Košarka 117

Ponedeljak, 06.06.2016.

16:31

Zvezda želi Nikolu Milutinova?

Crvena zvezda navodno je zainteresovana da dovede bivšeg centra Partizana Nikolu Milutunova.

Zvezda želi Nikolu Milutinova? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Shone

pre 7 godina

Jedva cekam da procitam sta ce limeni srbi sad da pisu o Milutinovu! Prisetite se malo sta su pisali kad ga je Djordjevic poveo na evropsko prvenstvo! Od skromnog znanja do Partizanove veze...Sad ce biti verovatno najbolji u evropi! Uvek vam je bilo bitno ko gde igra, samo vam nije bitno za koga vi navijate!

Bojan

pre 7 godina

Ovde svi pominju da je CZ stvorila Cirbesa. ljudi, covek je u CZ dosao kao reprezentativac Nemacke i evroligaski igrac.Prve sezone je bio losiji nego u Bambergu, mozda i zbog dominacije Marjanovica. Da li Milutinov moze da napredune.Verovatno da.CZ je u poslednje dve godine dovodila gotove igrace-reprezentativce. Neki su napredovali ,kao Jovic..Guduric je najvece otkrovenje.Po meni najbolja srpska dvojka, vec sada treba da budr starter u reprezentaciji.Drzak, smiren..odlican suter. U poredjenju sa Bogdanom npr daleko bolji napadac.I raznovrsniji.Plus mladji..

Batko

pre 7 godina

Posle Partizana i Olija u Predgrađe?!
Niko ne može biti toliko alav ili glup,a Milutinov je pametan dečko!
Stoga, kao i ove godine, kupite 10 stranaca, najurite petoricu pa zaradite tako lovu za ovih 5 koji ostanu.
P.S.
To je inače novina u svetskoj ekonomiji i ozbiljno se proučava u pozorištima apsurda...
(danilo, 6. jun 2016 16:47)

Izgleda da je Danilo popio onu pilulu "Za dan posle" nakon onog oplodjavanja od nedelje uveče , pa se sav srećan vratio da nas uveseljava svojim "mudrolijama" , a još pri tome nije ni osatao u drugom stanju !

igy

pre 7 godina

Mislim da nije ni bolji ni losiji od Stimca...ali Stimac je NAŠ, pa kako god...
Milutinov je mlad i treba mu minutaza u EL da bi se izgradio,a videlo se da moze.
Naravno, kao 2. centar.To sto je mlad je i rizik za Zvezdu,nije od pocetka tu u sistemu.Licno sam ZA, kao druga opcija ispod kosa...I mislim da ce koristi od njega imati tek sledeci klub posle Zvezde...Negoo, ko nas pita...

Radikal Republika Srpska

pre 7 godina

Milutinov nema košarkašku inteligenciju da bi bio prvi centar evroligaške ekipe, te dolazi u obzir jedino kao drugi ili treći centar jer Crvena Furija srpski evroligaš sa A licencom(višegodišnjim ugovorom) uvek ima visoke ciljeve u evroligi tako da joj treba kvalitetan prvi centar.

Dragan

pre 7 godina

Nikako igrače koje je Vujošević vaspitavao...navike su opasna stvar...oni svi misle da mogu da raspale protivnika po rukama i ne dobiju ličnu...i s druge strane u napadu da im se čuvaru svira lična kad osete promaju od prolaska njegovog tela.

Ivan NS

pre 7 godina

danilo, 06. jun 2016 16:47)Pa ko se to nama pojavio? Jel bilo bolno?
(DedaMiloje, 06. jun 2016 20:56)

Stigao Dača sa terapije, ne smemo ga odmah traumirati. Sreća, pa je kraj sezone.?

Zagor

pre 7 godina

Pozitivno:
- mlad, 21y
- radonja je dokazao da moze da napravi zveri od centara, potencijalna zarada
- srbin, ne zauzima mesto stranca
- dobar u odbrani
- spursi ga draftovali, tako da ako iole napreduje kod nas mozda ako ode u SA dobijemo obestecenje kao za bobija

Negativno:
- ima ruznu proslost
- realno vecito je kao neki talenat, jos nigde nije bas razbio do sad, rizik je
- upitan napadacki potencijal, sut sa poludistance upitan, a ni ledjima ne dominira bas
- cini mi se tanak sa fizikalijama
- dolazi iz oly, tako da sumnjam da je jeftin

Ja iskreno ne znam sta da mislim... Verujem Radonji, sta on kaze ja podrzavam.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Rasic,Kinsi,sad Milutinov,prosto ne mogu bez partizanovaca hahaha.I posle nesto kazu sto smo mi u fudbalu doveli Djurickovica i onog beka Miletica.(Struja neuspesni brejkdenser, 06. jun 2016 17:17)Verovatno si mislio na Raska Katica ili nemas pojma?! A sta cemo sa: Mlađan Šilobad, Dragoljub Vidačić, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić, Luka Bogdanović, Goran Ćakić, Đuro Ostojić, Lorens Roberts, Ivan Marinković, Aleksandar Cvetković, Ceda Vitkovac... Hoces jos? Ne volem preletace!
(Losmi, 06. jun 2016 19:44)

Pa da nisu presli u Partizan,mada su vec neki bili odlicni igraci,ne bi niko cuo za njih.Zavrsili bi kao mnogi 'vasi' koji su kao na traci stizali u projekat 'Evropska CZ'.Pri tome nista nisu uradili samo su ostali kratki 16 miliona evrica 'majci' SerBiji do Piznena',ostalo je novija istorija mukom napravljena.Napred Partizan ziveo Nikola Milutinov!

xd

pre 7 godina

Треба напоменути, да је он једини центар прошле сезоне, који је могао равноправно да се носи са Бобијем, што у одбрани, што у нападу.
(Хаузер, 06. jun 2016 21:02)

to vazi i za Jokica

Хаузер

pre 7 godina

Треба напоменути, да је он једини центар прошле сезоне, који је могао равноправно да се носи са Бобијем, што у одбрани, што у нападу.

MomaSRB

pre 7 godina

Milutinov nikako nije prava zamena za Cirbesa..eventualno može dobar back-up centar da bude, ako Zvezda ima ikakve visoke ambicije u Evroligi. 
(klopp, 06. jun 2016 18:09) 

Zaboravili ste kakav je bio Cirbes kad je došao u Zvezdu. 
Za godinu dana Radonjić je od balvana izdeljao centra od milion eura, i Milutinov je dobra bukva za deljanje.
(bobo mk, 06. jun 2016 19:54)

Jeste, u pravu si, samo što mi nećemo dobiti tih milion evra...

kris

pre 7 godina

Realno,on je dobar za rezervnog centra,možda nešto perspektivniji,ali ne i srčaniji od Štimca.Za ozbiljno igranje u EL nama treba puno bolji centar od Cirbesa,koji nije loš u napadu,ali je u odbrani totalno pogubljen.Ove sezone smo imali zapažene rezultate,ali ko hoće setiće se kako je npr. jedan Bilan(koji i nije među jačim centrima u Evropi)odučio od košarke oba naša centra,ili šta im je radio Veseli i još puno drugih.Zbog toga sam mišljenja da tandem Milutinov-Štimac za iduću sezonu predstavlja veliki korak nazad.

