Fudbal 62

Sreda, 14.12.2016.

23:00

Veče favorita u Premijer ligi

Fudbaleri Čelsija, Liverpula, Mančester sitija, Mančester junajteda i Totenhema ostvarili su pobede u mečevima 16. kola Premijer lige.

Veèe favorita u Premijer ligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Lampard

pre 7 godina

Ljudi, da li ste gledali utakmicu?! Pa chelsea napadao do kraja, trebalo je da bude 5:1 za chelsea, samo Willian nije u stanju da pogodi, nazalost! Ali idemo do kraja, blue is the color :)

Neko...

pre 7 godina

Da li sam ja jedini retard koji sinoc nije uzeo lovu na kladzi,izgleda da jesam! :-) Ali za divno cudo uzeh na Nba-u na poene igraca posle 100 godina sve mi se slozi,obicno igram sve u plus a sinoc reko iz inata sve cu da igram i minus i sve mi dodje,od sad igram samo minus :-P

Neko...

pre 7 godina

Odnos plus minus na komentarima meni licno nista ne znaci ali ne verujem da ovoliko ljudi daje minuse ovima koji tvrde da je prvi gol Mancestera (Utd) neregularan jer samo slep covek nije video na usporenom snimku da je prvo Ibra asistirao rukom a igrac koji je dao gol je bio najmanje za pola metra u ofsajdu!! Mislim budimo realni,ne navijam ni za koga posebno,volim da pogledam dobru utakmicu sa sto vise golova i pobednik mi nije narocito bitan (osim ako sam ih igrao na kladzi :-) ) ali ovi englezi se toliko busaju da imaju najbolju ligu,ok mozda,ali zato imaju ubedljivo najgore sudije,u nasoj zoni sude bolje sudije nego ove njihove "vrhunske"! A sto je najgore ne mozes im nista,ne smes ni kritiku da im uputis,odmah kazna a oni mozda ne odsude jednu utakmicu i nikom nista a ostecenoj ekipi taj bod ili sva tri na kraju prvenstva mogu da znace opstanak ili titulu!!

Абрамович

pre 7 godina

Газда неће толерисати овакав (декадентан, досадан и дефанзивни) фудбал и следеће сезоне. То је јасно рекао и Контеовим претходницима.
Челси добија на мишиће, сагореће до Нове године.
Пластика је то.
Три играча их носе. Фантастични Коста, Азар и Матић. Остали- просечни играчи, бар их Конте таквима начинио.
Пуно, пуно среће. Све у свему.
И једна од ружнијих сезона у ПЛ.

KORN

pre 7 godina

Danas kao svi nesto uzeli lovu na tikete a koliko sutra se to vraca kladionicama,naravno sa kamatom.
(Ogysa, 14. decembar 2016 23:35)
Koju lovu pa sta ti mislis proslo par utakmica i odmah kinta u kladionici.Pa koja je to kvota da bi se uzele pare,treba veliki ulog da bude na tako malu kvotu,e sada ko je taj koji ce da rizikuje na utakmice PL lige.

nista o nicemu

pre 7 godina

Sve sve sve...ali kad vidim Lingarda i Rasforda izgubim volju za fudbalom.
Prvi se ne zna sta igra realno, i kad igra ne odigra nista, a drugi mlad perspektivan koji se izgubi svaki put kad krene u prodor, a bolje ja vozim avion nego on loptu.

Sa ovakvim igracima ekipa ne moze biti ozbiljna.

Pozdrav
(Cutinho, 14. decembar 2016 23:53)

Oprosti Baloteli, nismo te prepoznali

KORN

pre 7 godina

Kada Zlatan od 35 godina daje golove u PL onda shvatite kako je to jaka liga .
(Sandzak.com, 14. decembar 2016 23:20)
Da baš zato Zlatan daje golove,verovatno si tu negde 11 do 12 godina pa te razumem.

meri seci

pre 7 godina

Sudija je blago rečeno iskasapio Man Utd veceras....nemam strpljenja da pisem,nikad očigledniji nedosudjen penal i regularniji ponisten gol nisam video do veceras,sudije iz nase lige su male mace za ove engleske kicoše.
(Nikola, 14. decembar 2016 23:22)

pa prvi gol Junajteda je neregularan, sve ostalo je doslo posle tog gola. sudija je sigurno video u pauzi izmedju poluvremena da je pogresio, pa onda pokusava u nastavku da iznivelise.

timmy

pre 7 godina

@ kayeer
kakvi kompleksi.
od svega sto je sudija uradio n stetu juajteda ti si nasao za taj gol da pricas.
mozda je bilo igranje rukom zlatanovo,ofsajd nije.

poslije toga cist penal,definicija penala za junajted nije svirao,pa onda ponisten gol mati,cist gol.

sta si ti.gledao???

Scholes

pre 7 godina

Mene danas najvise odusevili Runi i Pogba. Runi da je imao malo vise srece i da golman nije uvek bio na strani gola gde su sutevi isli dao bi dva gola kola. Mislim da je realno da Morinjo malo odmori Kerika, makar nedelju dana, ne moze da iznese ovaj tempo, bio dosta spor, a idealna zamena bi mu bio Svajnstajger. Sudiju nema sta da komentarisemo, covek se toliko izblamirao danas. Engleske sudije nekad bile najbolje na svetu, a danas medju najgorim. Junajted sve u svemu bolji tim, zasluzena pobeda. Sto je jos bitnije, ovako su nekad sa Fergusonom stalno dolazili do pobeda. Uvek isli do kraja pa sta bude, a uglavnom bile pobede.

randomlik

pre 7 godina

Za one koji su pitali, rekord u vezanin pobrdama je 14 i postsvio ga je Arsenal 2002 godine, Chelsiju trebaju jos 4 pobede da izjednace.

