Tenis 102

Petak, 02.09.2016.

21:15

Južni predao, Novak na terenu samo pola sata!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo US opena, pošto mu je Mihail Južni predao meč već sredinom prvog seta.

Južni predao, Novak na terenu samo pola sata! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

VUK

pre 7 godina

aaaaahhh koje pare za 20 minuta igre! Da vidimo :250.000./45.000.= 5 zlatnih i 1 srebrna medalja na OI po tarifi OK Srbije! Malo li je na ovu krizu?!

Bane

pre 7 godina

(RF goat, 2. septembar 2016 22:33)

Druže ne pričaš bajezgarije. Da si pratio malo tenis kao što nisi znao bi da Nole nije baš imao sreće na pojedinin gren slemovima a ti se uvatio za jedan u milion pa bacaš priču. Drugo kad smo već kod žreba sigurno si gledao olimpijadu jer i tamo imao sreće ni pet ni 6 već u prvom kolu maltene dobio najtežeg rivala koji kasnije osvaja srebro. Drugo razlika druže između njih dvojice je preko 5 hiljada bodova i da izgubi u finalu koliko gubi bodova. Mislim sigurno znaš jer si neki stručnjak. Tako da šanse nema da ga prestigne.

18+

pre 7 godina

Djokovic ima najvise srece u istoriji tenisa! Uvek dobija najlaksi moguci zreb, a kao da ni to nije dovoljno, nego mu jos i predaju.Hahhah.Jedva cekam da ga Marej odere u finalu i da preuzme broj 1 na kraju godine. Smesno je u kakvoj konkurenciji covek igra, ako se ovo moze nazvati konkurencija. Pored Mareja nema ni 2,5 dobra igraca, a sama cinjenica da mu je Marej najveci rival dovoljno govori.
(RF goat, 2. septembar 2016 22:33)

A ti se u sve razumes ili samo u tenis?

Buduci Alfista

pre 7 godina

Ispade Gaske i Cilic ... dvoje mu predase , 4 dana odmora...pa ako ne osvoji turnir neka baci reket u mutno dunavo...ja ga cenim Nole kaput...

Prim.prev.

pre 7 godina

Biće prostora da se uigra. Prvo protiv Isnera koji ne igra svoj naj tenis pa ne bi trebalo da bude problema. Potom protiv Tsonge, ili Socka koji takođe nisu bauk. U polufinalu verovatno Nadal, a u finalu zna se...

dabome

pre 7 godina

Znači odigraš pola meča a drugi finalista šest, pobediš ga i to znači da si bolji od njega? Jel' se ovo vratilo vreme Roda Lejvera kada je jedan finalista čekao drugog da prodje ostale prepreke?
E da se ovako nešto desi Nadalu ili Mareju ovde bi se kukao na sav glas!
Mislim da niko u istoriji tenisa više sreće nije imao!

dragan

pre 7 godina

Ovo je psihloski rat protiv Novaka. Ameri su izborom tenisera koji predaju meceve Novaku zaista otezali put. Pokusavaju na sve nacine da ne dodje do finala.

nije na odmet malo kucnog vaspitanja

pre 7 godina

@I ? Coca-Cola 
Rekoh ti lepo pre neki dan, primi se posla i zaposli usta anice, da bude neke koristi i od tebe.
(vasa, 02. septembar 2016 21:48)

A ti to pricas iz licnog iskustva, zar ne?

Buduci Alfista

pre 7 godina

Pa ok ali ni Marey se nece mnogo umoriti na sledecem mecu ( ako bude odigran ) njegov protivnik je nocas igrao 5 seta 5sata igre Lorenzi...ako ga i odigra bice to kao laksi trening...pa i Dimitrov igrao 5seta u preko 3 sata igre ( istto iz Mateyevog dela zreba ) ...doduse kod Noleta ispao Cilic ...a i Gaske prvog dana...Noletu se sve poklopilo bar za sada...laki protivnici predali , tezi izgubili...

tnsfan

pre 7 godina

"Nikad niste tako dobri, kao što vam kažu dok pobeđujete, ali nikad niste ni tako loši, kao što vam govore dok gubite."

Probaju na razne nacine. Prvo ga nazivaju masinom, robotom i nepobedivim kako bi ga opustili, a u stvari samo cekaju da prvi put kiksne kako bi ga pokopali. Novaku treba bolji psiholog, da ga unapred pripremi za sve moguce situacije, tj. da ga osposobi da uopste ne reaguje na to sta ko kaze. Samo neka gleda sebe i svoju igru, neka smanji odnose sa javnoscu na minimum, i onda samo neka gazi. Novak treba da zna da je najbolji i da osim Mareja prakticno nema konkurenciju za prvo mesto. Pobeda ili poraz, svejedno, barem u tenisu ima dosta turnira i novih sansi za popravku. Maksimalna fizicka spremnost, uz dobru koncentracuju, i bice Novak No1 barem jos 2-3 godine.

parx

pre 7 godina

Zamislite situaciju da je Federer imao zdravstvenih problema u 1. kolu, pa posle toga mu dvojica predala mec ??? Ne znam koje sve teorije zavere bi ovde bile napisane, ludilo.

Arso

pre 7 godina

negujmo i čuvajmo našeg Novaka, nismo ni svesni koliko će nam nedostajati kad završi karijeru.
(spale, 2. septembar 2016 22:44)

Kako da ga negujem i cuvam?Da ga mazem kremom ujutru i navece i da mu perem zube posle svakog obroka?

