Olimpizam 203

Nedelja, 31.07.2016.

02:30

Poraz od Argentine, Teo izašao zbog povrede!

Košarkaši Srbije su izgubili od Argentine u drugom meču turnira "Super 4" u Kordobi rezultatom 79:74 (30:14, 10:24, 18:20, 21:16).

Poraz od Argentine, Teo izašao zbog povrede! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

203 Komentari

Sortiraj po:

chema

pre 7 godina

"Cuvas Djinobilija i pobedis Argentinu, kao i sa Barselonom, cuvas Mesija i oni su jedna velika nula. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chema, 31. jul 2016 13:33)" 

-Vidi se da si operiran od nogometa, a i basketa.
(mario, 31. jul 2016 16:10)

Ne razumem se u taj tzv. nogomet i u taj basket, ali se odlicno razumem u Fudbal i Kosarku ... Pozz za CRO

mario

pre 7 godina

"Cuvas Djinobilija i pobedis Argentinu, kao i sa Barselonom, cuvas Mesija i oni su jedna velika nula.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chema, 31. jul 2016 13:33)"

-Vidi se da si operiran od nogometa, a i basketa.

Arthammer

pre 7 godina

Ovo zaista nije normalno, Marjanovic nije kosarkas koji pravi razliku, to je covek koji u NBA igra par minuta i daje par koseva - shvatite to vec jednom. Jokic je covek koji pravi razliku. Teodosic takodje. Bjelica uglavnom, Bogdanovic uglavnom. Nenad Krstic je uglavnom pravio razliku, Divac skoro uvek. Kresimir Cosic svojevremeno skoro uvek. Uporedite gore pomenute centre sa sporim, dobrocudnim divom.
(Dosta ludila !!!, 31. jul 2016 12:00)

Da li će Marjanović i dalje igrati par minuta po meču posle novog ugovora to ćemo još videti. Ali ne mogu da verujem da ti nabrajaš košarkaše koji već godinama a neki decenijama ne igraju čak ni rekreativno. Pitanje glasi, da li postoji trenutno kvalitetniji centar od Marjanovića? Tačka.

VS

pre 7 godina

Sa ovakvim nesigurnim, tremaroskim pocetkom, bez obzira na naknadna vadjenja, sustizanja, prestizaanja protivnika - nasa reprezentacija nece daleko, sto ce reci - visoko stici. Ovo jeste dobar tim, sa Bjelicom bi bio jos cvrsci, ali to nije tim za medalju, mozda tek za bronzu. Ne moze se pucati na visoko a trojke - kako podju; danas bolje, sutra gore (Bogdanovic, na pr: odlican trojkas protiv Francuza, o:6 sa Argentincima). Onom gauchu Delfinu, iz meca u mex, ne smetaju godine, pa ni Djinobililiju, Skoli... Zasto Stimac, koji "gine" na terenu a daje i koseve, ne ulazi cesce? Itd. Pa sad ovo sa Teom i njegovom desnicom rukom! Manite se (manimo se) trijumfalizma, a nije jos ni pocelo. Ako i malo padnemo, posle ovakvih unapred, vidovnjackih hvalospeva - mali pad, koji ne mora da znaci i neuspeh, moze mnogo da zaboli.

S

pre 7 godina

Ne volim ekipe koje se biju na terenu a ne igraju kosarku. Argentinci imaju igru kao Litvanci a meni se licno taj stil ne dopada. Kad neko nema kvaliteta hajde da to nadok adimo izrazenom agresivnoacu. Verujemo momci u vas i dalje sta god uradili!

JPR23

pre 7 godina

Nekima ovde nije jasno da su ovo pripremne utakmice, i da jedan poraz, pogotovo tesan, ne znaci nista, da su pukli 15-20 razlike kao sto smo mi razbili Francuze, to bi vec bilo za analizu, ovako nema potrebe za ovoliko pljuvanje... Vazno ke da su svi zdravi za Rio, ostalo manje bitno...

To su činjenice

pre 7 godina

Koliko smo mi iskompleksirana nacija govori da osim pobede ne zadovoljava ništa..Iako su ovo pripremne utakmice kao da su pobede i porazi sastavni deo sporta!"

biće bolje

pre 7 godina

Naši su morali da igraju oprezno zbog straha od povrede, i to je verovatno preovladalo, ceo taj proces priprema ne znam kolilo je pametan. SAD dodju i pokažu šta znaju bez ikakvih priprema, ovako igramo mečeve koji dosta iscrpljuju igrače i povećavaju rizik od povrede. Možda bi i mi trebalo da primenimo tu formulu.

snjuho

pre 7 godina

Tacno smo oboleli kao drustvo. Svako bi trebao imati po jednog psihijatra, da vidimo sta nam se desava. Ovoliko promena razmisljanja i raspolozenja nisam video nigde. Od dizanja u nebesa do pljuvanja do tih granica kako samo mi znamo. A na kraju realno vecina vas/nas je imala dodir sa loptom negde na ulici na basketu, ali to je dovoljno da pokazetmo strucnjacima gde grese. Evo sad sastavite bilo ko od vas ekipu koja je trebala otici na OI, kladim se dace te dobiti vise minusa nego pluseva, jer svako ima svoje misljenje kako bi to trebalo izgledati. Zato decaci kada se vrate sa OI u slucaju katastrofe, e onda imate pravo da izrazite svoje negodovanje, a ne kao price zloslutnice konstantno saljete negativne vibracije pre svih pocetaka. Sportski pozdrav.

saeKn

pre 7 godina

Nazalost moramo prihvatiti ne igranje Marjanovica. Boban jeste igrac koji bi pravio razliku, Jokic bi imao znatno vecu slobodu u igri a verovatno i suteri, a ukoliko neko misli da Boban nije napredovao zadnjih godinu dana nema veze sa kosarkom. Srecno momci valjda je Teo dobro.

Milan

pre 7 godina

@oldtajmer
Nije postojala trojka kada su igrali Kica, Praja i Moka. Molim te ne komentarisi vise. Ne volim kada neko prica o necemu o cemu pojma nema.

nista o nicemu

pre 7 godina

Ни са свима које помињеш ти нико никада не би обећао злато! То што сте 3 године са ФМП-oм навикли да неко увек нешто дода када вама фали, тако нешто за репрезентацију не постоји. При том ти је Гудурић у истој равни где је и Бјелица, шта? Марјановићy сви ви стрyчњаци следећи пут учините нешто због чега не би поново одбио да игра. Смислите добро шта би то могло да буде а онда сложно потегните у исти маx. Можда му се допадне?
(Aлександар, 31. jul 2016 09:09)

3 godine Radonjic davi igrace, a Covic gepekuje sudije. Oh waiiit to ipak radi neko drugi.

Djole

pre 7 godina

Ljudi,sta vam je? Izgubili smo,pa sta? Pa mora neka i da se izgubi! Ja necu da trazim opravdanja u sudjenu (iako jeste bilo bas domacinsko),trazicu razloge poraza u nama! Jokic je bio ispod nivoa (to mu je prva losa tekma otkad je dosao),Bogdanu nista nije islo,Macvan je odigrao losije nego sa Francuzima,Teo u finisu nije mogao da pomogne... To je sve ok,naisla je losa utakmica,a i njih su isle trojke... Nedovic ocigledno ima neku blazu povredu,a sa Teom ce biti sve ok,mislim. Samo je nabio prst,a to boli. Sta odmah pljujete,dizete frku... Da smo sve utakmice pobedili,opet vam ne bi valjalo!

4k4.Dex

pre 7 godina

Malo smo se zaleteli posle francuza a njihbi hrvati odrase ko jarceve ocigledno su dosta slabi o e godine. Bez Bjelice i Bobija nece biti lako.

A "jel" igao Boby?

pre 7 godina

Juče ste ga hvalili, zbog "očerupavanja" petlova, palili baklje i bengalske vatre, pevali "Pa, oukni zoro", danas ponovo "Marjane, Marjane....", dosadni ste.

Ratko

pre 7 godina

Sad se probudih gledao smo jutros do 4 sata ovaj meč koji je bio poput takmičarskog za neki prestižni plasman. Birčević, Mačvan, Štimac i Marković služe da popune broj apsolutno ništa sa njima ne možemo da uradimo. Kalinić dečko morao da igra gotovo ceo meč na poziciji 4. Naš Jokić sinoć senka, pojeli su ga centri Argentine u nekim situacijama a prvi šut je upitio iz igre u trećoj četvrtini. Raduljica se borio koliko je mogao. Za razliku od meča sa Francuzima ovde nas nije hteo šut spolja i pored toga imali smo egal. Simonović igrao sjajno dok se nije povredio pa je morao Bogdan da igra koji nije mogao ništa da ubode. Hrvate večeras razbijamo 20 razlike. Mnogi su nakon utakmice sa Francuskom pomislili da smo mi prejaki a oni bili bez Parkera koji je njima kao nama Teodosić. Biće povuci potegni na OI ako nas krene šut možemo svakog da dobijemo ako se budemo gurali pod koš kao sinoć ispadamo u četvrtfinalu.

gari

pre 7 godina

(Maki, 31. jul 2016 08:58) tu nikakva sujeta nije bila u pitanju vec samo tvoja bolesna ostrascenost u kojoj bi voleo da ispadnemo samo da bi pljuvao selektora i mantrao o bobiju, bolesno covece ali stvarno

Jabučilo

pre 7 godina

Kakvo je ovo grupiranje sa forsiranjem imena "orlovi"? To je reprezentacija Srbije i tako treba da se zovu.
(Goran, 31. jul 2016 09:08)

Bolje bi bilo da im je nadimak Sokolovi. U krajnjoj liniji, nekoga sokoliš, a ne orliš. Po jednoj teoriji prva srpska heraldička ptica bila je soko, a orao se (dvoglavi) pojavio tek pod romejskim uticajem.
U svakom slučaju, živela Srbija!

Dosta ludila !!!

pre 7 godina

Sale je bio vrhunski igrač i svetska faca u svakom pogledu. Upravo zbog toga sam se nadao da će kao trener prevazići našu balkansku sujetu i da će nacionalni interes biti na prvom mestu. Na žalost nije tako. A bez Bobija (košarkaša koji pravi razliku), teško da imamo šansi protiv ozbiljnih reprezentacija. Pogotovu što Bjelica nije tu, a sad problem i sa Teom...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Arthammer, 31. jul 2016 08:48)

Ovo zaista nije normalno, Marjanovic nije kosarkas koji pravi razliku, to je covek koji u NBA igra par minuta i daje par koseva - shvatite to vec jednom. Jokic je covek koji pravi razliku. Teodosic takodje. Bjelica uglavnom, Bogdanovic uglavnom. Nenad Krstic je uglavnom pravio razliku, Divac skoro uvek. Kresimir Cosic svojevremeno skoro uvek. Uporedite gore pomenute centre sa sporim, dobrocudnim divom.

Knez

pre 7 godina

Igrajte se deco igrajte, ali u kosarci je najbitniji "sut". Dzabe akcije, dzabe asistencije, dzabe kretanje, sve je dzabe ako ne mozes da ubodes. Mi "konstantnog" sutera nemamo, i tu je kraj svake price. Tako smo izgubili od Litvanije (sut 5/35), tako cemo i od prvog na koga naletimo kad stane sut... 1/8 finala mozda i prodjemo ako sut posluzi, 1/4 finale nema sanse jer nas nece posluziti 2 za redom...

SREĆNO MOMCI!!!

pre 7 godina

Jos jednom se pokazalo da kada igramo protiv ekipe koja forsira grubu odbranu imamo male sanse,pre svega dodje do niskog procenta suta a i nemaju vise prostora za brzu i leprsavu igru,tako je bilo i protiv Litvanije,nazalost ovo ce biti recept svim protivnicima na OI kako da igraju protiv Srbije,tako da ce dosta zavisiti i od sudjenja...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DDR, 31. jul 2016 08:50)

Argentina sigurno neće imati ovakvo suđenje u Riu, tako da ako se sastanemo na OI valje očekivati tuču na terenu.
Ipak, neki od naših igrača se stvarno isprepadaju kada se na njima igra prljava odbrana pa ne mogu da ubodu ništa. Tu pre svega mislim na Bogdana koji nam je i najvažniji što se tiče učinka u napadu...
Nadajmo se da će sve biti u redu sa Teom kao i da će ovo sa Arg. biti dobro buđenje...

palop

pre 7 godina

@(Zel Boy NZ, 31. jul 2016 05:41)

Ma da, ispade da je Bobi igrao kao Sek iz najboljih dana, a zapravo je imao par poena u proseku i rupa je odbrani protiv brzih NBA igraca.

Ja sam bio za to da ga Djordjevic zove, ali nije ga zvao i ljudi moraju da prihvate to i navijaju za one koji jesu pozvani.

P.S. Nadam se da Teova povreda nije ozbiljna, bez njega bi bilo jako jako tesko...

krajisnik

pre 7 godina

jovic prije markovica,selektor kao bik zajunio da pobijedi samog sebe.Ako ode Teo,moze pravac Minhen.Bogdan nije ni malo standardan,puno suteva,a % katastrofa.Centrima fali skok.Bradonja kad zakuca ,to je uz urlik,jer jedino tako moze da skoci 27 cm.Stimac besprekorno mlati peskirom,zapjeva ponekad sa bircom radi atmosfere.Bobi bi sami smetao ovakvim vrsnim centrima

Crimson

pre 7 godina

@Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)


A Guduric se taman spremao da razbije Durant-a, ali eto, nije pozvan :(

Zel Boy NZ

pre 7 godina

@ boza pub

Da, carevao.
Kada mu je ucinak preracunat na 35 ili 37 minuta po utakmici bio je treci (!!) u cjeloj NBA, i to nakon nekoliko utakmica u kojima zbog sticaja nesretnih okolnosti nije postigao ni kosa, niti imao dovoljno skokova.
U jednom periodu je bio i prvoplasiran.
Da je dobivao vecu minutazu (sto je zasluzio, ali nije dobio jer je NBA obicna kompanija gdje igraci vecinom igraju onoliko koliko im unaprijed pise u ugovoru) imao bi i vise samopouzdanja i bio bi sluzbeno medju najboljim centrima lige.

sada svi mogu da budu zadovoljni

pre 7 godina

Da sam Djordjevic dao bih ostavku i kada bih osvojio zlatnu medalju. Ove zemlja ne zasluzuje ni njega, ni bilo koga koji je svojim radom i kvalitetima stigao tu gde je.
Nadam se da su sada zadovoljni svi oni koji su govorili o tempiranju forme - veliki strucnjaci, a ne znaju da je reprezentacija u vreme Kice i Praje sve drala u pripremnom periodu, ako se desilo da izgube neku utakmicu to je bezmalo bio sok. Sto se tice Zvezdnih navijaca ne treba trositi reci - ne secam da su Partizanovi navijaci ikada pokusali da omalovaze Bjelicu (bilo je pojedinacnih kritika kada nije igrao dobro, ali ne kampanje), kao sto cine pripadnici Zvezdinog tabora vec mesecima/godinama neprestano kada su u pitanju Djordjevic i Bogdanovic.
Neznanje, zavist, sitno-navijacki interesi, mesanje u sve bez specijalizacije u bilo cemu... vecina komentara ovde su slika i prilika onog najgoreg u Sbiji.
Cast izuzecima bilo je i par korektnih komentara od strane Zvezdinih navijaca, ali i oni ce se sloziti da je to samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Mare

pre 7 godina

Jos jednom se pokazalo da kada igramo protiv ekipe koja forsira grubu odbranu imamo male sanse,pre svega dodje do niskog procenta suta a i nemaju vise prostora za brzu i leprsavu igru,tako je bilo i protiv Litvanije,nazalost ovo ce biti recept svim protivnicima na OI kako da igraju protiv Srbije,tako da ce dosta zavisiti i od sudjenja...
(DDR, 31. jul 2016 08:50)
Da li zaista mislis da Raduljica od 150kg ne zna da bude grub i ispresavija Skolu i kompaniju?
Veruj mi da bismo znali samo tako da se peglamo sa njima ali samo u situaciji kada je kriterijum sudjenja isti, a ne ovako.

Bg

pre 7 godina

Ako se sastanemo sa Argentincima na IO pobedjujemo ih bez problema, to je vise nego jasno. Velika razlika u kvalitetu u nasu korist. Znaci, precrtan jos jedan konkurent, do tog saznanja smo dosli posle ove utakmice.

.

pre 7 godina

@Bojke
I evo ga klasicni srpski navijac. Sreca, sudije, pljuvanje po domacinu i organizaciji, napad na ponekog naseg pojedinca i uzdanje u inat i "srce na terenu", to su obicno svi argumenti kojima se opravdava poraz, vredja protivnik i naravno prognozira neka buduca dominacija. Samozavaravanje.

Navijač

pre 7 godina

(dany2806, 31. jul 2016 08:20)

Pričaš drugar gluposti. Bobi je već ugovor sa San Antioniom obezbedio sebi lagodni život. Tebi je kanada mala suma koju gari ima a realno bilo gde na planeti sa tim ugovor se živi laganica. Sa ovim novim ugovor je sebi pobedeljao već odvano izboreno egzistenciju.

Nebojsa

pre 7 godina

Ne treba previse gajiti nadu da ovaj tim moze do medalje fali nam dosta pod kosem Marjanovic e sad postavlja se pitanje da li je selektor trebao da popusti pod pritiskom javnosti ili ne ali cinjenica da bi smo mnogo bili jaci nedostaje nam dusa ovog tima a to je Nemanja Bjelica vidi se da nam fali pod kosem da pokupi nicije lopte njegovi poeni i asistencije u napadu jer ako nam zaustave Bogdanovica i Tedosica ili imaju sutersko lose vece mi necemo moci da se nosimo sa ekipa koja su krugu favorita za medalju imamo po misljenju tim za cetvrtfinale i nista vise od toga OI su ozbiljno takmicenje

BlueBlueBlue

pre 7 godina

Bogdanovic je umisljen da je Stojakovic i jos sutira i na silu, ne ide to tako...Nemamo Bjelicu i ako Nedovic ne bude igrao necemo daleko stici jer nemamo previse resenja u napadu. Teo i Nedovic jednostavno moraju da budu zdravi, bez njih ne mozemo daleko. Steta sto Guduric ili Dangubic nisu u timu jer nam je stvarno trebao jos jedan igrac koji ce da udje na 2 minuta i pogodi par suteva.

Aleksandar I

pre 7 godina

(Darko, 31. jul 2016 08:10)

Mi smo Amerikance tukli na javi na njihovom terenu i postali Svetski sampioni 2002 godine...Kazi mi da li je jos neka ekipa pobedila amerikance na nekom takmicenju u vaznom mecu ja stvarno ne znam...

Ma daaj

pre 7 godina

Neću da čitam komentare namerno sli, verovatno se utrkujete ko će bolje i " strucnije" da vredja i ponižava selektora zbog poraza jer nije uvrstio u tim nekog ko nije zaslužio ( da ne kažem neku grublju rec) u reprezentaciju. Ne znam samo kako su sigurni da sa takvim likovima garant pobeđujemo sve i zlatna medalja nam je sigurna. Muka mi je vise od svih što više i bolje znaju od selektora i o kosarci i o životu i o svemu! Da li ste vi svesni da je drim tim svetlosnim godinama ispred svih, nikakav Bobi tu ne može ništa (samo čudo neko što je malo verovatno) a ima i par reprezentacija koje imaju bolju šansu da se nadju ispred nas pa makar pet Bobija igrali..I dosta vise o tom liku, ispao je papak i nije zaslužio da ide u Rio, ta priča je završena i doviđenja!

Nista o Nicemu

pre 7 godina

Gotivim ove momke zato sto su E K I P A!

Ja bolju i/ili drugu Srbiju nemam. Ovih 12 momaka trenutno najbolje igra kosarku u ovoj zemlji. Nekada je to dovoljno za titulu, nekada za 10. mesto. Ja nemam pravo da kritikujem nikoga od njih, samo da navijam i volim Srbiju, sta god oni uradili.

SRBIJA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 31. jul 2016 08:28)

Petre ovih 12 nisu najboljih 12, niti ovih 12 igra najbolju kosarku. Imas pravo da kritikujes osim ako si zaslepljen, onda ne kritikujes, ali ne zato sto nemas prava vec zato sto si zaslepljen.

Tolle

pre 7 godina

@Djordjevic moze proci kao Mihajlovic jer zbog sujete nije pozvao najbolje igrace. Nadam se da ce se provuci ovaj put...
(Maki, 31. jul 2016 08:58)


Koga konkretno, osim Bobija?I da li uopste znas sta znaci rec sujeta?

Bane

pre 7 godina

(Maki, 31. jul 2016 08:58)

A ko su ti najblji igrači i šta ih čini najboljim. Ajde nas prosvetli. Mogu da ti na brojim 2 koja po meni su trebali da idu jedan je nažalost povređen. Drugog nažalost nije zvao ali taj sigurno nije Bobi već Musli i to je to. I zato čoveka nazivaš sujetnim.

Vz

pre 7 godina

Djordjevic moze proci kao Mihajlovic jer zbog sujete nije pozvao najbolje igrace. Nadam se da ce se provuci ovaj put...
(Maki, 31. jul 2016 08:58)
Djordjevic je ovu ekipu doveo do finala SP, tako da nikada nece biti kao Mihajlovic. Uostalom, nije pozvao jednog igraca. Tj, jeste, ali se taj poneo kako se poneo. Ostali su tu. Ne vidim da neko izostaje od najboljih (ili najkompaktnijih u ovom momentu), osim Bjelice koji je, na nasu i njegovu veliku zalost povredjen.

NemanjaVac8

pre 7 godina

Ovo smo čekali, jer zaiste niej bilo jasno šta Argentina može. Inače Argentian je izgubila nedavno skoro 40 razlike od USA, kao i mi pre 2 godine. Ko je gledao utakmicu i ko želi da bude realan jasno je video da je Argentina za nijansu kvalitetniji tim. Po imenima oni su dosta kvalitetniji od nas, ipak na kraju kao tim su tek malo bolji. Savetejum svim našim nojevima da izvade glavu iz peska i pogledaju malo oko sebe. Košarku igraju i drugi i od tih drugih mnogo toga zavisi. Hrvati su recimo tim od kojeg mi opšte nismo kvalitetniji. Realno gledano, mi prolazimo grupu sa 3. ili 4. mesta. Francuzi neće igrati pod ručnom, Australija je izuzetno kvalitetan tim, a USA će nas odrati 40-50 razlike. U sledećoj fazi takmičenja, iz one druge grupe mi nemamo šta da tražimo protiv Litvanije i Španije. Kada smo pravili tim morali smo da obratimo pažnju i na to u kakvim sastavima dolaze i protivnici. Naša šansa za prolazk dalje je da nam protivnik bude Hrvatska i Argentina, s tim što su obe ekipe blagi favoriti. Nikada limitiranija (u odnosu na protivnike) neka reprezentacija sa ovih prostora nije otišla na OI, nego ova naša.

