Fudbal 73

Četvrtak, 30.06.2016.

09:58

Ibanjes: Muče mi je rekao da želi u Zvezdu

Luis Ibanjes kaže da njegov bivši saigrač iz Boke Pablo Muče ima veliku želju da dođe u Crvenu zvezdu i da je preostalo samo da se dogovori sa čelnicima kluba.

Ibanjes: Muèe mi je rekao da želi u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

cica mica i gotova prica

pre 7 godina

Ovome treba 130 utakmica da postigne 15 golova. Takvih imamo i ovde, nama treba nesto slicno kao Hugo da na 30 utakmica da 20 golova. 
(cica mica i gotova prica, 30. jun 2016 10:23) 

Igrao je cesto na krilu. Ali zasto poredis tog Huga iz nase lige i igraca koji je igrao u ozbiljnijim takmicenjima? Vise vredi gol u Brazilu, Turskoj ili Argentini no Ivanjici, Beogradu ili Surdulici.
(DDD, 30. jun 2016 13:28)

Druze, lakse se daju golovi u tim ligama nego na nasim livadama kad sve ekipe protiv Zvezde parkiraju autobus ispred gola. Daj boze da gresim ali videcemo. Verujem u Bozovica da od gov..ta pravi pitu.

Kajv

pre 7 godina

Ma sta se tiče ako izvučete Dinamo nek bolji pobijedi .... ....čudi me sta odobravate toliki broj stranaca pa vaši su osvojili sp u Novom Zelandu i onda vidim priča se ko nema se talenta ....vaši u klubu su gadno falili smjer al opet čudite me vi ko ljubitelji kluba....10 il15 mil..je ogromna financijska injekcija al i to bez transfera je nemoguće ..sponzora na ovim prostorima nema...ko vam to reko gadno vas sj.... pa ti stranci bili svagdje ovo im još jedna stanica da zaradi...A luča profesionalca prodajete....ajmo realno još jednom

aco

pre 7 godina

@Kajv
Necemo u kvalifikacijama igrati protiv nekog iz lige petice. Najjaci moguci rivali su: Bazel, Olimpijakos, Seltik. Protiv svih ostalih postoje realne sanse.

Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo

pre 7 godina

Nerazumem,10 godina ne igrate u evropi,i sad prvi put od 2007. igrate kvalifikacije za LŠ.Vi već sebe vidite u ligi šampiona,a ni u LE nećete ući.Mnogo ste nabeđeni i mnogo se ložite.Partizan je sa jednim Kleom ušao u LŠ,a vi dovodite pojačanja koja vam se ćefnu.A i uostalom zar vi niste onaj tim u velikim dugovima i koji nema struju na stadionu da plati.(Žuka, 30. jun 2016 12:54)

"Nerazumeš"?! Ni ja ne razumem kako si izašao iz škole, a da ne znaš osnovna pravila pravopisa. Pa si još došao da nam soliš pamet! Da, svi znamo kako ste vi, " jadni i prepošteni", "samo" sa Kleom, protiv drzave, Univerzuma, Milke Canić osvajali titule i ulazili u LŠ. Isto znamo kako ste vi "plaćali" grejanje i struju na iznajmljenom stadionu! 'Ajde, idi da tražiš nazad pare od učiteljice, džaba si plaćao, a onda pali na hrvatske vesti da tamo plačeš!

pfc

pre 7 godina

Da li u ovoj drzavi ima i jedan novinar koji ce da ispita poslovanje zvezde i odakle im pare za tolike igrace koji da se ne lazemo uopste nisu losi ni za evropu a kamoli za nasu ligu i da pritom imaju platu od 300-400 hiljada i jos plus smanjen dug sa 60 na 30 i nesto miliona a da pri tom 10 godina nisu igrali evropu a u ligi sampiona nisu nikad igrali a nisu ni prodali nijednog krstenog igraca do Grujica sto je nista u poredjenju sa Partizanom koji je prodao 20+ igraca za lepe pare plus igranje u evropi u grupnoj fazi 9 puta u zadnjih 12 godina od cega 2 lige sampiona , i onda dolazimo do zakljucka da zvezdi nije potrebna ni evropa ni omladinska skola dok imaju neiscrpan izvor para od drzave i drzavnih sponzora dok ostali moraju dobro da se pomuce ne bi li jedva sastavili kraj sa krajem

****

pre 7 godina

@Blue Moon - konačan cilj svakog sportskog takmičenja je pobeda. Tvoja ideja bi bila da se ide sa domaćim igračima iz omladinskog pogona, koji nemaju kvalitet ni za domaću ligu i da se tako tavori po našim livadama bez ikakve ambicije? Ja se apsolutno ne slažem sa tom idejom. Kao i u svakom biznisu, ko hoće profit, mora da uloži. Stranci ili domaći, nebitno je, dokle god su dobri

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Osam puta je po ovom sistemu partizan pokusavao da udje u ligu sampiona i samo jednom su usli. Dinamo Kijev(polufinalista LS), Bajer Leverkuzen(finalista LS te godine), PSV Ajndhoven ( polufinalista LS re godine), Milan (osvajac LS te sezone), Rendzers (finalista lige uefa te sezone). Partizan je istorijski gledano mali klub - nema nikakav evropski trofej i nema sem Macestera 1966. i Seltika 1989. nema nikakav evropski uspeh. Samo da Crvena zvezda izbegne Olimpijakos u trecem i cetvrtom kolu...

DDD

pre 7 godina

Ovome treba 130 utakmica da postigne 15 golova. Takvih imamo i ovde, nama treba nesto slicno kao Hugo da na 30 utakmica da 20 golova.
(cica mica i gotova prica, 30. jun 2016 10:23)

Igrao je cesto na krilu. Ali zasto poredis tog Huga iz nase lige i igraca koji je igrao u ozbiljnijim takmicenjima? Vise vredi gol u Brazilu, Turskoj ili Argentini no Ivanjici, Beogradu ili Surdulici.

krle

pre 7 godina

Ne vidim u cemu je problem sto imamo ovoliko stranaca pa pogledajte sampiona evrope real madrid:
navas-kostarikanac
karvahal i ramos jedini spanci
varan-francuz
marselo-brazilac
modric-grobar
kros-svaba
ronaldo-portugalac
rodrigez-kolumbijac
bejl-velsanin
benzema-francuz...tako da grobari tisina

krle

pre 7 godina

(boki, 30. jun 2016 10:27)

Ne vidim razloga zasto bi nas izbacili u nizu ligu, svi stranci kojinsu igrali proslu sezonu se prodaju i uzme se 10ak miliona, a ostanu da igraju domaci igraci i stranci koji su ovog leta dosli..glazgov je izbacen jer nije imao sta da proda, svima je istrkao ugovor

nemanja_drach

pre 7 godina

Dok god je Miodrag Bozovic tu nema sto da brinemo...i evo koliko znaci onaj njegov zahtjev prije nego je potpisao prosle godine ugovor `da se pita on i da mu se ostali ne mijesaju u posao` ... samo je godinu tu, a vec je toliko dobrih stranaca doveo, od nekih cemo cak uskoro vec da imamo zaradu, a zamjene za njih su ako ne iste nego i jace...meni ce biti krivo ako ode Vieira, Ibanjez itd, ali pazite znate li koliko znaci takva `reklama` kluba...kao sto Ibanjez rece `klub iz kojeg moze da se probije u `jace klubove`... mislite da bi ovaj `Mucho` i ostali potpisali za Zvezdu npr prije par godina.. prije nego je dosao Grof sa `svojim programom rada` ? nikad !!! A da ne pricam o Grujicu koji je grijao klupu i sta Bozovic za kratko vrijeme napravi od njega.....

Goran

pre 7 godina

Opet gomilamo igrace i to mi se cini nekako stihiski... mnogo igraca slicnog profila je doslo i to na pozicijama gde smo vec bili poprilicno dobri,na krilima,sredini i na poziciji zadnjeg veznog... Plavsic,Srnic,Katai, Le Talek, Donld su igraci koji bi po meni morali da pocinju,to je sasvim dobro izgledalo prosle sezone i mislim da su to oni svojim igrama i zasluzili. Jedan centarfor nam treba, jer osim Huga mi ozbiljnog spica nemamo. E pozadi je problem,tu su nam trebala pojacanja na svim pozicijama,jer tu je sve osim Ibanjeza prilicno tanko. Jedino sto me tesi je da je tu Grof,jer mislim da on zna sta radi,ali opet ovo je previse igraca,a to cesto nije dobro za ekipu,jer ce biti puno nezadovoljnih.

