Tenis 38

Ponedeljak, 24.10.2016.

12:21

WTA: Jankovićeva ispala iz top 50

Srpska teniserka Jelena Janković pala je za devet pozicija i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 56. mesto.

WTA: Jankoviæeva ispala iz top 50 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Ana

pre 7 godina

nije mi jasno kako se to i pre nije desilo, ni jedna od njih dve ne zasluzuju top 50, pa nemaju znacajnije rezultate
(pile.glodje.kosku, 24. oktobar 2016 12:30)


Kako tacno mislite da ne zasluzuju da budu u top 50? Svaki teniser zasluzuje upravo ono mesto na kom se nalazi. Ah, ta logika... ne ide bas svakom od ruke.

Miki...

pre 7 godina

I sada jedno pitanje za sve???
Da li ste konacno srecni sto Ana i Jelena vise nisu u top 50?
Pravicemo ih o blata,vreme ce pokazati...sram da vas bude sve kompletno...meni je bas tuzno sto ko zna posle koliko godina vidim da na WTA listi nema srpske teniserke u Top 30,dok ste vi zbog toga bas srecni...

Pravi Gargamel

pre 7 godina

Molio bih ovog Malejevog da nam objasni koja ga vrsta frustracije tera da na svakoj vesti o Jeleni ostavlja po deset "ironicnih" komentara pod raznim nikovima.

Nemanja Bjelica

pre 7 godina

@9:3 Potpuno si pogrešno shvatio moj komentar. Dakle suština je da obe slabo rade jer imaju lose da ne kažem katastrofalne trenere. Pogotovo to vazi za JJ sa tim Tosicem. Kakav je zenski tenis sa malo muke si u top 20. Pogledaj ko je tamo Bacinski,Vinci i ko sve jos. Dakle ne može se sa Sirsom i Tosicem u prvih 20 nego treba angažovati ozbiljne trenere. A sti se tiče emotivne veze to je samo plus za obe. Mada ako je Tosic lenj i u vezi kao sto je bio igrac lose se pise JJ.

Ana

pre 7 godina

Udaj se rodi decu.
(Realan, 24. oktobar 2016 16:05

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Da li vam se gore navedeni komentar uklapa u ovu definiciju? Oprostite, ali mislim da bi trebalo da postujete pravila koja sami navodite i koja su zagarantovana Zakonom.

Nakon

pre 7 godina

Naša Jeca biće sledeće sezone iskusnija za godinu dana, na AO ide kao favorit iz senke, na RG kao kraljica šljake, pa da se posle toga, ili nakon čega (kako vi govorite), vidimo.

9:3

pre 7 godina

Obe su, konačno, i u emotivnim vezama Ana sa Bastijanon a JJ sa Tosicem ( priča iz teniskih krugova). Valjda ce ovaj komentar proći vaše moderatore jer nikoga ne vredja a zasniva se na činjenicama.
(Nemanja Bjelica, 24. oktobar 2016 14:39)
Ne vređaš ti nikoga osim što ne znaš da je Ana u bračnoj a Jelena (možda) u emotivnoj, to nije isto, i nije tačno da Ana odrađuje ugovore nego potpisuje i nove, nedavno u Milanu, i nema šta da odrađuje s Adidasom jer ima doživotni. Čak i ove godine, kad nije igrala zbog venčanja i "emotivne veze", po lovi, prema Forbsu, nalazi se u prvih 5 - devet miliona dolara, Jelena je i ovde 56. na planeti. Da li mislite da su bodovi važniji od novca, ili bolje - da li i količina zarađenog novca nešto znači u svetu sporta? Tu je i popularnost i stotine naslovnih strana i sve što ide uz slavu, pa i zvanje ambasadorke Unicefa, pa ko ti je muž, da li zvuči u Evropi i svetu... nije samo lista nadrealista najvažnija. Kad se sve sabere nemojte se iznenaditi ako ako proguraju i u Kuću slavnih, makar i na mala vrata.

Laza

pre 7 godina

Ovaj pad Ane na 64 mesto ljudi shvataju kao losu igru, i onda je osudjuju, a ona je povredjena skoro citave sezone, plus je imala svoje licne obaveze. Zdrava Ana sledece godine moze sigurno u prvih 20.

veder

pre 7 godina

Nemaju naše šta da traže ni u prvih 100. Što je bilo - bilo je. Čekamo Olgu Danilović.
(Peca, 24. oktobar 2016 12:48)

Eh, zemljače načekaćeš se ti Olge Danilović...u njenim godimnnama je naš najveći teniski talenat Ana Ivanović razvaljivala po turnirima, a to što nije osvojila najmanje desetak GS titula je njena lepota...tako je to u životu.

veder

pre 7 godina

Jelena je davno dostigla svoj zenit. Steta sto nije uzela bar jedan grend slem jer je zasluzila. Da je imala servis, jer po meni ona ga gotovo i nema, sigurno bi danas imala 2-3 grend slem titule. Po meni bolja igracica uvijek bila od Ane Ivanovic, medjutim, isto kao i Ana, jako psihicki nestabilne sto se tenisa tice.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kaokakao, 24. oktobar 2016 14:49)

Ne preteruj, da je zaslužila ona bi i osvojila GS titulu, dakle nije!

