Tenis 120

Ponedeljak, 12.09.2016.

10:52

Đoković: Otpali su mi nokti, ali je Stan zasluženo pobedio

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da ga je Stan Vavrinka zasluženo pobedio u finalu US opena, istakavši da povrede nisu uzrok poraza.

Ðokoviæ: Otpali su mi nokti, ali je Stan zasluženo pobedio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

debuvara

pre 7 godina

Kada pobedi Novak je najbolji, najmudriji, sve mu je super i na mestu a onda izgubi zbog ocigledne emotivne i psihicke iscrpljenosti onda ne valja ništa, menjaj dijetu, menjaj trenere, menjaj ženu. Ljudi, vi ste stvarno luzeri. Takvima je lepo Novak rekao:" ja bih prvi voleo da je ispalo drugačije." Drugim recima, ne budite veći Turci od sultana.

?

pre 7 godina

@Novica T
Kakav je Novakov skor sa Rodikom, Safinom i Gonzalesom? Federer osvajao u konkurenciji Nadala, Agasija, Safina, Hjuita, Nalbandijana, Kuertena, Ferera, Davidenka, Djokovica, Mareja, Del Potra, Gonzalesa, Soderlinga, Vavrinke (mladog), Conge, Berdiha, Monfisa...
A Nolo u konkurenciji Bedenea, Aguta, starca povredjenog Federera, povredjenog Nadala, povredjenog Del Potra, matorog i debelog Vavrinke, matorog Berdiha, Cilica, Nisikorija, Mocnog Edmunda i jos mocnijeg Darsisa.

Riječanin

pre 7 godina

Koliko je ovaj čovjek popularan i dobar da je to upravo čudo jedno jer doći u finale bez pravog meča jer su uvjeti teški mnogim igračima a Novaku posebno zbog načina igre.Drago mi je za Stana kad več nije mogao Nole ali nakon ovog sam siguran da dolazi još jedna dominacija kao i nakon onog poraza u Parizu,mislite o tome svi oni koji omalovažavate Novakovo zdravstveno stanje.

City Girl

pre 7 godina

Cak je i Vilander rekao da je medicinski time out bio legitiman. A problema sa plikovima i noktima je imao jer ga je Vavrinka setao levo desno. Mada mi je cudno, jer ipak nije odigrao puno meceva na ovom turniru, a nije mu prvi put da toliko trci u jednom mecu.

Andjela

pre 7 godina

Nolovcima:
Vavrinka je da bi došao do finala bio preko 25 h na terenu, šta misliš da on nije imao žunjeve po spopalu i rukama, otpadanje noktiju i tsl? A tek Nadal savaki prstu u zavojima....
Tu je taktiku Novak koristio do pre 3 godine (kad god protivnik ubacii u 4 brzinu on traži medicinski prekid...da poremeti ritam protivnika)...to je bilo to....

Vladimir

pre 7 godina

Ноле...где је часни крст на твојим грудима? Од куд оно љубичасто малецко срце? Србима крст на твојим грудима, више вреди него све победе, јер је то твоја највећа победа коју си Србима давао свих ових година.

Milutin

pre 7 godina

@ izgubljen u prevodu. U kladionici si se ti prijatelju izgubio. Sledeći put igraj na Novakovog protivnika, izgubićeš se opet. Zašto? Život može biti lep i raznovrstan.

cobi

pre 7 godina

Igrao je Nole sa srcem, ali sa srcem oko vrata. Ali bez krsta se ne moze! Jer krst se nosi na srcu i u srcu! Ako to shvati, bice opet pobjednik!!!

Prokop

pre 7 godina

Ne navijam za Novaka niti mi je ikada bio simpatican ali ovo sto neki pisu u komentarima je smesno. Za njegov nacin ishrane ne brinite, zna njegov tim sta radi zato ih placa. Plihovi i problemi sa noktima su normalni ako igras tennis redovno i kao amater, iz iskustva.

UvekIznenadjen

pre 7 godina

Krenula je sa hejtom ekipa iz kladionice..
Izgubili ste po 200 dinara zato sto Novak nije mogao da hoda? Trebao je da stisne zube samo zbog vas..

larakr

pre 7 godina

Majstore, ako vec znas da si alergican na gluten, trebalo bi da znas sa nokti otpadaju kao poslednji stadium glivicne infekcije. Sredi ishranu.

novica

pre 7 godina

(Novica T) Pa, imenjače,moram da ti odgovorim,jer iznosiš proizvolljne navijačke neistine,po sistemu "Šta je babi milo,to joj se i snilo"
Čuj,Federer iza Djokovića?!
Nousens totalni !

Mrki

pre 7 godina

Čitam i smejem se,koliko vas samo ima mrzitelja lika i dela Novaka Đokovića.Jeste srećni danas,ste uspeli doći na svoj račun.Jel vam zalečena duša?Oće da padne danas gajba piva za vaše prijatelje kojih naravno nemate u čast poraza Novakovog??Ma bićete vi danas solo pijanci,usamljeni i tužni što je to tako,jer ovo vam je sreća koja traje jedan dan a sada sledi opet čekanje na sledeći Noletov poraz pa da opet ponovite tu solo pijanku.Smešni ste hahaha!!!

Tonjenje

pre 7 godina

Prvi servis, neubičajen broj dupilih, opuštenost a možda i previše dobijenih mečeva bez igre (možda je i to deo nečije taktike) a rezultat je evidentan

Goran

pre 7 godina

Pitanje je zaista kako se moze desiti vrhunskom iskusnom igracu da mu otpadnu nokti za vreme meca. Jeste bilo vlazno, ali ipak se ocekuje od igraca koji ima vrhunski tim profesionalaca oko sebe da ga pripreme da se ne desi takva vrsta povrede.

Alek

pre 7 godina

Svaka mu cast kako je izdrzao. Svako ko je imao problem sa noktima na nogama zna kakvi su to bolovi i kada se miruje, a kamoli pod takvim naporima u patikama.

Negativni

pre 7 godina

U traženju opravdanja za poraz je isti kao Federer. Uvek ima nešto što je zasmetalo. Jedini Nadal pošteno čestita, nikada se nije vadio na povrede a povredjivao se više nego svi teniseri iz prvih deset zajedno. Kada ga je Novak, posle tromesečne pauze zbog povrede, dobio tri puta uzastopce u jesen 2009, Nadal je rekao: "Niko me nikada nije ovako razbio." E, to je veliki šampion. Šmeker u porazu.

nesa

pre 7 godina

meni se cinilo kao da nije imao snage jednom muski da udari taj forhend, a ceo turnir odmarao, kao da je vavrinka bio broj jedan a ne nole...

.

pre 7 godina

@Totalno nespreman
Potpuno zdrav je igrao! Sam je rekao da je povreda proslost. Zdrav je bio i na RG prosle godine, ali Vavrinka je neumoljiv. Ponizava ga gde stigne!

Rocky Balboa

pre 7 godina

Bila je u pitanju neka druga povreda.....pa dobro kakva je to misterija da se spominje već mjesec dana "nekakva" povreda i nitko pa ni Nole da kaže o čemu je riječ,nešto nije u redu i amen.

Slobodon Mihajlovic za prijatelje Bob

pre 7 godina

Al kad cujem ove sto dele savete o ishrani. Pustite bre coveka pa on placa ljude koji mu govore sta treba da jede, ocete vi da mu budete kuvari, pa da jede kavurmu, svarglu i beli lukac!!! Ko moja pokojna baba kad kaze meni, mrsav si sine jedi, a ja 100 kila imam!

