Košarka 67

Subota, 24.09.2016.

12:35

Džikić: Kome smeta – šta ja da mu radim...

Trener Partizana NIS Aleksandar Džikić kaže da ni ne očekuje da njegova ekipa pruža najbolje partije na startu sezone.

Džikiæ: Kome smeta – šta ja da mu radim... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

трифун

pre 7 godina

@slobodan
Партизан је формиран као армијски клуб ФНРЈ,као и у многим другим ослобођеним од фашизма државама.
Као и у многим другим секторима армије и државе,један од главних критеријума одабира чланова био је национални кључ,који је често,ма увек,имао преимућство над школском спремом,знањем,искуством,вештином.
И прва звездина звезда,фудбалски велемајстор Рајко Митић је имао искуство из учествовања у спортским и ванспортским активностима у редовима војске у отаџбини под командом ђенерала/војводе Драже Михајловића.

Miša

pre 7 godina

Александар Николић "Са Звездом успева да освоји Куп победника Купова, што је тада био први Европски трофеј и највећи успех Југословенске клупске кошарке."

Slobodan

pre 7 godina

Da se ne zaboravi

1946-1947 (odigrana prva jugoslovenska liga)
a ovo je sastav Partizana:

Stjepan Bobek, Miroslav Brozović, Bela Palfi, Zlatko Čajkovski, Kiril Simonovski, Franjo Rupnik,Prvoslav Mihajlović,Aleksandar Atanacković, Milivoje Đurđević, Franjo Glazer (golman), Stanislav Popesku, Miodrag Jovanović, Silvester Šereš, Florijan Matekalo, Jane Janevski, Risto Nikolić(golman), Vladimir Firm, Momčilo Radunović, Ratko Čolić, Stevan Jakuš, Franjo Šoštarić (golman), Šepe Šutevski.
Trener: Franjo Glazer.

Franjo Glazer, Stjepan Bobek, Zlatko Cajkovski, Franjo Rupnik, Miroslav Meho Brozovic, Florijan Matekalo i Franjo Sostaric su igraci Hask Gradjanskog koji su igrali za Ustasku NDH Reprezentaciju ...
Ovde imamo tri Franja a hvali cetvrti najpoznatiji ... Onaj koji im je dao crno bele boje ...

Ovo su legende kluba i ovo nece nikada pasti u zaborav, purgeri nemojte se stideti sebe ...

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

A, Bate Borisov ?
Kad je on na redu ?
 (Veliki DrMr, 24. septembar 2016 16:28)
Odmah posle Kairata,Madafake ,ludogoreca i susi ola'
Prijatno.

Good Will Hunting

pre 7 godina

da li je moguce da neupucenim ljubiteljima kosarke sa Kalisa ili iz Zeleznika,kako god hoce,nema ko da kaze da je Duda bio trener Partizana i mislim cak i prvak te godine sa Kicanovicem kada je Praja bio u vojsci.Posle se ljute kada im se spominju Rolan Garos titule na sljaci.Ipak su oni novi u ovom sportu.Sa izuzetkom generacije Moke,Ducija i Kaponje ,sve sto valja u srpskoj kosarci je proslo kroz Partizan do Vucicevog dolaska.Prepucavanja oko budzeta su uvredljiva za mislece ljude.Da li ce se na sportskim stranama u komentarima uopste vise diskutovati o sportu ili moderatori imaju obavezne kvote za botice.(ranko, 24. septembar 2016 17:01)

Ma, bravo! Vidi se odmah da si ti misleće, neisfrustrirano i neiskompleksirano biće. I šta kažeš, sve što je ikada valjalo prošlo je kroz Partizan i pozivaš se na sport i fer plej? Nema šta, avangarda, FB statusi i vanvremensko poštenje!

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Čemu tolika fama oko Džikića?Šta je on u karijeri osvojio, na računam Sloveniju...
Prošle sezone sa solidnim igračima je izgubio kup od Mege i titulu od Zvezde. Dosta je on otkaza dobio u karijeri, da je on trenirčina ostao bi u NBA kao pomoćni trener. Lik je laf, voli da se zeza, ima harizmu, ali kao trener mrka kapa.
 (mare, 24. septembar 2016 16:17)
Трофеји Уреди

Партизан (као помоћни тренер) Уреди
Првенство СР Југославије (2) : 2001/02, 2002/03.
Првенство Србије и Црне Горе (2) : 2003/04, 2004/05.
Куп СР Југославије (2) : 1999/00, 2001/02.
Олимпија Уреди
Првенство Словеније (1) : 2007/08.
Куп Словеније (1) : 2007/08.
Суперкуп Словеније (1) : 2008.
Крка Уреди
Првенство Словеније (3) : 2009/10, 2010/11, 2013/14.
Куп Словеније (2) : 2013/14, 2014/15.
Суперкуп Словеније (2) : 2010, 2014.
ФИБА Еврочеленџ (1) : 2010/11.

swift

pre 7 godina

@Zvezda ponos Srbije, tj. partizan državni projekat, tj. partizan sramota Srbije, itd...

Možeš li ti nama objasniti, zašto na istu vest moraš da ostavljaš komentare pod različitim imenima? Da li ti je to u opisu zadatka ili je samo kriza identiteta u pitanju?

Pedja

pre 7 godina

Džile,pravi trener za nas.Uz svo poštovanje prema drugima,ovakav čovek mora da sedi na klupi jedne institucije kakva je naš Partizan.Gotivac,kozer,roker...i najvažnije-drži košarku u malom prstu.Srećno,majstore!Da sledeće godine slušamo himnu one jače Evrolige u Pioniru.
(Čeda, 24. septembar 2016 13:31)
Nema sanse da vidite Evroligu. Sledece godine su predsednicki a ne parlamentarni izbori, sto znaci da SPS nece moci da poveca svoj uticaj i da osvaja titule za vas. Sad ste na onom vasem nivou na kome ste bili u SFRJ. Tada ste bili na nivou OKK Beograda.

uredni neplatisa

pre 7 godina

Partizan je drzavni klub i naravno da je logicno da ga sponzorise drzava. Na kraju krajeva KKP je rezultatima u poslednjoj deceniji to zasluzio. Nebrojeno puta prvak drzave/Jadrana. 2 puta 1/8 finala EL i jedan F4.

Sa druge strane, sve te godine je ona zamrznuta Zvezda dobijala silne novce sa projekat evropske Zvezde, Zmagu Sagadina pa za ime Boga i Pesica su doveli (verovatno za dz?).

Na kraju ta ista drzava koja se proziva za sponzorisanje svog kluba KKP strovaljuje silne pare u PRIVATNI klub ratnog profitera Nebojse Dr. Covica kojem niko ne moze da zabrani kako ce se zvati i kojo uopste nije deo sportskog drustva Crvena Zvezda, ali koga briga nakon unistenog detinjstva - daj sta das!

istina boli?

pre 7 godina

Komentar partizan drzavni projekat je samo izneo cinjenice a pogledaj histeriju grobara hahaha. Kad grobaru pomenes istinu kao da djavolu podmetnes krst.

beser

pre 7 godina

Kenan Karahođžic toliko voli Srbiju,iako je rođen u B Topoli, da nije hteo ni da čuje da igra za nju ,ako se pismeno obavezao na to. Na kraju mu FIba morala dozvoliti da igra za bošnjačku reprezentaciju. Njegove izjave o toj "ljubavi" lako je naći po netu.

BasketFan

pre 7 godina

@zvezda ponos srbije
Sinak, nije sramota ne znati nesto, sramota je ponositi se time sto nesto ne znas i svoje neznanje plasirati kao cinjenicu...za tvoju informaciju, Duda Ivkovic (za koga tvrdis da nikada nije seo na klupu KK Partizan) je sa Partizanom davne 1979. godine osvojio Kup Radivoja Koraca...ne kazem da moras sve podatke da drzis u glavi, ali makar proguglaj pre nego sto lupis glupost...

Tadic - Dacic titule

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh!
Šta da se radi, to je apozicija najvećih?

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
Ne pominjem ranu najveću naših Uplakansa, lep je dan i subota, što im izazivati buku i bes?

P.S. Malo su nas zbunili sa dobrim Perom prošle godine, ali se ispravi ta greška jer Pera koliko god bio pametan kao igrač, nije u ovoj fazi dovoljno dobar za nas.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Jel to onaj Zeravica kome ste zvizdali na minutu cutanja u njegovu cast ? A za cika Boru si se tek izblamirao, mada to od tebe se ro i ocekuje ...

ranko

pre 7 godina

da li je moguce da neupucenim ljubiteljima kosarke sa Kalisa ili iz Zeleznika,kako god hoce,nema ko
da kaze da je Duda bio trener Partizana i mislim cak i prvak te godine sa Kicanovicem kada je
Praja bio u vojsci.Posle se ljute
kada im se spominju Rolan Garos
titule na sljaci.Ipak su oni novi u ovom sportu.Sa izuzetkom generacije Moke,Ducija i Kaponje ,sve sto valja u srpskoj kosarci je proslo kroz Partizan do Vucicevog dolaska.Prepucavanja oko budzeta su uvredljiva za mislece ljude.Da li ce se na sportskim stranama u komentarima uopste vise diskutovati o sportu ili moderatori imaju obavezne kvote za botice.

