Tenis 325

Nedelja, 20.11.2016.

13:40

Vilander: Mari je za mene prvi šta god da bude

Nekada prvi teniser sveta Mats Vilander još jednom je potvrdio da teško podnosi dominaciju Novaka Đokovića.

Vilander: Mari je za mene prvi šta god da bude IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

325 Komentari

Sortiraj po:

my way

pre 7 godina

Ето Матс, само да си мало више заиста веровао у то и отћутао сада не би испао будала. Твој пулен јесте број један, најбољи тенисер света у овом тренутку и на томе му честитам!

zoran

pre 7 godina

Fora je sto se vise pamti ono sto je svezije. Cinjenica je da je Murray boljinposle RG. I mnogo je vise bolji nego sto je Novak bio u prvom delu sezone.

Stojkovic

pre 7 godina

Navijačka poruka. Pokušava da mu posalje poruku i da ga rastereti. Na njihovu žalost, Marej ce se ponovo stegnuti pa uk...njati.

Miki

pre 7 godina

Jumko

Taj vise zute banke nema jer su nagrade u to vreme bile simbolicne.On kao Borg.Da je milioner bavio bi se pametnijim poslom a ne komentarisanjem

Aleksandar

pre 7 godina

Zna Mats od koga mu svakog prvog u mesecu stize plata. Da radi kao komentator za RTS bio bi Novak prvi I drugi I treci na svetu svih vremena.

Goran

pre 7 godina

Marej je osvojio zlato na OI turniru koji je u rangu GS i zbog cini mi se glupog pravila nije za to dobio ni jedan poen. Znaci sa 1500 ili 2000 poena sa olimpijade pitanje najboljeg za ovu godinu bi vec bilo rijeseno. Novak je licno najvise doprinjeo da se o prvom mjestu uopste raspravlja.

biće bolje

pre 7 godina

Ovaj Vilander bi trebalo svoje privatne stavove da sačuva za sebe, krajnje neprofisionalno izveštavanje i favorizovanje nije dozvoljeno u profesionalnom sportu. Gotovo da se vodi medijska kampanja protiv Noleta.

Ostin A

pre 7 godina

Realno. Marej je za svoju državu osvoji Olimpijske igre i Dejvis kup. Uzeo je za Britance najprestižniji Vimbldon.

Svojoj zemlji je pružio svo zadovoljstvo koje je mogao. A uz to se oženio i dobio dete.

Đoković je bolji, ali mislim da ovde pozicija 1,2,3... je nebitna. Pitao bih Đokovića da li bi menjao poziciju jedan za svog sina ili za osvojen Davis cup sa Srbijom.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@jumko pa mozda je Wilandera bas briga ali tebi je očigledno enormna briga posto inače ne bi svakog dana komentarisao.... i sigurno molio Boga da Novak izgubi... Sta bi drugo ispunilo tvoj praznjikavi zivot?! Haos!

Roki

pre 7 godina

Endi ima više osvojenih zlatnih olimpijskih medalja nego što će Novak ikad imat!
(Danilo, 20. novembar 2016 15:38)

Nole ima vise osvojenih mastersa i grand slemova nego tvoj Marej.

Bratko

pre 7 godina

Sta se lozite bre 300 komentara na Villandera hahaha. Pa i ja sad dlda napisem da je moj Radnicki Nis najbolji tim u Srbiji i Evropi ma sta god se desilo na kraju prvenstva i vi da pocnete da me ispravljate i dajete objasnjenja zasto nije bolji od zvezde ili partizana...

drax

pre 7 godina

Marej nije igrao neki astronomski tenis koji su pruzali Federer i Nadal i Djokovic on je samo iskoristio vakum koji je napravio Djokovicev pad u formi i profitirao.Ako je bolji neka to pokaze tako sto ce osvojiti ovaj Masters.I neka osvoji sledece godine 3 gren slema pa da pricamo kako je bolji.Ovako cemo samo da pricamo sta je sa Novakom Djokovicem i sto pusta da ga pobedjuju amateri.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

I za nas je Nole prvi šta god bude večeras, ali, opet, to je logično sa naše strane, ali ovaj čovek očigledno nije svestan svoje nesvestj

Eeeee ...

pre 7 godina

1985. Osvajač Rolan Garosa i br. 1 u tom trenutku, izlazi na Central court Wimbledona i sa njim jedan Srbin - Boba ... i opa 1:3 gde je lV set završio sa 0:6 za Bobu. Statističari su to upisali kao jedno od najvećih iznenađenja svih vremena.
Još ga boli ...

VrhAvale

pre 7 godina

Vec odavno za sve se pita Nole.Znaci ako igra na svom nivou nepobediv je.To sto je Marej trenutno na prvom mestu prvenstveno treba da zahvali Noletu koji je nekoliko meseci bio ispraznjen i nezainteresovan.Marej ne moze da se ponosi sa prvim mestom na kojem ce da bude do veceras.Protiv koga je igrao i na kojim turnirima je igrao nije za pohvalu.On je odlican teniser,ostalo (izgled, trcanje, oprema, ponasanje)smejurija.Dok se Novak bude pitao on moze da bude samo ispod Noleta.

dado

pre 7 godina

ako ja nesto razumijem tenis, a razumijem ga, finale davis cupa tek slijedi, a finalisti su hrvati i argentinci----sto znaci da je andy davis cup osvojio lani.....a znamo kako je lani prosao...
isto tako kao sto nema veze da je nole ove sezone imao sva 4 grand slama kod sebe, kao sto nema veze da ima bolji skor sa murrayjem...itd....
vazno je tko ce nekom matematikom zavrsiti prvi....za mene je isto fascinantno da je nole imao 1500000 bodova fore, a sad je drugi....jer je andy osvojio wimbledon....

Hahanator

pre 7 godina

za mene je Gulbis
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gzola, 20. novembar 2016 17:04)

Haha. Kralju!

lizard

pre 7 godina

"mari je prvi već nedelju dana"... a i oženio se , i dobio dete... pa kud' ćeš više...
ali..!!! nole je otvorio restoran! a i na prvom mestu bio nesto malo...

dirty sanchez

pre 7 godina

To je isto kao kada bi neko rekao da je FK Vozdovac ispred Real Madrida a u basketu je naravno Mega Leks jaci od Chicago Bulls.

Milan Djordjevic

pre 7 godina

Za tebe si ti najbolji svih vremena. Pa nek ti Mari bude prvi. Nole ima više GS nego vas dvojica zajedno. Zato idi i puši.

Megalomanija u oku posmatrača...

pre 7 godina

Englezima smetaju Srbi. To je ocigledno na svim poljima cak i u tenisu.
(Kobreti, 20. novembar 2016 15:33)

Vilander je Šveđanin. A to koliko smetamo Englezima, govori činjenica da prosečan Englez ima problem da pronađe Srbiju na mapi sveta. Baš ih briga za nas.

Eugen

pre 7 godina

Mislim da je najbolji u 2016. Marin Čilić, jer je nakon 14 poraza uspeo da savlada Djokovića. Dokazao je da niko, ali niko ne može Marina da dobije 15 puta zaredom. Zato zaslužuje da bude broj 1 na kraju 2016., a nije se oženio i nije dobio dete.

maradona

pre 7 godina

Aj sto je lik stvarno odvratan, ali on koji navodno vazi za teniskog strucnjaka kao da se trudi da dokaze da to u stvari i nije i vrlo cesto ispada bas glup.

Ujka

pre 7 godina

Ljudi,bila bi fora da ovim Novakovim hejterima uopste ne lupate minuse,shvatite da oni zbog tih minusa i komentarisu. Ako ne biste obracali paznju na njih njihov zivot bi bio besmislen. Pozdrav

Ana

pre 7 godina

Ovo je tako glupa izjava da ne znam kako je mogao da je izgovori a da ne propadne u zemlju od sramote. Cak i Mariju steti jer pravi od njega budalu.

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Lepo je rekao da je iskoristio novakov pad, napokon priznade vilandere matsu da je nas Novak nepobediv kada je na 100 posto, dobro on je nepobediv i na 70 al ajd vazno je sto si to priznao.

realno

pre 7 godina

Mozda je NDJ osvojio vise GS i mastersa u prvom delu godine, ali je zato Mari pobedio po drugi put na OI, sto se plasim da Djokovic nikada nece uspeti. Tokio je daleko. A biti olimpijski pobednik ipak ima posebnu tezinu, i to dva puta, jer je sansa samo jednom u 4 godine.
Stoga i Mariju treba odati priznanje, ako i ostane na prvom mestu zasluzio je.
(OI zlato je ipak posebno, 20. novembar 2016 14:24)

Svaka cast Mariju na OI, ali to se nikada nije narocito merilo u teniskom svetu, to je negde na nivou jednog solidnog Mastera 1000. To sto je Nole kao veliki patriota strasno zeleo to zlato je druga prica (a i Mari je skotski patriota, pa isto razmislja po tom pitanju)... vecina drugih igraca poput Federera, Samprasa nisu nikada tome pridavali toliko paznje
Inace Mari jeste igrao dobro drugu polovinu godine, ali on je to postigao u odsustvu Federera, Nadala i sa Novakom u najgoroj formi i poslednjih 10 godina. DA je bilo koji od ove trojice u top formi, Mari ne bi imao sanse.
Ovim ne potcenjujem Marija, on je u ovom trenutku zasluzeno prvi, ali treba stvari staviti u pravi kontekst.

generalwar

pre 7 godina

ozenio se..dobio dete..menja pelene...ide na pijacu..mesi kolace..pere ..pegla...nema sta pravi kriteriji za prvo mesto haaagha...svima im je trn u oku ..gazi ih nole..ta ekipa je spoj takvih losih ljudi..ako ti pridje taj vilander za intervju odbij ga sa recima ti si diletant..f?ck off.

opet frka od Noleta

pre 7 godina

Prethodnih meseci sam bio zabrinut za Noleta, govorio sam da ne mora nista vise da osvoji, samo neka bude zdrav, cuva porodicu i izvuce se iz sektaskog okruzenja. Meditaciju i njegovu dijetu nikada nisam kritikovao, naprotiv.
Nole me sinoc zaista obradovao, nisam mogao da verujem da u tako kratkom roku moze toliko da podigne nivo igre. On je za mene do pre par nedelja bio na 50% svojih mogucnosti, a sada je na 85%. On moze da bude i bolji, ali vec ovakav je ozbiljna pretnja Mariju - to samo pokazuje koliko je Nole iznad kada je na 100%

Jumko

pre 7 godina

Hehe, najjaci su djokovicevci koji pisu da ce Matsa legendu strefiti srcka... Covek milioner koga bas briga za Djokovica, za razliku od gorepomenutih kojima svet staje zbog dolepomenutog. Haos!

sasa jokic

pre 7 godina

Klima mu se produzetak ugovora sa ES, razumite ga.
Mada ovakva izjava je samo jos jedan dokaz da on nema sta da trazi u svetu tenisa kao komentator/expert. Ne samo za Noleta, on u 80% slucajeva da pogresnu prognozu i onda se kao mis sa onim blentavim kezom vadi iz sopstvenih .....

Nolefan

pre 7 godina

Što se mene tiče, Mari ostaje prvi šta god da se dogodi. To što je on uradio je neverovatno, osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete. U sebi je pomislio da se Nole muči i da on može to da uradi i uradio je“, smatra Vilander.

Novak je osvojio dva GS i cetiri Mastersa.Jedan masters vise je vise nego OI.Kao da se samo Mari ozenio i dobio dete

Dejan Kostic

pre 7 godina

Kad su povredjeni Djokovic, Nadal i Federer, Mari je zaista medju najboljima. Koliko ga kostaju pobede nad Raonicem, nikad saznati necemo.

Slavica R

pre 7 godina

Za nebe je Novak bio, sada je i ostaje prvi ma kako se zavrsio vecerasnji mec. Njegovi ukupni rezultati su takvi da se sa respektom treba odnositi prema Noletu.
Verujem u Novaka, i postujem sve sto je ucinio za omladinu, svoju zemlju. Najvise radosti mi je podario.

Srecno veceras.

Zokss

pre 7 godina

Apelujem Sasi Ozmu da napravi eksluzivan intervju sa Vilanderom. Da sazna u cemu je problem :)
Nadam se da je Nole procitao ovu izjavu sluMatsa. U tom caju ne idemo u treci set.

323

pre 7 godina

Svi se prave mutavi i potcutuju Joker slem , nesto sto nije ostvareno jos od Lejvera? Cute kao da ga Novak nije ostvario. O ostalim trofejima masters i GS necu da pricam. Sve je vise ostvario od Endija ove godine. U medjusobnim susretima ove godine nije pobedio Novaka a od poslednjeg poraza od Novaka na RG nije igrao protiv Novaka sve do Londona? Endi je bolje igrao u drugom delu sezone ali opet nije ostvario rezultate kao Novak plus sa njim se nije ni sastao? I na kraju ako Novak pobedi veceras a bas zbog ovakvih licemera koji su se namnozili od kada je Endi nedelju dana br.1 i zelim da Novak dobije, postace br.1 i u ponedeljak ce pisati njegovo ime kao br.1 ali ni to nije bitno?? Ejj..pazi to licemerstvo? Ne mogu da shvatim. Daj Boze da u ponedeljak stoji na ATP N1 Novak Djokovic pa neka oni virtualno vide da pise Endi Mari?? I to izjavljuju sportisti, Raonic ili bivsi sportisti koji treba da se sportski ponasaju?? Sve sam olos...

Boske

pre 7 godina

Nole je citav teniski Zapad definitivno raspametio, ukljucujuci i one sto tamo emigrirase. Nek im je Bog na pomoci, u ovom zivotu im lijeka nema, ali zato jos puno, puno muke.

zoran ivkovic

pre 7 godina

tenis je posao i ogroman biznis a tenuseri su direktni izvrsioci predstave za bogate mase na ter3enu ! teniserima je ovo posao bore za sebe za ogroman novac ! iza svega stoje mocne firme,mediji i reklame ! pregrst vrhunskih proizvodjaca sportske opreme kojima su teniseri manekeni za reklamu opreme ! auto industrija mercedes,kia ,hjundai ,sevrolet ,ford itd svuda njihove reklame se mogu videti oko terena .mercedesov znak cesto na mrezi a cesto su i auta nagrada pobedniku turnira . banke su posebna tema ! vilander jednostavno mu smeta djokovic jer dolazi iz male zemlje iz istocne evrope ! smeta mu jer moze da predstigne federera po broju grenslem titula i novak moze biti najveci i najtrofejniji igrac koji je igrao tenis ! a dolazi iz nekatolicke zemlje i zapadnog sveta ! vilander vise nego ocigledno omalovazava djokoviceve uspehe a velica druge ! sam vilander zna da je novak daleko bolji igrac od endija ! cak i da endi pobedi veceras idalje je nole bolji teniser od njega ! to zna i marej i vilander a to je rekao toni nadal i ceo svet to zna !

Goran

pre 7 godina

Marej je osvojio zlato na OI turniru koji je u rangu GS i zbog cini mi se glupog pravila nije za to dobio ni jedan poen. Znaci sa 1500 ili 2000 poena sa olimpijade pitanje najboljeg za ovu godinu bi vec bilo rijeseno. Novak je licno najvise doprinjeo da se o prvom mjestu uopste raspravlja.

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

"To što je on uradio je neverovatno, osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete. U sebi je pomislio da se Nole muči i da on može to da uradi i uradio je“, smatra Vilander.

Da, ali nije ON skinuo Noleta!!! On je samo iskoristio to noletovo mučenje. Extra igra, ali nikada neće biti ni blizu Noletu..

Grga Pitič

pre 7 godina

Koji si ti kralj Matse.Kao da citas komentare sa ovig sajta..Kazes svoje misljenje, i onda se Nolovci razljute i bombarduju forum,kao zunzare ..... !

