Olimpizam 238

Četvrtak, 18.08.2016.

19:50

Košarkašice bez energije, sledi borba za bronzu

Košarkašice Srbije izgubile su od Španije sa 68:54 u polufinalu olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru.

Košarkašice bez energije, sledi borba za bronzu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

238 Komentari

Sortiraj po:

Dragana

pre 7 godina

Ništa strašno devojke, idemo dalje! Prvo odmor da se dobro reenergizujete pa onda u nove pobede. Glavu gore i samo hrabro napred, možete vi to! :)
p.s. Veliki pozdrav za našu košarkašku kraljicu Sonju Petrović. Osim toga što je izvanredno nadarena za sport i poseduje očiglednu košarkašku intelegenciju, sad znamo da ume vrhunski da izlupa i reklamne panoe. Ko bi rekao? Kakva carica! :)

Srcem vas

pre 7 godina

Ovaj poraz nije do kosarkasica, ovaj poraz je stvar nestručnosti i nesposobnosti trenera da organizuje tim, konsoliduje redove i stručnim uputama vrati tim u igru. Ona tajm aut koristi da bi ponavljala "Nek se desi čudo", to je njen vrhunac stručnih uputa kako zaustaviti Spaniju.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Мој утисак док сам гледао ову утакмицу је да су наше очајно скакале у одбрани и да је то одлучило меч. Кренуле су брзоплето са соло акцијама на почетку и то наше главне играчице. Консолидовале су се, играле по мени, добру одбрану (много мање изгубљених лопти наших), и биле надомак преокрета, али тај проклети скок у одбрани... Има ли ишта горе него после изнуђеног шута Шпанкиња њихова играчица скупља редовно лопту поред две наше? Оно после у другом полувремену је само последица тога. Промашаји из полагања, беспотребне личне, покушаји да се што пре стигне противник... није било стрпљења. Остаје меч за бронзу, велики је то успех и треба мислити само на ту утакмицу. Стрпљење, концентрација и мање расправе са судијама и ето нама срећног завршетка.

"srce im je k'o u vola"

pre 7 godina

Milos@ da Miloše,uvijek optuzujem nase da se ne bore srcem ali ovaj si put ti u pravu.....na ovi igrama nasi izgaraju od zelje,srce iznad svega ali ne ide to samo sa srcem Srpska politiko prema sportu. Od Davora su cak i ruke digli,momak sam cudo napravio.

Kraljevcanin

pre 7 godina

Svaka čast devojkama na borbi i svemu... Prosto nisu imale svoju igru, Špankinje su bile bolje i treba im čestitati na zasluženoj pobedi. Možda je utakmica sa Australijom previše iscrpela i emotivno i fizički. Glavu gore i idemo po bronzu, vi ste to zaslužile! A i da je ne bude, SVI smo ponosni na vas!

P.S. Jedan od razloga što mnogo gotivim Šarenca kao komentatora je što ne izgovara Španjolke kao većina vas ovde. Zapitajte se da li se kaže Španija ili Španjolska pa neka vam to bude neki pokazatelj. Molim redakciju da mi objavi komentar. Unapred zahvalan.

TurboNator

pre 7 godina

Nije problem izgubiti od boljeg ali je problem izgubiti ovako...Zar ne treba dati sve od sebe?? Polufinale olimpijade, sasvim moguce da nijedna od njih nikada vise nece imati takvu sansu za finale...

A selektorka - cemu ona sluzi ako ne da ih organizuje umesto da srljaju, da ih ohrabri, motivise...?

Svaka cast za polufinale ali stvarno steta da se ovako bezveze ispusti sansa za finale. Bice super ako osvoje bronzu ali tesko je biti optimista posle ovoga.

Nadam se da ce momci da nas obraduju plasmanom u finale.

"srce im je k'o u vola"

pre 7 godina

Milos@ da Miloše,uvijek optuzujem nase da se ne bore srcem ali ovaj si put ti u pravu.....na ovi igrama nasi izgaraju od zelje,srce iznad svega ali ne ide to samo sa srcem Srpska politiko prema sportu. Od Davora su cak i ruke digli,momak sam cudo napravio.

Kayser Soze

pre 7 godina

Protiv Francuskinja u mecu za bronzu ce biti jako tesko, imaju jako dobru ekipu, Marina ih poznaje jako dobro, radi vec dugo tamo, pobedile su ih nase u finalu EP, ocekujem neprestanu borbu, nema predaje, samo jako devojke!!!

Kayser Soze

pre 7 godina

Protiv Francuskinja u mecu za bronzu ce biti jako tesko, imaju jako dobru ekipu, Marina ih poznaje jako dobro, radi vec dugo tamo, pobedile su ih nase u finalu EP, ocekujem neprestanu borbu, nema predaje, samo jako devojke!!!

Bravo

pre 7 godina

Bravo devojke! Vama je sad sigurno najteze, ali sta je tu je, nista nije izgubljeno, vas uspeh je ogroman, i sam plasman u polufinale i borba za bronzanu medalju nije nimalo naivna stvar! Ali samo napred, verujemo u vas, zgazite kad bude bilo najbitnije, u subotu, rastereceno, pa sta bude. A i da ne bude bronza, opet ste ostvarile veliki uspeh, i nema vam se sta zameriti, jer ste bile sjajne, i borile se srcano, pogotovu protiv Australije, a svi smo mi od krvi i mesa, i prirodno je da gresimo i na tome ucimo. Poz

Tina

pre 7 godina

Evo ih odmah dežurni pljuvači, koji su uvek tu da pljunu po našim divnim sportistima kada izgube, a kada pobede eto njih odmah da ih hvale. Krajnje nefer! Batalite se hejtovanja i pružimo ovim sjajnim devojkama podršku i kada im ne ide, kada im nije dan. Ova generacija na čelu sa Marinom Maljković je podigla žensku košarku iz pepela. I ovo je veliki uspeh polufinale OI. Verujem da će smoći snage za duel sa Francuskom. Istrošile su se u meču sa Australijom, sada nisu imale snage. Stao je šut našim najboljim igračicama Ani, Sonji, Jeleni. Biće bolje prekosutra. Pa čak i da ne osvoje bronzu, ove devojke zaslužuju sav naš naklon i poštovanje. Sramno je da se neko usuđuje da ih omalovažava i vređa. Srebro na EP 2013, zlato EP 2015, polufinale OI, malo li je, hejteri?!

Talični Tom

pre 7 godina

Nije da sada želim da ih pljujem,ali ovako očajno odigrati utakmicu karijere je prosto nedopustivo.Dati 14 koša za petnaest minuta je za ,,Ginisa,,Ni grama energije želje i borbenosti.Sve što su imale protiv Australije danas je nestalo.

Vlada

pre 7 godina

Bravo devojke, bravo Marina. Bolje se danas nije moglo. Itekako ima razloga da se mobilišete za sledeću utakmicu. Izdržite još malo. Hvala vam za sve divne trenutke.

играч кола

pre 7 godina

Немојте само тих коментара "остали без енергије","задовољили се" итд. Ако сам било чим задовољан са ове утакмице, то је енергија и залагање. Али, кад не иде, онда не иде. Концентрација је била катастрофална, то је први разлог, а онда нервоза. Никако мањак жеље и труда. Ја немам шта да замерим. Мислим да смо остали наоштрени за Француску, није нас ово ментално дотукло.

Zilijen

pre 7 godina

Ovako, rezultat je fenomenalan i iznad je kvaliteta tima. Nema mesta pljuvanju i vredjanju igracica jer se stvarno maksimalno trude i daju sve od sebe. Za mene su razocarenja Milica "zarez" Dabovic koja ne moze da se upise na Olimpijadi, Dajana "idem samo u desno" Butulija, osim zelje - nista. I zamerka selektoru, nema dovoljno kolektivne igre,uglavnom se oslanjamo na individualnost. Nesto slicno kao Hrvatska u muskoj kosarci...

Baxuz

pre 7 godina

Spanija je bila manje los tim! Diletantskih gresaka je bilo na obe strane, skoro pa egal, nas je zakopao ocajan sut, prosto nije htelo da udje. Bilo je i dobrih akcija, izgradjenih pozicija za otvoren sut, prodora ali prosto nece lopta kroz obruc. Mislim da im se ne moze ponoviti ovakav dan protiv Francuske naprotiv mislim da ce proraditi. U sv. slucaju ni ovo polufinale nisam ocekivao tako da... cestitka!

sklek

pre 7 godina

Ja sam mislio da ce kosarkasice proci a odbojkasice mozda posustati...u svakom slucaju svaka cast i na ovom. Medju cetiri ekipe u svetu...kapa dole!!!

Доћи до полуфинала и онда овако...?

pre 7 godina

Шпанија јесте квалитетна екипа али не за оволики и овакав ретултат. Оволики пад наше репрезентације је непојмљив. Да ли су сагореле против Аустралије? Шпанија има јак тактички спорт (било који да је у питању и одличан скаутинг) а наше шаблонски, главом кроз зид, 20х губе лопту на исти начин или у рекету "силују" напад? Требало је играти нерезонски (кад смо већ прочитани), кад већ постоји немоћ и играти срчаније с другом поставом (макар и шутирањем нерезонских тројки) а не да Соња Петровић шутира рекламе. Боље је 20х шутнути тројку него имати 20 изгубљених лопти на исти начин ("напад који понављано удара у исти зид"). Равнодушност Маљковићеве ме је изненадила.

peca

pre 7 godina

Bravo devojke.
Cestitam vam na najmanje cetvrtom mestu na Olimpijskim Igrama.
Svim onim .ovnima koji su se usudili vam bilo sta zamere,zelim sve ono sto mi pristojnost javnog govora ne dopusta da ovde napisem.
Volim vas sve.

srbija

pre 7 godina

mnogo sumnjivih odluka u korist Spanije, bas sramota, odnos bacanja jasno to pokazuje.
svako udvajanje su nam svirali faul, svaku malo jacu odbranu, pritisak kod auta, mnogo faulova bez lopti nam je svirano..
na drugoj strani nista, Spanije je igrala jako na Sonju I Anu, par cistih koraka nije svirano, o broju sekundi u reketu crnkinje ne treba trositi reci.

Sve u svemu sramota, da je razlika 40, i dalje bi to po mom misljenju bila kradja.
Nadam se bronzi, mislim da zasluzujemo !

Milla

pre 7 godina

Dajte ljudi malo podrske, treba devojke da se bore za bronzu! Kao da je njima sada lako, kao da sumnjate da zele da pobede, ali to je sve sport, iz ovoga se uci, a i da budu cetvrte, pa malo li je da tim devojaka iz Srbije bude cetvrti na svetu? Bolje im dajte podrsku da imaju snage da nastave dalje. Ja znam da zele medalju i znam da mogu, imaju moju punu podrsku!!

Bok7

pre 7 godina

Ovo je bruka,realno ni Spanija nije za finale.Gore dve ekipe ja nisam videla.Ovde su se takmicile ko ce manje koseva dati,uz sto vise suteva.Milica Dabovic,Radocaj,Butulija ne da nisu za reprezentaciju,nego nisu ni za seoski turnir.

lopta je nekad okrugla a nekad kao kocka

pre 7 godina

Toliko je teško lopta ulazila u koš da je to neverovatno. Već pomisliš dosta je bilo, sad će neku da krene i onda dolazi serija ali nikako. Kad neće, neće. :(

To ne bi smelo da se ponovi a onda... bronza nije daleko. Samo psihički oporavak i hladne glave u meč i sve je moguće! Sreća prati hrabre a vama je danas još ostala i dužna i to dosta. Nek se vrati u meču za treće mesto. Mi smo svakako uz vas!

Pegone

pre 7 godina

@Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...
(Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!, 18. avgust 2016 21:26)
BRUKA JE STO B92 OBJAVLJUJE OVAKVE PLJUVACE A JA CITAM OVO!!!!
Srecno nasim djevojkama u borbi za bronzu :-)
Meni izgleda da mentalna stabilnost je vaznija koda zene za ekipne sportove ili kod muskih samo za hrvatske kosarkase .

tesla

pre 7 godina

Prvo ziceri ispadali iz koša i onda počelo soliranje, bez akcija, mislim da je to Marina trebala zaustaviti i zabraniti da samo jure pod koš kao muhe bez glave, ne kažem da bi onda bilo bolje, ali ovako nije valjalo.
A želju mislim da su imale, čak i previše i izgorile su od te želje

Starleta

pre 7 godina

Generalno ceo turnir igraju lose, jedino su protiv Australije odigrale dobro, ali opet ako se nekako oporave I srede mozda mogu do bronze sto bi bio ogroman uspeh.

asparagus

pre 7 godina

Ko pljuje Milicu Dabovic samo pokazuje da ne prati kosarku,a pogotovo zensku reprezentaciju,ali zato pomno prati tabloide,sta ona znaci ovom timu zna svako ko je gledao ekipu jos od 2013-te kad je Marina preuzela tim i kad su senzacionalno usle u polufinale Evropskog,takvih je bilo saka jada,a danas ne valja sto nismo finalisti Olimpijade,lud narod.

