Atletika 159

Četvrtak, 25.08.2016.

21:04

Ivana u ritmu, osvojila Lozanu i Dijamantsku trku!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ostvarila je pobedu na 11. mitingu Dijamantske lige u Lozani.

Ivana u ritmu, osvojila Lozanu i Dijamantsku trku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

dusan

pre 7 godina

Ala ste dosadni sa tim da smo mi lepi,posteni,a svi ostali su lopovi...istina je da je amerikanka lepo proslavila zlato iz Rija i napravila SAMO JEDAN trening pre mitinga..Jednostavno,nismo ni najgori,a ni najbolji na svetu..mozda smo samo previse malogragani!

A.

pre 7 godina

Čestitke Ivani i za Lozanu i za Pariz.

Posle ovog teksta ću stvarno početi da sumnjam da je doping zaslužan za uspeh Amerikanki na Olimpijadi u Riju.
[Tekst iz Rija (kada je Ivana osvojila bronzanu medalju): "Međutim, dve Amerikanke bile su bolje od nje – Tijana Bartoleta je u petoj seriji letela do 7,17 (lični rekord), još jednom je skočila 7,13, dok je druga bila Britni Ris sa 7,15 (imala je i skok od 7,09)".]

s

pre 7 godina

Naravno Bartoleta je dobila po neku pilulu u Rio od Americkih zvanicnika i to je sad proslo,njih Dijamantska liga neinteresuje.Ovo ne da je providno sta Ameri rade nego je zalosno,ceo svet prave budalama,pa ona realno skoro ceo metar duze skace kad je nakljukana-strasno!!!

Che

pre 7 godina

138 komentara oko Ivane Spanovic ! Da li neko nesto radi u ovoj zemlji ili svi pisu komentare na B-92 u vidu zanata ?
(Pravi Pera, 26. avgust 2016 10:10)

a o kome treba da pisu? Premijeru?

bucko lazmisljam

pre 7 godina

Bravo Ivana dijamantu nas. Moram da prokomentarisem njenu konkurentkinju koja nije mogla da preskoci vise od 6,5m. Da podsetim na OI skocila je 7,17. Niko ama bas niko nemoze da me ubedi da americka skakacica nije bila pod nekim doping srrdstvom. Za sedam ili deset dana ona podbci 71 cm malo neverovatno za profesionalca.

Roko

pre 7 godina

40.000$ i plus 20.000 eura za bronzu sa Olimpijade i eto super stan u centru grada.

(Radnik, 26. avgust 2016 08:44)

Pa baš si radnik. Samo radnička klasa sanja da živi u centru. Gospoda su u vilama na obodu

Arthammer

pre 7 godina

pff... 6,83 cm. toliko bih i ja skocio. a na olimpijadi truba
(mrki, 26. avgust 2016 08:43)

Pa skoči! Gde si bio do sada? Trebaju nam takvi na olimpijadi. A i uopšte... mislim takvi koji mogu i znaju sve.

Milan

pre 7 godina

Smarate više sa tim dopingom, sve znate iz fotelje. Devojka je osvojila zlato, boli je baš da skače ovde punim kapacitetom kad se znalo da je Ivana favorit da osvoji. Uostalom, i Ivana je dosta podbacila sa daljinom ako se uzme onaj skok gde je prestup bio 1 cm.

Александар

pre 7 godina

Olimpijska šampionka iz Rija, Amerikanka Tijana Bartoleta potpuno je podbacila skokom od 6,46 metara za peto mesto.

Због здравља Амери на неко време морају да смањи допинг.

Običan

pre 7 godina

Eto,,cistih,,Amera.Pa kad tad ce Ivana dobiti svoje zasluzeno zlato u Riju.A Olimpijada mi se pod ovim uslovima zgadila.Ali Ameri polako,doci ce vama crni petak.Bez brige ne mora da bude 13.

Nik

pre 7 godina

@Satelit
Tvoj zakljucak da skace ofrlje malo nepije vodu. Da je Amerikanka bila prva danas i u naredna dva mitinga (jer u poslednjem se dobija duplo) zavrsila bi prva.

acafaca

pre 7 godina

hm malo mi to cudno... ta amerikanka da skoci ok 60cm krace od skokova u riu koji su bili samo 7 dana ranije... malo mi je nelogicno... to bi bilo kao da Usein Bolt posle trke na 100m koju istrci 9.8 sekundi 7 dana kasnije ne moze ispod 10.40 ???

epic

pre 7 godina

Ivana je svoj najbolji skok u karijeri ostvarila na OI, a Dkokovic je Srbiji donio Dejvis kup i medalju sa OI u Pekingu. Muka mi je od ovih sto pljuju nase sportiste jer bi oni prvi prodali Srbiju za saku para, ali su nesposobni pa ih niko nece.

Milan

pre 7 godina

Bartoleta nije ništa podbacila..... To je njen regularan skok iz kvalifikacija na OI i sad. Ona je "prebacila" za pola metra u finalu OI, a kako ostaje nam samo da pogadjamo. Uglavnom samo se vratila na dužine koje redovno skače.

Vladimir

pre 7 godina

Kao prvo, Bravo Ivana!
Dalje, pretpostavljam da je vecinu vas mrzilo da se svlaci za časove fizičkog. Kažem to, jer pričate na pamet. Dajte molim vas... Previše ste pod uticajem reklama. "Doping" je sadržan najviše u glavi, pogotovo za pojedinačne sportove. Kao neko ko se bavio sportom, izmedju ostalih i atletikom, mogu to potvrditi! Ružno je da pričamo takve stvari, o nekome koga ni ne poznajemo. Mislim, da vam se i sama Ivana smije, ako kojim slučajem čita ove komentare. Još jednom, bravo Ivana!!!