Dragan

pre 7 godina

"To što je on uradio je neverovatno,osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete."
Zar su to sve sportska dostignuća,ili tu ima svega po malo?Na gomili izgleda "neverovatno",ali onda je i Novak - slavio godišnjicu braka,detetu rođendan, .....- svašta čovek u svojoj zluradosti izjavi!

Toto-ko-tunjo-huskajuci-Mirora

pre 7 godina

Moze li i kakva konferencija za stampu? Mislim da ono sto Djokovic radi izlazi van okvira teniske igre. Miroreeee!!!

Dott

pre 7 godina

E stvarno cu se smejati, u godini u kojoj Novaku nije islo, Marej ne moze da prebaci Novaka, pa kakav vam je to igrac u koga se kunete, daj nabavite neto bolje!
Jao kako cu da se smejem kad Nole izmarsira Mareja kao Nisikorija, pa da Marej, Nisikori to je isto, sve jedno je hahahaha...

Zasto

pre 7 godina

Mislim da su to što se Mari oženio i dobio dete glavni razlozi zašto je on treba da ostane broj 1. Veliki poslovni uspeh je dobiti dete...

nemilosrdni anđeo

pre 7 godina

Gledajuci cijelu sezonu realno veceras obojica imaju podjednake sanse, ko god pobjedi zasluzuje prvo mjesto i zato slijedi veoma uzbudljiv meč na radost svih ali kako god jedno je sigurno, jedini sa gomilom mentalnih problema je ovaj Cvilander.

zoran

pre 7 godina

Pratim ovaj turnir preko Tennis TV kanala koji se prenosi kroz internet. Sjajn prenos u HD tehnici, neshto malo se plati, ali vredi. Engleski su komentatori i sinoc u toku emca sa Nishikorijem pricaju o predstojecem mecu Novak-Endi. Pita jedan durog - Da li Endi mora da pobedi Novaka kako bi potvrdio da je broj jedan?"- Drugi odgovar - Nema sumnje da mora, jer u drugoj polovini godine, kada je Endi postizao uspehe, najajaci protivnici su mu bili Nishikori i Raonic, a ne Novak, Rodja, Rafa.- kaze komentator.
Te obojica dodjose do zakljucka da bez pobede nad Novakom on nikako se ne moze proizvesti u najboljeg tenisera godine.
Zalosni su ljudi poput Vilandera, onog foliranta Raonica...zalosni.
Vilander se uvlaci Englezima kako bi opet dobio ugovor za Eurosport.UK i bio neki njhov komentator.

Vucko DrLove

pre 7 godina

Definitivno mu je Nole skratio zivotni vek,i mislim da Marej najmanje sto moze da uradi je da mu podigne zlatni spomenik za podrsku koju mu Mats pruza..

M

pre 7 godina

Inače sjajna slika. U samom ćošku omaleni Vilander, ova dvojica ga prozivaju (Zbog Novaka), ovaj treći se smeje, ali mu bzvz da ga i on sprda. S druge strane Beker i Novak se smeju i kao da ne primećuju prisustvo gore pomenutog :)

dejan

pre 7 godina

Za mene ce Mari sta god bude i dalje biti svetlosnu godinu iza Noleta!!!! Znam da vam je tesko kad znate da vas omiljeni igrac nije ni medju 20 igraca koji ce se pominjati narednih 50-100 godina! Placi mala placi!!!

Dr fudbala

pre 7 godina

ne znam sta vam nije jasno pod "ozenio se, dobio dete..."? s obzirom da zenidba i dete nose po 1000 atp bodova, jasno je da je Marej prvi do kraja godine.

SS

pre 7 godina

Obnovio je spavaću sobu,kupio par novih čarapa,orezao vinograd,zamenio sam samcijat zadnja točak...pa naravno da zaslužuje da ostane na prvom mestu!

Jumko

pre 7 godina

Auuu, koliko gluposti naprica ovaj covek. Ocigledno je ljubomoran i isfrustriran jer je najbolji sportista sveta Srbin i preziva se na -ić, dok se najbolji sportista Svedske takodje preziva na -ić. Ibrahimović. Muke covek prezivljava, ja ga razumem.

sumadinac

pre 7 godina

ma u pravu si proveo je cele dve nedalje na prvom mestu i po tome ma sta bilo u mecu za vas je on broj 1 .
E stvarno ste glupi pa vi se nista ne pitate dok je nole tu.

OI zlato je ipak posebno

pre 7 godina

ljudi, ne preterujte. Jes da je Vilander subjektivan, ali ako Mari ostane prvi na svetu, nece biti nezasluzeno. Isto kao sto ce biti zasluzeno i da se Djokovic vrati na prvo mesto. U ovom trenutku oni su prilicno izjednaceni i svejedno je ko ce biti prvi.
Mozda je NDJ osvojio vise GS i mastersa u prvom delu godine, ali je zato Mari pobedio po drugi put na OI, sto se plasim da Djokovic nikada nece uspeti. Tokio je daleko. A biti olimpijski pobednik ipak ima posebnu tezinu, i to dva puta, jer je sansa samo jednom u 4 godine.
Stoga i Mariju treba odati priznanje, ako i ostane na prvom mestu zasluzio je.

srle

pre 7 godina

Već je prvi teniser sveta nedelju dana. Da li je moguće šta reče, a niko mu nije javio da su neki preko dvesta nedelja prvi na svetu. Kako bi voleo da Novak večeras počisti Mareja u dva seta, da vidimo šta bi ovaj pajac onda rekao.

To je to

pre 7 godina

Prvo mesto zaslužuje onaj koji pobedi u finalu i tu nema dileme.. S druge strane mnogi ovde namerno ne zele da priznaju jednu cinjenicu, a to je da Marej nije dobio bodove za osvajanje Olimpijskog turnira. Dakle on bi trenutno trebalo da ima 1500 bodova više i onda uopšte ne bi bilo dileme oko prvog mesta.
Ta odluka da se Olimpijske igre ne boduju je totalno nelogična i, u ovom slučaju, direktno favorizuje Novaka.
Jer Marej je osvojio izuzetno težak turnir, na kojem je Djoković ispao u prvom kolu, a nije nagradjen zbog toga.

Jumko

pre 7 godina

Ajmo plus ko misli da ce pobediti Endi, a minus ko misli da ce pobediti Djokovic uz ponasanje skladno jednom primatu. Anketica traje do pocetka meca.

ibro

pre 7 godina

Da je Novak malo vise slusao njega a ne Obradovica,Armenulica,tata Srdjana ili srpske novinareske ulizice sigurno ne bi prosuo onoliko bodova.Covek je lepo rekao da ovogodisnji Garos nema onu tezinu bez najvecih imena,Novak se do finala prosetao igravsi sa truba protivnicima a u finalu ga sacekao mentalno i fizicki iscrpljeni Marej i realno nikad lakse osvojen GS nekog igraca.Ta cinjenica ga je,umesto da ga motivise da u nastavku sezone pokaze ljudima da je u pitanju njegov kvalitet a ne slabost protivnika,navela da mnogo poleti u oblake a za to je zasluzno okruzenje u Srbiji koje ga je nakon osvojenog Garosa proglasilo maltene Bogom licno,najvecim Srbinom posle Tesle i unapred proglasilo pobednikom Olimpijade,Vimbldona i svih turnira u narednih 5 godina,malo ko bi ostao u normali pored svega toga.A sa druge strane Endi se veoma motivisao posle Garosa,cutao i radio udarnicki,i mic po mic dosao do prvog mesta.U Olimpijskoj godini Igre su merilo svega i posteno govoreci Marej je zasluzio da na kraju bude prvi,a mislim da je i za Djokovica dobro da ne pobedi veceras jer ce na poziciji 2 imati priliku da se preispita i restartuje za dogodine jer u slucaju pobede ce opet krenuti sa pisanjem bajki,velicanjem u medijima preko granica dobrog ukusa sto ce mu napraviti pritisak koji ga veoma lako moze slomiti ali ovaj put sa bolnijim ishodom jer tesko da ce mu se ikad ovako sve namestiti kao ovde u Londonu.

Runzo Informisani

pre 7 godina

Šta je Novak uradio? 2GS i jedno finale, vezao 4 GS titule, 4 mastersa i bolji međusobni skor. Šta je Mari uradio? 1GS i 2 finala (2 poraza u tim finalima verovatno od moje babe), OI, Dejvis kup (osvojen PROŠLE godine, ali šta ima veze), oženio se i dobio dete (20000 ATP bodova za ovo jedinstveno dostignuće u svetu sporta), osvojio Dudulajce, Trgovište i Bankovac Open, promenio frizuru, promenio trenera. Čak i ako ga Novak dobije večeras po treći put ove godine u velikom finalu završnog turnira najboljih - to ama baš ništa ne znači, jer Vilander kaže da je Mari najbolji. Odmah ukinuti bodovanje!

Solomon

pre 7 godina

Zamislite da je obrnuta situacija, da je Marej postigao Djokoviceve rezultate a Djokovic Marejeve. Smem da se kladim da bi Marej vec bio proglasen uz Federera za najboljeg svih vremena, dok Djokovica ne bi niko ni pominjao. Licemeri.

Darko

pre 7 godina

Prihvatio bih ovo da je na putu do prvog mesta bar 2 puta dobio Djokovica ali ovo je sramota sto je on prvi, Djokovic je za par meseci izgubio oko 7000 poena tako da Vilanderu placi!

nikola

pre 7 godina

Mnogo je velikana koji su igrali tenis.Puno je njih jos živih. Retko se oglasavaju i uglavnom objektivno.O OVOM coveculjku neću da trosim reći. Mislim da bi Nole od eurosorta trebao da zahteva da na GS koji ova kreatura komentarise moze sa njim razgovara samo Barbara.Ovaj da ne prilazi na 50 metara.

Aleksandar Veliki

pre 7 godina

Dragi Mats priznaj lepo koliko te placaju da omalovazavas najboljeg tenisera u istoriji belog sporta! I to jos gospodo iz Srbije. istina mnogo boli!

dejan

pre 7 godina

Za mene ce Mari sta god bude i dalje biti svetlosnu godinu iza Noleta!!!! Znam da vam je tesko kad znate da vas omiljeni igrac nije ni medju 20 igraca koji ce se pominjati narednih 50-100 godina! Placi mala placi!!!

Sasabg86

pre 7 godina

Meni je neverovatno, sem ako nije izvuceno iz konteksta, da je on ovo izjavio. Prva stvar, Novak je ove godine osvojio dva gs Marej samo
Jedan... Druga stvar mislim da ne osvojio i vise masters turnira nisam siguran. I treca stvar od 365 dana u godini marej je prvi 7 a Novak sve ostalo... i onda neko da izjavi ovo na osnovu zadnja dva meseca gde decko igra dobro mi je zaista nahvatljivo. Pozdrav!

Mondo

pre 7 godina

@Milos
svojevremeno je Ivo Pogorelic poslao jednom muzickom kriticaru koji ga je ispljuvao u novinama svoju fotografiju i pozeleo mu vrele snove uz nju. Tako bi NDj trebalo da uradi, da Mats malo oslobodi napetost i frustraciju.

Mile

pre 7 godina

Pa oni ga samo hrabre (a možda i sebe), iako su vrlo dobro svesni činjenica...

U suštini to možda i nije tolika želja za pobedom koliko je veliki strah od poraza i ostajanja na mestu broj 1 samo 2 nedelje, što je samo po sebi PORAŽAVAJUĆI USPEH!!

sdned

pre 7 godina

Baš je ružno i besmisleno Vilanderovo ponašanje. Nije stvar u tome što ga mi volimo a on ne, svako ima pravo na svoj stav. Stvar je u tome da je Vilander na neki nači 'zvanično lice' u tenisu, bivši 'prvi' i neko ko bi morao ispred ostrašćenosti ipak postaviti objektivnost, ili u najmanju ruku uljudnost.
Već dugo njegovi komentari govore mnogo više o njemu nego o Novaku. Postao je deo žalosnog i šovinistučkog mejnstrima u tenisu u kome mnogi pokušavaju da 'ne primete najboljeg' samo zato što je Srbin, iz male Srbije. To govori o njihovim kompleksima i zavisti, ne o najboljem, i to najboljem svih vremena.
Ponosan sam na Noleta, svako dobro mu u životu želim, usrećio je ovaj narod u teškim vremenima.

Dux

pre 7 godina

„Imao je mentalnih problema, kao i svi. Niko ne može da bude na najvišem nivou zauvek. Ako pogledamo karijeru Rodžera Federara i on je imao mentalne probleme kada je Nadal došao. Nemoguće je dobiti svaki meč, ali Novak ima još godina ispred sebe.“

..a ti ćeš i dalje patiti jer će Novak i tih godina biti dominantan...

Markedjani

pre 7 godina

Vidiš Vilanderu, za mene je opet Nole broj jedan, ne samo posle večerašnjeg meča, već zauvek. Ima Endi još da pije mleko da uradi ono što je Nole uradio do sada.... puno, puno mleka....

v

pre 7 godina

Ja ga obozavam. Zaista. Mora da je super u njegovoj glavi. A upornost kojom se trudi da unizi Novaka je za Nobela. Treba mu aplaudirati. Takva budala se ne srece svaki dan. Pazite ovo ''dokazao je da moze da se takmici na svim podlogama''. Sve je tacno. Takmici da, ali da pobedi ne. Padao je dva puta u finalu AO i RG od Novaka. Pasce Boze zdravlje i veceras. Koga briga sta Vilander kaze? Namerno kazem ''kaze'' jer cak ni on ne misli ono sto prica.

Mica

pre 7 godina

Maske padaju!
"Biti ili ne biti"- pitanje je sad.
Sve u cilju da Mareju poraste samopouzdanje poslije Novakovog časa tenisa od sinoć.

Ivan

pre 7 godina

Sve je to OK. Ima čovek pravo na svoje mišljenje. Možda nije ispravno, ali i to je OK.

Mislim da sve zavisi od Novaka. Sve je u poslednjih par godina zavisilo od njega. Ova godina takođe. Igrao je dok je želeo. Posle toga je stao.

Znači, ako bude želeo eto njega u dobro poznatoj ulozi.

my way

pre 7 godina

Новак победи Ендија, Новак први на листи, укупне резултате у каријерама да не спомињем и Виландер овако нешто одвали... шта рећи?. Још нешто, да се не лажемо, мушки тенис данас је далеко испод нивоа онога што су Роџер, Рафа и Ноле играли када су неприкосновено владали!

IGoran

pre 7 godina

Ne moze se negirati da je Marej imao dobrih prvih 6 mjeseci (igrao je 2 finala na GS) i nevjerovatno dobar ostatak godine ali ce Novak ipak zasluzeno zavrsiti godinu na prvom mjestu ako pobijedi u finalu. Mareju cestitke za stabilnost a Novaku zelim da se motivise jos 2-3 godine i da obori sve rekorde i zavrsi karijeru kao najbolji igrac u istoriji.

protected

pre 7 godina

Lepo je Vilanderu davati podrsku svom klijentu i ako si i sam svestan kakva je realnost.Cak ni sam ne verujes u ono sto pricas...Zelje su jedno realnost drugo.Sacekaj veceras.Pobedice bolji i bice No.1.kraj diskusije.

bucika

pre 7 godina

Boze me sacuvaj ovakvih licemera i ulizica. Makar nas Nole i izgubi veceras (a nece),on je za mene najbolji teniser svih vremena. Da, ima jos godina pred sobom. To je dobro rekao.

Pravda

pre 7 godina

"Vec je prvi na svetu nedelju dana" Vilander je cudo. A nadam se da ce dugo cuvati uspomenu i Mari, Raonic i on na ovu nedelju kada je Mari bio najbolji na svetu.

