Tenis 120

Utorak, 30.08.2016.

18:28

Sjajni Janko i čudesni Viktor u drugom kolu!

Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki plasirali su se u drugo kolo poslednjeg Gren slema sezone US opena.

Sjajni Janko i èudesni Viktor u drugom kolu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

Mikii

pre 7 godina

a šta je sa idejom da se uvedu pravila koraci i dupla lopta na slemovima? Ružno je da dva puta titra teniser loptu pre servisa ili da načini više od tri koraka pre udaranja loptice.

ColdSaw

pre 7 godina

e lepo, sad porez da plate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zapex, 30. avgust 2016 23:27)

Smaras.

Aca Znalac

pre 7 godina

Query is folling down. Koji igrač je taj američki player. Njega može da pobedi bio ko, ali eto Nole je valjda bio na njegovoj paljbi, gde su te komisije i pregledi. Čovek je bio u totalnom haosu.mQuery idi i nemoj da se više vraćaš, posrnuo si vidi ti se na faci.Idikao i Fush i onaj kako mu ono ime Agasi. Beži što te noge drže, jer si bio na dopu ko niko onda.

Hoces Iskreno ?

pre 7 godina

Ali najace mi je ovo "Sad porez da plate" . :D
Pa sto da Srbiji placaju porez,kad u Srbiji ne zive,niti u Srbiji zaradjuju pare ?
Znate,vi da ste u zivotu platili porez na ZARADU, drugacije bi pricali. :)

Puno pozdrava za sve trolove i hejtere i ostale pacenike. Cao cao.

Jovan

pre 7 godina

@ Eurosport salje signale u svaku drzavu, znaci svaka drzava na svom eurosportu gleda iste meceve sa komentatorom iz svoje zemlje. Informisi se pre nego sto pocnes da pljujes.
(Milko, 30. avgust 2016 22:03)

Nece biti da je tako. Ako ukljucis Nemacki ili Britanski EuroSport 1 mozes videti dosta puta da mecevi nisu isti. Npr. bas danas je Nemacki ES1 prenosio Zvereva dok je na nasem bio Nisikori.
Tako da nije tacno da sve drzave na svom Eurosportu gledaju iste meceve, signal moze biti razlicit. Gledaju one meceve koje zahtevaju, odnosno mogu da zahtevaju verovatno u zavisnosti koliko su platili ili koliko su "bitni". A EuroSport je sva prava otkupio od ESPN-a i ima prenose SVIH meceva.

Eleftherios

pre 7 godina

e lepo, sad porez da plate.
(zapex, 30. avgust 2016 23:27)

Pa i platiće, ali u Americi gde su ga i zaradili. Zašto ne tražiš i od svih gastajbajtera da ovde plate porez, a ne tamo gde žive i zarađuju.

matori

pre 7 godina

njih dvojica, prema sledećim protivnicima, komotno mogu i u treće kolo....
Viktor - k`o Viktor....može izgubiti dobijen meč, ali može i dobiti izgubljen...nikad sa njim nije dosadno...
ali mi je drago zbog Tipse...mada znam da će tu biti još mnogo padova, ali ipak ima naznaka da se igra značajno popravlja, i ranking takođe...

TinTop

pre 7 godina

e lepo, sad porez da plate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zapex, 30. avgust 2016 23:27)

Kakav si mali zavidan pokvaren covek. Sto veci porez to veca zarada.

Ti si jako zeznuo drzavu time sto placas mali porez, ali se sebe najvise zeznuo.

Eleftherios

pre 7 godina

 Janko nosi naocare sto je vrlo dobar rezon za ovakve uslove. Pametno dobijeno.
(Zzka, 30. avgust 2016 22:15)

Još jedan stručnjak od juče. Janko nosi naočare za vid, a ne iz nekog hira ili taktike.

pitam se pitam

pre 7 godina

kako je lepo ponovo gledati janka na terenu ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ok bivsi, 30. avgust 2016 21:54)
Ajde naucite vise kada ide upitnik na kraju. Sta su izjavne, a sta upitne recenice; kada velika, kada mala slova... Inace za Janka se slazem. Bas mi drago.

znanje-imanje

pre 7 godina

Radu Abot je u stvari prilično zanimljiv, čak i atraktivan igrač. Ume da igra aritmično, verovatno je dobro prošetao Viktora.
Da je ovo izgubio bio bi to svakako jedan od težih poraza u karijeri. Ovako 7:5 u 5om setu - meč videli nismo, ali je rezultat svakako u Viktorovom stilu. A i bolje što ga nismo videli...
Bila bi totalna psihološka katastrofa da sada kada je, čudom, ispao Gofan, Viktor ne ide dalje. Na osnovu 0:6 u 4om setu pretpsotavljam da je Gofan imao fizički problem. Kako bilo ovaj Džared je nedavno dobio Almagra, Harisona, Rubljova pa je čak uzeo i set Vavrinki. Ipak Viktor bi bio favorit, makar na snagu - da nije ovde igrao maraton...
Janko nas je totalno obradovao. Busta igra lep tenis i nažalost ima trenutno trkačku prednost. Ipak nije istrajan tip igrača. Moraće totalno da ga nađe na servisu u stranu, da ga šeta sistematski da bi ga usporio i onda nadigrao.

