Tenis 378

Nedelja, 13.11.2016.

15:00

Sjajni Novak preko preokreta do prve pobede!

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je u prvom meču Završnog Mastersa u Londonu Austrijanca Dominika Tima u tri seta 6:7 (12:10), 6:0, 6:2.

Sjajni Novak preko preokreta do prve pobede! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

378 Komentari

Sortiraj po:

No one likes us

pre 7 godina

Ne znam da li se to meni cini ili je stvarno tako, ali se Nole nekako odsece kada je publika na njegovoj strani. Tako je bilo u Riju, pa u Sangaju. Izgleda da se to tako retko desava da covek ne moze da se navikne. Posto sada igra u Londonu stvari su dosle na svoje mesto pa ce i Noletova igra. Poruka za O2 arenu: "Give him your worst!"

Milosav

pre 7 godina

Treba ispitati sta je Nolo konzumirao u pauzi pred pocetak drugog seta.(Patrick, 13. novembar 2016 19:58)

Konzumirao je kriptonit sirovino. Kriptonit u tecnom stanju.

esi mi nola?

pre 7 godina

Dos'o Nolo kuci(tuzan sto je izgubio prvo mesto) i pita zenu:'Ljubavi, je l'sam ti ja prvi? A zena mu odgovara:'Ne, ti si mi drugi'!!!

red guy

pre 7 godina

(NOVAK SE VRACA NA 1. MESTO, 13. novembar 2016 15:12)

Ja znam ljude iz Britanije koji navijaju za Novaka. Glupi su vam ti sovinizirani ispadi.

Diego

pre 7 godina

А јесу се примили мрзитељи нашег Шампиона... Напред Ноле увек ћеш бити наш.најбољи свих времена... Једино што нико не може Чилића добити 15 пута за редом, и то си долазао...

čitaj izmedju redova uvek

pre 7 godina

Ovaj Tim je imao sreću da je "uskočio" zbog odustajanja Nadala kao 8 teniser pa ako ništa drugo da oseti čari ovog završnog turnira po prvi put u svojoj karijeri. Inače posle prvog seta kilavog Austraijanca se videlo da će uslediti vrlo brz odgovor Novaka jer grimasa je sve to pokazivala na njegovom licu nakon prvog izgubljenog seta..

petar

pre 7 godina

Hohooohoo, gledam komentare na sportskim vestima poslednjih nekoliko dana i svega 30 -ak, kad na ovu preko 350. Brojke govore više od reči. Mi smo "prsli".Novak nam je zamutio razum.

boban

pre 7 godina

Ovo je za onu sramotu na konferenciji za novinare.
Oduzeti seljacima zavrsni turnir.
I gurnuti ostrvo jos dalje u Atlantik.
Zapravo, da ih damo za Kubance.
Ma, ne, da damo Majkla D. Seselju ponovo.

Melenci

pre 7 godina

ovo je divno,Nole je pobedio.Ne mislim da je bio sjajan tokom celog meca,ali gledajuci unazad ovo jeste sjajna pobeda.Najvise me raduje sto je konacno poceo da izrazava emocije,sto mu je stalo do pobede.Gledam Tima,i on je fest oslabio,tako da ostavite Noleta na miru sa njegovim biljkama.Nole moze bolje od ovog meca,videcete.

D

pre 7 godina

Plan se polako ostvaruje. Novak se vraca na prvo mesto, zatim osvaja AO, barem dva mastersa do RG koji vrlo moguce osvaja takodje. A onda krece zetva bodova koja ce dovesti do toga da u maju 2018. padne Federerov rekord. Zapamtite ove reci. Pozdrav svima

Lexx_nl

pre 7 godina

Моји утисци:
Одавно напетији нисам гледао Нолета.
Много желим да му крене, да игра како зна и може. Данас то још није било на потребном нивоу. Некако је изгледало да Новак нема много простора за проигравање. Морао је да упрегне све што може да савлада расположеног противника.
На срећу, Новак је цијели меч одиграо на прилично високом нивоу. Било је то доста боље него у Берсију. Има ту доста варијације у игри. Бекенд паралела функционише, ширење терена форхендом такође.
Има још доста простора за напредак: лопте су млаке и подоста плитке. Фали ту још доста брзине и дубине.
Радује ме и то што је Новак спреман да се бори на терену, да изгара. То је добар знак за њега и за нас, његове навијаче.
Штета што увијек изнова мора да се бори сам против свих. Тешко је гледати да његови противници имају већу подршку, него што он има. Вјерујем да би му било много лакше, када би га публика више подржала.
Све у свему, радује почетак. Ово је била задовољавајућа побједа. Напријед Ноле!

dragan

pre 7 godina

Sl.god Mari pada Novak se vraća na staro.Dovrsice svoju sportsku misiju i oboriti sve rekorde.To će mu biti zadnja faza moći.I za koju god. u penziju kao najbolji.Kriza je potpuno normalna pojava,tako je bilo i posle prvog talasa njegove dominacije.
Jednostavno najbolji je .Bolji je od Endija ceo život i tako će da ostane.

вељко

pre 7 godina

Први сет лош,после је бои мало бољи.
Победио је срцем,жељом,борбеношћу.За то му свака част,али генерално игра више лоша него добра.
Са овом игром полуфинале ће бити као финале.

vatreni noletov navijač

pre 7 godina

To Nole,moram priznati da je bilo malo straha ali ovo je odlicno.Stari Nole.Samo tako nastavi,pa samo zbog onih novinara sto te provociraju razbij ih sve.Dovoljan i potreban uslov za dobru zurku.Idemo Nole,pokazi svima da si se vratio u velikom stilu.

Patrick

pre 7 godina

Treba ispitati sta je Nolo konzumirao u pauzi pred pocetak drugog seta.Nemoguce je da u prvom setu onoliko gresi i igra kao da je 62.na svetu a drugi set dobije maksimalnim rezultatom.Tu nisu cista posla. 
Mozda Nolo nije cuo da je melodonijum zabranjena supstanca,nije ga Sarapova obavestila.

Remember

pre 7 godina

"Podigla me iz pepela i malo mi srece dala, pa me opet bez milosti u pepeo zatrpala" Pjevaj Nole, slusaj dusmane kako cute! Zasto cutiteeeee? Zasto cutiteee? Zasto cutite? Zasto cutite? Zasto cutiteeeee? A kako mi je lijeppoo, a sto mi je lijepooo, sto je meni nesto lijepoo :D Ajmo Nole, bez obzira na sve!

Beobrad

pre 7 godina

Najbolji se vratio!
Sve je tu, zelja, pogled pobednika, servis odlican, ritern jos bolji!
Pogoduje i sto ima laku grupu tako da ce se do polufinala jos vise uigrati. Ne sumnjam da ce uci u finale, a tamo bih voleo videti Endija koga ovakav danasnji Nole sigurno pobedjuje!
Kratko ste likovali hejteri!

Mihajlo

pre 7 godina

I ovakav Novak je mnogo bolji od Tim-a Tu je ogromna raylika između njih. Ja sam odavno tvrdio da Tim nije top 10 igrač. On je samo prosečan teniser i rećiću da je na ovaj turnir zalutao.

mare

pre 7 godina

Posle duze vremena Nole igra tenis. Sjajan je bio danas, resio bi on to u 2 seta ali Tim je u prvom igrao maestralno. Mene ovo danasnje izdanje raduje, samo neka tako nastavi. Idemo majstore!

sasa jokic

pre 7 godina

Ihra ce doci na svoje, bitna je emocija/zelja, koji je posle nekog vremena pokazao. Ne znam nesto razmisljam, Endiju vise nema sta da pokloni, pomogne. Tako da mozemo ocekivati nastavak dominacije.

radica

pre 7 godina

Bravo, Nole, dušo naša! Ti si svetski car i srpski ponos! A Patrik i Jumko nazad u svoje rupe i cijučite kao i svi pravi miševi, jer suze su lekovite.

Avganistan veruje u Novaka

pre 7 godina

Novace Djokovicu!
Hvala ti sto postojis u vreme te moja deca imaju idola kojeg bi nasa generacija u njihovim godinama pravila od blata.
Puna podrska za Novaka.
No1e

srle

pre 7 godina

Tipično za Dominika Tima, koliko taj momak ima talenta i koliko bi mogao da bude vrhunski teniser. Samo da nema tu mentalnu blokadu, odigra fenomenalno jedan set i to nije dovoljno za pobedu. Novak naravno standardno dobro, uključio u 2 i 3 setu metla mod.

branimir bjelica

pre 7 godina

Gledam na Sky Ialija,komentarise Francesca Skjavone i kaze doslovno "Masina je na 60%",bog pola ko ponovo silazi na zemlju! !!Boranija se opet trese! Pozdrav. svima iz Italije.

Realno

pre 7 godina

Sto bi rekli ameri "Eat your words"... samo vi pljuckajte... sve u svemu solidno je odigrao. Vratio se i onaj prepoznatljivi "urlik". Ja zadovoljan :)

Buzi

pre 7 godina

Citam komentare koji kritikuju novaka,zapitam se kakvi su to ljudi,zive tudje zivote,kroz tastaturu,reket u ruke nisu uzeli a daju sebi za pravo da pljuju coveka koji je osvojio 12.slem titula... Evo i odgovora zbog cega su takvi,mentalitet,nemastina,neispunjenost sobom,verovatno nemaju ni decu ni zenu ni posao,samo tastaturu,zalosno je to...I zaboravih ono glavno,sujeta,pece ih tudj uspeh,ono sto oni nikada nece ostvariti jer zive u svakodnevnoj ucmalosti iz koje se plase da izadju jer su kukavice!inace nole razvalio tima,osvojice I turnir...a vi nastavite da lecite sujetu na raznim forumima,zalecicete je Malo sutra,poz

nole

pre 7 godina

Ima ovde naznaka da se vraca nas stari Nole.Dobro je videti da ima negarivnih reakcija na mecu,da se nervira.Bolje nego da se smeje.Tacno je da Tim nije protivnik koji u ovom trenutku moze da parira ali svakako videti Noleta kako urlice kod osvojenih poena je izuzetno dobra stvar.Vraca se zelja za pob edama. Vracaju se pobede.Vraca se prvo mesto.

Veljoni

pre 7 godina

Mnogo ste strogi vi bivši brojevi jedan i vrhunski sportisti sa portala b92!:) ovo danas je izgledalo 5x bolje nego sve sto je igrao u zadnjih 2 meseca. Nije mu uopste lako jer malo je pao, a ovi se svi lože protiv njega i daju 200%! Ovaj mali danas nije imao sta da izgubi. kraj sezone, igra se po grupama, nema ispadanja, opustio ruku pa sta Bog da:)

Sabre

pre 7 godina

Spomenuo sam,najlošiji završni turnir svih vremena,Tiem zalutao
(Rocky Balboa, 13. novembar 2016 17:12)

Prijatelju, jasno nam je da ti je tesko palo sto se Djokovic vratio, ali deder ne lupetaj. Decko je danas igrao bukvalno kao Federer u prvom setu, i da nije glave i Djokoviceve fenomenalne partije i kasnije bi pruzio mnogo jaci otpor. Mec je bio VRHUNSKOG kvaliteta i Djokovic je pokazao da se polako vraca, sto je bilo divno videti. Neverovatno je da je ovaj isti covek igrao onaj mec sa Cilicem, samo dokaz koliko glava igra u tenisu..

rafa

pre 7 godina

Postoji li sumnjiviji mec od ovoga?Lik ga istambura u prvom setu,onda Novak napuca svoju lozu i to bude znak da Tim prestane da igra tenis..A onda da ne bude sumnjivo, pocne da se hvata za nogu.A mi to gledamo i ne cudimo se Vladinim komentarima,jer je opste poznato da vrhunski teniseri ne mogu fizicki izdrzati vise od sat vremena igre???

Стсниша

pre 7 godina

Одлично сви знамо ко блати Ђоковића и ко једва чека његов пад такозвани глодари

vidim sve

pre 7 godina

Novak nema snage, nema ideje, raznovrsnosti u igri, nema plan " B " , nema samopouzdanja, protivnik diktira igru i vise se on pita nego Novak...ali volim ga najvise na svetu!

Swedenonline

pre 7 godina

U kom se jeziku nazivaju Nolo, Dulo.......
(lingvista, 13. novembar 2016 16:10)

Crnobrđanskom. Kako god sve pohvale za infrastrukturu. Fascinantno je dokle je internet stigao, funkcioniše čak i iz pećina! (y)

zvezda

pre 7 godina

sta je sad bilo pljuvaci? sad cete da komentarisete sto nije dobio 2:0
sacekajte da se zavrsi mec pa tek onda komentarisite. novak se vraca, a to vas boli. gledajte vaseg mareja i ostale, a mi cemo naseg Novaka, pa cemo videti gde cete biti tada.

Auf und ab

pre 7 godina

Od onih sam koji nisu mogli mirno da spavaju kad Novak igra finala. I nekako sam prihvatio njegov pad kao nesto sto je moralo da se desi. I znam da je to prof. sport, velika lova i da je Novak mnogo postigao, mozda sasvim dovoljno? I gledam ga protiv mladog igraca u usponu i..
shvatim da Novaka gotivim i dalje i zelim mu srecu i uspeh i da bude ok i srecan u svom svetu sta god da uradi u Londonu. Valjda je to ljudski.

psiho

pre 7 godina

ovaj ga Tim naljutio u prvom setu, pa ovaj nas kralj skroz poludio u sledeca dva seta. kakvo gazenje posle mnogo vremena. Probudi zver u njega vise konacno da gazi kao nekad. Napred Nole, ponosu nas ... Kraj je kad ti kazes...

Dr Agutin

pre 7 godina

Znate šta je smešno, ako Novak recimo sledeće sezone osvoji kalendarski GS, svi će ovog gurua hvaliti do nebesa. Ovde će biti komentari kako je ovaj lik preporodio Novaka, kako je to najbolji potez Novaka što ga je angažovao... Tako to ide sa našim narodom, iz krajnosti u krajnost.
Kad je pad forme svi su krivci, od Jelene do Novakove tetke. Kad krenu pobede svi su super i svi rade pravu stvar.
Nakon RG stvar je prosta, jednostavno motiv je izgubljen. Osvojio je sve što se može osvojiti. OK, nije stigao još RF, ali to nije neki statistični rekord kojih ima milion, to je nezamisliva misija, a opet i dalje ima šanse za to. Dakle, ne volim teorije zavere, i mislim da nije bilo nikakvih pritisaka na Novaka da Mari bude neko vreme broj 1. U opciji su samo 2 mogućnosti. Novak je namerno izgubio 1 mesto da bi nešto promenio, razbio monotoniju, našao ponovo motiv, probudio strast, postavio cilj i td...
A druga mogućnost je da je jednostavno platio zasićenost tenisom, nije trenirao, nema volje, i naravno da tada pada forma.
Nikakva Jelena, dijeta, guru i bakrači tu nisu u pitanju.
Nema ništa teže nego posle nezamislivog uspeha i dalje imati isti žar i istu strast za nečim.

Ajdeee

pre 7 godina

No1e začepi im usta.. Uzmi to prvo mesto i da kritičati sa sve Matsom idu na zimski san.. Vidi se taa energija(vratila se konačno) !!

monden

pre 7 godina

(Siri, 13. novembar 2016 15:49)

Ma, to mu tako tepaju brđani iz Republike "Šumske".Oni što raspale rafal iz kalašnjikova po komšiluku, kada njihov idol pobedi.

slavomir

pre 7 godina

Nolo povredio palac,ajmo Thieme iskoristi to.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 13. novembar 2016 15:31)

# Link komentara
Patrick Mulahasanovic ???

Nebojša

pre 7 godina

Dobar Novak danas solidna igra malo jeftinih grešaka bez ijedne duple što je sjajno na dobrom je putu ako ovako nastavi da igra čekamo utorak pa ćemo videti.

