Fudbal 373

Nedelja, 19.06.2016.

10:54

Hrvatski mediji: Srbi izazvali nerede u Sent Etjenu

Deo navijača koji su prekinuli meč Hrvatske i Češke na Evropskom prvenstvu u Francuskoj državljani su Srbije i BiH, javlja "Slobodna Dalmacija".

Hrvatski mediji: Srbi izazvali nerede u Sent Etjenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

373 Komentari

Sortiraj po:

Jovanovic boban

pre 7 godina

100 posto srba na koncertu tomsona 100 posto srba na stadionu klicu za dom spremni i nije suker bio na grobu pavelica nego sinisa mihalovic

Hasanbegović

pre 7 godina

Ne treba se previše obazirat na te medije u Hrvatskoj koji su izvalili takvu glupost. To su vam većinom minorni portali koji su u službi kleptomanskog HDZ-a i ostalih ultra desničarskih isprdaka od stranaka poput HRASTA, HSP AS i ostalog taloga društva. Ni jedan sličan članak nećete pronaći u nekom ozbiljnijem listu ili portalu. Svatko ozbiljan dobro zna da je za sranje u St. Etienu isključivi povod bio poremećeni um i grupica koja bi trebala muda pokazati ovdje u Hrvatskoj i na sve načine voditi borbu kod kuće protiv mafije koja uništava Hrvatski nogomet i reprezentaciju. Imate Karadžića i kaos u FSS pa znate jako dobro kako je to. U našem slučaju samo individualna kvaliteta,dobra generacija i rezultati skrivaju tu katastrofu i guraju probleme pod tepih. ALi ovo definitivno nije način kako se boriti za bolje ljude i poštenije u nogometu.

miro split

pre 7 godina

Srbi su ubili mamu od Bambija,a Snjeguljicu,Pepeljugu i Trnoružicu su masovno silovali.Crvenkapica je srpski komunist koja je likvidirala bake po šumi!

Nikola

pre 7 godina

Hrvati, da vas nema mnogo bi manje bilo gluposti na ovome svetu... Vi ste jedini narod na svetu koji najkreativniju izmisljotinu proglasava za istinu.

mufljuz

pre 7 godina

Ovi Rvati iz "slobodne" Dalmacije naivni ko francuske sobarice. Jedino sto se u sve to ne uklapa je cinjenica da je vodja rvackih navijaca DVA dana ranije najavio da ce doci do prekida utakmice sa Cesima. Covek je izgleda vrlo povezan sa "ubacenim" Srbima.

Jabučilo

pre 7 godina

zato hrvatice dolaze kod nas srna , da ih lom napravimo , voleeee oneee , uffff.
(rosonero, 19. jun 2016 19:04)
Kod vas srna? Šta si ti, Darijov burazer ili Bambijeva keva?

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Pa jeste.. Sve su to bivši Srbi! Videli ste kako igraju užičko kolo! Geni su čudo.. Samo, trebaće im mnogo godina da se vrate iz stogodišnje nenormale i divljaštva..

Ertz

pre 7 godina

Sve srpske velikane bi da prisvoje, a sad nevaspitane svoje nazivaju Srbima. Sve je to nekako nezrelo. Ovo se ne odnosi na pristojne ljude koji tamo zive, nego na te soviniste.

Banjalučanin

pre 7 godina

Uvijek je u pitanju velikosrpsko-srbočetničko-jugokomunističko-partizansko-udbaška zavjera protiv nevinih Hrvata... :/ Nema većih mitomana na svijetu od njih!

Аргентина10

pre 7 godina

Предлог UN(Уједиљеним Нацијама),какво год сраље да се деси на овоземаљској кугли знате на коју адресу да се обратите!

sinisa

pre 7 godina

pročitati,sve vam piše:
http://www.hazud.hr/specijalni-rat-protiv-hrvatske-srbija-kontrolira-umove-nevidljivim-mozdanim-valovima-i-vrsi-umno-porobljavanje-izgradenim-sistemom-elektroodasiljaca-i-sofi

Alien

pre 7 godina

Kako navodi Hrvatski portal, imaju dokaze da su Srbi istrebili dinosaurse. I kao dokaz postoji crtež u pećini gde srpski huligani lome ručice Ti Reksu.

dejan

pre 7 godina

ovo jeste istina!!!! moja baba smiljana je otisla i francusku da se osveti rvatima sa sveee!!!! pokusao sam da je odgovorim..baba nemoj propasce zasad paradaiza ..nema ko da zaliva cvece ne vredi ..ode baba i vidi sta napravi

my way

pre 7 godina

Навикло је то да изокреће ствари за 180, изврће историју наопачке и замењује улоге у њој, па је и ово очекивано.

Riki

pre 7 godina

Uze ce nam UEFA opet bodove, zavrsili kvalifikacije sa negativnim zbirom, zavrsico i Evropsko na kome nismo sa negativnim bodovima ko 25-ti! Hehe

CIPJONKA

pre 7 godina

S obzirom na posetu kineske delegacije Srbiji mislim da bi bila dobra investicija pravljenje jednog zida između nas i dotičnih komšija.Kinezi bar to odlično rade !

Jumko

pre 7 godina

Samo lozi, udri, gazi nebeski narod sa ovakvim vestima i ne pitaj za posledice... Neka izlude jos malo i pokazu frustracije slanjem komentara! Samo ostro! Hehe...

Susjed

pre 7 godina

Čemu nervoza? Lijepo piše da je dio privedenih došao iz drugih država, ne svi.
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/316551/dio-huligana-koji-su-izazvali-prekid-drzavljani-su-bih-i-srbije

zzzz

pre 7 godina

torcida je napravila nerede,i nijedan medij nije ovo preneo osim slobodne dalmacije,nije vecernji nije index,valjda vam je jasno da torcida radi protiv sukera i mamica..

Sinisa

pre 7 godina

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/316551/dio-huligana-koji-su-izazvali-prekid-drzavljani-su-bih-i-srbije

petarpan

pre 7 godina

Ne bih se zacudio da FIFA nasedne na ovu pricu i kazni Srbiju izbacivanjem iz kvalifikacija za svetsko prvenstvo :-). A da, i naravno umesto nas bi pozvali Kosovo :-)
Komedija

Boki

pre 7 godina

Sa tribina se orilo "u boj za narod svoj" na čistom sprskom jeziku, tako da je moguće da je ovde prisustvovalo zaista mnogo Srba, mogli bi biti umešani i u ovaj incident. A to što se na utikmicama uzvikuje tako nešto i još neke divne parole koje imaju mnogo veze sa fudbalom ne treba istraživati i o tome ne treba voditi brigu. Istražiteljima savetujem da pogledaju šta piše na petaradama, ako je kojim slučajem "made in china" na dobrom ste putu.

hesperus

pre 7 godina

haha pa ko ce da poveruje u ovako nesto ? e moji hrvati...dok ne preuzmete odgovornost, nece biti bolje sutra. Slicna situacija I kod nas, naravno.

dragan

pre 7 godina

Vec sam napisao komentar odmah po ispadu, da je kriv organizator i da Francuska treba da snosi posledice. Ne zezam se, kada bi se tako postupalo, ne bi bila jagma ko ce da organizuje prvenstva, obezbedjena bi bila na vise m nivou i ne bi mogao bobmas samoubica da udje, sto nije nemoguce u buducnosti.