prvi centar i plej zadatak godine

pre 7 godina

Što se mene tiče treba za rezervnog centra izabrati između Štimca i Milutinova. Nemam ništa protiv da bilo ko od njih bude rezervni centar. Možda bi Štimac više pružao na parketu i bio korisniji za rezultat, a od Milutinova bi moglo da se zaradi. Ipak biće veoma bitno da se pronađe odličan prvi centar i novi plej umesto Mićića. I dovesti Zagorca koji bi mogao da bude vrlo blizu Zvezde po onome što Miško priča između redova. To su glavni zadaci u prelaznom roku. Što se mene tiče za pleja obavezno crnac amerikanac jer sa njima nema greške i naravno ostaviti Jovića za startnog pleja. Što se tiče centara trenutno nemam neke želje. Bile bi vrlo zanimljive opcije za rezervnog centra i Alen Omić kao i Zubac koji je strašan talenat.

fj

pre 7 godina

Eee Zvezdasi vidite koja je razlika izmedju vas i nas? Milutinov bi mogao da bude back-up centar vama, a pre dve godine je on nama bio prvi centar uz Muslija. Tad je Partizan napravio dobru ekipu: Musli, Milutinov, Bogdanovic, Vesterman,Lovernj,Bertans svi mladi igraci..
Sad ce neko reci pa i Zvezda ima mlade igrace, da mlade igrace tipa Jovic, Dangubic, Kalinic koji su u Zvezdu dosli kao reprezentativci...

bobo mk

pre 7 godina

Milutinov nikako nije prava zamena za Cirbesa..eventualno može dobar back-up centar da bude, ako Zvezda ima ikakve visoke ambicije u Evroligi.
(klopp, 06. jun 2016 18:09)

Zaboravili ste kakav je bio Cirbes kad je došao u Zvezdu.
Za godinu dana Radonjić je od balvana izdeljao centra od milion eura, i Milutinov je dobra bukva za deljanje.

xxx

pre 7 godina

Tejic ide u Partizan, ako nisi znao. :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum, 6. jun 2016 18:37). Nadam se da se samo salis.

Losmi

pre 7 godina

Tek ce biti price oko dolazaka,Zvezda pravi konkurentan tim za nikad jacu EL,sto podrazumeva ujedno i sprdnju sa domacom scenom i klubovima poput ovih sto vec sad gube sa 30+...(Dejan CZ, 06. jun 2016 17:25)Been there, done that.
(cegevara, 06. jun 2016 18:31)
Pa sta se onda koprcate?

Losmi

pre 7 godina

Rasic,Kinsi,sad Milutinov,prosto ne mogu bez partizanovaca hahaha.I posle nesto kazu sto smo mi u fudbalu doveli Djurickovica i onog beka Miletica.
(Struja neuspesni brejkdenser, 06. jun 2016 17:17)
Verovatno si mislio na Raska Katica ili nemas pojma?! A sta cemo sa: Mlađan Šilobad, Dragoljub Vidačić, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić, Luka Bogdanović, Goran Ćakić, Đuro Ostojić, Lorens Roberts, Ivan Marinković, Aleksandar Cvetković, Ceda Vitkovac... Hoces jos? Ne volem preletace!

Branko

pre 7 godina

Realno, Cirbes je kidao u prvom delu sezone, najvise zahvaljujuci pikenrolu sa Jovicu koji je radio dok protivnicki treneri nisu to ukapirali pa je onda to zaustavljeno. Cirbes 2.0 iz drugog dela sezone je jedan sasvim prosecan centar. Mislim da je Milutinov kakvog ga pamtim iz Partizana bolji i kompletniji centar od Cirbesa 2.0. Ove godine je bio prilicno zatvoren od strane Younga i Huntera, tako da nije bas imao priliku da se pokaze. Inace, fin, kulturan momak, koji ce se perfektno uklopiti u simpaticnu Zvezdinu porodicu.

cegevara

pre 7 godina

Tek ce biti price oko dolazaka,Zvezda pravi konkurentan tim za nikad jacu EL,sto podrazumeva ujedno i sprdnju sa domacom scenom i klubovima poput ovih sto vec sad gube sa 30+...
(Dejan CZ, 06. jun 2016 17:25)

Been there, done that.

klopp

pre 7 godina

Milutinov nikako nije prava zamena za Cirbesa..eventualno može dobar back-up centar da bude, ako Zvezda ima ikakve visoke ambicije u Evroligi.

anbeast

pre 7 godina

Znao sam da mogu očekivati ovakve komentare... u fazonu: "s Cirbesa na Milutinova"... Koliko vas je o Cirbesu imalo tako visoko mišljenje dok je bio zamena Marjanovicu? Ponekad je samo dovoljno da se lepo sklope kockice. Kako je Aleks Maric igrao u Partizanu, a kako na drugim mestima? Šta, zaboravio odjednom da igra?! Zašto da ne Milutinov? Draftovan od Spursa (a ti znaju ponešto o izboru igrača), prilično mlad, povremeni reprezentativac, u Partizanu pokazao da "ima materijala". Koliko vas je kovalo u zvezde Marjanovica kad je dolazio u Zvezdu?

Miroslav

pre 7 godina

Jovic, Ivanovic, Lazic, Guduric, Kinsi, Dangubic, Zagorac, Miller, Mitrovic, Musli, Stimac i jedan dobar amer na poziciji od 1/3! To je mojih 12 za narednu sezonu!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Rasic,Kinsi,sad Milutinov,prosto ne mogu bez partizanovaca hahaha.
I posle nesto kazu sto smo mi u fudbalu doveli Djurickovica i onog beka Miletica.

Miroslav.

pre 7 godina

Molim delije da ne pojacavaju klupu ovakvim pojacanjima . Njega je dule forsirao jer je bio servilan a onog decka besovica urnisao jer je imao karakter isto tako je uradio sa Muslin-om.

Dejan CZ

pre 7 godina

Tek ce biti price oko dolazaka,Zvezda pravi konkurentan tim za nikad jacu EL,sto podrazumeva ujedno i sprdnju sa domacom scenom i klubovima poput ovih sto vec sad gube sa 30+...

Cinik

pre 7 godina

Način na koji je otišao iz Partizana daje mi za pravo da mu poželim da odmah potpiše za Zvezdu. Bez znanja, karaktera i morala odlično bi se uklopio i tim Nebojše Čovića. Koliko mu je znaje pokazuje i činjenica da više nije u reprezenataciji.

Brofasa

pre 7 godina

Solidan centar, ima meku ruku, samim tim i igru sa polu-distance, dakle može da igra dobar pik end pop (što Radonjić retko igra sa centrima), nije loš i u pik end rolu. Defanzivno i na postu nije baš najbolji, kao da mu fali mase i snage, mada ima dobru osnovu. Teško je proceniti kako bi se uklopio u Zvezdin sistem, kojoj je potreban defanzivno pouzdan bekap centar (što Štimac svakako jeste), i jak ofanzivni centar koji je dobar u pik end rolu. Milutinov je nešto u ničijoj zemlji izmedju ova dva tipa igrača.

saeKn

pre 7 godina

Sta znam zeleo sam ga prosle godine u zvezdi njega i Jokica ali stvarno nista ove sezone nije pokazao. Verovatno nece biti ni jeftin zato je bolje opcija amer neki.