Kazekage

pre 7 godina

Težak meč za Chelsea. Sa rovitim Luizom (još ima zavoj na nozi), Kostom (koji je bio pod znakom pitanja) i bez Azara, na fizički vrlo jaku i zatvorenu ekipu. Kada legnu pare od transfera Oskara, da se kupi jedan stoper umesto Kejhila i levi bek/krilo umesto Alonsa (Mozes je od njega korisniji u napadu, treba takav jedan i na levoj strani). što za 60m može da se lagano nađe, i polako razmišljati o tituli. Sada je još rano iako je +6. Ono što me raduje jeste taktička postavka Kontea i to što konstantno motiviše igrače i tačno zna ko šta treba da radi i kako. Odličan trener. Pozdrav za Plavce.

tako ti je to

pre 7 godina

najvise volim subotu,samo sto otvorim ici,seva mi u glavi i vidim pun stadion i uz kaficu gledam prvo poluvreme,neopisivo,najbolja luga na svetu,jer svako moze svakoga da pobedo,a u tome je valjda draz

Luca Brasi

pre 7 godina

Konte treba da se resava Vilijana sto pre ono nije fudbaler ono je retard trkac obican koji ne ume da postigne gol,koliko je napada unisto veceras ono je za nepoverovati...Celzi je moga ovo za razliku od utakmice sa VBA da dobije glat sa 3-4 gola...

Strale

pre 7 godina

Celsi rutinski, moralo se to ranije zavrsiti, ali dobro... ipak su igrali bez Azara, Willian upropastio polovinu akcija. Bio je najgori na terenu, on ipak mnogo bolje deluje kada udje tamo negde oko 60-og minuta. Sledeca Konteova zrtva je uvek neugodni Palas, ali i u ocajnoj formi. U poslednjih 9 utakmica, imaju cak 7 poraza. Celsi ima lepu priliku da veze jos 3 pobeda, jer posle Palasa imaju 2 utakmice protiv Bornmuta i Stouka gde su naravno favoriti. Ukoliko dobije sledece 3 utakmice, Celsi je jako blizu toga da ode na +10 sto ce im biti ogromna prednost u nastavku sampionata, i bodovno i mentalno.
United standardno ove sezone, jedva uvalili gol u 88. minutu, tesko ce u top4 ove sezone. Liverpul deklasirao Midlzbro i to bez primljenog gola, netipicno za njih. City i Totenham rutinski.
Pozdrav svima.

Cutinho

pre 7 godina

Sve sve sve...ali kad vidim Lingarda i Rasforda izgubim volju za fudbalom.
Prvi se ne zna sta igra realno, i kad igra ne odigra nista, a drugi mlad perspektivan koji se izgubi svaki put kad krene u prodor, a bolje ja vozim avion nego on loptu.

Sa ovakvim igracima ekipa ne moze biti ozbiljna.

Pozdrav

Blue Fortress

pre 7 godina

Deset u nizu! Izrazito defanzivna postavka Mojesa, iznenadjenje u vidu Fabregasa pokazuje odlicno "citanje" Kontea. Kompenzovao je napadacki nedostatak zbog odsustva Azara, odbrana i dalje deluje neprobojna i ne dozvoljava sanse. Najveca zamerka su neiskoriscene prilike u drugom pol, umalo se to obilo o glavu na samom kraju ali je Kurtoa podsetio na svoju klasu.
Razlika od 6, 7 bodova je jedno veliko nista, ukoliko se odrzi do februara/marta onda se moze pricati o novoj tituli. Poslednjih nekoliko meceva, Sesk je pokazao da ce imati rolu u ovom timu iako nije standardan, pod uslovom da bude saglasan i ostane. Teraj dalje...

GOAT lista

pre 7 godina

Zaboravili ste da napomenete da je ovo Čelzijeva deseta pobeda u nizu, a tek im predstoje lake utakmice, tj. laksi rivali.
Da li mozda neko zna koji je najduzi niz pobeda u istoriji premijer lige?

Kajeer

pre 7 godina

Gledao sam istovremeno Palas-Junajted i Sanderlend-Čelsi
Junajted prvi gol čist ofsajd plus igranje rukom Ibre (čini mi se), pomalo nezaslužena pobeda ali svakako su smešni ove sezone. Inače strašno su mi gotivni ovi navijači Kristal Palasa.
Čelsi pobedio na teškom gostovanju i napravio veliki korak ka tituli! Kurtoa strašan golman, sačuvao je sva 3 boda večeras.

Nikola

pre 7 godina

Sudija je blago rečeno iskasapio Man Utd veceras....nemam strpljenja da pisem,nikad očigledniji nedosudjen penal i regularniji ponisten gol nisam video do veceras,sudije iz nase lige su male mace za ove engleske kicoše.

Djole*

pre 7 godina

Odavno nisam gledao slabiji mec od ovoga na Selhrtsu. Masa gresaka, bilo ih je na sve strane i igraca oba tima i sudija. Na kraju, pobjeda je najbitnija i njoj se ne gleda u zube. Konacno vezane 3 pobjede. Ovo Utd nije cini mi se cak 3 mjeseca uradio. Dzon Mos, Martin Etkinson, Entoni Tejlor, Mark Klatenburg... A evo ga danas se prikljucio i Poson. Kakvo katastrofalno sudjenje ponovo na stetu Junajtedu, covjek je napravio bar 3 velike greske na mecu. Ponovo se potvrdjuje ona, da su Engleske sudije najgore. Pravice oni Veba od blata. Meni je utisak meca ono Pogbino "ubijanje lopte". Jeste on imao gol i asistenciju kljucnu, ali udavi je za sva vremena nocas. Izludio sam nacisto od njegovog vrcenja. Ibra majstorski, klasa za sebe. Wazza odreagovao impulsivno, potpuno razumijem reakciju. Mata i Runi idu na klupu, a ulaze Lingard, kojeg nema u protokolu prosli mec i Rasford koji je u uzasnoj formi. Ne kontam. Kako je Runi klepao one kopacke, mislio sam da ce ih tacno Murinju o glavu. Vazna pobjeda u slabom mecu. Ima ogromnom mjesta za napredak.