Podrska srpskoj Torci

pre 7 godina

Pa svi znaju da su Hajduk osnovali Srbi i da je Split bio srpski grad do II sv. rata. Evo i Slobodna Dalmacija je to potvrdila. Svi smo mi Srbi samo nas boje dele!

Prosto neverovatno otkrice!

pre 7 godina

Ipak je kljucna recenica u tekstu sledeca:

"Portal navodi da su oni koji nisu kupili dresove na stadion ušli u civilu."

Podnosim ostavku ...

pre 7 godina

Mene uopšte ne zanima njihova opsednutost nama! To govori o njima! Mene interesuje zašto smo mi kao država dozvolili da naši huligani ostaju nekažnjeni i tako dozvoljavamo da se svi sprdaju sa nama? Šta će nama takav renome?! Gledali ste pre neki dan meč između Šveđana i Iraca?

masterkg

pre 7 godina

A vi navijajte i dalje za hrvate... Nema tu leka..
(Sideswipe, 19. jun 2016 11:10)
Pa ne treba ni Srbe posmatrati kroz pisanje "Informera" i "Kurira" ....

Србин Вуковар

pre 7 godina

Тачно сам знао ! Баш би неки Србин обукао њихов кафански стоњнак на себе ! Брука и срамота од народа.

brlogudan

pre 7 godina

Слободна Далмација на свом сајту има одељак који се зове "Влашка посла" , какви год да смо и даље смо господа за дотичне...

eurokrem

pre 7 godina

Interesantno je da niko ne pominje organizatora takmicenja.
Prvo im je srpski navijac prosao obezbedjenje na utakmici Hrvatska-Turska. i nikom nista.
Onda su pustili lica sa poternice da udju na stadion protiv Ceske, opet nikom nista.
Na kraju, neko je umesto baklji mogao da unese i C4.
I pored svih trubljenja o nevidjenoj kontroli.

"Kume, aj` u dva`es marke da iako svi prave sr*nja samo ce Srbi da placaju i za tudja."

nix

pre 7 godina

poslali smo em talase i uticali na njihove mozgove koji su postali zombi čudovišta koja su bacala tpovske udare i pojela pola gledališta ..... buuuuaaaaaaa

Nebojsa

pre 7 godina

Ocekivao sam mnogo ranije ovu vest malo ste zakasnili ne bi ste vi bili Hrvati kad ne biste osudili Srbe to je vama u krvi nikad niste preuzeli odgovornost uvek vam neko drugi kriv

Nebojsa

pre 7 godina

Ocekivao sam mnogo ranije ovu vest malo ste zakasnili ne bi ste vi bili Hrvati kad ne biste osudili Srbe to je vama u krvi nikad niste preuzeli odgovornost uvek vam neko drugi kriv

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Hahahahahaaa!!! Aaaaaahahahahahaaaa!!!! Aaahahahahahahaaa!!! Aa joooj ljudi moji!!! Al' me nasmejaše!!! Da ih nema, trebalo bi ih izmisliti!! Možda su im Srbi krivi što imaju brata ili seku!

PFC

pre 7 godina

A kriv je i jedan gledalac na tribini iza gola kad je Domagoju viknuo: -Udari loptu rukom!!! Ovaj udari, penal i izjednacenje. Ustanovilo se kasnije da je gledalac srbin.

Susjed

pre 7 godina

Ovo je glupost, b92 bezveze loži ljude, nitko u Hrv ne kaže da su Srbi, pa znaju se imena većine počinitelja, svi su Hrvati oko 40% ih je BBB iz Zagreba, 40% Torcida iz Splita, te dio još iz Vinkovaca, Osijeka i Rijeke. Upleteni su još i lokalni navijači St.Etienna koji su pomogli da unesu baklje prije početka meča i da se sve organizira. I to je to.

slovenac

pre 7 godina

pre utakcime kad javio reporter iz terena (u živo) Robert Jelečević sa grupom navijača u htvatskim bojama, u pozadini je jedan od njih digao i pokazao 3 prsta... tako da je sve moguće. Verovatno je to bila odobro orzanizovana akcija ''kombininovanih'' navijačkih grupa, koje so za to dobile dobar novac. Tako da je vrlo moguće, da je bilo umešanih nekoliko srba. Ali niko ne tvrdi, da je to bila srpska akcija.

Grgur

pre 7 godina

Pa mi vam sve vreme govorimo da ste Srbi, a vi to želite da budete jedino kad napravite neku nesreću. Odlučite se brate šta ste, ne može to tako selektivno. Ako hoćete da priznate da ste Srbi radite to i u dobru i u zlu.

veliki strumf

pre 7 godina

Da li je iko mogao da pretpostavi da ce bolesni umovi optuziti nas? I svastiku smo mi nacrtali i u Milanu prekinuli utakmicu... Nema kraja hrvatskoj mrznji i ludosti.

Srbija

pre 7 godina

ovi hrvati su carevi, nicega se ne stide, glume neku gospodu, a zapravo su veci seljaci i od nas(srba). ima li iko dovoljno glup da poveruje u ovo ?

Никола Дабић

pre 7 godina

Било је само питање времена кад ће нам "пришити" кривицу. И све ће учинити да увере и себе и свет да смо ми ти дивљаци!

Gugul

pre 7 godina

Pa oni su totalno opsednuti nama.
Sutra cemo sigurno citati da smo mi krivi zato sto je pala kisa u Zagrebu i zato sto ima previse reklama lokalnoj TV stanici.

Sa1e

pre 7 godina

Opet im mi krivi...lol
Ali stara taktika je već oprobana i do sada im je uvek palila...pa ne bih ja peko ovog baš olako prešao da sam na mestu našeg državnog vrha...

Student CH

pre 7 godina

Čini mi se da hrvatski mediji ovim potvrđuju da smo jedan narod :-) hahah

Objavite komentar, molim Vas, jer mi i jesmo jedan narod, podeljen veštačim granicama. Hvala.

Knjiga o Milutinu

pre 7 godina

Ova kolektivna histerija u Hr vodi ka tome da će na kraju ispasti da su Jasenovac i druge konc logore osnovali Srbi prerušeni u Hrvate, sram Vas bilo.

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Saul Goodman
Prelazi ? Njihova mrznja i bolest je najekstremniji oblik patologije koji ne poznaje psihologija ni psihijatrija,i tako je od samog zaceca brate moj.Teska patologija i kriza identiteta.

Ђорђе

pre 7 godina

Ја не могу да верујем... На шта су све спремни... Иван Богданов је иначе Хрват, не?

Bjelokosti

pre 7 godina

Provalili su nas. Sledeci put neka dobro osmotre oko sebe da se opet mi Srbi ne uvucemo medju njih i pravimo nerede. Ako treba neka i izmlate svako sumnjivo lice za svaki slucaj.

Tom& Jerry

pre 7 godina

Joj kako su jadni ... i Srbi su na poljudu iscrtali kukasti krst, u italiji skandirali za dom spremni , protiv Malte navijaci napravili kukasti ....

Nemanja

pre 7 godina

Hahahaha ljudi moji, koji su ovo bolesnici, bas sam gledao komentare na fb stranicama indexa, jutarnjeg lista itd.. Svaki drugi, treci komentar se pominje mrznja prema nama, a vest totalno neka leva, koji kompleksasi, uzas, amebe.

