Tenis 235

Subota, 02.07.2016.

10:15

Federer: Zaneli smo se, Novak nije nepobediv

Rodžer Federer, treći teniser sveta, kaže da je partija Sema Kverija pokazatelj da su sve svi u tenisom svetu zaneli i da Novak Đoković nije nepobediv.

Federer: Zaneli smo se, Novak nije nepobediv IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

235 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrač

pre 7 godina

Primer velikog čak vrhunskog tenisera, koji je bio i ostao jako mali čovek. Možda Djoković neće poravnati tih 17 GS titula ali neće biti ni ovakvih izjava.

Sale

pre 7 godina

Možda si se ti zaneo Fedex, (jer si mnogo opterećen Novakom), ali mi nismo. Naravno da niko nije nepobediv, pa ni Nole. Ipak, on je nepobediv u mnogim drugim stvarima u kojima ti počesto budeš poražen.

sweet

pre 7 godina

ovaj ce da se upiski od srece, posto u eventualnom finalu protiv Marija, Federer vec sad vodi 2-0 u setovima, toliko ce biti neizvesno njihovo finale.

Istina

pre 7 godina

Zaneo si se mackice. Za TEBE je nepobediv. nekom Kveriju ili nepoznatom Cehu ce dopustiti da ga pobedi , ali tebe, tebe ce da cepa i rastura do kraja tvoje kmezave karijerea. Mozes nesto da osvojis samo u slucaju da ON nije u tu. A mozda te sad i Del Ptro otrese...

misa

pre 7 godina

Ogavna spodoba
umesto da skine kapu i pruzi podrsku obaranju njegovoh rekorda, cime bi pokazao svoju nespornu velicinu, on i dalje jede pite. PIH PIH PIH

nextyamb

pre 7 godina

Novak dobija treći set, to se znalo i pre početka. Odlučiće četvrti, ako i taj izgubi Kveri, Novak dobija. Po meni su šanse iste kao pre današnjeg prekida - 50:50. Dakle ili 3:1 za Kverija ili 3:2 za Đokovića.

Vanzemaljac

pre 7 godina

Ne moze se prackom na vanzemaljca druze Rodjo,smesno je.Ali,ako ti je lakse i sebi podizes samopouzdanje ovakvim lupetanjem,mogu da razumem.Samo,slaba je vajda od toga,ti bar to dobro znas.

Igor

pre 7 godina

Naravno da je nepobediv, cak i ako ga zadesi da igra po mraku, a znamo da on slabo vidi kad je tamno, u tom slucaju se Bog unesa i donese kisu pa eto vidis kako nole igra kad se lepo vidi. A cim nole dobro igra automatski protivnik igra slabije.

Sundjer Bob

pre 7 godina

Inteligencija i mentalna snaga koje poseduje Novak je nesto sa cim nikako ne mogu da se nose njegovi protivnici.Za tu "bravu" jos niko nije pronasao "kljuc".Pteostaje im jedino da se nadaju nekom losem danu i to je sve.

sipugamiroslave

pre 7 godina

Jel to onaj profesionalac kome kolena izdrže u mečevima satima ekstremna torziona uvijanja, naprezanja, a onda puknu kada se okrene u kupatilu po peškir? Ahahaaa, u to samo budale mogu da poveruju! Procurelo je da je posle poraza od Novaka na AO, šutnuo klupu u svlačionici od besa. Toliko!

hihi

pre 7 godina

Bogami balerina se žešće izvalio! Niko nije ni pričao da je Novak nepobediv, ali iz ove izjave se vidi da njemu u glavi izgleda tako. He, he, Federeru u glavi da je Novak nepobediv, pa se sad raduje kada ima naznaka da ipak nije! Neprocenjivo!

Dejan Kostic

pre 7 godina

Federer je mozda jedan od najboljih tenisera ali je kao covek nula za razliku od Djokovica. Federer je zavidan i ljubomoran na Noletove uspehe i stalno potencira kako je to postigao zahvaljujuci cinjenici da se nije povredjivao.

Матори

pre 7 godina

Још увек Анер није победио. Тек је 2-0 а игра се до 3. Рођо, не трчи пред руду. И. Одвалиће те Ноле у полуфиналу, 3-0

Belianđeo

pre 7 godina

Najveci srecko u tenisu,juce ga razbio kveri i da nije bilo kise,lagano bi zavrsio posao,a ovako ce biti tesko i vjerujem da ce novak dobiti..i kako ga onda dobiti,kad igra najbolje,a onda uz to jos ima i najvise srece
(fedex, 02. jul 2016 12:38)
... sreća hrabre prati

Predrag

pre 7 godina

@Ali mozes samo.... znas ti sta

Nikad mi neće biti jasni komentatori koji se direktno obraćaju Federeru. Jel vi stvarno mislite da će on pročitati Vaš komentar?

teča rasa

pre 7 godina

Новак није непобедив, деси се пар пораза годишње, али Роџа ће црћи од зависти засигурно!

kabeza

pre 7 godina

Nije se samo zaneo nego se i zaleteo. Zašto, ali zašto je brže bolje morao da da izjavu. Nije morao, pametnije je bilo da je rekao da nema komentara, makar on bio i pozitivan.
Ne vredi, mnogo to smeta, ta superiornost Noletova.

bikkojisedi

pre 7 godina

trebao je da kaze kako ce pojesti jedno pakovanje loptica ukoliko Nole danas dobije.... kako moze da zna da je nepobediv ako ga Kveri jos uvek nije pobedio???

iggy

pre 7 godina

A sto bih voleo ako Nole ne daj Boze izgubi da ga Endi u finalu ne odere, nego pobedi u 5 setova sa jedno 16:14 u trecem i nakon 2:0 u setovima za placljivka, taman da ga poraz vise boli

..gan

pre 7 godina

suštinski je potpuno nebitno, može i da izgubi,ali...
zbog šetajućeg kompleksaša iz Bazela, želim da pobedi danas, više nego da osvoji Wimbldon...

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Čovek rekao da je Nole pobediv, ali da će ipak verovatno pobediti danas... ne zna zašto komentatori ne čitaju vesti, nego sao naslov.

fedex

pre 7 godina

Najveci srecko u tenisu,juce ga razbio kveri i da nije bilo kise,lagano bi zavrsio posao,a ovako ce biti tesko i vjerujem da ce novak dobiti..i kako ga onda dobiti,kad igra najbolje,a onda uz to jos ima i najvise srece

gandra šajkaš

pre 7 godina

Rekoh juče da će Novak ispasti danas i to odmah(3:0 za kverija). Ali ne zato što sam hejter ili ne volim Novaka već iz razloga zato što je Novak emotivno ispražnjen. Znate i sami kako je kad nešto silno želite(RG) i onda to napokon ostvarite. Posle toga vas boli K...uvo za sve ostalo. Naravno da je to samo faza i da će Novak da se resetuje kasnije i da nastavi gde je zastao....

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Tenis na ovom nivou je psiholoska igra i sve krece iz pocetka, skoro sam siguran da Nole dobija a posle ovakvog prezivljenog meca po pravilu sledi osvajanje turnira !

