Košarka 210

Utorak, 11.10.2016.

11:28

KKP: Rakićević uzeo avans, pa otišao u Zvezdu

Košarkaški klub Partizan oglasio se povodom slučaja Petra Rakićevića koji je pre nekoliko dana potpisao ugovor s Crvenom zvezdom.

KKP: Rakiæeviæ uzeo avans, pa otišao u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

210 Komentari

Sortiraj po:

Zagor

pre 7 godina

Majko moja, ova "priznanica" je na nivou Gedze na pijaci koji "racune" pise na parcetu papira od bureka koji je upravo pojeo...

http://www.novosti.rs/upload/images/2016%20II//10/11/mala-slika-1.jpg

Mali, neobrazovani, uvek zasticeni vojno-drzavni klub, to ste vi. Pre kriminalnih 90ih i nikad boljih 2000ih ste imali 4 titule, sad je jasno i kako su ostale dosle. Dobrim radom sigurno ne. Zalosno...

Ratifikacija

pre 7 godina

Pa zbog ovakvih mahinacija i potkupljivanja igraca se u UEFA dobija visegodisnja zabrana registrovanja igraca.
Sa ovim su samo se izleteli i potvrdili kako 'posluju'. A posle se pitaju gde im je A licenca, a nigde papira na uvid. Sve neke priznanice, isecci iz novina, stav javnosti... sve je na 'dodjem ti'. A i ovo kad prodaju ili isplate igrace, onda ih 'preveslaju kvarni menadzeri', a u stvari svi rade u dilu i podele profit od ispumpavanja para iz kluba. Eto otkud dugovi!

Stomak

pre 7 godina

Kako se grobari ne zapitaju da li je zakonito platiti avans igracu koji ima vazeci ugovor sa drugim klubom? Evo molim vas da mi neko da konkretan odgovor na ovo pitanje.

ivan

pre 7 godina

Kako uopste smete da javno istaknete nekakvu priznanicu koju je Petar "potpisao", a pri tom nema potpisa onog ko je pare isplatio, pa sad nemamo koga da pitamo odakle mu pare?! A o pecatu da ne govorimo.
I koliko ja znam u nasoj zemlji je zvanicna valuta dinar, a ne euro tako da ste mogli napisati samo dinarsku protivvrednost za taj iznos.
Zamolio bih javno tuzilastvo da reaguje po sluzbenoj duznosti! Sumnjivo je, u najmanju ruku.

pravda

pre 7 godina

Sprdate se sa Partzanom,a koliko se secam od dolaska Dzikica,Partizan je u ABA ligi izgubio samo u Podgorici od Buducnosti...Ima nekoliko ekipa boljih od Partizana,ali mislim da ce lagano do f4..pa onda uz jedno-dva dobra pojacanja mogao bi i do prstena...

lefthended

pre 7 godina

Vracarac...Zvezda ne postoji u kosarci,sta ti radis na vestima o fmp-u,i kosarci uopste?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbr, 11. oktobar 2016 14:36)

..sa Tegijem pod ruku pa u Barcelonu i obavestite celnike EL da ne postoji...

I feel frustration...

црна овца друштва

pre 7 godina

А зашто неко од пантера мало дубље не зађе у 'случај' Вујанић и види шта је ту било заправо, него се сви само позивају на то јер су чули од 'легенде' или неког ћелавца са трибине са три разреда основне.

Beli65

pre 7 godina

ako im je poslovanje kao i ova priznanica onda nije cudo sto evroligi nisu nikad smeli da prikazu poslovanje,pa zamislite da im pokazu priznanice bez pecata da su zavedene,pristupnice bez potpisa ili ugovore po kojima duguju ko zna sta sve...

Ma da

pre 7 godina

Nije problem predugovor vec to sto se pregovara sa igracem kojem ne istice ugovor na kraju sezone! To vec nije moguce, a da klub nije uključen u to. Drugo je kada igraču istice ugovor poput Milera ili drugih. Zato Partizan i nije potpisao nista sto bi ih pravno teretilo vec pare na ruke i neka tamo priznanica. Ovaj ih zavrnuo i to je to. Sto se tice ovoga da Partizan ne radi nista blanko pozdravio ih Pekovic koji je upravo ispred sebe imao takav ugovor. Podsetiću na primer Luke Bogdanovica kojem je ponisten validan ugovor zbog "interesa srpske kosarke" kako je tada rečeno. Momku se nije dugovalo, a otet je posle treceg zasedanja posle ponoci u izmenjenom sastavu jer prva dva puta komisija nije htela da pristane na to.

nista o nicemu

pre 7 godina

ja se izvinjavam svi ugovori sa igracima se potpisuju dok su pod ugovorom...npr kako je zvezda uzela kinsija?? kako je mekel otisao u izrael...rakicevicu u tom momentu nije bio isplacen ugovor tako da je mogao da pregovara sa klubom...pa makabi je sa milerom potpisao ugovor u martu mesecu...ovde se masi jedna bitna stvar KO JE UPLATIO PARE METALCU PRE PAR MESECI
(muamua, 11. oktobar 2016 12:47)

Mileru je isticao ugovor, Rakicevicu nije.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Ja sam primao platu na ruke-celu,ne preko banke.
Cela srbija prima minimalac na racun,a ostatak na ruke,tako zakon omogucava..a tebi ako mije nesto kasno ponovo procitaj tekst gde lepo pise sta mu je isplaceno i sta jepotpisao.
Prijatno.

ashgda

pre 7 godina

@(X3mgrobar, 11. oktobar 2016 13:00)

A kakve veze sad ima sa ovim slučajem ko za koga navija?
O Bože, kako neki baš umeju da promaše temu

srb

pre 7 godina

sta je 10k e za instituciju...vi da se brinete kako dulou da isplatite dug, a to sto je izabrao zvezdu pa normalno, mslm ko ne bi, bolje da se koljes sa najboljim timovima iz evrope nego sa mornarom iz bara

DedaMiloje

pre 7 godina

Samo mi nije jasno sto cigani pominju Vujanica? Pa covek je nevidjeni Grobar,stalno je u Pioniru,prati Partizan...logicno je bilo da ce da predje u Partizan...QCA6FR
(X3mgrobar, 11. oktobar 2016 13:00)

Niko mu to ne brani i ne osporava, ali postoji zakon, a on je prešao u sred sezone u Partizan bez obeštećenja.

Dddd

pre 7 godina

Ima drugih igraca, nije ovaj Bodiroga i nikada nece biti. Nema potrebe za emocionalnim ispadima, jer neki samo nadoknadjuju ono sto su izgubili (klub). Osnovna psihologije, to samo treba ignorisati, jer kada im je klub bio u krizi, bilo ih je 200 na tribinama sa transparentima "sram vas bilo za +41". Neka se sada potpisuju SNS olovkama.

veliki cezar

pre 7 godina

Sledeci put govorite u pero prijatelju advkokatu Milicu, jer u vas, sve zajedno, niko vise nema poverenja. Ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti, Topalovici.

Ko jos danas mirno spava?

pre 7 godina

Jao Topalovici,pa sa vama se sprda ko stigne,sa vama uvek neka komedija...Nego kakav je osecaj kad ti drzava ubrizga dve milke evrova,a ne osvajas nista,lep a?

