Tenis 82

Subota, 27.08.2016.

09:00

Novak: Volim dvoranske uslove, ali neću prizivati kišu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da se neće žaliti ako bude morao da igra mečeve pod zatvorenim krovom stadiona ’Artur Eš’.

Novak: Volim dvoranske uslove, ali neæu prizivati kišu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

anica

pre 7 godina

Ja ne znam u cemu je tvoj problem?
Jel sramota plakati I jesti sendvic? Ti si druze mali covek dzaba ti laprdanje do zore..I kada imas nameru da uvredis.ili sta vec to moras raditi sa stilom...ajde bre trolcino mani se gluposti...hoce decko da ide da igra tamo gde ima love I gde dobija bodove...njegovo pravo..izgubio je od Delpa..onog koji je istumbao Federera na.Us openu I koji bi dobio bilo kog tenisera ne.samo Novaka.
Tvoj mozak to ne moze da skapira...cao

he he

pre 7 godina

@ Beko

Ti ili nemaš pojma ili se praviš blesav.
Vimbldon ili Olimpijada?
Aj da probam ovako, npr. Bane Ivanovic igra u Celsiju, a igra i u reprezentaciji. Sta je tebi kao građaninu i navijacu Srbije bitnije, da osvoji ligu šampiona ili Svetsko prvenstvo? Šta je tebi uopste bitnije i važnije takmičenje? Znaci po tebi je važnije liga šampiona ako se to igra duže. Važi brate!
A jel' treba i da ti nacrtam da u Celsiju igra za pare i za klub, a da za reprezentaciju igra za svoju zemlju i grb, dakle za Srbiju.
Meni lično lepše da u reprezentaciji igra dobro i da ostvari neki uspeh, ali mrka kapa, sa Celsijem mogu da ga gledam a ne moram, eto nekako mi lepše da gledam Mesija. Ako razumeš šta hoću da kažem, ako ne, nema ti pomoći.

vasa

pre 7 godina

@BeKo
Slazem se, Vimbldon je vazniji, najvazniji turnir u tenisu. Ipak, ne moze se reci da OI nisu vazne, vazne su itekako. Narocito zato sto se odrzavaju samo jednom u 4 godine.Neki veliki igraci nisu imali priliku da osvoje medalju na OI, ali ovima koji su imali tu priliku su OI vazne i mogu se porediti njihovi uspesi na Igrama. Uostalom, ni mastersi se u ovom obliku nisu igrali do '90 ili koju godinu pre, pa to ne znaci da Djokovicevi ili Nadalovi mastersi manje vrede samo zato sto Borg ili Konors nisu imali priliku da osvajaju te titule tako cesto.
Mnogima ovde su OI bile najvazniji turnir na svetu pre samo kesec dana, sada kada je Novak ispao u prvom kolu ispadose OI skroz nevazne, turnircic.

Beobrad

pre 7 godina

Mnogi su ga provalili odavno, mnogi posle OI, a neki ste i dalje glupi i zaslepljeno gledate i balavite u srednji prst koji vam pokazuje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dabome, 27. avgust 2016 18:33)
Da odes ti do Filozofskog fakulteta u Beogradu da ti pod odma daju diplomu psihologa!
Ne da si provalio Novaka, nego nemam reci.
Percepcija ti je jaca strana, bravo!
Hahaha diletantu!

Henry Chinasky

pre 7 godina

KEKAC(ne vređaj ljude),koliko možeš da budeš ograničen pa da se pališ na sportiste i ostale javne ličnosti,koje u stvari ne poznaješ?

Beobrad

pre 7 godina

Razumem da je Novak nekome odbojan, ali ne razumem taj antitalenat za psihologiju, tj. procenu ljudi, coveka...
Milenijumi, eoni, godina milioni nekima nece biti dovoljni da shvate da Novak nije folirant, da je momak izrazito posten i iskren.
Pravi sportista i covek, to je vise nego ocigledno, a pratim ga jos od pre 2006.
Nema on razloga ista da folira, najbolji je vec godinama, a kome smeta, moze samo da prihvati cinjenicno stanje ili da ludi i dalje.

Ma da

pre 7 godina

@samo pitam
'be se mene i za reprezentaciju i za njegove pare, nego mi jako smeta što mi iskače iz frizidera I iz svih mogućih uređaja, ne skida se iz medija, ne mozes ljidski da ukljucis tv, komp, da otvoris novine..davi se ovaj narod, ne postoji niko i nista samo on. Pogledaj ovu stranicu, svaki drugi naslov o njemu, a zašto? Zasto se siluje narod, zašto im se na silu gura jedan koji to ne zaslužuje? Milion puta je pokazao a sada i stavio tačku na to da ga Srbija NE ZANIMA! Ni jednu bednu medalju za zemlju koju je okupirao A vi i dalje Novak i Novak! Znamo i kad njegov pas vrši nuždu, a imamo toliko sportista koji osvojiše medalje. O njima više ništa jer je bitno kada Novak osvaja g.slemove, ŠTA Srbija ima od slema? MEDALJA ALO MEDALJA ili idi tamo u taj M.Karlo pa dosađuj njih! Neko osuđuje modaratora, vidi kad je moderator odlučio da objavljuje i malo od onih (a ima ih mnogo) koji nisu zaslepljeni i malo su iznad IQ sa ,Nole sokole'. Plati porez? Vidi, svako ko se predstavlja kao "veliki srbin, patriota, itd" svojoj "voljenoj zemlji, majcici Srbiji" barem porezom pomaže! Imam puno argumenata ali mi nece objaviti komentar zbog dužine!

vasa

pre 7 godina

@Bata Stojkovic
Uuuu, uvredjeni pametnjakovicu, a gde placa porez na one pare od sponzora? Da si isao u skolu znao bi sta je porez na prihod. Gde zaradjuju pare Federer Nadal i Marej? Sigurno ne u svojim drzavama pa opet placaju ogroman porez Svajcarskoj, Spaniji i Britaniji. Ajde sad u skolu da naucis nesto umesto sto brines ko kakve komentare pusta.

Jumko

pre 7 godina

@Bata Stojkovic Ako pazljivo i procitas te komentare Mikiija, Vase, mene i dr, i one za porez i slicne, neces videti ni jednu uvredu, sto se za vas zaslepljene ne moze reci. Procitaj malo i zapitaj se cije bi komentare moderator trebao stopirati. E sad sto se vama ne svidja kada vam neko dira ljubimca, to je vasa stvar Bato... Ni nama se ne svidja omalovazavanje svakog Djokovicevog protivnika i neistomisljenika od trenerskih strucnjaka!

vasa

pre 7 godina

@anica
Ju, a zasto si se ti toliko iznervirala? Nije valjda da te boli istina? Placko plakao na svakom GS, plakao na svakim OI na kojima je ucestvovao, placko bio, placko ostao! I kako ti sad tako pricas da ne treba da igra na OI gde ga ne placaju, zar nije on patriota koji se bori za Srbiju i takve budale, zar mu nije to veliki kvalitet? Reci sendvicarko, jel ti smeta to sto se pamte GS, OI, titule, medalje, slava? A on tu nije najbolji?Jel te to boli? Pamtice se da je "najbolji na svetu" ispao u orvom kolu od 147 na listi i u karijeri na OI postigao isti uspeh kao legendarni Nisikori. Ne znam dokle sam ja njemu al znam dokle si ti meni, pa se primi posla slobodno, batali sendvice.

