Tenis 123

Ponedeljak, 05.09.2016.

04:15

Đokovićev čas tenisa Edmundu za četvrtfinale

Novak Đoković plasirao se u četvrtinu finala US Open rutinskom pobedom protiv Kajla Edmunda – 6:2, 6:1, 6:4.

Ðokoviæev èas tenisa Edmundu za èetvrtfinale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Jumko

pre 7 godina

Узалуд све... губи од Цонге, сигуран сам. Федерер ће остати најбољи тенисер свих времена, а вама само може да буде криво због тога.
(Последњи Мохиканац, 05. septembar 2016 13:17)

Hahahaha, strucnjak!
Sine, da bi te shvatili kao ozbiljnog hejtera kao mene, moras malo objektivniji da budes. Ne samo da nalupas gluposti.

Beobrad

pre 7 godina

Ovakvog, razgoropadjenog Novaka ne moze bas niko da pobedi!
13.GS je vidjen samo ako ovako fokusirano i odlucno nastavi!
Edmund uopste nije lose igrao, ali protiv onakvog tenisa se ne moze.
Srecno Nole!

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Узалуд све... губи од Цонге, сигуран сам. Федерер ће остати најбољи тенисер свих времена, а вама само може да буде криво због тога.

Луди мозак

pre 7 godina

Што се буните , па видите да смо добро направили Кајла, само је мало некако укосо

kiza

pre 7 godina

Hmm...vidi uzeo mi brejk. Ma cekaj za svaki slucaj da uzmem medical....nikad se ne zna. A onda se smeje koliko mu neprijatno prosto se ruga. Glumac.

Сима

pre 7 godina

У британској штампи су тако лепо нахвалили овог њиховог, да ако си случајно свратио на ову планету и ниси имао увид у тенис, помислио би да је то само формалност што ће игради, јер Ђоковић сигурно губи. Баш ми је драго што је овакав исход меча.

Mirko

pre 7 godina

Zamolio bih Maca Vilandera, Barbarinu ružniju četvrtinu, da nastavi sa duhovitim predviđanjima, da provocira Novaka, i baksuzira svakog njegovog protivnika. Hvala unapred.

Miodrag

pre 7 godina

Ljudi, Eurosport je televizija sa centralom u Parizu, osnovana i upravljana engleskim kapitalom. Onaj nesrecni Mats se dodvorava primarnoj publici.

Teča rasa

pre 7 godina

Asomdjale Novale, djurumija Kajle !
(Ibruš, 05. septembar 2016 05:50)

Најбољи коментар... насмеја ме од срца. Свака част!

A gde ti mada ja?

pre 7 godina

A gde je medalja ovom što "drži cas" ljudima? Zar vas baš nimalo nije sramota da nas dosadjujete likom koji bez imalo stida ili ne igra ili ispada u 1.kolo za svoju majčicu? ! Igrom slučaja je rođen na teritoriju ove zemlje, ikakve druge dodirne tačke nema. Šta mene zanima sta on osvaja za sebe, tamo gde se sa pravom očekivalo da osvoji zlatnu medalju i obrađuje naciju, tamo se debelo obrukao , pocišcen sa terena i od sramote kao fol povredjen..gde mu je sad povreda, nema je, nije je ni bilo. Za Srbiju NISTA, šta nas sad zanima sta osvaja? I nek nam se skine s vrata, nek izadje iz tv-a, frizidera, rerne i td.dosta je bilo silovanja i dosade, neka dosadjujete Monte Karlo!

Teča rasa

pre 7 godina

Кајл Едмунд, који Кајл Едмунд? А тај са Таша, е сад је видео "шта је пропустио на Ташу"!

Sensei

pre 7 godina

Grešite. Janovič je Jerži (Jerzy), a Veseli je Jirži (Jiøí). Vi ste im zamenili imena. Pristojnost nalaže upamtiti ime čoveka i ne prekrštavati ga.

matori

pre 7 godina

meč je bio " piece of cake" ...
prvo Conga, pa opet neki Francuz...,
nije loše, mada i ovi Francuzi mogu da proizvedu extra nivo igre....ali ako Novaka ne bude mučila ruka ozbiljnije, nedelja veče u 22 h je termin kada realno čekamo poslasticu u vidu ( po meni ) Škota ili Argentinca...
Idemooo!!!

Delije Čikago

pre 7 godina

Radi li ti pankreas Vilanderu, evo nas na gornjoj tribini kad nas je Nole pozdravio, zastava sa njegovim likom, idemo srpski sine do kraja...

