Fudbal 62

Subota, 24.09.2016.

20:15

Arsenalu dovoljno poluvreme, Čelsi nemoćan

Fudbaleri Arsenala pobedili su Čelsi sa 3:0 u šestom kolu engleske Premijer lige.

Arsenalu dovoljno poluvreme, Èelsi nemoæan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

dule

pre 7 godina

Vemger Arsenal... ubica engleskih derbija. Pegla ih decenijama... Sve ove Ćelsoje, Liverpule, Manćestere, Totenheme.. i onda se zaštuca sa nekum West Hemom i sl.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodlja, 25. septembar 2016 07:54)

Pa pogledaj kako su ovde igrali - malo visoki presing, malo kontre. To protiv malih ne može da igra nego mora da gradi igru, što im očigledno ne prolazi uvek.

ime

pre 7 godina

Jadnijih navijača od Arsenala nema, čak su pokopali i Liverpulove.
U Liverpulu se pomirili s mediokritetstvom i samo sanjaju i maštaju o titulama. I prošlim vremenima.
Ali Arsenalovi već 15 godina varniče do pola sezone, a onda antiklimax. I tako svaki put.

Brate, 16. put će! Zar je moguće na vidiš??

Bodlja

pre 7 godina

Vemger Arsenal... ubica engleskih derbija. Pegla ih decenijama... Sve ove Ćelsoje, Liverpule, Manćestere, Totenheme.. i onda se zaštuca sa nekum West Hemom i sl.

silan

pre 7 godina

Kako vas nije sramota, juce svi pljujete Arsena, danas ga svi velicate, pa kad izgubi opet pljujete, ne razumem kako vam se misljenje menja kako dune vetar, stvarno sramota, imajte barem malo dostojansta
(Nikola, 24. septembar 2016 23:43) Pre ce biti da ne pricas o istim komentatorima. Verovatno ovi koji su ga pljuvali, danas nece napisati komentar. A kada odigraju katastrofalno, onda nece pisati ovi koji ga velicaju. Mada ima i onih koji menjaju misljenje kako im dune vetar, kako ti kazes, ali se nadam da ih je jako malo.

Nikola

pre 7 godina

Kako vas nije sramota, juce svi pljujete Arsena, danas ga svi velicate, pa kad izgubi opet pljujete, ne razumem kako vam se misljenje menja kako dune vetar, stvarno sramota, imajte barem malo dostojansta

Deni Krejn

pre 7 godina

Mustafi pozadi bez greške danas. Ozil i Sančez mogu biti najbolji tandem da svetu, kad krene kao danas. Monreal retko potcenjen igrač, a radilice prvo Kokelan, a posle i Džaka. Kasorla danas slab, ali ostali povukli. Come on you Gooners!!!

Milioner

pre 7 godina

Pazite ovo sad... 20 godina da ti konstatno vodis ekipu u LS u jednoj od najkompetentijh liga sveta je veliki uspeh uz to da nikad ne budes u deficitu budzeta. To cak ni "specijalni" nije uspeo. Konstatno donosi proksimalno 150milki po sezoni od njegovih uspeha sto visokim plasmanom u ligi sto od LS.
Jirgen nije uspeo prosle godine. LVG je propao u MU. Konte je uspeo sa Juveom ali ove sezone ce tesko uspeti sa Celzijem. Nije uzeo mozda kolko je trebao za 20 godina. Ali sigurno nije kostao vlasnike, ili uradio nesto ispod ocekivanja kluba.

Fica

pre 7 godina

Arsenal odlicna ekipa kao i svake godine za top 4 sigurno ali pitanje je da li mogu da se bore za titulu.
Jedan jak stoper,kvalitetno krilo i mozda spic ako Ziru ode mada su Sancez i Perez mozda i dovoljni.

AtamanCG

pre 7 godina

Gdje si BF ? Daj, spasavaj, koji je tvoj komentar ?
Zasto mi pola ekipe CFC djeluje potpuno nezainteresovano, i za utakmicu, i za rezultat ? Profesionalci koji zaradjuju kao seici ...
Ne brine me toliko los rezultat, koliko me brine opste rasulo u igri - Bane je direktni krivac za Kejhilovu ocajnu reakciju . Vilian kao da se solidarise sa svima u ekipi, David Luiz mi ne bi vise nikada zaigrao za CFC, Seska nisam nikada volio, Eden ocajan ...

ozil

pre 7 godina

sto se tice arsenala,ne bih nista komentarisao,igraci su dominantnom igrom rekli sve na terenu. Samo hocu da im pozelim zdravlja i da ih zaobidju povrede i ceka nas uspesna sezona
PS Mnogo mi se svidja u ovih par utakmica ova ideja sa Sancezom u spicu

изгубљени Кејхил

pre 7 godina

Ок, јесу их одвалили с тим да мислим да ово није толико последица арсеналове игре (не кажем да су играли лоше, али није ни поредити са `03/`04), колико је челси криминалан. Поготово у одбрани и данас, а и прошле недеље. Сматрам да су баш у жешћој кризи, не знам до чега (кога) је. По мени, прави "показатељ" за арсенал ће бити јунајтед (због Муриња) као и за пар кола "увек неугодни свонси".