Batko

pre 7 godina

Evo i Južni će da preda, kako su samo Ameri Novaku namestili težak žreb...
(ŽIVADIN(O), 02. septembar 2016 22:13)

Ti si se potrudio da posaljes glup komentar ili ti to uvek tako ?!

rada

pre 7 godina

Novak je strah I trepet, svi se porazboljevase pre meca sa njim :) Za sledeci mec bi mogao da angazuje Ivu da mu servira bombe I forhende jer ce biti ili Isner ili mali britanac koji je preslisao nase mlade nade u Davis kupu letos. Bice to veliki test za Novaka I verujem da ce ozbiljno da se spremi. Samo jako!

trol trolova

pre 7 godina

@ 17>12... иначе, Ђоковић ово лагано губи.
(Последњи Мохиканац, 02. septembar 2016 21:39)

17 < 12+X; Resi nejednacinu
Inace, Djokovic ovo dobija lagano, al znas ti to vec
cmok :*

Robert

pre 7 godina

Pa ovo je neverovatno. Toliko providno i očigledno da mu nameštaju konačno taj 18. grand slam da os.... Ups, sorry, ovo nije vest o Federeru. Ja se malo zaneo. :)

Ovaj, htedoh da kažem bravo, Nole, najbolji si. Ionako si bolji od ovih što su ti predala, svakako bi ih dobio. Legedno naša, uskoro pada 13. slam.

Ratko

pre 7 godina

Novak više ne mora ni da igra. Nadam se da Nadal neće da mu preda meč ili ne daj Bože da ne izađe na teren. Nole postao tolika gromada da se unapred zna da nemaju šanse pa neće ni da igraju. Samo tako Nole odmaraj a drugi neka se muče pa lagano da osvojimo US Open. Zaslužio si i ti jedan GS bez muke da osvojiš.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Mogao bi Conga da obnovi povredu prepone, a zatim Nadal zglob. haahahahh Malo crnog humora, nikad lakše medju 16, idemo Nole u inat ovim kritičarima što su se ponadali.

dragan

pre 7 godina

Gledam nagrade, 3,5 miliona pobednik u muskoj i u zenskom singlu (http://www.totalsportek.com/tennis/us-open-prize-money/). Cudno, zene igraju na dva dobijena i manje ima gledaoca, a time i manje para. Sigurno i sponzorske pare su manje. Valjda da bude polna ravnoparavnost, ali time su muskarci diskriminisani jer vise rade, vise donesu novca kroz gledaoce a ne dobiju vise.

Nebojša

pre 7 godina

Želeo sam da gledam meč se te strane mi je žao ili ono što sam video obećava izgleda se mašina upalila ne mislim da će biti problema zbog ove predaje pun je Njujork tenisera može sa nekim Novak da sparinguje ako smatra da mu je to potrebno kao priprema jedva čekam naredni duel i nadam se da više neće biti predaja tri manje još četiri ostalo.

realnost

pre 7 godina

To je to ljudi jos par dana nas deli do epskog polufinala i jubilarnog 50. meca koji bih nazvao "Clash of the Titans"...Novak Djokovic-Rafael Nadal :D

zero

pre 7 godina

17>12... иначе, Ђоковић ово лагано губи.
(Последњи Мохиканац, 2. septembar 2016 21:39)

inace, 12>0...

srle

pre 7 godina

Dobro, eto da i malo Nole ima sreće u uvodnim mečevima na velikim turnirima. U prošlosti je imao mnogo teških mečeva, recimo sećam se da ga je Sepi baš namučio na Rolan Garosu jedne godine, a da ne govorimo Del Potro u polufinalu Vimbldona 2013. kad zatim u finalu nije pružio svoj maksimum. Srećno Nole srpski sine.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Hahhahahaha neverovatno, molio bih "bolesne" statističare da izvuku podatak kad se desilo da nekom 2x uzastopno na GS turniru igrači predaju.

Beobrad

pre 7 godina

Odigranih 6 gemova je dovoljno da se vidi da je Novak na dobrom putu i da je u formi!
Ide Novak do samog kraja!
A, to sto mu se protivnici povredjuju nije njegov problem!
Idemo Nole do 13.

Pa da

pre 7 godina

Samo je pitanje da li će Izner ili Edmund da preda. Osvojiće US sa odigranih dva meca.
Ajmo sad kuknjava da ovo ne valja...
Jako me zanima da li ima neki GS na kome je odigrao sve mečeva, da na nekom nema predaje? Nikad niko ovako lako nije osvajao, pored ionako slabe konkurencije još po par mećava dobija na poklon.

flip

pre 7 godina

Ako i ovaj preda e to nece biti dobro ...Novaku ce faliti mecevi do podizanja forme...
(Buduci Alfista, 2. septembar 2016 22:14)

Prosle godine najbolje je odigrao polufinale i finale, a do tada, mucenje na suvi kvalitet. Nema to veze, kad ide ide, forma se nadje i u dva meca.

RF goat

pre 7 godina

Djokovic ima najvise srece u istoriji tenisa! Uvek dobija najlaksi moguci zreb, a kao da ni to nije dovoljno, nego mu jos i predaju.Hahhah.Jedva cekam da ga Marej odere u finalu i da preuzme broj 1 na kraju godine. Smesno je u kakvoj konkurenciji covek igra, ako se ovo moze nazvati konkurencija. Pored Mareja nema ni 2,5 dobra igraca, a sama cinjenica da mu je Marej najveci rival dovoljno govori.

nikola

pre 7 godina

lepo se namešta ali nema opuštanja. Lepo i zbog zgloba ali protiv Iznera ako prodje,narocito ako ga krene servis mora se ozbiljno ući u meč.

Alex NBgd

pre 7 godina

nek im za pocetak rikne tv, a zatim redom frizider i bojler, ko god udari minus i neki negativni komantar za Noleta, jer jedan je Djokovic Novak!!!

znanje-imanje

pre 7 godina

Jedna reč: odlično!

