Tenis 71

Četvrtak, 12.05.2016.

20:16

Posle tri i po godine: Novak izgubio set 6:0!

Prvi put od 2012. godine Novak Đoković izgubio je jedan set rezultatom 6:0.

Posle tri i po godine: Novak izgubio set 6:0! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Dule.O

pre 8 godina

Samo se prisetite Juventusa iz zlatnog doba, uzmu titulu u 32 kola,izgube 4 utakmice, odigraju 5 nerešenih,23 pobede a od tih 23 dobiju 18 sa 1:0 ...
P.S.
Ovo nisu egzaktni podatci nego samo ilustracija kako igra "mašina"

majtimajk

pre 8 godina

"Ja se nesto ne secam da su Federer i Nadal za vreme njihove vladavine ikada izgubili od nekog anonimusa 6:0. Ispravite me ako gresim.
(777, 12. maj 2016 22:18)"

- jesu li izgubili ili ne, ne znam. samo znam da Beluci nije nikakav anonimus! ja sam njega uvek video samo na sljaci, uz to jos I levak. jos nikada nije dobio Novaka ali je uvek bio tezak protivnik.

p.s. ponovo je prvi komentar (znamo ciji!) objavljen 2 minuta posle objave vesti!

DaLanik

pre 8 godina

Bitan je konačan rezultat, za koju godinu se niko neće sećati ovakvih sitnica, ostaće samo podatak koliko.mastersa i slemova je dobio. ....

VUK

pre 8 godina

"bio sam tučen i ja sam tukao"... koliko krompira je podelio Nole? mora se nekad i na pod! Svako padne. Najbolji brzu ustanu i uzvrate!

Siniša

pre 8 godina

Menene interesuje niko drugi do Novaka! Za ovako nesto Novak prosto nema opravdanja jer nije u pitanju los dan kao sa Veselim i ne zelim da bude Fedex mali vec da bude ljudina kao sto i jeste...
Bdw...nisam ja nolebot vec Novakov strastveni navijac.

aha

pre 8 godina

@petronije
Onaj period u kojem su svi bili zdravi i jaki, a ne ovaj u kojem je jedan povredjen i ima 35 godina, drugi unisten silnim povredama, a samo treci zdrav. Dok su svi bili zdravi i mladi Federer je imao 16 GS, Nadal 14 a Novak 1.

Zagor

pre 8 godina

Tema je izgubljen set sa 6:0, a ne kada je neko ispao od 40,50,60 igraca. Novak je progutao 4 krompira kao #1, a to se Federeru nikada nije dogodilo za vreme njegove dominacije. Jos jedan rekord.

Sledeci put trolaj malo bolje. Samo za 2 od ovih 9 "krompira" je bio #1 na rang listi.

Svete

pre 8 godina

Tema je izgubljen set sa 6:0, a ne kada je neko ispao od 40,50,60 igraca. Novak je progutao 4 krompira kao #1, a to se Federeru nikada nije dogodilo za vreme njegove dominacije. Jos jedan rekord.
(Micko, 12. maj 2016 23:46

Kojih su to 4 krompira kao #1, ja znam za 3 ?
Jos jedan rekord ? Nisi gledao finale Roland Garrosa 2008 godine, greska u koracima druze !
Rekord ti je nekih 150 Novakovih vezanih pobeda protiv igraca koji su van 30. na ATP listi, Novak drzi rekord po broju pobeda protiv top10 igraca kao broj 1. i tako te stvari, ali ne ovo sto ti govoris!

Hmm

pre 8 godina

Da je nekim slucajem RF izgubio izgubio prvi set sa nulom pa preokrenuo,pljuvaci Novaka Djokovica bi ga digli u nebesa i pricali kako tako nesto moze da izvede samo najbolji na svetu...
Samo vi pljujte.Kako mu se Novak blizi,pljuvanje je sve jace i jace...

boza pub

pre 8 godina

pratim ozbiljno tenis, belluci je pored dolgopolova i gulbisa teniser koji je za apsolutno izbegavanje u kladjenju. moze no.1 da dobije 6:0 i da izgubi od totalnog autsajdera. i prosle godine je namucio Novaka, koliko se secam spasavao je Novak tada mec lopte.

skydog

pre 8 godina

Utisak je da su oni koji vole Novaka mnogo razmazeni.Ne moze se stalno pobedjivati pa zato poraz ili ovako izgubljen set ne mogu biti razlog za pljuvanje i kritike.Danas u savremenom tenisu tehnicki gledano gotovo svi iz prvih 100 imaju dobro izgradjene udarce,ali jako malo njih to mogu da koriste tokom celog meca.Beluci je u prvom setu pogodio sve udarce i to izuzetno precizno,ali nije u stanju tri sata tako da igra.Zato jeste 36.na listi,zato Izner ili Karlovic nisu u svetskom vrhu.Za kraj,ocigledno je da je na pomolu velika smena generacija u svetskom vrhu.Utisak je da Federer,Ferer,Berdih i Nadal broje poslednje godine u top-tenu.

robin hud

pre 8 godina

Očigledno da većina komentatora i dalje ne rezume tenisku igru, ali ipak ohrabruje njihov trud i komentarisanje.
Kao da niko od vas nije imao loš dan ili mu jednostavno nešto u poslu smeta.
Novak je i meni delovao u prvom setu kao da ne vidi dobro.
Beluči je i pored dobijenog seta sa takvim rezultatom delovao kao da ne veruje u pobedu.
Rezultat od 6:O je vrlo opasan u konkurenciji bilo koja dva igrača a pogotovo kada su u pitanju ova dvojica, gore pomenuta.
Nislim da je Novak posle 4:0 pustio set niz vodu, jer je bilo besmisleno da se juri.
Samo zluradi mogu tvrditi da je u bilo kom momentu Beluči imao pobedu u rukama.
Sutrašnji meč sa Nadalom je bitan samo za njega, da bi video gde se trenutno nalazi, mada je i to poprilično jasno. Novak će ga stisnuti, onako kako on to ume.
Pozdrav pravim ljubiteljima tenisa.
PS: Ako ste mogli Bronbija(ili kako već) možete i mene konačno objaviti.

lepaaaaaaaa

pre 8 godina

nije bilo sujme ni posle 6:0 da ce djovak dobiti. nisam sujmala ni sekunda . btw mora to malo ofanzivnije, znam da se namesta ,u odnosu na protivnika , i kalkulise koliko mu je dosta za pobedu, ali bolje malo vise da napada . samo napred Nole !