Sasa Rs

pre 7 godina

Kao sto sam rekao posle prvog seta ovo je vec polako onaj Djokovic jos malo vise vjere u udarce i Marej moze samo gledati.Samo treba da se motivise ponovo za neke nove ciljeve u tenisu barem sto se tice najjacih turnira i bice to sve ok.Moze uzeti barem jos 4 grendslema do kraja karijere.

smejuriti

pre 7 godina

Koliko je ovaj Tim smesan i ogranicen teniser i on je u top 10. Samo jedan od mnostvo dokaza koliko je konkurencija nula. Monfis sa 30 godina ima najbolji rang u karijeri na 6.mestu,panj Raonic 4.,Varinka u 31.godini osvaja gs, a ranije nije mogao ni da prismrdi. Zaista ocaj od igraca, a Djokovic i u takvoj konkurenciji pada na 2.mesto umesto da koristi to kao i do sad sto je.
(Smejurija, 13. novembar 2016 15:55)

a evo ga i ekspert za konkurenciju.

Komarac

pre 7 godina

Posto su Djokovica svi otpisali posle prvog seta, ja evo pisem na kraju meca...Imali neki komentar sada? Djokovic je odigrao bas kako je trebalo protiv Tima, decko je sivonja i samo zapinje, Djokovic je lepo sacekao da se Tim ispuca i samo je koristio svoje prilike i zavrsio mec rutinski bez previse muke. Cak je i prvi set mogao da dobije, ali falilo je malo i srece...prva pobeda, idemo dalje...

Beobrad

pre 7 godina

Vratio se Novak!
Sve je tu, servis, ritern, ali posebno zelja i ubilacki pogled!
Ovakvom igrom lagano stize do finala, a do tada ce jos podici igru.
U finalu s Endijem, pa nek odluce kome ide 1. mesto, ali siguran sam da Endi nema sta da trazi s ovakvim, preporodjenim Novakom!

jackie

pre 7 godina

Čini se da Novak još ne može da ubaci u šestu brzinu, ali se čini da je ovo dovoljno da osvoji ovaj turnir. Vidljiv je napredak u igri.

Ivan

pre 7 godina

Ajte ljudi, pa ovog Tima je Troicki oducio od tenisa pre par nedelja, a Djokovic se muci sa njim. Dobice ovo Novak, ali daleko je od dobre igre, proci ce u polufinale jer ruku na srce lakse protivnike nije mogao da ima, ali tamo gubi od Vavrinke ili Mareja lagano. P. S. Nisam video da neki igrac ovakoo lose igra kao Tim u drugom setu, da bukvalno svaku loptu posalje u aut ili mrezu. I to top 10 igrac,na sta je spao tenis.

djwhite

pre 7 godina

Ovako izgleda kad Nole igra stručnjaci za budizam,ishranu i bračne osnove.Sve je hvala Bogu bio dogovor između drugara a ne ucjena u vezi farse za No.1.Aj u 1000km Kume da će ih Nole naslagati sve petoricu i biti No 1 ponovo.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Novače povuci se iz tenisa posle ovog turnira,jer će svi da te deru ubuduće!
(m.m., 13. novembar 2016 16:16) A ti prestani da komentarises Novaka jer ocigledno pojma nemas ni o tenisu ni o zivotu. Smeju ti se ljudi!

marko

pre 7 godina

decko uzeo dva gren slema ima skor 61-7 u ovoj godini sto federer nije imao kad je najbolji bio i mi ga sahranismo ne moze vise nole da igra tenis xaxaxaxa boze retardiranih ljudi mnogo ima :-)

Bravo Novak

pre 7 godina

Citam ove komentare u pola meca napisane... Hahahahha,...
Evo sad se zavrsilo, boxe koliko fatalista, nesretnka, tipova koji vjeruju da ce sve sigurno uvijek lose da se zavrsi..ni je cudo sto ne ide bolje, oni su sami svoji proroci nesrece, nista ne cine kukaju i pricaju kako ce sve propasti. pa onda i propadne kad nista ne rade osim kukanja.
Naravno kad im se sve slupa oni kazu- rekao sam ja da ce sve orici po zlu!

A druga ekipa su ovi pljuvaci po profesiji. Alo pljuvaci, kako ste? Opra vam Novak dijete, izvrnu ga naizvrat i okaci na susenje! kako zucna kesica? Steze, a?
To je samo sport ,opustite se...

doktor

pre 7 godina

Ne mogu da se načudim komentarima. Pa iz aviona se videlo da Đoković igra mnogo bolje nego prethodnih meseci, čak i u prvom setu koji je izgubio. Ovaj dečko Dominik je odličan igrač i zato budite realni, ako već komentarišete.
Ako uspe da održi ovu želju koju je imao danas, vrlo brzo će opet na No1.

Vladan

pre 7 godina

E mozete li da zamslite koliko patnje i bola je Novak naneo grobarima svih ovih godina dominacije, i pojedinima ovde sto komentarisu, zamislite da ste Jumko i da 3 god pisete sve najgore o Novaku a on non stop sve osvaja, Jumko ti brate dobro da si ziv uopste, 3 god tebi je komentar u prvih 10 odma posle objave vesti, kad bi znao ko si od ove moje male plate platio bih ti od srca jedan psihijatriski pregled, razumem da se neko sprda i troluje ali ovo sa Jumkom je postalo previse ozbiljno, ne postoji vest koja ima bilo kakve veze sa Novakom da on nije komentarisao zadnjih par godina, zanima me iskreno radis li nesto u zivotu, imas li devojku izlazis li do grada jel znas kako dan izgleda, ko si ti uopste?

v

pre 7 godina

Pojima nemate. Novak je danas izasao sa drugacijim pogledom, i odmah se videlo da ce igrati najbolje sto moze. I kada se nervirao, nervirao se sa prgavim temperamentom, a ne kiselim osmehom i bez ironije na licu, tako da se odmah videlo da je prilicno ok. Idemo dalje, 200 bodova je u torbi.

navijac iz fotelje

pre 7 godina

Kako su se raskokodakali oni isti koji su posle poraza Novaka ali pod drugim imenom pisali svasta o Novaku.I opet ce kada dozivi novi poraz

NekiTamoLik

pre 7 godina

Pocelo je pravo udaranje loptice, setanje protivnika.. Prvi servis radi, neke male greskice ali sve u svemu dobra igra! Moze da se napada opet prvo mjesto. Idemo Nolee

Nebojša

pre 7 godina

Interesantno je koliko medju ovim pljuvačima ima navijača partizana šta reći o tim osobama kada neko ne može da predje preko toga da neko navija za konkurentski klub i zbog toga nekog mrze to je bolest ništa manja nego oni huligani što su ubili onog Francuza mene bi bilo briga da Novak navija za partizan poput Troickog koga ja podržavam ne vezano za koga navija bilo kome normalnom to neće biti bitno a vama ostalima lečiti se.

Akisa

pre 7 godina

Najezio sam se kada sam video Noleta posle osvajanja gema da steze saku i zube i da se dere, mislim da ovo dugo nismo videli, pa negde od Rg...

Asdf

pre 7 godina

Lepo je videti da se Nole dobro vratio posle onog prvog seta.Idalje nije to stara igra,i moze to dosta bolje.Ako ne digne jos igru mislim da ne moze da parira Mareju,al nadam se da gresim.

Lik

pre 7 godina

Blago Jumku više nije sam, eno mu ga Patrick pa mogu uzajamno da se teše (i maze što da ne, nije sramota) jer im neće biti dobro, njihov Nolo a naš Novak KIDA na terenu.

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Mnogo vise volim Novaka koji seje strah, nego da siri ljubav, vise volim kada je naostren i ljut nego kada se smeje, vise volim da lomi rekete nego da mu je svejeeno. A ovde su strucnjaci tipa "hours of love" jedva docekali da posle prvog seta otpisu Novaka. Bravo Nole, daleko je ovo od kraja karijere.
@sika Momsilo s ljubavlju ili mrznjom:
Da li su ti kompleksi od Vujosevica toliko veliki za nekoga ko je 50+, da i na vesti o Djokovicu lecite svoje frustracije?

Isaiah Thomas

pre 7 godina

Posle prvog seta pljušte komentari kako nas Nole bruka, kako je sramota za Srbiju?!Pa vi koji to pišete ste sramota, zaboravljate šta je sve uradio i učinio za Srbiju?A da ne pominjem koliki je uspeh plasirati se na Završni turnir..za par godine nećemo imati igrače u Top 100 a ne na Zvaršnom turniru...Samo napred Nole!

Žikica-prva puška Srbije

pre 7 godina

VRATIO NAM SE CAAAAR NOLE!!!
Lepo je videti opet tu mirnoću i taj žar u očima i stare face Vajdu,Bekera i Miljana u boxu.
Može još bolje ali vidan napredak posle svega.
IDEMO NOLE!!!!!?

uip

pre 7 godina

Bas ne treba da navijate za njega da pobedjuje, jer kad izgubi, odma krece paljba, treba da jede, nije kao pre, Jelena ga unistila, opustite se ljudi, samo on zna sta je najbolje za njega, za mene je najveci, nista vise ni ne mora da osvoji.

Mika Sumadinac

pre 7 godina

Juce dve lepe vesti za Srbiju, bod u Velsu fudbalera i pobeda Cedevite nad gradskim rivalom KKP Igokejom, danas cekamo pobedu Djokovica i CZV u Zagrebu za kompletno dobar vikend.
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. novembar 2016 15:46)

Ma tebi je samo da Partizan izgubi...Danas igra FMP u Zagrebu...To treba da prate Panteri a ne Krcunovci...Sve ste pomesali...

Lopata zdravlja popa Peranovica

pre 7 godina

I dalje je u kandzama nju ejdz veganske sekte, daj boze da se izbavi nekako, propo je i bez snage, tuzan pad, tesko za gledati.

Zekd

pre 7 godina

Novak se trudi, trči, bori se a opet ne može uzeti ovaj prvi set..imam dojam da su se ranije svi plašili noleta i igrali u grču, a sada kad su vidjeli da je nole pobjediv da su se i oni opustili, pa je noletu puno teže

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Мислим да Новак болује од новооткривеног заразног обољења званог "надалитис". Нажалост, то је хронична болест и трајаће до краја каријере са блажим или тежим симптомима у зависности од доба године. Једини и прави лек за ово стање је потпуни прекид играња тениса и завршетак каријере. Хауг!

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 7 godina

Ostavi se tenisa Nole...nije to više za tebe ni fizički,a ni psihički...uživaj sa ženom i detetom,a novaca imaš i za praunuče.Živ bio i svako dobro u životu!

Jovan

pre 7 godina

@ Novace, odmah pocepaj nas pasos i baci ga u more u Monte Karlu, u inat ovim ''patriotama''... Ovo ti je moj savet!
(NOVAK SE VRACA NA 1. MESTO, 13. novembar 2016 15:12)

Zato sto par idiota na internet forumu navija ne za Mareja ili Federera, nego uvek samo protiv Novaka, koji verovatno i nisu Srbi, on treba da se odrekne svoje zemlje? Dobro sad bar vidimo koliki si ti patriota i kolko ti "veliki" razlog treba da se odreknes onoga sto jesi.

sinkii

pre 7 godina

Ne znam sta se desava,ali u poslednje vrijeme kada god gledam Novaka on izgubi,bolke da ga ne gledam i da iskljucim tv,mozda mu bolje krene.

Lovac

pre 7 godina

Cudim se da je uopste i doslo do tie-breaka. Takve lopte (balone) bi i ja vratio bez problema. Nole, ako ti se neigra, okaci "reket o klin". I Janica Kostelic je zavrsila karijeru kad je bila najbolja.

Patrick

pre 7 godina

(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. novembar 2016 15:46)

Sine,izgleda da ti ovaj vikend nece biti tako bericetan.Ako ne gledas mec a ne gledas jer si ceo dan na sajtu b92-jke tvoj Nolo gubi u setovima i na pragu je poraza a i FMP ima da izgubi u gradskom derbiju.Pogotovo ako sudjenje bude srazmerno onom kakvo su imali KKP i Cedevita.

alfa plam

pre 7 godina

Jumko, to ti je svetska zavera, zapravo! Prema pouzdanim informacijama, jos u izbrnij noci tramp je zvao putina i dogovoeili su se oko novakove grupe u londonu, osvajanju mastersa i noletovog povratka na prvo mesto! Eto, otkrio sam ti tajnu da ne beres brigu i ne kidas zivce sta ce biti u narednih deset dana...

NIK

pre 7 godina

Ovo je najgore izdanje Novaka u karijeri. Bojim se da je to sve od njega sto se tenisa tice. Hvala mu za sve lepe trenutke koje nam je pruzio, ali sam nazalost ubedjen da je on sa tenisom zavrsio.

dany2806

pre 7 godina

Nole riješio da obori sve rekorde.Gubi i ono što nikada nije.Ali ne brinem ja,ima ona "Kada dotakneš dno onda opet počinješ da se penješ".Ali pitanje je gdje je dno kod našeg Noleta.

Лајави

pre 7 godina

Било би лепо када би неко знао тачне податке колико је Новак имао килограма на Аутралијан опену 2016. године, колико на Роланд Гаросу и колико данас.
Да се једном за свагда прекину шпекулације око његове килаже.

nemanja

pre 7 godina

Gotovo je bre... Đole postaje prava bruka, bolje da se ostavi tenisa a uvati lopate, ovako nas bre samo sramoti ko zadnji ološ da smo... loš si đole,mnogo si loš

Adriano_Galliani

pre 7 godina

(Siri, 13. novembar 2016 15:49)

Идемооо, крећемо ка новом поразу! За љубав и мир у свету!

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Patrick

pre 7 godina

@Jumko

Niko to ne zna Jumko burazeru,vidis da se sve radi da se Nolo vrati na prvo mesto.Sreca pa se ne pita samo Nolo nego i Marej.

goxi

pre 7 godina

Snaga na usta ulazi. Ne moze da jede kupus i semenke i da se bavi vrhunskim sportom. Sto to pre shvati, lakse ce da se vrati u vrhunsku formu. A ako ovako nastavi, sledece godine u ovo vreme nece biti ni medju prvih 100.

вељко

pre 7 godina

Надао сам се да ће његова игра личити на нешто,али ово је много лоше.
Дефинитивно,он из групе неће изаћи.
Кретање на нивоу мало бољег рекреативца.

MK PR

pre 7 godina

Nek je izgubljen prvi set, ali Novak se vraća, ne miriše više 'ono' cveće i ne grli drveće! Dobija ovo 2:1, 100%!
- Dobrodošao nam nazad! Udri Srbine!

Raketa na ugalj

pre 7 godina

Da se razumemo - Novakovo vreme je prošlo. Na žalost, isključivo zahvaljujući njemu samom.

Hvala mu na onome što je uradio za sve nas i za Srbiju.

BR

pre 7 godina

Ona parada u taj brejku govori vise od reci, pokazuje trenutnu nemoc. Ranije bi tri duple greske protivnika pretvorio u svoju prednost momentalno, jer mu na psiholoskom planu nije bilo ravnog. Kad si 100% spreman fizicki, mozes biti i psihicki. Nole trenutno nije spreman fizicki, tako da nema sta dalje da pricamo. Iskustvo ne moze da nadomesti ovo prvo.