Danilo

pre 7 godina

Za sve tupane koje mrzi da pročitaju na wikipediji, evo:

Bora Stanković, igrao u Zvezdi 2 godine, a u Partizanu 3 godine!
U Partizanu bio trener 2 godine, u Zvezdi 0 godina!
Kojom je alhemijom on legenda Zvezde i koliko mora čovek da je slep za takvu tvrdnju?

Ranko Žeravica, tvorac modernog Partizana i čovek koji je doveo Kiću i Praju.Sa Partizanom osvajao titule, sa Zvezdom ne.

Duda Ivković, trener koji je svoju veliku karijeru počeo 1978. baš u Partizanu sa kojim je osvojio titulu, kup i Kup R.Koraća.
I onda neki som napiše da on nema nikakve veze sa Partizanom?!
Nije baš moguće da ste svi vi na pejotlu?
Ako je humor, nije smešno!
A ako ste toliko lenji i tupi, to je tužno...

zoran

pre 7 godina

Zvezda ponos Srbije, 24. septembar 2016 14:59
Izvini sinko ako Duda nikada nije seo na klupu Partizana Kaži mi ko je bio trener 1978 kada je osvojena titula,kup i kup Koraća (tada je to bilo evropsko takmičenje). Pešić je posle Pirota a pre Bosne igrao košarku u kom klubu?.

mare

pre 7 godina

Čemu tolika fama oko Džikića?Šta je on u karijeri osvojio, na računam Sloveniju...
Prošle sezone sa solidnim igračima je izgubio kup od Mege i titulu od Zvezde. Dosta je on otkaza dobio u karijeri, da je on trenirčina ostao bi u NBA kao pomoćni trener. Lik je laf, voli da se zeza, ima harizmu, ali kao trener mrka kapa.

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

10 skupih pojačanja i ima na svakom mestu po 3 igrača, a Zvezda kao jedini evroligaš ne može da spari ni po 2 igrača za jednu poziciju i dovela igrače sa po 5 poena po utakmici. I to ih partizan doveo na početku kad su najskuplji a Zvezda još čeka otpatke jer ne može drugačijeDa li vam još nešto nije jasno? partizan NIS MTS je već 20 godina definicija državnog projekta a licemerje grobara zapanjuje! Pogledajte samo dres jednog i drugog kluba, valjda bar još verujete svojim očima? Na jednom od državnih NIS i MTS, na drugom nijedan.
 (partizan državni projekat,
El'to ovaj avion?!:
http://www.teleprompter.rs/vucic-sredio-rukovodstvo-crvene-zvezde-leti-avionom-vlade-srbije.html
Evo i dresa:
https://www.google.rs/search?site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=8rfAVvuDLqTm6ATbqqKoCA&q=rakocevic+kk+zvezda&oq=rakocevic+kk+zvezda&gs_l=mobile-gws-hp.12...8009.18418.0.21355.20.20.0.0.0.0.568.5510.0j9j5j3j1j2.20.0....0...1c.1.64.mobile-gws-hp..0.14.4205.3.iTSVoURfvQs#imgdii=MRJBtmqJHSoGBM%3A%3BDJrEIIBm0n-boM%3A%3BDJrEIIBm0n-boM%3A&imgrc=DJrEIIBm0n-boM%3A
http://www.kurir.rs/dodiku-dres-crvene-zvezde-clanak-122731
A evo i sponzora iza projektanata jevropska zvijezda:
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064
Sportski pozdrav.

Ko je ispustio mutagen?!

pre 7 godina

vragolasti ovi zagrebčani
(cukce, 24. septembar 2016 13:25)
http://srbin.info/2016/09/24/urnebesno-glavni-grad-srbije-je-vucic/
Pogodio je ciljnu grupu zajedno sa tobom da bi vladao.
Niste ni za zaljenje,i vas osnivac Krcun se prevrceu grobu od stida!

Krcun osnivac,covke udomljivac!

pre 7 godina

vragolasti ovi zagrebčani
(cukce, 24. septembar 2016 13:25)
http://partizan.net/komsije.html
http://fudbal.hotsport.rs/2015/01/22/razjasnjeno-evo-ko-je-osnovao-partizan-a-nije-franjo-tudman-video/
http://www.alo.rs/dzaja-usao-u-glavni-odbor-sns/57038
http://www.rtv.rs/sr_lat/hronika/zvezdan-terzic-se-predao-prebacen-u-zatvor_222221.html
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=01&nav_id=1172008
Bese Robiju mamaiz Cacka,a Ibanjez izgubio Hrvatski pasos zajedno sa WIN-WIN licnom kartom?!
Sve ovo moze da potvrdi Elmedin Kikanovic.

Od Doboja Mujo

pre 7 godina

"Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim da se raspadne.."

Morbidan si, a i ne znaš da ne postoje "bošnjački reprezentativci". nego bosanskohercegovački, jer ne postoji bošnjačka država.

grok

pre 7 godina

@partizan državni projekat ...
završavam medicinu, i radim seminarski na temu "autoprojekcija kao omaž kompleksima"...možeš li da mi pomogneš da uradim sa tobom?
(duh sa sekirom, 24. septembar 2016 14:34)

bez muvanja u komentarima.

Ostin A

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh!

Šta je to zapadni Balkan. Hrvatska ima Cibonu i KK Split. Oba kluba su osvojili Evroligu više puta (2 puta Cibona, 3 puta Split) i imaju više titula u SFRJ. Da ne spominjem sa Balkana Panatanaikos sa 6 Titula i Olimpijakos sa 3 titule. A da tu je još i Bosna koja je isto osvojila Evroligu jednom kao i Partizan, ali je imala više SFRJ titula.

Čak i tada kada ste osvojili Evroligu, imali ste sreće jer je pola igrača Cibone, jednog od glavnih favorita za osvajanje Evrolige, napustilo klub zbog rata.

Partizan je devedesetih postao državni projekat u košarci, a Zvezda u fudbalu. Kasnije je klupska košarka postala raspad, ako se uzme da smo bili dominantna košarkaška sila.

Labud

pre 7 godina

(partizan državni projekat, 24. septembar 2016 13:30)

A zasto lazes kada su vas vozile i sponzorisale 2 subvencionisane kompanije Lasta i AirSrb?

Simon

pre 7 godina

Ovaj tip sto konstantno pise da je partizan drzavni projekat me odusevljava iz dana u dan! Bravo majstore, samo tako nastavi! Vjerujem da imas ogromnu podrsku grobara, odusevljeni su tvojim informacijama.

Bliznaci iz telekoma,zmago sagadin,ilija kovacic,zezelj,vesic,zika pauk,zoran drakulic,branko radujko...

pre 7 godina

Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim sportski raspad.Čak u su i odrekli Glišića,juniorskog reprezentativca Srbije.
(Breverik, 24. septembar 2016 13:12)
http://www.czbgtv.com/2015/01/25/od-carlsa-smita-do-markusa-vilijamsa-zvezdini-ameri/
Robije majka je iz Cacka,a Ibanjez je izgubio svoj Hrvatski pasos.
Prijatno.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh! 
Šta da se radi, to je apozicija najvećih? 

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Ljudi moji mene blam u njegovo ime. Bora Stanković je legenda Crvene zvezde koja nema nikakve veze sa partizanom i čak je doživeo najgore uvrede od grobara. Nikolić je bio trener i Zvezde i partizana. Žeravica je legenda Zvezde koju je država postavila na klupu partizana da bi konačno došao do prve titule jer je Zvezda imala 13 a partizan nula! Muta je takođe bio trener oba kluba. Duda nikad u životu nije seo na klupu partizana. Pritom dodaj Zvezdi Pešića, Šakotu, Đurovića i mnoge druge. Aman grobari prestanite više da se blamirate i pokazujete svoje neznanje. Znam da vaš klub nije znao šta je košarka do pojave SPS-a ali to nije opravdanje da ne znate istoriju košarke na ovim prostorima.

bbr

pre 7 godina

Breverik navija za fmp ocigledno,vidi se da je poceo da prati kosarku pre 4 godine kad se ugasio jedan klub koji da nije bilo demokrata bi igrao 2000-tih drugu ligu.A u toj legiji stranaca ima ukupno tri stranca,toliko.

duh sa sekirom

pre 7 godina

@partizan državni projekat

...završavam medicinu, i radim seminarski na temu "autoprojekcija kao omaž kompleksima"...možeš li da mi pomogneš da uradim sa tobom?

Александар

pre 7 godina

Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim sportski raspad.Čak u su i odrekli Glišića,juniorskog reprezentativca Srbije.
(Breverik, 24. septembar 2016 13:12)

Види се да ниси навијач и да заиста мало познајеш кошарку и не знаш како ствари дунционишу. Нема ни једног клуба у АБА лиги који може да се ослони само на своју школу или само на домаће играче. Сви доводе са стране па то чини и Партизан. Не?знам зашто ти смета један тако добар демко какав је Адин Врабац пошто је он једини репрезентативац БиX. Вероватно ти смета Кенан Караxоџић? Само ти знаш зашто. Ја сам Србин, православац и ни мало ми не смета. Добар дечко, пожртвован, предан спорту који воли и клубу у који је дошао. Ако ти је битно, није репрезентативац БиX а могао би да буде Србије јер није странац већ наш држављанин. Oд странаца, тренутно у Партизану oд 16 кошаркаша, имаш Xечера и Робинсона а сви остали су наши. Не знам где си видео легију странаца? Биће да си ти гледао онај други спорт где се лопта шутира ногом и онај други клуб због којег се и закони о броју странаца мењају да би они били у складу са законом. Можда си и гледао неку конференцију за медије од стране господина с наочарима који заправо нема додирниx тачака ни са господином ни са истином.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh! 
Šta da se radi, to je apozicija najvećih? 