NIKOLA

pre 7 godina

Kada ozbiljna ekipa protiv nas pojaca odbranu eto problema,biće muke osvojiti srebro.O Amerima u finalu, ko god da igra samo za publiku i slikanje.

wer

pre 7 godina

juce heroji, sali car, salve miniusa za miskove botove a danas evo svi se lepo slazu kako smo mekani, luzeri, kako bi bobi sam 1-5 dobio argentinu, sale amater i tako to...

moji nepismeni sinovci, i ogledalo da imate, otopilo bi se od vasih frustracija i neostvarenog ega...

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Treba biti dobar komad budale pa se upustati u komentare ko nam fali sa novonastalim kosarkaskim znalcima kojima su idoli Covic i Marjanovic! jos samo da je trener Radonjic sve bi bilo taman!

Miroslav

pre 7 godina

Dosta bre vise sa filozofiranjem!
Svi smo treneri a niko od nas nije ubacio ni loptu u kosu na nekoj utakmici.
Sta je tu je, Sale je trener Srbije i naravno sa Mutom i strucnim stabom odlucuju ko igra i ko ne!
Dosta vise sa igracima koji NE igraju...treba pruziti podrsku ovima sto IGRAJU.
NAPRED SRBIJA!!!

matrix

pre 7 godina

i sta sad treba da znaci ovaj poraz. dok su pobedjivali dizali ste u nebesa, sad sale treba da pakuje kofere i nista nevalja. pustite ekipu da se pripremi za rio.

sf

pre 7 godina

Ne moraju pripremene utakmice ništa da znače. Ipak bez obzira na to košarkaška reprezentacija Srbije je prosečna ekipa kojoj se igra bazira na trojkama. To je tako odavno,a čim stanu trojke igra se raspada. Na prošlom EP-u su im Litvanci pokazali kako se igra vrhunska košarka.

Kemp

pre 7 godina

Bez obzira sto je ovo pripremna utakmica, Mi, ovaj tim Argentine, moramo pobediti sa 20p razlike. Podbacili je Bogdanovic, koji posle ubacenih 29p protiv francuza, sada odigra ocajno, Jokic. Kad Vam dva od tri najbolja igraca na terenu odigraju tako lose, onda je i ovakav poraz dobar. Realno gledano, ovu Argentinu je pregazilo vreme. Ne smemo sa njima da se mucimo, ali pripremna je utakmica i opustanje je dozvoljeno. Neko je primetio dobro, da nemamo akcije. Isto tako kad Teodosic nije na parketu, nema ko da organizuje napad.
Jovic sve sto zna je da prenese loptu preko pola, dalje njegova igra ne postoji.Neki "lucni","niskohorocni"pasevi, netipicni za kosarkasa, ulaz samo protiv tromih centara na desnu stranu i to je sve.
Sto se Bobija tice, koji je uz Duranta omiljena prenapumpana vest svih medija, jer nemaju trenutno sta drugo da pisu, kao Durant koga realno ne mrzi niko ni od navijaca, igraca Oklahome, tako i Bobi, prosto nit dostaje nit nedostaje nasim timu. Ono sto bi Bobi odigrao u napadu, moze Jokic i bolje, moze i Raduljica kada mu je dan, dok u odbrani, ne zna se ko je losiji od sve trojice. Jokic je mlad, on radi na tom segmentu, dok Bobi prosto sa svojom presporom motorikom, ne moze da igra odbranu na vrhunskom nivou.
Kad u SAS nije mogao, kod maga Popovica, onda sta ima dalje da se prica.
Neko pominje i Gudurica. Ja, ne znam ni ko je taj decko?

nex

pre 7 godina

Idiotizam je organizacija i igranje teskih utakmica 3 dana pred O.I.
Goru cenu od ove nismo mogli da platimo. Povreda najboljeg igraca koji je 70% tima. Bravo,nemam reci

drago

pre 7 godina

Statebriga

Vec ste vi izgubili od nas na pripremnom turniru u Sloveniji prije koju godinu.

Od Argentine smo izgubili 19 a ne 25 razlike.
Sinoc smo tukli Francuze.

Lola

pre 7 godina

Ono je bila ocajna utakmica... Neki pricaju da nema vadjenja na grubu igru protivnika, a sve sto sam ja videla od kosarke sinoc je da Argentina voli i ume da se pobije. Skola odguruje Jokica van terena, Raduljicu bacaju na parket s ledja u reketu, Djinobili skace kao lud, samo sto nije prebio sudiju... Ono nije gruba odbrana, ono su batine! Nasi momci su utakmicu zavrsili onog trenutka kad je Teo izasao, jasno se vidi po tome sto je sve poslednje poene za nas ubacio Stimac. Cisto sumjnam da bi Bobi ista znacio, ne bi on ni smeo da zagrize plaseci se povrede... Uz normalno sudjenje, pola ekipe Argentine bi bilo na klupi sa po pet licnih, a onda bi im ostao jedan da trci po spoljnoj liniji i gadja trojke. Kako da igras kad sudija ne pusta igru!? Iskreno, mislim da ovaj poraz vise znaci nego da smo ih dobili... Samo da Teo bude dobro!

дулекс

pre 7 godina

Добро каква је ово медијска кућа?! Сатима не обавештавате шта је са Теодосићем!

MilosKg

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)

Stimac ce da podize atmosferu, nemas ti pojma. A i ne moze Boban da igra jer nije igrao turnir u BGD za razliku od na primer Macvana.
(nista o nicemu, 31. jul 2016 08:47)
Haha ima i selektor svoje botove. Vidi al lepe plusice. Volim komentare, oslikavaju nas.

Vlado

pre 7 godina

Tucemo sutra bivsu bracu, Teo ce biti dobro i svi prezadovolnji. A ova argentinska gerijatrija ce rano zavrsitu svoju olimpijsku labudovu pesmu.

dera petlic

pre 7 godina

Đinobili 39, Skola i Nocioni po 36, Delfino 34. I nije im 'ispod nivoa' da provedu ljeto u reprezentaciji iako su svjetske zvijezde! I jos nesto: godine su nebitne, uvijek treba pozivati samo najbolje, makar imali i 45.

Aлександар

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)

Ни са свима које помињеш ти нико никада не би обећао злато! То што сте 3 године са ФМП-oм навикли да неко увек нешто дода када вама фали, тако нешто за репрезентацију не постоји. При том ти је Гудурић у истој равни где је и Бјелица, шта? Марјановићy сви ви стрyчњаци следећи пут учините нешто због чега не би поново одбио да игра. Смислите добро шта би то могло да буде а онда сложно потегните у исти маx. Можда му се допадне?

roko leni

pre 7 godina

vidim da je nocas palo mnogo tiketa (kvota bila 1.8, pa pala na 1.45), pa je ozlojedjenost potpuno logicna, ali smanjite malo poznavaoci, pravo tek sledi...

riverdale

pre 7 godina

Ljudi,ajde malo realnosti,iako znam da je za nas to nepoznata stvar.Ako ste primetili kad god smo izgubili ili su nam sudije krive ili je protivnik igrao grubo ili je protivnik imao srece,igrao kao nikad u zivotu,vise nikad nece ponoviti takvu utakmicu itd...nije smak sveta da se izgubi i ne moraju se odmah traziti opravdanja

lleonid

pre 7 godina

Sad kad izgubite od nas onda ce biti: nije nam bilo Tea... e susjedi, ko vas ne zna! Odracemo vas sa njim ili bez njega!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kosarkaska sila smo, 31. jul 2016 07:39)

А ако уђе Ђорђевић у задњојој секунди меча? :)

KosarkaskiBizmismen

pre 7 godina

Eto, da je bio Bobi dobili bi pripremnu utakmicu i Teo se ne bi povredio jer ne bi morao ni da ulazi u igru da je Bobi u timu!

Šumadinac pali topa!

pre 7 godina

Necete vi ni do cetvrtfinala. Tu raspalu Francusku sinoc pobedili i Hrvati tako da nemojte poletjeti mnogo jer cete tresnuti o pod. (Komshija Hashim, 31. jul 2016 08:36)
Sa Argentinom smo igrali, ona južnoamerička država, znaš? Uzgred, domaćin. A tu "raspalu" smo dobili 20 razlike, dali im 105. Znam da ti sad nije lakše, to sam i hteo.

coach

pre 7 godina

I naravno kreće lavina pljuvača i tastatura stručnjaka hahaha jadna li si naša zemljo,pa ni ne zaslužujemo da imamo bilo koga da nas predstavlja na bilo kom takmičenju kad nas više zadovoljava neuspeh nego uspeh,jer jedva čekamo poraze da sručimo sav gnev i "stručne analize" selektora i igrača,a većina ne zna ni da trči kako treba a daje sebi za pravo da nešto kaže.

oldtimer

pre 7 godina

Gledaj ti sta sve ljudi pisu.
Argentinci nas pobedili prljavom igrom, sudije krive, kriva publika,trojke...
A gde je tu nasa strana,zbog cega smo MI izgubili utakmicu? Stigli smo njihovu pocetnu prednost,poveli i sa 8 razlike,a nismo uspeli da utakmicu odvedemo na nasu stranu.
Nekada se znalo.Kica,Praja i Moka uz Mirzu, pune dalekometno,trce kontre i razigravaju,a onda centri odrzavaju prednost i polako idemo ka pobedi.
Centri cuvaju kapital,spustaju tempo i daju sigurnost celoj ekipi,gospodo.
Ja centre nisam video na ovoj utakmici,sem Stimca koji je ubacio sve poene kada je utakmica vec bila resena.

veljko

pre 7 godina

ja kao zvezdas gotivim gudurica, ali nije on jedini suter, pa da je sale mnogo pogresio. pogodice i nedovic na dvojci, bez problema. covek nije igrao zbog lakse povrede, tako bar rekose. vise pozicije su takodje pokrivene solidno, pogadjaju i simon i kalinic i macvan i jokic. teo isto. nije ovo najjaca srpska repr. ikada. daleko od toga. s obzirom na sveukupni kvalitet koji je opao, momci igraju odlicno. jedan losiji suterski dan je ocekivan. ameri su se ispromasivali protiv venecuele! a mi nikad nismo imali takav tim. samo opusteno

Vladimir

pre 7 godina

Koliko vas je gledalo utakmicu nocas pa da komentarisete? Argentina je zadnjih 15 minuta pogodila sve sto je sutnula, mi smo promasili sve. Igra nije bila losa i samo da Teo bude OK ja nemam specijalnih zamerki. Odbrana je bila dobra.

Komshija Hashim

pre 7 godina

Necete vi ni do cetvrtfinala. Tu raspalu Francusku sinoc pobedili i Hrvati tako da nemojte poletjeti mnogo jer cete tresnuti o pod.

sasa jokic

pre 7 godina

0 od 6!? To je nesto sto ne mogu da shvatim. Igras kosarku ceo zivot, treniras svaki dan, i od sest suteva sve promasis?
Mi smo nekada bili dominantni u kosarci jer smo imali 3 do 4 vrhunska sutera, u poslednjih nekoliko godina mi nemamo ni jednog, par prosecnih, ukljucujuci Bogdanovica, koji je na zalost nas najbolji!
Sa tako losim sutim i odsustvom Marjanovica....tesko do medalje.

Dovla

pre 7 godina

Batalite analizu utakmice samo javljajte sta je sa Teom. Nadam se da je nesto sto se da izleciti za 7 dana, a moze i Venecuelu da preskoci nije problem.

dany2806

pre 7 godina

I sad da se Bobiju ovo desilo na nekoj realno bezveznoj utakmici pitam ja vas jel bi mu Đorđević ili mozda država Srbija pomogla da zbrine svoju porodicu.Šta je to Srbija uradila pa da npr.Bobi rizikuje svoj i živote svojih najmilijih,jer nema on 20 godina,pa da može da istrpi i neku povredu.O Guduriću da i ne pričam.Đorđeviću pakuj kofere za Minhen i početi sa sobom Raduljicu patriotu koji je samo to.Nama trebaju košarkaši,a pre svega SELEKTOR.

Boby

pre 7 godina

Nista ne znaci sto smo izgubili, za uigravanje su ovakve utakmice. Opasno je ako nam se Teo povredio, jer nemamo lidera kao sto je on, a Bogdan je imao jedno uobicajeno vece kada se na njemu igra jaka odbrana. Steta sto nema Gudurica on bi smeo da preuzme odgovornost. Boby je spor, ispada u odbrani, ali lupa rampe i nije ga lose imati na klupi kao faktor straha. Cisto za Gobera, Gasola i Kazinsa. Sad sta je, tu je. Idemo momci.

danilo

pre 7 godina

Drugi smo na svetu i četvrti u Evropi.
Među 12 smo ekipa na OI a nema Italije,Rusije,Turske,Nemačke,Grčke- velikih zemalja u kojima je košarka važan sport.
Zar to svetu normalnom nije dovoljno za izvestan ponos?

Izgubimo od Argentine PRIPREMNU utakmicu.
Izgleda da je to mnogima dovoljan razlog za bes?!

Ipak i među nama, taj bes hejtera nema veze sa sportom a ni sa nama ostalima, nama koji volimo sport.
Ljudi imaju probleme i njima je najteže?

P.S. Nadam se da je sa Teom sve u redu i nadam se polufinalu, mada će biti jezivo teško.
Kada sam pre neki dan napisao da smo po imenima i ugovorima jedva među 8 najboljih ekipa, dobio sam stotinak minusa kao od šale.
I dalje mislim da bi prolaz u polufinale bio veliki uspeh a medalja prava senzacija.
Jer čak i Australija kojoj se verovatno većina podsmeva, ima 5 startera koji su ozbiljni NBA igrači.
Zato uz momke svim srcema a da će oni dati sve od sebe, to ne sumnjam ni malo.

Arthammer

pre 7 godina

Sale je bio vrhunski igrač i svetska faca u svakom pogledu. Upravo zbog toga sam se nadao da će kao trener prevazići našu balkansku sujetu i da će nacionalni interes biti na prvom mestu. Na žalost nije tako. A bez Bobija (košarkaša koji pravi razliku), teško da imamo šansi protiv ozbiljnih reprezentacija. Pogotovu što Bjelica nije tu, a sad problem i sa Teom...

Cooler

pre 7 godina

Ko nije gledao tekmu ne mora da komentarise. Pre svega pripremna je tekma, odlicna uvertira, i treba jedna ovakva pa i da se izgubi. Sudijski kriterijum ocajan, Markovic pita gde je faul sudija mu lupi tehnicku, Djinobili divlja maltene samo sto nije gadjao sudija, ovaj nista, itd. Arg pregruba kosorka, bolje nasi sto nisu zapeli bilo bi jos povreda. Nisam skoro gledao ovako grubu kosarku. Na kraju utisak, nasi momci gospoda. Verujem u njih!

nista o nicemu

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)

Stimac ce da podize atmosferu, nemas ti pojma. A i ne moze Boban da igra jer nije igrao turnir u BGD za razliku od na primer Macvana.

DDR

pre 7 godina

Jos jednom se pokazalo da kada igramo protiv ekipe koja forsira grubu odbranu imamo male sanse,pre svega dodje do niskog procenta suta a i nemaju vise prostora za brzu i leprsavu igru,tako je bilo i protiv Litvanije,nazalost ovo ce biti recept svim protivnicima na OI kako da igraju protiv Srbije,tako da ce dosta zavisiti i od sudjenja...

Barkley

pre 7 godina

Dosta vise izvlacenja i opravdanja zbog grube igre protivnika.Nista nisu naucili za godinu dana.A imali su vremena od meca sa Litvanijom.Na takmicarskom mecu bice jos zustrije,samo se nasi nesto zale,grub Scola,grub Ginobili,grub Nocioni.A sta za nase reci? Svileni Bircevic,mekani Bogdanovic,premekani Jokic.
Ovi igraci nacelu sa Teodosicem,Djordjevicem i Bogdanovicem nemaju autosugestiju,vec odmah placu.

dex

pre 7 godina

Ovo je prva realna slika naše ekipe. Ne a kvalifikacionom turniru niko nam nije bio ni blizu po kvalitetu. Francuzi ni izdaleka nisu u top formi, a biće već u grupi verovatno, i tada ćemo imati potpuno drugačiju utakmicu. Ovo je prvi protivnik po meri, u formi, i odmah poraz, jer mi ako ne ide Bogdana nemamo neku alternativu. U grupi će treće mesto biti uspeh.

Petar

pre 7 godina

Gotivim ove momke zato sto su E K I P A!

Ja bolju i/ili drugu Srbiju nemam. Ovih 12 momaka trenutno najbolje igra kosarku u ovoj zemlji. Nekada je to dovoljno za titulu, nekada za 10. mesto. Ja nemam pravo da kritikujem nikoga od njih, samo da navijam i volim Srbiju, sta god oni uradili.

SRBIJA!

Darko

pre 7 godina

Da nas krene šut kao Argentinu u prvoj četvrtini uz lošu igru Amera i eto senzacije. To bi bilo ispunjenje sna.
(vyn, 31. jul 2016 04:07)

Ha ha ha ha ha samo to i mozete da sanjate senzaciju.

boza pub

pre 7 godina

@Zel Boy NZ

"carevao pod NBA kosevima" ovo je napisao ili misko licno ili bobijev brat od tetke. ako je prvi to je razumljivo, muti vodu, ako je drugi normalno da nije realan. dobar je bobi, ali nikako nije taj kvalitet. mislim da je dobar momak, gledajuci ga u nekim emisijama, da je sa obe noge na zemlji, ali otkazati na dan okupljanja, biti u Srbiji i provoditi se, a nijednom ne svratiti do Arene i onda pokrenuti javno mnjenjenje da na silu udje u tim. prvo, bobi deluje ok i verujem, da nije on to pokrenuo, a drugo bilo bi sramno da je pozvan. povreda bjelice je neuporedivo veci hendikep.

Dobro

pre 7 godina

nema nista na svetu vece od srbije za mene
(got, 31. jul 2016 05:01)
Preporučujem (+19)Ne preporučujem (-4)

Jel' nema? Onda slobodno napisi 'Srbija' velikim slovom, a i stavi ponekad neki zarez ill tacku. Niece boleti.

Is zemlje lala, uvek Vas,

stefan

pre 7 godina

Nisam video nijednu akciju osmisljenu, tu ne racunam genijalnost Teodosica ili osecaj za prostor Jovica.
To me brine vise od poraza. Mi ovu Argentinu moramo cepati sa 20 razlike.

zadovoljan,ne

pre 7 godina

Ljudi ovo je pripremna utakmica, proba se nesto novo, sastavi se mesaju, odmaraju se igraci. Ne primajte k srcu ovaj poraz, ja bas mislim da nam je potreban poraz, i to neki s 20+ razlike, da ne letimo mnogo...

tik tak

pre 7 godina

u riu bicemo 4-ti 100% sa kim god igrali nemozemo mi protiv spanaca, anglosa i francuza koji ce tek pokazati svoje pravo lice. Srbija bez medalje, bar ce momci videti Rijo

Panini

pre 7 godina

Ma daj vise od cega su ovi nasi..volim ih ko bracu ali da li je moguce da se samo nasi povredjuju i to konstantno svako leto bar jedan dva bitna igraca ja ne mogu da verujem, jel smo tolko prokleti ili su ovi nasi od stakla sta se desava..redovno ali svake godine sanse nema da odemo u punom sastavu, moze jedno leto da prodje bez povreda ako nije problem

Mijat Splitski bili

pre 7 godina

E zato sam govorio kada ne ide Bogdanovica nemamo drugog beka sutera . Zbog toga je trebao mali Guduric , malo minuta ali da ih iskoristi kada ovoga ne ide . A vi mi lupajte minuse

KRIGER

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Grbavica

pre 7 godina

A Amerikanci pobedili ovu dosta dobru Argentinu sa preko 35 razlike i to igraju bez Karija,Vestrbuka,Lebrona,Dejvisa,Hardena,Pola,Grifina,Oldridza,Lenarda...koliko su samo mocni, a ta ista Argentina pobedila nas razbila Hrvate 25 razlike a Hrvati pobedili Grcku i Italiju samo pravim poredjenje koliko Ameri odskacu od svih i koliko je velika ona pobeda u Indijanapolisu!!!

Blue Fortress

pre 7 godina

Polako momci, ovo nas razbudjuje, samo Teo da je u redu! Forma oscilira, ali znam da cemo razbijati na Olimpijadi. Fali Bjelica ali ekipa je tu , drzimo se zajedno i gazimo zajedno!

вељко

pre 7 godina

Ranije sam pisao,mada nisam siguran da mi je objavljen komentar.
Realna vrednost ove reprezentacije Srbije je u rasponu od 4-10 mesta na olimpijskom turniru.
Sve van ovog okvira bilo bi ili veliki uspeh,ili veliki neuspeh.
Ogroman hendikep ove ekipe(ne samo sada) je sut spolja.
Malo bolje ekipe kada nam zatvore reket i u toj zoni odigraju cvrscu odbranu,mi nemamo resenje.
Cini mi se da bi bolje sutirale nase kosarkasice.

Zel Boy NZ

pre 7 godina

Blago receno, neodgovorno je ne povesti Marjanovica, covjeka koji je carevao pod NBA kosevima i poigravao se s njihovim centrima. Mogao se vidjeti strah u ocima svakog od onih kojima se Boban suprotstavio pod kosem. Ne vidim nista lose u tome sto je on prvo rjesavao svoje egzistencijalno pitanje. Povrh toga, odmorio se od preduge NBA sezone (osim utakmica tu su i treninzi i brojna putovanja) i ustedio nasem savezu nesto novca za osiguranje.
Ovdje nisu u pitanju Sale i Boban, vec nasa reprezentacija i tu ne smije biti jeftinih prepucavanja. Po kvaliteti i ponasanju, Marjanovic je morao imati rezervirano mjesto u timu.

Sajonara vole

pre 7 godina

Ako se ne varam to je postava Argentine od pre 14 godina kada smo igrali svetsko u USA. Bravo selektore panzioneri palijaši dobise nas trojkama a tebi Markovic sutira za 3.

Goran1989

pre 7 godina

Ako nam kojim slucajem budu pali u drugoj fazi,trpaj koliko moze da stane.Puni kos do kraja da bude 70 razlike.Ovo nije kosarka ovo je blago receno ragbi.Razumem da su domacini turnira i da im je stalo da osvoje ali ovo je strasno.Oni kao da su divljaci,kao da je finale OI pa daj da poginemo.Bacio se covek polomio vilicu sam sebiMislim da nije neka teza povreda ali da sigurno Teo nece igrati sa Hrvatima.Ako je ne daj boze ''Ne do'dragi bog''ozbiljnije Guduric brale pa sata nam je-tu nam je.

kosarka fan

pre 7 godina

Mozda glupo pitanje, ali citam komentare i sad i posle utakmice sa francuskom i zanima me : Gde vi to gledate utakmicu? Iskreno ako moze neko da mi odgovori na kom programu mogu pogledati ove pripremne utakmice post na rts i sk ne mogu.
hvala unapred

Иван-Ниш

pre 7 godina

Ето, ја верујем неком распореду који каже да играмо у недељу по локалном времену :D Одгледао сам само четвртину и по. Шта би са Теодосићем. Да ли је могуће да добије повреду из онако безазлене ситуације. Брзо лед на прст, мани све остало ;)

klop

pre 7 godina

Sale pokazao da je kvazi trener ovakvom postavkom igre, i odabirom igraca. Argentina nas vratila na zemlju i pokazala da nemamo sta traziti u Riu. Nadam se da ce trener i strucni stab sa sve Djilasom i Divcem posle ove blamaze podneti ostavku.
(Bobi, 31. jul 2016 04:07)

'Oces sendvic, ovako rano?