Hugo od prečke

pre 7 godina

10000 plus bonus semenke.Sto da igra za semenke kad lepo moze da dodje kod nas i potpise ugovor od 150 000 po sezoni,sto je i uradio...Ovo nije ni prvi ni poslednji put da vam 'otimamo' igrača...Zašto? Jer tako smo u mogućnosti! Aj zdravo

Vračarac

pre 7 godina

Što će ovoliko pantera na vest o Partizanu?
(huligan67, 11. oktobar 2016 11:52)....Decenijski kompleksi prijatelju,vidis valjda
(Borat iz predgradja, 11. oktobar 2016 12:50)

A šta vas dvojica filozofa tražite na vesti o Zvezdinom igraču?

X3mgrobar

pre 7 godina

Samo mi nije jasno sto cigani pominju Vujanica? Pa covek je nevidjeni Grobar,stalno je u Pioniru,prati Partizan...logicno je bilo da ce da predje u Partizan...QCA6FR

Tumbasi Zagreb

pre 7 godina

Bunite se sto vam uzimamo igrace ipred nosa. Ali, to je tek pocetak. Tek sledi otimanje igraca Partizana direktno. I vi dobro znate zasto.

DedaMiloje

pre 7 godina

Nije vam smetao karakter igrača koje ste otimali od Zvezde zbog "viših ciljeva" dečko je bio slobodan igrač kome je istekao ugovor sa Metlacem, sami kažete da nije potpisao sa vama profesionalni ugovor, tako da je igrač slobodan da odabere sredinu gde će nastaviti karijeru.

Aca

pre 7 godina

Cekaj, cekaj... isplaceno NA RUKE?! KO je isplatio? U ime Partizana? Ko na ovaj nacin posluje u Partizanu? Čovek je apsolutno u pravu što ne želi da igra za klub koji na ovakav način posluje.. ovo je posao za čitav niz inspekcija, ali i tužioca.. ovde ima krivičnog dela onoga ko je "crn novac" na ruke nekome dao, u ime kluba, po nepostojećem ugovoru... Strasno u kakvoj zemlji zivimo...

saa

pre 7 godina

U maju se bilo potpisalo sa kalinicem,dosao u junu tako da,jovic je stigao kasnije,nemoj mi te price da ne moze ranije predugovor,jasno je ko dan,zbog vece plate otiso u czv gde nece ni igrati lepo,neka ga... :)

Tolle

pre 7 godina

Ovim postupkom, decko je pokazao da mu je apsolutno mesto u Crvenoj Zvezdi.Hvala Covicu sto nam je otvorio oci i sto je sprecio da igrac sa ovakvim mentalnim sklopom zavrsi kod nas.

dragan

pre 7 godina

Što će ovoliko pantera na vest o Partizanu?
(huligan67, 11. oktobar 2016 11:52)....Decenijski kompleksi prijatelju,vidis valjda
(Borat iz predgradja, 11. oktobar 2016 12:50)

A da vas dvojica pismenih date nekom da vas procita makar naslov,ne mora tekst. Svako bi danas da bude pametan a ne moze cak ni na netu

samo intravenozno

pre 7 godina

Nema sta da kukamo. Neka ide tamo. Proci ce kao Dangubic i slicni.
(anksiozni radijator, 11. oktobar 2016 12:23)

A Dangubicu je bas lose...

milos

pre 7 godina

Niko da prokomentarise cifru!!! Sada kada su u najvecoj krizi daju klincu te pare,a nama mazu oci kako su stranci pre toga igrali za musmule. Mozda ste vi Mekejlebu davali preko racuna 100 000,ali ste mu ocigledno, jos najmanje tri puta vise davali na ruke.

zadovoljan,ne

pre 7 godina

Kakav predugovor, da sacekaju da propadne skroz metalac, pa kao slobodnog igraca da ga dovedete, ako ste neka institucija dajte metalcu neki dinar da izadje iz krize...

ssss

pre 7 godina

ajde kao da je ovo dete bitno za Partizan, ako ga je ON zeleo nemamo mi sta tu da tražimo, limena mezimica se mora zadovoljiti... Mi imamo Dzileta njega ne mogu oteti i to nam je dovoljno.

Stanko

pre 7 godina

Ali najjača je činjenica da su se grobari 4. Oktobra u 11h skupili I čekali ga da potpiše za njih a on ladno u isto vreme otišao u Zvezdu I potpisao. Mogu da zamislim grobarske face kad su čuli šta se desilo. Ta slika vredi više od million reči… Kao ona Vujoševićeva faca posle Kalinićevog koša za pobedu… neprocenjivo!

PFC-45-Zg

pre 7 godina

"U trenutku kada je navedena situacija konačno nastupila, menadžer Miodrag Radović je sa predstavnicima KK Partizan NIS zakazao potpisivanje ugovora na dan, 04.10.2016. u 11 časova, ali se ni igrač ni menadžer u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu nisu pojavili."

https://www.youtube.com/watch?v=frDSlmbkV74

Ko

pre 7 godina

Pa dobro predomislio se covek, umesto da se razvije u pravog igraca, odlucio da se zakopa, svako bira svoju sudbinu. Znamo koji klub stvara vrhunske igrace, a to sigurno nije fmp.

delijamomak

pre 7 godina

Avangarda na ovo nije navikla. Avangarda ce oprostiti ovaj odlazak u Zvezdu ali ovaj avans tesko. Uzelo dete donaciju grobosa partizanu dok si rekao keks, okrenulo se i otislo.

upucen

pre 7 godina

@A Ne on nije pod ugovorom, odnosno slobodan je da napusti sredinu zbog dugovanja kluba prema njemu i neispunjavanja obaveza prema ugovoru.

mali

pre 7 godina

Jel avans bio u kesu? Sve po propisima,jel tako? Jel i predugovor sa igracem koji je u tom trenutku jos bio pod ugovorom sa Metalcem takodje po propisu?

Nikola

pre 7 godina

U čitavoj situaciji, KK Partizan NIS pronalazi i razlog za zadovoljstvo jer je odavno poznato kakav karakter je potreban da bi neko bio igrač Partizana. Na ovo ne treba nista dodati. Kada bi ovakvi igraci, a pre svega ljudi nosili crno beli dres sigurno da ovoliko ne bismo voleli KK Partizan. Ne treba nam ovakav "covek" u ekipi.

EL opet

pre 7 godina

"Nakon današnjeg obraćanja, mi ćemo prepustiti javnosti da sama donese svoju procenu"

Javnost ce doneti procenu posle danasnjeg iznosenja istine od strane
KK CRVENA ZVEZDA.
 