Zlatko Todorović

pre 8 godina

Ljudi, pa da li ste vi svesni šta sve njega čeka ove godine, tačnije, šta se sve od njega očekuje ove godine?! Nervira i mene, ali ga i razumem. Ne može se sve igrati sa 100%, ok, zajebe se neki put, kao danas prvi set. Nije njemu prijatno ovih 6:0, ali to je sport. Sutra mu je Nadal, verovatno je mislima već bio u tom meču. Bar malo. Ali i Beluči je igrao dostojno jednog meča osmine finala mastersa. "Ćuti i plivaj, daleko je Amerika". O tome se radi.

Mladen Mladenovic

pre 8 godina

kazu najbolji igrac u istoriji jel? pa smijesni ste.. covjek koji je kazu i zivotnoj formi izgubi set sa nulom od igraca kakav je beluci..ne vrijedi vise ni raspravljati o njemu kao o potencijalnom najboljem ikada
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (11111222, 12. maj 2016 20:28
--------
Ja smatram da je Nole, pored toga što je veliki humanista, i veliki šaljivdžija. Prvo je izgubio set sa nulom da bi priuštio malo radosti onoj sirotinji koja ga ne voli, ne zato što je slab teniser već, zato što je Srbin, a potom, sve njih polije vodom, i ubije im lažnu nadu, da će ovaj put da izgubi. Stvarno je bezobrazan, zar ne? Ali ja volim taj njegov "bezobrazluk".

Statik

pre 8 godina

RF je 2007 u drgom kolu Rima izgubio od tada 53. Volandria, 2008 u 1/4 finala od 27. Stepaneka, a 2010. od tada 40. Gulbisa u prvom kolu, sto je gore nego igubiti set od Brazilca koji je 36.

Micko

pre 8 godina

RF je 2007 u drgom kolu Rima izgubio od tada 53. Volandria, 2008 u 1/4 finala od 27. Stepaneka, a 2010. od tada 40. Gulbisa u prvom kolu, sto je gore nego igubiti set od Brazilca koji je 36.
(Statik, 12. maj 2016 23:24)

Tema je izgubljen set sa 6:0, a ne kada je neko ispao od 40,50,60 igraca. Novak je progutao 4 krompira kao #1, a to se Federeru nikada nije dogodilo za vreme njegove dominacije. Jos jedan rekord.

Da rascistimo to

pre 8 godina

Siniša, 12. maj 2016 22:54

Ovo sam cekao da procitam i dokazem svu zluradost negativnih komentara na racun Djokovica.

Dokazi su sledeci:

1. Apsolutno odsustvo bilo kakve reakcije na terenu od strane Rodzera Federera se smatra gospodskim ponasanjem, postovanjem protivinika. Dok se sa druge strane, kao sto vidimo, isto takvo ponasanje Novaka iako retko, smatra sramotnim i nepostovanjem protivnika. To je prva nedoslednost Novakovih mrzitelja.

2. Konstantno psovanje Endija Mareja na terenu se smatra zabavnim, kul, dokazuje njegovu zelju za pobedom. Suprotno, bilo kakva Novakova burna reakcije odmah izaziva komentare tipa "Vidi nekulturnog divljaka". Druga nedoslednost Novakovih
mrzitelja.

3. Svi oni kude Novaka upravo zbog onoga zbog cega hvale neke druge tenisere.

Zakljucak: Mozete Novaku da pljunete pod prozor.

Siniša

pre 8 godina

Stevan@ ne bih se slozio;nije u pitanju zamor materijala vec cisti hir,cista ne zainteresovanost za mec te jako ruzno ne postovanje i ponizavanje odlicnog protivnika.....nadam se da mu se ovo nece ponoviti,ovaj put je zbilja zaradio ukor.

Žika Živac

pre 8 godina

Dobro, pa šta, dešava se. Koliko je samo puta Novak isprašio Endija sa krompirom! Pa šta fali dotičnom, živ i zdrav, osvoji ponekad i neki turnir!
Ej, pa naš čovek će uskoro biti prvi u istoriji koji je na osnovu prebacivanja žute loptice preko mreže zaraditi 100 000 000$!!! Pa da igram ovaj tenis, priznajem da bih pristao da izgubim i preko 100 gemova sa 6:0, al samo da uspem da zaradim bar taj 1 milion te valute u karijeri. A ko ne bi od vas, ovdašnjih luzera??
Inače, postupio je Novak danas sasvim pametno. Kako već zna da je Beluči tradicionalno na ovom turniru u prvom setu protiv njega žestoko napaljen i da ga uvek dobija, i bolje što je pustio taj set niz vodu i odmorio se. Zamislite da je ginuo, umarao se i na kraju ga ipak izgubio u Tie-break-u, ko Nadal danas, koji se danas mnogo više zamorio od Novaka. Ovako i 2. i 3. set - laganica, bez problema, a sutra glatko 2:0 protiv Rafe. Mislim da će najviše da ga namuči Gofanče u finalu.

Mile

pre 8 godina

(11111222, 12. maj 2016 20:28)

Ja nešto mislim da je Nole pročitao neke od tvojih komentara i da je rešio da te malo zavitlava i da te pusti da ispadneš glup još koji put

B93

pre 8 godina

Pa Novak standardno kreće lagano svaki meč.
Bilo da igra protiv Federera ili nekog ko je van prvih 100, on uvek sporije počinje pa ubrzava, diže tempo, i na kraju dokrajči protivnika.
Verovatno želi da vidi u kakvom je raspoloženju protivnik. Možda mu nije dan, možda će da greši pa Novak ne mora da gine na terenu, i može da sačuva snagu za naredne mečeve. Ali taj pristup je rizičan jer ako je protivnik napaljen i raposložen, kao Beluči danas, onda vrlo brzo može da se desi da set ode u nepovrat.
Ko je gledao meč čuo je Belučija da reži pri svakom udarcu još u prvom gemu.
On je krenuo na sve ili ništa, i znao je da neće imati snagu za drugi set, ali se verovatno nadao da će Nole psihički pasti i da će ga dokrajčiti.
Ipak, Nole je iskusan i sačekao je njegov pad u igri, koji je morao da dođe jer brazilac nije terminator da može 2 sata da šalje projektile i da sve stiže, - da jeste imao bi 20 GS titula do danas. I to vam je odprilike analiza današnjeg meča...

Delija

pre 8 godina

Napisah juce da Novak ne igra dobro i dobih gomilu minusa.On nesto vesto krije.IW i Miami je dobio ali ne sjajnom igrom.Onda dosao MC i krah protiv Veselog.Madrid polufinale sa japancem moze se reci na srecu a finale ne bas sjajnom igrom na rutinu. Rim.Mucenje protiv starca i na rutinu.Protiv brazilca prvi set vise nego katastrofa nedostojno broja jedan.Pobedice verovatno? Sta dalje?