ThePresident

pre 7 godina

Ma srbi su za sve krivi ???????
Steta samo, sto su huligani razlicitih hrvatskih klubova, priznali, da su oni to uradili. Ali dobro, srbi su uvek krivi za sve ???

leptirica

pre 7 godina

O ovakvim stvarima nije uopće potrebno nagađati i diskutirati. Postoje snimke u vrhunskoj rezoluciji i neće biti tesko indentificirati krivce.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Pa pre neki dan neko je na ovom sajtu ovo ladno predvideo da će da izmisle da smo mi pravili prekid... hahahehe carevi, tamo u Hrvatskoj ne zna se ni ko pije ni ko plaća. ..

loki96

pre 7 godina

Prenosi Slobodna dalmacija... Ko je bar jednom slusao njihov radio zna da im vesti ne mogu proci bez Srba, u negativnom kontekstu naravno. Ne znam za ostale hrvatske medije ali ovaj portal nije uopste relevantan, ali naslov mora biti bombastican, pa sto da ne.

Kriticar

pre 7 godina

Ako mi verujete, bas sam juce imao raspravu o tome i rekoh da ce nas da optuze za sve to. I evo... Kompleksi njima unistili zdrav razum.

Pametnjakovic Mladji

pre 7 godina

Da da kako da ne. A da nisu mozda bili i ekstremni-islamisti zajedno s njima. Priznajte svoje greske i neoptuzujte druge to nije lepo.

mlad i neukusan

pre 7 godina

Oprobana kombinacija http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:610029-Adio-pameti-Tvrde-da-Srbi-salju-talase-koji-izludjuju-Hrvate

dejan-minhen

pre 7 godina

;)) verovatno mislili da se radi o nacionalnim manjinama koje su jako ugrožene u Srbiji i Bosni, pa ih fini i uzorni Hrvati nisu dirali.

neko iz mase

pre 7 godina

i meni je bilo sumnjivo....
mislim da bi nas fudbalski savez trebao da bude kaznjen sa nekim izbacivanjem u narednim takmicenjima...cisto da se zna ko je ko....

Boki

pre 7 godina

Axaxaxa, ovo kao u skoli - ucitrljice, uciteljice, nisam ja, to su oni! :-) Ma nisu samo Srbi i Bosanci, tu su i gremlini i mali zeleni, nego su se vesto kamuflirali ?

тамоНеко

pre 7 godina

Ахааахахаахаха.

Много нам је стало да вас избаце. Ево не знам шта ћу са собом колико ми је криво што учествујете, а ми не.

Наравно да смо ми убацили бакље. Као и за све остало, ми смо криви.

Onokao..

pre 7 godina

Sto cemo sad, diskvalificirat ce nas sa eura? Smisljajte brze.
-Sefe, a da probamo opet okriviti Srbe, svaki put do sada nam je proslo?
- Tonci, pa ti si genije! Pustajte stroj u rad!

daljinski

pre 7 godina

Pa pazi, obući hrvatske dresove i nositi hrvatske zastave, paliti stadion i gađati redare, samo zato sto smo mi Srbi, a oni Hrvati uopšte mi ne zvuču kao neko veliko iznenđenje. Čak šta više, zvučalo bi mi čudno da, idioti kakvi smo mi Srbi, nisu to uradili...

....

pre 7 godina

e do danas sam navijao za vas i gadio se na desavanja na tribinama i ljude koji hoce da naude reprezentaciji al od sad se iskreno nadam da letite kuci sto pre..da l diskfalifikacijom ili rezultatski..

skeptik

pre 7 godina

Ha,ha,ha... pa hjivoi portali su vec izbacili hjihova imena sa mestima prebivalista. Nisam zano da su Split, Zagreb, Vinkvoci, Sl. Brod, Vukovar... u Srbiji.

goblin

pre 7 godina

Hahaha konacno priznaju da su pokatoliceni Srbi.Kako im ove baklje smetaju,a ne smeta im kada CEO stadion vice "za dom spremni"ili kad nas salje na vrbe.Drzava im je poslednji nacisticki bastion u evropi,a vi i dalje navijajte za ekipu gde pored trenera Cacica sedi i Simunic.

Hahaha....

pre 7 godina

Cudi me da vec posle zavrsetka utakmice nismo ovo procitali. Hrvatima su Srbi dezurni krivci za sve od politike, preko sporta, razonode...Kompleksi su cudo.

Đorđe

pre 7 godina

Očigledno, kao što je i očigledno da se jedna grupa srpskih navijača infiltrirala u redove ruskih, a druga u redove engleskih. I tu se u stvari biju Srbi između sebe, jer u Evropi nema drugih huligana. Isto tako, ukoliko, ne daj Bože, dođe do nekog terosrističkog napada biće krivi Srbi. Sve je tako jasno, aje UEFA, reaguj!

Nikola07

pre 7 godina

E croasani... smesni ste, majke mi... toliko se plasite Srba i imate komplekse nize vrednosti da to nije bas normalno. Ali razumem vas, bolji smo od vas u svemu ;)

Tom& Jerry

pre 7 godina

Joj kako su jadni ... i Srbi su na poljudu iscrtali kukasti krst, u italiji skandirali za dom spremni , protiv Malte navijaci napravili kukasti ....

loki96

pre 7 godina

Prenosi Slobodna dalmacija... Ko je bar jednom slusao njihov radio zna da im vesti ne mogu proci bez Srba, u negativnom kontekstu naravno. Ne znam za ostale hrvatske medije ali ovaj portal nije uopste relevantan, ali naslov mora biti bombastican, pa sto da ne.

тамоНеко

pre 7 godina

Ахааахахаахаха.

Много нам је стало да вас избаце. Ево не знам шта ћу са собом колико ми је криво што учествујете, а ми не.

Наравно да смо ми убацили бакље. Као и за све остало, ми смо криви.

Никола Дабић

pre 7 godina

Било је само питање времена кад ће нам "пришити" кривицу. И све ће учинити да увере и себе и свет да смо ми ти дивљаци!

Ђорђе

pre 7 godina

Ја не могу да верујем... На шта су све спремни... Иван Богданов је иначе Хрват, не?

PFC

pre 7 godina

A kriv je i jedan gledalac na tribini iza gola kad je Domagoju viknuo: -Udari loptu rukom!!! Ovaj udari, penal i izjednacenje. Ustanovilo se kasnije da je gledalac srbin.

Susjed

pre 7 godina

Ovo je glupost, b92 bezveze loži ljude, nitko u Hrv ne kaže da su Srbi, pa znaju se imena većine počinitelja, svi su Hrvati oko 40% ih je BBB iz Zagreba, 40% Torcida iz Splita, te dio još iz Vinkovaca, Osijeka i Rijeke. Upleteni su još i lokalni navijači St.Etienna koji su pomogli da unesu baklje prije početka meča i da se sve organizira. I to je to.

Alien

pre 7 godina

Kako navodi Hrvatski portal, imaju dokaze da su Srbi istrebili dinosaurse. I kao dokaz postoji crtež u pećini gde srpski huligani lome ručice Ti Reksu.

