Fudbal 92

Petak, 11.11.2016.

17:30

"Orlići" sa 2:0 idu u Norvešku

Mladi fudbaleri Srbije stekli su dva gola prednosti protiv Norveške, u baražu za U21 Evropsko prvenstvo.

"Orliæi" sa 2:0 idu u Norvešku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Mrsomud

pre 7 godina

Dva centralna beka su teški balvani.Gajić,takođe.Sergej-doktor,Đurđević-jako dobar,Žile-van forme,golman-ništa specijalno,Ninković-izgoreo,nedostaje Grujić,mnogo,i Veljković.

Dag Kristi

pre 7 godina

Mene sramota ove utakmice iz vise razloga:
1.Brukanje od strane organizatora,zbog himni.Nama pre bar puste "Hej Sloveni",i to je skandal,i 10 dana se pise o tome ako izgubimo.
2.Navijaci na stadionu.U prvom poluvremenu sam cuo trenere kako daju instrukcije igracima.Zasto se ne igra u N. Sadu,Kragujevcu,Uzicu,Jagodini?
3.Nema prenosa na RTS-u(imam Arenu),a to je skandalozno.
4.Sivic nije dorastao ni nasoj Zoni,o reprezentaciji da i ne govorimo.

Gamer

pre 7 godina

Ko jos gleda taj tupavi sport? Pa koga to jos zanima osim sirotinju?? Davno izduvana prica za prost svet. Klinci umesto sto se tripujete, miseve u ruke i pravac Dota 2 ili Lol i bog da vas vidi. Buducnost je u zanimljivom gamingu a ne u namestenom i glupovaom sportu. Samo prostaci igraju fudbal a jos veci prostaci navijaju, a doktori su doktori... A sta si ti, a ti a ti a ti?????

Dušan

pre 7 godina

najavili da je sedenje 200 din a stajanje 100 din. došao na blagajnu u 17:40h, rade četiri blagajne, redovi kao 90-ih za mleko, prilikom prodaje karata upisuju se na neki papir ime i prezime i broj lične karte. po dva minuta po čoveku. par minuta pre početka, otišao u kladionicu. posle vidim da stajanje nije ni puštano u prodaju.

mr.wolf

pre 7 godina

Tvrdim, u mom gradu, na Cairu, bilo bi 15k gledalaca. Bravo , momci napred samo. Zar vi koji kritikujete selektora I igru, a momci dobili 2~0, niste zadovoljni ? Ne kapiram, ni kada dobijemo ne valja ? Nama ugoditi ? Srbima ? Nemoguca misija !!! I tuzna cinjenica !!!

Suho meso

pre 7 godina

Ko prati fudbal u ovoj zemlji prijateljski mu poručujem da je vreme da poseti lekara ,za svaki slučaj da proveri je li sve u redu .

323

pre 7 godina

kada je neko majstor "postigne" gol ni kriv ni duzan. decko centrira bolje od svih u nasoj propaloj ligi. ne znaju 16terac da pogode. ova lopta bi dosla do naseg igraca da je onaj njihov nije zakucao u svoj gol. tako se centrira plus dribling kojim stvara sebi prostor za centaršut. majstorski. mozda neko misli drugacije ali to je realnost. koliko puta je Andrija bio asistent u postizanju golova? razmislite, gde god da je igrao...

Fica

pre 7 godina

Zasto prozivanje Nikole Ninkovica? Kako je igrao u partizanu,ove godine igra odlicno i u djenpbi svaku utakmicu u igra odlicno, po trenutnoj formi je sigurno zasluzio da odigra ovu utakmicu jer on pripada toj generaciji posebno kao igrac koji je prvi debitovao za reprezentaciju u tom uzrastu.

svarožić

pre 7 godina

Falilo je kreacije na sredini. Lukić, Maksimović i Sergej su veoma defanzivna kombinacija, trebalo je da Grujić počne umjesto Lukića. Takođe, Ninković nije dobro odigrao, trebalo je da igraju Gaćinović i Živković po krilima, a da sa klupe uđu Meleg i Plavšić.

Generalno veoma defanzivna ekipa.

Novi Sad, Srbija

pre 7 godina

Sramota ko vodi ovu talentovanu decu. Pretpostavljam da je ovako bilo:" Da damo Siviću da vodi mlade, odlična je generacija, nema veze što ne zna ništa i što je bez ikakvog iskustva u ozbiljnim klubovima/reprezentacijama. A valjao nam je tu i tu..." E Kokeza Kokeza...