*

pre 7 godina

Samo polako sada, ali devojke morate u mecu za bronzu da kidate! Inace ce pasti u zaborav ona spektakularna utamica u cetvrtfinalu. Izdrzite jos jednu utakmicu. Ovu odmah zaboravite, desava se.

JJ&Sharapova fan

pre 7 godina

Danas nije islo, nazalost to je problem tima koji igra sa 3, 4 odlicne igracice, i ostalo ruku na srce dosta prosecno. Danas je Cadjo malo nadomestila, ali nedovoljno kad ne ide ni Ani, ni Sonji, ni Jeleni. No, ko se bori, njemu nema sta da se prigovori, glavu gore i idemo dalje, jos jedan mec je tu. Nazalost, desilo se ono sto sam se plasila da ce da se desi, da se emotivno izduvaju i nekako je ovo delovalo bez energije. Danas ocigledno nije moglo bolje. Nema veze.

Utisak utakmice Sonja koja je odvalila onu reklamu. A i neka si, ne moze covek nista apsolutno negativno da kaze devojkama kojima je stalo i koje se trude. Danas su Spanjolke jednostavno bile bolje.

будимо људи

pre 7 godina

Није у реду критиковати ове дјевојке. Већ су пуно направиле, а узеће бронзу сигурно. Хвала вам, дјевојке. Знамо да је био и притисак и испражњеност од меча са Аустралијом.

veder

pre 7 godina

Moram priznati da odavno nisam gledao goru košarku,a ovo što su igrale naše košarkašice blage veze nema sa tom igrom. Toliko neznanja u vođenu sa klupe od strane selektorke samo govori da je pravo čudo da su one uopšte došle na Olimpijadu. Suluda jurnjava po terenu bez ikakvog smisla za organizaciju igre, karakteristika je ove reprezentacije. Ovako i moja baba može da vodi tim. Kao muve bez glave eto tako je to izgledalo. Neke igračice zaista treba da promene profesiju,poput one šo se stalno slika za društvene mreže i zabavlja po splavovima, a ne znam zašto neke uopšte nisu dobile priliku da igraju? Od oko dvadesetak promašenih zicera pa do potpune dezorganizacije u igri rezultat je amaterskog vođenja sa klupe. Možete da udarate minuse ali sa nekim ko zna da vodi tim Srbija bi uz određenu selekciju igračica mogla da igra finale, ovako pravo je čudo što su uopšte na igrama. Blago rečeno katastrofa od igre i strategije!

mesni zajedničar

pre 7 godina

strašno je što će košarkašice koje su maestralno ušle u polufinale olimpijskog turnira da budu pljuvane od onih koji ne bi ušli u četvrtfinale turnira u svojoj mesnoj zajednici.

Liverpool Man

pre 7 godina

Gospodine Sarenac, nije Spanija raspolozena nego smo mi ocajni.Ne treba traziti alibi, ne ide i kraj.Meni je najvise krivo sto bez borbe ispadamo a garantujem da imamo bolju igru od Spankinja.Steta, nadam se da ce biti bolje za bronzu.

Branko

pre 7 godina

Pa ja ne mogu da shvatim da dodjes u 1/2 OI i igras sa ovoliko malo zelje !!! Druga stvar...nikakve akcije u napadu ja nisam vidio. Ocajna je ova zenska kosarka. Bas losa za gledanje. Treba sad cudo da se desi da preokrenu ovo -15. Cini mi se da im ne treba puno, malo vise zelje samo.

paja patak

pre 7 godina

Izgleda da su se izduvale kao balon.
Jako loša igra, nadam se da ce se povratiti u borbi za bronzu.
Od finala nažalost ništa,ni jedna se nije razigrala i ovo ide na + 15 za spankinje.

Bane

pre 7 godina

Nece, pa nece......dusa me boli. Ne znam sta se desilo, dal su se izduvale protiv Australije ili sta.....daj boze samo da se povrate za bronzu....

veliki strumf

pre 7 godina

Tuga od igre, katastrofa od suta, gradjenje kosa ne postoji, kao ni kretnja u napadu. Igra se samo solo akcijama. Nema ni borbe, presinga... Zato je i poraz ubedljiv.

Кривокапић

pre 7 godina

Браво девојке. Данас није ишло. Одморите се па напад на бронзу у суботу. Срећно!!

my way

pre 7 godina

Нема сврхе коментарисати ову утакмицу. Једноставно, све се распало. Сада наше хероине треба да дигну главе, одморе се и да буду оне праве у борби за бронзу. Шта год да буде, ове шампионке су наш понос и било би лепо да сјајне ствари које раде за српску женску кошарку крунишу медаљом. Пуна подршка девојкама и Марини!

Rozenkranc

pre 7 godina

Utakmica je skoro negledljiva koliko ništa ne znamo, posle one odbojke, malo i odmora, dosta je nerviranja...
Ovo sam prezalio, ajmo vaterpolisti na megdan Hrvatima...

nijenego

pre 7 godina

A Spanija mlati udara kako stigne, nije izgovor, ali potpuno drugaciji kriterijum imaju sudije, ako jedan tim moze jos na protivnickoj polovini da udara, onda dozvolite i drugom timu isto, pa sta bude...

Kanta

pre 7 godina

Pratim kosarku vise od 30g i moram da priznam da je ovo jedna od najglupljih utakmica koje sam U ZIVOTU gledao.
Ajmo devojke, mora to mnogo bolje u borbi za bronzu!

:*

pre 7 godina

Nista nije islo danas. Zasto, ni meni nije jasno. Necu ni jednu ruznu rec da kazem, jer su bile genomenalne do sada i bukvalno su prevazisle same sebe kada su izbacile Australiju kao drugog favorita.

Devojke moraju da se saberu i odigraju utakmicu zivota za bronzu. Puna podrska.

Obelix

pre 7 godina

Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...
(Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!, 18. avgust 2016 21:26)

Au majstore, sta sve ti napisa ovde?! Zanima me u cemu si ti to medju 4 najbolja na svetu, pa ti to daje za pravo da ovako pises. Devojke su odigrale fenomenalan turnir, iznad mogucnosti. Istrosile se emotivno protiv Australije, pri tome realno tanka klupa. Devojke naklon do poda. Sada "muski" za bronzu. Zasluzile ste.

stojan

pre 7 godina

ljudi moji ovo je sramota,sad mi prosto zao sto smo pobedili australiju,zato sto je spanija toliko losa da je to strasno,mogu da potpisem da bi australija vodila protiv spanije bar 20 razlike

Gurko

pre 7 godina

Zatvorili su A.Dabovic ....Milovanovic i Petrovic ne ide im nista od ruke.....i eto samo 30 poena za skoro 30 min.

Odbrana nam je na nivou al napad ne ide pa ne ide...

Analiticar amater

pre 7 godina

Kakvo lopovsko sudjenje na štetu Srbije, više nego očigledno.
Dupla, koraci, 3 sekunde...sve očigledne stvari plus glumatanje Španjolke koje ove smešne sudije jedva čekaju da sviraju kao faul.
Bruka, da se ovako nešto dozvoli u polufinalu olimpijskog turnira.

Pantelija

pre 7 godina

Dobro je ljudi ipak je to jedna Spanija. Vidite da nasima sut nikako ne ide, nista ne mogu da pogode, nece pa nece. Bice bolje za bronzu. To je zaista veliki uspeh za nase kosarkasice. Zlato u evropi, bronza na olmpijadi... Malo li je...
Samo bez pljuvanja i mazanja, nema potrebe.
Bravo devojke, glavu gore i da se uzme bronza.

ne moze se glavom kroz zid

pre 7 godina

Sestre Dabovic potpuno privatizovale igru nase ekipe u napadu. Ispucavanje na silu bez logike, rezona i znanja. Znamo svi da imaju Djilasovu protekciju, ali cemu sluzi trener?

Apsolutno nepredvidivo

pre 7 godina

Dobro je neko primetio.
Najvece misterije XXI veka su osvajanje RG Ane Ivanovic i kako su ove devojke postale prvakinje Evrope?
Nikom nije jasno!

Стефан

pre 7 godina

Стварно свака част на свему урађеном до сада, алиово је ОЧАЈ на обе стране! Шпанија очајна, наше још горе...уз НДX суђење, лош шут, без идеје у нападу, за сада недовољно за нешто више.

Borba za bronzu

pre 7 godina

Sve razumem, nisu imale energije, sve su dale protiv Australije i sve cestitke i na rezultatu koji su postigle do sada. Samo mi jedno nije jasno: zasto nam sve vreme igra Milica Dabovic, ja davno goru igracicu nisam gledao. Ceo turnir je ocajna...

Milos BG

pre 7 godina

Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...
(Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!, 18. avgust 2016 21:26)

A zbog cega je baksuz? Jel zbog toga sto je od reprezentacija koje nisu ni u muskoj, ni u zenskoj konkurenciji ucestvovale na Olimpijskim igrama, stvorio uslove da reprezentacije sada igraju polufinale, a i da osvajaju medalje na ostalim takmicenjima.

matori

pre 7 godina

devojke su potpuno ostale bez gasa...uz to ova Španija ne leži našim curama...a mislim da su i mentalno prazne posle Australije....
treba se pregrupisati, odmoriti i protiv Francuske ići na pobedu. ako su uspele na EP, mogu valjda i sada.
IDEMOOO!!!!!

Analiticar amater

pre 7 godina

Kakvo lopovsko sudjenje na štetu Srbije, više nego očigledno.
Dupla, koraci, 3 sekunde...sve očigledne stvari plus glumatanje Španjolke koje ove smešne sudije jedva čekaju da sviraju kao faul.
Bruka, da se ovako nešto dozvoli u polufinalu olimpijskog turnira.

bucko

pre 7 godina

Lose su igrale,Spanija uopste nije jak tim.Ali ne mogu da shvatim da ti polufinale OI odigras tako bezveze,bez zara pa ja bih grizao parket.Uzas

Мики

pre 7 godina

Очајно. Да су бесомучно бацале тројке преко главе окренуте леђима, више би поена сабрале.

nervirač

pre 7 godina

Zaista treba imati živaca za gledanje ženske košarke. Da li je realno da one koje su obično mnogo niže i fizički slabije igraju na istom terenu kao i muški? Trojka im je predaleka, pogledajte mehaniku šuta kad gađaju trojku, kao kad bi ja gađao sa centra. Koš je previsoko, nema kucanja i potpuno je neatraktivno za gledati i igrati, mučenje. Naše ne mogu dati koš 6 minuta!

Dejan

pre 7 godina

Želim reći , svaka čast našim košarkašicama ali moram reći da ovu utakmicu igraju kao deca u osnovnoj školi ili bolje reći užas.
U 3. četvrtini na 4:44 do kraja bez koša a zadnja dva napada faul u napadu , gomila grešaka pa iz toga ne čudi da gubimo samo 11 ralike.
Na 3:46 do kraja 3. četvrtine prvi koš naših a Špankinje nam zbudže trojku.
Užasno i katastrofalno , jedva čekam da počnu vaterpolisti jer je ovo toliko mučno gledati.
Nemojte me pogrešno razumeti , neko mora pobediti ali igrati toliko izgubljeno i bez ikakvog plana e to je užas.
Još jednom svaka njima čast i probajte malo da se igrate jer jebovo do sada katastrofalno.
Čujem ih sada na tajmu, neko kaže , hajde da napravimo čudo a ja kažem Napravite ga !!!!!

anica

pre 7 godina

Los mec..resetujte se za trece mesto pa da osvojite bronzu. Iskrena da budem, nemam obicaj da pricam lose, ali ova devojka Radocaj definitivno promasila sport...losa je bas bas..

Tribislav

pre 7 godina

Ovo do sada što sam video je ravno seoskoj ligi Srbije. Neko će reći kad vodimo onda su kraljice, boginje itd., kad gubimo luzerke, nemaju pojma ali ovo.... Igrati bez volje, želje, ova Ana Dabovic je umislila da je vrh svetske košarke, a likuša pojma nema. Da sam na mestu ovih košarkašica otišao bih kući momentalno i nikad više ne bih obukao nacionalni dres. Toliko!

Komša

pre 7 godina

Bez timske igre,asistencija ništa.Razbile nas.Jelena i Ana odsečene,Sonju baš neće ...jedino Čadjo što je dobro odigrala.
Šta je tu je- hladne glave na bronzu.

Očajno suđenje

pre 7 godina

Sa ovakvim suđenjem u korist Španije, i ja BiH pobedio. Da ima neko normalan u raspaloj FIBI, ove sudije nikad više ne bi ušle u košarkašku halu. Čak ni tako očigledne stvari kao što su 3 sekunde, dupla, koraci se ne sude špankinjama.
Odnos sl. bacanja sve pokazuje, pa i školska Emina bi dobila više.
Čestitam našim devojkama, očekujemo bronzu, nije moglo i protiv sudija.

Лајави

pre 7 godina

Биће боље, даће све од себе да узму бронзу!!!
Ионако су на постољу најтужнији освајачи сребрне медаље!!!
Идемо лавице!!!