Novak je nezalečen i van (top) forme, ali je nezalečen mnogo bitnije (gore) od van-forme. Ionako je i on bio počeo sa grimasama!
Dan više da se zaleči, i manja iritacija i zamor da može duže da potraje na turniru. A posebno bitno - Mari je već (bio) napravio vremensku prednost tj. bio je puno manje na terenu u 1. kolu. Mogu samo misliti kako se sada, a ionako igra isto kolo dan kasnije, nervira...
Ranije su isto i Federeru predavali učestalo - em imaju neku povredu em znaju da nemaju šanse. Što bi otežavali svoju profesionalnu karijeru, tj. smanjivali šanse da dobiju one koje mogu da dobiju? To je isto kao kad fudbalski tim u Premijer ligi protiv vodećeg tima postavi - drugu postavu! Ali onda u sledećem kolu protiv konkurenta za ispadanje postavi svežu prvu i - dobije!

Sve u svemu - odlično!

NN

pre 7 godina

ma nije to dobro ... trebaju mu ovakvi mecevi da se vrati u formu i da stekne samopuzdanje.. ovako ... doce do jacih rivala koji su se zahuhtali a, on na leru sto bi se reklo ... Ali opet verujem u NOVAKA i njegovu glavu zbog nje je i najaci!!!!

rejnald

pre 7 godina

Barem je dobro je sto je Juzni predao mec u toku ,,meca" pa ce se ovo racunati zbirno kao Noletova pobeda,za razliku od proslog meca kada pobeda usled predaje ,,bez igre" se ne unosi u statistiku kao pobeda..
Inace US open je GS na kojem Nole ima najvise pobeda ovo mu je 59a iako ga je samo 2 puta osvajao,na AO ima 57pobeda ali je zato osvajao 6x!

Посвађах се у фотокопирници

pre 7 godina

Zastitimo Djokovica na engleskoj wikipediji
(SIRE SE LAZI O NASEM SRBINU, 2. septembar 2016 21:47)

Које лажи, реци конкретно, велики је чланак.

Nikola

pre 7 godina

Šta je bre sa ovim predajama, ovo već ne valja. Vidi se da se Nole naoštrio za ovaj meč, odigrao je skoro perfektno ovih 6 gemova, i eto ti predaje. Mada će Nole nadoknaditi to na treningu. Možda uhvati Viktora(ako je još tu), taman da ga spremi za Iznera verovatno u sledećem kolu. Ne bih voleo da bude Izner jer i tu neće biti nekog ritma, kratki poeni i to je to. Bolje je da bude Edmund, taman da Nole upali mašinu za Nadala.

Baseline

pre 7 godina

Svasta. Znacki kao trening. Izgleda da sreca uz Novaka bar do sada. Snace se sigurno sa ovom situacijom. Sledeci protivnik jos nije nesto eksrta opasan.

GOAT lista

pre 7 godina

Nece Novaku faliti mecevi u nogama do eventualnog finala sa Marejem, evo u finalu ce taman imati dobar trening sa Nadalom, a Izner i Conga bi bili uvodni mecevi. Recite mi kako Novak onda osvaja masterse, gde odigra oko 4-5 meceva i u polufinalu i finalu uvek odigra najbolje, plus sto je ovo gren slem, svezina igra veliku ulogu u polufinalu i finalu i plus sto se igra u formatu na tri dobijena seta. Polufinale RG 11' nije izgubio zato sto je Fonjini odustao, jednostavno je pritisak bio preveliki, i jos Federer odigrao najbolji mec na sljaci u svojoj karijeri. Novak osvaja US Open.

Krajicek uit Holland

pre 7 godina

Ajmo Nole care! Samo hrabro i dace Bog pa ces pobediti!
Jos 5 pobeda do zeljenog cilja!
Groningen houdt van jou en wacht de 13de Grand Slam titel af.

trol trolova

pre 7 godina

@ 17>12... иначе, Ђоковић ово лагано губи.
(Последњи Мохиканац, 02. septembar 2016 21:39)

17 < 12+X; Resi nejednacinu
Inace, Djokovic ovo dobija lagano, al znas ti to vec
cmok :*

18+

pre 7 godina

Djokovic ima najvise srece u istoriji tenisa! Uvek dobija najlaksi moguci zreb, a kao da ni to nije dovoljno, nego mu jos i predaju.Hahhah.Jedva cekam da ga Marej odere u finalu i da preuzme broj 1 na kraju godine. Smesno je u kakvoj konkurenciji covek igra, ako se ovo moze nazvati konkurencija. Pored Mareja nema ni 2,5 dobra igraca, a sama cinjenica da mu je Marej najveci rival dovoljno govori.
(RF goat, 2. septembar 2016 22:33)

A ti se u sve razumes ili samo u tenis?

Krajicek uit Holland

pre 7 godina

Ajmo Nole care! Samo hrabro i dace Bog pa ces pobediti!
Jos 5 pobeda do zeljenog cilja!
Groningen houdt van jou en wacht de 13de Grand Slam titel af.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Mogao bi Conga da obnovi povredu prepone, a zatim Nadal zglob. haahahahh Malo crnog humora, nikad lakše medju 16, idemo Nole u inat ovim kritičarima što su se ponadali.

zero

pre 7 godina

17>12... иначе, Ђоковић ово лагано губи.
(Последњи Мохиканац, 2. septembar 2016 21:39)

inace, 12>0...

tnsfan

pre 7 godina

"Nikad niste tako dobri, kao što vam kažu dok pobeđujete, ali nikad niste ni tako loši, kao što vam govore dok gubite."

