Tenis 115

Sreda, 25.05.2016.

16:14

Novi triler i preokret, Endi igrao 10 setova u 3 dana

Drugi teniser sveta Endi Mari plasirao se u treće kolo, pošto je i u drugom meču na Rolan Garosu morao da igra pet setova.

Novi triler i preokret, Endi igrao 10 setova u 3 dana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

anica

pre 7 godina

Ej bre pa koji mozak I celicne nerve teniseri treba da imaju da dolaze na sve turnire a Novak osvaja. Isto uvek! Raduju se...trzaju...To je isto kao kad se dicim sa Jumkom a zavrsim kod Vuka. No dobro...sve ce to narod preziveti neko lako uz svedski sto...od kiflica kroasana pitica rostilja pecenja pizze palacinki krem plazma, kolaca...a neko uz sra..u boji...ne moze svako biti inteligentan kao A&V. Sta ti je zivot...

ZnanjeImanje

pre 7 godina

Samo lud covek moze da napise da se Marey priprema i navikava na 5 setova...svaki normalan igrac gledace da maximalno skrati mec ...Kaze neko ovde vazno jw kolko se potrosi igrac u 1/2 i 1/4 finalu...a ne uzima u obzir da igrac poput Mareya sada ulazi MNOGO umorniji u naredne meceve gde ga necekaju anunimimosi ...tako da ce i u 1/4 finalu uci umoran...vreme za odomor je JEDAN dan ...pa i ako zeli da skrati mec maximalno morace mnogo da se potrudi...Karlovic je bombarder i njegovi udarci razaraju , rastimuju ...protivnika...o tome je Nadal pricao...

Dezdemon

pre 7 godina

Da ,upravo se to desilo. Duh Novaja Djokovica je usao u njega.Novak Djokovic poznaje tajne okultizma,meditacije i mentalne magije. Ja mislim da se Djokovic astralno projekrovao u Francuza da bi izmorio Mareja. Kako je bezobrazan..

anica

pre 7 godina

Zavera sponzora i organizatora protiv Endija!Videli da je bolji od Noleta posle onog ponizavanja u Rimu pa odlucili da ga izmore, 3 dana igra covek, ali izgleda da je Svrca spreman da osvoji ovaj turnir, ne moze mu niko nista.

savamalac

pre 7 godina

gledam "game, set & mats" i ne verujem sta pricaju, svi su saglasni da je ovo dobro za Mareja, da pokazuje koliko je opasan postao na sljaci i jasno je da je jedan od favorita. Stvarno, ne salim se i ne preterujem.

Zoran

pre 7 godina

Jel to onaj Marej sto skoro negde dao izjavu kako su mu sumljivi oni teniseri sto igraju po 4-5 sati iznova i iznova, kao ono doping i to. Hm, sta li je sa njim?

Delije Čikago

pre 7 godina

Samo nek ga muče u 5 setova do polufinala, i eventualno finala, a Novak osim Rafe u polufinalu neće imati toliko naporne mečeve, sve ide kako treba, idemooooo...

Petar

pre 7 godina

Ali da se ne lažemo, ovaj Francuz se povampirio posle prvog seta.
Čovek je zaigrao kao da ima 5GS titula! U prvom meču takođe Štepanek je bio ekstra napaljen. Neće Škotu biti lakše ni protiv Karlovića. Taman se izborio sa Čehovim drop-šotovima, sa napaljenim Francuzom koji je ludeo sa bezlajna, a sad mu dolazi bombarder koji ne servira ispod 200km/h.
Na sve to dodajte dodatni pritisak posebno Britanskih medija koji su ga posle pobede nad Novakom u Rimu proglasili novim kraljem šljake!
To je dodatno i motivisalo njegove protivnike da daju sve od sebe, a njemu su pomutili razim pa je umislio da će da mu predaju mečeve do polufinala.
Dobro je izvukao živu glavu iz ova dva meča.

Babodedić

pre 7 godina

Cudno samo kako izdrzi da igra toliko duge meceve... Ali Dr. Ivo ce imati drugaciji recept za Andya.

(cells, 25. maj 2016 17:08)

Ne verujem da Ivo može da dobije nekoga iz top 10 na gren slemu. Ne volim njegov tenis, ali mi je drag jer je jedan od najpristojnijih tenisera. Ima preko 37 godina i ne sećam se da je napravio neki gaf. Ipak će presuditi suvi kvalitet koji je, šta god o njemu mislili, na Endijevoj strani.

Gael

pre 7 godina

@Dont Kako ne volim ovako pristrasne navijace. Ok, navijamo za Djokovica. Ali tu dodatnu strast i borbenost je na teniske terene prvi doneo Rafa. Djokovic je u prvih godinu dana izgledao previse krhko, dok je Nadal sa onim majicama bez rukava, ojacanom muskulaturom i ozbiljnim izrazom lica preokrenuo dotadasnji svet naglavacke. I kada je sa 18 godina uzeo Rolan Garos, stavio je do znanja svima da je vreme za novi talas. Djokovic je kasnije postavio standarde, sadasnje standarde, kada se Nadal vec istrosio zbog povreda. Surova realnost, a vi lupajte minuse. Tenis se pratio i pre 2004 godine, a ne od 2011.

lleonid

pre 7 godina

Sta se cudite strucnjaci!? Endi je uvek bio slab na sljaci. Sada kada je konkurencija tragikomicna decko osvaja na sljaci turnire! Sta tu nije jasno!? Nemojte mi samo reci da sada bolje igra nego pre 7 godina. Ovo je njegova realnost, a na kraju ce i ovakav los doci do polu ili finala!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 25. maj 2016 16:23)



Хм,трагикомична конкуренција?Од 100 најбољих тенисера у историји опен ере"само" њих 16 је АКТИВНО!Мада то није толико ни битно јер је много важнији појам од конкуренције ДОМИНАЦИЈА.ДОМИНАЦИЈА је обрнуто пропорционалана конкуренцији,тј.што је већа доминација слабија је конкуренција и обрнуто.Тако да је појам конкуренције потпуно ирелевантан у данашњем тенису.Јер нико пре Новака није имао ТБ индекс преко 20000.Једино је Кен Розвел имао 19518 а Роџер око 18890.Надам се да ти је сад мало јасније.

trik

pre 7 godina

Svaka cast ! Bolje i da navikne na 5. setova nego da se sokira u finalu i da nema snage . A ovo ce ga i psihicki ojacati . Ipak ce biti nezgodno finale za pobednika polufinala ( Nadal / Djokovic ) .