Kodjak

pre 8 godina

Ih, koliko je Berdych, krompira dobio- pun dzak. pa mu nije smetalo da zaradi preko 20 mil$. Za 13 godina Novakove pro karijere 9 krompia nije puno...

danix

pre 8 godina

Novaku se desava da se namuci u bar jednom mecu velikih turnira i to protiv alabije rangiranih igraca.Ovaj Beluci ga je mucio i ranije,zatim Anderson,pa Dolgopolov,a posljednji put ga je Simon dobro namucio u pet setova.Medjitim,ti teski mecevi su Novaka obicno razbudjivali da bi u nastavku zaigrao mnogo bolje i sve pobjedjivao.
Srecno care,sad nastavi punom snagom,najbolji si.

atp

pre 8 godina

Zbog ovoga je Nadal najbolji i zato ga Djokovic nece stici. Opet kazem, posucu se pepelom javno ako Djokovic stigne GS titule Nadala, priznacu da sam pogresio... Ali nece.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 17. april 2016 15:25)

Samo cekamo!!! Molili bi da to objavis na YT!!!

petronije

pre 8 godina

Zlatna era tenisa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 12. maj 2016 20:18)

Jeste zlatna era tenisa, pogledaj sta su sve zajedno osvojili Novak, Federer, Nadal pa cak i Endi! To je dominacija 4 igraca, koji su od mastersa i GS titula pokupili sve sto se moglo pokupiti! Tvrditi da Novak nije deo te ekipe je bolesno zlurado, Novak nije sad prvi tu, nije ni drugi, ali ima trece mesto, i sve preduslove da prestigne ovu dvojicu! Ali posto ti tvrdis suprotno, daj izlozi nam, koji je period zlatna era tenisa, i zasto!!!???

Simke

pre 8 godina

Pa moralo je da se dogodi nekad... bolje na mastersu koji mu i nije bitan, plus je i pobedio.
Ali iako je pobedio ne sviđa mi se ta nošalantnost Novaka. Da ne oduzmemo Belučiju borbenost, odlučnost i volju koju je pokazao u prvom setu, ali ipak je Novak sam sebi uvalio krompir.
Ako mu je raspored naporan, zašto je igrao Rim? Ako misli da ne može da se spremi za RG na vreme, ako osvoji Rim, i ako oseća da bi ga to isrpelo, zašto igra uopšte?
Opet sa druge strane ako želi da uzme Rim i digne samopouzdanje za RG zašto ulazi u meč osmine finala kao u kafić da je ušao.
Nikada nisam video Novaka da je toliko nezainteresovano počeo meč, da je toliko grešio u tako malo vremena.
Ali posle ova dva meča mislim da protiv Nadala ne može da izgubi i da želi.
Jednostavno kako god da odigra neće gore od ovoga a to će biti dovoljno za pobedu, čak i protiv rafe!

Ништа

pre 8 godina

Страшно само је такав ниво тениса поставио да може и њега самог да прогута .Тешко је такав темпо одржати ,мора мало гас да смањи није ни Новак више клинац .

Bec opet ceka titulu

pre 8 godina

U prvom setu pre nego sto je pao mrak, semafori jos nisu osvetljavali teren koliko je to Novaku, sa njegovim socivima bilo potrebno!

Ivke

pre 8 godina

Jedina stvar koju ne volim kod Novaka, je to sto ce pre igrati turnir makar jedva stajao na nogama, nego da preskoci kao covek i da se odmori. Ovo mu je vec treci mec ove sezone gde se totalno nepotrebno bruka. Mogao je da se ne pojavi u Rimu posle pobede u Madridu, pa neka je i sto puta masters. Mnogo je bitnije sta ce biti na Rolan Garosu.

kanidja

pre 8 godina

@1112211 E moj druze...ostavi ziro-racun ovde, svi cemo uplacivati novac da kupis dovoljno kompleksana...neophodan ti je...Poredjenje ti je smesno, Federer je gubio od 100tog na svetu, Nadal isto tako, Sampras takodje, a koliko se razumes u tenis izlisno je pricati ..

hleba i igara

pre 8 godina

Ma kako je to moguce da je Nolo toliko setova gubio sa 0-6 u onako losoj konkurenciji u kojoj su Federer i Nadal bili prvi na svetu? Kako je to moguce?

11111222

pre 8 godina

kazu najbolji igrac u istoriji jel? pa smijesni ste.. covjek koji je kazu i zivotnoj formi izgubi set sa nulom od igraca kakav je beluci..ne vrijedi vise ni raspravljati o njemu kao o potencijalnom najboljem ikada

Cxevu

pre 8 godina

Da li je realno da neko ne primecuje da je ovaj turnir namesten kako bi se odmorili za RG?Inace,6:0 je ogromna sramota za Djokovica.Da je Djokovic sa 18 godina dobio set prktiv Federera 6:0,bio bi docek...

Da rascistimo to

pre 8 godina

Siniša, 12. maj 2016 22:54

Ovo sam cekao da procitam i dokazem svu zluradost negativnih komentara na racun Djokovica.

Dokazi su sledeci:

1. Apsolutno odsustvo bilo kakve reakcije na terenu od strane Rodzera Federera se smatra gospodskim ponasanjem, postovanjem protivinika. Dok se sa druge strane, kao sto vidimo, isto takvo ponasanje Novaka iako retko, smatra sramotnim i nepostovanjem protivnika. To je prva nedoslednost Novakovih mrzitelja.

2. Konstantno psovanje Endija Mareja na terenu se smatra zabavnim, kul, dokazuje njegovu zelju za pobedom. Suprotno, bilo kakva Novakova burna reakcije odmah izaziva komentare tipa "Vidi nekulturnog divljaka". Druga nedoslednost Novakovih
mrzitelja.

3. Svi oni kude Novaka upravo zbog onoga zbog cega hvale neke druge tenisere.

Zakljucak: Mozete Novaku da pljunete pod prozor.

Kodjak

pre 8 godina

Ih, koliko je Berdych, krompira dobio- pun dzak. pa mu nije smetalo da zaradi preko 20 mil$. Za 13 godina Novakove pro karijere 9 krompia nije puno...

kanidja

pre 8 godina

@1112211 E moj druze...ostavi ziro-racun ovde, svi cemo uplacivati novac da kupis dovoljno kompleksana...neophodan ti je...Poredjenje ti je smesno, Federer je gubio od 100tog na svetu, Nadal isto tako, Sampras takodje, a koliko se razumes u tenis izlisno je pricati ..

Ivke

pre 8 godina

Jedina stvar koju ne volim kod Novaka, je to sto ce pre igrati turnir makar jedva stajao na nogama, nego da preskoci kao covek i da se odmori. Ovo mu je vec treci mec ove sezone gde se totalno nepotrebno bruka. Mogao je da se ne pojavi u Rimu posle pobede u Madridu, pa neka je i sto puta masters. Mnogo je bitnije sta ce biti na Rolan Garosu.

