Olimpizam 342

Ponedeljak, 01.08.2016.

22:55

Uspela 'generalka' bez Tea, Srbija dobila Hrvatsku pred Rio!

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku u Kordobi sa 86:77 u poslednjem pripremnom meču pred start Olimpijskih igara.

Uspela 'generalka' bez Tea, Srbija dobila Hrvatsku pred Rio! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

342 Komentari

Sortiraj po:

Space

pre 7 godina

Bravo za nase, tek sada krece ono pravo! Ovi sto samo kritikuju mogu da pogledaju malo i sebe, nezahvalni smo kao narod a nije tesko pruziti podrsku nasim najboljim kosarkasima.

dalibor79

pre 7 godina

naravno da su to pripremne utakmice ali ko hoce vec da izgubi i da unese ne mir u svoju rep. pogotovo kada igraju srb i hrv to nikako nemoze da se nazove prijateljskom utakmicom jer uvek postoji nesto vise od toga. realno daleko smo bolji od hrvatske u kosarci. realan plasman na OI je da udjemo u cetvrtfinale a onda je sve moguce. jer u jedna utakmica resava sve. a za tebe tutankamonhr: pa zar vama nije tomic igrao godinama pa sa njim nikada niste uzeli medalju? zar vas nikada nismo pobedili kada vam je tomic igrao?:) da hamilton zvuci mnogo hrvatsko kao draper, a bender je toliko dobar da nije mogo da igra ni u izraelskom prvenstvu. a da te podsetim da je nama falio najbolji plej evrope teodisic, da je falio najbolji igrac evrope u sezone 2014-2015 bjelica, da je falio najbolji centar evrope iz sezone 2014-2015. tu si tri igraca iz prve petorke. a te price kako cete vi nas da pobedite u kosarci, kako cete nas preteci to slusamo vec preko 20 godina:)

drago

pre 7 godina

Vidim da u nasoj rwprezentativnoj kosarci pusu neki novi vjetrovi...u stozeru su Kukoc, Radja, Stojko Vrankovic, zaista se pocelo brinuti o nasoj kosarci. Dobra bam je reprezentacija.
Ako zelimo nesto napraviti moramo u blizoj buducnosti dati sansu playu Basicu uz Zadra. To je strasan talent i sa ostatkom igraca bi cinili pravi tim.
Ali ljudi iz HKS-a se moraju pomiriti sa Cedevitom, to je van pameti.
Nece biti lako na Olimpijadi, dajem nam vece sanse na Eurobasketu slijedece godine.
Jedna stvar je jasna, ovaj tim raste a sve talentiraniji klinci dolaze.

Duch

pre 7 godina

Odlicna utakmica, komotna pobeda bez suvisnog trosenja igraca. Jel neko primetio koliko je Sale stedeo Jokica ? Jer on nam je vazan i sinoc se bas minimalno trosio, to mi se svidja. Teo ima vremena da se oporavi jer Venecuelu ce verovatno preskociti i trebao bi i bice sve ok verujem u nase.

Svetski Mega Car

pre 7 godina

E moji Srbi, nikada reči podrške, uvek pljuvanje, pa čak i kad se pobeđuje...a na kraju uvek ispadnete glupi, hvala bogu pa će tako biti i posle Olimpijade.....Imam utisak da većina i želi da se ne uspe, ne znam zašto, valjda su životni propaliteti pa ne mogu da podnesu kad drugi nešto uradi u životu......pljujete Saleta, koji je odveo ekipu u FINALE SVETSKOG PRVENSTVA i polufinale Evropskog, šta bre hoćete, da se svaka utakmica završava sa +50 za nas??? Nikada bre ni loptu niste držali u rukama, a kamoli se bavili nekim sportom, ko ste bre vi da nekog pljujete?? Ako vam se ne sviđa, gledajte parove, za bolje i niste, ionako ste vi ta branša....Još bih mnogo toga napisao, ali mi ne bi objavili komentar....
(beograd, 02. avgust 2016 07:39)

Svaka čast za komentar, ni sam ne bih bolji napisao. :-)

Иван-Ниш

pre 7 godina

Одржали нас слобадна бацања и одличан скок кроз целу утакмицу... и наравно Радуљица. Слободно људи похвалите и њега, немојте да се стидите. 3/4 утакмице смо живели на његовој игри јер нам је спољна линија била лоша у нападу. Одигра лоше спољна линија, скок одличан, а многи кукају што нема Бобија, хахахах. Играло се доста ноншалантно са лошим избором шутева, гомилом глупих фаулова, па опет... утакмицу решише три играча која прве три четвртине одиграла веома лоше у нападу (Марковић, Калина и Јовић). И сада као без Теа смо нико и ништа. Ма немој. А шта су Французи без Паркера и Батума у најбољем издању? Да неће Гобер да им предводи репрезентацију?

Svetski Mega Car

pre 7 godina

Da li se ja varam ili oni nas nikada nisu pobedili u košarci?
(konto, 02. avgust 2016 06:36)

Nikada nas nisu pobedili u zvaničnoj utakmici na nekom prvenstvu ili OI. Pobedili su nas samo jednom, neka prijateljska utakmica je bila. To se naravno ne računa. :-)

nbc

pre 7 godina

Ne objavljujte vise komentare bolesnih navijaca kojima je draze da Srbija gubi ako neko njihov nije u timu. Slusam sinoc hrvatskog komentatora i zaista im nekada zavidim na komentarisanju utakmica. Kod nas svaki prekid - reklama. Na hrvatskoj Areni nije bilo reklama nego komentari i slusanje trenera za vrijeme TA. Njihov komentator recimo za Bogdana kaze - kakva je to igracina. I za trojku Jovica - to nije slucajno. A citam neke nase komentare i pitam se kakvi su to navijaci. Jedan komentar utakmice - pripremna i cuvanje igraca od povreda (cim je Bogdanovic pao poslije klizanja - odmor). Ali imamo odlicno ukomponovan tim. Bogdan kada je na terenu, osjeti se povezanija igra i on kvalitetom daje prednost ostalim nasim igracima. Naravno da Teo fali ali smo pokazali da igramo i bez njega. Hrvatski komentator za Markovica kaze u smislu nije neki suter ali on je "igrac". Tako da prestanite komentarisati nesto sto ne razumijete. Ne mogu igrati 12 Tea i Bogdana. Mora neko i vodu da nosi.

neko iz gomile

pre 7 godina

@ Čitam srpske komentare i dosta toga mi nije jasno, mi igramo bez pola momčadi-Hezonja, Tomić, Radševi, Bender, Hamilton, Dukan i egal protiv vas. 
Osjetno je da imate kompleks od nas, bolji smo u nogometu a uskoro i u košarci, uskoro nećemo rotirati sao 7 igrača i pratiti ćete nas kao i u nogometu svako ljeto. 
Pozdrav komšije
(tutankamonhr, 02. avgust 2016 02:15)

E ovo se zove optimizam.

posmatraj

pre 7 godina

Teo, Bogdan, Jokic, košarkaški intelektualci. ..i jos da je tu Bjelica, mogu tu dodati jos i Mačvana..produkti intiligentne košarke, a i Bobi pripada toj grupi, ali doći će i njegovo vrema! SRBIJA ZEMLJA KOŠARKE !!!

iz ugla

pre 7 godina

Обе екипе су играле пријатељски, без тешких фаула, посебно на улазу. Насупрот Аргентине која је играла грубо и такмичарски. Обе екипе ће играти боље ма ОИ.

Dovla

pre 7 godina

@Ivan

Ako se ja dobro secam pobedili su nas dva puta. Prvi kad je Gurovic bio kapiten pred Evropsko 2007. jer se secam da je Prkacin poludeo kad je Gure rekao da je to bio samo los dan i da smo bolji od njih. A drugi put je bilo cini mi se pred Evropsko 2011 sa nekih 10-12 razlike.

Vlado_ZG

pre 7 godina

Ma Srbi, bolji ste nema greške. Nama je drago vidjeti i da i mi imamo konja za utrku, jer se pomalo vraćamo. Dug je to put, znate i sami.
Sretno na OI! Sve je to sport, nemojte politiku gurati u to.
Pozdrav iz sunčanog Zagreba!

Kizony

pre 7 godina

Miro protiv Miro-slava, Bogdanović protiv Bogdanovića, Aleksandar protiv Aleksandra... Veoma zanimljivo :)
(Mirko, 02. avgust 2016 05:07)

... Simon protiv Simonovića (0;

Marko

pre 7 godina

Gledao sam prenos na Areni koju je komentarisao hrvatski komentator. Kad je Jovic dao kos sa pola terena komentator je rekao citiram: " ne ne.. nije to sindrom Kecman jednostavno oni to daju lakocom i bez napora" :) NEPROCJENLJIVO!!
(NENO, 2. avgust 2016 01:06

Neprocjenljivo :)

Dejan CZ

pre 7 godina

A sto Macvan odmenjuje Belog...luzer veciti.Stimac Bobi to neka porede ovi napaljeni,poznavaoci kosarke nece da se spustaju na taj nivo...
Protiv Argentine,Spanije,Brazila u takmicatskoj utakmici nase sanse su 0%
Protiv Francuske,Litvanije za postotak nesto vece...
SAD nema potrebe komentarisati.
Steta zbog uskracenosti ne samo domace vec i svetske javnosti sto nece videti Srbiju u sastavu koji je ceo svet zeleo da vidi i uziva u spektaklu koji OI nose...
Sto je to tako treba zaviriti u proslost...traume koje selektor ima svojim mizernim uticajem i cesto nepozivanjem u SFRJ sastav ocito se odrazile sad u selektovanju...samo sto taj deficit ta reprezentacija je mogla da nadoknadi a ova ne moze...
Steta...dogadjaji iz mladosti uvek ostavljaju jake posledice.

Mare

pre 7 godina

Prvo poluvreme za zaborav, drugo je vec licilo na nesto.
Ono sto je evidentno je da bez Teodosica mi ne znamo nista da kreiramo, jedino resenje je da se Jovicu da veca sloboda.
Utisak je da su nam i oni zategli Bogdana i Joku sto je lose, nadam se da ce Sale naci resenje.
Trebalo bi da bude dobro, protiv Venecuele ocekujem jako neizvesnu utakmicu ali ne zato sto su mnogo jaki nego zato sto ce nasi biti pod pritiskom, bice nervozni itd.

dex

pre 7 godina

Mi nemamo definitivno Teovu zamenu, a vidi se kolika nam je promaja u reketu (defanzivno naravno).
Ne treba se loziti na pobede protiv Francuske i Hrvatske, niti na poraz od Argentine. Mene plasi sto smo u skoro svim utakmicama delovali kao da smo u top formi, a to je suvise rano. Bojim se raspada kao na EP posle grupe.
Cekam Okosarkase na OI godinama, i dosta mi je sto ne idemo u najjacem sastavu, nadam se da nece i sa formom promasiti..

Krle

pre 7 godina

Citam komentare i baca me na Andelku i Andriju imam osjecaj da bi mogli do beskonacnosti se prepucavat...sad vi,sad mi nekoga sad ide,drugog nece. Cestitam kosarkasima Srbije na pobijedi do iduceg susreta,kako god on opet zavrsio.Sportski pozdrav!

Drug Ostoja

pre 7 godina

Kao Srbinu naravno da mi je drago za pobjedu. Ali sjetite se Njegosa" u dobru se ne uzvisi u zlu se ne ponizi"! Nije ljudski niti sportski omalovažavati drugu ekipu.

Covek zvani Vuk

pre 7 godina

Pljuvaci, kvazi treneri bolesnici, negativci, tek poneki pozitivni komentar za ove super momke. Bravo za srce na terenu, za borbu, za tim. Bravo Sale sto si napravio super energiju, sto si povratio veru u reprenzentaciju, hvala sto ste tu !?!

beograd

pre 7 godina

E moji Srbi, nikada reči podrške, uvek pljuvanje, pa čak i kad se pobeđuje...a na kraju uvek ispadnete glupi, hvala bogu pa će tako biti i posle Olimpijade.....Imam utisak da većina i želi da se ne uspe, ne znam zašto, valjda su životni propaliteti pa ne mogu da podnesu kad drugi nešto uradi u životu......pljujete Saleta, koji je odveo ekipu u FINALE SVETSKOG PRVENSTVA i polufinale Evropskog, šta bre hoćete, da se svaka utakmica završava sa +50 za nas??? Nikada bre ni loptu niste držali u rukama, a kamoli se bavili nekim sportom, ko ste bre vi da nekog pljujete?? Ako vam se ne sviđa, gledajte parove, za bolje i niste, ionako ste vi ta branša....Još bih mnogo toga napisao, ali mi ne bi objavili komentar....

NEU

pre 7 godina

Šta im radimo, nakon nogometa i rukometa deremo ih i u košarci! Mnogo smo jaki!
(dado, 2. avgust 2016 00:03)
Je li Dado, jesi li ti prso ili Pršo. Ako si Pršo, onda si Srbin; ako si prso, onda si hrvat.

pero

pre 7 godina

srbija bez teodosića nije ista ekipa, teo vrijedi minimalno 30% ekipe. da hr ima svog teodosića, gdje bi nam bio kraj. svi ovi klinci koji dolaze, većinom su visoki igrači, četvorke i petice, koje bez pravog playa, i bez pravog šutera (hezonja očito nije taj) neće uraditi ništa.

sve strucnjaci

pre 7 godina

Bircevic je definitivno decko koji je potpuno zalutao u reprezentaciju. Koji je njegov kvalitet? Apsolutno nikakav, cak ni licne greske ne zna da napravi kad treba. Kad vidim njega i Markovica u petorci jasno je da igramo sa dva igraca manje. Obojica su pocinjali sva tri meca, i u sva tri meca bili smo pregazeni na pocetku utakmice. Evo i sada, sramna igra na pocetku, hrvati napravise seriju 16-4 posle naseg pocetbnog vodjstva 4-0. Napad kriminalan, a toliko oruzja imamo, odbrana porozna do bola, sa masom nebuloznih faulova. Posle sjajne utakmice protiv Francuske, ovo protiv Argentine i za sada Hrvata ne lici ni na sta.
(vs, 1. avgust 2016 23:28)

Skolski primer gore nekoga ko se ne razume u kosarku...

stosone

pre 7 godina

Šta im radimo, nakon nogometa i rukometa deremo ih i u košarci! Mnogo smo jaki!
(dado, 02. avgust 2016 00:03)

Haha haha....šta reče ti prijatelju? Ipak ste samo mnogo jadni.

murajsam

pre 7 godina

moj neki generalni utisak: bićemo slabi na centarskim pozicijama- fali tu Bobi ipak, start nam je loš, sporo se budimo, Bjeli će nam nedostajati takođe mnogo, žao mi i dalje što nema Gudure, čovek bi eksplodirao u Riju i .... čini mi se da će naša sudbina, kako sada stoje stvari, najviše zavisiti od igre Tea i Bogdana... srećno momci

srrrrrrrrrrdjan

pre 7 godina

Pa to je to, sinoc +9.
I na to se jos doda Teov standardni ucinak od nekih 12-15 poena ... znaci bilo bi oko +20 a to i jeste realna razlika izmedju ove dve ekipe.

Nenad Pirocanac

pre 7 godina

Jovic presekao dalekom trojkom,pitam se dali je gadjao ili napamet izbacio ali svaka cast pogodio da prelomi utakmicu,nadam se da su igrali rezervisano jer uskoro krece Olimpijski turnir pa se treba pricuvati,mada ekipa bez Tea nije ista,pre svega zna da gurne raduljici i Jokicu loptu gde treba,dobro ima vise iskustva,jacih utakmica iza sebe nego Jovic,Bogdanovic mora konstantnije na Olimpijskom turniru....Raduljica neka nastavi da igra kao veceras,i bice dobro...a ovi se napalili kao da je vec olimpijski turnir...ali ih Jovic utisio...

Marko

pre 7 godina

Je li moguce da postoji jos neko ko pljuje na Djordjevica i ko ima obraza da mu bilo sta kaze? Pa taj covjek je nasu kosarku zaduzio za narednih 100 godina, da li ste vi svjesni sta je sve kao igrac uradio? Da li se vi sjecate da su 10 godina prije Djordjevica na klupi sjedali i Vujosevic i Obradovic i Ivkovic i nista uradili nisu! Djordjevic je vicesampion svijeta, 4ti u Evropi, igra sa Srpskom reprezentacijom OI, sta hocete vise?

moje ime

pre 7 godina

Čestitke na pobjedi. Nisam očekivao da ćemo do kraja biti u egalu, mislim da je i ovo solidan uspjeh, iako prijateljska je utakmica, Olimpijske igre su nešto sasvim drugo. Kad već spominjete svoje izostanke ni nama nisu igrali Hezonja, Tomić, Hamilton...ali i da jesu vjerojatno bi izgubili jer ste bolji.

tutankamonhr

pre 7 godina

Čitam srpske komentare i dosta toga mi nije jasno, mi igramo bez pola momčadi-Hezonja, Tomić, Radševi, Bender, Hamilton, Dukan i egal protiv vas.
Osjetno je da imate kompleks od nas, bolji smo u nogometu a uskoro i u košarci, uskoro nećemo rotirati sao 7 igrača i pratiti ćete nas kao i u nogometu svako ljeto.
Pozdrav komšije

Vlada djordjevic

pre 7 godina

Ovo momci mogu sve i nadam se nikoga ne potcenjuju , želim im srecu kao i Noletu , vaterpolistima i mnogima drugih.? Šteta za odbojkaše ! Idemo sportski i bez politickih predumisljaja, to ostavimo onima kojim se takvim mislima bave!

dadadada

pre 7 godina

E ovako,bez namere da vredjam Hrvate,bicu realan.Svaka vam cast.Svaka cast na tome sto ste Amerima i NBA ligi uspeli da uvalite toliko smeca od igraca koji su marketinski prepumpani.Saric,covek koji ne moze da sacuva nikoga,koji se ni po cemu ne istice od mora evropskih igraca na istoj poziciji,koga Stimac vrti ispod kosa.On ce preuzimati Lebrona,Durenta u nba ? Smesno.Hezonja,bek koji je u Barsi grejao klupu Bredu Olesonu,dovoljno je reci.U Orlandu vestacki pokusavaju da mu naprave statistiku pustajuci ga da se ispucava,al cim ekipa zagrize za plej of,Hezonja ce da zagrize klupu i tu je kraj.Bender,covek koga ste upravo uvalili,greje klupu u nikad gorem Makabiju,i sad ce kao da dominira u NBA ? Zubac,koji Stimcu ne moze poen da ubaci u direktnom duelu? Bojan Bogdanovic mi je omiljeni primer.Na neki nacin oslikava hrvatsku kosarku.Moze i 40 poena da ubaci,ali kada se mec lomi,air-ball,promasaji iz nekog naskoka sa 3 metra,itd.Roko Ukic i Stipcevic koji u npr Zvezdi ne bi ni u protokolu bili su vam jedini plejmejkeri? Planinic koji se,nazalost,umesto rvanja odlucio za kosarku ? Opet,bez namere da vredjam,samo sam objektivan,i moj komentar potvrdjuju i cinjenice i uspesi hrvatskih kosarkasa i timova za koje oni igraju.Izvinjavam se na predugackom komentaru i na tome sto analizirao samo hrvatske igrace,premalo je prostora za komentar nasih igraca.Sportski pozdrav !

Boris

pre 7 godina

Ovo je definitivno lagani pocetak nase dominacine jer kako vrijeme bude islo dalje i kako nam se budu klinci iz nba pocnu pridruzivati... niste to vi vec su sve rekpe spanjolci francuzi arg u zalasku a vi nmate neku extra kvalitetu a mladi su prosjek.
(Zg, 1. avgust 2016 23:50)

A dje su nestale hrvatske NBA zvezde u poslednja 3 minuta?

cica iz Uzica

pre 7 godina

mene je unapred sramota onih koji ce sad da dizu nase kosarkase u unabesa a malo pre kudilI

MOLIM DA MI B92 PRIZNA BAR JEDAN KOMETAR!!! HVALA

t

pre 7 godina

Ali ni jedan pozitivan komentar ovo je strasno.Pa sacekajte kraj ljudi, kosarkasi su nas zaduzili sve ove godine, sto se mene tice ne moraju da osvoje nista narednih 100 god bicu svim srcem uz momke ko god da igra.

rex

pre 7 godina

Bolje po nas je bilo da smo izgubili, ovako je malo verovatno da ćemo naučiti lekciju. Igra je bila užasna, bez ikakve organizacije, sve samo silovanje i na iskustvo... Najfascinantnije mi je što je pored živog Jokića (na parketu), Štimac “organizovao“ napade i pokušavao da reši solo Oo, a Jokić ni loptu nije dobio kad god se izborio za dobru poziciju...

ja

pre 7 godina

Koliko zlih komentara. Pa koliko juče su ti momci briljirali u našoj areni, a sad su se našli stručnjaci da sve to obezvrede. Svi znamo da je Bobi bolji od Štimca, ali nije hteo da igra ni ove ni prošle godine. Zato ćao Bobi. Podrška Saletu i celoj reprezentaciji.

Ivan

pre 7 godina

Jel moze neko da izvuce podatak te pobede hrvatske protiv Srbije u kosarci? Ne secam se da smo ikada izgubili od njih ni pripremnu utakmicu. Ovaj sa Arene kaze da su nas pobedili jednom, nesto mu ne verujem, dok se sam ne uverim. Oni su za nas u kosarci kao Djokovic protiv Cilica u tenisu.

cavi

pre 7 godina

Komsije,kad nas sad niste dobili,ne znam kad cete.Nisu igrali Teo,Bjelica,Bobi i prilicno smo bezidejno igrali,a vas je itekako hteo sut,i pored toga mi vas rutinski pobedismo.Salu na stranu,imate dobar sastav,ali 80% tima su vam Bojan i Simon.Kad njih nema,tesko ide.Opet,i u nasem timu je slicna situacija.Kad Tea nema,ne zna se ko sta radi uglavnom.Pozdrav

Bane

pre 7 godina

(Griffin, 2. avgust 2016 01:08)

Da se baviš sportom znao bi šta znači termin "skrivanje" karata. Da li si prisustovao nekad nekom treningu. Na njima se uvežbavaju posebne akcije koje se u prijateljskim utakmicama ne koriste. Naročito ne protiv protivnika iz grupe. Moraš malo da poradiš na sportskoj inteligenciji.

milanovac

pre 7 godina

Bravo momci! Drzanje lekcije "susjedima" se nastavlja i cisto malo da ih spustimo na zemlju, iako je pripremna. Mora se priznati, bez Tea nismo isti tim. Markovic je ogranicen u napadu ali zahvaln igrac, Bircevic, Simonovic, Stimac, Kalinic, ne kazem da nemaju svi svojih kvaliteta ali niko od njih ne zna da izmisli neki maestralan kos. Iako Kalinu najvise gotivim treba biti realan. Vanjska linija bez Tea je ocajna. Mislim da je mora ici Gudura umjesto Stimca ili Bircevica, nema ko dati trojku. Osim Jovica sa pola terena. :D

akio toyoda

pre 7 godina

markovicu dekretom zabraniti da igra... sta taj covek trenira ceo zivot nije mi jasno, ni trunke kreativnosti samo kao robot dodaje loptu a i to ne ume vec nekoliko puta dodaje protivnicima u ruke

ns

pre 7 godina

samo da ne pocnete sa negativnim komentarima.. ovo je pripremni turnir,npr.na pripremnom turniru u londonu 2011 Hrvatska kos.rep. je pobedila Srbiju sa 83:71

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Je li,ljudi,jel shvatate vi da ovo nije ni delic onoga sto nas ceka na olimpijadi?Kriju se karte,kalkulise se,uigravaju se...Sta ste zapeli sa negativnim komentarima,aman?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 2. avgust 2016 00:11)

Aj' baci samo dve recenice iz strucne ekspertize a propo Saletovih skrivenih karti na centarskoj poziciji? Pozuri burazeru, molim te, ziv cu se pojedem dok ne dobijem odgovor...

NENO

pre 7 godina

Gledao sam prenos na Areni koju je komentarisao hrvatski komentator. Kad je Jovic dao kos sa pola terena komentator je rekao citiram: " ne ne.. nije to sindrom Kecman jednostavno oni to daju lakocom i bez napora" :) NEPROCJENLJIVO!!

Воркапић

pre 7 godina

Права јача тренинг утакмица. Морам рећи да сам слабо разумео замисли обојице тренера - и Александра и Александра. Углавном јурњава у којој је највише кошарке на нашој страни одиграо Радуљица. Тачније на обе стране. Шут Марковића за три из полуконтре на два разлике за Хрвате и то пред крај меча? Резона нигде, а доста је било таквих ситуација. Јасно је да свака победа радује, али Србија није играла баш паметну кошарку и надам се да смо тога свесни. Хрвати имају добре играче, одавно позната ствар, али и даље изгледају као да су се прекјуче упознали.

Shomi

pre 7 godina

Molim da mi se jave "ovi" poznavaoci kosarke i komentatori ko od njih ima neku medalju ili neko drugo priznanje sa seniorskih reprezentativnih takmičenja radi provere verodostojnosti njihovog misljenja
unapred zahvalan navijac reprezentacije Srbije

Finalni•üdarac

pre 7 godina

Momci svaka čast. Ovako se igra za Srbiju. Jović preuzeo odgovornost i uradio je pravu star. Jokić mora da šuta više trojki, i manje forsirati Bogdanovića! I kada Marković pogodi za tri poena onda je pobeda sigurna!