Podrska srpskoj Torci

pre 7 godina

Pa svi znaju da su Hajduk osnovali Srbi i da je Split bio srpski grad do II sv. rata. Evo i Slobodna Dalmacija je to potvrdila. Svi smo mi Srbi samo nas boje dele!

Knjiga o Milutinu

pre 7 godina

Ova kolektivna histerija u Hr vodi ka tome da će na kraju ispasti da su Jasenovac i druge konc logore osnovali Srbi prerušeni u Hrvate, sram Vas bilo.

zzzz

pre 7 godina

torcida je napravila nerede,i nijedan medij nije ovo preneo osim slobodne dalmacije,nije vecernji nije index,valjda vam je jasno da torcida radi protiv sukera i mamica..

my way

pre 7 godina

Навикло је то да изокреће ствари за 180, изврће историју наопачке и замењује улоге у њој, па је и ово очекивано.

CIPJONKA

pre 7 godina

S obzirom na posetu kineske delegacije Srbiji mislim da bi bila dobra investicija pravljenje jednog zida između nas i dotičnih komšija.Kinezi bar to odlično rade !

Nemanja

pre 7 godina

Hahahaha ljudi moji, koji su ovo bolesnici, bas sam gledao komentare na fb stranicama indexa, jutarnjeg lista itd.. Svaki drugi, treci komentar se pominje mrznja prema nama, a vest totalno neka leva, koji kompleksasi, uzas, amebe.

veliki strumf

pre 7 godina

Da li je iko mogao da pretpostavi da ce bolesni umovi optuziti nas? I svastiku smo mi nacrtali i u Milanu prekinuli utakmicu... Nema kraja hrvatskoj mrznji i ludosti.

Pametnjakovic Mladji

pre 7 godina

Da da kako da ne. A da nisu mozda bili i ekstremni-islamisti zajedno s njima. Priznajte svoje greske i neoptuzujte druge to nije lepo.

....

pre 7 godina

e do danas sam navijao za vas i gadio se na desavanja na tribinama i ljude koji hoce da naude reprezentaciji al od sad se iskreno nadam da letite kuci sto pre..da l diskfalifikacijom ili rezultatski..

neko iz mase

pre 7 godina

i meni je bilo sumnjivo....
mislim da bi nas fudbalski savez trebao da bude kaznjen sa nekim izbacivanjem u narednim takmicenjima...cisto da se zna ko je ko....

Prosto neverovatno otkrice!

pre 7 godina

Ipak je kljucna recenica u tekstu sledeca:

"Portal navodi da su oni koji nisu kupili dresove na stadion ušli u civilu."

dejan

pre 7 godina

ovo jeste istina!!!! moja baba smiljana je otisla i francusku da se osveti rvatima sa sveee!!!! pokusao sam da je odgovorim..baba nemoj propasce zasad paradaiza ..nema ko da zaliva cvece ne vredi ..ode baba i vidi sta napravi

petarpan

pre 7 godina

Ne bih se zacudio da FIFA nasedne na ovu pricu i kazni Srbiju izbacivanjem iz kvalifikacija za svetsko prvenstvo :-). A da, i naravno umesto nas bi pozvali Kosovo :-)
Komedija

Boki

pre 7 godina

Sa tribina se orilo "u boj za narod svoj" na čistom sprskom jeziku, tako da je moguće da je ovde prisustvovalo zaista mnogo Srba, mogli bi biti umešani i u ovaj incident. A to što se na utikmicama uzvikuje tako nešto i još neke divne parole koje imaju mnogo veze sa fudbalom ne treba istraživati i o tome ne treba voditi brigu. Istražiteljima savetujem da pogledaju šta piše na petaradama, ako je kojim slučajem "made in china" na dobrom ste putu.

Riki

pre 7 godina

Uze ce nam UEFA opet bodove, zavrsili kvalifikacije sa negativnim zbirom, zavrsico i Evropsko na kome nismo sa negativnim bodovima ko 25-ti! Hehe

dejan-minhen

pre 7 godina

;)) verovatno mislili da se radi o nacionalnim manjinama koje su jako ugrožene u Srbiji i Bosni, pa ih fini i uzorni Hrvati nisu dirali.

hesperus

pre 7 godina

haha pa ko ce da poveruje u ovako nesto ? e moji hrvati...dok ne preuzmete odgovornost, nece biti bolje sutra. Slicna situacija I kod nas, naravno.

skeptik

pre 7 godina

Ha,ha,ha... pa hjivoi portali su vec izbacili hjihova imena sa mestima prebivalista. Nisam zano da su Split, Zagreb, Vinkvoci, Sl. Brod, Vukovar... u Srbiji.

Србин Вуковар

pre 7 godina

Тачно сам знао ! Баш би неки Србин обукао њихов кафански стоњнак на себе ! Брука и срамота од народа.

Grgur

pre 7 godina

Pa mi vam sve vreme govorimo da ste Srbi, a vi to želite da budete jedino kad napravite neku nesreću. Odlučite se brate šta ste, ne može to tako selektivno. Ako hoćete da priznate da ste Srbi radite to i u dobru i u zlu.

eurokrem

pre 7 godina

Interesantno je da niko ne pominje organizatora takmicenja.
Prvo im je srpski navijac prosao obezbedjenje na utakmici Hrvatska-Turska. i nikom nista.
Onda su pustili lica sa poternice da udju na stadion protiv Ceske, opet nikom nista.
Na kraju, neko je umesto baklji mogao da unese i C4.
I pored svih trubljenja o nevidjenoj kontroli.

"Kume, aj` u dva`es marke da iako svi prave sr*nja samo ce Srbi da placaju i za tudja."

Srbija

pre 7 godina

ovi hrvati su carevi, nicega se ne stide, glume neku gospodu, a zapravo su veci seljaci i od nas(srba). ima li iko dovoljno glup da poveruje u ovo ?

Onokao..

pre 7 godina

Sto cemo sad, diskvalificirat ce nas sa eura? Smisljajte brze.
-Sefe, a da probamo opet okriviti Srbe, svaki put do sada nam je proslo?
- Tonci, pa ti si genije! Pustajte stroj u rad!

brlogudan

pre 7 godina

Слободна Далмација на свом сајту има одељак који се зове "Влашка посла" , какви год да смо и даље смо господа за дотичне...

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Pa pre neki dan neko je na ovom sajtu ovo ladno predvideo da će da izmisle da smo mi pravili prekid... hahahehe carevi, tamo u Hrvatskoj ne zna se ni ko pije ni ko plaća. ..

goblin

pre 7 godina

Hahaha konacno priznaju da su pokatoliceni Srbi.Kako im ove baklje smetaju,a ne smeta im kada CEO stadion vice "za dom spremni"ili kad nas salje na vrbe.Drzava im je poslednji nacisticki bastion u evropi,a vi i dalje navijajte za ekipu gde pored trenera Cacica sedi i Simunic.

Аргентина10

pre 7 godina

Предлог UN(Уједиљеним Нацијама),какво год сраље да се деси на овоземаљској кугли знате на коју адресу да се обратите!