Hoces Iskreno ?

pre 7 godina

Pa da nije prestupila onaj centimetar u Riu, Ivana bi skocila 7.20 ,je l bi i tad pricali da su amerikanke dopingovane,a Ivana je prirodni obdarena za toliki skok ?

Lele koja paranoja u glavama ...
Lepo neko rece u komentaru, ne mogu da je stignu sa bodovima,pa se i ne trude (mislim na amerikanke).
Svaka cast nasoj Ivani , odlicni su ovo uspesi,a vi klosari,naucite da postujete bolje.

Ostin A

pre 7 godina

Da se razumemo, Ivana je jedina ovde imala neku korist od dobrog skoka. Ivana bi osvojila dijamantsku ligu i da je skočila 6 metara.

Jednostavno, kad osvojiš dva zlata na olimpijskim igrama, baš ne juriš da skočiš 9 metara u 10 dana (pogotovo jer je svetski rekord 7,5 i to u vreme drugačijih pravila).

Usput ovde dosta njih ne zna da je Bartoletta nastupala u još nekoliko disciplina, dok je Ivana u samo jednoj.

Masturbant neopterećen diskrecijom

pre 7 godina

Meni nije jasno kako to da ne skoči uvek isto ili makar približno. Pa nije to košarka pa ekipe igraju različito odbranu,nekad te neće nekad hoće šut pa broj postignutih poena varira. Ovde si sâm, zaletiš se i skočiš, pa bilo da je to trening ili finale olimpijade.

Qroña

pre 7 godina

Ne bi me iznenadilo da cujem da su i americki kosarkasi uzeli po jednu duplu dozu vece pred finale OI kao i ove njihove atleticarke kojih po ostvarenim rezultatima danas nema ni u prvih deset.

Dragana

pre 7 godina

@lolimir
Sta ti znace upitnici na kraju recenice Bravo Ivana ili tako vec nesto?Ovo ne deluje kao da je upitna recenica pa mi nije jasno da li si glup i toliko nepismen da ne znas gde ide znak pitanja.

Xman

pre 7 godina

Ako se Amerikanka dopingovala na Olimpijskim igrama zasto to i sada ne bi uradila? A cini se da je i Ivana skakala dosta manje pa niko doping ne pominje. Rusofilska posla pljuvanja svega sto dolazi sa zapada.

Maksa

pre 7 godina

Kad je trebalo skakati za Srbiju, Ivana se pokidala da skoči lični i nacionalni rekord. Nerve je kidala i plakala što joj nije uspelo više. A evo sada za čistu lovu neće ni da skoči ako ne mora, već taman koliko treba. Pa nemoj bre da više čujem da je neko ovom detetu nešto prigovorio!

Bajčilo

pre 7 godina

Fizicki je besprekorno spremna! Kada bi samo i nasi kosarkasi provodili toliko vremena u teretani...I ovako su dobri, ali tada bi konacno mogli stvarno da se ,,pobijemo" (kako pojedinci vole da kazu) sa Amerima...

Боки

pre 7 godina

@mile
Па не бави се Б92 бајкама свезнајућих Срба. Зашто ти не би доставио те доказе?

Dule

pre 7 godina

Mozda su i lose skakale Amerikanke zato sto je Spanoviceva ubedljivo prva na Dijamantskoj trci i nema sanse da je stignu, i vec su proslavljale svoje medalje i imaju vise pare od sponzora zbog OI nego Ivana?

dekskoms

pre 7 godina

Samo još jedan dokaz mojoj tvrdnji da se sve velike sile sistemski dopinguju,Američke medalje odavno ne priznajem!
Ivana veliki si sportsmen(women) i veliki šampion!

kezual di belgrado

pre 7 godina

To je to Ivana, forma je tu sve pohvale za osvajanje lige. Američka atleticarka podbacila ovoliko?! Verovatno nestalo "dozvoljenih sredstava" kojim se kljukala pre Ria.

Jana

pre 7 godina

E sada je valkda jasno vecini zasto je Ivani bilo onoliko krivo u Riju, nije ona mala vidi devojka sta se desava. Nadam se da ce doci vreme kada ce vecima postenog sveta napustiti ove americko-britamske OI pa neka se oni razigravaju do mile volje.

my way

pre 7 godina

"Olimpijska šampionka iz Rija, Amerikanka Tijana Bartoleta potpuno je podbacila skokom od 6,46 metara za peto mesto."
Некога боду 3 пута у једном дану за допинг контролу, неко је суспендован, па није, па је неутралан, па Рус, па суспендован, па није... ко би више похватао шта је све Клишина прошла, а неко амерички син, тих и миран, чист и фин... Свака част, Ивана, честитке од срца!

Srba

pre 7 godina

Pogledajte joj majcu i biće vam jasno zašto je najbolja.Piše Spanović (Span (eng) - raspon).Ma to 100% ima neke veze.Bravo I V A N A A A !!!

stevan

pre 7 godina

cestitam.
devojka osvojila OI medalju,vlasnik nacionalnog rekorda,osvojila dijamantsku ligu,sta reci, nego stati mirno kad je neko spomene.
bravo ali stvarno bravo

satelit

pre 7 godina

Nije Bartoleta dopingovana,jednostavno zna da ne moze dostici Ivanu pa skace ofrlje.. Ni Ris ne moze dostici zato i ne dolazi. Ivana uzima istorisku ukupnu pobedu u DL!

