Fudbal 134

Ponedeljak, 17.10.2016.

22:53

Nula golova i nula fudbala Liverpula i Junajteda

Fudbaleri Liverpula i Mančester junajteda odigrali su bez golova u velikom derbiju i poslednjoj utakmici 8. kola engleske Premijer lige.

Nula golova i nula fudbala Liverpula i Junajteda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

pravo lice

pre 7 godina

Ko je igrao ozbiljnog fudbala,
Zna da se presing može igrati do pola sata,
Posle toga, ako ne uspeš da daš gol, igraš bunker 60 minuta.

Murinjo nikada nije igrao fudbal, bio je prevodilac, nešto kasnije dobio trenersku licencu i nekako mu se namestilo uvek je vodio najskuplje timove.

Zaista nema smisla za igru. On je od onih trenera koji vide i čitaju igrj, al ne znaju da daju (pravi) odgovor.

Hoces iskreno?

pre 7 godina

Utakmica je bila odlicna nekih 60 minuta.
De Hea je imao 2-3 odlicne intervencije gde je spasio gol.
Liverpul igrom ubio Man.Utd.
Sramotna igra Murinja kao i uvek.

bbr

pre 7 godina

koliko god da je ruzna utakmica nikada ne mozeda bude ruzna u PL kao u Spanskoj ligi!gledam Leganjes,Hihon,Betis,Osasunu,Deportivo,Eibar,Granadu,Seltu,Las Palmas....pola lige polu amaterska,nigde odbrane,u celoj ligu niko odbranu ne igra,pa i pored toga veoma cesto gledamo derbi Real-Barsa koji su cesto dosadni,samo nabijeni tenzijom,krljanje,svadje a bez neceg zanimljivog,a na obe strane majstori fudbala,gledamo kako Barsa ne mozs da stvori nikakvu sansu a Real kako ga ni ne zanima da ih stvara,naravno,desi se da bude i odlican derbi ali cesto se desi da bude i kao ovaj sinosnji Liver-Chelsi.

zagor

pre 7 godina

pa dobro i defanzivan i opstruktivan fudbal je fudbal. liverpul je trenutno mnigo bolji, a murinjov ratni plan je bio da ih spreci da se razigraju i odlicno je to uradio. liverpul je ipak imao dve velike sanse, ali je to dehea izvadio. tvrda, spora, ali odlicna utakmica. kad razumes sta gledas, uopste nije dosadno.

marko011

pre 7 godina

Ne znam da li je pisac ovog teksta uopste gledao utakmicu. Bolju takticku i terensku borbu dva vrhunska strucnjaka skoro nisam gledao! Golovi nisu merilo kvaliteta fudbala. Svakako bi bilo zanimljivije fudbalskom auditorijumu da ih je bilo ali to neumanjuje kvalitet odigranog derbija.

engleska škola fudbala: tererana, kros, teretana, kros,...

pre 7 godina

Premijer liga je destrukcija fudbala.

Očajna tehnika, sve je podređeno atletici. Izuzetak su Arsenal i Mančester Siti.

Ako se uzme u obzir da skoro nema engleskih fudbalera koji igraju van Britanije, nije ni čudo što im je reprezentacija komična...

...što im i Alan Širer govori, al` ne kapiraju ga.

Oni misle da se golovi daju ako si snažniji i brži,
međutim u profi fudbalu to nije dovoljno, jer to mnogi imaju.

Potrebna je igra koja se zasniva na fudbalskoj inteligenciji, taktici i tehnici, pout Nemaca i Španaca.

đura krojač

pre 7 godina

@Azer,
pogodio suštinu.Murinjov UTD je superluksuzna verzija Stouka od pre par godina.Kako li samo Sir Alex doživljava šleper verziju institucije u kojoj je proveo pola života i šta bi on uradio da mu daju ove iste igrače na raspolaganje, sve sa Felainijem !??

sakupljač minusa

pre 7 godina

jedna loša utakmíca u premijeru i odmah pljuvanje. pa u španiji je svaka druga ovakva. kolko ja vidim moćni totenhem će i ove godine lagano u top 3. puno je igrača u zadnje dve godine prošlo kroz junajted. treba sve to uigrati. a kad takav tim trenira murinjo, sa igračima koji su takav fudbal i taktiku jako retko igrali, neće to biti dobro. uglavnom će se brzo tu izdvojiti 3 ekipe u vrhu. i vidim totenhem sigurno medju njima. a ostali nek se poredjaju

atom

pre 7 godina

Kad su bodovi u igri nema tu lepog fudbala. Pošto su i Klop i MUrinjo veliki stratezi, logično je da će se nadmudrivati. Ko je gleda utakmicu i ko voli jak fudbal, muški mogao je da uživa, bez obzira što nije bilo dosta šansi i golova velika bitka se vodila na terenu. 
Liverpul je trebalo da iskoristi ono malo šansi što je imao, očekivao sam neku kontru Uniteda i naravno gol... No nema veze, bod k'o kuća. 
Bravo za Murinjislava, nadmudrio Klopa. :)
(Jovan, 18. oktobar 2016 00:27)

Murinjo je najveca prevara fudbala.

Pol Gaskojn

pre 7 godina

Ovako kako je Ibra igrao večeras tako isto i ja igram sa veteranima i nisam ništa lošiji nego on ! Samo je razlika sto on inkasira posle tekme brdo i brdo funti a ja sa saigracima 2 gajbe piva....
(Manolić, 17. oktobar 2016 23:40)


U Engleskoj se pivo pije pre utakmice.

4k4.Dex

pre 7 godina

Onaj osecaj kad das za transfere najvise love u istoriji a autobus i dalje stoji parkiran... antifudbal je stigao i u Mancester. Ferguson kadar nevera.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kako placu fanovi liverpula i pisu da je murinjo propao, jos ne zaboravljaju onaj samar kad su se nadali tituli, a posebni ih vratio nazad u detinjstvo.

nista o nicemu

pre 7 godina

Cela utakmica može da stane u onaj jedan trenutak negde oko 60' minuta kad MU gubi loptu na centru i Liverpool kreće u odličnu kontru, a tamo PET igrača MU čeka u odbrani! Murinjo što ume da ubije fudbal ne ume ni puška. Dablbabldeker.
(TecHiFi, 17. oktobar 2016 23:40)

Sto Liverpulovi fanovi umeju da patetisu to ne ume niko.

VladaNS

pre 7 godina

Nemojte da mislite da pametujem, pao mi je tiket, verovao sam u Eibar a on je izgubio ali sam Liverpul - Mančester odigrao iks i pogodio. Nažalost, nameštaju mečeve pa sve zvoni, pritom ne mislim samo na predzadnju Osasunu već upravo na ovaj meč. 
Rasporedite bodove tako da je bilo ko pobedio i videćete nesvakidašnji raspored u bodovima - tri tima sa po 19 bodova odnosno razliku između Mačestera i Sautemtona od tri boda što neće da može.. 
E sad, kako pratiti dalje fudbal kad je kriminal na sceni, odnosno kako ih uhvatiti u nameštanju, ne znam ali svet je otišao bestraga.. 
Smešno mi je kad čitam kritike na račun trenera i igrača, već idućeg vikenda bljesnuće kad se najmanje budete nadali..
(Nenad, 17. oktobar 2016 23:40)

Klađenje je bolest čija je jedna od posledica paranoja. Hajde kad već vidiš da je namešteno, mani se toga. Opkoljeni smo kladionicama.

Kop

pre 7 godina

Uh sve silni poznavaoci fudbala, a nisu u zivotu sutnuli loptu. Utakmica je bila fenomenalna, sa nestvarnim tempom, odlicna u svakom smislu. Nedostajali su samo golovi.

realno

pre 7 godina

i sace mnogi da kazu: tvrda utakmica, cvrsto se igralo, takva odluka trenera itd. A kad igraju zvezda i partizan i bude 0:0. Odmah bude: gasi ligu, nemaju pojma, lopovska posla... jbg sad bi trebalo i njihovu ligu ugasiti.

keni

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada....... 
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)
 Liverpul i jeste tu negde na nivou Betisa.
(Adriano_Galliani, 17. oktobar 2016 23:59)

A tvoj nivo strucnosti kao Cicolina u svetu politike.

pitaj mamu

pre 7 godina

Cela utakmica može da stane u onaj jedan trenutak negde oko 60' minuta kad MU gubi loptu na centru i Liverpool kreće u odličnu kontru, a tamo PET igrača MU čeka u odbrani! Murinjo što ume da ubije fudbal ne ume ni puška. Dablbabldeker. Nadam se da će od januara da vodi neku ekipu koja mu po igri i formaciji odgovara, tipa Sanderlend ili Norič. A kako se Ibrahimović uklapa u ovu 6-4-0 formaciju to ne zna niko, pa ni moja žena, koja inače sve zna.
(TecHiFi, 17. oktobar 2016 23:40)

najbolje je da pitaš tastu

mili-topo

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O

a selta-villareal na pr.
ili barça bilo ko na planeti

ja nikako ne mogu da shvatim draz sistema 6-4-0 i to danas kada se cak i u italiji igra 4-3-3

mili-topo

pre 7 godina

sada je valjda jasno o cemu govorim, kada mourinja, klopa, simeonea i slicne poredim sa ljupkom petrovic u bariju
kada oba tima igraju da ne prime gol i ako ima srece istrce neku kontru,onda ispadne to sto ispadne, tj. niko nece da krene sa centra (zbog njih je promenjeno pravilo o kretanju sa centra - sada mogu direktno loptu da vrate nazad, bez prelaska centra)
i nadam se da sada "veliki poznavaoci fudbala" shvataju koliko je ekipama koje igraju otvoren fudbal tesko igrati protiv ovih sto ubijaju fudbal

mili-topo

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O

a selta-villareal na pr.
ili barça bilo ko na planeti

ja nikako ne mogu da shvatim draz sistema 6-4-0 i to danas kada se cak i u italiji igra 4-3-3

Rope

pre 7 godina

Tekma uopšte nije bila loša, ne znam ko ovde piše komentare, verovatno oni koji nisu ni gledali... Čuj, Murinjo "parkirao bus", prvih dvadeset minuta na terenu je postojao samo jedan tim - njegov, L'pul se samo branio! Onda je umor učinio svoje.
Jedinstvo bolje u prvom poluvremenu, Liverpul znatno bolji u drugom nakon ulaska Lalane. Ibra promašio zicer, De Hea imao dve sjajne odbrane. Pogba još jednom razočarao.

0i0

pre 7 godina

Murinho u svom stilu, taktički u odbrani razvalio Klopa, da mu nije De Gea, izgubio bi
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 17. oktobar 2016 23:53)

U odbrani "razvalio" koga, steta sto oba kluba ne mogu da se brane istovremeno jedino onda bi se videlo ko je bolji u odbrani, na centru ne bi bilo nikoga svi bi cekali u svom sesnaestercu, ne postignes gol a razvalis nekoga u odbrani...

Mladen

pre 7 godina

Utakmica je bila ocekivana, svi znamo kako igra Murinjo. Previse je bila takticki odradjena ali nikako nekvalitetna kako ovi nasi "strucnjaci" govore. Da se ne lazemo i te kako je bilo losih derbija u Spanksoj ligi, tako da to kako je u Spaniji sve dosta zanimljivije i kvalitetnije nije tacno. Obe lige su kvalitetne, sad zavisi ko sta voli da gleda. Prestanite ovo pljuvanje jer je bezpotrebno. Ako vam se ne gleda ova liga, gledajte nesto drugo i skratite sebi muke od ove "dosadne" utakmice i lige. Sve u svemu, utakmica je bila dosta cvrsta, zao mi je sto Lalana nije mogao da odigra ceo mec. Sa Staridzom Liverpool ne moze lepo da poveze pas igru, previse je lenj i ako nastavi ovako lako ce on da leti iz Klopovog tima.