Mladen Mladenovic

pre 8 godina

kazu najbolji igrac u istoriji jel? pa smijesni ste.. covjek koji je kazu i zivotnoj formi izgubi set sa nulom od igraca kakav je beluci..ne vrijedi vise ni raspravljati o njemu kao o potencijalnom najboljem ikada
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (11111222, 12. maj 2016 20:28
--------
Ja smatram da je Nole, pored toga što je veliki humanista, i veliki šaljivdžija. Prvo je izgubio set sa nulom da bi priuštio malo radosti onoj sirotinji koja ga ne voli, ne zato što je slab teniser već, zato što je Srbin, a potom, sve njih polije vodom, i ubije im lažnu nadu, da će ovaj put da izgubi. Stvarno je bezobrazan, zar ne? Ali ja volim taj njegov "bezobrazluk".

atp

pre 8 godina

Zbog ovoga je Nadal najbolji i zato ga Djokovic nece stici. Opet kazem, posucu se pepelom javno ako Djokovic stigne GS titule Nadala, priznacu da sam pogresio... Ali nece.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 17. april 2016 15:25)

Samo cekamo!!! Molili bi da to objavis na YT!!!

Bec opet ceka titulu

pre 8 godina

U prvom setu pre nego sto je pao mrak, semafori jos nisu osvetljavali teren koliko je to Novaku, sa njegovim socivima bilo potrebno!

robin hud

pre 8 godina

Očigledno da većina komentatora i dalje ne rezume tenisku igru, ali ipak ohrabruje njihov trud i komentarisanje.
Kao da niko od vas nije imao loš dan ili mu jednostavno nešto u poslu smeta.
Novak je i meni delovao u prvom setu kao da ne vidi dobro.
Beluči je i pored dobijenog seta sa takvim rezultatom delovao kao da ne veruje u pobedu.
Rezultat od 6:O je vrlo opasan u konkurenciji bilo koja dva igrača a pogotovo kada su u pitanju ova dvojica, gore pomenuta.
Nislim da je Novak posle 4:0 pustio set niz vodu, jer je bilo besmisleno da se juri.
Samo zluradi mogu tvrditi da je u bilo kom momentu Beluči imao pobedu u rukama.
Sutrašnji meč sa Nadalom je bitan samo za njega, da bi video gde se trenutno nalazi, mada je i to poprilično jasno. Novak će ga stisnuti, onako kako on to ume.
Pozdrav pravim ljubiteljima tenisa.
PS: Ako ste mogli Bronbija(ili kako već) možete i mene konačno objaviti.

petronije

pre 8 godina

Zlatna era tenisa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 12. maj 2016 20:18)

Jeste zlatna era tenisa, pogledaj sta su sve zajedno osvojili Novak, Federer, Nadal pa cak i Endi! To je dominacija 4 igraca, koji su od mastersa i GS titula pokupili sve sto se moglo pokupiti! Tvrditi da Novak nije deo te ekipe je bolesno zlurado, Novak nije sad prvi tu, nije ni drugi, ali ima trece mesto, i sve preduslove da prestigne ovu dvojicu! Ali posto ti tvrdis suprotno, daj izlozi nam, koji je period zlatna era tenisa, i zasto!!!???

danix

pre 8 godina

Novaku se desava da se namuci u bar jednom mecu velikih turnira i to protiv alabije rangiranih igraca.Ovaj Beluci ga je mucio i ranije,zatim Anderson,pa Dolgopolov,a posljednji put ga je Simon dobro namucio u pet setova.Medjitim,ti teski mecevi su Novaka obicno razbudjivali da bi u nastavku zaigrao mnogo bolje i sve pobjedjivao.
Srecno care,sad nastavi punom snagom,najbolji si.

11111222

pre 8 godina

kazu najbolji igrac u istoriji jel? pa smijesni ste.. covjek koji je kazu i zivotnoj formi izgubi set sa nulom od igraca kakav je beluci..ne vrijedi vise ni raspravljati o njemu kao o potencijalnom najboljem ikada

hleba i igara

pre 8 godina

Ma kako je to moguce da je Nolo toliko setova gubio sa 0-6 u onako losoj konkurenciji u kojoj su Federer i Nadal bili prvi na svetu? Kako je to moguce?

Zlatko Todorović

pre 8 godina

Ljudi, pa da li ste vi svesni šta sve njega čeka ove godine, tačnije, šta se sve od njega očekuje ove godine?! Nervira i mene, ali ga i razumem. Ne može se sve igrati sa 100%, ok, zajebe se neki put, kao danas prvi set. Nije njemu prijatno ovih 6:0, ali to je sport. Sutra mu je Nadal, verovatno je mislima već bio u tom meču. Bar malo. Ali i Beluči je igrao dostojno jednog meča osmine finala mastersa. "Ćuti i plivaj, daleko je Amerika". O tome se radi.

Žika Živac

pre 8 godina

Dobro, pa šta, dešava se. Koliko je samo puta Novak isprašio Endija sa krompirom! Pa šta fali dotičnom, živ i zdrav, osvoji ponekad i neki turnir!
Ej, pa naš čovek će uskoro biti prvi u istoriji koji je na osnovu prebacivanja žute loptice preko mreže zaraditi 100 000 000$!!! Pa da igram ovaj tenis, priznajem da bih pristao da izgubim i preko 100 gemova sa 6:0, al samo da uspem da zaradim bar taj 1 milion te valute u karijeri. A ko ne bi od vas, ovdašnjih luzera??
Inače, postupio je Novak danas sasvim pametno. Kako već zna da je Beluči tradicionalno na ovom turniru u prvom setu protiv njega žestoko napaljen i da ga uvek dobija, i bolje što je pustio taj set niz vodu i odmorio se. Zamislite da je ginuo, umarao se i na kraju ga ipak izgubio u Tie-break-u, ko Nadal danas, koji se danas mnogo više zamorio od Novaka. Ovako i 2. i 3. set - laganica, bez problema, a sutra glatko 2:0 protiv Rafe. Mislim da će najviše da ga namuči Gofanče u finalu.

B93

pre 8 godina

Pa Novak standardno kreće lagano svaki meč.
Bilo da igra protiv Federera ili nekog ko je van prvih 100, on uvek sporije počinje pa ubrzava, diže tempo, i na kraju dokrajči protivnika.
Verovatno želi da vidi u kakvom je raspoloženju protivnik. Možda mu nije dan, možda će da greši pa Novak ne mora da gine na terenu, i može da sačuva snagu za naredne mečeve. Ali taj pristup je rizičan jer ako je protivnik napaljen i raposložen, kao Beluči danas, onda vrlo brzo može da se desi da set ode u nepovrat.
Ko je gledao meč čuo je Belučija da reži pri svakom udarcu još u prvom gemu.
On je krenuo na sve ili ništa, i znao je da neće imati snagu za drugi set, ali se verovatno nadao da će Nole psihički pasti i da će ga dokrajčiti.
Ipak, Nole je iskusan i sačekao je njegov pad u igri, koji je morao da dođe jer brazilac nije terminator da može 2 sata da šalje projektile i da sve stiže, - da jeste imao bi 20 GS titula do danas. I to vam je odprilike analiza današnjeg meča...

