Tenis 86

Četvrtak, 06.10.2016.

08:15

Novak otputovao u Šangaj

Najbolji teniser sveta Novak Đoković otputovao je Šangaj gde će nastupiti na turniru serije 1000.

Novak otputovao u Šangaj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Нишлија

pre 7 godina

Јесте ово болестан народ, што рече неко. Оволики број коментара на тривијалну вест, а на одузимање имовине, угрожавање живота на Космету, по само пар коментара. Јадно да не може јадније.

Nebojša

pre 7 godina

"Otputovao u Sangaj", glasi vest. Komentara 615. O, bolesni narode.
(Mikii, 06. oktobar 2016 12:45)

Ti ne propuštaš ni jednu šansu da ostaviš komentar na svaku vest eto tebe a nekom se usudiš da kažeš da je bolestan zanimljivo eto vidi da ti nisi ostavio komentar ja ti nebi odgovorio i bilo bi dva manje da znaš za ubuduće.

sinisa

pre 7 godina

Ja ne znam sta je ovo,svi pricaju o ugrozenom prvom mjestu a Novak ima preko 4000 hiljade bodova prednosti.:)Jos Marej mora da dolazi do finala ili osvaja titule a Novak da ispada rano da bi bio prvi na listi,a to je nemoguce.Marej nema tu konstantnost da osvaja u nizu velike titule.

politika and Politika

pre 7 godina

Lijepo vam covjek rece pre glasanja za njgovog prijatelja u UN da mu nije stalo do prvog mjesta. Ali vi veto, e sada ce te vidjeti da mu je stalo i nista od prvog mjesta za vaseg pulena.

vasa

pre 7 godina

@Zivotije
Samo dok Rolenceta gospoja ne vara s kim stigne, on je zadovoljan. Eno, cak mu i deca lice na njega, nisu plava i bleda, zanimljivo.

srle

pre 7 godina

Novak se muči od osvajanja Rolan Garosa.

Mislim da to nije tačno. Igrao finale grend slema, osvojio masters u Torontu, jeste preskočio Sinsinati i Peking ali ni to nije razlog za konstataciju da nije u formi i slično. Možda su se Federer i Marej ponadali, ali baš sada će Nole krenuti da melje, važno je da ostane prvi na kraju godine.

Aleksandar

pre 7 godina

ne verujem da je Novak bio povredjen na US openu, verujem da je bio psihički premoren i zasićen tenisa, a potresao ga je delpo mesec dana ranije.
Elem, to je tenis, 90% mentalna igra.

Srećno sada, Nole i da nam ostaneš na 1om mestu!!!

mlekadzija

pre 7 godina

Neverovatno koliko zluradih komentara...neki kao da uzivaju pokusavajuci da nipodastavaju Djokovica. A sta ste vi uradili u vasim malim zivotima (da slobodno interpretiram jednog komentatora od ranije)???? Uglavnom nista osim da svoju zavist iskazujete kuckajuci po tastaturi... trk u misije rupe brzo i gladajte kako Djokovic pobedjuje!!!

Посматрач

pre 7 godina

Ајмо мајсторе. Паметна тактика. Што губити снагу на мањим турнирима ? Играј серију 1000 и ГС. И доста. Нека се ломе по мањим турнирима ови што те јуре

milos

pre 7 godina

novak jednostavno mora da taktizira...mislim sem sto ga je vavrinka pobedio(to je morao da dobije) ovo je sve relativno s namerom uradjeno...da se pravi prostor za sledecu godinu i mora covek dabodmori jer prosto nije masina...sledece godinevako ostane do marta na prvom mestu ostaje do kraja godine i onda je prakticno oboren federerov rekord po broju nedelja...

Mujo

pre 7 godina

"Ajde kralju da osvojiš ovo. Nadam se da si se oporavio i da ćeš opet da gaziš sve odreda. Zdrav mi bio najbolji teniseru svih vremena!" (Mikii, 6. oktobar 2016 11:36)

Mikii, sve se slažem, lepo si napisao, ali nepismen si bre brate. Već sam te upozoravao na to. Ne piše se "da gaziš sve odreda" nego " od reda".

sport=biznis

pre 7 godina

U redu je dežurni advokati. Misli se na nivo tenisa koji NĐ pokazuje već pola decenije, a od RG ove godine je u velikom padu - povrede, motiv, privatni problemi, nebitno; ali nešto nije kako treba to je očigledno.
Osvojio je Toronto, a ko će drugi da osvoji, nisu igrali Mari, Nadal, Federer, Delpo, ne sećam se ali ni Vavrenka nije igrao ja mislim.
Ja ne znam zaista šta se dešava sa Novakom. Tenis je izgleda kao i fudbal, jedan veliki biznis pre svega, svašta se tu radi.
Novak je nakon poraza na US Openu napravio opet gala večeru za fondaciju gde je skupio pare, kao što je to uradio nakon poraza od Marija na Wim.
Izgleda da može da skupi pare samo kad izgubi finala GS jer samo tada pravi uspešne gala večeri za njegovu fondaciju.
Moguće je da postoje neki kompromisi. Dogovor da bez obzira na sve on ne sme da prestigne velikog RF do kraja karijere sa GS titulama.
Jer neverovatno je kako svaki put kad se zaleti, Novak iznenada padne sa formom, ili se povredi, i prekine seriju dominacije.
Gledam poslednjih godinu i po', niko ne može da mu priđe sa tenisom na GS, a onda Vim. izgubi od Kverija??? a na US Openu od debelog, na istu foru???
Ko je ovde lud? A ko je namazan?
A najsmešnija je priča o motivu, lik na korak od prestizanja najvećeg, i kao nema motiv? hahaha...

