Tenis 93

Subota, 28.05.2016.

19:02

Novak brži od mraka, bolji od Bedenea

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je trku sa vremenom u subotu i plasirao se u osminu finala Rolan Garosa.

Novak brži od mraka, bolji od Bedenea IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

zagor

pre 7 godina

Ma šta kažete Bedene? Pa Karenjo Busta, pa Gofan, pa Tim..finale Granoljers! Najjača konkurencija ikada!!!
(ama bre, 28. maj 2016 23:28)

Marin, US Open.

Dragan

pre 7 godina

Ma šta kažete Bedene? Pa Karenjo Busta, pa Gofan, pa Tim..finale Granoljers! Najjača konkurencija ikada!!!
(ama bre, 28. maj 2016 23:28)
Granoljers moz tek u polufinalu

to live's to fly

pre 7 godina

http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-3613805/Andy-Murray-hopes-Aljaz-Bedene-cause-French-Open-shock-against-Novak-Djokovic.html

Murrey izjavio pred danasnji mec:
'Aljaz obviously did well to get through because Carreno is very good on the clay. I think I read that's the first time he's made the third round of a slam. That's good progress for him and a positive step.
'Now obviously it's a huge challenge against Novak. But he can go out there and have a clear game plan and go for it, not hold back at all.
'It's not so much pressure on him there, which can help. Obviously Novak goes in as a big favourite, but why not?
'Just go out there and give it your best shot. I know how matches can get. It can get tough here. Hopefully he gets off to a good start and he can do well.'

Pozdrav svim Novakovim navijacima!!! Ajde Nole!!!

Mare

pre 7 godina

@mikica
Bas tako. Cak sam prizeljkivao da mu ovaj uzme jedan set, samo zato sto se Novak onako bezobrazno ponasao. Koliko god da ti se zuri, ne mozes da pozurujes protivnika i sudiju. Bas nekorektno s njegove strane.

amare

pre 7 godina

Nole dragi, kako znaš i umeš-smiri se!!! Uz tebe smo uvek i do kraja!! Kako je ono Sale rekao: „Mir u glavi, vatra u srcu“! :-)

Mihajlo

pre 7 godina

Čestitke Novaku na pobedi uz jednu opasku da to nije bila igra na njegovom nivou. Vidno je bilo da se nervira kako mu protivnik vraća loptice, a razlog za to je pogrešan izbor udaraca. Realno, Bedene je prosečan teniser /peta liga/ i rezultat je trebao biti 6/2,6/1,6/0. Ponavljaju se greške iz prethodnih mečeva kada ne uspeva da završi gem onosno set brzo i efikasno, već jednostavno svojim greškama vraća protivnika u život. Očigledno je da postoji problem sa brejk lopticama i ključnim poenima, a taj problem nije otklonio. No, ipak verujem da će to otkloniti i zaigrati na svom nivou sledeće mečeve i naravno, finale!

SSUUUU

pre 7 godina

Ovo sa RG je Noletu kao kad osećaš na vozačkom ispitu, na kupi se tu frustracije i onda kad shvatiš da ako nastaviš raditi isto da će i rezultat biti isti.
Ovog puta je izgleda shvatio da mora da protutnji bez da daje sebi vremena da menja odgovore i razmišlja. Sirovo znanje je dovoljno!

Tsonga

pre 7 godina

Tsonga odustao. Znaci , noletina moze da naleti na Berdiha ili Ferera a zatim u polufinalu na Tima. Taj Tim mi se ni malo ne svidja, moze da bude svasta sa tim mladcem.

znalkos

pre 7 godina

Nolo neće ovakvom igrom daleko. Sve mu se namestilo, ali će on, na sebi svojstven način, uspeti da izmesti! Ovom prilikom bih iskoristio uzrečicu koju često koriste na ovom sajtu: "Živi bili, pa videli!"

.)(.)

pre 7 godina

Tacno kao sto je Vilander najavio: "Ako Novak bude zurio zbog mraka, mogao bi da ima odredjenih problema, ali zaboga, pa to je Novak! Proci ce ga u svakom slucaju."
Previse se stresa nakupilo u njemu. Kladim se da ce zaplakati ako konacno osviji ovaj prokleti RG. Time ce skinuti neopisivo ogromno breme koje iz dana u dan raste. Posle toga ce zmureci, da ne kazem rekreativno, osvojiti jos 7-8 slemova. Postoji realna mogucnost da obori gotovo sve moguce rekorde koji nece biti sruseni dugo-dugo. Makar ne u ovom veku...

Bane

pre 7 godina

Čestitam. Tv ne radi slika, slušam ga kao radio. Ima neko da mi preporuči tv LG starija serija da je proveren da mi preporuči..? Nole, čekam finale pa ću da pratim na "radio" Nemam ni face pa nisam u toku...Allez Allez Allez Allez Allez Nole..:-) malo da se iskupim što nisam pratio. Stefan dobro? svi dobro? Da ne dužim, Vozdra..PS pogledaću tv po kladionicama, rade po ceo dan a ne kvare se...pitaću ipak...