JPR23

pre 7 godina

Nisam mogao gledati.. 2-0 odradjen posao.. sad jos isto u revansu i to je to.. bravo momci.
Usput bi se moglo javiti da su i mladji, to jest U-19 dobili isto svoju utakmicu.. i imaju 2 pobede u dve utakmice u svojoj grupi kvalifikacija

Kokuz

pre 7 godina

(Del Piero#10, 11. novembar 2016 18:40)
Mislim da tako nešto zakonski nije moguće, možda eventualno za maloletne igrače do 18 a i to je pitanje. Druga stvar je ako igrač prekrši pravilo kakva sankcija sledi. Ta kazna ne sme biti prestroga jer bi to bilo kršenje ljudskih prava a s druge strane ako je preblaga igračima se onda isplati da ''idrže" kaznu i odu u inostranstvo ranije. Ja bih voleo da postoji zabrana da igrači ne mogu da idu u inostranstvo pre 30-te god. ali to je na žalost ne moguće.

bojan

pre 7 godina

znaci Zivkovic za klasu iznad. tacno se vidi koliko je napredovao od kad je otisao iz partizana po pregledu igre i brzem oslobadjanju lopte. i ne pisem to zato sto je namestio gol.

šta fali poseti?

pre 7 godina

Selektor je imao primedbu na posetu u G. Milanovcu, uz komentar da vise sigurno reprezentacija nece igrati u tom gradu. Beograd je osamdeset puta veci grad, kolika je poseta?
(Dragan, 11. novembar 2016 18:55) Poseta je sasvim dobra, ima sigurno oko 15 000 ljudi, puni istok i zapad. Pa ni A reputacija nije imala mnogo više.

Salinjo

pre 7 godina

Jedina slaba karika u ovoj nasoj reprezentaciji je selektor. Ima timcinu na raspolaganju a on forsira defanzivu. Isti je kao bivsi selektor Curcic.

VuKk

pre 7 godina

Lik je napisao da Zivkovic igra u b timu benfike i dobio sve pluseve i onda se vi kao nesto razumete? Prvo sto Zivkoviceva samo desna noga vredi vise od Saponjica, Jovica zajedno.. A i pogledaj nekad tim Benfike, uvek je na klupi za razliku od ovih vodonosa.. I mozete pricati o Grujicu, Markovicu i td,ali najveci talenat Srbije u zadnjih 6,7 god je Zivkovic.. Samo postepeno, nece on biti talenat veciti vec igracina.

skoba

pre 7 godina

stvarno je ovaj RTS sramota jedna od televizije, ne prenose reprezentaciju igrača od kojih je većina igrala na Novom Zelandu.. prenosili su sa N Zelanda i celo Evropsko prvenstvo a sa JNA ne mogu da daju prenos, pa to su slepci za mene

aha

pre 7 godina

Svima onima koji se hvale punim stadionom da pojasnim da selendra u kojoj se igra ima 2 miliona stanovnika, pa koji je onda to procenat od ukupnog broja stanovnika? Od prisutnih bar 1/3 došla sa strane, sramota.

Црвена звезда

pre 7 godina

"Молимо Вас да поздравите химну републике Новрешке.", у крупном кадру Норвежани, а са разгласа се чује "Боже правде". Заиста срамота колико неозбиљно.

glumac

pre 7 godina

Kada nas ne unisti neko drugi, mi sami sebe unistimo... Ovako talentovana ekipa, nakon dugo vremena imamo stvarno kompletnu ekipu i stavimo selektora koji gusi sav taj talenat, koji igra strasno defanzivnu igru protiv realno slabijih ekipa. Nije mi jasno da damo go i totalno se povucemo, a imamo ovako jaku ekipu. Cilj takmicenja mladih je da igraju, da se razvijaju kao igraci... nije cilj da se igra defanzivno, da se igra na rezultat i osvajaju nekakve titule. Realno, ko spominje titule u mladima, ako ima velike rezultate kao senior. A ako ih nemate kao senior, niko vas nece ni spomenuti zbog juniorskih rezultata.

Dragan

pre 7 godina

Selektor je imao primedbu na posetu u G. Milanovcu, uz komentar da vise sigurno reprezentacija nece igrati u tom gradu. Beograd je osamdeset puta veci grad, kolika je poseta?