Zee

pre 7 godina

A je l' postoji dokumentacija za Tepića recimo za koga niste ništa platili još uvek a evo 2017. je na vratima. Pa Milutinov recimo, Luka Bogdanović, silne pune Arene, sezonske, transferi igrača u najveće klubove, itd itd. Gde je dokumentacija za te stvari, verujem i da grobare zanima?

mozda

pre 7 godina

Igra se coveku evroliga za vise kesa u ugovoru!Sta je sporno,20 godina su tako dolazili kod vas samo sto ste vi to shvatili kao ljubav a ne profesionalizam!

muamua

pre 7 godina

ja se izvinjavam svi ugovori sa igracima se potpisuju dok su pod ugovorom...npr kako je zvezda uzela kinsija?? kako je mekel otisao u izrael...rakicevicu u tom momentu nije bio isplacen ugovor tako da je mogao da pregovara sa klubom...pa makabi je sa milerom potpisao ugovor u martu mesecu...ovde se masi jedna bitna stvar KO JE UPLATIO PARE METALCU PRE PAR MESECI

ciki

pre 7 godina

znaci predugovorna odgovornost za rakicevica, jer je neosnovano odustao od zakljucenja ugovora ili je pregovarao bez ozbiljne namere da zaklkuci ugovor i time doveo partizan u zabludu i naneo mu stetu.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

"Petar Rakićević je potpisao i pristupnicu za KK Partizan. Ovom prilikom, klub nipošto nije želeo da potpiše nikakav ugovor sa Rakićevićem pre nego što igrač raskine saradnju sa KK Metalac"...
Nisam strucnjak u ovoj oblasti, pa pitam: da li sme igrac da potpise pristupnicu za drugi klub, dok je pod ugovorom jos uvek?

nista o nicemu

pre 7 godina

Znaci potpisali ste igraca, a imao je vazeci ugovor. Suspenzija, i izbacivanje iz lige za samoprozvanu instituciju, ovo je krsenje pravilnika KSS.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Pa i izgledalo je od početka da su nas namestili, ali tako ti je u poslu nekad uspeš drugi put ne... Ovo je orkestrirano od početka jer igraču nije prišao Partizan, već obratno...

molina

pre 7 godina

Da li vi u Partizanu imate pravnike i da li je moguce da tek tako dajete pare? Zbog ugovora sa Metalcom niste mogli da potpisujete ugovor a predugovor je totalno nebitan.
Kako su se ranije otimali Zvezdi igraci....to su bila vremena.

dunda

pre 7 godina

u prevodu- vrbovali ste igraca i dali mu novac dok je bio pod vazecim ugovorom sa Metalcem i vrsili pritisak da raskine taj ugovor kako bi ga oteli. oprobani recept koji je mnogo igraca doveo u klub ne sumnjam, ali dosla su neka druga vremena...

Ljubitelj kosarke

pre 7 godina

Naravno da je ovde bilo ružnih momenata ali godinama je bilo i ružnijih priča u koje je KK Partizan bio uključen sa druge strane te nema previše prava da se buni.

Јабучило

pre 7 godina

После Бобија ево у Звезди још једне етичке громаде, стуба поштења, моралне каријатиде.

lovernj

pre 7 godina

Volim da čitam ova saopštenja... Tako su puna patetike, oni sve radili po pravilima ali ne možeš da budeš pošten u svetu koji nije pošten... Bu hu... Koga bre farbate?

Jim Beam

pre 7 godina

Dajemo nekim anonimnim nedokazanim klincima avansno po 10.000 eura tek tako, na reč (imamo priznanicu za nešto što je nedozovljeno), a legendama kluba dugujemo po par godina pa Kecman i ostali moraju da nas naplaćuju to uz pomoć suda i BATa.

Sve receno

pre 7 godina

U čitavoj situaciji, KK Partizan NIS pronalazi i razlog za zadovoljstvo jer je odavno poznato kakav karakter je potreban da bi neko bio igrač Partizana.

nesa

pre 7 godina

Kako bre kad vam je limitiran budzet, pa hečer sigurno za dzabe igra jer voli partizan i beograd i dzileta sigurno, ma dajte bre dosta vise kukanja a o slucaju rakicevic samo vam se vraca za vujanica jer ste ga vi tad oteli zvezdi ajde neka me neko demantuje

Dragan BL

pre 7 godina

Dok je još bio pod Ugovorom sa KK Metalac vi ste pregovarali, načelno dogovorili, dali avans i potpisali pristupnicu...o kojoj etici vi govorite?

Dacha

pre 7 godina

O kakvom neeticnom ponasanju govore ovi iz partizana kad su oni prvi postupili tako,pazi dogovaraju sa igracem i njegovim menadzerom prelazak kod njih,jos mu isplacuju i avans na ruke a igrac ima vazeci ugovor sa Metalcem,jeste nisu mu isplacene zarade i ima pravo raskida ugovora preko arbitraze ali u tom momentu on je ipak i dalje pod ugovorom dok se ne raskine zvanicno i po zakonu i sad oni nasli da sole nekome pamet o etici i ajde da je ovo prvi put pa i da im se oprosti ali oni se ovako bahato ponasaju zadnjih 20 godina,otimaju redom svima igrace i nikakve konsekvence nisu snosili zbog toga!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

" U čitavoj situaciji, KK Partizan NIS pronalazi i razlog za zadovoljstvo jer je odavno poznato kakav karakter je potreban da bi neko bio igrač Partizana "

Naravno da je poznato kakav karakter je potreban, karakter Eda Murica da juri igraca i udari ga s ledja ili Pavlovica da udari u mosnice Branka Lazica npr ...

Rade

pre 7 godina

Pa šta sad,šta se grebete oko tog Rakičevića,kao da je Dražen Petrović?Idemo dalje bez njega,da je recimo dobio bolju ponudu od Reala,otišao bi u Real.Pare su pare!Nek mu je sa srečom kod komšija i nadam se da če postati solidan igrač.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

" U čitavoj situaciji, KK Partizan NIS pronalazi i razlog za zadovoljstvo jer je odavno poznato kakav karakter je potreban da bi neko bio igrač Partizana "

Naravno da je poznato kakav karakter je potreban, karakter Eda Murica da juri igraca i udari ga s ledja ili Pavlovica da udari u mosnice Branka Lazica npr ...

Jim Beam

pre 7 godina

Dajemo nekim anonimnim nedokazanim klincima avansno po 10.000 eura tek tako, na reč (imamo priznanicu za nešto što je nedozovljeno), a legendama kluba dugujemo po par godina pa Kecman i ostali moraju da nas naplaćuju to uz pomoć suda i BATa.

Vračarac

pre 7 godina

Što će ovoliko pantera na vest o Partizanu?
(huligan67, 11. oktobar 2016 11:52)....Decenijski kompleksi prijatelju,vidis valjda
(Borat iz predgradja, 11. oktobar 2016 12:50)

A šta vas dvojica filozofa tražite na vesti o Zvezdinom igraču?

Aca

pre 7 godina

Cekaj, cekaj... isplaceno NA RUKE?! KO je isplatio? U ime Partizana? Ko na ovaj nacin posluje u Partizanu? Čovek je apsolutno u pravu što ne želi da igra za klub koji na ovakav način posluje.. ovo je posao za čitav niz inspekcija, ali i tužioca.. ovde ima krivičnog dela onoga ko je "crn novac" na ruke nekome dao, u ime kluba, po nepostojećem ugovoru... Strasno u kakvoj zemlji zivimo...

Rade

pre 7 godina

Pa šta sad,šta se grebete oko tog Rakičevića,kao da je Dražen Petrović?Idemo dalje bez njega,da je recimo dobio bolju ponudu od Reala,otišao bi u Real.Pare su pare!Nek mu je sa srečom kod komšija i nadam se da če postati solidan igrač.

dunda

pre 7 godina

u prevodu- vrbovali ste igraca i dali mu novac dok je bio pod vazecim ugovorom sa Metalcem i vrsili pritisak da raskine taj ugovor kako bi ga oteli. oprobani recept koji je mnogo igraca doveo u klub ne sumnjam, ali dosla su neka druga vremena...

lovernj

pre 7 godina

Volim da čitam ova saopštenja... Tako su puna patetike, oni sve radili po pravilima ali ne možeš da budeš pošten u svetu koji nije pošten... Bu hu... Koga bre farbate?