BeKo

pre 7 godina

@(vasa)

Pa mislim da je važniji Vimbldon koji se igra od 1877 nego Olimpijada,drugo ne može se porediti GS I Olimpijada upravo zbog toga jer nije igrana 64 godine pa mnogi veliki igrači nisu ni imali priliku da je osvoje o postanu još veći.

racku_cg

pre 7 godina

logicno ... sto cistiji tenis igra neki igrac, tj federer djokovic delpotro wawrinka berdych, tj igraci koji udaraju ravno i precizno vise vole dvoranske uslove, gdje ne postoji smetnja vjetra i sunca ....

samo pitam

pre 7 godina

@Ma da
To je to. Sve vas žulja njegova lova. 'be se vama i za reprezentaciju i za sve, bitno je što on puno zarađuje. Inače svi vi što vam to smeta idete na posao da provedete vreme, platu ne uzimate...

dabome

pre 7 godina

@beobrad
Mnogi su ga provalili odavno, mnogi posle OI, a neki ste i dalje glupi i zaslepljeno gledate i balavite u srednji prst koji vam pokazuje!

anica

pre 7 godina

(vasa, 27. avgust 2016 15:57)
Muskatlo, place jer mu je taj slem falio, pobedjivao ga bolji igrac na sljaci i mnogo je radio da bi ga osvojio, nista vise do kraja karijere da ne osvoji da mu se rec ne kaze...ono Boze pravde u Parizu ce uvek ostati upamceno.. plus sto je dobra svota novca, a ne da igra za dzabe...ni para ni poena i da mu jedna trolcina nabija na nos nesto a nije mu do cuklja, moj sendvic je bogat, da se zamezi lepo.
Pamte se slemovi, mastersi, prve igre na kojima je ucestvovao 2008 uzeo bronzu ne mora vise da osvoji nista..

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Jedno veliko bravo za moderatore i B92. Zahvaljujuci vama kvalitet posetilaca i komentara je sve bolji. Posebno plene paznju svojim kvalietom i visoko umnoscu ovi poput komentara vase, mikija i Jumka. Jako mi je simpatican i onaj "plati porez" koji do sada nismi imali priliku da vidimo. Nadam se da ce kompletno okupirati ove stranice tako da mi ostali mozemo mirno da idemo negde drugde. Moja baka je govorila "dosli divlji da isteraju pitome".

he he

pre 7 godina

@beobrad
Kada je neko povredjen propušta turnire (samo nemoj o Sinsinatiju, tamo mu je bio povredjen ponos i bilo ga sramota da učestvuje a tek da osvoji). Pogledaj Nadala..beše on ima povredu ručnog zgloba? Koliko je turnira propustio? Na olimpijadi za svoju zemlju je kidao, i medalju je osvojio. Šta je beše Novak tamo osvojio? Aha da, bio je povredjen..ispao u prvo kolo. U Toronto bio tip-top a ovamo kao povreda sa vimbldona gde gle čuda bio povredjen (zato je izgubio)..ha ha smešno buraz.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

plati porez!
(zapex, 27. avgust 2016 15:43) Placa on porez, i to jos kako ali tamo gde ostvaruje prihod kao i mnogi drugi gradjani Srbije koji zive u inostranstvu, ukljucujuci i sportiste. Takodje placaju porez i njegove firme koje poseduje u Srbiji. Za tebe s siguran da ga ne placas, mozda tata i mama ili baba i deda.

Eleftherios

pre 7 godina

dostojevski, 27. avgust 2016 15:15)
Ako nisam ništa drugo za ovih 55 godina uspeo u životu, barem imam dvoje unučadi, a ti vidim si barem čuo za Dostojevskog što je ipak uspeh.

Ma da

pre 7 godina

@Beobrad
Šališ se? Znaci kad god je izgubio - bio je povredjen, kad god bude izgubio - biće povredjen!? A ček, ima i kad prodaje, predaje i poklanja mečeve, nikada ne gubi jer je eto izgubio!
A šta, olimpijada nije najvažnije takmičenje? Nije Novaku tačno, nije jer tamo se igra za neku Srbiju, slemovi brate, tu je lova a bogami i mastersi..za 90% sportista je najbitnija, samo eto po neki su baš tada povredjeni..pif malera ccc

type error no.1o

pre 7 godina

Lozite se braco na lika koji 6 godina brutalno dominira svetskim tenisom, zapravo svetskim sportom u celini, porusio tonu rekorda kojima niko u skorije vreme nece ni prismrdeti a za reprezentaciju u tih istih poslednjih 6 godina je ili umoran ili povredjen ili nema srece.
A ovamo 4 gs za redom!!! Sto niko nikad nije niti ce ponoviti u eri ozbiljnog tenisa. Dupli osvajac oi je Marej sa kojim se nas nole inace ima bolesno dobar skor.
Ma daj!
Pa vi meni recite ko je ovde lud...

dostojevski

pre 7 godina

Kakav bedan pokušaj trolovanja. Zna engleski (vidi nick), a ovamo kao gramatičke greške.
(Eleftherios, 27. avgust 2016 11:09)

ti si bedan pokušaj čoveka

vasa

pre 7 godina

@anica
Ne znam pametna, zasto Novak place 4 puta na RG, 3 puta na OI, jednom na USO? Mozes li to da objasnis, eto na OI koja je bas nevazna plakao je 3 puta?Jel imas objasnjenje ili danas sendvice daju svima a botcino glupava?

anica

pre 7 godina

(vasa, 27. avgust 2016 14:22)
Jesi pametan, aj sto Nole place to je zato sto je ispao u prvom kolu na Olimpijadi, koja u tenisu nije najbitnija, nego...sto Rodja place na AO ako je to najmanje bitan slem, a trolcino??
Sjasite vise sa Novaka!

:*

pre 7 godina

Mnogo je bitan ovaj USO. Bice povuci potegni, nadam se da osvaja, pa makar i na misice. Posle toga ostaje jos cetiri, to je vise nego dostizno.

Beobrad

pre 7 godina

90% ljudi i dalje ne zna zasto je Novak izgubio u prvom kolu u Riu!!!
Pa zbog POVREDE!
Levi rucni zglob mu je povredjen!
Pitanje je i za US Open u kakvom je stanju.
U dvoranskim uslovima je apsolutno najbolji teniser na svetu, pored toga sto je inace najbolji teniser na svetu!
Srecno Nole!

BeKo

pre 7 godina

@(vasa, 27. avgust 2016 14:22)

Tenis nije bio olimpijski sport od 1924 do 1988 godine,da je bio stalni sport na olimpijadi možda bi imao neku važnost.

beba mihalj

pre 7 godina

U Novaka vise niko ne veruje.U trnizu je krstko trajao,ali zato Nadala i Federera pamte i vole svi.Novak je vrlo brzi piceo da se ponasa kao svetska zvezda N1,bez skromnost.Nonsalancija ga je kostala...

vasa

pre 7 godina

@Beobrad
Jeste, i na Vimbldonu je izgubio zbog povrede, samo onaj Toronto je nekako osvojio sav povredjen. On uvek gubi zbog povrede ili zbog neke zavere.

vasa

pre 7 godina

@pribil
Olimpijada je izuzetno vazna u tenisu, da nije ne bi Novak onoliko plakao kao zena neka i jos izjavljivao vec dugo da mu je OI glavni cilj ove godine. Sada ti kao klasicni nolobot ubedjujes svet da OI nisu vazne, a da je Monacanin osvojio medalju, ti bi nas ubedjivao da nista vaznije od OI ne postoji.