Nebojsa

pre 7 godina

Ocekivao sam mnogo ranije ovu vest malo ste zakasnili ne bi ste vi bili Hrvati kad ne biste osudili Srbe to je vama u krvi nikad niste preuzeli odgovornost uvek vam neko drugi kriv

ThePresident

pre 7 godina

Ma srbi su za sve krivi ???????
Steta samo, sto su huligani razlicitih hrvatskih klubova, priznali, da su oni to uradili. Ali dobro, srbi su uvek krivi za sve ???

Đorđe

pre 7 godina

Očigledno, kao što je i očigledno da se jedna grupa srpskih navijača infiltrirala u redove ruskih, a druga u redove engleskih. I tu se u stvari biju Srbi između sebe, jer u Evropi nema drugih huligana. Isto tako, ukoliko, ne daj Bože, dođe do nekog terosrističkog napada biće krivi Srbi. Sve je tako jasno, aje UEFA, reaguj!

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Hahahahahaaa!!! Aaaaaahahahahahaaaa!!!! Aaahahahahahahaaa!!! Aa joooj ljudi moji!!! Al' me nasmejaše!!! Da ih nema, trebalo bi ih izmisliti!! Možda su im Srbi krivi što imaju brata ili seku!

Kriticar

pre 7 godina

Ako mi verujete, bas sam juce imao raspravu o tome i rekoh da ce nas da optuze za sve to. I evo... Kompleksi njima unistili zdrav razum.

Student CH

pre 7 godina

Čini mi se da hrvatski mediji ovim potvrđuju da smo jedan narod :-) hahah

Objavite komentar, molim Vas, jer mi i jesmo jedan narod, podeljen veštačim granicama. Hvala.

Nebojsa

pre 7 godina

Ocekivao sam mnogo ranije ovu vest malo ste zakasnili ne bi ste vi bili Hrvati kad ne biste osudili Srbe to je vama u krvi nikad niste preuzeli odgovornost uvek vam neko drugi kriv

Banjalučanin

pre 7 godina

Uvijek je u pitanju velikosrpsko-srbočetničko-jugokomunističko-partizansko-udbaška zavjera protiv nevinih Hrvata... :/ Nema većih mitomana na svijetu od njih!

Podnosim ostavku ...

pre 7 godina

Mene uopšte ne zanima njihova opsednutost nama! To govori o njima! Mene interesuje zašto smo mi kao država dozvolili da naši huligani ostaju nekažnjeni i tako dozvoljavamo da se svi sprdaju sa nama? Šta će nama takav renome?! Gledali ste pre neki dan meč između Šveđana i Iraca?

daljinski

pre 7 godina

Pa pazi, obući hrvatske dresove i nositi hrvatske zastave, paliti stadion i gađati redare, samo zato sto smo mi Srbi, a oni Hrvati uopšte mi ne zvuču kao neko veliko iznenđenje. Čak šta više, zvučalo bi mi čudno da, idioti kakvi smo mi Srbi, nisu to uradili...

leptirica

pre 7 godina

O ovakvim stvarima nije uopće potrebno nagađati i diskutirati. Postoje snimke u vrhunskoj rezoluciji i neće biti tesko indentificirati krivce.

Gugul

pre 7 godina

Pa oni su totalno opsednuti nama.
Sutra cemo sigurno citati da smo mi krivi zato sto je pala kisa u Zagrebu i zato sto ima previse reklama lokalnoj TV stanici.

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Saul Goodman
Prelazi ? Njihova mrznja i bolest je najekstremniji oblik patologije koji ne poznaje psihologija ni psihijatrija,i tako je od samog zaceca brate moj.Teska patologija i kriza identiteta.

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Pa jeste.. Sve su to bivši Srbi! Videli ste kako igraju užičko kolo! Geni su čudo.. Samo, trebaće im mnogo godina da se vrate iz stogodišnje nenormale i divljaštva..

Nikola07

pre 7 godina

E croasani... smesni ste, majke mi... toliko se plasite Srba i imate komplekse nize vrednosti da to nije bas normalno. Ali razumem vas, bolji smo od vas u svemu ;)

Boki

pre 7 godina

Axaxaxa, ovo kao u skoli - ucitrljice, uciteljice, nisam ja, to su oni! :-) Ma nisu samo Srbi i Bosanci, tu su i gremlini i mali zeleni, nego su se vesto kamuflirali ?

Hahaha....

pre 7 godina

Cudi me da vec posle zavrsetka utakmice nismo ovo procitali. Hrvatima su Srbi dezurni krivci za sve od politike, preko sporta, razonode...Kompleksi su cudo.

Susjed

pre 7 godina

Čemu nervoza? Lijepo piše da je dio privedenih došao iz drugih država, ne svi.
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/316551/dio-huligana-koji-su-izazvali-prekid-drzavljani-su-bih-i-srbije

Bjelokosti

pre 7 godina

Provalili su nas. Sledeci put neka dobro osmotre oko sebe da se opet mi Srbi ne uvucemo medju njih i pravimo nerede. Ako treba neka i izmlate svako sumnjivo lice za svaki slucaj.

slovenac

pre 7 godina

pre utakcime kad javio reporter iz terena (u živo) Robert Jelečević sa grupom navijača u htvatskim bojama, u pozadini je jedan od njih digao i pokazao 3 prsta... tako da je sve moguće. Verovatno je to bila odobro orzanizovana akcija ''kombininovanih'' navijačkih grupa, koje so za to dobile dobar novac. Tako da je vrlo moguće, da je bilo umešanih nekoliko srba. Ali niko ne tvrdi, da je to bila srpska akcija.

dragan

pre 7 godina

Vec sam napisao komentar odmah po ispadu, da je kriv organizator i da Francuska treba da snosi posledice. Ne zezam se, kada bi se tako postupalo, ne bi bila jagma ko ce da organizuje prvenstva, obezbedjena bi bila na vise m nivou i ne bi mogao bobmas samoubica da udje, sto nije nemoguce u buducnosti.

Nikola

pre 7 godina

Hrvati, da vas nema mnogo bi manje bilo gluposti na ovome svetu... Vi ste jedini narod na svetu koji najkreativniju izmisljotinu proglasava za istinu.

miro split

pre 7 godina

Srbi su ubili mamu od Bambija,a Snjeguljicu,Pepeljugu i Trnoružicu su masovno silovali.Crvenkapica je srpski komunist koja je likvidirala bake po šumi!

mlad i neukusan

pre 7 godina

Oprobana kombinacija http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:610029-Adio-pameti-Tvrde-da-Srbi-salju-talase-koji-izludjuju-Hrvate

nix

pre 7 godina

poslali smo em talase i uticali na njihove mozgove koji su postali zombi čudovišta koja su bacala tpovske udare i pojela pola gledališta ..... buuuuaaaaaaa

Ertz

pre 7 godina

Sve srpske velikane bi da prisvoje, a sad nevaspitane svoje nazivaju Srbima. Sve je to nekako nezrelo. Ovo se ne odnosi na pristojne ljude koji tamo zive, nego na te soviniste.

mufljuz

pre 7 godina

Ovi Rvati iz "slobodne" Dalmacije naivni ko francuske sobarice. Jedino sto se u sve to ne uklapa je cinjenica da je vodja rvackih navijaca DVA dana ranije najavio da ce doci do prekida utakmice sa Cesima. Covek je izgleda vrlo povezan sa "ubacenim" Srbima.

masterkg

pre 7 godina

A vi navijajte i dalje za hrvate... Nema tu leka..
(Sideswipe, 19. jun 2016 11:10)
Pa ne treba ni Srbe posmatrati kroz pisanje "Informera" i "Kurira" ....

