Fudbal 178

Utorak, 02.08.2016.

13:30

'Delije' budile Bugare 'topovskim udarima'

Navijači Crvene zvezde u noći između ponedeljka i utorka bacali su "topovske udare" i petarde ispred hotela gde su smešteni fudbaleri Ludogoreca.

'Delije' budile Bugare 'topovskim udarima' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

178 Komentari

Sortiraj po:

Komentator

pre 7 godina

Evropa jedva ceka da izmisli razlog da kazni nase klubove,... ali navijaci naprave neko sranje i UEFA kaze ekipi( kojoj je glavni sponzor RUSKA FIRMA GAZPROM) ...Alo,ako su to uradili citavoj atletskoj ekipi jedne Rusije,sta ce evropske licemere spreciti da slicno ne uradi srpskoj ekipi?A Bugari ce rado pruziti sve dokaze da se "igralo u neregularnim uslovima"!Pamet u glavu,narode navijacki!
(analiza, 2. avgust 2016 19:41)

Au covece, kakva paranoja, kakve zavere! Ceo svet je zao, samo Srbija i Rusija su dobre. A ceo svet "jedva ceka"... da ozdravis i da se vise ne brukas glupim komentarima.

Ako nije tako, bez veze to podržavaju i objavljuju.

pre 7 godina

Zašto objavljujete "komentare" potpisane sa Brondby??? Kakve veze uopšte te gluposti imaju sa tekstovima...
(dragan bb, 2. avgust 2016 15:29)

Jedino logično objašnjenje je da ih piše neko od moderatora.

KK tzv czv

pre 7 godina

GDE SE KUPATE CRNO BELE DEVOJCICE???
(sa vama uvek komedija, 2. avgust 2016 14:45)

Pa preporuči neku. Vi ste ih ovih godina sve obišli. Pogotovo nudističke.

Марко

pre 7 godina

Једини клуб из Србије који је избачен из европских такмичења због навијача је Партизан, па ми није јасно зашто се Гробари јављају.

analiza

pre 7 godina

Dobro,ljudi,razmislite malo pre nego sto napravite slicnu glupost.Evropa jedva ceka da izmisli razlog da kazni nase klubove,a navijaci se sami nude da joj olaksaju posao.Secate li se da je Partizan ispao iz Evrope kada je bio najbolji,sa Zukom,Moreirom,Dijarom,cini mi se i Djukicem trenerom,zbog idiota koji su na GOSTUJUCOJ utakmici pravili gluposti protiv Bosanaca,mislim?Pazi,za organizaciju utakmice je odgovoran DOMACIN,a Par je bio gost i popio je kaznu.Zamislite samo da CZ oduva Bugare ali navijaci naprave neko sranje i UEFA kaze ekipi( kojoj je glavni sponzor RUSKA FIRMA GAZPROM) "zao nam je,ali dalje nece moci"?Alo,ako su to uradili citavoj atletskoj ekipi jedne Rusije,sta ce evropske licemere spreciti da slicno ne uradi srpskoj ekipi?A Bugari ce rado pruziti sve dokaze da se "igralo u neregularnim uslovima"!Pamet u glavu,narode navijacki!

Delije Čikago

pre 7 godina

A volite da slikate koreografije iz udobnih fotelja i da se hvalite prijateljima istim, ipak ne bih se menjao sa vama koji idem na sever punih 30 godina.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ajde franje gledajte vasa slepačka posla a nas sampione pustite da igramo fudbal i da divljamo! Ako vam se svidjaju Bugari koji su nas u svakom ratu napadali idite kod njih u Sofiju za bolje i niste,vi grobari ste otpad srpstva!
(Capo, 02. avgust 2016 15:31)


odrasti.

zoran ivkovic

pre 7 godina

fora je dobra ali malo primitivna i moze kostati od uefe ...mene fascinira jedna druga stvar ,ljubav koju navijaci zvezde pruzaju voljenom klubu ...ne birajuci sredstva cine sve i vrse prutisak na protivnika i remete ga da na taj nacin olaksaju voljenom klubu ....koliko god to bilo nisko ,moze pomoci igracima zvezde

Hoces Iskreno ?

pre 7 godina

"Niko nije povređen, dok su pripadnici policije brzo stigli na lice mesta i obezbedili prostor. "

Samo im je trebalo 4h da stignu :D 00:30 - 4:30 ... xD eee moja Policijo!

neutralni felsh

pre 7 godina

Secam se kada smo pokrali Bg-tablce i odneli u Split,zamenili ih sa njihovim tablicama na njihovim automobilima ahahaha a oni svoje automobile odgurali u more.Bravo deco nastavljate trdiciju dobro osmisljenog navijanja.
(Nikola, 02. avgust 2016 16:06)


laza i paralaza.

stingsrb

pre 7 godina

RTS ce ipak prenositi Zvezda-Ludogorets, iako ja imam SK jako sam srecan zbog svih vas koji nemate SK :)
(..., 02. avgust 2016 17:03)

Nije RTS, vec RADIO Beograd 1.

Bane

pre 7 godina

(Nikola, 2. avgust 2016 16:06)

Čekaj da vidim da li sam te razumeo. Ti ili vi ste krali naše tablice sa nečijih kola da bi napakostili hrvatima. Super ovaj što je morao da plati nove je bio siguran srećan što mu balavac nabacio nove troškove i to ne male. I ovaj dobije 111 pluseva.

Good Will Hunting

pre 7 godina

Vratice se kao bumerang,karma je cudo(Borat iz predgradja, 02. avgust 2016 14:41)

To znaš po sebi i dešavanjima u tvom klubu, jel? :-)

Ivan

pre 7 godina

Prekopirano... Splitska Torcida godinama unazad ometa gostujuce klubove tako sto ih pesmama koje pevaju drze budnim... Oni sad topovske udare, ipak je original bolji!

Good Will Hunting

pre 7 godina

Raspisale se poštenjačine, sve sami moralisti, svaki naredni veći od onog prethodnog! A o onom drugom golu Bugara niko ne morariše, a? Jer to je pošteno, iako je Zvezdi naneta nepravda i grubo kršenje pravila! U evropskim takmičenjima se ne sme izvesti prekid bez sudijskog zvižduka, dakle, sudija mora pištaljkom da da znak za izvodjenje! Prvo pročitajte pravila, informišite se! Ovo je nepošteno, zgražavaju se moralisti, i to oni koji su samo danas napravili najmanje jedno nemoralno delo! Jadni li su vam životi!

Branko,Belgija

pre 7 godina

Idemo Zvezdo,ovo je borba za evropsku buducnost kluba.Posle duzeg vremena jeza me hvata,odavno to nisam osecao.A prosao sam hvala Bogu sve od Liverpula 1973(bio klinac od 6 godina)Reala 1975.kada se na Zapadu stajalo(kada smo ih izbacili na penale stadion se umalo nije srusio),pa ceo put do finala Kupa Uefa 1979,nesrecni porazi od Intera 1981 i Anderlehta 1982,remek delo Maradone u dresu Barse iste godine,nesrecnu maglu protiv Milana 1988,o 1991.da ne pricam,bio sam i u Minhenu,i u Bariju i u Tokiju iako nisam vise ziveo u Bg.Posle toga desavalo se sta se desavalo,i mogu da kazem da nisam verovao da ce se desiti ovaj momenat.Momenat koji svi Zvezdasi moraju da prepoznaju.Ovaj momenat moramo iskoristiti za priblizavanje Zvezde tamo gde u buducnosti MORA da bude.To je za pocetak plasman u grupnu fazu bilo LS ili LE,a kasnije idemo ka jos vecim ciljevima.Ne zaboravite,mi smo ZVEZDA,nase ime je urezano na pehar LS.Ne smemo se nikada vise zadovoljavati malim stvarima,moramo postepeno ici tamo gde nam je i mesto.Medju najbolje klubove Evrope.Mi nismo ni(uz sva uvazavanja)ni Dinamo Zg,ni Salcburg,ni Olimpijakos,ni Plzen,ni Apoel,ni Ludogorec,mi smo ZVEZDA.Srecno momci danas je jedna od najvaznijih utakmica u novijoj istoriji Zvezde!

Ciganska posla

pre 7 godina

Mnogi komentarišu, ali je u stvari najinteresantnije što se niko nije iznenadio.Kao da je to nešto što je normalno i uobičajno. Baš im liči i priliči takvo fer i korektno ponašanje.

bbr

pre 7 godina

Navijac...hahahaha,kakav carski komentar,Zvezda gospodski klub...pa vi ste ukupno u celoj istoriji imali samo jednog coveka u njoj koji je bio gospodin a i on je bio kosarkas.Koji crni domacini i gospoda.

petarczv

pre 7 godina

Mora se, mnogo je para baceno u drzavni projekat. 
Jedan je vec propao . 
U kosarci.
(Karaburac, 02. avgust 2016 16:07)

Propadosmo 4 el zaredom 8trofeja top8 el...