Probaju na razne nacine. Prvo ga nazivaju masinom, robotom i nepobedivim kako bi ga opustili, a u stvari samo cekaju da prvi put kiksne kako bi ga pokopali. Novaku treba bolji psiholog, da ga unapred pripremi za sve moguce situacije, tj. da ga osposobi da uopste ne reaguje na to sta ko kaze. Samo neka gleda sebe i svoju igru, neka smanji odnose sa javnoscu na minimum, i onda samo neka gazi. Novak treba da zna da je najbolji i da osim Mareja prakticno nema konkurenciju za prvo mesto. Pobeda ili poraz, svejedno, barem u tenisu ima dosta turnira i novih sansi za popravku. Maksimalna fizicka spremnost, uz dobru koncentracuju, i bice Novak No1 barem jos 2-3 godine.

realnost

pre 7 godina

To je to ljudi jos par dana nas deli do epskog polufinala i jubilarnog 50. meca koji bih nazvao "Clash of the Titans"...Novak Djokovic-Rafael Nadal :D

parx

pre 7 godina

Zamislite situaciju da je Federer imao zdravstvenih problema u 1. kolu, pa posle toga mu dvojica predala mec ??? Ne znam koje sve teorije zavere bi ovde bile napisane, ludilo.

Bane

pre 7 godina

(RF goat, 2. septembar 2016 22:33)

Druže ne pričaš bajezgarije. Da si pratio malo tenis kao što nisi znao bi da Nole nije baš imao sreće na pojedinin gren slemovima a ti se uvatio za jedan u milion pa bacaš priču. Drugo kad smo već kod žreba sigurno si gledao olimpijadu jer i tamo imao sreće ni pet ni 6 već u prvom kolu maltene dobio najtežeg rivala koji kasnije osvaja srebro. Drugo razlika druže između njih dvojice je preko 5 hiljada bodova i da izgubi u finalu koliko gubi bodova. Mislim sigurno znaš jer si neki stručnjak. Tako da šanse nema da ga prestigne.

Arso

pre 7 godina

negujmo i čuvajmo našeg Novaka, nismo ni svesni koliko će nam nedostajati kad završi karijeru.
(spale, 2. septembar 2016 22:44)

Kako da ga negujem i cuvam?Da ga mazem kremom ujutru i navece i da mu perem zube posle svakog obroka?

GOAT lista

pre 7 godina

Nece Novaku faliti mecevi u nogama do eventualnog finala sa Marejem, evo u finalu ce taman imati dobar trening sa Nadalom, a Izner i Conga bi bili uvodni mecevi. Recite mi kako Novak onda osvaja masterse, gde odigra oko 4-5 meceva i u polufinalu i finalu uvek odigra najbolje, plus sto je ovo gren slem, svezina igra veliku ulogu u polufinalu i finalu i plus sto se igra u formatu na tri dobijena seta. Polufinale RG 11' nije izgubio zato sto je Fonjini odustao, jednostavno je pritisak bio preveliki, i jos Federer odigrao najbolji mec na sljaci u svojoj karijeri. Novak osvaja US Open.

rejnald

pre 7 godina

Barem je dobro je sto je Juzni predao mec u toku ,,meca" pa ce se ovo racunati zbirno kao Noletova pobeda,za razliku od proslog meca kada pobeda usled predaje ,,bez igre" se ne unosi u statistiku kao pobeda..
Inace US open je GS na kojem Nole ima najvise pobeda ovo mu je 59a iako ga je samo 2 puta osvajao,na AO ima 57pobeda ali je zato osvajao 6x!

Beobrad

pre 7 godina

Odigranih 6 gemova je dovoljno da se vidi da je Novak na dobrom putu i da je u formi!
Ide Novak do samog kraja!
A, to sto mu se protivnici povredjuju nije njegov problem!
Idemo Nole do 13.

Prim.prev.

pre 7 godina

Biće prostora da se uigra. Prvo protiv Isnera koji ne igra svoj naj tenis pa ne bi trebalo da bude problema. Potom protiv Tsonge, ili Socka koji takođe nisu bauk. U polufinalu verovatno Nadal, a u finalu zna se...

Alex NBgd

pre 7 godina

nek im za pocetak rikne tv, a zatim redom frizider i bojler, ko god udari minus i neki negativni komantar za Noleta, jer jedan je Djokovic Novak!!!

Batko

pre 7 godina

Evo i Južni će da preda, kako su samo Ameri Novaku namestili težak žreb...
(ŽIVADIN(O), 02. septembar 2016 22:13)

Ti si se potrudio da posaljes glup komentar ili ti to uvek tako ?!

dragan

pre 7 godina

Gledam nagrade, 3,5 miliona pobednik u muskoj i u zenskom singlu (http://www.totalsportek.com/tennis/us-open-prize-money/). Cudno, zene igraju na dva dobijena i manje ima gledaoca, a time i manje para. Sigurno i sponzorske pare su manje. Valjda da bude polna ravnoparavnost, ali time su muskarci diskriminisani jer vise rade, vise donesu novca kroz gledaoce a ne dobiju vise.

Robert

pre 7 godina

Pa ovo je neverovatno. Toliko providno i očigledno da mu nameštaju konačno taj 18. grand slam da os.... Ups, sorry, ovo nije vest o Federeru. Ja se malo zaneo. :)

Ovaj, htedoh da kažem bravo, Nole, najbolji si. Ionako si bolji od ovih što su ti predala, svakako bi ih dobio. Legedno naša, uskoro pada 13. slam.