Običan

pre 7 godina

Niko ove godine nije odmarao više od tebe.Jesi odigrao fantastičnu sezonu,jeste nam gorak ukus u ustima od Rija kao i tebi ali kreni sad kako treba.US open jednostavno mora da se osvoji,to je prioritet e posle sa Šangajom,Parizom,Pekingom,Londonom umereno,prosecno i na kraju godine ce opet biti 2500 do 3000 razlike.To bi bila dobra zaliha za narednu godinu i AUS open,IV i Majami.Nek bude i 500 razlike posle toga cela je tvoja sa umerenom igrom i stiže se pollako Rođo

gandra šajkaš

pre 7 godina

Posle OI mišljenje o Novaku je totalno drugačije. Srozano je mišljenje o njemu i o njegovim uspesima(i neuspesima). I dalje stojim iza onog što sam rekao posle osvajanja RG-a. Čovek se totalno ispraznio(emotivno,psihički i fizički) i treba mu nešto da ga doooobroooo prodrama. Da ta ravna linija koja je posle osvajanja RG-a ponovo zakrivuda,da ponovo oseti strast i potrebu za daljim pobedama. A to što nije osvojio OI to je već neka druga tema. Nadam se da se malo trgao i da će ponovo biti onaj strari. Želim mu sreću u daljoj karijeri i da prestigne RF

olos

pre 7 godina

Suze radonice i jos po neki..Novak zasluzuje neuporedivo vise prostora nego sto ga ima.I apsolutno vas niko ne tera da citate tekstove o njemu a pogotovu da oatavljate komentare.Medjutim to nema veze sa brojem tekstova vec iskljucivo sa vasom mrznjom prema nekome jer ste sigurno jako nesrecni i nezadovoljni u licnom zivotu pa mrzite bilo cihi uspeh.Covek u sportu radi neverovatne stvari a neki mali ljudi ga plhuju i omalovazavaju.

Kiza

pre 7 godina

Sinko moj, žreb na RG ti je bio više nego smešan, da ni sam sebi ne bi takav poželeo!
Kad se samo setim .... Yh. Lu (haha) , Steve Darcis (haha) , Aljaz Bedene (haha) .... e bolje da stanem stomak me već zaboleo od smeha !!

Ma da

pre 7 godina

I šta nas sad zanima što će on da osvoji US, za Srbiju medalja ništa, sad kao treba da navijamo..e pa i sad može u 1.kolo, a može i da ne učestvuje! Novak pa Novak..alo, olimpijada prošla, sad se skini iz medija i izadji iz frizidera!

rafa

pre 7 godina

Kako loptice budu vece i teze kad se igra pod krovom?Koliko ja znam loptice su, manje vise, univerzalne tezine i velicine bez obzira na proizvodjaca..Svasta!

Henry Chinasky

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto ovaj čovek dobija ovoliko pažnje u medijima i zašto se narod uzda u njega,kada je pokazao na OI kakav je sportista i koliko vredi.

suze radosnice

pre 7 godina

Zbog čega sportista koji ne prođe ni prvo kolo najvažnijeg sportskog događaja dobija ovoliko prostora? Radije bih čitao ponešto o uspesima ili problemima vaterpolista, košarkaša pa čak i lovaca na glinene golubove ili jedriličara.

Рајко Четник

pre 7 godina

Само напред Ноле Царе. Амери воле статистику па буди први који ће освојити турнир са постављеним кровом.

jegood

pre 7 godina

Ne znam sta da ocekujem od Novaka na ovogodisnjem USO. Imao je 2 prethodna ispadanja u 1.kolu, Vimbldon i Olimpijada, ne ulazi sa maksimalnim samopouzdanjem i deluje da je u padu forme. Mozda je tako i bolje sa nejasnim ocekivanjima, znaci moze i samo npr.do 3. kola a moze i do finala u kojem sa 98% posto sigurnosti se moze reci da ga ceka Endi Mari. U svakom slucaju navijam za Novaka pa dokle stigne..

Eleftherios

pre 7 godina

Napred Nule, do nove gremslen titule! Mani ove piavice sto ti zameraju da si u poslednje dve olimpijade bio Nolo. Ja verujem u tebe, ipack je ovo za ozbiljne pare turnir.
(type error no.1o, 27. avgust 2016 10:19)

Kakav bedan pokušaj trolovanja. Zna engleski (vidi nick), a ovamo kao gramatičke greške.

type error no.1o

pre 7 godina

Napred Nule, do nove gremslen titule! Mani ove piavice sto ti zameraju da si u poslednje dve olimpijade bio Nolo. Ja verujem u tebe, ipack je ovo za ozbiljne pare turnir.

a s roma nikšić

pre 7 godina

Svaka tvoja titula ima sjaj ne slabiji od sjaja zlatne olimpijske medalje.Svaka tvoja pobjeda je beneficirano teška i ima sjaj Suncem obasjana.Sjećam se meča protiv Hjuita na Vimbldonu.Nijesu htjeli da postave krov i pored najave meteorologa. Kiša je orosila teren, Hjuit je dobijao meč jer se kao niži i s ox nogama lakše kretao po mokroj travi ali se tada jako Sunce probilo izneđu oblaka osušilo teren i stvari su došle na svoje mjesto. Zna se ko je pobijedio...

kvisko

pre 7 godina

Cuti pre i pripremaj se da prodjes bar prvo kolo jer i Janovic je jedan od onih sto snazno serviraju a dobro znas da ti oni ne odgovaraju.

Djole

pre 7 godina

Upravo je ovo citirao Federer. Djokovicu svakako dvorana odgovara. Pa on sve do meca sa upravo Rodzerom u Londonu na zavrsnom mastersu 2015 nije imao poraz u dvoranskim uslovima, jos od Pariza 2012 i poraza protiv Kverija. Podatak, koji stvarno pokazuje njegovu dominaciju. Idemo sampione po 13 GS !

Pozdrav!

Djole

pre 7 godina

Upravo je ovo citirao Federer. Djokovicu svakako dvorana odgovara. Pa on sve do meca sa upravo Rodzerom u Londonu na zavrsnom mastersu 2015 nije imao poraz u dvoranskim uslovima, jos od Pariza 2012 i poraza protiv Kverija. Podatak, koji stvarno pokazuje njegovu dominaciju. Idemo sampione po 13 GS !

Pozdrav!

a s roma nikšić

pre 7 godina

Svaka tvoja titula ima sjaj ne slabiji od sjaja zlatne olimpijske medalje.Svaka tvoja pobjeda je beneficirano teška i ima sjaj Suncem obasjana.Sjećam se meča protiv Hjuita na Vimbldonu.Nijesu htjeli da postave krov i pored najave meteorologa. Kiša je orosila teren, Hjuit je dobijao meč jer se kao niži i s ox nogama lakše kretao po mokroj travi ali se tada jako Sunce probilo izneđu oblaka osušilo teren i stvari su došle na svoje mjesto. Zna se ko je pobijedio...

Beobrad

pre 7 godina

90% ljudi i dalje ne zna zasto je Novak izgubio u prvom kolu u Riu!!!
Pa zbog POVREDE!
Levi rucni zglob mu je povredjen!
Pitanje je i za US Open u kakvom je stanju.
U dvoranskim uslovima je apsolutno najbolji teniser na svetu, pored toga sto je inace najbolji teniser na svetu!
Srecno Nole!

Рајко Четник

pre 7 godina

Само напред Ноле Царе. Амери воле статистику па буди први који ће освојити турнир са постављеним кровом.

Eleftherios

pre 7 godina

Napred Nule, do nove gremslen titule! Mani ove piavice sto ti zameraju da si u poslednje dve olimpijade bio Nolo. Ja verujem u tebe, ipack je ovo za ozbiljne pare turnir.
(type error no.1o, 27. avgust 2016 10:19)

Kakav bedan pokušaj trolovanja. Zna engleski (vidi nick), a ovamo kao gramatičke greške.

