Atletika 72

Četvrtak, 03.11.2016.

17:35

Da li je Olivera Jevtić "ispalila" Srbiju?

Trener Atletskog kluba Novi Pazar Rifat Zilkić kritikovao je jednu od naših najboljih atletičarki Oliveru Jevtić.

Da li je Olivera Jevtiæ "ispalila" Srbiju? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

ilija

pre 7 godina

A što bi htela da trči za reprezentaciju? Da nema 16 godina možda, ide da proba šta ima novo. Čemu ti noge ako ne možeš gde hoćeš sa njima. Pravi sportista nije vlasništvo kluba ni reprezentacije, a atletika za razliku od fudbala nije ni takav biznis, a ni politika.

nnidza

pre 7 godina

Bruka i sramota za državu. Jagodinac sam a prvi put čujem i čitam da se na 10km od mene održava takmičenje Balkana i to sutra! Ej, gde je fešta, gde su reklame, dani atletike za klince, osnovce, srednjoškolce, amatere? Joj državo...

Paki

pre 7 godina

Da li je i sport postao pun botova ili sta? Da li ste normalni, jel citate tekst? Covek je lepo rekao " Zasto si nas zvala zajedno da trcimo ako nisi planirala da dodjes?"
A ljudi iz Pazara i okoline su takodje stanovnici Srbije i imaju ravnopravno pravo na misljenje kao i ostali !

Milos Glisovic Zlatiborski

pre 7 godina

Sramota je postavljati ovakva pitanja!!! Olivera je zivot posvetila atletici. Uvek dostojanstveno i na pravi nacin predstavlja svoju Srbiju. Primer pravog sportiste. Uzor mladima. Olivera ako citas sve najlepse zele ti tvoji zlatiborci. Srecno!

Mr.Gud

pre 7 godina

Cuj "ispalila". Koliko nezahvalan narod!A koliko puta je trcala za Srbiju? Tada je valjala? Neka trci gde god hoce to je njen problem!

EU Citizen

pre 7 godina

Isto koliko sam protiv svakog državnog ulaganja u sport, jer sport sasvim sigurno nije nikakav "opšti interes", a oni koje zanima mogu uvek da kupe ulaznicu ili gledaju reklame i kupuju proizvode privatnih sponzora (a ni u kom slučaju ne državnih firmi, koje "sponzorišu" sport, a onda svi plaćaju skuplju struju ili telefon) i tako ga finansiraju, toliko sam i protiv ovakvog odnosa prema sportistima kao državnoj imovini (koji je usko povezan sa prethodnim zlom). Lepo je nastupati za reprezentaciju, kada ima vremena i energije, ali žena je profesionalac, i prosto ima preča posla, jer od toga živi. Kraj priče.

bivši atletičar

pre 7 godina

Atletika je siromašan sport i ako neko uspe da preko nje zaradi neki dinar ja to pozdravljam.Olivera je u atletiku uložila celu sebe i svoj lični život,normalno je da na kraju karijere pokušava da zaradi neku paru.Da je ovo uradio neki fudbaler,teniser ili košarkaš ne bi bilo problema.Koliko znam ona osd ASS ne prima nikakvu naknadu te osim moralne obaveze ona nema drugu obavezu prema reprezentaciji.Dovoljno je ona dala za Srbiju.

bivši atletičar

pre 7 godina

AKAJEA
Komentar ti nije na mestu.Ako ti ne pratiš atletiku ima mnogo onih pravih ljubitelja sporta koji je prate.Ja na primer ne pratim uopšte košarku i odbojku,ne govorim da me smarajju.Ne želim niti pokušavam da omalovažavam te sportove i one koji se njima bave ili one koji prate te sportove.

sm

pre 7 godina

atletika je individualni sport i oni sami odlučuju kada će i da li će trčati.
kad već nemaju pare kao kvazi fudbaleri, normalno je da trče za pare.
a i šta ima selektor juniorske reprezentacije da se meša u seniore. Sam si reko da su druge devojke "pristale da trče u cupriji"...

brat

pre 7 godina

da be ona ispalila Srbiju kako da ne..ona vise istrcala za Srbiju nego svi ti ostali..i dal ima nesto od toga nema nista, sad otisla da trci malo za sebe a i ne mora da trci za kintu neka je otisla da trci malo i za svoju dusu..

makijaveli

pre 7 godina

Gde je doticni gospodin Zilkic bio kad su na OI ponizili Oliveru uskrativsi joj mesto za trenera (verovatno je Dragica od Bajcetine bila vazniji "sraf" naseg olimpijskog tima). I kako da prema takvoj drzavi posle Olivera ima respekt. Zato, srecno joj u Dubaiju.