Bojan Todorović

pre 7 godina

Nemoj Matse, muko moja strefiće te bre neki šlog od tolike nervoze!
I šta ćeš posle? Pusti njih neka igraju tenis, a ti brate baci televizor i više nikad ne gledaj ništa i Marej će uvek biti prvi !

nemilosrdni anđeo

pre 7 godina

Veceras obojica imaju podjednake sanse i ko god pobjedi zasluzuje prvo mjesto. Meč ce biti veoma uzbudljiv na radost svih ali sta god bude jedno je sigurno, jedini sa mentalnim problemima jeste ovaj Cvilander.

Miloss87@hotmail.com

pre 7 godina

Ne znam zasto toliko hejtujemo ovog svedju pa ima covek oravo na svoje misljenje iako je je mozda nerealno i ja za svoju devojku kazem da je najlepsa na svetu kao i svi mi iako nisu realno tako i ovaj mats misli da je njegova najlepsa tj. najbolja :)

chox

pre 7 godina

Moze svako od nas svasta da izjavi ali ako te brojke demantuju a ti i dalje tvrdis to svoje onda je problem do tebe , ne volim ni ja npr Real Madrid ali ne mogu reci da nije prvak Evrope ako jeste . Veceras oko 21.00 Mats ce biti tuzan covek

Mile

pre 7 godina

"Već je prvi na svetu nedelju dana", toliko će i da bude. Crkni Matz od zavisti. Da si kojim slučajem u eri Đokovića tukao bi te Nole sa nulom!

BS

pre 7 godina

Ovaj kokainko zvani vilander se bas tesko pati u zivotu... Da li on shvata da Mari ne bi ni ovih par dana bio prvi da Novaku nisu uzeli 1300 bodova UNAPRED od osvajanja zavrsnog mastersa prosle godine!? Znaci ATP je uzimanjem tih bodova UNAPRED nagradio Marijevu losu igru prosle godine kada je osvojio malo bodova na zavrsnom mastersu, a kaznio Novaka koji je osvojio zavrsni masters pobedom nad Federerom???

I jos se onda javi Marijeva keva i kaze da je Endi dosao do prvog mesta u najjacoj konkurenciji??? Hahaha~~~ Strasno jadno cak i za britance!!! Ono, nema Rafe, nema Rogera, Novak osvojio sve i izgubio fokus, a Mari nije ni igrao sa NIKIM od njih i on je sad najbolji na svetu i njegova sezona je najbolja??? LOLOLOLOLOL!!!

Veceras se KRALJ vraca!

sramota

pre 7 godina

Kaže za njega je prvi teniser jer je već nedelju dana na prvom mestu. A ko je bio sve ostale nedelje tokom ove godine? Zaista neverovatna izjava. Još kaže uradio neverovatne stvari oženio se, dobio dete...a to je uradio i Đoković. Nisam nikad do sad komentarisao Vilandera ali ovo sad je zaista baš baš sramna izjava. Kaže biće najbolji u 2016. šta god da uradi u finalu. Pa ako ne može da dobije Đokovića u finalu kako je onda najbolji? Po kom je to kriterijumu uspešniji od Đokovića??

Dirk Weems

pre 7 godina

"Endi Mari je najbolji teniser u ovom trenutku..."

1. deo sezone bolji je bio Novak a 2. deo Endi.

Večeras će da se vidi ko je bolji u ovom trenutku.

GBG031

pre 7 godina

Ja mislim da Mats ipak misli da Federer treba da bude prvi, eto samo zato što skoro uopšte nije igrao ove godine, i pošto je poslao selfie sa planine.

Patrick

pre 7 godina

Po Vilanderu je 1 (nedelja) vise od 50 (nedelja), na broju 1, naravno.

Bravo majstore, treba za Nobela da se kandidujes, izmislio si novu matematiku... Kakav jadnik!

Nebojša

pre 7 godina

Prso deda načisto kada je Novak bio broj jedan sa još većim nizom pobeda i većim brojem titula nego Endi sada ovaj je uvek nalazio razlog zašto će neko drugi osvojiti titulu time osporavajuci Novaka kao najboljeg na svetu a sada ovako lupeta za igrača koji ni po kojoj osnovi nije bio bolji od Novaka ove 2016 niti ima više titulu niti vodi u medjusobnim duelima ukoliko Novak očekivano trijumfuje večeras pokazaće ko je bio i ko će ostati broj jedan.

Sinisa

pre 7 godina

Stvarno je covek nerealan,on je jedini defanzivni teniser koji je na prvom mestu,a sve zahvaljujuci jako slaboj trenutnoj konkurenciji ,on ako I pobedi Novaka sto je po igri iz zadnjeg meca malo verovatno nece se dugo zadrzati na prvoj poziciji jer njegovo prvo mesto zavisi od drugih ,a ne od njega !

Bla

pre 7 godina

Marej je imao sreću što se nije sastajao sa Djokovićem bezmalo pola sezone. Zbog toga je prvi ali još samo do 9 včrs. Inače, včrs će se videti ko je neprikosnoveni vladar ovog sporta.

Skituljko

pre 7 godina

Hvala ti Wilandere sto nas bezuslovno zabavljas svojim komentarima. E ali mislim da njemu nema nista gore nego sto mora cesto da prica o Novaku,tacno vuce crtu pred izlazak u medije da bi zadrzao onaj osmeh. Kekeke crni Nole,zbog tebe pojedini poceli i da se drogiraju huhuhuh

namerni prolaznik

pre 7 godina

Ajde da malo pogledamo statistiku ako djokovic veceras dobije posto ce tad i dalje marej biti bolji:
gren slemovi: 2-1 za djokovica
mastersi: 5-3 za djokovica (ako dobije djokovic)
medjusobni: 4-1 za djokovica (ako dobije)
titule: 8-8 (ako dobije)
zarada: isto na strani djokovica
olimpijada: marej zlato

Statistika zaista pokazuje da nema nikoga ko je bio bolji od mareja ove godine sta god se desilo veceras.

ingeniero

pre 7 godina

kako moze biti bolji kad NDJ ima vise mastersa, GS titula i bolji medjusobni skor??? zasto mu neko ne postavi to pitanje, na osnovu cega meri covek, osim sto ne voli NDJ, pa mu je Marej licno dopadljiviji?

milos

pre 7 godina

ja ne znam ovaj covek toliko skrece paznju na sebe da sam iskreno pomislio da on u stvari voli novaka i da ga ovim stimulise da radi i trudi se vise, da bi imao motivace i snage za nove i nove uspehe i rekorde...ne bi me cudilo da se tako nesto sazna na kraju novakove karijere...

Ivan

pre 7 godina

Prvi ce biti samo ako pobedi Djokovica, a to sto je za tebe prvi mozes da okacis macku o rep. Mnogo ljude bas briga sto je za tebe prvi... Za mene je Marej prljavi britanac, pa nikom nista.

Svete

pre 7 godina

U bre.....a vi kako te ? Prvi je vec nedelju dana, interesantno. Djokovic je prvi nekih dvestadvaes plus nedelja, ali ko to vec prati...
Ovo ce biti jedan od najvaznijih meceva u Djokovicevoj karijeri i valjalo bi da odigra na jucerasnjem nivou, to ce biti dovoljno za rutinskih 2-0 i za nove Macove suze !
Steta sto Djokovic nije stariji neke 3 ili 4 godine i da nakon pobede izjavi ,,ja odoh a vi se snalazite kako snate, cao''...

Dejan

pre 7 godina

Što se mene tiče ja sam prvi šta god da bude . Kakvih sve ljudi ima na ovom svetu. Na kraju jedan savet za "gospodina", popi neki jak sedativ pošto će ti trebati večeras .

Titogradjanin

pre 7 godina

Tačno, slažem se. Dobio je dijete i oženio se, i što je najj čak je nedjelju dana prvi. Hahahaha mora da mu No1e nije uzvratio ljubav i otuda ovolika mržnja. No1e je u ovom trenutku kralj 4 gren slema i završnog mastersa. Pa covjece znaš li ti šta je to. A da ne pricam da je prvi već 5 god a ne nedjelju dana. Ovo je sramota za euro sport što ga ne maknu

Skituljko

pre 7 godina

Hahahahahahahahahaha nije znao koje titule da nabroji pa ubacio da se ozenio i dobio dete. Hahahahahaha pa Nole se ozenio i dobio dete kad je najveci niz pobeda imao,ijao kuku kuku kuku sta im radis Novace,idemooooooooooooooooooooooooooooooooooo

StokholmskiLemur

pre 7 godina

„Endi Mari je najbolji teniser u ovom trenutku. Mislim da bi on trebalo da bude svestan da zaslužuje prvo mesto na kraju godine. Već je prvi na svetu nedelju dana..."

Celih nedelju dana,LOL! Svedjani su inace jako oprezan i mogu reci realan narod,ali ovaj gospodin bez imalo srama,stida i realnosti iznosi svoje stavove.Novak Djokovic mozda jeste pao mentalno,ali kada proradi srpski inat(da ne kazem nesto teze)...bude zeznuto.

lel

pre 7 godina

Gospode Boze, kaze Mats "On je za mene najbolji teniser u ovom trenutku" pa kaze" Osvojio je Davis Cup, Olimpijske igre...... ozenio se i dobio dete" haahahahahaha.

caknoris

pre 7 godina

sad se u sportske uspehe ubraja i dobijanje deteta. ovakav komentar vredja inteligenciju obicnog citatelja, bez obzira za koga navija. Ovo je vise je izraz nekog ocajnika nego ozbiljnog teniskog komentatora ( mada je ovakvom izjavom i to stavio u veliko pitanje)...

Svete

pre 7 godina

U bre.....a vi kako te ? Prvi je vec nedelju dana, interesantno. Djokovic je prvi nekih dvestadvaes plus nedelja, ali ko to vec prati...
Ovo ce biti jedan od najvaznijih meceva u Djokovicevoj karijeri i valjalo bi da odigra na jucerasnjem nivou, to ce biti dovoljno za rutinskih 2-0 i za nove Macove suze !
Steta sto Djokovic nije stariji neke 3 ili 4 godine i da nakon pobede izjavi ,,ja odoh a vi se snalazite kako snate, cao''...

Danilo

pre 7 godina

"Već je prvi nedelju dana....ovo je njegov trenutak...što se mene tiče, on je najbolji!"

Ubeđen sam da se Mats samo ludo zeza, verovatno duva neku super vutru i umire od smeha dok čita ove svoje izjave!
On je naime plaćenik Eurosporta,odlične kompanije u kojoj najviše akcija imaju Amerikanci i Englezi.
Nole im je ozbiljan marketinški problem, smanjuje profit i gledanost na tom tržištu pa je normalno da Mats,Miloš i ostali pričaju da je za njih Endi broj 1 ove godine, kao da su digli unapred ruke od večerašnjeg meča?
Naime, nije Mats glup i kapira tenis bolje od svih nas zajedno, sasvim je sigurno da deli mišljenje svih eksperata- Bolitijerija,Tonija,Piliđa i ostalih- ali gde će to da kaže?!
Alo, čovek radi za veliku lovu, ne bori se za istinu...

ingeniero

pre 7 godina

kako moze biti bolji kad NDJ ima vise mastersa, GS titula i bolji medjusobni skor??? zasto mu neko ne postavi to pitanje, na osnovu cega meri covek, osim sto ne voli NDJ, pa mu je Marej licno dopadljiviji?

lel

pre 7 godina

Gospode Boze, kaze Mats "On je za mene najbolji teniser u ovom trenutku" pa kaze" Osvojio je Davis Cup, Olimpijske igre...... ozenio se i dobio dete" haahahahahaha.

milos

pre 7 godina

ja ne znam ovaj covek toliko skrece paznju na sebe da sam iskreno pomislio da on u stvari voli novaka i da ga ovim stimulise da radi i trudi se vise, da bi imao motivace i snage za nove i nove uspehe i rekorde...ne bi me cudilo da se tako nesto sazna na kraju novakove karijere...

Dejan

pre 7 godina

Što se mene tiče ja sam prvi šta god da bude . Kakvih sve ljudi ima na ovom svetu. Na kraju jedan savet za "gospodina", popi neki jak sedativ pošto će ti trebati večeras .

Dr fudbala

pre 7 godina

ne znam sta vam nije jasno pod "ozenio se, dobio dete..."? s obzirom da zenidba i dete nose po 1000 atp bodova, jasno je da je Marej prvi do kraja godine.

Zasto

pre 7 godina

Mislim da su to što se Mari oženio i dobio dete glavni razlozi zašto je on treba da ostane broj 1. Veliki poslovni uspeh je dobiti dete...

Skituljko

pre 7 godina

Hahahahahahahahahaha nije znao koje titule da nabroji pa ubacio da se ozenio i dobio dete. Hahahahahaha pa Nole se ozenio i dobio dete kad je najveci niz pobeda imao,ijao kuku kuku kuku sta im radis Novace,idemooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Eeeee ...

pre 7 godina

1985. Osvajač Rolan Garosa i br. 1 u tom trenutku, izlazi na Central court Wimbledona i sa njim jedan Srbin - Boba ... i opa 1:3 gde je lV set završio sa 0:6 za Bobu. Statističari su to upisali kao jedno od najvećih iznenađenja svih vremena.
Još ga boli ...

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

"To što je on uradio je neverovatno, osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete. U sebi je pomislio da se Nole muči i da on može to da uradi i uradio je“, smatra Vilander.

Da, ali nije ON skinuo Noleta!!! On je samo iskoristio to noletovo mučenje. Extra igra, ali nikada neće biti ni blizu Noletu..

Slavica R

pre 7 godina

Za nebe je Novak bio, sada je i ostaje prvi ma kako se zavrsio vecerasnji mec. Njegovi ukupni rezultati su takvi da se sa respektom treba odnositi prema Noletu.
Verujem u Novaka, i postujem sve sto je ucinio za omladinu, svoju zemlju. Najvise radosti mi je podario.

Srecno veceras.

GBG031

pre 7 godina

Ja mislim da Mats ipak misli da Federer treba da bude prvi, eto samo zato što skoro uopšte nije igrao ove godine, i pošto je poslao selfie sa planine.

323

pre 7 godina

Svi se prave mutavi i potcutuju Joker slem , nesto sto nije ostvareno jos od Lejvera? Cute kao da ga Novak nije ostvario. O ostalim trofejima masters i GS necu da pricam. Sve je vise ostvario od Endija ove godine. U medjusobnim susretima ove godine nije pobedio Novaka a od poslednjeg poraza od Novaka na RG nije igrao protiv Novaka sve do Londona? Endi je bolje igrao u drugom delu sezone ali opet nije ostvario rezultate kao Novak plus sa njim se nije ni sastao? I na kraju ako Novak pobedi veceras a bas zbog ovakvih licemera koji su se namnozili od kada je Endi nedelju dana br.1 i zelim da Novak dobije, postace br.1 i u ponedeljak ce pisati njegovo ime kao br.1 ali ni to nije bitno?? Ejj..pazi to licemerstvo? Ne mogu da shvatim. Daj Boze da u ponedeljak stoji na ATP N1 Novak Djokovic pa neka oni virtualno vide da pise Endi Mari?? I to izjavljuju sportisti, Raonic ili bivsi sportisti koji treba da se sportski ponasaju?? Sve sam olos...

Roki

pre 7 godina

Endi ima više osvojenih zlatnih olimpijskih medalja nego što će Novak ikad imat!
(Danilo, 20. novembar 2016 15:38)

Nole ima vise osvojenih mastersa i grand slemova nego tvoj Marej.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

I za nas je Nole prvi šta god bude večeras, ali, opet, to je logično sa naše strane, ali ovaj čovek očigledno nije svestan svoje nesvestj

biće bolje

pre 7 godina

Ovaj Vilander bi trebalo svoje privatne stavove da sačuva za sebe, krajnje neprofisionalno izveštavanje i favorizovanje nije dozvoljeno u profesionalnom sportu. Gotovo da se vodi medijska kampanja protiv Noleta.