Ma da

pre 7 godina

Nije problem predugovor vec to sto se pregovara sa igracem kojem ne istice ugovor na kraju sezone! To vec nije moguce, a da klub nije uključen u to. Drugo je kada igraču istice ugovor poput Milera ili drugih. Zato Partizan i nije potpisao nista sto bi ih pravno teretilo vec pare na ruke i neka tamo priznanica. Ovaj ih zavrnuo i to je to. Sto se tice ovoga da Partizan ne radi nista blanko pozdravio ih Pekovic koji je upravo ispred sebe imao takav ugovor. Podsetiću na primer Luke Bogdanovica kojem je ponisten validan ugovor zbog "interesa srpske kosarke" kako je tada rečeno. Momku se nije dugovalo, a otet je posle treceg zasedanja posle ponoci u izmenjenom sastavu jer prva dva puta komisija nije htela da pristane na to.

mozda

pre 7 godina

Igra se coveku evroliga za vise kesa u ugovoru!Sta je sporno,20 godina su tako dolazili kod vas samo sto ste vi to shvatili kao ljubav a ne profesionalizam!

muamua

pre 7 godina

ja se izvinjavam svi ugovori sa igracima se potpisuju dok su pod ugovorom...npr kako je zvezda uzela kinsija?? kako je mekel otisao u izrael...rakicevicu u tom momentu nije bio isplacen ugovor tako da je mogao da pregovara sa klubom...pa makabi je sa milerom potpisao ugovor u martu mesecu...ovde se masi jedna bitna stvar KO JE UPLATIO PARE METALCU PRE PAR MESECI

lefthended

pre 7 godina

Vracarac...Zvezda ne postoji u kosarci,sta ti radis na vestima o fmp-u,i kosarci uopste?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbr, 11. oktobar 2016 14:36)

..sa Tegijem pod ruku pa u Barcelonu i obavestite celnike EL da ne postoji...

I feel frustration...

DedaMiloje

pre 7 godina

Nije vam smetao karakter igrača koje ste otimali od Zvezde zbog "viših ciljeva" dečko je bio slobodan igrač kome je istekao ugovor sa Metlacem, sami kažete da nije potpisao sa vama profesionalni ugovor, tako da je igrač slobodan da odabere sredinu gde će nastaviti karijeru.

samo intravenozno

pre 7 godina

Nema sta da kukamo. Neka ide tamo. Proci ce kao Dangubic i slicni.
(anksiozni radijator, 11. oktobar 2016 12:23)

A Dangubicu je bas lose...

molina

pre 7 godina

Da li vi u Partizanu imate pravnike i da li je moguce da tek tako dajete pare? Zbog ugovora sa Metalcom niste mogli da potpisujete ugovor a predugovor je totalno nebitan.
Kako su se ranije otimali Zvezdi igraci....to su bila vremena.

srb

pre 7 godina

sta je 10k e za instituciju...vi da se brinete kako dulou da isplatite dug, a to sto je izabrao zvezdu pa normalno, mslm ko ne bi, bolje da se koljes sa najboljim timovima iz evrope nego sa mornarom iz bara

Zee

pre 7 godina

A je l' postoji dokumentacija za Tepića recimo za koga niste ništa platili još uvek a evo 2017. je na vratima. Pa Milutinov recimo, Luka Bogdanović, silne pune Arene, sezonske, transferi igrača u najveće klubove, itd itd. Gde je dokumentacija za te stvari, verujem i da grobare zanima?

ivan

pre 7 godina

Kako uopste smete da javno istaknete nekakvu priznanicu koju je Petar "potpisao", a pri tom nema potpisa onog ko je pare isplatio, pa sad nemamo koga da pitamo odakle mu pare?! A o pecatu da ne govorimo.
I koliko ja znam u nasoj zemlji je zvanicna valuta dinar, a ne euro tako da ste mogli napisati samo dinarsku protivvrednost za taj iznos.
Zamolio bih javno tuzilastvo da reaguje po sluzbenoj duznosti! Sumnjivo je, u najmanju ruku.

Beli65

pre 7 godina

ako im je poslovanje kao i ova priznanica onda nije cudo sto evroligi nisu nikad smeli da prikazu poslovanje,pa zamislite da im pokazu priznanice bez pecata da su zavedene,pristupnice bez potpisa ili ugovore po kojima duguju ko zna sta sve...

Dacha

pre 7 godina

O kakvom neeticnom ponasanju govore ovi iz partizana kad su oni prvi postupili tako,pazi dogovaraju sa igracem i njegovim menadzerom prelazak kod njih,jos mu isplacuju i avans na ruke a igrac ima vazeci ugovor sa Metalcem,jeste nisu mu isplacene zarade i ima pravo raskida ugovora preko arbitraze ali u tom momentu on je ipak i dalje pod ugovorom dok se ne raskine zvanicno i po zakonu i sad oni nasli da sole nekome pamet o etici i ajde da je ovo prvi put pa i da im se oprosti ali oni se ovako bahato ponasaju zadnjih 20 godina,otimaju redom svima igrace i nikakve konsekvence nisu snosili zbog toga!!!

delijamomak

pre 7 godina

Avangarda na ovo nije navikla. Avangarda ce oprostiti ovaj odlazak u Zvezdu ali ovaj avans tesko. Uzelo dete donaciju grobosa partizanu dok si rekao keks, okrenulo se i otislo.

Stomak

pre 7 godina

Kako se grobari ne zapitaju da li je zakonito platiti avans igracu koji ima vazeci ugovor sa drugim klubom? Evo molim vas da mi neko da konkretan odgovor na ovo pitanje.

Zagor

pre 7 godina

Majko moja, ova "priznanica" je na nivou Gedze na pijaci koji "racune" pise na parcetu papira od bureka koji je upravo pojeo...

http://www.novosti.rs/upload/images/2016%20II//10/11/mala-slika-1.jpg

Mali, neobrazovani, uvek zasticeni vojno-drzavni klub, to ste vi. Pre kriminalnih 90ih i nikad boljih 2000ih ste imali 4 titule, sad je jasno i kako su ostale dosle. Dobrim radom sigurno ne. Zalosno...

Stanko

pre 7 godina

Ali najjača je činjenica da su se grobari 4. Oktobra u 11h skupili I čekali ga da potpiše za njih a on ladno u isto vreme otišao u Zvezdu I potpisao. Mogu da zamislim grobarske face kad su čuli šta se desilo. Ta slika vredi više od million reči… Kao ona Vujoševićeva faca posle Kalinićevog koša za pobedu… neprocenjivo!