aleksandar

pre 7 godina

Ništa ti nisi Olivera dužna nama,idi zaaredi pare neke u Dubaji,jer od nas i naše države ništa nećeš dobiti,a jesi zaslužila,ako neko treba da se stidi,to smo mi ,država i građani...!!!

sasa

pre 7 godina

34
Olivera je inace poznata kao sportiskinja koja je naplatila sav svoj trud i odricanje (sarkazam). Zena se odrice svega i svacega za sicu a ti ces da joj drzis predavanje sto tursku zastavu dizes u sred Srbije. Zato tisina, vi vrlo dobro poznajete ideologiju prodaje vere za veceru.
(VS, 03. novembar 2016

VS ti si problem unapredjenja naseg drustva. Sve sto si napisao je pogresno.

Ostani u neznanju...

pre 7 godina

Neznam samo zašto pazarci i trece za srbiju i kolasinac baca
(Tekbirrr, 3. novembar 2016 19:27)

Nastupaju za Srbiju iz istog razloga iz kojeg Milan Djurić nastupa za fudbalsku reprezentaciju BiH. Dakle i u jednom i u drugom slučaju, radi se o sportistima koji nastupaju za zemlje u kojima su rođeni. Ne zna se šta je jadnije, tvoj komentar ili nickname pod kojim si potpisao isti.

Bob

pre 7 godina

Ekipno zlato?!? Bujne li maste...
Svaka cast na uspesima i svemu sto je do sada postigla, ali godine cine svoje. Davno je prosla svoj vrhunac snage. Vreme je za "penziju".

Pera

pre 7 godina

Dobila je od saveza 8000 evra za pripreme u Keniji za maraton na OI u Riju, tamo se pripremala a u Riju nije ni završila trku. Svaka čast za rezultate u prošlosti (do 2007-2008), ali zašto se te pare nisu i ne ulažu u perspektivne atletičare s obzirom na istorijat njenih rezultata- odustajanje u maratonu na obe OI pre Rija, i u Londonu i u Pekingu???

Toda

pre 7 godina

Ne dirajte ovu lepoticu i zenu koja nikad nista nije osvoila...
(Zeljko, 03. novembar 2016 18:

Eto ti si nesto osvojio. Sampion u pisanju glupi komentara.

Milan

pre 7 godina

@ malena Ne mogu da istrcim maraton, ali mislim da to sto nisam atleticar ne znaci da ne smem da komentarisem. Olivera je jedna od najuspesnijih srpskih atleticarki i na tome joj svaka cast. Problem su njene stalne nerealne najave o medaljama na velikim takmicenjima (da bi onda odustajala na pola trke), kao i cinjenica da je bila previse prisutna u medijima u odnosu na rezultate koje je uspevala da ostvari. Za sve ostalo - svaka cast...

mrmlj

pre 7 godina

@(Nikola, 03. novembar 2016 18:08) pogledaj malo bolje, olivera je bila najbolje plasirana evropljanka na olimpijskom maratonu u atini.

milan

pre 7 godina

U Dubaju je sigurno da više novca zaraditi što našim sportistima ne smemo zabraniti da im je to često jedina šansa da pokriju svoje troškove.

milijana

pre 7 godina

Nema niko pravo da kaze bilo sta protiv Olivere. Mozete samo da joj se poklonite i kazete jedno veliko sportsko hvala za sve sto je uradila za Srbiju

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Samo napred olivera...krv si dala za ovu zemlju, a nemas nista od nje....da si bila pametnija i da si trcala za nekog kobi to cenio, imala bi miran zivot nakon atletike...ovako, srecno ti bilo..

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Samo napred olivera...krv si dala za ovu zemlju, a nemas nista od nje....da si bila pametnija i da si trcala za nekog kobi to cenio, imala bi miran zivot nakon atletike...ovako, srecno ti bilo..

Nebitno

pre 7 godina

Reče čovek da Olivera nikada nije završila maraton na OI i dobi 250 pluseva. 2004 u Atini je bila najbolje plasirana evropljanka, fenomenalan uspeh, ali kao da je to bitno, danas je važno kritikovati jer će valjda tako nečiji mizerni životi izgledati ispunjenije.