Nebojša

pre 7 godina

Neverovatno mi je da se čuditi što je nervozan igra na turniru ne kojem nikad nije trijumfovao i još je postojala mogućnost da ni ne odigra meč večeras a kada je i došao na red za dlaku je izbegao da mora i sutra da igra nervoza je tu normalna.

a s roma nikšić

pre 7 godina

Bravo Nole,bravo! Idemooo rastemooo!
Srećno Nole!Forza Nole!
PS: I neko kaže - loša konkurencija; ovaj Bedene je igrao više nego dobro?

rejnald

pre 7 godina

Ноле прави ауторитет на терену,тако и треба кад си играч број 1 и најбољи свих времена, покажи зубе свима, зашто би глумио ,,културног Федерера"... Буди оригиналан, оно што јеси и сви ће те више цијенити, бар париској публици се свиђа то што радиш...
Winn the crowd and you will winn your freedom!!!(Gladiator)

dundili

pre 7 godina

Obozavam Novaka, ali kada ovako srlja da zavrsi pre mraka i ponasa se nervozno zaista odvraca publiku od sebe. Al nema veze, i dalje dobija. :-) Volimo te Nole!

alen

pre 7 godina

Novak ima peh da ima pored sebe ono malo cudo kratkonogo kocnicu jer bi danas ima vise Grand Slam titula od Nadala.Budimo realni sljedece kolo ce imati teske probleme sa Bautistom koji sve zivo vraca .

Nenad

pre 7 godina

Ne znam šta se dešava sa Novakom,zašto je u poslednje vreme ovoliko nervozan i ljut.Nekako mi je lakše da gledam meč,kad vidim da je smiren i da drži stvari pod kontrolom.Samo da uspe večeras da završi meč.Idemo Nole!!!!!

mikica

pre 7 godina

Ovo je Djokovic kakvog ne poznajem. Iznenadjenje je veliko jer ga smatram neobicno kulturnim, fer i inteligentnim covekom. Sta znace sve te face, poluosmesi, taj kez koji ima na licu ? Kao "jao bas me nece danas". Deluje kao potpuno nepostovanje i neuvazavanje protivnika, pa bio on i losiji od Bedena.
Znamo da je nastojao da zavrsi mec u toku dana ali i kada nije sve kako se ocekuje ne treba da omalovazava onoga sa druge strane mreze, tako mi je sve to delovalo.
A sto se tice igre, setite se Djokovic posle AO cesto ili precesto ima problem kada na svoj servis treba da zavrsi posao.Nekako se uvek muci i ulazi u tesan rezultat sa izjednacenjima i prednostima u gemu. Jednostavno receno brlja, bar prema igri koju smo navikli da gledamo.

М

pre 7 godina

Утисак меча за мене - на сервис Бедена, за освајање другог сета, Новак 8 сервиса није вратио у терен.

Milena

pre 7 godina

Pričajte vi da je loš koliko hoćete, meč nije bio lak uopšte, ovaj mali je igrao odlično. Novak je imao 40 vinera i 20 grešaka. Normalno je da ima nervoze jer se Novaku žuri, još koji gem da se igrao bilo bi prekinuto zbog mraka. Zamislite da je morao sutra da se zagreva, i da izadje da odigra još koji gem. Ne razumem zašto se pitate "zašto je Novak nervozan".

Jova

pre 7 godina

Dobro se borio moj bivši sugrađanin. Nema šta, momak zna igrati.

Raduje činjenica da Novak nije bio nervozan. Jeste mu se žurilo ali kad je video da Aljaž ne misli “leći” zaigrao se i počeo uživati u nadmetanju. Kraj meča je bio zanimljiv, Novak je stvarno ludak. Pada mrak, sudije, normalno, sve manje vide i posljedično sve više griješe, Paskal Marija je bio više na terenu nego u sudijskoj stolici a Novak se zafrkava. Lijepo je kad se meč završi smijehom.

Pozdrav svima

Trebinje

pre 7 godina

Dobra igra protiv nejakog protivnika, imao je srece neko malo jaci bi ga pobedio danas, ponovo najlaksi protivnik za Novaka,ima srece dzukela,ali ko zna sta ce biti do kraja, iskreno se nadam da ce Marej ili Vavrinka osvojiti titulu.

teča rasa

pre 7 godina

(Mujko, 28. maj 2016 19:16)

Шта ти лупеташ свега ти... о чему и против кога. Ајде се лепо преслишај па ћеш видети да је боље да ћутиш.

Milko

pre 7 godina

Kod Djokovića očito mnogo toga nije kako treba. Iz meča u meč igra sve lošije. Otuda i nervoza i neprimereno ponašanje.
Ako danas ili sutra nekako i prodje mora mnogo toga da popravi da bi išao dalje. Nadajmo se da ima snage za to.

Gledalac

pre 7 godina

@ (Pretera ga!, 28. maj 2016 19:39)

Eurosport i ne boli glava, nije HD u osnovnom paketu ali sta da se radi, to nam je sto nam je... nazalost.

Nolo

pre 7 godina

Sace nolo da gi bedi za posata ne ma za koie dase nerviramo srbi eeej to je nolo zna ono kako daigra kad oce da pobedi brsinski kako sto samo srbin ume dzaba onai sto pusta harp na nolo nemoze mu nista sace proradi srbski inat bre.aide nolo sve i razbii naiboji si nase nolo naidraze i naibolje samo napred nolo srbine!