Дечко Тамаре Радочај

pre 7 godina

Не дирајте ми Тамару; са кошарком благе везе нема, али је моја!!!!:)))Реално стање, ко што рекох после Аустралије...Тамо су оне биле под притиском, иначе би нас разбиле;Шпанија јача, медаља можда, али тешко

Pedja

pre 7 godina

masile su one zicere i u prosloj utakmici, ali nije toliko bolelo..

no.. necemo kritikovati, zelja, borbenost..motivacija to je sve tu na mestu ..
koncentracija nije.. idemo dalje, idemo po tu bronzu pa sta nam bog da

veceras su Spanjolke bile bolje i cestitam im.

brka

pre 7 godina

Jedina loša stvar koje naše rade na utakmici jeste što u napadu nemaju dobra rešenja, ali rezultat daleko da odslikava pravo stanje na terenu, naše igraju odličnu odbranu, a da se ne izražavam sad šta se.. na reprezentaciju koja pobedi u polufinalu tako što je 2/3 koševa dala iz penala dosuđenih da puknete od smeha za kakve gluposti kao što će Španija sad da prođe. Mislim ove tri slike sve govore. Sudije su nas pokrale najstrašnije iako ni naše nisu odigrale sjajno.

NI

pre 7 godina

Pa mi da gubimo 50 razlike, sudije ce i dalje besramno da sude za Spaniju. Nije opravdanje sto smo ocajni, ali ovo je strasno. Imace 30 bacanja na kraju. Uz nase svim srcem u borbi za 3. mesto!

Mirko

pre 7 godina

Katastrofa od igre, kos ne mogu da daju a primaju lagano kao na treningu, skok u odbrani ...sta je to skok u odbrani ..znaci ne mogu lopotu pod obrucem da uhvate.
Odvratna igra ali nema veze kakav smo narod nismo ni ovo zasluzili.

peca

pre 7 godina

Priblizava se kraj utakmice. Nase su izgubile. Katastrofa, kako ih nece sut. Nema veze. Spanija je u zenskoj kosarci sila. Sta god uradile u mecu za bronzu, one su kraljice kosarke.

Aleks Andar

pre 7 godina

Gospode kol'ko je loša naša ženska košarka. Ni zicere da ubace...žao mi je al'su baš loše!! Možda je i umor učinio svoje....šteta.

Frank Gallagher

pre 7 godina

Svaka čast ovoj generaciji na evropskom prvenstvu i ljudi ovom polufinalu. Ubacile su nas u njihov ritam, tvrdo i na granici faula konstantno. Nije se imalo snage, ali kontinuitet nam je tu, dobar je ovo rezultat, devojke samo napred!

Rejnald

pre 7 godina

Ovakve utakmice su najopasnije!Kada se fizicki i emocionalno ispraznite protiv velikog favorita...Onda sledece kolo bude problematicno...Obicno bih bio ubijedjen da ce ispasti ali kada cuju za uspjeh odbojkasica i poprave igru ne sumnjam da ce pobijediti...

Zilijen

pre 7 godina

Ljudi, plasman u polufinale je odlican rezultat za nas...treba cestitati devojkama na dosadasnjim partijama,stvarno su dale maksimum. Imamo tri odlicne igracice (Sonja,Jelena,Ana) par solidnih timskih (recimo Page, Nevena,Cadjo), ostalo je bas prosek. Drugi su kompaktniji i to u ovakvim utakmicama dolazi do izrazaja. Da ne pricam da nam je liga presmesna, da nam je baza mala,itd...

Samo napred

pre 7 godina

Sram vas bilo sve redom koji pljujete nase lavice. One su ucinile da se za nasu malu zemlju cuje i zna. Nije islo danas, pa sta. I da ne uzmu bronzu, pa sta. Igrale su odlicno usle i prva cetri tima na Olimpijadi. Pa to je sjajno. Bravo devojke, vi ste nase Lavice. Samo opusteno i bez nervoze. Moze i bronza! Samo napred! SRBIJA!!!

Gale

pre 7 godina

Dobro devojke, večeras nam zaista nije bio dan - kao tim bezidejno, niko raspoložen za solo partiju, a Špankinje dobro organizovane i spremne za pobedu. Ovo možemo brzo da zaboravimo i odigramo vrhunsku partiju za bronzu. Uspeh je već ogroman, sa medaljom će biti iznad svih očekivanja. Napred Srbija!

Dragan Banjaluka

pre 7 godina

Jednostavno veceras nije islo. Cure su imali zelju i volju ali kada nece, onda nece. Sada treba ovo zaboraviti i spremiti se za borbu za bronzu. Toliko puta su nas obradovali, da i one mogu da imaju los dan, i zato im NIKO NE SMIJE nista prigovoriti.

Rozenkranc

pre 7 godina

Najgora utakmica u Riju, naše totalno psihički nepripremljene, ne znaju šta rade... Šteta propuštene prilike i onakve pobede nad Australijom, biće četvrte...

bas steta

pre 7 godina

Svaka im cast sto su dosle do ove faze,sve pohvale...ali ovo veceras je ocaj,nikakva igra nista nisu pokazale...nadam se da ce u borbi za bronzu biti bolje i obradovati nas..

Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!

pre 7 godina

Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...

marko

pre 7 godina

stvarno ne pada mi na pamet da kritikujem ali zasto nema Čadjo u igri ona je jedina mogla nesto pogoditi. Ali ja verujem u nasw devojke iako gube 15

bivša košarkašica

pre 7 godina

Pametno, borbeno i bez srljanja i finale je naše. Samo hrabro napred, da odigraju naše kako znaju i to je to, jesu one dobre ali nisu bolje od naših. 'Ajmo da se igramo!

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Ајмо, ајмо, сконцентришите се...Можете ви то.

Чекамо медаљу и од вас.

Danko

pre 7 godina

Tesko,veoma tesko mozemo dobiti Spaniju.Mozda ako one budu odigrale los a mi odlican mec,imamo neku sansu,u suprotnom gubimo lagano.Voleo bi da gresim ali jednostavno bolje su.I kladionice kazu da su Spankinje apsolutni favorit,kvota na njih je mizernih 1.15.U svakom slucaju i ovo je ogroman i fantastican uspeh.Sportski pozdrav

Hegel

pre 7 godina

Ne znam dal se slazete ali zenska kosarka je ubedljivo najnegledljiviji zenski sport....Rukomet zenski je meni super,brze akcije,dinamican...U odbojci im je niza mreza pa i to izgeleda super kad igraju vrhunske ekipe al basket zasu...

mikson82

pre 7 godina

Krenuli smo nervozno, loše šutiramo, iz greške u grešku...ali znam da smo blizu, da možemo, nadam se da će do poluvremena biti egal a onda meljemo......samo devet poena za devet minuta :( , idemo SRBIJO !

Rozenkranc

pre 7 godina

Na žalost, veze nemaju... Bar za sada... Kao muve bez glave, mase zicere, zavlace se...
Pa bre nije Španija ništa posebno, ajde unormalite se, igrajte košarku...

mikson82

pre 7 godina

Krenuli smo nervozno, loše šutiramo, iz greške u grešku...ali znam da smo blizu, da možemo, nadam se da će do poluvremena biti egal a onda meljemo......samo devet poena za devet minuta :( , idemo SRBIJO !

Pacer

pre 7 godina

Zavrsila se prva cetvrtina i ne znam sta se nasim devojkama, ne mogu da odrade jedan napad do kraja. Valjda ce biti bolje u nastavku...

mikson82

pre 7 godina

Krenuli smo nervozno, loše šutiramo, iz greške u grešku...ali znam da smo blizu, da možemo, nadam se da će do poluvremena biti egal a onda meljemo......samo devet poena za devet minuta :( , idemo SRBIJO !

Srle

pre 7 godina

Ne razumem zasto nase uporno posle solo prodora gledaju u sudije i ocekuju faul (ocigledno je nece to da im sviraju). Pri timo gube vreme a ne vracaju se u odbranu otvarajuci kontre protivnicama.

Jovan

pre 7 godina

Pobeda ili u ovoj ili sledecoj utakmici. Realno zlato je skoro nemoguce uzeti, a srebro ili bronza nije toliko vazno - medalja je medalja. Samo ostanite jake mentalne devojke sta god bilo u ovom mecu. Imate kvalitet !!!

Nevit

pre 7 godina

Bilo bi previše očekivati da prođu u finale, naša selekcija ipak nije dovoljno jaka za Španiju, ali mislim da za bronzu imako realne šanse.

HAJdeee

pre 7 godina

Znaci odbojkaska utakmica me je iscpela do maksimuma,sve sam zivce pokida i nista mi nije ostalo za kosarkasice
Realno ako je protiv Australije bila "ne moguca misija" sad je protiv Spanije "Ne moguca misija 2" a to ce stvarno biti tesko,ali hajde da verujemo NAPRED SRBIJA DO NOVE MEDALJE!!

Pedja

pre 7 godina

masile su one zicere i u prosloj utakmici, ali nije toliko bolelo..

no.. necemo kritikovati, zelja, borbenost..motivacija to je sve tu na mestu ..
koncentracija nije.. idemo dalje, idemo po tu bronzu pa sta nam bog da

veceras su Spanjolke bile bolje i cestitam im.

asparagus

pre 7 godina

Ko pljuje Milicu Dabovic samo pokazuje da ne prati kosarku,a pogotovo zensku reprezentaciju,ali zato pomno prati tabloide,sta ona znaci ovom timu zna svako ko je gledao ekipu jos od 2013-te kad je Marina preuzela tim i kad su senzacionalno usle u polufinale Evropskog,takvih je bilo saka jada,a danas ne valja sto nismo finalisti Olimpijade,lud narod.

Rozenkranc

pre 7 godina

Utakmica je skoro negledljiva koliko ništa ne znamo, posle one odbojke, malo i odmora, dosta je nerviranja...
Ovo sam prezalio, ajmo vaterpolisti na megdan Hrvatima...

*

pre 7 godina

Samo polako sada, ali devojke morate u mecu za bronzu da kidate! Inace ce pasti u zaborav ona spektakularna utamica u cetvrtfinalu. Izdrzite jos jednu utakmicu. Ovu odmah zaboravite, desava se.

mesni zajedničar

pre 7 godina

strašno je što će košarkašice koje su maestralno ušle u polufinale olimpijskog turnira da budu pljuvane od onih koji ne bi ušli u četvrtfinale turnira u svojoj mesnoj zajednici.

srbija

pre 7 godina

mnogo sumnjivih odluka u korist Spanije, bas sramota, odnos bacanja jasno to pokazuje.
svako udvajanje su nam svirali faul, svaku malo jacu odbranu, pritisak kod auta, mnogo faulova bez lopti nam je svirano..
na drugoj strani nista, Spanije je igrala jako na Sonju I Anu, par cistih koraka nije svirano, o broju sekundi u reketu crnkinje ne treba trositi reci.

Sve u svemu sramota, da je razlika 40, i dalje bi to po mom misljenju bila kradja.
Nadam se bronzi, mislim da zasluzujemo !

Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!

pre 7 godina

Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...

Branko

pre 7 godina

Pa ja ne mogu da shvatim da dodjes u 1/2 OI i igras sa ovoliko malo zelje !!! Druga stvar...nikakve akcije u napadu ja nisam vidio. Ocajna je ova zenska kosarka. Bas losa za gledanje. Treba sad cudo da se desi da preokrenu ovo -15. Cini mi se da im ne treba puno, malo vise zelje samo.

Srle

pre 7 godina

Ne razumem zasto nase uporno posle solo prodora gledaju u sudije i ocekuju faul (ocigledno je nece to da im sviraju). Pri timo gube vreme a ne vracaju se u odbranu otvarajuci kontre protivnicama.

Milla

pre 7 godina

Dajte ljudi malo podrske, treba devojke da se bore za bronzu! Kao da je njima sada lako, kao da sumnjate da zele da pobede, ali to je sve sport, iz ovoga se uci, a i da budu cetvrte, pa malo li je da tim devojaka iz Srbije bude cetvrti na svetu? Bolje im dajte podrsku da imaju snage da nastave dalje. Ja znam da zele medalju i znam da mogu, imaju moju punu podrsku!!

sklek

pre 7 godina

Ja sam mislio da ce kosarkasice proci a odbojkasice mozda posustati...u svakom slucaju svaka cast i na ovom. Medju cetiri ekipe u svetu...kapa dole!!!

Samo napred

pre 7 godina

Sram vas bilo sve redom koji pljujete nase lavice. One su ucinile da se za nasu malu zemlju cuje i zna. Nije islo danas, pa sta. I da ne uzmu bronzu, pa sta. Igrale su odlicno usle i prva cetri tima na Olimpijadi. Pa to je sjajno. Bravo devojke, vi ste nase Lavice. Samo opusteno i bez nervoze. Moze i bronza! Samo napred! SRBIJA!!!

играч кола

pre 7 godina

Немојте само тих коментара "остали без енергије","задовољили се" итд. Ако сам било чим задовољан са ове утакмице, то је енергија и залагање. Али, кад не иде, онда не иде. Концентрација је била катастрофална, то је први разлог, а онда нервоза. Никако мањак жеље и труда. Ја немам шта да замерим. Мислим да смо остали наоштрени за Француску, није нас ово ментално дотукло.