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Hazard je definitivno nenormalno precenjen igrač, ne kapiram i dalje šta se dešava sa celokupnom ekipom ali ovo mora da se menja, ljudi kao da juče počeli zajedno da igraju čoveče, a tek želja i motiv, to ne postoji.
Nešto je dublje ovde

Slav

pre 7 godina

Malo je reci cas fudbala, malo! Kakvo prvo poluvreme, oducavanje od fudbala. Na momente se zapitah da li se ovi sa SK za**bavaju i pustaju snimak Arsenala iz 2003/2004. Perfektna igra. Steta sto su spusti tempo u drugom. Sta reci za Sanceza i Ozila... Pogotovo Ozila koji madjionicar. Koss izgleda napokon dobio partnera u odbrani.Prelepa utakmica, pravi Wengerovski fudbal.
(Robin Hood, 24. septembar 2016. Pre bih rekao Ivobia..

Brale

pre 7 godina

Kakvih 40 minuta tobdzija, fenomenalno. Celsijeva odbrana katastrofalna. Arsenal je u II poluvremenu mogao da postigne jos min 3 gola, da se nisu "igrali" sa odbranom. Ozil i Sancez igracine! Kada onakve poteze izvode Ronaldo ili Mesi, onda cela fudbalska javnost bruji samo o tome, ovako kada je neko drugi, nikome nista. Ivobi ogroman potencijal, Mustafi pun pogodak. A sta reci za Belerina i za onaj trk pred kraj utakmice, a Pedro jos bio svez, tek usao u igru, neverovatno.

Nemanja Milićević

pre 7 godina

Kejhil, Ivanović, Pedro pa i Teri više ne mogu da igraju u Čelsiju. Arsenal je fantastično odigrao prvo poluvreme, baš odavno nisu ovako razbili neki veliki klub! Čelsi sa ovim timom ne može ni do 4 mesta, ali ako to žele moraju da delaju u zimskom prelaznom roku. Kada vidimo kako igraju:Siti, Liverpul, Arsenal, Totenhem a evo danas i Junajted šanse da Čelsi uđe u TOP 4 su minimalne!

netko

pre 7 godina

dobra utakmica arsenala. sasvim su drugi tim otkad je mustafi u timu.
odbrana im je mnogo bolja nego ranije.
ozil i sancez su kraljevi. monreal, casorla i belerin su ko pcele radilice, jedva ih primecujes a zuje okolo i mnogo uticu na igru.
e da, i da pohvalim wolkota, u zadnje dve godine ga prvi put vidim da je odigro dobru utakmicu. no to ne znaci da mu nije mesto na tribinama.

a celzi?
konte kao da je preuzeo tu englesku letargiju, da je u juventusu, vec bi izaso na teren i podavio par igraca, a preostali bi ogluveli od njegovog deranja.
odbrana celzija je katastrofa, ivanovic moze u penziju ladno, a i cejhil za njim. matic i azar na klupu.
a onog chubaku-luiza pojma nemam sto je celzi uzeo nazad, pa taj nez nagde je levo a gde desno.

Robin Hood

pre 7 godina

Arsenal nije samo igrao, vec se igrao fudbala sa Celzijem. Danas su im odezali sve lekcije, casove fudbala iz udzbenika. Prvo poluvreme difinicija razbijanja protivnika, konta i potez kod treceg gola Ozila.... DOKTORSKI!

Stara kuka

pre 7 godina

@Mikii
Haha evo ga ovaj trol najveci sto pljuje Srbe uvek.Da niko nas ne valja jel tako?Nego sto ti nisi tamo u Celziju ili Arsenalu strucnjace?Napokon si izmigoljio i izašao iz rupe posle Rija,a...

serbia

pre 7 godina

Kada se mourinho raspao prosle godine svi su ga pljuvali,a istina je u stvari da je ovo skroman tim sa diskutabilnim kvalitetom igraca.Otprilike za sredinu tabele.Sada je jasno da je osvajanje titule sa skoro istim ovim timom u stvari prava senzacija,a tada su to svi gledali kao nesto normalno.

mlax

pre 7 godina

Konte polutrener koji sa Celzijem moze max 4 mesto u ligi kao I Murinjo sa Mancesterom.Bice uzbudljiva borba za 4 mesto posto su prva tri rezervisana za Siti,Liverpul I Arsenal.