MomaSRB

pre 7 godina

Zna li neko gde se gasi ovaj komentator Mijaljevic sa RTS-a?! Covek ne moze da cuti ni tokom poena.
(Pretera ga!, 28. maj 2016 19:39)

Imaš dugme na daljinskom MUTE, ili prebaci na Eurosport!

Mujko

pre 7 godina

Našla slovenačka krpa francusku zakrpu...
Nema šanse da im je draži neki katolik od voljenih, dragih, visokoobrazovanih, lepih, plodnih i sportski nastrojenih muslimanki.

Kevin Durant

pre 7 godina

Ja ne mogu da razumem organizatore turnira koji neće da izvede malo para iz džepa i naprave taj krov,sećam se samo prošle godina i finala us opena umesto da meč počne u 10 uveče počeo u 3 posle ponoći,bar da jave u 12 popodne da se meč odlaže u 7 uveče,a ne ovako ceo dan čekam iz minuta po minut.Stvarno velika sramota za organizatore,više bi sad voleo da se neki gren slem preseli u Kinu ili negde......

GOAT

pre 7 godina

Sva sreca pa je drugi i treci set bio kratak, mada je mogla Venus Vilijams i u dva seta, ali dobro, postoji velika sansa da Djokovic veceras ne zavrsi mec, tj. ako Bedene pruzi veliki otpor.

Blue Moon 38

pre 7 godina

Svaki dan citam, zasto nemaju krov, pa zašto nemaju krov, da je do organizatora, oni bi imali krov odavno, problem je sto grad Pariz ne da dozvolu za gradnju zbog nekih zaštićenih drveća, i oko toga traju prepirke i pregovori vec godinama. Znaci nije do organizacije.

alen

pre 7 godina

Tanak je Novak mnogo puni baterije pa servis mu je katastrofa svaki lijevi igrac ga brejkuje.Boris ga nije naucio svoja dva najbolja udarca servis volej.

Milena

pre 7 godina

Nole za sat i po mora da pobedi inače će i sutra da igra. Sigurno će biti nervozan i zbog kašnjenja i zbog toga što igra na Suzan Leglenu(ne voli bas da igra na tom terenu), tako da bi mogao da pravi neočekivane greške.

N.

pre 7 godina

Stvarno ste dosadni s krovom, lepo je bila vest ovde o tome, tereni se nalaze u gradu i zakonski nemaju prava da naprave krov, tek od 2020. Jedino mi nije jasno zasto bar reflektore ne stave.. :)

Laza

pre 7 godina

"Osvetio si Cara Lazara
Sve Jugoviće, Bogdana stara
Ivana, Milana, Miloša, Sava
Srpsko ti kliče hvala i slava

Srpski junače, sunce ti sinu
Osvetio si se dušmaninu".

Nolo osvetniče naš, RG je tvoj baš.

kvalifikant

pre 7 godina

Odlicna crveno-crna kombonacija , dres i znojnice...jos samo fali dvoglavi orao :-) nije organizator kriv, kisa je namerno pala ...kisa je kriva za sve i mozda otera Noleta u drugi dan ...decko napisao da pada mrak u 22h ...da tako je kada je suncano i vedro...ovako pitanje je kolika je jos vidljivost ako je tmurno i oblacno...

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Kako god igrao na ovom turniru,neka ce cuva Thiem-a kao zle pare,jer mi se ni malo ne svidja kako taj decko igra!Mada opet je ovo na tri seta,neiskustvo tu je prakticno nemoguce dobiti Novaka.

.)(.)

pre 7 godina

Tacno kao sto je Vilander najavio: "Ako Novak bude zurio zbog mraka, mogao bi da ima odredjenih problema, ali zaboga, pa to je Novak! Proci ce ga u svakom slucaju."
Previse se stresa nakupilo u njemu. Kladim se da ce zaplakati ako konacno osviji ovaj prokleti RG. Time ce skinuti neopisivo ogromno breme koje iz dana u dan raste. Posle toga ce zmureci, da ne kazem rekreativno, osvojiti jos 7-8 slemova. Postoji realna mogucnost da obori gotovo sve moguce rekorde koji nece biti sruseni dugo-dugo. Makar ne u ovom veku...

MomaSRB

pre 7 godina

Zna li neko gde se gasi ovaj komentator Mijaljevic sa RTS-a?! Covek ne moze da cuti ni tokom poena.
(Pretera ga!, 28. maj 2016 19:39)

Imaš dugme na daljinskom MUTE, ili prebaci na Eurosport!

Blue Moon 38

pre 7 godina

Svaki dan citam, zasto nemaju krov, pa zašto nemaju krov, da je do organizatora, oni bi imali krov odavno, problem je sto grad Pariz ne da dozvolu za gradnju zbog nekih zaštićenih drveća, i oko toga traju prepirke i pregovori vec godinama. Znaci nije do organizacije.