GiGi

pre 7 godina

Argentina nam uopste ne lezi, pogotovo ne tamo, kao domacin, da je dosla u Beograd, sa bilo kojim drugim sudijama, bila bi druga prica, Najprljavija nacija na svetu, Nocioni, ciji svaki fsul je bio nesportski, lik bukvalno samara sve, ako ga prodju, onaj mali Kampaco, isto tako, Djinobili prvo izlakta svog cuvara, pogodi kos i hoce i bacanja, smesno.
Iskreno se nadam da nije Teodosicu nista ozbiljno, jer uopste nije delovalo kao nesto tako.
Samo nam je tebala ovakva glupava utakmica, u Argentini, a Argentinci, posto ce ispasti iz grupe na olimpijskim igrama, moraju negde da se dokazu, neki kvazi turnir da osvoje, u svojoj domovini. Smesno!!

statebriga

pre 7 godina

Teo nemoj nas zezati sad... za tebe zamene nema. Odmor protiv Hrvata da prodje taj prst, jednom moramo i od njih da izgubimo a ovo je idealan trenutak :D

veliki strumf

pre 7 godina

Ovo je tacno ono sto Bogdan NE SME da radi na OI! Citav mec ga nece sut, a u 4/4 se bas onako izivljavao u sutu za 3, iz svih mogucih pozicija - i sve do jedne je promasio! Juce ubacio 29 i to mu ne daje za pravo da sutira kao sumanut kad ga nece! Bezveze izgubismo zbog niza nepotrebnih ispucavanja. Takodje, ovaj Markovic mi nikad nije i nikad nece biti jasan. Imamo i bolje odbrambene igrace, i uopste nije neophodan, a u napadu je stvarno tezak krs. Stimara, pak, za par minuta u igri izvanredan ucinak. Nadam se da Teova povreda nije nista strasno, i da ce se Nedovic vratiti jer je ocigledno povredjen. Zato je prosto neverovatno da je Sale cak na dve nedelje pre OI ostavio samo sa 12 igraca, ne uzimajuci u obzir mogucnost povreda.

stvar psihe

pre 7 godina

Mene plase ove oscilacije Bogdanovica, lik razvali jednu na svake 3 utakmice, a ove ostale podbaci, tako igra i u Feneru.. Iskreno se nadam da ce to da preokrene

Džoni

pre 7 godina

Naši su tačno prikočili sa agresivnošcu u drugom delu 4/4 jer da nisu ovi bi nam osakatili bar trojicu. Onaj mali je toliko tukao i srljao da je na kraju sam sebi umalo zube poizbijao a i vidi se da su bili našpanovani da nas dobiju dok naši baš i nisu bili raspoloženi za tuču što je i razumljivo za pripremnu utakmicu. Nadajmo se samo da će sa Teom biti sve ok. Nije loše ni ovako izgubiti pogotovo jer smo do sada sve dobijali. Uz korektno suđenje i da odigramo max. angažovano ovi nam se ne pitaju, tako da mislim da ovaj poraz ne znači ništa do opomenu ekipi kako može da nam se sklopi dan kada šut ne ide, kada te biju jer sudije to puštaju, i kada ne igraš odbranu kako treba i protivnik ti šutne 35 trojki i od toga da 39 poena.

Реална анализа

pre 7 godina

Марковић добија превише минута с обзиром на дефанзивни и офанзивни учинак. Богдановић и Јокић вечерас очајни, остали солидни, добри и одлични.

Bobi

pre 7 godina

Sale pokazao da je kvazi trener ovakvom postavkom igre, i odabirom igraca. Argentina nas vratila na zemlju i pokazala da nemamo sta traziti u Riu. Nadam se da ce trener i strucni stab sa sve Djilasom i Divcem posle ove blamaze podneti ostavku.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Nije valjda Teodosić se povredio... dobro smo odigrali, pomalo umorno, ipak imali smo priliku na plus osam da rešimo.... srećno momci.

bratonozic

pre 7 godina

A nije valjda, pa i Teo da se povredi, stvarno nas je poteralo. Nadam se da se moze na vreme oporaviti, bas bi tuga bila ako ovakva generacija ostane bez medalje

Nele

pre 7 godina

обиће нам се о главу без Бобија јер овако ни Аргетину не можемо да добијемо.Сребра а ни бронзе без Бобија ни сањати се не може.запамтите ово.

Alex

pre 7 godina

Nadam da Teo nije ozbiljnije povredjen. Ovaj mec su Argentinci odigrali kao da se radi o pitanju zivota i smrti. Izgleda da ih jos boli poraz u finalu SP 2002. Sto se tice nase igre, pocetak kriminalan, druga cetvrtina odlicna, sredina trece odlicna, i sve ostalo osrednje, ali i nije moglo drugacije jer su sudije pustile Argentincima da nas tuku po terenu. Ne bi komentarisao igru nasih igraca jer ovakva utakmica bas nije bila najnormalnija. Domacin je sutirao kao u transu i jedva pobedio, tako da nasi zasluzuju pohvale. Argentina mi je inace zelja u cetvrtfinalu Olimpijskih igara, jer u tom slucaju polufinale je nase. Ne bi se bunio ni da Hrvati budu protivnik, dok su Litvanija, Spanija i Brazil su mnogo teze ekipe.

Bojke

pre 7 godina

Par opservacija. Prvo, Argentinci ako ponove ovakav procenat suta za tri, ikad, ja pojedem ovaj telefon koji mi je u rukama. Drugo, sudjenje je bilo takvo da su umjesto ove trojice indijanaca pistaljke uzele mama Djinobili, mama Skola i mama Delfino, imale bi vise nepristrasnosti u tome. Ovi nasi iz KSS vise nikad da se ne odazovu na bilo sta sto organizuju Argentinci, smijesno je, sve, od semafora, preko sudija, do zapisnickog stola. Trece, nasi visoki igraci, kad Jokicu nije vece, imaju u rukama od 0 do 6 poena. Stimac sa ovom trojicom (Raduljica, Bircevic, Macvan) ispade jos i razbijac, poenter. Ipak utisak cijele utakmice mi je Stefan Markovic, koji fintira sut za tri, kao neko ce se primiti....Sve u svemu, ne treba ovo primati k srcu, poraz, jer smo ga dozivjeli na ivici regularnosti s obzirom sta su i kako svirali idioti sa pistaljkama. Sto se tice samih mana u igri, znalo se od samog pocetka. Imam jednog i po visokog igraca, Jokica, a ova ostala cetvorica cine polovinu. Uzdam se u zajednistvo, hrabrost, srcanost i inat. Naprijed Srbija.....

zo

pre 7 godina

Jel postoji sport koji Argentinci ne igraju prljavo, pa ovo je pripremni turnir za Olimpijadu, treba neko invalid da ostane, sta imaju u tim glavama...

satelit

pre 7 godina

Nadam se da je Teo samo malo"nabio"prst i da nije nista strasno,da je ostao u igri dobili bi.. Ove Argentince zelim u cetvrtfinalu,razbicemo ih!Pa,mi smo im poklonili +16 i s prosecnom igrom prestigli.. Ako Teu nije nista, uopste nisam zabrinut i verujem da idemo na postolje! P.S. Veceras sudjenje-simpaticno da ne kazem simptomaticno!

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

TEOO:::::

Nadam, se da nista ozbiljno nije sa Teoomm...

Uzasna utakmica sa ocajnim sudjenjem gde je domacin dobio da igra kung fu, i kad reseta za 3 poena..
Nema sumnje, sve stpo je moglo da krene lose po nas u ovoj tekmi , krenulo je, i mislim da bolje sad, nego na OI...
Uzasan Bogdanovic, ocajan Jokic, Macvan se nije ni video, ali zato sjajni SImonovic koji je takodje dobio udarac, i vecinu presedeo, izlupani Markovic, uzasno sta se sve dopustalo, i nije ni cudo da smo nakon prosli kako smo prosli, sve u svemu, nadajmo se za Tea....

vyn

pre 7 godina

Statistika je jako čudna, Srbija je izgubila od Argentine ali nisu odigrali lošije. Suđenje je bilo domaćinsko i Srbija je bila puno bolja od Argentine kada su sudije bile neutralne. Pet razlike je premalo za nekakav loš rezultat. Jednostavno da smo ubacili dve trojke više pobedili bi. Ali mene najviše zanima Teodosić. Izgleda da je uredu ali ko zna šta je stvarno. Štimac napuni Argentince na kraju šmekerski. Njega baš cenim u ovoj reprezentaciji jer on nije ovde da bude zvezda. Ali je tom ulogom postao najdraži košarkaš. Svi su odigrali dobre mečeve ali danas nam nije bio dan. Dobro je što smo izgubili ovaj meč da malo spusti naše mlade igrače koji bi sigurno u jednom trenu poletili. A ja sada želim da Srbija u finalu sa Amerikom (daj Bože) odigra ovakav meč. Da nas krene šut kao Argentinu u prvoj četvrtini uz lošu igru Amera i eto senzacije. To bi bilo ispunjenje sna.

Mare

pre 7 godina

Ovo je preslikana utakmica sa Litvanijom od prosle godine.
Sudije, prljava igra, glupe trojke protivnika, nas ocajan sut za 3p.
Na neki nacin ovo je pravovremeni poraz, ipak smo sve pobedjivali do sada, nije ni to bas dobro, tako da ovo je ok, nista strasno.
Argentinci su nas pobedili na jedini nacin na koji su mogli, prljavo i podlo.
Povredili nam Teodosica, Skola je prebio Jokica, Bogdana su takodje izudarali, naravno, sudije tu nisu videle faul.
Mi ne znamo da igramo nepostene utakmice, mi volimo da igramo cisto, kada je tako protivnik prima stotku ali bar znamo sta nas ocekuje u Riju.
Hrvate cemo pobediti i na taj nacin vratiti maksimalnu sigurnost ako je uopste ona i uzdrmana sada.
Ubedjen sam da cemo proci grupu u Riju i prizeljkujem Argentinu u eliminacionoj fazi da im pokazemo kako se mi peglamo u fer borbi, oni neka se zadovolje ovom pobedom, ovo im je poklon od nas, ipak su bili domacini a u goste se ne ide praznih ruku.
Vidimo se...

InternazionaleBP

pre 7 godina

Poezija je bilo gledati zadnjih par akcija na relaciji Jovetic-Stimac. Nadam se da nije nista ozbiljno s' Teodosicem. Losa odbrana u 1/4 i sutevi Delfina pri kraju su presudili. Blokada Bogdanovica i zakucanje Raduljica za spice. Nema veze, idemo dalje, NAPRED MOMCI, VERUJEMO U VAS!

ja sam budala

pre 7 godina

Kako je lako manipulisati ljudima,nemam nista protiv sporta,ali mi vredja inteligenciju kad se svadjaju dva coveka koji su na ivici siromastva bez buducnost,da li je Djordjevic trebao zvati Bobija.Milioneri trce za loptom,a masa se lozi na to.U Srbiji 700 000 ljudi na birou,depresija postaje glavna bolest drustva,izumiremo kao narod,ali tu su Olimpijske igre,posle ce izaci na ulicu 2 miliona Srba da doceka ove sa medaljama,a kad vam se smanjuje plate i penzije cutite.Malo sam skrenuo sa teme,ali svejedno me niko nece shvatiti ozbiljno.

Griffin

pre 7 godina

Kakav je ovo tim sacuvaj Boze.Sizofrenija.U Lazi,Toponici i Guberevcu imate stabilnije ljude od njih. (ubedljivo i najvise me to nervira,sve ostalo na stranu) Jos ce ispadne Stimac konkretan.xD Mante me vise fora pripremne utakmice i sl. Kakve veze to ima sa 30 banalno izgubljenih lopti? Ili sa cinjenicom da nemas petlju da sutnes za tri? Zube polomise Argentinci u "pripremnoj utakmici".

Filip Jaksonovic

pre 7 godina

Posle loseg pocetka, Srbija pokzauje i dokazuje da je velika nacije basket-ball-a. Mogu to slodbno reci posle 3 odigranih cetvrtina. Ne obazirajuci se na 4 perijod ove kvalitetne utakmice, Srbija, ali napomenucu i Argentinu, jer je velika nacija basket-ball-a, velicavaju i dokazuju da je ova igra mozda najbolja na svetu. Amerikanci su to vec dokazali.

igraj i pobedi

pre 7 godina

Biju lepo Argentinci po rukama. Dobra pripremna utakmica. Igramo egal i kada nam ne ide baš najbolje- što je dobro. A u Riju- Samo neka daju sve od sebe kao do sada i to je dovoljno (makar za mene).

veliki strumf

pre 7 godina

I juce i danas katastrofalan ulaz u utakmicu, gubimo ogromnom razlikom, a onda u 2/4 sledi budjenje. Ono sto je dobro iz ovih meceva je sto se vidi da ekipa ima karakter, da se ne predaje i da za kratko vreme momci mogu da stignu prilicno veliku razliku protivnika. I to ne bilo kog protivnika vec jakih ekipa kao sto su Francuska i Argentina.

gremlin

pre 7 godina

Vodimo!!!Kladim se da evo u 03:28 ima još budnih jer ovi momci to zaslužuju,naše besane noći za vašu medalju u Riju!!!p.s.NE IGRAMO KO JUČE IGRAMO 50% SLABIJE A VODIMO!!!

Xin Zhao

pre 7 godina

Sudjenje je komicno, celu utakmicu Argentina igra bodicek odbranu... Razumem kontakt, ali ovo je malo smesmo. Najveca pobeda ovde je da se niko ne povredi.

Tomi

pre 7 godina

Argentina samo kuci moze nekog da pobedi, na stranu sto igramo lose, i sto oni su sutnuli 50 trojki i sve zivo pogodili. Ali sudije, pa ja kapiram da je prijateljska i da sude za svoje, ali zaneli se malo, preterase ga.

GM

pre 7 godina

Jel se zna sto Nedovic ne igra ni protiv Argentine...

Sa ovakvim stilom igre, da jedan igrac Bogdanovic sutira kada hoce i odakle hoce, mozemo opusteno da se ne nerviramo, nego da gledamo kosarku kao da smo Novi Zeland.

MilosSrbija

pre 7 godina

Jeste prijateljska ali mi nije tesko da ustanem i gledam ove momke. Igramo solidno. Dosta izgubljenih lopti ali pokusavamo da igramo brzo. Sudije cine magarecu uslugu Argentini providno domacinskim sudjenjem. Toga tesko da ce biti kad pocnu OI. Evo, pocetak 3/4 a Bogdan i Jokic bez poena, nece ih veceras :) . Nedovic opet ne ulazi u igru i ne znam sta je u pitanju. Nadam se da nije opet "zaginuo" negde. Gaucosi 6 trojki u 1/4 , tu su i napravili razliku. Stigli smo u 2 cetvrtini i od tad je egal. U svakom slucaju dobra provera bez puno zapinjanja. Naravno, dobili smo 2 tehnicke ali to je vec postao zast.znak nase selekcije.

Bik Ferdinand

pre 7 godina

O redakcijo, nema vas celo poluvreme, ne moze se cuti glas naroda... Izuzetno zanimljiva utakmica. Jokic i Bogdanovic manje vise neprimetni. Srbija cvrsta ko stena uprkos propustima u deljenju pravde.

323

pre 7 godina

Nocas, potpuni pad u sutu. SVI su podbacili. Sto se mene tice neka izgubimo samo da Teo nema ozbiljniju povredu sake. Ovaj mec je totalni maler za nasu reprezentaciju. Cak i Jokic nije odigrao kako treba. Totalni maler od utakmice.

klop

pre 7 godina

Sale pokazao da je kvazi trener ovakvom postavkom igre, i odabirom igraca. Argentina nas vratila na zemlju i pokazala da nemamo sta traziti u Riu. Nadam se da ce trener i strucni stab sa sve Djilasom i Divcem posle ove blamaze podneti ostavku.
(Bobi, 31. jul 2016 04:07)

'Oces sendvic, ovako rano?

Bojke

pre 7 godina

Par opservacija. Prvo, Argentinci ako ponove ovakav procenat suta za tri, ikad, ja pojedem ovaj telefon koji mi je u rukama. Drugo, sudjenje je bilo takvo da su umjesto ove trojice indijanaca pistaljke uzele mama Djinobili, mama Skola i mama Delfino, imale bi vise nepristrasnosti u tome. Ovi nasi iz KSS vise nikad da se ne odazovu na bilo sta sto organizuju Argentinci, smijesno je, sve, od semafora, preko sudija, do zapisnickog stola. Trece, nasi visoki igraci, kad Jokicu nije vece, imaju u rukama od 0 do 6 poena. Stimac sa ovom trojicom (Raduljica, Bircevic, Macvan) ispade jos i razbijac, poenter. Ipak utisak cijele utakmice mi je Stefan Markovic, koji fintira sut za tri, kao neko ce se primiti....Sve u svemu, ne treba ovo primati k srcu, poraz, jer smo ga dozivjeli na ivici regularnosti s obzirom sta su i kako svirali idioti sa pistaljkama. Sto se tice samih mana u igri, znalo se od samog pocetka. Imam jednog i po visokog igraca, Jokica, a ova ostala cetvorica cine polovinu. Uzdam se u zajednistvo, hrabrost, srcanost i inat. Naprijed Srbija.....

ja sam budala

pre 7 godina

Kako je lako manipulisati ljudima,nemam nista protiv sporta,ali mi vredja inteligenciju kad se svadjaju dva coveka koji su na ivici siromastva bez buducnost,da li je Djordjevic trebao zvati Bobija.Milioneri trce za loptom,a masa se lozi na to.U Srbiji 700 000 ljudi na birou,depresija postaje glavna bolest drustva,izumiremo kao narod,ali tu su Olimpijske igre,posle ce izaci na ulicu 2 miliona Srba da doceka ove sa medaljama,a kad vam se smanjuje plate i penzije cutite.Malo sam skrenuo sa teme,ali svejedno me niko nece shvatiti ozbiljno.

zo

pre 7 godina

Jel postoji sport koji Argentinci ne igraju prljavo, pa ovo je pripremni turnir za Olimpijadu, treba neko invalid da ostane, sta imaju u tim glavama...

Mare

pre 7 godina

Ovo je preslikana utakmica sa Litvanijom od prosle godine.
Sudije, prljava igra, glupe trojke protivnika, nas ocajan sut za 3p.
Na neki nacin ovo je pravovremeni poraz, ipak smo sve pobedjivali do sada, nije ni to bas dobro, tako da ovo je ok, nista strasno.
Argentinci su nas pobedili na jedini nacin na koji su mogli, prljavo i podlo.
Povredili nam Teodosica, Skola je prebio Jokica, Bogdana su takodje izudarali, naravno, sudije tu nisu videle faul.
Mi ne znamo da igramo nepostene utakmice, mi volimo da igramo cisto, kada je tako protivnik prima stotku ali bar znamo sta nas ocekuje u Riju.
Hrvate cemo pobediti i na taj nacin vratiti maksimalnu sigurnost ako je uopste ona i uzdrmana sada.
Ubedjen sam da cemo proci grupu u Riju i prizeljkujem Argentinu u eliminacionoj fazi da im pokazemo kako se mi peglamo u fer borbi, oni neka se zadovolje ovom pobedom, ovo im je poklon od nas, ipak su bili domacini a u goste se ne ide praznih ruku.
Vidimo se...

Cooler

pre 7 godina

Ko nije gledao tekmu ne mora da komentarise. Pre svega pripremna je tekma, odlicna uvertira, i treba jedna ovakva pa i da se izgubi. Sudijski kriterijum ocajan, Markovic pita gde je faul sudija mu lupi tehnicku, Djinobili divlja maltene samo sto nije gadjao sudija, ovaj nista, itd. Arg pregruba kosorka, bolje nasi sto nisu zapeli bilo bi jos povreda. Nisam skoro gledao ovako grubu kosarku. Na kraju utisak, nasi momci gospoda. Verujem u njih!

Mijat Splitski bili

pre 7 godina

E zato sam govorio kada ne ide Bogdanovica nemamo drugog beka sutera . Zbog toga je trebao mali Guduric , malo minuta ali da ih iskoristi kada ovoga ne ide . A vi mi lupajte minuse

DDR

pre 7 godina

Jos jednom se pokazalo da kada igramo protiv ekipe koja forsira grubu odbranu imamo male sanse,pre svega dodje do niskog procenta suta a i nemaju vise prostora za brzu i leprsavu igru,tako je bilo i protiv Litvanije,nazalost ovo ce biti recept svim protivnicima na OI kako da igraju protiv Srbije,tako da ce dosta zavisiti i od sudjenja...

Grbavica

pre 7 godina

A Amerikanci pobedili ovu dosta dobru Argentinu sa preko 35 razlike i to igraju bez Karija,Vestrbuka,Lebrona,Dejvisa,Hardena,Pola,Grifina,Oldridza,Lenarda...koliko su samo mocni, a ta ista Argentina pobedila nas razbila Hrvate 25 razlike a Hrvati pobedili Grcku i Italiju samo pravim poredjenje koliko Ameri odskacu od svih i koliko je velika ona pobeda u Indijanapolisu!!!

Džoni

pre 7 godina

Naši su tačno prikočili sa agresivnošcu u drugom delu 4/4 jer da nisu ovi bi nam osakatili bar trojicu. Onaj mali je toliko tukao i srljao da je na kraju sam sebi umalo zube poizbijao a i vidi se da su bili našpanovani da nas dobiju dok naši baš i nisu bili raspoloženi za tuču što je i razumljivo za pripremnu utakmicu. Nadajmo se samo da će sa Teom biti sve ok. Nije loše ni ovako izgubiti pogotovo jer smo do sada sve dobijali. Uz korektno suđenje i da odigramo max. angažovano ovi nam se ne pitaju, tako da mislim da ovaj poraz ne znači ništa do opomenu ekipi kako može da nam se sklopi dan kada šut ne ide, kada te biju jer sudije to puštaju, i kada ne igraš odbranu kako treba i protivnik ti šutne 35 trojki i od toga da 39 poena.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)

Stimac ce da podize atmosferu, nemas ti pojma. A i ne moze Boban da igra jer nije igrao turnir u BGD za razliku od na primer Macvana.

Petar

pre 7 godina

Gotivim ove momke zato sto su E K I P A!

Ja bolju i/ili drugu Srbiju nemam. Ovih 12 momaka trenutno najbolje igra kosarku u ovoj zemlji. Nekada je to dovoljno za titulu, nekada za 10. mesto. Ja nemam pravo da kritikujem nikoga od njih, samo da navijam i volim Srbiju, sta god oni uradili.

SRBIJA!

Zel Boy NZ

pre 7 godina

Blago receno, neodgovorno je ne povesti Marjanovica, covjeka koji je carevao pod NBA kosevima i poigravao se s njihovim centrima. Mogao se vidjeti strah u ocima svakog od onih kojima se Boban suprotstavio pod kosem. Ne vidim nista lose u tome sto je on prvo rjesavao svoje egzistencijalno pitanje. Povrh toga, odmorio se od preduge NBA sezone (osim utakmica tu su i treninzi i brojna putovanja) i ustedio nasem savezu nesto novca za osiguranje.
Ovdje nisu u pitanju Sale i Boban, vec nasa reprezentacija i tu ne smije biti jeftinih prepucavanja. Po kvaliteti i ponasanju, Marjanovic je morao imati rezervirano mjesto u timu.