Ana do penzije mora da radi još tri godine

pre 7 godina

Kad shvatite da je Ana tri godine mlađa i da i dalje deluje kao devojčica, a srećno udata, biće vam jasno da joj nijedan penzijski fond neće dati penziju. Propisi su propisi! Uslov je pre tri dana ispunila naša Jeca.

kocijas

pre 7 godina

Da je imala servis, jer po meni ona ga gotovo i nema, sigurno bi danas imala 2-3 grend slem titule. Po meni bolja igracica uvijek bila od Ane Ivanovic, medjutim, isto kao i Ana, jako psihicki nestabilne sto se tenisa tice.
(kaokakao, 24. oktobar 2016 14:49)

Po tebi da. Po meni ne, preslaba je u odnosu na neke. A neke slabe, male, poput Zastin Enan, mogle su da nadomeste jacinom, razmisljanjem, hrabroscu, a Jelena toga nema. Ume da trci, imala je brze noge (i spage), vise ni to.
Nije bitno po meni ili po tebi, nego cinjenice kazu da je Ana bolja, i u medjusobnom duelu (ubedljivo) i po odnosu pobeda i poraza u karijeri (ubedljivo) i po najvecim uspesima, najvecim turnirima.

Odgovaraju joj kineski klimatski uslovi i podloge

pre 7 godina

Naša Jeca je uvek bila favorit iz senke na kineskoj turneji, tako da njeno finale Guangdžonga, najprestižnijeg vašara ove nama prijateljske zemlje, nije iznenađenje.

Atreides

pre 7 godina

Ja ne znam kome nije jasno ovde da njih dve i dalje igraju tenis iskljucivo zbog sponzorskih ugovora koje su potpisale dok su bile u vrhu ono kratko vreme. Da nije toga obe bi vec batalile tenis ali eto cekaju da im isteknu ti ugovori

printerMB

pre 7 godina

a smejali ste se i davali minuse,kad sam pocetkom leta najavio ovaj sunovrat.e sad opet ponavljam ispadanje iz top 100 je neminooovnost,za obe.
hvala na dosadasnjim uspesima,ali bilo bi neznije da ste se obe povukle krajem prosle godine.ostale bi u lepsem secanjima.
a sad adiooooo

Naša Jeca bez top 9

pre 7 godina

Ana zavrsila 2014. u top 5, a sad ne moze u top 50. A pitanje hoce li igrati vise. Steta.
(Vanja, 24. oktobar 2016 13:00)

Neverovatno šta ti pišeš. Valjda znaš da od jula ne igra i da se vraća tek u januaru. Ona je odlučila da se uda, da se odmori od tenisa i posveti privatnom životu. Da li će igrati, videćemo, ali naša Jeca je ta koja se upinjala da uđe u top 9, putem kineske turnije i specijalnih kineskih podloga, Ana nije igrala, utuvi to!

saeKn

pre 7 godina

Odlicna karijera koja se polako blizi kraju. Budimo ponosni na nju i Anu obe su bile prve na svetu. Ne komentarisem vise kosarku zbog favorizovanja Partizana i neobjavljivanja komentara koji su bili sasvim ok.

kaokakao

pre 7 godina

Jelena je davno dostigla svoj zenit. Steta sto nije uzela bar jedan grend slem jer je zasluzila. Da je imala servis, jer po meni ona ga gotovo i nema, sigurno bi danas imala 2-3 grend slem titule. Po meni bolja igracica uvijek bila od Ane Ivanovic, medjutim, isto kao i Ana, jako psihicki nestabilne sto se tenisa tice.

Zameniće ih možda nepoznat neko

pre 7 godina

Zameniće ih Olga Danilović. Devojčica ima 15 godina. Kako vi znate šta će biti za pet ili deset ili petnaest godina?

Nemanja Bjelica

pre 7 godina

Probacu jos jednom da pošaljem komentar na temu tenisa naših najboljih teniserki. Glavni problem je sto nemaju kvalitetne trenere i slabo rade pa se zato i povređuju. Sirs je dva puta radio sa Anom i oba puta su sledili padovi i u igri i plasmanu. JJ ne želi da angažuje ozbiljnog trenera i zato je angazovala Tošića. Dečko joj potpuno odgovara jer je lenjivac sto i JJ odgovara jer ozbiljni trener ne bi trpeo takav nerad id strane igrača. Sve ovo sam napisao pre 10 meseci. Obe su, konačno, i u emotivnim vezama Ana sa Bastijanon a JJ sa Tosicem ( priča iz teniskih krugova). Valjda ce ovaj komentar proći vaše moderatore jer nikoga ne vredja a zasniva se na činjenicama.

Sasha

pre 7 godina

Vrijeme je da se zvanicno povuku i Jelena i Ana. Ovo mrcvarenje po turnirima, povrede, ispadanje u ranijim kolima, a jedna ulazi u tridesetu, a druga uskoro puni 32 godine, kakve to satisfakcije vise ima, stvarno? Ipak su tu bili bolji dani u kraijeri i bolje je dostojanstveno povuci se, nego dozivljavati ovakav pad. A sto se tice juniorki, prvo skoci pa reci hop. Bilo je njih na mase i ranije i nestali su prije nego sto su osvojili i jedan turnir. Neka Olda Danilovic prvo ostvari nesto, prije nego sto na nju pocnu stavljati bespotrebni pritisak. Juniorski i profesionalni tenis su dva apsolutno razlicita svijeta, to svi znamo.

