Fudbal 257

Ponedeljak, 27.06.2016.

17:17

Kjelini i Pele srušili šampiona, Italija na Nemačku!

Fudbalska reprezentacija Italije pobedila je Španiju sa 2:0 i plasirala se u četvrtfinale šampionata Evrope.

Kjelini i Pele srušili šampiona, Italija na Nemaèku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

257 Komentari

Sortiraj po:

West Didsbury

pre 7 godina

Pitajte svabe ko im je slaba tačka :) evo Matheus navijao celu utakmicu za Španiju zbog toga. A nakon meča kase "Nadam se da nam italijani neće ući u glavu opet". Zna se ko je antibiotik pancerima :)

Bojan KG

pre 7 godina

Sad sam sebe kritikujem jer nikad nisam voleo Brazil čak i kad je igrao Romario, Bebeto a kasnije pravi Ronaldo. Znalo se da će biti prvaci i 94' i 02' a da je Ronaldo bio spreman možda i 98' ali teško. Igrali su lepo, davali golove, lako stvarali šanse. Od te 2002. pa na ovamo počinje pad Brazila a industrijski Evropski fudbal preuzima primat. Brazil iz 2002. je pojam od ekipe za Italiju 2006. Inače tek se sad vidi, kad se oprosti Mesi a možda i Ronaldo ako ne sad onda za dve godine u Rusiji, ko ostaje od dobrih igrača - smarači koji mogu da trče do sutra, bez grama vizije, kreativnosti i slično. Lepo rekoše pravićemo LM i CR od blata za par godina. Može ova Italija da bude i prvak univerzuma ali ovo kako oni igraju za većinu je odvratno. Iskreno se nadam da će ih Nemci izbaciti i da će srušiti tradiciju da ih nikad nisu pobedili na EP i SP, tako je bilo i sa Brazilom koga nisu nikad dobili na SP pa su ih razvalili pre dve godine. Zaključak - tim koji ovako igra kao Italija ne bi smeo da bude prvak bilo čega i nadam se da neće.

Bobi B.

pre 7 godina

Italijani veoma kvalitetni ali tradicionalno prljavi i degutantni sa onim foliranjima.Sada se suočavaju sa Pancerima koji polako menjaju redukciju ,ubacuju u viši stepen i počinju da melju...

Valjevska podvala

pre 7 godina

Stvar je u tome sto je italijanska himna vrhunska, ja se najezim kad je slusam a verujem i mnogi. Dok mi nase himna ne izaziva nikakve emocije.
(Nikki, 27. jun 2016 20:23)

Nije u tome stvar

sinisa33

pre 7 godina

Ne.volim bas Spaniju,al najezim se kad.vidim kako simuliraju italijani. Lepo igraju ali prljavo, sa gomilom valjanja. Poslednji zuti karton za Spaniju cista simulacija. voleo bih da pppiju crveni zbog.toga prvi sledeci put. Zato nikad ne mogu da navijam za njih, uvek prljavo i nikad posteno. Samo se setite Nemacke 2006.

E-mail

pre 7 godina

nama je Mihajlovic lud sto je terao ove nase pozere da pevaju himnu, sa koliko strasti su Italijani usli u mec videlo se sa pevanjem himne, oni se bore za svoju zemlju, a nasi splavari samo gledaju da to odrade kako god pa da se razilaze jer njima je zemlja koju pretstavljaju na poslesnjem mestu, tako je to u nasem drustvu na zalost.
(mita, 27. jun 2016 19:59 nije fora da ih natera, nema poente.. Fora je da sami osete i rade to, Italijane niko ne tera da pevaju ovako..

Stevan

pre 7 godina

Stvar je u tome sto je italijanska himna vrhunska, ja se najezim kad je slusam a verujem i mnogi. Dok mi nase himna ne izaziva nikakve emocije.
(Nikki, 27. jun 2016 20:23)

To druže moj nema veze sa kvalitetom himne kao umetničkog dela, već sa nacionalnim ponosom, koji ti očigledno nemaš. Ne možeš ni da ga imaš kad državu posmatraš kroz materijalno-šta mi je dala, kakav posao radim, koliko para imam, a nikad se nisi zapitao šta si ti njoj dao. Država je kao kuća, dom-nije svačiji dom luksuzna vila od 800 kvadrata sa garažom punom automobila i dvorištem sa bazenom, ali svako svoj dom voli više od bilo čega na svetu, makar to bila i koliba od blata sa zemljanim podom. Tako je isto i sa državom, nema svako sreću da mu država bude bogata, sigurna i bezbedna poput Švajcarske, Švedske ili Nemačke, ali onu u kojoj se rodio i kojoj pripada voli najviše od svega, jer se tu oseća da je među svojima, da ga ne gledaju kao stranca. Ali ti ne znaš šta to znači zato i ne znaš šta je nacionalni ponos, zato i ne osećaš nikakve emocije kad čuješ himnu svoje države, zato nikad nećeš doživeti da budeš poštovan kao neki Italijan, Nemac, Šveđanin.

My name is Zlatan

pre 7 godina

Hahaha.. Dosta ekipe ovdje predviđa da ce Nijemci Talijane lagano pregaziti. Kladim se u pivo i ćevape sa svakim da neće. Pa kud puklo da puklo. P.S. malo statistike za vas - Njemačka nikad - NIKAD - nije pobjedila Italiju na nekom turniru tj u službenoj utakmici. Samo prijateljske...

KVAREZMA SABIJATOR

pre 7 godina

Da braca italiani, koji ste vi likovi, za Vas postoji samo Novak, ostalo nije vazno, ismijavate uvijek druge, a Sami sebe ne gledate, che nazione di merda che siete voi serbi, grande merda

@(Rijeka66, 27. jun 2016 21:07)


Interesantna "analiza", ali evo bas juce u toku samo jednog dana za Srbiju su pale 4 evropske medalje za KAJAKASE i od toga cak 3 zlatne, dok su VATERPOLISTI ponovo izdominirali i ubedljivo osvojili cetvrtu uzastopnu medalju u svetskoj ligi u istom danu nasi ODBOJKASI su u svetskoj ligi zabelezili jos jednu pobedu i postali jedina reprezentacija koja je jos uvek nesavladana u tom takmicenju koje je uveliko poodmaklo, a NOVAK je danas zapoceo svoju novu odbranu titule na Vinbldonu, za sve to vreme vas nema nigde, pa cak ni na tom EURU, zbog toga ni ne cudi sto od frustracija koje je Kvarezma samo podgrejao vi vise ni ne mozete racionalno da kontrolisete svoje komplekse, koje nam svakog dana sve vise i vise iskazujete u svojim besmislenim komentarima.

kalina

pre 7 godina

Imao sam osećaj kao da gledam Mančester Junajted...De Hea se trudi,a odbrana šuplja...Mislim da je vreme da se reše Pikea...Svaka čast Italijanima,majstori taktike!

Rijeka66

pre 7 godina

Da braca italiani, koji ste vi likovi, za Vas postoji samo Novak, ostalo nije vazno, ismijavate uvijek druge, a Sami sebe ne gledate, che nazione di merda che siete voi serbi, grande merda

Blue Fortress

pre 7 godina

Zeleo sam da Azuri osvoje jos pre pocetka EP ali je to delovalo kao nemoguca misija, sada iz meca u mec pokazuju da su mozda i prvi favoriti. Neverovatno s obzirom na "imena", vidi se Konteov pecat i snaga kolektiva. Krivo mi je zbog bednog sistema takmicenja koji im je napravio paklen put do finala, potpuno nezasluzeno...Zamislite da Markizio i Verati nisu povredjeni, to bi bila poezija. Samo neznalice su pisale o Konteu kao bunkeraskom treneru, sada im je valjda jasno da presing, trcanje, konkretne napadacke akcije cine osnovu njegove filozofije, ne mogu da docekam momenat kada stigne u Celsi i utegne one balerine.

bianconero

pre 7 godina

Bravo za Italijane, ali Nemci će ih pregaziti.
(DŽ, 27. jun 2016 20:04) Da da, kao što ih je pregazila onomad u Dortmundu na SP ili kada je Baloteli pokazivao svoju muskulaturu.

murajsam

pre 7 godina

kako Italijani igraju smelo, drsko i muški....svaka čast. Protiv Nemaca mora još smelije i neće biti problema, ko ih se uplaši, taj u startu nema šanse...samo hrabro i parirati im uz nogu, protiv njih nema drugi način, ako oni daju dva ti moraš tri .... i još nešto, u ovoj polovini žreba 4 svetska prvaka najverovatnije u četvrtfinalu, jedan protiv drugog, a u onoj ni jedan šampion ni Evrope a kamoli sveta... blesavo...

Pooop

pre 7 godina

Nemacka ce pokidati Italiju?
Istina, za sve postoji prvi put ali Nemacka NIKAD na EP ili SP nije pobedila Italiju, NIKAD.
Slucajnost? Mozda.

kiki

pre 7 godina

Šta je Čelsi pokupio,kajmak u ovom Konteu! Iako je Italija po imenima nikad slabija, vidi se svo savršenstvo taktike trenera, odbrana-napad, igra jednostavno žubori iako je taktika zasnovana na odbrani, prosto rečeno genije od trenera,sušta suprotnost nafuranim trenerima koji ili imaju napad(Gvardiola,ili odbranu Murinjo),e pa ovaj je nadogradnja obojice 2.0 varijanta! Prelepo!

ticroo

pre 7 godina

Vrlo moguće da će šampion biti odlučen u duelu Italije i Nemačke. Istorija nas, međutim, uči da Nemci ne mogu dobiti Žabare ni da ovima sudija istera četiri igrača, a preostala sedmorica igraju sa slomljenom nogom. Ipak, ne može ovakav tim Azura do trona, ne zaluđujmo se. Zasad su konkretni, puno ih vadi i što se nisu previše trošili u klupskim Evro kupovima, ali nemaju iskustvo osvajanja trofeja i, na kraju, nisu igrači nekog kalibra, te očekujem da padnu na pretposlednjem stepeniku - najverovatnije Francuskoj. Belgija i domaćin odlučuju. Prednost, razume se, trikolorima.

Dragan VG

pre 7 godina

Trenutno sam u Trstu, i mogu vam reci da me Italijani podsecaju na nas kada proslavljaju uspeh...
Sirene, auti, izbacuju zastave Italije na terase, vriste po stanovima i kucama...
Temperamentan narod...

Bree

pre 7 godina

Ocajno selektirana rep Spanije. Mislim da je Del Boskeu konacno vreme za penziju. Kada ti ne igraju Belerin, Alkantara, Silva od pocetka, onda imas problem. Ovaj Nolito je dobar za Seltu kada igraju protiv Eibara i Las Palmasa. Morao je Tores da bude pozvan! Za klasu je bolji od pomenutog Nolita, Adurica ilo Vaskeza. Italijani ovakvim pristupom mogu da pobede Nemce, cak i da osvoje titulu.

žao mi igrača

pre 7 godina

Dvije velike nogometne velesile su ispale sa takmičenja nevjerovatnim spletom okolnosti! Naime Island i Hrvatska su debelo pomiješali karte na ovom EURO 2016 jer Island se golom u 94.minuti skinuo sa HRV i otišao na ENG a nama dodijelio POR a Hrvatska golom dvije minute prije kraja šalje ESP na ITA gdje ovi prvi ispadaju! Da nije bilo ta dva gola,Realno su trebale obje završiti nerješeno, parovi osmine finala bili bi ESP-ISL;CRO-ITA;POR-ENG! Koje ludo prvenstvo, nema puno golova igra se šahovski! HRV i ESP kući, nema više grupe D! Važno je nekad i pri ždrijebu izbjeći tešku grupu! Sve ti je sreća...

Laki

pre 7 godina

Konte, Simeone, Paunović..treneri koji su stalno u igri, viču, usklađuju linije, komanduju bre!! A pripreme utakmica su fantastične.Italijani su toliko navežbani da igraju napamet-tačno znaju ko gde treba da bude i šta treba da se radi. Imaju pozadi tri centuriona i Bufona - Aca informacija:)

aseb

pre 7 godina

Italijani,velemajstori turnirske igre! Nekad nije lijep njihov fudbal za gledati,ali kapa dole i naklon.
A Bufon,sta reci o njemu? Klasa za sebe,nema mu ravnog kad se uzme sve u obzir: odbrane, motivator, vodja, postavljanje odbrambenih igraca i jos na sve nije smrad i glumac.

Mijat Splitski bili

pre 7 godina

@yxc
To sam rekao jer mi se cini da ce i Spanija da zavrsi kao i Jugoslavija . Nece vise da postoji kao drzava , nazalost .