Nikola

pre 7 godina

Secam se kada smo pokrali Bg-tablce i odneli u Split,zamenili ih sa njihovim tablicama na njihovim automobilima ahahaha a oni svoje automobile odgurali u more.Bravo deco nastavljate trdiciju dobro osmisljenog navijanja.

Capo

pre 7 godina

Ajde franje gledajte vasa slepačka posla a nas sampione pustite da igramo fudbal i da divljamo! Ako vam se svidjaju Bugari koji su nas u svakom ratu napadali idite kod njih u Sofiju za bolje i niste,vi grobari ste otpad srpstva!

A.Vucic

pre 7 godina

Ne dame i gospodo, topovske udare nisu bacili navijaci zvezde, topovske udare su bacili navijaci Partizana, kako bi dokazali da i umorni Bugari mogu da izbace zvezdu, ali ne! Nece to tako moci, pokazacemo veceras da smo jaci i od spletki i od umornih Bugara.

dragan bb

pre 7 godina

Zašto objavljujete "komentare" potpisane sa Brondby??? Kakve veze uopšte te gluposti imaju sa tekstovima ispod kojih ostavi nesuvisli i besmisleni komentar? Razumem jednom da to bude zanimljivo ali iz dana u dan??? Bitno je da ne objavljujete komentare koji se vama ne sviđaju a u njima nema ni uvreda ni psovki a odnose se na vest koju objavite. Trebalo bi da malo i sami poradite na moderatorima jer su postali suviše subjektivni i slobodni u izboru onoga što kao komentar objavite.

Stockton

pre 7 godina

Ovo su vec seljacki maniri - nisko i nepotrebno. Zvezda moze da ih pobedi na terenu, u viteskoj borbi, tako da im ovo apsolutno ne treba (jedino bih opravdao da im 'vracaju uslugu', sto koliko znam, nije slucaj). Sramota.

srle

pre 7 godina

Dobra fora, lepo su se momci setili hahahahah. Igračima Zvezde ne treba veća motivacija od izjava Bugara novinarima, iako sam partizanovac od srca želim da Zvezda prođe.

Ko je igrao protiv "samdorie"?

pre 7 godina

da li znate vi što govorite da su seljačke fore, da su sinišu mihajlovića pred duel sa samdoriom cele noći zvali telefonom u hotelskoj sobi.
(devlinjo, 2. avgust 2016 14:30)
Sve su to seljanderoske, ne seljačke fore, a telefon i bombe nije isto, telefon možeš da utuliš.

sstefan

pre 7 godina

uefa nema veze sa tim. Znaci po mnogima da se desi teroristicki napad na tom mestu, kao sto se desava po FR i NEM, trebalo bi kazniti Zvezdu, koja nema veze sa tim. Postoji hiljadu mogucnosti ko je bacao, sta ako su to navijaci Levskog, mozda su se zadesili tu. Nema vecih dusmana od nas samih, samo se delimo i zelimo drugima nesrecu, zato cemo i da postanemo pasaluk.

Komifo

pre 7 godina

A sta bi sa onim kavezom i silnim hapsenjima u Bugarskoj?
(..., 02. avgust 2016 14:27)

Koliko znam, to se desilo marvi koje nazivate navijačima, a ne igračima.

zoran

pre 7 godina

Pazi teksta...Policija stigla i obezbedila...a ovi bacali bombe , ko Mirko i Slavko od 00:30 - 4:30....pa kada je to policija stigla...? Ijutra u 9h ?

Inace ismejah se komentarima... sto se policije tice, svaki komentar je izlisan...korumpirani svi do jednog...saradjuju sa vodjama navijaca, divljim taksistima, nakupcima...maaa....dugacka je lista...

Kanga

pre 7 godina

Groblje "odjednom" priziva UEFA, navija "od ovog momenta" za Ludogorec...
Vase patnje su teske, neizlecive, ali za to postoje institucije (gle kako se poklapa), pa se tamo obratite za dusevnu bol!
Plakanje na nasim vestima ne pomaze, pitajte Vazuru i ostale maskote :)))

devlinjo

pre 7 godina

da li znate vi što govorite da su seljačke fore, da su sinišu mihajlovića pred duel sa samdoriom cele noći zvali telefonom u hotelskoj sobi.

komšijin komšija

pre 7 godina

Glupo i primitivno, to ne prilici Crvenoj Zvezdi... Mozda komsije, ali mi svakako ne!
(Navijac, 2. avgust 2016 13:54)

Glup si i primitivan sa ovakvim komentarom.

oljica

pre 7 godina

koje njuske ljudi, ne znam za vas ali mene ovo plasi. bojim se kazne. Ako oni ovo rade van terena, sta ce biti danas na stadionu ako ne daj Boze Bugari povedu?

devlinjo

pre 7 godina

Jadno. Jadna drzava, jadna policija, bedni navijaci. 
Postoje li u ovoj zemlji casni i posteni ljudi uopste?
(Veliki_Zli_Vuk, 02. avgust 2016 14:16)

sve je jadno ali na čast ne udaraj. Kada bi znao koliko smo puta časno izgubili i časno poginuli ne bi ovo napisao.

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 7 godina

ODMAH ali bas ODMAH bez odigravanja vecerasnje utakmice najuriti Zvezdu iz svih takmicenja pod okriljem UEFE . To je klasicno divljastvo . To je bruka za sport za drzavu .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (posmatrac, 2. avgust 2016 14:22)
au al ste se uzbudili a nije ni poceo sex...polako IMA VREMENA ZA VASE SUZE...
ps. bolje da nam uzmu bodove zbog ovoga ahahahahah

vostani serbie

pre 7 godina

eljacka posla seljackog kluba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znalac, 2. avgust 2016 14:13)
CINI MI SE DA JE BOLJA FORA NEGO DA TI JURE PREDSEDNIKA NAVIJACI I VIJAJU OKO STADIONA HAHAHAHAHA
PS. I ONAJ SAMAR IGRACU PARTIZANA DA NE ZABORAVIMO KAKVA STE VI GOVEDA

sladoledsmesom

pre 7 godina

U rudnik ili kamenolom sa olosem pa da vidis kako bi imali vremena i snage da nocu u sred radne nedelje maltretiraju i arlaucu po gradu. Talog sa dna kace.

nex

pre 7 godina

Kroz istoriju,od Bugara nikad nista lepo i dobro nismo doziveli. Naprotiv,ratovali su protiv nas na svacijoj strani. Pravi poltroni i lesinari.
Ne opravdavam bas ovo,ali ako niko nije stradao ili povredjen...
Mogli sa da organizuju neku zurku,kao,pa neki pevanje. Neko slavio rodjendan bas tu,na primer.

Max Cherry

pre 7 godina

Ovo je još jedno u beskonačnom nizu teških brukanja FK Crvena zvezda od strane huliganskih grupa.
FK Crvena zvezda ne može da bude velika dok ima huligane na tribinama!
Huligani nikada nisu niti će ikada biti deo tradicije Velike Crvene zvezde!

Ivan

pre 7 godina

Tri puta su me sinoć budili pošto živim blizu, još sam se pitao ko pušta vatromet. Sad kad znam šta je razlog ne žalim! Ajmo do pobede, vidimo se delije večeras! ZVEZDA!

...

pre 7 godina

Koji jadnici! Da su Zvezdini igrači prošli sličnu torturu u Bugarskoj, pa i da se shvati (ne i opravda). A ovako...
(Bura, 2. avgust 2016 13:49)

A sta bi sa onim kavezom i silnim hapsenjima u Bugarskoj? Svejedno i da se to nije dogodilo nista ne treba prepustiti slucaju, manjak sna znaci da ce losije igrati i da ce se bar malo uplasiti, inace cilj opravdava sredstvo tako da mogu da kazem svaka cast! A svakako kad uzmes u obzir i onaj gol koji su nam dali i razne izjave svakako zasluzuju ovo.