Navijač

pre 7 godina

(Zg, 1. avgust 2016 23:50)

Da mi je znati na čemu gradiš takav optimizam. Druže teren je merilo tu niste baš nešto preterano pokazali postoje bljeskovi ali za početak dominacije moraš prvo nešto konkretno i da uradiš.

Griffin

pre 7 godina

samo da proradi šut i nema problema...
(SrbinsonKruso, 1. avgust 2016 23:59) Si cuo nekad za izreku,kad bi baba imala m... bila bi deda? A najbolji su ovi sto tvrde da se "kriju karte". Koje crne karte? xD Bedan sut za 3 su skrivene karte? Francuzi mogu da tvrde da igraju nonsalantno,mi ne. Mi igramo manje-vise sta znamo.

Luka_Laban

pre 7 godina

Primetno je da se Markovic trudi ali nije u formi nikakvoj, povreda je ostavila traga, na staru slavu je u timu. Stimac moze protiv sporijih centara, Jovicu treba dati vise slobode u organizaciji, a Bogdanu ograniciti sut u ranoj fazi napada. Teo nam je pola tima, kao Gasol Spaniji. Nemamo osim Bogdana pravog sutera, a Savanovic bi svakako iskustvom doprineo na poziciji krilnog centra.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ch1vu, 1. avgust 2016 23:57)

Hvala Bogu pa se neko setio Savanovica, na moju zalost, malo nas je...

nemanja

pre 7 godina

Konacno ste se sjetili da postavite ucinak igraca u izvjestajima sa kosarkaskih meceva. Za to zasluzujete pohvalu, ali nemojte da treba 10 puta da vam se napisr da biste to i ucinili :)

Hrvat

pre 7 godina

Nije sporno da ste bolji. Medjutim, veceras ne toliko koliko isticete. Pogledajte broj koseva iz slobodnih bacanja,Raduljica rasturio! Nisam vidio centra njegovih gabarita da onako vrhunski pogadja. Nasi imali ocajan postotak dok su i ostali vasi odlicno pogadjali. Na kraju jos i ona trica.. Utakmica realno bila u egalu .. P.s.. Bogdan igracina,Jokic takodjer. Ipak,nemojte poletjeti, na OI ce biti druga prica. Budete li koncentrirani sa spremnim Teom medalja je realnost.

dunda

pre 7 godina

@ Kakva igra, čim nedostaje jedan ključni igrač odmah raspad sistema

to je normalno kad u ekipi imas vrhunskog igraca. i najveci je problem kad se ovako povredi, kad se ekipa priprema bez njega onda je druga prica. pa zamisli gs bez karija, klivlend bez lebrona... to je za nas teo.

Родољуб

pre 7 godina

Генерални утисци: Јовић са пола терена,
стандардно добри Јокић и Богдановић,
Калина два, три постера,
завршница, постава са Радуљицом (Јокићем) и Штимцем (шта ли је Ђорђевић хтео, боже сачувај, али испаде добро),
Марковић у нападу, изгубљен у времену и простору,
све је ОК али недостају Бјелица и Боби.

goran

pre 7 godina

Dobra utakmica! Hrvati su bili više "napaljeni" i dok su ih išle trojke držali su utakmicu u egalu. Naši su kroz timsku igru pokušavali i na kraju uspeli da dodaju gas, podignu nivo odbrane, povežu par šuteva sa distance i zasluženo pobede veoma motivisanog protivnika, koji je još jednom pokazao da kada ih stane šut za tri poena teško mogu dobiti iole ozbiljniju ekipu... Naši, rekao bih su ovo dobili bez Teodosića i sa pola snage, ali sva čast, ipak je ovo samo pripremna utakmica, a ono pravo nas očekuje kroz nekoliko dana. Srećno!

Qwerty

pre 7 godina

Koliko god nekompletni i loshi bili, kockaste cemo gaziti!!! I to uvek sa par poena razlike hehehe! Nemamo mi realno ni jednog ekstra igracha, ali gospoda komshije tek nemaju. Lichno, nisam optimista kao vecina da cemo uzeti medalju, chak i zlato, smeshno, ali ako damo sve od sebe i budemo psihichki jaki mozhemo do polufinala. Od amera odustanite, u grupi ce nas razvaliti + 30 i to peshke. A sa ostalima imamo shanse.

Aлександар

pre 7 godina

Нема вам друге Xрвати него да једном признате да сте и ви Срби у пакету са Ацом селектором, биће вам после лакше да губите од нас!

Griffin

pre 7 godina

Haha, kaze A.Petovic svojima na tajmautu: Oni su dali 25 poena na bazi k...ca.
(dragan, 01. avgust 2016 23:47) Covek je rekao golu-golcatu istinu. Mi nemamo igru. Skoro pa nedostatak inteligencije na terenu. Mi posedujemo individualno vrlo sposobne igrace koji kad zagusti na mishice isteraju po nesto. Inace tim,posle Munda nije odigrao jednu vrlo kvalitetno timski odigranu utakmicu. Svaka iole jaca pobeda bila je izdejstvovana sa po 30 poena nekog od igraca.

Alex

pre 7 godina

Znao sam da cemo pobediti, jer vidi se razlika u kvalitetu igraca, ali bez Tea igramo nekako u grcu. Hrvati su igrali dobro, ali malo je tu vrhunskih igraca, Bogdanovic, Simon i Saric, donekle i Hezonja i to je to. Fali im vrhunski plejmejker i nisko krilo. Sto se tice nasih, ekipa nam je fizicki mocna, sa Teom jako kreativna i opasna. Znam da je glupo ponavljati, ali ova nasa ekipa da su tu Bjelica i Bobi bila bi ekstremno jaka. Hrvati govore kako dolazi njihovo vreme dominacije, a ne kapiraju da mi imamo tri puta vise kvalitetnih mladih igraca nego oni, samo sto ih niko ne kuje u zvezde kao da su Dzordani licno, kao sto oni rade sa svojim igracima. Pa po meni da napravimo ekipu npr. Jaramaz, Micic, Guduric, Lazic, Marinkovic, Dangubic, Zagorac, Mitrovic, Majstorovic, Jelovac, Musli, Kuzmic, ima da namuci ovu hrvatsku ekipu, ako ne i dobije. Ovde sam nabrojao 12 vrhunskih igraca, a ima ih jos, tako da neka ne brinu za nas. P.S. Ovim Hrvatima uvek neko od nasih mora da da ludu trojku, kao sto je veceras Jovic kada se lomio rezultat.

iz limoža s'ljubavlju

pre 7 godina

rutinski sa drugom petorkom.
stručnjaci što su celo detinjstvo vikali 'ko još prati košarku' sad već čuju prve petle u predgrađu...

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

STRUCNJACI:

ALi zamaraju ovi strucnjaci sto ovde svasta komentarisu..
Mislim da se od prvog do zadnjeg momenta videlo da smo bolja ekipa, ali HR je drzala sut za 3, preko 40% celu utakmicu!!!
ALi kada pogadjasas slobodna, ne moras da brines...to je i dibilo tekmu na kraju..
OK, ovako treba da igramo, jako, brzo, i da napadamo obruc,,,
STo vise se nadajmo na liniji za slobodna, tim bolje..
Bez Tea, sa polovnim Macvanom kome treba jos koja tekma, ali bice spreman na vreme, i naravno Nedovicem koji takodje treba jos vremena...
Mislim da smo drzali HR u igri, ocajnom selekcijom faula, ali sve u svemu, izgubili smo jednu tekmu u zadnji 10 cini mi se, dobili FRA 2 puta Grcku, i sad HR...
Sad domoriti koji dan, namestiti igru, imamo 5 dana, i super protivnika za otvoriti igra, Venecuelu...
Sretno bilo Orlovic, preterani ste!!!

Zlaja

pre 7 godina

Haha, kaze A.Petovic svojima na tajmautu: Oni su dali 25 poena na bazi k...ca. (dragan, 01. avgust 2016 23:47) Rekao nam je istinu covek, samo zaslepljeni djordjevicem to ne vide(nista o nicemu, 01. avgust 2016 23:58)
Pa dokle vise pljuvanja po svojima, dokle?
Da te covek pita sta si ti uradio da doneses neko iole slavlje svojoj porodici, da ne pricamo o naselju, gradu, zemlji...
Ako mislis da nemamo akcije u napadu i da to zavisi od Djordjevica, zapitaj se kako to da sa Teom u zadnjih 5 utakmica imamo 20+asist a bez njega igramo kako igramo, i to nije samo pod vodjstvom Saleta, to je bilo i dok je trener bio Duda...
A pored tvog i slicnih komentara, kakve smo glave, govori situacija da je Zeljko pobego od reprezentacije, Duda kao i Zeljko preuzeo da pomogne, pa sad to natavlja Sale, a sigurno to nisu radili jer im treba posao, obaveza ili reklama...

Ivan

pre 7 godina

Nista lepse nema, nego kada ti dva najslabija sutera u timu pogode dve uzastopne trojke kada se lomi rezultat. Ovo sa trojkama sa pola terena hrvatima, vise nije u redu. Sanjace Aca kompleks Jovketovu bombu.

Slavko-Vrekic

pre 7 godina

Nek vas je sve sramota koji pljujete na pripremama nasu reprezentaciju.Nemate ni stida ni srama, sve brzo zaboravljate i nikad kraj utakmice ne cekate.Mi ne zasluzujemo ovakve sportiste.Bravo momci i samo jako.Srecno u Riju.

Brondby

pre 7 godina

Herta pada idemooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Srbija

pre 7 godina

@Zg
A koji to klinci?Zubac,Bender...?Pa ako su nasi prosek sta su onda ovi.Skoro se nisam ovako nasmijao.I da taj Zubac je ponikao u srpskoj skoli kosarke i zahvaljujuci Megi bio draftovan ove godine.Inace da nije dosao u Megu za njega se nikad ne bi ni culo.Lijepi pozdrav!

ПравимоПроблем

pre 7 godina

Имате ли имало образа?Заваљених дупета по фотељама и кафићима,блејите у телефоне и мислите да знате нешто?Да сте вредни да било ко чује ваше мишљење?Блатите људе који више ураде за своју земљу у једном дану него ви за све те године које сте бацили у ветар.Моја Србија игра кошарку побеђује и губи јер такав је спорт.Моја Србија учествује на ОИ јер је спортски то изборила.Моја Србија на крају сваког дана има права на неуспех јер стално полаже право на успех!Моја Србија је и данас победила!Напред НАША Србија!

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Kakvi smo na centarskoj poziciji, objasnice nam vrlo brzo.
Iskreno, muka mi je od price o Bobanu, sta je bilo bilo je, nema popravnog ni za njega ni za Djordjevica. Ono sto je sigurno jeste da kvalitet za velike domete nemamo, jer nam jednostavno fale materijali da bi dosli do borbe za medalju. Od Raduljice i Stimca nece biti vajde kad naletimo na ozbiljan tim, a to sto su njih dvojica dobri drugari, e neka Sale nacionale pravi Eldorado od takve price. To mu je ionako jedna od jacih prijava, a mi indijanci nek' se lozimo jos koji dan, pa sve dok mu ne budemo sudili kad nas istina zakuca za zemlju. A vi lupajte minuse, i to ce nam pomoci u pm....

ps. Ne mogu Jovic i Markovic u isto vreme da budu na parketu. Ne ume da sutne ni jedan.
(mirka, 1. avgust 2016 23:58)

E, jos samo tebe da pozdravim, pa lagano na kunt.

Bojan

pre 7 godina

link http://www.sportp2p.com/basketball/484632/croatia-serbia-free-live-streaming-online-p2p.html

Ako ne ide Tea i Bogdana nasi poprilicno limitirani sto se tice suta, narocito za 3. Najveca nam je mana sto nam dva pleja Markovic i Jovic u napadu ne postoje tako da se njihovi cuvari komotno mogu fokusirati na udvajanje drugih igraca. Al dobro svim srcem uz Srbiju pa sta bude.

vox

pre 7 godina

Dva košarkaša.. igraju na poziciji play-a i ni jedan ne ume da pogodi trojku..pa to samo kod nas postoji...S.J & S.M.. potpuno limitirana reprezentacija!

Maximilijan

pre 7 godina

Znam da je pripremna tekma,i to poslednja pred takmicenje.. ali zapravo nema veza sa tim da moramo polako da pravimo plejeve koji nisu samo odbrambeni igraci nego i kreativci,kosgeteri,a da ne pominjem fizikalije.. u par situacija na parketu i Markovic i Jovic,a protivnici ih cuvaju na 2m od njih... ej? i sta ce,posto Hrvati skupili, ovi sutiraju i sutiraju ..pogotovo Markovic, ali ,sto bi rekli nasi stari,ali ič...

323

pre 7 godina

E sada da mi onaj genija objasni zasto je BB najgori u istoriii?? Dao je jedinu trojku a zbog dve lične celu drugu cetvrtinu sedi na klupi?? Šta ti gledaš??

Bane

pre 7 godina

(Trener, 1. avgust 2016 23:56)

Ajde mi objasni majke ti kakve veze Mačvan ima sa Bobijem je li igraju možda na istoj poziciji. Kad počne olimpijada ti ćeš biti u rangu statističke greške. I kada se ista završi uspešno prvi ćeš krenuti sa hvalospevima. Sad malo izbacuješ frustracije da bi se pravio pametan.

Dag Kristi

pre 7 godina

Je li,ljudi,jel shvatate vi da ovo nije ni delic onoga sto nas ceka na olimpijadi?Kriju se karte,kalkulise se,uigravaju se...Sta ste zapeli sa negativnim komentarima,aman?

777

pre 7 godina

Loš šut se nastavlja a oni vode na poluvremenu sa samo 4 koša? Tolike trojke su pogodili posebno Simon. Niko ne može da pogodi za 3 , BB zbog 2. lične sedi na klupi. Jokic kada je u igri ko da ga nema?? Ne znam šta se sa njim desava vec druga utakmica? Raduljica i Macvan kad je u igri drže nekako igru. Markovic i Jovic nista ne mogu da pogode. Jovic je imao jedan dobar ulaz i dao je koš. Nedovic je dva puta sutirao za tri i promasio. Moramo bolje da sutiramo jer ovako gubimo jer oni imaju igru samo zbog toga jer daju trojke. Imamo samo jednu trojku koju je dao BB i to je za celo poluvreme?? Loše..

Sremcica

pre 7 godina

Čitam ove komentare i pitam se kako vas nije sramota bre? Svi pljujete a onda kad izdominiramo i uzmemo medalju svi se sakrijete u misiju rupu..Ako vam se ne svidja sastav nemojte da gledate,ostavite nas ostale da navijamo za ove momke koji uvek srce ostave na terenu..kapirate..vi ostavite komentar iz fotelje a oni srce na terenu. .idemo u Rio po medalju..

MilosSrbija

pre 7 godina

Je li,ljudi,jel shvatate vi da ovo nije ni delic onoga sto nas ceka na olimpijadi?Kriju se karte,kalkulise se,uigravaju se...Sta ste zapeli sa negativnim komentarima,aman?
(Dag Kristi, 2. avgust 2016 00:11)

Ne shvataju oni brate. Mnogo se loze i misle da znaju nesto jer Boze moj, oni prate NBA pa misle da bismo trebali svaku da razbijamo. Igramo losije ali ok, treba se i cuvati. Osakaceni smo bre, treba i ovo sto je zdravo da ostane zdravo.

Xin Zhao

pre 7 godina

Molim komentatore da se ne prolupavaju. Pripremna utakmica je u pitanju u kojoj je svih nasih 12 igraca dalo kos. To dovoljno govori, a vi sto se ne razumete u kosarku je vas problem.

neko

pre 7 godina

Teo je prosek igrač. Odvratan mi je jer je egoista veliki i mnogo odvažan. A ima i glupe nerezonske poteze koji nerviraju dok igra košarku.

leo

pre 7 godina

Lepo sam rekao na pocetku da cemo ih dobiti! Bravo za bombu Jovica, za igru Radulje, borbu svih ostalih. Za kraj samo komentar, ovaj njihov Bogdanovic je mozda dobar suter, ali zato nas Bogdanovic crta po terenu, postao je pravi lider! Teo-Bogdan-Jokic...nek magija potraje uz pomoc svih ostalih.

da vidimo

pre 7 godina

40 koseva primismo za poluvreme i jos su nam poklonili 5-6 lopti.Cim ne ide sut na spoljnoj liniji,kao da nemamo rezervnu varijantu.Nema ni ulaza u reket.Necu da glumim selektora,ali sam razocaran igrom u prvom delu ove utakmice.
Ovi sto pisu o nekim frustracijama,dominacijama... Bolje bi bilo da cute,jer to vise niko ne slusa.

hours of love

pre 7 godina

BOBAN MARJANOVIC !

Ja i dalje ne verujem da ga nije pozvao!!
Alo bre ovo su OI, nemamo mi vremena da ga gubimo na neciju sujetu.

Covek bi protiv ovih vec imao 20poena, a ne 6 kao sto sada imaju Raduljica i Stimac ZAJEDNO.

hours of love

pre 7 godina

Mora vama neka trojka sa parkinga, pa to ti je :D

Jos ste vi i dobro prosli s'obzirom na to da nam ne igraju 3 igraca iz startne postave:Marjanovic, Teodosic, Bjelica.

Aj uzdravlje braco draga.

nbgdeki

pre 7 godina

Mucno je gledati reprezentaciju bez Teodosica. Svaki napad na silu, nema lakih poena. Markovic igra kriminalno, Bogdanovic se polako ali sigurno vraca na standardnih 30% suta iz igre, Bircevic je ispod svake kritike, Kalinic ne zna sta igra, cak je u Jokic utonuo u ovo sivilo, Stimca ne treba komentarisati. Na moje iznenadjenje, najbolje igraju Raduljica i Macvan

ljubitelj sporta a ne zaludjenik

pre 7 godina

Čitajući i gledajući komentare šta sve ljudi pišu da shvatim da sam ja jedini koji očito gleda opušteno tekmu i sport generalno bez obzira da li naši pobedjuju i gube..To ne menja ništa u našim životima osim što nam da je malo zabavu da skrenemo sa loših misli,dana u realnosti..

goran

pre 7 godina

rezultat totalno nebitan,negativni komentari totalno nepotrebni,zasto mi srbi jedva cekamo da neko nas dozivi neuspjeh pa da pljujemo po njemu??!!!!

Rozenkranc

pre 7 godina

Vi koji mislite da se sad nesto tu krije, čuva i sl. u velikoj ste zabludi... To je to, s tim što naravno igra može da se popravi, udje bolje u formu, popravi šut, ali opet i ne mora, i to smo viđali... Tako da, videćemo, može i mora bolje, a da li će biti, hmmm...

Milan

pre 7 godina

Jedino dobro je da možemo da pobedimo solidnog rivala i kada nas ne ide šut i kada protivnik dobro šutira. Dobra bacanja, dobar skok u napadu i dobro suđenje su bili dovoljni.

rel

pre 7 godina

Jokić vam je igračina, pozdrav iz Hr.(Zagabria, 01. avgust 2016 23:28)

Dzaba druze kad nema ko da mu doda loptu, Jovic misli da mu je pod kos Cirbes pa se dvoumi dal da mu doda, daj mu bre nek su petorica oko njega Jokic ce poentirati, zato fali Teodosic mnogo, on ga najvise hrani loptama

Kanta

pre 7 godina

Sut za 3 u prvom poluvremenu 1/14, nesto me ovo strasno podseca na proslo EP. Ideje nigde, igre nigde, silovanje suta sa distance do ludila.
Lepo A. Petrovic kaze da smo dali 25p iz k...a!

Sale nacionale

pre 7 godina

Jokić vam je igračina, pozdrav iz Hr.
(Zagabria, 01. avgust 2016 23:28)

Vi takođe imate dosta dobrih igraca, ali vam je selektor klosar da nema veceg..Pozz..

dejan

pre 7 godina

prvo poluvreme jako lose bez igre i ideje ja neznam koji ulogu ima ovaj jovic nista posebno lose mnogo lose trojke da nepricam katastrofa nevidi se jokic bogdanovic nema bez tea i bjelice nista ovo sve nad silu se igra selektor sta da pricam kao igrac legenda kao trener nista posebno lose ova ekipa nema nikakvu svezinu u selekciji poput jednog bobija gudurica

Ivan

pre 7 godina

Za sve ove sto su kukali da ne valja sto smo dobro igrali protiv francuske. Jel vam se ova katastrofa od prvog poluvremena mozda ipak vise svidja?

igor

pre 7 godina

Djordjevic pod hitno mora da resi kako ce reprezentacija da mu igra kad Teo nije u igri.Ovo je bre tuga Markovic igra pleja covek neume da ododa loptu baca u ruke Hrvatima.Nema ideje ne vidim ideju u igri sve neka zaletanja u rulju.

Lola

pre 7 godina

Je l' se meni cini ili Markovic igra cele dve akcije u napadu - ili spusta na Jokica/Raduljicu/Macvana po levoj strani ili sutne trojku? Ni jedno ni drugo ne radi, kao sto nije ni na prosloj utakmici.
Sto je najgore, da jednog naseg krene sut, mi odosmo na dvocifrenu prednost lagano.
A, Petrovic bas lepo bodri svoje momke: "Mi smo 27 poena postigli kvalitetnom igrom, a oni 25 po principu ku***!" Motivacija na nivou!

Difovac

pre 7 godina

ajmo sale, još malo nabijanja kompleksa panterima
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 1. avgust 2016 23:12)
Bilo je te 1995. dosta "konplaksa " ;)
Kako kome ;)

Ivan

pre 7 godina

Mene samo interesuje dal ovaj Markovic i ovaj Jovic mogu nekad nesto da ubodu. Sramota bre! Bekovi koji sami iz 100 pokusaja ne mogu trojku da ubodu. Kod mene bi oni samo trojke sutirali jedno mesec dana 24h dnevno.

I

pre 7 godina

Vi volite prokletstvo, vračanje, gatanje, a zapravo nismo imali momčad za medalju.. Ukic, prkačin, lončar, markota su dobri momci al nisu za medalju..jedan radmanovic je bolji od svih naših nakon dine i tonija, da ne spominjemo pedu, bodrogu, krstica .. Možda saric i ovi mladi u nba je uzmu uskoro, bar se nadam

alen

pre 7 godina

Srbija je bez Tea je rupa od repke a igraci ko Bircevic Jovic Markovic rupa najveca bez poena.Djordjevic izbacio Bobija Micova a igraju mu vezalji.

ivannn

pre 7 godina

Pa realno kad se pogleda jokic raduljica teodosic bogdanovic sem teodosica i bogdana ni jedan igrac nije top da se kazeee realno nisu ni oniii full ali dobriii! A ostali igraciii realno prosek ili ispod proseka markovic prosek kalina prosek nedovic prosek a trebao da bude top ali sad prosek macvan prosek bircevic prosek proseka simonovic prosek a blizi ispod granica jovic niti smrdi niti mirise prosek stimac peskirrrr ispod prosekaaaa bas bas!!! To je to realno sestiii ili sedmiii realnooo! Tv ekipa Bobiii bjelica top vrhunski igraciii e onda bi bili ozbiljna ekipa mozda fali neko zaboravi covek

Milan

pre 7 godina

Čak tri beka koja ne znaju da šutnu trojku , na da ih ne ide nego ne znaju - Nedović, Jović i Marković. Sad je tek uočljivo bez tea.Previše za ozbiljan tim, morao je Gudurić umesto nekog od njih.
Raduljica ne može ništa Bilanu a Planinića rastura. Imamo problem protiv boljih centara- može biti ključno u četvrtfinalu.
Hrvatima je dobra prva petorka ali klupa ih može koštati četvrtfinala jer imaju tešku grupu koja će zahtevati veliku potrošnju igrača.

drago

pre 7 godina

Haha cuj prokletstvo...tako ste pricali i da necemo proci skupinu na Euru pa smo bili prvi. U kosarci nismo imali kvalitetu, u buducnosti (blizoj ili daljoj) cemo opet na postolje.

vs

pre 7 godina

Sut nam je apsolutno kriminalan. Jedna jedina pogodjena trojka u prvom poluvremenu, a Hrvati nas napunise dalekometnom artiljerijom. Ladno ljudi pustaju markovica i Jovica da sutira, ispalili su 5 suteva i svaki je jedva kacio obruc. Tragedija, katastrofa na sta im lici sut. Jos u zadnjem napadu, umesto da ide na kos, Jovic (kao i u Zvezdi) gnjavi loptu i ispaljuje nebuloznu trojku. Sramota je da cela reprezentacija SRBIJE, kosarkaski i suterski mocne zemlje, ubaci samo jedan jedini sut iz daljine za poluvreme, a sutnuli smo bar 12 puta.

Ivana

pre 7 godina

KAKAV SMO TO NAROD BRATE MILI...PA NE MOZEMO STALNO DA POBEDJUJEMO...LJUDI OVO JE PRIJATELJSKA UTAKMICA ODMAH KAD IZGUBIMO 1 ILI 2 UTAKMICU VI SVE NAJGORE ....A AKO POBEDIMO OVU UTAKMICU IMATE U UNABESA DA IH UZDIZETE CCCC

pa da

pre 7 godina

ako nista drugo dobili smo Stimca, on kad udje i Hrvati se zbune, a tek mi hahahaaaa....navikli Hrvati da dobijaju trojke u poslednjoj sekundi, prosto je vec prirodno hahahaaas

Herodot

pre 7 godina

Za sada je Raduljica jedina svijetla tačka. Pokažite malo volje, momci! Kvalitetniji smo barem duplo... Bogdane, večeras opet 25+ saspi!