Del Piero#10

pre 7 godina

Savez, ako mu je stalo do budućnosti srpskog fudbala, treba pod hitno da uvede pravilo da igrači bar pre 21. godine ne mogu u inostranstvo. Naši mladi igrači odlaze u inostranstvo kao veliki talenti a tamo nestaju sa lica zemlje. Pogledajte Danila Pantića, dečko strašan talenat ali je odlaskom u inostranstvo izgubio dve godine, ne čuje se ništa o njemu više. Živković i Jović projektovani kao nosioci reprezentacije u budućnosti igraju u za B tim Benfike, Šaponjić isto, Grujić tu i tamo odigra koji minut u Liverpulu, Lukić ne igra u Torinu. U matičnim klubovima su igrali konstantno, imali pritisak rezultata, borbe za titulu, ovi iz Partizana igrali u evropskim mečevima, tako se sazreva. U inostranstvu stagniraju da ne kažem nazaduju jer su bačeni u drugi plan zbog tamošnjih domaćih mladih igrača. Ppgledajte kako igra Đurđević od kako je došao i Partizan, dečko se preporodio. Jeste da je liga znatno slabija od holandske i italikanske ali ovde je standardan, ima ulogu prvog napadača, poverenje trenera, to mnogo utiče na samopouzdanje i razvoj. Odu u inostranstvo nezreli vraćaju se demoralisani, unazađeni, većina njih.

zeki of belgrade

pre 7 godina

imam kuci na sat anteni arene 1~5,sportklubove 1~6,eurosportove 1,2 ,sos,tv partizan itd a ja na placu i rts ne prenosi i sad buljim u tablet 9 inca i jedva na nekoj iptv listi nadjoh tekmu .SRAMOTA ZA RTS

nikola

pre 7 godina

Znaci RTS cvrc milojko,nista od prenosa.Ja isao u elektro da se svadjam zato sto su mi ukunuli popust na redovno placanje struje u roku ,zato sto nisam platio RTS.Ja ih pitam kakve veze oni imaju sa vama.jesam li ja vama platio struju sto sam potrosio i to na vreme u roku?Jeste odgovaraju.Pa zasto ste mi onda zakinuli taj popust od 5% jer nije mali popust ako trosis pogotovo u zimskom periodu i preko 10k.Znaci prinudjen sam da platim zlotvorima za tv,jer ce mi uzmu taj popust koji ide 500 dinara koji dobijam na struju

Juve power!

pre 7 godina

Kakva je ovo poseta?!
Eh, moja Srbijo..igraju nasi mladi momci, osvajaci evropskog i svetskog prvenstva..ako nista drugo treba otici ispratiti mec, pohvaliti se za nekoliko godina da ste pratili jednu zlatnu generaciju..otici cisto zbog fudbala.
Na kraju krajeva, ovo je i jedina sansa da na nasim terenima gledamo pravi, cist fudbal..bez navijackih prepirki, huliganizma, psovanja, glupiranja itd.
Bolje kod nas u Novom Pazaru da su dosli da igraju, ovde ljudi cene pravi, da ponovim CIST fudbal!
Do pobede i veceras i sutra!

nikola

pre 7 godina

RTS da li prenosi?Ako ne prenosi treba da srame.Evropski i svetski sampioni idu na nekoj kablovskoj mrezi koju nema ni 1/4 Srbije.Samo kod nas i nigde drugo u svetu se nacionalne selekcije prenose po kojekakvim kablovskim operaterima

nikola

pre 7 godina

RTS da li prenosi?Ako ne prenosi treba da srame.Evropski i svetski sampioni idu na nekoj kablovskoj mrezi koju nema ni 1/4 Srbije.Samo kod nas i nigde drugo u svetu se nacionalne selekcije prenose po kojekakvim kablovskim operaterima

Црвена звезда

pre 7 godina

"Молимо Вас да поздравите химну републике Новрешке.", у крупном кадру Норвежани, а са разгласа се чује "Боже правде". Заиста срамота колико неозбиљно.

Del Piero#10

pre 7 godina

Savez, ako mu je stalo do budućnosti srpskog fudbala, treba pod hitno da uvede pravilo da igrači bar pre 21. godine ne mogu u inostranstvo. Naši mladi igrači odlaze u inostranstvo kao veliki talenti a tamo nestaju sa lica zemlje. Pogledajte Danila Pantića, dečko strašan talenat ali je odlaskom u inostranstvo izgubio dve godine, ne čuje se ništa o njemu više. Živković i Jović projektovani kao nosioci reprezentacije u budućnosti igraju u za B tim Benfike, Šaponjić isto, Grujić tu i tamo odigra koji minut u Liverpulu, Lukić ne igra u Torinu. U matičnim klubovima su igrali konstantno, imali pritisak rezultata, borbe za titulu, ovi iz Partizana igrali u evropskim mečevima, tako se sazreva. U inostranstvu stagniraju da ne kažem nazaduju jer su bačeni u drugi plan zbog tamošnjih domaćih mladih igrača. Ppgledajte kako igra Đurđević od kako je došao i Partizan, dečko se preporodio. Jeste da je liga znatno slabija od holandske i italikanske ali ovde je standardan, ima ulogu prvog napadača, poverenje trenera, to mnogo utiče na samopouzdanje i razvoj. Odu u inostranstvo nezreli vraćaju se demoralisani, unazađeni, većina njih.

