; frau Klop koji je takoe izvikan trener.
Junajted ne može jedan normalan napad da organizuje. Publika na nogama kad naprave tri tačna pasa; to dovoljno govori. Kad izbore korner kao da su gol dali, toliko se radju jer im je igra kriminalna.
Pogba... ne vredi ni 100 hiljada a kamoli 100 miliona. Ne znam više koji IZGOVORI treba da se smišljaju da oprvdaju najveću prevaru u istoriji fudbala.
Momak je realno ispod prosečan fudbalerčić, to je sve!
Murinjo nikako da izdefiniše ko šta radi u timu, na kojoj poziciji, stil igre, jasnu taktiku...
Jednostavno Čelzi je več sada prvak Engleske. Jedino Totenhem, ili Siti ako se trgnu malo i opet zaigraju kao na početku, jer su usporili - mogu da pomute račune Konteu, ali 90% da su plavci već šampioni PL.

Nikola

pre 7 godina

Ovog Lovrena oterati podhitno. Ubedljivo najgori igrac otkako je dosao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bicu Slobodan, 15. januar 2017 17:20)

Не млати!

И, пише се оДкако.

brufen_od_400

pre 7 godina

Kad sam video ove zelene dresove nisam se previše nadao, ali u sudaru totalnog fudbala i autobusa, nerešeni ishod i nije tako loš. Nadigrali smo sve i jednog rivala, istina Man United nismo pobedili, ali tu je finale liga kupa za naplatu dugova!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 15. januar 2017 18:59)

Šta uzimaš sinak?Da vam nisu poklonili penal 0 golova biste dali.

CJ

pre 7 godina

Bože blagi šta ja čitam ovde...Ibra dao gol sa dva metra (jedva) i opet proglašen za boga...a to sto je lik bio 10 puta u ofsajdu i što je napravio 10 faula u napadu to ništa...sto lik u šansu ne može da uđe to ništara. Mada zumem Murinja, za ovo bunarenje od fudbala Ibra i Felaini su mu idealni igrači.
Liverpul ok, ekipa bez pobedničkog mentaliteta, zadnjih 10 minuta im gol uvek viši u vazduhu. Emre i Vajnaldum nešto igraju ali šta to je velika enigma.
5 i 6 mesto za ove dve ekipe na kraju i da pevaju.

Vuk

pre 7 godina

Valensija je bio u dubokom ofsajdu kod izjednacujuceg gola (pogledajte snimak). Pogba pokusao da slomi vrat Hendersonu sto je trebao da bude cist crveni karton. Liverpul je bez pola tima bio bolji i ostecen je za pobedu.

Sprewell

pre 7 godina

Lepo ja govorim da je sampion bio poznat jos u Decembru i da je cak i Grcko prvenstvo neizvesnije sto se tice sampionske trke. Celzi protiv Liverpula, Arsenala i Totenhema ima 3 poraza i gol razliku 1:7. Sramota kakav tim ce osvojiti PL, mada to i ne cudi kad znamo ko ih vodi (optuzen u domovini za namestanje).

nista o nicemu

pre 7 godina

U cemu bolji? Onaj djon Runija nad Milnerom nije ni za zuti, onaj djon Mktarijana nad Milnerom takodje, pa rvacki zahvat Pogbe nad Hendersonom, pa Erera koji drzi za dres Firmina a stalno kukaju na sudije, igrac Vest Hema je iskljucen protiv Junajteda za blazi prekrsaj. Najobicniji hrkljus fudbal.
(oldridz, 15. januar 2017 18:58)

Jesi ti na lsdu posto to niko osim tebe nije video?

oldridz

pre 7 godina

Man.utd.bolji al dzabe kad uvek neka greska i dobiju gol a oni zicere promasuju redovno.
(minja, 15. januar 2017 18:31)

U cemu bolji? Onaj djon Runija nad Milnerom nije ni za zuti, onaj djon Mktarijana nad Milnerom takodje, pa rvacki zahvat Pogbe nad Hendersonom, pa Erera koji drzi za dres Firmina a stalno kukaju na sudije, igrac Vest Hema je iskljucen protiv Junajteda za blazi prekrsaj. Najobicniji hrkljus fudbal.