Blue Moon 73

pre 7 godina

****, Poredis nase klubove sa stranim, normalno da ti klubovi imaju bezbroj stranaca kad imaju bogate vlasnike, pune stadione, sponzore, ogromane pare od tv prava, a sta mi imamo? Da li ce Zvezda moći da izdrzi ako ne udju u grupe? Partizan je 2004 imao samo jednog stranca Westa, 2010 2 ili 3, a Zvezda danas ima 7, a moguće 9. Ja ovo ne pišem kao ostrašćeni navijač, nego realno gledam situaciju.

asdasd

pre 7 godina

zar je jedan pokusaj igranja u evropi vredan jos 50 miliona evra duga? ovo moze trajati jos godinu,dve a onda opet suspenzije zbog blokiranog racuna i isto stanje kao pre dve godine... jovo nanovo svaka cast upravi!

Žuka

pre 7 godina

Nerazumem,10 godina ne igrate u evropi,i sad prvi put od 2007. igrate kvalifikacije za LŠ.Vi već sebe vidite u ligi šampiona,a ni u LE nećete ući.Mnogo ste nabeđeni i mnogo se ložite.Partizan je sa jednim Kleom ušao u LŠ,a vi dovodite pojačanja koja vam se ćefnu.A i uostalom zar vi niste onaj tim u velikim dugovima i koji nema struju na stadionu da plati.

Vladimir

pre 7 godina

Prosto su mi čudne ove polemike oko stranaca...Grof jednostavno ne greši...I gledajući razvoj situacije sa Ibanjezom i Vieirom možemo zaključiti da Zvezda radi dobar posao.Svakom od njih vrednost je porasla puta pet.Prvi put imam osećaj da zarađujemo na strancima.Sa Grofom su nam igrači doneli više para za godinu dana nego poslednju deceniju.Tri godine vladavine momka iz Mojkovca i mislim da smo blizu da izadjemo iz višegodišnje ekonomske agonije.Naravno,zahvaljujem se grobarima što nad zdušno prate.

samo zvezda

pre 7 godina

(vesele devedesete, 30. jun 2016 10:54)
Ne slazem se sa tobom sto ae tice pojacanja. Ocigledno je da ukoliko ne udjemo u LE ili LS da ce Hugo i Katai otici. Sto znaci da su Ruiz i Mouche njihove zamene, slican tip igraca. Takodje u slucaju da udjemo u LS/LE onda imas 37 utakmica u ligi, 6 u grupnoj fazi nekog takmicenja, 6 u kvalifikacijama i domaci kup. A na stranu to sto Babunski recimo nema kvalitet da te uvede u LS ili Srnic(kojeg ja izuzetno cenim) ali tako je. Recimo da da dodje Kanga ili Mouche, imaces napadacki kvartet Ruiz, Kanga(Mouche), Katai i Hugo. Sto je ok, a uvek u prvenstvu treba odmarati par igraca (Recimo odmori Donald igra Ristic, odmara Kanga igra Poletanovic, odmara Katai igra Srnic).

Ajde smaracu

pre 7 godina

Ibanjez, Donald, Le Talek, Vijeri, Mičel, Fibel, treba da stigne Kanga, sad i Muče, to je 8 stranaca. Znamo da strani igrači ne trpe dinar da se kasni sa platama tako da je ovo veliki rizik, ako se ne udje u grunu fazu nekog takmičenja biće velikih problema. Trenutno u našoj ligi ograničenje je 4, verovatno ce se povećati na 6 i opet dvoje višak, dr Terzić nastavlja da ulazi u istoriju posle pobeda, sada i po broju stranaca u istoriji Zvezde. (Blue Moon 71, 30. jun 2016 10:29)

Sta se ti moj grobaru toliko zabrinuo?! Dok se ne brines za pola miliona obestecenja za Djurdjica +plata?

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Zaboravi i Ruiza to je 9, jel ima neki navijač Zvezde koji opravdava ovoliki broj stranaca?
(Blue Moon 72, 30. jun 2016 10:34)

Nemoj tako oni su stub srBstva koji razigrava srpsku decu

Bane

pre 7 godina

(cica mica i gotova prica, 30. jun 2016 10:50)

Ibanjez se vodi kao EX YU igrač a tu takođe imaš ograničenje ako se ne varam na 2. Ono što jeste sprdnja u celoj ovoj priči EU igrač. Ako se kao falimo time što pratimo UEFA standarde kako to da igrač iz EU se smatra EX YU igačem. Da li se mi u Hrvatskoj tretiramo kao stranci ili kao EX YU. Mi konstatno izmišljamo toplu vodu. Ako se mi u zemljama EU tretiramo kao stranci čemu mi pravimo kompromise. EX YU treba da važi za one zemlje koje su u našem viznom rangu a ne Slovenci i Hrvati koji su stepenicu iznad.

Jeste decko...

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar. (boki, 30. jun 2016 10:27)

Jeste jer ovi stranci koji dolaze igraju 10/15 miliona, sve si ti to lepo projektovao kako tvoja nocna mora zvezda da nestene, ali ono jos dugo ce ti zvezda stvarati frustracije...

Optimista

pre 7 godina

"Mučenik u Zvezdu"? Zna Grof sta radi, nema golmana, stopere i desnog beka ali zato 812155455548555 vezni igrač pristiže. A poslije Ivica bombas...

Aha

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar. (boki, 30. jun 2016 10:27)

Jel te to Dulo ucio spinovanju? Pa kako moze da se poveca dug ako prodajemo igrace i ni jednom strancu koji dolazi bez obestecenja nismo uplatili ni dinar.

Pete

pre 7 godina

Ibanjez, Avramovski i Mičel su ex-yu, ne tretiraju se kao pravi stranci.
Za jsl mogu četiri stranca i 2 ex yu u postavi. Što se tiče odtalih - Le Talek, Donald, Ruiz, Muče, Vieira, Fibel i eventualno Kanga situacija je sledeća - Vieira i Ibanjez sigurno idu posle kvalifikacija, moguće da će otići i Donald, zato su dovedeni Andrija Luković i Poletanović, spominjao se Đurđević.. dakle domaći igrači. Još se ne zna Da li dolazi Boško Janković.

U kvalifikacijama nema ograničenja stranaca u LŠ, u JSL nakon što odu Ibanjez, Vieira i verovatno Donald, to je tačno 2 ex yu plus Fibel, Le Talek, Kanga(ako dođe) i Ruiz.

Pozdrav.

****

pre 7 godina

@Blue moon - evo ja sam navijač Crvene Zvezde koji opravdava ovoliki broj stranaca. Zaista ne razumem šta je poenta tog prebrojavanja. Srbija ima malu bazu fudbalera, nedovoljnu za tim sposoban da se kvalifikuje u neko evropsko takmičenje. I šta sad, hoćete i LŠ i da igraju Srbi? E pa ne može, jednostavno nemamo kvalitet. Tako da pustite te glupe priče domaći-stranci, ne pratite nacionalnost dovedenog fudbalera, nego njegov kvalitet. Tako već rade jedna Engleska, Nemačka, Italija... a kamoli mi

Mare

pre 7 godina

Jedno je sigurno posle završetka kvalifikacija odlaze Hugo,Katai i Ibanez,na njima trojici bi se moglo zaraditi minimum ukupno 10 000 000,ulazak u LŠ bi smanjio dug sa ovih 10 na ukupan dug 5 000 000,ulazak u Ligu Evrope,al da se prođe 3. Kolo LŠ,donelo bi 6 000 000,i dug bi bio smanjen na 20 000 000.I bilo bi uslova obezbediti igrača poput Kuzmanovića ili igrača takvog kalibra,uz odlične prisutne- Kanga,Ruiz,Muče,Phibell,Donald,Le Tallek Poletanović,Srnić,Plavšić,Babunski i Andrija Luković.