skoba

pre 7 godina

stvarno je ovaj RTS sramota jedna od televizije, ne prenose reprezentaciju igrača od kojih je većina igrala na Novom Zelandu.. prenosili su sa N Zelanda i celo Evropsko prvenstvo a sa JNA ne mogu da daju prenos, pa to su slepci za mene

Dragan

pre 7 godina

Selektor je imao primedbu na posetu u G. Milanovcu, uz komentar da vise sigurno reprezentacija nece igrati u tom gradu. Beograd je osamdeset puta veci grad, kolika je poseta?

glumac

pre 7 godina

Kada nas ne unisti neko drugi, mi sami sebe unistimo... Ovako talentovana ekipa, nakon dugo vremena imamo stvarno kompletnu ekipu i stavimo selektora koji gusi sav taj talenat, koji igra strasno defanzivnu igru protiv realno slabijih ekipa. Nije mi jasno da damo go i totalno se povucemo, a imamo ovako jaku ekipu. Cilj takmicenja mladih je da igraju, da se razvijaju kao igraci... nije cilj da se igra defanzivno, da se igra na rezultat i osvajaju nekakve titule. Realno, ko spominje titule u mladima, ako ima velike rezultate kao senior. A ako ih nemate kao senior, niko vas nece ni spomenuti zbog juniorskih rezultata.

zeki of belgrade

pre 7 godina

imam kuci na sat anteni arene 1~5,sportklubove 1~6,eurosportove 1,2 ,sos,tv partizan itd a ja na placu i rts ne prenosi i sad buljim u tablet 9 inca i jedva na nekoj iptv listi nadjoh tekmu .SRAMOTA ZA RTS

aha

pre 7 godina

Svima onima koji se hvale punim stadionom da pojasnim da selendra u kojoj se igra ima 2 miliona stanovnika, pa koji je onda to procenat od ukupnog broja stanovnika? Od prisutnih bar 1/3 došla sa strane, sramota.

mr.wolf

pre 7 godina

Tvrdim, u mom gradu, na Cairu, bilo bi 15k gledalaca. Bravo , momci napred samo. Zar vi koji kritikujete selektora I igru, a momci dobili 2~0, niste zadovoljni ? Ne kapiram, ni kada dobijemo ne valja ? Nama ugoditi ? Srbima ? Nemoguca misija !!! I tuzna cinjenica !!!

nikola

pre 7 godina

Znaci RTS cvrc milojko,nista od prenosa.Ja isao u elektro da se svadjam zato sto su mi ukunuli popust na redovno placanje struje u roku ,zato sto nisam platio RTS.Ja ih pitam kakve veze oni imaju sa vama.jesam li ja vama platio struju sto sam potrosio i to na vreme u roku?Jeste odgovaraju.Pa zasto ste mi onda zakinuli taj popust od 5% jer nije mali popust ako trosis pogotovo u zimskom periodu i preko 10k.Znaci prinudjen sam da platim zlotvorima za tv,jer ce mi uzmu taj popust koji ide 500 dinara koji dobijam na struju

Salinjo

pre 7 godina

Jedina slaba karika u ovoj nasoj reprezentaciji je selektor. Ima timcinu na raspolaganju a on forsira defanzivu. Isti je kao bivsi selektor Curcic.

Novi Sad, Srbija

pre 7 godina

Sramota ko vodi ovu talentovanu decu. Pretpostavljam da je ovako bilo:" Da damo Siviću da vodi mlade, odlična je generacija, nema veze što ne zna ništa i što je bez ikakvog iskustva u ozbiljnim klubovima/reprezentacijama. A valjao nam je tu i tu..." E Kokeza Kokeza...

bojan

pre 7 godina

znaci Zivkovic za klasu iznad. tacno se vidi koliko je napredovao od kad je otisao iz partizana po pregledu igre i brzem oslobadjanju lopte. i ne pisem to zato sto je namestio gol.