Dont

pre 7 godina

Trenutno se iga tako mocan tenus da bi danas neko iz top 20 lako tukao Samprasa. Mican tzrbo tenis. A znami i koji je Srbin to doneo a teren i pokrenuo sve...

Svi imaju motiv i svi grizu. Osim Novaka svi su ujednaceni.

Riki

pre 7 godina

Marej na ovom turniru ne igra nikakvu ulogu za titulu, i dobro je sto ovako prolazi jer sto vise traje manje će imat vremena za Vimbldon,Olimpijadu,Dejvis kup. Vavrinka igra slabo, Novak ce bit favorit ako se sastane s Nadalom. Ovo je ogromna prilika za titulu.

zapaženo

pre 7 godina

@Stefane,Marej mi je jadan od najantipatičnijih tenisera na Turu,ali mi nije jasno kako vi Novakovi navijači ne primjećujete,zapravo ne želite da primjetite da se tako nekorektno ponaša i vaš ljubimac.

Simke

pre 7 godina

On 10 setova odigra na čitavom turniru iz serije 1000, a ovde u dva meča.
Ali nemojte da vas zavara. Marej što kilavije izgleda to ima više snage. On se prenemaže i posle 10 minuta igre.
Ipak, koliko god da si fizički spreman, mora imati bar malo posledica na tebe kad svaki meč igraš 5 setova. Da je recimo neko iole stabilniji bio protivnik u ova 3 dana Mareju, dobio bi ga bez problema.
Recimo Simon bi ga dobio danas, neko ko se ne plaši pobede nad drugim reketom sveta. Protiv Karlovića neće biti iscrpni poeni, ali će mu biti teško da oduzme servis, tj napravi brejk. Za sad Nišikori je najviše pokazao od favorita, posle 2 meča, a za Novaka i Nadala da sačekamo još.

munze

pre 7 godina

Pricajte vi sta hocete ali Endi je pravi profesionalac. On je dosao na turnir kao jedan od favorita i maksimalno koristi vreme na terenu da se pripremi za finale, a ne kao Rafa i Nole da se svrckaju sat, sat i po. Endi naporno radi 5 setova u svakom mecu i nada se da ce se trud isplatiti :)

Idemo Nole !

ljubisa

pre 7 godina

Za 3 dana Andy je odigrao neverovatnih 10 setova. Pobednik na Mastersu maksimalnim pobedama odigra isto 10 setova ali za nedelju dana. Dobro je da je i dalje u igri jer očekujem da neće dogurati do finala jer ce ova dva meča dosta uticati na njegove fizičke sposobnosti ali ce nekoga sasvim sigurno dobro namuciti u kasnijoj fazi turnira. zbog toga sam siguran da ce ili Novak ili Rafa slaviti.

Quaniđa

pre 7 godina

Ako hoces na duze vreme da budes u korak sa sampionom, mora jos pasulj da se pojaca inace ispadas pre finala, Andy. Znam da ovo citas, poyyy.

City Girl

pre 7 godina

Dobice izgleda ipak Murray, nažalost. Brejk u petom setu. Šteta, jer prvo, Francuz je zaslužio pobedu, drugo, Murray je retko odvratan lik.

Stefan

pre 7 godina

Postoji li kakva opomena u tenisu za ovo arlaukanje i nekorektno proslavljanje poena, ili će ovaj skidati gaće kada protivnik promaši ako ne daj Bože dođe do finala?

susjedstvo

pre 7 godina

kad znate da je ovo 2. igrac svijete shvatite koliko jadnu konkurenciju ima Nole u ovom trenutku....
(kk, 25. maj 2016 16:39)

E kada bi tenis bio jedan trenutak Cilic bi mogao da kaze da je u karijeri bio broj 1...
Ali Djokovicevi pozitivni omjeri protiv svih njih ipak nesto govore ?

Nebojša

pre 7 godina

@Nebojsa 
Marej je 2 igrac sveta i osvajac 2 GS tako da on odavno zna sta je breme favorita, ne trebas ti da ga ucis mali idi prvo nauci da pises i da se ponasas.
(?, 25. maj 2016 16:45)

Šta fali mom ponašanju a što se tuče drugog igrača sveta on nikad nije smatran favoritom na RG ovo mu je prvi put tako da Marej sigurno oseća pritisak jer inače nebi igrao mečeve u pet setova već u prva dva kola to mu se inače ne dešava.

Nebojša

pre 7 godina

Sedam sati na terenu u prva dva meča oba u pet setova koštaće ga to a i Wawrinka igra prosečno pobednika turnira treba tražiti na suprotnoj strani ili Novak ili Nadal.

Kaiim

pre 7 godina

Koliko god mi bio "odvratan", nakon onog gesta u Madridu, kad je izgubio od Djokovica, mu skidam kapu. Sport je to... Ja se iznerviram na basketu i stonom tenisu, a mogu samo da pretpostavim kako to dozivljavaju profesionalci koji su cijeli zivot posvetili tome.

lala

pre 7 godina

Kako igra br.2... Pa u ovoj konkurenciji Federera koji ne igra, Mareja koji ne moze bez 5 setova, Wawrinke koji odigra dobro svaki 10 turnir stvarno je tesko dominirat....

krk

pre 7 godina

@Nebojsa Marej je 2 igrac sveta i osvajac 2 GS tako da on odavno zna sta je breme favorita, ne trebas ti da ga ucis mali idi prvo nauci da pises i da se ponasas.
(?, 25. maj 2016 16:45)

pisanje? a sta znaci '2 igrac sveta'?