Novica T

pre 7 godina

Gledao sam mec uživo i Novak sigurno nije imao srece. Sten je igrao odlcno ali tolio brejk sansi!! I sta hocete od njega .on ce sigurno prestici Nadala a obojica su bolji od RF.federer je osvajao u mnogo slabijoj konkurenciji

in & out

pre 7 godina

Bez mesa nema misica. Uzaludno je trositi vreme i dokazivati suprotno. A nisi ni skapirao da je taj krstic sto si ga zamenio purpurnim srcem zapravo iskonska ljubav. To je ljubav izvan ovozemaljske. Prica i pocinje sa Bogom koji je zrtvovao svoga sina da bi drugi u svojoj veri tezili ka vecnosti. Znaci, taj krstic je i podrazumevao sve ovo sto osecamo dok hodamo kroz park ili igramo tenis.

brzina mi je vrlina a zovu me spori

pre 7 godina

Ja da sam na njegovom mestu uzeo bi neko drugo drzavljanstvo pa da covek zna zasto ga pljujete kako vas nije sramota

adriano_galliani

pre 7 godina

Sto bre mrzite coveka toliko? OK lose je igrao, bez srca, pokusavao je da se izvadi na povredu, ali zasto ga mrzite? Svako od nas ima los dan, svako od nas otalja nesto. Mrzite Divca, mrzite Tea, mrzite Bobija, mrzite Djokovica, mrzite Anu i Jelenu, mrzite strelce, mrzite fudbalere, mrzite...mrzite...mrzite...odakle toliko mrznje??? Da li zato sto ste neuspesni u svom zivotu pa vam je potrebno da i ti uspesni budu neuspesni? Pa neuspesni su...i, da li vam je lakse od toga?
(Aleksandar, 12. septembar 2016 11:55)


Замена теза. Нико не мрзи Новака, Дивца и Теа, већ нервирају људи који њихове успехе представљају као највише могуће достигнуће, који их представљају као непогрешиве праведнике у свету кривника итд итд. У питању су само обични спортисти.

nnnn

pre 7 godina

hahahahaha jedan poraz ne moze normalno da prodje,uvek on ima opravdanje. Cudno da za Ol nije imao neki izgovor :) ali nokti su gadna povreda,dobro da moze hodati :(

journalist u mirovini

pre 7 godina

Treba da je svima jasno,da je Djoković,potpuno van forme.Nije trenirao kako je trebalo za prvenstvo USA u Njujorku,išao je na prijeme,davao izjave,dok su mu treninzi bili onako uzgled.Drugo,što treba naglasiti,je to što Djoković slabo servira,pa je imao oko desetak duplih grešaka kod servisa, što slabi kako volju tako i rezultat sa jednim prosečnim igračem,kakav je Vavrinka,koga Djoković pobedjuje u normalnoj situaciji bez izgubljenog seta !

Valderama

pre 7 godina

"Otpali nokti".Dobro Nole smanji malo dozivljaj.Imao si zuljeve sve je jasno ne moze se igrati kako treba to je neosporno ali nemoj sad da preterujes. Bio je prenos na tv-u.

ToftS

pre 7 godina

Proklizava covek na betonu kao da je sljaka, naravno da ce stopala da stradaju, cudo je kako do sad nije zglobove unistio. Ne moze se bas svaki turnir osvojiti defanzivom. A Vavrinka kako udara, izuo ga iz patika, bukvalno.

svaki nokat-milion

pre 7 godina

Aiiih, ljudi, sta je vama problem? Pa on, Novak, je zbog poraza dobio milion-dva $ manje a vi nasli da mu solite ranu! Kad znam da se u Srbiji zivi u proseku sa 300$, pitam se jesmo li normalni.

Maja

pre 7 godina

Žao mi je, ali on mora malo ojačati. Udarci su mu slabi, protivnici su ga pročitali i sada sve stižu. Predvidiv je postao. Vreme je za novog trenera.

Vesely Wawrinka Del Querrey

pre 7 godina

Pa kako mu i ne otpali nokti kad ovaj salje projektila i seta ga sa strane na stranu. Povuci se i odgajaj decu, telo vise nemoze da izdrzi.

nema dalje

pre 7 godina

Igrač koji je ubedljivo prvi je sam sebi napravio rane, da bi mogao da se pravda posle poraza. Logika srpskih "stručnjaka", prosek godina 13. E bravo.

stefanZ

pre 7 godina

Sta mu treba da se blamira i vecito trazi izgovore kada izgubi. Prvi si na toj listi tenisera, imas para, lep zivot... Budi gospodin nemoj da se spustas...

Жеља

pre 7 godina

Обрадовао си Мацу поред 1000 туга његових на Еуроспорту. Свака част на нивоу игре свих ових година.

Maja

pre 7 godina

Molim Vas, ispravite gresku u prevodu / kucanju (poslednja recenica) jer je inace netacno i nerazumljivo. hvala :)

"Ako izgubite pribranost, meč moze da vam POBEGNE" a ne pomogne :)

if you lose your cool, the match can go away.

Era

pre 7 godina

Dobra reklama za patike he, he... Što Stanu ili nekom drugom nisu otpali nokti koji su na US Openu proveli duplo više vremena na terenu od Novaka? Promeni sponzora nevaljaju patike. Koji će sledeći razlog biti?

alen

pre 7 godina

Nisi ti slucajno izgubio Wimbledon sa onim panjem pa Olimpijada prvo kolo sada opet sa srecom finale Us Opena.Nekada nisi imao cjeli turnir sedam duplih gresaka sada imas u svakom mecu sedam duplih.Nista nema bez vjezbe odkad si poceo da metlas plaze sa zenom i presao na vegansku hranu nema nazalost nista vise od tvog tenisa.

dr. mr.

pre 7 godina

idi jedi nešto, Novače! Kapiram da bi jedan srednje pečen biftek od 300 grama prijao tvom mršavom, iscrpljenom, krhkom i slabašnom telu... Pogledaj Stena, Endija i Rafu... samo na trenutke je izgledalo da je sve ok, tokom celog turnira... Biće bolje, batali biljke, nego nož i viljušku u ruke! Nadam se da će mi B92 objaviti komentar, možda moj predlog kojim čudom dođe do Noleta...

nikola

pre 7 godina

Realno i ne cudi me sto su krenule povrede.Pa ne mogu toliki napori da se podnesu na bilju,semenkama,salatama i cemu sve sta jede.Novak je pre neki do pola godine odlucio da ode u vegane.Ko ga je to nasavetovao nije mi jasno.Profesionalni sportista koji ne jede meso,a ima tolike fizicke napore mogu ga kostati i ozbiljno narusavanja zdravlja
Titule pobede su nebitne,on ce sebi unistiti zdravlje sa tom ishranom.

mozaks

pre 7 godina

budimo realni.novak je mozda dostigao onaj vrhunac u karijeri.sve ce vise i vise toga da bude..porazi i po neka pobeda dok ne odluci da se povuce.zao mi je sto nije na olimpijadi osvojio makar bronzu da to bude mozda kao vrhunac karijere.u svakom slucaju svaka mu cast i sto je do sad sve postigao.

Dott

pre 7 godina

Ne znam, ali Novakova odeca izgledala je kao da je na vesalici a ne na njemu, previse je izgubio na masi, jos malo pa ce biti kao Mac Vilander ne daj boze.

Sa lica mesta

pre 7 godina

Moj predlog je da malo odmoris,umoran si, nisi robot,a i zasitio si se pobeda,dosadi to.....predahnes neko vreme,pa opet pocnes da pobedjujes sve redom.

Mare

pre 7 godina

Znaci nije... Pa ti nikad ne gubis posteno! Ili si bolestan, ili ima nekih cudnih minerala u vazduhu, ili jednostavno nisi igrao kao sto umes, al to nije tvoja stvar! Nepobediv si!

evoba

pre 7 godina

Srbija ne zasluzuje Novaka. Toliko je puta pobedio, doneo sam radost i sirio malo lepsu sliku o nama, pri tom trpeci neverovatnu mrznju gde god se pojavi i sad kad je izgubio finale GS na kom nije ni trebalo da igra zbog povrede, odjednom su top komentari ruzni i negativni. Brzo zaboravljamo.

Sava Leskovac

pre 7 godina

Ne vredi, otkako je prestao mesa I pogače da jede, a krenuo sa nekim biljčicama i šejkovima covek se osušio i počeli nokti da otpadaju. Mi Srbi jednostavno ne mozemo bez mesa i tačka...

vanja

pre 7 godina

Veliki,i u pobedi i u porazu!