Srbijanac

pre 7 godina

Bartoletta skočila 6.46m, a na IO skočila 7.17m. Kako je nije sramota? Ovo nije samo za oduzimanje medalje na IO, već za diskvalifikaciju na svim narednim takmičenjima, doživotno! Kakav doping na IO!

mile

pre 7 godina

Zamolio bih redakciju B92 da objavi na sajtu zašto Američki sportisti ne podležu doping kontroli ovlašćenih lica za proveru. E Tijana, baš te umorio let do Lozane. Šteta, da si negde bliže možda bi uzela medalju.
Šta ti je vremenska razlika.CCC

sinisalazic

pre 7 godina

I sad nikome na svijetu nije sumnjivo sto ova amerkanka skace 70 cm manje nego na olimpijadi?
Sve se bojim da nisu bile dopingovane na olimpijadi?

nikola

pre 7 godina

A Bartoleta skokovi danas samo 7 dana posle Ria 5.92/6.23/6.46.U kvalifikacijama u Riu 6.44/6.50/6.70 i bez preskocene norme.I preko noci dva skoka od 7.20.Pa ko je bre ovde lud.Sve dok americki sportisti ne krenu da se testiraju od strane medjunarodne antidoping agencija sport nema smisla.Njih testira njihova kontrola.I da, Ris se ovde nije pojavila,i ona bi skocila kao i ova.Vazno je da su obe u Riu preko noci od toga da su u kvalifikacijama skakale bedno,pocele u finalu da lete.

Nemanja

pre 7 godina

Bartoleta je večerašnjim rezultatom dokazala da je bila posebno "motivisana" i "spremna" za Rio, kao i ostali Američki atletičari i sportisti uopšte! Ivana, samo napred, prožderi ove nafiksane...

Milena.V.

pre 7 godina

Ivana, da bi pobeđivala, smanji pasivni teret leta, odnosno gluteus maximus i gigantske butine. Dakle - manje težine i beskonačno veći broj ponavljanua u svakoj vežbi i promeni nutricionistu. Bez tog padaš.
Sve najbolje...

marko

pre 7 godina

Ivana je definitivno pobednik trke. Cak i da Ivana ne osvoji ni jedan jedini bod do kraja, a Riz osvoji jos svih 30 u igri (10 sledeci miting i 20 finalni miting), Ivana ce imati bolji skor u pobedama na mitinzima 4 prema (hipotetickih) 2 Rizove.
Tako da, svaka cast Ivana!!!!

Ivan Bg

pre 7 godina

Bartoleta je za 24h, od kvalifikacija do finala, digla skok za pola metra. Sad se vratila na normalno. Nista ne kazem, osim da se puca necim najstrasnije.

veliki strumf

pre 7 godina

Tijana Bartoleta 6.46! Pre samo nedelju dana u riju je skocila 70cm vise! Cele seyone ni blizu 7 metara, i onda puf u Riju 7.17m *u kvalifikacijama skocila prosecnih 6.70m). Pa ne moze niko da me ubedi, ali niko, da je eto ona tako bas za taj finalni dan u Riju tempirala formu da skoci skok karijere. Hoce to tako, aha! Ivani sve cestitke, na 35000 evra za bronzu dodala je 40000 dolara kao pobednik Dijamantske lige plus 10000 za pobedu veceras. Lepa lova za par dana, ali koliko je truda i treninga u to ulozeno...

matori

pre 7 godina

bravo Ivana !
nije mi jasna ova Bartoleta...ove godine na mitinzima ništa epohalno, ali zlato na OI. prošle godine zlato na SP...a u međuvremenu - ništa...

Dejan

pre 7 godina

Bravo curo, svaka čast a ova Amerikanka ni 6.5 metra a ubRiu 7.2 pa onda naravno nije nakljukana nego joj je kao išlo, sramota sa svim Amerikancima

Dzoni

pre 7 godina

Sta da pricamo Bartoleta u Riu 7.18 ovde max 6.46 to dovodi u sumnju ono zlato. Bila je spricana i ona i Riz. Ivana standardno dobra nema oscilacija.

potterhead

pre 7 godina

Bartoleta nije mogla vise od 6,46. A pre nedelju dana 7,17. Ma ne, sve je čisto, ništa neobično i sumnjivo. Bravo Ivana, svaka čast. Samo cepaj.

kimiko

pre 7 godina

Kako je atletika lepa,ali i surova.Bartoleta,olimpijski sampion,totalni fijasko.
Nema vremena ni dana opustanja.Juce sampion,danas gubitnik.Neko ce reci,uzela je medalju moze joj se.
Ja mislim da je upravo dobila zestok samar.

Dzoni

pre 7 godina

Sta da pricamo Bartoleta u Riu 7.18 ovde max 6.46 to dovodi u sumnju ono zlato. Bila je spricana i ona i Riz. Ivana standardno dobra nema oscilacija.

kimiko

pre 7 godina

Kako je atletika lepa,ali i surova.Bartoleta,olimpijski sampion,totalni fijasko.
Nema vremena ni dana opustanja.Juce sampion,danas gubitnik.Neko ce reci,uzela je medalju moze joj se.
Ja mislim da je upravo dobila zestok samar.

my way

pre 7 godina

"Olimpijska šampionka iz Rija, Amerikanka Tijana Bartoleta potpuno je podbacila skokom od 6,46 metara za peto mesto."
Некога боду 3 пута у једном дану за допинг контролу, неко је суспендован, па није, па је неутралан, па Рус, па суспендован, па није... ко би више похватао шта је све Клишина прошла, а неко амерички син, тих и миран, чист и фин... Свака част, Ивана, честитке од срца!

sinisalazic

pre 7 godina

I sad nikome na svijetu nije sumnjivo sto ova amerkanka skace 70 cm manje nego na olimpijadi?
Sve se bojim da nisu bile dopingovane na olimpijadi?

stevan

pre 7 godina

cestitam.
devojka osvojila OI medalju,vlasnik nacionalnog rekorda,osvojila dijamantsku ligu,sta reci, nego stati mirno kad je neko spomene.
bravo ali stvarno bravo

Ivan Bg

pre 7 godina

Bartoleta je za 24h, od kvalifikacija do finala, digla skok za pola metra. Sad se vratila na normalno. Nista ne kazem, osim da se puca necim najstrasnije.