brat Silvio

pre 7 godina

Čelzi je napravio posao vijeka kad su prodali Davida Luiza za ogroman novac a onda načinili još veću grešku vrativši ga nazad sa Kejhilom u tandemu ne bi ni Bendtnera uspjeli sačuvati.Generalno plavci već dugo vremena bez igre ,kukali su mnogi na Murinjov autobus koji je bar znao sačuvati gol ,Konte očito ne može ni to.Arsenal razigran,lepršav,kao nekad u doba Anrija i kompanije.Roman neće imati još puno strpljenja sigurno

akajea

pre 7 godina

Joj al mi zao ovih novih instant navijaca Celzija, verovatno im nije bilo dobro gledajuci ovu utakmicu. Odra ih Arsenal i to lagano!!!!!
(sah 88, 24. septembar 2016 20:31)

Ahaha tebi iz Srbije je žao navijača Chelsea-ja? Taj Chelsea bi verovatno odro tim iz tvog lokalnog grada/sela ;)

đura krojač

pre 7 godina

Pa vreme je da ih jednom počiste! Alexis na špicu, raspoloženi Ozil iza, Volkot ličio na sebe, dobitna kombinacija. Mnogo su konkretniji, brži i opasniji kad je Žiru na klupi.Danas su svi favoriti bili u formi.Čelzi? Azar očajan, Pedro tragikomičan, glavobolje za Kontea...

Jagodic

pre 7 godina

Šteta što se ovi arsenalovi igrači brzo zadovolje, mogli su im još ubaciti barem dva komada....barem zbog nas gledalaca...a za to isto kriv trener.

Blue Fortress

pre 7 godina

Svaka cast Arsenalu, odlicna i konacno zrela utakmica sa njihove strane. Celsi je danas prekinuo lep niz neporazenosti u ligi od komsija u trajanju od 5 godina, ocekivano s obzirom na malodusnost i (ne)kvalitet ovog skupa igraca...Sa ovakvom igrom i odbranom se smesi 8-mo mesto, zao mi je Kontea isto kao i Murinja prosle sezone. Mnoga pitanja se postavljaju, da li je uopste do trenera i da li je Zoze izvukao maksimum osvojivsi titulu 2015-e iz , prosecnih ili jednostavno mentalno slabih igraca? Svi ovde znaju da sam bezrezervno bio za promenu kadra pre trenera, sto naravno nije realno...Konteu dati vreme da izmeni i oblikuje tim bez ikakvih prepreka, smena generacija nije dobro obavljena.
Jos jednom cestitke tobdzijama, bice u top 3 sigurno ove godine.

Robin Hood

pre 7 godina

Malo je reci cas fudbala, malo! Kakvo prvo poluvreme, oducavanje od fudbala. Na momente se zapitah da li se ovi sa SK za**bavaju i pustaju snimak Arsenala iz 2003/2004. Perfektna igra. Steta sto su spusti tempo u drugom. Sta reci za Sanceza i Ozila... Pogotovo Ozila koji madjionicar. Koss izgleda napokon dobio partnera u odbrani.
Prelepa utakmica, pravi Wengerovski fudbal.

Milos

pre 7 godina

Ozil i Sancez fantastican tandem..doktori fudbala !
Meni se nekako Konte cini kao izduvani balon u Celsiju, tacnije od ispadanja na penale od Nemacke...kao da nije isti covek u pitanju
Pozz za sve ljubitelje PL !

Robin Hood

pre 7 godina

Malo je reci cas fudbala, malo! Kakvo prvo poluvreme, oducavanje od fudbala. Na momente se zapitah da li se ovi sa SK za**bavaju i pustaju snimak Arsenala iz 2003/2004. Perfektna igra. Steta sto su spusti tempo u drugom. Sta reci za Sanceza i Ozila... Pogotovo Ozila koji madjionicar. Koss izgleda napokon dobio partnera u odbrani.
Prelepa utakmica, pravi Wengerovski fudbal.

Robin Hood

pre 7 godina

Arsenal nije samo igrao, vec se igrao fudbala sa Celzijem. Danas su im odezali sve lekcije, casove fudbala iz udzbenika. Prvo poluvreme difinicija razbijanja protivnika, konta i potez kod treceg gola Ozila.... DOKTORSKI!

Jagodic

pre 7 godina

Šteta što se ovi arsenalovi igrači brzo zadovolje, mogli su im još ubaciti barem dva komada....barem zbog nas gledalaca...a za to isto kriv trener.