Mudar,kao da ima mnogo vise godina,smiren,obziran,pametan (kad stavi tacku na neka novinarska pitanja),veliko srce (kad nadje prave reci za rivala koji ga je pobedio....)

Hvala mu za sve radosti koje nam je doneo!!!

бт

pre 7 godina

Важност меча коју помиње Новак је управо била проблем јер није ни смела да постоји за њега. Како може да постане толико важна победа ако сам каже да није знао ни да ли ће се уопште појавити на турниру а камоли да ће играти у финалу? Требало је да уђе опуштено са идејом да је већ играње у финалу чист поклон и да не брине да ли ће промашити ово или оно. Слаба психолошка припрема је главни узрок пораза, не знам ко га саветује али овде није добро одрадио посао.

realan

pre 7 godina

A nolomani u transu jer je Vilander bio u pravu. Ali zasto barem jednom u zivotu ne kaze samo: "Isprasio me protvnik, svaka cast!", nego svaki put mora i neki izgovor o povredi. Te trovanje, te oko, te ne znam ni ja sta. Svaka cast majstore, najbolji si na svetu, ali barem jednom nemoj da se vadis na povredu.

Невера

pre 7 godina

Колико злих људи у овој Србији, мука ми више од оволике злобе, дај Боже да одем одавде.
Ноле се спасио тиме што је отишао.

to si propustio

pre 7 godina

Nisu ti otpali nokti. Neki od nas imaju Tv kod kuce, pa su gledali mec
(nbgdeki, 12. septembar 2016 11:11)

Neki od nas su takodje gledali mec pa videli krvave prste.

Gogzi84

pre 7 godina

Aleksandre svaka cast za komentar, upravo tako nesto sam i ja htio da napisem.
Ja ne mogu da vjerujem koliko smo ponosni u pobjedi, a okrutni u porazu, prosto nevjerovatno!!!
Ugledajte se malo na Britance npr. Pa oni Mareja u zvjezde okivaju, a uporedite njegove rezultate sa Noletovim.
Covijek je stigao do finala us opena aloo, malo li je????
Mora se nekad i izgubiti.
Srecno Nole, zauvijek uz tebe i ako ispadnes u prvom kolu.

navijac

pre 7 godina

nije se promenio, zato ga mnogi i nevole. i ako je izgubio.
(dzo, 12. septembar 2016 11:56)

Nemam nista protiv da ga nevole oni koji ga ne vole. Mi ostali smo uz njega.

Ivanov

pre 7 godina

Koliko mi sami sebe mrzimo pa to je cudo.Toliko ljudi u svetu mrzi Djokovica ali cini mi se niko kao njegov narod.Zato nam tako i ide,ne ocekujte bolje jer bolje i ne zasluzujemo.

samo jako

pre 7 godina

Ljudi, na svetu postoji čovek, za kojeg svi osećaju da je veliko iznenadjenje i neuspeh kada izgubi finale US opena.
Ukoliko to radi tako što pristaje da se pored njegovog imena ispisuje isti grb kao na vašem pasošu radujte se makar malo dok još možete.
Hvala ti Nole za sve!

Aleksandar

pre 7 godina

Sto bre mrzite coveka toliko? OK lose je igrao, bez srca, pokusavao je da se izvadi na povredu, ali zasto ga mrzite? Svako od nas ima los dan, svako od nas otalja nesto. Mrzite Divca, mrzite Tea, mrzite Bobija, mrzite Djokovica, mrzite Anu i Jelenu, mrzite strelce, mrzite fudbalere, mrzite...mrzite...mrzite...odakle toliko mrznje??? Da li zato sto ste neuspesni u svom zivotu pa vam je potrebno da i ti uspesni budu neuspesni? Pa neuspesni su...i, da li vam je lakse od toga?

Glup vic

pre 7 godina

Stoji cigo na tornju iznad bazena, a kaze mu drugar:"Merdzane izgledas ko' suri orao". Cigo kaze:"Jel zbog konstituciju?". Drugar kaze:"Ma ne, zbog nokti".

Enes Zajmovic

pre 7 godina

Samo se oporavi , bice jos mnogo prilika ,cestitam na sportskom ponasanju i postovanju prema protivniku tokom poslednjeg seta jer mnogi bi odustali . Svaka cast majstore !

živela demagogija

pre 7 godina

Proveo je ubedljivo najmanje vremena na terenu,ima vrhunske patike i tretmane posle treninga i sad mu odjednom otpali nokti. Mislim stvarno.

rafa

pre 7 godina

Covece, budi jednom dostojanstven u porazu,jednom !!! Ne znas ti sta je prava povreda i budi srecan da je tako, s obzirom na tvoj nacin igranja koji je sve samo nije leprsav..Nije ovo nikakvo trolovanje, ovo postaje smesno.Ako i drugi to rade, radi i ti al nemoj posle da citam ovde kako si ti fer plej igrac..Nadal je institucija za tebe i pravi sportista u svakom smislu..

bgrn

pre 7 godina

U pravu je bio Rodik svojevremeno. Novak dodje i ponese sve bolesti ovog sveta u slucaju da krene da gubi...

Otpali ti nokti? Verovatno nisi racunao da te je kamera zumirala u pravo u prst i svi smo jako dobro videli sta se desava.

Nisi odigrao dva cela meča za ceo turnir, svez kao ruza a decko te otresao ko vrecu! I to nije te otresao jer ima neko 'ali', koje stalno izvlacis i time omalovazavas protivnika.

Ne! Izgubio si jer te Vavrinka nadigrao u svakom smislu! Tačka!

Aleksandar

pre 7 godina

Sto bre mrzite coveka toliko? OK lose je igrao, bez srca, pokusavao je da se izvadi na povredu, ali zasto ga mrzite? Svako od nas ima los dan, svako od nas otalja nesto. Mrzite Divca, mrzite Tea, mrzite Bobija, mrzite Djokovica, mrzite Anu i Jelenu, mrzite strelce, mrzite fudbalere, mrzite...mrzite...mrzite...odakle toliko mrznje??? Da li zato sto ste neuspesni u svom zivotu pa vam je potrebno da i ti uspesni budu neuspesni? Pa neuspesni su...i, da li vam je lakse od toga?

samo jako

pre 7 godina

Ljudi, na svetu postoji čovek, za kojeg svi osećaju da je veliko iznenadjenje i neuspeh kada izgubi finale US opena.
Ukoliko to radi tako što pristaje da se pored njegovog imena ispisuje isti grb kao na vašem pasošu radujte se makar malo dok još možete.
Hvala ti Nole za sve!

Enes Zajmovic

pre 7 godina

Samo se oporavi , bice jos mnogo prilika ,cestitam na sportskom ponasanju i postovanju prema protivniku tokom poslednjeg seta jer mnogi bi odustali . Svaka cast majstore !

Glup vic

pre 7 godina

Stoji cigo na tornju iznad bazena, a kaze mu drugar:"Merdzane izgledas ko' suri orao". Cigo kaze:"Jel zbog konstituciju?". Drugar kaze:"Ma ne, zbog nokti".

bgrn

pre 7 godina

U pravu je bio Rodik svojevremeno. Novak dodje i ponese sve bolesti ovog sveta u slucaju da krene da gubi...

Otpali ti nokti? Verovatno nisi racunao da te je kamera zumirala u pravo u prst i svi smo jako dobro videli sta se desava.

Nisi odigrao dva cela meča za ceo turnir, svez kao ruza a decko te otresao ko vrecu! I to nije te otresao jer ima neko 'ali', koje stalno izvlacis i time omalovazavas protivnika.