Tolle

pre 7 godina

@Koji jadnici! Da su Zvezdini igrači prošli sličnu torturu u Bugarskoj, pa i da se shvati (ne i opravda). A ovako...
(Bura, 2. avgust 2016 13:49)

A sta bi sa onim kavezom i silnim hapsenjima u Bugarskoj? Svejedno i da se to nije dogodilo nista ne treba prepustiti slucaju, manjak sna znaci da ce losije igrati i da ce se bar malo uplasiti, inace cilj opravdava sredstvo tako da mogu da kazem svaka cast! A svakako kad uzmes u obzir i onaj gol koji su nam dali i razne izjave svakako zasluzuju ovo.
(..., 2. avgust 2016 14:27)


Pa upravo su nocas sami pokazali zasto im je mesto u kavezu.

demosten

pre 7 godina

Ovo s topovskim udarima je klasično navijačko kopiranje koje su još prije 20 i više godina radili torcidaši a to rade i danas počesto.Pamti se 1995 i meč s ajaxom kad su budili goste.
http://hrsport.net/vijesti/402234/nogomet-europska-liga/torcida-budila-rumunje-potpisao-albanac/
http://www.24sata.hr/sport/torcidin-karusel-za-povijest-probudili-igrace-i-cijeli-grad-434497

Kosjan

pre 7 godina

Nadam se da će se sa ovim topovskim udarima nastaviti za vreme utakmice, da će biti na hiljade baklji i da će goreti ceo stadion i da će se pevati "Pa, pukni zoro" i ono "Da li čuješ mila moga konja kas", himna turskih konjanika, da će se pominjati Drugi balkanski rat, i da će se slaviti uz pojačane topovske udare. A kazne? Novac nije problem, imamo najveći rast u regionu i šire. (Što više topova, baklji i drugih paljevina, 02. avgust 2016

kako se zaboravlja da su grobari sebe takodje nazivali "turskim konjanicima"

Kujovic

pre 7 godina

E zbog ovog sljama se gadim severa i juga. Zelim im sve najgore, kriminalci, narkomani, olos! Treba ih sve zatvorit i ove a i one Partizanove koji postrojavaju igrace i trenere a uprave dva draga nam kluba oterati na goli otok da tucaju kamenje od jutra do sutra a ne da se bogate. Fuj ucili su me kao malog da je sport nesto lepo, cisto i predivno. Al kad vidim njuske iz fudbala povraca mi se

darisha

pre 7 godina

Zasto jadno?Cilj opravdava sredstvo! I nas su kroz Bugarsku vodali ko ovce,ni na jednoj pumpi ne primaju evre,na svaki nacin su pokusavali da nas izmore i maksimalno smore!!!A mi da sazaljevamo Bugare?Da smo pametni pa da smo i hotel ugrejali da bude ko u sauni

earl

pre 7 godina

iskreno se nadam da će da nas izbace na svim nivoima iz svih fudbalskih liga i takmičenja sledećih 10god bar... za divljake i nije ništa drugo nego izolacija... državni klubovi i njihovi narko dileri

@ Navijac

pre 7 godina

Bili su gospodski klub kada su pokušali da linčuju golmana reprezentacije ili kada su bacali topovske udare i u komunikaciji sa obezbeđenjem nisu dozvolili fudbalerima Partizana da prođu kroz tunel i odu u svlačionicu...

Da se ne lažemo, vrlo dobro znate da ste taj nadimak itekako zaslužili!

K.G.

pre 7 godina

Dobro su bugari i prošli. Šta da su javili da je u hotelu postavljena bomba ne bi spavali čitavu noć. Ovako su imali samo buđenje na svaka 2h.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooo Samo Brondby idemooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Bronbdy Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

cipiripi namigne vi zapalite

pre 7 godina

E zbog ovakvih stvari, veceras navijam za Ludogorec. Cemu sve to, kao deca se ponasaju. Malo nas je, al' smo go*na.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kibox, 2. avgust 2016 14:29)
ahahaha kao da si ovo cekao da bi promenio misljenje...pa kakva ste vi...
TO SVET VIDEO NIJE!!!
AJMO ZVEZDO U INAT DUSMANIMA

posmatrac

pre 7 godina

ODMAH ali bas ODMAH bez odigravanja vecerasnje utakmice najuriti Zvezdu iz svih takmicenja pod okriljem UEFE . To je klasicno divljastvo . To je bruka za sport za drzavu .

Ben Hur

pre 7 godina

Veoma "sportsko" ponasanje huligana Zvezde. Gde je bila komunalna ili neka druga brigada policije? Verovatno na nekoj pijaci prave sacekusu trgovcima lubenica. Tako se ne ide u Ligu sampiona. Bruka za klub, grad I Srbiju. A sad huligani, udrite minuse.

Dddd

pre 7 godina

Pa ne zovu ih dzabe kako ih zovu. Uvek nesportski, mnogo su se osilili nakon sto je na vlast dosao onaj sto prica lovacke price o tome kako se bio na Maksimiru.

Djovani Elber

pre 7 godina

Kaze pripadnici policije brzo reagovali a ovi bacali topovske udare od pola 1 do pola 5 u razlicitim intervalima hahahaha.. bas su ono brzo reagovali. Sa druge strane, ne znam sta ovo treba navijacima Zvezde jer mogu samo da probude inat kod 'Bugara'.

Navijac

pre 7 godina

Potpuno pogresan potez neukih navijaca. Obicno ovakvi incidenti dodatno motivisu ekipe protiv kojih su primenjeni.
Sem toga, Zvezda je uvek bila gospodski tim, vrhunski domacin, cak i onda kada sami nismo imali takav tretman u inostranstvu na gostovanjima.
Glupo i primitivno, to ne prilici Crvenoj Zvezdi... Mozda komsije, ali mi svakako ne!

Što više topova, baklji i drugih paljevina

pre 7 godina

Nadam se da će se sa ovim topovskim udarima nastaviti za vreme utakmice, da će biti na hiljade baklji i da će goreti ceo stadion i da će se pevati "Pa, pukni zoro" i ono "Da li čuješ mila moga konja kas", himna turskih konjanika, da će se pominjati Drugi balkanski rat, i da će se slaviti uz pojačane topovske udare. A kazne? Novac nije problem, imamo najveći rast u regionu i šire.

Goblin

pre 7 godina

Da dobro, sutradan ce neko nama to da radi. Al ovde ce to da se pise u negativnom kontekstu kako su oni negativci a mi jadni ko andjeli.

Navijac

pre 7 godina

Potpuno pogresan potez neukih navijaca. Obicno ovakvi incidenti dodatno motivisu ekipe protiv kojih su primenjeni.
Sem toga, Zvezda je uvek bila gospodski tim, vrhunski domacin, cak i onda kada sami nismo imali takav tretman u inostranstvu na gostovanjima.
Glupo i primitivno, to ne prilici Crvenoj Zvezdi... Mozda komsije, ali mi svakako ne!

Dddd

pre 7 godina

Pa ne zovu ih dzabe kako ih zovu. Uvek nesportski, mnogo su se osilili nakon sto je na vlast dosao onaj sto prica lovacke price o tome kako se bio na Maksimiru.

Kujovic

pre 7 godina

E zbog ovog sljama se gadim severa i juga. Zelim im sve najgore, kriminalci, narkomani, olos! Treba ih sve zatvorit i ove a i one Partizanove koji postrojavaju igrace i trenere a uprave dva draga nam kluba oterati na goli otok da tucaju kamenje od jutra do sutra a ne da se bogate. Fuj ucili su me kao malog da je sport nesto lepo, cisto i predivno. Al kad vidim njuske iz fudbala povraca mi se

Ben Hur

pre 7 godina

Veoma "sportsko" ponasanje huligana Zvezde. Gde je bila komunalna ili neka druga brigada policije? Verovatno na nekoj pijaci prave sacekusu trgovcima lubenica. Tako se ne ide u Ligu sampiona. Bruka za klub, grad I Srbiju. A sad huligani, udrite minuse.

Nikola

pre 7 godina

Secam se kada smo pokrali Bg-tablce i odneli u Split,zamenili ih sa njihovim tablicama na njihovim automobilima ahahaha a oni svoje automobile odgurali u more.Bravo deco nastavljate trdiciju dobro osmisljenog navijanja.

Što više topova, baklji i drugih paljevina

pre 7 godina

Nadam se da će se sa ovim topovskim udarima nastaviti za vreme utakmice, da će biti na hiljade baklji i da će goreti ceo stadion i da će se pevati "Pa, pukni zoro" i ono "Da li čuješ mila moga konja kas", himna turskih konjanika, da će se pominjati Drugi balkanski rat, i da će se slaviti uz pojačane topovske udare. A kazne? Novac nije problem, imamo najveći rast u regionu i šire.

Djovani Elber

pre 7 godina

Kaze pripadnici policije brzo reagovali a ovi bacali topovske udare od pola 1 do pola 5 u razlicitim intervalima hahahaha.. bas su ono brzo reagovali. Sa druge strane, ne znam sta ovo treba navijacima Zvezde jer mogu samo da probude inat kod 'Bugara'.