Pozdrav!

MIsMorkeMajice

pre 7 godina

Da li vam je Pogba konacno dobar ili je i dalje majmunce koje skace po terenu? Covek dominira iz utakmice u utakmicu, a danas je bio neverovatan.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Da li vam je Pogba konacno dobar ili je i dalje majmunce koje skace po terenu? Covek dominira iz utakmice u utakmicu, a danas je bio neverovatan.
(MIsMorkeMajice, 14. decembar 2016 23:20)

I ovo si napisao zato što je dao gol?

Mr_No_Name

pre 7 godina

Ibra moze za dva, moze i za tri, a moze i jako do samog kraja. Sudija sampion, momentalno ga pozvati da sudi Serbia superlig! :D
Jedan favorit je igrao juce.. :-P

djoker nole

pre 7 godina

Celsi traljavo nesto dobija utakmice,mislim poslednje dve ali dobro pobeda je pobeda iako nikad necu moci navijati za Celsi posle onoliko incidenata u klubu...

milanR

pre 7 godina

Ubi sudija Kristal Palas Utd! Neregularan gol priznao, posle dve teske greske , cist penal i gol , bas bas je lose sudio. Pogba samo da prestane da se dokazuje svima i da uziva u tekmi i opravdace svaki evro/funtu ulozen u njega.

vu

pre 7 godina

Ako neko sad zakuka za kladzu nek se ubije odmah.Veceras pare nije uzeo samo ko nije hteo,toliko.

Inace,Liverpul je fe no me na lan! Ma ne moraju da osvoje ni naredih 20 godina Premier Ligu ali to je fudbal kome treba da teže sve ekipe,lepo je sto Čelsi dobija i ove pobede 0:1 na gostovanjima pa i kuci protiv bunker ekipa je odlicno ali za mene je najbolja ekipa u Engleskoj Klopova mašinerija,na kraju krajeva plavce su dobili 2:0.

Red Army

pre 7 godina

Mrtvi Čelzi...nije mog'o da umulja još 1 komad najgoroj ekipi u ligi, a ja čekao sigurnu pobedu na tiketu. Nestaće nafte i gasa kad tad i vratiće se prirodni poredak.

brat iz huda

pre 7 godina

aa arsenal juce izgubii, evertoon koji realno da se ne lazemo igra svaku petu utakmicu dobro, jucee iz ne tako sjajniih prilika ili igre dodje do pobede, i eto opet zaostatkaa, ne moze tako titula da se uzme, ali dobro ima jos dosta do krajaa

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Jeste da Chelski beži par bodova ali sve se zasad odvija po planu. Na proleće nam skoro svi dolaze na Anfield, a čemu da se nadaju i oni i Arseanal kad smo oba tima s 1/2 snage otresli u Londonu!
YNWA

Treaneti Chasiel Pinaxeo

pre 7 godina

Od svih favorita ja nasao Stouk da odigram. Liverpul odlican danas, treba pustiti Minjolea da bude prvi golman bar jos nekoliko utakmica, da se pokaze. Danas je bio super. Celzi, koliko sam mogao da ispratim, nije bio bas dominantan protiv poslednje ekipe na tabeli ali uzimaju bodove. Igraju taman koliko treba, ali mislim da nece dugo izdrzati tako.. Mozda se varam.

nerazzurro

pre 7 godina

Конте препородио Челси. Челси влада никад јачом Премијер лигом, иако има слабији ростер него прошле године... Откако је успоставио свој систем и пронашао идеалну поставу, Челси је постао најсигурнија екипа у лигама петице.

Nikola

pre 7 godina

Sudija je blago rečeno iskasapio Man Utd veceras....nemam strpljenja da pisem,nikad očigledniji nedosudjen penal i regularniji ponisten gol nisam video do veceras,sudije iz nase lige su male mace za ove engleske kicoše.

Blue Fortress

pre 7 godina

Deset u nizu! Izrazito defanzivna postavka Mojesa, iznenadjenje u vidu Fabregasa pokazuje odlicno "citanje" Kontea. Kompenzovao je napadacki nedostatak zbog odsustva Azara, odbrana i dalje deluje neprobojna i ne dozvoljava sanse. Najveca zamerka su neiskoriscene prilike u drugom pol, umalo se to obilo o glavu na samom kraju ali je Kurtoa podsetio na svoju klasu.
Razlika od 6, 7 bodova je jedno veliko nista, ukoliko se odrzi do februara/marta onda se moze pricati o novoj tituli. Poslednjih nekoliko meceva, Sesk je pokazao da ce imati rolu u ovom timu iako nije standardan, pod uslovom da bude saglasan i ostane. Teraj dalje...