Nikola

pre 7 godina

Kako vas nije sramota, juce svi pljujete Arsena, danas ga svi velicate, pa kad izgubi opet pljujete, ne razumem kako vam se misljenje menja kako dune vetar, stvarno sramota, imajte barem malo dostojansta

Milioner

pre 7 godina

Pazite ovo sad... 20 godina da ti konstatno vodis ekipu u LS u jednoj od najkompetentijh liga sveta je veliki uspeh uz to da nikad ne budes u deficitu budzeta. To cak ni "specijalni" nije uspeo. Konstatno donosi proksimalno 150milki po sezoni od njegovih uspeha sto visokim plasmanom u ligi sto od LS.
Jirgen nije uspeo prosle godine. LVG je propao u MU. Konte je uspeo sa Juveom ali ove sezone ce tesko uspeti sa Celzijem. Nije uzeo mozda kolko je trebao za 20 godina. Ali sigurno nije kostao vlasnike, ili uradio nesto ispod ocekivanja kluba.

ozil

pre 7 godina

sto se tice arsenala,ne bih nista komentarisao,igraci su dominantnom igrom rekli sve na terenu. Samo hocu da im pozelim zdravlja i da ih zaobidju povrede i ceka nas uspesna sezona
PS Mnogo mi se svidja u ovih par utakmica ova ideja sa Sancezom u spicu

Blue Fortress

pre 7 godina

Svaka cast Arsenalu, odlicna i konacno zrela utakmica sa njihove strane. Celsi je danas prekinuo lep niz neporazenosti u ligi od komsija u trajanju od 5 godina, ocekivano s obzirom na malodusnost i (ne)kvalitet ovog skupa igraca...Sa ovakvom igrom i odbranom se smesi 8-mo mesto, zao mi je Kontea isto kao i Murinja prosle sezone. Mnoga pitanja se postavljaju, da li je uopste do trenera i da li je Zoze izvukao maksimum osvojivsi titulu 2015-e iz , prosecnih ili jednostavno mentalno slabih igraca? Svi ovde znaju da sam bezrezervno bio za promenu kadra pre trenera, sto naravno nije realno...Konteu dati vreme da izmeni i oblikuje tim bez ikakvih prepreka, smena generacija nije dobro obavljena.
Jos jednom cestitke tobdzijama, bice u top 3 sigurno ove godine.

Deni Krejn

pre 7 godina

Mustafi pozadi bez greške danas. Ozil i Sančez mogu biti najbolji tandem da svetu, kad krene kao danas. Monreal retko potcenjen igrač, a radilice prvo Kokelan, a posle i Džaka. Kasorla danas slab, ali ostali povukli. Come on you Gooners!!!

AtamanCG

pre 7 godina

Gdje si BF ? Daj, spasavaj, koji je tvoj komentar ?
Zasto mi pola ekipe CFC djeluje potpuno nezainteresovano, i za utakmicu, i za rezultat ? Profesionalci koji zaradjuju kao seici ...
Ne brine me toliko los rezultat, koliko me brine opste rasulo u igri - Bane je direktni krivac za Kejhilovu ocajnu reakciju . Vilian kao da se solidarise sa svima u ekipi, David Luiz mi ne bi vise nikada zaigrao za CFC, Seska nisam nikada volio, Eden ocajan ...

đura krojač

pre 7 godina

Pa vreme je da ih jednom počiste! Alexis na špicu, raspoloženi Ozil iza, Volkot ličio na sebe, dobitna kombinacija. Mnogo su konkretniji, brži i opasniji kad je Žiru na klupi.Danas su svi favoriti bili u formi.Čelzi? Azar očajan, Pedro tragikomičan, glavobolje za Kontea...

Brale

pre 7 godina

Kakvih 40 minuta tobdzija, fenomenalno. Celsijeva odbrana katastrofalna. Arsenal je u II poluvremenu mogao da postigne jos min 3 gola, da se nisu "igrali" sa odbranom. Ozil i Sancez igracine! Kada onakve poteze izvode Ronaldo ili Mesi, onda cela fudbalska javnost bruji samo o tome, ovako kada je neko drugi, nikome nista. Ivobi ogroman potencijal, Mustafi pun pogodak. A sta reci za Belerina i za onaj trk pred kraj utakmice, a Pedro jos bio svez, tek usao u igru, neverovatno.

netko

pre 7 godina

dobra utakmica arsenala. sasvim su drugi tim otkad je mustafi u timu.
odbrana im je mnogo bolja nego ranije.
ozil i sancez su kraljevi. monreal, casorla i belerin su ko pcele radilice, jedva ih primecujes a zuje okolo i mnogo uticu na igru.
e da, i da pohvalim wolkota, u zadnje dve godine ga prvi put vidim da je odigro dobru utakmicu. no to ne znaci da mu nije mesto na tribinama.