N.

pre 7 godina

Stvarno ste dosadni s krovom, lepo je bila vest ovde o tome, tereni se nalaze u gradu i zakonski nemaju prava da naprave krov, tek od 2020. Jedino mi nije jasno zasto bar reflektore ne stave.. :)

Nenad

pre 7 godina

Ne znam šta se dešava sa Novakom,zašto je u poslednje vreme ovoliko nervozan i ljut.Nekako mi je lakše da gledam meč,kad vidim da je smiren i da drži stvari pod kontrolom.Samo da uspe večeras da završi meč.Idemo Nole!!!!!

dundili

pre 7 godina

Obozavam Novaka, ali kada ovako srlja da zavrsi pre mraka i ponasa se nervozno zaista odvraca publiku od sebe. Al nema veze, i dalje dobija. :-) Volimo te Nole!

rejnald

pre 7 godina

Ноле прави ауторитет на терену,тако и треба кад си играч број 1 и најбољи свих времена, покажи зубе свима, зашто би глумио ,,културног Федерера"... Буди оригиналан, оно што јеси и сви ће те више цијенити, бар париској публици се свиђа то што радиш...
Winn the crowd and you will winn your freedom!!!(Gladiator)

Jova

pre 7 godina

Dobro se borio moj bivši sugrađanin. Nema šta, momak zna igrati.

Raduje činjenica da Novak nije bio nervozan. Jeste mu se žurilo ali kad je video da Aljaž ne misli “leći” zaigrao se i počeo uživati u nadmetanju. Kraj meča je bio zanimljiv, Novak je stvarno ludak. Pada mrak, sudije, normalno, sve manje vide i posljedično sve više griješe, Paskal Marija je bio više na terenu nego u sudijskoj stolici a Novak se zafrkava. Lijepo je kad se meč završi smijehom.

Pozdrav svima

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Kako god igrao na ovom turniru,neka ce cuva Thiem-a kao zle pare,jer mi se ni malo ne svidja kako taj decko igra!Mada opet je ovo na tri seta,neiskustvo tu je prakticno nemoguce dobiti Novaka.

Milena

pre 7 godina

Pričajte vi da je loš koliko hoćete, meč nije bio lak uopšte, ovaj mali je igrao odlično. Novak je imao 40 vinera i 20 grešaka. Normalno je da ima nervoze jer se Novaku žuri, još koji gem da se igrao bilo bi prekinuto zbog mraka. Zamislite da je morao sutra da se zagreva, i da izadje da odigra još koji gem. Ne razumem zašto se pitate "zašto je Novak nervozan".

Kevin Durant

pre 7 godina

Ja ne mogu da razumem organizatore turnira koji neće da izvede malo para iz džepa i naprave taj krov,sećam se samo prošle godina i finala us opena umesto da meč počne u 10 uveče počeo u 3 posle ponoći,bar da jave u 12 popodne da se meč odlaže u 7 uveče,a ne ovako ceo dan čekam iz minuta po minut.Stvarno velika sramota za organizatore,više bi sad voleo da se neki gren slem preseli u Kinu ili negde......

М

pre 7 godina

Утисак меча за мене - на сервис Бедена, за освајање другог сета, Новак 8 сервиса није вратио у терен.

amare

pre 7 godina

Nole dragi, kako znaš i umeš-smiri se!!! Uz tebe smo uvek i do kraja!! Kako je ono Sale rekao: „Mir u glavi, vatra u srcu“! :-)

Nebojša

pre 7 godina

Neverovatno mi je da se čuditi što je nervozan igra na turniru ne kojem nikad nije trijumfovao i još je postojala mogućnost da ni ne odigra meč večeras a kada je i došao na red za dlaku je izbegao da mora i sutra da igra nervoza je tu normalna.

Gledalac

pre 7 godina

@ (Pretera ga!, 28. maj 2016 19:39)

Eurosport i ne boli glava, nije HD u osnovnom paketu ali sta da se radi, to nam je sto nam je... nazalost.

Laza

pre 7 godina

"Osvetio si Cara Lazara
Sve Jugoviće, Bogdana stara
Ivana, Milana, Miloša, Sava
Srpsko ti kliče hvala i slava

Srpski junače, sunce ti sinu
Osvetio si se dušmaninu".

Nolo osvetniče naš, RG je tvoj baš.

a s roma nikšić

pre 7 godina

Bravo Nole,bravo! Idemooo rastemooo!
Srećno Nole!Forza Nole!
PS: I neko kaže - loša konkurencija; ovaj Bedene je igrao više nego dobro?

mikica

pre 7 godina

Ovo je Djokovic kakvog ne poznajem. Iznenadjenje je veliko jer ga smatram neobicno kulturnim, fer i inteligentnim covekom. Sta znace sve te face, poluosmesi, taj kez koji ima na licu ? Kao "jao bas me nece danas". Deluje kao potpuno nepostovanje i neuvazavanje protivnika, pa bio on i losiji od Bedena.
Znamo da je nastojao da zavrsi mec u toku dana ali i kada nije sve kako se ocekuje ne treba da omalovazava onoga sa druge strane mreze, tako mi je sve to delovalo.
A sto se tice igre, setite se Djokovic posle AO cesto ili precesto ima problem kada na svoj servis treba da zavrsi posao.Nekako se uvek muci i ulazi u tesan rezultat sa izjednacenjima i prednostima u gemu. Jednostavno receno brlja, bar prema igri koju smo navikli da gledamo.