Mr_No_Name

pre 7 godina

Ibra moze za dva, moze i za tri, a moze i jako do samog kraja. Sudija sampion, momentalno ga pozvati da sudi Serbia superlig! :D
Jedan favorit je igrao juce.. :-P

Treaneti Chasiel Pinaxeo

pre 7 godina

Od svih favorita ja nasao Stouk da odigram. Liverpul odlican danas, treba pustiti Minjolea da bude prvi golman bar jos nekoliko utakmica, da se pokaze. Danas je bio super. Celzi, koliko sam mogao da ispratim, nije bio bas dominantan protiv poslednje ekipe na tabeli ali uzimaju bodove. Igraju taman koliko treba, ali mislim da nece dugo izdrzati tako.. Mozda se varam.

tako ti je to

pre 7 godina

najvise volim subotu,samo sto otvorim ici,seva mi u glavi i vidim pun stadion i uz kaficu gledam prvo poluvreme,neopisivo,najbolja luga na svetu,jer svako moze svakoga da pobedo,a u tome je valjda draz

GOAT lista

pre 7 godina

Zaboravili ste da napomenete da je ovo Čelzijeva deseta pobeda u nizu, a tek im predstoje lake utakmice, tj. laksi rivali.
Da li mozda neko zna koji je najduzi niz pobeda u istoriji premijer lige?

MIsMorkeMajice

pre 7 godina

Da li vam je Pogba konacno dobar ili je i dalje majmunce koje skace po terenu? Covek dominira iz utakmice u utakmicu, a danas je bio neverovatan.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Da li vam je Pogba konacno dobar ili je i dalje majmunce koje skace po terenu? Covek dominira iz utakmice u utakmicu, a danas je bio neverovatan.
(MIsMorkeMajice, 14. decembar 2016 23:20)

I ovo si napisao zato što je dao gol?

milanR

pre 7 godina

Ubi sudija Kristal Palas Utd! Neregularan gol priznao, posle dve teske greske , cist penal i gol , bas bas je lose sudio. Pogba samo da prestane da se dokazuje svima i da uziva u tekmi i opravdace svaki evro/funtu ulozen u njega.

Djole*

pre 7 godina

Odavno nisam gledao slabiji mec od ovoga na Selhrtsu. Masa gresaka, bilo ih je na sve strane i igraca oba tima i sudija. Na kraju, pobjeda je najbitnija i njoj se ne gleda u zube. Konacno vezane 3 pobjede. Ovo Utd nije cini mi se cak 3 mjeseca uradio. Dzon Mos, Martin Etkinson, Entoni Tejlor, Mark Klatenburg... A evo ga danas se prikljucio i Poson. Kakvo katastrofalno sudjenje ponovo na stetu Junajtedu, covjek je napravio bar 3 velike greske na mecu. Ponovo se potvrdjuje ona, da su Engleske sudije najgore. Pravice oni Veba od blata. Meni je utisak meca ono Pogbino "ubijanje lopte". Jeste on imao gol i asistenciju kljucnu, ali udavi je za sva vremena nocas. Izludio sam nacisto od njegovog vrcenja. Ibra majstorski, klasa za sebe. Wazza odreagovao impulsivno, potpuno razumijem reakciju. Mata i Runi idu na klupu, a ulaze Lingard, kojeg nema u protokolu prosli mec i Rasford koji je u uzasnoj formi. Ne kontam. Kako je Runi klepao one kopacke, mislio sam da ce ih tacno Murinju o glavu. Vazna pobjeda u slabom mecu. Ima ogromnom mjesta za napredak.

Pozdrav!

nerazzurro

pre 7 godina

Конте препородио Челси. Челси влада никад јачом Премијер лигом, иако има слабији ростер него прошле године... Откако је успоставио свој систем и пронашао идеалну поставу, Челси је постао најсигурнија екипа у лигама петице.

Cutinho

pre 7 godina

Sve sve sve...ali kad vidim Lingarda i Rasforda izgubim volju za fudbalom.
Prvi se ne zna sta igra realno, i kad igra ne odigra nista, a drugi mlad perspektivan koji se izgubi svaki put kad krene u prodor, a bolje ja vozim avion nego on loptu.

Sa ovakvim igracima ekipa ne moze biti ozbiljna.

Pozdrav

Strale

pre 7 godina

Celsi rutinski, moralo se to ranije zavrsiti, ali dobro... ipak su igrali bez Azara, Willian upropastio polovinu akcija. Bio je najgori na terenu, on ipak mnogo bolje deluje kada udje tamo negde oko 60-og minuta. Sledeca Konteova zrtva je uvek neugodni Palas, ali i u ocajnoj formi. U poslednjih 9 utakmica, imaju cak 7 poraza. Celsi ima lepu priliku da veze jos 3 pobeda, jer posle Palasa imaju 2 utakmice protiv Bornmuta i Stouka gde su naravno favoriti. Ukoliko dobije sledece 3 utakmice, Celsi je jako blizu toga da ode na +10 sto ce im biti ogromna prednost u nastavku sampionata, i bodovno i mentalno.
United standardno ove sezone, jedva uvalili gol u 88. minutu, tesko ce u top4 ove sezone. Liverpul deklasirao Midlzbro i to bez primljenog gola, netipicno za njih. City i Totenham rutinski.
Pozdrav svima.

vu

pre 7 godina

Ako neko sad zakuka za kladzu nek se ubije odmah.Veceras pare nije uzeo samo ko nije hteo,toliko.

Inace,Liverpul je fe no me na lan! Ma ne moraju da osvoje ni naredih 20 godina Premier Ligu ali to je fudbal kome treba da teže sve ekipe,lepo je sto Čelsi dobija i ove pobede 0:1 na gostovanjima pa i kuci protiv bunker ekipa je odlicno ali za mene je najbolja ekipa u Engleskoj Klopova mašinerija,na kraju krajeva plavce su dobili 2:0.

brat iz huda

pre 7 godina

aa arsenal juce izgubii, evertoon koji realno da se ne lazemo igra svaku petu utakmicu dobro, jucee iz ne tako sjajniih prilika ili igre dodje do pobede, i eto opet zaostatkaa, ne moze tako titula da se uzme, ali dobro ima jos dosta do krajaa

Kajeer

pre 7 godina

Gledao sam istovremeno Palas-Junajted i Sanderlend-Čelsi
Junajted prvi gol čist ofsajd plus igranje rukom Ibre (čini mi se), pomalo nezaslužena pobeda ali svakako su smešni ove sezone. Inače strašno su mi gotivni ovi navijači Kristal Palasa.
Čelsi pobedio na teškom gostovanju i napravio veliki korak ka tituli! Kurtoa strašan golman, sačuvao je sva 3 boda večeras.