Dragan BL

pre 7 godina

Dok je još bio pod Ugovorom sa KK Metalac vi ste pregovarali, načelno dogovorili, dali avans i potpisali pristupnicu...o kojoj etici vi govorite?

nista o nicemu

pre 7 godina

Znaci potpisali ste igraca, a imao je vazeci ugovor. Suspenzija, i izbacivanje iz lige za samoprozvanu instituciju, ovo je krsenje pravilnika KSS.

mali

pre 7 godina

Jel avans bio u kesu? Sve po propisima,jel tako? Jel i predugovor sa igracem koji je u tom trenutku jos bio pod ugovorom sa Metalcem takodje po propisu?

nista o nicemu

pre 7 godina

ja se izvinjavam svi ugovori sa igracima se potpisuju dok su pod ugovorom...npr kako je zvezda uzela kinsija?? kako je mekel otisao u izrael...rakicevicu u tom momentu nije bio isplacen ugovor tako da je mogao da pregovara sa klubom...pa makabi je sa milerom potpisao ugovor u martu mesecu...ovde se masi jedna bitna stvar KO JE UPLATIO PARE METALCU PRE PAR MESECI
(muamua, 11. oktobar 2016 12:47)

Mileru je isticao ugovor, Rakicevicu nije.

nesa

pre 7 godina

Kako bre kad vam je limitiran budzet, pa hečer sigurno za dzabe igra jer voli partizan i beograd i dzileta sigurno, ma dajte bre dosta vise kukanja a o slucaju rakicevic samo vam se vraca za vujanica jer ste ga vi tad oteli zvezdi ajde neka me neko demantuje

DedaMiloje

pre 7 godina

Samo mi nije jasno sto cigani pominju Vujanica? Pa covek je nevidjeni Grobar,stalno je u Pioniru,prati Partizan...logicno je bilo da ce da predje u Partizan...QCA6FR
(X3mgrobar, 11. oktobar 2016 13:00)

Niko mu to ne brani i ne osporava, ali postoji zakon, a on je prešao u sred sezone u Partizan bez obeštećenja.

Ko

pre 7 godina

Pa dobro predomislio se covek, umesto da se razvije u pravog igraca, odlucio da se zakopa, svako bira svoju sudbinu. Znamo koji klub stvara vrhunske igrace, a to sigurno nije fmp.

Ko jos danas mirno spava?

pre 7 godina

Jao Topalovici,pa sa vama se sprda ko stigne,sa vama uvek neka komedija...Nego kakav je osecaj kad ti drzava ubrizga dve milke evrova,a ne osvajas nista,lep a?

zadovoljan,ne

pre 7 godina

Kakav predugovor, da sacekaju da propadne skroz metalac, pa kao slobodnog igraca da ga dovedete, ako ste neka institucija dajte metalcu neki dinar da izadje iz krize...

Ratifikacija

pre 7 godina

Pa zbog ovakvih mahinacija i potkupljivanja igraca se u UEFA dobija visegodisnja zabrana registrovanja igraca.
Sa ovim su samo se izleteli i potvrdili kako 'posluju'. A posle se pitaju gde im je A licenca, a nigde papira na uvid. Sve neke priznanice, isecci iz novina, stav javnosti... sve je na 'dodjem ti'. A i ovo kad prodaju ili isplate igrace, onda ih 'preveslaju kvarni menadzeri', a u stvari svi rade u dilu i podele profit od ispumpavanja para iz kluba. Eto otkud dugovi!

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

"Petar Rakićević je potpisao i pristupnicu za KK Partizan. Ovom prilikom, klub nipošto nije želeo da potpiše nikakav ugovor sa Rakićevićem pre nego što igrač raskine saradnju sa KK Metalac"...
Nisam strucnjak u ovoj oblasti, pa pitam: da li sme igrac da potpise pristupnicu za drugi klub, dok je pod ugovorom jos uvek?

Hugo od prečke

pre 7 godina

10000 plus bonus semenke.Sto da igra za semenke kad lepo moze da dodje kod nas i potpise ugovor od 150 000 po sezoni,sto je i uradio...Ovo nije ni prvi ni poslednji put da vam 'otimamo' igrača...Zašto? Jer tako smo u mogućnosti! Aj zdravo

Dddd

pre 7 godina

Ima drugih igraca, nije ovaj Bodiroga i nikada nece biti. Nema potrebe za emocionalnim ispadima, jer neki samo nadoknadjuju ono sto su izgubili (klub). Osnovna psihologije, to samo treba ignorisati, jer kada im je klub bio u krizi, bilo ih je 200 na tribinama sa transparentima "sram vas bilo za +41". Neka se sada potpisuju SNS olovkama.

Tumbasi Zagreb

pre 7 godina

Bunite se sto vam uzimamo igrace ipred nosa. Ali, to je tek pocetak. Tek sledi otimanje igraca Partizana direktno. I vi dobro znate zasto.

ashgda

pre 7 godina

@(X3mgrobar, 11. oktobar 2016 13:00)

A kakve veze sad ima sa ovim slučajem ko za koga navija?
O Bože, kako neki baš umeju da promaše temu

veliki cezar

pre 7 godina

Sledeci put govorite u pero prijatelju advkokatu Milicu, jer u vas, sve zajedno, niko vise nema poverenja. Ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti, Topalovici.

Tolle

pre 7 godina

Ovim postupkom, decko je pokazao da mu je apsolutno mesto u Crvenoj Zvezdi.Hvala Covicu sto nam je otvorio oci i sto je sprecio da igrac sa ovakvim mentalnim sklopom zavrsi kod nas.

dragan

pre 7 godina

Što će ovoliko pantera na vest o Partizanu?
(huligan67, 11. oktobar 2016 11:52)....Decenijski kompleksi prijatelju,vidis valjda
(Borat iz predgradja, 11. oktobar 2016 12:50)

A da vas dvojica pismenih date nekom da vas procita makar naslov,ne mora tekst. Svako bi danas da bude pametan a ne moze cak ni na netu

Јабучило

pre 7 godina

После Бобија ево у Звезди још једне етичке громаде, стуба поштења, моралне каријатиде.

milos

pre 7 godina

Niko da prokomentarise cifru!!! Sada kada su u najvecoj krizi daju klincu te pare,a nama mazu oci kako su stranci pre toga igrali za musmule. Mozda ste vi Mekejlebu davali preko racuna 100 000,ali ste mu ocigledno, jos najmanje tri puta vise davali na ruke.

EL opet

pre 7 godina

"Nakon današnjeg obraćanja, mi ćemo prepustiti javnosti da sama donese svoju procenu"

Javnost ce doneti procenu posle danasnjeg iznosenja istine od strane
KK CRVENA ZVEZDA.
 

Sve receno

pre 7 godina

U čitavoj situaciji, KK Partizan NIS pronalazi i razlog za zadovoljstvo jer je odavno poznato kakav karakter je potreban da bi neko bio igrač Partizana.

Ljubitelj kosarke

pre 7 godina

Naravno da je ovde bilo ružnih momenata ali godinama je bilo i ružnijih priča u koje je KK Partizan bio uključen sa druge strane te nema previše prava da se buni.

Nikola

pre 7 godina

U čitavoj situaciji, KK Partizan NIS pronalazi i razlog za zadovoljstvo jer je odavno poznato kakav karakter je potreban da bi neko bio igrač Partizana. Na ovo ne treba nista dodati. Kada bi ovakvi igraci, a pre svega ljudi nosili crno beli dres sigurno da ovoliko ne bismo voleli KK Partizan. Ne treba nam ovakav "covek" u ekipi.