Sale

pre 7 godina

Mars Tenis, 6. oktobar 2016 11:05)
Nije u pitanju samo broj 1.Nece dobiti ogroman bonus u novcu za prvo mesto ako propusti vise od jednog mastersa.Vec je izostao iz Sinssinatija.

Mikii

pre 7 godina

Ajde kralju da osvojiš ovo. Nadam se da si se oporavio i da ćeš opet da gaziš sve odreda. Zdrav mi bio najbolji teniseru svih vremena!

Robert

pre 7 godina

kako svi zaborave da pomenu da je u medjuvremenu osvojio i Toronto, kao da je to nista.
(kofein, 06. oktobar 2016 08:39)
------------

Kao sto nisu pomenuli ni nacin na koji je uopste stigao do USO finala (nekoliko predaja). Sto se mene tice, "pravda" zadovoljena. :)

Advokat pametnih Srba

pre 7 godina

I kazete u naslovu vesti: "Novak otputovao u Sangaj".
Pa, jeste. Fizicki je stvarno seo u avion i odleteo u Kinu sa svojim timom.... ali u glavi je, kladim se, jos na Kopu i Kalisu sa Stefanom, rekao bih, ali nema veze. Posao ceka. Neko mu placa milione da udara lopticu, pa onda... kad se MORA onda NIJE TESKO :-).
A tako mu se NE IGRA taj tenis da to nije normalno! Mozda mora zbog ugovora sa sponzorima, nisam upucen u detalje ugovora. Igraci su robovi sistema, i to ponekad dodje na naplatu.
Bice zanimljivo da vidimo dokle ce ovaj put da stigne.
Ovo je izuzetno vazan turnir za nastavak noletove karijere. Vazniji nego sto to mnogi misle.
Ako ovde pukne, a sve osim OSVAJANJA je neuspeh , onda je to definitivno pocetak kraja.
Idemo, tigre!
Nedaj se!

Mars Tenis

pre 7 godina

Samo radi jednog turnira daleko putovanje u Aziju. U redu, masters je i brani titulu i zeli ostati broj 1. Ali ne znam koliko igranje na ovom turniru pametno. Mozda bolje bilo odkazati a zato u Bazelu igrati gde bi ipak mogao 500 bodova skupiti.

Joc@

pre 7 godina

@(a,da...i vrati krst umesto kamena na vratu, 6. oktobar 2016 08:34)
Dobar savet. Ko krst ukloni i zameni ga s bilo cim drugim ne postupa mudro.

vasa

pre 7 godina

I sta sad? Je li Nolo povredjen ili zdrav? Umoran ili svez? Ima li privatnih problema ili cvetaju ruze? Zna li se to ili ce na ta pitanja biti odgovoreno u zavisnosti od rezultata u Sangaju? Ako izgubi onda je povredjen, ako ne onda nista...

mire

pre 7 godina

Srećno Novače, dobro si se odmorio, a i mi koji te pratimo, pošto ostalu sitnu boraniju ne vredi gledati... Čekam Rodju da se vrati, da odigrate još koji meč i da uživam...

udri bez spina

pre 7 godina

sad kad si video kako je nama u srbiji bajno,kad si se setio odakle si krenuo da deljes pacere, i,iz koje nedodjije, verujem da sad deres i nestajes do 18 g.slema a onda mozes i na pivo.

Milan

pre 7 godina

Fascinantno je to da je Novak prvi i na ATP i na race listi a da za svoje standarde nije odigrao vise od dva kvalitetna meča za celu sezonu.

Milan Nis

pre 7 godina

Ne razumem, zašto svi govore da se muči, igrao čovek finale US opena, malo li je..?
(deki, 6. oktobar 2016 08:44)
Pa Novaka kad se muci igra finala GS,a kad igra svoju igru obrise sve gumicom,nekoliko mastersa za redom i par GSova.To je problem kad naviknes ljude na visoke standarde.Nekad smo Bobu gledali kao boga,a svi znamo njegova dostignuca,koja nisu mala,ali u poredjenju sa Novakom,ma nemoguce je tu ista porediti.