Panda's friend

pre 7 godina

@ Nikola

Kako te nije sramota da tako pricas? Olivera je 2004. u Atini bila 6. na Olimpijadi a osim toga ima i srebro sa evropskog prvenstva. Sta si ti uradio u zivotu?

zivot

pre 7 godina

Ne zivi se od naslovnih stranica i tapsanja po ramenima. Srbija bi dala medalju da skuplja prasinu. Od toga se ne zivi bar ne od atletike . A odricanja su velika. Koliko su u nju ulagali takvi su i rezultati.

malena

pre 7 godina

Za one koji pričaju da Olivera Jevtić nikad ništa nije osvojila moram ovo da dodam. Olivera Jevtić je ušla u istoriju Srpskog sporta kada je na EP 2006 osvojila srebrnu medalju u maratonu, što je prva medalja u istoriji koja je osvojena pod zastavom Srbije. 2004 godine je osvojila 6 mesto na OI u Atini, i bila ubedljivo najbolja Evropska maratonka. Dala je na mnogo ovoj zemlji. Da je u svojim najboljim godinama imala uslove sličnim ovim koje danas imaju naši atletičari, sigurno bi i njen bilans medalja bio bolji. Njen lični rekord je mnogo bolji od svih muških aktivnih atletičara. A svi vi koji je kritikujete istrčite u životu bar jedan maraton.

b

pre 7 godina

MA jok, mazaće patriotizam na hleb, a onda trčati? Da je bila pametna dok je bila mlađa, mogla je kao Nataša Janjić, da osvoji neku medalju, i da živi normalno od sporta.

poreski obveznik

pre 7 godina

Koliko je Srbija vredjala i nju i sve ostale Olimpijce koji nisu ostvarili uspeh(sem Novaka,naravno)ni Olivera ni bilo ko od njih nemaju ovaveze prema toj istoj Srbiji(tj.ljudima u njoj)i treba da gledaju svoj interes

necujni

pre 7 godina

@Zeljko
Prva medalja za samostalnu Srbiju,Evropsko srebro u maratonu(gde je konkurencija verovatno najveca u svetu racunajuci sve sportske discipline)nije nista?

dane

pre 7 godina

kako ste se vi kao savez oduzili africkom atleticaru koji je biljani spasio zivot rizikujuci svoj.saku su mu odsekli kao kaznu za herojsko delo.drzava muk

Nikola YNWA

pre 7 godina

Sta uradise Oliveri kada je sama isla na OI?
Od sramote, doticnoj ekipi koja kritikuje bi bilo bolje da cute.
Zenu sam par puta sreo dok se pripremala (SAMA) na Zlatiboru i bolje da ne sirim u javnost pricu koju sam sa njom vodio u vezi njene karijere, odricanja, "zarade"...
Olivera (ako citas ove komentare) , uzivaj i ne osvrci se...gledaj da "naplatis" svoj trud, krv, znoj, talenat...
Pozdrav od Nikole iz Melenaca!

VS

pre 7 godina

Olivera je inace poznata kao sportiskinja koja je naplatila sav svoj trud i odricanje (sarkazam). Zena se odrice svega i svacega za sicu a ti ces da joj drzis predavanje sto tursku zastavu dizes u sred Srbije. Zato tisina, vi vrlo dobro poznajete ideologiju prodaje vere za veceru.

Nikola

pre 7 godina

Olivera je prvoklasan olimpiski turista. Neslavni rekorder koji nikad olimpiski maraton bije zavrsio. Ajde jednom ali četiri puta? Ipak ne smemo je kritikovati što je atletski entuzijasta i što se bori za svoj standard. Gladan stomak kje odabrao Dubai.

VS

pre 7 godina

Olivera je inace poznata kao sportiskinja koja je naplatila sav svoj trud i odricanje (sarkazam). Zena se odrice svega i svacega za sicu a ti ces da joj drzis predavanje sto tursku zastavu dizes u sred Srbije. Zato tisina, vi vrlo dobro poznajete ideologiju prodaje vere za veceru.

Nebitno

pre 7 godina

Reče čovek da Olivera nikada nije završila maraton na OI i dobi 250 pluseva. 2004 u Atini je bila najbolje plasirana evropljanka, fenomenalan uspeh, ali kao da je to bitno, danas je važno kritikovati jer će valjda tako nečiji mizerni životi izgledati ispunjenije.

Nikola

pre 7 godina

Olivera je prvoklasan olimpiski turista. Neslavni rekorder koji nikad olimpiski maraton bije zavrsio. Ajde jednom ali četiri puta? Ipak ne smemo je kritikovati što je atletski entuzijasta i što se bori za svoj standard. Gladan stomak kje odabrao Dubai.