Mujo

pre 7 godina

Imao sam problem sa laktom dok sam igrao tenis. Javio se verovatno usled nepravilne tehnike na servisu. Bol je toliko bio jak da bih samo uzeo crevo za prskanje terena i stavio lakat pod ladnu vodu jedno 5 min. Verovali ili ne, kad sam smanjio tezinu reketa sa 320gr na 300gr bol je iscezao posle 15ak dana.
Verovatno Nole nema ni 5% intenzitet problema koji sam ja imao i iskreno se nadam da je problem samo privremen, ali treba da bude pametan i shvati to kao upozorenje da nesto mora da menja, tj nekako smanji opterecenje. (Jovan, 5. septembar 2016 05:58)

Sreća što te imamo Jovane i što ima neko da posavetuje Novaka. Nadajmo se samo da će te poslušati. Da si mu samo ovo rekao pre Olimpijade gde bi mu bio kraj, imali bi tri zlatne.

stiven k.

pre 7 godina

Koji pokvareni tip je taj Vilander. Po običaju ne može ništa lepo da kaže za Noleta. Priželjkuje jadan senzaciju veka, da mali Britanac pobedi. Sad verujem, ako je gledao, da se jadnik ždere od muke.
Bravo za našeg Noleta, pobeđuje u inat ovakvim tipovima

rale

pre 7 godina

Ovaj nas komentator postaje vec bezobrazan kad je Novak u pitanju.Uhvatio se njegovog zgloba i povrede kao pijan plota.Po svaku cenu bi da istera ima li povrede ili ne,kao sto je neukusno komentarisati Aninog bivseg momka u lozi.

Pasulj bez glutena za Brizance?

pre 7 godina

? OZMO U JABUCI

Edmund pred Novaka: Moram da pritisnem

Subota 3.9.2016 | 20:11

Ponedeljak 5:02

Edmund neuspeva u prvom gemu drugog seta nijedan udarac da udari cisto. Jednostavno nema pritiska na Noletov ritam.

M

pre 7 godina

Samo moram da prokomentarisem... Trenutno je 2:2 u trećem setu, zapravo evo ovog momenta i 3:2 Djokovic gubi... A sve je počelo da ide nizbrdo kada je počeo da se nešto smeje i koketira s ovom odvratnom publikom, malo me podseti na onu njegovu ležernost protiv Del Potra u Riu pa kad se sve završi onda suze... Mislim, i dalje on ima veliku prednost i verujem da će dovrsiti posao, ali već je imao jedan medicinski time out plus je kasno u Njujorku... Ne treba mu neozbiljnost ni najmanje u ovim momentima...

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Ako nekad nisu prijale predaje, sad su mu legle samo tako. Vratila se vatra u ocima i 'odma druga prica. Nema njanjavih alibi udaraca, jasan plan i konstrukcija poena od starta. Ostri uglovi, bekhendi, dropsotovi, servis. Najblize onom pravom dominatoru. Plus plavusan uopste nije los, stilom vuce na Delpa. Istim pristupom cisti i Zoa, al' aj' da ne zurimo. Raduje budjenje sile!

Jovan

pre 7 godina

Imao sam problem sa laktom dok sam igrao tenis. Javio se verovatno usled nepravilne tehnike na servisu. Bol je toliko bio jak da bih samo uzeo crevo za prskanje terena i stavio lakat pod ladnu vodu jedno 5 min. Verovali ili ne, kad sam smanjio tezinu reketa sa 320gr na 300gr bol je iscezao posle 15ak dana.
Verovatno Nole nema ni 5% intenzitet problema koji sam ja imao i iskreno se nadam da je problem samo privremen, ali treba da bude pametan i shvati to kao upozorenje da nesto mora da menja, tj nekako smanji opterecenje.

Vracarac

pre 7 godina

Komentator je fin i verujem da je dobar čovek, ali priča gluposti, navodi neke odavno poznate statistike, vrlo je pristrasan i onako navijački prati Novakove udarce, bez ikakve dublje analize ili želje da primeti sitne detalje koje bi mogao još da popravi (na primer ta večita boljka da ne ume da zada ubitačni udarac na mreži kada izgradi poen, zbog čega mora iz defanzive da završava i vadi kestenje iz vatre). Da ne pominjem da ga je već sredinom prvog seta poslao u 1/4 finale... Pa to je školska komentatorska kletva koju bi valjda do sada trebali da nauče da izbegavaju. Možda sam umoran, pa tražim dlaku u jajetu, ali kad već moram par čuka da slušam nekoga, voleo bih da to bude komentator, a ne konstatator.

Mrkva

pre 7 godina

Završi se Nadalov meč, Vilander kaže:"Videli smo malu senzaciju, možda možemo videti i senzaciju veka (da Edmund pobedi Novaka)".