Aлекса

pre 7 godina

Вала ето вам га. Нервирао сам се увек гледајући га. Не биx се сложио да је само унапређена верзија Ђумића, па Ђумућ бар нешто и ради добро а свака додата лопта Милутинову је 6 секунди мање за напад. Мислим да неко провоцира Партизан. А Пековић да се скине и оде на петицу разгрнуо би пола Звезде у скоку под кошем са Цирбесом и Милутиновим заједно.

dejan

pre 7 godina

Jovic ide u Oly, a u suprotnom smeru stize Milutinov + doplata oko 300k. Spanulis je najavio da mu je naredna sezona poslednja i Oly vec sada trazi adekvatnu zamenu. Ovo je dobro i za Zvezdu i za reprezentaciju jer bi uparila tandem Micic-Milutinov, od cijeg razigravanja u evroligi ce reprezentacija najvise napredovati. Ne treba zaboraviti da pravo na Milutinova imaju Spursi, kojima je vec jednom upala kasika u med dovodjenjem Zvezdinog centra, pa je za ocekivati da za 2 sezone imamo u NBA centarski tandem Milutinov - Marjanovic, a Zvezda ce opet profitirati zbog razigravanja igraca za NBA... ... ovo sve kad bi se salili. Kakav bre Milutinov? Pa on je samo unapredjena verzija Boze Djumica. U napadu klasican balvan, u odbrani skocan i nista vise od toga.

petarczv

pre 7 godina

Znate koja ce sada biti prica navijaca zvezde? Dok je bio u Partizanu nije imao pojma a sada kada je njihovo potencijalno "pojacanje" govorice kao da je u top pet cenatara evropske kosarke.
(Čovek iz senke, 06. jun 2016 16:38)

Bio i ostao drvo i nedaj boze da dodje u zvezdu...njega je nelson resetovao...

JPR23

pre 7 godina

Kakva petorka bi to bila:Jovic-Guduric-Dangubic-Mitrovic-Milutinov.......................................................Dali ?postoji i jedna ekipa koja u EL koja moze izvesti celu startnu postavu domaci igraca?...
(SASA, 06. jun 2016 16:42)

Da bila bi, da uz to ima ko na klupi, uz trenera koji se ne zove Radonjic, ili ti Kosarkaski Pep...

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Nema od toga nista,mogu samo da ga zele.I ja zelim da Partizan dobije jace sponzore sto od Zvezde sto jace od ovih sto ima pa ne moze,tj. ne daju vlasti.

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 7 godina

AHAHHA 0A FREELAND IMA VECI UGOVOR OD TEA I DE COLOA
KOJA KOMEDIJA HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHA

Savatiye

pre 7 godina

Ako ništa drugo mlad je i perspektivan a i Zvezdaš je. Bolje on nego Kuzmić,jer ni jedan drugi visoki igrač iz Srbije nam nije dostupan a da ima određene kvalitete. Uostalom videćemo šta će biti, jedno je sigurno a to je da će bar narednih pet godina Zvezda biti za dva koplja iznad ostalih na području bivše Juge.

JPR23

pre 7 godina

Kao Partizanovac, puko sa od smeha!! Ne zato sto je Milutinov igrao za Partizan, niti sto mi covek simpatican, vec zbog same logike da on ide u Zvezdu! Koliko god on meni bio simpatican, ja iskreno ne bi video gde je poenta da on dodje u Zvezdu, sta bi on doprineo ako se uporedi sa aktuelnim rosterom Zvezde ?? Jos je on daleko od "solidnog" igraca, plus mu je minutaza dosta slaba za sada.. Sad jedino ako pocnete kao prosle godine sa promasajima tipa Thompson, onaj Izraelac, pa Debeli... Dok ne sklopite nesto.. Ili je pak Vaterpolo sindrom u pitanju.

Ja

pre 7 godina

"Njegov menadžer je zastupnik i Zvezdinog kapitena Luke Mitrovića..."

Čekajte, hoćete da kažete da ima neko kome nije Miško menadžer. Jel su to oba košarkaša kojima Miško nije menadžer ili ih ima još?

SASA

pre 7 godina

Kakva petorka bi to bila:
Jovic-Guduric-Dangubic-Mitrovic-Milutinov.....

..................................................
Dali åpostoji i jedna ekipa koja u EL koja moze izvesti celu startnu postavu domaci igraca?...

Comi

pre 7 godina

Kakav bre Frilend sinko?!
Taj kosta milku ipo' po sezoni. Joj kako klinci lupaju napamet.
Mbakwe, Golubovic i Jaiteh su trenutno u kombinaciji.

Čovek iz senke

pre 7 godina

Znate koja ce sada biti prica navijaca zvezde? Dok je bio u Partizanu nije imao pojma a sada kada je njihovo potencijalno "pojacanje" govorice kao da je u top pet cenatara evropske kosarke.

StormBGD

pre 7 godina

Što da ne? Da vas podsetim... Jovo Stanojević, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić, Lorens Roberts, Luka Bogdanović, Cvele, Milutinović... Zašto ne bi moglo obrnuto?

danilo

pre 7 godina

Posle Partizana i Olija u Predgrađe?!
Niko ne može biti toliko alav ili glup,a Milutinov je pametan dečko!
Stoga, kao i ove godine, kupite 10 stranaca, najurite petoricu pa zaradite tako lovu za ovih 5 koji ostanu.
P.S.
To je inače novina u svetskoj ekonomiji i ozbiljno se proučava u pozorištima apsurda...

anbeast

pre 7 godina

Znao sam da mogu očekivati ovakve komentare... u fazonu: "s Cirbesa na Milutinova"... Koliko vas je o Cirbesu imalo tako visoko mišljenje dok je bio zamena Marjanovicu? Ponekad je samo dovoljno da se lepo sklope kockice. Kako je Aleks Maric igrao u Partizanu, a kako na drugim mestima? Šta, zaboravio odjednom da igra?! Zašto da ne Milutinov? Draftovan od Spursa (a ti znaju ponešto o izboru igrača), prilično mlad, povremeni reprezentativac, u Partizanu pokazao da "ima materijala". Koliko vas je kovalo u zvezde Marjanovica kad je dolazio u Zvezdu?

Ja

pre 7 godina

"Njegov menadžer je zastupnik i Zvezdinog kapitena Luke Mitrovića..."

Čekajte, hoćete da kažete da ima neko kome nije Miško menadžer. Jel su to oba košarkaša kojima Miško nije menadžer ili ih ima još?

Losmi

pre 7 godina

Rasic,Kinsi,sad Milutinov,prosto ne mogu bez partizanovaca hahaha.I posle nesto kazu sto smo mi u fudbalu doveli Djurickovica i onog beka Miletica.
(Struja neuspesni brejkdenser, 06. jun 2016 17:17)
Verovatno si mislio na Raska Katica ili nemas pojma?! A sta cemo sa: Mlađan Šilobad, Dragoljub Vidačić, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić, Luka Bogdanović, Goran Ćakić, Đuro Ostojić, Lorens Roberts, Ivan Marinković, Aleksandar Cvetković, Ceda Vitkovac... Hoces jos? Ne volem preletace!

Dejan CZ

pre 7 godina

Tek ce biti price oko dolazaka,Zvezda pravi konkurentan tim za nikad jacu EL,sto podrazumeva ujedno i sprdnju sa domacom scenom i klubovima poput ovih sto vec sad gube sa 30+...

StormBGD

pre 7 godina

Što da ne? Da vas podsetim... Jovo Stanojević, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić, Lorens Roberts, Luka Bogdanović, Cvele, Milutinović... Zašto ne bi moglo obrnuto?