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Plusevi i minusevina ovaj komentar pokazuju svo neznanje grobara. Bora Stanković je legenda Crvene zvezde koja nema nikakve veze sa partizanom i čak je doživeo najgore uvrede od grobara. Nikolić je bio trener i Zvezde i partizana. Žeravica je legenda Zvezde koju je država postavila na klupu partizana da bi konačno došao do prve titule jer je Zvezda imala 13 a partizan nula! Muta je takođe bio trener oba kluba. Duda nikad u životu nije seo na klupu partizana. Pritom dodaj Zvezdi Pešića, Šakotu, Đurovića i mnoge druge. Aman grobari prestanite više da se blamirate i pokazujete svoje neznanje. Znam da vaš klub nije znao šta je košarka do pojave SPS-a ali to nije opravdanje da ne znate istoriju košarke na ovim prostorima. Mada da je znate ne bi ni navijali za partizan.

bbr

pre 7 godina

partizan drzavni projekat...pa Partizan je drzavni klub,a mene interesuje zasto se toliko novca daje privatnom klubu za koji si ti poceo da navijas pre 4 i po godine?zasto se direktno stavljaju pare u dzep Covica samo zato sto je promenio ime svom klubu,to je i dalje privatni klub.

msr

pre 7 godina

@ "partizan državni projekat" Sendvicar, da pratis nas baset duze od 2 god znao bi da je parizan uvek u septembru ili oktobru dovodio strance. Euroliga bi tada vec pocinjala.
Pozdravili te Tom Ludvig, Zmago Sagadin, Skuni Pen, Obina Ekezija, Tundzi Avozdobi, Omar Kuk i ostali koji dolaze za semenke.

vu

pre 7 godina

(partizan državni projekat, 24. septembar 2016 13:30)

Verujem da te niko vise ne uzima pod ozbiljno..Nisam znao da Lufthansa drzi autobuse a Lasta avione,hvala sto si mi otvorio oci!

partizan državni projekat

pre 7 godina

Kako je samo licemerno ovo kukanje zbog putovanja i tima. Prošle godine je vlada Srbije obezbedila avion partizanu da ide do Skoplja iako je igrao jednom nedeljno a Zvezda je morala autobusom iako je igrala na 3 dana i išla s kraja na kraj Evrope! Na svako putovanje je išla redovnim linijama i autobusima a partizan je redovno dobijao čarter avione od države svih ovih godina. Ove godine jedini državni sponzor MTS više nije generalni sponzor Zvezde a sutradan potpisao novi ugovor sa partizanom iako imaju i NIS. partizan nakon katastrofalnih rezultata bez ikakvih prihoda doveo 10 skupih pojačanja i ima na svakom mestu po 3 igrača, a Zvezda kao jedini evroligaš ne može da spari ni po 2 igrača za jednu poziciju i dovela igrače sa po 5 poena po utakmici. I to ih partizan doveo na početku kad su najskuplji a Zvezda još čeka otpatke jer ne može drugačije da plati. Da li vam još nešto nije jasno? partizan NIS MTS je već 20 godina definicija državnog projekta a licemerje grobara zapanjuje! Pogledajte samo dres jednog i drugog kluba, valjda bar još verujete svojim očima? Na jednom od državnih NIS i MTS, na drugom nijedan.

Danilo

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh!
Šta da se radi, to je apozicija najvećih?

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
Ne pominjem ranu najveću naših Uplakansa, lep je dan i subota, što im izazivati buku i bes?

P.S. Malo su nas zbunili sa dobrim Perom prošle godine, ali se ispravi ta greška jer Pera koliko god bio pametan kao igrač, nije u ovoj fazi dovoljno dobar za nas.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh! 
Šta da se radi, to je apozicija najvećih? 

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Ljudi moji mene blam u Danilovo ime! Bora Stanković je legenda Crvene zvezde koja nema nikakve veze sa partizanom i čak je doživeo najgore uvrede od grobara. Nikolić je bio trener i Zvezde i partizana. Žeravica je legenda Zvezde koju je država postavila na klupu partizana da bi konačno došao do prve titule jer je Zvezda imala 13 a partizan nula! Muta je takođe bio trener oba kluba. Duda nikad u životu nije seo na klupu partizana. Pritom dodaj Zvezdi Pešića, Šakotu, Đurovića i mnoge druge. Aman grobari prestanite više da se blamirate i pokazujete svoje neznanje. Znam da vaš klub nije znao šta je košarka do pojave SPS-a ali to nije opravdanje da ne znate istoriju košarke na ovim prostorima. Mada da je znate ne bi ni navijali za partizan.

Breverik

pre 7 godina

Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim sportski raspad.Čak u su i odrekli Glišića,juniorskog reprezentativca Srbije.

transfer blama

pre 7 godina

Kaže ovaj trol Danilo znanje i integritet i duh a grobari zviždali za vreme minuta tišine za Ranka Žeravicu. Inače legendu Zvezde što danilo očigledno ne zna ali to je druga priča. Kao što ne zna da je i Bora Stanković legenda Zvezde a ne partizana koji je takođe pobrao najgore uvrede od grobara. Muta i prof. Nikolić su bili treneri oba kluba a Duda ima veze sa partizanom koliko i ja sa Lejkersima. Strašno. A tek ovo najveći klub zapadnog Balkana hahaha. partizan bio drugorazredni klub u SFRJ gde je najviše titula osvojila upravo Zvezda.

Čeda

pre 7 godina

Džile,pravi trener za nas.Uz svo poštovanje prema drugima,ovakav čovek mora da sedi na klupi jedne institucije kakva je naš Partizan.Gotivac,kozer,roker...i najvažnije-drži košarku u malom prstu.Srećno,majstore!Da sledeće godine slušamo himnu one jače Evrolige u Pioniru.

Čeda

pre 7 godina

Džile,pravi trener za nas.Uz svo poštovanje prema drugima,ovakav čovek mora da sedi na klupi jedne institucije kakva je naš Partizan.Gotivac,kozer,roker...i najvažnije-drži košarku u malom prstu.Srećno,majstore!Da sledeće godine slušamo himnu one jače Evrolige u Pioniru.

Danilo

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh!
Šta da se radi, to je apozicija najvećih?

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
Ne pominjem ranu najveću naših Uplakansa, lep je dan i subota, što im izazivati buku i bes?

P.S. Malo su nas zbunili sa dobrim Perom prošle godine, ali se ispravi ta greška jer Pera koliko god bio pametan kao igrač, nije u ovoj fazi dovoljno dobar za nas.

Александар

pre 7 godina

Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim sportski raspad.Čak u su i odrekli Glišića,juniorskog reprezentativca Srbije.
(Breverik, 24. septembar 2016 13:12)

Види се да ниси навијач и да заиста мало познајеш кошарку и не знаш како ствари дунционишу. Нема ни једног клуба у АБА лиги који може да се ослони само на своју школу или само на домаће играче. Сви доводе са стране па то чини и Партизан. Не?знам зашто ти смета један тако добар демко какав је Адин Врабац пошто је он једини репрезентативац БиX. Вероватно ти смета Кенан Караxоџић? Само ти знаш зашто. Ја сам Србин, православац и ни мало ми не смета. Добар дечко, пожртвован, предан спорту који воли и клубу у који је дошао. Ако ти је битно, није репрезентативац БиX а могао би да буде Србије јер није странац већ наш држављанин. Oд странаца, тренутно у Партизану oд 16 кошаркаша, имаш Xечера и Робинсона а сви остали су наши. Не знам где си видео легију странаца? Биће да си ти гледао онај други спорт где се лопта шутира ногом и онај други клуб због којег се и закони о броју странаца мењају да би они били у складу са законом. Можда си и гледао неку конференцију за медије од стране господина с наочарима који заправо нема додирниx тачака ни са господином ни са истином.

Breverik

pre 7 godina

Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim sportski raspad.Čak u su i odrekli Glišića,juniorskog reprezentativca Srbije.

Od Doboja Mujo

pre 7 godina

"Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim da se raspadne.."