Panda's friend

pre 7 godina

@ Nikola

Kako te nije sramota da tako pricas? Olivera je 2004. u Atini bila 6. na Olimpijadi a osim toga ima i srebro sa evropskog prvenstva. Sta si ti uradio u zivotu?

malena

pre 7 godina

Za one koji pričaju da Olivera Jevtić nikad ništa nije osvojila moram ovo da dodam. Olivera Jevtić je ušla u istoriju Srpskog sporta kada je na EP 2006 osvojila srebrnu medalju u maratonu, što je prva medalja u istoriji koja je osvojena pod zastavom Srbije. 2004 godine je osvojila 6 mesto na OI u Atini, i bila ubedljivo najbolja Evropska maratonka. Dala je na mnogo ovoj zemlji. Da je u svojim najboljim godinama imala uslove sličnim ovim koje danas imaju naši atletičari, sigurno bi i njen bilans medalja bio bolji. Njen lični rekord je mnogo bolji od svih muških aktivnih atletičara. A svi vi koji je kritikujete istrčite u životu bar jedan maraton.

Nikola YNWA

pre 7 godina

Sta uradise Oliveri kada je sama isla na OI?
Od sramote, doticnoj ekipi koja kritikuje bi bilo bolje da cute.
Zenu sam par puta sreo dok se pripremala (SAMA) na Zlatiboru i bolje da ne sirim u javnost pricu koju sam sa njom vodio u vezi njene karijere, odricanja, "zarade"...
Olivera (ako citas ove komentare) , uzivaj i ne osvrci se...gledaj da "naplatis" svoj trud, krv, znoj, talenat...
Pozdrav od Nikole iz Melenaca!

Ostani u neznanju...

pre 7 godina

Neznam samo zašto pazarci i trece za srbiju i kolasinac baca
(Tekbirrr, 3. novembar 2016 19:27)

Nastupaju za Srbiju iz istog razloga iz kojeg Milan Djurić nastupa za fudbalsku reprezentaciju BiH. Dakle i u jednom i u drugom slučaju, radi se o sportistima koji nastupaju za zemlje u kojima su rođeni. Ne zna se šta je jadnije, tvoj komentar ili nickname pod kojim si potpisao isti.

b

pre 7 godina

MA jok, mazaće patriotizam na hleb, a onda trčati? Da je bila pametna dok je bila mlađa, mogla je kao Nataša Janjić, da osvoji neku medalju, i da živi normalno od sporta.

aleksandar

pre 7 godina

Ništa ti nisi Olivera dužna nama,idi zaaredi pare neke u Dubaji,jer od nas i naše države ništa nećeš dobiti,a jesi zaslužila,ako neko treba da se stidi,to smo mi ,država i građani...!!!

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Samo napred olivera...krv si dala za ovu zemlju, a nemas nista od nje....da si bila pametnija i da si trcala za nekog kobi to cenio, imala bi miran zivot nakon atletike...ovako, srecno ti bilo..

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Samo napred olivera...krv si dala za ovu zemlju, a nemas nista od nje....da si bila pametnija i da si trcala za nekog kobi to cenio, imala bi miran zivot nakon atletike...ovako, srecno ti bilo..

poreski obveznik

pre 7 godina

Koliko je Srbija vredjala i nju i sve ostale Olimpijce koji nisu ostvarili uspeh(sem Novaka,naravno)ni Olivera ni bilo ko od njih nemaju ovaveze prema toj istoj Srbiji(tj.ljudima u njoj)i treba da gledaju svoj interes

milijana

pre 7 godina

Nema niko pravo da kaze bilo sta protiv Olivere. Mozete samo da joj se poklonite i kazete jedno veliko sportsko hvala za sve sto je uradila za Srbiju

necujni

pre 7 godina

@Zeljko
Prva medalja za samostalnu Srbiju,Evropsko srebro u maratonu(gde je konkurencija verovatno najveca u svetu racunajuci sve sportske discipline)nije nista?

milan

pre 7 godina

U Dubaju je sigurno da više novca zaraditi što našim sportistima ne smemo zabraniti da im je to često jedina šansa da pokriju svoje troškove.

Toda

pre 7 godina

Ne dirajte ovu lepoticu i zenu koja nikad nista nije osvoila...
(Zeljko, 03. novembar 2016 18:

Eto ti si nesto osvojio. Sampion u pisanju glupi komentara.

dane

pre 7 godina

kako ste se vi kao savez oduzili africkom atleticaru koji je biljani spasio zivot rizikujuci svoj.saku su mu odsekli kao kaznu za herojsko delo.drzava muk

zivot

pre 7 godina

Ne zivi se od naslovnih stranica i tapsanja po ramenima. Srbija bi dala medalju da skuplja prasinu. Od toga se ne zivi bar ne od atletike . A odricanja su velika. Koliko su u nju ulagali takvi su i rezultati.