Kad je mogla Peneta

pre 7 godina

Anu ne računam, ona je ovu godinu posvetila venčanju, slikanju za revije, sklapanju novih sponzorskih ugovora, plažama na dalekim južnim morima, i Švajni je rekao - idemo, važno je samo da budemo zajedno, i njoj je tenisa i njemu fudbala preko glave, meni su oni vrh, a Murinjo i Pogba neka budu zajedno. Anu ne računam, a naša Jeca imala je zaista hladnu i kišovitu godinu, i nju su prehlade, često je nosila na turnirima duge flanelske gaće i nije pomoglo, nije uspela da osvoji GS niti da se vrati u top 9, ali dolaze toplija vremena, bez kiše i vetra, slušao sam jutros prognozu za iduću godinu, nikad nije kasno.

Neko će da kaže istinu

pre 7 godina

Ana od jula ne igra, pre nje povukla se Azarenka, kasnije Serena, Kerber 20 turnira Serena 13, možete li da razlikujete one koje igraju i ine koje ne igraju? Ne možete. To sam i mislio. Ana 16 turnira naša Jeca 21, računajte malo pametnije.

JPR23

pre 7 godina

Znak koliko je zenski tennis velika nula, kad Jankovic jedva prodje dva ili tri kola u nekom turniru, i to vec godinama, o bude medju Top 50...

Eto,tako,nek` komsiji crkne krava

pre 7 godina

Nas WTA tenis je na vestackom disanju.
Ostaje nam samo da se nadamo nekom cudu,kao sto su ga svojevremeno napravile Peneta,Skjavone ili Stosur,pa da se osvoji nesto veliko,pravo niotkuda.
Jelena i Ana vec u pristojnim godinama za dame su i dalje nase najbolje rangirane teniserke,a naslednica ni na vidiku u seniorskoj konkurenciji.
Ako uzmemo u obzir,koliko je proslo vremena od M.Jausovec do Monike Seles,pa od nje do Ane i Jelene,verovatno cemo se nacekati.

Kao sto otpevase veciti mladici iz YU grupe:

Kao zedna zemlja kisu cekao sam te,
to su bile susne godine.

I bice susnih,mala smo mi zemlja,ali dovoljno velika da se navijaci nasih ponajboljih teniserki ikad,svakodnevno prepucavaju na ovim stranama!
Ako,nece jos dugo,kako stvari stoje!

Ovo je srbski komentator No1

pre 7 godina

A ja cuo da ide Ana na zavrsni. Kazu da ce umesto reketa koristiti tiganj u kojem je przila Svajniju jaja sa slaninom, forhend ce joj biti k'o podmazan.
(Palac ili trepavica?, 22. oktobar 2016 15:22)

sinisaNS, javi se. Ko vam ovaj? Da li ti se dopada?

greska

pre 7 godina

Ana zavrsila 2014. u top 5, a sad ne moze u top 50. A pitanje hoce li igrati vise. Steta.
(Vanja, 24. oktobar 2016 13:00)

1. Mogla je definitivno u top 50, ali odavno pauzira zbog povrede, a bilo je i vencanje tokom leta.
2. Ima da igra, ne brini.

fantom

pre 7 godina

Zameniće ih uskoro Olga Danilović, devojka može mnogo da uradi, samo da nastavi kao do sada. Ana i Jelena su uradile dosta, nije lako biti prvi na svetu.

Dušan

pre 7 godina

najzad su Ana i Jelena na mestima na kojim po igrama u zadnje tri godine zasluzuju. Hvala im na svemu, ali odavno njih dve deluju kao rekreativci.

max

pre 7 godina

"zatisje pred buru" idemooo malejeva idemo jjeca,priprema se ceo tim za wildcard na us openu,i tituli i naravo posle odma kinska turneja,cekamooooo

Dušan

pre 7 godina

najzad su Ana i Jelena na mestima na kojim po igrama u zadnje tri godine zasluzuju. Hvala im na svemu, ali odavno njih dve deluju kao rekreativci.

fantom

pre 7 godina

Zameniće ih uskoro Olga Danilović, devojka može mnogo da uradi, samo da nastavi kao do sada. Ana i Jelena su uradile dosta, nije lako biti prvi na svetu.

Nemanja Bjelica

pre 7 godina

Probacu jos jednom da pošaljem komentar na temu tenisa naših najboljih teniserki. Glavni problem je sto nemaju kvalitetne trenere i slabo rade pa se zato i povređuju. Sirs je dva puta radio sa Anom i oba puta su sledili padovi i u igri i plasmanu. JJ ne želi da angažuje ozbiljnog trenera i zato je angazovala Tošića. Dečko joj potpuno odgovara jer je lenjivac sto i JJ odgovara jer ozbiljni trener ne bi trpeo takav nerad id strane igrača. Sve ovo sam napisao pre 10 meseci. Obe su, konačno, i u emotivnim vezama Ana sa Bastijanon a JJ sa Tosicem ( priča iz teniskih krugova). Valjda ce ovaj komentar proći vaše moderatore jer nikoga ne vredja a zasniva se na činjenicama.

JPR23

pre 7 godina

Znak koliko je zenski tennis velika nula, kad Jankovic jedva prodje dva ili tri kola u nekom turniru, i to vec godinama, o bude medju Top 50...