Mile

pre 8 godina

(11111222, 12. maj 2016 20:28)

Ja nešto mislim da je Nole pročitao neke od tvojih komentara i da je rešio da te malo zavitlava i da te pusti da ispadneš glup još koji put

Simke

pre 8 godina

Pa moralo je da se dogodi nekad... bolje na mastersu koji mu i nije bitan, plus je i pobedio.
Ali iako je pobedio ne sviđa mi se ta nošalantnost Novaka. Da ne oduzmemo Belučiju borbenost, odlučnost i volju koju je pokazao u prvom setu, ali ipak je Novak sam sebi uvalio krompir.
Ako mu je raspored naporan, zašto je igrao Rim? Ako misli da ne može da se spremi za RG na vreme, ako osvoji Rim, i ako oseća da bi ga to isrpelo, zašto igra uopšte?
Opet sa druge strane ako želi da uzme Rim i digne samopouzdanje za RG zašto ulazi u meč osmine finala kao u kafić da je ušao.
Nikada nisam video Novaka da je toliko nezainteresovano počeo meč, da je toliko grešio u tako malo vremena.
Ali posle ova dva meča mislim da protiv Nadala ne može da izgubi i da želi.
Jednostavno kako god da odigra neće gore od ovoga a to će biti dovoljno za pobedu, čak i protiv rafe!

lepaaaaaaaa

pre 8 godina

nije bilo sujme ni posle 6:0 da ce djovak dobiti. nisam sujmala ni sekunda . btw mora to malo ofanzivnije, znam da se namesta ,u odnosu na protivnika , i kalkulise koliko mu je dosta za pobedu, ali bolje malo vise da napada . samo napred Nole !

Statik

pre 8 godina

RF je 2007 u drgom kolu Rima izgubio od tada 53. Volandria, 2008 u 1/4 finala od 27. Stepaneka, a 2010. od tada 40. Gulbisa u prvom kolu, sto je gore nego igubiti set od Brazilca koji je 36.

Ништа

pre 8 godina

Страшно само је такав ниво тениса поставио да може и њега самог да прогута .Тешко је такав темпо одржати ,мора мало гас да смањи није ни Новак више клинац .

Delija

pre 8 godina

Napisah juce da Novak ne igra dobro i dobih gomilu minusa.On nesto vesto krije.IW i Miami je dobio ali ne sjajnom igrom.Onda dosao MC i krah protiv Veselog.Madrid polufinale sa japancem moze se reci na srecu a finale ne bas sjajnom igrom na rutinu. Rim.Mucenje protiv starca i na rutinu.Protiv brazilca prvi set vise nego katastrofa nedostojno broja jedan.Pobedice verovatno? Sta dalje?

Cxevu

pre 8 godina

Da li je realno da neko ne primecuje da je ovaj turnir namesten kako bi se odmorili za RG?Inace,6:0 je ogromna sramota za Djokovica.Da je Djokovic sa 18 godina dobio set prktiv Federera 6:0,bio bi docek...

Micko

pre 8 godina

RF je 2007 u drgom kolu Rima izgubio od tada 53. Volandria, 2008 u 1/4 finala od 27. Stepaneka, a 2010. od tada 40. Gulbisa u prvom kolu, sto je gore nego igubiti set od Brazilca koji je 36.
(Statik, 12. maj 2016 23:24)

Tema je izgubljen set sa 6:0, a ne kada je neko ispao od 40,50,60 igraca. Novak je progutao 4 krompira kao #1, a to se Federeru nikada nije dogodilo za vreme njegove dominacije. Jos jedan rekord.

Siniša

pre 8 godina

Stevan@ ne bih se slozio;nije u pitanju zamor materijala vec cisti hir,cista ne zainteresovanost za mec te jako ruzno ne postovanje i ponizavanje odlicnog protivnika.....nadam se da mu se ovo nece ponoviti,ovaj put je zbilja zaradio ukor.

Hmm

pre 8 godina

Da je nekim slucajem RF izgubio izgubio prvi set sa nulom pa preokrenuo,pljuvaci Novaka Djokovica bi ga digli u nebesa i pricali kako tako nesto moze da izvede samo najbolji na svetu...
Samo vi pljujte.Kako mu se Novak blizi,pljuvanje je sve jace i jace...

VUK

pre 8 godina

"bio sam tučen i ja sam tukao"... koliko krompira je podelio Nole? mora se nekad i na pod! Svako padne. Najbolji brzu ustanu i uzvrate!

Svete

pre 8 godina

Tema je izgubljen set sa 6:0, a ne kada je neko ispao od 40,50,60 igraca. Novak je progutao 4 krompira kao #1, a to se Federeru nikada nije dogodilo za vreme njegove dominacije. Jos jedan rekord.
(Micko, 12. maj 2016 23:46

Kojih su to 4 krompira kao #1, ja znam za 3 ?
Jos jedan rekord ? Nisi gledao finale Roland Garrosa 2008 godine, greska u koracima druze !
Rekord ti je nekih 150 Novakovih vezanih pobeda protiv igraca koji su van 30. na ATP listi, Novak drzi rekord po broju pobeda protiv top10 igraca kao broj 1. i tako te stvari, ali ne ovo sto ti govoris!

DaLanik

pre 8 godina

Bitan je konačan rezultat, za koju godinu se niko neće sećati ovakvih sitnica, ostaće samo podatak koliko.mastersa i slemova je dobio. ....

boza pub

pre 8 godina

pratim ozbiljno tenis, belluci je pored dolgopolova i gulbisa teniser koji je za apsolutno izbegavanje u kladjenju. moze no.1 da dobije 6:0 i da izgubi od totalnog autsajdera. i prosle godine je namucio Novaka, koliko se secam spasavao je Novak tada mec lopte.

aha

pre 8 godina

@petronije
Onaj period u kojem su svi bili zdravi i jaki, a ne ovaj u kojem je jedan povredjen i ima 35 godina, drugi unisten silnim povredama, a samo treci zdrav. Dok su svi bili zdravi i mladi Federer je imao 16 GS, Nadal 14 a Novak 1.

majtimajk

pre 8 godina

"Ja se nesto ne secam da su Federer i Nadal za vreme njihove vladavine ikada izgubili od nekog anonimusa 6:0. Ispravite me ako gresim.
(777, 12. maj 2016 22:18)"

- jesu li izgubili ili ne, ne znam. samo znam da Beluci nije nikakav anonimus! ja sam njega uvek video samo na sljaci, uz to jos I levak. jos nikada nije dobio Novaka ali je uvek bio tezak protivnik.

p.s. ponovo je prvi komentar (znamo ciji!) objavljen 2 minuta posle objave vesti!