a celzi?
konte kao da je preuzeo tu englesku letargiju, da je u juventusu, vec bi izaso na teren i podavio par igraca, a preostali bi ogluveli od njegovog deranja.
odbrana celzija je katastrofa, ivanovic moze u penziju ladno, a i cejhil za njim. matic i azar na klupu.
a onog chubaku-luiza pojma nemam sto je celzi uzeo nazad, pa taj nez nagde je levo a gde desno.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Hazard je definitivno nenormalno precenjen igrač, ne kapiram i dalje šta se dešava sa celokupnom ekipom ali ovo mora da se menja, ljudi kao da juče počeli zajedno da igraju čoveče, a tek želja i motiv, to ne postoji.
Nešto je dublje ovde

brat Silvio

pre 7 godina

Čelzi je napravio posao vijeka kad su prodali Davida Luiza za ogroman novac a onda načinili još veću grešku vrativši ga nazad sa Kejhilom u tandemu ne bi ni Bendtnera uspjeli sačuvati.Generalno plavci već dugo vremena bez igre ,kukali su mnogi na Murinjov autobus koji je bar znao sačuvati gol ,Konte očito ne može ni to.Arsenal razigran,lepršav,kao nekad u doba Anrija i kompanije.Roman neće imati još puno strpljenja sigurno

serbia

pre 7 godina

Kada se mourinho raspao prosle godine svi su ga pljuvali,a istina je u stvari da je ovo skroman tim sa diskutabilnim kvalitetom igraca.Otprilike za sredinu tabele.Sada je jasno da je osvajanje titule sa skoro istim ovim timom u stvari prava senzacija,a tada su to svi gledali kao nesto normalno.

Slav

pre 7 godina

Malo je reci cas fudbala, malo! Kakvo prvo poluvreme, oducavanje od fudbala. Na momente se zapitah da li se ovi sa SK za**bavaju i pustaju snimak Arsenala iz 2003/2004. Perfektna igra. Steta sto su spusti tempo u drugom. Sta reci za Sanceza i Ozila... Pogotovo Ozila koji madjionicar. Koss izgleda napokon dobio partnera u odbrani.Prelepa utakmica, pravi Wengerovski fudbal.
(Robin Hood, 24. septembar 2016. Pre bih rekao Ivobia..

mlax

pre 7 godina

Konte polutrener koji sa Celzijem moze max 4 mesto u ligi kao I Murinjo sa Mancesterom.Bice uzbudljiva borba za 4 mesto posto su prva tri rezervisana za Siti,Liverpul I Arsenal.

Nemanja Milićević

pre 7 godina

Kejhil, Ivanović, Pedro pa i Teri više ne mogu da igraju u Čelsiju. Arsenal je fantastično odigrao prvo poluvreme, baš odavno nisu ovako razbili neki veliki klub! Čelsi sa ovim timom ne može ni do 4 mesta, ali ako to žele moraju da delaju u zimskom prelaznom roku. Kada vidimo kako igraju:Siti, Liverpul, Arsenal, Totenhem a evo danas i Junajted šanse da Čelsi uđe u TOP 4 su minimalne!

akajea

pre 7 godina

Joj al mi zao ovih novih instant navijaca Celzija, verovatno im nije bilo dobro gledajuci ovu utakmicu. Odra ih Arsenal i to lagano!!!!!
(sah 88, 24. septembar 2016 20:31)

Ahaha tebi iz Srbije je žao navijača Chelsea-ja? Taj Chelsea bi verovatno odro tim iz tvog lokalnog grada/sela ;)

изгубљени Кејхил

pre 7 godina

Ок, јесу их одвалили с тим да мислим да ово није толико последица арсеналове игре (не кажем да су играли лоше, али није ни поредити са `03/`04), колико је челси криминалан. Поготово у одбрани и данас, а и прошле недеље. Сматрам да су баш у жешћој кризи, не знам до чега (кога) је. По мени, прави "показатељ" за арсенал ће бити јунајтед (због Муриња) као и за пар кола "увек неугодни свонси".

Stara kuka

pre 7 godina

@Mikii
Haha evo ga ovaj trol najveci sto pljuje Srbe uvek.Da niko nas ne valja jel tako?Nego sto ti nisi tamo u Celziju ili Arsenalu strucnjace?Napokon si izmigoljio i izašao iz rupe posle Rija,a...

silan

pre 7 godina

Kako vas nije sramota, juce svi pljujete Arsena, danas ga svi velicate, pa kad izgubi opet pljujete, ne razumem kako vam se misljenje menja kako dune vetar, stvarno sramota, imajte barem malo dostojansta
(Nikola, 24. septembar 2016 23:43) Pre ce biti da ne pricas o istim komentatorima. Verovatno ovi koji su ga pljuvali, danas nece napisati komentar. A kada odigraju katastrofalno, onda nece pisati ovi koji ga velicaju. Mada ima i onih koji menjaju misljenje kako im dune vetar, kako ti kazes, ali se nadam da ih je jako malo.