Kića

pre 7 godina

Peti set se ne igra na razliku? Otkad to?
Bio sam ubeđen da će Viktorov meč trajati u nedogled jer ne zna se koji je od njih više želeo da ovaj drugi pobedi.. Skoro 20 brejkova viđeno u jednom meču u kojem ni jedan set nije rezultatski lagano dobijen, tipa 6:1 ili 6:2..

Vlada

pre 7 godina

(gmgm, 30. avgust 2016 22:57)
US Open je jedini GS na kojem se u petom setu za muškarce, odnosno trećem za žene, igra taj brejk pri rezultatu 6:6. Na preostala tri GS-a sd u tim slučajevima igra na razliku.

dzoni

pre 7 godina

od kada ima tajbrejkova u petom setu na gren slemovima?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gmgm, 30. avgust 2016 22:57)

Na US openu se samo igra tajbrejk, vidi se koliki strucnjaci za tenis ovde komentarisu

Zzka

pre 7 godina

Pogledah Troickog. Kveri je bio indisponiran, verovatno ga je vrucina dokusurila a Janko bas fokusiran. Na kraju malo i srece jer je Kveri servirao protiv sunca. Janko nosi naocare sto je vrlo dobar rezon za ovakve uslove. Pametno dobijeno.

xdc

pre 7 godina

Mislim da bi b92 trebao da promeni naziv u H892. Sve sami hejteri. Kako neciji mozak ne moze da shvati da novak janko i ostali nemaju veze sto se ovde lose zivi. Jel treba i oni da se solidarisu pa da zive od par stoja mesecno da bi Srbi bili srecni. 100 komentara a jedva 5 o samom mecu.

5484544

pre 7 godina

Ee ako Viktor izgubi od ovog polu profesionalca sa Madagaskara,onda stvarno treba da okaci reket o klin.Nadam se da ce preokrenuti ovo..
(lukA, 30. avgust 2016 21:15)

Nije Madagaskar, nego Moldavija. Čak ima i rumunsko ime. Ali slažem se sa komentarom. :)

Momčilo

pre 7 godina

Sta prenosi ovaj nas Eurosport, ako je uopste nas samo zato sto imamo srpske komentatore?
Prenose Dimitrova i Cervantesa(nikad cuo) na ES2, a Tipsarevic ih ne zanima ocigledno. Ili ih zanima ali nemaju nikakvu kontrolu nad programom? O RTSu mucenom koji uzima pare za pretplatu a ne da ni dinar za USopen suvisno je govoriti. Bitno da veceras gledamo po 20i put Stizu Dolari a potom za koju nedelju zna se, Bolji Zivot pa Srecni ljudi i tako u krug. Ma mi smo banana drzava.
(Jovan, 30. avgust 2016 19:24)

Nisi čuo za Servantesa? A za Don Kihota i Sanča Pansu? Borbu protivu vetrenjača?

Ivan

pre 7 godina

Maraton men! Djokovic je nasa legenda, ali je za mene Janko prava dusa i srce srpskog tenisa. Od 16 godine igra za Davis Kup selekciju od evroafricke zone na privatnim teniskim terenima Djukic na B. Kosi, do titule na kraju u Areni pred 25.000 ljudi. Svaka cast majstore i veliko hvala za sve sto si uradio za srpski tenis.

Nebojša

pre 7 godina

Ispada Janko, ne zato sto hejtam, nego realno za 3 seta jos uvek nema snage, jak server plus domaci teren, jako jako tesko...
(SrdjoBL, 30. avgust 2016 20:44)

Da da ispada janko ne zato što ti hejtas već zato što imaš nažalost kao i mnogi u našoj naciji gubitnički mentalitet to se najbolje vidi kad Novak igra ako nije na najvišem nivou odma gubitnički komentari čestitke Jankela nadam se da ovo nije prvi put da si nas usrecio na ovogodišnjem us openu srećno u nastavku.

nenad

pre 7 godina

koliko je tenis zanimljiv.sport i osim samog sporta mentalno boriliste...Tipsa koji nije u formi.dobio.je Kverija a ovaj prekinuo niz Novaku na Vimbldonu...nisam imao priliku da gledam mec ali nenormalno mi je drago zbog Jankele..idemo Viktore idemo momci!!!

Milko

pre 7 godina

@Jovan
Eurosport salje signale u svaku drzavu, znaci svaka drzava na svom eurosportu gleda iste meceve sa komentatorom iz svoje zemlje. Informisi se pre nego sto pocnes da pljujes.