Dino

pre 7 godina

Naravno da je Novak najveci krivac za ovako losu igru. Imao je skoro mjesec dana odmora od R.G. Po nacinu serviranja se vidi da nije u formi.Ipak ima sansu u nastavku.

Jovan

pre 7 godina

Sasim objektivno od strane federera. On je svestan Novakove superiornosti ali posto je js aktivan teniser u vrhu, naravno da trazi svoju sansu.

Petar

pre 7 godina

Statisticki je nemoguce biti nepobediv jer bi inace vezao kao sto Rodja rece po 200, 300, 500 pobeda, naravno da je to nemoguce i da uvek dodje poraz posle mase pobeda i to cisto zbog statistike, nadam se da nije danas taj dan.

деки

pre 7 godina

Не пропушта ни једне прилике да натовари Новака па чак ни у ситуацији када меч још није завршен! Каква је ово величина од легенде? Зато ће Новак бити најбољи свих времена на свим нивоима!

Boban

pre 7 godina

Ovaj Rodja ide Noletu na ruku i ovaj će iz inata da pobedi,mesto da kaže Nole prolazi 100 posto on ga iznervira i posle mu đavo kriv.Rodjo prava si veverica.

zlizlo

pre 7 godina

I sada ko je pročitao dalje od naslova, mogao je da vidi da Federe nije rekao ništa loše i da je rekao da je Amer jako daleko od pobede.

Hulkenberg

pre 7 godina

Kakav hohstapler burzujski raspali..a vi chedisti,simpatizeri svega anti-srpskog,zajedno sa ovom barabom mozete samo da se napasete Noletu!

Djole

pre 7 godina

Ja sam ubijedjen, da Novak i izgubi, Federer nece osvojiti W. Jer tako on uvijek, cim vidi da Djokovicu ne ide, da gubi, odma se napali nesto, a kasnije i sam ispadne. Jos nije naucio lekciju povodom toga. Nikada ne potcjenjuj srce sampiona!

SoLiLaC

pre 7 godina

Ko je rekao da je nepobediv ali to je Nole Rodji uterao u glavu sa toliko uzastopnih pobeda na slemovima. Rodja se malo rano raduje nista nije gotovo jos.

Nikola

pre 7 godina

Drugi set mu ne oprastam, sve zivo sam mu juce ispsovao. Nije sramota gubiti, ali kao juce u drugom setu, to je sramota. Bez borbe, trunke energije, mentalno pitaj boga gde je bio. Strasno, tako nesto moze samo on. Znamo to i iz proslosti. Nije mu ovo prvi put.

Wlada

pre 7 godina

Neverovatno, covek je ladno rekao partija Kverija, pa Djokovic je juce igrao kao da mu je sve pobijeno nedaj Boze, koja partija Kverija majko mila, treba svi da utuve u svoje glave, Djokovica u ovom trenutku moze pobediti samo Djokovic i niko vise. Sto se mozda i desi danas, ali samo napred Nole.

vadičep

pre 7 godina

Novak nikada nije ni tvrdio da je nepobediv, on ima 3 poraza ove sezone. Biće da te nervira što je toliko dobar, ali to je već tvoj problem.

Lazar UK

pre 7 godina

Federer is a nasty piece of work.
Kako si tako ljubomoran i zloban, pokazače tebi Nole ko je nepobedljiv danas poslje 13 sati, i onda sjeti se sta si izjavio. Horrible human being that you are.

dusan silni

pre 7 godina

Koliko ovog deckonju biju kompleksi zbog Novaka. prosto moli boga da ne prodje Novak, da moze i on nesto da osvoji. On i marej zajedno imaju manje bodova od Novaka

Šnicla

pre 7 godina

ne ne matori nije nepobediv u pravu si, ali ključna činjenica je da ti NE MOŽEŠ da ga pobediš ... naravno ostalo ti je samo da se raduješ kada to neko drugi uradi ...

RATKO

pre 7 godina

Realno gledano u pravu jeste, ali sto on mora prvi od svih tenisera da se uvjek javi kad nesto ne ide Noletu na ruku. Pametnom dosta. I da, ne da ce dobiti NOvak, nego ce odrati i KVerija i njega

Srdjan

pre 7 godina

Ako cemo realno i objektivno, Federer je u pravu. Niko nije nepobjediv i to se juce vidjelo, samo sto mec jos nije gotov i Novak svakako moze ovo da dobije, a to i njegov rekord i pobjede na GS turnirima i pokazuju. A to je Federer i naglasio. ;)

Jovan Skrbic

pre 7 godina

covek odrzava kakav takav rivalitet u ovom sportu. a vi sto mislite da mrzi nolu ste samo glupi. kad se nolo penzionise niko u srbiji nece ni pratiti tenis. ziveo fedex a i nolo nas , veliki sportisti. smrt ubicama sportskog duha :)

Milos

pre 7 godina

Nole, molim te pobedi. Ne ispustaj istorijsku sansu. A kad pobedis u polufinalu, samo stani, onako smekerski, i podigni kaziprst visoko ka nebu!

garavi

pre 7 godina

Nemas ti ništa ali bas nista ljudsko u sebi. mrzis samog sebe kad ustanes a posle 12 mrzis djokovica, noleta cara. Ali mozes samo.... znas ti sta

маннијак

pre 7 godina

Ништа спорно није рекао, само не знам шта је чекао до сад да коментарише Новака. Међутим, кад је овај на прагу пораза, указала се прилика да се упути која реч мудролија.

.

pre 7 godina

A voleo bi ti da izgubi više nego ti da osvojis... pošto znaš da je jedina šansa da te Nole ne prestigne to da ne osvaja GS ove. Pošto si ti svakako stao na 17 nema da osvojis 18 ti nikad... Idemo Nole da gledamo placljivka kako suze roni nakon finala!

stonetemplepilot

pre 7 godina

Krajnje korektna Rodjina izjava. Ne razumem cinicne komentare... Sta je trebao da kaze?? Ili, mozda, nista da ne kaze, da prepusti komentarisanje fotelja-tv-teniserima. Ako neko od aktuenih sampiona ima satisfakciju da nesto kaze o aktuenom trenutku u tenisu, onda je to, sirurno, on.

nothing wrong with me

pre 7 godina

Pa naravno da niko nije nepobediv.

Kao sto nepostoji neosvojiva tvrdjava.

Pod odredjenim okolnostima i Lester osvaja Premier ligu.

nemanja

pre 7 godina

Nema potrebe za hejtom, rekao je ono sto je realno, verovatno su ga novinari pitali za komentar. Na travi cu iznenadje ja cesca nego na ostalim podlogama. Stahovski je dobio Federera, Nadal je gubio od Kyrgiosa, Rosola i Browna, itd.itd. Ovo za Noleta mora da bude kao novi mec. Ako ga ne dobije, ni ne zasluzuje da prodje dalje. Drugi deo zreba se cisti Mareju, ispali Tim, Wawrinka...

Shoneb

pre 7 godina

Totalno nepotreban komentar koji ne prilici ovakvom igracu ni tolikom iskustvu. Podrazumeva se da niko nije nepobediv... Voleo bih da ova izjava da Noletu jos jaci vetar u ledja u narednim mecevima, i da u polufinalu sa doticnim penzionerom pokaze koliko je u stvari nepobediv. Napred Nole!!!