Golub Dzukela

pre 7 godina

Italijanski mentalitet, zelja za pobjedom je upravo postala brend! Poput njemacke jake volje, rodila se i italijanska jaka zelja i strast za pobjedom. Svaka cast italijani, pokazaliste da niste slucajno uvijek medju najboljima! Finale Italija - Njemacka, bilo bi zanimljivo. Hladni njemci protiv vrucih italijana.

Dkl

pre 7 godina

Ne znam šta su se neki umislili da Italija uvek igra dobro.Na prošla dva mundijla nisu prošli GRUPU!Ipak mislim da sada imaju velike šanse za finale,iako navijam za Nemce.

neko drugi iz mase

pre 7 godina

Onog momenta kada je prednost nad verovatno najboljim zadnjim veznim u zadnjih 20 godina (Xabi Alonso) dobila najveća prevara današnjeg fudbala koja se šlepa sa majstorima, Španija je prestala da bude bauk.

Bane

pre 7 godina

Ocekivano, prvi u svojoj grupi u 1/8 finala pobedio drugog u svojoj grupi, pa neka se zove Spanija sto puta. E sada, kao navijacu Nemacke ovo mi se ni malo ne dopada. Zao mi je sto ce se dve mozda i najozbiljnije ekipe na sampionatu susresti vec u 1/4 finala i sto ce jedna morati da ispadne.

divlja svinja

pre 7 godina

Bravo legende, bravo šampioni!! Zoff, Rossi, Schirea, Gentile, Conti, Tardelli, Bergomi, Maldini, Baresi, Ferrara, Baggio, Vieri, Del Piero, Totti, Cannavaro, Gattuso i Inzaghi mogu biti ponosni što čuvate slavnu tradiciju!! A Conte ide stopama Capella, Ancelottija, Trappatonija i Lippija. Idemo do trofeja!!

jednoruki krstivoje

pre 7 godina

Ljudi ako vam smeta Aca, imate na netu live stream, pa birajte koji gos hocete, stvarno je smorcina kad udjes u komentare a 50% njih o komentatorima sa RTS-a.

Totti

pre 7 godina

Mozete samo da mrzite Italiju ali ja evo vec 50 godina navijam za njih,kada nema nasih na takmicenju.Od Zofa,Rosija,Tardelija,Betege,...preko Badja,Maldinija,Neste,Totija,...pa do ovih danas.Bufon je legenda,ma svi su legende...Onaj Kjelini ima vece srce od kompletne spanske reprezentacije.Jako brzo prelaze iz odbrane u napad i mogli su napuniti Spaniju da nije bilo De Gee.Mislim da je ovim odzvonilo napokon tika-taka fudbalu,bez srca i duse.

snezni09

pre 7 godina

Kako pametan fudbal igraju Italijani, svaka cast, navijam za Italijane oduvek ali sad me sve vise odusevljavaju, posle one generacije Pirlo,Kanavaro i svetske titule mislio sam nista ali djavola oni uvek dobro igraju...

Melenci

pre 7 godina

sastali se padavicari.Ne zna se ko je veci folirant.Italija za dlaku.Ali sa Nemackom im nece proci vectita kuknjava i prica.Nemci ce ih pokidati bas kao sto bi i Spaniju,

Svako svoj krst vuče prika moj...

pre 7 godina

(mr.tooth, 27. jun 2016 19:32)
Ja gledam u komšinicinu natkrivenu terasu, dok kiša dobuje, ona sedi tu i kucka neke poruke, a šta bi žene drugo, i slušam Baju - "Mokra do kože"...

Nikki

pre 7 godina

Lepo vam je kad Talijani pevaju,a kad je Miha tražio isto,svi ste bili protiv njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Žak, 27. jun 2016 19:59)

Stvar je u tome sto je italijanska himna vrhunska, ja se najezim kad je slusam a verujem i mnogi. Dok mi nase himna ne izaziva nikakve emocije.

Forza Italia!

pre 7 godina

Kako mi je drago! Obožavam ove Italijane u fudbalu jer me mnogo podsećaju na našu košarkašku reprezentaciju:
1) I jedni i drugi su među 3 najjače nacije na svetu u tom sportu;
2) I jedni i drugi igraju na inteligenciju i taktički besprekorno;
3) I jedni i drugi imaju neviđenu dozu šarma i šmekerstva;
4) I jedni i drugi su stara škola.
Nadam se da azzurri osvajaju prvenstvo, svim srcem sam uz njih!

Gajetano

pre 7 godina

Strascu, kvalitetom, iskustvom i mudroscu ova Italija neodoljivo podseca na onu iz 2006. Spanci dobili bas ono sto su i zasluzili: umesto da se setkaju gornjom polovinom zreba do finala, izgube dobijenu utakmicu protiv rezervnog tima Hrvata i od gotovog naprave veresiju.

I sad, ironijom Platinijevog zreba, dobili smo finale pre finala u cetvrtfinalu, Italija - Nemacka. Francuzi ko Francuzi, uvek do koske "domacini", da nisu Englezi pravili gluposti u grupi i prepustili 1. mesto Velsu, Francuzi bi se do polufinala prosetali preko Irske i Velsa. Ovako, "vuna bato".

Pozdrav,

Juventino Novi Sad

pre 7 godina

Doktor Antonio Konte.
S ovim sastavom, Gvardiola i Murinjo bi već bili na godišnjem odmoru. A Bufon...nemam reči, ja se živciram i skačem, a nisam ni italijan, a on sve sa osmehom rešava situacije...Kraljina.

nesalomivilosmi

pre 7 godina

Dobar je Aca.. i mi smo obavezni u RS placati pretplatu a prinudjeni slusati hrvatski rijecnik,komentatora koji recimo otvoreno navija za albaniju,poslije utakmice redovno idu ramazanske pjesme na arapskom..tako da ima gore od goreg.Inace,dobra utakmica..Italijani zasluzeno idu dalje.

milanche

pre 7 godina

Bravo za Italijane.Rekoh i pre neki dan da ih ne treba otpisivati i tacno sam znao scenario protiv spanije.Na redu Nemci koji lose igraju protiv Italijana na velikim takmicenjima.Ne leze im.Nemci su osvajali titule uglavnom kad su Italijani ili Spanci ispadali od nekih drugih u osmofinalima.Mislim da je sazrelo da Italija uzme titulu posle dugo vremena.Ima 4 svetske a samo jednu Evropsku titulu.atreba to popraviti.

hogar koji nije strasan

pre 7 godina

Italijani su zaista majstori. Jos jednom se pokazalo koliko su glupi i naivni oni koji otpisuju ovu fudbalsku naciju. Protiv Nemaca ce biti neizvesno, ali sigurno je da se tom mecu manje raduju Nemci od Italijana.

Djibril (.)(.)

pre 7 godina

Pedro sa onim brcicima isti pokojni Gaga Nikolic u ulozi shlager pevaca u Ko to tamo peva :)Veliki doktori ove igre Italijani,Djidji oploditelj,De Rosi vezao u cvor Spance,Insigne sad u svlacionici trci po stolu za masazu krugove od srece:)

Riječanin

pre 7 godina

Moj Vidiću jel gledaš svoje Talijane kako igraju e moj bože ovdje je Srbija morala biti među favoritima europskog prvenstva a sada je na redu Island.

Džoni

pre 7 godina

Velika je šteta što će se dve najbolje ekipe na prvenstvu sastati već u četvrtfinalu! Možda mala prednost Nemcima ali su i jedni i drugi pokazali da je fudbal nešto što im tako dobro leži kroz decenije u nazad!

VUK

pre 7 godina

ajde da sačekamo tu utakmicu. Tu jedino Nemci mogu da izgube! Italijani nisu verovali da će i grupu proći. I 3:0 da izgube niko im neće zameriti. Mogu samo da profitiraju, a tu su šampioni! Nije tu ništa izvesno.

mik

pre 7 godina

Jedan je Điđi Bufon,majstor. A Konte... Još dok je bio kapiten u Juventusu pokazivao je veliki autoritet i to isto pokazuje i danas kao trener. Velika karijera je pred njim. Videćemo kako će izgledati Čelzi sa njim.

Robi Zg

pre 7 godina

Kakvi doktori su ovi Talijani! Nekoliko puta sam brojao koliko ih je na terenu jer sam mislio da ih ima više. Takvo pokrivanje prostora je nevjerovatno, trazicija, startovi, točnost, proigravanja i na kraju - briljantni Buffon. Svaka im čast, sljedeća je Njemačka. Bit će to odlična utakmica.

damjantzar

pre 7 godina

strasni su ovi italijani, najgotivnija ekipa sigurno :-D
ali ovaj konte kakva je to faca. kolika strast prema fudbalu samo, za takvog trenera bih glavu dao.

tony

pre 7 godina

navijao sam za spance, ali mi je drago sto cemo da oderemo ove zabare. ne, nisam nemac, srbin koji zivi u nemackoj i koji je dozivljava kao svoju drzavu.

ES75

pre 7 godina

Dobar je Del Boske trener, ali nikad nije znao da promesa karte.
To sam govorio jos dok je bio u Realu.
Sta to znaci:

Pa na SP umesto da gura Huanfrana i Kazorlu, koji su imali sezonu karijere, on gura veterana Cavija i Alonsa, igra sa Aspilikuetom??? drzi Toresa,Vilju i Fabregasa na klupi.

Na ovom Evropskom ista prica. Ima malog Beljerina, decko imao sezonu iz snova, probijao bi mu i pravio visak u svakom napadu, on stavlja Huanfrana koji je u totalnom daunu. Alkantara,Lukas Vaskez i Koke sede na klupi.

Razumem da je Karvahal povredjen, ali da izbaci Iska i Matu koji znaju da prave visak, na znam sta mu bi.

Neka, stavi umornog Inijestu, nek ti igra deda, ne moze da trci, pretrcali ga matori Talijani!!!

Idete kuci Del Boske, nemoj slucajno da stavis Kokea,Vaskeza i Beljerina, guraj matorog Inijestu, Fabregasa i Silvu van forme , Huanfrana u daunu.
Trebao je da pozove Alonsa Saviju i Caviju.

sarajevo.ba

pre 7 godina

78.minut,nadam se da talijani mogu ovo privesti kraju,mada do zore spanci ne mogu proci ovu odbranu a i ako sta prodje tu je Djidji.
Ne igraju oni mozda lijepo za oko svih ovih godina,ali njihova disciplina i kontre su dovedeni do savrsenstva.
Ja ih bas gotivim,kakvu ljudi volju imaju igrati za svoju zemlju,ako treba na terenu poginuti nije im problem a ne kao ovi sarlatani s nasih prostora.

Ako padne gol bice 2:0.

Kol

pre 7 godina

Konte car a Bufon legenda ima reflekse kao mladic, potpuno zasluzena pobeda Italije i jedva cekam Nemacka - Italija to je finale pre finala!

Rambo

pre 7 godina

Prvi gol Špancima u nokaut fazi EURA posle 16 godina, prethodni gol im dao Juri Đorkaef, seća li se neko uopšte njega? :)
(Davno je bilo, 27. jun 2016 18:53) Djorkaef, Turam, Lizarazu, Maluda... Tim ko stvoren za sprdanje :)

drug Vucela

pre 7 godina

Realno, najlosija grupa je ona u kojoj su bili Spanci, Hrvati, Turci, Cesi. Tu treceplasirani nije prosao dalje, a ni prvi ni drugi iz grupe nije prosao u 1/4 finala. Kad se setim samo kako su se Hrvati lozili posle Spanaca da ce u finale, smesno....

Bianconero 1897. :)

pre 7 godina

Krajjjj! Odbrana je kljuc, a nju cine pa ko bi drugi nego BUFFON i Trojac Barza-Leo-Chiello!!! Juventusova skola, najjaca u vasioni ! ! !

Hari

pre 7 godina

Cakir definitivno najbolji Evropski sudija! Naravno da ima po neka greskica, ali nista krupno, sto bi bas nastetilo nekom timu. Ocekujem da sudi finale :)

yxc

pre 7 godina

@Mijat Splitski bili

Realno gledano Španija po sastavu nije ni blizu kvalitetna kao u periodu 2008/12, pogotovo napad.Jugoslavija sa početka 90-tih je neuporediva kategorija za ovakvu Španiju.