Morbidan si, a i ne znaš da ne postoje "bošnjački reprezentativci". nego bosanskohercegovački, jer ne postoji bošnjačka država.

grok

pre 7 godina

@partizan državni projekat ...
završavam medicinu, i radim seminarski na temu "autoprojekcija kao omaž kompleksima"...možeš li da mi pomogneš da uradim sa tobom?
(duh sa sekirom, 24. septembar 2016 14:34)

bez muvanja u komentarima.

partizan državni projekat

pre 7 godina

Kako je samo licemerno ovo kukanje zbog putovanja i tima. Prošle godine je vlada Srbije obezbedila avion partizanu da ide do Skoplja iako je igrao jednom nedeljno a Zvezda je morala autobusom iako je igrala na 3 dana i išla s kraja na kraj Evrope! Na svako putovanje je išla redovnim linijama i autobusima a partizan je redovno dobijao čarter avione od države svih ovih godina. Ove godine jedini državni sponzor MTS više nije generalni sponzor Zvezde a sutradan potpisao novi ugovor sa partizanom iako imaju i NIS. partizan nakon katastrofalnih rezultata bez ikakvih prihoda doveo 10 skupih pojačanja i ima na svakom mestu po 3 igrača, a Zvezda kao jedini evroligaš ne može da spari ni po 2 igrača za jednu poziciju i dovela igrače sa po 5 poena po utakmici. I to ih partizan doveo na početku kad su najskuplji a Zvezda još čeka otpatke jer ne može drugačije da plati. Da li vam još nešto nije jasno? partizan NIS MTS je već 20 godina definicija državnog projekta a licemerje grobara zapanjuje! Pogledajte samo dres jednog i drugog kluba, valjda bar još verujete svojim očima? Na jednom od državnih NIS i MTS, na drugom nijedan.

Krcun osnivac,covke udomljivac!

pre 7 godina

vragolasti ovi zagrebčani
(cukce, 24. septembar 2016 13:25)
http://partizan.net/komsije.html
http://fudbal.hotsport.rs/2015/01/22/razjasnjeno-evo-ko-je-osnovao-partizan-a-nije-franjo-tudman-video/
http://www.alo.rs/dzaja-usao-u-glavni-odbor-sns/57038
http://www.rtv.rs/sr_lat/hronika/zvezdan-terzic-se-predao-prebacen-u-zatvor_222221.html
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=01&nav_id=1172008
Bese Robiju mamaiz Cacka,a Ibanjez izgubio Hrvatski pasos zajedno sa WIN-WIN licnom kartom?!
Sve ovo moze da potvrdi Elmedin Kikanovic.

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

10 skupih pojačanja i ima na svakom mestu po 3 igrača, a Zvezda kao jedini evroligaš ne može da spari ni po 2 igrača za jednu poziciju i dovela igrače sa po 5 poena po utakmici. I to ih partizan doveo na početku kad su najskuplji a Zvezda još čeka otpatke jer ne može drugačijeDa li vam još nešto nije jasno? partizan NIS MTS je već 20 godina definicija državnog projekta a licemerje grobara zapanjuje! Pogledajte samo dres jednog i drugog kluba, valjda bar još verujete svojim očima? Na jednom od državnih NIS i MTS, na drugom nijedan.
 (partizan državni projekat,
El'to ovaj avion?!:
http://www.teleprompter.rs/vucic-sredio-rukovodstvo-crvene-zvezde-leti-avionom-vlade-srbije.html
Evo i dresa:
https://www.google.rs/search?site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=8rfAVvuDLqTm6ATbqqKoCA&q=rakocevic+kk+zvezda&oq=rakocevic+kk+zvezda&gs_l=mobile-gws-hp.12...8009.18418.0.21355.20.20.0.0.0.0.568.5510.0j9j5j3j1j2.20.0....0...1c.1.64.mobile-gws-hp..0.14.4205.3.iTSVoURfvQs#imgdii=MRJBtmqJHSoGBM%3A%3BDJrEIIBm0n-boM%3A%3BDJrEIIBm0n-boM%3A&imgrc=DJrEIIBm0n-boM%3A
http://www.kurir.rs/dodiku-dres-crvene-zvezde-clanak-122731
A evo i sponzora iza projektanata jevropska zvijezda:
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064
Sportski pozdrav.

Ko je ispustio mutagen?!

pre 7 godina

vragolasti ovi zagrebčani
(cukce, 24. septembar 2016 13:25)
http://srbin.info/2016/09/24/urnebesno-glavni-grad-srbije-je-vucic/
Pogodio je ciljnu grupu zajedno sa tobom da bi vladao.
Niste ni za zaljenje,i vas osnivac Krcun se prevrceu grobu od stida!

bbr

pre 7 godina

partizan drzavni projekat...pa Partizan je drzavni klub,a mene interesuje zasto se toliko novca daje privatnom klubu za koji si ti poceo da navijas pre 4 i po godine?zasto se direktno stavljaju pare u dzep Covica samo zato sto je promenio ime svom klubu,to je i dalje privatni klub.

duh sa sekirom

pre 7 godina

@partizan državni projekat

...završavam medicinu, i radim seminarski na temu "autoprojekcija kao omaž kompleksima"...možeš li da mi pomogneš da uradim sa tobom?

Simon

pre 7 godina

Ovaj tip sto konstantno pise da je partizan drzavni projekat me odusevljava iz dana u dan! Bravo majstore, samo tako nastavi! Vjerujem da imas ogromnu podrsku grobara, odusevljeni su tvojim informacijama.

msr

pre 7 godina

@ "partizan državni projekat" Sendvicar, da pratis nas baset duze od 2 god znao bi da je parizan uvek u septembru ili oktobru dovodio strance. Euroliga bi tada vec pocinjala.
Pozdravili te Tom Ludvig, Zmago Sagadin, Skuni Pen, Obina Ekezija, Tundzi Avozdobi, Omar Kuk i ostali koji dolaze za semenke.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Čemu tolika fama oko Džikića?Šta je on u karijeri osvojio, na računam Sloveniju...
Prošle sezone sa solidnim igračima je izgubio kup od Mege i titulu od Zvezde. Dosta je on otkaza dobio u karijeri, da je on trenirčina ostao bi u NBA kao pomoćni trener. Lik je laf, voli da se zeza, ima harizmu, ali kao trener mrka kapa.
 (mare, 24. septembar 2016 16:17)
Трофеји Уреди

Партизан (као помоћни тренер) Уреди
Првенство СР Југославије (2) : 2001/02, 2002/03.
Првенство Србије и Црне Горе (2) : 2003/04, 2004/05.
Куп СР Југославије (2) : 1999/00, 2001/02.
Олимпија Уреди
Првенство Словеније (1) : 2007/08.
Куп Словеније (1) : 2007/08.
Суперкуп Словеније (1) : 2008.
Крка Уреди
Првенство Словеније (3) : 2009/10, 2010/11, 2013/14.
Куп Словеније (2) : 2013/14, 2014/15.
Суперкуп Словеније (2) : 2010, 2014.
ФИБА Еврочеленџ (1) : 2010/11.

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

A, Bate Borisov ?
Kad je on na redu ?
 (Veliki DrMr, 24. septembar 2016 16:28)
Odmah posle Kairata,Madafake ,ludogoreca i susi ola'
Prijatno.

Danilo

pre 7 godina

Za sve tupane koje mrzi da pročitaju na wikipediji, evo:

Bora Stanković, igrao u Zvezdi 2 godine, a u Partizanu 3 godine!
U Partizanu bio trener 2 godine, u Zvezdi 0 godina!
Kojom je alhemijom on legenda Zvezde i koliko mora čovek da je slep za takvu tvrdnju?

Ranko Žeravica, tvorac modernog Partizana i čovek koji je doveo Kiću i Praju.Sa Partizanom osvajao titule, sa Zvezdom ne.

Duda Ivković, trener koji je svoju veliku karijeru počeo 1978. baš u Partizanu sa kojim je osvojio titulu, kup i Kup R.Koraća.
I onda neki som napiše da on nema nikakve veze sa Partizanom?!
Nije baš moguće da ste svi vi na pejotlu?
Ako je humor, nije smešno!
A ako ste toliko lenji i tupi, to je tužno...

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh! 
Šta da se radi, to je apozicija najvećih? 

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Plusevi i minusevina ovaj komentar pokazuju svo neznanje grobara. Bora Stanković je legenda Crvene zvezde koja nema nikakve veze sa partizanom i čak je doživeo najgore uvrede od grobara. Nikolić je bio trener i Zvezde i partizana. Žeravica je legenda Zvezde koju je država postavila na klupu partizana da bi konačno došao do prve titule jer je Zvezda imala 13 a partizan nula! Muta je takođe bio trener oba kluba. Duda nikad u životu nije seo na klupu partizana. Pritom dodaj Zvezdi Pešića, Šakotu, Đurovića i mnoge druge. Aman grobari prestanite više da se blamirate i pokazujete svoje neznanje. Znam da vaš klub nije znao šta je košarka do pojave SPS-a ali to nije opravdanje da ne znate istoriju košarke na ovim prostorima. Mada da je znate ne bi ni navijali za partizan.

uredni neplatisa

pre 7 godina

Partizan je drzavni klub i naravno da je logicno da ga sponzorise drzava. Na kraju krajeva KKP je rezultatima u poslednjoj deceniji to zasluzio. Nebrojeno puta prvak drzave/Jadrana. 2 puta 1/8 finala EL i jedan F4.

Sa druge strane, sve te godine je ona zamrznuta Zvezda dobijala silne novce sa projekat evropske Zvezde, Zmagu Sagadina pa za ime Boga i Pesica su doveli (verovatno za dz?).

Na kraju ta ista drzava koja se proziva za sponzorisanje svog kluba KKP strovaljuje silne pare u PRIVATNI klub ratnog profitera Nebojse Dr. Covica kojem niko ne moze da zabrani kako ce se zvati i kojo uopste nije deo sportskog drustva Crvena Zvezda, ali koga briga nakon unistenog detinjstva - daj sta das!

swift

pre 7 godina

@Zvezda ponos Srbije, tj. partizan državni projekat, tj. partizan sramota Srbije, itd...