Loko

pre 7 godina

Naravno da nije, vidim da si mi ti u euforiji..poceo si i vremensku prognozu da pratis.. Ali polako,i dalje nisi naucio to sto djokoic jedini ima od vas "velike trojke" (cetvorka vise ne postoji Djokovic je liga za sebe) a to je INAT!

Miki

pre 7 godina

Vidi ga ovaj prepotenko što se odmah javlja. Jao bili smo u zabludi, bla bla. Niko nije nepobediv, ali nije to fora, fora je da Novak gubi minimalno mečeva tokom godine, za razliku od ostalih. Ja sam znao da su serveri na travi Novaku slaba tačka. Na travi se Novak dosta kliza, postaje nervozan protiv servera, nema ritma, ne može da igra kao uobičajeno. Pogledajte zadnje mečeve Novaka i Kverija na betonu i šljaci. Kveri nije prošao 3 gema, iako mu je beton omiljena podloga. A ovaj Federer samo pokazuje kakav je bedan. A ovamo kad ga pitaju za finale RG-a, kaže nisam gledao.

veliki strumf

pre 7 godina

Za tebe - nije pobediv! Neko drugi ga moze iznenaditi, jer Nole udje opusten u mec (dolazak Bolitijerija na konferenciju je veoma uticao na njega jer je stvarno pomislio da je nepobediv), ali protiv Federera je uvek nabrijan, a kada izadje sa 100% koncentracije niko mu ne moze nista.

ajde

pre 7 godina

Rodjo, aj ti polako u komentatore, sa Vilanderom. Posto se nadas vetru i Novakovom porazu.

Nije nepobediv, ali gubi jako retko, mnogo redje nego svi ostali, sto ga cini superiornim i vrhunskim pretendentom da obori sve rekorde, a to tebe boli, kao Vilandera svojevremeno. Tebi se drma stolica. Mada je u mnogim segmentima vec bolji, a pred njim je jos par godina nadamo se u ovako dobroj formi.
Dzabe hrabris ostale tenisere da Nole nije nepobediv. On ce im pokazati da li je pobediv. Od njega zavisi.
Logicno, nije svaki put ista motivacija ako igra protiv Kverija ili nekog mnogo kvalitetnijeg. Verujem da ces videti to u polufinalu.

srle

pre 7 godina

Ne znam da li ste se zaneli, ali Federer je jedva dočekao ovako nešto, drugačije on nema nikakve šanse i svestan je toga. Čak i da Novak danas izgubi, Marej dobija u finalu, vreme je da vrati Federeru za sve prethodne poraze. Mislim da je Marej 3 puta poražen u finalima gren slemova od Federera. Da sačekamo šta će biti danas, verujem u pobedu Novaka, a onda Rođa može da sanja titulu.

čangrizavi starac

pre 7 godina

Meč je još uvek u toku treba sačekati kraj ali Federeru je veoma teško da kontroliše emocije i ogromnu želju za Djokovićevim porazom.

rosonero

pre 7 godina

jedva je dočekao , očigledno je koliko mu znači da novak ispadne , šanse mu rastu i grebace još više , a na neki način i ohrabruje kverija pred nastavak ovog meča.

dd

pre 7 godina

Neverovatno koliko novinari Federerove izjave izvlace iz konteksta. Opet ce da ispane da je rekao nesto lose a dao je sasvim korektnu izjavu. Naravno niko ne cita mimo naslova.

nesabridges

pre 7 godina

Nepobediv je za vas iz top10, ali ga nekad smori da igra protiv Kverija, Andersona, Veselog, i slicnih. A i nesto mi govori da ako Novak vidi ovu izjavu ima u inat da osvoji W

Pedja J7

pre 7 godina

Bas sam mislio da Novak ne moze da nadje snage, da ovo okrene, ali onda Mr Ustogljeni, ovo izjavi... Hvala ti u Novakovo ime, sto ce Kverija da otrese danas... Za 2 sata maksimum...

nemanja_drach

pre 7 godina

pa logicno da niko nije nepobjediv, onda sport ne bi imao smisla, a vjerovatno ne bi ni postojao .... kakva izjava ovog namazanka, ka da je struju otkrio ...

ponovo_realan

pre 7 godina

Nisam nesto ocekivao da Novak osvoji wimbldon, da pobjedi sve protivnike, msm jesam al vise sam ocekivao da izgubi. Al nisam ocekivao da izgubi od kverija. Jos nije gotovo, idemo...

Marko

pre 7 godina

Mozemo mi Srbi da pricamo sta hocemo ali Federer je Federer. Iako je Djokovic apsolutno fenomenalan..ne znam ni da li postoji rec da opisem divljenje prema njemu, Federerov stil igre je nesto sto niko nece ponoviti. I ne zaboravimo da je Federer jedini igrac koji je Djokovica tri puta prosle godine pobedio.

garavi

pre 7 godina

Nemas ti ništa ali bas nista ljudsko u sebi. mrzis samog sebe kad ustanes a posle 12 mrzis djokovica, noleta cara. Ali mozes samo.... znas ti sta

Srdjan

pre 7 godina

Ako cemo realno i objektivno, Federer je u pravu. Niko nije nepobjediv i to se juce vidjelo, samo sto mec jos nije gotov i Novak svakako moze ovo da dobije, a to i njegov rekord i pobjede na GS turnirima i pokazuju. A to je Federer i naglasio. ;)

Loko

pre 7 godina

Naravno da nije, vidim da si mi ti u euforiji..poceo si i vremensku prognozu da pratis.. Ali polako,i dalje nisi naucio to sto djokoic jedini ima od vas "velike trojke" (cetvorka vise ne postoji Djokovic je liga za sebe) a to je INAT!

Boban

pre 7 godina

Ovaj Rodja ide Noletu na ruku i ovaj će iz inata da pobedi,mesto da kaže Nole prolazi 100 posto on ga iznervira i posle mu đavo kriv.Rodjo prava si veverica.

teča rasa

pre 7 godina

Новак није непобедив, деси се пар пораза годишње, али Роџа ће црћи од зависти засигурно!

Dejan Kostic

pre 7 godina

Federer je mozda jedan od najboljih tenisera ali je kao covek nula za razliku od Djokovica. Federer je zavidan i ljubomoran na Noletove uspehe i stalno potencira kako je to postigao zahvaljujuci cinjenici da se nije povredjivao.

Milos

pre 7 godina

Nole, molim te pobedi. Ne ispustaj istorijsku sansu. A kad pobedis u polufinalu, samo stani, onako smekerski, i podigni kaziprst visoko ka nebu!

Šnicla

pre 7 godina

ne ne matori nije nepobediv u pravu si, ali ključna činjenica je da ti NE MOŽEŠ da ga pobediš ... naravno ostalo ti je samo da se raduješ kada to neko drugi uradi ...