VuKk

pre 7 godina

Lik je napisao da Zivkovic igra u b timu benfike i dobio sve pluseve i onda se vi kao nesto razumete? Prvo sto Zivkoviceva samo desna noga vredi vise od Saponjica, Jovica zajedno.. A i pogledaj nekad tim Benfike, uvek je na klupi za razliku od ovih vodonosa.. I mozete pricati o Grujicu, Markovicu i td,ali najveci talenat Srbije u zadnjih 6,7 god je Zivkovic.. Samo postepeno, nece on biti talenat veciti vec igracina.

323

pre 7 godina

kada je neko majstor "postigne" gol ni kriv ni duzan. decko centrira bolje od svih u nasoj propaloj ligi. ne znaju 16terac da pogode. ova lopta bi dosla do naseg igraca da je onaj njihov nije zakucao u svoj gol. tako se centrira plus dribling kojim stvara sebi prostor za centaršut. majstorski. mozda neko misli drugacije ali to je realnost. koliko puta je Andrija bio asistent u postizanju golova? razmislite, gde god da je igrao...

Juve power!

pre 7 godina

Kakva je ovo poseta?!
Eh, moja Srbijo..igraju nasi mladi momci, osvajaci evropskog i svetskog prvenstva..ako nista drugo treba otici ispratiti mec, pohvaliti se za nekoliko godina da ste pratili jednu zlatnu generaciju..otici cisto zbog fudbala.
Na kraju krajeva, ovo je i jedina sansa da na nasim terenima gledamo pravi, cist fudbal..bez navijackih prepirki, huliganizma, psovanja, glupiranja itd.
Bolje kod nas u Novom Pazaru da su dosli da igraju, ovde ljudi cene pravi, da ponovim CIST fudbal!
Do pobede i veceras i sutra!

svarožić

pre 7 godina

Falilo je kreacije na sredini. Lukić, Maksimović i Sergej su veoma defanzivna kombinacija, trebalo je da Grujić počne umjesto Lukića. Takođe, Ninković nije dobro odigrao, trebalo je da igraju Gaćinović i Živković po krilima, a da sa klupe uđu Meleg i Plavšić.

Generalno veoma defanzivna ekipa.

JPR23

pre 7 godina

Nisam mogao gledati.. 2-0 odradjen posao.. sad jos isto u revansu i to je to.. bravo momci.
Usput bi se moglo javiti da su i mladji, to jest U-19 dobili isto svoju utakmicu.. i imaju 2 pobede u dve utakmice u svojoj grupi kvalifikacija

Dušan

pre 7 godina

najavili da je sedenje 200 din a stajanje 100 din. došao na blagajnu u 17:40h, rade četiri blagajne, redovi kao 90-ih za mleko, prilikom prodaje karata upisuju se na neki papir ime i prezime i broj lične karte. po dva minuta po čoveku. par minuta pre početka, otišao u kladionicu. posle vidim da stajanje nije ni puštano u prodaju.

Fica

pre 7 godina

Zasto prozivanje Nikole Ninkovica? Kako je igrao u partizanu,ove godine igra odlicno i u djenpbi svaku utakmicu u igra odlicno, po trenutnoj formi je sigurno zasluzio da odigra ovu utakmicu jer on pripada toj generaciji posebno kao igrac koji je prvi debitovao za reprezentaciju u tom uzrastu.

šta fali poseti?

pre 7 godina

Selektor je imao primedbu na posetu u G. Milanovcu, uz komentar da vise sigurno reprezentacija nece igrati u tom gradu. Beograd je osamdeset puta veci grad, kolika je poseta?
(Dragan, 11. novembar 2016 18:55) Poseta je sasvim dobra, ima sigurno oko 15 000 ljudi, puni istok i zapad. Pa ni A reputacija nije imala mnogo više.

Suho meso

pre 7 godina

Ko prati fudbal u ovoj zemlji prijateljski mu poručujem da je vreme da poseti lekara ,za svaki slučaj da proveri je li sve u redu .

Kokuz

pre 7 godina

(Del Piero#10, 11. novembar 2016 18:40)
Mislim da tako nešto zakonski nije moguće, možda eventualno za maloletne igrače do 18 a i to je pitanje. Druga stvar je ako igrač prekrši pravilo kakva sankcija sledi. Ta kazna ne sme biti prestroga jer bi to bilo kršenje ljudskih prava a s druge strane ako je preblaga igračima se onda isplati da ''idrže" kaznu i odu u inostranstvo ranije. Ja bih voleo da postoji zabrana da igrači ne mogu da idu u inostranstvo pre 30-te god. ali to je na žalost ne moguće.

