Olimpizam 284

Četvrtak, 18.08.2016.

03:30

Ivana letela do bronze sa 7.08!

Ivana Španović osvojila je bronzanu medalju u skoku udalj na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Ivana letela do bronze sa 7.08! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

284 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 7 godina

Neverovatno koliko komentara o dopingu, mislite da su vrhunski rezultati samo zbog droge, nema veze talenat i godine treninga?
Stalno se ponavlja kako americki sportisti ne podlezu doping kontroli. Odakle vam to? Ima li neko neki link gde to moze da se proveri? Mislim da to uopste nije tacno, mislim da se testiraju isto kao i svi ostali i nigde nisam nasao kredibilnu informaciju da je drugacije. Samo u nasim komentarima.
A Ivani svaka cast, ok je da ona bude nezadovoljna rezultatom, ja cu da budem prezadovoljan. Treca na svetu, pa to je fantasticno.

Klobučilo

pre 7 godina

Znaci kad neko pobedi nekog naseg, to je uvek zbog dopinga!?
A nas kad pobedi (narocito se primenjuje na Djokovica), to je zato sto je car, i nesumnjivo najbolji.

s

pre 7 godina

Protiv dopinga ovo je maksimum i ne moze se vise,zanimljivo je samo sto ove Amerikanke nema nigde cele godine ili losije skacu i onda se nakljukaju pre Ria,mislim sta reci...

Marko

pre 7 godina

vredelo je nespavati zbog naseg zlata tijane, Ivane i kosarkasa...samo napred srbija je u uz vas..danas kosarkasice i odbojkasice do polufinala

ajmo

pre 7 godina

Razocarana je jer zna da u nogama ima 720cm, ali ne treba da tuguje jer i ove dve takodje u nogama imaju isto toliko. Cak i da je u svom najboljem skoku imala samo 4cm lufta, i skocila 214cm, opet bi bila bronza. Za utehu, ima najlepsi stil. Sledeci put samo da pazi da unapred nista ne izjavljuje jer time na sebe samo bespotrebno stavlja pritisak. Velika je to disciplina, po meni posle 100m mozda i najaca disciplina i zato je uspeh jos veci.

Радио Космај

pre 7 godina

Свака част и велике честитке Ивани Шпановић на одличном резултату, новом личном и државном рекордз од 7,08 метра, два скока преко границе снове од 7 метра, и на бронзаној олимпијској медаљи! И сви смо видели да има ”у ногама” бар 7,20 али добро, данас није могла, данас су ове Американке биле боље, али сам сигуран да ће ускоро скочити више од њих и победити их на неком другом великом такмичењу. Ко зна, можда су јој ови из нашег Олимпијког Комитета натоварили на врат обавезу да мора да освоји медаљу, с обзиром на катастрофалне резултате прве недеље Олимпијаде, па није могла да се сасвим сконцентрише. Још једном велике честитке и све најбоље!

vdanilo

pre 7 godina

bravo za ivanu. nesta razmisljam koliko smo mi (a mislim na sve drzave bivse jugoslavije) siromasni. imamo uspeha u sportovima gde ne treba neki sistem i drustvo. u sportovima gde su glavni nosioci roditelji i entuzijasti. primer ivana u skoku u dalj, sandra u bacanju, momci veslaci, decko koji puca u glinene golubove, tekvando, rvanje,.... gde bi nam bio kraj da nas nisu (da se nismo) unazadili. svaka cast svim nasim sportistima.

joca grozni

pre 7 godina

Kao prvo IVANA svaka cast na posteno osvojenoj medalji. Po americkim procenama pre Olimpijade nisi ni to trebala da osvojis iako si osvojila sve sto se moze osvojiti u protekloj atletskoj sezoni. Pa sad glavno pitanje kako su Ameri znali da ti neces osvojiti zlato. Odgovor se sam namece a vi zakljucite sami.

Ivanb

pre 7 godina

Šteta zbog onog prestupa od 1cm. To je bilo oko 7.15, a sigurno bi posle još bolje skočila. Ima ona u nogama potencijal za više od 7.20. Iduće godine je svetsko prvenstvo i to će tada pokazati.

scele

pre 7 godina

Svaka čast! Ovi što kritikuju... uzmite metar, izmjerite na nekoj ravnoj površini 7m u dužinu. Probajte to da preskočite. Kad uspjete, onda imate potpuno pravo da kritikujete. Do tada pokrijte se ušima i uživajte u svojim bijednim životima. BRAVO IVANA!!!

Srdjan

pre 7 godina

Neki od komentatora imaju IQ manji od duzine Ivaninog skoka za bronzu. Bravo Ivana, neverovatan napredak od Londona, a znam da ces, u skladu sa svojim sportskim duhom i dalje da ides napred.Svaka cast!

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

fantastično nema dalje legendarno
biti u skoku u dalj treći na olimpijadi je nešto što i u snovima ne možeš ostvariti
Iz male zemlje bez sponzora i terena dođe i uzme medalju....BRAVO!!!!!!!

anica

pre 7 godina

Slusala sam je kako trenira i gledala onu emisiju sa Acom na.RTSu...i nadje se neka budala da je pljuje...kaako vas nije sramota..ne sekuraj se Ivooooo

Ima bolesnih i kompleksnih ljudi

pre 7 godina

@samo vas gledam...
Šta si ti uradio za Srbiju, šta si ti osvojio, koji si ti rekord oborio ? Ko si ti pa da ovakvom srpskom zlatu kažeš nešto? Jao da pa ti konkurišeš za najpakosniji komentar avgusta (ne verujem da imaš šanse protiv Jumka).

Miomir

pre 7 godina

Izjava "Nisam se za ovo spremala sve ove godine" sve govori. Razumljivo da se tako oseca i da zeli vise, ona je jos mlada, gladna upeha... Pred njom je buducnost, bice jos sjajnih rezultata na njenu i nasu radost! U svakom slucaju ovo je rezultat za respekt!

1kch4

pre 7 godina

Finale je uvek posebna prica za sebe. Cak je prvo mesto u kvalifikacijama pre mana nego prednost. Ivani iskrene cestitke, najbolja od Evropljanki. Ima odlicija sa svih velikih takmicenja, sto je svrstava u red vrhunskih sportista i blago ovoj zemlji sto je ima.

Dragan

pre 7 godina

Bravo Ivana, cestitam, ovo je bila ne prospavana noc al ponosan sam i na tebe i Tijanu i kosarkase.
Iz aviona se vidi da su ove amerikanke dopingovane i naspricane nekom hemijom, deformisale se, lice na tranvestite...

samo vas gledam...

pre 7 godina

Sumnjam da su obe amerikanke u kvalifikacijama skocile iz cuga ispunile normu i otisle.Siguran sam da su skakale sve skokove i ispitivali stazu za trcanje,pokusavale da se maksimalno prilagode.Obe su imale po 2 daleko bolja skoka od I.Spanovic.Ne razumem jedan skok i zbogom.Jeste licni i nacionalni rekord,ali je obecavaala i oceivala vise.Mozda da je u kvalifikacijama skakala do kraja,ne bi u finalu imala skok od 10cm daleko od crte.Pamti se zamo zlato u statistici,a to je ocekivala.

subi

pre 7 godina

Bože koliko treb da budeš jadan kao neki pojedinci i osporavaš nekome ovakav uspeh. Bronza na olimpijadi halo majstori, ajde pogledajte se u ogledalo tužni ljudi.

sim

pre 7 godina

Zaista mi je drago. Sve ida nije uyela medalju skoчила је 7.09 i popravila lični rekord. Isto važi i za Amelu Terzić (trka za polufinale).
Najbolje kad je najpotrebnije. Ne kao OSWFZlivera i Velja.

nekatamo

pre 7 godina

Bartoleta je stvarno vrhunska atleticarka. Ima izuzetno dobar zalet, cak se povremeno i takmici u sprinterskim disciplinama. Ali Reese... Trudim se da nikad ne vredjam sportiste, posevno vrhunske, jer za tqko nesto treba rad i posvecenost koju ja nikad nisam morala da pruzim u zivotu... Ali Reese... Oni prezivanje zvake, majmunsko drzanje, reagovanje na medalju kao "Meh"...

NemanjaVac8

pre 7 godina

Nego šta bi sa Klišinom...Sad kada je pod lupom zbog dopinga nema je ni u prvih 10. Ovo isto važi i za Amerkinace i Kineze. Te 3 reprezentacije se ubijaju od dopinga, ali iz političkih razloga nadrljaše samo Rusi. Svaka čast našoj Ivani, a da nije bilo ovoga što je bilo sa dopingovanim Rusima i Klišina bi je prevarila. Još jednom veliko bravo za Ivanu!

skoba

pre 7 godina

Bravo Ivana, ne tuguj, trenutno si treća najbolja na svetu, što ne znači da nećeš biti najbolja, a i ako se te kockice ne poklope nikad, kao dad što nisi imala sreće, nema veze, za nas si genije i ne znam nikoga ko bi rekao nešto protiv tebe

epp

pre 7 godina

Ovo je strasan uspeh posle 50 godina u atletici medalja steta za Duska Koraca sto nije doziveo ovo.Ali poludeo sam u trecoj seriji 1cm prestup skok je bio siguran sam oko 7,20 bas bih voleo da se izmeri tek onako.Cak i bez toga u petoj da je bez lufta bilo 7,18 sto bi bilo za zlato.Cestitke verujmo da ima pravde i da ce se u Tokiu vratiti sve.A i da ce se jednog dana dokazati da su i Bartoleta i Rims na dopingu nekom bile

komunjare ne spavaju

pre 7 godina

Naravno, Amerikanke su dopingovane, a njih niko ne testira, je li tako braćo?
(Sale, 18. avgust 2016 03:47)

Naravno, tebi nije tesko da u 3 ujutru pokazujes da nemas kucnog vaspitanja, zar ne?

Editor

pre 7 godina

Kad god Ivana probije svoje granice uvek ove amerikanke dopingovane polete. Kakva crna garancija SAD-a za doping. Svi su dopingovani. Sad kad Ivana napreduje još više neće je niko dobiti. Ni čist ni dopingovan! A za malu Bogdanovićku krađa. Samo ćemo bolji biti kako vreme odmiče! Bravo za sve večeras!

AleksandarR

pre 7 godina

Svaka cast Ivana. Ovo je veliki uspeh, veliki rezultat. Pa ovo je najduzi skok u poslednjih 10 godina van afro-americkog podrucja. I jos jedna vazna stvar, Bartoleta ima 31 godinu, Ris 30 godina. Njihovo vreme prolazi a najbolje Ivanine godine dolaze.

brm

pre 7 godina

Žao mi je Ivane, vidi se da joj je teško, htela je više. Imala je 7,20 u nogama. 1 cm je odlučio. To se dešava. Ipak, došla je spremnija nego ikad, skočila lični i državni rekord, uzela bronzu. Veliki uspeh. Mislim da će i ona biti zadovoljna kada prespava.

Nemanja

pre 7 godina

Prvo devojci svaka cast. A vi ostali lecite komplekse tamo u sekciji politika ili drustvo...... Sport ostavite na miru, makar ovaj pojedinacni gde su za sve samo oni zasluzni bez pomoci drzave. Da nam za cetri godine dodjes sa zlatom ti zelim.....

Baba Stanojka

pre 7 godina

@Fočiš

Mogla je Ivana kao i ti da sedi kod kuce i gleda olimpijadu u 3 ujutro, da ima 120 kila kao ti i stomak do kolena... Ali nije. Vec je ustajala rano i 15 godina trenirala, otisla na olimpijadu i skocila preko 7 metara sto ti ne bi mogao u troskoku i uzela bronzu!!! Sve mi se cini da si jedino ti smesan u celoj ovoj prici!


Bravo Ivana, svako takmicenje ti si sve bolja. Jos uvek nije tvoje vreme ali docice!

knez

pre 7 godina

Osvojiti medalju, bilo koju, u atletici koji se najvise upraznjava u celom svetu, sportu koji najmanje kosta i za koji ti nekad ni patike ne trebaju je ravno PODVIGU!
Medalja u atletici se osvaja u nasem slucaju svakih 25 godina. Zato uzivajte i daj Boze da me vec za 4 godine jos neko razuveri.

