Tenis 82

Subota, 14.01.2017.

19:29

"Mari bliži osvajanju Australije od Đokovića"

Ken Rouzvol, nekadašnji drugi teniser sveta i osvajač osam Grend Slem titula, kaže da Endi Mari ima više šansi od Novaka Đokovića za osvajanje Australian Opena.

"Mari bliži osvajanju Australije od Ðokoviæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Ana

pre 7 godina

Sve te izjave koje daju bivsi teniseri ( mislim na izjave da Mari ima vece sanse ) ne proizilaze iz njihovog objektivnog gledanja, vec njihove zelje.
Reci da je neko veci favorit samo zato sto je sticajem okolnosti sada prvi i koji je do tog mesta dosao prvenstveno zahvaljujuci Novakovoj "depresiji" i neigranjem Federera i Nadala je vise nego navijanje. Trenutno drugi igrac sveta je SESTOSTRUKI sampion AO i ne reci da je,ipak, taj drugi favorit je smesno. Nema veze da li se on zove Novak Djokovic ili sasvim drugacije, drugi igrac sveta je SESTOSTRUKI sampion AO.

nolemanijakinja

pre 7 godina

Sve u stilu: ,, hajde da svi pomalo pritisnemo Novaka".
Svi se nešto pribojavaju Verdaska, a ja mislim da će proći lakše nego što bilo ko očekuje. Verdasku su sigurno još u glavi one pet set lopte.

bugarinovic zoran

pre 7 godina

OVAJ se ne razume u tenis Endi marej ce ispasti pre polufinala,a turnir osvaja nas NOVAK i po ko zna koji put ce zatvoriti usta pojedincima

Lale gator

pre 7 godina

Marej ima ozbiljne sanse da Federeru uzme cak jedan set. Od kako je Novak slomio otpor Federera pre tri cetiri godine, sve u tenisu je zavisilo, zavisi i zavisice od raspolozenja Novaka Djokovica. To ceo svet zna, ali novinari mora da unesu dramu, jer vise niko ne bi gledao tenis.

fff

pre 7 godina

Novaka ce pre pobediti Anderson ili Kveri. U finalu ako se sastane sa Marejem Djole dobija. Ali ako finale bude Djokovic Vavrinka........ne znam 50-50

Nisam Serlok Holms

pre 7 godina

Malo o ovom teniseru : osvojio 4GS u open eri , pa verovatno se podatak da je bio 2. odnosi na Open eru, posto je on bio profi igrac pre open ere. Sa 38 godina osvojio GS, a u 40. godini igrao 2 finala GS. igrao do 44 na GS, to samo kao ilustracija kad neko kaze Novaku ili Rodji da ide u pemziju, koliko je to smesno....

sasa jokic

pre 7 godina

Sad cemo da vidimo kako kilaza utice na Noleta i da li utice. Igrati na tri dobijena dve nedelje je kako zahtevno, ukoliko uspe da osvoji, onda mozemo da kazemo da ishrana nine faktor i obrnuto.
Momenat motivacije smo izbacili, ponovo ima volju i aletit da ponedjuje, znaci ostaje jos ishrana da se proveri.

mister x

pre 7 godina

Novaka je tesko dobit u 5 setova.Izuzetno tesko ,to svi znaju.Sve je do Djokovica i njegove inspiracije a i zdravlja,.Inspirativni moment bi trebao da ima ,bar da pokusa uzeti jos koji veliki turnir i da prestigne ili bar dostigne onog swicarca.Za zdravstveni bilten jos ne znamo ,Nadajmo se najboljem.Verdasko ne bi trebao biti problem.Teze ce bitti sa Nadalom.

Bg citalac

pre 7 godina

To je ocigledno da je Endi favorit i to veliki. Svi znacajni strucnjaci to vide kao i to da je fizicki i psihicki u zadnjih 8 meseci jaci od Novaka. Pa Mats je jos na Rg rekao da je endi trenutno naj bolji teniser sto je on potvrdio ma lraju godine. Ja tvrdim da ce se prosetati kroz Ao i uzeti i Rg toliko je ispred ostalih da je to evidentno. Mislim da ce u ovoj godini izdominirati kao Nole 2015.
(Laki, 14. januar 2017 20:49)

Videli smo kako ga je Novak isprasio pre 2 nedelje

Bane

pre 7 godina

Tata danas sa zamalo dobio peticu iz matisa u skoli.
Kako zamalo?
Pa dobio je peticu drug sto sedi pored mene u klupi.

E tako ce i Endi da kaze kad Nole digne sedmi AO.

Mrki

pre 7 godina

Međutim ako dugiročno gledamo,reče čovek i ostade živ.
Marej nije mlađi od Đokovića pa da dugoročmo gledamo, a osvajanje AO nije dugoročno i nole će ga osvojiti.

Dragan

pre 7 godina

Jeli ovaj gosodin radi za euro sport sa Seranderom zajedno.Onda nije cudo sto je ovakvu izjavu dao.Da.li on uopste zna koliko ja Mari izgubio ovdje finala od Novako.Da ga posjetim samo da je izgubio svako finale koje je igrao sa Novakom, ali ove godine nece doci uopste do polufinala, tako da ce izgubiti i to prvo mesto sto je malo uzivao, zahvaljujuci samo Novaku jer nije hteo.da igra posle RG..Novak sada ide na pohod obaranja Fedexovog rekorda od 17 GS...Jedino mu to nedostaje u njegovoj kolekciji, zato je pred nama jos dve do tri godine uzivanja u tenisu i ostvarenju Novakovog zivotnog sna, najbolji na svetu za sva vremena, iako to mnogima nije pravo, ali ce se i takvi pomiriti da sudbinom.Previse je ovih srbomrzaca na ovom sajtu koji se javljaju a pojma nemaju o tenisu.Pozdrav iz ARIZONE. Zivio nam NOLE,jos sto godina.