KORN

pre 7 godina

Kada Zlatan od 35 godina daje golove u PL onda shvatite kako je to jaka liga .
(Sandzak.com, 14. decembar 2016 23:20)
Da baš zato Zlatan daje golove,verovatno si tu negde 11 do 12 godina pa te razumem.

Luca Brasi

pre 7 godina

Konte treba da se resava Vilijana sto pre ono nije fudbaler ono je retard trkac obican koji ne ume da postigne gol,koliko je napada unisto veceras ono je za nepoverovati...Celzi je moga ovo za razliku od utakmice sa VBA da dobije glat sa 3-4 gola...

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Jeste da Chelski beži par bodova ali sve se zasad odvija po planu. Na proleće nam skoro svi dolaze na Anfield, a čemu da se nadaju i oni i Arseanal kad smo oba tima s 1/2 snage otresli u Londonu!
YNWA

Kazekage

pre 7 godina

Težak meč za Chelsea. Sa rovitim Luizom (još ima zavoj na nozi), Kostom (koji je bio pod znakom pitanja) i bez Azara, na fizički vrlo jaku i zatvorenu ekipu. Kada legnu pare od transfera Oskara, da se kupi jedan stoper umesto Kejhila i levi bek/krilo umesto Alonsa (Mozes je od njega korisniji u napadu, treba takav jedan i na levoj strani). što za 60m može da se lagano nađe, i polako razmišljati o tituli. Sada je još rano iako je +6. Ono što me raduje jeste taktička postavka Kontea i to što konstantno motiviše igrače i tačno zna ko šta treba da radi i kako. Odličan trener. Pozdrav za Plavce.

djoker nole

pre 7 godina

Celsi traljavo nesto dobija utakmice,mislim poslednje dve ali dobro pobeda je pobeda iako nikad necu moci navijati za Celsi posle onoliko incidenata u klubu...

Red Army

pre 7 godina

Mrtvi Čelzi...nije mog'o da umulja još 1 komad najgoroj ekipi u ligi, a ja čekao sigurnu pobedu na tiketu. Nestaće nafte i gasa kad tad i vratiće se prirodni poredak.

nista o nicemu

pre 7 godina

Sve sve sve...ali kad vidim Lingarda i Rasforda izgubim volju za fudbalom.
Prvi se ne zna sta igra realno, i kad igra ne odigra nista, a drugi mlad perspektivan koji se izgubi svaki put kad krene u prodor, a bolje ja vozim avion nego on loptu.

Sa ovakvim igracima ekipa ne moze biti ozbiljna.

Pozdrav
(Cutinho, 14. decembar 2016 23:53)

Oprosti Baloteli, nismo te prepoznali

Neko...

pre 7 godina

Odnos plus minus na komentarima meni licno nista ne znaci ali ne verujem da ovoliko ljudi daje minuse ovima koji tvrde da je prvi gol Mancestera (Utd) neregularan jer samo slep covek nije video na usporenom snimku da je prvo Ibra asistirao rukom a igrac koji je dao gol je bio najmanje za pola metra u ofsajdu!! Mislim budimo realni,ne navijam ni za koga posebno,volim da pogledam dobru utakmicu sa sto vise golova i pobednik mi nije narocito bitan (osim ako sam ih igrao na kladzi :-) ) ali ovi englezi se toliko busaju da imaju najbolju ligu,ok mozda,ali zato imaju ubedljivo najgore sudije,u nasoj zoni sude bolje sudije nego ove njihove "vrhunske"! A sto je najgore ne mozes im nista,ne smes ni kritiku da im uputis,odmah kazna a oni mozda ne odsude jednu utakmicu i nikom nista a ostecenoj ekipi taj bod ili sva tri na kraju prvenstva mogu da znace opstanak ili titulu!!

KORN

pre 7 godina

Danas kao svi nesto uzeli lovu na tikete a koliko sutra se to vraca kladionicama,naravno sa kamatom.
(Ogysa, 14. decembar 2016 23:35)
Koju lovu pa sta ti mislis proslo par utakmica i odmah kinta u kladionici.Pa koja je to kvota da bi se uzele pare,treba veliki ulog da bude na tako malu kvotu,e sada ko je taj koji ce da rizikuje na utakmice PL lige.

randomlik

pre 7 godina

Za one koji su pitali, rekord u vezanin pobrdama je 14 i postsvio ga je Arsenal 2002 godine, Chelsiju trebaju jos 4 pobede da izjednace.

Scholes

pre 7 godina

Mene danas najvise odusevili Runi i Pogba. Runi da je imao malo vise srece i da golman nije uvek bio na strani gola gde su sutevi isli dao bi dva gola kola. Mislim da je realno da Morinjo malo odmori Kerika, makar nedelju dana, ne moze da iznese ovaj tempo, bio dosta spor, a idealna zamena bi mu bio Svajnstajger. Sudiju nema sta da komentarisemo, covek se toliko izblamirao danas. Engleske sudije nekad bile najbolje na svetu, a danas medju najgorim. Junajted sve u svemu bolji tim, zasluzena pobeda. Sto je jos bitnije, ovako su nekad sa Fergusonom stalno dolazili do pobeda. Uvek isli do kraja pa sta bude, a uglavnom bile pobede.