SSUUUU

pre 7 godina

Ovo sa RG je Noletu kao kad osećaš na vozačkom ispitu, na kupi se tu frustracije i onda kad shvatiš da ako nastaviš raditi isto da će i rezultat biti isti.
Ovog puta je izgleda shvatio da mora da protutnji bez da daje sebi vremena da menja odgovore i razmišlja. Sirovo znanje je dovoljno!

to live's to fly

pre 7 godina

http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-3613805/Andy-Murray-hopes-Aljaz-Bedene-cause-French-Open-shock-against-Novak-Djokovic.html

Murrey izjavio pred danasnji mec:
'Aljaz obviously did well to get through because Carreno is very good on the clay. I think I read that's the first time he's made the third round of a slam. That's good progress for him and a positive step.
'Now obviously it's a huge challenge against Novak. But he can go out there and have a clear game plan and go for it, not hold back at all.
'It's not so much pressure on him there, which can help. Obviously Novak goes in as a big favourite, but why not?
'Just go out there and give it your best shot. I know how matches can get. It can get tough here. Hopefully he gets off to a good start and he can do well.'

Pozdrav svim Novakovim navijacima!!! Ajde Nole!!!

Milena

pre 7 godina

Nole za sat i po mora da pobedi inače će i sutra da igra. Sigurno će biti nervozan i zbog kašnjenja i zbog toga što igra na Suzan Leglenu(ne voli bas da igra na tom terenu), tako da bi mogao da pravi neočekivane greške.

kvalifikant

pre 7 godina

Odlicna crveno-crna kombonacija , dres i znojnice...jos samo fali dvoglavi orao :-) nije organizator kriv, kisa je namerno pala ...kisa je kriva za sve i mozda otera Noleta u drugi dan ...decko napisao da pada mrak u 22h ...da tako je kada je suncano i vedro...ovako pitanje je kolika je jos vidljivost ako je tmurno i oblacno...

alen

pre 7 godina

Tanak je Novak mnogo puni baterije pa servis mu je katastrofa svaki lijevi igrac ga brejkuje.Boris ga nije naucio svoja dva najbolja udarca servis volej.

alen

pre 7 godina

Novak ima peh da ima pored sebe ono malo cudo kratkonogo kocnicu jer bi danas ima vise Grand Slam titula od Nadala.Budimo realni sljedece kolo ce imati teske probleme sa Bautistom koji sve zivo vraca .

Mihajlo

pre 7 godina

Čestitke Novaku na pobedi uz jednu opasku da to nije bila igra na njegovom nivou. Vidno je bilo da se nervira kako mu protivnik vraća loptice, a razlog za to je pogrešan izbor udaraca. Realno, Bedene je prosečan teniser /peta liga/ i rezultat je trebao biti 6/2,6/1,6/0. Ponavljaju se greške iz prethodnih mečeva kada ne uspeva da završi gem onosno set brzo i efikasno, već jednostavno svojim greškama vraća protivnika u život. Očigledno je da postoji problem sa brejk lopticama i ključnim poenima, a taj problem nije otklonio. No, ipak verujem da će to otkloniti i zaigrati na svom nivou sledeće mečeve i naravno, finale!

Nolo

pre 7 godina

Sace nolo da gi bedi za posata ne ma za koie dase nerviramo srbi eeej to je nolo zna ono kako daigra kad oce da pobedi brsinski kako sto samo srbin ume dzaba onai sto pusta harp na nolo nemoze mu nista sace proradi srbski inat bre.aide nolo sve i razbii naiboji si nase nolo naidraze i naibolje samo napred nolo srbine!

Tsonga

pre 7 godina

Tsonga odustao. Znaci , noletina moze da naleti na Berdiha ili Ferera a zatim u polufinalu na Tima. Taj Tim mi se ni malo ne svidja, moze da bude svasta sa tim mladcem.

Dragan

pre 7 godina

Ma šta kažete Bedene? Pa Karenjo Busta, pa Gofan, pa Tim..finale Granoljers! Najjača konkurencija ikada!!!
(ama bre, 28. maj 2016 23:28)
Granoljers moz tek u polufinalu

Mujko

pre 7 godina

Našla slovenačka krpa francusku zakrpu...
Nema šanse da im je draži neki katolik od voljenih, dragih, visokoobrazovanih, lepih, plodnih i sportski nastrojenih muslimanki.

teča rasa

pre 7 godina

(Mujko, 28. maj 2016 19:16)

Шта ти лупеташ свега ти... о чему и против кога. Ајде се лепо преслишај па ћеш видети да је боље да ћутиш.

Milko

pre 7 godina

Kod Djokovića očito mnogo toga nije kako treba. Iz meča u meč igra sve lošije. Otuda i nervoza i neprimereno ponašanje.
Ako danas ili sutra nekako i prodje mora mnogo toga da popravi da bi išao dalje. Nadajmo se da ima snage za to.