Možeš li ti nama objasniti, zašto na istu vest moraš da ostavljaš komentare pod različitim imenima? Da li ti je to u opisu zadatka ili je samo kriza identiteta u pitanju?

Labud

pre 7 godina

(partizan državni projekat, 24. septembar 2016 13:30)

A zasto lazes kada su vas vozile i sponzorisale 2 subvencionisane kompanije Lasta i AirSrb?

vu

pre 7 godina

(partizan državni projekat, 24. septembar 2016 13:30)

Verujem da te niko vise ne uzima pod ozbiljno..Nisam znao da Lufthansa drzi autobuse a Lasta avione,hvala sto si mi otvorio oci!

Good Will Hunting

pre 7 godina

da li je moguce da neupucenim ljubiteljima kosarke sa Kalisa ili iz Zeleznika,kako god hoce,nema ko da kaze da je Duda bio trener Partizana i mislim cak i prvak te godine sa Kicanovicem kada je Praja bio u vojsci.Posle se ljute kada im se spominju Rolan Garos titule na sljaci.Ipak su oni novi u ovom sportu.Sa izuzetkom generacije Moke,Ducija i Kaponje ,sve sto valja u srpskoj kosarci je proslo kroz Partizan do Vucicevog dolaska.Prepucavanja oko budzeta su uvredljiva za mislece ljude.Da li ce se na sportskim stranama u komentarima uopste vise diskutovati o sportu ili moderatori imaju obavezne kvote za botice.(ranko, 24. septembar 2016 17:01)

Ma, bravo! Vidi se odmah da si ti misleće, neisfrustrirano i neiskompleksirano biće. I šta kažeš, sve što je ikada valjalo prošlo je kroz Partizan i pozivaš se na sport i fer plej? Nema šta, avangarda, FB statusi i vanvremensko poštenje!

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh! 
Šta da se radi, to je apozicija najvećih? 

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Ljudi moji mene blam u Danilovo ime! Bora Stanković je legenda Crvene zvezde koja nema nikakve veze sa partizanom i čak je doživeo najgore uvrede od grobara. Nikolić je bio trener i Zvezde i partizana. Žeravica je legenda Zvezde koju je država postavila na klupu partizana da bi konačno došao do prve titule jer je Zvezda imala 13 a partizan nula! Muta je takođe bio trener oba kluba. Duda nikad u životu nije seo na klupu partizana. Pritom dodaj Zvezdi Pešića, Šakotu, Đurovića i mnoge druge. Aman grobari prestanite više da se blamirate i pokazujete svoje neznanje. Znam da vaš klub nije znao šta je košarka do pojave SPS-a ali to nije opravdanje da ne znate istoriju košarke na ovim prostorima. Mada da je znate ne bi ni navijali za partizan.

transfer blama

pre 7 godina

Kaže ovaj trol Danilo znanje i integritet i duh a grobari zviždali za vreme minuta tišine za Ranka Žeravicu. Inače legendu Zvezde što danilo očigledno ne zna ali to je druga priča. Kao što ne zna da je i Bora Stanković legenda Zvezde a ne partizana koji je takođe pobrao najgore uvrede od grobara. Muta i prof. Nikolić su bili treneri oba kluba a Duda ima veze sa partizanom koliko i ja sa Lejkersima. Strašno. A tek ovo najveći klub zapadnog Balkana hahaha. partizan bio drugorazredni klub u SFRJ gde je najviše titula osvojila upravo Zvezda.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh! 
Šta da se radi, to je apozicija najvećih? 

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Ljudi moji mene blam u njegovo ime. Bora Stanković je legenda Crvene zvezde koja nema nikakve veze sa partizanom i čak je doživeo najgore uvrede od grobara. Nikolić je bio trener i Zvezde i partizana. Žeravica je legenda Zvezde koju je država postavila na klupu partizana da bi konačno došao do prve titule jer je Zvezda imala 13 a partizan nula! Muta je takođe bio trener oba kluba. Duda nikad u životu nije seo na klupu partizana. Pritom dodaj Zvezdi Pešića, Šakotu, Đurovića i mnoge druge. Aman grobari prestanite više da se blamirate i pokazujete svoje neznanje. Znam da vaš klub nije znao šta je košarka do pojave SPS-a ali to nije opravdanje da ne znate istoriju košarke na ovim prostorima.

Ostin A

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh!

Šta je to zapadni Balkan. Hrvatska ima Cibonu i KK Split. Oba kluba su osvojili Evroligu više puta (2 puta Cibona, 3 puta Split) i imaju više titula u SFRJ. Da ne spominjem sa Balkana Panatanaikos sa 6 Titula i Olimpijakos sa 3 titule. A da tu je još i Bosna koja je isto osvojila Evroligu jednom kao i Partizan, ali je imala više SFRJ titula.

Čak i tada kada ste osvojili Evroligu, imali ste sreće jer je pola igrača Cibone, jednog od glavnih favorita za osvajanje Evrolige, napustilo klub zbog rata.

Partizan je devedesetih postao državni projekat u košarci, a Zvezda u fudbalu. Kasnije je klupska košarka postala raspad, ako se uzme da smo bili dominantna košarkaška sila.

ranko

pre 7 godina

da li je moguce da neupucenim ljubiteljima kosarke sa Kalisa ili iz Zeleznika,kako god hoce,nema ko
da kaze da je Duda bio trener Partizana i mislim cak i prvak te godine sa Kicanovicem kada je
Praja bio u vojsci.Posle se ljute
kada im se spominju Rolan Garos
titule na sljaci.Ipak su oni novi u ovom sportu.Sa izuzetkom generacije Moke,Ducija i Kaponje ,sve sto valja u srpskoj kosarci je proslo kroz Partizan do Vucicevog dolaska.Prepucavanja oko budzeta su uvredljiva za mislece ljude.Da li ce se na sportskim stranama u komentarima uopste vise diskutovati o sportu ili moderatori imaju obavezne kvote za botice.

Bliznaci iz telekoma,zmago sagadin,ilija kovacic,zezelj,vesic,zika pauk,zoran drakulic,branko radujko...

pre 7 godina

Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim sportski raspad.Čak u su i odrekli Glišića,juniorskog reprezentativca Srbije.
(Breverik, 24. septembar 2016 13:12)
http://www.czbgtv.com/2015/01/25/od-carlsa-smita-do-markusa-vilijamsa-zvezdini-ameri/
Robije majka je iz Cacka,a Ibanjez je izgubio svoj Hrvatski pasos.
Prijatno.

bbr

pre 7 godina

Breverik navija za fmp ocigledno,vidi se da je poceo da prati kosarku pre 4 godine kad se ugasio jedan klub koji da nije bilo demokrata bi igrao 2000-tih drugu ligu.A u toj legiji stranaca ima ukupno tri stranca,toliko.

BasketFan

pre 7 godina

@zvezda ponos srbije
Sinak, nije sramota ne znati nesto, sramota je ponositi se time sto nesto ne znas i svoje neznanje plasirati kao cinjenicu...za tvoju informaciju, Duda Ivkovic (za koga tvrdis da nikada nije seo na klupu KK Partizan) je sa Partizanom davne 1979. godine osvojio Kup Radivoja Koraca...ne kazem da moras sve podatke da drzis u glavi, ali makar proguglaj pre nego sto lupis glupost...

zoran

pre 7 godina

Zvezda ponos Srbije, 24. septembar 2016 14:59
Izvini sinko ako Duda nikada nije seo na klupu Partizana Kaži mi ko je bio trener 1978 kada je osvojena titula,kup i kup Koraća (tada je to bilo evropsko takmičenje). Pešić je posle Pirota a pre Bosne igrao košarku u kom klubu?.

Tadic - Dacic titule

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh!
Šta da se radi, to je apozicija najvećih?

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
Ne pominjem ranu najveću naših Uplakansa, lep je dan i subota, što im izazivati buku i bes?

P.S. Malo su nas zbunili sa dobrim Perom prošle godine, ali se ispravi ta greška jer Pera koliko god bio pametan kao igrač, nije u ovoj fazi dovoljno dobar za nas.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Jel to onaj Zeravica kome ste zvizdali na minutu cutanja u njegovu cast ? A za cika Boru si se tek izblamirao, mada to od tebe se ro i ocekuje ...

Pedja

pre 7 godina

Džile,pravi trener za nas.Uz svo poštovanje prema drugima,ovakav čovek mora da sedi na klupi jedne institucije kakva je naš Partizan.Gotivac,kozer,roker...i najvažnije-drži košarku u malom prstu.Srećno,majstore!Da sledeće godine slušamo himnu one jače Evrolige u Pioniru.
(Čeda, 24. septembar 2016 13:31)
Nema sanse da vidite Evroligu. Sledece godine su predsednicki a ne parlamentarni izbori, sto znaci da SPS nece moci da poveca svoj uticaj i da osvaja titule za vas. Sad ste na onom vasem nivou na kome ste bili u SFRJ. Tada ste bili na nivou OKK Beograda.

istina boli?

pre 7 godina

Komentar partizan drzavni projekat je samo izneo cinjenice a pogledaj histeriju grobara hahaha. Kad grobaru pomenes istinu kao da djavolu podmetnes krst.

beser

pre 7 godina

Kenan Karahođžic toliko voli Srbiju,iako je rođen u B Topoli, da nije hteo ni da čuje da igra za nju ,ako se pismeno obavezao na to. Na kraju mu FIba morala dozvoliti da igra za bošnjačku reprezentaciju. Njegove izjave o toj "ljubavi" lako je naći po netu.

mare

pre 7 godina

Čemu tolika fama oko Džikića?Šta je on u karijeri osvojio, na računam Sloveniju...
Prošle sezone sa solidnim igračima je izgubio kup od Mege i titulu od Zvezde. Dosta je on otkaza dobio u karijeri, da je on trenirčina ostao bi u NBA kao pomoćni trener. Lik je laf, voli da se zeza, ima harizmu, ali kao trener mrka kapa.