Ivan

pre 7 godina

Tri puta su me sinoć budili pošto živim blizu, još sam se pitao ko pušta vatromet. Sad kad znam šta je razlog ne žalim! Ajmo do pobede, vidimo se delije večeras! ZVEZDA!

petarczv

pre 7 godina

Mora se, mnogo je para baceno u drzavni projekat. 
Jedan je vec propao . 
U kosarci.
(Karaburac, 02. avgust 2016 16:07)

Propadosmo 4 el zaredom 8trofeja top8 el...

@ Navijac

pre 7 godina

Bili su gospodski klub kada su pokušali da linčuju golmana reprezentacije ili kada su bacali topovske udare i u komunikaciji sa obezbeđenjem nisu dozvolili fudbalerima Partizana da prođu kroz tunel i odu u svlačionicu...

Da se ne lažemo, vrlo dobro znate da ste taj nadimak itekako zaslužili!

Max Cherry

pre 7 godina

Ovo je još jedno u beskonačnom nizu teških brukanja FK Crvena zvezda od strane huliganskih grupa.
FK Crvena zvezda ne može da bude velika dok ima huligane na tribinama!
Huligani nikada nisu niti će ikada biti deo tradicije Velike Crvene zvezde!

Komifo

pre 7 godina

A sta bi sa onim kavezom i silnim hapsenjima u Bugarskoj?
(..., 02. avgust 2016 14:27)

Koliko znam, to se desilo marvi koje nazivate navijačima, a ne igračima.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooo Samo Brondby idemooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Bronbdy Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

posmatrac

pre 7 godina

ODMAH ali bas ODMAH bez odigravanja vecerasnje utakmice najuriti Zvezdu iz svih takmicenja pod okriljem UEFE . To je klasicno divljastvo . To je bruka za sport za drzavu .

dragan bb

pre 7 godina

Zašto objavljujete "komentare" potpisane sa Brondby??? Kakve veze uopšte te gluposti imaju sa tekstovima ispod kojih ostavi nesuvisli i besmisleni komentar? Razumem jednom da to bude zanimljivo ali iz dana u dan??? Bitno je da ne objavljujete komentare koji se vama ne sviđaju a u njima nema ni uvreda ni psovki a odnose se na vest koju objavite. Trebalo bi da malo i sami poradite na moderatorima jer su postali suviše subjektivni i slobodni u izboru onoga što kao komentar objavite.

zoran

pre 7 godina

Pazi teksta...Policija stigla i obezbedila...a ovi bacali bombe , ko Mirko i Slavko od 00:30 - 4:30....pa kada je to policija stigla...? Ijutra u 9h ?

Inace ismejah se komentarima... sto se policije tice, svaki komentar je izlisan...korumpirani svi do jednog...saradjuju sa vodjama navijaca, divljim taksistima, nakupcima...maaa....dugacka je lista...

komšijin komšija

pre 7 godina

Glupo i primitivno, to ne prilici Crvenoj Zvezdi... Mozda komsije, ali mi svakako ne!
(Navijac, 2. avgust 2016 13:54)

Glup si i primitivan sa ovakvim komentarom.

bbr

pre 7 godina

Navijac...hahahaha,kakav carski komentar,Zvezda gospodski klub...pa vi ste ukupno u celoj istoriji imali samo jednog coveka u njoj koji je bio gospodin a i on je bio kosarkas.Koji crni domacini i gospoda.

srle

pre 7 godina

Dobra fora, lepo su se momci setili hahahahah. Igračima Zvezde ne treba veća motivacija od izjava Bugara novinarima, iako sam partizanovac od srca želim da Zvezda prođe.

sladoledsmesom

pre 7 godina

U rudnik ili kamenolom sa olosem pa da vidis kako bi imali vremena i snage da nocu u sred radne nedelje maltretiraju i arlaucu po gradu. Talog sa dna kace.

Ko je igrao protiv "samdorie"?

pre 7 godina

da li znate vi što govorite da su seljačke fore, da su sinišu mihajlovića pred duel sa samdoriom cele noći zvali telefonom u hotelskoj sobi.
(devlinjo, 2. avgust 2016 14:30)
Sve su to seljanderoske, ne seljačke fore, a telefon i bombe nije isto, telefon možeš da utuliš.

devlinjo

pre 7 godina

Jadno. Jadna drzava, jadna policija, bedni navijaci. 
Postoje li u ovoj zemlji casni i posteni ljudi uopste?
(Veliki_Zli_Vuk, 02. avgust 2016 14:16)

sve je jadno ali na čast ne udaraj. Kada bi znao koliko smo puta časno izgubili i časno poginuli ne bi ovo napisao.

Tolle

pre 7 godina

@Koji jadnici! Da su Zvezdini igrači prošli sličnu torturu u Bugarskoj, pa i da se shvati (ne i opravda). A ovako...
(Bura, 2. avgust 2016 13:49)

A sta bi sa onim kavezom i silnim hapsenjima u Bugarskoj? Svejedno i da se to nije dogodilo nista ne treba prepustiti slucaju, manjak sna znaci da ce losije igrati i da ce se bar malo uplasiti, inace cilj opravdava sredstvo tako da mogu da kazem svaka cast! A svakako kad uzmes u obzir i onaj gol koji su nam dali i razne izjave svakako zasluzuju ovo.
(..., 2. avgust 2016 14:27)


Pa upravo su nocas sami pokazali zasto im je mesto u kavezu.

Kanga

pre 7 godina

Groblje "odjednom" priziva UEFA, navija "od ovog momenta" za Ludogorec...
Vase patnje su teske, neizlecive, ali za to postoje institucije (gle kako se poklapa), pa se tamo obratite za dusevnu bol!
Plakanje na nasim vestima ne pomaze, pitajte Vazuru i ostale maskote :)))

Stockton

pre 7 godina

Ovo su vec seljacki maniri - nisko i nepotrebno. Zvezda moze da ih pobedi na terenu, u viteskoj borbi, tako da im ovo apsolutno ne treba (jedino bih opravdao da im 'vracaju uslugu', sto koliko znam, nije slucaj). Sramota.

Goblin

pre 7 godina

Da dobro, sutradan ce neko nama to da radi. Al ovde ce to da se pise u negativnom kontekstu kako su oni negativci a mi jadni ko andjeli.

A.Vucic

pre 7 godina

Ne dame i gospodo, topovske udare nisu bacili navijaci zvezde, topovske udare su bacili navijaci Partizana, kako bi dokazali da i umorni Bugari mogu da izbace zvezdu, ali ne! Nece to tako moci, pokazacemo veceras da smo jaci i od spletki i od umornih Bugara.

devlinjo

pre 7 godina

da li znate vi što govorite da su seljačke fore, da su sinišu mihajlovića pred duel sa samdoriom cele noći zvali telefonom u hotelskoj sobi.

sstefan

pre 7 godina

uefa nema veze sa tim. Znaci po mnogima da se desi teroristicki napad na tom mestu, kao sto se desava po FR i NEM, trebalo bi kazniti Zvezdu, koja nema veze sa tim. Postoji hiljadu mogucnosti ko je bacao, sta ako su to navijaci Levskog, mozda su se zadesili tu. Nema vecih dusmana od nas samih, samo se delimo i zelimo drugima nesrecu, zato cemo i da postanemo pasaluk.

...

pre 7 godina

Koji jadnici! Da su Zvezdini igrači prošli sličnu torturu u Bugarskoj, pa i da se shvati (ne i opravda). A ovako...
(Bura, 2. avgust 2016 13:49)

A sta bi sa onim kavezom i silnim hapsenjima u Bugarskoj? Svejedno i da se to nije dogodilo nista ne treba prepustiti slucaju, manjak sna znaci da ce losije igrati i da ce se bar malo uplasiti, inace cilj opravdava sredstvo tako da mogu da kazem svaka cast! A svakako kad uzmes u obzir i onaj gol koji su nam dali i razne izjave svakako zasluzuju ovo.