Ratko

pre 7 godina

Novak više ne mora ni da igra. Nadam se da Nadal neće da mu preda meč ili ne daj Bože da ne izađe na teren. Nole postao tolika gromada da se unapred zna da nemaju šanse pa neće ni da igraju. Samo tako Nole odmaraj a drugi neka se muče pa lagano da osvojimo US Open. Zaslužio si i ti jedan GS bez muke da osvojiš.

znanje-imanje

pre 7 godina

Jedna reč: odlično!

Novak je nezalečen i van (top) forme, ali je nezalečen mnogo bitnije (gore) od van-forme. Ionako je i on bio počeo sa grimasama!
Dan više da se zaleči, i manja iritacija i zamor da može duže da potraje na turniru. A posebno bitno - Mari je već (bio) napravio vremensku prednost tj. bio je puno manje na terenu u 1. kolu. Mogu samo misliti kako se sada, a ionako igra isto kolo dan kasnije, nervira...
Ranije su isto i Federeru predavali učestalo - em imaju neku povredu em znaju da nemaju šanse. Što bi otežavali svoju profesionalnu karijeru, tj. smanjivali šanse da dobiju one koje mogu da dobiju? To je isto kao kad fudbalski tim u Premijer ligi protiv vodećeg tima postavi - drugu postavu! Ali onda u sledećem kolu protiv konkurenta za ispadanje postavi svežu prvu i - dobije!

Sve u svemu - odlično!

NN

pre 7 godina

ma nije to dobro ... trebaju mu ovakvi mecevi da se vrati u formu i da stekne samopuzdanje.. ovako ... doce do jacih rivala koji su se zahuhtali a, on na leru sto bi se reklo ... Ali opet verujem u NOVAKA i njegovu glavu zbog nje je i najaci!!!!

Buduci Alfista

pre 7 godina

Pa ok ali ni Marey se nece mnogo umoriti na sledecem mecu ( ako bude odigran ) njegov protivnik je nocas igrao 5 seta 5sata igre Lorenzi...ako ga i odigra bice to kao laksi trening...pa i Dimitrov igrao 5seta u preko 3 sata igre ( istto iz Mateyevog dela zreba ) ...doduse kod Noleta ispao Cilic ...a i Gaske prvog dana...Noletu se sve poklopilo bar za sada...laki protivnici predali , tezi izgubili...

Посвађах се у фотокопирници

pre 7 godina

Zastitimo Djokovica na engleskoj wikipediji
(SIRE SE LAZI O NASEM SRBINU, 2. septembar 2016 21:47)

Које лажи, реци конкретно, велики је чланак.

nije na odmet malo kucnog vaspitanja

pre 7 godina

@I ? Coca-Cola 
Rekoh ti lepo pre neki dan, primi se posla i zaposli usta anice, da bude neke koristi i od tebe.
(vasa, 02. septembar 2016 21:48)

A ti to pricas iz licnog iskustva, zar ne?

dragan

pre 7 godina

Ovo je psihloski rat protiv Novaka. Ameri su izborom tenisera koji predaju meceve Novaku zaista otezali put. Pokusavaju na sve nacine da ne dodje do finala.

flip

pre 7 godina

Ako i ovaj preda e to nece biti dobro ...Novaku ce faliti mecevi do podizanja forme...
(Buduci Alfista, 2. septembar 2016 22:14)

Prosle godine najbolje je odigrao polufinale i finale, a do tada, mucenje na suvi kvalitet. Nema to veze, kad ide ide, forma se nadje i u dva meca.

Nikola

pre 7 godina

Šta je bre sa ovim predajama, ovo već ne valja. Vidi se da se Nole naoštrio za ovaj meč, odigrao je skoro perfektno ovih 6 gemova, i eto ti predaje. Mada će Nole nadoknaditi to na treningu. Možda uhvati Viktora(ako je još tu), taman da ga spremi za Iznera verovatno u sledećem kolu. Ne bih voleo da bude Izner jer i tu neće biti nekog ritma, kratki poeni i to je to. Bolje je da bude Edmund, taman da Nole upali mašinu za Nadala.

Buduci Alfista

pre 7 godina

Ispade Gaske i Cilic ... dvoje mu predase , 4 dana odmora...pa ako ne osvoji turnir neka baci reket u mutno dunavo...ja ga cenim Nole kaput...

srle

pre 7 godina

Dobro, eto da i malo Nole ima sreće u uvodnim mečevima na velikim turnirima. U prošlosti je imao mnogo teških mečeva, recimo sećam se da ga je Sepi baš namučio na Rolan Garosu jedne godine, a da ne govorimo Del Potro u polufinalu Vimbldona 2013. kad zatim u finalu nije pružio svoj maksimum. Srećno Nole srpski sine.

nikola

pre 7 godina

lepo se namešta ali nema opuštanja. Lepo i zbog zgloba ali protiv Iznera ako prodje,narocito ako ga krene servis mora se ozbiljno ući u meč.

dabome

pre 7 godina

Znači odigraš pola meča a drugi finalista šest, pobediš ga i to znači da si bolji od njega? Jel' se ovo vratilo vreme Roda Lejvera kada je jedan finalista čekao drugog da prodje ostale prepreke?
E da se ovako nešto desi Nadalu ili Mareju ovde bi se kukao na sav glas!
Mislim da niko u istoriji tenisa više sreće nije imao!

rada

pre 7 godina

Novak je strah I trepet, svi se porazboljevase pre meca sa njim :) Za sledeci mec bi mogao da angazuje Ivu da mu servira bombe I forhende jer ce biti ili Isner ili mali britanac koji je preslisao nase mlade nade u Davis kupu letos. Bice to veliki test za Novaka I verujem da ce ozbiljno da se spremi. Samo jako!