Koja

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar. (boki, 30. jun 2016 10:27)

Kakav grobarski spin, Partizan je u ovom prelaznom roku dao gomilu para za obestecenje...Dok zvezda nije, verovatno ne bi bio problem da dodje jsl igrac za obestecenje +plata, dok je plata malo vec odjednom problem zbog koje ce zvezda propasti...Spinujete najstrasnije.

Mile Tranzicija

pre 7 godina

A ko ce da napravi igrace? Pa vecina nasih trenera ima jedva srednju skolu i to pitanje koju. Obrazovanje je jedini put ali kod nas u vrhu fudbala rade neobrazovani i tu je pocetak i kraj!!!

webb

pre 7 godina

Zvezda ce prodati neke strance umesto njih ce doci drugi i nema nikakvog straha od propasti i povecanje duga ovih spinera koji ne mogu da smisle zvezdu.. Milijas je igrao za 360.000 Evra, i to.nikome nije smetalo ali je sada frka sto dolazi stranac jer je to opasnost za mali partizan...

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Pablo Mouche je kvalitetan winger/inside forward, klonirani Miroslav Radović iz FK Partizan!
Treba napomenuti svaki put, ključnu ulogu u dolasku bilo kog igrača mora da ima Grof Božović! Luis Ibanez, Donald, Le Tallec i Hugo Vieira su dokaz da Grof Božović zna šta radi kada bira i dovodi pojačanja!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Kakav ucinak,Boka 133 utakmice 17 golova,Palmeiras 4 gola,wow,ja sam odusevljen.Samo ne znam da li se tu racunaju i golovi sa treninga.

Arsenalovac

pre 7 godina

Verovatno najbolji stranac ikada u Zvezdi,svaka čast majstore.Vodi nas do LŠ/LE a posle ako baš moraš da ideš,idi i uživaj u novom klubu,sve najbolje u daljoj karijeri i životu.

Duncan

pre 7 godina

Iskreno ne mogu docekati utakmice nasih klubova u Evropi, zasitio sam se EP, pa valjda malo i zbog toga. Zvezda radi sjajan posao, zaista, ali daj Boze da su svi ovi stranci zaista tako dobri kao sto se pretpostavlja. A Partizan je mogao i moze jos bolje da uradi po pitanju transfera.
Sportski pozdrav!

boki

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar.

cica mica i gotova prica

pre 7 godina

Ibanjez ima hrvatski pasos pa se na vodi kao stranac. To vazi i za Adam Micela, njemu je majka poreklom iz Hrvatske pa su pokrenuli (ne znam da li su zavrsili) za hrvatsko drzavljanstvo. Hugo mozda ode u avgustu tako da ce br stranaca da se smanji.

hercegovac_96

pre 7 godina

Luco mozda nije najbolji stranac u Zvezdinoj istoriji, ali je sigurno stranac koji je najvise zavolio klub i nabijace i koji je uvijek davao svoj maksimum. Po meni najbolji igrac u prosloj sezoni, dao je neke od najbitnijih golova (Cuka, derbi...), a igra kao bek. Neopisivo mnogo bi volio da ostane, po cijenu da prodamo Huga, Kataija i meni omiljenog Zvezdinog igraca - Ristica. Uz to je 1,5M zaista premalo za igraca njegovih kvaliteta.

NBGD

pre 7 godina

Mislim da je ovo solidno pojacanje ali samo ako pogledam prethodnu sezonu...ovo ostalo nesto traljavo mada jake su te lige...poz od Grobara

cica mica i gotova prica

pre 7 godina

Ovome treba 130 utakmica da postigne 15 golova. Takvih imamo i ovde, nama treba nesto slicno kao Hugo da na 30 utakmica da 20 golova.

Blue Moon 71

pre 7 godina

Ibanjez, Donald, Le Talek, Vijeri, Mičel, Fibel, treba da stigne Kanga, sad i Muče, to je 8 stranaca. Znamo da strani igrači ne trpe dinar da se kasni sa platama tako da je ovo veliki rizik, ako se ne udje u grunu fazu nekog takmičenja biće velikih problema. Trenutno u našoj ligi ograničenje je 4, verovatno ce se povećati na 6 i opet dvoje višak, dr Terzić nastavlja da ulazi u istoriju posle pobeda, sada i po broju stranaca u istoriji Zvezde.

vesele devedesete

pre 7 godina

po meni los prelazni rok. voleo bih da gresim ali mi nismo doveli ono sto nam treba. dosli su ili dolaze kanga, ruiz i mice sva trojca potpuno isti tip igraca. nijedan nije pravi centarfor razbikac za cim vapimoncele sezone i zvezda i vijera koji bi igrao mnogo bolje u paru sa takvim napadacem. ova trojca ce samo prviti guzvu. ok da je doveden iedan kreativan centralni vezni ali tri potpuno ista igraca uz to imamo kataija, srnica, plavsica i babunskog.
nama ke bio preo pptreban desni bek, nismo ga doveli. videcemo kakav je fibel, za moj ukus prespor ali mozda to bude dovoljno.
mi smo bukvalno nogli da prodjemo sa tri pojacacanja. stoper, bek i spic

Kajv

pre 7 godina

Zar vi stvarno mislite da Zvezda može u ligu prvaka .....onako realno....pa sve lige ove iz bivše juge su mnogo ,mnogo ispod lige petice A nekog od tamo morate da pobijedite .....A manjak velikih utakmica ...A neuigranost ekipe ...A još možda i sudac....pa Dinamo nikad ne bi uso u ligu prvaka da nije izvukao Molde... realnost je liga Uefe i u tome puno sreće...

Томас Фибел

pre 7 godina

Портали причају да је Муче већ дошао, а он прича да тек треба да се преговара са њим. Ко кога овде лаже?

Arsenalovac

pre 7 godina

Verovatno najbolji stranac ikada u Zvezdi,svaka čast majstore.Vodi nas do LŠ/LE a posle ako baš moraš da ideš,idi i uživaj u novom klubu,sve najbolje u daljoj karijeri i životu.

****

pre 7 godina

@Blue moon - evo ja sam navijač Crvene Zvezde koji opravdava ovoliki broj stranaca. Zaista ne razumem šta je poenta tog prebrojavanja. Srbija ima malu bazu fudbalera, nedovoljnu za tim sposoban da se kvalifikuje u neko evropsko takmičenje. I šta sad, hoćete i LŠ i da igraju Srbi? E pa ne može, jednostavno nemamo kvalitet. Tako da pustite te glupe priče domaći-stranci, ne pratite nacionalnost dovedenog fudbalera, nego njegov kvalitet. Tako već rade jedna Engleska, Nemačka, Italija... a kamoli mi

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Pablo Mouche je kvalitetan winger/inside forward, klonirani Miroslav Radović iz FK Partizan!
Treba napomenuti svaki put, ključnu ulogu u dolasku bilo kog igrača mora da ima Grof Božović! Luis Ibanez, Donald, Le Tallec i Hugo Vieira su dokaz da Grof Božović zna šta radi kada bira i dovodi pojačanja!

Duncan

pre 7 godina

Iskreno ne mogu docekati utakmice nasih klubova u Evropi, zasitio sam se EP, pa valjda malo i zbog toga. Zvezda radi sjajan posao, zaista, ali daj Boze da su svi ovi stranci zaista tako dobri kao sto se pretpostavlja. A Partizan je mogao i moze jos bolje da uradi po pitanju transfera.
Sportski pozdrav!

hercegovac_96

pre 7 godina

Luco mozda nije najbolji stranac u Zvezdinoj istoriji, ali je sigurno stranac koji je najvise zavolio klub i nabijace i koji je uvijek davao svoj maksimum. Po meni najbolji igrac u prosloj sezoni, dao je neke od najbitnijih golova (Cuka, derbi...), a igra kao bek. Neopisivo mnogo bi volio da ostane, po cijenu da prodamo Huga, Kataija i meni omiljenog Zvezdinog igraca - Ristica. Uz to je 1,5M zaista premalo za igraca njegovih kvaliteta.

boki

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar.

cica mica i gotova prica

pre 7 godina

Ibanjez ima hrvatski pasos pa se na vodi kao stranac. To vazi i za Adam Micela, njemu je majka poreklom iz Hrvatske pa su pokrenuli (ne znam da li su zavrsili) za hrvatsko drzavljanstvo. Hugo mozda ode u avgustu tako da ce br stranaca da se smanji.