Capo

pre 7 godina

Ajde franje gledajte vasa slepačka posla a nas sampione pustite da igramo fudbal i da divljamo! Ako vam se svidjaju Bugari koji su nas u svakom ratu napadali idite kod njih u Sofiju za bolje i niste,vi grobari ste otpad srpstva!

vostani serbie

pre 7 godina

eljacka posla seljackog kluba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znalac, 2. avgust 2016 14:13)
CINI MI SE DA JE BOLJA FORA NEGO DA TI JURE PREDSEDNIKA NAVIJACI I VIJAJU OKO STADIONA HAHAHAHAHA
PS. I ONAJ SAMAR IGRACU PARTIZANA DA NE ZABORAVIMO KAKVA STE VI GOVEDA

KK tzv czv

pre 7 godina

GDE SE KUPATE CRNO BELE DEVOJCICE???
(sa vama uvek komedija, 2. avgust 2016 14:45)

Pa preporuči neku. Vi ste ih ovih godina sve obišli. Pogotovo nudističke.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ajde franje gledajte vasa slepačka posla a nas sampione pustite da igramo fudbal i da divljamo! Ako vam se svidjaju Bugari koji su nas u svakom ratu napadali idite kod njih u Sofiju za bolje i niste,vi grobari ste otpad srpstva!
(Capo, 02. avgust 2016 15:31)


odrasti.

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 7 godina

ODMAH ali bas ODMAH bez odigravanja vecerasnje utakmice najuriti Zvezdu iz svih takmicenja pod okriljem UEFE . To je klasicno divljastvo . To je bruka za sport za drzavu .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (posmatrac, 2. avgust 2016 14:22)
au al ste se uzbudili a nije ni poceo sex...polako IMA VREMENA ZA VASE SUZE...
ps. bolje da nam uzmu bodove zbog ovoga ahahahahah

earl

pre 7 godina

iskreno se nadam da će da nas izbace na svim nivoima iz svih fudbalskih liga i takmičenja sledećih 10god bar... za divljake i nije ništa drugo nego izolacija... državni klubovi i njihovi narko dileri

Ako nije tako, bez veze to podržavaju i objavljuju.

pre 7 godina

Zašto objavljujete "komentare" potpisane sa Brondby??? Kakve veze uopšte te gluposti imaju sa tekstovima...
(dragan bb, 2. avgust 2016 15:29)

Jedino logično objašnjenje je da ih piše neko od moderatora.

Kosjan

pre 7 godina

Nadam se da će se sa ovim topovskim udarima nastaviti za vreme utakmice, da će biti na hiljade baklji i da će goreti ceo stadion i da će se pevati "Pa, pukni zoro" i ono "Da li čuješ mila moga konja kas", himna turskih konjanika, da će se pominjati Drugi balkanski rat, i da će se slaviti uz pojačane topovske udare. A kazne? Novac nije problem, imamo najveći rast u regionu i šire. (Što više topova, baklji i drugih paljevina, 02. avgust 2016

kako se zaboravlja da su grobari sebe takodje nazivali "turskim konjanicima"

neutralni felsh

pre 7 godina

Secam se kada smo pokrali Bg-tablce i odneli u Split,zamenili ih sa njihovim tablicama na njihovim automobilima ahahaha a oni svoje automobile odgurali u more.Bravo deco nastavljate trdiciju dobro osmisljenog navijanja.
(Nikola, 02. avgust 2016 16:06)


laza i paralaza.

Hoces Iskreno ?

pre 7 godina

"Niko nije povređen, dok su pripadnici policije brzo stigli na lice mesta i obezbedili prostor. "

Samo im je trebalo 4h da stignu :D 00:30 - 4:30 ... xD eee moja Policijo!

oljica

pre 7 godina

koje njuske ljudi, ne znam za vas ali mene ovo plasi. bojim se kazne. Ako oni ovo rade van terena, sta ce biti danas na stadionu ako ne daj Boze Bugari povedu?

cipiripi namigne vi zapalite

pre 7 godina

E zbog ovakvih stvari, veceras navijam za Ludogorec. Cemu sve to, kao deca se ponasaju. Malo nas je, al' smo go*na.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kibox, 2. avgust 2016 14:29)
ahahaha kao da si ovo cekao da bi promenio misljenje...pa kakva ste vi...
TO SVET VIDEO NIJE!!!
AJMO ZVEZDO U INAT DUSMANIMA

Bane

pre 7 godina

(Nikola, 2. avgust 2016 16:06)

Čekaj da vidim da li sam te razumeo. Ti ili vi ste krali naše tablice sa nečijih kola da bi napakostili hrvatima. Super ovaj što je morao da plati nove je bio siguran srećan što mu balavac nabacio nove troškove i to ne male. I ovaj dobije 111 pluseva.

nex

pre 7 godina

Kroz istoriju,od Bugara nikad nista lepo i dobro nismo doziveli. Naprotiv,ratovali su protiv nas na svacijoj strani. Pravi poltroni i lesinari.
Ne opravdavam bas ovo,ali ako niko nije stradao ili povredjen...
Mogli sa da organizuju neku zurku,kao,pa neki pevanje. Neko slavio rodjendan bas tu,na primer.

Ciganska posla

pre 7 godina

Mnogi komentarišu, ali je u stvari najinteresantnije što se niko nije iznenadio.Kao da je to nešto što je normalno i uobičajno. Baš im liči i priliči takvo fer i korektno ponašanje.

Ivan

pre 7 godina

Prekopirano... Splitska Torcida godinama unazad ometa gostujuce klubove tako sto ih pesmama koje pevaju drze budnim... Oni sad topovske udare, ipak je original bolji!

analiza

pre 7 godina

Dobro,ljudi,razmislite malo pre nego sto napravite slicnu glupost.Evropa jedva ceka da izmisli razlog da kazni nase klubove,a navijaci se sami nude da joj olaksaju posao.Secate li se da je Partizan ispao iz Evrope kada je bio najbolji,sa Zukom,Moreirom,Dijarom,cini mi se i Djukicem trenerom,zbog idiota koji su na GOSTUJUCOJ utakmici pravili gluposti protiv Bosanaca,mislim?Pazi,za organizaciju utakmice je odgovoran DOMACIN,a Par je bio gost i popio je kaznu.Zamislite samo da CZ oduva Bugare ali navijaci naprave neko sranje i UEFA kaze ekipi( kojoj je glavni sponzor RUSKA FIRMA GAZPROM) "zao nam je,ali dalje nece moci"?Alo,ako su to uradili citavoj atletskoj ekipi jedne Rusije,sta ce evropske licemere spreciti da slicno ne uradi srpskoj ekipi?A Bugari ce rado pruziti sve dokaze da se "igralo u neregularnim uslovima"!Pamet u glavu,narode navijacki!

darisha

pre 7 godina

Zasto jadno?Cilj opravdava sredstvo! I nas su kroz Bugarsku vodali ko ovce,ni na jednoj pumpi ne primaju evre,na svaki nacin su pokusavali da nas izmore i maksimalno smore!!!A mi da sazaljevamo Bugare?Da smo pametni pa da smo i hotel ugrejali da bude ko u sauni

stingsrb

pre 7 godina

RTS ce ipak prenositi Zvezda-Ludogorets, iako ja imam SK jako sam srecan zbog svih vas koji nemate SK :)
(..., 02. avgust 2016 17:03)

Nije RTS, vec RADIO Beograd 1.

demosten

pre 7 godina

Ovo s topovskim udarima je klasično navijačko kopiranje koje su još prije 20 i više godina radili torcidaši a to rade i danas počesto.Pamti se 1995 i meč s ajaxom kad su budili goste.
http://hrsport.net/vijesti/402234/nogomet-europska-liga/torcida-budila-rumunje-potpisao-albanac/
http://www.24sata.hr/sport/torcidin-karusel-za-povijest-probudili-igrace-i-cijeli-grad-434497

Good Will Hunting

pre 7 godina

Vratice se kao bumerang,karma je cudo(Borat iz predgradja, 02. avgust 2016 14:41)

To znaš po sebi i dešavanjima u tvom klubu, jel? :-)

K.G.

pre 7 godina

Dobro su bugari i prošli. Šta da su javili da je u hotelu postavljena bomba ne bi spavali čitavu noć. Ovako su imali samo buđenje na svaka 2h.

Branko,Belgija

pre 7 godina

Idemo Zvezdo,ovo je borba za evropsku buducnost kluba.Posle duzeg vremena jeza me hvata,odavno to nisam osecao.A prosao sam hvala Bogu sve od Liverpula 1973(bio klinac od 6 godina)Reala 1975.kada se na Zapadu stajalo(kada smo ih izbacili na penale stadion se umalo nije srusio),pa ceo put do finala Kupa Uefa 1979,nesrecni porazi od Intera 1981 i Anderlehta 1982,remek delo Maradone u dresu Barse iste godine,nesrecnu maglu protiv Milana 1988,o 1991.da ne pricam,bio sam i u Minhenu,i u Bariju i u Tokiju iako nisam vise ziveo u Bg.Posle toga desavalo se sta se desavalo,i mogu da kazem da nisam verovao da ce se desiti ovaj momenat.Momenat koji svi Zvezdasi moraju da prepoznaju.Ovaj momenat moramo iskoristiti za priblizavanje Zvezde tamo gde u buducnosti MORA da bude.To je za pocetak plasman u grupnu fazu bilo LS ili LE,a kasnije idemo ka jos vecim ciljevima.Ne zaboravite,mi smo ZVEZDA,nase ime je urezano na pehar LS.Ne smemo se nikada vise zadovoljavati malim stvarima,moramo postepeno ici tamo gde nam je i mesto.Medju najbolje klubove Evrope.Mi nismo ni(uz sva uvazavanja)ni Dinamo Zg,ni Salcburg,ni Olimpijakos,ni Plzen,ni Apoel,ni Ludogorec,mi smo ZVEZDA.Srecno momci danas je jedna od najvaznijih utakmica u novijoj istoriji Zvezde!