InternazionaleBP

pre 7 godina

Poezija je bilo gledati zadnjih par akcija na relaciji Jovetic-Stimac. Nadam se da nije nista ozbiljno s' Teodosicem. Losa odbrana u 1/4 i sutevi Delfina pri kraju su presudili. Blokada Bogdanovica i zakucanje Raduljica za spice. Nema veze, idemo dalje, NAPRED MOMCI, VERUJEMO U VAS!

GiGi

pre 7 godina

Argentina nam uopste ne lezi, pogotovo ne tamo, kao domacin, da je dosla u Beograd, sa bilo kojim drugim sudijama, bila bi druga prica, Najprljavija nacija na svetu, Nocioni, ciji svaki fsul je bio nesportski, lik bukvalno samara sve, ako ga prodju, onaj mali Kampaco, isto tako, Djinobili prvo izlakta svog cuvara, pogodi kos i hoce i bacanja, smesno.
Iskreno se nadam da nije Teodosicu nista ozbiljno, jer uopste nije delovalo kao nesto tako.
Samo nam je tebala ovakva glupava utakmica, u Argentini, a Argentinci, posto ce ispasti iz grupe na olimpijskim igrama, moraju negde da se dokazu, neki kvazi turnir da osvoje, u svojoj domovini. Smesno!!

Arthammer

pre 7 godina

Sale je bio vrhunski igrač i svetska faca u svakom pogledu. Upravo zbog toga sam se nadao da će kao trener prevazići našu balkansku sujetu i da će nacionalni interes biti na prvom mestu. Na žalost nije tako. A bez Bobija (košarkaša koji pravi razliku), teško da imamo šansi protiv ozbiljnih reprezentacija. Pogotovu što Bjelica nije tu, a sad problem i sa Teom...

Goran1989

pre 7 godina

Ako nam kojim slucajem budu pali u drugoj fazi,trpaj koliko moze da stane.Puni kos do kraja da bude 70 razlike.Ovo nije kosarka ovo je blago receno ragbi.Razumem da su domacini turnira i da im je stalo da osvoje ali ovo je strasno.Oni kao da su divljaci,kao da je finale OI pa daj da poginemo.Bacio se covek polomio vilicu sam sebiMislim da nije neka teza povreda ali da sigurno Teo nece igrati sa Hrvatima.Ako je ne daj boze ''Ne do'dragi bog''ozbiljnije Guduric brale pa sata nam je-tu nam je.

danilo

pre 7 godina

Drugi smo na svetu i četvrti u Evropi.
Među 12 smo ekipa na OI a nema Italije,Rusije,Turske,Nemačke,Grčke- velikih zemalja u kojima je košarka važan sport.
Zar to svetu normalnom nije dovoljno za izvestan ponos?

Izgubimo od Argentine PRIPREMNU utakmicu.
Izgleda da je to mnogima dovoljan razlog za bes?!

Ipak i među nama, taj bes hejtera nema veze sa sportom a ni sa nama ostalima, nama koji volimo sport.
Ljudi imaju probleme i njima je najteže?

P.S. Nadam se da je sa Teom sve u redu i nadam se polufinalu, mada će biti jezivo teško.
Kada sam pre neki dan napisao da smo po imenima i ugovorima jedva među 8 najboljih ekipa, dobio sam stotinak minusa kao od šale.
I dalje mislim da bi prolaz u polufinale bio veliki uspeh a medalja prava senzacija.
Jer čak i Australija kojoj se verovatno većina podsmeva, ima 5 startera koji su ozbiljni NBA igrači.
Zato uz momke svim srcema a da će oni dati sve od sebe, to ne sumnjam ni malo.

vyn

pre 7 godina

Statistika je jako čudna, Srbija je izgubila od Argentine ali nisu odigrali lošije. Suđenje je bilo domaćinsko i Srbija je bila puno bolja od Argentine kada su sudije bile neutralne. Pet razlike je premalo za nekakav loš rezultat. Jednostavno da smo ubacili dve trojke više pobedili bi. Ali mene najviše zanima Teodosić. Izgleda da je uredu ali ko zna šta je stvarno. Štimac napuni Argentince na kraju šmekerski. Njega baš cenim u ovoj reprezentaciji jer on nije ovde da bude zvezda. Ali je tom ulogom postao najdraži košarkaš. Svi su odigrali dobre mečeve ali danas nam nije bio dan. Dobro je što smo izgubili ovaj meč da malo spusti naše mlade igrače koji bi sigurno u jednom trenu poletili. A ja sada želim da Srbija u finalu sa Amerikom (daj Bože) odigra ovakav meč. Da nas krene šut kao Argentinu u prvoj četvrtini uz lošu igru Amera i eto senzacije. To bi bilo ispunjenje sna.

Dovla

pre 7 godina

Batalite analizu utakmice samo javljajte sta je sa Teom. Nadam se da je nesto sto se da izleciti za 7 dana, a moze i Venecuelu da preskoci nije problem.

satelit

pre 7 godina

Nadam se da je Teo samo malo"nabio"prst i da nije nista strasno,da je ostao u igri dobili bi.. Ove Argentince zelim u cetvrtfinalu,razbicemo ih!Pa,mi smo im poklonili +16 i s prosecnom igrom prestigli.. Ako Teu nije nista, uopste nisam zabrinut i verujem da idemo na postolje! P.S. Veceras sudjenje-simpaticno da ne kazem simptomaticno!

Blue Fortress

pre 7 godina

Polako momci, ovo nas razbudjuje, samo Teo da je u redu! Forma oscilira, ali znam da cemo razbijati na Olimpijadi. Fali Bjelica ali ekipa je tu , drzimo se zajedno i gazimo zajedno!

boza pub

pre 7 godina

@Zel Boy NZ

"carevao pod NBA kosevima" ovo je napisao ili misko licno ili bobijev brat od tetke. ako je prvi to je razumljivo, muti vodu, ako je drugi normalno da nije realan. dobar je bobi, ali nikako nije taj kvalitet. mislim da je dobar momak, gledajuci ga u nekim emisijama, da je sa obe noge na zemlji, ali otkazati na dan okupljanja, biti u Srbiji i provoditi se, a nijednom ne svratiti do Arene i onda pokrenuti javno mnjenjenje da na silu udje u tim. prvo, bobi deluje ok i verujem, da nije on to pokrenuo, a drugo bilo bi sramno da je pozvan. povreda bjelice je neuporedivo veci hendikep.

Boby

pre 7 godina

Nista ne znaci sto smo izgubili, za uigravanje su ovakve utakmice. Opasno je ako nam se Teo povredio, jer nemamo lidera kao sto je on, a Bogdan je imao jedno uobicajeno vece kada se na njemu igra jaka odbrana. Steta sto nema Gudurica on bi smeo da preuzme odgovornost. Boby je spor, ispada u odbrani, ali lupa rampe i nije ga lose imati na klupi kao faktor straha. Cisto za Gobera, Gasola i Kazinsa. Sad sta je, tu je. Idemo momci.

Sajonara vole

pre 7 godina

Ako se ne varam to je postava Argentine od pre 14 godina kada smo igrali svetsko u USA. Bravo selektore panzioneri palijaši dobise nas trojkama a tebi Markovic sutira za 3.

KRIGER

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

statebriga

pre 7 godina

Teo nemoj nas zezati sad... za tebe zamene nema. Odmor protiv Hrvata da prodje taj prst, jednom moramo i od njih da izgubimo a ovo je idealan trenutak :D

Panini

pre 7 godina

Ma daj vise od cega su ovi nasi..volim ih ko bracu ali da li je moguce da se samo nasi povredjuju i to konstantno svako leto bar jedan dva bitna igraca ja ne mogu da verujem, jel smo tolko prokleti ili su ovi nasi od stakla sta se desava..redovno ali svake godine sanse nema da odemo u punom sastavu, moze jedno leto da prodje bez povreda ako nije problem

Dobro

pre 7 godina

nema nista na svetu vece od srbije za mene
(got, 31. jul 2016 05:01)
Preporučujem (+19)Ne preporučujem (-4)

Jel' nema? Onda slobodno napisi 'Srbija' velikim slovom, a i stavi ponekad neki zarez ill tacku. Niece boleti.

Is zemlje lala, uvek Vas,

stvar psihe

pre 7 godina

Mene plase ove oscilacije Bogdanovica, lik razvali jednu na svake 3 utakmice, a ove ostale podbaci, tako igra i u Feneru.. Iskreno se nadam da ce to da preokrene

Alex

pre 7 godina

Nadam da Teo nije ozbiljnije povredjen. Ovaj mec su Argentinci odigrali kao da se radi o pitanju zivota i smrti. Izgleda da ih jos boli poraz u finalu SP 2002. Sto se tice nase igre, pocetak kriminalan, druga cetvrtina odlicna, sredina trece odlicna, i sve ostalo osrednje, ali i nije moglo drugacije jer su sudije pustile Argentincima da nas tuku po terenu. Ne bi komentarisao igru nasih igraca jer ovakva utakmica bas nije bila najnormalnija. Domacin je sutirao kao u transu i jedva pobedio, tako da nasi zasluzuju pohvale. Argentina mi je inace zelja u cetvrtfinalu Olimpijskih igara, jer u tom slucaju polufinale je nase. Ne bi se bunio ni da Hrvati budu protivnik, dok su Litvanija, Spanija i Brazil su mnogo teze ekipe.

Nele

pre 7 godina

обиће нам се о главу без Бобија јер овако ни Аргетину не можемо да добијемо.Сребра а ни бронзе без Бобија ни сањати се не може.запамтите ово.

вељко

pre 7 godina

Ranije sam pisao,mada nisam siguran da mi je objavljen komentar.
Realna vrednost ove reprezentacije Srbije je u rasponu od 4-10 mesta na olimpijskom turniru.
Sve van ovog okvira bilo bi ili veliki uspeh,ili veliki neuspeh.
Ogroman hendikep ove ekipe(ne samo sada) je sut spolja.
Malo bolje ekipe kada nam zatvore reket i u toj zoni odigraju cvrscu odbranu,mi nemamo resenje.
Cini mi se da bi bolje sutirale nase kosarkasice.

Реална анализа

pre 7 godina

Марковић добија превише минута с обзиром на дефанзивни и офанзивни учинак. Богдановић и Јокић вечерас очајни, остали солидни, добри и одлични.

zadovoljan,ne

pre 7 godina

Ljudi ovo je pripremna utakmica, proba se nesto novo, sastavi se mesaju, odmaraju se igraci. Ne primajte k srcu ovaj poraz, ja bas mislim da nam je potreban poraz, i to neki s 20+ razlike, da ne letimo mnogo...

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

TEOO:::::

Nadam, se da nista ozbiljno nije sa Teoomm...

Uzasna utakmica sa ocajnim sudjenjem gde je domacin dobio da igra kung fu, i kad reseta za 3 poena..
Nema sumnje, sve stpo je moglo da krene lose po nas u ovoj tekmi , krenulo je, i mislim da bolje sad, nego na OI...
Uzasan Bogdanovic, ocajan Jokic, Macvan se nije ni video, ali zato sjajni SImonovic koji je takodje dobio udarac, i vecinu presedeo, izlupani Markovic, uzasno sta se sve dopustalo, i nije ni cudo da smo nakon prosli kako smo prosli, sve u svemu, nadajmo se za Tea....

Tomi

pre 7 godina

Argentina samo kuci moze nekog da pobedi, na stranu sto igramo lose, i sto oni su sutnuli 50 trojki i sve zivo pogodili. Ali sudije, pa ja kapiram da je prijateljska i da sude za svoje, ali zaneli se malo, preterase ga.

stefan

pre 7 godina

Nisam video nijednu akciju osmisljenu, tu ne racunam genijalnost Teodosica ili osecaj za prostor Jovica.
To me brine vise od poraza. Mi ovu Argentinu moramo cepati sa 20 razlike.

dany2806

pre 7 godina

I sad da se Bobiju ovo desilo na nekoj realno bezveznoj utakmici pitam ja vas jel bi mu Đorđević ili mozda država Srbija pomogla da zbrine svoju porodicu.Šta je to Srbija uradila pa da npr.Bobi rizikuje svoj i živote svojih najmilijih,jer nema on 20 godina,pa da može da istrpi i neku povredu.O Guduriću da i ne pričam.Đorđeviću pakuj kofere za Minhen i početi sa sobom Raduljicu patriotu koji je samo to.Nama trebaju košarkaši,a pre svega SELEKTOR.

sasa jokic

pre 7 godina

0 od 6!? To je nesto sto ne mogu da shvatim. Igras kosarku ceo zivot, treniras svaki dan, i od sest suteva sve promasis?
Mi smo nekada bili dominantni u kosarci jer smo imali 3 do 4 vrhunska sutera, u poslednjih nekoliko godina mi nemamo ni jednog, par prosecnih, ukljucujuci Bogdanovica, koji je na zalost nas najbolji!
Sa tako losim sutim i odsustvom Marjanovica....tesko do medalje.

Xin Zhao

pre 7 godina

Sudjenje je komicno, celu utakmicu Argentina igra bodicek odbranu... Razumem kontakt, ali ovo je malo smesmo. Najveca pobeda ovde je da se niko ne povredi.

323

pre 7 godina

Nocas, potpuni pad u sutu. SVI su podbacili. Sto se mene tice neka izgubimo samo da Teo nema ozbiljniju povredu sake. Ovaj mec je totalni maler za nasu reprezentaciju. Cak i Jokic nije odigrao kako treba. Totalni maler od utakmice.

kosarka fan

pre 7 godina

Mozda glupo pitanje, ali citam komentare i sad i posle utakmice sa francuskom i zanima me : Gde vi to gledate utakmicu? Iskreno ako moze neko da mi odgovori na kom programu mogu pogledati ove pripremne utakmice post na rts i sk ne mogu.
hvala unapred

tik tak

pre 7 godina

u riu bicemo 4-ti 100% sa kim god igrali nemozemo mi protiv spanaca, anglosa i francuza koji ce tek pokazati svoje pravo lice. Srbija bez medalje, bar ce momci videti Rijo

igraj i pobedi

pre 7 godina

Biju lepo Argentinci po rukama. Dobra pripremna utakmica. Igramo egal i kada nam ne ide baš najbolje- što je dobro. A u Riju- Samo neka daju sve od sebe kao do sada i to je dovoljno (makar za mene).

veliki strumf

pre 7 godina

Ovo je tacno ono sto Bogdan NE SME da radi na OI! Citav mec ga nece sut, a u 4/4 se bas onako izivljavao u sutu za 3, iz svih mogucih pozicija - i sve do jedne je promasio! Juce ubacio 29 i to mu ne daje za pravo da sutira kao sumanut kad ga nece! Bezveze izgubismo zbog niza nepotrebnih ispucavanja. Takodje, ovaj Markovic mi nikad nije i nikad nece biti jasan. Imamo i bolje odbrambene igrace, i uopste nije neophodan, a u napadu je stvarno tezak krs. Stimara, pak, za par minuta u igri izvanredan ucinak. Nadam se da Teova povreda nije nista strasno, i da ce se Nedovic vratiti jer je ocigledno povredjen. Zato je prosto neverovatno da je Sale cak na dve nedelje pre OI ostavio samo sa 12 igraca, ne uzimajuci u obzir mogucnost povreda.

Barkley

pre 7 godina

Dosta vise izvlacenja i opravdanja zbog grube igre protivnika.Nista nisu naucili za godinu dana.A imali su vremena od meca sa Litvanijom.Na takmicarskom mecu bice jos zustrije,samo se nasi nesto zale,grub Scola,grub Ginobili,grub Nocioni.A sta za nase reci? Svileni Bircevic,mekani Bogdanovic,premekani Jokic.
Ovi igraci nacelu sa Teodosicem,Djordjevicem i Bogdanovicem nemaju autosugestiju,vec odmah placu.

bratonozic

pre 7 godina

A nije valjda, pa i Teo da se povredi, stvarno nas je poteralo. Nadam se da se moze na vreme oporaviti, bas bi tuga bila ako ovakva generacija ostane bez medalje

MilosSrbija

pre 7 godina

Jeste prijateljska ali mi nije tesko da ustanem i gledam ove momke. Igramo solidno. Dosta izgubljenih lopti ali pokusavamo da igramo brzo. Sudije cine magarecu uslugu Argentini providno domacinskim sudjenjem. Toga tesko da ce biti kad pocnu OI. Evo, pocetak 3/4 a Bogdan i Jokic bez poena, nece ih veceras :) . Nedovic opet ne ulazi u igru i ne znam sta je u pitanju. Nadam se da nije opet "zaginuo" negde. Gaucosi 6 trojki u 1/4 , tu su i napravili razliku. Stigli smo u 2 cetvrtini i od tad je egal. U svakom slucaju dobra provera bez puno zapinjanja. Naravno, dobili smo 2 tehnicke ali to je vec postao zast.znak nase selekcije.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Ето, ја верујем неком распореду који каже да играмо у недељу по локалном времену :D Одгледао сам само четвртину и по. Шта би са Теодосићем. Да ли је могуће да добије повреду из онако безазлене ситуације. Брзо лед на прст, мани све остало ;)

gremlin

pre 7 godina

Vodimo!!!Kladim se da evo u 03:28 ima još budnih jer ovi momci to zaslužuju,naše besane noći za vašu medalju u Riju!!!p.s.NE IGRAMO KO JUČE IGRAMO 50% SLABIJE A VODIMO!!!

Griffin

pre 7 godina

Kakav je ovo tim sacuvaj Boze.Sizofrenija.U Lazi,Toponici i Guberevcu imate stabilnije ljude od njih. (ubedljivo i najvise me to nervira,sve ostalo na stranu) Jos ce ispadne Stimac konkretan.xD Mante me vise fora pripremne utakmice i sl. Kakve veze to ima sa 30 banalno izgubljenih lopti? Ili sa cinjenicom da nemas petlju da sutnes za tri? Zube polomise Argentinci u "pripremnoj utakmici".

dex

pre 7 godina

Ovo je prva realna slika naše ekipe. Ne a kvalifikacionom turniru niko nam nije bio ni blizu po kvalitetu. Francuzi ni izdaleka nisu u top formi, a biće već u grupi verovatno, i tada ćemo imati potpuno drugačiju utakmicu. Ovo je prvi protivnik po meri, u formi, i odmah poraz, jer mi ako ne ide Bogdana nemamo neku alternativu. U grupi će treće mesto biti uspeh.

veliki strumf

pre 7 godina

I juce i danas katastrofalan ulaz u utakmicu, gubimo ogromnom razlikom, a onda u 2/4 sledi budjenje. Ono sto je dobro iz ovih meceva je sto se vidi da ekipa ima karakter, da se ne predaje i da za kratko vreme momci mogu da stignu prilicno veliku razliku protivnika. I to ne bilo kog protivnika vec jakih ekipa kao sto su Francuska i Argentina.

Komshija Hashim

pre 7 godina

Necete vi ni do cetvrtfinala. Tu raspalu Francusku sinoc pobedili i Hrvati tako da nemojte poletjeti mnogo jer cete tresnuti o pod.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Nije valjda Teodosić se povredio... dobro smo odigrali, pomalo umorno, ipak imali smo priliku na plus osam da rešimo.... srećno momci.

Bik Ferdinand

pre 7 godina

O redakcijo, nema vas celo poluvreme, ne moze se cuti glas naroda... Izuzetno zanimljiva utakmica. Jokic i Bogdanovic manje vise neprimetni. Srbija cvrsta ko stena uprkos propustima u deljenju pravde.

Bobi

pre 7 godina

Sale pokazao da je kvazi trener ovakvom postavkom igre, i odabirom igraca. Argentina nas vratila na zemlju i pokazala da nemamo sta traziti u Riu. Nadam se da ce trener i strucni stab sa sve Djilasom i Divcem posle ove blamaze podneti ostavku.

wer

pre 7 godina

juce heroji, sali car, salve miniusa za miskove botove a danas evo svi se lepo slazu kako smo mekani, luzeri, kako bi bobi sam 1-5 dobio argentinu, sale amater i tako to...

moji nepismeni sinovci, i ogledalo da imate, otopilo bi se od vasih frustracija i neostvarenog ega...

Jabučilo

pre 7 godina

Kakvo je ovo grupiranje sa forsiranjem imena "orlovi"? To je reprezentacija Srbije i tako treba da se zovu.
(Goran, 31. jul 2016 09:08)

Bolje bi bilo da im je nadimak Sokolovi. U krajnjoj liniji, nekoga sokoliš, a ne orliš. Po jednoj teoriji prva srpska heraldička ptica bila je soko, a orao se (dvoglavi) pojavio tek pod romejskim uticajem.
U svakom slučaju, živela Srbija!

snjuho

pre 7 godina

Tacno smo oboleli kao drustvo. Svako bi trebao imati po jednog psihijatra, da vidimo sta nam se desava. Ovoliko promena razmisljanja i raspolozenja nisam video nigde. Od dizanja u nebesa do pljuvanja do tih granica kako samo mi znamo. A na kraju realno vecina vas/nas je imala dodir sa loptom negde na ulici na basketu, ali to je dovoljno da pokazetmo strucnjacima gde grese. Evo sad sastavite bilo ko od vas ekipu koja je trebala otici na OI, kladim se dace te dobiti vise minusa nego pluseva, jer svako ima svoje misljenje kako bi to trebalo izgledati. Zato decaci kada se vrate sa OI u slucaju katastrofe, e onda imate pravo da izrazite svoje negodovanje, a ne kao price zloslutnice konstantno saljete negativne vibracije pre svih pocetaka. Sportski pozdrav.