W

pre 7 godina

Nije ni čudo što ih je hrvatska dobila i to uz mnogo sreće. Ispada da je njihova grupa najgora bila. Česi nikakvi. Turci kao da su ih terali da igraju. Španci očaj. I hrvati očajni i plus nosioci rekorda da nisu šutnuli u okvir gola za 120 minuta.

presheva

pre 7 godina

zabari brate ne briga nji skim igraju ja sam bio reko odma posle igra sa belgijom da italija je reprezentacija za velike turnire nema veze i da igraju lose oni znaju da se bore i drago mi je da su dobili jel da otpises italiju ko mnogi eksperti najveca greska je

KORN

pre 7 godina

Pre pocetka EP ja lepo napisao da Španci nema šta da traže na ovom EP,da ta generacija je svoje odradila,više od pola tima im nije u formi ali eksperti za fudbal mi podelili minuse,pa mi još odgovaraju kako ja nemam pojma,lupam gluposti,Španci prvi favoriti.

Gale

pre 7 godina

Aca informacija " U gradu vidjeno vise Italijanskih navijaca nego Spanski" njega je stvarno mucno slusati
(CZ Sampion, 27. jun 2016 18:45)

A šta ti je tu tako mučno?

Ja sam nqutralan,a vi?

pre 7 godina

Italijanima jedini igrac u napadu brazilac. Ostalih 9 sve odbrambeni. Smoricemo se u drugom poluvrenenu od njihovog bunkera.

doktor djidji

pre 7 godina

ako imaju izrazi skola fudbala, za italiju treba koristiti univerzitet fudbala! uvjek imaju sistem, ako imaju jos nekog dobrog pojedinca onda sampioni ako ne onda onda polufinale! kakve stare kajle igraju za italiju kad ih vidim odma osmjeh na lice!!

mita

pre 7 godina

A nama je Mihajlovic lud sto je terao ove nase pozere da pevaju himnu, sa koliko strasti su Italijani usli u mec videlo se sa pevanjem himne, oni se bore za svoju zemlju, a nasi splavari samo gledaju da to odrade kako god pa da se razilaze jer njima je zemlja koju pretstavljaju na poslesnjem mestu, tako je to u nasem drustvu na zalost.

dragan

pre 7 godina

A lepo je neko u komentarima pre nekoliko dana pisao da je pobeda Hrvata nad Spanijom nista, jer je Spanija raspadnuta ekipa i da ce se to videti protiv Italijan.

први српски бек

pre 7 godina

da sam kao klinac pre desetak godina gledao rumunsku ligu umesto kalča nedeljom u tri na pinku verovatno bih sad navijao za rumune na EP :)

Costa

pre 7 godina

Kao veliki navijac Juventusa,radujem se svakoj pobedi Italijana.Pogotovo i zbog pametnjakovica koji misle da je italijanska liga "propala".Igraci iz iste te lige izbacuju igrace reala,barse i premijer lige na koju svi balite.

Mladen

pre 7 godina

Samo neka vama brani De Hea i dalje i daleko cete da dogurate!!! Krivac za oba gola protiv Hrvatske, zbog kojih su zavrsili u tezem delu kostura, kao i krivac za ovaj gol protiv Italije...

Espanaa

pre 7 godina

Au ala Italijani pevaju himnu, još lepo i zvuči.
Nadmašili su i samog Acu sa uvodom "kada igraju veliki, nešto veliko mora da se desi". Ne znaju oni da imamo Acu insajdera koji čita Umberta Eka i lično poznaje medicinsku sestru Italijanskog tima.

carlito

pre 7 godina

ovu italiju treba izbaciti ne samo sa eura nego iz kvalifikacija narednih 10 god ili dok se ne rodi novi toti ili pinturikio. ovo je jadno i bedno.da ni jedan jedini igrac nema dribling ili bilo sta od tehnike. spanci sa nolitom i fabregasom u prvoj,kokeom i alkantarom na klupi,toresom u madridu,nemaju sta da traze protiv bilo koje malo jace repke. fudbal na najnizim granama u istorijia za sve su krive pare.kvalitet vise nije bitasn

Realno

pre 7 godina

Formacija Italije na papiru 3-5-2 na terenu 5-2-1-2 sa naravno dva defanzivna vezna igraca,a sa Spancima tako ne moze da se igra...Lagano Spanci ovo prolaze

Grayhund

pre 7 godina

Kraj prvog poluvremena. Takticki su ih unistili italijani, sjajno stoje na terenu, pravovremeno u bloku, nisu milimetar prostora dali spancima. Odlicno se transformisu u napad, par odlicnih sansi..dehea briljira kao i uvek.tesko ovo spanci mogu dobiti.italijani uz nemce najozbiljija ekipa do sad.

nsboy

pre 7 godina

hahah a buskec vec krenuo da glumi da je dobio udarac prilikom makazica djakerinija...na usporenom se vidi da je krenuo da priprema facu za jos jednog oskara...fudbalski de niro

Veliki su to majstori

pre 7 godina

Otpisati Italijane pre sampionata moze samo onaj ko veze o fudbalu nema. Dobili sve utakmice do sada ( onaj trening s Irskom ne racunam) i po meni jedni od favorita za titulu.

Fratello

pre 7 godina

Ako je ovo sto Italija igra zadnjih godina defanzivni fudbal... Ovo bih ja nazvao smartfudbal. Ovde nema greske, ko protiv kompjutera da igras.

BOBA DELIJA

pre 7 godina

Sama situacija kod gola pokazuje koliko su italijani sa više žara i volje ušli u meč. Pri takvom sutu je jasno bilo da se mora odbiti a španci gledaju kako se 3-4 italijana zalecu ka lopti. Da nije De Gea u još jedno 3 situacije izvadio, svašta bi bilo. Španska sredina je veoma spora i letargicna. Del Boske je skroz promašio koncepciju i više sam puta rekao da tu došlo do zasicenja, jednostavno moraju da ga promene. Svakome dođe kraj. On ni ne menja, stalno mu isti igraju.
Ramos i Pike ne mogu da izađu na kraj sa Peleom. Vidić je takve jeo sam kao od šale.
Sve u svemu, malo čudo bi bilo da ovo španci okrenu u drugom pri ovakvoj situaciji.

Rodjeni Juventino

pre 7 godina

Kakav uvod Ace Stojanovica, bas je ono rodjeni pesnik hahahaha.. izvinite ali morao sam. P.s svaki put se najezim kad vidim Italijane kako pjevaju himnu, Posebno Juventusove igrace Buffon Kjelini Barzalji Bonucci i naravno trener Konte

Guest

pre 7 godina

Sta reci... Italijani - doktori ovog sporta. Igraci pokupljeni iz Sampdorie, Torina, Lazia, Intera, Rome gase ove superstarove iz Reala, Barse.. i to je tako godinama, pet ekipa oni ovakvih mogu da napravi i opet bi bilo isto.

Bianconero 1897. :)

pre 7 godina

Odmah Konte da uvede mog brata Zazu umjesto ovih Panjeva Pele i Eder... i Sturaro umjesto smijesnog merdasa iz male rome florencija!

Rafael Sobis

pre 7 godina

Sad bi bilo dobro da pocnu komentarisati oni sto su "uvijek za fudbal, a protiv antifudbala". Likovi osim trojke iz odbrane, Bufona I donekle De Rosija, a sa "prosjecima" iz Lacija, Sautemptona, Intera...drze fudbalski cas, na isti nacin kao I protiv Belgije.

sah 88

pre 7 godina

Koja glupost u jednom kosturu Spanija, Italija, Nemacka, Francuska, Engleska pa ajde neka neko pobedi sve ove plus finale?! A tamo setnja neke osrednje da ne kazem malo jace ekipe posto su Belgija i Portugal ubedljivo najjaci i gomila smesnih ekipa tipa Velsa, S. Irska, Svajcarska, Poljska, Madjarska????!!!!! Stvarno ogromna glupost, trebalo je da bude poludirigovani zreb za osminu finala.

Aaaaaaaa

pre 7 godina

Kakav smor Aca frizura, faca......ziv bio i hvla onome ko je izmislio ovo dugmence na daljinskom koj sluzi za totalno smanjivanje/utisavanje zvuka na televiziji!

dusan

pre 7 godina

Kako ce Italijani doktorski da ih stave u dzep. Zabari ima da odrze cas Spancima. Zivi bili pa videli. Dali su jedan, ja mislim da ce jos jedan ili dva.

ner0n

pre 7 godina

Šta vam bre svima smeta Aca ? Čovek pokušava da razbije monotoniju u komentatorskom poslu, i to radi na pravi način. Svaka cast Aco kraljino !

Markic

pre 7 godina

Ovaj De Rossi je 10 godina naj igrac Italije na prelazu prosle i sad u ovoj generaciji!!! Jos ko klinac kad je pucao penal protiv Fra 2006 i dan danas dominira.

Stefan

pre 7 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH bila je ovo himna reprenzetacije Spanije koja ima 46 miliona stanovnika i ciji je pozivni broj 34! Pa sta bi mi bez Ace informacije :)))

Fratello

pre 7 godina

Ako je ovo sto Italija igra zadnjih godina defanzivni fudbal... Ovo bih ja nazvao smartfudbal. Ovde nema greske, ko protiv kompjutera da igras.

Stefan

pre 7 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH bila je ovo himna reprenzetacije Spanije koja ima 46 miliona stanovnika i ciji je pozivni broj 34! Pa sta bi mi bez Ace informacije :)))

Rodjeni Juventino

pre 7 godina

Kakav uvod Ace Stojanovica, bas je ono rodjeni pesnik hahahaha.. izvinite ali morao sam. P.s svaki put se najezim kad vidim Italijane kako pjevaju himnu, Posebno Juventusove igrace Buffon Kjelini Barzalji Bonucci i naravno trener Konte

Juventino Novi Sad

pre 7 godina

Doktor Antonio Konte.
S ovim sastavom, Gvardiola i Murinjo bi već bili na godišnjem odmoru. A Bufon...nemam reči, ja se živciram i skačem, a nisam ni italijan, a on sve sa osmehom rešava situacije...Kraljina.

Guest

pre 7 godina

Sta reci... Italijani - doktori ovog sporta. Igraci pokupljeni iz Sampdorie, Torina, Lazia, Intera, Rome gase ove superstarove iz Reala, Barse.. i to je tako godinama, pet ekipa oni ovakvih mogu da napravi i opet bi bilo isto.

kiki

pre 7 godina

Šta je Čelsi pokupio,kajmak u ovom Konteu! Iako je Italija po imenima nikad slabija, vidi se svo savršenstvo taktike trenera, odbrana-napad, igra jednostavno žubori iako je taktika zasnovana na odbrani, prosto rečeno genije od trenera,sušta suprotnost nafuranim trenerima koji ili imaju napad(Gvardiola,ili odbranu Murinjo),e pa ovaj je nadogradnja obojice 2.0 varijanta! Prelepo!

Rafael Sobis

pre 7 godina

Sad bi bilo dobro da pocnu komentarisati oni sto su "uvijek za fudbal, a protiv antifudbala". Likovi osim trojke iz odbrane, Bufona I donekle De Rosija, a sa "prosjecima" iz Lacija, Sautemptona, Intera...drze fudbalski cas, na isti nacin kao I protiv Belgije.

Djibril (.)(.)

pre 7 godina

Pedro sa onim brcicima isti pokojni Gaga Nikolic u ulozi shlager pevaca u Ko to tamo peva :)Veliki doktori ove igre Italijani,Djidji oploditelj,De Rosi vezao u cvor Spance,Insigne sad u svlacionici trci po stolu za masazu krugove od srece:)

snezni09

pre 7 godina

Kako pametan fudbal igraju Italijani, svaka cast, navijam za Italijane oduvek ali sad me sve vise odusevljavaju, posle one generacije Pirlo,Kanavaro i svetske titule mislio sam nista ali djavola oni uvek dobro igraju...

Forza Italia!

pre 7 godina

Kako mi je drago! Obožavam ove Italijane u fudbalu jer me mnogo podsećaju na našu košarkašku reprezentaciju:
1) I jedni i drugi su među 3 najjače nacije na svetu u tom sportu;
2) I jedni i drugi igraju na inteligenciju i taktički besprekorno;
3) I jedni i drugi imaju neviđenu dozu šarma i šmekerstva;
4) I jedni i drugi su stara škola.
Nadam se da azzurri osvajaju prvenstvo, svim srcem sam uz njih!

Grayhund

pre 7 godina

Kraj prvog poluvremena. Takticki su ih unistili italijani, sjajno stoje na terenu, pravovremeno u bloku, nisu milimetar prostora dali spancima. Odlicno se transformisu u napad, par odlicnih sansi..dehea briljira kao i uvek.tesko ovo spanci mogu dobiti.italijani uz nemce najozbiljija ekipa do sad.