:*

pre 7 godina

Mnogo je bitan ovaj USO. Bice povuci potegni, nadam se da osvaja, pa makar i na misice. Posle toga ostaje jos cetiri, to je vise nego dostizno.

anica

pre 7 godina

(vasa, 27. avgust 2016 14:22)
Jesi pametan, aj sto Nole place to je zato sto je ispao u prvom kolu na Olimpijadi, koja u tenisu nije najbitnija, nego...sto Rodja place na AO ako je to najmanje bitan slem, a trolcino??
Sjasite vise sa Novaka!

olos

pre 7 godina

Suze radonice i jos po neki..Novak zasluzuje neuporedivo vise prostora nego sto ga ima.I apsolutno vas niko ne tera da citate tekstove o njemu a pogotovu da oatavljate komentare.Medjutim to nema veze sa brojem tekstova vec iskljucivo sa vasom mrznjom prema nekome jer ste sigurno jako nesrecni i nezadovoljni u licnom zivotu pa mrzite bilo cihi uspeh.Covek u sportu radi neverovatne stvari a neki mali ljudi ga plhuju i omalovazavaju.

kvisko

pre 7 godina

Cuti pre i pripremaj se da prodjes bar prvo kolo jer i Janovic je jedan od onih sto snazno serviraju a dobro znas da ti oni ne odgovaraju.

jegood

pre 7 godina

Ne znam sta da ocekujem od Novaka na ovogodisnjem USO. Imao je 2 prethodna ispadanja u 1.kolu, Vimbldon i Olimpijada, ne ulazi sa maksimalnim samopouzdanjem i deluje da je u padu forme. Mozda je tako i bolje sa nejasnim ocekivanjima, znaci moze i samo npr.do 3. kola a moze i do finala u kojem sa 98% posto sigurnosti se moze reci da ga ceka Endi Mari. U svakom slucaju navijam za Novaka pa dokle stigne..

Henry Chinasky

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto ovaj čovek dobija ovoliko pažnje u medijima i zašto se narod uzda u njega,kada je pokazao na OI kakav je sportista i koliko vredi.

gandra šajkaš

pre 7 godina

Posle OI mišljenje o Novaku je totalno drugačije. Srozano je mišljenje o njemu i o njegovim uspesima(i neuspesima). I dalje stojim iza onog što sam rekao posle osvajanja RG-a. Čovek se totalno ispraznio(emotivno,psihički i fizički) i treba mu nešto da ga doooobroooo prodrama. Da ta ravna linija koja je posle osvajanja RG-a ponovo zakrivuda,da ponovo oseti strast i potrebu za daljim pobedama. A to što nije osvojio OI to je već neka druga tema. Nadam se da se malo trgao i da će ponovo biti onaj strari. Želim mu sreću u daljoj karijeri i da prestigne RF

suze radosnice

pre 7 godina

Zbog čega sportista koji ne prođe ni prvo kolo najvažnijeg sportskog događaja dobija ovoliko prostora? Radije bih čitao ponešto o uspesima ili problemima vaterpolista, košarkaša pa čak i lovaca na glinene golubove ili jedriličara.

Običan

pre 7 godina

Niko ove godine nije odmarao više od tebe.Jesi odigrao fantastičnu sezonu,jeste nam gorak ukus u ustima od Rija kao i tebi ali kreni sad kako treba.US open jednostavno mora da se osvoji,to je prioritet e posle sa Šangajom,Parizom,Pekingom,Londonom umereno,prosecno i na kraju godine ce opet biti 2500 do 3000 razlike.To bi bila dobra zaliha za narednu godinu i AUS open,IV i Majami.Nek bude i 500 razlike posle toga cela je tvoja sa umerenom igrom i stiže se pollako Rođo

type error no.1o

pre 7 godina

Napred Nule, do nove gremslen titule! Mani ove piavice sto ti zameraju da si u poslednje dve olimpijade bio Nolo. Ja verujem u tebe, ipack je ovo za ozbiljne pare turnir.

vasa

pre 7 godina

@pribil
Olimpijada je izuzetno vazna u tenisu, da nije ne bi Novak onoliko plakao kao zena neka i jos izjavljivao vec dugo da mu je OI glavni cilj ove godine. Sada ti kao klasicni nolobot ubedjujes svet da OI nisu vazne, a da je Monacanin osvojio medalju, ti bi nas ubedjivao da nista vaznije od OI ne postoji.

beba mihalj

pre 7 godina

U Novaka vise niko ne veruje.U trnizu je krstko trajao,ali zato Nadala i Federera pamte i vole svi.Novak je vrlo brzi piceo da se ponasa kao svetska zvezda N1,bez skromnost.Nonsalancija ga je kostala...

vasa

pre 7 godina

@Beobrad
Jeste, i na Vimbldonu je izgubio zbog povrede, samo onaj Toronto je nekako osvojio sav povredjen. On uvek gubi zbog povrede ili zbog neke zavere.

type error no.1o

pre 7 godina

Lozite se braco na lika koji 6 godina brutalno dominira svetskim tenisom, zapravo svetskim sportom u celini, porusio tonu rekorda kojima niko u skorije vreme nece ni prismrdeti a za reprezentaciju u tih istih poslednjih 6 godina je ili umoran ili povredjen ili nema srece.
A ovamo 4 gs za redom!!! Sto niko nikad nije niti ce ponoviti u eri ozbiljnog tenisa. Dupli osvajac oi je Marej sa kojim se nas nole inace ima bolesno dobar skor.
Ma daj!
Pa vi meni recite ko je ovde lud...

Kiza

pre 7 godina

Sinko moj, žreb na RG ti je bio više nego smešan, da ni sam sebi ne bi takav poželeo!
Kad se samo setim .... Yh. Lu (haha) , Steve Darcis (haha) , Aljaz Bedene (haha) .... e bolje da stanem stomak me već zaboleo od smeha !!

anica

pre 7 godina

Ja ne znam u cemu je tvoj problem?
Jel sramota plakati I jesti sendvic? Ti si druze mali covek dzaba ti laprdanje do zore..I kada imas nameru da uvredis.ili sta vec to moras raditi sa stilom...ajde bre trolcino mani se gluposti...hoce decko da ide da igra tamo gde ima love I gde dobija bodove...njegovo pravo..izgubio je od Delpa..onog koji je istumbao Federera na.Us openu I koji bi dobio bilo kog tenisera ne.samo Novaka.
Tvoj mozak to ne moze da skapira...cao

Ma da

pre 7 godina

I šta nas sad zanima što će on da osvoji US, za Srbiju medalja ništa, sad kao treba da navijamo..e pa i sad može u 1.kolo, a može i da ne učestvuje! Novak pa Novak..alo, olimpijada prošla, sad se skini iz medija i izadji iz frizidera!

BeKo

pre 7 godina

@(vasa, 27. avgust 2016 14:22)

Tenis nije bio olimpijski sport od 1924 do 1988 godine,da je bio stalni sport na olimpijadi možda bi imao neku važnost.

Beobrad

pre 7 godina

Razumem da je Novak nekome odbojan, ali ne razumem taj antitalenat za psihologiju, tj. procenu ljudi, coveka...
Milenijumi, eoni, godina milioni nekima nece biti dovoljni da shvate da Novak nije folirant, da je momak izrazito posten i iskren.
Pravi sportista i covek, to je vise nego ocigledno, a pratim ga jos od pre 2006.
Nema on razloga ista da folira, najbolji je vec godinama, a kome smeta, moze samo da prihvati cinjenicno stanje ili da ludi i dalje.