Markedjani

pre 7 godina

Vidiš Vilanderu, za mene je opet Nole broj jedan, ne samo posle večerašnjeg meča, već zauvek. Ima Endi još da pije mleko da uradi ono što je Nole uradio do sada.... puno, puno mleka....

drax

pre 7 godina

Marej nije igrao neki astronomski tenis koji su pruzali Federer i Nadal i Djokovic on je samo iskoristio vakum koji je napravio Djokovicev pad u formi i profitirao.Ako je bolji neka to pokaze tako sto ce osvojiti ovaj Masters.I neka osvoji sledece godine 3 gren slema pa da pricamo kako je bolji.Ovako cemo samo da pricamo sta je sa Novakom Djokovicem i sto pusta da ga pobedjuju amateri.

Pravda

pre 7 godina

"Vec je prvi na svetu nedelju dana" Vilander je cudo. A nadam se da ce dugo cuvati uspomenu i Mari, Raonic i on na ovu nedelju kada je Mari bio najbolji na svetu.

lizard

pre 7 godina

"mari je prvi već nedelju dana"... a i oženio se , i dobio dete... pa kud' ćeš više...
ali..!!! nole je otvorio restoran! a i na prvom mestu bio nesto malo...

Hahanator

pre 7 godina

za mene je Gulbis
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gzola, 20. novembar 2016 17:04)

Haha. Kralju!

Bla

pre 7 godina

Marej je imao sreću što se nije sastajao sa Djokovićem bezmalo pola sezone. Zbog toga je prvi ali još samo do 9 včrs. Inače, včrs će se videti ko je neprikosnoveni vladar ovog sporta.

Dejan Kostic

pre 7 godina

Kad su povredjeni Djokovic, Nadal i Federer, Mari je zaista medju najboljima. Koliko ga kostaju pobede nad Raonicem, nikad saznati necemo.

caknoris

pre 7 godina

sad se u sportske uspehe ubraja i dobijanje deteta. ovakav komentar vredja inteligenciju obicnog citatelja, bez obzira za koga navija. Ovo je vise je izraz nekog ocajnika nego ozbiljnog teniskog komentatora ( mada je ovakvom izjavom i to stavio u veliko pitanje)...

StokholmskiLemur

pre 7 godina

„Endi Mari je najbolji teniser u ovom trenutku. Mislim da bi on trebalo da bude svestan da zaslužuje prvo mesto na kraju godine. Već je prvi na svetu nedelju dana..."

Celih nedelju dana,LOL! Svedjani su inace jako oprezan i mogu reci realan narod,ali ovaj gospodin bez imalo srama,stida i realnosti iznosi svoje stavove.Novak Djokovic mozda jeste pao mentalno,ali kada proradi srpski inat(da ne kazem nesto teze)...bude zeznuto.

chox

pre 7 godina

Moze svako od nas svasta da izjavi ali ako te brojke demantuju a ti i dalje tvrdis to svoje onda je problem do tebe , ne volim ni ja npr Real Madrid ali ne mogu reci da nije prvak Evrope ako jeste . Veceras oko 21.00 Mats ce biti tuzan covek

Svete

pre 7 godina

U bre.....a vi kako te ? Prvi je vec nedelju dana, interesantno. Djokovic je prvi nekih dvestadvaes plus nedelja, ali ko to vec prati...
Ovo ce biti jedan od najvaznijih meceva u Djokovicevoj karijeri i valjalo bi da odigra na jucerasnjem nivou, to ce biti dovoljno za rutinskih 2-0 i za nove Macove suze !
Steta sto Djokovic nije stariji neke 3 ili 4 godine i da nakon pobede izjavi ,,ja odoh a vi se snalazite kako snate, cao''...

dejan

pre 7 godina

Za mene ce Mari sta god bude i dalje biti svetlosnu godinu iza Noleta!!!! Znam da vam je tesko kad znate da vas omiljeni igrac nije ni medju 20 igraca koji ce se pominjati narednih 50-100 godina! Placi mala placi!!!

Zokss

pre 7 godina

Apelujem Sasi Ozmu da napravi eksluzivan intervju sa Vilanderom. Da sazna u cemu je problem :)
Nadam se da je Nole procitao ovu izjavu sluMatsa. U tom caju ne idemo u treci set.

nemilosrdni anđeo

pre 7 godina

Gledajuci cijelu sezonu realno veceras obojica imaju podjednake sanse, ko god pobjedi zasluzuje prvo mjesto i zato slijedi veoma uzbudljiv meč na radost svih ali kako god jedno je sigurno, jedini sa gomilom mentalnih problema je ovaj Cvilander.

SS

pre 7 godina

Obnovio je spavaću sobu,kupio par novih čarapa,orezao vinograd,zamenio sam samcijat zadnja točak...pa naravno da zaslužuje da ostane na prvom mestu!

sdned

pre 7 godina

Baš je ružno i besmisleno Vilanderovo ponašanje. Nije stvar u tome što ga mi volimo a on ne, svako ima pravo na svoj stav. Stvar je u tome da je Vilander na neki nači 'zvanično lice' u tenisu, bivši 'prvi' i neko ko bi morao ispred ostrašćenosti ipak postaviti objektivnost, ili u najmanju ruku uljudnost.
Već dugo njegovi komentari govore mnogo više o njemu nego o Novaku. Postao je deo žalosnog i šovinistučkog mejnstrima u tenisu u kome mnogi pokušavaju da 'ne primete najboljeg' samo zato što je Srbin, iz male Srbije. To govori o njihovim kompleksima i zavisti, ne o najboljem, i to najboljem svih vremena.
Ponosan sam na Noleta, svako dobro mu u životu želim, usrećio je ovaj narod u teškim vremenima.

Titogradjanin

pre 7 godina

Tačno, slažem se. Dobio je dijete i oženio se, i što je najj čak je nedjelju dana prvi. Hahahaha mora da mu No1e nije uzvratio ljubav i otuda ovolika mržnja. No1e je u ovom trenutku kralj 4 gren slema i završnog mastersa. Pa covjece znaš li ti šta je to. A da ne pricam da je prvi već 5 god a ne nedjelju dana. Ovo je sramota za euro sport što ga ne maknu

Dragan

pre 7 godina

"To što je on uradio je neverovatno,osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete."
Zar su to sve sportska dostignuća,ili tu ima svega po malo?Na gomili izgleda "neverovatno",ali onda je i Novak - slavio godišnjicu braka,detetu rođendan, .....- svašta čovek u svojoj zluradosti izjavi!

Bratko

pre 7 godina

Sta se lozite bre 300 komentara na Villandera hahaha. Pa i ja sad dlda napisem da je moj Radnicki Nis najbolji tim u Srbiji i Evropi ma sta god se desilo na kraju prvenstva i vi da pocnete da me ispravljate i dajete objasnjenja zasto nije bolji od zvezde ili partizana...

sramota

pre 7 godina

Kaže za njega je prvi teniser jer je već nedelju dana na prvom mestu. A ko je bio sve ostale nedelje tokom ove godine? Zaista neverovatna izjava. Još kaže uradio neverovatne stvari oženio se, dobio dete...a to je uradio i Đoković. Nisam nikad do sad komentarisao Vilandera ali ovo sad je zaista baš baš sramna izjava. Kaže biće najbolji u 2016. šta god da uradi u finalu. Pa ako ne može da dobije Đokovića u finalu kako je onda najbolji? Po kom je to kriterijumu uspešniji od Đokovića??

IGoran

pre 7 godina

Ne moze se negirati da je Marej imao dobrih prvih 6 mjeseci (igrao je 2 finala na GS) i nevjerovatno dobar ostatak godine ali ce Novak ipak zasluzeno zavrsiti godinu na prvom mjestu ako pobijedi u finalu. Mareju cestitke za stabilnost a Novaku zelim da se motivise jos 2-3 godine i da obori sve rekorde i zavrsi karijeru kao najbolji igrac u istoriji.

BS

pre 7 godina

Ovaj kokainko zvani vilander se bas tesko pati u zivotu... Da li on shvata da Mari ne bi ni ovih par dana bio prvi da Novaku nisu uzeli 1300 bodova UNAPRED od osvajanja zavrsnog mastersa prosle godine!? Znaci ATP je uzimanjem tih bodova UNAPRED nagradio Marijevu losu igru prosle godine kada je osvojio malo bodova na zavrsnom mastersu, a kaznio Novaka koji je osvojio zavrsni masters pobedom nad Federerom???

I jos se onda javi Marijeva keva i kaze da je Endi dosao do prvog mesta u najjacoj konkurenciji??? Hahaha~~~ Strasno jadno cak i za britance!!! Ono, nema Rafe, nema Rogera, Novak osvojio sve i izgubio fokus, a Mari nije ni igrao sa NIKIM od njih i on je sad najbolji na svetu i njegova sezona je najbolja??? LOLOLOLOLOL!!!

Veceras se KRALJ vraca!

zoran

pre 7 godina

Pratim ovaj turnir preko Tennis TV kanala koji se prenosi kroz internet. Sjajn prenos u HD tehnici, neshto malo se plati, ali vredi. Engleski su komentatori i sinoc u toku emca sa Nishikorijem pricaju o predstojecem mecu Novak-Endi. Pita jedan durog - Da li Endi mora da pobedi Novaka kako bi potvrdio da je broj jedan?"- Drugi odgovar - Nema sumnje da mora, jer u drugoj polovini godine, kada je Endi postizao uspehe, najajaci protivnici su mu bili Nishikori i Raonic, a ne Novak, Rodja, Rafa.- kaze komentator.
Te obojica dodjose do zakljucka da bez pobede nad Novakom on nikako se ne moze proizvesti u najboljeg tenisera godine.
Zalosni su ljudi poput Vilandera, onog foliranta Raonica...zalosni.
Vilander se uvlaci Englezima kako bi opet dobio ugovor za Eurosport.UK i bio neki njhov komentator.

Dirk Weems

pre 7 godina

"Endi Mari je najbolji teniser u ovom trenutku..."

1. deo sezone bolji je bio Novak a 2. deo Endi.

Večeras će da se vidi ko je bolji u ovom trenutku.

Dott

pre 7 godina

E stvarno cu se smejati, u godini u kojoj Novaku nije islo, Marej ne moze da prebaci Novaka, pa kakav vam je to igrac u koga se kunete, daj nabavite neto bolje!
Jao kako cu da se smejem kad Nole izmarsira Mareja kao Nisikorija, pa da Marej, Nisikori to je isto, sve jedno je hahahaha...

Aleksandar

pre 7 godina

Zna Mats od koga mu svakog prvog u mesecu stize plata. Da radi kao komentator za RTS bio bi Novak prvi I drugi I treci na svetu svih vremena.

namerni prolaznik

pre 7 godina

Ajde da malo pogledamo statistiku ako djokovic veceras dobije posto ce tad i dalje marej biti bolji:
gren slemovi: 2-1 za djokovica
mastersi: 5-3 za djokovica (ako dobije djokovic)
medjusobni: 4-1 za djokovica (ako dobije)
titule: 8-8 (ako dobije)
zarada: isto na strani djokovica
olimpijada: marej zlato

Statistika zaista pokazuje da nema nikoga ko je bio bolji od mareja ove godine sta god se desilo veceras.

Sasabg86

pre 7 godina

Meni je neverovatno, sem ako nije izvuceno iz konteksta, da je on ovo izjavio. Prva stvar, Novak je ove godine osvojio dva gs Marej samo
Jedan... Druga stvar mislim da ne osvojio i vise masters turnira nisam siguran. I treca stvar od 365 dana u godini marej je prvi 7 a Novak sve ostalo... i onda neko da izjavi ovo na osnovu zadnja dva meseca gde decko igra dobro mi je zaista nahvatljivo. Pozdrav!

Eugen

pre 7 godina

Mislim da je najbolji u 2016. Marin Čilić, jer je nakon 14 poraza uspeo da savlada Djokovića. Dokazao je da niko, ali niko ne može Marina da dobije 15 puta zaredom. Zato zaslužuje da bude broj 1 na kraju 2016., a nije se oženio i nije dobio dete.

maradona

pre 7 godina

Aj sto je lik stvarno odvratan, ali on koji navodno vazi za teniskog strucnjaka kao da se trudi da dokaze da to u stvari i nije i vrlo cesto ispada bas glup.

Danilo

pre 7 godina

"Već je prvi nedelju dana....ovo je njegov trenutak...što se mene tiče, on je najbolji!"

Ubeđen sam da se Mats samo ludo zeza, verovatno duva neku super vutru i umire od smeha dok čita ove svoje izjave!
On je naime plaćenik Eurosporta,odlične kompanije u kojoj najviše akcija imaju Amerikanci i Englezi.
Nole im je ozbiljan marketinški problem, smanjuje profit i gledanost na tom tržištu pa je normalno da Mats,Miloš i ostali pričaju da je za njih Endi broj 1 ove godine, kao da su digli unapred ruke od večerašnjeg meča?
Naime, nije Mats glup i kapira tenis bolje od svih nas zajedno, sasvim je sigurno da deli mišljenje svih eksperata- Bolitijerija,Tonija,Piliđa i ostalih- ali gde će to da kaže?!
Alo, čovek radi za veliku lovu, ne bori se za istinu...

Nolefan

pre 7 godina

Što se mene tiče, Mari ostaje prvi šta god da se dogodi. To što je on uradio je neverovatno, osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete. U sebi je pomislio da se Nole muči i da on može to da uradi i uradio je“, smatra Vilander.

Novak je osvojio dva GS i cetiri Mastersa.Jedan masters vise je vise nego OI.Kao da se samo Mari ozenio i dobio dete

realno

pre 7 godina

Mozda je NDJ osvojio vise GS i mastersa u prvom delu godine, ali je zato Mari pobedio po drugi put na OI, sto se plasim da Djokovic nikada nece uspeti. Tokio je daleko. A biti olimpijski pobednik ipak ima posebnu tezinu, i to dva puta, jer je sansa samo jednom u 4 godine.
Stoga i Mariju treba odati priznanje, ako i ostane na prvom mestu zasluzio je.
(OI zlato je ipak posebno, 20. novembar 2016 14:24)

Svaka cast Mariju na OI, ali to se nikada nije narocito merilo u teniskom svetu, to je negde na nivou jednog solidnog Mastera 1000. To sto je Nole kao veliki patriota strasno zeleo to zlato je druga prica (a i Mari je skotski patriota, pa isto razmislja po tom pitanju)... vecina drugih igraca poput Federera, Samprasa nisu nikada tome pridavali toliko paznje
Inace Mari jeste igrao dobro drugu polovinu godine, ali on je to postigao u odsustvu Federera, Nadala i sa Novakom u najgoroj formi i poslednjih 10 godina. DA je bilo koji od ove trojice u top formi, Mari ne bi imao sanse.
Ovim ne potcenjujem Marija, on je u ovom trenutku zasluzeno prvi, ali treba stvari staviti u pravi kontekst.

Ana

pre 7 godina

Ovo je tako glupa izjava da ne znam kako je mogao da je izgovori a da ne propadne u zemlju od sramote. Cak i Mariju steti jer pravi od njega budalu.

nemilosrdni anđeo

pre 7 godina

Veceras obojica imaju podjednake sanse i ko god pobjedi zasluzuje prvo mjesto. Meč ce biti veoma uzbudljiv na radost svih ali sta god bude jedno je sigurno, jedini sa mentalnim problemima jeste ovaj Cvilander.

generalwar

pre 7 godina

ozenio se..dobio dete..menja pelene...ide na pijacu..mesi kolace..pere ..pegla...nema sta pravi kriteriji za prvo mesto haaagha...svima im je trn u oku ..gazi ih nole..ta ekipa je spoj takvih losih ljudi..ako ti pridje taj vilander za intervju odbij ga sa recima ti si diletant..f?ck off.