Kayser Soze

pre 7 godina

Slušao sam izjavu Ivaninu posle osvajanja bronze.. Deluje razočarano, zaplakala je, izvinjavala se, razočarana je što nije osvojila zlato.. Kakva devojka, svaka čast, ništa ne sme niko da ti zameri, vidi se da si dala 100%. Bartoleta i Riz su jednostavno kao muškarci, ko zna da li i koriste nešto.. Ti si naš ponos, hvala za bronzu! SRBIJA TE VOLI IVANA!

Milos

pre 7 godina

@focish, @mikki
vidim dobro brojite santimetre, mora da ih je kod vas bas malo :)
a ivana je devojka car, sve cestitke, ko zlato da je osvojila
pozz

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Kakav neprofesionalizam Vlade Mijaljevića. Devojka samo što ne zaplače, a on pred njom konstatuje kako ima širok osmeh i da je presrećna medaljom.

gradinar

pre 7 godina

Sve čestitke za još jednu medalju. E, sad, što se tiče sjaja - ovo je realnost... Oni koji su očekivali zlato od Ivane, treba da razumeju da su tamo bile tri takmičarke sa boljim rezultatima, pa se moglo desiti da joj i bronza izmakne.
Jeste, i ja sam se nadao da će neka od ovih da podbaci i da Ivana dobije srebro, ali...

el pube

pre 7 godina

Svaka cast Ivana na medalji, ova bronza je za nas ko zlato s obzirom koliko ulazemo u atletiku!

ps: jel to Ivana uradila usta ili se to samo meni čini?

Borba

pre 7 godina

Kako devojka da uzme zlato kad skace s muskarcem....:D svaka cast, nije se lako takmiciti sa tolikom konkurencijom. Prva medalja na OI....nemam reci.

"onako"

pre 7 godina

Ivani sva cast, tu nema diskusije. medjutim Kovinjalo me je par puta poprilicno nasmejao, ali Boze moj, pogresi covek.
Svako dobro.

slober

pre 7 godina

Ivanice polako bre čemu nervoza i brinza je ok. Ovo je disciplina gde uvek imaš tamnopute igračice koje su fizički dominantne. Nazad na posao i sledeće OI u Tokiu su naše sa 7.20 preskočenih.

Vucko

pre 7 godina

Pa sto places kraljice?! Treca si na svetu, veliki je to uspeh osvojiti olimpijsku medalju! Ponosni smo na tebe i hvala ti sto nas cinis srecnim!

komšija

pre 7 godina

Kako mi je bilo žao kada sam je video koliko je bila na ivici suza, a mi presrećni za bronzu! Lepotice slatka, ti si naše zlato zlatno!! :-*

Ivan Bg

pre 7 godina

Macko, videle su se suze dok si pricala za RTS. Sad, mozda je zato sto te je Mijaljevic smarao, i ja bih zaplakao. Salu na stranu, tek ces da postanes svesna sta si uradila, nema mesta tugovanju. PB u finalu, cela dobra serija. Falilo je malo srece, to nije do tebe. Glavu gore, i sutra da lepo proslavis. Mogu i palacinke. I da, uvek skaci u belom.

Komentator

pre 7 godina

(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Slazem se. Zaista smesan rezultat, biti treci na svetu. Kakav smo narod pa to nigde nema
(MV3, 18. avgust 2016 03:53)

Pa nije narod pisao gluposti, nego taj Fočiš.

Mada

pre 7 godina

Neverovatni su ovi iskompleksirani likovi,koji ne zele da vide svu lepotu podviga ,a devojka je postavila i novi rekord.Bravo za Ivanu!

bratonozic

pre 7 godina

Samo bi voleo znati sto se ti njeni santimetri od crte prikazuju ko neko umece, pa jos kao i da ih dodajemo na skok. Ne razumem se, al meni to lici na propust trenera, nervozu, il sta vec. u svakom slucaju to je problem na kome se trebalo raditi da bi postigla maksimalni rezultat. Normalno, svaka joj cast na dostignutom

Srpska Crna Gora

pre 7 godina

Svaka ti cast budi ponosna kao sto smo mi na tebe, do prije dva dana kukali smo bez medalje sad imamo vec 3 meni ekstra ako bog da naguracemo na 8.

Ranzo Skocko

pre 7 godina

Objavljivao bih pljuvanje samo onima koji priloze dokaz da mogu da skoce vise od 3m u dalj. Bravo Ivana, najduzi skok ikada, nemas zbog cega da tugujes.I izjava da nisi dosla spremna jednostavno ne stoji, dala si vise nego ikad ranije, ali one su skocile bolje i to je to. Evo sad bas ide repriza skoka, pa ono je LETENJE. BRAVO!!

Walden

pre 7 godina

Rale Simic:
"Ivana Spanovic, zena za sva vremena"

Rale, Rale, vragolane :)

Inace, bravo za Ivanu, steta sto nije mogla do zlata al ove amerikanke skacu k'o lude. No dobro, bice prilike za revans, ponosan na Ivanu!

Tata Prase

pre 7 godina

Posle ove izjave što je dala, da ima gorak ukus u ustima jer nije postigla ono što je želela, a skočila najduži skok u karijeri i osvojila olimpijsku medalju u atletici posle 60 godina, fantastično!
Nikada nisam voleo one koji se raduju bronzi ili srebru!
ŠEFICA!!!

рајко

pre 7 godina

самим тим да бијела жена скаче преко седам метара и носи се донекле са црнима је успијех. њен најбољи скок је пети најдужи вечерас.

Milan Djordjevic

pre 7 godina

Koliko je skočila sa 1 cm prestupa mogla je da bude prva, ovako ništa posebno za njene najave i standarde. čak i ona sama nije zadovoljna.

nista o nicemu

pre 7 godina

Dala si maksimum, svaka ti cast! A ove dopingovane se kao cuvaju za zadnje serije, pa skacu kao manijaci. Strasno. Ivana, znamo da mozes jos jace, bronza je fantastican uspeh! Bravo!!!
(Kukuriku, 18. avgust 2016 03:37)

Ama covece kako ti znas da su dopingovane?

SM

pre 7 godina

Klišina živi i trenira u USA? Znači ništa majka rusija, najbolja zemlja na svetu? Još se samo naši rusofili lože na tu državu trećeg sveta, čak i rusi masovno beže glavom bez obzira.

Delije Čikago

pre 7 godina

Šteta, imala je 7.20 sa prestupom za 1cm, velika je to šampionka, ali to je atletika, i Dragutin Topić je leteo preko 2.40 i sruši za dlaku, zato je atletika kraljica sportova, bravo Iko legendo.

RF goat

pre 7 godina

@Focis

Jedini koji je ovde smesan si ti. Blamiras se nevidjeno, ali naravno tastatura sve trpi.Devojka je 3.na svetu,3. medju najboljim skakacicama sveta! Pritom je imala prestup za 1 cm kad je mogla skociti i za zlato, a tebi je to "smesno". Idi leci komplekse na drugom mestu!

Mix

pre 7 godina

Bravo Ivana lavice. Ovi ljubomorni sto lupetaju smesni su. MedaljAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) Svaka cast :) bravoo,svi smo ponosni na tebe.

peki

pre 7 godina

Ivana vidljivo razocarana kada je davala izjavu, smatra da je mogla mnogo vise i da ima skok od 7, 20 koji bi doneo zlato ali jednostavno danas nije bio taj dan, no bice kad tad
Bravo Ivana !

Visokoletac

pre 7 godina

for BlueBlueBlue, za tvoju informaciju, veceras su tri amerikanke osvojile zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju u finalu trke na 110 m prepone.

zlizlo

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.
(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Dečko, bronza na OI je tebi smešna? Skok od 7.08, treća na OI i tebi je to smešno? Devojka je najavila da ide na 7.10, to je i ostvarila, postigla je licni rekord i tebi je to smešno? Idi leci se.

autarijat

pre 7 godina

svaka cast kraljice.uzeti OI medalju atletici je ravno cudu.nadam se da par komentatora koji je omalovazavaju nijesu odavde.sramno je reci za ovo da nije uspeh.alo ljudi bronza na OI.ona nije ni rekla da moze preko 7.10.kakvog naroda ima sramota

Jovan

pre 7 godina

Amerikanka skoci 7.18 sa 1 cm ispred prestupne linije. Ivana 7.20 mozda i vise sa 1cm prestupa i 7.08 sa 10cm lufta. Sta reci, ostaje zal za to malo sportske srece sto je falilo a koju je prva Amerikanka imala. Vidi se po izjavi da je i Ivana bila malo tuzna zbog toga, ali generalno bronzana medalja je veliki rezultat i mislim da ce biti svesna toga kad se sve slegne. Vrlo inteligentna devojka vidi se odmah po nacinu izrazavanja u intervjuu. Kao sto je rekla, to je sport i ne mozemo uvek pokazati ono najbolje. Ja sam ponosan na nju, njenu posvecenost, inteligenciju i rezultat. Definitivno su sportisti najbolje sto ova zemlja ima. Sve ostalo nije za komentarisanje.

Antigona

pre 7 godina

Ivani su pune oči suza, od sebe je želela zlato. Volim što je toliko samokritična, takvi su retkost i najveći su. Zlato si zaslužila, ali je sreća bila na strani Bartolete koja je sa razlogom imala grč na licu i strepila je dok si ti skakala šestu seriju. Tvoj luft od 10cm, a Bartoletin 1cm, tu je ključ cele priče. Hvala ti za medalju, budi ponosna na sebe!

Voodoo

pre 7 godina

Do juce nismo imali medalja, ovi sto im ne valja bronza sada su pricali da ce biti 7,8. Da li treba dalje da se dalje prica o njima. To sto je ona nezadovoljna je zato sto je bila jako blizu zlatu i imala skok koji je mozda i bio za zlato sa samo 1 cm prestupa. U svakom slucaju, ne dobar, ne odlican, nego fenomenalan rezultat, svaka cast.

Mare

pre 7 godina

cestitke Ivani...svaka cast!
kritike novinaru(mislim Vlada M.) koji je pita sta ocekuje na svetskom iduce i u Tokiju za 4 god!!! Eeeej bre covece Ivana samo suzu sto ne pusti koliko joj je tesko a ti navalio na ekskluzivu!

Cerber1985

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.
(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Kovinjalo recimo prica malo ali glupo, dok ti pricas puno ali glupo, jako glupo...

Boxer

pre 7 godina

Gledam intervju sa Ivanom i ona je na granici suza.. Srce mi se cepa.. Pa devojko ja skacem od srece zbog tvoje medalje.. Za mene je zlatna, jer mi i dalje ne ulazi kako su pustili dva Amerikanca da se takmice u zenskoj konkurenciji... :).. Svaka cast Ivana ponosni smo na tebe!!!

Danijel

pre 7 godina

Ja prosto ne verujem da ima ljudi koji podcenjuju ovaj rezultat u svojim komentarima. Kao prvo, osvojiti olimpijsku medalju i to u atletici, do prije par godina to je izgledalo kao naucna fantastika za nas. Kao drugo, devojka je skocila preko 7 metara, halo, treca je na svetu, pa da si treci na svetu u bilo cemu, uspeh je. Ali dzaba, ima ljudi koji bi samo da pametuju i to ti je.
Svaka cast Ivana, samo napred.

dibidoos

pre 7 godina

Ali, Ivanina faca kad je Bartoleta skocila 7,17, pa Ris 7,15. Pokusala je da prikrije razocarenje i bes, ali dzabe. Amerikanke joj nabile komplekse, pa to ti je. Medalja je medalja, ali Spanoviceva ovo shvata kao poraz i to je jasno ko dan. Za one kojo pricaju o centimetrima, Ris je skocila 7,15 + 11 cm pa racunajte. Poy
(Mikii, 18. avgust 2016 03:44)

A jel skakao Nadal?

Veliki brat

pre 7 godina

Svaka čast Ivani, kao i ostalima, na trudu i zalaganju.
Jer su mogli da bleje po kafićima kao većina mladih u Srbiji umesto da svo slobodno vreme van škole provedu u treningu i pripremama.

I kad svo to vreme potroše na trening, opet rezultat nije izvestan, jer i sportisti iz drugih zemalja isto tako naporno rade, neki možda imaju i više talenta ili bolje predispozicije, a mnogi od njih imaju drastično bolje uslove.
I ne samo bolje uslove za život i rad, koji utiču i na trening, već i mnogo bolju brigu po pitanju ishrane i zdravlja.