Sa1e

pre 7 godina

Opet im mi krivi...lol
Ali stara taktika je već oprobana i do sada im je uvek palila...pa ne bih ja peko ovog baš olako prešao da sam na mestu našeg državnog vrha...

Jumko

pre 7 godina

Samo lozi, udri, gazi nebeski narod sa ovakvim vestima i ne pitaj za posledice... Neka izlude jos malo i pokazu frustracije slanjem komentara! Samo ostro! Hehe...

sinisa

pre 7 godina

pročitati,sve vam piše:
http://www.hazud.hr/specijalni-rat-protiv-hrvatske-srbija-kontrolira-umove-nevidljivim-mozdanim-valovima-i-vrsi-umno-porobljavanje-izgradenim-sistemom-elektroodasiljaca-i-sofi

Jabučilo

pre 7 godina

zato hrvatice dolaze kod nas srna , da ih lom napravimo , voleeee oneee , uffff.
(rosonero, 19. jun 2016 19:04)
Kod vas srna? Šta si ti, Darijov burazer ili Bambijeva keva?

Sinisa

pre 7 godina

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/316551/dio-huligana-koji-su-izazvali-prekid-drzavljani-su-bih-i-srbije

Jovanovic boban

pre 7 godina

100 posto srba na koncertu tomsona 100 posto srba na stadionu klicu za dom spremni i nije suker bio na grobu pavelica nego sinisa mihalovic

Hasanbegović

pre 7 godina

Ne treba se previše obazirat na te medije u Hrvatskoj koji su izvalili takvu glupost. To su vam većinom minorni portali koji su u službi kleptomanskog HDZ-a i ostalih ultra desničarskih isprdaka od stranaka poput HRASTA, HSP AS i ostalog taloga društva. Ni jedan sličan članak nećete pronaći u nekom ozbiljnijem listu ili portalu. Svatko ozbiljan dobro zna da je za sranje u St. Etienu isključivi povod bio poremećeni um i grupica koja bi trebala muda pokazati ovdje u Hrvatskoj i na sve načine voditi borbu kod kuće protiv mafije koja uništava Hrvatski nogomet i reprezentaciju. Imate Karadžića i kaos u FSS pa znate jako dobro kako je to. U našem slučaju samo individualna kvaliteta,dobra generacija i rezultati skrivaju tu katastrofu i guraju probleme pod tepih. ALi ovo definitivno nije način kako se boriti za bolje ljude i poštenije u nogometu.

daljinski

pre 7 godina

Pa pazi, obući hrvatske dresove i nositi hrvatske zastave, paliti stadion i gađati redare, samo zato sto smo mi Srbi, a oni Hrvati uopšte mi ne zvuču kao neko veliko iznenđenje. Čak šta više, zvučalo bi mi čudno da, idioti kakvi smo mi Srbi, nisu to uradili...

slovenac

pre 7 godina

pre utakcime kad javio reporter iz terena (u živo) Robert Jelečević sa grupom navijača u htvatskim bojama, u pozadini je jedan od njih digao i pokazao 3 prsta... tako da je sve moguće. Verovatno je to bila odobro orzanizovana akcija ''kombininovanih'' navijačkih grupa, koje so za to dobile dobar novac. Tako da je vrlo moguće, da je bilo umešanih nekoliko srba. Ali niko ne tvrdi, da je to bila srpska akcija.

Susjed

pre 7 godina

Čemu nervoza? Lijepo piše da je dio privedenih došao iz drugih država, ne svi.
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/316551/dio-huligana-koji-su-izazvali-prekid-drzavljani-su-bih-i-srbije

Jumko

pre 7 godina

Samo lozi, udri, gazi nebeski narod sa ovakvim vestima i ne pitaj za posledice... Neka izlude jos malo i pokazu frustracije slanjem komentara! Samo ostro! Hehe...

Tom& Jerry

pre 7 godina

Joj kako su jadni ... i Srbi su na poljudu iscrtali kukasti krst, u italiji skandirali za dom spremni , protiv Malte navijaci napravili kukasti ....

Susjed

pre 7 godina

Ovo je glupost, b92 bezveze loži ljude, nitko u Hrv ne kaže da su Srbi, pa znaju se imena većine počinitelja, svi su Hrvati oko 40% ih je BBB iz Zagreba, 40% Torcida iz Splita, te dio još iz Vinkovaca, Osijeka i Rijeke. Upleteni su još i lokalni navijači St.Etienna koji su pomogli da unesu baklje prije početka meča i da se sve organizira. I to je to.

loki96

pre 7 godina

Prenosi Slobodna dalmacija... Ko je bar jednom slusao njihov radio zna da im vesti ne mogu proci bez Srba, u negativnom kontekstu naravno. Ne znam za ostale hrvatske medije ali ovaj portal nije uopste relevantan, ali naslov mora biti bombastican, pa sto da ne.

тамоНеко

pre 7 godina

Ахааахахаахаха.

Много нам је стало да вас избаце. Ево не знам шта ћу са собом колико ми је криво што учествујете, а ми не.

Наравно да смо ми убацили бакље. Као и за све остало, ми смо криви.

masterkg

pre 7 godina

A vi navijajte i dalje za hrvate... Nema tu leka..
(Sideswipe, 19. jun 2016 11:10)
Pa ne treba ni Srbe posmatrati kroz pisanje "Informera" i "Kurira" ....

Podrska srpskoj Torci

pre 7 godina

Pa svi znaju da su Hajduk osnovali Srbi i da je Split bio srpski grad do II sv. rata. Evo i Slobodna Dalmacija je to potvrdila. Svi smo mi Srbi samo nas boje dele!

Никола Дабић

pre 7 godina

Било је само питање времена кад ће нам "пришити" кривицу. И све ће учинити да увере и себе и свет да смо ми ти дивљаци!

Ђорђе

pre 7 godina

Ја не могу да верујем... На шта су све спремни... Иван Богданов је иначе Хрват, не?

Riki

pre 7 godina

Uze ce nam UEFA opet bodove, zavrsili kvalifikacije sa negativnim zbirom, zavrsico i Evropsko na kome nismo sa negativnim bodovima ko 25-ti! Hehe

Nemanja

pre 7 godina

Hahahaha ljudi moji, koji su ovo bolesnici, bas sam gledao komentare na fb stranicama indexa, jutarnjeg lista itd.. Svaki drugi, treci komentar se pominje mrznja prema nama, a vest totalno neka leva, koji kompleksasi, uzas, amebe.

Student CH

pre 7 godina

Čini mi se da hrvatski mediji ovim potvrđuju da smo jedan narod :-) hahah

Objavite komentar, molim Vas, jer mi i jesmo jedan narod, podeljen veštačim granicama. Hvala.

....

pre 7 godina

e do danas sam navijao za vas i gadio se na desavanja na tribinama i ljude koji hoce da naude reprezentaciji al od sad se iskreno nadam da letite kuci sto pre..da l diskfalifikacijom ili rezultatski..

zzzz

pre 7 godina

torcida je napravila nerede,i nijedan medij nije ovo preneo osim slobodne dalmacije,nije vecernji nije index,valjda vam je jasno da torcida radi protiv sukera i mamica..