Gajetano

pre 7 godina

Strascu, kvalitetom, iskustvom i mudroscu ova Italija neodoljivo podseca na onu iz 2006. Spanci dobili bas ono sto su i zasluzili: umesto da se setkaju gornjom polovinom zreba do finala, izgube dobijenu utakmicu protiv rezervnog tima Hrvata i od gotovog naprave veresiju.

I sad, ironijom Platinijevog zreba, dobili smo finale pre finala u cetvrtfinalu, Italija - Nemacka. Francuzi ko Francuzi, uvek do koske "domacini", da nisu Englezi pravili gluposti u grupi i prepustili 1. mesto Velsu, Francuzi bi se do polufinala prosetali preko Irske i Velsa. Ovako, "vuna bato".

Pozdrav,

Blue Fortress

pre 7 godina

Zeleo sam da Azuri osvoje jos pre pocetka EP ali je to delovalo kao nemoguca misija, sada iz meca u mec pokazuju da su mozda i prvi favoriti. Neverovatno s obzirom na "imena", vidi se Konteov pecat i snaga kolektiva. Krivo mi je zbog bednog sistema takmicenja koji im je napravio paklen put do finala, potpuno nezasluzeno...Zamislite da Markizio i Verati nisu povredjeni, to bi bila poezija. Samo neznalice su pisale o Konteu kao bunkeraskom treneru, sada im je valjda jasno da presing, trcanje, konkretne napadacke akcije cine osnovu njegove filozofije, ne mogu da docekam momenat kada stigne u Celsi i utegne one balerine.

nsboy

pre 7 godina

hahah a buskec vec krenuo da glumi da je dobio udarac prilikom makazica djakerinija...na usporenom se vidi da je krenuo da priprema facu za jos jednog oskara...fudbalski de niro

Robi Zg

pre 7 godina

Kakvi doktori su ovi Talijani! Nekoliko puta sam brojao koliko ih je na terenu jer sam mislio da ih ima više. Takvo pokrivanje prostora je nevjerovatno, trazicija, startovi, točnost, proigravanja i na kraju - briljantni Buffon. Svaka im čast, sljedeća je Njemačka. Bit će to odlična utakmica.

ner0n

pre 7 godina

Šta vam bre svima smeta Aca ? Čovek pokušava da razbije monotoniju u komentatorskom poslu, i to radi na pravi način. Svaka cast Aco kraljino !

Veliki su to majstori

pre 7 godina

Otpisati Italijane pre sampionata moze samo onaj ko veze o fudbalu nema. Dobili sve utakmice do sada ( onaj trening s Irskom ne racunam) i po meni jedni od favorita za titulu.

dusan

pre 7 godina

Kako ce Italijani doktorski da ih stave u dzep. Zabari ima da odrze cas Spancima. Zivi bili pa videli. Dali su jedan, ja mislim da ce jos jedan ili dva.

BOBA DELIJA

pre 7 godina

Sama situacija kod gola pokazuje koliko su italijani sa više žara i volje ušli u meč. Pri takvom sutu je jasno bilo da se mora odbiti a španci gledaju kako se 3-4 italijana zalecu ka lopti. Da nije De Gea u još jedno 3 situacije izvadio, svašta bi bilo. Španska sredina je veoma spora i letargicna. Del Boske je skroz promašio koncepciju i više sam puta rekao da tu došlo do zasicenja, jednostavno moraju da ga promene. Svakome dođe kraj. On ni ne menja, stalno mu isti igraju.
Ramos i Pike ne mogu da izađu na kraj sa Peleom. Vidić je takve jeo sam kao od šale.
Sve u svemu, malo čudo bi bilo da ovo španci okrenu u drugom pri ovakvoj situaciji.

mik

pre 7 godina

Jedan je Điđi Bufon,majstor. A Konte... Još dok je bio kapiten u Juventusu pokazivao je veliki autoritet i to isto pokazuje i danas kao trener. Velika karijera je pred njim. Videćemo kako će izgledati Čelzi sa njim.

hogar koji nije strasan

pre 7 godina

Italijani su zaista majstori. Jos jednom se pokazalo koliko su glupi i naivni oni koji otpisuju ovu fudbalsku naciju. Protiv Nemaca ce biti neizvesno, ali sigurno je da se tom mecu manje raduju Nemci od Italijana.

jednoruki krstivoje

pre 7 godina

Ljudi ako vam smeta Aca, imate na netu live stream, pa birajte koji gos hocete, stvarno je smorcina kad udjes u komentare a 50% njih o komentatorima sa RTS-a.

aseb

pre 7 godina

Italijani,velemajstori turnirske igre! Nekad nije lijep njihov fudbal za gledati,ali kapa dole i naklon.
A Bufon,sta reci o njemu? Klasa za sebe,nema mu ravnog kad se uzme sve u obzir: odbrane, motivator, vodja, postavljanje odbrambenih igraca i jos na sve nije smrad i glumac.

mita

pre 7 godina

A nama je Mihajlovic lud sto je terao ove nase pozere da pevaju himnu, sa koliko strasti su Italijani usli u mec videlo se sa pevanjem himne, oni se bore za svoju zemlju, a nasi splavari samo gledaju da to odrade kako god pa da se razilaze jer njima je zemlja koju pretstavljaju na poslesnjem mestu, tako je to u nasem drustvu na zalost.

Markic

pre 7 godina

Ovaj De Rossi je 10 godina naj igrac Italije na prelazu prosle i sad u ovoj generaciji!!! Jos ko klinac kad je pucao penal protiv Fra 2006 i dan danas dominira.

Kol

pre 7 godina

Konte car a Bufon legenda ima reflekse kao mladic, potpuno zasluzena pobeda Italije i jedva cekam Nemacka - Italija to je finale pre finala!

damjantzar

pre 7 godina

strasni su ovi italijani, najgotivnija ekipa sigurno :-D
ali ovaj konte kakva je to faca. kolika strast prema fudbalu samo, za takvog trenera bih glavu dao.

Laki

pre 7 godina

Konte, Simeone, Paunović..treneri koji su stalno u igri, viču, usklađuju linije, komanduju bre!! A pripreme utakmica su fantastične.Italijani su toliko navežbani da igraju napamet-tačno znaju ko gde treba da bude i šta treba da se radi. Imaju pozadi tri centuriona i Bufona - Aca informacija:)

Costa

pre 7 godina

Kao veliki navijac Juventusa,radujem se svakoj pobedi Italijana.Pogotovo i zbog pametnjakovica koji misle da je italijanska liga "propala".Igraci iz iste te lige izbacuju igrace reala,barse i premijer lige na koju svi balite.

doktor djidji

pre 7 godina

ako imaju izrazi skola fudbala, za italiju treba koristiti univerzitet fudbala! uvjek imaju sistem, ako imaju jos nekog dobrog pojedinca onda sampioni ako ne onda onda polufinale! kakve stare kajle igraju za italiju kad ih vidim odma osmjeh na lice!!

sah 88

pre 7 godina

Koja glupost u jednom kosturu Spanija, Italija, Nemacka, Francuska, Engleska pa ajde neka neko pobedi sve ove plus finale?! A tamo setnja neke osrednje da ne kazem malo jace ekipe posto su Belgija i Portugal ubedljivo najjaci i gomila smesnih ekipa tipa Velsa, S. Irska, Svajcarska, Poljska, Madjarska????!!!!! Stvarno ogromna glupost, trebalo je da bude poludirigovani zreb za osminu finala.

kalina

pre 7 godina

Imao sam osećaj kao da gledam Mančester Junajted...De Hea se trudi,a odbrana šuplja...Mislim da je vreme da se reše Pikea...Svaka čast Italijanima,majstori taktike!

Melenci

pre 7 godina

sastali se padavicari.Ne zna se ko je veci folirant.Italija za dlaku.Ali sa Nemackom im nece proci vectita kuknjava i prica.Nemci ce ih pokidati bas kao sto bi i Spaniju,

Bree

pre 7 godina

Ocajno selektirana rep Spanije. Mislim da je Del Boskeu konacno vreme za penziju. Kada ti ne igraju Belerin, Alkantara, Silva od pocetka, onda imas problem. Ovaj Nolito je dobar za Seltu kada igraju protiv Eibara i Las Palmasa. Morao je Tores da bude pozvan! Za klasu je bolji od pomenutog Nolita, Adurica ilo Vaskeza. Italijani ovakvim pristupom mogu da pobede Nemce, cak i da osvoje titulu.

Dragan VG

pre 7 godina

Trenutno sam u Trstu, i mogu vam reci da me Italijani podsecaju na nas kada proslavljaju uspeh...
Sirene, auti, izbacuju zastave Italije na terase, vriste po stanovima i kucama...
Temperamentan narod...

Pooop

pre 7 godina

Nemacka ce pokidati Italiju?
Istina, za sve postoji prvi put ali Nemacka NIKAD na EP ili SP nije pobedila Italiju, NIKAD.
Slucajnost? Mozda.

Golub Dzukela

pre 7 godina

Italijanski mentalitet, zelja za pobjedom je upravo postala brend! Poput njemacke jake volje, rodila se i italijanska jaka zelja i strast za pobjedom. Svaka cast italijani, pokazaliste da niste slucajno uvijek medju najboljima! Finale Italija - Njemacka, bilo bi zanimljivo. Hladni njemci protiv vrucih italijana.

divlja svinja

pre 7 godina

Bravo legende, bravo šampioni!! Zoff, Rossi, Schirea, Gentile, Conti, Tardelli, Bergomi, Maldini, Baresi, Ferrara, Baggio, Vieri, Del Piero, Totti, Cannavaro, Gattuso i Inzaghi mogu biti ponosni što čuvate slavnu tradiciju!! A Conte ide stopama Capella, Ancelottija, Trappatonija i Lippija. Idemo do trofeja!!

Džoni

pre 7 godina

Velika je šteta što će se dve najbolje ekipe na prvenstvu sastati već u četvrtfinalu! Možda mala prednost Nemcima ali su i jedni i drugi pokazali da je fudbal nešto što im tako dobro leži kroz decenije u nazad!

presheva

pre 7 godina

zabari brate ne briga nji skim igraju ja sam bio reko odma posle igra sa belgijom da italija je reprezentacija za velike turnire nema veze i da igraju lose oni znaju da se bore i drago mi je da su dobili jel da otpises italiju ko mnogi eksperti najveca greska je

bianconero

pre 7 godina

Bravo za Italijane, ali Nemci će ih pregaziti.
(DŽ, 27. jun 2016 20:04) Da da, kao što ih je pregazila onomad u Dortmundu na SP ili kada je Baloteli pokazivao svoju muskulaturu.

Bianconero 1897. :)

pre 7 godina

Krajjjj! Odbrana je kljuc, a nju cine pa ko bi drugi nego BUFFON i Trojac Barza-Leo-Chiello!!! Juventusova skola, najjaca u vasioni ! ! !

W

pre 7 godina

Nije ni čudo što ih je hrvatska dobila i to uz mnogo sreće. Ispada da je njihova grupa najgora bila. Česi nikakvi. Turci kao da su ih terali da igraju. Španci očaj. I hrvati očajni i plus nosioci rekorda da nisu šutnuli u okvir gola za 120 minuta.

dragan

pre 7 godina

A lepo je neko u komentarima pre nekoliko dana pisao da je pobeda Hrvata nad Spanijom nista, jer je Spanija raspadnuta ekipa i da ce se to videti protiv Italijan.

drug Vucela

pre 7 godina

Realno, najlosija grupa je ona u kojoj su bili Spanci, Hrvati, Turci, Cesi. Tu treceplasirani nije prosao dalje, a ni prvi ni drugi iz grupe nije prosao u 1/4 finala. Kad se setim samo kako su se Hrvati lozili posle Spanaca da ce u finale, smesno....

Totti

pre 7 godina

Mozete samo da mrzite Italiju ali ja evo vec 50 godina navijam za njih,kada nema nasih na takmicenju.Od Zofa,Rosija,Tardelija,Betege,...preko Badja,Maldinija,Neste,Totija,...pa do ovih danas.Bufon je legenda,ma svi su legende...Onaj Kjelini ima vece srce od kompletne spanske reprezentacije.Jako brzo prelaze iz odbrane u napad i mogli su napuniti Spaniju da nije bilo De Gee.Mislim da je ovim odzvonilo napokon tika-taka fudbalu,bez srca i duse.

Espanaa

pre 7 godina

Au ala Italijani pevaju himnu, još lepo i zvuči.
Nadmašili su i samog Acu sa uvodom "kada igraju veliki, nešto veliko mora da se desi". Ne znaju oni da imamo Acu insajdera koji čita Umberta Eka i lično poznaje medicinsku sestru Italijanskog tima.