Albatros.budala

pre 7 godina

E ae ljudi idite pa gledajte italijane i spance ako se lozite tolko na golove, pustite nas da gledamo ovo i to je to, msm naslo se 500 likova u fazonu koja engleska koji derbi... Gde pise da dobra utakmica moze biti samo ona sa gomilom golova

Rick Hunter NS

pre 7 godina

Pa kako ovde ima čudnih ljudi tipa bolja je ova ili ona liga , pa neki lik gledam Palermo brutalna tekma... ovo je bila utakmica od velikog značaja koja može da ima presudni uticaj na osvajanje titule kada se podvuče crta. znalo se da nece biti previše atraktivnosti i da ce biti puno borbe .. dva gigantska kluba .. nemoj druže da ih poredis sa Palermom molim te..

silan

pre 7 godina

Koliko neznalaca fudbala ovde ima.. Utakmica je bila odlicna, puna uzbudjenja, jakih duela, sa veoma malim brojem gresaka. Junajted je prepustio posed i agresivno se branio, cekao gresku, ali nije je bilo. Gol bi mogao da se desi samo magijom nekog pojedinca, nije bilo mesta za bilo kakvu improvizaciju u napadu, jednostavno su odbrane blistale na obe strane. Cvrsto, jako, strpljivo, koncentrisano. Onakav sut Kutinja bi u 99% slucajeva zavrsio u golu, retko ko to moze da brani. Ne znam, ako niste nikad igrali fudbal i ako ga gledate zbog golova, zasto uopste pratite utakmice, gledajte na youtubu golove. Ili su vam mozda dobre utakmice tipa Barcelona - Granada 7:1 ili 4:3 a od toga vecina golova se desi zbog gresaka u odbrani. Iskreno, ocekivao sam i ja bar neki, igrao sam 3+, ali nisam se uopste razocarao, naprotiv.

veliki strumf

pre 7 godina

Instant poznavaoci fudbala vole utakmicu samo ako je 3+. Utakmica je bila u nestvarnom tempu prvih 70 min, pitanje je bilo kad ce igraci da stanu. Ja sam uzivao, muski fudbal , fenomenalni startovi, prava bitka.
(srbijasine, 17. oktobar 2016 23:15)
Najtacniju definiciju fudbala dao je svojevremeno sportski komentator Zvonko Mihajlovski: "Fudbal - to je lopta u mrezi". Fudbal se igra zbog golova i na utakmice ide zbog golova, a ne zbog krljanja na terenu i prave bitke sa startovima (eno ti ragbi pa uzivaj u muskoj igri). Bitka da, ali u pogledu postizanja a ne neprimanja golova. Uvek sam prezirao Murinjovu taktiku dabl-dekera. Ajde da je razumem protiv Barse, pa i Reala, zbog nacina na koji igraju, ali protiv Liverpula odigrati tako je bezveze skroz. O velikom derbiju su pisali svi poslednjih nedelju dana, a evo gledam sada snima meca Eibar-Osasuna i mogu reci da je mec bio BOLJI i INTERESANTNIJI 50 puta!

357

pre 7 godina

Murinjo u 92` vrsi izmenu, cuva vreme. Covek ulozio tolike milione u MU, i cuva 0:0. Da je MU igrao otvorenije i izgubio ostali bi sa 13 bodova, a Liverpul bi delio prvo mesto sa 19 bodova. Ovako ce Murunjo da sakuplja bodove protiv slabijih, i da se bori mozda cak i za titulu, daleko je sezona, sigurno ce dovesti jos neko pojacanje u januaru. Mi ljubitelji fudbala mozemo da se samo nerviramo zbog njegovog defanzivnog fudbala.

Voip

pre 7 godina

Vi kojima je ova utakmica bila smor batalite da gledate fudbal jer vi vidite samo golove. Utakmica prepuna jakih duela, lepih akcija, pasova, prepuna ritma je po vama loša. Ajde batalite fudbal. Liverpul je ugazio MU, i samo zahvaljujući golmanu MU i mnogim dobrim potezima zadnje linije nije poražen. A ko se ponado videti atraktivnog fudbala od Murinja taj veze sa mozgom i ovom igrom nema.

aleksa

pre 7 godina

mr no name sta bih ti sve rekao da si izgovorio to samo murinjo da kupi dva tri igraca pa da igraju fudbal.Pa j....e glupi Pogba kostao 120 miliona,Baili,Ibra,Mktarijan a igraju ko Stouk nekada.Covece Wenger za 5 godina potrosi kolko ovaj na Pogbu pa igraju ljudi atraktivno.Sramota je kako Murinjo uvek juri bod na gostovanju u derbiju,ubija fudbal.Ima Runija,Matu,Marsijala,Mktarijana sve ih na klupi ostavio sramotno.Liverpul nije ekipa koja je dobra protiv bunkera to se davno videlo

Majstor Mile

pre 7 godina

Meni se fudbal svideo. Bilo je mnogonborbe, startova, jak tempo posle sporog početka, tenzija je bila velika , kao i tradicionalno rivalstvo... Navijač sam Barse, ali ovo je bio brzi voz za Barsino kilavljenje. Uzbudljivije je bilo nego sve tri utakmice Barse, Reala i Atletika juče i prekjuče! A Mančester inače igra sa tri konjine: Ibrahimović, Pogba i Felaini... jbt.
Ajd' sad , udrite minuse.

neutralni felsh

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)


tako zbori svaki fudbalski mazohista.

Jovan

pre 7 godina

Kad su bodovi u igri nema tu lepog fudbala. Pošto su i Klop i MUrinjo veliki stratezi, logično je da će se nadmudrivati. Ko je gleda utakmicu i ko voli jak fudbal, muški mogao je da uživa, bez obzira što nije bilo dosta šansi i golova velika bitka se vodila na terenu.
Liverpul je trebalo da iskoristi ono malo šansi što je imao, očekivao sam neku kontru Uniteda i naravno gol... No nema veze, bod k'o kuća.
Bravo za Murinjislava, nadmudrio Klopa. :)

Mikii

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)

Iskompleksirani simpatizer Premier lige. Pitanje za tebe: Zasto pominjes Betis i Granadu, zar su za tebe Liverpul i Junajted u rangu s njima? Mozda i nisi daleko od istine. Zasto nisi bio tako hrabar pa rekao da bi pre gledao dva pomenuta osrednja Engleza nego Real-Barsa npr.?! Reci cu ti ja zasto. Zato sto se i sam bojis odgovora.

Sta reci o utakmici, jad i beda. Neko sam ko izuzetno ceni spanski fudbal i to nije tajna. Medjutim, ako je dobra utakmica, pogledacu i Akrington-Aldersot, nemam problem s tim. Ali, ono sto je cinjenica jeste da su Spanci svetlosnim godinama ispred. Gledao sam sasvim slucajno prvo poluvreme Eibar-Osasuna i bio odusevljen. Savetujem svima koji imaju viska vremena da bace pogled makar na highlights-e.

lol

pre 7 godina

Ovako kako je Ibra igrao večeras tako isto i ja igram sa veteranima i nisam ništa lošiji nego on ! Samo je razlika sto on inkasira posle tekme brdo i brdo funti a ja sa saigracima 2 gajbe piva....
(Manolić, 17. oktobar 2016 23:40)

Ali zato on ne sme da pije pivo.

Salle

pre 7 godina

Bolje da sam gledao farbu kako se susi, nego sto sam na ovu utakmicu potrosio 2 sata.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (diaw, 17. oktobar 2016 23:00)

Ja uzeo daljinski i prebacio na "Agape". Kudikamo bolji i dinamičniji program. :)

CJ

pre 7 godina

Svaka čast, taktike i to ali da parkiraš igrača od 105 miliona da igra defanzivu 90 minuta...pa imaš po Čempionšipu more takvih igrača.
Da nije onog nesrećnog čarobnjaka Kutinja, ovo bi ličilo na neki prosečan meč 5 lige Srbije.

Stara kuka

pre 7 godina

@N-E-O
Al ti je poredjenje.A Atletiko-Real ili Sevilja-Barselona ili Bilbao-Villareal...kako se opet podcenjujes i ismeva spanska liga.Taj Betis je pre desetak godina bio strah i trepet,sem Mančestera i Arsenala tada niko ih ne bi dobio iz Premier lige.Ali pare cine svoje.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Fudbal uopste nije bio nula. Odlicna borbena utakmica. A Murinjo je jos jednom pokazao da je doktor autobusa. Kapa dole, covek zna da igra na rezultat. Ovo kazem kao navijac Liverpoola. Liverpool sa Klopom ima nesto sto nismo videli jos od ere Zerara Ulijea.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Instant poznavaoci fudbala vole utakmicu samo ako je 3+. Utakmica je bila u nestvarnom tempu prvih 70 min, pitanje je bilo kad ce igraci da stanu. Ja sam uzivao, muski fudbal , fenomenalni startovi, prava bitka.
(srbijasine, 17. oktobar 2016 23:15)

Ne znam od kada je čar fudbala u atletici, pa nije ovo ragbi, ovde se radi o fudbalu i lepoti istog, a u trčanju i ragbi startovima ne vidim nikakvu lepotu

GM

pre 7 godina

MU je dosao po bod i cao. Murinjo.

A 'atomski' i 'preporodjeni' Liverpul se pokazao. Ljudi ni Evropu ne igraju. Samo se spremaju za ovakve meceve. I jos ovaj kod kuce.

TecHiFi

pre 7 godina

Cela utakmica može da stane u onaj jedan trenutak negde oko 60' minuta kad MU gubi loptu na centru i Liverpool kreće u odličnu kontru, a tamo PET igrača MU čeka u odbrani! Murinjo što ume da ubije fudbal ne ume ni puška. Dablbabldeker. Nadam se da će od januara da vodi neku ekipu koja mu po igri i formaciji odgovara, tipa Sanderlend ili Norič. A kako se Ibrahimović uklapa u ovu 6-4-0 formaciju to ne zna niko, pa ni moja žena, koja inače sve zna.

brian

pre 7 godina

Prvo poluvreme opasan presing mancestera al znalo se da nece moci vise od pola sata tako. Drugo poluvreme Liverpul za dve klase bolji. Lalana pokrenuo napad skroz. De hea standardno izvadio 2 lopte koje vecina golmana ne bi i to je to. Po meni ekipa poput Mancestera koja ima samo u napadu igrace od jedno 200 miliona da ima jedan sut u okvir i da igraju na bod i da ih napad ne zanima pa cak ni kontre je sramotno, antifudbal.

RedStar91

pre 7 godina

Pogba kao da se boji zgaziti i pretrcati ove iz Liverpula imao je 10 prilika da pokaze koliko je brz ali on ne, svaki put nesto zalama i vecinu utakmice loptu je vodio koljenom jer mu se svaka odbijala kao od panj...
Njegova najlosija utakmica u Utd kako se vratio.
Sta reci za Liverpul, nemaju ni jednog igraca koji bi mogao primirisati Utd igracima na PAPIRU.
Ali imaju Klopa koji ih odlicno vodi i koji zna da sastavi ekipu. Sta reci bez pojacanja nece nikad nista osvojiti. Utd mora bolje i Murinjo nikako da nadje prvu postavu ali u napadu bi trebao da igra Ibra Martial Rashford i Mata. To je po meni dobitna kombinacija...
BICE BOLJE.... GGMU!!!!

TecHiFi

pre 7 godina

Zanimljiv naslov, s obzirom da smo gledali murinjobus od 20. minuta kad im je nestalo snage za onaj presing. Ko je očekivao da vidi fudbal taj ne zna Murinja. Mukom izboren vredan remi za Junajted, da De Hea nije onoliko dobar bila bi lagana pobeda Liverpoola. Ukoliko niste ljubitelj španske lige i 6 rezultata, bila odlična ostrvska utakmica.