Nikola

pre 7 godina

Drugi set mu ne oprastam, sve zivo sam mu juce ispsovao. Nije sramota gubiti, ali kao juce u drugom setu, to je sramota. Bez borbe, trunke energije, mentalno pitaj boga gde je bio. Strasno, tako nesto moze samo on. Znamo to i iz proslosti. Nije mu ovo prvi put.

Petar

pre 7 godina

Statisticki je nemoguce biti nepobediv jer bi inace vezao kao sto Rodja rece po 200, 300, 500 pobeda, naravno da je to nemoguce i da uvek dodje poraz posle mase pobeda i to cisto zbog statistike, nadam se da nije danas taj dan.

sipugamiroslave

pre 7 godina

Jel to onaj profesionalac kome kolena izdrže u mečevima satima ekstremna torziona uvijanja, naprezanja, a onda puknu kada se okrene u kupatilu po peškir? Ahahaaa, u to samo budale mogu da poveruju! Procurelo je da je posle poraza od Novaka na AO, šutnuo klupu u svlačionici od besa. Toliko!

hihi

pre 7 godina

Bogami balerina se žešće izvalio! Niko nije ni pričao da je Novak nepobediv, ali iz ove izjave se vidi da njemu u glavi izgleda tako. He, he, Federeru u glavi da je Novak nepobediv, pa se sad raduje kada ima naznaka da ipak nije! Neprocenjivo!

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Tenis na ovom nivou je psiholoska igra i sve krece iz pocetka, skoro sam siguran da Nole dobija a posle ovakvog prezivljenog meca po pravilu sledi osvajanje turnira !

Jovan Skrbic

pre 7 godina

covek odrzava kakav takav rivalitet u ovom sportu. a vi sto mislite da mrzi nolu ste samo glupi. kad se nolo penzionise niko u srbiji nece ni pratiti tenis. ziveo fedex a i nolo nas , veliki sportisti. smrt ubicama sportskog duha :)

Vanzemaljac

pre 7 godina

Ne moze se prackom na vanzemaljca druze Rodjo,smesno je.Ali,ako ti je lakse i sebi podizes samopouzdanje ovakvim lupetanjem,mogu da razumem.Samo,slaba je vajda od toga,ti bar to dobro znas.

kabeza

pre 7 godina

Nije se samo zaneo nego se i zaleteo. Zašto, ali zašto je brže bolje morao da da izjavu. Nije morao, pametnije je bilo da je rekao da nema komentara, makar on bio i pozitivan.
Ne vredi, mnogo to smeta, ta superiornost Noletova.

Belianđeo

pre 7 godina

Najveci srecko u tenisu,juce ga razbio kveri i da nije bilo kise,lagano bi zavrsio posao,a ovako ce biti tesko i vjerujem da ce novak dobiti..i kako ga onda dobiti,kad igra najbolje,a onda uz to jos ima i najvise srece
(fedex, 02. jul 2016 12:38)
... sreća hrabre prati

misa

pre 7 godina

Ogavna spodoba
umesto da skine kapu i pruzi podrsku obaranju njegovoh rekorda, cime bi pokazao svoju nespornu velicinu, on i dalje jede pite. PIH PIH PIH

Igor

pre 7 godina

Naravno da je nepobediv, cak i ako ga zadesi da igra po mraku, a znamo da on slabo vidi kad je tamno, u tom slucaju se Bog unesa i donese kisu pa eto vidis kako nole igra kad se lepo vidi. A cim nole dobro igra automatski protivnik igra slabije.

Sundjer Bob

pre 7 godina

Inteligencija i mentalna snaga koje poseduje Novak je nesto sa cim nikako ne mogu da se nose njegovi protivnici.Za tu "bravu" jos niko nije pronasao "kljuc".Pteostaje im jedino da se nadaju nekom losem danu i to je sve.

nextyamb

pre 7 godina

Novak dobija treći set, to se znalo i pre početka. Odlučiće četvrti, ako i taj izgubi Kveri, Novak dobija. Po meni su šanse iste kao pre današnjeg prekida - 50:50. Dakle ili 3:1 za Kverija ili 3:2 za Đokovića.

Pedja J7

pre 7 godina

Bas sam mislio da Novak ne moze da nadje snage, da ovo okrene, ali onda Mr Ustogljeni, ovo izjavi... Hvala ti u Novakovo ime, sto ce Kverija da otrese danas... Za 2 sata maksimum...

čangrizavi starac

pre 7 godina

Meč je još uvek u toku treba sačekati kraj ali Federeru je veoma teško da kontroliše emocije i ogromnu želju za Djokovićevim porazom.

zlizlo

pre 7 godina

I sada ko je pročitao dalje od naslova, mogao je da vidi da Federe nije rekao ništa loše i da je rekao da je Amer jako daleko od pobede.

Djole

pre 7 godina

Ja sam ubijedjen, da Novak i izgubi, Federer nece osvojiti W. Jer tako on uvijek, cim vidi da Djokovicu ne ide, da gubi, odma se napali nesto, a kasnije i sam ispadne. Jos nije naucio lekciju povodom toga. Nikada ne potcjenjuj srce sampiona!

Miki

pre 7 godina

Vidi ga ovaj prepotenko što se odmah javlja. Jao bili smo u zabludi, bla bla. Niko nije nepobediv, ali nije to fora, fora je da Novak gubi minimalno mečeva tokom godine, za razliku od ostalih. Ja sam znao da su serveri na travi Novaku slaba tačka. Na travi se Novak dosta kliza, postaje nervozan protiv servera, nema ritma, ne može da igra kao uobičajeno. Pogledajte zadnje mečeve Novaka i Kverija na betonu i šljaci. Kveri nije prošao 3 gema, iako mu je beton omiljena podloga. A ovaj Federer samo pokazuje kakav je bedan. A ovamo kad ga pitaju za finale RG-a, kaže nisam gledao.

nesabridges

pre 7 godina

Nepobediv je za vas iz top10, ali ga nekad smori da igra protiv Kverija, Andersona, Veselog, i slicnih. A i nesto mi govori da ako Novak vidi ovu izjavu ima u inat da osvoji W

.

pre 7 godina

A voleo bi ti da izgubi više nego ti da osvojis... pošto znaš da je jedina šansa da te Nole ne prestigne to da ne osvaja GS ove. Pošto si ti svakako stao na 17 nema da osvojis 18 ti nikad... Idemo Nole da gledamo placljivka kako suze roni nakon finala!

srle

pre 7 godina

Ne znam da li ste se zaneli, ali Federer je jedva dočekao ovako nešto, drugačije on nema nikakve šanse i svestan je toga. Čak i da Novak danas izgubi, Marej dobija u finalu, vreme je da vrati Federeru za sve prethodne poraze. Mislim da je Marej 3 puta poražen u finalima gren slemova od Federera. Da sačekamo šta će biti danas, verujem u pobedu Novaka, a onda Rođa može da sanja titulu.

Матори

pre 7 godina

Још увек Анер није победио. Тек је 2-0 а игра се до 3. Рођо, не трчи пред руду. И. Одвалиће те Ноле у полуфиналу, 3-0

Marko

pre 7 godina

Mozemo mi Srbi da pricamo sta hocemo ali Federer je Federer. Iako je Djokovic apsolutno fenomenalan..ne znam ni da li postoji rec da opisem divljenje prema njemu, Federerov stil igre je nesto sto niko nece ponoviti. I ne zaboravimo da je Federer jedini igrac koji je Djokovica tri puta prosle godine pobedio.