A što se tiče ove situacije gde je 7.08 moglo biti 7-18 da nije imalo 10-ak centimetara "rezerve", voleo bih da oni koji se bave skokom u dalj objasne da to nije tako jednostavno.

Pri zaletu se otprilike proceni mesto od koga se počinje trčari maksimalnom brzinom tako da stopalo odgovarajuće noge dođe tačno u centimetar ispred linije prestupa, i svako menjanje tog poslednjeg koraka može da poremeti ceo skok, pa umesto tih 7.08 sa 10cm rezerve ispadne npr. 6.87 kad bi se zadnji korak produžio za tih 10cm.

Da ne pominjem kad skakač proceni da će napraviti prestup pa mora da skrati taj zadnji korak, tu tek nema ništa od maksimalnog rezultata.

Nego, najbolja metoda je da se zapamti neki detalj pored staze ili na samoj stazi za zalet u odnosu na koji se postavi odgovarajuća noga pri zaletu (recimo u momentu kad se krene maksimalnom brzinom, nekih 10-ak koraka pre skoka), ali i tada se omane za koji centimetar...

cro

pre 7 godina

cestitke na nove dvije medalje, ali nasi mentaliteti vole upisivat zlata prije ko vi sinoc kad sam citao komentare. na kraju srebro i bronca, slicno je bilo s nama u jedrenju i na rukometu maloprije.

Nenad

pre 7 godina

Bravo Ivana! Protiv "hemicarki" se ne moze, iza njih stoji najmocnija svetska sila, a iza tebe gotovo niko, osim nas malo dobrih ljudi koji samo mogu da te bodre i nista vise. HVALA TI, za sva zadovoljstva koja nam pruzas, kako svojim uspesima, tako i pojavom. Budi TI nama samo ZDRAVA, od tebe nam je i odvise!

Aleksandar

pre 7 godina

upravo sam odgledao Ivaninu izjavu posle takmicenja. Zbog cega suze Ivana, ovo je ogroman uspeh! Trece mesto na OI! Licni rekord! Svaka cast, za nas si pobednik i ne treba da zalis ni za cim, vec da slavis!

Arm fan

pre 7 godina

@kojoh

A u kojoj se ti disciplini takmicis?
nisam te video na OI
si uzeo neko zlato ili srebro? je l si oborio neki drzavni rekord, ili cak i taj famozni svetski?
kad budes uradio 10% od onoga sto je ona, onda imas pravo da je kritikujes, do tad, uzivaj u uspesima drugih.

vlada

pre 7 godina

Mogla je bolje, ali biti ovoliko godina u vrhu kao ona je za svaki respekt! Biće i tih magičnih 7.20, Ivana ne brini, cela nacija veruje u tebe!!!

Mik

pre 7 godina

Znam da je ona zelela vise, ali ovo je prva olimpijska medalja za Srbiju u atletici ikada! I to je FENOMENALNO! Ne mogu da razumem da je iko razocaran, osim nje - ona na to ima pravo, a ostali ne!

cole

pre 7 godina

Njen san je postao java, skočila je preko sedam metara ! Bravo Ivana, sve čestitke na osvojenoj medalji i mnogo uspeha i još više i dalje...ne mogu opisati koliko sam srećan jer sam verovao u njen uspeh, želju, nadu i napor da osvoji medalju na OI u Riu. Želim joj da i dalje napreduje u karijeri i da osvoji još ovakvih medalja, jer ovakvi borci današnjice zaslužuju orden najvišeg ranga, orden vitezova, jer ona je vitez zemlje Srbije ! Bravo i hvala ti za ovaj uspeh jer ga smatram velikim uspehom Srbije.

ZVIIIZ

pre 7 godina

Bravo, veliki uspeh!
Šteta za treću seriju i prestup, a i ovaj skok je bio sa 10cm "lufta" na odrazu.
Ali opet je fantastično, bronza, svaka čast!

PeteSampras

pre 7 godina

Nacionalni rekord i Ivanin rezultat karijere. Šteta, imala je prestup 1 cm kod skoka koji je išao preko 7,10 a kada je skočila 7,08 imala je 10 cm lufta. Čestitke, kraljice!

Kukuriku

pre 7 godina

Dala si maksimum, svaka ti cast! A ove dopingovane se kao cuvaju za zadnje serije, pa skacu kao manijaci. Strasno. Ivana, znamo da mozes jos jace, bronza je fantastican uspeh! Bravo!!!

Fočiš

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.

insajder

pre 7 godina

SVAKA ČAST!!!

Imala je ispravan skok od 7.08m a bila je tada 10 cm od mesta gde se meri odraz znači 7.18m i onaj ogroman skok od skoro 7.20m sa prestupom od 1cm.

Za meni si zlatna i još izgledaš kao žena za razliku od nekih!

MV3

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.
(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Slazem se. Zaista smesan rezultat, biti treci na svetu. Kakav smo narod pa to nigde nema

Mikii

pre 7 godina

Ali, Ivanina faca kad je Bartoleta skocila 7,17, pa Ris 7,15. Pokusala je da prikrije razocarenje i bes, ali dzabe. Amerikanke joj nabile komplekse, pa to ti je. Medalja je medalja, ali Spanoviceva ovo shvata kao poraz i to je jasno ko dan. Za one kojo pricaju o centimetrima, Ris je skocila 7,15 + 11 cm pa racunajte. Poy

Zmaj

pre 7 godina

Bravo Ivana! Ove Amerikanke su stvarno dale sve od sebe kao i ti i osvojile prva dva mesta. Nema se nikom sta zameriti. Potpuno zasluzen raspored medalja. Divan dan za Srbiju!

Antibot br. 58

pre 7 godina

Svaka cast Ivana!!! RTS sramota, prikazuju na oba kanala istu sliku sa tekvondoa, umesto da ostave Ivanu na jednom. Neverovatne greske im se desavaju. Kovinjalo pogubljen totalno, ne zna vise sta prica, najavljuje trku na 200m i kaze najbolji rezultat 19m70cm???

my way

pre 7 godina

Cestitke Ivani na sjajnom uspehu i medalji koju je osvojila! Bilo mi je posle pete serije krivo zbog Ivaninog lufta sa jedne i Bartoletinog centimentra do linije sa druge strane kod skokova iste duzine, ali nakon poslednje, seste, nema se za cim zaliti. Bartoleta danas bolja, najbolja, sjajno je skakala i zasluzeno je olimpijska samoionka! Ris kao i obicno, da je ona imala srecu koju sam Ivani prizeljkivao uzela bi zlato sa preko 7.20. Na kraju, raspored medalja realan i bronza nase Ivane razlog za veliku radost i ponos! Hvala ti na svemu, junakinjo nasa!

Kokan87

pre 7 godina

Op već 3 medalje, od svake po jedna! Plus vaterpolisti, odbojkašice, košarkašice i košarkaši, kajakaši... Biće ovo plodne OI, a ako se Maksimović Anđušić vrati trudna kao što je negde objavljeno da je namera, eto nam još jednog zlata :)

himym

pre 7 godina

Svaka cast Ivana, mislio sam da ce biti minimum srebro ali i bronza je sjajna. Steta za onaj mali prestup u trecoj seriji skok je bio preko 7,15 sigurno.

ajoj

pre 7 godina

Ne razumem, treniras godinama da bi u najvaznijem trenutku prestupila..pif steta!
A ovo joj za nauk da se ne žaleće sa izjavama o zlatu pre vremena, prvo skočiš pa kažeš hop. Ali čestitam, bravo!!!

BlueBlueBlue

pre 7 godina

Amerikanci su dopingovani 100 % , stavili su anti doping agenciju u njihovom drugom dvoristu Kanadi i sad u svakom sportu imaju zlato i srebro pa to nema nigde, ok da mi imamo Djokovica i recimo kinezi jednog coveka koga niko ne moze da pobedi u ping pongu ali hvala Bogu da su pravila Olimpijade takva da ne moze zemlja da ima 3 predstavnika u finalu jer da to moze Amerika bi imala top 3 u svemu!

Ova Bronza vredi kao zlato!

insajder

pre 7 godina

SVAKA ČAST!!!

Imala je ispravan skok od 7.08m a bila je tada 10 cm od mesta gde se meri odraz znači 7.18m i onaj ogroman skok od skoro 7.20m sa prestupom od 1cm.

Za meni si zlatna i još izgledaš kao žena za razliku od nekih!

Danijel

pre 7 godina

Ja prosto ne verujem da ima ljudi koji podcenjuju ovaj rezultat u svojim komentarima. Kao prvo, osvojiti olimpijsku medalju i to u atletici, do prije par godina to je izgledalo kao naucna fantastika za nas. Kao drugo, devojka je skocila preko 7 metara, halo, treca je na svetu, pa da si treci na svetu u bilo cemu, uspeh je. Ali dzaba, ima ljudi koji bi samo da pametuju i to ti je.
Svaka cast Ivana, samo napred.

Cerber1985

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.
(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Kovinjalo recimo prica malo ali glupo, dok ti pricas puno ali glupo, jako glupo...

RF goat

pre 7 godina

@Focis

Jedini koji je ovde smesan si ti. Blamiras se nevidjeno, ali naravno tastatura sve trpi.Devojka je 3.na svetu,3. medju najboljim skakacicama sveta! Pritom je imala prestup za 1 cm kad je mogla skociti i za zlato, a tebi je to "smesno". Idi leci komplekse na drugom mestu!

Aleksandar

pre 7 godina

upravo sam odgledao Ivaninu izjavu posle takmicenja. Zbog cega suze Ivana, ovo je ogroman uspeh! Trece mesto na OI! Licni rekord! Svaka cast, za nas si pobednik i ne treba da zalis ni za cim, vec da slavis!

Tata Prase

pre 7 godina

Posle ove izjave što je dala, da ima gorak ukus u ustima jer nije postigla ono što je želela, a skočila najduži skok u karijeri i osvojila olimpijsku medalju u atletici posle 60 godina, fantastično!
Nikada nisam voleo one koji se raduju bronzi ili srebru!
ŠEFICA!!!

Delije Čikago

pre 7 godina

Šteta, imala je 7.20 sa prestupom za 1cm, velika je to šampionka, ali to je atletika, i Dragutin Topić je leteo preko 2.40 i sruši za dlaku, zato je atletika kraljica sportova, bravo Iko legendo.

Ranzo Skocko

pre 7 godina

Objavljivao bih pljuvanje samo onima koji priloze dokaz da mogu da skoce vise od 3m u dalj. Bravo Ivana, najduzi skok ikada, nemas zbog cega da tugujes.I izjava da nisi dosla spremna jednostavno ne stoji, dala si vise nego ikad ranije, ali one su skocile bolje i to je to. Evo sad bas ide repriza skoka, pa ono je LETENJE. BRAVO!!

PeteSampras

pre 7 godina

Nacionalni rekord i Ivanin rezultat karijere. Šteta, imala je prestup 1 cm kod skoka koji je išao preko 7,10 a kada je skočila 7,08 imala je 10 cm lufta. Čestitke, kraljice!

Antibot br. 58

pre 7 godina

Svaka cast Ivana!!! RTS sramota, prikazuju na oba kanala istu sliku sa tekvondoa, umesto da ostave Ivanu na jednom. Neverovatne greske im se desavaju. Kovinjalo pogubljen totalno, ne zna vise sta prica, najavljuje trku na 200m i kaze najbolji rezultat 19m70cm???

Zmaj

pre 7 godina

Bravo Ivana! Ove Amerikanke su stvarno dale sve od sebe kao i ti i osvojile prva dva mesta. Nema se nikom sta zameriti. Potpuno zasluzen raspored medalja. Divan dan za Srbiju!

subi

pre 7 godina

Bože koliko treb da budeš jadan kao neki pojedinci i osporavaš nekome ovakav uspeh. Bronza na olimpijadi halo majstori, ajde pogledajte se u ogledalo tužni ljudi.

Mare

pre 7 godina

cestitke Ivani...svaka cast!
kritike novinaru(mislim Vlada M.) koji je pita sta ocekuje na svetskom iduce i u Tokiju za 4 god!!! Eeeej bre covece Ivana samo suzu sto ne pusti koliko joj je tesko a ti navalio na ekskluzivu!

zlizlo

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.
(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Dečko, bronza na OI je tebi smešna? Skok od 7.08, treća na OI i tebi je to smešno? Devojka je najavila da ide na 7.10, to je i ostvarila, postigla je licni rekord i tebi je to smešno? Idi leci se.