MomaSRB

pre 7 godina

Milutinov nikako nije prava zamena za Cirbesa..eventualno može dobar back-up centar da bude, ako Zvezda ima ikakve visoke ambicije u Evroligi. 
(klopp, 06. jun 2016 18:09) 

Zaboravili ste kakav je bio Cirbes kad je došao u Zvezdu. 
Za godinu dana Radonjić je od balvana izdeljao centra od milion eura, i Milutinov je dobra bukva za deljanje.
(bobo mk, 06. jun 2016 19:54)

Jeste, u pravu si, samo što mi nećemo dobiti tih milion evra...

Čovek iz senke

pre 7 godina

Znate koja ce sada biti prica navijaca zvezde? Dok je bio u Partizanu nije imao pojma a sada kada je njihovo potencijalno "pojacanje" govorice kao da je u top pet cenatara evropske kosarke.

xd

pre 7 godina

Треба напоменути, да је он једини центар прошле сезоне, који је могао равноправно да се носи са Бобијем, што у одбрани, што у нападу.
(Хаузер, 06. jun 2016 21:02)

to vazi i za Jokica

dejan

pre 7 godina

Jovic ide u Oly, a u suprotnom smeru stize Milutinov + doplata oko 300k. Spanulis je najavio da mu je naredna sezona poslednja i Oly vec sada trazi adekvatnu zamenu. Ovo je dobro i za Zvezdu i za reprezentaciju jer bi uparila tandem Micic-Milutinov, od cijeg razigravanja u evroligi ce reprezentacija najvise napredovati. Ne treba zaboraviti da pravo na Milutinova imaju Spursi, kojima je vec jednom upala kasika u med dovodjenjem Zvezdinog centra, pa je za ocekivati da za 2 sezone imamo u NBA centarski tandem Milutinov - Marjanovic, a Zvezda ce opet profitirati zbog razigravanja igraca za NBA... ... ovo sve kad bi se salili. Kakav bre Milutinov? Pa on je samo unapredjena verzija Boze Djumica. U napadu klasican balvan, u odbrani skocan i nista vise od toga.

petarczv

pre 7 godina

Znate koja ce sada biti prica navijaca zvezde? Dok je bio u Partizanu nije imao pojma a sada kada je njihovo potencijalno "pojacanje" govorice kao da je u top pet cenatara evropske kosarke.
(Čovek iz senke, 06. jun 2016 16:38)

Bio i ostao drvo i nedaj boze da dodje u zvezdu...njega je nelson resetovao...

kris

pre 7 godina

Realno,on je dobar za rezervnog centra,možda nešto perspektivniji,ali ne i srčaniji od Štimca.Za ozbiljno igranje u EL nama treba puno bolji centar od Cirbesa,koji nije loš u napadu,ali je u odbrani totalno pogubljen.Ove sezone smo imali zapažene rezultate,ali ko hoće setiće se kako je npr. jedan Bilan(koji i nije među jačim centrima u Evropi)odučio od košarke oba naša centra,ili šta im je radio Veseli i još puno drugih.Zbog toga sam mišljenja da tandem Milutinov-Štimac za iduću sezonu predstavlja veliki korak nazad.

klopp

pre 7 godina

Milutinov nikako nije prava zamena za Cirbesa..eventualno može dobar back-up centar da bude, ako Zvezda ima ikakve visoke ambicije u Evroligi.

saeKn

pre 7 godina

Sta znam zeleo sam ga prosle godine u zvezdi njega i Jokica ali stvarno nista ove sezone nije pokazao. Verovatno nece biti ni jeftin zato je bolje opcija amer neki.

bobo mk

pre 7 godina

Milutinov nikako nije prava zamena za Cirbesa..eventualno može dobar back-up centar da bude, ako Zvezda ima ikakve visoke ambicije u Evroligi.
(klopp, 06. jun 2016 18:09)

Zaboravili ste kakav je bio Cirbes kad je došao u Zvezdu.
Za godinu dana Radonjić je od balvana izdeljao centra od milion eura, i Milutinov je dobra bukva za deljanje.

Miroslav.

pre 7 godina

Molim delije da ne pojacavaju klupu ovakvim pojacanjima . Njega je dule forsirao jer je bio servilan a onog decka besovica urnisao jer je imao karakter isto tako je uradio sa Muslin-om.

SASA

pre 7 godina

Kakva petorka bi to bila:
Jovic-Guduric-Dangubic-Mitrovic-Milutinov.....

..................................................
Dali åpostoji i jedna ekipa koja u EL koja moze izvesti celu startnu postavu domaci igraca?...

Savatiye

pre 7 godina

Ako ništa drugo mlad je i perspektivan a i Zvezdaš je. Bolje on nego Kuzmić,jer ni jedan drugi visoki igrač iz Srbije nam nije dostupan a da ima određene kvalitete. Uostalom videćemo šta će biti, jedno je sigurno a to je da će bar narednih pet godina Zvezda biti za dva koplja iznad ostalih na području bivše Juge.

Хаузер

pre 7 godina

Треба напоменути, да је он једини центар прошле сезоне, који је могао равноправно да се носи са Бобијем, што у одбрани, што у нападу.

Aлекса

pre 7 godina

Вала ето вам га. Нервирао сам се увек гледајући га. Не биx се сложио да је само унапређена верзија Ђумића, па Ђумућ бар нешто и ради добро а свака додата лопта Милутинову је 6 секунди мање за напад. Мислим да неко провоцира Партизан. А Пековић да се скине и оде на петицу разгрнуо би пола Звезде у скоку под кошем са Цирбесом и Милутиновим заједно.

Branko

pre 7 godina

Realno, Cirbes je kidao u prvom delu sezone, najvise zahvaljujuci pikenrolu sa Jovicu koji je radio dok protivnicki treneri nisu to ukapirali pa je onda to zaustavljeno. Cirbes 2.0 iz drugog dela sezone je jedan sasvim prosecan centar. Mislim da je Milutinov kakvog ga pamtim iz Partizana bolji i kompletniji centar od Cirbesa 2.0. Ove godine je bio prilicno zatvoren od strane Younga i Huntera, tako da nije bas imao priliku da se pokaze. Inace, fin, kulturan momak, koji ce se perfektno uklopiti u simpaticnu Zvezdinu porodicu.

xxx

pre 7 godina

Tejic ide u Partizan, ako nisi znao. :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum, 6. jun 2016 18:37). Nadam se da se samo salis.

Cinik

pre 7 godina

Način na koji je otišao iz Partizana daje mi za pravo da mu poželim da odmah potpiše za Zvezdu. Bez znanja, karaktera i morala odlično bi se uklopio i tim Nebojše Čovića. Koliko mu je znaje pokazuje i činjenica da više nije u reprezenataciji.

prvi centar i plej zadatak godine

pre 7 godina

Što se mene tiče treba za rezervnog centra izabrati između Štimca i Milutinova. Nemam ništa protiv da bilo ko od njih bude rezervni centar. Možda bi Štimac više pružao na parketu i bio korisniji za rezultat, a od Milutinova bi moglo da se zaradi. Ipak biće veoma bitno da se pronađe odličan prvi centar i novi plej umesto Mićića. I dovesti Zagorca koji bi mogao da bude vrlo blizu Zvezde po onome što Miško priča između redova. To su glavni zadaci u prelaznom roku. Što se mene tiče za pleja obavezno crnac amerikanac jer sa njima nema greške i naravno ostaviti Jovića za startnog pleja. Što se tiče centara trenutno nemam neke želje. Bile bi vrlo zanimljive opcije za rezervnog centra i Alen Omić kao i Zubac koji je strašan talenat.