Доћи до полуфинала и онда овако...?

pre 7 godina

Шпанија јесте квалитетна екипа али не за оволики и овакав ретултат. Оволики пад наше репрезентације је непојмљив. Да ли су сагореле против Аустралије? Шпанија има јак тактички спорт (било који да је у питању и одличан скаутинг) а наше шаблонски, главом кроз зид, 20х губе лопту на исти начин или у рекету "силују" напад? Требало је играти нерезонски (кад смо већ прочитани), кад већ постоји немоћ и играти срчаније с другом поставом (макар и шутирањем нерезонских тројки) а не да Соња Петровић шутира рекламе. Боље је 20х шутнути тројку него имати 20 изгубљених лопти на исти начин ("напад који понављано удара у исти зид"). Равнодушност Маљковићеве ме је изненадила.

будимо људи

pre 7 godina

Није у реду критиковати ове дјевојке. Већ су пуно направиле, а узеће бронзу сигурно. Хвала вам, дјевојке. Знамо да је био и притисак и испражњеност од меча са Аустралијом.

tesla

pre 7 godina

Prvo ziceri ispadali iz koša i onda počelo soliranje, bez akcija, mislim da je to Marina trebala zaustaviti i zabraniti da samo jure pod koš kao muhe bez glave, ne kažem da bi onda bilo bolje, ali ovako nije valjalo.
A želju mislim da su imale, čak i previše i izgorile su od te želje

Vlada

pre 7 godina

Bravo devojke, bravo Marina. Bolje se danas nije moglo. Itekako ima razloga da se mobilišete za sledeću utakmicu. Izdržite još malo. Hvala vam za sve divne trenutke.

Obelix

pre 7 godina

Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...
(Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!, 18. avgust 2016 21:26)

Au majstore, sta sve ti napisa ovde?! Zanima me u cemu si ti to medju 4 najbolja na svetu, pa ti to daje za pravo da ovako pises. Devojke su odigrale fenomenalan turnir, iznad mogucnosti. Istrosile se emotivno protiv Australije, pri tome realno tanka klupa. Devojke naklon do poda. Sada "muski" za bronzu. Zasluzile ste.

Baxuz

pre 7 godina

Spanija je bila manje los tim! Diletantskih gresaka je bilo na obe strane, skoro pa egal, nas je zakopao ocajan sut, prosto nije htelo da udje. Bilo je i dobrih akcija, izgradjenih pozicija za otvoren sut, prodora ali prosto nece lopta kroz obruc. Mislim da im se ne moze ponoviti ovakav dan protiv Francuske naprotiv mislim da ce proraditi. U sv. slucaju ni ovo polufinale nisam ocekivao tako da... cestitka!

veder

pre 7 godina

Moram priznati da odavno nisam gledao goru košarku,a ovo što su igrale naše košarkašice blage veze nema sa tom igrom. Toliko neznanja u vođenu sa klupe od strane selektorke samo govori da je pravo čudo da su one uopšte došle na Olimpijadu. Suluda jurnjava po terenu bez ikakvog smisla za organizaciju igre, karakteristika je ove reprezentacije. Ovako i moja baba može da vodi tim. Kao muve bez glave eto tako je to izgledalo. Neke igračice zaista treba da promene profesiju,poput one šo se stalno slika za društvene mreže i zabavlja po splavovima, a ne znam zašto neke uopšte nisu dobile priliku da igraju? Od oko dvadesetak promašenih zicera pa do potpune dezorganizacije u igri rezultat je amaterskog vođenja sa klupe. Možete da udarate minuse ali sa nekim ko zna da vodi tim Srbija bi uz određenu selekciju igračica mogla da igra finale, ovako pravo je čudo što su uopšte na igrama. Blago rečeno katastrofa od igre i strategije!

Tina

pre 7 godina

Evo ih odmah dežurni pljuvači, koji su uvek tu da pljunu po našim divnim sportistima kada izgube, a kada pobede eto njih odmah da ih hvale. Krajnje nefer! Batalite se hejtovanja i pružimo ovim sjajnim devojkama podršku i kada im ne ide, kada im nije dan. Ova generacija na čelu sa Marinom Maljković je podigla žensku košarku iz pepela. I ovo je veliki uspeh polufinale OI. Verujem da će smoći snage za duel sa Francuskom. Istrošile su se u meču sa Australijom, sada nisu imale snage. Stao je šut našim najboljim igračicama Ani, Sonji, Jeleni. Biće bolje prekosutra. Pa čak i da ne osvoje bronzu, ove devojke zaslužuju sav naš naklon i poštovanje. Sramno je da se neko usuđuje da ih omalovažava i vređa. Srebro na EP 2013, zlato EP 2015, polufinale OI, malo li je, hejteri?!

anica

pre 7 godina

Los mec..resetujte se za trece mesto pa da osvojite bronzu. Iskrena da budem, nemam obicaj da pricam lose, ali ova devojka Radocaj definitivno promasila sport...losa je bas bas..

Zilijen

pre 7 godina

Ovako, rezultat je fenomenalan i iznad je kvaliteta tima. Nema mesta pljuvanju i vredjanju igracica jer se stvarno maksimalno trude i daju sve od sebe. Za mene su razocarenja Milica "zarez" Dabovic koja ne moze da se upise na Olimpijadi, Dajana "idem samo u desno" Butulija, osim zelje - nista. I zamerka selektoru, nema dovoljno kolektivne igre,uglavnom se oslanjamo na individualnost. Nesto slicno kao Hrvatska u muskoj kosarci...

JJ&Sharapova fan

pre 7 godina

Danas nije islo, nazalost to je problem tima koji igra sa 3, 4 odlicne igracice, i ostalo ruku na srce dosta prosecno. Danas je Cadjo malo nadomestila, ali nedovoljno kad ne ide ni Ani, ni Sonji, ni Jeleni. No, ko se bori, njemu nema sta da se prigovori, glavu gore i idemo dalje, jos jedan mec je tu. Nazalost, desilo se ono sto sam se plasila da ce da se desi, da se emotivno izduvaju i nekako je ovo delovalo bez energije. Danas ocigledno nije moglo bolje. Nema veze.

Utisak utakmice Sonja koja je odvalila onu reklamu. A i neka si, ne moze covek nista apsolutno negativno da kaze devojkama kojima je stalo i koje se trude. Danas su Spanjolke jednostavno bile bolje.

Bok7

pre 7 godina

Ovo je bruka,realno ni Spanija nije za finale.Gore dve ekipe ja nisam videla.Ovde su se takmicile ko ce manje koseva dati,uz sto vise suteva.Milica Dabovic,Radocaj,Butulija ne da nisu za reprezentaciju,nego nisu ni za seoski turnir.

peca

pre 7 godina

Bravo devojke.
Cestitam vam na najmanje cetvrtom mestu na Olimpijskim Igrama.
Svim onim .ovnima koji su se usudili vam bilo sta zamere,zelim sve ono sto mi pristojnost javnog govora ne dopusta da ovde napisem.
Volim vas sve.

Analiticar amater

pre 7 godina

Kakvo lopovsko sudjenje na štetu Srbije, više nego očigledno.
Dupla, koraci, 3 sekunde...sve očigledne stvari plus glumatanje Španjolke koje ove smešne sudije jedva čekaju da sviraju kao faul.
Bruka, da se ovako nešto dozvoli u polufinalu olimpijskog turnira.

Стефан

pre 7 godina

Стварно свака част на свему урађеном до сада, алиово је ОЧАЈ на обе стране! Шпанија очајна, наше још горе...уз НДX суђење, лош шут, без идеје у нападу, за сада недовољно за нешто више.

Mirko

pre 7 godina

Katastrofa od igre, kos ne mogu da daju a primaju lagano kao na treningu, skok u odbrani ...sta je to skok u odbrani ..znaci ne mogu lopotu pod obrucem da uhvate.
Odvratna igra ali nema veze kakav smo narod nismo ni ovo zasluzili.

lopta je nekad okrugla a nekad kao kocka

pre 7 godina

Toliko je teško lopta ulazila u koš da je to neverovatno. Već pomisliš dosta je bilo, sad će neku da krene i onda dolazi serija ali nikako. Kad neće, neće. :(

To ne bi smelo da se ponovi a onda... bronza nije daleko. Samo psihički oporavak i hladne glave u meč i sve je moguće! Sreća prati hrabre a vama je danas još ostala i dužna i to dosta. Nek se vrati u meču za treće mesto. Mi smo svakako uz vas!

Starleta

pre 7 godina

Generalno ceo turnir igraju lose, jedino su protiv Australije odigrale dobro, ali opet ako se nekako oporave I srede mozda mogu do bronze sto bi bio ogroman uspeh.

my way

pre 7 godina

Нема сврхе коментарисати ову утакмицу. Једноставно, све се распало. Сада наше хероине треба да дигну главе, одморе се и да буду оне праве у борби за бронзу. Шта год да буде, ове шампионке су наш понос и било би лепо да сјајне ствари које раде за српску женску кошарку крунишу медаљом. Пуна подршка девојкама и Марини!

bivša košarkašica

pre 7 godina

Pametno, borbeno i bez srljanja i finale je naše. Samo hrabro napred, da odigraju naše kako znaju i to je to, jesu one dobre ali nisu bolje od naših. 'Ajmo da se igramo!

Pegone

pre 7 godina

@Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...
(Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!, 18. avgust 2016 21:26)
BRUKA JE STO B92 OBJAVLJUJE OVAKVE PLJUVACE A JA CITAM OVO!!!!
Srecno nasim djevojkama u borbi za bronzu :-)
Meni izgleda da mentalna stabilnost je vaznija koda zene za ekipne sportove ili kod muskih samo za hrvatske kosarkase .

Кривокапић

pre 7 godina

Браво девојке. Данас није ишло. Одморите се па напад на бронзу у суботу. Срећно!!

Gurko

pre 7 godina

Zatvorili su A.Dabovic ....Milovanovic i Petrovic ne ide im nista od ruke.....i eto samo 30 poena za skoro 30 min.

Odbrana nam je na nivou al napad ne ide pa ne ide...

Očajno suđenje

pre 7 godina

Sa ovakvim suđenjem u korist Španije, i ja BiH pobedio. Da ima neko normalan u raspaloj FIBI, ove sudije nikad više ne bi ušle u košarkašku halu. Čak ni tako očigledne stvari kao što su 3 sekunde, dupla, koraci se ne sude špankinjama.
Odnos sl. bacanja sve pokazuje, pa i školska Emina bi dobila više.
Čestitam našim devojkama, očekujemo bronzu, nije moglo i protiv sudija.

Nevit

pre 7 godina

Bilo bi previše očekivati da prođu u finale, naša selekcija ipak nije dovoljno jaka za Španiju, ali mislim da za bronzu imako realne šanse.

matori

pre 7 godina

devojke su potpuno ostale bez gasa...uz to ova Španija ne leži našim curama...a mislim da su i mentalno prazne posle Australije....
treba se pregrupisati, odmoriti i protiv Francuske ići na pobedu. ako su uspele na EP, mogu valjda i sada.
IDEMOOO!!!!!

Dejan

pre 7 godina

Želim reći , svaka čast našim košarkašicama ali moram reći da ovu utakmicu igraju kao deca u osnovnoj školi ili bolje reći užas.
U 3. četvrtini na 4:44 do kraja bez koša a zadnja dva napada faul u napadu , gomila grešaka pa iz toga ne čudi da gubimo samo 11 ralike.
Na 3:46 do kraja 3. četvrtine prvi koš naših a Špankinje nam zbudže trojku.
Užasno i katastrofalno , jedva čekam da počnu vaterpolisti jer je ovo toliko mučno gledati.
Nemojte me pogrešno razumeti , neko mora pobediti ali igrati toliko izgubljeno i bez ikakvog plana e to je užas.
Još jednom svaka njima čast i probajte malo da se igrate jer jebovo do sada katastrofalno.
Čujem ih sada na tajmu, neko kaže , hajde da napravimo čudo a ja kažem Napravite ga !!!!!

Лајави

pre 7 godina

Биће боље, даће све од себе да узму бронзу!!!
Ионако су на постољу најтужнији освајачи сребрне медаље!!!
Идемо лавице!!!

Rozenkranc

pre 7 godina

Najgora utakmica u Riju, naše totalno psihički nepripremljene, ne znaju šta rade... Šteta propuštene prilike i onakve pobede nad Australijom, biće četvrte...

:*

pre 7 godina

Nista nije islo danas. Zasto, ni meni nije jasno. Necu ni jednu ruznu rec da kazem, jer su bile genomenalne do sada i bukvalno su prevazisle same sebe kada su izbacile Australiju kao drugog favorita.

Devojke moraju da se saberu i odigraju utakmicu zivota za bronzu. Puna podrska.