Evo, gledam "senzaciju" i GROHOTOM SE SMEJEM, GROHOTOM SE SMEJEM.

jedan stonoteniser

pre 7 godina

taj momak je previse rano poceo da visoko leti ,u stilu pritisnut ce on Novaka,e,sad ce,krilva da budu lepo podrezana do daljnjega

Swedenonline

pre 7 godina

Edmund, igrač kojeg su Srbi napravili.

Tako bese rubrika neki dan?

Edmund, igrač kojeg je Srbin odučio od tenisa je danasnja rubrika?

Ono, bog ti dao bog ti uzeo! :p

Jovan

pre 7 godina

Ne znam da li neko prati mec preko striminga na ruskom ES1 HD(acestream). Ovo je milina gledati i slusati. Divljenje komentatora prema Noletu nema granica, svaka druga recenica mu ojojojojoj Как игра Ноле идеал?но? фантазии.

kimiko

pre 7 godina

Gledam ja u ranu zoru ovaj tenis.Pa kao malo cu da pogledam,pa opet u krevet,ali poeni i igra ne daju.Gledam onda reakciju publike.Postade mi jasno sav teret koji sampion nosi na ledjima.Moras protiv publike,gotovo uvek.A moras biti i fokusiran na svoju igru,igrati najbolje poteze i naterati sve da te postuju.Pa se setih one stare pesme:
Sta bi dao da si na mom mestu.Da te mrze,a da ti se dive...

kimiko

pre 7 godina

@...kimiko jesi ti kimiko date krum?
(krle, 5. septembar 2016 05:24)
Da,ja sam Kimiko:) Odusevljen sam kako se ta Japanka bori u tim godinama.Zato sam uzeo taj nick.

Rade

pre 7 godina

Botine gledaju mec posto vidim po koji minus, ajde botovi da vas vidim koliko vas je budno tacno i gledate ovaj vanzemaljski tenis, lupite mi minuse :)

Neko ko voli svoju zemlju, ali se od ljubavi ne živi

pre 7 godina

Komentator na Eurosportu: "Deca počinju da treniraju tenis sa 2 ili 3 godine, a Novakov današnji protivnik je počeo sa deset godina, zato što mu je bilo dosadno da čeka sestru da završi sa plivanjem. Inače, uvek me zanimalo kako roditelji treniraju decu od dve godine"?! Čovek je stvarno anti kreativan u svom poslu.

P.S Odoh da spavam, Novak je ubacio u brzinu, udara lopticu u svakom poenu baš kako treba (koncentrisano, fokusirano, smireno). Ako nastavi ovako, šetnja lagana do titule. Laku noć društvo.

Cole

pre 7 godina

Mnogo se bre "uobraziše" ovi Britanci
u poslednjih par meseci, vreme je
da ih neko spusti na zemlju. Da ne dužim,
gazi Novače do "malerozne" 13. GS titule.

Cole

pre 7 godina

Dakle, hit mi je ovaj komentator
sa Eurosporta, koji objašnjava zašto
je ovo era atomskog tenisa i ladno
izjavi - "Ovo je era atomskog tenisa,
ne zato što to ima veze sa atomima
i molekulima, već zbog brzine i snage
u udarcima".

P.S. 1
A ja mislio da se nuklearni fizičari
uključiše u razvoj belog sporta.

P.S. 2
Idemo Novače po još jedan GS.

Dušan

pre 7 godina

napred Nole, sredi ovog Britanca onda dva Francuza i na kraju opet Britanca.

aerodrom Nikola Tesla, A7 izlaz, čarter za Antaliju čeka 13 GS

Mrkva

pre 7 godina

Završi se Nadalov meč, Vilander kaže:"Videli smo malu senzaciju, možda možemo videti i senzaciju veka (da Edmund pobedi Novaka)".

Evo, gledam "senzaciju" i GROHOTOM SE SMEJEM, GROHOTOM SE SMEJEM.

kimiko

pre 7 godina

Gledam ja u ranu zoru ovaj tenis.Pa kao malo cu da pogledam,pa opet u krevet,ali poeni i igra ne daju.Gledam onda reakciju publike.Postade mi jasno sav teret koji sampion nosi na ledjima.Moras protiv publike,gotovo uvek.A moras biti i fokusiran na svoju igru,igrati najbolje poteze i naterati sve da te postuju.Pa se setih one stare pesme:
Sta bi dao da si na mom mestu.Da te mrze,a da ti se dive...

stiven k.

pre 7 godina

Koji pokvareni tip je taj Vilander. Po običaju ne može ništa lepo da kaže za Noleta. Priželjkuje jadan senzaciju veka, da mali Britanac pobedi. Sad verujem, ako je gledao, da se jadnik ždere od muke.
Bravo za našeg Noleta, pobeđuje u inat ovakvim tipovima

Delije Čikago

pre 7 godina

Radi li ti pankreas Vilanderu, evo nas na gornjoj tribini kad nas je Nole pozdravio, zastava sa njegovim likom, idemo srpski sine do kraja...