Mikii

pre 7 godina

Uzvicnici samo sevaju kao da protiv Federera i Nadala igraju. Ovaj muceni Troicki izborio peti set protiv silnoga sljakasa Albota a Tipsa bije Kverija koji posle Vimbldona ne zna gde udara. Veliki poduhvati, nema sta.

3pl.iks

pre 7 godina

@vu Ocigledno je trol ne znam sta se primate. Cak i da razumem tu tvoju filozofiju ne vidim cemu "pozdrav" na kraju. Bacis najgori moguci hejt i pozdravis ga.Cemu licimernost?

vu

pre 7 godina

(#Cantonayes, 30. avgust 2016 20:34)

E vidis sad,osnovna razlika kad on peva to je sto on ima 3-4 MILIONA EVRA samo od tenisa i moze mu se da peva sta oce pa nek ga mrzi pola Srbije dok ti verovatno radis za prosecnu platu u Srbiju i radujes se porazu nekoga ko je uspeo u zivotu i ko da ispadne veceras (a to se nece desiti) jos uvek ce imati te pare i jos vece svakim danom a ti naprotiv od njegovog poraza neces imati nista vec ces zivoti isti bedni zivot kao do sada. Pozdrav

hm

pre 7 godina

Sta prenosi ovaj nas Eurosport, ako je uopste nas samo zato sto imamo srpske komentatore?
(Jovan, 30. avgust 2016 19:24)

Nije 'nas'. Uzeli su sliku (ima preko satelita i bez komentatora), platili prava (trebali bi) i komentarisu. Ne odlucuju oni koji ce se mec prenositi, a i pitanje je jel i igraju na terenu koji je pokriven kamerama, jer nisu svi.

#Cantonayes

pre 7 godina

Uzalud trud, dzaba ti sve!
Dzaba ti sve, uzalud trud!
Dzaba, uzalud trud i sve!
Uzalud sve, dzaba ti trud!
Dzaba ti trud, uzalud sve!
Sve ti dzaba, trud uzalud!
Trud uzalud, sve ti dzaba!
...
...
...
...

Milan Babic

pre 7 godina

Uzalud trud, dzabe ti sve
(nbgdeki, 30. avgust 2016 19:58)

Deki, jel ti to nekome ko pomaze tvojoj ljubimici?

A htela je ona, u Ligu sampiona, al' ne ide, ne ide!

Ni u LE. Nece ona nidje.

el general

pre 7 godina

upravo tako, eurosport player. platite 7 evra mesecno i imate sve terena,gledam janka a bogami i lepu biljanu). ajmo jankela, osecam da ce se viktor vratiti.

igra i alex krunic!

Jovan

pre 7 godina

Sta prenosi ovaj nas Eurosport, ako je uopste nas samo zato sto imamo srpske komentatore?
Prenose Dimitrova i Cervantesa(nikad cuo) na ES2, a Tipsarevic ih ne zanima ocigledno. Ili ih zanima ali nemaju nikakvu kontrolu nad programom? O RTSu mucenom koji uzima pare za pretplatu a ne da ni dinar za USopen suvisno je govoriti. Bitno da veceras gledamo po 20i put Stizu Dolari a potom za koju nedelju zna se, Bolji Zivot pa Srecni ljudi i tako u krug. Ma mi smo banana drzava.

Jovan

pre 7 godina

Sta prenosi ovaj nas Eurosport, ako je uopste nas samo zato sto imamo srpske komentatore?
Prenose Dimitrova i Cervantesa(nikad cuo) na ES2, a Tipsarevic ih ne zanima ocigledno. Ili ih zanima ali nemaju nikakvu kontrolu nad programom? O RTSu mucenom koji uzima pare za pretplatu a ne da ni dinar za USopen suvisno je govoriti. Bitno da veceras gledamo po 20i put Stizu Dolari a potom za koju nedelju zna se, Bolji Zivot pa Srecni ljudi i tako u krug. Ma mi smo banana drzava.

Ivan

pre 7 godina

Maraton men! Djokovic je nasa legenda, ali je za mene Janko prava dusa i srce srpskog tenisa. Od 16 godine igra za Davis Kup selekciju od evroafricke zone na privatnim teniskim terenima Djukic na B. Kosi, do titule na kraju u Areni pred 25.000 ljudi. Svaka cast majstore i veliko hvala za sve sto si uradio za srpski tenis.

vu

pre 7 godina

(#Cantonayes, 30. avgust 2016 20:34)

E vidis sad,osnovna razlika kad on peva to je sto on ima 3-4 MILIONA EVRA samo od tenisa i moze mu se da peva sta oce pa nek ga mrzi pola Srbije dok ti verovatno radis za prosecnu platu u Srbiju i radujes se porazu nekoga ko je uspeo u zivotu i ko da ispadne veceras (a to se nece desiti) jos uvek ce imati te pare i jos vece svakim danom a ti naprotiv od njegovog poraza neces imati nista vec ces zivoti isti bedni zivot kao do sada. Pozdrav

xdc

pre 7 godina

Mislim da bi b92 trebao da promeni naziv u H892. Sve sami hejteri. Kako neciji mozak ne moze da shvati da novak janko i ostali nemaju veze sto se ovde lose zivi. Jel treba i oni da se solidarisu pa da zive od par stoja mesecno da bi Srbi bili srecni. 100 komentara a jedva 5 o samom mecu.