Brofasa

pre 7 godina

Solidan centar, ima meku ruku, samim tim i igru sa polu-distance, dakle može da igra dobar pik end pop (što Radonjić retko igra sa centrima), nije loš i u pik end rolu. Defanzivno i na postu nije baš najbolji, kao da mu fali mase i snage, mada ima dobru osnovu. Teško je proceniti kako bi se uklopio u Zvezdin sistem, kojoj je potreban defanzivno pouzdan bekap centar (što Štimac svakako jeste), i jak ofanzivni centar koji je dobar u pik end rolu. Milutinov je nešto u ničijoj zemlji izmedju ova dva tipa igrača.

Comi

pre 7 godina

Kakav bre Frilend sinko?!
Taj kosta milku ipo' po sezoni. Joj kako klinci lupaju napamet.
Mbakwe, Golubovic i Jaiteh su trenutno u kombinaciji.

Losmi

pre 7 godina

Tek ce biti price oko dolazaka,Zvezda pravi konkurentan tim za nikad jacu EL,sto podrazumeva ujedno i sprdnju sa domacom scenom i klubovima poput ovih sto vec sad gube sa 30+...(Dejan CZ, 06. jun 2016 17:25)Been there, done that.
(cegevara, 06. jun 2016 18:31)
Pa sta se onda koprcate?

cegevara

pre 7 godina

Tek ce biti price oko dolazaka,Zvezda pravi konkurentan tim za nikad jacu EL,sto podrazumeva ujedno i sprdnju sa domacom scenom i klubovima poput ovih sto vec sad gube sa 30+...
(Dejan CZ, 06. jun 2016 17:25)

Been there, done that.

danilo

pre 7 godina

Posle Partizana i Olija u Predgrađe?!
Niko ne može biti toliko alav ili glup,a Milutinov je pametan dečko!
Stoga, kao i ove godine, kupite 10 stranaca, najurite petoricu pa zaradite tako lovu za ovih 5 koji ostanu.
P.S.
To je inače novina u svetskoj ekonomiji i ozbiljno se proučava u pozorištima apsurda...

Ivan NS

pre 7 godina

danilo, 06. jun 2016 16:47)Pa ko se to nama pojavio? Jel bilo bolno?
(DedaMiloje, 06. jun 2016 20:56)

Stigao Dača sa terapije, ne smemo ga odmah traumirati. Sreća, pa je kraj sezone.?

Dragan

pre 7 godina

Nikako igrače koje je Vujošević vaspitavao...navike su opasna stvar...oni svi misle da mogu da raspale protivnika po rukama i ne dobiju ličnu...i s druge strane u napadu da im se čuvaru svira lična kad osete promaju od prolaska njegovog tela.

Batko

pre 7 godina

Posle Partizana i Olija u Predgrađe?!
Niko ne može biti toliko alav ili glup,a Milutinov je pametan dečko!
Stoga, kao i ove godine, kupite 10 stranaca, najurite petoricu pa zaradite tako lovu za ovih 5 koji ostanu.
P.S.
To je inače novina u svetskoj ekonomiji i ozbiljno se proučava u pozorištima apsurda...
(danilo, 6. jun 2016 16:47)

Izgleda da je Danilo popio onu pilulu "Za dan posle" nakon onog oplodjavanja od nedelje uveče , pa se sav srećan vratio da nas uveseljava svojim "mudrolijama" , a još pri tome nije ni osatao u drugom stanju !

fj

pre 7 godina

Eee Zvezdasi vidite koja je razlika izmedju vas i nas? Milutinov bi mogao da bude back-up centar vama, a pre dve godine je on nama bio prvi centar uz Muslija. Tad je Partizan napravio dobru ekipu: Musli, Milutinov, Bogdanovic, Vesterman,Lovernj,Bertans svi mladi igraci..
Sad ce neko reci pa i Zvezda ima mlade igrace, da mlade igrace tipa Jovic, Dangubic, Kalinic koji su u Zvezdu dosli kao reprezentativci...

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Nema od toga nista,mogu samo da ga zele.I ja zelim da Partizan dobije jace sponzore sto od Zvezde sto jace od ovih sto ima pa ne moze,tj. ne daju vlasti.

Miroslav

pre 7 godina

Jovic, Ivanovic, Lazic, Guduric, Kinsi, Dangubic, Zagorac, Miller, Mitrovic, Musli, Stimac i jedan dobar amer na poziciji od 1/3! To je mojih 12 za narednu sezonu!

JPR23

pre 7 godina

Kao Partizanovac, puko sa od smeha!! Ne zato sto je Milutinov igrao za Partizan, niti sto mi covek simpatican, vec zbog same logike da on ide u Zvezdu! Koliko god on meni bio simpatican, ja iskreno ne bi video gde je poenta da on dodje u Zvezdu, sta bi on doprineo ako se uporedi sa aktuelnim rosterom Zvezde ?? Jos je on daleko od "solidnog" igraca, plus mu je minutaza dosta slaba za sada.. Sad jedino ako pocnete kao prosle godine sa promasajima tipa Thompson, onaj Izraelac, pa Debeli... Dok ne sklopite nesto.. Ili je pak Vaterpolo sindrom u pitanju.

Zagor

pre 7 godina

Pozitivno:
- mlad, 21y
- radonja je dokazao da moze da napravi zveri od centara, potencijalna zarada
- srbin, ne zauzima mesto stranca
- dobar u odbrani
- spursi ga draftovali, tako da ako iole napreduje kod nas mozda ako ode u SA dobijemo obestecenje kao za bobija

Negativno:
- ima ruznu proslost
- realno vecito je kao neki talenat, jos nigde nije bas razbio do sad, rizik je
- upitan napadacki potencijal, sut sa poludistance upitan, a ni ledjima ne dominira bas
- cini mi se tanak sa fizikalijama
- dolazi iz oly, tako da sumnjam da je jeftin

Ja iskreno ne znam sta da mislim... Verujem Radonji, sta on kaze ja podrzavam.

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 7 godina

AHAHHA 0A FREELAND IMA VECI UGOVOR OD TEA I DE COLOA
KOJA KOMEDIJA HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHA

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Rasic,Kinsi,sad Milutinov,prosto ne mogu bez partizanovaca hahaha.I posle nesto kazu sto smo mi u fudbalu doveli Djurickovica i onog beka Miletica.(Struja neuspesni brejkdenser, 06. jun 2016 17:17)Verovatno si mislio na Raska Katica ili nemas pojma?! A sta cemo sa: Mlađan Šilobad, Dragoljub Vidačić, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić, Luka Bogdanović, Goran Ćakić, Đuro Ostojić, Lorens Roberts, Ivan Marinković, Aleksandar Cvetković, Ceda Vitkovac... Hoces jos? Ne volem preletace!
(Losmi, 06. jun 2016 19:44)

Pa da nisu presli u Partizan,mada su vec neki bili odlicni igraci,ne bi niko cuo za njih.Zavrsili bi kao mnogi 'vasi' koji su kao na traci stizali u projekat 'Evropska CZ'.Pri tome nista nisu uradili samo su ostali kratki 16 miliona evrica 'majci' SerBiji do Piznena',ostalo je novija istorija mukom napravljena.Napred Partizan ziveo Nikola Milutinov!