Dušan

pre 7 godina

napred Nole, sredi ovog Britanca onda dva Francuza i na kraju opet Britanca.

aerodrom Nikola Tesla, A7 izlaz, čarter za Antaliju čeka 13 GS

Jovan

pre 7 godina

Ne znam da li neko prati mec preko striminga na ruskom ES1 HD(acestream). Ovo je milina gledati i slusati. Divljenje komentatora prema Noletu nema granica, svaka druga recenica mu ojojojojoj Как игра Ноле идеал?но? фантазии.

Cole

pre 7 godina

Mnogo se bre "uobraziše" ovi Britanci
u poslednjih par meseci, vreme je
da ih neko spusti na zemlju. Da ne dužim,
gazi Novače do "malerozne" 13. GS titule.

Mujo

pre 7 godina

Imao sam problem sa laktom dok sam igrao tenis. Javio se verovatno usled nepravilne tehnike na servisu. Bol je toliko bio jak da bih samo uzeo crevo za prskanje terena i stavio lakat pod ladnu vodu jedno 5 min. Verovali ili ne, kad sam smanjio tezinu reketa sa 320gr na 300gr bol je iscezao posle 15ak dana.
Verovatno Nole nema ni 5% intenzitet problema koji sam ja imao i iskreno se nadam da je problem samo privremen, ali treba da bude pametan i shvati to kao upozorenje da nesto mora da menja, tj nekako smanji opterecenje. (Jovan, 5. septembar 2016 05:58)

Sreća što te imamo Jovane i što ima neko da posavetuje Novaka. Nadajmo se samo da će te poslušati. Da si mu samo ovo rekao pre Olimpijade gde bi mu bio kraj, imali bi tri zlatne.

Cole

pre 7 godina

Dakle, hit mi je ovaj komentator
sa Eurosporta, koji objašnjava zašto
je ovo era atomskog tenisa i ladno
izjavi - "Ovo je era atomskog tenisa,
ne zato što to ima veze sa atomima
i molekulima, već zbog brzine i snage
u udarcima".

P.S. 1
A ja mislio da se nuklearni fizičari
uključiše u razvoj belog sporta.

P.S. 2
Idemo Novače po još jedan GS.

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Ako nekad nisu prijale predaje, sad su mu legle samo tako. Vratila se vatra u ocima i 'odma druga prica. Nema njanjavih alibi udaraca, jasan plan i konstrukcija poena od starta. Ostri uglovi, bekhendi, dropsotovi, servis. Najblize onom pravom dominatoru. Plus plavusan uopste nije los, stilom vuce na Delpa. Istim pristupom cisti i Zoa, al' aj' da ne zurimo. Raduje budjenje sile!

Swedenonline

pre 7 godina

Edmund, igrač kojeg su Srbi napravili.

Tako bese rubrika neki dan?

Edmund, igrač kojeg je Srbin odučio od tenisa je danasnja rubrika?

Ono, bog ti dao bog ti uzeo! :p

jedan stonoteniser

pre 7 godina

taj momak je previse rano poceo da visoko leti ,u stilu pritisnut ce on Novaka,e,sad ce,krilva da budu lepo podrezana do daljnjega

matori

pre 7 godina

meč je bio " piece of cake" ...
prvo Conga, pa opet neki Francuz...,
nije loše, mada i ovi Francuzi mogu da proizvedu extra nivo igre....ali ako Novaka ne bude mučila ruka ozbiljnije, nedelja veče u 22 h je termin kada realno čekamo poslasticu u vidu ( po meni ) Škota ili Argentinca...
Idemooo!!!

Neko ko voli svoju zemlju, ali se od ljubavi ne živi

pre 7 godina

Komentator na Eurosportu: "Deca počinju da treniraju tenis sa 2 ili 3 godine, a Novakov današnji protivnik je počeo sa deset godina, zato što mu je bilo dosadno da čeka sestru da završi sa plivanjem. Inače, uvek me zanimalo kako roditelji treniraju decu od dve godine"?! Čovek je stvarno anti kreativan u svom poslu.

P.S Odoh da spavam, Novak je ubacio u brzinu, udara lopticu u svakom poenu baš kako treba (koncentrisano, fokusirano, smireno). Ako nastavi ovako, šetnja lagana do titule. Laku noć društvo.

rale

pre 7 godina

Ovaj nas komentator postaje vec bezobrazan kad je Novak u pitanju.Uhvatio se njegovog zgloba i povrede kao pijan plota.Po svaku cenu bi da istera ima li povrede ili ne,kao sto je neukusno komentarisati Aninog bivseg momka u lozi.