Joc@

pre 7 godina

Nole je modernizovao i unapredio tenis. Njegova koncepcija je vizija 2 najveća teniska stručnjaka: Jelene Genčic i Nikole Pilića. Teniskim umećem nema ko da ga nadmaši. Još od 2011., sve što je izgubio izgubio je ili zbog povreda ili po direktivi, zbog viših interesa teniske ''igre'' u svetu. Kako će njegova karijera dalje teći, zavisi od mnogo faktora. Ako Nole bude ''kooperativan'' kao što je bio do sad, ići će otprilike kao i do sad. Dozvoliće mu se da osvoji po 2 GS godišnje. Ostalo, opet prema situaciji, i prema dosegu drugog na listi. Tako da.... sve OK.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Deri redom, legendo! Onom himnom na RG, teniskom Olimpu, ti i Ana ste se rukovali sa Zevsom, postali besmrtni i bacili munje na razne bolesnike za tastaturom da vecno kmece.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

kako svi zaborave da pomenu da je u medjuvremenu osvojio i Toronto, kao da je to nista. Novak u ociglednom padu forme za par meseci ima osvojen masters i finale grend slema. to su recimo najveci uspesi u karijeri Tomasa Berdiha.
 (kofein, 6. oktobar 2016 08:39)

Prijatelju, trazis oci od obnevidelih od suza?

Murray armija

pre 7 godina

Kad sam video sliku mislio sam da je odustao..Koliko god zelim da Endi bude 1. nebi bilo fer da to uradi tako sto Novak nece biti na svom maksimumu.Nadam se da si se oporavio Nole :)

ljilja

pre 7 godina

Do kraja godine teško da će ga iko stići. Taj bi trebao biti supermen. A Novakova najava, da neće toliko juriti rekorde je OK. Porodica je na prvom mestu i ne postoji merilo novca i titula sa tom radošću koju mu oni pružaju. Na kraju , uz podršku porodice je došao do svetskog trona. MALO LI JE ? Sada treba da uziva u odrastanju svog sina. Neke stvari se ne ponavljaju u životu. Karijera uvek ide gore-dole. Kada dete odraste željno roditelja to se više nikada ne nadoknadi.

reč da nisam čuo

pre 7 godina

Ne mora Nole više ništa da osvoji. 4 za redom - Wimbledon, US Open, Melburn, Roland Garos, 3 podloge - NIKADA NIKO U ISTORIJI OD KAD JE IZMIŠLJEN TENIS, SAMO NOLE! Najveći ikada! Federeraši, kada vaše ljubimče kolence to osvoji, javite se da popričamo o goatima. Mada, nešto mi govori da mi se nećete javiti, he he! Do tada, pssssst.... tišina.

Dragan

pre 7 godina

Mnogo poena brani Novak 5.500 zakljucno sa AO,nece biti lako a svi znamo da bez makar 1 titule u toku godine na GS jos niko nije bio prvi na ATP listi.Morace da osvoji AO ako misli da bude prvi i naredne godine a samim tim i da obori Federerov rekord.

kofein

pre 7 godina

kako svi zaborave da pomenu da je u medjuvremenu osvojio i Toronto, kao da je to nista. Novak u ociglednom padu forme za par meseci ima osvojen masters i finale grend slema. to su recimo najveci uspesi u karijeri Tomasa Berdiha.

a,da...i vrati krst umesto kamena na vratu

pre 7 godina

Ajmo Nole,samo lagano i pametno....da se dobro odradi kraj sezone, pa onda jedan dobar odmor do Nove godine a onda napad u 2017.svim silama na GS.

kofein

pre 7 godina

kako svi zaborave da pomenu da je u medjuvremenu osvojio i Toronto, kao da je to nista. Novak u ociglednom padu forme za par meseci ima osvojen masters i finale grend slema. to su recimo najveci uspesi u karijeri Tomasa Berdiha.

a,da...i vrati krst umesto kamena na vratu

pre 7 godina

Ajmo Nole,samo lagano i pametno....da se dobro odradi kraj sezone, pa onda jedan dobar odmor do Nove godine a onda napad u 2017.svim silama na GS.

Dragan

pre 7 godina

Mnogo poena brani Novak 5.500 zakljucno sa AO,nece biti lako a svi znamo da bez makar 1 titule u toku godine na GS jos niko nije bio prvi na ATP listi.Morace da osvoji AO ako misli da bude prvi i naredne godine a samim tim i da obori Federerov rekord.

reč da nisam čuo

pre 7 godina

Ne mora Nole više ništa da osvoji. 4 za redom - Wimbledon, US Open, Melburn, Roland Garos, 3 podloge - NIKADA NIKO U ISTORIJI OD KAD JE IZMIŠLJEN TENIS, SAMO NOLE! Najveći ikada! Federeraši, kada vaše ljubimče kolence to osvoji, javite se da popričamo o goatima. Mada, nešto mi govori da mi se nećete javiti, he he! Do tada, pssssst.... tišina.

udri bez spina

pre 7 godina

sad kad si video kako je nama u srbiji bajno,kad si se setio odakle si krenuo da deljes pacere, i,iz koje nedodjije, verujem da sad deres i nestajes do 18 g.slema a onda mozes i na pivo.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Deri redom, legendo! Onom himnom na RG, teniskom Olimpu, ti i Ana ste se rukovali sa Zevsom, postali besmrtni i bacili munje na razne bolesnike za tastaturom da vecno kmece.