Milos

pre 7 godina

Ozil i Sancez fantastican tandem..doktori fudbala !
Meni se nekako Konte cini kao izduvani balon u Celsiju, tacnije od ispadanja na penale od Nemacke...kao da nije isti covek u pitanju
Pozz za sve ljubitelje PL !

Fica

pre 7 godina

Arsenal odlicna ekipa kao i svake godine za top 4 sigurno ali pitanje je da li mogu da se bore za titulu.
Jedan jak stoper,kvalitetno krilo i mozda spic ako Ziru ode mada su Sancez i Perez mozda i dovoljni.

ime

pre 7 godina

Jadnijih navijača od Arsenala nema, čak su pokopali i Liverpulove.
U Liverpulu se pomirili s mediokritetstvom i samo sanjaju i maštaju o titulama. I prošlim vremenima.
Ali Arsenalovi već 15 godina varniče do pola sezone, a onda antiklimax. I tako svaki put.

Brate, 16. put će! Zar je moguće na vidiš??

dule

pre 7 godina

Vemger Arsenal... ubica engleskih derbija. Pegla ih decenijama... Sve ove Ćelsoje, Liverpule, Manćestere, Totenheme.. i onda se zaštuca sa nekum West Hemom i sl.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodlja, 25. septembar 2016 07:54)

Pa pogledaj kako su ovde igrali - malo visoki presing, malo kontre. To protiv malih ne može da igra nego mora da gradi igru, što im očigledno ne prolazi uvek.

Bodlja

pre 7 godina

Vemger Arsenal... ubica engleskih derbija. Pegla ih decenijama... Sve ove Ćelsoje, Liverpule, Manćestere, Totenheme.. i onda se zaštuca sa nekum West Hemom i sl.

mlax

pre 7 godina

Konte polutrener koji sa Celzijem moze max 4 mesto u ligi kao I Murinjo sa Mancesterom.Bice uzbudljiva borba za 4 mesto posto su prva tri rezervisana za Siti,Liverpul I Arsenal.

ime

pre 7 godina

Jadnijih navijača od Arsenala nema, čak su pokopali i Liverpulove.
U Liverpulu se pomirili s mediokritetstvom i samo sanjaju i maštaju o titulama. I prošlim vremenima.
Ali Arsenalovi već 15 godina varniče do pola sezone, a onda antiklimax. I tako svaki put.

Brate, 16. put će! Zar je moguće na vidiš??

Fica

pre 7 godina

Arsenal odlicna ekipa kao i svake godine za top 4 sigurno ali pitanje je da li mogu da se bore za titulu.
Jedan jak stoper,kvalitetno krilo i mozda spic ako Ziru ode mada su Sancez i Perez mozda i dovoljni.

serbia

pre 7 godina

Kada se mourinho raspao prosle godine svi su ga pljuvali,a istina je u stvari da je ovo skroman tim sa diskutabilnim kvalitetom igraca.Otprilike za sredinu tabele.Sada je jasno da je osvajanje titule sa skoro istim ovim timom u stvari prava senzacija,a tada su to svi gledali kao nesto normalno.

Robin Hood

pre 7 godina

Malo je reci cas fudbala, malo! Kakvo prvo poluvreme, oducavanje od fudbala. Na momente se zapitah da li se ovi sa SK za**bavaju i pustaju snimak Arsenala iz 2003/2004. Perfektna igra. Steta sto su spusti tempo u drugom. Sta reci za Sanceza i Ozila... Pogotovo Ozila koji madjionicar. Koss izgleda napokon dobio partnera u odbrani.
Prelepa utakmica, pravi Wengerovski fudbal.

Jagodic

pre 7 godina

Šteta što se ovi arsenalovi igrači brzo zadovolje, mogli su im još ubaciti barem dva komada....barem zbog nas gledalaca...a za to isto kriv trener.

Bodlja

pre 7 godina

Vemger Arsenal... ubica engleskih derbija. Pegla ih decenijama... Sve ove Ćelsoje, Liverpule, Manćestere, Totenheme.. i onda se zaštuca sa nekum West Hemom i sl.

Robin Hood

pre 7 godina

Arsenal nije samo igrao, vec se igrao fudbala sa Celzijem. Danas su im odezali sve lekcije, casove fudbala iz udzbenika. Prvo poluvreme difinicija razbijanja protivnika, konta i potez kod treceg gola Ozila.... DOKTORSKI!

akajea

pre 7 godina

Joj al mi zao ovih novih instant navijaca Celzija, verovatno im nije bilo dobro gledajuci ovu utakmicu. Odra ih Arsenal i to lagano!!!!!
(sah 88, 24. septembar 2016 20:31)

Ahaha tebi iz Srbije je žao navijača Chelsea-ja? Taj Chelsea bi verovatno odro tim iz tvog lokalnog grada/sela ;)