Odgovaraju joj kineski klimatski uslovi i podloge

pre 7 godina

Naša Jeca je uvek bila favorit iz senke na kineskoj turneji, tako da njeno finale Guangdžonga, najprestižnijeg vašara ove nama prijateljske zemlje, nije iznenađenje.

Kad je mogla Peneta

pre 7 godina

Anu ne računam, ona je ovu godinu posvetila venčanju, slikanju za revije, sklapanju novih sponzorskih ugovora, plažama na dalekim južnim morima, i Švajni je rekao - idemo, važno je samo da budemo zajedno, i njoj je tenisa i njemu fudbala preko glave, meni su oni vrh, a Murinjo i Pogba neka budu zajedno. Anu ne računam, a naša Jeca imala je zaista hladnu i kišovitu godinu, i nju su prehlade, često je nosila na turnirima duge flanelske gaće i nije pomoglo, nije uspela da osvoji GS niti da se vrati u top 9, ali dolaze toplija vremena, bez kiše i vetra, slušao sam jutros prognozu za iduću godinu, nikad nije kasno.

Miki...

pre 7 godina

I sada jedno pitanje za sve???
Da li ste konacno srecni sto Ana i Jelena vise nisu u top 50?
Pravicemo ih o blata,vreme ce pokazati...sram da vas bude sve kompletno...meni je bas tuzno sto ko zna posle koliko godina vidim da na WTA listi nema srpske teniserke u Top 30,dok ste vi zbog toga bas srecni...

max

pre 7 godina

"zatisje pred buru" idemooo malejeva idemo jjeca,priprema se ceo tim za wildcard na us openu,i tituli i naravo posle odma kinska turneja,cekamooooo

veder

pre 7 godina

Nemaju naše šta da traže ni u prvih 100. Što je bilo - bilo je. Čekamo Olgu Danilović.
(Peca, 24. oktobar 2016 12:48)

Eh, zemljače načekaćeš se ti Olge Danilović...u njenim godimnnama je naš najveći teniski talenat Ana Ivanović razvaljivala po turnirima, a to što nije osvojila najmanje desetak GS titula je njena lepota...tako je to u životu.

Naša Jeca bez top 9

pre 7 godina

Ana zavrsila 2014. u top 5, a sad ne moze u top 50. A pitanje hoce li igrati vise. Steta.
(Vanja, 24. oktobar 2016 13:00)

Neverovatno šta ti pišeš. Valjda znaš da od jula ne igra i da se vraća tek u januaru. Ona je odlučila da se uda, da se odmori od tenisa i posveti privatnom životu. Da li će igrati, videćemo, ali naša Jeca je ta koja se upinjala da uđe u top 9, putem kineske turnije i specijalnih kineskih podloga, Ana nije igrala, utuvi to!

greska

pre 7 godina

Ana zavrsila 2014. u top 5, a sad ne moze u top 50. A pitanje hoce li igrati vise. Steta.
(Vanja, 24. oktobar 2016 13:00)

1. Mogla je definitivno u top 50, ali odavno pauzira zbog povrede, a bilo je i vencanje tokom leta.
2. Ima da igra, ne brini.

veder

pre 7 godina

Jelena je davno dostigla svoj zenit. Steta sto nije uzela bar jedan grend slem jer je zasluzila. Da je imala servis, jer po meni ona ga gotovo i nema, sigurno bi danas imala 2-3 grend slem titule. Po meni bolja igracica uvijek bila od Ane Ivanovic, medjutim, isto kao i Ana, jako psihicki nestabilne sto se tenisa tice.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kaokakao, 24. oktobar 2016 14:49)

Ne preteruj, da je zaslužila ona bi i osvojila GS titulu, dakle nije!

kaokakao

pre 7 godina

Jelena je davno dostigla svoj zenit. Steta sto nije uzela bar jedan grend slem jer je zasluzila. Da je imala servis, jer po meni ona ga gotovo i nema, sigurno bi danas imala 2-3 grend slem titule. Po meni bolja igracica uvijek bila od Ane Ivanovic, medjutim, isto kao i Ana, jako psihicki nestabilne sto se tenisa tice.

kocijas

pre 7 godina

Da je imala servis, jer po meni ona ga gotovo i nema, sigurno bi danas imala 2-3 grend slem titule. Po meni bolja igracica uvijek bila od Ane Ivanovic, medjutim, isto kao i Ana, jako psihicki nestabilne sto se tenisa tice.
(kaokakao, 24. oktobar 2016 14:49)

Po tebi da. Po meni ne, preslaba je u odnosu na neke. A neke slabe, male, poput Zastin Enan, mogle su da nadomeste jacinom, razmisljanjem, hrabroscu, a Jelena toga nema. Ume da trci, imala je brze noge (i spage), vise ni to.
Nije bitno po meni ili po tebi, nego cinjenice kazu da je Ana bolja, i u medjusobnom duelu (ubedljivo) i po odnosu pobeda i poraza u karijeri (ubedljivo) i po najvecim uspesima, najvecim turnirima.

Laza

pre 7 godina

Ovaj pad Ane na 64 mesto ljudi shvataju kao losu igru, i onda je osudjuju, a ona je povredjena skoro citave sezone, plus je imala svoje licne obaveze. Zdrava Ana sledece godine moze sigurno u prvih 20.