Manolić

pre 7 godina

Ovako kako je Ibra igrao večeras tako isto i ja igram sa veteranima i nisam ništa lošiji nego on ! Samo je razlika sto on inkasira posle tekme brdo i brdo funti a ja sa saigracima 2 gajbe piva....

SinCity

pre 7 godina

Statistika na derbiju Liverpul 3 suta u okvir gola Jedinstvo 1. Kratko i jasno sto se tice ove utakmice. Uzasan derbi. Do sledeceg susreta drugari pozdrav i tatatatirraaaa

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)

Liverpul i jeste tu negde na nivou Betisa.

stenbaj

pre 7 godina

MU je dosao po bod i cao. Murinjo.

A 'atomski' i 'preporodjeni' Liverpul se pokazao. Ljudi ni Evropu ne igraju. Samo se spremaju za ovakve meceve. I jos ovaj kod kuce.
(GM, 17. oktobar 2016 23:12)

Kakve veze Evropa ima sa ovim, Junajted umoran od Evrope do koje mu nije stalo?! Covece od 69. do 79. minuta posed lopte 75%-25% za Liverpul. Plus nije igrao Vijnaldum, pa Lalana povredjen, njegovim ulaskom Liverpul je zaigrao svoju igru zadnjih pola sata. Sa ovom dvojicom od pocetka Liverpul bi ovo dobio. A ti lepo slavi bod.

Chris T-Rex BOSH

pre 7 godina

Realno, ovo nije nula fudbala. Ovo je taktika, treneri su odradili svoj dio posla (posebno Murinjo). Mozda nije bilo golova i sansi, ali zamisao je u sustini ostvarena.

Scholes

pre 7 godina

Obe ekipe usle bojazljivo u mec, ali i jedni i drugi imali sanse za pobedu, Liverpul jednu ili dve vise, ali kad je De Hea u elementu nema tu prolaza. Licno mislim da bi bilo bolje da je igrao Runi od starta umesto Janga, kako god da je igrao igrao bi bolje od Janga. Valensija je decko ubica, strasno igra od pocetka prvenstva, kao i Baili, ali zato ovaj Blind teska rupcaga. Ne znam koji je problem sa Marsijalom, ali mnogo fali njegova prodornost. Felaini ok za duel, ali kad treba da se igra spor je kao baba. Murinjo ipak odradio solidno taktiku, visok presing, nisu davali liverpulu da se razleti sve do pred kraj meca kad krenuo da stize umor. Uglavnom, nijedna ekipa nije htela poraz i to je to.

srbijasine

pre 7 godina

Instant poznavaoci fudbala vole utakmicu samo ako je 3+. Utakmica je bila u nestvarnom tempu prvih 70 min, pitanje je bilo kad ce igraci da stanu. Ja sam uzivao, muski fudbal , fenomenalni startovi, prava bitka.

Sandžak

pre 7 godina

Zlatan kao u doba Barcelone, počeo davati golove u prvih par mečeva i onda stane i dočeka klupu. Posle će i Mourinha da psuje i nove knjige da piše kako su mu drigi krivi.

majestic

pre 7 godina

Nula od fudbala zbog budjavog Murinja. De Hea i Valensija heroji Junajteda. Nisam navijač ni jednih ni drugih, ali sam više voleo da Liverpul dobije jer igraju atraktivniji fudbal. Junajted dobar samo u prvih 20 minuta.

Cutinho

pre 7 godina

Postujem Ibrahimovica, ali mnooooogo usporava i koci igru ekipe.
Nema pasa, nema prodora a nema ni driblinga vise.
Definitivno im trebaju dva brza prodorna igraca...ocaj su ovako.

Pozdrav svima..

Хумска БГ

pre 7 godina

Хвала богу да сам заборавио на утакмицу(судећи по коментарима) што је иначе невероватно јер дуеле ова два клуба не пропуштам од 2007.године.У прави моменат рекло би се:)

Mr_No_Name

pre 7 godina

Murinjo kad resi da ne izgubi samo sudije mogu da ga pobede :D
U odbranu Klopa i Moa - utakmice ponedeljkom su po pravilu ocajne.
Nadam se da ce Murinjo dovesti ta dva-tri igraca koja mu fale da pocnu da igraju fudbal, sa ovim sastavom moze samo na Deheu i kontre da dobije velike utakmice. Baili ako nastavi da napreduje bice novi Vidic, najbolje letnje pojacanje do sada. A Liverpulu nedostaju novi Karager (uz sve kikseve) i Suarez/El Ninjo, nema titule bez toga.

Mark

pre 7 godina

Gledao sam uporedu ovu i utakmicu Palermo - Torino, mec na Siciliji je finale lige sampiona licno za ovu smor tekmu na Enfildu, i posle kazu PL najzanimljivija i najbolja za gledanje, to jedino neki klinci i nepoznavaoci fudbala mogu da kazu, Serija A je i dalje institucija za sve druge lige... Sportski pozdrav, nikakav hejt...

Nenad

pre 7 godina

Nemojte da mislite da pametujem, pao mi je tiket, verovao sam u Eibar a on je izgubio ali sam Liverpul - Mančester odigrao iks i pogodio. Nažalost, nameštaju mečeve pa sve zvoni, pritom ne mislim samo na predzadnju Osasunu već upravo na ovaj meč.
Rasporedite bodove tako da je bilo ko pobedio i videćete nesvakidašnji raspored u bodovima - tri tima sa po 19 bodova odnosno razliku između Mačestera i Sautemtona od tri boda što neće da može..
E sad, kako pratiti dalje fudbal kad je kriminal na sceni, odnosno kako ih uhvatiti u nameštanju, ne znam ali svet je otišao bestraga..
Smešno mi je kad čitam kritike na račun trenera i igrača, već idućeg vikenda bljesnuće kad se najmanje budete nadali..

Stara kuka

pre 7 godina

I da kazu Atletiko igra najgori i najruzniji fudbal...haha.Atletiko je spakovao za vikend 7 komada.Jeste Granada ali treba ubosti sedam golova nekoj ekipi.Ove bi Simeone na kockice rastavio.Ne bi znali gde biju.Sem par poslednjih ekipa Primere koje nemaju ni za hleb ostali timovi su prejaki za ove naduvane premierligase.A vraca se i Serija A.

skr

pre 7 godina

Veceras zakucan poslednji ekser u kovceg ideje da je premier liga najbolja na svetu... Ej najveci derbi na ostrvu, najskuplji igrac u istoriji, 2 od verovatno 5 najboljih trenera na svetu i na kraju ovo?

adriano_galliani

pre 7 godina

Преко милијарду евра потрошено у ова два тима и ево, видели смо. Толико о "најбољој лиги". Какав ужас, посебно након неколико сјајних утакмица мој атомског Милана.

Miki28

pre 7 godina

Sraman fudbal i to kazem kao navijac Utd! Evo zbog cega PL ne moze da se poredi sa Primerom jer je najveci derbi u Engleskoj teska dosada od utakmice, ekipe koje gledaju da ne prime gol a ne da igraju fudbal pa ko pobijedi! Liverpul je imao par sansi, bio je bolji ali ocajan fudbal... Toliko najava o spektaklu ovo ono a Utd prakticno rutinski odradio gostovanje

Luca Brasi

pre 7 godina

Nikad bedniji Junajted nisam gledao od kad znam za sebe,jako mi je drago sto je Roman najurio ovog Bunkerinja covek igra sa 6.igraca u zadnjoj liniji pa to nisam video ni u Celziju dok je bio trener!

Sumadinac (--)

pre 7 godina

Generalno losa utakmica, previse taktickog nadmudrivanja. Can i Valencia odlicni, uz De Geu, ostalo lose.Ocekivao sam bar jedan gol. Sportski pozdrav.

gremlin

pre 7 godina

Pa to je taj fudbal Pogba,Ibra i Mane i Koutinjo,ja gledao Torino i Palermo i smorio se bilo samo 5 golova...p.s.Marketing je mnogo moćna stvar ali....

brian

pre 7 godina

Prvo poluvreme opasan presing mancestera al znalo se da nece moci vise od pola sata tako. Drugo poluvreme Liverpul za dve klase bolji. Lalana pokrenuo napad skroz. De hea standardno izvadio 2 lopte koje vecina golmana ne bi i to je to. Po meni ekipa poput Mancestera koja ima samo u napadu igrace od jedno 200 miliona da ima jedan sut u okvir i da igraju na bod i da ih napad ne zanima pa cak ni kontre je sramotno, antifudbal.

majestic

pre 7 godina

Nula od fudbala zbog budjavog Murinja. De Hea i Valensija heroji Junajteda. Nisam navijač ni jednih ni drugih, ali sam više voleo da Liverpul dobije jer igraju atraktivniji fudbal. Junajted dobar samo u prvih 20 minuta.

TecHiFi

pre 7 godina

Cela utakmica može da stane u onaj jedan trenutak negde oko 60' minuta kad MU gubi loptu na centru i Liverpool kreće u odličnu kontru, a tamo PET igrača MU čeka u odbrani! Murinjo što ume da ubije fudbal ne ume ni puška. Dablbabldeker. Nadam se da će od januara da vodi neku ekipu koja mu po igri i formaciji odgovara, tipa Sanderlend ili Norič. A kako se Ibrahimović uklapa u ovu 6-4-0 formaciju to ne zna niko, pa ni moja žena, koja inače sve zna.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Instant poznavaoci fudbala vole utakmicu samo ako je 3+. Utakmica je bila u nestvarnom tempu prvih 70 min, pitanje je bilo kad ce igraci da stanu. Ja sam uzivao, muski fudbal , fenomenalni startovi, prava bitka.
(srbijasine, 17. oktobar 2016 23:15)

Ne znam od kada je čar fudbala u atletici, pa nije ovo ragbi, ovde se radi o fudbalu i lepoti istog, a u trčanju i ragbi startovima ne vidim nikakvu lepotu

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Fudbal uopste nije bio nula. Odlicna borbena utakmica. A Murinjo je jos jednom pokazao da je doktor autobusa. Kapa dole, covek zna da igra na rezultat. Ovo kazem kao navijac Liverpoola. Liverpool sa Klopom ima nesto sto nismo videli jos od ere Zerara Ulijea.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)

Liverpul i jeste tu negde na nivou Betisa.

srbijasine

pre 7 godina

Instant poznavaoci fudbala vole utakmicu samo ako je 3+. Utakmica je bila u nestvarnom tempu prvih 70 min, pitanje je bilo kad ce igraci da stanu. Ja sam uzivao, muski fudbal , fenomenalni startovi, prava bitka.

Chris T-Rex BOSH

pre 7 godina

Realno, ovo nije nula fudbala. Ovo je taktika, treneri su odradili svoj dio posla (posebno Murinjo). Mozda nije bilo golova i sansi, ali zamisao je u sustini ostvarena.

Manolić

pre 7 godina

Ovako kako je Ibra igrao večeras tako isto i ja igram sa veteranima i nisam ništa lošiji nego on ! Samo je razlika sto on inkasira posle tekme brdo i brdo funti a ja sa saigracima 2 gajbe piva....

Sandžak

pre 7 godina

Zlatan kao u doba Barcelone, počeo davati golove u prvih par mečeva i onda stane i dočeka klupu. Posle će i Mourinha da psuje i nove knjige da piše kako su mu drigi krivi.

gremlin

pre 7 godina

Pa to je taj fudbal Pogba,Ibra i Mane i Koutinjo,ja gledao Torino i Palermo i smorio se bilo samo 5 golova...p.s.Marketing je mnogo moćna stvar ali....