Ne! Izgubio si jer te Vavrinka nadigrao u svakom smislu! Tačka!

rafa

pre 7 godina

Covece, budi jednom dostojanstven u porazu,jednom !!! Ne znas ti sta je prava povreda i budi srecan da je tako, s obzirom na tvoj nacin igranja koji je sve samo nije leprsav..Nije ovo nikakvo trolovanje, ovo postaje smesno.Ako i drugi to rade, radi i ti al nemoj posle da citam ovde kako si ti fer plej igrac..Nadal je institucija za tebe i pravi sportista u svakom smislu..

adriano_galliani

pre 7 godina

Sto bre mrzite coveka toliko? OK lose je igrao, bez srca, pokusavao je da se izvadi na povredu, ali zasto ga mrzite? Svako od nas ima los dan, svako od nas otalja nesto. Mrzite Divca, mrzite Tea, mrzite Bobija, mrzite Djokovica, mrzite Anu i Jelenu, mrzite strelce, mrzite fudbalere, mrzite...mrzite...mrzite...odakle toliko mrznje??? Da li zato sto ste neuspesni u svom zivotu pa vam je potrebno da i ti uspesni budu neuspesni? Pa neuspesni su...i, da li vam je lakse od toga?
(Aleksandar, 12. septembar 2016 11:55)


Замена теза. Нико не мрзи Новака, Дивца и Теа, већ нервирају људи који њихове успехе представљају као највише могуће достигнуће, који их представљају као непогрешиве праведнике у свету кривника итд итд. У питању су само обични спортисти.

brzina mi je vrlina a zovu me spori

pre 7 godina

Ja da sam na njegovom mestu uzeo bi neko drugo drzavljanstvo pa da covek zna zasto ga pljujete kako vas nije sramota

ToftS

pre 7 godina

Proklizava covek na betonu kao da je sljaka, naravno da ce stopala da stradaju, cudo je kako do sad nije zglobove unistio. Ne moze se bas svaki turnir osvojiti defanzivom. A Vavrinka kako udara, izuo ga iz patika, bukvalno.

to si propustio

pre 7 godina

Nisu ti otpali nokti. Neki od nas imaju Tv kod kuce, pa su gledali mec
(nbgdeki, 12. septembar 2016 11:11)

Neki od nas su takodje gledali mec pa videli krvave prste.

Dott

pre 7 godina

Ne znam, ali Novakova odeca izgledala je kao da je na vesalici a ne na njemu, previse je izgubio na masi, jos malo pa ce biti kao Mac Vilander ne daj boze.

Negativni

pre 7 godina

U traženju opravdanja za poraz je isti kao Federer. Uvek ima nešto što je zasmetalo. Jedini Nadal pošteno čestita, nikada se nije vadio na povrede a povredjivao se više nego svi teniseri iz prvih deset zajedno. Kada ga je Novak, posle tromesečne pauze zbog povrede, dobio tri puta uzastopce u jesen 2009, Nadal je rekao: "Niko me nikada nije ovako razbio." E, to je veliki šampion. Šmeker u porazu.

nikola

pre 7 godina

Realno i ne cudi me sto su krenule povrede.Pa ne mogu toliki napori da se podnesu na bilju,semenkama,salatama i cemu sve sta jede.Novak je pre neki do pola godine odlucio da ode u vegane.Ko ga je to nasavetovao nije mi jasno.Profesionalni sportista koji ne jede meso,a ima tolike fizicke napore mogu ga kostati i ozbiljno narusavanja zdravlja
Titule pobede su nebitne,on ce sebi unistiti zdravlje sa tom ishranom.

dr. mr.

pre 7 godina

idi jedi nešto, Novače! Kapiram da bi jedan srednje pečen biftek od 300 grama prijao tvom mršavom, iscrpljenom, krhkom i slabašnom telu... Pogledaj Stena, Endija i Rafu... samo na trenutke je izgledalo da je sve ok, tokom celog turnira... Biće bolje, batali biljke, nego nož i viljušku u ruke! Nadam se da će mi B92 objaviti komentar, možda moj predlog kojim čudom dođe do Noleta...

UvekIznenadjen

pre 7 godina

Krenula je sa hejtom ekipa iz kladionice..
Izgubili ste po 200 dinara zato sto Novak nije mogao da hoda? Trebao je da stisne zube samo zbog vas..

Novica T

pre 7 godina

Gledao sam mec uživo i Novak sigurno nije imao srece. Sten je igrao odlcno ali tolio brejk sansi!! I sta hocete od njega .on ce sigurno prestici Nadala a obojica su bolji od RF.federer je osvajao u mnogo slabijoj konkurenciji

Alek

pre 7 godina

Svaka mu cast kako je izdrzao. Svako ko je imao problem sa noktima na nogama zna kakvi su to bolovi i kada se miruje, a kamoli pod takvim naporima u patikama.

Невера

pre 7 godina

Колико злих људи у овој Србији, мука ми више од оволике злобе, дај Боже да одем одавде.
Ноле се спасио тиме што је отишао.

Slobodon Mihajlovic za prijatelje Bob

pre 7 godina

Al kad cujem ove sto dele savete o ishrani. Pustite bre coveka pa on placa ljude koji mu govore sta treba da jede, ocete vi da mu budete kuvari, pa da jede kavurmu, svarglu i beli lukac!!! Ko moja pokojna baba kad kaze meni, mrsav si sine jedi, a ja 100 kila imam!

nesa

pre 7 godina

meni se cinilo kao da nije imao snage jednom muski da udari taj forhend, a ceo turnir odmarao, kao da je vavrinka bio broj jedan a ne nole...

journalist u mirovini

pre 7 godina

Treba da je svima jasno,da je Djoković,potpuno van forme.Nije trenirao kako je trebalo za prvenstvo USA u Njujorku,išao je na prijeme,davao izjave,dok su mu treninzi bili onako uzgled.Drugo,što treba naglasiti,je to što Djoković slabo servira,pa je imao oko desetak duplih grešaka kod servisa, što slabi kako volju tako i rezultat sa jednim prosečnim igračem,kakav je Vavrinka,koga Djoković pobedjuje u normalnoj situaciji bez izgubljenog seta !

nnnn

pre 7 godina

hahahahaha jedan poraz ne moze normalno da prodje,uvek on ima opravdanje. Cudno da za Ol nije imao neki izgovor :) ali nokti su gadna povreda,dobro da moze hodati :(

Goran

pre 7 godina

Pitanje je zaista kako se moze desiti vrhunskom iskusnom igracu da mu otpadnu nokti za vreme meca. Jeste bilo vlazno, ali ipak se ocekuje od igraca koji ima vrhunski tim profesionalaca oko sebe da ga pripreme da se ne desi takva vrsta povrede.

Gogzi84

pre 7 godina

Aleksandre svaka cast za komentar, upravo tako nesto sam i ja htio da napisem.
Ja ne mogu da vjerujem koliko smo ponosni u pobjedi, a okrutni u porazu, prosto nevjerovatno!!!
Ugledajte se malo na Britance npr. Pa oni Mareja u zvjezde okivaju, a uporedite njegove rezultate sa Noletovim.
Covijek je stigao do finala us opena aloo, malo li je????
Mora se nekad i izgubiti.
Srecno Nole, zauvijek uz tebe i ako ispadnes u prvom kolu.

.

pre 7 godina

@Totalno nespreman
Potpuno zdrav je igrao! Sam je rekao da je povreda proslost. Zdrav je bio i na RG prosle godine, ali Vavrinka je neumoljiv. Ponizava ga gde stigne!

larakr

pre 7 godina

Majstore, ako vec znas da si alergican na gluten, trebalo bi da znas sa nokti otpadaju kao poslednji stadium glivicne infekcije. Sredi ishranu.

Valderama

pre 7 godina

"Otpali nokti".Dobro Nole smanji malo dozivljaj.Imao si zuljeve sve je jasno ne moze se igrati kako treba to je neosporno ali nemoj sad da preterujes. Bio je prenos na tv-u.

Ivanov

pre 7 godina

Koliko mi sami sebe mrzimo pa to je cudo.Toliko ljudi u svetu mrzi Djokovica ali cini mi se niko kao njegov narod.Zato nam tako i ide,ne ocekujte bolje jer bolje i ne zasluzujemo.

evoba

pre 7 godina

Srbija ne zasluzuje Novaka. Toliko je puta pobedio, doneo sam radost i sirio malo lepsu sliku o nama, pri tom trpeci neverovatnu mrznju gde god se pojavi i sad kad je izgubio finale GS na kom nije ni trebalo da igra zbog povrede, odjednom su top komentari ruzni i negativni. Brzo zaboravljamo.