Komazec

pre 7 godina

Ja garantujem da se igralo 5 setova na zavrsnom turniru da bi Djokovic dobio Mareja!A svi znamo koliko je Djokovic lose igrao taj mec ,pogotovo koliko ga je bekend lose sluzio !Ps. Djokovic ce samleti ne samo Verdaska ,nego sve do kraja turnira !

Boris Banović

pre 7 godina

Gospodo komentatori I prognozeri, pravac kladionica I unovčite svoje poznavanje tenisa ! Opustimo se I uživajmo u prazniku Tenisa AO , pozdrav svima !

Zoran

pre 7 godina

Salepdžija za bozadžiju!

Ne priznajem ni jednu prognozu osim Vilandrove. Kad on "odvali" onda sam miran i siguran na koga da stavim fix!

marko

pre 7 godina

od kad je marej prvi na listi igrao je sa djokovicem dva puta oba puta je kvota na djokovica bila 1,35... eto to vam je realno jer ako kladionica pogresi gubi pare,a ovi prosipaju neke gluposti brz ikakve odgovornosti...dakle sada kada izadju kvote videcete da ce kvota na djokovica biti oko 2,na prvog sledeceg ce biti 2,5 tako vam je to...mada iskreno mislim da moze da se desi da ni jedan ni drugi ne udju u finale za mareja sam skoro siguran jer ne moze proci vavrinku i federera dok djokovic mora da bude pravi da bi sve bilo do njega ako ne bude pravi nece mu se dobro pisati...

Mihajlo

pre 7 godina

Ljudi nikako realni da postanu, svaka čast svako može da ima favorita. Al Đoković kad hoće uzima Mareja sa malo muke. Zadnjim duelom je to dokazao.

Losmi

pre 7 godina

Iako navijam za Noleta mislim da je ovo realno,voleo bih on da osvoji ali pitanje je da li je spreman za maraton od 5 setova. Ovo je prvi veliki ispit u godini. Srecno Nole i dokazi vecini,pa i meni u ovom slucaju,da gresimo.

Put your money where your mouth is

pre 7 godina

Ne treba ni obracati paznju na ove lobiste.
Kvota na Endija 2.8, izvoli majstore uplati novce pa sa prilozenim tiketom pametuj i mozda te neko i poslusa.

sasa

pre 7 godina

realno gledano svi su ispod nivoa,Marej jeste mozda najblizi ne zato sto je najbolji vec najspremniji,pitanje je samo kad ce i on da posustane s obzirom na njegov defanzivni tenis gde se puno kida...samo sto ce i njega stici nesto slicno kao i Nadalom.

Danilo

pre 7 godina

Anglosaksonski svet nakon Agasija nema velikog teniskog heroja, a dugo je to vremena.
Da im jedan Srbim uskraćuje radost, nije im baš po volji.
Koliko im je stalo, pokazuje i to što Mariju nakon dva meseca na broju 1 daju odmah titulu Sir?!
I naravno da će navijati protiv Noleta, sve dok Nole ne sklopi ugovor sa Najkijem ili tako nekim, e onda biznis dolazi na prvo mesto, i Nole će postati heroj Londona i Njujorka!
Do tada, idu ovako tupsonske prognoze koje može da da svaki alkos u kafiću.
Naravno, Endi i Nole su prvi favoriti, Mozzart daje po 2,7 na pobedu bilo kojeg od njih dvojice.
V.Hil daje i više, pa bi bilo lepo da gospodin kaže:
"S obzirom da sam sigurna u to što govorim, stavljam 100.000 dolara na Endija, kako bih lako zaradio čistih 170 hiljada za samo dve nedelje!"
P.S.
Ono što mi svi znamo, jeste da Nole dobija ako igra svoj najbolji tenis. Tada se može mučiti samoi sa Stenom,pod uslovom da Sten igra svoj najbolji tenis. Ostali mogu uzeti jedan set.
U protivnom, sve je otvoreno, pa i da Fedex osvoji turnir, kvota je negde oko 20.

drax

pre 7 godina

Djokovic je demonstrirao klasu vec zadnjih 5 godina i gde je taj Marej bio tada ???Sta je on sada bolji pa je on favorit da pobedi protiv Djokovica to mene zivo zanima???On je svoju dominaciju i najbolji tenis igrao tek prosle godine po prvi put u karijeri i to da ne sretne Djokovica ni u jednom finalu mesecima.Svaka mu cast za onaj Masters prosle godine ali vec je u Dohi zakazao kada je trebao da potvrdi da je bolji.Djokovic je decko koji je 2 puta imao sezone apsolutne dominacije kao Federer a Marej to nije imao pa nema pravo da bude favorit.Mi znamo sta je Djokovicev maksimum i to je mnogo mnogo bolje nego Marejev maksimum.Sada je samo pitanje da li ce on da opravda ocekivanja.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

ma, covek pre 2,3 dana video Muraja u Melburnu pa dao izjavu misleci da se Nole nece pojaviti na turniru. verujem da se pokajao u medjuvremenu.
Nole ide po kalendarski slem, nadam se da nece stati na pola puta kao prosle sezone. dugorocno gledano, ako prezivimo Stanislava na Wimbldonu, veliki su izgledi za 4/4 ove sezone.

Laki

pre 7 godina

To je ocigledno da je Endi favorit i to veliki. Svi znacajni strucnjaci to vide kao i to da je fizicki i psihicki u zadnjih 8 meseci jaci od Novaka. Pa Mats je jos na Rg rekao da je endi trenutno naj bolji teniser sto je on potvrdio ma lraju godine. Ja tvrdim da ce se prosetati kroz Ao i uzeti i Rg toliko je ispred ostalih da je to evidentno. Mislim da ce u ovoj godini izdominirati kao Nole 2015.

Nikola

pre 7 godina

Novak je Bliži Zašto?
Zato što nema federera i Wawrinke u njegovoj polovibi žreba.
ima Raonica verdaska i nadala.
Sećam se prošle sezone kada je Verdasko izbacio Nadala.
Novak ima samopouzdanje i to je bitno. Biće tesko protiv Verdaska, ali NOVAK će stići do Finala i odbraniti trofej.
Marej ce se namuciti u cetvrt finalu gde je moguć Federer polufinale Wawrinka.