Zelim da se Nole sto pre vrati ozbiljnom treningu i pristupu, a posle i da pocisti sve ove pacere! Zasto da ne bude najbolji svih vremena! Nole ti to mozes, pokazao si!

nina

pre 7 godina

E sad krece masina. Bravo, Novace! Srecom, verujem da covek ne obraca paznju na nase komentare, ali verujem da je svima lakse kad ostave svoj komentar, pa i vama kompleksasima koji ga pljujete, a sedite u foteljama svojih roditelja i cekate da vam dodje neki tiket, da biste imali da platite domacu kafu na konto koje sedite po 3 sata u kaficu. Cista tautologija, kad od nekompetentne i duboko samopreziruce osobe dobijes glup komentar za to sto radis, znaci da radis dobro!

paja patak

pre 7 godina

E moj Nole, navijam za tebe ali šta je ovo!
Izgubis set i to sa 3 duple greske protivnika .
Sa ovom igrom nema šta da trazis u Londonu.
Mozda prođeš grupu ali od osvajanja nema ove godine ništa!
Kalav strmoglavi pad zadnjih 6 meseci prosto neverovatno.
Valjda će biti bolje 2017g ali očigledno nešto mora da se menja inače ćeš proći kao Rafa.

Vragolan

pre 7 godina

Haha "Đokovićeva psihička snaga"...!

Klinac ga je prosto molio da ga dobije i što pre završi sa setom u taj-brejku, i šta je Đoković uradio ?
Nije smeo da preuzme odgovornost i napadne lopticu već je igrao čekalicu na greške protivnika, i na kraju zasluženo izgubio set od preplašenog protivnika.

Kako god da se ovaj set i meč završi Đoković je u padu, i fizičkom i psihičkom, i neće on još puno titula osvojiti, a i te što će osvojiti osvojiće jer je konkurencija vrlo tanka.

mare_nis

pre 7 godina

Hvala ti brate za ovaj drugi set, sad sam siguran da se vracas u staru formu. Mozda ne u Londonu, ali u Melburnu 100%. Idemo legendo !!!

Djole

pre 7 godina

Djkovicev jedini problem je samopouzdanje, niti snaga ni izdrzljivost ni to sto pisete izgubio kilograme i razne druge nebuloze, samopouzdanje, ne sme da udara loptice kao sto je radio pre 3-4 meseca, a sto to ne bih znao...

gagi

pre 7 godina

cim izgasim ton i pocnem gledati bez tona, djoka uze brejk. nisam vise mogao slusati ovoga komentatora na rts koji je toliki baksuz iznoseci neke tvrdnje za vreme gema koje se ne govore i toliko iritantan da me vise on nervira od djokoviceve lose igre. valjda na "mute" krene bolje.

Patrick

pre 7 godina

Ispitati sta je Nolo konzumirao u pauzi pred pocetak drugog seta.Nemoguce je da u prvom setu onoliko gresi i igra kao da je 62.na svetu a drugi set dobije maksimalnim rezultatom.Tu nisu cista posla.
Mozda Nolo nije cuo da je melodonijum zabranjena supstanca,nije ga Sarapova obavestila.

NI

pre 7 godina

Ovaj Tim ima Berdihov sindrom. Medjutim, Nole je odigrao krajnje lose u taj-brejku i eto seta za Tima, mada, realno gledano, vise je set zasluzio upravo on. Kako god, uvek uz Noleta. Idemo!

Od semenki ce snagu imati

pre 7 godina

Tuzno. Lopte su plitke, slabe, da je neki kvalitetniji igrac preko puta Nola sigurno bi bilo i ubedljivije izgubljen 1. set. Ja ne znam da li poznajem ovog coveka. Ne svidja mi se uopste. Jedva cekam da se vrate rodja i rafa i da konacno gledamo prave meceve, prave udarce a one ove zenske udarce od noleta a takodje i mareja.

Bonham

pre 7 godina

No1e kada igra agresivno, seta po terenu. A ta njegova standardna igra, kada igra da ne izgubi, daje mu protivniku mnogo vise prilika. AO 2016 SF: No1e-Federer.....napad, napad, napad = GS titula 13, 14, 15, 16.....

Don Serdjo

pre 7 godina

Tuzno je gledati Djokovica kako je pasivniji od vecine svojih rivala...jednostavno su ga se prestali plasiti ostali teniseri, a ne samo Vavrinka i ekipa....zelim mu da mi zapusti usta svojom igrom u nastavku al sumnjam...iskreno

Donald Trump

pre 7 godina

Da nema Djokovica mnogo njih u svetu ne bi ni znali kako izgleda srpska zastava i kako zvuci srpska himna i zato N ima moju bezrezervnu podrsku.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Ns#1

pre 7 godina

Da li neko raspolaze podatkom da li je neki igrac na zavrsnom mastersu imao ovakvu namestaljku sa zrebom i ovako slabe rivale kao Djokovic!? Hvala.
(Jumko, 13. novembar 2016 15:27)

Tvoju vuke su razvlacili na Zavrsnom mastersu u mnogo brojnijoj i losijoj konkurenciji, ali to je vec neko drugo takmicenje. Pitaj je, sigurno ce ti reci.

SvL

pre 7 godina

Ukoliko bi doslo do raskida saradnje sa Bekerom, mislim da bi Endi Rodik bio pravi izbor za Novaka. Pre svega zbog servisa i forhenda cime bi dosta energije ustedeo Novak.

Elon

pre 7 godina

Cemu tolika mrznja prema Djokovicu kod "navijaca"! Jeste da je u kanalu i da se stice utisak da tesko moze da pobedi bilo kog, ali i Federer i Nadal su u slicnoj situaciji. Posle toliko godina vladavine, moralo je da dodje do pada. Sledece godine bice opet onaj "stari".

Vise mi smeta kako nam Pralica na nivou sestogodisnjaka analizira situaciju na terenu.

NOVAK SE VRACA NA 1. MESTO

pre 7 godina

Da li neko od Britanaca navija za Novaka? -NE! Da li neko od Svajcaraca navija za Novaka? -NE! Da li neko od Spanaca navija za Novaka? -NE! Da li neko od Srba navija za Mareja, Federera i(li) Nadala? -DA!

Zbog ovoga Srbija ne zasluzuje Djokovica! Novace, odmah pocepaj nas pasos i baci ga u more u Monte Karlu, u inat ovim ''patriotama''... Ovo ti je moj savet!

jole wimbledon

pre 7 godina

Evo gledam BBC i izuzetno pozitivan komentar o Noletu. Cak su rekli da se nadaju da ce Nole da se vrati u staru formu. Takodje su rekli da je on toliko dobar da cak i sa 75-80% on je u prva cetiri.
E ajd sad trolovi udri
Idemo Nole. Pozdrav iz Londona

Kobster

pre 7 godina

Pisem posle prva dva poena na mecu. Nolo krenuo kako treba, verujem da ce se vratiti na vrh ovim turnirom, iako sam bio skeptik pred pocetak meca. Ovakav pristup treba da ima i nece biti problema.

Jumko

pre 7 godina

Da li neko raspolaze podatkom da li je neki igrac na zavrsnom mastersu imao ovakvu namestaljku sa zrebom i ovako slabe rivale kao Djokovic!? Hvala.

Smejurija

pre 7 godina

Koliko je ovaj Tim smesan i ogranicen teniser i on je u top 10. Samo jedan od mnostvo dokaza koliko je konkurencija nula. Monfis sa 30 godina ima najbolji rang u karijeri na 6.mestu,panj Raonic 4.,Varinka u 31.godini osvaja gs, a ranije nije mogao ni da prismrdi. Zaista ocaj od igraca, a Djokovic i u takvoj konkurenciji pada na 2.mesto umesto da koristi to kao i do sad sto je.

Mladen Micic

pre 7 godina

Dragii "strucnjaci" tenisa vec par dana citam negativne komentare koje upucujete Djokovicu. Ako mislite da Vi znate boljee ne znam sta cekate i ne uzmete reket u ruku i pokazete svoj raskosni talenat ? Ili ga mozda nemate , jer se idioti koji samo sede za racunarom i komentarisu, pisu glupostii i vredjaju. Dok je Djokovic bio prvi i dok je osvajao svee onda ste ga samo hvaliki, a sada kad mu ne ide pljunete ga. Gresite sto to raditee. Sad bi trebali da mu date malo podrske . Ali vi ste tipicni Srbiii, dok neko pobedjuje najbolji je , cim malo padne odmah mu je vreme za penziju po vama. I on je covek(Djokovic) nije masina , prema tome pustite gaa na miru. Nole srecno mi verujemo u tebe i tvoj povratak na prvo mesto !

mirma

pre 7 godina

tacno se vidi da se ovom novaku vise ne igra tenis. nema zestinu, mlitav neki, muka za gledati ... a nekad je ovakve protivnike mljeo za pola sata. samo se nadam da ce se vratiti na taj stari nivo bar jos godinu dvije samo da obori sve rekorde i kaze zbogom zohari :)

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Juce dve lepe vesti za Srbiju, bod u Velsu fudbalera i pobeda Cedevite nad gradskim rivalom KKP Igokejom, danas cekamo pobedu Djokovica i CZV u Zagrebu za kompletno dobar vikend.

Bambi

pre 7 godina

Dva Noleta: Jedan, onaj stari je pokazao da mu ravnog nema. Ovaj "novi" je pokazao da čak i autsajder kao što je neki tamo Čimić (ili kako već) može da ga odere.

Iskreno mislim da je Novak namerno predao sve mečeve u poslednjih godinu dana kako bi spao sa prvog mesta. Ako neko to istražuje i ako se pokaže kao tačno, to bi trebalo da se žestoko sankcioniše. Ako nije tako - želim mu da povrati staru igru ali u prvom redu da iz svog okruženja udalji bolesnike.

Bg011

pre 7 godina

Nikakvo psihocko zasicenje nije u pitanju. Smrsao je 14kg i to je glavni faktor njegovih slabijih igara i gubitka br 1. Covek se sasusio,nema vise te ostrine i jacine u udarcima. Nije mi jasno da covek postigne tolike rezultate,gde je ocigledno pronasao "formulu uspeha" i da sad u 30oj godini eksperimentise sa ishranom,guruima i nekim filozofijama. Brate Nole,nismo mi ni priblizno na tvom mentalnom nivou ali poslusaj izreku "Sto je dobro,ne treba menjati".

Pozdrav

Jumko

pre 7 godina

@Liverpool Man Ne, nego je namerno predao Endiju da Djokovic vise ne bude prvi! To ti je samo dokaz koliko cene kolege Djokovica, pa cak i zemljak Raonic...

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Јак отпор Новака! Очекивао сам лагану победу Доминика у два сета, међутим, очигледно је да ће га Новак намучити. Хауг!

marko

pre 7 godina

decko uzeo dva gren slema ima skor 61-7 u ovoj godini sto federer nije imao kad je najbolji bio i mi ga sahranismo ne moze vise nole da igra tenis xaxaxaxa boze retardiranih ljudi mnogo ima :-)

Donald Trump

pre 7 godina

Da nema Djokovica mnogo njih u svetu ne bi ni znali kako izgleda srpska zastava i kako zvuci srpska himna i zato N ima moju bezrezervnu podrsku.

Auf und ab

pre 7 godina

Od onih sam koji nisu mogli mirno da spavaju kad Novak igra finala. I nekako sam prihvatio njegov pad kao nesto sto je moralo da se desi. I znam da je to prof. sport, velika lova i da je Novak mnogo postigao, mozda sasvim dovoljno? I gledam ga protiv mladog igraca u usponu i..
shvatim da Novaka gotivim i dalje i zelim mu srecu i uspeh i da bude ok i srecan u svom svetu sta god da uradi u Londonu. Valjda je to ljudski.

jackie

pre 7 godina

Čini se da Novak još ne može da ubaci u šestu brzinu, ali se čini da je ovo dovoljno da osvoji ovaj turnir. Vidljiv je napredak u igri.

D

pre 7 godina

Plan se polako ostvaruje. Novak se vraca na prvo mesto, zatim osvaja AO, barem dva mastersa do RG koji vrlo moguce osvaja takodje. A onda krece zetva bodova koja ce dovesti do toga da u maju 2018. padne Federerov rekord. Zapamtite ove reci. Pozdrav svima

dragan

pre 7 godina

Sl.god Mari pada Novak se vraća na staro.Dovrsice svoju sportsku misiju i oboriti sve rekorde.To će mu biti zadnja faza moći.I za koju god. u penziju kao najbolji.Kriza je potpuno normalna pojava,tako je bilo i posle prvog talasa njegove dominacije.
Jednostavno najbolji je .Bolji je od Endija ceo život i tako će da ostane.

NOVAK SE VRACA NA 1. MESTO

pre 7 godina

Da li neko od Britanaca navija za Novaka? -NE! Da li neko od Svajcaraca navija za Novaka? -NE! Da li neko od Spanaca navija za Novaka? -NE! Da li neko od Srba navija za Mareja, Federera i(li) Nadala? -DA!

Zbog ovoga Srbija ne zasluzuje Djokovica! Novace, odmah pocepaj nas pasos i baci ga u more u Monte Karlu, u inat ovim ''patriotama''... Ovo ti je moj savet!

Ns#1

pre 7 godina

Da li neko raspolaze podatkom da li je neki igrac na zavrsnom mastersu imao ovakvu namestaljku sa zrebom i ovako slabe rivale kao Djokovic!? Hvala.
(Jumko, 13. novembar 2016 15:27)

Tvoju vuke su razvlacili na Zavrsnom mastersu u mnogo brojnijoj i losijoj konkurenciji, ali to je vec neko drugo takmicenje. Pitaj je, sigurno ce ti reci.

Lexx_nl

pre 7 godina

Моји утисци:
Одавно напетији нисам гледао Нолета.
Много желим да му крене, да игра како зна и може. Данас то још није било на потребном нивоу. Некако је изгледало да Новак нема много простора за проигравање. Морао је да упрегне све што може да савлада расположеног противника.
На срећу, Новак је цијели меч одиграо на прилично високом нивоу. Било је то доста боље него у Берсију. Има ту доста варијације у игри. Бекенд паралела функционише, ширење терена форхендом такође.
Има још доста простора за напредак: лопте су млаке и подоста плитке. Фали ту још доста брзине и дубине.
Радује ме и то што је Новак спреман да се бори на терену, да изгара. То је добар знак за њега и за нас, његове навијаче.
Штета што увијек изнова мора да се бори сам против свих. Тешко је гледати да његови противници имају већу подршку, него што он има. Вјерујем да би му било много лакше, када би га публика више подржала.
Све у свему, радује почетак. Ово је била задовољавајућа побједа. Напријед Ноле!

jole wimbledon

pre 7 godina

Evo gledam BBC i izuzetno pozitivan komentar o Noletu. Cak su rekli da se nadaju da ce Nole da se vrati u staru formu. Takodje su rekli da je on toliko dobar da cak i sa 75-80% on je u prva cetiri.
E ajd sad trolovi udri
Idemo Nole. Pozdrav iz Londona

mare

pre 7 godina

Posle duze vremena Nole igra tenis. Sjajan je bio danas, resio bi on to u 2 seta ali Tim je u prvom igrao maestralno. Mene ovo danasnje izdanje raduje, samo neka tako nastavi. Idemo majstore!