SrbinsonKruso

pre 7 godina

E da i ne sme da se desi da ostanu Marković, Jović i Nedović sami na trojci, i ne šutnu kad je otvorena, alo bre nema tu pasa u stranu tu bi na primer Simonović šutnuo bez razmišljanja i to je jedino ispravno. ...

Bodibond

pre 7 godina

Ovo je definitivno lagani pocetak nase dominacine jer kako vrijeme bude islo dalje i kako nam se budu klinci iz nba pocnu pridruzivati... niste to vi vec su sve rekpe spanjolci francuzi arg u zalasku a vi nmate neku extra kvalitetu a mladi su prosjek.
(Zg, 01. avgust 2016 23:50)

Kad navijaci kroasani komentarisu sport to je za urnebesnu komediju. Prijatelju nemate vi pojma, mozda i dobijete neku prijateljsku ali mora da znate da je SRBIMA sportska genetika predodredjena, tako da praticete vi balet a ne sport. Paljba odavde da ti rec nisam vise cuo.

poznavalac

pre 7 godina

kakvih ovde stručnjaka ima!!?? hahaha, pa polovina košarku gleda od juče.. ljudi, pa pripremna utakmica, igraju svi sa 50%.. a mi i tako, i bez Tea igramo vrlo korektno.. neznalice i hejteri, mrš!!!

Alex

pre 7 godina

Mislim da cemo dobiti ovu utakmicu, jer ocajno igramo, Hrvati dobro i ide ih sut, a na poluvremenu je mala razlika. Utisak imam da koseve dajemo na silu, nema tecnih akcija, a sut je katastrofa, kao da bacaju cigle Jovic, Markovic i Macvan. Teo i Bjelica su u ovoj ekipi dvojac koji je davao kreaciju u igri prethodnih godina, ostali sem Jovica, Jokica i donekle Bogdanovica, nemaju taj kvalitet. Doduse ova ekipa ima veliki potencijal u tempu i odbrani, ali trenutno igraju pod rucnom. Kod Hrvata Bogdanovic je vec drugu utakmicu ocajan, ali vadi ih Simon. Bolji protok lopte i sut imaju veceras i zato vode, ali mislim ako nasi dodaju gas dobice ovo.

Mićko

pre 7 godina

Kako uspevaju hrvati da odolevaju nije mi jasno. U petorci Jović, Marković, Simonović. Šuteri, ne znaš od koga preti veća opasnost. Brzina, pas, borbenost. A onda sam se probudio.

goblin

pre 7 godina

Teo mora da igra sve vazne meceve na OI preko 35 minuta.Mora.Uloga koju je Sasa namenio Markovicu nas je ubedljivo najveci problem,od limitiranog igraca(5-10 min.po mecu)pravi se nosilac igre.Kako se on i Jovic pustaju kada smo u napadu da covek ne poveruje...

Lane

pre 7 godina

Volim Štimaru kao brata rođenog ali brate mili... Fali mu kvalitet za igru na ovom nivou... Kada bi bar njegovu volju i entuzijazam mogli preneti i na ostale medalja bi bila zagarantovana!

istina u lice

pre 7 godina

markovic se cuva za olimpijadu. a onda kad udari haubica van 6,75. salu na stranu, mnogo postujem foru na koju je on napravio veliku karijeru. rad, rad, rad pa ponovo rad. evo mu nagrade. realno nema ulaz al mu je zato sut los.

Marko

pre 7 godina

Ni u ABA ligi ova ekipa ne bi bila u vrhu, Markovic, Bircevic, Simonovic, Stimac, Jovic... Dajte ljudi, uozbiljite se jer ce prizemljenje u Brazilu biti vise nego bolno.Naravno, o treneru ne vredi trositi reci.

rex

pre 7 godina

Eliminišeš Tea, Bogdanovića i Jokića i ostalih 9 ne bi pobedili ni Svazilend.

Jokić je kompletno odsečen, niko da snjim odigra kvalitetan PnR ili mu na vreme doda koptu kad se dečko izbori za poziciju, a u odbrani je konstantno u vakumu jer mora da pokriva 2 igrača zbog konstantnih ispadanja naših igrača kod preuzimanja... Crnjak je da Hrvati osim šuta nisu ništa odigrali posebno dobro, već smo mi nula.

Uros

pre 7 godina

Nije da nisam zabrinut.
Stavio sam 2000 dinara da Srbija osvoji olimpijadu.
Zanima me samo kako ce Stimac i Raduljica da cuvaju Kazinsa i Jordana, kad oni ni Bilana ne mogu da odbrane.

Stefan

pre 7 godina

Ja stvarno Jovica volim,ali dečko je daleko ispod kvaliteta ovog nivoa košarke..2 otvorena šta,jedva je obruč pogodio,ali to se zna..Ono što se očekuje od njega,odbrana-očajna,ispada na liniji dodavanja par puta i asistencije, nema nijednu..Samo služi da prevede loptu.Simonović nije kvalitet kao ni Štimac za ovo..Realno kada u igri nema Bogdana i Tea,onda nema ni viška ni ozb napada.Jokić je strašan,ali mora da radi još..Kalinić je koristan,ali daleko od odličnog igrača i može da igra kada ima vrhunske igrače pored sebe,individualno ništa..

izidor

pre 7 godina

al je sudac ovu 2. cetvrtinu naginjo za vas, pa to nisu istine kolko nam je faula izmislio ...ona 2 bloka cista vam svira faul,koji smijeh

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Macvan igra koja komedija. Da Bog da izgubili i sad od Hrvata i sve utakmice u Riu kad nema Bobinatora.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Trener, 1. avgust 2016 23:56)

Ово мисли 90% навијача Звезде, а 99% оних који иду на утакмице макар једном годишње. Битно је само да играју играчи који су некада били у Звезди и што мање њих из Партизана, то је "утакмица" једног дела нашег народа.

neko

pre 7 godina

Ala cigani kukaju za Marjanovicem ko da je kriv neko što se on premišlja te hoću te neću. A on ništa ne bi mogao doprineti. Prosek centar gde u nb služi kao maskota i za smeh.

Ziks

pre 7 godina

Ovaj spominje Bitević,pa dečko je dao 3 poena,imao 2 ofanzivna skoka,msm 2 defanzivna i igrao solidno odbranu za 5 minuta igre.Ali me zanima kad si toliki stručnjak šta je uradio Jović,a tek Kalinić za 10 do sada??Igrač koji jedva umije loptu da vodi i ima samo fizičke predispozicije..Moze on da igra kada su Teo i Bogdan tu pa ga puštaju i ima prostora,a gde je sada kad bas njih nema da igra i povuče..Bogdana zeznuli sa ličnim,igrao par minuta u prvom poluvremenu..

"To mogu samo Srbi!"

pre 7 godina

Ove trojke hrvatima će ih naterati na kolektivno samoubistvo!

Ne sramota koje nemaju i dsotojanstvo koje im je premaleno, nisam siguran mi mikoroskopom da bi se našlo!

Kako im uvek utrpamo momački... nije ni čudo što hrvatice ovde dolaze organizovanim prevozima!

Nemanja

pre 7 godina

Kako smo kriminalno odigrali prvo poluvreme,minus 4 je super,kada su Markovic i Jovic u petorci limitirani smo u napadu,sa Teo dobijamo ove lagano ako nam padnu u cetvrtfinalu

dDdD

pre 7 godina

Sta se bre primate ljudi toliko lose igramo da je to prosto providno da je namerno. Igrao Teo ili ne ovako losi ne mozemo biti. Mi se sa njima mozemo vrlo lako ukrstiti u osmini finala i kriju se karte, cuvaju se igraci od povreda i slicno. Jedino mi se cini da Nedovic ne glumi, on je stvarno mislima ko zna gde

igor

pre 7 godina

To je ta EKIPA. E moj Djordjevicu, nema Tea i raspad sistema. Bitno je da je najuren Bobi, a da igra EKIPA, kakva EKIPA, TEO JE 70 POSTO EKIPE. Cak i da dobijemo veceras,Ameri ce nas odrati...neka, Saleta ceka posao u Bajernu, docice neko novi trener, a samim tim ce nas tim predvoditi i centar Detroit Pistonsa, Bobi Marjanovic, a ne nekakav Stimac i trener-diktator.

mixer_pancevo

pre 7 godina

Jedva cekam da uzmemo medalju pa da onda procitam sta svi ovi strucnjaci imaju da kazu. Verovatno ce biti imali smo srece i tako slicno sr...e! Ej bre, okrenite se oko sebe pa cete videti da vam je najveci uspeh u zivotu jedan pogodjen tiket! Napred Srbija!

Srđan

pre 7 godina

Jedina svijetla tačka kod nas je skok u napadu. Ostalo je dosta slabo, bezidejni u napadu, mnogo ispadanja u odbrani. Igra se na individualni kvalitet, Hrvati mnogo jači kao tim, iako mi imamo kvalitetnije igrače. Nemam mnogo riječi hvale za Đorđevićev trenerski rad.

U.S of Albania

pre 7 godina

Stvarno nemogu da svatim lude imaju net a nisu u stanje da traze sta im interesuje i sta hoce evo ipak link za "Parazite" LINK: http://livetv.sx/en/eventinfo/433474_croatia_serbia/#webplayer_ifr|459002|433474|459002|275|3|en

Zg

pre 7 godina

Ovo je definitivno lagani pocetak nase dominacine jer kako vrijeme bude islo dalje i kako nam se budu klinci iz nba pocnu pridruzivati... niste to vi vec su sve rekpe spanjolci francuzi arg u zalasku a vi nmate neku extra kvalitetu a mladi su prosjek.

nista o nicemu

pre 7 godina

Haha, kaze A.Petovic svojima na tajmautu: Oni su dali 25 poena na bazi k...ca.
(dragan, 01. avgust 2016 23:47)

Rekao nam je istinu covek, samo zaslepljeni djordjevicem to ne vide

vs

pre 7 godina

Bircevic je definitivno decko koji je potpuno zalutao u reprezentaciju. Koji je njegov kvalitet? Apsolutno nikakav, cak ni licne greske ne zna da napravi kad treba. Kad vidim njega i Markovica u petorci jasno je da igramo sa dva igraca manje. Obojica su pocinjali sva tri meca, i u sva tri meca bili smo pregazeni na pocetku utakmice. Evo i sada, sramna igra na pocetku, hrvati napravise seriju 16-4 posle naseg pocetbnog vodjstva 4-0. Napad kriminalan, a toliko oruzja imamo, odbrana porozna do bola, sa masom nebuloznih faulova. Posle sjajne utakmice protiv Francuske, ovo protiv Argentine i za sada Hrvata ne lici ni na sta.

leo

pre 7 godina

8 minuta je proslo, najupecatljiviji utisak za mene jeste UDVAJANJE BOGDANA BOGDANOVICA U SVAKOM NAPADU!!! Ali bukvalno svakom! Ozbiljno je Aco skautirao, bas lose igramo, Bogdan nije sutnuo za 3, Jokic promasuje, mora Macvan vise da se koristi, Teo fali naravno...Ajmo bre Srbendeeee!!! Dobijamo Kroasane na njihovu psihu ;)

Vuk

pre 7 godina

Ljudi najbitnije je da će Teo i Nedovic biti spremni..Teu će i prijati malo odmor pred o.i, a Nedovic se zagrijava koliko vidimo i biće sve ok

rex

pre 7 godina

Kakva igra, čim nedostaje jedan ključni igrač odmah raspad sistema a pritom ionako nemamo rotaciju jer su nam izmene obicni dodavaci peškira. Kad ti igra zavisi od visokog procenta realizacije šuta sa spoljnih pozicija a ti ne zoves dovoljno kvalitetnih visokih igrača da pokriju crne minute, nije pitanje dali ćeš glupo da izgubiš, već samo koliko često... Oo

Isto je bilo na prethodnom evropskom šampionatu, najcrnje u svemu je da smo imali bar 10 kvalitetnih opcija za te pozicije a poveli smo nekoliko obicnih balvana...

Delija Momak

pre 7 godina

Mozda Raduljica ima neke lose karakteristike ali kako sutira bacanja...svaka mu cast...i to ne samo veceras..83% je imao u evroligi....sjajno

miljana

pre 7 godina

Slab pocetak ali verujem da ce se momci razbuditi,nema sanse da vezu dve lose partije. Moram da primetim da su komsije motivisane kao da igraju protiv Amera. Sta su traume...

stefan

pre 7 godina

Na stranu sto je borben i dobar odbrambeni igrac, Markovic je zaista igrac manje.
Od 2009.godine je pogodio 8 trojki za reprezentaciju i svi ga pustaju da sutira.

Ja

pre 7 godina

Koliko je Teodosić važan za ovaj tim, najbolje se vidi kad nije tu. Ne samo što se poena tiče, nego u organizacionom smislu, uvek je tu pravovremeni pas, stvara višak, sve vidi. Mozak ekipe.

hours of love

pre 7 godina

Jadni mi kad se Teo povuce...

Ne mogu da prezalim sto nema Bjelice i Marjanovica i da se pomirim sa cinjenicom da igraju Bircevic i Stimac.

BOBA

pre 7 godina

Neverovatno da koliko lose pocinjemo svaku utakmicu.Tek u drugom poluvremenu ubacujemo u drugu brzinu, neverovatno.To ne smemo da dozvolimo na OI jer ce nas kostati ispadanja...

limitirani smo

pre 7 godina

Bolje da nismo igrali ovaj turnir. Koliko gid sam bio sumnjicav u kvalitet nase rep ovdje se to potvrdilo. Sada skripi na svakoj poziciji. Teo je Dzordan, za ostale. Koliko osciliramo u igri nevjerovatno. Komsije imaju bolju ekipu ali mi i sa ovako limitiranom imacemo bolji plasman od njih. "Talentiraniji" su ali nisu za velike domete. Loshi smo sa Bobijem ili bez njega, sa Saletom ili...

Teska situacija

pre 7 godina

Auh kakva smo divlja ekipa. Onu Francusku cemo pamtiti kao najveci uspeh ove "sezone". Markovic, Bircevic, Macvan, Raduljica, Stimac - sta oni ljudi igraju???? Nas prvi centar bez poena iz igre skoro 15min!
Sta glumi ovaj Sale sa Nedovicem u ekipi, kleca mu noga posle svakog duela, ali mora da igra prijateljsku da nas kroasani ne pocepaju ili sta?

luka

pre 7 godina

da li vam je jasno sada, da bez teodosica mi ne mozemo da uzmemo medalju nikada, na bilo kom takmicenju, niti da konkurisemo ni za sta ozbiljno.. bogdan bogdanovic najgori igrac u istoriji reprezentacije..odlazi vise i ti i oni koji te guraju ceo zivot... ko te bre proglasava liderom i kosarkasem..o ostali da ne govorim
jovic
markovic i kompanija zvezde

Dzoni

pre 7 godina

Totalno nebitna utakmica. Nemate sta da se lozite oko ponosa i Hrvata, bicemo ih kada bude najpotrebnije. Taman prilika da se razigra druga petorka, sa kojom igramo egal vec.

Ch1vu

pre 7 godina

Primetno je da se Markovic trudi ali nije u formi nikakvoj, povreda je ostavila traga, na staru slavu je u timu. Stimac moze protiv sporijih centara, Jovicu treba dati vise slobode u organizaciji, a Bogdanu ograniciti sut u ranoj fazi napada. Teo nam je pola tima, kao Gasol Spaniji. Nemamo osim Bogdana pravog sutera, a Savanovic bi svakako iskustvom doprineo na poziciji krilnog centra.

Hugo Vieira

pre 7 godina

Salo pa sta je to ? Vidim da imas problema u reketu,gde su ti igraci !?!?!? Bjeli ne moze ali ima ko bi mogao da pomogne! Pa Marjanovic se sprdao i sa Bilanom i sa Saricem svojevremeno...cccc

Alex

pre 7 godina

Prvi krsteni napadi tek u poslednjem minutu prve cetvrtine. Jovic i Jokic imaju sposobnost kreacije i moraju to da pokazuju kada Teo ne igra. Markovic me iznenadjuje koliko nema ideju. Dobra je ovo provera da vidimo kako kreirati kada ne igra Teo.

veliki strumf

pre 7 godina

KO CUVA KRUNOSLAVA SIMONA??? Covek 3 napada sam kao duh, 2 lagane trojke i polaganje, pa neverovatno. A mi ga lepo pustamo, covek u tri napada ubaci 8 poena. S druge strane, ispucava se STEFAN MARKOVIC! Ej, Markovic uzima suteve. Naravno, sa poludistance i distance nista ne moze da ubode, covek je operisan od suta, i evo Hrvata na +10. Ne valja nam ova igra ovako. ovo su cinjenice, nezavisno od toga da li cemo na kraju dobiti ili iygubiti 15 razlike.

veliki strumf

pre 7 godina

http://0eb.net/video/495112.html
Evo odlican link. Ali sto me Markovic nervira ljudi moji. U odbrani Simon ga razbi, ne postoji uopste. U napadu decko zicer ne moze da ubaci, loptu baca kao ciglu. NULA!

Nemke

pre 7 godina

Ee....gledam ovog Bilana i secam se kako se Bobi sprdao sa njim....Moglo je tako i veceras...Ali dobro,u slucaju ne uzimanja medalje(ne daj Bože) konacno ce Djordjevic dobiti otkaz.

Rodrigol

pre 7 godina

Иза поноћи... Ослабљена Србија демолирала Хрватску пред почетак ОИ, Хрватска упутила протестну ноту Србији!

Dag Kristi

pre 7 godina

Je li,ljudi,jel shvatate vi da ovo nije ni delic onoga sto nas ceka na olimpijadi?Kriju se karte,kalkulise se,uigravaju se...Sta ste zapeli sa negativnim komentarima,aman?

NENO

pre 7 godina

Gledao sam prenos na Areni koju je komentarisao hrvatski komentator. Kad je Jovic dao kos sa pola terena komentator je rekao citiram: " ne ne.. nije to sindrom Kecman jednostavno oni to daju lakocom i bez napora" :) NEPROCJENLJIVO!!

Delija Momak

pre 7 godina

Mozda Raduljica ima neke lose karakteristike ali kako sutira bacanja...svaka mu cast...i to ne samo veceras..83% je imao u evroligi....sjajno

goran

pre 7 godina

Dobra utakmica! Hrvati su bili više "napaljeni" i dok su ih išle trojke držali su utakmicu u egalu. Naši su kroz timsku igru pokušavali i na kraju uspeli da dodaju gas, podignu nivo odbrane, povežu par šuteva sa distance i zasluženo pobede veoma motivisanog protivnika, koji je još jednom pokazao da kada ih stane šut za tri poena teško mogu dobiti iole ozbiljniju ekipu... Naši, rekao bih su ovo dobili bez Teodosića i sa pola snage, ali sva čast, ipak je ovo samo pripremna utakmica, a ono pravo nas očekuje kroz nekoliko dana. Srećno!

dunda

pre 7 godina

@ Kakva igra, čim nedostaje jedan ključni igrač odmah raspad sistema

to je normalno kad u ekipi imas vrhunskog igraca. i najveci je problem kad se ovako povredi, kad se ekipa priprema bez njega onda je druga prica. pa zamisli gs bez karija, klivlend bez lebrona... to je za nas teo.

Vlado_ZG

pre 7 godina

Ma Srbi, bolji ste nema greške. Nama je drago vidjeti i da i mi imamo konja za utrku, jer se pomalo vraćamo. Dug je to put, znate i sami.
Sretno na OI! Sve je to sport, nemojte politiku gurati u to.
Pozdrav iz sunčanog Zagreba!

miljana

pre 7 godina

Slab pocetak ali verujem da ce se momci razbuditi,nema sanse da vezu dve lose partije. Moram da primetim da su komsije motivisane kao da igraju protiv Amera. Sta su traume...

Ja

pre 7 godina

Koliko je Teodosić važan za ovaj tim, najbolje se vidi kad nije tu. Ne samo što se poena tiče, nego u organizacionom smislu, uvek je tu pravovremeni pas, stvara višak, sve vidi. Mozak ekipe.

hours of love

pre 7 godina

Mora vama neka trojka sa parkinga, pa to ti je :D

Jos ste vi i dobro prosli s'obzirom na to da nam ne igraju 3 igraca iz startne postave:Marjanovic, Teodosic, Bjelica.

Aj uzdravlje braco draga.

Ivan

pre 7 godina

Nista lepse nema, nego kada ti dva najslabija sutera u timu pogode dve uzastopne trojke kada se lomi rezultat. Ovo sa trojkama sa pola terena hrvatima, vise nije u redu. Sanjace Aca kompleks Jovketovu bombu.

leo

pre 7 godina

8 minuta je proslo, najupecatljiviji utisak za mene jeste UDVAJANJE BOGDANA BOGDANOVICA U SVAKOM NAPADU!!! Ali bukvalno svakom! Ozbiljno je Aco skautirao, bas lose igramo, Bogdan nije sutnuo za 3, Jokic promasuje, mora Macvan vise da se koristi, Teo fali naravno...Ajmo bre Srbendeeee!!! Dobijamo Kroasane na njihovu psihu ;)

cavi

pre 7 godina

Komsije,kad nas sad niste dobili,ne znam kad cete.Nisu igrali Teo,Bjelica,Bobi i prilicno smo bezidejno igrali,a vas je itekako hteo sut,i pored toga mi vas rutinski pobedismo.Salu na stranu,imate dobar sastav,ali 80% tima su vam Bojan i Simon.Kad njih nema,tesko ide.Opet,i u nasem timu je slicna situacija.Kad Tea nema,ne zna se ko sta radi uglavnom.Pozdrav

beograd

pre 7 godina

E moji Srbi, nikada reči podrške, uvek pljuvanje, pa čak i kad se pobeđuje...a na kraju uvek ispadnete glupi, hvala bogu pa će tako biti i posle Olimpijade.....Imam utisak da većina i želi da se ne uspe, ne znam zašto, valjda su životni propaliteti pa ne mogu da podnesu kad drugi nešto uradi u životu......pljujete Saleta, koji je odveo ekipu u FINALE SVETSKOG PRVENSTVA i polufinale Evropskog, šta bre hoćete, da se svaka utakmica završava sa +50 za nas??? Nikada bre ni loptu niste držali u rukama, a kamoli se bavili nekim sportom, ko ste bre vi da nekog pljujete?? Ako vam se ne sviđa, gledajte parove, za bolje i niste, ionako ste vi ta branša....Još bih mnogo toga napisao, ali mi ne bi objavili komentar....

Rodrigol

pre 7 godina

Иза поноћи... Ослабљена Србија демолирала Хрватску пред почетак ОИ, Хрватска упутила протестну ноту Србији!

ns

pre 7 godina

samo da ne pocnete sa negativnim komentarima.. ovo je pripremni turnir,npr.na pripremnom turniru u londonu 2011 Hrvatska kos.rep. je pobedila Srbiju sa 83:71

Marko

pre 7 godina

Gledao sam prenos na Areni koju je komentarisao hrvatski komentator. Kad je Jovic dao kos sa pola terena komentator je rekao citiram: " ne ne.. nije to sindrom Kecman jednostavno oni to daju lakocom i bez napora" :) NEPROCJENLJIVO!!
(NENO, 2. avgust 2016 01:06

Neprocjenljivo :)

neko iz gomile

pre 7 godina

@ Čitam srpske komentare i dosta toga mi nije jasno, mi igramo bez pola momčadi-Hezonja, Tomić, Radševi, Bender, Hamilton, Dukan i egal protiv vas. 
Osjetno je da imate kompleks od nas, bolji smo u nogometu a uskoro i u košarci, uskoro nećemo rotirati sao 7 igrača i pratiti ćete nas kao i u nogometu svako ljeto. 
Pozdrav komšije
(tutankamonhr, 02. avgust 2016 02:15)

E ovo se zove optimizam.

Covek zvani Vuk

pre 7 godina

Pljuvaci, kvazi treneri bolesnici, negativci, tek poneki pozitivni komentar za ove super momke. Bravo za srce na terenu, za borbu, za tim. Bravo Sale sto si napravio super energiju, sto si povratio veru u reprenzentaciju, hvala sto ste tu !?!

Родољуб

pre 7 godina

Генерални утисци: Јовић са пола терена,
стандардно добри Јокић и Богдановић,
Калина два, три постера,
завршница, постава са Радуљицом (Јокићем) и Штимцем (шта ли је Ђорђевић хтео, боже сачувај, али испаде добро),
Марковић у нападу, изгубљен у времену и простору,
све је ОК али недостају Бјелица и Боби.

Nemke

pre 7 godina

Ee....gledam ovog Bilana i secam se kako se Bobi sprdao sa njim....Moglo je tako i veceras...Ali dobro,u slucaju ne uzimanja medalje(ne daj Bože) konacno ce Djordjevic dobiti otkaz.

Alex

pre 7 godina

Prvi krsteni napadi tek u poslednjem minutu prve cetvrtine. Jovic i Jokic imaju sposobnost kreacije i moraju to da pokazuju kada Teo ne igra. Markovic me iznenadjuje koliko nema ideju. Dobra je ovo provera da vidimo kako kreirati kada ne igra Teo.

Milan

pre 7 godina

Jedino dobro je da možemo da pobedimo solidnog rivala i kada nas ne ide šut i kada protivnik dobro šutira. Dobra bacanja, dobar skok u napadu i dobro suđenje su bili dovoljni.