9:3

pre 7 godina

Obe su, konačno, i u emotivnim vezama Ana sa Bastijanon a JJ sa Tosicem ( priča iz teniskih krugova). Valjda ce ovaj komentar proći vaše moderatore jer nikoga ne vredja a zasniva se na činjenicama.
(Nemanja Bjelica, 24. oktobar 2016 14:39)
Ne vređaš ti nikoga osim što ne znaš da je Ana u bračnoj a Jelena (možda) u emotivnoj, to nije isto, i nije tačno da Ana odrađuje ugovore nego potpisuje i nove, nedavno u Milanu, i nema šta da odrađuje s Adidasom jer ima doživotni. Čak i ove godine, kad nije igrala zbog venčanja i "emotivne veze", po lovi, prema Forbsu, nalazi se u prvih 5 - devet miliona dolara, Jelena je i ovde 56. na planeti. Da li mislite da su bodovi važniji od novca, ili bolje - da li i količina zarađenog novca nešto znači u svetu sporta? Tu je i popularnost i stotine naslovnih strana i sve što ide uz slavu, pa i zvanje ambasadorke Unicefa, pa ko ti je muž, da li zvuči u Evropi i svetu... nije samo lista nadrealista najvažnija. Kad se sve sabere nemojte se iznenaditi ako ako proguraju i u Kuću slavnih, makar i na mala vrata.

saeKn

pre 7 godina

Odlicna karijera koja se polako blizi kraju. Budimo ponosni na nju i Anu obe su bile prve na svetu. Ne komentarisem vise kosarku zbog favorizovanja Partizana i neobjavljivanja komentara koji su bili sasvim ok.

Ana do penzije mora da radi još tri godine

pre 7 godina

Kad shvatite da je Ana tri godine mlađa i da i dalje deluje kao devojčica, a srećno udata, biće vam jasno da joj nijedan penzijski fond neće dati penziju. Propisi su propisi! Uslov je pre tri dana ispunila naša Jeca.

Ana

pre 7 godina

nije mi jasno kako se to i pre nije desilo, ni jedna od njih dve ne zasluzuju top 50, pa nemaju znacajnije rezultate
(pile.glodje.kosku, 24. oktobar 2016 12:30)


Kako tacno mislite da ne zasluzuju da budu u top 50? Svaki teniser zasluzuje upravo ono mesto na kom se nalazi. Ah, ta logika... ne ide bas svakom od ruke.

Neko će da kaže istinu

pre 7 godina

Ana od jula ne igra, pre nje povukla se Azarenka, kasnije Serena, Kerber 20 turnira Serena 13, možete li da razlikujete one koje igraju i ine koje ne igraju? Ne možete. To sam i mislio. Ana 16 turnira naša Jeca 21, računajte malo pametnije.

Nemanja Bjelica

pre 7 godina

@9:3 Potpuno si pogrešno shvatio moj komentar. Dakle suština je da obe slabo rade jer imaju lose da ne kažem katastrofalne trenere. Pogotovo to vazi za JJ sa tim Tosicem. Kakav je zenski tenis sa malo muke si u top 20. Pogledaj ko je tamo Bacinski,Vinci i ko sve jos. Dakle ne može se sa Sirsom i Tosicem u prvih 20 nego treba angažovati ozbiljne trenere. A sti se tiče emotivne veze to je samo plus za obe. Mada ako je Tosic lenj i u vezi kao sto je bio igrac lose se pise JJ.

Ana

pre 7 godina

Udaj se rodi decu.
(Realan, 24. oktobar 2016 16:05

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Da li vam se gore navedeni komentar uklapa u ovu definiciju? Oprostite, ali mislim da bi trebalo da postujete pravila koja sami navodite i koja su zagarantovana Zakonom.

Eto,tako,nek` komsiji crkne krava

pre 7 godina

Nas WTA tenis je na vestackom disanju.
Ostaje nam samo da se nadamo nekom cudu,kao sto su ga svojevremeno napravile Peneta,Skjavone ili Stosur,pa da se osvoji nesto veliko,pravo niotkuda.
Jelena i Ana vec u pristojnim godinama za dame su i dalje nase najbolje rangirane teniserke,a naslednica ni na vidiku u seniorskoj konkurenciji.
Ako uzmemo u obzir,koliko je proslo vremena od M.Jausovec do Monike Seles,pa od nje do Ane i Jelene,verovatno cemo se nacekati.

Kao sto otpevase veciti mladici iz YU grupe:

Kao zedna zemlja kisu cekao sam te,
to su bile susne godine.

I bice susnih,mala smo mi zemlja,ali dovoljno velika da se navijaci nasih ponajboljih teniserki ikad,svakodnevno prepucavaju na ovim stranama!
Ako,nece jos dugo,kako stvari stoje!

Sasha

pre 7 godina

Vrijeme je da se zvanicno povuku i Jelena i Ana. Ovo mrcvarenje po turnirima, povrede, ispadanje u ranijim kolima, a jedna ulazi u tridesetu, a druga uskoro puni 32 godine, kakve to satisfakcije vise ima, stvarno? Ipak su tu bili bolji dani u kraijeri i bolje je dostojanstveno povuci se, nego dozivljavati ovakav pad. A sto se tice juniorki, prvo skoci pa reci hop. Bilo je njih na mase i ranije i nestali su prije nego sto su osvojili i jedan turnir. Neka Olda Danilovic prvo ostvari nesto, prije nego sto na nju pocnu stavljati bespotrebni pritisak. Juniorski i profesionalni tenis su dva apsolutno razlicita svijeta, to svi znamo.

printerMB

pre 7 godina

a smejali ste se i davali minuse,kad sam pocetkom leta najavio ovaj sunovrat.e sad opet ponavljam ispadanje iz top 100 je neminooovnost,za obe.
hvala na dosadasnjim uspesima,ali bilo bi neznije da ste se obe povukle krajem prosle godine.ostale bi u lepsem secanjima.
a sad adiooooo

Zameniće ih možda nepoznat neko

pre 7 godina

Zameniće ih Olga Danilović. Devojčica ima 15 godina. Kako vi znate šta će biti za pet ili deset ili petnaest godina?