Aaaaaaaa

pre 7 godina

Kakav smor Aca frizura, faca......ziv bio i hvla onome ko je izmislio ovo dugmence na daljinskom koj sluzi za totalno smanjivanje/utisavanje zvuka na televiziji!

sarajevo.ba

pre 7 godina

78.minut,nadam se da talijani mogu ovo privesti kraju,mada do zore spanci ne mogu proci ovu odbranu a i ako sta prodje tu je Djidji.
Ne igraju oni mozda lijepo za oko svih ovih godina,ali njihova disciplina i kontre su dovedeni do savrsenstva.
Ja ih bas gotivim,kakvu ljudi volju imaju igrati za svoju zemlju,ako treba na terenu poginuti nije im problem a ne kao ovi sarlatani s nasih prostora.

Ako padne gol bice 2:0.

neko drugi iz mase

pre 7 godina

Onog momenta kada je prednost nad verovatno najboljim zadnjim veznim u zadnjih 20 godina (Xabi Alonso) dobila najveća prevara današnjeg fudbala koja se šlepa sa majstorima, Španija je prestala da bude bauk.

murajsam

pre 7 godina

kako Italijani igraju smelo, drsko i muški....svaka čast. Protiv Nemaca mora još smelije i neće biti problema, ko ih se uplaši, taj u startu nema šanse...samo hrabro i parirati im uz nogu, protiv njih nema drugi način, ako oni daju dva ti moraš tri .... i još nešto, u ovoj polovini žreba 4 svetska prvaka najverovatnije u četvrtfinalu, jedan protiv drugog, a u onoj ni jedan šampion ni Evrope a kamoli sveta... blesavo...

Nikki

pre 7 godina

Lepo vam je kad Talijani pevaju,a kad je Miha tražio isto,svi ste bili protiv njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Žak, 27. jun 2016 19:59)

Stvar je u tome sto je italijanska himna vrhunska, ja se najezim kad je slusam a verujem i mnogi. Dok mi nase himna ne izaziva nikakve emocije.

Gale

pre 7 godina

Aca informacija " U gradu vidjeno vise Italijanskih navijaca nego Spanski" njega je stvarno mucno slusati
(CZ Sampion, 27. jun 2016 18:45)

A šta ti je tu tako mučno?

KORN

pre 7 godina

Pre pocetka EP ja lepo napisao da Španci nema šta da traže na ovom EP,da ta generacija je svoje odradila,više od pola tima im nije u formi ali eksperti za fudbal mi podelili minuse,pa mi još odgovaraju kako ja nemam pojma,lupam gluposti,Španci prvi favoriti.

први српски бек

pre 7 godina

da sam kao klinac pre desetak godina gledao rumunsku ligu umesto kalča nedeljom u tri na pinku verovatno bih sad navijao za rumune na EP :)

nesalomivilosmi

pre 7 godina

Dobar je Aca.. i mi smo obavezni u RS placati pretplatu a prinudjeni slusati hrvatski rijecnik,komentatora koji recimo otvoreno navija za albaniju,poslije utakmice redovno idu ramazanske pjesme na arapskom..tako da ima gore od goreg.Inace,dobra utakmica..Italijani zasluzeno idu dalje.

Rambo

pre 7 godina

Prvi gol Špancima u nokaut fazi EURA posle 16 godina, prethodni gol im dao Juri Đorkaef, seća li se neko uopšte njega? :)
(Davno je bilo, 27. jun 2016 18:53) Djorkaef, Turam, Lizarazu, Maluda... Tim ko stvoren za sprdanje :)

žao mi igrača

pre 7 godina

Dvije velike nogometne velesile su ispale sa takmičenja nevjerovatnim spletom okolnosti! Naime Island i Hrvatska su debelo pomiješali karte na ovom EURO 2016 jer Island se golom u 94.minuti skinuo sa HRV i otišao na ENG a nama dodijelio POR a Hrvatska golom dvije minute prije kraja šalje ESP na ITA gdje ovi prvi ispadaju! Da nije bilo ta dva gola,Realno su trebale obje završiti nerješeno, parovi osmine finala bili bi ESP-ISL;CRO-ITA;POR-ENG! Koje ludo prvenstvo, nema puno golova igra se šahovski! HRV i ESP kući, nema više grupe D! Važno je nekad i pri ždrijebu izbjeći tešku grupu! Sve ti je sreća...

yxc

pre 7 godina

@Mijat Splitski bili

Realno gledano Španija po sastavu nije ni blizu kvalitetna kao u periodu 2008/12, pogotovo napad.Jugoslavija sa početka 90-tih je neuporediva kategorija za ovakvu Španiju.

Mladen

pre 7 godina

Samo neka vama brani De Hea i dalje i daleko cete da dogurate!!! Krivac za oba gola protiv Hrvatske, zbog kojih su zavrsili u tezem delu kostura, kao i krivac za ovaj gol protiv Italije...

tony

pre 7 godina

navijao sam za spance, ali mi je drago sto cemo da oderemo ove zabare. ne, nisam nemac, srbin koji zivi u nemackoj i koji je dozivljava kao svoju drzavu.

Riječanin

pre 7 godina

Moj Vidiću jel gledaš svoje Talijane kako igraju e moj bože ovdje je Srbija morala biti među favoritima europskog prvenstva a sada je na redu Island.

Bane

pre 7 godina

Ocekivano, prvi u svojoj grupi u 1/8 finala pobedio drugog u svojoj grupi, pa neka se zove Spanija sto puta. E sada, kao navijacu Nemacke ovo mi se ni malo ne dopada. Zao mi je sto ce se dve mozda i najozbiljnije ekipe na sampionatu susresti vec u 1/4 finala i sto ce jedna morati da ispadne.

ES75

pre 7 godina

Dobar je Del Boske trener, ali nikad nije znao da promesa karte.
To sam govorio jos dok je bio u Realu.
Sta to znaci:

Pa na SP umesto da gura Huanfrana i Kazorlu, koji su imali sezonu karijere, on gura veterana Cavija i Alonsa, igra sa Aspilikuetom??? drzi Toresa,Vilju i Fabregasa na klupi.

Na ovom Evropskom ista prica. Ima malog Beljerina, decko imao sezonu iz snova, probijao bi mu i pravio visak u svakom napadu, on stavlja Huanfrana koji je u totalnom daunu. Alkantara,Lukas Vaskez i Koke sede na klupi.

Razumem da je Karvahal povredjen, ali da izbaci Iska i Matu koji znaju da prave visak, na znam sta mu bi.

Neka, stavi umornog Inijestu, nek ti igra deda, ne moze da trci, pretrcali ga matori Talijani!!!

Idete kuci Del Boske, nemoj slucajno da stavis Kokea,Vaskeza i Beljerina, guraj matorog Inijestu, Fabregasa i Silvu van forme , Huanfrana u daunu.
Trebao je da pozove Alonsa Saviju i Caviju.

VUK

pre 7 godina

ajde da sačekamo tu utakmicu. Tu jedino Nemci mogu da izgube! Italijani nisu verovali da će i grupu proći. I 3:0 da izgube niko im neće zameriti. Mogu samo da profitiraju, a tu su šampioni! Nije tu ništa izvesno.

Stevan

pre 7 godina

Stvar je u tome sto je italijanska himna vrhunska, ja se najezim kad je slusam a verujem i mnogi. Dok mi nase himna ne izaziva nikakve emocije.
(Nikki, 27. jun 2016 20:23)

To druže moj nema veze sa kvalitetom himne kao umetničkog dela, već sa nacionalnim ponosom, koji ti očigledno nemaš. Ne možeš ni da ga imaš kad državu posmatraš kroz materijalno-šta mi je dala, kakav posao radim, koliko para imam, a nikad se nisi zapitao šta si ti njoj dao. Država je kao kuća, dom-nije svačiji dom luksuzna vila od 800 kvadrata sa garažom punom automobila i dvorištem sa bazenom, ali svako svoj dom voli više od bilo čega na svetu, makar to bila i koliba od blata sa zemljanim podom. Tako je isto i sa državom, nema svako sreću da mu država bude bogata, sigurna i bezbedna poput Švajcarske, Švedske ili Nemačke, ali onu u kojoj se rodio i kojoj pripada voli najviše od svega, jer se tu oseća da je među svojima, da ga ne gledaju kao stranca. Ali ti ne znaš šta to znači zato i ne znaš šta je nacionalni ponos, zato i ne osećaš nikakve emocije kad čuješ himnu svoje države, zato nikad nećeš doživeti da budeš poštovan kao neki Italijan, Nemac, Šveđanin.

milanche

pre 7 godina

Bravo za Italijane.Rekoh i pre neki dan da ih ne treba otpisivati i tacno sam znao scenario protiv spanije.Na redu Nemci koji lose igraju protiv Italijana na velikim takmicenjima.Ne leze im.Nemci su osvajali titule uglavnom kad su Italijani ili Spanci ispadali od nekih drugih u osmofinalima.Mislim da je sazrelo da Italija uzme titulu posle dugo vremena.Ima 4 svetske a samo jednu Evropsku titulu.atreba to popraviti.

Mijat Splitski bili

pre 7 godina

@yxc
To sam rekao jer mi se cini da ce i Spanija da zavrsi kao i Jugoslavija . Nece vise da postoji kao drzava , nazalost .

E-mail

pre 7 godina

nama je Mihajlovic lud sto je terao ove nase pozere da pevaju himnu, sa koliko strasti su Italijani usli u mec videlo se sa pevanjem himne, oni se bore za svoju zemlju, a nasi splavari samo gledaju da to odrade kako god pa da se razilaze jer njima je zemlja koju pretstavljaju na poslesnjem mestu, tako je to u nasem drustvu na zalost.
(mita, 27. jun 2016 19:59 nije fora da ih natera, nema poente.. Fora je da sami osete i rade to, Italijane niko ne tera da pevaju ovako..

Dkl

pre 7 godina

Ne znam šta su se neki umislili da Italija uvek igra dobro.Na prošla dva mundijla nisu prošli GRUPU!Ipak mislim da sada imaju velike šanse za finale,iako navijam za Nemce.

Svako svoj krst vuče prika moj...

pre 7 godina

(mr.tooth, 27. jun 2016 19:32)
Ja gledam u komšinicinu natkrivenu terasu, dok kiša dobuje, ona sedi tu i kucka neke poruke, a šta bi žene drugo, i slušam Baju - "Mokra do kože"...

KVAREZMA SABIJATOR

pre 7 godina

Da braca italiani, koji ste vi likovi, za Vas postoji samo Novak, ostalo nije vazno, ismijavate uvijek druge, a Sami sebe ne gledate, che nazione di merda che siete voi serbi, grande merda

@(Rijeka66, 27. jun 2016 21:07)


Interesantna "analiza", ali evo bas juce u toku samo jednog dana za Srbiju su pale 4 evropske medalje za KAJAKASE i od toga cak 3 zlatne, dok su VATERPOLISTI ponovo izdominirali i ubedljivo osvojili cetvrtu uzastopnu medalju u svetskoj ligi u istom danu nasi ODBOJKASI su u svetskoj ligi zabelezili jos jednu pobedu i postali jedina reprezentacija koja je jos uvek nesavladana u tom takmicenju koje je uveliko poodmaklo, a NOVAK je danas zapoceo svoju novu odbranu titule na Vinbldonu, za sve to vreme vas nema nigde, pa cak ni na tom EURU, zbog toga ni ne cudi sto od frustracija koje je Kvarezma samo podgrejao vi vise ni ne mozete racionalno da kontrolisete svoje komplekse, koje nam svakog dana sve vise i vise iskazujete u svojim besmislenim komentarima.

My name is Zlatan

pre 7 godina

Hahaha.. Dosta ekipe ovdje predviđa da ce Nijemci Talijane lagano pregaziti. Kladim se u pivo i ćevape sa svakim da neće. Pa kud puklo da puklo. P.S. malo statistike za vas - Njemačka nikad - NIKAD - nije pobjedila Italiju na nekom turniru tj u službenoj utakmici. Samo prijateljske...