Baba Stanojka

pre 7 godina

@Fočiš

Mogla je Ivana kao i ti da sedi kod kuce i gleda olimpijadu u 3 ujutro, da ima 120 kila kao ti i stomak do kolena... Ali nije. Vec je ustajala rano i 15 godina trenirala, otisla na olimpijadu i skocila preko 7 metara sto ti ne bi mogao u troskoku i uzela bronzu!!! Sve mi se cini da si jedino ti smesan u celoj ovoj prici!


Bravo Ivana, svako takmicenje ti si sve bolja. Jos uvek nije tvoje vreme ali docice!

AleksandarR

pre 7 godina

Svaka cast Ivana. Ovo je veliki uspeh, veliki rezultat. Pa ovo je najduzi skok u poslednjih 10 godina van afro-americkog podrucja. I jos jedna vazna stvar, Bartoleta ima 31 godinu, Ris 30 godina. Njihovo vreme prolazi a najbolje Ivanine godine dolaze.

MV3

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.
(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Slazem se. Zaista smesan rezultat, biti treci na svetu. Kakav smo narod pa to nigde nema

ZVIIIZ

pre 7 godina

Bravo, veliki uspeh!
Šteta za treću seriju i prestup, a i ovaj skok je bio sa 10cm "lufta" na odrazu.
Ali opet je fantastično, bronza, svaka čast!

cole

pre 7 godina

Njen san je postao java, skočila je preko sedam metara ! Bravo Ivana, sve čestitke na osvojenoj medalji i mnogo uspeha i još više i dalje...ne mogu opisati koliko sam srećan jer sam verovao u njen uspeh, želju, nadu i napor da osvoji medalju na OI u Riu. Želim joj da i dalje napreduje u karijeri i da osvoji još ovakvih medalja, jer ovakvi borci današnjice zaslužuju orden najvišeg ranga, orden vitezova, jer ona je vitez zemlje Srbije ! Bravo i hvala ti za ovaj uspeh jer ga smatram velikim uspehom Srbije.

Boxer

pre 7 godina

Gledam intervju sa Ivanom i ona je na granici suza.. Srce mi se cepa.. Pa devojko ja skacem od srece zbog tvoje medalje.. Za mene je zlatna, jer mi i dalje ne ulazi kako su pustili dva Amerikanca da se takmice u zenskoj konkurenciji... :).. Svaka cast Ivana ponosni smo na tebe!!!

peki

pre 7 godina

Ivana vidljivo razocarana kada je davala izjavu, smatra da je mogla mnogo vise i da ima skok od 7, 20 koji bi doneo zlato ali jednostavno danas nije bio taj dan, no bice kad tad
Bravo Ivana !

Walden

pre 7 godina

Rale Simic:
"Ivana Spanovic, zena za sva vremena"

Rale, Rale, vragolane :)

Inace, bravo za Ivanu, steta sto nije mogla do zlata al ove amerikanke skacu k'o lude. No dobro, bice prilike za revans, ponosan na Ivanu!

BlueBlueBlue

pre 7 godina

Amerikanci su dopingovani 100 % , stavili su anti doping agenciju u njihovom drugom dvoristu Kanadi i sad u svakom sportu imaju zlato i srebro pa to nema nigde, ok da mi imamo Djokovica i recimo kinezi jednog coveka koga niko ne moze da pobedi u ping pongu ali hvala Bogu da su pravila Olimpijade takva da ne moze zemlja da ima 3 predstavnika u finalu jer da to moze Amerika bi imala top 3 u svemu!

Ova Bronza vredi kao zlato!

dibidoos

pre 7 godina

Ali, Ivanina faca kad je Bartoleta skocila 7,17, pa Ris 7,15. Pokusala je da prikrije razocarenje i bes, ali dzabe. Amerikanke joj nabile komplekse, pa to ti je. Medalja je medalja, ali Spanoviceva ovo shvata kao poraz i to je jasno ko dan. Za one kojo pricaju o centimetrima, Ris je skocila 7,15 + 11 cm pa racunajte. Poy
(Mikii, 18. avgust 2016 03:44)

A jel skakao Nadal?

Veliki brat

pre 7 godina

Svaka čast Ivani, kao i ostalima, na trudu i zalaganju.
Jer su mogli da bleje po kafićima kao većina mladih u Srbiji umesto da svo slobodno vreme van škole provedu u treningu i pripremama.

I kad svo to vreme potroše na trening, opet rezultat nije izvestan, jer i sportisti iz drugih zemalja isto tako naporno rade, neki možda imaju i više talenta ili bolje predispozicije, a mnogi od njih imaju drastično bolje uslove.
I ne samo bolje uslove za život i rad, koji utiču i na trening, već i mnogo bolju brigu po pitanju ishrane i zdravlja.

A što se tiče ove situacije gde je 7.08 moglo biti 7-18 da nije imalo 10-ak centimetara "rezerve", voleo bih da oni koji se bave skokom u dalj objasne da to nije tako jednostavno.

Pri zaletu se otprilike proceni mesto od koga se počinje trčari maksimalnom brzinom tako da stopalo odgovarajuće noge dođe tačno u centimetar ispred linije prestupa, i svako menjanje tog poslednjeg koraka može da poremeti ceo skok, pa umesto tih 7.08 sa 10cm rezerve ispadne npr. 6.87 kad bi se zadnji korak produžio za tih 10cm.

Da ne pominjem kad skakač proceni da će napraviti prestup pa mora da skrati taj zadnji korak, tu tek nema ništa od maksimalnog rezultata.

Nego, najbolja metoda je da se zapamti neki detalj pored staze ili na samoj stazi za zalet u odnosu na koji se postavi odgovarajuća noga pri zaletu (recimo u momentu kad se krene maksimalnom brzinom, nekih 10-ak koraka pre skoka), ali i tada se omane za koji centimetar...

my way

pre 7 godina

Cestitke Ivani na sjajnom uspehu i medalji koju je osvojila! Bilo mi je posle pete serije krivo zbog Ivaninog lufta sa jedne i Bartoletinog centimentra do linije sa druge strane kod skokova iste duzine, ali nakon poslednje, seste, nema se za cim zaliti. Bartoleta danas bolja, najbolja, sjajno je skakala i zasluzeno je olimpijska samoionka! Ris kao i obicno, da je ona imala srecu koju sam Ivani prizeljkivao uzela bi zlato sa preko 7.20. Na kraju, raspored medalja realan i bronza nase Ivane razlog za veliku radost i ponos! Hvala ti na svemu, junakinjo nasa!

Kukuriku

pre 7 godina

Dala si maksimum, svaka ti cast! A ove dopingovane se kao cuvaju za zadnje serije, pa skacu kao manijaci. Strasno. Ivana, znamo da mozes jos jace, bronza je fantastican uspeh! Bravo!!!

Ivan Bg

pre 7 godina

Macko, videle su se suze dok si pricala za RTS. Sad, mozda je zato sto te je Mijaljevic smarao, i ja bih zaplakao. Salu na stranu, tek ces da postanes svesna sta si uradila, nema mesta tugovanju. PB u finalu, cela dobra serija. Falilo je malo srece, to nije do tebe. Glavu gore, i sutra da lepo proslavis. Mogu i palacinke. I da, uvek skaci u belom.

himym

pre 7 godina

Svaka cast Ivana, mislio sam da ce biti minimum srebro ali i bronza je sjajna. Steta za onaj mali prestup u trecoj seriji skok je bio preko 7,15 sigurno.

Kokan87

pre 7 godina

Op već 3 medalje, od svake po jedna! Plus vaterpolisti, odbojkašice, košarkašice i košarkaši, kajakaši... Biće ovo plodne OI, a ako se Maksimović Anđušić vrati trudna kao što je negde objavljeno da je namera, eto nam još jednog zlata :)

Visokoletac

pre 7 godina

for BlueBlueBlue, za tvoju informaciju, veceras su tri amerikanke osvojile zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju u finalu trke na 110 m prepone.

Antigona

pre 7 godina

Ivani su pune oči suza, od sebe je želela zlato. Volim što je toliko samokritična, takvi su retkost i najveći su. Zlato si zaslužila, ali je sreća bila na strani Bartolete koja je sa razlogom imala grč na licu i strepila je dok si ti skakala šestu seriju. Tvoj luft od 10cm, a Bartoletin 1cm, tu je ključ cele priče. Hvala ti za medalju, budi ponosna na sebe!

autarijat

pre 7 godina

svaka cast kraljice.uzeti OI medalju atletici je ravno cudu.nadam se da par komentatora koji je omalovazavaju nijesu odavde.sramno je reci za ovo da nije uspeh.alo ljudi bronza na OI.ona nije ni rekla da moze preko 7.10.kakvog naroda ima sramota

Jovan

pre 7 godina

Amerikanka skoci 7.18 sa 1 cm ispred prestupne linije. Ivana 7.20 mozda i vise sa 1cm prestupa i 7.08 sa 10cm lufta. Sta reci, ostaje zal za to malo sportske srece sto je falilo a koju je prva Amerikanka imala. Vidi se po izjavi da je i Ivana bila malo tuzna zbog toga, ali generalno bronzana medalja je veliki rezultat i mislim da ce biti svesna toga kad se sve slegne. Vrlo inteligentna devojka vidi se odmah po nacinu izrazavanja u intervjuu. Kao sto je rekla, to je sport i ne mozemo uvek pokazati ono najbolje. Ja sam ponosan na nju, njenu posvecenost, inteligenciju i rezultat. Definitivno su sportisti najbolje sto ova zemlja ima. Sve ostalo nije za komentarisanje.

slober

pre 7 godina

Ivanice polako bre čemu nervoza i brinza je ok. Ovo je disciplina gde uvek imaš tamnopute igračice koje su fizički dominantne. Nazad na posao i sledeće OI u Tokiu su naše sa 7.20 preskočenih.

Nenad

pre 7 godina

Bravo Ivana! Protiv "hemicarki" se ne moze, iza njih stoji najmocnija svetska sila, a iza tebe gotovo niko, osim nas malo dobrih ljudi koji samo mogu da te bodre i nista vise. HVALA TI, za sva zadovoljstva koja nam pruzas, kako svojim uspesima, tako i pojavom. Budi TI nama samo ZDRAVA, od tebe nam je i odvise!

Mik

pre 7 godina

Znam da je ona zelela vise, ali ovo je prva olimpijska medalja za Srbiju u atletici ikada! I to je FENOMENALNO! Ne mogu da razumem da je iko razocaran, osim nje - ona na to ima pravo, a ostali ne!

cro

pre 7 godina

cestitke na nove dvije medalje, ali nasi mentaliteti vole upisivat zlata prije ko vi sinoc kad sam citao komentare. na kraju srebro i bronca, slicno je bilo s nama u jedrenju i na rukometu maloprije.

рајко

pre 7 godina

самим тим да бијела жена скаче преко седам метара и носи се донекле са црнима је успијех. њен најбољи скок је пети најдужи вечерас.

Srpska Crna Gora

pre 7 godina

Svaka ti cast budi ponosna kao sto smo mi na tebe, do prije dva dana kukali smo bez medalje sad imamo vec 3 meni ekstra ako bog da naguracemo na 8.

Komentator

pre 7 godina

(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Slazem se. Zaista smesan rezultat, biti treci na svetu. Kakav smo narod pa to nigde nema
(MV3, 18. avgust 2016 03:53)

Pa nije narod pisao gluposti, nego taj Fočiš.

gradinar

pre 7 godina

Sve čestitke za još jednu medalju. E, sad, što se tiče sjaja - ovo je realnost... Oni koji su očekivali zlato od Ivane, treba da razumeju da su tamo bile tri takmičarke sa boljim rezultatima, pa se moglo desiti da joj i bronza izmakne.
Jeste, i ja sam se nadao da će neka od ovih da podbaci i da Ivana dobije srebro, ali...