Bojan

pre 7 godina

Ovde svi pominju da je CZ stvorila Cirbesa. ljudi, covek je u CZ dosao kao reprezentativac Nemacke i evroligaski igrac.Prve sezone je bio losiji nego u Bambergu, mozda i zbog dominacije Marjanovica. Da li Milutinov moze da napredune.Verovatno da.CZ je u poslednje dve godine dovodila gotove igrace-reprezentativce. Neki su napredovali ,kao Jovic..Guduric je najvece otkrovenje.Po meni najbolja srpska dvojka, vec sada treba da budr starter u reprezentaciji.Drzak, smiren..odlican suter. U poredjenju sa Bogdanom npr daleko bolji napadac.I raznovrsniji.Plus mladji..

JPR23

pre 7 godina

Kakva petorka bi to bila:Jovic-Guduric-Dangubic-Mitrovic-Milutinov.......................................................Dali ?postoji i jedna ekipa koja u EL koja moze izvesti celu startnu postavu domaci igraca?...
(SASA, 06. jun 2016 16:42)

Da bila bi, da uz to ima ko na klupi, uz trenera koji se ne zove Radonjic, ili ti Kosarkaski Pep...

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Rasic,Kinsi,sad Milutinov,prosto ne mogu bez partizanovaca hahaha.
I posle nesto kazu sto smo mi u fudbalu doveli Djurickovica i onog beka Miletica.

Shone

pre 7 godina

Jedva cekam da procitam sta ce limeni srbi sad da pisu o Milutinovu! Prisetite se malo sta su pisali kad ga je Djordjevic poveo na evropsko prvenstvo! Od skromnog znanja do Partizanove veze...Sad ce biti verovatno najbolji u evropi! Uvek vam je bilo bitno ko gde igra, samo vam nije bitno za koga vi navijate!

Radikal Republika Srpska

pre 7 godina

Milutinov nema košarkašku inteligenciju da bi bio prvi centar evroligaške ekipe, te dolazi u obzir jedino kao drugi ili treći centar jer Crvena Furija srpski evroligaš sa A licencom(višegodišnjim ugovorom) uvek ima visoke ciljeve u evroligi tako da joj treba kvalitetan prvi centar.

igy

pre 7 godina

Mislim da nije ni bolji ni losiji od Stimca...ali Stimac je NAŠ, pa kako god...
Milutinov je mlad i treba mu minutaza u EL da bi se izgradio,a videlo se da moze.
Naravno, kao 2. centar.To sto je mlad je i rizik za Zvezdu,nije od pocetka tu u sistemu.Licno sam ZA, kao druga opcija ispod kosa...I mislim da ce koristi od njega imati tek sledeci klub posle Zvezde...Negoo, ko nas pita...

Čovek iz senke

pre 7 godina

Znate koja ce sada biti prica navijaca zvezde? Dok je bio u Partizanu nije imao pojma a sada kada je njihovo potencijalno "pojacanje" govorice kao da je u top pet cenatara evropske kosarke.

dejan

pre 7 godina

Jovic ide u Oly, a u suprotnom smeru stize Milutinov + doplata oko 300k. Spanulis je najavio da mu je naredna sezona poslednja i Oly vec sada trazi adekvatnu zamenu. Ovo je dobro i za Zvezdu i za reprezentaciju jer bi uparila tandem Micic-Milutinov, od cijeg razigravanja u evroligi ce reprezentacija najvise napredovati. Ne treba zaboraviti da pravo na Milutinova imaju Spursi, kojima je vec jednom upala kasika u med dovodjenjem Zvezdinog centra, pa je za ocekivati da za 2 sezone imamo u NBA centarski tandem Milutinov - Marjanovic, a Zvezda ce opet profitirati zbog razigravanja igraca za NBA... ... ovo sve kad bi se salili. Kakav bre Milutinov? Pa on je samo unapredjena verzija Boze Djumica. U napadu klasican balvan, u odbrani skocan i nista vise od toga.

danilo

pre 7 godina

Posle Partizana i Olija u Predgrađe?!
Niko ne može biti toliko alav ili glup,a Milutinov je pametan dečko!
Stoga, kao i ove godine, kupite 10 stranaca, najurite petoricu pa zaradite tako lovu za ovih 5 koji ostanu.
P.S.
To je inače novina u svetskoj ekonomiji i ozbiljno se proučava u pozorištima apsurda...

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Rasic,Kinsi,sad Milutinov,prosto ne mogu bez partizanovaca hahaha.
I posle nesto kazu sto smo mi u fudbalu doveli Djurickovica i onog beka Miletica.

Cinik

pre 7 godina

Način na koji je otišao iz Partizana daje mi za pravo da mu poželim da odmah potpiše za Zvezdu. Bez znanja, karaktera i morala odlično bi se uklopio i tim Nebojše Čovića. Koliko mu je znaje pokazuje i činjenica da više nije u reprezenataciji.

fj

pre 7 godina

Eee Zvezdasi vidite koja je razlika izmedju vas i nas? Milutinov bi mogao da bude back-up centar vama, a pre dve godine je on nama bio prvi centar uz Muslija. Tad je Partizan napravio dobru ekipu: Musli, Milutinov, Bogdanovic, Vesterman,Lovernj,Bertans svi mladi igraci..
Sad ce neko reci pa i Zvezda ima mlade igrace, da mlade igrace tipa Jovic, Dangubic, Kalinic koji su u Zvezdu dosli kao reprezentativci...

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Nema od toga nista,mogu samo da ga zele.I ja zelim da Partizan dobije jace sponzore sto od Zvezde sto jace od ovih sto ima pa ne moze,tj. ne daju vlasti.

Miroslav

pre 7 godina

Jovic, Ivanovic, Lazic, Guduric, Kinsi, Dangubic, Zagorac, Miller, Mitrovic, Musli, Stimac i jedan dobar amer na poziciji od 1/3! To je mojih 12 za narednu sezonu!

JPR23

pre 7 godina

Kakva petorka bi to bila:Jovic-Guduric-Dangubic-Mitrovic-Milutinov.......................................................Dali ?postoji i jedna ekipa koja u EL koja moze izvesti celu startnu postavu domaci igraca?...
(SASA, 06. jun 2016 16:42)

Da bila bi, da uz to ima ko na klupi, uz trenera koji se ne zove Radonjic, ili ti Kosarkaski Pep...

Aлекса

pre 7 godina

Вала ето вам га. Нервирао сам се увек гледајући га. Не биx се сложио да је само унапређена верзија Ђумића, па Ђумућ бар нешто и ради добро а свака додата лопта Милутинову је 6 секунди мање за напад. Мислим да неко провоцира Партизан. А Пековић да се скине и оде на петицу разгрнуо би пола Звезде у скоку под кошем са Цирбесом и Милутиновим заједно.

cegevara

pre 7 godina

Tek ce biti price oko dolazaka,Zvezda pravi konkurentan tim za nikad jacu EL,sto podrazumeva ujedno i sprdnju sa domacom scenom i klubovima poput ovih sto vec sad gube sa 30+...
(Dejan CZ, 06. jun 2016 17:25)

Been there, done that.

JPR23

pre 7 godina

Kao Partizanovac, puko sa od smeha!! Ne zato sto je Milutinov igrao za Partizan, niti sto mi covek simpatican, vec zbog same logike da on ide u Zvezdu! Koliko god on meni bio simpatican, ja iskreno ne bi video gde je poenta da on dodje u Zvezdu, sta bi on doprineo ako se uporedi sa aktuelnim rosterom Zvezde ?? Jos je on daleko od "solidnog" igraca, plus mu je minutaza dosta slaba za sada.. Sad jedino ako pocnete kao prosle godine sa promasajima tipa Thompson, onaj Izraelac, pa Debeli... Dok ne sklopite nesto.. Ili je pak Vaterpolo sindrom u pitanju.