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Kad sam video ove zelene dresove nisam se previše nadao, ali u sudaru totalnog fudbala i autobusa, nerešeni ishod i nije tako loš. Nadigrali smo sve i jednog rivala, istina Man United nismo pobedili, ali tu je finale liga kupa za naplatu dugova!
YNWA

Sup

pre 7 godina

Da ne jurimo chelsy i da nisu ovako porasli apetiti ovo bi bio odlican rezultat - pobogu pa pola tima nam nije igralo:klajn,mane,matip,kutinjo(pola sata ne.racunam) i to sve najvažniji igraci...iskreno ovo je bio max koji smo mogli...i molio bih da me neko prosvetli sta to vajnaldum radi i zasto ljiljana ne igra u sredini?!

nije sve u golovima

pre 7 godina

Meni stvarno nije jasno zašto Pogba vredi onoliko. Šta se tu desilo? Lik je propao. Ponaša se kao derište na terenu.
(Šokiran, 15. januar 2017 18:06)

Pogledaj siru sliku, vise od jedne utakmice. I ja sam sokiran, neznanjem kriticara. Ili je to zloba, ljubomora jer vredi vise od nekih vasih ljubimaca ili sta. On je medju najboljima u Premijer ligi. Ubedljivo najbolji igrac Junajteda.

Lalatovic LFC

pre 7 godina

Jedino sto su ovi iz Jedinstva mogli protiv rezervista iz Liverpula je da daju gol iz debelog ofsajda, i to ispred nosa linijskog sudije.

Suština ove utakmice.

Suština Jedinstva.

ian

pre 7 godina

Kakvi komentari decice koja je razbila Liverpul dva dana pre utakmice, izjednacili iz ofsajda i sad opet slave nereseno, na Enfildu su slavili 0-0.

eurosport

pre 7 godina

Kad smo već kod sudija i otimanja, kom klubu je svirano najviše penala na Old Trafordu protiv Man Utd-a ? Odgovor je Liverpool..čak 8. Toliko o teoriji zavere

МиЛаН

pre 7 godina

Kad sam video ove zelene dresove nisam se previše nadao, ali u sudaru totalnog fudbala i autobusa, nerešeni ishod i nije tako loš. Nadigrali smo sve i jednog rivala, istina Man United nismo pobedili, ali tu je finale liga kupa za naplatu dugova! 
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 15. januar 2017 18:59)
Надиграли сте? Ко сте то ви? Шта си ти у Ливерпулу, тренер, скаут, шта? Ти си само фан и ништа више.

kb

pre 7 godina

Realno United je bio bolji, zasluzio je pobedu. Pogba ocajan i to ne samo zbog penala...Miki i Ibra odlicni. Sve u svemu, vidi se svetla buducnost Uniteda sa Murinjom...bez obzira na sve, covek je veliki strucnjak

Djera mentol

pre 7 godina

Svaka čast za MY sto ume da kupi igrača i plati ga 110 miliona e ! Uboli su sa Pogbom svaka čast ! Sad jos jednog takvog majstora nadjite negde i platite ga 150 miliona i bicete 5. valjda !

Ivan

pre 7 godina

Miktarjan nije igrac za veliki klub. Covek kroz citavu karijeru promasuje neke neverovatne zicere. Ako su Depaja proglasili za najveci promasaj, sta je onda Marsijal? Decko nema osim brzine ni jednu karakteristiku vrhunskog fudbalera. Po toj osnovi su mogli i Markovica da dovedu za sto puta manje pare. Rasford rodjeni pobednik i golgeter presedeo mec na klupi. Runi, Mata i Rasford moraju da pocinju u velikim derbijima.

kiza

pre 7 godina

Ispodprosecan kvalitet fudbala. Samo haoticna jurnjava. Ukoliko Englezi nastave ovako nece imati sanse protiv kontinentalnog dela Evrope jos narednih deset godina.