Pera

pre 7 godina

Dobila je od saveza 8000 evra za pripreme u Keniji za maraton na OI u Riju, tamo se pripremala a u Riju nije ni završila trku. Svaka čast za rezultate u prošlosti (do 2007-2008), ali zašto se te pare nisu i ne ulažu u perspektivne atletičare s obzirom na istorijat njenih rezultata- odustajanje u maratonu na obe OI pre Rija, i u Londonu i u Pekingu???

Milan

pre 7 godina

@ malena Ne mogu da istrcim maraton, ali mislim da to sto nisam atleticar ne znaci da ne smem da komentarisem. Olivera je jedna od najuspesnijih srpskih atleticarki i na tome joj svaka cast. Problem su njene stalne nerealne najave o medaljama na velikim takmicenjima (da bi onda odustajala na pola trke), kao i cinjenica da je bila previse prisutna u medijima u odnosu na rezultate koje je uspevala da ostvari. Za sve ostalo - svaka cast...

mrmlj

pre 7 godina

@(Nikola, 03. novembar 2016 18:08) pogledaj malo bolje, olivera je bila najbolje plasirana evropljanka na olimpijskom maratonu u atini.

sasa

pre 7 godina

34
Olivera je inace poznata kao sportiskinja koja je naplatila sav svoj trud i odricanje (sarkazam). Zena se odrice svega i svacega za sicu a ti ces da joj drzis predavanje sto tursku zastavu dizes u sred Srbije. Zato tisina, vi vrlo dobro poznajete ideologiju prodaje vere za veceru.
(VS, 03. novembar 2016

VS ti si problem unapredjenja naseg drustva. Sve sto si napisao je pogresno.

Bob

pre 7 godina

Ekipno zlato?!? Bujne li maste...
Svaka cast na uspesima i svemu sto je do sada postigla, ali godine cine svoje. Davno je prosla svoj vrhunac snage. Vreme je za "penziju".

Paki

pre 7 godina

Da li je i sport postao pun botova ili sta? Da li ste normalni, jel citate tekst? Covek je lepo rekao " Zasto si nas zvala zajedno da trcimo ako nisi planirala da dodjes?"
A ljudi iz Pazara i okoline su takodje stanovnici Srbije i imaju ravnopravno pravo na misljenje kao i ostali !

makijaveli

pre 7 godina

Gde je doticni gospodin Zilkic bio kad su na OI ponizili Oliveru uskrativsi joj mesto za trenera (verovatno je Dragica od Bajcetine bila vazniji "sraf" naseg olimpijskog tima). I kako da prema takvoj drzavi posle Olivera ima respekt. Zato, srecno joj u Dubaiju.

nnidza

pre 7 godina

Bruka i sramota za državu. Jagodinac sam a prvi put čujem i čitam da se na 10km od mene održava takmičenje Balkana i to sutra! Ej, gde je fešta, gde su reklame, dani atletike za klince, osnovce, srednjoškolce, amatere? Joj državo...

brat

pre 7 godina

da be ona ispalila Srbiju kako da ne..ona vise istrcala za Srbiju nego svi ti ostali..i dal ima nesto od toga nema nista, sad otisla da trci malo za sebe a i ne mora da trci za kintu neka je otisla da trci malo i za svoju dusu..

sm

pre 7 godina

atletika je individualni sport i oni sami odlučuju kada će i da li će trčati.
kad već nemaju pare kao kvazi fudbaleri, normalno je da trče za pare.
a i šta ima selektor juniorske reprezentacije da se meša u seniore. Sam si reko da su druge devojke "pristale da trče u cupriji"...

bivši atletičar

pre 7 godina

Atletika je siromašan sport i ako neko uspe da preko nje zaradi neki dinar ja to pozdravljam.Olivera je u atletiku uložila celu sebe i svoj lični život,normalno je da na kraju karijere pokušava da zaradi neku paru.Da je ovo uradio neki fudbaler,teniser ili košarkaš ne bi bilo problema.Koliko znam ona osd ASS ne prima nikakvu naknadu te osim moralne obaveze ona nema drugu obavezu prema reprezentaciji.Dovoljno je ona dala za Srbiju.

bivši atletičar

pre 7 godina

AKAJEA
Komentar ti nije na mestu.Ako ti ne pratiš atletiku ima mnogo onih pravih ljubitelja sporta koji je prate.Ja na primer ne pratim uopšte košarku i odbojku,ne govorim da me smarajju.Ne želim niti pokušavam da omalovažavam te sportove i one koji se njima bave ili one koji prate te sportove.