Nakon

pre 7 godina

Naša Jeca biće sledeće sezone iskusnija za godinu dana, na AO ide kao favorit iz senke, na RG kao kraljica šljake, pa da se posle toga, ili nakon čega (kako vi govorite), vidimo.

Ovo je srbski komentator No1

pre 7 godina

A ja cuo da ide Ana na zavrsni. Kazu da ce umesto reketa koristiti tiganj u kojem je przila Svajniju jaja sa slaninom, forhend ce joj biti k'o podmazan.
(Palac ili trepavica?, 22. oktobar 2016 15:22)

sinisaNS, javi se. Ko vam ovaj? Da li ti se dopada?

Atreides

pre 7 godina

Ja ne znam kome nije jasno ovde da njih dve i dalje igraju tenis iskljucivo zbog sponzorskih ugovora koje su potpisale dok su bile u vrhu ono kratko vreme. Da nije toga obe bi vec batalile tenis ali eto cekaju da im isteknu ti ugovori

Pravi Gargamel

pre 7 godina

Molio bih ovog Malejevog da nam objasni koja ga vrsta frustracije tera da na svakoj vesti o Jeleni ostavlja po deset "ironicnih" komentara pod raznim nikovima.

Dušan

pre 7 godina

najzad su Ana i Jelena na mestima na kojim po igrama u zadnje tri godine zasluzuju. Hvala im na svemu, ali odavno njih dve deluju kao rekreativci.

kaokakao

pre 7 godina

Jelena je davno dostigla svoj zenit. Steta sto nije uzela bar jedan grend slem jer je zasluzila. Da je imala servis, jer po meni ona ga gotovo i nema, sigurno bi danas imala 2-3 grend slem titule. Po meni bolja igracica uvijek bila od Ane Ivanovic, medjutim, isto kao i Ana, jako psihicki nestabilne sto se tenisa tice.

Atreides

pre 7 godina

Ja ne znam kome nije jasno ovde da njih dve i dalje igraju tenis iskljucivo zbog sponzorskih ugovora koje su potpisale dok su bile u vrhu ono kratko vreme. Da nije toga obe bi vec batalile tenis ali eto cekaju da im isteknu ti ugovori

printerMB

pre 7 godina

a smejali ste se i davali minuse,kad sam pocetkom leta najavio ovaj sunovrat.e sad opet ponavljam ispadanje iz top 100 je neminooovnost,za obe.
hvala na dosadasnjim uspesima,ali bilo bi neznije da ste se obe povukle krajem prosle godine.ostale bi u lepsem secanjima.
a sad adiooooo

max

pre 7 godina

"zatisje pred buru" idemooo malejeva idemo jjeca,priprema se ceo tim za wildcard na us openu,i tituli i naravo posle odma kinska turneja,cekamooooo

fantom

pre 7 godina

Zameniće ih uskoro Olga Danilović, devojka može mnogo da uradi, samo da nastavi kao do sada. Ana i Jelena su uradile dosta, nije lako biti prvi na svetu.

Pravi Gargamel

pre 7 godina

Molio bih ovog Malejevog da nam objasni koja ga vrsta frustracije tera da na svakoj vesti o Jeleni ostavlja po deset "ironicnih" komentara pod raznim nikovima.

Zameniće ih možda nepoznat neko

pre 7 godina

Zameniće ih Olga Danilović. Devojčica ima 15 godina. Kako vi znate šta će biti za pet ili deset ili petnaest godina?

Odgovaraju joj kineski klimatski uslovi i podloge

pre 7 godina

Naša Jeca je uvek bila favorit iz senke na kineskoj turneji, tako da njeno finale Guangdžonga, najprestižnijeg vašara ove nama prijateljske zemlje, nije iznenađenje.

JPR23

pre 7 godina

Znak koliko je zenski tennis velika nula, kad Jankovic jedva prodje dva ili tri kola u nekom turniru, i to vec godinama, o bude medju Top 50...

saeKn

pre 7 godina

Odlicna karijera koja se polako blizi kraju. Budimo ponosni na nju i Anu obe su bile prve na svetu. Ne komentarisem vise kosarku zbog favorizovanja Partizana i neobjavljivanja komentara koji su bili sasvim ok.