Абрамович

pre 7 godina

Газда неће толерисати овакав (декадентан, досадан и дефанзивни) фудбал и следеће сезоне. То је јасно рекао и Контеовим претходницима.
Челси добија на мишиће, сагореће до Нове године.
Пластика је то.
Три играча их носе. Фантастични Коста, Азар и Матић. Остали- просечни играчи, бар их Конте таквима начинио.
Пуно, пуно среће. Све у свему.
И једна од ружнијих сезона у ПЛ.

timmy

pre 7 godina

@ kayeer
kakvi kompleksi.
od svega sto je sudija uradio n stetu juajteda ti si nasao za taj gol da pricas.
mozda je bilo igranje rukom zlatanovo,ofsajd nije.

poslije toga cist penal,definicija penala za junajted nije svirao,pa onda ponisten gol mati,cist gol.

sta si ti.gledao???

Neko...

pre 7 godina

Da li sam ja jedini retard koji sinoc nije uzeo lovu na kladzi,izgleda da jesam! :-) Ali za divno cudo uzeh na Nba-u na poene igraca posle 100 godina sve mi se slozi,obicno igram sve u plus a sinoc reko iz inata sve cu da igram i minus i sve mi dodje,od sad igram samo minus :-P

Lampard

pre 7 godina

Ljudi, da li ste gledali utakmicu?! Pa chelsea napadao do kraja, trebalo je da bude 5:1 za chelsea, samo Willian nije u stanju da pogodi, nazalost! Ali idemo do kraja, blue is the color :)

meri seci

pre 7 godina

Sudija je blago rečeno iskasapio Man Utd veceras....nemam strpljenja da pisem,nikad očigledniji nedosudjen penal i regularniji ponisten gol nisam video do veceras,sudije iz nase lige su male mace za ove engleske kicoše.
(Nikola, 14. decembar 2016 23:22)

pa prvi gol Junajteda je neregularan, sve ostalo je doslo posle tog gola. sudija je sigurno video u pauzi izmedju poluvremena da je pogresio, pa onda pokusava u nastavku da iznivelise.

Kajeer

pre 7 godina

Gledao sam istovremeno Palas-Junajted i Sanderlend-Čelsi
Junajted prvi gol čist ofsajd plus igranje rukom Ibre (čini mi se), pomalo nezaslužena pobeda ali svakako su smešni ove sezone. Inače strašno su mi gotivni ovi navijači Kristal Palasa.
Čelsi pobedio na teškom gostovanju i napravio veliki korak ka tituli! Kurtoa strašan golman, sačuvao je sva 3 boda večeras.

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Jeste da Chelski beži par bodova ali sve se zasad odvija po planu. Na proleće nam skoro svi dolaze na Anfield, a čemu da se nadaju i oni i Arseanal kad smo oba tima s 1/2 snage otresli u Londonu!
YNWA

Red Army

pre 7 godina

Mrtvi Čelzi...nije mog'o da umulja još 1 komad najgoroj ekipi u ligi, a ja čekao sigurnu pobedu na tiketu. Nestaće nafte i gasa kad tad i vratiće se prirodni poredak.

MIsMorkeMajice

pre 7 godina

Da li vam je Pogba konacno dobar ili je i dalje majmunce koje skace po terenu? Covek dominira iz utakmice u utakmicu, a danas je bio neverovatan.

vu

pre 7 godina

Ako neko sad zakuka za kladzu nek se ubije odmah.Veceras pare nije uzeo samo ko nije hteo,toliko.

Inace,Liverpul je fe no me na lan! Ma ne moraju da osvoje ni naredih 20 godina Premier Ligu ali to je fudbal kome treba da teže sve ekipe,lepo je sto Čelsi dobija i ove pobede 0:1 na gostovanjima pa i kuci protiv bunker ekipa je odlicno ali za mene je najbolja ekipa u Engleskoj Klopova mašinerija,na kraju krajeva plavce su dobili 2:0.

Абрамович

pre 7 godina

Газда неће толерисати овакав (декадентан, досадан и дефанзивни) фудбал и следеће сезоне. То је јасно рекао и Контеовим претходницима.
Челси добија на мишиће, сагореће до Нове године.
Пластика је то.
Три играча их носе. Фантастични Коста, Азар и Матић. Остали- просечни играчи, бар их Конте таквима начинио.
Пуно, пуно среће. Све у свему.
И једна од ружнијих сезона у ПЛ.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Da li vam je Pogba konacno dobar ili je i dalje majmunce koje skace po terenu? Covek dominira iz utakmice u utakmicu, a danas je bio neverovatan.
(MIsMorkeMajice, 14. decembar 2016 23:20)

I ovo si napisao zato što je dao gol?

djoker nole

pre 7 godina

Celsi traljavo nesto dobija utakmice,mislim poslednje dve ali dobro pobeda je pobeda iako nikad necu moci navijati za Celsi posle onoliko incidenata u klubu...

Cutinho

pre 7 godina

Sve sve sve...ali kad vidim Lingarda i Rasforda izgubim volju za fudbalom.
Prvi se ne zna sta igra realno, i kad igra ne odigra nista, a drugi mlad perspektivan koji se izgubi svaki put kad krene u prodor, a bolje ja vozim avion nego on loptu.

Sa ovakvim igracima ekipa ne moze biti ozbiljna.