nikola

pre 7 godina

A Bartoleta skokovi danas samo 7 dana posle Ria 5.92/6.23/6.46.U kvalifikacijama u Riu 6.44/6.50/6.70 i bez preskocene norme.I preko noci dva skoka od 7.20.Pa ko je bre ovde lud.Sve dok americki sportisti ne krenu da se testiraju od strane medjunarodne antidoping agencija sport nema smisla.Njih testira njihova kontrola.I da, Ris se ovde nije pojavila,i ona bi skocila kao i ova.Vazno je da su obe u Riu preko noci od toga da su u kvalifikacijama skakale bedno,pocele u finalu da lete.

veliki strumf

pre 7 godina

Tijana Bartoleta 6.46! Pre samo nedelju dana u riju je skocila 70cm vise! Cele seyone ni blizu 7 metara, i onda puf u Riju 7.17m *u kvalifikacijama skocila prosecnih 6.70m). Pa ne moze niko da me ubedi, ali niko, da je eto ona tako bas za taj finalni dan u Riju tempirala formu da skoci skok karijere. Hoce to tako, aha! Ivani sve cestitke, na 35000 evra za bronzu dodala je 40000 dolara kao pobednik Dijamantske lige plus 10000 za pobedu veceras. Lepa lova za par dana, ali koliko je truda i treninga u to ulozeno...

satelit

pre 7 godina

Nije Bartoleta dopingovana,jednostavno zna da ne moze dostici Ivanu pa skace ofrlje.. Ni Ris ne moze dostici zato i ne dolazi. Ivana uzima istorisku ukupnu pobedu u DL!

matori

pre 7 godina

bravo Ivana !
nije mi jasna ova Bartoleta...ove godine na mitinzima ništa epohalno, ali zlato na OI. prošle godine zlato na SP...a u međuvremenu - ništa...

acafaca

pre 7 godina

hm malo mi to cudno... ta amerikanka da skoci ok 60cm krace od skokova u riu koji su bili samo 7 dana ranije... malo mi je nelogicno... to bi bilo kao da Usein Bolt posle trke na 100m koju istrci 9.8 sekundi 7 dana kasnije ne moze ispod 10.40 ???

Nemanja

pre 7 godina

Bartoleta je večerašnjim rezultatom dokazala da je bila posebno "motivisana" i "spremna" za Rio, kao i ostali Američki atletičari i sportisti uopšte! Ivana, samo napred, prožderi ove nafiksane...

mile

pre 7 godina

Zamolio bih redakciju B92 da objavi na sajtu zašto Američki sportisti ne podležu doping kontroli ovlašćenih lica za proveru. E Tijana, baš te umorio let do Lozane. Šteta, da si negde bliže možda bi uzela medalju.
Šta ti je vremenska razlika.CCC

Александар

pre 7 godina

Olimpijska šampionka iz Rija, Amerikanka Tijana Bartoleta potpuno je podbacila skokom od 6,46 metara za peto mesto.

Због здравља Амери на неко време морају да смањи допинг.

epic

pre 7 godina

Ivana je svoj najbolji skok u karijeri ostvarila na OI, a Dkokovic je Srbiji donio Dejvis kup i medalju sa OI u Pekingu. Muka mi je od ovih sto pljuju nase sportiste jer bi oni prvi prodali Srbiju za saku para, ali su nesposobni pa ih niko nece.

Srbijanac

pre 7 godina

Bartoletta skočila 6.46m, a na IO skočila 7.17m. Kako je nije sramota? Ovo nije samo za oduzimanje medalje na IO, već za diskvalifikaciju na svim narednim takmičenjima, doživotno! Kakav doping na IO!

Milan

pre 7 godina

Bartoleta nije ništa podbacila..... To je njen regularan skok iz kvalifikacija na OI i sad. Ona je "prebacila" za pola metra u finalu OI, a kako ostaje nam samo da pogadjamo. Uglavnom samo se vratila na dužine koje redovno skače.

Dejan

pre 7 godina

Bravo curo, svaka čast a ova Amerikanka ni 6.5 metra a ubRiu 7.2 pa onda naravno nije nakljukana nego joj je kao išlo, sramota sa svim Amerikancima

potterhead

pre 7 godina

Bartoleta nije mogla vise od 6,46. A pre nedelju dana 7,17. Ma ne, sve je čisto, ništa neobično i sumnjivo. Bravo Ivana, svaka čast. Samo cepaj.

Običan

pre 7 godina

Eto,,cistih,,Amera.Pa kad tad ce Ivana dobiti svoje zasluzeno zlato u Riju.A Olimpijada mi se pod ovim uslovima zgadila.Ali Ameri polako,doci ce vama crni petak.Bez brige ne mora da bude 13.

Srba

pre 7 godina

Pogledajte joj majcu i biće vam jasno zašto je najbolja.Piše Spanović (Span (eng) - raspon).Ma to 100% ima neke veze.Bravo I V A N A A A !!!

Arthammer

pre 7 godina

pff... 6,83 cm. toliko bih i ja skocio. a na olimpijadi truba
(mrki, 26. avgust 2016 08:43)

Pa skoči! Gde si bio do sada? Trebaju nam takvi na olimpijadi. A i uopšte... mislim takvi koji mogu i znaju sve.

marko

pre 7 godina

Ivana je definitivno pobednik trke. Cak i da Ivana ne osvoji ni jedan jedini bod do kraja, a Riz osvoji jos svih 30 u igri (10 sledeci miting i 20 finalni miting), Ivana ce imati bolji skor u pobedama na mitinzima 4 prema (hipotetickih) 2 Rizove.
Tako da, svaka cast Ivana!!!!

bucko lazmisljam

pre 7 godina

Bravo Ivana dijamantu nas. Moram da prokomentarisem njenu konkurentkinju koja nije mogla da preskoci vise od 6,5m. Da podsetim na OI skocila je 7,17. Niko ama bas niko nemoze da me ubedi da americka skakacica nije bila pod nekim doping srrdstvom. Za sedam ili deset dana ona podbci 71 cm malo neverovatno za profesionalca.