Djordje NS

pre 7 godina

Jel gleda ovaj meč Patrik Mekinro i dali i dalje misli da posle Federera neće biti zanimljivih mečeva za gledanje? A još je ovo autsajder...

banbus

pre 7 godina

Kakav je bednik ovaj Andy. Francuz promasuje dosta lagan forhend, a ovaj urla kao da je osvojio RG ( protivnik je 164 na listi )!!
Jadno, jadnije, Andy Murray!!!

Blue Moon 32

pre 7 godina

Dobiće Marej i ovo 3-2, ali ovoliko mučenja u prva kola, dosta potrošene energije, biće veliki problem za drugu nedelju, i Vavrinka se muci, tako da je polufinale Nadal-Djokovic verovatno i finale.

Jumko

pre 7 godina

Sta se cudite strucnjaci!? Endi je uvek bio slab na sljaci. Sada kada je konkurencija tragikomicna decko osvaja na sljaci turnire! Sta tu nije jasno!? Nemojte mi samo reci da sada bolje igra nego pre 7 godina. Ovo je njegova realnost, a na kraju ce i ovakav los doci do polu ili finala!

Bg

pre 7 godina

I u meču protiv Štepaneka publika je podržavala Čeha, čak i zviždala Mareju.
Isto je prošao i Vavrenka koji je šampion RG 2015.
Znači ne radi se samo o Novaku, publika će UVEK da navija za autsajdera, sem kada nije domaći teniser u pitanju.

?

pre 7 godina

@Nebojsa
Marej je 2 igrac sveta i osvajac 2 GS tako da on odavno zna sta je breme favorita, ne trebas ti da ga ucis mali idi prvo nauci da pises i da se ponasas.

Mikii

pre 7 godina

Nema sta, Marej pravi sampion. Cim malo oseti pritisak, gotovo. Eto u kakvom je stanju danasnji tenis kad ovakvo nesto osvaja masterse na sljaci.

TESLA

pre 7 godina

Tesla kaze da ce proci Matijas Borg, tj kladio sam se uzivo na njega. Videcemo... :) U svakom slucaju, nek se trosi malo, eventualno u 7 mecu, treba biti umoran.

Akademik

pre 7 godina

Svaka cast Stanu i Keiu, ali ako ispadne Endi, polufinale Djokovic-Nadal je finale pre finala. Ko tu pobedi, uzima titulu. Nadam se Nole napokon.

Rafa x10!

pre 7 godina

Taman i da Endi gubi sa 0:6, 0:6. 0:5 i 00:40, nekako ste sve vreme sigurni da Skot na kraju pobedjuje. Barem do finala, a tamo protiv Nadala neće moći takvom igrom.

Dr.Brele

pre 7 godina

Ako Burž prođe Marija, sledeće kolo uplaćujem protiv njega uz dodatni par na nekog od naših koji danas prođe (Troicki ili Lajović).

Nebojša

pre 7 godina

Sad Endi zna kakvo je breme favorita pojedini su ga već videli sa titulom u Parizu ali ne ide to tako lako i njegovi protivnici igraju sa motivom više ovo pišem na 2-1 u setovima za Francuza ako se i ovog puta Marej izvuče i naknadno osvoji trofej ja cu pojesti moj telefon.

Panter

pre 7 godina

Gledam meč od samog početka. Ovaj "Borg"(tako se čita njegovo prezime) je razbio Mareja. Kakve drop šotove lik ima, to je nestvarno. Evo upravo je propustio 3 brejk lopte u 4. setu. Jedino sreća može da pomogne Mareju.

marko

pre 7 godina

Da nije Mari ovo umoran nakon 2 dana igranja? eeee eto kako je bilo Novaku prošle godine..

a i onaj Rim i raspored njegovih mečeva i protivnici...Karma je čudo

Idemo Nole do prve titule na RG

Jumko

pre 7 godina

Donji Vakuf ceka titulu! .. eno i mog jarana iz Gornjeg i on ceka! eheeej, jaroo, jel' reci, sta radi nas Nooloo, jooooj isto mi je ko brat! A gledas li ti ovo...zlatna era tenisa, bolan brajko!!

ЈоВ

pre 7 godina

Поново на сет од пораза, али све остало не може бити другачије...
Како игра Француз, страшно...
Нема говора о потцењивању и опуштању Марије, далеко од тога.
За сада га је (почетак четвртог сета) Француз у потпуности надиграо.

banbus

pre 7 godina

Kakav je bednik ovaj Andy. Francuz promasuje dosta lagan forhend, a ovaj urla kao da je osvojio RG ( protivnik je 164 na listi )!!
Jadno, jadnije, Andy Murray!!!

Blue Moon 32

pre 7 godina

Dobiće Marej i ovo 3-2, ali ovoliko mučenja u prva kola, dosta potrošene energije, biće veliki problem za drugu nedelju, i Vavrinka se muci, tako da je polufinale Nadal-Djokovic verovatno i finale.

City Girl

pre 7 godina

Dobice izgleda ipak Murray, nažalost. Brejk u petom setu. Šteta, jer prvo, Francuz je zaslužio pobedu, drugo, Murray je retko odvratan lik.

Bg

pre 7 godina

I u meču protiv Štepaneka publika je podržavala Čeha, čak i zviždala Mareju.
Isto je prošao i Vavrenka koji je šampion RG 2015.
Znači ne radi se samo o Novaku, publika će UVEK da navija za autsajdera, sem kada nije domaći teniser u pitanju.

Riki

pre 7 godina

Marej na ovom turniru ne igra nikakvu ulogu za titulu, i dobro je sto ovako prolazi jer sto vise traje manje će imat vremena za Vimbldon,Olimpijadu,Dejvis kup. Vavrinka igra slabo, Novak ce bit favorit ako se sastane s Nadalom. Ovo je ogromna prilika za titulu.

marko

pre 7 godina

Da nije Mari ovo umoran nakon 2 dana igranja? eeee eto kako je bilo Novaku prošle godine..

a i onaj Rim i raspored njegovih mečeva i protivnici...Karma je čudo

Idemo Nole do prve titule na RG

Kaiim

pre 7 godina

Koliko god mi bio "odvratan", nakon onog gesta u Madridu, kad je izgubio od Djokovica, mu skidam kapu. Sport je to... Ja se iznerviram na basketu i stonom tenisu, a mogu samo da pretpostavim kako to dozivljavaju profesionalci koji su cijeli zivot posvetili tome.