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 7 godina

AHAHHA 0A FREELAND IMA VECI UGOVOR OD TEA I DE COLOA
KOJA KOMEDIJA HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHA

Dejan CZ

pre 7 godina

Tek ce biti price oko dolazaka,Zvezda pravi konkurentan tim za nikad jacu EL,sto podrazumeva ujedno i sprdnju sa domacom scenom i klubovima poput ovih sto vec sad gube sa 30+...

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Rasic,Kinsi,sad Milutinov,prosto ne mogu bez partizanovaca hahaha.I posle nesto kazu sto smo mi u fudbalu doveli Djurickovica i onog beka Miletica.(Struja neuspesni brejkdenser, 06. jun 2016 17:17)Verovatno si mislio na Raska Katica ili nemas pojma?! A sta cemo sa: Mlađan Šilobad, Dragoljub Vidačić, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić, Luka Bogdanović, Goran Ćakić, Đuro Ostojić, Lorens Roberts, Ivan Marinković, Aleksandar Cvetković, Ceda Vitkovac... Hoces jos? Ne volem preletace!
(Losmi, 06. jun 2016 19:44)

Pa da nisu presli u Partizan,mada su vec neki bili odlicni igraci,ne bi niko cuo za njih.Zavrsili bi kao mnogi 'vasi' koji su kao na traci stizali u projekat 'Evropska CZ'.Pri tome nista nisu uradili samo su ostali kratki 16 miliona evrica 'majci' SerBiji do Piznena',ostalo je novija istorija mukom napravljena.Napred Partizan ziveo Nikola Milutinov!

petarczv

pre 7 godina

Znate koja ce sada biti prica navijaca zvezde? Dok je bio u Partizanu nije imao pojma a sada kada je njihovo potencijalno "pojacanje" govorice kao da je u top pet cenatara evropske kosarke.
(Čovek iz senke, 06. jun 2016 16:38)

Bio i ostao drvo i nedaj boze da dodje u zvezdu...njega je nelson resetovao...

Losmi

pre 7 godina

Rasic,Kinsi,sad Milutinov,prosto ne mogu bez partizanovaca hahaha.I posle nesto kazu sto smo mi u fudbalu doveli Djurickovica i onog beka Miletica.
(Struja neuspesni brejkdenser, 06. jun 2016 17:17)
Verovatno si mislio na Raska Katica ili nemas pojma?! A sta cemo sa: Mlađan Šilobad, Dragoljub Vidačić, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić, Luka Bogdanović, Goran Ćakić, Đuro Ostojić, Lorens Roberts, Ivan Marinković, Aleksandar Cvetković, Ceda Vitkovac... Hoces jos? Ne volem preletace!

Miroslav.

pre 7 godina

Molim delije da ne pojacavaju klupu ovakvim pojacanjima . Njega je dule forsirao jer je bio servilan a onog decka besovica urnisao jer je imao karakter isto tako je uradio sa Muslin-om.

Bojan

pre 7 godina

Ovde svi pominju da je CZ stvorila Cirbesa. ljudi, covek je u CZ dosao kao reprezentativac Nemacke i evroligaski igrac.Prve sezone je bio losiji nego u Bambergu, mozda i zbog dominacije Marjanovica. Da li Milutinov moze da napredune.Verovatno da.CZ je u poslednje dve godine dovodila gotove igrace-reprezentativce. Neki su napredovali ,kao Jovic..Guduric je najvece otkrovenje.Po meni najbolja srpska dvojka, vec sada treba da budr starter u reprezentaciji.Drzak, smiren..odlican suter. U poredjenju sa Bogdanom npr daleko bolji napadac.I raznovrsniji.Plus mladji..

anbeast

pre 7 godina

Znao sam da mogu očekivati ovakve komentare... u fazonu: "s Cirbesa na Milutinova"... Koliko vas je o Cirbesu imalo tako visoko mišljenje dok je bio zamena Marjanovicu? Ponekad je samo dovoljno da se lepo sklope kockice. Kako je Aleks Maric igrao u Partizanu, a kako na drugim mestima? Šta, zaboravio odjednom da igra?! Zašto da ne Milutinov? Draftovan od Spursa (a ti znaju ponešto o izboru igrača), prilično mlad, povremeni reprezentativac, u Partizanu pokazao da "ima materijala". Koliko vas je kovalo u zvezde Marjanovica kad je dolazio u Zvezdu?

Branko

pre 7 godina

Realno, Cirbes je kidao u prvom delu sezone, najvise zahvaljujuci pikenrolu sa Jovicu koji je radio dok protivnicki treneri nisu to ukapirali pa je onda to zaustavljeno. Cirbes 2.0 iz drugog dela sezone je jedan sasvim prosecan centar. Mislim da je Milutinov kakvog ga pamtim iz Partizana bolji i kompletniji centar od Cirbesa 2.0. Ove godine je bio prilicno zatvoren od strane Younga i Huntera, tako da nije bas imao priliku da se pokaze. Inace, fin, kulturan momak, koji ce se perfektno uklopiti u simpaticnu Zvezdinu porodicu.

Dragan

pre 7 godina

Nikako igrače koje je Vujošević vaspitavao...navike su opasna stvar...oni svi misle da mogu da raspale protivnika po rukama i ne dobiju ličnu...i s druge strane u napadu da im se čuvaru svira lična kad osete promaju od prolaska njegovog tela.

StormBGD

pre 7 godina

Što da ne? Da vas podsetim... Jovo Stanojević, Dejan Tomašević, Miloš Vujanić, Lorens Roberts, Luka Bogdanović, Cvele, Milutinović... Zašto ne bi moglo obrnuto?

Radikal Republika Srpska

pre 7 godina

Milutinov nema košarkašku inteligenciju da bi bio prvi centar evroligaške ekipe, te dolazi u obzir jedino kao drugi ili treći centar jer Crvena Furija srpski evroligaš sa A licencom(višegodišnjim ugovorom) uvek ima visoke ciljeve u evroligi tako da joj treba kvalitetan prvi centar.

Хаузер

pre 7 godina

Треба напоменути, да је он једини центар прошле сезоне, који је могао равноправно да се носи са Бобијем, што у одбрани, што у нападу.