Maksa

pre 7 godina

Kad je trebalo skakati za Srbiju, Ivana se pokidala da skoči lični i nacionalni rekord. Nerve je kidala i plakala što joj nije uspelo više. A evo sada za čistu lovu neće ni da skoči ako ne mora, već taman koliko treba. Pa nemoj bre da više čujem da je neko ovom detetu nešto prigovorio!

s

pre 7 godina

Naravno Bartoleta je dobila po neku pilulu u Rio od Americkih zvanicnika i to je sad proslo,njih Dijamantska liga neinteresuje.Ovo ne da je providno sta Ameri rade nego je zalosno,ceo svet prave budalama,pa ona realno skoro ceo metar duze skace kad je nakljukana-strasno!!!

Che

pre 7 godina

138 komentara oko Ivane Spanovic ! Da li neko nesto radi u ovoj zemlji ili svi pisu komentare na B-92 u vidu zanata ?
(Pravi Pera, 26. avgust 2016 10:10)

a o kome treba da pisu? Premijeru?

Vladimir

pre 7 godina

Kao prvo, Bravo Ivana!
Dalje, pretpostavljam da je vecinu vas mrzilo da se svlaci za časove fizičkog. Kažem to, jer pričate na pamet. Dajte molim vas... Previše ste pod uticajem reklama. "Doping" je sadržan najviše u glavi, pogotovo za pojedinačne sportove. Kao neko ko se bavio sportom, izmedju ostalih i atletikom, mogu to potvrditi! Ružno je da pričamo takve stvari, o nekome koga ni ne poznajemo. Mislim, da vam se i sama Ivana smije, ako kojim slučajem čita ove komentare. Još jednom, bravo Ivana!!!

Roko

pre 7 godina

40.000$ i plus 20.000 eura za bronzu sa Olimpijade i eto super stan u centru grada.

(Radnik, 26. avgust 2016 08:44)

Pa baš si radnik. Samo radnička klasa sanja da živi u centru. Gospoda su u vilama na obodu

Milena.V.

pre 7 godina

Ivana, da bi pobeđivala, smanji pasivni teret leta, odnosno gluteus maximus i gigantske butine. Dakle - manje težine i beskonačno veći broj ponavljanua u svakoj vežbi i promeni nutricionistu. Bez tog padaš.
Sve najbolje...

Hoces Iskreno ?

pre 7 godina

Pa da nije prestupila onaj centimetar u Riu, Ivana bi skocila 7.20 ,je l bi i tad pricali da su amerikanke dopingovane,a Ivana je prirodni obdarena za toliki skok ?

Lele koja paranoja u glavama ...
Lepo neko rece u komentaru, ne mogu da je stignu sa bodovima,pa se i ne trude (mislim na amerikanke).
Svaka cast nasoj Ivani , odlicni su ovo uspesi,a vi klosari,naucite da postujete bolje.

Nik

pre 7 godina

@Satelit
Tvoj zakljucak da skace ofrlje malo nepije vodu. Da je Amerikanka bila prva danas i u naredna dva mitinga (jer u poslednjem se dobija duplo) zavrsila bi prva.

Qroña

pre 7 godina

Ne bi me iznenadilo da cujem da su i americki kosarkasi uzeli po jednu duplu dozu vece pred finale OI kao i ove njihove atleticarke kojih po ostvarenim rezultatima danas nema ni u prvih deset.

Ostin A

pre 7 godina

Da se razumemo, Ivana je jedina ovde imala neku korist od dobrog skoka. Ivana bi osvojila dijamantsku ligu i da je skočila 6 metara.

Jednostavno, kad osvojiš dva zlata na olimpijskim igrama, baš ne juriš da skočiš 9 metara u 10 dana (pogotovo jer je svetski rekord 7,5 i to u vreme drugačijih pravila).

Usput ovde dosta njih ne zna da je Bartoletta nastupala u još nekoliko disciplina, dok je Ivana u samo jednoj.

dekskoms

pre 7 godina

Samo još jedan dokaz mojoj tvrdnji da se sve velike sile sistemski dopinguju,Američke medalje odavno ne priznajem!
Ivana veliki si sportsmen(women) i veliki šampion!

Jana

pre 7 godina

E sada je valkda jasno vecini zasto je Ivani bilo onoliko krivo u Riju, nije ona mala vidi devojka sta se desava. Nadam se da ce doci vreme kada ce vecima postenog sveta napustiti ove americko-britamske OI pa neka se oni razigravaju do mile volje.

kezual di belgrado

pre 7 godina

To je to Ivana, forma je tu sve pohvale za osvajanje lige. Američka atleticarka podbacila ovoliko?! Verovatno nestalo "dozvoljenih sredstava" kojim se kljukala pre Ria.

Bajčilo

pre 7 godina

Fizicki je besprekorno spremna! Kada bi samo i nasi kosarkasi provodili toliko vremena u teretani...I ovako su dobri, ali tada bi konacno mogli stvarno da se ,,pobijemo" (kako pojedinci vole da kazu) sa Amerima...

Dragana

pre 7 godina

@lolimir
Sta ti znace upitnici na kraju recenice Bravo Ivana ili tako vec nesto?Ovo ne deluje kao da je upitna recenica pa mi nije jasno da li si glup i toliko nepismen da ne znas gde ide znak pitanja.

Xman

pre 7 godina

Ako se Amerikanka dopingovala na Olimpijskim igrama zasto to i sada ne bi uradila? A cini se da je i Ivana skakala dosta manje pa niko doping ne pominje. Rusofilska posla pljuvanja svega sto dolazi sa zapada.