Svetski Mega Car

pre 7 godina

E moji Srbi, nikada reči podrške, uvek pljuvanje, pa čak i kad se pobeđuje...a na kraju uvek ispadnete glupi, hvala bogu pa će tako biti i posle Olimpijade.....Imam utisak da većina i želi da se ne uspe, ne znam zašto, valjda su životni propaliteti pa ne mogu da podnesu kad drugi nešto uradi u životu......pljujete Saleta, koji je odveo ekipu u FINALE SVETSKOG PRVENSTVA i polufinale Evropskog, šta bre hoćete, da se svaka utakmica završava sa +50 za nas??? Nikada bre ni loptu niste držali u rukama, a kamoli se bavili nekim sportom, ko ste bre vi da nekog pljujete?? Ako vam se ne sviđa, gledajte parove, za bolje i niste, ionako ste vi ta branša....Još bih mnogo toga napisao, ali mi ne bi objavili komentar....
(beograd, 02. avgust 2016 07:39)

Svaka čast za komentar, ni sam ne bih bolji napisao. :-)

Kizony

pre 7 godina

Miro protiv Miro-slava, Bogdanović protiv Bogdanovića, Aleksandar protiv Aleksandra... Veoma zanimljivo :)
(Mirko, 02. avgust 2016 05:07)

... Simon protiv Simonovića (0;

NEU

pre 7 godina

Šta im radimo, nakon nogometa i rukometa deremo ih i u košarci! Mnogo smo jaki!
(dado, 2. avgust 2016 00:03)
Je li Dado, jesi li ti prso ili Pršo. Ako si Pršo, onda si Srbin; ako si prso, onda si hrvat.

nista o nicemu

pre 7 godina

Haha, kaze A.Petovic svojima na tajmautu: Oni su dali 25 poena na bazi k...ca.
(dragan, 01. avgust 2016 23:47)

Rekao nam je istinu covek, samo zaslepljeni djordjevicem to ne vide

Drug Ostoja

pre 7 godina

Kao Srbinu naravno da mi je drago za pobjedu. Ali sjetite se Njegosa" u dobru se ne uzvisi u zlu se ne ponizi"! Nije ljudski niti sportski omalovažavati drugu ekipu.

nbc

pre 7 godina

Ne objavljujte vise komentare bolesnih navijaca kojima je draze da Srbija gubi ako neko njihov nije u timu. Slusam sinoc hrvatskog komentatora i zaista im nekada zavidim na komentarisanju utakmica. Kod nas svaki prekid - reklama. Na hrvatskoj Areni nije bilo reklama nego komentari i slusanje trenera za vrijeme TA. Njihov komentator recimo za Bogdana kaze - kakva je to igracina. I za trojku Jovica - to nije slucajno. A citam neke nase komentare i pitam se kakvi su to navijaci. Jedan komentar utakmice - pripremna i cuvanje igraca od povreda (cim je Bogdanovic pao poslije klizanja - odmor). Ali imamo odlicno ukomponovan tim. Bogdan kada je na terenu, osjeti se povezanija igra i on kvalitetom daje prednost ostalim nasim igracima. Naravno da Teo fali ali smo pokazali da igramo i bez njega. Hrvatski komentator za Markovica kaze u smislu nije neki suter ali on je "igrac". Tako da prestanite komentarisati nesto sto ne razumijete. Ne mogu igrati 12 Tea i Bogdana. Mora neko i vodu da nosi.

veliki strumf

pre 7 godina

http://0eb.net/video/495112.html
Evo odlican link. Ali sto me Markovic nervira ljudi moji. U odbrani Simon ga razbi, ne postoji uopste. U napadu decko zicer ne moze da ubaci, loptu baca kao ciglu. NULA!

Krle

pre 7 godina

Citam komentare i baca me na Andelku i Andriju imam osjecaj da bi mogli do beskonacnosti se prepucavat...sad vi,sad mi nekoga sad ide,drugog nece. Cestitam kosarkasima Srbije na pobijedi do iduceg susreta,kako god on opet zavrsio.Sportski pozdrav!

vs

pre 7 godina

Bircevic je definitivno decko koji je potpuno zalutao u reprezentaciju. Koji je njegov kvalitet? Apsolutno nikakav, cak ni licne greske ne zna da napravi kad treba. Kad vidim njega i Markovica u petorci jasno je da igramo sa dva igraca manje. Obojica su pocinjali sva tri meca, i u sva tri meca bili smo pregazeni na pocetku utakmice. Evo i sada, sramna igra na pocetku, hrvati napravise seriju 16-4 posle naseg pocetbnog vodjstva 4-0. Napad kriminalan, a toliko oruzja imamo, odbrana porozna do bola, sa masom nebuloznih faulova. Posle sjajne utakmice protiv Francuske, ovo protiv Argentine i za sada Hrvata ne lici ni na sta.

Vuk

pre 7 godina

Ljudi najbitnije je da će Teo i Nedovic biti spremni..Teu će i prijati malo odmor pred o.i, a Nedovic se zagrijava koliko vidimo i biće sve ok

sve strucnjaci

pre 7 godina

Bircevic je definitivno decko koji je potpuno zalutao u reprezentaciju. Koji je njegov kvalitet? Apsolutno nikakav, cak ni licne greske ne zna da napravi kad treba. Kad vidim njega i Markovica u petorci jasno je da igramo sa dva igraca manje. Obojica su pocinjali sva tri meca, i u sva tri meca bili smo pregazeni na pocetku utakmice. Evo i sada, sramna igra na pocetku, hrvati napravise seriju 16-4 posle naseg pocetbnog vodjstva 4-0. Napad kriminalan, a toliko oruzja imamo, odbrana porozna do bola, sa masom nebuloznih faulova. Posle sjajne utakmice protiv Francuske, ovo protiv Argentine i za sada Hrvata ne lici ni na sta.
(vs, 1. avgust 2016 23:28)

Skolski primer gore nekoga ko se ne razume u kosarku...

posmatraj

pre 7 godina

Teo, Bogdan, Jokic, košarkaški intelektualci. ..i jos da je tu Bjelica, mogu tu dodati jos i Mačvana..produkti intiligentne košarke, a i Bobi pripada toj grupi, ali doći će i njegovo vrema! SRBIJA ZEMLJA KOŠARKE !!!

Hrvat

pre 7 godina

Nije sporno da ste bolji. Medjutim, veceras ne toliko koliko isticete. Pogledajte broj koseva iz slobodnih bacanja,Raduljica rasturio! Nisam vidio centra njegovih gabarita da onako vrhunski pogadja. Nasi imali ocajan postotak dok su i ostali vasi odlicno pogadjali. Na kraju jos i ona trica.. Utakmica realno bila u egalu .. P.s.. Bogdan igracina,Jokic takodjer. Ipak,nemojte poletjeti, na OI ce biti druga prica. Budete li koncentrirani sa spremnim Teom medalja je realnost.

Marko

pre 7 godina

Je li moguce da postoji jos neko ko pljuje na Djordjevica i ko ima obraza da mu bilo sta kaze? Pa taj covjek je nasu kosarku zaduzio za narednih 100 godina, da li ste vi svjesni sta je sve kao igrac uradio? Da li se vi sjecate da su 10 godina prije Djordjevica na klupi sjedali i Vujosevic i Obradovic i Ivkovic i nista uradili nisu! Djordjevic je vicesampion svijeta, 4ti u Evropi, igra sa Srpskom reprezentacijom OI, sta hocete vise?

Иван-Ниш

pre 7 godina

Одржали нас слобадна бацања и одличан скок кроз целу утакмицу... и наравно Радуљица. Слободно људи похвалите и њега, немојте да се стидите. 3/4 утакмице смо живели на његовој игри јер нам је спољна линија била лоша у нападу. Одигра лоше спољна линија, скок одличан, а многи кукају што нема Бобија, хахахах. Играло се доста ноншалантно са лошим избором шутева, гомилом глупих фаулова, па опет... утакмицу решише три играча која прве три четвртине одиграла веома лоше у нападу (Марковић, Калина и Јовић). И сада као без Теа смо нико и ништа. Ма немој. А шта су Французи без Паркера и Батума у најбољем издању? Да неће Гобер да им предводи репрезентацију?

pero

pre 7 godina

srbija bez teodosića nije ista ekipa, teo vrijedi minimalno 30% ekipe. da hr ima svog teodosića, gdje bi nam bio kraj. svi ovi klinci koji dolaze, većinom su visoki igrači, četvorke i petice, koje bez pravog playa, i bez pravog šutera (hezonja očito nije taj) neće uraditi ništa.

iz ugla

pre 7 godina

Обе екипе су играле пријатељски, без тешких фаула, посебно на улазу. Насупрот Аргентине која је играла грубо и такмичарски. Обе екипе ће играти боље ма ОИ.

Svetski Mega Car

pre 7 godina

Da li se ja varam ili oni nas nikada nisu pobedili u košarci?
(konto, 02. avgust 2016 06:36)

Nikada nas nisu pobedili u zvaničnoj utakmici na nekom prvenstvu ili OI. Pobedili su nas samo jednom, neka prijateljska utakmica je bila. To se naravno ne računa. :-)

stosone

pre 7 godina

Šta im radimo, nakon nogometa i rukometa deremo ih i u košarci! Mnogo smo jaki!
(dado, 02. avgust 2016 00:03)

Haha haha....šta reče ti prijatelju? Ipak ste samo mnogo jadni.

Hugo Vieira

pre 7 godina

Salo pa sta je to ? Vidim da imas problema u reketu,gde su ti igraci !?!?!? Bjeli ne moze ali ima ko bi mogao da pomogne! Pa Marjanovic se sprdao i sa Bilanom i sa Saricem svojevremeno...cccc

stefan

pre 7 godina

Na stranu sto je borben i dobar odbrambeni igrac, Markovic je zaista igrac manje.
Od 2009.godine je pogodio 8 trojki za reprezentaciju i svi ga pustaju da sutira.

Dzoni

pre 7 godina

Totalno nebitna utakmica. Nemate sta da se lozite oko ponosa i Hrvata, bicemo ih kada bude najpotrebnije. Taman prilika da se razigra druga petorka, sa kojom igramo egal vec.

srrrrrrrrrrdjan

pre 7 godina

Pa to je to, sinoc +9.
I na to se jos doda Teov standardni ucinak od nekih 12-15 poena ... znaci bilo bi oko +20 a to i jeste realna razlika izmedju ove dve ekipe.

Ch1vu

pre 7 godina

Primetno je da se Markovic trudi ali nije u formi nikakvoj, povreda je ostavila traga, na staru slavu je u timu. Stimac moze protiv sporijih centara, Jovicu treba dati vise slobode u organizaciji, a Bogdanu ograniciti sut u ranoj fazi napada. Teo nam je pola tima, kao Gasol Spaniji. Nemamo osim Bogdana pravog sutera, a Savanovic bi svakako iskustvom doprineo na poziciji krilnog centra.

dex

pre 7 godina

Mi nemamo definitivno Teovu zamenu, a vidi se kolika nam je promaja u reketu (defanzivno naravno).
Ne treba se loziti na pobede protiv Francuske i Hrvatske, niti na poraz od Argentine. Mene plasi sto smo u skoro svim utakmicama delovali kao da smo u top formi, a to je suvise rano. Bojim se raspada kao na EP posle grupe.
Cekam Okosarkase na OI godinama, i dosta mi je sto ne idemo u najjacem sastavu, nadam se da nece i sa formom promasiti..

ПравимоПроблем

pre 7 godina

Имате ли имало образа?Заваљених дупета по фотељама и кафићима,блејите у телефоне и мислите да знате нешто?Да сте вредни да било ко чује ваше мишљење?Блатите људе који више ураде за своју земљу у једном дану него ви за све те године које сте бацили у ветар.Моја Србија игра кошарку побеђује и губи јер такав је спорт.Моја Србија учествује на ОИ јер је спортски то изборила.Моја Србија на крају сваког дана има права на неуспех јер стално полаже право на успех!Моја Србија је и данас победила!Напред НАША Србија!

moje ime

pre 7 godina

Čestitke na pobjedi. Nisam očekivao da ćemo do kraja biti u egalu, mislim da je i ovo solidan uspjeh, iako prijateljska je utakmica, Olimpijske igre su nešto sasvim drugo. Kad već spominjete svoje izostanke ni nama nisu igrali Hezonja, Tomić, Hamilton...ali i da jesu vjerojatno bi izgubili jer ste bolji.

veliki strumf

pre 7 godina

KO CUVA KRUNOSLAVA SIMONA??? Covek 3 napada sam kao duh, 2 lagane trojke i polaganje, pa neverovatno. A mi ga lepo pustamo, covek u tri napada ubaci 8 poena. S druge strane, ispucava se STEFAN MARKOVIC! Ej, Markovic uzima suteve. Naravno, sa poludistance i distance nista ne moze da ubode, covek je operisan od suta, i evo Hrvata na +10. Ne valja nam ova igra ovako. ovo su cinjenice, nezavisno od toga da li cemo na kraju dobiti ili iygubiti 15 razlike.

ja

pre 7 godina

Koliko zlih komentara. Pa koliko juče su ti momci briljirali u našoj areni, a sad su se našli stručnjaci da sve to obezvrede. Svi znamo da je Bobi bolji od Štimca, ali nije hteo da igra ni ove ni prošle godine. Zato ćao Bobi. Podrška Saletu i celoj reprezentaciji.

hours of love

pre 7 godina

Jadni mi kad se Teo povuce...

Ne mogu da prezalim sto nema Bjelice i Marjanovica i da se pomirim sa cinjenicom da igraju Bircevic i Stimac.

Duch

pre 7 godina

Odlicna utakmica, komotna pobeda bez suvisnog trosenja igraca. Jel neko primetio koliko je Sale stedeo Jokica ? Jer on nam je vazan i sinoc se bas minimalno trosio, to mi se svidja. Teo ima vremena da se oporavi jer Venecuelu ce verovatno preskociti i trebao bi i bice sve ok verujem u nase.

rex

pre 7 godina

Bolje po nas je bilo da smo izgubili, ovako je malo verovatno da ćemo naučiti lekciju. Igra je bila užasna, bez ikakve organizacije, sve samo silovanje i na iskustvo... Najfascinantnije mi je što je pored živog Jokića (na parketu), Štimac “organizovao“ napade i pokušavao da reši solo Oo, a Jokić ni loptu nije dobio kad god se izborio za dobru poziciju...

BOBA

pre 7 godina

Neverovatno da koliko lose pocinjemo svaku utakmicu.Tek u drugom poluvremenu ubacujemo u drugu brzinu, neverovatno.To ne smemo da dozvolimo na OI jer ce nas kostati ispadanja...

luka

pre 7 godina

da li vam je jasno sada, da bez teodosica mi ne mozemo da uzmemo medalju nikada, na bilo kom takmicenju, niti da konkurisemo ni za sta ozbiljno.. bogdan bogdanovic najgori igrac u istoriji reprezentacije..odlazi vise i ti i oni koji te guraju ceo zivot... ko te bre proglasava liderom i kosarkasem..o ostali da ne govorim
jovic
markovic i kompanija zvezde

Srbija

pre 7 godina

@Zg
A koji to klinci?Zubac,Bender...?Pa ako su nasi prosek sta su onda ovi.Skoro se nisam ovako nasmijao.I da taj Zubac je ponikao u srpskoj skoli kosarke i zahvaljujuci Megi bio draftovan ove godine.Inace da nije dosao u Megu za njega se nikad ne bi ni culo.Lijepi pozdrav!

Воркапић

pre 7 godina

Права јача тренинг утакмица. Морам рећи да сам слабо разумео замисли обојице тренера - и Александра и Александра. Углавном јурњава у којој је највише кошарке на нашој страни одиграо Радуљица. Тачније на обе стране. Шут Марковића за три из полуконтре на два разлике за Хрвате и то пред крај меча? Резона нигде, а доста је било таквих ситуација. Јасно је да свака победа радује, али Србија није играла баш паметну кошарку и надам се да смо тога свесни. Хрвати имају добре играче, одавно позната ствар, али и даље изгледају као да су се прекјуче упознали.

Mare

pre 7 godina

Prvo poluvreme za zaborav, drugo je vec licilo na nesto.
Ono sto je evidentno je da bez Teodosica mi ne znamo nista da kreiramo, jedino resenje je da se Jovicu da veca sloboda.
Utisak je da su nam i oni zategli Bogdana i Joku sto je lose, nadam se da ce Sale naci resenje.
Trebalo bi da bude dobro, protiv Venecuele ocekujem jako neizvesnu utakmicu ali ne zato sto su mnogo jaki nego zato sto ce nasi biti pod pritiskom, bice nervozni itd.

dalibor79

pre 7 godina

naravno da su to pripremne utakmice ali ko hoce vec da izgubi i da unese ne mir u svoju rep. pogotovo kada igraju srb i hrv to nikako nemoze da se nazove prijateljskom utakmicom jer uvek postoji nesto vise od toga. realno daleko smo bolji od hrvatske u kosarci. realan plasman na OI je da udjemo u cetvrtfinale a onda je sve moguce. jer u jedna utakmica resava sve. a za tebe tutankamonhr: pa zar vama nije tomic igrao godinama pa sa njim nikada niste uzeli medalju? zar vas nikada nismo pobedili kada vam je tomic igrao?:) da hamilton zvuci mnogo hrvatsko kao draper, a bender je toliko dobar da nije mogo da igra ni u izraelskom prvenstvu. a da te podsetim da je nama falio najbolji plej evrope teodisic, da je falio najbolji igrac evrope u sezone 2014-2015 bjelica, da je falio najbolji centar evrope iz sezone 2014-2015. tu si tri igraca iz prve petorke. a te price kako cete vi nas da pobedite u kosarci, kako cete nas preteci to slusamo vec preko 20 godina:)

Teska situacija

pre 7 godina

Auh kakva smo divlja ekipa. Onu Francusku cemo pamtiti kao najveci uspeh ove "sezone". Markovic, Bircevic, Macvan, Raduljica, Stimac - sta oni ljudi igraju???? Nas prvi centar bez poena iz igre skoro 15min!
Sta glumi ovaj Sale sa Nedovicem u ekipi, kleca mu noga posle svakog duela, ali mora da igra prijateljsku da nas kroasani ne pocepaju ili sta?

Nenad Pirocanac

pre 7 godina

Jovic presekao dalekom trojkom,pitam se dali je gadjao ili napamet izbacio ali svaka cast pogodio da prelomi utakmicu,nadam se da su igrali rezervisano jer uskoro krece Olimpijski turnir pa se treba pricuvati,mada ekipa bez Tea nije ista,pre svega zna da gurne raduljici i Jokicu loptu gde treba,dobro ima vise iskustva,jacih utakmica iza sebe nego Jovic,Bogdanovic mora konstantnije na Olimpijskom turniru....Raduljica neka nastavi da igra kao veceras,i bice dobro...a ovi se napalili kao da je vec olimpijski turnir...ali ih Jovic utisio...

Zlaja

pre 7 godina

Haha, kaze A.Petovic svojima na tajmautu: Oni su dali 25 poena na bazi k...ca. (dragan, 01. avgust 2016 23:47) Rekao nam je istinu covek, samo zaslepljeni djordjevicem to ne vide(nista o nicemu, 01. avgust 2016 23:58)
Pa dokle vise pljuvanja po svojima, dokle?
Da te covek pita sta si ti uradio da doneses neko iole slavlje svojoj porodici, da ne pricamo o naselju, gradu, zemlji...
Ako mislis da nemamo akcije u napadu i da to zavisi od Djordjevica, zapitaj se kako to da sa Teom u zadnjih 5 utakmica imamo 20+asist a bez njega igramo kako igramo, i to nije samo pod vodjstvom Saleta, to je bilo i dok je trener bio Duda...
A pored tvog i slicnih komentara, kakve smo glave, govori situacija da je Zeljko pobego od reprezentacije, Duda kao i Zeljko preuzeo da pomogne, pa sad to natavlja Sale, a sigurno to nisu radili jer im treba posao, obaveza ili reklama...

Alex

pre 7 godina

Znao sam da cemo pobediti, jer vidi se razlika u kvalitetu igraca, ali bez Tea igramo nekako u grcu. Hrvati su igrali dobro, ali malo je tu vrhunskih igraca, Bogdanovic, Simon i Saric, donekle i Hezonja i to je to. Fali im vrhunski plejmejker i nisko krilo. Sto se tice nasih, ekipa nam je fizicki mocna, sa Teom jako kreativna i opasna. Znam da je glupo ponavljati, ali ova nasa ekipa da su tu Bjelica i Bobi bila bi ekstremno jaka. Hrvati govore kako dolazi njihovo vreme dominacije, a ne kapiraju da mi imamo tri puta vise kvalitetnih mladih igraca nego oni, samo sto ih niko ne kuje u zvezde kao da su Dzordani licno, kao sto oni rade sa svojim igracima. Pa po meni da napravimo ekipu npr. Jaramaz, Micic, Guduric, Lazic, Marinkovic, Dangubic, Zagorac, Mitrovic, Majstorovic, Jelovac, Musli, Kuzmic, ima da namuci ovu hrvatsku ekipu, ako ne i dobije. Ovde sam nabrojao 12 vrhunskih igraca, a ima ih jos, tako da neka ne brinu za nas. P.S. Ovim Hrvatima uvek neko od nasih mora da da ludu trojku, kao sto je veceras Jovic kada se lomio rezultat.

goblin

pre 7 godina

Teo mora da igra sve vazne meceve na OI preko 35 minuta.Mora.Uloga koju je Sasa namenio Markovicu nas je ubedljivo najveci problem,od limitiranog igraca(5-10 min.po mecu)pravi se nosilac igre.Kako se on i Jovic pustaju kada smo u napadu da covek ne poveruje...

rex

pre 7 godina

Kakva igra, čim nedostaje jedan ključni igrač odmah raspad sistema a pritom ionako nemamo rotaciju jer su nam izmene obicni dodavaci peškira. Kad ti igra zavisi od visokog procenta realizacije šuta sa spoljnih pozicija a ti ne zoves dovoljno kvalitetnih visokih igrača da pokriju crne minute, nije pitanje dali ćeš glupo da izgubiš, već samo koliko često... Oo

Isto je bilo na prethodnom evropskom šampionatu, najcrnje u svemu je da smo imali bar 10 kvalitetnih opcija za te pozicije a poveli smo nekoliko obicnih balvana...

Griffin

pre 7 godina

samo da proradi šut i nema problema...
(SrbinsonKruso, 1. avgust 2016 23:59) Si cuo nekad za izreku,kad bi baba imala m... bila bi deda? A najbolji su ovi sto tvrde da se "kriju karte". Koje crne karte? xD Bedan sut za 3 su skrivene karte? Francuzi mogu da tvrde da igraju nonsalantno,mi ne. Mi igramo manje-vise sta znamo.

murajsam

pre 7 godina

moj neki generalni utisak: bićemo slabi na centarskim pozicijama- fali tu Bobi ipak, start nam je loš, sporo se budimo, Bjeli će nam nedostajati takođe mnogo, žao mi i dalje što nema Gudure, čovek bi eksplodirao u Riju i .... čini mi se da će naša sudbina, kako sada stoje stvari, najviše zavisiti od igre Tea i Bogdana... srećno momci

Navijač

pre 7 godina

(Zg, 1. avgust 2016 23:50)

Da mi je znati na čemu gradiš takav optimizam. Druže teren je merilo tu niste baš nešto preterano pokazali postoje bljeskovi ali za početak dominacije moraš prvo nešto konkretno i da uradiš.

Bane

pre 7 godina

(Griffin, 2. avgust 2016 01:08)

Da se baviš sportom znao bi šta znači termin "skrivanje" karata. Da li si prisustovao nekad nekom treningu. Na njima se uvežbavaju posebne akcije koje se u prijateljskim utakmicama ne koriste. Naročito ne protiv protivnika iz grupe. Moraš malo da poradiš na sportskoj inteligenciji.

U.S of Albania

pre 7 godina

Stvarno nemogu da svatim lude imaju net a nisu u stanje da traze sta im interesuje i sta hoce evo ipak link za "Parazite" LINK: http://livetv.sx/en/eventinfo/433474_croatia_serbia/#webplayer_ifr|459002|433474|459002|275|3|en

dadadada

pre 7 godina

E ovako,bez namere da vredjam Hrvate,bicu realan.Svaka vam cast.Svaka cast na tome sto ste Amerima i NBA ligi uspeli da uvalite toliko smeca od igraca koji su marketinski prepumpani.Saric,covek koji ne moze da sacuva nikoga,koji se ni po cemu ne istice od mora evropskih igraca na istoj poziciji,koga Stimac vrti ispod kosa.On ce preuzimati Lebrona,Durenta u nba ? Smesno.Hezonja,bek koji je u Barsi grejao klupu Bredu Olesonu,dovoljno je reci.U Orlandu vestacki pokusavaju da mu naprave statistiku pustajuci ga da se ispucava,al cim ekipa zagrize za plej of,Hezonja ce da zagrize klupu i tu je kraj.Bender,covek koga ste upravo uvalili,greje klupu u nikad gorem Makabiju,i sad ce kao da dominira u NBA ? Zubac,koji Stimcu ne moze poen da ubaci u direktnom duelu? Bojan Bogdanovic mi je omiljeni primer.Na neki nacin oslikava hrvatsku kosarku.Moze i 40 poena da ubaci,ali kada se mec lomi,air-ball,promasaji iz nekog naskoka sa 3 metra,itd.Roko Ukic i Stipcevic koji u npr Zvezdi ne bi ni u protokolu bili su vam jedini plejmejkeri? Planinic koji se,nazalost,umesto rvanja odlucio za kosarku ? Opet,bez namere da vredjam,samo sam objektivan,i moj komentar potvrdjuju i cinjenice i uspesi hrvatskih kosarkasa i timova za koje oni igraju.Izvinjavam se na predugackom komentaru i na tome sto analizirao samo hrvatske igrace,premalo je prostora za komentar nasih igraca.Sportski pozdrav !