A "jel" igao Boby?

pre 7 godina

Juče ste ga hvalili, zbog "očerupavanja" petlova, palili baklje i bengalske vatre, pevali "Pa, oukni zoro", danas ponovo "Marjane, Marjane....", dosadni ste.

gari

pre 7 godina

(Maki, 31. jul 2016 08:58) tu nikakva sujeta nije bila u pitanju vec samo tvoja bolesna ostrascenost u kojoj bi voleo da ispadnemo samo da bi pljuvao selektora i mantrao o bobiju, bolesno covece ali stvarno

sada svi mogu da budu zadovoljni

pre 7 godina

Da sam Djordjevic dao bih ostavku i kada bih osvojio zlatnu medalju. Ove zemlja ne zasluzuje ni njega, ni bilo koga koji je svojim radom i kvalitetima stigao tu gde je.
Nadam se da su sada zadovoljni svi oni koji su govorili o tempiranju forme - veliki strucnjaci, a ne znaju da je reprezentacija u vreme Kice i Praje sve drala u pripremnom periodu, ako se desilo da izgube neku utakmicu to je bezmalo bio sok. Sto se tice Zvezdnih navijaca ne treba trositi reci - ne secam da su Partizanovi navijaci ikada pokusali da omalovaze Bjelicu (bilo je pojedinacnih kritika kada nije igrao dobro, ali ne kampanje), kao sto cine pripadnici Zvezdinog tabora vec mesecima/godinama neprestano kada su u pitanju Djordjevic i Bogdanovic.
Neznanje, zavist, sitno-navijacki interesi, mesanje u sve bez specijalizacije u bilo cemu... vecina komentara ovde su slika i prilika onog najgoreg u Sbiji.
Cast izuzecima bilo je i par korektnih komentara od strane Zvezdinih navijaca, ali i oni ce se sloziti da je to samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Ratko

pre 7 godina

Sad se probudih gledao smo jutros do 4 sata ovaj meč koji je bio poput takmičarskog za neki prestižni plasman. Birčević, Mačvan, Štimac i Marković služe da popune broj apsolutno ništa sa njima ne možemo da uradimo. Kalinić dečko morao da igra gotovo ceo meč na poziciji 4. Naš Jokić sinoć senka, pojeli su ga centri Argentine u nekim situacijama a prvi šut je upitio iz igre u trećoj četvrtini. Raduljica se borio koliko je mogao. Za razliku od meča sa Francuzima ovde nas nije hteo šut spolja i pored toga imali smo egal. Simonović igrao sjajno dok se nije povredio pa je morao Bogdan da igra koji nije mogao ništa da ubode. Hrvate večeras razbijamo 20 razlike. Mnogi su nakon utakmice sa Francuskom pomislili da smo mi prejaki a oni bili bez Parkera koji je njima kao nama Teodosić. Biće povuci potegni na OI ako nas krene šut možemo svakog da dobijemo ako se budemo gurali pod koš kao sinoć ispadamo u četvrtfinalu.

Dosta ludila !!!

pre 7 godina

Sale je bio vrhunski igrač i svetska faca u svakom pogledu. Upravo zbog toga sam se nadao da će kao trener prevazići našu balkansku sujetu i da će nacionalni interes biti na prvom mestu. Na žalost nije tako. A bez Bobija (košarkaša koji pravi razliku), teško da imamo šansi protiv ozbiljnih reprezentacija. Pogotovu što Bjelica nije tu, a sad problem i sa Teom...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Arthammer, 31. jul 2016 08:48)

Ovo zaista nije normalno, Marjanovic nije kosarkas koji pravi razliku, to je covek koji u NBA igra par minuta i daje par koseva - shvatite to vec jednom. Jokic je covek koji pravi razliku. Teodosic takodje. Bjelica uglavnom, Bogdanovic uglavnom. Nenad Krstic je uglavnom pravio razliku, Divac skoro uvek. Kresimir Cosic svojevremeno skoro uvek. Uporedite gore pomenute centre sa sporim, dobrocudnim divom.

saeKn

pre 7 godina

Nazalost moramo prihvatiti ne igranje Marjanovica. Boban jeste igrac koji bi pravio razliku, Jokic bi imao znatno vecu slobodu u igri a verovatno i suteri, a ukoliko neko misli da Boban nije napredovao zadnjih godinu dana nema veze sa kosarkom. Srecno momci valjda je Teo dobro.

S

pre 7 godina

Ne volim ekipe koje se biju na terenu a ne igraju kosarku. Argentinci imaju igru kao Litvanci a meni se licno taj stil ne dopada. Kad neko nema kvaliteta hajde da to nadok adimo izrazenom agresivnoacu. Verujemo momci u vas i dalje sta god uradili!

Djole

pre 7 godina

Ljudi,sta vam je? Izgubili smo,pa sta? Pa mora neka i da se izgubi! Ja necu da trazim opravdanja u sudjenu (iako jeste bilo bas domacinsko),trazicu razloge poraza u nama! Jokic je bio ispod nivoa (to mu je prva losa tekma otkad je dosao),Bogdanu nista nije islo,Macvan je odigrao losije nego sa Francuzima,Teo u finisu nije mogao da pomogne... To je sve ok,naisla je losa utakmica,a i njih su isle trojke... Nedovic ocigledno ima neku blazu povredu,a sa Teom ce biti sve ok,mislim. Samo je nabio prst,a to boli. Sta odmah pljujete,dizete frku... Da smo sve utakmice pobedili,opet vam ne bi valjalo!

palop

pre 7 godina

@(Zel Boy NZ, 31. jul 2016 05:41)

Ma da, ispade da je Bobi igrao kao Sek iz najboljih dana, a zapravo je imao par poena u proseku i rupa je odbrani protiv brzih NBA igraca.

Ja sam bio za to da ga Djordjevic zove, ali nije ga zvao i ljudi moraju da prihvate to i navijaju za one koji jesu pozvani.

P.S. Nadam se da Teova povreda nije ozbiljna, bez njega bi bilo jako jako tesko...

Milan

pre 7 godina

@oldtajmer
Nije postojala trojka kada su igrali Kica, Praja i Moka. Molim te ne komentarisi vise. Ne volim kada neko prica o necemu o cemu pojma nema.

Vz

pre 7 godina

Djordjevic moze proci kao Mihajlovic jer zbog sujete nije pozvao najbolje igrace. Nadam se da ce se provuci ovaj put...
(Maki, 31. jul 2016 08:58)
Djordjevic je ovu ekipu doveo do finala SP, tako da nikada nece biti kao Mihajlovic. Uostalom, nije pozvao jednog igraca. Tj, jeste, ali se taj poneo kako se poneo. Ostali su tu. Ne vidim da neko izostaje od najboljih (ili najkompaktnijih u ovom momentu), osim Bjelice koji je, na nasu i njegovu veliku zalost povredjen.

JPR23

pre 7 godina

Nekima ovde nije jasno da su ovo pripremne utakmice, i da jedan poraz, pogotovo tesan, ne znaci nista, da su pukli 15-20 razlike kao sto smo mi razbili Francuze, to bi vec bilo za analizu, ovako nema potrebe za ovoliko pljuvanje... Vazno ke da su svi zdravi za Rio, ostalo manje bitno...

Darko

pre 7 godina

Da nas krene šut kao Argentinu u prvoj četvrtini uz lošu igru Amera i eto senzacije. To bi bilo ispunjenje sna.
(vyn, 31. jul 2016 04:07)

Ha ha ha ha ha samo to i mozete da sanjate senzaciju.

Miroslav

pre 7 godina

Dosta bre vise sa filozofiranjem!
Svi smo treneri a niko od nas nije ubacio ni loptu u kosu na nekoj utakmici.
Sta je tu je, Sale je trener Srbije i naravno sa Mutom i strucnim stabom odlucuju ko igra i ko ne!
Dosta vise sa igracima koji NE igraju...treba pruziti podrsku ovima sto IGRAJU.
NAPRED SRBIJA!!!

GM

pre 7 godina

Jel se zna sto Nedovic ne igra ni protiv Argentine...

Sa ovakvim stilom igre, da jedan igrac Bogdanovic sutira kada hoce i odakle hoce, mozemo opusteno da se ne nerviramo, nego da gledamo kosarku kao da smo Novi Zeland.

Ma daaj

pre 7 godina

Neću da čitam komentare namerno sli, verovatno se utrkujete ko će bolje i " strucnije" da vredja i ponižava selektora zbog poraza jer nije uvrstio u tim nekog ko nije zaslužio ( da ne kažem neku grublju rec) u reprezentaciju. Ne znam samo kako su sigurni da sa takvim likovima garant pobeđujemo sve i zlatna medalja nam je sigurna. Muka mi je vise od svih što više i bolje znaju od selektora i o kosarci i o životu i o svemu! Da li ste vi svesni da je drim tim svetlosnim godinama ispred svih, nikakav Bobi tu ne može ništa (samo čudo neko što je malo verovatno) a ima i par reprezentacija koje imaju bolju šansu da se nadju ispred nas pa makar pet Bobija igrali..I dosta vise o tom liku, ispao je papak i nije zaslužio da ide u Rio, ta priča je završena i doviđenja!

nista o nicemu

pre 7 godina

Ни са свима које помињеш ти нико никада не би обећао злато! То што сте 3 године са ФМП-oм навикли да неко увек нешто дода када вама фали, тако нешто за репрезентацију не постоји. При том ти је Гудурић у истој равни где је и Бјелица, шта? Марјановићy сви ви стрyчњаци следећи пут учините нешто због чега не би поново одбио да игра. Смислите добро шта би то могло да буде а онда сложно потегните у исти маx. Можда му се допадне?
(Aлександар, 31. jul 2016 09:09)

3 godine Radonjic davi igrace, a Covic gepekuje sudije. Oh waiiit to ipak radi neko drugi.

Bg

pre 7 godina

Ako se sastanemo sa Argentincima na IO pobedjujemo ih bez problema, to je vise nego jasno. Velika razlika u kvalitetu u nasu korist. Znaci, precrtan jos jedan konkurent, do tog saznanja smo dosli posle ove utakmice.

To su činjenice

pre 7 godina

Koliko smo mi iskompleksirana nacija govori da osim pobede ne zadovoljava ništa..Iako su ovo pripremne utakmice kao da su pobede i porazi sastavni deo sporta!"

Šumadinac pali topa!

pre 7 godina

Necete vi ni do cetvrtfinala. Tu raspalu Francusku sinoc pobedili i Hrvati tako da nemojte poletjeti mnogo jer cete tresnuti o pod. (Komshija Hashim, 31. jul 2016 08:36)
Sa Argentinom smo igrali, ona južnoamerička država, znaš? Uzgred, domaćin. A tu "raspalu" smo dobili 20 razlike, dali im 105. Znam da ti sad nije lakše, to sam i hteo.

SREĆNO MOMCI!!!

pre 7 godina

Jos jednom se pokazalo da kada igramo protiv ekipe koja forsira grubu odbranu imamo male sanse,pre svega dodje do niskog procenta suta a i nemaju vise prostora za brzu i leprsavu igru,tako je bilo i protiv Litvanije,nazalost ovo ce biti recept svim protivnicima na OI kako da igraju protiv Srbije,tako da ce dosta zavisiti i od sudjenja...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DDR, 31. jul 2016 08:50)

Argentina sigurno neće imati ovakvo suđenje u Riu, tako da ako se sastanemo na OI valje očekivati tuču na terenu.
Ipak, neki od naših igrača se stvarno isprepadaju kada se na njima igra prljava odbrana pa ne mogu da ubodu ništa. Tu pre svega mislim na Bogdana koji nam je i najvažniji što se tiče učinka u napadu...
Nadajmo se da će sve biti u redu sa Teom kao i da će ovo sa Arg. biti dobro buđenje...

4k4.Dex

pre 7 godina

Malo smo se zaleteli posle francuza a njihbi hrvati odrase ko jarceve ocigledno su dosta slabi o e godine. Bez Bjelice i Bobija nece biti lako.

Crimson

pre 7 godina

@Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)


A Guduric se taman spremao da razbije Durant-a, ali eto, nije pozvan :(

Mare

pre 7 godina

Jos jednom se pokazalo da kada igramo protiv ekipe koja forsira grubu odbranu imamo male sanse,pre svega dodje do niskog procenta suta a i nemaju vise prostora za brzu i leprsavu igru,tako je bilo i protiv Litvanije,nazalost ovo ce biti recept svim protivnicima na OI kako da igraju protiv Srbije,tako da ce dosta zavisiti i od sudjenja...
(DDR, 31. jul 2016 08:50)
Da li zaista mislis da Raduljica od 150kg ne zna da bude grub i ispresavija Skolu i kompaniju?
Veruj mi da bismo znali samo tako da se peglamo sa njima ali samo u situaciji kada je kriterijum sudjenja isti, a ne ovako.

.

pre 7 godina

@Bojke
I evo ga klasicni srpski navijac. Sreca, sudije, pljuvanje po domacinu i organizaciji, napad na ponekog naseg pojedinca i uzdanje u inat i "srce na terenu", to su obicno svi argumenti kojima se opravdava poraz, vredja protivnik i naravno prognozira neka buduca dominacija. Samozavaravanje.

dera petlic

pre 7 godina

Đinobili 39, Skola i Nocioni po 36, Delfino 34. I nije im 'ispod nivoa' da provedu ljeto u reprezentaciji iako su svjetske zvijezde! I jos nesto: godine su nebitne, uvijek treba pozivati samo najbolje, makar imali i 45.

Lola

pre 7 godina

Ono je bila ocajna utakmica... Neki pricaju da nema vadjenja na grubu igru protivnika, a sve sto sam ja videla od kosarke sinoc je da Argentina voli i ume da se pobije. Skola odguruje Jokica van terena, Raduljicu bacaju na parket s ledja u reketu, Djinobili skace kao lud, samo sto nije prebio sudiju... Ono nije gruba odbrana, ono su batine! Nasi momci su utakmicu zavrsili onog trenutka kad je Teo izasao, jasno se vidi po tome sto je sve poslednje poene za nas ubacio Stimac. Cisto sumjnam da bi Bobi ista znacio, ne bi on ni smeo da zagrize plaseci se povrede... Uz normalno sudjenje, pola ekipe Argentine bi bilo na klupi sa po pet licnih, a onda bi im ostao jedan da trci po spoljnoj liniji i gadja trojke. Kako da igras kad sudija ne pusta igru!? Iskreno, mislim da ovaj poraz vise znaci nego da smo ih dobili... Samo da Teo bude dobro!

Vlado

pre 7 godina

Tucemo sutra bivsu bracu, Teo ce biti dobro i svi prezadovolnji. A ova argentinska gerijatrija ce rano zavrsitu svoju olimpijsku labudovu pesmu.

coach

pre 7 godina

I naravno kreće lavina pljuvača i tastatura stručnjaka hahaha jadna li si naša zemljo,pa ni ne zaslužujemo da imamo bilo koga da nas predstavlja na bilo kom takmičenju kad nas više zadovoljava neuspeh nego uspeh,jer jedva čekamo poraze da sručimo sav gnev i "stručne analize" selektora i igrača,a većina ne zna ni da trči kako treba a daje sebi za pravo da nešto kaže.

Arthammer

pre 7 godina

Ovo zaista nije normalno, Marjanovic nije kosarkas koji pravi razliku, to je covek koji u NBA igra par minuta i daje par koseva - shvatite to vec jednom. Jokic je covek koji pravi razliku. Teodosic takodje. Bjelica uglavnom, Bogdanovic uglavnom. Nenad Krstic je uglavnom pravio razliku, Divac skoro uvek. Kresimir Cosic svojevremeno skoro uvek. Uporedite gore pomenute centre sa sporim, dobrocudnim divom.
(Dosta ludila !!!, 31. jul 2016 12:00)

Da li će Marjanović i dalje igrati par minuta po meču posle novog ugovora to ćemo još videti. Ali ne mogu da verujem da ti nabrajaš košarkaše koji već godinama a neki decenijama ne igraju čak ni rekreativno. Pitanje glasi, da li postoji trenutno kvalitetniji centar od Marjanovića? Tačka.

matrix

pre 7 godina

i sta sad treba da znaci ovaj poraz. dok su pobedjivali dizali ste u nebesa, sad sale treba da pakuje kofere i nista nevalja. pustite ekipu da se pripremi za rio.

Tolle

pre 7 godina

@Djordjevic moze proci kao Mihajlovic jer zbog sujete nije pozvao najbolje igrace. Nadam se da ce se provuci ovaj put...
(Maki, 31. jul 2016 08:58)


Koga konkretno, osim Bobija?I da li uopste znas sta znaci rec sujeta?

mario

pre 7 godina

"Cuvas Djinobilija i pobedis Argentinu, kao i sa Barselonom, cuvas Mesija i oni su jedna velika nula.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chema, 31. jul 2016 13:33)"

-Vidi se da si operiran od nogometa, a i basketa.

NIKOLA

pre 7 godina

Kada ozbiljna ekipa protiv nas pojaca odbranu eto problema,biće muke osvojiti srebro.O Amerima u finalu, ko god da igra samo za publiku i slikanje.

nex

pre 7 godina

Idiotizam je organizacija i igranje teskih utakmica 3 dana pred O.I.
Goru cenu od ove nismo mogli da platimo. Povreda najboljeg igraca koji je 70% tima. Bravo,nemam reci

Filip Jaksonovic

pre 7 godina

Posle loseg pocetka, Srbija pokzauje i dokazuje da je velika nacije basket-ball-a. Mogu to slodbno reci posle 3 odigranih cetvrtina. Ne obazirajuci se na 4 perijod ove kvalitetne utakmice, Srbija, ali napomenucu i Argentinu, jer je velika nacija basket-ball-a, velicavaju i dokazuju da je ova igra mozda najbolja na svetu. Amerikanci su to vec dokazali.

riverdale

pre 7 godina

Ljudi,ajde malo realnosti,iako znam da je za nas to nepoznata stvar.Ako ste primetili kad god smo izgubili ili su nam sudije krive ili je protivnik igrao grubo ili je protivnik imao srece,igrao kao nikad u zivotu,vise nikad nece ponoviti takvu utakmicu itd...nije smak sveta da se izgubi i ne moraju se odmah traziti opravdanja

lleonid

pre 7 godina

Sad kad izgubite od nas onda ce biti: nije nam bilo Tea... e susjedi, ko vas ne zna! Odracemo vas sa njim ili bez njega!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kosarkaska sila smo, 31. jul 2016 07:39)

А ако уђе Ђорђевић у задњојој секунди меча? :)

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Treba biti dobar komad budale pa se upustati u komentare ko nam fali sa novonastalim kosarkaskim znalcima kojima su idoli Covic i Marjanovic! jos samo da je trener Radonjic sve bi bilo taman!

krajisnik

pre 7 godina

jovic prije markovica,selektor kao bik zajunio da pobijedi samog sebe.Ako ode Teo,moze pravac Minhen.Bogdan nije ni malo standardan,puno suteva,a % katastrofa.Centrima fali skok.Bradonja kad zakuca ,to je uz urlik,jer jedino tako moze da skoci 27 cm.Stimac besprekorno mlati peskirom,zapjeva ponekad sa bircom radi atmosfere.Bobi bi sami smetao ovakvim vrsnim centrima

Aleksandar I

pre 7 godina

(Darko, 31. jul 2016 08:10)

Mi smo Amerikance tukli na javi na njihovom terenu i postali Svetski sampioni 2002 godine...Kazi mi da li je jos neka ekipa pobedila amerikance na nekom takmicenju u vaznom mecu ja stvarno ne znam...

Knez

pre 7 godina

Igrajte se deco igrajte, ali u kosarci je najbitniji "sut". Dzabe akcije, dzabe asistencije, dzabe kretanje, sve je dzabe ako ne mozes da ubodes. Mi "konstantnog" sutera nemamo, i tu je kraj svake price. Tako smo izgubili od Litvanije (sut 5/35), tako cemo i od prvog na koga naletimo kad stane sut... 1/8 finala mozda i prodjemo ako sut posluzi, 1/4 finale nema sanse jer nas nece posluziti 2 za redom...

Vladimir

pre 7 godina

Koliko vas je gledalo utakmicu nocas pa da komentarisete? Argentina je zadnjih 15 minuta pogodila sve sto je sutnula, mi smo promasili sve. Igra nije bila losa i samo da Teo bude OK ja nemam specijalnih zamerki. Odbrana je bila dobra.

BlueBlueBlue

pre 7 godina

Bogdanovic je umisljen da je Stojakovic i jos sutira i na silu, ne ide to tako...Nemamo Bjelicu i ako Nedovic ne bude igrao necemo daleko stici jer nemamo previse resenja u napadu. Teo i Nedovic jednostavno moraju da budu zdravi, bez njih ne mozemo daleko. Steta sto Guduric ili Dangubic nisu u timu jer nam je stvarno trebao jos jedan igrac koji ce da udje na 2 minuta i pogodi par suteva.

NemanjaVac8

pre 7 godina

Ovo smo čekali, jer zaiste niej bilo jasno šta Argentina može. Inače Argentian je izgubila nedavno skoro 40 razlike od USA, kao i mi pre 2 godine. Ko je gledao utakmicu i ko želi da bude realan jasno je video da je Argentina za nijansu kvalitetniji tim. Po imenima oni su dosta kvalitetniji od nas, ipak na kraju kao tim su tek malo bolji. Savetejum svim našim nojevima da izvade glavu iz peska i pogledaju malo oko sebe. Košarku igraju i drugi i od tih drugih mnogo toga zavisi. Hrvati su recimo tim od kojeg mi opšte nismo kvalitetniji. Realno gledano, mi prolazimo grupu sa 3. ili 4. mesta. Francuzi neće igrati pod ručnom, Australija je izuzetno kvalitetan tim, a USA će nas odrati 40-50 razlike. U sledećoj fazi takmičenja, iz one druge grupe mi nemamo šta da tražimo protiv Litvanije i Španije. Kada smo pravili tim morali smo da obratimo pažnju i na to u kakvim sastavima dolaze i protivnici. Naša šansa za prolazk dalje je da nam protivnik bude Hrvatska i Argentina, s tim što su obe ekipe blagi favoriti. Nikada limitiranija (u odnosu na protivnike) neka reprezentacija sa ovih prostora nije otišla na OI, nego ova naša.

Kemp

pre 7 godina

Bez obzira sto je ovo pripremna utakmica, Mi, ovaj tim Argentine, moramo pobediti sa 20p razlike. Podbacili je Bogdanovic, koji posle ubacenih 29p protiv francuza, sada odigra ocajno, Jokic. Kad Vam dva od tri najbolja igraca na terenu odigraju tako lose, onda je i ovakav poraz dobar. Realno gledano, ovu Argentinu je pregazilo vreme. Ne smemo sa njima da se mucimo, ali pripremna je utakmica i opustanje je dozvoljeno. Neko je primetio dobro, da nemamo akcije. Isto tako kad Teodosic nije na parketu, nema ko da organizuje napad.
Jovic sve sto zna je da prenese loptu preko pola, dalje njegova igra ne postoji.Neki "lucni","niskohorocni"pasevi, netipicni za kosarkasa, ulaz samo protiv tromih centara na desnu stranu i to je sve.
Sto se Bobija tice, koji je uz Duranta omiljena prenapumpana vest svih medija, jer nemaju trenutno sta drugo da pisu, kao Durant koga realno ne mrzi niko ni od navijaca, igraca Oklahome, tako i Bobi, prosto nit dostaje nit nedostaje nasim timu. Ono sto bi Bobi odigrao u napadu, moze Jokic i bolje, moze i Raduljica kada mu je dan, dok u odbrani, ne zna se ko je losiji od sve trojice. Jokic je mlad, on radi na tom segmentu, dok Bobi prosto sa svojom presporom motorikom, ne moze da igra odbranu na vrhunskom nivou.
Kad u SAS nije mogao, kod maga Popovica, onda sta ima dalje da se prica.
Neko pominje i Gudurica. Ja, ne znam ni ko je taj decko?

Zel Boy NZ

pre 7 godina

@ boza pub

Da, carevao.
Kada mu je ucinak preracunat na 35 ili 37 minuta po utakmici bio je treci (!!) u cjeloj NBA, i to nakon nekoliko utakmica u kojima zbog sticaja nesretnih okolnosti nije postigao ni kosa, niti imao dovoljno skokova.
U jednom periodu je bio i prvoplasiran.
Da je dobivao vecu minutazu (sto je zasluzio, ali nije dobio jer je NBA obicna kompanija gdje igraci vecinom igraju onoliko koliko im unaprijed pise u ugovoru) imao bi i vise samopouzdanja i bio bi sluzbeno medju najboljim centrima lige.

roko leni

pre 7 godina

vidim da je nocas palo mnogo tiketa (kvota bila 1.8, pa pala na 1.45), pa je ozlojedjenost potpuno logicna, ali smanjite malo poznavaoci, pravo tek sledi...