M

pre 7 godina

Ova dva tima bi u neka srecnija vremena pre 15-20 godina igrala derbi zacelja. Liverpul u vreme Robija Faulera, Ovena i Dzerarda, ili Junajted pod Fergusonom su svetlosnu godinu ispred ovih danas. A ako Pogba vredi 100 miliona, danas bi trio Gulit-Rajkard-Van Basten vredeo bar 2 milijarde. Toliko o ovom pokusaju fudbala koji sam gledao danas.

Gajetano

pre 7 godina

Ovo je najveci derbi engleskog fudbala, ko nije znao zbog cega danas je video. Po meni je Liverpul zasluzio pobedu, primili su gol posle cistog ofsajda Valensije, bili su bolji na lopti, vise su trcali (mislim da su za 10-ak kilometara nadtrcali protivnika), prvi su dali gol, bili su jednostavno pobednicka opcija sve do 84. minuta. Ali sta bi bilo da je bilo... Sta bi bilo da je Mancester iskoristio jednu od tri sanse koje su prethodile golu Liverpula, ili da Pogba nije imao trenutak ludila kod penala, ili da...

Zanimljivo da je Milneru ovo 46. mec u kojem je zabio gol a njegov tim nije izgubio. Za postovanje!

Pozdrav,

velicanstveni

pre 7 godina

Uzasno losa utakmica, nisam fan ni Liv. ni Jun. ali volim oba trenera i evo Jun. daje gol ali i dalje mislim da je utakmica nikakva i da me podseca na nas derbi stim sto kod nas ima vise sansi za gol iako vrede manje svi igraci iz Zv. i Par. od najmanje placenog u ova dva kluba. Ne znam dal se samo meni cini da je PL nikad slabija tj. igra se najslabiji fudbal u zadnjih deset god., mozda je samo prosla bila gora.

TecHiFi

pre 7 godina

Pre gola UTD Valensija metar u ofsajdu i ništa. Suđenje katastrofa. Mada je veći problem što je Vajnaldum operisan od fudbala, onaj zadnji napad ne da gol a sam kao duh.

andreas kisser

pre 7 godina

mancester zasluzio remi, po meni ne i pobedu, i pored boljih par sansi. ali kad sad nisu dobili liverpul, sa najjacim timom, na old trafordu, i LFC-om bez manea, matipa, klajna, sa kutinjom 60 minuta na klupi, i 18godisnjakom kome je ovo prva PL utakmica u karijeri na desnom beku, onda stvarno ne znam kad ce! mislim da je klop trebalo da odigra od pocetka sa kutinjom, ali valjda on bolje zna. razumem da je trebala fizicki jaka sredina da bi se neutralisao junajtedov vezni red, a vajnaldum je odlicno zatvorio pogbu...., ali napadacki, liverpul sa kutinjom i bez njega, kao dva razlicita tima. inace ko pomisli nesto da zameri klopovoj zatvorenijoj taktici na ovoj utakmici, neka se samo priseti mancesterove igre u prvoj utakmici na enfilu, pre nego sto ista prokomentarise. i jedva cekam da prodje vise ovaj januar i da liverpul konacno jednom bude kompletan, kada se vrate mane i matip! jedini tim u prvenstvu kome je skoro konstantno neko od standardnih prvotimaca povredjen. ipak, ovim remijem liverpul vise ne moze da se nada tituli; po mom misljenju bice ili celsi (najverovatnije) ili totenhem, a u LS jos arsenal i liverpul.

MM

pre 7 godina

Još 17 kola je do kraja... Biće vrlo neizvesna trka..., nerealo je da Čelzi tera ovako do kraja, pašće u formi u najgorem trenutku, a iza svi vrebaju... Kad je one godine Siti osvojio titulu u unadoknadi vremena zadnjem kolu, posle 32. kola imao je 8 bodova zaostatka u odnosu na Junajted!

hare

pre 7 godina

Drago mi je sto je celsi vodeci u engleskoj zato sto se igraci i trener trude iz utakmice u utakmicu sve vise i vise pa samim tim su sve uigranija ekipa koja je zasluzeno prva a ne kao liverpul i arsenal sto misle da su postigli nesto ako pobijede celsi a gube od dosta slabijih klubova a celsi dobija utakmice protiv tih slabijih klubova i u tome je razlika