5484544

pre 7 godina

Ee ako Viktor izgubi od ovog polu profesionalca sa Madagaskara,onda stvarno treba da okaci reket o klin.Nadam se da ce preokrenuti ovo..
(lukA, 30. avgust 2016 21:15)

Nije Madagaskar, nego Moldavija. Čak ima i rumunsko ime. Ali slažem se sa komentarom. :)

Zzka

pre 7 godina

Pogledah Troickog. Kveri je bio indisponiran, verovatno ga je vrucina dokusurila a Janko bas fokusiran. Na kraju malo i srece jer je Kveri servirao protiv sunca. Janko nosi naocare sto je vrlo dobar rezon za ovakve uslove. Pametno dobijeno.

Momčilo

pre 7 godina

Sta prenosi ovaj nas Eurosport, ako je uopste nas samo zato sto imamo srpske komentatore?
Prenose Dimitrova i Cervantesa(nikad cuo) na ES2, a Tipsarevic ih ne zanima ocigledno. Ili ih zanima ali nemaju nikakvu kontrolu nad programom? O RTSu mucenom koji uzima pare za pretplatu a ne da ni dinar za USopen suvisno je govoriti. Bitno da veceras gledamo po 20i put Stizu Dolari a potom za koju nedelju zna se, Bolji Zivot pa Srecni ljudi i tako u krug. Ma mi smo banana drzava.
(Jovan, 30. avgust 2016 19:24)

Nisi čuo za Servantesa? A za Don Kihota i Sanča Pansu? Borbu protivu vetrenjača?

Vlada

pre 7 godina

(gmgm, 30. avgust 2016 22:57)
US Open je jedini GS na kojem se u petom setu za muškarce, odnosno trećem za žene, igra taj brejk pri rezultatu 6:6. Na preostala tri GS-a sd u tim slučajevima igra na razliku.

nenad

pre 7 godina

koliko je tenis zanimljiv.sport i osim samog sporta mentalno boriliste...Tipsa koji nije u formi.dobio.je Kverija a ovaj prekinuo niz Novaku na Vimbldonu...nisam imao priliku da gledam mec ali nenormalno mi je drago zbog Jankele..idemo Viktore idemo momci!!!

dzoni

pre 7 godina

od kada ima tajbrejkova u petom setu na gren slemovima?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gmgm, 30. avgust 2016 22:57)

Na US openu se samo igra tajbrejk, vidi se koliki strucnjaci za tenis ovde komentarisu

Nebojša

pre 7 godina

Ispada Janko, ne zato sto hejtam, nego realno za 3 seta jos uvek nema snage, jak server plus domaci teren, jako jako tesko...
(SrdjoBL, 30. avgust 2016 20:44)

Da da ispada janko ne zato što ti hejtas već zato što imaš nažalost kao i mnogi u našoj naciji gubitnički mentalitet to se najbolje vidi kad Novak igra ako nije na najvišem nivou odma gubitnički komentari čestitke Jankela nadam se da ovo nije prvi put da si nas usrecio na ovogodišnjem us openu srećno u nastavku.

el general

pre 7 godina

upravo tako, eurosport player. platite 7 evra mesecno i imate sve terena,gledam janka a bogami i lepu biljanu). ajmo jankela, osecam da ce se viktor vratiti.

igra i alex krunic!

znanje-imanje

pre 7 godina

Radu Abot je u stvari prilično zanimljiv, čak i atraktivan igrač. Ume da igra aritmično, verovatno je dobro prošetao Viktora.
Da je ovo izgubio bio bi to svakako jedan od težih poraza u karijeri. Ovako 7:5 u 5om setu - meč videli nismo, ali je rezultat svakako u Viktorovom stilu. A i bolje što ga nismo videli...
Bila bi totalna psihološka katastrofa da sada kada je, čudom, ispao Gofan, Viktor ne ide dalje. Na osnovu 0:6 u 4om setu pretpsotavljam da je Gofan imao fizički problem. Kako bilo ovaj Džared je nedavno dobio Almagra, Harisona, Rubljova pa je čak uzeo i set Vavrinki. Ipak Viktor bi bio favorit, makar na snagu - da nije ovde igrao maraton...
Janko nas je totalno obradovao. Busta igra lep tenis i nažalost ima trenutno trkačku prednost. Ipak nije istrajan tip igrača. Moraće totalno da ga nađe na servisu u stranu, da ga šeta sistematski da bi ga usporio i onda nadigrao.