Pametnjakovic Mladji

pre 7 godina

Da da kako da ne. A da nisu mozda bili i ekstremni-islamisti zajedno s njima. Priznajte svoje greske i neoptuzujte druge to nije lepo.

dejan-minhen

pre 7 godina

;)) verovatno mislili da se radi o nacionalnim manjinama koje su jako ugrožene u Srbiji i Bosni, pa ih fini i uzorni Hrvati nisu dirali.

Knjiga o Milutinu

pre 7 godina

Ova kolektivna histerija u Hr vodi ka tome da će na kraju ispasti da su Jasenovac i druge konc logore osnovali Srbi prerušeni u Hrvate, sram Vas bilo.

Boki

pre 7 godina

Sa tribina se orilo "u boj za narod svoj" na čistom sprskom jeziku, tako da je moguće da je ovde prisustvovalo zaista mnogo Srba, mogli bi biti umešani i u ovaj incident. A to što se na utikmicama uzvikuje tako nešto i još neke divne parole koje imaju mnogo veze sa fudbalom ne treba istraživati i o tome ne treba voditi brigu. Istražiteljima savetujem da pogledaju šta piše na petaradama, ako je kojim slučajem "made in china" na dobrom ste putu.

CIPJONKA

pre 7 godina

S obzirom na posetu kineske delegacije Srbiji mislim da bi bila dobra investicija pravljenje jednog zida između nas i dotičnih komšija.Kinezi bar to odlično rade !

Jabučilo

pre 7 godina

zato hrvatice dolaze kod nas srna , da ih lom napravimo , voleeee oneee , uffff.
(rosonero, 19. jun 2016 19:04)
Kod vas srna? Šta si ti, Darijov burazer ili Bambijeva keva?

Nikola

pre 7 godina

Hrvati, da vas nema mnogo bi manje bilo gluposti na ovome svetu... Vi ste jedini narod na svetu koji najkreativniju izmisljotinu proglasava za istinu.

veliki strumf

pre 7 godina

Da li je iko mogao da pretpostavi da ce bolesni umovi optuziti nas? I svastiku smo mi nacrtali i u Milanu prekinuli utakmicu... Nema kraja hrvatskoj mrznji i ludosti.

Podnosim ostavku ...

pre 7 godina

Mene uopšte ne zanima njihova opsednutost nama! To govori o njima! Mene interesuje zašto smo mi kao država dozvolili da naši huligani ostaju nekažnjeni i tako dozvoljavamo da se svi sprdaju sa nama? Šta će nama takav renome?! Gledali ste pre neki dan meč između Šveđana i Iraca?

dragan

pre 7 godina

Vec sam napisao komentar odmah po ispadu, da je kriv organizator i da Francuska treba da snosi posledice. Ne zezam se, kada bi se tako postupalo, ne bi bila jagma ko ce da organizuje prvenstva, obezbedjena bi bila na vise m nivou i ne bi mogao bobmas samoubica da udje, sto nije nemoguce u buducnosti.

hesperus

pre 7 godina

haha pa ko ce da poveruje u ovako nesto ? e moji hrvati...dok ne preuzmete odgovornost, nece biti bolje sutra. Slicna situacija I kod nas, naravno.

leptirica

pre 7 godina

O ovakvim stvarima nije uopće potrebno nagađati i diskutirati. Postoje snimke u vrhunskoj rezoluciji i neće biti tesko indentificirati krivce.

Nikola07

pre 7 godina

E croasani... smesni ste, majke mi... toliko se plasite Srba i imate komplekse nize vrednosti da to nije bas normalno. Ali razumem vas, bolji smo od vas u svemu ;)

Nebojsa

pre 7 godina

Ocekivao sam mnogo ranije ovu vest malo ste zakasnili ne bi ste vi bili Hrvati kad ne biste osudili Srbe to je vama u krvi nikad niste preuzeli odgovornost uvek vam neko drugi kriv

Alien

pre 7 godina

Kako navodi Hrvatski portal, imaju dokaze da su Srbi istrebili dinosaurse. I kao dokaz postoji crtež u pećini gde srpski huligani lome ručice Ti Reksu.

neko iz mase

pre 7 godina

i meni je bilo sumnjivo....
mislim da bi nas fudbalski savez trebao da bude kaznjen sa nekim izbacivanjem u narednim takmicenjima...cisto da se zna ko je ko....

Nebojsa

pre 7 godina

Ocekivao sam mnogo ranije ovu vest malo ste zakasnili ne bi ste vi bili Hrvati kad ne biste osudili Srbe to je vama u krvi nikad niste preuzeli odgovornost uvek vam neko drugi kriv

my way

pre 7 godina

Навикло је то да изокреће ствари за 180, изврће историју наопачке и замењује улоге у њој, па је и ово очекивано.

goblin

pre 7 godina

Hahaha konacno priznaju da su pokatoliceni Srbi.Kako im ove baklje smetaju,a ne smeta im kada CEO stadion vice "za dom spremni"ili kad nas salje na vrbe.Drzava im je poslednji nacisticki bastion u evropi,a vi i dalje navijajte za ekipu gde pored trenera Cacica sedi i Simunic.

Hahaha....

pre 7 godina

Cudi me da vec posle zavrsetka utakmice nismo ovo procitali. Hrvatima su Srbi dezurni krivci za sve od politike, preko sporta, razonode...Kompleksi su cudo.

Grgur

pre 7 godina

Pa mi vam sve vreme govorimo da ste Srbi, a vi to želite da budete jedino kad napravite neku nesreću. Odlučite se brate šta ste, ne može to tako selektivno. Ako hoćete da priznate da ste Srbi radite to i u dobru i u zlu.

eurokrem

pre 7 godina

Interesantno je da niko ne pominje organizatora takmicenja.
Prvo im je srpski navijac prosao obezbedjenje na utakmici Hrvatska-Turska. i nikom nista.
Onda su pustili lica sa poternice da udju na stadion protiv Ceske, opet nikom nista.
Na kraju, neko je umesto baklji mogao da unese i C4.
I pored svih trubljenja o nevidjenoj kontroli.

"Kume, aj` u dva`es marke da iako svi prave sr*nja samo ce Srbi da placaju i za tudja."

PFC

pre 7 godina

A kriv je i jedan gledalac na tribini iza gola kad je Domagoju viknuo: -Udari loptu rukom!!! Ovaj udari, penal i izjednacenje. Ustanovilo se kasnije da je gledalac srbin.

Sinisa

pre 7 godina

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/316551/dio-huligana-koji-su-izazvali-prekid-drzavljani-su-bih-i-srbije

petarpan

pre 7 godina

Ne bih se zacudio da FIFA nasedne na ovu pricu i kazni Srbiju izbacivanjem iz kvalifikacija za svetsko prvenstvo :-). A da, i naravno umesto nas bi pozvali Kosovo :-)
Komedija

Ertz

pre 7 godina

Sve srpske velikane bi da prisvoje, a sad nevaspitane svoje nazivaju Srbima. Sve je to nekako nezrelo. Ovo se ne odnosi na pristojne ljude koji tamo zive, nego na te soviniste.

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Pa jeste.. Sve su to bivši Srbi! Videli ste kako igraju užičko kolo! Geni su čudo.. Samo, trebaće im mnogo godina da se vrate iz stogodišnje nenormale i divljaštva..