Dr Agutin

pre 7 godina

Znate šta je smešno, ako Novak recimo sledeće sezone osvoji kalendarski GS, svi će ovog gurua hvaliti do nebesa. Ovde će biti komentari kako je ovaj lik preporodio Novaka, kako je to najbolji potez Novaka što ga je angažovao... Tako to ide sa našim narodom, iz krajnosti u krajnost.
Kad je pad forme svi su krivci, od Jelene do Novakove tetke. Kad krenu pobede svi su super i svi rade pravu stvar.
Nakon RG stvar je prosta, jednostavno motiv je izgubljen. Osvojio je sve što se može osvojiti. OK, nije stigao još RF, ali to nije neki statistični rekord kojih ima milion, to je nezamisliva misija, a opet i dalje ima šanse za to. Dakle, ne volim teorije zavere, i mislim da nije bilo nikakvih pritisaka na Novaka da Mari bude neko vreme broj 1. U opciji su samo 2 mogućnosti. Novak je namerno izgubio 1 mesto da bi nešto promenio, razbio monotoniju, našao ponovo motiv, probudio strast, postavio cilj i td...
A druga mogućnost je da je jednostavno platio zasićenost tenisom, nije trenirao, nema volje, i naravno da tada pada forma.
Nikakva Jelena, dijeta, guru i bakrači tu nisu u pitanju.
Nema ništa teže nego posle nezamislivog uspeha i dalje imati isti žar i istu strast za nečim.

Beobrad

pre 7 godina

Najbolji se vratio!
Sve je tu, zelja, pogled pobednika, servis odlican, ritern jos bolji!
Pogoduje i sto ima laku grupu tako da ce se do polufinala jos vise uigrati. Ne sumnjam da ce uci u finale, a tamo bih voleo videti Endija koga ovakav danasnji Nole sigurno pobedjuje!
Kratko ste likovali hejteri!

Mladen Micic

pre 7 godina

Dragii "strucnjaci" tenisa vec par dana citam negativne komentare koje upucujete Djokovicu. Ako mislite da Vi znate boljee ne znam sta cekate i ne uzmete reket u ruku i pokazete svoj raskosni talenat ? Ili ga mozda nemate , jer se idioti koji samo sede za racunarom i komentarisu, pisu glupostii i vredjaju. Dok je Djokovic bio prvi i dok je osvajao svee onda ste ga samo hvaliki, a sada kad mu ne ide pljunete ga. Gresite sto to raditee. Sad bi trebali da mu date malo podrske . Ali vi ste tipicni Srbiii, dok neko pobedjuje najbolji je , cim malo padne odmah mu je vreme za penziju po vama. I on je covek(Djokovic) nije masina , prema tome pustite gaa na miru. Nole srecno mi verujemo u tebe i tvoj povratak na prvo mesto !

Bg011

pre 7 godina

Nikakvo psihocko zasicenje nije u pitanju. Smrsao je 14kg i to je glavni faktor njegovih slabijih igara i gubitka br 1. Covek se sasusio,nema vise te ostrine i jacine u udarcima. Nije mi jasno da covek postigne tolike rezultate,gde je ocigledno pronasao "formulu uspeha" i da sad u 30oj godini eksperimentise sa ishranom,guruima i nekim filozofijama. Brate Nole,nismo mi ni priblizno na tvom mentalnom nivou ali poslusaj izreku "Sto je dobro,ne treba menjati".

Pozdrav

Remember

pre 7 godina

"Podigla me iz pepela i malo mi srece dala, pa me opet bez milosti u pepeo zatrpala" Pjevaj Nole, slusaj dusmane kako cute! Zasto cutiteeeee? Zasto cutiteee? Zasto cutite? Zasto cutite? Zasto cutiteeeee? A kako mi je lijeppoo, a sto mi je lijepooo, sto je meni nesto lijepoo :D Ajmo Nole, bez obzira na sve!

mirma

pre 7 godina

tacno se vidi da se ovom novaku vise ne igra tenis. nema zestinu, mlitav neki, muka za gledati ... a nekad je ovakve protivnike mljeo za pola sata. samo se nadam da ce se vratiti na taj stari nivo bar jos godinu dvije samo da obori sve rekorde i kaze zbogom zohari :)

v

pre 7 godina

Pojima nemate. Novak je danas izasao sa drugacijim pogledom, i odmah se videlo da ce igrati najbolje sto moze. I kada se nervirao, nervirao se sa prgavim temperamentom, a ne kiselim osmehom i bez ironije na licu, tako da se odmah videlo da je prilicno ok. Idemo dalje, 200 bodova je u torbi.

Vladan

pre 7 godina

E mozete li da zamslite koliko patnje i bola je Novak naneo grobarima svih ovih godina dominacije, i pojedinima ovde sto komentarisu, zamislite da ste Jumko i da 3 god pisete sve najgore o Novaku a on non stop sve osvaja, Jumko ti brate dobro da si ziv uopste, 3 god tebi je komentar u prvih 10 odma posle objave vesti, kad bi znao ko si od ove moje male plate platio bih ti od srca jedan psihijatriski pregled, razumem da se neko sprda i troluje ali ovo sa Jumkom je postalo previse ozbiljno, ne postoji vest koja ima bilo kakve veze sa Novakom da on nije komentarisao zadnjih par godina, zanima me iskreno radis li nesto u zivotu, imas li devojku izlazis li do grada jel znas kako dan izgleda, ko si ti uopste?

srle

pre 7 godina

Tipično za Dominika Tima, koliko taj momak ima talenta i koliko bi mogao da bude vrhunski teniser. Samo da nema tu mentalnu blokadu, odigra fenomenalno jedan set i to nije dovoljno za pobedu. Novak naravno standardno dobro, uključio u 2 i 3 setu metla mod.

radica

pre 7 godina

Bravo, Nole, dušo naša! Ti si svetski car i srpski ponos! A Patrik i Jumko nazad u svoje rupe i cijučite kao i svi pravi miševi, jer suze su lekovite.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Novače povuci se iz tenisa posle ovog turnira,jer će svi da te deru ubuduće!
(m.m., 13. novembar 2016 16:16) A ti prestani da komentarises Novaka jer ocigledno pojma nemas ni o tenisu ni o zivotu. Smeju ti se ljudi!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Juce dve lepe vesti za Srbiju, bod u Velsu fudbalera i pobeda Cedevite nad gradskim rivalom KKP Igokejom, danas cekamo pobedu Djokovica i CZV u Zagrebu za kompletno dobar vikend.

Swedenonline

pre 7 godina

U kom se jeziku nazivaju Nolo, Dulo.......
(lingvista, 13. novembar 2016 16:10)

Crnobrđanskom. Kako god sve pohvale za infrastrukturu. Fascinantno je dokle je internet stigao, funkcioniše čak i iz pećina! (y)

Стсниша

pre 7 godina

Одлично сви знамо ко блати Ђоковића и ко једва чека његов пад такозвани глодари

Akisa

pre 7 godina

Najezio sam se kada sam video Noleta posle osvajanja gema da steze saku i zube i da se dere, mislim da ovo dugo nismo videli, pa negde od Rg...

Veljoni

pre 7 godina

Mnogo ste strogi vi bivši brojevi jedan i vrhunski sportisti sa portala b92!:) ovo danas je izgledalo 5x bolje nego sve sto je igrao u zadnjih 2 meseca. Nije mu uopste lako jer malo je pao, a ovi se svi lože protiv njega i daju 200%! Ovaj mali danas nije imao sta da izgubi. kraj sezone, igra se po grupama, nema ispadanja, opustio ruku pa sta Bog da:)

Avganistan veruje u Novaka

pre 7 godina

Novace Djokovicu!
Hvala ti sto postojis u vreme te moja deca imaju idola kojeg bi nasa generacija u njihovim godinama pravila od blata.
Puna podrska za Novaka.
No1e

psiho

pre 7 godina

ovaj ga Tim naljutio u prvom setu, pa ovaj nas kralj skroz poludio u sledeca dva seta. kakvo gazenje posle mnogo vremena. Probudi zver u njega vise konacno da gazi kao nekad. Napred Nole, ponosu nas ... Kraj je kad ti kazes...

NekiTamoLik

pre 7 godina

Pocelo je pravo udaranje loptice, setanje protivnika.. Prvi servis radi, neke male greskice ali sve u svemu dobra igra! Moze da se napada opet prvo mjesto. Idemo Nolee

branimir bjelica

pre 7 godina

Gledam na Sky Ialija,komentarise Francesca Skjavone i kaze doslovno "Masina je na 60%",bog pola ko ponovo silazi na zemlju! !!Boranija se opet trese! Pozdrav. svima iz Italije.

vatreni noletov navijač

pre 7 godina

To Nole,moram priznati da je bilo malo straha ali ovo je odlicno.Stari Nole.Samo tako nastavi,pa samo zbog onih novinara sto te provociraju razbij ih sve.Dovoljan i potreban uslov za dobru zurku.Idemo Nole,pokazi svima da si se vratio u velikom stilu.

Realno

pre 7 godina

Sto bi rekli ameri "Eat your words"... samo vi pljuckajte... sve u svemu solidno je odigrao. Vratio se i onaj prepoznatljivi "urlik". Ja zadovoljan :)

Žikica-prva puška Srbije

pre 7 godina

VRATIO NAM SE CAAAAR NOLE!!!
Lepo je videti opet tu mirnoću i taj žar u očima i stare face Vajdu,Bekera i Miljana u boxu.
Može još bolje ali vidan napredak posle svega.
IDEMO NOLE!!!!!?

doktor

pre 7 godina

Ne mogu da se načudim komentarima. Pa iz aviona se videlo da Đoković igra mnogo bolje nego prethodnih meseci, čak i u prvom setu koji je izgubio. Ovaj dečko Dominik je odličan igrač i zato budite realni, ako već komentarišete.
Ako uspe da održi ovu želju koju je imao danas, vrlo brzo će opet na No1.

Komarac

pre 7 godina

Posto su Djokovica svi otpisali posle prvog seta, ja evo pisem na kraju meca...Imali neki komentar sada? Djokovic je odigrao bas kako je trebalo protiv Tima, decko je sivonja i samo zapinje, Djokovic je lepo sacekao da se Tim ispuca i samo je koristio svoje prilike i zavrsio mec rutinski bez previse muke. Cak je i prvi set mogao da dobije, ali falilo je malo i srece...prva pobeda, idemo dalje...

Лајави

pre 7 godina

Било би лепо када би неко знао тачне податке колико је Новак имао килограма на Аутралијан опену 2016. године, колико на Роланд Гаросу и колико данас.
Да се једном за свагда прекину шпекулације око његове килаже.

nole

pre 7 godina

Ima ovde naznaka da se vraca nas stari Nole.Dobro je videti da ima negarivnih reakcija na mecu,da se nervira.Bolje nego da se smeje.Tacno je da Tim nije protivnik koji u ovom trenutku moze da parira ali svakako videti Noleta kako urlice kod osvojenih poena je izuzetno dobra stvar.Vraca se zelja za pob edama. Vracaju se pobede.Vraca se prvo mesto.

Jumko

pre 7 godina

Da li neko raspolaze podatkom da li je neki igrac na zavrsnom mastersu imao ovakvu namestaljku sa zrebom i ovako slabe rivale kao Djokovic!? Hvala.

Beobrad

pre 7 godina

Vratio se Novak!
Sve je tu, servis, ritern, ali posebno zelja i ubilacki pogled!
Ovakvom igrom lagano stize do finala, a do tada ce jos podici igru.
U finalu s Endijem, pa nek odluce kome ide 1. mesto, ali siguran sam da Endi nema sta da trazi s ovakvim, preporodjenim Novakom!

Melenci

pre 7 godina

ovo je divno,Nole je pobedio.Ne mislim da je bio sjajan tokom celog meca,ali gledajuci unazad ovo jeste sjajna pobeda.Najvise me raduje sto je konacno poceo da izrazava emocije,sto mu je stalo do pobede.Gledam Tima,i on je fest oslabio,tako da ostavite Noleta na miru sa njegovim biljkama.Nole moze bolje od ovog meca,videcete.

Sabre

pre 7 godina

Spomenuo sam,najlošiji završni turnir svih vremena,Tiem zalutao
(Rocky Balboa, 13. novembar 2016 17:12)

Prijatelju, jasno nam je da ti je tesko palo sto se Djokovic vratio, ali deder ne lupetaj. Decko je danas igrao bukvalno kao Federer u prvom setu, i da nije glave i Djokoviceve fenomenalne partije i kasnije bi pruzio mnogo jaci otpor. Mec je bio VRHUNSKOG kvaliteta i Djokovic je pokazao da se polako vraca, sto je bilo divno videti. Neverovatno je da je ovaj isti covek igrao onaj mec sa Cilicem, samo dokaz koliko glava igra u tenisu..

Elon

pre 7 godina

Cemu tolika mrznja prema Djokovicu kod "navijaca"! Jeste da je u kanalu i da se stice utisak da tesko moze da pobedi bilo kog, ali i Federer i Nadal su u slicnoj situaciji. Posle toliko godina vladavine, moralo je da dodje do pada. Sledece godine bice opet onaj "stari".

Vise mi smeta kako nam Pralica na nivou sestogodisnjaka analizira situaciju na terenu.

sasa jokic

pre 7 godina

Ihra ce doci na svoje, bitna je emocija/zelja, koji je posle nekog vremena pokazao. Ne znam nesto razmisljam, Endiju vise nema sta da pokloni, pomogne. Tako da mozemo ocekivati nastavak dominacije.

smejuriti

pre 7 godina

Koliko je ovaj Tim smesan i ogranicen teniser i on je u top 10. Samo jedan od mnostvo dokaza koliko je konkurencija nula. Monfis sa 30 godina ima najbolji rang u karijeri na 6.mestu,panj Raonic 4.,Varinka u 31.godini osvaja gs, a ranije nije mogao ni da prismrdi. Zaista ocaj od igraca, a Djokovic i u takvoj konkurenciji pada na 2.mesto umesto da koristi to kao i do sad sto je.
(Smejurija, 13. novembar 2016 15:55)

a evo ga i ekspert za konkurenciju.

djwhite

pre 7 godina

Ovako izgleda kad Nole igra stručnjaci za budizam,ishranu i bračne osnove.Sve je hvala Bogu bio dogovor između drugara a ne ucjena u vezi farse za No.1.Aj u 1000km Kume da će ih Nole naslagati sve petoricu i biti No 1 ponovo.

Isaiah Thomas

pre 7 godina

Posle prvog seta pljušte komentari kako nas Nole bruka, kako je sramota za Srbiju?!Pa vi koji to pišete ste sramota, zaboravljate šta je sve uradio i učinio za Srbiju?A da ne pominjem koliki je uspeh plasirati se na Završni turnir..za par godine nećemo imati igrače u Top 100 a ne na Zvaršnom turniru...Samo napred Nole!

MK PR

pre 7 godina

Nek je izgubljen prvi set, ali Novak se vraća, ne miriše više 'ono' cveće i ne grli drveće! Dobija ovo 2:1, 100%!
- Dobrodošao nam nazad! Udri Srbine!

Djole

pre 7 godina

Djkovicev jedini problem je samopouzdanje, niti snaga ni izdrzljivost ni to sto pisete izgubio kilograme i razne druge nebuloze, samopouzdanje, ne sme da udara loptice kao sto je radio pre 3-4 meseca, a sto to ne bih znao...

Sasa Rs

pre 7 godina

Kao sto sam rekao posle prvog seta ovo je vec polako onaj Djokovic jos malo vise vjere u udarce i Marej moze samo gledati.Samo treba da se motivise ponovo za neke nove ciljeve u tenisu barem sto se tice najjacih turnira i bice to sve ok.Moze uzeti barem jos 4 grendslema do kraja karijere.