Milan

pre 7 godina

Smarate više sa tim dopingom, sve znate iz fotelje. Devojka je osvojila zlato, boli je baš da skače ovde punim kapacitetom kad se znalo da je Ivana favorit da osvoji. Uostalom, i Ivana je dosta podbacila sa daljinom ako se uzme onaj skok gde je prestup bio 1 cm.

Dule

pre 7 godina

Mozda su i lose skakale Amerikanke zato sto je Spanoviceva ubedljivo prva na Dijamantskoj trci i nema sanse da je stignu, i vec su proslavljale svoje medalje i imaju vise pare od sponzora zbog OI nego Ivana?

Боки

pre 7 godina

@mile
Па не бави се Б92 бајкама свезнајућих Срба. Зашто ти не би доставио те доказе?

Masturbant neopterećen diskrecijom

pre 7 godina

Meni nije jasno kako to da ne skoči uvek isto ili makar približno. Pa nije to košarka pa ekipe igraju različito odbranu,nekad te neće nekad hoće šut pa broj postignutih poena varira. Ovde si sâm, zaletiš se i skočiš, pa bilo da je to trening ili finale olimpijade.

dusan

pre 7 godina

Ala ste dosadni sa tim da smo mi lepi,posteni,a svi ostali su lopovi...istina je da je amerikanka lepo proslavila zlato iz Rija i napravila SAMO JEDAN trening pre mitinga..Jednostavno,nismo ni najgori,a ni najbolji na svetu..mozda smo samo previse malogragani!

A.

pre 7 godina

Čestitke Ivani i za Lozanu i za Pariz.

Posle ovog teksta ću stvarno početi da sumnjam da je doping zaslužan za uspeh Amerikanki na Olimpijadi u Riju.
[Tekst iz Rija (kada je Ivana osvojila bronzanu medalju): "Međutim, dve Amerikanke bile su bolje od nje – Tijana Bartoleta je u petoj seriji letela do 7,17 (lični rekord), još jednom je skočila 7,13, dok je druga bila Britni Ris sa 7,15 (imala je i skok od 7,09)".]

Dzoni

pre 7 godina

Sta da pricamo Bartoleta u Riu 7.18 ovde max 6.46 to dovodi u sumnju ono zlato. Bila je spricana i ona i Riz. Ivana standardno dobra nema oscilacija.

Milena.V.

pre 7 godina

Ivana, da bi pobeđivala, smanji pasivni teret leta, odnosno gluteus maximus i gigantske butine. Dakle - manje težine i beskonačno veći broj ponavljanua u svakoj vežbi i promeni nutricionistu. Bez tog padaš.
Sve najbolje...

mile

pre 7 godina

Zamolio bih redakciju B92 da objavi na sajtu zašto Američki sportisti ne podležu doping kontroli ovlašćenih lica za proveru. E Tijana, baš te umorio let do Lozane. Šteta, da si negde bliže možda bi uzela medalju.
Šta ti je vremenska razlika.CCC

satelit

pre 7 godina

Nije Bartoleta dopingovana,jednostavno zna da ne moze dostici Ivanu pa skace ofrlje.. Ni Ris ne moze dostici zato i ne dolazi. Ivana uzima istorisku ukupnu pobedu u DL!

kimiko

pre 7 godina

Kako je atletika lepa,ali i surova.Bartoleta,olimpijski sampion,totalni fijasko.
Nema vremena ni dana opustanja.Juce sampion,danas gubitnik.Neko ce reci,uzela je medalju moze joj se.
Ja mislim da je upravo dobila zestok samar.

my way

pre 7 godina

"Olimpijska šampionka iz Rija, Amerikanka Tijana Bartoleta potpuno je podbacila skokom od 6,46 metara za peto mesto."
Некога боду 3 пута у једном дану за допинг контролу, неко је суспендован, па није, па је неутралан, па Рус, па суспендован, па није... ко би више похватао шта је све Клишина прошла, а неко амерички син, тих и миран, чист и фин... Свака част, Ивана, честитке од срца!

sinisalazic

pre 7 godina

I sad nikome na svijetu nije sumnjivo sto ova amerkanka skace 70 cm manje nego na olimpijadi?
Sve se bojim da nisu bile dopingovane na olimpijadi?

Xman

pre 7 godina

Ako se Amerikanka dopingovala na Olimpijskim igrama zasto to i sada ne bi uradila? A cini se da je i Ivana skakala dosta manje pa niko doping ne pominje. Rusofilska posla pljuvanja svega sto dolazi sa zapada.

Masturbant neopterećen diskrecijom

pre 7 godina

Meni nije jasno kako to da ne skoči uvek isto ili makar približno. Pa nije to košarka pa ekipe igraju različito odbranu,nekad te neće nekad hoće šut pa broj postignutih poena varira. Ovde si sâm, zaletiš se i skočiš, pa bilo da je to trening ili finale olimpijade.

Srba

pre 7 godina

Pogledajte joj majcu i biće vam jasno zašto je najbolja.Piše Spanović (Span (eng) - raspon).Ma to 100% ima neke veze.Bravo I V A N A A A !!!

Ostin A

pre 7 godina

Da se razumemo, Ivana je jedina ovde imala neku korist od dobrog skoka. Ivana bi osvojila dijamantsku ligu i da je skočila 6 metara.

Jednostavno, kad osvojiš dva zlata na olimpijskim igrama, baš ne juriš da skočiš 9 metara u 10 dana (pogotovo jer je svetski rekord 7,5 i to u vreme drugačijih pravila).

Usput ovde dosta njih ne zna da je Bartoletta nastupala u još nekoliko disciplina, dok je Ivana u samo jednoj.

Hoces Iskreno ?

pre 7 godina

Pa da nije prestupila onaj centimetar u Riu, Ivana bi skocila 7.20 ,je l bi i tad pricali da su amerikanke dopingovane,a Ivana je prirodni obdarena za toliki skok ?