Milko

pre 7 godina

@Jovan
Eurosport salje signale u svaku drzavu, znaci svaka drzava na svom eurosportu gleda iste meceve sa komentatorom iz svoje zemlje. Informisi se pre nego sto pocnes da pljujes.

Milan Babic

pre 7 godina

Uzalud trud, dzabe ti sve
(nbgdeki, 30. avgust 2016 19:58)

Deki, jel ti to nekome ko pomaze tvojoj ljubimici?

A htela je ona, u Ligu sampiona, al' ne ide, ne ide!

Ni u LE. Nece ona nidje.

hm

pre 7 godina

Sta prenosi ovaj nas Eurosport, ako je uopste nas samo zato sto imamo srpske komentatore?
(Jovan, 30. avgust 2016 19:24)

Nije 'nas'. Uzeli su sliku (ima preko satelita i bez komentatora), platili prava (trebali bi) i komentarisu. Ne odlucuju oni koji ce se mec prenositi, a i pitanje je jel i igraju na terenu koji je pokriven kamerama, jer nisu svi.

Kića

pre 7 godina

Peti set se ne igra na razliku? Otkad to?
Bio sam ubeđen da će Viktorov meč trajati u nedogled jer ne zna se koji je od njih više želeo da ovaj drugi pobedi.. Skoro 20 brejkova viđeno u jednom meču u kojem ni jedan set nije rezultatski lagano dobijen, tipa 6:1 ili 6:2..

Hoces Iskreno ?

pre 7 godina

Ali najace mi je ovo "Sad porez da plate" . :D
Pa sto da Srbiji placaju porez,kad u Srbiji ne zive,niti u Srbiji zaradjuju pare ?
Znate,vi da ste u zivotu platili porez na ZARADU, drugacije bi pricali. :)

Puno pozdrava za sve trolove i hejtere i ostale pacenike. Cao cao.

3pl.iks

pre 7 godina

@vu Ocigledno je trol ne znam sta se primate. Cak i da razumem tu tvoju filozofiju ne vidim cemu "pozdrav" na kraju. Bacis najgori moguci hejt i pozdravis ga.Cemu licimernost?

matori

pre 7 godina

njih dvojica, prema sledećim protivnicima, komotno mogu i u treće kolo....
Viktor - k`o Viktor....može izgubiti dobijen meč, ali može i dobiti izgubljen...nikad sa njim nije dosadno...
ali mi je drago zbog Tipse...mada znam da će tu biti još mnogo padova, ali ipak ima naznaka da se igra značajno popravlja, i ranking takođe...

Eleftherios

pre 7 godina

 Janko nosi naocare sto je vrlo dobar rezon za ovakve uslove. Pametno dobijeno.
(Zzka, 30. avgust 2016 22:15)

Još jedan stručnjak od juče. Janko nosi naočare za vid, a ne iz nekog hira ili taktike.

Eleftherios

pre 7 godina

e lepo, sad porez da plate.
(zapex, 30. avgust 2016 23:27)

Pa i platiće, ali u Americi gde su ga i zaradili. Zašto ne tražiš i od svih gastajbajtera da ovde plate porez, a ne tamo gde žive i zarađuju.

Jovan

pre 7 godina

@ Eurosport salje signale u svaku drzavu, znaci svaka drzava na svom eurosportu gleda iste meceve sa komentatorom iz svoje zemlje. Informisi se pre nego sto pocnes da pljujes.
(Milko, 30. avgust 2016 22:03)

Nece biti da je tako. Ako ukljucis Nemacki ili Britanski EuroSport 1 mozes videti dosta puta da mecevi nisu isti. Npr. bas danas je Nemacki ES1 prenosio Zvereva dok je na nasem bio Nisikori.
Tako da nije tacno da sve drzave na svom Eurosportu gledaju iste meceve, signal moze biti razlicit. Gledaju one meceve koje zahtevaju, odnosno mogu da zahtevaju verovatno u zavisnosti koliko su platili ili koliko su "bitni". A EuroSport je sva prava otkupio od ESPN-a i ima prenose SVIH meceva.

ColdSaw

pre 7 godina

e lepo, sad porez da plate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zapex, 30. avgust 2016 23:27)

Smaras.

TinTop

pre 7 godina

e lepo, sad porez da plate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zapex, 30. avgust 2016 23:27)

Kakav si mali zavidan pokvaren covek. Sto veci porez to veca zarada.

Ti si jako zeznuo drzavu time sto placas mali porez, ali se sebe najvise zeznuo.