NBGD

pre 7 godina

Mislim da je ovo solidno pojacanje ali samo ako pogledam prethodnu sezonu...ovo ostalo nesto traljavo mada jake su te lige...poz od Grobara

Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo

pre 7 godina

Nerazumem,10 godina ne igrate u evropi,i sad prvi put od 2007. igrate kvalifikacije za LŠ.Vi već sebe vidite u ligi šampiona,a ni u LE nećete ući.Mnogo ste nabeđeni i mnogo se ložite.Partizan je sa jednim Kleom ušao u LŠ,a vi dovodite pojačanja koja vam se ćefnu.A i uostalom zar vi niste onaj tim u velikim dugovima i koji nema struju na stadionu da plati.(Žuka, 30. jun 2016 12:54)

"Nerazumeš"?! Ni ja ne razumem kako si izašao iz škole, a da ne znaš osnovna pravila pravopisa. Pa si još došao da nam soliš pamet! Da, svi znamo kako ste vi, " jadni i prepošteni", "samo" sa Kleom, protiv drzave, Univerzuma, Milke Canić osvajali titule i ulazili u LŠ. Isto znamo kako ste vi "plaćali" grejanje i struju na iznajmljenom stadionu! 'Ajde, idi da tražiš nazad pare od učiteljice, džaba si plaćao, a onda pali na hrvatske vesti da tamo plačeš!

cica mica i gotova prica

pre 7 godina

Ovome treba 130 utakmica da postigne 15 golova. Takvih imamo i ovde, nama treba nesto slicno kao Hugo da na 30 utakmica da 20 golova.

Blue Moon 71

pre 7 godina

Ibanjez, Donald, Le Talek, Vijeri, Mičel, Fibel, treba da stigne Kanga, sad i Muče, to je 8 stranaca. Znamo da strani igrači ne trpe dinar da se kasni sa platama tako da je ovo veliki rizik, ako se ne udje u grunu fazu nekog takmičenja biće velikih problema. Trenutno u našoj ligi ograničenje je 4, verovatno ce se povećati na 6 i opet dvoje višak, dr Terzić nastavlja da ulazi u istoriju posle pobeda, sada i po broju stranaca u istoriji Zvezde.

Vladimir

pre 7 godina

Prosto su mi čudne ove polemike oko stranaca...Grof jednostavno ne greši...I gledajući razvoj situacije sa Ibanjezom i Vieirom možemo zaključiti da Zvezda radi dobar posao.Svakom od njih vrednost je porasla puta pet.Prvi put imam osećaj da zarađujemo na strancima.Sa Grofom su nam igrači doneli više para za godinu dana nego poslednju deceniju.Tri godine vladavine momka iz Mojkovca i mislim da smo blizu da izadjemo iz višegodišnje ekonomske agonije.Naravno,zahvaljujem se grobarima što nad zdušno prate.

Kajv

pre 7 godina

Zar vi stvarno mislite da Zvezda može u ligu prvaka .....onako realno....pa sve lige ove iz bivše juge su mnogo ,mnogo ispod lige petice A nekog od tamo morate da pobijedite .....A manjak velikih utakmica ...A neuigranost ekipe ...A još možda i sudac....pa Dinamo nikad ne bi uso u ligu prvaka da nije izvukao Molde... realnost je liga Uefe i u tome puno sreće...

Aha

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar. (boki, 30. jun 2016 10:27)

Jel te to Dulo ucio spinovanju? Pa kako moze da se poveca dug ako prodajemo igrace i ni jednom strancu koji dolazi bez obestecenja nismo uplatili ni dinar.

Томас Фибел

pre 7 godina

Портали причају да је Муче већ дошао, а он прича да тек треба да се преговара са њим. Ко кога овде лаже?

Ajde smaracu

pre 7 godina

Ibanjez, Donald, Le Talek, Vijeri, Mičel, Fibel, treba da stigne Kanga, sad i Muče, to je 8 stranaca. Znamo da strani igrači ne trpe dinar da se kasni sa platama tako da je ovo veliki rizik, ako se ne udje u grunu fazu nekog takmičenja biće velikih problema. Trenutno u našoj ligi ograničenje je 4, verovatno ce se povećati na 6 i opet dvoje višak, dr Terzić nastavlja da ulazi u istoriju posle pobeda, sada i po broju stranaca u istoriji Zvezde. (Blue Moon 71, 30. jun 2016 10:29)

Sta se ti moj grobaru toliko zabrinuo?! Dok se ne brines za pola miliona obestecenja za Djurdjica +plata?

aco

pre 7 godina

@Kajv
Necemo u kvalifikacijama igrati protiv nekog iz lige petice. Najjaci moguci rivali su: Bazel, Olimpijakos, Seltik. Protiv svih ostalih postoje realne sanse.

Koja

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar. (boki, 30. jun 2016 10:27)

Kakav grobarski spin, Partizan je u ovom prelaznom roku dao gomilu para za obestecenje...Dok zvezda nije, verovatno ne bi bio problem da dodje jsl igrac za obestecenje +plata, dok je plata malo vec odjednom problem zbog koje ce zvezda propasti...Spinujete najstrasnije.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Osam puta je po ovom sistemu partizan pokusavao da udje u ligu sampiona i samo jednom su usli. Dinamo Kijev(polufinalista LS), Bajer Leverkuzen(finalista LS te godine), PSV Ajndhoven ( polufinalista LS re godine), Milan (osvajac LS te sezone), Rendzers (finalista lige uefa te sezone). Partizan je istorijski gledano mali klub - nema nikakav evropski trofej i nema sem Macestera 1966. i Seltika 1989. nema nikakav evropski uspeh. Samo da Crvena zvezda izbegne Olimpijakos u trecem i cetvrtom kolu...

samo zvezda

pre 7 godina

(vesele devedesete, 30. jun 2016 10:54)
Ne slazem se sa tobom sto ae tice pojacanja. Ocigledno je da ukoliko ne udjemo u LE ili LS da ce Hugo i Katai otici. Sto znaci da su Ruiz i Mouche njihove zamene, slican tip igraca. Takodje u slucaju da udjemo u LS/LE onda imas 37 utakmica u ligi, 6 u grupnoj fazi nekog takmicenja, 6 u kvalifikacijama i domaci kup. A na stranu to sto Babunski recimo nema kvalitet da te uvede u LS ili Srnic(kojeg ja izuzetno cenim) ali tako je. Recimo da da dodje Kanga ili Mouche, imaces napadacki kvartet Ruiz, Kanga(Mouche), Katai i Hugo. Sto je ok, a uvek u prvenstvu treba odmarati par igraca (Recimo odmori Donald igra Ristic, odmara Kanga igra Poletanovic, odmara Katai igra Srnic).

nemanja_drach

pre 7 godina

Dok god je Miodrag Bozovic tu nema sto da brinemo...i evo koliko znaci onaj njegov zahtjev prije nego je potpisao prosle godine ugovor `da se pita on i da mu se ostali ne mijesaju u posao` ... samo je godinu tu, a vec je toliko dobrih stranaca doveo, od nekih cemo cak uskoro vec da imamo zaradu, a zamjene za njih su ako ne iste nego i jace...meni ce biti krivo ako ode Vieira, Ibanjez itd, ali pazite znate li koliko znaci takva `reklama` kluba...kao sto Ibanjez rece `klub iz kojeg moze da se probije u `jace klubove`... mislite da bi ovaj `Mucho` i ostali potpisali za Zvezdu npr prije par godina.. prije nego je dosao Grof sa `svojim programom rada` ? nikad !!! A da ne pricam o Grujicu koji je grijao klupu i sta Bozovic za kratko vrijeme napravi od njega.....

krle

pre 7 godina

Ne vidim u cemu je problem sto imamo ovoliko stranaca pa pogledajte sampiona evrope real madrid:
navas-kostarikanac
karvahal i ramos jedini spanci
varan-francuz
marselo-brazilac
modric-grobar
kros-svaba
ronaldo-portugalac
rodrigez-kolumbijac
bejl-velsanin
benzema-francuz...tako da grobari tisina

webb

pre 7 godina

Zvezda ce prodati neke strance umesto njih ce doci drugi i nema nikakvog straha od propasti i povecanje duga ovih spinera koji ne mogu da smisle zvezdu.. Milijas je igrao za 360.000 Evra, i to.nikome nije smetalo ali je sada frka sto dolazi stranac jer je to opasnost za mali partizan...