Good Will Hunting

pre 7 godina

Raspisale se poštenjačine, sve sami moralisti, svaki naredni veći od onog prethodnog! A o onom drugom golu Bugara niko ne morariše, a? Jer to je pošteno, iako je Zvezdi naneta nepravda i grubo kršenje pravila! U evropskim takmičenjima se ne sme izvesti prekid bez sudijskog zvižduka, dakle, sudija mora pištaljkom da da znak za izvodjenje! Prvo pročitajte pravila, informišite se! Ovo je nepošteno, zgražavaju se moralisti, i to oni koji su samo danas napravili najmanje jedno nemoralno delo! Jadni li su vam životi!

Марко

pre 7 godina

Једини клуб из Србије који је избачен из европских такмичења због навијача је Партизан, па ми није јасно зашто се Гробари јављају.

zoran ivkovic

pre 7 godina

fora je dobra ali malo primitivna i moze kostati od uefe ...mene fascinira jedna druga stvar ,ljubav koju navijaci zvezde pruzaju voljenom klubu ...ne birajuci sredstva cine sve i vrse prutisak na protivnika i remete ga da na taj nacin olaksaju voljenom klubu ....koliko god to bilo nisko ,moze pomoci igracima zvezde

Delije Čikago

pre 7 godina

A volite da slikate koreografije iz udobnih fotelja i da se hvalite prijateljima istim, ipak ne bih se menjao sa vama koji idem na sever punih 30 godina.

Komentator

pre 7 godina

Evropa jedva ceka da izmisli razlog da kazni nase klubove,... ali navijaci naprave neko sranje i UEFA kaze ekipi( kojoj je glavni sponzor RUSKA FIRMA GAZPROM) ...Alo,ako su to uradili citavoj atletskoj ekipi jedne Rusije,sta ce evropske licemere spreciti da slicno ne uradi srpskoj ekipi?A Bugari ce rado pruziti sve dokaze da se "igralo u neregularnim uslovima"!Pamet u glavu,narode navijacki!
(analiza, 2. avgust 2016 19:41)

Au covece, kakva paranoja, kakve zavere! Ceo svet je zao, samo Srbija i Rusija su dobre. A ceo svet "jedva ceka"... da ozdravis i da se vise ne brukas glupim komentarima.

Navijac

pre 7 godina

Potpuno pogresan potez neukih navijaca. Obicno ovakvi incidenti dodatno motivisu ekipe protiv kojih su primenjeni.
Sem toga, Zvezda je uvek bila gospodski tim, vrhunski domacin, cak i onda kada sami nismo imali takav tretman u inostranstvu na gostovanjima.
Glupo i primitivno, to ne prilici Crvenoj Zvezdi... Mozda komsije, ali mi svakako ne!

Dddd

pre 7 godina

Pa ne zovu ih dzabe kako ih zovu. Uvek nesportski, mnogo su se osilili nakon sto je na vlast dosao onaj sto prica lovacke price o tome kako se bio na Maksimiru.

Ivan

pre 7 godina

Tri puta su me sinoć budili pošto živim blizu, još sam se pitao ko pušta vatromet. Sad kad znam šta je razlog ne žalim! Ajmo do pobede, vidimo se delije večeras! ZVEZDA!

posmatrac

pre 7 godina

ODMAH ali bas ODMAH bez odigravanja vecerasnje utakmice najuriti Zvezdu iz svih takmicenja pod okriljem UEFE . To je klasicno divljastvo . To je bruka za sport za drzavu .

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooo Samo Brondby idemooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Bronbdy Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

...

pre 7 godina

Koji jadnici! Da su Zvezdini igrači prošli sličnu torturu u Bugarskoj, pa i da se shvati (ne i opravda). A ovako...
(Bura, 2. avgust 2016 13:49)

A sta bi sa onim kavezom i silnim hapsenjima u Bugarskoj? Svejedno i da se to nije dogodilo nista ne treba prepustiti slucaju, manjak sna znaci da ce losije igrati i da ce se bar malo uplasiti, inace cilj opravdava sredstvo tako da mogu da kazem svaka cast! A svakako kad uzmes u obzir i onaj gol koji su nam dali i razne izjave svakako zasluzuju ovo.

Nikola

pre 7 godina

Secam se kada smo pokrali Bg-tablce i odneli u Split,zamenili ih sa njihovim tablicama na njihovim automobilima ahahaha a oni svoje automobile odgurali u more.Bravo deco nastavljate trdiciju dobro osmisljenog navijanja.

Capo

pre 7 godina

Ajde franje gledajte vasa slepačka posla a nas sampione pustite da igramo fudbal i da divljamo! Ako vam se svidjaju Bugari koji su nas u svakom ratu napadali idite kod njih u Sofiju za bolje i niste,vi grobari ste otpad srpstva!

petarczv

pre 7 godina

Mora se, mnogo je para baceno u drzavni projekat. 
Jedan je vec propao . 
U kosarci.
(Karaburac, 02. avgust 2016 16:07)

Propadosmo 4 el zaredom 8trofeja top8 el...

bbr

pre 7 godina

Navijac...hahahaha,kakav carski komentar,Zvezda gospodski klub...pa vi ste ukupno u celoj istoriji imali samo jednog coveka u njoj koji je bio gospodin a i on je bio kosarkas.Koji crni domacini i gospoda.

Kanga

pre 7 godina

Groblje "odjednom" priziva UEFA, navija "od ovog momenta" za Ludogorec...
Vase patnje su teske, neizlecive, ali za to postoje institucije (gle kako se poklapa), pa se tamo obratite za dusevnu bol!
Plakanje na nasim vestima ne pomaze, pitajte Vazuru i ostale maskote :)))

srle

pre 7 godina

Dobra fora, lepo su se momci setili hahahahah. Igračima Zvezde ne treba veća motivacija od izjava Bugara novinarima, iako sam partizanovac od srca želim da Zvezda prođe.

devlinjo

pre 7 godina

Jadno. Jadna drzava, jadna policija, bedni navijaci. 
Postoje li u ovoj zemlji casni i posteni ljudi uopste?
(Veliki_Zli_Vuk, 02. avgust 2016 14:16)

sve je jadno ali na čast ne udaraj. Kada bi znao koliko smo puta časno izgubili i časno poginuli ne bi ovo napisao.

sstefan

pre 7 godina

uefa nema veze sa tim. Znaci po mnogima da se desi teroristicki napad na tom mestu, kao sto se desava po FR i NEM, trebalo bi kazniti Zvezdu, koja nema veze sa tim. Postoji hiljadu mogucnosti ko je bacao, sta ako su to navijaci Levskog, mozda su se zadesili tu. Nema vecih dusmana od nas samih, samo se delimo i zelimo drugima nesrecu, zato cemo i da postanemo pasaluk.