Mikii

pre 7 godina

Ajde kralju da osvojiš ovo. Nadam se da si se oporavio i da ćeš opet da gaziš sve odreda. Zdrav mi bio najbolji teniseru svih vremena!

Milan

pre 7 godina

Fascinantno je to da je Novak prvi i na ATP i na race listi a da za svoje standarde nije odigrao vise od dva kvalitetna meča za celu sezonu.

Посматрач

pre 7 godina

Ајмо мајсторе. Паметна тактика. Што губити снагу на мањим турнирима ? Играј серију 1000 и ГС. И доста. Нека се ломе по мањим турнирима ови што те јуре

sport=biznis

pre 7 godina

U redu je dežurni advokati. Misli se na nivo tenisa koji NĐ pokazuje već pola decenije, a od RG ove godine je u velikom padu - povrede, motiv, privatni problemi, nebitno; ali nešto nije kako treba to je očigledno.
Osvojio je Toronto, a ko će drugi da osvoji, nisu igrali Mari, Nadal, Federer, Delpo, ne sećam se ali ni Vavrenka nije igrao ja mislim.
Ja ne znam zaista šta se dešava sa Novakom. Tenis je izgleda kao i fudbal, jedan veliki biznis pre svega, svašta se tu radi.
Novak je nakon poraza na US Openu napravio opet gala večeru za fondaciju gde je skupio pare, kao što je to uradio nakon poraza od Marija na Wim.
Izgleda da može da skupi pare samo kad izgubi finala GS jer samo tada pravi uspešne gala večeri za njegovu fondaciju.
Moguće je da postoje neki kompromisi. Dogovor da bez obzira na sve on ne sme da prestigne velikog RF do kraja karijere sa GS titulama.
Jer neverovatno je kako svaki put kad se zaleti, Novak iznenada padne sa formom, ili se povredi, i prekine seriju dominacije.
Gledam poslednjih godinu i po', niko ne može da mu priđe sa tenisom na GS, a onda Vim. izgubi od Kverija??? a na US Openu od debelog, na istu foru???
Ko je ovde lud? A ko je namazan?
A najsmešnija je priča o motivu, lik na korak od prestizanja najvećeg, i kao nema motiv? hahaha...

milos

pre 7 godina

novak jednostavno mora da taktizira...mislim sem sto ga je vavrinka pobedio(to je morao da dobije) ovo je sve relativno s namerom uradjeno...da se pravi prostor za sledecu godinu i mora covek dabodmori jer prosto nije masina...sledece godinevako ostane do marta na prvom mestu ostaje do kraja godine i onda je prakticno oboren federerov rekord po broju nedelja...

mlekadzija

pre 7 godina

Neverovatno koliko zluradih komentara...neki kao da uzivaju pokusavajuci da nipodastavaju Djokovica. A sta ste vi uradili u vasim malim zivotima (da slobodno interpretiram jednog komentatora od ranije)???? Uglavnom nista osim da svoju zavist iskazujete kuckajuci po tastaturi... trk u misije rupe brzo i gladajte kako Djokovic pobedjuje!!!

mire

pre 7 godina

Srećno Novače, dobro si se odmorio, a i mi koji te pratimo, pošto ostalu sitnu boraniju ne vredi gledati... Čekam Rodju da se vrati, da odigrate još koji meč i da uživam...

Mujo

pre 7 godina

"Ajde kralju da osvojiš ovo. Nadam se da si se oporavio i da ćeš opet da gaziš sve odreda. Zdrav mi bio najbolji teniseru svih vremena!" (Mikii, 6. oktobar 2016 11:36)

Mikii, sve se slažem, lepo si napisao, ali nepismen si bre brate. Već sam te upozoravao na to. Ne piše se "da gaziš sve odreda" nego " od reda".

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

kako svi zaborave da pomenu da je u medjuvremenu osvojio i Toronto, kao da je to nista. Novak u ociglednom padu forme za par meseci ima osvojen masters i finale grend slema. to su recimo najveci uspesi u karijeri Tomasa Berdiha.
 (kofein, 6. oktobar 2016 08:39)

Prijatelju, trazis oci od obnevidelih od suza?

Nebojša

pre 7 godina

"Otputovao u Sangaj", glasi vest. Komentara 615. O, bolesni narode.
(Mikii, 06. oktobar 2016 12:45)

Ti ne propuštaš ni jednu šansu da ostaviš komentar na svaku vest eto tebe a nekom se usudiš da kažeš da je bolestan zanimljivo eto vidi da ti nisi ostavio komentar ja ti nebi odgovorio i bilo bi dva manje da znaš za ubuduće.