Jovan

pre 7 godina

Imao sam problem sa laktom dok sam igrao tenis. Javio se verovatno usled nepravilne tehnike na servisu. Bol je toliko bio jak da bih samo uzeo crevo za prskanje terena i stavio lakat pod ladnu vodu jedno 5 min. Verovali ili ne, kad sam smanjio tezinu reketa sa 320gr na 300gr bol je iscezao posle 15ak dana.
Verovatno Nole nema ni 5% intenzitet problema koji sam ja imao i iskreno se nadam da je problem samo privremen, ali treba da bude pametan i shvati to kao upozorenje da nesto mora da menja, tj nekako smanji opterecenje.

Mirko

pre 7 godina

Zamolio bih Maca Vilandera, Barbarinu ružniju četvrtinu, da nastavi sa duhovitim predviđanjima, da provocira Novaka, i baksuzira svakog njegovog protivnika. Hvala unapred.

Rade

pre 7 godina

Botine gledaju mec posto vidim po koji minus, ajde botovi da vas vidim koliko vas je budno tacno i gledate ovaj vanzemaljski tenis, lupite mi minuse :)

Vracarac

pre 7 godina

Komentator je fin i verujem da je dobar čovek, ali priča gluposti, navodi neke odavno poznate statistike, vrlo je pristrasan i onako navijački prati Novakove udarce, bez ikakve dublje analize ili želje da primeti sitne detalje koje bi mogao još da popravi (na primer ta večita boljka da ne ume da zada ubitačni udarac na mreži kada izgradi poen, zbog čega mora iz defanzive da završava i vadi kestenje iz vatre). Da ne pominjem da ga je već sredinom prvog seta poslao u 1/4 finale... Pa to je školska komentatorska kletva koju bi valjda do sada trebali da nauče da izbegavaju. Možda sam umoran, pa tražim dlaku u jajetu, ali kad već moram par čuka da slušam nekoga, voleo bih da to bude komentator, a ne konstatator.

Teča rasa

pre 7 godina

Кајл Едмунд, који Кајл Едмунд? А тај са Таша, е сад је видео "шта је пропустио на Ташу"!

Сима

pre 7 godina

У британској штампи су тако лепо нахвалили овог њиховог, да ако си случајно свратио на ову планету и ниси имао увид у тенис, помислио би да је то само формалност што ће игради, јер Ђоковић сигурно губи. Баш ми је драго што је овакав исход меча.

Sensei

pre 7 godina

Grešite. Janovič je Jerži (Jerzy), a Veseli je Jirži (Jiøí). Vi ste im zamenili imena. Pristojnost nalaže upamtiti ime čoveka i ne prekrštavati ga.

kimiko

pre 7 godina

@...kimiko jesi ti kimiko date krum?
(krle, 5. septembar 2016 05:24)
Da,ja sam Kimiko:) Odusevljen sam kako se ta Japanka bori u tim godinama.Zato sam uzeo taj nick.

Pasulj bez glutena za Brizance?

pre 7 godina

? OZMO U JABUCI

Edmund pred Novaka: Moram da pritisnem

Subota 3.9.2016 | 20:11

Ponedeljak 5:02

Edmund neuspeva u prvom gemu drugog seta nijedan udarac da udari cisto. Jednostavno nema pritiska na Noletov ritam.

Miodrag

pre 7 godina

Ljudi, Eurosport je televizija sa centralom u Parizu, osnovana i upravljana engleskim kapitalom. Onaj nesrecni Mats se dodvorava primarnoj publici.

M

pre 7 godina

Samo moram da prokomentarisem... Trenutno je 2:2 u trećem setu, zapravo evo ovog momenta i 3:2 Djokovic gubi... A sve je počelo da ide nizbrdo kada je počeo da se nešto smeje i koketira s ovom odvratnom publikom, malo me podseti na onu njegovu ležernost protiv Del Potra u Riu pa kad se sve završi onda suze... Mislim, i dalje on ima veliku prednost i verujem da će dovrsiti posao, ali već je imao jedan medicinski time out plus je kasno u Njujorku... Ne treba mu neozbiljnost ni najmanje u ovim momentima...

Beobrad

pre 7 godina

Ovakvog, razgoropadjenog Novaka ne moze bas niko da pobedi!
13.GS je vidjen samo ako ovako fokusirano i odlucno nastavi!
Edmund uopste nije lose igrao, ali protiv onakvog tenisa se ne moze.
Srecno Nole!

Луди мозак

pre 7 godina

Што се буните , па видите да смо добро направили Кајла, само је мало некако укосо

Jumko

pre 7 godina

Узалуд све... губи од Цонге, сигуран сам. Федерер ће остати најбољи тенисер свих времена, а вама само може да буде криво због тога.
(Последњи Мохиканац, 05. septembar 2016 13:17)

Hahahaha, strucnjak!
Sine, da bi te shvatili kao ozbiljnog hejtera kao mene, moras malo objektivniji da budes. Ne samo da nalupas gluposti.