Nebojša

pre 7 godina

Želeo sam da gledam meč se te strane mi je žao ili ono što sam video obećava izgleda se mašina upalila ne mislim da će biti problema zbog ove predaje pun je Njujork tenisera može sa nekim Novak da sparinguje ako smatra da mu je to potrebno kao priprema jedva čekam naredni duel i nadam se da više neće biti predaja tri manje još četiri ostalo.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Hahhahahaha neverovatno, molio bih "bolesne" statističare da izvuku podatak kad se desilo da nekom 2x uzastopno na GS turniru igrači predaju.

RF goat

pre 7 godina

Djokovic ima najvise srece u istoriji tenisa! Uvek dobija najlaksi moguci zreb, a kao da ni to nije dovoljno, nego mu jos i predaju.Hahhah.Jedva cekam da ga Marej odere u finalu i da preuzme broj 1 na kraju godine. Smesno je u kakvoj konkurenciji covek igra, ako se ovo moze nazvati konkurencija. Pored Mareja nema ni 2,5 dobra igraca, a sama cinjenica da mu je Marej najveci rival dovoljno govori.

Pa da

pre 7 godina

Samo je pitanje da li će Izner ili Edmund da preda. Osvojiće US sa odigranih dva meca.
Ajmo sad kuknjava da ovo ne valja...
Jako me zanima da li ima neki GS na kome je odigrao sve mečeva, da na nekom nema predaje? Nikad niko ovako lako nije osvajao, pored ionako slabe konkurencije još po par mećava dobija na poklon.

VUK

pre 7 godina

aaaaahhh koje pare za 20 minuta igre! Da vidimo :250.000./45.000.= 5 zlatnih i 1 srebrna medalja na OI po tarifi OK Srbije! Malo li je na ovu krizu?!

Baseline

pre 7 godina

Svasta. Znacki kao trening. Izgleda da sreca uz Novaka bar do sada. Snace se sigurno sa ovom situacijom. Sledeci protivnik jos nije nesto eksrta opasan.

Buduci Alfista

pre 7 godina

Ispade Gaske i Cilic ... dvoje mu predase , 4 dana odmora...pa ako ne osvoji turnir neka baci reket u mutno dunavo...ja ga cenim Nole kaput...

dabome

pre 7 godina

Znači odigraš pola meča a drugi finalista šest, pobediš ga i to znači da si bolji od njega? Jel' se ovo vratilo vreme Roda Lejvera kada je jedan finalista čekao drugog da prodje ostale prepreke?
E da se ovako nešto desi Nadalu ili Mareju ovde bi se kukao na sav glas!
Mislim da niko u istoriji tenisa više sreće nije imao!

RF goat

pre 7 godina

Djokovic ima najvise srece u istoriji tenisa! Uvek dobija najlaksi moguci zreb, a kao da ni to nije dovoljno, nego mu jos i predaju.Hahhah.Jedva cekam da ga Marej odere u finalu i da preuzme broj 1 na kraju godine. Smesno je u kakvoj konkurenciji covek igra, ako se ovo moze nazvati konkurencija. Pored Mareja nema ni 2,5 dobra igraca, a sama cinjenica da mu je Marej najveci rival dovoljno govori.

parx

pre 7 godina

Zamislite situaciju da je Federer imao zdravstvenih problema u 1. kolu, pa posle toga mu dvojica predala mec ??? Ne znam koje sve teorije zavere bi ovde bile napisane, ludilo.

Arso

pre 7 godina

negujmo i čuvajmo našeg Novaka, nismo ni svesni koliko će nam nedostajati kad završi karijeru.
(spale, 2. septembar 2016 22:44)

Kako da ga negujem i cuvam?Da ga mazem kremom ujutru i navece i da mu perem zube posle svakog obroka?

dragan

pre 7 godina

Ovo je psihloski rat protiv Novaka. Ameri su izborom tenisera koji predaju meceve Novaku zaista otezali put. Pokusavaju na sve nacine da ne dodje do finala.

Pa da

pre 7 godina

Samo je pitanje da li će Izner ili Edmund da preda. Osvojiće US sa odigranih dva meca.
Ajmo sad kuknjava da ovo ne valja...
Jako me zanima da li ima neki GS na kome je odigrao sve mečeva, da na nekom nema predaje? Nikad niko ovako lako nije osvajao, pored ionako slabe konkurencije još po par mećava dobija na poklon.

18+

pre 7 godina

Djokovic ima najvise srece u istoriji tenisa! Uvek dobija najlaksi moguci zreb, a kao da ni to nije dovoljno, nego mu jos i predaju.Hahhah.Jedva cekam da ga Marej odere u finalu i da preuzme broj 1 na kraju godine. Smesno je u kakvoj konkurenciji covek igra, ako se ovo moze nazvati konkurencija. Pored Mareja nema ni 2,5 dobra igraca, a sama cinjenica da mu je Marej najveci rival dovoljno govori.
(RF goat, 2. septembar 2016 22:33)

A ti se u sve razumes ili samo u tenis?

trol trolova

pre 7 godina

@ 17>12... иначе, Ђоковић ово лагано губи.
(Последњи Мохиканац, 02. septembar 2016 21:39)

17 < 12+X; Resi nejednacinu
Inace, Djokovic ovo dobija lagano, al znas ti to vec
cmok :*

Bane

pre 7 godina

(RF goat, 2. septembar 2016 22:33)

Druže ne pričaš bajezgarije. Da si pratio malo tenis kao što nisi znao bi da Nole nije baš imao sreće na pojedinin gren slemovima a ti se uvatio za jedan u milion pa bacaš priču. Drugo kad smo već kod žreba sigurno si gledao olimpijadu jer i tamo imao sreće ni pet ni 6 već u prvom kolu maltene dobio najtežeg rivala koji kasnije osvaja srebro. Drugo razlika druže između njih dvojice je preko 5 hiljada bodova i da izgubi u finalu koliko gubi bodova. Mislim sigurno znaš jer si neki stručnjak. Tako da šanse nema da ga prestigne.

zero

pre 7 godina

17>12... иначе, Ђоковић ово лагано губи.
(Последњи Мохиканац, 2. septembar 2016 21:39)

inace, 12>0...