Jeste decko...

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar. (boki, 30. jun 2016 10:27)

Jeste jer ovi stranci koji dolaze igraju 10/15 miliona, sve si ti to lepo projektovao kako tvoja nocna mora zvezda da nestene, ali ono jos dugo ce ti zvezda stvarati frustracije...

Mile Tranzicija

pre 7 godina

A ko ce da napravi igrace? Pa vecina nasih trenera ima jedva srednju skolu i to pitanje koju. Obrazovanje je jedini put ali kod nas u vrhu fudbala rade neobrazovani i tu je pocetak i kraj!!!

vesele devedesete

pre 7 godina

po meni los prelazni rok. voleo bih da gresim ali mi nismo doveli ono sto nam treba. dosli su ili dolaze kanga, ruiz i mice sva trojca potpuno isti tip igraca. nijedan nije pravi centarfor razbikac za cim vapimoncele sezone i zvezda i vijera koji bi igrao mnogo bolje u paru sa takvim napadacem. ova trojca ce samo prviti guzvu. ok da je doveden iedan kreativan centralni vezni ali tri potpuno ista igraca uz to imamo kataija, srnica, plavsica i babunskog.
nama ke bio preo pptreban desni bek, nismo ga doveli. videcemo kakav je fibel, za moj ukus prespor ali mozda to bude dovoljno.
mi smo bukvalno nogli da prodjemo sa tri pojacacanja. stoper, bek i spic

DDD

pre 7 godina

Ovome treba 130 utakmica da postigne 15 golova. Takvih imamo i ovde, nama treba nesto slicno kao Hugo da na 30 utakmica da 20 golova.
(cica mica i gotova prica, 30. jun 2016 10:23)

Igrao je cesto na krilu. Ali zasto poredis tog Huga iz nase lige i igraca koji je igrao u ozbiljnijim takmicenjima? Vise vredi gol u Brazilu, Turskoj ili Argentini no Ivanjici, Beogradu ili Surdulici.

Pete

pre 7 godina

Ibanjez, Avramovski i Mičel su ex-yu, ne tretiraju se kao pravi stranci.
Za jsl mogu četiri stranca i 2 ex yu u postavi. Što se tiče odtalih - Le Talek, Donald, Ruiz, Muče, Vieira, Fibel i eventualno Kanga situacija je sledeća - Vieira i Ibanjez sigurno idu posle kvalifikacija, moguće da će otići i Donald, zato su dovedeni Andrija Luković i Poletanović, spominjao se Đurđević.. dakle domaći igrači. Još se ne zna Da li dolazi Boško Janković.

U kvalifikacijama nema ograničenja stranaca u LŠ, u JSL nakon što odu Ibanjez, Vieira i verovatno Donald, to je tačno 2 ex yu plus Fibel, Le Talek, Kanga(ako dođe) i Ruiz.

Pozdrav.

krle

pre 7 godina

(boki, 30. jun 2016 10:27)

Ne vidim razloga zasto bi nas izbacili u nizu ligu, svi stranci kojinsu igrali proslu sezonu se prodaju i uzme se 10ak miliona, a ostanu da igraju domaci igraci i stranci koji su ovog leta dosli..glazgov je izbacen jer nije imao sta da proda, svima je istrkao ugovor

Mare

pre 7 godina

Jedno je sigurno posle završetka kvalifikacija odlaze Hugo,Katai i Ibanez,na njima trojici bi se moglo zaraditi minimum ukupno 10 000 000,ulazak u LŠ bi smanjio dug sa ovih 10 na ukupan dug 5 000 000,ulazak u Ligu Evrope,al da se prođe 3. Kolo LŠ,donelo bi 6 000 000,i dug bi bio smanjen na 20 000 000.I bilo bi uslova obezbediti igrača poput Kuzmanovića ili igrača takvog kalibra,uz odlične prisutne- Kanga,Ruiz,Muče,Phibell,Donald,Le Tallek Poletanović,Srnić,Plavšić,Babunski i Andrija Luković.

Kajv

pre 7 godina

Ma sta se tiče ako izvučete Dinamo nek bolji pobijedi .... ....čudi me sta odobravate toliki broj stranaca pa vaši su osvojili sp u Novom Zelandu i onda vidim priča se ko nema se talenta ....vaši u klubu su gadno falili smjer al opet čudite me vi ko ljubitelji kluba....10 il15 mil..je ogromna financijska injekcija al i to bez transfera je nemoguće ..sponzora na ovim prostorima nema...ko vam to reko gadno vas sj.... pa ti stranci bili svagdje ovo im još jedna stanica da zaradi...A luča profesionalca prodajete....ajmo realno još jednom

Žuka

pre 7 godina

Nerazumem,10 godina ne igrate u evropi,i sad prvi put od 2007. igrate kvalifikacije za LŠ.Vi već sebe vidite u ligi šampiona,a ni u LE nećete ući.Mnogo ste nabeđeni i mnogo se ložite.Partizan je sa jednim Kleom ušao u LŠ,a vi dovodite pojačanja koja vam se ćefnu.A i uostalom zar vi niste onaj tim u velikim dugovima i koji nema struju na stadionu da plati.

****

pre 7 godina

@Blue Moon - konačan cilj svakog sportskog takmičenja je pobeda. Tvoja ideja bi bila da se ide sa domaćim igračima iz omladinskog pogona, koji nemaju kvalitet ni za domaću ligu i da se tako tavori po našim livadama bez ikakve ambicije? Ja se apsolutno ne slažem sa tom idejom. Kao i u svakom biznisu, ko hoće profit, mora da uloži. Stranci ili domaći, nebitno je, dokle god su dobri

pfc

pre 7 godina

Da li u ovoj drzavi ima i jedan novinar koji ce da ispita poslovanje zvezde i odakle im pare za tolike igrace koji da se ne lazemo uopste nisu losi ni za evropu a kamoli za nasu ligu i da pritom imaju platu od 300-400 hiljada i jos plus smanjen dug sa 60 na 30 i nesto miliona a da pri tom 10 godina nisu igrali evropu a u ligi sampiona nisu nikad igrali a nisu ni prodali nijednog krstenog igraca do Grujica sto je nista u poredjenju sa Partizanom koji je prodao 20+ igraca za lepe pare plus igranje u evropi u grupnoj fazi 9 puta u zadnjih 12 godina od cega 2 lige sampiona , i onda dolazimo do zakljucka da zvezdi nije potrebna ni evropa ni omladinska skola dok imaju neiscrpan izvor para od drzave i drzavnih sponzora dok ostali moraju dobro da se pomuce ne bi li jedva sastavili kraj sa krajem

Goran

pre 7 godina

Opet gomilamo igrace i to mi se cini nekako stihiski... mnogo igraca slicnog profila je doslo i to na pozicijama gde smo vec bili poprilicno dobri,na krilima,sredini i na poziciji zadnjeg veznog... Plavsic,Srnic,Katai, Le Talek, Donld su igraci koji bi po meni morali da pocinju,to je sasvim dobro izgledalo prosle sezone i mislim da su to oni svojim igrama i zasluzili. Jedan centarfor nam treba, jer osim Huga mi ozbiljnog spica nemamo. E pozadi je problem,tu su nam trebala pojacanja na svim pozicijama,jer tu je sve osim Ibanjeza prilicno tanko. Jedino sto me tesi je da je tu Grof,jer mislim da on zna sta radi,ali opet ovo je previse igraca,a to cesto nije dobro za ekipu,jer ce biti puno nezadovoljnih.