Ivan

pre 7 godina

Jel moze neko da izvuce podatak te pobede hrvatske protiv Srbije u kosarci? Ne secam se da smo ikada izgubili od njih ni pripremnu utakmicu. Ovaj sa Arene kaze da su nas pobedili jednom, nesto mu ne verujem, dok se sam ne uverim. Oni su za nas u kosarci kao Djokovic protiv Cilica u tenisu.

Dejan CZ

pre 7 godina

A sto Macvan odmenjuje Belog...luzer veciti.Stimac Bobi to neka porede ovi napaljeni,poznavaoci kosarke nece da se spustaju na taj nivo...
Protiv Argentine,Spanije,Brazila u takmicatskoj utakmici nase sanse su 0%
Protiv Francuske,Litvanije za postotak nesto vece...
SAD nema potrebe komentarisati.
Steta zbog uskracenosti ne samo domace vec i svetske javnosti sto nece videti Srbiju u sastavu koji je ceo svet zeleo da vidi i uziva u spektaklu koji OI nose...
Sto je to tako treba zaviriti u proslost...traume koje selektor ima svojim mizernim uticajem i cesto nepozivanjem u SFRJ sastav ocito se odrazile sad u selektovanju...samo sto taj deficit ta reprezentacija je mogla da nadoknadi a ova ne moze...
Steta...dogadjaji iz mladosti uvek ostavljaju jake posledice.

Zg

pre 7 godina

Ovo je definitivno lagani pocetak nase dominacine jer kako vrijeme bude islo dalje i kako nam se budu klinci iz nba pocnu pridruzivati... niste to vi vec su sve rekpe spanjolci francuzi arg u zalasku a vi nmate neku extra kvalitetu a mladi su prosjek.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

STRUCNJACI:

ALi zamaraju ovi strucnjaci sto ovde svasta komentarisu..
Mislim da se od prvog do zadnjeg momenta videlo da smo bolja ekipa, ali HR je drzala sut za 3, preko 40% celu utakmicu!!!
ALi kada pogadjasas slobodna, ne moras da brines...to je i dibilo tekmu na kraju..
OK, ovako treba da igramo, jako, brzo, i da napadamo obruc,,,
STo vise se nadajmo na liniji za slobodna, tim bolje..
Bez Tea, sa polovnim Macvanom kome treba jos koja tekma, ali bice spreman na vreme, i naravno Nedovicem koji takodje treba jos vremena...
Mislim da smo drzali HR u igri, ocajnom selekcijom faula, ali sve u svemu, izgubili smo jednu tekmu u zadnji 10 cini mi se, dobili FRA 2 puta Grcku, i sad HR...
Sad domoriti koji dan, namestiti igru, imamo 5 dana, i super protivnika za otvoriti igra, Venecuelu...
Sretno bilo Orlovic, preterani ste!!!

Qwerty

pre 7 godina

Koliko god nekompletni i loshi bili, kockaste cemo gaziti!!! I to uvek sa par poena razlike hehehe! Nemamo mi realno ni jednog ekstra igracha, ali gospoda komshije tek nemaju. Lichno, nisam optimista kao vecina da cemo uzeti medalju, chak i zlato, smeshno, ali ako damo sve od sebe i budemo psihichki jaki mozhemo do polufinala. Od amera odustanite, u grupi ce nas razvaliti + 30 i to peshke. A sa ostalima imamo shanse.

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Kakvi smo na centarskoj poziciji, objasnice nam vrlo brzo.
Iskreno, muka mi je od price o Bobanu, sta je bilo bilo je, nema popravnog ni za njega ni za Djordjevica. Ono sto je sigurno jeste da kvalitet za velike domete nemamo, jer nam jednostavno fale materijali da bi dosli do borbe za medalju. Od Raduljice i Stimca nece biti vajde kad naletimo na ozbiljan tim, a to sto su njih dvojica dobri drugari, e neka Sale nacionale pravi Eldorado od takve price. To mu je ionako jedna od jacih prijava, a mi indijanci nek' se lozimo jos koji dan, pa sve dok mu ne budemo sudili kad nas istina zakuca za zemlju. A vi lupajte minuse, i to ce nam pomoci u pm....

ps. Ne mogu Jovic i Markovic u isto vreme da budu na parketu. Ne ume da sutne ni jedan.
(mirka, 1. avgust 2016 23:58)

E, jos samo tebe da pozdravim, pa lagano na kunt.

Srđan

pre 7 godina

Jedina svijetla tačka kod nas je skok u napadu. Ostalo je dosta slabo, bezidejni u napadu, mnogo ispadanja u odbrani. Igra se na individualni kvalitet, Hrvati mnogo jači kao tim, iako mi imamo kvalitetnije igrače. Nemam mnogo riječi hvale za Đorđevićev trenerski rad.

Aлександар

pre 7 godina

Нема вам друге Xрвати него да једном признате да сте и ви Срби у пакету са Ацом селектором, биће вам после лакше да губите од нас!

nemanja

pre 7 godina

Konacno ste se sjetili da postavite ucinak igraca u izvjestajima sa kosarkaskih meceva. Za to zasluzujete pohvalu, ali nemojte da treba 10 puta da vam se napisr da biste to i ucinili :)

Vlada djordjevic

pre 7 godina

Ovo momci mogu sve i nadam se nikoga ne potcenjuju , želim im srecu kao i Noletu , vaterpolistima i mnogima drugih.? Šteta za odbojkaše ! Idemo sportski i bez politickih predumisljaja, to ostavimo onima kojim se takvim mislima bave!

Finalni•üdarac

pre 7 godina

Momci svaka čast. Ovako se igra za Srbiju. Jović preuzeo odgovornost i uradio je pravu star. Jokić mora da šuta više trojki, i manje forsirati Bogdanovića! I kada Marković pogodi za tri poena onda je pobeda sigurna!

Brondby

pre 7 godina

Herta pada idemooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Dovla

pre 7 godina

@Ivan

Ako se ja dobro secam pobedili su nas dva puta. Prvi kad je Gurovic bio kapiten pred Evropsko 2007. jer se secam da je Prkacin poludeo kad je Gure rekao da je to bio samo los dan i da smo bolji od njih. A drugi put je bilo cini mi se pred Evropsko 2011 sa nekih 10-12 razlike.

limitirani smo

pre 7 godina

Bolje da nismo igrali ovaj turnir. Koliko gid sam bio sumnjicav u kvalitet nase rep ovdje se to potvrdilo. Sada skripi na svakoj poziciji. Teo je Dzordan, za ostale. Koliko osciliramo u igri nevjerovatno. Komsije imaju bolju ekipu ali mi i sa ovako limitiranom imacemo bolji plasman od njih. "Talentiraniji" su ali nisu za velike domete. Loshi smo sa Bobijem ili bez njega, sa Saletom ili...

Slavko-Vrekic

pre 7 godina

Nek vas je sve sramota koji pljujete na pripremama nasu reprezentaciju.Nemate ni stida ni srama, sve brzo zaboravljate i nikad kraj utakmice ne cekate.Mi ne zasluzujemo ovakve sportiste.Bravo momci i samo jako.Srecno u Riju.

Shomi

pre 7 godina

Molim da mi se jave "ovi" poznavaoci kosarke i komentatori ko od njih ima neku medalju ili neko drugo priznanje sa seniorskih reprezentativnih takmičenja radi provere verodostojnosti njihovog misljenja
unapred zahvalan navijac reprezentacije Srbije

cica iz Uzica

pre 7 godina

mene je unapred sramota onih koji ce sad da dizu nase kosarkase u unabesa a malo pre kudilI

MOLIM DA MI B92 PRIZNA BAR JEDAN KOMETAR!!! HVALA

Luka_Laban

pre 7 godina

Primetno je da se Markovic trudi ali nije u formi nikakvoj, povreda je ostavila traga, na staru slavu je u timu. Stimac moze protiv sporijih centara, Jovicu treba dati vise slobode u organizaciji, a Bogdanu ograniciti sut u ranoj fazi napada. Teo nam je pola tima, kao Gasol Spaniji. Nemamo osim Bogdana pravog sutera, a Savanovic bi svakako iskustvom doprineo na poziciji krilnog centra.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ch1vu, 1. avgust 2016 23:57)

Hvala Bogu pa se neko setio Savanovica, na moju zalost, malo nas je...

poznavalac

pre 7 godina

kakvih ovde stručnjaka ima!!?? hahaha, pa polovina košarku gleda od juče.. ljudi, pa pripremna utakmica, igraju svi sa 50%.. a mi i tako, i bez Tea igramo vrlo korektno.. neznalice i hejteri, mrš!!!

milanovac

pre 7 godina

Bravo momci! Drzanje lekcije "susjedima" se nastavlja i cisto malo da ih spustimo na zemlju, iako je pripremna. Mora se priznati, bez Tea nismo isti tim. Markovic je ogranicen u napadu ali zahvaln igrac, Bircevic, Simonovic, Stimac, Kalinic, ne kazem da nemaju svi svojih kvaliteta ali niko od njih ne zna da izmisli neki maestralan kos. Iako Kalinu najvise gotivim treba biti realan. Vanjska linija bez Tea je ocajna. Mislim da je mora ici Gudura umjesto Stimca ili Bircevica, nema ko dati trojku. Osim Jovica sa pola terena. :D

Xin Zhao

pre 7 godina

Molim komentatore da se ne prolupavaju. Pripremna utakmica je u pitanju u kojoj je svih nasih 12 igraca dalo kos. To dovoljno govori, a vi sto se ne razumete u kosarku je vas problem.

"To mogu samo Srbi!"

pre 7 godina

Ove trojke hrvatima će ih naterati na kolektivno samoubistvo!

Ne sramota koje nemaju i dsotojanstvo koje im je premaleno, nisam siguran mi mikoroskopom da bi se našlo!

Kako im uvek utrpamo momački... nije ni čudo što hrvatice ovde dolaze organizovanim prevozima!

Boris

pre 7 godina

Ovo je definitivno lagani pocetak nase dominacine jer kako vrijeme bude islo dalje i kako nam se budu klinci iz nba pocnu pridruzivati... niste to vi vec su sve rekpe spanjolci francuzi arg u zalasku a vi nmate neku extra kvalitetu a mladi su prosjek.
(Zg, 1. avgust 2016 23:50)

A dje su nestale hrvatske NBA zvezde u poslednja 3 minuta?

akio toyoda

pre 7 godina

markovicu dekretom zabraniti da igra... sta taj covek trenira ceo zivot nije mi jasno, ni trunke kreativnosti samo kao robot dodaje loptu a i to ne ume vec nekoliko puta dodaje protivnicima u ruke

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Macvan igra koja komedija. Da Bog da izgubili i sad od Hrvata i sve utakmice u Riu kad nema Bobinatora.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Trener, 1. avgust 2016 23:56)

Ово мисли 90% навијача Звезде, а 99% оних који иду на утакмице макар једном годишње. Битно је само да играју играчи који су некада били у Звезди и што мање њих из Партизана, то је "утакмица" једног дела нашег народа.

leo

pre 7 godina

Lepo sam rekao na pocetku da cemo ih dobiti! Bravo za bombu Jovica, za igru Radulje, borbu svih ostalih. Za kraj samo komentar, ovaj njihov Bogdanovic je mozda dobar suter, ali zato nas Bogdanovic crta po terenu, postao je pravi lider! Teo-Bogdan-Jokic...nek magija potraje uz pomoc svih ostalih.

t

pre 7 godina

Ali ni jedan pozitivan komentar ovo je strasno.Pa sacekajte kraj ljudi, kosarkasi su nas zaduzili sve ove godine, sto se mene tice ne moraju da osvoje nista narednih 100 god bicu svim srcem uz momke ko god da igra.

Sale nacionale

pre 7 godina

Jokić vam je igračina, pozdrav iz Hr.
(Zagabria, 01. avgust 2016 23:28)

Vi takođe imate dosta dobrih igraca, ali vam je selektor klosar da nema veceg..Pozz..

iz limoža s'ljubavlju

pre 7 godina

rutinski sa drugom petorkom.
stručnjaci što su celo detinjstvo vikali 'ko još prati košarku' sad već čuju prve petle u predgrađu...

Ivana

pre 7 godina

KAKAV SMO TO NAROD BRATE MILI...PA NE MOZEMO STALNO DA POBEDJUJEMO...LJUDI OVO JE PRIJATELJSKA UTAKMICA ODMAH KAD IZGUBIMO 1 ILI 2 UTAKMICU VI SVE NAJGORE ....A AKO POBEDIMO OVU UTAKMICU IMATE U UNABESA DA IH UZDIZETE CCCC

Bane

pre 7 godina

(Trener, 1. avgust 2016 23:56)

Ajde mi objasni majke ti kakve veze Mačvan ima sa Bobijem je li igraju možda na istoj poziciji. Kad počne olimpijada ti ćeš biti u rangu statističke greške. I kada se ista završi uspešno prvi ćeš krenuti sa hvalospevima. Sad malo izbacuješ frustracije da bi se pravio pametan.

MilosSrbija

pre 7 godina

Je li,ljudi,jel shvatate vi da ovo nije ni delic onoga sto nas ceka na olimpijadi?Kriju se karte,kalkulise se,uigravaju se...Sta ste zapeli sa negativnim komentarima,aman?
(Dag Kristi, 2. avgust 2016 00:11)

Ne shvataju oni brate. Mnogo se loze i misle da znaju nesto jer Boze moj, oni prate NBA pa misle da bismo trebali svaku da razbijamo. Igramo losije ali ok, treba se i cuvati. Osakaceni smo bre, treba i ovo sto je zdravo da ostane zdravo.

mixer_pancevo

pre 7 godina

Jedva cekam da uzmemo medalju pa da onda procitam sta svi ovi strucnjaci imaju da kazu. Verovatno ce biti imali smo srece i tako slicno sr...e! Ej bre, okrenite se oko sebe pa cete videti da vam je najveci uspeh u zivotu jedan pogodjen tiket! Napred Srbija!

tutankamonhr

pre 7 godina

Čitam srpske komentare i dosta toga mi nije jasno, mi igramo bez pola momčadi-Hezonja, Tomić, Radševi, Bender, Hamilton, Dukan i egal protiv vas.
Osjetno je da imate kompleks od nas, bolji smo u nogometu a uskoro i u košarci, uskoro nećemo rotirati sao 7 igrača i pratiti ćete nas kao i u nogometu svako ljeto.
Pozdrav komšije

Herodot

pre 7 godina

Za sada je Raduljica jedina svijetla tačka. Pokažite malo volje, momci! Kvalitetniji smo barem duplo... Bogdane, večeras opet 25+ saspi!

Sremcica

pre 7 godina

Čitam ove komentare i pitam se kako vas nije sramota bre? Svi pljujete a onda kad izdominiramo i uzmemo medalju svi se sakrijete u misiju rupu..Ako vam se ne svidja sastav nemojte da gledate,ostavite nas ostale da navijamo za ove momke koji uvek srce ostave na terenu..kapirate..vi ostavite komentar iz fotelje a oni srce na terenu. .idemo u Rio po medalju..

istina u lice

pre 7 godina

markovic se cuva za olimpijadu. a onda kad udari haubica van 6,75. salu na stranu, mnogo postujem foru na koju je on napravio veliku karijeru. rad, rad, rad pa ponovo rad. evo mu nagrade. realno nema ulaz al mu je zato sut los.

pa da

pre 7 godina

ako nista drugo dobili smo Stimca, on kad udje i Hrvati se zbune, a tek mi hahahaaaa....navikli Hrvati da dobijaju trojke u poslednjoj sekundi, prosto je vec prirodno hahahaaas

Griffin

pre 7 godina

Haha, kaze A.Petovic svojima na tajmautu: Oni su dali 25 poena na bazi k...ca.
(dragan, 01. avgust 2016 23:47) Covek je rekao golu-golcatu istinu. Mi nemamo igru. Skoro pa nedostatak inteligencije na terenu. Mi posedujemo individualno vrlo sposobne igrace koji kad zagusti na mishice isteraju po nesto. Inace tim,posle Munda nije odigrao jednu vrlo kvalitetno timski odigranu utakmicu. Svaka iole jaca pobeda bila je izdejstvovana sa po 30 poena nekog od igraca.

I

pre 7 godina

Vi volite prokletstvo, vračanje, gatanje, a zapravo nismo imali momčad za medalju.. Ukic, prkačin, lončar, markota su dobri momci al nisu za medalju..jedan radmanovic je bolji od svih naših nakon dine i tonija, da ne spominjemo pedu, bodrogu, krstica .. Možda saric i ovi mladi u nba je uzmu uskoro, bar se nadam

ljubitelj sporta a ne zaludjenik

pre 7 godina

Čitajući i gledajući komentare šta sve ljudi pišu da shvatim da sam ja jedini koji očito gleda opušteno tekmu i sport generalno bez obzira da li naši pobedjuju i gube..To ne menja ništa u našim životima osim što nam da je malo zabavu da skrenemo sa loših misli,dana u realnosti..

Bodibond

pre 7 godina

Ovo je definitivno lagani pocetak nase dominacine jer kako vrijeme bude islo dalje i kako nam se budu klinci iz nba pocnu pridruzivati... niste to vi vec su sve rekpe spanjolci francuzi arg u zalasku a vi nmate neku extra kvalitetu a mladi su prosjek.
(Zg, 01. avgust 2016 23:50)

Kad navijaci kroasani komentarisu sport to je za urnebesnu komediju. Prijatelju nemate vi pojma, mozda i dobijete neku prijateljsku ali mora da znate da je SRBIMA sportska genetika predodredjena, tako da praticete vi balet a ne sport. Paljba odavde da ti rec nisam vise cuo.

neko

pre 7 godina

Ala cigani kukaju za Marjanovicem ko da je kriv neko što se on premišlja te hoću te neću. A on ništa ne bi mogao doprineti. Prosek centar gde u nb služi kao maskota i za smeh.

goran

pre 7 godina

rezultat totalno nebitan,negativni komentari totalno nepotrebni,zasto mi srbi jedva cekamo da neko nas dozivi neuspjeh pa da pljujemo po njemu??!!!!

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Je li,ljudi,jel shvatate vi da ovo nije ni delic onoga sto nas ceka na olimpijadi?Kriju se karte,kalkulise se,uigravaju se...Sta ste zapeli sa negativnim komentarima,aman?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 2. avgust 2016 00:11)

Aj' baci samo dve recenice iz strucne ekspertize a propo Saletovih skrivenih karti na centarskoj poziciji? Pozuri burazeru, molim te, ziv cu se pojedem dok ne dobijem odgovor...

Space

pre 7 godina

Bravo za nase, tek sada krece ono pravo! Ovi sto samo kritikuju mogu da pogledaju malo i sebe, nezahvalni smo kao narod a nije tesko pruziti podrsku nasim najboljim kosarkasima.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

E da i ne sme da se desi da ostanu Marković, Jović i Nedović sami na trojci, i ne šutnu kad je otvorena, alo bre nema tu pasa u stranu tu bi na primer Simonović šutnuo bez razmišljanja i to je jedino ispravno. ...

Lola

pre 7 godina

Je l' se meni cini ili Markovic igra cele dve akcije u napadu - ili spusta na Jokica/Raduljicu/Macvana po levoj strani ili sutne trojku? Ni jedno ni drugo ne radi, kao sto nije ni na prosloj utakmici.
Sto je najgore, da jednog naseg krene sut, mi odosmo na dvocifrenu prednost lagano.
A, Petrovic bas lepo bodri svoje momke: "Mi smo 27 poena postigli kvalitetnom igrom, a oni 25 po principu ku***!" Motivacija na nivou!

Stefan

pre 7 godina

Ja stvarno Jovica volim,ali dečko je daleko ispod kvaliteta ovog nivoa košarke..2 otvorena šta,jedva je obruč pogodio,ali to se zna..Ono što se očekuje od njega,odbrana-očajna,ispada na liniji dodavanja par puta i asistencije, nema nijednu..Samo služi da prevede loptu.Simonović nije kvalitet kao ni Štimac za ovo..Realno kada u igri nema Bogdana i Tea,onda nema ni viška ni ozb napada.Jokić je strašan,ali mora da radi još..Kalinić je koristan,ali daleko od odličnog igrača i može da igra kada ima vrhunske igrače pored sebe,individualno ništa..

nbgdeki

pre 7 godina

Mucno je gledati reprezentaciju bez Teodosica. Svaki napad na silu, nema lakih poena. Markovic igra kriminalno, Bogdanovic se polako ali sigurno vraca na standardnih 30% suta iz igre, Bircevic je ispod svake kritike, Kalinic ne zna sta igra, cak je u Jokic utonuo u ovo sivilo, Stimca ne treba komentarisati. Na moje iznenadjenje, najbolje igraju Raduljica i Macvan

Alex

pre 7 godina

Mislim da cemo dobiti ovu utakmicu, jer ocajno igramo, Hrvati dobro i ide ih sut, a na poluvremenu je mala razlika. Utisak imam da koseve dajemo na silu, nema tecnih akcija, a sut je katastrofa, kao da bacaju cigle Jovic, Markovic i Macvan. Teo i Bjelica su u ovoj ekipi dvojac koji je davao kreaciju u igri prethodnih godina, ostali sem Jovica, Jokica i donekle Bogdanovica, nemaju taj kvalitet. Doduse ova ekipa ima veliki potencijal u tempu i odbrani, ali trenutno igraju pod rucnom. Kod Hrvata Bogdanovic je vec drugu utakmicu ocajan, ali vadi ih Simon. Bolji protok lopte i sut imaju veceras i zato vode, ali mislim ako nasi dodaju gas dobice ovo.

dDdD

pre 7 godina

Sta se bre primate ljudi toliko lose igramo da je to prosto providno da je namerno. Igrao Teo ili ne ovako losi ne mozemo biti. Mi se sa njima mozemo vrlo lako ukrstiti u osmini finala i kriju se karte, cuvaju se igraci od povreda i slicno. Jedino mi se cini da Nedovic ne glumi, on je stvarno mislima ko zna gde

Maximilijan

pre 7 godina

Znam da je pripremna tekma,i to poslednja pred takmicenje.. ali zapravo nema veza sa tim da moramo polako da pravimo plejeve koji nisu samo odbrambeni igraci nego i kreativci,kosgeteri,a da ne pominjem fizikalije.. u par situacija na parketu i Markovic i Jovic,a protivnici ih cuvaju na 2m od njih... ej? i sta ce,posto Hrvati skupili, ovi sutiraju i sutiraju ..pogotovo Markovic, ali ,sto bi rekli nasi stari,ali ič...

Lane

pre 7 godina

Volim Štimaru kao brata rođenog ali brate mili... Fali mu kvalitet za igru na ovom nivou... Kada bi bar njegovu volju i entuzijazam mogli preneti i na ostale medalja bi bila zagarantovana!

drago

pre 7 godina

Vidim da u nasoj rwprezentativnoj kosarci pusu neki novi vjetrovi...u stozeru su Kukoc, Radja, Stojko Vrankovic, zaista se pocelo brinuti o nasoj kosarci. Dobra bam je reprezentacija.
Ako zelimo nesto napraviti moramo u blizoj buducnosti dati sansu playu Basicu uz Zadra. To je strasan talent i sa ostatkom igraca bi cinili pravi tim.
Ali ljudi iz HKS-a se moraju pomiriti sa Cedevitom, to je van pameti.
Nece biti lako na Olimpijadi, dajem nam vece sanse na Eurobasketu slijedece godine.
Jedna stvar je jasna, ovaj tim raste a sve talentiraniji klinci dolaze.

Ivan

pre 7 godina

Mene samo interesuje dal ovaj Markovic i ovaj Jovic mogu nekad nesto da ubodu. Sramota bre! Bekovi koji sami iz 100 pokusaja ne mogu trojku da ubodu. Kod mene bi oni samo trojke sutirali jedno mesec dana 24h dnevno.

Milan

pre 7 godina

Čak tri beka koja ne znaju da šutnu trojku , na da ih ne ide nego ne znaju - Nedović, Jović i Marković. Sad je tek uočljivo bez tea.Previše za ozbiljan tim, morao je Gudurić umesto nekog od njih.
Raduljica ne može ništa Bilanu a Planinića rastura. Imamo problem protiv boljih centara- može biti ključno u četvrtfinalu.
Hrvatima je dobra prva petorka ali klupa ih može koštati četvrtfinala jer imaju tešku grupu koja će zahtevati veliku potrošnju igrača.

777

pre 7 godina

Loš šut se nastavlja a oni vode na poluvremenu sa samo 4 koša? Tolike trojke su pogodili posebno Simon. Niko ne može da pogodi za 3 , BB zbog 2. lične sedi na klupi. Jokic kada je u igri ko da ga nema?? Ne znam šta se sa njim desava vec druga utakmica? Raduljica i Macvan kad je u igri drže nekako igru. Markovic i Jovic nista ne mogu da pogode. Jovic je imao jedan dobar ulaz i dao je koš. Nedovic je dva puta sutirao za tri i promasio. Moramo bolje da sutiramo jer ovako gubimo jer oni imaju igru samo zbog toga jer daju trojke. Imamo samo jednu trojku koju je dao BB i to je za celo poluvreme?? Loše..

igor

pre 7 godina

To je ta EKIPA. E moj Djordjevicu, nema Tea i raspad sistema. Bitno je da je najuren Bobi, a da igra EKIPA, kakva EKIPA, TEO JE 70 POSTO EKIPE. Cak i da dobijemo veceras,Ameri ce nas odrati...neka, Saleta ceka posao u Bajernu, docice neko novi trener, a samim tim ce nas tim predvoditi i centar Detroit Pistonsa, Bobi Marjanovic, a ne nekakav Stimac i trener-diktator.

rel

pre 7 godina

Jokić vam je igračina, pozdrav iz Hr.(Zagabria, 01. avgust 2016 23:28)

Dzaba druze kad nema ko da mu doda loptu, Jovic misli da mu je pod kos Cirbes pa se dvoumi dal da mu doda, daj mu bre nek su petorica oko njega Jokic ce poentirati, zato fali Teodosic mnogo, on ga najvise hrani loptama

323

pre 7 godina

E sada da mi onaj genija objasni zasto je BB najgori u istoriii?? Dao je jedinu trojku a zbog dve lične celu drugu cetvrtinu sedi na klupi?? Šta ti gledaš??