Milan Nis

pre 7 godina

Ne razumem, zašto svi govore da se muči, igrao čovek finale US opena, malo li je..?
(deki, 6. oktobar 2016 08:44)
Pa Novaka kad se muci igra finala GS,a kad igra svoju igru obrise sve gumicom,nekoliko mastersa za redom i par GSova.To je problem kad naviknes ljude na visoke standarde.Nekad smo Bobu gledali kao boga,a svi znamo njegova dostignuca,koja nisu mala,ali u poredjenju sa Novakom,ma nemoguce je tu ista porediti.

sinisa

pre 7 godina

Ja ne znam sta je ovo,svi pricaju o ugrozenom prvom mjestu a Novak ima preko 4000 hiljade bodova prednosti.:)Jos Marej mora da dolazi do finala ili osvaja titule a Novak da ispada rano da bi bio prvi na listi,a to je nemoguce.Marej nema tu konstantnost da osvaja u nizu velike titule.

Нишлија

pre 7 godina

Јесте ово болестан народ, што рече неко. Оволики број коментара на тривијалну вест, а на одузимање имовине, угрожавање живота на Космету, по само пар коментара. Јадно да не може јадније.

ljilja

pre 7 godina

Do kraja godine teško da će ga iko stići. Taj bi trebao biti supermen. A Novakova najava, da neće toliko juriti rekorde je OK. Porodica je na prvom mestu i ne postoji merilo novca i titula sa tom radošću koju mu oni pružaju. Na kraju , uz podršku porodice je došao do svetskog trona. MALO LI JE ? Sada treba da uziva u odrastanju svog sina. Neke stvari se ne ponavljaju u životu. Karijera uvek ide gore-dole. Kada dete odraste željno roditelja to se više nikada ne nadoknadi.

Aleksandar

pre 7 godina

ne verujem da je Novak bio povredjen na US openu, verujem da je bio psihički premoren i zasićen tenisa, a potresao ga je delpo mesec dana ranije.
Elem, to je tenis, 90% mentalna igra.

Srećno sada, Nole i da nam ostaneš na 1om mestu!!!

srle

pre 7 godina

Novak se muči od osvajanja Rolan Garosa.

Mislim da to nije tačno. Igrao finale grend slema, osvojio masters u Torontu, jeste preskočio Sinsinati i Peking ali ni to nije razlog za konstataciju da nije u formi i slično. Možda su se Federer i Marej ponadali, ali baš sada će Nole krenuti da melje, važno je da ostane prvi na kraju godine.

Sale

pre 7 godina

Mars Tenis, 6. oktobar 2016 11:05)
Nije u pitanju samo broj 1.Nece dobiti ogroman bonus u novcu za prvo mesto ako propusti vise od jednog mastersa.Vec je izostao iz Sinssinatija.

Advokat pametnih Srba

pre 7 godina

I kazete u naslovu vesti: "Novak otputovao u Sangaj".
Pa, jeste. Fizicki je stvarno seo u avion i odleteo u Kinu sa svojim timom.... ali u glavi je, kladim se, jos na Kopu i Kalisu sa Stefanom, rekao bih, ali nema veze. Posao ceka. Neko mu placa milione da udara lopticu, pa onda... kad se MORA onda NIJE TESKO :-).
A tako mu se NE IGRA taj tenis da to nije normalno! Mozda mora zbog ugovora sa sponzorima, nisam upucen u detalje ugovora. Igraci su robovi sistema, i to ponekad dodje na naplatu.
Bice zanimljivo da vidimo dokle ce ovaj put da stigne.
Ovo je izuzetno vazan turnir za nastavak noletove karijere. Vazniji nego sto to mnogi misle.
Ako ovde pukne, a sve osim OSVAJANJA je neuspeh , onda je to definitivno pocetak kraja.
Idemo, tigre!
Nedaj se!

Joc@

pre 7 godina

@(a,da...i vrati krst umesto kamena na vratu, 6. oktobar 2016 08:34)
Dobar savet. Ko krst ukloni i zameni ga s bilo cim drugim ne postupa mudro.

Joc@

pre 7 godina

Nole je modernizovao i unapredio tenis. Njegova koncepcija je vizija 2 najveća teniska stručnjaka: Jelene Genčic i Nikole Pilića. Teniskim umećem nema ko da ga nadmaši. Još od 2011., sve što je izgubio izgubio je ili zbog povreda ili po direktivi, zbog viših interesa teniske ''igre'' u svetu. Kako će njegova karijera dalje teći, zavisi od mnogo faktora. Ako Nole bude ''kooperativan'' kao što je bio do sad, ići će otprilike kao i do sad. Dozvoliće mu se da osvoji po 2 GS godišnje. Ostalo, opet prema situaciji, i prema dosegu drugog na listi. Tako da.... sve OK.

vasa

pre 7 godina

I sta sad? Je li Nolo povredjen ili zdrav? Umoran ili svez? Ima li privatnih problema ili cvetaju ruze? Zna li se to ili ce na ta pitanja biti odgovoreno u zavisnosti od rezultata u Sangaju? Ako izgubi onda je povredjen, ako ne onda nista...