Mr_No_Name

pre 7 godina

Murinjo kad resi da ne izgubi samo sudije mogu da ga pobede :D
U odbranu Klopa i Moa - utakmice ponedeljkom su po pravilu ocajne.
Nadam se da ce Murinjo dovesti ta dva-tri igraca koja mu fale da pocnu da igraju fudbal, sa ovim sastavom moze samo na Deheu i kontre da dobije velike utakmice. Baili ako nastavi da napreduje bice novi Vidic, najbolje letnje pojacanje do sada. A Liverpulu nedostaju novi Karager (uz sve kikseve) i Suarez/El Ninjo, nema titule bez toga.

TecHiFi

pre 7 godina

Zanimljiv naslov, s obzirom da smo gledali murinjobus od 20. minuta kad im je nestalo snage za onaj presing. Ko je očekivao da vidi fudbal taj ne zna Murinja. Mukom izboren vredan remi za Junajted, da De Hea nije onoliko dobar bila bi lagana pobeda Liverpoola. Ukoliko niste ljubitelj španske lige i 6 rezultata, bila odlična ostrvska utakmica.

Scholes

pre 7 godina

Obe ekipe usle bojazljivo u mec, ali i jedni i drugi imali sanse za pobedu, Liverpul jednu ili dve vise, ali kad je De Hea u elementu nema tu prolaza. Licno mislim da bi bilo bolje da je igrao Runi od starta umesto Janga, kako god da je igrao igrao bi bolje od Janga. Valensija je decko ubica, strasno igra od pocetka prvenstva, kao i Baili, ali zato ovaj Blind teska rupcaga. Ne znam koji je problem sa Marsijalom, ali mnogo fali njegova prodornost. Felaini ok za duel, ali kad treba da se igra spor je kao baba. Murinjo ipak odradio solidno taktiku, visok presing, nisu davali liverpulu da se razleti sve do pred kraj meca kad krenuo da stize umor. Uglavnom, nijedna ekipa nije htela poraz i to je to.

stenbaj

pre 7 godina

MU je dosao po bod i cao. Murinjo.

A 'atomski' i 'preporodjeni' Liverpul se pokazao. Ljudi ni Evropu ne igraju. Samo se spremaju za ovakve meceve. I jos ovaj kod kuce.
(GM, 17. oktobar 2016 23:12)

Kakve veze Evropa ima sa ovim, Junajted umoran od Evrope do koje mu nije stalo?! Covece od 69. do 79. minuta posed lopte 75%-25% za Liverpul. Plus nije igrao Vijnaldum, pa Lalana povredjen, njegovim ulaskom Liverpul je zaigrao svoju igru zadnjih pola sata. Sa ovom dvojicom od pocetka Liverpul bi ovo dobio. A ti lepo slavi bod.

Luca Brasi

pre 7 godina

Nikad bedniji Junajted nisam gledao od kad znam za sebe,jako mi je drago sto je Roman najurio ovog Bunkerinja covek igra sa 6.igraca u zadnjoj liniji pa to nisam video ni u Celziju dok je bio trener!

Mark

pre 7 godina

Gledao sam uporedu ovu i utakmicu Palermo - Torino, mec na Siciliji je finale lige sampiona licno za ovu smor tekmu na Enfildu, i posle kazu PL najzanimljivija i najbolja za gledanje, to jedino neki klinci i nepoznavaoci fudbala mogu da kazu, Serija A je i dalje institucija za sve druge lige... Sportski pozdrav, nikakav hejt...

Stara kuka

pre 7 godina

I da kazu Atletiko igra najgori i najruzniji fudbal...haha.Atletiko je spakovao za vikend 7 komada.Jeste Granada ali treba ubosti sedam golova nekoj ekipi.Ove bi Simeone na kockice rastavio.Ne bi znali gde biju.Sem par poslednjih ekipa Primere koje nemaju ni za hleb ostali timovi su prejaki za ove naduvane premierligase.A vraca se i Serija A.

Miki28

pre 7 godina

Sraman fudbal i to kazem kao navijac Utd! Evo zbog cega PL ne moze da se poredi sa Primerom jer je najveci derbi u Engleskoj teska dosada od utakmice, ekipe koje gledaju da ne prime gol a ne da igraju fudbal pa ko pobijedi! Liverpul je imao par sansi, bio je bolji ali ocajan fudbal... Toliko najava o spektaklu ovo ono a Utd prakticno rutinski odradio gostovanje

SinCity

pre 7 godina

Statistika na derbiju Liverpul 3 suta u okvir gola Jedinstvo 1. Kratko i jasno sto se tice ove utakmice. Uzasan derbi. Do sledeceg susreta drugari pozdrav i tatatatirraaaa

Cutinho

pre 7 godina

Postujem Ibrahimovica, ali mnooooogo usporava i koci igru ekipe.
Nema pasa, nema prodora a nema ni driblinga vise.
Definitivno im trebaju dva brza prodorna igraca...ocaj su ovako.

Pozdrav svima..

Хумска БГ

pre 7 godina

Хвала богу да сам заборавио на утакмицу(судећи по коментарима) што је иначе невероватно јер дуеле ова два клуба не пропуштам од 2007.године.У прави моменат рекло би се:)

skr

pre 7 godina

Veceras zakucan poslednji ekser u kovceg ideje da je premier liga najbolja na svetu... Ej najveci derbi na ostrvu, najskuplji igrac u istoriji, 2 od verovatno 5 najboljih trenera na svetu i na kraju ovo?

Sumadinac (--)

pre 7 godina

Generalno losa utakmica, previse taktickog nadmudrivanja. Can i Valencia odlicni, uz De Geu, ostalo lose.Ocekivao sam bar jedan gol. Sportski pozdrav.

adriano_galliani

pre 7 godina

Преко милијарду евра потрошено у ова два тима и ево, видели смо. Толико о "најбољој лиги". Какав ужас, посебно након неколико сјајних утакмица мој атомског Милана.

GM

pre 7 godina

MU je dosao po bod i cao. Murinjo.

A 'atomski' i 'preporodjeni' Liverpul se pokazao. Ljudi ni Evropu ne igraju. Samo se spremaju za ovakve meceve. I jos ovaj kod kuce.

Stara kuka

pre 7 godina

@N-E-O
Al ti je poredjenje.A Atletiko-Real ili Sevilja-Barselona ili Bilbao-Villareal...kako se opet podcenjujes i ismeva spanska liga.Taj Betis je pre desetak godina bio strah i trepet,sem Mančestera i Arsenala tada niko ih ne bi dobio iz Premier lige.Ali pare cine svoje.

zagor

pre 7 godina

pa dobro i defanzivan i opstruktivan fudbal je fudbal. liverpul je trenutno mnigo bolji, a murinjov ratni plan je bio da ih spreci da se razigraju i odlicno je to uradio. liverpul je ipak imao dve velike sanse, ali je to dehea izvadio. tvrda, spora, ali odlicna utakmica. kad razumes sta gledas, uopste nije dosadno.

Pol Gaskojn

pre 7 godina

Ovako kako je Ibra igrao večeras tako isto i ja igram sa veteranima i nisam ništa lošiji nego on ! Samo je razlika sto on inkasira posle tekme brdo i brdo funti a ja sa saigracima 2 gajbe piva....
(Manolić, 17. oktobar 2016 23:40)


U Engleskoj se pivo pije pre utakmice.

RedStar91

pre 7 godina

Pogba kao da se boji zgaziti i pretrcati ove iz Liverpula imao je 10 prilika da pokaze koliko je brz ali on ne, svaki put nesto zalama i vecinu utakmice loptu je vodio koljenom jer mu se svaka odbijala kao od panj...
Njegova najlosija utakmica u Utd kako se vratio.
Sta reci za Liverpul, nemaju ni jednog igraca koji bi mogao primirisati Utd igracima na PAPIRU.
Ali imaju Klopa koji ih odlicno vodi i koji zna da sastavi ekipu. Sta reci bez pojacanja nece nikad nista osvojiti. Utd mora bolje i Murinjo nikako da nadje prvu postavu ali u napadu bi trebao da igra Ibra Martial Rashford i Mata. To je po meni dobitna kombinacija...
BICE BOLJE.... GGMU!!!!

keni

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada....... 
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)
 Liverpul i jeste tu negde na nivou Betisa.
(Adriano_Galliani, 17. oktobar 2016 23:59)

A tvoj nivo strucnosti kao Cicolina u svetu politike.

VladaNS

pre 7 godina

Nemojte da mislite da pametujem, pao mi je tiket, verovao sam u Eibar a on je izgubio ali sam Liverpul - Mančester odigrao iks i pogodio. Nažalost, nameštaju mečeve pa sve zvoni, pritom ne mislim samo na predzadnju Osasunu već upravo na ovaj meč. 
Rasporedite bodove tako da je bilo ko pobedio i videćete nesvakidašnji raspored u bodovima - tri tima sa po 19 bodova odnosno razliku između Mačestera i Sautemtona od tri boda što neće da može.. 
E sad, kako pratiti dalje fudbal kad je kriminal na sceni, odnosno kako ih uhvatiti u nameštanju, ne znam ali svet je otišao bestraga.. 
Smešno mi je kad čitam kritike na račun trenera i igrača, već idućeg vikenda bljesnuće kad se najmanje budete nadali..
(Nenad, 17. oktobar 2016 23:40)

Klađenje je bolest čija je jedna od posledica paranoja. Hajde kad već vidiš da je namešteno, mani se toga. Opkoljeni smo kladionicama.

4k4.Dex

pre 7 godina

Onaj osecaj kad das za transfere najvise love u istoriji a autobus i dalje stoji parkiran... antifudbal je stigao i u Mancester. Ferguson kadar nevera.

Hoces iskreno?

pre 7 godina

Utakmica je bila odlicna nekih 60 minuta.
De Hea je imao 2-3 odlicne intervencije gde je spasio gol.
Liverpul igrom ubio Man.Utd.
Sramotna igra Murinja kao i uvek.

engleska škola fudbala: tererana, kros, teretana, kros,...

pre 7 godina

Premijer liga je destrukcija fudbala.

Očajna tehnika, sve je podređeno atletici. Izuzetak su Arsenal i Mančester Siti.

Ako se uzme u obzir da skoro nema engleskih fudbalera koji igraju van Britanije, nije ni čudo što im je reprezentacija komična...

...što im i Alan Širer govori, al` ne kapiraju ga.

Oni misle da se golovi daju ako si snažniji i brži,
međutim u profi fudbalu to nije dovoljno, jer to mnogi imaju.

Potrebna je igra koja se zasniva na fudbalskoj inteligenciji, taktici i tehnici, pout Nemaca i Španaca.

atom

pre 7 godina

Kad su bodovi u igri nema tu lepog fudbala. Pošto su i Klop i MUrinjo veliki stratezi, logično je da će se nadmudrivati. Ko je gleda utakmicu i ko voli jak fudbal, muški mogao je da uživa, bez obzira što nije bilo dosta šansi i golova velika bitka se vodila na terenu. 
Liverpul je trebalo da iskoristi ono malo šansi što je imao, očekivao sam neku kontru Uniteda i naravno gol... No nema veze, bod k'o kuća. 
Bravo za Murinjislava, nadmudrio Klopa. :)
(Jovan, 18. oktobar 2016 00:27)

Murinjo je najveca prevara fudbala.

marko011

pre 7 godina

Ne znam da li je pisac ovog teksta uopste gledao utakmicu. Bolju takticku i terensku borbu dva vrhunska strucnjaka skoro nisam gledao! Golovi nisu merilo kvaliteta fudbala. Svakako bi bilo zanimljivije fudbalskom auditorijumu da ih je bilo ali to neumanjuje kvalitet odigranog derbija.

đura krojač

pre 7 godina

@Azer,
pogodio suštinu.Murinjov UTD je superluksuzna verzija Stouka od pre par godina.Kako li samo Sir Alex doživljava šleper verziju institucije u kojoj je proveo pola života i šta bi on uradio da mu daju ove iste igrače na raspolaganje, sve sa Felainijem !??