црна овца друштва

pre 7 godina

А зашто неко од пантера мало дубље не зађе у 'случај' Вујанић и види шта је ту било заправо, него се сви само позивају на то јер су чули од 'легенде' или неког ћелавца са трибине са три разреда основне.

saa

pre 7 godina

U maju se bilo potpisalo sa kalinicem,dosao u junu tako da,jovic je stigao kasnije,nemoj mi te price da ne moze ranije predugovor,jasno je ko dan,zbog vece plate otiso u czv gde nece ni igrati lepo,neka ga... :)

X3mgrobar

pre 7 godina

Samo mi nije jasno sto cigani pominju Vujanica? Pa covek je nevidjeni Grobar,stalno je u Pioniru,prati Partizan...logicno je bilo da ce da predje u Partizan...QCA6FR

pravda

pre 7 godina

Sprdate se sa Partzanom,a koliko se secam od dolaska Dzikica,Partizan je u ABA ligi izgubio samo u Podgorici od Buducnosti...Ima nekoliko ekipa boljih od Partizana,ali mislim da ce lagano do f4..pa onda uz jedno-dva dobra pojacanja mogao bi i do prstena...

ssss

pre 7 godina

ajde kao da je ovo dete bitno za Partizan, ako ga je ON zeleo nemamo mi sta tu da tražimo, limena mezimica se mora zadovoljiti... Mi imamo Dzileta njega ne mogu oteti i to nam je dovoljno.

PFC-45-Zg

pre 7 godina

"U trenutku kada je navedena situacija konačno nastupila, menadžer Miodrag Radović je sa predstavnicima KK Partizan NIS zakazao potpisivanje ugovora na dan, 04.10.2016. u 11 časova, ali se ni igrač ni menadžer u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu nisu pojavili."

https://www.youtube.com/watch?v=frDSlmbkV74

upucen

pre 7 godina

@A Ne on nije pod ugovorom, odnosno slobodan je da napusti sredinu zbog dugovanja kluba prema njemu i neispunjavanja obaveza prema ugovoru.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Pa i izgledalo je od početka da su nas namestili, ali tako ti je u poslu nekad uspeš drugi put ne... Ovo je orkestrirano od početka jer igraču nije prišao Partizan, već obratno...

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Ja sam primao platu na ruke-celu,ne preko banke.
Cela srbija prima minimalac na racun,a ostatak na ruke,tako zakon omogucava..a tebi ako mije nesto kasno ponovo procitaj tekst gde lepo pise sta mu je isplaceno i sta jepotpisao.
Prijatno.

ciki

pre 7 godina

znaci predugovorna odgovornost za rakicevica, jer je neosnovano odustao od zakljucenja ugovora ili je pregovarao bez ozbiljne namere da zaklkuci ugovor i time doveo partizan u zabludu i naneo mu stetu.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

" U čitavoj situaciji, KK Partizan NIS pronalazi i razlog za zadovoljstvo jer je odavno poznato kakav karakter je potreban da bi neko bio igrač Partizana "

Naravno da je poznato kakav karakter je potreban, karakter Eda Murica da juri igraca i udari ga s ledja ili Pavlovica da udari u mosnice Branka Lazica npr ...

Vračarac

pre 7 godina

Što će ovoliko pantera na vest o Partizanu?
(huligan67, 11. oktobar 2016 11:52)....Decenijski kompleksi prijatelju,vidis valjda
(Borat iz predgradja, 11. oktobar 2016 12:50)

A šta vas dvojica filozofa tražite na vesti o Zvezdinom igraču?

Ko

pre 7 godina

Pa dobro predomislio se covek, umesto da se razvije u pravog igraca, odlucio da se zakopa, svako bira svoju sudbinu. Znamo koji klub stvara vrhunske igrace, a to sigurno nije fmp.

Јабучило

pre 7 godina

После Бобија ево у Звезди још једне етичке громаде, стуба поштења, моралне каријатиде.

црна овца друштва

pre 7 godina

А зашто неко од пантера мало дубље не зађе у 'случај' Вујанић и види шта је ту било заправо, него се сви само позивају на то јер су чули од 'легенде' или неког ћелавца са трибине са три разреда основне.

Dddd

pre 7 godina

Ima drugih igraca, nije ovaj Bodiroga i nikada nece biti. Nema potrebe za emocionalnim ispadima, jer neki samo nadoknadjuju ono sto su izgubili (klub). Osnovna psihologije, to samo treba ignorisati, jer kada im je klub bio u krizi, bilo ih je 200 na tribinama sa transparentima "sram vas bilo za +41". Neka se sada potpisuju SNS olovkama.

Aca

pre 7 godina

Cekaj, cekaj... isplaceno NA RUKE?! KO je isplatio? U ime Partizana? Ko na ovaj nacin posluje u Partizanu? Čovek je apsolutno u pravu što ne želi da igra za klub koji na ovakav način posluje.. ovo je posao za čitav niz inspekcija, ali i tužioca.. ovde ima krivičnog dela onoga ko je "crn novac" na ruke nekome dao, u ime kluba, po nepostojećem ugovoru... Strasno u kakvoj zemlji zivimo...

Tolle

pre 7 godina

Ovim postupkom, decko je pokazao da mu je apsolutno mesto u Crvenoj Zvezdi.Hvala Covicu sto nam je otvorio oci i sto je sprecio da igrac sa ovakvim mentalnim sklopom zavrsi kod nas.

nista o nicemu

pre 7 godina

Znaci potpisali ste igraca, a imao je vazeci ugovor. Suspenzija, i izbacivanje iz lige za samoprozvanu instituciju, ovo je krsenje pravilnika KSS.

pravda

pre 7 godina

Sprdate se sa Partzanom,a koliko se secam od dolaska Dzikica,Partizan je u ABA ligi izgubio samo u Podgorici od Buducnosti...Ima nekoliko ekipa boljih od Partizana,ali mislim da ce lagano do f4..pa onda uz jedno-dva dobra pojacanja mogao bi i do prstena...

X3mgrobar

pre 7 godina

Samo mi nije jasno sto cigani pominju Vujanica? Pa covek je nevidjeni Grobar,stalno je u Pioniru,prati Partizan...logicno je bilo da ce da predje u Partizan...QCA6FR

Nikola

pre 7 godina

U čitavoj situaciji, KK Partizan NIS pronalazi i razlog za zadovoljstvo jer je odavno poznato kakav karakter je potreban da bi neko bio igrač Partizana. Na ovo ne treba nista dodati. Kada bi ovakvi igraci, a pre svega ljudi nosili crno beli dres sigurno da ovoliko ne bismo voleli KK Partizan. Ne treba nam ovakav "covek" u ekipi.

lovernj

pre 7 godina

Volim da čitam ova saopštenja... Tako su puna patetike, oni sve radili po pravilima ali ne možeš da budeš pošten u svetu koji nije pošten... Bu hu... Koga bre farbate?