Kosjan

pre 7 godina

Nadam se da će se sa ovim topovskim udarima nastaviti za vreme utakmice, da će biti na hiljade baklji i da će goreti ceo stadion i da će se pevati "Pa, pukni zoro" i ono "Da li čuješ mila moga konja kas", himna turskih konjanika, da će se pominjati Drugi balkanski rat, i da će se slaviti uz pojačane topovske udare. A kazne? Novac nije problem, imamo najveći rast u regionu i šire. (Što više topova, baklji i drugih paljevina, 02. avgust 2016

kako se zaboravlja da su grobari sebe takodje nazivali "turskim konjanicima"

darisha

pre 7 godina

Zasto jadno?Cilj opravdava sredstvo! I nas su kroz Bugarsku vodali ko ovce,ni na jednoj pumpi ne primaju evre,na svaki nacin su pokusavali da nas izmore i maksimalno smore!!!A mi da sazaljevamo Bugare?Da smo pametni pa da smo i hotel ugrejali da bude ko u sauni

Branko,Belgija

pre 7 godina

Idemo Zvezdo,ovo je borba za evropsku buducnost kluba.Posle duzeg vremena jeza me hvata,odavno to nisam osecao.A prosao sam hvala Bogu sve od Liverpula 1973(bio klinac od 6 godina)Reala 1975.kada se na Zapadu stajalo(kada smo ih izbacili na penale stadion se umalo nije srusio),pa ceo put do finala Kupa Uefa 1979,nesrecni porazi od Intera 1981 i Anderlehta 1982,remek delo Maradone u dresu Barse iste godine,nesrecnu maglu protiv Milana 1988,o 1991.da ne pricam,bio sam i u Minhenu,i u Bariju i u Tokiju iako nisam vise ziveo u Bg.Posle toga desavalo se sta se desavalo,i mogu da kazem da nisam verovao da ce se desiti ovaj momenat.Momenat koji svi Zvezdasi moraju da prepoznaju.Ovaj momenat moramo iskoristiti za priblizavanje Zvezde tamo gde u buducnosti MORA da bude.To je za pocetak plasman u grupnu fazu bilo LS ili LE,a kasnije idemo ka jos vecim ciljevima.Ne zaboravite,mi smo ZVEZDA,nase ime je urezano na pehar LS.Ne smemo se nikada vise zadovoljavati malim stvarima,moramo postepeno ici tamo gde nam je i mesto.Medju najbolje klubove Evrope.Mi nismo ni(uz sva uvazavanja)ni Dinamo Zg,ni Salcburg,ni Olimpijakos,ni Plzen,ni Apoel,ni Ludogorec,mi smo ZVEZDA.Srecno momci danas je jedna od najvaznijih utakmica u novijoj istoriji Zvezde!

Što više topova, baklji i drugih paljevina

pre 7 godina

Nadam se da će se sa ovim topovskim udarima nastaviti za vreme utakmice, da će biti na hiljade baklji i da će goreti ceo stadion i da će se pevati "Pa, pukni zoro" i ono "Da li čuješ mila moga konja kas", himna turskih konjanika, da će se pominjati Drugi balkanski rat, i da će se slaviti uz pojačane topovske udare. A kazne? Novac nije problem, imamo najveći rast u regionu i šire.

vostani serbie

pre 7 godina

eljacka posla seljackog kluba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znalac, 2. avgust 2016 14:13)
CINI MI SE DA JE BOLJA FORA NEGO DA TI JURE PREDSEDNIKA NAVIJACI I VIJAJU OKO STADIONA HAHAHAHAHA
PS. I ONAJ SAMAR IGRACU PARTIZANA DA NE ZABORAVIMO KAKVA STE VI GOVEDA

komšijin komšija

pre 7 godina

Glupo i primitivno, to ne prilici Crvenoj Zvezdi... Mozda komsije, ali mi svakako ne!
(Navijac, 2. avgust 2016 13:54)

Glup si i primitivan sa ovakvim komentarom.

cipiripi namigne vi zapalite

pre 7 godina

E zbog ovakvih stvari, veceras navijam za Ludogorec. Cemu sve to, kao deca se ponasaju. Malo nas je, al' smo go*na.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kibox, 2. avgust 2016 14:29)
ahahaha kao da si ovo cekao da bi promenio misljenje...pa kakva ste vi...
TO SVET VIDEO NIJE!!!
AJMO ZVEZDO U INAT DUSMANIMA

devlinjo

pre 7 godina

da li znate vi što govorite da su seljačke fore, da su sinišu mihajlovića pred duel sa samdoriom cele noći zvali telefonom u hotelskoj sobi.

Kujovic

pre 7 godina

E zbog ovog sljama se gadim severa i juga. Zelim im sve najgore, kriminalci, narkomani, olos! Treba ih sve zatvorit i ove a i one Partizanove koji postrojavaju igrace i trenere a uprave dva draga nam kluba oterati na goli otok da tucaju kamenje od jutra do sutra a ne da se bogate. Fuj ucili su me kao malog da je sport nesto lepo, cisto i predivno. Al kad vidim njuske iz fudbala povraca mi se

@ Navijac

pre 7 godina

Bili su gospodski klub kada su pokušali da linčuju golmana reprezentacije ili kada su bacali topovske udare i u komunikaciji sa obezbeđenjem nisu dozvolili fudbalerima Partizana da prođu kroz tunel i odu u svlačionicu...

Da se ne lažemo, vrlo dobro znate da ste taj nadimak itekako zaslužili!

Max Cherry

pre 7 godina

Ovo je još jedno u beskonačnom nizu teških brukanja FK Crvena zvezda od strane huliganskih grupa.
FK Crvena zvezda ne može da bude velika dok ima huligane na tribinama!
Huligani nikada nisu niti će ikada biti deo tradicije Velike Crvene zvezde!

Ben Hur

pre 7 godina

Veoma "sportsko" ponasanje huligana Zvezde. Gde je bila komunalna ili neka druga brigada policije? Verovatno na nekoj pijaci prave sacekusu trgovcima lubenica. Tako se ne ide u Ligu sampiona. Bruka za klub, grad I Srbiju. A sad huligani, udrite minuse.

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 7 godina

ODMAH ali bas ODMAH bez odigravanja vecerasnje utakmice najuriti Zvezdu iz svih takmicenja pod okriljem UEFE . To je klasicno divljastvo . To je bruka za sport za drzavu .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (posmatrac, 2. avgust 2016 14:22)
au al ste se uzbudili a nije ni poceo sex...polako IMA VREMENA ZA VASE SUZE...
ps. bolje da nam uzmu bodove zbog ovoga ahahahahah

nex

pre 7 godina

Kroz istoriju,od Bugara nikad nista lepo i dobro nismo doziveli. Naprotiv,ratovali su protiv nas na svacijoj strani. Pravi poltroni i lesinari.
Ne opravdavam bas ovo,ali ako niko nije stradao ili povredjen...
Mogli sa da organizuju neku zurku,kao,pa neki pevanje. Neko slavio rodjendan bas tu,na primer.

Good Will Hunting

pre 7 godina

Raspisale se poštenjačine, sve sami moralisti, svaki naredni veći od onog prethodnog! A o onom drugom golu Bugara niko ne morariše, a? Jer to je pošteno, iako je Zvezdi naneta nepravda i grubo kršenje pravila! U evropskim takmičenjima se ne sme izvesti prekid bez sudijskog zvižduka, dakle, sudija mora pištaljkom da da znak za izvodjenje! Prvo pročitajte pravila, informišite se! Ovo je nepošteno, zgražavaju se moralisti, i to oni koji su samo danas napravili najmanje jedno nemoralno delo! Jadni li su vam životi!

Марко

pre 7 godina

Једини клуб из Србије који је избачен из европских такмичења због навијача је Партизан, па ми није јасно зашто се Гробари јављају.

K.G.

pre 7 godina

Dobro su bugari i prošli. Šta da su javili da je u hotelu postavljena bomba ne bi spavali čitavu noć. Ovako su imali samo buđenje na svaka 2h.

earl

pre 7 godina

iskreno se nadam da će da nas izbace na svim nivoima iz svih fudbalskih liga i takmičenja sledećih 10god bar... za divljake i nije ništa drugo nego izolacija... državni klubovi i njihovi narko dileri

Komifo

pre 7 godina

A sta bi sa onim kavezom i silnim hapsenjima u Bugarskoj?
(..., 02. avgust 2016 14:27)

Koliko znam, to se desilo marvi koje nazivate navijačima, a ne igračima.

dragan bb

pre 7 godina

Zašto objavljujete "komentare" potpisane sa Brondby??? Kakve veze uopšte te gluposti imaju sa tekstovima ispod kojih ostavi nesuvisli i besmisleni komentar? Razumem jednom da to bude zanimljivo ali iz dana u dan??? Bitno je da ne objavljujete komentare koji se vama ne sviđaju a u njima nema ni uvreda ni psovki a odnose se na vest koju objavite. Trebalo bi da malo i sami poradite na moderatorima jer su postali suviše subjektivni i slobodni u izboru onoga što kao komentar objavite.

A.Vucic

pre 7 godina

Ne dame i gospodo, topovske udare nisu bacili navijaci zvezde, topovske udare su bacili navijaci Partizana, kako bi dokazali da i umorni Bugari mogu da izbace zvezdu, ali ne! Nece to tako moci, pokazacemo veceras da smo jaci i od spletki i od umornih Bugara.

Delije Čikago

pre 7 godina

A volite da slikate koreografije iz udobnih fotelja i da se hvalite prijateljima istim, ipak ne bih se menjao sa vama koji idem na sever punih 30 godina.