Milioner

pre 7 godina

Pazite ovo sad... 20 godina da ti konstatno vodis ekipu u LS u jednoj od najkompetentijh liga sveta je veliki uspeh uz to da nikad ne budes u deficitu budzeta. To cak ni "specijalni" nije uspeo. Konstatno donosi proksimalno 150milki po sezoni od njegovih uspeha sto visokim plasmanom u ligi sto od LS.
Jirgen nije uspeo prosle godine. LVG je propao u MU. Konte je uspeo sa Juveom ali ove sezone ce tesko uspeti sa Celzijem. Nije uzeo mozda kolko je trebao za 20 godina. Ali sigurno nije kostao vlasnike, ili uradio nesto ispod ocekivanja kluba.

Deni Krejn

pre 7 godina

Mustafi pozadi bez greške danas. Ozil i Sančez mogu biti najbolji tandem da svetu, kad krene kao danas. Monreal retko potcenjen igrač, a radilice prvo Kokelan, a posle i Džaka. Kasorla danas slab, ali ostali povukli. Come on you Gooners!!!

Nikola

pre 7 godina

Kako vas nije sramota, juce svi pljujete Arsena, danas ga svi velicate, pa kad izgubi opet pljujete, ne razumem kako vam se misljenje menja kako dune vetar, stvarno sramota, imajte barem malo dostojansta

AtamanCG

pre 7 godina

Gdje si BF ? Daj, spasavaj, koji je tvoj komentar ?
Zasto mi pola ekipe CFC djeluje potpuno nezainteresovano, i za utakmicu, i za rezultat ? Profesionalci koji zaradjuju kao seici ...
Ne brine me toliko los rezultat, koliko me brine opste rasulo u igri - Bane je direktni krivac za Kejhilovu ocajnu reakciju . Vilian kao da se solidarise sa svima u ekipi, David Luiz mi ne bi vise nikada zaigrao za CFC, Seska nisam nikada volio, Eden ocajan ...

изгубљени Кејхил

pre 7 godina

Ок, јесу их одвалили с тим да мислим да ово није толико последица арсеналове игре (не кажем да су играли лоше, али није ни поредити са `03/`04), колико је челси криминалан. Поготово у одбрани и данас, а и прошле недеље. Сматрам да су баш у жешћој кризи, не знам до чега (кога) је. По мени, прави "показатељ" за арсенал ће бити јунајтед (због Муриња) као и за пар кола "увек неугодни свонси".

Slav

pre 7 godina

Malo je reci cas fudbala, malo! Kakvo prvo poluvreme, oducavanje od fudbala. Na momente se zapitah da li se ovi sa SK za**bavaju i pustaju snimak Arsenala iz 2003/2004. Perfektna igra. Steta sto su spusti tempo u drugom. Sta reci za Sanceza i Ozila... Pogotovo Ozila koji madjionicar. Koss izgleda napokon dobio partnera u odbrani.Prelepa utakmica, pravi Wengerovski fudbal.
(Robin Hood, 24. septembar 2016. Pre bih rekao Ivobia..

ozil

pre 7 godina

sto se tice arsenala,ne bih nista komentarisao,igraci su dominantnom igrom rekli sve na terenu. Samo hocu da im pozelim zdravlja i da ih zaobidju povrede i ceka nas uspesna sezona
PS Mnogo mi se svidja u ovih par utakmica ova ideja sa Sancezom u spicu

Milos

pre 7 godina

Ozil i Sancez fantastican tandem..doktori fudbala !
Meni se nekako Konte cini kao izduvani balon u Celsiju, tacnije od ispadanja na penale od Nemacke...kao da nije isti covek u pitanju
Pozz za sve ljubitelje PL !

netko

pre 7 godina

dobra utakmica arsenala. sasvim su drugi tim otkad je mustafi u timu.
odbrana im je mnogo bolja nego ranije.
ozil i sancez su kraljevi. monreal, casorla i belerin su ko pcele radilice, jedva ih primecujes a zuje okolo i mnogo uticu na igru.
e da, i da pohvalim wolkota, u zadnje dve godine ga prvi put vidim da je odigro dobru utakmicu. no to ne znaci da mu nije mesto na tribinama.

a celzi?
konte kao da je preuzeo tu englesku letargiju, da je u juventusu, vec bi izaso na teren i podavio par igraca, a preostali bi ogluveli od njegovog deranja.
odbrana celzija je katastrofa, ivanovic moze u penziju ladno, a i cejhil za njim. matic i azar na klupu.
a onog chubaku-luiza pojma nemam sto je celzi uzeo nazad, pa taj nez nagde je levo a gde desno.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Hazard je definitivno nenormalno precenjen igrač, ne kapiram i dalje šta se dešava sa celokupnom ekipom ali ovo mora da se menja, ljudi kao da juče počeli zajedno da igraju čoveče, a tek želja i motiv, to ne postoji.
Nešto je dublje ovde

dule

pre 7 godina

Vemger Arsenal... ubica engleskih derbija. Pegla ih decenijama... Sve ove Ćelsoje, Liverpule, Manćestere, Totenheme.. i onda se zaštuca sa nekum West Hemom i sl.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodlja, 25. septembar 2016 07:54)