Teča rasa

pre 7 godina

Asomdjale Novale, djurumija Kajle !
(Ibruš, 05. septembar 2016 05:50)

Најбољи коментар... насмеја ме од срца. Свака част!

A gde ti mada ja?

pre 7 godina

A gde je medalja ovom što "drži cas" ljudima? Zar vas baš nimalo nije sramota da nas dosadjujete likom koji bez imalo stida ili ne igra ili ispada u 1.kolo za svoju majčicu? ! Igrom slučaja je rođen na teritoriju ove zemlje, ikakve druge dodirne tačke nema. Šta mene zanima sta on osvaja za sebe, tamo gde se sa pravom očekivalo da osvoji zlatnu medalju i obrađuje naciju, tamo se debelo obrukao , pocišcen sa terena i od sramote kao fol povredjen..gde mu je sad povreda, nema je, nije je ni bilo. Za Srbiju NISTA, šta nas sad zanima sta osvaja? I nek nam se skine s vrata, nek izadje iz tv-a, frizidera, rerne i td.dosta je bilo silovanja i dosade, neka dosadjujete Monte Karlo!

kiza

pre 7 godina

Hmm...vidi uzeo mi brejk. Ma cekaj za svaki slucaj da uzmem medical....nikad se ne zna. A onda se smeje koliko mu neprijatno prosto se ruga. Glumac.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Узалуд све... губи од Цонге, сигуран сам. Федерер ће остати најбољи тенисер свих времена, а вама само може да буде криво због тога.

M

pre 7 godina

Samo moram da prokomentarisem... Trenutno je 2:2 u trećem setu, zapravo evo ovog momenta i 3:2 Djokovic gubi... A sve je počelo da ide nizbrdo kada je počeo da se nešto smeje i koketira s ovom odvratnom publikom, malo me podseti na onu njegovu ležernost protiv Del Potra u Riu pa kad se sve završi onda suze... Mislim, i dalje on ima veliku prednost i verujem da će dovrsiti posao, ali već je imao jedan medicinski time out plus je kasno u Njujorku... Ne treba mu neozbiljnost ni najmanje u ovim momentima...

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Узалуд све... губи од Цонге, сигуран сам. Федерер ће остати најбољи тенисер свих времена, а вама само може да буде криво због тога.

A gde ti mada ja?

pre 7 godina

A gde je medalja ovom što "drži cas" ljudima? Zar vas baš nimalo nije sramota da nas dosadjujete likom koji bez imalo stida ili ne igra ili ispada u 1.kolo za svoju majčicu? ! Igrom slučaja je rođen na teritoriju ove zemlje, ikakve druge dodirne tačke nema. Šta mene zanima sta on osvaja za sebe, tamo gde se sa pravom očekivalo da osvoji zlatnu medalju i obrađuje naciju, tamo se debelo obrukao , pocišcen sa terena i od sramote kao fol povredjen..gde mu je sad povreda, nema je, nije je ni bilo. Za Srbiju NISTA, šta nas sad zanima sta osvaja? I nek nam se skine s vrata, nek izadje iz tv-a, frizidera, rerne i td.dosta je bilo silovanja i dosade, neka dosadjujete Monte Karlo!

kiza

pre 7 godina

Hmm...vidi uzeo mi brejk. Ma cekaj za svaki slucaj da uzmem medical....nikad se ne zna. A onda se smeje koliko mu neprijatno prosto se ruga. Glumac.

Mujo

pre 7 godina

Imao sam problem sa laktom dok sam igrao tenis. Javio se verovatno usled nepravilne tehnike na servisu. Bol je toliko bio jak da bih samo uzeo crevo za prskanje terena i stavio lakat pod ladnu vodu jedno 5 min. Verovali ili ne, kad sam smanjio tezinu reketa sa 320gr na 300gr bol je iscezao posle 15ak dana.
Verovatno Nole nema ni 5% intenzitet problema koji sam ja imao i iskreno se nadam da je problem samo privremen, ali treba da bude pametan i shvati to kao upozorenje da nesto mora da menja, tj nekako smanji opterecenje. (Jovan, 5. septembar 2016 05:58)

Sreća što te imamo Jovane i što ima neko da posavetuje Novaka. Nadajmo se samo da će te poslušati. Da si mu samo ovo rekao pre Olimpijade gde bi mu bio kraj, imali bi tri zlatne.

Sensei

pre 7 godina

Grešite. Janovič je Jerži (Jerzy), a Veseli je Jirži (Jiøí). Vi ste im zamenili imena. Pristojnost nalaže upamtiti ime čoveka i ne prekrštavati ga.