Petar®

pre 7 godina

Dva nabeđena trenera, ''Specijalni'', kji ne može da sastav idealan tim ni sa pola milijarde; frau Klop koji je takoe izvikan trener.
Junajted ne može jedan normalan napad da organizuje. Publika na nogama kad naprave tri tačna pasa; to dovoljno govori. Kad izbore korner kao da su gol dali, toliko se radju jer im je igra kriminalna.
Pogba... ne vredi ni 100 hiljada a kamoli 100 miliona. Ne znam više koji IZGOVORI treba da se smišljaju da oprvdaju najveću prevaru u istoriji fudbala.
Momak je realno ispod prosečan fudbalerčić, to je sve!
Murinjo nikako da izdefiniše ko šta radi u timu, na kojoj poziciji, stil igre, jasnu taktiku...
Jednostavno Čelzi je več sada prvak Engleske. Jedino Totenhem, ili Siti ako se trgnu malo i opet zaigraju kao na početku, jer su usporili - mogu da pomute račune Konteu, ali 90% da su plavci već šampioni PL.

Liverpool

pre 7 godina

Ima jos mnogo bodova u opticaju. Ako Liverpool ponovo pobedi čelsi, borice se za titulu do kraja. Gostuje jos samo sitiju od vodecih..

CENTURION

pre 7 godina

ja mislio da su navijaci Arsenala odvratni, kad ono Loverpool-ovci me totalno razuveriše. Totalno u smislu onog "totalnog" fudbala kojeg tobož igraju.

liga bas zanimljiva

pre 7 godina

Junajted je, u najbukvalnijem smislu, promasio, ako ne titulu, a ono borbu za titulu ove sezone. Najvise precaka i stativa u ligi, najveci broj promasenih gol sansi, naravno, pre toga, najvise i stvorenih... Promasivali su, nisu imali srece, Celsi se odlepio i pritisak u glavama Junajtedovih ograca porastao. Kada su igraci mirni iz jedne sanse daju dva gola (Celsi i Kosta), kada prospu ovoliko bodova koliko je Junajted do sada i iz stopostotnih sansi (danas Mikitarijan dva puta oci u oci s golmanom, a ranije utakmice da i ne pominjem) mnogo se teze daju golovi. Igra, medjutim, postoji prvi put od Fergusona. Sistem se uspostavlja, zna se sta ko radi i, od poraza od Celsija, igraju jako dobar fudbal. Ako se u upravi ne budu igrali EPL menadzera Junajted ce narednih sezona biti u ili na vrhu. Kazem, bili bi i sada, ali su se ispromasivali. Pravili su i gluposti koje su ih kostale bodova. Felaini protiv Evertona i Pogba danas na primer... Takodje, vrlo lako moze da se desi da se svake godine menja sampion u Engleskoj.

stef

pre 7 godina

Poslednji šut Vajnalduma.. Isuse. Utd golom iz ofsajda do remija, al ae, zaslužili su makar taj jedan gol. Šteta za Liverpul, mogli su koliko toliko da ostanu uz chelsea, ovako prc :(

VukK

pre 7 godina

Sada posle prvog povremena pomislis koliko je ovaj fudbal nerealan sport i zbog toga je zanimljiv.. Bukvalno Liverpul koji igra top fudbal ove sezone za 45 min osim prvih 5 minuta centar nije preso, ni polunapad, a ne polusansu nisu imali i vode zbog poklona. Nije ni Junajted igrao odlicno, ali mnogo promasuju sansi ove sezone, ciste 3 u prvom poluvremenu. Ali ako ovako nastavi Liverpul da igra preokrenuce junajted sigurno.Sad ce svi da pljuju Pogbu, a realno decko prvi put pravi neku grusku, desava se i nista strasno. Zao mi je sto nema sa kim da igra na sredini u Mančesteru, ali definitivno najbolji igrac na svetu na toj poziciji.Skroman, dobar momak i nije kriv sto je neko dao za njega toliki novac. A sa druge strane tako mlad i dobar igrac je super plaćen kad vidimo neke starce i prosecne igrace koliko se placaju.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Ovi sto daju minuse za Lovrena neka pogledaju koliko kikseva covek pravi. Krava koja da 30 litara mleka pa sutne i prospe nije nikakva krava. Uklizava, startuje, leti a onda napravi 2 kiksa na nivou gradske lige. Nepouzdan totalno.