..gan

pre 7 godina

suštinski je potpuno nebitno, može i da izgubi,ali...
zbog šetajućeg kompleksaša iz Bazela, želim da pobedi danas, više nego da osvoji Wimbldon...

Lazar UK

pre 7 godina

Federer is a nasty piece of work.
Kako si tako ljubomoran i zloban, pokazače tebi Nole ko je nepobedljiv danas poslje 13 sati, i onda sjeti se sta si izjavio. Horrible human being that you are.

Hulkenberg

pre 7 godina

Kakav hohstapler burzujski raspali..a vi chedisti,simpatizeri svega anti-srpskog,zajedno sa ovom barabom mozete samo da se napasete Noletu!

nemanja_drach

pre 7 godina

pa logicno da niko nije nepobjediv, onda sport ne bi imao smisla, a vjerovatno ne bi ni postojao .... kakva izjava ovog namazanka, ka da je struju otkrio ...

Sale

pre 7 godina

Možda si se ti zaneo Fedex, (jer si mnogo opterećen Novakom), ali mi nismo. Naravno da niko nije nepobediv, pa ni Nole. Ipak, on je nepobediv u mnogim drugim stvarima u kojima ti počesto budeš poražen.

SoLiLaC

pre 7 godina

Ko je rekao da je nepobediv ali to je Nole Rodji uterao u glavu sa toliko uzastopnih pobeda na slemovima. Rodja se malo rano raduje nista nije gotovo jos.

vadičep

pre 7 godina

Novak nikada nije ni tvrdio da je nepobediv, on ima 3 poraza ove sezone. Biće da te nervira što je toliko dobar, ali to je već tvoj problem.

rosonero

pre 7 godina

jedva je dočekao , očigledno je koliko mu znači da novak ispadne , šanse mu rastu i grebace još više , a na neki način i ohrabruje kverija pred nastavak ovog meča.

ajde

pre 7 godina

Rodjo, aj ti polako u komentatore, sa Vilanderom. Posto se nadas vetru i Novakovom porazu.

Nije nepobediv, ali gubi jako retko, mnogo redje nego svi ostali, sto ga cini superiornim i vrhunskim pretendentom da obori sve rekorde, a to tebe boli, kao Vilandera svojevremeno. Tebi se drma stolica. Mada je u mnogim segmentima vec bolji, a pred njim je jos par godina nadamo se u ovako dobroj formi.
Dzabe hrabris ostale tenisere da Nole nije nepobediv. On ce im pokazati da li je pobediv. Od njega zavisi.
Logicno, nije svaki put ista motivacija ako igra protiv Kverija ili nekog mnogo kvalitetnijeg. Verujem da ces videti to u polufinalu.

деки

pre 7 godina

Не пропушта ни једне прилике да натовари Новака па чак ни у ситуацији када меч још није завршен! Каква је ово величина од легенде? Зато ће Новак бити најбољи свих времена на свим нивоима!

fedex

pre 7 godina

Najveci srecko u tenisu,juce ga razbio kveri i da nije bilo kise,lagano bi zavrsio posao,a ovako ce biti tesko i vjerujem da ce novak dobiti..i kako ga onda dobiti,kad igra najbolje,a onda uz to jos ima i najvise srece

Predrag

pre 7 godina

@Ali mozes samo.... znas ti sta

Nikad mi neće biti jasni komentatori koji se direktno obraćaju Federeru. Jel vi stvarno mislite da će on pročitati Vaš komentar?

dd

pre 7 godina

Neverovatno koliko novinari Federerove izjave izvlace iz konteksta. Opet ce da ispane da je rekao nesto lose a dao je sasvim korektnu izjavu. Naravno niko ne cita mimo naslova.

nothing wrong with me

pre 7 godina

Pa naravno da niko nije nepobediv.

Kao sto nepostoji neosvojiva tvrdjava.

Pod odredjenim okolnostima i Lester osvaja Premier ligu.

Shoneb

pre 7 godina

Totalno nepotreban komentar koji ne prilici ovakvom igracu ni tolikom iskustvu. Podrazumeva se da niko nije nepobediv... Voleo bih da ova izjava da Noletu jos jaci vetar u ledja u narednim mecevima, i da u polufinalu sa doticnim penzionerom pokaze koliko je u stvari nepobediv. Napred Nole!!!

nemanja

pre 7 godina

Nema potrebe za hejtom, rekao je ono sto je realno, verovatno su ga novinari pitali za komentar. Na travi cu iznenadje ja cesca nego na ostalim podlogama. Stahovski je dobio Federera, Nadal je gubio od Kyrgiosa, Rosola i Browna, itd.itd. Ovo za Noleta mora da bude kao novi mec. Ako ga ne dobije, ni ne zasluzuje da prodje dalje. Drugi deo zreba se cisti Mareju, ispali Tim, Wawrinka...

Wlada

pre 7 godina

Neverovatno, covek je ladno rekao partija Kverija, pa Djokovic je juce igrao kao da mu je sve pobijeno nedaj Boze, koja partija Kverija majko mila, treba svi da utuve u svoje glave, Djokovica u ovom trenutku moze pobediti samo Djokovic i niko vise. Sto se mozda i desi danas, ali samo napred Nole.

iggy

pre 7 godina

A sto bih voleo ako Nole ne daj Boze izgubi da ga Endi u finalu ne odere, nego pobedi u 5 setova sa jedno 16:14 u trecem i nakon 2:0 u setovima za placljivka, taman da ga poraz vise boli

RATKO

pre 7 godina

Realno gledano u pravu jeste, ali sto on mora prvi od svih tenisera da se uvjek javi kad nesto ne ide Noletu na ruku. Pametnom dosta. I da, ne da ce dobiti NOvak, nego ce odrati i KVerija i njega

veliki strumf

pre 7 godina

Za tebe - nije pobediv! Neko drugi ga moze iznenaditi, jer Nole udje opusten u mec (dolazak Bolitijerija na konferenciju je veoma uticao na njega jer je stvarno pomislio da je nepobediv), ali protiv Federera je uvek nabrijan, a kada izadje sa 100% koncentracije niko mu ne moze nista.

dusan silni

pre 7 godina

Koliko ovog deckonju biju kompleksi zbog Novaka. prosto moli boga da ne prodje Novak, da moze i on nesto da osvoji. On i marej zajedno imaju manje bodova od Novaka

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Čovek rekao da je Nole pobediv, ali da će ipak verovatno pobediti danas... ne zna zašto komentatori ne čitaju vesti, nego sao naslov.

ponovo_realan

pre 7 godina

Nisam nesto ocekivao da Novak osvoji wimbldon, da pobjedi sve protivnike, msm jesam al vise sam ocekivao da izgubi. Al nisam ocekivao da izgubi od kverija. Jos nije gotovo, idemo...

gandra šajkaš

pre 7 godina

Rekoh juče da će Novak ispasti danas i to odmah(3:0 za kverija). Ali ne zato što sam hejter ili ne volim Novaka već iz razloga zato što je Novak emotivno ispražnjen. Znate i sami kako je kad nešto silno želite(RG) i onda to napokon ostvarite. Posle toga vas boli K...uvo za sve ostalo. Naravno da je to samo faza i da će Novak da se resetuje kasnije i da nastavi gde je zastao....

bikkojisedi

pre 7 godina

trebao je da kaze kako ce pojesti jedno pakovanje loptica ukoliko Nole danas dobije.... kako moze da zna da je nepobediv ako ga Kveri jos uvek nije pobedio???