EU Citizen

pre 7 godina

Isto koliko sam protiv svakog državnog ulaganja u sport, jer sport sasvim sigurno nije nikakav "opšti interes", a oni koje zanima mogu uvek da kupe ulaznicu ili gledaju reklame i kupuju proizvode privatnih sponzora (a ni u kom slučaju ne državnih firmi, koje "sponzorišu" sport, a onda svi plaćaju skuplju struju ili telefon) i tako ga finansiraju, toliko sam i protiv ovakvog odnosa prema sportistima kao državnoj imovini (koji je usko povezan sa prethodnim zlom). Lepo je nastupati za reprezentaciju, kada ima vremena i energije, ali žena je profesionalac, i prosto ima preča posla, jer od toga živi. Kraj priče.

Mr.Gud

pre 7 godina

Cuj "ispalila". Koliko nezahvalan narod!A koliko puta je trcala za Srbiju? Tada je valjala? Neka trci gde god hoce to je njen problem!

Milos Glisovic Zlatiborski

pre 7 godina

Sramota je postavljati ovakva pitanja!!! Olivera je zivot posvetila atletici. Uvek dostojanstveno i na pravi nacin predstavlja svoju Srbiju. Primer pravog sportiste. Uzor mladima. Olivera ako citas sve najlepse zele ti tvoji zlatiborci. Srecno!

ilija

pre 7 godina

A što bi htela da trči za reprezentaciju? Da nema 16 godina možda, ide da proba šta ima novo. Čemu ti noge ako ne možeš gde hoćeš sa njima. Pravi sportista nije vlasništvo kluba ni reprezentacije, a atletika za razliku od fudbala nije ni takav biznis, a ni politika.

Nikola

pre 7 godina

Olivera je prvoklasan olimpiski turista. Neslavni rekorder koji nikad olimpiski maraton bije zavrsio. Ajde jednom ali četiri puta? Ipak ne smemo je kritikovati što je atletski entuzijasta i što se bori za svoj standard. Gladan stomak kje odabrao Dubai.

VS

pre 7 godina

Olivera je inace poznata kao sportiskinja koja je naplatila sav svoj trud i odricanje (sarkazam). Zena se odrice svega i svacega za sicu a ti ces da joj drzis predavanje sto tursku zastavu dizes u sred Srbije. Zato tisina, vi vrlo dobro poznajete ideologiju prodaje vere za veceru.

Pera

pre 7 godina

Dobila je od saveza 8000 evra za pripreme u Keniji za maraton na OI u Riju, tamo se pripremala a u Riju nije ni završila trku. Svaka čast za rezultate u prošlosti (do 2007-2008), ali zašto se te pare nisu i ne ulažu u perspektivne atletičare s obzirom na istorijat njenih rezultata- odustajanje u maratonu na obe OI pre Rija, i u Londonu i u Pekingu???

sasa

pre 7 godina

34
Olivera je inace poznata kao sportiskinja koja je naplatila sav svoj trud i odricanje (sarkazam). Zena se odrice svega i svacega za sicu a ti ces da joj drzis predavanje sto tursku zastavu dizes u sred Srbije. Zato tisina, vi vrlo dobro poznajete ideologiju prodaje vere za veceru.
(VS, 03. novembar 2016

VS ti si problem unapredjenja naseg drustva. Sve sto si napisao je pogresno.

milijana

pre 7 godina

Nema niko pravo da kaze bilo sta protiv Olivere. Mozete samo da joj se poklonite i kazete jedno veliko sportsko hvala za sve sto je uradila za Srbiju

Nebitno

pre 7 godina

Reče čovek da Olivera nikada nije završila maraton na OI i dobi 250 pluseva. 2004 u Atini je bila najbolje plasirana evropljanka, fenomenalan uspeh, ali kao da je to bitno, danas je važno kritikovati jer će valjda tako nečiji mizerni životi izgledati ispunjenije.

Milan

pre 7 godina

@ malena Ne mogu da istrcim maraton, ali mislim da to sto nisam atleticar ne znaci da ne smem da komentarisem. Olivera je jedna od najuspesnijih srpskih atleticarki i na tome joj svaka cast. Problem su njene stalne nerealne najave o medaljama na velikim takmicenjima (da bi onda odustajala na pola trke), kao i cinjenica da je bila previse prisutna u medijima u odnosu na rezultate koje je uspevala da ostvari. Za sve ostalo - svaka cast...

Panda's friend

pre 7 godina

@ Nikola

Kako te nije sramota da tako pricas? Olivera je 2004. u Atini bila 6. na Olimpijadi a osim toga ima i srebro sa evropskog prvenstva. Sta si ti uradio u zivotu?