GOAT

pre 7 godina

Sva sreca pa je drugi i treci set bio kratak, mada je mogla Venus Vilijams i u dva seta, ali dobro, postoji velika sansa da Djokovic veceras ne zavrsi mec, tj. ako Bedene pruzi veliki otpor.

zagor

pre 7 godina

Ma šta kažete Bedene? Pa Karenjo Busta, pa Gofan, pa Tim..finale Granoljers! Najjača konkurencija ikada!!!
(ama bre, 28. maj 2016 23:28)

Marin, US Open.

Trebinje

pre 7 godina

Dobra igra protiv nejakog protivnika, imao je srece neko malo jaci bi ga pobedio danas, ponovo najlaksi protivnik za Novaka,ima srece dzukela,ali ko zna sta ce biti do kraja, iskreno se nadam da ce Marej ili Vavrinka osvojiti titulu.

znalkos

pre 7 godina

Nolo neće ovakvom igrom daleko. Sve mu se namestilo, ali će on, na sebi svojstven način, uspeti da izmesti! Ovom prilikom bih iskoristio uzrečicu koju često koriste na ovom sajtu: "Živi bili, pa videli!"

Mare

pre 7 godina

@mikica
Bas tako. Cak sam prizeljkivao da mu ovaj uzme jedan set, samo zato sto se Novak onako bezobrazno ponasao. Koliko god da ti se zuri, ne mozes da pozurujes protivnika i sudiju. Bas nekorektno s njegove strane.

Bane

pre 7 godina

Čestitam. Tv ne radi slika, slušam ga kao radio. Ima neko da mi preporuči tv LG starija serija da je proveren da mi preporuči..? Nole, čekam finale pa ću da pratim na "radio" Nemam ni face pa nisam u toku...Allez Allez Allez Allez Allez Nole..:-) malo da se iskupim što nisam pratio. Stefan dobro? svi dobro? Da ne dužim, Vozdra..PS pogledaću tv po kladionicama, rade po ceo dan a ne kvare se...pitaću ipak...

alen

pre 7 godina

Novak ima peh da ima pored sebe ono malo cudo kratkonogo kocnicu jer bi danas ima vise Grand Slam titula od Nadala.Budimo realni sljedece kolo ce imati teske probleme sa Bautistom koji sve zivo vraca .

Trebinje

pre 7 godina

Dobra igra protiv nejakog protivnika, imao je srece neko malo jaci bi ga pobedio danas, ponovo najlaksi protivnik za Novaka,ima srece dzukela,ali ko zna sta ce biti do kraja, iskreno se nadam da ce Marej ili Vavrinka osvojiti titulu.

alen

pre 7 godina

Tanak je Novak mnogo puni baterije pa servis mu je katastrofa svaki lijevi igrac ga brejkuje.Boris ga nije naucio svoja dva najbolja udarca servis volej.

mikica

pre 7 godina

Ovo je Djokovic kakvog ne poznajem. Iznenadjenje je veliko jer ga smatram neobicno kulturnim, fer i inteligentnim covekom. Sta znace sve te face, poluosmesi, taj kez koji ima na licu ? Kao "jao bas me nece danas". Deluje kao potpuno nepostovanje i neuvazavanje protivnika, pa bio on i losiji od Bedena.
Znamo da je nastojao da zavrsi mec u toku dana ali i kada nije sve kako se ocekuje ne treba da omalovazava onoga sa druge strane mreze, tako mi je sve to delovalo.
A sto se tice igre, setite se Djokovic posle AO cesto ili precesto ima problem kada na svoj servis treba da zavrsi posao.Nekako se uvek muci i ulazi u tesan rezultat sa izjednacenjima i prednostima u gemu. Jednostavno receno brlja, bar prema igri koju smo navikli da gledamo.

Laza

pre 7 godina

"Osvetio si Cara Lazara
Sve Jugoviće, Bogdana stara
Ivana, Milana, Miloša, Sava
Srpsko ti kliče hvala i slava

Srpski junače, sunce ti sinu
Osvetio si se dušmaninu".

Nolo osvetniče naš, RG je tvoj baš.

kvalifikant

pre 7 godina

Odlicna crveno-crna kombonacija , dres i znojnice...jos samo fali dvoglavi orao :-) nije organizator kriv, kisa je namerno pala ...kisa je kriva za sve i mozda otera Noleta u drugi dan ...decko napisao da pada mrak u 22h ...da tako je kada je suncano i vedro...ovako pitanje je kolika je jos vidljivost ako je tmurno i oblacno...

Nolo

pre 7 godina

Sace nolo da gi bedi za posata ne ma za koie dase nerviramo srbi eeej to je nolo zna ono kako daigra kad oce da pobedi brsinski kako sto samo srbin ume dzaba onai sto pusta harp na nolo nemoze mu nista sace proradi srbski inat bre.aide nolo sve i razbii naiboji si nase nolo naidraze i naibolje samo napred nolo srbine!

Mujko

pre 7 godina

Našla slovenačka krpa francusku zakrpu...
Nema šanse da im je draži neki katolik od voljenih, dragih, visokoobrazovanih, lepih, plodnih i sportski nastrojenih muslimanki.

znalkos

pre 7 godina

Nolo neće ovakvom igrom daleko. Sve mu se namestilo, ali će on, na sebi svojstven način, uspeti da izmesti! Ovom prilikom bih iskoristio uzrečicu koju često koriste na ovom sajtu: "Živi bili, pa videli!"