Pozdrav

Strale

pre 7 godina

Celsi rutinski, moralo se to ranije zavrsiti, ali dobro... ipak su igrali bez Azara, Willian upropastio polovinu akcija. Bio je najgori na terenu, on ipak mnogo bolje deluje kada udje tamo negde oko 60-og minuta. Sledeca Konteova zrtva je uvek neugodni Palas, ali i u ocajnoj formi. U poslednjih 9 utakmica, imaju cak 7 poraza. Celsi ima lepu priliku da veze jos 3 pobeda, jer posle Palasa imaju 2 utakmice protiv Bornmuta i Stouka gde su naravno favoriti. Ukoliko dobije sledece 3 utakmice, Celsi je jako blizu toga da ode na +10 sto ce im biti ogromna prednost u nastavku sampionata, i bodovno i mentalno.
United standardno ove sezone, jedva uvalili gol u 88. minutu, tesko ce u top4 ove sezone. Liverpul deklasirao Midlzbro i to bez primljenog gola, netipicno za njih. City i Totenham rutinski.
Pozdrav svima.

nerazzurro

pre 7 godina

Конте препородио Челси. Челси влада никад јачом Премијер лигом, иако има слабији ростер него прошле године... Откако је успоставио свој систем и пронашао идеалну поставу, Челси је постао најсигурнија екипа у лигама петице.

Luca Brasi

pre 7 godina

Konte treba da se resava Vilijana sto pre ono nije fudbaler ono je retard trkac obican koji ne ume da postigne gol,koliko je napada unisto veceras ono je za nepoverovati...Celzi je moga ovo za razliku od utakmice sa VBA da dobije glat sa 3-4 gola...

Treaneti Chasiel Pinaxeo

pre 7 godina

Od svih favorita ja nasao Stouk da odigram. Liverpul odlican danas, treba pustiti Minjolea da bude prvi golman bar jos nekoliko utakmica, da se pokaze. Danas je bio super. Celzi, koliko sam mogao da ispratim, nije bio bas dominantan protiv poslednje ekipe na tabeli ali uzimaju bodove. Igraju taman koliko treba, ali mislim da nece dugo izdrzati tako.. Mozda se varam.

milanR

pre 7 godina

Ubi sudija Kristal Palas Utd! Neregularan gol priznao, posle dve teske greske , cist penal i gol , bas bas je lose sudio. Pogba samo da prestane da se dokazuje svima i da uziva u tekmi i opravdace svaki evro/funtu ulozen u njega.

Nikola

pre 7 godina

Sudija je blago rečeno iskasapio Man Utd veceras....nemam strpljenja da pisem,nikad očigledniji nedosudjen penal i regularniji ponisten gol nisam video do veceras,sudije iz nase lige su male mace za ove engleske kicoše.

Blue Fortress

pre 7 godina

Deset u nizu! Izrazito defanzivna postavka Mojesa, iznenadjenje u vidu Fabregasa pokazuje odlicno "citanje" Kontea. Kompenzovao je napadacki nedostatak zbog odsustva Azara, odbrana i dalje deluje neprobojna i ne dozvoljava sanse. Najveca zamerka su neiskoriscene prilike u drugom pol, umalo se to obilo o glavu na samom kraju ali je Kurtoa podsetio na svoju klasu.
Razlika od 6, 7 bodova je jedno veliko nista, ukoliko se odrzi do februara/marta onda se moze pricati o novoj tituli. Poslednjih nekoliko meceva, Sesk je pokazao da ce imati rolu u ovom timu iako nije standardan, pod uslovom da bude saglasan i ostane. Teraj dalje...

GOAT lista

pre 7 godina

Zaboravili ste da napomenete da je ovo Čelzijeva deseta pobeda u nizu, a tek im predstoje lake utakmice, tj. laksi rivali.
Da li mozda neko zna koji je najduzi niz pobeda u istoriji premijer lige?

Mr_No_Name

pre 7 godina

Ibra moze za dva, moze i za tri, a moze i jako do samog kraja. Sudija sampion, momentalno ga pozvati da sudi Serbia superlig! :D
Jedan favorit je igrao juce.. :-P

tako ti je to

pre 7 godina

najvise volim subotu,samo sto otvorim ici,seva mi u glavi i vidim pun stadion i uz kaficu gledam prvo poluvreme,neopisivo,najbolja luga na svetu,jer svako moze svakoga da pobedo,a u tome je valjda draz

Neko...

pre 7 godina

Odnos plus minus na komentarima meni licno nista ne znaci ali ne verujem da ovoliko ljudi daje minuse ovima koji tvrde da je prvi gol Mancestera (Utd) neregularan jer samo slep covek nije video na usporenom snimku da je prvo Ibra asistirao rukom a igrac koji je dao gol je bio najmanje za pola metra u ofsajdu!! Mislim budimo realni,ne navijam ni za koga posebno,volim da pogledam dobru utakmicu sa sto vise golova i pobednik mi nije narocito bitan (osim ako sam ih igrao na kladzi :-) ) ali ovi englezi se toliko busaju da imaju najbolju ligu,ok mozda,ali zato imaju ubedljivo najgore sudije,u nasoj zoni sude bolje sudije nego ove njihove "vrhunske"! A sto je najgore ne mozes im nista,ne smes ni kritiku da im uputis,odmah kazna a oni mozda ne odsude jednu utakmicu i nikom nista a ostecenoj ekipi taj bod ili sva tri na kraju prvenstva mogu da znace opstanak ili titulu!!