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Mnogo vise volim Novaka koji seje strah, nego da siri ljubav, vise volim kada je naostren i ljut nego kada se smeje, vise volim da lomi rekete nego da mu je svejeeno. A ovde su strucnjaci tipa "hours of love" jedva docekali da posle prvog seta otpisu Novaka. Bravo Nole, daleko je ovo od kraja karijere.
@sika Momsilo s ljubavlju ili mrznjom:
Da li su ti kompleksi od Vujosevica toliko veliki za nekoga ko je 50+, da i na vesti o Djokovicu lecite svoje frustracije?

Buzi

pre 7 godina

Citam komentare koji kritikuju novaka,zapitam se kakvi su to ljudi,zive tudje zivote,kroz tastaturu,reket u ruke nisu uzeli a daju sebi za pravo da pljuju coveka koji je osvojio 12.slem titula... Evo i odgovora zbog cega su takvi,mentalitet,nemastina,neispunjenost sobom,verovatno nemaju ni decu ni zenu ni posao,samo tastaturu,zalosno je to...I zaboravih ono glavno,sujeta,pece ih tudj uspeh,ono sto oni nikada nece ostvariti jer zive u svakodnevnoj ucmalosti iz koje se plase da izadju jer su kukavice!inace nole razvalio tima,osvojice I turnir...a vi nastavite da lecite sujetu na raznim forumima,zalecicete je Malo sutra,poz

Mihajlo

pre 7 godina

I ovakav Novak je mnogo bolji od Tim-a Tu je ogromna raylika između njih. Ja sam odavno tvrdio da Tim nije top 10 igrač. On je samo prosečan teniser i rećiću da je na ovaj turnir zalutao.

slavomir

pre 7 godina

Nolo povredio palac,ajmo Thieme iskoristi to.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 13. novembar 2016 15:31)

# Link komentara
Patrick Mulahasanovic ???

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

mare_nis

pre 7 godina

Hvala ti brate za ovaj drugi set, sad sam siguran da se vracas u staru formu. Mozda ne u Londonu, ali u Melburnu 100%. Idemo legendo !!!

Lik

pre 7 godina

Blago Jumku više nije sam, eno mu ga Patrick pa mogu uzajamno da se teše (i maze što da ne, nije sramota) jer im neće biti dobro, njihov Nolo a naš Novak KIDA na terenu.

alfa plam

pre 7 godina

Jumko, to ti je svetska zavera, zapravo! Prema pouzdanim informacijama, jos u izbrnij noci tramp je zvao putina i dogovoeili su se oko novakove grupe u londonu, osvajanju mastersa i noletovog povratka na prvo mesto! Eto, otkrio sam ti tajnu da ne beres brigu i ne kidas zivce sta ce biti u narednih deset dana...

zvezda

pre 7 godina

sta je sad bilo pljuvaci? sad cete da komentarisete sto nije dobio 2:0
sacekajte da se zavrsi mec pa tek onda komentarisite. novak se vraca, a to vas boli. gledajte vaseg mareja i ostale, a mi cemo naseg Novaka, pa cemo videti gde cete biti tada.

Nebojša

pre 7 godina

Dobar Novak danas solidna igra malo jeftinih grešaka bez ijedne duple što je sjajno na dobrom je putu ako ovako nastavi da igra čekamo utorak pa ćemo videti.

Smejurija

pre 7 godina

Koliko je ovaj Tim smesan i ogranicen teniser i on je u top 10. Samo jedan od mnostvo dokaza koliko je konkurencija nula. Monfis sa 30 godina ima najbolji rang u karijeri na 6.mestu,panj Raonic 4.,Varinka u 31.godini osvaja gs, a ranije nije mogao ni da prismrdi. Zaista ocaj od igraca, a Djokovic i u takvoj konkurenciji pada na 2.mesto umesto da koristi to kao i do sad sto je.

Lopata zdravlja popa Peranovica

pre 7 godina

I dalje je u kandzama nju ejdz veganske sekte, daj boze da se izbavi nekako, propo je i bez snage, tuzan pad, tesko za gledati.

nina

pre 7 godina

E sad krece masina. Bravo, Novace! Srecom, verujem da covek ne obraca paznju na nase komentare, ali verujem da je svima lakse kad ostave svoj komentar, pa i vama kompleksasima koji ga pljujete, a sedite u foteljama svojih roditelja i cekate da vam dodje neki tiket, da biste imali da platite domacu kafu na konto koje sedite po 3 sata u kaficu. Cista tautologija, kad od nekompetentne i duboko samopreziruce osobe dobijes glup komentar za to sto radis, znaci da radis dobro!

Ajdeee

pre 7 godina

No1e začepi im usta.. Uzmi to prvo mesto i da kritičati sa sve Matsom idu na zimski san.. Vidi se taa energija(vratila se konačno) !!

nemanja

pre 7 godina

Gotovo je bre... Đole postaje prava bruka, bolje da se ostavi tenisa a uvati lopate, ovako nas bre samo sramoti ko zadnji ološ da smo... loš si đole,mnogo si loš

uip

pre 7 godina

Bas ne treba da navijate za njega da pobedjuje, jer kad izgubi, odma krece paljba, treba da jede, nije kao pre, Jelena ga unistila, opustite se ljudi, samo on zna sta je najbolje za njega, za mene je najveci, nista vise ni ne mora da osvoji.

navijac iz fotelje

pre 7 godina

Kako su se raskokodakali oni isti koji su posle poraza Novaka ali pod drugim imenom pisali svasta o Novaku.I opet ce kada dozivi novi poraz

Bravo Novak

pre 7 godina

Citam ove komentare u pola meca napisane... Hahahahha,...
Evo sad se zavrsilo, boxe koliko fatalista, nesretnka, tipova koji vjeruju da ce sve sigurno uvijek lose da se zavrsi..ni je cudo sto ne ide bolje, oni su sami svoji proroci nesrece, nista ne cine kukaju i pricaju kako ce sve propasti. pa onda i propadne kad nista ne rade osim kukanja.
Naravno kad im se sve slupa oni kazu- rekao sam ja da ce sve orici po zlu!

A druga ekipa su ovi pljuvaci po profesiji. Alo pljuvaci, kako ste? Opra vam Novak dijete, izvrnu ga naizvrat i okaci na susenje! kako zucna kesica? Steze, a?
To je samo sport ,opustite se...

NI

pre 7 godina

Ovaj Tim ima Berdihov sindrom. Medjutim, Nole je odigrao krajnje lose u taj-brejku i eto seta za Tima, mada, realno gledano, vise je set zasluzio upravo on. Kako god, uvek uz Noleta. Idemo!

вељко

pre 7 godina

Први сет лош,после је бои мало бољи.
Победио је срцем,жељом,борбеношћу.За то му свака част,али генерално игра више лоша него добра.
Са овом игром полуфинале ће бити као финале.

Patrick

pre 7 godina

Treba ispitati sta je Nolo konzumirao u pauzi pred pocetak drugog seta.Nemoguce je da u prvom setu onoliko gresi i igra kao da je 62.na svetu a drugi set dobije maksimalnim rezultatom.Tu nisu cista posla. 
Mozda Nolo nije cuo da je melodonijum zabranjena supstanca,nije ga Sarapova obavestila.

Don Serdjo

pre 7 godina

Tuzno je gledati Djokovica kako je pasivniji od vecine svojih rivala...jednostavno su ga se prestali plasiti ostali teniseri, a ne samo Vavrinka i ekipa....zelim mu da mi zapusti usta svojom igrom u nastavku al sumnjam...iskreno

Jovan

pre 7 godina

@ Novace, odmah pocepaj nas pasos i baci ga u more u Monte Karlu, u inat ovim ''patriotama''... Ovo ti je moj savet!
(NOVAK SE VRACA NA 1. MESTO, 13. novembar 2016 15:12)

Zato sto par idiota na internet forumu navija ne za Mareja ili Federera, nego uvek samo protiv Novaka, koji verovatno i nisu Srbi, on treba da se odrekne svoje zemlje? Dobro sad bar vidimo koliki si ti patriota i kolko ti "veliki" razlog treba da se odreknes onoga sto jesi.

Kobster

pre 7 godina

Pisem posle prva dva poena na mecu. Nolo krenuo kako treba, verujem da ce se vratiti na vrh ovim turnirom, iako sam bio skeptik pred pocetak meca. Ovakav pristup treba da ima i nece biti problema.

boban

pre 7 godina

Ovo je za onu sramotu na konferenciji za novinare.
Oduzeti seljacima zavrsni turnir.
I gurnuti ostrvo jos dalje u Atlantik.
Zapravo, da ih damo za Kubance.
Ma, ne, da damo Majkla D. Seselju ponovo.

Milosav

pre 7 godina

Treba ispitati sta je Nolo konzumirao u pauzi pred pocetak drugog seta.(Patrick, 13. novembar 2016 19:58)

Konzumirao je kriptonit sirovino. Kriptonit u tecnom stanju.

sinkii

pre 7 godina

Ne znam sta se desava,ali u poslednje vrijeme kada god gledam Novaka on izgubi,bolke da ga ne gledam i da iskljucim tv,mozda mu bolje krene.

gagi

pre 7 godina

cim izgasim ton i pocnem gledati bez tona, djoka uze brejk. nisam vise mogao slusati ovoga komentatora na rts koji je toliki baksuz iznoseci neke tvrdnje za vreme gema koje se ne govore i toliko iritantan da me vise on nervira od djokoviceve lose igre. valjda na "mute" krene bolje.

BR

pre 7 godina

Ona parada u taj brejku govori vise od reci, pokazuje trenutnu nemoc. Ranije bi tri duple greske protivnika pretvorio u svoju prednost momentalno, jer mu na psiholoskom planu nije bilo ravnog. Kad si 100% spreman fizicki, mozes biti i psihicki. Nole trenutno nije spreman fizicki, tako da nema sta dalje da pricamo. Iskustvo ne moze da nadomesti ovo prvo.

Zelim da se Nole sto pre vrati ozbiljnom treningu i pristupu, a posle i da pocisti sve ove pacere! Zasto da ne bude najbolji svih vremena! Nole ti to mozes, pokazao si!

Bambi

pre 7 godina

Dva Noleta: Jedan, onaj stari je pokazao da mu ravnog nema. Ovaj "novi" je pokazao da čak i autsajder kao što je neki tamo Čimić (ili kako već) može da ga odere.

Iskreno mislim da je Novak namerno predao sve mečeve u poslednjih godinu dana kako bi spao sa prvog mesta. Ako neko to istražuje i ako se pokaže kao tačno, to bi trebalo da se žestoko sankcioniše. Ako nije tako - želim mu da povrati staru igru ali u prvom redu da iz svog okruženja udalji bolesnike.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Јак отпор Новака! Очекивао сам лагану победу Доминика у два сета, међутим, очигледно је да ће га Новак намучити. Хауг!

Bonham

pre 7 godina

No1e kada igra agresivno, seta po terenu. A ta njegova standardna igra, kada igra da ne izgubi, daje mu protivniku mnogo vise prilika. AO 2016 SF: No1e-Federer.....napad, napad, napad = GS titula 13, 14, 15, 16.....

monden

pre 7 godina

(Siri, 13. novembar 2016 15:49)

Ma, to mu tako tepaju brđani iz Republike "Šumske".Oni što raspale rafal iz kalašnjikova po komšiluku, kada njihov idol pobedi.

Ivan

pre 7 godina

Ajte ljudi, pa ovog Tima je Troicki oducio od tenisa pre par nedelja, a Djokovic se muci sa njim. Dobice ovo Novak, ali daleko je od dobre igre, proci ce u polufinale jer ruku na srce lakse protivnike nije mogao da ima, ali tamo gubi od Vavrinke ili Mareja lagano. P. S. Nisam video da neki igrac ovakoo lose igra kao Tim u drugom setu, da bukvalno svaku loptu posalje u aut ili mrezu. I to top 10 igrac,na sta je spao tenis.

čitaj izmedju redova uvek

pre 7 godina

Ovaj Tim je imao sreću da je "uskočio" zbog odustajanja Nadala kao 8 teniser pa ako ništa drugo da oseti čari ovog završnog turnira po prvi put u svojoj karijeri. Inače posle prvog seta kilavog Austraijanca se videlo da će uslediti vrlo brz odgovor Novaka jer grimasa je sve to pokazivala na njegovom licu nakon prvog izgubljenog seta..

Diego

pre 7 godina

А јесу се примили мрзитељи нашег Шампиона... Напред Ноле увек ћеш бити наш.најбољи свих времена... Једино што нико не може Чилића добити 15 пута за редом, и то си долазао...

Nebojša

pre 7 godina

Interesantno je koliko medju ovim pljuvačima ima navijača partizana šta reći o tim osobama kada neko ne može da predje preko toga da neko navija za konkurentski klub i zbog toga nekog mrze to je bolest ništa manja nego oni huligani što su ubili onog Francuza mene bi bilo briga da Novak navija za partizan poput Troickog koga ja podržavam ne vezano za koga navija bilo kome normalnom to neće biti bitno a vama ostalima lečiti se.

Jumko

pre 7 godina

@Liverpool Man Ne, nego je namerno predao Endiju da Djokovic vise ne bude prvi! To ti je samo dokaz koliko cene kolege Djokovica, pa cak i zemljak Raonic...

SvL

pre 7 godina

Ukoliko bi doslo do raskida saradnje sa Bekerom, mislim da bi Endi Rodik bio pravi izbor za Novaka. Pre svega zbog servisa i forhenda cime bi dosta energije ustedeo Novak.

Zekd

pre 7 godina

Novak se trudi, trči, bori se a opet ne može uzeti ovaj prvi set..imam dojam da su se ranije svi plašili noleta i igrali u grču, a sada kad su vidjeli da je nole pobjediv da su se i oni opustili, pa je noletu puno teže

rafa

pre 7 godina

Postoji li sumnjiviji mec od ovoga?Lik ga istambura u prvom setu,onda Novak napuca svoju lozu i to bude znak da Tim prestane da igra tenis..A onda da ne bude sumnjivo, pocne da se hvata za nogu.A mi to gledamo i ne cudimo se Vladinim komentarima,jer je opste poznato da vrhunski teniseri ne mogu fizicki izdrzati vise od sat vremena igre???

Mika Sumadinac

pre 7 godina

Juce dve lepe vesti za Srbiju, bod u Velsu fudbalera i pobeda Cedevite nad gradskim rivalom KKP Igokejom, danas cekamo pobedu Djokovica i CZV u Zagrebu za kompletno dobar vikend.
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. novembar 2016 15:46)

Ma tebi je samo da Partizan izgubi...Danas igra FMP u Zagrebu...To treba da prate Panteri a ne Krcunovci...Sve ste pomesali...

red guy

pre 7 godina

(NOVAK SE VRACA NA 1. MESTO, 13. novembar 2016 15:12)

Ja znam ljude iz Britanije koji navijaju za Novaka. Glupi su vam ti sovinizirani ispadi.

esi mi nola?

pre 7 godina

Dos'o Nolo kuci(tuzan sto je izgubio prvo mesto) i pita zenu:'Ljubavi, je l'sam ti ja prvi? A zena mu odgovara:'Ne, ti si mi drugi'!!!

petar

pre 7 godina

Hohooohoo, gledam komentare na sportskim vestima poslednjih nekoliko dana i svega 30 -ak, kad na ovu preko 350. Brojke govore više od reči. Mi smo "prsli".Novak nam je zamutio razum.

Vragolan

pre 7 godina

Haha "Đokovićeva psihička snaga"...!

Klinac ga je prosto molio da ga dobije i što pre završi sa setom u taj-brejku, i šta je Đoković uradio ?
Nije smeo da preuzme odgovornost i napadne lopticu već je igrao čekalicu na greške protivnika, i na kraju zasluženo izgubio set od preplašenog protivnika.