Pa pogledaj kako su ovde igrali - malo visoki presing, malo kontre. To protiv malih ne može da igra nego mora da gradi igru, što im očigledno ne prolazi uvek.

brat Silvio

pre 7 godina

Čelzi je napravio posao vijeka kad su prodali Davida Luiza za ogroman novac a onda načinili još veću grešku vrativši ga nazad sa Kejhilom u tandemu ne bi ni Bendtnera uspjeli sačuvati.Generalno plavci već dugo vremena bez igre ,kukali su mnogi na Murinjov autobus koji je bar znao sačuvati gol ,Konte očito ne može ni to.Arsenal razigran,lepršav,kao nekad u doba Anrija i kompanije.Roman neće imati još puno strpljenja sigurno

Brale

pre 7 godina

Kakvih 40 minuta tobdzija, fenomenalno. Celsijeva odbrana katastrofalna. Arsenal je u II poluvremenu mogao da postigne jos min 3 gola, da se nisu "igrali" sa odbranom. Ozil i Sancez igracine! Kada onakve poteze izvode Ronaldo ili Mesi, onda cela fudbalska javnost bruji samo o tome, ovako kada je neko drugi, nikome nista. Ivobi ogroman potencijal, Mustafi pun pogodak. A sta reci za Belerina i za onaj trk pred kraj utakmice, a Pedro jos bio svez, tek usao u igru, neverovatno.

Nemanja Milićević

pre 7 godina

Kejhil, Ivanović, Pedro pa i Teri više ne mogu da igraju u Čelsiju. Arsenal je fantastično odigrao prvo poluvreme, baš odavno nisu ovako razbili neki veliki klub! Čelsi sa ovim timom ne može ni do 4 mesta, ali ako to žele moraju da delaju u zimskom prelaznom roku. Kada vidimo kako igraju:Siti, Liverpul, Arsenal, Totenhem a evo danas i Junajted šanse da Čelsi uđe u TOP 4 su minimalne!

Stara kuka

pre 7 godina

@Mikii
Haha evo ga ovaj trol najveci sto pljuje Srbe uvek.Da niko nas ne valja jel tako?Nego sto ti nisi tamo u Celziju ili Arsenalu strucnjace?Napokon si izmigoljio i izašao iz rupe posle Rija,a...

silan

pre 7 godina

Kako vas nije sramota, juce svi pljujete Arsena, danas ga svi velicate, pa kad izgubi opet pljujete, ne razumem kako vam se misljenje menja kako dune vetar, stvarno sramota, imajte barem malo dostojansta
(Nikola, 24. septembar 2016 23:43) Pre ce biti da ne pricas o istim komentatorima. Verovatno ovi koji su ga pljuvali, danas nece napisati komentar. A kada odigraju katastrofalno, onda nece pisati ovi koji ga velicaju. Mada ima i onih koji menjaju misljenje kako im dune vetar, kako ti kazes, ali se nadam da ih je jako malo.

Blue Fortress

pre 7 godina

Svaka cast Arsenalu, odlicna i konacno zrela utakmica sa njihove strane. Celsi je danas prekinuo lep niz neporazenosti u ligi od komsija u trajanju od 5 godina, ocekivano s obzirom na malodusnost i (ne)kvalitet ovog skupa igraca...Sa ovakvom igrom i odbranom se smesi 8-mo mesto, zao mi je Kontea isto kao i Murinja prosle sezone. Mnoga pitanja se postavljaju, da li je uopste do trenera i da li je Zoze izvukao maksimum osvojivsi titulu 2015-e iz , prosecnih ili jednostavno mentalno slabih igraca? Svi ovde znaju da sam bezrezervno bio za promenu kadra pre trenera, sto naravno nije realno...Konteu dati vreme da izmeni i oblikuje tim bez ikakvih prepreka, smena generacija nije dobro obavljena.
Jos jednom cestitke tobdzijama, bice u top 3 sigurno ove godine.

đura krojač

pre 7 godina

Pa vreme je da ih jednom počiste! Alexis na špicu, raspoloženi Ozil iza, Volkot ličio na sebe, dobitna kombinacija. Mnogo su konkretniji, brži i opasniji kad je Žiru na klupi.Danas su svi favoriti bili u formi.Čelzi? Azar očajan, Pedro tragikomičan, glavobolje za Kontea...