Djole*

pre 7 godina

Odavno nisam gledao slabiji mec od ovoga na Selhrtsu. Masa gresaka, bilo ih je na sve strane i igraca oba tima i sudija. Na kraju, pobjeda je najbitnija i njoj se ne gleda u zube. Konacno vezane 3 pobjede. Ovo Utd nije cini mi se cak 3 mjeseca uradio. Dzon Mos, Martin Etkinson, Entoni Tejlor, Mark Klatenburg... A evo ga danas se prikljucio i Poson. Kakvo katastrofalno sudjenje ponovo na stetu Junajtedu, covjek je napravio bar 3 velike greske na mecu. Ponovo se potvrdjuje ona, da su Engleske sudije najgore. Pravice oni Veba od blata. Meni je utisak meca ono Pogbino "ubijanje lopte". Jeste on imao gol i asistenciju kljucnu, ali udavi je za sva vremena nocas. Izludio sam nacisto od njegovog vrcenja. Ibra majstorski, klasa za sebe. Wazza odreagovao impulsivno, potpuno razumijem reakciju. Mata i Runi idu na klupu, a ulaze Lingard, kojeg nema u protokolu prosli mec i Rasford koji je u uzasnoj formi. Ne kontam. Kako je Runi klepao one kopacke, mislio sam da ce ih tacno Murinju o glavu. Vazna pobjeda u slabom mecu. Ima ogromnom mjesta za napredak.

Pozdrav!

meri seci

pre 7 godina

Sudija je blago rečeno iskasapio Man Utd veceras....nemam strpljenja da pisem,nikad očigledniji nedosudjen penal i regularniji ponisten gol nisam video do veceras,sudije iz nase lige su male mace za ove engleske kicoše.
(Nikola, 14. decembar 2016 23:22)

pa prvi gol Junajteda je neregularan, sve ostalo je doslo posle tog gola. sudija je sigurno video u pauzi izmedju poluvremena da je pogresio, pa onda pokusava u nastavku da iznivelise.

Neko...

pre 7 godina

Da li sam ja jedini retard koji sinoc nije uzeo lovu na kladzi,izgleda da jesam! :-) Ali za divno cudo uzeh na Nba-u na poene igraca posle 100 godina sve mi se slozi,obicno igram sve u plus a sinoc reko iz inata sve cu da igram i minus i sve mi dodje,od sad igram samo minus :-P

Lampard

pre 7 godina

Ljudi, da li ste gledali utakmicu?! Pa chelsea napadao do kraja, trebalo je da bude 5:1 za chelsea, samo Willian nije u stanju da pogodi, nazalost! Ali idemo do kraja, blue is the color :)

brat iz huda

pre 7 godina

aa arsenal juce izgubii, evertoon koji realno da se ne lazemo igra svaku petu utakmicu dobro, jucee iz ne tako sjajniih prilika ili igre dodje do pobede, i eto opet zaostatkaa, ne moze tako titula da se uzme, ali dobro ima jos dosta do krajaa

Kazekage

pre 7 godina

Težak meč za Chelsea. Sa rovitim Luizom (još ima zavoj na nozi), Kostom (koji je bio pod znakom pitanja) i bez Azara, na fizički vrlo jaku i zatvorenu ekipu. Kada legnu pare od transfera Oskara, da se kupi jedan stoper umesto Kejhila i levi bek/krilo umesto Alonsa (Mozes je od njega korisniji u napadu, treba takav jedan i na levoj strani). što za 60m može da se lagano nađe, i polako razmišljati o tituli. Sada je još rano iako je +6. Ono što me raduje jeste taktička postavka Kontea i to što konstantno motiviše igrače i tačno zna ko šta treba da radi i kako. Odličan trener. Pozdrav za Plavce.

nista o nicemu

pre 7 godina

Sve sve sve...ali kad vidim Lingarda i Rasforda izgubim volju za fudbalom.
Prvi se ne zna sta igra realno, i kad igra ne odigra nista, a drugi mlad perspektivan koji se izgubi svaki put kad krene u prodor, a bolje ja vozim avion nego on loptu.

Sa ovakvim igracima ekipa ne moze biti ozbiljna.

Pozdrav
(Cutinho, 14. decembar 2016 23:53)

Oprosti Baloteli, nismo te prepoznali

timmy

pre 7 godina

@ kayeer
kakvi kompleksi.
od svega sto je sudija uradio n stetu juajteda ti si nasao za taj gol da pricas.
mozda je bilo igranje rukom zlatanovo,ofsajd nije.

poslije toga cist penal,definicija penala za junajted nije svirao,pa onda ponisten gol mati,cist gol.

sta si ti.gledao???

Scholes

pre 7 godina

Mene danas najvise odusevili Runi i Pogba. Runi da je imao malo vise srece i da golman nije uvek bio na strani gola gde su sutevi isli dao bi dva gola kola. Mislim da je realno da Morinjo malo odmori Kerika, makar nedelju dana, ne moze da iznese ovaj tempo, bio dosta spor, a idealna zamena bi mu bio Svajnstajger. Sudiju nema sta da komentarisemo, covek se toliko izblamirao danas. Engleske sudije nekad bile najbolje na svetu, a danas medju najgorim. Junajted sve u svemu bolji tim, zasluzena pobeda. Sto je jos bitnije, ovako su nekad sa Fergusonom stalno dolazili do pobeda. Uvek isli do kraja pa sta bude, a uglavnom bile pobede.

randomlik

pre 7 godina

Za one koji su pitali, rekord u vezanin pobrdama je 14 i postsvio ga je Arsenal 2002 godine, Chelsiju trebaju jos 4 pobede da izjednace.

KORN

pre 7 godina

Danas kao svi nesto uzeli lovu na tikete a koliko sutra se to vraca kladionicama,naravno sa kamatom.
(Ogysa, 14. decembar 2016 23:35)
Koju lovu pa sta ti mislis proslo par utakmica i odmah kinta u kladionici.Pa koja je to kvota da bi se uzele pare,treba veliki ulog da bude na tako malu kvotu,e sada ko je taj koji ce da rizikuje na utakmice PL lige.

KORN

pre 7 godina

Kada Zlatan od 35 godina daje golove u PL onda shvatite kako je to jaka liga .
(Sandzak.com, 14. decembar 2016 23:20)
Da baš zato Zlatan daje golove,verovatno si tu negde 11 do 12 godina pa te razumem.