Mare

pre 7 godina

@mikica
Bas tako. Cak sam prizeljkivao da mu ovaj uzme jedan set, samo zato sto se Novak onako bezobrazno ponasao. Koliko god da ti se zuri, ne mozes da pozurujes protivnika i sudiju. Bas nekorektno s njegove strane.

Milena

pre 7 godina

Nole za sat i po mora da pobedi inače će i sutra da igra. Sigurno će biti nervozan i zbog kašnjenja i zbog toga što igra na Suzan Leglenu(ne voli bas da igra na tom terenu), tako da bi mogao da pravi neočekivane greške.

Milko

pre 7 godina

Kod Djokovića očito mnogo toga nije kako treba. Iz meča u meč igra sve lošije. Otuda i nervoza i neprimereno ponašanje.
Ako danas ili sutra nekako i prodje mora mnogo toga da popravi da bi išao dalje. Nadajmo se da ima snage za to.

Kevin Durant

pre 7 godina

Ja ne mogu da razumem organizatore turnira koji neće da izvede malo para iz džepa i naprave taj krov,sećam se samo prošle godina i finala us opena umesto da meč počne u 10 uveče počeo u 3 posle ponoći,bar da jave u 12 popodne da se meč odlaže u 7 uveče,a ne ovako ceo dan čekam iz minuta po minut.Stvarno velika sramota za organizatore,više bi sad voleo da se neki gren slem preseli u Kinu ili negde......

Tsonga

pre 7 godina

Tsonga odustao. Znaci , noletina moze da naleti na Berdiha ili Ferera a zatim u polufinalu na Tima. Taj Tim mi se ni malo ne svidja, moze da bude svasta sa tim mladcem.

М

pre 7 godina

Утисак меча за мене - на сервис Бедена, за освајање другог сета, Новак 8 сервиса није вратио у терен.

Bane

pre 7 godina

Čestitam. Tv ne radi slika, slušam ga kao radio. Ima neko da mi preporuči tv LG starija serija da je proveren da mi preporuči..? Nole, čekam finale pa ću da pratim na "radio" Nemam ni face pa nisam u toku...Allez Allez Allez Allez Allez Nole..:-) malo da se iskupim što nisam pratio. Stefan dobro? svi dobro? Da ne dužim, Vozdra..PS pogledaću tv po kladionicama, rade po ceo dan a ne kvare se...pitaću ipak...

dundili

pre 7 godina

Obozavam Novaka, ali kada ovako srlja da zavrsi pre mraka i ponasa se nervozno zaista odvraca publiku od sebe. Al nema veze, i dalje dobija. :-) Volimo te Nole!

GOAT

pre 7 godina

Sva sreca pa je drugi i treci set bio kratak, mada je mogla Venus Vilijams i u dva seta, ali dobro, postoji velika sansa da Djokovic veceras ne zavrsi mec, tj. ako Bedene pruzi veliki otpor.

Nenad

pre 7 godina

Ne znam šta se dešava sa Novakom,zašto je u poslednje vreme ovoliko nervozan i ljut.Nekako mi je lakše da gledam meč,kad vidim da je smiren i da drži stvari pod kontrolom.Samo da uspe večeras da završi meč.Idemo Nole!!!!!

MomaSRB

pre 7 godina

Zna li neko gde se gasi ovaj komentator Mijaljevic sa RTS-a?! Covek ne moze da cuti ni tokom poena.
(Pretera ga!, 28. maj 2016 19:39)

Imaš dugme na daljinskom MUTE, ili prebaci na Eurosport!

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Kako god igrao na ovom turniru,neka ce cuva Thiem-a kao zle pare,jer mi se ni malo ne svidja kako taj decko igra!Mada opet je ovo na tri seta,neiskustvo tu je prakticno nemoguce dobiti Novaka.

Mihajlo

pre 7 godina

Čestitke Novaku na pobedi uz jednu opasku da to nije bila igra na njegovom nivou. Vidno je bilo da se nervira kako mu protivnik vraća loptice, a razlog za to je pogrešan izbor udaraca. Realno, Bedene je prosečan teniser /peta liga/ i rezultat je trebao biti 6/2,6/1,6/0. Ponavljaju se greške iz prethodnih mečeva kada ne uspeva da završi gem onosno set brzo i efikasno, već jednostavno svojim greškama vraća protivnika u život. Očigledno je da postoji problem sa brejk lopticama i ključnim poenima, a taj problem nije otklonio. No, ipak verujem da će to otkloniti i zaigrati na svom nivou sledeće mečeve i naravno, finale!