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

Bitno je sta kazu kladionice. Ogromna vecina daje malu prednost Novaku, tek poneko misli da su sanse izjednacene.

http://www.oddschecker.com/tennis/australian-open/mens/winner

Mujo

pre 7 godina

"... dugoročno gledano, smatram da Mari ima više šansi da stigne do prvog Grend Slema sezone".

Tačno, dugoročno gledano, od 2021. pa nadalje Mari će imati više šansi od Đokovića.

Goran

pre 7 godina

Kakva je tada bila paklena konkurencija, Roj Emerson, Dzon Njukomb, Keni Rouzvol i naravno Rod Lejver. Covek osvojio 8 slemova a nikada nije bio broj jedan, dok Mari sa 3 grand slema dosao ladno do prvog mesta, sve zato sto nema dubine.

Dinke

pre 7 godina

Bwin kaze sledece:

Novak: 2.45
Murray: 2.55

https://sports.bwin.com/en/sports#categoryIds=340&leagueIds=7636&page=0&sportId=5

Sto bi rekli Ameri, put your money where your mouth is :)

Patrick

pre 7 godina

Steta sto je zreb u tenisu nakaradan da ne kazem los pa ne mogu najbolji teniseri da se sastanu vec na startu.U fudbalu zreb ne stedi bolje i losije rangirane klubove!!

Raymond

pre 7 godina

Ako bih morao da se kladim, onda bih se pre kladio na Noleta da ce stici u finale nego na Mareja. Za obojicu ce biti jako tesko, moze da se desi da ni jedan ni drugi ne stignu u finale ali, ipak, mislim da Nole ima vise supstance za taj podvig. Mareju moze da se desi da ne stigne ni u polufinale. Pa ljudi, budimo realni. Marej danas ne bi bio tu da Nole prosle godine u drugom delu nije pobrljaveo.

Dr. Roddick

pre 7 godina

E moj Ken, sta ti znas o tenisu da uzimas za pravo da kritikujes n02ta. Kada budes osvojio 13GS-a, milion mastersa, onda se javi sa komentarima.

Mika

pre 7 godina

Ken nema pojma,odakle mu ideja da za favorita stavi coveka koji je pet puta izgubio u finalu AO a od toga cetiri puta od Novaka. Nole je sest puta osvajao AO (6/6)i kad bude sada osvojio sedmu titulu bice bice jedini sa sedam u istoriji AO.

srbija

pre 7 godina

tako je, bodrite se vi sa nečim što je malo verovatno da se dogodi.
novak celu karijeru dolazi kao autsajder i uzima sve što je drugima namenjeno.
istinski heroj epskih razmera, sam protiv svih.

NS#1

pre 7 godina

Pa ne znam šta je sporno u Rozvelovoj izjavi; Marej je bolji igrač od Đokovića, rekorder je po titulama u Melburnu, ima više titula, Gren Slemova, nedelja kao prvi igrač sveta, pozitivan skor protiv Novaka i u boljoj je formi. not.

sinisa

pre 7 godina

Marej moze da osvoji Australiju jedino ako ga Novak pusti a ja se stvarno nadam da je bilo dosta poklona i da ce Novak sada juriti Federera,prioritet je da ga prestigne i postane najbolji igrac svih vremena.

N.

pre 7 godina

Da se direktno sastaju odmah - mozda. Medjutim, cini mi se da Mari ima jako tezak put, narocito u projektovanom cetvrtfinalu i polufinalu. Dva teska meca na tri dobijena seta mogu da ostave traga itekako, s druge strane Novak ima tezak pocetak ali laksi put do finala generalno. Mecevi sa Raonicem ne obliuju dugim razmenama, Rafa moze da bude peoblematican, ali pitanje je da li u trenutnoj formi moze do polufinala... Tim ne igra kao prosle godine, bar ne jos. Mada, opet, tako su Novaku svi "osvojili" zlato u Riu, pa eno sta se desilo. Jako nezahvalan turnir za prognoziranje.

Nebojša

pre 7 godina

Koliko ja mogu da vidim u ovom trenutku su udaljeni od titule podjednako kao i svih 128 igrača koliko je u žrebu treba sačekati barem prvo kolo pa onda izvlačiti zaključke.

NS#1

pre 7 godina

Pa ne znam šta je sporno u Rozvelovoj izjavi; Marej je bolji igrač od Đokovića, rekorder je po titulama u Melburnu, ima više titula, Gren Slemova, nedelja kao prvi igrač sveta, pozitivan skor protiv Novaka i u boljoj je formi. not.

Losmi

pre 7 godina

Iako navijam za Noleta mislim da je ovo realno,voleo bih on da osvoji ali pitanje je da li je spreman za maraton od 5 setova. Ovo je prvi veliki ispit u godini. Srecno Nole i dokazi vecini,pa i meni u ovom slucaju,da gresimo.

Nebojša

pre 7 godina

Koliko ja mogu da vidim u ovom trenutku su udaljeni od titule podjednako kao i svih 128 igrača koliko je u žrebu treba sačekati barem prvo kolo pa onda izvlačiti zaključke.

Bane

pre 7 godina

Tata danas sa zamalo dobio peticu iz matisa u skoli.
Kako zamalo?
Pa dobio je peticu drug sto sedi pored mene u klupi.

E tako ce i Endi da kaze kad Nole digne sedmi AO.

Bg citalac

pre 7 godina

To je ocigledno da je Endi favorit i to veliki. Svi znacajni strucnjaci to vide kao i to da je fizicki i psihicki u zadnjih 8 meseci jaci od Novaka. Pa Mats je jos na Rg rekao da je endi trenutno naj bolji teniser sto je on potvrdio ma lraju godine. Ja tvrdim da ce se prosetati kroz Ao i uzeti i Rg toliko je ispred ostalih da je to evidentno. Mislim da ce u ovoj godini izdominirati kao Nole 2015.
(Laki, 14. januar 2017 20:49)

Videli smo kako ga je Novak isprasio pre 2 nedelje

Raymond

pre 7 godina

Ako bih morao da se kladim, onda bih se pre kladio na Noleta da ce stici u finale nego na Mareja. Za obojicu ce biti jako tesko, moze da se desi da ni jedan ni drugi ne stignu u finale ali, ipak, mislim da Nole ima vise supstance za taj podvig. Mareju moze da se desi da ne stigne ni u polufinale. Pa ljudi, budimo realni. Marej danas ne bi bio tu da Nole prosle godine u drugom delu nije pobrljaveo.