Dino

pre 7 godina

Naravno da je Novak najveci krivac za ovako losu igru. Imao je skoro mjesec dana odmora od R.G. Po nacinu serviranja se vidi da nije u formi.Ipak ima sansu u nastavku.

Posmatrač

pre 7 godina

Primer velikog čak vrhunskog tenisera, koji je bio i ostao jako mali čovek. Možda Djoković neće poravnati tih 17 GS titula ali neće biti ni ovakvih izjava.

маннијак

pre 7 godina

Ништа спорно није рекао, само не знам шта је чекао до сад да коментарише Новака. Међутим, кад је овај на прагу пораза, указала се прилика да се упути која реч мудролија.

Jovan

pre 7 godina

Sasim objektivno od strane federera. On je svestan Novakove superiornosti ali posto je js aktivan teniser u vrhu, naravno da trazi svoju sansu.

sweet

pre 7 godina

ovaj ce da se upiski od srece, posto u eventualnom finalu protiv Marija, Federer vec sad vodi 2-0 u setovima, toliko ce biti neizvesno njihovo finale.

Istina

pre 7 godina

Zaneo si se mackice. Za TEBE je nepobediv. nekom Kveriju ili nepoznatom Cehu ce dopustiti da ga pobedi , ali tebe, tebe ce da cepa i rastura do kraja tvoje kmezave karijerea. Mozes nesto da osvojis samo u slucaju da ON nije u tu. A mozda te sad i Del Ptro otrese...

stonetemplepilot

pre 7 godina

Krajnje korektna Rodjina izjava. Ne razumem cinicne komentare... Sta je trebao da kaze?? Ili, mozda, nista da ne kaze, da prepusti komentarisanje fotelja-tv-teniserima. Ako neko od aktuenih sampiona ima satisfakciju da nesto kaze o aktuenom trenutku u tenisu, onda je to, sirurno, on.

garavi

pre 7 godina

Nemas ti ništa ali bas nista ljudsko u sebi. mrzis samog sebe kad ustanes a posle 12 mrzis djokovica, noleta cara. Ali mozes samo.... znas ti sta

fedex

pre 7 godina

Najveci srecko u tenisu,juce ga razbio kveri i da nije bilo kise,lagano bi zavrsio posao,a ovako ce biti tesko i vjerujem da ce novak dobiti..i kako ga onda dobiti,kad igra najbolje,a onda uz to jos ima i najvise srece

Marko

pre 7 godina

Mozemo mi Srbi da pricamo sta hocemo ali Federer je Federer. Iako je Djokovic apsolutno fenomenalan..ne znam ni da li postoji rec da opisem divljenje prema njemu, Federerov stil igre je nesto sto niko nece ponoviti. I ne zaboravimo da je Federer jedini igrac koji je Djokovica tri puta prosle godine pobedio.

Predrag

pre 7 godina

@Ali mozes samo.... znas ti sta

Nikad mi neće biti jasni komentatori koji se direktno obraćaju Federeru. Jel vi stvarno mislite da će on pročitati Vaš komentar?

Sale

pre 7 godina

Možda si se ti zaneo Fedex, (jer si mnogo opterećen Novakom), ali mi nismo. Naravno da niko nije nepobediv, pa ni Nole. Ipak, on je nepobediv u mnogim drugim stvarima u kojima ti počesto budeš poražen.

Jovan Skrbic

pre 7 godina

covek odrzava kakav takav rivalitet u ovom sportu. a vi sto mislite da mrzi nolu ste samo glupi. kad se nolo penzionise niko u srbiji nece ni pratiti tenis. ziveo fedex a i nolo nas , veliki sportisti. smrt ubicama sportskog duha :)

stonetemplepilot

pre 7 godina

Krajnje korektna Rodjina izjava. Ne razumem cinicne komentare... Sta je trebao da kaze?? Ili, mozda, nista da ne kaze, da prepusti komentarisanje fotelja-tv-teniserima. Ako neko od aktuenih sampiona ima satisfakciju da nesto kaze o aktuenom trenutku u tenisu, onda je to, sirurno, on.

Posmatrač

pre 7 godina

Primer velikog čak vrhunskog tenisera, koji je bio i ostao jako mali čovek. Možda Djoković neće poravnati tih 17 GS titula ali neće biti ni ovakvih izjava.

Istina

pre 7 godina

Zaneo si se mackice. Za TEBE je nepobediv. nekom Kveriju ili nepoznatom Cehu ce dopustiti da ga pobedi , ali tebe, tebe ce da cepa i rastura do kraja tvoje kmezave karijerea. Mozes nesto da osvojis samo u slucaju da ON nije u tu. A mozda te sad i Del Ptro otrese...

misa

pre 7 godina

Ogavna spodoba
umesto da skine kapu i pruzi podrsku obaranju njegovoh rekorda, cime bi pokazao svoju nespornu velicinu, on i dalje jede pite. PIH PIH PIH

Lazar UK

pre 7 godina

Federer is a nasty piece of work.
Kako si tako ljubomoran i zloban, pokazače tebi Nole ko je nepobedljiv danas poslje 13 sati, i onda sjeti se sta si izjavio. Horrible human being that you are.

Srdjan

pre 7 godina

Ako cemo realno i objektivno, Federer je u pravu. Niko nije nepobjediv i to se juce vidjelo, samo sto mec jos nije gotov i Novak svakako moze ovo da dobije, a to i njegov rekord i pobjede na GS turnirima i pokazuju. A to je Federer i naglasio. ;)

Loko

pre 7 godina

Naravno da nije, vidim da si mi ti u euforiji..poceo si i vremensku prognozu da pratis.. Ali polako,i dalje nisi naucio to sto djokoic jedini ima od vas "velike trojke" (cetvorka vise ne postoji Djokovic je liga za sebe) a to je INAT!

Šnicla

pre 7 godina

ne ne matori nije nepobediv u pravu si, ali ključna činjenica je da ti NE MOŽEŠ da ga pobediš ... naravno ostalo ti je samo da se raduješ kada to neko drugi uradi ...

Boban

pre 7 godina

Ovaj Rodja ide Noletu na ruku i ovaj će iz inata da pobedi,mesto da kaže Nole prolazi 100 posto on ga iznervira i posle mu đavo kriv.Rodjo prava si veverica.

gandra šajkaš

pre 7 godina

Rekoh juče da će Novak ispasti danas i to odmah(3:0 za kverija). Ali ne zato što sam hejter ili ne volim Novaka već iz razloga zato što je Novak emotivno ispražnjen. Znate i sami kako je kad nešto silno želite(RG) i onda to napokon ostvarite. Posle toga vas boli K...uvo za sve ostalo. Naravno da je to samo faza i da će Novak da se resetuje kasnije i da nastavi gde je zastao....