Mićko

pre 7 godina

Kako uspevaju hrvati da odolevaju nije mi jasno. U petorci Jović, Marković, Simonović. Šuteri, ne znaš od koga preti veća opasnost. Brzina, pas, borbenost. A onda sam se probudio.

Nemanja

pre 7 godina

Kako smo kriminalno odigrali prvo poluvreme,minus 4 je super,kada su Markovic i Jovic u petorci limitirani smo u napadu,sa Teo dobijamo ove lagano ako nam padnu u cetvrtfinalu

vs

pre 7 godina

Sut nam je apsolutno kriminalan. Jedna jedina pogodjena trojka u prvom poluvremenu, a Hrvati nas napunise dalekometnom artiljerijom. Ladno ljudi pustaju markovica i Jovica da sutira, ispalili su 5 suteva i svaki je jedva kacio obruc. Tragedija, katastrofa na sta im lici sut. Jos u zadnjem napadu, umesto da ide na kos, Jovic (kao i u Zvezdi) gnjavi loptu i ispaljuje nebuloznu trojku. Sramota je da cela reprezentacija SRBIJE, kosarkaski i suterski mocne zemlje, ubaci samo jedan jedini sut iz daljine za poluvreme, a sutnuli smo bar 12 puta.

Ziks

pre 7 godina

Ovaj spominje Bitević,pa dečko je dao 3 poena,imao 2 ofanzivna skoka,msm 2 defanzivna i igrao solidno odbranu za 5 minuta igre.Ali me zanima kad si toliki stručnjak šta je uradio Jović,a tek Kalinić za 10 do sada??Igrač koji jedva umije loptu da vodi i ima samo fizičke predispozicije..Moze on da igra kada su Teo i Bogdan tu pa ga puštaju i ima prostora,a gde je sada kad bas njih nema da igra i povuče..Bogdana zeznuli sa ličnim,igrao par minuta u prvom poluvremenu..

Bojan

pre 7 godina

link http://www.sportp2p.com/basketball/484632/croatia-serbia-free-live-streaming-online-p2p.html

Ako ne ide Tea i Bogdana nasi poprilicno limitirani sto se tice suta, narocito za 3. Najveca nam je mana sto nam dva pleja Markovic i Jovic u napadu ne postoje tako da se njihovi cuvari komotno mogu fokusirati na udvajanje drugih igraca. Al dobro svim srcem uz Srbiju pa sta bude.

drago

pre 7 godina

Haha cuj prokletstvo...tako ste pricali i da necemo proci skupinu na Euru pa smo bili prvi. U kosarci nismo imali kvalitetu, u buducnosti (blizoj ili daljoj) cemo opet na postolje.

igor

pre 7 godina

Djordjevic pod hitno mora da resi kako ce reprezentacija da mu igra kad Teo nije u igri.Ovo je bre tuga Markovic igra pleja covek neume da ododa loptu baca u ruke Hrvatima.Nema ideje ne vidim ideju u igri sve neka zaletanja u rulju.

hours of love

pre 7 godina

BOBAN MARJANOVIC !

Ja i dalje ne verujem da ga nije pozvao!!
Alo bre ovo su OI, nemamo mi vremena da ga gubimo na neciju sujetu.

Covek bi protiv ovih vec imao 20poena, a ne 6 kao sto sada imaju Raduljica i Stimac ZAJEDNO.

alen

pre 7 godina

Srbija je bez Tea je rupa od repke a igraci ko Bircevic Jovic Markovic rupa najveca bez poena.Djordjevic izbacio Bobija Micova a igraju mu vezalji.

rex

pre 7 godina

Eliminišeš Tea, Bogdanovića i Jokića i ostalih 9 ne bi pobedili ni Svazilend.

Jokić je kompletno odsečen, niko da snjim odigra kvalitetan PnR ili mu na vreme doda koptu kad se dečko izbori za poziciju, a u odbrani je konstantno u vakumu jer mora da pokriva 2 igrača zbog konstantnih ispadanja naših igrača kod preuzimanja... Crnjak je da Hrvati osim šuta nisu ništa odigrali posebno dobro, već smo mi nula.

Rozenkranc

pre 7 godina

Vi koji mislite da se sad nesto tu krije, čuva i sl. u velikoj ste zabludi... To je to, s tim što naravno igra može da se popravi, udje bolje u formu, popravi šut, ali opet i ne mora, i to smo viđali... Tako da, videćemo, može i mora bolje, a da li će biti, hmmm...

Marko

pre 7 godina

Ni u ABA ligi ova ekipa ne bi bila u vrhu, Markovic, Bircevic, Simonovic, Stimac, Jovic... Dajte ljudi, uozbiljite se jer ce prizemljenje u Brazilu biti vise nego bolno.Naravno, o treneru ne vredi trositi reci.

Ivan

pre 7 godina

Za sve ove sto su kukali da ne valja sto smo dobro igrali protiv francuske. Jel vam se ova katastrofa od prvog poluvremena mozda ipak vise svidja?

vox

pre 7 godina

Dva košarkaša.. igraju na poziciji play-a i ni jedan ne ume da pogodi trojku..pa to samo kod nas postoji...S.J & S.M.. potpuno limitirana reprezentacija!

dejan

pre 7 godina

prvo poluvreme jako lose bez igre i ideje ja neznam koji ulogu ima ovaj jovic nista posebno lose mnogo lose trojke da nepricam katastrofa nevidi se jokic bogdanovic nema bez tea i bjelice nista ovo sve nad silu se igra selektor sta da pricam kao igrac legenda kao trener nista posebno lose ova ekipa nema nikakvu svezinu u selekciji poput jednog bobija gudurica

izidor

pre 7 godina

al je sudac ovu 2. cetvrtinu naginjo za vas, pa to nisu istine kolko nam je faula izmislio ...ona 2 bloka cista vam svira faul,koji smijeh

Difovac

pre 7 godina

ajmo sale, još malo nabijanja kompleksa panterima
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 1. avgust 2016 23:12)
Bilo je te 1995. dosta "konplaksa " ;)
Kako kome ;)

Uros

pre 7 godina

Nije da nisam zabrinut.
Stavio sam 2000 dinara da Srbija osvoji olimpijadu.
Zanima me samo kako ce Stimac i Raduljica da cuvaju Kazinsa i Jordana, kad oni ni Bilana ne mogu da odbrane.

da vidimo

pre 7 godina

40 koseva primismo za poluvreme i jos su nam poklonili 5-6 lopti.Cim ne ide sut na spoljnoj liniji,kao da nemamo rezervnu varijantu.Nema ni ulaza u reket.Necu da glumim selektora,ali sam razocaran igrom u prvom delu ove utakmice.
Ovi sto pisu o nekim frustracijama,dominacijama... Bolje bi bilo da cute,jer to vise niko ne slusa.

Kanta

pre 7 godina

Sut za 3 u prvom poluvremenu 1/14, nesto me ovo strasno podseca na proslo EP. Ideje nigde, igre nigde, silovanje suta sa distance do ludila.
Lepo A. Petrovic kaze da smo dali 25p iz k...a!

ivannn

pre 7 godina

Pa realno kad se pogleda jokic raduljica teodosic bogdanovic sem teodosica i bogdana ni jedan igrac nije top da se kazeee realno nisu ni oniii full ali dobriii! A ostali igraciii realno prosek ili ispod proseka markovic prosek kalina prosek nedovic prosek a trebao da bude top ali sad prosek macvan prosek bircevic prosek proseka simonovic prosek a blizi ispod granica jovic niti smrdi niti mirise prosek stimac peskirrrr ispod prosekaaaa bas bas!!! To je to realno sestiii ili sedmiii realnooo! Tv ekipa Bobiii bjelica top vrhunski igraciii e onda bi bili ozbiljna ekipa mozda fali neko zaboravi covek

neko

pre 7 godina

Teo je prosek igrač. Odvratan mi je jer je egoista veliki i mnogo odvažan. A ima i glupe nerezonske poteze koji nerviraju dok igra košarku.

Nemke

pre 7 godina

Ee....gledam ovog Bilana i secam se kako se Bobi sprdao sa njim....Moglo je tako i veceras...Ali dobro,u slucaju ne uzimanja medalje(ne daj Bože) konacno ce Djordjevic dobiti otkaz.

nista o nicemu

pre 7 godina

Haha, kaze A.Petovic svojima na tajmautu: Oni su dali 25 poena na bazi k...ca.
(dragan, 01. avgust 2016 23:47)

Rekao nam je istinu covek, samo zaslepljeni djordjevicem to ne vide

Zg

pre 7 godina

Ovo je definitivno lagani pocetak nase dominacine jer kako vrijeme bude islo dalje i kako nam se budu klinci iz nba pocnu pridruzivati... niste to vi vec su sve rekpe spanjolci francuzi arg u zalasku a vi nmate neku extra kvalitetu a mladi su prosjek.

rex

pre 7 godina

Bolje po nas je bilo da smo izgubili, ovako je malo verovatno da ćemo naučiti lekciju. Igra je bila užasna, bez ikakve organizacije, sve samo silovanje i na iskustvo... Najfascinantnije mi je što je pored živog Jokića (na parketu), Štimac “organizovao“ napade i pokušavao da reši solo Oo, a Jokić ni loptu nije dobio kad god se izborio za dobru poziciju...

luka

pre 7 godina

da li vam je jasno sada, da bez teodosica mi ne mozemo da uzmemo medalju nikada, na bilo kom takmicenju, niti da konkurisemo ni za sta ozbiljno.. bogdan bogdanovic najgori igrac u istoriji reprezentacije..odlazi vise i ti i oni koji te guraju ceo zivot... ko te bre proglasava liderom i kosarkasem..o ostali da ne govorim
jovic
markovic i kompanija zvezde

Teska situacija

pre 7 godina

Auh kakva smo divlja ekipa. Onu Francusku cemo pamtiti kao najveci uspeh ove "sezone". Markovic, Bircevic, Macvan, Raduljica, Stimac - sta oni ljudi igraju???? Nas prvi centar bez poena iz igre skoro 15min!
Sta glumi ovaj Sale sa Nedovicem u ekipi, kleca mu noga posle svakog duela, ali mora da igra prijateljsku da nas kroasani ne pocepaju ili sta?

limitirani smo

pre 7 godina

Bolje da nismo igrali ovaj turnir. Koliko gid sam bio sumnjicav u kvalitet nase rep ovdje se to potvrdilo. Sada skripi na svakoj poziciji. Teo je Dzordan, za ostale. Koliko osciliramo u igri nevjerovatno. Komsije imaju bolju ekipu ali mi i sa ovako limitiranom imacemo bolji plasman od njih. "Talentiraniji" su ali nisu za velike domete. Loshi smo sa Bobijem ili bez njega, sa Saletom ili...

Griffin

pre 7 godina

samo da proradi šut i nema problema...
(SrbinsonKruso, 1. avgust 2016 23:59) Si cuo nekad za izreku,kad bi baba imala m... bila bi deda? A najbolji su ovi sto tvrde da se "kriju karte". Koje crne karte? xD Bedan sut za 3 su skrivene karte? Francuzi mogu da tvrde da igraju nonsalantno,mi ne. Mi igramo manje-vise sta znamo.

Dejan CZ

pre 7 godina

A sto Macvan odmenjuje Belog...luzer veciti.Stimac Bobi to neka porede ovi napaljeni,poznavaoci kosarke nece da se spustaju na taj nivo...
Protiv Argentine,Spanije,Brazila u takmicatskoj utakmici nase sanse su 0%
Protiv Francuske,Litvanije za postotak nesto vece...
SAD nema potrebe komentarisati.
Steta zbog uskracenosti ne samo domace vec i svetske javnosti sto nece videti Srbiju u sastavu koji je ceo svet zeleo da vidi i uziva u spektaklu koji OI nose...
Sto je to tako treba zaviriti u proslost...traume koje selektor ima svojim mizernim uticajem i cesto nepozivanjem u SFRJ sastav ocito se odrazile sad u selektovanju...samo sto taj deficit ta reprezentacija je mogla da nadoknadi a ova ne moze...
Steta...dogadjaji iz mladosti uvek ostavljaju jake posledice.

tutankamonhr

pre 7 godina

Čitam srpske komentare i dosta toga mi nije jasno, mi igramo bez pola momčadi-Hezonja, Tomić, Radševi, Bender, Hamilton, Dukan i egal protiv vas.
Osjetno je da imate kompleks od nas, bolji smo u nogometu a uskoro i u košarci, uskoro nećemo rotirati sao 7 igrača i pratiti ćete nas kao i u nogometu svako ljeto.
Pozdrav komšije

Hugo Vieira

pre 7 godina

Salo pa sta je to ? Vidim da imas problema u reketu,gde su ti igraci !?!?!? Bjeli ne moze ali ima ko bi mogao da pomogne! Pa Marjanovic se sprdao i sa Bilanom i sa Saricem svojevremeno...cccc

vs

pre 7 godina

Bircevic je definitivno decko koji je potpuno zalutao u reprezentaciju. Koji je njegov kvalitet? Apsolutno nikakav, cak ni licne greske ne zna da napravi kad treba. Kad vidim njega i Markovica u petorci jasno je da igramo sa dva igraca manje. Obojica su pocinjali sva tri meca, i u sva tri meca bili smo pregazeni na pocetku utakmice. Evo i sada, sramna igra na pocetku, hrvati napravise seriju 16-4 posle naseg pocetbnog vodjstva 4-0. Napad kriminalan, a toliko oruzja imamo, odbrana porozna do bola, sa masom nebuloznih faulova. Posle sjajne utakmice protiv Francuske, ovo protiv Argentine i za sada Hrvata ne lici ni na sta.

Srđan

pre 7 godina

Jedina svijetla tačka kod nas je skok u napadu. Ostalo je dosta slabo, bezidejni u napadu, mnogo ispadanja u odbrani. Igra se na individualni kvalitet, Hrvati mnogo jači kao tim, iako mi imamo kvalitetnije igrače. Nemam mnogo riječi hvale za Đorđevićev trenerski rad.

Ch1vu

pre 7 godina

Primetno je da se Markovic trudi ali nije u formi nikakvoj, povreda je ostavila traga, na staru slavu je u timu. Stimac moze protiv sporijih centara, Jovicu treba dati vise slobode u organizaciji, a Bogdanu ograniciti sut u ranoj fazi napada. Teo nam je pola tima, kao Gasol Spaniji. Nemamo osim Bogdana pravog sutera, a Savanovic bi svakako iskustvom doprineo na poziciji krilnog centra.

Родољуб

pre 7 godina

Генерални утисци: Јовић са пола терена,
стандардно добри Јокић и Богдановић,
Калина два, три постера,
завршница, постава са Радуљицом (Јокићем) и Штимцем (шта ли је Ђорђевић хтео, боже сачувај, али испаде добро),
Марковић у нападу, изгубљен у времену и простору,
све је ОК али недостају Бјелица и Боби.

Dovla

pre 7 godina

@Ivan

Ako se ja dobro secam pobedili su nas dva puta. Prvi kad je Gurovic bio kapiten pred Evropsko 2007. jer se secam da je Prkacin poludeo kad je Gure rekao da je to bio samo los dan i da smo bolji od njih. A drugi put je bilo cini mi se pred Evropsko 2011 sa nekih 10-12 razlike.

rex

pre 7 godina

Kakva igra, čim nedostaje jedan ključni igrač odmah raspad sistema a pritom ionako nemamo rotaciju jer su nam izmene obicni dodavaci peškira. Kad ti igra zavisi od visokog procenta realizacije šuta sa spoljnih pozicija a ti ne zoves dovoljno kvalitetnih visokih igrača da pokriju crne minute, nije pitanje dali ćeš glupo da izgubiš, već samo koliko često... Oo

Isto je bilo na prethodnom evropskom šampionatu, najcrnje u svemu je da smo imali bar 10 kvalitetnih opcija za te pozicije a poveli smo nekoliko obicnih balvana...

ns

pre 7 godina

samo da ne pocnete sa negativnim komentarima.. ovo je pripremni turnir,npr.na pripremnom turniru u londonu 2011 Hrvatska kos.rep. je pobedila Srbiju sa 83:71

hours of love

pre 7 godina

Jadni mi kad se Teo povuce...

Ne mogu da prezalim sto nema Bjelice i Marjanovica i da se pomirim sa cinjenicom da igraju Bircevic i Stimac.

cavi

pre 7 godina

Komsije,kad nas sad niste dobili,ne znam kad cete.Nisu igrali Teo,Bjelica,Bobi i prilicno smo bezidejno igrali,a vas je itekako hteo sut,i pored toga mi vas rutinski pobedismo.Salu na stranu,imate dobar sastav,ali 80% tima su vam Bojan i Simon.Kad njih nema,tesko ide.Opet,i u nasem timu je slicna situacija.Kad Tea nema,ne zna se ko sta radi uglavnom.Pozdrav

veliki strumf

pre 7 godina

http://0eb.net/video/495112.html
Evo odlican link. Ali sto me Markovic nervira ljudi moji. U odbrani Simon ga razbi, ne postoji uopste. U napadu decko zicer ne moze da ubaci, loptu baca kao ciglu. NULA!

U.S of Albania

pre 7 godina

Stvarno nemogu da svatim lude imaju net a nisu u stanje da traze sta im interesuje i sta hoce evo ipak link za "Parazite" LINK: http://livetv.sx/en/eventinfo/433474_croatia_serbia/#webplayer_ifr|459002|433474|459002|275|3|en

dex

pre 7 godina

Mi nemamo definitivno Teovu zamenu, a vidi se kolika nam je promaja u reketu (defanzivno naravno).
Ne treba se loziti na pobede protiv Francuske i Hrvatske, niti na poraz od Argentine. Mene plasi sto smo u skoro svim utakmicama delovali kao da smo u top formi, a to je suvise rano. Bojim se raspada kao na EP posle grupe.
Cekam Okosarkase na OI godinama, i dosta mi je sto ne idemo u najjacem sastavu, nadam se da nece i sa formom promasiti..

goblin

pre 7 godina

Teo mora da igra sve vazne meceve na OI preko 35 minuta.Mora.Uloga koju je Sasa namenio Markovicu nas je ubedljivo najveci problem,od limitiranog igraca(5-10 min.po mecu)pravi se nosilac igre.Kako se on i Jovic pustaju kada smo u napadu da covek ne poveruje...

stefan

pre 7 godina

Na stranu sto je borben i dobar odbrambeni igrac, Markovic je zaista igrac manje.
Od 2009.godine je pogodio 8 trojki za reprezentaciju i svi ga pustaju da sutira.

miljana

pre 7 godina

Slab pocetak ali verujem da ce se momci razbuditi,nema sanse da vezu dve lose partije. Moram da primetim da su komsije motivisane kao da igraju protiv Amera. Sta su traume...

Dag Kristi

pre 7 godina

Je li,ljudi,jel shvatate vi da ovo nije ni delic onoga sto nas ceka na olimpijadi?Kriju se karte,kalkulise se,uigravaju se...Sta ste zapeli sa negativnim komentarima,aman?

murajsam

pre 7 godina

moj neki generalni utisak: bićemo slabi na centarskim pozicijama- fali tu Bobi ipak, start nam je loš, sporo se budimo, Bjeli će nam nedostajati takođe mnogo, žao mi i dalje što nema Gudure, čovek bi eksplodirao u Riju i .... čini mi se da će naša sudbina, kako sada stoje stvari, najviše zavisiti od igre Tea i Bogdana... srećno momci

dunda

pre 7 godina

@ Kakva igra, čim nedostaje jedan ključni igrač odmah raspad sistema

to je normalno kad u ekipi imas vrhunskog igraca. i najveci je problem kad se ovako povredi, kad se ekipa priprema bez njega onda je druga prica. pa zamisli gs bez karija, klivlend bez lebrona... to je za nas teo.

sve strucnjaci

pre 7 godina

Bircevic je definitivno decko koji je potpuno zalutao u reprezentaciju. Koji je njegov kvalitet? Apsolutno nikakav, cak ni licne greske ne zna da napravi kad treba. Kad vidim njega i Markovica u petorci jasno je da igramo sa dva igraca manje. Obojica su pocinjali sva tri meca, i u sva tri meca bili smo pregazeni na pocetku utakmice. Evo i sada, sramna igra na pocetku, hrvati napravise seriju 16-4 posle naseg pocetbnog vodjstva 4-0. Napad kriminalan, a toliko oruzja imamo, odbrana porozna do bola, sa masom nebuloznih faulova. Posle sjajne utakmice protiv Francuske, ovo protiv Argentine i za sada Hrvata ne lici ni na sta.
(vs, 1. avgust 2016 23:28)

Skolski primer gore nekoga ko se ne razume u kosarku...

hours of love

pre 7 godina

Mora vama neka trojka sa parkinga, pa to ti je :D

Jos ste vi i dobro prosli s'obzirom na to da nam ne igraju 3 igraca iz startne postave:Marjanovic, Teodosic, Bjelica.

Aj uzdravlje braco draga.

Griffin

pre 7 godina

Haha, kaze A.Petovic svojima na tajmautu: Oni su dali 25 poena na bazi k...ca.
(dragan, 01. avgust 2016 23:47) Covek je rekao golu-golcatu istinu. Mi nemamo igru. Skoro pa nedostatak inteligencije na terenu. Mi posedujemo individualno vrlo sposobne igrace koji kad zagusti na mishice isteraju po nesto. Inace tim,posle Munda nije odigrao jednu vrlo kvalitetno timski odigranu utakmicu. Svaka iole jaca pobeda bila je izdejstvovana sa po 30 poena nekog od igraca.

neko

pre 7 godina

Teo je prosek igrač. Odvratan mi je jer je egoista veliki i mnogo odvažan. A ima i glupe nerezonske poteze koji nerviraju dok igra košarku.

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Je li,ljudi,jel shvatate vi da ovo nije ni delic onoga sto nas ceka na olimpijadi?Kriju se karte,kalkulise se,uigravaju se...Sta ste zapeli sa negativnim komentarima,aman?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 2. avgust 2016 00:11)

Aj' baci samo dve recenice iz strucne ekspertize a propo Saletovih skrivenih karti na centarskoj poziciji? Pozuri burazeru, molim te, ziv cu se pojedem dok ne dobijem odgovor...

NENO

pre 7 godina

Gledao sam prenos na Areni koju je komentarisao hrvatski komentator. Kad je Jovic dao kos sa pola terena komentator je rekao citiram: " ne ne.. nije to sindrom Kecman jednostavno oni to daju lakocom i bez napora" :) NEPROCJENLJIVO!!

goran

pre 7 godina

Dobra utakmica! Hrvati su bili više "napaljeni" i dok su ih išle trojke držali su utakmicu u egalu. Naši su kroz timsku igru pokušavali i na kraju uspeli da dodaju gas, podignu nivo odbrane, povežu par šuteva sa distance i zasluženo pobede veoma motivisanog protivnika, koji je još jednom pokazao da kada ih stane šut za tri poena teško mogu dobiti iole ozbiljniju ekipu... Naši, rekao bih su ovo dobili bez Teodosića i sa pola snage, ali sva čast, ipak je ovo samo pripremna utakmica, a ono pravo nas očekuje kroz nekoliko dana. Srećno!

akio toyoda

pre 7 godina

markovicu dekretom zabraniti da igra... sta taj covek trenira ceo zivot nije mi jasno, ni trunke kreativnosti samo kao robot dodaje loptu a i to ne ume vec nekoliko puta dodaje protivnicima u ruke

drago

pre 7 godina

Vidim da u nasoj rwprezentativnoj kosarci pusu neki novi vjetrovi...u stozeru su Kukoc, Radja, Stojko Vrankovic, zaista se pocelo brinuti o nasoj kosarci. Dobra bam je reprezentacija.
Ako zelimo nesto napraviti moramo u blizoj buducnosti dati sansu playu Basicu uz Zadra. To je strasan talent i sa ostatkom igraca bi cinili pravi tim.
Ali ljudi iz HKS-a se moraju pomiriti sa Cedevitom, to je van pameti.
Nece biti lako na Olimpijadi, dajem nam vece sanse na Eurobasketu slijedece godine.
Jedna stvar je jasna, ovaj tim raste a sve talentiraniji klinci dolaze.