MomaSRB

pre 7 godina

Milutinov nikako nije prava zamena za Cirbesa..eventualno može dobar back-up centar da bude, ako Zvezda ima ikakve visoke ambicije u Evroligi. 
(klopp, 06. jun 2016 18:09) 

Zaboravili ste kakav je bio Cirbes kad je došao u Zvezdu. 
Za godinu dana Radonjić je od balvana izdeljao centra od milion eura, i Milutinov je dobra bukva za deljanje.
(bobo mk, 06. jun 2016 19:54)

Jeste, u pravu si, samo što mi nećemo dobiti tih milion evra...

prvi centar i plej zadatak godine

pre 7 godina

Što se mene tiče treba za rezervnog centra izabrati između Štimca i Milutinova. Nemam ništa protiv da bilo ko od njih bude rezervni centar. Možda bi Štimac više pružao na parketu i bio korisniji za rezultat, a od Milutinova bi moglo da se zaradi. Ipak biće veoma bitno da se pronađe odličan prvi centar i novi plej umesto Mićića. I dovesti Zagorca koji bi mogao da bude vrlo blizu Zvezde po onome što Miško priča između redova. To su glavni zadaci u prelaznom roku. Što se mene tiče za pleja obavezno crnac amerikanac jer sa njima nema greške i naravno ostaviti Jovića za startnog pleja. Što se tiče centara trenutno nemam neke želje. Bile bi vrlo zanimljive opcije za rezervnog centra i Alen Omić kao i Zubac koji je strašan talenat.

kris

pre 7 godina

Realno,on je dobar za rezervnog centra,možda nešto perspektivniji,ali ne i srčaniji od Štimca.Za ozbiljno igranje u EL nama treba puno bolji centar od Cirbesa,koji nije loš u napadu,ali je u odbrani totalno pogubljen.Ove sezone smo imali zapažene rezultate,ali ko hoće setiće se kako je npr. jedan Bilan(koji i nije među jačim centrima u Evropi)odučio od košarke oba naša centra,ili šta im je radio Veseli i još puno drugih.Zbog toga sam mišljenja da tandem Milutinov-Štimac za iduću sezonu predstavlja veliki korak nazad.

Zagor

pre 7 godina

Pozitivno:
- mlad, 21y
- radonja je dokazao da moze da napravi zveri od centara, potencijalna zarada
- srbin, ne zauzima mesto stranca
- dobar u odbrani
- spursi ga draftovali, tako da ako iole napreduje kod nas mozda ako ode u SA dobijemo obestecenje kao za bobija

Negativno:
- ima ruznu proslost
- realno vecito je kao neki talenat, jos nigde nije bas razbio do sad, rizik je
- upitan napadacki potencijal, sut sa poludistance upitan, a ni ledjima ne dominira bas
- cini mi se tanak sa fizikalijama
- dolazi iz oly, tako da sumnjam da je jeftin

Ja iskreno ne znam sta da mislim... Verujem Radonji, sta on kaze ja podrzavam.

SASA

pre 7 godina

Kakva petorka bi to bila:
Jovic-Guduric-Dangubic-Mitrovic-Milutinov.....

..................................................
Dali åpostoji i jedna ekipa koja u EL koja moze izvesti celu startnu postavu domaci igraca?...

klopp

pre 7 godina

Milutinov nikako nije prava zamena za Cirbesa..eventualno može dobar back-up centar da bude, ako Zvezda ima ikakve visoke ambicije u Evroligi.

Batko

pre 7 godina

Posle Partizana i Olija u Predgrađe?!
Niko ne može biti toliko alav ili glup,a Milutinov je pametan dečko!
Stoga, kao i ove godine, kupite 10 stranaca, najurite petoricu pa zaradite tako lovu za ovih 5 koji ostanu.
P.S.
To je inače novina u svetskoj ekonomiji i ozbiljno se proučava u pozorištima apsurda...
(danilo, 6. jun 2016 16:47)

Izgleda da je Danilo popio onu pilulu "Za dan posle" nakon onog oplodjavanja od nedelje uveče , pa se sav srećan vratio da nas uveseljava svojim "mudrolijama" , a još pri tome nije ni osatao u drugom stanju !

Losmi

pre 7 godina

Tek ce biti price oko dolazaka,Zvezda pravi konkurentan tim za nikad jacu EL,sto podrazumeva ujedno i sprdnju sa domacom scenom i klubovima poput ovih sto vec sad gube sa 30+...(Dejan CZ, 06. jun 2016 17:25)Been there, done that.
(cegevara, 06. jun 2016 18:31)
Pa sta se onda koprcate?

bobo mk

pre 7 godina

Milutinov nikako nije prava zamena za Cirbesa..eventualno može dobar back-up centar da bude, ako Zvezda ima ikakve visoke ambicije u Evroligi.
(klopp, 06. jun 2016 18:09)

Zaboravili ste kakav je bio Cirbes kad je došao u Zvezdu.
Za godinu dana Radonjić je od balvana izdeljao centra od milion eura, i Milutinov je dobra bukva za deljanje.

xd

pre 7 godina

Треба напоменути, да је он једини центар прошле сезоне, који је могао равноправно да се носи са Бобијем, што у одбрани, што у нападу.
(Хаузер, 06. jun 2016 21:02)

to vazi i za Jokica

Savatiye

pre 7 godina

Ako ništa drugo mlad je i perspektivan a i Zvezdaš je. Bolje on nego Kuzmić,jer ni jedan drugi visoki igrač iz Srbije nam nije dostupan a da ima određene kvalitete. Uostalom videćemo šta će biti, jedno je sigurno a to je da će bar narednih pet godina Zvezda biti za dva koplja iznad ostalih na području bivše Juge.

saeKn

pre 7 godina

Sta znam zeleo sam ga prosle godine u zvezdi njega i Jokica ali stvarno nista ove sezone nije pokazao. Verovatno nece biti ni jeftin zato je bolje opcija amer neki.

Brofasa

pre 7 godina

Solidan centar, ima meku ruku, samim tim i igru sa polu-distance, dakle može da igra dobar pik end pop (što Radonjić retko igra sa centrima), nije loš i u pik end rolu. Defanzivno i na postu nije baš najbolji, kao da mu fali mase i snage, mada ima dobru osnovu. Teško je proceniti kako bi se uklopio u Zvezdin sistem, kojoj je potreban defanzivno pouzdan bekap centar (što Štimac svakako jeste), i jak ofanzivni centar koji je dobar u pik end rolu. Milutinov je nešto u ničijoj zemlji izmedju ova dva tipa igrača.

xxx

pre 7 godina

Tejic ide u Partizan, ako nisi znao. :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum, 6. jun 2016 18:37). Nadam se da se samo salis.

Comi

pre 7 godina

Kakav bre Frilend sinko?!
Taj kosta milku ipo' po sezoni. Joj kako klinci lupaju napamet.
Mbakwe, Golubovic i Jaiteh su trenutno u kombinaciji.

Shone

pre 7 godina

Jedva cekam da procitam sta ce limeni srbi sad da pisu o Milutinovu! Prisetite se malo sta su pisali kad ga je Djordjevic poveo na evropsko prvenstvo! Od skromnog znanja do Partizanove veze...Sad ce biti verovatno najbolji u evropi! Uvek vam je bilo bitno ko gde igra, samo vam nije bitno za koga vi navijate!

Ivan NS

pre 7 godina

danilo, 06. jun 2016 16:47)Pa ko se to nama pojavio? Jel bilo bolno?
(DedaMiloje, 06. jun 2016 20:56)

Stigao Dača sa terapije, ne smemo ga odmah traumirati. Sreća, pa je kraj sezone.?

Ja

pre 7 godina

"Njegov menadžer je zastupnik i Zvezdinog kapitena Luke Mitrovića..."

Čekajte, hoćete da kažete da ima neko kome nije Miško menadžer. Jel su to oba košarkaša kojima Miško nije menadžer ili ih ima još?

igy

pre 7 godina

Mislim da nije ni bolji ni losiji od Stimca...ali Stimac je NAŠ, pa kako god...
Milutinov je mlad i treba mu minutaza u EL da bi se izgradio,a videlo se da moze.
Naravno, kao 2. centar.To sto je mlad je i rizik za Zvezdu,nije od pocetka tu u sistemu.Licno sam ZA, kao druga opcija ispod kosa...I mislim da ce koristi od njega imati tek sledeci klub posle Zvezde...Negoo, ko nas pita...