Kako god da se ovaj set i meč završi Đoković je u padu, i fizičkom i psihičkom, i neće on još puno titula osvojiti, a i te što će osvojiti osvojiće jer je konkurencija vrlo tanka.

goxi

pre 7 godina

Snaga na usta ulazi. Ne moze da jede kupus i semenke i da se bavi vrhunskim sportom. Sto to pre shvati, lakse ce da se vrati u vrhunsku formu. A ako ovako nastavi, sledece godine u ovo vreme nece biti ni medju prvih 100.

Asdf

pre 7 godina

Lepo je videti da se Nole dobro vratio posle onog prvog seta.Idalje nije to stara igra,i moze to dosta bolje.Ako ne digne jos igru mislim da ne moze da parira Mareju,al nadam se da gresim.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 7 godina

Ostavi se tenisa Nole...nije to više za tebe ni fizički,a ni psihički...uživaj sa ženom i detetom,a novaca imaš i za praunuče.Živ bio i svako dobro u životu!

Patrick

pre 7 godina

Ispitati sta je Nolo konzumirao u pauzi pred pocetak drugog seta.Nemoguce je da u prvom setu onoliko gresi i igra kao da je 62.na svetu a drugi set dobije maksimalnim rezultatom.Tu nisu cista posla.
Mozda Nolo nije cuo da je melodonijum zabranjena supstanca,nije ga Sarapova obavestila.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Мислим да Новак болује од новооткривеног заразног обољења званог "надалитис". Нажалост, то је хронична болест и трајаће до краја каријере са блажим или тежим симптомима у зависности од доба године. Једини и прави лек за ово стање је потпуни прекид играња тениса и завршетак каријере. Хауг!

Lovac

pre 7 godina

Cudim se da je uopste i doslo do tie-breaka. Takve lopte (balone) bi i ja vratio bez problema. Nole, ako ti se neigra, okaci "reket o klin". I Janica Kostelic je zavrsila karijeru kad je bila najbolja.

paja patak

pre 7 godina

E moj Nole, navijam za tebe ali šta je ovo!
Izgubis set i to sa 3 duple greske protivnika .
Sa ovom igrom nema šta da trazis u Londonu.
Mozda prođeš grupu ali od osvajanja nema ove godine ništa!
Kalav strmoglavi pad zadnjih 6 meseci prosto neverovatno.
Valjda će biti bolje 2017g ali očigledno nešto mora da se menja inače ćeš proći kao Rafa.

Patrick

pre 7 godina

@Jumko

Niko to ne zna Jumko burazeru,vidis da se sve radi da se Nolo vrati na prvo mesto.Sreca pa se ne pita samo Nolo nego i Marej.

NIK

pre 7 godina

Ovo je najgore izdanje Novaka u karijeri. Bojim se da je to sve od njega sto se tenisa tice. Hvala mu za sve lepe trenutke koje nam je pruzio, ali sam nazalost ubedjen da je on sa tenisom zavrsio.

vidim sve

pre 7 godina

Novak nema snage, nema ideje, raznovrsnosti u igri, nema plan " B " , nema samopouzdanja, protivnik diktira igru i vise se on pita nego Novak...ali volim ga najvise na svetu!

dany2806

pre 7 godina

Nole riješio da obori sve rekorde.Gubi i ono što nikada nije.Ali ne brinem ja,ima ona "Kada dotakneš dno onda opet počinješ da se penješ".Ali pitanje je gdje je dno kod našeg Noleta.

Od semenki ce snagu imati

pre 7 godina

Tuzno. Lopte su plitke, slabe, da je neki kvalitetniji igrac preko puta Nola sigurno bi bilo i ubedljivije izgubljen 1. set. Ja ne znam da li poznajem ovog coveka. Ne svidja mi se uopste. Jedva cekam da se vrate rodja i rafa i da konacno gledamo prave meceve, prave udarce a one ove zenske udarce od noleta a takodje i mareja.

Patrick

pre 7 godina

(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. novembar 2016 15:46)

Sine,izgleda da ti ovaj vikend nece biti tako bericetan.Ako ne gledas mec a ne gledas jer si ceo dan na sajtu b92-jke tvoj Nolo gubi u setovima i na pragu je poraza a i FMP ima da izgubi u gradskom derbiju.Pogotovo ako sudjenje bude srazmerno onom kakvo su imali KKP i Cedevita.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

(Siri, 13. novembar 2016 15:49)

Идемооо, крећемо ка новом поразу! За љубав и мир у свету!

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Raketa na ugalj

pre 7 godina

Da se razumemo - Novakovo vreme je prošlo. Na žalost, isključivo zahvaljujući njemu samom.

Hvala mu na onome što je uradio za sve nas i za Srbiju.

вељко

pre 7 godina

Надао сам се да ће његова игра личити на нешто,али ово је много лоше.
Дефинитивно,он из групе неће изаћи.
Кретање на нивоу мало бољег рекреативца.

No one likes us

pre 7 godina

Ne znam da li se to meni cini ili je stvarno tako, ali se Nole nekako odsece kada je publika na njegovoj strani. Tako je bilo u Riju, pa u Sangaju. Izgleda da se to tako retko desava da covek ne moze da se navikne. Posto sada igra u Londonu stvari su dosle na svoje mesto pa ce i Noletova igra. Poruka za O2 arenu: "Give him your worst!"

nemanja

pre 7 godina

Gotovo je bre... Đole postaje prava bruka, bolje da se ostavi tenisa a uvati lopate, ovako nas bre samo sramoti ko zadnji ološ da smo... loš si đole,mnogo si loš

Patrick

pre 7 godina

Treba ispitati sta je Nolo konzumirao u pauzi pred pocetak drugog seta.Nemoguce je da u prvom setu onoliko gresi i igra kao da je 62.na svetu a drugi set dobije maksimalnim rezultatom.Tu nisu cista posla. 
Mozda Nolo nije cuo da je melodonijum zabranjena supstanca,nije ga Sarapova obavestila.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Juce dve lepe vesti za Srbiju, bod u Velsu fudbalera i pobeda Cedevite nad gradskim rivalom KKP Igokejom, danas cekamo pobedu Djokovica i CZV u Zagrebu za kompletno dobar vikend.

Jumko

pre 7 godina

Da li neko raspolaze podatkom da li je neki igrac na zavrsnom mastersu imao ovakvu namestaljku sa zrebom i ovako slabe rivale kao Djokovic!? Hvala.

Don Serdjo

pre 7 godina

Tuzno je gledati Djokovica kako je pasivniji od vecine svojih rivala...jednostavno su ga se prestali plasiti ostali teniseri, a ne samo Vavrinka i ekipa....zelim mu da mi zapusti usta svojom igrom u nastavku al sumnjam...iskreno

вељко

pre 7 godina

Први сет лош,после је бои мало бољи.
Победио је срцем,жељом,борбеношћу.За то му свака част,али генерално игра више лоша него добра.
Са овом игром полуфинале ће бити као финале.

mirma

pre 7 godina

tacno se vidi da se ovom novaku vise ne igra tenis. nema zestinu, mlitav neki, muka za gledati ... a nekad je ovakve protivnike mljeo za pola sata. samo se nadam da ce se vratiti na taj stari nivo bar jos godinu dvije samo da obori sve rekorde i kaze zbogom zohari :)

rafa

pre 7 godina

Postoji li sumnjiviji mec od ovoga?Lik ga istambura u prvom setu,onda Novak napuca svoju lozu i to bude znak da Tim prestane da igra tenis..A onda da ne bude sumnjivo, pocne da se hvata za nogu.A mi to gledamo i ne cudimo se Vladinim komentarima,jer je opste poznato da vrhunski teniseri ne mogu fizicki izdrzati vise od sat vremena igre???

NOVAK SE VRACA NA 1. MESTO

pre 7 godina

Da li neko od Britanaca navija za Novaka? -NE! Da li neko od Svajcaraca navija za Novaka? -NE! Da li neko od Spanaca navija za Novaka? -NE! Da li neko od Srba navija za Mareja, Federera i(li) Nadala? -DA!

Zbog ovoga Srbija ne zasluzuje Djokovica! Novace, odmah pocepaj nas pasos i baci ga u more u Monte Karlu, u inat ovim ''patriotama''... Ovo ti je moj savet!

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Јак отпор Новака! Очекивао сам лагану победу Доминика у два сета, међутим, очигледно је да ће га Новак намучити. Хауг!

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Lopata zdravlja popa Peranovica

pre 7 godina

I dalje je u kandzama nju ejdz veganske sekte, daj boze da se izbavi nekako, propo je i bez snage, tuzan pad, tesko za gledati.

Smejurija

pre 7 godina

Koliko je ovaj Tim smesan i ogranicen teniser i on je u top 10. Samo jedan od mnostvo dokaza koliko je konkurencija nula. Monfis sa 30 godina ima najbolji rang u karijeri na 6.mestu,panj Raonic 4.,Varinka u 31.godini osvaja gs, a ranije nije mogao ni da prismrdi. Zaista ocaj od igraca, a Djokovic i u takvoj konkurenciji pada na 2.mesto umesto da koristi to kao i do sad sto je.

Ns#1

pre 7 godina

Da li neko raspolaze podatkom da li je neki igrac na zavrsnom mastersu imao ovakvu namestaljku sa zrebom i ovako slabe rivale kao Djokovic!? Hvala.
(Jumko, 13. novembar 2016 15:27)

Tvoju vuke su razvlacili na Zavrsnom mastersu u mnogo brojnijoj i losijoj konkurenciji, ali to je vec neko drugo takmicenje. Pitaj je, sigurno ce ti reci.

Ivan

pre 7 godina

Ajte ljudi, pa ovog Tima je Troicki oducio od tenisa pre par nedelja, a Djokovic se muci sa njim. Dobice ovo Novak, ali daleko je od dobre igre, proci ce u polufinale jer ruku na srce lakse protivnike nije mogao da ima, ali tamo gubi od Vavrinke ili Mareja lagano. P. S. Nisam video da neki igrac ovakoo lose igra kao Tim u drugom setu, da bukvalno svaku loptu posalje u aut ili mrezu. I to top 10 igrac,na sta je spao tenis.

Mihajlo

pre 7 godina

I ovakav Novak je mnogo bolji od Tim-a Tu je ogromna raylika između njih. Ja sam odavno tvrdio da Tim nije top 10 igrač. On je samo prosečan teniser i rećiću da je na ovaj turnir zalutao.

Donald Trump

pre 7 godina

Da nema Djokovica mnogo njih u svetu ne bi ni znali kako izgleda srpska zastava i kako zvuci srpska himna i zato N ima moju bezrezervnu podrsku.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Мислим да Новак болује од новооткривеног заразног обољења званог "надалитис". Нажалост, то је хронична болест и трајаће до краја каријере са блажим или тежим симптомима у зависности од доба године. Једини и прави лек за ово стање је потпуни прекид играња тениса и завршетак каријере. Хауг!

monden

pre 7 godina

(Siri, 13. novembar 2016 15:49)

Ma, to mu tako tepaju brđani iz Republike "Šumske".Oni što raspale rafal iz kalašnjikova po komšiluku, kada njihov idol pobedi.

Bg011

pre 7 godina

Nikakvo psihocko zasicenje nije u pitanju. Smrsao je 14kg i to je glavni faktor njegovih slabijih igara i gubitka br 1. Covek se sasusio,nema vise te ostrine i jacine u udarcima. Nije mi jasno da covek postigne tolike rezultate,gde je ocigledno pronasao "formulu uspeha" i da sad u 30oj godini eksperimentise sa ishranom,guruima i nekim filozofijama. Brate Nole,nismo mi ni priblizno na tvom mentalnom nivou ali poslusaj izreku "Sto je dobro,ne treba menjati".

Pozdrav

Raketa na ugalj

pre 7 godina

Da se razumemo - Novakovo vreme je prošlo. Na žalost, isključivo zahvaljujući njemu samom.

Hvala mu na onome što je uradio za sve nas i za Srbiju.

Patrick

pre 7 godina

Ispitati sta je Nolo konzumirao u pauzi pred pocetak drugog seta.Nemoguce je da u prvom setu onoliko gresi i igra kao da je 62.na svetu a drugi set dobije maksimalnim rezultatom.Tu nisu cista posla.
Mozda Nolo nije cuo da je melodonijum zabranjena supstanca,nije ga Sarapova obavestila.

Bambi

pre 7 godina

Dva Noleta: Jedan, onaj stari je pokazao da mu ravnog nema. Ovaj "novi" je pokazao da čak i autsajder kao što je neki tamo Čimić (ili kako već) može da ga odere.

Iskreno mislim da je Novak namerno predao sve mečeve u poslednjih godinu dana kako bi spao sa prvog mesta. Ako neko to istražuje i ako se pokaže kao tačno, to bi trebalo da se žestoko sankcioniše. Ako nije tako - želim mu da povrati staru igru ali u prvom redu da iz svog okruženja udalji bolesnike.

SvL

pre 7 godina

Ukoliko bi doslo do raskida saradnje sa Bekerom, mislim da bi Endi Rodik bio pravi izbor za Novaka. Pre svega zbog servisa i forhenda cime bi dosta energije ustedeo Novak.

Vladan

pre 7 godina

E mozete li da zamslite koliko patnje i bola je Novak naneo grobarima svih ovih godina dominacije, i pojedinima ovde sto komentarisu, zamislite da ste Jumko i da 3 god pisete sve najgore o Novaku a on non stop sve osvaja, Jumko ti brate dobro da si ziv uopste, 3 god tebi je komentar u prvih 10 odma posle objave vesti, kad bi znao ko si od ove moje male plate platio bih ti od srca jedan psihijatriski pregled, razumem da se neko sprda i troluje ali ovo sa Jumkom je postalo previse ozbiljno, ne postoji vest koja ima bilo kakve veze sa Novakom da on nije komentarisao zadnjih par godina, zanima me iskreno radis li nesto u zivotu, imas li devojku izlazis li do grada jel znas kako dan izgleda, ko si ti uopste?

marko

pre 7 godina

decko uzeo dva gren slema ima skor 61-7 u ovoj godini sto federer nije imao kad je najbolji bio i mi ga sahranismo ne moze vise nole da igra tenis xaxaxaxa boze retardiranih ljudi mnogo ima :-)

Patrick

pre 7 godina

(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. novembar 2016 15:46)

Sine,izgleda da ti ovaj vikend nece biti tako bericetan.Ako ne gledas mec a ne gledas jer si ceo dan na sajtu b92-jke tvoj Nolo gubi u setovima i na pragu je poraza a i FMP ima da izgubi u gradskom derbiju.Pogotovo ako sudjenje bude srazmerno onom kakvo su imali KKP i Cedevita.

Vragolan

pre 7 godina

Haha "Đokovićeva psihička snaga"...!

Klinac ga je prosto molio da ga dobije i što pre završi sa setom u taj-brejku, i šta je Đoković uradio ?
Nije smeo da preuzme odgovornost i napadne lopticu već je igrao čekalicu na greške protivnika, i na kraju zasluženo izgubio set od preplašenog protivnika.

Kako god da se ovaj set i meč završi Đoković je u padu, i fizičkom i psihičkom, i neće on još puno titula osvojiti, a i te što će osvojiti osvojiće jer je konkurencija vrlo tanka.

Jumko

pre 7 godina

@Liverpool Man Ne, nego je namerno predao Endiju da Djokovic vise ne bude prvi! To ti je samo dokaz koliko cene kolege Djokovica, pa cak i zemljak Raonic...