Kop

pre 7 godina

Uh sve silni poznavaoci fudbala, a nisu u zivotu sutnuli loptu. Utakmica je bila fenomenalna, sa nestvarnim tempom, odlicna u svakom smislu. Nedostajali su samo golovi.

pravo lice

pre 7 godina

Ko je igrao ozbiljnog fudbala,
Zna da se presing može igrati do pola sata,
Posle toga, ako ne uspeš da daš gol, igraš bunker 60 minuta.

Murinjo nikada nije igrao fudbal, bio je prevodilac, nešto kasnije dobio trenersku licencu i nekako mu se namestilo uvek je vodio najskuplje timove.

Zaista nema smisla za igru. On je od onih trenera koji vide i čitaju igrj, al ne znaju da daju (pravi) odgovor.

Nenad

pre 7 godina

Nemojte da mislite da pametujem, pao mi je tiket, verovao sam u Eibar a on je izgubio ali sam Liverpul - Mančester odigrao iks i pogodio. Nažalost, nameštaju mečeve pa sve zvoni, pritom ne mislim samo na predzadnju Osasunu već upravo na ovaj meč.
Rasporedite bodove tako da je bilo ko pobedio i videćete nesvakidašnji raspored u bodovima - tri tima sa po 19 bodova odnosno razliku između Mačestera i Sautemtona od tri boda što neće da može..
E sad, kako pratiti dalje fudbal kad je kriminal na sceni, odnosno kako ih uhvatiti u nameštanju, ne znam ali svet je otišao bestraga..
Smešno mi je kad čitam kritike na račun trenera i igrača, već idućeg vikenda bljesnuće kad se najmanje budete nadali..

sakupljač minusa

pre 7 godina

jedna loša utakmíca u premijeru i odmah pljuvanje. pa u španiji je svaka druga ovakva. kolko ja vidim moćni totenhem će i ove godine lagano u top 3. puno je igrača u zadnje dve godine prošlo kroz junajted. treba sve to uigrati. a kad takav tim trenira murinjo, sa igračima koji su takav fudbal i taktiku jako retko igrali, neće to biti dobro. uglavnom će se brzo tu izdvojiti 3 ekipe u vrhu. i vidim totenhem sigurno medju njima. a ostali nek se poredjaju

bbr

pre 7 godina

koliko god da je ruzna utakmica nikada ne mozeda bude ruzna u PL kao u Spanskoj ligi!gledam Leganjes,Hihon,Betis,Osasunu,Deportivo,Eibar,Granadu,Seltu,Las Palmas....pola lige polu amaterska,nigde odbrane,u celoj ligu niko odbranu ne igra,pa i pored toga veoma cesto gledamo derbi Real-Barsa koji su cesto dosadni,samo nabijeni tenzijom,krljanje,svadje a bez neceg zanimljivog,a na obe strane majstori fudbala,gledamo kako Barsa ne mozs da stvori nikakvu sansu a Real kako ga ni ne zanima da ih stvara,naravno,desi se da bude i odlican derbi ali cesto se desi da bude i kao ovaj sinosnji Liver-Chelsi.

Albatros.budala

pre 7 godina

E ae ljudi idite pa gledajte italijane i spance ako se lozite tolko na golove, pustite nas da gledamo ovo i to je to, msm naslo se 500 likova u fazonu koja engleska koji derbi... Gde pise da dobra utakmica moze biti samo ona sa gomilom golova

0i0

pre 7 godina

Murinho u svom stilu, taktički u odbrani razvalio Klopa, da mu nije De Gea, izgubio bi
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 17. oktobar 2016 23:53)

U odbrani "razvalio" koga, steta sto oba kluba ne mogu da se brane istovremeno jedino onda bi se videlo ko je bolji u odbrani, na centru ne bi bilo nikoga svi bi cekali u svom sesnaestercu, ne postignes gol a razvalis nekoga u odbrani...

silan

pre 7 godina

Koliko neznalaca fudbala ovde ima.. Utakmica je bila odlicna, puna uzbudjenja, jakih duela, sa veoma malim brojem gresaka. Junajted je prepustio posed i agresivno se branio, cekao gresku, ali nije je bilo. Gol bi mogao da se desi samo magijom nekog pojedinca, nije bilo mesta za bilo kakvu improvizaciju u napadu, jednostavno su odbrane blistale na obe strane. Cvrsto, jako, strpljivo, koncentrisano. Onakav sut Kutinja bi u 99% slucajeva zavrsio u golu, retko ko to moze da brani. Ne znam, ako niste nikad igrali fudbal i ako ga gledate zbog golova, zasto uopste pratite utakmice, gledajte na youtubu golove. Ili su vam mozda dobre utakmice tipa Barcelona - Granada 7:1 ili 4:3 a od toga vecina golova se desi zbog gresaka u odbrani. Iskreno, ocekivao sam i ja bar neki, igrao sam 3+, ali nisam se uopste razocarao, naprotiv.

nista o nicemu

pre 7 godina

Cela utakmica može da stane u onaj jedan trenutak negde oko 60' minuta kad MU gubi loptu na centru i Liverpool kreće u odličnu kontru, a tamo PET igrača MU čeka u odbrani! Murinjo što ume da ubije fudbal ne ume ni puška. Dablbabldeker.
(TecHiFi, 17. oktobar 2016 23:40)

Sto Liverpulovi fanovi umeju da patetisu to ne ume niko.

Rope

pre 7 godina

Tekma uopšte nije bila loša, ne znam ko ovde piše komentare, verovatno oni koji nisu ni gledali... Čuj, Murinjo "parkirao bus", prvih dvadeset minuta na terenu je postojao samo jedan tim - njegov, L'pul se samo branio! Onda je umor učinio svoje.
Jedinstvo bolje u prvom poluvremenu, Liverpul znatno bolji u drugom nakon ulaska Lalane. Ibra promašio zicer, De Hea imao dve sjajne odbrane. Pogba još jednom razočarao.

Mladen

pre 7 godina

Utakmica je bila ocekivana, svi znamo kako igra Murinjo. Previse je bila takticki odradjena ali nikako nekvalitetna kako ovi nasi "strucnjaci" govore. Da se ne lazemo i te kako je bilo losih derbija u Spanksoj ligi, tako da to kako je u Spaniji sve dosta zanimljivije i kvalitetnije nije tacno. Obe lige su kvalitetne, sad zavisi ko sta voli da gleda. Prestanite ovo pljuvanje jer je bezpotrebno. Ako vam se ne gleda ova liga, gledajte nesto drugo i skratite sebi muke od ove "dosadne" utakmice i lige. Sve u svemu, utakmica je bila dosta cvrsta, zao mi je sto Lalana nije mogao da odigra ceo mec. Sa Staridzom Liverpool ne moze lepo da poveze pas igru, previse je lenj i ako nastavi ovako lako ce on da leti iz Klopovog tima.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kako placu fanovi liverpula i pisu da je murinjo propao, jos ne zaboravljaju onaj samar kad su se nadali tituli, a posebni ih vratio nazad u detinjstvo.

veliki strumf

pre 7 godina

Instant poznavaoci fudbala vole utakmicu samo ako je 3+. Utakmica je bila u nestvarnom tempu prvih 70 min, pitanje je bilo kad ce igraci da stanu. Ja sam uzivao, muski fudbal , fenomenalni startovi, prava bitka.
(srbijasine, 17. oktobar 2016 23:15)
Najtacniju definiciju fudbala dao je svojevremeno sportski komentator Zvonko Mihajlovski: "Fudbal - to je lopta u mrezi". Fudbal se igra zbog golova i na utakmice ide zbog golova, a ne zbog krljanja na terenu i prave bitke sa startovima (eno ti ragbi pa uzivaj u muskoj igri). Bitka da, ali u pogledu postizanja a ne neprimanja golova. Uvek sam prezirao Murinjovu taktiku dabl-dekera. Ajde da je razumem protiv Barse, pa i Reala, zbog nacina na koji igraju, ali protiv Liverpula odigrati tako je bezveze skroz. O velikom derbiju su pisali svi poslednjih nedelju dana, a evo gledam sada snima meca Eibar-Osasuna i mogu reci da je mec bio BOLJI i INTERESANTNIJI 50 puta!

Rick Hunter NS

pre 7 godina

Pa kako ovde ima čudnih ljudi tipa bolja je ova ili ona liga , pa neki lik gledam Palermo brutalna tekma... ovo je bila utakmica od velikog značaja koja može da ima presudni uticaj na osvajanje titule kada se podvuče crta. znalo se da nece biti previše atraktivnosti i da ce biti puno borbe .. dva gigantska kluba .. nemoj druže da ih poredis sa Palermom molim te..

realno

pre 7 godina

i sace mnogi da kazu: tvrda utakmica, cvrsto se igralo, takva odluka trenera itd. A kad igraju zvezda i partizan i bude 0:0. Odmah bude: gasi ligu, nemaju pojma, lopovska posla... jbg sad bi trebalo i njihovu ligu ugasiti.

Voip

pre 7 godina

Vi kojima je ova utakmica bila smor batalite da gledate fudbal jer vi vidite samo golove. Utakmica prepuna jakih duela, lepih akcija, pasova, prepuna ritma je po vama loša. Ajde batalite fudbal. Liverpul je ugazio MU, i samo zahvaljujući golmanu MU i mnogim dobrim potezima zadnje linije nije poražen. A ko se ponado videti atraktivnog fudbala od Murinja taj veze sa mozgom i ovom igrom nema.

Majstor Mile

pre 7 godina

Meni se fudbal svideo. Bilo je mnogonborbe, startova, jak tempo posle sporog početka, tenzija je bila velika , kao i tradicionalno rivalstvo... Navijač sam Barse, ali ovo je bio brzi voz za Barsino kilavljenje. Uzbudljivije je bilo nego sve tri utakmice Barse, Reala i Atletika juče i prekjuče! A Mančester inače igra sa tri konjine: Ibrahimović, Pogba i Felaini... jbt.
Ajd' sad , udrite minuse.

357

pre 7 godina

Murinjo u 92` vrsi izmenu, cuva vreme. Covek ulozio tolike milione u MU, i cuva 0:0. Da je MU igrao otvorenije i izgubio ostali bi sa 13 bodova, a Liverpul bi delio prvo mesto sa 19 bodova. Ovako ce Murunjo da sakuplja bodove protiv slabijih, i da se bori mozda cak i za titulu, daleko je sezona, sigurno ce dovesti jos neko pojacanje u januaru. Mi ljubitelji fudbala mozemo da se samo nerviramo zbog njegovog defanzivnog fudbala.

pitaj mamu

pre 7 godina

Cela utakmica može da stane u onaj jedan trenutak negde oko 60' minuta kad MU gubi loptu na centru i Liverpool kreće u odličnu kontru, a tamo PET igrača MU čeka u odbrani! Murinjo što ume da ubije fudbal ne ume ni puška. Dablbabldeker. Nadam se da će od januara da vodi neku ekipu koja mu po igri i formaciji odgovara, tipa Sanderlend ili Norič. A kako se Ibrahimović uklapa u ovu 6-4-0 formaciju to ne zna niko, pa ni moja žena, koja inače sve zna.
(TecHiFi, 17. oktobar 2016 23:40)

najbolje je da pitaš tastu

Mikii

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)

Iskompleksirani simpatizer Premier lige. Pitanje za tebe: Zasto pominjes Betis i Granadu, zar su za tebe Liverpul i Junajted u rangu s njima? Mozda i nisi daleko od istine. Zasto nisi bio tako hrabar pa rekao da bi pre gledao dva pomenuta osrednja Engleza nego Real-Barsa npr.?! Reci cu ti ja zasto. Zato sto se i sam bojis odgovora.