Gamer

pre 7 godina

Ko jos gleda taj tupavi sport? Pa koga to jos zanima osim sirotinju?? Davno izduvana prica za prost svet. Klinci umesto sto se tripujete, miseve u ruke i pravac Dota 2 ili Lol i bog da vas vidi. Buducnost je u zanimljivom gamingu a ne u namestenom i glupovaom sportu. Samo prostaci igraju fudbal a jos veci prostaci navijaju, a doktori su doktori... A sta si ti, a ti a ti a ti?????

Dag Kristi

pre 7 godina

Mene sramota ove utakmice iz vise razloga:
1.Brukanje od strane organizatora,zbog himni.Nama pre bar puste "Hej Sloveni",i to je skandal,i 10 dana se pise o tome ako izgubimo.
2.Navijaci na stadionu.U prvom poluvremenu sam cuo trenere kako daju instrukcije igracima.Zasto se ne igra u N. Sadu,Kragujevcu,Uzicu,Jagodini?
3.Nema prenosa na RTS-u(imam Arenu),a to je skandalozno.
4.Sivic nije dorastao ni nasoj Zoni,o reprezentaciji da i ne govorimo.

Mrsomud

pre 7 godina

Dva centralna beka su teški balvani.Gajić,takođe.Sergej-doktor,Đurđević-jako dobar,Žile-van forme,golman-ništa specijalno,Ninković-izgoreo,nedostaje Grujić,mnogo,i Veljković.

Gamer

pre 7 godina

Ko jos gleda taj tupavi sport? Pa koga to jos zanima osim sirotinju?? Davno izduvana prica za prost svet. Klinci umesto sto se tripujete, miseve u ruke i pravac Dota 2 ili Lol i bog da vas vidi. Buducnost je u zanimljivom gamingu a ne u namestenom i glupovaom sportu. Samo prostaci igraju fudbal a jos veci prostaci navijaju, a doktori su doktori... A sta si ti, a ti a ti a ti?????

Suho meso

pre 7 godina

Ko prati fudbal u ovoj zemlji prijateljski mu poručujem da je vreme da poseti lekara ,za svaki slučaj da proveri je li sve u redu .

Del Piero#10

pre 7 godina

Savez, ako mu je stalo do budućnosti srpskog fudbala, treba pod hitno da uvede pravilo da igrači bar pre 21. godine ne mogu u inostranstvo. Naši mladi igrači odlaze u inostranstvo kao veliki talenti a tamo nestaju sa lica zemlje. Pogledajte Danila Pantića, dečko strašan talenat ali je odlaskom u inostranstvo izgubio dve godine, ne čuje se ništa o njemu više. Živković i Jović projektovani kao nosioci reprezentacije u budućnosti igraju u za B tim Benfike, Šaponjić isto, Grujić tu i tamo odigra koji minut u Liverpulu, Lukić ne igra u Torinu. U matičnim klubovima su igrali konstantno, imali pritisak rezultata, borbe za titulu, ovi iz Partizana igrali u evropskim mečevima, tako se sazreva. U inostranstvu stagniraju da ne kažem nazaduju jer su bačeni u drugi plan zbog tamošnjih domaćih mladih igrača. Ppgledajte kako igra Đurđević od kako je došao i Partizan, dečko se preporodio. Jeste da je liga znatno slabija od holandske i italikanske ali ovde je standardan, ima ulogu prvog napadača, poverenje trenera, to mnogo utiče na samopouzdanje i razvoj. Odu u inostranstvo nezreli vraćaju se demoralisani, unazađeni, većina njih.

aha

pre 7 godina

Svima onima koji se hvale punim stadionom da pojasnim da selendra u kojoj se igra ima 2 miliona stanovnika, pa koji je onda to procenat od ukupnog broja stanovnika? Od prisutnih bar 1/3 došla sa strane, sramota.

bojan

pre 7 godina

znaci Zivkovic za klasu iznad. tacno se vidi koliko je napredovao od kad je otisao iz partizana po pregledu igre i brzem oslobadjanju lopte. i ne pisem to zato sto je namestio gol.

svarožić

pre 7 godina

Falilo je kreacije na sredini. Lukić, Maksimović i Sergej su veoma defanzivna kombinacija, trebalo je da Grujić počne umjesto Lukića. Takođe, Ninković nije dobro odigrao, trebalo je da igraju Gaćinović i Živković po krilima, a da sa klupe uđu Meleg i Plavšić.