Akademik

pre 7 godina

Svaka cast Stanu i Keiu, ali ako ispadne Endi, polufinale Djokovic-Nadal je finale pre finala. Ko tu pobedi, uzima titulu. Nadam se Nole napokon.

Stefan

pre 7 godina

Postoji li kakva opomena u tenisu za ovo arlaukanje i nekorektno proslavljanje poena, ili će ovaj skidati gaće kada protivnik promaši ako ne daj Bože dođe do finala?

Zoran

pre 7 godina

Jel to onaj Marej sto skoro negde dao izjavu kako su mu sumljivi oni teniseri sto igraju po 4-5 sati iznova i iznova, kao ono doping i to. Hm, sta li je sa njim?

Djordje NS

pre 7 godina

Jel gleda ovaj meč Patrik Mekinro i dali i dalje misli da posle Federera neće biti zanimljivih mečeva za gledanje? A još je ovo autsajder...

krk

pre 7 godina

@Nebojsa Marej je 2 igrac sveta i osvajac 2 GS tako da on odavno zna sta je breme favorita, ne trebas ti da ga ucis mali idi prvo nauci da pises i da se ponasas.
(?, 25. maj 2016 16:45)

pisanje? a sta znaci '2 igrac sveta'?

Nebojša

pre 7 godina

Sedam sati na terenu u prva dva meča oba u pet setova koštaće ga to a i Wawrinka igra prosečno pobednika turnira treba tražiti na suprotnoj strani ili Novak ili Nadal.

susjedstvo

pre 7 godina

kad znate da je ovo 2. igrac svijete shvatite koliko jadnu konkurenciju ima Nole u ovom trenutku....
(kk, 25. maj 2016 16:39)

E kada bi tenis bio jedan trenutak Cilic bi mogao da kaze da je u karijeri bio broj 1...
Ali Djokovicevi pozitivni omjeri protiv svih njih ipak nesto govore ?

lleonid

pre 7 godina

Sta se cudite strucnjaci!? Endi je uvek bio slab na sljaci. Sada kada je konkurencija tragikomicna decko osvaja na sljaci turnire! Sta tu nije jasno!? Nemojte mi samo reci da sada bolje igra nego pre 7 godina. Ovo je njegova realnost, a na kraju ce i ovakav los doci do polu ili finala!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 25. maj 2016 16:23)



Хм,трагикомична конкуренција?Од 100 најбољих тенисера у историји опен ере"само" њих 16 је АКТИВНО!Мада то није толико ни битно јер је много важнији појам од конкуренције ДОМИНАЦИЈА.ДОМИНАЦИЈА је обрнуто пропорционалана конкуренцији,тј.што је већа доминација слабија је конкуренција и обрнуто.Тако да је појам конкуренције потпуно ирелевантан у данашњем тенису.Јер нико пре Новака није имао ТБ индекс преко 20000.Једино је Кен Розвел имао 19518 а Роџер око 18890.Надам се да ти је сад мало јасније.

Simke

pre 7 godina

On 10 setova odigra na čitavom turniru iz serije 1000, a ovde u dva meča.
Ali nemojte da vas zavara. Marej što kilavije izgleda to ima više snage. On se prenemaže i posle 10 minuta igre.
Ipak, koliko god da si fizički spreman, mora imati bar malo posledica na tebe kad svaki meč igraš 5 setova. Da je recimo neko iole stabilniji bio protivnik u ova 3 dana Mareju, dobio bi ga bez problema.
Recimo Simon bi ga dobio danas, neko ko se ne plaši pobede nad drugim reketom sveta. Protiv Karlovića neće biti iscrpni poeni, ali će mu biti teško da oduzme servis, tj napravi brejk. Za sad Nišikori je najviše pokazao od favorita, posle 2 meča, a za Novaka i Nadala da sačekamo još.

Delije Čikago

pre 7 godina

Samo nek ga muče u 5 setova do polufinala, i eventualno finala, a Novak osim Rafe u polufinalu neće imati toliko naporne mečeve, sve ide kako treba, idemooooo...

?

pre 7 godina

@Nebojsa
Marej je 2 igrac sveta i osvajac 2 GS tako da on odavno zna sta je breme favorita, ne trebas ti da ga ucis mali idi prvo nauci da pises i da se ponasas.

Panter

pre 7 godina

Gledam meč od samog početka. Ovaj "Borg"(tako se čita njegovo prezime) je razbio Mareja. Kakve drop šotove lik ima, to je nestvarno. Evo upravo je propustio 3 brejk lopte u 4. setu. Jedino sreća može da pomogne Mareju.

Petar

pre 7 godina

Ali da se ne lažemo, ovaj Francuz se povampirio posle prvog seta.
Čovek je zaigrao kao da ima 5GS titula! U prvom meču takođe Štepanek je bio ekstra napaljen. Neće Škotu biti lakše ni protiv Karlovića. Taman se izborio sa Čehovim drop-šotovima, sa napaljenim Francuzom koji je ludeo sa bezlajna, a sad mu dolazi bombarder koji ne servira ispod 200km/h.
Na sve to dodajte dodatni pritisak posebno Britanskih medija koji su ga posle pobede nad Novakom u Rimu proglasili novim kraljem šljake!
To je dodatno i motivisalo njegove protivnike da daju sve od sebe, a njemu su pomutili razim pa je umislio da će da mu predaju mečeve do polufinala.
Dobro je izvukao živu glavu iz ova dva meča.