Ma da

pre 7 godina

@Beobrad
Šališ se? Znaci kad god je izgubio - bio je povredjen, kad god bude izgubio - biće povredjen!? A ček, ima i kad prodaje, predaje i poklanja mečeve, nikada ne gubi jer je eto izgubio!
A šta, olimpijada nije najvažnije takmičenje? Nije Novaku tačno, nije jer tamo se igra za neku Srbiju, slemovi brate, tu je lova a bogami i mastersi..za 90% sportista je najbitnija, samo eto po neki su baš tada povredjeni..pif malera ccc

rafa

pre 7 godina

Kako loptice budu vece i teze kad se igra pod krovom?Koliko ja znam loptice su, manje vise, univerzalne tezine i velicine bez obzira na proizvodjaca..Svasta!

anica

pre 7 godina

(vasa, 27. avgust 2016 15:57)
Muskatlo, place jer mu je taj slem falio, pobedjivao ga bolji igrac na sljaci i mnogo je radio da bi ga osvojio, nista vise do kraja karijere da ne osvoji da mu se rec ne kaze...ono Boze pravde u Parizu ce uvek ostati upamceno.. plus sto je dobra svota novca, a ne da igra za dzabe...ni para ni poena i da mu jedna trolcina nabija na nos nesto a nije mu do cuklja, moj sendvic je bogat, da se zamezi lepo.
Pamte se slemovi, mastersi, prve igre na kojima je ucestvovao 2008 uzeo bronzu ne mora vise da osvoji nista..

Jumko

pre 7 godina

@Bata Stojkovic Ako pazljivo i procitas te komentare Mikiija, Vase, mene i dr, i one za porez i slicne, neces videti ni jednu uvredu, sto se za vas zaslepljene ne moze reci. Procitaj malo i zapitaj se cije bi komentare moderator trebao stopirati. E sad sto se vama ne svidja kada vam neko dira ljubimca, to je vasa stvar Bato... Ni nama se ne svidja omalovazavanje svakog Djokovicevog protivnika i neistomisljenika od trenerskih strucnjaka!

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Jedno veliko bravo za moderatore i B92. Zahvaljujuci vama kvalitet posetilaca i komentara je sve bolji. Posebno plene paznju svojim kvalietom i visoko umnoscu ovi poput komentara vase, mikija i Jumka. Jako mi je simpatican i onaj "plati porez" koji do sada nismi imali priliku da vidimo. Nadam se da ce kompletno okupirati ove stranice tako da mi ostali mozemo mirno da idemo negde drugde. Moja baka je govorila "dosli divlji da isteraju pitome".

dostojevski

pre 7 godina

Kakav bedan pokušaj trolovanja. Zna engleski (vidi nick), a ovamo kao gramatičke greške.
(Eleftherios, 27. avgust 2016 11:09)

ti si bedan pokušaj čoveka

vasa

pre 7 godina

@anica
Ne znam pametna, zasto Novak place 4 puta na RG, 3 puta na OI, jednom na USO? Mozes li to da objasnis, eto na OI koja je bas nevazna plakao je 3 puta?Jel imas objasnjenje ili danas sendvice daju svima a botcino glupava?

dabome

pre 7 godina

@beobrad
Mnogi su ga provalili odavno, mnogi posle OI, a neki ste i dalje glupi i zaslepljeno gledate i balavite u srednji prst koji vam pokazuje!

Beobrad

pre 7 godina

Mnogi su ga provalili odavno, mnogi posle OI, a neki ste i dalje glupi i zaslepljeno gledate i balavite u srednji prst koji vam pokazuje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dabome, 27. avgust 2016 18:33)
Da odes ti do Filozofskog fakulteta u Beogradu da ti pod odma daju diplomu psihologa!
Ne da si provalio Novaka, nego nemam reci.
Percepcija ti je jaca strana, bravo!
Hahaha diletantu!

Eleftherios

pre 7 godina

dostojevski, 27. avgust 2016 15:15)
Ako nisam ništa drugo za ovih 55 godina uspeo u životu, barem imam dvoje unučadi, a ti vidim si barem čuo za Dostojevskog što je ipak uspeh.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

plati porez!
(zapex, 27. avgust 2016 15:43) Placa on porez, i to jos kako ali tamo gde ostvaruje prihod kao i mnogi drugi gradjani Srbije koji zive u inostranstvu, ukljucujuci i sportiste. Takodje placaju porez i njegove firme koje poseduje u Srbiji. Za tebe s siguran da ga ne placas, mozda tata i mama ili baba i deda.

vasa

pre 7 godina

@anica
Ju, a zasto si se ti toliko iznervirala? Nije valjda da te boli istina? Placko plakao na svakom GS, plakao na svakim OI na kojima je ucestvovao, placko bio, placko ostao! I kako ti sad tako pricas da ne treba da igra na OI gde ga ne placaju, zar nije on patriota koji se bori za Srbiju i takve budale, zar mu nije to veliki kvalitet? Reci sendvicarko, jel ti smeta to sto se pamte GS, OI, titule, medalje, slava? A on tu nije najbolji?Jel te to boli? Pamtice se da je "najbolji na svetu" ispao u orvom kolu od 147 na listi i u karijeri na OI postigao isti uspeh kao legendarni Nisikori. Ne znam dokle sam ja njemu al znam dokle si ti meni, pa se primi posla slobodno, batali sendvice.

he he

pre 7 godina

@beobrad
Kada je neko povredjen propušta turnire (samo nemoj o Sinsinatiju, tamo mu je bio povredjen ponos i bilo ga sramota da učestvuje a tek da osvoji). Pogledaj Nadala..beše on ima povredu ručnog zgloba? Koliko je turnira propustio? Na olimpijadi za svoju zemlju je kidao, i medalju je osvojio. Šta je beše Novak tamo osvojio? Aha da, bio je povredjen..ispao u prvo kolo. U Toronto bio tip-top a ovamo kao povreda sa vimbldona gde gle čuda bio povredjen (zato je izgubio)..ha ha smešno buraz.

samo pitam

pre 7 godina

@Ma da
To je to. Sve vas žulja njegova lova. 'be se vama i za reprezentaciju i za sve, bitno je što on puno zarađuje. Inače svi vi što vam to smeta idete na posao da provedete vreme, platu ne uzimate...

vasa

pre 7 godina

@BeKo
Slazem se, Vimbldon je vazniji, najvazniji turnir u tenisu. Ipak, ne moze se reci da OI nisu vazne, vazne su itekako. Narocito zato sto se odrzavaju samo jednom u 4 godine.Neki veliki igraci nisu imali priliku da osvoje medalju na OI, ali ovima koji su imali tu priliku su OI vazne i mogu se porediti njihovi uspesi na Igrama. Uostalom, ni mastersi se u ovom obliku nisu igrali do '90 ili koju godinu pre, pa to ne znaci da Djokovicevi ili Nadalovi mastersi manje vrede samo zato sto Borg ili Konors nisu imali priliku da osvajaju te titule tako cesto.
Mnogima ovde su OI bile najvazniji turnir na svetu pre samo kesec dana, sada kada je Novak ispao u prvom kolu ispadose OI skroz nevazne, turnircic.

vasa

pre 7 godina

@Bata Stojkovic
Uuuu, uvredjeni pametnjakovicu, a gde placa porez na one pare od sponzora? Da si isao u skolu znao bi sta je porez na prihod. Gde zaradjuju pare Federer Nadal i Marej? Sigurno ne u svojim drzavama pa opet placaju ogroman porez Svajcarskoj, Spaniji i Britaniji. Ajde sad u skolu da naucis nesto umesto sto brines ko kakve komentare pusta.