Blue Moon 73

pre 7 godina

****, Poredis nase klubove sa stranim, normalno da ti klubovi imaju bezbroj stranaca kad imaju bogate vlasnike, pune stadione, sponzore, ogromane pare od tv prava, a sta mi imamo? Da li ce Zvezda moći da izdrzi ako ne udju u grupe? Partizan je 2004 imao samo jednog stranca Westa, 2010 2 ili 3, a Zvezda danas ima 7, a moguće 9. Ja ovo ne pišem kao ostrašćeni navijač, nego realno gledam situaciju.

cica mica i gotova prica

pre 7 godina

Ovome treba 130 utakmica da postigne 15 golova. Takvih imamo i ovde, nama treba nesto slicno kao Hugo da na 30 utakmica da 20 golova. 
(cica mica i gotova prica, 30. jun 2016 10:23) 

Igrao je cesto na krilu. Ali zasto poredis tog Huga iz nase lige i igraca koji je igrao u ozbiljnijim takmicenjima? Vise vredi gol u Brazilu, Turskoj ili Argentini no Ivanjici, Beogradu ili Surdulici.
(DDD, 30. jun 2016 13:28)

Druze, lakse se daju golovi u tim ligama nego na nasim livadama kad sve ekipe protiv Zvezde parkiraju autobus ispred gola. Daj boze da gresim ali videcemo. Verujem u Bozovica da od gov..ta pravi pitu.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Zaboravi i Ruiza to je 9, jel ima neki navijač Zvezde koji opravdava ovoliki broj stranaca?
(Blue Moon 72, 30. jun 2016 10:34)

Nemoj tako oni su stub srBstva koji razigrava srpsku decu

Bane

pre 7 godina

(cica mica i gotova prica, 30. jun 2016 10:50)

Ibanjez se vodi kao EX YU igrač a tu takođe imaš ograničenje ako se ne varam na 2. Ono što jeste sprdnja u celoj ovoj priči EU igrač. Ako se kao falimo time što pratimo UEFA standarde kako to da igrač iz EU se smatra EX YU igačem. Da li se mi u Hrvatskoj tretiramo kao stranci ili kao EX YU. Mi konstatno izmišljamo toplu vodu. Ako se mi u zemljama EU tretiramo kao stranci čemu mi pravimo kompromise. EX YU treba da važi za one zemlje koje su u našem viznom rangu a ne Slovenci i Hrvati koji su stepenicu iznad.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Kakav ucinak,Boka 133 utakmice 17 golova,Palmeiras 4 gola,wow,ja sam odusevljen.Samo ne znam da li se tu racunaju i golovi sa treninga.

asdasd

pre 7 godina

zar je jedan pokusaj igranja u evropi vredan jos 50 miliona evra duga? ovo moze trajati jos godinu,dve a onda opet suspenzije zbog blokiranog racuna i isto stanje kao pre dve godine... jovo nanovo svaka cast upravi!

Optimista

pre 7 godina

"Mučenik u Zvezdu"? Zna Grof sta radi, nema golmana, stopere i desnog beka ali zato 812155455548555 vezni igrač pristiže. A poslije Ivica bombas...

Kajv

pre 7 godina

Zar vi stvarno mislite da Zvezda može u ligu prvaka .....onako realno....pa sve lige ove iz bivše juge su mnogo ,mnogo ispod lige petice A nekog od tamo morate da pobijedite .....A manjak velikih utakmica ...A neuigranost ekipe ...A još možda i sudac....pa Dinamo nikad ne bi uso u ligu prvaka da nije izvukao Molde... realnost je liga Uefe i u tome puno sreće...

boki

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar.

Blue Moon 71

pre 7 godina

Ibanjez, Donald, Le Talek, Vijeri, Mičel, Fibel, treba da stigne Kanga, sad i Muče, to je 8 stranaca. Znamo da strani igrači ne trpe dinar da se kasni sa platama tako da je ovo veliki rizik, ako se ne udje u grunu fazu nekog takmičenja biće velikih problema. Trenutno u našoj ligi ograničenje je 4, verovatno ce se povećati na 6 i opet dvoje višak, dr Terzić nastavlja da ulazi u istoriju posle pobeda, sada i po broju stranaca u istoriji Zvezde.

vesele devedesete

pre 7 godina

po meni los prelazni rok. voleo bih da gresim ali mi nismo doveli ono sto nam treba. dosli su ili dolaze kanga, ruiz i mice sva trojca potpuno isti tip igraca. nijedan nije pravi centarfor razbikac za cim vapimoncele sezone i zvezda i vijera koji bi igrao mnogo bolje u paru sa takvim napadacem. ova trojca ce samo prviti guzvu. ok da je doveden iedan kreativan centralni vezni ali tri potpuno ista igraca uz to imamo kataija, srnica, plavsica i babunskog.
nama ke bio preo pptreban desni bek, nismo ga doveli. videcemo kakav je fibel, za moj ukus prespor ali mozda to bude dovoljno.
mi smo bukvalno nogli da prodjemo sa tri pojacacanja. stoper, bek i spic

Žuka

pre 7 godina

Nerazumem,10 godina ne igrate u evropi,i sad prvi put od 2007. igrate kvalifikacije za LŠ.Vi već sebe vidite u ligi šampiona,a ni u LE nećete ući.Mnogo ste nabeđeni i mnogo se ložite.Partizan je sa jednim Kleom ušao u LŠ,a vi dovodite pojačanja koja vam se ćefnu.A i uostalom zar vi niste onaj tim u velikim dugovima i koji nema struju na stadionu da plati.

cica mica i gotova prica

pre 7 godina

Ovome treba 130 utakmica da postigne 15 golova. Takvih imamo i ovde, nama treba nesto slicno kao Hugo da na 30 utakmica da 20 golova.

pfc

pre 7 godina

Da li u ovoj drzavi ima i jedan novinar koji ce da ispita poslovanje zvezde i odakle im pare za tolike igrace koji da se ne lazemo uopste nisu losi ni za evropu a kamoli za nasu ligu i da pritom imaju platu od 300-400 hiljada i jos plus smanjen dug sa 60 na 30 i nesto miliona a da pri tom 10 godina nisu igrali evropu a u ligi sampiona nisu nikad igrali a nisu ni prodali nijednog krstenog igraca do Grujica sto je nista u poredjenju sa Partizanom koji je prodao 20+ igraca za lepe pare plus igranje u evropi u grupnoj fazi 9 puta u zadnjih 12 godina od cega 2 lige sampiona , i onda dolazimo do zakljucka da zvezdi nije potrebna ni evropa ni omladinska skola dok imaju neiscrpan izvor para od drzave i drzavnih sponzora dok ostali moraju dobro da se pomuce ne bi li jedva sastavili kraj sa krajem

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Zaboravi i Ruiza to je 9, jel ima neki navijač Zvezde koji opravdava ovoliki broj stranaca?
(Blue Moon 72, 30. jun 2016 10:34)

Nemoj tako oni su stub srBstva koji razigrava srpsku decu

asdasd

pre 7 godina

zar je jedan pokusaj igranja u evropi vredan jos 50 miliona evra duga? ovo moze trajati jos godinu,dve a onda opet suspenzije zbog blokiranog racuna i isto stanje kao pre dve godine... jovo nanovo svaka cast upravi!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Kakav ucinak,Boka 133 utakmice 17 golova,Palmeiras 4 gola,wow,ja sam odusevljen.Samo ne znam da li se tu racunaju i golovi sa treninga.

Optimista

pre 7 godina

"Mučenik u Zvezdu"? Zna Grof sta radi, nema golmana, stopere i desnog beka ali zato 812155455548555 vezni igrač pristiže. A poslije Ivica bombas...

****

pre 7 godina

@Blue moon - evo ja sam navijač Crvene Zvezde koji opravdava ovoliki broj stranaca. Zaista ne razumem šta je poenta tog prebrojavanja. Srbija ima malu bazu fudbalera, nedovoljnu za tim sposoban da se kvalifikuje u neko evropsko takmičenje. I šta sad, hoćete i LŠ i da igraju Srbi? E pa ne može, jednostavno nemamo kvalitet. Tako da pustite te glupe priče domaći-stranci, ne pratite nacionalnost dovedenog fudbalera, nego njegov kvalitet. Tako već rade jedna Engleska, Nemačka, Italija... a kamoli mi

Blue Moon 73

pre 7 godina

****, Poredis nase klubove sa stranim, normalno da ti klubovi imaju bezbroj stranaca kad imaju bogate vlasnike, pune stadione, sponzore, ogromane pare od tv prava, a sta mi imamo? Da li ce Zvezda moći da izdrzi ako ne udju u grupe? Partizan je 2004 imao samo jednog stranca Westa, 2010 2 ili 3, a Zvezda danas ima 7, a moguće 9. Ja ovo ne pišem kao ostrašćeni navijač, nego realno gledam situaciju.

Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo

pre 7 godina

Nerazumem,10 godina ne igrate u evropi,i sad prvi put od 2007. igrate kvalifikacije za LŠ.Vi već sebe vidite u ligi šampiona,a ni u LE nećete ući.Mnogo ste nabeđeni i mnogo se ložite.Partizan je sa jednim Kleom ušao u LŠ,a vi dovodite pojačanja koja vam se ćefnu.A i uostalom zar vi niste onaj tim u velikim dugovima i koji nema struju na stadionu da plati.(Žuka, 30. jun 2016 12:54)

"Nerazumeš"?! Ni ja ne razumem kako si izašao iz škole, a da ne znaš osnovna pravila pravopisa. Pa si još došao da nam soliš pamet! Da, svi znamo kako ste vi, " jadni i prepošteni", "samo" sa Kleom, protiv drzave, Univerzuma, Milke Canić osvajali titule i ulazili u LŠ. Isto znamo kako ste vi "plaćali" grejanje i struju na iznajmljenom stadionu! 'Ajde, idi da tražiš nazad pare od učiteljice, džaba si plaćao, a onda pali na hrvatske vesti da tamo plačeš!

Arsenalovac

pre 7 godina

Verovatno najbolji stranac ikada u Zvezdi,svaka čast majstore.Vodi nas do LŠ/LE a posle ako baš moraš da ideš,idi i uživaj u novom klubu,sve najbolje u daljoj karijeri i životu.

Goran

pre 7 godina

Opet gomilamo igrace i to mi se cini nekako stihiski... mnogo igraca slicnog profila je doslo i to na pozicijama gde smo vec bili poprilicno dobri,na krilima,sredini i na poziciji zadnjeg veznog... Plavsic,Srnic,Katai, Le Talek, Donld su igraci koji bi po meni morali da pocinju,to je sasvim dobro izgledalo prosle sezone i mislim da su to oni svojim igrama i zasluzili. Jedan centarfor nam treba, jer osim Huga mi ozbiljnog spica nemamo. E pozadi je problem,tu su nam trebala pojacanja na svim pozicijama,jer tu je sve osim Ibanjeza prilicno tanko. Jedino sto me tesi je da je tu Grof,jer mislim da on zna sta radi,ali opet ovo je previse igraca,a to cesto nije dobro za ekipu,jer ce biti puno nezadovoljnih.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Pablo Mouche je kvalitetan winger/inside forward, klonirani Miroslav Radović iz FK Partizan!
Treba napomenuti svaki put, ključnu ulogu u dolasku bilo kog igrača mora da ima Grof Božović! Luis Ibanez, Donald, Le Tallec i Hugo Vieira su dokaz da Grof Božović zna šta radi kada bira i dovodi pojačanja!

cica mica i gotova prica

pre 7 godina

Ibanjez ima hrvatski pasos pa se na vodi kao stranac. To vazi i za Adam Micela, njemu je majka poreklom iz Hrvatske pa su pokrenuli (ne znam da li su zavrsili) za hrvatsko drzavljanstvo. Hugo mozda ode u avgustu tako da ce br stranaca da se smanji.

Duncan

pre 7 godina

Iskreno ne mogu docekati utakmice nasih klubova u Evropi, zasitio sam se EP, pa valjda malo i zbog toga. Zvezda radi sjajan posao, zaista, ali daj Boze da su svi ovi stranci zaista tako dobri kao sto se pretpostavlja. A Partizan je mogao i moze jos bolje da uradi po pitanju transfera.
Sportski pozdrav!

Томас Фибел

pre 7 godina

Портали причају да је Муче већ дошао, а он прича да тек треба да се преговара са њим. Ко кога овде лаже?

cica mica i gotova prica

pre 7 godina

Ovome treba 130 utakmica da postigne 15 golova. Takvih imamo i ovde, nama treba nesto slicno kao Hugo da na 30 utakmica da 20 golova. 
(cica mica i gotova prica, 30. jun 2016 10:23) 

Igrao je cesto na krilu. Ali zasto poredis tog Huga iz nase lige i igraca koji je igrao u ozbiljnijim takmicenjima? Vise vredi gol u Brazilu, Turskoj ili Argentini no Ivanjici, Beogradu ili Surdulici.
(DDD, 30. jun 2016 13:28)

Druze, lakse se daju golovi u tim ligama nego na nasim livadama kad sve ekipe protiv Zvezde parkiraju autobus ispred gola. Daj boze da gresim ali videcemo. Verujem u Bozovica da od gov..ta pravi pitu.

NBGD

pre 7 godina

Mislim da je ovo solidno pojacanje ali samo ako pogledam prethodnu sezonu...ovo ostalo nesto traljavo mada jake su te lige...poz od Grobara

hercegovac_96

pre 7 godina

Luco mozda nije najbolji stranac u Zvezdinoj istoriji, ali je sigurno stranac koji je najvise zavolio klub i nabijace i koji je uvijek davao svoj maksimum. Po meni najbolji igrac u prosloj sezoni, dao je neke od najbitnijih golova (Cuka, derbi...), a igra kao bek. Neopisivo mnogo bi volio da ostane, po cijenu da prodamo Huga, Kataija i meni omiljenog Zvezdinog igraca - Ristica. Uz to je 1,5M zaista premalo za igraca njegovih kvaliteta.

Bane

pre 7 godina

(cica mica i gotova prica, 30. jun 2016 10:50)

Ibanjez se vodi kao EX YU igrač a tu takođe imaš ograničenje ako se ne varam na 2. Ono što jeste sprdnja u celoj ovoj priči EU igrač. Ako se kao falimo time što pratimo UEFA standarde kako to da igrač iz EU se smatra EX YU igačem. Da li se mi u Hrvatskoj tretiramo kao stranci ili kao EX YU. Mi konstatno izmišljamo toplu vodu. Ako se mi u zemljama EU tretiramo kao stranci čemu mi pravimo kompromise. EX YU treba da važi za one zemlje koje su u našem viznom rangu a ne Slovenci i Hrvati koji su stepenicu iznad.

Jeste decko...

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar. (boki, 30. jun 2016 10:27)

Jeste jer ovi stranci koji dolaze igraju 10/15 miliona, sve si ti to lepo projektovao kako tvoja nocna mora zvezda da nestene, ali ono jos dugo ce ti zvezda stvarati frustracije...

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Osam puta je po ovom sistemu partizan pokusavao da udje u ligu sampiona i samo jednom su usli. Dinamo Kijev(polufinalista LS), Bajer Leverkuzen(finalista LS te godine), PSV Ajndhoven ( polufinalista LS re godine), Milan (osvajac LS te sezone), Rendzers (finalista lige uefa te sezone). Partizan je istorijski gledano mali klub - nema nikakav evropski trofej i nema sem Macestera 1966. i Seltika 1989. nema nikakav evropski uspeh. Samo da Crvena zvezda izbegne Olimpijakos u trecem i cetvrtom kolu...

krle

pre 7 godina

Ne vidim u cemu je problem sto imamo ovoliko stranaca pa pogledajte sampiona evrope real madrid:
navas-kostarikanac
karvahal i ramos jedini spanci
varan-francuz
marselo-brazilac
modric-grobar
kros-svaba
ronaldo-portugalac
rodrigez-kolumbijac
bejl-velsanin
benzema-francuz...tako da grobari tisina

Ajde smaracu

pre 7 godina

Ibanjez, Donald, Le Talek, Vijeri, Mičel, Fibel, treba da stigne Kanga, sad i Muče, to je 8 stranaca. Znamo da strani igrači ne trpe dinar da se kasni sa platama tako da je ovo veliki rizik, ako se ne udje u grunu fazu nekog takmičenja biće velikih problema. Trenutno u našoj ligi ograničenje je 4, verovatno ce se povećati na 6 i opet dvoje višak, dr Terzić nastavlja da ulazi u istoriju posle pobeda, sada i po broju stranaca u istoriji Zvezde. (Blue Moon 71, 30. jun 2016 10:29)

Sta se ti moj grobaru toliko zabrinuo?! Dok se ne brines za pola miliona obestecenja za Djurdjica +plata?