Siniša

pre 8 godina

Menene interesuje niko drugi do Novaka! Za ovako nesto Novak prosto nema opravdanja jer nije u pitanju los dan kao sa Veselim i ne zelim da bude Fedex mali vec da bude ljudina kao sto i jeste...
Bdw...nisam ja nolebot vec Novakov strastveni navijac.

skydog

pre 8 godina

Utisak je da su oni koji vole Novaka mnogo razmazeni.Ne moze se stalno pobedjivati pa zato poraz ili ovako izgubljen set ne mogu biti razlog za pljuvanje i kritike.Danas u savremenom tenisu tehnicki gledano gotovo svi iz prvih 100 imaju dobro izgradjene udarce,ali jako malo njih to mogu da koriste tokom celog meca.Beluci je u prvom setu pogodio sve udarce i to izuzetno precizno,ali nije u stanju tri sata tako da igra.Zato jeste 36.na listi,zato Izner ili Karlovic nisu u svetskom vrhu.Za kraj,ocigledno je da je na pomolu velika smena generacija u svetskom vrhu.Utisak je da Federer,Ferer,Berdih i Nadal broje poslednje godine u top-tenu.

Dule.O

pre 8 godina

Samo se prisetite Juventusa iz zlatnog doba, uzmu titulu u 32 kola,izgube 4 utakmice, odigraju 5 nerešenih,23 pobede a od tih 23 dobiju 18 sa 1:0 ...
P.S.
Ovo nisu egzaktni podatci nego samo ilustracija kako igra "mašina"

Zagor

pre 8 godina

Tema je izgubljen set sa 6:0, a ne kada je neko ispao od 40,50,60 igraca. Novak je progutao 4 krompira kao #1, a to se Federeru nikada nije dogodilo za vreme njegove dominacije. Jos jedan rekord.

Sledeci put trolaj malo bolje. Samo za 2 od ovih 9 "krompira" je bio #1 na rang listi.

11111222

pre 8 godina

kazu najbolji igrac u istoriji jel? pa smijesni ste.. covjek koji je kazu i zivotnoj formi izgubi set sa nulom od igraca kakav je beluci..ne vrijedi vise ni raspravljati o njemu kao o potencijalnom najboljem ikada

Ivke

pre 8 godina

Jedina stvar koju ne volim kod Novaka, je to sto ce pre igrati turnir makar jedva stajao na nogama, nego da preskoci kao covek i da se odmori. Ovo mu je vec treci mec ove sezone gde se totalno nepotrebno bruka. Mogao je da se ne pojavi u Rimu posle pobede u Madridu, pa neka je i sto puta masters. Mnogo je bitnije sta ce biti na Rolan Garosu.

hleba i igara

pre 8 godina

Ma kako je to moguce da je Nolo toliko setova gubio sa 0-6 u onako losoj konkurenciji u kojoj su Federer i Nadal bili prvi na svetu? Kako je to moguce?

Delija

pre 8 godina

Napisah juce da Novak ne igra dobro i dobih gomilu minusa.On nesto vesto krije.IW i Miami je dobio ali ne sjajnom igrom.Onda dosao MC i krah protiv Veselog.Madrid polufinale sa japancem moze se reci na srecu a finale ne bas sjajnom igrom na rutinu. Rim.Mucenje protiv starca i na rutinu.Protiv brazilca prvi set vise nego katastrofa nedostojno broja jedan.Pobedice verovatno? Sta dalje?

Micko

pre 8 godina

RF je 2007 u drgom kolu Rima izgubio od tada 53. Volandria, 2008 u 1/4 finala od 27. Stepaneka, a 2010. od tada 40. Gulbisa u prvom kolu, sto je gore nego igubiti set od Brazilca koji je 36.
(Statik, 12. maj 2016 23:24)

Tema je izgubljen set sa 6:0, a ne kada je neko ispao od 40,50,60 igraca. Novak je progutao 4 krompira kao #1, a to se Federeru nikada nije dogodilo za vreme njegove dominacije. Jos jedan rekord.

Cxevu

pre 8 godina

Da li je realno da neko ne primecuje da je ovaj turnir namesten kako bi se odmorili za RG?Inace,6:0 je ogromna sramota za Djokovica.Da je Djokovic sa 18 godina dobio set prktiv Federera 6:0,bio bi docek...

Siniša

pre 8 godina

Stevan@ ne bih se slozio;nije u pitanju zamor materijala vec cisti hir,cista ne zainteresovanost za mec te jako ruzno ne postovanje i ponizavanje odlicnog protivnika.....nadam se da mu se ovo nece ponoviti,ovaj put je zbilja zaradio ukor.

kanidja

pre 8 godina

@1112211 E moj druze...ostavi ziro-racun ovde, svi cemo uplacivati novac da kupis dovoljno kompleksana...neophodan ti je...Poredjenje ti je smesno, Federer je gubio od 100tog na svetu, Nadal isto tako, Sampras takodje, a koliko se razumes u tenis izlisno je pricati ..

Bec opet ceka titulu

pre 8 godina

U prvom setu pre nego sto je pao mrak, semafori jos nisu osvetljavali teren koliko je to Novaku, sa njegovim socivima bilo potrebno!

Da rascistimo to

pre 8 godina

Siniša, 12. maj 2016 22:54

Ovo sam cekao da procitam i dokazem svu zluradost negativnih komentara na racun Djokovica.

Dokazi su sledeci:

1. Apsolutno odsustvo bilo kakve reakcije na terenu od strane Rodzera Federera se smatra gospodskim ponasanjem, postovanjem protivinika. Dok se sa druge strane, kao sto vidimo, isto takvo ponasanje Novaka iako retko, smatra sramotnim i nepostovanjem protivnika. To je prva nedoslednost Novakovih mrzitelja.

2. Konstantno psovanje Endija Mareja na terenu se smatra zabavnim, kul, dokazuje njegovu zelju za pobedom. Suprotno, bilo kakva Novakova burna reakcije odmah izaziva komentare tipa "Vidi nekulturnog divljaka". Druga nedoslednost Novakovih
mrzitelja.

3. Svi oni kude Novaka upravo zbog onoga zbog cega hvale neke druge tenisere.

Zakljucak: Mozete Novaku da pljunete pod prozor.