Voodoo

pre 7 godina

Do juce nismo imali medalja, ovi sto im ne valja bronza sada su pricali da ce biti 7,8. Da li treba dalje da se dalje prica o njima. To sto je ona nezadovoljna je zato sto je bila jako blizu zlatu i imala skok koji je mozda i bio za zlato sa samo 1 cm prestupa. U svakom slucaju, ne dobar, ne odlican, nego fenomenalan rezultat, svaka cast.

Arm fan

pre 7 godina

@kojoh

A u kojoj se ti disciplini takmicis?
nisam te video na OI
si uzeo neko zlato ili srebro? je l si oborio neki drzavni rekord, ili cak i taj famozni svetski?
kad budes uradio 10% od onoga sto je ona, onda imas pravo da je kritikujes, do tad, uzivaj u uspesima drugih.

Mix

pre 7 godina

Bravo Ivana lavice. Ovi ljubomorni sto lupetaju smesni su. MedaljAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) Svaka cast :) bravoo,svi smo ponosni na tebe.

Mikii

pre 7 godina

Ali, Ivanina faca kad je Bartoleta skocila 7,17, pa Ris 7,15. Pokusala je da prikrije razocarenje i bes, ali dzabe. Amerikanke joj nabile komplekse, pa to ti je. Medalja je medalja, ali Spanoviceva ovo shvata kao poraz i to je jasno ko dan. Za one kojo pricaju o centimetrima, Ris je skocila 7,15 + 11 cm pa racunajte. Poy

scele

pre 7 godina

Svaka čast! Ovi što kritikuju... uzmite metar, izmjerite na nekoj ravnoj površini 7m u dužinu. Probajte to da preskočite. Kad uspjete, onda imate potpuno pravo da kritikujete. Do tada pokrijte se ušima i uživajte u svojim bijednim životima. BRAVO IVANA!!!

Ivanb

pre 7 godina

Šteta zbog onog prestupa od 1cm. To je bilo oko 7.15, a sigurno bi posle još bolje skočila. Ima ona u nogama potencijal za više od 7.20. Iduće godine je svetsko prvenstvo i to će tada pokazati.

ajmo

pre 7 godina

Razocarana je jer zna da u nogama ima 720cm, ali ne treba da tuguje jer i ove dve takodje u nogama imaju isto toliko. Cak i da je u svom najboljem skoku imala samo 4cm lufta, i skocila 214cm, opet bi bila bronza. Za utehu, ima najlepsi stil. Sledeci put samo da pazi da unapred nista ne izjavljuje jer time na sebe samo bespotrebno stavlja pritisak. Velika je to disciplina, po meni posle 100m mozda i najaca disciplina i zato je uspeh jos veci.

Srdjan

pre 7 godina

Neki od komentatora imaju IQ manji od duzine Ivaninog skoka za bronzu. Bravo Ivana, neverovatan napredak od Londona, a znam da ces, u skladu sa svojim sportskim duhom i dalje da ides napred.Svaka cast!

anica

pre 7 godina

Slusala sam je kako trenira i gledala onu emisiju sa Acom na.RTSu...i nadje se neka budala da je pljuje...kaako vas nije sramota..ne sekuraj se Ivooooo

Dragan

pre 7 godina

Bravo Ivana, cestitam, ovo je bila ne prospavana noc al ponosan sam i na tebe i Tijanu i kosarkase.
Iz aviona se vidi da su ove amerikanke dopingovane i naspricane nekom hemijom, deformisale se, lice na tranvestite...

vdanilo

pre 7 godina

bravo za ivanu. nesta razmisljam koliko smo mi (a mislim na sve drzave bivse jugoslavije) siromasni. imamo uspeha u sportovima gde ne treba neki sistem i drustvo. u sportovima gde su glavni nosioci roditelji i entuzijasti. primer ivana u skoku u dalj, sandra u bacanju, momci veslaci, decko koji puca u glinene golubove, tekvando, rvanje,.... gde bi nam bio kraj da nas nisu (da se nismo) unazadili. svaka cast svim nasim sportistima.

1kch4

pre 7 godina

Finale je uvek posebna prica za sebe. Cak je prvo mesto u kvalifikacijama pre mana nego prednost. Ivani iskrene cestitke, najbolja od Evropljanki. Ima odlicija sa svih velikih takmicenja, sto je svrstava u red vrhunskih sportista i blago ovoj zemlji sto je ima.

Miomir

pre 7 godina

Izjava "Nisam se za ovo spremala sve ove godine" sve govori. Razumljivo da se tako oseca i da zeli vise, ona je jos mlada, gladna upeha... Pred njom je buducnost, bice jos sjajnih rezultata na njenu i nasu radost! U svakom slucaju ovo je rezultat za respekt!

Marko

pre 7 godina

vredelo je nespavati zbog naseg zlata tijane, Ivane i kosarkasa...samo napred srbija je u uz vas..danas kosarkasice i odbojkasice do polufinala

vlada

pre 7 godina

Mogla je bolje, ali biti ovoliko godina u vrhu kao ona je za svaki respekt! Biće i tih magičnih 7.20, Ivana ne brini, cela nacija veruje u tebe!!!

"onako"

pre 7 godina

Ivani sva cast, tu nema diskusije. medjutim Kovinjalo me je par puta poprilicno nasmejao, ali Boze moj, pogresi covek.
Svako dobro.

Milan Djordjevic

pre 7 godina

Koliko je skočila sa 1 cm prestupa mogla je da bude prva, ovako ništa posebno za njene najave i standarde. čak i ona sama nije zadovoljna.

Fočiš

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.

ajoj

pre 7 godina

Ne razumem, treniras godinama da bi u najvaznijem trenutku prestupila..pif steta!
A ovo joj za nauk da se ne žaleće sa izjavama o zlatu pre vremena, prvo skočiš pa kažeš hop. Ali čestitam, bravo!!!

nista o nicemu

pre 7 godina

Dala si maksimum, svaka ti cast! A ove dopingovane se kao cuvaju za zadnje serije, pa skacu kao manijaci. Strasno. Ivana, znamo da mozes jos jace, bronza je fantastican uspeh! Bravo!!!
(Kukuriku, 18. avgust 2016 03:37)

Ama covece kako ti znas da su dopingovane?

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

fantastično nema dalje legendarno
biti u skoku u dalj treći na olimpijadi je nešto što i u snovima ne možeš ostvariti
Iz male zemlje bez sponzora i terena dođe i uzme medalju....BRAVO!!!!!!!

SM

pre 7 godina

Klišina živi i trenira u USA? Znači ništa majka rusija, najbolja zemlja na svetu? Još se samo naši rusofili lože na tu državu trećeg sveta, čak i rusi masovno beže glavom bez obzira.

samo vas gledam...

pre 7 godina

Sumnjam da su obe amerikanke u kvalifikacijama skocile iz cuga ispunile normu i otisle.Siguran sam da su skakale sve skokove i ispitivali stazu za trcanje,pokusavale da se maksimalno prilagode.Obe su imale po 2 daleko bolja skoka od I.Spanovic.Ne razumem jedan skok i zbogom.Jeste licni i nacionalni rekord,ali je obecavaala i oceivala vise.Mozda da je u kvalifikacijama skakala do kraja,ne bi u finalu imala skok od 10cm daleko od crte.Pamti se zamo zlato u statistici,a to je ocekivala.

epp

pre 7 godina

Ovo je strasan uspeh posle 50 godina u atletici medalja steta za Duska Koraca sto nije doziveo ovo.Ali poludeo sam u trecoj seriji 1cm prestup skok je bio siguran sam oko 7,20 bas bih voleo da se izmeri tek onako.Cak i bez toga u petoj da je bez lufta bilo 7,18 sto bi bilo za zlato.Cestitke verujmo da ima pravde i da ce se u Tokiu vratiti sve.A i da ce se jednog dana dokazati da su i Bartoleta i Rims na dopingu nekom bile

nekatamo

pre 7 godina

Bartoleta je stvarno vrhunska atleticarka. Ima izuzetno dobar zalet, cak se povremeno i takmici u sprinterskim disciplinama. Ali Reese... Trudim se da nikad ne vredjam sportiste, posevno vrhunske, jer za tqko nesto treba rad i posvecenost koju ja nikad nisam morala da pruzim u zivotu... Ali Reese... Oni prezivanje zvake, majmunsko drzanje, reagovanje na medalju kao "Meh"...

NemanjaVac8

pre 7 godina

Nego šta bi sa Klišinom...Sad kada je pod lupom zbog dopinga nema je ni u prvih 10. Ovo isto važi i za Amerkinace i Kineze. Te 3 reprezentacije se ubijaju od dopinga, ali iz političkih razloga nadrljaše samo Rusi. Svaka čast našoj Ivani, a da nije bilo ovoga što je bilo sa dopingovanim Rusima i Klišina bi je prevarila. Još jednom veliko bravo za Ivanu!

bratonozic

pre 7 godina

Samo bi voleo znati sto se ti njeni santimetri od crte prikazuju ko neko umece, pa jos kao i da ih dodajemo na skok. Ne razumem se, al meni to lici na propust trenera, nervozu, il sta vec. u svakom slucaju to je problem na kome se trebalo raditi da bi postigla maksimalni rezultat. Normalno, svaka joj cast na dostignutom

Ima bolesnih i kompleksnih ljudi

pre 7 godina

@samo vas gledam...
Šta si ti uradio za Srbiju, šta si ti osvojio, koji si ti rekord oborio ? Ko si ti pa da ovakvom srpskom zlatu kažeš nešto? Jao da pa ti konkurišeš za najpakosniji komentar avgusta (ne verujem da imaš šanse protiv Jumka).

Kayser Soze

pre 7 godina

Slušao sam izjavu Ivaninu posle osvajanja bronze.. Deluje razočarano, zaplakala je, izvinjavala se, razočarana je što nije osvojila zlato.. Kakva devojka, svaka čast, ništa ne sme niko da ti zameri, vidi se da si dala 100%. Bartoleta i Riz su jednostavno kao muškarci, ko zna da li i koriste nešto.. Ti si naš ponos, hvala za bronzu! SRBIJA TE VOLI IVANA!

komunjare ne spavaju

pre 7 godina

Naravno, Amerikanke su dopingovane, a njih niko ne testira, je li tako braćo?
(Sale, 18. avgust 2016 03:47)

Naravno, tebi nije tesko da u 3 ujutru pokazujes da nemas kucnog vaspitanja, zar ne?

joca grozni

pre 7 godina

Kao prvo IVANA svaka cast na posteno osvojenoj medalji. Po americkim procenama pre Olimpijade nisi ni to trebala da osvojis iako si osvojila sve sto se moze osvojiti u protekloj atletskoj sezoni. Pa sad glavno pitanje kako su Ameri znali da ti neces osvojiti zlato. Odgovor se sam namece a vi zakljucite sami.

sim

pre 7 godina

Zaista mi je drago. Sve ida nije uyela medalju skoчила је 7.09 i popravila lični rekord. Isto važi i za Amelu Terzić (trka za polufinale).
Najbolje kad je najpotrebnije. Ne kao OSWFZlivera i Velja.

Радио Космај

pre 7 godina

Свака част и велике честитке Ивани Шпановић на одличном резултату, новом личном и државном рекордз од 7,08 метра, два скока преко границе снове од 7 метра, и на бронзаној олимпијској медаљи! И сви смо видели да има ”у ногама” бар 7,20 али добро, данас није могла, данас су ове Американке биле боље, али сам сигуран да ће ускоро скочити више од њих и победити их на неком другом великом такмичењу. Ко зна, можда су јој ови из нашег Олимпијког Комитета натоварили на врат обавезу да мора да освоји медаљу, с обзиром на катастрофалне резултате прве недеље Олимпијаде, па није могла да се сасвим сконцентрише. Још једном велике честитке и све најбоље!

Klobučilo

pre 7 godina

Znaci kad neko pobedi nekog naseg, to je uvek zbog dopinga!?
A nas kad pobedi (narocito se primenjuje na Djokovica), to je zato sto je car, i nesumnjivo najbolji.

s

pre 7 godina

Protiv dopinga ovo je maksimum i ne moze se vise,zanimljivo je samo sto ove Amerikanke nema nigde cele godine ili losije skacu i onda se nakljukaju pre Ria,mislim sta reci...