Ma da

pre 7 godina

@samo pitam
'be se mene i za reprezentaciju i za njegove pare, nego mi jako smeta što mi iskače iz frizidera I iz svih mogućih uređaja, ne skida se iz medija, ne mozes ljidski da ukljucis tv, komp, da otvoris novine..davi se ovaj narod, ne postoji niko i nista samo on. Pogledaj ovu stranicu, svaki drugi naslov o njemu, a zašto? Zasto se siluje narod, zašto im se na silu gura jedan koji to ne zaslužuje? Milion puta je pokazao a sada i stavio tačku na to da ga Srbija NE ZANIMA! Ni jednu bednu medalju za zemlju koju je okupirao A vi i dalje Novak i Novak! Znamo i kad njegov pas vrši nuždu, a imamo toliko sportista koji osvojiše medalje. O njima više ništa jer je bitno kada Novak osvaja g.slemove, ŠTA Srbija ima od slema? MEDALJA ALO MEDALJA ili idi tamo u taj M.Karlo pa dosađuj njih! Neko osuđuje modaratora, vidi kad je moderator odlučio da objavljuje i malo od onih (a ima ih mnogo) koji nisu zaslepljeni i malo su iznad IQ sa ,Nole sokole'. Plati porez? Vidi, svako ko se predstavlja kao "veliki srbin, patriota, itd" svojoj "voljenoj zemlji, majcici Srbiji" barem porezom pomaže! Imam puno argumenata ali mi nece objaviti komentar zbog dužine!

he he

pre 7 godina

@ Beko

Ti ili nemaš pojma ili se praviš blesav.
Vimbldon ili Olimpijada?
Aj da probam ovako, npr. Bane Ivanovic igra u Celsiju, a igra i u reprezentaciji. Sta je tebi kao građaninu i navijacu Srbije bitnije, da osvoji ligu šampiona ili Svetsko prvenstvo? Šta je tebi uopste bitnije i važnije takmičenje? Znaci po tebi je važnije liga šampiona ako se to igra duže. Važi brate!
A jel' treba i da ti nacrtam da u Celsiju igra za pare i za klub, a da za reprezentaciju igra za svoju zemlju i grb, dakle za Srbiju.
Meni lično lepše da u reprezentaciji igra dobro i da ostvari neki uspeh, ali mrka kapa, sa Celsijem mogu da ga gledam a ne moram, eto nekako mi lepše da gledam Mesija. Ako razumeš šta hoću da kažem, ako ne, nema ti pomoći.

racku_cg

pre 7 godina

logicno ... sto cistiji tenis igra neki igrac, tj federer djokovic delpotro wawrinka berdych, tj igraci koji udaraju ravno i precizno vise vole dvoranske uslove, gdje ne postoji smetnja vjetra i sunca ....

Henry Chinasky

pre 7 godina

KEKAC(ne vređaj ljude),koliko možeš da budeš ograničen pa da se pališ na sportiste i ostale javne ličnosti,koje u stvari ne poznaješ?

BeKo

pre 7 godina

@(vasa)

Pa mislim da je važniji Vimbldon koji se igra od 1877 nego Olimpijada,drugo ne može se porediti GS I Olimpijada upravo zbog toga jer nije igrana 64 godine pa mnogi veliki igrači nisu ni imali priliku da je osvoje o postanu još veći.

Henry Chinasky

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto ovaj čovek dobija ovoliko pažnje u medijima i zašto se narod uzda u njega,kada je pokazao na OI kakav je sportista i koliko vredi.

suze radosnice

pre 7 godina

Zbog čega sportista koji ne prođe ni prvo kolo najvažnijeg sportskog događaja dobija ovoliko prostora? Radije bih čitao ponešto o uspesima ili problemima vaterpolista, košarkaša pa čak i lovaca na glinene golubove ili jedriličara.

type error no.1o

pre 7 godina

Napred Nule, do nove gremslen titule! Mani ove piavice sto ti zameraju da si u poslednje dve olimpijade bio Nolo. Ja verujem u tebe, ipack je ovo za ozbiljne pare turnir.

beba mihalj

pre 7 godina

U Novaka vise niko ne veruje.U trnizu je krstko trajao,ali zato Nadala i Federera pamte i vole svi.Novak je vrlo brzi piceo da se ponasa kao svetska zvezda N1,bez skromnost.Nonsalancija ga je kostala...

kvisko

pre 7 godina

Cuti pre i pripremaj se da prodjes bar prvo kolo jer i Janovic je jedan od onih sto snazno serviraju a dobro znas da ti oni ne odgovaraju.

Kiza

pre 7 godina

Sinko moj, žreb na RG ti je bio više nego smešan, da ni sam sebi ne bi takav poželeo!
Kad se samo setim .... Yh. Lu (haha) , Steve Darcis (haha) , Aljaz Bedene (haha) .... e bolje da stanem stomak me već zaboleo od smeha !!

vasa

pre 7 godina

@pribil
Olimpijada je izuzetno vazna u tenisu, da nije ne bi Novak onoliko plakao kao zena neka i jos izjavljivao vec dugo da mu je OI glavni cilj ove godine. Sada ti kao klasicni nolobot ubedjujes svet da OI nisu vazne, a da je Monacanin osvojio medalju, ti bi nas ubedjivao da nista vaznije od OI ne postoji.

Ma da

pre 7 godina

I šta nas sad zanima što će on da osvoji US, za Srbiju medalja ništa, sad kao treba da navijamo..e pa i sad može u 1.kolo, a može i da ne učestvuje! Novak pa Novak..alo, olimpijada prošla, sad se skini iz medija i izadji iz frizidera!

a s roma nikšić

pre 7 godina

Svaka tvoja titula ima sjaj ne slabiji od sjaja zlatne olimpijske medalje.Svaka tvoja pobjeda je beneficirano teška i ima sjaj Suncem obasjana.Sjećam se meča protiv Hjuita na Vimbldonu.Nijesu htjeli da postave krov i pored najave meteorologa. Kiša je orosila teren, Hjuit je dobijao meč jer se kao niži i s ox nogama lakše kretao po mokroj travi ali se tada jako Sunce probilo izneđu oblaka osušilo teren i stvari su došle na svoje mjesto. Zna se ko je pobijedio...

type error no.1o

pre 7 godina

Lozite se braco na lika koji 6 godina brutalno dominira svetskim tenisom, zapravo svetskim sportom u celini, porusio tonu rekorda kojima niko u skorije vreme nece ni prismrdeti a za reprezentaciju u tih istih poslednjih 6 godina je ili umoran ili povredjen ili nema srece.
A ovamo 4 gs za redom!!! Sto niko nikad nije niti ce ponoviti u eri ozbiljnog tenisa. Dupli osvajac oi je Marej sa kojim se nas nole inace ima bolesno dobar skor.
Ma daj!
Pa vi meni recite ko je ovde lud...

Djole

pre 7 godina

Upravo je ovo citirao Federer. Djokovicu svakako dvorana odgovara. Pa on sve do meca sa upravo Rodzerom u Londonu na zavrsnom mastersu 2015 nije imao poraz u dvoranskim uslovima, jos od Pariza 2012 i poraza protiv Kverija. Podatak, koji stvarno pokazuje njegovu dominaciju. Idemo sampione po 13 GS !

Pozdrav!

rafa

pre 7 godina

Kako loptice budu vece i teze kad se igra pod krovom?Koliko ja znam loptice su, manje vise, univerzalne tezine i velicine bez obzira na proizvodjaca..Svasta!

olos

pre 7 godina

Suze radonice i jos po neki..Novak zasluzuje neuporedivo vise prostora nego sto ga ima.I apsolutno vas niko ne tera da citate tekstove o njemu a pogotovu da oatavljate komentare.Medjutim to nema veze sa brojem tekstova vec iskljucivo sa vasom mrznjom prema nekome jer ste sigurno jako nesrecni i nezadovoljni u licnom zivotu pa mrzite bilo cihi uspeh.Covek u sportu radi neverovatne stvari a neki mali ljudi ga plhuju i omalovazavaju.

Beobrad

pre 7 godina

90% ljudi i dalje ne zna zasto je Novak izgubio u prvom kolu u Riu!!!
Pa zbog POVREDE!
Levi rucni zglob mu je povredjen!
Pitanje je i za US Open u kakvom je stanju.
U dvoranskim uslovima je apsolutno najbolji teniser na svetu, pored toga sto je inace najbolji teniser na svetu!
Srecno Nole!