Дечко Тамаре Радочај

pre 7 godina

Не дирајте ми Тамару; са кошарком благе везе нема, али је моја!!!!:)))Реално стање, ко што рекох после Аустралије...Тамо су оне биле под притиском, иначе би нас разбиле;Шпанија јача, медаља можда, али тешко

Komša

pre 7 godina

Bez timske igre,asistencija ništa.Razbile nas.Jelena i Ana odsečene,Sonju baš neće ...jedino Čadjo što je dobro odigrala.
Šta je tu je- hladne glave na bronzu.

Apsolutno nepredvidivo

pre 7 godina

Dobro je neko primetio.
Najvece misterije XXI veka su osvajanje RG Ane Ivanovic i kako su ove devojke postale prvakinje Evrope?
Nikom nije jasno!

Jovan

pre 7 godina

Pobeda ili u ovoj ili sledecoj utakmici. Realno zlato je skoro nemoguce uzeti, a srebro ili bronza nije toliko vazno - medalja je medalja. Samo ostanite jake mentalne devojke sta god bilo u ovom mecu. Imate kvalitet !!!

Bravo

pre 7 godina

Bravo devojke! Vama je sad sigurno najteze, ali sta je tu je, nista nije izgubljeno, vas uspeh je ogroman, i sam plasman u polufinale i borba za bronzanu medalju nije nimalo naivna stvar! Ali samo napred, verujemo u vas, zgazite kad bude bilo najbitnije, u subotu, rastereceno, pa sta bude. A i da ne bude bronza, opet ste ostvarile veliki uspeh, i nema vam se sta zameriti, jer ste bile sjajne, i borile se srcano, pogotovu protiv Australije, a svi smo mi od krvi i mesa, i prirodno je da gresimo i na tome ucimo. Poz

stojan

pre 7 godina

ljudi moji ovo je sramota,sad mi prosto zao sto smo pobedili australiju,zato sto je spanija toliko losa da je to strasno,mogu da potpisem da bi australija vodila protiv spanije bar 20 razlike

Zilijen

pre 7 godina

Ljudi, plasman u polufinale je odlican rezultat za nas...treba cestitati devojkama na dosadasnjim partijama,stvarno su dale maksimum. Imamo tri odlicne igracice (Sonja,Jelena,Ana) par solidnih timskih (recimo Page, Nevena,Cadjo), ostalo je bas prosek. Drugi su kompaktniji i to u ovakvim utakmicama dolazi do izrazaja. Da ne pricam da nam je liga presmesna, da nam je baza mala,itd...

Milos BG

pre 7 godina

Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...
(Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!, 18. avgust 2016 21:26)

A zbog cega je baksuz? Jel zbog toga sto je od reprezentacija koje nisu ni u muskoj, ni u zenskoj konkurenciji ucestvovale na Olimpijskim igrama, stvorio uslove da reprezentacije sada igraju polufinale, a i da osvajaju medalje na ostalim takmicenjima.

Talični Tom

pre 7 godina

Nije da sada želim da ih pljujem,ali ovako očajno odigrati utakmicu karijere je prosto nedopustivo.Dati 14 koša za petnaest minuta je za ,,Ginisa,,Ni grama energije želje i borbenosti.Sve što su imale protiv Australije danas je nestalo.

Borba za bronzu

pre 7 godina

Sve razumem, nisu imale energije, sve su dale protiv Australije i sve cestitke i na rezultatu koji su postigle do sada. Samo mi jedno nije jasno: zasto nam sve vreme igra Milica Dabovic, ja davno goru igracicu nisam gledao. Ceo turnir je ocajna...

paja patak

pre 7 godina

Izgleda da su se izduvale kao balon.
Jako loša igra, nadam se da ce se povratiti u borbi za bronzu.
Od finala nažalost ništa,ni jedna se nije razigrala i ovo ide na + 15 za spankinje.

Kanta

pre 7 godina

Pratim kosarku vise od 30g i moram da priznam da je ovo jedna od najglupljih utakmica koje sam U ZIVOTU gledao.
Ajmo devojke, mora to mnogo bolje u borbi za bronzu!

Frank Gallagher

pre 7 godina

Svaka čast ovoj generaciji na evropskom prvenstvu i ljudi ovom polufinalu. Ubacile su nas u njihov ritam, tvrdo i na granici faula konstantno. Nije se imalo snage, ali kontinuitet nam je tu, dobar je ovo rezultat, devojke samo napred!

Pantelija

pre 7 godina

Dobro je ljudi ipak je to jedna Spanija. Vidite da nasima sut nikako ne ide, nista ne mogu da pogode, nece pa nece. Bice bolje za bronzu. To je zaista veliki uspeh za nase kosarkasice. Zlato u evropi, bronza na olmpijadi... Malo li je...
Samo bez pljuvanja i mazanja, nema potrebe.
Bravo devojke, glavu gore i da se uzme bronza.

Pacer

pre 7 godina

Zavrsila se prva cetvrtina i ne znam sta se nasim devojkama, ne mogu da odrade jedan napad do kraja. Valjda ce biti bolje u nastavku...

Hegel

pre 7 godina

Ne znam dal se slazete ali zenska kosarka je ubedljivo najnegledljiviji zenski sport....Rukomet zenski je meni super,brze akcije,dinamican...U odbojci im je niza mreza pa i to izgeleda super kad igraju vrhunske ekipe al basket zasu...

Liverpool Man

pre 7 godina

Gospodine Sarenac, nije Spanija raspolozena nego smo mi ocajni.Ne treba traziti alibi, ne ide i kraj.Meni je najvise krivo sto bez borbe ispadamo a garantujem da imamo bolju igru od Spankinja.Steta, nadam se da ce biti bolje za bronzu.

NI

pre 7 godina

Pa mi da gubimo 50 razlike, sudije ce i dalje besramno da sude za Spaniju. Nije opravdanje sto smo ocajni, ali ovo je strasno. Imace 30 bacanja na kraju. Uz nase svim srcem u borbi za 3. mesto!

Dragan Banjaluka

pre 7 godina

Jednostavno veceras nije islo. Cure su imali zelju i volju ali kada nece, onda nece. Sada treba ovo zaboraviti i spremiti se za borbu za bronzu. Toliko puta su nas obradovali, da i one mogu da imaju los dan, i zato im NIKO NE SMIJE nista prigovoriti.

Rozenkranc

pre 7 godina

Na žalost, veze nemaju... Bar za sada... Kao muve bez glave, mase zicere, zavlace se...
Pa bre nije Španija ništa posebno, ajde unormalite se, igrajte košarku...

HAJdeee

pre 7 godina

Znaci odbojkaska utakmica me je iscpela do maksimuma,sve sam zivce pokida i nista mi nije ostalo za kosarkasice
Realno ako je protiv Australije bila "ne moguca misija" sad je protiv Spanije "Ne moguca misija 2" a to ce stvarno biti tesko,ali hajde da verujemo NAPRED SRBIJA DO NOVE MEDALJE!!

Gale

pre 7 godina

Dobro devojke, večeras nam zaista nije bio dan - kao tim bezidejno, niko raspoložen za solo partiju, a Špankinje dobro organizovane i spremne za pobedu. Ovo možemo brzo da zaboravimo i odigramo vrhunsku partiju za bronzu. Uspeh je već ogroman, sa medaljom će biti iznad svih očekivanja. Napred Srbija!

Analiticar amater

pre 7 godina

Kakvo lopovsko sudjenje na štetu Srbije, više nego očigledno.
Dupla, koraci, 3 sekunde...sve očigledne stvari plus glumatanje Španjolke koje ove smešne sudije jedva čekaju da sviraju kao faul.
Bruka, da se ovako nešto dozvoli u polufinalu olimpijskog turnira.

marko

pre 7 godina

stvarno ne pada mi na pamet da kritikujem ali zasto nema Čadjo u igri ona je jedina mogla nesto pogoditi. Ali ja verujem u nasw devojke iako gube 15

Bane

pre 7 godina

Nece, pa nece......dusa me boli. Ne znam sta se desilo, dal su se izduvale protiv Australije ili sta.....daj boze samo da se povrate za bronzu....

nijenego

pre 7 godina

A Spanija mlati udara kako stigne, nije izgovor, ali potpuno drugaciji kriterijum imaju sudije, ako jedan tim moze jos na protivnickoj polovini da udara, onda dozvolite i drugom timu isto, pa sta bude...

peca

pre 7 godina

Priblizava se kraj utakmice. Nase su izgubile. Katastrofa, kako ih nece sut. Nema veze. Spanija je u zenskoj kosarci sila. Sta god uradile u mecu za bronzu, one su kraljice kosarke.

nervirač

pre 7 godina

Zaista treba imati živaca za gledanje ženske košarke. Da li je realno da one koje su obično mnogo niže i fizički slabije igraju na istom terenu kao i muški? Trojka im je predaleka, pogledajte mehaniku šuta kad gađaju trojku, kao kad bi ja gađao sa centra. Koš je previsoko, nema kucanja i potpuno je neatraktivno za gledati i igrati, mučenje. Naše ne mogu dati koš 6 minuta!

ne moze se glavom kroz zid

pre 7 godina

Sestre Dabovic potpuno privatizovale igru nase ekipe u napadu. Ispucavanje na silu bez logike, rezona i znanja. Znamo svi da imaju Djilasovu protekciju, ali cemu sluzi trener?

Мики

pre 7 godina

Очајно. Да су бесомучно бацале тројке преко главе окренуте леђима, више би поена сабрале.

bucko

pre 7 godina

Lose su igrale,Spanija uopste nije jak tim.Ali ne mogu da shvatim da ti polufinale OI odigras tako bezveze,bez zara pa ja bih grizao parket.Uzas

Danko

pre 7 godina

Tesko,veoma tesko mozemo dobiti Spaniju.Mozda ako one budu odigrale los a mi odlican mec,imamo neku sansu,u suprotnom gubimo lagano.Voleo bi da gresim ali jednostavno bolje su.I kladionice kazu da su Spankinje apsolutni favorit,kvota na njih je mizernih 1.15.U svakom slucaju i ovo je ogroman i fantastican uspeh.Sportski pozdrav

brka

pre 7 godina

Jedina loša stvar koje naše rade na utakmici jeste što u napadu nemaju dobra rešenja, ali rezultat daleko da odslikava pravo stanje na terenu, naše igraju odličnu odbranu, a da se ne izražavam sad šta se.. na reprezentaciju koja pobedi u polufinalu tako što je 2/3 koševa dala iz penala dosuđenih da puknete od smeha za kakve gluposti kao što će Španija sad da prođe. Mislim ove tri slike sve govore. Sudije su nas pokrale najstrašnije iako ni naše nisu odigrale sjajno.

veliki strumf

pre 7 godina

Tuga od igre, katastrofa od suta, gradjenje kosa ne postoji, kao ni kretnja u napadu. Igra se samo solo akcijama. Nema ni borbe, presinga... Zato je i poraz ubedljiv.

Tribislav

pre 7 godina

Ovo do sada što sam video je ravno seoskoj ligi Srbije. Neko će reći kad vodimo onda su kraljice, boginje itd., kad gubimo luzerke, nemaju pojma ali ovo.... Igrati bez volje, želje, ova Ana Dabovic je umislila da je vrh svetske košarke, a likuša pojma nema. Da sam na mestu ovih košarkašica otišao bih kući momentalno i nikad više ne bih obukao nacionalni dres. Toliko!

mikson82

pre 7 godina

Krenuli smo nervozno, loše šutiramo, iz greške u grešku...ali znam da smo blizu, da možemo, nadam se da će do poluvremena biti egal a onda meljemo......samo devet poena za devet minuta :( , idemo SRBIJO !

Rejnald

pre 7 godina

Ovakve utakmice su najopasnije!Kada se fizicki i emocionalno ispraznite protiv velikog favorita...Onda sledece kolo bude problematicno...Obicno bih bio ubijedjen da ce ispasti ali kada cuju za uspjeh odbojkasica i poprave igru ne sumnjam da ce pobijediti...

mikson82

pre 7 godina

Krenuli smo nervozno, loše šutiramo, iz greške u grešku...ali znam da smo blizu, da možemo, nadam se da će do poluvremena biti egal a onda meljemo......samo devet poena za devet minuta :( , idemo SRBIJO !

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Ајмо, ајмо, сконцентришите се...Можете ви то.

Чекамо медаљу и од вас.

bas steta

pre 7 godina

Svaka im cast sto su dosle do ove faze,sve pohvale...ali ovo veceras je ocaj,nikakva igra nista nisu pokazale...nadam se da ce u borbi za bronzu biti bolje i obradovati nas..

Kraljevcanin

pre 7 godina

Svaka čast devojkama na borbi i svemu... Prosto nisu imale svoju igru, Špankinje su bile bolje i treba im čestitati na zasluženoj pobedi. Možda je utakmica sa Australijom previše iscrpela i emotivno i fizički. Glavu gore i idemo po bronzu, vi ste to zaslužile! A i da je ne bude, SVI smo ponosni na vas!

P.S. Jedan od razloga što mnogo gotivim Šarenca kao komentatora je što ne izgovara Španjolke kao većina vas ovde. Zapitajte se da li se kaže Španija ili Španjolska pa neka vam to bude neki pokazatelj. Molim redakciju da mi objavi komentar. Unapred zahvalan.