#Cantonayes

pre 7 godina

Uzalud trud, dzaba ti sve!
Dzaba ti sve, uzalud trud!
Dzaba, uzalud trud i sve!
Uzalud sve, dzaba ti trud!
Dzaba ti trud, uzalud sve!
Sve ti dzaba, trud uzalud!
Trud uzalud, sve ti dzaba!
...
...
...
...

pitam se pitam

pre 7 godina

kako je lepo ponovo gledati janka na terenu ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ok bivsi, 30. avgust 2016 21:54)
Ajde naucite vise kada ide upitnik na kraju. Sta su izjavne, a sta upitne recenice; kada velika, kada mala slova... Inace za Janka se slazem. Bas mi drago.

Mikii

pre 7 godina

Uzvicnici samo sevaju kao da protiv Federera i Nadala igraju. Ovaj muceni Troicki izborio peti set protiv silnoga sljakasa Albota a Tipsa bije Kverija koji posle Vimbldona ne zna gde udara. Veliki poduhvati, nema sta.

Mikii

pre 7 godina

a šta je sa idejom da se uvedu pravila koraci i dupla lopta na slemovima? Ružno je da dva puta titra teniser loptu pre servisa ili da načini više od tri koraka pre udaranja loptice.

Aca Znalac

pre 7 godina

Query is folling down. Koji igrač je taj američki player. Njega može da pobedi bio ko, ali eto Nole je valjda bio na njegovoj paljbi, gde su te komisije i pregledi. Čovek je bio u totalnom haosu.mQuery idi i nemoj da se više vraćaš, posrnuo si vidi ti se na faci.Idikao i Fush i onaj kako mu ono ime Agasi. Beži što te noge drže, jer si bio na dopu ko niko onda.

#Cantonayes

pre 7 godina

Uzalud trud, dzaba ti sve!
Dzaba ti sve, uzalud trud!
Dzaba, uzalud trud i sve!
Uzalud sve, dzaba ti trud!
Dzaba ti trud, uzalud sve!
Sve ti dzaba, trud uzalud!
Trud uzalud, sve ti dzaba!
...
...
...
...

Mikii

pre 7 godina

Uzvicnici samo sevaju kao da protiv Federera i Nadala igraju. Ovaj muceni Troicki izborio peti set protiv silnoga sljakasa Albota a Tipsa bije Kverija koji posle Vimbldona ne zna gde udara. Veliki poduhvati, nema sta.

Kića

pre 7 godina

Peti set se ne igra na razliku? Otkad to?
Bio sam ubeđen da će Viktorov meč trajati u nedogled jer ne zna se koji je od njih više želeo da ovaj drugi pobedi.. Skoro 20 brejkova viđeno u jednom meču u kojem ni jedan set nije rezultatski lagano dobijen, tipa 6:1 ili 6:2..

Jovan

pre 7 godina

Sta prenosi ovaj nas Eurosport, ako je uopste nas samo zato sto imamo srpske komentatore?
Prenose Dimitrova i Cervantesa(nikad cuo) na ES2, a Tipsarevic ih ne zanima ocigledno. Ili ih zanima ali nemaju nikakvu kontrolu nad programom? O RTSu mucenom koji uzima pare za pretplatu a ne da ni dinar za USopen suvisno je govoriti. Bitno da veceras gledamo po 20i put Stizu Dolari a potom za koju nedelju zna se, Bolji Zivot pa Srecni ljudi i tako u krug. Ma mi smo banana drzava.

Milan Babic

pre 7 godina

Uzalud trud, dzabe ti sve
(nbgdeki, 30. avgust 2016 19:58)

Deki, jel ti to nekome ko pomaze tvojoj ljubimici?

A htela je ona, u Ligu sampiona, al' ne ide, ne ide!

Ni u LE. Nece ona nidje.

vu

pre 7 godina

(#Cantonayes, 30. avgust 2016 20:34)

E vidis sad,osnovna razlika kad on peva to je sto on ima 3-4 MILIONA EVRA samo od tenisa i moze mu se da peva sta oce pa nek ga mrzi pola Srbije dok ti verovatno radis za prosecnu platu u Srbiju i radujes se porazu nekoga ko je uspeo u zivotu i ko da ispadne veceras (a to se nece desiti) jos uvek ce imati te pare i jos vece svakim danom a ti naprotiv od njegovog poraza neces imati nista vec ces zivoti isti bedni zivot kao do sada. Pozdrav

dzoni

pre 7 godina

od kada ima tajbrejkova u petom setu na gren slemovima?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gmgm, 30. avgust 2016 22:57)

Na US openu se samo igra tajbrejk, vidi se koliki strucnjaci za tenis ovde komentarisu

5484544

pre 7 godina

Ee ako Viktor izgubi od ovog polu profesionalca sa Madagaskara,onda stvarno treba da okaci reket o klin.Nadam se da ce preokrenuti ovo..
(lukA, 30. avgust 2016 21:15)