Eleftherios

pre 7 godina

Napred Nule, do nove gremslen titule! Mani ove piavice sto ti zameraju da si u poslednje dve olimpijade bio Nolo. Ja verujem u tebe, ipack je ovo za ozbiljne pare turnir.
(type error no.1o, 27. avgust 2016 10:19)

Kakav bedan pokušaj trolovanja. Zna engleski (vidi nick), a ovamo kao gramatičke greške.

Ma da

pre 7 godina

@Beobrad
Šališ se? Znaci kad god je izgubio - bio je povredjen, kad god bude izgubio - biće povredjen!? A ček, ima i kad prodaje, predaje i poklanja mečeve, nikada ne gubi jer je eto izgubio!
A šta, olimpijada nije najvažnije takmičenje? Nije Novaku tačno, nije jer tamo se igra za neku Srbiju, slemovi brate, tu je lova a bogami i mastersi..za 90% sportista je najbitnija, samo eto po neki su baš tada povredjeni..pif malera ccc

vasa

pre 7 godina

@Beobrad
Jeste, i na Vimbldonu je izgubio zbog povrede, samo onaj Toronto je nekako osvojio sav povredjen. On uvek gubi zbog povrede ili zbog neke zavere.

anica

pre 7 godina

(vasa, 27. avgust 2016 14:22)
Jesi pametan, aj sto Nole place to je zato sto je ispao u prvom kolu na Olimpijadi, koja u tenisu nije najbitnija, nego...sto Rodja place na AO ako je to najmanje bitan slem, a trolcino??
Sjasite vise sa Novaka!

dostojevski

pre 7 godina

Kakav bedan pokušaj trolovanja. Zna engleski (vidi nick), a ovamo kao gramatičke greške.
(Eleftherios, 27. avgust 2016 11:09)

ti si bedan pokušaj čoveka

vasa

pre 7 godina

@anica
Ne znam pametna, zasto Novak place 4 puta na RG, 3 puta na OI, jednom na USO? Mozes li to da objasnis, eto na OI koja je bas nevazna plakao je 3 puta?Jel imas objasnjenje ili danas sendvice daju svima a botcino glupava?

Рајко Четник

pre 7 godina

Само напред Ноле Царе. Амери воле статистику па буди први који ће освојити турнир са постављеним кровом.

Običan

pre 7 godina

Niko ove godine nije odmarao više od tebe.Jesi odigrao fantastičnu sezonu,jeste nam gorak ukus u ustima od Rija kao i tebi ali kreni sad kako treba.US open jednostavno mora da se osvoji,to je prioritet e posle sa Šangajom,Parizom,Pekingom,Londonom umereno,prosecno i na kraju godine ce opet biti 2500 do 3000 razlike.To bi bila dobra zaliha za narednu godinu i AUS open,IV i Majami.Nek bude i 500 razlike posle toga cela je tvoja sa umerenom igrom i stiže se pollako Rođo

:*

pre 7 godina

Mnogo je bitan ovaj USO. Bice povuci potegni, nadam se da osvaja, pa makar i na misice. Posle toga ostaje jos cetiri, to je vise nego dostizno.

vasa

pre 7 godina

@anica
Ju, a zasto si se ti toliko iznervirala? Nije valjda da te boli istina? Placko plakao na svakom GS, plakao na svakim OI na kojima je ucestvovao, placko bio, placko ostao! I kako ti sad tako pricas da ne treba da igra na OI gde ga ne placaju, zar nije on patriota koji se bori za Srbiju i takve budale, zar mu nije to veliki kvalitet? Reci sendvicarko, jel ti smeta to sto se pamte GS, OI, titule, medalje, slava? A on tu nije najbolji?Jel te to boli? Pamtice se da je "najbolji na svetu" ispao u orvom kolu od 147 na listi i u karijeri na OI postigao isti uspeh kao legendarni Nisikori. Ne znam dokle sam ja njemu al znam dokle si ti meni, pa se primi posla slobodno, batali sendvice.

anica

pre 7 godina

Ja ne znam u cemu je tvoj problem?
Jel sramota plakati I jesti sendvic? Ti si druze mali covek dzaba ti laprdanje do zore..I kada imas nameru da uvredis.ili sta vec to moras raditi sa stilom...ajde bre trolcino mani se gluposti...hoce decko da ide da igra tamo gde ima love I gde dobija bodove...njegovo pravo..izgubio je od Delpa..onog koji je istumbao Federera na.Us openu I koji bi dobio bilo kog tenisera ne.samo Novaka.
Tvoj mozak to ne moze da skapira...cao

gandra šajkaš

pre 7 godina

Posle OI mišljenje o Novaku je totalno drugačije. Srozano je mišljenje o njemu i o njegovim uspesima(i neuspesima). I dalje stojim iza onog što sam rekao posle osvajanja RG-a. Čovek se totalno ispraznio(emotivno,psihički i fizički) i treba mu nešto da ga doooobroooo prodrama. Da ta ravna linija koja je posle osvajanja RG-a ponovo zakrivuda,da ponovo oseti strast i potrebu za daljim pobedama. A to što nije osvojio OI to je već neka druga tema. Nadam se da se malo trgao i da će ponovo biti onaj strari. Želim mu sreću u daljoj karijeri i da prestigne RF

Eleftherios

pre 7 godina

dostojevski, 27. avgust 2016 15:15)
Ako nisam ništa drugo za ovih 55 godina uspeo u životu, barem imam dvoje unučadi, a ti vidim si barem čuo za Dostojevskog što je ipak uspeh.

jegood

pre 7 godina

Ne znam sta da ocekujem od Novaka na ovogodisnjem USO. Imao je 2 prethodna ispadanja u 1.kolu, Vimbldon i Olimpijada, ne ulazi sa maksimalnim samopouzdanjem i deluje da je u padu forme. Mozda je tako i bolje sa nejasnim ocekivanjima, znaci moze i samo npr.do 3. kola a moze i do finala u kojem sa 98% posto sigurnosti se moze reci da ga ceka Endi Mari. U svakom slucaju navijam za Novaka pa dokle stigne..

dabome

pre 7 godina

@beobrad
Mnogi su ga provalili odavno, mnogi posle OI, a neki ste i dalje glupi i zaslepljeno gledate i balavite u srednji prst koji vam pokazuje!

BeKo

pre 7 godina

@(vasa, 27. avgust 2016 14:22)

Tenis nije bio olimpijski sport od 1924 do 1988 godine,da je bio stalni sport na olimpijadi možda bi imao neku važnost.

Ma da

pre 7 godina

@samo pitam
'be se mene i za reprezentaciju i za njegove pare, nego mi jako smeta što mi iskače iz frizidera I iz svih mogućih uređaja, ne skida se iz medija, ne mozes ljidski da ukljucis tv, komp, da otvoris novine..davi se ovaj narod, ne postoji niko i nista samo on. Pogledaj ovu stranicu, svaki drugi naslov o njemu, a zašto? Zasto se siluje narod, zašto im se na silu gura jedan koji to ne zaslužuje? Milion puta je pokazao a sada i stavio tačku na to da ga Srbija NE ZANIMA! Ni jednu bednu medalju za zemlju koju je okupirao A vi i dalje Novak i Novak! Znamo i kad njegov pas vrši nuždu, a imamo toliko sportista koji osvojiše medalje. O njima više ništa jer je bitno kada Novak osvaja g.slemove, ŠTA Srbija ima od slema? MEDALJA ALO MEDALJA ili idi tamo u taj M.Karlo pa dosađuj njih! Neko osuđuje modaratora, vidi kad je moderator odlučio da objavljuje i malo od onih (a ima ih mnogo) koji nisu zaslepljeni i malo su iznad IQ sa ,Nole sokole'. Plati porez? Vidi, svako ko se predstavlja kao "veliki srbin, patriota, itd" svojoj "voljenoj zemlji, majcici Srbiji" barem porezom pomaže! Imam puno argumenata ali mi nece objaviti komentar zbog dužine!

samo pitam

pre 7 godina

@Ma da
To je to. Sve vas žulja njegova lova. 'be se vama i za reprezentaciju i za sve, bitno je što on puno zarađuje. Inače svi vi što vam to smeta idete na posao da provedete vreme, platu ne uzimate...