Kajv

pre 7 godina

Ma sta se tiče ako izvučete Dinamo nek bolji pobijedi .... ....čudi me sta odobravate toliki broj stranaca pa vaši su osvojili sp u Novom Zelandu i onda vidim priča se ko nema se talenta ....vaši u klubu su gadno falili smjer al opet čudite me vi ko ljubitelji kluba....10 il15 mil..je ogromna financijska injekcija al i to bez transfera je nemoguće ..sponzora na ovim prostorima nema...ko vam to reko gadno vas sj.... pa ti stranci bili svagdje ovo im još jedna stanica da zaradi...A luča profesionalca prodajete....ajmo realno još jednom

Mare

pre 7 godina

Jedno je sigurno posle završetka kvalifikacija odlaze Hugo,Katai i Ibanez,na njima trojici bi se moglo zaraditi minimum ukupno 10 000 000,ulazak u LŠ bi smanjio dug sa ovih 10 na ukupan dug 5 000 000,ulazak u Ligu Evrope,al da se prođe 3. Kolo LŠ,donelo bi 6 000 000,i dug bi bio smanjen na 20 000 000.I bilo bi uslova obezbediti igrača poput Kuzmanovića ili igrača takvog kalibra,uz odlične prisutne- Kanga,Ruiz,Muče,Phibell,Donald,Le Tallek Poletanović,Srnić,Plavšić,Babunski i Andrija Luković.

nemanja_drach

pre 7 godina

Dok god je Miodrag Bozovic tu nema sto da brinemo...i evo koliko znaci onaj njegov zahtjev prije nego je potpisao prosle godine ugovor `da se pita on i da mu se ostali ne mijesaju u posao` ... samo je godinu tu, a vec je toliko dobrih stranaca doveo, od nekih cemo cak uskoro vec da imamo zaradu, a zamjene za njih su ako ne iste nego i jace...meni ce biti krivo ako ode Vieira, Ibanjez itd, ali pazite znate li koliko znaci takva `reklama` kluba...kao sto Ibanjez rece `klub iz kojeg moze da se probije u `jace klubove`... mislite da bi ovaj `Mucho` i ostali potpisali za Zvezdu npr prije par godina.. prije nego je dosao Grof sa `svojim programom rada` ? nikad !!! A da ne pricam o Grujicu koji je grijao klupu i sta Bozovic za kratko vrijeme napravi od njega.....

aco

pre 7 godina

@Kajv
Necemo u kvalifikacijama igrati protiv nekog iz lige petice. Najjaci moguci rivali su: Bazel, Olimpijakos, Seltik. Protiv svih ostalih postoje realne sanse.

Koja

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar. (boki, 30. jun 2016 10:27)

Kakav grobarski spin, Partizan je u ovom prelaznom roku dao gomilu para za obestecenje...Dok zvezda nije, verovatno ne bi bio problem da dodje jsl igrac za obestecenje +plata, dok je plata malo vec odjednom problem zbog koje ce zvezda propasti...Spinujete najstrasnije.

Aha

pre 7 godina

Ako se Zvezda ne plasira u LS i ne dobije projektovanih 10/15 miliona ocekujem jos veci dug, jos vecu dubiozu...i na kraju krajeva selidbu u neku nizu ligu po principu G. Rangers-a.

Zelim joj da se plasira ali ukoliko ne uspe, ovo je jedini ispravan scenario (u skladu sa zakonom) i nadam se da je uprava svesna rizika ovakvog ulaganja u igracki kadar. (boki, 30. jun 2016 10:27)

Jel te to Dulo ucio spinovanju? Pa kako moze da se poveca dug ako prodajemo igrace i ni jednom strancu koji dolazi bez obestecenja nismo uplatili ni dinar.

Mile Tranzicija

pre 7 godina

A ko ce da napravi igrace? Pa vecina nasih trenera ima jedva srednju skolu i to pitanje koju. Obrazovanje je jedini put ali kod nas u vrhu fudbala rade neobrazovani i tu je pocetak i kraj!!!

Vladimir

pre 7 godina

Prosto su mi čudne ove polemike oko stranaca...Grof jednostavno ne greši...I gledajući razvoj situacije sa Ibanjezom i Vieirom možemo zaključiti da Zvezda radi dobar posao.Svakom od njih vrednost je porasla puta pet.Prvi put imam osećaj da zarađujemo na strancima.Sa Grofom su nam igrači doneli više para za godinu dana nego poslednju deceniju.Tri godine vladavine momka iz Mojkovca i mislim da smo blizu da izadjemo iz višegodišnje ekonomske agonije.Naravno,zahvaljujem se grobarima što nad zdušno prate.

krle

pre 7 godina

(boki, 30. jun 2016 10:27)

Ne vidim razloga zasto bi nas izbacili u nizu ligu, svi stranci kojinsu igrali proslu sezonu se prodaju i uzme se 10ak miliona, a ostanu da igraju domaci igraci i stranci koji su ovog leta dosli..glazgov je izbacen jer nije imao sta da proda, svima je istrkao ugovor

webb

pre 7 godina

Zvezda ce prodati neke strance umesto njih ce doci drugi i nema nikakvog straha od propasti i povecanje duga ovih spinera koji ne mogu da smisle zvezdu.. Milijas je igrao za 360.000 Evra, i to.nikome nije smetalo ali je sada frka sto dolazi stranac jer je to opasnost za mali partizan...

samo zvezda

pre 7 godina

(vesele devedesete, 30. jun 2016 10:54)
Ne slazem se sa tobom sto ae tice pojacanja. Ocigledno je da ukoliko ne udjemo u LE ili LS da ce Hugo i Katai otici. Sto znaci da su Ruiz i Mouche njihove zamene, slican tip igraca. Takodje u slucaju da udjemo u LS/LE onda imas 37 utakmica u ligi, 6 u grupnoj fazi nekog takmicenja, 6 u kvalifikacijama i domaci kup. A na stranu to sto Babunski recimo nema kvalitet da te uvede u LS ili Srnic(kojeg ja izuzetno cenim) ali tako je. Recimo da da dodje Kanga ili Mouche, imaces napadacki kvartet Ruiz, Kanga(Mouche), Katai i Hugo. Sto je ok, a uvek u prvenstvu treba odmarati par igraca (Recimo odmori Donald igra Ristic, odmara Kanga igra Poletanovic, odmara Katai igra Srnic).

****

pre 7 godina

@Blue Moon - konačan cilj svakog sportskog takmičenja je pobeda. Tvoja ideja bi bila da se ide sa domaćim igračima iz omladinskog pogona, koji nemaju kvalitet ni za domaću ligu i da se tako tavori po našim livadama bez ikakve ambicije? Ja se apsolutno ne slažem sa tom idejom. Kao i u svakom biznisu, ko hoće profit, mora da uloži. Stranci ili domaći, nebitno je, dokle god su dobri

Pete

pre 7 godina

Ibanjez, Avramovski i Mičel su ex-yu, ne tretiraju se kao pravi stranci.
Za jsl mogu četiri stranca i 2 ex yu u postavi. Što se tiče odtalih - Le Talek, Donald, Ruiz, Muče, Vieira, Fibel i eventualno Kanga situacija je sledeća - Vieira i Ibanjez sigurno idu posle kvalifikacija, moguće da će otići i Donald, zato su dovedeni Andrija Luković i Poletanović, spominjao se Đurđević.. dakle domaći igrači. Još se ne zna Da li dolazi Boško Janković.

U kvalifikacijama nema ograničenja stranaca u LŠ, u JSL nakon što odu Ibanjez, Vieira i verovatno Donald, to je tačno 2 ex yu plus Fibel, Le Talek, Kanga(ako dođe) i Ruiz.

Pozdrav.

DDD

pre 7 godina

Ovome treba 130 utakmica da postigne 15 golova. Takvih imamo i ovde, nama treba nesto slicno kao Hugo da na 30 utakmica da 20 golova.
(cica mica i gotova prica, 30. jun 2016 10:23)

Igrao je cesto na krilu. Ali zasto poredis tog Huga iz nase lige i igraca koji je igrao u ozbiljnijim takmicenjima? Vise vredi gol u Brazilu, Turskoj ili Argentini no Ivanjici, Beogradu ili Surdulici.