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Lepo je rekao da je iskoristio novakov pad, napokon priznade vilandere matsu da je nas Novak nepobediv kada je na 100 posto, dobro on je nepobediv i na 70 al ajd vazno je sto si to priznao.

sasa jokic

pre 7 godina

Klima mu se produzetak ugovora sa ES, razumite ga.
Mada ovakva izjava je samo jos jedan dokaz da on nema sta da trazi u svetu tenisa kao komentator/expert. Ne samo za Noleta, on u 80% slucajeva da pogresnu prognozu i onda se kao mis sa onim blentavim kezom vadi iz sopstvenih .....

Milan Djordjevic

pre 7 godina

Za tebe si ti najbolji svih vremena. Pa nek ti Mari bude prvi. Nole ima više GS nego vas dvojica zajedno. Zato idi i puši.

Mondo

pre 7 godina

@Milos
svojevremeno je Ivo Pogorelic poslao jednom muzickom kriticaru koji ga je ispljuvao u novinama svoju fotografiju i pozeleo mu vrele snove uz nju. Tako bi NDj trebalo da uradi, da Mats malo oslobodi napetost i frustraciju.

To je to

pre 7 godina

Prvo mesto zaslužuje onaj koji pobedi u finalu i tu nema dileme.. S druge strane mnogi ovde namerno ne zele da priznaju jednu cinjenicu, a to je da Marej nije dobio bodove za osvajanje Olimpijskog turnira. Dakle on bi trenutno trebalo da ima 1500 bodova više i onda uopšte ne bi bilo dileme oko prvog mesta.
Ta odluka da se Olimpijske igre ne boduju je totalno nelogična i, u ovom slučaju, direktno favorizuje Novaka.
Jer Marej je osvojio izuzetno težak turnir, na kojem je Djoković ispao u prvom kolu, a nije nagradjen zbog toga.

nikola

pre 7 godina

Mnogo je velikana koji su igrali tenis.Puno je njih jos živih. Retko se oglasavaju i uglavnom objektivno.O OVOM coveculjku neću da trosim reći. Mislim da bi Nole od eurosorta trebao da zahteva da na GS koji ova kreatura komentarise moze sa njim razgovara samo Barbara.Ovaj da ne prilazi na 50 metara.

dejan

pre 7 godina

Za mene ce Mari sta god bude i dalje biti svetlosnu godinu iza Noleta!!!! Znam da vam je tesko kad znate da vas omiljeni igrac nije ni medju 20 igraca koji ce se pominjati narednih 50-100 godina! Placi mala placi!!!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@jumko pa mozda je Wilandera bas briga ali tebi je očigledno enormna briga posto inače ne bi svakog dana komentarisao.... i sigurno molio Boga da Novak izgubi... Sta bi drugo ispunilo tvoj praznjikavi zivot?! Haos!

Darko

pre 7 godina

Prihvatio bih ovo da je na putu do prvog mesta bar 2 puta dobio Djokovica ali ovo je sramota sto je on prvi, Djokovic je za par meseci izgubio oko 7000 poena tako da Vilanderu placi!

M

pre 7 godina

Inače sjajna slika. U samom ćošku omaleni Vilander, ova dvojica ga prozivaju (Zbog Novaka), ovaj treći se smeje, ali mu bzvz da ga i on sprda. S druge strane Beker i Novak se smeju i kao da ne primećuju prisustvo gore pomenutog :)

Mica

pre 7 godina

Maske padaju!
"Biti ili ne biti"- pitanje je sad.
Sve u cilju da Mareju poraste samopouzdanje poslije Novakovog časa tenisa od sinoć.

zoran ivkovic

pre 7 godina

tenis je posao i ogroman biznis a tenuseri su direktni izvrsioci predstave za bogate mase na ter3enu ! teniserima je ovo posao bore za sebe za ogroman novac ! iza svega stoje mocne firme,mediji i reklame ! pregrst vrhunskih proizvodjaca sportske opreme kojima su teniseri manekeni za reklamu opreme ! auto industrija mercedes,kia ,hjundai ,sevrolet ,ford itd svuda njihove reklame se mogu videti oko terena .mercedesov znak cesto na mrezi a cesto su i auta nagrada pobedniku turnira . banke su posebna tema ! vilander jednostavno mu smeta djokovic jer dolazi iz male zemlje iz istocne evrope ! smeta mu jer moze da predstigne federera po broju grenslem titula i novak moze biti najveci i najtrofejniji igrac koji je igrao tenis ! a dolazi iz nekatolicke zemlje i zapadnog sveta ! vilander vise nego ocigledno omalovazava djokoviceve uspehe a velica druge ! sam vilander zna da je novak daleko bolji igrac od endija ! cak i da endi pobedi veceras idalje je nole bolji teniser od njega ! to zna i marej i vilander a to je rekao toni nadal i ceo svet to zna !

Patrick

pre 7 godina

Po Vilanderu je 1 (nedelja) vise od 50 (nedelja), na broju 1, naravno.

Bravo majstore, treba za Nobela da se kandidujes, izmislio si novu matematiku... Kakav jadnik!

Solomon

pre 7 godina

Zamislite da je obrnuta situacija, da je Marej postigao Djokoviceve rezultate a Djokovic Marejeve. Smem da se kladim da bi Marej vec bio proglasen uz Federera za najboljeg svih vremena, dok Djokovica ne bi niko ni pominjao. Licemeri.

bucika

pre 7 godina

Boze me sacuvaj ovakvih licemera i ulizica. Makar nas Nole i izgubi veceras (a nece),on je za mene najbolji teniser svih vremena. Da, ima jos godina pred sobom. To je dobro rekao.

Runzo Informisani

pre 7 godina

Šta je Novak uradio? 2GS i jedno finale, vezao 4 GS titule, 4 mastersa i bolji međusobni skor. Šta je Mari uradio? 1GS i 2 finala (2 poraza u tim finalima verovatno od moje babe), OI, Dejvis kup (osvojen PROŠLE godine, ali šta ima veze), oženio se i dobio dete (20000 ATP bodova za ovo jedinstveno dostignuće u svetu sporta), osvojio Dudulajce, Trgovište i Bankovac Open, promenio frizuru, promenio trenera. Čak i ako ga Novak dobije večeras po treći put ove godine u velikom finalu završnog turnira najboljih - to ama baš ništa ne znači, jer Vilander kaže da je Mari najbolji. Odmah ukinuti bodovanje!

opet frka od Noleta

pre 7 godina

Prethodnih meseci sam bio zabrinut za Noleta, govorio sam da ne mora nista vise da osvoji, samo neka bude zdrav, cuva porodicu i izvuce se iz sektaskog okruzenja. Meditaciju i njegovu dijetu nikada nisam kritikovao, naprotiv.
Nole me sinoc zaista obradovao, nisam mogao da verujem da u tako kratkom roku moze toliko da podigne nivo igre. On je za mene do pre par nedelja bio na 50% svojih mogucnosti, a sada je na 85%. On moze da bude i bolji, ali vec ovakav je ozbiljna pretnja Mariju - to samo pokazuje koliko je Nole iznad kada je na 100%

Jumko

pre 7 godina

Hehe, najjaci su djokovicevci koji pisu da ce Matsa legendu strefiti srcka... Covek milioner koga bas briga za Djokovica, za razliku od gorepomenutih kojima svet staje zbog dolepomenutog. Haos!

Ivan

pre 7 godina

Prvi ce biti samo ako pobedi Djokovica, a to sto je za tebe prvi mozes da okacis macku o rep. Mnogo ljude bas briga sto je za tebe prvi... Za mene je Marej prljavi britanac, pa nikom nista.

Bojan Todorović

pre 7 godina

Nemoj Matse, muko moja strefiće te bre neki šlog od tolike nervoze!
I šta ćeš posle? Pusti njih neka igraju tenis, a ti brate baci televizor i više nikad ne gledaj ništa i Marej će uvek biti prvi !

ibro

pre 7 godina

Da je Novak malo vise slusao njega a ne Obradovica,Armenulica,tata Srdjana ili srpske novinareske ulizice sigurno ne bi prosuo onoliko bodova.Covek je lepo rekao da ovogodisnji Garos nema onu tezinu bez najvecih imena,Novak se do finala prosetao igravsi sa truba protivnicima a u finalu ga sacekao mentalno i fizicki iscrpljeni Marej i realno nikad lakse osvojen GS nekog igraca.Ta cinjenica ga je,umesto da ga motivise da u nastavku sezone pokaze ljudima da je u pitanju njegov kvalitet a ne slabost protivnika,navela da mnogo poleti u oblake a za to je zasluzno okruzenje u Srbiji koje ga je nakon osvojenog Garosa proglasilo maltene Bogom licno,najvecim Srbinom posle Tesle i unapred proglasilo pobednikom Olimpijade,Vimbldona i svih turnira u narednih 5 godina,malo ko bi ostao u normali pored svega toga.A sa druge strane Endi se veoma motivisao posle Garosa,cutao i radio udarnicki,i mic po mic dosao do prvog mesta.U Olimpijskoj godini Igre su merilo svega i posteno govoreci Marej je zasluzio da na kraju bude prvi,a mislim da je i za Djokovica dobro da ne pobedi veceras jer ce na poziciji 2 imati priliku da se preispita i restartuje za dogodine jer u slucaju pobede ce opet krenuti sa pisanjem bajki,velicanjem u medijima preko granica dobrog ukusa sto ce mu napraviti pritisak koji ga veoma lako moze slomiti ali ovaj put sa bolnijim ishodom jer tesko da ce mu se ikad ovako sve namestiti kao ovde u Londonu.

Miki

pre 7 godina

Jumko

Taj vise zute banke nema jer su nagrade u to vreme bile simbolicne.On kao Borg.Da je milioner bavio bi se pametnijim poslom a ne komentarisanjem

Ivan

pre 7 godina

Sve je to OK. Ima čovek pravo na svoje mišljenje. Možda nije ispravno, ali i to je OK.

Mislim da sve zavisi od Novaka. Sve je u poslednjih par godina zavisilo od njega. Ova godina takođe. Igrao je dok je želeo. Posle toga je stao.

Znači, ako bude želeo eto njega u dobro poznatoj ulozi.

my way

pre 7 godina

Новак победи Ендија, Новак први на листи, укупне резултате у каријерама да не спомињем и Виландер овако нешто одвали... шта рећи?. Још нешто, да се не лажемо, мушки тенис данас је далеко испод нивоа онога што су Роџер, Рафа и Ноле играли када су неприкосновено владали!

Aleksandar Veliki

pre 7 godina

Dragi Mats priznaj lepo koliko te placaju da omalovazavas najboljeg tenisera u istoriji belog sporta! I to jos gospodo iz Srbije. istina mnogo boli!

Boske

pre 7 godina

Nole je citav teniski Zapad definitivno raspametio, ukljucujuci i one sto tamo emigrirase. Nek im je Bog na pomoci, u ovom zivotu im lijeka nema, ali zato jos puno, puno muke.

VrhAvale

pre 7 godina

Vec odavno za sve se pita Nole.Znaci ako igra na svom nivou nepobediv je.To sto je Marej trenutno na prvom mestu prvenstveno treba da zahvali Noletu koji je nekoliko meseci bio ispraznjen i nezainteresovan.Marej ne moze da se ponosi sa prvim mestom na kojem ce da bude do veceras.Protiv koga je igrao i na kojim turnirima je igrao nije za pohvalu.On je odlican teniser,ostalo (izgled, trcanje, oprema, ponasanje)smejurija.Dok se Novak bude pitao on moze da bude samo ispod Noleta.

Miloss87@hotmail.com

pre 7 godina

Ne znam zasto toliko hejtujemo ovog svedju pa ima covek oravo na svoje misljenje iako je je mozda nerealno i ja za svoju devojku kazem da je najlepsa na svetu kao i svi mi iako nisu realno tako i ovaj mats misli da je njegova najlepsa tj. najbolja :)

srle

pre 7 godina

Već je prvi teniser sveta nedelju dana. Da li je moguće šta reče, a niko mu nije javio da su neki preko dvesta nedelja prvi na svetu. Kako bi voleo da Novak večeras počisti Mareja u dva seta, da vidimo šta bi ovaj pajac onda rekao.

v

pre 7 godina

Ja ga obozavam. Zaista. Mora da je super u njegovoj glavi. A upornost kojom se trudi da unizi Novaka je za Nobela. Treba mu aplaudirati. Takva budala se ne srece svaki dan. Pazite ovo ''dokazao je da moze da se takmici na svim podlogama''. Sve je tacno. Takmici da, ali da pobedi ne. Padao je dva puta u finalu AO i RG od Novaka. Pasce Boze zdravlje i veceras. Koga briga sta Vilander kaze? Namerno kazem ''kaze'' jer cak ni on ne misli ono sto prica.

Skituljko

pre 7 godina

Hvala ti Wilandere sto nas bezuslovno zabavljas svojim komentarima. E ali mislim da njemu nema nista gore nego sto mora cesto da prica o Novaku,tacno vuce crtu pred izlazak u medije da bi zadrzao onaj osmeh. Kekeke crni Nole,zbog tebe pojedini poceli i da se drogiraju huhuhuh

OI zlato je ipak posebno

pre 7 godina

ljudi, ne preterujte. Jes da je Vilander subjektivan, ali ako Mari ostane prvi na svetu, nece biti nezasluzeno. Isto kao sto ce biti zasluzeno i da se Djokovic vrati na prvo mesto. U ovom trenutku oni su prilicno izjednaceni i svejedno je ko ce biti prvi.
Mozda je NDJ osvojio vise GS i mastersa u prvom delu godine, ali je zato Mari pobedio po drugi put na OI, sto se plasim da Djokovic nikada nece uspeti. Tokio je daleko. A biti olimpijski pobednik ipak ima posebnu tezinu, i to dva puta, jer je sansa samo jednom u 4 godine.
Stoga i Mariju treba odati priznanje, ako i ostane na prvom mestu zasluzio je.

Jumko

pre 7 godina

Ajmo plus ko misli da ce pobediti Endi, a minus ko misli da ce pobediti Djokovic uz ponasanje skladno jednom primatu. Anketica traje do pocetka meca.

Megalomanija u oku posmatrača...

pre 7 godina

Englezima smetaju Srbi. To je ocigledno na svim poljima cak i u tenisu.
(Kobreti, 20. novembar 2016 15:33)

Vilander je Šveđanin. A to koliko smetamo Englezima, govori činjenica da prosečan Englez ima problem da pronađe Srbiju na mapi sveta. Baš ih briga za nas.

Dux

pre 7 godina

„Imao je mentalnih problema, kao i svi. Niko ne može da bude na najvišem nivou zauvek. Ako pogledamo karijeru Rodžera Federara i on je imao mentalne probleme kada je Nadal došao. Nemoguće je dobiti svaki meč, ali Novak ima još godina ispred sebe.“

..a ti ćeš i dalje patiti jer će Novak i tih godina biti dominantan...

Ujka

pre 7 godina

Ljudi,bila bi fora da ovim Novakovim hejterima uopste ne lupate minuse,shvatite da oni zbog tih minusa i komentarisu. Ako ne biste obracali paznju na njih njihov zivot bi bio besmislen. Pozdrav

Mile

pre 7 godina

"Već je prvi na svetu nedelju dana", toliko će i da bude. Crkni Matz od zavisti. Da si kojim slučajem u eri Đokovića tukao bi te Nole sa nulom!

sumadinac

pre 7 godina

ma u pravu si proveo je cele dve nedalje na prvom mestu i po tome ma sta bilo u mecu za vas je on broj 1 .
E stvarno ste glupi pa vi se nista ne pitate dok je nole tu.

Goran

pre 7 godina

Marej je osvojio zlato na OI turniru koji je u rangu GS i zbog cini mi se glupog pravila nije za to dobio ni jedan poen. Znaci sa 1500 ili 2000 poena sa olimpijade pitanje najboljeg za ovu godinu bi vec bilo rijeseno. Novak je licno najvise doprinjeo da se o prvom mjestu uopste raspravlja.