Aleks Andar

pre 7 godina

Gospode kol'ko je loša naša ženska košarka. Ni zicere da ubace...žao mi je al'su baš loše!! Možda je i umor učinio svoje....šteta.

Kayser Soze

pre 7 godina

Protiv Francuskinja u mecu za bronzu ce biti jako tesko, imaju jako dobru ekipu, Marina ih poznaje jako dobro, radi vec dugo tamo, pobedile su ih nase u finalu EP, ocekujem neprestanu borbu, nema predaje, samo jako devojke!!!

TurboNator

pre 7 godina

Nije problem izgubiti od boljeg ali je problem izgubiti ovako...Zar ne treba dati sve od sebe?? Polufinale olimpijade, sasvim moguce da nijedna od njih nikada vise nece imati takvu sansu za finale...

A selektorka - cemu ona sluzi ako ne da ih organizuje umesto da srljaju, da ih ohrabri, motivise...?

Svaka cast za polufinale ali stvarno steta da se ovako bezveze ispusti sansa za finale. Bice super ako osvoje bronzu ali tesko je biti optimista posle ovoga.

Nadam se da ce momci da nas obraduju plasmanom u finale.

"srce im je k'o u vola"

pre 7 godina

Milos@ da Miloše,uvijek optuzujem nase da se ne bore srcem ali ovaj si put ti u pravu.....na ovi igrama nasi izgaraju od zelje,srce iznad svega ali ne ide to samo sa srcem Srpska politiko prema sportu. Od Davora su cak i ruke digli,momak sam cudo napravio.

mikson82

pre 7 godina

Krenuli smo nervozno, loše šutiramo, iz greške u grešku...ali znam da smo blizu, da možemo, nadam se da će do poluvremena biti egal a onda meljemo......samo devet poena za devet minuta :( , idemo SRBIJO !

Kayser Soze

pre 7 godina

Protiv Francuskinja u mecu za bronzu ce biti jako tesko, imaju jako dobru ekipu, Marina ih poznaje jako dobro, radi vec dugo tamo, pobedile su ih nase u finalu EP, ocekujem neprestanu borbu, nema predaje, samo jako devojke!!!

Srcem vas

pre 7 godina

Ovaj poraz nije do kosarkasica, ovaj poraz je stvar nestručnosti i nesposobnosti trenera da organizuje tim, konsoliduje redove i stručnim uputama vrati tim u igru. Ona tajm aut koristi da bi ponavljala "Nek se desi čudo", to je njen vrhunac stručnih uputa kako zaustaviti Spaniju.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Мој утисак док сам гледао ову утакмицу је да су наше очајно скакале у одбрани и да је то одлучило меч. Кренуле су брзоплето са соло акцијама на почетку и то наше главне играчице. Консолидовале су се, играле по мени, добру одбрану (много мање изгубљених лопти наших), и биле надомак преокрета, али тај проклети скок у одбрани... Има ли ишта горе него после изнуђеног шута Шпанкиња њихова играчица скупља редовно лопту поред две наше? Оно после у другом полувремену је само последица тога. Промашаји из полагања, беспотребне личне, покушаји да се што пре стигне противник... није било стрпљења. Остаје меч за бронзу, велики је то успех и треба мислити само на ту утакмицу. Стрпљење, концентрација и мање расправе са судијама и ето нама срећног завршетка.

"srce im je k'o u vola"

pre 7 godina

Milos@ da Miloše,uvijek optuzujem nase da se ne bore srcem ali ovaj si put ti u pravu.....na ovi igrama nasi izgaraju od zelje,srce iznad svega ali ne ide to samo sa srcem Srpska politiko prema sportu. Od Davora su cak i ruke digli,momak sam cudo napravio.

Dragana

pre 7 godina

Ništa strašno devojke, idemo dalje! Prvo odmor da se dobro reenergizujete pa onda u nove pobede. Glavu gore i samo hrabro napred, možete vi to! :)
p.s. Veliki pozdrav za našu košarkašku kraljicu Sonju Petrović. Osim toga što je izvanredno nadarena za sport i poseduje očiglednu košarkašku intelegenciju, sad znamo da ume vrhunski da izlupa i reklamne panoe. Ko bi rekao? Kakva carica! :)

Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!

pre 7 godina

Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...

veder

pre 7 godina

Moram priznati da odavno nisam gledao goru košarku,a ovo što su igrale naše košarkašice blage veze nema sa tom igrom. Toliko neznanja u vođenu sa klupe od strane selektorke samo govori da je pravo čudo da su one uopšte došle na Olimpijadu. Suluda jurnjava po terenu bez ikakvog smisla za organizaciju igre, karakteristika je ove reprezentacije. Ovako i moja baba može da vodi tim. Kao muve bez glave eto tako je to izgledalo. Neke igračice zaista treba da promene profesiju,poput one šo se stalno slika za društvene mreže i zabavlja po splavovima, a ne znam zašto neke uopšte nisu dobile priliku da igraju? Od oko dvadesetak promašenih zicera pa do potpune dezorganizacije u igri rezultat je amaterskog vođenja sa klupe. Možete da udarate minuse ali sa nekim ko zna da vodi tim Srbija bi uz određenu selekciju igračica mogla da igra finale, ovako pravo je čudo što su uopšte na igrama. Blago rečeno katastrofa od igre i strategije!

Bok7

pre 7 godina

Ovo je bruka,realno ni Spanija nije za finale.Gore dve ekipe ja nisam videla.Ovde su se takmicile ko ce manje koseva dati,uz sto vise suteva.Milica Dabovic,Radocaj,Butulija ne da nisu za reprezentaciju,nego nisu ni za seoski turnir.

Branko

pre 7 godina

Pa ja ne mogu da shvatim da dodjes u 1/2 OI i igras sa ovoliko malo zelje !!! Druga stvar...nikakve akcije u napadu ja nisam vidio. Ocajna je ova zenska kosarka. Bas losa za gledanje. Treba sad cudo da se desi da preokrenu ovo -15. Cini mi se da im ne treba puno, malo vise zelje samo.

Apsolutno nepredvidivo

pre 7 godina

Dobro je neko primetio.
Najvece misterije XXI veka su osvajanje RG Ane Ivanovic i kako su ove devojke postale prvakinje Evrope?
Nikom nije jasno!

Talični Tom

pre 7 godina

Nije da sada želim da ih pljujem,ali ovako očajno odigrati utakmicu karijere je prosto nedopustivo.Dati 14 koša za petnaest minuta je za ,,Ginisa,,Ni grama energije želje i borbenosti.Sve što su imale protiv Australije danas je nestalo.

Tribislav

pre 7 godina

Ovo do sada što sam video je ravno seoskoj ligi Srbije. Neko će reći kad vodimo onda su kraljice, boginje itd., kad gubimo luzerke, nemaju pojma ali ovo.... Igrati bez volje, želje, ova Ana Dabovic je umislila da je vrh svetske košarke, a likuša pojma nema. Da sam na mestu ovih košarkašica otišao bih kući momentalno i nikad više ne bih obukao nacionalni dres. Toliko!

anica

pre 7 godina

Los mec..resetujte se za trece mesto pa da osvojite bronzu. Iskrena da budem, nemam obicaj da pricam lose, ali ova devojka Radocaj definitivno promasila sport...losa je bas bas..

Мики

pre 7 godina

Очајно. Да су бесомучно бацале тројке преко главе окренуте леђима, више би поена сабрале.

Nevit

pre 7 godina

Bilo bi previše očekivati da prođu u finale, naša selekcija ipak nije dovoljno jaka za Španiju, ali mislim da za bronzu imako realne šanse.

Доћи до полуфинала и онда овако...?

pre 7 godina

Шпанија јесте квалитетна екипа али не за оволики и овакав ретултат. Оволики пад наше репрезентације је непојмљив. Да ли су сагореле против Аустралије? Шпанија има јак тактички спорт (било који да је у питању и одличан скаутинг) а наше шаблонски, главом кроз зид, 20х губе лопту на исти начин или у рекету "силују" напад? Требало је играти нерезонски (кад смо већ прочитани), кад већ постоји немоћ и играти срчаније с другом поставом (макар и шутирањем нерезонских тројки) а не да Соња Петровић шутира рекламе. Боље је 20х шутнути тројку него имати 20 изгубљених лопти на исти начин ("напад који понављано удара у исти зид"). Равнодушност Маљковићеве ме је изненадила.

Mirko

pre 7 godina

Katastrofa od igre, kos ne mogu da daju a primaju lagano kao na treningu, skok u odbrani ...sta je to skok u odbrani ..znaci ne mogu lopotu pod obrucem da uhvate.
Odvratna igra ali nema veze kakav smo narod nismo ni ovo zasluzili.

Rozenkranc

pre 7 godina

Utakmica je skoro negledljiva koliko ništa ne znamo, posle one odbojke, malo i odmora, dosta je nerviranja...
Ovo sam prezalio, ajmo vaterpolisti na megdan Hrvatima...

asparagus

pre 7 godina

Ko pljuje Milicu Dabovic samo pokazuje da ne prati kosarku,a pogotovo zensku reprezentaciju,ali zato pomno prati tabloide,sta ona znaci ovom timu zna svako ko je gledao ekipu jos od 2013-te kad je Marina preuzela tim i kad su senzacionalno usle u polufinale Evropskog,takvih je bilo saka jada,a danas ne valja sto nismo finalisti Olimpijade,lud narod.

ne moze se glavom kroz zid

pre 7 godina

Sestre Dabovic potpuno privatizovale igru nase ekipe u napadu. Ispucavanje na silu bez logike, rezona i znanja. Znamo svi da imaju Djilasovu protekciju, ali cemu sluzi trener?

Aleks Andar

pre 7 godina

Gospode kol'ko je loša naša ženska košarka. Ni zicere da ubace...žao mi je al'su baš loše!! Možda je i umor učinio svoje....šteta.

stojan

pre 7 godina

ljudi moji ovo je sramota,sad mi prosto zao sto smo pobedili australiju,zato sto je spanija toliko losa da je to strasno,mogu da potpisem da bi australija vodila protiv spanije bar 20 razlike

Analiticar amater

pre 7 godina

Kakvo lopovsko sudjenje na štetu Srbije, više nego očigledno.
Dupla, koraci, 3 sekunde...sve očigledne stvari plus glumatanje Španjolke koje ove smešne sudije jedva čekaju da sviraju kao faul.
Bruka, da se ovako nešto dozvoli u polufinalu olimpijskog turnira.

Borba za bronzu

pre 7 godina

Sve razumem, nisu imale energije, sve su dale protiv Australije i sve cestitke i na rezultatu koji su postigle do sada. Samo mi jedno nije jasno: zasto nam sve vreme igra Milica Dabovic, ja davno goru igracicu nisam gledao. Ceo turnir je ocajna...

Pedja

pre 7 godina

masile su one zicere i u prosloj utakmici, ali nije toliko bolelo..

no.. necemo kritikovati, zelja, borbenost..motivacija to je sve tu na mestu ..
koncentracija nije.. idemo dalje, idemo po tu bronzu pa sta nam bog da

veceras su Spanjolke bile bolje i cestitam im.

Starleta

pre 7 godina

Generalno ceo turnir igraju lose, jedino su protiv Australije odigrale dobro, ali opet ako se nekako oporave I srede mozda mogu do bronze sto bi bio ogroman uspeh.

Pegone

pre 7 godina

@Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...
(Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!, 18. avgust 2016 21:26)
BRUKA JE STO B92 OBJAVLJUJE OVAKVE PLJUVACE A JA CITAM OVO!!!!
Srecno nasim djevojkama u borbi za bronzu :-)
Meni izgleda da mentalna stabilnost je vaznija koda zene za ekipne sportove ili kod muskih samo za hrvatske kosarkase .

mesni zajedničar

pre 7 godina

strašno je što će košarkašice koje su maestralno ušle u polufinale olimpijskog turnira da budu pljuvane od onih koji ne bi ušli u četvrtfinale turnira u svojoj mesnoj zajednici.

Jovan

pre 7 godina

Pobeda ili u ovoj ili sledecoj utakmici. Realno zlato je skoro nemoguce uzeti, a srebro ili bronza nije toliko vazno - medalja je medalja. Samo ostanite jake mentalne devojke sta god bilo u ovom mecu. Imate kvalitet !!!

bucko

pre 7 godina

Lose su igrale,Spanija uopste nije jak tim.Ali ne mogu da shvatim da ti polufinale OI odigras tako bezveze,bez zara pa ja bih grizao parket.Uzas

Samo napred

pre 7 godina

Sram vas bilo sve redom koji pljujete nase lavice. One su ucinile da se za nasu malu zemlju cuje i zna. Nije islo danas, pa sta. I da ne uzmu bronzu, pa sta. Igrale su odlicno usle i prva cetri tima na Olimpijadi. Pa to je sjajno. Bravo devojke, vi ste nase Lavice. Samo opusteno i bez nervoze. Moze i bronza! Samo napred! SRBIJA!!!