Good Will Hunting

pre 7 godina

Vratice se kao bumerang,karma je cudo(Borat iz predgradja, 02. avgust 2016 14:41)

To znaš po sebi i dešavanjima u tvom klubu, jel? :-)

sladoledsmesom

pre 7 godina

U rudnik ili kamenolom sa olosem pa da vidis kako bi imali vremena i snage da nocu u sred radne nedelje maltretiraju i arlaucu po gradu. Talog sa dna kace.

zoran ivkovic

pre 7 godina

fora je dobra ali malo primitivna i moze kostati od uefe ...mene fascinira jedna druga stvar ,ljubav koju navijaci zvezde pruzaju voljenom klubu ...ne birajuci sredstva cine sve i vrse prutisak na protivnika i remete ga da na taj nacin olaksaju voljenom klubu ....koliko god to bilo nisko ,moze pomoci igracima zvezde

Tolle

pre 7 godina

@Koji jadnici! Da su Zvezdini igrači prošli sličnu torturu u Bugarskoj, pa i da se shvati (ne i opravda). A ovako...
(Bura, 2. avgust 2016 13:49)

A sta bi sa onim kavezom i silnim hapsenjima u Bugarskoj? Svejedno i da se to nije dogodilo nista ne treba prepustiti slucaju, manjak sna znaci da ce losije igrati i da ce se bar malo uplasiti, inace cilj opravdava sredstvo tako da mogu da kazem svaka cast! A svakako kad uzmes u obzir i onaj gol koji su nam dali i razne izjave svakako zasluzuju ovo.
(..., 2. avgust 2016 14:27)


Pa upravo su nocas sami pokazali zasto im je mesto u kavezu.

Djovani Elber

pre 7 godina

Kaze pripadnici policije brzo reagovali a ovi bacali topovske udare od pola 1 do pola 5 u razlicitim intervalima hahahaha.. bas su ono brzo reagovali. Sa druge strane, ne znam sta ovo treba navijacima Zvezde jer mogu samo da probude inat kod 'Bugara'.

Ko je igrao protiv "samdorie"?

pre 7 godina

da li znate vi što govorite da su seljačke fore, da su sinišu mihajlovića pred duel sa samdoriom cele noći zvali telefonom u hotelskoj sobi.
(devlinjo, 2. avgust 2016 14:30)
Sve su to seljanderoske, ne seljačke fore, a telefon i bombe nije isto, telefon možeš da utuliš.

Goblin

pre 7 godina

Da dobro, sutradan ce neko nama to da radi. Al ovde ce to da se pise u negativnom kontekstu kako su oni negativci a mi jadni ko andjeli.

oljica

pre 7 godina

koje njuske ljudi, ne znam za vas ali mene ovo plasi. bojim se kazne. Ako oni ovo rade van terena, sta ce biti danas na stadionu ako ne daj Boze Bugari povedu?

neutralni felsh

pre 7 godina

Ajde franje gledajte vasa slepačka posla a nas sampione pustite da igramo fudbal i da divljamo! Ako vam se svidjaju Bugari koji su nas u svakom ratu napadali idite kod njih u Sofiju za bolje i niste,vi grobari ste otpad srpstva!
(Capo, 02. avgust 2016 15:31)


odrasti.

demosten

pre 7 godina

Ovo s topovskim udarima je klasično navijačko kopiranje koje su još prije 20 i više godina radili torcidaši a to rade i danas počesto.Pamti se 1995 i meč s ajaxom kad su budili goste.
http://hrsport.net/vijesti/402234/nogomet-europska-liga/torcida-budila-rumunje-potpisao-albanac/
http://www.24sata.hr/sport/torcidin-karusel-za-povijest-probudili-igrace-i-cijeli-grad-434497

Stockton

pre 7 godina

Ovo su vec seljacki maniri - nisko i nepotrebno. Zvezda moze da ih pobedi na terenu, u viteskoj borbi, tako da im ovo apsolutno ne treba (jedino bih opravdao da im 'vracaju uslugu', sto koliko znam, nije slucaj). Sramota.

neutralni felsh

pre 7 godina

Secam se kada smo pokrali Bg-tablce i odneli u Split,zamenili ih sa njihovim tablicama na njihovim automobilima ahahaha a oni svoje automobile odgurali u more.Bravo deco nastavljate trdiciju dobro osmisljenog navijanja.
(Nikola, 02. avgust 2016 16:06)


laza i paralaza.

Ivan

pre 7 godina

Prekopirano... Splitska Torcida godinama unazad ometa gostujuce klubove tako sto ih pesmama koje pevaju drze budnim... Oni sad topovske udare, ipak je original bolji!

KK tzv czv

pre 7 godina

GDE SE KUPATE CRNO BELE DEVOJCICE???
(sa vama uvek komedija, 2. avgust 2016 14:45)

Pa preporuči neku. Vi ste ih ovih godina sve obišli. Pogotovo nudističke.

zoran

pre 7 godina

Pazi teksta...Policija stigla i obezbedila...a ovi bacali bombe , ko Mirko i Slavko od 00:30 - 4:30....pa kada je to policija stigla...? Ijutra u 9h ?

Inace ismejah se komentarima... sto se policije tice, svaki komentar je izlisan...korumpirani svi do jednog...saradjuju sa vodjama navijaca, divljim taksistima, nakupcima...maaa....dugacka je lista...

Ako nije tako, bez veze to podržavaju i objavljuju.

pre 7 godina

Zašto objavljujete "komentare" potpisane sa Brondby??? Kakve veze uopšte te gluposti imaju sa tekstovima...
(dragan bb, 2. avgust 2016 15:29)

Jedino logično objašnjenje je da ih piše neko od moderatora.

analiza

pre 7 godina

Dobro,ljudi,razmislite malo pre nego sto napravite slicnu glupost.Evropa jedva ceka da izmisli razlog da kazni nase klubove,a navijaci se sami nude da joj olaksaju posao.Secate li se da je Partizan ispao iz Evrope kada je bio najbolji,sa Zukom,Moreirom,Dijarom,cini mi se i Djukicem trenerom,zbog idiota koji su na GOSTUJUCOJ utakmici pravili gluposti protiv Bosanaca,mislim?Pazi,za organizaciju utakmice je odgovoran DOMACIN,a Par je bio gost i popio je kaznu.Zamislite samo da CZ oduva Bugare ali navijaci naprave neko sranje i UEFA kaze ekipi( kojoj je glavni sponzor RUSKA FIRMA GAZPROM) "zao nam je,ali dalje nece moci"?Alo,ako su to uradili citavoj atletskoj ekipi jedne Rusije,sta ce evropske licemere spreciti da slicno ne uradi srpskoj ekipi?A Bugari ce rado pruziti sve dokaze da se "igralo u neregularnim uslovima"!Pamet u glavu,narode navijacki!

Komentator

pre 7 godina

Evropa jedva ceka da izmisli razlog da kazni nase klubove,... ali navijaci naprave neko sranje i UEFA kaze ekipi( kojoj je glavni sponzor RUSKA FIRMA GAZPROM) ...Alo,ako su to uradili citavoj atletskoj ekipi jedne Rusije,sta ce evropske licemere spreciti da slicno ne uradi srpskoj ekipi?A Bugari ce rado pruziti sve dokaze da se "igralo u neregularnim uslovima"!Pamet u glavu,narode navijacki!
(analiza, 2. avgust 2016 19:41)

Au covece, kakva paranoja, kakve zavere! Ceo svet je zao, samo Srbija i Rusija su dobre. A ceo svet "jedva ceka"... da ozdravis i da se vise ne brukas glupim komentarima.

Ciganska posla

pre 7 godina

Mnogi komentarišu, ali je u stvari najinteresantnije što se niko nije iznenadio.Kao da je to nešto što je normalno i uobičajno. Baš im liči i priliči takvo fer i korektno ponašanje.

Bane

pre 7 godina

(Nikola, 2. avgust 2016 16:06)

Čekaj da vidim da li sam te razumeo. Ti ili vi ste krali naše tablice sa nečijih kola da bi napakostili hrvatima. Super ovaj što je morao da plati nove je bio siguran srećan što mu balavac nabacio nove troškove i to ne male. I ovaj dobije 111 pluseva.

stingsrb

pre 7 godina

RTS ce ipak prenositi Zvezda-Ludogorets, iako ja imam SK jako sam srecan zbog svih vas koji nemate SK :)
(..., 02. avgust 2016 17:03)

Nije RTS, vec RADIO Beograd 1.

Hoces Iskreno ?

pre 7 godina

"Niko nije povređen, dok su pripadnici policije brzo stigli na lice mesta i obezbedili prostor. "

Samo im je trebalo 4h da stignu :D 00:30 - 4:30 ... xD eee moja Policijo!