Slobodan

pre 7 godina

Da se ne zaboravi

1946-1947 (odigrana prva jugoslovenska liga)
a ovo je sastav Partizana:

Stjepan Bobek, Miroslav Brozović, Bela Palfi, Zlatko Čajkovski, Kiril Simonovski, Franjo Rupnik,Prvoslav Mihajlović,Aleksandar Atanacković, Milivoje Đurđević, Franjo Glazer (golman), Stanislav Popesku, Miodrag Jovanović, Silvester Šereš, Florijan Matekalo, Jane Janevski, Risto Nikolić(golman), Vladimir Firm, Momčilo Radunović, Ratko Čolić, Stevan Jakuš, Franjo Šoštarić (golman), Šepe Šutevski.
Trener: Franjo Glazer.

Franjo Glazer, Stjepan Bobek, Zlatko Cajkovski, Franjo Rupnik, Miroslav Meho Brozovic, Florijan Matekalo i Franjo Sostaric su igraci Hask Gradjanskog koji su igrali za Ustasku NDH Reprezentaciju ...
Ovde imamo tri Franja a hvali cetvrti najpoznatiji ... Onaj koji im je dao crno bele boje ...

Ovo su legende kluba i ovo nece nikada pasti u zaborav, purgeri nemojte se stideti sebe ...

Miša

pre 7 godina

Александар Николић "Са Звездом успева да освоји Куп победника Купова, што је тада био први Европски трофеј и највећи успех Југословенске клупске кошарке."

трифун

pre 7 godina

@slobodan
Партизан је формиран као армијски клуб ФНРЈ,као и у многим другим ослобођеним од фашизма државама.
Као и у многим другим секторима армије и државе,један од главних критеријума одабира чланова био је национални кључ,који је често,ма увек,имао преимућство над школском спремом,знањем,искуством,вештином.
И прва звездина звезда,фудбалски велемајстор Рајко Митић је имао искуство из учествовања у спортским и ванспортским активностима у редовима војске у отаџбини под командом ђенерала/војводе Драже Михајловића.

Breverik

pre 7 godina

Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim sportski raspad.Čak u su i odrekli Glišića,juniorskog reprezentativca Srbije.

partizan državni projekat

pre 7 godina

Kako je samo licemerno ovo kukanje zbog putovanja i tima. Prošle godine je vlada Srbije obezbedila avion partizanu da ide do Skoplja iako je igrao jednom nedeljno a Zvezda je morala autobusom iako je igrala na 3 dana i išla s kraja na kraj Evrope! Na svako putovanje je išla redovnim linijama i autobusima a partizan je redovno dobijao čarter avione od države svih ovih godina. Ove godine jedini državni sponzor MTS više nije generalni sponzor Zvezde a sutradan potpisao novi ugovor sa partizanom iako imaju i NIS. partizan nakon katastrofalnih rezultata bez ikakvih prihoda doveo 10 skupih pojačanja i ima na svakom mestu po 3 igrača, a Zvezda kao jedini evroligaš ne može da spari ni po 2 igrača za jednu poziciju i dovela igrače sa po 5 poena po utakmici. I to ih partizan doveo na početku kad su najskuplji a Zvezda još čeka otpatke jer ne može drugačije da plati. Da li vam još nešto nije jasno? partizan NIS MTS je već 20 godina definicija državnog projekta a licemerje grobara zapanjuje! Pogledajte samo dres jednog i drugog kluba, valjda bar još verujete svojim očima? Na jednom od državnih NIS i MTS, na drugom nijedan.

Danilo

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh!
Šta da se radi, to je apozicija najvećih?

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
Ne pominjem ranu najveću naših Uplakansa, lep je dan i subota, što im izazivati buku i bes?

P.S. Malo su nas zbunili sa dobrim Perom prošle godine, ali se ispravi ta greška jer Pera koliko god bio pametan kao igrač, nije u ovoj fazi dovoljno dobar za nas.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh! 
Šta da se radi, to je apozicija najvećih? 

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Plusevi i minusevina ovaj komentar pokazuju svo neznanje grobara. Bora Stanković je legenda Crvene zvezde koja nema nikakve veze sa partizanom i čak je doživeo najgore uvrede od grobara. Nikolić je bio trener i Zvezde i partizana. Žeravica je legenda Zvezde koju je država postavila na klupu partizana da bi konačno došao do prve titule jer je Zvezda imala 13 a partizan nula! Muta je takođe bio trener oba kluba. Duda nikad u životu nije seo na klupu partizana. Pritom dodaj Zvezdi Pešića, Šakotu, Đurovića i mnoge druge. Aman grobari prestanite više da se blamirate i pokazujete svoje neznanje. Znam da vaš klub nije znao šta je košarka do pojave SPS-a ali to nije opravdanje da ne znate istoriju košarke na ovim prostorima. Mada da je znate ne bi ni navijali za partizan.

Ostin A

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh!

Šta je to zapadni Balkan. Hrvatska ima Cibonu i KK Split. Oba kluba su osvojili Evroligu više puta (2 puta Cibona, 3 puta Split) i imaju više titula u SFRJ. Da ne spominjem sa Balkana Panatanaikos sa 6 Titula i Olimpijakos sa 3 titule. A da tu je još i Bosna koja je isto osvojila Evroligu jednom kao i Partizan, ali je imala više SFRJ titula.

Čak i tada kada ste osvojili Evroligu, imali ste sreće jer je pola igrača Cibone, jednog od glavnih favorita za osvajanje Evrolige, napustilo klub zbog rata.

Partizan je devedesetih postao državni projekat u košarci, a Zvezda u fudbalu. Kasnije je klupska košarka postala raspad, ako se uzme da smo bili dominantna košarkaška sila.

Good Will Hunting

pre 7 godina

da li je moguce da neupucenim ljubiteljima kosarke sa Kalisa ili iz Zeleznika,kako god hoce,nema ko da kaze da je Duda bio trener Partizana i mislim cak i prvak te godine sa Kicanovicem kada je Praja bio u vojsci.Posle se ljute kada im se spominju Rolan Garos titule na sljaci.Ipak su oni novi u ovom sportu.Sa izuzetkom generacije Moke,Ducija i Kaponje ,sve sto valja u srpskoj kosarci je proslo kroz Partizan do Vucicevog dolaska.Prepucavanja oko budzeta su uvredljiva za mislece ljude.Da li ce se na sportskim stranama u komentarima uopste vise diskutovati o sportu ili moderatori imaju obavezne kvote za botice.(ranko, 24. septembar 2016 17:01)

Ma, bravo! Vidi se odmah da si ti misleće, neisfrustrirano i neiskompleksirano biće. I šta kažeš, sve što je ikada valjalo prošlo je kroz Partizan i pozivaš se na sport i fer plej? Nema šta, avangarda, FB statusi i vanvremensko poštenje!

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh! 
Šta da se radi, to je apozicija najvećih? 

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Ljudi moji mene blam u njegovo ime. Bora Stanković je legenda Crvene zvezde koja nema nikakve veze sa partizanom i čak je doživeo najgore uvrede od grobara. Nikolić je bio trener i Zvezde i partizana. Žeravica je legenda Zvezde koju je država postavila na klupu partizana da bi konačno došao do prve titule jer je Zvezda imala 13 a partizan nula! Muta je takođe bio trener oba kluba. Duda nikad u životu nije seo na klupu partizana. Pritom dodaj Zvezdi Pešića, Šakotu, Đurovića i mnoge druge. Aman grobari prestanite više da se blamirate i pokazujete svoje neznanje. Znam da vaš klub nije znao šta je košarka do pojave SPS-a ali to nije opravdanje da ne znate istoriju košarke na ovim prostorima.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh! 
Šta da se radi, to je apozicija najvećih? 