Svete

pre 7 godina

U bre.....a vi kako te ? Prvi je vec nedelju dana, interesantno. Djokovic je prvi nekih dvestadvaes plus nedelja, ali ko to vec prati...
Ovo ce biti jedan od najvaznijih meceva u Djokovicevoj karijeri i valjalo bi da odigra na jucerasnjem nivou, to ce biti dovoljno za rutinskih 2-0 i za nove Macove suze !
Steta sto Djokovic nije stariji neke 3 ili 4 godine i da nakon pobede izjavi ,,ja odoh a vi se snalazite kako snate, cao''...

Nebojša

pre 7 godina

Prso deda načisto kada je Novak bio broj jedan sa još većim nizom pobeda i većim brojem titula nego Endi sada ovaj je uvek nalazio razlog zašto će neko drugi osvojiti titulu time osporavajuci Novaka kao najboljeg na svetu a sada ovako lupeta za igrača koji ni po kojoj osnovi nije bio bolji od Novaka ove 2016 niti ima više titulu niti vodi u medjusobnim duelima ukoliko Novak očekivano trijumfuje večeras pokazaće ko je bio i ko će ostati broj jedan.

protected

pre 7 godina

Lepo je Vilanderu davati podrsku svom klijentu i ako si i sam svestan kakva je realnost.Cak ni sam ne verujes u ono sto pricas...Zelje su jedno realnost drugo.Sacekaj veceras.Pobedice bolji i bice No.1.kraj diskusije.

Mile

pre 7 godina

Pa oni ga samo hrabre (a možda i sebe), iako su vrlo dobro svesni činjenica...

U suštini to možda i nije tolika želja za pobedom koliko je veliki strah od poraza i ostajanja na mestu broj 1 samo 2 nedelje, što je samo po sebi PORAŽAVAJUĆI USPEH!!

Goran

pre 7 godina

Marej je osvojio zlato na OI turniru koji je u rangu GS i zbog cini mi se glupog pravila nije za to dobio ni jedan poen. Znaci sa 1500 ili 2000 poena sa olimpijade pitanje najboljeg za ovu godinu bi vec bilo rijeseno. Novak je licno najvise doprinjeo da se o prvom mjestu uopste raspravlja.

Sinisa

pre 7 godina

Stvarno je covek nerealan,on je jedini defanzivni teniser koji je na prvom mestu,a sve zahvaljujuci jako slaboj trenutnoj konkurenciji ,on ako I pobedi Novaka sto je po igri iz zadnjeg meca malo verovatno nece se dugo zadrzati na prvoj poziciji jer njegovo prvo mesto zavisi od drugih ,a ne od njega !

dirty sanchez

pre 7 godina

To je isto kao kada bi neko rekao da je FK Vozdovac ispred Real Madrida a u basketu je naravno Mega Leks jaci od Chicago Bulls.

dado

pre 7 godina

ako ja nesto razumijem tenis, a razumijem ga, finale davis cupa tek slijedi, a finalisti su hrvati i argentinci----sto znaci da je andy davis cup osvojio lani.....a znamo kako je lani prosao...
isto tako kao sto nema veze da je nole ove sezone imao sva 4 grand slama kod sebe, kao sto nema veze da ima bolji skor sa murrayjem...itd....
vazno je tko ce nekom matematikom zavrsiti prvi....za mene je isto fascinantno da je nole imao 1500000 bodova fore, a sad je drugi....jer je andy osvojio wimbledon....

Jumko

pre 7 godina

Auuu, koliko gluposti naprica ovaj covek. Ocigledno je ljubomoran i isfrustriran jer je najbolji sportista sveta Srbin i preziva se na -ić, dok se najbolji sportista Svedske takodje preziva na -ić. Ibrahimović. Muke covek prezivljava, ja ga razumem.

Vucko DrLove

pre 7 godina

Definitivno mu je Nole skratio zivotni vek,i mislim da Marej najmanje sto moze da uradi je da mu podigne zlatni spomenik za podrsku koju mu Mats pruza..

my way

pre 7 godina

Ето Матс, само да си мало више заиста веровао у то и отћутао сада не би испао будала. Твој пулен јесте број један, најбољи тенисер света у овом тренутку и на томе му честитам!

Ostin A

pre 7 godina

Realno. Marej je za svoju državu osvoji Olimpijske igre i Dejvis kup. Uzeo je za Britance najprestižniji Vimbldon.

Svojoj zemlji je pružio svo zadovoljstvo koje je mogao. A uz to se oženio i dobio dete.

Đoković je bolji, ali mislim da ovde pozicija 1,2,3... je nebitna. Pitao bih Đokovića da li bi menjao poziciju jedan za svog sina ili za osvojen Davis cup sa Srbijom.

zoran

pre 7 godina

Fora je sto se vise pamti ono sto je svezije. Cinjenica je da je Murray boljinposle RG. I mnogo je vise bolji nego sto je Novak bio u prvom delu sezone.

Grga Pitič

pre 7 godina

Koji si ti kralj Matse.Kao da citas komentare sa ovig sajta..Kazes svoje misljenje, i onda se Nolovci razljute i bombarduju forum,kao zunzare ..... !

Toto-ko-tunjo-huskajuci-Mirora

pre 7 godina

Moze li i kakva konferencija za stampu? Mislim da ono sto Djokovic radi izlazi van okvira teniske igre. Miroreeee!!!

Stojkovic

pre 7 godina

Navijačka poruka. Pokušava da mu posalje poruku i da ga rastereti. Na njihovu žalost, Marej ce se ponovo stegnuti pa uk...njati.

Jumko

pre 7 godina

Hehe, najjaci su djokovicevci koji pisu da ce Matsa legendu strefiti srcka... Covek milioner koga bas briga za Djokovica, za razliku od gorepomenutih kojima svet staje zbog dolepomenutog. Haos!

To je to

pre 7 godina

Prvo mesto zaslužuje onaj koji pobedi u finalu i tu nema dileme.. S druge strane mnogi ovde namerno ne zele da priznaju jednu cinjenicu, a to je da Marej nije dobio bodove za osvajanje Olimpijskog turnira. Dakle on bi trenutno trebalo da ima 1500 bodova više i onda uopšte ne bi bilo dileme oko prvog mesta.
Ta odluka da se Olimpijske igre ne boduju je totalno nelogična i, u ovom slučaju, direktno favorizuje Novaka.
Jer Marej je osvojio izuzetno težak turnir, na kojem je Djoković ispao u prvom kolu, a nije nagradjen zbog toga.

Goran

pre 7 godina

Marej je osvojio zlato na OI turniru koji je u rangu GS i zbog cini mi se glupog pravila nije za to dobio ni jedan poen. Znaci sa 1500 ili 2000 poena sa olimpijade pitanje najboljeg za ovu godinu bi vec bilo rijeseno. Novak je licno najvise doprinjeo da se o prvom mjestu uopste raspravlja.

ibro

pre 7 godina

Da je Novak malo vise slusao njega a ne Obradovica,Armenulica,tata Srdjana ili srpske novinareske ulizice sigurno ne bi prosuo onoliko bodova.Covek je lepo rekao da ovogodisnji Garos nema onu tezinu bez najvecih imena,Novak se do finala prosetao igravsi sa truba protivnicima a u finalu ga sacekao mentalno i fizicki iscrpljeni Marej i realno nikad lakse osvojen GS nekog igraca.Ta cinjenica ga je,umesto da ga motivise da u nastavku sezone pokaze ljudima da je u pitanju njegov kvalitet a ne slabost protivnika,navela da mnogo poleti u oblake a za to je zasluzno okruzenje u Srbiji koje ga je nakon osvojenog Garosa proglasilo maltene Bogom licno,najvecim Srbinom posle Tesle i unapred proglasilo pobednikom Olimpijade,Vimbldona i svih turnira u narednih 5 godina,malo ko bi ostao u normali pored svega toga.A sa druge strane Endi se veoma motivisao posle Garosa,cutao i radio udarnicki,i mic po mic dosao do prvog mesta.U Olimpijskoj godini Igre su merilo svega i posteno govoreci Marej je zasluzio da na kraju bude prvi,a mislim da je i za Djokovica dobro da ne pobedi veceras jer ce na poziciji 2 imati priliku da se preispita i restartuje za dogodine jer u slucaju pobede ce opet krenuti sa pisanjem bajki,velicanjem u medijima preko granica dobrog ukusa sto ce mu napraviti pritisak koji ga veoma lako moze slomiti ali ovaj put sa bolnijim ishodom jer tesko da ce mu se ikad ovako sve namestiti kao ovde u Londonu.

Jumko

pre 7 godina

Ajmo plus ko misli da ce pobediti Endi, a minus ko misli da ce pobediti Djokovic uz ponasanje skladno jednom primatu. Anketica traje do pocetka meca.

Ostin A

pre 7 godina

Realno. Marej je za svoju državu osvoji Olimpijske igre i Dejvis kup. Uzeo je za Britance najprestižniji Vimbldon.

Svojoj zemlji je pružio svo zadovoljstvo koje je mogao. A uz to se oženio i dobio dete.

Đoković je bolji, ali mislim da ovde pozicija 1,2,3... je nebitna. Pitao bih Đokovića da li bi menjao poziciju jedan za svog sina ili za osvojen Davis cup sa Srbijom.

Goran

pre 7 godina

Marej je osvojio zlato na OI turniru koji je u rangu GS i zbog cini mi se glupog pravila nije za to dobio ni jedan poen. Znaci sa 1500 ili 2000 poena sa olimpijade pitanje najboljeg za ovu godinu bi vec bilo rijeseno. Novak je licno najvise doprinjeo da se o prvom mjestu uopste raspravlja.

ingeniero

pre 7 godina

kako moze biti bolji kad NDJ ima vise mastersa, GS titula i bolji medjusobni skor??? zasto mu neko ne postavi to pitanje, na osnovu cega meri covek, osim sto ne voli NDJ, pa mu je Marej licno dopadljiviji?

OI zlato je ipak posebno

pre 7 godina

ljudi, ne preterujte. Jes da je Vilander subjektivan, ali ako Mari ostane prvi na svetu, nece biti nezasluzeno. Isto kao sto ce biti zasluzeno i da se Djokovic vrati na prvo mesto. U ovom trenutku oni su prilicno izjednaceni i svejedno je ko ce biti prvi.
Mozda je NDJ osvojio vise GS i mastersa u prvom delu godine, ali je zato Mari pobedio po drugi put na OI, sto se plasim da Djokovic nikada nece uspeti. Tokio je daleko. A biti olimpijski pobednik ipak ima posebnu tezinu, i to dva puta, jer je sansa samo jednom u 4 godine.
Stoga i Mariju treba odati priznanje, ako i ostane na prvom mestu zasluzio je.

Zasto

pre 7 godina

Mislim da su to što se Mari oženio i dobio dete glavni razlozi zašto je on treba da ostane broj 1. Veliki poslovni uspeh je dobiti dete...

Grga Pitič

pre 7 godina

Koji si ti kralj Matse.Kao da citas komentare sa ovig sajta..Kazes svoje misljenje, i onda se Nolovci razljute i bombarduju forum,kao zunzare ..... !

Megalomanija u oku posmatrača...

pre 7 godina

Englezima smetaju Srbi. To je ocigledno na svim poljima cak i u tenisu.
(Kobreti, 20. novembar 2016 15:33)

Vilander je Šveđanin. A to koliko smetamo Englezima, govori činjenica da prosečan Englez ima problem da pronađe Srbiju na mapi sveta. Baš ih briga za nas.

lel

pre 7 godina

Gospode Boze, kaze Mats "On je za mene najbolji teniser u ovom trenutku" pa kaze" Osvojio je Davis Cup, Olimpijske igre...... ozenio se i dobio dete" haahahahahaha.

biće bolje

pre 7 godina

Ovaj Vilander bi trebalo svoje privatne stavove da sačuva za sebe, krajnje neprofisionalno izveštavanje i favorizovanje nije dozvoljeno u profesionalnom sportu. Gotovo da se vodi medijska kampanja protiv Noleta.

Stojkovic

pre 7 godina

Navijačka poruka. Pokušava da mu posalje poruku i da ga rastereti. Na njihovu žalost, Marej ce se ponovo stegnuti pa uk...njati.

Dr fudbala

pre 7 godina

ne znam sta vam nije jasno pod "ozenio se, dobio dete..."? s obzirom da zenidba i dete nose po 1000 atp bodova, jasno je da je Marej prvi do kraja godine.

Dejan

pre 7 godina

Što se mene tiče ja sam prvi šta god da bude . Kakvih sve ljudi ima na ovom svetu. Na kraju jedan savet za "gospodina", popi neki jak sedativ pošto će ti trebati večeras .

Markedjani

pre 7 godina

Vidiš Vilanderu, za mene je opet Nole broj jedan, ne samo posle večerašnjeg meča, već zauvek. Ima Endi još da pije mleko da uradi ono što je Nole uradio do sada.... puno, puno mleka....

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

"To što je on uradio je neverovatno, osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete. U sebi je pomislio da se Nole muči i da on može to da uradi i uradio je“, smatra Vilander.

Da, ali nije ON skinuo Noleta!!! On je samo iskoristio to noletovo mučenje. Extra igra, ali nikada neće biti ni blizu Noletu..

Miki

pre 7 godina

Jumko

Taj vise zute banke nema jer su nagrade u to vreme bile simbolicne.On kao Borg.Da je milioner bavio bi se pametnijim poslom a ne komentarisanjem

milos

pre 7 godina

ja ne znam ovaj covek toliko skrece paznju na sebe da sam iskreno pomislio da on u stvari voli novaka i da ga ovim stimulise da radi i trudi se vise, da bi imao motivace i snage za nove i nove uspehe i rekorde...ne bi me cudilo da se tako nesto sazna na kraju novakove karijere...

Roki

pre 7 godina

Endi ima više osvojenih zlatnih olimpijskih medalja nego što će Novak ikad imat!
(Danilo, 20. novembar 2016 15:38)

Nole ima vise osvojenih mastersa i grand slemova nego tvoj Marej.

Dirk Weems

pre 7 godina

"Endi Mari je najbolji teniser u ovom trenutku..."

1. deo sezone bolji je bio Novak a 2. deo Endi.

Večeras će da se vidi ko je bolji u ovom trenutku.

Slavica R

pre 7 godina

Za nebe je Novak bio, sada je i ostaje prvi ma kako se zavrsio vecerasnji mec. Njegovi ukupni rezultati su takvi da se sa respektom treba odnositi prema Noletu.
Verujem u Novaka, i postujem sve sto je ucinio za omladinu, svoju zemlju. Najvise radosti mi je podario.

Srecno veceras.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@jumko pa mozda je Wilandera bas briga ali tebi je očigledno enormna briga posto inače ne bi svakog dana komentarisao.... i sigurno molio Boga da Novak izgubi... Sta bi drugo ispunilo tvoj praznjikavi zivot?! Haos!

Miloss87@hotmail.com

pre 7 godina

Ne znam zasto toliko hejtujemo ovog svedju pa ima covek oravo na svoje misljenje iako je je mozda nerealno i ja za svoju devojku kazem da je najlepsa na svetu kao i svi mi iako nisu realno tako i ovaj mats misli da je njegova najlepsa tj. najbolja :)

dejan

pre 7 godina

Za mene ce Mari sta god bude i dalje biti svetlosnu godinu iza Noleta!!!! Znam da vam je tesko kad znate da vas omiljeni igrac nije ni medju 20 igraca koji ce se pominjati narednih 50-100 godina! Placi mala placi!!!

GBG031

pre 7 godina

Ja mislim da Mats ipak misli da Federer treba da bude prvi, eto samo zato što skoro uopšte nije igrao ove godine, i pošto je poslao selfie sa planine.