KosarkaskiBizmismen

pre 7 godina

Eto, da je bio Bobi dobili bi pripremnu utakmicu i Teo se ne bi povredio jer ne bi morao ni da ulazi u igru da je Bobi u timu!

veljko

pre 7 godina

ja kao zvezdas gotivim gudurica, ali nije on jedini suter, pa da je sale mnogo pogresio. pogodice i nedovic na dvojci, bez problema. covek nije igrao zbog lakse povrede, tako bar rekose. vise pozicije su takodje pokrivene solidno, pogadjaju i simon i kalinic i macvan i jokic. teo isto. nije ovo najjaca srpska repr. ikada. daleko od toga. s obzirom na sveukupni kvalitet koji je opao, momci igraju odlicno. jedan losiji suterski dan je ocekivan. ameri su se ispromasivali protiv venecuele! a mi nikad nismo imali takav tim. samo opusteno

Aлександар

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)

Ни са свима које помињеш ти нико никада не би обећао злато! То што сте 3 године са ФМП-oм навикли да неко увек нешто дода када вама фали, тако нешто за репрезентацију не постоји. При том ти је Гудурић у истој равни где је и Бјелица, шта? Марјановићy сви ви стрyчњаци следећи пут учините нешто због чега не би поново одбио да игра. Смислите добро шта би то могло да буде а онда сложно потегните у исти маx. Можда му се допадне?

дулекс

pre 7 godina

Добро каква је ово медијска кућа?! Сатима не обавештавате шта је са Теодосићем!

Nista o Nicemu

pre 7 godina

Gotivim ove momke zato sto su E K I P A!

Ja bolju i/ili drugu Srbiju nemam. Ovih 12 momaka trenutno najbolje igra kosarku u ovoj zemlji. Nekada je to dovoljno za titulu, nekada za 10. mesto. Ja nemam pravo da kritikujem nikoga od njih, samo da navijam i volim Srbiju, sta god oni uradili.

SRBIJA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 31. jul 2016 08:28)

Petre ovih 12 nisu najboljih 12, niti ovih 12 igra najbolju kosarku. Imas pravo da kritikujes osim ako si zaslepljen, onda ne kritikujes, ali ne zato sto nemas prava vec zato sto si zaslepljen.

oldtimer

pre 7 godina

Gledaj ti sta sve ljudi pisu.
Argentinci nas pobedili prljavom igrom, sudije krive, kriva publika,trojke...
A gde je tu nasa strana,zbog cega smo MI izgubili utakmicu? Stigli smo njihovu pocetnu prednost,poveli i sa 8 razlike,a nismo uspeli da utakmicu odvedemo na nasu stranu.
Nekada se znalo.Kica,Praja i Moka uz Mirzu, pune dalekometno,trce kontre i razigravaju,a onda centri odrzavaju prednost i polako idemo ka pobedi.
Centri cuvaju kapital,spustaju tempo i daju sigurnost celoj ekipi,gospodo.
Ja centre nisam video na ovoj utakmici,sem Stimca koji je ubacio sve poene kada je utakmica vec bila resena.

drago

pre 7 godina

Statebriga

Vec ste vi izgubili od nas na pripremnom turniru u Sloveniji prije koju godinu.

Od Argentine smo izgubili 19 a ne 25 razlike.
Sinoc smo tukli Francuze.

Nebojsa

pre 7 godina

Ne treba previse gajiti nadu da ovaj tim moze do medalje fali nam dosta pod kosem Marjanovic e sad postavlja se pitanje da li je selektor trebao da popusti pod pritiskom javnosti ili ne ali cinjenica da bi smo mnogo bili jaci nedostaje nam dusa ovog tima a to je Nemanja Bjelica vidi se da nam fali pod kosem da pokupi nicije lopte njegovi poeni i asistencije u napadu jer ako nam zaustave Bogdanovica i Tedosica ili imaju sutersko lose vece mi necemo moci da se nosimo sa ekipa koja su krugu favorita za medalju imamo po misljenju tim za cetvrtfinale i nista vise od toga OI su ozbiljno takmicenje

Bane

pre 7 godina

(Maki, 31. jul 2016 08:58)

A ko su ti najblji igrači i šta ih čini najboljim. Ajde nas prosvetli. Mogu da ti na brojim 2 koja po meni su trebali da idu jedan je nažalost povređen. Drugog nažalost nije zvao ali taj sigurno nije Bobi već Musli i to je to. I zato čoveka nazivaš sujetnim.

biće bolje

pre 7 godina

Naši su morali da igraju oprezno zbog straha od povrede, i to je verovatno preovladalo, ceo taj proces priprema ne znam kolilo je pametan. SAD dodju i pokažu šta znaju bez ikakvih priprema, ovako igramo mečeve koji dosta iscrpljuju igrače i povećavaju rizik od povrede. Možda bi i mi trebalo da primenimo tu formulu.

MilosKg

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)

Stimac ce da podize atmosferu, nemas ti pojma. A i ne moze Boban da igra jer nije igrao turnir u BGD za razliku od na primer Macvana.
(nista o nicemu, 31. jul 2016 08:47)
Haha ima i selektor svoje botove. Vidi al lepe plusice. Volim komentare, oslikavaju nas.

Navijač

pre 7 godina

(dany2806, 31. jul 2016 08:20)

Pričaš drugar gluposti. Bobi je već ugovor sa San Antioniom obezbedio sebi lagodni život. Tebi je kanada mala suma koju gari ima a realno bilo gde na planeti sa tim ugovor se živi laganica. Sa ovim novim ugovor je sebi pobedeljao već odvano izboreno egzistenciju.

VS

pre 7 godina

Sa ovakvim nesigurnim, tremaroskim pocetkom, bez obzira na naknadna vadjenja, sustizanja, prestizaanja protivnika - nasa reprezentacija nece daleko, sto ce reci - visoko stici. Ovo jeste dobar tim, sa Bjelicom bi bio jos cvrsci, ali to nije tim za medalju, mozda tek za bronzu. Ne moze se pucati na visoko a trojke - kako podju; danas bolje, sutra gore (Bogdanovic, na pr: odlican trojkas protiv Francuza, o:6 sa Argentincima). Onom gauchu Delfinu, iz meca u mex, ne smetaju godine, pa ni Djinobililiju, Skoli... Zasto Stimac, koji "gine" na terenu a daje i koseve, ne ulazi cesce? Itd. Pa sad ovo sa Teom i njegovom desnicom rukom! Manite se (manimo se) trijumfalizma, a nije jos ni pocelo. Ako i malo padnemo, posle ovakvih unapred, vidovnjackih hvalospeva - mali pad, koji ne mora da znaci i neuspeh, moze mnogo da zaboli.

chema

pre 7 godina

"Cuvas Djinobilija i pobedis Argentinu, kao i sa Barselonom, cuvas Mesija i oni su jedna velika nula. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chema, 31. jul 2016 13:33)" 

-Vidi se da si operiran od nogometa, a i basketa.
(mario, 31. jul 2016 16:10)

Ne razumem se u taj tzv. nogomet i u taj basket, ali se odlicno razumem u Fudbal i Kosarku ... Pozz za CRO

sf

pre 7 godina

Ne moraju pripremene utakmice ništa da znače. Ipak bez obzira na to košarkaška reprezentacija Srbije je prosečna ekipa kojoj se igra bazira na trojkama. To je tako odavno,a čim stanu trojke igra se raspada. Na prošlom EP-u su im Litvanci pokazali kako se igra vrhunska košarka.

Zel Boy NZ

pre 7 godina

Blago receno, neodgovorno je ne povesti Marjanovica, covjeka koji je carevao pod NBA kosevima i poigravao se s njihovim centrima. Mogao se vidjeti strah u ocima svakog od onih kojima se Boban suprotstavio pod kosem. Ne vidim nista lose u tome sto je on prvo rjesavao svoje egzistencijalno pitanje. Povrh toga, odmorio se od preduge NBA sezone (osim utakmica tu su i treninzi i brojna putovanja) i ustedio nasem savezu nesto novca za osiguranje.
Ovdje nisu u pitanju Sale i Boban, vec nasa reprezentacija i tu ne smije biti jeftinih prepucavanja. Po kvaliteti i ponasanju, Marjanovic je morao imati rezervirano mjesto u timu.

Arthammer

pre 7 godina

Sale je bio vrhunski igrač i svetska faca u svakom pogledu. Upravo zbog toga sam se nadao da će kao trener prevazići našu balkansku sujetu i da će nacionalni interes biti na prvom mestu. Na žalost nije tako. A bez Bobija (košarkaša koji pravi razliku), teško da imamo šansi protiv ozbiljnih reprezentacija. Pogotovu što Bjelica nije tu, a sad problem i sa Teom...

Nele

pre 7 godina

обиће нам се о главу без Бобија јер овако ни Аргетину не можемо да добијемо.Сребра а ни бронзе без Бобија ни сањати се не може.запамтите ово.

tik tak

pre 7 godina

u riu bicemo 4-ti 100% sa kim god igrali nemozemo mi protiv spanaca, anglosa i francuza koji ce tek pokazati svoje pravo lice. Srbija bez medalje, bar ce momci videti Rijo

Bobi

pre 7 godina

Sale pokazao da je kvazi trener ovakvom postavkom igre, i odabirom igraca. Argentina nas vratila na zemlju i pokazala da nemamo sta traziti u Riu. Nadam se da ce trener i strucni stab sa sve Djilasom i Divcem posle ove blamaze podneti ostavku.

KRIGER

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

klop

pre 7 godina

Sale pokazao da je kvazi trener ovakvom postavkom igre, i odabirom igraca. Argentina nas vratila na zemlju i pokazala da nemamo sta traziti u Riu. Nadam se da ce trener i strucni stab sa sve Djilasom i Divcem posle ove blamaze podneti ostavku.
(Bobi, 31. jul 2016 04:07)

'Oces sendvic, ovako rano?

Komshija Hashim

pre 7 godina

Necete vi ni do cetvrtfinala. Tu raspalu Francusku sinoc pobedili i Hrvati tako da nemojte poletjeti mnogo jer cete tresnuti o pod.

Barkley

pre 7 godina

Dosta vise izvlacenja i opravdanja zbog grube igre protivnika.Nista nisu naucili za godinu dana.A imali su vremena od meca sa Litvanijom.Na takmicarskom mecu bice jos zustrije,samo se nasi nesto zale,grub Scola,grub Ginobili,grub Nocioni.A sta za nase reci? Svileni Bircevic,mekani Bogdanovic,premekani Jokic.
Ovi igraci nacelu sa Teodosicem,Djordjevicem i Bogdanovicem nemaju autosugestiju,vec odmah placu.

Griffin

pre 7 godina

Kakav je ovo tim sacuvaj Boze.Sizofrenija.U Lazi,Toponici i Guberevcu imate stabilnije ljude od njih. (ubedljivo i najvise me to nervira,sve ostalo na stranu) Jos ce ispadne Stimac konkretan.xD Mante me vise fora pripremne utakmice i sl. Kakve veze to ima sa 30 banalno izgubljenih lopti? Ili sa cinjenicom da nemas petlju da sutnes za tri? Zube polomise Argentinci u "pripremnoj utakmici".

dany2806

pre 7 godina

I sad da se Bobiju ovo desilo na nekoj realno bezveznoj utakmici pitam ja vas jel bi mu Đorđević ili mozda država Srbija pomogla da zbrine svoju porodicu.Šta je to Srbija uradila pa da npr.Bobi rizikuje svoj i živote svojih najmilijih,jer nema on 20 godina,pa da može da istrpi i neku povredu.O Guduriću da i ne pričam.Đorđeviću pakuj kofere za Minhen i početi sa sobom Raduljicu patriotu koji je samo to.Nama trebaju košarkaši,a pre svega SELEKTOR.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)

Stimac ce da podize atmosferu, nemas ti pojma. A i ne moze Boban da igra jer nije igrao turnir u BGD za razliku od na primer Macvana.

Mijat Splitski bili

pre 7 godina

E zato sam govorio kada ne ide Bogdanovica nemamo drugog beka sutera . Zbog toga je trebao mali Guduric , malo minuta ali da ih iskoristi kada ovoga ne ide . A vi mi lupajte minuse

sasa jokic

pre 7 godina

0 od 6!? To je nesto sto ne mogu da shvatim. Igras kosarku ceo zivot, treniras svaki dan, i od sest suteva sve promasis?
Mi smo nekada bili dominantni u kosarci jer smo imali 3 do 4 vrhunska sutera, u poslednjih nekoliko godina mi nemamo ni jednog, par prosecnih, ukljucujuci Bogdanovica, koji je na zalost nas najbolji!
Sa tako losim sutim i odsustvom Marjanovica....tesko do medalje.

Sajonara vole

pre 7 godina

Ako se ne varam to je postava Argentine od pre 14 godina kada smo igrali svetsko u USA. Bravo selektore panzioneri palijaši dobise nas trojkama a tebi Markovic sutira za 3.

вељко

pre 7 godina

Ranije sam pisao,mada nisam siguran da mi je objavljen komentar.
Realna vrednost ove reprezentacije Srbije je u rasponu od 4-10 mesta na olimpijskom turniru.
Sve van ovog okvira bilo bi ili veliki uspeh,ili veliki neuspeh.
Ogroman hendikep ove ekipe(ne samo sada) je sut spolja.
Malo bolje ekipe kada nam zatvore reket i u toj zoni odigraju cvrscu odbranu,mi nemamo resenje.
Cini mi se da bi bolje sutirale nase kosarkasice.

Darko

pre 7 godina

Da nas krene šut kao Argentinu u prvoj četvrtini uz lošu igru Amera i eto senzacije. To bi bilo ispunjenje sna.
(vyn, 31. jul 2016 04:07)

Ha ha ha ha ha samo to i mozete da sanjate senzaciju.

ja sam budala

pre 7 godina

Kako je lako manipulisati ljudima,nemam nista protiv sporta,ali mi vredja inteligenciju kad se svadjaju dva coveka koji su na ivici siromastva bez buducnost,da li je Djordjevic trebao zvati Bobija.Milioneri trce za loptom,a masa se lozi na to.U Srbiji 700 000 ljudi na birou,depresija postaje glavna bolest drustva,izumiremo kao narod,ali tu su Olimpijske igre,posle ce izaci na ulicu 2 miliona Srba da doceka ove sa medaljama,a kad vam se smanjuje plate i penzije cutite.Malo sam skrenuo sa teme,ali svejedno me niko nece shvatiti ozbiljno.

GM

pre 7 godina

Jel se zna sto Nedovic ne igra ni protiv Argentine...

Sa ovakvim stilom igre, da jedan igrac Bogdanovic sutira kada hoce i odakle hoce, mozemo opusteno da se ne nerviramo, nego da gledamo kosarku kao da smo Novi Zeland.

Grbavica

pre 7 godina

A Amerikanci pobedili ovu dosta dobru Argentinu sa preko 35 razlike i to igraju bez Karija,Vestrbuka,Lebrona,Dejvisa,Hardena,Pola,Grifina,Oldridza,Lenarda...koliko su samo mocni, a ta ista Argentina pobedila nas razbila Hrvate 25 razlike a Hrvati pobedili Grcku i Italiju samo pravim poredjenje koliko Ameri odskacu od svih i koliko je velika ona pobeda u Indijanapolisu!!!

dex

pre 7 godina

Ovo je prva realna slika naše ekipe. Ne a kvalifikacionom turniru niko nam nije bio ni blizu po kvalitetu. Francuzi ni izdaleka nisu u top formi, a biće već u grupi verovatno, i tada ćemo imati potpuno drugačiju utakmicu. Ovo je prvi protivnik po meri, u formi, i odmah poraz, jer mi ako ne ide Bogdana nemamo neku alternativu. U grupi će treće mesto biti uspeh.

Petar

pre 7 godina

Gotivim ove momke zato sto su E K I P A!

Ja bolju i/ili drugu Srbiju nemam. Ovih 12 momaka trenutno najbolje igra kosarku u ovoj zemlji. Nekada je to dovoljno za titulu, nekada za 10. mesto. Ja nemam pravo da kritikujem nikoga od njih, samo da navijam i volim Srbiju, sta god oni uradili.

SRBIJA!

Dobro

pre 7 godina

nema nista na svetu vece od srbije za mene
(got, 31. jul 2016 05:01)
Preporučujem (+19)Ne preporučujem (-4)

Jel' nema? Onda slobodno napisi 'Srbija' velikim slovom, a i stavi ponekad neki zarez ill tacku. Niece boleti.

Is zemlje lala, uvek Vas,

Bojke

pre 7 godina

Par opservacija. Prvo, Argentinci ako ponove ovakav procenat suta za tri, ikad, ja pojedem ovaj telefon koji mi je u rukama. Drugo, sudjenje je bilo takvo da su umjesto ove trojice indijanaca pistaljke uzele mama Djinobili, mama Skola i mama Delfino, imale bi vise nepristrasnosti u tome. Ovi nasi iz KSS vise nikad da se ne odazovu na bilo sta sto organizuju Argentinci, smijesno je, sve, od semafora, preko sudija, do zapisnickog stola. Trece, nasi visoki igraci, kad Jokicu nije vece, imaju u rukama od 0 do 6 poena. Stimac sa ovom trojicom (Raduljica, Bircevic, Macvan) ispade jos i razbijac, poenter. Ipak utisak cijele utakmice mi je Stefan Markovic, koji fintira sut za tri, kao neko ce se primiti....Sve u svemu, ne treba ovo primati k srcu, poraz, jer smo ga dozivjeli na ivici regularnosti s obzirom sta su i kako svirali idioti sa pistaljkama. Sto se tice samih mana u igri, znalo se od samog pocetka. Imam jednog i po visokog igraca, Jokica, a ova ostala cetvorica cine polovinu. Uzdam se u zajednistvo, hrabrost, srcanost i inat. Naprijed Srbija.....

DDR

pre 7 godina

Jos jednom se pokazalo da kada igramo protiv ekipe koja forsira grubu odbranu imamo male sanse,pre svega dodje do niskog procenta suta a i nemaju vise prostora za brzu i leprsavu igru,tako je bilo i protiv Litvanije,nazalost ovo ce biti recept svim protivnicima na OI kako da igraju protiv Srbije,tako da ce dosta zavisiti i od sudjenja...

stefan

pre 7 godina

Nisam video nijednu akciju osmisljenu, tu ne racunam genijalnost Teodosica ili osecaj za prostor Jovica.
To me brine vise od poraza. Mi ovu Argentinu moramo cepati sa 20 razlike.

NemanjaVac8

pre 7 godina

Ovo smo čekali, jer zaiste niej bilo jasno šta Argentina može. Inače Argentian je izgubila nedavno skoro 40 razlike od USA, kao i mi pre 2 godine. Ko je gledao utakmicu i ko želi da bude realan jasno je video da je Argentina za nijansu kvalitetniji tim. Po imenima oni su dosta kvalitetniji od nas, ipak na kraju kao tim su tek malo bolji. Savetejum svim našim nojevima da izvade glavu iz peska i pogledaju malo oko sebe. Košarku igraju i drugi i od tih drugih mnogo toga zavisi. Hrvati su recimo tim od kojeg mi opšte nismo kvalitetniji. Realno gledano, mi prolazimo grupu sa 3. ili 4. mesta. Francuzi neće igrati pod ručnom, Australija je izuzetno kvalitetan tim, a USA će nas odrati 40-50 razlike. U sledećoj fazi takmičenja, iz one druge grupe mi nemamo šta da tražimo protiv Litvanije i Španije. Kada smo pravili tim morali smo da obratimo pažnju i na to u kakvim sastavima dolaze i protivnici. Naša šansa za prolazk dalje je da nam protivnik bude Hrvatska i Argentina, s tim što su obe ekipe blagi favoriti. Nikada limitiranija (u odnosu na protivnike) neka reprezentacija sa ovih prostora nije otišla na OI, nego ova naša.

Boby

pre 7 godina

Nista ne znaci sto smo izgubili, za uigravanje su ovakve utakmice. Opasno je ako nam se Teo povredio, jer nemamo lidera kao sto je on, a Bogdan je imao jedno uobicajeno vece kada se na njemu igra jaka odbrana. Steta sto nema Gudurica on bi smeo da preuzme odgovornost. Boby je spor, ispada u odbrani, ali lupa rampe i nije ga lose imati na klupi kao faktor straha. Cisto za Gobera, Gasola i Kazinsa. Sad sta je, tu je. Idemo momci.

Knez

pre 7 godina

Igrajte se deco igrajte, ali u kosarci je najbitniji "sut". Dzabe akcije, dzabe asistencije, dzabe kretanje, sve je dzabe ako ne mozes da ubodes. Mi "konstantnog" sutera nemamo, i tu je kraj svake price. Tako smo izgubili od Litvanije (sut 5/35), tako cemo i od prvog na koga naletimo kad stane sut... 1/8 finala mozda i prodjemo ako sut posluzi, 1/4 finale nema sanse jer nas nece posluziti 2 za redom...

Cooler

pre 7 godina

Ko nije gledao tekmu ne mora da komentarise. Pre svega pripremna je tekma, odlicna uvertira, i treba jedna ovakva pa i da se izgubi. Sudijski kriterijum ocajan, Markovic pita gde je faul sudija mu lupi tehnicku, Djinobili divlja maltene samo sto nije gadjao sudija, ovaj nista, itd. Arg pregruba kosorka, bolje nasi sto nisu zapeli bilo bi jos povreda. Nisam skoro gledao ovako grubu kosarku. Na kraju utisak, nasi momci gospoda. Verujem u njih!