Zilijen

pre 7 godina

Ovako, rezultat je fenomenalan i iznad je kvaliteta tima. Nema mesta pljuvanju i vredjanju igracica jer se stvarno maksimalno trude i daju sve od sebe. Za mene su razocarenja Milica "zarez" Dabovic koja ne moze da se upise na Olimpijadi, Dajana "idem samo u desno" Butulija, osim zelje - nista. I zamerka selektoru, nema dovoljno kolektivne igre,uglavnom se oslanjamo na individualnost. Nesto slicno kao Hrvatska u muskoj kosarci...

Srle

pre 7 godina

Ne razumem zasto nase uporno posle solo prodora gledaju u sudije i ocekuju faul (ocigledno je nece to da im sviraju). Pri timo gube vreme a ne vracaju se u odbranu otvarajuci kontre protivnicama.

Rozenkranc

pre 7 godina

Najgora utakmica u Riju, naše totalno psihički nepripremljene, ne znaju šta rade... Šteta propuštene prilike i onakve pobede nad Australijom, biće četvrte...

nervirač

pre 7 godina

Zaista treba imati živaca za gledanje ženske košarke. Da li je realno da one koje su obično mnogo niže i fizički slabije igraju na istom terenu kao i muški? Trojka im je predaleka, pogledajte mehaniku šuta kad gađaju trojku, kao kad bi ja gađao sa centra. Koš je previsoko, nema kucanja i potpuno je neatraktivno za gledati i igrati, mučenje. Naše ne mogu dati koš 6 minuta!

srbija

pre 7 godina

mnogo sumnjivih odluka u korist Spanije, bas sramota, odnos bacanja jasno to pokazuje.
svako udvajanje su nam svirali faul, svaku malo jacu odbranu, pritisak kod auta, mnogo faulova bez lopti nam je svirano..
na drugoj strani nista, Spanije je igrala jako na Sonju I Anu, par cistih koraka nije svirano, o broju sekundi u reketu crnkinje ne treba trositi reci.

Sve u svemu sramota, da je razlika 40, i dalje bi to po mom misljenju bila kradja.
Nadam se bronzi, mislim da zasluzujemo !

будимо људи

pre 7 godina

Није у реду критиковати ове дјевојке. Већ су пуно направиле, а узеће бронзу сигурно. Хвала вам, дјевојке. Знамо да је био и притисак и испражњеност од меча са Аустралијом.

Obelix

pre 7 godina

Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...
(Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!, 18. avgust 2016 21:26)

Au majstore, sta sve ti napisa ovde?! Zanima me u cemu si ti to medju 4 najbolja na svetu, pa ti to daje za pravo da ovako pises. Devojke su odigrale fenomenalan turnir, iznad mogucnosti. Istrosile se emotivno protiv Australije, pri tome realno tanka klupa. Devojke naklon do poda. Sada "muski" za bronzu. Zasluzile ste.

Dejan

pre 7 godina

Želim reći , svaka čast našim košarkašicama ali moram reći da ovu utakmicu igraju kao deca u osnovnoj školi ili bolje reći užas.
U 3. četvrtini na 4:44 do kraja bez koša a zadnja dva napada faul u napadu , gomila grešaka pa iz toga ne čudi da gubimo samo 11 ralike.
Na 3:46 do kraja 3. četvrtine prvi koš naših a Špankinje nam zbudže trojku.
Užasno i katastrofalno , jedva čekam da počnu vaterpolisti jer je ovo toliko mučno gledati.
Nemojte me pogrešno razumeti , neko mora pobediti ali igrati toliko izgubljeno i bez ikakvog plana e to je užas.
Još jednom svaka njima čast i probajte malo da se igrate jer jebovo do sada katastrofalno.
Čujem ih sada na tajmu, neko kaže , hajde da napravimo čudo a ja kažem Napravite ga !!!!!

bivša košarkašica

pre 7 godina

Pametno, borbeno i bez srljanja i finale je naše. Samo hrabro napred, da odigraju naše kako znaju i to je to, jesu one dobre ali nisu bolje od naših. 'Ajmo da se igramo!

Hegel

pre 7 godina

Ne znam dal se slazete ali zenska kosarka je ubedljivo najnegledljiviji zenski sport....Rukomet zenski je meni super,brze akcije,dinamican...U odbojci im je niza mreza pa i to izgeleda super kad igraju vrhunske ekipe al basket zasu...

veliki strumf

pre 7 godina

Tuga od igre, katastrofa od suta, gradjenje kosa ne postoji, kao ni kretnja u napadu. Igra se samo solo akcijama. Nema ni borbe, presinga... Zato je i poraz ubedljiv.

sklek

pre 7 godina

Ja sam mislio da ce kosarkasice proci a odbojkasice mozda posustati...u svakom slucaju svaka cast i na ovom. Medju cetiri ekipe u svetu...kapa dole!!!

Стефан

pre 7 godina

Стварно свака част на свему урађеном до сада, алиово је ОЧАЈ на обе стране! Шпанија очајна, наше још горе...уз НДX суђење, лош шут, без идеје у нападу, за сада недовољно за нешто више.

Milos BG

pre 7 godina

Ja retko pljujem i kritkujem naše sportiste, ali ovo... ovo je bruka ne za Srbiju i žensku košarku, ovo je bruka uopšteno za košarku. Ovako diletantski, uplašeno i bez OSNOVA KOŠARKE odigrati jedno polufinale... devojke teška srca kažem, ali jad i beda koju gledamo od vas je za kazniti vas.

Bitno da je Đilas oobuko leptir mašnu...
(Otišao jedan baksusz, vi stvorile drugog... bravo blamerke!, 18. avgust 2016 21:26)

A zbog cega je baksuz? Jel zbog toga sto je od reprezentacija koje nisu ni u muskoj, ni u zenskoj konkurenciji ucestvovale na Olimpijskim igrama, stvorio uslove da reprezentacije sada igraju polufinale, a i da osvajaju medalje na ostalim takmicenjima.

Analiticar amater

pre 7 godina

Kakvo lopovsko sudjenje na štetu Srbije, više nego očigledno.
Dupla, koraci, 3 sekunde...sve očigledne stvari plus glumatanje Španjolke koje ove smešne sudije jedva čekaju da sviraju kao faul.
Bruka, da se ovako nešto dozvoli u polufinalu olimpijskog turnira.

Očajno suđenje

pre 7 godina

Sa ovakvim suđenjem u korist Španije, i ja BiH pobedio. Da ima neko normalan u raspaloj FIBI, ove sudije nikad više ne bi ušle u košarkašku halu. Čak ni tako očigledne stvari kao što su 3 sekunde, dupla, koraci se ne sude špankinjama.
Odnos sl. bacanja sve pokazuje, pa i školska Emina bi dobila više.
Čestitam našim devojkama, očekujemo bronzu, nije moglo i protiv sudija.

Tina

pre 7 godina

Evo ih odmah dežurni pljuvači, koji su uvek tu da pljunu po našim divnim sportistima kada izgube, a kada pobede eto njih odmah da ih hvale. Krajnje nefer! Batalite se hejtovanja i pružimo ovim sjajnim devojkama podršku i kada im ne ide, kada im nije dan. Ova generacija na čelu sa Marinom Maljković je podigla žensku košarku iz pepela. I ovo je veliki uspeh polufinale OI. Verujem da će smoći snage za duel sa Francuskom. Istrošile su se u meču sa Australijom, sada nisu imale snage. Stao je šut našim najboljim igračicama Ani, Sonji, Jeleni. Biće bolje prekosutra. Pa čak i da ne osvoje bronzu, ove devojke zaslužuju sav naš naklon i poštovanje. Sramno je da se neko usuđuje da ih omalovažava i vređa. Srebro na EP 2013, zlato EP 2015, polufinale OI, malo li je, hejteri?!

Srcem vas

pre 7 godina

Ovaj poraz nije do kosarkasica, ovaj poraz je stvar nestručnosti i nesposobnosti trenera da organizuje tim, konsoliduje redove i stručnim uputama vrati tim u igru. Ona tajm aut koristi da bi ponavljala "Nek se desi čudo", to je njen vrhunac stručnih uputa kako zaustaviti Spaniju.

Дечко Тамаре Радочај

pre 7 godina

Не дирајте ми Тамару; са кошарком благе везе нема, али је моја!!!!:)))Реално стање, ко што рекох после Аустралије...Тамо су оне биле под притиском, иначе би нас разбиле;Шпанија јача, медаља можда, али тешко

peca

pre 7 godina

Bravo devojke.
Cestitam vam na najmanje cetvrtom mestu na Olimpijskim Igrama.
Svim onim .ovnima koji su se usudili vam bilo sta zamere,zelim sve ono sto mi pristojnost javnog govora ne dopusta da ovde napisem.
Volim vas sve.

tesla

pre 7 godina

Prvo ziceri ispadali iz koša i onda počelo soliranje, bez akcija, mislim da je to Marina trebala zaustaviti i zabraniti da samo jure pod koš kao muhe bez glave, ne kažem da bi onda bilo bolje, ali ovako nije valjalo.
A želju mislim da su imale, čak i previše i izgorile su od te želje

играч кола

pre 7 godina

Немојте само тих коментара "остали без енергије","задовољили се" итд. Ако сам било чим задовољан са ове утакмице, то је енергија и залагање. Али, кад не иде, онда не иде. Концентрација је била катастрофална, то је први разлог, а онда нервоза. Никако мањак жеље и труда. Ја немам шта да замерим. Мислим да смо остали наоштрени за Француску, није нас ово ментално дотукло.

HAJdeee

pre 7 godina

Znaci odbojkaska utakmica me je iscpela do maksimuma,sve sam zivce pokida i nista mi nije ostalo za kosarkasice
Realno ako je protiv Australije bila "ne moguca misija" sad je protiv Spanije "Ne moguca misija 2" a to ce stvarno biti tesko,ali hajde da verujemo NAPRED SRBIJA DO NOVE MEDALJE!!

marko

pre 7 godina

stvarno ne pada mi na pamet da kritikujem ali zasto nema Čadjo u igri ona je jedina mogla nesto pogoditi. Ali ja verujem u nasw devojke iako gube 15

Kanta

pre 7 godina

Pratim kosarku vise od 30g i moram da priznam da je ovo jedna od najglupljih utakmica koje sam U ZIVOTU gledao.
Ajmo devojke, mora to mnogo bolje u borbi za bronzu!

Baxuz

pre 7 godina

Spanija je bila manje los tim! Diletantskih gresaka je bilo na obe strane, skoro pa egal, nas je zakopao ocajan sut, prosto nije htelo da udje. Bilo je i dobrih akcija, izgradjenih pozicija za otvoren sut, prodora ali prosto nece lopta kroz obruc. Mislim da im se ne moze ponoviti ovakav dan protiv Francuske naprotiv mislim da ce proraditi. U sv. slucaju ni ovo polufinale nisam ocekivao tako da... cestitka!

lopta je nekad okrugla a nekad kao kocka

pre 7 godina

Toliko je teško lopta ulazila u koš da je to neverovatno. Već pomisliš dosta je bilo, sad će neku da krene i onda dolazi serija ali nikako. Kad neće, neće. :(

To ne bi smelo da se ponovi a onda... bronza nije daleko. Samo psihički oporavak i hladne glave u meč i sve je moguće! Sreća prati hrabre a vama je danas još ostala i dužna i to dosta. Nek se vrati u meču za treće mesto. Mi smo svakako uz vas!

Danko

pre 7 godina

Tesko,veoma tesko mozemo dobiti Spaniju.Mozda ako one budu odigrale los a mi odlican mec,imamo neku sansu,u suprotnom gubimo lagano.Voleo bi da gresim ali jednostavno bolje su.I kladionice kazu da su Spankinje apsolutni favorit,kvota na njih je mizernih 1.15.U svakom slucaju i ovo je ogroman i fantastican uspeh.Sportski pozdrav

Rozenkranc

pre 7 godina

Na žalost, veze nemaju... Bar za sada... Kao muve bez glave, mase zicere, zavlace se...
Pa bre nije Španija ništa posebno, ajde unormalite se, igrajte košarku...

Gurko

pre 7 godina

Zatvorili su A.Dabovic ....Milovanovic i Petrovic ne ide im nista od ruke.....i eto samo 30 poena za skoro 30 min.

Odbrana nam je na nivou al napad ne ide pa ne ide...

NI

pre 7 godina

Pa mi da gubimo 50 razlike, sudije ce i dalje besramno da sude za Spaniju. Nije opravdanje sto smo ocajni, ali ovo je strasno. Imace 30 bacanja na kraju. Uz nase svim srcem u borbi za 3. mesto!

Frank Gallagher

pre 7 godina

Svaka čast ovoj generaciji na evropskom prvenstvu i ljudi ovom polufinalu. Ubacile su nas u njihov ritam, tvrdo i na granici faula konstantno. Nije se imalo snage, ali kontinuitet nam je tu, dobar je ovo rezultat, devojke samo napred!

Лајави

pre 7 godina

Биће боље, даће све од себе да узму бронзу!!!
Ионако су на постољу најтужнији освајачи сребрне медаље!!!
Идемо лавице!!!