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Kakav neprofesionalizam Vlade Mijaljevića. Devojka samo što ne zaplače, a on pred njom konstatuje kako ima širok osmeh i da je presrećna medaljom.

brm

pre 7 godina

Žao mi je Ivane, vidi se da joj je teško, htela je više. Imala je 7,20 u nogama. 1 cm je odlučio. To se dešava. Ipak, došla je spremnija nego ikad, skočila lični i državni rekord, uzela bronzu. Veliki uspeh. Mislim da će i ona biti zadovoljna kada prespava.

knez

pre 7 godina

Osvojiti medalju, bilo koju, u atletici koji se najvise upraznjava u celom svetu, sportu koji najmanje kosta i za koji ti nekad ni patike ne trebaju je ravno PODVIGU!
Medalja u atletici se osvaja u nasem slucaju svakih 25 godina. Zato uzivajte i daj Boze da me vec za 4 godine jos neko razuveri.

skoba

pre 7 godina

Bravo Ivana, ne tuguj, trenutno si treća najbolja na svetu, što ne znači da nećeš biti najbolja, a i ako se te kockice ne poklope nikad, kao dad što nisi imala sreće, nema veze, za nas si genije i ne znam nikoga ko bi rekao nešto protiv tebe

komšija

pre 7 godina

Kako mi je bilo žao kada sam je video koliko je bila na ivici suza, a mi presrećni za bronzu! Lepotice slatka, ti si naše zlato zlatno!! :-*

Milos

pre 7 godina

@focish, @mikki
vidim dobro brojite santimetre, mora da ih je kod vas bas malo :)
a ivana je devojka car, sve cestitke, ko zlato da je osvojila
pozz

Borba

pre 7 godina

Kako devojka da uzme zlato kad skace s muskarcem....:D svaka cast, nije se lako takmiciti sa tolikom konkurencijom. Prva medalja na OI....nemam reci.

Editor

pre 7 godina

Kad god Ivana probije svoje granice uvek ove amerikanke dopingovane polete. Kakva crna garancija SAD-a za doping. Svi su dopingovani. Sad kad Ivana napreduje još više neće je niko dobiti. Ni čist ni dopingovan! A za malu Bogdanovićku krađa. Samo ćemo bolji biti kako vreme odmiče! Bravo za sve večeras!

Nemanja

pre 7 godina

Prvo devojci svaka cast. A vi ostali lecite komplekse tamo u sekciji politika ili drustvo...... Sport ostavite na miru, makar ovaj pojedinacni gde su za sve samo oni zasluzni bez pomoci drzave. Da nam za cetri godine dodjes sa zlatom ti zelim.....

Vucko

pre 7 godina

Pa sto places kraljice?! Treca si na svetu, veliki je to uspeh osvojiti olimpijsku medalju! Ponosni smo na tebe i hvala ti sto nas cinis srecnim!

Mada

pre 7 godina

Neverovatni su ovi iskompleksirani likovi,koji ne zele da vide svu lepotu podviga ,a devojka je postavila i novi rekord.Bravo za Ivanu!

Mirko

pre 7 godina

Neverovatno koliko komentara o dopingu, mislite da su vrhunski rezultati samo zbog droge, nema veze talenat i godine treninga?
Stalno se ponavlja kako americki sportisti ne podlezu doping kontroli. Odakle vam to? Ima li neko neki link gde to moze da se proveri? Mislim da to uopste nije tacno, mislim da se testiraju isto kao i svi ostali i nigde nisam nasao kredibilnu informaciju da je drugacije. Samo u nasim komentarima.
A Ivani svaka cast, ok je da ona bude nezadovoljna rezultatom, ja cu da budem prezadovoljan. Treca na svetu, pa to je fantasticno.

el pube

pre 7 godina

Svaka cast Ivana na medalji, ova bronza je za nas ko zlato s obzirom koliko ulazemo u atletiku!

ps: jel to Ivana uradila usta ili se to samo meni čini?

Fočiš

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.

Milan Djordjevic

pre 7 godina

Koliko je skočila sa 1 cm prestupa mogla je da bude prva, ovako ništa posebno za njene najave i standarde. čak i ona sama nije zadovoljna.

ajoj

pre 7 godina

Ne razumem, treniras godinama da bi u najvaznijem trenutku prestupila..pif steta!
A ovo joj za nauk da se ne žaleće sa izjavama o zlatu pre vremena, prvo skočiš pa kažeš hop. Ali čestitam, bravo!!!

Mikii

pre 7 godina

Ali, Ivanina faca kad je Bartoleta skocila 7,17, pa Ris 7,15. Pokusala je da prikrije razocarenje i bes, ali dzabe. Amerikanke joj nabile komplekse, pa to ti je. Medalja je medalja, ali Spanoviceva ovo shvata kao poraz i to je jasno ko dan. Za one kojo pricaju o centimetrima, Ris je skocila 7,15 + 11 cm pa racunajte. Poy

samo vas gledam...

pre 7 godina

Sumnjam da su obe amerikanke u kvalifikacijama skocile iz cuga ispunile normu i otisle.Siguran sam da su skakale sve skokove i ispitivali stazu za trcanje,pokusavale da se maksimalno prilagode.Obe su imale po 2 daleko bolja skoka od I.Spanovic.Ne razumem jedan skok i zbogom.Jeste licni i nacionalni rekord,ali je obecavaala i oceivala vise.Mozda da je u kvalifikacijama skakala do kraja,ne bi u finalu imala skok od 10cm daleko od crte.Pamti se zamo zlato u statistici,a to je ocekivala.

nista o nicemu

pre 7 godina

Dala si maksimum, svaka ti cast! A ove dopingovane se kao cuvaju za zadnje serije, pa skacu kao manijaci. Strasno. Ivana, znamo da mozes jos jace, bronza je fantastican uspeh! Bravo!!!
(Kukuriku, 18. avgust 2016 03:37)

Ama covece kako ti znas da su dopingovane?

insajder

pre 7 godina

SVAKA ČAST!!!

Imala je ispravan skok od 7.08m a bila je tada 10 cm od mesta gde se meri odraz znači 7.18m i onaj ogroman skok od skoro 7.20m sa prestupom od 1cm.

Za meni si zlatna i još izgledaš kao žena za razliku od nekih!

bratonozic

pre 7 godina

Samo bi voleo znati sto se ti njeni santimetri od crte prikazuju ko neko umece, pa jos kao i da ih dodajemo na skok. Ne razumem se, al meni to lici na propust trenera, nervozu, il sta vec. u svakom slucaju to je problem na kome se trebalo raditi da bi postigla maksimalni rezultat. Normalno, svaka joj cast na dostignutom

SM

pre 7 godina

Klišina živi i trenira u USA? Znači ništa majka rusija, najbolja zemlja na svetu? Još se samo naši rusofili lože na tu državu trećeg sveta, čak i rusi masovno beže glavom bez obzira.

Cerber1985

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.
(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Kovinjalo recimo prica malo ali glupo, dok ti pricas puno ali glupo, jako glupo...

BlueBlueBlue

pre 7 godina

Amerikanci su dopingovani 100 % , stavili su anti doping agenciju u njihovom drugom dvoristu Kanadi i sad u svakom sportu imaju zlato i srebro pa to nema nigde, ok da mi imamo Djokovica i recimo kinezi jednog coveka koga niko ne moze da pobedi u ping pongu ali hvala Bogu da su pravila Olimpijade takva da ne moze zemlja da ima 3 predstavnika u finalu jer da to moze Amerika bi imala top 3 u svemu!

Ova Bronza vredi kao zlato!

Kukuriku

pre 7 godina

Dala si maksimum, svaka ti cast! A ove dopingovane se kao cuvaju za zadnje serije, pa skacu kao manijaci. Strasno. Ivana, znamo da mozes jos jace, bronza je fantastican uspeh! Bravo!!!

Nenad

pre 7 godina

Bravo Ivana! Protiv "hemicarki" se ne moze, iza njih stoji najmocnija svetska sila, a iza tebe gotovo niko, osim nas malo dobrih ljudi koji samo mogu da te bodre i nista vise. HVALA TI, za sva zadovoljstva koja nam pruzas, kako svojim uspesima, tako i pojavom. Budi TI nama samo ZDRAVA, od tebe nam je i odvise!

dibidoos

pre 7 godina

Ali, Ivanina faca kad je Bartoleta skocila 7,17, pa Ris 7,15. Pokusala je da prikrije razocarenje i bes, ali dzabe. Amerikanke joj nabile komplekse, pa to ti je. Medalja je medalja, ali Spanoviceva ovo shvata kao poraz i to je jasno ko dan. Za one kojo pricaju o centimetrima, Ris je skocila 7,15 + 11 cm pa racunajte. Poy
(Mikii, 18. avgust 2016 03:44)

A jel skakao Nadal?

Boxer

pre 7 godina

Gledam intervju sa Ivanom i ona je na granici suza.. Srce mi se cepa.. Pa devojko ja skacem od srece zbog tvoje medalje.. Za mene je zlatna, jer mi i dalje ne ulazi kako su pustili dva Amerikanca da se takmice u zenskoj konkurenciji... :).. Svaka cast Ivana ponosni smo na tebe!!!

Tata Prase

pre 7 godina

Posle ove izjave što je dala, da ima gorak ukus u ustima jer nije postigla ono što je želela, a skočila najduži skok u karijeri i osvojila olimpijsku medalju u atletici posle 60 godina, fantastično!
Nikada nisam voleo one koji se raduju bronzi ili srebru!
ŠEFICA!!!

s

pre 7 godina

Protiv dopinga ovo je maksimum i ne moze se vise,zanimljivo je samo sto ove Amerikanke nema nigde cele godine ili losije skacu i onda se nakljukaju pre Ria,mislim sta reci...

RF goat

pre 7 godina

@Focis

Jedini koji je ovde smesan si ti. Blamiras se nevidjeno, ali naravno tastatura sve trpi.Devojka je 3.na svetu,3. medju najboljim skakacicama sveta! Pritom je imala prestup za 1 cm kad je mogla skociti i za zlato, a tebi je to "smesno". Idi leci komplekse na drugom mestu!

MV3

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.
(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Slazem se. Zaista smesan rezultat, biti treci na svetu. Kakav smo narod pa to nigde nema

cro

pre 7 godina

cestitke na nove dvije medalje, ali nasi mentaliteti vole upisivat zlata prije ko vi sinoc kad sam citao komentare. na kraju srebro i bronca, slicno je bilo s nama u jedrenju i na rukometu maloprije.

Delije Čikago

pre 7 godina

Šteta, imala je 7.20 sa prestupom za 1cm, velika je to šampionka, ali to je atletika, i Dragutin Topić je leteo preko 2.40 i sruši za dlaku, zato je atletika kraljica sportova, bravo Iko legendo.

Ranzo Skocko

pre 7 godina

Objavljivao bih pljuvanje samo onima koji priloze dokaz da mogu da skoce vise od 3m u dalj. Bravo Ivana, najduzi skok ikada, nemas zbog cega da tugujes.I izjava da nisi dosla spremna jednostavno ne stoji, dala si vise nego ikad ranije, ali one su skocile bolje i to je to. Evo sad bas ide repriza skoka, pa ono je LETENJE. BRAVO!!

Visokoletac

pre 7 godina

for BlueBlueBlue, za tvoju informaciju, veceras su tri amerikanke osvojile zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju u finalu trke na 110 m prepone.

Kokan87

pre 7 godina

Op već 3 medalje, od svake po jedna! Plus vaterpolisti, odbojkašice, košarkašice i košarkaši, kajakaši... Biće ovo plodne OI, a ako se Maksimović Anđušić vrati trudna kao što je negde objavljeno da je namera, eto nam još jednog zlata :)

zlizlo

pre 7 godina

Šta je ? Nema svetskih rekorda ? Nema prvog mesta koje je najavljivala ? Pa da, fora je u tome što ona osvaja neke nebitne mitinge i takmiči se u evropskim okvirima gde je konkurencija mnogo slabija nego na svetskom nivou. Ovom našem narodu mediji svaki dan serviraju bombastične naslove tipa : Taj i taj oborio državni rekord i 4 znaka uzvika, a DRŽAVNI rekord nije dovoljan ni za kvalifikacije na svetskom nivou, ali važno je da se to predstavi kao uspeh i onda se svi umisle kako taj sportista razbija na svim poljima. I onda kad osvoje miting u Bangladešu ekstaza bude još veća, pa kad dođu OI onda se vidi koliko su smešni u stvari.
(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Dečko, bronza na OI je tebi smešna? Skok od 7.08, treća na OI i tebi je to smešno? Devojka je najavila da ide na 7.10, to je i ostvarila, postigla je licni rekord i tebi je to smešno? Idi leci se.