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Samo napred olivera...krv si dala za ovu zemlju, a nemas nista od nje....da si bila pametnija i da si trcala za nekog kobi to cenio, imala bi miran zivot nakon atletike...ovako, srecno ti bilo..

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Samo napred olivera...krv si dala za ovu zemlju, a nemas nista od nje....da si bila pametnija i da si trcala za nekog kobi to cenio, imala bi miran zivot nakon atletike...ovako, srecno ti bilo..

malena

pre 7 godina

Za one koji pričaju da Olivera Jevtić nikad ništa nije osvojila moram ovo da dodam. Olivera Jevtić je ušla u istoriju Srpskog sporta kada je na EP 2006 osvojila srebrnu medalju u maratonu, što je prva medalja u istoriji koja je osvojena pod zastavom Srbije. 2004 godine je osvojila 6 mesto na OI u Atini, i bila ubedljivo najbolja Evropska maratonka. Dala je na mnogo ovoj zemlji. Da je u svojim najboljim godinama imala uslove sličnim ovim koje danas imaju naši atletičari, sigurno bi i njen bilans medalja bio bolji. Njen lični rekord je mnogo bolji od svih muških aktivnih atletičara. A svi vi koji je kritikujete istrčite u životu bar jedan maraton.

Toda

pre 7 godina

Ne dirajte ovu lepoticu i zenu koja nikad nista nije osvoila...
(Zeljko, 03. novembar 2016 18:

Eto ti si nesto osvojio. Sampion u pisanju glupi komentara.

Nikola YNWA

pre 7 godina

Sta uradise Oliveri kada je sama isla na OI?
Od sramote, doticnoj ekipi koja kritikuje bi bilo bolje da cute.
Zenu sam par puta sreo dok se pripremala (SAMA) na Zlatiboru i bolje da ne sirim u javnost pricu koju sam sa njom vodio u vezi njene karijere, odricanja, "zarade"...
Olivera (ako citas ove komentare) , uzivaj i ne osvrci se...gledaj da "naplatis" svoj trud, krv, znoj, talenat...
Pozdrav od Nikole iz Melenaca!

milan

pre 7 godina

U Dubaju je sigurno da više novca zaraditi što našim sportistima ne smemo zabraniti da im je to često jedina šansa da pokriju svoje troškove.

Bob

pre 7 godina

Ekipno zlato?!? Bujne li maste...
Svaka cast na uspesima i svemu sto je do sada postigla, ali godine cine svoje. Davno je prosla svoj vrhunac snage. Vreme je za "penziju".

necujni

pre 7 godina

@Zeljko
Prva medalja za samostalnu Srbiju,Evropsko srebro u maratonu(gde je konkurencija verovatno najveca u svetu racunajuci sve sportske discipline)nije nista?

Ostani u neznanju...

pre 7 godina

Neznam samo zašto pazarci i trece za srbiju i kolasinac baca
(Tekbirrr, 3. novembar 2016 19:27)

Nastupaju za Srbiju iz istog razloga iz kojeg Milan Djurić nastupa za fudbalsku reprezentaciju BiH. Dakle i u jednom i u drugom slučaju, radi se o sportistima koji nastupaju za zemlje u kojima su rođeni. Ne zna se šta je jadnije, tvoj komentar ili nickname pod kojim si potpisao isti.

b

pre 7 godina

MA jok, mazaće patriotizam na hleb, a onda trčati? Da je bila pametna dok je bila mlađa, mogla je kao Nataša Janjić, da osvoji neku medalju, i da živi normalno od sporta.

aleksandar

pre 7 godina

Ništa ti nisi Olivera dužna nama,idi zaaredi pare neke u Dubaji,jer od nas i naše države ništa nećeš dobiti,a jesi zaslužila,ako neko treba da se stidi,to smo mi ,država i građani...!!!

poreski obveznik

pre 7 godina

Koliko je Srbija vredjala i nju i sve ostale Olimpijce koji nisu ostvarili uspeh(sem Novaka,naravno)ni Olivera ni bilo ko od njih nemaju ovaveze prema toj istoj Srbiji(tj.ljudima u njoj)i treba da gledaju svoj interes

EU Citizen

pre 7 godina

Isto koliko sam protiv svakog državnog ulaganja u sport, jer sport sasvim sigurno nije nikakav "opšti interes", a oni koje zanima mogu uvek da kupe ulaznicu ili gledaju reklame i kupuju proizvode privatnih sponzora (a ni u kom slučaju ne državnih firmi, koje "sponzorišu" sport, a onda svi plaćaju skuplju struju ili telefon) i tako ga finansiraju, toliko sam i protiv ovakvog odnosa prema sportistima kao državnoj imovini (koji je usko povezan sa prethodnim zlom). Lepo je nastupati za reprezentaciju, kada ima vremena i energije, ali žena je profesionalac, i prosto ima preča posla, jer od toga živi. Kraj priče.