Sta reci o utakmici, jad i beda. Neko sam ko izuzetno ceni spanski fudbal i to nije tajna. Medjutim, ako je dobra utakmica, pogledacu i Akrington-Aldersot, nemam problem s tim. Ali, ono sto je cinjenica jeste da su Spanci svetlosnim godinama ispred. Gledao sam sasvim slucajno prvo poluvreme Eibar-Osasuna i bio odusevljen. Savetujem svima koji imaju viska vremena da bace pogled makar na highlights-e.

Salle

pre 7 godina

Bolje da sam gledao farbu kako se susi, nego sto sam na ovu utakmicu potrosio 2 sata.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (diaw, 17. oktobar 2016 23:00)

Ja uzeo daljinski i prebacio na "Agape". Kudikamo bolji i dinamičniji program. :)

mili-topo

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O

a selta-villareal na pr.
ili barça bilo ko na planeti

ja nikako ne mogu da shvatim draz sistema 6-4-0 i to danas kada se cak i u italiji igra 4-3-3

CJ

pre 7 godina

Svaka čast, taktike i to ali da parkiraš igrača od 105 miliona da igra defanzivu 90 minuta...pa imaš po Čempionšipu more takvih igrača.
Da nije onog nesrećnog čarobnjaka Kutinja, ovo bi ličilo na neki prosečan meč 5 lige Srbije.

aleksa

pre 7 godina

mr no name sta bih ti sve rekao da si izgovorio to samo murinjo da kupi dva tri igraca pa da igraju fudbal.Pa j....e glupi Pogba kostao 120 miliona,Baili,Ibra,Mktarijan a igraju ko Stouk nekada.Covece Wenger za 5 godina potrosi kolko ovaj na Pogbu pa igraju ljudi atraktivno.Sramota je kako Murinjo uvek juri bod na gostovanju u derbiju,ubija fudbal.Ima Runija,Matu,Marsijala,Mktarijana sve ih na klupi ostavio sramotno.Liverpul nije ekipa koja je dobra protiv bunkera to se davno videlo

lol

pre 7 godina

Ovako kako je Ibra igrao večeras tako isto i ja igram sa veteranima i nisam ništa lošiji nego on ! Samo je razlika sto on inkasira posle tekme brdo i brdo funti a ja sa saigracima 2 gajbe piva....
(Manolić, 17. oktobar 2016 23:40)

Ali zato on ne sme da pije pivo.

mili-topo

pre 7 godina

sada je valjda jasno o cemu govorim, kada mourinja, klopa, simeonea i slicne poredim sa ljupkom petrovic u bariju
kada oba tima igraju da ne prime gol i ako ima srece istrce neku kontru,onda ispadne to sto ispadne, tj. niko nece da krene sa centra (zbog njih je promenjeno pravilo o kretanju sa centra - sada mogu direktno loptu da vrate nazad, bez prelaska centra)
i nadam se da sada "veliki poznavaoci fudbala" shvataju koliko je ekipama koje igraju otvoren fudbal tesko igrati protiv ovih sto ubijaju fudbal

mili-topo

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O

a selta-villareal na pr.
ili barça bilo ko na planeti

ja nikako ne mogu da shvatim draz sistema 6-4-0 i to danas kada se cak i u italiji igra 4-3-3

neutralni felsh

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)


tako zbori svaki fudbalski mazohista.

Jovan

pre 7 godina

Kad su bodovi u igri nema tu lepog fudbala. Pošto su i Klop i MUrinjo veliki stratezi, logično je da će se nadmudrivati. Ko je gleda utakmicu i ko voli jak fudbal, muški mogao je da uživa, bez obzira što nije bilo dosta šansi i golova velika bitka se vodila na terenu.
Liverpul je trebalo da iskoristi ono malo šansi što je imao, očekivao sam neku kontru Uniteda i naravno gol... No nema veze, bod k'o kuća.
Bravo za Murinjislava, nadmudrio Klopa. :)

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)

Liverpul i jeste tu negde na nivou Betisa.

adriano_galliani

pre 7 godina

Преко милијарду евра потрошено у ова два тима и ево, видели смо. Толико о "најбољој лиги". Какав ужас, посебно након неколико сјајних утакмица мој атомског Милана.

Mark

pre 7 godina

Gledao sam uporedu ovu i utakmicu Palermo - Torino, mec na Siciliji je finale lige sampiona licno za ovu smor tekmu na Enfildu, i posle kazu PL najzanimljivija i najbolja za gledanje, to jedino neki klinci i nepoznavaoci fudbala mogu da kazu, Serija A je i dalje institucija za sve druge lige... Sportski pozdrav, nikakav hejt...

srbijasine

pre 7 godina

Instant poznavaoci fudbala vole utakmicu samo ako je 3+. Utakmica je bila u nestvarnom tempu prvih 70 min, pitanje je bilo kad ce igraci da stanu. Ja sam uzivao, muski fudbal , fenomenalni startovi, prava bitka.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Instant poznavaoci fudbala vole utakmicu samo ako je 3+. Utakmica je bila u nestvarnom tempu prvih 70 min, pitanje je bilo kad ce igraci da stanu. Ja sam uzivao, muski fudbal , fenomenalni startovi, prava bitka.
(srbijasine, 17. oktobar 2016 23:15)

Ne znam od kada je čar fudbala u atletici, pa nije ovo ragbi, ovde se radi o fudbalu i lepoti istog, a u trčanju i ragbi startovima ne vidim nikakvu lepotu

gremlin

pre 7 godina

Pa to je taj fudbal Pogba,Ibra i Mane i Koutinjo,ja gledao Torino i Palermo i smorio se bilo samo 5 golova...p.s.Marketing je mnogo moćna stvar ali....

skr

pre 7 godina

Veceras zakucan poslednji ekser u kovceg ideje da je premier liga najbolja na svetu... Ej najveci derbi na ostrvu, najskuplji igrac u istoriji, 2 od verovatno 5 najboljih trenera na svetu i na kraju ovo?

GM

pre 7 godina

MU je dosao po bod i cao. Murinjo.

A 'atomski' i 'preporodjeni' Liverpul se pokazao. Ljudi ni Evropu ne igraju. Samo se spremaju za ovakve meceve. I jos ovaj kod kuce.

RedStar91

pre 7 godina

Pogba kao da se boji zgaziti i pretrcati ove iz Liverpula imao je 10 prilika da pokaze koliko je brz ali on ne, svaki put nesto zalama i vecinu utakmice loptu je vodio koljenom jer mu se svaka odbijala kao od panj...
Njegova najlosija utakmica u Utd kako se vratio.
Sta reci za Liverpul, nemaju ni jednog igraca koji bi mogao primirisati Utd igracima na PAPIRU.
Ali imaju Klopa koji ih odlicno vodi i koji zna da sastavi ekipu. Sta reci bez pojacanja nece nikad nista osvojiti. Utd mora bolje i Murinjo nikako da nadje prvu postavu ali u napadu bi trebao da igra Ibra Martial Rashford i Mata. To je po meni dobitna kombinacija...
BICE BOLJE.... GGMU!!!!

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Fudbal uopste nije bio nula. Odlicna borbena utakmica. A Murinjo je jos jednom pokazao da je doktor autobusa. Kapa dole, covek zna da igra na rezultat. Ovo kazem kao navijac Liverpoola. Liverpool sa Klopom ima nesto sto nismo videli jos od ere Zerara Ulijea.

Nenad

pre 7 godina

Nemojte da mislite da pametujem, pao mi je tiket, verovao sam u Eibar a on je izgubio ali sam Liverpul - Mančester odigrao iks i pogodio. Nažalost, nameštaju mečeve pa sve zvoni, pritom ne mislim samo na predzadnju Osasunu već upravo na ovaj meč.
Rasporedite bodove tako da je bilo ko pobedio i videćete nesvakidašnji raspored u bodovima - tri tima sa po 19 bodova odnosno razliku između Mačestera i Sautemtona od tri boda što neće da može..
E sad, kako pratiti dalje fudbal kad je kriminal na sceni, odnosno kako ih uhvatiti u nameštanju, ne znam ali svet je otišao bestraga..
Smešno mi je kad čitam kritike na račun trenera i igrača, već idućeg vikenda bljesnuće kad se najmanje budete nadali..

Stara kuka

pre 7 godina

I da kazu Atletiko igra najgori i najruzniji fudbal...haha.Atletiko je spakovao za vikend 7 komada.Jeste Granada ali treba ubosti sedam golova nekoj ekipi.Ove bi Simeone na kockice rastavio.Ne bi znali gde biju.Sem par poslednjih ekipa Primere koje nemaju ni za hleb ostali timovi su prejaki za ove naduvane premierligase.A vraca se i Serija A.

marko011

pre 7 godina

Ne znam da li je pisac ovog teksta uopste gledao utakmicu. Bolju takticku i terensku borbu dva vrhunska strucnjaka skoro nisam gledao! Golovi nisu merilo kvaliteta fudbala. Svakako bi bilo zanimljivije fudbalskom auditorijumu da ih je bilo ali to neumanjuje kvalitet odigranog derbija.

stenbaj

pre 7 godina

MU je dosao po bod i cao. Murinjo.

A 'atomski' i 'preporodjeni' Liverpul se pokazao. Ljudi ni Evropu ne igraju. Samo se spremaju za ovakve meceve. I jos ovaj kod kuce.
(GM, 17. oktobar 2016 23:12)

Kakve veze Evropa ima sa ovim, Junajted umoran od Evrope do koje mu nije stalo?! Covece od 69. do 79. minuta posed lopte 75%-25% za Liverpul. Plus nije igrao Vijnaldum, pa Lalana povredjen, njegovim ulaskom Liverpul je zaigrao svoju igru zadnjih pola sata. Sa ovom dvojicom od pocetka Liverpul bi ovo dobio. A ti lepo slavi bod.

atom

pre 7 godina

Kad su bodovi u igri nema tu lepog fudbala. Pošto su i Klop i MUrinjo veliki stratezi, logično je da će se nadmudrivati. Ko je gleda utakmicu i ko voli jak fudbal, muški mogao je da uživa, bez obzira što nije bilo dosta šansi i golova velika bitka se vodila na terenu. 
Liverpul je trebalo da iskoristi ono malo šansi što je imao, očekivao sam neku kontru Uniteda i naravno gol... No nema veze, bod k'o kuća. 
Bravo za Murinjislava, nadmudrio Klopa. :)
(Jovan, 18. oktobar 2016 00:27)

Murinjo je najveca prevara fudbala.

nista o nicemu

pre 7 godina

Cela utakmica može da stane u onaj jedan trenutak negde oko 60' minuta kad MU gubi loptu na centru i Liverpool kreće u odličnu kontru, a tamo PET igrača MU čeka u odbrani! Murinjo što ume da ubije fudbal ne ume ni puška. Dablbabldeker.
(TecHiFi, 17. oktobar 2016 23:40)

Sto Liverpulovi fanovi umeju da patetisu to ne ume niko.

Chris T-Rex BOSH

pre 7 godina

Realno, ovo nije nula fudbala. Ovo je taktika, treneri su odradili svoj dio posla (posebno Murinjo). Mozda nije bilo golova i sansi, ali zamisao je u sustini ostvarena.

Miki28

pre 7 godina

Sraman fudbal i to kazem kao navijac Utd! Evo zbog cega PL ne moze da se poredi sa Primerom jer je najveci derbi u Engleskoj teska dosada od utakmice, ekipe koje gledaju da ne prime gol a ne da igraju fudbal pa ko pobijedi! Liverpul je imao par sansi, bio je bolji ali ocajan fudbal... Toliko najava o spektaklu ovo ono a Utd prakticno rutinski odradio gostovanje

Luca Brasi

pre 7 godina

Nikad bedniji Junajted nisam gledao od kad znam za sebe,jako mi je drago sto je Roman najurio ovog Bunkerinja covek igra sa 6.igraca u zadnjoj liniji pa to nisam video ni u Celziju dok je bio trener!

nista o nicemu

pre 7 godina

Kako placu fanovi liverpula i pisu da je murinjo propao, jos ne zaboravljaju onaj samar kad su se nadali tituli, a posebni ih vratio nazad u detinjstvo.