Nebojša

pre 7 godina

@Nebojsa 
Marej je 2 igrac sveta i osvajac 2 GS tako da on odavno zna sta je breme favorita, ne trebas ti da ga ucis mali idi prvo nauci da pises i da se ponasas.
(?, 25. maj 2016 16:45)

Šta fali mom ponašanju a što se tuče drugog igrača sveta on nikad nije smatran favoritom na RG ovo mu je prvi put tako da Marej sigurno oseća pritisak jer inače nebi igrao mečeve u pet setova već u prva dva kola to mu se inače ne dešava.

zapaženo

pre 7 godina

@Stefane,Marej mi je jadan od najantipatičnijih tenisera na Turu,ali mi nije jasno kako vi Novakovi navijači ne primjećujete,zapravo ne želite da primjetite da se tako nekorektno ponaša i vaš ljubimac.

munze

pre 7 godina

Pricajte vi sta hocete ali Endi je pravi profesionalac. On je dosao na turnir kao jedan od favorita i maksimalno koristi vreme na terenu da se pripremi za finale, a ne kao Rafa i Nole da se svrckaju sat, sat i po. Endi naporno radi 5 setova u svakom mecu i nada se da ce se trud isplatiti :)

Idemo Nole !

Rafa x10!

pre 7 godina

Taman i da Endi gubi sa 0:6, 0:6. 0:5 i 00:40, nekako ste sve vreme sigurni da Skot na kraju pobedjuje. Barem do finala, a tamo protiv Nadala neće moći takvom igrom.

Dont

pre 7 godina

Trenutno se iga tako mocan tenus da bi danas neko iz top 20 lako tukao Samprasa. Mican tzrbo tenis. A znami i koji je Srbin to doneo a teren i pokrenuo sve...

Svi imaju motiv i svi grizu. Osim Novaka svi su ujednaceni.

Nebojša

pre 7 godina

Sad Endi zna kakvo je breme favorita pojedini su ga već videli sa titulom u Parizu ali ne ide to tako lako i njegovi protivnici igraju sa motivom više ovo pišem na 2-1 u setovima za Francuza ako se i ovog puta Marej izvuče i naknadno osvoji trofej ja cu pojesti moj telefon.

savamalac

pre 7 godina

gledam "game, set & mats" i ne verujem sta pricaju, svi su saglasni da je ovo dobro za Mareja, da pokazuje koliko je opasan postao na sljaci i jasno je da je jedan od favorita. Stvarno, ne salim se i ne preterujem.

ЈоВ

pre 7 godina

Поново на сет од пораза, али све остало не може бити другачије...
Како игра Француз, страшно...
Нема говора о потцењивању и опуштању Марије, далеко од тога.
За сада га је (почетак четвртог сета) Француз у потпуности надиграо.

Babodedić

pre 7 godina

Cudno samo kako izdrzi da igra toliko duge meceve... Ali Dr. Ivo ce imati drugaciji recept za Andya.

(cells, 25. maj 2016 17:08)

Ne verujem da Ivo može da dobije nekoga iz top 10 na gren slemu. Ne volim njegov tenis, ali mi je drag jer je jedan od najpristojnijih tenisera. Ima preko 37 godina i ne sećam se da je napravio neki gaf. Ipak će presuditi suvi kvalitet koji je, šta god o njemu mislili, na Endijevoj strani.

TESLA

pre 7 godina

Tesla kaze da ce proci Matijas Borg, tj kladio sam se uzivo na njega. Videcemo... :) U svakom slucaju, nek se trosi malo, eventualno u 7 mecu, treba biti umoran.

ljubisa

pre 7 godina

Za 3 dana Andy je odigrao neverovatnih 10 setova. Pobednik na Mastersu maksimalnim pobedama odigra isto 10 setova ali za nedelju dana. Dobro je da je i dalje u igri jer očekujem da neće dogurati do finala jer ce ova dva meča dosta uticati na njegove fizičke sposobnosti ali ce nekoga sasvim sigurno dobro namuciti u kasnijoj fazi turnira. zbog toga sam siguran da ce ili Novak ili Rafa slaviti.

Quaniđa

pre 7 godina

Ako hoces na duze vreme da budes u korak sa sampionom, mora jos pasulj da se pojaca inace ispadas pre finala, Andy. Znam da ovo citas, poyyy.

Jumko

pre 7 godina

Sta se cudite strucnjaci!? Endi je uvek bio slab na sljaci. Sada kada je konkurencija tragikomicna decko osvaja na sljaci turnire! Sta tu nije jasno!? Nemojte mi samo reci da sada bolje igra nego pre 7 godina. Ovo je njegova realnost, a na kraju ce i ovakav los doci do polu ili finala!

lala

pre 7 godina

Kako igra br.2... Pa u ovoj konkurenciji Federera koji ne igra, Mareja koji ne moze bez 5 setova, Wawrinke koji odigra dobro svaki 10 turnir stvarno je tesko dominirat....

Jumko

pre 7 godina

Donji Vakuf ceka titulu! .. eno i mog jarana iz Gornjeg i on ceka! eheeej, jaroo, jel' reci, sta radi nas Nooloo, jooooj isto mi je ko brat! A gledas li ti ovo...zlatna era tenisa, bolan brajko!!

Gael

pre 7 godina

@Dont Kako ne volim ovako pristrasne navijace. Ok, navijamo za Djokovica. Ali tu dodatnu strast i borbenost je na teniske terene prvi doneo Rafa. Djokovic je u prvih godinu dana izgledao previse krhko, dok je Nadal sa onim majicama bez rukava, ojacanom muskulaturom i ozbiljnim izrazom lica preokrenuo dotadasnji svet naglavacke. I kada je sa 18 godina uzeo Rolan Garos, stavio je do znanja svima da je vreme za novi talas. Djokovic je kasnije postavio standarde, sadasnje standarde, kada se Nadal vec istrosio zbog povreda. Surova realnost, a vi lupajte minuse. Tenis se pratio i pre 2004 godine, a ne od 2011.

Dr.Brele

pre 7 godina

Ako Burž prođe Marija, sledeće kolo uplaćujem protiv njega uz dodatni par na nekog od naših koji danas prođe (Troicki ili Lajović).