Svete

pre 7 godina

U bre.....a vi kako te ? Prvi je vec nedelju dana, interesantno. Djokovic je prvi nekih dvestadvaes plus nedelja, ali ko to vec prati...
Ovo ce biti jedan od najvaznijih meceva u Djokovicevoj karijeri i valjalo bi da odigra na jucerasnjem nivou, to ce biti dovoljno za rutinskih 2-0 i za nove Macove suze !
Steta sto Djokovic nije stariji neke 3 ili 4 godine i da nakon pobede izjavi ,,ja odoh a vi se snalazite kako snate, cao''...

Pravda

pre 7 godina

"Vec je prvi na svetu nedelju dana" Vilander je cudo. A nadam se da ce dugo cuvati uspomenu i Mari, Raonic i on na ovu nedelju kada je Mari bio najbolji na svetu.

dado

pre 7 godina

ako ja nesto razumijem tenis, a razumijem ga, finale davis cupa tek slijedi, a finalisti su hrvati i argentinci----sto znaci da je andy davis cup osvojio lani.....a znamo kako je lani prosao...
isto tako kao sto nema veze da je nole ove sezone imao sva 4 grand slama kod sebe, kao sto nema veze da ima bolji skor sa murrayjem...itd....
vazno je tko ce nekom matematikom zavrsiti prvi....za mene je isto fascinantno da je nole imao 1500000 bodova fore, a sad je drugi....jer je andy osvojio wimbledon....

VrhAvale

pre 7 godina

Vec odavno za sve se pita Nole.Znaci ako igra na svom nivou nepobediv je.To sto je Marej trenutno na prvom mestu prvenstveno treba da zahvali Noletu koji je nekoliko meseci bio ispraznjen i nezainteresovan.Marej ne moze da se ponosi sa prvim mestom na kojem ce da bude do veceras.Protiv koga je igrao i na kojim turnirima je igrao nije za pohvalu.On je odlican teniser,ostalo (izgled, trcanje, oprema, ponasanje)smejurija.Dok se Novak bude pitao on moze da bude samo ispod Noleta.

Aleksandar

pre 7 godina

Zna Mats od koga mu svakog prvog u mesecu stize plata. Da radi kao komentator za RTS bio bi Novak prvi I drugi I treci na svetu svih vremena.

zoran

pre 7 godina

Fora je sto se vise pamti ono sto je svezije. Cinjenica je da je Murray boljinposle RG. I mnogo je vise bolji nego sto je Novak bio u prvom delu sezone.

bucika

pre 7 godina

Boze me sacuvaj ovakvih licemera i ulizica. Makar nas Nole i izgubi veceras (a nece),on je za mene najbolji teniser svih vremena. Da, ima jos godina pred sobom. To je dobro rekao.

nemilosrdni anđeo

pre 7 godina

Veceras obojica imaju podjednake sanse i ko god pobjedi zasluzuje prvo mjesto. Meč ce biti veoma uzbudljiv na radost svih ali sta god bude jedno je sigurno, jedini sa mentalnim problemima jeste ovaj Cvilander.

zoran

pre 7 godina

Pratim ovaj turnir preko Tennis TV kanala koji se prenosi kroz internet. Sjajn prenos u HD tehnici, neshto malo se plati, ali vredi. Engleski su komentatori i sinoc u toku emca sa Nishikorijem pricaju o predstojecem mecu Novak-Endi. Pita jedan durog - Da li Endi mora da pobedi Novaka kako bi potvrdio da je broj jedan?"- Drugi odgovar - Nema sumnje da mora, jer u drugoj polovini godine, kada je Endi postizao uspehe, najajaci protivnici su mu bili Nishikori i Raonic, a ne Novak, Rodja, Rafa.- kaze komentator.
Te obojica dodjose do zakljucka da bez pobede nad Novakom on nikako se ne moze proizvesti u najboljeg tenisera godine.
Zalosni su ljudi poput Vilandera, onog foliranta Raonica...zalosni.
Vilander se uvlaci Englezima kako bi opet dobio ugovor za Eurosport.UK i bio neki njhov komentator.

Zokss

pre 7 godina

Apelujem Sasi Ozmu da napravi eksluzivan intervju sa Vilanderom. Da sazna u cemu je problem :)
Nadam se da je Nole procitao ovu izjavu sluMatsa. U tom caju ne idemo u treci set.

drax

pre 7 godina

Marej nije igrao neki astronomski tenis koji su pruzali Federer i Nadal i Djokovic on je samo iskoristio vakum koji je napravio Djokovicev pad u formi i profitirao.Ako je bolji neka to pokaze tako sto ce osvojiti ovaj Masters.I neka osvoji sledece godine 3 gren slema pa da pricamo kako je bolji.Ovako cemo samo da pricamo sta je sa Novakom Djokovicem i sto pusta da ga pobedjuju amateri.

Ivan

pre 7 godina

Prvi ce biti samo ako pobedi Djokovica, a to sto je za tebe prvi mozes da okacis macku o rep. Mnogo ljude bas briga sto je za tebe prvi... Za mene je Marej prljavi britanac, pa nikom nista.

v

pre 7 godina

Ja ga obozavam. Zaista. Mora da je super u njegovoj glavi. A upornost kojom se trudi da unizi Novaka je za Nobela. Treba mu aplaudirati. Takva budala se ne srece svaki dan. Pazite ovo ''dokazao je da moze da se takmici na svim podlogama''. Sve je tacno. Takmici da, ali da pobedi ne. Padao je dva puta u finalu AO i RG od Novaka. Pasce Boze zdravlje i veceras. Koga briga sta Vilander kaze? Namerno kazem ''kaze'' jer cak ni on ne misli ono sto prica.

Jumko

pre 7 godina

Auuu, koliko gluposti naprica ovaj covek. Ocigledno je ljubomoran i isfrustriran jer je najbolji sportista sveta Srbin i preziva se na -ić, dok se najbolji sportista Svedske takodje preziva na -ić. Ibrahimović. Muke covek prezivljava, ja ga razumem.

Mondo

pre 7 godina

@Milos
svojevremeno je Ivo Pogorelic poslao jednom muzickom kriticaru koji ga je ispljuvao u novinama svoju fotografiju i pozeleo mu vrele snove uz nju. Tako bi NDj trebalo da uradi, da Mats malo oslobodi napetost i frustraciju.

nikola

pre 7 godina

Mnogo je velikana koji su igrali tenis.Puno je njih jos živih. Retko se oglasavaju i uglavnom objektivno.O OVOM coveculjku neću da trosim reći. Mislim da bi Nole od eurosorta trebao da zahteva da na GS koji ova kreatura komentarise moze sa njim razgovara samo Barbara.Ovaj da ne prilazi na 50 metara.

Bojan Todorović

pre 7 godina

Nemoj Matse, muko moja strefiće te bre neki šlog od tolike nervoze!
I šta ćeš posle? Pusti njih neka igraju tenis, a ti brate baci televizor i više nikad ne gledaj ništa i Marej će uvek biti prvi !

Nebojša

pre 7 godina

Prso deda načisto kada je Novak bio broj jedan sa još većim nizom pobeda i većim brojem titula nego Endi sada ovaj je uvek nalazio razlog zašto će neko drugi osvojiti titulu time osporavajuci Novaka kao najboljeg na svetu a sada ovako lupeta za igrača koji ni po kojoj osnovi nije bio bolji od Novaka ove 2016 niti ima više titulu niti vodi u medjusobnim duelima ukoliko Novak očekivano trijumfuje večeras pokazaće ko je bio i ko će ostati broj jedan.

Aleksandar Veliki

pre 7 godina

Dragi Mats priznaj lepo koliko te placaju da omalovazavas najboljeg tenisera u istoriji belog sporta! I to jos gospodo iz Srbije. istina mnogo boli!

Boske

pre 7 godina

Nole je citav teniski Zapad definitivno raspametio, ukljucujuci i one sto tamo emigrirase. Nek im je Bog na pomoci, u ovom zivotu im lijeka nema, ali zato jos puno, puno muke.

M

pre 7 godina

Inače sjajna slika. U samom ćošku omaleni Vilander, ova dvojica ga prozivaju (Zbog Novaka), ovaj treći se smeje, ali mu bzvz da ga i on sprda. S druge strane Beker i Novak se smeju i kao da ne primećuju prisustvo gore pomenutog :)

Dejan Kostic

pre 7 godina

Kad su povredjeni Djokovic, Nadal i Federer, Mari je zaista medju najboljima. Koliko ga kostaju pobede nad Raonicem, nikad saznati necemo.

dejan

pre 7 godina

Za mene ce Mari sta god bude i dalje biti svetlosnu godinu iza Noleta!!!! Znam da vam je tesko kad znate da vas omiljeni igrac nije ni medju 20 igraca koji ce se pominjati narednih 50-100 godina! Placi mala placi!!!

nemilosrdni anđeo

pre 7 godina

Gledajuci cijelu sezonu realno veceras obojica imaju podjednake sanse, ko god pobjedi zasluzuje prvo mjesto i zato slijedi veoma uzbudljiv meč na radost svih ali kako god jedno je sigurno, jedini sa gomilom mentalnih problema je ovaj Cvilander.

323

pre 7 godina

Svi se prave mutavi i potcutuju Joker slem , nesto sto nije ostvareno jos od Lejvera? Cute kao da ga Novak nije ostvario. O ostalim trofejima masters i GS necu da pricam. Sve je vise ostvario od Endija ove godine. U medjusobnim susretima ove godine nije pobedio Novaka a od poslednjeg poraza od Novaka na RG nije igrao protiv Novaka sve do Londona? Endi je bolje igrao u drugom delu sezone ali opet nije ostvario rezultate kao Novak plus sa njim se nije ni sastao? I na kraju ako Novak pobedi veceras a bas zbog ovakvih licemera koji su se namnozili od kada je Endi nedelju dana br.1 i zelim da Novak dobije, postace br.1 i u ponedeljak ce pisati njegovo ime kao br.1 ali ni to nije bitno?? Ejj..pazi to licemerstvo? Ne mogu da shvatim. Daj Boze da u ponedeljak stoji na ATP N1 Novak Djokovic pa neka oni virtualno vide da pise Endi Mari?? I to izjavljuju sportisti, Raonic ili bivsi sportisti koji treba da se sportski ponasaju?? Sve sam olos...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

I za nas je Nole prvi šta god bude večeras, ali, opet, to je logično sa naše strane, ali ovaj čovek očigledno nije svestan svoje nesvestj

StokholmskiLemur

pre 7 godina

„Endi Mari je najbolji teniser u ovom trenutku. Mislim da bi on trebalo da bude svestan da zaslužuje prvo mesto na kraju godine. Već je prvi na svetu nedelju dana..."

Celih nedelju dana,LOL! Svedjani su inace jako oprezan i mogu reci realan narod,ali ovaj gospodin bez imalo srama,stida i realnosti iznosi svoje stavove.Novak Djokovic mozda jeste pao mentalno,ali kada proradi srpski inat(da ne kazem nesto teze)...bude zeznuto.

Svete

pre 7 godina

U bre.....a vi kako te ? Prvi je vec nedelju dana, interesantno. Djokovic je prvi nekih dvestadvaes plus nedelja, ali ko to vec prati...
Ovo ce biti jedan od najvaznijih meceva u Djokovicevoj karijeri i valjalo bi da odigra na jucerasnjem nivou, to ce biti dovoljno za rutinskih 2-0 i za nove Macove suze !
Steta sto Djokovic nije stariji neke 3 ili 4 godine i da nakon pobede izjavi ,,ja odoh a vi se snalazite kako snate, cao''...

Danilo

pre 7 godina

"Već je prvi nedelju dana....ovo je njegov trenutak...što se mene tiče, on je najbolji!"

Ubeđen sam da se Mats samo ludo zeza, verovatno duva neku super vutru i umire od smeha dok čita ove svoje izjave!
On je naime plaćenik Eurosporta,odlične kompanije u kojoj najviše akcija imaju Amerikanci i Englezi.
Nole im je ozbiljan marketinški problem, smanjuje profit i gledanost na tom tržištu pa je normalno da Mats,Miloš i ostali pričaju da je za njih Endi broj 1 ove godine, kao da su digli unapred ruke od večerašnjeg meča?
Naime, nije Mats glup i kapira tenis bolje od svih nas zajedno, sasvim je sigurno da deli mišljenje svih eksperata- Bolitijerija,Tonija,Piliđa i ostalih- ali gde će to da kaže?!
Alo, čovek radi za veliku lovu, ne bori se za istinu...

Titogradjanin

pre 7 godina

Tačno, slažem se. Dobio je dijete i oženio se, i što je najj čak je nedjelju dana prvi. Hahahaha mora da mu No1e nije uzvratio ljubav i otuda ovolika mržnja. No1e je u ovom trenutku kralj 4 gren slema i završnog mastersa. Pa covjece znaš li ti šta je to. A da ne pricam da je prvi već 5 god a ne nedjelju dana. Ovo je sramota za euro sport što ga ne maknu

srle

pre 7 godina

Već je prvi teniser sveta nedelju dana. Da li je moguće šta reče, a niko mu nije javio da su neki preko dvesta nedelja prvi na svetu. Kako bi voleo da Novak večeras počisti Mareja u dva seta, da vidimo šta bi ovaj pajac onda rekao.

protected

pre 7 godina

Lepo je Vilanderu davati podrsku svom klijentu i ako si i sam svestan kakva je realnost.Cak ni sam ne verujes u ono sto pricas...Zelje su jedno realnost drugo.Sacekaj veceras.Pobedice bolji i bice No.1.kraj diskusije.

sumadinac

pre 7 godina

ma u pravu si proveo je cele dve nedalje na prvom mestu i po tome ma sta bilo u mecu za vas je on broj 1 .
E stvarno ste glupi pa vi se nista ne pitate dok je nole tu.

Mile

pre 7 godina

Pa oni ga samo hrabre (a možda i sebe), iako su vrlo dobro svesni činjenica...

U suštini to možda i nije tolika želja za pobedom koliko je veliki strah od poraza i ostajanja na mestu broj 1 samo 2 nedelje, što je samo po sebi PORAŽAVAJUĆI USPEH!!

chox

pre 7 godina

Moze svako od nas svasta da izjavi ali ako te brojke demantuju a ti i dalje tvrdis to svoje onda je problem do tebe , ne volim ni ja npr Real Madrid ali ne mogu reci da nije prvak Evrope ako jeste . Veceras oko 21.00 Mats ce biti tuzan covek

Bla

pre 7 godina

Marej je imao sreću što se nije sastajao sa Djokovićem bezmalo pola sezone. Zbog toga je prvi ali još samo do 9 včrs. Inače, včrs će se videti ko je neprikosnoveni vladar ovog sporta.

Nolefan

pre 7 godina

Što se mene tiče, Mari ostaje prvi šta god da se dogodi. To što je on uradio je neverovatno, osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete. U sebi je pomislio da se Nole muči i da on može to da uradi i uradio je“, smatra Vilander.

Novak je osvojio dva GS i cetiri Mastersa.Jedan masters vise je vise nego OI.Kao da se samo Mari ozenio i dobio dete

sasa jokic

pre 7 godina

Klima mu se produzetak ugovora sa ES, razumite ga.
Mada ovakva izjava je samo jos jedan dokaz da on nema sta da trazi u svetu tenisa kao komentator/expert. Ne samo za Noleta, on u 80% slucajeva da pogresnu prognozu i onda se kao mis sa onim blentavim kezom vadi iz sopstvenih .....

lizard

pre 7 godina

"mari je prvi već nedelju dana"... a i oženio se , i dobio dete... pa kud' ćeš više...
ali..!!! nole je otvorio restoran! a i na prvom mestu bio nesto malo...

Bratko

pre 7 godina

Sta se lozite bre 300 komentara na Villandera hahaha. Pa i ja sad dlda napisem da je moj Radnicki Nis najbolji tim u Srbiji i Evropi ma sta god se desilo na kraju prvenstva i vi da pocnete da me ispravljate i dajete objasnjenja zasto nije bolji od zvezde ili partizana...

my way

pre 7 godina

Ето Матс, само да си мало више заиста веровао у то и отћутао сада не би испао будала. Твој пулен јесте број један, најбољи тенисер света у овом тренутку и на томе му честитам!