TecHiFi

pre 7 godina

Cela utakmica može da stane u onaj jedan trenutak negde oko 60' minuta kad MU gubi loptu na centru i Liverpool kreće u odličnu kontru, a tamo PET igrača MU čeka u odbrani! Murinjo što ume da ubije fudbal ne ume ni puška. Dablbabldeker. Nadam se da će od januara da vodi neku ekipu koja mu po igri i formaciji odgovara, tipa Sanderlend ili Norič. A kako se Ibrahimović uklapa u ovu 6-4-0 formaciju to ne zna niko, pa ni moja žena, koja inače sve zna.

TecHiFi

pre 7 godina

Zanimljiv naslov, s obzirom da smo gledali murinjobus od 20. minuta kad im je nestalo snage za onaj presing. Ko je očekivao da vidi fudbal taj ne zna Murinja. Mukom izboren vredan remi za Junajted, da De Hea nije onoliko dobar bila bi lagana pobeda Liverpoola. Ukoliko niste ljubitelj španske lige i 6 rezultata, bila odlična ostrvska utakmica.

majestic

pre 7 godina

Nula od fudbala zbog budjavog Murinja. De Hea i Valensija heroji Junajteda. Nisam navijač ni jednih ni drugih, ali sam više voleo da Liverpul dobije jer igraju atraktivniji fudbal. Junajted dobar samo u prvih 20 minuta.

Stara kuka

pre 7 godina

@N-E-O
Al ti je poredjenje.A Atletiko-Real ili Sevilja-Barselona ili Bilbao-Villareal...kako se opet podcenjujes i ismeva spanska liga.Taj Betis je pre desetak godina bio strah i trepet,sem Mančestera i Arsenala tada niko ih ne bi dobio iz Premier lige.Ali pare cine svoje.

Mr_No_Name

pre 7 godina

Murinjo kad resi da ne izgubi samo sudije mogu da ga pobede :D
U odbranu Klopa i Moa - utakmice ponedeljkom su po pravilu ocajne.
Nadam se da ce Murinjo dovesti ta dva-tri igraca koja mu fale da pocnu da igraju fudbal, sa ovim sastavom moze samo na Deheu i kontre da dobije velike utakmice. Baili ako nastavi da napreduje bice novi Vidic, najbolje letnje pojacanje do sada. A Liverpulu nedostaju novi Karager (uz sve kikseve) i Suarez/El Ninjo, nema titule bez toga.

engleska škola fudbala: tererana, kros, teretana, kros,...

pre 7 godina

Premijer liga je destrukcija fudbala.

Očajna tehnika, sve je podređeno atletici. Izuzetak su Arsenal i Mančester Siti.

Ako se uzme u obzir da skoro nema engleskih fudbalera koji igraju van Britanije, nije ni čudo što im je reprezentacija komična...

...što im i Alan Širer govori, al` ne kapiraju ga.

Oni misle da se golovi daju ako si snažniji i brži,
međutim u profi fudbalu to nije dovoljno, jer to mnogi imaju.

Potrebna je igra koja se zasniva na fudbalskoj inteligenciji, taktici i tehnici, pout Nemaca i Španaca.

bbr

pre 7 godina

koliko god da je ruzna utakmica nikada ne mozeda bude ruzna u PL kao u Spanskoj ligi!gledam Leganjes,Hihon,Betis,Osasunu,Deportivo,Eibar,Granadu,Seltu,Las Palmas....pola lige polu amaterska,nigde odbrane,u celoj ligu niko odbranu ne igra,pa i pored toga veoma cesto gledamo derbi Real-Barsa koji su cesto dosadni,samo nabijeni tenzijom,krljanje,svadje a bez neceg zanimljivog,a na obe strane majstori fudbala,gledamo kako Barsa ne mozs da stvori nikakvu sansu a Real kako ga ni ne zanima da ih stvara,naravno,desi se da bude i odlican derbi ali cesto se desi da bude i kao ovaj sinosnji Liver-Chelsi.

Хумска БГ

pre 7 godina

Хвала богу да сам заборавио на утакмицу(судећи по коментарима) што је иначе невероватно јер дуеле ова два клуба не пропуштам од 2007.године.У прави моменат рекло би се:)

realno

pre 7 godina

i sace mnogi da kazu: tvrda utakmica, cvrsto se igralo, takva odluka trenera itd. A kad igraju zvezda i partizan i bude 0:0. Odmah bude: gasi ligu, nemaju pojma, lopovska posla... jbg sad bi trebalo i njihovu ligu ugasiti.

Cutinho

pre 7 godina

Postujem Ibrahimovica, ali mnooooogo usporava i koci igru ekipe.
Nema pasa, nema prodora a nema ni driblinga vise.
Definitivno im trebaju dva brza prodorna igraca...ocaj su ovako.

Pozdrav svima..

SinCity

pre 7 godina

Statistika na derbiju Liverpul 3 suta u okvir gola Jedinstvo 1. Kratko i jasno sto se tice ove utakmice. Uzasan derbi. Do sledeceg susreta drugari pozdrav i tatatatirraaaa

pravo lice

pre 7 godina

Ko je igrao ozbiljnog fudbala,
Zna da se presing može igrati do pola sata,
Posle toga, ako ne uspeš da daš gol, igraš bunker 60 minuta.

Murinjo nikada nije igrao fudbal, bio je prevodilac, nešto kasnije dobio trenersku licencu i nekako mu se namestilo uvek je vodio najskuplje timove.

Zaista nema smisla za igru. On je od onih trenera koji vide i čitaju igrj, al ne znaju da daju (pravi) odgovor.

Sandžak

pre 7 godina

Zlatan kao u doba Barcelone, počeo davati golove u prvih par mečeva i onda stane i dočeka klupu. Posle će i Mourinha da psuje i nove knjige da piše kako su mu drigi krivi.

zagor

pre 7 godina

pa dobro i defanzivan i opstruktivan fudbal je fudbal. liverpul je trenutno mnigo bolji, a murinjov ratni plan je bio da ih spreci da se razigraju i odlicno je to uradio. liverpul je ipak imao dve velike sanse, ali je to dehea izvadio. tvrda, spora, ali odlicna utakmica. kad razumes sta gledas, uopste nije dosadno.

Sumadinac (--)

pre 7 godina

Generalno losa utakmica, previse taktickog nadmudrivanja. Can i Valencia odlicni, uz De Geu, ostalo lose.Ocekivao sam bar jedan gol. Sportski pozdrav.

Hoces iskreno?

pre 7 godina

Utakmica je bila odlicna nekih 60 minuta.
De Hea je imao 2-3 odlicne intervencije gde je spasio gol.
Liverpul igrom ubio Man.Utd.
Sramotna igra Murinja kao i uvek.

brian

pre 7 godina

Prvo poluvreme opasan presing mancestera al znalo se da nece moci vise od pola sata tako. Drugo poluvreme Liverpul za dve klase bolji. Lalana pokrenuo napad skroz. De hea standardno izvadio 2 lopte koje vecina golmana ne bi i to je to. Po meni ekipa poput Mancestera koja ima samo u napadu igrace od jedno 200 miliona da ima jedan sut u okvir i da igraju na bod i da ih napad ne zanima pa cak ni kontre je sramotno, antifudbal.

Manolić

pre 7 godina

Ovako kako je Ibra igrao večeras tako isto i ja igram sa veteranima i nisam ništa lošiji nego on ! Samo je razlika sto on inkasira posle tekme brdo i brdo funti a ja sa saigracima 2 gajbe piva....

veliki strumf

pre 7 godina

Instant poznavaoci fudbala vole utakmicu samo ako je 3+. Utakmica je bila u nestvarnom tempu prvih 70 min, pitanje je bilo kad ce igraci da stanu. Ja sam uzivao, muski fudbal , fenomenalni startovi, prava bitka.
(srbijasine, 17. oktobar 2016 23:15)
Najtacniju definiciju fudbala dao je svojevremeno sportski komentator Zvonko Mihajlovski: "Fudbal - to je lopta u mrezi". Fudbal se igra zbog golova i na utakmice ide zbog golova, a ne zbog krljanja na terenu i prave bitke sa startovima (eno ti ragbi pa uzivaj u muskoj igri). Bitka da, ali u pogledu postizanja a ne neprimanja golova. Uvek sam prezirao Murinjovu taktiku dabl-dekera. Ajde da je razumem protiv Barse, pa i Reala, zbog nacina na koji igraju, ali protiv Liverpula odigrati tako je bezveze skroz. O velikom derbiju su pisali svi poslednjih nedelju dana, a evo gledam sada snima meca Eibar-Osasuna i mogu reci da je mec bio BOLJI i INTERESANTNIJI 50 puta!

Scholes

pre 7 godina

Obe ekipe usle bojazljivo u mec, ali i jedni i drugi imali sanse za pobedu, Liverpul jednu ili dve vise, ali kad je De Hea u elementu nema tu prolaza. Licno mislim da bi bilo bolje da je igrao Runi od starta umesto Janga, kako god da je igrao igrao bi bolje od Janga. Valensija je decko ubica, strasno igra od pocetka prvenstva, kao i Baili, ali zato ovaj Blind teska rupcaga. Ne znam koji je problem sa Marsijalom, ali mnogo fali njegova prodornost. Felaini ok za duel, ali kad treba da se igra spor je kao baba. Murinjo ipak odradio solidno taktiku, visok presing, nisu davali liverpulu da se razleti sve do pred kraj meca kad krenuo da stize umor. Uglavnom, nijedna ekipa nije htela poraz i to je to.

mili-topo

pre 7 godina

sada je valjda jasno o cemu govorim, kada mourinja, klopa, simeonea i slicne poredim sa ljupkom petrovic u bariju
kada oba tima igraju da ne prime gol i ako ima srece istrce neku kontru,onda ispadne to sto ispadne, tj. niko nece da krene sa centra (zbog njih je promenjeno pravilo o kretanju sa centra - sada mogu direktno loptu da vrate nazad, bez prelaska centra)
i nadam se da sada "veliki poznavaoci fudbala" shvataju koliko je ekipama koje igraju otvoren fudbal tesko igrati protiv ovih sto ubijaju fudbal

Kop

pre 7 godina

Uh sve silni poznavaoci fudbala, a nisu u zivotu sutnuli loptu. Utakmica je bila fenomenalna, sa nestvarnim tempom, odlicna u svakom smislu. Nedostajali su samo golovi.

pitaj mamu

pre 7 godina

Cela utakmica može da stane u onaj jedan trenutak negde oko 60' minuta kad MU gubi loptu na centru i Liverpool kreće u odličnu kontru, a tamo PET igrača MU čeka u odbrani! Murinjo što ume da ubije fudbal ne ume ni puška. Dablbabldeker. Nadam se da će od januara da vodi neku ekipu koja mu po igri i formaciji odgovara, tipa Sanderlend ili Norič. A kako se Ibrahimović uklapa u ovu 6-4-0 formaciju to ne zna niko, pa ni moja žena, koja inače sve zna.
(TecHiFi, 17. oktobar 2016 23:40)

najbolje je da pitaš tastu

Albatros.budala

pre 7 godina

E ae ljudi idite pa gledajte italijane i spance ako se lozite tolko na golove, pustite nas da gledamo ovo i to je to, msm naslo se 500 likova u fazonu koja engleska koji derbi... Gde pise da dobra utakmica moze biti samo ona sa gomilom golova

mili-topo

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O

a selta-villareal na pr.
ili barça bilo ko na planeti

ja nikako ne mogu da shvatim draz sistema 6-4-0 i to danas kada se cak i u italiji igra 4-3-3

neutralni felsh

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)


tako zbori svaki fudbalski mazohista.