Kemp

pre 7 godina

Bez obzira sto je ovo pripremna utakmica, Mi, ovaj tim Argentine, moramo pobediti sa 20p razlike. Podbacili je Bogdanovic, koji posle ubacenih 29p protiv francuza, sada odigra ocajno, Jokic. Kad Vam dva od tri najbolja igraca na terenu odigraju tako lose, onda je i ovakav poraz dobar. Realno gledano, ovu Argentinu je pregazilo vreme. Ne smemo sa njima da se mucimo, ali pripremna je utakmica i opustanje je dozvoljeno. Neko je primetio dobro, da nemamo akcije. Isto tako kad Teodosic nije na parketu, nema ko da organizuje napad.
Jovic sve sto zna je da prenese loptu preko pola, dalje njegova igra ne postoji.Neki "lucni","niskohorocni"pasevi, netipicni za kosarkasa, ulaz samo protiv tromih centara na desnu stranu i to je sve.
Sto se Bobija tice, koji je uz Duranta omiljena prenapumpana vest svih medija, jer nemaju trenutno sta drugo da pisu, kao Durant koga realno ne mrzi niko ni od navijaca, igraca Oklahome, tako i Bobi, prosto nit dostaje nit nedostaje nasim timu. Ono sto bi Bobi odigrao u napadu, moze Jokic i bolje, moze i Raduljica kada mu je dan, dok u odbrani, ne zna se ko je losiji od sve trojice. Jokic je mlad, on radi na tom segmentu, dok Bobi prosto sa svojom presporom motorikom, ne moze da igra odbranu na vrhunskom nivou.
Kad u SAS nije mogao, kod maga Popovica, onda sta ima dalje da se prica.
Neko pominje i Gudurica. Ja, ne znam ni ko je taj decko?

nista o nicemu

pre 7 godina

Ни са свима које помињеш ти нико никада не би обећао злато! То што сте 3 године са ФМП-oм навикли да неко увек нешто дода када вама фали, тако нешто за репрезентацију не постоји. При том ти је Гудурић у истој равни где је и Бјелица, шта? Марјановићy сви ви стрyчњаци следећи пут учините нешто због чега не би поново одбио да игра. Смислите добро шта би то могло да буде а онда сложно потегните у исти маx. Можда му се допадне?
(Aлександар, 31. jul 2016 09:09)

3 godine Radonjic davi igrace, a Covic gepekuje sudije. Oh waiiit to ipak radi neko drugi.

veliki strumf

pre 7 godina

Ovo je tacno ono sto Bogdan NE SME da radi na OI! Citav mec ga nece sut, a u 4/4 se bas onako izivljavao u sutu za 3, iz svih mogucih pozicija - i sve do jedne je promasio! Juce ubacio 29 i to mu ne daje za pravo da sutira kao sumanut kad ga nece! Bezveze izgubismo zbog niza nepotrebnih ispucavanja. Takodje, ovaj Markovic mi nikad nije i nikad nece biti jasan. Imamo i bolje odbrambene igrace, i uopste nije neophodan, a u napadu je stvarno tezak krs. Stimara, pak, za par minuta u igri izvanredan ucinak. Nadam se da Teova povreda nije nista strasno, i da ce se Nedovic vratiti jer je ocigledno povredjen. Zato je prosto neverovatno da je Sale cak na dve nedelje pre OI ostavio samo sa 12 igraca, ne uzimajuci u obzir mogucnost povreda.

boza pub

pre 7 godina

@Zel Boy NZ

"carevao pod NBA kosevima" ovo je napisao ili misko licno ili bobijev brat od tetke. ako je prvi to je razumljivo, muti vodu, ako je drugi normalno da nije realan. dobar je bobi, ali nikako nije taj kvalitet. mislim da je dobar momak, gledajuci ga u nekim emisijama, da je sa obe noge na zemlji, ali otkazati na dan okupljanja, biti u Srbiji i provoditi se, a nijednom ne svratiti do Arene i onda pokrenuti javno mnjenjenje da na silu udje u tim. prvo, bobi deluje ok i verujem, da nije on to pokrenuo, a drugo bilo bi sramno da je pozvan. povreda bjelice je neuporedivo veci hendikep.

Filip Jaksonovic

pre 7 godina

Posle loseg pocetka, Srbija pokzauje i dokazuje da je velika nacije basket-ball-a. Mogu to slodbno reci posle 3 odigranih cetvrtina. Ne obazirajuci se na 4 perijod ove kvalitetne utakmice, Srbija, ali napomenucu i Argentinu, jer je velika nacija basket-ball-a, velicavaju i dokazuju da je ova igra mozda najbolja na svetu. Amerikanci su to vec dokazali.

BlueBlueBlue

pre 7 godina

Bogdanovic je umisljen da je Stojakovic i jos sutira i na silu, ne ide to tako...Nemamo Bjelicu i ako Nedovic ne bude igrao necemo daleko stici jer nemamo previse resenja u napadu. Teo i Nedovic jednostavno moraju da budu zdravi, bez njih ne mozemo daleko. Steta sto Guduric ili Dangubic nisu u timu jer nam je stvarno trebao jos jedan igrac koji ce da udje na 2 minuta i pogodi par suteva.

zo

pre 7 godina

Jel postoji sport koji Argentinci ne igraju prljavo, pa ovo je pripremni turnir za Olimpijadu, treba neko invalid da ostane, sta imaju u tim glavama...

vyn

pre 7 godina

Statistika je jako čudna, Srbija je izgubila od Argentine ali nisu odigrali lošije. Suđenje je bilo domaćinsko i Srbija je bila puno bolja od Argentine kada su sudije bile neutralne. Pet razlike je premalo za nekakav loš rezultat. Jednostavno da smo ubacili dve trojke više pobedili bi. Ali mene najviše zanima Teodosić. Izgleda da je uredu ali ko zna šta je stvarno. Štimac napuni Argentince na kraju šmekerski. Njega baš cenim u ovoj reprezentaciji jer on nije ovde da bude zvezda. Ali je tom ulogom postao najdraži košarkaš. Svi su odigrali dobre mečeve ali danas nam nije bio dan. Dobro je što smo izgubili ovaj meč da malo spusti naše mlade igrače koji bi sigurno u jednom trenu poletili. A ja sada želim da Srbija u finalu sa Amerikom (daj Bože) odigra ovakav meč. Da nas krene šut kao Argentinu u prvoj četvrtini uz lošu igru Amera i eto senzacije. To bi bilo ispunjenje sna.

InternazionaleBP

pre 7 godina

Poezija je bilo gledati zadnjih par akcija na relaciji Jovetic-Stimac. Nadam se da nije nista ozbiljno s' Teodosicem. Losa odbrana u 1/4 i sutevi Delfina pri kraju su presudili. Blokada Bogdanovica i zakucanje Raduljica za spice. Nema veze, idemo dalje, NAPRED MOMCI, VERUJEMO U VAS!

krajisnik

pre 7 godina

jovic prije markovica,selektor kao bik zajunio da pobijedi samog sebe.Ako ode Teo,moze pravac Minhen.Bogdan nije ni malo standardan,puno suteva,a % katastrofa.Centrima fali skok.Bradonja kad zakuca ,to je uz urlik,jer jedino tako moze da skoci 27 cm.Stimac besprekorno mlati peskirom,zapjeva ponekad sa bircom radi atmosfere.Bobi bi sami smetao ovakvim vrsnim centrima

Dosta ludila !!!

pre 7 godina

Sale je bio vrhunski igrač i svetska faca u svakom pogledu. Upravo zbog toga sam se nadao da će kao trener prevazići našu balkansku sujetu i da će nacionalni interes biti na prvom mestu. Na žalost nije tako. A bez Bobija (košarkaša koji pravi razliku), teško da imamo šansi protiv ozbiljnih reprezentacija. Pogotovu što Bjelica nije tu, a sad problem i sa Teom...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Arthammer, 31. jul 2016 08:48)

Ovo zaista nije normalno, Marjanovic nije kosarkas koji pravi razliku, to je covek koji u NBA igra par minuta i daje par koseva - shvatite to vec jednom. Jokic je covek koji pravi razliku. Teodosic takodje. Bjelica uglavnom, Bogdanovic uglavnom. Nenad Krstic je uglavnom pravio razliku, Divac skoro uvek. Kresimir Cosic svojevremeno skoro uvek. Uporedite gore pomenute centre sa sporim, dobrocudnim divom.

Arthammer

pre 7 godina

Ovo zaista nije normalno, Marjanovic nije kosarkas koji pravi razliku, to je covek koji u NBA igra par minuta i daje par koseva - shvatite to vec jednom. Jokic je covek koji pravi razliku. Teodosic takodje. Bjelica uglavnom, Bogdanovic uglavnom. Nenad Krstic je uglavnom pravio razliku, Divac skoro uvek. Kresimir Cosic svojevremeno skoro uvek. Uporedite gore pomenute centre sa sporim, dobrocudnim divom.
(Dosta ludila !!!, 31. jul 2016 12:00)

Da li će Marjanović i dalje igrati par minuta po meču posle novog ugovora to ćemo još videti. Ali ne mogu da verujem da ti nabrajaš košarkaše koji već godinama a neki decenijama ne igraju čak ni rekreativno. Pitanje glasi, da li postoji trenutno kvalitetniji centar od Marjanovića? Tačka.

Mare

pre 7 godina

Ovo je preslikana utakmica sa Litvanijom od prosle godine.
Sudije, prljava igra, glupe trojke protivnika, nas ocajan sut za 3p.
Na neki nacin ovo je pravovremeni poraz, ipak smo sve pobedjivali do sada, nije ni to bas dobro, tako da ovo je ok, nista strasno.
Argentinci su nas pobedili na jedini nacin na koji su mogli, prljavo i podlo.
Povredili nam Teodosica, Skola je prebio Jokica, Bogdana su takodje izudarali, naravno, sudije tu nisu videle faul.
Mi ne znamo da igramo nepostene utakmice, mi volimo da igramo cisto, kada je tako protivnik prima stotku ali bar znamo sta nas ocekuje u Riju.
Hrvate cemo pobediti i na taj nacin vratiti maksimalnu sigurnost ako je uopste ona i uzdrmana sada.
Ubedjen sam da cemo proci grupu u Riju i prizeljkujem Argentinu u eliminacionoj fazi da im pokazemo kako se mi peglamo u fer borbi, oni neka se zadovolje ovom pobedom, ovo im je poklon od nas, ipak su bili domacini a u goste se ne ide praznih ruku.
Vidimo se...

Blue Fortress

pre 7 godina

Polako momci, ovo nas razbudjuje, samo Teo da je u redu! Forma oscilira, ali znam da cemo razbijati na Olimpijadi. Fali Bjelica ali ekipa je tu , drzimo se zajedno i gazimo zajedno!

Panini

pre 7 godina

Ma daj vise od cega su ovi nasi..volim ih ko bracu ali da li je moguce da se samo nasi povredjuju i to konstantno svako leto bar jedan dva bitna igraca ja ne mogu da verujem, jel smo tolko prokleti ili su ovi nasi od stakla sta se desava..redovno ali svake godine sanse nema da odemo u punom sastavu, moze jedno leto da prodje bez povreda ako nije problem

Ratko

pre 7 godina

Sad se probudih gledao smo jutros do 4 sata ovaj meč koji je bio poput takmičarskog za neki prestižni plasman. Birčević, Mačvan, Štimac i Marković služe da popune broj apsolutno ništa sa njima ne možemo da uradimo. Kalinić dečko morao da igra gotovo ceo meč na poziciji 4. Naš Jokić sinoć senka, pojeli su ga centri Argentine u nekim situacijama a prvi šut je upitio iz igre u trećoj četvrtini. Raduljica se borio koliko je mogao. Za razliku od meča sa Francuzima ovde nas nije hteo šut spolja i pored toga imali smo egal. Simonović igrao sjajno dok se nije povredio pa je morao Bogdan da igra koji nije mogao ništa da ubode. Hrvate večeras razbijamo 20 razlike. Mnogi su nakon utakmice sa Francuskom pomislili da smo mi prejaki a oni bili bez Parkera koji je njima kao nama Teodosić. Biće povuci potegni na OI ako nas krene šut možemo svakog da dobijemo ako se budemo gurali pod koš kao sinoć ispadamo u četvrtfinalu.

Goran1989

pre 7 godina

Ako nam kojim slucajem budu pali u drugoj fazi,trpaj koliko moze da stane.Puni kos do kraja da bude 70 razlike.Ovo nije kosarka ovo je blago receno ragbi.Razumem da su domacini turnira i da im je stalo da osvoje ali ovo je strasno.Oni kao da su divljaci,kao da je finale OI pa daj da poginemo.Bacio se covek polomio vilicu sam sebiMislim da nije neka teza povreda ali da sigurno Teo nece igrati sa Hrvatima.Ako je ne daj boze ''Ne do'dragi bog''ozbiljnije Guduric brale pa sata nam je-tu nam je.

danilo

pre 7 godina

Drugi smo na svetu i četvrti u Evropi.
Među 12 smo ekipa na OI a nema Italije,Rusije,Turske,Nemačke,Grčke- velikih zemalja u kojima je košarka važan sport.
Zar to svetu normalnom nije dovoljno za izvestan ponos?

Izgubimo od Argentine PRIPREMNU utakmicu.
Izgleda da je to mnogima dovoljan razlog za bes?!

Ipak i među nama, taj bes hejtera nema veze sa sportom a ni sa nama ostalima, nama koji volimo sport.
Ljudi imaju probleme i njima je najteže?

P.S. Nadam se da je sa Teom sve u redu i nadam se polufinalu, mada će biti jezivo teško.
Kada sam pre neki dan napisao da smo po imenima i ugovorima jedva među 8 najboljih ekipa, dobio sam stotinak minusa kao od šale.
I dalje mislim da bi prolaz u polufinale bio veliki uspeh a medalja prava senzacija.
Jer čak i Australija kojoj se verovatno većina podsmeva, ima 5 startera koji su ozbiljni NBA igrači.
Zato uz momke svim srcema a da će oni dati sve od sebe, to ne sumnjam ni malo.

Zel Boy NZ

pre 7 godina

@ boza pub

Da, carevao.
Kada mu je ucinak preracunat na 35 ili 37 minuta po utakmici bio je treci (!!) u cjeloj NBA, i to nakon nekoliko utakmica u kojima zbog sticaja nesretnih okolnosti nije postigao ni kosa, niti imao dovoljno skokova.
U jednom periodu je bio i prvoplasiran.
Da je dobivao vecu minutazu (sto je zasluzio, ali nije dobio jer je NBA obicna kompanija gdje igraci vecinom igraju onoliko koliko im unaprijed pise u ugovoru) imao bi i vise samopouzdanja i bio bi sluzbeno medju najboljim centrima lige.

KosarkaskiBizmismen

pre 7 godina

Eto, da je bio Bobi dobili bi pripremnu utakmicu i Teo se ne bi povredio jer ne bi morao ni da ulazi u igru da je Bobi u timu!

Nista o Nicemu

pre 7 godina

Gotivim ove momke zato sto su E K I P A!

Ja bolju i/ili drugu Srbiju nemam. Ovih 12 momaka trenutno najbolje igra kosarku u ovoj zemlji. Nekada je to dovoljno za titulu, nekada za 10. mesto. Ja nemam pravo da kritikujem nikoga od njih, samo da navijam i volim Srbiju, sta god oni uradili.

SRBIJA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 31. jul 2016 08:28)

Petre ovih 12 nisu najboljih 12, niti ovih 12 igra najbolju kosarku. Imas pravo da kritikujes osim ako si zaslepljen, onda ne kritikujes, ali ne zato sto nemas prava vec zato sto si zaslepljen.

Реална анализа

pre 7 godina

Марковић добија превише минута с обзиром на дефанзивни и офанзивни учинак. Богдановић и Јокић вечерас очајни, остали солидни, добри и одлични.

stvar psihe

pre 7 godina

Mene plase ove oscilacije Bogdanovica, lik razvali jednu na svake 3 utakmice, a ove ostale podbaci, tako igra i u Feneru.. Iskreno se nadam da ce to da preokrene

zadovoljan,ne

pre 7 godina

Ljudi ovo je pripremna utakmica, proba se nesto novo, sastavi se mesaju, odmaraju se igraci. Ne primajte k srcu ovaj poraz, ja bas mislim da nam je potreban poraz, i to neki s 20+ razlike, da ne letimo mnogo...

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Treba biti dobar komad budale pa se upustati u komentare ko nam fali sa novonastalim kosarkaskim znalcima kojima su idoli Covic i Marjanovic! jos samo da je trener Radonjic sve bi bilo taman!

sada svi mogu da budu zadovoljni

pre 7 godina

Da sam Djordjevic dao bih ostavku i kada bih osvojio zlatnu medalju. Ove zemlja ne zasluzuje ni njega, ni bilo koga koji je svojim radom i kvalitetima stigao tu gde je.
Nadam se da su sada zadovoljni svi oni koji su govorili o tempiranju forme - veliki strucnjaci, a ne znaju da je reprezentacija u vreme Kice i Praje sve drala u pripremnom periodu, ako se desilo da izgube neku utakmicu to je bezmalo bio sok. Sto se tice Zvezdnih navijaca ne treba trositi reci - ne secam da su Partizanovi navijaci ikada pokusali da omalovaze Bjelicu (bilo je pojedinacnih kritika kada nije igrao dobro, ali ne kampanje), kao sto cine pripadnici Zvezdinog tabora vec mesecima/godinama neprestano kada su u pitanju Djordjevic i Bogdanovic.
Neznanje, zavist, sitno-navijacki interesi, mesanje u sve bez specijalizacije u bilo cemu... vecina komentara ovde su slika i prilika onog najgoreg u Sbiji.
Cast izuzecima bilo je i par korektnih komentara od strane Zvezdinih navijaca, ali i oni ce se sloziti da je to samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

GiGi

pre 7 godina

Argentina nam uopste ne lezi, pogotovo ne tamo, kao domacin, da je dosla u Beograd, sa bilo kojim drugim sudijama, bila bi druga prica, Najprljavija nacija na svetu, Nocioni, ciji svaki fsul je bio nesportski, lik bukvalno samara sve, ako ga prodju, onaj mali Kampaco, isto tako, Djinobili prvo izlakta svog cuvara, pogodi kos i hoce i bacanja, smesno.
Iskreno se nadam da nije Teodosicu nista ozbiljno, jer uopste nije delovalo kao nesto tako.
Samo nam je tebala ovakva glupava utakmica, u Argentini, a Argentinci, posto ce ispasti iz grupe na olimpijskim igrama, moraju negde da se dokazu, neki kvazi turnir da osvoje, u svojoj domovini. Smesno!!

Aлександар

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)

Ни са свима које помињеш ти нико никада не би обећао злато! То што сте 3 године са ФМП-oм навикли да неко увек нешто дода када вама фали, тако нешто за репрезентацију не постоји. При том ти је Гудурић у истој равни где је и Бјелица, шта? Марјановићy сви ви стрyчњаци следећи пут учините нешто због чега не би поново одбио да игра. Смислите добро шта би то могло да буде а онда сложно потегните у исти маx. Можда му се допадне?

NIKOLA

pre 7 godina

Kada ozbiljna ekipa protiv nas pojaca odbranu eto problema,biće muke osvojiti srebro.O Amerima u finalu, ko god da igra samo za publiku i slikanje.

Džoni

pre 7 godina

Naši su tačno prikočili sa agresivnošcu u drugom delu 4/4 jer da nisu ovi bi nam osakatili bar trojicu. Onaj mali je toliko tukao i srljao da je na kraju sam sebi umalo zube poizbijao a i vidi se da su bili našpanovani da nas dobiju dok naši baš i nisu bili raspoloženi za tuču što je i razumljivo za pripremnu utakmicu. Nadajmo se samo da će sa Teom biti sve ok. Nije loše ni ovako izgubiti pogotovo jer smo do sada sve dobijali. Uz korektno suđenje i da odigramo max. angažovano ovi nam se ne pitaju, tako da mislim da ovaj poraz ne znači ništa do opomenu ekipi kako može da nam se sklopi dan kada šut ne ide, kada te biju jer sudije to puštaju, i kada ne igraš odbranu kako treba i protivnik ti šutne 35 trojki i od toga da 39 poena.

kosarka fan

pre 7 godina

Mozda glupo pitanje, ali citam komentare i sad i posle utakmice sa francuskom i zanima me : Gde vi to gledate utakmicu? Iskreno ako moze neko da mi odgovori na kom programu mogu pogledati ove pripremne utakmice post na rts i sk ne mogu.
hvala unapred

sf

pre 7 godina

Ne moraju pripremene utakmice ništa da znače. Ipak bez obzira na to košarkaška reprezentacija Srbije je prosečna ekipa kojoj se igra bazira na trojkama. To je tako odavno,a čim stanu trojke igra se raspada. Na prošlom EP-u su im Litvanci pokazali kako se igra vrhunska košarka.

drago

pre 7 godina

Statebriga

Vec ste vi izgubili od nas na pripremnom turniru u Sloveniji prije koju godinu.

Od Argentine smo izgubili 19 a ne 25 razlike.
Sinoc smo tukli Francuze.

saeKn

pre 7 godina

Nazalost moramo prihvatiti ne igranje Marjanovica. Boban jeste igrac koji bi pravio razliku, Jokic bi imao znatno vecu slobodu u igri a verovatno i suteri, a ukoliko neko misli da Boban nije napredovao zadnjih godinu dana nema veze sa kosarkom. Srecno momci valjda je Teo dobro.

VS

pre 7 godina

Sa ovakvim nesigurnim, tremaroskim pocetkom, bez obzira na naknadna vadjenja, sustizanja, prestizaanja protivnika - nasa reprezentacija nece daleko, sto ce reci - visoko stici. Ovo jeste dobar tim, sa Bjelicom bi bio jos cvrsci, ali to nije tim za medalju, mozda tek za bronzu. Ne moze se pucati na visoko a trojke - kako podju; danas bolje, sutra gore (Bogdanovic, na pr: odlican trojkas protiv Francuza, o:6 sa Argentincima). Onom gauchu Delfinu, iz meca u mex, ne smetaju godine, pa ni Djinobililiju, Skoli... Zasto Stimac, koji "gine" na terenu a daje i koseve, ne ulazi cesce? Itd. Pa sad ovo sa Teom i njegovom desnicom rukom! Manite se (manimo se) trijumfalizma, a nije jos ni pocelo. Ako i malo padnemo, posle ovakvih unapred, vidovnjackih hvalospeva - mali pad, koji ne mora da znaci i neuspeh, moze mnogo da zaboli.

biće bolje

pre 7 godina

Naši su morali da igraju oprezno zbog straha od povrede, i to je verovatno preovladalo, ceo taj proces priprema ne znam kolilo je pametan. SAD dodju i pokažu šta znaju bez ikakvih priprema, ovako igramo mečeve koji dosta iscrpljuju igrače i povećavaju rizik od povrede. Možda bi i mi trebalo da primenimo tu formulu.

chema

pre 7 godina

"Cuvas Djinobilija i pobedis Argentinu, kao i sa Barselonom, cuvas Mesija i oni su jedna velika nula. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chema, 31. jul 2016 13:33)" 

-Vidi se da si operiran od nogometa, a i basketa.
(mario, 31. jul 2016 16:10)

Ne razumem se u taj tzv. nogomet i u taj basket, ali se odlicno razumem u Fudbal i Kosarku ... Pozz za CRO

Alex

pre 7 godina

Nadam da Teo nije ozbiljnije povredjen. Ovaj mec su Argentinci odigrali kao da se radi o pitanju zivota i smrti. Izgleda da ih jos boli poraz u finalu SP 2002. Sto se tice nase igre, pocetak kriminalan, druga cetvrtina odlicna, sredina trece odlicna, i sve ostalo osrednje, ali i nije moglo drugacije jer su sudije pustile Argentincima da nas tuku po terenu. Ne bi komentarisao igru nasih igraca jer ovakva utakmica bas nije bila najnormalnija. Domacin je sutirao kao u transu i jedva pobedio, tako da nasi zasluzuju pohvale. Argentina mi je inace zelja u cetvrtfinalu Olimpijskih igara, jer u tom slucaju polufinale je nase. Ne bi se bunio ni da Hrvati budu protivnik, dok su Litvanija, Spanija i Brazil su mnogo teze ekipe.

satelit

pre 7 godina

Nadam se da je Teo samo malo"nabio"prst i da nije nista strasno,da je ostao u igri dobili bi.. Ove Argentince zelim u cetvrtfinalu,razbicemo ih!Pa,mi smo im poklonili +16 i s prosecnom igrom prestigli.. Ako Teu nije nista, uopste nisam zabrinut i verujem da idemo na postolje! P.S. Veceras sudjenje-simpaticno da ne kazem simptomaticno!