Mikii

pre 7 godina

Nema sta, Marej pravi sampion. Cim malo oseti pritisak, gotovo. Eto u kakvom je stanju danasnji tenis kad ovakvo nesto osvaja masterse na sljaci.

trik

pre 7 godina

Svaka cast ! Bolje i da navikne na 5. setova nego da se sokira u finalu i da nema snage . A ovo ce ga i psihicki ojacati . Ipak ce biti nezgodno finale za pobednika polufinala ( Nadal / Djokovic ) .

anica

pre 7 godina

Zavera sponzora i organizatora protiv Endija!Videli da je bolji od Noleta posle onog ponizavanja u Rimu pa odlucili da ga izmore, 3 dana igra covek, ali izgleda da je Svrca spreman da osvoji ovaj turnir, ne moze mu niko nista.

ZnanjeImanje

pre 7 godina

Samo lud covek moze da napise da se Marey priprema i navikava na 5 setova...svaki normalan igrac gledace da maximalno skrati mec ...Kaze neko ovde vazno jw kolko se potrosi igrac u 1/2 i 1/4 finalu...a ne uzima u obzir da igrac poput Mareya sada ulazi MNOGO umorniji u naredne meceve gde ga necekaju anunimimosi ...tako da ce i u 1/4 finalu uci umoran...vreme za odomor je JEDAN dan ...pa i ako zeli da skrati mec maximalno morace mnogo da se potrudi...Karlovic je bombarder i njegovi udarci razaraju , rastimuju ...protivnika...o tome je Nadal pricao...

Dezdemon

pre 7 godina

Da ,upravo se to desilo. Duh Novaja Djokovica je usao u njega.Novak Djokovic poznaje tajne okultizma,meditacije i mentalne magije. Ja mislim da se Djokovic astralno projekrovao u Francuza da bi izmorio Mareja. Kako je bezobrazan..

anica

pre 7 godina

Ej bre pa koji mozak I celicne nerve teniseri treba da imaju da dolaze na sve turnire a Novak osvaja. Isto uvek! Raduju se...trzaju...To je isto kao kad se dicim sa Jumkom a zavrsim kod Vuka. No dobro...sve ce to narod preziveti neko lako uz svedski sto...od kiflica kroasana pitica rostilja pecenja pizze palacinki krem plazma, kolaca...a neko uz sra..u boji...ne moze svako biti inteligentan kao A&V. Sta ti je zivot...

Rafa x10!

pre 7 godina

Taman i da Endi gubi sa 0:6, 0:6. 0:5 i 00:40, nekako ste sve vreme sigurni da Skot na kraju pobedjuje. Barem do finala, a tamo protiv Nadala neće moći takvom igrom.

zapaženo

pre 7 godina

@Stefane,Marej mi je jadan od najantipatičnijih tenisera na Turu,ali mi nije jasno kako vi Novakovi navijači ne primjećujete,zapravo ne želite da primjetite da se tako nekorektno ponaša i vaš ljubimac.

Jumko

pre 7 godina

Donji Vakuf ceka titulu! .. eno i mog jarana iz Gornjeg i on ceka! eheeej, jaroo, jel' reci, sta radi nas Nooloo, jooooj isto mi je ko brat! A gledas li ti ovo...zlatna era tenisa, bolan brajko!!

lala

pre 7 godina

Kako igra br.2... Pa u ovoj konkurenciji Federera koji ne igra, Mareja koji ne moze bez 5 setova, Wawrinke koji odigra dobro svaki 10 turnir stvarno je tesko dominirat....

Jumko

pre 7 godina

Sta se cudite strucnjaci!? Endi je uvek bio slab na sljaci. Sada kada je konkurencija tragikomicna decko osvaja na sljaci turnire! Sta tu nije jasno!? Nemojte mi samo reci da sada bolje igra nego pre 7 godina. Ovo je njegova realnost, a na kraju ce i ovakav los doci do polu ili finala!

banbus

pre 7 godina

Kakav je bednik ovaj Andy. Francuz promasuje dosta lagan forhend, a ovaj urla kao da je osvojio RG ( protivnik je 164 na listi )!!
Jadno, jadnije, Andy Murray!!!

Mikii

pre 7 godina

Nema sta, Marej pravi sampion. Cim malo oseti pritisak, gotovo. Eto u kakvom je stanju danasnji tenis kad ovakvo nesto osvaja masterse na sljaci.

anica

pre 7 godina

Zavera sponzora i organizatora protiv Endija!Videli da je bolji od Noleta posle onog ponizavanja u Rimu pa odlucili da ga izmore, 3 dana igra covek, ali izgleda da je Svrca spreman da osvoji ovaj turnir, ne moze mu niko nista.

City Girl

pre 7 godina

Dobice izgleda ipak Murray, nažalost. Brejk u petom setu. Šteta, jer prvo, Francuz je zaslužio pobedu, drugo, Murray je retko odvratan lik.

?

pre 7 godina

@Nebojsa
Marej je 2 igrac sveta i osvajac 2 GS tako da on odavno zna sta je breme favorita, ne trebas ti da ga ucis mali idi prvo nauci da pises i da se ponasas.

Gael

pre 7 godina

@Dont Kako ne volim ovako pristrasne navijace. Ok, navijamo za Djokovica. Ali tu dodatnu strast i borbenost je na teniske terene prvi doneo Rafa. Djokovic je u prvih godinu dana izgledao previse krhko, dok je Nadal sa onim majicama bez rukava, ojacanom muskulaturom i ozbiljnim izrazom lica preokrenuo dotadasnji svet naglavacke. I kada je sa 18 godina uzeo Rolan Garos, stavio je do znanja svima da je vreme za novi talas. Djokovic je kasnije postavio standarde, sadasnje standarde, kada se Nadal vec istrosio zbog povreda. Surova realnost, a vi lupajte minuse. Tenis se pratio i pre 2004 godine, a ne od 2011.

Bg

pre 7 godina

I u meču protiv Štepaneka publika je podržavala Čeha, čak i zviždala Mareju.
Isto je prošao i Vavrenka koji je šampion RG 2015.
Znači ne radi se samo o Novaku, publika će UVEK da navija za autsajdera, sem kada nije domaći teniser u pitanju.