Dragan

pre 7 godina

Bravo Ivana, cestitam, ovo je bila ne prospavana noc al ponosan sam i na tebe i Tijanu i kosarkase.
Iz aviona se vidi da su ove amerikanke dopingovane i naspricane nekom hemijom, deformisale se, lice na tranvestite...

Aleksandar

pre 7 godina

upravo sam odgledao Ivaninu izjavu posle takmicenja. Zbog cega suze Ivana, ovo je ogroman uspeh! Trece mesto na OI! Licni rekord! Svaka cast, za nas si pobednik i ne treba da zalis ni za cim, vec da slavis!

PeteSampras

pre 7 godina

Nacionalni rekord i Ivanin rezultat karijere. Šteta, imala je prestup 1 cm kod skoka koji je išao preko 7,10 a kada je skočila 7,08 imala je 10 cm lufta. Čestitke, kraljice!

Veliki brat

pre 7 godina

Svaka čast Ivani, kao i ostalima, na trudu i zalaganju.
Jer su mogli da bleje po kafićima kao većina mladih u Srbiji umesto da svo slobodno vreme van škole provedu u treningu i pripremama.

I kad svo to vreme potroše na trening, opet rezultat nije izvestan, jer i sportisti iz drugih zemalja isto tako naporno rade, neki možda imaju i više talenta ili bolje predispozicije, a mnogi od njih imaju drastično bolje uslove.
I ne samo bolje uslove za život i rad, koji utiču i na trening, već i mnogo bolju brigu po pitanju ishrane i zdravlja.

A što se tiče ove situacije gde je 7.08 moglo biti 7-18 da nije imalo 10-ak centimetara "rezerve", voleo bih da oni koji se bave skokom u dalj objasne da to nije tako jednostavno.

Pri zaletu se otprilike proceni mesto od koga se počinje trčari maksimalnom brzinom tako da stopalo odgovarajuće noge dođe tačno u centimetar ispred linije prestupa, i svako menjanje tog poslednjeg koraka može da poremeti ceo skok, pa umesto tih 7.08 sa 10cm rezerve ispadne npr. 6.87 kad bi se zadnji korak produžio za tih 10cm.

Da ne pominjem kad skakač proceni da će napraviti prestup pa mora da skrati taj zadnji korak, tu tek nema ništa od maksimalnog rezultata.

Nego, najbolja metoda je da se zapamti neki detalj pored staze ili na samoj stazi za zalet u odnosu na koji se postavi odgovarajuća noga pri zaletu (recimo u momentu kad se krene maksimalnom brzinom, nekih 10-ak koraka pre skoka), ali i tada se omane za koji centimetar...

Danijel

pre 7 godina

Ja prosto ne verujem da ima ljudi koji podcenjuju ovaj rezultat u svojim komentarima. Kao prvo, osvojiti olimpijsku medalju i to u atletici, do prije par godina to je izgledalo kao naucna fantastika za nas. Kao drugo, devojka je skocila preko 7 metara, halo, treca je na svetu, pa da si treci na svetu u bilo cemu, uspeh je. Ali dzaba, ima ljudi koji bi samo da pametuju i to ti je.
Svaka cast Ivana, samo napred.

subi

pre 7 godina

Bože koliko treb da budeš jadan kao neki pojedinci i osporavaš nekome ovakav uspeh. Bronza na olimpijadi halo majstori, ajde pogledajte se u ogledalo tužni ljudi.

Walden

pre 7 godina

Rale Simic:
"Ivana Spanovic, zena za sva vremena"

Rale, Rale, vragolane :)

Inace, bravo za Ivanu, steta sto nije mogla do zlata al ove amerikanke skacu k'o lude. No dobro, bice prilike za revans, ponosan na Ivanu!

Srpska Crna Gora

pre 7 godina

Svaka ti cast budi ponosna kao sto smo mi na tebe, do prije dva dana kukali smo bez medalje sad imamo vec 3 meni ekstra ako bog da naguracemo na 8.

slober

pre 7 godina

Ivanice polako bre čemu nervoza i brinza je ok. Ovo je disciplina gde uvek imaš tamnopute igračice koje su fizički dominantne. Nazad na posao i sledeće OI u Tokiu su naše sa 7.20 preskočenih.

Baba Stanojka

pre 7 godina

@Fočiš

Mogla je Ivana kao i ti da sedi kod kuce i gleda olimpijadu u 3 ujutro, da ima 120 kila kao ti i stomak do kolena... Ali nije. Vec je ustajala rano i 15 godina trenirala, otisla na olimpijadu i skocila preko 7 metara sto ti ne bi mogao u troskoku i uzela bronzu!!! Sve mi se cini da si jedino ti smesan u celoj ovoj prici!


Bravo Ivana, svako takmicenje ti si sve bolja. Jos uvek nije tvoje vreme ali docice!

AleksandarR

pre 7 godina

Svaka cast Ivana. Ovo je veliki uspeh, veliki rezultat. Pa ovo je najduzi skok u poslednjih 10 godina van afro-americkog podrucja. I jos jedna vazna stvar, Bartoleta ima 31 godinu, Ris 30 godina. Njihovo vreme prolazi a najbolje Ivanine godine dolaze.

komunjare ne spavaju

pre 7 godina

Naravno, Amerikanke su dopingovane, a njih niko ne testira, je li tako braćo?
(Sale, 18. avgust 2016 03:47)

Naravno, tebi nije tesko da u 3 ujutru pokazujes da nemas kucnog vaspitanja, zar ne?

scele

pre 7 godina

Svaka čast! Ovi što kritikuju... uzmite metar, izmjerite na nekoj ravnoj površini 7m u dužinu. Probajte to da preskočite. Kad uspjete, onda imate potpuno pravo da kritikujete. Do tada pokrijte se ušima i uživajte u svojim bijednim životima. BRAVO IVANA!!!

Ivanb

pre 7 godina

Šteta zbog onog prestupa od 1cm. To je bilo oko 7.15, a sigurno bi posle još bolje skočila. Ima ona u nogama potencijal za više od 7.20. Iduće godine je svetsko prvenstvo i to će tada pokazati.

himym

pre 7 godina

Svaka cast Ivana, mislio sam da ce biti minimum srebro ali i bronza je sjajna. Steta za onaj mali prestup u trecoj seriji skok je bio preko 7,15 sigurno.

Zmaj

pre 7 godina

Bravo Ivana! Ove Amerikanke su stvarno dale sve od sebe kao i ti i osvojile prva dva mesta. Nema se nikom sta zameriti. Potpuno zasluzen raspored medalja. Divan dan za Srbiju!

cole

pre 7 godina

Njen san je postao java, skočila je preko sedam metara ! Bravo Ivana, sve čestitke na osvojenoj medalji i mnogo uspeha i još više i dalje...ne mogu opisati koliko sam srećan jer sam verovao u njen uspeh, želju, nadu i napor da osvoji medalju na OI u Riu. Želim joj da i dalje napreduje u karijeri i da osvoji još ovakvih medalja, jer ovakvi borci današnjice zaslužuju orden najvišeg ranga, orden vitezova, jer ona je vitez zemlje Srbije ! Bravo i hvala ti za ovaj uspeh jer ga smatram velikim uspehom Srbije.

Srdjan

pre 7 godina

Neki od komentatora imaju IQ manji od duzine Ivaninog skoka za bronzu. Bravo Ivana, neverovatan napredak od Londona, a znam da ces, u skladu sa svojim sportskim duhom i dalje da ides napred.Svaka cast!

vdanilo

pre 7 godina

bravo za ivanu. nesta razmisljam koliko smo mi (a mislim na sve drzave bivse jugoslavije) siromasni. imamo uspeha u sportovima gde ne treba neki sistem i drustvo. u sportovima gde su glavni nosioci roditelji i entuzijasti. primer ivana u skoku u dalj, sandra u bacanju, momci veslaci, decko koji puca u glinene golubove, tekvando, rvanje,.... gde bi nam bio kraj da nas nisu (da se nismo) unazadili. svaka cast svim nasim sportistima.

Marko

pre 7 godina

vredelo je nespavati zbog naseg zlata tijane, Ivane i kosarkasa...samo napred srbija je u uz vas..danas kosarkasice i odbojkasice do polufinala

Antibot br. 58

pre 7 godina

Svaka cast Ivana!!! RTS sramota, prikazuju na oba kanala istu sliku sa tekvondoa, umesto da ostave Ivanu na jednom. Neverovatne greske im se desavaju. Kovinjalo pogubljen totalno, ne zna vise sta prica, najavljuje trku na 200m i kaze najbolji rezultat 19m70cm???

Mare

pre 7 godina

cestitke Ivani...svaka cast!
kritike novinaru(mislim Vlada M.) koji je pita sta ocekuje na svetskom iduce i u Tokiju za 4 god!!! Eeeej bre covece Ivana samo suzu sto ne pusti koliko joj je tesko a ti navalio na ekskluzivu!

рајко

pre 7 godina

самим тим да бијела жена скаче преко седам метара и носи се донекле са црнима је успијех. њен најбољи скок је пети најдужи вечерас.

gradinar

pre 7 godina

Sve čestitke za još jednu medalju. E, sad, što se tiče sjaja - ovo je realnost... Oni koji su očekivali zlato od Ivane, treba da razumeju da su tamo bile tri takmičarke sa boljim rezultatima, pa se moglo desiti da joj i bronza izmakne.
Jeste, i ja sam se nadao da će neka od ovih da podbaci i da Ivana dobije srebro, ali...

Editor

pre 7 godina

Kad god Ivana probije svoje granice uvek ove amerikanke dopingovane polete. Kakva crna garancija SAD-a za doping. Svi su dopingovani. Sad kad Ivana napreduje još više neće je niko dobiti. Ni čist ni dopingovan! A za malu Bogdanovićku krađa. Samo ćemo bolji biti kako vreme odmiče! Bravo za sve večeras!

epp

pre 7 godina

Ovo je strasan uspeh posle 50 godina u atletici medalja steta za Duska Koraca sto nije doziveo ovo.Ali poludeo sam u trecoj seriji 1cm prestup skok je bio siguran sam oko 7,20 bas bih voleo da se izmeri tek onako.Cak i bez toga u petoj da je bez lufta bilo 7,18 sto bi bilo za zlato.Cestitke verujmo da ima pravde i da ce se u Tokiu vratiti sve.A i da ce se jednog dana dokazati da su i Bartoleta i Rims na dopingu nekom bile

nekatamo

pre 7 godina

Bartoleta je stvarno vrhunska atleticarka. Ima izuzetno dobar zalet, cak se povremeno i takmici u sprinterskim disciplinama. Ali Reese... Trudim se da nikad ne vredjam sportiste, posevno vrhunske, jer za tqko nesto treba rad i posvecenost koju ja nikad nisam morala da pruzim u zivotu... Ali Reese... Oni prezivanje zvake, majmunsko drzanje, reagovanje na medalju kao "Meh"...

NemanjaVac8

pre 7 godina

Nego šta bi sa Klišinom...Sad kada je pod lupom zbog dopinga nema je ni u prvih 10. Ovo isto važi i za Amerkinace i Kineze. Te 3 reprezentacije se ubijaju od dopinga, ali iz političkih razloga nadrljaše samo Rusi. Svaka čast našoj Ivani, a da nije bilo ovoga što je bilo sa dopingovanim Rusima i Klišina bi je prevarila. Još jednom veliko bravo za Ivanu!

Ima bolesnih i kompleksnih ljudi

pre 7 godina

@samo vas gledam...
Šta si ti uradio za Srbiju, šta si ti osvojio, koji si ti rekord oborio ? Ko si ti pa da ovakvom srpskom zlatu kažeš nešto? Jao da pa ti konkurišeš za najpakosniji komentar avgusta (ne verujem da imaš šanse protiv Jumka).

joca grozni

pre 7 godina

Kao prvo IVANA svaka cast na posteno osvojenoj medalji. Po americkim procenama pre Olimpijade nisi ni to trebala da osvojis iako si osvojila sve sto se moze osvojiti u protekloj atletskoj sezoni. Pa sad glavno pitanje kako su Ameri znali da ti neces osvojiti zlato. Odgovor se sam namece a vi zakljucite sami.

peki

pre 7 godina

Ivana vidljivo razocarana kada je davala izjavu, smatra da je mogla mnogo vise i da ima skok od 7, 20 koji bi doneo zlato ali jednostavno danas nije bio taj dan, no bice kad tad
Bravo Ivana !