Prokop

pre 7 godina

Ne navijam za Novaka niti mi je ikada bio simpatican ali ovo sto neki pisu u komentarima je smesno. Za njegov nacin ishrane ne brinite, zna njegov tim sta radi zato ih placa. Plihovi i problemi sa noktima su normalni ako igras tennis redovno i kao amater, iz iskustva.

živela demagogija

pre 7 godina

Proveo je ubedljivo najmanje vremena na terenu,ima vrhunske patike i tretmane posle treninga i sad mu odjednom otpali nokti. Mislim stvarno.

Sa lica mesta

pre 7 godina

Moj predlog je da malo odmoris,umoran si, nisi robot,a i zasitio si se pobeda,dosadi to.....predahnes neko vreme,pa opet pocnes da pobedjujes sve redom.

svaki nokat-milion

pre 7 godina

Aiiih, ljudi, sta je vama problem? Pa on, Novak, je zbog poraza dobio milion-dva $ manje a vi nasli da mu solite ranu! Kad znam da se u Srbiji zivi u proseku sa 300$, pitam se jesmo li normalni.

Era

pre 7 godina

Dobra reklama za patike he, he... Što Stanu ili nekom drugom nisu otpali nokti koji su na US Openu proveli duplo više vremena na terenu od Novaka? Promeni sponzora nevaljaju patike. Koji će sledeći razlog biti?

alen

pre 7 godina

Nisi ti slucajno izgubio Wimbledon sa onim panjem pa Olimpijada prvo kolo sada opet sa srecom finale Us Opena.Nekada nisi imao cjeli turnir sedam duplih gresaka sada imas u svakom mecu sedam duplih.Nista nema bez vjezbe odkad si poceo da metlas plaze sa zenom i presao na vegansku hranu nema nazalost nista vise od tvog tenisa.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Bila je u pitanju neka druga povreda.....pa dobro kakva je to misterija da se spominje već mjesec dana "nekakva" povreda i nitko pa ni Nole da kaže o čemu je riječ,nešto nije u redu i amen.

бт

pre 7 godina

Важност меча коју помиње Новак је управо била проблем јер није ни смела да постоји за њега. Како може да постане толико важна победа ако сам каже да није знао ни да ли ће се уопште појавити на турниру а камоли да ће играти у финалу? Требало је да уђе опуштено са идејом да је већ играње у финалу чист поклон и да не брине да ли ће промашити ово или оно. Слаба психолошка припрема је главни узрок пораза, не знам ко га саветује али овде није добро одрадио посао.

navijac

pre 7 godina

nije se promenio, zato ga mnogi i nevole. i ako je izgubio.
(dzo, 12. septembar 2016 11:56)

Nemam nista protiv da ga nevole oni koji ga ne vole. Mi ostali smo uz njega.

nema dalje

pre 7 godina

Igrač koji je ubedljivo prvi je sam sebi napravio rane, da bi mogao da se pravda posle poraza. Logika srpskih "stručnjaka", prosek godina 13. E bravo.

Mrki

pre 7 godina

Čitam i smejem se,koliko vas samo ima mrzitelja lika i dela Novaka Đokovića.Jeste srećni danas,ste uspeli doći na svoj račun.Jel vam zalečena duša?Oće da padne danas gajba piva za vaše prijatelje kojih naravno nemate u čast poraza Novakovog??Ma bićete vi danas solo pijanci,usamljeni i tužni što je to tako,jer ovo vam je sreća koja traje jedan dan a sada sledi opet čekanje na sledeći Noletov poraz pa da opet ponovite tu solo pijanku.Smešni ste hahaha!!!

Sava Leskovac

pre 7 godina

Ne vredi, otkako je prestao mesa I pogače da jede, a krenuo sa nekim biljčicama i šejkovima covek se osušio i počeli nokti da otpadaju. Mi Srbi jednostavno ne mozemo bez mesa i tačka...

Maja

pre 7 godina

Žao mi je, ali on mora malo ojačati. Udarci su mu slabi, protivnici su ga pročitali i sada sve stižu. Predvidiv je postao. Vreme je za novog trenera.

in & out

pre 7 godina

Bez mesa nema misica. Uzaludno je trositi vreme i dokazivati suprotno. A nisi ni skapirao da je taj krstic sto si ga zamenio purpurnim srcem zapravo iskonska ljubav. To je ljubav izvan ovozemaljske. Prica i pocinje sa Bogom koji je zrtvovao svoga sina da bi drugi u svojoj veri tezili ka vecnosti. Znaci, taj krstic je i podrazumevao sve ovo sto osecamo dok hodamo kroz park ili igramo tenis.

mozaks

pre 7 godina

budimo realni.novak je mozda dostigao onaj vrhunac u karijeri.sve ce vise i vise toga da bude..porazi i po neka pobeda dok ne odluci da se povuce.zao mi je sto nije na olimpijadi osvojio makar bronzu da to bude mozda kao vrhunac karijere.u svakom slucaju svaka mu cast i sto je do sad sve postigao.

vanja

pre 7 godina

Veliki,i u pobedi i u porazu!

Mudar,kao da ima mnogo vise godina,smiren,obziran,pametan (kad stavi tacku na neka novinarska pitanja),veliko srce (kad nadje prave reci za rivala koji ga je pobedio....)

Hvala mu za sve radosti koje nam je doneo!!!

Maja

pre 7 godina

Molim Vas, ispravite gresku u prevodu / kucanju (poslednja recenica) jer je inace netacno i nerazumljivo. hvala :)

"Ako izgubite pribranost, meč moze da vam POBEGNE" a ne pomogne :)

if you lose your cool, the match can go away.

Vladimir

pre 7 godina

Ноле...где је часни крст на твојим грудима? Од куд оно љубичасто малецко срце? Србима крст на твојим грудима, више вреди него све победе, јер је то твоја највећа победа коју си Србима давао свих ових година.

Andjela

pre 7 godina

Nolovcima:
Vavrinka je da bi došao do finala bio preko 25 h na terenu, šta misliš da on nije imao žunjeve po spopalu i rukama, otpadanje noktiju i tsl? A tek Nadal savaki prstu u zavojima....
Tu je taktiku Novak koristio do pre 3 godine (kad god protivnik ubacii u 4 brzinu on traži medicinski prekid...da poremeti ritam protivnika)...to je bilo to....

stefanZ

pre 7 godina

Sta mu treba da se blamira i vecito trazi izgovore kada izgubi. Prvi si na toj listi tenisera, imas para, lep zivot... Budi gospodin nemoj da se spustas...

?

pre 7 godina

@Novica T
Kakav je Novakov skor sa Rodikom, Safinom i Gonzalesom? Federer osvajao u konkurenciji Nadala, Agasija, Safina, Hjuita, Nalbandijana, Kuertena, Ferera, Davidenka, Djokovica, Mareja, Del Potra, Gonzalesa, Soderlinga, Vavrinke (mladog), Conge, Berdiha, Monfisa...
A Nolo u konkurenciji Bedenea, Aguta, starca povredjenog Federera, povredjenog Nadala, povredjenog Del Potra, matorog i debelog Vavrinke, matorog Berdiha, Cilica, Nisikorija, Mocnog Edmunda i jos mocnijeg Darsisa.

realan

pre 7 godina

A nolomani u transu jer je Vilander bio u pravu. Ali zasto barem jednom u zivotu ne kaze samo: "Isprasio me protvnik, svaka cast!", nego svaki put mora i neki izgovor o povredi. Te trovanje, te oko, te ne znam ni ja sta. Svaka cast majstore, najbolji si na svetu, ali barem jednom nemoj da se vadis na povredu.