Boki

pre 7 godina

Axaxaxa, ovo kao u skoli - ucitrljice, uciteljice, nisam ja, to su oni! :-) Ma nisu samo Srbi i Bosanci, tu su i gremlini i mali zeleni, nego su se vesto kamuflirali ?

Србин Вуковар

pre 7 godina

Тачно сам знао ! Баш би неки Србин обукао њихов кафански стоњнак на себе ! Брука и срамота од народа.

dejan

pre 7 godina

ovo jeste istina!!!! moja baba smiljana je otisla i francusku da se osveti rvatima sa sveee!!!! pokusao sam da je odgovorim..baba nemoj propasce zasad paradaiza ..nema ko da zaliva cvece ne vredi ..ode baba i vidi sta napravi

ThePresident

pre 7 godina

Ma srbi su za sve krivi ???????
Steta samo, sto su huligani razlicitih hrvatskih klubova, priznali, da su oni to uradili. Ali dobro, srbi su uvek krivi za sve ???

mlad i neukusan

pre 7 godina

Oprobana kombinacija http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:610029-Adio-pameti-Tvrde-da-Srbi-salju-talase-koji-izludjuju-Hrvate

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Saul Goodman
Prelazi ? Njihova mrznja i bolest je najekstremniji oblik patologije koji ne poznaje psihologija ni psihijatrija,i tako je od samog zaceca brate moj.Teska patologija i kriza identiteta.

Onokao..

pre 7 godina

Sto cemo sad, diskvalificirat ce nas sa eura? Smisljajte brze.
-Sefe, a da probamo opet okriviti Srbe, svaki put do sada nam je proslo?
- Tonci, pa ti si genije! Pustajte stroj u rad!

brlogudan

pre 7 godina

Слободна Далмација на свом сајту има одељак који се зове "Влашка посла" , какви год да смо и даље смо господа за дотичне...

Аргентина10

pre 7 godina

Предлог UN(Уједиљеним Нацијама),какво год сраље да се деси на овоземаљској кугли знате на коју адресу да се обратите!

sinisa

pre 7 godina

pročitati,sve vam piše:
http://www.hazud.hr/specijalni-rat-protiv-hrvatske-srbija-kontrolira-umove-nevidljivim-mozdanim-valovima-i-vrsi-umno-porobljavanje-izgradenim-sistemom-elektroodasiljaca-i-sofi

Banjalučanin

pre 7 godina

Uvijek je u pitanju velikosrpsko-srbočetničko-jugokomunističko-partizansko-udbaška zavjera protiv nevinih Hrvata... :/ Nema većih mitomana na svijetu od njih!

Gugul

pre 7 godina

Pa oni su totalno opsednuti nama.
Sutra cemo sigurno citati da smo mi krivi zato sto je pala kisa u Zagrebu i zato sto ima previse reklama lokalnoj TV stanici.

Đorđe

pre 7 godina

Očigledno, kao što je i očigledno da se jedna grupa srpskih navijača infiltrirala u redove ruskih, a druga u redove engleskih. I tu se u stvari biju Srbi između sebe, jer u Evropi nema drugih huligana. Isto tako, ukoliko, ne daj Bože, dođe do nekog terosrističkog napada biće krivi Srbi. Sve je tako jasno, aje UEFA, reaguj!

Sa1e

pre 7 godina

Opet im mi krivi...lol
Ali stara taktika je već oprobana i do sada im je uvek palila...pa ne bih ja peko ovog baš olako prešao da sam na mestu našeg državnog vrha...

skeptik

pre 7 godina

Ha,ha,ha... pa hjivoi portali su vec izbacili hjihova imena sa mestima prebivalista. Nisam zano da su Split, Zagreb, Vinkvoci, Sl. Brod, Vukovar... u Srbiji.

Bjelokosti

pre 7 godina

Provalili su nas. Sledeci put neka dobro osmotre oko sebe da se opet mi Srbi ne uvucemo medju njih i pravimo nerede. Ako treba neka i izmlate svako sumnjivo lice za svaki slucaj.

Prosto neverovatno otkrice!

pre 7 godina

Ipak je kljucna recenica u tekstu sledeca:

"Portal navodi da su oni koji nisu kupili dresove na stadion ušli u civilu."

Kriticar

pre 7 godina

Ako mi verujete, bas sam juce imao raspravu o tome i rekoh da ce nas da optuze za sve to. I evo... Kompleksi njima unistili zdrav razum.

Srbija

pre 7 godina

ovi hrvati su carevi, nicega se ne stide, glume neku gospodu, a zapravo su veci seljaci i od nas(srba). ima li iko dovoljno glup da poveruje u ovo ?

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Pa pre neki dan neko je na ovom sajtu ovo ladno predvideo da će da izmisle da smo mi pravili prekid... hahahehe carevi, tamo u Hrvatskoj ne zna se ni ko pije ni ko plaća. ..

nix

pre 7 godina

poslali smo em talase i uticali na njihove mozgove koji su postali zombi čudovišta koja su bacala tpovske udare i pojela pola gledališta ..... buuuuaaaaaaa

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Hahahahahaaa!!! Aaaaaahahahahahaaaa!!!! Aaahahahahahahaaa!!! Aa joooj ljudi moji!!! Al' me nasmejaše!!! Da ih nema, trebalo bi ih izmisliti!! Možda su im Srbi krivi što imaju brata ili seku!

Hasanbegović

pre 7 godina

Ne treba se previše obazirat na te medije u Hrvatskoj koji su izvalili takvu glupost. To su vam većinom minorni portali koji su u službi kleptomanskog HDZ-a i ostalih ultra desničarskih isprdaka od stranaka poput HRASTA, HSP AS i ostalog taloga društva. Ni jedan sličan članak nećete pronaći u nekom ozbiljnijem listu ili portalu. Svatko ozbiljan dobro zna da je za sranje u St. Etienu isključivi povod bio poremećeni um i grupica koja bi trebala muda pokazati ovdje u Hrvatskoj i na sve načine voditi borbu kod kuće protiv mafije koja uništava Hrvatski nogomet i reprezentaciju. Imate Karadžića i kaos u FSS pa znate jako dobro kako je to. U našem slučaju samo individualna kvaliteta,dobra generacija i rezultati skrivaju tu katastrofu i guraju probleme pod tepih. ALi ovo definitivno nije način kako se boriti za bolje ljude i poštenije u nogometu.

mufljuz

pre 7 godina

Ovi Rvati iz "slobodne" Dalmacije naivni ko francuske sobarice. Jedino sto se u sve to ne uklapa je cinjenica da je vodja rvackih navijaca DVA dana ranije najavio da ce doci do prekida utakmice sa Cesima. Covek je izgleda vrlo povezan sa "ubacenim" Srbima.

miro split

pre 7 godina

Srbi su ubili mamu od Bambija,a Snjeguljicu,Pepeljugu i Trnoružicu su masovno silovali.Crvenkapica je srpski komunist koja je likvidirala bake po šumi!

Jovanovic boban

pre 7 godina

100 posto srba na koncertu tomsona 100 posto srba na stadionu klicu za dom spremni i nije suker bio na grobu pavelica nego sinisa mihalovic