Patrick

pre 7 godina

Po Vilanderu je 1 (nedelja) vise od 50 (nedelja), na broju 1, naravno.

Bravo majstore, treba za Nobela da se kandidujes, izmislio si novu matematiku... Kakav jadnik!

Solomon

pre 7 godina

Zamislite da je obrnuta situacija, da je Marej postigao Djokoviceve rezultate a Djokovic Marejeve. Smem da se kladim da bi Marej vec bio proglasen uz Federera za najboljeg svih vremena, dok Djokovica ne bi niko ni pominjao. Licemeri.

Dux

pre 7 godina

„Imao je mentalnih problema, kao i svi. Niko ne može da bude na najvišem nivou zauvek. Ako pogledamo karijeru Rodžera Federara i on je imao mentalne probleme kada je Nadal došao. Nemoguće je dobiti svaki meč, ali Novak ima još godina ispred sebe.“

..a ti ćeš i dalje patiti jer će Novak i tih godina biti dominantan...

Skituljko

pre 7 godina

Hvala ti Wilandere sto nas bezuslovno zabavljas svojim komentarima. E ali mislim da njemu nema nista gore nego sto mora cesto da prica o Novaku,tacno vuce crtu pred izlazak u medije da bi zadrzao onaj osmeh. Kekeke crni Nole,zbog tebe pojedini poceli i da se drogiraju huhuhuh

Darko

pre 7 godina

Prihvatio bih ovo da je na putu do prvog mesta bar 2 puta dobio Djokovica ali ovo je sramota sto je on prvi, Djokovic je za par meseci izgubio oko 7000 poena tako da Vilanderu placi!

Sinisa

pre 7 godina

Stvarno je covek nerealan,on je jedini defanzivni teniser koji je na prvom mestu,a sve zahvaljujuci jako slaboj trenutnoj konkurenciji ,on ako I pobedi Novaka sto je po igri iz zadnjeg meca malo verovatno nece se dugo zadrzati na prvoj poziciji jer njegovo prvo mesto zavisi od drugih ,a ne od njega !

BS

pre 7 godina

Ovaj kokainko zvani vilander se bas tesko pati u zivotu... Da li on shvata da Mari ne bi ni ovih par dana bio prvi da Novaku nisu uzeli 1300 bodova UNAPRED od osvajanja zavrsnog mastersa prosle godine!? Znaci ATP je uzimanjem tih bodova UNAPRED nagradio Marijevu losu igru prosle godine kada je osvojio malo bodova na zavrsnom mastersu, a kaznio Novaka koji je osvojio zavrsni masters pobedom nad Federerom???

I jos se onda javi Marijeva keva i kaze da je Endi dosao do prvog mesta u najjacoj konkurenciji??? Hahaha~~~ Strasno jadno cak i za britance!!! Ono, nema Rafe, nema Rogera, Novak osvojio sve i izgubio fokus, a Mari nije ni igrao sa NIKIM od njih i on je sad najbolji na svetu i njegova sezona je najbolja??? LOLOLOLOLOL!!!

Veceras se KRALJ vraca!

sramota

pre 7 godina

Kaže za njega je prvi teniser jer je već nedelju dana na prvom mestu. A ko je bio sve ostale nedelje tokom ove godine? Zaista neverovatna izjava. Još kaže uradio neverovatne stvari oženio se, dobio dete...a to je uradio i Đoković. Nisam nikad do sad komentarisao Vilandera ali ovo sad je zaista baš baš sramna izjava. Kaže biće najbolji u 2016. šta god da uradi u finalu. Pa ako ne može da dobije Đokovića u finalu kako je onda najbolji? Po kom je to kriterijumu uspešniji od Đokovića??

Mica

pre 7 godina

Maske padaju!
"Biti ili ne biti"- pitanje je sad.
Sve u cilju da Mareju poraste samopouzdanje poslije Novakovog časa tenisa od sinoć.

Sasabg86

pre 7 godina

Meni je neverovatno, sem ako nije izvuceno iz konteksta, da je on ovo izjavio. Prva stvar, Novak je ove godine osvojio dva gs Marej samo
Jedan... Druga stvar mislim da ne osvojio i vise masters turnira nisam siguran. I treca stvar od 365 dana u godini marej je prvi 7 a Novak sve ostalo... i onda neko da izjavi ovo na osnovu zadnja dva meseca gde decko igra dobro mi je zaista nahvatljivo. Pozdrav!

namerni prolaznik

pre 7 godina

Ajde da malo pogledamo statistiku ako djokovic veceras dobije posto ce tad i dalje marej biti bolji:
gren slemovi: 2-1 za djokovica
mastersi: 5-3 za djokovica (ako dobije djokovic)
medjusobni: 4-1 za djokovica (ako dobije)
titule: 8-8 (ako dobije)
zarada: isto na strani djokovica
olimpijada: marej zlato

Statistika zaista pokazuje da nema nikoga ko je bio bolji od mareja ove godine sta god se desilo veceras.

IGoran

pre 7 godina

Ne moze se negirati da je Marej imao dobrih prvih 6 mjeseci (igrao je 2 finala na GS) i nevjerovatno dobar ostatak godine ali ce Novak ipak zasluzeno zavrsiti godinu na prvom mjestu ako pobijedi u finalu. Mareju cestitke za stabilnost a Novaku zelim da se motivise jos 2-3 godine i da obori sve rekorde i zavrsi karijeru kao najbolji igrac u istoriji.

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Lepo je rekao da je iskoristio novakov pad, napokon priznade vilandere matsu da je nas Novak nepobediv kada je na 100 posto, dobro on je nepobediv i na 70 al ajd vazno je sto si to priznao.

opet frka od Noleta

pre 7 godina

Prethodnih meseci sam bio zabrinut za Noleta, govorio sam da ne mora nista vise da osvoji, samo neka bude zdrav, cuva porodicu i izvuce se iz sektaskog okruzenja. Meditaciju i njegovu dijetu nikada nisam kritikovao, naprotiv.
Nole me sinoc zaista obradovao, nisam mogao da verujem da u tako kratkom roku moze toliko da podigne nivo igre. On je za mene do pre par nedelja bio na 50% svojih mogucnosti, a sada je na 85%. On moze da bude i bolji, ali vec ovakav je ozbiljna pretnja Mariju - to samo pokazuje koliko je Nole iznad kada je na 100%

realno

pre 7 godina

Mozda je NDJ osvojio vise GS i mastersa u prvom delu godine, ali je zato Mari pobedio po drugi put na OI, sto se plasim da Djokovic nikada nece uspeti. Tokio je daleko. A biti olimpijski pobednik ipak ima posebnu tezinu, i to dva puta, jer je sansa samo jednom u 4 godine.
Stoga i Mariju treba odati priznanje, ako i ostane na prvom mestu zasluzio je.
(OI zlato je ipak posebno, 20. novembar 2016 14:24)

Svaka cast Mariju na OI, ali to se nikada nije narocito merilo u teniskom svetu, to je negde na nivou jednog solidnog Mastera 1000. To sto je Nole kao veliki patriota strasno zeleo to zlato je druga prica (a i Mari je skotski patriota, pa isto razmislja po tom pitanju)... vecina drugih igraca poput Federera, Samprasa nisu nikada tome pridavali toliko paznje
Inace Mari jeste igrao dobro drugu polovinu godine, ali on je to postigao u odsustvu Federera, Nadala i sa Novakom u najgoroj formi i poslednjih 10 godina. DA je bilo koji od ove trojice u top formi, Mari ne bi imao sanse.
Ovim ne potcenjujem Marija, on je u ovom trenutku zasluzeno prvi, ali treba stvari staviti u pravi kontekst.

Dragan

pre 7 godina

"To što je on uradio je neverovatno,osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete."
Zar su to sve sportska dostignuća,ili tu ima svega po malo?Na gomili izgleda "neverovatno",ali onda je i Novak - slavio godišnjicu braka,detetu rođendan, .....- svašta čovek u svojoj zluradosti izjavi!

Eugen

pre 7 godina

Mislim da je najbolji u 2016. Marin Čilić, jer je nakon 14 poraza uspeo da savlada Djokovića. Dokazao je da niko, ali niko ne može Marina da dobije 15 puta zaredom. Zato zaslužuje da bude broj 1 na kraju 2016., a nije se oženio i nije dobio dete.

maradona

pre 7 godina

Aj sto je lik stvarno odvratan, ali on koji navodno vazi za teniskog strucnjaka kao da se trudi da dokaze da to u stvari i nije i vrlo cesto ispada bas glup.

Eeeee ...

pre 7 godina

1985. Osvajač Rolan Garosa i br. 1 u tom trenutku, izlazi na Central court Wimbledona i sa njim jedan Srbin - Boba ... i opa 1:3 gde je lV set završio sa 0:6 za Bobu. Statističari su to upisali kao jedno od najvećih iznenađenja svih vremena.
Još ga boli ...

Hahanator

pre 7 godina

za mene je Gulbis
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gzola, 20. novembar 2016 17:04)

Haha. Kralju!

Skituljko

pre 7 godina

Hahahahahahahahahaha nije znao koje titule da nabroji pa ubacio da se ozenio i dobio dete. Hahahahahaha pa Nole se ozenio i dobio dete kad je najveci niz pobeda imao,ijao kuku kuku kuku sta im radis Novace,idemooooooooooooooooooooooooooooooooooo

caknoris

pre 7 godina

sad se u sportske uspehe ubraja i dobijanje deteta. ovakav komentar vredja inteligenciju obicnog citatelja, bez obzira za koga navija. Ovo je vise je izraz nekog ocajnika nego ozbiljnog teniskog komentatora ( mada je ovakvom izjavom i to stavio u veliko pitanje)...

Mile

pre 7 godina

"Već je prvi na svetu nedelju dana", toliko će i da bude. Crkni Matz od zavisti. Da si kojim slučajem u eri Đokovića tukao bi te Nole sa nulom!

my way

pre 7 godina

Новак победи Ендија, Новак први на листи, укупне резултате у каријерама да не спомињем и Виландер овако нешто одвали... шта рећи?. Још нешто, да се не лажемо, мушки тенис данас је далеко испод нивоа онога што су Роџер, Рафа и Ноле играли када су неприкосновено владали!

SS

pre 7 godina

Obnovio je spavaću sobu,kupio par novih čarapa,orezao vinograd,zamenio sam samcijat zadnja točak...pa naravno da zaslužuje da ostane na prvom mestu!

sdned

pre 7 godina

Baš je ružno i besmisleno Vilanderovo ponašanje. Nije stvar u tome što ga mi volimo a on ne, svako ima pravo na svoj stav. Stvar je u tome da je Vilander na neki nači 'zvanično lice' u tenisu, bivši 'prvi' i neko ko bi morao ispred ostrašćenosti ipak postaviti objektivnost, ili u najmanju ruku uljudnost.
Već dugo njegovi komentari govore mnogo više o njemu nego o Novaku. Postao je deo žalosnog i šovinistučkog mejnstrima u tenisu u kome mnogi pokušavaju da 'ne primete najboljeg' samo zato što je Srbin, iz male Srbije. To govori o njihovim kompleksima i zavisti, ne o najboljem, i to najboljem svih vremena.
Ponosan sam na Noleta, svako dobro mu u životu želim, usrećio je ovaj narod u teškim vremenima.

Runzo Informisani

pre 7 godina

Šta je Novak uradio? 2GS i jedno finale, vezao 4 GS titule, 4 mastersa i bolji međusobni skor. Šta je Mari uradio? 1GS i 2 finala (2 poraza u tim finalima verovatno od moje babe), OI, Dejvis kup (osvojen PROŠLE godine, ali šta ima veze), oženio se i dobio dete (20000 ATP bodova za ovo jedinstveno dostignuće u svetu sporta), osvojio Dudulajce, Trgovište i Bankovac Open, promenio frizuru, promenio trenera. Čak i ako ga Novak dobije večeras po treći put ove godine u velikom finalu završnog turnira najboljih - to ama baš ništa ne znači, jer Vilander kaže da je Mari najbolji. Odmah ukinuti bodovanje!

zoran ivkovic

pre 7 godina

tenis je posao i ogroman biznis a tenuseri su direktni izvrsioci predstave za bogate mase na ter3enu ! teniserima je ovo posao bore za sebe za ogroman novac ! iza svega stoje mocne firme,mediji i reklame ! pregrst vrhunskih proizvodjaca sportske opreme kojima su teniseri manekeni za reklamu opreme ! auto industrija mercedes,kia ,hjundai ,sevrolet ,ford itd svuda njihove reklame se mogu videti oko terena .mercedesov znak cesto na mrezi a cesto su i auta nagrada pobedniku turnira . banke su posebna tema ! vilander jednostavno mu smeta djokovic jer dolazi iz male zemlje iz istocne evrope ! smeta mu jer moze da predstigne federera po broju grenslem titula i novak moze biti najveci i najtrofejniji igrac koji je igrao tenis ! a dolazi iz nekatolicke zemlje i zapadnog sveta ! vilander vise nego ocigledno omalovazava djokoviceve uspehe a velica druge ! sam vilander zna da je novak daleko bolji igrac od endija ! cak i da endi pobedi veceras idalje je nole bolji teniser od njega ! to zna i marej i vilander a to je rekao toni nadal i ceo svet to zna !

generalwar

pre 7 godina

ozenio se..dobio dete..menja pelene...ide na pijacu..mesi kolace..pere ..pegla...nema sta pravi kriteriji za prvo mesto haaagha...svima im je trn u oku ..gazi ih nole..ta ekipa je spoj takvih losih ljudi..ako ti pridje taj vilander za intervju odbij ga sa recima ti si diletant..f?ck off.

Dott

pre 7 godina

E stvarno cu se smejati, u godini u kojoj Novaku nije islo, Marej ne moze da prebaci Novaka, pa kakav vam je to igrac u koga se kunete, daj nabavite neto bolje!
Jao kako cu da se smejem kad Nole izmarsira Mareja kao Nisikorija, pa da Marej, Nisikori to je isto, sve jedno je hahahaha...

Toto-ko-tunjo-huskajuci-Mirora

pre 7 godina

Moze li i kakva konferencija za stampu? Mislim da ono sto Djokovic radi izlazi van okvira teniske igre. Miroreeee!!!

Ujka

pre 7 godina

Ljudi,bila bi fora da ovim Novakovim hejterima uopste ne lupate minuse,shvatite da oni zbog tih minusa i komentarisu. Ako ne biste obracali paznju na njih njihov zivot bi bio besmislen. Pozdrav

dirty sanchez

pre 7 godina

To je isto kao kada bi neko rekao da je FK Vozdovac ispred Real Madrida a u basketu je naravno Mega Leks jaci od Chicago Bulls.

Ivan

pre 7 godina

Sve je to OK. Ima čovek pravo na svoje mišljenje. Možda nije ispravno, ali i to je OK.

Mislim da sve zavisi od Novaka. Sve je u poslednjih par godina zavisilo od njega. Ova godina takođe. Igrao je dok je želeo. Posle toga je stao.

Znači, ako bude želeo eto njega u dobro poznatoj ulozi.

Vucko DrLove

pre 7 godina

Definitivno mu je Nole skratio zivotni vek,i mislim da Marej najmanje sto moze da uradi je da mu podigne zlatni spomenik za podrsku koju mu Mats pruza..

Milan Djordjevic

pre 7 godina

Za tebe si ti najbolji svih vremena. Pa nek ti Mari bude prvi. Nole ima više GS nego vas dvojica zajedno. Zato idi i puši.

Ana

pre 7 godina

Ovo je tako glupa izjava da ne znam kako je mogao da je izgovori a da ne propadne u zemlju od sramote. Cak i Mariju steti jer pravi od njega budalu.