Milan

pre 7 godina

Junajted jedini koji bi mogao konkurisati celziju ali zaostaje previše. Čvrsta odbrana, fizikalije mladih francuza iz afrike i Ibra su previše za prosečnu ekipu liverpula.

Ko bi ga znao...

pre 7 godina

Pisem u poluvremenu. Sve sanse u prvom je stvorio Junajted. Sve su bile stopostotne. A kada neki igrac uradi ovo sto je uradio Pogba prva stvar koja mi padne na pamet je kladionica.

auuuuu

pre 7 godina

i zaboravih da napišem da i Zlatan može ruku pod ruku sa Smorinjom i Pogbom i za 10 miliona lagano put pod noge, hahaha više ne vrede, a Juve trlja ruke za posao veka, hahaha

pajser

pre 7 godina

Nisam navijac MU,ali da im nema ovog Ibrahimovica,ko zna gde bi bili...?!
Tim Junajteda je raspad sistema,odbrana nula,jedino Baji,on je perfektan,ali sta ces KAN. Vezni red,Herera prosecan,Pogba dobar,ali umisljen,pa to dovodi do varijacija u kavalitetu njegove igre. Miktarjan ima mozak,ali retko ko vidi njegovu viziju.Marsijal sebican jer je zeljan dokazivanja. Mata je sasvim pristojan u svakom mecu,ali ne igra toliko cesto.Runi je sve sporiji i tromiji,usporava igru.
Mozda sam preterao kada sam rekao raspad sistema,ali ima puno slabih karika u timu.
Felaini,da nije velik ne bi nista valjao.
Junajted ima i sumu i drvosecu,Blind je najveci panj,a Felaini najvece drvo...
De Hea,ja po mom misljenju najboljih golman trenutno,Nojer kao i Bufon i Ljoris ispred sebe imaju sigurne odbrane,dok De Hea spasava Junajted redovno.Cujem da Murinjo zeli Matica,on bi sigurno uneo cvrstinu i sigurnost u igri.Ipak ,Junajtedu zelim puno srece,napredak se vidi,ali moraju doci pravi igraci,a ne umisljene zvezde kao sto su Pogba i Ibra. Samo sto Ibra svoj ego drzi van terena,dok pogba zeli da ponizi protivnika. Ako nista imate golmana i spica dobre,ocigledno je gde treba da se pravi cistka.
Lepi pozdravi...

vladimir

pre 7 godina

Ibrahimović drži Mančester Junajted.Mančester nije danas pobedio Liverpul bez Manea,Klajna,Matipa i Kutinja(ajde igrao pola sata).Tačka.Čelzi prvak.Sanjaće Klop poraz od Barnlija 0-2 i remi sa Sanderlendom 2-2 kojeg je juče Stouk odučio od fudbala.Tih 5 bodova će faliti Liverpulu.Za početak Liverpulu top 4 premija.Klupu nemaju.

Blueblueblue

pre 7 godina

"Nemaju igrace oni iz Manchesta treba americki vlasnik da odresi kesu malo." - iSad kada maju igrace mogu konacno da se stabilizuju na 6. mestu na tabeli!

yeahbote

pre 7 godina

@(Sladjan LazareFaC, 15. januar 2017 18:59)

Protiv autobusa? Nadigrali United? U kom svetu ti živiš?
(RD7, 15. januar 2017 19:19)

Gde si Frojde, a mentalitet?

dragon

pre 7 godina

Au em sto je ofsajd em sto je postavljanje sudije blago receno na nivou trece lige Tadzikistana

https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15977656_745707145598037_7654968845226108588_n.jpg?oh=ae057df0efb6de4f66750868bad372ea&oe=5912E413

Kol

pre 7 godina

Pa da li je ovo realno ne predju pola i vode 1-0 e to je fudbal, da se covek iznervira za sve pare valjda ce biti bolje za Junajted u nastavku!