Ништа

pre 8 godina

Страшно само је такав ниво тениса поставио да може и њега самог да прогута .Тешко је такав темпо одржати ,мора мало гас да смањи није ни Новак више клинац .

lepaaaaaaaa

pre 8 godina

nije bilo sujme ni posle 6:0 da ce djovak dobiti. nisam sujmala ni sekunda . btw mora to malo ofanzivnije, znam da se namesta ,u odnosu na protivnika , i kalkulise koliko mu je dosta za pobedu, ali bolje malo vise da napada . samo napred Nole !

Kodjak

pre 8 godina

Ih, koliko je Berdych, krompira dobio- pun dzak. pa mu nije smetalo da zaradi preko 20 mil$. Za 13 godina Novakove pro karijere 9 krompia nije puno...

atp

pre 8 godina

Zbog ovoga je Nadal najbolji i zato ga Djokovic nece stici. Opet kazem, posucu se pepelom javno ako Djokovic stigne GS titule Nadala, priznacu da sam pogresio... Ali nece.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 17. april 2016 15:25)

Samo cekamo!!! Molili bi da to objavis na YT!!!

Statik

pre 8 godina

RF je 2007 u drgom kolu Rima izgubio od tada 53. Volandria, 2008 u 1/4 finala od 27. Stepaneka, a 2010. od tada 40. Gulbisa u prvom kolu, sto je gore nego igubiti set od Brazilca koji je 36.

Mladen Mladenovic

pre 8 godina

kazu najbolji igrac u istoriji jel? pa smijesni ste.. covjek koji je kazu i zivotnoj formi izgubi set sa nulom od igraca kakav je beluci..ne vrijedi vise ni raspravljati o njemu kao o potencijalnom najboljem ikada
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (11111222, 12. maj 2016 20:28
--------
Ja smatram da je Nole, pored toga što je veliki humanista, i veliki šaljivdžija. Prvo je izgubio set sa nulom da bi priuštio malo radosti onoj sirotinji koja ga ne voli, ne zato što je slab teniser već, zato što je Srbin, a potom, sve njih polije vodom, i ubije im lažnu nadu, da će ovaj put da izgubi. Stvarno je bezobrazan, zar ne? Ali ja volim taj njegov "bezobrazluk".

aha

pre 8 godina

@petronije
Onaj period u kojem su svi bili zdravi i jaki, a ne ovaj u kojem je jedan povredjen i ima 35 godina, drugi unisten silnim povredama, a samo treci zdrav. Dok su svi bili zdravi i mladi Federer je imao 16 GS, Nadal 14 a Novak 1.

Simke

pre 8 godina

Pa moralo je da se dogodi nekad... bolje na mastersu koji mu i nije bitan, plus je i pobedio.
Ali iako je pobedio ne sviđa mi se ta nošalantnost Novaka. Da ne oduzmemo Belučiju borbenost, odlučnost i volju koju je pokazao u prvom setu, ali ipak je Novak sam sebi uvalio krompir.
Ako mu je raspored naporan, zašto je igrao Rim? Ako misli da ne može da se spremi za RG na vreme, ako osvoji Rim, i ako oseća da bi ga to isrpelo, zašto igra uopšte?
Opet sa druge strane ako želi da uzme Rim i digne samopouzdanje za RG zašto ulazi u meč osmine finala kao u kafić da je ušao.
Nikada nisam video Novaka da je toliko nezainteresovano počeo meč, da je toliko grešio u tako malo vremena.
Ali posle ova dva meča mislim da protiv Nadala ne može da izgubi i da želi.
Jednostavno kako god da odigra neće gore od ovoga a to će biti dovoljno za pobedu, čak i protiv rafe!

danix

pre 8 godina

Novaku se desava da se namuci u bar jednom mecu velikih turnira i to protiv alabije rangiranih igraca.Ovaj Beluci ga je mucio i ranije,zatim Anderson,pa Dolgopolov,a posljednji put ga je Simon dobro namucio u pet setova.Medjitim,ti teski mecevi su Novaka obicno razbudjivali da bi u nastavku zaigrao mnogo bolje i sve pobjedjivao.
Srecno care,sad nastavi punom snagom,najbolji si.

petronije

pre 8 godina

Zlatna era tenisa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 12. maj 2016 20:18)

Jeste zlatna era tenisa, pogledaj sta su sve zajedno osvojili Novak, Federer, Nadal pa cak i Endi! To je dominacija 4 igraca, koji su od mastersa i GS titula pokupili sve sto se moglo pokupiti! Tvrditi da Novak nije deo te ekipe je bolesno zlurado, Novak nije sad prvi tu, nije ni drugi, ali ima trece mesto, i sve preduslove da prestigne ovu dvojicu! Ali posto ti tvrdis suprotno, daj izlozi nam, koji je period zlatna era tenisa, i zasto!!!???

Zlatko Todorović

pre 8 godina

Ljudi, pa da li ste vi svesni šta sve njega čeka ove godine, tačnije, šta se sve od njega očekuje ove godine?! Nervira i mene, ali ga i razumem. Ne može se sve igrati sa 100%, ok, zajebe se neki put, kao danas prvi set. Nije njemu prijatno ovih 6:0, ali to je sport. Sutra mu je Nadal, verovatno je mislima već bio u tom meču. Bar malo. Ali i Beluči je igrao dostojno jednog meča osmine finala mastersa. "Ćuti i plivaj, daleko je Amerika". O tome se radi.

B93

pre 8 godina

Pa Novak standardno kreće lagano svaki meč.
Bilo da igra protiv Federera ili nekog ko je van prvih 100, on uvek sporije počinje pa ubrzava, diže tempo, i na kraju dokrajči protivnika.
Verovatno želi da vidi u kakvom je raspoloženju protivnik. Možda mu nije dan, možda će da greši pa Novak ne mora da gine na terenu, i može da sačuva snagu za naredne mečeve. Ali taj pristup je rizičan jer ako je protivnik napaljen i raposložen, kao Beluči danas, onda vrlo brzo može da se desi da set ode u nepovrat.
Ko je gledao meč čuo je Belučija da reži pri svakom udarcu još u prvom gemu.
On je krenuo na sve ili ništa, i znao je da neće imati snagu za drugi set, ali se verovatno nadao da će Nole psihički pasti i da će ga dokrajčiti.
Ipak, Nole je iskusan i sačekao je njegov pad u igri, koji je morao da dođe jer brazilac nije terminator da može 2 sata da šalje projektile i da sve stiže, - da jeste imao bi 20 GS titula do danas. I to vam je odprilike analiza današnjeg meča...