Nije Madagaskar, nego Moldavija. Čak ima i rumunsko ime. Ali slažem se sa komentarom. :)

xdc

pre 7 godina

Mislim da bi b92 trebao da promeni naziv u H892. Sve sami hejteri. Kako neciji mozak ne moze da shvati da novak janko i ostali nemaju veze sto se ovde lose zivi. Jel treba i oni da se solidarisu pa da zive od par stoja mesecno da bi Srbi bili srecni. 100 komentara a jedva 5 o samom mecu.

el general

pre 7 godina

upravo tako, eurosport player. platite 7 evra mesecno i imate sve terena,gledam janka a bogami i lepu biljanu). ajmo jankela, osecam da ce se viktor vratiti.

igra i alex krunic!

Zzka

pre 7 godina

Pogledah Troickog. Kveri je bio indisponiran, verovatno ga je vrucina dokusurila a Janko bas fokusiran. Na kraju malo i srece jer je Kveri servirao protiv sunca. Janko nosi naocare sto je vrlo dobar rezon za ovakve uslove. Pametno dobijeno.

hm

pre 7 godina

Sta prenosi ovaj nas Eurosport, ako je uopste nas samo zato sto imamo srpske komentatore?
(Jovan, 30. avgust 2016 19:24)

Nije 'nas'. Uzeli su sliku (ima preko satelita i bez komentatora), platili prava (trebali bi) i komentarisu. Ne odlucuju oni koji ce se mec prenositi, a i pitanje je jel i igraju na terenu koji je pokriven kamerama, jer nisu svi.

3pl.iks

pre 7 godina

@vu Ocigledno je trol ne znam sta se primate. Cak i da razumem tu tvoju filozofiju ne vidim cemu "pozdrav" na kraju. Bacis najgori moguci hejt i pozdravis ga.Cemu licimernost?

Vlada

pre 7 godina

(gmgm, 30. avgust 2016 22:57)
US Open je jedini GS na kojem se u petom setu za muškarce, odnosno trećem za žene, igra taj brejk pri rezultatu 6:6. Na preostala tri GS-a sd u tim slučajevima igra na razliku.

Momčilo

pre 7 godina

Sta prenosi ovaj nas Eurosport, ako je uopste nas samo zato sto imamo srpske komentatore?
Prenose Dimitrova i Cervantesa(nikad cuo) na ES2, a Tipsarevic ih ne zanima ocigledno. Ili ih zanima ali nemaju nikakvu kontrolu nad programom? O RTSu mucenom koji uzima pare za pretplatu a ne da ni dinar za USopen suvisno je govoriti. Bitno da veceras gledamo po 20i put Stizu Dolari a potom za koju nedelju zna se, Bolji Zivot pa Srecni ljudi i tako u krug. Ma mi smo banana drzava.
(Jovan, 30. avgust 2016 19:24)

Nisi čuo za Servantesa? A za Don Kihota i Sanča Pansu? Borbu protivu vetrenjača?

Milko

pre 7 godina

@Jovan
Eurosport salje signale u svaku drzavu, znaci svaka drzava na svom eurosportu gleda iste meceve sa komentatorom iz svoje zemlje. Informisi se pre nego sto pocnes da pljujes.

nenad

pre 7 godina

koliko je tenis zanimljiv.sport i osim samog sporta mentalno boriliste...Tipsa koji nije u formi.dobio.je Kverija a ovaj prekinuo niz Novaku na Vimbldonu...nisam imao priliku da gledam mec ali nenormalno mi je drago zbog Jankele..idemo Viktore idemo momci!!!

Ivan

pre 7 godina

Maraton men! Djokovic je nasa legenda, ali je za mene Janko prava dusa i srce srpskog tenisa. Od 16 godine igra za Davis Kup selekciju od evroafricke zone na privatnim teniskim terenima Djukic na B. Kosi, do titule na kraju u Areni pred 25.000 ljudi. Svaka cast majstore i veliko hvala za sve sto si uradio za srpski tenis.

Aca Znalac

pre 7 godina

Query is folling down. Koji igrač je taj američki player. Njega može da pobedi bio ko, ali eto Nole je valjda bio na njegovoj paljbi, gde su te komisije i pregledi. Čovek je bio u totalnom haosu.mQuery idi i nemoj da se više vraćaš, posrnuo si vidi ti se na faci.Idikao i Fush i onaj kako mu ono ime Agasi. Beži što te noge drže, jer si bio na dopu ko niko onda.