Жеља

pre 7 godina

Обрадовао си Мацу поред 1000 туга његових на Еуроспорту. Свака част на нивоу игре свих ових година.

cobi

pre 7 godina

Igrao je Nole sa srcem, ali sa srcem oko vrata. Ali bez krsta se ne moze! Jer krst se nosi na srcu i u srcu! Ako to shvati, bice opet pobjednik!!!

Vesely Wawrinka Del Querrey

pre 7 godina

Pa kako mu i ne otpali nokti kad ovaj salje projektila i seta ga sa strane na stranu. Povuci se i odgajaj decu, telo vise nemoze da izdrzi.

novica

pre 7 godina

(Novica T) Pa, imenjače,moram da ti odgovorim,jer iznosiš proizvolljne navijačke neistine,po sistemu "Šta je babi milo,to joj se i snilo"
Čuj,Federer iza Djokovića?!
Nousens totalni !

Riječanin

pre 7 godina

Koliko je ovaj čovjek popularan i dobar da je to upravo čudo jedno jer doći u finale bez pravog meča jer su uvjeti teški mnogim igračima a Novaku posebno zbog načina igre.Drago mi je za Stana kad več nije mogao Nole ali nakon ovog sam siguran da dolazi još jedna dominacija kao i nakon onog poraza u Parizu,mislite o tome svi oni koji omalovažavate Novakovo zdravstveno stanje.

debuvara

pre 7 godina

Kada pobedi Novak je najbolji, najmudriji, sve mu je super i na mestu a onda izgubi zbog ocigledne emotivne i psihicke iscrpljenosti onda ne valja ništa, menjaj dijetu, menjaj trenere, menjaj ženu. Ljudi, vi ste stvarno luzeri. Takvima je lepo Novak rekao:" ja bih prvi voleo da je ispalo drugačije." Drugim recima, ne budite veći Turci od sultana.

City Girl

pre 7 godina

Cak je i Vilander rekao da je medicinski time out bio legitiman. A problema sa plikovima i noktima je imao jer ga je Vavrinka setao levo desno. Mada mi je cudno, jer ipak nije odigrao puno meceva na ovom turniru, a nije mu prvi put da toliko trci u jednom mecu.

Mare

pre 7 godina

Znaci nije... Pa ti nikad ne gubis posteno! Ili si bolestan, ili ima nekih cudnih minerala u vazduhu, ili jednostavno nisi igrao kao sto umes, al to nije tvoja stvar! Nepobediv si!

Milutin

pre 7 godina

@ izgubljen u prevodu. U kladionici si se ti prijatelju izgubio. Sledeći put igraj na Novakovog protivnika, izgubićeš se opet. Zašto? Život može biti lep i raznovrstan.

Tonjenje

pre 7 godina

Prvi servis, neubičajen broj dupilih, opuštenost a možda i previše dobijenih mečeva bez igre (možda je i to deo nečije taktike) a rezultat je evidentan

bgrn

pre 7 godina

U pravu je bio Rodik svojevremeno. Novak dodje i ponese sve bolesti ovog sveta u slucaju da krene da gubi...

Otpali ti nokti? Verovatno nisi racunao da te je kamera zumirala u pravo u prst i svi smo jako dobro videli sta se desava.

Nisi odigrao dva cela meča za ceo turnir, svez kao ruza a decko te otresao ko vrecu! I to nije te otresao jer ima neko 'ali', koje stalno izvlacis i time omalovazavas protivnika.

Ne! Izgubio si jer te Vavrinka nadigrao u svakom smislu! Tačka!

rafa

pre 7 godina

Covece, budi jednom dostojanstven u porazu,jednom !!! Ne znas ti sta je prava povreda i budi srecan da je tako, s obzirom na tvoj nacin igranja koji je sve samo nije leprsav..Nije ovo nikakvo trolovanje, ovo postaje smesno.Ako i drugi to rade, radi i ti al nemoj posle da citam ovde kako si ti fer plej igrac..Nadal je institucija za tebe i pravi sportista u svakom smislu..

Aleksandar

pre 7 godina

Sto bre mrzite coveka toliko? OK lose je igrao, bez srca, pokusavao je da se izvadi na povredu, ali zasto ga mrzite? Svako od nas ima los dan, svako od nas otalja nesto. Mrzite Divca, mrzite Tea, mrzite Bobija, mrzite Djokovica, mrzite Anu i Jelenu, mrzite strelce, mrzite fudbalere, mrzite...mrzite...mrzite...odakle toliko mrznje??? Da li zato sto ste neuspesni u svom zivotu pa vam je potrebno da i ti uspesni budu neuspesni? Pa neuspesni su...i, da li vam je lakse od toga?

samo jako

pre 7 godina

Ljudi, na svetu postoji čovek, za kojeg svi osećaju da je veliko iznenadjenje i neuspeh kada izgubi finale US opena.
Ukoliko to radi tako što pristaje da se pored njegovog imena ispisuje isti grb kao na vašem pasošu radujte se makar malo dok još možete.
Hvala ti Nole za sve!

Enes Zajmovic

pre 7 godina

Samo se oporavi , bice jos mnogo prilika ,cestitam na sportskom ponasanju i postovanju prema protivniku tokom poslednjeg seta jer mnogi bi odustali . Svaka cast majstore !

Vladimir

pre 7 godina

Ноле...где је часни крст на твојим грудима? Од куд оно љубичасто малецко срце? Србима крст на твојим грудима, више вреди него све победе, јер је то твоја највећа победа коју си Србима давао свих ових година.

Novica T

pre 7 godina

Gledao sam mec uživo i Novak sigurno nije imao srece. Sten je igrao odlcno ali tolio brejk sansi!! I sta hocete od njega .on ce sigurno prestici Nadala a obojica su bolji od RF.federer je osvajao u mnogo slabijoj konkurenciji

.

pre 7 godina

@Totalno nespreman
Potpuno zdrav je igrao! Sam je rekao da je povreda proslost. Zdrav je bio i na RG prosle godine, ali Vavrinka je neumoljiv. Ponizava ga gde stigne!

nnnn

pre 7 godina

hahahahaha jedan poraz ne moze normalno da prodje,uvek on ima opravdanje. Cudno da za Ol nije imao neki izgovor :) ali nokti su gadna povreda,dobro da moze hodati :(

cobi

pre 7 godina

Igrao je Nole sa srcem, ali sa srcem oko vrata. Ali bez krsta se ne moze! Jer krst se nosi na srcu i u srcu! Ako to shvati, bice opet pobjednik!!!

?

pre 7 godina

@Novica T
Kakav je Novakov skor sa Rodikom, Safinom i Gonzalesom? Federer osvajao u konkurenciji Nadala, Agasija, Safina, Hjuita, Nalbandijana, Kuertena, Ferera, Davidenka, Djokovica, Mareja, Del Potra, Gonzalesa, Soderlinga, Vavrinke (mladog), Conge, Berdiha, Monfisa...
A Nolo u konkurenciji Bedenea, Aguta, starca povredjenog Federera, povredjenog Nadala, povredjenog Del Potra, matorog i debelog Vavrinke, matorog Berdiha, Cilica, Nisikorija, Mocnog Edmunda i jos mocnijeg Darsisa.

Glup vic

pre 7 godina

Stoji cigo na tornju iznad bazena, a kaze mu drugar:"Merdzane izgledas ko' suri orao". Cigo kaze:"Jel zbog konstituciju?". Drugar kaze:"Ma ne, zbog nokti".

Mrki

pre 7 godina

Čitam i smejem se,koliko vas samo ima mrzitelja lika i dela Novaka Đokovića.Jeste srećni danas,ste uspeli doći na svoj račun.Jel vam zalečena duša?Oće da padne danas gajba piva za vaše prijatelje kojih naravno nemate u čast poraza Novakovog??Ma bićete vi danas solo pijanci,usamljeni i tužni što je to tako,jer ovo vam je sreća koja traje jedan dan a sada sledi opet čekanje na sledeći Noletov poraz pa da opet ponovite tu solo pijanku.Smešni ste hahaha!!!