MilosKg

pre 7 godina

Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)

Stimac ce da podize atmosferu, nemas ti pojma. A i ne moze Boban da igra jer nije igrao turnir u BGD za razliku od na primer Macvana.
(nista o nicemu, 31. jul 2016 08:47)
Haha ima i selektor svoje botove. Vidi al lepe plusice. Volim komentare, oslikavaju nas.

Nebojsa

pre 7 godina

Ne treba previse gajiti nadu da ovaj tim moze do medalje fali nam dosta pod kosem Marjanovic e sad postavlja se pitanje da li je selektor trebao da popusti pod pritiskom javnosti ili ne ali cinjenica da bi smo mnogo bili jaci nedostaje nam dusa ovog tima a to je Nemanja Bjelica vidi se da nam fali pod kosem da pokupi nicije lopte njegovi poeni i asistencije u napadu jer ako nam zaustave Bogdanovica i Tedosica ili imaju sutersko lose vece mi necemo moci da se nosimo sa ekipa koja su krugu favorita za medalju imamo po misljenju tim za cetvrtfinale i nista vise od toga OI su ozbiljno takmicenje

Bane

pre 7 godina

(Maki, 31. jul 2016 08:58)

A ko su ti najblji igrači i šta ih čini najboljim. Ajde nas prosvetli. Mogu da ti na brojim 2 koja po meni su trebali da idu jedan je nažalost povređen. Drugog nažalost nije zvao ali taj sigurno nije Bobi već Musli i to je to. I zato čoveka nazivaš sujetnim.

Ma daaj

pre 7 godina

Neću da čitam komentare namerno sli, verovatno se utrkujete ko će bolje i " strucnije" da vredja i ponižava selektora zbog poraza jer nije uvrstio u tim nekog ko nije zaslužio ( da ne kažem neku grublju rec) u reprezentaciju. Ne znam samo kako su sigurni da sa takvim likovima garant pobeđujemo sve i zlatna medalja nam je sigurna. Muka mi je vise od svih što više i bolje znaju od selektora i o kosarci i o životu i o svemu! Da li ste vi svesni da je drim tim svetlosnim godinama ispred svih, nikakav Bobi tu ne može ništa (samo čudo neko što je malo verovatno) a ima i par reprezentacija koje imaju bolju šansu da se nadju ispred nas pa makar pet Bobija igrali..I dosta vise o tom liku, ispao je papak i nije zaslužio da ide u Rio, ta priča je završena i doviđenja!

.

pre 7 godina

@Bojke
I evo ga klasicni srpski navijac. Sreca, sudije, pljuvanje po domacinu i organizaciji, napad na ponekog naseg pojedinca i uzdanje u inat i "srce na terenu", to su obicno svi argumenti kojima se opravdava poraz, vredja protivnik i naravno prognozira neka buduca dominacija. Samozavaravanje.

4k4.Dex

pre 7 godina

Malo smo se zaleteli posle francuza a njihbi hrvati odrase ko jarceve ocigledno su dosta slabi o e godine. Bez Bjelice i Bobija nece biti lako.

gremlin

pre 7 godina

Vodimo!!!Kladim se da evo u 03:28 ima još budnih jer ovi momci to zaslužuju,naše besane noći za vašu medalju u Riju!!!p.s.NE IGRAMO KO JUČE IGRAMO 50% SLABIJE A VODIMO!!!

Tomi

pre 7 godina

Argentina samo kuci moze nekog da pobedi, na stranu sto igramo lose, i sto oni su sutnuli 50 trojki i sve zivo pogodili. Ali sudije, pa ja kapiram da je prijateljska i da sude za svoje, ali zaneli se malo, preterase ga.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Ето, ја верујем неком распореду који каже да играмо у недељу по локалном времену :D Одгледао сам само четвртину и по. Шта би са Теодосићем. Да ли је могуће да добије повреду из онако безазлене ситуације. Брзо лед на прст, мани све остало ;)

Crimson

pre 7 godina

@Kvazi selektore i kvazi komentatori jel ovo bese ta ekipa sto ce bez Marjanovica, Gudurica i Bjelice sa NBA Bircevicem preko drim tima do zlata na OI BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 31. jul 2016 05:30)


A Guduric se taman spremao da razbije Durant-a, ali eto, nije pozvan :(

To su činjenice

pre 7 godina

Koliko smo mi iskompleksirana nacija govori da osim pobede ne zadovoljava ništa..Iako su ovo pripremne utakmice kao da su pobede i porazi sastavni deo sporta!"

statebriga

pre 7 godina

Teo nemoj nas zezati sad... za tebe zamene nema. Odmor protiv Hrvata da prodje taj prst, jednom moramo i od njih da izgubimo a ovo je idealan trenutak :D

Miroslav

pre 7 godina

Dosta bre vise sa filozofiranjem!
Svi smo treneri a niko od nas nije ubacio ni loptu u kosu na nekoj utakmici.
Sta je tu je, Sale je trener Srbije i naravno sa Mutom i strucnim stabom odlucuju ko igra i ko ne!
Dosta vise sa igracima koji NE igraju...treba pruziti podrsku ovima sto IGRAJU.
NAPRED SRBIJA!!!

palop

pre 7 godina

@(Zel Boy NZ, 31. jul 2016 05:41)

Ma da, ispade da je Bobi igrao kao Sek iz najboljih dana, a zapravo je imao par poena u proseku i rupa je odbrani protiv brzih NBA igraca.

Ja sam bio za to da ga Djordjevic zove, ali nije ga zvao i ljudi moraju da prihvate to i navijaju za one koji jesu pozvani.

P.S. Nadam se da Teova povreda nije ozbiljna, bez njega bi bilo jako jako tesko...

gari

pre 7 godina

(Maki, 31. jul 2016 08:58) tu nikakva sujeta nije bila u pitanju vec samo tvoja bolesna ostrascenost u kojoj bi voleo da ispadnemo samo da bi pljuvao selektora i mantrao o bobiju, bolesno covece ali stvarno

veliki strumf

pre 7 godina

I juce i danas katastrofalan ulaz u utakmicu, gubimo ogromnom razlikom, a onda u 2/4 sledi budjenje. Ono sto je dobro iz ovih meceva je sto se vidi da ekipa ima karakter, da se ne predaje i da za kratko vreme momci mogu da stignu prilicno veliku razliku protivnika. I to ne bilo kog protivnika vec jakih ekipa kao sto su Francuska i Argentina.

Vz

pre 7 godina

Djordjevic moze proci kao Mihajlovic jer zbog sujete nije pozvao najbolje igrace. Nadam se da ce se provuci ovaj put...
(Maki, 31. jul 2016 08:58)
Djordjevic je ovu ekipu doveo do finala SP, tako da nikada nece biti kao Mihajlovic. Uostalom, nije pozvao jednog igraca. Tj, jeste, ali se taj poneo kako se poneo. Ostali su tu. Ne vidim da neko izostaje od najboljih (ili najkompaktnijih u ovom momentu), osim Bjelice koji je, na nasu i njegovu veliku zalost povredjen.

Djole

pre 7 godina

Ljudi,sta vam je? Izgubili smo,pa sta? Pa mora neka i da se izgubi! Ja necu da trazim opravdanja u sudjenu (iako jeste bilo bas domacinsko),trazicu razloge poraza u nama! Jokic je bio ispod nivoa (to mu je prva losa tekma otkad je dosao),Bogdanu nista nije islo,Macvan je odigrao losije nego sa Francuzima,Teo u finisu nije mogao da pomogne... To je sve ok,naisla je losa utakmica,a i njih su isle trojke... Nedovic ocigledno ima neku blazu povredu,a sa Teom ce biti sve ok,mislim. Samo je nabio prst,a to boli. Sta odmah pljujete,dizete frku... Da smo sve utakmice pobedili,opet vam ne bi valjalo!

Jabučilo

pre 7 godina

Kakvo je ovo grupiranje sa forsiranjem imena "orlovi"? To je reprezentacija Srbije i tako treba da se zovu.
(Goran, 31. jul 2016 09:08)

Bolje bi bilo da im je nadimak Sokolovi. U krajnjoj liniji, nekoga sokoliš, a ne orliš. Po jednoj teoriji prva srpska heraldička ptica bila je soko, a orao se (dvoglavi) pojavio tek pod romejskim uticajem.
U svakom slučaju, živela Srbija!

S

pre 7 godina

Ne volim ekipe koje se biju na terenu a ne igraju kosarku. Argentinci imaju igru kao Litvanci a meni se licno taj stil ne dopada. Kad neko nema kvaliteta hajde da to nadok adimo izrazenom agresivnoacu. Verujemo momci u vas i dalje sta god uradili!

MilosSrbija

pre 7 godina

Jeste prijateljska ali mi nije tesko da ustanem i gledam ove momke. Igramo solidno. Dosta izgubljenih lopti ali pokusavamo da igramo brzo. Sudije cine magarecu uslugu Argentini providno domacinskim sudjenjem. Toga tesko da ce biti kad pocnu OI. Evo, pocetak 3/4 a Bogdan i Jokic bez poena, nece ih veceras :) . Nedovic opet ne ulazi u igru i ne znam sta je u pitanju. Nadam se da nije opet "zaginuo" negde. Gaucosi 6 trojki u 1/4 , tu su i napravili razliku. Stigli smo u 2 cetvrtini i od tad je egal. U svakom slucaju dobra provera bez puno zapinjanja. Naravno, dobili smo 2 tehnicke ali to je vec postao zast.znak nase selekcije.

igraj i pobedi

pre 7 godina

Biju lepo Argentinci po rukama. Dobra pripremna utakmica. Igramo egal i kada nam ne ide baš najbolje- što je dobro. A u Riju- Samo neka daju sve od sebe kao do sada i to je dovoljno (makar za mene).

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Nije valjda Teodosić se povredio... dobro smo odigrali, pomalo umorno, ipak imali smo priliku na plus osam da rešimo.... srećno momci.

Dovla

pre 7 godina

Batalite analizu utakmice samo javljajte sta je sa Teom. Nadam se da je nesto sto se da izleciti za 7 dana, a moze i Venecuelu da preskoci nije problem.

oldtimer

pre 7 godina

Gledaj ti sta sve ljudi pisu.
Argentinci nas pobedili prljavom igrom, sudije krive, kriva publika,trojke...
A gde je tu nasa strana,zbog cega smo MI izgubili utakmicu? Stigli smo njihovu pocetnu prednost,poveli i sa 8 razlike,a nismo uspeli da utakmicu odvedemo na nasu stranu.
Nekada se znalo.Kica,Praja i Moka uz Mirzu, pune dalekometno,trce kontre i razigravaju,a onda centri odrzavaju prednost i polako idemo ka pobedi.
Centri cuvaju kapital,spustaju tempo i daju sigurnost celoj ekipi,gospodo.
Ja centre nisam video na ovoj utakmici,sem Stimca koji je ubacio sve poene kada je utakmica vec bila resena.

wer

pre 7 godina

juce heroji, sali car, salve miniusa za miskove botove a danas evo svi se lepo slazu kako smo mekani, luzeri, kako bi bobi sam 1-5 dobio argentinu, sale amater i tako to...

moji nepismeni sinovci, i ogledalo da imate, otopilo bi se od vasih frustracija i neostvarenog ega...

Xin Zhao

pre 7 godina

Sudjenje je komicno, celu utakmicu Argentina igra bodicek odbranu... Razumem kontakt, ali ovo je malo smesmo. Najveca pobeda ovde je da se niko ne povredi.

323

pre 7 godina

Nocas, potpuni pad u sutu. SVI su podbacili. Sto se mene tice neka izgubimo samo da Teo nema ozbiljniju povredu sake. Ovaj mec je totalni maler za nasu reprezentaciju. Cak i Jokic nije odigrao kako treba. Totalni maler od utakmice.

bratonozic

pre 7 godina

A nije valjda, pa i Teo da se povredi, stvarno nas je poteralo. Nadam se da se moze na vreme oporaviti, bas bi tuga bila ako ovakva generacija ostane bez medalje

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

TEOO:::::

Nadam, se da nista ozbiljno nije sa Teoomm...

Uzasna utakmica sa ocajnim sudjenjem gde je domacin dobio da igra kung fu, i kad reseta za 3 poena..
Nema sumnje, sve stpo je moglo da krene lose po nas u ovoj tekmi , krenulo je, i mislim da bolje sad, nego na OI...
Uzasan Bogdanovic, ocajan Jokic, Macvan se nije ni video, ali zato sjajni SImonovic koji je takodje dobio udarac, i vecinu presedeo, izlupani Markovic, uzasno sta se sve dopustalo, i nije ni cudo da smo nakon prosli kako smo prosli, sve u svemu, nadajmo se za Tea....

roko leni

pre 7 godina

vidim da je nocas palo mnogo tiketa (kvota bila 1.8, pa pala na 1.45), pa je ozlojedjenost potpuno logicna, ali smanjite malo poznavaoci, pravo tek sledi...

coach

pre 7 godina

I naravno kreće lavina pljuvača i tastatura stručnjaka hahaha jadna li si naša zemljo,pa ni ne zaslužujemo da imamo bilo koga da nas predstavlja na bilo kom takmičenju kad nas više zadovoljava neuspeh nego uspeh,jer jedva čekamo poraze da sručimo sav gnev i "stručne analize" selektora i igrača,a većina ne zna ni da trči kako treba a daje sebi za pravo da nešto kaže.

matrix

pre 7 godina

i sta sad treba da znaci ovaj poraz. dok su pobedjivali dizali ste u nebesa, sad sale treba da pakuje kofere i nista nevalja. pustite ekipu da se pripremi za rio.

nex

pre 7 godina

Idiotizam je organizacija i igranje teskih utakmica 3 dana pred O.I.
Goru cenu od ove nismo mogli da platimo. Povreda najboljeg igraca koji je 70% tima. Bravo,nemam reci

Aleksandar I

pre 7 godina

(Darko, 31. jul 2016 08:10)

Mi smo Amerikance tukli na javi na njihovom terenu i postali Svetski sampioni 2002 godine...Kazi mi da li je jos neka ekipa pobedila amerikance na nekom takmicenju u vaznom mecu ja stvarno ne znam...

Bg

pre 7 godina

Ako se sastanemo sa Argentincima na IO pobedjujemo ih bez problema, to je vise nego jasno. Velika razlika u kvalitetu u nasu korist. Znaci, precrtan jos jedan konkurent, do tog saznanja smo dosli posle ove utakmice.

Mare

pre 7 godina

Jos jednom se pokazalo da kada igramo protiv ekipe koja forsira grubu odbranu imamo male sanse,pre svega dodje do niskog procenta suta a i nemaju vise prostora za brzu i leprsavu igru,tako je bilo i protiv Litvanije,nazalost ovo ce biti recept svim protivnicima na OI kako da igraju protiv Srbije,tako da ce dosta zavisiti i od sudjenja...
(DDR, 31. jul 2016 08:50)
Da li zaista mislis da Raduljica od 150kg ne zna da bude grub i ispresavija Skolu i kompaniju?
Veruj mi da bismo znali samo tako da se peglamo sa njima ali samo u situaciji kada je kriterijum sudjenja isti, a ne ovako.

A "jel" igao Boby?

pre 7 godina

Juče ste ga hvalili, zbog "očerupavanja" petlova, palili baklje i bengalske vatre, pevali "Pa, oukni zoro", danas ponovo "Marjane, Marjane....", dosadni ste.

snjuho

pre 7 godina

Tacno smo oboleli kao drustvo. Svako bi trebao imati po jednog psihijatra, da vidimo sta nam se desava. Ovoliko promena razmisljanja i raspolozenja nisam video nigde. Od dizanja u nebesa do pljuvanja do tih granica kako samo mi znamo. A na kraju realno vecina vas/nas je imala dodir sa loptom negde na ulici na basketu, ali to je dovoljno da pokazetmo strucnjacima gde grese. Evo sad sastavite bilo ko od vas ekipu koja je trebala otici na OI, kladim se dace te dobiti vise minusa nego pluseva, jer svako ima svoje misljenje kako bi to trebalo izgledati. Zato decaci kada se vrate sa OI u slucaju katastrofe, e onda imate pravo da izrazite svoje negodovanje, a ne kao price zloslutnice konstantno saljete negativne vibracije pre svih pocetaka. Sportski pozdrav.

JPR23

pre 7 godina

Nekima ovde nije jasno da su ovo pripremne utakmice, i da jedan poraz, pogotovo tesan, ne znaci nista, da su pukli 15-20 razlike kao sto smo mi razbili Francuze, to bi vec bilo za analizu, ovako nema potrebe za ovoliko pljuvanje... Vazno ke da su svi zdravi za Rio, ostalo manje bitno...

Bik Ferdinand

pre 7 godina

O redakcijo, nema vas celo poluvreme, ne moze se cuti glas naroda... Izuzetno zanimljiva utakmica. Jokic i Bogdanovic manje vise neprimetni. Srbija cvrsta ko stena uprkos propustima u deljenju pravde.

riverdale

pre 7 godina

Ljudi,ajde malo realnosti,iako znam da je za nas to nepoznata stvar.Ako ste primetili kad god smo izgubili ili su nam sudije krive ili je protivnik igrao grubo ili je protivnik imao srece,igrao kao nikad u zivotu,vise nikad nece ponoviti takvu utakmicu itd...nije smak sveta da se izgubi i ne moraju se odmah traziti opravdanja

Šumadinac pali topa!

pre 7 godina

Necete vi ni do cetvrtfinala. Tu raspalu Francusku sinoc pobedili i Hrvati tako da nemojte poletjeti mnogo jer cete tresnuti o pod. (Komshija Hashim, 31. jul 2016 08:36)
Sa Argentinom smo igrali, ona južnoamerička država, znaš? Uzgred, domaćin. A tu "raspalu" smo dobili 20 razlike, dali im 105. Znam da ti sad nije lakše, to sam i hteo.

dera petlic

pre 7 godina

Đinobili 39, Skola i Nocioni po 36, Delfino 34. I nije im 'ispod nivoa' da provedu ljeto u reprezentaciji iako su svjetske zvijezde! I jos nesto: godine su nebitne, uvijek treba pozivati samo najbolje, makar imali i 45.

Navijač

pre 7 godina

(dany2806, 31. jul 2016 08:20)

Pričaš drugar gluposti. Bobi je već ugovor sa San Antioniom obezbedio sebi lagodni život. Tebi je kanada mala suma koju gari ima a realno bilo gde na planeti sa tim ugovor se živi laganica. Sa ovim novim ugovor je sebi pobedeljao već odvano izboreno egzistenciju.

SREĆNO MOMCI!!!

pre 7 godina

Jos jednom se pokazalo da kada igramo protiv ekipe koja forsira grubu odbranu imamo male sanse,pre svega dodje do niskog procenta suta a i nemaju vise prostora za brzu i leprsavu igru,tako je bilo i protiv Litvanije,nazalost ovo ce biti recept svim protivnicima na OI kako da igraju protiv Srbije,tako da ce dosta zavisiti i od sudjenja...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DDR, 31. jul 2016 08:50)

Argentina sigurno neće imati ovakvo suđenje u Riu, tako da ako se sastanemo na OI valje očekivati tuču na terenu.
Ipak, neki od naših igrača se stvarno isprepadaju kada se na njima igra prljava odbrana pa ne mogu da ubodu ništa. Tu pre svega mislim na Bogdana koji nam je i najvažniji što se tiče učinka u napadu...
Nadajmo se da će sve biti u redu sa Teom kao i da će ovo sa Arg. biti dobro buđenje...

veljko

pre 7 godina

ja kao zvezdas gotivim gudurica, ali nije on jedini suter, pa da je sale mnogo pogresio. pogodice i nedovic na dvojci, bez problema. covek nije igrao zbog lakse povrede, tako bar rekose. vise pozicije su takodje pokrivene solidno, pogadjaju i simon i kalinic i macvan i jokic. teo isto. nije ovo najjaca srpska repr. ikada. daleko od toga. s obzirom na sveukupni kvalitet koji je opao, momci igraju odlicno. jedan losiji suterski dan je ocekivan. ameri su se ispromasivali protiv venecuele! a mi nikad nismo imali takav tim. samo opusteno

Vlado

pre 7 godina

Tucemo sutra bivsu bracu, Teo ce biti dobro i svi prezadovolnji. A ova argentinska gerijatrija ce rano zavrsitu svoju olimpijsku labudovu pesmu.

lleonid

pre 7 godina

Sad kad izgubite od nas onda ce biti: nije nam bilo Tea... e susjedi, ko vas ne zna! Odracemo vas sa njim ili bez njega!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kosarkaska sila smo, 31. jul 2016 07:39)

А ако уђе Ђорђевић у задњојој секунди меча? :)

Lola

pre 7 godina

Ono je bila ocajna utakmica... Neki pricaju da nema vadjenja na grubu igru protivnika, a sve sto sam ja videla od kosarke sinoc je da Argentina voli i ume da se pobije. Skola odguruje Jokica van terena, Raduljicu bacaju na parket s ledja u reketu, Djinobili skace kao lud, samo sto nije prebio sudiju... Ono nije gruba odbrana, ono su batine! Nasi momci su utakmicu zavrsili onog trenutka kad je Teo izasao, jasno se vidi po tome sto je sve poslednje poene za nas ubacio Stimac. Cisto sumjnam da bi Bobi ista znacio, ne bi on ni smeo da zagrize plaseci se povrede... Uz normalno sudjenje, pola ekipe Argentine bi bilo na klupi sa po pet licnih, a onda bi im ostao jedan da trci po spoljnoj liniji i gadja trojke. Kako da igras kad sudija ne pusta igru!? Iskreno, mislim da ovaj poraz vise znaci nego da smo ih dobili... Samo da Teo bude dobro!

дулекс

pre 7 godina

Добро каква је ово медијска кућа?! Сатима не обавештавате шта је са Теодосићем!

Tolle

pre 7 godina

@Djordjevic moze proci kao Mihajlovic jer zbog sujete nije pozvao najbolje igrace. Nadam se da ce se provuci ovaj put...
(Maki, 31. jul 2016 08:58)


Koga konkretno, osim Bobija?I da li uopste znas sta znaci rec sujeta?

Milan

pre 7 godina

@oldtajmer
Nije postojala trojka kada su igrali Kica, Praja i Moka. Molim te ne komentarisi vise. Ne volim kada neko prica o necemu o cemu pojma nema.

mario

pre 7 godina

"Cuvas Djinobilija i pobedis Argentinu, kao i sa Barselonom, cuvas Mesija i oni su jedna velika nula.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chema, 31. jul 2016 13:33)"

-Vidi se da si operiran od nogometa, a i basketa.

Vladimir

pre 7 godina

Koliko vas je gledalo utakmicu nocas pa da komentarisete? Argentina je zadnjih 15 minuta pogodila sve sto je sutnula, mi smo promasili sve. Igra nije bila losa i samo da Teo bude OK ja nemam specijalnih zamerki. Odbrana je bila dobra.