Generalno veoma defanzivna ekipa.

nikola

pre 7 godina

RTS da li prenosi?Ako ne prenosi treba da srame.Evropski i svetski sampioni idu na nekoj kablovskoj mrezi koju nema ni 1/4 Srbije.Samo kod nas i nigde drugo u svetu se nacionalne selekcije prenose po kojekakvim kablovskim operaterima

Novi Sad, Srbija

pre 7 godina

Sramota ko vodi ovu talentovanu decu. Pretpostavljam da je ovako bilo:" Da damo Siviću da vodi mlade, odlična je generacija, nema veze što ne zna ništa i što je bez ikakvog iskustva u ozbiljnim klubovima/reprezentacijama. A valjao nam je tu i tu..." E Kokeza Kokeza...

Juve power!

pre 7 godina

Kakva je ovo poseta?!
Eh, moja Srbijo..igraju nasi mladi momci, osvajaci evropskog i svetskog prvenstva..ako nista drugo treba otici ispratiti mec, pohvaliti se za nekoliko godina da ste pratili jednu zlatnu generaciju..otici cisto zbog fudbala.
Na kraju krajeva, ovo je i jedina sansa da na nasim terenima gledamo pravi, cist fudbal..bez navijackih prepirki, huliganizma, psovanja, glupiranja itd.
Bolje kod nas u Novom Pazaru da su dosli da igraju, ovde ljudi cene pravi, da ponovim CIST fudbal!
Do pobede i veceras i sutra!

Црвена звезда

pre 7 godina

"Молимо Вас да поздравите химну републике Новрешке.", у крупном кадру Норвежани, а са разгласа се чује "Боже правде". Заиста срамота колико неозбиљно.

Dušan

pre 7 godina

najavili da je sedenje 200 din a stajanje 100 din. došao na blagajnu u 17:40h, rade četiri blagajne, redovi kao 90-ih za mleko, prilikom prodaje karata upisuju se na neki papir ime i prezime i broj lične karte. po dva minuta po čoveku. par minuta pre početka, otišao u kladionicu. posle vidim da stajanje nije ni puštano u prodaju.

Fica

pre 7 godina

Zasto prozivanje Nikole Ninkovica? Kako je igrao u partizanu,ove godine igra odlicno i u djenpbi svaku utakmicu u igra odlicno, po trenutnoj formi je sigurno zasluzio da odigra ovu utakmicu jer on pripada toj generaciji posebno kao igrac koji je prvi debitovao za reprezentaciju u tom uzrastu.

skoba

pre 7 godina

stvarno je ovaj RTS sramota jedna od televizije, ne prenose reprezentaciju igrača od kojih je većina igrala na Novom Zelandu.. prenosili su sa N Zelanda i celo Evropsko prvenstvo a sa JNA ne mogu da daju prenos, pa to su slepci za mene

Dragan

pre 7 godina

Selektor je imao primedbu na posetu u G. Milanovcu, uz komentar da vise sigurno reprezentacija nece igrati u tom gradu. Beograd je osamdeset puta veci grad, kolika je poseta?

šta fali poseti?

pre 7 godina

Selektor je imao primedbu na posetu u G. Milanovcu, uz komentar da vise sigurno reprezentacija nece igrati u tom gradu. Beograd je osamdeset puta veci grad, kolika je poseta?
(Dragan, 11. novembar 2016 18:55) Poseta je sasvim dobra, ima sigurno oko 15 000 ljudi, puni istok i zapad. Pa ni A reputacija nije imala mnogo više.

glumac

pre 7 godina

Kada nas ne unisti neko drugi, mi sami sebe unistimo... Ovako talentovana ekipa, nakon dugo vremena imamo stvarno kompletnu ekipu i stavimo selektora koji gusi sav taj talenat, koji igra strasno defanzivnu igru protiv realno slabijih ekipa. Nije mi jasno da damo go i totalno se povucemo, a imamo ovako jaku ekipu. Cilj takmicenja mladih je da igraju, da se razvijaju kao igraci... nije cilj da se igra defanzivno, da se igra na rezultat i osvajaju nekakve titule. Realno, ko spominje titule u mladima, ako ima velike rezultate kao senior. A ako ih nemate kao senior, niko vas nece ni spomenuti zbog juniorskih rezultata.