Nepristrasni navijac

pre 7 godina

Ovo je tuzno gledati kako sudija navlaci za junajted ! Pol"ne vrijedim ni 2 miliona"Pogba hvata za grkljan Hendersona i u stilu Aleksandra Kareljina ga baca na travu a sudije kao da nemaju oci ! Svaki kontakt faul za junajted ! Bojim se da liverpul ovo nece dobiti iako je desetkovan protiv ovih nabedjenih zvezda !

Paki

pre 7 godina

Mančester je pobedio samog sebe. Liverpul nije dobar kao na početku sezone, te nije bio toliko opasan. U svakom slučaju ovo je realan rezultat, jer je United kažnjen za svoje greške i Minjole je imao nekoliko solidnih odbrana. Sigurno niko nije zadovoljan ovakvim rezultatom.

Glavni utisak mi je ipak Runi koji sasvim sigurno više nije čovek za PL. Previše grešaka.

gol nije postojao

pre 7 godina

Rezultat kao naručen za Celzi. Gol je iz ofsajda ali sudija je situaciju pre gola svirao ofsajd Runiju koji nije postojao.
(Drakenzen, 15. januar 2017 19:07)

A Runi je postigao gol?

Kol

pre 7 godina

Na kraju realan rezultat iako je Junajted zasluzio pobedu bili su dosta bolji, o Ibri ne treba trositi reci covek je tokom cele karijere na visokom nivou, a onaj Pogba ne vredi ni 50 miliona a ne 105, zaista covek za celu utakmicu jedino sto je dobro uradio je onaj sut pored stative?! Steta sto Junajted nije pobedio ali dobro nereseno je bolje od poraza!

...

pre 7 godina

Auuu Wijnaldum koja prodaja meča i poklon Čelsiju! Ono šta je on promašio u 93. min. sam sa 12 metara je sramota za profesionalca. Neverovatno.

vladimir

pre 7 godina

Junajtedu treba rasni centarfor tipa Morata ili Lakazet .Toliko promašaja,stativa i prečki nije slučajno.To nije pitanje sreće već znanja.Ibrahimović jedini napadač top klase u timu.Premalo.Čelzi napravi tri šanse na utakmici i postigne tri gola.Zato je prvi.Tu je razlika.U realizaciji.Barnli je jedini bod na strani uzeo na Old Trafordu.Junajted mora takve ekipe pobedjivati jednom nogom.

Milan

pre 7 godina

@eurosport

I reci mi koliko tih sviranih penala je bilo a da nisu 100% zasluzeni? Jel treba sudija da pusti i da zazmuri, kao sto je ovaj danas kad je Junajted dao gol, a pre toga ofsajd koji bi i corav video.

posred cela

pre 7 godina

ja mislio da su navijaci Arsenala odvratni, kad ono Loverpool-ovci me totalno razuveriše. Totalno u smislu onog "totalnog" fudbala kojeg tobož igraju.
(CENTURION, 16. januar 2017 01:23)

Pa?

Jeremija Darkovic

pre 7 godina

Suđenje za Utd. Penal morao svirati, toliko je očigledan bio. Zato izmislio žuti Lovrenu, a nije dao 2 žuta Pogbi. Što je najgore posle tih situacija Utd imao 2 najbolje šanse, Ibra iz slobodnog i Miktarijan sam pred golmanom...

Mladen

pre 7 godina

Kakvo je ovo sudjene za Junajted, ovo je sramota. Pogba rvackim zahvatom rusi Hendersona, a ovaj svira faul za Junajted. Lovren dobija za cist start na loptu zuti. Valjda ce u drugom poluvremenu biti bolje, da se gleda normalna utakmica.

Voip

pre 7 godina

Uz ovaku večerašnju igru i nedostatak nekih ključnih igrača remi za Liverpul puna kapa. Liverpul mora na tržište jer je klupa tanka.