Vanzemaljac

pre 7 godina

Ne moze se prackom na vanzemaljca druze Rodjo,smesno je.Ali,ako ti je lakse i sebi podizes samopouzdanje ovakvim lupetanjem,mogu da razumem.Samo,slaba je vajda od toga,ti bar to dobro znas.

Dejan Kostic

pre 7 godina

Federer je mozda jedan od najboljih tenisera ali je kao covek nula za razliku od Djokovica. Federer je zavidan i ljubomoran na Noletove uspehe i stalno potencira kako je to postigao zahvaljujuci cinjenici da se nije povredjivao.

hihi

pre 7 godina

Bogami balerina se žešće izvalio! Niko nije ni pričao da je Novak nepobediv, ali iz ove izjave se vidi da njemu u glavi izgleda tako. He, he, Federeru u glavi da je Novak nepobediv, pa se sad raduje kada ima naznaka da ipak nije! Neprocenjivo!

Milos

pre 7 godina

Nole, molim te pobedi. Ne ispustaj istorijsku sansu. A kad pobedis u polufinalu, samo stani, onako smekerski, i podigni kaziprst visoko ka nebu!

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Čovek rekao da je Nole pobediv, ali da će ipak verovatno pobediti danas... ne zna zašto komentatori ne čitaju vesti, nego sao naslov.

dd

pre 7 godina

Neverovatno koliko novinari Federerove izjave izvlace iz konteksta. Opet ce da ispane da je rekao nesto lose a dao je sasvim korektnu izjavu. Naravno niko ne cita mimo naslova.

.

pre 7 godina

A voleo bi ti da izgubi više nego ti da osvojis... pošto znaš da je jedina šansa da te Nole ne prestigne to da ne osvaja GS ove. Pošto si ti svakako stao na 17 nema da osvojis 18 ti nikad... Idemo Nole da gledamo placljivka kako suze roni nakon finala!

sipugamiroslave

pre 7 godina

Jel to onaj profesionalac kome kolena izdrže u mečevima satima ekstremna torziona uvijanja, naprezanja, a onda puknu kada se okrene u kupatilu po peškir? Ahahaaa, u to samo budale mogu da poveruju! Procurelo je da je posle poraza od Novaka na AO, šutnuo klupu u svlačionici od besa. Toliko!

Belianđeo

pre 7 godina

Najveci srecko u tenisu,juce ga razbio kveri i da nije bilo kise,lagano bi zavrsio posao,a ovako ce biti tesko i vjerujem da ce novak dobiti..i kako ga onda dobiti,kad igra najbolje,a onda uz to jos ima i najvise srece
(fedex, 02. jul 2016 12:38)
... sreća hrabre prati

Djole

pre 7 godina

Ja sam ubijedjen, da Novak i izgubi, Federer nece osvojiti W. Jer tako on uvijek, cim vidi da Djokovicu ne ide, da gubi, odma se napali nesto, a kasnije i sam ispadne. Jos nije naucio lekciju povodom toga. Nikada ne potcjenjuj srce sampiona!

Nikola

pre 7 godina

Drugi set mu ne oprastam, sve zivo sam mu juce ispsovao. Nije sramota gubiti, ali kao juce u drugom setu, to je sramota. Bez borbe, trunke energije, mentalno pitaj boga gde je bio. Strasno, tako nesto moze samo on. Znamo to i iz proslosti. Nije mu ovo prvi put.

Jovan

pre 7 godina

Sasim objektivno od strane federera. On je svestan Novakove superiornosti ali posto je js aktivan teniser u vrhu, naravno da trazi svoju sansu.

Pedja J7

pre 7 godina

Bas sam mislio da Novak ne moze da nadje snage, da ovo okrene, ali onda Mr Ustogljeni, ovo izjavi... Hvala ti u Novakovo ime, sto ce Kverija da otrese danas... Za 2 sata maksimum...

SoLiLaC

pre 7 godina

Ko je rekao da je nepobediv ali to je Nole Rodji uterao u glavu sa toliko uzastopnih pobeda na slemovima. Rodja se malo rano raduje nista nije gotovo jos.

čangrizavi starac

pre 7 godina

Meč je još uvek u toku treba sačekati kraj ali Federeru je veoma teško da kontroliše emocije i ogromnu želju za Djokovićevim porazom.

dusan silni

pre 7 godina

Koliko ovog deckonju biju kompleksi zbog Novaka. prosto moli boga da ne prodje Novak, da moze i on nesto da osvoji. On i marej zajedno imaju manje bodova od Novaka

Miki

pre 7 godina

Vidi ga ovaj prepotenko što se odmah javlja. Jao bili smo u zabludi, bla bla. Niko nije nepobediv, ali nije to fora, fora je da Novak gubi minimalno mečeva tokom godine, za razliku od ostalih. Ja sam znao da su serveri na travi Novaku slaba tačka. Na travi se Novak dosta kliza, postaje nervozan protiv servera, nema ritma, ne može da igra kao uobičajeno. Pogledajte zadnje mečeve Novaka i Kverija na betonu i šljaci. Kveri nije prošao 3 gema, iako mu je beton omiljena podloga. A ovaj Federer samo pokazuje kakav je bedan. A ovamo kad ga pitaju za finale RG-a, kaže nisam gledao.

srle

pre 7 godina

Ne znam da li ste se zaneli, ali Federer je jedva dočekao ovako nešto, drugačije on nema nikakve šanse i svestan je toga. Čak i da Novak danas izgubi, Marej dobija u finalu, vreme je da vrati Federeru za sve prethodne poraze. Mislim da je Marej 3 puta poražen u finalima gren slemova od Federera. Da sačekamo šta će biti danas, verujem u pobedu Novaka, a onda Rođa može da sanja titulu.

iggy

pre 7 godina

A sto bih voleo ako Nole ne daj Boze izgubi da ga Endi u finalu ne odere, nego pobedi u 5 setova sa jedno 16:14 u trecem i nakon 2:0 u setovima za placljivka, taman da ga poraz vise boli

Sundjer Bob

pre 7 godina

Inteligencija i mentalna snaga koje poseduje Novak je nesto sa cim nikako ne mogu da se nose njegovi protivnici.Za tu "bravu" jos niko nije pronasao "kljuc".Pteostaje im jedino da se nadaju nekom losem danu i to je sve.

vadičep

pre 7 godina

Novak nikada nije ni tvrdio da je nepobediv, on ima 3 poraza ove sezone. Biće da te nervira što je toliko dobar, ali to je već tvoj problem.

zlizlo

pre 7 godina

I sada ko je pročitao dalje od naslova, mogao je da vidi da Federe nije rekao ništa loše i da je rekao da je Amer jako daleko od pobede.