Jovan

pre 7 godina

Imao sam problem sa laktom dok sam igrao tenis. Javio se verovatno usled nepravilne tehnike na servisu. Bol je toliko bio jak da bih samo uzeo crevo za prskanje terena i stavio lakat pod ladnu vodu jedno 5 min. Verovali ili ne, kad sam smanjio tezinu reketa sa 320gr na 300gr bol je iscezao posle 15ak dana.
Verovatno Nole nema ni 5% intenzitet problema koji sam ja imao i iskreno se nadam da je problem samo privremen, ali treba da bude pametan i shvati to kao upozorenje da nesto mora da menja, tj nekako smanji opterecenje.

Dušan

pre 7 godina

napred Nole, sredi ovog Britanca onda dva Francuza i na kraju opet Britanca.

aerodrom Nikola Tesla, A7 izlaz, čarter za Antaliju čeka 13 GS

Delije Čikago

pre 7 godina

Radi li ti pankreas Vilanderu, evo nas na gornjoj tribini kad nas je Nole pozdravio, zastava sa njegovim likom, idemo srpski sine do kraja...

Cole

pre 7 godina

Dakle, hit mi je ovaj komentator
sa Eurosporta, koji objašnjava zašto
je ovo era atomskog tenisa i ladno
izjavi - "Ovo je era atomskog tenisa,
ne zato što to ima veze sa atomima
i molekulima, već zbog brzine i snage
u udarcima".

P.S. 1
A ja mislio da se nuklearni fizičari
uključiše u razvoj belog sporta.

P.S. 2
Idemo Novače po još jedan GS.

stiven k.

pre 7 godina

Koji pokvareni tip je taj Vilander. Po običaju ne može ništa lepo da kaže za Noleta. Priželjkuje jadan senzaciju veka, da mali Britanac pobedi. Sad verujem, ako je gledao, da se jadnik ždere od muke.
Bravo za našeg Noleta, pobeđuje u inat ovakvim tipovima

Cole

pre 7 godina

Mnogo se bre "uobraziše" ovi Britanci
u poslednjih par meseci, vreme je
da ih neko spusti na zemlju. Da ne dužim,
gazi Novače do "malerozne" 13. GS titule.

Vracarac

pre 7 godina

Komentator je fin i verujem da je dobar čovek, ali priča gluposti, navodi neke odavno poznate statistike, vrlo je pristrasan i onako navijački prati Novakove udarce, bez ikakve dublje analize ili želje da primeti sitne detalje koje bi mogao još da popravi (na primer ta večita boljka da ne ume da zada ubitačni udarac na mreži kada izgradi poen, zbog čega mora iz defanzive da završava i vadi kestenje iz vatre). Da ne pominjem da ga je već sredinom prvog seta poslao u 1/4 finale... Pa to je školska komentatorska kletva koju bi valjda do sada trebali da nauče da izbegavaju. Možda sam umoran, pa tražim dlaku u jajetu, ali kad već moram par čuka da slušam nekoga, voleo bih da to bude komentator, a ne konstatator.

Mrkva

pre 7 godina

Završi se Nadalov meč, Vilander kaže:"Videli smo malu senzaciju, možda možemo videti i senzaciju veka (da Edmund pobedi Novaka)".

Evo, gledam "senzaciju" i GROHOTOM SE SMEJEM, GROHOTOM SE SMEJEM.

kimiko

pre 7 godina

Gledam ja u ranu zoru ovaj tenis.Pa kao malo cu da pogledam,pa opet u krevet,ali poeni i igra ne daju.Gledam onda reakciju publike.Postade mi jasno sav teret koji sampion nosi na ledjima.Moras protiv publike,gotovo uvek.A moras biti i fokusiran na svoju igru,igrati najbolje poteze i naterati sve da te postuju.Pa se setih one stare pesme:
Sta bi dao da si na mom mestu.Da te mrze,a da ti se dive...

Jovan

pre 7 godina

Ne znam da li neko prati mec preko striminga na ruskom ES1 HD(acestream). Ovo je milina gledati i slusati. Divljenje komentatora prema Noletu nema granica, svaka druga recenica mu ojojojojoj Как игра Ноле идеал?но? фантазии.

matori

pre 7 godina

meč je bio " piece of cake" ...
prvo Conga, pa opet neki Francuz...,
nije loše, mada i ovi Francuzi mogu da proizvedu extra nivo igre....ali ako Novaka ne bude mučila ruka ozbiljnije, nedelja veče u 22 h je termin kada realno čekamo poslasticu u vidu ( po meni ) Škota ili Argentinca...
Idemooo!!!