Jim Beam

pre 7 godina

Dajemo nekim anonimnim nedokazanim klincima avansno po 10.000 eura tek tako, na reč (imamo priznanicu za nešto što je nedozovljeno), a legendama kluba dugujemo po par godina pa Kecman i ostali moraju da nas naplaćuju to uz pomoć suda i BATa.

ssss

pre 7 godina

ajde kao da je ovo dete bitno za Partizan, ako ga je ON zeleo nemamo mi sta tu da tražimo, limena mezimica se mora zadovoljiti... Mi imamo Dzileta njega ne mogu oteti i to nam je dovoljno.

delijamomak

pre 7 godina

Avangarda na ovo nije navikla. Avangarda ce oprostiti ovaj odlazak u Zvezdu ali ovaj avans tesko. Uzelo dete donaciju grobosa partizanu dok si rekao keks, okrenulo se i otislo.

muamua

pre 7 godina

ja se izvinjavam svi ugovori sa igracima se potpisuju dok su pod ugovorom...npr kako je zvezda uzela kinsija?? kako je mekel otisao u izrael...rakicevicu u tom momentu nije bio isplacen ugovor tako da je mogao da pregovara sa klubom...pa makabi je sa milerom potpisao ugovor u martu mesecu...ovde se masi jedna bitna stvar KO JE UPLATIO PARE METALCU PRE PAR MESECI

dunda

pre 7 godina

u prevodu- vrbovali ste igraca i dali mu novac dok je bio pod vazecim ugovorom sa Metalcem i vrsili pritisak da raskine taj ugovor kako bi ga oteli. oprobani recept koji je mnogo igraca doveo u klub ne sumnjam, ali dosla su neka druga vremena...

Ko jos danas mirno spava?

pre 7 godina

Jao Topalovici,pa sa vama se sprda ko stigne,sa vama uvek neka komedija...Nego kakav je osecaj kad ti drzava ubrizga dve milke evrova,a ne osvajas nista,lep a?

srb

pre 7 godina

sta je 10k e za instituciju...vi da se brinete kako dulou da isplatite dug, a to sto je izabrao zvezdu pa normalno, mslm ko ne bi, bolje da se koljes sa najboljim timovima iz evrope nego sa mornarom iz bara

Zagor

pre 7 godina

Majko moja, ova "priznanica" je na nivou Gedze na pijaci koji "racune" pise na parcetu papira od bureka koji je upravo pojeo...

http://www.novosti.rs/upload/images/2016%20II//10/11/mala-slika-1.jpg

Mali, neobrazovani, uvek zasticeni vojno-drzavni klub, to ste vi. Pre kriminalnih 90ih i nikad boljih 2000ih ste imali 4 titule, sad je jasno i kako su ostale dosle. Dobrim radom sigurno ne. Zalosno...

Tumbasi Zagreb

pre 7 godina

Bunite se sto vam uzimamo igrace ipred nosa. Ali, to je tek pocetak. Tek sledi otimanje igraca Partizana direktno. I vi dobro znate zasto.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Ja sam primao platu na ruke-celu,ne preko banke.
Cela srbija prima minimalac na racun,a ostatak na ruke,tako zakon omogucava..a tebi ako mije nesto kasno ponovo procitaj tekst gde lepo pise sta mu je isplaceno i sta jepotpisao.
Prijatno.

mozda

pre 7 godina

Igra se coveku evroliga za vise kesa u ugovoru!Sta je sporno,20 godina su tako dolazili kod vas samo sto ste vi to shvatili kao ljubav a ne profesionalizam!

Sve receno

pre 7 godina

U čitavoj situaciji, KK Partizan NIS pronalazi i razlog za zadovoljstvo jer je odavno poznato kakav karakter je potreban da bi neko bio igrač Partizana.

DedaMiloje

pre 7 godina

Nije vam smetao karakter igrača koje ste otimali od Zvezde zbog "viših ciljeva" dečko je bio slobodan igrač kome je istekao ugovor sa Metlacem, sami kažete da nije potpisao sa vama profesionalni ugovor, tako da je igrač slobodan da odabere sredinu gde će nastaviti karijeru.

ivan

pre 7 godina

Kako uopste smete da javno istaknete nekakvu priznanicu koju je Petar "potpisao", a pri tom nema potpisa onog ko je pare isplatio, pa sad nemamo koga da pitamo odakle mu pare?! A o pecatu da ne govorimo.
I koliko ja znam u nasoj zemlji je zvanicna valuta dinar, a ne euro tako da ste mogli napisati samo dinarsku protivvrednost za taj iznos.
Zamolio bih javno tuzilastvo da reaguje po sluzbenoj duznosti! Sumnjivo je, u najmanju ruku.

Rade

pre 7 godina

Pa šta sad,šta se grebete oko tog Rakičevića,kao da je Dražen Petrović?Idemo dalje bez njega,da je recimo dobio bolju ponudu od Reala,otišao bi u Real.Pare su pare!Nek mu je sa srečom kod komšija i nadam se da če postati solidan igrač.

EL opet

pre 7 godina

"Nakon današnjeg obraćanja, mi ćemo prepustiti javnosti da sama donese svoju procenu"

Javnost ce doneti procenu posle danasnjeg iznosenja istine od strane
KK CRVENA ZVEZDA.
 

ciki

pre 7 godina

znaci predugovorna odgovornost za rakicevica, jer je neosnovano odustao od zakljucenja ugovora ili je pregovarao bez ozbiljne namere da zaklkuci ugovor i time doveo partizan u zabludu i naneo mu stetu.

Dacha

pre 7 godina

O kakvom neeticnom ponasanju govore ovi iz partizana kad su oni prvi postupili tako,pazi dogovaraju sa igracem i njegovim menadzerom prelazak kod njih,jos mu isplacuju i avans na ruke a igrac ima vazeci ugovor sa Metalcem,jeste nisu mu isplacene zarade i ima pravo raskida ugovora preko arbitraze ali u tom momentu on je ipak i dalje pod ugovorom dok se ne raskine zvanicno i po zakonu i sad oni nasli da sole nekome pamet o etici i ajde da je ovo prvi put pa i da im se oprosti ali oni se ovako bahato ponasaju zadnjih 20 godina,otimaju redom svima igrace i nikakve konsekvence nisu snosili zbog toga!!!

saa

pre 7 godina

U maju se bilo potpisalo sa kalinicem,dosao u junu tako da,jovic je stigao kasnije,nemoj mi te price da ne moze ranije predugovor,jasno je ko dan,zbog vece plate otiso u czv gde nece ni igrati lepo,neka ga... :)

nista o nicemu

pre 7 godina

ja se izvinjavam svi ugovori sa igracima se potpisuju dok su pod ugovorom...npr kako je zvezda uzela kinsija?? kako je mekel otisao u izrael...rakicevicu u tom momentu nije bio isplacen ugovor tako da je mogao da pregovara sa klubom...pa makabi je sa milerom potpisao ugovor u martu mesecu...ovde se masi jedna bitna stvar KO JE UPLATIO PARE METALCU PRE PAR MESECI
(muamua, 11. oktobar 2016 12:47)

Mileru je isticao ugovor, Rakicevicu nije.

Zee

pre 7 godina

A je l' postoji dokumentacija za Tepića recimo za koga niste ništa platili još uvek a evo 2017. je na vratima. Pa Milutinov recimo, Luka Bogdanović, silne pune Arene, sezonske, transferi igrača u najveće klubove, itd itd. Gde je dokumentacija za te stvari, verujem i da grobare zanima?