Dragan

pre 7 godina

Jeli ovaj gosodin radi za euro sport sa Seranderom zajedno.Onda nije cudo sto je ovakvu izjavu dao.Da.li on uopste zna koliko ja Mari izgubio ovdje finala od Novako.Da ga posjetim samo da je izgubio svako finale koje je igrao sa Novakom, ali ove godine nece doci uopste do polufinala, tako da ce izgubiti i to prvo mesto sto je malo uzivao, zahvaljujuci samo Novaku jer nije hteo.da igra posle RG..Novak sada ide na pohod obaranja Fedexovog rekorda od 17 GS...Jedino mu to nedostaje u njegovoj kolekciji, zato je pred nama jos dve do tri godine uzivanja u tenisu i ostvarenju Novakovog zivotnog sna, najbolji na svetu za sva vremena, iako to mnogima nije pravo, ali ce se i takvi pomiriti da sudbinom.Previse je ovih srbomrzaca na ovom sajtu koji se javljaju a pojma nemaju o tenisu.Pozdrav iz ARIZONE. Zivio nam NOLE,jos sto godina.

N.

pre 7 godina

Da se direktno sastaju odmah - mozda. Medjutim, cini mi se da Mari ima jako tezak put, narocito u projektovanom cetvrtfinalu i polufinalu. Dva teska meca na tri dobijena seta mogu da ostave traga itekako, s druge strane Novak ima tezak pocetak ali laksi put do finala generalno. Mecevi sa Raonicem ne obliuju dugim razmenama, Rafa moze da bude peoblematican, ali pitanje je da li u trenutnoj formi moze do polufinala... Tim ne igra kao prosle godine, bar ne jos. Mada, opet, tako su Novaku svi "osvojili" zlato u Riu, pa eno sta se desilo. Jako nezahvalan turnir za prognoziranje.

srbija

pre 7 godina

tako je, bodrite se vi sa nečim što je malo verovatno da se dogodi.
novak celu karijeru dolazi kao autsajder i uzima sve što je drugima namenjeno.
istinski heroj epskih razmera, sam protiv svih.

Komazec

pre 7 godina

Ja garantujem da se igralo 5 setova na zavrsnom turniru da bi Djokovic dobio Mareja!A svi znamo koliko je Djokovic lose igrao taj mec ,pogotovo koliko ga je bekend lose sluzio !Ps. Djokovic ce samleti ne samo Verdaska ,nego sve do kraja turnira !

mister x

pre 7 godina

Novaka je tesko dobit u 5 setova.Izuzetno tesko ,to svi znaju.Sve je do Djokovica i njegove inspiracije a i zdravlja,.Inspirativni moment bi trebao da ima ,bar da pokusa uzeti jos koji veliki turnir i da prestigne ili bar dostigne onog swicarca.Za zdravstveni bilten jos ne znamo ,Nadajmo se najboljem.Verdasko ne bi trebao biti problem.Teze ce bitti sa Nadalom.

Mrki

pre 7 godina

Međutim ako dugiročno gledamo,reče čovek i ostade živ.
Marej nije mlađi od Đokovića pa da dugoročmo gledamo, a osvajanje AO nije dugoročno i nole će ga osvojiti.

sinisa

pre 7 godina

Marej moze da osvoji Australiju jedino ako ga Novak pusti a ja se stvarno nadam da je bilo dosta poklona i da ce Novak sada juriti Federera,prioritet je da ga prestigne i postane najbolji igrac svih vremena.

Zoran

pre 7 godina

Salepdžija za bozadžiju!

Ne priznajem ni jednu prognozu osim Vilandrove. Kad on "odvali" onda sam miran i siguran na koga da stavim fix!

Mujo

pre 7 godina

"... dugoročno gledano, smatram da Mari ima više šansi da stigne do prvog Grend Slema sezone".

Tačno, dugoročno gledano, od 2021. pa nadalje Mari će imati više šansi od Đokovića.

Mika

pre 7 godina

Ken nema pojma,odakle mu ideja da za favorita stavi coveka koji je pet puta izgubio u finalu AO a od toga cetiri puta od Novaka. Nole je sest puta osvajao AO (6/6)i kad bude sada osvojio sedmu titulu bice bice jedini sa sedam u istoriji AO.

Boris Banović

pre 7 godina

Gospodo komentatori I prognozeri, pravac kladionica I unovčite svoje poznavanje tenisa ! Opustimo se I uživajmo u prazniku Tenisa AO , pozdrav svima !

Dinke

pre 7 godina

Bwin kaze sledece:

Novak: 2.45
Murray: 2.55

https://sports.bwin.com/en/sports#categoryIds=340&leagueIds=7636&page=0&sportId=5

Sto bi rekli Ameri, put your money where your mouth is :)

Nikola

pre 7 godina

Novak je Bliži Zašto?
Zato što nema federera i Wawrinke u njegovoj polovibi žreba.
ima Raonica verdaska i nadala.
Sećam se prošle sezone kada je Verdasko izbacio Nadala.
Novak ima samopouzdanje i to je bitno. Biće tesko protiv Verdaska, ali NOVAK će stići do Finala i odbraniti trofej.
Marej ce se namuciti u cetvrt finalu gde je moguć Federer polufinale Wawrinka.

sasa

pre 7 godina

realno gledano svi su ispod nivoa,Marej jeste mozda najblizi ne zato sto je najbolji vec najspremniji,pitanje je samo kad ce i on da posustane s obzirom na njegov defanzivni tenis gde se puno kida...samo sto ce i njega stici nesto slicno kao i Nadalom.