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Ljudi moji mene blam u Danilovo ime! Bora Stanković je legenda Crvene zvezde koja nema nikakve veze sa partizanom i čak je doživeo najgore uvrede od grobara. Nikolić je bio trener i Zvezde i partizana. Žeravica je legenda Zvezde koju je država postavila na klupu partizana da bi konačno došao do prve titule jer je Zvezda imala 13 a partizan nula! Muta je takođe bio trener oba kluba. Duda nikad u životu nije seo na klupu partizana. Pritom dodaj Zvezdi Pešića, Šakotu, Đurovića i mnoge druge. Aman grobari prestanite više da se blamirate i pokazujete svoje neznanje. Znam da vaš klub nije znao šta je košarka do pojave SPS-a ali to nije opravdanje da ne znate istoriju košarke na ovim prostorima. Mada da je znate ne bi ni navijali za partizan.

transfer blama

pre 7 godina

Kaže ovaj trol Danilo znanje i integritet i duh a grobari zviždali za vreme minuta tišine za Ranka Žeravicu. Inače legendu Zvezde što danilo očigledno ne zna ali to je druga priča. Kao što ne zna da je i Bora Stanković legenda Zvezde a ne partizana koji je takođe pobrao najgore uvrede od grobara. Muta i prof. Nikolić su bili treneri oba kluba a Duda ima veze sa partizanom koliko i ja sa Lejkersima. Strašno. A tek ovo najveći klub zapadnog Balkana hahaha. partizan bio drugorazredni klub u SFRJ gde je najviše titula osvojila upravo Zvezda.

Čeda

pre 7 godina

Džile,pravi trener za nas.Uz svo poštovanje prema drugima,ovakav čovek mora da sedi na klupi jedne institucije kakva je naš Partizan.Gotivac,kozer,roker...i najvažnije-drži košarku u malom prstu.Srećno,majstore!Da sledeće godine slušamo himnu one jače Evrolige u Pioniru.

mare

pre 7 godina

Čemu tolika fama oko Džikića?Šta je on u karijeri osvojio, na računam Sloveniju...
Prošle sezone sa solidnim igračima je izgubio kup od Mege i titulu od Zvezde. Dosta je on otkaza dobio u karijeri, da je on trenirčina ostao bi u NBA kao pomoćni trener. Lik je laf, voli da se zeza, ima harizmu, ali kao trener mrka kapa.

Krcun osnivac,covke udomljivac!

pre 7 godina

vragolasti ovi zagrebčani
(cukce, 24. septembar 2016 13:25)
http://partizan.net/komsije.html
http://fudbal.hotsport.rs/2015/01/22/razjasnjeno-evo-ko-je-osnovao-partizan-a-nije-franjo-tudman-video/
http://www.alo.rs/dzaja-usao-u-glavni-odbor-sns/57038
http://www.rtv.rs/sr_lat/hronika/zvezdan-terzic-se-predao-prebacen-u-zatvor_222221.html
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=01&nav_id=1172008
Bese Robiju mamaiz Cacka,a Ibanjez izgubio Hrvatski pasos zajedno sa WIN-WIN licnom kartom?!
Sve ovo moze da potvrdi Elmedin Kikanovic.

Pedja

pre 7 godina

Džile,pravi trener za nas.Uz svo poštovanje prema drugima,ovakav čovek mora da sedi na klupi jedne institucije kakva je naš Partizan.Gotivac,kozer,roker...i najvažnije-drži košarku u malom prstu.Srećno,majstore!Da sledeće godine slušamo himnu one jače Evrolige u Pioniru.
(Čeda, 24. septembar 2016 13:31)
Nema sanse da vidite Evroligu. Sledece godine su predsednicki a ne parlamentarni izbori, sto znaci da SPS nece moci da poveca svoj uticaj i da osvaja titule za vas. Sad ste na onom vasem nivou na kome ste bili u SFRJ. Tada ste bili na nivou OKK Beograda.

Александар

pre 7 godina

Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim sportski raspad.Čak u su i odrekli Glišića,juniorskog reprezentativca Srbije.
(Breverik, 24. septembar 2016 13:12)

Види се да ниси навијач и да заиста мало познајеш кошарку и не знаш како ствари дунционишу. Нема ни једног клуба у АБА лиги који може да се ослони само на своју школу или само на домаће играче. Сви доводе са стране па то чини и Партизан. Не?знам зашто ти смета један тако добар демко какав је Адин Врабац пошто је он једини репрезентативац БиX. Вероватно ти смета Кенан Караxоџић? Само ти знаш зашто. Ја сам Србин, православац и ни мало ми не смета. Добар дечко, пожртвован, предан спорту који воли и клубу у који је дошао. Ако ти је битно, није репрезентативац БиX а могао би да буде Србије јер није странац већ наш држављанин. Oд странаца, тренутно у Партизану oд 16 кошаркаша, имаш Xечера и Робинсона а сви остали су наши. Не знам где си видео легију странаца? Биће да си ти гледао онај други спорт где се лопта шутира ногом и онај други клуб због којег се и закони о броју странаца мењају да би они били у складу са законом. Можда си и гледао неку конференцију за медије од стране господина с наочарима који заправо нема додирниx тачака ни са господином ни са истином.

istina boli?

pre 7 godina

Komentar partizan drzavni projekat je samo izneo cinjenice a pogledaj histeriju grobara hahaha. Kad grobaru pomenes istinu kao da djavolu podmetnes krst.

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

10 skupih pojačanja i ima na svakom mestu po 3 igrača, a Zvezda kao jedini evroligaš ne može da spari ni po 2 igrača za jednu poziciju i dovela igrače sa po 5 poena po utakmici. I to ih partizan doveo na početku kad su najskuplji a Zvezda još čeka otpatke jer ne može drugačijeDa li vam još nešto nije jasno? partizan NIS MTS je već 20 godina definicija državnog projekta a licemerje grobara zapanjuje! Pogledajte samo dres jednog i drugog kluba, valjda bar još verujete svojim očima? Na jednom od državnih NIS i MTS, na drugom nijedan.
 (partizan državni projekat,
El'to ovaj avion?!:
http://www.teleprompter.rs/vucic-sredio-rukovodstvo-crvene-zvezde-leti-avionom-vlade-srbije.html
Evo i dresa:
https://www.google.rs/search?site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=8rfAVvuDLqTm6ATbqqKoCA&q=rakocevic+kk+zvezda&oq=rakocevic+kk+zvezda&gs_l=mobile-gws-hp.12...8009.18418.0.21355.20.20.0.0.0.0.568.5510.0j9j5j3j1j2.20.0....0...1c.1.64.mobile-gws-hp..0.14.4205.3.iTSVoURfvQs#imgdii=MRJBtmqJHSoGBM%3A%3BDJrEIIBm0n-boM%3A%3BDJrEIIBm0n-boM%3A&imgrc=DJrEIIBm0n-boM%3A
http://www.kurir.rs/dodiku-dres-crvene-zvezde-clanak-122731
A evo i sponzora iza projektanata jevropska zvijezda:
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064
Sportski pozdrav.

Slobodan

pre 7 godina

Da se ne zaboravi

1946-1947 (odigrana prva jugoslovenska liga)
a ovo je sastav Partizana:

Stjepan Bobek, Miroslav Brozović, Bela Palfi, Zlatko Čajkovski, Kiril Simonovski, Franjo Rupnik,Prvoslav Mihajlović,Aleksandar Atanacković, Milivoje Đurđević, Franjo Glazer (golman), Stanislav Popesku, Miodrag Jovanović, Silvester Šereš, Florijan Matekalo, Jane Janevski, Risto Nikolić(golman), Vladimir Firm, Momčilo Radunović, Ratko Čolić, Stevan Jakuš, Franjo Šoštarić (golman), Šepe Šutevski.
Trener: Franjo Glazer.

Franjo Glazer, Stjepan Bobek, Zlatko Cajkovski, Franjo Rupnik, Miroslav Meho Brozovic, Florijan Matekalo i Franjo Sostaric su igraci Hask Gradjanskog koji su igrali za Ustasku NDH Reprezentaciju ...
Ovde imamo tri Franja a hvali cetvrti najpoznatiji ... Onaj koji im je dao crno bele boje ...

Ovo su legende kluba i ovo nece nikada pasti u zaborav, purgeri nemojte se stideti sebe ...

Od Doboja Mujo

pre 7 godina

"Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim da se raspadne.."

Morbidan si, a i ne znaš da ne postoje "bošnjački reprezentativci". nego bosanskohercegovački, jer ne postoji bošnjačka država.

Ko je ispustio mutagen?!

pre 7 godina

vragolasti ovi zagrebčani
(cukce, 24. septembar 2016 13:25)
http://srbin.info/2016/09/24/urnebesno-glavni-grad-srbije-je-vucic/
Pogodio je ciljnu grupu zajedno sa tobom da bi vladao.
Niste ni za zaljenje,i vas osnivac Krcun se prevrceu grobu od stida!

Tadic - Dacic titule

pre 7 godina

Ono kada si najveći klub sa zapadnog Balkana, pa ti stalno na klupi sede najveći treneri: i znanje, i integritet i duh!
Šta da se radi, to je apozicija najvećih?

Bora Stanković,Nikolić,Žeravica,Duda,Željko,Muta,Jovanović,sada ovaj car buckasti.
Ne pominjem ranu najveću naših Uplakansa, lep je dan i subota, što im izazivati buku i bes?

P.S. Malo su nas zbunili sa dobrim Perom prošle godine, ali se ispravi ta greška jer Pera koliko god bio pametan kao igrač, nije u ovoj fazi dovoljno dobar za nas.
(Danilo, 24. septembar 2016 13:05)

Jel to onaj Zeravica kome ste zvizdali na minutu cutanja u njegovu cast ? A za cika Boru si se tek izblamirao, mada to od tebe se ro i ocekuje ...