Hugo od prečke

pre 7 godina

10000 plus bonus semenke.Sto da igra za semenke kad lepo moze da dodje kod nas i potpise ugovor od 150 000 po sezoni,sto je i uradio...Ovo nije ni prvi ni poslednji put da vam 'otimamo' igrača...Zašto? Jer tako smo u mogućnosti! Aj zdravo

nesa

pre 7 godina

Kako bre kad vam je limitiran budzet, pa hečer sigurno za dzabe igra jer voli partizan i beograd i dzileta sigurno, ma dajte bre dosta vise kukanja a o slucaju rakicevic samo vam se vraca za vujanica jer ste ga vi tad oteli zvezdi ajde neka me neko demantuje

samo intravenozno

pre 7 godina

Nema sta da kukamo. Neka ide tamo. Proci ce kao Dangubic i slicni.
(anksiozni radijator, 11. oktobar 2016 12:23)

A Dangubicu je bas lose...

Beli65

pre 7 godina

ako im je poslovanje kao i ova priznanica onda nije cudo sto evroligi nisu nikad smeli da prikazu poslovanje,pa zamislite da im pokazu priznanice bez pecata da su zavedene,pristupnice bez potpisa ili ugovore po kojima duguju ko zna sta sve...

lefthended

pre 7 godina

Vracarac...Zvezda ne postoji u kosarci,sta ti radis na vestima o fmp-u,i kosarci uopste?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbr, 11. oktobar 2016 14:36)

..sa Tegijem pod ruku pa u Barcelonu i obavestite celnike EL da ne postoji...

I feel frustration...

Ratifikacija

pre 7 godina

Pa zbog ovakvih mahinacija i potkupljivanja igraca se u UEFA dobija visegodisnja zabrana registrovanja igraca.
Sa ovim su samo se izleteli i potvrdili kako 'posluju'. A posle se pitaju gde im je A licenca, a nigde papira na uvid. Sve neke priznanice, isecci iz novina, stav javnosti... sve je na 'dodjem ti'. A i ovo kad prodaju ili isplate igrace, onda ih 'preveslaju kvarni menadzeri', a u stvari svi rade u dilu i podele profit od ispumpavanja para iz kluba. Eto otkud dugovi!

zadovoljan,ne

pre 7 godina

Kakav predugovor, da sacekaju da propadne skroz metalac, pa kao slobodnog igraca da ga dovedete, ako ste neka institucija dajte metalcu neki dinar da izadje iz krize...

DedaMiloje

pre 7 godina

Samo mi nije jasno sto cigani pominju Vujanica? Pa covek je nevidjeni Grobar,stalno je u Pioniru,prati Partizan...logicno je bilo da ce da predje u Partizan...QCA6FR
(X3mgrobar, 11. oktobar 2016 13:00)

Niko mu to ne brani i ne osporava, ali postoji zakon, a on je prešao u sred sezone u Partizan bez obeštećenja.

molina

pre 7 godina

Da li vi u Partizanu imate pravnike i da li je moguce da tek tako dajete pare? Zbog ugovora sa Metalcom niste mogli da potpisujete ugovor a predugovor je totalno nebitan.
Kako su se ranije otimali Zvezdi igraci....to su bila vremena.

Stanko

pre 7 godina

Ali najjača je činjenica da su se grobari 4. Oktobra u 11h skupili I čekali ga da potpiše za njih a on ladno u isto vreme otišao u Zvezdu I potpisao. Mogu da zamislim grobarske face kad su čuli šta se desilo. Ta slika vredi više od million reči… Kao ona Vujoševićeva faca posle Kalinićevog koša za pobedu… neprocenjivo!

Ma da

pre 7 godina

Nije problem predugovor vec to sto se pregovara sa igracem kojem ne istice ugovor na kraju sezone! To vec nije moguce, a da klub nije uključen u to. Drugo je kada igraču istice ugovor poput Milera ili drugih. Zato Partizan i nije potpisao nista sto bi ih pravno teretilo vec pare na ruke i neka tamo priznanica. Ovaj ih zavrnuo i to je to. Sto se tice ovoga da Partizan ne radi nista blanko pozdravio ih Pekovic koji je upravo ispred sebe imao takav ugovor. Podsetiću na primer Luke Bogdanovica kojem je ponisten validan ugovor zbog "interesa srpske kosarke" kako je tada rečeno. Momku se nije dugovalo, a otet je posle treceg zasedanja posle ponoci u izmenjenom sastavu jer prva dva puta komisija nije htela da pristane na to.

Dragan BL

pre 7 godina

Dok je još bio pod Ugovorom sa KK Metalac vi ste pregovarali, načelno dogovorili, dali avans i potpisali pristupnicu...o kojoj etici vi govorite?

Ljubitelj kosarke

pre 7 godina

Naravno da je ovde bilo ružnih momenata ali godinama je bilo i ružnijih priča u koje je KK Partizan bio uključen sa druge strane te nema previše prava da se buni.

dragan

pre 7 godina

Što će ovoliko pantera na vest o Partizanu?
(huligan67, 11. oktobar 2016 11:52)....Decenijski kompleksi prijatelju,vidis valjda
(Borat iz predgradja, 11. oktobar 2016 12:50)

A da vas dvojica pismenih date nekom da vas procita makar naslov,ne mora tekst. Svako bi danas da bude pametan a ne moze cak ni na netu

milos

pre 7 godina

Niko da prokomentarise cifru!!! Sada kada su u najvecoj krizi daju klincu te pare,a nama mazu oci kako su stranci pre toga igrali za musmule. Mozda ste vi Mekejlebu davali preko racuna 100 000,ali ste mu ocigledno, jos najmanje tri puta vise davali na ruke.

veliki cezar

pre 7 godina

Sledeci put govorite u pero prijatelju advkokatu Milicu, jer u vas, sve zajedno, niko vise nema poverenja. Ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti, Topalovici.

Stomak

pre 7 godina

Kako se grobari ne zapitaju da li je zakonito platiti avans igracu koji ima vazeci ugovor sa drugim klubom? Evo molim vas da mi neko da konkretan odgovor na ovo pitanje.

mali

pre 7 godina

Jel avans bio u kesu? Sve po propisima,jel tako? Jel i predugovor sa igracem koji je u tom trenutku jos bio pod ugovorom sa Metalcem takodje po propisu?

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

"Petar Rakićević je potpisao i pristupnicu za KK Partizan. Ovom prilikom, klub nipošto nije želeo da potpiše nikakav ugovor sa Rakićevićem pre nego što igrač raskine saradnju sa KK Metalac"...
Nisam strucnjak u ovoj oblasti, pa pitam: da li sme igrac da potpise pristupnicu za drugi klub, dok je pod ugovorom jos uvek?

PFC-45-Zg

pre 7 godina

"U trenutku kada je navedena situacija konačno nastupila, menadžer Miodrag Radović je sa predstavnicima KK Partizan NIS zakazao potpisivanje ugovora na dan, 04.10.2016. u 11 časova, ali se ni igrač ni menadžer u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu nisu pojavili."

https://www.youtube.com/watch?v=frDSlmbkV74

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Pa i izgledalo je od početka da su nas namestili, ali tako ti je u poslu nekad uspeš drugi put ne... Ovo je orkestrirano od početka jer igraču nije prišao Partizan, već obratno...

upucen

pre 7 godina

@A Ne on nije pod ugovorom, odnosno slobodan je da napusti sredinu zbog dugovanja kluba prema njemu i neispunjavanja obaveza prema ugovoru.

ashgda

pre 7 godina

@(X3mgrobar, 11. oktobar 2016 13:00)

A kakve veze sad ima sa ovim slučajem ko za koga navija?
O Bože, kako neki baš umeju da promaše temu