Sasha

pre 7 godina

Vrijeme je da se zvanicno povuku i Jelena i Ana. Ovo mrcvarenje po turnirima, povrede, ispadanje u ranijim kolima, a jedna ulazi u tridesetu, a druga uskoro puni 32 godine, kakve to satisfakcije vise ima, stvarno? Ipak su tu bili bolji dani u kraijeri i bolje je dostojanstveno povuci se, nego dozivljavati ovakav pad. A sto se tice juniorki, prvo skoci pa reci hop. Bilo je njih na mase i ranije i nestali su prije nego sto su osvojili i jedan turnir. Neka Olda Danilovic prvo ostvari nesto, prije nego sto na nju pocnu stavljati bespotrebni pritisak. Juniorski i profesionalni tenis su dva apsolutno razlicita svijeta, to svi znamo.

veder

pre 7 godina

Jelena je davno dostigla svoj zenit. Steta sto nije uzela bar jedan grend slem jer je zasluzila. Da je imala servis, jer po meni ona ga gotovo i nema, sigurno bi danas imala 2-3 grend slem titule. Po meni bolja igracica uvijek bila od Ane Ivanovic, medjutim, isto kao i Ana, jako psihicki nestabilne sto se tenisa tice.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kaokakao, 24. oktobar 2016 14:49)

Ne preteruj, da je zaslužila ona bi i osvojila GS titulu, dakle nije!

Laza

pre 7 godina

Ovaj pad Ane na 64 mesto ljudi shvataju kao losu igru, i onda je osudjuju, a ona je povredjena skoro citave sezone, plus je imala svoje licne obaveze. Zdrava Ana sledece godine moze sigurno u prvih 20.

Nakon

pre 7 godina

Naša Jeca biće sledeće sezone iskusnija za godinu dana, na AO ide kao favorit iz senke, na RG kao kraljica šljake, pa da se posle toga, ili nakon čega (kako vi govorite), vidimo.

Kad je mogla Peneta

pre 7 godina

Anu ne računam, ona je ovu godinu posvetila venčanju, slikanju za revije, sklapanju novih sponzorskih ugovora, plažama na dalekim južnim morima, i Švajni je rekao - idemo, važno je samo da budemo zajedno, i njoj je tenisa i njemu fudbala preko glave, meni su oni vrh, a Murinjo i Pogba neka budu zajedno. Anu ne računam, a naša Jeca imala je zaista hladnu i kišovitu godinu, i nju su prehlade, često je nosila na turnirima duge flanelske gaće i nije pomoglo, nije uspela da osvoji GS niti da se vrati u top 9, ali dolaze toplija vremena, bez kiše i vetra, slušao sam jutros prognozu za iduću godinu, nikad nije kasno.

greska

pre 7 godina

Ana zavrsila 2014. u top 5, a sad ne moze u top 50. A pitanje hoce li igrati vise. Steta.
(Vanja, 24. oktobar 2016 13:00)

1. Mogla je definitivno u top 50, ali odavno pauzira zbog povrede, a bilo je i vencanje tokom leta.
2. Ima da igra, ne brini.

Naša Jeca bez top 9

pre 7 godina

Ana zavrsila 2014. u top 5, a sad ne moze u top 50. A pitanje hoce li igrati vise. Steta.
(Vanja, 24. oktobar 2016 13:00)

Neverovatno šta ti pišeš. Valjda znaš da od jula ne igra i da se vraća tek u januaru. Ona je odlučila da se uda, da se odmori od tenisa i posveti privatnom životu. Da li će igrati, videćemo, ali naša Jeca je ta koja se upinjala da uđe u top 9, putem kineske turnije i specijalnih kineskih podloga, Ana nije igrala, utuvi to!

Ana do penzije mora da radi još tri godine

pre 7 godina

Kad shvatite da je Ana tri godine mlađa i da i dalje deluje kao devojčica, a srećno udata, biće vam jasno da joj nijedan penzijski fond neće dati penziju. Propisi su propisi! Uslov je pre tri dana ispunila naša Jeca.

veder

pre 7 godina

Nemaju naše šta da traže ni u prvih 100. Što je bilo - bilo je. Čekamo Olgu Danilović.
(Peca, 24. oktobar 2016 12:48)

Eh, zemljače načekaćeš se ti Olge Danilović...u njenim godimnnama je naš najveći teniski talenat Ana Ivanović razvaljivala po turnirima, a to što nije osvojila najmanje desetak GS titula je njena lepota...tako je to u životu.

Neko će da kaže istinu

pre 7 godina

Ana od jula ne igra, pre nje povukla se Azarenka, kasnije Serena, Kerber 20 turnira Serena 13, možete li da razlikujete one koje igraju i ine koje ne igraju? Ne možete. To sam i mislio. Ana 16 turnira naša Jeca 21, računajte malo pametnije.

Ovo je srbski komentator No1

pre 7 godina

A ja cuo da ide Ana na zavrsni. Kazu da ce umesto reketa koristiti tiganj u kojem je przila Svajniju jaja sa slaninom, forhend ce joj biti k'o podmazan.
(Palac ili trepavica?, 22. oktobar 2016 15:22)

sinisaNS, javi se. Ko vam ovaj? Da li ti se dopada?