Murray armija

pre 7 godina

Kad sam video sliku mislio sam da je odustao..Koliko god zelim da Endi bude 1. nebi bilo fer da to uradi tako sto Novak nece biti na svom maksimumu.Nadam se da si se oporavio Nole :)

Robert

pre 7 godina

kako svi zaborave da pomenu da je u medjuvremenu osvojio i Toronto, kao da je to nista.
(kofein, 06. oktobar 2016 08:39)
------------

Kao sto nisu pomenuli ni nacin na koji je uopste stigao do USO finala (nekoliko predaja). Sto se mene tice, "pravda" zadovoljena. :)

vasa

pre 7 godina

@Zivotije
Samo dok Rolenceta gospoja ne vara s kim stigne, on je zadovoljan. Eno, cak mu i deca lice na njega, nisu plava i bleda, zanimljivo.

politika and Politika

pre 7 godina

Lijepo vam covjek rece pre glasanja za njgovog prijatelja u UN da mu nije stalo do prvog mjesta. Ali vi veto, e sada ce te vidjeti da mu je stalo i nista od prvog mjesta za vaseg pulena.

Mars Tenis

pre 7 godina

Samo radi jednog turnira daleko putovanje u Aziju. U redu, masters je i brani titulu i zeli ostati broj 1. Ali ne znam koliko igranje na ovom turniru pametno. Mozda bolje bilo odkazati a zato u Bazelu igrati gde bi ipak mogao 500 bodova skupiti.

Murray armija

pre 7 godina

Kad sam video sliku mislio sam da je odustao..Koliko god zelim da Endi bude 1. nebi bilo fer da to uradi tako sto Novak nece biti na svom maksimumu.Nadam se da si se oporavio Nole :)

Advokat pametnih Srba

pre 7 godina

I kazete u naslovu vesti: "Novak otputovao u Sangaj".
Pa, jeste. Fizicki je stvarno seo u avion i odleteo u Kinu sa svojim timom.... ali u glavi je, kladim se, jos na Kopu i Kalisu sa Stefanom, rekao bih, ali nema veze. Posao ceka. Neko mu placa milione da udara lopticu, pa onda... kad se MORA onda NIJE TESKO :-).
A tako mu se NE IGRA taj tenis da to nije normalno! Mozda mora zbog ugovora sa sponzorima, nisam upucen u detalje ugovora. Igraci su robovi sistema, i to ponekad dodje na naplatu.
Bice zanimljivo da vidimo dokle ce ovaj put da stigne.
Ovo je izuzetno vazan turnir za nastavak noletove karijere. Vazniji nego sto to mnogi misle.
Ako ovde pukne, a sve osim OSVAJANJA je neuspeh , onda je to definitivno pocetak kraja.
Idemo, tigre!
Nedaj se!

Robert

pre 7 godina

kako svi zaborave da pomenu da je u medjuvremenu osvojio i Toronto, kao da je to nista.
(kofein, 06. oktobar 2016 08:39)
------------

Kao sto nisu pomenuli ni nacin na koji je uopste stigao do USO finala (nekoliko predaja). Sto se mene tice, "pravda" zadovoljena. :)

vasa

pre 7 godina

I sta sad? Je li Nolo povredjen ili zdrav? Umoran ili svez? Ima li privatnih problema ili cvetaju ruze? Zna li se to ili ce na ta pitanja biti odgovoreno u zavisnosti od rezultata u Sangaju? Ako izgubi onda je povredjen, ako ne onda nista...

Mars Tenis

pre 7 godina

Samo radi jednog turnira daleko putovanje u Aziju. U redu, masters je i brani titulu i zeli ostati broj 1. Ali ne znam koliko igranje na ovom turniru pametno. Mozda bolje bilo odkazati a zato u Bazelu igrati gde bi ipak mogao 500 bodova skupiti.

sport=biznis

pre 7 godina

U redu je dežurni advokati. Misli se na nivo tenisa koji NĐ pokazuje već pola decenije, a od RG ove godine je u velikom padu - povrede, motiv, privatni problemi, nebitno; ali nešto nije kako treba to je očigledno.
Osvojio je Toronto, a ko će drugi da osvoji, nisu igrali Mari, Nadal, Federer, Delpo, ne sećam se ali ni Vavrenka nije igrao ja mislim.
Ja ne znam zaista šta se dešava sa Novakom. Tenis je izgleda kao i fudbal, jedan veliki biznis pre svega, svašta se tu radi.
Novak je nakon poraza na US Openu napravio opet gala večeru za fondaciju gde je skupio pare, kao što je to uradio nakon poraza od Marija na Wim.
Izgleda da može da skupi pare samo kad izgubi finala GS jer samo tada pravi uspešne gala večeri za njegovu fondaciju.
Moguće je da postoje neki kompromisi. Dogovor da bez obzira na sve on ne sme da prestigne velikog RF do kraja karijere sa GS titulama.
Jer neverovatno je kako svaki put kad se zaleti, Novak iznenada padne sa formom, ili se povredi, i prekine seriju dominacije.
Gledam poslednjih godinu i po', niko ne može da mu priđe sa tenisom na GS, a onda Vim. izgubi od Kverija??? a na US Openu od debelog, na istu foru???
Ko je ovde lud? A ko je namazan?
A najsmešnija je priča o motivu, lik na korak od prestizanja najvećeg, i kao nema motiv? hahaha...