Alek

pre 7 godina

Svaka mu cast kako je izdrzao. Svako ko je imao problem sa noktima na nogama zna kakvi su to bolovi i kada se miruje, a kamoli pod takvim naporima u patikama.

živela demagogija

pre 7 godina

Proveo je ubedljivo najmanje vremena na terenu,ima vrhunske patike i tretmane posle treninga i sad mu odjednom otpali nokti. Mislim stvarno.

in & out

pre 7 godina

Bez mesa nema misica. Uzaludno je trositi vreme i dokazivati suprotno. A nisi ni skapirao da je taj krstic sto si ga zamenio purpurnim srcem zapravo iskonska ljubav. To je ljubav izvan ovozemaljske. Prica i pocinje sa Bogom koji je zrtvovao svoga sina da bi drugi u svojoj veri tezili ka vecnosti. Znaci, taj krstic je i podrazumevao sve ovo sto osecamo dok hodamo kroz park ili igramo tenis.

Vesely Wawrinka Del Querrey

pre 7 godina

Pa kako mu i ne otpali nokti kad ovaj salje projektila i seta ga sa strane na stranu. Povuci se i odgajaj decu, telo vise nemoze da izdrzi.

adriano_galliani

pre 7 godina

Sto bre mrzite coveka toliko? OK lose je igrao, bez srca, pokusavao je da se izvadi na povredu, ali zasto ga mrzite? Svako od nas ima los dan, svako od nas otalja nesto. Mrzite Divca, mrzite Tea, mrzite Bobija, mrzite Djokovica, mrzite Anu i Jelenu, mrzite strelce, mrzite fudbalere, mrzite...mrzite...mrzite...odakle toliko mrznje??? Da li zato sto ste neuspesni u svom zivotu pa vam je potrebno da i ti uspesni budu neuspesni? Pa neuspesni su...i, da li vam je lakse od toga?
(Aleksandar, 12. septembar 2016 11:55)


Замена теза. Нико не мрзи Новака, Дивца и Теа, већ нервирају људи који њихове успехе представљају као највише могуће достигнуће, који их представљају као непогрешиве праведнике у свету кривника итд итд. У питању су само обични спортисти.

brzina mi je vrlina a zovu me spori

pre 7 godina

Ja da sam na njegovom mestu uzeo bi neko drugo drzavljanstvo pa da covek zna zasto ga pljujete kako vas nije sramota

Negativni

pre 7 godina

U traženju opravdanja za poraz je isti kao Federer. Uvek ima nešto što je zasmetalo. Jedini Nadal pošteno čestita, nikada se nije vadio na povrede a povredjivao se više nego svi teniseri iz prvih deset zajedno. Kada ga je Novak, posle tromesečne pauze zbog povrede, dobio tri puta uzastopce u jesen 2009, Nadal je rekao: "Niko me nikada nije ovako razbio." E, to je veliki šampion. Šmeker u porazu.

larakr

pre 7 godina

Majstore, ako vec znas da si alergican na gluten, trebalo bi da znas sa nokti otpadaju kao poslednji stadium glivicne infekcije. Sredi ishranu.

nesa

pre 7 godina

meni se cinilo kao da nije imao snage jednom muski da udari taj forhend, a ceo turnir odmarao, kao da je vavrinka bio broj jedan a ne nole...

stefanZ

pre 7 godina

Sta mu treba da se blamira i vecito trazi izgovore kada izgubi. Prvi si na toj listi tenisera, imas para, lep zivot... Budi gospodin nemoj da se spustas...

journalist u mirovini

pre 7 godina

Treba da je svima jasno,da je Djoković,potpuno van forme.Nije trenirao kako je trebalo za prvenstvo USA u Njujorku,išao je na prijeme,davao izjave,dok su mu treninzi bili onako uzgled.Drugo,što treba naglasiti,je to što Djoković slabo servira,pa je imao oko desetak duplih grešaka kod servisa, što slabi kako volju tako i rezultat sa jednim prosečnim igračem,kakav je Vavrinka,koga Djoković pobedjuje u normalnoj situaciji bez izgubljenog seta !

Era

pre 7 godina

Dobra reklama za patike he, he... Što Stanu ili nekom drugom nisu otpali nokti koji su na US Openu proveli duplo više vremena na terenu od Novaka? Promeni sponzora nevaljaju patike. Koji će sledeći razlog biti?

UvekIznenadjen

pre 7 godina

Krenula je sa hejtom ekipa iz kladionice..
Izgubili ste po 200 dinara zato sto Novak nije mogao da hoda? Trebao je da stisne zube samo zbog vas..

vanja

pre 7 godina

Veliki,i u pobedi i u porazu!

Mudar,kao da ima mnogo vise godina,smiren,obziran,pametan (kad stavi tacku na neka novinarska pitanja),veliko srce (kad nadje prave reci za rivala koji ga je pobedio....)

Hvala mu za sve radosti koje nam je doneo!!!

Ivanov

pre 7 godina

Koliko mi sami sebe mrzimo pa to je cudo.Toliko ljudi u svetu mrzi Djokovica ali cini mi se niko kao njegov narod.Zato nam tako i ide,ne ocekujte bolje jer bolje i ne zasluzujemo.

Невера

pre 7 godina

Колико злих људи у овој Србији, мука ми више од оволике злобе, дај Боже да одем одавде.
Ноле се спасио тиме што је отишао.

Valderama

pre 7 godina

"Otpali nokti".Dobro Nole smanji malo dozivljaj.Imao si zuljeve sve je jasno ne moze se igrati kako treba to je neosporno ali nemoj sad da preterujes. Bio je prenos na tv-u.

to si propustio

pre 7 godina

Nisu ti otpali nokti. Neki od nas imaju Tv kod kuce, pa su gledali mec
(nbgdeki, 12. septembar 2016 11:11)

Neki od nas su takodje gledali mec pa videli krvave prste.

evoba

pre 7 godina

Srbija ne zasluzuje Novaka. Toliko je puta pobedio, doneo sam radost i sirio malo lepsu sliku o nama, pri tom trpeci neverovatnu mrznju gde god se pojavi i sad kad je izgubio finale GS na kom nije ni trebalo da igra zbog povrede, odjednom su top komentari ruzni i negativni. Brzo zaboravljamo.

realan

pre 7 godina

A nolomani u transu jer je Vilander bio u pravu. Ali zasto barem jednom u zivotu ne kaze samo: "Isprasio me protvnik, svaka cast!", nego svaki put mora i neki izgovor o povredi. Te trovanje, te oko, te ne znam ni ja sta. Svaka cast majstore, najbolji si na svetu, ali barem jednom nemoj da se vadis na povredu.

dr. mr.

pre 7 godina

idi jedi nešto, Novače! Kapiram da bi jedan srednje pečen biftek od 300 grama prijao tvom mršavom, iscrpljenom, krhkom i slabašnom telu... Pogledaj Stena, Endija i Rafu... samo na trenutke je izgledalo da je sve ok, tokom celog turnira... Biće bolje, batali biljke, nego nož i viljušku u ruke! Nadam se da će mi B92 objaviti komentar, možda moj predlog kojim čudom dođe do Noleta...

Gogzi84

pre 7 godina

Aleksandre svaka cast za komentar, upravo tako nesto sam i ja htio da napisem.
Ja ne mogu da vjerujem koliko smo ponosni u pobjedi, a okrutni u porazu, prosto nevjerovatno!!!
Ugledajte se malo na Britance npr. Pa oni Mareja u zvjezde okivaju, a uporedite njegove rezultate sa Noletovim.
Covijek je stigao do finala us opena aloo, malo li je????
Mora se nekad i izgubiti.
Srecno Nole, zauvijek uz tebe i ako ispadnes u prvom kolu.