zivot

pre 7 godina

Ne zivi se od naslovnih stranica i tapsanja po ramenima. Srbija bi dala medalju da skuplja prasinu. Od toga se ne zivi bar ne od atletike . A odricanja su velika. Koliko su u nju ulagali takvi su i rezultati.

dane

pre 7 godina

kako ste se vi kao savez oduzili africkom atleticaru koji je biljani spasio zivot rizikujuci svoj.saku su mu odsekli kao kaznu za herojsko delo.drzava muk

mrmlj

pre 7 godina

@(Nikola, 03. novembar 2016 18:08) pogledaj malo bolje, olivera je bila najbolje plasirana evropljanka na olimpijskom maratonu u atini.

makijaveli

pre 7 godina

Gde je doticni gospodin Zilkic bio kad su na OI ponizili Oliveru uskrativsi joj mesto za trenera (verovatno je Dragica od Bajcetine bila vazniji "sraf" naseg olimpijskog tima). I kako da prema takvoj drzavi posle Olivera ima respekt. Zato, srecno joj u Dubaiju.

brat

pre 7 godina

da be ona ispalila Srbiju kako da ne..ona vise istrcala za Srbiju nego svi ti ostali..i dal ima nesto od toga nema nista, sad otisla da trci malo za sebe a i ne mora da trci za kintu neka je otisla da trci malo i za svoju dusu..

sm

pre 7 godina

atletika je individualni sport i oni sami odlučuju kada će i da li će trčati.
kad već nemaju pare kao kvazi fudbaleri, normalno je da trče za pare.
a i šta ima selektor juniorske reprezentacije da se meša u seniore. Sam si reko da su druge devojke "pristale da trče u cupriji"...

bivši atletičar

pre 7 godina

Atletika je siromašan sport i ako neko uspe da preko nje zaradi neki dinar ja to pozdravljam.Olivera je u atletiku uložila celu sebe i svoj lični život,normalno je da na kraju karijere pokušava da zaradi neku paru.Da je ovo uradio neki fudbaler,teniser ili košarkaš ne bi bilo problema.Koliko znam ona osd ASS ne prima nikakvu naknadu te osim moralne obaveze ona nema drugu obavezu prema reprezentaciji.Dovoljno je ona dala za Srbiju.

Mr.Gud

pre 7 godina

Cuj "ispalila". Koliko nezahvalan narod!A koliko puta je trcala za Srbiju? Tada je valjala? Neka trci gde god hoce to je njen problem!

Milos Glisovic Zlatiborski

pre 7 godina

Sramota je postavljati ovakva pitanja!!! Olivera je zivot posvetila atletici. Uvek dostojanstveno i na pravi nacin predstavlja svoju Srbiju. Primer pravog sportiste. Uzor mladima. Olivera ako citas sve najlepse zele ti tvoji zlatiborci. Srecno!

ilija

pre 7 godina

A što bi htela da trči za reprezentaciju? Da nema 16 godina možda, ide da proba šta ima novo. Čemu ti noge ako ne možeš gde hoćeš sa njima. Pravi sportista nije vlasništvo kluba ni reprezentacije, a atletika za razliku od fudbala nije ni takav biznis, a ni politika.

bivši atletičar

pre 7 godina

AKAJEA
Komentar ti nije na mestu.Ako ti ne pratiš atletiku ima mnogo onih pravih ljubitelja sporta koji je prate.Ja na primer ne pratim uopšte košarku i odbojku,ne govorim da me smarajju.Ne želim niti pokušavam da omalovažavam te sportove i one koji se njima bave ili one koji prate te sportove.

Paki

pre 7 godina

Da li je i sport postao pun botova ili sta? Da li ste normalni, jel citate tekst? Covek je lepo rekao " Zasto si nas zvala zajedno da trcimo ako nisi planirala da dodjes?"
A ljudi iz Pazara i okoline su takodje stanovnici Srbije i imaju ravnopravno pravo na misljenje kao i ostali !

nnidza

pre 7 godina

Bruka i sramota za državu. Jagodinac sam a prvi put čujem i čitam da se na 10km od mene održava takmičenje Balkana i to sutra! Ej, gde je fešta, gde su reklame, dani atletike za klince, osnovce, srednjoškolce, amatere? Joj državo...