Rodrigol

pre 7 godina

Иза поноћи... Ослабљена Србија демолирала Хрватску пред почетак ОИ, Хрватска упутила протестну ноту Србији!

leo

pre 7 godina

8 minuta je proslo, najupecatljiviji utisak za mene jeste UDVAJANJE BOGDANA BOGDANOVICA U SVAKOM NAPADU!!! Ali bukvalno svakom! Ozbiljno je Aco skautirao, bas lose igramo, Bogdan nije sutnuo za 3, Jokic promasuje, mora Macvan vise da se koristi, Teo fali naravno...Ajmo bre Srbendeeee!!! Dobijamo Kroasane na njihovu psihu ;)

veliki strumf

pre 7 godina

KO CUVA KRUNOSLAVA SIMONA??? Covek 3 napada sam kao duh, 2 lagane trojke i polaganje, pa neverovatno. A mi ga lepo pustamo, covek u tri napada ubaci 8 poena. S druge strane, ispucava se STEFAN MARKOVIC! Ej, Markovic uzima suteve. Naravno, sa poludistance i distance nista ne moze da ubode, covek je operisan od suta, i evo Hrvata na +10. Ne valja nam ova igra ovako. ovo su cinjenice, nezavisno od toga da li cemo na kraju dobiti ili iygubiti 15 razlike.

Brondby

pre 7 godina

Herta pada idemooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Ja

pre 7 godina

Koliko je Teodosić važan za ovaj tim, najbolje se vidi kad nije tu. Ne samo što se poena tiče, nego u organizacionom smislu, uvek je tu pravovremeni pas, stvara višak, sve vidi. Mozak ekipe.

milanovac

pre 7 godina

Bravo momci! Drzanje lekcije "susjedima" se nastavlja i cisto malo da ih spustimo na zemlju, iako je pripremna. Mora se priznati, bez Tea nismo isti tim. Markovic je ogranicen u napadu ali zahvaln igrac, Bircevic, Simonovic, Stimac, Kalinic, ne kazem da nemaju svi svojih kvaliteta ali niko od njih ne zna da izmisli neki maestralan kos. Iako Kalinu najvise gotivim treba biti realan. Vanjska linija bez Tea je ocajna. Mislim da je mora ici Gudura umjesto Stimca ili Bircevica, nema ko dati trojku. Osim Jovica sa pola terena. :D

igor

pre 7 godina

To je ta EKIPA. E moj Djordjevicu, nema Tea i raspad sistema. Bitno je da je najuren Bobi, a da igra EKIPA, kakva EKIPA, TEO JE 70 POSTO EKIPE. Cak i da dobijemo veceras,Ameri ce nas odrati...neka, Saleta ceka posao u Bajernu, docice neko novi trener, a samim tim ce nas tim predvoditi i centar Detroit Pistonsa, Bobi Marjanovic, a ne nekakav Stimac i trener-diktator.

hours of love

pre 7 godina

BOBAN MARJANOVIC !

Ja i dalje ne verujem da ga nije pozvao!!
Alo bre ovo su OI, nemamo mi vremena da ga gubimo na neciju sujetu.

Covek bi protiv ovih vec imao 20poena, a ne 6 kao sto sada imaju Raduljica i Stimac ZAJEDNO.

beograd

pre 7 godina

E moji Srbi, nikada reči podrške, uvek pljuvanje, pa čak i kad se pobeđuje...a na kraju uvek ispadnete glupi, hvala bogu pa će tako biti i posle Olimpijade.....Imam utisak da većina i želi da se ne uspe, ne znam zašto, valjda su životni propaliteti pa ne mogu da podnesu kad drugi nešto uradi u životu......pljujete Saleta, koji je odveo ekipu u FINALE SVETSKOG PRVENSTVA i polufinale Evropskog, šta bre hoćete, da se svaka utakmica završava sa +50 za nas??? Nikada bre ni loptu niste držali u rukama, a kamoli se bavili nekim sportom, ko ste bre vi da nekog pljujete?? Ako vam se ne sviđa, gledajte parove, za bolje i niste, ionako ste vi ta branša....Još bih mnogo toga napisao, ali mi ne bi objavili komentar....

Mare

pre 7 godina

Prvo poluvreme za zaborav, drugo je vec licilo na nesto.
Ono sto je evidentno je da bez Teodosica mi ne znamo nista da kreiramo, jedino resenje je da se Jovicu da veca sloboda.
Utisak je da su nam i oni zategli Bogdana i Joku sto je lose, nadam se da ce Sale naci resenje.
Trebalo bi da bude dobro, protiv Venecuele ocekujem jako neizvesnu utakmicu ali ne zato sto su mnogo jaki nego zato sto ce nasi biti pod pritiskom, bice nervozni itd.

Delija Momak

pre 7 godina

Mozda Raduljica ima neke lose karakteristike ali kako sutira bacanja...svaka mu cast...i to ne samo veceras..83% je imao u evroligi....sjajno

Marko

pre 7 godina

Je li moguce da postoji jos neko ko pljuje na Djordjevica i ko ima obraza da mu bilo sta kaze? Pa taj covjek je nasu kosarku zaduzio za narednih 100 godina, da li ste vi svjesni sta je sve kao igrac uradio? Da li se vi sjecate da su 10 godina prije Djordjevica na klupi sjedali i Vujosevic i Obradovic i Ivkovic i nista uradili nisu! Djordjevic je vicesampion svijeta, 4ti u Evropi, igra sa Srpskom reprezentacijom OI, sta hocete vise?

ivannn

pre 7 godina

Pa realno kad se pogleda jokic raduljica teodosic bogdanovic sem teodosica i bogdana ni jedan igrac nije top da se kazeee realno nisu ni oniii full ali dobriii! A ostali igraciii realno prosek ili ispod proseka markovic prosek kalina prosek nedovic prosek a trebao da bude top ali sad prosek macvan prosek bircevic prosek proseka simonovic prosek a blizi ispod granica jovic niti smrdi niti mirise prosek stimac peskirrrr ispod prosekaaaa bas bas!!! To je to realno sestiii ili sedmiii realnooo! Tv ekipa Bobiii bjelica top vrhunski igraciii e onda bi bili ozbiljna ekipa mozda fali neko zaboravi covek

neko iz gomile

pre 7 godina

@ Čitam srpske komentare i dosta toga mi nije jasno, mi igramo bez pola momčadi-Hezonja, Tomić, Radševi, Bender, Hamilton, Dukan i egal protiv vas. 
Osjetno je da imate kompleks od nas, bolji smo u nogometu a uskoro i u košarci, uskoro nećemo rotirati sao 7 igrača i pratiti ćete nas kao i u nogometu svako ljeto. 
Pozdrav komšije
(tutankamonhr, 02. avgust 2016 02:15)

E ovo se zove optimizam.

BOBA

pre 7 godina

Neverovatno da koliko lose pocinjemo svaku utakmicu.Tek u drugom poluvremenu ubacujemo u drugu brzinu, neverovatno.To ne smemo da dozvolimo na OI jer ce nas kostati ispadanja...

Ivan

pre 7 godina

Nista lepse nema, nego kada ti dva najslabija sutera u timu pogode dve uzastopne trojke kada se lomi rezultat. Ovo sa trojkama sa pola terena hrvatima, vise nije u redu. Sanjace Aca kompleks Jovketovu bombu.

Covek zvani Vuk

pre 7 godina

Pljuvaci, kvazi treneri bolesnici, negativci, tek poneki pozitivni komentar za ove super momke. Bravo za srce na terenu, za borbu, za tim. Bravo Sale sto si napravio super energiju, sto si povratio veru u reprenzentaciju, hvala sto ste tu !?!

Alex

pre 7 godina

Prvi krsteni napadi tek u poslednjem minutu prve cetvrtine. Jovic i Jokic imaju sposobnost kreacije i moraju to da pokazuju kada Teo ne igra. Markovic me iznenadjuje koliko nema ideju. Dobra je ovo provera da vidimo kako kreirati kada ne igra Teo.

drago

pre 7 godina

Haha cuj prokletstvo...tako ste pricali i da necemo proci skupinu na Euru pa smo bili prvi. U kosarci nismo imali kvalitetu, u buducnosti (blizoj ili daljoj) cemo opet na postolje.

izidor

pre 7 godina

al je sudac ovu 2. cetvrtinu naginjo za vas, pa to nisu istine kolko nam je faula izmislio ...ona 2 bloka cista vam svira faul,koji smijeh

ja

pre 7 godina

Koliko zlih komentara. Pa koliko juče su ti momci briljirali u našoj areni, a sad su se našli stručnjaci da sve to obezvrede. Svi znamo da je Bobi bolji od Štimca, ali nije hteo da igra ni ove ni prošle godine. Zato ćao Bobi. Podrška Saletu i celoj reprezentaciji.

Hrvat

pre 7 godina

Nije sporno da ste bolji. Medjutim, veceras ne toliko koliko isticete. Pogledajte broj koseva iz slobodnih bacanja,Raduljica rasturio! Nisam vidio centra njegovih gabarita da onako vrhunski pogadja. Nasi imali ocajan postotak dok su i ostali vasi odlicno pogadjali. Na kraju jos i ona trica.. Utakmica realno bila u egalu .. P.s.. Bogdan igracina,Jokic takodjer. Ipak,nemojte poletjeti, na OI ce biti druga prica. Budete li koncentrirani sa spremnim Teom medalja je realnost.

Vlado_ZG

pre 7 godina

Ma Srbi, bolji ste nema greške. Nama je drago vidjeti i da i mi imamo konja za utrku, jer se pomalo vraćamo. Dug je to put, znate i sami.
Sretno na OI! Sve je to sport, nemojte politiku gurati u to.
Pozdrav iz sunčanog Zagreba!

Mićko

pre 7 godina

Kako uspevaju hrvati da odolevaju nije mi jasno. U petorci Jović, Marković, Simonović. Šuteri, ne znaš od koga preti veća opasnost. Brzina, pas, borbenost. A onda sam se probudio.

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Kakvi smo na centarskoj poziciji, objasnice nam vrlo brzo.
Iskreno, muka mi je od price o Bobanu, sta je bilo bilo je, nema popravnog ni za njega ni za Djordjevica. Ono sto je sigurno jeste da kvalitet za velike domete nemamo, jer nam jednostavno fale materijali da bi dosli do borbe za medalju. Od Raduljice i Stimca nece biti vajde kad naletimo na ozbiljan tim, a to sto su njih dvojica dobri drugari, e neka Sale nacionale pravi Eldorado od takve price. To mu je ionako jedna od jacih prijava, a mi indijanci nek' se lozimo jos koji dan, pa sve dok mu ne budemo sudili kad nas istina zakuca za zemlju. A vi lupajte minuse, i to ce nam pomoci u pm....

ps. Ne mogu Jovic i Markovic u isto vreme da budu na parketu. Ne ume da sutne ni jedan.
(mirka, 1. avgust 2016 23:58)

E, jos samo tebe da pozdravim, pa lagano na kunt.

stosone

pre 7 godina

Šta im radimo, nakon nogometa i rukometa deremo ih i u košarci! Mnogo smo jaki!
(dado, 02. avgust 2016 00:03)

Haha haha....šta reče ti prijatelju? Ipak ste samo mnogo jadni.

Marko

pre 7 godina

Ni u ABA ligi ova ekipa ne bi bila u vrhu, Markovic, Bircevic, Simonovic, Stimac, Jovic... Dajte ljudi, uozbiljite se jer ce prizemljenje u Brazilu biti vise nego bolno.Naravno, o treneru ne vredi trositi reci.

Milan

pre 7 godina

Čak tri beka koja ne znaju da šutnu trojku , na da ih ne ide nego ne znaju - Nedović, Jović i Marković. Sad je tek uočljivo bez tea.Previše za ozbiljan tim, morao je Gudurić umesto nekog od njih.
Raduljica ne može ništa Bilanu a Planinića rastura. Imamo problem protiv boljih centara- može biti ključno u četvrtfinalu.
Hrvatima je dobra prva petorka ali klupa ih može koštati četvrtfinala jer imaju tešku grupu koja će zahtevati veliku potrošnju igrača.

alen

pre 7 godina

Srbija je bez Tea je rupa od repke a igraci ko Bircevic Jovic Markovic rupa najveca bez poena.Djordjevic izbacio Bobija Micova a igraju mu vezalji.

rex

pre 7 godina

Eliminišeš Tea, Bogdanovića i Jokića i ostalih 9 ne bi pobedili ni Svazilend.

Jokić je kompletno odsečen, niko da snjim odigra kvalitetan PnR ili mu na vreme doda koptu kad se dečko izbori za poziciju, a u odbrani je konstantno u vakumu jer mora da pokriva 2 igrača zbog konstantnih ispadanja naših igrača kod preuzimanja... Crnjak je da Hrvati osim šuta nisu ništa odigrali posebno dobro, već smo mi nula.

dadadada

pre 7 godina

E ovako,bez namere da vredjam Hrvate,bicu realan.Svaka vam cast.Svaka cast na tome sto ste Amerima i NBA ligi uspeli da uvalite toliko smeca od igraca koji su marketinski prepumpani.Saric,covek koji ne moze da sacuva nikoga,koji se ni po cemu ne istice od mora evropskih igraca na istoj poziciji,koga Stimac vrti ispod kosa.On ce preuzimati Lebrona,Durenta u nba ? Smesno.Hezonja,bek koji je u Barsi grejao klupu Bredu Olesonu,dovoljno je reci.U Orlandu vestacki pokusavaju da mu naprave statistiku pustajuci ga da se ispucava,al cim ekipa zagrize za plej of,Hezonja ce da zagrize klupu i tu je kraj.Bender,covek koga ste upravo uvalili,greje klupu u nikad gorem Makabiju,i sad ce kao da dominira u NBA ? Zubac,koji Stimcu ne moze poen da ubaci u direktnom duelu? Bojan Bogdanovic mi je omiljeni primer.Na neki nacin oslikava hrvatsku kosarku.Moze i 40 poena da ubaci,ali kada se mec lomi,air-ball,promasaji iz nekog naskoka sa 3 metra,itd.Roko Ukic i Stipcevic koji u npr Zvezdi ne bi ni u protokolu bili su vam jedini plejmejkeri? Planinic koji se,nazalost,umesto rvanja odlucio za kosarku ? Opet,bez namere da vredjam,samo sam objektivan,i moj komentar potvrdjuju i cinjenice i uspesi hrvatskih kosarkasa i timova za koje oni igraju.Izvinjavam se na predugackom komentaru i na tome sto analizirao samo hrvatske igrace,premalo je prostora za komentar nasih igraca.Sportski pozdrav !

Zlaja

pre 7 godina

Haha, kaze A.Petovic svojima na tajmautu: Oni su dali 25 poena na bazi k...ca. (dragan, 01. avgust 2016 23:47) Rekao nam je istinu covek, samo zaslepljeni djordjevicem to ne vide(nista o nicemu, 01. avgust 2016 23:58)
Pa dokle vise pljuvanja po svojima, dokle?
Da te covek pita sta si ti uradio da doneses neko iole slavlje svojoj porodici, da ne pricamo o naselju, gradu, zemlji...
Ako mislis da nemamo akcije u napadu i da to zavisi od Djordjevica, zapitaj se kako to da sa Teom u zadnjih 5 utakmica imamo 20+asist a bez njega igramo kako igramo, i to nije samo pod vodjstvom Saleta, to je bilo i dok je trener bio Duda...
A pored tvog i slicnih komentara, kakve smo glave, govori situacija da je Zeljko pobego od reprezentacije, Duda kao i Zeljko preuzeo da pomogne, pa sad to natavlja Sale, a sigurno to nisu radili jer im treba posao, obaveza ili reklama...

Vuk

pre 7 godina

Ljudi najbitnije je da će Teo i Nedovic biti spremni..Teu će i prijati malo odmor pred o.i, a Nedovic se zagrijava koliko vidimo i biće sve ok

neko

pre 7 godina

Ala cigani kukaju za Marjanovicem ko da je kriv neko što se on premišlja te hoću te neću. A on ništa ne bi mogao doprineti. Prosek centar gde u nb služi kao maskota i za smeh.

Ivan

pre 7 godina

Jel moze neko da izvuce podatak te pobede hrvatske protiv Srbije u kosarci? Ne secam se da smo ikada izgubili od njih ni pripremnu utakmicu. Ovaj sa Arene kaze da su nas pobedili jednom, nesto mu ne verujem, dok se sam ne uverim. Oni su za nas u kosarci kao Djokovic protiv Cilica u tenisu.

Drug Ostoja

pre 7 godina

Kao Srbinu naravno da mi je drago za pobjedu. Ali sjetite se Njegosa" u dobru se ne uzvisi u zlu se ne ponizi"! Nije ljudski niti sportski omalovažavati drugu ekipu.

posmatraj

pre 7 godina

Teo, Bogdan, Jokic, košarkaški intelektualci. ..i jos da je tu Bjelica, mogu tu dodati jos i Mačvana..produkti intiligentne košarke, a i Bobi pripada toj grupi, ali doći će i njegovo vrema! SRBIJA ZEMLJA KOŠARKE !!!

nbc

pre 7 godina

Ne objavljujte vise komentare bolesnih navijaca kojima je draze da Srbija gubi ako neko njihov nije u timu. Slusam sinoc hrvatskog komentatora i zaista im nekada zavidim na komentarisanju utakmica. Kod nas svaki prekid - reklama. Na hrvatskoj Areni nije bilo reklama nego komentari i slusanje trenera za vrijeme TA. Njihov komentator recimo za Bogdana kaze - kakva je to igracina. I za trojku Jovica - to nije slucajno. A citam neke nase komentare i pitam se kakvi su to navijaci. Jedan komentar utakmice - pripremna i cuvanje igraca od povreda (cim je Bogdanovic pao poslije klizanja - odmor). Ali imamo odlicno ukomponovan tim. Bogdan kada je na terenu, osjeti se povezanija igra i on kvalitetom daje prednost ostalim nasim igracima. Naravno da Teo fali ali smo pokazali da igramo i bez njega. Hrvatski komentator za Markovica kaze u smislu nije neki suter ali on je "igrac". Tako da prestanite komentarisati nesto sto ne razumijete. Ne mogu igrati 12 Tea i Bogdana. Mora neko i vodu da nosi.

vox

pre 7 godina

Dva košarkaša.. igraju na poziciji play-a i ni jedan ne ume da pogodi trojku..pa to samo kod nas postoji...S.J & S.M.. potpuno limitirana reprezentacija!

Uros

pre 7 godina

Nije da nisam zabrinut.
Stavio sam 2000 dinara da Srbija osvoji olimpijadu.
Zanima me samo kako ce Stimac i Raduljica da cuvaju Kazinsa i Jordana, kad oni ni Bilana ne mogu da odbrane.

Milan

pre 7 godina

Jedino dobro je da možemo da pobedimo solidnog rivala i kada nas ne ide šut i kada protivnik dobro šutira. Dobra bacanja, dobar skok u napadu i dobro suđenje su bili dovoljni.

Alex

pre 7 godina

Znao sam da cemo pobediti, jer vidi se razlika u kvalitetu igraca, ali bez Tea igramo nekako u grcu. Hrvati su igrali dobro, ali malo je tu vrhunskih igraca, Bogdanovic, Simon i Saric, donekle i Hezonja i to je to. Fali im vrhunski plejmejker i nisko krilo. Sto se tice nasih, ekipa nam je fizicki mocna, sa Teom jako kreativna i opasna. Znam da je glupo ponavljati, ali ova nasa ekipa da su tu Bjelica i Bobi bila bi ekstremno jaka. Hrvati govore kako dolazi njihovo vreme dominacije, a ne kapiraju da mi imamo tri puta vise kvalitetnih mladih igraca nego oni, samo sto ih niko ne kuje u zvezde kao da su Dzordani licno, kao sto oni rade sa svojim igracima. Pa po meni da napravimo ekipu npr. Jaramaz, Micic, Guduric, Lazic, Marinkovic, Dangubic, Zagorac, Mitrovic, Majstorovic, Jelovac, Musli, Kuzmic, ima da namuci ovu hrvatsku ekipu, ako ne i dobije. Ovde sam nabrojao 12 vrhunskih igraca, a ima ih jos, tako da neka ne brinu za nas. P.S. Ovim Hrvatima uvek neko od nasih mora da da ludu trojku, kao sto je veceras Jovic kada se lomio rezultat.

Qwerty

pre 7 godina

Koliko god nekompletni i loshi bili, kockaste cemo gaziti!!! I to uvek sa par poena razlike hehehe! Nemamo mi realno ni jednog ekstra igracha, ali gospoda komshije tek nemaju. Lichno, nisam optimista kao vecina da cemo uzeti medalju, chak i zlato, smeshno, ali ako damo sve od sebe i budemo psihichki jaki mozhemo do polufinala. Od amera odustanite, u grupi ce nas razvaliti + 30 i to peshke. A sa ostalima imamo shanse.

srrrrrrrrrrdjan

pre 7 godina

Pa to je to, sinoc +9.
I na to se jos doda Teov standardni ucinak od nekih 12-15 poena ... znaci bilo bi oko +20 a to i jeste realna razlika izmedju ove dve ekipe.

Krle

pre 7 godina

Citam komentare i baca me na Andelku i Andriju imam osjecaj da bi mogli do beskonacnosti se prepucavat...sad vi,sad mi nekoga sad ide,drugog nece. Cestitam kosarkasima Srbije na pobijedi do iduceg susreta,kako god on opet zavrsio.Sportski pozdrav!

Marko

pre 7 godina

Gledao sam prenos na Areni koju je komentarisao hrvatski komentator. Kad je Jovic dao kos sa pola terena komentator je rekao citiram: " ne ne.. nije to sindrom Kecman jednostavno oni to daju lakocom i bez napora" :) NEPROCJENLJIVO!!
(NENO, 2. avgust 2016 01:06

Neprocjenljivo :)

da vidimo

pre 7 godina

40 koseva primismo za poluvreme i jos su nam poklonili 5-6 lopti.Cim ne ide sut na spoljnoj liniji,kao da nemamo rezervnu varijantu.Nema ni ulaza u reket.Necu da glumim selektora,ali sam razocaran igrom u prvom delu ove utakmice.
Ovi sto pisu o nekim frustracijama,dominacijama... Bolje bi bilo da cute,jer to vise niko ne slusa.

Kanta

pre 7 godina

Sut za 3 u prvom poluvremenu 1/14, nesto me ovo strasno podseca na proslo EP. Ideje nigde, igre nigde, silovanje suta sa distance do ludila.
Lepo A. Petrovic kaze da smo dali 25p iz k...a!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Macvan igra koja komedija. Da Bog da izgubili i sad od Hrvata i sve utakmice u Riu kad nema Bobinatora.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Trener, 1. avgust 2016 23:56)

Ово мисли 90% навијача Звезде, а 99% оних који иду на утакмице макар једном годишње. Битно је само да играју играчи који су некада били у Звезди и што мање њих из Партизана, то је "утакмица" једног дела нашег народа.

cica iz Uzica

pre 7 godina

mene je unapred sramota onih koji ce sad da dizu nase kosarkase u unabesa a malo pre kudilI

MOLIM DA MI B92 PRIZNA BAR JEDAN KOMETAR!!! HVALA

Luka_Laban

pre 7 godina

Primetno je da se Markovic trudi ali nije u formi nikakvoj, povreda je ostavila traga, na staru slavu je u timu. Stimac moze protiv sporijih centara, Jovicu treba dati vise slobode u organizaciji, a Bogdanu ograniciti sut u ranoj fazi napada. Teo nam je pola tima, kao Gasol Spaniji. Nemamo osim Bogdana pravog sutera, a Savanovic bi svakako iskustvom doprineo na poziciji krilnog centra.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ch1vu, 1. avgust 2016 23:57)

Hvala Bogu pa se neko setio Savanovica, na moju zalost, malo nas je...

Воркапић

pre 7 godina

Права јача тренинг утакмица. Морам рећи да сам слабо разумео замисли обојице тренера - и Александра и Александра. Углавном јурњава у којој је највише кошарке на нашој страни одиграо Радуљица. Тачније на обе стране. Шут Марковића за три из полуконтре на два разлике за Хрвате и то пред крај меча? Резона нигде, а доста је било таквих ситуација. Јасно је да свака победа радује, али Србија није играла баш паметну кошарку и надам се да смо тога свесни. Хрвати имају добре играче, одавно позната ствар, али и даље изгледају као да су се прекјуче упознали.

Srbija

pre 7 godina

@Zg
A koji to klinci?Zubac,Bender...?Pa ako su nasi prosek sta su onda ovi.Skoro se nisam ovako nasmijao.I da taj Zubac je ponikao u srpskoj skoli kosarke i zahvaljujuci Megi bio draftovan ove godine.Inace da nije dosao u Megu za njega se nikad ne bi ni culo.Lijepi pozdrav!