Žika Živac

pre 8 godina

Dobro, pa šta, dešava se. Koliko je samo puta Novak isprašio Endija sa krompirom! Pa šta fali dotičnom, živ i zdrav, osvoji ponekad i neki turnir!
Ej, pa naš čovek će uskoro biti prvi u istoriji koji je na osnovu prebacivanja žute loptice preko mreže zaraditi 100 000 000$!!! Pa da igram ovaj tenis, priznajem da bih pristao da izgubim i preko 100 gemova sa 6:0, al samo da uspem da zaradim bar taj 1 milion te valute u karijeri. A ko ne bi od vas, ovdašnjih luzera??
Inače, postupio je Novak danas sasvim pametno. Kako već zna da je Beluči tradicionalno na ovom turniru u prvom setu protiv njega žestoko napaljen i da ga uvek dobija, i bolje što je pustio taj set niz vodu i odmorio se. Zamislite da je ginuo, umarao se i na kraju ga ipak izgubio u Tie-break-u, ko Nadal danas, koji se danas mnogo više zamorio od Novaka. Ovako i 2. i 3. set - laganica, bez problema, a sutra glatko 2:0 protiv Rafe. Mislim da će najviše da ga namuči Gofanče u finalu.

Mile

pre 8 godina

(11111222, 12. maj 2016 20:28)

Ja nešto mislim da je Nole pročitao neke od tvojih komentara i da je rešio da te malo zavitlava i da te pusti da ispadneš glup još koji put

robin hud

pre 8 godina

Očigledno da većina komentatora i dalje ne rezume tenisku igru, ali ipak ohrabruje njihov trud i komentarisanje.
Kao da niko od vas nije imao loš dan ili mu jednostavno nešto u poslu smeta.
Novak je i meni delovao u prvom setu kao da ne vidi dobro.
Beluči je i pored dobijenog seta sa takvim rezultatom delovao kao da ne veruje u pobedu.
Rezultat od 6:O je vrlo opasan u konkurenciji bilo koja dva igrača a pogotovo kada su u pitanju ova dvojica, gore pomenuta.
Nislim da je Novak posle 4:0 pustio set niz vodu, jer je bilo besmisleno da se juri.
Samo zluradi mogu tvrditi da je u bilo kom momentu Beluči imao pobedu u rukama.
Sutrašnji meč sa Nadalom je bitan samo za njega, da bi video gde se trenutno nalazi, mada je i to poprilično jasno. Novak će ga stisnuti, onako kako on to ume.
Pozdrav pravim ljubiteljima tenisa.
PS: Ako ste mogli Bronbija(ili kako već) možete i mene konačno objaviti.

Zagor

pre 8 godina

Tema je izgubljen set sa 6:0, a ne kada je neko ispao od 40,50,60 igraca. Novak je progutao 4 krompira kao #1, a to se Federeru nikada nije dogodilo za vreme njegove dominacije. Jos jedan rekord.

Sledeci put trolaj malo bolje. Samo za 2 od ovih 9 "krompira" je bio #1 na rang listi.

Siniša

pre 8 godina

Menene interesuje niko drugi do Novaka! Za ovako nesto Novak prosto nema opravdanja jer nije u pitanju los dan kao sa Veselim i ne zelim da bude Fedex mali vec da bude ljudina kao sto i jeste...
Bdw...nisam ja nolebot vec Novakov strastveni navijac.

VUK

pre 8 godina

"bio sam tučen i ja sam tukao"... koliko krompira je podelio Nole? mora se nekad i na pod! Svako padne. Najbolji brzu ustanu i uzvrate!

DaLanik

pre 8 godina

Bitan je konačan rezultat, za koju godinu se niko neće sećati ovakvih sitnica, ostaće samo podatak koliko.mastersa i slemova je dobio. ....

Hmm

pre 8 godina

Da je nekim slucajem RF izgubio izgubio prvi set sa nulom pa preokrenuo,pljuvaci Novaka Djokovica bi ga digli u nebesa i pricali kako tako nesto moze da izvede samo najbolji na svetu...
Samo vi pljujte.Kako mu se Novak blizi,pljuvanje je sve jace i jace...

Svete

pre 8 godina

Tema je izgubljen set sa 6:0, a ne kada je neko ispao od 40,50,60 igraca. Novak je progutao 4 krompira kao #1, a to se Federeru nikada nije dogodilo za vreme njegove dominacije. Jos jedan rekord.
(Micko, 12. maj 2016 23:46

Kojih su to 4 krompira kao #1, ja znam za 3 ?
Jos jedan rekord ? Nisi gledao finale Roland Garrosa 2008 godine, greska u koracima druze !
Rekord ti je nekih 150 Novakovih vezanih pobeda protiv igraca koji su van 30. na ATP listi, Novak drzi rekord po broju pobeda protiv top10 igraca kao broj 1. i tako te stvari, ali ne ovo sto ti govoris!

majtimajk

pre 8 godina

"Ja se nesto ne secam da su Federer i Nadal za vreme njihove vladavine ikada izgubili od nekog anonimusa 6:0. Ispravite me ako gresim.
(777, 12. maj 2016 22:18)"

- jesu li izgubili ili ne, ne znam. samo znam da Beluci nije nikakav anonimus! ja sam njega uvek video samo na sljaci, uz to jos I levak. jos nikada nije dobio Novaka ali je uvek bio tezak protivnik.

p.s. ponovo je prvi komentar (znamo ciji!) objavljen 2 minuta posle objave vesti!

skydog

pre 8 godina

Utisak je da su oni koji vole Novaka mnogo razmazeni.Ne moze se stalno pobedjivati pa zato poraz ili ovako izgubljen set ne mogu biti razlog za pljuvanje i kritike.Danas u savremenom tenisu tehnicki gledano gotovo svi iz prvih 100 imaju dobro izgradjene udarce,ali jako malo njih to mogu da koriste tokom celog meca.Beluci je u prvom setu pogodio sve udarce i to izuzetno precizno,ali nije u stanju tri sata tako da igra.Zato jeste 36.na listi,zato Izner ili Karlovic nisu u svetskom vrhu.Za kraj,ocigledno je da je na pomolu velika smena generacija u svetskom vrhu.Utisak je da Federer,Ferer,Berdih i Nadal broje poslednje godine u top-tenu.

boza pub

pre 8 godina

pratim ozbiljno tenis, belluci je pored dolgopolova i gulbisa teniser koji je za apsolutno izbegavanje u kladjenju. moze no.1 da dobije 6:0 i da izgubi od totalnog autsajdera. i prosle godine je namucio Novaka, koliko se secam spasavao je Novak tada mec lopte.

Dule.O

pre 8 godina

Samo se prisetite Juventusa iz zlatnog doba, uzmu titulu u 32 kola,izgube 4 utakmice, odigraju 5 nerešenih,23 pobede a od tih 23 dobiju 18 sa 1:0 ...
P.S.
Ovo nisu egzaktni podatci nego samo ilustracija kako igra "mašina"