Krajicek uit Holland

pre 7 godina

Ajmo Nole care! Samo hrabro i dace Bog pa ces pobediti!
Jos 5 pobeda do zeljenog cilja!
Groningen houdt van jou en wacht de 13de Grand Slam titel af.

Robert

pre 7 godina

Pa ovo je neverovatno. Toliko providno i očigledno da mu nameštaju konačno taj 18. grand slam da os.... Ups, sorry, ovo nije vest o Federeru. Ja se malo zaneo. :)

Ovaj, htedoh da kažem bravo, Nole, najbolji si. Ionako si bolji od ovih što su ti predala, svakako bi ih dobio. Legedno naša, uskoro pada 13. slam.

nije na odmet malo kucnog vaspitanja

pre 7 godina

@I ? Coca-Cola 
Rekoh ti lepo pre neki dan, primi se posla i zaposli usta anice, da bude neke koristi i od tebe.
(vasa, 02. septembar 2016 21:48)

A ti to pricas iz licnog iskustva, zar ne?

tnsfan

pre 7 godina

"Nikad niste tako dobri, kao što vam kažu dok pobeđujete, ali nikad niste ni tako loši, kao što vam govore dok gubite."

Probaju na razne nacine. Prvo ga nazivaju masinom, robotom i nepobedivim kako bi ga opustili, a u stvari samo cekaju da prvi put kiksne kako bi ga pokopali. Novaku treba bolji psiholog, da ga unapred pripremi za sve moguce situacije, tj. da ga osposobi da uopste ne reaguje na to sta ko kaze. Samo neka gleda sebe i svoju igru, neka smanji odnose sa javnoscu na minimum, i onda samo neka gazi. Novak treba da zna da je najbolji i da osim Mareja prakticno nema konkurenciju za prvo mesto. Pobeda ili poraz, svejedno, barem u tenisu ima dosta turnira i novih sansi za popravku. Maksimalna fizicka spremnost, uz dobru koncentracuju, i bice Novak No1 barem jos 2-3 godine.

Buduci Alfista

pre 7 godina

Pa ok ali ni Marey se nece mnogo umoriti na sledecem mecu ( ako bude odigran ) njegov protivnik je nocas igrao 5 seta 5sata igre Lorenzi...ako ga i odigra bice to kao laksi trening...pa i Dimitrov igrao 5seta u preko 3 sata igre ( istto iz Mateyevog dela zreba ) ...doduse kod Noleta ispao Cilic ...a i Gaske prvog dana...Noletu se sve poklopilo bar za sada...laki protivnici predali , tezi izgubili...

Ratko

pre 7 godina

Novak više ne mora ni da igra. Nadam se da Nadal neće da mu preda meč ili ne daj Bože da ne izađe na teren. Nole postao tolika gromada da se unapred zna da nemaju šanse pa neće ni da igraju. Samo tako Nole odmaraj a drugi neka se muče pa lagano da osvojimo US Open. Zaslužio si i ti jedan GS bez muke da osvojiš.

dragan

pre 7 godina

Gledam nagrade, 3,5 miliona pobednik u muskoj i u zenskom singlu (http://www.totalsportek.com/tennis/us-open-prize-money/). Cudno, zene igraju na dva dobijena i manje ima gledaoca, a time i manje para. Sigurno i sponzorske pare su manje. Valjda da bude polna ravnoparavnost, ali time su muskarci diskriminisani jer vise rade, vise donesu novca kroz gledaoce a ne dobiju vise.

Baseline

pre 7 godina

Svasta. Znacki kao trening. Izgleda da sreca uz Novaka bar do sada. Snace se sigurno sa ovom situacijom. Sledeci protivnik jos nije nesto eksrta opasan.

znanje-imanje

pre 7 godina

Jedna reč: odlično!

Novak je nezalečen i van (top) forme, ali je nezalečen mnogo bitnije (gore) od van-forme. Ionako je i on bio počeo sa grimasama!
Dan više da se zaleči, i manja iritacija i zamor da može duže da potraje na turniru. A posebno bitno - Mari je već (bio) napravio vremensku prednost tj. bio je puno manje na terenu u 1. kolu. Mogu samo misliti kako se sada, a ionako igra isto kolo dan kasnije, nervira...
Ranije su isto i Federeru predavali učestalo - em imaju neku povredu em znaju da nemaju šanse. Što bi otežavali svoju profesionalnu karijeru, tj. smanjivali šanse da dobiju one koje mogu da dobiju? To je isto kao kad fudbalski tim u Premijer ligi protiv vodećeg tima postavi - drugu postavu! Ali onda u sledećem kolu protiv konkurenta za ispadanje postavi svežu prvu i - dobije!

Sve u svemu - odlično!

realnost

pre 7 godina

To je to ljudi jos par dana nas deli do epskog polufinala i jubilarnog 50. meca koji bih nazvao "Clash of the Titans"...Novak Djokovic-Rafael Nadal :D

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Mogao bi Conga da obnovi povredu prepone, a zatim Nadal zglob. haahahahh Malo crnog humora, nikad lakše medju 16, idemo Nole u inat ovim kritičarima što su se ponadali.

srle

pre 7 godina

Dobro, eto da i malo Nole ima sreće u uvodnim mečevima na velikim turnirima. U prošlosti je imao mnogo teških mečeva, recimo sećam se da ga je Sepi baš namučio na Rolan Garosu jedne godine, a da ne govorimo Del Potro u polufinalu Vimbldona 2013. kad zatim u finalu nije pružio svoj maksimum. Srećno Nole srpski sine.