BeKo

pre 7 godina

@(vasa)

Pa mislim da je važniji Vimbldon koji se igra od 1877 nego Olimpijada,drugo ne može se porediti GS I Olimpijada upravo zbog toga jer nije igrana 64 godine pa mnogi veliki igrači nisu ni imali priliku da je osvoje o postanu još veći.

Beobrad

pre 7 godina

Mnogi su ga provalili odavno, mnogi posle OI, a neki ste i dalje glupi i zaslepljeno gledate i balavite u srednji prst koji vam pokazuje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dabome, 27. avgust 2016 18:33)
Da odes ti do Filozofskog fakulteta u Beogradu da ti pod odma daju diplomu psihologa!
Ne da si provalio Novaka, nego nemam reci.
Percepcija ti je jaca strana, bravo!
Hahaha diletantu!

he he

pre 7 godina

@beobrad
Kada je neko povredjen propušta turnire (samo nemoj o Sinsinatiju, tamo mu je bio povredjen ponos i bilo ga sramota da učestvuje a tek da osvoji). Pogledaj Nadala..beše on ima povredu ručnog zgloba? Koliko je turnira propustio? Na olimpijadi za svoju zemlju je kidao, i medalju je osvojio. Šta je beše Novak tamo osvojio? Aha da, bio je povredjen..ispao u prvo kolo. U Toronto bio tip-top a ovamo kao povreda sa vimbldona gde gle čuda bio povredjen (zato je izgubio)..ha ha smešno buraz.

anica

pre 7 godina

(vasa, 27. avgust 2016 15:57)
Muskatlo, place jer mu je taj slem falio, pobedjivao ga bolji igrac na sljaci i mnogo je radio da bi ga osvojio, nista vise do kraja karijere da ne osvoji da mu se rec ne kaze...ono Boze pravde u Parizu ce uvek ostati upamceno.. plus sto je dobra svota novca, a ne da igra za dzabe...ni para ni poena i da mu jedna trolcina nabija na nos nesto a nije mu do cuklja, moj sendvic je bogat, da se zamezi lepo.
Pamte se slemovi, mastersi, prve igre na kojima je ucestvovao 2008 uzeo bronzu ne mora vise da osvoji nista..

Beobrad

pre 7 godina

Razumem da je Novak nekome odbojan, ali ne razumem taj antitalenat za psihologiju, tj. procenu ljudi, coveka...
Milenijumi, eoni, godina milioni nekima nece biti dovoljni da shvate da Novak nije folirant, da je momak izrazito posten i iskren.
Pravi sportista i covek, to je vise nego ocigledno, a pratim ga jos od pre 2006.
Nema on razloga ista da folira, najbolji je vec godinama, a kome smeta, moze samo da prihvati cinjenicno stanje ili da ludi i dalje.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

plati porez!
(zapex, 27. avgust 2016 15:43) Placa on porez, i to jos kako ali tamo gde ostvaruje prihod kao i mnogi drugi gradjani Srbije koji zive u inostranstvu, ukljucujuci i sportiste. Takodje placaju porez i njegove firme koje poseduje u Srbiji. Za tebe s siguran da ga ne placas, mozda tata i mama ili baba i deda.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Jedno veliko bravo za moderatore i B92. Zahvaljujuci vama kvalitet posetilaca i komentara je sve bolji. Posebno plene paznju svojim kvalietom i visoko umnoscu ovi poput komentara vase, mikija i Jumka. Jako mi je simpatican i onaj "plati porez" koji do sada nismi imali priliku da vidimo. Nadam se da ce kompletno okupirati ove stranice tako da mi ostali mozemo mirno da idemo negde drugde. Moja baka je govorila "dosli divlji da isteraju pitome".

vasa

pre 7 godina

@Bata Stojkovic
Uuuu, uvredjeni pametnjakovicu, a gde placa porez na one pare od sponzora? Da si isao u skolu znao bi sta je porez na prihod. Gde zaradjuju pare Federer Nadal i Marej? Sigurno ne u svojim drzavama pa opet placaju ogroman porez Svajcarskoj, Spaniji i Britaniji. Ajde sad u skolu da naucis nesto umesto sto brines ko kakve komentare pusta.

he he

pre 7 godina

@ Beko

Ti ili nemaš pojma ili se praviš blesav.
Vimbldon ili Olimpijada?
Aj da probam ovako, npr. Bane Ivanovic igra u Celsiju, a igra i u reprezentaciji. Sta je tebi kao građaninu i navijacu Srbije bitnije, da osvoji ligu šampiona ili Svetsko prvenstvo? Šta je tebi uopste bitnije i važnije takmičenje? Znaci po tebi je važnije liga šampiona ako se to igra duže. Važi brate!
A jel' treba i da ti nacrtam da u Celsiju igra za pare i za klub, a da za reprezentaciju igra za svoju zemlju i grb, dakle za Srbiju.
Meni lično lepše da u reprezentaciji igra dobro i da ostvari neki uspeh, ali mrka kapa, sa Celsijem mogu da ga gledam a ne moram, eto nekako mi lepše da gledam Mesija. Ako razumeš šta hoću da kažem, ako ne, nema ti pomoći.

Jumko

pre 7 godina

@Bata Stojkovic Ako pazljivo i procitas te komentare Mikiija, Vase, mene i dr, i one za porez i slicne, neces videti ni jednu uvredu, sto se za vas zaslepljene ne moze reci. Procitaj malo i zapitaj se cije bi komentare moderator trebao stopirati. E sad sto se vama ne svidja kada vam neko dira ljubimca, to je vasa stvar Bato... Ni nama se ne svidja omalovazavanje svakog Djokovicevog protivnika i neistomisljenika od trenerskih strucnjaka!

racku_cg

pre 7 godina

logicno ... sto cistiji tenis igra neki igrac, tj federer djokovic delpotro wawrinka berdych, tj igraci koji udaraju ravno i precizno vise vole dvoranske uslove, gdje ne postoji smetnja vjetra i sunca ....

vasa

pre 7 godina

@BeKo
Slazem se, Vimbldon je vazniji, najvazniji turnir u tenisu. Ipak, ne moze se reci da OI nisu vazne, vazne su itekako. Narocito zato sto se odrzavaju samo jednom u 4 godine.Neki veliki igraci nisu imali priliku da osvoje medalju na OI, ali ovima koji su imali tu priliku su OI vazne i mogu se porediti njihovi uspesi na Igrama. Uostalom, ni mastersi se u ovom obliku nisu igrali do '90 ili koju godinu pre, pa to ne znaci da Djokovicevi ili Nadalovi mastersi manje vrede samo zato sto Borg ili Konors nisu imali priliku da osvajaju te titule tako cesto.
Mnogima ovde su OI bile najvazniji turnir na svetu pre samo kesec dana, sada kada je Novak ispao u prvom kolu ispadose OI skroz nevazne, turnircic.

Henry Chinasky

pre 7 godina

KEKAC(ne vređaj ljude),koliko možeš da budeš ograničen pa da se pališ na sportiste i ostale javne ličnosti,koje u stvari ne poznaješ?