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 7 godina

Ostavi se tenisa Nole...nije to više za tebe ni fizički,a ni psihički...uživaj sa ženom i detetom,a novaca imaš i za praunuče.Živ bio i svako dobro u životu!

esi mi nola?

pre 7 godina

Dos'o Nolo kuci(tuzan sto je izgubio prvo mesto) i pita zenu:'Ljubavi, je l'sam ti ja prvi? A zena mu odgovara:'Ne, ti si mi drugi'!!!

NIK

pre 7 godina

Ovo je najgore izdanje Novaka u karijeri. Bojim se da je to sve od njega sto se tenisa tice. Hvala mu za sve lepe trenutke koje nam je pruzio, ali sam nazalost ubedjen da je on sa tenisom zavrsio.

Remember

pre 7 godina

"Podigla me iz pepela i malo mi srece dala, pa me opet bez milosti u pepeo zatrpala" Pjevaj Nole, slusaj dusmane kako cute! Zasto cutiteeeee? Zasto cutiteee? Zasto cutite? Zasto cutite? Zasto cutiteeeee? A kako mi je lijeppoo, a sto mi je lijepooo, sto je meni nesto lijepoo :D Ajmo Nole, bez obzira na sve!

Od semenki ce snagu imati

pre 7 godina

Tuzno. Lopte su plitke, slabe, da je neki kvalitetniji igrac preko puta Nola sigurno bi bilo i ubedljivije izgubljen 1. set. Ja ne znam da li poznajem ovog coveka. Ne svidja mi se uopste. Jedva cekam da se vrate rodja i rafa i da konacno gledamo prave meceve, prave udarce a one ove zenske udarce od noleta a takodje i mareja.

vidim sve

pre 7 godina

Novak nema snage, nema ideje, raznovrsnosti u igri, nema plan " B " , nema samopouzdanja, protivnik diktira igru i vise se on pita nego Novak...ali volim ga najvise na svetu!

Стсниша

pre 7 godina

Одлично сви знамо ко блати Ђоковића и ко једва чека његов пад такозвани глодари

D

pre 7 godina

Plan se polako ostvaruje. Novak se vraca na prvo mesto, zatim osvaja AO, barem dva mastersa do RG koji vrlo moguce osvaja takodje. A onda krece zetva bodova koja ce dovesti do toga da u maju 2018. padne Federerov rekord. Zapamtite ove reci. Pozdrav svima

jole wimbledon

pre 7 godina

Evo gledam BBC i izuzetno pozitivan komentar o Noletu. Cak su rekli da se nadaju da ce Nole da se vrati u staru formu. Takodje su rekli da je on toliko dobar da cak i sa 75-80% on je u prva cetiri.
E ajd sad trolovi udri
Idemo Nole. Pozdrav iz Londona

Djole

pre 7 godina

Djkovicev jedini problem je samopouzdanje, niti snaga ni izdrzljivost ni to sto pisete izgubio kilograme i razne druge nebuloze, samopouzdanje, ne sme da udara loptice kao sto je radio pre 3-4 meseca, a sto to ne bih znao...

Adriano_Galliani

pre 7 godina

(Siri, 13. novembar 2016 15:49)

Идемооо, крећемо ка новом поразу! За љубав и мир у свету!

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Само Ноло Ноло Ноло Ноло Ноло

Lovac

pre 7 godina

Cudim se da je uopste i doslo do tie-breaka. Takve lopte (balone) bi i ja vratio bez problema. Nole, ako ti se neigra, okaci "reket o klin". I Janica Kostelic je zavrsila karijeru kad je bila najbolja.

goxi

pre 7 godina

Snaga na usta ulazi. Ne moze da jede kupus i semenke i da se bavi vrhunskim sportom. Sto to pre shvati, lakse ce da se vrati u vrhunsku formu. A ako ovako nastavi, sledece godine u ovo vreme nece biti ni medju prvih 100.

Patrick

pre 7 godina

@Jumko

Niko to ne zna Jumko burazeru,vidis da se sve radi da se Nolo vrati na prvo mesto.Sreca pa se ne pita samo Nolo nego i Marej.

sinkii

pre 7 godina

Ne znam sta se desava,ali u poslednje vrijeme kada god gledam Novaka on izgubi,bolke da ga ne gledam i da iskljucim tv,mozda mu bolje krene.

petar

pre 7 godina

Hohooohoo, gledam komentare na sportskim vestima poslednjih nekoliko dana i svega 30 -ak, kad na ovu preko 350. Brojke govore više od reči. Mi smo "prsli".Novak nam je zamutio razum.

Mladen Micic

pre 7 godina

Dragii "strucnjaci" tenisa vec par dana citam negativne komentare koje upucujete Djokovicu. Ako mislite da Vi znate boljee ne znam sta cekate i ne uzmete reket u ruku i pokazete svoj raskosni talenat ? Ili ga mozda nemate , jer se idioti koji samo sede za racunarom i komentarisu, pisu glupostii i vredjaju. Dok je Djokovic bio prvi i dok je osvajao svee onda ste ga samo hvaliki, a sada kad mu ne ide pljunete ga. Gresite sto to raditee. Sad bi trebali da mu date malo podrske . Ali vi ste tipicni Srbiii, dok neko pobedjuje najbolji je , cim malo padne odmah mu je vreme za penziju po vama. I on je covek(Djokovic) nije masina , prema tome pustite gaa na miru. Nole srecno mi verujemo u tebe i tvoj povratak na prvo mesto !

jackie

pre 7 godina

Čini se da Novak još ne može da ubaci u šestu brzinu, ali se čini da je ovo dovoljno da osvoji ovaj turnir. Vidljiv je napredak u igri.

paja patak

pre 7 godina

E moj Nole, navijam za tebe ali šta je ovo!
Izgubis set i to sa 3 duple greske protivnika .
Sa ovom igrom nema šta da trazis u Londonu.
Mozda prođeš grupu ali od osvajanja nema ove godine ništa!
Kalav strmoglavi pad zadnjih 6 meseci prosto neverovatno.
Valjda će biti bolje 2017g ali očigledno nešto mora da se menja inače ćeš proći kao Rafa.

вељко

pre 7 godina

Надао сам се да ће његова игра личити на нешто,али ово је много лоше.
Дефинитивно,он из групе неће изаћи.
Кретање на нивоу мало бољег рекреативца.

Dr Agutin

pre 7 godina

Znate šta je smešno, ako Novak recimo sledeće sezone osvoji kalendarski GS, svi će ovog gurua hvaliti do nebesa. Ovde će biti komentari kako je ovaj lik preporodio Novaka, kako je to najbolji potez Novaka što ga je angažovao... Tako to ide sa našim narodom, iz krajnosti u krajnost.
Kad je pad forme svi su krivci, od Jelene do Novakove tetke. Kad krenu pobede svi su super i svi rade pravu stvar.
Nakon RG stvar je prosta, jednostavno motiv je izgubljen. Osvojio je sve što se može osvojiti. OK, nije stigao još RF, ali to nije neki statistični rekord kojih ima milion, to je nezamisliva misija, a opet i dalje ima šanse za to. Dakle, ne volim teorije zavere, i mislim da nije bilo nikakvih pritisaka na Novaka da Mari bude neko vreme broj 1. U opciji su samo 2 mogućnosti. Novak je namerno izgubio 1 mesto da bi nešto promenio, razbio monotoniju, našao ponovo motiv, probudio strast, postavio cilj i td...
A druga mogućnost je da je jednostavno platio zasićenost tenisom, nije trenirao, nema volje, i naravno da tada pada forma.
Nikakva Jelena, dijeta, guru i bakrači tu nisu u pitanju.
Nema ništa teže nego posle nezamislivog uspeha i dalje imati isti žar i istu strast za nečim.

dragan

pre 7 godina

Sl.god Mari pada Novak se vraća na staro.Dovrsice svoju sportsku misiju i oboriti sve rekorde.To će mu biti zadnja faza moći.I za koju god. u penziju kao najbolji.Kriza je potpuno normalna pojava,tako je bilo i posle prvog talasa njegove dominacije.
Jednostavno najbolji je .Bolji je od Endija ceo život i tako će da ostane.

Mika Sumadinac

pre 7 godina

Juce dve lepe vesti za Srbiju, bod u Velsu fudbalera i pobeda Cedevite nad gradskim rivalom KKP Igokejom, danas cekamo pobedu Djokovica i CZV u Zagrebu za kompletno dobar vikend.
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. novembar 2016 15:46)

Ma tebi je samo da Partizan izgubi...Danas igra FMP u Zagrebu...To treba da prate Panteri a ne Krcunovci...Sve ste pomesali...

Swedenonline

pre 7 godina

U kom se jeziku nazivaju Nolo, Dulo.......
(lingvista, 13. novembar 2016 16:10)

Crnobrđanskom. Kako god sve pohvale za infrastrukturu. Fascinantno je dokle je internet stigao, funkcioniše čak i iz pećina! (y)

Asdf

pre 7 godina

Lepo je videti da se Nole dobro vratio posle onog prvog seta.Idalje nije to stara igra,i moze to dosta bolje.Ako ne digne jos igru mislim da ne moze da parira Mareju,al nadam se da gresim.

Auf und ab

pre 7 godina

Od onih sam koji nisu mogli mirno da spavaju kad Novak igra finala. I nekako sam prihvatio njegov pad kao nesto sto je moralo da se desi. I znam da je to prof. sport, velika lova i da je Novak mnogo postigao, mozda sasvim dovoljno? I gledam ga protiv mladog igraca u usponu i..
shvatim da Novaka gotivim i dalje i zelim mu srecu i uspeh i da bude ok i srecan u svom svetu sta god da uradi u Londonu. Valjda je to ljudski.

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Mnogo vise volim Novaka koji seje strah, nego da siri ljubav, vise volim kada je naostren i ljut nego kada se smeje, vise volim da lomi rekete nego da mu je svejeeno. A ovde su strucnjaci tipa "hours of love" jedva docekali da posle prvog seta otpisu Novaka. Bravo Nole, daleko je ovo od kraja karijere.
@sika Momsilo s ljubavlju ili mrznjom:
Da li su ti kompleksi od Vujosevica toliko veliki za nekoga ko je 50+, da i na vesti o Djokovicu lecite svoje frustracije?

Komarac

pre 7 godina

Posto su Djokovica svi otpisali posle prvog seta, ja evo pisem na kraju meca...Imali neki komentar sada? Djokovic je odigrao bas kako je trebalo protiv Tima, decko je sivonja i samo zapinje, Djokovic je lepo sacekao da se Tim ispuca i samo je koristio svoje prilike i zavrsio mec rutinski bez previse muke. Cak je i prvi set mogao da dobije, ali falilo je malo i srece...prva pobeda, idemo dalje...

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Novače povuci se iz tenisa posle ovog turnira,jer će svi da te deru ubuduće!
(m.m., 13. novembar 2016 16:16) A ti prestani da komentarises Novaka jer ocigledno pojma nemas ni o tenisu ni o zivotu. Smeju ti se ljudi!

Nebojša

pre 7 godina

Interesantno je koliko medju ovim pljuvačima ima navijača partizana šta reći o tim osobama kada neko ne može da predje preko toga da neko navija za konkurentski klub i zbog toga nekog mrze to je bolest ništa manja nego oni huligani što su ubili onog Francuza mene bi bilo briga da Novak navija za partizan poput Troickog koga ja podržavam ne vezano za koga navija bilo kome normalnom to neće biti bitno a vama ostalima lečiti se.

djwhite

pre 7 godina

Ovako izgleda kad Nole igra stručnjaci za budizam,ishranu i bračne osnove.Sve je hvala Bogu bio dogovor između drugara a ne ucjena u vezi farse za No.1.Aj u 1000km Kume da će ih Nole naslagati sve petoricu i biti No 1 ponovo.

radica

pre 7 godina

Bravo, Nole, dušo naša! Ti si svetski car i srpski ponos! A Patrik i Jumko nazad u svoje rupe i cijučite kao i svi pravi miševi, jer suze su lekovite.

Kobster

pre 7 godina

Pisem posle prva dva poena na mecu. Nolo krenuo kako treba, verujem da ce se vratiti na vrh ovim turnirom, iako sam bio skeptik pred pocetak meca. Ovakav pristup treba da ima i nece biti problema.

dany2806

pre 7 godina

Nole riješio da obori sve rekorde.Gubi i ono što nikada nije.Ali ne brinem ja,ima ona "Kada dotakneš dno onda opet počinješ da se penješ".Ali pitanje je gdje je dno kod našeg Noleta.

Beobrad

pre 7 godina

Najbolji se vratio!
Sve je tu, zelja, pogled pobednika, servis odlican, ritern jos bolji!
Pogoduje i sto ima laku grupu tako da ce se do polufinala jos vise uigrati. Ne sumnjam da ce uci u finale, a tamo bih voleo videti Endija koga ovakav danasnji Nole sigurno pobedjuje!
Kratko ste likovali hejteri!

Sasa Rs

pre 7 godina

Kao sto sam rekao posle prvog seta ovo je vec polako onaj Djokovic jos malo vise vjere u udarce i Marej moze samo gledati.Samo treba da se motivise ponovo za neke nove ciljeve u tenisu barem sto se tice najjacih turnira i bice to sve ok.Moze uzeti barem jos 4 grendslema do kraja karijere.

v

pre 7 godina

Pojima nemate. Novak je danas izasao sa drugacijim pogledom, i odmah se videlo da ce igrati najbolje sto moze. I kada se nervirao, nervirao se sa prgavim temperamentom, a ne kiselim osmehom i bez ironije na licu, tako da se odmah videlo da je prilicno ok. Idemo dalje, 200 bodova je u torbi.

Lexx_nl

pre 7 godina

Моји утисци:
Одавно напетији нисам гледао Нолета.
Много желим да му крене, да игра како зна и може. Данас то још није било на потребном нивоу. Некако је изгледало да Новак нема много простора за проигравање. Морао је да упрегне све што може да савлада расположеног противника.
На срећу, Новак је цијели меч одиграо на прилично високом нивоу. Било је то доста боље него у Берсију. Има ту доста варијације у игри. Бекенд паралела функционише, ширење терена форхендом такође.
Има још доста простора за напредак: лопте су млаке и подоста плитке. Фали ту још доста брзине и дубине.
Радује ме и то што је Новак спреман да се бори на терену, да изгара. То је добар знак за њега и за нас, његове навијаче.
Штета што увијек изнова мора да се бори сам против свих. Тешко је гледати да његови противници имају већу подршку, него што он има. Вјерујем да би му било много лакше, када би га публика више подржала.
Све у свему, радује почетак. Ово је била задовољавајућа побједа. Напријед Ноле!

Zekd

pre 7 godina

Novak se trudi, trči, bori se a opet ne može uzeti ovaj prvi set..imam dojam da su se ranije svi plašili noleta i igrali u grču, a sada kad su vidjeli da je nole pobjediv da su se i oni opustili, pa je noletu puno teže

psiho

pre 7 godina

ovaj ga Tim naljutio u prvom setu, pa ovaj nas kralj skroz poludio u sledeca dva seta. kakvo gazenje posle mnogo vremena. Probudi zver u njega vise konacno da gazi kao nekad. Napred Nole, ponosu nas ... Kraj je kad ti kazes...

Avganistan veruje u Novaka

pre 7 godina

Novace Djokovicu!
Hvala ti sto postojis u vreme te moja deca imaju idola kojeg bi nasa generacija u njihovim godinama pravila od blata.
Puna podrska za Novaka.
No1e

Elon

pre 7 godina

Cemu tolika mrznja prema Djokovicu kod "navijaca"! Jeste da je u kanalu i da se stice utisak da tesko moze da pobedi bilo kog, ali i Federer i Nadal su u slicnoj situaciji. Posle toliko godina vladavine, moralo je da dodje do pada. Sledece godine bice opet onaj "stari".