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

Bitno je sta kazu kladionice. Ogromna vecina daje malu prednost Novaku, tek poneko misli da su sanse izjednacene.

http://www.oddschecker.com/tennis/australian-open/mens/winner

marko

pre 7 godina

od kad je marej prvi na listi igrao je sa djokovicem dva puta oba puta je kvota na djokovica bila 1,35... eto to vam je realno jer ako kladionica pogresi gubi pare,a ovi prosipaju neke gluposti brz ikakve odgovornosti...dakle sada kada izadju kvote videcete da ce kvota na djokovica biti oko 2,na prvog sledeceg ce biti 2,5 tako vam je to...mada iskreno mislim da moze da se desi da ni jedan ni drugi ne udju u finale za mareja sam skoro siguran jer ne moze proci vavrinku i federera dok djokovic mora da bude pravi da bi sve bilo do njega ako ne bude pravi nece mu se dobro pisati...

Lale gator

pre 7 godina

Marej ima ozbiljne sanse da Federeru uzme cak jedan set. Od kako je Novak slomio otpor Federera pre tri cetiri godine, sve u tenisu je zavisilo, zavisi i zavisice od raspolozenja Novaka Djokovica. To ceo svet zna, ali novinari mora da unesu dramu, jer vise niko ne bi gledao tenis.

drax

pre 7 godina

Djokovic je demonstrirao klasu vec zadnjih 5 godina i gde je taj Marej bio tada ???Sta je on sada bolji pa je on favorit da pobedi protiv Djokovica to mene zivo zanima???On je svoju dominaciju i najbolji tenis igrao tek prosle godine po prvi put u karijeri i to da ne sretne Djokovica ni u jednom finalu mesecima.Svaka mu cast za onaj Masters prosle godine ali vec je u Dohi zakazao kada je trebao da potvrdi da je bolji.Djokovic je decko koji je 2 puta imao sezone apsolutne dominacije kao Federer a Marej to nije imao pa nema pravo da bude favorit.Mi znamo sta je Djokovicev maksimum i to je mnogo mnogo bolje nego Marejev maksimum.Sada je samo pitanje da li ce on da opravda ocekivanja.

Goran

pre 7 godina

Kakva je tada bila paklena konkurencija, Roj Emerson, Dzon Njukomb, Keni Rouzvol i naravno Rod Lejver. Covek osvojio 8 slemova a nikada nije bio broj jedan, dok Mari sa 3 grand slema dosao ladno do prvog mesta, sve zato sto nema dubine.

Danilo

pre 7 godina

Anglosaksonski svet nakon Agasija nema velikog teniskog heroja, a dugo je to vremena.
Da im jedan Srbim uskraćuje radost, nije im baš po volji.
Koliko im je stalo, pokazuje i to što Mariju nakon dva meseca na broju 1 daju odmah titulu Sir?!
I naravno da će navijati protiv Noleta, sve dok Nole ne sklopi ugovor sa Najkijem ili tako nekim, e onda biznis dolazi na prvo mesto, i Nole će postati heroj Londona i Njujorka!
Do tada, idu ovako tupsonske prognoze koje može da da svaki alkos u kafiću.
Naravno, Endi i Nole su prvi favoriti, Mozzart daje po 2,7 na pobedu bilo kojeg od njih dvojice.
V.Hil daje i više, pa bi bilo lepo da gospodin kaže:
"S obzirom da sam sigurna u to što govorim, stavljam 100.000 dolara na Endija, kako bih lako zaradio čistih 170 hiljada za samo dve nedelje!"
P.S.
Ono što mi svi znamo, jeste da Nole dobija ako igra svoj najbolji tenis. Tada se može mučiti samoi sa Stenom,pod uslovom da Sten igra svoj najbolji tenis. Ostali mogu uzeti jedan set.
U protivnom, sve je otvoreno, pa i da Fedex osvoji turnir, kvota je negde oko 20.

Put your money where your mouth is

pre 7 godina

Ne treba ni obracati paznju na ove lobiste.
Kvota na Endija 2.8, izvoli majstore uplati novce pa sa prilozenim tiketom pametuj i mozda te neko i poslusa.

Mihajlo

pre 7 godina

Ljudi nikako realni da postanu, svaka čast svako može da ima favorita. Al Đoković kad hoće uzima Mareja sa malo muke. Zadnjim duelom je to dokazao.

fff

pre 7 godina

Novaka ce pre pobediti Anderson ili Kveri. U finalu ako se sastane sa Marejem Djole dobija. Ali ako finale bude Djokovic Vavrinka........ne znam 50-50

jorgebarabahosa

pre 7 godina

ma, covek pre 2,3 dana video Muraja u Melburnu pa dao izjavu misleci da se Nole nece pojaviti na turniru. verujem da se pokajao u medjuvremenu.
Nole ide po kalendarski slem, nadam se da nece stati na pola puta kao prosle sezone. dugorocno gledano, ako prezivimo Stanislava na Wimbldonu, veliki su izgledi za 4/4 ove sezone.

Ana

pre 7 godina

Sve te izjave koje daju bivsi teniseri ( mislim na izjave da Mari ima vece sanse ) ne proizilaze iz njihovog objektivnog gledanja, vec njihove zelje.
Reci da je neko veci favorit samo zato sto je sticajem okolnosti sada prvi i koji je do tog mesta dosao prvenstveno zahvaljujuci Novakovoj "depresiji" i neigranjem Federera i Nadala je vise nego navijanje. Trenutno drugi igrac sveta je SESTOSTRUKI sampion AO i ne reci da je,ipak, taj drugi favorit je smesno. Nema veze da li se on zove Novak Djokovic ili sasvim drugacije, drugi igrac sveta je SESTOSTRUKI sampion AO.