Igor

pre 7 godina

Naravno da je nepobediv, cak i ako ga zadesi da igra po mraku, a znamo da on slabo vidi kad je tamno, u tom slucaju se Bog unesa i donese kisu pa eto vidis kako nole igra kad se lepo vidi. A cim nole dobro igra automatski protivnik igra slabije.

nextyamb

pre 7 godina

Novak dobija treći set, to se znalo i pre početka. Odlučiće četvrti, ako i taj izgubi Kveri, Novak dobija. Po meni su šanse iste kao pre današnjeg prekida - 50:50. Dakle ili 3:1 za Kverija ili 3:2 za Đokovića.

sweet

pre 7 godina

ovaj ce da se upiski od srece, posto u eventualnom finalu protiv Marija, Federer vec sad vodi 2-0 u setovima, toliko ce biti neizvesno njihovo finale.

veliki strumf

pre 7 godina

Za tebe - nije pobediv! Neko drugi ga moze iznenaditi, jer Nole udje opusten u mec (dolazak Bolitijerija na konferenciju je veoma uticao na njega jer je stvarno pomislio da je nepobediv), ali protiv Federera je uvek nabrijan, a kada izadje sa 100% koncentracije niko mu ne moze nista.

teča rasa

pre 7 godina

Новак није непобедив, деси се пар пораза годишње, али Роџа ће црћи од зависти засигурно!

rosonero

pre 7 godina

jedva je dočekao , očigledno je koliko mu znači da novak ispadne , šanse mu rastu i grebace još više , a na neki način i ohrabruje kverija pred nastavak ovog meča.

nemanja_drach

pre 7 godina

pa logicno da niko nije nepobjediv, onda sport ne bi imao smisla, a vjerovatno ne bi ni postojao .... kakva izjava ovog namazanka, ka da je struju otkrio ...

Hulkenberg

pre 7 godina

Kakav hohstapler burzujski raspali..a vi chedisti,simpatizeri svega anti-srpskog,zajedno sa ovom barabom mozete samo da se napasete Noletu!

Shoneb

pre 7 godina

Totalno nepotreban komentar koji ne prilici ovakvom igracu ni tolikom iskustvu. Podrazumeva se da niko nije nepobediv... Voleo bih da ova izjava da Noletu jos jaci vetar u ledja u narednim mecevima, i da u polufinalu sa doticnim penzionerom pokaze koliko je u stvari nepobediv. Napred Nole!!!

kabeza

pre 7 godina

Nije se samo zaneo nego se i zaleteo. Zašto, ali zašto je brže bolje morao da da izjavu. Nije morao, pametnije je bilo da je rekao da nema komentara, makar on bio i pozitivan.
Ne vredi, mnogo to smeta, ta superiornost Noletova.

Матори

pre 7 godina

Још увек Анер није победио. Тек је 2-0 а игра се до 3. Рођо, не трчи пред руду. И. Одвалиће те Ноле у полуфиналу, 3-0

ajde

pre 7 godina

Rodjo, aj ti polako u komentatore, sa Vilanderom. Posto se nadas vetru i Novakovom porazu.

Nije nepobediv, ali gubi jako retko, mnogo redje nego svi ostali, sto ga cini superiornim i vrhunskim pretendentom da obori sve rekorde, a to tebe boli, kao Vilandera svojevremeno. Tebi se drma stolica. Mada je u mnogim segmentima vec bolji, a pred njim je jos par godina nadamo se u ovako dobroj formi.
Dzabe hrabris ostale tenisere da Nole nije nepobediv. On ce im pokazati da li je pobediv. Od njega zavisi.
Logicno, nije svaki put ista motivacija ako igra protiv Kverija ili nekog mnogo kvalitetnijeg. Verujem da ces videti to u polufinalu.

Petar

pre 7 godina

Statisticki je nemoguce biti nepobediv jer bi inace vezao kao sto Rodja rece po 200, 300, 500 pobeda, naravno da je to nemoguce i da uvek dodje poraz posle mase pobeda i to cisto zbog statistike, nadam se da nije danas taj dan.

деки

pre 7 godina

Не пропушта ни једне прилике да натовари Новака па чак ни у ситуацији када меч још није завршен! Каква је ово величина од легенде? Зато ће Новак бити најбољи свих времена на свим нивоима!

Dino

pre 7 godina

Naravno da je Novak najveci krivac za ovako losu igru. Imao je skoro mjesec dana odmora od R.G. Po nacinu serviranja se vidi da nije u formi.Ipak ima sansu u nastavku.

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Tenis na ovom nivou je psiholoska igra i sve krece iz pocetka, skoro sam siguran da Nole dobija a posle ovakvog prezivljenog meca po pravilu sledi osvajanje turnira !

nesabridges

pre 7 godina

Nepobediv je za vas iz top10, ali ga nekad smori da igra protiv Kverija, Andersona, Veselog, i slicnih. A i nesto mi govori da ako Novak vidi ovu izjavu ima u inat da osvoji W

ponovo_realan

pre 7 godina

Nisam nesto ocekivao da Novak osvoji wimbldon, da pobjedi sve protivnike, msm jesam al vise sam ocekivao da izgubi. Al nisam ocekivao da izgubi od kverija. Jos nije gotovo, idemo...

nemanja

pre 7 godina

Nema potrebe za hejtom, rekao je ono sto je realno, verovatno su ga novinari pitali za komentar. Na travi cu iznenadje ja cesca nego na ostalim podlogama. Stahovski je dobio Federera, Nadal je gubio od Kyrgiosa, Rosola i Browna, itd.itd. Ovo za Noleta mora da bude kao novi mec. Ako ga ne dobije, ni ne zasluzuje da prodje dalje. Drugi deo zreba se cisti Mareju, ispali Tim, Wawrinka...

RATKO

pre 7 godina

Realno gledano u pravu jeste, ali sto on mora prvi od svih tenisera da se uvjek javi kad nesto ne ide Noletu na ruku. Pametnom dosta. I da, ne da ce dobiti NOvak, nego ce odrati i KVerija i njega

маннијак

pre 7 godina

Ништа спорно није рекао, само не знам шта је чекао до сад да коментарише Новака. Међутим, кад је овај на прагу пораза, указала се прилика да се упути која реч мудролија.

bikkojisedi

pre 7 godina

trebao je da kaze kako ce pojesti jedno pakovanje loptica ukoliko Nole danas dobije.... kako moze da zna da je nepobediv ako ga Kveri jos uvek nije pobedio???

nothing wrong with me

pre 7 godina

Pa naravno da niko nije nepobediv.

Kao sto nepostoji neosvojiva tvrdjava.

Pod odredjenim okolnostima i Lester osvaja Premier ligu.

Wlada

pre 7 godina

Neverovatno, covek je ladno rekao partija Kverija, pa Djokovic je juce igrao kao da mu je sve pobijeno nedaj Boze, koja partija Kverija majko mila, treba svi da utuve u svoje glave, Djokovica u ovom trenutku moze pobediti samo Djokovic i niko vise. Sto se mozda i desi danas, ali samo napred Nole.

..gan

pre 7 godina

suštinski je potpuno nebitno, može i da izgubi,ali...
zbog šetajućeg kompleksaša iz Bazela, želim da pobedi danas, više nego da osvoji Wimbldon...