9:3

pre 7 godina

Obe su, konačno, i u emotivnim vezama Ana sa Bastijanon a JJ sa Tosicem ( priča iz teniskih krugova). Valjda ce ovaj komentar proći vaše moderatore jer nikoga ne vredja a zasniva se na činjenicama.
(Nemanja Bjelica, 24. oktobar 2016 14:39)
Ne vređaš ti nikoga osim što ne znaš da je Ana u bračnoj a Jelena (možda) u emotivnoj, to nije isto, i nije tačno da Ana odrađuje ugovore nego potpisuje i nove, nedavno u Milanu, i nema šta da odrađuje s Adidasom jer ima doživotni. Čak i ove godine, kad nije igrala zbog venčanja i "emotivne veze", po lovi, prema Forbsu, nalazi se u prvih 5 - devet miliona dolara, Jelena je i ovde 56. na planeti. Da li mislite da su bodovi važniji od novca, ili bolje - da li i količina zarađenog novca nešto znači u svetu sporta? Tu je i popularnost i stotine naslovnih strana i sve što ide uz slavu, pa i zvanje ambasadorke Unicefa, pa ko ti je muž, da li zvuči u Evropi i svetu... nije samo lista nadrealista najvažnija. Kad se sve sabere nemojte se iznenaditi ako ako proguraju i u Kuću slavnih, makar i na mala vrata.

Ana

pre 7 godina

Udaj se rodi decu.
(Realan, 24. oktobar 2016 16:05

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Da li vam se gore navedeni komentar uklapa u ovu definiciju? Oprostite, ali mislim da bi trebalo da postujete pravila koja sami navodite i koja su zagarantovana Zakonom.

Ana

pre 7 godina

nije mi jasno kako se to i pre nije desilo, ni jedna od njih dve ne zasluzuju top 50, pa nemaju znacajnije rezultate
(pile.glodje.kosku, 24. oktobar 2016 12:30)


Kako tacno mislite da ne zasluzuju da budu u top 50? Svaki teniser zasluzuje upravo ono mesto na kom se nalazi. Ah, ta logika... ne ide bas svakom od ruke.

Nemanja Bjelica

pre 7 godina

Probacu jos jednom da pošaljem komentar na temu tenisa naših najboljih teniserki. Glavni problem je sto nemaju kvalitetne trenere i slabo rade pa se zato i povređuju. Sirs je dva puta radio sa Anom i oba puta su sledili padovi i u igri i plasmanu. JJ ne želi da angažuje ozbiljnog trenera i zato je angazovala Tošića. Dečko joj potpuno odgovara jer je lenjivac sto i JJ odgovara jer ozbiljni trener ne bi trpeo takav nerad id strane igrača. Sve ovo sam napisao pre 10 meseci. Obe su, konačno, i u emotivnim vezama Ana sa Bastijanon a JJ sa Tosicem ( priča iz teniskih krugova). Valjda ce ovaj komentar proći vaše moderatore jer nikoga ne vredja a zasniva se na činjenicama.

kocijas

pre 7 godina

Da je imala servis, jer po meni ona ga gotovo i nema, sigurno bi danas imala 2-3 grend slem titule. Po meni bolja igracica uvijek bila od Ane Ivanovic, medjutim, isto kao i Ana, jako psihicki nestabilne sto se tenisa tice.
(kaokakao, 24. oktobar 2016 14:49)

Po tebi da. Po meni ne, preslaba je u odnosu na neke. A neke slabe, male, poput Zastin Enan, mogle su da nadomeste jacinom, razmisljanjem, hrabroscu, a Jelena toga nema. Ume da trci, imala je brze noge (i spage), vise ni to.
Nije bitno po meni ili po tebi, nego cinjenice kazu da je Ana bolja, i u medjusobnom duelu (ubedljivo) i po odnosu pobeda i poraza u karijeri (ubedljivo) i po najvecim uspesima, najvecim turnirima.

Miki...

pre 7 godina

I sada jedno pitanje za sve???
Da li ste konacno srecni sto Ana i Jelena vise nisu u top 50?
Pravicemo ih o blata,vreme ce pokazati...sram da vas bude sve kompletno...meni je bas tuzno sto ko zna posle koliko godina vidim da na WTA listi nema srpske teniserke u Top 30,dok ste vi zbog toga bas srecni...

Nemanja Bjelica

pre 7 godina

@9:3 Potpuno si pogrešno shvatio moj komentar. Dakle suština je da obe slabo rade jer imaju lose da ne kažem katastrofalne trenere. Pogotovo to vazi za JJ sa tim Tosicem. Kakav je zenski tenis sa malo muke si u top 20. Pogledaj ko je tamo Bacinski,Vinci i ko sve jos. Dakle ne može se sa Sirsom i Tosicem u prvih 20 nego treba angažovati ozbiljne trenere. A sti se tiče emotivne veze to je samo plus za obe. Mada ako je Tosic lenj i u vezi kao sto je bio igrac lose se pise JJ.

Eto,tako,nek` komsiji crkne krava

pre 7 godina

Nas WTA tenis je na vestackom disanju.
Ostaje nam samo da se nadamo nekom cudu,kao sto su ga svojevremeno napravile Peneta,Skjavone ili Stosur,pa da se osvoji nesto veliko,pravo niotkuda.
Jelena i Ana vec u pristojnim godinama za dame su i dalje nase najbolje rangirane teniserke,a naslednica ni na vidiku u seniorskoj konkurenciji.
Ako uzmemo u obzir,koliko je proslo vremena od M.Jausovec do Monike Seles,pa od nje do Ane i Jelene,verovatno cemo se nacekati.

Kao sto otpevase veciti mladici iz YU grupe:

Kao zedna zemlja kisu cekao sam te,
to su bile susne godine.

I bice susnih,mala smo mi zemlja,ali dovoljno velika da se navijaci nasih ponajboljih teniserki ikad,svakodnevno prepucavaju na ovim stranama!
Ako,nece jos dugo,kako stvari stoje!