Dr. Roddick

pre 7 godina

E moj Ken, sta ti znas o tenisu da uzimas za pravo da kritikujes n02ta. Kada budes osvojio 13GS-a, milion mastersa, onda se javi sa komentarima.

sasa jokic

pre 7 godina

Sad cemo da vidimo kako kilaza utice na Noleta i da li utice. Igrati na tri dobijena dve nedelje je kako zahtevno, ukoliko uspe da osvoji, onda mozemo da kazemo da ishrana nine faktor i obrnuto.
Momenat motivacije smo izbacili, ponovo ima volju i aletit da ponedjuje, znaci ostaje jos ishrana da se proveri.

Patrick

pre 7 godina

Steta sto je zreb u tenisu nakaradan da ne kazem los pa ne mogu najbolji teniseri da se sastanu vec na startu.U fudbalu zreb ne stedi bolje i losije rangirane klubove!!

nolemanijakinja

pre 7 godina

Sve u stilu: ,, hajde da svi pomalo pritisnemo Novaka".
Svi se nešto pribojavaju Verdaska, a ja mislim da će proći lakše nego što bilo ko očekuje. Verdasku su sigurno još u glavi one pet set lopte.

bugarinovic zoran

pre 7 godina

OVAJ se ne razume u tenis Endi marej ce ispasti pre polufinala,a turnir osvaja nas NOVAK i po ko zna koji put ce zatvoriti usta pojedincima

Nisam Serlok Holms

pre 7 godina

Malo o ovom teniseru : osvojio 4GS u open eri , pa verovatno se podatak da je bio 2. odnosi na Open eru, posto je on bio profi igrac pre open ere. Sa 38 godina osvojio GS, a u 40. godini igrao 2 finala GS. igrao do 44 na GS, to samo kao ilustracija kad neko kaze Novaku ili Rodji da ide u pemziju, koliko je to smesno....

Laki

pre 7 godina

To je ocigledno da je Endi favorit i to veliki. Svi znacajni strucnjaci to vide kao i to da je fizicki i psihicki u zadnjih 8 meseci jaci od Novaka. Pa Mats je jos na Rg rekao da je endi trenutno naj bolji teniser sto je on potvrdio ma lraju godine. Ja tvrdim da ce se prosetati kroz Ao i uzeti i Rg toliko je ispred ostalih da je to evidentno. Mislim da ce u ovoj godini izdominirati kao Nole 2015.

Laki

pre 7 godina

To je ocigledno da je Endi favorit i to veliki. Svi znacajni strucnjaci to vide kao i to da je fizicki i psihicki u zadnjih 8 meseci jaci od Novaka. Pa Mats je jos na Rg rekao da je endi trenutno naj bolji teniser sto je on potvrdio ma lraju godine. Ja tvrdim da ce se prosetati kroz Ao i uzeti i Rg toliko je ispred ostalih da je to evidentno. Mislim da ce u ovoj godini izdominirati kao Nole 2015.

Patrick

pre 7 godina

Steta sto je zreb u tenisu nakaradan da ne kazem los pa ne mogu najbolji teniseri da se sastanu vec na startu.U fudbalu zreb ne stedi bolje i losije rangirane klubove!!

Dr. Roddick

pre 7 godina

E moj Ken, sta ti znas o tenisu da uzimas za pravo da kritikujes n02ta. Kada budes osvojio 13GS-a, milion mastersa, onda se javi sa komentarima.

Losmi

pre 7 godina

Iako navijam za Noleta mislim da je ovo realno,voleo bih on da osvoji ali pitanje je da li je spreman za maraton od 5 setova. Ovo je prvi veliki ispit u godini. Srecno Nole i dokazi vecini,pa i meni u ovom slucaju,da gresimo.

NS#1

pre 7 godina

Pa ne znam šta je sporno u Rozvelovoj izjavi; Marej je bolji igrač od Đokovića, rekorder je po titulama u Melburnu, ima više titula, Gren Slemova, nedelja kao prvi igrač sveta, pozitivan skor protiv Novaka i u boljoj je formi. not.

srbija

pre 7 godina

tako je, bodrite se vi sa nečim što je malo verovatno da se dogodi.
novak celu karijeru dolazi kao autsajder i uzima sve što je drugima namenjeno.
istinski heroj epskih razmera, sam protiv svih.

sinisa

pre 7 godina

Marej moze da osvoji Australiju jedino ako ga Novak pusti a ja se stvarno nadam da je bilo dosta poklona i da ce Novak sada juriti Federera,prioritet je da ga prestigne i postane najbolji igrac svih vremena.

Goran

pre 7 godina

Kakva je tada bila paklena konkurencija, Roj Emerson, Dzon Njukomb, Keni Rouzvol i naravno Rod Lejver. Covek osvojio 8 slemova a nikada nije bio broj jedan, dok Mari sa 3 grand slema dosao ladno do prvog mesta, sve zato sto nema dubine.

Bane

pre 7 godina

Tata danas sa zamalo dobio peticu iz matisa u skoli.
Kako zamalo?
Pa dobio je peticu drug sto sedi pored mene u klupi.

E tako ce i Endi da kaze kad Nole digne sedmi AO.

Raymond

pre 7 godina

Ako bih morao da se kladim, onda bih se pre kladio na Noleta da ce stici u finale nego na Mareja. Za obojicu ce biti jako tesko, moze da se desi da ni jedan ni drugi ne stignu u finale ali, ipak, mislim da Nole ima vise supstance za taj podvig. Mareju moze da se desi da ne stigne ni u polufinale. Pa ljudi, budimo realni. Marej danas ne bi bio tu da Nole prosle godine u drugom delu nije pobrljaveo.