Andjela

pre 7 godina

Nolovcima:
Vavrinka je da bi došao do finala bio preko 25 h na terenu, šta misliš da on nije imao žunjeve po spopalu i rukama, otpadanje noktiju i tsl? A tek Nadal savaki prstu u zavojima....
Tu je taktiku Novak koristio do pre 3 godine (kad god protivnik ubacii u 4 brzinu on traži medicinski prekid...da poremeti ritam protivnika)...to je bilo to....

alen

pre 7 godina

Nisi ti slucajno izgubio Wimbledon sa onim panjem pa Olimpijada prvo kolo sada opet sa srecom finale Us Opena.Nekada nisi imao cjeli turnir sedam duplih gresaka sada imas u svakom mecu sedam duplih.Nista nema bez vjezbe odkad si poceo da metlas plaze sa zenom i presao na vegansku hranu nema nazalost nista vise od tvog tenisa.

Mare

pre 7 godina

Znaci nije... Pa ti nikad ne gubis posteno! Ili si bolestan, ili ima nekih cudnih minerala u vazduhu, ili jednostavno nisi igrao kao sto umes, al to nije tvoja stvar! Nepobediv si!

nikola

pre 7 godina

Realno i ne cudi me sto su krenule povrede.Pa ne mogu toliki napori da se podnesu na bilju,semenkama,salatama i cemu sve sta jede.Novak je pre neki do pola godine odlucio da ode u vegane.Ko ga je to nasavetovao nije mi jasno.Profesionalni sportista koji ne jede meso,a ima tolike fizicke napore mogu ga kostati i ozbiljno narusavanja zdravlja
Titule pobede su nebitne,on ce sebi unistiti zdravlje sa tom ishranom.

nema dalje

pre 7 godina

Igrač koji je ubedljivo prvi je sam sebi napravio rane, da bi mogao da se pravda posle poraza. Logika srpskih "stručnjaka", prosek godina 13. E bravo.

ToftS

pre 7 godina

Proklizava covek na betonu kao da je sljaka, naravno da ce stopala da stradaju, cudo je kako do sad nije zglobove unistio. Ne moze se bas svaki turnir osvojiti defanzivom. A Vavrinka kako udara, izuo ga iz patika, bukvalno.

Goran

pre 7 godina

Pitanje je zaista kako se moze desiti vrhunskom iskusnom igracu da mu otpadnu nokti za vreme meca. Jeste bilo vlazno, ali ipak se ocekuje od igraca koji ima vrhunski tim profesionalaca oko sebe da ga pripreme da se ne desi takva vrsta povrede.

Tonjenje

pre 7 godina

Prvi servis, neubičajen broj dupilih, opuštenost a možda i previše dobijenih mečeva bez igre (možda je i to deo nečije taktike) a rezultat je evidentan

Dott

pre 7 godina

Ne znam, ali Novakova odeca izgledala je kao da je na vesalici a ne na njemu, previse je izgubio na masi, jos malo pa ce biti kao Mac Vilander ne daj boze.

Prokop

pre 7 godina

Ne navijam za Novaka niti mi je ikada bio simpatican ali ovo sto neki pisu u komentarima je smesno. Za njegov nacin ishrane ne brinite, zna njegov tim sta radi zato ih placa. Plihovi i problemi sa noktima su normalni ako igras tennis redovno i kao amater, iz iskustva.

Sa lica mesta

pre 7 godina

Moj predlog je da malo odmoris,umoran si, nisi robot,a i zasitio si se pobeda,dosadi to.....predahnes neko vreme,pa opet pocnes da pobedjujes sve redom.

Sava Leskovac

pre 7 godina

Ne vredi, otkako je prestao mesa I pogače da jede, a krenuo sa nekim biljčicama i šejkovima covek se osušio i počeli nokti da otpadaju. Mi Srbi jednostavno ne mozemo bez mesa i tačka...

navijac

pre 7 godina

nije se promenio, zato ga mnogi i nevole. i ako je izgubio.
(dzo, 12. septembar 2016 11:56)

Nemam nista protiv da ga nevole oni koji ga ne vole. Mi ostali smo uz njega.

Riječanin

pre 7 godina

Koliko je ovaj čovjek popularan i dobar da je to upravo čudo jedno jer doći u finale bez pravog meča jer su uvjeti teški mnogim igračima a Novaku posebno zbog načina igre.Drago mi je za Stana kad več nije mogao Nole ali nakon ovog sam siguran da dolazi još jedna dominacija kao i nakon onog poraza u Parizu,mislite o tome svi oni koji omalovažavate Novakovo zdravstveno stanje.

Milutin

pre 7 godina

@ izgubljen u prevodu. U kladionici si se ti prijatelju izgubio. Sledeći put igraj na Novakovog protivnika, izgubićeš se opet. Zašto? Život može biti lep i raznovrstan.

mozaks

pre 7 godina

budimo realni.novak je mozda dostigao onaj vrhunac u karijeri.sve ce vise i vise toga da bude..porazi i po neka pobeda dok ne odluci da se povuce.zao mi je sto nije na olimpijadi osvojio makar bronzu da to bude mozda kao vrhunac karijere.u svakom slucaju svaka mu cast i sto je do sad sve postigao.

Жеља

pre 7 godina

Обрадовао си Мацу поред 1000 туга његових на Еуроспорту. Свака част на нивоу игре свих ових година.

Slobodon Mihajlovic za prijatelje Bob

pre 7 godina

Al kad cujem ove sto dele savete o ishrani. Pustite bre coveka pa on placa ljude koji mu govore sta treba da jede, ocete vi da mu budete kuvari, pa da jede kavurmu, svarglu i beli lukac!!! Ko moja pokojna baba kad kaze meni, mrsav si sine jedi, a ja 100 kila imam!

svaki nokat-milion

pre 7 godina

Aiiih, ljudi, sta je vama problem? Pa on, Novak, je zbog poraza dobio milion-dva $ manje a vi nasli da mu solite ranu! Kad znam da se u Srbiji zivi u proseku sa 300$, pitam se jesmo li normalni.

novica

pre 7 godina

(Novica T) Pa, imenjače,moram da ti odgovorim,jer iznosiš proizvolljne navijačke neistine,po sistemu "Šta je babi milo,to joj se i snilo"
Čuj,Federer iza Djokovića?!
Nousens totalni !

debuvara

pre 7 godina

Kada pobedi Novak je najbolji, najmudriji, sve mu je super i na mestu a onda izgubi zbog ocigledne emotivne i psihicke iscrpljenosti onda ne valja ništa, menjaj dijetu, menjaj trenere, menjaj ženu. Ljudi, vi ste stvarno luzeri. Takvima je lepo Novak rekao:" ja bih prvi voleo da je ispalo drugačije." Drugim recima, ne budite veći Turci od sultana.

Maja

pre 7 godina

Žao mi je, ali on mora malo ojačati. Udarci su mu slabi, protivnici su ga pročitali i sada sve stižu. Predvidiv je postao. Vreme je za novog trenera.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Bila je u pitanju neka druga povreda.....pa dobro kakva je to misterija da se spominje već mjesec dana "nekakva" povreda i nitko pa ni Nole da kaže o čemu je riječ,nešto nije u redu i amen.

бт

pre 7 godina

Важност меча коју помиње Новак је управо била проблем јер није ни смела да постоји за њега. Како може да постане толико важна победа ако сам каже да није знао ни да ли ће се уопште појавити на турниру а камоли да ће играти у финалу? Требало је да уђе опуштено са идејом да је већ играње у финалу чист поклон и да не брине да ли ће промашити ово или оно. Слаба психолошка припрема је главни узрок пораза, не знам ко га саветује али овде није добро одрадио посао.

Maja

pre 7 godina

Molim Vas, ispravite gresku u prevodu / kucanju (poslednja recenica) jer je inace netacno i nerazumljivo. hvala :)

"Ako izgubite pribranost, meč moze da vam POBEGNE" a ne pomogne :)

if you lose your cool, the match can go away.

City Girl

pre 7 godina

Cak je i Vilander rekao da je medicinski time out bio legitiman. A problema sa plikovima i noktima je imao jer ga je Vavrinka setao levo desno. Mada mi je cudno, jer ipak nije odigrao puno meceva na ovom turniru, a nije mu prvi put da toliko trci u jednom mecu.