Valjevska podvala

pre 7 godina

Stvar je u tome sto je italijanska himna vrhunska, ja se najezim kad je slusam a verujem i mnogi. Dok mi nase himna ne izaziva nikakve emocije.
(Nikki, 27. jun 2016 20:23)

Nije u tome stvar

West Didsbury

pre 7 godina

Pitajte svabe ko im je slaba tačka :) evo Matheus navijao celu utakmicu za Španiju zbog toga. A nakon meča kase "Nadam se da nam italijani neće ući u glavu opet". Zna se ko je antibiotik pancerima :)

ticroo

pre 7 godina

Vrlo moguće da će šampion biti odlučen u duelu Italije i Nemačke. Istorija nas, međutim, uči da Nemci ne mogu dobiti Žabare ni da ovima sudija istera četiri igrača, a preostala sedmorica igraju sa slomljenom nogom. Ipak, ne može ovakav tim Azura do trona, ne zaluđujmo se. Zasad su konkretni, puno ih vadi i što se nisu previše trošili u klupskim Evro kupovima, ali nemaju iskustvo osvajanja trofeja i, na kraju, nisu igrači nekog kalibra, te očekujem da padnu na pretposlednjem stepeniku - najverovatnije Francuskoj. Belgija i domaćin odlučuju. Prednost, razume se, trikolorima.

carlito

pre 7 godina

ovu italiju treba izbaciti ne samo sa eura nego iz kvalifikacija narednih 10 god ili dok se ne rodi novi toti ili pinturikio. ovo je jadno i bedno.da ni jedan jedini igrac nema dribling ili bilo sta od tehnike. spanci sa nolitom i fabregasom u prvoj,kokeom i alkantarom na klupi,toresom u madridu,nemaju sta da traze protiv bilo koje malo jace repke. fudbal na najnizim granama u istorijia za sve su krive pare.kvalitet vise nije bitasn

Hari

pre 7 godina

Cakir definitivno najbolji Evropski sudija! Naravno da ima po neka greskica, ali nista krupno, sto bi bas nastetilo nekom timu. Ocekujem da sudi finale :)

Rijeka66

pre 7 godina

Da braca italiani, koji ste vi likovi, za Vas postoji samo Novak, ostalo nije vazno, ismijavate uvijek druge, a Sami sebe ne gledate, che nazione di merda che siete voi serbi, grande merda

Bianconero 1897. :)

pre 7 godina

Odmah Konte da uvede mog brata Zazu umjesto ovih Panjeva Pele i Eder... i Sturaro umjesto smijesnog merdasa iz male rome florencija!

Realno

pre 7 godina

Formacija Italije na papiru 3-5-2 na terenu 5-2-1-2 sa naravno dva defanzivna vezna igraca,a sa Spancima tako ne moze da se igra...Lagano Spanci ovo prolaze

sinisa33

pre 7 godina

Ne.volim bas Spaniju,al najezim se kad.vidim kako simuliraju italijani. Lepo igraju ali prljavo, sa gomilom valjanja. Poslednji zuti karton za Spaniju cista simulacija. voleo bih da pppiju crveni zbog.toga prvi sledeci put. Zato nikad ne mogu da navijam za njih, uvek prljavo i nikad posteno. Samo se setite Nemacke 2006.

Bobi B.

pre 7 godina

Italijani veoma kvalitetni ali tradicionalno prljavi i degutantni sa onim foliranjima.Sada se suočavaju sa Pancerima koji polako menjaju redukciju ,ubacuju u viši stepen i počinju da melju...

Bojan KG

pre 7 godina

Sad sam sebe kritikujem jer nikad nisam voleo Brazil čak i kad je igrao Romario, Bebeto a kasnije pravi Ronaldo. Znalo se da će biti prvaci i 94' i 02' a da je Ronaldo bio spreman možda i 98' ali teško. Igrali su lepo, davali golove, lako stvarali šanse. Od te 2002. pa na ovamo počinje pad Brazila a industrijski Evropski fudbal preuzima primat. Brazil iz 2002. je pojam od ekipe za Italiju 2006. Inače tek se sad vidi, kad se oprosti Mesi a možda i Ronaldo ako ne sad onda za dve godine u Rusiji, ko ostaje od dobrih igrača - smarači koji mogu da trče do sutra, bez grama vizije, kreativnosti i slično. Lepo rekoše pravićemo LM i CR od blata za par godina. Može ova Italija da bude i prvak univerzuma ali ovo kako oni igraju za većinu je odvratno. Iskreno se nadam da će ih Nemci izbaciti i da će srušiti tradiciju da ih nikad nisu pobedili na EP i SP, tako je bilo i sa Brazilom koga nisu nikad dobili na SP pa su ih razvalili pre dve godine. Zaključak - tim koji ovako igra kao Italija ne bi smeo da bude prvak bilo čega i nadam se da neće.

Ja sam nqutralan,a vi?

pre 7 godina

Italijanima jedini igrac u napadu brazilac. Ostalih 9 sve odbrambeni. Smoricemo se u drugom poluvrenenu od njihovog bunkera.

Melenci

pre 7 godina

sastali se padavicari.Ne zna se ko je veci folirant.Italija za dlaku.Ali sa Nemackom im nece proci vectita kuknjava i prica.Nemci ce ih pokidati bas kao sto bi i Spaniju,

carlito

pre 7 godina

ovu italiju treba izbaciti ne samo sa eura nego iz kvalifikacija narednih 10 god ili dok se ne rodi novi toti ili pinturikio. ovo je jadno i bedno.da ni jedan jedini igrac nema dribling ili bilo sta od tehnike. spanci sa nolitom i fabregasom u prvoj,kokeom i alkantarom na klupi,toresom u madridu,nemaju sta da traze protiv bilo koje malo jace repke. fudbal na najnizim granama u istorijia za sve su krive pare.kvalitet vise nije bitasn

Realno

pre 7 godina

Formacija Italije na papiru 3-5-2 na terenu 5-2-1-2 sa naravno dva defanzivna vezna igraca,a sa Spancima tako ne moze da se igra...Lagano Spanci ovo prolaze

tony

pre 7 godina

navijao sam za spance, ali mi je drago sto cemo da oderemo ove zabare. ne, nisam nemac, srbin koji zivi u nemackoj i koji je dozivljava kao svoju drzavu.

Rijeka66

pre 7 godina

Da braca italiani, koji ste vi likovi, za Vas postoji samo Novak, ostalo nije vazno, ismijavate uvijek druge, a Sami sebe ne gledate, che nazione di merda che siete voi serbi, grande merda

Mladen

pre 7 godina

Samo neka vama brani De Hea i dalje i daleko cete da dogurate!!! Krivac za oba gola protiv Hrvatske, zbog kojih su zavrsili u tezem delu kostura, kao i krivac za ovaj gol protiv Italije...

Ja sam nqutralan,a vi?

pre 7 godina

Italijanima jedini igrac u napadu brazilac. Ostalih 9 sve odbrambeni. Smoricemo se u drugom poluvrenenu od njihovog bunkera.

Bianconero 1897. :)

pre 7 godina

Odmah Konte da uvede mog brata Zazu umjesto ovih Panjeva Pele i Eder... i Sturaro umjesto smijesnog merdasa iz male rome florencija!

Nikki

pre 7 godina

Lepo vam je kad Talijani pevaju,a kad je Miha tražio isto,svi ste bili protiv njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Žak, 27. jun 2016 19:59)

Stvar je u tome sto je italijanska himna vrhunska, ja se najezim kad je slusam a verujem i mnogi. Dok mi nase himna ne izaziva nikakve emocije.

žao mi igrača

pre 7 godina

Dvije velike nogometne velesile su ispale sa takmičenja nevjerovatnim spletom okolnosti! Naime Island i Hrvatska su debelo pomiješali karte na ovom EURO 2016 jer Island se golom u 94.minuti skinuo sa HRV i otišao na ENG a nama dodijelio POR a Hrvatska golom dvije minute prije kraja šalje ESP na ITA gdje ovi prvi ispadaju! Da nije bilo ta dva gola,Realno su trebale obje završiti nerješeno, parovi osmine finala bili bi ESP-ISL;CRO-ITA;POR-ENG! Koje ludo prvenstvo, nema puno golova igra se šahovski! HRV i ESP kući, nema više grupe D! Važno je nekad i pri ždrijebu izbjeći tešku grupu! Sve ti je sreća...

Hari

pre 7 godina

Cakir definitivno najbolji Evropski sudija! Naravno da ima po neka greskica, ali nista krupno, sto bi bas nastetilo nekom timu. Ocekujem da sudi finale :)

ticroo

pre 7 godina

Vrlo moguće da će šampion biti odlučen u duelu Italije i Nemačke. Istorija nas, međutim, uči da Nemci ne mogu dobiti Žabare ni da ovima sudija istera četiri igrača, a preostala sedmorica igraju sa slomljenom nogom. Ipak, ne može ovakav tim Azura do trona, ne zaluđujmo se. Zasad su konkretni, puno ih vadi i što se nisu previše trošili u klupskim Evro kupovima, ali nemaju iskustvo osvajanja trofeja i, na kraju, nisu igrači nekog kalibra, te očekujem da padnu na pretposlednjem stepeniku - najverovatnije Francuskoj. Belgija i domaćin odlučuju. Prednost, razume se, trikolorima.

Riječanin

pre 7 godina

Moj Vidiću jel gledaš svoje Talijane kako igraju e moj bože ovdje je Srbija morala biti među favoritima europskog prvenstva a sada je na redu Island.

Aaaaaaaa

pre 7 godina

Kakav smor Aca frizura, faca......ziv bio i hvla onome ko je izmislio ovo dugmence na daljinskom koj sluzi za totalno smanjivanje/utisavanje zvuka na televiziji!

Dkl

pre 7 godina

Ne znam šta su se neki umislili da Italija uvek igra dobro.Na prošla dva mundijla nisu prošli GRUPU!Ipak mislim da sada imaju velike šanse za finale,iako navijam za Nemce.

ner0n

pre 7 godina

Šta vam bre svima smeta Aca ? Čovek pokušava da razbije monotoniju u komentatorskom poslu, i to radi na pravi način. Svaka cast Aco kraljino !

sah 88

pre 7 godina

Koja glupost u jednom kosturu Spanija, Italija, Nemacka, Francuska, Engleska pa ajde neka neko pobedi sve ove plus finale?! A tamo setnja neke osrednje da ne kazem malo jace ekipe posto su Belgija i Portugal ubedljivo najjaci i gomila smesnih ekipa tipa Velsa, S. Irska, Svajcarska, Poljska, Madjarska????!!!!! Stvarno ogromna glupost, trebalo je da bude poludirigovani zreb za osminu finala.

Stefan

pre 7 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH bila je ovo himna reprenzetacije Spanije koja ima 46 miliona stanovnika i ciji je pozivni broj 34! Pa sta bi mi bez Ace informacije :)))

sinisa33

pre 7 godina

Ne.volim bas Spaniju,al najezim se kad.vidim kako simuliraju italijani. Lepo igraju ali prljavo, sa gomilom valjanja. Poslednji zuti karton za Spaniju cista simulacija. voleo bih da pppiju crveni zbog.toga prvi sledeci put. Zato nikad ne mogu da navijam za njih, uvek prljavo i nikad posteno. Samo se setite Nemacke 2006.

Juventino Novi Sad

pre 7 godina

Doktor Antonio Konte.
S ovim sastavom, Gvardiola i Murinjo bi već bili na godišnjem odmoru. A Bufon...nemam reči, ja se živciram i skačem, a nisam ni italijan, a on sve sa osmehom rešava situacije...Kraljina.

Fratello

pre 7 godina

Ako je ovo sto Italija igra zadnjih godina defanzivni fudbal... Ovo bih ja nazvao smartfudbal. Ovde nema greske, ko protiv kompjutera da igras.

mita

pre 7 godina

A nama je Mihajlovic lud sto je terao ove nase pozere da pevaju himnu, sa koliko strasti su Italijani usli u mec videlo se sa pevanjem himne, oni se bore za svoju zemlju, a nasi splavari samo gledaju da to odrade kako god pa da se razilaze jer njima je zemlja koju pretstavljaju na poslesnjem mestu, tako je to u nasem drustvu na zalost.

jednoruki krstivoje

pre 7 godina

Ljudi ako vam smeta Aca, imate na netu live stream, pa birajte koji gos hocete, stvarno je smorcina kad udjes u komentare a 50% njih o komentatorima sa RTS-a.

Guest

pre 7 godina

Sta reci... Italijani - doktori ovog sporta. Igraci pokupljeni iz Sampdorie, Torina, Lazia, Intera, Rome gase ove superstarove iz Reala, Barse.. i to je tako godinama, pet ekipa oni ovakvih mogu da napravi i opet bi bilo isto.

Gale

pre 7 godina

Aca informacija " U gradu vidjeno vise Italijanskih navijaca nego Spanski" njega je stvarno mucno slusati
(CZ Sampion, 27. jun 2016 18:45)

A šta ti je tu tako mučno?

W

pre 7 godina

Nije ni čudo što ih je hrvatska dobila i to uz mnogo sreće. Ispada da je njihova grupa najgora bila. Česi nikakvi. Turci kao da su ih terali da igraju. Španci očaj. I hrvati očajni i plus nosioci rekorda da nisu šutnuli u okvir gola za 120 minuta.