Milla

pre 7 godina

Dajte ljudi malo podrske, treba devojke da se bore za bronzu! Kao da je njima sada lako, kao da sumnjate da zele da pobede, ali to je sve sport, iz ovoga se uci, a i da budu cetvrte, pa malo li je da tim devojaka iz Srbije bude cetvrti na svetu? Bolje im dajte podrsku da imaju snage da nastave dalje. Ja znam da zele medalju i znam da mogu, imaju moju punu podrsku!!

mikson82

pre 7 godina

Krenuli smo nervozno, loše šutiramo, iz greške u grešku...ali znam da smo blizu, da možemo, nadam se da će do poluvremena biti egal a onda meljemo......samo devet poena za devet minuta :( , idemo SRBIJO !

Pacer

pre 7 godina

Zavrsila se prva cetvrtina i ne znam sta se nasim devojkama, ne mogu da odrade jedan napad do kraja. Valjda ce biti bolje u nastavku...

Liverpool Man

pre 7 godina

Gospodine Sarenac, nije Spanija raspolozena nego smo mi ocajni.Ne treba traziti alibi, ne ide i kraj.Meni je najvise krivo sto bez borbe ispadamo a garantujem da imamo bolju igru od Spankinja.Steta, nadam se da ce biti bolje za bronzu.

Zilijen

pre 7 godina

Ljudi, plasman u polufinale je odlican rezultat za nas...treba cestitati devojkama na dosadasnjim partijama,stvarno su dale maksimum. Imamo tri odlicne igracice (Sonja,Jelena,Ana) par solidnih timskih (recimo Page, Nevena,Cadjo), ostalo je bas prosek. Drugi su kompaktniji i to u ovakvim utakmicama dolazi do izrazaja. Da ne pricam da nam je liga presmesna, da nam je baza mala,itd...

Кривокапић

pre 7 godina

Браво девојке. Данас није ишло. Одморите се па напад на бронзу у суботу. Срећно!!

my way

pre 7 godina

Нема сврхе коментарисати ову утакмицу. Једноставно, све се распало. Сада наше хероине треба да дигну главе, одморе се и да буду оне праве у борби за бронзу. Шта год да буде, ове шампионке су наш понос и било би лепо да сјајне ствари које раде за српску женску кошарку крунишу медаљом. Пуна подршка девојкама и Марини!

matori

pre 7 godina

devojke su potpuno ostale bez gasa...uz to ova Španija ne leži našim curama...a mislim da su i mentalno prazne posle Australije....
treba se pregrupisati, odmoriti i protiv Francuske ići na pobedu. ako su uspele na EP, mogu valjda i sada.
IDEMOOO!!!!!

JJ&Sharapova fan

pre 7 godina

Danas nije islo, nazalost to je problem tima koji igra sa 3, 4 odlicne igracice, i ostalo ruku na srce dosta prosecno. Danas je Cadjo malo nadomestila, ali nedovoljno kad ne ide ni Ani, ni Sonji, ni Jeleni. No, ko se bori, njemu nema sta da se prigovori, glavu gore i idemo dalje, jos jedan mec je tu. Nazalost, desilo se ono sto sam se plasila da ce da se desi, da se emotivno izduvaju i nekako je ovo delovalo bez energije. Danas ocigledno nije moglo bolje. Nema veze.

Utisak utakmice Sonja koja je odvalila onu reklamu. A i neka si, ne moze covek nista apsolutno negativno da kaze devojkama kojima je stalo i koje se trude. Danas su Spanjolke jednostavno bile bolje.

*

pre 7 godina

Samo polako sada, ali devojke morate u mecu za bronzu da kidate! Inace ce pasti u zaborav ona spektakularna utamica u cetvrtfinalu. Izdrzite jos jednu utakmicu. Ovu odmah zaboravite, desava se.

Vlada

pre 7 godina

Bravo devojke, bravo Marina. Bolje se danas nije moglo. Itekako ima razloga da se mobilišete za sledeću utakmicu. Izdržite još malo. Hvala vam za sve divne trenutke.

Bravo

pre 7 godina

Bravo devojke! Vama je sad sigurno najteze, ali sta je tu je, nista nije izgubljeno, vas uspeh je ogroman, i sam plasman u polufinale i borba za bronzanu medalju nije nimalo naivna stvar! Ali samo napred, verujemo u vas, zgazite kad bude bilo najbitnije, u subotu, rastereceno, pa sta bude. A i da ne bude bronza, opet ste ostvarile veliki uspeh, i nema vam se sta zameriti, jer ste bile sjajne, i borile se srcano, pogotovu protiv Australije, a svi smo mi od krvi i mesa, i prirodno je da gresimo i na tome ucimo. Poz

TurboNator

pre 7 godina

Nije problem izgubiti od boljeg ali je problem izgubiti ovako...Zar ne treba dati sve od sebe?? Polufinale olimpijade, sasvim moguce da nijedna od njih nikada vise nece imati takvu sansu za finale...

A selektorka - cemu ona sluzi ako ne da ih organizuje umesto da srljaju, da ih ohrabri, motivise...?

Svaka cast za polufinale ali stvarno steta da se ovako bezveze ispusti sansa za finale. Bice super ako osvoje bronzu ali tesko je biti optimista posle ovoga.

Nadam se da ce momci da nas obraduju plasmanom u finale.

mikson82

pre 7 godina

Krenuli smo nervozno, loše šutiramo, iz greške u grešku...ali znam da smo blizu, da možemo, nadam se da će do poluvremena biti egal a onda meljemo......samo devet poena za devet minuta :( , idemo SRBIJO !

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Ајмо, ајмо, сконцентришите се...Можете ви то.

Чекамо медаљу и од вас.

mikson82

pre 7 godina

Krenuli smo nervozno, loše šutiramo, iz greške u grešku...ali znam da smo blizu, da možemo, nadam se da će do poluvremena biti egal a onda meljemo......samo devet poena za devet minuta :( , idemo SRBIJO !

Rejnald

pre 7 godina

Ovakve utakmice su najopasnije!Kada se fizicki i emocionalno ispraznite protiv velikog favorita...Onda sledece kolo bude problematicno...Obicno bih bio ubijedjen da ce ispasti ali kada cuju za uspjeh odbojkasica i poprave igru ne sumnjam da ce pobijediti...

paja patak

pre 7 godina

Izgleda da su se izduvale kao balon.
Jako loša igra, nadam se da ce se povratiti u borbi za bronzu.
Od finala nažalost ništa,ni jedna se nije razigrala i ovo ide na + 15 za spankinje.

bas steta

pre 7 godina

Svaka im cast sto su dosle do ove faze,sve pohvale...ali ovo veceras je ocaj,nikakva igra nista nisu pokazale...nadam se da ce u borbi za bronzu biti bolje i obradovati nas..

peca

pre 7 godina

Priblizava se kraj utakmice. Nase su izgubile. Katastrofa, kako ih nece sut. Nema veze. Spanija je u zenskoj kosarci sila. Sta god uradile u mecu za bronzu, one su kraljice kosarke.

brka

pre 7 godina

Jedina loša stvar koje naše rade na utakmici jeste što u napadu nemaju dobra rešenja, ali rezultat daleko da odslikava pravo stanje na terenu, naše igraju odličnu odbranu, a da se ne izražavam sad šta se.. na reprezentaciju koja pobedi u polufinalu tako što je 2/3 koševa dala iz penala dosuđenih da puknete od smeha za kakve gluposti kao što će Španija sad da prođe. Mislim ove tri slike sve govore. Sudije su nas pokrale najstrašnije iako ni naše nisu odigrale sjajno.

Pantelija

pre 7 godina

Dobro je ljudi ipak je to jedna Spanija. Vidite da nasima sut nikako ne ide, nista ne mogu da pogode, nece pa nece. Bice bolje za bronzu. To je zaista veliki uspeh za nase kosarkasice. Zlato u evropi, bronza na olmpijadi... Malo li je...
Samo bez pljuvanja i mazanja, nema potrebe.
Bravo devojke, glavu gore i da se uzme bronza.

:*

pre 7 godina

Nista nije islo danas. Zasto, ni meni nije jasno. Necu ni jednu ruznu rec da kazem, jer su bile genomenalne do sada i bukvalno su prevazisle same sebe kada su izbacile Australiju kao drugog favorita.

Devojke moraju da se saberu i odigraju utakmicu zivota za bronzu. Puna podrska.

Dragan Banjaluka

pre 7 godina

Jednostavno veceras nije islo. Cure su imali zelju i volju ali kada nece, onda nece. Sada treba ovo zaboraviti i spremiti se za borbu za bronzu. Toliko puta su nas obradovali, da i one mogu da imaju los dan, i zato im NIKO NE SMIJE nista prigovoriti.

Kraljevcanin

pre 7 godina

Svaka čast devojkama na borbi i svemu... Prosto nisu imale svoju igru, Špankinje su bile bolje i treba im čestitati na zasluženoj pobedi. Možda je utakmica sa Australijom previše iscrpela i emotivno i fizički. Glavu gore i idemo po bronzu, vi ste to zaslužile! A i da je ne bude, SVI smo ponosni na vas!

P.S. Jedan od razloga što mnogo gotivim Šarenca kao komentatora je što ne izgovara Španjolke kao većina vas ovde. Zapitajte se da li se kaže Španija ili Španjolska pa neka vam to bude neki pokazatelj. Molim redakciju da mi objavi komentar. Unapred zahvalan.

"srce im je k'o u vola"

pre 7 godina

Milos@ da Miloše,uvijek optuzujem nase da se ne bore srcem ali ovaj si put ti u pravu.....na ovi igrama nasi izgaraju od zelje,srce iznad svega ali ne ide to samo sa srcem Srpska politiko prema sportu. Od Davora su cak i ruke digli,momak sam cudo napravio.

nijenego

pre 7 godina

A Spanija mlati udara kako stigne, nije izgovor, ali potpuno drugaciji kriterijum imaju sudije, ako jedan tim moze jos na protivnickoj polovini da udara, onda dozvolite i drugom timu isto, pa sta bude...

Gale

pre 7 godina

Dobro devojke, večeras nam zaista nije bio dan - kao tim bezidejno, niko raspoložen za solo partiju, a Špankinje dobro organizovane i spremne za pobedu. Ovo možemo brzo da zaboravimo i odigramo vrhunsku partiju za bronzu. Uspeh je već ogroman, sa medaljom će biti iznad svih očekivanja. Napred Srbija!

Bane

pre 7 godina

Nece, pa nece......dusa me boli. Ne znam sta se desilo, dal su se izduvale protiv Australije ili sta.....daj boze samo da se povrate za bronzu....

Komša

pre 7 godina

Bez timske igre,asistencija ništa.Razbile nas.Jelena i Ana odsečene,Sonju baš neće ...jedino Čadjo što je dobro odigrala.
Šta je tu je- hladne glave na bronzu.

Kayser Soze

pre 7 godina

Protiv Francuskinja u mecu za bronzu ce biti jako tesko, imaju jako dobru ekipu, Marina ih poznaje jako dobro, radi vec dugo tamo, pobedile su ih nase u finalu EP, ocekujem neprestanu borbu, nema predaje, samo jako devojke!!!

Kayser Soze

pre 7 godina

Protiv Francuskinja u mecu za bronzu ce biti jako tesko, imaju jako dobru ekipu, Marina ih poznaje jako dobro, radi vec dugo tamo, pobedile su ih nase u finalu EP, ocekujem neprestanu borbu, nema predaje, samo jako devojke!!!

"srce im je k'o u vola"

pre 7 godina

Milos@ da Miloše,uvijek optuzujem nase da se ne bore srcem ali ovaj si put ti u pravu.....na ovi igrama nasi izgaraju od zelje,srce iznad svega ali ne ide to samo sa srcem Srpska politiko prema sportu. Od Davora su cak i ruke digli,momak sam cudo napravio.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Мој утисак док сам гледао ову утакмицу је да су наше очајно скакале у одбрани и да је то одлучило меч. Кренуле су брзоплето са соло акцијама на почетку и то наше главне играчице. Консолидовале су се, играле по мени, добру одбрану (много мање изгубљених лопти наших), и биле надомак преокрета, али тај проклети скок у одбрани... Има ли ишта горе него после изнуђеног шута Шпанкиња њихова играчица скупља редовно лопту поред две наше? Оно после у другом полувремену је само последица тога. Промашаји из полагања, беспотребне личне, покушаји да се што пре стигне противник... није било стрпљења. Остаје меч за бронзу, велики је то успех и треба мислити само на ту утакмицу. Стрпљење, концентрација и мање расправе са судијама и ето нама срећног завршетка.

Dragana

pre 7 godina

Ništa strašno devojke, idemo dalje! Prvo odmor da se dobro reenergizujete pa onda u nove pobede. Glavu gore i samo hrabro napred, možete vi to! :)
p.s. Veliki pozdrav za našu košarkašku kraljicu Sonju Petrović. Osim toga što je izvanredno nadarena za sport i poseduje očiglednu košarkašku intelegenciju, sad znamo da ume vrhunski da izlupa i reklamne panoe. Ko bi rekao? Kakva carica! :)