Neko ko voli svoju zemlju, ali se od ljubavi ne živi

pre 7 godina

Komentator na Eurosportu: "Deca počinju da treniraju tenis sa 2 ili 3 godine, a Novakov današnji protivnik je počeo sa deset godina, zato što mu je bilo dosadno da čeka sestru da završi sa plivanjem. Inače, uvek me zanimalo kako roditelji treniraju decu od dve godine"?! Čovek je stvarno anti kreativan u svom poslu.

P.S Odoh da spavam, Novak je ubacio u brzinu, udara lopticu u svakom poenu baš kako treba (koncentrisano, fokusirano, smireno). Ako nastavi ovako, šetnja lagana do titule. Laku noć društvo.

Pasulj bez glutena za Brizance?

pre 7 godina

? OZMO U JABUCI

Edmund pred Novaka: Moram da pritisnem

Subota 3.9.2016 | 20:11

Ponedeljak 5:02

Edmund neuspeva u prvom gemu drugog seta nijedan udarac da udari cisto. Jednostavno nema pritiska na Noletov ritam.

Rade

pre 7 godina

Botine gledaju mec posto vidim po koji minus, ajde botovi da vas vidim koliko vas je budno tacno i gledate ovaj vanzemaljski tenis, lupite mi minuse :)

jedan stonoteniser

pre 7 godina

taj momak je previse rano poceo da visoko leti ,u stilu pritisnut ce on Novaka,e,sad ce,krilva da budu lepo podrezana do daljnjega

Mirko

pre 7 godina

Zamolio bih Maca Vilandera, Barbarinu ružniju četvrtinu, da nastavi sa duhovitim predviđanjima, da provocira Novaka, i baksuzira svakog njegovog protivnika. Hvala unapred.

Swedenonline

pre 7 godina

Edmund, igrač kojeg su Srbi napravili.

Tako bese rubrika neki dan?

Edmund, igrač kojeg je Srbin odučio od tenisa je danasnja rubrika?

Ono, bog ti dao bog ti uzeo! :p

kimiko

pre 7 godina

@...kimiko jesi ti kimiko date krum?
(krle, 5. septembar 2016 05:24)
Da,ja sam Kimiko:) Odusevljen sam kako se ta Japanka bori u tim godinama.Zato sam uzeo taj nick.

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Ako nekad nisu prijale predaje, sad su mu legle samo tako. Vratila se vatra u ocima i 'odma druga prica. Nema njanjavih alibi udaraca, jasan plan i konstrukcija poena od starta. Ostri uglovi, bekhendi, dropsotovi, servis. Najblize onom pravom dominatoru. Plus plavusan uopste nije los, stilom vuce na Delpa. Istim pristupom cisti i Zoa, al' aj' da ne zurimo. Raduje budjenje sile!

Teča rasa

pre 7 godina

Кајл Едмунд, који Кајл Едмунд? А тај са Таша, е сад је видео "шта је пропустио на Ташу"!

rale

pre 7 godina

Ovaj nas komentator postaje vec bezobrazan kad je Novak u pitanju.Uhvatio se njegovog zgloba i povrede kao pijan plota.Po svaku cenu bi da istera ima li povrede ili ne,kao sto je neukusno komentarisati Aninog bivseg momka u lozi.

Jumko

pre 7 godina

Узалуд све... губи од Цонге, сигуран сам. Федерер ће остати најбољи тенисер свих времена, а вама само може да буде криво због тога.
(Последњи Мохиканац, 05. septembar 2016 13:17)

Hahahaha, strucnjak!
Sine, da bi te shvatili kao ozbiljnog hejtera kao mene, moras malo objektivniji da budes. Ne samo da nalupas gluposti.

Луди мозак

pre 7 godina

Што се буните , па видите да смо добро направили Кајла, само је мало некако укосо

Teča rasa

pre 7 godina

Asomdjale Novale, djurumija Kajle !
(Ibruš, 05. septembar 2016 05:50)

Најбољи коментар... насмеја ме од срца. Свака част!

Сима

pre 7 godina

У британској штампи су тако лепо нахвалили овог њиховог, да ако си случајно свратио на ову планету и ниси имао увид у тенис, помислио би да је то само формалност што ће игради, јер Ђоковић сигурно губи. Баш ми је драго што је овакав исход меча.

Miodrag

pre 7 godina

Ljudi, Eurosport je televizija sa centralom u Parizu, osnovana i upravljana engleskim kapitalom. Onaj nesrecni Mats se dodvorava primarnoj publici.

Beobrad

pre 7 godina

Ovakvog, razgoropadjenog Novaka ne moze bas niko da pobedi!
13.GS je vidjen samo ako ovako fokusirano i odlucno nastavi!
Edmund uopste nije lose igrao, ali protiv onakvog tenisa se ne moze.
Srecno Nole!