Dont

pre 7 godina

Trenutno se iga tako mocan tenus da bi danas neko iz top 20 lako tukao Samprasa. Mican tzrbo tenis. A znami i koji je Srbin to doneo a teren i pokrenuo sve...

Svi imaju motiv i svi grizu. Osim Novaka svi su ujednaceni.

trik

pre 7 godina

Svaka cast ! Bolje i da navikne na 5. setova nego da se sokira u finalu i da nema snage . A ovo ce ga i psihicki ojacati . Ipak ce biti nezgodno finale za pobednika polufinala ( Nadal / Djokovic ) .

Riki

pre 7 godina

Marej na ovom turniru ne igra nikakvu ulogu za titulu, i dobro je sto ovako prolazi jer sto vise traje manje će imat vremena za Vimbldon,Olimpijadu,Dejvis kup. Vavrinka igra slabo, Novak ce bit favorit ako se sastane s Nadalom. Ovo je ogromna prilika za titulu.

krk

pre 7 godina

@Nebojsa Marej je 2 igrac sveta i osvajac 2 GS tako da on odavno zna sta je breme favorita, ne trebas ti da ga ucis mali idi prvo nauci da pises i da se ponasas.
(?, 25. maj 2016 16:45)

pisanje? a sta znaci '2 igrac sveta'?

susjedstvo

pre 7 godina

kad znate da je ovo 2. igrac svijete shvatite koliko jadnu konkurenciju ima Nole u ovom trenutku....
(kk, 25. maj 2016 16:39)

E kada bi tenis bio jedan trenutak Cilic bi mogao da kaze da je u karijeri bio broj 1...
Ali Djokovicevi pozitivni omjeri protiv svih njih ipak nesto govore ?

lleonid

pre 7 godina

Sta se cudite strucnjaci!? Endi je uvek bio slab na sljaci. Sada kada je konkurencija tragikomicna decko osvaja na sljaci turnire! Sta tu nije jasno!? Nemojte mi samo reci da sada bolje igra nego pre 7 godina. Ovo je njegova realnost, a na kraju ce i ovakav los doci do polu ili finala!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 25. maj 2016 16:23)



Хм,трагикомична конкуренција?Од 100 најбољих тенисера у историји опен ере"само" њих 16 је АКТИВНО!Мада то није толико ни битно јер је много важнији појам од конкуренције ДОМИНАЦИЈА.ДОМИНАЦИЈА је обрнуто пропорционалана конкуренцији,тј.што је већа доминација слабија је конкуренција и обрнуто.Тако да је појам конкуренције потпуно ирелевантан у данашњем тенису.Јер нико пре Новака није имао ТБ индекс преко 20000.Једино је Кен Розвел имао 19518 а Роџер око 18890.Надам се да ти је сад мало јасније.

marko

pre 7 godina

Da nije Mari ovo umoran nakon 2 dana igranja? eeee eto kako je bilo Novaku prošle godine..

a i onaj Rim i raspored njegovih mečeva i protivnici...Karma je čudo

Idemo Nole do prve titule na RG

Nebojša

pre 7 godina

@Nebojsa 
Marej je 2 igrac sveta i osvajac 2 GS tako da on odavno zna sta je breme favorita, ne trebas ti da ga ucis mali idi prvo nauci da pises i da se ponasas.
(?, 25. maj 2016 16:45)

Šta fali mom ponašanju a što se tuče drugog igrača sveta on nikad nije smatran favoritom na RG ovo mu je prvi put tako da Marej sigurno oseća pritisak jer inače nebi igrao mečeve u pet setova već u prva dva kola to mu se inače ne dešava.

Quaniđa

pre 7 godina

Ako hoces na duze vreme da budes u korak sa sampionom, mora jos pasulj da se pojaca inace ispadas pre finala, Andy. Znam da ovo citas, poyyy.

Nebojša

pre 7 godina

Sad Endi zna kakvo je breme favorita pojedini su ga već videli sa titulom u Parizu ali ne ide to tako lako i njegovi protivnici igraju sa motivom više ovo pišem na 2-1 u setovima za Francuza ako se i ovog puta Marej izvuče i naknadno osvoji trofej ja cu pojesti moj telefon.

munze

pre 7 godina

Pricajte vi sta hocete ali Endi je pravi profesionalac. On je dosao na turnir kao jedan od favorita i maksimalno koristi vreme na terenu da se pripremi za finale, a ne kao Rafa i Nole da se svrckaju sat, sat i po. Endi naporno radi 5 setova u svakom mecu i nada se da ce se trud isplatiti :)

Idemo Nole !

Akademik

pre 7 godina

Svaka cast Stanu i Keiu, ali ako ispadne Endi, polufinale Djokovic-Nadal je finale pre finala. Ko tu pobedi, uzima titulu. Nadam se Nole napokon.

Stefan

pre 7 godina

Postoji li kakva opomena u tenisu za ovo arlaukanje i nekorektno proslavljanje poena, ili će ovaj skidati gaće kada protivnik promaši ako ne daj Bože dođe do finala?

Dr.Brele

pre 7 godina

Ako Burž prođe Marija, sledeće kolo uplaćujem protiv njega uz dodatni par na nekog od naših koji danas prođe (Troicki ili Lajović).

Blue Moon 32

pre 7 godina

Dobiće Marej i ovo 3-2, ali ovoliko mučenja u prva kola, dosta potrošene energije, biće veliki problem za drugu nedelju, i Vavrinka se muci, tako da je polufinale Nadal-Djokovic verovatno i finale.

Djordje NS

pre 7 godina

Jel gleda ovaj meč Patrik Mekinro i dali i dalje misli da posle Federera neće biti zanimljivih mečeva za gledanje? A još je ovo autsajder...

Kaiim

pre 7 godina

Koliko god mi bio "odvratan", nakon onog gesta u Madridu, kad je izgubio od Djokovica, mu skidam kapu. Sport je to... Ja se iznerviram na basketu i stonom tenisu, a mogu samo da pretpostavim kako to dozivljavaju profesionalci koji su cijeli zivot posvetili tome.

anica

pre 7 godina

Ej bre pa koji mozak I celicne nerve teniseri treba da imaju da dolaze na sve turnire a Novak osvaja. Isto uvek! Raduju se...trzaju...To je isto kao kad se dicim sa Jumkom a zavrsim kod Vuka. No dobro...sve ce to narod preziveti neko lako uz svedski sto...od kiflica kroasana pitica rostilja pecenja pizze palacinki krem plazma, kolaca...a neko uz sra..u boji...ne moze svako biti inteligentan kao A&V. Sta ti je zivot...