Lele koja paranoja u glavama ...
Lepo neko rece u komentaru, ne mogu da je stignu sa bodovima,pa se i ne trude (mislim na amerikanke).
Svaka cast nasoj Ivani , odlicni su ovo uspesi,a vi klosari,naucite da postujete bolje.

stevan

pre 7 godina

cestitam.
devojka osvojila OI medalju,vlasnik nacionalnog rekorda,osvojila dijamantsku ligu,sta reci, nego stati mirno kad je neko spomene.
bravo ali stvarno bravo

acafaca

pre 7 godina

hm malo mi to cudno... ta amerikanka da skoci ok 60cm krace od skokova u riu koji su bili samo 7 dana ranije... malo mi je nelogicno... to bi bilo kao da Usein Bolt posle trke na 100m koju istrci 9.8 sekundi 7 dana kasnije ne moze ispod 10.40 ???

Александар

pre 7 godina

Olimpijska šampionka iz Rija, Amerikanka Tijana Bartoleta potpuno je podbacila skokom od 6,46 metara za peto mesto.

Због здравља Амери на неко време морају да смањи допинг.

Milan

pre 7 godina

Smarate više sa tim dopingom, sve znate iz fotelje. Devojka je osvojila zlato, boli je baš da skače ovde punim kapacitetom kad se znalo da je Ivana favorit da osvoji. Uostalom, i Ivana je dosta podbacila sa daljinom ako se uzme onaj skok gde je prestup bio 1 cm.

Ivan Bg

pre 7 godina

Bartoleta je za 24h, od kvalifikacija do finala, digla skok za pola metra. Sad se vratila na normalno. Nista ne kazem, osim da se puca necim najstrasnije.

potterhead

pre 7 godina

Bartoleta nije mogla vise od 6,46. A pre nedelju dana 7,17. Ma ne, sve je čisto, ništa neobično i sumnjivo. Bravo Ivana, svaka čast. Samo cepaj.

nikola

pre 7 godina

A Bartoleta skokovi danas samo 7 dana posle Ria 5.92/6.23/6.46.U kvalifikacijama u Riu 6.44/6.50/6.70 i bez preskocene norme.I preko noci dva skoka od 7.20.Pa ko je bre ovde lud.Sve dok americki sportisti ne krenu da se testiraju od strane medjunarodne antidoping agencija sport nema smisla.Njih testira njihova kontrola.I da, Ris se ovde nije pojavila,i ona bi skocila kao i ova.Vazno je da su obe u Riu preko noci od toga da su u kvalifikacijama skakale bedno,pocele u finalu da lete.

Srbijanac

pre 7 godina

Bartoletta skočila 6.46m, a na IO skočila 7.17m. Kako je nije sramota? Ovo nije samo za oduzimanje medalje na IO, već za diskvalifikaciju na svim narednim takmičenjima, doživotno! Kakav doping na IO!

Običan

pre 7 godina

Eto,,cistih,,Amera.Pa kad tad ce Ivana dobiti svoje zasluzeno zlato u Riju.A Olimpijada mi se pod ovim uslovima zgadila.Ali Ameri polako,doci ce vama crni petak.Bez brige ne mora da bude 13.

Nemanja

pre 7 godina

Bartoleta je večerašnjim rezultatom dokazala da je bila posebno "motivisana" i "spremna" za Rio, kao i ostali Američki atletičari i sportisti uopšte! Ivana, samo napred, prožderi ove nafiksane...

Dule

pre 7 godina

Mozda su i lose skakale Amerikanke zato sto je Spanoviceva ubedljivo prva na Dijamantskoj trci i nema sanse da je stignu, i vec su proslavljale svoje medalje i imaju vise pare od sponzora zbog OI nego Ivana?

bucko lazmisljam

pre 7 godina

Bravo Ivana dijamantu nas. Moram da prokomentarisem njenu konkurentkinju koja nije mogla da preskoci vise od 6,5m. Da podsetim na OI skocila je 7,17. Niko ama bas niko nemoze da me ubedi da americka skakacica nije bila pod nekim doping srrdstvom. Za sedam ili deset dana ona podbci 71 cm malo neverovatno za profesionalca.

veliki strumf

pre 7 godina

Tijana Bartoleta 6.46! Pre samo nedelju dana u riju je skocila 70cm vise! Cele seyone ni blizu 7 metara, i onda puf u Riju 7.17m *u kvalifikacijama skocila prosecnih 6.70m). Pa ne moze niko da me ubedi, ali niko, da je eto ona tako bas za taj finalni dan u Riju tempirala formu da skoci skok karijere. Hoce to tako, aha! Ivani sve cestitke, na 35000 evra za bronzu dodala je 40000 dolara kao pobednik Dijamantske lige plus 10000 za pobedu veceras. Lepa lova za par dana, ali koliko je truda i treninga u to ulozeno...

epic

pre 7 godina

Ivana je svoj najbolji skok u karijeri ostvarila na OI, a Dkokovic je Srbiji donio Dejvis kup i medalju sa OI u Pekingu. Muka mi je od ovih sto pljuju nase sportiste jer bi oni prvi prodali Srbiju za saku para, ali su nesposobni pa ih niko nece.

Dejan

pre 7 godina

Bravo curo, svaka čast a ova Amerikanka ni 6.5 metra a ubRiu 7.2 pa onda naravno nije nakljukana nego joj je kao išlo, sramota sa svim Amerikancima

Arthammer

pre 7 godina

pff... 6,83 cm. toliko bih i ja skocio. a na olimpijadi truba
(mrki, 26. avgust 2016 08:43)

Pa skoči! Gde si bio do sada? Trebaju nam takvi na olimpijadi. A i uopšte... mislim takvi koji mogu i znaju sve.

dekskoms

pre 7 godina

Samo još jedan dokaz mojoj tvrdnji da se sve velike sile sistemski dopinguju,Američke medalje odavno ne priznajem!
Ivana veliki si sportsmen(women) i veliki šampion!