Patrick

pre 7 godina

Kako uzasna reakcija Pogbe ko ga platio 105 miliona funti?Bolje da smo za te pare doveli Tadica,Matica i Aleksandra Dragovica.
Sad ce Ibra car da poravna rezultat.Moramo i pobediti ovo!!Redsi nemaju bolji tim od nas!!

alhambra

pre 7 godina

Pogba ocaj od igraca,prosecan sa manjim ekipama sa velikim ekipama se izgubi. Nikoga ne treba platiti toliki novac veliki je to pritisak.

Mr_No_Name

pre 7 godina

Murinjo je ove sezone doziveo stresova kao da zivi i radi u Srbiji! :D
Tvrda utakmica ali ipak dodje gg i dosta sansi, nadam se da ce i jedni i drugi zavrsiti u top4.

cofi95

pre 7 godina

Ovaj Pogba je najveca prevara u istoriji covecanstva. Zamisljam situaciju u kojoj igra istu ovakvu situaciju, a Fergi mu trener. U najboljem slucaju bi prosao kao Bekam.

t > d

pre 7 godina

И, пише се оДкако.
@(Nikola)

Jednačenje po zvučnosti je glasovna promena. U prefiksu "od", d prelazi u bezvučno t, jer je k u reči "kako" bezvučno.

Milos

pre 7 godina

"U Junajted sam došao zbog izazova. Imao sam ponude Reala i Barselone, ali sam izabrao Junajted jer je to za mene veći izazov. Srce je tako izabralo i drago mi je što sam se vratio u klub. Nadam se da ćemo vratiti Junajted u sami vrh evropskog fudbala, zbog toga je ovo za mene izazov", rekao je Pogba. Ni 50 miliona ne vredi. Uzasno igra.

Red Veteran

pre 7 godina

Mnogo sam očekivao od derbija... i na kraju pobedio Čelsi! Kvalitet igre ispod proseka, al' zalaganje, trčanje i borbenost igrača pravo uživanje za gledanje.
Man Utd bio bolji po šansama, promašaji iz čistih pozicija koštaju Murinja šestog mesta na tabeli. Postalo je pravili da na OT protivnički golman redovno dobije priznanje igrač utakmice.
Liverpul (Klop) bolji po taktici, trčanju i pokrivanju terena, al' gol postigli čistom srećom iz Pogbinog poklona. Nakon toga "autobus" i kontre. Šut u okvir De Hejinog gola tek su imali u 61. minutu! Klop taktički bolje odigrao od Murinja koji uvodjenem Felainija prelazi na taktiku "B" (bunarenje visokim loptama), što se na kraju isplatilo izjednačenjem. Kao zagriženi navijač Man Utd-a zaključujem... realan rezultat. Šteta što nije pobeda, tako bi se L'pulu približili na dva boda i pretekli Šiti. Idemo dalje.

bulbasor

pre 7 godina

@bicu slobodan. Da je najgori vec bi ga otjerali, a ne bi igrao u pocetnoj postavi u najvecem derbiju premier lige. One najgore su vec otjerali, u Tursku na primjer. Pozdrav

lorenzo

pre 7 godina

nije tek onako SAF pusti Pogbu onda...realno nije on igrač za velike stvari, ono u Juventusu je bilo dobro zato što je bio u tom timu, da je bio npr. u Interu ili Milanu bila bi druga priča...i daleko od toga da vrijedi onoliko para za koliko je doveden

u prolazu

pre 7 godina

Ovaj Ibra je davao golove na svim najvecim derbijima u svim ligama u kojima je igrao, falili su mu samo ovi engleski derbiji MunUtd-City i MunUtd-Liverpul, i eto i na ta dva derbija se upisao:)

ИксОкс

pre 7 godina

@Бруфен од 400

Колико глуп мораш да будеш да кажеш да је пенал поклоњен. Најгоре је кад коментаришу ови што ниву гледали утакмицу. Уђе на лајвскор, види гол из пенала, дође овде коментарише а нема везе с мозгом.