Svetski Mega Car

pre 7 godina

E moji Srbi, nikada reči podrške, uvek pljuvanje, pa čak i kad se pobeđuje...a na kraju uvek ispadnete glupi, hvala bogu pa će tako biti i posle Olimpijade.....Imam utisak da većina i želi da se ne uspe, ne znam zašto, valjda su životni propaliteti pa ne mogu da podnesu kad drugi nešto uradi u životu......pljujete Saleta, koji je odveo ekipu u FINALE SVETSKOG PRVENSTVA i polufinale Evropskog, šta bre hoćete, da se svaka utakmica završava sa +50 za nas??? Nikada bre ni loptu niste držali u rukama, a kamoli se bavili nekim sportom, ko ste bre vi da nekog pljujete?? Ako vam se ne sviđa, gledajte parove, za bolje i niste, ionako ste vi ta branša....Još bih mnogo toga napisao, ali mi ne bi objavili komentar....
(beograd, 02. avgust 2016 07:39)

Svaka čast za komentar, ni sam ne bih bolji napisao. :-)

Svetski Mega Car

pre 7 godina

Da li se ja varam ili oni nas nikada nisu pobedili u košarci?
(konto, 02. avgust 2016 06:36)

Nikada nas nisu pobedili u zvaničnoj utakmici na nekom prvenstvu ili OI. Pobedili su nas samo jednom, neka prijateljska utakmica je bila. To se naravno ne računa. :-)

dalibor79

pre 7 godina

naravno da su to pripremne utakmice ali ko hoce vec da izgubi i da unese ne mir u svoju rep. pogotovo kada igraju srb i hrv to nikako nemoze da se nazove prijateljskom utakmicom jer uvek postoji nesto vise od toga. realno daleko smo bolji od hrvatske u kosarci. realan plasman na OI je da udjemo u cetvrtfinale a onda je sve moguce. jer u jedna utakmica resava sve. a za tebe tutankamonhr: pa zar vama nije tomic igrao godinama pa sa njim nikada niste uzeli medalju? zar vas nikada nismo pobedili kada vam je tomic igrao?:) da hamilton zvuci mnogo hrvatsko kao draper, a bender je toliko dobar da nije mogo da igra ni u izraelskom prvenstvu. a da te podsetim da je nama falio najbolji plej evrope teodisic, da je falio najbolji igrac evrope u sezone 2014-2015 bjelica, da je falio najbolji centar evrope iz sezone 2014-2015. tu si tri igraca iz prve petorke. a te price kako cete vi nas da pobedite u kosarci, kako cete nas preteci to slusamo vec preko 20 godina:)

Dzoni

pre 7 godina

Totalno nebitna utakmica. Nemate sta da se lozite oko ponosa i Hrvata, bicemo ih kada bude najpotrebnije. Taman prilika da se razigra druga petorka, sa kojom igramo egal vec.

Stefan

pre 7 godina

Ja stvarno Jovica volim,ali dečko je daleko ispod kvaliteta ovog nivoa košarke..2 otvorena šta,jedva je obruč pogodio,ali to se zna..Ono što se očekuje od njega,odbrana-očajna,ispada na liniji dodavanja par puta i asistencije, nema nijednu..Samo služi da prevede loptu.Simonović nije kvalitet kao ni Štimac za ovo..Realno kada u igri nema Bogdana i Tea,onda nema ni viška ni ozb napada.Jokić je strašan,ali mora da radi još..Kalinić je koristan,ali daleko od odličnog igrača i može da igra kada ima vrhunske igrače pored sebe,individualno ništa..

istina u lice

pre 7 godina

markovic se cuva za olimpijadu. a onda kad udari haubica van 6,75. salu na stranu, mnogo postujem foru na koju je on napravio veliku karijeru. rad, rad, rad pa ponovo rad. evo mu nagrade. realno nema ulaz al mu je zato sut los.

Rozenkranc

pre 7 godina

Vi koji mislite da se sad nesto tu krije, čuva i sl. u velikoj ste zabludi... To je to, s tim što naravno igra može da se popravi, udje bolje u formu, popravi šut, ali opet i ne mora, i to smo viđali... Tako da, videćemo, može i mora bolje, a da li će biti, hmmm...

Finalni•üdarac

pre 7 godina

Momci svaka čast. Ovako se igra za Srbiju. Jović preuzeo odgovornost i uradio je pravu star. Jokić mora da šuta više trojki, i manje forsirati Bogdanovića! I kada Marković pogodi za tri poena onda je pobeda sigurna!

NEU

pre 7 godina

Šta im radimo, nakon nogometa i rukometa deremo ih i u košarci! Mnogo smo jaki!
(dado, 2. avgust 2016 00:03)
Je li Dado, jesi li ti prso ili Pršo. Ako si Pršo, onda si Srbin; ako si prso, onda si hrvat.

pero

pre 7 godina

srbija bez teodosića nije ista ekipa, teo vrijedi minimalno 30% ekipe. da hr ima svog teodosića, gdje bi nam bio kraj. svi ovi klinci koji dolaze, većinom su visoki igrači, četvorke i petice, koje bez pravog playa, i bez pravog šutera (hezonja očito nije taj) neće uraditi ništa.

Ivan

pre 7 godina

Mene samo interesuje dal ovaj Markovic i ovaj Jovic mogu nekad nesto da ubodu. Sramota bre! Bekovi koji sami iz 100 pokusaja ne mogu trojku da ubodu. Kod mene bi oni samo trojke sutirali jedno mesec dana 24h dnevno.

vs

pre 7 godina

Sut nam je apsolutno kriminalan. Jedna jedina pogodjena trojka u prvom poluvremenu, a Hrvati nas napunise dalekometnom artiljerijom. Ladno ljudi pustaju markovica i Jovica da sutira, ispalili su 5 suteva i svaki je jedva kacio obruc. Tragedija, katastrofa na sta im lici sut. Jos u zadnjem napadu, umesto da ide na kos, Jovic (kao i u Zvezdi) gnjavi loptu i ispaljuje nebuloznu trojku. Sramota je da cela reprezentacija SRBIJE, kosarkaski i suterski mocne zemlje, ubaci samo jedan jedini sut iz daljine za poluvreme, a sutnuli smo bar 12 puta.

dejan

pre 7 godina

prvo poluvreme jako lose bez igre i ideje ja neznam koji ulogu ima ovaj jovic nista posebno lose mnogo lose trojke da nepricam katastrofa nevidi se jokic bogdanovic nema bez tea i bjelice nista ovo sve nad silu se igra selektor sta da pricam kao igrac legenda kao trener nista posebno lose ova ekipa nema nikakvu svezinu u selekciji poput jednog bobija gudurica

nbgdeki

pre 7 godina

Mucno je gledati reprezentaciju bez Teodosica. Svaki napad na silu, nema lakih poena. Markovic igra kriminalno, Bogdanovic se polako ali sigurno vraca na standardnih 30% suta iz igre, Bircevic je ispod svake kritike, Kalinic ne zna sta igra, cak je u Jokic utonuo u ovo sivilo, Stimca ne treba komentarisati. Na moje iznenadjenje, najbolje igraju Raduljica i Macvan

"To mogu samo Srbi!"

pre 7 godina

Ove trojke hrvatima će ih naterati na kolektivno samoubistvo!

Ne sramota koje nemaju i dsotojanstvo koje im je premaleno, nisam siguran mi mikoroskopom da bi se našlo!

Kako im uvek utrpamo momački... nije ni čudo što hrvatice ovde dolaze organizovanim prevozima!

Slavko-Vrekic

pre 7 godina

Nek vas je sve sramota koji pljujete na pripremama nasu reprezentaciju.Nemate ni stida ni srama, sve brzo zaboravljate i nikad kraj utakmice ne cekate.Mi ne zasluzujemo ovakve sportiste.Bravo momci i samo jako.Srecno u Riju.

ПравимоПроблем

pre 7 godina

Имате ли имало образа?Заваљених дупета по фотељама и кафићима,блејите у телефоне и мислите да знате нешто?Да сте вредни да било ко чује ваше мишљење?Блатите људе који више ураде за своју земљу у једном дану него ви за све те године које сте бацили у ветар.Моја Србија игра кошарку побеђује и губи јер такав је спорт.Моја Србија учествује на ОИ јер је спортски то изборила.Моја Србија на крају сваког дана има права на неуспех јер стално полаже право на успех!Моја Србија је и данас победила!Напред НАША Србија!

Aлександар

pre 7 godina

Нема вам друге Xрвати него да једном признате да сте и ви Срби у пакету са Ацом селектором, биће вам после лакше да губите од нас!

Shomi

pre 7 godina

Molim da mi se jave "ovi" poznavaoci kosarke i komentatori ko od njih ima neku medalju ili neko drugo priznanje sa seniorskih reprezentativnih takmičenja radi provere verodostojnosti njihovog misljenja
unapred zahvalan navijac reprezentacije Srbije

Bane

pre 7 godina

(Griffin, 2. avgust 2016 01:08)

Da se baviš sportom znao bi šta znači termin "skrivanje" karata. Da li si prisustovao nekad nekom treningu. Na njima se uvežbavaju posebne akcije koje se u prijateljskim utakmicama ne koriste. Naročito ne protiv protivnika iz grupe. Moraš malo da poradiš na sportskoj inteligenciji.

Vlada djordjevic

pre 7 godina

Ovo momci mogu sve i nadam se nikoga ne potcenjuju , želim im srecu kao i Noletu , vaterpolistima i mnogima drugih.? Šteta za odbojkaše ! Idemo sportski i bez politickih predumisljaja, to ostavimo onima kojim se takvim mislima bave!

Иван-Ниш

pre 7 godina

Одржали нас слобадна бацања и одличан скок кроз целу утакмицу... и наравно Радуљица. Слободно људи похвалите и њега, немојте да се стидите. 3/4 утакмице смо живели на његовој игри јер нам је спољна линија била лоша у нападу. Одигра лоше спољна линија, скок одличан, а многи кукају што нема Бобија, хахахах. Играло се доста ноншалантно са лошим избором шутева, гомилом глупих фаулова, па опет... утакмицу решише три играча која прве три четвртине одиграла веома лоше у нападу (Марковић, Калина и Јовић). И сада као без Теа смо нико и ништа. Ма немој. А шта су Французи без Паркера и Батума у најбољем издању? Да неће Гобер да им предводи репрезентацију?

Ivan

pre 7 godina

Za sve ove sto su kukali da ne valja sto smo dobro igrali protiv francuske. Jel vam se ova katastrofa od prvog poluvremena mozda ipak vise svidja?

ljubitelj sporta a ne zaludjenik

pre 7 godina

Čitajući i gledajući komentare šta sve ljudi pišu da shvatim da sam ja jedini koji očito gleda opušteno tekmu i sport generalno bez obzira da li naši pobedjuju i gube..To ne menja ništa u našim životima osim što nam da je malo zabavu da skrenemo sa loših misli,dana u realnosti..

igor

pre 7 godina

Djordjevic pod hitno mora da resi kako ce reprezentacija da mu igra kad Teo nije u igri.Ovo je bre tuga Markovic igra pleja covek neume da ododa loptu baca u ruke Hrvatima.Nema ideje ne vidim ideju u igri sve neka zaletanja u rulju.

rel

pre 7 godina

Jokić vam je igračina, pozdrav iz Hr.(Zagabria, 01. avgust 2016 23:28)

Dzaba druze kad nema ko da mu doda loptu, Jovic misli da mu je pod kos Cirbes pa se dvoumi dal da mu doda, daj mu bre nek su petorica oko njega Jokic ce poentirati, zato fali Teodosic mnogo, on ga najvise hrani loptama

Lane

pre 7 godina

Volim Štimaru kao brata rođenog ali brate mili... Fali mu kvalitet za igru na ovom nivou... Kada bi bar njegovu volju i entuzijazam mogli preneti i na ostale medalja bi bila zagarantovana!

Boris

pre 7 godina

Ovo je definitivno lagani pocetak nase dominacine jer kako vrijeme bude islo dalje i kako nam se budu klinci iz nba pocnu pridruzivati... niste to vi vec su sve rekpe spanjolci francuzi arg u zalasku a vi nmate neku extra kvalitetu a mladi su prosjek.
(Zg, 1. avgust 2016 23:50)

A dje su nestale hrvatske NBA zvezde u poslednja 3 minuta?

Navijač

pre 7 godina

(Zg, 1. avgust 2016 23:50)

Da mi je znati na čemu gradiš takav optimizam. Druže teren je merilo tu niste baš nešto preterano pokazali postoje bljeskovi ali za početak dominacije moraš prvo nešto konkretno i da uradiš.

moje ime

pre 7 godina

Čestitke na pobjedi. Nisam očekivao da ćemo do kraja biti u egalu, mislim da je i ovo solidan uspjeh, iako prijateljska je utakmica, Olimpijske igre su nešto sasvim drugo. Kad već spominjete svoje izostanke ni nama nisu igrali Hezonja, Tomić, Hamilton...ali i da jesu vjerojatno bi izgubili jer ste bolji.

Kizony

pre 7 godina

Miro protiv Miro-slava, Bogdanović protiv Bogdanovića, Aleksandar protiv Aleksandra... Veoma zanimljivo :)
(Mirko, 02. avgust 2016 05:07)

... Simon protiv Simonovića (0;

Duch

pre 7 godina

Odlicna utakmica, komotna pobeda bez suvisnog trosenja igraca. Jel neko primetio koliko je Sale stedeo Jokica ? Jer on nam je vazan i sinoc se bas minimalno trosio, to mi se svidja. Teo ima vremena da se oporavi jer Venecuelu ce verovatno preskociti i trebao bi i bice sve ok verujem u nase.

Nemanja

pre 7 godina

Kako smo kriminalno odigrali prvo poluvreme,minus 4 je super,kada su Markovic i Jovic u petorci limitirani smo u napadu,sa Teo dobijamo ove lagano ako nam padnu u cetvrtfinalu

Bodibond

pre 7 godina

Ovo je definitivno lagani pocetak nase dominacine jer kako vrijeme bude islo dalje i kako nam se budu klinci iz nba pocnu pridruzivati... niste to vi vec su sve rekpe spanjolci francuzi arg u zalasku a vi nmate neku extra kvalitetu a mladi su prosjek.
(Zg, 01. avgust 2016 23:50)

Kad navijaci kroasani komentarisu sport to je za urnebesnu komediju. Prijatelju nemate vi pojma, mozda i dobijete neku prijateljsku ali mora da znate da je SRBIMA sportska genetika predodredjena, tako da praticete vi balet a ne sport. Paljba odavde da ti rec nisam vise cuo.

Maximilijan

pre 7 godina

Znam da je pripremna tekma,i to poslednja pred takmicenje.. ali zapravo nema veza sa tim da moramo polako da pravimo plejeve koji nisu samo odbrambeni igraci nego i kreativci,kosgeteri,a da ne pominjem fizikalije.. u par situacija na parketu i Markovic i Jovic,a protivnici ih cuvaju na 2m od njih... ej? i sta ce,posto Hrvati skupili, ovi sutiraju i sutiraju ..pogotovo Markovic, ali ,sto bi rekli nasi stari,ali ič...

Alex

pre 7 godina

Mislim da cemo dobiti ovu utakmicu, jer ocajno igramo, Hrvati dobro i ide ih sut, a na poluvremenu je mala razlika. Utisak imam da koseve dajemo na silu, nema tecnih akcija, a sut je katastrofa, kao da bacaju cigle Jovic, Markovic i Macvan. Teo i Bjelica su u ovoj ekipi dvojac koji je davao kreaciju u igri prethodnih godina, ostali sem Jovica, Jokica i donekle Bogdanovica, nemaju taj kvalitet. Doduse ova ekipa ima veliki potencijal u tempu i odbrani, ali trenutno igraju pod rucnom. Kod Hrvata Bogdanovic je vec drugu utakmicu ocajan, ali vadi ih Simon. Bolji protok lopte i sut imaju veceras i zato vode, ali mislim ako nasi dodaju gas dobice ovo.

dDdD

pre 7 godina

Sta se bre primate ljudi toliko lose igramo da je to prosto providno da je namerno. Igrao Teo ili ne ovako losi ne mozemo biti. Mi se sa njima mozemo vrlo lako ukrstiti u osmini finala i kriju se karte, cuvaju se igraci od povreda i slicno. Jedino mi se cini da Nedovic ne glumi, on je stvarno mislima ko zna gde

goran

pre 7 godina

rezultat totalno nebitan,negativni komentari totalno nepotrebni,zasto mi srbi jedva cekamo da neko nas dozivi neuspjeh pa da pljujemo po njemu??!!!!

leo

pre 7 godina

Lepo sam rekao na pocetku da cemo ih dobiti! Bravo za bombu Jovica, za igru Radulje, borbu svih ostalih. Za kraj samo komentar, ovaj njihov Bogdanovic je mozda dobar suter, ali zato nas Bogdanovic crta po terenu, postao je pravi lider! Teo-Bogdan-Jokic...nek magija potraje uz pomoc svih ostalih.

t

pre 7 godina

Ali ni jedan pozitivan komentar ovo je strasno.Pa sacekajte kraj ljudi, kosarkasi su nas zaduzili sve ove godine, sto se mene tice ne moraju da osvoje nista narednih 100 god bicu svim srcem uz momke ko god da igra.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

STRUCNJACI:

ALi zamaraju ovi strucnjaci sto ovde svasta komentarisu..
Mislim da se od prvog do zadnjeg momenta videlo da smo bolja ekipa, ali HR je drzala sut za 3, preko 40% celu utakmicu!!!
ALi kada pogadjasas slobodna, ne moras da brines...to je i dibilo tekmu na kraju..
OK, ovako treba da igramo, jako, brzo, i da napadamo obruc,,,
STo vise se nadajmo na liniji za slobodna, tim bolje..
Bez Tea, sa polovnim Macvanom kome treba jos koja tekma, ali bice spreman na vreme, i naravno Nedovicem koji takodje treba jos vremena...
Mislim da smo drzali HR u igri, ocajnom selekcijom faula, ali sve u svemu, izgubili smo jednu tekmu u zadnji 10 cini mi se, dobili FRA 2 puta Grcku, i sad HR...
Sad domoriti koji dan, namestiti igru, imamo 5 dana, i super protivnika za otvoriti igra, Venecuelu...
Sretno bilo Orlovic, preterani ste!!!

nemanja

pre 7 godina

Konacno ste se sjetili da postavite ucinak igraca u izvjestajima sa kosarkaskih meceva. Za to zasluzujete pohvalu, ali nemojte da treba 10 puta da vam se napisr da biste to i ucinili :)

Nenad Pirocanac

pre 7 godina

Jovic presekao dalekom trojkom,pitam se dali je gadjao ili napamet izbacio ali svaka cast pogodio da prelomi utakmicu,nadam se da su igrali rezervisano jer uskoro krece Olimpijski turnir pa se treba pricuvati,mada ekipa bez Tea nije ista,pre svega zna da gurne raduljici i Jokicu loptu gde treba,dobro ima vise iskustva,jacih utakmica iza sebe nego Jovic,Bogdanovic mora konstantnije na Olimpijskom turniru....Raduljica neka nastavi da igra kao veceras,i bice dobro...a ovi se napalili kao da je vec olimpijski turnir...ali ih Jovic utisio...

iz ugla

pre 7 godina

Обе екипе су играле пријатељски, без тешких фаула, посебно на улазу. Насупрот Аргентине која је играла грубо и такмичарски. Обе екипе ће играти боље ма ОИ.

Space

pre 7 godina

Bravo za nase, tek sada krece ono pravo! Ovi sto samo kritikuju mogu da pogledaju malo i sebe, nezahvalni smo kao narod a nije tesko pruziti podrsku nasim najboljim kosarkasima.

I

pre 7 godina

Vi volite prokletstvo, vračanje, gatanje, a zapravo nismo imali momčad za medalju.. Ukic, prkačin, lončar, markota su dobri momci al nisu za medalju..jedan radmanovic je bolji od svih naših nakon dine i tonija, da ne spominjemo pedu, bodrogu, krstica .. Možda saric i ovi mladi u nba je uzmu uskoro, bar se nadam

Herodot

pre 7 godina

Za sada je Raduljica jedina svijetla tačka. Pokažite malo volje, momci! Kvalitetniji smo barem duplo... Bogdane, večeras opet 25+ saspi!

Ziks

pre 7 godina

Ovaj spominje Bitević,pa dečko je dao 3 poena,imao 2 ofanzivna skoka,msm 2 defanzivna i igrao solidno odbranu za 5 minuta igre.Ali me zanima kad si toliki stručnjak šta je uradio Jović,a tek Kalinić za 10 do sada??Igrač koji jedva umije loptu da vodi i ima samo fizičke predispozicije..Moze on da igra kada su Teo i Bogdan tu pa ga puštaju i ima prostora,a gde je sada kad bas njih nema da igra i povuče..Bogdana zeznuli sa ličnim,igrao par minuta u prvom poluvremenu..

Bojan

pre 7 godina

link http://www.sportp2p.com/basketball/484632/croatia-serbia-free-live-streaming-online-p2p.html

Ako ne ide Tea i Bogdana nasi poprilicno limitirani sto se tice suta, narocito za 3. Najveca nam je mana sto nam dva pleja Markovic i Jovic u napadu ne postoje tako da se njihovi cuvari komotno mogu fokusirati na udvajanje drugih igraca. Al dobro svim srcem uz Srbiju pa sta bude.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

E da i ne sme da se desi da ostanu Marković, Jović i Nedović sami na trojci, i ne šutnu kad je otvorena, alo bre nema tu pasa u stranu tu bi na primer Simonović šutnuo bez razmišljanja i to je jedino ispravno. ...

Lola

pre 7 godina

Je l' se meni cini ili Markovic igra cele dve akcije u napadu - ili spusta na Jokica/Raduljicu/Macvana po levoj strani ili sutne trojku? Ni jedno ni drugo ne radi, kao sto nije ni na prosloj utakmici.
Sto je najgore, da jednog naseg krene sut, mi odosmo na dvocifrenu prednost lagano.
A, Petrovic bas lepo bodri svoje momke: "Mi smo 27 poena postigli kvalitetnom igrom, a oni 25 po principu ku***!" Motivacija na nivou!

Sremcica

pre 7 godina

Čitam ove komentare i pitam se kako vas nije sramota bre? Svi pljujete a onda kad izdominiramo i uzmemo medalju svi se sakrijete u misiju rupu..Ako vam se ne svidja sastav nemojte da gledate,ostavite nas ostale da navijamo za ove momke koji uvek srce ostave na terenu..kapirate..vi ostavite komentar iz fotelje a oni srce na terenu. .idemo u Rio po medalju..

777

pre 7 godina

Loš šut se nastavlja a oni vode na poluvremenu sa samo 4 koša? Tolike trojke su pogodili posebno Simon. Niko ne može da pogodi za 3 , BB zbog 2. lične sedi na klupi. Jokic kada je u igri ko da ga nema?? Ne znam šta se sa njim desava vec druga utakmica? Raduljica i Macvan kad je u igri drže nekako igru. Markovic i Jovic nista ne mogu da pogode. Jovic je imao jedan dobar ulaz i dao je koš. Nedovic je dva puta sutirao za tri i promasio. Moramo bolje da sutiramo jer ovako gubimo jer oni imaju igru samo zbog toga jer daju trojke. Imamo samo jednu trojku koju je dao BB i to je za celo poluvreme?? Loše..

Difovac

pre 7 godina

ajmo sale, još malo nabijanja kompleksa panterima
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 1. avgust 2016 23:12)
Bilo je te 1995. dosta "konplaksa " ;)
Kako kome ;)

Sale nacionale

pre 7 godina

Jokić vam je igračina, pozdrav iz Hr.
(Zagabria, 01. avgust 2016 23:28)

Vi takođe imate dosta dobrih igraca, ali vam je selektor klosar da nema veceg..Pozz..

Ivana

pre 7 godina

KAKAV SMO TO NAROD BRATE MILI...PA NE MOZEMO STALNO DA POBEDJUJEMO...LJUDI OVO JE PRIJATELJSKA UTAKMICA ODMAH KAD IZGUBIMO 1 ILI 2 UTAKMICU VI SVE NAJGORE ....A AKO POBEDIMO OVU UTAKMICU IMATE U UNABESA DA IH UZDIZETE CCCC

323

pre 7 godina

E sada da mi onaj genija objasni zasto je BB najgori u istoriii?? Dao je jedinu trojku a zbog dve lične celu drugu cetvrtinu sedi na klupi?? Šta ti gledaš??

Bane

pre 7 godina

(Trener, 1. avgust 2016 23:56)

Ajde mi objasni majke ti kakve veze Mačvan ima sa Bobijem je li igraju možda na istoj poziciji. Kad počne olimpijada ti ćeš biti u rangu statističke greške. I kada se ista završi uspešno prvi ćeš krenuti sa hvalospevima. Sad malo izbacuješ frustracije da bi se pravio pametan.

MilosSrbija

pre 7 godina

Je li,ljudi,jel shvatate vi da ovo nije ni delic onoga sto nas ceka na olimpijadi?Kriju se karte,kalkulise se,uigravaju se...Sta ste zapeli sa negativnim komentarima,aman?
(Dag Kristi, 2. avgust 2016 00:11)

Ne shvataju oni brate. Mnogo se loze i misle da znaju nesto jer Boze moj, oni prate NBA pa misle da bismo trebali svaku da razbijamo. Igramo losije ali ok, treba se i cuvati. Osakaceni smo bre, treba i ovo sto je zdravo da ostane zdravo.

pa da

pre 7 godina

ako nista drugo dobili smo Stimca, on kad udje i Hrvati se zbune, a tek mi hahahaaaa....navikli Hrvati da dobijaju trojke u poslednjoj sekundi, prosto je vec prirodno hahahaaas

mixer_pancevo

pre 7 godina

Jedva cekam da uzmemo medalju pa da onda procitam sta svi ovi strucnjaci imaju da kazu. Verovatno ce biti imali smo srece i tako slicno sr...e! Ej bre, okrenite se oko sebe pa cete videti da vam je najveci uspeh u zivotu jedan pogodjen tiket! Napred Srbija!

Xin Zhao

pre 7 godina

Molim komentatore da se ne prolupavaju. Pripremna utakmica je u pitanju u kojoj je svih nasih 12 igraca dalo kos. To dovoljno govori, a vi sto se ne razumete u kosarku je vas problem.

poznavalac

pre 7 godina

kakvih ovde stručnjaka ima!!?? hahaha, pa polovina košarku gleda od juče.. ljudi, pa pripremna utakmica, igraju svi sa 50%.. a mi i tako, i bez Tea igramo vrlo korektno.. neznalice i hejteri, mrš!!!

iz limoža s'ljubavlju

pre 7 godina

rutinski sa drugom petorkom.
stručnjaci što su celo detinjstvo vikali 'ko još prati košarku' sad već čuju prve petle u predgrađu...