Mikii

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)

Iskompleksirani simpatizer Premier lige. Pitanje za tebe: Zasto pominjes Betis i Granadu, zar su za tebe Liverpul i Junajted u rangu s njima? Mozda i nisi daleko od istine. Zasto nisi bio tako hrabar pa rekao da bi pre gledao dva pomenuta osrednja Engleza nego Real-Barsa npr.?! Reci cu ti ja zasto. Zato sto se i sam bojis odgovora.

Sta reci o utakmici, jad i beda. Neko sam ko izuzetno ceni spanski fudbal i to nije tajna. Medjutim, ako je dobra utakmica, pogledacu i Akrington-Aldersot, nemam problem s tim. Ali, ono sto je cinjenica jeste da su Spanci svetlosnim godinama ispred. Gledao sam sasvim slucajno prvo poluvreme Eibar-Osasuna i bio odusevljen. Savetujem svima koji imaju viska vremena da bace pogled makar na highlights-e.

Rope

pre 7 godina

Tekma uopšte nije bila loša, ne znam ko ovde piše komentare, verovatno oni koji nisu ni gledali... Čuj, Murinjo "parkirao bus", prvih dvadeset minuta na terenu je postojao samo jedan tim - njegov, L'pul se samo branio! Onda je umor učinio svoje.
Jedinstvo bolje u prvom poluvremenu, Liverpul znatno bolji u drugom nakon ulaska Lalane. Ibra promašio zicer, De Hea imao dve sjajne odbrane. Pogba još jednom razočarao.

keni

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada....... 
(N-E-O, 17. oktobar 2016 23:19)
 Liverpul i jeste tu negde na nivou Betisa.
(Adriano_Galliani, 17. oktobar 2016 23:59)

A tvoj nivo strucnosti kao Cicolina u svetu politike.

đura krojač

pre 7 godina

@Azer,
pogodio suštinu.Murinjov UTD je superluksuzna verzija Stouka od pre par godina.Kako li samo Sir Alex doživljava šleper verziju institucije u kojoj je proveo pola života i šta bi on uradio da mu daju ove iste igrače na raspolaganje, sve sa Felainijem !??

sakupljač minusa

pre 7 godina

jedna loša utakmíca u premijeru i odmah pljuvanje. pa u španiji je svaka druga ovakva. kolko ja vidim moćni totenhem će i ove godine lagano u top 3. puno je igrača u zadnje dve godine prošlo kroz junajted. treba sve to uigrati. a kad takav tim trenira murinjo, sa igračima koji su takav fudbal i taktiku jako retko igrali, neće to biti dobro. uglavnom će se brzo tu izdvojiti 3 ekipe u vrhu. i vidim totenhem sigurno medju njima. a ostali nek se poredjaju

Majstor Mile

pre 7 godina

Meni se fudbal svideo. Bilo je mnogonborbe, startova, jak tempo posle sporog početka, tenzija je bila velika , kao i tradicionalno rivalstvo... Navijač sam Barse, ali ovo je bio brzi voz za Barsino kilavljenje. Uzbudljivije je bilo nego sve tri utakmice Barse, Reala i Atletika juče i prekjuče! A Mančester inače igra sa tri konjine: Ibrahimović, Pogba i Felaini... jbt.
Ajd' sad , udrite minuse.

mili-topo

pre 7 godina

Uvek cu pre da gledam Liverpul-Junajted nego Betis-Real ili Atletiko-Granada.......
(N-E-O

a selta-villareal na pr.
ili barça bilo ko na planeti

ja nikako ne mogu da shvatim draz sistema 6-4-0 i to danas kada se cak i u italiji igra 4-3-3

VladaNS

pre 7 godina

Nemojte da mislite da pametujem, pao mi je tiket, verovao sam u Eibar a on je izgubio ali sam Liverpul - Mančester odigrao iks i pogodio. Nažalost, nameštaju mečeve pa sve zvoni, pritom ne mislim samo na predzadnju Osasunu već upravo na ovaj meč. 
Rasporedite bodove tako da je bilo ko pobedio i videćete nesvakidašnji raspored u bodovima - tri tima sa po 19 bodova odnosno razliku između Mačestera i Sautemtona od tri boda što neće da može.. 
E sad, kako pratiti dalje fudbal kad je kriminal na sceni, odnosno kako ih uhvatiti u nameštanju, ne znam ali svet je otišao bestraga.. 
Smešno mi je kad čitam kritike na račun trenera i igrača, već idućeg vikenda bljesnuće kad se najmanje budete nadali..
(Nenad, 17. oktobar 2016 23:40)

Klađenje je bolest čija je jedna od posledica paranoja. Hajde kad već vidiš da je namešteno, mani se toga. Opkoljeni smo kladionicama.

4k4.Dex

pre 7 godina

Onaj osecaj kad das za transfere najvise love u istoriji a autobus i dalje stoji parkiran... antifudbal je stigao i u Mancester. Ferguson kadar nevera.

silan

pre 7 godina

Koliko neznalaca fudbala ovde ima.. Utakmica je bila odlicna, puna uzbudjenja, jakih duela, sa veoma malim brojem gresaka. Junajted je prepustio posed i agresivno se branio, cekao gresku, ali nije je bilo. Gol bi mogao da se desi samo magijom nekog pojedinca, nije bilo mesta za bilo kakvu improvizaciju u napadu, jednostavno su odbrane blistale na obe strane. Cvrsto, jako, strpljivo, koncentrisano. Onakav sut Kutinja bi u 99% slucajeva zavrsio u golu, retko ko to moze da brani. Ne znam, ako niste nikad igrali fudbal i ako ga gledate zbog golova, zasto uopste pratite utakmice, gledajte na youtubu golove. Ili su vam mozda dobre utakmice tipa Barcelona - Granada 7:1 ili 4:3 a od toga vecina golova se desi zbog gresaka u odbrani. Iskreno, ocekivao sam i ja bar neki, igrao sam 3+, ali nisam se uopste razocarao, naprotiv.

357

pre 7 godina

Murinjo u 92` vrsi izmenu, cuva vreme. Covek ulozio tolike milione u MU, i cuva 0:0. Da je MU igrao otvorenije i izgubio ostali bi sa 13 bodova, a Liverpul bi delio prvo mesto sa 19 bodova. Ovako ce Murunjo da sakuplja bodove protiv slabijih, i da se bori mozda cak i za titulu, daleko je sezona, sigurno ce dovesti jos neko pojacanje u januaru. Mi ljubitelji fudbala mozemo da se samo nerviramo zbog njegovog defanzivnog fudbala.

Voip

pre 7 godina

Vi kojima je ova utakmica bila smor batalite da gledate fudbal jer vi vidite samo golove. Utakmica prepuna jakih duela, lepih akcija, pasova, prepuna ritma je po vama loša. Ajde batalite fudbal. Liverpul je ugazio MU, i samo zahvaljujući golmanu MU i mnogim dobrim potezima zadnje linije nije poražen. A ko se ponado videti atraktivnog fudbala od Murinja taj veze sa mozgom i ovom igrom nema.

aleksa

pre 7 godina

mr no name sta bih ti sve rekao da si izgovorio to samo murinjo da kupi dva tri igraca pa da igraju fudbal.Pa j....e glupi Pogba kostao 120 miliona,Baili,Ibra,Mktarijan a igraju ko Stouk nekada.Covece Wenger za 5 godina potrosi kolko ovaj na Pogbu pa igraju ljudi atraktivno.Sramota je kako Murinjo uvek juri bod na gostovanju u derbiju,ubija fudbal.Ima Runija,Matu,Marsijala,Mktarijana sve ih na klupi ostavio sramotno.Liverpul nije ekipa koja je dobra protiv bunkera to se davno videlo

Salle

pre 7 godina

Bolje da sam gledao farbu kako se susi, nego sto sam na ovu utakmicu potrosio 2 sata.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (diaw, 17. oktobar 2016 23:00)

Ja uzeo daljinski i prebacio na "Agape". Kudikamo bolji i dinamičniji program. :)

0i0

pre 7 godina

Murinho u svom stilu, taktički u odbrani razvalio Klopa, da mu nije De Gea, izgubio bi
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 17. oktobar 2016 23:53)

U odbrani "razvalio" koga, steta sto oba kluba ne mogu da se brane istovremeno jedino onda bi se videlo ko je bolji u odbrani, na centru ne bi bilo nikoga svi bi cekali u svom sesnaestercu, ne postignes gol a razvalis nekoga u odbrani...

Jovan

pre 7 godina

Kad su bodovi u igri nema tu lepog fudbala. Pošto su i Klop i MUrinjo veliki stratezi, logično je da će se nadmudrivati. Ko je gleda utakmicu i ko voli jak fudbal, muški mogao je da uživa, bez obzira što nije bilo dosta šansi i golova velika bitka se vodila na terenu.
Liverpul je trebalo da iskoristi ono malo šansi što je imao, očekivao sam neku kontru Uniteda i naravno gol... No nema veze, bod k'o kuća.
Bravo za Murinjislava, nadmudrio Klopa. :)

lol

pre 7 godina

Ovako kako je Ibra igrao večeras tako isto i ja igram sa veteranima i nisam ništa lošiji nego on ! Samo je razlika sto on inkasira posle tekme brdo i brdo funti a ja sa saigracima 2 gajbe piva....
(Manolić, 17. oktobar 2016 23:40)

Ali zato on ne sme da pije pivo.

Mladen

pre 7 godina

Utakmica je bila ocekivana, svi znamo kako igra Murinjo. Previse je bila takticki odradjena ali nikako nekvalitetna kako ovi nasi "strucnjaci" govore. Da se ne lazemo i te kako je bilo losih derbija u Spanksoj ligi, tako da to kako je u Spaniji sve dosta zanimljivije i kvalitetnije nije tacno. Obe lige su kvalitetne, sad zavisi ko sta voli da gleda. Prestanite ovo pljuvanje jer je bezpotrebno. Ako vam se ne gleda ova liga, gledajte nesto drugo i skratite sebi muke od ove "dosadne" utakmice i lige. Sve u svemu, utakmica je bila dosta cvrsta, zao mi je sto Lalana nije mogao da odigra ceo mec. Sa Staridzom Liverpool ne moze lepo da poveze pas igru, previse je lenj i ako nastavi ovako lako ce on da leti iz Klopovog tima.

Pol Gaskojn

pre 7 godina

Ovako kako je Ibra igrao večeras tako isto i ja igram sa veteranima i nisam ništa lošiji nego on ! Samo je razlika sto on inkasira posle tekme brdo i brdo funti a ja sa saigracima 2 gajbe piva....
(Manolić, 17. oktobar 2016 23:40)


U Engleskoj se pivo pije pre utakmice.

CJ

pre 7 godina

Svaka čast, taktike i to ali da parkiraš igrača od 105 miliona da igra defanzivu 90 minuta...pa imaš po Čempionšipu more takvih igrača.
Da nije onog nesrećnog čarobnjaka Kutinja, ovo bi ličilo na neki prosečan meč 5 lige Srbije.

Rick Hunter NS

pre 7 godina

Pa kako ovde ima čudnih ljudi tipa bolja je ova ili ona liga , pa neki lik gledam Palermo brutalna tekma... ovo je bila utakmica od velikog značaja koja može da ima presudni uticaj na osvajanje titule kada se podvuče crta. znalo se da nece biti previše atraktivnosti i da ce biti puno borbe .. dva gigantska kluba .. nemoj druže da ih poredis sa Palermom molim te..