Nebojša

pre 7 godina

Ispada Janko, ne zato sto hejtam, nego realno za 3 seta jos uvek nema snage, jak server plus domaci teren, jako jako tesko...
(SrdjoBL, 30. avgust 2016 20:44)

Da da ispada janko ne zato što ti hejtas već zato što imaš nažalost kao i mnogi u našoj naciji gubitnički mentalitet to se najbolje vidi kad Novak igra ako nije na najvišem nivou odma gubitnički komentari čestitke Jankela nadam se da ovo nije prvi put da si nas usrecio na ovogodišnjem us openu srećno u nastavku.

znanje-imanje

pre 7 godina

Radu Abot je u stvari prilično zanimljiv, čak i atraktivan igrač. Ume da igra aritmično, verovatno je dobro prošetao Viktora.
Da je ovo izgubio bio bi to svakako jedan od težih poraza u karijeri. Ovako 7:5 u 5om setu - meč videli nismo, ali je rezultat svakako u Viktorovom stilu. A i bolje što ga nismo videli...
Bila bi totalna psihološka katastrofa da sada kada je, čudom, ispao Gofan, Viktor ne ide dalje. Na osnovu 0:6 u 4om setu pretpsotavljam da je Gofan imao fizički problem. Kako bilo ovaj Džared je nedavno dobio Almagra, Harisona, Rubljova pa je čak uzeo i set Vavrinki. Ipak Viktor bi bio favorit, makar na snagu - da nije ovde igrao maraton...
Janko nas je totalno obradovao. Busta igra lep tenis i nažalost ima trenutno trkačku prednost. Ipak nije istrajan tip igrača. Moraće totalno da ga nađe na servisu u stranu, da ga šeta sistematski da bi ga usporio i onda nadigrao.

ColdSaw

pre 7 godina

e lepo, sad porez da plate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zapex, 30. avgust 2016 23:27)

Smaras.

Hoces Iskreno ?

pre 7 godina

Ali najace mi je ovo "Sad porez da plate" . :D
Pa sto da Srbiji placaju porez,kad u Srbiji ne zive,niti u Srbiji zaradjuju pare ?
Znate,vi da ste u zivotu platili porez na ZARADU, drugacije bi pricali. :)

Puno pozdrava za sve trolove i hejtere i ostale pacenike. Cao cao.

Mikii

pre 7 godina

a šta je sa idejom da se uvedu pravila koraci i dupla lopta na slemovima? Ružno je da dva puta titra teniser loptu pre servisa ili da načini više od tri koraka pre udaranja loptice.

pitam se pitam

pre 7 godina

kako je lepo ponovo gledati janka na terenu ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ok bivsi, 30. avgust 2016 21:54)
Ajde naucite vise kada ide upitnik na kraju. Sta su izjavne, a sta upitne recenice; kada velika, kada mala slova... Inace za Janka se slazem. Bas mi drago.

TinTop

pre 7 godina

e lepo, sad porez da plate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zapex, 30. avgust 2016 23:27)

Kakav si mali zavidan pokvaren covek. Sto veci porez to veca zarada.

Ti si jako zeznuo drzavu time sto placas mali porez, ali se sebe najvise zeznuo.

matori

pre 7 godina

njih dvojica, prema sledećim protivnicima, komotno mogu i u treće kolo....
Viktor - k`o Viktor....može izgubiti dobijen meč, ali može i dobiti izgubljen...nikad sa njim nije dosadno...
ali mi je drago zbog Tipse...mada znam da će tu biti još mnogo padova, ali ipak ima naznaka da se igra značajno popravlja, i ranking takođe...

Eleftherios

pre 7 godina

e lepo, sad porez da plate.
(zapex, 30. avgust 2016 23:27)

Pa i platiće, ali u Americi gde su ga i zaradili. Zašto ne tražiš i od svih gastajbajtera da ovde plate porez, a ne tamo gde žive i zarađuju.

Eleftherios

pre 7 godina

 Janko nosi naocare sto je vrlo dobar rezon za ovakve uslove. Pametno dobijeno.
(Zzka, 30. avgust 2016 22:15)

Još jedan stručnjak od juče. Janko nosi naočare za vid, a ne iz nekog hira ili taktike.

Jovan

pre 7 godina

@ Eurosport salje signale u svaku drzavu, znaci svaka drzava na svom eurosportu gleda iste meceve sa komentatorom iz svoje zemlje. Informisi se pre nego sto pocnes da pljujes.
(Milko, 30. avgust 2016 22:03)

Nece biti da je tako. Ako ukljucis Nemacki ili Britanski EuroSport 1 mozes videti dosta puta da mecevi nisu isti. Npr. bas danas je Nemacki ES1 prenosio Zvereva dok je na nasem bio Nisikori.
Tako da nije tacno da sve drzave na svom Eurosportu gledaju iste meceve, signal moze biti razlicit. Gledaju one meceve koje zahtevaju, odnosno mogu da zahtevaju verovatno u zavisnosti koliko su platili ili koliko su "bitni". A EuroSport je sva prava otkupio od ESPN-a i ima prenose SVIH meceva.