Danilo

pre 7 godina

Anglosaksonski svet nakon Agasija nema velikog teniskog heroja, a dugo je to vremena.
Da im jedan Srbim uskraćuje radost, nije im baš po volji.
Koliko im je stalo, pokazuje i to što Mariju nakon dva meseca na broju 1 daju odmah titulu Sir?!
I naravno da će navijati protiv Noleta, sve dok Nole ne sklopi ugovor sa Najkijem ili tako nekim, e onda biznis dolazi na prvo mesto, i Nole će postati heroj Londona i Njujorka!
Do tada, idu ovako tupsonske prognoze koje može da da svaki alkos u kafiću.
Naravno, Endi i Nole su prvi favoriti, Mozzart daje po 2,7 na pobedu bilo kojeg od njih dvojice.
V.Hil daje i više, pa bi bilo lepo da gospodin kaže:
"S obzirom da sam sigurna u to što govorim, stavljam 100.000 dolara na Endija, kako bih lako zaradio čistih 170 hiljada za samo dve nedelje!"
P.S.
Ono što mi svi znamo, jeste da Nole dobija ako igra svoj najbolji tenis. Tada se može mučiti samoi sa Stenom,pod uslovom da Sten igra svoj najbolji tenis. Ostali mogu uzeti jedan set.
U protivnom, sve je otvoreno, pa i da Fedex osvoji turnir, kvota je negde oko 20.

Komazec

pre 7 godina

Ja garantujem da se igralo 5 setova na zavrsnom turniru da bi Djokovic dobio Mareja!A svi znamo koliko je Djokovic lose igrao taj mec ,pogotovo koliko ga je bekend lose sluzio !Ps. Djokovic ce samleti ne samo Verdaska ,nego sve do kraja turnira !

Nebojša

pre 7 godina

Koliko ja mogu da vidim u ovom trenutku su udaljeni od titule podjednako kao i svih 128 igrača koliko je u žrebu treba sačekati barem prvo kolo pa onda izvlačiti zaključke.

N.

pre 7 godina

Da se direktno sastaju odmah - mozda. Medjutim, cini mi se da Mari ima jako tezak put, narocito u projektovanom cetvrtfinalu i polufinalu. Dva teska meca na tri dobijena seta mogu da ostave traga itekako, s druge strane Novak ima tezak pocetak ali laksi put do finala generalno. Mecevi sa Raonicem ne obliuju dugim razmenama, Rafa moze da bude peoblematican, ali pitanje je da li u trenutnoj formi moze do polufinala... Tim ne igra kao prosle godine, bar ne jos. Mada, opet, tako su Novaku svi "osvojili" zlato u Riu, pa eno sta se desilo. Jako nezahvalan turnir za prognoziranje.

marko

pre 7 godina

od kad je marej prvi na listi igrao je sa djokovicem dva puta oba puta je kvota na djokovica bila 1,35... eto to vam je realno jer ako kladionica pogresi gubi pare,a ovi prosipaju neke gluposti brz ikakve odgovornosti...dakle sada kada izadju kvote videcete da ce kvota na djokovica biti oko 2,na prvog sledeceg ce biti 2,5 tako vam je to...mada iskreno mislim da moze da se desi da ni jedan ni drugi ne udju u finale za mareja sam skoro siguran jer ne moze proci vavrinku i federera dok djokovic mora da bude pravi da bi sve bilo do njega ako ne bude pravi nece mu se dobro pisati...

Mujo

pre 7 godina

"... dugoročno gledano, smatram da Mari ima više šansi da stigne do prvog Grend Slema sezone".

Tačno, dugoročno gledano, od 2021. pa nadalje Mari će imati više šansi od Đokovića.

Mika

pre 7 godina

Ken nema pojma,odakle mu ideja da za favorita stavi coveka koji je pet puta izgubio u finalu AO a od toga cetiri puta od Novaka. Nole je sest puta osvajao AO (6/6)i kad bude sada osvojio sedmu titulu bice bice jedini sa sedam u istoriji AO.

Mrki

pre 7 godina

Međutim ako dugiročno gledamo,reče čovek i ostade živ.
Marej nije mlađi od Đokovića pa da dugoročmo gledamo, a osvajanje AO nije dugoročno i nole će ga osvojiti.

Dragan

pre 7 godina

Jeli ovaj gosodin radi za euro sport sa Seranderom zajedno.Onda nije cudo sto je ovakvu izjavu dao.Da.li on uopste zna koliko ja Mari izgubio ovdje finala od Novako.Da ga posjetim samo da je izgubio svako finale koje je igrao sa Novakom, ali ove godine nece doci uopste do polufinala, tako da ce izgubiti i to prvo mesto sto je malo uzivao, zahvaljujuci samo Novaku jer nije hteo.da igra posle RG..Novak sada ide na pohod obaranja Fedexovog rekorda od 17 GS...Jedino mu to nedostaje u njegovoj kolekciji, zato je pred nama jos dve do tri godine uzivanja u tenisu i ostvarenju Novakovog zivotnog sna, najbolji na svetu za sva vremena, iako to mnogima nije pravo, ali ce se i takvi pomiriti da sudbinom.Previse je ovih srbomrzaca na ovom sajtu koji se javljaju a pojma nemaju o tenisu.Pozdrav iz ARIZONE. Zivio nam NOLE,jos sto godina.

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

Bitno je sta kazu kladionice. Ogromna vecina daje malu prednost Novaku, tek poneko misli da su sanse izjednacene.

http://www.oddschecker.com/tennis/australian-open/mens/winner

drax

pre 7 godina

Djokovic je demonstrirao klasu vec zadnjih 5 godina i gde je taj Marej bio tada ???Sta je on sada bolji pa je on favorit da pobedi protiv Djokovica to mene zivo zanima???On je svoju dominaciju i najbolji tenis igrao tek prosle godine po prvi put u karijeri i to da ne sretne Djokovica ni u jednom finalu mesecima.Svaka mu cast za onaj Masters prosle godine ali vec je u Dohi zakazao kada je trebao da potvrdi da je bolji.Djokovic je decko koji je 2 puta imao sezone apsolutne dominacije kao Federer a Marej to nije imao pa nema pravo da bude favorit.Mi znamo sta je Djokovicev maksimum i to je mnogo mnogo bolje nego Marejev maksimum.Sada je samo pitanje da li ce on da opravda ocekivanja.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

ma, covek pre 2,3 dana video Muraja u Melburnu pa dao izjavu misleci da se Nole nece pojaviti na turniru. verujem da se pokajao u medjuvremenu.
Nole ide po kalendarski slem, nadam se da nece stati na pola puta kao prosle sezone. dugorocno gledano, ako prezivimo Stanislava na Wimbldonu, veliki su izgledi za 4/4 ove sezone.