Jovan

pre 7 godina

Amerikanka skoci 7.18 sa 1 cm ispred prestupne linije. Ivana 7.20 mozda i vise sa 1cm prestupa i 7.08 sa 10cm lufta. Sta reci, ostaje zal za to malo sportske srece sto je falilo a koju je prva Amerikanka imala. Vidi se po izjavi da je i Ivana bila malo tuzna zbog toga, ali generalno bronzana medalja je veliki rezultat i mislim da ce biti svesna toga kad se sve slegne. Vrlo inteligentna devojka vidi se odmah po nacinu izrazavanja u intervjuu. Kao sto je rekla, to je sport i ne mozemo uvek pokazati ono najbolje. Ja sam ponosan na nju, njenu posvecenost, inteligenciju i rezultat. Definitivno su sportisti najbolje sto ova zemlja ima. Sve ostalo nije za komentarisanje.

Voodoo

pre 7 godina

Do juce nismo imali medalja, ovi sto im ne valja bronza sada su pricali da ce biti 7,8. Da li treba dalje da se dalje prica o njima. To sto je ona nezadovoljna je zato sto je bila jako blizu zlatu i imala skok koji je mozda i bio za zlato sa samo 1 cm prestupa. U svakom slucaju, ne dobar, ne odlican, nego fenomenalan rezultat, svaka cast.

Antigona

pre 7 godina

Ivani su pune oči suza, od sebe je želela zlato. Volim što je toliko samokritična, takvi su retkost i najveći su. Zlato si zaslužila, ali je sreća bila na strani Bartolete koja je sa razlogom imala grč na licu i strepila je dok si ti skakala šestu seriju. Tvoj luft od 10cm, a Bartoletin 1cm, tu je ključ cele priče. Hvala ti za medalju, budi ponosna na sebe!

el pube

pre 7 godina

Svaka cast Ivana na medalji, ova bronza je za nas ko zlato s obzirom koliko ulazemo u atletiku!

ps: jel to Ivana uradila usta ili se to samo meni čini?

Радио Космај

pre 7 godina

Свака част и велике честитке Ивани Шпановић на одличном резултату, новом личном и државном рекордз од 7,08 метра, два скока преко границе снове од 7 метра, и на бронзаној олимпијској медаљи! И сви смо видели да има ”у ногама” бар 7,20 али добро, данас није могла, данас су ове Американке биле боље, али сам сигуран да ће ускоро скочити више од њих и победити их на неком другом великом такмичењу. Ко зна, можда су јој ови из нашег Олимпијког Комитета натоварили на врат обавезу да мора да освоји медаљу, с обзиром на катастрофалне резултате прве недеље Олимпијаде, па није могла да се сасвим сконцентрише. Још једном велике честитке и све најбоље!

Klobučilo

pre 7 godina

Znaci kad neko pobedi nekog naseg, to je uvek zbog dopinga!?
A nas kad pobedi (narocito se primenjuje na Djokovica), to je zato sto je car, i nesumnjivo najbolji.

my way

pre 7 godina

Cestitke Ivani na sjajnom uspehu i medalji koju je osvojila! Bilo mi je posle pete serije krivo zbog Ivaninog lufta sa jedne i Bartoletinog centimentra do linije sa druge strane kod skokova iste duzine, ali nakon poslednje, seste, nema se za cim zaliti. Bartoleta danas bolja, najbolja, sjajno je skakala i zasluzeno je olimpijska samoionka! Ris kao i obicno, da je ona imala srecu koju sam Ivani prizeljkivao uzela bi zlato sa preko 7.20. Na kraju, raspored medalja realan i bronza nase Ivane razlog za veliku radost i ponos! Hvala ti na svemu, junakinjo nasa!

Arm fan

pre 7 godina

@kojoh

A u kojoj se ti disciplini takmicis?
nisam te video na OI
si uzeo neko zlato ili srebro? je l si oborio neki drzavni rekord, ili cak i taj famozni svetski?
kad budes uradio 10% od onoga sto je ona, onda imas pravo da je kritikujes, do tad, uzivaj u uspesima drugih.

Mix

pre 7 godina

Bravo Ivana lavice. Ovi ljubomorni sto lupetaju smesni su. MedaljAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) Svaka cast :) bravoo,svi smo ponosni na tebe.

Borba

pre 7 godina

Kako devojka da uzme zlato kad skace s muskarcem....:D svaka cast, nije se lako takmiciti sa tolikom konkurencijom. Prva medalja na OI....nemam reci.

sim

pre 7 godina

Zaista mi je drago. Sve ida nije uyela medalju skoчила је 7.09 i popravila lični rekord. Isto važi i za Amelu Terzić (trka za polufinale).
Najbolje kad je najpotrebnije. Ne kao OSWFZlivera i Velja.

anica

pre 7 godina

Slusala sam je kako trenira i gledala onu emisiju sa Acom na.RTSu...i nadje se neka budala da je pljuje...kaako vas nije sramota..ne sekuraj se Ivooooo

1kch4

pre 7 godina

Finale je uvek posebna prica za sebe. Cak je prvo mesto u kvalifikacijama pre mana nego prednost. Ivani iskrene cestitke, najbolja od Evropljanki. Ima odlicija sa svih velikih takmicenja, sto je svrstava u red vrhunskih sportista i blago ovoj zemlji sto je ima.

ajmo

pre 7 godina

Razocarana je jer zna da u nogama ima 720cm, ali ne treba da tuguje jer i ove dve takodje u nogama imaju isto toliko. Cak i da je u svom najboljem skoku imala samo 4cm lufta, i skocila 214cm, opet bi bila bronza. Za utehu, ima najlepsi stil. Sledeci put samo da pazi da unapred nista ne izjavljuje jer time na sebe samo bespotrebno stavlja pritisak. Velika je to disciplina, po meni posle 100m mozda i najaca disciplina i zato je uspeh jos veci.

Mirko

pre 7 godina

Neverovatno koliko komentara o dopingu, mislite da su vrhunski rezultati samo zbog droge, nema veze talenat i godine treninga?
Stalno se ponavlja kako americki sportisti ne podlezu doping kontroli. Odakle vam to? Ima li neko neki link gde to moze da se proveri? Mislim da to uopste nije tacno, mislim da se testiraju isto kao i svi ostali i nigde nisam nasao kredibilnu informaciju da je drugacije. Samo u nasim komentarima.
A Ivani svaka cast, ok je da ona bude nezadovoljna rezultatom, ja cu da budem prezadovoljan. Treca na svetu, pa to je fantasticno.

Mik

pre 7 godina

Znam da je ona zelela vise, ali ovo je prva olimpijska medalja za Srbiju u atletici ikada! I to je FENOMENALNO! Ne mogu da razumem da je iko razocaran, osim nje - ona na to ima pravo, a ostali ne!

Komentator

pre 7 godina

(Fočiš, 18. avgust 2016 03:45)

Slazem se. Zaista smesan rezultat, biti treci na svetu. Kakav smo narod pa to nigde nema
(MV3, 18. avgust 2016 03:53)

Pa nije narod pisao gluposti, nego taj Fočiš.

brm

pre 7 godina

Žao mi je Ivane, vidi se da joj je teško, htela je više. Imala je 7,20 u nogama. 1 cm je odlučio. To se dešava. Ipak, došla je spremnija nego ikad, skočila lični i državni rekord, uzela bronzu. Veliki uspeh. Mislim da će i ona biti zadovoljna kada prespava.

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Kakav neprofesionalizam Vlade Mijaljevića. Devojka samo što ne zaplače, a on pred njom konstatuje kako ima širok osmeh i da je presrećna medaljom.

Nemanja

pre 7 godina

Prvo devojci svaka cast. A vi ostali lecite komplekse tamo u sekciji politika ili drustvo...... Sport ostavite na miru, makar ovaj pojedinacni gde su za sve samo oni zasluzni bez pomoci drzave. Da nam za cetri godine dodjes sa zlatom ti zelim.....

Milos

pre 7 godina

@focish, @mikki
vidim dobro brojite santimetre, mora da ih je kod vas bas malo :)
a ivana je devojka car, sve cestitke, ko zlato da je osvojila
pozz

Kayser Soze

pre 7 godina

Slušao sam izjavu Ivaninu posle osvajanja bronze.. Deluje razočarano, zaplakala je, izvinjavala se, razočarana je što nije osvojila zlato.. Kakva devojka, svaka čast, ništa ne sme niko da ti zameri, vidi se da si dala 100%. Bartoleta i Riz su jednostavno kao muškarci, ko zna da li i koriste nešto.. Ti si naš ponos, hvala za bronzu! SRBIJA TE VOLI IVANA!

skoba

pre 7 godina

Bravo Ivana, ne tuguj, trenutno si treća najbolja na svetu, što ne znači da nećeš biti najbolja, a i ako se te kockice ne poklope nikad, kao dad što nisi imala sreće, nema veze, za nas si genije i ne znam nikoga ko bi rekao nešto protiv tebe

Miomir

pre 7 godina

Izjava "Nisam se za ovo spremala sve ove godine" sve govori. Razumljivo da se tako oseca i da zeli vise, ona je jos mlada, gladna upeha... Pred njom je buducnost, bice jos sjajnih rezultata na njenu i nasu radost! U svakom slucaju ovo je rezultat za respekt!

ZVIIIZ

pre 7 godina

Bravo, veliki uspeh!
Šteta za treću seriju i prestup, a i ovaj skok je bio sa 10cm "lufta" na odrazu.
Ali opet je fantastično, bronza, svaka čast!

autarijat

pre 7 godina

svaka cast kraljice.uzeti OI medalju atletici je ravno cudu.nadam se da par komentatora koji je omalovazavaju nijesu odavde.sramno je reci za ovo da nije uspeh.alo ljudi bronza na OI.ona nije ni rekla da moze preko 7.10.kakvog naroda ima sramota

vlada

pre 7 godina

Mogla je bolje, ali biti ovoliko godina u vrhu kao ona je za svaki respekt! Biće i tih magičnih 7.20, Ivana ne brini, cela nacija veruje u tebe!!!

Ivan Bg

pre 7 godina

Macko, videle su se suze dok si pricala za RTS. Sad, mozda je zato sto te je Mijaljevic smarao, i ja bih zaplakao. Salu na stranu, tek ces da postanes svesna sta si uradila, nema mesta tugovanju. PB u finalu, cela dobra serija. Falilo je malo srece, to nije do tebe. Glavu gore, i sutra da lepo proslavis. Mogu i palacinke. I da, uvek skaci u belom.

"onako"

pre 7 godina

Ivani sva cast, tu nema diskusije. medjutim Kovinjalo me je par puta poprilicno nasmejao, ali Boze moj, pogresi covek.
Svako dobro.

komšija

pre 7 godina

Kako mi je bilo žao kada sam je video koliko je bila na ivici suza, a mi presrećni za bronzu! Lepotice slatka, ti si naše zlato zlatno!! :-*

Vucko

pre 7 godina

Pa sto places kraljice?! Treca si na svetu, veliki je to uspeh osvojiti olimpijsku medalju! Ponosni smo na tebe i hvala ti sto nas cinis srecnim!

Mada

pre 7 godina

Neverovatni su ovi iskompleksirani likovi,koji ne zele da vide svu lepotu podviga ,a devojka je postavila i novi rekord.Bravo za Ivanu!

knez

pre 7 godina

Osvojiti medalju, bilo koju, u atletici koji se najvise upraznjava u celom svetu, sportu koji najmanje kosta i za koji ti nekad ni patike ne trebaju je ravno PODVIGU!
Medalja u atletici se osvaja u nasem slucaju svakih 25 godina. Zato uzivajte i daj Boze da me vec za 4 godine jos neko razuveri.

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

fantastično nema dalje legendarno
biti u skoku u dalj treći na olimpijadi je nešto što i u snovima ne možeš ostvariti
Iz male zemlje bez sponzora i terena dođe i uzme medalju....BRAVO!!!!!!!