TESLA

pre 7 godina

Tesla kaze da ce proci Matijas Borg, tj kladio sam se uzivo na njega. Videcemo... :) U svakom slucaju, nek se trosi malo, eventualno u 7 mecu, treba biti umoran.

Nebojša

pre 7 godina

Sedam sati na terenu u prva dva meča oba u pet setova koštaće ga to a i Wawrinka igra prosečno pobednika turnira treba tražiti na suprotnoj strani ili Novak ili Nadal.

savamalac

pre 7 godina

gledam "game, set & mats" i ne verujem sta pricaju, svi su saglasni da je ovo dobro za Mareja, da pokazuje koliko je opasan postao na sljaci i jasno je da je jedan od favorita. Stvarno, ne salim se i ne preterujem.

ljubisa

pre 7 godina

Za 3 dana Andy je odigrao neverovatnih 10 setova. Pobednik na Mastersu maksimalnim pobedama odigra isto 10 setova ali za nedelju dana. Dobro je da je i dalje u igri jer očekujem da neće dogurati do finala jer ce ova dva meča dosta uticati na njegove fizičke sposobnosti ali ce nekoga sasvim sigurno dobro namuciti u kasnijoj fazi turnira. zbog toga sam siguran da ce ili Novak ili Rafa slaviti.

Delije Čikago

pre 7 godina

Samo nek ga muče u 5 setova do polufinala, i eventualno finala, a Novak osim Rafe u polufinalu neće imati toliko naporne mečeve, sve ide kako treba, idemooooo...

Zoran

pre 7 godina

Jel to onaj Marej sto skoro negde dao izjavu kako su mu sumljivi oni teniseri sto igraju po 4-5 sati iznova i iznova, kao ono doping i to. Hm, sta li je sa njim?

Panter

pre 7 godina

Gledam meč od samog početka. Ovaj "Borg"(tako se čita njegovo prezime) je razbio Mareja. Kakve drop šotove lik ima, to je nestvarno. Evo upravo je propustio 3 brejk lopte u 4. setu. Jedino sreća može da pomogne Mareju.

ЈоВ

pre 7 godina

Поново на сет од пораза, али све остало не може бити другачије...
Како игра Француз, страшно...
Нема говора о потцењивању и опуштању Марије, далеко од тога.
За сада га је (почетак четвртог сета) Француз у потпуности надиграо.

Petar

pre 7 godina

Ali da se ne lažemo, ovaj Francuz se povampirio posle prvog seta.
Čovek je zaigrao kao da ima 5GS titula! U prvom meču takođe Štepanek je bio ekstra napaljen. Neće Škotu biti lakše ni protiv Karlovića. Taman se izborio sa Čehovim drop-šotovima, sa napaljenim Francuzom koji je ludeo sa bezlajna, a sad mu dolazi bombarder koji ne servira ispod 200km/h.
Na sve to dodajte dodatni pritisak posebno Britanskih medija koji su ga posle pobede nad Novakom u Rimu proglasili novim kraljem šljake!
To je dodatno i motivisalo njegove protivnike da daju sve od sebe, a njemu su pomutili razim pa je umislio da će da mu predaju mečeve do polufinala.
Dobro je izvukao živu glavu iz ova dva meča.

Simke

pre 7 godina

On 10 setova odigra na čitavom turniru iz serije 1000, a ovde u dva meča.
Ali nemojte da vas zavara. Marej što kilavije izgleda to ima više snage. On se prenemaže i posle 10 minuta igre.
Ipak, koliko god da si fizički spreman, mora imati bar malo posledica na tebe kad svaki meč igraš 5 setova. Da je recimo neko iole stabilniji bio protivnik u ova 3 dana Mareju, dobio bi ga bez problema.
Recimo Simon bi ga dobio danas, neko ko se ne plaši pobede nad drugim reketom sveta. Protiv Karlovića neće biti iscrpni poeni, ali će mu biti teško da oduzme servis, tj napravi brejk. Za sad Nišikori je najviše pokazao od favorita, posle 2 meča, a za Novaka i Nadala da sačekamo još.

Babodedić

pre 7 godina

Cudno samo kako izdrzi da igra toliko duge meceve... Ali Dr. Ivo ce imati drugaciji recept za Andya.

(cells, 25. maj 2016 17:08)

Ne verujem da Ivo može da dobije nekoga iz top 10 na gren slemu. Ne volim njegov tenis, ali mi je drag jer je jedan od najpristojnijih tenisera. Ima preko 37 godina i ne sećam se da je napravio neki gaf. Ipak će presuditi suvi kvalitet koji je, šta god o njemu mislili, na Endijevoj strani.

ZnanjeImanje

pre 7 godina

Samo lud covek moze da napise da se Marey priprema i navikava na 5 setova...svaki normalan igrac gledace da maximalno skrati mec ...Kaze neko ovde vazno jw kolko se potrosi igrac u 1/2 i 1/4 finalu...a ne uzima u obzir da igrac poput Mareya sada ulazi MNOGO umorniji u naredne meceve gde ga necekaju anunimimosi ...tako da ce i u 1/4 finalu uci umoran...vreme za odomor je JEDAN dan ...pa i ako zeli da skrati mec maximalno morace mnogo da se potrudi...Karlovic je bombarder i njegovi udarci razaraju , rastimuju ...protivnika...o tome je Nadal pricao...

Dezdemon

pre 7 godina

Da ,upravo se to desilo. Duh Novaja Djokovica je usao u njega.Novak Djokovic poznaje tajne okultizma,meditacije i mentalne magije. Ja mislim da se Djokovic astralno projekrovao u Francuza da bi izmorio Mareja. Kako je bezobrazan..