N.

pre 7 godina

Stvarno ste dosadni s krovom, lepo je bila vest ovde o tome, tereni se nalaze u gradu i zakonski nemaju prava da naprave krov, tek od 2020. Jedino mi nije jasno zasto bar reflektore ne stave.. :)

rejnald

pre 7 godina

Ноле прави ауторитет на терену,тако и треба кад си играч број 1 и најбољи свих времена, покажи зубе свима, зашто би глумио ,,културног Федерера"... Буди оригиналан, оно што јеси и сви ће те више цијенити, бар париској публици се свиђа то што радиш...
Winn the crowd and you will winn your freedom!!!(Gladiator)

.)(.)

pre 7 godina

Tacno kao sto je Vilander najavio: "Ako Novak bude zurio zbog mraka, mogao bi da ima odredjenih problema, ali zaboga, pa to je Novak! Proci ce ga u svakom slucaju."
Previse se stresa nakupilo u njemu. Kladim se da ce zaplakati ako konacno osviji ovaj prokleti RG. Time ce skinuti neopisivo ogromno breme koje iz dana u dan raste. Posle toga ce zmureci, da ne kazem rekreativno, osvojiti jos 7-8 slemova. Postoji realna mogucnost da obori gotovo sve moguce rekorde koji nece biti sruseni dugo-dugo. Makar ne u ovom veku...

Gledalac

pre 7 godina

@ (Pretera ga!, 28. maj 2016 19:39)

Eurosport i ne boli glava, nije HD u osnovnom paketu ali sta da se radi, to nam je sto nam je... nazalost.

SSUUUU

pre 7 godina

Ovo sa RG je Noletu kao kad osećaš na vozačkom ispitu, na kupi se tu frustracije i onda kad shvatiš da ako nastaviš raditi isto da će i rezultat biti isti.
Ovog puta je izgleda shvatio da mora da protutnji bez da daje sebi vremena da menja odgovore i razmišlja. Sirovo znanje je dovoljno!

Blue Moon 38

pre 7 godina

Svaki dan citam, zasto nemaju krov, pa zašto nemaju krov, da je do organizatora, oni bi imali krov odavno, problem je sto grad Pariz ne da dozvolu za gradnju zbog nekih zaštićenih drveća, i oko toga traju prepirke i pregovori vec godinama. Znaci nije do organizacije.

Milena

pre 7 godina

Pričajte vi da je loš koliko hoćete, meč nije bio lak uopšte, ovaj mali je igrao odlično. Novak je imao 40 vinera i 20 grešaka. Normalno je da ima nervoze jer se Novaku žuri, još koji gem da se igrao bilo bi prekinuto zbog mraka. Zamislite da je morao sutra da se zagreva, i da izadje da odigra još koji gem. Ne razumem zašto se pitate "zašto je Novak nervozan".

Jova

pre 7 godina

Dobro se borio moj bivši sugrađanin. Nema šta, momak zna igrati.

Raduje činjenica da Novak nije bio nervozan. Jeste mu se žurilo ali kad je video da Aljaž ne misli “leći” zaigrao se i počeo uživati u nadmetanju. Kraj meča je bio zanimljiv, Novak je stvarno ludak. Pada mrak, sudije, normalno, sve manje vide i posljedično sve više griješe, Paskal Marija je bio više na terenu nego u sudijskoj stolici a Novak se zafrkava. Lijepo je kad se meč završi smijehom.

Pozdrav svima

Nebojša

pre 7 godina

Neverovatno mi je da se čuditi što je nervozan igra na turniru ne kojem nikad nije trijumfovao i još je postojala mogućnost da ni ne odigra meč večeras a kada je i došao na red za dlaku je izbegao da mora i sutra da igra nervoza je tu normalna.

amare

pre 7 godina

Nole dragi, kako znaš i umeš-smiri se!!! Uz tebe smo uvek i do kraja!! Kako je ono Sale rekao: „Mir u glavi, vatra u srcu“! :-)

to live's to fly

pre 7 godina

http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-3613805/Andy-Murray-hopes-Aljaz-Bedene-cause-French-Open-shock-against-Novak-Djokovic.html

Murrey izjavio pred danasnji mec:
'Aljaz obviously did well to get through because Carreno is very good on the clay. I think I read that's the first time he's made the third round of a slam. That's good progress for him and a positive step.
'Now obviously it's a huge challenge against Novak. But he can go out there and have a clear game plan and go for it, not hold back at all.
'It's not so much pressure on him there, which can help. Obviously Novak goes in as a big favourite, but why not?
'Just go out there and give it your best shot. I know how matches can get. It can get tough here. Hopefully he gets off to a good start and he can do well.'

Pozdrav svim Novakovim navijacima!!! Ajde Nole!!!

zagor

pre 7 godina

Ma šta kažete Bedene? Pa Karenjo Busta, pa Gofan, pa Tim..finale Granoljers! Najjača konkurencija ikada!!!
(ama bre, 28. maj 2016 23:28)

Marin, US Open.

a s roma nikšić

pre 7 godina

Bravo Nole,bravo! Idemooo rastemooo!
Srećno Nole!Forza Nole!
PS: I neko kaže - loša konkurencija; ovaj Bedene je igrao više nego dobro?

teča rasa

pre 7 godina

(Mujko, 28. maj 2016 19:16)

Шта ти лупеташ свега ти... о чему и против кога. Ајде се лепо преслишај па ћеш видети да је боље да ћутиш.

Dragan

pre 7 godina

Ma šta kažete Bedene? Pa Karenjo Busta, pa Gofan, pa Tim..finale Granoljers! Najjača konkurencija ikada!!!
(ama bre, 28. maj 2016 23:28)
Granoljers moz tek u polufinalu