VuKk

pre 7 godina

Lik je napisao da Zivkovic igra u b timu benfike i dobio sve pluseve i onda se vi kao nesto razumete? Prvo sto Zivkoviceva samo desna noga vredi vise od Saponjica, Jovica zajedno.. A i pogledaj nekad tim Benfike, uvek je na klupi za razliku od ovih vodonosa.. I mozete pricati o Grujicu, Markovicu i td,ali najveci talenat Srbije u zadnjih 6,7 god je Zivkovic.. Samo postepeno, nece on biti talenat veciti vec igracina.

Salinjo

pre 7 godina

Jedina slaba karika u ovoj nasoj reprezentaciji je selektor. Ima timcinu na raspolaganju a on forsira defanzivu. Isti je kao bivsi selektor Curcic.

zeki of belgrade

pre 7 godina

imam kuci na sat anteni arene 1~5,sportklubove 1~6,eurosportove 1,2 ,sos,tv partizan itd a ja na placu i rts ne prenosi i sad buljim u tablet 9 inca i jedva na nekoj iptv listi nadjoh tekmu .SRAMOTA ZA RTS

nikola

pre 7 godina

Znaci RTS cvrc milojko,nista od prenosa.Ja isao u elektro da se svadjam zato sto su mi ukunuli popust na redovno placanje struje u roku ,zato sto nisam platio RTS.Ja ih pitam kakve veze oni imaju sa vama.jesam li ja vama platio struju sto sam potrosio i to na vreme u roku?Jeste odgovaraju.Pa zasto ste mi onda zakinuli taj popust od 5% jer nije mali popust ako trosis pogotovo u zimskom periodu i preko 10k.Znaci prinudjen sam da platim zlotvorima za tv,jer ce mi uzmu taj popust koji ide 500 dinara koji dobijam na struju

Kokuz

pre 7 godina

(Del Piero#10, 11. novembar 2016 18:40)
Mislim da tako nešto zakonski nije moguće, možda eventualno za maloletne igrače do 18 a i to je pitanje. Druga stvar je ako igrač prekrši pravilo kakva sankcija sledi. Ta kazna ne sme biti prestroga jer bi to bilo kršenje ljudskih prava a s druge strane ako je preblaga igračima se onda isplati da ''idrže" kaznu i odu u inostranstvo ranije. Ja bih voleo da postoji zabrana da igrači ne mogu da idu u inostranstvo pre 30-te god. ali to je na žalost ne moguće.

323

pre 7 godina

kada je neko majstor "postigne" gol ni kriv ni duzan. decko centrira bolje od svih u nasoj propaloj ligi. ne znaju 16terac da pogode. ova lopta bi dosla do naseg igraca da je onaj njihov nije zakucao u svoj gol. tako se centrira plus dribling kojim stvara sebi prostor za centaršut. majstorski. mozda neko misli drugacije ali to je realnost. koliko puta je Andrija bio asistent u postizanju golova? razmislite, gde god da je igrao...

mr.wolf

pre 7 godina

Tvrdim, u mom gradu, na Cairu, bilo bi 15k gledalaca. Bravo , momci napred samo. Zar vi koji kritikujete selektora I igru, a momci dobili 2~0, niste zadovoljni ? Ne kapiram, ni kada dobijemo ne valja ? Nama ugoditi ? Srbima ? Nemoguca misija !!! I tuzna cinjenica !!!

JPR23

pre 7 godina

Nisam mogao gledati.. 2-0 odradjen posao.. sad jos isto u revansu i to je to.. bravo momci.
Usput bi se moglo javiti da su i mladji, to jest U-19 dobili isto svoju utakmicu.. i imaju 2 pobede u dve utakmice u svojoj grupi kvalifikacija

Dag Kristi

pre 7 godina

Mene sramota ove utakmice iz vise razloga:
1.Brukanje od strane organizatora,zbog himni.Nama pre bar puste "Hej Sloveni",i to je skandal,i 10 dana se pise o tome ako izgubimo.
2.Navijaci na stadionu.U prvom poluvremenu sam cuo trenere kako daju instrukcije igracima.Zasto se ne igra u N. Sadu,Kragujevcu,Uzicu,Jagodini?
3.Nema prenosa na RTS-u(imam Arenu),a to je skandalozno.
4.Sivic nije dorastao ni nasoj Zoni,o reprezentaciji da i ne govorimo.

Mrsomud

pre 7 godina

Dva centralna beka su teški balvani.Gajić,takođe.Sergej-doktor,Đurđević-jako dobar,Žile-van forme,golman-ništa specijalno,Ninković-izgoreo,nedostaje Grujić,mnogo,i Veljković.