Vise mi smeta kako nam Pralica na nivou sestogodisnjaka analizira situaciju na terenu.

mare

pre 7 godina

Posle duze vremena Nole igra tenis. Sjajan je bio danas, resio bi on to u 2 seta ali Tim je u prvom igrao maestralno. Mene ovo danasnje izdanje raduje, samo neka tako nastavi. Idemo majstore!

Veljoni

pre 7 godina

Mnogo ste strogi vi bivši brojevi jedan i vrhunski sportisti sa portala b92!:) ovo danas je izgledalo 5x bolje nego sve sto je igrao u zadnjih 2 meseca. Nije mu uopste lako jer malo je pao, a ovi se svi lože protiv njega i daju 200%! Ovaj mali danas nije imao sta da izgubi. kraj sezone, igra se po grupama, nema ispadanja, opustio ruku pa sta Bog da:)

smejuriti

pre 7 godina

Koliko je ovaj Tim smesan i ogranicen teniser i on je u top 10. Samo jedan od mnostvo dokaza koliko je konkurencija nula. Monfis sa 30 godina ima najbolji rang u karijeri na 6.mestu,panj Raonic 4.,Varinka u 31.godini osvaja gs, a ranije nije mogao ni da prismrdi. Zaista ocaj od igraca, a Djokovic i u takvoj konkurenciji pada na 2.mesto umesto da koristi to kao i do sad sto je.
(Smejurija, 13. novembar 2016 15:55)

a evo ga i ekspert za konkurenciju.

BR

pre 7 godina

Ona parada u taj brejku govori vise od reci, pokazuje trenutnu nemoc. Ranije bi tri duple greske protivnika pretvorio u svoju prednost momentalno, jer mu na psiholoskom planu nije bilo ravnog. Kad si 100% spreman fizicki, mozes biti i psihicki. Nole trenutno nije spreman fizicki, tako da nema sta dalje da pricamo. Iskustvo ne moze da nadomesti ovo prvo.

Zelim da se Nole sto pre vrati ozbiljnom treningu i pristupu, a posle i da pocisti sve ove pacere! Zasto da ne bude najbolji svih vremena! Nole ti to mozes, pokazao si!

NekiTamoLik

pre 7 godina

Pocelo je pravo udaranje loptice, setanje protivnika.. Prvi servis radi, neke male greskice ali sve u svemu dobra igra! Moze da se napada opet prvo mjesto. Idemo Nolee

Realno

pre 7 godina

Sto bi rekli ameri "Eat your words"... samo vi pljuckajte... sve u svemu solidno je odigrao. Vratio se i onaj prepoznatljivi "urlik". Ja zadovoljan :)

srle

pre 7 godina

Tipično za Dominika Tima, koliko taj momak ima talenta i koliko bi mogao da bude vrhunski teniser. Samo da nema tu mentalnu blokadu, odigra fenomenalno jedan set i to nije dovoljno za pobedu. Novak naravno standardno dobro, uključio u 2 i 3 setu metla mod.

vatreni noletov navijač

pre 7 godina

To Nole,moram priznati da je bilo malo straha ali ovo je odlicno.Stari Nole.Samo tako nastavi,pa samo zbog onih novinara sto te provociraju razbij ih sve.Dovoljan i potreban uslov za dobru zurku.Idemo Nole,pokazi svima da si se vratio u velikom stilu.

slavomir

pre 7 godina

Nolo povredio palac,ajmo Thieme iskoristi to.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 13. novembar 2016 15:31)

# Link komentara
Patrick Mulahasanovic ???

Bravo Novak

pre 7 godina

Citam ove komentare u pola meca napisane... Hahahahha,...
Evo sad se zavrsilo, boxe koliko fatalista, nesretnka, tipova koji vjeruju da ce sve sigurno uvijek lose da se zavrsi..ni je cudo sto ne ide bolje, oni su sami svoji proroci nesrece, nista ne cine kukaju i pricaju kako ce sve propasti. pa onda i propadne kad nista ne rade osim kukanja.
Naravno kad im se sve slupa oni kazu- rekao sam ja da ce sve orici po zlu!

A druga ekipa su ovi pljuvaci po profesiji. Alo pljuvaci, kako ste? Opra vam Novak dijete, izvrnu ga naizvrat i okaci na susenje! kako zucna kesica? Steze, a?
To je samo sport ,opustite se...

branimir bjelica

pre 7 godina

Gledam na Sky Ialija,komentarise Francesca Skjavone i kaze doslovno "Masina je na 60%",bog pola ko ponovo silazi na zemlju! !!Boranija se opet trese! Pozdrav. svima iz Italije.

uip

pre 7 godina

Bas ne treba da navijate za njega da pobedjuje, jer kad izgubi, odma krece paljba, treba da jede, nije kao pre, Jelena ga unistila, opustite se ljudi, samo on zna sta je najbolje za njega, za mene je najveci, nista vise ni ne mora da osvoji.

Žikica-prva puška Srbije

pre 7 godina

VRATIO NAM SE CAAAAR NOLE!!!
Lepo je videti opet tu mirnoću i taj žar u očima i stare face Vajdu,Bekera i Miljana u boxu.
Može još bolje ali vidan napredak posle svega.
IDEMO NOLE!!!!!?

Melenci

pre 7 godina

ovo je divno,Nole je pobedio.Ne mislim da je bio sjajan tokom celog meca,ali gledajuci unazad ovo jeste sjajna pobeda.Najvise me raduje sto je konacno poceo da izrazava emocije,sto mu je stalo do pobede.Gledam Tima,i on je fest oslabio,tako da ostavite Noleta na miru sa njegovim biljkama.Nole moze bolje od ovog meca,videcete.

Лајави

pre 7 godina

Било би лепо када би неко знао тачне податке колико је Новак имао килограма на Аутралијан опену 2016. године, колико на Роланд Гаросу и колико данас.
Да се једном за свагда прекину шпекулације око његове килаже.

alfa plam

pre 7 godina

Jumko, to ti je svetska zavera, zapravo! Prema pouzdanim informacijama, jos u izbrnij noci tramp je zvao putina i dogovoeili su se oko novakove grupe u londonu, osvajanju mastersa i noletovog povratka na prvo mesto! Eto, otkrio sam ti tajnu da ne beres brigu i ne kidas zivce sta ce biti u narednih deset dana...

Akisa

pre 7 godina

Najezio sam se kada sam video Noleta posle osvajanja gema da steze saku i zube i da se dere, mislim da ovo dugo nismo videli, pa negde od Rg...

Isaiah Thomas

pre 7 godina

Posle prvog seta pljušte komentari kako nas Nole bruka, kako je sramota za Srbiju?!Pa vi koji to pišete ste sramota, zaboravljate šta je sve uradio i učinio za Srbiju?A da ne pominjem koliki je uspeh plasirati se na Završni turnir..za par godine nećemo imati igrače u Top 100 a ne na Zvaršnom turniru...Samo napred Nole!

doktor

pre 7 godina

Ne mogu da se načudim komentarima. Pa iz aviona se videlo da Đoković igra mnogo bolje nego prethodnih meseci, čak i u prvom setu koji je izgubio. Ovaj dečko Dominik je odličan igrač i zato budite realni, ako već komentarišete.
Ako uspe da održi ovu želju koju je imao danas, vrlo brzo će opet na No1.

Ajdeee

pre 7 godina

No1e začepi im usta.. Uzmi to prvo mesto i da kritičati sa sve Matsom idu na zimski san.. Vidi se taa energija(vratila se konačno) !!

nole

pre 7 godina

Ima ovde naznaka da se vraca nas stari Nole.Dobro je videti da ima negarivnih reakcija na mecu,da se nervira.Bolje nego da se smeje.Tacno je da Tim nije protivnik koji u ovom trenutku moze da parira ali svakako videti Noleta kako urlice kod osvojenih poena je izuzetno dobra stvar.Vraca se zelja za pob edama. Vracaju se pobede.Vraca se prvo mesto.

Sabre

pre 7 godina

Spomenuo sam,najlošiji završni turnir svih vremena,Tiem zalutao
(Rocky Balboa, 13. novembar 2016 17:12)

Prijatelju, jasno nam je da ti je tesko palo sto se Djokovic vratio, ali deder ne lupetaj. Decko je danas igrao bukvalno kao Federer u prvom setu, i da nije glave i Djokoviceve fenomenalne partije i kasnije bi pruzio mnogo jaci otpor. Mec je bio VRHUNSKOG kvaliteta i Djokovic je pokazao da se polako vraca, sto je bilo divno videti. Neverovatno je da je ovaj isti covek igrao onaj mec sa Cilicem, samo dokaz koliko glava igra u tenisu..

zvezda

pre 7 godina

sta je sad bilo pljuvaci? sad cete da komentarisete sto nije dobio 2:0
sacekajte da se zavrsi mec pa tek onda komentarisite. novak se vraca, a to vas boli. gledajte vaseg mareja i ostale, a mi cemo naseg Novaka, pa cemo videti gde cete biti tada.

Buzi

pre 7 godina

Citam komentare koji kritikuju novaka,zapitam se kakvi su to ljudi,zive tudje zivote,kroz tastaturu,reket u ruke nisu uzeli a daju sebi za pravo da pljuju coveka koji je osvojio 12.slem titula... Evo i odgovora zbog cega su takvi,mentalitet,nemastina,neispunjenost sobom,verovatno nemaju ni decu ni zenu ni posao,samo tastaturu,zalosno je to...I zaboravih ono glavno,sujeta,pece ih tudj uspeh,ono sto oni nikada nece ostvariti jer zive u svakodnevnoj ucmalosti iz koje se plase da izadju jer su kukavice!inace nole razvalio tima,osvojice I turnir...a vi nastavite da lecite sujetu na raznim forumima,zalecicete je Malo sutra,poz

Nebojša

pre 7 godina

Dobar Novak danas solidna igra malo jeftinih grešaka bez ijedne duple što je sjajno na dobrom je putu ako ovako nastavi da igra čekamo utorak pa ćemo videti.

Beobrad

pre 7 godina

Vratio se Novak!
Sve je tu, servis, ritern, ali posebno zelja i ubilacki pogled!
Ovakvom igrom lagano stize do finala, a do tada ce jos podici igru.
U finalu s Endijem, pa nek odluce kome ide 1. mesto, ali siguran sam da Endi nema sta da trazi s ovakvim, preporodjenim Novakom!

Milosav

pre 7 godina

Treba ispitati sta je Nolo konzumirao u pauzi pred pocetak drugog seta.(Patrick, 13. novembar 2016 19:58)

Konzumirao je kriptonit sirovino. Kriptonit u tecnom stanju.

mare_nis

pre 7 godina

Hvala ti brate za ovaj drugi set, sad sam siguran da se vracas u staru formu. Mozda ne u Londonu, ali u Melburnu 100%. Idemo legendo !!!

Lik

pre 7 godina

Blago Jumku više nije sam, eno mu ga Patrick pa mogu uzajamno da se teše (i maze što da ne, nije sramota) jer im neće biti dobro, njihov Nolo a naš Novak KIDA na terenu.

navijac iz fotelje

pre 7 godina

Kako su se raskokodakali oni isti koji su posle poraza Novaka ali pod drugim imenom pisali svasta o Novaku.I opet ce kada dozivi novi poraz

sasa jokic

pre 7 godina

Ihra ce doci na svoje, bitna je emocija/zelja, koji je posle nekog vremena pokazao. Ne znam nesto razmisljam, Endiju vise nema sta da pokloni, pomogne. Tako da mozemo ocekivati nastavak dominacije.

boban

pre 7 godina

Ovo je za onu sramotu na konferenciji za novinare.
Oduzeti seljacima zavrsni turnir.
I gurnuti ostrvo jos dalje u Atlantik.
Zapravo, da ih damo za Kubance.
Ma, ne, da damo Majkla D. Seselju ponovo.

nina

pre 7 godina

E sad krece masina. Bravo, Novace! Srecom, verujem da covek ne obraca paznju na nase komentare, ali verujem da je svima lakse kad ostave svoj komentar, pa i vama kompleksasima koji ga pljujete, a sedite u foteljama svojih roditelja i cekate da vam dodje neki tiket, da biste imali da platite domacu kafu na konto koje sedite po 3 sata u kaficu. Cista tautologija, kad od nekompetentne i duboko samopreziruce osobe dobijes glup komentar za to sto radis, znaci da radis dobro!

red guy

pre 7 godina

(NOVAK SE VRACA NA 1. MESTO, 13. novembar 2016 15:12)

Ja znam ljude iz Britanije koji navijaju za Novaka. Glupi su vam ti sovinizirani ispadi.

Jovan

pre 7 godina

@ Novace, odmah pocepaj nas pasos i baci ga u more u Monte Karlu, u inat ovim ''patriotama''... Ovo ti je moj savet!
(NOVAK SE VRACA NA 1. MESTO, 13. novembar 2016 15:12)

Zato sto par idiota na internet forumu navija ne za Mareja ili Federera, nego uvek samo protiv Novaka, koji verovatno i nisu Srbi, on treba da se odrekne svoje zemlje? Dobro sad bar vidimo koliki si ti patriota i kolko ti "veliki" razlog treba da se odreknes onoga sto jesi.

gagi

pre 7 godina

cim izgasim ton i pocnem gledati bez tona, djoka uze brejk. nisam vise mogao slusati ovoga komentatora na rts koji je toliki baksuz iznoseci neke tvrdnje za vreme gema koje se ne govore i toliko iritantan da me vise on nervira od djokoviceve lose igre. valjda na "mute" krene bolje.

MK PR

pre 7 godina

Nek je izgubljen prvi set, ali Novak se vraća, ne miriše više 'ono' cveće i ne grli drveće! Dobija ovo 2:1, 100%!
- Dobrodošao nam nazad! Udri Srbine!

Diego

pre 7 godina

А јесу се примили мрзитељи нашег Шампиона... Напред Ноле увек ћеш бити наш.најбољи свих времена... Једино што нико не може Чилића добити 15 пута за редом, и то си долазао...

Bonham

pre 7 godina

No1e kada igra agresivno, seta po terenu. A ta njegova standardna igra, kada igra da ne izgubi, daje mu protivniku mnogo vise prilika. AO 2016 SF: No1e-Federer.....napad, napad, napad = GS titula 13, 14, 15, 16.....

čitaj izmedju redova uvek

pre 7 godina

Ovaj Tim je imao sreću da je "uskočio" zbog odustajanja Nadala kao 8 teniser pa ako ništa drugo da oseti čari ovog završnog turnira po prvi put u svojoj karijeri. Inače posle prvog seta kilavog Austraijanca se videlo da će uslediti vrlo brz odgovor Novaka jer grimasa je sve to pokazivala na njegovom licu nakon prvog izgubljenog seta..

NI

pre 7 godina

Ovaj Tim ima Berdihov sindrom. Medjutim, Nole je odigrao krajnje lose u taj-brejku i eto seta za Tima, mada, realno gledano, vise je set zasluzio upravo on. Kako god, uvek uz Noleta. Idemo!

No one likes us

pre 7 godina

Ne znam da li se to meni cini ili je stvarno tako, ali se Nole nekako odsece kada je publika na njegovoj strani. Tako je bilo u Riju, pa u Sangaju. Izgleda da se to tako retko desava da covek ne moze da se navikne. Posto sada igra u Londonu stvari su dosle na svoje mesto pa ce i Noletova igra. Poruka za O2 arenu: "Give him your worst!"