Golub Dzukela

pre 7 godina

Italijanski mentalitet, zelja za pobjedom je upravo postala brend! Poput njemacke jake volje, rodila se i italijanska jaka zelja i strast za pobjedom. Svaka cast italijani, pokazaliste da niste slucajno uvijek medju najboljima! Finale Italija - Njemacka, bilo bi zanimljivo. Hladni njemci protiv vrucih italijana.

neko drugi iz mase

pre 7 godina

Onog momenta kada je prednost nad verovatno najboljim zadnjim veznim u zadnjih 20 godina (Xabi Alonso) dobila najveća prevara današnjeg fudbala koja se šlepa sa majstorima, Španija je prestala da bude bauk.

Forza Italia!

pre 7 godina

Kako mi je drago! Obožavam ove Italijane u fudbalu jer me mnogo podsećaju na našu košarkašku reprezentaciju:
1) I jedni i drugi su među 3 najjače nacije na svetu u tom sportu;
2) I jedni i drugi igraju na inteligenciju i taktički besprekorno;
3) I jedni i drugi imaju neviđenu dozu šarma i šmekerstva;
4) I jedni i drugi su stara škola.
Nadam se da azzurri osvajaju prvenstvo, svim srcem sam uz njih!

Bojan KG

pre 7 godina

Sad sam sebe kritikujem jer nikad nisam voleo Brazil čak i kad je igrao Romario, Bebeto a kasnije pravi Ronaldo. Znalo se da će biti prvaci i 94' i 02' a da je Ronaldo bio spreman možda i 98' ali teško. Igrali su lepo, davali golove, lako stvarali šanse. Od te 2002. pa na ovamo počinje pad Brazila a industrijski Evropski fudbal preuzima primat. Brazil iz 2002. je pojam od ekipe za Italiju 2006. Inače tek se sad vidi, kad se oprosti Mesi a možda i Ronaldo ako ne sad onda za dve godine u Rusiji, ko ostaje od dobrih igrača - smarači koji mogu da trče do sutra, bez grama vizije, kreativnosti i slično. Lepo rekoše pravićemo LM i CR od blata za par godina. Može ova Italija da bude i prvak univerzuma ali ovo kako oni igraju za većinu je odvratno. Iskreno se nadam da će ih Nemci izbaciti i da će srušiti tradiciju da ih nikad nisu pobedili na EP i SP, tako je bilo i sa Brazilom koga nisu nikad dobili na SP pa su ih razvalili pre dve godine. Zaključak - tim koji ovako igra kao Italija ne bi smeo da bude prvak bilo čega i nadam se da neće.

drug Vucela

pre 7 godina

Realno, najlosija grupa je ona u kojoj su bili Spanci, Hrvati, Turci, Cesi. Tu treceplasirani nije prosao dalje, a ni prvi ni drugi iz grupe nije prosao u 1/4 finala. Kad se setim samo kako su se Hrvati lozili posle Spanaca da ce u finale, smesno....

kiki

pre 7 godina

Šta je Čelsi pokupio,kajmak u ovom Konteu! Iako je Italija po imenima nikad slabija, vidi se svo savršenstvo taktike trenera, odbrana-napad, igra jednostavno žubori iako je taktika zasnovana na odbrani, prosto rečeno genije od trenera,sušta suprotnost nafuranim trenerima koji ili imaju napad(Gvardiola,ili odbranu Murinjo),e pa ovaj je nadogradnja obojice 2.0 varijanta! Prelepo!

Bree

pre 7 godina

Ocajno selektirana rep Spanije. Mislim da je Del Boskeu konacno vreme za penziju. Kada ti ne igraju Belerin, Alkantara, Silva od pocetka, onda imas problem. Ovaj Nolito je dobar za Seltu kada igraju protiv Eibara i Las Palmasa. Morao je Tores da bude pozvan! Za klasu je bolji od pomenutog Nolita, Adurica ilo Vaskeza. Italijani ovakvim pristupom mogu da pobede Nemce, cak i da osvoje titulu.

Bobi B.

pre 7 godina

Italijani veoma kvalitetni ali tradicionalno prljavi i degutantni sa onim foliranjima.Sada se suočavaju sa Pancerima koji polako menjaju redukciju ,ubacuju u viši stepen i počinju da melju...

Rodjeni Juventino

pre 7 godina

Kakav uvod Ace Stojanovica, bas je ono rodjeni pesnik hahahaha.. izvinite ali morao sam. P.s svaki put se najezim kad vidim Italijane kako pjevaju himnu, Posebno Juventusove igrace Buffon Kjelini Barzalji Bonucci i naravno trener Konte

VUK

pre 7 godina

ajde da sačekamo tu utakmicu. Tu jedino Nemci mogu da izgube! Italijani nisu verovali da će i grupu proći. I 3:0 da izgube niko im neće zameriti. Mogu samo da profitiraju, a tu su šampioni! Nije tu ništa izvesno.

Djibril (.)(.)

pre 7 godina

Pedro sa onim brcicima isti pokojni Gaga Nikolic u ulozi shlager pevaca u Ko to tamo peva :)Veliki doktori ove igre Italijani,Djidji oploditelj,De Rosi vezao u cvor Spance,Insigne sad u svlacionici trci po stolu za masazu krugove od srece:)

Svako svoj krst vuče prika moj...

pre 7 godina

(mr.tooth, 27. jun 2016 19:32)
Ja gledam u komšinicinu natkrivenu terasu, dok kiša dobuje, ona sedi tu i kucka neke poruke, a šta bi žene drugo, i slušam Baju - "Mokra do kože"...

KORN

pre 7 godina

Pre pocetka EP ja lepo napisao da Španci nema šta da traže na ovom EP,da ta generacija je svoje odradila,više od pola tima im nije u formi ali eksperti za fudbal mi podelili minuse,pa mi još odgovaraju kako ja nemam pojma,lupam gluposti,Španci prvi favoriti.

Blue Fortress

pre 7 godina

Zeleo sam da Azuri osvoje jos pre pocetka EP ali je to delovalo kao nemoguca misija, sada iz meca u mec pokazuju da su mozda i prvi favoriti. Neverovatno s obzirom na "imena", vidi se Konteov pecat i snaga kolektiva. Krivo mi je zbog bednog sistema takmicenja koji im je napravio paklen put do finala, potpuno nezasluzeno...Zamislite da Markizio i Verati nisu povredjeni, to bi bila poezija. Samo neznalice su pisale o Konteu kao bunkeraskom treneru, sada im je valjda jasno da presing, trcanje, konkretne napadacke akcije cine osnovu njegove filozofije, ne mogu da docekam momenat kada stigne u Celsi i utegne one balerine.

dusan

pre 7 godina

Kako ce Italijani doktorski da ih stave u dzep. Zabari ima da odrze cas Spancima. Zivi bili pa videli. Dali su jedan, ja mislim da ce jos jedan ili dva.

ES75

pre 7 godina

Dobar je Del Boske trener, ali nikad nije znao da promesa karte.
To sam govorio jos dok je bio u Realu.
Sta to znaci:

Pa na SP umesto da gura Huanfrana i Kazorlu, koji su imali sezonu karijere, on gura veterana Cavija i Alonsa, igra sa Aspilikuetom??? drzi Toresa,Vilju i Fabregasa na klupi.

Na ovom Evropskom ista prica. Ima malog Beljerina, decko imao sezonu iz snova, probijao bi mu i pravio visak u svakom napadu, on stavlja Huanfrana koji je u totalnom daunu. Alkantara,Lukas Vaskez i Koke sede na klupi.

Razumem da je Karvahal povredjen, ali da izbaci Iska i Matu koji znaju da prave visak, na znam sta mu bi.

Neka, stavi umornog Inijestu, nek ti igra deda, ne moze da trci, pretrcali ga matori Talijani!!!

Idete kuci Del Boske, nemoj slucajno da stavis Kokea,Vaskeza i Beljerina, guraj matorog Inijestu, Fabregasa i Silvu van forme , Huanfrana u daunu.
Trebao je da pozove Alonsa Saviju i Caviju.

milanche

pre 7 godina

Bravo za Italijane.Rekoh i pre neki dan da ih ne treba otpisivati i tacno sam znao scenario protiv spanije.Na redu Nemci koji lose igraju protiv Italijana na velikim takmicenjima.Ne leze im.Nemci su osvajali titule uglavnom kad su Italijani ili Spanci ispadali od nekih drugih u osmofinalima.Mislim da je sazrelo da Italija uzme titulu posle dugo vremena.Ima 4 svetske a samo jednu Evropsku titulu.atreba to popraviti.

Stevan

pre 7 godina

Stvar je u tome sto je italijanska himna vrhunska, ja se najezim kad je slusam a verujem i mnogi. Dok mi nase himna ne izaziva nikakve emocije.
(Nikki, 27. jun 2016 20:23)

To druže moj nema veze sa kvalitetom himne kao umetničkog dela, već sa nacionalnim ponosom, koji ti očigledno nemaš. Ne možeš ni da ga imaš kad državu posmatraš kroz materijalno-šta mi je dala, kakav posao radim, koliko para imam, a nikad se nisi zapitao šta si ti njoj dao. Država je kao kuća, dom-nije svačiji dom luksuzna vila od 800 kvadrata sa garažom punom automobila i dvorištem sa bazenom, ali svako svoj dom voli više od bilo čega na svetu, makar to bila i koliba od blata sa zemljanim podom. Tako je isto i sa državom, nema svako sreću da mu država bude bogata, sigurna i bezbedna poput Švajcarske, Švedske ili Nemačke, ali onu u kojoj se rodio i kojoj pripada voli najviše od svega, jer se tu oseća da je među svojima, da ga ne gledaju kao stranca. Ali ti ne znaš šta to znači zato i ne znaš šta je nacionalni ponos, zato i ne osećaš nikakve emocije kad čuješ himnu svoje države, zato nikad nećeš doživeti da budeš poštovan kao neki Italijan, Nemac, Šveđanin.

Rafael Sobis

pre 7 godina

Sad bi bilo dobro da pocnu komentarisati oni sto su "uvijek za fudbal, a protiv antifudbala". Likovi osim trojke iz odbrane, Bufona I donekle De Rosija, a sa "prosjecima" iz Lacija, Sautemptona, Intera...drze fudbalski cas, na isti nacin kao I protiv Belgije.

BOBA DELIJA

pre 7 godina

Sama situacija kod gola pokazuje koliko su italijani sa više žara i volje ušli u meč. Pri takvom sutu je jasno bilo da se mora odbiti a španci gledaju kako se 3-4 italijana zalecu ka lopti. Da nije De Gea u još jedno 3 situacije izvadio, svašta bi bilo. Španska sredina je veoma spora i letargicna. Del Boske je skroz promašio koncepciju i više sam puta rekao da tu došlo do zasicenja, jednostavno moraju da ga promene. Svakome dođe kraj. On ni ne menja, stalno mu isti igraju.
Ramos i Pike ne mogu da izađu na kraj sa Peleom. Vidić je takve jeo sam kao od šale.
Sve u svemu, malo čudo bi bilo da ovo španci okrenu u drugom pri ovakvoj situaciji.

Gajetano

pre 7 godina

Strascu, kvalitetom, iskustvom i mudroscu ova Italija neodoljivo podseca na onu iz 2006. Spanci dobili bas ono sto su i zasluzili: umesto da se setkaju gornjom polovinom zreba do finala, izgube dobijenu utakmicu protiv rezervnog tima Hrvata i od gotovog naprave veresiju.

I sad, ironijom Platinijevog zreba, dobili smo finale pre finala u cetvrtfinalu, Italija - Nemacka. Francuzi ko Francuzi, uvek do koske "domacini", da nisu Englezi pravili gluposti u grupi i prepustili 1. mesto Velsu, Francuzi bi se do polufinala prosetali preko Irske i Velsa. Ovako, "vuna bato".