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

A, Bate Borisov ?
Kad je on na redu ?
 (Veliki DrMr, 24. septembar 2016 16:28)
Odmah posle Kairata,Madafake ,ludogoreca i susi ola'
Prijatno.

msr

pre 7 godina

@ "partizan državni projekat" Sendvicar, da pratis nas baset duze od 2 god znao bi da je parizan uvek u septembru ili oktobru dovodio strance. Euroliga bi tada vec pocinjala.
Pozdravili te Tom Ludvig, Zmago Sagadin, Skuni Pen, Obina Ekezija, Tundzi Avozdobi, Omar Kuk i ostali koji dolaze za semenke.

uredni neplatisa

pre 7 godina

Partizan je drzavni klub i naravno da je logicno da ga sponzorise drzava. Na kraju krajeva KKP je rezultatima u poslednjoj deceniji to zasluzio. Nebrojeno puta prvak drzave/Jadrana. 2 puta 1/8 finala EL i jedan F4.

Sa druge strane, sve te godine je ona zamrznuta Zvezda dobijala silne novce sa projekat evropske Zvezde, Zmagu Sagadina pa za ime Boga i Pesica su doveli (verovatno za dz?).

Na kraju ta ista drzava koja se proziva za sponzorisanje svog kluba KKP strovaljuje silne pare u PRIVATNI klub ratnog profitera Nebojse Dr. Covica kojem niko ne moze da zabrani kako ce se zvati i kojo uopste nije deo sportskog drustva Crvena Zvezda, ali koga briga nakon unistenog detinjstva - daj sta das!

bbr

pre 7 godina

partizan drzavni projekat...pa Partizan je drzavni klub,a mene interesuje zasto se toliko novca daje privatnom klubu za koji si ti poceo da navijas pre 4 i po godine?zasto se direktno stavljaju pare u dzep Covica samo zato sto je promenio ime svom klubu,to je i dalje privatni klub.

Labud

pre 7 godina

(partizan državni projekat, 24. septembar 2016 13:30)

A zasto lazes kada su vas vozile i sponzorisale 2 subvencionisane kompanije Lasta i AirSrb?

duh sa sekirom

pre 7 godina

@partizan državni projekat

...završavam medicinu, i radim seminarski na temu "autoprojekcija kao omaž kompleksima"...možeš li da mi pomogneš da uradim sa tobom?

bbr

pre 7 godina

Breverik navija za fmp ocigledno,vidi se da je poceo da prati kosarku pre 4 godine kad se ugasio jedan klub koji da nije bilo demokrata bi igrao 2000-tih drugu ligu.A u toj legiji stranaca ima ukupno tri stranca,toliko.

Danilo

pre 7 godina

Za sve tupane koje mrzi da pročitaju na wikipediji, evo:

Bora Stanković, igrao u Zvezdi 2 godine, a u Partizanu 3 godine!
U Partizanu bio trener 2 godine, u Zvezdi 0 godina!
Kojom je alhemijom on legenda Zvezde i koliko mora čovek da je slep za takvu tvrdnju?

Ranko Žeravica, tvorac modernog Partizana i čovek koji je doveo Kiću i Praju.Sa Partizanom osvajao titule, sa Zvezdom ne.

Duda Ivković, trener koji je svoju veliku karijeru počeo 1978. baš u Partizanu sa kojim je osvojio titulu, kup i Kup R.Koraća.
I onda neki som napiše da on nema nikakve veze sa Partizanom?!
Nije baš moguće da ste svi vi na pejotlu?
Ako je humor, nije smešno!
A ako ste toliko lenji i tupi, to je tužno...

Simon

pre 7 godina

Ovaj tip sto konstantno pise da je partizan drzavni projekat me odusevljava iz dana u dan! Bravo majstore, samo tako nastavi! Vjerujem da imas ogromnu podrsku grobara, odusevljeni su tvojim informacijama.

beser

pre 7 godina

Kenan Karahođžic toliko voli Srbiju,iako je rođen u B Topoli, da nije hteo ni da čuje da igra za nju ,ako se pismeno obavezao na to. Na kraju mu FIba morala dozvoliti da igra za bošnjačku reprezentaciju. Njegove izjave o toj "ljubavi" lako je naći po netu.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Čemu tolika fama oko Džikića?Šta je on u karijeri osvojio, na računam Sloveniju...
Prošle sezone sa solidnim igračima je izgubio kup od Mege i titulu od Zvezde. Dosta je on otkaza dobio u karijeri, da je on trenirčina ostao bi u NBA kao pomoćni trener. Lik je laf, voli da se zeza, ima harizmu, ali kao trener mrka kapa.
 (mare, 24. septembar 2016 16:17)
Трофеји Уреди

Партизан (као помоћни тренер) Уреди
Првенство СР Југославије (2) : 2001/02, 2002/03.
Првенство Србије и Црне Горе (2) : 2003/04, 2004/05.
Куп СР Југославије (2) : 1999/00, 2001/02.
Олимпија Уреди
Првенство Словеније (1) : 2007/08.
Куп Словеније (1) : 2007/08.
Суперкуп Словеније (1) : 2008.
Крка Уреди
Првенство Словеније (3) : 2009/10, 2010/11, 2013/14.
Куп Словеније (2) : 2013/14, 2014/15.
Суперкуп Словеније (2) : 2010, 2014.
ФИБА Еврочеленџ (1) : 2010/11.

Bliznaci iz telekoma,zmago sagadin,ilija kovacic,zezelj,vesic,zika pauk,zoran drakulic,branko radujko...

pre 7 godina

Nisam navijać blizanaca, ali ovakvom Partizanu,legiji stranaca,koji se zasniva na bošnjačkim reprezntativcima, pored toliko naših talentovanijih mladih igrača, želim sportski raspad.Čak u su i odrekli Glišića,juniorskog reprezentativca Srbije.
(Breverik, 24. septembar 2016 13:12)
http://www.czbgtv.com/2015/01/25/od-carlsa-smita-do-markusa-vilijamsa-zvezdini-ameri/
Robije majka je iz Cacka,a Ibanjez je izgubio svoj Hrvatski pasos.
Prijatno.

Miša

pre 7 godina

Александар Николић "Са Звездом успева да освоји Куп победника Купова, што је тада био први Европски трофеј и највећи успех Југословенске клупске кошарке."

vu

pre 7 godina

(partizan državni projekat, 24. septembar 2016 13:30)

Verujem da te niko vise ne uzima pod ozbiljno..Nisam znao da Lufthansa drzi autobuse a Lasta avione,hvala sto si mi otvorio oci!

ranko

pre 7 godina

da li je moguce da neupucenim ljubiteljima kosarke sa Kalisa ili iz Zeleznika,kako god hoce,nema ko
da kaze da je Duda bio trener Partizana i mislim cak i prvak te godine sa Kicanovicem kada je
Praja bio u vojsci.Posle se ljute
kada im se spominju Rolan Garos
titule na sljaci.Ipak su oni novi u ovom sportu.Sa izuzetkom generacije Moke,Ducija i Kaponje ,sve sto valja u srpskoj kosarci je proslo kroz Partizan do Vucicevog dolaska.Prepucavanja oko budzeta su uvredljiva za mislece ljude.Da li ce se na sportskim stranama u komentarima uopste vise diskutovati o sportu ili moderatori imaju obavezne kvote za botice.

zoran

pre 7 godina

Zvezda ponos Srbije, 24. septembar 2016 14:59
Izvini sinko ako Duda nikada nije seo na klupu Partizana Kaži mi ko je bio trener 1978 kada je osvojena titula,kup i kup Koraća (tada je to bilo evropsko takmičenje). Pešić je posle Pirota a pre Bosne igrao košarku u kom klubu?.

swift

pre 7 godina

@Zvezda ponos Srbije, tj. partizan državni projekat, tj. partizan sramota Srbije, itd...

Možeš li ti nama objasniti, zašto na istu vest moraš da ostavljaš komentare pod različitim imenima? Da li ti je to u opisu zadatka ili je samo kriza identiteta u pitanju?

BasketFan

pre 7 godina

@zvezda ponos srbije
Sinak, nije sramota ne znati nesto, sramota je ponositi se time sto nesto ne znas i svoje neznanje plasirati kao cinjenicu...za tvoju informaciju, Duda Ivkovic (za koga tvrdis da nikada nije seo na klupu KK Partizan) je sa Partizanom davne 1979. godine osvojio Kup Radivoja Koraca...ne kazem da moras sve podatke da drzis u glavi, ali makar proguglaj pre nego sto lupis glupost...

grok

pre 7 godina

@partizan državni projekat ...
završavam medicinu, i radim seminarski na temu "autoprojekcija kao omaž kompleksima"...možeš li da mi pomogneš da uradim sa tobom?
(duh sa sekirom, 24. septembar 2016 14:34)

bez muvanja u komentarima.

трифун

pre 7 godina

@slobodan
Партизан је формиран као армијски клуб ФНРЈ,као и у многим другим ослобођеним од фашизма државама.
Као и у многим другим секторима армије и државе,један од главних критеријума одабира чланова био је национални кључ,који је често,ма увек,имао преимућство над школском спремом,знањем,искуством,вештином.
И прва звездина звезда,фудбалски велемајстор Рајко Митић је имао искуство из учествовања у спортским и ванспортским активностима у редовима војске у отаџбини под командом ђенерала/војводе Драже Михајловића.