Joc@

pre 7 godina

@(a,da...i vrati krst umesto kamena na vratu, 6. oktobar 2016 08:34)
Dobar savet. Ko krst ukloni i zameni ga s bilo cim drugim ne postupa mudro.

Milan

pre 7 godina

Fascinantno je to da je Novak prvi i na ATP i na race listi a da za svoje standarde nije odigrao vise od dva kvalitetna meča za celu sezonu.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

kako svi zaborave da pomenu da je u medjuvremenu osvojio i Toronto, kao da je to nista. Novak u ociglednom padu forme za par meseci ima osvojen masters i finale grend slema. to su recimo najveci uspesi u karijeri Tomasa Berdiha.
 (kofein, 6. oktobar 2016 08:39)

Prijatelju, trazis oci od obnevidelih od suza?

reč da nisam čuo

pre 7 godina

Ne mora Nole više ništa da osvoji. 4 za redom - Wimbledon, US Open, Melburn, Roland Garos, 3 podloge - NIKADA NIKO U ISTORIJI OD KAD JE IZMIŠLJEN TENIS, SAMO NOLE! Najveći ikada! Federeraši, kada vaše ljubimče kolence to osvoji, javite se da popričamo o goatima. Mada, nešto mi govori da mi se nećete javiti, he he! Do tada, pssssst.... tišina.

politika and Politika

pre 7 godina

Lijepo vam covjek rece pre glasanja za njgovog prijatelja u UN da mu nije stalo do prvog mjesta. Ali vi veto, e sada ce te vidjeti da mu je stalo i nista od prvog mjesta za vaseg pulena.

Joc@

pre 7 godina

Nole je modernizovao i unapredio tenis. Njegova koncepcija je vizija 2 najveća teniska stručnjaka: Jelene Genčic i Nikole Pilića. Teniskim umećem nema ko da ga nadmaši. Još od 2011., sve što je izgubio izgubio je ili zbog povreda ili po direktivi, zbog viših interesa teniske ''igre'' u svetu. Kako će njegova karijera dalje teći, zavisi od mnogo faktora. Ako Nole bude ''kooperativan'' kao što je bio do sad, ići će otprilike kao i do sad. Dozvoliće mu se da osvoji po 2 GS godišnje. Ostalo, opet prema situaciji, i prema dosegu drugog na listi. Tako da.... sve OK.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Deri redom, legendo! Onom himnom na RG, teniskom Olimpu, ti i Ana ste se rukovali sa Zevsom, postali besmrtni i bacili munje na razne bolesnike za tastaturom da vecno kmece.

Нишлија

pre 7 godina

Јесте ово болестан народ, што рече неко. Оволики број коментара на тривијалну вест, а на одузимање имовине, угрожавање живота на Космету, по само пар коментара. Јадно да не може јадније.

Dragan

pre 7 godina

Mnogo poena brani Novak 5.500 zakljucno sa AO,nece biti lako a svi znamo da bez makar 1 titule u toku godine na GS jos niko nije bio prvi na ATP listi.Morace da osvoji AO ako misli da bude prvi i naredne godine a samim tim i da obori Federerov rekord.

a,da...i vrati krst umesto kamena na vratu

pre 7 godina

Ajmo Nole,samo lagano i pametno....da se dobro odradi kraj sezone, pa onda jedan dobar odmor do Nove godine a onda napad u 2017.svim silama na GS.

Mujo

pre 7 godina

"Ajde kralju da osvojiš ovo. Nadam se da si se oporavio i da ćeš opet da gaziš sve odreda. Zdrav mi bio najbolji teniseru svih vremena!" (Mikii, 6. oktobar 2016 11:36)

Mikii, sve se slažem, lepo si napisao, ali nepismen si bre brate. Već sam te upozoravao na to. Ne piše se "da gaziš sve odreda" nego " od reda".

vasa

pre 7 godina

@Zivotije
Samo dok Rolenceta gospoja ne vara s kim stigne, on je zadovoljan. Eno, cak mu i deca lice na njega, nisu plava i bleda, zanimljivo.

kofein

pre 7 godina

kako svi zaborave da pomenu da je u medjuvremenu osvojio i Toronto, kao da je to nista. Novak u ociglednom padu forme za par meseci ima osvojen masters i finale grend slema. to su recimo najveci uspesi u karijeri Tomasa Berdiha.