Pozdrav,

Totti

pre 7 godina

Mozete samo da mrzite Italiju ali ja evo vec 50 godina navijam za njih,kada nema nasih na takmicenju.Od Zofa,Rosija,Tardelija,Betege,...preko Badja,Maldinija,Neste,Totija,...pa do ovih danas.Bufon je legenda,ma svi su legende...Onaj Kjelini ima vece srce od kompletne spanske reprezentacije.Jako brzo prelaze iz odbrane u napad i mogli su napuniti Spaniju da nije bilo De Gee.Mislim da je ovim odzvonilo napokon tika-taka fudbalu,bez srca i duse.

bianconero

pre 7 godina

Bravo za Italijane, ali Nemci će ih pregaziti.
(DŽ, 27. jun 2016 20:04) Da da, kao što ih je pregazila onomad u Dortmundu na SP ili kada je Baloteli pokazivao svoju muskulaturu.

nsboy

pre 7 godina

hahah a buskec vec krenuo da glumi da je dobio udarac prilikom makazica djakerinija...na usporenom se vidi da je krenuo da priprema facu za jos jednog oskara...fudbalski de niro

Kol

pre 7 godina

Konte car a Bufon legenda ima reflekse kao mladic, potpuno zasluzena pobeda Italije i jedva cekam Nemacka - Italija to je finale pre finala!

snezni09

pre 7 godina

Kako pametan fudbal igraju Italijani, svaka cast, navijam za Italijane oduvek ali sad me sve vise odusevljavaju, posle one generacije Pirlo,Kanavaro i svetske titule mislio sam nista ali djavola oni uvek dobro igraju...

nesalomivilosmi

pre 7 godina

Dobar je Aca.. i mi smo obavezni u RS placati pretplatu a prinudjeni slusati hrvatski rijecnik,komentatora koji recimo otvoreno navija za albaniju,poslije utakmice redovno idu ramazanske pjesme na arapskom..tako da ima gore od goreg.Inace,dobra utakmica..Italijani zasluzeno idu dalje.

hogar koji nije strasan

pre 7 godina

Italijani su zaista majstori. Jos jednom se pokazalo koliko su glupi i naivni oni koji otpisuju ovu fudbalsku naciju. Protiv Nemaca ce biti neizvesno, ali sigurno je da se tom mecu manje raduju Nemci od Italijana.

Markic

pre 7 godina

Ovaj De Rossi je 10 godina naj igrac Italije na prelazu prosle i sad u ovoj generaciji!!! Jos ko klinac kad je pucao penal protiv Fra 2006 i dan danas dominira.

Grayhund

pre 7 godina

Kraj prvog poluvremena. Takticki su ih unistili italijani, sjajno stoje na terenu, pravovremeno u bloku, nisu milimetar prostora dali spancima. Odlicno se transformisu u napad, par odlicnih sansi..dehea briljira kao i uvek.tesko ovo spanci mogu dobiti.italijani uz nemce najozbiljija ekipa do sad.

први српски бек

pre 7 godina

da sam kao klinac pre desetak godina gledao rumunsku ligu umesto kalča nedeljom u tri na pinku verovatno bih sad navijao za rumune na EP :)

Pooop

pre 7 godina

Nemacka ce pokidati Italiju?
Istina, za sve postoji prvi put ali Nemacka NIKAD na EP ili SP nije pobedila Italiju, NIKAD.
Slucajnost? Mozda.

aseb

pre 7 godina

Italijani,velemajstori turnirske igre! Nekad nije lijep njihov fudbal za gledati,ali kapa dole i naklon.
A Bufon,sta reci o njemu? Klasa za sebe,nema mu ravnog kad se uzme sve u obzir: odbrane, motivator, vodja, postavljanje odbrambenih igraca i jos na sve nije smrad i glumac.

Espanaa

pre 7 godina

Au ala Italijani pevaju himnu, još lepo i zvuči.
Nadmašili su i samog Acu sa uvodom "kada igraju veliki, nešto veliko mora da se desi". Ne znaju oni da imamo Acu insajdera koji čita Umberta Eka i lično poznaje medicinsku sestru Italijanskog tima.

Veliki su to majstori

pre 7 godina

Otpisati Italijane pre sampionata moze samo onaj ko veze o fudbalu nema. Dobili sve utakmice do sada ( onaj trening s Irskom ne racunam) i po meni jedni od favorita za titulu.

Rambo

pre 7 godina

Prvi gol Špancima u nokaut fazi EURA posle 16 godina, prethodni gol im dao Juri Đorkaef, seća li se neko uopšte njega? :)
(Davno je bilo, 27. jun 2016 18:53) Djorkaef, Turam, Lizarazu, Maluda... Tim ko stvoren za sprdanje :)

dragan

pre 7 godina

A lepo je neko u komentarima pre nekoliko dana pisao da je pobeda Hrvata nad Spanijom nista, jer je Spanija raspadnuta ekipa i da ce se to videti protiv Italijan.

doktor djidji

pre 7 godina

ako imaju izrazi skola fudbala, za italiju treba koristiti univerzitet fudbala! uvjek imaju sistem, ako imaju jos nekog dobrog pojedinca onda sampioni ako ne onda onda polufinale! kakve stare kajle igraju za italiju kad ih vidim odma osmjeh na lice!!

damjantzar

pre 7 godina

strasni su ovi italijani, najgotivnija ekipa sigurno :-D
ali ovaj konte kakva je to faca. kolika strast prema fudbalu samo, za takvog trenera bih glavu dao.

Robi Zg

pre 7 godina

Kakvi doktori su ovi Talijani! Nekoliko puta sam brojao koliko ih je na terenu jer sam mislio da ih ima više. Takvo pokrivanje prostora je nevjerovatno, trazicija, startovi, točnost, proigravanja i na kraju - briljantni Buffon. Svaka im čast, sljedeća je Njemačka. Bit će to odlična utakmica.

divlja svinja

pre 7 godina

Bravo legende, bravo šampioni!! Zoff, Rossi, Schirea, Gentile, Conti, Tardelli, Bergomi, Maldini, Baresi, Ferrara, Baggio, Vieri, Del Piero, Totti, Cannavaro, Gattuso i Inzaghi mogu biti ponosni što čuvate slavnu tradiciju!! A Conte ide stopama Capella, Ancelottija, Trappatonija i Lippija. Idemo do trofeja!!

murajsam

pre 7 godina

kako Italijani igraju smelo, drsko i muški....svaka čast. Protiv Nemaca mora još smelije i neće biti problema, ko ih se uplaši, taj u startu nema šanse...samo hrabro i parirati im uz nogu, protiv njih nema drugi način, ako oni daju dva ti moraš tri .... i još nešto, u ovoj polovini žreba 4 svetska prvaka najverovatnije u četvrtfinalu, jedan protiv drugog, a u onoj ni jedan šampion ni Evrope a kamoli sveta... blesavo...

Džoni

pre 7 godina

Velika je šteta što će se dve najbolje ekipe na prvenstvu sastati već u četvrtfinalu! Možda mala prednost Nemcima ali su i jedni i drugi pokazali da je fudbal nešto što im tako dobro leži kroz decenije u nazad!

mik

pre 7 godina

Jedan je Điđi Bufon,majstor. A Konte... Još dok je bio kapiten u Juventusu pokazivao je veliki autoritet i to isto pokazuje i danas kao trener. Velika karijera je pred njim. Videćemo kako će izgledati Čelzi sa njim.

kalina

pre 7 godina

Imao sam osećaj kao da gledam Mančester Junajted...De Hea se trudi,a odbrana šuplja...Mislim da je vreme da se reše Pikea...Svaka čast Italijanima,majstori taktike!

Costa

pre 7 godina

Kao veliki navijac Juventusa,radujem se svakoj pobedi Italijana.Pogotovo i zbog pametnjakovica koji misle da je italijanska liga "propala".Igraci iz iste te lige izbacuju igrace reala,barse i premijer lige na koju svi balite.

presheva

pre 7 godina

zabari brate ne briga nji skim igraju ja sam bio reko odma posle igra sa belgijom da italija je reprezentacija za velike turnire nema veze i da igraju lose oni znaju da se bore i drago mi je da su dobili jel da otpises italiju ko mnogi eksperti najveca greska je

Laki

pre 7 godina

Konte, Simeone, Paunović..treneri koji su stalno u igri, viču, usklađuju linije, komanduju bre!! A pripreme utakmica su fantastične.Italijani su toliko navežbani da igraju napamet-tačno znaju ko gde treba da bude i šta treba da se radi. Imaju pozadi tri centuriona i Bufona - Aca informacija:)

KVAREZMA SABIJATOR

pre 7 godina

Da braca italiani, koji ste vi likovi, za Vas postoji samo Novak, ostalo nije vazno, ismijavate uvijek druge, a Sami sebe ne gledate, che nazione di merda che siete voi serbi, grande merda

@(Rijeka66, 27. jun 2016 21:07)


Interesantna "analiza", ali evo bas juce u toku samo jednog dana za Srbiju su pale 4 evropske medalje za KAJAKASE i od toga cak 3 zlatne, dok su VATERPOLISTI ponovo izdominirali i ubedljivo osvojili cetvrtu uzastopnu medalju u svetskoj ligi u istom danu nasi ODBOJKASI su u svetskoj ligi zabelezili jos jednu pobedu i postali jedina reprezentacija koja je jos uvek nesavladana u tom takmicenju koje je uveliko poodmaklo, a NOVAK je danas zapoceo svoju novu odbranu titule na Vinbldonu, za sve to vreme vas nema nigde, pa cak ni na tom EURU, zbog toga ni ne cudi sto od frustracija koje je Kvarezma samo podgrejao vi vise ni ne mozete racionalno da kontrolisete svoje komplekse, koje nam svakog dana sve vise i vise iskazujete u svojim besmislenim komentarima.

sarajevo.ba

pre 7 godina

78.minut,nadam se da talijani mogu ovo privesti kraju,mada do zore spanci ne mogu proci ovu odbranu a i ako sta prodje tu je Djidji.
Ne igraju oni mozda lijepo za oko svih ovih godina,ali njihova disciplina i kontre su dovedeni do savrsenstva.
Ja ih bas gotivim,kakvu ljudi volju imaju igrati za svoju zemlju,ako treba na terenu poginuti nije im problem a ne kao ovi sarlatani s nasih prostora.

Ako padne gol bice 2:0.

yxc

pre 7 godina

@Mijat Splitski bili

Realno gledano Španija po sastavu nije ni blizu kvalitetna kao u periodu 2008/12, pogotovo napad.Jugoslavija sa početka 90-tih je neuporediva kategorija za ovakvu Španiju.

Bianconero 1897. :)

pre 7 godina

Krajjjj! Odbrana je kljuc, a nju cine pa ko bi drugi nego BUFFON i Trojac Barza-Leo-Chiello!!! Juventusova skola, najjaca u vasioni ! ! !

Dragan VG

pre 7 godina

Trenutno sam u Trstu, i mogu vam reci da me Italijani podsecaju na nas kada proslavljaju uspeh...
Sirene, auti, izbacuju zastave Italije na terase, vriste po stanovima i kucama...
Temperamentan narod...

Mijat Splitski bili

pre 7 godina

@yxc
To sam rekao jer mi se cini da ce i Spanija da zavrsi kao i Jugoslavija . Nece vise da postoji kao drzava , nazalost .

Valjevska podvala

pre 7 godina

Stvar je u tome sto je italijanska himna vrhunska, ja se najezim kad je slusam a verujem i mnogi. Dok mi nase himna ne izaziva nikakve emocije.
(Nikki, 27. jun 2016 20:23)

Nije u tome stvar

West Didsbury

pre 7 godina

Pitajte svabe ko im je slaba tačka :) evo Matheus navijao celu utakmicu za Španiju zbog toga. A nakon meča kase "Nadam se da nam italijani neće ući u glavu opet". Zna se ko je antibiotik pancerima :)

Bane

pre 7 godina

Ocekivano, prvi u svojoj grupi u 1/8 finala pobedio drugog u svojoj grupi, pa neka se zove Spanija sto puta. E sada, kao navijacu Nemacke ovo mi se ni malo ne dopada. Zao mi je sto ce se dve mozda i najozbiljnije ekipe na sampionatu susresti vec u 1/4 finala i sto ce jedna morati da ispadne.

My name is Zlatan

pre 7 godina

Hahaha.. Dosta ekipe ovdje predviđa da ce Nijemci Talijane lagano pregaziti. Kladim se u pivo i ćevape sa svakim da neće. Pa kud puklo da puklo. P.S. malo statistike za vas - Njemačka nikad - NIKAD - nije pobjedila Italiju na nekom turniru tj u službenoj utakmici. Samo prijateljske...

E-mail

pre 7 godina

nama je Mihajlovic lud sto je terao ove nase pozere da pevaju himnu, sa koliko strasti su Italijani usli u mec videlo se sa pevanjem himne, oni se bore za svoju zemlju, a nasi splavari samo gledaju da to odrade kako god pa da se razilaze jer njima je zemlja koju pretstavljaju na poslesnjem mestu, tako je to u nasem drustvu na zalost.
(mita, 27. jun 2016 19:59 nije fora da ih natera, nema poente.. Fora je da sami osete i rade to, Italijane niko ne tera da pevaju ovako..