Vladimir

pre 7 godina

Kao prvo, Bravo Ivana!
Dalje, pretpostavljam da je vecinu vas mrzilo da se svlaci za časove fizičkog. Kažem to, jer pričate na pamet. Dajte molim vas... Previše ste pod uticajem reklama. "Doping" je sadržan najviše u glavi, pogotovo za pojedinačne sportove. Kao neko ko se bavio sportom, izmedju ostalih i atletikom, mogu to potvrditi! Ružno je da pričamo takve stvari, o nekome koga ni ne poznajemo. Mislim, da vam se i sama Ivana smije, ako kojim slučajem čita ove komentare. Još jednom, bravo Ivana!!!

kezual di belgrado

pre 7 godina

To je to Ivana, forma je tu sve pohvale za osvajanje lige. Američka atleticarka podbacila ovoliko?! Verovatno nestalo "dozvoljenih sredstava" kojim se kljukala pre Ria.

Qroña

pre 7 godina

Ne bi me iznenadilo da cujem da su i americki kosarkasi uzeli po jednu duplu dozu vece pred finale OI kao i ove njihove atleticarke kojih po ostvarenim rezultatima danas nema ni u prvih deset.

Maksa

pre 7 godina

Kad je trebalo skakati za Srbiju, Ivana se pokidala da skoči lični i nacionalni rekord. Nerve je kidala i plakala što joj nije uspelo više. A evo sada za čistu lovu neće ni da skoči ako ne mora, već taman koliko treba. Pa nemoj bre da više čujem da je neko ovom detetu nešto prigovorio!

Jana

pre 7 godina

E sada je valkda jasno vecini zasto je Ivani bilo onoliko krivo u Riju, nije ona mala vidi devojka sta se desava. Nadam se da ce doci vreme kada ce vecima postenog sveta napustiti ove americko-britamske OI pa neka se oni razigravaju do mile volje.

marko

pre 7 godina

Ivana je definitivno pobednik trke. Cak i da Ivana ne osvoji ni jedan jedini bod do kraja, a Riz osvoji jos svih 30 u igri (10 sledeci miting i 20 finalni miting), Ivana ce imati bolji skor u pobedama na mitinzima 4 prema (hipotetickih) 2 Rizove.
Tako da, svaka cast Ivana!!!!

matori

pre 7 godina

bravo Ivana !
nije mi jasna ova Bartoleta...ove godine na mitinzima ništa epohalno, ali zlato na OI. prošle godine zlato na SP...a u međuvremenu - ništa...

Milan

pre 7 godina

Bartoleta nije ništa podbacila..... To je njen regularan skok iz kvalifikacija na OI i sad. Ona je "prebacila" za pola metra u finalu OI, a kako ostaje nam samo da pogadjamo. Uglavnom samo se vratila na dužine koje redovno skače.

s

pre 7 godina

Naravno Bartoleta je dobila po neku pilulu u Rio od Americkih zvanicnika i to je sad proslo,njih Dijamantska liga neinteresuje.Ovo ne da je providno sta Ameri rade nego je zalosno,ceo svet prave budalama,pa ona realno skoro ceo metar duze skace kad je nakljukana-strasno!!!

Che

pre 7 godina

138 komentara oko Ivane Spanovic ! Da li neko nesto radi u ovoj zemlji ili svi pisu komentare na B-92 u vidu zanata ?
(Pravi Pera, 26. avgust 2016 10:10)

a o kome treba da pisu? Premijeru?

Nik

pre 7 godina

@Satelit
Tvoj zakljucak da skace ofrlje malo nepije vodu. Da je Amerikanka bila prva danas i u naredna dva mitinga (jer u poslednjem se dobija duplo) zavrsila bi prva.

Roko

pre 7 godina

40.000$ i plus 20.000 eura za bronzu sa Olimpijade i eto super stan u centru grada.

(Radnik, 26. avgust 2016 08:44)

Pa baš si radnik. Samo radnička klasa sanja da živi u centru. Gospoda su u vilama na obodu

Боки

pre 7 godina

@mile
Па не бави се Б92 бајкама свезнајућих Срба. Зашто ти не би доставио те доказе?

Bajčilo

pre 7 godina

Fizicki je besprekorno spremna! Kada bi samo i nasi kosarkasi provodili toliko vremena u teretani...I ovako su dobri, ali tada bi konacno mogli stvarno da se ,,pobijemo" (kako pojedinci vole da kazu) sa Amerima...

Dragana

pre 7 godina

@lolimir
Sta ti znace upitnici na kraju recenice Bravo Ivana ili tako vec nesto?Ovo ne deluje kao da je upitna recenica pa mi nije jasno da li si glup i toliko nepismen da ne znas gde ide znak pitanja.

A.

pre 7 godina

Čestitke Ivani i za Lozanu i za Pariz.

Posle ovog teksta ću stvarno početi da sumnjam da je doping zaslužan za uspeh Amerikanki na Olimpijadi u Riju.
[Tekst iz Rija (kada je Ivana osvojila bronzanu medalju): "Međutim, dve Amerikanke bile su bolje od nje – Tijana Bartoleta je u petoj seriji letela do 7,17 (lični rekord), još jednom je skočila 7,13, dok je druga bila Britni Ris sa 7,15 (imala je i skok od 7,09)".]

dusan

pre 7 godina

Ala ste dosadni sa tim da smo mi lepi,posteni,a svi ostali su lopovi...istina je da je amerikanka lepo proslavila zlato iz Rija i napravila SAMO JEDAN trening pre mitinga..Jednostavno,nismo ni najgori,a ni najbolji na svetu..mozda smo samo previse malogragani!