Mikii

pre 7 godina

Ajde kralju da osvojiš ovo. Nadam se da si se oporavio i da ćeš opet da gaziš sve odreda. Zdrav mi bio najbolji teniseru svih vremena!

Nebojša

pre 7 godina

"Otputovao u Sangaj", glasi vest. Komentara 615. O, bolesni narode.
(Mikii, 06. oktobar 2016 12:45)

Ti ne propuštaš ni jednu šansu da ostaviš komentar na svaku vest eto tebe a nekom se usudiš da kažeš da je bolestan zanimljivo eto vidi da ti nisi ostavio komentar ja ti nebi odgovorio i bilo bi dva manje da znaš za ubuduće.

mlekadzija

pre 7 godina

Neverovatno koliko zluradih komentara...neki kao da uzivaju pokusavajuci da nipodastavaju Djokovica. A sta ste vi uradili u vasim malim zivotima (da slobodno interpretiram jednog komentatora od ranije)???? Uglavnom nista osim da svoju zavist iskazujete kuckajuci po tastaturi... trk u misije rupe brzo i gladajte kako Djokovic pobedjuje!!!

sinisa

pre 7 godina

Ja ne znam sta je ovo,svi pricaju o ugrozenom prvom mjestu a Novak ima preko 4000 hiljade bodova prednosti.:)Jos Marej mora da dolazi do finala ili osvaja titule a Novak da ispada rano da bi bio prvi na listi,a to je nemoguce.Marej nema tu konstantnost da osvaja u nizu velike titule.

udri bez spina

pre 7 godina

sad kad si video kako je nama u srbiji bajno,kad si se setio odakle si krenuo da deljes pacere, i,iz koje nedodjije, verujem da sad deres i nestajes do 18 g.slema a onda mozes i na pivo.

Aleksandar

pre 7 godina

ne verujem da je Novak bio povredjen na US openu, verujem da je bio psihički premoren i zasićen tenisa, a potresao ga je delpo mesec dana ranije.
Elem, to je tenis, 90% mentalna igra.

Srećno sada, Nole i da nam ostaneš na 1om mestu!!!

Посматрач

pre 7 godina

Ајмо мајсторе. Паметна тактика. Што губити снагу на мањим турнирима ? Играј серију 1000 и ГС. И доста. Нека се ломе по мањим турнирима ови што те јуре

milos

pre 7 godina

novak jednostavno mora da taktizira...mislim sem sto ga je vavrinka pobedio(to je morao da dobije) ovo je sve relativno s namerom uradjeno...da se pravi prostor za sledecu godinu i mora covek dabodmori jer prosto nije masina...sledece godinevako ostane do marta na prvom mestu ostaje do kraja godine i onda je prakticno oboren federerov rekord po broju nedelja...

ljilja

pre 7 godina

Do kraja godine teško da će ga iko stići. Taj bi trebao biti supermen. A Novakova najava, da neće toliko juriti rekorde je OK. Porodica je na prvom mestu i ne postoji merilo novca i titula sa tom radošću koju mu oni pružaju. Na kraju , uz podršku porodice je došao do svetskog trona. MALO LI JE ? Sada treba da uziva u odrastanju svog sina. Neke stvari se ne ponavljaju u životu. Karijera uvek ide gore-dole. Kada dete odraste željno roditelja to se više nikada ne nadoknadi.

mire

pre 7 godina

Srećno Novače, dobro si se odmorio, a i mi koji te pratimo, pošto ostalu sitnu boraniju ne vredi gledati... Čekam Rodju da se vrati, da odigrate još koji meč i da uživam...

Sale

pre 7 godina

Mars Tenis, 6. oktobar 2016 11:05)
Nije u pitanju samo broj 1.Nece dobiti ogroman bonus u novcu za prvo mesto ako propusti vise od jednog mastersa.Vec je izostao iz Sinssinatija.

Milan Nis

pre 7 godina

Ne razumem, zašto svi govore da se muči, igrao čovek finale US opena, malo li je..?
(deki, 6. oktobar 2016 08:44)
Pa Novaka kad se muci igra finala GS,a kad igra svoju igru obrise sve gumicom,nekoliko mastersa za redom i par GSova.To je problem kad naviknes ljude na visoke standarde.Nekad smo Bobu gledali kao boga,a svi znamo njegova dostignuca,koja nisu mala,ali u poredjenju sa Novakom,ma nemoguce je tu ista porediti.

srle

pre 7 godina

Novak se muči od osvajanja Rolan Garosa.

Mislim da to nije tačno. Igrao finale grend slema, osvojio masters u Torontu, jeste preskočio Sinsinati i Peking ali ni to nije razlog za konstataciju da nije u formi i slično. Možda su se Federer i Marej ponadali, ali baš sada će Nole krenuti da melje, važno je da ostane prvi na kraju godine.