GOAT lista

pre 7 godina

Nece Novaku faliti mecevi u nogama do eventualnog finala sa Marejem, evo u finalu ce taman imati dobar trening sa Nadalom, a Izner i Conga bi bili uvodni mecevi. Recite mi kako Novak onda osvaja masterse, gde odigra oko 4-5 meceva i u polufinalu i finalu uvek odigra najbolje, plus sto je ovo gren slem, svezina igra veliku ulogu u polufinalu i finalu i plus sto se igra u formatu na tri dobijena seta. Polufinale RG 11' nije izgubio zato sto je Fonjini odustao, jednostavno je pritisak bio preveliki, i jos Federer odigrao najbolji mec na sljaci u svojoj karijeri. Novak osvaja US Open.

Prim.prev.

pre 7 godina

Biće prostora da se uigra. Prvo protiv Isnera koji ne igra svoj naj tenis pa ne bi trebalo da bude problema. Potom protiv Tsonge, ili Socka koji takođe nisu bauk. U polufinalu verovatno Nadal, a u finalu zna se...

Beobrad

pre 7 godina

Odigranih 6 gemova je dovoljno da se vidi da je Novak na dobrom putu i da je u formi!
Ide Novak do samog kraja!
A, to sto mu se protivnici povredjuju nije njegov problem!
Idemo Nole do 13.

VUK

pre 7 godina

aaaaahhh koje pare za 20 minuta igre! Da vidimo :250.000./45.000.= 5 zlatnih i 1 srebrna medalja na OI po tarifi OK Srbije! Malo li je na ovu krizu?!

Batko

pre 7 godina

Evo i Južni će da preda, kako su samo Ameri Novaku namestili težak žreb...
(ŽIVADIN(O), 02. septembar 2016 22:13)

Ti si se potrudio da posaljes glup komentar ili ti to uvek tako ?!

rada

pre 7 godina

Novak je strah I trepet, svi se porazboljevase pre meca sa njim :) Za sledeci mec bi mogao da angazuje Ivu da mu servira bombe I forhende jer ce biti ili Isner ili mali britanac koji je preslisao nase mlade nade u Davis kupu letos. Bice to veliki test za Novaka I verujem da ce ozbiljno da se spremi. Samo jako!

Alex NBgd

pre 7 godina

nek im za pocetak rikne tv, a zatim redom frizider i bojler, ko god udari minus i neki negativni komantar za Noleta, jer jedan je Djokovic Novak!!!

Nikola

pre 7 godina

Šta je bre sa ovim predajama, ovo već ne valja. Vidi se da se Nole naoštrio za ovaj meč, odigrao je skoro perfektno ovih 6 gemova, i eto ti predaje. Mada će Nole nadoknaditi to na treningu. Možda uhvati Viktora(ako je još tu), taman da ga spremi za Iznera verovatno u sledećem kolu. Ne bih voleo da bude Izner jer i tu neće biti nekog ritma, kratki poeni i to je to. Bolje je da bude Edmund, taman da Nole upali mašinu za Nadala.

rejnald

pre 7 godina

Barem je dobro je sto je Juzni predao mec u toku ,,meca" pa ce se ovo racunati zbirno kao Noletova pobeda,za razliku od proslog meca kada pobeda usled predaje ,,bez igre" se ne unosi u statistiku kao pobeda..
Inace US open je GS na kojem Nole ima najvise pobeda ovo mu je 59a iako ga je samo 2 puta osvajao,na AO ima 57pobeda ali je zato osvajao 6x!

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Hahhahahaha neverovatno, molio bih "bolesne" statističare da izvuku podatak kad se desilo da nekom 2x uzastopno na GS turniru igrači predaju.

Nebojša

pre 7 godina

Želeo sam da gledam meč se te strane mi je žao ili ono što sam video obećava izgleda se mašina upalila ne mislim da će biti problema zbog ove predaje pun je Njujork tenisera može sa nekim Novak da sparinguje ako smatra da mu je to potrebno kao priprema jedva čekam naredni duel i nadam se da više neće biti predaja tri manje još četiri ostalo.

NN

pre 7 godina

ma nije to dobro ... trebaju mu ovakvi mecevi da se vrati u formu i da stekne samopuzdanje.. ovako ... doce do jacih rivala koji su se zahuhtali a, on na leru sto bi se reklo ... Ali opet verujem u NOVAKA i njegovu glavu zbog nje je i najaci!!!!

flip

pre 7 godina

Ako i ovaj preda e to nece biti dobro ...Novaku ce faliti mecevi do podizanja forme...
(Buduci Alfista, 2. septembar 2016 22:14)

Prosle godine najbolje je odigrao polufinale i finale, a do tada, mucenje na suvi kvalitet. Nema to veze, kad ide ide, forma se nadje i u dva meca.

nikola

pre 7 godina

lepo se namešta ali nema opuštanja. Lepo i zbog zgloba ali protiv Iznera ako prodje,narocito ako ga krene servis mora se ozbiljno ući u meč.

Посвађах се у фотокопирници

pre 7 godina

Zastitimo Djokovica na engleskoj wikipediji
(SIRE SE LAZI O NASEM SRBINU, 2. septembar 2016 21:47)

Које лажи, реци конкретно, велики је чланак.