Zoran

pre 7 godina

Salepdžija za bozadžiju!

Ne priznajem ni jednu prognozu osim Vilandrove. Kad on "odvali" onda sam miran i siguran na koga da stavim fix!

Bg citalac

pre 7 godina

To je ocigledno da je Endi favorit i to veliki. Svi znacajni strucnjaci to vide kao i to da je fizicki i psihicki u zadnjih 8 meseci jaci od Novaka. Pa Mats je jos na Rg rekao da je endi trenutno naj bolji teniser sto je on potvrdio ma lraju godine. Ja tvrdim da ce se prosetati kroz Ao i uzeti i Rg toliko je ispred ostalih da je to evidentno. Mislim da ce u ovoj godini izdominirati kao Nole 2015.
(Laki, 14. januar 2017 20:49)

Videli smo kako ga je Novak isprasio pre 2 nedelje

mister x

pre 7 godina

Novaka je tesko dobit u 5 setova.Izuzetno tesko ,to svi znaju.Sve je do Djokovica i njegove inspiracije a i zdravlja,.Inspirativni moment bi trebao da ima ,bar da pokusa uzeti jos koji veliki turnir i da prestigne ili bar dostigne onog swicarca.Za zdravstveni bilten jos ne znamo ,Nadajmo se najboljem.Verdasko ne bi trebao biti problem.Teze ce bitti sa Nadalom.

Mihajlo

pre 7 godina

Ljudi nikako realni da postanu, svaka čast svako može da ima favorita. Al Đoković kad hoće uzima Mareja sa malo muke. Zadnjim duelom je to dokazao.

Put your money where your mouth is

pre 7 godina

Ne treba ni obracati paznju na ove lobiste.
Kvota na Endija 2.8, izvoli majstore uplati novce pa sa prilozenim tiketom pametuj i mozda te neko i poslusa.

bugarinovic zoran

pre 7 godina

OVAJ se ne razume u tenis Endi marej ce ispasti pre polufinala,a turnir osvaja nas NOVAK i po ko zna koji put ce zatvoriti usta pojedincima

Dinke

pre 7 godina

Bwin kaze sledece:

Novak: 2.45
Murray: 2.55

https://sports.bwin.com/en/sports#categoryIds=340&leagueIds=7636&page=0&sportId=5

Sto bi rekli Ameri, put your money where your mouth is :)

Nikola

pre 7 godina

Novak je Bliži Zašto?
Zato što nema federera i Wawrinke u njegovoj polovibi žreba.
ima Raonica verdaska i nadala.
Sećam se prošle sezone kada je Verdasko izbacio Nadala.
Novak ima samopouzdanje i to je bitno. Biće tesko protiv Verdaska, ali NOVAK će stići do Finala i odbraniti trofej.
Marej ce se namuciti u cetvrt finalu gde je moguć Federer polufinale Wawrinka.

Ana

pre 7 godina

Sve te izjave koje daju bivsi teniseri ( mislim na izjave da Mari ima vece sanse ) ne proizilaze iz njihovog objektivnog gledanja, vec njihove zelje.
Reci da je neko veci favorit samo zato sto je sticajem okolnosti sada prvi i koji je do tog mesta dosao prvenstveno zahvaljujuci Novakovoj "depresiji" i neigranjem Federera i Nadala je vise nego navijanje. Trenutno drugi igrac sveta je SESTOSTRUKI sampion AO i ne reci da je,ipak, taj drugi favorit je smesno. Nema veze da li se on zove Novak Djokovic ili sasvim drugacije, drugi igrac sveta je SESTOSTRUKI sampion AO.

sasa

pre 7 godina

realno gledano svi su ispod nivoa,Marej jeste mozda najblizi ne zato sto je najbolji vec najspremniji,pitanje je samo kad ce i on da posustane s obzirom na njegov defanzivni tenis gde se puno kida...samo sto ce i njega stici nesto slicno kao i Nadalom.

fff

pre 7 godina

Novaka ce pre pobediti Anderson ili Kveri. U finalu ako se sastane sa Marejem Djole dobija. Ali ako finale bude Djokovic Vavrinka........ne znam 50-50

Lale gator

pre 7 godina

Marej ima ozbiljne sanse da Federeru uzme cak jedan set. Od kako je Novak slomio otpor Federera pre tri cetiri godine, sve u tenisu je zavisilo, zavisi i zavisice od raspolozenja Novaka Djokovica. To ceo svet zna, ali novinari mora da unesu dramu, jer vise niko ne bi gledao tenis.

Boris Banović

pre 7 godina

Gospodo komentatori I prognozeri, pravac kladionica I unovčite svoje poznavanje tenisa ! Opustimo se I uživajmo u prazniku Tenisa AO , pozdrav svima !

nolemanijakinja

pre 7 godina

Sve u stilu: ,, hajde da svi pomalo pritisnemo Novaka".
Svi se nešto pribojavaju Verdaska, a ja mislim da će proći lakše nego što bilo ko očekuje. Verdasku su sigurno još u glavi one pet set lopte.

sasa jokic

pre 7 godina

Sad cemo da vidimo kako kilaza utice na Noleta i da li utice. Igrati na tri dobijena dve nedelje je kako zahtevno, ukoliko uspe da osvoji, onda mozemo da kazemo da ishrana nine faktor i obrnuto.
Momenat motivacije smo izbacili, ponovo ima volju i aletit da ponedjuje, znaci ostaje jos ishrana da se proveri.

Nisam Serlok Holms

pre 7 godina

Malo o ovom teniseru : osvojio 4GS u open eri , pa verovatno se podatak da je bio 2. odnosi na Open eru, posto je on bio profi igrac pre open ere. Sa 38 godina osvojio GS, a u 40. godini igrao 2 finala GS. igrao do 44 na GS, to samo kao ilustracija kad neko kaze Novaku ili Rodji da ide u pemziju, koliko je to smesno....